LaLiga - souhrn 6. kola

23.09.2016, 22:37, aktualizováno 26.09.2016, 22:36
Komentáře a souhrny
Celta Vigo zásluhou gólů z nastaveného času vyhrála na půdě Espanyolu, Villarreal díky skvělé první půli přemohl Osasunu. Valencia porazila Leganés a vyhrála druhé utkání po sobě. Barcelona neměla problémy v Gijónu a vyhrála vysoko 5:0, naopak Real Madrid ztratil vedení v Las Palmas. Betis sehrál v průběhu jednoho týdne druhé derby v rámci Andalusie a tentokráte z něho vyšel jako vítěz. Atlético jen taktak udolalo Deportivo...

Deportivo Alavés - Granada CF 3:1

26.09.2016 20:45

Góly: 52. Edgar Méndez, 66. Víctor Camarasa, 90+2. Deyverson - 78. Artem Kravec

Estadio Mendizorrotza si vůbec poprvé v sezoně mohlo vychutnat gólové oslavy, neboť v prvních dvou kolech na domácí půdě Alavés uhrál proti Sportingu Gijón a Deportivu La Coruňa pokaždé pouze bezbrankové remízy. Čekání na kýžený průlom skóre nakonec utnula dvaapadesátá minuta pondělní dohrávky, kdy si Edgar Méndez naběhl na pas Víctora Camarasy a perfektní ranou placírkou skóroval proti klubu, v němž dříve sám působil.

Asistent Camarasa posléze šest minut po hodině hry přidal druhý gól večera, ovšem dvanáct minut před koncem ještě hostům vykřesal jiskřičku naděje Andreas Pereira. Mladík hostující z Manchesteru United totiž špičkovým centrem připravil gólovou příležitost střídajícímu Artemu Kravetsovi, jenž se z voleje nemýlil. V samém závěru ale místo vyrovnání přišel třetí gól domácích, když stále děravou obranu Granady vytrestal Acosta Deyverson.

Napínavá a na góly bohatá druhá půle působila oproti té první, na šance i kvalitu skoupé, jako zjevení. Za zmínku snad stojí jen neproměněná šance Alberta Buena, která mohla hostům snadno zařídit podstatně lepší vstup do zápasu. Granadští pak v pětadvacáté minutě měli legitimní nárok na pokutový kop, avšak Femeniovo postrčení Pereiry zůstalo zraku rozhodčích skryto. Na konci úvodní pětačtyřicetiminutovky mohl poslat Alavés do vedení Deyverson, jemuž překazil radost solidním zákrokem Guillermo Ochoa. Ani mexický brankář však po změně stran nezvládl ukočírovat chabou defenzivu, která jen potvrdila svou pozici v nejvyšším počtu inkasovaných branek ze všech letošních účastníků La Ligy.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 0:2

25.09.2016 20:45

Góly: 90+1. Giuseppe Rossi, 90+3. Pione Sisto

Večerní střetnutí Espanyolu s Celtou Vigo nabídl řádně pozdní drama s vítězným koncem pro hosty z Galicie, kteří díky dvěma brankám vstřeleným až během nastaveného času triumfovali v Barceloně 2:0. Nejprve v jednadevadesáté minutě s pomocí břevna skóroval lahůdkovým obloučkem Giuseppe Rossi, jehož vzápětí proti demoralizovanému soupeři doplnil Pione Sisto z rychlého protiútoku.

Domácí kouč Quique Sánchez Flores dovedl svůj tým k prvnímu vítězství v nové sezoně až tento čtvrtek v rámci vloženého kola proti tápající Osasuně, ovšem tři dny nato již Espanyol na tento úspěch navázat nedokázal. Na vině byla rozhodně špatná střelecká muška a vůbec chybná rozhodnutí ve finální fázi útoků, zatímco Celta v samém závěru nabídnutou příležitost chytila pohotově za pačesy...

V pětadvacáté minutě mohl a také měl poslat Espanyol do vedení Leo Baptistao, jenže při samostatném úniku po kvalitním pasu Papeho Diopa pouze napálil brankáře Celty Sergia Álvareze. Po změně stran pak měli znovu k průlomu skóre blíže domácí, když se do brankové příležitosti dostal Gérard Moreno, avšak jeho ránu stihla obrana Celty na poslední chvíli zastavit a posléze si poradila obdobným způsobem na brankové čáře i s pokusem Davida Lópeze po rohovém kopu.

Místo výhry domácích nebo alespoň dělby bodů tak přišel šok. Italský forvard Rossi, jenž ve Vigu hostuje z Fiorentiny, sebevědomým lobem po pasu Cabrala přehodil vyběhnuvšího brankáře a poslal hosty zničehonic do vedení. Vzápětí navíc Sisto předvedl vynikající sólový průnik, kdy převzal míč ještě na vlastní polovině hřiště a bleskově s ním odpelášil až k soupeřově brance, kde svou akci zdárně dotáhl do konce. Celta tak zvítězila podruhé za sebou a poskočila po nevyvedeném vstupu do sezony na jedenáctou příčku, zatímco Espanyol se po další prohře propadl až do pásma sestupu.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CA Osasuna 3:1

25.09.2016 18:30

Góly: 5. Alexandre Pato, 24. Bruno Soriano (pen.), 39. Nicola Sansone - 45+1. Roberto Torres (pen.)

Villarreal stále kráčí La Ligou bez porážky, když před vlastními diváky porazil neškodnou Osasunu Pamplonu 3:1. Vše podstatného přinesla už první půle, během které padly všechny branky.

Osasuna dokázala vzdorovat Žluté ponorce pouhých pět minut. Castilejův ostrý pas před branku ťukl hlavou do sítě Alexandre Pato a velice rychly vnesl do domácích řad potřebné uklidnění. Za krátko sice mohlo být srovnáno, ale Riviéro si ve stoprocentní vložence neporadil. Také další šanci měli překvapivě hosté. Na Riviérův další centr si naskočil Oier a jen těsně minul Asenjovu branku. Šance Osasuny zůstaly nevyužity a tak přišel trest. Golman Fernández fauloval útočícího hráče, když ho vlastní obrana nechala úplně na holičkách a sudí nařídil pokutový kop. Bruno Soriano si nedělal starosti a zvýšil už na 2:0.

Hosty druhá branka hodně poznamenala, Flaňo si málem vstřelil vlastní gól a za chvíli už svítila na ukazateli trojka. Nicola Sansone obdržel kolmici a lehkým obloučkem překonal povyběhnutého Fernándeze! Villarreal měl nakročeno k vítězství, ale před koncem poločasu dal ještě hostům naději. González ve vápně fauloval Leóna a sudí pískl penaltu i na druhé straně. Roberto Torres si podobně jako Soriano vůbec nedělal starosti a snížil na 1:3 z pohledu hostí.

Celek z Pamplony se rozhodně nevzdával. Po hodině hry mohl snížit narozdíl jediné trefy León, ale parádní zákrok předvedl Asenjo. V závěru měla Osasuna další šanci, ale Asenjo ani tentokrát nepovolil. I Villarreal mohl zvýšit, minut před koncem zakončovali jak Borré, tak i Castillejo, Fernández byl však pokaždé na místě.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo La Coruña 1:0

25.09.2016 16:15

Góly: 70. Antoine Griezmann

Opravdu po lítém boji se fotbalistům Atlética Madrid podařilo prolomit brány poměrně pevné obrany La Coruni a díky jediné brance Antoina Griezmann dvacet minut před koncem slavili nakonec zisk tří bodů. Domácí tak udrželi kontakt s vedoucím Realem Madrid a Barcelonou, zatímco hosté se dále od sestupového pásma nevymanili.

Po těžkém vloženém kole na půdě Barcy nečekala Atlético vůbec snadná práce vrátit se po pár dnech znovu do ligového dění. V některých momentech působil madridský celek dost těžkopádně, a to přitom soupeř hrál ve druhé půli o jednoho muže v poli méně. Nakonec však rozhodl faktor francouzského reprezentanta, který v La Lize zaznamenal už svou pátou trefu.

V prvním dějství Los Colchoneros promarnili několik šancí, tu největší asi spálil právě Griezmann, který v šestnáctce ve vyložené pozici nezvládl dobře svoje zakončení a střelu po zemi poslal jen vedle vzdálenější tyčky. Jinak však hosté vlastně favoritovi střetnutí odolávali. Situace se jim ovšem notně zkomplikovala těsně před přestávkou.

Do Nicoláse Gaitána nevybíravě zajel Fajr a po druhé žluté kartě a následné červené se musel pakovat ze hřiště. Zkraje druhého dějství se většina fanoušků na stadionu Vicente Calderón radovala ze vstřelené branky, zase to byl Griezmann, který měl prsty v něčem důležitém, tentokráte ovšem jeho gól nemohl být uznán pro ofsajd, takže oslavy byly předčasné.

O pár minut později se ke střele zpoza vápna dostal Ferreira-Carrasco a tomu chyběl opravdu jen kousek, aby jeho pokus neskončil jen na brankové konstrukci a naopak se dostal za brankovou čáru. Tlak Atlética sílil, Ángel Correa v těsné blízkosti brankáře Germána Luxe ale také neuspěl, neboť hlavičku usměrnil právě pouze do hostujícího muže v rukavicích.

V 70. minutě se domácím už přece podařilo dotáhnout jednu z kombinací do úspěšného konce. Juanfran posunul míč za obranu ve správný moment na nabíhajícího si Gameira, ten rychle přihrál do druhé vlny na zadní tyč Griezmannovi, jenž neměl problém nasměrovat míč do prázdné branky. La Coruňa na tuhle branku zareagovat již nedokázala.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Valencia CF 1:2

25.09.2016 12:00

Góly: 21. Alexander Szymanowski - 34. Nani, 52. Mario Suárez

Už druhou výhru v řadě si po odvolaní kouče Ayesterána připsala Valencia. Netopýři porazili dalšího nováčka, tentokráte Leganés 2:1, ale znovu to byla velmi trnitá cesta.

Po úvodním oťukávání se jako první gólově prosadil Leganés. Ve 21.minutě odcentroval Omar a Szymanowski bez problému hlavou překonal Diega Alvése. Znovu to tak vypadalo na valencijské trápení. Hosté ale okamžitě přepli na vyšší obrátky a výsledkem byl nebezpečný centr Montoyi a individuální průnik Cancela, zatím bez gólového vyjádření. Ve 34.minutě bylo vyrovnáno a to dost kontroverzním způsobem. Rodrigo při svém průniku zajel do brankáře Serantese a přestože byl evidentně vyžazen ze hry, sudí nechal hru pokračovat a Nani v pohodě dorazil balón do prázdné branky. To se pochopitelně vůbec nelíbilo domácímu týmu i jeho příznivcům. Branka nicméně byla uznána a poločas skončil remízou.

Po změně stran, přesněji v 52.minutě dokázala Valencia otočit výsledek. Centr Naniho tečoval Suárez a Serantes byl bez šance! Leganés měl velké šance zápas opět srovnat, ale nejprve ve stoprocentní šanci pohořel Szymanowski a pak pohrdl i nabídnutou penaltou, kterou sudí odpískal po zákroku golmana Alvése na Martína. Alvés předchozí moment dokonale odčinil.

Ještě do konce zápasu měli domácí několik dobrých příležitostí, ale stejně jako hosté další branku nepřidali. Valencia tak otočila výsledek, se štěstím ustála penaltu a má další tři body.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Real Madrid 2:2

24.09.2016 20:45

Góly: 38. Tana, 85. Sergio Araújo - 33. Marco Asensio, 67. Karim Benzema

Real Madrid měl vítězství na půdě Las Palmas na dosah, avšak pozdní trefa střídajícího Sergia Arauja nakonec rozhodla o konečném skóre 2:2. Bílý balet tak podruhé ve čtyřech dnech uhrál pouze bod a znovu se mu nepodařilo navýšit náskok na své pronásledovatele tak, jak by si představoval. Na vině je však jak nedokonalý výkon hostí, tak kvalita na straně Las Palmas, které pokračuje v povedeném startu do sezony.

Zinedine Zidane se musel vypořádat s absencí levého beka Marcela a také defenzivně laděného středopolaře Casemira a právě směrem dozadu hra madridského giganta značně pokulhávala. Jako první pokoušel střelecké štěstí Álvaro Morata, jenž ovšem se svou hlavičkou na brankáře Varase nevyzrál. Na opačné straně tečoval Vierův lob Tana, avšak také gólman Casilla byl připraven, stejně jako u další Tanovy střely zdálky několik minut nato.

První gól zápasu tak dorazil po zcela nečekané trase. Levý bek Nacho v sobě totiž objevil ducha Roberta Carlose a fantastickým průnikem zakončeným prudkou ranou přinutil Varase k vyražení míče přímo do cesty nabíhajícího Asensia, jenž snadno z dorážky skóroval hlavou. Sotva však madridská radost opadla, bylo vyrovnáno. Momo totiž vyslal centrovaný míč přes Raphaela Varanea, čehož využil aktivní Tana, míč si zpracoval a přízemní umístěnou ranou nedal Casillovi šanci zasáhnout.

Jedenáct minut po změně stan se Cristianu Ronaldovi zdánlivě povedlo vrátit vedení na stranu Realu, jenže ani neměl možnost se pořádně zaradovat, neboť stál v jednoznačném postavení mimo hru. Další rána portugalské superstar již měla větší přínos, neboť Varas musel míč vyrazit pouze vstříc střídajícímu Benzemovi, který napálil míč vší silou pod břevno.

Kouč Zinedine Zidane pak sáhl dokonce k vystřídání Cristiana Ronalda, nejspíše s cílem pošetřit svou hvězdu s ohledem na blížící se druhé kolo skupinové fáze Ligy mistrů. Tento tah se však nesetkal s úspěchem, neboť pět minut před koncem Aythami perfektně sklepl míč střídajícímu Araujovi a argentinský forvard nadvakrát překonal Casillu, čímž vydobyl Ostrovanům cennou remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 3:1

24.09.2016 18:30

Góly: 26. Mikel San José, 66. Mikel Balenziaga, 90. Aritz Aduriz (pen.) - 55. Samir Nasri

Vůbec první letošní porážku v rámci LaLigy utrpěli fotbalisté Sevilly. V Bilbau stejně jako v květnu padli poměrem 1:3, přičemž v závěru ještě přišli o vyloučeného brankáře Salvatoreho Sirigua. Po jeho nechutném zákroku pojišťoval tři body z penalty Aritz Aduriz, kromě něho se ještě trefili Mikel San José a Mikel Balenziaga. Za hosty skóroval Samir Nasri.

Baskický celek se díky tomuto vítězství posunul v tabulce před svého soupeře a potvrdil, že má aktuálně velmi dobrou formu. Kromě výpadku v Evropské lize si v září počíná na domácí scéně suverénně a v posledních čtyřech zápasech byl stoprocentní. Sevilla naopak nedokázala navázat na minulý skalp v derby proti Betisu v rámci vloženého pátého kola.

Dlouho se na hřišti nic moc zajímavého nedělo, až ve 26. minutě tak trošku z ničeho nic udeřili domácí. Beňat Etxebarria rozehrál rohový kop prudkou přihrávkou za šestnáctku, tam z náběhu pálil Óscar de Marcos, jeho střela se nakonec odrazila k nohám zcela nehlídaného Mikela San Josého, jenž doslova dotlačit míč za brankovou čáru.

V závěru nepříliš záživného poločasu se Athletic Club ještě dožadoval nařízení pokutového kopu, nicméně rozhodčí Alejandro Hernández po střele Beňata Etxebarriy hraní rukou Vicenteho Iborry neviděl nebo jako porušení pravidel situaci jednoduše nevyhodnotil. Seville se podařilo srovnat stav také vlastně ze své první větší šance v 55. minutě.

Centr Pabla Sarabiy dokázal gólman Kepa vyrazit pouze k nohám Nasriho, jenž následně svou pumelici usměrnil přesně pod břevno poloprázdné brány. Nerozhodný výsledek ovšem nevydržel příliš dlouho. Mikel Balenziaga až příliš snadno prošel kolem obránce Mariana a svůj pokus namířil přesně ke vzdálenější tyči. V nejvyšší španělské soutěži se trefil poprvé po dlouhých 161 zápasech.

Sedmnáct minut před koncem se Kepa činil proti Pablovi Sarabiovi, jinak však směrem dopředu nebyli hosté výrazněji nebezpeční. V 88. minutě se musel ze hřiště předčasně pakovat Sirigu, který nesmyslně udeřil loktem do zad v nepřerušené hře Aritze Adurize, a sám faulovaný pak pokutový kop zvládl prakticky bez větších problémů.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - FC Barcelona 0:5

24.09.2016 16:15

Góly: 29. Luis Suárez, 32. Rafinha, 81. Neymar, 85. Arda Turan, 88. Neymar

Absence Lionela Messiho Barcelonou nijak nezamávala a Sporting Gijón katalánskému gigantovi nakonec nebyl soupeřem. Hosté na stadionu El Molinón zvítězili suverénně 5:0, kdy se jako obvykle postarali o góly Luis Suárez s Neymarem, jež doplnili Arda Turan a Rafinha.

Pro barcelonského kouče Luise Enriqueho šlo o lehce specifický zápas, neboť právě v Gijónu kdysi nastartoval svou hráčskou kariéru. Domácí se favoritovi dokázali vyrovnat pouze v úvodní pětadvacetiminutovce, ovšem od Suárezova průlomu skóre již pro Gijón nebylo cesty zpět. Čtvrthodinu před koncem navíc musel Alberto Lora předčasně opustit trávník po druhé žluté kartě.

Jediné nebezpečí pro Barcelonu představovalo drobné zaváhání brankáře ter Stegena, jenž sbalil míč do náruče na samé hranici pokutového území a rozhodčí kvůli tomu odpískal přímý kop z nebezpečné vzdálenosti ve prospěch Sportingu. Žádné ohrožení branky z toho však nevzešlo a v devětadvacáté minutě již hosté skórovali. Dlouhý nákop přes vytaženou obranu Sportingu sebral nabíhající Suárez, umně obešel brankáře Cuéllara a pohodlně zasunul míč do odkryté sítě.

Hned tři minuty nato Sergi Roberto projel pravou stranu jako nůž máslem a přesným centrem našel na přední tyči Rafinhu, jehož hlavička navýšila skóre na 2:0. Barcelona tak do přestávky nabyla dostatečné vedení, které po změně stran zkoušel snížit Víctor Fernández, avšak jeho ránu si ter Stegen pohlídal. Na druhé straně skóroval Jéremy Mathieu, jenže jeho radost okamžitě utnul hvizd rozhodčího kvůli postavení mimo hru Gérarda Piquého.

Šestnáct minut před koncem uviděl Lora druhou žlutou kartu za faul na aktivního Sergiho Roberta a jen šest minut nato přidal Neymar třetí gól odpoledne. Pro brazilského útočníka šlo o snadnou dorážku poté, co střídající Paco Alcácer přinutil kvalitní ranou Cuéllara k neméně výtečnému zákroku, jenže míč se ke smůle domácích odrazil od břevna právě k Neymarovi.

Barcelona byla při chuti a proti demoralizovanému protivníkovi přidala v závěru ještě další dva zásahy. Nejprve se ze vzduchu po dalším centru Roberta trefil Arda Turan a finální úpravu skóre zajistil Neymar, když si naběhl na kolmici Denise Suáreze a přízemní ranou propálil Cuéllara popáté.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Sociedad 2:0

24.09.2016 13:00

Góly: 57. Asier Illarramendi (vl.), 66. Bebé

Třetí vítězství v sezoně zaznamenává Eibar. Domácí dnes porazili San Sebastian 2:0 a hodně jim při tom pomohlo brzké vyloučení Elustonda. Real Sociedad ještě přežil poločas bez újmy, ale po změně stran dvakrát inkasoval a bylo hotovo.

První poločas toho nabídl k vidění spousty. Eibar i Real Sociedad si vytvořily několik gólových příležitostí, přesto klíčovým okamžikem celého utkání nebyl gól, ale ruka v pokutovém území a následná červená karta v podání hostujícího Elustonda.

Ale pěkně popořadě. První šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Capa vysunul Pedra Leóna, ale ten bez přípravy vůbec netrefil branku. Na druhé straně cpal pěkně do vápna balón Carlos Vela, ale Juanmi se nacházel v těsném ofsajdu. Pak už přišel inkriminovaný penaltový okamžik. Elustondo zahrál po hlavičce domácích rukou, jasně tím zabránil gólu a sudí nejen, že ukázal na pokutový kop, ale Elustonda navíc vyloučil.

Nešťastný okamžik stál San Sebastian mnoho. Pedro León sice penaltu neproměnil, kopl jí hodně bídně, ale domací měli k dispozici hodně dlouhou přesilovku. Převaha domácích byla znát a koncem poločasu gradovala. Jak León, tak i Enrich balón do sítě nedopravili.

Eibar začal lépe i druhý poločas. Nejprve Escalante minul Rulliho branku, ale pak už se mohli domácí radovat. Escalante z úhlu dostal míč za Rulliho záda i díky teči Illarramendiho, ale to domácím vůbec nevadilo. První gól domácí pořádně nakopl a na branku San Sebastianu se vzápětí valil jeden útok za druhým. V 66. minutě se dostal k odraženému balónu Bebé a jeho přízemní rána skončila v síti - 2:0 pro Eibar.

San Sebastian mohl v závěru snížit, Juanmi však v klíčový moment zahrál rukou, a tak golman Riesgo nemusel zasahovat. V 82. minutě na sebe upozornil opět Escalante, naštěstí pro hosty však trefil pouze boční síť. V nastavení odmítl třetí branku i Nano a výsledek 2:0 pro domácí se už nezměnil.

Více informací k zápasu

Real Betis - Málaga CF 1:0

23.09.2016 20:45

Góly: 25. Joaquín

Páteční předehrávka šestého kola La Ligy vyzněla lépe pro Real Betis, který udolal trápící se Malagu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Šťastným střelcem jediné branky zápasu se stal již po pětadvaceti minutách hry Joaquín, a to poněkud netradičně hlavičkou.

Andaluský celek si tak připsal své první domácí vítězství v nové sezoně a především dal zapomenout hořké prohře v městském derby proti Seville, kde pro změnu o jediný gól svému rivalovi podlehl. Malaga zase nezvládla navázat na tři dny staré přemožení Eibaru a připsala si místo toho třetí letošní ligovou porážku.

Lépe do zápasu vstoupili domácí a málem jim brzké vedení zařídil střílející Petros, jenž jen těsně minul horní růžek branky, když vypálil z hranice pokutového území. Z Joaquínova rohu pak German Pezzella ve slibné pozici hlavičkoval mimo, ovšem neproměněné šance nakonec Betis mrzet nemusely. Hned vzápětí totiž pětatřicetiletý veterán Joaquín ukázal Pezzellovi, jak má takové zakončení ze vzduchu vypadat, když usměrnil pod břevno centr Charlyho Musondy.

Malaga pak zničehonic mohla takřka okamžitě vyrovnat, neboť hlavičkující Federico Ricca trefil brankovou konstrukci. Po změně stran se pro změnu dostal do šance Youssef En-Nesyri, který si však s nadějnou ranou zpoza šestnáctky na brankáře Antonia Adána nepřišel. S blížícím se koncem zápasu se i stupňoval tlak hostí v honbě za vyrovnáním, jenže Diego Llorente i Ignacio Camacho se svými pokusy hlavou rovněž ztroskotali na pozorném Adánovi, a tak musí při cestě domů překousnout porážku 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid642015:614
2.FC Barcelona641119:613
3.Atlético Madrid633012:212
4.Villarreal CF63309:412
5.Athletic Bilbao64029:612
6.Sevilla FC632111:911
7.UD Las Palmas631214:1110
8.SD Eibar63128:610
9.Deportivo Alavés62317:59
10.Real Betis62228:118
11.Real Sociedad62138:97
12.Celta Vigo62135:87
13.CD Leganés62136:107
14.Sporting Gijón62135:147
15.Valencia CF62049:126
16.Deportivo La Coruña61233:55
17.Málaga CF61235:85
18.Espanyol Barcelona61239:145
19.Granada CF60247:152
20.CA Osasuna60245:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (332)

Přidat komentář
eliskafan

Kdo jiný má tahat z bryndy Betis. Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu vec nechapem, preco za Betis nehrava ich najlepsi zaloznik Dani Ceballos? Ved je to mimoriadny talent a uz teraz skvely hrac, moze hravat vo velkoklube. Na zaciatku sezony Poyet ignoroval Musondu, teraz hraje a je to ich najlepsi ofenzivny hrac. Inac som rad za vitazstvo Betisu , po tom ako ich rozhodci spinili si to zasluzia.

Keby som bol manazer Valencie usiloval by som sa o ziskanie Ceballosa.

Reagovat
Jordi Alba

Ty máš toho hráče hodně rád, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano mam rad jeho styl hry, pohyb, techniku atd. Ale objektivne, on je skutocne skvely, ma 20 rokov a kvalitou prevysuje spoluhracov. Je to pre Betis velky luxus zabijat jeho talent.

Reagovat
Jordi Alba

Já ho mockrát neviděl, ani Betis moc ne, jenom jeden zápas a ten jim rozhodčí slušně zazdil.

Reagovat
celeb

Co sa preboha deje v tej Malage! Dosli im peniaze? 5 bodov zo 6 zapasov, pricom mali az na Villareal lahsich superov. 1. polovicu zapasov zakoncia v Madride na SB a som velmi zvedavy na ich poziciu v tabulke. Zatial je to velka bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

maj cirkusackou obranu a labilni utocniky, ale oni se rozjedou, loni byli taky ze zacatku dlouho dole

Reagovat
Phillipinho

Kadr maji lepsi nez minulou sezonu, problem je spis v Juandem. Keko sedi a Juanpi misto aby hral podhrot, tak hraje z kridla. V utoku hraje tragickej Charlese a pritom ten El-Nesyri vypada dost slusne. Taky nechapu proc nehraje vubec Fornals.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, Ramos nevie kam ma postavit hracov, Nesyri moze byt velka hviezda, len potrebuje hravat, Keko tiez nepatri na kridlo, on je pomaly a tvorivy, potrebuje mat volnost v strede. Strednych zaloznikov ma obidvoch nekreativnych, Camacho aj Recio su iba na ,,ciernu robotu".

Reagovat
smazaný uživatel

bezdomovec Bebé, legenda MU

Reagovat
Gazdo

Fanusikovia realu sa sice stazuju ze ich tím nema ziadny herny prejav, ale co sa mi tak zda podla mojho nazoru barcelona v tomto moc nezaostava. Tento rok (rok nie sezonu) to neni z pohladu herneho prejavu vazne nic moc. Lucho vazne len tazi z toho ze tam ma genialnych hracov na cele s MSN ale celkovy prejav tymu je proste nezivy. A to vravim ako fanusik barcy a je mi to luto hoci vyhravame neni to niekedy moc co pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se pořádně kolik TUTO sezonu dali branek. Kdyby nemměli herni projev jak píšeš tak ty góly ba dával kdo? Nevím co očekáváš, ale hrají dobře a pěkně. Začni fandit realu. Dobrou.

Reagovat
Gazdo

Nehovorim ze goly nepadaju ale to ze ten herny prejav nie je az taky dominantny... Ano uznavam poslednych 20 min proti gijonu bolo paradnych ale dovtedy 2 strely 2 goly... Nie vzdy ide o goly aj ten zasrany real ich nedal malo a dokonca tahal nejaku tu snuru a aj tak sa kazdy madridista stazuje

Reagovat
Rssa

Boha, Sergi Roberto je neskutecny

Reagovat
blaugrana

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

další 2 asistence dnes a pokud se nepletu, tak letos v lize už 4., což je nejvíce

Reagovat
Rssa

2,5

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

Celkem rychle se stal mým třetím nejoblíbenějším hráčem (po Messim a Piquem)

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

a čtvrtý je kdo? nebo máš snad i pátého oblíbeného hráče?

Reagovat
alcantara

Snad da uplne zabudnut na Daniho. A to som sa jeho odchodu tak bal...

Reagovat
-Carles-

Darí sa mu to celkom dobre, uvidíme ako zvládne tie najťažšie zápasy, ale celkom mu verím.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
raduinho

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
LAM

Hodně vlažnej výkon,ale nakonec 5:0 Hlavní jsou teď ale tři body.Dost hráčů se dobře pošetřilo,tak snad už budem vyhrávat.

Jinak Sergi je na tom RB prostě skvělej.Čekal jsem že tam bude jednička,ale takový výkony ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes aj bez Lea dolezite vitazstvo, po vyluceni hraca Gijonu sa roztrhlo vrece s golmi, dnes MOTM Roberto a Neymar. Vyzdvihol by som aj Denisa Suareza....fanusikovia Gijonu vsak mozu vo svojich radoch sledovat asi najlepsieho hraca za posledne desatrocie a hraca , ktorý ma potencial prekonat Messiho ci Peleho..Douglas a je lahkost su do oči bijuce, takýto hrac sa rodi raz za 50 rokov....radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Fakt, že rozohráva standartky hovorí za to, že takého velikana vo svojom klube ešte nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si ho dnes uzival, hned jak dosiel na ihrisko zacali padat goly

Reagovat
blaugrana

On to vie proste rozhýbať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Digne?

Reagovat
Mercury

na Lorda Douglase se nechytal

Reagovat
blaugrana

A to ešte Lord nehral na svojej pozícii. Jeho všestrannosť je unikátna. V zálohe mohla vyniknúť jeho kreativita.

Reagovat
smazaný uživatel

a to hrál hned po zranění! obdivuhodné...

Reagovat
Phillipinho

Proc se z nej dela traged kdyz hral asi jednou?

Reagovat
blaugrana

A nie len tak hocijako...got injured sleeping je jedno z najhorších, aké môže hráča postihnúť

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

Arda

Reagovat
blaugrana

Ináč, keď už Luis skúša to zloženie 3-4-3, tak by som ho rád videl niekedy v zložení Stegen-Pique-Umtiti-Masch, Roberto-Rakitič-Iniesta-Alba, MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Busiho?

Reagovat
ADM

Tak asi by to neskúšal vonku na Reale zrovna

Reagovat
blaugrana

No hlavne by som na real neskúšal zostavu 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt krásny zápas Teraz treba položiť Viedeň.

Reagovat
ADM

Ako inak hral Denis? druhý polčas som nevidel .. zas len údržba od neho?

Reagovat
eder

Zase se krásně ukázalo, že Barca bez Messiho hraje o level lépe než s ním. Je nejvyšší čas se ho zbavit.

Reagovat
roberos

Co ty si zač ? Nějaký bezmozkovej sráč ?!

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
C-M@ster

Mohl by do Man City. Pepek to s ním uměl a vyhrál by si titul v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls vůbec ten zápas, nebo to píšeš jen proto že jsi si někde přečetl že Leo nehraje?

Reagovat
ZB 07

Real

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Škoda, Las Palmas ztratilo dva body s Realem.

Hlavně nechápu, jak můžou opakovaně v nastavení tak blbě bránit.

https://ctrlv.cz/shots/2016/09/24/W8qX.png

Dva hráči Realu dole úplně volní na náběh + centr ze strany a po centru vždycky někdo z druhé vlny volnej ve vápně.

Reagovat
misinho7

jj stratilo dva body..hlavne ze real nedal niekolko tutoviek ale ok

Reagovat
C-M@ster

Benzema mohl nakonci vystřelit pro Real všechny tři, to je fakt. Ten závěr musí kluci vypilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

, taky to tak vidím, na držení míče jednoznačně lepší, Real měl navíc mnohokrát víc faulů. Myslím, že rozhodlo, že Ronaldo nelítal kolem lavky jako na Euru, čímž si zajistil zlatý míč.

Reagovat
-Carles-

Super kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Fantazie.Opravdu jsem nečekal že by mohl Real ztratit dvakrát po sobě,ale stalo se a aspoň se tim vyrušil náš slabší vstup do sezony a smolnej zápas s Alavesem

Jinak to vypadá že se přestalo Realu dařit zrovna ve chvíli kdy se vrátil Ronaldo

Reagovat
Kokesh

Zrovna od odchodu Crise jsme to zacali hrat jeste vice kombinacne, zlepsilo se tempo a oni takovou haluzi vyrovnaji, ale stane se. Na Karimovi i Crisovi je videt nerozehranost, mic se jim plete pod nohama, zakopavaji sami o sebe, spaluji co by normalne promenovali....hrat ale jako Las Palmas vetsina tymu z La Ligy, jezdil bys bojovat 90 minut zapas co zapas, pritom nekteri berou ani ne pulku toho co ma treba Nacho.

Reagovat
LAM

Jinak CR po herní stránce každej rok horší a horší.Je to opravdu hodně vidět.Jestli by neměl začít hrát na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte prosím jak hral Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

zaznamenal jeden výstavní ofsajd, to je realita

Reagovat
C-M@ster

Koukám, že Messi <> Ronaldo se změnilo na "Barcelona bez Messiho hraje daleko líp" a "Realu se přestalo dařit, zrovna když se vrátil Ronaldo"

Reagovat
alcantara

To napisal akurat jeden dlhodoby troll.

Reagovat
ADM

jj, hrali sme celkom daleko, to sedí

Reagovat
alcantara

Araujooo, ten tam ma urcite nasite logo Barçy

Kazdopadne na kanaroch aj nas bude cakat tazky zapas. Madrid bol ajtak schopny vypracovat v zavere este 2-3 tutovky, sialenost. Vdaka aj za remizu.

Reagovat
madridcan

Stale prvy, zazraky sa deju...Skoda, ze nepodavam proti Realu. Na Dortmund by som podal vsetky peniaze z rulety a pridal aj miesacku s barakom.

Reagovat
ADM

a ideálne to skombinovať s nejakým prekvapením kola s kurzom 35

Reagovat
.13

Pekna sobota

Reagovat
Kokesh

A ted do Dortmundu, to uz pro nektery fans bude definitivni konec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Já po dnešku naplno čekám, že s Dortmundem vyhrajeme po naprosto dominantním výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. taky mi to už nějak smrdí. Radši bych byl, kdybyste byli ve formě. Takhle se to prostě každým zápasem musí už prolomit.

spící gigant, který se (obávám se) hodně brzo probudí. Snad ne už proti nám. TT to nesmí dovolit - snad je namotivuje všechny stejně, jakoby je namotivoval, kdybysty byli v nejlepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Málokdy si myslím, že Real není favoritem na výhru, ale v úterý to tak vidím. Navíc jim evidentně nesedí tým ve žlutých dresech.

Reagovat
Ángel di María 22

Sezona bude jeste hodne dlouha, akorat my budem mimo sanci na zisk titulů

Je uplně jedno, kolik teď máme bodů, s timhle fotbalem nemáme dlouhodobě šanci. Rád se budu mýlit, aleto by musel Zidane začít pracovat jako opravdovej trenér. Na tu jeho LM se jednou asi bude vzpomínat s úsměvem na tváři. Ale třeba mi ještě vytře zrak, já tomhle nevěřim, začíná to spadávat do Benítéze, tým nemá tvář. A to prostě zákonitě nemůže vyjít.

Reagovat
ADM

Ty by si si mal realne kúpiť vložky už. Strašná panika v SEPTEMBRI

Reagovat
Ángel di María 22

Kde panikařim? Já jsem až překvapivě uplně v klídku, čekal jsem, že mě to bude srát, ale ani to tak neni.

Reagovat
ADM

Ved ale už 3. týždeň tu od teba po zápase čítam minimálne 3 analýzy ako je všetko na p... Tak neni to ideál, ale to ani u nás, a vy si pravidelne dokážete vytvoriť tlak ktorý trvá hádam nekonečne a je tam milion tutoviek, len ich neviete premeniť..

Reagovat
Ángel di María 22

Takhle to samozrejme vubec neni. Zadnej tlak se nekona, nebo se kona, ale prijde az v zaveru zapasu. Ja kritizuju neco, co se mi nelibi, je to o herni strance muzstva, o systemu, kterym hrajeme. Ze Zidane sbira body nikde nezpochybnuju a ani to nejde, ze udelal loni LM byla velka frajerina, ja jsem posledni, kdo by proti nemu mel mit nejaky predsudky.

Problem vidim v tom, jak s tymem pracuje. Je to dost podobna debata jak u Beniteze, s tim ze ten problem u obou je v hodne vecech jinde, v nekterejch ale spada do stejnyho vysledku. Ja budu Real podporovat do konce zivota vzdycky, ale kdyz vidim, ze takhle to nemuze fungovat, tak to napisu. Vzdycky je moznost se v prubehu sezony zlepsit, ja hodnotim momentalni zapasovej trend, jakym se na hristi predvadime a ten dle meho nazoru nemuze ani omylem slavit uspech na zadne urovni. Neni potreba v tom hledat neco vic.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Herně je to teda šeď a nuda, ale zase na druhou stranu i přes zoufalý stav BBC (z různých důvodů) jste si vytvořili slušný počet šancí. Sporting jsem viděl jenom ze sestřihu a tam to muselo být daleko horší. Pořád si myslím, že tam máte jednu hvězdu navíc (Bale), díky čemuž spousta hráčů nemá minuty, formu a celkově nevěřím, že tuhle rotační "jízdu na hraně" ZZ zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Smutne ze si za to mozme sami

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale Bale není zlý, jen v přítomnosti Ronalda jde jeho výkon dolů. My máme taky mega hvězdy a porozumí si. Jde o to ,že Ronaldo je jejich problém a jsem rád, že to nikdo nevidí.

Reagovat
teenz

Zkusim to.

Problém jsou oni dva v jednom týmu.

Vaše trio je naprosto jiný tomu našemu (v našem je podobnej maximálně Benz).

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky zkusím.

Dle mě je potíž Ronaldo, vážně to neříkám proto, že ho nemám rád, ale proto, že Bale se podle mě chová kolektivně jako např. Karim nebo náš trojzubec, ale problém je ten, že ta hra je stále nastavena pro jednoho hráče. Pokud Ronaldo nenabere formu, budete mít obrovský problém.

Reagovat
teenz

To, co vidíte na trávníku je vážně zabarvený nánávistí. I mě to občas sere. Ale při rozhovorech a podobných z našeho týmu, se dá často dočíst, že právě Cris je ten, kdo mladý kluky a ostatní hráče podporuje a předává zkušenosti, přívítá při prvním kroku do kabiny. O Garethovi nepadne nikdy ani slovo. Takže to, že si jde po gólu poplácat po zádech je hezký, ale o ničem to nevypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si zas radsi budes neco nalhavat jak loni u Rafy, tak nevim, co je lepsi.

Reagovat
Ángel di María 22

Hele ho, asi si za chvíli vezmu taky EF dovolenou.

Reagovat
alcantara

Kde si?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu som. ::bigbrin::

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Kokesh

Myslis zastavani se ho v dobe, kdy jsme byli prvni v lize i LM? Wow, jak nezvykle.

Nebo letos nerikat ze je sezona ztracena, kdyz ma Zizu v lize bilanci 26z/21/4/1?

To jsem si to teda dovolil.

Reagovat
Ángel di María 22

Vidis ty nekdy neco i kromě prubeznejch statistik?

Reagovat
Kokesh

Co vidis ty? Ja vidim, ze je to mlady trener, perspektivni, ohebny(s progresem), madridista, byvaly vynikajici zaloznik s citem pro hru. Vidim, ze ma urcitou preferenci ve stylu hry a at se vam to libi nebo ne, s Casemirem. Vyhral s nami LM, ma vynikajici bilanci, v neposledni rade vyhral Clasico hned jeho prvni zapas a ani s Atletama ve finale LM neselhal takticky.

Co tedy vidis ty?

Reagovat
Ángel di María 22

Ok, odpovim poradne.

Ja vidim trenera, kterej je mi odjakziva jako hrac sympatickej, miloval jsem jeho hru, i kdyz jsem ho zazil az v poslednich letech jeho kariery, co jsem zacal fotbal sledovat. Byl jsem prvni, kdo byl nadsenej, ze jde trenovat Real, ze se s tim Perez konecne nesere a riskne to, zaroven to bylo umocneni koncem Beniteze, kde byla radost dvojnasobna, protoze ten trener mel krome par statistik naprosto neforemnou predstavu o tom, jak ma zachazet s hraci v Realu. Ten fotbal nelze sledovat jen reci cisel. Je to proste organizmus a sorry, i uplnej debil videl, ze celkove to s Benitezem nefunguje.

Benitez mel problem s hraci, s jejich duverou - prisel Zizou a presne tohle dal do kupy. Mladej trener, novej vitr, respektovana osobnost. Vlitli jsme na to, na ten fotbal se najednou dalo koukat. Pak teda prisly zapasy, kdy uz to spadavalo do urcity strojoviny (Casemiro v jistym základu), ale nedala se uprit dobra organizace obrany a nejakej uspech vepredu. Na ligu to nestacilo (tam ale s tim moc vic delat nemohl po ty ztrate, co jsme meli) a v LM udelal uctyhodnej uspech. Takze aby bylo jasno - k minuly sezone, kde to prebiral v rozmrdanym stavu po tom tlustochovi - klobouk dolu. Zidane frajer.

Jenze je treba se divat dal. Letni pauza, zmeny v kadru, nova sezona, pul roku u tymu, cas na zabudovani svejch myslenek. Klid.

A nezlob se na me, co vidime ted, je tvrda realita toho, kterak se Zizou svezl na elanu rozjety sezony a vymackal z toho, co se zatim jako trener naucil, uplny maximum. Ted dochazi na praci od zacatku, na nejakej dlouhodobej system, co ma fungovat a co teda vidis?

Ja proti Casemirovi kurva nic nebudu mit, kdyz bude hrat v systemu, kterej bude fungovat. Ok, tak at jsme zalezlej tym, kterej ma borice, tim trpi krasa hry, ale budeme mit zabijacky brejky s Balem, promakanej prechod do utoku, budem hrat vic bez mice a vic primocarejc a nereknu ani pul slova. Nebo at prestane utiskovat Jamese a Isca, vytvori 442 s nejnarvanejsi zalohou technicky, ktera asi na svete existuje a budeme to prehravat kombinacne a otvirat obrany.

A nebo at hraje jak chce, s kym chce jak chce, ale at je videt, co hcceme predvadet, jaksna cesta, jasnej rukopis Zidana. A co ja vidim ted? Ja nevidim praveze nic.

Pressing - neucinnej. Obrana - totalni chaos. Prechodova faze - neexistuje. Kolmice,kreativita pred vapnem - 0. Takze co? Brejky neumime resit, obrany neumime otvirat, prehrava nas v zaloze doma Villareal i Sporting. Tak ja nevim. Jeste chodime do vetsiny zapasu ustraseny, hrat na nejakou jistotu.. Ten fotbal neni hezkej, uplne se vytratilo to, co me bavilo i za Moutinha, i za Carla. Tak proste nevidim letos pozitivum. A jasne, ze forma hracu hraje roli a nesvadim ani nahodou vsechno na Zizoua, to vidime vsichni, komu to zatim nejde, ale podstatnou cast na tom nese trener, kterej treba jednou dobrej bude, ale z myho pohledu momentalne nema na Real Madrid. Treba nekdy jo, ale ted ne. Ten tym neumi nic a uhrava to kvalitou a to sorry, to byl presne Benitez. To uz nechci. Takze skepse je na miste. Treba se neco stane a tuhle sezonu se to v prubehu zmeni o 100% jinam, ja budu nadsenej. Ale neverim tomu.

S cim nesouhlasis?

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Takže už nejste lepší než Pepova Barca?

Reagovat
Ángel di María 22

Najdi mi, kde ja jsem tohle rekl. To tu vypisoval akorat Kokesh porad.

Reagovat
10FKK

Reagovat
X-bano-X

Klobouček

Reagovat
teenz

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, ale přesto bych s kritikou ještě počkal vzhledem ke stavu BBC (Cristiano a Benz zranění, Gareth po dlouhým Euru a se svou tradiční přípravou). A hlavně vzhledem k tomu, že je to pořád jenom začátek a herně se trápí vesměs všechny velkokluby (až na Pepa).

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Tak trochu jsem cekal Kokeshe bez odezvy, to on rád.

Reagovat
Kokesh

Vim, co jsem si tu precetl za Mourinha a Carla, ze zacatku byl kazdy nadseny, ale postupne vse opadlo. Na kazdeho trenera se neco najde, ani jeden z nejlepsich treneru posledni doby nedokazal z tymu vyzdimat maximum, aby dominoval v lize i LM. Co tedy my, jakozto fanousci RM, chceme?

Mozna v tuto chvili nemozne. Barcelona nam neutelka jednou sezonou, ale hned desetiletim a my se stale nemuzeme chytnout. Nezmenili to ani mohutne posily, ani zmena treneru, nic. Jeden rok se nadava ze hrajeme na brejky, pod uroven tymu RM, druhy rok se nadava ze nerotujeme a neumime vyhravat zapasy s TOP3 v lize, Rafa byl zpetne velky omyl, ten si to s nadavkami sezral za vsechny. A letos? Kazdy to vidi sam.

Za vsim se da najit kritika, za vsim. Ale kdyz vystridas hrace ktery hral hovno, ty jakozto trener ho neshodis kriticky, ale snazite se spolu najit vychodisko problemu a spise ho povzbudit. Tak jako v praci, v obycejnym zivote, kdekoliv...proto ja stojim za Zidanem, vim totiz, ze ta kritika by prisla opet z nasich rad a je uplne jedno, kdo by byl nasim trenerem.

Taky jsem mel urcitou etapu prispivani sem na EF, kdy jsem psal vicemene jen kriticky. Muzu napsat tuny prispevku i ted, tak jako vy...Zizu nema na RM, Bale je drevak, Cristiano gay, vest nesmyslny hadky z cules den co den....ale proc? Od urcite doby jsem si uvedomil, ze kritizovat umi opravdu kazdy. Je treba hledat za spoustou veci neco pozitivniho, ne jen vzit celek jako Real, vybrat z nich pet nejhorsich veci a o nich dokola mluvit. Tim samozrejme nerikam, at prehlizime chyby a nekritizuji se, ale pro me zatim ty prijemny zmeny prevazuji nad spatnymi, a proto ja jsem ZATIM se Zidanem nadmiru spokojen.

A abych odpovedel na otazku. Souhlasim prakticky se vsim. Skoda jen, ze si neumis kvalitu toho prispevku zachovat po cely rok, dalo by se jinak diskutovat.

Reagovat
Ángel di María 22

Já se radši pobavim normálně s kamarádama u piva, nebo kdekoliv, když koukáme na zápas, nepotřebuju využívat EF k tomu, abych tu psal sofistikovaně. Klidně budu psát, že Bale je dřevák, když to tak bude dál.

Vlastně je to uplně jedno, tady se stejně normální rekace skoro nedočkáš, ale když víš, s kym to jde, tak tam můžeš upravit i styl psaní.

A ano, samozřejmě, že cheme víc a že tohle nestačí a pořád budeš hledat lepší varianty. A když mně určitý věci vadí, tak o nich budu psát. Real bude ještě běh na dlouhou trať, protože BBC už je uplně mrtvá kapitola, Bale nebo Ronaldo bude muset jit z kola ven dřív nebo pozdějc a až od tý chvíle se bude moct rozjet nějaká koncepce. Cristiano má bohužel nejlepší roky za sebou, my nemůžeme nakupovat a nemámě dostatčně zkušený trenéra na lávce, aby to zvládl. Guardiola ty hvězdy vyhodil nebo posadil, to Zidane nedělá. S tim pak bohužel nejde nic dělat, chce to trpělivost, éra Barcelony nepotrvá věčně, teď ale budeme rádi, když budeme v lize druhý.

Reagovat
Kokesh

Ja bych Cristiana neodepisoval ani v 35. Letos si jde v 31 letech pro GB a tu padesatku ci vic tam opet nasype. Vcera nasrany, a to se mi libi. U nej je stoprocentne jisty, ze si da jeste vice treninku a jeste vice bude makat, aby byl opet na vrcholu. Musi se mu podridit tym, to vime, ale on je jediny hrac pro RM na svete, co za to stoji.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Manik...

Ostuda.

Reagovat
blaugrana

Palmas Lemos Ataujo ronaldo benzema zidane

Reagovat
blaugrana

Lemos Ataujo

Reagovat
blaugrana

Ten Moratov dive.

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane prokauc jak prase opet.. je neuveritelny, ze sme jeste prvni.. nicmene asi ne na dlouho

Reagovat
technecium

Vtipný si přečíst, že bez Messiho hrajem líp. Kdyby hrál on, vyhrajem ještě výrazněji, protože proste ta finální přihrávka od něj je nepřekonatelná a nekazí ji. V tomto se mu nikdo nedokáže rovnat od nás. Zkoušel to Neymar a nešlo mu to

Reagovat
Visca el barca

Parádní víkend My vyhráli, pep drtí anglii, Bílé zlo přestalo mît kliku a chrlsea dostala bídu.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý na dnešný zápas. Dúfam že už bude konečne čisté konto a samozrejme výhra Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čisté konto zas nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen... všimli jste si Ronaldovo reakce na Benzemův gól. Místo aby se šel radovat, že Karim svůj tým poslal opět do vedení, tak se rozčiloval nad tím, že zrovna on ten gól nedal. Celý tým běžel za Karimem, jen on byl nabručený. To je výsměch kolektivnímu sportu jako takovému.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic novýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč máte takového hráče rádi a považujete jej pro tým prospěšného. A vůbec se už neptám ,jak takového hráče můžete považovat za nejlepšího na světě,už jenom proto, že když nebude hrát CR nic moc se vám neděje, když nebude hrát Luka nebo Toni ,máte dost velký problém.

Reagovat
LAM

Modrič a Kross jsou pro Real víc důležití než Ronaldo už dost dlouho.

Reagovat
technecium

psssst, to nechtěj slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

je nejkrasneeeeeejsiiiiii!

Reagovat
smazaný uživatel

Protože sezonu co sezonu nastřílí 50 gólů? Já nevím jak ostatní, ale to je aspoň u mně celkem prospěšný pro celý tým.

Reagovat
X-bano-X

To je ale taká dvojsečná vec. Zober si koľko gólov by mohlo padnúť ak by na necpal na všetky priamaky alebo ak by ho za každú cenu nehľadali vo vápne. Ukážem to na príklade u nás, keď sa na začiatku minulej sezóny zranil Leo. Herne to vyzeralo veľmi dobre, padalo veľa gólov, ktoré sa rozložili medzi zvyšok hráčov. Netvrdím že by bol Ronaldo zbytočný resp. príťažou. To v žiadnom prípade. Takého hráča by privítalo do tímu 99% trénerov ale keď sa bavíme o AKTUÁLNY prospech pre tím, tak tam to proste ide z kopca. On je absolútny svetový top ale len keď mu to ide, vtedy je k nezastaveniu, akonáhle sa mu nedarí(tak ako teraz), tak to stojí za vylížprdel. Ak by som ho porovnal s niekým z top kanonierov, tak Suaréz aj keď práve nedáva góly, tak svojím pressingom a bojovnosťou proste pre ten tím odvádza penzum práce. Ronaldo ale skôr zavadzia. Ale ako to vyriešiť to ma vôbec nenapadá. Áno on sa skôr či neskôr zas dostane do formy a nejakému Malmo da 4 góly lenže dovtedy to bude trápenie.

Reagovat
roberos

Já to říkám o CR pořád .

Reagovat
teenz

Real musí být v aktuálním složení pro trenéra naprostá noční můra. Ať chce trenér předvádět kterejkoliv styl, vždy to bude padat na našich hvězdách a hráčích, kteří hrát musí i přes jejich neformu. ZZ třeba může mít svůj styl, kterej by aplikoval na menší tým mnohem rychlejc a jeho rukopis by byl vidět, ale u nás to prostě nejde. S našim útokem vše začíná a vše končí. My nemůžem aktivně presovat (protože naše trojka to prostě nemá v popisu práce a ani nikdy mít nebude) a nemůžem ani hrát na míči jako Barca, protože na to nemáme hráče (máme, já vim, ale ti nehrajou zase kvuli naší trojce v předu, spíše dvojce). Takže... jo, proti silnějším jsme v prdeli. Proti slabším to urvem kvalitou.

S ZZ a Pepem tu je jistá podobnost, ale ta končí hned na úvodu, protože Pep si ten tým jasně uspořádal podle sebe a nehodící hvězdy vyhodil. ZZ tohle neudělal nebo udělat nemůže a pak padá i jeho možný vtisknutí tváře týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten press by sel. Sice asi ne na Top urovni, ale kdo pamatuje, tak Mourinho dokazal Barcelone v Supercope solidne zatopit i s Cristianem a Benzemou, ale je jasny, ze Bale neni DiMa. Jenze kdyz na to jde Zidane jak amater, tak je asi jedno, kdo v tom utoku bude.

Reagovat
teenz

Jo, furt nám tam chybí jeden dříč a otvírač jako DiMa. Ono by to třeba i šlo s tím Garethem, kdyby se na to šlo jako s Carlem a Bale hrál níž s čím se asi nechce tolik smířit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ho jen donutit trochu behat, kdyz uz zase hraje uplny hovno.

Reagovat
teenz

Jo, to je úžasný. Za repre by tam nechal duši i kdyby hrál na stoperu, ale u nás hraje hovno. Ani krok navíc. Piča.

Reagovat
LAM

A u Ronalda vám to nevadí?Ve hře je už pěkně dlouho hroznej a když nedá gol,tak je na hřišti zbytečnej.Pressingem se taky neobtěžuje,takže to má s Balem stejný.

Reagovat
teenz

Rozdíl je v tom, že Cris se zase rozběhne a těch 50 gólů tam jebne. Takže pokud si mám vybrat, kdo z nich. Tak on. S tím, že ví i kdy má dát míč od nohy a nedělat ze sebe šaška jako Bale, protože v PD na to prostě nemá. Bale tak produktivní neni, nemá formu, tak by mohl alespoň začít makat.

Reagovat
LAM

Tak taky se nehraje na něj tolik jako na Ronalda.Dle mě kdyby hrál na levo on s tim že byměl hodně volnosti,tak by dával daleko víc golů.Na konci minulý sezony při zranění Ronalda to dokazoval.Málo kdo vidí kolik toho dokáže CR spálit.

Zvláštní že do jeho návratu Real vyhrával.

Reagovat
teenz

Pozicí to vážně neni, Bale sám řekl, že se nejlíp cejtí v pravo nebo ve středu. Je to prostě tím, že Cris je a bude produktivnější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

:-))))))

Reagovat
Phillipinho

Balenziaga prvni gol v kariere a zrovna v takovym zapase a takovej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Varane mě teda zatím vůbec nepřesvědčuje, že by měl hrát základ. Teď dostal 2 zápasy v základu za sebou a oba zápasy byly poznamenaný velkými hrubkami v defenzívě. Podle mě je fakt evidentní, že stagnuje a nikam se neposouvá, navíc se mi zdá, že s Ramosem prostě nemají žádnou přirozenou sehranost. Pokud bude zdravý, tak ve středu (a výhledově obecně v základu) musí hrát Pepe.

Další věc, který jsem si včera všiml (a už to psal i Kokesh) bylo jak se zvedla naše kombinační hra, když přišel Isco. On totiž přesně vyřešil jeden z problémů, který máme když hraje BBC a to chybějící spojku mezi zálohou a útokem (dalším problémem je nepřítomnost kombinace mezi samotným BBC). Co chybí Casemiro, tak se to Zidane snaží řešit tím, že hrajeme v podstatě s desítkou (James, Asensio), nicméně ani jeden hráč není vyloženě typ, který potáhne míč na hřišti o několik desítek metrů dopředu, navíc si nechodí pro míče do hloubky. Pro soupeře je pak jednoduchý takovýho hráče odříznout (James proti Villarealu) nebo takovýho hráče odřízneme v podstatě sami, protože je ignorovaný v rozehrávce (Asensio včera). A tady přichází na řadě Isco (potenciálně Kovačič), který prostě dokáže ten míč z hloubky vzít a dotáhnout ho do poslední třetiny. Nehledě na to, že jak Isco tak Kovačič nabízejí oproti Jamesovi/Asensiovi trochu i tý defenzívy. Modlím se za to, ať tam jeden z nich proti BVB vyběhne, ale nedělám si velký naděje.. vzhledem k tomu, že včera nehrál vůbec James, tak čekám, že bude v základu on.

Reagovat
teenz

Po Ángelovi je Isco hráč, kterej nám chybí.

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane je to vobec chyba Varaneho ? Jak James tak Asensio hraju z pozicie "10" vcera Asensio sa ani nevracal musel sa tam vracat Morata tak potom Kroos s Modricom su tam sami dvaja tak potom sa cudujme svetu preco Modric a Kroos horia a doplaca na to cela obrana v cele s Varanom .

Mne to pride iba zle rozhodnutia ZZ skor ako zly vykon Varaneho / ci ineho hraca , pochybujem ze by to s Pepem bolo ine

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pepe je rozhodně kvalitnější než Varane, který po úžasným rozjezdu těží jenom z hypu, výkonnostně už delší dobu stagnuje, trošku bych to označil za bartrovatění (tam to teda bylo ještě mnohem znatelnější). Nevím, co se s ním stalo, ale měl neskutečnou poziční hru, nedělal fauly, výběr místa při útočných standardkách.

Isco samozřejmě pomohl, ale největší problém je podle mě pořád BBC, který nemá požadvaný vlastnosti, aby byli schopni dlouhodobé dominance. Hlavně teda Gareth s Cristianem nemůžou společně fungovat, jsou si až příliš podobní a přesně jak říkáš, chybí tam hráč, který ty řady slepí dohromady. Nechci tady opět vyzdvihovat Messiho, ale to je přesně jeho fotbalová chytrost, kdy dokáže během zápasu posoudit, jestli jsme schopni soupeře v záloze přehrávat nebo se bude muset zatáhnout a vzít to do svých rukou, což se děje ve většině našich velkých zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

To ze by dal dole Garetha presiel na 4-4-2 .To je dlhodobo pase uz len z dovodu kde hra James . On snim ani len nepocita na "kridlo" .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono je jedno, jestli to bude psaný jako 433 nebo 4312 či jakkoliv jinak, prostě je James hráč, který v té roli je strašně nebezpečný a ať se může herně trápit, tak třikrát za zápas dostane na 25 metrech trochu místa a jsou z toho hned dvě střely s gólovými parametry. Ve finální fázi je to naprosto famózní hráč, už to potvrdil tolikrát, že nechápu, jak s ním může někdo takto nakládat. Samozřejmě je i problémový, ale kvalitní trenér si s ním prostě poradí a dokáže to z něj dostat. Pro mě je to daleko příjmenější fotbalová povaha než neexistující Gareth.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
misinho7

Tak Rapha je stale dost mlady potrebuje sa prebrat a zacat makat a dostat sa tam kde bol ....inac cez Pepeho nema sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. BBC je problem uz par let, s Casemirem to sice aspon tolik nehori vzadu, ale neda se na to proste divat, to je jak sledovat Mourinha v "nejlepsi" forme. A ono by to sami o sobe ani nebylo tak hrozny, kdyby na lavce nehnili hraci jako James a Isco. Se Zidanem jsi mel tehdy pravdu, kloboucek.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co přesně myslíš s tím Zidanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, BBC je hlavní problém no. Je to poslední dobu dost viditelný, +- tak nějak od doby, kdy se do základu dostal Casemiro a kombinační hra tak utrpěla ještě víc. Ten hráč typu Isca se dá právě vyměnit i za jednoho z BBC, ten výsledek bude stejný jako když se vymění za někoho ze zálohy - prostě tam přibude ta další možnost na kombinaci. Ale je pravda, že z dlouhodobějšího hlediska je víc žádoucí, aby se nahradil někdo z BBC než Casemiro. Casemiro nabízí defenzivní stabilitu, když už nic.. BBC sice góly, ale furt se ubírá v podstatě jeden hráč ze třech, který má ty góly na starost, kdežto s Casemirem půjde pryč balanc celýho týmu.

S tím Messim je to přesný no. Včera když to bylo 1:1 a snažili jsme se dát gól, tak bylo dost frustrující sledovat to 4-2-4, kdy všichni 4 hráči (BBC a Morata) vepředu stáli vepředu zapíchnutý jako kolík, čekající na přihrávku. Nikoho nenapadlo stáhnout se níž a nabídnout se. Dokonce ani toho Benzemu, který byl tím stahováním níž dost typický.

Reagovat
One-Real

Tohle už se ví měsíce a není to zas tak dávno, co se tady proti všem antiBBC vedla silná kampaň.

Reagovat
Mateo16

Cristiano nemusi nikomu nic dokazovat a v Karimovi neni problem takze znova to vychadza na Garetha

AntiBale na hrad

Reagovat
Kokesh

Kampan? Porad mame druhe nejlepsi trio na svete, coz vzhledem co se seslo v Barcelone, je velka poklona. Neprijit James a kazdy nevidet jak dokaze zahrat na RW, mozna by vetsina drzela hubu, protoze na trhu kdyz vidim Hazarda a podobny omyly by nebyl jediny hrac, co by neco podobneho splnoval. Tezko se nyni ale zbavime hrace, s kterym se nedavno myslim prodluzovalo (nebo se to jeste nedotahlo?) a ktery je jeden z nejcennejsich na svete. Jeho Perez momentalne neproda, treba myslet s nim, nez bez nej.

Reagovat
Mateo16

Ancelotti 4-4-2 zacinal hrat este ked James tu nebol . Angel tam hral taktiez vyborne

Finale Copy Isco , Xabi , Modric , Angel - Gareth , Karim .

Reagovat
vilp

Hazard je tedy hrozný omyl, co se tady od tebe ještě nedozvíme. Kdyby nikdo neviděl Jamese, tak si hrozného Garetha nikdo nevšimne, to dává velký smysl.

Reagovat
ADM

Taký omyl Di Mária namiesto Bale-a by vám dosť pomohol.

Reagovat
ADM

A navyše by ste mali trio ABC

Reagovat
vilp

Nebo omyl Costa.

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak teda vůbec nepochybuju o tom, že James by v té volnější roli (na způsob Messiho) naprosto dominoval. Dát mu volnost, tak prostě bude řádit a sbírat kanadský body. A hodně mě teda překvapuje (vzhledem k hráčské kariéře ZZ), že takto nakládá s takovými typy hráčů. Škoda pro vás, že evidentně více herně čerpá z Mourinha než Ancelottiho.

Reagovat
X-bano-X

Včera tu podobu s Mourinhom bolo pekne vidieť za stavu keď vyhrávali. Zatiahli sa praktiky všetci pod loptu a nechali tvoriť Palmy........

Reagovat
smazaný uživatel

*v úterý

Reagovat
Ed_Hazard

S Varanem to je teda velmi divné.

Inak včera som si pozrel zápas Frankfurtu a panečku, Vallejo je neskutočne rozumný stoper. Neviem ako hráva inokedy ale čo si včera dovoloval bolo ukážkové. Rýchle presné rozohrávky na krátko aj pasy do krídel, obrovská rozvaha a kľud na kopačke aký som už dlho nevidel ani u jedneho z našej súčasnej stoperskej trojice/štvorice. Velmi som zvedavý čo s ním bude v ďalších sezónach, ale posielať takého hráča po hosťovačkách je obrovské plytvanie.

Reagovat
vilp

Takže rozehrávka na úrovni Sergia?

Reagovat
Ed_Hazard

Nie som si istý či to myslíš vážne, alebo ironicky, kedže Ramos má v zálube spoluhráčom zatápať

Reagovat
vilp

To možná, ale pořád má nejlepší rozehrávku v týmu a při dlouhých pasech se na něj chytá málokterý stoper.

Reagovat
One-Real

To letošní hostování je naopak super, rozehraje se a ohromně mu to prospěje, tady by při vší úctě neměl šanci na vytížení.

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme nemyslím túto sezónu. Aj budúcu si môže ešte kludne odohrať na hosťovačke, stále má len 19 rokov. Tú ďalšiu sezónu by to už ale bolo plytvanie (ak mu zostane rovnaká výkonnosť aj naďalej)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sirigu dobrej matlak

Reagovat
LAM

Jinak jak tak koukám,tak fans Realu dobrá panika na to že pořád vedou ligu

Reagovat
teenz

Jaká panika ? Bavíme se o předváděnym stylu hry, kterej stojí za vyližprdel.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

jsme nervózní protože se nám přiblížilo Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane ocividne nie je taky skvely couch, za akeho ho tu madridisti maju.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo? jak nekdo soudnej muze mit Zidaneho za skvelyho kouce, kdyz trenuje sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jako tohle napsat, když je tu hned několik komentářů, kde se kritizuje předváděná hra a s ní i Zidane, to chce fakt mimořádnou dávku demence.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Voro by mal zostat hlavnym trenerom Valencie dokial sa nepodari ziskat Marcelina. Uz minulu sezonu sa osvedcil ked sme na Nou campe ponizili katalancov. Vie spravit dobru defenzivu a dostat z hracov maximum fyzickeho vykonu. Urcite by som nerobil experimenty so skrachovancami typu Boas a Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Aj ja som nad tým uvažoval že pod Vorom sa tímu celkom darí tak prečo ho neskúsiť na dlhšie obdobie.

Reagovat
Phillipinho

Diego Alves has faced 43 penalties during his career in Spain: 21 were converted, 20 saved and 2 missed the target. Outstanding record.

Reagovat
smazaný uživatel

a dneska ho nerozhodilo ani to, že tu pencli zavinil on.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolim si povedat ze to ani penalta nebola, ten typek tam prisiel iba zavadzat a zvalit sa na zem. Ale je to skvely brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že ho Alves zezadu trochu nakopnul. Mám ho fakt rád, ale ta jeho práce s míčem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, možná Ronaldo těch padesát branek nakonec dá, ale není lepší, aby dal jednu branku p bojovném výkonu s Las Palmas a zajistil tím výhru 3:2, než aby třikrát doklepl míč do sítě a vyhrálo se 6:0.

Ale celkem vás obdivuji, jak jej musíte stále intenzivněji hájit a omlouvat. Já bych na to neměl nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho fandove realu sami kritizují a neomlouvají.

Reagovat
teenz

Bolis Nezvládajis.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce nezvládám trapnou hru Ronalda a Realu. Kápl jsi na to

Reagovat
CHONG

O to víc je to tvé neustálé nezvládání zarážející.

Reagovat
smazaný uživatel

Neomlouvají?

Vždyť jeho nepřínos pro tým si omlouvají právě tím, že těch padesát branek za sezonu si dá Má otázka tedy stále trvá.

Reagovat
smazaný uživatel

a proc to tak resis? ja tohle proste nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Že já vůl chci na diskuzi diskutovat a pokládám otázky k nejprobíranějšímu tématu diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna včera nemohl, protože byl střídán

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud máš nervy na další fanoušky Barcy tady ne eurofotbalu, tak zvládneš už cokoliv

Reagovat
misinho7

Reagovat
DeformFCB
Reagovat
ADM

Wtf Ter Stegen ma vraj este stale rovnaky pocet uspesnych driblingov ako Ronaldo (1)

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=PJG9mpKUXrY

Porovnávať Kanteho s Busom je ako porovnávať murára-dlaždiča s inžinierom.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Bozsky Carles Alena !!! Najrpv predfinalna prihravka, potom gol a potom finalna prihravka.

https://youtu.be/B8Mm1y1bte4

Skoda, ze hra na tej istej pozicii co Rakitic.

Reagovat
patas92

Proč, škoda? Jakože na kterékoliv jiné pozici by měl větší šanci na áčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim v Barcelone nastupcu Iniestu a preto lutujem, ze Carles Alena nehra z opacnej strany. Rakitic je este relativne mlady.

Reagovat
LAM

A navíc se na jeho pozici přivedl Gomes

Reagovat
patas92

Tak jestli teď hraje v tříčlenné záloze vlevo nebo vpravo je celkem jedno

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani ne, stejně jako Iniesta, Rafinha či Halilovič je mnohem lepší, pokud hraje přes nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Velmi dolezite u technickych hracov aby hrali cez nohu . Jak u Angela , Isca , Edena

Reagovat
ADM

Zase další hype, či konečne niekto kto by sa po dlhej dobe mohol chytiť v Ačku?

Reagovat
blaugrana

Ono čo sa toho chytania v áčku týka, tak je na tom Barca ešte stále veľmi solidne, čo sa veľkoklubov týka. Ono je ďaleko ľahšie pre hráča, presadiť sa v menšom klube, kde je menšia konkurencia, očakávania, tlak a drobnohľad. To isté platí aj o prestupoch. Snáď raz Monchi pôjde do nejakého väčšieho klubu a dokáže svoj kaliber aj tam. Lebo je rozdiel kupovať do Sevilly, od ktorej sa nečaká, že vyhrá treble každý rok a dajme tomu do interu, ac, madridu a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Cital som, ze je to tazky kaliber. Videl som ho proti Villarrealu B nedavno a hral velmi dobre. Fyzicky dobre stavany, dobra rychlost, technika vdaka ktorej dokaze v zalohe vytvorit precislenie, cit pre finalnu prihravku, dokonca schopnost kvalitne vystrelit.

Reagovat
blaugrana

Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco z Ozila ma, nieco mozno z Kaka.

Reagovat
blaugrana

Snáď nie jeho kolísavú formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som hernu inteligenciu skor.

Reagovat
blaugrana

Jasan. Len či ju potvrdí aj na najvyššej úrovni. Nie každý hráč zvládne prechod, ale treba veriť. Ale viac verím Samperovi. Ten sa musí chytiť.

Reagovat
pawelFCB

Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko nepremenených šancí Atletica.. a to som pozeral iba časť zápasu. ale tri body sú tri body

Reagovat
blaugrana

Gameiro zatiaľ slušné sklamanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver, za tie prachy.. ale horsie ako Martinez to asi nebude. Ale Docela velke sklamanie bude Alcacer, hlavne po tom co sa chyti Munir a prestupi

Reagovat
blaugrana

No Paco je zatiaľ na facku. Munirovi moc neverím, ale tak možno sa chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave to ze ked sa chyti, tak uplatnime opciu 12 mega, ked sa nechyti a vyhori tak pride k vam naspat. Zatial vyzera byt taky zaspaty

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na jakou facku? S Alavésem po třech dnech s týmem byl nulový, ale včera už se zapojil nadějně. Fakt nechápu ta očekávání, tohle není počítačová hra.

Reagovat
blaugrana

Tak prehnané očakávania nemám. No mal tam brvno...ináč bol celkom vypojený. Ale tak rýchlu aklimatizáciu nečakám, keďže bude hrať minimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlou aklimatizaci nečekáš, ale je po dvou mačích na facku. Jo, to zní hodně rozumně ...

Reagovat
blaugrana

Čo ako na tom je? Je zatiaľ na facku? Je. Bude sa aklimatizovať rýchlo? Nebude. To že nečakám rýchlu aklimatizáciu nemení nič na tom, že je zatiaľ na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Proc? Dneska acko Griezmannovi. Uz se do toho dostava, herne je to dobry. Krome Costy nemohlo Atletico privezt lepsiho utocnika.

Reagovat
One-Real

Nehlede na to, ze tam mohl jit snad dvakrat uplne sam na golmana a jednou to zadrbal Gaitan a podruhy nekdo dalsi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Co tam je napsáno?

Reagovat
smazaný uživatel

Odcitali mu z ust, ako povedal na adresu Zidanovej matky, ze je to kurva, po tom, co ho striedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A este Foda-se, co znamena fuck you.

Reagovat
blaugrana

Cristiano Nezvladajis.

Reagovat
patas92

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

sport ... katalanske sracky

Reagovat
smazaný uživatel

takže si to video vymysleli, aha ...

Reagovat
blaugrana

A škoda, že to Zizou nepočul. Dal by mu hlavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola nadhera Sansone..

Reagovat
One-Real

Ponorka pěkně ničí, oba italské nákupy

Reagovat
smazaný uživatel

v brane osasuny 16 rocny mladicek? vie o nom niekto viac, ci je to nejaky talent alebo len nejaka zaplata?

Reagovat
smazaný uživatel

Meno ?

Reagovat
smazaný uživatel

alvaro fernandez

Reagovat
Phillipinho

Myslim, ze Riesgo je zranenej a nahradni brankar dostal minule rudou...

Reagovat
smazaný uživatel

riesgo chyta za eibar a dnes ten mlady chyta od 2. polcasu

Reagovat
Phillipinho

Jo sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo vs Ter Stegen , La Liga 2016/2017

Games 3 - 4

Successful dribbles 1-1

Passes 76 - 175

Pass accuracy 80% - 86%

Ter Stegen for Balon d or

Reagovat
smazaný uživatel

to né, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ale počul som, že Ronalda to nezaujima, bo on ma 3 zlate lopty a Ter Stegen žiadnu

Reagovat
blaugrana

To by bol pádny argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ani nezná Xaviho....

Reagovat
Generalní Gladiator

to jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

šak čo najväčší favorit na Zlatu Loptu si to môže dovoliť, o pár týždňov príde Legia a tam sa vyzúri

Reagovat
blaugrana

Horšie bude, keď sa tak nestane. Do čoho potom nadá Zidanovi si radšej nepredstavovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sa Zidanovi futbalovo nemoze rovnat, ten by ho mal posluchat na slovo a ne sa v 31 rokoch spravat ako 15 ročný pubertak :D

Reagovat
blaugrana

Tak ale zas, čo si to Zidane dovoľuje ho vystriedať?

Reagovat
technecium

Má snad Zidane 3 zlatý míče jako on?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
blaugrana

Gabo, Tatar.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe krivaco z espanyolu to pekne vymnoukli, sisto valec

Reagovat
pejsek5

Rossi

Reagovat
REPLIKATOR

Alves novým rekordmanem španělské ligy

Brankář Valencie Diego Alves se včera zapsal do historie španělské ligy. Brazilský gólman nastoupil k souboji s Leganésem a pod výhru 2:1 se podepsal chycenou penaltou. Alves v LaLize čelil 35 pokutovým kopům a zneškodnil jich hned 17, více chycených penalt na svém kontě žádný z brankářů nemá, legendární Andoni Zubizarreta se zastavil na šestnácti. (soccerway.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao v nominaci na LM.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
One-Real

Tak snad dostane šanci a Marcelo se pod tlakem chytí za nos a probere se z té letargie.

Reagovat
LAM

Coentrao kterej je po půlročnim zraněnim na něj udělá hroznej tlak

Reagovat
teenz

Fabio je super hráč.

Reagovat
Kenneth

Skoda jen tech zraneni.

Reagovat
teenz

Jo, ty zranění ho hrozně limitují. Kvalitu má na velkoklub, je to ideální parťák k Marcelovi, bohužel když je třeba a Marcelo potřebuje vystřídat, tak je zraněnej.

Reagovat
Kenneth

A nebo si nekde vypaluje zobak...

Reagovat
teenz

To ho snad už přešlo.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Phillipinho

Tak Jemezovo povest po tyhle sezone dostane asi vaznou trhlinu.

Jémez meanwhile in the middle of another disaster. His teams have conceded 302 goals in 158 LaLiga games now. Brutal numbers.

Reagovat
blaugrana

Našiel som jeden zaujímavý názor spred pár rokov dozadu.

Filo07.06.2008 12:48#

Tak tohle jsem nechtěl aby šel Alvés do Barcelony. Kdyby šel alespon do Real Madrid, tam má větší perspektivu získat velké trofeje než v Katalánii. Nerjvíce jsem si ale přál, aby zůstal v Seville. Dougfám, že tohle jsou jen bláboly. Stejně to Barceloně nic nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Ángel di María 2211.07.2014 14:42#

Poď mi, 94 milionů eur Nejlepší na tom je stejně ten odchod Alexise, konec Xaviho, Valdése, možná Alvese...Ale takovejhle přestup, no já jsem vážně spokojenej. Nejen že koupili asi největší krysu fotbalu, ale dokonce je podle mě nemožný, aby vedle sebe Messi, Neymar a Suerez vynikli prostě, to se bude šíleně divný, když na Messiho nebude mít kdo pracovat v tom útoku

No nic, ano, my jsme koupili za draho Balea, ale tohle je prostě fantazie. Jsem zvědavej, jak si tady budou fanoušci Barcelony obhajovat nějaký sympatie, za to, jakou spínu přivedli + tu částku. Už se na to těšim.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stranu druhou byl tehdy tenhle názor docela rozšířený. Nikdo nevěřil, že by se Messi takhle stáhl do pozadí a nechal na hrotu hvězdit někoho jinýho. Velká škoda, že se jen trošičku víc nesnažil přizpůsobit Zlatan.

Reagovat
teenz

To spíš Messi Zlatanovi ne ?

Reagovat
-Carles-

Ani nie, Zlatan sa napriek Messiho podpore z krídla nedokázal dostatočne herne prispôsobiť. Síce góly dával ale tak nejak zaostal za očakávaniami. Potom sa Pep na jar rozhodol a začala éra Messiho ako falošnej "9", Zlatan bol tým pádom vyšachovaný.

Reagovat
teenz

Ibra byl produktivní, měl snad lepší stats než Cris na začátku, ne ? Jinak Messi se přizpůsobil Suarezovi, tak stejně mohl i Ibrovi, nebo ne ? Podporovat ho víc ze středu nebo z křídla. Ibru totiž nikam jinam nenacpeš.

Reagovat
-Carles-

Jeseň mal Ibra dosť dobrú, ale začal mať postupne nezhody s Pepom a upadla mu forma. Messi ho podporoval, ale teraz hrá Leo predsa len inak z krídla ako tomu bolo vtedy. Napriek tomu že už vtedy vedel tvoriť výborne hru, teraz je o level vyššie. Nehovoriac o tom, že za Ibru sa o tvorbu hry starali primárne Xavi s Iniestom. Ťažko teda porovnávať tieto dve obdobia.

Ibra však nemal v tíme budúcnosť, v tom čase boli tie Messiho výkony na deviatke také famózne, že tam už k nejakej vzájomnej súhre ani nemohlo prísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra hlavně nehrál to, proč ho Pep chtěl a co teď hraje Luis. Místo toho, aby se pohyboval v šestnáctce a byl kladivo na hrotu, tak se neustále stahoval do hloubky pole a lezl do zelí záloze.

Reagovat
blaugrana

Nezhody a hlavne ta jeho pasivita. Problém v tom, že sa stahoval do zálohy by som nevidel, ale boli zápasy, keď tam Ibra bol, ale vlastne nebol. Pamätám si zápas vonku proti Zaragoze, keď Ibra dostal redku a hra sla bez neho hore. Proste sa to nedá porovnať s Eto'o, či teraz Suarezom.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě byla chyba v obou - Messi určitě mohl udělat Zlatanovi více prostoru, ale tenkrát prostě asi vyhodnotil, že si Zlatan nezaslouží to, aby se mu přizpůsoboval. Zlatan obecně asi musí být nejsilnější kus ve stádě, což prostě přes Messiho nešlo. Navíc prostě Zlatan neudělá nic navíc - on je hvězda, on je středobod. Takovýhle dva hráči v jednom týmu prostě nemůžou být. Docela dokážu Messiho pochopit, že mu nechtěl uhnout. Přizpůsobit se měl pokusit Zlatan.

Luis je úplně jiný hráč - on maká a dře pro tým. Messi okamžitě vyhodnotil, že to je hráč, kterej mu k něčemu bude a že je potřeba se kvůli němu stáhnout. Navíc si myslím, že Messiho uvažování je jinde, než tenkrát. Možná ho tolik ovlivnily ty prohraná finále s Argentinou, ale zdá se mi, že hraje ještě daleko týmověji, jež předtím.

Reagovat
roman1978

Na druhou stranu, nemyslím si, že by Zlatan mohl mít takovouhle spolupráci, na takové úrovni. Zlatan je borec, ale Luis si s nimi prostě sedl a ta chemie je unikátní. Jsem rád, že Zlatan nevyšel.

Reagovat
Kenneth

Tímhle si vůbec dokazujete co? Podobný věci se dají vytáhnout i na vás a málo jich nebude.

Reagovat
roman1978

přidej si čelsí a neotravuj

Reagovat
Kenneth

Ty budeš brácha Jiřího.

Reagovat
roman1978

ha, true detective

Reagovat
blaugrana

300. pre presadenie sa Gomesa v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to.

Reagovat
blaugrana

valloire26.06.2013 13:14#

Doufám,že to tam Neymar pořádně rozesere. Když bych si měl vybrat,kdo by nám měl znechucovat Clasico,tak ať je to radši Brazilec. I když ani Argentinec nám ho poslední dobou nijak neznechucuje.

Ani toto sa moc nenaplnilo.

Reagovat
blaugrana

Sergi Roberto má podle informací El Mundo Deportivo v dohledné době podepsat novou smlouvu s Barcelonou. Mladý záložník odvádí katalánskému celku cenné služby na pravém okraji obrany, současný kontrakt mu běží do června 2019.

Keď si spomeniem, ako som bol za to, aby sa predal. Som rád, že mi zavrel papuľu. Budúci kapitán.

Reagovat
blaugrana

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14495245_10154768988744305_7533031324628701171_n.jpg?oh=e896e0458ab422dea67c11d00ef45b25&oe=58803E7F

Našli ste niekto mikiny v tejto farebnej kombinácii na nejakej stránke? Táto je jednoznačne najkrajšia spomedzi tých, čo sú na výber.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko bude Augusto Fernandez chýbať? ževraj má roztrhnuté väzy v kolene.

Reagovat
Phillipinho

7 mesicu.

Reagovat
Phillipinho

Tak Prandelli bude pravdepodobne novym trenerem Valencie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele