LaLiga - souhrn 5. kola

21.09.2018, 23:02, aktualizováno 23.09.2018, 22:44
Komentáře a souhrny
Barcelona doma překvapivě jen remizovala s Gironou a nezareagovala tak na sobotní úspěch Realu proti Espanyolu. Valencia znovu nevyhrála, tentokráte se rozešla bez branek s Villarrealem. Nedělní program španělské ligy začal vysokým vítězstvím Sevilly na půdě Levante 6:2. Nezanedbatelný podíl měl na výsledku také český brankář Tomáš Vaclík...

FC Barcelona - Girona FC 2:2

23.09.2018 20:45

Góly: 19. Lionel Messi, 63. Gerard Piqué - 45. Cristhian Stuani, 51. Cristhian Stuani

Bitva o Katalánsko skončila smírem a to k velké radosti hostující Girony. Barcelona vůbec poprvé ve španělské lize ztratila body a na prvním místě už je jen díky lepšímu skóre. Barca se jako favorit ujala vedení, ale pak přišla o vyloučeného Lengleta a Girona dokázala otočit výsledek na svojí stranu. Poslední branku na 2:2 obstaral stoper Piqué.

Barcelona byla před zápasem obrovským favoritem, ale Girona už dávno neplatí za nějaké ořezávátko a na Camp Nou se chtěla pokusit o senzaci.

Od začátku měla balón na svých kopačkách Barcelona a postupnou kombinaci hledala skulinky v defenzivní řadě Girony. Ve 12. minutě si dlouho dělal prostor ke střele Messi, aby následně vypálil těsně vedle pravé tyče. Za dalších šest minut už Lionel Messi slavil gól. Do stejného prostoru, ze kterého zkoušel předtím střílet, dostal přihrávku od Vidala a z první poslal balón nechytatelně k tyči. Poměrně rychlá branka měla odstartovat barcelonskou ofenzivní lavinu, jenže všechno bylo jinak.

Po půlhodině hry vyslal na ter Stegenovu branku důrazné varování Cristian Portugués, který německého brankáře obešel, ale na brankové čáře zažehnal pohromu Piqué. Ve 35. minutě přišel zásadní okamžik derby. Clément Lenglet v souboji o balón trefil soupeře loktem do obličeje a sudí vytasil rovnou červenou kartu. Oslabená Barcelona pak inkasovala těsně před přestávkou vyrovnávací gól. Domácí nedokázali odvrátit centr, načež se balónu zmocnil Stuani a v pádu překonal ter Stegena.

Girona se Barcelony v žádném případě nezalekla a krátce po změně stran strhla vedení na svojí stranu. Piqué neuhlídal Portuguése, který ustál souboj, jeho ter Stegen ještě vychytal, ovšem proti dorážce Stuaniho už byl bezmocný.

Oněmělý Camp Nou mohl po hodině hry znovu rozjásat Lionel Messi, ale jeho výtečný volný přímý kop orazítkoval brankovou spojnici. Barca i v oslabení dokázala přidat plyn a srovnat na 2:2. Před brankou vznikl velký závar a balón dopravil za brankovou čáru hlavičkující Gérard Piqué. Následně se na Camp Nou nic moc vážného nedělo, až dvě minuty před koncem zkusila Barcelona rozhodnout o vítězství. Messi si vyměnil balón s Coutinhem a jeho ráně scházela větší přesnost. Gironě stav 2:2 vyhovoval a proto se v závěru soustředila na udržení výsledku a povedlo se.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 2:2

23.09.2018 20:00

Góly: 51. Marc Bartra, 68. Sergio Canales - 7. Iñaki Williams, 18. Raúl García

Athletic Bilbao sehrál skvělý duel s Realem Betis a oba jeho poločasy bude hodnotit rozdílně. Zatímco po prvních 45 minut bylo Bilbao jasně lepší a vedlo o dvě branky, zbytek utkání muselo dohrávat v početním oslabení. Toho domácí Betis využil a díky trefám Bartry s Canalesem nakonec získává aspoň bod.

Bilbao zažilo skvělý vstup do utkání. Už v sedmé minutě se dostalo do šance, která skončila gólem. První střelu dokázal ještě brankář Unai Simón vyrazit, ale na dorážku od Iñakiho Williamse už neměl nárok. Williams byl ve správnou chvíli na správném místě a Bilbao vedlo.

Domácí se pokusili zahrozit postupnou kombinací a akce pokračovala díky Firpově krásnému pasu vpřed. Jenže celou šanci zastavil obránce De Marcos. V 18. minutě bylo fandům domácího Realu Betis ještě hůř. Raúl García totiž natáhl k parádní ráně ze vzdálenosti asi 30 metrů a jeho projektil zapadl s milimetrovou přesností do míst, kam se brankář Pau López natahoval marně - 2:0!

García se pokoušel zopakovat tento úspěch v průběhu utkání ještě několikrát, ale nikdy ne s takovým úspěchem. Ke konci první půle se začalo žlutit a sudí měl co dělat, aby tenhle mariáš zvládl. V rozmezí osmi minut to odnesl Markel Susaeta, který dostal dvě žluté karty. Ve 45. minutě dostal druhou žlutou kartu poté, co tvrdým skluzem poslal k zemi Sidneiho.

Náhle se před Béticos otevřely nové možnosti a domácí si byli vědomi své převahy. Joaquín se Sanabriou se snažili hodně zlobit obranu Basků a ta kapitulovala poměrně záhy. V 51. minutě napodobil Garciu Marc Bartra, který dělovou ránou prostřelil vše před sebou a brankář Simón nemohl dělat vůbec nic!

Aktivita domácího Betisu byla evidentní, ale trvalo ještě dalších patnáct minut, než domácí dokázali srovnat. Sergio Canales se dostal do vápna a nad ničím moc nepřemýšlel. Tvrdou ránu poslal k tyči a brankář Simón opět kapituloval.

Duel mezi Canalesem a Simónem se ještě několikrát opakoval a další velkou šanci měl Tonny Sanabria. Obě možnosti ale Simón skvěle vychytal. A když Sanabria v 86. minutě hlavou ve výskoku minul tyč, bylo o stavu utkání rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Valencia CF 0:0

23.09.2018 16:15

Góly: -

Souboj dvou ofenzivně laděných týmů sliboval hodně akce, ale nakonec nepřinesl ani jednu branku. Z velké části za to v případě hostující Valencie mohlo také vyloučení Daniho Pareja, pro něhož skončilo utkání už v 58. minutě.

Villarreal vůbec neprožívá dobrou sezonu a jeho výsledky jsou dost bídné. Ani Valencia ale nezačala úplně ideálně a v tomto vzájemném střetu oba týmy hledaly šanci se vykoupit. O střelbu branek se v dresu Žluté ponorky starali převážně Fornals, Moreno a Bacca, zatímco Netopýři se spoléhali na Solera, Čeryševa, Minu nebo Gameira.

První minuty nabídly poměrně živý projev z obou stran. Bacca si na hranici šestnáctky navedl míč na pravačku a poté vypálil, jenže jeho střelu zablokoval obránce Diakhaby. Gaspar se poté snažil vybídnout ke sprintu Morena, jednalo se o nacvičený a často se opakující signál. Obránci Valencie s tím ale počítali a také tyto manévry úspěšně blokovali.

Po dvaceti minutách Čeryšev přetáhl svůj centr na zadní tyč na volného Torrese, který ale zakončil velmi špatně. Další pas od Čeryševa mířil na Baccu, který si však ve složité situaci neporadil. S postupem utkání tempo trochu opadlo a množily se spíše nepřesnosti. Valencii se vůbec nedařila přechodová fáze a brankář Sergio Asenjo tak neměl moc práce. Fornals vybojoval balon a poté jej ihned posílal na nabíhajícího si Baccu, jenže před ním cestu zastoupil Gabriel.

Hodně soubojů spolu sváděli Denis Čeryšev a domácí kapitán Mario Gaspar. Většina z nich vyzníval pro pozičně téměř bechybného Gaspara. Nevýrazného Santiho Minu posléze vystřídal Michy Batshuayi a Valencia rázem ožila. Parejova rána pořádně bolela brankáře Asenja a šanci Ferrana Torrese zablokovala obrana Villarrealu jen na poslední chvíli.

Valencia se nadechovala k větší aktivitě, když ji v 58. zmrazil zkušený záložník Daniel Parejo. Ten totiž hloupě ztratil míč a ve snaze jej získat zpět fauloval Funese Moriho zezadu. Od sudího Santiaga Latreho viděl rovnou červenou kartu a řádně oslabil šance svého celku na body.

Trvalo v podstatě dlouhých 70 minut, než jsme se dočkali nějaké větší šance. Krásnou nahrávku na Solera vymyslel obránce Gabriel a Soler se otočil s balonem. Poté vypálil na Asenja, který se musel pořádně vytáhnout, aby stačil vyrazit míč alespoň těsně nad břevno! Na opačné straně se už do šance dostával střídající Ekambi, jehož na poslední chvíli zastavil bránící Gabriel.

Sedm minut před koncem se hostující Valencia opět dostala ke střele, kterou musel likvidovat brankář Asenjo. Hbitý útočník Denis Čerysev si navedl míč na levačku a střelou ze střední vzdálenosti pořádně protáhl soupeřova brankáře. Víc šancí jsme už do konce utkání neviděli, takže oba týmy si body dělí.

Více informací k zápasu

Levante UD - Sevilla FC 2:6

23.09.2018 12:00

Góly: 13. Roger, 90. Simon Kjaer (vl.) - 11. Wissam Ben Yedder, 21. Daniel Carriço, 35. Wissam Ben Yedder, 45. Wissam Ben Yedder, 49. André Silva, 59. Pablo Sarabia

Hokejovým výsledkem skončilo utkání mezi Levante a Sevillou, přičemž Andalusané zvítězili 6:2! Už první poločas nabídl celkem pět branek a také zlikvidovanou penaltu v podání českého brankáře Tomáše Vaclíka. Sevilla se přiblížila špičce a je šestá.

Ve Valencii to byla pořádná divočina. Zápas začal hodně hekticky a Vaclík tasil první těžký zákrok už po deset minutách, kdy zblízka vychytal hlavičku Martího. Sevilla odpověděla po svém a o minutu později už vedla. Levante chybovalo u vlastní šestnáctky a Wissam Ben Yedder na malém vápně prostřelil Olazábala. Radost hostů vydržela minutu, Lunův pas do šestnáctky přetavil ve vyrovnávací trefu Roger Martí.

Za dalších sedm minut vrátil vedení na stranu Sevilly Daniel Carrico, který si naskočil na precizní centr a hlavou překonal Olazábala. Ze hry uplynulo něco málo přes dvacet minut a další zajímavý okamžik na sebe nenechal dlouho čekat. Levante dostalo možnost zahrávat pokutový kop, ale Moralesovu střelu výborně vystihl Vaclík a vedení Sevilly nadále pokračovalo.

Chycená penalta v podání Tomáše Vaclíka byla klíčová, protože hosté zanedlouho vstřelili třetí gól a definitivně převzali iniciativu na svojí stranu. V 35.minutě po třetí v zápase překonal Olazábala Wissen Ben Yedder a stejný hráč na konci poločasu dokonal hattrick. Neuvěřitelnou hrubku přitom spáchal Olazábal, kterému jednoduchý balón vypadl z náruče a aktivní Ben Yedder ho dotlačil za brankovou čáru.

Jestli si Levante o přestávce dělalo naděje na možný obrat, hned ve 49.minutě mohlo definitivně zapomenout. Sarabiův centr si na prsa zpracoval André Silva a neomylně zakončil. Andalusané vedli už 5:1 a stále to nebylo všechno. Olazábal byl jako na střelnici a po hodině hry už lovil ze své sítě šestý balón. Po krásné kombinaci Ben Yeddera zakončil Pablo Sarabía. Levante dokázalo ještě zkorigovat na hokejových 2:6, když se v poslední minutě utkání prosadil střídající Moses Simon. Levante jinak nepředvedlo vůbec dobrý výkon a Sevilla si v tomto ohledu odváží zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Espanyol Barcelona 1:0

22.09.2018 20:45

Góly: 41. Marco Asensio

Vycházející hvězda Marca Asensia znovu naplno vysvitla. Španělský talent rozhodl jedinou brankou utkání proti Espanyolu a Real Madrid se tak minimálně do dalšího dne posunul do čela La Ligy o bod před Barcelonu.

Real sehrál s Espanyolem těžkou bitvu, ale po celý zápas byl lepší a tři body si nakonec zasloužil. Tým trenéra Julena Lopeteguiho tak zažil povedený týden. Připomeňme, že ve středu Real přejel AS Řím 3:0.

Začátek zápasu se nevyvíjel nijak překvapivě. Real měl územní převahu, ovšem do nějaké nebezpečnější koncovky se vůbec nedostal. Naopak po půlhodině hry mohli otevřít skóre utkání hosté, po rychlém kontru pálil do Courtoise Pérez. Espanyol nedal, a tak vzápětí přišel trest. Modriće obrana Espanyolu dokázala zablokovat, ale balón se od ní odrazil k Marcu Asensiovi a ten přesně mířenou střelou k tyči zajistil Bílému baletu jednobrankové vedení.

Real mohl hned po změně stran vedení navýšit, ale přihrávku Ceballose nedokázal procpat do sítě Luka Modrić. Výtečně přitom zasáhl López.

Espanyol pochopil, že jen aktivní přístup mu může ještě přinést vyrovnání. V 65. minutě překvapil Courtoise obloučkem Iglesias a balón skončil na břevně. Čtvrthodinu před koncem spálil tutovku i Sergio Ramos, jenž si jeho typickým způsobem naběhl na centr a hlavou nechal vyniknout skvělého Lópeze. Svěřenci Julena Lopeteguiho se už v závěru zápasu nikam nehnali a nejtěsnější vedení udrželi. Real zároveň vytvořil tlak na Barcelonu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Atlético Madrid 0:2

22.09.2018 18:30

Góly: 14. David Soria (vl.), 60. Thomas Lemar

Už osmkrát za sebou Atlético Madrid neztratilo s Getafe ani bod. A nejinak tomu bylo i v tomto případě. Hosté potřebovali bezpochyby napravit poslední dva ligové nezdary na půdě Celty a především pak ten doma s Eibarem, navázali na úterní vítězství v Lize mistrů nad Monacem a nakonec potvrdili roli favorita. Domácí naopak utrpěli svou druhou prohru v sezóně.

Getafe v rámci prvního kola LaLigy prohrálo s Realem a náladu si nevylepšilo ani proti druhému madridskému klubu. Přitom právě v této chvíli nebodovalo jen s těmito dvěma soupeři. Rozhodně mu nenahrál do karet poměrně brzký inkasovaný gól ze 14. minuty, Lemar svou dělovkou z dálky napálil břevno a balón se od něj odrazil do zad brankáře Davida Soriy přímo do sítě.

První poločas toho jinak opravdu moc zajímavého nenabídl. Atlético se směrem dopředu nijak vehementně nehnalo, v podstatě si jen chytře hlídalo těsný náskok. Azulones naopak v ofenzívě nijak nezářili, střely mimo bránu vyprodukovali pouze ve 29. minutě Suárez spolu s Ángelem, mezi tři tyče zamířil až ve 43. minutě Antunes z přímého kopu, nicméně gólman Oblak zasáhl.

Po hodině hry se Los Colchoneros podařilo vedení navýšit a znovu u toho byl Lemar. Koke ho vyzval kolmicí za obranu, a protože stoper Bruno González, který se navíc nedobře dohodl s vyběhnuvším Davidem Soriou, nemotorně bránil celou situaci, mohl francouzský reprezentant zamířit z úhlu za brankovou čáru. Přesně tenhle moment v podstatě rozsekl celé utkání.

Možná že kdyby na tohle inkasování ihned odpověděl Ángel, který ve vápně přebral centr od Portilla a následně pálil z halfvoleje, leč pouze nechal vyniknout Oblaka, možná by s utkáním Getafe ještě mohlo něco udělat. A nebo kdyby třeba Antunesova přízemní pumelice neskončila jen vedle. Když však začalo hrát od 67. minuty o jednoho muže v poli méně, bylo definitivně po nadějích.

Iván Alejo se dostal na hřiště v 63. minutě, ale dlouho na něm nepobyl, protože v souboji se Saúlem byl jednoduše pozdě, svého protivníka dost nešetrně šlápl do oblasti zadního stehna, a obdržel zaslouženou červenou kartu. Atlético si mohlo ještě tři body pojistit díky Diegovi Costovi a Griezmannovi, oba ovšem ztroskotali na pozorném Davidovi Soriovi.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Valladolid 3:3

22.09.2018 16:15

Góly: 5. Iago Aspas, 9. Maxi Gómez, 54. Iago Aspas - 39. Óscar Plano, 65. Enes Ünal, 90+4. Leonardo Suárez

Vstup do sezóny se Celtě náramně vydařil, až v minulém kole utrpěla svou první porážku, možná že ale nynější výsledek jí mrzí úplně stejně. Vypadalo to totiž, že zápas s Valladolidem má pod kontrolou, dokonce ještě do 65. minuty vedla o dvě branky, jenže tři body jí pak utekly mezi prsty v závěru. Hosté totiž zásluhou Leonarda Suáreze ve čtvrté minutě nastavení srovnali.

Domácí vstoupili do tohoto souboje hodně zostra, a když během úvodních devíti minut dosáhli na dva vstřelené góly, očekával se pak hladký průběh utkání v jejich prospěch. Nejprve v 5. minutě unikl podél levé strany Juncá, následně předložil dlouhou přihrávku do šestnáctky, odkud Gómez prostrčil míč na Iaga Aspase, a ten se následně před brankářem Jordim Masipem v koncovce nezmýlil.

Jen o čtyři minuty později poté hostující stoper Kiko Olivas nedokázal v krkolomné pozici odvrátit balón do bezpečí, znovu se tam k němu, leč trošku náhodně, propracoval presující Gómez, jenž poslal střelu ke vzdálenější tyčce. Až do 39. minuty se zdálo, že Célticos pohodlně hlídají dvoubrankový náskok, nicméně Valladolid se přesně v tu dobu dostal zpátky do hry.

Óscar Plano ze středu pole nahrál doleva na Nacha Martíneze, ten ihned nato adresoval centr na svého spoluhráče, který si stačil do té doby naběhnout do pokutového území, a odtud hlavou skóroval na bližší tyčku. Devět minut po obrátce se každopádně galicijský celek znovu značně uklidnil, jelikož se jeho nejproduktivnější útočník posledních let Iago Aspas prosadil střelecky podruhé.

Boufal zleva pronikl do blízkosti vápna, a i když byl těsně před ním možná i faulovaný, stačil ještě míč předtím předat na jednatřicetiletého útočníka, který levačkou zamířil parádně podél marně se natahujícího Jordiho Masipa. Real ale ani za tohoto nepříznivého stavu nic nezabalil a udělal dobře. Ve zbývajícím čase druhého poločasu totiž dokázal ještě srovnat stav.

Ke snížení došlo nejprve v 65. minutě, to když další účinný pas Nacha Martíneze doplachtil do míst u pokutové značky ke střídajícímu Ünalovi, jemuž nedělalo problém dorazit balón do sítě. Břevno ještě v 86. minutě napálil Míchel, ovšem po přihrávce Óscara Plana už na zadní tyči ve skluzu zamířil do odkryté brány náhradník Suárez, jenž byl v tu chvíli na hřišti sotva dvě minuty.

Více informací k zápasu

SD Eibar - CD Leganés 1:0

22.09.2018 16:15

Góly: 52. Kike

Po dvou úvodních porážkách zkraje nového ročníku se Eibar evidentně začíná dostávat do své pohody, jakou například vykazoval v minulé sezóně. Po vítězství nad San Sebastiánem a remíze na půdě favorizovaného Atlética Madrid před vlastními fanoušky porazil trápící se Leganés, které naopak utrpělo už svou čtvrtou prohru během uplynulých pěti ligových kol.

V rámci působení v nejvyšší soutěži jsou oba kluby v podstatě nepolíbenými pannami. Proto se v historii střetly jen čtyřikrát, přičemž vzájemná bilance jednoznačně hovořila ve prospěch baskického celku, jenž vyhrál třikrát a jednou remizoval. Teď si na své konto připsal již čtvrtý skalp, ten se mu dokonce podařilo udělat v řadě, a již potřetí vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem.

Domácí byli po třech bodech přece jenom o něco hladovější, už v 9. minutě se mohli ujmout vedení, když hostující záložník Rubén Pérez ve snaze odkopnout míč trefil pouze Escalanteho, od nějž se balón dostal do vápna šťastně k jeho spoluhráči Paulovi Oliveirovi, jenže ten selhal v koncovce a z velmi dobré pozice nasměroval svůj pokus pouze na tribuny za bránou.

Na druhé straně se sice dostal do vyložené příležitosti Michael Santos, který z úhlu svou střelou pořádně vystrašil zasahujícího gólmana Dmitroviče, i kdyby ale míč skončil v brance, neplatil by případný gól kvůli domávnutému ofsajdu. Ve 20. minutě naopak znovu udeřil Eibar, konkrétně se jednalo o Sergiho Enricha, jehož dělovka vyslaná z vápna orazítkovala břevno.

Po půlhodině hry mohli prolomit dosud bezbrankové skóre hosté, po rohovém kopu Siovas prodloužil hlavou balón na hranici brankového území, odkud hlavičkoval nebezpečně Carrillo, Dmitrovič ovšem vytasil fantastický zákrok. Ke změně skóre nakonec došlo v 52. minutě. Kdyby přitom o pár chvil dříve Carrillo znovu nezahodil svou možnost, kdo ví, jakým směrem by se utkání upínalo.

Armagiňak poprvé a naposledy rozvlnili síť poté, co hlavičku Sergiho Enricha stačil gólman Pichu Cuéllar vyrazit jen do břevna, od nějž se míč odrazil k nohám Kikeho, a ten již pohodlně dorážel. Leganés odehrál opravdu hodně bídný druhý poločas, v němž měl k vyrovnání hodně daleko. Naopak třeba Kike mohl v 70. minutě náskok navýšit, v koncovce se mu ale vůbec nezadařilo.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Deportivo Alavés 1:5

22.09.2018 13:00

Góly: 30. Raúl de Tomás - 8. Ximo Navarro, 34. Ibai Gómez, 56. Jonathan Calleri, 77. Ibai Gómez, 90+5. Burgui

Nečekaně vysokého vítězství dosáhl Alavés na půdě Raya Vallecana. I když domácí nebyli herně horším mužstvem, inkasovali rovnou pětkrát. Zápas výrazně ovlivnila červená karta By, který jí uviděl za faul loktem. Oslabený tým pak lovil ze sítě jeden balón za druhým.

Branky však začaly padat ještě před klíčovým vyloučením. První šanci zápasu měl sice García, ale o chvíli později už se poprvé měnilo skóre. Standardku v podání hostí přizvedl hlavou Ximo Navarro a brankář García zareagoval pozdě. Alavés vedl 1:0, ale ve 25. minutě mohl o vedení přijít, nebýt pohotového zákroku Pacheca, který na přední tyči zlikvidoval hlavičku Advínculy. Vallecano se dočkalo o pět minut později. Raúl De Tomás využil utlumené střely a rychlou dorážkou uvnitř vápna srovnal na 1:1.

Jenomže netrvalo to dlouho a Alavés si vzal vedení znovu zpátky. Ibai Gómez předvedl parádní střelu zpoza šestnáctky, García na ní nedosáhl a Deportivo vedlo 2:1. Navíc domácí vzápětí přišli o Abdolayeho Bu, který naprosto zbytečně loktem udeřil do obličeje jednoho z hostí a sudí proto vytasil rovnou červenou kartu.

Před Rayem stál těžký úkol i v dlouhé početní nevýhodě se pokusit o vyrovnání. Vallecano sice nebylo horší, ale Alavés proměnil vše, co potřeboval a nakonec vyšrouboval svoje vítězství na výsledek 5:1. Jonathan Calleri z malého vápna hlavou zvyšoval na 3:1 a čtvrthodinu před koncem rovněž ze stejné vzdálenosti voleje propálil Garcíu Ibai Gómez.

Poslední trefu zápasu obstaral až v páté minutě nastavení krásnou střelou k tyči Burgui. Deportivo Alavés zvítězilo na půdě Raya vysoko 5:1.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Real Sociedad 0:1

21.09.2018 21:00

Góly: 64. Mikel Merino

Jen jednu branku nabídla předehrávka 5.kola španělské nejvyšší soutěže mezi Huescou a Realem Sociedad. Baskové zvítězili díky trefě Merina po hodině hry a výsledek už nepustili.Ani přesto, že na straně hostů padly dvě červené karty, jmenovitě pro Juanmiho a Hernándeze.

San Sebastian tak díky vítězství poskočil v neúplné tabulce na šesté místo a bude sledovat ostatní víkendové výsledky. Baskové to v Huesce neměli jednoduché, domácí v úvodu často drželi balón, ale s první tutovkou přispěchali hosté. Pardův přímák se stočil až na gólmana Wernera, který tak musel vyrážet na rohový kop. Volné přímé kopy umí Pardo zahrávat skvěle a Huesca se o tom znovu přesvědčila na sklonku prvního poločasu, nikdo z hostujících však na nebezpečný balón nedosáhl.

Druhý poločas byl na zajímavé okamžiky přeci jenom bohatší. Hned z kraje druhé půle chyboval gólman Rulli, ale střela Hernándeze byla naštěstí pro Basky sražená na rohový kop. V 57. minutě se domácí vehementně dožadovali pokutového kopu po zákroku Thea Hernándeze na svého jmenovce, ale píšťalka sudího zůstala němá.

Po hodině hry byl bezbrankový výsledek konečně prolomen. Nejprve zazdila dobrou šanci Huesca a to i díky zákroku Rulli a vzápětí na druhé straně uklidil balón přesně k tyči a rovnou z voleje Mikel Merino! San Sebastian vedl 1:0.

Hosté si však cestu za vítězstvím pořádně zkomplikovali. V 71 .minutě uviděl druhou žlutou kartu Juanmi a San Sebastian šel do deseti. Pulido pak sice mohl přidat pojistku, jenže se mu to nepodařilo a z jeho šance nic nebylo. Následně uviděl rovnou červenou kartu Theo Hernández za naprosto jasnou a zbytečnou facku vůči soupeři.

Huesca však ani přesilovku o dva muže nedokázala využít, takže si body nakonec odvezl Real Sociedad.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona541016:513
2.Real Madrid541012:313
3.Deportivo Alavés53118:510
4.Celta Vigo522110:88
5.Atlético Madrid52215:48
6.Girona FC52217:88
7.Sevilla FC521210:67
8.Espanyol Barcelona52125:47
9.Real Sociedad52127:77
10.Getafe CF52124:47
11.SD Eibar52125:67
12.Athletic Bilbao41307:66
13.Real Betis51313:56
14.Villarreal CF51222:35
15.Valencia CF50413:54
16.Levante UD51138:114
17.SD Huesca51136:134
18.Real Valladolid50323:53
19.Rayo Vallecano41033:103
20.CD Leganés50144:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (156)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Už je to tu asi 24 hod a pod článkom stále žiaden komentár

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono bohužel je tu těch 18 týmů tak 3/4 lidem u prdele. Takže kolikrát snaha o diskuzi tu na jejich téma je solidní monolog.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Všetkých tá výhra Atletov zaskočila.

Reagovat
nani92

však PD je po odchode Ronalda úplne nezaujímavá

Reagovat
el Principito

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Husný a ubohý výkon od Realu

Reagovat
Anacron

To bylo doslova na blití

Reagovat
misinho7

Neviem ci my sme motivovani iba na LM alebo cim to je ale v tej lige casto hrajeme o 2 triedy horsie ten zaciatok znova super ale potom to uz bola len pinkacka a katastrofalne riesienie situacii pred branou ..hlavne su 3 body

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Cenné tri body. Po stredajšom skvelom výkone asi každý vrátane mňa očakával viac ako 1 gól, ale Espanyol bol húževnatým a dobre brániacim súperom, navyše hrať naraz bez 4 kľúčových hráčov tímu tiež nie je ľahké. Kontrola hry počas celého zápasu, opory si oddýchli, žiadne zranenie a 3 body s čistým kontom Teraz sa treba pripraviť na náročné zápasy v Seville a proti Atlétom. Hala Madrid!

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/FTalentScout/status/1043567104992120837

Lucas Nejvic potesi to, ze jsme Realu poslali Thea, kterej je snad nejvetsi slabinou Socek a jeste haze souperich lahve s pitim.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto sa ho Atlético všemožne snažilo presvedčiť, aby ostal

Reagovat
Phillipinho

Tak jesteze se to nakonec nepodarilo Ja nevim co se s nim stalo, asi se spokojil s tim, ze ma ted pres milion sledujicich na instagramu.

Reagovat
Kokesh

Vidím to podobne. Zatím za ten "boj" s Atletama vůbec nestal...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Theo má úžasný fyzický předpoklady, technicky je průměrný, hlavu má v oblacích a k tomu ten nezvládnutelný temperament. Jeho kariéra kráčí hodně špatným směrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Vypada to, ze Espanyol pod Rubim bude docela slusnej. Marc Roca je borec, ten tam moc dlouho nevydrzi.

Reagovat
Israha

Tak ten herní projev a charakter výsledků mají podobný jako pod Floresem, tam jsem si nějaké zásadní změny nevšiml. Snad možná to, že mají motivaci hrát naplno i jiné zápasy, než jen domácí souboje s top 4 tabulky.

Reagovat
Phillipinho

Tak minuly kolo meli myslim celkem pres 20 strel, coz se pod Floresem nestalo snad ani jednou. A prave napriklad Roca, ktery hraje ted vyborne, tak toho Flores vubec nestavel a chtel ho poslat na hostovani do Segundy.

Reagovat
Israha

No viděl jsem jen včerejší zápas, jinak pouze výsledky, takže můžu mít zkreslený pohled. Je pravda, že ten tým je sice papírově slabší, než loni, ale body a skóre o tom nevypovídají.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, místo očekávanýho boje o sestup zatím hrajou velmi slušně a organizovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda vcerejsiho Espanyolu, mohl sahat po bodech.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa treba dostať ku bráne viackrát ako 2x za 90 minút, aj to raz po chybe Ramosa.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Body budou po Barcelonskym debry, nemej strach

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vaclík je stejně borec

Reagovat
noustres

To mu je 29, snad se tam udrží 2-3 sezony.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Nejak sa darí v poslednej dobe čo tak sledujem.

Reagovat
madridcan

Snura isla pekne, hoc mi ju prestrihol Anderlecht, respektive Trnava

Reagovat
ADM

Kludne mi hádž do správ tipy, budem nakladať za tisíce

Reagovat
ADM

..a dopadnem jak zemik

Reagovat
Jordi Alba

Ten už chudák asi z toho nemá ani na internet.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Israha

Valencia i Villarreal ve vápně naprosto bezradní. Hrozný začátek sezony, na obou stranách.

Reagovat
Anacron

Ty kluby nejsou schopný dát alespoň dvě sezony za sebou v konstantní formě. A to ne jenom zrovna tyhle dva.

Reagovat
Israha

Hlavně u Valencie to nechápu, výborný trenér, široký a kvalitní kádr, který navíc neskládají od nuly, ale drtivou většinu už loni měli pohromadě. Nepochopitelné. I když...pokud ti celá přípravná fáze v ofenzivě stojí na labilním Parejovi, asi máš, co si zasloužíš.

Reagovat
Anacron

Jo Parejo je zvláštní druh

Reagovat
Phillipinho

Presne no, to s tim Parejem si vystihnul naprosto presne. Celej ten utok stal na ose Parejo-Guedes-Rodrigo. A Parejo, u kteryho celej ten ofenzivni system zacina, je naprosto v katastrofalni forme.

Reagovat
Israha

Z manažerského hlediska slušné diletantství, mít v týmu jednoho jediného konstruktivního záložníka a ještě takhle nespolehlivého.

Reagovat
Jordi Alba

Villarreal má právě až moc konstantní formu poslední roky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však byli v semifinále EL

Reagovat
Jordi Alba

Koukni se jaké má poslední sezóny umístění a body.

Reagovat
Jordi Alba

Ale ta trojka, která měla se Sevillou bojovat o to 4. místo dobrej propadák zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Berizzo by mel neco udelat s disciplinou, protoze ztratit vedeni 2:0 ve 2 ze 4 zapasu to je silny kafe i na Csaplara. Pritom v prvni puli jsme Betis skoro k nicemu nepustili a zrovna od takovyho mazaka jako je Susaeta bych podobnou klukovinu necekal. Ty goly Betisu prisly tak trochu z niceho, paradoxne jsme zpocatku druhy pule drzeli Betis na uzde, ale prisla Bartrova zivotni haluz a Canalesova parada

Reagovat
LAM

Červená bohužel úplně změnila zápas.Rozhodčí pěkně zařídil.

Škoda že Coutinho dneska netefil do černýho a škoda Messiho břevna.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Njn, sudi opet poskodili Barcelone, to je takove...katalanske

Reagovat
Jordi Alba

7 Červených karet toto kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nikdo nebrečel

Reagovat
smazaný uživatel

krom fanoušků barcelony nikdo

Reagovat
Visca el barca

Tak jiní fanoušci tu nejsou.

Reagovat
X-bano-X

Náš zápas výborný, bohužiaľ smolný. Za mňa oba góly Piqého, aspoň že jednu chybu napravil gólom. Nerozumel som viacerým výrokom rozhodcu ale v druhom polčase bol teda dosť mimo. Akonáhle si uvedomil že už má celá obrana kartu nastala zmena ako šibnutím čarovného prútika. Škoda tej redky ale úprimne bola, takže sa na ňu nedá vyhovárať. Messi výborný, Suaréz bojovný ako už dlho nie, Alba tiež fajnový, Vidal prekonal očakávania, Raketa tiež výborný, Arthur detto a Mats tiež párkrát vychytal. Škoda že zápas vôbec nevyšiel Piquému a ani Dembelemu. Z Girony opäť famózny Stuani.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

Stuani už v PL za Boro ukázal, že je nepřijemnej a dnes mu to bohužel sedlo a i přesto, že FCB většinu zápasu hrála v 10, tak se dalo vyhrát...škoda

Reagovat
LAM

Máš trefovat zařízení

Naštěstí kvůli tomuhle zápsu na Real neztrácíme.

Reagovat
Coutinho10

jo, ne vždycky to vyjde no ...ale jo jak píšeš, tak s Realem to je teď stejně a navíc je pořád začátek, takže neni důvod panikařit

Reagovat
X-bano-X

Toto kolo opäť kopec výborných zápasov. Rayo s Alavésom, Celta s Pucelou, Levante so Sevillou, Barca s Gironou a zdá sa že aj Betis s levmi reklama na futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pátého červená, na to že ji měl dostat i proti Juve, tak se moc nepoučil

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle kole 33 kousků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked nie je VAR, je zle. Ked je VAR, tak je zle. Co vlastne tí culés chcú?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle:

Barcelona

Busquets: VAR has to be used correctly with the same criteria

Pravda je taková, že Lengleta fauloval hodně tvrdě a vyvedl ho z rovnováhy. Ano, ten loket měl vytrčený divně, ale nikdo mu nemůže dokázat, že to nezpůsobil ten faul na něj.

Na druhé straně byl jasně faulovaný Messi a Manzano se na to nešel ani podívat. Pak byl faulovaný Sergio a to samé. Prostě Manzano nedržel v rozhodováních se o VAR stejný metr.

Pique mu to řekl hodně dobře - prostě historie nelže. Manzano už svojí pravou tvář několikrát ukázal. Tohle je jen další korálek na šňůrku jeho špatných zápasů spojených s Barcou. Asi náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste plačky, nic víc.

Lengletova červená byla naprosto neoddiskutovatelná. Víceméně loket z učebnice. Je pravda, že ve STEJNÝ moment došlo ke kontaktu nohou obou aktérů. Za to měl třeba útočník dostat žlutou,a le ta červená byla jasná. Sprostý, úmyslný, zmrdský loket, za který šel správně ten psychopat do sprchy.

Faul na Busquetse? Hraniční. Mohl pískat, nemusel....Co se týče faulu na Messiho, tak pořád asi nevím, který zákrok máte na mysli. Ten skluz v druhé půli? Cca 5-10 metrů za vápnem, kdy obránce vypíchl jasně čistě míč a messi se rozčiloval jak malé dítě?

Pique by si měl zamést hlavně přes svým prahem. Protože jestli někdo poškozuje barcelonu, tak je to on těmi svými výkony, nikoliv sudí. Ten chlapec neumí prohrávat, ba dokonce ani vyhrávat...

Reagovat
Visca el barca

Hodně nezaujaté

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravdivé

Reagovat
drussbarb

Uniklo ti gró příspěvku. Nešel se ani podívat

Reagovat
smazaný uživatel

On NEMUSÍ každou spornou situaci kontrolovat přes video. A vlastně ani nemůže.

Ten sudí tam je od toho, aby rozhodl co je/není faul a když si není jistý (respektive ti u videa) tak se to kontroluje...

Reagovat
drussbarb

Hopla, nevšiml jsem si nicku ani datumu registrace. Promiň, moje chyba

Reagovat
technecium

Kvůli tomuhle hovnu se registrovat Vall?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Málo.

Reagovat
DreamTeam

Loket jasná prasárna a aspoň pět zápasů by měl dostat..

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů? kdyby měl stejný metr Ramos tak kvůli podobným svinským zákrokům odehraje max polovinu zápasů za sezonu

Reagovat
DreamTeam

Metr je pro všechny stejný. Pokud něco podobného udělá Ramos,ať klidně dostane taky 5.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Phillipinho

Jako promin, ale Busquets po zapase rekne, ze to byl od Lengleta prirozeny pohyb rukou

Reagovat
Billy McClane

Nj Jirkov argument

Reagovat
Kenneth

Piqué hlavně neměl ani dohrát ten zápas.

Reagovat
madridcan

https://m.youtube.com/watch?v=3zO2xM0QzHQ

5:40...to naozaj si myslis, ze toto je prirodzeny pohyb? Neviem, podla mna jasny umysel

Reagovat
Dayman

https://ok.ru/video/1102322207334

Ten zakrok na Busquetse z 86. minuty? Tam je kontakt minimalni, not enough to take him down, jak rikaji, spis uvidel hranici vapna, tak zkusil skocit a Manzano mu to holt nesezral.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen tak mimochodem. Situace, před druhým golem Girony. Tam Pique celkem jasně v tom skluzu fauloval ne? Byl poslední hráč, fauloval zezadu ve skluzu útočníka. Co mělo následovat za karetní trest tedy?

O faulu Stegena se taky vůbec nemluví....nečekaně.

Reagovat
DrQQ

Portu sa po tom faule Piquého rýchlo postavil a mal gólovku proti brankárovi, tak mu rozhodca nechal výhodu a vzápätí z toho bol aj tak gól, takže verím, že by proti prípadne odpískanej penalte protestovali v prvom rade hráči Girony.

Faul ter Stegena pri postrannej čiare na Portua bol na sýto žltú.

Na druhej strane bol tiež hodne benevolentný voči viacerým faulom Girony a na spomínané zákroky v šestnástke sa radšej nešiel cez VAR ani podívať.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se rychle postavil nemění nic na tom zákroku. Tam mělo přijít jasné dodatečné potrestání Piqueho.

Na druhé straně jsem si v 16ce žádných zákroků nevšiml. Souboj Busquetse byl mimo, skluz na Messiho také, a ten souboj rameno rameno na messiho taktéž nebyl v 16tce...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca sa ale nemoze sam od seba rozhodnut, ze si pojde pozriet nejaku situaciu, ktorou si nie je isty. On sa moze ist pozriet na video iba vtedy, ak mu to ludia v tom studiu odporucia. Odporucia, cize ich moze ignorovat, ak si je isty situaciou. Cize ci sa bude skumat video rozhodca nijak nevie ovplyvnit

Reagovat
DreamTeam

Ono spousta lidí pořád nechápe jak Var funguje.

Reagovat
DrQQ

Buď mu to nedoporučili alebo ich doporučenie ignoroval. Aj jedno aj druhé je divné.

Reagovat
dextroza_m

Registrace před hodinou a půl... Ty tu Barcu těžce nezvládáš

Reagovat
Jordi Alba

Nezvládá tu víc lidí, když vidíte, kdy se registroval, jaký má nick a stejně si tu reakci na něj neodpustíte.

Reagovat
ttopi

Reagovat
madridcan

Inak takyto vyjav, ze hrac sa postavi po jasnom faule v pokutovom uzemi, som uz dlho nevidel. Klobuk dole

Reagovat
madridcan

Kazdopadne, keby to tam Stuani nenapalil, tak je za chuja, lebo mohol nahravat pred prazdnu branu

Reagovat
maxton

Asensio druhy polcas strasny. Kazdu druhu prihravku pokazil + strely na tribunu. Na lopte sa mi zda aj Mariano lepsi. Naozaj by som to obcas vyskusal Mariano - Benzema - Bale ze ako by to fungovalo. Odriozola sa mi tiez celkom paci, ma dobru techniku s optou co je vyborne a skusenosti snad naberie.... celkovo ale ten druhy polcas velka bieda. Prva polovica druhého polcasu v rezii Espanyolu len kvôli tomu ze sme mali otvoreny stred pola. Druha polka bolo jasne ze ideme uz len udrzat výsledok a vytvorili sme pekny takticky blok pred vlastnou branou a espanyool uz do nicoho nepustili. Kroos jedoducho dost chybal. Ale tri body su doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale úplně zbytečně se po včerejším zápase řeší jen sudí. Já jsem spokojený, že jsem na těch hráčích viděl ohromnou vůli po té výhře i v deseti. Ten druhý poločas byl hlavně ze strany Rakitiče úplně fantastický. Do tohohle typu zápasu a do tohohle stavu je on přesně tím pravým hráčem. Messi byl včera taky skvělý. Luisito parádní. Arthur má chvilky kdy pohybem na balonu připomíná Xaviho, ale pak tam prostě ztratí míč jak dorostenec. To prostě musí vyladit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě bych zmínil nenasazení Umtitiho hned po vyloučení Lengleta. To mi přijde jako velká chyba Valverdeho. Pravděpodobně do toho nechtěl šahat do přestávky, ale pak ten gól padl vyloženě po chybě stoperů.

Reagovat
ADM

Ja mu toho Umtitiho kvitujem, je to náš najlepší stopér a odpáliť si ho na úvod sezony kvoli krátkej rozcvičke... určite si spomenul na Dembeleho minulý rok

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak. Rozcvička trvá cca 15 minut. Udělal to dobře.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

jo, vyjadřoval se k tomu i v pozápasovém rozhovoru

Reagovat
blaugrana

Hneď som si hovoril, že z toho, že čaká s tým striedaním až do polčasu bude prúser a stalo sa. Keby tam bol Samuel namiesto Busa, tak ten gól nepadne.

Reagovat
Visca el barca

Arthur bude super, ten jeho pohyb a práce s míčem Chyba se stane. udělal tuším jednu jedinou. Každopádně, pokud Ernesto mluvil o tom, že musí nabrat kondici tak je to možná pravda. Po těch 60 minutách co šel na lavici vypadal hodně unaveně. Krom Semeda což mě hrozně mrzí všichni pochvala Jo a teda Dembouz byl úplně hrozný, tomu zápas nevyšel.

Reagovat
ADM

Prvých 5min tam mal Dembele niekoľko skvelých okamihov, vravel som si, že dnes to bude valec a potom odišiel ako ešte hádam nikdy. Katastrofa

Reagovat
2miguel1

Dembele a Messi su jedini hraci, ktori musia prihrat na riziko. Vsetci ostatni prihravaju na 99% na istotu. Este Coutinho dajme tomu, ze musi prihrat nie tu titi taka prihravku vzdy. Dembele sice pokazi vacsinu, ale potom rozhodne zapas. To sice vcera nedpreviedol, ale takto nejako bude hrat aj nadalej.

Reagovat
ADM

U Dembeleho nie je problem hra na riziko, ale jeho až prekvapivá neshopnosť a laxnosť pri hre v zhustenom priestore v priestoroch stredu ihriska. Akonáhle dostane loptu medzi dvoch a viac hráčov, spanikári a loptu stratí bez nejakej výraznejšie snahy o jej udržanie alebo získanie späť.

Reagovat
SIRBRANIKE

O tom som už písal, má otrasné periférne videnie.

Reagovat
ADM

No to si prave ani nemyslim, ked pozriem ake prihravky dokazal vytiahnut v Francuzsku a Nemecku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Budu se zase asi opakovat, ale já fakt žeru to, jak hrajeme jako bojovný tým, to rozhodně nebývalo zvykem a to ani za Lucha nebo Pepa. Suaréz tam včera pomalu nechal duši, fakt se mi líbil. Jen tak dál, s tímhle nasazením a vůlí můžeme dojít daleko.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však to byl Arthurův debut v základu, chce to klid. Výkon celýho týmu celkově velmi dobrý, akorát si myslím, že pokud bude nastupovat Arthur s Vidalem, měli by si prohodit pozice. Moc nechápu všeobecnou kritiku Semeda, za mě slušný výkon a líbilo se mi, že v deseti zbytečně neztrácel míče a dobře bránil.

Reagovat
2miguel1

Vcera Vidal ... ako dlho som cakal na takehoto hraca v Barcelone. Konecne ziadna primabalerina, ale tvrdost od podlahy. Vcera bol neskutocne dobry. Tento typ hraca nam chybal minulu sezonu v Rime. Cez Busquesta a Rakitica asi v zaklade nebude, no bude prospesny neuveritene este na jar.

Arthur zablesky Xaviho, Iniesty ... zas, velmi dolezity hrac na jar.

Rakitic on je vynikajuci, bez neho by sme postracali vela bodov, nechapem ten hejt, ako keby nepozerate poriadne ten futbal poniektori.

Sergio ..no neviem, tu trosku podla mna nieje forma, ale chalan je pracant, na jar to vyladi.

Messi to bude velmi smutny den, ked skonci s futbalom ..on je tak neuveritelne dobry, toto je najlepsi hrac historie, nic lepsie nebolo, a nic lespie uz nebude. Uzivajte si kazdu minutu, ked ma loptu pri nohe. Ten slalom na zaciatku, to som si spomenul na gol co dal proti Sociedadu v 2011. Nieco krasne

Reagovat
Carrick

Vidal sice pěkně, ale co z toho, když nemá tu správnú loptovú techniku.

Reagovat
blaugrana

To nemal ani Paulinho a koľko osohu z neho bolo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona doma ztratí s Gironou a jejich fanoušci jsou s bodem spokojeni, protože šla vidět prý touha zvítězit. všichni hráli vlastně famózně...

Real vyhraje doma s Espanyolem a fanoušci jsou nespokojeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Real hrál taky v 10ti?

Reagovat
technecium

Ve 12, jako vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo byl tentokrát ten 12tý chytráčku?

Reagovat
smazaný uživatel

ten jako vzdycky, Igracku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

valloár zase nemá do čeho píchnout?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Anacron

Nevim jak hrála Barca, ale náš výkon byl naprosto tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

á, pozor, fanda výsledků dorazil

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
drussbarb

Já na něj taky reagoval, mrkni na datum registrace

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Leo po zápase nepodal ruku rozhodcovi a dnes oznámil, že sa nezúčastní galavečera "The Best". Nech si s Ronaldo podajú ruky

Reagovat
ADM

Ako nenápadne si tam zakomponoval ten galavečer Lenže Leo sa tam chystal aj napriek tomu, že nemôže vyhrať. Podľa informácií z minulého týždňa tam mal ísť, neviem teda či si uvedomil že to bude zbytočnosť alebo naozaj nejaké relevantné osobné dôvody ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenápadne to vidíš asi len ty Mal tam ísť, keďže bude v 11-ke roke a má nomináciu na Puskás Award. A dôvod jeho neúčastí je úzko na tuty spojený s nepodaním ruky rozhodcovi za, citujem Busquetsa, "prirodzený pohyb" Lengleta

Reagovat
ADM

Jj, zruľí účasť na poslednú chviľu, lebo ho nasral španielsky rozhodca

Reagovat
ADM

zruší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neuvěřitelný ňouma

Reagovat
Switchback

Ten Jedi je nějakej čurák z dřívější doby? strašnej pacient

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
technecium

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí gólman.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Anacron

Mi připomíná Ramos - Salah. Ramos to chtěl udělat naprosto určitě takto a zranit Salaha, ale včera za to mohl faul protihráče, odstředivá síla, gravitace či poloha planet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Co trávník? Kde máš trávník?

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně kolik má dát gólů, aby zvítězil. Naopak nechat si dát dva góly a být rád za remízu je známka slabosti a nevyzrálosti týmu, který si nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým na konci sezóny má titul. Nezkušený musí některé soutěže vypouštět.

Reagovat
valloire

Zkušený tým vyhraje tu nejtěžší a nejsledovanější soutěž. Slabý a nevyzrálý tým v takové soutěži vypadne opakovaně ještě před závěrečnými boji, aby si nutno přiznat velice zkušeně uchoval síly pro závěrečné boje v kvalifikaci na tu nejtěžší a nejsledovanější soutěž.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele