LaLiga - souhrn 4. kola

15.09.2017, 22:52, aktualizováno 18.09.2017, 22:52
Komentáře a souhrny
Real Madrid si poradil s Realem Sociedad, Las Palmas zase s Athleticem, Sevilla veze body ze hřiště Girony a posouvá se na průběžnou druhou pozici. Barcelona se trápila na půdě Getafe, nakonec ale našla recept a vyhrála 2:1. Valencijské derby vítěze nepoznalo, Atlético udolalo Málagu, Villarreal rozstřílel Alavés...

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 2:1

18.09.2017 21:00

Góly: 10. Gerard Moreno, 24. Pablo Piatti - 69. Pione Sisto

Skvělý začátek prvního poločasu v podání domácího Espanyolu znamenal, že Katalánci získali tři body. Nad Celtou Vigo vedli do 24. minuty už 2:0 a výsledek poté bez problémů kontrolovali. Celestes sice dokázali snížit a závěr zdramatizovat, nicméně vyrovnat nestihli.

Espanyolu se v úvodu sezony příliš nedaří a utkání se Celtou pro něj bylo velmi důležité. Domácí se na něj výborně připravili a od první minuty byli lepším týmem. V 6. minutě vyslal Baptistao do šance Morena a ten svůj postup na brankáře Álvareze vyřešil přízemní ranou těsně vedle vzdálenější tyče. Gerard Moreno si vše vynahradil o chvíli později, kdy se na hranici vápna otočil s balónem a tentokrát přesnou střelou k tyči rozvlnil síť. Celta se sice snažila o rychlou odpověď, ale ve 24. minutě inkasovala podruhé. Jurado rozdělil balón do strany na Pabla Piattiho, který křižnou ranou prostřelil Álvareze.

Celta se před koncem poločasu usadila na polovině domácích, ale k žádné nebezpečné koncovce se nepropracovala. Dlouho to platilo i po změně stran, defenzíva Espanyolu zachytávala hostující akce až do 69. minuty. Ještě předtím hlavičkoval po standardní situaci vedle Cabral a jen o dvě minuty později přihrál Aspas na vápno Andreu Sistovi, který povedenou střelou snížil.

Celestes měli něco málo přes dvacet minut času na vyrovnání, ale jakkoliv měli územní převahu, Espanyol je opět k ničemu nepouštěl. Katalánci těsně vedení ubránili a získali důležité tři body.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 1:3

17.09.2017 20:45

Góly: 28. Kévin Rodrigues - 19. Borja Mayoral, 36. Kévin Rodrigues (vl.), 61. Gareth Bale

Real Madrid přijížděl po dvou nečekaných domácích remízách na tradičně neoblíbený stadion Anoeta, kde své zápasy odehrává Real Sociedad. Baskický klub se na úvod sezony těšil výtečné formě, neboť všechna tři předešlá kola vyhrál, a tak souboj s Realem skýtal dramatickou podívanou. Bílý balet však další zaváhání přece jen nepřipustil, když si hned v první půli vypracoval náskok, který po změně stran potvrdil gólem na konečných 3:1 Gareth Bale. Přesto tým Zinedina Zidana ztrácí na čelo tabulky s vedoucí Barcelonou čtyři body a zůstává nadále v pořadí i za svým nedělním soupeřem.

Obhájce titulu po mimořádně úspěšné uplynulé sezoně neposílil o žádné velké jméno a místo toho se rozhodl dát šanci mladým odchovancům. Ti na začátku sezony dostávají příležitostí více než dost, neboť Cristiano Ronaldo si stále ještě odpykával trest ze superpohárového zápasu s Barcelonou a mimo hru byli také zraněný Benzema či v minulém kole vyloučený Marcelo. Místo nich tak nastoupili nezkušení Borja Mayoral s Theem Hernándezem.

Po krátkém oťukávání s několika nedůraznými střeleckými pokusy na obou stranách se hosté ujali vedení a byl to právě Mayoral, kdo v devatenácté minutě z voleje napálil míč do sítě a připsal si premiérový zásah v dresu Realu. Sociedad se ovšem nepříznivým průběhem utkání nenechal zaskočit a hned za devět minut bylo znovu srovnáno. Álvaro Odriozola podnikl povedený výpad po pravé straně, zakončený centrem na nehlídaného Kevina Rodriguese, jenž svou ránu sice nijak zvláště neumístil, ovšem míč přesto propadl Keyloru Navasovi pod tělem a rovlnil síť.

Autor vyrovnávacího gólu byl u všeho podstatného i v následujících minutách. Nejprve bek Sociedadu z dalšího Odriozolova centru rozezvučel břevno a z nastalého protiútoku Realu se záhy proměnil z hrdiny ve vrchního smolaře, neboť si po zběsilém sprintu zpět k vlastní brance nešťastně srazil Mayoralův centr přesně mezi nohy bezmocného brankáře Rulliho. Real tak v poločase vedl 2:1.

Po změně stran domácí vrhli všechny síly dopředu v honbě za rychlým gólem, jenže madridští toho využili k dalšímu bleskovému výpadu a brzkému pojištění náskoku. V jednašedesáté minutě Isco vybídl k náběhu za obranu Garetha Balea, jenž ukázal, že ani po sérii vleklých zranění ze své rychlosti nic neztratil, a samostatný únik zakončil jemným obloučkem přes vyběhnuvšího Rulliho. Odpor Sociedadu byl Baleovým druhým zásahem sezony ukončen, a když Asensiův gól rozhodčí neuznali kvůli postavení mimo hru, skončilo utkání vítězstvím Realu 3:1.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Athletic Bilbao 1:0

17.09.2017 18:30

Góly: 87. Loïc Rémy

Athletic Club se po čtvrtečním vystoupení v Evropské lize musel přesunout k vystoupení v neděli večer na Kanárských ostrovech, kde baskický celek uvítalo místní Las Palmas. Ostrované působili od počátku odpočatějším dojmem, přesto až do samého závěru přetrvával bezbrankový stav a zdálo se, že hosté přece jen vyválčí bod za remízu. Poté ale podnikl suverénní výpad do statické obrany soupeře Loic Rémy a tvrdou přízemní ranou rozhodl o výhře Las Palmas 1:0.

Hned v šesté minutě testoval pozornost Kepy Arrizabalagy Alen Halilovic, ovšem španělský gólman byl na jeho ránu pod břevno připraven. Pouhé dvě minuty nato se Jonathan Calleri dokonce řítil na brankáře hostí zcela sám, jenže si skákající míč trestuhodně nedokázal zpracovat a dal tak Arrizabalagovi šanci bez větších potíží nastalou situaci zažehnat. Athletic v první půli nic světoborného nepředvedl, ovšem krátce po změně stran scházely Sabinu Merinovi jen centimetry, aby mohl po Vesgově výtečné kolmici lépe usměrnit míč před vyběhnuvším brankářem Chichizolou.

Po hodině hry naskočil do hry někdejší forvard Chelsea Loic Rémy, a právě francouzský útočník tři minuty před koncem základní hrací doby rozhodl utkání ve prospěch domácího týmu. Rémy si nejprve sám celou gólovou akci rozjel takřka na polovině hřiště, kdy si umně zakombinoval s levým bekem Castellanem, následně v rychlosti obelstil i Unaie Núňeze a perfektní průnik zakončil neméně kvalitní křižnou přízemní ranou, na niž Arrizabalaga neměl nárok.

Las Palmas si tak po dvou prohrách na úvod sezony připisuje i druhé vítězství, ovšem nyní ostrovní celek čeká těžký výjezd do Sevilly. Také Athletic se v příštím kole na případnou výhru pořádně nadře, neboť na San Mamés uvítá Atlético Madrid.

Více informací k zápasu

Girona FC - Sevilla FC 0:1

17.09.2017 16:15

Góly: 69. Luis Muriel

Nováček Girona mohl obrat o body favorizovanou Sevillu, ovšem v nastavení pohrdl pokutovým kopem Álex Granell. Zápas tak rozhodla jediná trefa Luise Muriela.

Luis Muriel se v týdnu trefil do sítě Liverpoolu a i v tomto utkání ukázal, že má dobrou formu. Sevilla začala na Gironě N'Zonziho hlavičkou z malého vápna, kterou však Iraizoz lapil do rukavic. Ve 37.minutě zase vypálil na přední tyč domácí Juanpe a rozvlnil pouze boční síť.

Juanpe byl vidět i na začátku druhého poločasu. Domácí forvard byl v dobrém postavení a stačilo trefit jen branku, ovšem to se nakonec ukázalo být největším problémem, Juanpe totiž minul.

V 55.minutě zase protáhl Iraizoze z volného přímého kopu Luis Muriel. O několik minut později už to hostům klaplo a Sevilla se ujala vedení. Rychlý kontr zavezl do šestnáctky Muriel a nepříliš razantní střelou na přední tyči překvapil Iraizoze. Girona byla blízko vyrovnání, po pěkné individuální akci přihrával na střed vápna Aday a Pere Pons z jedničky těsně minul branku.

Girona byla v závěru hodně aktivní a Seville zle zatápěla. V 90.minutě zahrál Vázquez vysokou nohu a sudí odpískal v neprospěch Seville pokutový kop. Ále Granell však tíhu okamžiku nezvládl, penaltu chtěl kopnout doprostřed, ovšem branku přestřelil. Vzápětí mohl definitivně rozhodnout Muriel, ale skvělý zákrok vytáhl Iraizoz. Girona promarnila šanci všech šancí a se Sevillou prohrála.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Villarreal CF 0:3

17.09.2017 12:00

Góly: 32. Cédric Bakambu, 52. Carlos Bacca, 62. Cédric Bakambu

Villarreal veze z Alavésu tři body zcela zaslouženě, protože domácím prakticky nedal žádnou šanci. V atraktivním utkání se mu navíc podařilo vsítit hned tři branky, z nichž o dvě se postaral Cédric Bakambu a jednu měl na svědomí Carlos Bacca.

Domácí celek doufal, že se mu produktivitu Žluté ponorky podaří zastavit či alespoň zpomalit. Proti favoritovi nasadil opory jako Pacheco, Vigaray, Wakaso, Pina, Medrán, Munir nebo Krkić. Hostující celek spoléhal na Barbosu, Rukavinu, Ruize, Costu, Castilleja, Triguerose, Fornalse a zejména na zkušené duo útočníků Bakambu a Bacca.

Od začátku Villarreal jasně udával tempo utkání a jeho hra působila velmi jednoduše. Už po osmi minutách se málem měnilo skóre, protože nepříjemný centr ze strany dostal do sítě hlavičkující Carlos Bacca. Sudí Santiago Jaime Latre mu ale radost pokazil téměř vzápětí, protože pískal a následně mával ofsajd. Na opačné straně pálil hodně nebezpečně Gómez, ale Barbosa byl na místě včas.

Domácí Gómez se pokoušel tvrdou ranou propálit brankáře Barbosu také o pár minut později, ale také tehdy zklamal. A Villarreal udeřil. Cédric Bakambu se hbitě obtočil kolem svého strážce a spěchal s míčem u nohy k bráně. Trochu překvapivě z dálky natáhl, ale protože byla jeho rána tečována obráncem, brankář Pacheco už nestihl nijak reagovat - 1:0 pro Villarreal.

Deportivo neházelo flintu do žita, ale bylo pod tlakem a nedokázalo úplně správně kombinovat. Když už mladík Munir zapojil rychlé nohy a mířil do šance, setkal se s ofsajdovým praporkem. A když Samu Castillejo v závěru neproměnil svou střelu v další branku, sudí poslal oba celky do šaten k přestávce.

Větší vliv měla na hosty. Rodrigo Hernández si vyskočil nejvýš ze všech na centr po standardní situaci, jenže podle názoru arbitra stál také on v ofsajdu. Branka tedy platit nemohla, ale rozhodně ukazovala, že se hosté nesmíří s hubeným vedením. Už v 52. minutě se jejich snaha zformovala do druhé branky, když brankář Pacheco tvrdou ránu z vápna jen vyrazil. Nejblíže k balonu měl pozorný Carlos Bacca - 2:0.

Po hodině hry bylo prakticky hotovo. Křídelník Samu Castillejo si všiml nabíhajícího Cédrica Bakambua a poslal mu nádhernou přihrávku. Bakambu sice přebíral balon v docela ostrém úhlu a navíc brankář Pacheco pohotově vybíhal, ale ani to nestačilo. Balon mu totiž prosvištěl vedle padajícího těla a Villarreal vedl nad Alavésem o tři branky!

A rozhodně to nebylo všechno, protože jen o chvíli později zachránilo domácí břevno, které zastavilo ránu Castilleja! V závěru utkání se do hry dostal také mladík Enes Ünal v dresu Žluté ponorky a také on zlobil obranu domácího Alavésu. Jeho zajímavá střela ale skončila pod kontrolou brankáře Pacheca, který balon zkrotil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Málaga CF 1:0

16.09.2017 20:45

Góly: 61. Antoine Griezmann

Po 51 letech dalo Atlético sbohem svému zastaralému stánku Vicenteho Calderóna a poprvé se představilo na zbrusunovém Wanda Metropolitano. A otevírání to bylo úspěšné, protože Málagu se mu podařilo skolit díky jediné trefě Antoina Griezmanna ze 61. minuty. Soupeř už na tuhle trefu v poslední třetině zápasu nezareagoval.

Nebyla to nějaká dechberoucí ofenzivní podívaná, jakou by si možná vůbec první zápas na novém stánku zasloužil. Přece byli domácí směrem dopředu o něco aktivnější, leč kýžený a chtěný prostor se jim dlouho nedařilo trefit. Třeba hned zkraje pálil mimo Gabi a po něm dopadl stejně se svým pokusem pravačkou také Correa.

Až první střelu na bránu celého utkání vyslali ve 37. minutě hosté, a to zásluhou Borji Bastóna, brankář Oblak byl však mezi třemi tyčemi připravený a soupeře z blízkosti z úhlu vychytal. V závěru poločasu se předvedl rovněž na druhé straně stojící Roberto Jiménez, jenž musel své rukavice nastavit proti zakončení Correy.

Kouč Diego Simeone po přestávce stáhl ze hřiště Parteyho a poslal do hry Carrasca s tím, že útok se mu podaří pozvednout. Ani tenhle taktický tah však své ovoce nepřinášel. Ale Atléticu se nakonec podařilo zaznamenat jedinou trefu tohoto střetnutí, to když Correovu přihrávku mířící do šestnáctky zužitkoval Griezmann.

Málaga hrozila po celých devadesát minut jen sporadicky a k horlivějšímu výkonu jí nevyburcoval ani tenhle inkasovaný gól. Vlastně až závěrečné minuty přinesly trochu oživení před brankou Oblaka. Ten si však v 90. minutě poradil s Rolánovým nepříjemným pokusem a po něm pak střílel hlavou mimo Borja Bastón.

Více informací k zápasu

Real Betis - Deportivo La Coruña 2:1

16.09.2017 18:30

Góly: 14. Joaquín, 76. Joaquín - 23. Federico Cartabia

Deportivo La Coruňa se loni zachránilo v La Lize jen s odřenýma ušima a soudě dle mizerného vstupu galicijského celku do sezony nové, nečeká jej nic jiného než další úprk ze sestupového pásma. Svěřenci Pepeho Mela zatím marně čekají na první ligové vítězství, a to především kvůli děravé defenzivě, která v každém z dosavadních čtyř kol inkasovala minimálně dvakrát. V sobotní večer takto na Depor vyzrál domácí Real Betis, který po vítězství 2:1 naopak poskočil do horní poloviny tabulky.

Andalusané sice oba těžké venkovní zápasy na Barceloně a Villarrealu prohráli, ovšem před vlastními fanoušky udolali již dříve Celtu Vigo a nyní si vyšlápli i na další klub z Galicie v podobě Deportiva. Již ve čtrnácté minutě poslal Betis do vedení veterán a místní oblíbenec Joaquín, jenž zblízka doklepl do sítě hlavičku Sergia Leóna, kterou brankář Pantilimon dokázal s vypětím všech sil vyrazit pouze před sebe.

Hosté ovšem na nepříznivý vývoj utkání dokázali zareagovat příkladně a do osmi minut bylo znovu srovnáno. Když na počátku třiadvacáté minuty vypálil z uctivé vzdálenosti Celso Borges a fantastickou pumelicí rozezvučel břevno, zdálo se, že Betis s pořádou porcí štěstí vyvázl z nejhoršího. Odražený míč si však přivlastnil Fede Cartabia a za přihlížení zkoprnělé defenzivy soupeře vypálil z dobrých třiadvaceti metrů podruhé. Na rozdíl od svého kolegy ze záložní řady se Fede trefil o rozhodující kousek přesněji a křižnou přízemní ranou překonal brankáře Adána. V poločase tak platil nerozhodný stav 1:1.

Po změně stran diváci v Seville mnoho dalších šancí neviděli, a tak se zdálo, že zápas spěje k remíze. Čtvrthodinu před koncem ale Andrés Guardado vybojoval míč na vlastní polovině a odstartoval rychlý protiútok, který korunoval výjimečnou kolmicí na nabíhajícího Joaquína. Šestatřicetiletý odchovanec Betisu ukázal, že ani v pokročilém věku na své rychlosti nic neztratil a nekompromisním zakončením bez přípravy překonal Pantilimona podruhé. Na druhý Joaquínův direkt již hosté nebyli schopni najít odpověď a z jihu Španělska se tak poroučí s třetí prohrou sezony.

Více informací k zápasu

Getafe CF - FC Barcelona 1:2

16.09.2017 16:15

Góly: 39. Gaku Shibasaki - 62. Denis Suárez, 84. Paulinho

Barcelona se na Getafe pořádně nadřela, ale zvládla to a je i nadále stoprocentní. Katalánci prohrávali po brance Šibasakiho, ovšem ve druhé půli nejprve srovnal Denis Suárez a vítěznou trefu obstarala šest minut před koncem nová akvizice - Brazilec Paulinho.

Svěřenci trenéra Ernesta Valverdeho měli ještě v nohách těžké utkání Ligy mistrů s Juventusem, avšak žádný prostor pro rotaci nenastal. Valverde vsadil na osvědčenou jedenáctku s ofenzivním trojzubcem Messi-Suárez-Dembélé.

Ale Barceloně se v úvodu utkání moc nedařilo a její zmar ještě podtrhlo vynucené střídání zraněného Dembélého, kterého nahradil Gerard Deulofeu. Getafe se vcelku bez problémů bránilo a ve 39. minutě přichystalo všem příznivcům hrdého katalánského celku šok. Gaku Šibasaki předvedl z voleje parádní ránu, na kterou ter Stegen neměl absolutně žádný nárok! První poločas nabídl ještě jednu fotbalovou lahůdku. Leo Messi nádherně zakroutil přímák do šibenice a ještě lepší zákrok předvedl Guaíta.

Getafe vědělo, že k udržení výsledku bude potřebovat stoprocentní výkon a pokud možno nevyrobit žádnou chybu, kterou by mohla Barcelona potrestat. Katalánci nasadili do druhého poločasu Denise Suáreze a ten se v 62. minutě odměnil vyrovnávacím gólem. Sergi Roberto zavezl balón do šestnáctky a Guaita neměl proti střele k tyči šanci.

V závěrečné desetiminutovce měly oba celky možnost rozhodnout. Nejprve Arambarri i s přispěním teče orazítkoval tyč a hned vzápětí Barcelona rozhodla. Leo Messi prostrčil balón na Paulinha, který se dokázal prosmýknout domácí obraně a střelou k tyči dokonal obrat. Pro brazilského záložníka to byla premiérová trefa v novém dresu. V závěru mohl ještě zvýšit Messi, ale svůj klasický průnik nezakončil přesně.

Více informací k zápasu

Levante UD - Valencia CF 1:1

16.09.2017 13:00

Góly: 41. Enis Bardhi - 31. Rodrigo

Oba celky zůstávají i po čtyřech kolech stále neporaženy, protože si ze vzájemného souboje uzmuli každý po jednom bod. Pokračují tak v solidním startu do nové sezóny a v tabulce se drží v horní polovině tabulky. Nejprve se ujala vedení Valencia zásluhou Rodriga. Levante však za poměrně krátkou dobu díky Enisovi Bardhihu vyrovnalo.

Jako první mohli skórovat hosté, nicméně Dani Parejo nerozehrál přímý volný kop zcela ideálně a svou střelu usměrnil pouze vedle. Ve 28. minutě měl Carlos Soler daleko lepší pozici, narovnal si za vápnem míč na svou levačku, jenže jeho následný pokus neměl potřebnou razanci, aby výrazněji ohrozil domácího gólmana Raúla Fernándeze.

Ve 31. minutě se již Netopýři ujali vedení. Andreas Pereira z levé strany poslal přesný centr do šestnáctky, do brankového území si naběhl Rodrigo, a ten hlavou na bližší tyči překonal Raúla Fernándeze. Jen o deset minut později však Levante dokázalo zareagovat, to když si balón hezky na prsa zpracoval Bardhi a zamířil přesně k tyčce.

V závěru půle ještě solidně vypálil Campaňa a hostující brankář Neto si poprvé výrazněji sáhl na balón. Stačil ho ovšem vyrazit pouze před sebe, a pak trestuhodně do sítě nedorazil Jason. Zkraje druhé půle se se svým obloučkem neprosadil Rodrigo, jinak ale vlastně musely být oba mančafty spokojeny, že střetnutí dospělo k zasloužené plichtě.

Více informací k zápasu

SD Eibar - CD Leganés 1:0

15.09.2017 21:00

Góly: 53. Alejandro Gálvez

Páteční předehrávka 4. kola nejvyšší španělské soutěže mnoho branek nenabídla, ale přesto se nedá říct, že by se diváci v Eibaru nudili. Zápas rozhodl jedinou brankou zkušený obránce Alejandro Gálvez, který se prosadil ve druhé půli.

Oba týmy zápasí v popředí tabulky a dnešní klání na stadionu Municipal de Ipurua mělo být velkou příležitostí pro Leganés. Ten totiž Eibar ještě nikdy v historii vzájemných zápasů nedokázal porazit a dnes cítil, že by tuto smutnou nadvládu Eibaru mohl díky dobré formě narušit. To se mu ale nakonec nepovedlo a Leganés se rozloučil s Eibarem jako poražený tým.

Že by se v pátek večer sešlo v Eibaru nějako moc diváků, to se říct nedalo. Naopak se zápas vyznačoval komorní atmosférou v ochozech a hráčům na hrací ploše se také dvakrát nechtělo podávat extra výkony. Začátek navíc poznamenalo mnoho nepřesných nahrávek na obou stranách, což vyvolávalo hodně utahaný dojem. Ve třinácté minutě navíc musel kvůli zranění sídat Muňoz, kterého nahradil dos Santos.

O chvíli později si na rohový kop na zadní tyči nabíhal Enrich, ale tomu obránci Leganésu nedovolili zakončit. Enrich byl vůbec hodně aktivním hráčem domácího celku a táhl jeho ofenzivu svou aktivitou. Měl ale tu smůlu, že jej mnoho spoluhráčů nedoplňovalo. Dalším hráčem, který se pokusil ohrozit brankáře Ivána Cuéllara, se stal Joan Jordán, jehož rána ale skončila mimo tři tyče.

S první půlí jsme se rozloučili střelou Brašanace, kterou vyrazil pohotový brankář Eibaru Marko Dmitrović. Vstup do poločasu druhého se povedl mnohem lépe domácím. Jednak byli aktivnější, ale především se jim povedlo dát gól. Inui odcentroval z levé strany na přední tyč, kde číhal Alejandro Gálvez. Jeho zakončení brankář Cuéllar zastavit už nedokázal - 1:0.

Atraktivitu dnešního utkání komplikoval velmi hustý déšť, který rozhodně kombinčaní hře či vysokému tempu nenahrával. Po hodině hry ukončil delší nudnou pasáž dobrou střelou Inui, jenže s jeho pokusem si brankář Cuéllar poradil. Ze strany hostí bylo dnešní utkání zklamáním, protože se Leganés vůbec netlačil do zakončení. I proto domácím jediná branka bohatě stačila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona440011:112
2.Sevilla FC43106:110
3.Real Sociedad430111:79
4.Real Madrid42209:48
5.Atlético Madrid42208:38
6.Athletic Bilbao42113:17
7.Villarreal CF42026:56
8.Levante UD41305:46
9.Valencia CF41304:36
10.CD Leganés42023:36
11.UD Las Palmas42025:76
 Real Betis42025:76
13.SD Eibar42022:46
14.Getafe CF41123:44
15.Girona FC41123:54
16.Espanyol Barcelona41123:84
17.Celta Vigo41035:73
18.Deportivo La Coruña40135:111
19.Málaga CF40041:60
20.Deportivo Alavés40040:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (438)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele