LaLiga - souhrn 38. kola

19.05.2017, 22:34, aktualizováno 21.05.2017, 21:52
Komentáře a souhrny
Real Madrid si poradil s Málagou a slaví tím zisk mistrovského titulu! Barcelona sice přestřílela Eibar, přesto zůstala o tři body na druhé příčce. Villarreal vyhrál ve Valencii a pečetil tak své konečné páté místo. Šestý končí po remíze ve Vigu Real Sociedad, který předskočil Athletic. Sevilla rozstřílela Osasunu, Granada znovu prohrála a skončí poslední...

FC Barcelona - SD Eibar 4:2

21.05.2017 20:00

Góly: 63. David Juncà (vl.), 73. Luis Suárez, 76. Lionel Messi (pen.), 90+2. Lionel Messi - 7. Takashi Inui, 61. Takashi Inui

Poměrně hodně se Barcelona na závěr této sezóny natrápila na vítězství nad Eibarem, které bylo nutností pro zachování naděje na zisk ligového titulu, nicméně ani tříbodový výsledek Kataláncům ke kýženému úspěchu nakonec nepomohl. Real totiž uspěl na půdě Málagy, a na domácí tak zbyla jen pozice vicemistra španělské nejvyšší soutěže.

Ačkoli v konečném účtování měli svěřenci kouče Luise Enriqueho nejlepší útok i obranu, připsali si na své konto o jednu porážku více, než měl madridský sok, a čistý hattrick v podobě triumfu v LaLize jí unikl o tři body. Přece však ještě může uspět alespoň v Copa del Rey, v němž se ve finálovém duelu střetne s Deportivem Alavés.

Když Barca senzačně postoupila do čtvrtfinále Ligy mistrů přes PSG díky parádnímu výkonu, kromě jejího skvělého obratu se také hodně mluvilo o nasimulovaných pádech, a to především v souvislosti s Neymarem a Luisem Suárezem. Možná ještě mnohem horší herecký výkon v tomto duelu předvedl Jordi Alba, který si nakonec opravdu vymodlil penaltu.

Tenhle moment byl ovšem vlastně jen jedinou černou kaňkou jinak velmi kvalitního fotbalového střetnutí, v němž se diváci na Camp Nou rozhodně nenudili. Eibar nepředvedl na půdě jasného favorita žádný ustrašený výkon a dokonce vedl o dvě branky po hodině hry. Pak se však FCB nadechl k perfektnímu otočení průběžného skóre.

Už v 7. minutě hosté načali gólový účet. Ander Capa přetáhl centr z pravé strany na zadní tyč, odkud Inui zakončil parádně pod břevno. Jen o pár chvil později mohl na druhé straně srovnat Suárez, jenže z vyložené pozice pálil trestuhodně mimo. Ve 33. minutě se ocitl v dobré pozici Rakitič, ale svůj přízemní pokus nasměroval jen do gólmana Yoela.

O tři minuty později odmítl skórovat zase Suárez, který opět našel skulinku v soupeřově defenzívě, jenže jeho době mířenou střelu k tyči konečky prstů vyrazil fantastický Yoel. Minutu před koncem naopak mohl udeřit baskický celek. Inuiovu ránu vyrazil brankář ter Stegen pouze na nohy Rubéna Peni, ten ale z blízkosti nepochopitelně minul.

V 56. minutě si v koncovce nepočínal vůbec dobře Messi, jenž sám před vyběhnuvším Yoelem nasměroval míč mimo tři tyče. A naopak po hodině hry Eibar přidal druhý přesný zásah. Šokující výsledek byl na světě poté, co Sergi Enrich prostrčil balón na Inuie, jehož dělovka levačkou zapadla od břevna za brankovou čáru.

Smůlu v zakončení měl o dvě minuty později Neymar, který trefil pouze brankovou konstrukci, nakonec však Barcelona o chvilku později přece jenom snížila, protože Neymarovu střelu do tyčky si srazil do vlastní sítě nešťastně Juncá. Pak na řadu přišla komická etuda v šestnáctce ze strany Jordiho Alby.

Ten nikým neatakován zakopl zřejmě o malý vánek, který mu zavětřil pod jeho kopačky, jinak si jeho pád nelze vysvětlit. Každopádně sudí Alejandro Hernández ukázal možná ještě nepochopitelněji na bílý puntík. Pokutového kopu se jal Messi. Jindy by jeho tvrdá střela skončila v síti, to by však v bráně nesměl stát parádně čapající Yoel.

V 73. minutě Barca přece zremizovala dosavadní rezultát, po rohovém kopu na zadní tyči zacílil Suárez. Ander Capa se chvilku na to nechal vyloučit po druhé žluté kartě a následné červené, kopala se regulérní penalta, a tu již Messi proměnil. V závěru po krásném sólu od půlky hřiště Messi svému týmu pojistil konečnou výhru.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Madrid 0:2

21.05.2017 20:00

Góly: 2. Cristiano Ronaldo, 55. Karim Benzema

Překvapení se nekonalo - Real Madrid dokonal dlouhou pouť za ziskem ligového titulu, kterou v posledním kole završil výhrou v Malaze 2:0. O ideální vstup Bílého baletu do zápasu se postaral hned v druhé minutě Cristiano Ronaldo, jehož deset minut po změně stran doplnil gólovou pojistkou Karim Benzema. Real tak letošní ročník La Ligy končí se ziskem 93 bodů a prvním titulem po pětileté odmlce.

Madridští do utkání vstupovali s vědomím, že i samotný bod za remízu jim k jistotě titulu postačí, přičemž i to bylo odvislé od souběžně hraného zápasu Barcelony s Eibarem, kde hosté ještě po hodině hry vedli 2:0. Přestože nakonec katalánský velkoklub zvládl skóre otočit a zvítězit 4:2, tento tříbodový zisk už byl málo platný. V Malaze se totiž žádné překvapení ani náznakem nekonalo, bylo takřka hotovo dřív, než utkání pořádně začalo.

Hned po jedné odehrané minutě se totiž odrazil míč ve středu hřiště k Iscovi, jenž s ničím neváhal a sladil svou kolmici s náběhem Cristiana Ronalda, čímž společnými silami vyšachovali ofsajdovou past a zbytek už byl na portugalské superstar. Ronaldo tváří v tvář brankáři Kamenimu nezaváhal, ladně jej obešel a zasunul míč do prázdné branky. Jednalo se o příhodného autora gólu - právě Ronaldo v posledních týdnech nejvíce táhnul svůj klub za titulem, jak ostatně dosvědčuje skvostná bilance čtrnácti zásahů v osmi zápasech.

Před zápasem byl hojně probírán přístup domácích k tomuto závěrečnému utkání, obzvláště v kontextu madridské minulosti manažera Míchela, ovšem Malaze především v první půli nešlo nasazení vyčítat ani v nejmenším. Obzvláště nejlepší střelec a někdejší hráč Barcelony Sandro Ramírez dělal vše pro to, aby ještě párty Realu překazil, ovšem ani jedna z jeho střel si na Keylora Navase nepřišla, přičemž obzvláště zákrok kostarického gólmana na Sandrův přímý kop byl z kategorie špičkových.

Jakékoli naděje soupeře na zvrat pak v pětapadesáté minutě hosté definitivně zadupali do země. Modrićův rohový kop přistál u Sergia Ramose, jehož ránu ještě dokázal Kameni vyrazit, jenže následný fotbalový biliár v pokutovém území Malagy skončil až u nohou Karima Benzemy, jehož dorážka z bezprostřední blízkosti již byla nechytatelná. Průběžné změny stavu zápasu z Barcelony už tak po zbytek utkání sloužily pouze jako kolorit, Real Madrid už v tu chvíli nemohl o titul připravit nikdo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 3:1

21.05.2017 16:45

Góly: 8. Fernando Torres, 11. Fernando Torres, 89. Ángel Correa - 71. Iñaki Williams

Bilbao nedokázalo bodovat na půdě Atlética Madrid, spadlo v tabulce na sedmou příčku, a bude muset počkat, jak dopadne finále Copa del Rey mezi Barcelonou a Alavésem, aby si příští ročník zahrálo Evropskou ligu. Domácí svému soupeři nenechali nic zadarmo, i když měli pojištěnou třetí pozici, a rozloučili se se sezónou důstojným způsobem.

Athletic Club držel více míč na svých kopačkách, byl o něco střelecky aktivnější, jenže v koncovce nebyl tak úspěšný jako jeho soupeř. Hosté doplatili především na hrubě nevydařený start do utkání, dvakrát se do jejich sítě trefil Fernando Torres, a Iňaki Williams snižoval poměrně pozdě. Pak vítězství madridského celku pojistil Ángel Correa.

Protože Villarreal dokázal zvítězit na půdě Valencie a Real Sociedad uhrál bod na půdě Celty Vigo, vyšli z této trojice po třiceti osmi kolech nejhůře Los Leones. Ti ale i tak nemusejí smutnit, pořád totiž můžou na evropské poháry myslet. Musejí však za týden fandit Barceloně, aby ve finálovém utkání domácího poháru přetlačila Deportivo.

Los Colchoneros vstupovali do zápasu s čistou hlavou, dávno vzali za vděk fakt, že letos výsledkově nemohli konkurovat Realu Madrid ani Barceloně, a uvolněná atmosféra týmu evidentně prospěla. Už v 8. minutě Griezmann sklepl míč hlavou do strany na volného Fernanda Torrese, který z blízkosti pohotově zacílil.

A jen o tři minuty později Atlético náskok navýšilo, tentokráte to byl Koke, kdo z levé strany hlavou přihrál na Fernanda Torrese, jehož bizarní zakončení z krkolomné pozice skončilo šťastně obloučkem za zády gólmana Kepy. Bilbao působilo v první půli i nadále bezradným dojmem a poprvé výrazněji zahrozilo vlastně až těsně po přestávce.

K hlavičce po standardní situaci se prosadil Laporte, jeho střelu směřující pod břevno však vyškrábl pozorný brankář Oblak. Na druhé straně se snažil přidat třetí přesný zásah domácích Carrasco, ovšem jeho pravačka skončila nakonec vedle brány. A pak hattrick Fernandovi Torresovi znemožnil stoper Laporte, jenž zastavil míč na brankové čáře.

Devatenáct minut před koncem přece došlo ke zdramatizování tohoto duelu. De Marcos našel svým pasem Iňakiho Williamse, jenž levačkou zamířil do protipohybu Oblaka přesně na bližší tyčku. V 89. minutě udeřilo potřetí mužstvo kouče Diega Simeoneho, po Griezmannově střele do tyčky se do prázdné brány trefil z dorážky pohodlně Correa.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 1:3

21.05.2017 16:45

Góly: 54. Nani - 1. Roberto Soldado, 58. Manuel Trigueros, 88. Nicola Sansone

Villarreal si odváží tři body z Valencie a díky nim končí na páté příčce, která mu zaručuje přímý postup do Evropské ligy. Utkání hodně ovlivnila brzká branka, kterou už v první minutě vstřelil Roberto Soldado. K němu se za hosty přidali ještě Trigueros a Sansone, zatímco domácí Nani již jen korigoval.

Villarrealu šlo ve Valencii hlavně o to, aby ho nepředběhl Real Sociedad San Sebastian. Trenér Fran Escribá k tomu nasadil hráče jako Gaspar, Bonera, Costa, dos Santos, Trigueros, Bruno Soriano nebo dvojici Bakambu a Soldado, Domácí Netopýři spoléhali na hrotového střelce Zazu, kterého podporovali Soler, Cancelo, Rodrigo a Nani. V obraně pak působili Montoya, Santos, Mangala a Gayá.

Svůj poslední domácí a celkově letošní duel ale Valencia moc dobře nezačala. Už v první minutě totiž šel do vedení její soupeř, když domácí obrana chybovala a dala tím prostor pro Roberta Soldada. Ten se míče s poděkováním zmocnil a propálil bezbranného brankáře Jaumeho Doménecha. Ten mohl jen "děkovat" své obraně, že mu nechala prostor k vyniknutí.

Když takhle brzy inkasujete branku, velmi těžko se s utkáním něco dělá. Valencia sice nevzdávala snahu o srovnání stavu, ale nevýhodný stav hned na začátku ji poškodil. Valencia byla pod tlakem a její kombinace moc nedávaly smysl. Navíc se do zakončení stále častěji tlačil Villarreal. Z hranice pokutového území vypálil Manu Trigueros, jenže minul. Na opačné straně se musel ukázat brankář Fernández, který zlikvidoval parádní střelu Pareja.

Andrés Fernández měl plné ruce i nohy práce a musel stále dokazovat své kvality. Hostující brankář předvedl další výborný zákrok, když ho vyzval k souboji obránce Gayá. Jeho ránu ale Fernández zlikvidoval. Domácí kapitán Pareja pak zkoušel ještě v samém závěru první půle rohový kop, ale ten se mu nevydařil podle představ. Začátek do poločasu druhého už byl slibnější.

Do útoku se prohnal Cédric Bakambu, ale trefil jen boční síť. Hned z následného protiútoku ale Valencia srovnala. Rodrigo totiž povedeným pasem našel Naniho a zkušený Portugalec hlavou poslal balon přesně do sítě - 1:1.

Remízový stav ale dlouho nevydržel. Pouhé čtyři minuty stačily Villarrealu k tomu, aby se opět ujal vedení. Z pravé strany poslal přízemní centr do šestnáctky dos Santos a Manuel Trigueros už si se zakončením poradil bez potíží - 2:1.

Valencia se opět nevzdávala, ale Zaza poslal z úhlu balon vedle. Dvacet minut před koncem zase italského útočníka skvěle vychytal dnes brilantní brankář Andrés Fernández, který jeho hlavičku vyrazil na poslední chvíli! A byl to důležitý zákrok, protože dvě minuty před koncem našel Adrián López za obranou nabíhajícího Nicolu Sansoneho a ten Žluté ponorce krásnou ranou pojistil výhru!

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 2:2

21.05.2017 16:45

Góly: 54. Iago Aspas (pen.), 90. Andrew Hjulsager - 82. Mikel Oyarzabal, 90+4. Juanmi

Kdyby Juanmi ve čtvrté minutě nastavení nezremizoval duel na půdě Celty Vigo, ostrouhal by Real Sociedad, co se postupu do Evropské ligy týče. Tímhle konečným rezultátem ale nakonec předskočil v tabulce Bilbao a skončil na šestém místě. Domácí zůstali na konečné třinácté pozici, každopádně od výhry po šesti kolech strádání nebyli vůbec daleko.

Hostům nemusela v Galicii stačit ani konečná výhra, museli zkrátka spoléhat na zaváhání Athletic Clubu na půdě Atlética Madrid. A tahle podmínka byla nakonec splněna, takže svého soka v tabulce předskočili. Suma sumárum, souboj těchto dvou baskických celků letos lépe vyzněl pro Txuriurdin, kteří získali o pouhý jeden bodík navíc.

První poločas byl z obou stran poměrně vyrovnaný. A o všem podstatném se rozhodovalo až po obrátce. Do jakési první pološance se propracoval Wass, jenže ze slušné pozice namířil míč jen vysoko nad bránu hostujícího gólmana Rulliho. Na druhé straně vychytal hlavičku Williana Josého z blízkosti fantasticky brankář Sergio Álvarez.

Ve 34. minutě si San Sebastián vytvořil největší příležitost prvního dějství. Nejprve se před Sergiem Álvarezem zjevil Vela, ovšem ze složitého úhlu na svého protivníka nevyzrál, míč se každopádně odrazil k Mikelovi Oyarzabalovi, jehož střelu mířící do brány zastavil na brankové čáře až dobře se vracející levý bek Jonny Castro.

Těsně před přestávkou pak naopak roli Sergia Álvareze zastoupil stoper Cabral, který zastavil v cestě do sítě pokus Xabiho Prieta. Neproměněné šance nakonec hosty stály hodně. Měli štěstí, že Rulli zasáhl proti Jozabedovi, o chvilku později se však kopala penalta po zákroku Íňiga Martíneze na Iaga Aspase, a sám faulovaný bezpečně proměnil.

Závěr utkání byl opravdu hodně hektický. Nejprve v 82. minutě Mikel Oyarzabal pohodlně zužitkoval dlouhý pas zprava od Xabiho Prieta a bylo srovnáno, jenže Celta se znovu ujala vedení o osm minut později, když Hjulsager zamířil přesně do šibenice. Na závěr ale po Canalesově centru z rohového kopu ještě hlavou stačil skórovat Juanmi.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 5:0

20.05.2017 21:00

Góly: 10. Vitolo, 20. Franco Vázquez, 35. Stevan Jovetić, 60. Franco Vázquez, 80. Vitolo

Sevilla si doma pohrála s Osasunou, která měla své dny v první lize stejně dávno sečteny. Pro Sevillu se z hlediska postavení v tabulce také nic nemění, snad kromě vylepšení skóre a důstojného rozloučení s domácím prostředím. Po dvou brankách dali Vitolo s Francem Vázquezem, jednou se trefil Jovetić.

Sudí Carlos Del Cerro vedl na trávník dvě zajímavé jedenáctky, které byly připravené bojovat a užít si poslední ligový zápas tohoto ročníku. V dresu domácího favorita nastoupili Kranevitter, Lenglet, Krohn-Dehli, Correa, Vázquez, Vitolo nebo falešná devítka Jovetić. Hosté kontrovali Oiérem, Torresem, Loém, Čaušićem nebo útočným tandemem Riera a Kodro.

Sevilla byla viditelně lepší a měla jasno v tom, co a jak hrát. To se o Osasuně už delší dobu říct nedá. Do první šance se dostal Stevan Jovetić, který se snaží podávat dost dobré výkony na to, aby jej Sevilla vykoupila. Jeho první rána však mířila po rychlé kombinaci těsně vedle. S úderem desáté minuty se už ale Sevilla prosadila.

Na přihrávku za obranu si naběhl Correa, jehož střelu vyrazil brankář Sirigu jen před sebe. Tam se nejrychleji zorientoval Vitolo, který už měl jednoduchou práci a míč dorazil - 1:0 pro domácí.

Sevilla si očividně utkání hodně užívala a bylo to znát na jejích rychlých kombinacích, kterými zahltila svého soka. Obrana Osasuny těžko stíhala a brzy inkasovala podruhé. Escudero si na levé straně vyměnil přihrávku s Vitolem a pak odcentroval do vápna, kam si naběhl Franco Vázquez. Ten měl jednoduchou úlohu, protože ho obránci Osasuny vůbec nebránili. Vázquezovi tak stačila jedna rychlá střela - 2:0.

Třetí branku měl po pětatřiceti minutách na starosti Stevan Jovetić, který se tak dostal na metu šesti ligových branek v sezoně. Jovetić využil svou dravost a techniku, obhodil si jednoho protihráče a druhému včas uhnul. Následně si zpoza vápna nachystal míč na silnější nohu a prostřelil dělovkou italského brankáře Sirigua - 3:0.

Celá situace zaváněla debaklem hostí i proto, že oni sami se k ohrožení brankáře Sorii nedostali. Do druhého poločasu už vlétla Osasuna trochu lépe. Kodro vystihl chybnou rozehrávku domácích a hned vypálil. Brankáře David Soria předvedl ale pohodlný a jistý zákrok. Sevilla vedla o pohodlné tři branky a nezdálo se, že by chtěla zpomalovat.

Čtvrtou branku měl na svědomí Franco Vázquez, který si naběhl do vápna na krásný centr od Mariana a po hodině hry křížnou střelou propálil brankáře Sirigua - 4:0.

Patnáct minut před koncem utkání se Correa prohnal s míčem až k vápnu, tam posunul balon na Vitola, jenže jeho rána těsně minula tyč! Vitolovi to vyšlo až o pár minut později, protože si po rychlé akci naběhl za obranu, dostal parádní oblouček od Ben Yeddera a zbavil se krásně dvou protihráčů. Následně už jen dopravil míč přes Sirigua, pro něhož to byl hodně smutný zápas.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Deportivo Alavés 1:1

20.05.2017 19:00

Góly: 89. David Timor - 64. Nenad Krstičić

Leganés remizovalo s Alavésem, třebaže dlouho tahalo za kratší konec. Na začátku druhé půle se prosadil hostující záložník Krstičić, ale v samém závěru hosté neubránili pozorného Timora, který srovnal.

Leganés splnilo svou předzápasovou prognózu a dokázalose zachránit. Dnes mu už o nic kromě cti nešlo, ale podpora domácího prostředí od něj vyžadovala pravou rozlučku s ročníkem. Do utkání nastoupili Díaz, Champagne, Rico, Timor nebo Szymanowski nebo Guerrero. Hostující Deportivo Alavés zvládlo rento ročník ještě lépe. Desátý tým tabulky si přál rovněž ukázat, že jeho výsledky nejsou dílem náhody.

Jako první se málem prosadil Ibai Gómez, který střelou zpoza vápna málem překvapil brankáře Champagneho. Toho pak vystrašil také Sobrino, který nakonec pálil jen těsně vedle! V prvních chvílích jsme viděli hodně střel a další z nich si přichystal domácí kapitán Martín, ale ani on neuspěl.

O pár minut později se za obranu soupeře prodíral El Zhar, který následně dostal balon do očekávané pozice. Ve střelbě mu ale zabránil domácí univerzál García. Hosté mohli jít do vedení krátce před koncem první půle, kdy se jejich tlak zvyšoval. Střelu Ibaie Gómeze ae do sítě dostal Santos, který byl de názoru arbitrů v ofsajdovém postavení.

Leganés neodehrál ani zdaleka dobrý první poločas a do toho druhého chtěl vstoupit mnohem lépe. Na hřiště se za tím účelem dostal Martin Mantovani, který vystřídal nevýrazného a dnes často chybujícího Insuu. Ve 47. minutě se pak domácí Guerrero dostal k zahrávání volného přímého kopu, ale na místo určení včas doplachtil brankář Pacheco.

Domácí záložník Martin Mantovani chyboval před vlastním pokutovým územím a z jeho chyby mohl těžit Camarasa. Jenže jeho rána se nakonec stočila těsně vedle tyče! Po hodině hry se skóre konečně změnilo, i když ne tím směrem, jakým by si to domácí fandové přáli. Po rohovém kopu se ještě Leganés ubránilo, jenže Feddal vrátil míč před bránu a Nenad Krstičić jeho vybídku poslal do sítě - 1:0 pro hosty.

Patnáct minut před koncem se do zajímavé šance probíjel Édgar Méndez, který vystřídal a byl plný sil. Jeho protáhnutí do vápna zůstalo nepovšimnuto obránci soupeře a nakonec musel jeho střelu z úhlu likvidovat brankář Champagne! Leganés toužilo po srovnání a málem jej zajistil střídající Bueno. Ten se totiž dostal pár minut před koncem k odraženému míči a jen výborný reflex brankáře Pacheca zneškodil jeho pokus.

Brankář Pacheco však nakonec čisté konto rovněž neudržel a inkasoval krátce před koncem. Pouhou minutu do konce utkání totiž neuhlídal překvapivou ránu Davida Timora, k němuž se dostal balon po přesném pasu ze strany!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Las Palmas 3:0

20.05.2017 19:00

Góly: 4. Florin Andone, 28. Florin Andone, 39. Carles Gil

Deportivo La Coruña potvrdilo svou účast v příštím ročníku LaLigy výhrou v posledním kole, v němž si před vlastními fanoušky poradilo bez problému s Las Palmas. Jednak udrželo čisté konto, ale především se samo radovalo ze tří zásahů. Dvěma góly k tomu přispěl mladík Florin Andone.

Mladému Rumunovi to začalo vycházet hned od začátku. Florin Andone je příjemným překvapením LaLigy, tento rok táhl Depor gólově a první ze svých dnešních dvou branek vstřelil už po čtyřech minutách. Dostal balon za vápnem, přehodil si jej na silnější nohu a křížnou střelou nedal brankáři Raúlu Lizoainovi žádnou šanci zasáhnout - 1:0 pro Depor.

V jeho bráně si svůj ligový debut odbyl mladý Belgičan Davy Roef, který musel o pár minut později chytat nebezpečnou střelu Moma. Nadvakrát si ale poradil a schoval míč do náruče. O pár minut později se znovu předvedl Florin Andone, který s míčem u nohy předběhl několik obránců soupeře a překonal i vyběhnuvšího brankáře Lizoaina - 2:0 a Andone byl opět hlavní hvězdou.

Deset minut před koncem první půle se málem prosadil Aythami, který zkoušel chytrý lob přes brankáře Roefa, jenže zároveň s ním přehodil i jeho bránu. A hned poté domácí opět udeřili. Centrovaný balon brankář Lizoain vyškrábl jen před sebe a nahrál tím přímo na kopačky Carlese Gila. Tomu zbývalo už jen uklidit balon do sítě - 3:0.

Depor vedl o pohodlné číslo a Las Palmas nevypadalo v útoku nijak nebezpečně. Krátce po změně stran se ale jeho ofenzíva zlepšila. Nejprve zahrával Jonathan Viera hodně nebezpečnou standardní situaci a dokázal navíc obstřelit postavenou zeď. Brankář Roef musel na zem. Na opačné straně pak zlikvidoval střelu málem třígólového Andoneho Lizoain pomocí skvěého zákroku.

La Coruña mohla přesto navýšit své skóre, když se zastřeloval Gil. Střelec třetí branky ze závěru první půle pálil v ideální palebné pozici jen těsně vedle! Deset minut před koncem si hosté sami zkomplikovali svou situaci, protože Hernán nešetrným skluzem poslal k zemi Morena a po druhé žluté kartě musel do šaten. Svou přesilovku už ale domácí nijak nevyužili.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Betis 2:2

20.05.2017 17:00

Góly: 7. Douglas, 79. Carlos Carmona - 22. Rubén Castro, 59. Rubén Castro

Sporting Gijón se s domácím publikem a nakonec i s LaLigou rozloučil jen remízou, takže zůstává v pásmu sestupu. Dobře sice začal, ale nakonec musel dotahovat skóre poté, co se dvakrát prosadil hostující Rubén Castro.

Sporting chtěl tři body, podporovalo jej navíc domácí prostředí. Kdyby se mu povedlo vyhrát nad Realem Betis, dostal by se alespoň na pár chvil mimo sestupové pásmo a vytvořil by tím tlak na Deportivo La Coruňa nebo Leganés. Spoléhal při tom na hráče jako Carmona, Castro, Burgui, Cuéllar, Meré, Vesga nebo Cases. Hosté nasadili Brašanac, Ceballos, Joaquín, Rubén Castro nebo Cejudo.

Svůj plán začali domácí plnit už po sedmi minutách. Brazilský obránce Douglas, který zde hostuje z Barcelony, si zpracoval balón, naběhl si ke středu velkého vápna, a přesnou střelou po zemi usměrnil míč k levé tyči - 1:0.

Real Betis se drahnou chvíli nemohl dostat do tempa a jeho kombinace postrádala nápad. Tak to zkoušel střelami a z nich stojí za zmínku určitě pokus Castra, který vůbec nebyl špatný. Hostům pomohla až obrovská chyba brankáře Cuéllara. Ten se ve snaze o odkop netrefil a promáchl. Toho mohl využít dotírající Rubén Castro, který už měl úlohu hodně snadnou - 1:1.

Obdobný souboj se odehrával také o pár chvil později, jenže Rubén Castro při samostatném náběhu na brankáře Cuéllara tentokrát neuspěl. V konečné fázi první půle pak Castro vyšperkoval rychlou akci nahrávkou na Joaquína, který se ale rovněž jen zastřeloval. Po změně stran byl Betis také mnohem aktivnější.

Brašanac dostal přihrávku a zkoušel pálit z první, jenže našel jen rukavice brankáře Ivána Cuéllara. Ani jeho úsilí nicméně nepomohlo Sportingu k udržení současného stavu. Až příliš mnoho prostoru s míčem u nohy dostal kanonýr Rubén Castro, který zamířil přesně k tyči a brankář Cuéllar se natahoval marně - 2:1 pro Béticos.

Domácí začali víc tlačit a nakonec se jim mírný tlak vyplatil. Zajímavý centr srazil Durmisi jen před sebe, kde byl pozorný Carlos Carmona. Tomu stačilo jen dostat míč do sítě, což při absenci nepozorné obrany hostí nebyl problém.

Více informací k zápasu

Granada CF - Espanyol Barcelona 1:2

19.05.2017 20:45

Góly: 22. Andreas Pereira - 3. Léo Baptistão, 8. Rúben Vezo (vl.)

Espanyol si v páteční předehrávce posledního kola španělské LaLigy poradil s Granadou, i když se domácí hodně snažili. O vítězství hostí rozhodly brzké branky Baptistaa s vlastním gólem Veza. Ani korekce v podobě trefy Andrease Pereiry nic neznamenala.

Granada chtěla v posledním domácím utkání sezony odčinit její špatný průběh a revanšovat se svým věrným fanouškům. Proti Espanyolu Barcelona nastoupila s brankářem Ochoou, obránci Lombánem, Vezem či Ingasonem a záložní řadou s Cuencou, Pereirou či Krhinem. Do útoku se opět postavil Ramos. Na něj čekali hostující obránci jako Navarro, López, Reyes nebo Áaron. Ofenzivní linii Espanyolu vedli Moreno s Baptistaem.

A právě Baptistaovi vyšel start utkání na jedničku. Už ve třetí minutě si naběhl na nahrávku do pokutového území a i díky teči domácí obrany měl snadnou úlohu. Stačilo mu, aby míč poslal z voleje do sítě - 1:0 pro hostující Espanyol Barcelona.

Espanyol začal opravdu od podlahy a svému soupeři nedaroval vůbec nic. O pouhých pět minut později navíc navýšil své vedení nad domácí ekipou. Raketový start katalánského celku potvrdil domácí obránce Rubén Vezo, kterému nahrál míč na kopačky střelec první branky Baptistao. Vezo se snažil míč odklidit, ale místo toho si jej srazil do vlastní brány!

Espanyol hrál mnohem jednodušeji a jeho účelná hra mohla slavit další úspěch, když se do zakončení dostal záložník Jurado. Jeho střela však po rychlé kombinaci zamířila vedle! Granada se delší dobu nemohla vůbec vzpamatovat, ale hodně jí pomohla chyba hostujícího brankáře.

Po dvaceti minutách si totiž Andrea Pereira vyměnil balon s Ramosem, ten mu míč vrátil a Pereira se rozhodl ke střele. Mířil technicky na zadní tyč, kde měl být brankář Ochoa, jenže ten se k tyči dostal pozdě a míč mu proklouzl mezi rukama - 2:1 a drama bylo na světě.

Kýžená kontaktní branka byla úspěchem domácích, který je povzbudil. K další akci se odhodlal již jednou úspěšný střelec Pereira, který však pálil po půlhodině mimo. Krátce poté zahrávala Granada také standardní situaci, ktrou si vzal na starosti opět Pereira. Brankář Diego López ale jeho střelu viděl s dostatečným předstihem a vytěsnil ji na roh!

Začátek druhé půle se v podání Espanyolu opět stal koukatelným. Hosté nebyli daleko k další brance, jenže jen Diego Reyes trefil ve skluzu z dorážky jen tyč! Domácí se snažili chytit tempo pomocí standardní situace. David Lombán zahrával volný přímý kop za vápnem, jenže míč poslal těsně vedle pravé tyče branky hostí! Jinak ale druhý poločas zůstával daleko za očekáváním a když se v samém závěru neprosadil ani Cuenca po zákroku Lópeze, bylo o vítězi jasno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid382963106:4193
2.FC Barcelona382864116:3790
3.Atlético Madrid38239670:2778
4.Sevilla FC38219869:4972
5.Villarreal CF381910956:3367
6.Real Sociedad381971259:5364
7.Athletic Bilbao381961353:4363
8.Espanyol Barcelona3815111249:5056
9.Deportivo Alavés3814131141:4355
10.SD Eibar381591456:5154
11.Málaga CF3812101649:5546
12.Valencia CF381371856:6546
13.Celta Vigo381361953:6945
14.UD Las Palmas381091953:7439
15.Real Betis381091941:6439
16.Deportivo La Coruña388121843:6136
17.CD Leganés388111936:5535
18.Sporting Gijón387102142:7231
19.CA Osasuna384102440:9422
20.Granada CF38482630:8220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (393)

Přidat komentář
Kucka

Tony Adams 0/7 se skóre 3:17

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání v Nevillových stopách.

Reagovat
smazaný uživatel

... a Moyesahových.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglickí tréneri alebo ako oni seba trochu namyslene nazývajú manažéri, banda tragédov, veď ani vo svojej vlastnej lige nemajú žiadneho Anglána, ktorý by trénoval veľkoklub. A s nákopmi v La Lige neuspejú

Reagovat
Kixi Syhimour

Deportivo zachráněno jeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Už třetí sezónu za sebou těsná záchrana, snad jim to vydrží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

My sme mali istú záchranu už po minulom kole a remíze vo Villarreali... Pred Sportingom Gijón sme mali náskok troch bodov, ale obidva vzájomné zápasy sme s nimi vyhrali...

Reagovat
Jordi Alba

Z pohledu Girony zbytečná ztráta, Alorcón úplně nulovej. Maffeo hrál skvěle.3 Kola do konce a Getafe má ztrátu 5 bodů, to se musí udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

S kádrem, který má k dispozici, mělo hrát Las Palmas o evropské poháry. Tato sezona je velkým zklamáním.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nehra tam Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

15 porážek venku... Velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

sporting zacal dobre a zaslouzene vedl a vypadalo, ze se aspon dustojne rozlouci, ale po kiksu golmana kdy RC srovnal uz byli hraci sportingu spise prihlizejicimi a remiza je pro ne jako vyhra...co se tyce palem, tak to je samostatna kapitola, ti odehrali na jare tak 2 dobry zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Andone ukazal poriadnu rychlost. O neho a este Gila by mala Valencia usilovat. Rozhodne su to kvalitni hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac neda, mi, na zaciatku sezony tu nejaky fanusik Barcelony tvrdil, ze Las Palmas bude hrat o pohary. Vtedy som ho vysmial. Dobre som spravil.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi debil.

Reagovat
X-bano-X

Smial si sa aj v tretine sezóny? To sú také hlúpe reči. Palmy majú tím na to aby sa pobili o poháre, nakoniec tuším do zápasu so Sevillou boli na domácom ihrisku neporazené a to sa hrala už 3/4 súťaže. Že im koniec nevyšiel je iná vec, podľa mňa dosť spojená s mimozápasovými vecami.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám moc dobře víš, že to bylo spíš přání než nějaká predikce. Jak píše Bano dole, začátek sezóny srážely především zbytečné ztráty v závěrech zapasů - Villareal, Sevilla. Spolu s nedisciplinovaností jednoznačná příčina.

Nový trenér by mohl vnést do kabiny svěží vítr, takže příští rok Palmičky do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska v suchym triku #RealaEuropara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

parada Socky

Reagovat
smazaný uživatel

haluz století

Reagovat
smazaný uživatel

Století je dlouhá doba, našla by se asi i nějaká větší haluz

Reagovat
RS

vybojovana remiza

Co dal? S tim co Eusebio hraje skonci Bergara, Zaldua, Granero, ..snad si nechame Parda, zabudujeme Zubeldiu, Guridiho, Babice

Kazdopadne na dalsi sezonu 2-3 posily, na 3souteze nemame kadr

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde ať si táhne do Barcy, s takovýmhle kádrem totálně zesrat sezónu

Reagovat
Csaplárova past

To jsou magori v te Serii A a Spanelsku ... kdo to kde videl aby se posledni kolo hralo v nekolika dnech a v ruznych casech. Zlata Premier League ....

Reagovat
valloire

Jo, magoři, ale hrajou finále LM.

Reagovat
Csaplárova past

Sak je to taky druhe finale Realu, ktere si nezaslouzi. Na fotbal se neda divat a na to jaky maji kadr, tak jim to vystrilel opet jeden hrac. Naposledy kdyz hrali finale s Atletikem meli obrovske stesti, letos doufam, ze to vybojuje Juve ....

Reagovat
valloire

Real si zaslouží vyhrát všechno. Je nejlepčí.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Gratulace ...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený titul

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas treba pripisknut aj hlavnemu rivalovi, i ked o nic nejde, aby si futbalovy svet myslel, ze sa nepripiskava len Realu. Okata taktika.

Reagovat
Billy McClane

Keby ste to nahodou nevedeli. SME MAJSTRIIIII !!!!!

Reagovat
Kokesh

Diky Zizu. Jsi legenda na hristi i mimo nej.

Mel jsi prvni sanci vyhrat LM a vyhral ji. Prvni sanci vyhrat titul a vyhral ho. Dekuji ti za vsechny madridistas, takhle funkcni tym jsme nemeli ani za Carla.

3/4, ted na Cibeles, pote uz jen Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Campeoooooooones, Campeooooooones, ole, ole, ole! První titul od dob Josého Mourinha. Hala Madrid! Vamos Real! ♥

Reagovat
LAM

To byl zápas

Těch zahozených šancí se jen tak nevidí.Suarez byl dnes v tomhle strašnej a Messi toho taky dost spálil,ale jinak Leo herně skvělej a ten gol přes 4hráče na konci .Neymar dnes taky dost slušně.

Je jasný kde nás tlačí bota.Záloha se musí v létě vyřešit,stejně jako RB+nějakej novej impuls.Protože mám pocit že naše hra je jenom o Messima Neymarovi.To snad přinese novej trenér.

Ligu jsme bohužel prohráli v těch lehčích zápasech,tam to bylo hodně rozháraný.V těch těžkejch jsme naopak byly nejlepší,takže je vidět že sílu má ten tým pořád velkou.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty dvě nasimulované pentle, nic? žádný komentář?

Reagovat
pantondavo

Sílu? Myslíš rozhodčí?

Reagovat
valloire

sílu mají vaši sudí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Riviera Kid

to je vážně hrozný kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

největší špína v týmu Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Stopka na půl roku a rozhodčí, který tohle pískne, by měl být zbavený svéprávnosti.

Reagovat
Kokesh

Skoda dodatecnych trestu.

Barca mohla pristi sezonu zacinat bez nej i Neymara. Titul mohl byt jeste sladsi, ale tohle je opravdu hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopka na 5 zápasov!

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
El Campeon

neskutečný

Reagovat
Teoretik

Gratulace Realu. Tuto sezónu jste byli o chlup lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsie im pomahal rozhodca.

Reagovat
pantondavo

To fakt napíšeš po tomhle zápasu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj nanho, nechaj ho...on trpi uz i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Pomoct niekomu 30 krat a potom aby sa nepovedalo raz pomozeme aj superovi...

Reagovat
pantondavo

Kolik polštářů už si prodojil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nam rozhodca pomohol umyselne, aby sa, co sa tyka spiny, zabudlo na Real a rozpravalo sa len o Barcelone, ale my vieme, kde je pravda, ze ?

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

ty si slušnej mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez páteře

Reagovat
smazaný uživatel

GRACIAS CAMPEONES!

Reagovat
Dr. Admess

Gratulace do Madridu. Užijte si to.

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOONES, CAMPEOOONES!

Díky za tuhle sezonu! Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Zivot je o radosti, ale take o bolesti. Bolesti je vic. Ukolem cloveka je trpet, to rekl jeden ze slavnych filozofu. Preji vsemm jen to dobre, Madridu gratuluji, vsem lidem preji jen stesti

Reagovat
pantondavo

Nemáš už bejt na pokoji? Je po večerce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v pokoji. Vecerku nemam. Nemusis se mi vysmivst. Prozivam jednp z nejhorsich pbdobi v zicote. Proc bych nemohl rozijmat?

Reagovat
pantondavo

Protože žiješ v cynickým světě, kde se každej zajímá jen o sebe a tvoje utrpení je každýmu jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to vim. Nepsal jsem o sobe. Pral jsem ostatnim lidem stesti. Tys zacal o mne. Ja o tom nechtel psat

Reagovat
Riviera Kid

Život bez bolesti nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Riviera Kid

A můj oblíbený citát je: Život je pouze bezcilny boj o existenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdivy Mam rad tyhle citaty. Jsou pesimisticke, ale mnohdy pravdive a hlubsi

Reagovat
smazaný uživatel

Rivirea Kid to napsal dost výstižně.

Reagovat
Alan_Shearer

Real titul zaslouzene Barca musi na svym kadru hodne zapracovat, spolehat jen na MSN nejde.

Reagovat
patas92

Imp, vilp, One-Real (a někteří další) gratulace. Vy ostatní, kteří máte z Albovy simulace a Messiho penalt větší radost, než z vlastního titulu, akorát ukazujete, jak jste úplně stejní kašpaři jako culés, kterým se tu furt vysmíváte.

Real zaslouženě. Těch špatných zápasů, kdy to herně moc nešlo, měli stejně jako my. Rozdíl byl v hladu a vůli po vítězství právě v těchto zápasech. To byl diametrální rozdíl mezi letošním Realem a Barcou.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
ADM

Pripájam sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

za Albu snad nemůže mít radost vůbec nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Hlad a vůle po vítězství přesně tak. Naši zas do dnešního zápasu nastoupili se svěšenými hlavami a i když jsme byli lepší, tak ta neschopnost dávat góly je důsledkem právě určitého nezájmu. Chybí tomu kapitán jako byl Puyol

Reagovat
Switchback

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Dík.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Billy McClane

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

No tobě to právě nepatřilo.

Reagovat
valloire

co ryzlink? neni?

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
valloire

a já, co já?

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu k titulu.

A co se nás týče, ukázalo se, kde nás tlačí bota nejvíce. Buď se s tím bude něco dělat nebo se bude doufat, že Messi příští rok bude mít životní formu. Věřím našemu vedení, i když po posledních letech nemám důvod, že uskuteční tu první možnost.

Reagovat
h8_sfatto

životní formu má letos Ronaldo a je platnej jak Jágr na sklonku. Barcelonu tlačí 4 týpci v základu, kteří nezvládají tikki takka, lepší tukec už dnes hraje Neapol i Real

Reagovat
smazaný uživatel

CAAAAMPEEEOOOOOONEEEES CAMPEEEOOONEEEEEES

Zasloužený titul

Zizou genius

Reagovat
h8_sfatto

Barca to zkusila,holt to nevyšlo....větší zklamání je ta Sevilla, které to měla rozjeté na všech frontách tak,až ji to podrazilo nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Gracias, Zizou!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
RS

Kde jsou ty casy staryho dobryho fotbalu bez sejku a nadrzovani ze strany tv prav

Kdy vyhraval fotbal: Deportivo, Sociedad, ..

Reagovat
smazaný uživatel

real. Cristiano zasluzene najlepsi hrac 2017

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý tohle prohlásit v květnu 2017...

Reagovat
LAM

V jakýkoliv době.Ten už nejlepší nebude nikdy.Max nejlepší reklama

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš pravdu ani v nejmenšim, to dobře víš

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat titul a resit albu, ano zahral si na krystynu, ale tohle je diagnosa #madridiot

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ti to moc nejde, zkus přidat víc emocí a třeba nějakou zkus vymyslet nějakou novou přezdívku pro Ronalda nebo tak, možná to pak bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Zivot je bozsky. Ale jen pro vyvolene

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc Zizou, ta mentalita uvnitř týmu nám vyhrála titul Měli jsme i velkou porci štěstí, tak snad vydrží i do finále LM

Reagovat
h8_sfatto

doufám,že ne... legenda Juve a Ajax musí ožít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A lavička taky dost pomohla. To byl imho ten největší rozdíl mezi náma a Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem zapomněl napsat no... a jako to, že Barceloně nevyšly ty přestupy (gomes, paco), je podle mě taky hodně podstatný faktor... prostě se to letos sešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se to bude scházet i příštích sezonách.

Reagovat
Aldeano

Paráda

Reagovat
teenz

ZZ je král. Nevěřim, že by to s někym jinym bylo lepší. Snad přestupový období bude, tak jak si všichni přejem. Nejlépe Gareth pryč a David in. Víc asi neni třeba.

Campeooooones.

Reagovat
Counter

Parádně mu to Rafa připravil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

Nesledoval jsem nás, když nás trénoval. Tak nemůžu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

svym zpusobem jo... protoze ze dna je vzdy kam se posunout... takze mel klid na zacatek

Reagovat
Abstinence

Neskutečný ten Neymar.. tohle přece nemůžou respektovat ani fanoušci Barcy.. hrát takovýhle hráč v mojem Arsenalu, tak se stydím a rozhodně se ho nezastávám.. nejde jen o to, že skáče, i když i to je dost.. ale ještě, jak se vzteká, když mu na to rozhodčí neskočí a dělá z nich vyloženě kokoty těma svojema reakcema... hrozně smutný.. a není to jen on.. Suarez, Ronaldo a další.. čím dál tím víc respektuju Messiho, kterýho jsem dřív taky nemusel, ale ten si narozdíl od ostatních drží nejen výkonnost, ale i nějakou tu důstojnost..

ja udělat jeden takovejhle dive, tak se za sebe strašně stydím, i kdyby to bylo jen někde v okrese před 10 lidma, natož před celým světem..

a nejsmutnější na tom je, jak se jich spousta lidí/odborníků/komentátorů zastává stylem - "udělal to chytře" nebo "projevily se jeho zkušenosti, došel si pro penaltu" apod

Reagovat
Teoretik

je to odpad, který v tom týmu nechci, kéžby v létě odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, nevím proč, ale Neymarovi to nějak pořád dokážu odpustit, i když hraje a předvádí ty delfiniády v týmu rivala... asi prostě proto, že je to pán fotbalista, s geniálními momenty.. a takové uznávám i když hrajou no.. jinde.. uznávám, že i Busquets udělal jednou takovou klauniádu, a od té doby je v poho, tudíž si výsměch nezaslouží... ale takového Albu tyjo.. toho fakt nesnáším už několik let, už onehdy když se stalo tohle, vyhrál, alespoň pro mě, v pomyslném žebříčku špín, první flek https://www.youtube.com/watch?v=_2IENNi5sXQ ..

Reagovat
norton
Reagovat
Teoretik

Busquets se pravidelně na hřišti svíjí, jako by mu šlo o život a pak hodiny diskutuje s rozhodčím. Podobně Alba. No ale tohle dělá bohužel dost hráčů. Co k tomu Neymar navíc přidává jsou provokace soupeře a lety po každém zákroku. Albu a Busquetse navíc zkousnu, jelikož jsou to v podstatě odchovanci. Takže jsem trochu zaujatej, ale svoje si v tom týmu prostě odmakali, naopak Neymar došel a dostal královský plat. A pro mě to prostě pán fotbalista není, spíše vyhypovaná marketingová značka, která symbolizuje většinu věcí, co je v současném fotbale špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se už několikrát vyjádřil způsobem, že za dobrou nabídku bych jej bez váhání pustil už jen z toho důvodu, že se Messimu nikdy ani nepřiblíží, ale plat a ,,privilegia'' bude chtít stejné. Dokáže rozhodnout jednotlivé zápasy, ale Messi dělá sezonu rok co rok a celý tým se veze s jeho formou. To Neymar sbírá zbytečné žluté a červené karty, sledovat jej je kolikrát skutečně nepříjemné a to nemyslím herně. Ano, může vzít roli, jakou má v Brazílii a může jednou Barcu skutečně táhnout. Ale věřím tomu, že ještě minimálně šest let bude Messi s námi a dokud u nás bude Messi, nikdo jiný nebude jedničkou.

Reagovat
Atlético de Madrid

To stale nedava vubec smysl, protoze zadnej dalsi utocnik se v soucasnosti Neymarovi ani neblizi... Neymar nebude tak dobrej jako Messi, ale nikdo dalsi nebude tak dobrej jako Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem člověk, co měl orgasmus častěji z Busquetse než Messiho

Mně na něm vadí ty zbytečné karty. Kolikrát se simulací připraví o dobrou pozici pro střelu nebo nahrávku a zkrátka jsem si tak nějak zvykl, že vlevo máme nějakého elegána, co se umí svou silou natlačit před kohokoliv, kdekoho si tělem odstaví a teď tam máme kluka, co se fotbalem baví, ale celkem často je potřebná zodpovědnost, kterou u něj v Barce nějak postrádám, zatím co za Brazílii mu nechybí.

Reagovat
Teoretik

tak to rozhodně ne, ano patří mezi top, ale našlo by se dost hráčů ještě kvalitnějších (určitě komplexnějších)

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar sa nikdy nepriblíži ronaldovi ani messimu. čo z toho že prejde cez 3 hráčov keď následne neprihrá prípadne prestrelí ? Celú sezónu je koncový hráč a všetko pri ňom končí, stojí, diskutuje s hráčmi, filmuje. Čo ma najviac sere je že dostane loptu a čaká pokým sa všetci vrátia a následne ide sólovať cez 4 čo mu aj ide ale potom neprihrá alebo nevystrelí.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

ja sa zamyslam nad tym ze ako po takomto niecom sa rozpravaju napriklad v kabine alebo tak. Smeju sa na tom ? Alebo naozaj ziju v tom ze to bol naozaj faul ? Alebo ked pride domov co povie zene, tatkovi, synovi ? Ja si to nedokazem predstavit proste, ved ja by som sa hanbil sam za seba jak pes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Barca má toho Neymara, kde by bez něj byli..

Reagovat
Atlético de Madrid

Nebývala vlastně důležitější než titul Zlatá kopačka?

Reagovat
teenz

Zase nezvládáš ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Pred otaznikem se nepise mezera, viz pravidla ceskeho pravopisu

Reagovat
teenz

Hm, mám takovej dojem, že věta se ukončuje tečkou (otazníkem, vykřičníke), viz pravidla českého pravopisu.

Reagovat
Atlético de Madrid

křeč

Reagovat
teenz

Slovo, ktery popisuje tvoje posledni pusobeni.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale od Tebe, vždyť Ti hodil do ksichtu Tvoje vlastní hovno, co jsi tu v předchozim příspěvku vysral.

Tvoje příspěvky tady jsou trapnější a trapnější, škoda, že je starej AdM pryč, to byla radost číst.

Reagovat
Svatej

ví se jestli teda účet prodal, nebo se jen takhle vybarvil?

Reagovat
smazaný uživatel

píše za něj dolar

Reagovat
Svatej

je to dost podobný, ale ne, dolar nepíše takhle květnatě

Každopádně ta změna je šílená. Buď se fakt dlouho přetvařoval, nebo prostě ten nick někomu prodal/nechal

Reagovat
smazaný uživatel

holt... nikdo neni svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me ho prestalo bavit to jak se tu prezentoval driv (nebo obecne ho prestal bavit EF) a tak proste schvalne udelal otocku o 180 a ted se tu z prdele chova jako dement.

Reagovat
teenz

Dřív se to podle mě jen snažil držet, protože vim, že takové projevy jednou za čas měl. Teď už se tomu prostě jen nebrání.

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Riviera Kid

Na konci věty se píše tečka, viz pravidla českého pravopisu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dvě finále musely být asi fakt těžký

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jestli si dobre pamatuji, podle tebe ji mel i v konkurenci Crise, Messiho a Suareze vyhrat Griezmann.

Jak je videt, fanousci svych klubu jsou schopni napsat nekdy cokoliv.

Reagovat
ADM

ADM21.05.2017 21:52#

... Messi Zlatá Kopačka

Reagovat
CHONG

Ty čtyři vyřazení v LM za sebou s tebou pěkně zacvičily

Reagovat
Atlético de Madrid

Popravdě jsou to první čtyři sezony po řadě let, kdy Atletico v LM ani nebylo, takze i tak je to vyrazne vetsi uspech nez na jaky bych si pred ctyrmi roky vsadil

Reagovat
Billy McClane

Sak ale 4-krat s Realom ty vole, to je na ritualnu samovrazdu

Reagovat
smazaný uživatel

To přebolí, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta pro Barcu

Reagovat
langosh

Tak to se nevidí ani u nás v lize. Tak možná v divizi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak někdo z ČR může být tak fanatický fanda týmu ve Španělský lize. Kromě toho že se tam asi jen tak nedostanete ( to je ale v pohodě - taky přeji týmům ze zahraničí) ale hlavně ani nemůžou mít z titulu radost, když se tam furt střídá jen Real a Barcelona.

Reagovat
Uwe háže buly

Co to je za stupidní argument???

Reagovat
maxton

tak sa na to pozrime, vo Francuzsku sa strieda PSG a PSG, vo Nemecku Bayern a Bayern, v Taliansku Juventus a Juventus, v Spanielsku Barcelona a Real, v Anglicku Chelsea a City. Mas pravdu, dokonca uz ani slovenska liga nema viac ako 3 favoritov... dik ze si mi otvoril oci, prechadzam na NHL

Reagovat
One-Real

Před 5 lety na vlastní kůži na stadionu to bylo skvělý, ale letos to má pro mě ještě lepší příchuť. Na lavičce velkej sympaťák a legenda klubu, spousta oblíbenců v kádru a hlavně celá ta španělská enkláva v týmu to jen podtrhuje. ¡ Hala Madrid !

a teď tu maličkost v Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvý krát som prial titul pre Real miesto Barcelony. Už len odchod Pepeho a Ronalda (skvelý hráč, ale pre mňa veľmi nesympatický), a bude to jednoznačné. Messi a bohužiaľ ani už starnúci Iniesta nestačia, keď v mužstve sú Suarez a Alba.

Reagovat
One-Real

Za to bych vám poslal Balea.

Reagovat
Mates_Matesović

Super, vyměníme za Sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle Real si dokáže vybojovat nějaké ty sympatie i u netrálních fanoušků, což Barca těžko, i když ikona Messi, z toho skoro nikomu na vyloženě není

ovšem Alba, Suarez, Neymar... to jsou výstupy, které jsou prostě hnus a ohavnost, Bola to napsal hezky o Neymarovi (skoro jsem napsal Luise)

Reagovat
Ángel di María 22

Naprostá paráda. 93 bodů, opět nastříleno přes 100 gólů, letos to byla skvělá sezóna, naprosto zaslouženej titul

Je fakt, že řadu zápasů jsme urvali až v hektickym závěru, ale byly to neuvěřitelný okamžiky, hlavně Ramos a jeho hlavičky. Kromě domácího clásica, který bylo trochu provar, jsme ten závěr zvládli perfektně.

Zidane je nejlepší kouč pro Real. O tom už prostě není pochyb. Sám jsem ho v průběhu sezóny kritizoval za různý věci, určitě se má ještě co učit, ale když odhlídnu od jeho skvělý práce celkově, tak jako hlavní bod našeho úspěchu byl označil jeho neuvěřitelnou rotaci. On dokázal vyměnit třeba 9-10 hráčů základu a ten tým hrál snad ještě líp. Jakoby jsme měli dvě základní jedenáctky. Zapojil nakonec všechny hráče, i díky tomu jsme měli pořád hodně sil. Majstrštyk. A ještě jsem neviděl, aby někdo takhle úspěšně rotoval v takovym rozsahu. Letos máme nejkvalitnější tým v celý svý šířce, co pamatuju.

Finále LM bude krásná nadstavba, ať už dopadne jakkoliv, sezóna je pro mě úspěšná. Ve dvou hlavní soutěžích jsme se dostali až na vrchol a jeden titul už máme. Neni, co víc chtít, ideální situace

K Barceloně jsem se ani nechtěl vyjadřovat moc, ale jen řeknu, že tou trapnou komedií, co tam dneska předvedli, tak nějak dokreslili to, že titul by opravdu nebyl ve správných rukou, kdyby ho letos vyhráli. Radši už nic víc k tomu, to nepotřebuje větší komentář..

První sedmička týmů jinak super, snad se příští rok přidá ještě Valencia.

Vamos Real! Hala Madrid!

Reagovat
LAM

Nechtěl jsem tady psát o nějakym zaslouženym titulu,protože to zas vyvolá hádku,ale bylo to opravdu tak?

Ano letos jsme měli dost slabších výkonů a lavičku má lepší Real,ale jinak máme lepší skore a v zápsech s nejsilnějšíma týmama máme nejlepší bilanci.

Řekl bych že rozhodl hlad po úspěchu v zápech s dolní polovinou tabulky a taky hodně těch vyhranejch zápasů v posledních minutách kterej měl Real letos hodně

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale třeba Barcelona má 6 gólů v 90+ a Real jenom 3

Reagovat
valloire

statistika je svině

Reagovat
Spalovač šancí

Možná pro úplnost: kolik těch golů v 90+ zajistilo bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Real jich dal hodně kolem té 88min, těsně před 90.

Reagovat
DreamTeam

Ano bylo to opravdu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a chtělo by to video, jinak začnu kvůli španělským rozhodčím chlastat, jen abych se necítil tolik trapně za ně.

Reagovat
valloire

ono by to chtělo dodatečný tresty. Než napíšeš něco o CR, tak nemám problém s trestem i pro něj občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na CR prdím, titul vyhrál Real, ne on. Já bych ty tresty zavedl, třeba bychom pak v akademii při nutném hledání objevili nějaký poklad

Reagovat
valloire

Možná. Třeba jako před 14 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to potřeba, jde do ní dost peněž a dnes stačí, aby dal osmnáctiletý kluk pět branek v sezoně a už má na sobě cenovku za 40 milionů. Je potřeba, aby se i špičkové kluby začaly více zaměřovat na mládež.

Osobně se mi nelíbí, kolik nás stal Gomes, kolik Paco. To, co odehráli oni, odehráli svého času Tello, Cuenca, Pedro, Busquets, kdy dva z nich se stali skoro až legendami klubu a nestálo nás to nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Pekne Real konečne je španielsky titul tam kde patrí a hlavne Zidane milo prekvapil

Reagovat
LAM

Tak podle poslední dekády patří na druhý místo

Reagovat
valloire

Na poslední dekádu kálí tesák. Historicky je to naše trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bych se zeptat. Pracuje tu nekdo ve sportu? Kobkretne ve fotbalovem prostredi? V jakekoliv cinnosti.

Reagovat
maxton

ja par sezon ako futbalový manažér

Reagovat
vilp

Nejhorší na tom je stejně ta pauza před další sezonou, už teď se nemůžu dočkat.

Reagovat
LAM

Asi tak.Letos bude přestávka pěkně dlouhá

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no.

Ale jako dá se to. Od půlky června ME U21 a pak i Konfederační pohár. To vystačí do začátku července a pak už to jsou cca jen 2 týdny do startu přípravy, protože 23. července hrajeme v USA s United.

Reagovat
smazaný uživatel

Príprava je o ničom. Na ligu sa to nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Připrava hodně ukáže... třeba potenciál některých hráčů. To jsme takhle pár let dozadu v přípravě objevili v obraně Bagnacka a nejdnou už Thiaga Silvu nikdo nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale v tak suchým období prostě bereš co je. Je to 90 minut fotbalu. Poprvý vidíš nový hráče v akci atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to šťavu. Navyše sa to väčšinou už hráva za morom, takže ten vysielací čas pre nás pracujúcich je nevýhodný. Ale lepšie ako nič, pravda.

Reagovat
Miguel19

Už to chce aspoň přestupové okno

Reagovat
vilp

Už se nemůžeš odchodu Hazarda dočkat, co?

Reagovat
Miguel19

Nn, Costy..

Reagovat
vilp

A ten Lukaku je reálný? To by byl taky slušný trapas.

Reagovat
Miguel19

Reálnej je, protože nechce podepsat smlouvu. Ono to vypadá, že Conte chce Moratu a vedení Lukaka. Nicméně je možný, že budeme hledat dva útočníky..

Reagovat
Mateo16

Ja som si isty ze Moratu nedostanete pretoze za neho nema RM nahradu

Reagovat
Miguel19

Jj, pro Peréze je velký problém si jí sehnat. Však už zkouší Mbappého. Když to nevyjde, půjde po jiným hráči za 100 mega..

Reagovat
Mateo16

To je pravda ale potom neviem si predstavit ako by sedel 100 megovy hrac na lavicke . Ked to pojde tak to pojde cez Karima

Reagovat
Svatej

jj, my vám hazarda pošleme jentak for fun, ale nic bchom z toho krom peněz neměli, jasně

Reagovat
ADM

To stíham vo Fife niekedy zmenežovať za jeden deň, keď niekoho v kariére moc chcem ....

Reagovat
madridcan

Vobec...zapas kazde tri-styri dni a kazdy s nalepkou finalovy. Stacilo. Ja potrebujem tri mesiace pauzu, nie to hraci

Reagovat
smazaný uživatel

realu to vyhralo:

praporkovi rozhodci

netrestajici disciplinarka

carvajal&marcelo

zranenej bejlik

tak gratulace, ale bejt vami radsi se omluvim a o tomhle titulu nemluvim

Reagovat
smazaný uživatel

ty neusneš, budeš brečet celou noc

Reagovat
CHONG

Díky, děláš ten titul ještě sladší.

Reagovat
smazaný uživatel

tůůtůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžeš po dnešku napsat? Není ti ze sebe zle?

Reagovat
Spalovač šancí

Breivik je zavřenej, nikoliv zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

coze... ze fanousek Barcelony bude mluvit o rozhodcich po to co predvedl Alba dnes?

to jsem nikdy u Realu nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG:

valloire:

Bola:

Atlético de Madrid:

messinhovic:

Reagovat
Hristo Stoichkov

Gratulace Realu, letos jsme si titul rozhodně nezasloužili a musí se změnit spousta věcí, aby tomu bylo příští sezonu jinak.

Visca el Barca!

Reagovat
Kixi Syhimour

objektivní fanda

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Stojčkov objektívny neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si co napsal ty chytráku. nebo budeš tvrdit že není objektivní, dokud nenapíše že Ronaldo je lepší než Messi? (což je tak nevyřešitelný rébus - až je to subjektivní)

Reagovat
CR7RONALDO

Myslel som skutočného Stojčkova. Nie toho, čo napísal ten komentár.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona umřela na rakovinu koncovky...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona umřela na rakovinu koncovky...

Reagovat
Mateo16

Co sa tyka prestupov tak za mna

DDG, Theo, Novy RB - dnes znova Danilo strasny ako celu sezonu az na par zapasov , Eden.

Out - Keylor, Danilo , Fabio , James - Gareth neodide , Karim

Sam som zvedavy co Marcos snad tiez nezostane posledne zapasy tam dostava priestor Kovacic. Jedine ak by odisiel Casemiro a to sa znova nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

On by teoreticky stačil jen ten Theo a Marcos. V případě nějaké dobré nabídky za Danila tak bych ho prodal, ale Zizu mu věří tak v to moc nevěřím. Ono zas tolik těch pravých beků ochotných si sednout za Daniho není.

Benzema neodejde, na to je moc důležitý. Někdo přestřelí za Moratu, prodá se a bude se celé léto řešit za kolik půjde Mbappé, který nakonec nepřijde a dvojka bude Mariano.

Reagovat
smazaný uživatel

zupillo na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Mariano stopro odejde. Mel odejit uz v zime, ale pravdepodobne chtel zustat kvuli trofejim, to se mu ted splnilo, takze nic nebrani tomu, abych dostal prilezitost jinde.

Reagovat
valloire
Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Šampioooni ale jooo bylo to dramatický nakonec. Uvidíme se příští sezónu Barco.

LaLiga

Reagovat
smazaný uživatel

Neříká se mi to lehce, ale jako fanoušek Barcelony se stydím za Albu, Busquetse, Neymara, Suáreze, Piquého, Gomese, Messiho, Mascherana, Turana a další simulující blbečky z našeho týmu. Doteď nám to procházelo, získali jsme díky tomu spoustu trofejí, ale že jim to není blbý, když na sebe potom zpětně koukají. Dokud se nezavede video, tak se té nálepky simulantů těžko zbavíme.

Reagovat
LAM

Pěkný a teď si změň v oblímbenejch týmech Barcu za ten kterýmu opravdu fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, je to vůl, hodně jmen tam je zbytečně a jde to dát na hromadu týmu, hromadu jmen a zmínka o trofejích je taky mimo, ale vlastně se nemýlí.

Reagovat
smazaný uživatel

O těchto problémech víme, aniž bychom museli podlézat trollovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Víme, ale kdo to píše? Kdo o tom nahlas mluví?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty ne, když jsi tu půlroku nebyl. Ale opravdová hrůza to byla až dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza to je dlouho, ale vždy se to omlouvá tím, že je náš a tak se to může a dělají to lidé ze všech táborů. Případně se hledá na videu jakýkoliv kontakt, jen aby se to dalo nějak omluvit.

Zavést tresty a hotovo, ať se dnes dělo co se dělo, tenhle názor mám už dlouho. Fotbal je potřeba uzdravit a musí se zbavit ,,chytrosti hráče''.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, ať se trestá dodatečně, ale nechápu, že ses tady zjevil právě dnes, po takové době a začneš řešit simulování. Já nesouhlasím s tím, že nám simuluje většina hráčů, jako tu psal ten troll. Je to jen Neymar, Luis a Alba, který je z nich možná nejhorší, ale ze své pozice se k tomu dostane jednou za půl roku. Svého času byl největším simulantem CR a nikdo to tak neřešil jako ty dnes. Ale znovu říkám, dnes to bylo hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

Řešil jsem Ronalda, budu řešit i naše a to, že tu moc nechodím, nemá co dělat s tím, že bych Barcu nesledoval. Dnes jsme prostě měli fotbálek, řezali jsme se hlava nehlava, jsou krvavá kolena, lokty, jeden je bez zubu, ale s úsměvem jsme si to užili. No a pak přijdu domů a vidím co vidím. Možná jsem ovlivněný průběhem dnešního dne ve své razantnosti, ale názor který mám, mám už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jen mě tak napadlo, jestli když byly ty simulace Ronalda, jestli se tu sešli merengues a řešili to. . Myslím, že ne, jen tu někdo, už si nevzpomínám na jméno napsal, že všechny ty penalty byly křišťálově čisté a všichni ostatní svorně mlčeli a pak napadli každého, kdo řekl, že to bylo nafilmované. Ne , opravdu nechci být jako oni, ta samolibost je mi odporná, ale možná to trochu přeháníme a věřme, že už to v příští sezoně neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidské myšlení je nastaveno tak, že pokud nejsi za něco trestaný, nestydíš se, pokud to provadíš. Můžeš vědět, že je to špatné, že by se to nesmělo, ale kdyby to skutečně tak špatné bylo a opravdu by se to nesmělo, přišel by přece trest.

No a já ty tresty chci, protože mi je kolikrát tak trapně, když to sleduji, že ty hráče pak stejně ve dvou dalších zápasech vidět nechci. V hokeji se začali chránit ofenzivní hráči tím, že se začalo pískat vše dříve normální, jako háčky, drobné sekery atd. a ve fotbale by měli začít bránit fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

jako jedna vec je simulovat.. ale toto uz je proste nacviceny divadlo... a neverim... ze to Alba Neymar Suarez a spol. nejak specialne netrenuji

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

do puntiku

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

skoda... ze takovou sebereflexi nema skutecnej fanousek Barcy

to co udelal Alba je skandalni... ale ze zveda ruky krysa Suarez... jak kdyby to melo byt na kriminal?

jde videt... ze to maj kluci proste nacviceny... kdyz se nedari... jeden se prichomitne k souperi... dalsi zvedne ruce a zbytel dela tlak na rozhodcich

joo i Realu rozhodci obcas pomuze... ale neco takovyho tam fakt nevidis a pak ti bude Pique psat neco o tom... jak se nadrzuje Realu doufam.... ze si po dnesku zrusil ucet

za toto by mela byt Barcelona prerazena do druhe ligy

Reagovat
Pospovič

ne nevidíš tam nic podobného tu máš Ronalda https://www.youtube.com/watch?v=8jxKYO_ymt0 nemůžou si navzájem nic vyčítat.

Nic ale neobhajuji

Reagovat
smazaný uživatel

delas si prd*l? tady je rec o tom... ze jsem nikdy nevidel "neco takovyho u Realu" ve smyslu... ze za tak teatralni pady (jaky i Ronaldo dela) by jim piskali penalty - to se nedeje

Reagovat
Pospovič

dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má s těma tečkama? čárky mezi větami došly? člověk se pak... v duchu odmlčuje... a akorát... ho to frustruje...

Reagovat
ttopi

Ty jsi dobrý exot. Takovej rádoby objektivní fanoušek. Ale úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

moc na sílu, měls ten výčet jmen zkrátit na ty top simulanty

Reagovat
OranžováKarkulka

Gratulace Realu, byl jednoduše o ty 3 body lepší.

Příští sezona bude pro nás myslím v řadě věcí zásadní. Snad si z toho letoška teda vezmeme ponaučení - nehodnotil bych to vysloveně zoufale, ale je třeba to vzít a pracovat s tím a ne dál přehlížet různý problémy a jejich příčiny jen proto, abychom se mohli tvářit, že jsem víc než jen klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, Gomes, Suárez, Mathieu - Ven

Son, Conti, Fabinho, Trigueros - Do

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz určitě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec fraška jenom ze strany z Barcy. Celý týden tady brečeli a vyplákávali, že je to koupené apod. a pak tam simulují jako haranti.

https://twitter.com/FootyHumour/status/866376369026064385

To je jako moc

Reagovat
smazaný uživatel

bylo tam natažený lano, jen to nebylo v televizi vidět

Reagovat
smazaný uživatel

tam je prostě šílené, jak on řval už před tím samotným paádem

a suarezovy ruce nahoře, jak reklamuje penaltu? taky ostuda...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, že se někdo dobrovolně takhle poníží.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam... ze Pique jeste nekdy napise neco o rozhodcich

nepamatuju... ze by Real dostal neco takovyho nebo neco takovyho jako s PSG na konci

za tohle by mela byt Barcelona prerazena do druhe ligy

Reagovat
Spalovač šancí

Viděl bazén, tak skočil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je snad nejhorší dive ever...

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsim na tom je... ze to bylo odpiskany

skoda... ze se ve spanelsku nezavedlo to co v Anglii

i Real by na to doplatil... ale Barca se svymi penaltovymi mega star daleko vic

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

..a ten Luisito, jak se hlasi

Reagovat
smazaný uživatel

doufam... ze Pique jeste nekdy napise neco o rozhodcich https://twitter.com/FootyHumour/status/866376369026064385

nepamatuju... ze by Real dostal neco takovyho nebo to neco takovyho jako Barca s PSG na konci

za tohle by mela byt Barcelona prerazena do druhe ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu napsat rovnou hned, že rozhodčí letos jednoznačně dotlačili k titulu Real. Ale dalo se to čekat, pět let bez titulu je pro "královský klub" ostuda.

A že si nepamatuješ trapné pády a penalty Realu, svědčí o chabém stavu tvé paměti nebo obecně mozku

Reagovat
icka

Slusne nezvladas.

Reagovat
smazaný uživatel

Realu urcite taky nekolikrat pomohli jako kazdymu velkoklubu ve sve zemi

ale je rozdil mezi obcasnou "pomoci" tim... ze spornou situaci piskne rozhodci pro ten vetsi tym a timto naprostym divadlem jako Barca na zaver s Albou + Suarez PSG

hlavne toto se deje u Barcelony opakovane a neverim tomu.... ze hraci (nekdy lepe receno herci) Alba Suarez Neymar a spol. tohle primo netrenuji - v situaci... kdy je zrovna potreba dat gol... tak se jeden z nich ochomitne kolem hrace v pokutovym uzemi... teatralne spadne... druhej rozhodi ruce nahoru a zbytek tymu vytvari tlak na rozhodciho

doufam tedy... ze Pique po takove spine si nedovoli uz napsat nic na Twitter o rozhodcich... ukazalo by to jeho pokrivenej a pokryteckej charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď se snažíš říct, že Real v tomhle ohledu může Barceloně něco vyčítat? A ještě mluvit o nezvládání a pokrytectví

Reagovat
smazaný uživatel

Datum registrace:19.4.2017 gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

ses troll nebo jen nedokazes pochopit psanej text?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak co jsi napsal, chápu velmi dobře. Hala RFEF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě bych asi preferoval výhru Alavésu ve finále Copy, než jít přes předkola do EL. Valverdeho poslat do kytek a udělat pořádnou sezónu v lize a Copě.

Reagovat
Kejza

tak se mi zdá, že se nám to začíná nepříjemně obracet. Messi táhne gólově Barcu, která výkonostně trochu tápe, kdežto Real, mnohem týmovější než dřív, kráčí k trofejím.

Reagovat
One-Real
Reagovat
Dayman
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Keylor Navas: "This is for all the children battling cancer, and for their families, so that they continue fighting."

Reagovat
Kokesh

Keylor: "I told God if we won La Liga I would dedicate it to children who fight in hospitals, Here I'm without hair, I dedicate it to them"

Zacinam se stydet, ze chci vice Davida. Navas musi byt uzasna osoba v kabine.

Reagovat
Magic player

Jeden z duvodu, proc jej chci i nadale jako jednicku. Je to skvely clovek, s kazdym skvele vychazi, je pokorny a neni zadna superhvezda. Akorat riskujeme, ze si narusime chemii a vztahy v kabine a nemyslim si, ze to za lepsi hru nohama a nizsi vek DDG stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace madridu k titulu. Doufam, ze v lete poradne posilime a prijdou hotovi hraci do zakladni jedenactky.

Reagovat
dextroza_m

La Masia? Ti kluci na to mají, jenom jim dát šanci...

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Messiáš

Gratulace Realu, letos zaslouženě, ten hlad v některých zápasech, kdy se nedařilo byl větší...

Nicméně jestli se po poslední zápasech zbaví Keylora a koupí De Geu, taj

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně bych to neviděl na . Keylora si snad všichni madridistat oblíbili a nikdo v minulém létě nechtěl příchod DeGey či jiného golmana, protože Keylor prostě chytal skvěle. Letošní sezona byla z jeho pohledu slabá (byl na posazení na lavičku) a loňské výkony začal předvádět až poslední měsíc, dva...

Reagovat
Messiáš

Ale rozhodující měsíce, konec sezóny měl úžasný. Sevilla, Celta, Malaga, v LM Atletico, to jsou všechno zápasy, kde byl Keylor opravdu stěžejní článek. Hlavně David bude za 70 mega, chápu, že to není pro vás problém, ale zároven nevnímám post golmana jako místo, kde byste nutně měli posilovat...

Reagovat
icka

Alba je vazne spina a do te simulantske luzy z Katalanska pravem patri.

Reagovat
Kokesh

Juventus slavil taky 33 titul? Kvalitnejsi finale v LM opravdu nemohlo byt, nejuspesnejsi tymy svych zemi proti sobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavější je že ho vyhrál už 6x za sebou.

Reagovat
mato Kreator

33 titul isto nie ale 35!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: finále MS hokej - prodloužení - parádní hokej, nahoru dolů, skoro bez přerušení

Reagovat
Switchback

aspoň nějaká dobrá zpráva ... král Lundqvist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan brankar

Reagovat
vilp

Jen škoda, že se nehrálo dál na zlatý gól, to tempo prodloužení bylo parádní.

Reagovat
Switchback

Taky bych byl radši kdyby se rozhodlo v prodloužení a ne na nájezdy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý hattrick zase na chvíli u ledu

tak snad historii letos bude přepisovat až Real

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo (a už nikoho dalšího nepalcuji, ať tu není tolik spamu )

Reagovat
homeles8

A Penguins 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno zacina u brankare. V kazdem sportu. Ale mit za zady nekoho jako je Henrik, to je proste jiny pocit. Pocit jistoty. Svedove vedeli, ze kdyz to ubrani do penalt, ze tam bude a maji naskok. Miluju, kdyz nekdo ovlada sve remeslo. A zvlaste dokonale. At zije MISTR HENRIK. Svedove si to zaslouzi.

Reagovat
homeles8

kretén večera: X-bano-X nebo tak nějak. Hlavně za to obhajování zaplacenýho titulu v preview a že pod souhrnem nemá žádnej koment. Debil.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

typickej x-bano-x

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=9q8clbY9BdQ

Každopádne veľká škoda, že tie jasličky boli z ofsajdu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takova zoufala naplast

Reagovat
Al Capone

Diky kluci

!!CAMPEONES!!

!HALA MADRID!

Reagovat
Josifek

Tak nakonec campeones a mamrd dne Alba, co vic si v jednom dni přat

Reagovat
smazaný uživatel

Ze které z těch dvou věcí máš větší radost?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší otázka je: Z čeho z těch dvou máš větší radost ty?

Reagovat
technecium

Z Alby, jako klasicky

Reagovat
Ed_Hazard

Tak titul v LL sme túto sezónu vyhrali iba raz (logicky), takže to poteší viacej. Naopak Alboviny a Neymaroviny sme v priebehu sezóny videli už viac krát, to už je ohratá platňa

Reagovat
Josifek

Z té první samozřejmě, ta druhá je radost, co vydrží tak den - dva, ta první je na měsíce ...spíš mi vždycky přišlo, že vždycky fans barcelony tu horlivěji fandí proti realu než svým, ale samo i na naší straně se asi pár takových najde..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k tomu, že ses našel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia Realu k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl ,že si to nepřečtou

Reagovat
alcantara

Gratulacia Madridu a specialne tej rozumnejsej casti tunajsieho osadenstva, tento rok sme na to zial nemali. Snad pojdeme do seba a o rok si to zase povodime Mame v nasej hre co napravat.

Visca el Barça!!!

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

dík, snad to bude příští rok taky takhle napínavý

Reagovat
technecium

Heh, ten Alba směšnej. Messi charakterně nedal a pak soupeře pohřbil dvěma góly.

Reagovat
technecium

Když můžou Švédi porazit Kanadu po nájezdech a zničit tím sen o zlatém hattricku, myslím, že je celkem jasný, že Juventus porazí Real po penaltách a překazí sen o obhajobě.

Visca el Barça!

Reagovat
DreamTeam

Tak ještě pár dní si to představovat můžeš

Reagovat
alcantara

A k penaltam, Alba je retardik dlhodobo, najviac vypovedna v jeho pripade je situacia s ciarovym rozhodcom a jeho"faulu" so zastavkou... Zrejme to bolo nesikovne zakopnutie, nasledna reakcia ale uplny grc. V tomto pripade by som fakt chcel vediet pohlad rozhodcu, ci to videl ako faul alebo podlahol tlaku. Pravdu sa asi nedozvieme.

Na Neymara s kludom piskatelna, pomerne jasne mu hrac trafil pravu nohu, nakolko bol nasledny pad nafilmovany, je otazne, v pripade posudzovania zakroku je to ale druhorade.

Reagovat
technecium

Reagovat
DreamTeam

Neymar je stejný odpad jako Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

"Na Neymara s kludom piskatelna, pomerne jasne mu hrac trafil pravu nohu"

vy jste fakt gumy...

Reagovat
alcantara

Nazor

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně nechápu, jak můžete toto označit za pískatelnou penaltu...po faulu Umtitiho na Ronalda v EC jste se tady oháněli, tak to vůbec faul nebyl a pak tuhle neymarovskou komedii označíte za pencli...

gumy, prostě gumy...

Reagovat
alcantara

Ja som hovorca cules na EF? A tie situacie boli teda rovnake, ak ich teraz porovnavas?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ani nebyly rovnaké....pokud bylo něco pískatelné, tak faul na Ronalda...určitě ne ta včerejší komedie

Reagovat
alcantara

Ked to napises Ty, tak je to urcite pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivita z tebe prýští na hony.

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe jsme tu čekali kryštofe 2016, jedině ty nám to můžeš objasnit

Reagovat
teenz

Neymara asi hráč trefil, ale to co předvedl potom, to "je otazne" ? To co předvedl po zákroku je fakt hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

To by CR nikdy neudělal, že?

Reagovat
teenz

Kdykoliv něco takovýho CR převede, tak ho taky kritizuju. Co dál ?

Reagovat
alcantara

Otazna je miera zavinenia padu filmovanim, sice robil teatralnosti, ale padnut kludne mohol predovsetkym preto, ze ho ten hrac trafil. Ved je to stale dokola to iste.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tam teda ale v žádném záznamu ten kontakt neviděl,i když bych rád.

Reagovat
teenz

Však ano. Jde jen o to chování hráče po tom kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde..jde o fotbal---faul--->pad po nem. Tecka...Rypaky at si resi moralisti, ty ksichty delaj i vetsi tvrdaci. Neco jinyho by bylo, kdyby tam proste skocil a udelal tu klauniadu.

Reagovat
teenz

https://youtu.be/5ym_yiPc0wI Tohle nebyla klauniada ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by me rozzlobilo jen v pripade, ze by ty ksichty a celkove hadani se zacal delat po zjevnym diveu, takhle at se tam klidne rozciluje a tak..Tady mohl byt Junior treba nas*anej, ze mu ten bek zkazil zakonceni (cemuz ale moc neverim). Po faulu at se ti hraci klidne vztekaji, po diveu bych to odsoudil sam, ja to nesnasim

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Kdyz se te nekdo otre na ulici, taky spadnes? Jde i o miru, tohle je jedna velka komedie co posledni dobou predvadi...60 kg ufnukana holcicka.

Reagovat
Josifek

Taky mi přišlo, že Alba do toho v první chvíli nešel s tím, že bude simulovat, ale spíš šlo o jeho nešikovnost...ale jak píšeš, je to kokůtek..

Reagovat
Dayman

Žádná nešikovnost, podívej se na ten poslední záběr, on ještě nekopl do míče a už řve. Taky tam jde dobře vidět, že vůbec nezakopl a normálně ten míč trefil. Wtf, toto jsem snad ještě neviděl .

https://my.mixtape.moe/brcyot.mp4

Reagovat
-Carles-

Gratulácia Realu k titulu, užite si to, lebo o rok si ho berieme späť

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Suarez posledné 4 sezóny

152 golov 94 asistencií

Reagovat
teenz

A to jsem tady četl komentáře, že je špatnej a bylo by dobrý ho střelit.

Reagovat
technecium

To bych chtěl vidět kdo to psal

Reagovat
smazaný uživatel

já sem dokonce četl komentáře, že Paco ho jednou může nahradit hodně lidem hrabe, neuděláš nic

Reagovat
smazaný uživatel

blázen

Reagovat
ADM

to je na urovni CR a Messiho a take statistiky pred nimi roky neboli..

Reagovat
Pospovič

wow ale mohlo by to být lepší kdyby se nedělo to co se dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika se soupeři umístěnými do 8.místa : 10 - 4 - 0 32:12 34b.

To je taková škoda, že jsme si to po...li s Betisem, LC či Alaves.

Reagovat
technecium

Reagovat
vacin

No je to pro vás škoda, ale Real tu bilanci nemá zase o tolik horší 9-3-2 30:13 a pokud by ten titul nevyhrál, tak taky môžeme žehrat na zbytečný ztráty s Palmama, Eibarem nebo Valencií.

V tom je právě to kouzlo dlouhodobých soutěží, že o titulu může na konec rozhodnout zbytečná prohra ze září.

Reagovat
dextroza_m

Nemáš to už jedno? Liga není jen z prvních 8 týmů. Real byl vyrovnanější a získal víc bodů = MISTR 2017.

Reagovat
Billy McClane

Nema

Reagovat
dondinho

Napínavá soutěž až do posledního kola, skoro jako u nás Slavia x Plzeň

Reagovat
Hokaido

Sleduje tu vůbec někdo španělskou ligu jako celek? Jak by letos vypadala all-star sestava bez hráčů Barcy a Realu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

Tak zkusim.

Oblak - Pareja (pravej bek nevim), Gaspar, Godín, Theo Hernandez - Trigueros, Illaramendi, N'zonzi, Carrasco - Aspas, Griezmann

Reagovat
Hokaido

Franco Vasquéz šel nakonec výkonnostně dolů? Já ho viděl párkrát na podzim a byl boží.

Reagovat
patas92

Gaspar je snad pravý bek

Reagovat
Jerichoo

Illara hráva dobre?

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, dost dobre.

Reagovat
Jerichoo

to nechápem, u nás hral ako druholigista

Reagovat
ADM

Myslim, ze pod Zidanom by momentalne hviezdil. Ale ten pretlak v zalohe by uz bol fakt moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele