LaLiga - souhrn 36. kola

04.05.2018, 22:57, aktualizováno 07.05.2018, 22:51
Komentáře a souhrny
Barcelona dvakrát neudržela vedení a rozešla se s Realem Madrid smírně. Atlético nečekaně padlo doma s Espanyolem. Sevilla konečně zabrala a po vítězství nad Realem Sociedad se vrátila do boje o pohárové příčky. Athletic ukončil neporazitelnost Betisu, galicijské derby přineslo remízu 1:1, valencijské pak výhru Villarrealu...

CD Leganés - Levante UD 0:3

07.05.2018 21:00

Góly: 55. José Luis Morales, 59. Enis Bardhi, 77. Coke

Levante vyhrálo v souboji dvou zachráněných celků nad Leganésem vysoko 3:0, když všechny branky vsítilo až po změně stran. Hostům rovněž pomohlo vyloučení Zaldúy, který obdržel červenou kartu v 58. minutě.

V samotném zápase už o nic významného nešlo. Oba celky si zajistily záchranu pár kol před koncem soutěže. Diváci tak mohli shlédnout uvolněné utkání, které prvních dvacet minut žádnou krásou nevynikalo. Až rána Amrabata zaváněla gólem, nebýt skvělého zákroku Oiera.

Domácí sahali po vedoucí brance až po změně stran, ovšem po závaru před Olazábalem nedokázal El Zhar procpat balón do sítě. Namísto vstřelené branky stihl Leganés trest. José Luis Morales dostal přihrávku do běhu a nekompromisní ranou pod břevno zajistil Levante vedení. Jen o chvíli později unikal Morales sám na branku a Zaldúa jej zezadu povalil. Následovalo vyloučení Zaldúy a volný přímý kop, který Enis Bardhi poslal za záda Champagne.

Valencijský celek vedl 2:0 a navíc hrál v početní převaze. Čtvrthodinu před koncem pak definitivně zpečetil výhru Coke, který v náběhu pravačkou překonal Oiera. Oslabený Leganés se na nic nezmohl a doma prohrál 0:3.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Madrid 2:2

06.05.2018 20:45

Góly: 10. Luis Suárez, 52. Lionel Messi - 14. Cristiano Ronaldo, 72. Gareth Bale

Někdo si možná na úvod zápasu mohl myslet, že se bude jednat o opatrné utkání z obou stran, ale na začátku byl ihned vyveden z omylu. Skóre se totiž měnilo velice brzy. Ve 4. minutě poslal Lionel Messi přihrávku do běhu na Luise Suáreze, proti jeho střele zasáhl Keylor Navas. Ten včas vyběhl z branky až za malé vápno a zachránil svůj tým od počáteční katastrofy.

Za pět minut později se však fanoušci na Camp Nou mohli radovat. Sergi Roberto tak tak zachytil míč na pravém křídle a poslal centr na zadní tyč, kde číhal osamocený Luis Suárez. V zakončení se nemýlil a poslal míč do protipohybu kostarického brankáře. Zápas se odehrával doslova v pětiminutových vlnách, protože v 15. minutě bylo vyrovnáno. Bílý balet se pustil do rychlého protiútoku, kdy zleva nacentroval na zadní tyč Toni Kroos.

Jeho příhru sklepl do malého vápna Karim Benzema, kam vlétl Cristiano Ronaldo a vyrovnal na 1:1. Těsně před půlhodinou hrací doby se do vedení mohli dostat hosté. Luka Modrić vyslal do šance Ronalda, proti kterému rychle vyběhl Marc-André ter Stegen. Tentokráte on zachránil svůj tým stejně jako jeho kolega na druhé straně na začátku duelu.

Když už na světelné tabuli svítila druhá minuta nastaveného času prvního poločasu, stalo se něco, co by jen málokdo čekal. Roberto byl okopávaný Marcelem na vlastní polovině, což se mu výrazně nelíbilo. Dokonce do té míry, že mu jeho faul nevybíravě oplatil. Okamžitě viděl červenou kartu a Barcelona byla rázem v desíti mužích. I v oslabení se ale Katalánci brzy po změně stran ujali znovu vedení.

V 53. minutě Suárez vyhrál na levé straně důležitý souboj, nahrál Messmu, který si pohrál s dvěma bránícími hráči a přesně zakončil z tyči. To už na hřišti nebyl Cristiano Ronaldo, který si při gólu zřejmě poranil kotník a v poločase odstoupil. Nahradil ho Asensio.

Dvacet minut před koncem zápasu se řítil sám na branku Messi, ale vychytal ho Navas.

Za tři minuty bylo opět vyrovnáno. Marco Asensio připravil míč před velké vápno do běhu Garethu Baleovi, který z první překonal ter Stegena a vyrovnal na 2:2.

Rozhodnout mohl ještě Messi, ale s technickou ranou neuspěl. Závěr druhého El Clásica v této sezóně už nic víc nenabídl a Barcelona si na konto připsala další zápas bez porážky. Co hlavně ukázalo však toto utkání, bylo, že moderní technologie ve fotbale je zásadní. Rozhodčí zápasu se totiž dopustil více než řady chyb, které výrazně ovlivnily osud utkání. Zlobil se hlavně Real Madrid kvůli zřetelným faulům na Varaneho před druhým gólem Barcelony a na Marcela v pokutovém území za stavu 2:2.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Getafe CF 0:1

06.05.2018 18:30

Góly: 88. Ángel Rodríguez

V souboji Las Palmas s Getafe padla jediná branka, o kterou se zasloužil dvě minuty před koncem Ángel Rodríguez. Předposlední tým LaLigy měl sice drtivou územní převahu, ale bez vstřelené branky mu to bylo k ničemu. Dvakrát se za Guaítou ozvala branková konstrukce.

Už jistý sestupující Las Palmas chtěl v závěru sezony potěšit své fanoušky výhrou a nezačal vůbec špatně. Gálvez už v deváté minutě orazítkoval břevno! Domácí i dál udávali tempo zápasu a těsně před koncem poločasu vypálil vedle Gil. V prvním poločase sice branka nepadla, ale na stadionu Gran Canaria se zas tak špatné utkání nehrálo.

Scházely však góly. Nejblíže k nim měl opět Gálvez, ale znovu měl smůlu, jeho další rána skončila na tyči. Neuspěl ani Calleri, který z úhlu vytěžil jen rohový kop. Šance Las Palmas troskotaly jedna za druhou a to domácí nakonec mrzelo. Molina čtvrthodinu před koncem ještě minul, ale jeho kolega Ángel Rodríguez nakonec rozhodl. Všemu ještě předcházela další spálená šance v podání Jaira, nutno podotknout, že výborný zákrok předvedl Guaíta.

Za rozhodujícím gólem stála chybná rozehrávka Kanárků, té Getafe okamžitě využilo a přečíslení tři na jednoho zakončil střelou podél golmana Ángel Rodríguez. Las Palmas už odpovědět nedokázalo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 0:2

06.05.2018 16:15

Góly: 53. Oscar Melendo, 77. Léo Baptistão

Překvapivý výsledek se odehrál na stadionu Wanda Metropolitáno v Madridu. Atlétiko doma nečekaně nestačilo na Espanyol a může přijít o průběžné druhé místo. Na výhře Katalánců se vlastní brankou podílel Savić a čtvrthodinu před koncem pojistil výsledek Baptistao.

Atlétiko ještě mělo v nohách těžké semifinále Evropské ligy proti Arsenalu a do zápasu s Espanyolem nenastoupilo v nejsilnějším možném složení. Pouze na lavičce náhradníků zůstali Griezmann, Godín, Saúl nebo Gabi.

Do první šance zápasu se dostal domácí Vitolo, branku Espanyolu ale minul. Krátce na to se zranil a musel ze hry odstoupit, Simeone pak vsadil na Aronu Saného. Na druhé straně pálil Gerard Moreno a Oblaka zachránila tyčka. Espanyol měl mírněji navrch, což potvrzovala i statistika držení balonu.

Diego Simeone nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, takže na druhý poločas přichystal další střídání a hru měl oživit Saúl Ňíguez, jenomže ani to nepomohlo. Naopak, v 53.minutě šel Espanyol do vedení. Melendovu ránu si nešťastně srazil do vlastní branky stoper Savić a na Wanda Metropolitano se rodil překvapivý výsledek. Atlétiko na chvíli zabralo, ale s další gólovkou přispěchal opět hostující tým. Baptistaa i Gerarda Morena výborně vychytal Oblak a ještě udržel Atlétiko ve hře.

Nebylo to na dlouho. Další rána Lea Baptistaa už zapadla k tyči, takže Espanyol už vedl 2:0. Atlétiko se nakonec nezmohlo ani na zdramatizování zápasu, střelecky vyšlo na prázdno a s Espanyolem ztratilo všechny body.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Deportivo Alavés 0:3

06.05.2018 12:00

Góly: 3. Manu García, 68. Ermedin Demirović, 70. Ibai Gómez

Málaga mohla opustit poslední příčku, jenže doma vůbec nezvládla zápas s Alavésem a tak se pro ní nic nemění. Deportivo se ujalo vedení po 180 sekundách a výhru pak zpečetilo ve druhém poločase dalšími dvěma zásahy.

La Rosaleda zažila další zklamání. O to větší, že domácí inkasovali už po pouhých 180 sekundách. Manuel García se zmocnil centru z pravé strany a střelou k tyči nedal Prietovi šanci. Málaga pak převzala iniciativu, ale pozornou obranu Alavésu neměla čím překvapit. První poločas žádnou další příležitost nenabídl a diváci na La Rosaledě doufali, že se vše s druhým poločasem změní.

A skutečně tomu tak bylo, ovšem k nelibosti domácích fanoušků. Lestienne z dobré pozice minul branku a rovněž Adrián González hlavou mířil nepřesně. Málaga své šance nevyužila a o několik minut později za to pykala. Gómezův oblouček využil rychlonohý Ermedin Demirovič a šikovným lobem zvýšil na 2:0.

To domácí definitivně položilo a Alavés vzápětí přidal třetí branku. Iba Gómez si nádherně přehodil balón na levačku a fantastickou střelou uklidil balón do levého horního rohu branky. Alavés měl ještě další dvě gólovky, ale branku už nepřidal. Málaga se nedočkala ani korigace, proti byl Pacheco, když výborně zlikvidoval hlavičku Bastóna.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Valencia CF 1:0

05.05.2018 20:45

Góly: 86. Mario Gaspar

Prestižní utkání Villarrealu s Valencií rozhodl jedinou brankou ve prospěch Žluté ponorky Mario Gaspar. Diváci na El Madrigalu čekali na ojedinělý zásah až do 86.minuty. Netopýři už ve zbytku času vyrovnat nedokázali, ale i přes těsnou porážku si zajistili Ligu mistrů pro příští rok. Nahrála jim rovněž porážka pátého Betisu Sevilla. Villarreal se zase výrazně přiblížil Evropské lize. Duel Villarrealu s Valencií sliboval atraktivní ofenzivní podívanou a první poločas nebyl na gólové příležitosti zrovna chudý. Čeryšev z první vážnější šance trefil boční síť a na druhé stranu Rodrigovu ránu ztlumil pozorný Asenjo. I další příležitost měla Valencia, Santi Mina dokonce pelášil na Asenja úplně sám, ten vyběhl a celou akci zlikvidoval na rohový kop. Před koncem prvního poločasu naservíroval dobrou příhrávku před branku Čeryšev a Bacca těsně bráněn zblízka přestřelil. O minutu později byl Bacca v další tutovce a Neto jeho jedovatou střelu vyškrábl na rohový kop. Bezbrankový stav trval i po Castillejově ráně, kterou Neto výborným zákrokem vyrazil. To už se hra přehoupla do druhého poločasu, ovšem diváci na El Madrigalu čekali na branku marně. Necelých dvacet tisíc diváků už se smiřovalo s bezgólovým výsledkem, když v 86.minutě zaskočil obranu Netopýrů Mario Gaspar. Trigueros mu centrem posadil balón na hlavu a Gaspar ze vzduchu rozhodl. Valencia měla k dispozici ještě čtyřminutový nastavený čas, ale Villarreal se už o vedení připravit nenechal.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo La Coruña 1:1

05.05.2018 18:30

Góly: 13. Maxi Gómez - 90. Lucas

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Celtou Vigo a již jistým sestupujícím Deportivem La Coruňa. Domácí dlouho sahali po výhře, ale La Coruňa brankou v první minutě nastavení srovnala. Celtě patří dvanácté místo, zatímco La Coruňa zůstane na osmnáctém místě.

Tabulkově v utkání o nic nešlo, Celta Vigo se pohybuje v klidném středu, zatímco osud La Coruni už byl v minulých kolech zpečetěn, jednalo se ovšem o derby a v tom nechce prohrát nikdo. Domácí Celestes měli od začátku převahu, kterou využili už ve 13. minutě. A to poměrně kuriózně. Sistova zablokovaná rána vymrštila balón do vzduchu, kde ho mohl v klidu sebrat brankář Martínez, jenže do souboje šel pozdě a Maximiliáno Gómez ho hlavou překonal. Stejný hráč mohl přidat i další gól, když po půlhodině hry obrana Deportiva hrubě chybovala a Gómez stanul tváří v tvář Martínezovi úplně sám. Překonat ho ale nedokázal a z nadějné šance vytěžil jen rohový kop.

La Coruňa se osmělila až v závěru poločasu. Rána Guilhermeho stála za to, ale ještě lepší zákrok předvedl brankář Álvarez.

Druhý poločas dlouho žádnou šanci nenabídl, až v 70. minutě předvedli domácí krásnou akci, ovšem Wass už zakončoval v ofsajdu, a tak nemohl být gól uznán. Deportivo si v závěru také vypracovalo příležitosti a nakonec i vyrovnalo. Až v nastaveném čase se dostal na malém vápně k balónu Lucas a jeho branka znamenala konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Betis 2:0

05.05.2018 16:15

Góly: 76. Iker Muniain, 90. Aritz Aduriz

Real Betis si po excelentní šňůře sedmi vítězství a jedné remízy připsal porážku na půdě Athleticu, avšak výsledek 2:0 na situaci obou celků mění pramálo. Zatímco domácí si jen mírně přilepšili před svými fanoušky v jedné z vůbec nejhorších sezon nedávné historie, Betis zůstává na výtečné páté příčce, zajišťující účast v příštím ročníku Evropské ligy.

Obvyklá ofenzivní hitparáda týmu Quiqueho Setiéna tentokráte na stadionu San Mamés prakticky neexistovala. Snad jen v závěrečných minutách hosté přece jen ukázali, proč letos vylétli tabulkou vzhůru, ale na zachránění výsledku již bylo příliš pozdě. Jen těžko lze odhadovat, zda v hlavách Betisu vězelo blížící se městské derby se Sevillou, které může definitivně rozhodnout o konečném ligovém umístění obou mužstev.

Již v první půli Athletic na trávníku dominoval. S účastí tria Aduriz, Muniain, Williams se domácím vrátila chuť útočit a nic na tom nezměnila ani absence nejlepšího klubového střelce Raúla Garcíi. Do přestávky si tak klub z Bilbaa vypracoval hned tři brankové příležitosti, jenže Adurizova trefa nebyla uznána vinou ofsajdu a Williams s Ricem skončili rovněž s nepořízenou. Na opačné straně si mezitím mohl Kepa Arrizabalaga dopřát poklidnou siestu, neboť za celý poločas nemusel vůbec zasahovat.

Také po změně stran pokračovala převaha domácích, ovšem bez větších šancí. Když už se zdálo, že utkání spěje k bezbrankové remíze, přišel čtvrthodinu před koncem zlom v podobě centru Lekeuho a Muniainovy povedené hlavičky, která znamenala zasloužený průlom skóre.

S nabytým vedením ale Athletic přešel do defenzivy a dal ještě soupeři možnost vrátit se do zápasu. Závěrečné minuty proto přinesly několik horkých chvilek jako Fabiánovu pumelici či neuznaný gól Javiho Garcíi, jemuž dle sudích předcházel faul Lorena na Kepu. Hosté tak během pěti minut předvedli víc než za předešlých pětaosmdesát, jenže místo srovnání do otevřené obrany ještě jednou inkasovali, když povedenou kombinaci s Williamsem zakončil Aritz Aduriz a zařídil Athleticu alespoň drobné povzbuzení na závěr zpackané sezony v podobě výhry 2:0.

Více informací k zápasu

Girona FC - SD Eibar 1:4

05.05.2018 13:00

Góly: 55. Aday - 9. Kike, 38. Kike, 80. Joan Jordán, 89. Takashi Inui

Girona vůbec nezvládla zápas s Eibarem a doma inkasovala čtyři branky. V zápase už fakticky o nic zásadního nešlo, oba celky si spokojeně hoví v první polovině tabulky. Hvězdou zápasu se stal Kike García, který dvě branky vstřelil sám a jednu připravil.

Eibar spustil svůj gólostroj už po devíti minutách a základem se stala chybná rozehrávka Girony. Dani García pak poslal přihrávku před prázdnou branku a jeho jmenovec Kike García poslal Eibar do vedení. Girona mohla vyrovnat prostřednictvím Granella, jeho střela z nadějné pozice skončila vedle. Domácí se nedočkali ani ve 35.minutě, to Portugués sice rozvlnil síť, ale z ofsajdu, takže gól nebyl uznán.

Konec prvního poločasu patřil Eibaru. Kike García hlavou na malém vápně zvýšil už na 2:0 a další zásah mohl přidat těsně před závěrečným hvizdem, ovšem tentokrát proti němu výtečně zasáhl brankář Bono.

Domácí potřebovali ve druhém poločase zabrat a vstřelit co nejdříve kontaktní branku. To se podařilo, Aday si seběhl na nacvičený signál a povedenou střelou pod břevno snížil. Girona se ale do další příležitosti nedostala a zápas definitivně ztratila v závěrečné desetiminutovce. Nejprve Inuj rozeběhl Joana Jordána, který nekompromisně zavěsil a pak Takaši Inuje neméně povedenou střelou zvýšil na konečných 4:1 pro Eibar.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 1:0

04.05.2018 21:00

Góly: 47. Éver Banega (pen.)

Po sedmizápasovém půstu se fotbalistům Sevilly podařilo konečně získat vítězství. Tyhle tři body potřebovali jako sůl, protože pořád mohou usilovat o příčky zaručující Evropskou ligu. Real Sociedad přitom představoval nepříjemného protivníka, jenž v posledních pěti kolech hned čtyřikrát zvítězil. O osudu utkání rozhodla proměněná penalta.

Sedmá příčka je určitě tou pozicí, kterou by domácí chtěli udržet až do konce této sezóny. Právě ta totiž bude zaručovat alespoň kvalifikaci o evropské poháry. Andaluský klub přitom neměl na San Sebastián vyloženě dobré vzpomínky, z šesti posledních vzájemných klání ho porazil jen jednou. Ani teď ho nečekala vůbec snadná zkouška.

Sevilla byla od začátku střetnutí přece jenom aktivnějším týmem, už v 7. minutě se zastřeloval Pablo Sarabia, nicméně jeho pokus skončil pouze nad břevnem. O pár chvil později se na hranici ofsajdu po účinném centru Banegy uvolnil do další šance znovu Pablo Sarabia, tentokráte však nevyzrál na vyběhnuvšího brankáře Moyu.

Hosté poprvé výrazněji zahrozili až ve 36. minutě. V šestnáctce výtečně zapracoval Mikel Oyarzabal, jenž se snažil přesně zacílit z otočky, avšak namířil svůj pokus pouze do rukavic gólmana Davida Soriy. V závěru prvního poločasu mohl na druhé straně skórovat ještě Sandro Ramírez, ovšem jeho teč stačil Moyá reflexivně vyrazit do zámezí.

Zkraje druhé půle Sevillistas zahrávali pokutový kop, nařízený po faulu Diega Llorenteho na pronikajícího Sandra Ramíreze. I když Moyá vystihl směr střely Banegy, na balón jednoduše nedosáhl, a ten tak skončil na centimetry přesně u jeho tyčky. Nejtěsnější možný náskok už domácí udrželi až do závěrečného hvizdu rozhodčího Santiaga Jaimeho.

Spíš mohlo být pro baskický celek ještě hůře, po přihrávce Banegy zakončoval technicky Sandro Ramírez, ale jeho pokus vytěsnil konečky prstů obratný a pozorný Moyá.

Real Sociedad nakonec mohl srovnat snad jen ze dvou šancí, jenže Canales z přímého kopu zamířil pouze mimo a střídající Jon Bautista nasměroval svou hlavičkou jen nad bránu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona35269089:2387
2.Atlético Madrid36229555:2075
3.Real Madrid35219584:3972
4.Valencia CF36207962:3767
5.Real Betis361851356:5659
6.Villarreal CF351761250:4157
7.Getafe CF3614101241:3252
8.Sevilla FC351561443:5451
9.Girona FC361391448:5748
10.SD Eibar361381541:4847
11.Real Sociedad361371663:5646
12.Celta Vigo3612101455:5246
13.Deportivo Alavés361422037:4844
14.Athletic Bilbao3610131340:4543
15.Espanyol Barcelona3610131331:4143
16.Levante UD3610131337:5043
17.CD Leganés361171829:4640
18.Deportivo La Coruña366111935:7029
19.UD Las Palmas36572423:7122
20.Málaga CF36552623:5620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (289)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže Evropa je ztracená

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, vam uz o nic nejde ne?

Reagovat
Black Jagir

Ale je to prohra s rivalem.

Reagovat
netopier

presne tak a ešte mi aj tiket odpálili

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutne, ze k tomu hraci takyto pristup. Su to profici s velkymi platmi a za tu hodinu a pol za tyzden proste musia zo seba vydat maximum.

Reagovat
netopier

Už tam nie je taký náboj ako donedávna, asi sa už hráči vidia na dovolenkách...

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
Spalovač šancí

Král to pouštěl za sebe na poddané. Anebo na Podaného?

Reagovat
LAM

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Majk91

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

To Getafe je fakt vtip, snad ta Sevilla tu EL dá.

Reagovat
castelL

Getafe slušná komédia do záveru, po 70 minúte začali hrať.. pevne verím, že do EL nepôjdu, to bude hrôza.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na úvodní fotce Koke to spíš Kike ne?

Reagovat
Coutinho10

tak bod asi musime brat, kdyz jsme dohravali o 1 min...ale jinak hezkej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžite zavedenie VAR ! Tak ako nemal Bale dohrať zápas, tak druhý gól Barcelony nebol s kostolným poriadkom a zákrok na Marcela bola jasná penalta.

Reagovat
Switchback

a Suárezovi vzali regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

V době,kdy měl být davno venku,protože mi přišlo, že jeho ,,nefaul" na Varaneho pri tom 2. golu bylo úmyslné nakopnutí.

Reagovat
LAM

Cože?Za tohle druhá žlutá?

Reagovat
valloire

no jasně

Reagovat
drussbarb

A co druhé žluté pro hráče Reálu? Těch tam bylo

Reagovat
Kokesh

Ten offside se piskal ale na Rakitice, jestli myslis tu situaci.

Reagovat
Switchback

tak to sorry

Reagovat
One-Real

Prijemnej fotbalovej vecer. Spousta sanci a zvratu, me to bavilo. Jak o nic neslo, tak ani ten bod nevadi, i kdyz by bylo pekny jim vzit unbeaten. Gratulace k zaslouzenymu titulu, my si vezmeme Ligu Mistru.

Reagovat
valloire

Reagovat
berger321

Invicibles

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnost trapnost trapnost. Předhánění se, kdo udělá větší píčovinu, fauly na kriminál, herecký výkony jak z Národního, sudí po lobotomii, VAR nikde.

Jinak bod samozřejmě zlatý. Messi král, ale dnes zbytečně agresivní král. Za Real rozhodně nejlepěí Navas.

Reagovat
hornito

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Azazelo RD

V Národním zas tak dobří herci nejsou.

Reagovat
LAM

Druhej poločas od nás v 10 velmi dobrej.Messi parádní výkon Raketa taky hodně dobře

Jinak na to že to byl zápas kdy už máme jasnej titul,tak do sebe šli jak za Mourinha.Úplně zbytečný šarvátky

Jinak teď už by se ta liga bez prohry dala zvládnout,ani už nevim kolik zápasů to je v řadě.Jo a Messiho na poslední zápas se Sociedadem už nepovolávat a ať si dá od 13.5 pořádnoun dovolenou a je ready na MS.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Switchback

Tyhle zápasy jsou fakt o hovně, to je prostě o tom, komu rozhodčí pískne větší blbost ... jinak unbeaten snad už dotáhneme

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tyhle zápasy jsou to nejlepší, co fotbalový (možná i sportovní) svět dokáže nabídnout. O jakým hovně to mluvíš?

Reagovat
valloire

Reagovat
H.N.T.

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

No jsou.. Real vs Barca je jedna z nejvetsich rivalit ve sportu vubec. Navic.. k ty rivalite, to jsou i dva nejlepsi tymy na svete, hrajou v nich dva nejlepsi fotbalisti. Zapasy mezi nima jsou teda jak neskutecne kvalitni, tak i neskutecne vypjaty. To je proste uplnej vrchol, co sport obecne, muze nabidnout. Co vic clovek muze chtit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

El Clásico je válka daleko přesahující sportovní rámec. Někdo to nechápe, někdo ani nechce, ale tak to prostě je. Každý, kdo o historii této rivality něco ví, to musí respektovat. Žádný jiný zápas mě nedokáže takto strhnout, hluboce uznávám fair play, ale dneska jsem se několikrát přistihnul jak smyslů zbavený - Messi vs Ramos, Paulinho vs Lucas, Alba vs Modrić, Sergi Roberto vs Marcelo a několik dalších situací. Je to prostě jediný zápas, který chci vyhrát za každou cenu. Tady prostě nejde o žádný umělecký dojem.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Murena

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Já nenarážel ale na el clasico ... rozhodčí pískal takový píčoviny, že to na konec mohlo dopadnout jakkoliv, už jsem jen čekal, co tam na konci ještě pískne za hovadinu ... jestli někomu nevadí, že výsledek je výrazně ovlivněnej(závisí na rozhodčím) tak ať ... já se těším na VAR

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se na VAR samozřejmě taky těším, ale nechci ti brát iluze, o chybách (i video)rozhodčích se i tak bude mluvit dlouhý týdny po těchto zápasech. O to horší to bude, až rozhodčí budou špatně rozhodovat na základě několika záběrů, možná i zmizí část emocí, což je jeden z důležitých faktorů, proč je tento zápas největším na světě.

Mně prostě špatný rozhodnutí sudích nevezmou radost a emoce tohoto zápasu, ale respektuju, že to každý může vidět rozdílně.

Reagovat
Switchback

To je mi jasný, že diskuze o chybách budou pořád ale co tam ten klaun dneska pískl(nepískl), to bylo fakt něco ... a něco bylo fakt obv, nic, co by bylo na hraně ... no uvidíme příští rok

Reagovat
Josifek

Já se hlavně u takhle vypjatých soubojů zavedení VAR docela bojim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, byl jsem na stadionu a ta vyhrocena atmosfera je neco neuveritelneho.

Reagovat
technecium

Druhej poločas vynikající.

Absolutorium si zaslouží Rakitič, úžasnej výkon, musí zůstat, tahle pozice mu strašně sedí. Semedo o parník lepší než Roberto, Messi je trhal úžasně. Zápasu chyběla žlutá Casemira, červená Ramose, Balea a Suaréze a penalta Marcela.

Reagovat
LAM

Semedo snad příští rok do základu.Jinak Iniesta na tyhle zápasy už není.Nemá na to fyzičku.Je dobře že rozhodl už takhle

Reagovat
ADM

Semedo strašne pomohol, dovolím si tvrdiť že s Robertom by sme oslabenie takto nezvládli. Síce stále rieši tie situácie v 16ke prevažne zle, aktivita a technická stránka výborný.

Reagovat
valloire

red Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jsk ocas furt, Messi měl mít max žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutou za to dostal ale byla taková sytě oranžová.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudi sracka, hroznej vykon. Ale na to, ze to bylo Clasico kde o nic neslo, tak celkem dobry. Drama az do konce, pekny goly. Skoda, ze jsme nedokazali vyuzit ty vyhody jednoho hrace. Ronaldo hrozne chybel v ty druhy puli. I kdyz jeho herni projev treba neni uplne spickovej, tak dokaze ovlivnit hru jen svoji pritomnosti ve vapne. Bale a Benzema proste tohle nenabidnou.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrál dost dobře... je to blbý, když real prostě neví, na koho to před tu branku posílat, protože tam není jediný hráč, který by měl poziční hru a zakončení jako ronaldo... většina z nich se spíš snaží vyhnout situaci, kdy by ten balon do zakončení dostali, aby to nebylo na nich

Reagovat
Greny

bude CR do finale LM uzdravenej?

Reagovat
technecium

Snad pro Real ne, finále líp dává jako kouč

Reagovat
Mercury

to jsi moc nepochopil smysl příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ne, tak je to sakra velkej problém... ale finále je za dlouho, tak snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslim ze mu neco je.

Reagovat
Greny

me prislo ze jak daval gol tak spatne doslapl a zvrtl si kotnik

Reagovat
Kily

tam ho Piqué trefil na kotník

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kily

podle mě tam něco bude, po gólu ten kotník rozchodil a stuhlo mu to až v kabině, když si sedl, ale jelikož ho to v první půlce pak nijak neomezovalo, tak to bude otázka několika desítek hodin

Reagovat
Majk91

ved tam behal ako srnka, urcite ani nebol zraneny, skor ho stiahol preventivne.

Reagovat
ADM

Aj keby mu niečo bolo, tak bude 18 hodín denne rehabilitovať, len aby to stihol.

Reagovat
Kokesh

Kdyby neco mel, stridal by okamzite po golu. Takhle dohral dalsich 30 minut...

Reagovat
ADM

Však to je jasné, ako pišu vyššie, behal ako srnka... cez polčas po opadnutí adrenalinu to mohlo začať bolieť a tak sedel.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nevěř chlapovi který má dvě stejné jména.

Reagovat
Stannis Baratheon

Barcelona i Real děsně nesympatický týmy

Nebýt Messiáše, vypnul bych to po 10 minutách, na ty ksichty Suáreze, Ramose, Casemira nebo Marcela se nedalo koukat.

Reagovat
valloire

pošli nám svou fotku

Reagovat
Stannis Baratheon

nepotřebuju se chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně nevypadáš líp než Ronaldo, ale stejně mu nic neposílej, i tak by nad tebou mohl honit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý bod. Jak Rakitiće často kritizuju, tak dneska opět skvělý Clásico z jeho strany, pro mě MOTM. Stejně tak Suárez, který musí být soudný a hrát míň zápasů, aby na tyhle bitvy byl v plný síle. Rozhodčí strašný, spoustu naprosto nesmyslných rozhodnutí, ale to už je tak trochu úděl tohoto zápasu. Za Madrid mě zklamal Kroos (tradičně v Clásicu) i Modrić, s tou přesilovkou si vůbec nedokázali poradit. Jinak to bylo snad nejšpinavější Clásico od doby Mourinha, což pro mě bylo velký překvapení.

Campeones

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

No, dost lidí tu na to nadává, ale za sebe musím říct, že sem si to dost užil a ten zápas měl snad všechno, co měl mít.

Reagovat
Jordi Alba

Toho rozhodčího nepočítám, tam těžko říct, jak moc udělal chyb.

Reagovat
ciernyribiz

3 zasadne chyby messi cervena, neregulerny gol a neodpiskana penalta ale my sme klidní

Reagovat
Jordi Alba

Tam toho bylo více.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry no 2 ze 3 si trefil. Ale Messi cervenou rozhodne ne S ostatni souhlasim.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že jsou Valverde a Zidane takový kliďasové. Kdyby se tam do sebe pustili ještě oni dva, tak by to bylo dokonalý.

Reagovat
Jordi Alba

Úplně tam chybí Simeone.

Reagovat
.13

Tak Cholo by bol iba upgrade Ernesta

futbal by bol taky isty, len by bolo asi viac titulov

Reagovat
Kokesh

Zizu je zatim neuveritelny vzornak. Klidny, nekritizuje, skvele vztahy s hraci.

btw. NC je asi jeho oblibeny stadion, 4 zapasy, dve vyhry a dve remizy.

Reagovat
.13

Dobry trener, ale v tej LM ma aj stastenu na svojej strane

Reagovat
ciernyribiz

jasne stastie na los, potom neformu superov, po novom uz aj stastie na rozhodcov, stastie na dobre pocasie, pokoseny travnik ale nikto z cirkusfans neprizna ze okrem vsetkych nahod a stastia by tam mohli byt aspon trosku umenia, skusenosti lebo vyhrat 2x, dufam ze to 26. zvladneme a bude to 3x po sebe vyhrat LM nie je iba o stasti.

Reagovat
Coutinho10

taky to moc nechapu..je to proste vypjaty a vsechny ty souboje k tomu patri...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky rozhodčí s domácími. Nepomatuji si El clasico na Camp nou, kde by nebyla sporná situace v neprospěch Realu.

Reagovat
valloire

a pak přijedou k nám a maj 2 penalty

Reagovat
messi80

Placko...2016 a faul ramosa na.druhu zltu a penaltu ?

Reagovat
maxton

a co 2001 a faul Kluiverta na Hierra mala byt zlta, to uz nespomenies ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kurvy tam maju toho stareho chuja Gasparta, tomu len daco nasypat do polievky lebo pliagu neodstranis lahko

Reagovat
cristiano.K.

Video,video,video. Tři důležité věci odpískané špatně. Bale červená v první půli. Druhý gol Messiho po faulu Suareze. Na Marcela penaltu v druhé půli.

Ramos dohrál bez červený

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak penalta mohla být i v prvním poločase na Suáreze a Rakitić podle všeho nebyl v ofsajdu před gólovou dorážkou Suáreze. Tyhle zápasy budou šíleně těžký i pro video.

Reagovat
Dayman

ne, byl to offside, podobně těsný jako ten Cristianův v první půli

https://streamable.com/umhrc

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, v ofsajdu měl pouze část těla (ruku), kterou nemůže regulérně skórovat. Takže to ofsajd prostě nebyl.

Reagovat
Dayman

ne, měl tam i rameno a část těla. Takže to offside prostě byl.

Reagovat
Dayman

a jak někdo napsal na redditu - ještě Rakitićovo ucho bylo v offsidu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím. Rukou se hrát nesmí, takže to offside - skrz ten Ramosův zadek - nebyl

Reagovat
X-bano-X

Na Digi tam v zápase dávali dokonca čiaru a offside to nebol.

Reagovat
.13

to ale ani ten Cristiano, podla tej ciary

Reagovat
Dayman

to jsem neviděl, ale asi bych spíš věřil těm 360° kamerám od intelu než co ukazovali na digi

https://youtu.be/OHJDzHHHsrQ

Reagovat
X-bano-X

Tak ale to nedavalo digi ale tv co robila prenos, klasicka ciara ako robia vzdy pri takychto momentoch.

Reagovat
ciernyribiz

penalta na suareza? ten nech sa rad ze dohral po tych akrobatickych kotrmelcoch, ten by mal mat zltu kartu uz pri rozcvicke za simulovanie

Reagovat
Kokesh
Reagovat
Dayman
Reagovat
.13

Tak Jordi je potkanik, co uz narobis. Na oboch stranach su taki

Reagovat
ciernyribiz

nie to si tu budu obhajovat ze modric mu vbehol do drahy ruky ved co je to za ludsky odpad ked sa tu raduju z toho ze shakira zrani ronalda alebo ked messi umyselne kopne ramosa. a este maju tu drzost a vyplakavat ze nezakopneme loptu ked lezi suarez, ja by som ju nezakopol ani keby ma odtrhnutu nohu lebo aj to by simuloval a odtrhol by ju niekomu inemu najvacsia zumpa co beha po ihriskach

Reagovat
DreamTeam

Tak on to mohl klidně přerušit i rozhodčí, jenže jak viděl, že leží Suarez, tak k tomu neměl důvod

Reagovat
cristiano.K.

ok, ale to není na červenou

Reagovat
ciernyribiz

este aj messi mal ist von ked aj Bale, pretoze mu preplo a ten faul bol umyselny a zakerny Pepe dostal za podobny cervenu a to ani netrafil hraca

Reagovat
DreamTeam

Jj Messi měl dostat červenou, to že Ramosa trefil lehce je jeho nešikovnost, než že by ho nechtěl trefit.

O to horší je, že byl nasupený poté, co debil Suarez filmoval, takže nevím přesně o co mu šlo.

Reagovat
technecium

To nebylo na redku

Reagovat
ciernyribiz

ramosa lehce trefil? ty si asi lehce trefeny ale za to velmi presne skratek mal zatmenie, to bolo vsetko mozne len nie nesikovnost lebo presne vedel co ten odjebek robi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Malresi

Ja som tam žiadny faul nevidel. Varane sa potkol.

Reagovat
Jacks11

jenom tak pro zajímavost v posledních 10 letech vyhrála FC Barcelona Ligu mistrů 3x

real taky 3x a teď možná po 4x

v posledních 10 letech vyhrála FC Barcelona La ligu 7x a real madrid 2x

Z toho mi vychází, že je FC Barcelona jasně úspěšnější a dominantnější tým

Messi>Penaldo

Fc Barcelona>Uefadrid

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zaujimaju posledných 10 rokov?? Rata sa cela era od zalozenia klubu takze si nevymyslaj vlastne statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

A 90 rokov mali akurát tak na trofeje 4 cenovej typu Copa del Rey ci UEFA

Reagovat
Azazelo RD

UEFA dřív byla prestižní trofej. Rozhodně cennější než dnešní EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim? Aj v tom case trofej Ligy majstrov najcennejsia zo vsetkych

Reagovat
Azazelo RD

Aha, ty jsi hrozně hloupej, tak nic. Měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim ta ved ani tomu sam neveris

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
ciernyribiz

a koho este zaujimaju cirkusanti?

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak velmi pekny zapas, gol dali Top hraci z oboch teamov, suboje, strkanice, napatie, tak ako to ma byt. Do vylucenia sme mali lepsiu aktivitu, druhy polcas kedy sme mali dominovat v prevahe sme nepochopitelne vypustili. Ten gol uplne zbytocny, jasny faul na Varaneho a Messi robi jednu a tu istu citatelnu klucku a nechapem, ze ho tam nezdvoja. Brankar si mal postrazit pravu tyc, to nemal kam inam kopnut. Mali sme byt aktivnejsi a chodit do 16-tky a nie s jednym hracom. Tento zapas sa dal vyhrat.

K hracom tolko, Suarez je najvacsi odpad futbalu, ten hrac je tak nesympaticky a mali by mu zakazat vstup na ihrisko lebo to pozeraju deti a tento hnoj nie je vzor.

Niekedy to tak posobi, ze nas team je lepsi a hrame proti Messiho vynimocnosti, ten hrac je 80% golov a asistencii za ten team, toho ked chyti zenit tak Barcelona bude rada aspon za 1 titul v sezone. Pre nas to bude oslava futbalu a velky vydych

Reagovat
Spalovač šancí

Však Messiho při tom gole zdvojovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos tam priskocil ale uz dost neskoro a brankar to mal jasne pokryt, to sa mu prihodilo uz 2x proti Messimu. Ten hrac ma v tomto rychlost ale pamätajme, ze uz dlho nie

Reagovat
messi80

Ak je suarez odpad futbalu tak fakt neviem čo sú pepe,ramos a ronaldo

Reagovat
ciernyribiz

ty si videl co tam robi po kazdom zakroku? videl si akym stylom fauloval varaneho pri druhom gole? zakerne! keby to spravi jemu tak sa necha vynasat na voziku a neviem o tom, ze by niektori tebou spoemnuti hraci niekoho pohryzli a este aj opakovane. Pepe sa mu snazil aj priblizit ale to ho este predbehli taki borci ako d. costa a r.garcia

Reagovat
Juan Román Riquelme

Fyi, Pepe hra v Turecku

Reagovat
vladino10

Messi je neskutočný a je celkom hanba a škoda, že okolo neho nepostavia ďalších top 10 hráčov ktorí budú hrať na neho a nie on na nich..s takým hráčom (ktoreho kvality možno nikto nebude mať najbližších x rokov) by mohli valcovat Európu ak by to okolo neho dobre postavili ..

Reagovat
Kokesh

Jakoze Barca nema top hrace? To je vtip?

Reagovat
vladino10

Má, lenže maká on na nich a nie oni na neho..

Reagovat
Kokesh

To je hodne velky nesmysl.

Reagovat
ciernyribiz

ma 100 melonoveho dembeleho a 160 melonoveho coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no. Messi hraje způsobem, jaký hraje ne proto, že by to tým potřeboval, ale protože tak chce hrát. Nevím, co bys kolem něho chtěl stavět lepšího. Na světě jsou tak tři týmy, které jsou s barcelonou srovnatelné a pak dlouho nic.

Reagovat
vladino10

Neviem no, na môj vkus je ho niekedy škoda aby sa sťahovali hlboko do zálohy a tam vypomáhal..ale tak možno je to teda iba môj subjektívny pocit..

Reagovat
smazaný uživatel

no škoda ho sice je, ale četl jsem pár rozhovorů se spoluhráči, kteří říkali, že je naštvaný, jakmile nedostane pár minut balon na kopačku, takže on se prostě stahuje do středu, protože chce mít balon na noze... on není jako ronaldo, kterému je to šumák, že bude mít balon jen párkrát za hru

Reagovat
Jacks11

respekt ZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona zasluzene titul, aj s tym sranda futbalom podavali konzistentnejsie vykony a hlavne je tazke superit so super duom Messi a Suarez s CR a zvysok utoku ako keby ani nebol. Popracovali na defenzive co my vôbec, tam sa musíme velmi zlepsit, v organizacii. Hrali sme pol sezony uspokojene, Benzema 1 gol na konte, lacne goly, takto sa titul v PD ziskat neda. Ale uz sa caka nato ako Messiho chyti zenit, takého hraca nenahradia.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona = Lionel Messi.

Reagovat
.13

-Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets: "I haven't seen replays of the controversial incidents, but they didn't have anything to do with the final result."

Reagovat
ciernyribiz

tak nevidel ich a tvrdi ze nemali nic spolocne s konecnym vysledkom, neskutocne skoda sa aj vyjadrovat

Reagovat
Mercury

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co říkáš na Ramosova vyjádření?

A jako perlička Marcelo: " I don't know if that was a red card for Roberto because I didn't feel he touched my face."

Tak hlavně, že se držel za obličej, stejně jako po Messiho úderu ramenem do zad.

Reagovat
technecium

To je strašná děvka

Reagovat
Visca el barca

Marcelo pro mě klesl na stejnou úroveň jako je Ramos.

Reagovat
CHONG

A na jakou úroveň řadíš hráče, podle kterého není simulování herectví, ale chytrost?

Reagovat
smazaný uživatel

Skautik marcelo opet, fakt klesnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Marcelo to fakt rekl? Protoze tady rika pravej opak.

"I believe [the Jordi Alba challenge] was a penalty, Sergi Roberto caught me in the face [for a red card], but it's gone now. VAR takes the flavour out of football. Although I am nobody to change anything, personally, I don't like it."

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jsem se na to koukal, to vyjádření je na twitteru pravidelně používaný, ale nikde není ozdrojovaný, tudíž ani nemusí být pravdivý no. Každopádně tohle je možná ještě horší, když celý svět vidí, že ten úder šel do ramena.

Reagovat
technecium

Reagovat
Dayman

takže klasika barcelonský twitter účty, kde se to pravidelně lži a vymyšlenými citáty jen hemží. A není to poprvé, co to bez ověření šíříte i vy tady.

pak ale moc nerozumím tomu, že sem nedáte i údajný Messiho rapl o poločase

http://www.ondacero.es/programas/transistor/audios-podcast/messi-a-hernandez-hernandez-en-el-tunel_201805075aef80240cf2272641028de5.html

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Teoretik

to je fajn, že se Iniesta objímá takto s fanoušky

Reagovat
alcantara

Bod dobry, uz len dokopat neporazitelnost

Visca el Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z důvodů, proč bych chtěl, aby Suarez odešel. Hází na náš tým špatné světlo, tak jako většina hráčů Realu na svůj tým. Je mi za něj stydno.

Reagovat
pantondavo

Vetsina hracu Realu

Reagovat
ciernyribiz

+ este alba, pique, buskec, dembele, messi vlastne vsetci okrem rakitica

Reagovat
Kixi Syhimour

Za FCB, to je jenom Alba, Piqué, Bus., Luis Suaréz

Reagovat
maxton

v prvom polcase sme im mohli este jeden supnut a bolo by 1:2 , skoda, rozhodcovia fail to videl kazdy, zapas fajn, najlepsi hraci Ronaldo a Messi, Alba debilko.

Reagovat
oli9

RONALDO ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano RONALDOOOOOOOOOOOO. Když hrál, tak byl nejlepší na hřišti a bez něho byl Real v útoku dost špatný.

Reagovat
X-bano-X

No neviem. Siel sam na brankara a nedal + mal dalsie 2 celkom slubne sance ktore zahodil. To ze je niekoho najviac vidiet automaticky neznamena ze je najlepsi.

Reagovat
Switchback

jinak Real má ty venkovní výsledky proti špičce fakt top

Reagovat
Visca el barca

Super zápas. Byli jsme v 10 lepší. Nemohu si pomoct, ale co je letos tak skvělého na Kroosovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos mě letos docela sere, ale když má zrovna svůj zápas, tak je výborný. Snad mu to sedne ve finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale ten Coutinho to byl kup

Reagovat
Visca el barca

Místo reakce na to, že hraje Kroos tušku, hodnotit hráče co u nás není ani půl roku. Včera hrál to samé jako Kroos. Ale toho bych hodnotil po delší době

Reagovat
ciernyribiz

davo timu rovnovahu..tak ked nie coutinho co potom dembele?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze v 11-tich ste zaostavali

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to stroj, který dokáže rozdat 100 přesných přihrávek zápas co zápas, velká část z nich jde dopředu. Neni uplně náhoda, že už ve 28 letech vyhrál 3x LM a MS, pokaždé jako hráč základu a jeden z nejlepších hráčů turnaje...

Reagovat
Visca el barca

To nemění nic na tom, že letos vždy když ho vidim, tak je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu ako fanusik nemozem prist casto na chut, je az prilis lenivy smerom dozadu, nechava tam diery, nepokryva, ked treba rychlo dozadu, tak poklusava a smerom dopredu to nie je ziaden extra technik ci hrac 1 vs 1. Ked tak by som miesto neho skusit Isca. Ten je technickejsi, 1 vs 1, prihravka, ukazal, ze vie branit a uvolni tym miesto pre jedneho ci dvoch Top utocnikov/kridelnikov.

Reagovat
Atlético de Madrid

Akorát je to ofenzivní záložník, kterej v optimální pozici hraje asi tak o 20 metrů výš, no

Reagovat
smazaný uživatel

To je aj Modric, ktorého praca v defenzive porovnani s nim je neocenitelna.

Reagovat
Visca el barca

Jako ofenzivní záložník to proti nám v 10 moc nepředvedl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

První poločas ale slušně diktoval, ta převaha Realu byla velkou měrou jeho zásluhou. Druhý poločas se projevilo, že několika našim hráčům (Rakitić, Paulinho, Suárez) ten chaotický způsob fotbalu naprosto vyhovuje, jelikož jsou technicky omezení. A v plným počtu bysme takový styl rozhodně nehráli.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu fanouška Barçy se mi zdá, že i Barça v 10 si mohla vědní vzít zpět a vyhrát 3:2. Z nezaujatyho pohledu naprosto zaslouženě plichta. Real v prvnim poločase lepsi a nikdo by nemohl rict ani popel, kdyby Real vedl o poločase 1:2. Červena pro Balea jasná. Červena pro Sergiho je spíš jeho problém, ze se nechal tím provokatèrem (nejradši bych použil nějakou nadavku) rozhodit a "pleskl" mu. Ikdyz ja byt v Sergiho kůži, asi bych mu dal takovou, ze by při jeho hereckých výkonech skončil na JIP. Gol na 2:1 platit nemel. V 58. minutě nám zase nebyl uznanej jasnej gòl, takze jsme podle pravidel meli vést 2:1. Par sanci na pojistku Barça měla. Nádhera v podání hráče, kterej uz asi nemel byt na hřišti. Ot. Ta střela byla fakt bomba. Za 4 minuty nebyla pisknuta pencle pro Real, takze by to podle pravidel melo být 2:2 ( pokud by Real tu penaltu dal.). Španělští rozhodci jsou k smíchu a k pláči zároveň. Tezko rict, kdo byl dneska vic poskozenej.

Reagovat
Mercury

O něco víc asi Real, ale remíza je v součtu zasloužená.

Reagovat
ciernyribiz

takze ked je marcelo provokater co je suarez? tomu by mali pri nastupe namiesto podaia ruky dat facku zaujimave ze nespominas ten faul messiho v com bol lepsi ako baleov zakrok? ja som tam videl vacsi umysel a presne vedel ze to chce spravit..a rakiticov offside bol rovnaky ako odpiskal v 1.polcase ronaldovi siel by sam na branu,

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ciernyribiz

si somar ano vieme

Reagovat
ADM

Inak castokrat sa tu po Navasovej chybe spusti strasna sprska kritiky, ale co ten chlap dokaze vychytat vo vacsine sezony je na vytrhanie vlasov.

Reagovat
smazaný uživatel

On dokáže na jednej strane spraviť úplne amatérsku chybu, na druhej reflexy akoby člen Avengers

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera si nepostrazil pravu stranu ked to Messi musel kopnut do tej strany a to sa mu proti nemu prihodilo uz 2x. Niekedy dostava brutalne lacne goly.

Reagovat
technecium

To bude tím, že Messi je bůh a brankáři s jeho střelami většinou nemají šanci cokoliv udělat

Reagovat
smazaný uživatel

To sa dalo chytit keby je viac pri pravej tyci

Reagovat
technecium

Keby byl víc u pravý tyče, tak mu to bůh šoupne k levý, ízy pízy

Reagovat
smazaný uživatel

Tam tazko kedze siel prudko do strany a na lavo to blokovali dvaja hraci

Reagovat
technecium

To pro boha není žádný problém

Reagovat
valloire

je, a velkej

Reagovat
technecium

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_men%27s_footballers_with_500_or_more_goals

Pro týpka, co dal v kariéře 639 gólů to je problém?

Reagovat
valloire

je, a velkej

Reagovat
technecium

Vůbec nevíš, senilo

Reagovat
valloire

já vím všechno cucáku

Reagovat
ciernyribiz

to je u neho problem iba v reprezentacii co?

Reagovat
technecium

Ani tam, reprezentaci táhne jedna radost

Reagovat
ciernyribiz

ano mozeme to vidiet na turnajoch, preto uz raz ukoncil karieru lebo uz toho vela vyhral

Reagovat
technecium

Repre mu může děkovat, že na ty turnaje vůbec jezdí.

Reagovat
valloire

ani boha

Reagovat
valloire

Reagovat
fefo

"Dost mě překvapilo, že rozhodčí nechal ve hře pokračovat, protože jsem Varaneho fauloval. To je rozhodnutí arbitra. Byl to hezký zápas, chtěli jsme vyhrát, ale vzhledem k průběhu není ani remíza špatná," řekl Suárez.

Od Suareza by som na zaklade toho, jak sa sprava na ihrisku, cakal nejake trapne vyjadrenie typu "ledva som sa ho dotkol".

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě nepochopím. On se mimo hřiště zdá jako úplně v pohodě chlap, spořádaný otec a manžel, co má rodinu na prvním místě, ale co předvádí na tom hřišti...

Reagovat
Jordi Alba

Co na tom nejde chápat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se mu asi může honit v hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba "dneska jsem to dobře odskákal, paráda..." Já bych se za sebe styděl až hrůza

Reagovat
Jordi Alba

Asi to, že dokáže osobní a profesionální život oddělit.

Reagovat
Diego2

Absolutne normalni...hodne hracu je jinych mimo hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale tohle je prostě moc. Pochopím, když vypění, někomu vrazí, pohádá se s rozhodčím, ale tady ty teatrální pády a komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejný případ jako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo se prosadili ve včerejším El Clásicu a za Barcelonu a Real Madrid nastříleli dohromady už tisíc gólů. Argentinec má na svém kontě 551 branek, Portugalec 449. (dailymail.co.uk)

Neskutocne Messiho cisla. Ked si k tomu pripocitam, kolko finalnych a predfinalnych prihravok ma. Kolko klucovych uvolneni, ci podrzani lopty v kritickych situaciach.

Proste najlepsi hrac historie tejto krasnej loptovej hry.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale v ramci Spanielska, este si napocitaj goly CR v Anglicku.

Kedy sa oficialne vyhlasoval ten hrac historie blbecek?

Reagovat
X-bano-X

Ta pozrel som si pekne v kľude clasico ešte raz a mám pár postrehov:

Prvý offside Ronalda - na Digi 3 opakovaný záber v čase 15:38 aj s čiarou - offside odmávaný správne.

Marcelo - do 16 minúty 3 krát na zemi v bolestiach, prvýrát po faule od S.Roberta, druhý krát po faule od Coutinha, tretíkrát po strete vo výskoku s Messim, ktorý sa ho ani nedotkol - Marcelo padá, ruky na tvári reklamuje úder.......

Pri góle na 1:1 stret Piquého a Ronalda - žiadne dohrávanie sa nekonalo, Piqué bol v skĺze už pred stretom s Ronaldom ktorému sa už nemohol vyhnúť.

Ani raz nebol ukázaný opakovaný záber zo stretu Suaréza s Navasom po ktorom chcel Suaréz penaltu, čim si vykoledoval strkanicu od Navasa.....

K Ronaldovi: v 24 minúte hlavičkoval sám na malom vápne meter nad, v 26 minúte samostatný nájazd na Ter Stegena končí trafením Marca, 27 minúta Ronaldo strieľa z kraja šestnástky tesne mimo tyč, neviem či je to proste na nejaký MOTM......

35 minúta šarvátka Albu a Modriča pri ktorej ho Alba chytí pod krk......neviem vôbec čo si o tom myslieť ale Jordi jasná karta....

35 minúta Bale kosa na Iniestu po tom ako sa ho elegantne zbavil.........prvý Baleov faul

43 minúta po fauloch na Suaréza už vyžltený Nacho, Varane aj Ramos, Ramos ako zvyčajne dohrával súboj so Suarézom lakťom......

45 minúta Messiho faul na Ramosa - nech sa na mňa nikto nehnevá ale chcieť za toto redku, ráčte vrátiť občianky. Ramos sa držal za holeň po tom čo došlo k stretu Messiho päty keď sa snažil otočiť k lopte s Ramosovou holeňou kde má hráč chránič.

47 minúta Bale jasne trafil Umtitiho na lýtka šlapákom, za mňa red ako vyšitá, úplne mimo lopty, netuším čo tam chcel tou nohou hrať keď lopta bola na druhej strane, úmyselný zákrok z frustrácie......

48 minúta redka Sergi Roberta - po odohraní lopty Marcelo narazil do Roberta a držal ho rukou za dres v oblasti brucha, Sergi sa mu snažil vytrhnúť a trafil ho päsťou niekde na úroveň tricepsu/ ramena na čo sa Marcelo teatrálne zvalil na trávnik držiac sa za tvár. Viackrát tam potom naznačoval že bol trafený do oblasti líca čo zábery snáď zo 4 kamier vylučujú....... za mňa pre Sergiho redka, takto to proste nemôže riešiť ale Marcelo je proste špina.

52 minúta Messiho gól po faule Suaréza na Varana - dosť jasný faul

55 minúta gól Suaréza neuznaný pre offside - hmmmmmm škoda vyzerá to fakt na tesnotku

59 minúta Ramos zložil Rakitička na polke po tom čo si ho Raketa obhodil....

61 minúta Ramosovi písknutá vysoká noha.....

62 minúta Nacho fauluje Messiho pred vápnom - priamak

72 minúta Bale, ktorý už mal byť von, krásne golazo.......

76 minúta faul Albu na Marcela, za mňa penalta za faul a karta za tu následnú komédiu od Marcela

86 minúta Suaréz dopadol na kopačku Ramosa ostal ležať a Real ukazuje fair play

Veľmi zaujímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zakrok na Suareze ve vapne bych taky rad videl znovu, mel jsem to primo pod sebou a vypadalo to hodne podezrele.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Alba vs Marcelo jednoznacne. Ale bud v kuzi rozhodci a zabery kde byl tak nejak na miste rozhodci to vypadalo jako simulace ! Zaber kde mel vyhled brankovy rozhodci byl jasny 100% faul a penalta

Ja neomlouvam rozhodci a rikam, ze RM byl poskozen. Jenom uz bych zavedl VAR co nejrychleji. I Suarezuv faul na Varane vypadalo z pozice rozhodci jako podklouznuti.

Proste chce to VAR a ikdyby to zdrzovalo a melo neplechu, tak by minimalne ty 2 situaci vyresilo. Hlavne fotbal se zase zrychlilo od doba hazenkarske nudu. Takze uz rozhodci nestihaji, zvlast kdyz je breakove situaci a rozhodci jsou 20-30(i vic) metru za mice.

Reagovat
valloire

Jasně, že jsme byli poškození jako snad vždycky s Barcou. Tohle jsme měli vyhrát, jenže sudí míní jinak.

Reagovat
valloire

No ty krávo.... ty snad koukáš na jinej zápas.

Ronaldo v ofsajdu nebyl.

Suarez padal už dřív, teatrální kotoul, nasraný máchání rukou, první konflikt.

43. to nemyslíš vážně, Ramos mu dal lehce do hrudi a ten tajtrlík se chytí za ksicht a simuluje a vypadá, že umře. Pak ho Sergio zvedá a to vyskočí jak rybička. Je snad jasný, že tímhle se to zvrhlo a naši byli na to hovado nasraný. Byl jedinej kdo zkoušel simulovat úplně přes čáru. Takže za následující divadlo poděkujme Zubaři.

45. Messi v roli mstitele, jasně že má na Ramose pifku, páč ho kapitán brousí. Ale kolíky napřed a kdyby ho trefil....šel do toho jak Pepé víme....a trefil ho druhou, když se mu to nepovedlo první. Vrať občanku.

48. facka do ksichtu, jestli máš jinej závěr, ukaž záběr. Nikde není. Jasná red a divím se, že ji dal. Za mě žlutá, protože nemám rád ty vyloučení, který ovlivní zápas. Ale jinak red. A MArcelo je špína jo? Vždyť tohle s tím ksichtem je vaše nadčasová specilaita Zameť si.

62. žádnej faul, to je jenom Leo chce trestňák jako vždy před vápnem.

76. Marcelo máchal rukama jak smyslů zbavenej, jak to udělal Suarez? si ne, tak nevim jaký divadlo jsi viděl. Jasná penalta.

86. když se to vaše hovno zase válí, nemůžeš čekat, že někoho od nás po tom co předvedl opět v zápase, zakopne míč. To fakt ne....kdyby ležel Iniesta, mohl bys na to poukázat. Takhle ani boha proboha. Nechal bych ho chcípnout hajzla. Velmi dobře od našich.

No a velmi jemně jsi přešel, že po vyloučení mu tam Messi nadává a sudí nic. Messi měl jít ven prostě fracek jeden. Pak ve druhým poločase vám všechno pouštěl a vy jste se dostávali do brejků.

Velmi zajímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tolik ubrečenej dědku šumavskej, ale čemu se divím, jakej klub takoví fanoušci.

Reagovat
valloire

Proč to nenapíšeš taky banovi? Ten tu brečí jedna radost, přitom poškozenej byl Real. Ale čemu se divím, jakej cirkus, takový klauni.

Reagovat
smazaný uživatel

Poškození byly obě strany, dostat Bale jasnou redku, tak nedá gol. A já do vlastních řad nepálím

Reagovat
valloire

Ok bossi. Dostat Messi redku....jinak stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nebylo na redku ze všech lidí jen ty mluvíš o červený pro Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tady pěkný video https://instagram.com/p/BigqVIdneRn/

Reagovat
valloire
Reagovat
valloire

nejsem sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu někomu pak piš jak brečí nebo něco podobného. Koukám že tě ten zápas zasáhl víc než by se dalo čekat. Fňukáš tu ze všech nejvíc.

Reagovat
valloire

Já fnukam jo.... jenom jsem poupravil banovo zaslepenej koment. Vy tu brečíte i když jste měli prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A fakt vtipný ten tvůj popis Messiho faulu na Ramose. Prý kolíkama napřed Ty jsi šašek.

Reagovat
valloire

Já sem šašek? Ty si šašek ! Jak bys nazval tohle ? https://youtu.be/yFFfjFDhONc?t=20

Reagovat
smazaný uživatel

K Suarezovi sa hodia slova nasho kapitana:

"Proč jsem nařídil hrát dále, když na zemi ležel Suárez? Právě já jsem se s ním střetl a osobně jsem viděl, co se stalo. Vyhrál jsem souboj o míč a nic jsem mu neudělal. Vždy, když kolega leží na zemi a myslím si, že to může být něco vážného, tak z respektu zakopnu míč. Tohoto souboje jsem se ale účastnil já a k tomu všichni známe jeho styl chování a proto jsem uznal, že tady chceme vyhrát a jeho chování nám pouze ubírá čas. Maximální respekt pro Barcelonu, vždy, ale když vidím, že jsem se ho ani nedotkl, tak jsem to považoval za nepotřebné, abych zakopával míč. Kdyby ve fotbale každý hráč při souboji dělal něco jako on, tak bychom vždy ztratili 4-5 minut."

"Jestli nás chování Suáreze trápí? No, každý má svého otce či matku. Nejsme tady proto, abychom kohokoliv učili. Já mám hromadu takových záležitostí doma se svými třemi syny. Od toho by měl být rozhodčí, aby nejlépe všechno ocenil."

Ku golu Messiho: Situácia pred 2. gólom Barcelony - hlavný rozhodca dostal 2x oznámenie/pokyn od 4. rozhodca, že Suárez fauloval Varana. Oba pokyny boli ignorované. Viac na http://www.marca.com/en/football/barcelona/2018/05/07/5af063e7e2704e42158b45f7.html

Inac sa da vo vela veciach suhlasit. Vesele fakty

Reagovat
valloire

Vida.....takže dvojitej Hernandez úmyslně ignoroval faul Suareze. Co na to Pique a jeho twitter?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ramos o morálce? Ok, už to máme kompletní

Reagovat
ADM

Tak k Suarezovi sa môže vyjadrovať už naozaj hocikto, od neho sú už len lepší...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak zrovna Ramos soudí i Messiho za vytváření tlaku na rozhodčího, přitom on je hráčem, který na něj doráží během Clásic celý zápasy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně třeba vadí, jak se Luisito chová v zápasech s jinými týmy, ale vyčítat mu to zrovna v Clásicu nebudu, nejsem tak pokrytecký a nemám s jeho chováním problém, v neděli neudělal žádnou šílenost a je kritizovaný tak nějak ze zvyku. Kdyby se choval jako Marcelo, tak se všichni zblázní...

Reagovat
valloire

neudělal nic, co by vybočilo z jeho normálu...to jo

Reagovat
ADM

Tak mne osobne už naozaj prekáža to jeho chovanie a je uplne jedno v akom zápase. Nehovorím o nejakom zákernom nakopávaní alebo dohrávaní súboja, čo občas taktiež robí - čo si ty myslel asi pod tou "šíleností" ... ale to divadlo po každom kontakte, simulácie, výkriky ako po amputácií, grimasy, ležanie na zemi ... veľký, statný chlap, ktorý má už 31 (!) rokov Po odchode Neymara a miernom dospení od Albu to ešte viac bije do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Dayman

Sergio přesně a správně, od Suáreze to byla naprosto skandální simulace

Reagovat
X-bano-X

Ja Suaréza nijak neobhajujem, je to rovnaký pacient ako Alba ak nie väčší a jeho častokrát prihrané či absolútne nasimulované pády mi dvíhajú pravidelne tlak. Ale v prípade toho stretu s Ramosom nešlo o to, že by ho Ramos fauloval ale o to, že pri dopade padol Ramosovi na kopačku čo je celkom bolestivá vec. Osobne mi prišlo dosť blbé že sme hrali v 10 hráčoch a súper ani pri ležiacom hráčovi nezakopol loptu.

Čo sa týka Ramosa pre mňa je to prototyp unfair hráča, ktorý sa už viackrát prejavil výsostne unfair spôsobom. Či už pri hre rukou kde svätosväte tvrdil že sa to nestalo aj po zápase keď mu muselo byť jasné že v tv to videli milióny ľudí alebo pri zákrokoch kedy bol schopný hrať špinavo aj proti kolegom z repre. Je to rovnaký nonsens ako keď Pepe ukazoval Messimu že nie je normálny.

Ten dlhý post bol venovaný skôr tým ľuďom, ktorí tu vypisovali strašné kraviny počas a po zápase, pričom to boli jasné blbosti. Ako však vidím ani pár dni po zápase ich tá "trollovina" neprešla.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Messi mal zrejme počas zápasu menštruáciu

Reagovat
migwel

Zase jeden uveřejněný....

Reagovat
smazaný uživatel

výhra v Granade, 5 bodov náskok na istotu postupu, priebežné 1. miesto, Míchel to má super rozohraté.

+ 2. najlepší strelec v lige De Tomás 23 a najlepší nahrávač Adri Embarba 14.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
ADM

Po takom zápase by človek čakal nejaké redky aj po ukončení, nie toto ...

https://www.instagram.com/p/BigqVIdneRn/

Reagovat
valloire

Ale mlho, o tom zde již pár minut hovoříme....

Reagovat
ADM

Nemám čas analyzovať tie diskusie tu - otvorím Xaviho, horlivá debata o najlepšom záložníkovi v historii. Otvorím tu, horlivá debata kto spravil väčší faul.

Reagovat
valloire

O nejlepším záložníkovi v historii přece netřeba diskutovat. Je to Zico, jak každej ví.

Reagovat
valloire

Rakitič 00:17 - 1url.cz/VtxfP .....to bano neviděl že

Roberto red - 1url.cz/gtxfY

Reagovat
smazaný uživatel

takze do ksichtu ho netrefil, simulant marcelo

Reagovat
X-bano-X

U Rakitiča to bol prvý faul v zápase, tak isto ako u Balea za ktorý kartu nedostal.....ale ty vidíš len to čo chceš. Roberto Marcela do tváre netrafil a vlastne ani neviem čo mi to tu ukazuješ keď ja od začiatku tvrdím že redka je správne udelená ale že sketa sa sklátila na zem ako Busquets pri zápase s Interom, ktorý sa s ním tiahne celú kariéru. Naviac u Marcela to nebol prvý pokus o kartu pre protihráča v zápase........unfair zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako poznamenal komentator na Digi. U Roberta je to neskusenost s El Clasicom. Ked uz cervena, mohol aspon lepsie trafit..

Marcelo je niekedy zmrd, z Realu jeden z najvacsich na Barcelonske hviezdy sa vsak nastastie ani nahodou nechyta.

To ze ti prislo blbe, ze super nezakopol loptu, ked sa vala vasa atrapa na chlapa je sice smutne, ale je to len jeho povest a respekt, ktory uplne zasluzene nema ziadny. Je jasne, ze to bude skodit nie len jemu, ale aj celemu vasemu klubu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://mobile.twitter.com/zb_media02/status/993530593404243968

Jen tak pro ujasnění, když se tady prezentuje všeobecný názor, jak byl Madrid poškozen. Těsně před Cristianovým vyrovnáním na 1:1, během zápasu ani jeden opakovaný záběr.

Reagovat
valloire

simulaci Suareze a jeho následný kotouly netřeba opakovat

Reagovat
MadMrJacky

Však to bylo stejný jako ta Marcelova. Kontakt, pád a přihrání situace.

Reagovat
valloire

co? O Marcelovi nepochybuje nikdo, o tomhle taky, ale jako o simulaci.

Reagovat
MadMrJacky

A jako Marcelo tomu nepřidal nebo co? Však padal už před tím kontaktem.

Reagovat
X-bano-X

O tom som presne písal, počas zápasu to ani raz neopakovali.......

Reagovat
smazaný uživatel

Ta návštěvnost a atmoška na některých stadionech je spíš pohřeb než fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele