LaLiga - souhrn 35. kola

28.04.2017, 22:45, aktualizováno 01.05.2017, 22:52
Komentáře a souhrny
Real Madrid doma nakonec zdolal Valencii a odklidil další překážku na cestě k mistrovskému titulu, Barcelona zareagovala triumfem nad Espanyolem. Atlético Madrid nemělo žádné problémy v Las Palmas a těšit ho může i ztráta Sevilly, v boji o poháry se dařilo Villarrealu, Athleticu a Realu Sociedad, který definitivně posunul o patro níže Granadu...

Málaga CF - Sevilla FC 4:2

01.05.2017 21:00

Góly: 38. Pablo Fornals, 51. Sandro Ramírez, 77. Diego Llorente, 89. Juankar - 30. Franco Vázquez, 57. Franco Vázquez

Hodně nepříjemnou ztrátu utrpěla Sevilla, která nedokázala navázat na jednoznačnou sobotní výhru Atlética Madrid na půdě Las Palmas, a tři kola před koncem se jí v souboji o třetí příčku bude těžko dohánět tříbodové manko právě na madridský celek. Málaga ukázala, že má hodně slušnou formu, a zvítězila už potřetí v řadě.

V posledních šesti ligových kolech tak Boquerones ztratili pouhé tři body, a to díky porážce na půdě La Coruni, a v závěru tohoto ročníku stoupá vstříc klidnému středu tabulky. Ačkoli v tuhle chvíli potřeboval bodovat spíše jejich soupeř, nenechali mu nic zadarmo. A andaluské derby zvládli díky povedenému závěru zápasu oni.

Zprvu se hrálo hodně opatrně, v první půlhodině se toho na hřišti opravdu moc zajímavého neodehrálo, a vlastně těmi nejdůležitějšími okamžiky byly jen dva přesné zásahy na obou stranách. Za hosty skóroval Vázquez, jenž z blízkosti pohotově zužitkoval přihrávku Ben Yeddera, domácí se naopak prosadili zásluhou parádní střely Pabla Fornalse.

Vstup do druhého poločasu se pak Seville hrubě nevydařil. Dlouhý nákop brankáře Kameniho z 51. minuty hostující defenzíva hrubě podcenila, míč propadl na rozeběhnutého Sandra Ramíreze, který následně propálil gólmana Sergia Rica. I když bylo o šest minut později opět srovnáno, Sevillistas bodový úspěch další trefa Vázqueze nepřinesla.

Pablo Sarabia zprava poslal centr do pokutového území, kde si obránce Luis počínal velmi špatně, balón nedokázal odkopnout do bezpečí, a toho snadno využil italský záložník, jenž snadno překonal Kameniho. Kdyby v 71. minutě Iborra vyzrál se svou hlavičkou na Kameniho, možná by vítězství zůstalo na straně favorita tohoto utkání.

Poslední čtvrthodinka ale nakonec lépe vyšla Málaze, která zaznamenala celkem dva regulérní góly, a oplatila svému lokálnímu rivalovi čtyři inkasované branky z podzimu. Nejprve se po centru Sandra Ramíreze z přímého kopu trefil hlavou Diego Llorente a minutu před koncem skóroval po chycené penaltě taktéž Juan Carlos.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Athletic Bilbao 0:3

30.04.2017 20:45

Góly: 35. Raúl García, 50. Raúl García, 83. Mikel Rico

Utkání Celty Vigo s Athleticem nakonec dopadlo přesně tak, jak mnozí očekávali, tedy výhrou hostů. Celestes totiž šetřili své opory na čtvrteční zápas Evropské ligy s Manchesterem United.

Athletic nakonec nastřílel svému soupeři tři branky a pojistil si šesté místo, znamenající Evropskou ligu. Hosté utkání jasně ovládli, od začátku byli prostě lepším týmem. První velkou šanci sice měli domácí, ale Hjulsager z vyložené pozice poslal balón jen do boční sítě. Pak už se to na Álvareze jenom valilo. Muniain a Williams si na Álvarezovi vylámali zuby a uspěl až ve 35. minutě zkušený Raúl García. Rohový kop nešťastně prodloužil na zadní tyč Bongonda a Raúl García z voleje poslal Athletic do vedení.

Ještě do konce prvního poločasu mohl zvýšit Williams, ale svůj postup zakončil střelou do tyče. Bilbao si neohroženě kráčelo pro tři body a hned z kraje druhého poločasu uteklo na rozdíl dvou branek. Williamsovu ránu sice Álvarez vyrazil, ale jen k nohám Raúla Garcíi, který si připsal druhý gól v utkání. Velké starosti dělal obraně Celestes Williams, ovšem mezi střelce se nakonec nezapsal.

Sedm minut před koncem definitivně pojistil výhru hostů Mikel Rico. Byl to klasický protiútok do otevřené obrany soupeře. Bilbao vyhrálo ve Vigu jasně 3:0 a upevnilo si šestou pozici. Celta Vigo zůstává ve středu tabulky, ale to nejdůležitější ji teprve čeká ve čtvrtek, v souboji s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

SD Eibar - CD Leganés 2:0

30.04.2017 18:30

Góly: 62. Kike, 66. Sergi Enrich

Šance Eibaru na Evropskou ligu v minulých kolech hodně utrpěly, ale po vítězství 2:0 nad Leganésem znovu ožívají. Příjemné překvapení letošní sezony Eibar to bude mít ve zbytku ještě těžké, ale dokud bude šance existovat, popere se o ní. Souboj s Leganésem rozhodli Kike a Sergio Enrich.

O první vzrušivější moment se postaral Inui, který ze strany kroutil do šestnáctky centr a ten div, že málem neskončil za zády překvapeného Herrerína. O chvíli později nebezpečně vypálil León a Herrerín musel na zem. Eibar byl o něco aktivnější, přesto mohl odcházet do šaten s nepříznivým mankem. Guerrero už hlavou překonal Rodrígueze, jenomže na brankové čáře zachránil Eibar Lejeune.

Poločas skončil 0:0, takže na první branku diváci čekali až do druhého poločasu. Přesně po hodině hry poslal do šestnáctky nadýchaný centr Junca a Kike García hlavou rozjásal domácí příznivce. Následně neuběhly ani čtyři minuty a domácí už vedli 2:0. Sergio Enrich dostal přihrávku za obranu a trochu z úhlu postupoval na Herrerína, kterého střelou k tyči výborně obstřelil.

Leganés měl smůlu, což ještě dokumentuje šance Guerrera, zmařená o brankovou konstrukci. Domácí si ve zbytku zápasu výsledek pohlídali a nadále živí naději na Evropskou ligu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Deportivo Alavés 1:4

30.04.2017 16:15

Góly: 12. Rubén Pardo - 48. Nenad Krstičić, 54. Rubén Sobrino, 58. Christian Santos, 90+4. Aleksandar Katai

Utkání na jihu Španělska mezi domácím Realem Betis s Deportivem Alavés se proměnilo v pětigólovou přestřelku, kterou zcela ovládli hosté v poměru 4:1, přestože ještě o přestávce prohrávali. Ligový nováček tak potvrdil, jakou letos prožívá výtečnou sezonu, a již počtvrté za sebou neprohrál.

Vše se přitom z pohledu Betisu vyvíjelo nanejvýš slibně, když se ve dvanácté minutě dostal k míči po odvrácené standardní situaci Rubén Pardo a bez okolků z hranice šestnáctky vypálil. Brankář Ortola by nejspíš jeho ránu dokázal zachytit, jenže stínující obránci ještě dráhu letu míče nešťastně změnili, a tak Pardova střela skončila přesně u levé tyče.

Po změně stran už ale domácí příznivce radost brzy přešla. Hned v osmačtyřicáté minutě totiž Nenad Krstičič využil špatné rozehrávky soupeře a překvapil všechny přízemní ranou z více než dvaceti metrů na přední tyč, která brankáře Adána nachytala nepřipraveného zasáhnout a bylo srovnáno. A brzy bylo ještě hůř.

Od trefy srbského záložníka uplynulo sotva deset minut a ukazatel skóre již ohlašoval průběžný stav 3:1. Nejprve rychlý útok Alavése po pravé straně vyústil v perfektní Vigarayovu přihrávku před odkrytou branku, kde již Rubén Sobrino neměl sebemenší problém uklidit míč do sítě. V osmapadesáté minutě pak nezastavitelný Vigaray předvedl další velkou parádu, když se umně uvolnil u rohového praporku a prudkým přízemním centrem na přední tyč vybídl k zakončení nabíhajícího Sobrina, jenž ve skluzu propálil zblízka bezmocného Adána.

Odevzdaný Betis se již ve zbytku utkání na žádnou odpověď nezmohl, a naopak ještě v poslední čtvrté minutě nastavení inkasoval počtvrté. Další rychlý kontr Alavése tentokráte po levé straně podnikl Aleksandar Katai, který přesprintoval všechny hráče soupeře a tváří v tvář Adánovi zachoval chladnou hlavu. Alavés tak pojistil své postavení ve středu tabulky a dotáhl se k devátému Espanyolu na vzdálenost dvou bodů. Betis se naopak propadl na patnácté místo, což může napravit v příštím kole na půdě dalšího nováčka z Leganés, který stále nemá jistou záchranu.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Deportivo La Coruña 2:2

30.04.2017 12:00

Góly: 4. Jhon Mondragon, 78. Juanfran (vl.) - 18. Guilherme, 70. Guilherme

Jen dvanáct minut dělilo La Coruňu od ligové záchrany. Kdyby na půdě již sestupující Osasuny udržela těsné vedení, které jí zařídil svými dvěma trefami Guilherme, ve zbývávajících třech kolech by hrála jen o konečné umístění. I tak je však její udržení se v nejvyšší soutěži na velmi dobré cestě.

V tuhle chvíli totiž dělí Deportivo od sestupové osmnácté příčky celkem osm bodů, takže má opravdu vše ve svých rukou. Pamploně se nepodařilo ani na pátý pokus uhájit čisté konto a nakonec byla ráda, že získala alespoň bod. K přesnému zásahu Jhona Mondragóna přidala na své konto vstřelených branek ještě vlastní trefu Juanfrana.

Vstup do utkání se domácím podařil náramně. Prvotní rohový kop jim sice nevyšel, každopádně následný centr už doletěl do nebezpečného prostoru, odkud Guilherme míč špatně odkopl, a toho využil Mondragón, který snadno zamířil na bližší tyčku. Navýšit vedení mohl po čtvrthodině hry Kenan, jenže bránu pouze přestřelil.

V 18. minutě bylo vyrovnáno. Juanfran poslal dlouhý centr z pravé strany do pokutového území, tam ho nedokázal zastihnout Luisinho ani Borges, ovšem na zadní tyči číhal Guilherme, jenž už pohotově skóroval. Po půlhodině hry mohli hosté získat kontrolu nad průběžným skóre zásluhou Andoneho, avšak ten ze složitého úhlu mířil pouze mimo.

Do poločasu si vytvořila La Coruňa ještě jednu možnost, nicméně Juanfran poslal balón pouze do břevna. I ve druhém dějství bylo mužstvo kouče Pepeho Mela o něco nebezpečnější, v 63. minutě se pokusil zapsat na střeleckou listinu Luisinho, ovšem pravačkou netrefil prostor mezi třemi tyčemi, a Andone pak nepřekonal brankáře Sirigua.

Dvacet minut před koncem se Branquiazuis již dočkali zaslouženého druhého gólu. Albentosa prodloužil pas z rohového čtvrtkruhu do brankového území, odkud Guilherme jemně tečoval za záda Sirigua. O osm minut později Osasuna určila konečný nerozhodný výsledek, neboť Juanfran zacílil do vlastní sítě po rohovém kopu soupeře.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 0:3

29.04.2017 20:45

Góly: 50. Luis Suárez, 76. Ivan Rakitić, 87. Luis Suárez

Barcelona zvládla nevyzpytatelné derby s Espanyolem a vrátila se minimálně do příštího kola na čelo tabulky. Ačkoli svému sokovi nedokázala v prvním poločase vstřelit jedinou branku, bezgólové skóre nakonec změnil Luis Suárez, který nakonec přesně zacílil i tři minuty před koncem. Mezitím ještě mimochodem vedení pojišťoval Ivan Rakitič.

Domácí se svým městským rivalem prohráli už čtyřikrát v řadě a ani jejich aktuální forma příliš nenasvědčovala tomu, že by mělo dojít k nějaké změně. V postatě se drželi jen první pětačtyřicetiminutovku. Pak ale hosté ukázali, že mají v posledních zápasech výrazný střelecký apetit, a už potřetí v řadě vsítili alespoň tři branky v jednom utkání.

Espanyol vstoupil do tohoto souboje hodně zostra a už v 5. minutě notně ohrozil bránu gólmana ter Stegena. Po jednoduché kombinaci se ve středu pole uvolnil José Jurado, jenž zkusil zamířit na vzdálenější tyčku, jeho pokus však skončil těsně vedle. Barca jinak proti dobře organizované obraně dlouhou dobu tápala.

Vůbec první střelu, která alespoň nějakým způsobem mohla soupeře vystrašit, vyslal Sergi Roberto až pět minut před přestávkou, jeho hlavička se ovšem neujala a nasměrovaná byla pouze do boční sítě. A ani Neymar pak se svou levačkou neuspěl. Vstup do druhého dějství však FCB vyšel náramně, využil totiž mizerné rozehrávky svého soupeře.

Suárez trestal, přebral balón ve středu pole, naběhl si do blízkosti brankáře Diega Lópeze, jehož chytrým zakončením snadno přehodil. Jako by Espanyol právě tenhle moment položil do kolen. Hosté začínali kousat čím dál víc. Neymarova možnost vyšla ještě vniveč, neboť z nulového úhlu prakticky nemohl překonat Diega Lópeze.

Po hodině hry se Brazilec ve službách Barcelony pokoušel Diega Lópeze překonat svým pokusem z dálky, hostující muž v rukavicích ale dobře zasáhl. Nakonec k jeho druhé kapitulaci došlo čtvrthodinu před koncem, to když Rakitič snadno využil přihrávky Messiho, a pak se po další chybě domácí defenzívy znovu prosadil dobře číhající Suárez.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Atlético Madrid 0:5

29.04.2017 18:30

Góly: 2. Kévin Gameiro, 17. Saúl Ñíguez, 18. Kévin Gameiro, 72. Thomas Partey, 90. Fernando Torres

Doma Las Palmas prohrálo letos pouze dvakrát a právě díky slušné bilanci na Estadio Gran Canaria se drží v klidné části dolní poloviny tabulky. Jenže proti Atléticu Madrid předvedlo jeden z nejhorších výkonů v sezóně a utržilo ostudný pětigólový debakl. Lepší generálku si před semifinále Ligy mistrů nemohli hosté vlastně ani přát.

Rozhodnuto o výsledku bylo vlastně už po osmnácti minutách hry, kdy se dvakrát trefil Kévin Gameiro a jednou Saúl Ňíguez. Ve druhém poločase si pak svěřenci trenéra Diega Simeoneho pohotový náskok bez větších problémů hlídali a přidali ještě dva přesné zásahy díky Thomasovi Parteymu a Fernandovi Torresovi.

Za pojištěním své třetí pozice, která jistojistě zajistí účast v základních skupinách Ligy mistrů v příští sezóně, vykročili Los Colchoneros náramně. Už ve 2. minutě poslal Saúl přízemní centr z levé strany na hranici brankového území, kam si naběhl Gameiro, a ten z blízkosti v jakémsi skluzu snadno překonal brankáře Javiho Varase.

V 17. minutě Atlético svůj náskok navýšilo. Koke usměrnil táhlý centr z rohového čtvrtkruhu na hlavu Saúla, jenž si v zakončení snad nemohl počínat lépe, a svou hlavičku usměrnil přesně do šibenice, kam se Javi Varas jen marně natahoval. A o minutu později po parádní kolmici Gaitána skóroval na hranici ofsajdu balancující Gameiro.

Z téhle studené sprchy se celek z Kanárských ostrovů prostě neosušil. A na svého protivníka nedokázal najít absolutně žádný recept. Těsně po obrátce mohlo být pro Las Palmas ještě hůře, avšak Gameiro z blízkosti trefil pouze bližší tyčku. V 68. minutě byl pak vyloučený domácí Boateng a Atlético si přesilovku jednoduše užilo.

V 72. minutě předvedlo moc pěknou kombinaci v šestnáctce, střídající Correa posunul balón dozadu na svého kolegu z lavičky Parteyho, který si snadnou střelou na vzdálenější tyč připsal na své konto letošní první branku v LaLize. Došlo také na náhradníka Fernanda Torrese, jenž snadno zužitkoval dlouhé přihrávky zleva od Filipeho Luíse.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Valencia CF 2:1

29.04.2017 16:15

Góly: 27. Cristiano Ronaldo, 86. Marcelo - 82. Dani Parejo

Real Madrid je vytouženému titulu opět o krůček blíže. V domácím zápase s Valencií totiž Bílý balet potvrdil roli favorita a porazil Valencii 2:1, byť se utkání jako v mnoha předešlých případech neobešlo bez pořádného dramatu a vítězného gólu v samém závěru utkání. Tentokráte se hrdinou večera stal levý bek Marcelo, jenž pět minut před koncem svou slabší pravačkou odpověděl na Parejovo srovnání úvodní trefy Cristiana Ronalda. K dotažení cesty za ligovým triumfem již Realu zbývá zvládnout poslední čtyři kola...

Přestože Valencie do utkání vstupovala s třemi prohrami v zádech, na jejím projevu to zprvu nebylo vůbec znát. První velkou šanci na otevření skóre měl Santi Mina, jenž vystihl nepovedenou malou domů Sergia Ramose, avšak Keylora Navase překonat nedokázal. Kostarickému brankáři ovšem v tu chvíli stálo štěstí, neboť druhý Minův pokus se otřel o brankovou konstrukci. Domácí se za neustávajícího deště v úvodu spíše hledali, ale po sedmadvaceti minutách již byli ve vedení. Kroucený centr Daniho Carvajala si vyhlédl Cristiano Ronaldo, jenž předskočil Eliaquima Mangalu a s přehledem uklidil míč hlavou do sítě.

V druhé půli již Real mocně usiloval o druhý gól a Benzemovu křižnou ránu zastavila až tyčka. Dvanáct minut po změně stran pak domácí dostali jedinečnou příležitost navýšit své hubené vedení, když Dani Parejo zbytečně ve vlastní šestnáctce stáhl k zemi Luku Modriće a na popud čárového rozhodčího následoval pokutový kop. Valencijský gólman Diego Alves je však pro penaltové exekutory známým postrachem a své pověsti dostál i tentokrát, neboť vystihl směr Ronaldovy střely a portugalské superstar zabránil v druhé gólové radosti.

Místo pohodové výhry Bílého baletu tak ještě došlo na pořádné drama. Osm minut před koncem totiž Parejo vymazal svůj předešlý hřích skvostným přímým kopem, který zamířil neomylně do horního růžku branky a Navas se již natahoval marně, byť si na míč sáhl. Nakrátko oněmělí příznivci Realu však stadion Santiaga Bérnabeua přesto opouštěli s úsměvem na tváři. V pětaosmdesáté minutě totiž propadlý centr převzal na hranici šestnáctky Marcelo, zasekl si míč do středu hřiště a povedenou křižnou ranou k tyči zařídil Realu důležité vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Granada CF 2:1

29.04.2017 13:00

Góly: 45. Carlos Vela, 84. Juanmi - 65. Adrián Ramos

Nezabrala ani léčba Tonym Adamsem za pět minut dvanáct. Granada se po veskrze mizerné sezoně definitivně s La Ligou přinejmenším na jeden rok loučí, neboť po další prohře s Realem Sociedad již andaluský celek ztrácí na nesestupové příčky více bodů, než může do konce letošního ročníku získat.

Adams, nekdější kapitán anglické reprezentace a legenda londýnského Arsenalu, se na začátku dubna zhostil role dočasného trenéra po neuspokojivých výsledcích Lucase Alcaraze. Dosavadní sportovní ředitel klubu však nastalý trend nedokázal zastavit, připsal si ve čtyřech kolech čtyři porážky a už tři zápasy před koncem ligy je o sestupu Granady jasno.

Jen hodně chabou náplastí pro padesátiletého kouče může být vůbec první vstřelený gól za zmíněná čtyři kola, když se v pětašedesáté minutě prosadil Adrian Ramos z centru Dimitriho Foulquiera. Šlo o vyrovnání na průběžných 1:1 poté, co na samém sklonku první půle otevřel skóre Carlos Vela. Místo vykřesání naděje na zázračné zmrtvýchvstání granadských však šest minut před koncem přišla černá tečka v podobě gólu Juanmiho, jenž tak stanovil konečný výsledek 2:1 pro domácí Sociedad.

Baskický celek se díky sobotnímu triumfu drží na příčkách zajišťujících postup do příštího ročníku Evropské ligy, ovšem z šestého místa jej může stále vystrnadit lokální rival Athletic, který má s dvoubodovou ztrátou zápas tohoto kola s Celtou Vigo stále před sebou.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sporting Gijón 3:1

28.04.2017 20:45

Góly: 33. Roberto Soldado, 47. Cédric Bakambu, 59. Cédric Bakambu - 73. Douglas

Villareal dokázal navázat na trošku překvapivě vítězství ve vloženém kole na půdě Atlética, porazil o záchranu bojující Gijón a minimálně do příštího týdne zůstane na páté příčce. A protože celek z Asturie ztrácí tři zápasy před koncem na bezpečnou sedmnáctou pozici stále šest bodů, v podstatě je jeho sestup níže zpečetěn.

Dá se říci, že domácí měli tohle utkání plně pod svojí kontrolou. Do poločasu se ujali zásluhou Roberta Soldada vedení, které jim notně pomohlo celou hru zklidnit, a po obrátce se dvakrát trefil ve výtečné formě hrající Cédric Bakambu. Jen slabou náplastí pak byl pro hosty snižující gól Douglase Pereiry sedmnáct minut před koncem.

Žlutá ponorka poprvé zahrozila ve 14. minutě, to když se ve vyložené pozici objevil R. Soriano, nicméně míč směřující do brány nakonec zastavil na brankové čáry záložník Isma López. Ve 24. minutě naopak mohl na druhé straně udeřit Moi Gómez, to by ovšem svým pokusem nesměl trefit pouze brankovou konstrukci.

Po půlhodině hry Xavi Torres dobře hlavičkoval, a kdyby gólman Andrés Fernández nezachránil svůj tým, kdo ví, jakým směrem by se střetnutí ubíralo. Naopak o pár chvil později Rodri Hernández hlavou prodloužil balón do šestnáctky na hranici ofsajdu balancujícího Soldada, jenž z blízkosti pohotově skóroval.

Těsně po obrátce Villareal přidal druhý přesný zásah. Bakambu si naběhl na exkluzivní kolmici J. dos Santose a před brankářem Pichu Cuéllarem v koncovce nezaváhal. Definitivně rozhodnuto bylo v 59. minutě. Soldado přihrál na hranici brankového území Bakambuovi, kterému opět nedělalo problémy překonat Pichu Cuéllara.

A to přitom těsně předtím mužstvo kouče Frana Escribáy spálilo další dvě možnosti, to když Bakambu v 53. minutě minul kýžený a chtěný prostor a po rychlém brejku nezacílil přesně ani Soldado. V 73. minutě se Sporting dočkal čestného úspěchu. Víctor Rodríguez nabil Douglasovi Pereirovi a ten balón poslal ke vzdálenější tyčce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona352564104:3381
2.Real Madrid34256392:3981
3.Atlético Madrid35218665:2571
4.Sevilla FC35208762:4468
5.Villarreal CF35189852:2863
6.Athletic Bilbao351951151:3862
7.Real Sociedad351941254:4861
8.SD Eibar351591154:4554
9.Espanyol Barcelona3513111145:4750
10.Deportivo Alavés3512121136:4148
11.Celta Vigo341351649:5744
12.Málaga CF351191544:5142
13.Valencia CF351171750:6140
14.UD Las Palmas351091652:6639
15.Real Betis351071838:5737
16.Deportivo La Coruña357111739:5932
17.CD Leganés35791930:5330
18.Sporting Gijón35592138:7024
19.Granada CF35482328:7420
20.CA Osasuna353102237:8419

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Douglas

Reagovat
jany kozak

ako je na tom Vela teraz?

Reagovat
Uwe háže buly

Jsou dvanáctí.

Reagovat
jany kozak

ja hovorim o Carlosovi Velovi zaujma ma preco uz nema take cisla a parkrat som videl ze ani nezacinal v zaklade

Reagovat
Uwe háže buly

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sila!

Reagovat
smazaný uživatel

Vela, ne Vale

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Pod clankom je tabulka

Reagovat
One-Real

Casemiro do základu nepatří, zvlášť když chybí jeden z BBC. Několikátej zápas v řadě mohl a zřejmě i měl být bez mrknutí oka venku. Jako typově odlišný hráč do soupisky určitě, ale v základu nemá co dělat.

Reagovat
Ed_Hazard

V lete si stiahneme Llorenteho. Uvidíme ako sa s tým pobije. Šancu posadiť Caseho má (to asi každé druhé DMko na svete). Tie Vidaloviny nám raz prehrajú dôležitý zápas..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už takhle máte problém s minutáží několika hráčů a přivedete ještě Llorenteho?

Reagovat
pantondavo

Však Kova, ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Ja by som ho nestaval ako posledneho. Skor priama nahrada za Luku, cize CM. Case pojde dufam na lavicku..

Reagovat
Mateo16

On tam sam chce hrat je to jeho najoblubenejsi post, priama nahrada za Luku je Isco

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mateo16

Co na tu tragediu povedat. ZZ na Casemira ktory 3 krat za sebou mal dostat redku a skoro nas stal titul nazor nezmeni si celkom slusne kope sam hrob.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal dostat redku...tak preco ju nedostal ? Ma to Real fakt osefovane ?

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť ti to říkají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že jo... a proto ji dostal Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

a za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mi zatrnulo

Reagovat
EXoRcIsT

RM fakt treba nove DM a aj brankara ale dufam ze to nebude DDG

Reagovat
CHONG

Jestli bude fungovat fax, tak je DDG jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

ukazalo se, že hrat to na 1:0 se neda, ale klobouk dolu v tech zaverecnych minutach po tom srovnani z primaku Marcelo proste top class ve všech směrech..radost sledovat

Reagovat
pantondavo

Konečně je ta tabulka správně.

Reagovat
Ángel di María 22

Neuvěřitelný, co jsme dneska předvedli za hovno. A Zidane ať už jde s celym Casemirem do prdele, to je uplně k ničemu hráč. Jen namazává soupeřům na góly, fauluje a dopředu neumí nic. Fuj ty vole. A velký ufffff.

Marcelo je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tahounem týmu je levý bek..neskutečný.

Reagovat
pantondavo

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám neskutečný, jaký A?

Reagovat
pantondavo

Tahoun týmu může být v každým zápase někdo jinej. V Barce Messi, budiž, tam není o čem, protože zbytek týmu je spíš průměr, ale v nabitým kádru nejlepšího týmu na světě prostě může být v zápase s Bayernem tahounem Ronaldo, v zápase v lize Isco, pak Marcelo, atd., to je výhoda širokýho kádru plnýho kvalitních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

S Bayernem byl tahoun taky Marcelo.

Být Messi v Realu tak je tahoun Realu, proto je nejlepší.

A Real bude nejlepší na světě až přestane hrát v základu dřevěnej Benzema a polodřevěnej Ronaldo, který je takový lepší Giroud (haha to už trochu přeháním, ale už vidím jak se všem madroidům začaly cukat prsty na klávesnici).

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslena penalta, neruda pro caseho po 3 za sebou, ramos na place..to je k zbliti tenhle paklub

Reagovat
smazaný uživatel

počkej si na karmu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel s tím nic nenaděláš, takhle to chodí roky, my jsme si to letos podělali těmi zbytečnými ztrátami venku.

Reagovat
pantondavo

Barca hraje až večer.

Reagovat
CHONG

Mluvit po osmifinále LM o vymyšlených penaltách je z vaší strany poměrně odvážným počinem.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

neni, v osmifinale byli 2 penalty, jedna jasna na neymara, a ty myslis tu druhou, kde po konaru suarez zahral divadlo, njn ale znam a ty taky schopnejsi herce

Reagovat
CHONG

po konaru

Reagovat
smazaný uživatel

aha tys poslouchal experty ve studiu, tak i pro tebe

https://www.youtube.com/watch?v=GrRFNVKbW6E

Reagovat
CHONG

Štěstí, že Suárez nemá po noze.

Reagovat
smazaný uživatel

stesti jsou papalasi v madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl. Jsou jiní kteří padají i bez kontaktu, např. ta vaše buzna.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
technecium

jo

Reagovat
misinho7

Reagovat
wwwx

penalty byli

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hokaido

To tímhle budete obhajovat každý rozhodnutí ve prospěch Realu následujících 5 let?

Reagovat
CHONG

Ne, jenom tím budu komentovat každý ufňukaný výkřik "katalánských" pokrytců

Reagovat
Hokaido

Lawyered.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted uz vis ze budes akorat za blbce

Reagovat
CHONG

Aspoň si budeme mít o čem povídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si myslí, že jsi psychiatr.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Dala sa piskat, blbost braniaceho hraca...

Reagovat
Ed_Hazard

Radšej dostať 2 góly a 6 dať, ako sa trápiť a strachovať do posledných minút. Toľko asi k tej neskúsenosti (ktorá sa tu preberala cez týždeň) našej lavičky.

Zo stredajšieho zápasu som mal super pocit, cítil som nadšenie. Teraz cítim kŕče v žalúdku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Škoda, ale Marcelo je frajer, ty jeho emoce jsou naprosto úžasný.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
vilp

Reagovat
Al Capone

Ten si za poslední mače gol fakt zasloužil.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Takovej klasickej domácí zápas Realu letos. Ale Marcelo respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý ale, že po hned nástupu ZZ to bylo přesně naopak. Pokud si to dobře pamatuju, tak doma vůbec nebyly problémy a venku jsme se hrozně trápili.

Reagovat
Visca el barca

Je to taková zvláštní sezona. Pokud to bude o tři body, tak nás budou fakt mrzet ty naše faily v podobě Alavésu, La coruni atd... S čelem máme bilanci dobrou, řekl bych možná nejlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Dody10

Reagovat
misinho7

Marcelo, to je neskutocne co ten chlapec predvadza najlepsi LB a nas najlepsi hrac v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

To je aj dovod, preco za tento rok dostane zlatu loptu Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

bez trofeje těžko

Reagovat
misinho7

tss ale mozno bude mat Copu ..to ho zachrani

Reagovat
pantondavo

Messi? Letos? Za co?

Reagovat
Miguel19

Za hodnocení na whoscored.

Reagovat
smazaný uživatel

A attacking score na squawce.

Reagovat
Mateo16

Bale 3 a Danilo 4 najlepsi hrac RM. Marcelo sa absolutne nechyta

Reagovat
pantondavo

Já bych do TOP 3 letos dal klidně Mbapého, nebo jak se píše. CR bohužel, pokud nevystřílí finále a neprobere se v lize, Messi by tam byl jen ze setrvačnosti, letošní sezona rozhodně není jeho, no a nikdo další mě moc nenapadá, v Juve nikdo nevyčnívá, Chelsea neměla LM, nevim, letos to bude nejspíš jen z nudy.

Reagovat
LAM

Letošní sezona není jeho O level před všema a k tomu 50 golů.Vyloženě ze setrvačnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
pantondavo

To je ale tím, že jsme zvyklí jen na CR a Messiho v TOP formě. Letos hrajou oba za svoje možnosti, oba měli dost zápasů, kde byli vyloženě neviditelný a nepomohli svým týmům. Když se odprostíme od gólů (na to je zlatá kopačka), tak by to chtělo trochu osvěžit někým, kdo září aniž by to byla jehopovinnost.

Ale klidně si běžte mastit dál nad Messim, nechci vás při tom rušit.

Reagovat
Visca el barca

nebejt letos messi ty demente, tak hrajem evropskou

Reagovat
Neutron

o to je to smutnejsie...

Reagovat
LAM

Ne Leo jich fakt hodně neměl.Asi tak 5 za sezonu.Jinak tlačí naší káru dost často sám.Ale jak vidim s tebou o tom nemá cenu nijak polemizovat.Ty koukáš na jiný zápasy.

Reagovat
pantondavo

Tak já Barku nesleduju, jen jsem si teď vzpomněl na ty 4 poslední v LM. I když v odvetě proti Juve idět šel, to je fakt, akorát nemohl najít bránu.

Reagovat
LAM

Já Barcu nesleduju Rdši někam zalez

Reagovat
Uwe háže buly

Kvalitní trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje pod svoje moznosti? jako ja nevim, komentovat neco pod ligou, kterou ani nesleduju, co z toho mas?

Reagovat
pantondavo

Takže ve vyřazovací fázi LM to byl hráč, kterejs i zaslouží zlatej míč? Opravdu? Ty asi sleduješ jen ty zápasy, kde dáv góly, no a já mám zas štěsstí na ty ostatní, kde nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM sere Velkej bilej tesak, promin.. Ja hodnotim vykony hrace na zaklade dlouhodoby souteze a tam Messi ma letos fazonku. Ale chapu, ze to ma nekdo jinak. Jenze ten tvuj vystrel do tmy byl fakt dost mimo, nezlob se

Reagovat
valloire

Sorry, dlouhodobá soutěž je sice hezká věc, ale když většinu zápasů hraješ proti týmům s minimálně 20x nižším rozpočtem, tak to moc vypovídající není. Opravdu velkej hráč se ukáže v těžkých zápasech typu PO LM......

Reagovat
smazaný uživatel

I tam ti může vyjít los na slabé týmy.

Reagovat
valloire

ale pořád to neni Granada

Reagovat
technecium

TVL a ty stříkáš z Pelého, kterej dal 1000 gólů poloprofesionálům z pralesa

Reagovat
valloire

Něco jako indiáni na Copě? To sice dal, ale přišla Copa Libertadores, Copa America a hlavně MS a ty goly dával furt.

Reagovat
technecium

No protože i ostatní byli poloprofesionálové

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
technecium

Fotbal před rokem 1990 byla fraška. Samej doping, 5 útočníků, Franco, debilní formát PMEZ, MS na úrovni českýho ligovýho poháru

Reagovat
technecium

To se to vyhrávalo

Reagovat
valloire

Jenom Barca moc nevyhrávala. Ale za to může generál. NE?

Reagovat
valloire

samej dopink - Operace Puerto, útočníci jako dneska - 5 naposledy tak v 60, playoff - jenom mistři (takže bez klaunů), MS - pouze kvalita, žádnejch 32 týmů a víc

Reagovat
technecium

No jasný, nikdo nic nekontroloval, tak si všichni mohli jet na čem chtěli. Jenom mistři, ale jen ze 4 kvalitních lig, takže to stálo za nic, na MS poloprofesionálové a indiáni co se sotva naučili mluvit

Reagovat
valloire

dneska se kontroluje, ale jenom u někoho, mistr rumunský ligy vás vynuloval, vítěz rakouskýho poháru taky indiáni tak u 3 celků, dneska tak u 10, profíci nebo myslíš, že Rexach makal ve fabrice?

Reagovat
technecium

Ty si furt meleš dokola nějaký svoje polopravdy, to fakt nemá smysl

Reagovat
valloire

a ty vůbec nevíš o čem mluvíš, porazila vás i Sparta a nás taky ty kvalito

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brdo, me by zajimalo, chcete vy najit nejakej stycnej bod, odkud by ta debata stala za precteni i nefanouskum Realu a Barcelony? Vy se zakopete na tech nejextremnejsich polohach a nehnete se proste

Reagovat
valloire

Verdun hadr tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy to je zajimavy, kor dneska, kdyz zacinas otvirat i okynko do historie.. A s techneciem se da diskutovat, nekdy potrolli, ale uz se taky profiluje jako normal

Reagovat
valloire

Jo, on je z těch normálních, ale je ovlivněnej posledníma rokama a o historii si četl max na forcabarca. Ale jsou tu jiní experti jako addyn, Barca2, roberos, Kokosa. Aspoň je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je skoda, ze ser v tech obrovskych vlaknech vlastne ztrati nejaka ta ucta k souperi nebo jak to nazvat. nebo proste rict, ze Real neni jen Ronaldo a Barca Lionel. Ted jste zdanlive na koni vy, mate supertym, dlouho jste nebyli tak silni. Lavicka nabusena plna mladejch nazhavenejch kluku, formu mate..to tady skoro nikde nevidim. Nebo ze Barca letos prekrocila svuj stin a prestala hrat to vsivy 4-3-3, ze Barca bude predelavat stadak..to si proste neprectes..Furt ti dva

A ve vasem tabore je taky par expertu

Reagovat
valloire

O naší lavičce si přečteš....Takovou ani nepamatuju. Za pár let si někdo bude číst kádr Realu a nebude chápat. 4-3-3 je dobrý, nejlepší tým v historii fotbalu takhle hrál....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavka je silenost no. Jen je otazka jestli je to nenazranosti Realu nebo uplna nutnost. Spis bych se priklanel k tomu druhymu, vysledky to nese a historie si pamatuje jen viteze...a k tem potrebujes presne takovou lavku potazmo kdyz to je lavka nejvetsiho klubu na svete, ze ty kluky tam Zizou vypusti a oni by meli zrat travu Ale pak sou tu i hraci na ni jako James no, tak sem myslel tu nenazranost, kdyz hrac za 70 mega a je regulerni nahradnik U Barcy sem na to byl uz alergickej, evokovalo to ve me tu Pepkovu nudnou hru. A sem fanda 3 obrancovych systemu, je to vetsi zabava pro me

Reagovat
valloire

Nenažranost to není. Jenom skvělej výběr hráčů. Vazquez, Isco, návrat Moraty, Asensio...to není náhoda, to je trend. Stavět to na Španělech, ti jsou od mala hrdi na Real a nejsou to žoldáci. Říkám to pořád, klub má stavět na hráčích z té země, odkud je. James je sice drahej, ale můžeme si něco podobnýho dovolit. 80 stál .Na systém jsem konzerva, nějaký experimenty s 3 obráncema

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Jeseho, mel sem ho rad, treba se taky jeste vrati domu jinak konzervo souhlas a dik za pokec

Reagovat
smazaný uživatel

Udrzet si takhle zajimavou formu, co ma Leo od rijna( zari mu nepocitam, tam byl matnej) do konce dubna taky neni zadnej med. A nebavime se o "nejake forme" bavime se o superforme v nejlepsi lize na svete. Ikdyz ji hraji Granada, Eibar a jiny streva. Furt sou to zas kluby, co hraji spanelskou nejvyssi soutez, sou konfrontovani s absolutni spickou 4x do roka, ne-li vickrat, maj tam hladovy kluky co se chtej na Barcu vytahnout.

Jako asi znim jak kniha ,ale tohle udrzet po 38 kol, jakosorry

Reagovat
valloire

Okolo sebe má superhráče, když má takovou formu, proč ji neukáže v LM? A nemyslím skupinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tohle nechci resit, ja se sam vmontoval do vlakna o lize

A nemyslim si, ze by nejak Leo stradal ani v te LM, ale tak ste v ni dal, chapu jak to myslis

Reagovat
valloire

Dominantní zrovna nebyl, ztrácel míče, goly nedal, lepší byl o dost Neymar. Nejmenovat se Messi, ani by ses ho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

LM skupiny nesleduju, nuda a furt se ty zapasy opakuji. V te vyrazovacce mu kazi ten punc to, ze vylitli + divny utkani co voni odehrali. Jak dostali tu trojku na Juventusu, tak myslim, ze byli v pi*i z toho Bartry. Doma uz to nedotahli, protoze mel Juventus nahrany a taky je to supertym.

Kolo predtim PSG, tam ani nevim jak hral, kdyz hraje PSG moc nesleduju hrace soupere Messi-neMessi A v odvete si je namazala cela Barca, takhle rozsypanej tym plnej sampionu sem dlouho nevidel.

A kolo predtim ani nevim koho meli, takze jo, muzes mit pravdu

Reagovat
valloire

Kolo předtím jaksi nebylo Kdyby aspoň řídil ten obrat, jenže ten řídil Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Znova: ja ho neresim na zaklade poharu....sam sem se vecpal do vlakna, kde bylo zmineno, ze v lize je spatnej nebo co

A jak je ta pamet pomijiva( teda u mne)--uz ani nevim, co tam bylo uplne do detailu za ty kontroverze. Suarez skok plavmo a? uz fakt nevim..ale super zapasy. Ze to ridil Junior jen dobre, at si zvyka na to lidrovstvi i v Barce

Reagovat
valloire

V lize hraje dobře. Na GB je to málo, což protivný tábor nechápe. V tom zápase s PSG toho bylo víc, ale tak já jsem zaujatej. Psalo se o spornejch situacích a všechny pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, to nerozporuju, tahle vec mozna fakt prebije i ten historickej obrat Orebro taky ukoncil karieru na zaklade jednoho spatnyho vysledku, ten na ne taky do konce zivota nezapomene

Reagovat
valloire

Už přebila. Četl jsem. Pamatuju ty obraty Realu a nikdo nikdy nezpochybnil způsob, jakým k nim došlo. Byla to totiž síla týmu, ne pomoc sudího.

Reagovat
Kenneth

Aspon se na tu tabulku podivej ty "strevo"...

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ten Eibar? ten sem tam hodil takovym troubum jak ses ty prave, co nectou co pisu a snazi se pitvat i v hovne

Eibaru fandim, hlavo

Reagovat
pantondavo

V pohodě, hele, je fakt, že oproti minulý sezóně se dost zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

de to kolem mne, ale nekdy to proste nejde nereagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tak asi Messi musel udělat, aby patřil mezi ty nejlepší

Reagovat
valloire

Co takhle jít někdy dál v LM a dát v PO nějakej gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý má novou taktiku, ve finálových zápasech nebude hrát, ale bude stát u lavičky, poskakovat, brečet a tahat kouče za uši, prý už díky tomu někdo vyhrál GB.

Reagovat
pantondavo

Cry me a river

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo, dřevák, Messi je lepší.

Neumřel jsi? Protože mi příde že tě každé slovo proti Ronaldovi zraňuje. Neumři pls

Reagovat
pantondavo

Vidiš a přitom Ronalda vůbec neřešim a moc pozitivních věcí jsem o něm moc nenapsal. To spíš ty nějak nedáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, jdu si utírat slzy do Messiho dresu

Reagovat
pantondavo

Beztak je podepsanej od Ronalda!

Reagovat
pantondavo

Nepíšu, že není, ale letošní sezona, pokud nějakou haluzí nedá Barka ligu, je obecný zklamání, proti tomu snad nebudeš nic namítat, ne?

Reagovat
LAM

Za to že je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nevidím logiku a Marcelo je fakt mimořádný, pokud by Real vyhrál ligu i LM a on udrží výkonnost,tak proč ne? I když je Messi jinde než všichni ostatní, pokud vyhrajeme jen pohár(?), tak za to se míče nedávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ten mír Marcelovi přál. A tím, že se teď udílí "starým dobrým" způsobem, tak má i relativně vyšší šanci, než v minulých letech.

Reagovat
smazaný uživatel

No a hlavně na tu cenu v minulých letech neaspiroval, takové výkony jako letos nikdy neměl, i když byl vždy dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, hlavní ale je, že se změnil způsob rozhodování

Reagovat
LAM

Může bejt vysoko,ale Leo je teď jasně nad všema.

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pravda LAM, je to az do oci bijuce

Reagovat
smazaný uživatel

*míč

Reagovat
Billy McClane

Aktualne kurzy:

http://www.nicerodds.co.uk/fifa-ballon-d-or

Len dodam, ze vcera bol Bale na tretom mieste

Reagovat
jany kozak

ze Vardy

Reagovat
LAM

Messi tam je vakrát proč?

Reagovat
pantondavo

Protože je nejlepší nejlepší.

Reagovat
Mrvinho

Krycí jméno Roncka je Messi Ronaldo byl smutný že Leo už dlouho nevyhrál tak jde letos taky za Messiho aby byli všichni spokojení, i když vyhraje Ronaldo tak vlastně vyhraje i Messi a všeci budou spokojeni. A v PD sekci zavládne klid a mír

Reagovat
Kenneth

Neymar, Bale

Reagovat
madridcan

Bude ma velmi mrziet ak tuto sezonu prejebeme len kvoli Zidanovmu zatvaraniu oci pred realitou.

Reagovat
madridcan

Inak to tu este nikto nespomenul, ale Sociedad nam s najvacsou pravdepodobnostou zabezpecil pohodove tri body z Granady.

Reagovat
smazaný uživatel

* Perez

Reagovat
madridcan

Jop... https://m.youtube.com/watch?v=O5UPAa4BQfs ked vyssia sila zasiahla v inom zapase, tak asponze dneska maju tri body

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je krádež roku asi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To prijde mezi Atletama vhod no. I kdyz podle toho jak to vypadalo proti Deporu, tak to becko by stejne bylo schopny porazit i nekoho mnohem silnejsiho.

Reagovat
madridcan

100 pre Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrari

Reagovat
technecium

Heh, tak 50 gólů v sezoně najednou nic neznamená.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
pantondavo

49

Reagovat
technecium

To je podstatný rozdíl. Zvlášť když zvážím, že kromě CR7 a LM10 tohoto čísla ostatní hráči pravidelně dosahují.

Reagovat
pantondavo

To byl trolling

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Palmy velkej hype a nakonec můžou bejt rádi, jak málo bodů je letos potřeba k udržení Naopak Atlético @ 1.7 easy money

Reagovat
smazaný uživatel

A to poslední dobou ta diskuse vypadala relativně obstojně..

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
pantondavo

Reagovat
technecium

jo

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
LAM

Paráda.Tohodle zápasu jsem se hodně bál,ale nakonec pohodový vítězství který není na Espanyolu moc obvyklý.

Suarez začal konečně střílet goly a Messi ve druhym poločasu neskutečnej

Liga asi bude vyrovnaná až do konce.

Reagovat
technecium

Real by byl vtipnej vítěz. Horší obrana i útok než my, ani jedno vítěztví..

Reagovat
valloire

Reagovat
berger321

Já myslím, že ať to bude kdokoliv, tak to bude vtipné oproti minulým sezónám.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
berger321

A můžeme si za to sami. Nikdy nepochopím zápas s Alavesem nebo prohru v La Coruňi. Ty byly moc zbytečné. Každopádně ještě měsíc zpátky jsem nečekal, že budeme hrát až do posledního kola. Za mě spokojenost. Na tu letošní bídu z toho máčkáme snad maximum

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemá smysl řešit jednotlivý ztráty, ale je pravda že jich bylo víc než v posledních letech. I ten jeden bod navíc by nám podstatně zvyšoval šance, přece jenom Real těžko někde prohraje/dvakrát ztratí. Ale kdo ví, výhra už je i to, že jsme pořád reálně ve hře.

Reagovat
Visca el barca

No když budem brát jen Luchovu éru, což se na složení týmu sluší a patří. A taky to, že vyhrajem už vše. Tak první sezóna 94 bodů, loni 91 a letos 90. Takže nás ta ztráta především s Alavesém může mrzet hodně.

Reagovat
Phillipinho

Ty vole takze i Gimenez zraneni, to jsem fakt zvedavej koho Cholo na toho pravyho beka proti Realu posle

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nešlo o katalánske derby, povedal by som, že si Espanyol stavil. Hor sa na LM ... teda niektorí

Reagovat
madridcan

Predpokladam, ze Barca1 si bude chciet nahradit absencie po Juventuse a prvom zapase v PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi stále ubožejší. Mám odpovědět tvou mincí, Tak dobře : Jak si dovoluješ mně zakazovat sem chodit!!

Reagovat
madridcan

To sa na moju mincu velmi nepodoba, ale respektujem, ze z kanalu si velmi nevedel prisudit mince majitelom

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle jsi na mě vyjel nedávno, ale vím, že si často neuvědomuješ co říkáš.

Reagovat
madridcan

A ty zjavne komu to řikáš. Za nic take som na teba nevybehol a co si uvedomujem alebo neuvedomujem ta prave v tejto chvili zaujimat nemusi. S tebou mam akurat debaty o superoch Realu, ktora sa vcera opat potvrdila s problemovou Valenciou, ktora kusala do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nic nepamatuješ, ale to je fakt jedno, toto s tebou nemá smysl řešit. Co se týče tipů, tak jsi psal něco o tom, že ta Valencia s vámi zase něco urve a nestalo se tak. Jak to?

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/clanky/laliga-preview-34-kola-361689/?forum=1#post9368870

Oukej, tolko k tvojej a mojej pamati. Marne hladam kde pisem, ze Valencia nieco urve. V tejto faze sezony by som to nenapisal ani pre vyber galaxie. Dobru noc.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ty mas totiz jen falesny

Reagovat
CHONG

Podrážděný panic

Reagovat
valloire

ale on ti nic nezakazuje, to by byla škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo pár hodin a ta tabulka hned vypadá líp. Tak nějak věřím, že to ještě urveme!

Reagovat
valloire

O to větší bude zklamání. Zkušený tým dá soupeři šanci, aby ho nakonec brutálně uvedl do reality a ukázal mu, kdo je pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, snad to Sevilla ukaze.

Reagovat
Billy McClane

Tak nic ine ako verit ti ani nezostava, kedze od toho zavisi tvoja pritomnost na EF na dalsi mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

má pravdu Billy

Reagovat
smazaný uživatel

Certe, ty nikdy nespis

Mozna tak Bruce mel vzdy pravdu, tendle e-e

Reagovat
valloire

Billy je z těch, co má pravdu. Jsou tací mezi námi, takhle se narodíš. S pravdou v srdci...

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses generator odpovedi

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno kto tento rok vyhra LM ci Ligu , Messi proste ZL musi ziskat, je o level pred vsetkými

Reagovat
smazaný uživatel

Víš , že v té soutěži o nejlepšího fotbalistu nerozhoduje kdo je nejlepší fotbalista, ale kdo byl nejvíc vidět v úspěšném týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom preco to ma vyhrat tento rok Ronaldo ?

Reagovat
smazaný uživatel

No mě se neptej, nerozumněl jsem tomu už vloni. Letos má ještě šanci někde poskakovat u lavky a když to ten jeho tým zase uhaluzí, tak bude favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

proste tento rok ak to nevyhra Messi tak by tu cenu mali zrusit, minulý rok bol tiez najlepsi ale tam mal ronaldo Lm a Euro to sa obhajit da..ale teraz nema nik absolutne ziadnu sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce roku je strašně daleko, nemá cenu to rozebírat teď. Zatím si myslím, že tam jsou rozdíly obrovské, ale víš, že když to někdo nechce vidět, tak to tam prostě neuvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

sak presne, ale tak co uz, hlavne ze my co mame otvorene oci si tohto genialneho hráča uzivame :)

Reagovat
Dayman

"je jedno kto tento rok vyhra LM ci Ligu , Messi proste ZL musi ziskat"

Reagovat
valloire

Rozhovor ajnštajnů.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

na to, ze niekto vidi ze je Leo o level pred ostatnými nepotrebuje IQ 160 staci mu mat otvorene oci a sledovat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, že se bere kalendářní rok...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
r3

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

@Addyn/Adam/MilujemBarcu: Skús písať aj o niečom inom ako len o ZL, o ktorej píšeš na každej stránke

Reagovat
Rssa

Pekny zapas, Luis prisel ke brankam jak slepy k houslim...

Reagovat
Hristo Stoichkov

I tak buďme rádi, že je bez problémů proměnil, protože tyhle stoprocentní tutovky často totálně zazdí.

Reagovat
Rssa

Ja rad jsem, taky jsem trnul, jestli takove sance promeni, kdyz se zrovna nachazi v palicskem obdobi,

Reagovat
blaugrana

Kde je ten bohabojný fanúšik tých espanyolských mrdiek?

Reagovat
10FKK

nejspíš se oběsil...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Nestretli ste v dverach od šachty?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik.

Reagovat
blaugrana

Tu je.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Carrick

Člověk by si chtěl na fóru přečíst nějaké hodnocení zápasu Atlética a nikde nic, pořád dokola vše jenom o Barceloně a Realu, fakt tragédie tady.

Reagovat
valloire

Jaký Atletico? Co to je za klub? Neznam.

Reagovat
loki5

To nikdo z Realských jajáčků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reportáž z utkání se připravuje.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Phillipinho

Jojo opravdovy fanousky spanelskeho fotbalu tady bohuzel nenajdes, v lete se zas rozjede stranka spanelskyfotbal.cz to je o necem jinym.

Reagovat
Raul=Real

Tak to by bola parada...na tu stranku som chodil pomerne pravidelne je to uz ale iste, alebo su to len take lastovicky zatial?

Reagovat
Phillipinho

Mela by to byt tutovka uz.

Reagovat
Phillipinho

1.6.2017 oficialne zacina provoz.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sa to trochu prečistí od wannabe fandov Messiho a Uefalony

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si ako spojený s tou stránkou? Admin alebo niečo podobné?

Reagovat
Tigerinho

na konci roku přišel registrovanejm uživatelům mail...

Reagovat
blaugrana

Gomes mal včera celkom solidný prvý polčas, možno v ňom predsa len niečo bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že z něj postupně opadá ta nervozita a přestává dělat tolik chyb a zápas od zápasu se zlepšuje. Třeba příští sezónu překvapí a bude jeden z nejlepších na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad už v jinem týmu

Reagovat
ADM

Cristiano Ronaldo včera jedním gólem přispěl k výhře Realu Madrid nad Valencií a v pěti nejprestižnějších evropských ligách (anglická, španělská, italská, německá a francouzská) nastřílel již 367 branek. To je nový rekord, o který se do včerejšího odpoledne dělil s Jimmym Greavesem, ten mezi lety 1957 - 1971 nasázel za Chelsea a Tottenham 366 ligových gólů.

A Messi skončí hneď za ním alebo možno aj pred. Takisto v LM. Neuveriteľné čo sledujeme Škoda, že sa vo finále LM nestretli neskôr, vtedy ešte neboli na vrchole.

Reagovat
madridcan

Skoda, ze vcerajsou penaltou si pravdepodobne zavrel dvere ku kote 25, ktoru nedosiahne prvykrat za tu dobu co je u nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga to jistí

Reagovat
madridcan

Skor jeho najoblubenejsi super Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak domluvená je zatím jen Málaga. Se Sevillou to budete muset na klasiku.

Reagovat
madridcan

Ved to pisem

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Messimu schází 19 gólů, takže určitě Ronalda předstihne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Carrasco nakonec bude fit na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Gimenez? Na Marce píšou, že Vrsaljko už trénoval, takže to nebudou muset nějak na rychlo lepit Savicem nebo tak?

Reagovat
Phillipinho

Gimenez nestihne ani jedno semi a Vrsaljko podle me v zakladu po takovy dobe nebude, takze vzadu Savic-Godin-Lucas-Filipe.

Reagovat
smazaný uživatel

A Juanfran je na tom ako ?

Reagovat
Phillipinho

Ten taky nestiha ani jedno semi.

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=zk1ssv7W9tc

Další parádní výkon.Ve druhym poločase si je tam vodil jak slapý koně Pokuď tak bude hrát až do konce sezony tak to bude jedna z nejlepších jeho sezon s pohledu golovosti a hry dohromady.

Doufám že novej trenér pořádně využije jeho a Neymarovy kvality a posune tým zase dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš že se tady výkony proti takovým týmům nepočítají?

Hráč má doklepávat do prázdný ve čtvrtfinále LM proti Bayernu, takhle se určuje velkolepost.

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánske deti Kedysi to boli nedôležité zápasy, potom "slabí" súperi, teraz škaredé góly ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem s tím začal až teď, EF mě zničil

Reagovat
valloire

No někdo nezvládne ani to že?

https://youtu.be/Hnk9Pim_NRU?t=114

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to je ale špatný fotbalista

Reagovat
Mateo16

To sa mi iba zda , to naozaj nemoze byt pravda

http://futbol.as.com/futbol/2017/04/30/primera/1493506279_974146.html

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna - Depor

Zápas kvalitou spíš Segundy, hodně nepřesností, což ale taky souvisí se stavem hřiště. Osasuně se po 6 měsících vrátil Javi Flano, a v tom vidím jeden z hlavních důvodů nepodařený sezóny - ostatně oni maj dalších asi 7 hráčů zraněnejch a je to znát hlavně vzadu. Oproti tomu byli Albentosa s Arribasem dnes spolehlivou stoperskou dvojicí, tam je další rozdíl. Rozdíloví hráči v Osasuně jsou dva - Sergio León má určitě kvality na to, aby hrál v týmu první poloviny tabulky, ne-li šestky a Berenguera musíme ulovit my, ten má spoustu potenciálu a dneska to na lajně zase předvedl, hlavně směrem dopředu.

Co Osasuně musí závidět skoro každej klub ve Španělsku je neskutečný publikum, zpívaj a skandujou celej zápas, ať Osasuna vede nebo dostává 7. gól. Dnes to samý, byli slyšet celej zápas, i když se vlastně potrvrzoval sestup jejich týmu. Hráči pak obešli celej stadion s bannerem, na kterym děkujou fanouškům, což bylo super gesto a naprosto zasloužený. Takže doufám, že Osasuna za rok zpět, už jen kvůli tý atmosféře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

palmy pekne rezignovaly na konec sezony, coz je skoda, potencial tam urcite je, mozna je to tim, ze setien konci a za tu dobu tam neco prestalo klapat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velice rád za Rakitičovy poslední zápasy a důležité góly. Jeho už od první sezony polovina fanoušků neustále vyhazuje, ale on neustále dokazuje, že je pro nás strašně důležitým hráčem. Žádná z posil do zálohy za poslední 3-4 sezony se mu ani nepřiblížila, to asi nebude náhoda.

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

taky mám za raketu radost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zlepšil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, my sme sa už zachránili a Real má stále dohrávku k dobru, Delfínolone aka UEFAlone zostanú len oči pre plač.

Ale, ja to vidím tak, že sme vyhrali, Jurado ten gól dal a potom neurobil hentú pič...vinu a Barca si za celý zapas ani neškrtla, výhra 1:0/2:0 a hotovo, k čomu by aj došlo nebyť Juradovej super asistencie

Reagovat
10FKK

Piču ptáku vopelichanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

https://www.facebook.com/bewarmers/videos/1304741776302927/

Byť toto faul na Messiho, uf to by tu poniektorí nerozdýchali

Reagovat
blaugrana

Pre Krista. Ty si si začal dopisovať s madridcanom?

Reagovat
madridcan

Nie. Bude si pisat s tebou ake lieky uzivas, ked vidis meno Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jak od Ramose.

Reagovat
Ed_Hazard

Len bez karty (a s tým že trafil loptu )

Reagovat
smazaný uživatel

No a Ramos trefil nohy.

Reagovat
Ed_Hazard

Však to píšem

Reagovat
technecium

Dal bych mu rudou. Ty kráso ale tímhle se netrefit, tak mu ty nohy amputuje.

Tohle nepatří do fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem v čom je chyba, že klub ako Betis hraje takto zle.

Reagovat
Switchback

ot: Di Maria se zase ukázal, idiot

Reagovat
teenz

?

Reagovat
madridcan

https://m.youtube.com/watch?v=HagS-aLds08

Ako fakt zakerne. Pripomina mi to frustraciu Pepeho. Prisli pravdepodobne o titul, tak sa mu zatemnilo pred ocami.

Kazdopadne Switchovo ,,zase"' znie tak katalansko komicky

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Idiot, ale to v kariere udela vetsina hracu. To slovo zase u Angela moc nechapu.

Reagovat
Switchback

Reagovat
teenz

Jak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta setrila asi hracov. Nevadi, hlavne nech sa im podari vyradit united.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, Athletic, Atlético a neprohra Málagy na tiketu = easy money

Reagovat
Hristo Stoichkov

Málaga úžasná, poslední týdny mají fakt formu, s Míchelem šli abnormálně nahoru. Kádr mají slušný, takže to byla otázka času, ale i tak zaslouží pochvalu. Sevilla strašná, už aby Sampaoli zmizel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj hezky se na to kouká, uvidíme jestli to přenesou i do dalšího ročníku, ale mohli by...základ (finance ) tam je. Sevilla nebýt super začátku, tak jsou někde uprostřed tabulky

Reagovat
Phillipinho

Aby se Sevilla jeste nestrachovala o 4. misto, ale podle me to daji. Villarreal by musel bodovat na Nou campu, aby mel jeste slusnou sanci je preskocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom se do toho zamotali my, tak bychom museli vyhrát na Alavésu a doma proti Leganés, přičemž ale oni by museli prdnout doma se Sockama a na Bernabeu. To je představitelnej scénář, problém je v tom, že v posledním kole maj doma Osasunu a my jedem na poslední zápas Calderónu Ale zase máme lepší vzájemnou bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

při tomhle scénáři by se do toho ještě mohly zamotat i Socky...ale spíš myslím, že Sevilla příští zápas doma neprohraje a proti Osasuně si v klidu zastřílej

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda , že to Realu chtějí vzdát.

Reagovat
madridcan

Uz neplac tolko preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Kde presne breci?

Reagovat
Phillipinho

Sandro ma prej vykupku 6 mega a hodne nabidek, jsem zvedav, kdo ho nakonec ulovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to poklad, s narůstajícím sebevědomím se z něho stal skvělý hráč. Rychlost, energie, práce pro tým, zakončení... Doufám, že zůstane ve Španělsku.

Reagovat
vilp

Theo. Tak snad konečně Guerreiro, jiná varianta stejně asi není.

Reagovat
stas87

Myslis toho z BVB? Tak ten podla mna toto leto urcite neodide.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas s kolegy nade mnou, malaga sla pod michelem neuveritelne nahoru,hlavne promenujou sance, ale treba valencia mohla s nimi na konci srovnat a seville taky nechavali presprilis prostoru....

prohra celty je pro me spis prekvapenim, protoze tenhle zapas nevypousteli jako ty ostatni predesle a krome iaga hrali temer v plne polni

co se tyce padaku, tak pokud lega doma porazi betis, coz verim je ano, tak je jasno, ambiciozniho tymu sportingu bude skoda a fans maji rovnez skvele pokud tu byla rec o atmosfere na sadaru..

nejzajimavejsi je situace okolo pricek zajisrujici EL, tam jsou bodovy rozdily, zalezi nakolik je tato soutez pro dane tymy zajimava, na los jsem momentalne nekoukal

a potom je tu jeste souboj o 3.flek do zakl. skupiny LM, ten preju atletum, protoze jak uz je zde zmineno, nebyt haluzi tak by sevilla bojovala v tabulce podstatne niz, na los jsem taky nekoukal

Reagovat
smazaný uživatel

ted koukam na kalendar, a muze to byt jeste zajimavy kdyby socky chteli zabojovat o EL proti seville, mohla by ponorka jeste 4.misto uvalcit, zakl. sk. LM maji snad jistou atleti, protoze sevilla ma zapas na SB, a kdyby chtela sevilla tady zabojovat, muze byt drama o titul, jinak ma nejlehci los asi athletic..

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka se asi na 4.misto nechyta, to by musela sevilla vsechny 3 zapasy prohrat

Reagovat
pawelFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele