LaLiga - souhrn 34. kola

20.04.2018, 22:50, aktualizováno 23.04.2018, 22:55
Komentáře a souhrny
Bilbao na domácí půdě nestačilo na Levante. Atlético Madrid hrálo bez branek s Betisem. Alavés veze body z Las Palmas, které doplnilo Málagu, která překvapivě zdolala Real Sociedad, na cestě do druhé ligy. Girona před vlastními fanoušky podlehla Espanyolu. Celta Vigo remizovala s Valencií. Getafe veze body ze hřiště Eibaru. Deportivo La Coruña neprohrálo počtvrté v řadě, jeho situace je ovšem po remíze s Leganésm nadále kritická...

Athletic Bilbao - Levante UD 1:3

23.04.2018 21:00

Góly: 8. Raúl García - 42. Enis Bardhi, 44. Enis Bardhi, 90. José Luis Morales

Hodně nepříjemná zpráva dorazila v pondělí večer do La Coruni, Levante totiž získalo tři body na San Mamés v Bilbau a jeho záchrana je na spadnutí. Las Palmas a Málaga se s LaLigou loučí, La Coruňa má ještě teoretickou šanci. Valencijský celek sice brzy prohrával, ale třemi brankami dokázal skóre otočit a nakonec zvítězit 3:1. Dvakrát se z přímého kopu prosadil Enis Bardi.

Athletic Club byl v zápase favoritem a svojí roli začal hned v úvodu naplňovat. Defenzíva Levante odolávala pouhých osm minut, než se úžasnou a dech beroucí ranou z dálky prosadil Raúl García. Nádherný fotbalový okamžik měl domácí posadit do sedla, jenomže místo další aktivity přišla pasivita. O pár minut později byl ve velké šanci Boateng a Kepa výborně zasáhl. Kepa lapil i další velkou šanci hostů. Koke byl na malém vápně úplně sám, jenomže zamířil jen do středu branky, kde byla připravená opora domácích.

Za čtvrthodiny mělo Levante na San Mamés dvě tutovky, jenže ani jednu neproměnilo. Následně se na hrací ploše nic moc neudálo, až závěr poločasu byl hodně zajímavý. Enis Bardi poslal z přímáku balón přesně k tyči a Kepa ho lovil už za brankovou čarou. Athletic vyrovnání zaskočilo a Levante toho za další dvě minuty dokonale využilo druhou brankou. Je to neuvěřitelné, ale Bardi rozehrál znovu volný přímý kop z totožné vzdálenosti, opět na přední tyč a znovu nachytal Kepu na švestkách.

Athletic ve druhém poločase přidal a pálil jednu šanci za druhou. Williamsova první šance byla sražená. V 75. minutě orazítkoval břevno García a pár minut před koncem hlavičkoval těsně vedle opět Williams. Všechny příležitosti měly skončit gólem, jenže se tak nestalo a Levante v počátku nastavení zasadilo domácím definitivní KO. José Luis Morales předvedl výbornou práci s balónem, vyhnul se hned několika protihráčům a krásně zakončil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 0:0

22.04.2018 20:45

Góly: -

Atlético doma nedokázalo vyzrát na obranou Betisu a do tabulky si připisuje remízu 0:0. Pro Los Colchoneros to znamená takřka definitivní konec nadějí na mistrovský titul. Barceloně stačí uhrát bod a stane se šampionem. Betis zůstává na pátém místě a nutno podotknout, že v Madridu byl lepším celkem.

Zápas na Wanda Metropolitano žádnou branku nepřinesl. Atlético začalo dost aktivně a klidně mohlo po deseti minutách nad Betisem vést. To by si však musel Fernando Torres pohlídat ofsajdovou linii a navíc svojí střelou z první nechal vyniknout Giméneze. Po půlhodině hry už měl Torres regulérní brankovou příležitost, dostal se až na malé vápno a technickým obloučkem překonal vyběhnutého Giméneze, jenomže balón směřující do sítě odhlavičkoval na brankové čáře Mandi. Brankáři Giménezovi nakonec nebylo souzeno odchytat ani první poločase, poté co si natáhl stehenní sval, musel přenechat své místo náhradníkovi Pedrovi. Betis poprvé výrazněji zahrozil až před koncem poločasu, pohlednou akci zakončil přízemní střelou García a Oblak na přední tyči kryl.

Obrovskou šanci na prolomení bezbrankového skóre měl na začátku druhého poločasu Vitolo. Po obloučku Correy nedokázal Vitolo trefit odkrytou branku, takže stav zůstával i nadále neměnný. Betis měl v zápase překvapivě velkou územní převahu, byl v podstatě pořád u míče a ve druhém dějství si také konečně tvořil šance. Cristian Tello měl hned dva střelecké pokusy, ale ani v jednom nebyl úspěšný.

V 73. minutě přišla největší šance celého zápasu a měli jí na svědomí domácí borci. Diváky na Wanda Metropolitáno zvedl ze sedadel Saúl Ňíguez, jehož rána orazítkovala břevno! Na druhé straně zase prověřil Oblaka střelou na přední tyč Barragán.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Deportivo Alavés 0:4

22.04.2018 18:30

Góly: 51. Munir El Haddadi, 73. Munir El Haddadi, 79. Álvaro Medrán, 90+1. Rubén Sobrino

Loučení s prvoligovou příslušností proběhlo v Las Palmas hrubě nevyvedeným způsobem. Ostrované totiž na vlastním stadionu podlehli Deportivu Alavés 0:4, a tak zatímco baskický celek mohl oslavovat definitivní jistotu setrvání v La Lize, domácí před poloprázdnými tribunami neslavně stvrdili svůj sestup o patro níže.

Valná část z oněch sedmi tisícovek diváků, kteří v neděli večer zavítali na Estadio de Gran Canaria, tak učinila spíše z důvodu vyjádření nespokojenosti s nastalou situací než fotbalovým zápasem samotným. Domácí pod vedením Paca Jémeze usilovali v první půli o dominantní fotbal s více než 70% držením míče, jenže Alavés bez větších potíží trpělivě vyčkával na svou šanci a brankář Pacheco musel pořádněji zasahovat snad jen proti Castellanově ráně z uctivé vzdálenosti.

Během několika minut po změně stran se toho na hřišti událo více než za celou úvodní pětačtyřicetiminutovku. Nejprve domácí Etebo za přihlížení bezmocného Pacheca orazítkoval břevno a hned vzápětí došlo k průlomu skóre na opačné straně. Wakaso vzešel vítězně ze souboje se Simónem a v akrobatické pozici poslal před branku přesný centr k nabíhajícímu Munirovi el Haddadimu, jenž zblízka snadno uklidil míč do sítě.

Inkasovaný gól poslal domácí hráče do kolen a publikum zase připravil o poslední špetku trpělivosti. Následoval bezkrevný odevzdaný výkon domácích, který Alavés s chutí využil k dalším třem zásahům. Nejprve si druhý zásah večera připsal Munir, který stál na konci stěží uvěřitelné akce, kdy hned čtyři hráči hostí pádili sami na brankáře Lizoaina. Třetí gól si připsal střídající Medrán elegantní hlavičkou ve skoku po centru Sobrina, jenž sám v první minutě nastavení rovněž hlavou stanovil konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Sociedad 2:0

22.04.2018 16:15

Góly: 11. Adrián González, 35. Youssef En-Nesyri

Málaga se vzpírá svému osudu a čtyři kola před koncem sezony ještě existuje naděje na její záchranu, byť malá. Albicelestes si doma na La Rosaleda poradili se San Sebastianem, když po brankách Adriána Gonzáleze a En-Nesyriho zvítězili 2:0.

I přes výhru zůstává situace Málagy kritická, ovšem dokud bude existovat byť jen malá naděje, bude se o ní domácí celek rvát. San Sebastian začal na půdě posledního celku LaLigy aktivně, ale rána Januzaje skončila vedle. To na druhé straně byl domácí tým efektivnější. V 11.minutě si na hranici ofsajdu zpracoval balón Adrián González a přesnou ranou rozjásal stadion La Rosaleda!

Ve 23. minutě se Málaga dopustila zbytečné chyby. Brankář Roberto chytil malou domů a Baskové měli k dispozici trestný kop. Sergio Canales to následně vymyslel dobře, ovšem branku netrefil. Málaga přečkala velkou šanci San Sebastianu a v poločase ještě jednou udeřila. Castro si dokázal i mezi třemi bránícími hráči udělat prostor k centru, navíc Youssef En-Nesyri byl v dobrém náběhu a z malého vápna zvýšil na 2:0.

Se San Sebastianem druhá branka výrazně zamavála a naopak nabuzený soupeř mohl krátce po změně stran přidat třetí zásah.. Lestienne dobře vypálil a zasahovat musel Rulli. Hosté ohrozili Robertovu branku po hodině hry, kdy pálil nepřesně na zadní tyč David Zurutuza. Baskický celek hledal cestu ke kontaktní brance marně, Málaga vedení 2:0 udržela a stále zůstává ve hře.

Více informací k zápasu

Girona FC - Espanyol Barcelona 0:2

22.04.2018 12:00

Góly: 43. Gerard Moreno, 55. Gerard Moreno

Espaňyol už je jen krůček od záchrany a výrazně tomu dopomohla výhra na půdě Girony. Na výhře 2:0 měl dvěma brankami hlavní podíl Gerard Moreno. Girona nebyla horším týmem, avšak v zápase zahodila velké množství stoprocentních příležitostí.

Ve vyrovnaném zápase měli první vážnější příležitost domácí, ale Portu na zadní tyči nedokázal usměrnit poskakující balón. Také o chvíli poději měli borci Girony velkou tutovku. Z malého vápna zakončoval Juanpe a výtečný zákrok předvedl brankář Pau López. Girona nakonec za neproměněné příležitosti zaplatila, Gerard Moreno perfektně zalepil balón a střelou ke vzdálenější tyči zajistil Kataláncům veledůležité vedení. Domácí měli těsně před koncem poločasu na kopačkách vyrovnání, ale ani třetí stoprocentní příležitost brankou neskončila. Pons zblízka hlavičkoval jen do golmana Lópeze.

Girona v prvním poločase doplatila na neproměňování šancí a sama inkasovala z jedné mála příležitostí hostujícího celku. Pro domácí měl být vývoj zápasu ještě krutější, protože v 55.minutě už vedli hosté 2:0. Do samostatného úniku se dostal Gerard Moreno a lehkým obloučkem přehodil povyběhnutého Bona.

Domácí to ani za tohoto stavu nezabalili, ale jejich nemohoucnost vstřelit gól byla do očí bijící. Dvacet minut před koncem zazdila Girona další vyloženou šanci a opět to bylo zakončení z malého vápna. Gironě zkrátka nebylo přáno. Espaňyol už výsledek udržel a od definitivní záchrany ho dělí jen kousek.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF 1:1

21.04.2018 16:15

Góly: 63. Maxi Gómez - 59. Santi Mina

Valencia hrála na půdě Celty Vigo 1:1 a zůstává na čtvrtém místě. Hosté na Estadio de Balaídos vedli po trefě Santiho Miny, ale domácí hned za čtyři minuty srovnali stav díky Maximilianu Gómezovi.

Valencia si tak na jistotu Ligy mistrů pro příští rok musí ještě počkat. Na Estadio de Balaídos to neměla vůbec jednoduché, domácí Celestes začali dobře a zhruba po dvaceti minutách zápasu se vehementně dožadovali pokutového kopu. Lata totiž povalil Wasse, ale píšťalka sudího Undiana zůstala němá. Celta Vigo pak musela řešit další nepříjemnost, když se zranil Roncaglia, kterého musel nahradit Fontás. Ve 28.minutě měla Valencia stoprocentní příležitost, osamocený Pereira dostal od Guedese přesnou přihrávku a i když měl spoustu času na zakončení, poslal balón do Álvareze. O deset minut později se zase hra přestěhovala před Neta a ten jen přihlížel jak Wass z dobré pozice míjí jeho branku.

První poločas kýženou branku nepřinesl, ovšem na nedostatek brankových příležitostí si diváci stěžovat nemohli. Také po změně stran měla Valencia zajímavou příležitost. Guedes pálil zpoza vápna a domácí brankář předvedl další zákrok.

Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 59.minuty. Santi Mina dostal krásný pas za obranu a střelou z první na zadní tyč překonal Álvareze! Netopýři vedli 1:0, ale z vedení se dlouho neradovali. Wass po standardní situaci našel hlavu Gómeze, takže od 63.minuty se zase začinalo od znova.

Až deset minut před koncem byli hosté blízko vítězné trefě. Nejprve hlavičkoval Vezo a dorážející Kondogbia trefil jen obránce na brankové čáře. Celta Vigo měla velké štěstí a to platilo i v 87.minutě, kdy se před Álvarezem zjevil úplně volný Torres. Jeho zakončení Álvarez zpacifikoval a udržel svému týmu nerozhodný výsledek.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Getafe CF 0:1

21.04.2018 13:00

Góly: 23. Mathías Olivera

Getafe dokázalo zvítězit v těžkém utkání na Eibaru 1:0 a přiblížilo se vysněným pohárům. Zápas rozhodla jediná branka Olivery už v prvním poločase.

Na stadionu Ipurua se nehrálo zrovna ofenzivně laděné utkání, i když snaha se ani jednomu z celků nedá popřít. Mnoho šancí k vidění nebylo, Eibar začal hodně aktivně, ale postupně se jeho snažení otupilo a Getafe vyrovnalo hru.

Jediná branka padla ve 23.minutě a Getafe jí vstřelilo takřka zničehonic. Po nenápadné akci poslal Fajr centr do pokutového území a Mathías Olivera hlavou překonal brankáře Dmitroviće. Domácí mohli odpovědět přibližně o dvanáct minut později. Leónovu střelu Guaíta vyrazil a Kike García nepochopitelně z dorážky selhal! Eibar odcházel do šaten jako méně šťastnější celek, ale pořád měl k dispozici celý druhý poločas.

Hosté z Madridu mohli zvýšit své vedení v 54.minutě, ale volej Amatha skončila v náručí Dmitroviće. Eibar se i přes častější držení balónu nemohl dostat do šance. Getafe dobře bránilo a navíc dokázalo být i nebezpečné. Ránu Barriusa opět zpacifikoval Dmitrović. Čas pro Eibar nekompromisně ubíhal a domácí příznivci stále čekali na nějakou šanci, která by znamenala vyrovnání. Getafe zvládalo závěr bravurně, v nastavení sice přilétlo do jeho vápna několik nebezpečých centrů, ale obrana Madridu si se vším poradila. Výhra na Eibaru přiblížila Getafe k evropským pohárům.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Deportivo La Coruña 0:0

20.04.2018 21:00

Góly: -

La Coruňa neprohrála ani čtvrtý zápas v řadě, ale remíza 0:0 ze hřiště Leganésu je pro ní málo. Svěřenci Clarence Seedorfa zůstávají na sestupové pozici s výraznější ztrátou, která se navíc může ještě zvýšit.

V opačné pozici je Leganés, tomu doma bod v pohodě stačil a má na 99% jistou záchranu. Čtyři kola před koncem ho dělí od osmnáctého Deportiva dvanáct bodů.

Hosty mohou mrzet neproměněné šance z úvodu zápasu, které zkrátka měly skončit gólem. V té první napálil Lucas jen boční síť a v té druhé z ještě slibnější pozice gólmana Cuéllara. Lucas přitom běžel na oporu Leganésu úplně sám. Větší šanci si už hosté v zápase nevypracovali. Domácí poprvé zahrozili po nacvičeném signálu z rohového kopu, kdy si na přihrávku seběhl Amrabat a tečovanou ranou zamířil vedle. První poločas branku nepřinesl a nic na tom neměla změnit ani druhá půle.

Ne že by se diváci nudili, hrál se poměrně dobrý fotbal, který měl tempo, jenže úřadovaly obě defenzívy. V závěru zápasu chtěly tři body oba celky, ovšem ani jeden z nich si nevypracoval stoprocentní příležitost. La Coruňa tedy neprohrála ani čtvrtý zápas v řadě, nicméně vzhledem k situaci, ve které je, je to žalostně málo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33258083:1983
2.Atlético Madrid34219454:1872
3.Real Madrid33208580:3668
4.Valencia CF34206862:3666
5.Real Betis341751254:5356
6.Villarreal CF331561245:4051
7.Getafe CF341391239:3148
8.Sevilla FC331461341:5248
9.Girona FC341381346:5247
10.Celta Vigo341291353:4745
11.Real Sociedad341271560:5443
12.SD Eibar341271537:4743
13.Deportivo Alavés341321934:4741
14.Athletic Bilbao349131237:4240
15.CD Leganés341171628:4140
16.Espanyol Barcelona349121328:4039
17.Levante UD348131332:4937
18.Deportivo La Coruña346101832:6528
19.UD Las Palmas34562322:6921
20.Málaga CF34552422:5120
Zbývající zápasy
09.05. 16:00Sevilla FC - Real Madrid
09.05. 16:00FC Barcelona - Villarreal CF

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (42)

Přidat komentář
JessePinkman

Tak tohle je pro Depor asi konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť když se podíváš na los pro zbytek kol to na moc bodů nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos rozumím jen té malaze. Ta už je špatná pár posledních sezón. Ale ty ostatní týmy, že spadnout jsem nečekal. Oba dva do Laligy prostě patří.

Reagovat
Jordi Alba

Jj, takovej Depor vůbec od návratu do LL nebojoval jen o záchranu.

Reagovat
Jordi Alba

A ta Málaga taky dobrá blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle "novy" Depor ale uz mel obdobi, v kterem jako tym a klub ziskaval ty spravne a stabilni vzorce prvoligove ucasti, coz se projevilo i v chvilkovem probuzeni stare vasne Riazoru, ktera dala zavzpominat na hrdost minuleho desetileti a zase tam bylo dost tezke hrat. Jenze s odchody Fajra a predevsim Lucase se spis ukazalo, ze to byl od tohohle Deporu spis novoromanticky povzdech, ktery ekonomickym a pragmatickym narokum soucasne doby vubec nestaci. Od odchodu Lucase to neni ono. Ten byl pro klub hodne dulezity hlavne v te psychicke rovine. Nekoho kdo se svou kvalitou vzbouri do casu Valerona, Luqueho a Tristana atmosfera toho klubu hodne potrebovala. A slo nejen videt, ale i citit jak spolu zaroven rostou. Skoda, snad se z toho jojo stavu dostanou a casem si dokazi vytvorit novy, moderni pribeh.

Reagovat
X-bano-X

Hrozne rad citam tvoje posty. Clovek sa pri rom zamysli a dojde k nazoru ze ti to mysli celkom fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli mi to v tom co je moje tema - clovek a metafyzika. Tenhle sestupovy osud Deporu docela moje tema je. Nastvane jsem tady tehda nad anglickymi penezmi prorokoval, ze Lucas odejde a cely klub to uvrhne do sracek. Samozrejme potrebovali, aby jak klub tak Lucas poslali Arsenal do prdele. Zni to rouhave, ale myslim, ze tohle by jim do budoucna dalo vic nadeje nez penize. Potrebovali hrdost a ne ponizeni z toho, ze jsou ve viru silnejsich udalosti, ktere neovlyvni. Nepotrebovali symboliku zhrzeneho navratu, v kterem je Lucas jen stinem toho co tu sezonu byl acim dal byt mohl a tragikomiku celeho Deporu dokonale vystihuje to, ze je tam nejlepsim utocnikem zkrachovaly talent Adrian.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne v tomhle by jeste mohla svitnout pro Depor nadeje. Hraci jako Lucas a Adrian na Depor maji silne osobni vazby, jen by Depor potreboval, aby s nim pokracovali do Segundy ala Juventus a dali tomu klubu nejaky zaklad nadeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, jen co jsem se s litosti rozohnil uz pisu jak hovado.

Reagovat
Elliasson

Jak vůbec se daří Adriánovi tam? Úplně jsem ztratil přehled o jeho kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac Deporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to tim, ze je tam "doma". Jine vysvetleni se nenabizi, proc je to najednou nadstandardni hrac La Ligy. Mozna uz by jim byl driv, kdyby se s nim tak dlouho netahla povest talentovaneho a promarneneho jmena, ktere si casto prehazuji kluby, na ktere ten hrac okamzitou kvalitou nema.. Pokud se nemylim, tak patri jeste Portu. Za me by bylo idealni, aby sel s Deporem do Segundy. V Deporu ma jako clovek smysl. Je mu tricet, uz tak je to pozde aby melo neco v jeho kariere opet smysl. Ale podminky jeho kontraktu neznam. Nevim vubec jak je to realne. A nejak jsem liny to hledat.

Reagovat
JessePinkman

Snad jednou jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom uz ctyri kola neprohrali...

Reagovat
X-bano-X

Tak zacali s neprehravanim neskoro.............

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe do Evropy!

Reagovat
Elliasson

Je to tým z Madridu, ale.... Ne, doufám, že se tam nedostanou.

Reagovat
CHONG

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by to miesto prenechať tomu lepšiemu madridskému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito vmrdalo barcelonské B 3:2

de Tomás 2 celkovo už má 26/20

ak dnes Cádiz zaboduje sme 1.

dali sme zatiaľ suverénne najviac gólov v Segunde a dostali najviac z prvej šestky

Reagovat
santini

vitajte späť v LaLige

Reagovat
madridcan

YES! Uplne mi uniklo sledovanie Segundy, ale toto musite dat. Hoc mi tam bude chybat moj oblubeny Trashorras, ale noveho oblubenca s bielym srdcom si rychlo vo vasom utoku najdem podla statistik Tesim sa, ze vas budem mat opat na ociach a snad totalny futbal z vasej hry nevymizol

Reagovat
smazaný uživatel

dve kolá pred koncom dvojbodový náskok, doma Tenerife, už by sa to mohlo podariť...

teraz je to trochu organizovanejšie, pressing je super, ale zas zálohe chýba tvrdosť sú tam čisto len mladí alebo potom Cerro, ktorý v 5. minute dostane žltú a zbytok zápasu tam neni... obrana je napiču a brankár sa snaží...

Akurát Cobeňo si začal do mužstva ťahať bývalých hráčov a dosť z nich už nemá mužstvu čo dať, Armenteros, Manucho a spol... jediná ako tak zimná posila je Bebé

čiže do Primery bude prestavba opäť...

navyše ak tých mladých zo zálohy bude niekto chcieť tak ich neudržíme...

najmä Fran Beltrán je výborný a kurva dôležitý článok mužstva, chalanisko má 19 rokov

Santi Comesaňa 21 a tiež na naše pomery výborný záložník

Reagovat
Jordi Alba

LL2 se hraje na 42 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir si to dobře vodí

Reagovat
Ed_Hazard

Betis

Reagovat
madridcan

Pasilo

Reagovat
CHONG

Stejně ho dělat nebudeme.

Reagovat
Visca el barca

To bude tejden co. Barca mistr, Madrid venku z LM

Reagovat
CHONG

To, že bude Barca mistr je celkem jasné už od podzimního EC, takže mi to žíly zase tak netrhá a co se týče LM tak nesuď nás podle vás

Reagovat
Visca el barca

Jednou už vyletět musíte.

Reagovat
Ed_Hazard

No, nemusime. Uz sme neleteli 2 sezony

Reagovat
valloire

Královský klub nikam nelétá. Na to jsou ve Španělsku jiné klupy. Takové klupy létají celkem pravidelně. Asi je to baví.

Reagovat
smazaný uživatel

On ten titul nakonec bude o parník úplně před všema. Mazec.

Jen připomenu, že ještě na začátku března někteří (po hříchu i z našich řad) dávali titul Atletům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Zaujímavé bude sledovať, koľko nakoniec nastrielame golov. Menej ako 100 sme nemali už tuším dobrých 6-7 sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled 2010/11.

Na druhou stranu je evidentní, že v lize obecně padá míň gólů. Šestky, sedmičky, osmičku už nejsou tak časté.

Reagovat
SaianSupaCrew

Mazec bude, jestli k těm dvěma trofejím přidáte i unbeaten a Ernesto stejně poletí

Takovou situaci na podobné úrovni nepamatuju (i když samozřejmě chápu, že ta kritika na jeho osobu určitě alespoň z části relevantní je).

Reagovat
smazaný uživatel

0-3: El Barça, campeón de la Youth League con exhibición ante el Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Iniesta, kdy bude mít rozlučku? Při posledním ligovém zápase?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele