LaLiga - souhrn 33. kola

17.04.2018, 21:25, aktualizováno 19.04.2018, 23:22
Komentáře a souhrny
Valencia nečekaně prohrála doma s Getafe, ale Real Madrid nevyužil možnosti odskočit jí na třetím místě na pět bodů a pouze remizoval na Santiago Bernabeu s Athleticem. Nevyhrálo ani Atlético, to dokonce v San Sebastianu inkasovalo tři branky. Barcelona remizovala na půdě Celty...

Real Betis - UD Las Palmas 1:0

19.04.2018 21:30

Góly: 90+4. Júnior Firpo

Páté místo si pojistil Betis, který se proti Las Palmas dlouho trápil a užuž to vypadalo, že doma ztratí body, když v tom ve čtvrté minutě nastavení rozhodl Firpo. To už hráli Kanárci bez Míchela, který čtyři minuty před koncem uviděl druhou žlutou kartu.

Dlouho to na stadionu Benita Villamarína v Seville vypadalo na bezbrankovou remízu, přestože šance k vidění byly a to převážně na domácí straně. První opravdu velkou příležitost měli na svědomí domácí Béticos, ale Firpo po přihrávce zprava nepochopitelně z malého vápna překopl branku. O několik minut později spálil další tutovku León, přičemž pochvalu zaslouží Lizoain, který předvedl výtečný zákrok.

Betis pokračoval v aktivní hře i po změně stran, ale branka Lizoaina jakoby byla stále začarovaná. Krásně to demonstrovala situace z 51. minuty, kdy měl León hned tři šance za sebou. Nejprve ho vychytal Lizoain, následnou dorážku zablokoval hostující obránce a pak opět vytáhl výborný zákrok brankář Las Palmas. V té době už to bylo 5:0, co se střel na branku týče.

Sevillský celek se čím dál více cpal do vápna, ale Las Palmas jeho nápor odráželo. V 81. minutě pokračovala přehlídka zahozených šancí. Po krásném ťukecu se před gólmanem ocitl Amat, ale ani on a ani dorážející Sanabria neuspěli.

Čtyři minuty před koncem zápasu uviděl Míchel za faul na Guardada druhou žlutou kartu a Kanárky čekal ještě krušný závěr zápasu. Ve druhé minutě nastavení přišla další neuvěřitelná šance Betisu, která neskončila gólem a tlak domácích dál gradoval. Las Palmas bylo blízko cennému bodu, nakonec ale odjelo s prázdnou. Ve čtvrté minutě nastavení přišel centr zprava a úplně volný Firpo nekompromisní hlavičkou k tyči rozhodl o nejtěsnější výhře Betisu 1:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Málaga CF 1:0

19.04.2018 21:30

Góly: 90+3. Emmanuel Boateng

Letošním prvním sestupujícím celkem ze španělské nejvyšší soutěže se stala Málaga. O jejím osudu definitivně rozhodla nejtěsnější možná porážka na půdě Levante, které naopak získalo veledůležité vítězství v souboji o záchranu a ze sedmnácté příčky disponuje sedmibodovým náskokem na osmnáctou La Coruňu. Hrdinou večera se stal Emmanuel Boateng.

Andaluský klub hrál ve Valencii o všechno, musel zkrátka uspět, aby ještě čistě teoreticky mohl usilovat o přežití v LaLize. Granotas, kteří v uplynulých šesti kolech prohráli pouze o minulém víkendu s favorizovaným Atléticem Madrid a byli určitě v daleko lepším rozpoložení, naopak potřebovali pojistit svou první nesestupovou pozici.

A to se jim ve finále podařilo, byť o osudu střetnutí rozhodl jeden jediný gól až v samotném nastavení. Zatímco na domácí straně vypukl gejzír radosti, na té hostující zavládl logicky hodně velký smutek, od roku 1994 totiž Málaga sestoupila teprve podruhé. A v podstatě se bude snažit ve zbývajících zápasech už jen vymanit ze samotného dna tabulky.

Svěřenci trenéra Josého Gonzáleze disponují nejhorším útokem celé soutěže, a že se v koncovce protrápili i v tomto klání, potvrdila hned 18. minuta. Ve výtečné střelecké pozici se ocitl Ideye, jenže svou hlavičku nasměroval jen do rukavic brankáře Oiera. A nevyzrál na něj ani se svou dalekonosnou pumelicí Castro o sedm minut později.

I nadále se Málaga propracovávala do lepších gólových možností, čtyři minuty před obrátkou si na centr z rohového čtvrtkruhu od Castra naskočil Miquel, nicméně jeho pokus hlavou skončil těsně vedle. Až ve druhé půli se výrazněji osmělilo také Levante, sám před gólmanem Robertem Jiménezem se ocitl Roger Martí, ale v koncovce selhal.

O pár chvil později se mohl stát smutným hrdinou utkání Ideye, který si po rohovém kopu málem srazil balón do vlastní sítě. I tak však nakonec domácí urvali tři body na vlastní stranu. Až ve třetí minutě nastavení Coke uvolnil střídajícího Lukiče, ten z levé strany rychle adresoval přihrávku do brankového území, a odtud Boateng pohotově zacílil.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Girona FC 1:2

19.04.2018 19:30

Góly: 90. Tomás Pina - 59. Aleix García, 86. Cristhian Stuani (pen.)

Po čtyřech zápasech bez vítězství Girona konečně zabrala naplno a znovu se reálně zapojila do bojů o evropské poháry. Tři body se jí podařilo odvézt z Vitorie-Gasteiz, kde soupeři vrátila podzimní porážku a vyhoupla se na osmé místo. Deportivo naopak po dvou výhrách v řadě bez inkasované branky neuspělo a zůstalo na příčce patnácté.

V určitě lepším rozpoložením byl před tímto vzájemným soubojem Alavés, jenž v posledních dvou kolech vyhrál nad Getafe i v Eibaru a udělal výrazné kroky k ligové záchraně. Proti Gironě určitě netahal za kratší konec, avšak na trefy Aleixe Garcíy Serrana a Cristhiana Stuaniho zareagoval jen snížením v závěru díky Tomásovi Pinaovi.

Do první vážnější příležitosti se propracoval ve 3. minutě Guidetti, jenž se ocitl před hostujícím brankářem Bounouem ve vyložené pozici, nicméně svým zakončením na něj nevyzrál. Poté hlavičkoval nebezpečně Munir, ovšem kýžený prostor netrefil, a na opačné straně nasměroval Lozano svou hlavičku jen do rukavic gólmana Fernanda Pachecy.

Ačkoli si oba týmy ještě v první půli s pravidelností tvořily šance, žádná branka k vidění nebyla. Poprvé došlo k rozvlnění sítě až v 57. minutě, hlavou se o to postaral Rubén Sobrino, jenže jeho přesný zásah nakonec nebyl uznaný pro ofsajd. O dvě minuty později naopak udeřili hosté a postavili základní stavební kámen ke své konečné radosti.

Aleix García se jal zahrát standardku z levé strany, poslal ostrý centr do šestnáctky, kde se nikomu balón nepodařilo tečovat ani jakkoli zasáhnout, a ten k překvapení všech skončil u vzdálenější tyčky. Deportivo mohlo vyrovnat zásluhou Manua Garcíy, jemuž se podařilo překonat Bounoua, jenže rozhodčí byli opět proti kvůli ofsajdu.

V 86. minutě Girona přidala druhý gól a pohodlné vedení už svému protivníkovi nepřipustila. Rodrigo Ely ve vzduchu trefil v pokutovém území loktem Juanpeho, sudí Pablo González nařídil penaltu, a tu proměnil Stuani. V 90. minutě následně Tomás Pina jen stačil svou parádní střelou z voleje zpoza vápna pouze upravit konečné skóre.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 3:0

19.04.2018 19:30

Góly: 27. Willian José, 80. Juanmi, 90. Juanmi

Pouze jednou v uplynulých šesti případech se Real Sociedad radoval z vítězství nad madridským gigantem, v ostatních případech vždy prohrál. Tentokráte však favorita tohoto utkání parádně zaskočil a dokonce mu nasázel hned tři branky. Atlético předvedlo mizerný výkon především v obraně a z Baskicka odjelo zaslouženě s nepořízenou.

Tři góly v jednom zápase letos inkasovali hosté pouze v jednom případě, a to v rámci čtvrtfinále Copa del Rey na půdě Sevilly. Nejlepší defenzíva LaLigy měla ve vloženém kole velké a nečekané trhliny, a to navíc proti soupeři, který neprožívá úplně povedenou sezónu a nachází se prakticky celou dobu jen v dolní polovině tabulky.

San Sebastián každopádně jasně ukázal, že jeho poslední dvě výhry nad Gironou a Las Palmas bez obdržené branky nebyly žádnou náhodou, a i tentokráte předvedl kompaktní výkon. Ve 27. minutě se ujal vedení, které už do závěrečného hvizdu nepustil, neboť Willian José usměrnil svou střelu k tyči, od níž se míč nakonec dostal za brankovou čáru.

První poločas toho jinak opravdu příliš nenabídl, především svěřenci trenéra Diega Simeoneho působili při absenci Diega Costy směrem dopředu značně mdlým dojmem a nemohli najít adekvátní odpověď. V 64. minutě naopak mohl náskok navýšit Januzaj, jenž slušně vystřelil ze střední vzdálenosti, brankář Oblak si však stačil poradit.

Atléticu příliš nepomohla oživit útok ani poločasová změna, nevýrazného Correu nahradil Fernando Torres, a do vůbec první zřetelnější příležitosti se prosadilo až v 67. minutě, kdy po standardce Kokeho hlavičkoval těsně vedle brány Vrsaljko. Závěrečná desetiminutovka pak jednoznačně vyzněla pro Txuri-urdinak, kteří přidali ještě další dva přesné zásahy.

Nejprve v 80. minutě nevyšla hostům ofsajdová past, Willian José chytře a elegantně přistrčil balón do běhu střídajícímu Juanmiu, který si sám před Oblakem počínal jako zkušený mazák a obloučkem ho přehodil. V nastavení se Juanmi prosadil ještě jednou, centr z levé strany od De La Belly poslal hlavou přesně do vzdálenější šibenice.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 1:1

18.04.2018 21:30

Góly: 87. Cristiano Ronaldo - 14. Iñaki Williams

Jestliže se brankář Athleticu Kepa Arrizabalaga těšil zájmu Realu Madrid již během lednového přestupového období, po středečním duelu těchto dvou celků renomé mladého španělského gólmana stouplo ještě o pořádný kus výše. Především díky Kepovi totiž hosté v Madridu dlouho hájili těsný náskok po brzké trefě Williamse, avšak v závěru přece jen inkasovali. Excelentní formu opět potvrdil Cristiano Ronaldo, jehož pohotová teč tři minuty před koncem stanovila konečné skóre 1:1.

Remíza komplikuje Realu už tak nelehký boj o druhé místo s městským rivalem Atléticem, které může ve čtvrtek v případě výhry nad Realem Sociedad navýšit svůj náskok na šest bodů. To Athletic zůstává v dolní polovině tabulky na třinácté příčce.

První půle nabídla strhující podívanou plnou šancí na obou stranách. Nejprve musel Keylor Navas zasahovat proti ráně Mikela San Josého, jehož zakončení na přední tyč se nesetkalo s pochopením volného Williamse připraveného doklepnout míč do sítě. Na druhé straně kontroval Cristiano Ronaldo, když Carvajalův centr opřel do břevna. Portugalský forvard byl při chuti a ve dvanácté minutě měl k průlomu skóre druhou příležitost, avšak po Kroosově pobídce z rychlého brejku minul.

První gól večera tak padl do branky Realu. Perfektní pas Iňiga Cordoby našel nabíhajícího Iňakiho Williamse, jenž následně vytáhl neméně kvalitní zakončení a bezmocného Navase jemně přehodil. Po zbytek první půle se hrálo takřka jen na jednu branku, jenže tu strážil nezlomný Kepa. Mladý španělský gólman frustroval obecenstvo na stadionu Santiaga Bérnabeua i hráče soupeře jedním výjimečným zákrokem za druhým jako v případě pokusů Ronalda, Marcela či Varanea a svůj tým zachránil i po výtečném individuálním průniku Marca Asensia.

Po změně stran se domácím nepodařilo navázat na tlak z úvodní půle a místo toho mohli naopak prohrávat ještě vyšším rozdílem. Po Williamsově a Cordobově neúspěšnému zakončení však Raúl García stejně jako Ronaldo pouze rozezvučel břevno, a tak stav 1:0 přetrvával i nadále.

Když s blížícím se závěrem neuspěli ani střídající Bale s Lucasem Vázquezem, zdálo se, že Athletic poprvé od roku 2005 dokáže na Bérnabeu triumfovat. Tři minuty před koncem základní hrací doby ale Modrićovu tvrdou ránu do ohně improvizovaně tečoval Ronaldo patičkou přesně k tyči a svým dvaadvacátým gólem v posledních dvanácti zápasech napříč všemi soutěžemi ukořistil pro Real alespoň bod.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Getafe CF 1:2

18.04.2018 19:30

Góly: 69. Rodrigo - 16. Loïc Rémy, 49. Loïc Rémy

Getafe boj o Evropskou ligu ještě nevzdává. Dokázalo to na půdě Valencie, odkud si odvezla teprve své třetí venkovní vítězství v této sezóně. Netopýři tak po porážce s Barcelonou utrpěli už svou druhou porážku za sebou, pořád ale můžou reálně usilovat o třetí příčku. Na dvě trefy hostující forvarda Loïca Rémyho stačil už jen reagovat Rodrigo.

Domácí na svého protivníka neměli úplně dobré vzpomínky v uplynulých třech vzájemných zápasech, neporazili ho totiž ani v jednom z těchto případů. A ani na čtvrtý pokus svou bilanci s celkem z madridského předměstí nevylepšili. Stejně jako na podzim v Coliseum Alfonso Perez je svěřenci trenéra Josého Bordaláse porazili znovu o jednu branku.

Getafe poprvé skórovalo z poměrně nenápadné akce v 16. minutě. Poté, co Valencia ztratila míč ve středu pole, našel Suárez bleskově svou dlouhou přihrávku rozběhnutého Rémyho, jenž se ocitl za soupeřovou obranu, a rychlou střelu usměrnil přesně k tyči. Brankář Jaume Doménech se snažil balón před cestou do sítě zastavit, ale marně.

Valencia se v útoku hodně trápila, v prvním poločase mohla snížit snad jen po standardce Daniho Pareja ze 40. minuty, který načechral centr na zadní tyčku, ovšem hlavičkující Zaza nemířil přesně. Vstup do dějství druhého se pak Los Che opravdu hrubě nevyvedl a náhle prohrávali už o dva góly. Podruhé se přitom prosadil Rémy.

Od přestupu z Las Palmas mimochodem tenhle Francouz zaznamenal v novém dresu vůbec své první přesné zásahy. O ten druhý v tomto utkání se postaral ve 49. minutě, kdy využil perfektní práce Jorgeho Moliny na pravé straně a poměrně snadno zužitkoval jeho následnou přihrávku. Domácí trenér Marcelino musel na danou situaci reagovat.

Zhruba po hodině hry poslal na hřiště Carlose Solera, Ferrána Torrese a Rodriga, a právě poslední jmenovaný se odvděčil za důvěru v 69. minutě vstřelenou brankou, když z otočky zamířil parádně ke vzdálenější tyči. Více však Valencia nestihla, pouze dohrávala zápas o deseti, protože se čtyři minuty před koncem nechal zbytečně vyloučit Dani Parejo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - SD Eibar 0:1

18.04.2018 19:30

Góly: 32. David Lombán

Eibar ukončil svůj šestizápasový půst bez vítězství a odvezl si tři body z půdy Espanyolu, který naopak protáhl svou šňůru s absencí tříbodového výsledku už na pět utkání v řadě. Souboj dvou celků, kterým půjde ve zbývajících pěti kolech pouze o to skončit v tabulce co nejvýše, rozhodla jedna jediná branka Davida Lombána ze 32. minuty.

Obě mužstva nebyla před vzájemným kláním ve formě a potřebovala konečně nějakou vzpruhu, aby zbytek tohoto ročníku dohrála v pohodovější atmosféře. Jako by se však herní mizérie v uplynulých týdnech u obou podepsala i ve vloženém kole, neboť první půlhodina nenabídla až na nepřesnou hlavičku hostujícího Rubéna Peñy zhola nic.

Až pak Eibar poprvé a také naposledy udeřil. Ve finále tenhle duel opravdu mohla rozhodnout snad jen standardní situace a to se nakonec potvrdilo. Pedro León z rohového čtvrtkruhu zakroutil centr někam na hranici brankového území, kde Lombán přetlačil bránícího Maria Hermosa, a hlavou překonal bezmocného brankáře Paua Lópeze.

Jakousi pološanci si vytvořil barcelonský tým až po přestávce. Ve vápně soupeře vznikl ve 48. minutě docela slušný závar, málem si vlastní branku připsal na své konto Paulo Oliveira, nebýt včasného zákroku gólmana Dmitroviče. O dost nebezpečněji si počínal Gerard Moreno v 60. minutě, jenže po centru Javiho Lópeze hlavičkoval těsně mimo.

Mužstvo z Baskicka mohlo svůj náskok navýšit o tři minuty později, z levé strany si blíže do středu seběhl Ivi, nicméně jeho pokus mířící na bližší tyčku skončil vedle brány. Espanyol mohl urvat aspoň bod díky dvěma slušným možnostem, nicméně Gerard Moreno z úhlu nevyzrál na Dmitroviče, a to samé pak platilo i o Sergiovi Garcíovi.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CD Leganés 2:1

17.04.2018 21:30

Góly: 42. Víctor Ruiz, 55. Carlos Bacca - 82. Darko Brašanac

Villarreal doma porazil Leganés 2:1 a pojistil si šesté místo znamenající start v Evropské lize. Domácí se ujali vedení už v prvním poločase a ve druhém náskok ještě zvýšili. Leganés sice brankou osm minut před koncem zadělal na drama, ale vyrovnat nestihl.

Domácí začali o trochu lépe, nicméně více zaměstnat brankáře Cuéllara nedokázali. Navíc v 16. minutě mohl přijít šok, hosté po rohovém kopu vstřelili branku, kterou sudí pro ofsajd neuznal. Až kolem půlhodiny už hra Villarrealu snesla přísnější měřítko, ale velkou šanci si znovu připravil Leganés. Ve 41. minutě si naskočil na centrovaný balón Beauvue a jen o kousek minul branku. Hosté svojí šanci neproměnili a Villarreal trestal. Dobře zahraný rohový kop na přední tyči prodloužil Gaspar a Víctor Ruiz překonal Cuéllara. Žlutá ponorka nepředvedla bůhvíjaký poločas, ale byla produktivní, takže vedla 1:0.

Villarreal mohl na začátku druhého poločasu odskočit na rozdíl dvou branek, Čeryšev ale z úhlu Cuéllara nepropálil. O chvíli později selhal v ložence i Bacca, takže Ponorka vedla stále jen o jeden gól.

Aktivita domácích se nakonec vyplatila. V 56. minutě potáhl balón Carlos Bacca a nádhernou střelou do šibenice zajistil Villarrealu dvoubrankový náskok. Villarreal byl dál aktivnější a zdálo se, že drží otěže zápasu pevně ve svých rukou. Osm minut před koncem však přišlo drama. Garciovo sklepnutí uklidil do sítě střelou z první Darko Bračanac a už to bylo jen o jeden gól. Leganés vycítil šanci na vyrovnání a vrhl síly dopředu, na víc, než zblokovanou ránu Gumbaa se ale nezmohl. Villarreal nejtěsnější vedení udržel a pojistil si šesté místo.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - FC Barcelona 2:2

17.04.2018 21:00

Góly: 45. Jonny Otto, 82. Iago Aspas - 36. Ousmane Dembélé, 64. Paco Alcácer

Barcelona ve Vigu dvakrát vedla, ale nakonec bere jen bod za remízu 2:2. Celestes už Barcelonu několikrát potrápili a vlastně se jim to podařilo i tentokrát. Branky domácích vsítili Castro a Aspas, zatímco za Barcu skórovali Dembélé a Alcácer.

Barcelona vstupovala do zápasu jako obrovský favorit, nicméně k soupeři chovala velký respekt. Není to totiž tak dávno, co Celestes dokázali s Barcou pořádně zamávat. Trenér Valverde se rozhodl o změnu základní sestavy a tak jsme mohli na lavičce náhradníků vidět Lionela Messiho nebo Luise Suáreze.

Není divu, že Katalánci začali aktivně a po dobré práci Coutinha mohl nekompromisně zakončovat Denis Suárez, jeho přízemní rána minula tyč. V tutovce se ocitli i domácí borci, když Aspas z první načel Gómeze a ten sám před brankou trefil jen brankáře ter Stegena. Celta Vigo za chvíli útočila z dalšího rychlého kontru a branku tentokrát minul Mendéz. První poločas byl bohatý na šance a oba brankáři předváděli skvělé výkony. Nakonec ale domácí brankář přeci jenom inkasoval. Ousmané Dembélé předvedl fantastickou ranou, na kterou neměl Álvarez nárok. Barca vedla 1:0, jenomže vedení před koncem poločasu ztratila. Gómez poslal na malé vápno přízemní centr a Jonny Castro jen nastavil kopačku.

A v nastoleném trendu se pokračovalo i po změně stran. Nejprve Denis Suárez zblízka nepropasíroval balón za Álvarezova záda a jen o chvíli později byl nepřesný i Jozabeda. V 64.minutě vstřelila Barca druhý gól a mohla se uklidnit. Přihrávku na malé vápno zasáhl Paulinho, ale balón za brankovou čáru dostal až útočník Paco Alcacér.

Celestes neměli na co čekat a do Barcelony se pořádně zakousli. Vyrovnat mohl takřka vzápětí Iago Aspas, jenom to chtělo trefit branku, V 71. minutě si Barcelona vedení zkomplikovala, protože rovnou červenou uviděl za faul na Aspase Sergi Roberto.

Celta Vigo poměrně krátkou přesilovku využila. Osm minut před koncem vyrobil chybu ter Stegen a Iago Aspas znovu neuspěl. V poslední minutě zápasu si na ter Stegenovi vylámal zuby Boyé a zápas skončil plichtou.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 0:0

17.04.2018 19:30

Góly: -

La Coruňa získává další bod, který by byl za normálních okolností proti Seville zlatý. Jenomže Deportivo bojuje o záchranu a výsledek 0:0 z domácího prostředí je zkrátka málo. Rovněž Sevilla je zklamaná, protože se jí opět vzdálily evropské poháry pro příští rok.

Utkání bylo pikantní z trenérského hlediska, neboť na sebe narazili Clarence Seedorf a Vincenzo Montella, tedy dva bývalí špičkoví hráči, kteří působili na Apeninském poloostrově a trénovali AC Milán.

Ve hře byly důležité tři body, které potřebovali jak domácí, tak i hosté. Zápas začal pořádně z ostra a už po první minutě se přestalo hrát z důvodu srážky dvou protihráčů. Ani jeden nemusel střídat a tak se bez problému pokračovalo. Jako první mohl jít do vedení Sevilla. Střelu Layúna brankář domácích nadvakrát zpacifikoval. O chvíli později se uvedla i La Coruňa. Centr Luisinha zasáhl hlavou Adrián López a zaskvět se musel i Soría. Na Riazoru se nehrál vůbec špatný fotbal,s šancemi na obou stranách. V 18.minutě byl ve stoprocentní šanci Pizarro a Martínez předvedl znovu bravurní zákrok.

Sevilla měl mírně navrch, častěji držela balón a měla šance, jenomže to i La Coruňa. Po půlhodině hry opět vypálil López a Soria byl připravený. Pět minut před koncem napřáhl Banega a branku těsně netrefil.

První poločas skončil 0:0, ale nabídl více než zajímavou podívanou. Diváci na Riazoru doufali, že s příchodem druhé půle se dočkají i kýžených branek. Jenže ono to nešlo. Correa svojí pumelenicí znovu netrefil branku a střelu Banegy zastavil Schär. V 68.minutě zase bylo horko před Soríou, ten rychle vyběhl proti Lópezovi a dorážka Pedra Mosquery rovněž brankou neskončila.

Deportivo muselo v závěru zápasu hrát vabank, protože remíza by byla v konečném zúčtování málo. Tlak, který si domácí vytvořili byl enormní. David Soría skvěle zasáhl proti Lucasovi a po střele Borgese zase zachránilo Sevillu tyč! Marná sláva, La Coruňa na obranu Sevilly nevyzrála a platilo to i opačně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33258083:1983
2.Atlético Madrid33218454:1871
3.Real Madrid33208580:3668
4.Valencia CF33205861:3565
5.Real Betis331741254:5355
6.Villarreal CF331561245:4051
7.Sevilla FC331461341:5248
8.Girona FC331381246:5047
9.Getafe CF331291238:3145
10.Celta Vigo331281352:4644
11.Real Sociedad331271460:5243
12.SD Eibar331271437:4643
13.Athletic Bilbao339131136:3940
14.CD Leganés331161628:4139
15.Deportivo Alavés331221930:4738
16.Espanyol Barcelona338121326:4036
17.Levante UD337131329:4834
18.Deportivo La Coruña33691832:6527
19.UD Las Palmas33562222:6521
20.Málaga CF33452420:5117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (194)

Přidat komentář
dextroza_m

Aspas gól rukou, nestačí ty neuznané góly za sezonu, ještě tohle.

Reagovat
Switchback

Aspasův gól neměl platit ale jinak můžeme být rádi, kolik tutovek celta zahodila

Reagovat
santini

ja uz som to po tretej tutovke nedaval

Reagovat
berger321

Tak to krásně vychází ne? Porazit Deportivo a s Realem si zajistit titul. Ještě ideálně aby v ten týden vypadli v LM a nakonec to bude super sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo výhra Sevilly v CdR, následne Iniesta potvrdí odchod, Real Madrid postup do finále LM a zakončíme to ukončením série nepraziteľnosti Barcelony

Reagovat
berger321

Ta moje varianta je pravděpodobnější Iniesta skončí, s tím počítám. Neberu to jako tragedii, přirozený vývoj

Reagovat
marke7

Barca opět okradnuta

Reagovat
ADM

Celta musela mať tak 10 striel dostredu priamo na Stegena a 10 mimo štadion

Reagovat
Kucka

Depor asi zase padák, to vypadá, los nemají úplně ideální

Reagovat
santini

tam to vyzera uz dost beznadejne... neskoro zacali zbierat body

Reagovat
JackDaniels.

Z Lobotku rastie superstar.

Celta dnes vyborny vykon! Len skoda ze stracaju body kade tade...

Reagovat
santini

radost pozerat... hrali sme vyborne.. keby to skoncilo tak 5:2, nikto nemoze povedat ani slovo.. BTW - dufam, ze udrzime Mendeza co najdlhsie, rastie z neho obrovsky talent. Lobotka vcera hadam bez jedinej chyby

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mendez

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dobře je Celta valila

Reagovat
santini

ostatne ako vzdy posledne roky

Reagovat
technecium

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

Včera zaa klasika. Atletické behavé tímy, ktoré sú navyše silné na lopte a v kombinácii Barcu neskutočne ničia. Barca, i keď v tejto sezóne je ešte zástupcom toho umeleckého futbalu, ale to sa bude musieť zmeniť, ináč výsledky nebudú.

Reagovat
Sergi Samper

No zrovna po včerejšku s tou hurá sestavou a ještě ve Vigu bych to nijak nehodnotil.

Jinak může ten Roberto hrát o víkendu? Sice je to jiná soutěž ale obě spadají pod stejnou organizaci né? Ronaldo stál taky v lize když dostal červenou v superpoháru.

Reagovat
blaugrana

Ono aj keď tam hrala plná paľba, tak to je problém. Proste záloha je moc chodecká a tam je problém. Nebude môcť hrať.

Reagovat
Kokesh

Superpohar je propojeny, hraje ho vitez ligy a poharu. Liga a CdR jsou odlisne souteze. Bude stat proti Deportivu.

Reagovat
Sergi Samper

dík

Reagovat
santini

vcera krasny zapas... Teraz neviem, ci sme sa proti Leganesu zamerne setrili, ale vcera ani jeden hrac nevynechal jeden suboj, za kazdym ohniva ciara, proste paradny vykon. Skoda, ze sa vieme vyhecovat len na silne timy, kiezby sme kazde kolo hrali s TOP5 Velky vykon vcera aj lobotka - okrem istoty v nahravkach niekolkokrat cisto vybojovana lopta... napriek tomu sa nemozem ubranit pocitu, ze by mohol byt omnoho platnejsi aj smerom dopredu... Sergio sa v poslednej dobe pekne rozchytal - posledne roky by som ho ani nepredaval, mozno by som aj zaplatil tomu, kto si ho vezme, ale posledne tyzdne sa fakt snazi... obrana klasika - tie kiksy co robime - napr pred prvym golom, z toho som starsi uz tak o 15 rokov... esteze hrame naozaj krasne smerom dopredu a neverim, ze by ten vcerajsi futbal mohol niekoho nebavit... Ohladom Aspasovho golu - keby nebol platil, nemoze nikto nic povedat, ale umysel tam nebol ani nahodou, takze rozhodca sa tentokrat zachoval "moralne" neviem, co s tym Maxim... najprv zahodi 1:1, potom nahra na gol... ako urcite to bol z nasej strany dobry kauf a este lepsi bude jeho predaj (BVB ma zaujem) - som len zvedavy na tu ciastku... Neviem neviem, ci to 7me miesto dame - podavame strasne nevyrovnane vykony, vcera mohli byt 3 body zlate... kazdopadne nevadi.. (aj) kvoli takymto zapasom som rad ze fandim prave Vigu....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Miňambres je génius, je až neuvěřitelný, jaký hráče v podmínkách Celty dokáže přivést a následně dobře zobchodovat. Samozřejmě má i výhodu, že Celta je malý regionální klub, což dává určitou výhodu jak při jednání s kluby, odkud chtějí hráče přitáhnout, tak i pro samotný hráče, kteří mají klid a ideální podmínky pro rozvoj a možnost dostat se během pár let do velkoklubů. Lobotka, Maxi Goméz, Sisto, Aspas, Wass, Guidetti a další. Podle mě nakonec proberou i Emreho Mora a půjde za raketu do světa.

Maxi má výkupku 50 mega, ne? Myslím, že půjde za 40+, v jeho věku není moc lepších útočníků a zvlášť zakončovatelů, ve vápně má mimořádný kvality.

Reagovat
santini

jo, on je moc kvalitny a hbity utocnik... jsem myslel, ze by jsme mohli na nem vydelat tak 25+.. 40 by byl sen...

Reagovat
Phillipinho

Ale treba ty spekulace okolo Atletica jsou snad mimo. On na takovou uroven jeste zdaleka nema. Hlavne balon ho moc neposloucha...

Reagovat
Ed_Hazard

A je aj slusny palic, podla toho co som vcera videl..

Reagovat
santini

mozno by som este 1 sezonu pockal... pre celtu, pre neho aj pre pripadnych zaujemcov by to bolo len plus...

Reagovat
PP

Po vypadnutí dá šetřit Messiho.. To se mu moc nepovedlo no..

Reagovat
Kokesh

Ono celkove. Nejvice minut v lize ma z RM Keylor a pred nim je 8 hracu z Barcelony.

Reagovat
Jordi Alba

To je roztomilé toto.

Reagovat
ADM

Vynásob to dvoma a dostaneš aktuálnu bodovú stratu.

Reagovat
Kokesh

Vsak jasny, vedete pohodlne ligu. Nemit RM spatny obdobi ze zacatku sezony, bavime se treba o -5 pred Clasicem, coz uz vypada jinak. I tak by Zidane dokazal posetrit hrace daleko lepe, nez Valverde. Dojit vasi hraci do obou finale plus nabity finish ligy, asi by na MS pulka tahala za sebou nohy...

Reagovat
ADM

Však jasne, len som sa zufalu situaciu snažil zachrániť provokatívnou vetou... Ale samozrejme má na to u vás vplyv aj to, že o nič nehráte a k našej lavičke sa vyjadrovať ani nejdem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak letos je to dost ovlivněný i tím, že od prosince/ledna nemáte v lize o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Jordi Alba

Však jeho snad ani nejde brát vážně, strašný hovadiny, co tu furt píše.

Reagovat
Kokesh

Marcelo> Jordi Alba

Reagovat
Jordi Alba

Co má za smysl porovnávat levé křídlo a levého obránce ?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kokesh

Je. Ale kdyz se podivam na lonskou minutaz, tak je tam rozdil taky evidentni, coz jsem myslim taky loni psal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Před rokem jste měli snad nejsilnější širší kádr v historii fotbalu. Minimálně alespoň období, který pamatuju. James či Mariano stabilně na tribuně, to opravdu chceš porovnávat s letošní (koneckonců i loňskou) Barcou?

Reagovat
Kokesh

James na tribude urcite stabilne nebyl. Nevim jak ty, ale ja porad vidim 25 hracu vs 25. To, ze nehraji 30+ posily jako Gomes, Arda a Paco doplnene Vidalem, neni muj problem.

Cris mel uz loni o 350 minut mene v lize nez Messi, letos dokonce o 700. To jako, ze Asensio je lepsi nez Cristiano a diky sirce kadru si ho muzeme dovolit nechat setrit? Proc misto Messiho nehraje Dembele nebo Coutinho letos, aby pak v dulezitych zapasech netahal nohy?

Reagovat
ADM

Jasne, že je to u CR tento rok taký skok, ked mal prvé zápasy Stop..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zdravý James byl na tribuně v několika případech a je to asi ten nejlepší příklad toho, jak silný a vyrovnaný kádr jste loni měli. Nevím, co má kvalita společnýho s kvantitou, to do toho pleteš naprosto rozdílnou věc. Ano, na lavičce máme několik drahých hráčů, kteří se nechytili, to snad ani nikdo nepopírá.

Loni bylo vaše “béčko” v lize přesvědčivější než plná palba, to si snad pamatuješ. Valverde samozřejmě měl víc rotovat, ale měl mnohem těžší podmínky - titul na dohled a slabší lavičku. Nezabudování posil mu vyčítáme snad všichni.

Reagovat
Billy McClane

Pred rokom tie minutaze vyzerali podobne.

Reagovat
ADM

No jo, pred rokom bola vaša lavička v lige vlastne ofenzivne lepšia než áčko ... Ale aj my sme dosť rotovali, stačí pozrieť na výsledky

Reagovat
dextroza_m

Leoš už se šetří na MS.

Reagovat
X-bano-X

Ten posledny odstavec suhrnu Barci je bozi

Reagovat
smazaný uživatel

neuspěl -> dal gól rukou

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa se musel cítit jako na střelnici... Někdy to tam nepadne ani z 30 pokusů... Naštěstí na konci to tam padlo

Reagovat
ADM

Prečo je na titulke CR, ktorý zachránil len bod doma a nie Inaki, ktorý vybojoval bod vonku na Reale ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze stejného důvodu, z jakého by tam byl Messi, kdyby dal remízový gol on. U nich stačí, když si dobře prdnou. :) Tak se nezlob.

Reagovat
ADM

Ale ved mne je to uplne jedno a zároveň je mi to jasné..

Reagovat
valloire

protože je to Král

Reagovat
Black Jagir

Rasismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziganda a spol. asi ani nevedia, ako k tomu bodu prišli Inak prevaha RM až príliš veľká. Bale s Benzemom dnes potvrdili, že po sezóne im treba povedať "adiós".

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale, ve druhém poločase jste neměli skoro žádné vyložené šance, jenom 150 střel ze střední vzdálenosti, které byly zblokované a nebo šly mimo...ale je pravda že půlka hráčů Bilbaa od 75.minuty skoro nemohla už ani chodit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě by spíš zajímalo, jestli má Zidane nějaký jiný plán, než se stereotypně dostávat do vápna nesmyslnými centry. Přitom se i během toho zápasu několikrát ukázalo, že těch mezer tam měli dost...

Reagovat
Visca el barca

Já spíš nechápu, že mu ty nesmyslný centry furt vycházej v LM. V lize je to už rok k ničemu.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ty si asi vcera pozeral iny zapas. Real ich vcera bil ako zito, hlavne prvy polcas. Chybali tomu len goly. Niekedy to proste nie a nie padnut. Nastastie sa zase raz ukazala Ronaldova geniality a bola z toho aspon remiza.

A to s tymi centrami je tiez pekna hovadina. Staci si vsimnut kolko sa z toho mnozstva rohov hralo na kratko.

Reagovat
Hristo Stoichkov

O čem to mluvíš? První poločas jste tam měli celkem nadějný příležitosti, ale až na Asensia žádný tutovky, postupem času ten váš tlak šuměl čím dál víc do ztracena. Susaeta s Raulem Garcíou ten zápas mohli v pohodě rozhodnout.

“Bil jako žito” si teda představuju úplně jinak, než zápas, jehož skóre by tak nějak mělo odpovídat 2:1 pro Real.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/DbGMTtzVQAAtq9-.jpg?format=jpg&name=orig

Souhlasim no a xG dava za pravdu. Meli jsme sice hodne sanci ale skoro zadny opravdu nebezpecny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
vilp

Ještě z jednoho centru trefil Cristiano břevno v prvním poločase. Možná jediného úspěšného...

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by ale Kepa nejspíš stejně měl, navíc to byla dost těžká pozice na zakončení.

Reagovat
vilp

Jiný zápas jsi podle všeho sledoval spíš ty. Prý hovadina... příště si ty centry raději spočítej, když tady chceš argumentovat nějakými rohy nakrátko, po kterých ten centr tak jako tak většinou přijde.

Reagovat
Israha

Z posledních čtyřech zápasů (z toho tři domácí) 5 gólů, jediná výhra (proti poslednímu)...optimistické, před Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsený tím vie, kedy zapnúť

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Barca zapla před sezónou a podle toho vypadá tabulka.

Reagovat
valloire

a semifinále LM

Reagovat
Bandita_Harry

bla bla barca vas dlhodobo vysledkovo predci tie tri LM za posledne roky na tom nic nemenia

Reagovat
valloire

menia

Reagovat
Bandita_Harry

myslel som to hlavne herne real nieje ani nahodou tak dominantny a v tak dlhom casovom obdobi ako bola barca

Reagovat
valloire

a já si myslim, že vyhrát 3x LM během 4 let je totální dominance a můžete si driblovat jak chcete a i ty šance vytvářet, ale je to marný

Reagovat
Bandita_Harry

2x liga za 9 sezon je totalna dominancia ? ked je vo vacsine sezon v boji o titul 1 super ? 2x to bolo so stastim jedno na penalty a jedno v nastavenom case, trofej sa pocita ale o dominancii tu rec nemoze byt, barca v svojich finale proti MU im nedala cuchnut, real je dominantny ale v kratkych usekoch kde dokazu vyladit formu na tu LM lebo kvalitu maju ale v lige to akosi nejde

Reagovat
smazaný uživatel

LM je mnohonásobně hodnotnější... La liga zase moc fanoušků na světě nezajímá... s tím se smiř.

Reagovat
Bandita_Harry

to je uplne jedno co koho zaujima je to jednoducho hlavny ukazovatel sily timu s tym sa ty zmier.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě není tak úplně pravda. Spíš otázka konzistence. Real je na tom pokud jde čistě o "sílu" poslední tři roky lépe. Mají totiž něco navíc co Barceloně chybí a co jí stačí právě jen na domácí ligu.

Reagovat
X-bano-X

Somarina. Hraju pravidelne o ligu a o pohar co je tak 3 krat viac zapasov ako LM. Napisat ze sila Barcelony staci "len" na 50 zapasov a preto su slabsi tim ako Real ktoremu sila staci na nejakych 15 je uplne mimo.

Reagovat
valloire

Jenže ta údajná síla Barcelony selhává v zápase pod největším tlakem s nejkvalitnějšími týmy. Zkušený tým pravda má trochu potíž se soustředit na zápasy s nehodnými, ale to nic nemění na tom, že v zápasech té největší a a nejprestižnější soutěže, se projeví jeho zkušenost a nadpozemská síla a své soupeře rozdrtí.

Je to stejný - vaší řečí - jako kdyby Luke Skywalker občas prohrál v baru na planetě Blabla, ale potom by porazil Vadera i toho vyššího pošuka a zachránil galaxii. Anebo by se ti víc líbil Skywalker, kterej všechno vydrtí v tom baru, ale s Vaderem selže. A to nemluvím o tom vyšším pošukovi, s kterým by ani soupeřit nemohl, protože by byl rozsekanej od Vejdra. Galaxie by byla v prdeli tak jako tak.

Reagovat
Bandita_Harry

blbost, pozri aj LFC bol minuly rok v minitabulke top 6 timov( zapasom proti Vaderovi ) na prvom mieste ale ze by ovladol celu ligu sa povedat nedalo... a inak dost sme odbocili od tej povodnej myslienky mojho prveho prispevku...jebac na to

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

co to meleš? jaká liga? koho to zajímá? vihrály sme? vihrály !!!! tak co?

Reagovat
Bandita_Harry

presne ako pisem v prispevku vyssie liga je hlavny ukazovatel sily, konzistencie a dominancie timu, je fajn vyladit formu na jar na par zapasov ten kader ktory je kvalitny dokaze predcit v dvojzapase iny spickovy tim ale vyhravat cely rok kazdy vikend je dominancia

Reagovat
valloire

Ale proč nedokáže tak nadpozemský tým jako je Barcelona opakovaně tu formu vyladit? Vždyť je to přece tak jednoduchý. Prostě to vyladíš. Já opravdu nechápu, kde je ta chyba.

Reagovat
Bandita_Harry

z tvojich schopnosti pochopit nieco som naozaj smutny, teraz ti tu pisem ze oni hraju cely rok, a az tak biedne na tom niesu

Reagovat
valloire

O mé schopnosti se neboj Bandito, ty jsou na tom nejvyšším levelu. Zato o tvých se dá pochybovat. Nedokážeš pochopit, že pravá síla týmu je ve schopnosti předvést ten největší výkon v té největší soutěži. Kdo to nedokáže, je sparťan.

Reagovat
Bandita_Harry

* a predci vas hlavne herne

Reagovat
smazaný uživatel

Staci kdyz bude hodne golu padat z venku, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadreli sme sa na nieco ako minulu a tuto sezonu.

Je hanba, ze s takymi hracmi, realizacnym teamom, tréningovými podmienkami sme na tomto mieste v lige.

Okamzite sa zbavit Benzemu, aj ked pracuje a vypomaha CR ale jeho golove suchoty na jesen nenahradi a zbavit sa Kroosa, ktory za sebou dava priestor superovi, nebrani a jeho lezerny styl je o tom istom.

Vedla CR kupit Top hraca, ktory team potiahne ked bude treba, nemozeme hrat sezonu s tym, ze nas bude stale tahat pomaly 34 rocny hrac.

Do zalohy miesto Kroosa hraca, ktory ma kvalitu aj dozadu a vie branit, vypomoze Casemirovi.

No a hlavne niekoho, kto ich nauci organizovane branit. Nie je normalne, ze su tam take skolacke diery ci uz v obrane alebo pred stopermi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
Anacron

Ten Kroos mi taky kolikrát fakt pije krev, když vidím jak si v pohodě vyklusává při protiútoku soupeře, ale to je snad jediná jeho slabina v tom středu hřiště. Jinak ale to jak dokáže měnit tempo hry, rozehrávat, vykombinovat pod tlakem a ne jenom odkopávat míč, je strašně přínosný.

Já bych se radši zbavil Casemira, protože to se vždycky modlím, aby zpracoval přihrávku a nebyl z toho útok soupeře. Takovej Kante místo něj by byl bomba. Bohužel je to asi nereálný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Kanteho by som bral a Kroos ma svoje prednosti ale evidentne na domacu ligu to nestaci ked je Barcelona tak daleko.

Taky pracant ku Casemirovi do stredu ihriska, ktory brani a vie aj prihravat a Top utocnik.

Reagovat
Anacron

Tak za to že jsme tak daleko za barcou určitě nemůže jenom Toni. Celej tým hrál prostě na podzim strašně a teď už se to jenom veze protože k tomu prostě pochopitelně přistupujou tak že o nic nejde.

A hrát na dva defenzivní záložníky to by bylo hrozný. Real má hrát útočně i za cenu toho, že dostane nějaký góly. Radši se kouknu na zápas co bude 4:3 než 1:0, 2:0 a tak. Samozřejmě ty obří kiksy co tam občas předváděj k tomu nepatřej

Reagovat
smazaný uživatel

Nie na dvoch DM, myslim hraca ktory ma tu kvalitu aj smerom dozadu. Ja by som tam skusil Isca, ktory uz neraz ukazal pod Ancelottim, ze vie pracovat aj dozadu. Takto mame dve miesta napr. pre Hazarda ci Kanea aj ked by som chcel Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to celé vtip:

Pokud ne:

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta hra taktiez pod trojkou MSC takze stiahnut Isca na Kroosovo miesto urcite nie je vtip

Reagovat
Anacron

Ok tak to jo.Nevím no, myslím že pro Isca je lepší hrát víc vepředu.

Hazarda bych bral určitě. Kane je sice taky super ale furt mi to nesedí ten Angličan u nás . A s Neymarem se neshodnem určitě . Toho v Realu nechci ani ve snu

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je rozdielovy hrac akého potrebujeme. Sam od seba vyhra zapas. A jeho naladovost, v Barcelone posluchal a okrem hry je marketingovo ohromne lakavy

Reagovat
Anacron

Jo je rozdílovej to je pravda, ale to chování to je něco. Si myslí, že když je nejdražší hráč tak se z něj každej posere asi. Ať je Cris jakej je, tak takovejhle fracek to fakt není. Výkony nejsou všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti kaslem ci si o sebe nieco mysli Aj CR je narcis a co ma byt?

Reagovat
Murena

Hoď sem pár sestav

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Real dosáhne už maximálně na 83 bodů, což je nejmíň od sezony 2008/09, kdy měl 78 bodů, což je návrat do předmimozemské éry.

Reagovat
pantondavo

Ale tak hattrick v LM by mohla být docela dobrá cena útěchy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu ligy a kvality kádru je to nehorazna ostuda.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
CHONG

My udělali ostudu v lize, vy zase v LM, není holt každý den posvícení.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Akorát mi přijde ostuda v jednom mači jiná, než takhle proflákat celý rok.

Reagovat
CHONG

Co si budeme nalhávat, tu ostudu v LM děláte už třetí rok v řadě, akorát letos jste tomu nasadili korunu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

máme strašnou sérii, to stopro. Nicméně jsme si to schopní připustit bez toho, abychom ukazovali na souseda, že se mu taky něco nepovedlo.

V dlouhodobé soutěži dlouhodobě tečete. Nejste schopní udržet nějakou výkonnost celý rok. Ale letos je to opravdu z vaší strany fiasko.

Reagovat
CHONG

Vždyť tohle vlákno odstartovalo tím, že jsi ukazoval na souseda, že se mu něco nepovedlo.

Jinak souhlas, v lize je to letos z naší strany kalamita, i když je to trochu podpořené i přístupem, kdy vlastně od podzimního EC nemáme v lize o co hrát.

Jinak už to psal jednou, pro nás je letos LM ten pomyslný jazýček na vahách, když vyhrajeme, tak ta radost z hattricku nám nasadí růžové brýle a ty další průsery přehlídneme, když nevyhrajeme, tak se na tu sezónu budeme muset podívat kriticky a zjistíme, že to byla hrůza, liga - ostuda, CdR - totální ostuda a LM "neostuda" s ostudným drápkem v podobě odvety s Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vlákno začalo tím, že jsem do diskuse o posledním odehraném ligovém kole, kde Real ztratil další body doma, napsal faktickou poznámku o tom, že se rýsuje nejhorší ligový ročník Realu za skoro dekádu. Nebylo tam nic o tom, že bych výbuch Barcelony jakkoliv omlouval tím, že má Real nejslabší ligovou sezonu za skoro dekádu. LM tam zátáhl až kolega a nakonec jsi tam zatáhl zase až ty. Už prostě taková klasika, kdy nezachytíš point vlákna a vysvlečeš svoji hloupost donaha.

Reagovat
CHONG

Faktickou poznámku, jejíž jediným smyslem bylo rýpnout si do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to faktické vlákno. A ten fakt je určitě zajímavý a jsem si jistý, že si ho plno lidí neuvědomilo. Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pro mě strašně neuchopitelné řešení situace. Já si radši užívám celoroční radost při výsledcích a vedení v tabulce. Vy už od listopadu píšete, že se těšíte jen na tu LM. Jako chápu, že je to pro vás jednodušší, ale tak nějak pro ten celoroční pocit mám právě rád, když kralujeme v lize. Ta radost je dlouhodobá. Vy preferujete tu několikazápasovou radost při procházení PO LM. Přirovnal bych to asi k tomu, mít pravidelný sex s osvědčenou perfektní partnerkou a proti tomu je vydělávat cel rok peníze, které pak uvalíš za pár čísel s luxusní štětkou.

Reagovat
CHONG

Kde jsi vzal, že preferujeme několikazápasovou radost při procházení PO LM, já bych třeba letos radši vyhrál ligu než LM (psal jsem to už před sezónou), ale když jsme v lize ze hry už od podzimu, tak si holt musíme užívat "aspoň" tu několikazápasovou radost při procházení PO LM.

Jinak to sexuální přirovnání teda kulhá na obě nohy

Reagovat
valloire

vždyť jsi tu začal s ostudou ty kokot no

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pantondavo

Tak určitě, ale to nebude nikoho zajímat, když vyhrajou LM.

Reagovat
Billy McClane

Stavim sa, ze väcsina cules by to s radostou menila

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím se, že ne.

Reagovat
Visca el barca

A to já bych tu LM aspoň jednou bral. Na úkor jedné ligy. Třeba v tom roce 16. Kdy jsme šlapali celý podzim jak hodinky a došla nám šťáva v dubnu. Tam jsme šli po obhajobě. Minulý rok byl v LM blamáž a letos to bylo takový neslaný nemastný.

Reagovat
Billy McClane

Zober si rok 2016. Vo vasom tabore to bola velka radost z double, ale len dovtedy kym Real vyhral LM. Mozte sa utesovat, ze vyhrat ligu je tazsie a ze je to ukazovatel celosezonnej vykonnosti, ale ta LM to proste celkom jasne prebija, pretoze ten kto ju vyhra je najlepsi v Europe a futbalovy svet hovori hlavne o nom.

Ano vyhrat spanielsku ligu s Barcelonou (Messim) je momentalne pre Real tazsie ako vyhrat LM. Podla mna v Reale uz davnejsie pochopili, ze hrat cely rok do plnych ligu aj ligu majstrov sa neda a kedze Barcelona ma dlhodobo vyrovnanejsie a lepsie vykony, tak je velmi pravdepodobne ze Real by bol za tychto okolnosti kazdy rok bez trofeje.

Preto ci uz o titul v lige hrame (napr minuly rok) alebo nehrame, tak pred tazkymi zapasmi play off LM vzdy hrame s lavickou a vsezone sa dost rotuje. To Barca hra do plnych cely rok a v play off im potom viditelne chybaju sily.

Vy sa tvarite ze ste spokojni s ligou a poharom, a my s ligou majstrov a superpoharmi. Vsetci su stastni, a tak to ma byt

Reagovat
Billy McClane

A odmietam tu vnucovanie nejakeho fiaska, pretoze posledne roky su priority hracov a fanusikov Realu a Barcelony trochu odlisne.

Madridisti maju priroritu Europu, ono v tej v lige by aj chceli ale bohuzial cez stabilnu Barcelonu s Messim na cele to nejde. Cules maju prioritu ligu, v Europe by aj chceli, ale na to uz proste nie su ku koncu sezony sily.

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

šašek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Ligu vypouštíme.

Reagovat
Mercury

klasicky

Reagovat
valloire

Je to jenom kvalifikace na nejdůležitější soutěž, která se vás už zase netýká. Klasicky.

Reagovat
fefo

Hm, taky velky klub a nie je schopny vyhrat nic okrem LM.. ak vobec. Smutne.

Reagovat
valloire

jsme skromný klub, nám ta LM stačí

Reagovat
Al Capone

Tohle opravdu píšeš na adresu aktuálního mistra Španělska, Evropy a světa?

Reagovat
fefo

Toto pisem na adresu klubu, ktory (podla valloire) vypusta jednu sutaz na ukor vitazstva v druhej.

Reagovat
pantondavo

Tak on tu jednu vyhrál dvakrát za sebou, což se ještě nikomu nepovedlo, takže na tom asi něco bude no.

Reagovat
king23

nic okrem LM

To je jako snaha pošlinit kvalitu LM? Nebo jinak si to nevysvětluji...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

co to je za blbečka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale techniku ma lepsiu jak Gomes z Barcelony Najma to video kde hra s Neymarom. Sranda, u nas by ho udupali davy ale LA je cool

Reagovat
ADM

Martiala prý sleduje také Arsenal

Arsenal by během letní pauzy mohl posílit Anthony Martial. Francouzský útočník je na odchodu z Manchesteru United....

Madridisti, vy po ňom vobec nejdete? Alebo som to len nezachytil zatial?

Reagovat
valloire

Kdo je Martial? Zase tolik hráčů z farmy mít nemusíme. Byli bychom jako ta farma....Florentino čeká na MS. Pak bude jednat.

Reagovat
ADM

To je len taký týpek s lepším driblingom než Garrincha

Reagovat
valloire

To je zhola nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajme tomu, ze je to kvalitny hrac ale nie je Top

Reagovat
ADM

Tak ma len 22 rokov. Top nebol ani Benzema, ked ste ho kupovali v podobnom veku. Martial ma len o 12 golov menej nez vtedajsi Benzema a to nehra v MU zaklad. Ale ja budem len rad ak k vam nepride, kludne by mohol zamierit k nam

Reagovat
teenz

Tohle neni styl Pereze. Ten počká, až ho koupí nějaká Sevilla, AS nebo Everton a po jeho raketový sezoně, kdy dá 45 golů ho koupí za 250míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema byl v Lyonu absolutni bestie. Za ty roky se urcite vyvinul trochu jinym smerem, ale v ty dobe to byl stylem v podstate Ronaldo 2.0 (ten brazilskej).

Reagovat
Al Capone

Spise 0.2

Reagovat
ADM

V tej dobe som Lyon zral, kader ako svina, Juninho, ale az tak dobry mi teda neprisiel no je to davno takze sa kludne mozem mylit.

Reagovat
F.Torres

v té době byl absolutní špička

Reagovat
dextroza_m

NEvím na kolik zápasů Lyonu ses dřív díval, ale Benzema byl naprostá bomba.

Reagovat
king23

To je jako vážně mířená otázka?

Ma Real je to dost průměrný hráč.... nevím kam by nás měl posunout.

Reagovat
Jordi Alba

No, Alavés nebyl daleko vyrovnání teda. Socky taky pěkně.

Reagovat
ADM

Naaaah, chcel som vyhrať titul doma po nejakom srdcervúcom Clasicu ak by sa podarilo (ked bola tá možnosť). Tak o tyzden snad Denis v zaklade nech všetko dojebe a nevyhráme

Reagovat
Visca el barca

No pokud umim počítat, tak je pět kol dokonce ne? A vedeme ligu o 12 bodů.

Reagovat
Jordi Alba

Výhra v La Coruňi by měla znamenat titul bez ohledu na výsledek Atlética.

Reagovat
Visca el barca

Jo jsem idiot, já to bral jako kdyby jsme nevyhráli

Reagovat
Majk91

Toto si Denis nezasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Gomes

Reagovat
JessePinkman

Tak to je v prdeli. Levante dá v 90+3 na 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

už sem chtěl trhat tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso to bol zaver. Junior je neskutocny obranca. Trufam si povedat, ze sa vypracoval na jedneho z najlepsich lavych bekov ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac paradoxne na konci Betis nevedel co hrat. Ta zakladna os sa po striedaniach Joaquina a Boudebouza uplne tozbila a Sanabria s Tellom necedeli kde je sever. Stastena na strane Betisu, aj ked tych sanci tam bolo v priebehu spalenych vela.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně přišlo, že Campbell jim naopak v závěru dost pomohl, víceméně cokoliv nebezpečnýho vzešlo od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano. Ale jeho som si mozno tolko nevsimal. Kazdopadne ta lavicka je pekne nabita aj v utoku aj v zalohe. Kde su tie casy ked to bsetko stalo na Castrovi a Ceballosovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, do kádru se před sezónou slušně zainvestovalo a během podzimu navíc Setién vytáhl Lorena s Juniorem, o kterých snad nikdo ani nevěděl... To, že i na lavičce jsou zejména v ofenzívě rozdíloví hráči, je hodně znát a pomohlo to třeba při dlouhodobým zranění Sanabrii.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Uwe háže buly

Víc odpornou fotku nemáte?

Reagovat
CHONG

Pošli pasovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tak tys jí ještě neposlal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Vám fakt nepřijde speciálně z týhle fotky fakt odpornej????? Kdybych fandil Realu, tak se za takovýho odporáka stydim jak za Kuijta.

Reagovat
valloire

Je to nasranej Král. A když je Král nasranej, někdo to vždycky vodsere. A nám se to líbí. To, jak to vodserou....

Reagovat
Jordi Alba

Já teda Realu nefandím, ale moc nechápu, proč je ta fotka tak odporná.

Reagovat
valloire

Tak ty nefandíš Realu jo? To je šok. Svět už nebude nikdy stejný.

Reagovat
Jordi Alba

Ale ty bys měl kápnout božskou a přiznat, že tě to táhne do Barcelony.

Reagovat
valloire

K móři jó? U móře se válí pouze jedinci lapení do sítí jakési děvy, která se chce u móře taky válet a ty mušíš s ní anebo jedinci fyzicky slabší a ducha mdlého. My - ošlehaní horští vlci, si vyjedeme do hor - do prostředí pro skutečné muže, které nás zocelí a povznese ducha i tělo.

Reagovat
Jordi Alba

Sice blbost, ale mohlo to dát práci, takže.

Reagovat
valloire

ani ne, jde to samo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele