LaLiga - souhrn 33. kola

21.04.2017, 22:51, aktualizováno 24.04.2017, 22:48
Komentáře a souhrny
Bilbao zvládlo pondělní dohrávku s Eibarem. Barcelona ovládla El Clásico a posunula se před Real Madrid do čela pelotonu. Las Palmas neudrželo vedení proti Alavésu, Betis vyhrál na půdě Celty Vigo. Atlético Madrid si poradilo s Espanyolem a odpovědělo tak na včerejší výhru Sevilly, za kterou se dvakrát prosadil Ganso. Osasuna neudržela vedení proti Gijónu, výsledkem je remíza 2:2. Villarreal zásluhou dvou branek Bakambua naplnil roli favorita proti Leganésu. Málaga si poradila s Valencií...

SD Eibar - Athletic Bilbao 0:1

24.04.2017 20:45

Góly: 90+4. Raúl García

Tohle baskické derby mělo už před zápasem o náboj postaráno, neboť se tu kromě bitvy dvou lokálních rivalů hrálo rovněž o Evropskou ligu. Souboj dvou sousedů v tabulce nakonec lépe dopadl pro Bilbao, a to díky jediné brance Raúla Garcíy ze čtvrté minuty nastavení. Právě díky němu se rozdíl mezi Athletic Clubem a Eibarem zvýšil už na šest bodů.

Opravdu se tu hrálo o hodně, a tak opatrný první poločas nabídl jen pár zajímavých situací, které na celkové dění hry nemělo prakticky žádný vliv. To druhá půle byla podstatně zajímavější, na řadu přišlo vyloučení Gonzala Escalanteho, a oslabení se domácím nakonec přežít nepodařilo. Byť už se vše schylovalo ke konečné bezbrankové remíze.

Aduriz s Muniain v první dvacetiminutovce netrefili prostor mezi třemi tyčemi, ve 27. minutě vyzkoušel své střelecké schopnosti San José, ani jeho pokus se však do brány domácího brankáře Yoela nevešel. To Eibar by směrem dopředu ještě malátnější a v první pětačtyřicetiminutovce nezahrozil ani sporadicky.

Zato vstup do druhého dějství vyšel mužstvu kouče Josého Luise Mendilibara náramně. Sergi Enrich si na hranici ofsajdu parádně naběhl na centr od Pedra Leóna, nedůrazně se na něj snažil dotírat stoper Yeray Álvarez, avšak nakonec Bilbao zachránil gólman Kepa, který včas vyběhl a míč vyrazil do bezpečí.

Notně Armagiňak zkomplikoval situaci Gonzalo Escalante. Ten si totiž ve skluzu opravdu hodně nevybíravě počínal vůči Muniainovi a po zcela zasloužené červené kartě zbytečně oslabil svůj tým. A Athletic Club najednou ucítil svou šanci. Už v 62. minutě střílel na bližší tyčku Raúl García, orazítkoval však právě jen brankovou konstrukci.

V 66. minutě musel vyběhnout z brány Yoel, neboť se do jeho blízkosti propracoval Muniain, ten ale svého protivníka trefil pouze do nohy. O osudu tohoto střetnutí rozhodla až poslední standardka. Beňatovu střelu z přímého kopu stačil s vypětím všech sil zlikvidovat Yoel, na dorážku od Raúla Garcíy už ovšem nedosáhl.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 2:3

23.04.2017 20:45

Góly: 28. Casemiro, 85. James Rodríguez - 33. Lionel Messi, 73. Ivan Rakitić, 90+2. Lionel Messi

Slavné El Clásico nezklamalo svou kvalitou a dramatičností ani tentokrát. Přestože se brzkého vedení ujal domácí Real Madrid zásluhou Casemira, Barceloně se povedlo trefami Messiho s Rakitićem utkání zvrátit. Obzvláště po vyloučení Sergia Ramose se zdálo, že katalánský velkoklub utkání dovede do vítězného konce, avšak pět minut před koncem srovnal James Rodríguez. Jenže ani to nebylo všechno - v poslední minutě nastavení totiž přece jen strhnul vítězství na stranu hostí nepolapitelný Messi a boj o titul je tak znovu zcela otevřený.

Real do utkání vlétl jako velká voda a hned po devadesáti vteřinách se Cristiano Ronaldo spolu s domácími fanoušky hlasitě dožadoval odpískání pokutového kopu po nešikovném zákroku Umtitiho. Rozhodčí Hernández se však obměkčit nenechal a pokračovalo se bez přerušení. Po deseti minutách jasné převahy Realu se probudila i Barcelona a hra se atraktivně přelévala ze strany na stranu. Zatímco Luis Suárez se nepovedenými pokusy pouze zastřeloval, Cristiano Ronaldo s Karimem Benzemou prověřili Marca-Andrého ter Stegena hned třemi ranami, proti nimž německý gólman obstál.

V osmadvacáté minutě se už ale Bílý balet přece jen ujal vedení. Marcelův centr po odvráceném rohovém kopu připadl k Sergiu Ramosovi, jenž v postavení na hraně ofsajdu pouze napálil tyč, ovšem odražený míč se odkutálel napříč brankou, kde jej zblízka doklepl do sítě Casemiro.

Barcelonská odpověď na sebe však nenechala dlouho čekat. Od Casemirova gólu uplynulo sotva pět minut, když se Rakitićova přihrávka dostala na hranici pokutového území k nohám Lionela Messiho. Argentinská superstar si s lehkostí sobě vlastní poradila v plné rychlosti s trojicí hráčů soupeře a kritickou situaci již nezachránil ani Keylor Navas. Messi tak dal jasně najevo, že jej nijak nerozhodila předešlá kolize s Marcelem, jenž jej trefil do obličeje loktem a barcelonský forvard musel kvůli neustávajícímu krvácení pobíhat po trávníku s kusem vaty v ústech.

Inkasovaný gól doposud sebevědomým Realem otřásl, zatímco Barcelona naopak ucítila šanci na obrat a po zbytek první půle působila nebezpečnějším dojmem. Domácím se navíc nevyplatilo nasazení čerstvě uzdraveného Garetha Balea do základní sestavy, neboť velšský křídelník si přivodil další zranění a přepustil své místo Marcu Asensiovi. Po změně stran ale domácí znovu zabrali. Ter Stegen měl co dělat, aby vytěsnil na roh štiplavou ránu Toniho Kroose, a pár minut nato takřka házenkářským zákrokem zamezil v cestě do sítě Benzemově hlavičce z bezprostřední blízkosti.

Neproměněné šance Realu mohl záhy potrestat Paco Alcácer, jenž se zničehonic ocitl sám jen kousek před značkou pokutového kopu, ovšem jeho uspěchané zakončení si Navas pohlídal. Krátce před uplynutím hodiny hry na moment madridské publikum oněmělo, když se z rohového kopu procpal k hlavičce Gérard Piqué. I tentokráte však Keylor Navas vytáhl výtečný zákrok a Piquého prudkou hlavičku vyboxoval do bezpečí.

Utkání se poté stejně jako v první půli proměnilo v dramatickou podívanou s velkými šancemi na obou stranách. Nejprve jedinečnou šanci dostat se do vedení promarnili domácí, když Asensio v samostatném úniku místo zakončení ještě volil přihrávku Ronaldovi, jenž ovšem nestihl sladit svůj pohyb a z několika metrů před odkrytou brankou přestřelil. Hned z protiútoku se pro změnu sám před Navasem zjevil Suárez, jenže na kostarického gólmana nevyzrál ani tentokrát.

Co se ovšem nepovedlo uruguayskému kanonýrovi, to sedmnáct minut před koncem dokázal ve velkém stylu Ivan Rakitić. Chorvatský záložník před šestnáctkou Realu zbavil stínujícího Kroose a skvostnou ranou levačkou poslal míč vstříc hornímu rohu madridské branky. Pár minut nato bylo pro Real ještě hůře, neboť Sergio Ramos vlétl Lioneli Messimu pod nohy nešetrným skluzem, za který si od rozhodčího Hernándeze vysloužil po právu červenou kartu.

Pojistit hubené vedení hostí mohl Gérard Piqué, jenže v obrovské šanci si znovu vylámal zuby na výtečném Navasovi, který mu na poslední chvíli stihl zmenšit střelecký úhel. Pět minut před koncem musela tato zahozená tutovka španělského stopera mrzet dvojnásob, neboť Marcelův centr na přední tyč zužitkoval střídající James Rodríguez k vytouženému srovnání na 2:2.

Real v tu chvíli opět ožil a zdálo se, že utkání dovede zdárně k remíze, která mu v boji o titul plně vyhovuje, jenže domácí hráči se v tu chvíli nechali unést až příliš a v druhé minutě nastavení je čekalo kruté vystřízlivění. Poslední útok zápasu, na němž nese značnou zásluhu za průnik středem hřiště Sergi Roberto, skončil po zpětném pasu Alby u nohou Lionela Messiho, jenž i v takto vypjaté chvíli zachoval chladnou hlavu a přesnou ranou k tyči poslal barcelonské příznivce do euforie.

Barcelona tak zvítězila 3:2 a s Realem nyní na prvním místě sdílí zisk 75 bodů. V případě bodové rovnosti by na konci sezony připadl titul barcelonským, ovšem Real má stále odložené utkání s Celtou Vigo k dobru.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Deportivo Alavés 1:1

23.04.2017 18:30

Góly: 44. Kevin-Prince Boateng - 61. Ibai Gómez

Las Palmas sice doma odcházelo do kabin spokojenější a těšilo se na ovace svých fanoušků po případné výhře, ale té se nakonec tým na Kanárských ostrovech nedočkal. Po hodině hry totiž srovnal Ibai Gómez a když už se domácí snažili opět se ujmout aktivity před závěrečným tlakem, ještě je oslabilo vyloučení Livajy.

Hodně ambiciózní utkání se odehrálo v neděli na Estadio Gran Canaria, kde domácí ekipa Las Palmas přivítala Deportivo Alavés. Las Palmas je na 13. místě, docela daleko od propasti sestupu. A kdyby dnes vyhrálo, mohlo by se hodně přiblížit právě svému soupeři. Deportivo Alavés rovněž není smutným čekajícím týmem na popravu, ale coby nováček velmi překvapuje.

Domácí Las Palmas od prvních minut hrálo aktivněji, míč soupeři v podstatě nepůjčovalo a velmi dobře kombinovalo. Alen Halilović přenesl hru na levé křídlo, kam si nabíhal Tana, jenže ten reagoval až příliš pozdě a nestihl balon na hrací ploše. Až o pár minut později se Alen Halilović uvolnil na hranici pokutového území a technickou střelou umístil míč těsně nad bránu!

Hosté spoléhali na rychlé brejky a rovněž na standardní situace. Jednu takovou zahrával Ibai Gómez, jehož povedený centr se stáčel přímo do branky a brankář Raúl Lizoain musel do akce. Po třiceti minutách si Halilović navedl míč na svou levačku a zkusil technický obstřel, jenže Rodrigo Ely se mu vrhl pod nohy.

Pak už se konečně měnilo skóre utkání a mohl za to domácí záložník Kevin-Prince Boateng. Ten si naběhl na parádní přihrávku za obranu a využil svou rychlost. Pak už jen krásným lobem překonal osamoceného brankáře Pacheca - 1:0.

Ve drruhé půli chtěli hosté srovnat a dlouho hledali způsob, jak se dostat soupeři na kobylku. Zkoušeli to převážně ze standardních situací a například další pokus Ibaie Gómeze vůbec nebyl špatný. Mesa narazil míč v pokutovém území Halilovićovi, který se ihned opřel do střely a sledoval, jak ji likviduje pozorný brankář Fernando Pacheco. Gaizka Toquero se na zadní tyči dostal k odraženému míči, ale Lizoain míč vyrazil!

Problém pro brankáře Lizoaina nastal ve chvíli, kdy Ibai Gómez hledal ostrým centrem naběhnuvšího Deyversona. Deyverson sice udělal pohyb k míči, ale ntrefil jej. To zmátlo domácího brankáře do té míry, už nestihl reagovat a inkasoval - 1:1.

Bylo tedy srovnáno, ale akcím konec ještě nebyl. Boateng se o chvíli později dožadoval odpískání pokutového kopu po kontaktu s Pachecem. Kiko Femenía poslal z pravé strany prudký přízemní centr na malé vápno, ale tam jej odklidila obrana. Marco Livaja pak po pouhých čtyřech minutách na hřišti zbytečně a tvrdě fauloval, za což mu sudí José Luis Munuera Montero ukázal rovnou červenou kartu.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Betis 0:1

23.04.2017 16:15

Góly: 54. Darko Brašanac

Celta Vigo doma zaváhala a všechny tři body jí vzal Real Betis. Sevillský Betis sice nehrál o mnoho lépe, ale k výhře mu stačila jedna povedená akce, kterou gólem zakončil mladý Srb Darko Brašanac.

Celta Vigo má za sebou hodně povedené klání Evopské ligy, které jí sice posouvá dál, ale vzhledem k malému a nepříliš schopnému kádru bylo jasné, že hráči nepodají povedený výkon. V základní sestavě nastoupili Roncaglia, Sergi Gómez, Radoja, Díaz, Bongonda, Jozabed nebo hrot Guidetti. Hosté mají mnohem větší starosti o záchranu a do utkání šli naplno. Od začátku začali Adán, Navarro, Mandi, Brašanac, Ceballos, Joaquín nebo Alegría.

Dani Ceballos se hned jako první probojoval do střelecké pozice, jenže branku svým pokusem ohrozit nedokázal. V deváté minutě se Alegría probojoval do pěkné šance, jenže jeho rána ze střední vzdálenosti mířila o pár centimetrů vedle. Brankář Sérgio Álvarez pak musel na dva pokusy kontrolovat centzr Durmisiho a zakončení Joaquína. S oběma pokusy si ale poradil.

Jinak se první půle poměrně vlekla a u obou branek bylo trochu mrtvo. Až ke konci první půle se akce také projevily a znásobily. Théo Bongonda ani Jozabed nedokázali brankáře Antonia Adána překonat, teřbaže k tomu oba měli velmi blízko. Adán se činil a držel šance Béticos nad vodou. Do druhého poločasu vlétla mnohem lépe Celta Vigo.

Domácí John Guidetti si pokryl míč, poběhl s ním pár metrů a výborně vypálil. Jeho pokus však brankář Adán výtečně lapil. Právě ve fázi, kdy se zdálo, že tempo upadá, se diváci dočkali jediné branky. Riza Durmisi poslal na zadní tyč dlouhý nákop, tam si naběhl Darko Brašanac a ve skoku hlavou překonal brankáře Sergia Álvareze - 1:0 pro hostující Betis.

Po hodině hry se věci začaly opět malinko hýbat kupředu. Alex Alegría nejprve pálil ve velmi dobré příležitosti, protože si dokázal poradit s dvojicí protihráčů. Daniel Wass pak na druhé straně rozehrával rohový kop, do zakončení se dostal Théo Bongonda. A když Brunp González minul hlavou rohový kop Durmisiho, šťastnější odcházeli hosté.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo La Coruña 1:0

23.04.2017 12:00

Góly: 28. Willian José

Real Sociedad se díky vítězství nad Deportivem i nadále drží velmi dobře v boji o Evropskou ligu. Poprvé od února se mu podařilo udržet čisté konto, a to byl v nynějším případě klíč k úspěchu. Domácí se ujali vedení ve 28. minutě, to když se trefil Willian José, a soupeř na tenhle gól nedokázal žádnými jinými dostupnými prostředky zareagovat.

Hosté se museli obejít hned bez třech vykartovaných hráčů, konkrétně ve složení Carles Gil, Alejandro Arribas a Guilherme, a tyhle absence možná rozhodly o tom, že především v ofenzívě jim to dost drhlo. Ne že by San Sebastián předvedl nějaký heroický výkon, nicméně nejtěsnější možný náskok si pohlídal až do samotného konce.

Sotva rozhodčí Daniel Ocón dal znamení píšťalkou k začátku utkání, už se Xabi Prieto propracoval k prvnímu nebezpečnějšímu pokusu, každopádně hlavičkou z dobré pozice netrefil bránu gólmana Luxe. A ve 13. minutě si domácí záložník vedl vlastně dost podobně, tentokráte minul kýžený a chtěný prostor svou pravačkou.

Domácí byli směrem dopředu přece jenom aktivnější, a tak si vstřelenou branku vlastně asi zasloužili. Yuri poslal z levé strany centr do pokutového území, tam si na balón naskočil hlavou Willian José, jenž svou táhlou hlavičku usměrnil přesně do šibenice. Opravdu marně se po tomhle pokusu natahoval svou rukavicí Lux.

Do přestávky ještě mohl přidat pojišťovací zásah Íňigo Martínez, nicméně Lux si s jeho zakončením ve 34. minutě poradil. Ani ve druhém dějství se hra La Coruni výrazně nezlepšila. Defenzíva svěřenců trenéra Eusebia Sacristána pracovala velmi kompaktně a protivníka do větších příležitostí jednoduše nepouštěla.

Juanfran s Borgesem se snažili balón namířit mezi tři tyče, jenže jejich střelecké pokusy byly zablokovány, a když už se k něčemu snažil v 58. minutě propracovat Andone, nacházel se v ofsajdu. Čtyři minuty před koncem pak Borges hlavou pálil jen do brankáře Rulliho a Canales jen chvilku na to na druhé straně napálil brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 0:1

22.04.2017 20:45

Góly: 73. Antoine Griezmann

Atlétiko Madrid zvítězilo na půdě Espanyolu 1:0 a nadále drží třetí příčku před Sevillou. Klasické utkání Atletů rohodl jedinou trefou čtvrthodinu před koncem Antoine Griezmann.

Atlétiko a Sevilla se přetahují o třetí místo a tedy přímou vstupenku do základních skupin Ligy mistrů a proto bylo toto utkání pro hosty velice důležité. Svěřencům trenéra Diega Simeoneho bývá v této sezoně vyčítano, že venku nehrají dobrý fotbal, jak se ale občas říká, účel světí prostředky.

Ani v Katalánsku to nebylo ze strany Atletů optimální. Domácí začali lépe, i když první vážnější pokus měl na kopačce Carrasco a golman Diego López musel rychle na zem. Espanyol se přes tuhou defenzívu hostů rovněž prokousával velice složitě a šachová partie v prvním poločase mnoho šancí nepřinesla, natož branku.

Možná i proto se rozhodl kouč Simeone vystřídat Fernanda Torrese, kterého na začátku druhého poločasu nahradil Thomas Partey. Ale fotbal byl dál nekoukatelný. Rozuzlení přinesla až 73.minuta, kdy se na malém vápně dostal k voleji Antoine Griezmann a tvrdou ranou propálil golmana Lópeze. Espanyol sice mohl rychle odpovědět, ale Atlety proti Baptistaovi spasil výtečný Jan Oblak. Nevyužitá stoprocentní šance Katalnců musela mrzet, protože do žádné podobné už se domácí tým nedostal.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Sporting Gijón 2:2

22.04.2017 18:30

Góly: 19. Jorge Meré (vl.), 72. Kenan Kodro - 79. Roberto Canella, 81. Carlos Castro

V podstatě si oba kluby právě tenhle výsledek nejméně přály. Protože remíza jejich situaci v sestupovém pásmu prakticky nijak nevyřešila. Především Osasuna bude konečného rezultátu hodně litovat, neboť ještě jedenáct minut před koncem vedla o dvě branky. Gijón každopádně během pár chvilek stačil ještě srovnat.

Lepší formu měla před utkáním Pamplona, která sice naposledy padla na půdě Atlética, nicméně předtím dokázala vyhrát jak v Alavési, tak v důležitém utkání proti Leganésu. Proti Sportingu, jenž nebodoval už třikrát v řadě, začala velmi dobře, a už v 19. minutě načala díky vlastní trefě soupeře gólový účet.

Roberto Torres unikl podél levé strany, obránce Douglas Pereira k němu nepřistoupil zcela důrazně, a tak následný centr směřoval na bližší tyčku, odkud Jorge Meré nasměroval míč do vlastní sítě. Odpovědět mohl na druhé straně Čop, který se objevil zcela sám před gólmanem Siriguem, jenže trestuhodně mířil pouze mimo.

Další šance na řadu přišly vlastně až ve druhém poločase. Svou pravačku vyzkoušel v 56. minutě Sergio León, nicméně balón poslal jen mimo kýžený a chtěný prostor. Hosté byli směrem dopředu i nadále hodně malátní, snad až na nepřesné zakončení Burguie si prakticky nic nevytvořili, a tak Osasuna trestala v 72. minutě.

Roberto Torres byl parádně uvolněný na pravé straně, poslal přihrávku do druhé vlny na hranici pokutového území, odkud Kenan svou dělovku usměrnil přesně k tyči. Čtvrthodinu před koncem mohli domácí svoje vítězství pojistit. A kdyby Sergio León svou šanci proměnil, asi by bylo opravdu definitivně rozhodnuto.

Nicméně Rojiblancos stačili ještě urvat alespoň nějaký úspěch. Nejprve snížil Canella, který se propracoval k odraženému míči po centru zleva od Burguie, a z vyložené pozice zamířil přesně k tyči. Jen o dvě minuty později skóroval Carlos Castro, jenž na hranici ofsajdu přebral přihrávku od Čopa, a sám před Siriguem nezaváhal

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CD Leganés 2:1

22.04.2017 16:15

Góly: 68. Cédric Bakambu, 90+2. Cédric Bakambu - 90. Miguel Ángel Guerrero

Villareal potřeboval bezpodmínečně napravit minulý nezdar na půdě Alavése, aby si pojistil svou pátou pozici. V souboji s Leganésem byl jednoznačným favoritem, na tři body se ale nakonec pořádně natrápil. Zachraňující se hosté byli velmi blízko toužebnému bodu, ve druhé minutě nastavení ale strhl výhru na stanu domácích Cédric Bakambu.

Celek z madridského předměstí prohrál už počtvrté v řadě, a pořád vlastně dává naději svým soupeřům, kteří se s ním perou o udržení se v nejvyšší soutěži. S Villarealem na podzim uhrál bezbrankovou remízu, takový stav ale tentokráte vydržel jen do 68. minuty. Pak se trefil Cédric Bakambu, který nato skóroval ještě jednou po gólu Miguela Ángela Guerrera.

Už ve 2. minutě Žlutá ponorka poprvé zahrozila, svou střelou prověřil připravenost gólmana Iaga Herrerína dobře zakončující Sansone. Ve 20. minutě pak ze střední vzdálenosti vyzkoušel své štěstí Trigueros a s jeho tečovaným pokusem měl nakonec Iago Herrerín značné problémy. Ve 37. minutě pak spálil velkou tutovku Sansone, jenž mířil vedle.

V závěru poločasu se naopak ujmout vedení mohl Leganés. K odraženému míči se na hranici pokutového území dostal Siovas, brankář Andrés Fernández si však s touto situací poradil. Branky se nakonec domácí dočkali v 68. minutě. Soldado posunul balón na Bakambua, ten si ho narovnal na pravačku a propálil Iaga Herrerína.

Lega nic nezabalil a hledal cestičku za vyrovnáním. A jeho snaha se nakonec vyplatila. Už v 72. minutě se Andrés Fernández opravdu pořádně zapotil, z halfvoleje to na něj zkoušel Erik Morán, nicméně rukavice domácího strážce brány zasáhly včas. Blížil se konec utkání, když se hostům podařilo odpovědět na trefu Bakambua.

Dlouhý nákop Iaga Herrerína doplachtil až do šestnáctky, tam Bueno prostrčil míč na Guerrera, a ten z vyložené pozice poměrně snadno rozvlnil síť. Jenže rozhodnuto ještě nebylo. V nastavení se Villareal vzepjal ještě k jedné vstřelené brance. Dos Santos poslal jemný oblouček na Bakambua, který hlavou překonal nešťastného Iaga Herrerína.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Valencia CF 2:0

22.04.2017 13:00

Góly: 36. Recio, 40. Sandro Ramírez

Málaga si vítězstvím nad Valencií vlastně definitivně zajistila záchranu. I když se svým protivníkem měla v posledních letech poměrně nevalnou bilanci, dokázala díky dvěma brankám Recia a Sandra Ramíreze ze závěru poločasu urvat tři body pro sebe. Netopýři mimochodem v Andalusii přišli o svou čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti.

Utkání bylo zprvu opatrné a do jakési větší příležitosti se propracoval až ve 23. minutě Munir, jenž naběhl do pokutového území, následně levačkou vystřelil, nicméně jeho přízemní pokus skončil jen vedle vzdálenější tyčky. Následně zřejmě měli hosté zahrávat pokutový kop po faulu na Munira, nicméně sudí Ignacio Iglesias nechal pokračovat ve hře.

Ve 36. minutě se domácí ujali vedení. Javi Ontiveros poslal z levé strany centr do brankového území, kam si naběhl Recio, a ten hlavou z blízkosti bez problémů udeřil. A za čtyři minuty Málaga navýšila svoje vedení. Sandro Ramírez sice trefil z přímého kopu ve zdi stojícího Garaye, k míči se ale propracoval záhy znovu, a tentokráte jeho střela zaplachtila do sítě.

Valencia po obrátce recept na svého soupeře nenašla. Svěřenci trenéra Míchela působili v defenzívě velmi kompaktním dojmem a pod větším tlakem prakticky celou druhou pětačtyřicetiminutovku nebyli. Skórovat naopak mohl v 58. minutě Sandro Ramírez, jenže po svém sólu namířil balón jen do připraveného gólmana Diega Alvese.

Až v závěrečných minutách mohli hosté tenhle souboj nějakým způsobem zdramatizovat. Nejprve se po nepochopitelné rozehrávce Málagy ocitl před brankářem Kamenim číhající Santi Mina, kamerunský muž v rukavicích ale výtečně vyběhl a vyrazil. A v nastavení pak po přihrávce Álvara Medrána trefil tyčku Mangala.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Granada CF 2:0

21.04.2017 21:00

Góly: 4. Ganso, 46. Ganso

Sevilla splnila povinnost a po výhře nad Granadou 2:0 se bodově dotáhla na Atlétiko Madrid. Svěřenci Jorgeho Sampaoliho rozhodli o své výhře hned z krajů obou poločasu a o obě trefy se postaral Brazilec Ganso.

Los Blanquirrojos začali proti Granadě nelítostně a nápor velice brzy proměnili ve vedoucí gól. Iborra ještě z malého vápna trestuhodně minul branku, ale krátce po něm už zamířil do černého Ganso. Skvělou prácí přitom odvedl Stevan Jovetič, který se zbavil obránce a přihrávkou na malé vápno celou situaci Gansovi připravil. Pro Granadu začalo utkání tím nejhorším možným způsobem, nejenže totiž brzy inkasovala, ale hned poté musela poprvé střídat, protože se zranil Matthieu Saunier. Sevilla navíc dál ovládala hru a z volného přímého kopu těsně minul Sarabia. Mexický golman Ochoa musel být neustále ve střehu, nicméně domácí další branku prozatím nepřidali.

Stalo se tak, až krátce po změně stran. Už ve 46.minutě stál opět ve správný čas na správném místě Ganso, Sarabia mu nezištně přihrál a sevillští se mohli radovat. Sám Ganso dokonce útočil na hattrick, ale Ochoa jeho další ránu zpoza vápna vyrazil nad břevno. Dalšími ofenzivními akcemi už Sevilla šetřila, domácí polevili a hosté toho mohli v závěru ještě využít. Ponce se šikovně zbavil svého strážce a ve snaze obstřelit Rica těsně minul. Více už zápas na Estadio Sánchez Pizjuán nenabídl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33236494:3275
2.Real Madrid32236384:3675
3.Atlético Madrid33208560:2468
4.Sevilla FC33198658:3965
5.Villarreal CF33169848:2757
6.Athletic Bilbao331751146:3756
7.Real Sociedad331741249:4555
8.SD Eibar331481152:4550
9.Espanyol Barcelona3313101044:4349
10.Celta Vigo321351448:5244
11.Deportivo Alavés3311111132:4044
12.Valencia CF331171547:5640
13.UD Las Palmas331091452:5839
14.Real Betis331071636:5137
15.Málaga CF33991538:4936
16.Deportivo La Coruña337101635:5131
17.CD Leganés33691827:5127
18.Sporting Gijón33582036:6623
19.Granada CF33482127:7020
20.CA Osasuna33392134:7518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (658)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat
Pipo123

Malagu už netrénuje Romero ne ? Prečo potom tá fotka ?

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Kdyby to videl Michel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje ten ganso

Reagovat
Ingimir

12:35 Ganso nastoupil po čtyřech měsících

Sevilla ve včerejším utkání porazila Granadu a posunula se na dosah třetího Atlética Madrid, velkou zásluhu na tom má pak Ganso. Brazilský záložník zaznamenal oba góly andaluského klubu, přitom se do hry dostal po dlouhých čtyřech měsících, které proseděl na lavičce náhradníků. (lequipe.fr)

Reagovat
smazaný uživatel

Leganés!!! Teď vyhrát na Eibaru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo trošku ukvapený

Reagovat
monty25

Bakambu a jeho boží ruka Měl jsem na tiketu výhru Villarrealu a jestli mi to nepodělá Bordeaux, tak jsem mega klikař...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hráči Leganés tweetujou https://pbs.twimg.com/media/C-B7i7mXkAAJohm.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by bola asi spravodlivejšia, ale som prekvapený, že sme Atlétov príliš nedrtili...najmä vzhľadom na to, že mali v nohách zápas LM, čakal som od nás asi príliš, sú proste o triedu inde ( a i tak sme na jeseň mohli vyhrať na Calderóne, sú fakt v super forme, ale na Real to stačiť nebude )

Snáď mi zajtra Barcička zlepší náladu a dostane debakel od bielych priateľov z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to dosť remízový zápas. 5-10 minút ste práve naopakcelkom drtili a nebyť Baptistaa a Oblakových "cojones", tak by ten zápas dopadol inak. Nemám rád Espanyol, ale Quique je u nás stále obľúbený.

A ideál by bol, keby zajtra obaja prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

kike je hrozne nedocenenej kouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale to bola skôr reakcia na gól, skôr ma sklamalo to pred gólom a záverečný tlak, ktorý sa nedostavil

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito skúsene 2:0 s Lugom

Lass v podstate rozhodol zápas, vyrobil penaltu a nahral na gól, boha, minulé kolo Gazzaniga, toto Lass, dokonca sa trafil aj Manucho, Míchel vie ako prebrať našich tragédov...

Santi, Fran a Trashorras, na tom sa dá stavať

7 kôl do konca, náskok na zostup 7 bodov, strata na play-off 10 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecna prdel ta segunda - tym vyhraje ctyri zapasy v rade a razem misto o udrzeni muze bojovat o play-off - a naopak. nejzabavnejsi soutez na kontinentu

Reagovat
smazaný uživatel

tak je tam Levante a potom celá tabuľka jednookých so šedým zákalom

Reagovat
Jordi Alba

Aspoň někdo má z těch výsledků tam radost, dnes snad Tenerife udělá nejlíp remízu, jinak bude průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Numancia skúsene v 93

Girona môže byť rada, že súperi sú podobní retardi ako oni

Reagovat
Jordi Alba

Asi tak no, furt se bojim, že to ještě poserou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufejme, že aspoň postoupí Cádiz z těch zbývajících týmů

Reagovat
Jordi Alba

Z play off klidně. Mohlo by to uhrát Tenerife, ale větší šance dávám Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už je to úplně o náhodě, no. Ale pravá ponorka je sympatická, ty bych zpátky v Primeře viděl rád, maj i super fans Getafe ať je klidně v Segundě navždy

Reagovat
Jordi Alba

Tam prohrává každej s každym, to je pravda. Getafe je hnus, ale tak nějak se bojim, že to ukopou. Hlavně, ať to ukope ta Girona, na tu se pak bude nadávat, jak prasej a simulujou.

Reagovat
smazaný uživatel

za pravú ponorku, vidieť, že aspoň niekto sa vyzná... Alcohol, alcohol, alcohoool

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate kdokoliv mimo getafe by byla parada. tajne doufam v navrat ovieda, to by byla absolutni bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Oviedu to nejde nepriať, najradšej by som bol za Oviedo, Cádiz a Getafe

na nás som zvedavý, či ostane Míchel alebo to zas skúsia s niekým iným a najmä či dokážu udržať Santiho s Franom, ak áno a vyhádžu bordel tak budúcu sezónu dáme štart cieľ

Reagovat
smazaný uživatel

El Classico, vynikajúci fodbal. Už dávno som sa tak nebavil klasikom.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Oslava fotbalu o ktoru sa podelili oba muzstva, klobuk dolu pred chalanmi z Madridu a Barcelony!

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Gareth Bale 11

Dnes jsem viděl jen druhý poločas, ale fotbal to byl dobrý, to se musí nechat.

Červená absolutně bez debat, Ramos tam šel jak blázen, sáně jak z učebnice. Vůbec ale nechápu čárovýho, který tam pustil Realu snad tři plně jasný ofsajdy.

Ohromně se mi líbil teda Asensio a jeho tah na bránu. A Messi? To je prostě génius.

Reagovat
X-bano-X

Asensio bude veľkým hráčom, teda keď bude hrávať pravidelnejšie. No a Messi je Messi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

Neporazit ani tuhle Barcelonu, nevím no ...

Reagovat
Aldeano

Bohužel máš pravdu, dnes si to Real prohrál sám...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy to přijít muselo. Už jsme vyhráli spoustu důležitých zápasů, i když se nám úplně nevedlo, teď to vypadalo dobře a dopadlo to takhle. I my někdy dostaneme gól v poslední minutě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni zapas, gratulace barce..

Reagovat
MadMrJacky

Krásný fotbal. A Messi, nejlepší. Co víc říct

Reagovat
celeb

ANOOOOOO

Boh s cislo 10. Cez krv a pot az k slave!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

El Clasico, fantazie. Totální a nejlepší reklama na fotbal. I když jsem samozřejmě přál Realu, tak klobouk dolů před Barcou. Nádhera.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kiwwi

Wau super futbal... Lepší zápas som už dlho nevidel.

Messi najlepší hráč histórie futbalu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Reagovat
The Krupy

Sme videli v stredu

Reagovat
smazaný uživatel

ve středu se psala historie

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20fredy20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
valloire

Reagovat
Pospovič

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Zas by som to neprehanal, Pele robil to co Leo a Ronaldinho dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

proti indiánúm s tomahawkama

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium

Reagovat
raduinho

Reagovat
Free_player

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
20fredy20

Hlada sa teplomer? Teplomer = Lafata doklepnut proti 10 z ofsajdu vie kazdy, teplomer ukazal dnes ze messimu moze zaviazovat snurky

Reagovat
One-Real

Nedá se nic dělat, ten Mourinho se v Zidanovi nezapře. Ukázalo se to proti Atleticu, částečně proti Bayernu a ukázalo se to i dneska proti Barceloně. Vedeme, jsme na koni, hrajeme doma, vše nám jde do karet. Místo toho, abychom soupeře zmáčkli a dorazili (a že na to kvalitu máme), tak se zatáhneme a čekáme co předvede. Jinak celkově úroveň fotbalu fantastická, herně z obou stran zajímavý utkání. Gratulace Barce.

Reagovat
dextroza_m

Už jste nemohli..

Reagovat
alcantara

diky

Reagovat
X-bano-X

Prosím ťa kedy ste viedli?

Reagovat
X-bano-X

nepi

Reagovat
SIRBRANIKE

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na to, nechám to takhle.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

řekl jsi všechno

Reagovat
El Campeon

Reagovat
ADM

Reagovat
uff

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byl proti Juve nulovej a neviditelnej, tak dneska skvělej. Ronaldo holt dneska nic. Prostě jednou vyhraješ ty, podruhý vyhrajou oni, jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle byla ukázka TOP fotbalu Nejlepší El Clásico za poslední roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl jsem každý za posledních 15 let a lepší fakt nepamatuju.

Reagovat
Aldeano

Tuším, že na jaře 2014 bylo herně taky parádní...

Reagovat
smazaný uživatel

moc penalt

Reagovat
Aldeano

To jo

Reagovat
Hristo Stoichkov

To ne, tam bylo tolik sporných rozhodnutí, až to v sobě mělo jistou pachuť.

Reagovat
Aldeano

To souhlas, ale tempo měl ten zápas snad větší než dnes.

Reagovat
madridcan

2:2 v Barcelone, odveta Copy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky krásný, ale ten rozhodující gól v poslední možný moment to převážil. Navíc to bylo tuším už ČF s Pintem v bráně, to pro mě takový grády nemělo.

Reagovat
X-bano-X

Aj to 5:0 bolo parádne aj keď jednostranné No a samozrejme aj ten Ronaldinhov standing ovations na SB.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Obě moc jednostranný, tohle byl zápas kde byla spousta šancí na obou stranách a nikdo netušil, co se bude dít za pár okamžiků.

Reagovat
X-bano-X

Vidíš a mal si obavy

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Visca el barca

taky ne

Reagovat
.13

6:2 na SB, alebo 5:0 doma(tusim prve Pepove El Clasico) boli za mna lepsie

Ale dnes som to absolutne necakal, takze

Reagovat
smazaný uživatel

moje osobne naj el classico za posledne roky je to ,ked dal Messi vo svojom prvom el classicu hetrik...3:3...sezona 06-07 tusim este s Ronaldinhom aj Etoom..:)

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo jeho prvni Clasico ne? Sice byl zajoch, ale uplne prvni asi uz ne? V tom zapase skocil Roniemu do naruce jak decko a radovali se jak deti

Reagovat
smazaný uživatel

#nolife

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne

Reagovat
Pato44

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Luck, haluz a šťastie došlo Snáď haluzákom bielym odporným dôjde aj v SEMI Ligy majstrov

Už to vyzeralo, že hráč, ktorý je už na 100% v inom klube vystrelí realu nezaslúžený bod, ale aspoň že tak, karma a osud sa postavili na odpor a vyhral zaslúžene lepší tím a majster Španielska 2017/18.

Súčasný luck realu mi strašne pripomína luck Česka v hokeji (finále 2000 vyhrané nezaslúžene a olympiádu 2006 ani nezmieňujem, fuckin disgrace nielen hokeja, ale celého športu), i keď Jágr je nahradený Zidanom a zostáva len náhoda a šťastie, som rád že to už skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

Slovák by o hokeji radši neměl mluvt

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
r3

Esteze ten sport je o stasti. Cakam na moment kedy Bolt nebude mat taky luck a konecne prehra.

Reagovat
technecium

Co to meleš s tím hokejem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

škoda škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Máme obrovské šťastie, že môžme sledovať Messiho v priamom prenose. Najlepší futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Parádní zápas na úkor Realu...

Takhle se mohlo vypadnout i s Bayernem, mohlo se rozhodnout už v 1. zápase nebo v klidu v základní hrací době, ale ne, udělalo se z toho drama. A dnes uplně zbytečná prohra. Hraje se parádní fotbal, ale někdy je to prostě zbytečně hurá fotbal za každou cenu viz třetí obdržený gól...

Naprosto zbytečná ztráta, škoda nevyužitých šancí, ale alespoň nás může těšit to, že ty týmy jako Bayern nebo dnes Barcu přehrajeme. V titul věřím, herně je to v pohodě, jen zlepšít efektivitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerekl bych ze jste barcu prehrali, bylo ti minimalne vyrovnane

Reagovat
MadMrJacky

Dneska výborně Bus. On roste s velkým zápasem.

Sergi Roberto za poslední měsíc taky skvělej, na to, že vlastně nemá pozici.

Marc dneska naprosto spolehlivý, za góly nemohl.

Za Real nejlepší asi Navas, protože to co dneska on pochytal...

Líbil se mi i klasicky Marcelo s Carvajalem.

Ale MOTM je dnes jen jeden. Man of the El Clasico forever

Reagovat
Aldeano

Výbornej Bus? Však nejen to neubránění Jamese, ale často si od něho odběhl hráč u kterého měl být...

Reagovat
stas87

Nebol James prave Busquetsovo hrac pri gole na 2-2? Ci tam mal byt u neho aj Pique?

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets

Reagovat
MadMrJacky

Ale Jamese tam podle mě ztratil Alba a Bus na to už akorát nestihl zareagovat. Ale i kdyby, tak bych tu jednu chybu tak neřešil. Kromě toho hrál s obrovským přehledem, hodně si dovolil a dneska to ve středu řídil.

Reagovat
celeb

hlavne Roberto tam bol uplne zle, ale to aj Pique a Busq. Ale SR tam vyzeral uplne strateny, potom ako si s Rakiticom vymenili pozicie. Vynahradil si to potom pri poslednom gole.

Reagovat
Teoretik

Busquets dnes podle mě jeho standard. Marc a Messi od nás nejlepší. A Iniesta zas předvedl, že ještě není na odpis

Reagovat
nani92

Ramos out, Pepe out, Varane out, Titul out?

Reagovat
Teoretik

Skvělý zápas, jeden z nejlepších v letošní sezóně co jsem viděl. Od Realu jsem čekal trochu víc, hlavně v druhé půli, ale za mě to bylo dost vyrovnané, byli jsme štastnější, ale taky jsme tomu štěstí šli o něco více naproti, hlavně Messi se asi dnes modlil ke všem bohům a silám

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět že Messi bšz neymara a neymar bez něj hrajou lépe , jeden z nich musí z kola ven .

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Real. To není jak Barcelona, která by v 10 bránila remízu. Videorozhodčí zase klasicky chybí a nejdřív vymyšlená penalta pro Bayern, teď zase Messi simuluje a místo aby dostal žlutou, tak Ramos červená. Pak se Messi diví, že ho poslední roky už nikdo za top hráče nepovažuje, když v zápasech kde o něco jde je neviditelnej a když o nic nejde jako dneska, tak se zase mluví hlavně o jeho simulování. Titul v lize už má Real jasnej, soustředí se na Ligu mistrů a dneska to bylo vidět, že hráli na půl plynu a hlavně se nezranit. Bale určitě souhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi nějaká paralelní dimenze tohle

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče, a ty si uplny .uj alebo si len slepý

Reagovat
Pato44

Dement...

Reagovat
Pospovič

Pobavil jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný matroš

Reagovat
SIRBRANIKE

more hej

Reagovat
raduinho

no ty krávo vole

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Fantasitcký zápas, možno remizový ale rozhodol geniálny Messi. Najlepší hráč aktuálne. Pred pár dnami tu nejaký trtko písal že nedáva dolezite goly ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

to psal, protože před pár dny důležité góly skutečně nedával

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

pred dnesnim el clasicem (takze messi se s 11 dotahl na griezmanna - ac to ramos vlastne taky): https://pbs.twimg.com/media/C-DQbVGXgAAPP1X.jpg:large

najdi ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

a to je statistika čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

golu, ktery primo znamenaly body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Atletů to vlastně znamena jeden jediný gól. Proto se jim přezdíva jednanula. Takže bych řekl vůči Barçe trochu zkreslené.

Reagovat
smazaný uživatel

a tobe se prezdiva uz jenom nula, ne? nedelej ze sebe uplnyho pitomce prosim te atletico letos 1:0 vyhralo sestkrat z 33 kol, tudiz jednou co pet, sest zapasu, vylozene hruza...

rozhodujici viteznej gol je vzdycky rozhodujici viteznej gol. at uz je to na 1:0 nebo na 3:2, vzdycky ma stejnou vahu. a holt kdyz mas dlouhodobe nejlepsi obranu v evrope, tak ti 1:0 v klidu staci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aneb to, ze messi nedava dulezity goly, je totalni kravina. zejmena letos, kdy permanentne taha barcu z pruseru...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu, ok, dneska hrál suprově, ale imho to nemaže ty předchozí hodně matné výkony.

Reagovat
patas92

Super zápas. Vzhledem k počtu šancí na obou stranách to mohlo dopadnout jakkoliv, naštěstí to Messi urval. Když jsem při tom přečíslení viděl u míče Gomese, tak jsem čekal cokoliv, jen ne gol, i když to bylo 5 na 2. Takže palec i Andremu, že to výjimečně neposral.

Každopádně hrát dneska Neymar, tak to rozhodnem dřív, těch šancí bylo dost a Paco tam byl vyloženě do počtu.

Reagovat
patas92

PS: S těma ofsajdama se už fakt něco musí udělat

Reagovat
20fredy20

https://www.trollfootball.me/upload/thumb/998430_693056460734573_380396464_n.jpg zial dnes za real nehral ich najlepsi hrac a opora Kassai

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten co nevyloučil Vidala ihned?

Reagovat
stas87

Planuje Zidane v lete predat Balea? Lebo ten Asensio je viac nez schopny nahradnik. Aj ked je Bale stale lepsim hracom, tak ak by prisla zavratna ponuka od klauna Eda za cca rovnaku sumu za ktoru prisiel, tak ho Perez preda, nie? Alebo som prilis naivny a tento hrac dostane dalsich xy sanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio nikdy nebude hrát v Realu základ , nemá na to jméno .

Reagovat
misinho7

akoze 20 rocni chalan nema nato meno? to uz teraz sudis?

Reagovat
smazaný uživatel

*ročný..

Real ho predá za 30 mega, aby ho o 3 roky mohli kúpiť za 90 mega. Asensio nie je galaktické meno. Vychovávať mladých a dávať im priestor v prvom tíme nie je marketingovo výhodné. Keď niekoho nekúpiš za 60 mega, neboostneš predaje dresov.

Bohužiaľ, keby Pérez hneď teraz kúpil napr. Hazarda, tak za prvý týždeň predá viac dresov s jeho menom ako s Asensiovým za celú jeho kariéru (keby ju strávil v Reale). Kto z vás, fanúšikov Realu, si kúpi trebárs dres s menom Morata, Carvajal alebo Asensio? Veď ten navyše ani nie je odchovancom.

Reagovat
smazaný uživatel

No club has ever directly recouped a player’s transfer fee through shirt sales. Adidas, Nike, Puma and other kit suppliers get 85-90% of shirt sale revenue and this is the industry standard.

https://www.theguardian.com/football/the-set-pieces-blog/2016/aug/24/transfer-window-market-myths

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne som sa k tomu dostal, takže díky za super článok

Vlastne hovorí, že klub na predaji dresov nezbohatne tak ako sme/som si doteraz myslel. Na druhú stranu, nikde netvrdím, že len z dresov sa dajú takí hráči zaplatiť. Ale to nemení nič na tom, že marketing a z neho plynúce príjmy nie sú ani zďaleka len o dresoch. Za veľké peniaze sa kupujú hráči s globálnym marketingovým imidžom. A to Asensio nie je. Môže byť šikovný akokoľvek, ak sa nestane nejaký zázrak, v Pérezovom Reale nemá miesto. Je tam kvôli tomu, že je mladý a je Španiel. Myslím, že EU súťaže majú povinné kvóty, kvôli ktorým tam Pérez drží hráčov ako Vazquez alebo Morata.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Asensio je buducnost to bude uplna top hviezda..len musime vydrbat Garetha...a nejak to preskupit a este tam supnut Isca... Gareth sice moj velky oblubenec..ale proste spanielska liga to nie je jeho..radsej nech ide prec

Reagovat
Jordi Alba

Tak určitě by to bylo pro Real jen dobře, Asensio je super a Bale, to je prostě Bale.

Ale doufejme, že se to nestane.

Reagovat
Mateo16

kámo Gareth má v RM väčšie slovo ako Messi v FCB , pol slova a ZZ letí ako Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

jsme mysleli že Real koupil jeho a přitom on koupil Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

Reagovat
Footballer

Ter Stegen dneska velká jistota

Reagovat
smazaný uživatel

fantastický zápas, s trpkou príchuťou na záver, ale ...

1) Ramos je niekedy idiot

2) Casemiro je po sezóne out, rovnako Keylor

3) Asensio, James ♥♥

4) škoda, že nás porazil jeden hráč, tímový výkon obstojný

5) titul dáme

Reagovat
Aldeano

Na odchod to vypadá spíše u Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na 5. Tá dúfam, že sa nevyplní

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hunt

Pokud bude trénovat Zidane, tak Casemiro na 100% neodejde.

Reagovat
celeb

Casemiro mi pripomina trochu Vidala, ale nie je az tak sialeny. Real takeho fyzickeho buraca potrebuje. Za mna po Marcelovi a Navasovi 3. najlepsi hrac Realu v tomto zapase. Takisto nenahraditelny v zapase s Bayernom. Typologicky spravny hrac, len by si mal davat pozor na zbytocne zlte, pri jeho style hry 2. dostane ani nevie ako.

Ramos ... pre vas klub spravil neskutocne vela, kapitanska paska mu velmi pomohla. Teraz to vsak slusne zvrzal, kedze aspon na 2 zapasy stopku dostane a ten potlesk pri odchode mu asi tiez moc nepomoze. Pri problemoch Realu so stopermi to moze but klucovy faktor v nadchadzajucich tazkych zapasoch Realu v oboch sutaziach.

Reagovat
Counter

Radost pohledět, i jako nestranný divák jsem to prožíval skoro jak zápasy Arsenalu. O Messim škoda mluvit.

A velký palec hore pro rozhodčího, který kvalitě El Clásica taky pomohl (nebo jí přinejmenším neuškodil)

Reagovat
smazaný uživatel

A velký palec hore pro rozhodčího, který kvalitě El Clásica taky pomohl (nebo jí přinejmenším neuškodil)

Reagovat
smazaný uživatel

však je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

vy čo fetujete ...

Reagovat
smazaný uživatel

já nefetuju

Reagovat
Pato44

Vysvetli to pliiiis

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Spalovač šancí

A čím uškodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrali

Reagovat
Counter

Čároví udělali pár drobných chyb (ofsajdy, rohy), ale hlavní to odřídil výborně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čároví tam měli teda dost chyb, ale to bylo spíš o tom, že těch těsných situací tam bylo mraky. Hlavní super, pochybuju že lidským okem jde zápas odřídit o moc líp. Podle mě je to hodně i o štěstí a citu, některé situace prostě nejde uřídit.

Reagovat
celeb

ciarovi boli uplne mimo. Uz aby boli kamery aspon na ofsajdy a ciary celkovo. Dnes City neuznany regularny gol, lebo sa ciarovemu marilo, ze lopta presla cez ciaru von pri centri ... a kazy vykend desiatky zle posudenych golov v top ligach, ktorym by sa dalo zabranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Do bodky súhlas.

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
SIRBRANIKE

No neviem. V 3.min sa podla mna mala piskat penalta...

Reagovat
Miguel19

Parádní zápas. Real to zabrání i v 10 super, ale nakonec famózní protiútok.

Rakitič a hlavně Roberto mi přišli celý zápas totálně marní, ale nakonec zařídili rozhodující góly.

Ramos klasik. Další příšernost od něj. O nějakým Zlatým míči pro něj nemůže být ani řeč..

Reagovat
berger321

JOOOOOOO, je to tam. Dneska se mi to moc líbilo. Jako asi tomu nerozumím, ale jak nás Real přehrál? Vždyť jsme vám mohli dát 5ku. Taky jste mohli dát víc gólu, ale šancí jste rozhodně víc neměli. Nicméně, i přes tuhle grandiózní výhru si myslím, že to Real pohlídá. Jsou psychicky strašně silní. Jedinou šanci vidím v tom, že už neztratíme a Real doplatí i na strašně náročný kalendář. Ať už to dopadne jakkoliv, děkuji Barco Přesně pro tyhle zápasy fandím. Eeeeej, VISCA EL BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Důležité je se z toho neposrat. Kvalitu i charakter ten tým má takovou, aby všechny ostatní zápasy vyhrál, a pak je úplně fuk, co na to Barcelona. Zidane to s hráčema psychologicky zjevně dost umí, tak je snad vhodně nasměruje i k reakci na tuhle prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Real rupne už v La Coruni. Uvidíme.

Reagovat
celeb

vy mate extremne tazky los do konca ligy. Sevila, Valencia, Celta, Malaga, ... do toho LM. Teraz mate zraneneho Varana s Pepem a Ramos dostane stopku min. na 2 zapasy (neverim, ze dostane 1, to zatlieskanie na konci ho moze zarovnat s Neymarom na 3).

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi někdy viděl,že by jejich tresty byly srovnatelné s našimi? A od EC 5:0, kdy ramos udělal zákrok na Messiho za minimálně 3 zápasy a pak vypálil Puyolovi i Xavimu v úhrnném trestu 1 zápas jsem se přestal divit.

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Domácí zápasy se současnou Sevillou a Valencií bych za obtížné zrovna neoznačil, ale jinak souhlas, ta Celta a Málaga venku budou peklo

Reagovat
madridcan

Nebudu ani nahodou

Reagovat
Israha

Proto mluvím o tom neposrání se. Sice jsou to zápasy, ve kterých nebude těžké ztratit, ale prostě kvalita a šířka kádru je taková, že se na takovýhle los vymlouvat není možné. Navíc - Sevilla doma, pravděpodobně už nebudou mít o co hrát (LM jistá), Valencia doma, taky nebudou mít o co hrát, detto Málaga, ti už v podstatě jsou zachránění. Celta v době dohrávky už nejspíš bude pryč z EL a v lize taky nebudou mít o co hrát..to je situace, kdy je jakákoliv ztráta nepřijatelná. Překážkami mohou být maximálně nekoncentrovanost, individuální selhání nebo Zidanovy prokauče s odchozenými částmi zápasů, když se vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane 2. Prima redka, neni o cem. Zatleskani bylo na Piqueho, ja nevim jak po shlednuti zaznamu muze nekdo tvrdit neco jinyho. Nehlede na to, v zapise nic stejne neni, takze i kdyby ho chteli potrestat za neco jinyho nez redku, tak ted uz je pozde.

Jinak Varane uz trenuje s tymem a to uz nekdy od ctvrtka.

Reagovat
X-bano-X

Tak v zapise nadavky nemal ani Neymar, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel tam zatleskani a za to ho potrestali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To zatleskání je prostě šílená blbost, za kterou nemůžou padat zápasový tresty, to je postavený na hlavu. Jak budeme posuzovat, komu při odchodu ze hřiště tleskal?

Reagovat
MadMrJacky

Mimochodem Ramos tleskal při odchodu?

Reagovat
smazaný uživatel

tleskal, ale nevím, zda to bylo mimochodem

Reagovat
misinho7

piquemu ..a ukazoval do loze ako to urobil minule pique

Reagovat
vilp

Piquému, ne?

Reagovat
stas87

Myslim ze to bolo smerovane na hracov Barcelony. Ukazoval, ze si maju sadnut na tribunu.

Reagovat
alcantara

To sa zase dotahoval s Gerardom.

Reagovat
MadMrJacky

Tak dobrý, počkám na oficiální vyjádření Shakiry na Twitteru

Reagovat
Aldeano

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

On môže, RFEF sídli v madride.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na podmínku.

Reagovat
Counter

Samozřejmě

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš Nejlepší hráč minulosti, přítomnosti i budoucnosti fotbalu

Reagovat
roberos

Jasně Messi je jen jeden !

Reagovat
Spalovač šancí

i všech paralelních vesmírů ...

Reagovat
2miguel1

Highlights s Hudson ??

Reagovat
smazaný uživatel

ja se dival na nejaky Holandani a tam byl taky typek U toho Messiho tam skoro plakal stestim. Po tom, co tam minutu chrchlal, rval a vubec vyluzoval podivny zvuky

Reagovat
roberos

Vaillore se oběsil !!!

Reagovat
jany kozak

*Rajtoral

Reagovat
Aldeano

Troubo.

Reagovat
alcantara

Ten Marcelo je ajtak neuveritelny, ako dokaze byt dominantny z jeho pozicie laveho beka. Najlepsi hrac Madridu dlhodobo. Existoval niekedy technickejsi obranca?

Reagovat
vilp

Ne. Ale vítězný gól jde dnes jasně na jeho vrub, takže bych s chválou spíš brzdil,

Reagovat
MadMrJacky

Na druhou stranu nebýt jeho, tak vítězný mohl být ten Rakitičův

Reagovat
vilp

Tak to už je teď celkem jedno.

Reagovat
ADM

Reagovat
madridcan

Ahoj spat, chybal si

Reagovat
alcantara

Diky, ze sa zaujimas, ale bol som tu aj cez tyzden, zase si nepozorny.

Reagovat
madridcan

Naposledy som bol nepozorny v momente kedy si sa vyparil

Reagovat
alcantara

Tak bol som tri tyzdne v Azii, a nielen to, existuje totiz aj iny zivot ako na EF, mozno to casom pochopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Fizlovani a kadrovani druhych ti vzdycky slo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Je to frajer.

Reagovat
Jerichoo

Carlos mal fantasticku techniku ale tato Marcelova salovkarska je este o level vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Možno som old-school, ale nemá obranca v popise pozície slovo "brániť"? Lebo v tom Marcelo až taký úžasný nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradny vykon Barcy Hlavne Leo neskutocny

Reagovat
LAM

Fantazie.

Začátek do golu Realu špatný,ale pak jsme se zvedli a už byl výkon docela slušnej.

Paco sice nahradil Neymara,ale bylo to jako by jsme hráli v deseti.Nic nepředvedl a golovku spálil.

Iniesta už taky nikdy asi nebude v tak těžkejch zápasech jako dřív a náhrada je opravdu potřeba.

Suarez poslední dobou pálí o sto šest a chtělo by to aby už zase začal dávat goly.

Messi fantastickej.Kde jsou teď Madristi s tou jeho negativní statistikou Tohle byl jeho 500 gol za Barcelonu,opravdu skvělý načasování.

Celej útok Realu hodně slabej.Nejnebezpečnější hráč Realu určitě Marcelo kterej na tom křídle posílá hrozně nebezpečný centry.

Tohle je skvělý nakopnutí před koncem ligy tak už nic neztratit.Máme lepší vzákemnej zápas,takže stačí jedna prohra Realu a oni teď budou jrát až do konce co tři dny.

Reagovat
celeb

suhlasim so vsetkym (nehral Mascherano).

Som rad, ze niekto vie triezvym okom zhodnotit aj taku legendu, ako je don Andres. Uz 2 sezony pred touto to zacalo byt velmi nestabilne s jeho vykonmi, a kym tych sa aspon dokazal dostat do top formy na jar, tak tato sezona je zla cela. Jeho strely su slabe, casto nepresne, zacina dost stracat lopty (co sa kuzelnikovy predtym nestavalo ani v obkluceni 3-4 hracov) a jeho celkovy plyv na utok je slaby. Defenzivne ulohy moc nema, na to su zvysni dvaja, lenze ked nevie dodat ofenzivnu nadstavbu, tak je to -1 hrac. Skoda, ze sa na vrchole nedokazal udrzat dlhsie.

Reagovat
Visca el barca

Andrés byl třeba loni super. Ale je mu 32 let, letos prostě ho doběhly zranění. Já sem pro nákup verratiho už delší dobu, není to náhada přímo za Dona.Ve venkovních zápasech může hrát Marco s Raketou potažmo Robertem (kterej se začíná stávat mým oblíbencem). No a doma může hrát Don s Marcem. Tam nás týmy tolik nepresují a jsme hodně na míči. Naopak venku se už tolik nehodí.

Reagovat
celeb

Minulu sezunu: nemal taky vypadok, ako v sezone pred tym, ale super nebol. Super bol v sezonach predtym. Treba si pozriet nejaky starsi zapas a sledovat, ako tak dokazal zahrat. Co sa tyka nahrady, tak kludne aj zapracovat niekoho z tych, co mame. Dalej tu mame velkych fanuskov Countinha, ktory by sa ako nahrada prave Iniestu hodil viac. Verratti je super, ale dlhodobo hrava na pozicii Busquetsa ako CM, obcas DM. My by sme potrebovali niekoho, kto by vedel vyrazne podporit utok z lavej strany. Uvidime, ako novy trener. Momentalne mame zaloznikov plnu prdel, skoda, ze ich nevieme zapracovat do timu. Ale co Lucho cakal, ked v 3 clennej zalohe alternuje 8 hracov (I-B-R) + Masch, SR, Rafinha, Gomes, Suarez, Arda (+2 zapasy aj Vidal) - takze pardon - 10.

Reagovat
Visca el barca

No je pravda, že tu zálohu kazí to, že nikdo není pořádně rozehranej. Neříkej mi, že ty kluci kvalitu nemaj, všude jinde to prokázali.

Reagovat
Visca el barca

Druhá věc, já to myslel spíš tak, že Neymar a Messi jsou kreativní dost. My potřebujem, aby si naše záloha dokázala poradit pod tlakem, kor venku. Proto jsem pro Verratiho.

Reagovat
celeb

Veratti je urcite velmi kvalitny zaloznik a keby sme s novym trenerom chceli radikalne zmenit hru a sustredit sa viac na defenzivu, tak by pomohol. Lenze prave v tejto sezone bolo vidiet, ako je 3zubec MSN uplne odrezany od zalohy a najviac ich paradoxne zasoboval nas najdefenzivnejsi ( a suverejne najlepsi) zaloznik - Busq, ked sa mu podarila necakana prienikova prihravka stredom na Messiho alebo Suareza. My rozhodne potrebujeme zaloznika, ktory trojzubcu pomoze v utoku. Rakiticovi sa toto v EC celkom darilo, bol to vsak jeho suverejne najlepsi zapas v sezone, snad uz je ta kriza za nim. Osobne mi je jedno, kto dona Andresa nahradi, len by som bol rad, keby tam nealternovalo zas 5-7 hracov na jeho poste nalavo. Treba vsadit na 1 (mas 2) hracov a tym davat sancu aj ked sa nedari. Prijde mi, ze Vidal, Rafinha, Arda a dokonca aj Gomes hrali najlepsie, ked mali viac zapasov po sebe (vacsinou z dovodu zranenia hraca zakladu). Potom sa to zas pomiesalo, boli posadeni na lavicku, potom presunuti na ini post ... a dopadlo to tak, ako dopadlo.

Takisto som smutny z toho, ako sa klub/Lucho vykaslal na Digna. Na zaciatku sezony hral vyborne - najlepsi hrac mimo zakladu - zapadol uzasne. Teraz som ho nevidel hrat uz mesiace. Radsej sa na jeho poste skusa Jeremy ... Chapem, ze tu tragediu v zalohe chcel Lucho vyriesit prechodom na 3-4-3, lenze ta katastrofa je dosledok jeho nezmyselnej superrotacie a Digne mal dostavat minuty aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

El Clásico ukázalo proč jsou to dva nejlepší kluby na světě. Úžasný, neskutečný, perfektní. A pak že Barceloně končí éra a že potřebuje obrovský změny. To zas bude keců a omlouvání se. Jakože potřebuje , protože El Clásico, ve kterým hráči zapomínají všechny taktický pokyny a hrají do posledního dechu, není úplně zápas jako takticky svázaný Juventus, ale i tak Barcelona byla perfektní. Samozřejmě měli obrovské štěstí, protože nechávali hodně místa vzadu pro protiútoky, ale Ter Stegen byl neskutečně výborný, takže to pro ně dobře dopadlo. Je to škoda, kolik se tam zase spálilo šancí. Ale obrovské mezery byly i u "bránícího" Realu. Keylor taky úžasný. mohlo to být klidně 7:7.

Další super věc na Clásicu je to, že se může objevit hodně nečekaný hrdina, tím narážím na Rakitiče (upřímně tuto sezonu neměl perfektní) nebo třeba Jamese (...).

Hodně to mrzí, protože nechat v 92. minutě jít Barcu do protiútoku proti 3 hráčům, to je sebevražda (RIP Rajtoral). Ale to je právě to El Clásico, to že 6 hráčů propadne po ztrátě balonu, to je ta krása tohohle jednoho zápasu. Bohužel se to stalo nám.

Jinak červená jasná, Ramos je vocas. A můžem být rádi, že nešel po půl hodince Case. Asi dostal od Zidana čočku o přestávce, že pak už do ničeho nechodil.

Barca perfektní a super zase jednou, Messi neskutečný, nechápu.

Je to škoda, teď jen budu doufat, že se nevyplní moje slova, že kdo vyhraje Clásico, vyhraje ligu.

Reagovat
berger321

Klobouk dolů před takovým hodnocením Opravdu nejlepší utkání tuhle sezónu, lepší než Barca s PSG a nic to už nepřekoná. Tím jsem přesvědčený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů, nečekal bych, že může bejt fanoušek Reálu, tak racionální a objektivní, kéž by Vás bylo více

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
BílíAndelDrcKo

dobre ty

Reagovat
Messiáš

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Pro nezaujatého diváka úžasný fotbal. Rozhodčí hru relativně pouštěl, mělo to proto spád. Hráči se tentokrát snažili více hrát než diskutovat. Takže umělecký potenciál jednotlivých hráčů využit naplno. Jenom škoda, že to není častější jev v LL

Reagovat
jany kozak

podaktori hraci to zas nezvladli v hlave zostava len dufat ze ten titul uz nejako ukopu.

Reagovat
vrabejka

Leo je král!!! Snad ten titul Barca dá!!!!

Reagovat
jany kozak

nestras

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Pospovič

Nevěřil jsem, ze se to někdy stane ale

Reagovat
Lorcan

tak Celta evidentně vsadila všechno na jednu kartu (vítězství v EL a tím pro příští sezónu LM a tím totální rezignace na ligu). Snad jim to vyjde

Reagovat
celeb

v tejto faze sa im nemozno cudovat - 3 vitazstva od obrovskeho uspechu. Navyse MU ma dost vela zranenych hracov, na marodku sa pridali Rojo s Ibrom, Celta musi citit, ze realna sanca na postup tu je. Snad im to vyjde, budem drzat palce.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa pozeram na jarnu cast tak musim povedat ze tu naozaj nie je hrac ktory by mohol nahradit Messiho alebo Ronalda v boji o najlepsieho futbalistu roka. A nehovorim len o Ballon d`Or

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo... Ronaldo se dnes za Real rval hlava nehlava... ta jeho bojovnost musela být patrná každému objektivnímu divákovi... -_-

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Bolo vela fanatstických hráčov a v každej sezone vždy vyskočili nejakí z ktorých sa dalo vybrat a potom každý uznal že aha ano zaslužene dá sa povedat. Ale potom prišlo obdobie dominantých výkonov 2 jednotlivcov, ktorí su neuveritelní. Ešte aby som bol presný tak ohormne dominantý výkon pred dobou Messiho s Ronaldom podal aj Kaka a to bol aj posledný kto vyhral zlatu loptu pred týmito dvoma mimozenštanmi. Ale ak aby ja Messi tent rok nevyhral kolektivnu trofej jednoznačne si zasluzi trofej pre najlepšieho hráča sezony,,,,,a hovorim to už dlhší čas, že ak Barcelona tuto sezonu vonec niečo vyhra tak z drvivej časti kvoli nemu, pretože bnez neho by boli niekde 3. v tabulke s markantnejším odstupom.

Reagovat
Hunt

To, co předvádí Dembélé s Mbappém v 18 je jinde než Messi s Ronaldem v jejich věku. Ta nejtěžší část pro ně ale teprve přijde.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak to je dost odvážne tvrdenie. Hra Messiho aj Ronalda ked mali 18 bola pozeratelnejšia ako dnes lebo boli ovela viac hravejší, to boli samé šprinterske suboje, samá klučka. Dnes su zasa daleko efektívnejší. Tí dvaja ich možno niekedy dobehnu ale určite nie su teraz "jinde" ...

https://www.youtube.com/watch?v=eTFXg4sQ7wI

Reagovat
Hunt

Tak jinde je asi přehnané slovo. Mbappé hraje jiný styl, ale jeho vliv na hru je v 18 větší.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

možno. Ale Messi s Ronaldom vyrastali v kluboch ktoré vtedy dominovali. Dvaja vyššie spomínaný vyrastjú v tímoch plných mladíkov. Nespochybnujem Mbappeho talent ale ani ho neprecenujem. Rozhodne som zvedavý na francuzsky tím na MS18

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v jejich věku už byl na úplně jiném levelu

Reagovat
smazaný uživatel

Barca sice vyhrála, ale jejich hra se moc lidem líbit nemůže... Před osmi lety si přihrávali okolo soupeřova vápna a zakončovali do prázndé, záloha odešla a zastárla a nyní si přihrávají na vlastní polovině a čeká se na Neymara nebo Messiho... Nejhorší je, že každým rokem se jejich mezihra posouvá směrem k vlastní bráně :( :(

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by ma ale zaujímalo, kde je užívateľ menom valloire alebo tak nejak. Nepríjemnosť.

Reagovat
valloire

asi v knajpě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Val písal že nebude pozerať doma a že sem príde až v pondelok po práci.

Reagovat
PP

hlásal už u LM, že tu nebude, ať ho netaháme do huby a že jsme všichni kreténi..

Reagovat
drussbarb

Herně skvělý zápas, výsledkově ještě lepší, jen škoda nepřesných rozhodčích.

Jinak vzhledem k tomu, že po dnešním výkonu Barca klasicky vypustí ostatní zápasy venku, si myslím, že liga je i tak ztracená, ale aspoň to bude napínavé

Reagovat
CHONG

Když se na to dívám znovu z opakovačky (v reálu jsem to viděl jen po očku, protože po gólu Jamese jsem už neměl nervy to sledovat), tak ten vítězný gól Barcelony mrzí neskutečně, Marcelo měl Roberta zahodit oběma rukama a bylo by po zápase, strašně zbytečný gól, který nás může stát titul

Reagovat
valloire

Así así gana el Barcelona.

Reagovat
Pato44

Zase jednou dobré El Clasico. Po úvodu, kdy na nás Real sedl, jsem čekal, že nás zakopou do země. Škoda červené pro Ramose, která je kaňkou v zápase, ale neměl tam jít jak magor. Po ní stav 2:1.. vše mělo být jasné a Barca přestala hrát. Zaplať pán bůh za dříče Roberta, který nevypouští a šikovně vyvezl míč pro gólovou šanci. Real opět ukázal, jak je silný v závěrech a to i přes početní nevýhodu. Vyhrál ten, kdo měl více štěstí. Nejlepší hráči brankáři - skóre mohlo být mnohem vyšší, asensio řeší situace mnohem lépe než Bale, Messi, když chce, tak je top, Marcelo a Carvajal výborní. Škoda těch offsidů, pár šaškáren od Suareze a občasných hloučků u rozhodčího.

Reagovat
ADM

Inak koľkokrát nemusel Casemiro tento mesiac pri "troche šťastia" dohrať zápas? Ten zvolil teda progresívny prístup k zápasom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zase ukázalo, že Ramos nesahá Messimu ani po kotníky

Reagovat
BílíAndelDrcKo

no chvala bohu že mu dnes na ne nesiahol

Reagovat
smazaný uživatel

to byla skryta pointa

Reagovat
uff

Reagovat
CHONG

Trošku mě překvapuje, jak si tady všichni pochvalují kvalitu fotbalu, asi jsem ovlivněný výsledkem, ale mě to tedy přišlo minimálně z naší strany dost slabé a posrali to všichni svorně, ZZ tam dá Balea (navíc nedoléčeného), Cris netrefí prázdnou branku, Kroos šaškuje před Rakitičem, Marcelo nechá utéct Roberta o Ramosovi snad ani nemluvně, prostě všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč řešíš fotbal? Hoď tam pár svých homosexuálních prasáren a vulgarit na Barcu a budeš zase v pohodě.

Reagovat
CHONG

Hmmm...

Reagovat
MadMrJacky

92:10 jsem si na tebe normálně vzpomněl.

https://youtu.be/It1N3rjoQAI?t=27

Reagovat
PP

z jedné strany a taktického pohledu máš pravdu, ale je to El Clasico před 80.000 lidma.. Co sem pleteš rozumové řešení? Takový Suaréz či Pique měli taky neskutečné šance..

Pro nestranného fanouška paráda ve váš neprospěch, protože celkově jste kvalitativně a takticky před Barcou, jen rozhodl faktor Messi.

Reagovat
Visca el barca

Kvalitativně jsou možná tak letos. A to hrajou pokud to sleduješ celej rok podobnou sračku jako my. Bayern jim vyšel nutno podotknout, že jim to daroval Bayern svou tupostí sám. My naopak ve vyrovnánem dvojzápase selhali v koncovce. Ale to je fotbal

Reagovat
PP

jasně že beru letošek. Hrajou sice hovno, ale účelné a kdykoliv potřebuje dát Real gol, tak ho dá.. Mají neskutečné oba krajní beky + středovou řadu, Barca má Messiho..

Tu ligu mistrů - Juve vám nedalo moc šancí - potřebovali jste fenomenálního Lea oba zápasy stejného jako včera, což se nestalo. Bayern má přestárlý kádr a i tak byl pro Real rovnocenným soupeřem, ale i díky individuálním zkratům šel Real zaslouženě dál..

Reagovat
Visca el barca

Tak ale furt jsme mohli dát 2 góly v turíně a 2-3 doma. Tam prostě rozhodlo prvních 20 min na juve stadium. Na to jak maj propracovanou obranu tak jsme si šance vytvářeli, naopak Mnichov dal v Madridu dva góly pomalu nevěděl jak. Občas jsu to misky vah na milimetry. Dybala vystřelil za dva zápasy 2x na branku a dal dva góly. Prostě nás smázli takticky. Plus narozdíl od PSG nám tam nic nespadlo. Co se týče týmů. My potřebujem záložníka a pravýho beka. Real nemá DM a ten útok v podobě chodce Balea a Crise, je daleko horší než náš. Snad ten titul urvem. Dáváme nejvíc gólu v lize a o čem je fotbal? O gólech. Visca el Barca

Reagovat
PP

2 u nich nebo 2-3 doma by jste mohli dát, kdyby jste měli 15 a víc šancí.. Měli jste ale asi 4 větší za oba zápasy dohromady a nevyužili ani jednu. Juve měl např. šílené řešení brejků, kde vás mohli dorazit. U Realu s Bayernem to hrozně kurvili rozhodčí, takže ten požitek ze zápasů je takový hořký.

Každopádně víc přeju Barce než Realu..

Reagovat
Visca el barca

Barca nemá nikdy tolik střel jako Real. Hrajeme to trochu jinak. Nehledě na to, přes ten val to doma ani moc nešlo. Beru prostě tutovky. A ty jsme si vypracovali a nedali je. To, že Juve postoupilo zaslouženě díky chladnokrevnosti dybaly naprosto v klidu přijímám. Ale jak říkám dát Andrés, Luis nebo Messi góly, mohlo to vypadat jinak. Každopádně ve zbytku souteže přeji Juve

Reagovat
Hunt

Real nemá DM?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

kvalitatíne a takticky je ich defenzíva rozdielová v porovnaní s vami.

Reagovat
Pato44

tak kdyz ronaldo zazdi par sanci, tak to snad nezkazi zapas. Ja teda celkove beru zapas na sance a goly. Kdyz to skoncilo 2:3 + dalsi tutovky na obou stranach, co palili utocniky nebo zneskodnili brankari, tak jako paradni. Vy ste hrali ze zacatku taky vyborne, ale pak ste polevili no. Nicmene zaver zas neskutecnej na to, ze byla cervena.Bale by asi nemel hrat ani zdravej. Asensio ma mnohem lepsi cit pro hru a kazde jeho reseni vede do sanci. Tohle pak porovnavam s Balem, ktery si udela prostor u lajny a da pretazenej center na druhou stranu do autu.

Reagovat
Free_player

Tak hlavně, že dal gol miláček ne ?♥♥♥ mucíííííík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
tunkic

Reagovat
dondinho

Leo 500 gólů za Barcu - hrající legenda.

Reagovat
Pospovič

V suchým triku a konečně došlo i na real, Škoda, ze to takhle nezvald i bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasu a gólů mají Ronaldo a Messi v EC?

Reagovat
patas92

23 x 16

Reagovat
patas92

Pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko EC odohral kazdy z nich ?

Reagovat
patas92

Messi 34, Cristiano 27

Reagovat
smazaný uživatel

z toho musi byt kazdemu jasne, ze su na tom skoro rovnako

Reagovat
stas87

http://www.cbssports.com/soccer/news/el-clasico-2017-messi-trolls-real-madrid-fans-with-iconic-shirt-celebration-after-scoring-barcelona-winner/

Z mojho pohladu TOP moment zapasu, lepsie ako vsetko ostatne. Strasne originalne a vtipne. Krasne Messi potahal fanusikov Madridu na ich vlastnom stadione.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá za sundání dresu je největší čurákovina, co kdy byla ve fotbale vymyšlena...samozřejmě od kulatýho stolu, u kterýho 95% členů osazenstva nikdy nedala gol pred plnymi tribunami a netusi, jaky emoce to jsou

Reagovat
celeb

mne to moc ako trolling neprislo. A mozno ani fanuskom. Fotili si ho aj domaci. Lepsie zabery su tu. https://goo.gl/xestOA. Kazdopadne silny moment.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim, udělat to Cris, tak tu čteme jen o tom, jaký je to arogantní zmrd ale u Messiho je to v pohodě..

Reagovat
patas92

Mně se to taky moc nelíbilo, no

Reagovat
ADM

Presne, tiez by som to u Crisa neprezil, ale nebol tam niekde sektor hosti? Lebo sa tam vobec nebucalo ani nic nehadzalo po nom..

Reagovat
Sergi Samper

Já sem myslel že je tam nahoře, ale podle videií je v tom druhém rohu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je v tom rohu, kde Messi s týmem oslavovali.

Reagovat
Sergi Samper

Tak to je pak snad jasné

Reagovat
Sergi Samper

Ale na všech videích je teda na druhé

https://www.youtube.com/watch?v=sv8865Ks25E

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, máš pravdu, teď na to koukám. Ale přijde mi to divný, jelikož Messi cíleně koukal do patra, kde ve Španělsku bývají hostující sektory.

Reagovat
Sergi Samper

Právě že se díval nahoru, to bylo divné

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že netuším. V tu chvíli jsem nadával a nasraně dopíjel pivo, takže jsem si ani nevšiml, kde že to je..

Mi to třeba nevadilo, tohle k fotbalu patří, jen mi vždycky vadilo, jak se o Messim a Ronaldovi co se týče povahy psalo naprosto odlišně a on pak udělá tohle..

Reagovat
stas87

Tak to vobec, napisal by som presne to iste ak by to spravil Ronaldo. Ta oslava bola originalna a pekna a je jedno kto to spravi.

Mbe kedysi davno bola dympaticka Barcelona. Ale to tam bol este Ouyol, Belleti alebo Ronaldinho. To boli pani futbalisti a nespravali sa ako mrdky ubulene ako v sucasnosti. Aj toho Olegera mal clovek svojim sposobom rad. S koncom kariery Carlesa ma ten tim prestal zaujimat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já nemyslel přímo tebe, ale spíše některé individua, která nemohla překousnout když Ronaldo slavil góly arogantně apod. A tohle mi od Messiho arogantní přišlo, ale jak jsem už psal, nevadí mi to z principu, jelikož tohle podle mě k fotbalu patří..

Reagovat
ADM

Mne to prislo ako silne gesto smerom k nasim fanusikom, ale ked je stale otazne ci tam vobec boli tak neviem ako to zhodnotit (ale netrafil ho ani jeden zapalovac! )

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, jak říkám, mě by to nepohoršilo i kdyby prostě jen provokoval. Bohužel pro nás zahrál dobrý zápas a užil si to až do konce no..

Reagovat
Ed_Hazard

Uz som to nikede pisal. Toto spravit Ronaldo" padne internet. Neuveritelne ako sa dokaze rovnaka situcia diametralne posudzovat. Media su tiez z toho v pici. Uz vidim tie nadpisy o arogantom Ronaldovi

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Tak tak. 500 gol v kariere ktorym dokonca rozhodne clasico v nadstavenom case je presne rovnaka situacia ako gol z penalty na trebarz 4:1 minutu a pol pred koncom zapasu. Nechapem ze to tie k*rvy medialne neberu rovnako, ved je to presne to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nemůžu uvěřit, že jsme to v naší letošní formě zvládli. A zvláště pak po tom, jak Real zvládl LM s Bayernem. Otázka je , jestli nám to ještě pomůže k titulu. I tak chlapci, díky moc!

Reagovat
CHONG

Návrat ztraceného kanálníka.

Reagovat
smazaný uživatel

V příštím životě chci být koncipient, abych tu mohl sedět 24 denně.

Reagovat
CHONG

Takže, když se vám daří, tak pracuješ jako koncipient?

Reagovat
SIRBRANIKE

Ser na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, tebe jsem tu už dlouho neviděl, ty zaprodanče.

Reagovat
madridcan

Mozno bol tri tyzdne v Azii

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo jak ty, 10 let na EF a porad v lese

Reagovat
madridcan

Alebo ako ty, rok tu a stale kokot, ktory nema ziadny prinos do diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

Pridej smudlo, zname se uz dlouho, tvoje sracky mi tady drasaji oci uz 8 let. A s prinosem do diskuze chces zacit zrovna ty? 9 z 10 sou nejaky infantilni nadavky z druziny (tak jako tady ta o te Asii).

Reagovat
smazaný uživatel

chongu

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa naskytujú 2 otázky: 1. Aký bude mať dnešný zápas vplyv na psychiku oboch tímov (najmä Realu, ZZ je vraj dobrý motivátor - potvrdí to ??? ) ... 2. Ako zvládnu oba tímy finiš sezóny ? Barcelona o.i. doma Ponorku, vonku Espanyol či Las Palmas / Real doma Sevillu či Valenciu, vonku Celta aj Málaga.

Reagovat
PP

Real bez stoperů má jedinou možnost - každého prostě přestřílet. Nasadit sestavu bez Casemira na DM a dát tam ofenzivní variantu s Iscem (Kovačičem), Kroosem a Modricem.. Bale se pro Real naštěstí zranil, tak může hrát mnohem lepší Asensio..

Reagovat
janinho

Zizou v podstate prehral prvy takto dolezity zapas odkedy je v Reale. tiez som zvedavy co to spravi s moralkou, ale treba opakovat dookteola, ze stale to maju vo svojich rukach.

som zvedavy co bude s Ramosom, kolko zapasov bude mat trest, aj ked sa mi zdalo ze jeho "potlesk" smeroval k Piquemu. ale za ten zakrok moze 2-3 zapasy dostat tak ci tak. ktovie ako je na tom Varane, vraj uz trenuje, ale do stredy ci bude fit na zakladnu zostavu, pripadne celych 90 minut... to by bol mensi zazrak. neviem ako to Zizou poriesi, ale pribudne mu par vrasok.

do toho este semi LM. no aj ta remiza by ligu este nerozhodla, ale takto sa to teraz zdramatizovalo statocne.

Reagovat
madridcan

James von no, kratko sa tesil z golu...

Reagovat
Krausio_Real_M

A ten zasran benzema zase odehrál skoro celej zápas...

Reagovat
Dayman

Chvali se Messi a Roberto (spravne), ale nevidim tu zadny kredit pro Suareze. Jakkoliv je to jedna z nejvetsich spin ve fotbale, tak si myslim, ze nebyt jeho bloku, tak Nacho skoci Messimu do strely (coz mel udelat pak Kroos, a ne se jen otocit).

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
PP

A já že proč Messi na jeho vkus tak nezvykle sobčil a snažil se střílet.. Rozbitá huba + vidina 500.golu udělá své..

Jinak nádherný zápas a s výborným rozhodčím..Takto ukočírované Clásico klobouk dolů..

Reagovat
pingla

Ronaldo ukazal svuj vrchol proti Bayernu, Messi vcera. Oba jsou uplne stejna spicka a zdaleka na tyto dva nikdo nema. Solidne to Barca zamotala, konec bude doufam zajimavy.

Reagovat
SIRBRANIKE

Nie su to stroje, raz zaziari jeden raz druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDO okrem toho ze dal tri goly tak nic nehral patril k tým horsim na ihrisku, Messi dal goly a aj herne hviezdil...to je ten neskutocný rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

1. z Realu ma vcera sklamal hlavne Ramos a Casemiro... Ramosa skoda komentovat, Messi ten pad sice prihral, ale ta CK bola uplne jasna. 60 metrov od brany ist takto oboma nohami, to je zase ten stary, "dobry" (pre superov) Sergio. a Casemiro tiez, v 12.minute urobit uplne zbytocnu ZK na polovici ihriska s jeho ulohami... v 2.polcase bol uz zbytocny, lebo to bud smrdelo CK, alebo do subojov vobec nesiel. Balea nekomentujem, ten na travniku nemal vobec co hladat. bude uspech ak sa nam ho este vobec podari predat, aj ked pochybujem ze sa o to Perez vobec pokusi. velka skoda, ze pred koncom Marcelo neurobil takticky faul, kludne aj za cenu CK, lebo po takom vybornom vykone nam mohol zachranit remizu a ta mohla mat klucovy vyznam pre celu sezonu. takto mame sice zapas k dobru, ale ten je proti Celte a tam sa vyhrava tazko a navyse mame teraz s Barcou horsie vzajomne zapasy.

2. z tej Barcelony zahral ozaj dobre akurat Messi a Ter Stengen. inak ked to porovnam s Clasicos z minulych sezon, tak taka slaba barcelona proti nam nestala davno. tato prehra nas moze mrziet, ale stale to mame vo svojich rukach.

3. ten Messiho vykon, to bolo nieco uzasne. on keby si odpustil provokacie k fans Realu, tak by tam uz tiez dostal standing ovation, ale prave kvoli tomu spravaniu sa ho tam v zivote nedocka. tento obrazok to podla mna vystihuje najlepsie

https://www.facebook.com/RealTrollFootball/photos/a.713177598732838.1073741827.713108765406388/1500583536658903/?type=3&theater

ci maju formu alebo nie, vysledky Barcelony stoja na tom chlapcovi viac ako na ktoromkolvek inom hracovi v inych timoch.

Reagovat
DreamTeam

Jako Messi výkon famózní o tom žádná,ale standing ovation? Nemyslím si, totálně mě zklamalo jaký je to ubrecenec. Já ho viděl na zivo poprvé a ten si fakt neodpustí celý zápas něco hustit do rozhodčích a porad a porad dokola.

Rozhodně největší uplakanek na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, pokial si ho videl nazivo vies co sa zapas schyta. Pri jeho kluckach a tahu na branu je to same koleno, slapak, bodycheck. Bol by blb, keby po takychto fauloch netlacil na rozhodcu.

Reagovat
DreamTeam

Tak schytají aj jiní. To ho neomlouvá,aby se choval jako dítě kterému někdo sebral lopaticku na písku.

Reagovat
janinho

ja nehovorim len o vcerajsom zapase ale celkovo. ved uz realu tusim narubal 24 golov. madriditas vedia ocenit aj hru najvacsieho rivala, ale musi sa spravat voci nim normalne a s respektom. a messi nie je ten pripad. nezabudnem ako vpalil tu pecku medzi divakov a potom sa tvaril ze ved co... hrac je genialny a schyta toho viac nez dost ale to ako ho dlhe roky media vykreslovali ma od pravdy tiez daleko.

Reagovat
technecium

Fakt? Neznám přesný číslo, ale jestli za fauly na Messiho přišly tři žlutý, červená pro Ramose, kterej kdyby se trefil, tak má Messi po obou kotníkách a taky podle mě mohla být červená pro Marcela, kterej mu zas loktem pochuchal úsměv. Neřekl bych, že to je uplakanec, když musí snést takové pemzum faulů na svou osobu

Reagovat
PP

Reagovat
Ed_Hazard

Pred zapasom s Bayernom som pisal, ze Ramos uz dlho neurobil cervenu kartu v dolezitom zapase. On je v tomto fenom

Reagovat
h8_sfatto

Kristýnka radši dělá statistiky proti dětem z Belgie, typické .... ve vyrovnaném zápas faktor CR7 opět nula. Jak může furt někdo tvrdit,že je lepší než Messi

Reagovat
teenz

Nikdo tu nic takovýho netvrdí.

Reagovat
Kokesh

Dostanou 4:0 na PSG, 3:0 na Juventusu a na nas si opet smlsnou. Asi nejsme tak dobri, jak si myslime. Nicmene povinnost byla neprohrat, od ktere nas delily minutky. Nepodarilo se, ale stale mame vse ve vlastnich rukou. Vse vyhrat, i klidne jeden zapas remizovat a mame titul.

Reagovat
teenz

Isca, Jamese a Moraty mi je vážně líto.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak teda ten Asensio..to je fakt šikovný hráč, snad bude dostávat čím dál tím více příležitostí. Jeho hra se mi hodně líbila včera

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

On je strašný dělo, už loni v Espanyolu vypadal dobře, na podzim ho teda ZZ odstavil po pár nepříliš povedených zápasech (prý kvůli tomu, že je to další "10"), ale od toho zápasu v Eibaru je fakt úžasný.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

Reagovat
loki5

Asi to nebylo v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Murena

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Sergi Samper

Ukázalo se že jsme se připravovali na tu křídelní hru Realu (centry). V podstatě jsme při bránení stáli v rozestavení 6-3-1, kdy se pohybovali Rakitič s Pacem na pozicích krajních beků. Paradox je že dostanem 2 góly po centru Marcela ale v tomto zápase šla teda taktika úplně bokem, se šťastným koncem pro nás. Hodně velký prokauč Realu kdy byli posledních 5 min nebezpečnější a ta jejich touha vyhrát i v 10 nás vrátila do boje o titul.

Messi Přesně to jsme od něj včera potřebovali

Musíme vše vyhrát, ten program Realu je strašně nabytý a musí ztratit

Reagovat
CHONG

Jinak je zajímavé, jak kladně je tady hodnocená ta Messiho oslava, nechci ani domýšlet, jak by tu bylo nablito, kdyby něco podobného předvedl někdo z Realu na NC

Reagovat
loki5

No možná ne kdyby dal svůj 23 gól v El clasicu a 500 za Real.

Reagovat
CHONG

To je hodně naivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

zrovna u něj mi to nepřišlo nepatřičné, nedělal nějaké gesta, prostě se jen pochlubil. A věřím, že i fans Realu to na stadionu tak brali..

Reagovat
CHONG

Mě ani tak nesere ten samotný akt, konec konců rozhodl důležité EC v poslední minutě svým pětistým gólem za Barcelonu, to chce pořádnou oslavu, spíš mi to ale přijde úsměvné v kontextu s tím, jak je tady Ronaldo opakovaně napadán za tu svoji oslavu, která byť je sice trochu egocentrická, tak není zjevně provokující proti fanouškům soupeře jako ta Messiho, totéž když vezmu paralelu s tím Ronaldovým calma, calma při vítězném gólu v EC na NC, to tady bylo tenkrát řádně nablito

Reagovat
CHONG

Nějak mi tak přijde, že kolem Messiho se vytvořila taková zvláštní aura, že když udělá občas něco, co není úplně košér, tak začnou mít lidi tendenci tu věc omlouvat: určitě nechtěl neplatit daně, určitě nechtěl nakopnout míč do fanoušků soupeře, určitě nechtěl fanoušky soupeře provokovat atd.

Reagovat
loki5

Je to spiknutí.

Reagovat
tunkic

Příjde ti, že po těch jeho daních tady nebylo nablito?? Nebo po tom posledním pořvávání na rozhodčí??

Reagovat
PP

jojo, Cris sere tím jak se prezentuje - spousta lidí včetně mě tyto egocentriky prostě nemusí. Messiho kopnutí do balonu byl jeho asi největší fail, což za tu dobu se dá omluvit. To o daních nechápu, protože pokud znáš nějakého profesionálnějšího fotbalistu, tak má co dělat s matematikou druhého ročníku, natož aby si dělal či dokonce rozuměl účetnictví..

Reagovat
PP

*druhého stupně ZŠ*

Reagovat
Dayman

Kdyby jednou, problem ale je, ze Messi do toho balonu kope docela casto .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si stezujes, ze na Messiho se pouziva jinej moralni kodex? A nepripadne ti, ze tu bulis, takovej tvrdak jak ty a sere ho, ze si frajer sundal tricko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je i přes zbytečný faul obrovský frajer a správný kapitán Na druhé straně Pique je jen uplakánek a hodně namyšlený hráč Není takový pan fotbalista jak si o sobě myslí a měl by se zamyslet nad kritizováním rozhodčích v případě že pomůžou Realu! Ať se raději podívá na záznam zápasu Barcelona - PSG a pak něco říká...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Real je Real to chápem a drahší hráči tam maju väčší priestor no dobre teda, mne je to nesympatické ale chápem to. Ale Isco či Asensio si rozhodne zaslužia hrávat pravidelne. Možno ako jednotlivci ani nie su lepší ako konkurenti ale ich futbalový prínos pre mužstvo je daleko väčší.

Reagovat
CHONG

Problém je v tom, že ani ta cenovka není úplně rozhodující, viz James, to jenom ten welšský dřevec je z nějakého důvodu nedotknutelný

Reagovat
BílíAndelDrcKo

U Jamesa mám od prveho momentu dojem, že to bol len Perézov nákup aby si niečo dokázal ale v podstate to sedí aj na neho. Isca s Asensiom však staviam na inu úroven už len preto že su to Španieli čo by im tiež malo pridávat ale Real dlhodobo tvorí celu skladbu mužstva hodne na silu nefutbalovo. Hodlám si tvrdit že keby Barcelona včera mala k dispozícii hráčov ako Isco a Asensio tka pravdepodobne hraju v základe, minimálne jeden určite s prehladom.

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná to vyzní fatalisticky, ale včerejší zápas podle mě jen potvrdil, že přístup k ofenzívě nemůže být stavěný na představě tria BBC. Včerejší nasazení Balea nám podle mě prohrálo zápas a není to ani tak jeho vina, jako vina Peréze a Zidaneho. Bale by měl odejít, hrát za nás není pro něj a je to na něm i vidět. Asensio je více než důstojná náhrada,ten kluk je budoucnost. Klidně by mohl Baleovu pozici hrát i James/ Isco, útočný trio si stejně často v průběhu zápasu střídá pozici.

Dál je podle mě čas poděkovat Karimovi a přiznat si, že je pro nás strašně neefektivní ho nasazovat. Morata by podle mě odvedl mnohem lepší práci a víc by se hodil svou pracovitostí k Ronaldovi do útoku. Karim je v současný době spíš jakýsi žolík do pohárových zápasů.

Poslední nutná změna je podle mě Casemiro. Poslední zápasy ukázaly, že bohužel nemá dostatečnou kvalitu na Real a není to podle mě o momentální formě. Je ale otázka, koho místo něj dovést, kvalitních DM na nejvyšší úrovni je jako šafránu. Osobně bych si přál Verratiho.

Jinak Messi včera neskutečný výkon, zajímalo by mě, jak dlouho ještě bude hrát na takový úrovni, protože mi přijde, že spíš zraje a 4 roky klidně ještě může Barcelonu táhnout.

Každopádně liga bude ještě zajímavá a jsem dost skeptický. Nezbývá než věřit, že hráči si uvědomují, že není nic ztracený a prokáží vítěznou mentalitu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Bale trpí na Ronalda a ešte sa aj musel prisposobit na opačnu stranu, Real by ho mal predat spolu s Jamesom určite by z toho mali obrovský kapitál na prestupy. Ak je Real ochotný robit megalománske nákupy aj nadalej tak z tých penazí by sa mal pokusit získat Verratiho alebo skusit návrat malého Makeleleho (obrovský fail) a pokusit sa vykupit Kanteho.... Benzema myslím že len nemá formu, nemusel byt to by trvalý stav aby to znamenalo jeho predaj.... Messi, už rovnako ako Ronaldo, nie su tými 18-20 ročnými hravým chlapcami čo nabehali kilometre s loptou na nohe v šprintérskych subojoch a hnali sa bezhlavo do klučiek. Len zatial čo Ronaldo sa viditelne transformuje na čisto golového a pravdepodobne aj hrotového utočníka s daleko menším herným prínosom tak Messi opačne si myslím že vekom bude viac a viac opuštat hrotové a asi aj krídelné pozície a bude sa z neho ovela viac stávat tvorca hry. Hlavne s vekom ked príde k väčšej strate výbušnosti. Ukazuje to genialitu oboch ako sa dokážu prisposobovat podmienkam a veku. Som rád že som videl začiatky oboch, že ich môžem sledovat pravidelne stále a snád ich ešte dlho bude sledovat do ich konca. Jedna z "najkrajších" šporotvých rivalít histórie.

Reagovat
teenz

Jediný na co Bale trpí je jeho styl hry/styl hry který se praktikuje v La Lize. Rozhodně netrpí na nějakýho Ronalda. Dokud neodejde, je to utrpení pro klub i pro něj.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

samozrejme že by mu to v anglicku sedelo viac, ale nemyslím si že by nemal na to sa presadit. Skor si myslím že v španielsku dvaja typologicky tak podobní hráči v jednom mužstve je problem.

Reagovat
teenz

Podobní si možná jsou, ale Bale je ta horší kopie.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak o tom niet pochýb. Ale zas nerobil by som z neho dreváka, vela ludí pochybovalo o tom že Brit sa presadí v tomto Reale...toto je len výustenie celej situácie. Teraz som však zvedavý kto ho bude ochotný vykupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale trpí Španělskem, ta situace s ním je špatná pro klub, jeho a hlavně fanoušky... a Jamese bych určitě neprodával, s dostatkem prostoru by to podle mě mohl být rozhodující hráč v ofenzívě

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Pokial je pred Jamesom u ZZ aj Lucas tak spokojnost Jamesa zrejme nedovoli aby dalsiu sezonu pokracoval.

Jamesa si odpisal ZZ ani v jednom dolezitom zapase az na Neapol jediny v LaLige nehral. ZZ na Jamesa nazor nezmeni ja by som ho predal ak by to pomohlo ziskat Verrattiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to nevidel tak drasticky. Vylozene bych vyhodil jen Balea. Ten nazor tady uz nekolikrat zaznel, s BBC to proste nejde, ale s dvema hracema tj. Benzemou a Ronaldem to jde. Treti hrac Isco/Asensio nebo proste nekdo ne tak dreveny a pujde to. Casemira taky nechat, ale potrebuje konkurenci. Uvidime co pristi rok Llorente.

Reagovat
teenz

Bale musí bejt snad už priorita, jeho zranění tomu naštěstí dost pomáhaj. A začít hrát by mohl i Morata, jinak budem řešit i post útočníka (dost zbytečně).

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze Bale je jeste jednu, mozna dve takovy sezony od toho, aby se zacalo premyslet o pripadnym prodeji. Nezapominal bych, ze na zacatku listopadu podepsal novou smlouvu. Imho neexistuje, ze v lete se kolem nej bude neco dit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě spíš zarazilo, v jakých prostorech se Casemiro pohyboval jak včera, tak ostatně i v odvetě s Bayernem. Několikrát úplně nesmyslně vyrazil presovat a nechával Messimu otevřený prostor, ze kterýho je nejnebezpečnější. Druhá věc je ta, že hráč jako on ho nikdy nemůže zastavit, pokud nebude chráněn rozhodčím (nic ve zlém).

Reagovat
smazaný uživatel

Messi měl včera několikrát spoustu místa, taky jsem to moc nechápal..

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

Nikdy . Loni pri svem vubec prvnim clasicu, a jeste na NC, strcil cele slavne MSN do kapsy. Ale asi ho teda poradne chranil rozhodci no, kdyz nedostal ani zlutou (nic ve zlem).

Reagovat
BílíAndelDrcKo

on to myslel v štýle 1na1 ak mu dá tolko priestoru a má uplnu pravdu

Reagovat
Dayman

Tak to se uz 10 let nikomu moc nedari, ne?

Reagovat
vilp

Nemyslím si, že to s Benzemou "jde". Už to zase vypadalo, že má formu, ale v klíčových zápasech opět nulový. Neběhá, nenapadá, s míčem už mu to tolik nejde a o jeho gólové potenci se ani nemusíme bavit, včera tam měl zase dvě obrovské šance a při té první pošle šourák po zemi doprostřed brány. Podle mě je celá čtyřka Isco, James, Morata, Asensio lepší a pro tým platnější už teď než BB. U Balea vidím jako pozitivum alespoň to, že je v 50 % zápasů na marodce.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/YUIhw6T1Z6Q?t=10m48s

Mě by ale strašně zajímalo, co řekl Pique Casemirovi.. Ten výraz Casemira je k nezaplacení..

Reagovat
teenz

Reagovat
Mercury

taky jsem nad tím přemýšlel v tu chvíli

Reagovat
CHONG

Takhle nějak se tváří sérioví vrazi na policejních snímcích.

Reagovat
PP

+ výraz Casemira na tu redku Ramose a mrkněte ještě na výraz Kroose po těch Ramosovým saních..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bachratý zkurvysynu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všichni, mohli byste mi prosím pomoci a vyplnit krátký dotazník k mé bakalářské práci? Zabere Vám to 2 minuty, mockrát díky předem, samozřejmě se to týká fotbalu

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUQN44Hb3AzUgQc7mOykfattOAv7RARXKw7Ah5bTsXg01sMQ/viewform?c=0&w=1

Reagovat
blaugrana

ALe je sranda, že Don, aj keď nie je v optimálnej forme, tak v EC sa vie v 90% vyhecovať k skvelému výkonu, to isté Bus. Ich ta prestiž neskutočne nakopne. Ivan tiež milo prekvapil. Každopáne, ak sa v lete posíli na RB, Sergi sa presun ie do zálohy a podaril by sa nejaký top CM, tak by to nemuselo byť zlé.

Reagovat
ADM

Roberto je strašne silný v tom vyvezení lopty ako ukázal včera, toto by sa nám zišlo v zálohe v Away dueloch (namiesto Gomesa)

Reagovat
blaugrana

Iniesta, Coutinhi(Roberto)-Bus-Veratti(Ivan)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by byla vražedná záloha. S tím by byl další treble v suchým.

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Úplně v pohodě bych si ho dokázal představit jako startera místo Raitiče. Strašně moc vyzrál a hodně zlepšil se směrem dopředu. Fakt škoda, že nemáme pravého beka a musí tam hrát on, protože té záloze by letos hodně pomohl.

Reagovat
ADM

No, škoda. Ono už teraz som zvedavý čo sa budieť diať budúcu sezonu, ak príde RB, top CM tak v zálohe to bude zrazu Verratti (?), Iniesta, Bus, Rakitic, Denis, Gomes, Arda (skôr už asi RW), Roberto, Rafinha a Aleňa. To ma teda extrémne zaujíma kto pôjde z kola von. To je 9-10 hráčov na 3 posty. Neuveriteľne zatiaľ nezvládame tu obmenu kádra

Reagovat
patas92

Kdyby to bylo na mě, tak Rafinha, Gomes a Arda pryč...Posila, Bus, Iniesta, Rakitic, Roberto, Aleňa, Denis, který by alternoval i ve předu. Podle mě ideální stav

Reagovat
ADM

Odchod Gomesa nemožná vec. Odchod Ardu = kto za Neymara keby niečo? Denis je úplne nulový, to je level Gomes pre mňa. Rafinhu neoblubujem ani ja, ale nový tréner mu dá podľa mna šancu. To je fakt bezvýchodiskový stav

Reagovat
smazaný uživatel

Hral Denis vobec na Neymarovom mieste ? Vo Villarreale mu to kridlo slo velice slusne.

Reagovat
patas92

Denisovi bych ještě šanci dal, když tak poletí v zimě, nebo za rok. Na tom Barca nijak neprodělá. U Rafinhy bude asi problém, že zraněného ho nikdo nekoupí, no. Gomes věřím, že půjde a k Neymarovi by mohl přijít ten Deulofeu...Anebo v případě vypadnutí jednoho z MSN začít hrát 4-4-2, což furt tak nějak nerozumím, proč ještě nehrajem.

Reagovat
ADM

Gomes nepôjde, bol príliš drahý a pochybujem že sem príde niekto ako Pep, že ako prvú vec vyhádže nepotrebných hráčov..

Ja by som rád do konca sezony videl aj 3-4-1-2 Masch, Pique, Umtiti - Roberto, Rakitic, Bus, Alba - Messi - Suarez, Neymar. Neverím, že by nám to nešlapalo.

Reagovat
ADM

Resp hned cez víkend a na podhrot Iniestu .. trošku pospomínať a uvoľniť ho od bránenia, či to ešte v ňom je

Reagovat
smazaný uživatel

ma niekto info, ze ktory hrac zaznamenal naposledy 500 klubovych sutaznych golov pred dovrsenim 30 rokov? vdaka za odpoved :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé

Reagovat
smazaný uživatel

Má jich 680, Messi - 500, Di Stefano - 484, Cruyff - 369

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

500 gólů a 192 asistencí v 577 zápasech. Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Ako keby hral NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

A to by bol skvelý hokejista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Musím říct klucí, že jsem se neskutečně bavil. Parádní zápas. Akorát ten volnej Messi v poslední minutě, nechyběl tam náš stoper?

Reagovat
ADM

A chýbal, vďaka Suarezovi

Reagovat
X-bano-X

Čo hovoríš na "faul" na Ronalda, lakeť Marcela a na Casemirovu skow?

Reagovat
valloire

penalta, neúmyslný, možná red

Reagovat
X-bano-X

Zaujíavé. Tak ešte jedna otázka. Naniho vylúčenie proti Abreloovi v LM: jeho "faul" bol úmyselný?

Reagovat
valloire

to nebyl faul?

Reagovat
X-bano-X

Bol rovnako "neúmyselný" ako včera Marcelov. Alebo chceš tvrdiť že chrbtom otočený Nani videl nabiehať Arbelou?

Reagovat
valloire

jako ta kopačka do hrudě a tvrdím, že ho viděl, to moc lidí nerozporovalo

Reagovat
X-bano-X

Taky tvrdím že ho Marcelo videl, tak ako komentátori počas zápasu, tak ako hostia v štúdiu, tak ako ďalší komentátor pri dnešnom súhrnnom magazíne 33 kola La ligy.........ale príde mi že to rozporuješ

Reagovat
valloire

Rozporuju a komentátoři to viděli jako neúmyslný a že ho neviděl. Si tam naběhl....Pžipadalo mi celej zápas, že si Messi pro ty fauly chodí schválně a ty kotouly po Ramosovi mi v tom utvrdily.

Reagovat
X-bano-X

Práveže to videli ako úmyselné a tie kotouly, no mne prišlo že keď niekto ide oboma nohami mimo lopty do sklzu tak chce niekomu ukončiť sezónu. Tak ako to popísal Ujfaluši.

Reagovat
valloire

To my vždycky, ale zajímavý je, že jsme nikdy nikoho nezranili. Ale vždycky to ukončuje sezonu, blbý je, že nikdy neukončilo.

Reagovat
X-bano-X

No podľa tej krvi ste včera niekoho predsa len zranili.

Reagovat
valloire

to se stane, je to kontaktní sport

Reagovat
valloire

Ujfi fandil Barce

Reagovat
X-bano-X

Heh hovoril to aj Kisel a ten pre zmenu fandil Realu

Reagovat
valloire

no nevim nevim, museli bejt pomýleni

Reagovat
X-bano-X

A druhá otázka: čo znamená možná red? Poprosím vyjadruj sa jasne aby nevznikli nedorozumenia.

Reagovat
valloire

mohl si vybrat, mohl ho vyloučit, ale nevyloučil

Reagovat
X-bano-X

Takže v tomto prípade si mohol vybrať či po 4-5 žltých fauloch vylúči resp nevylúči Casemira. To je ešte zaujímavejšie ako "neúmyselný" lakeť v úrovni zubov keď hráč nehlavičkuje.

Reagovat
valloire

Vždyť si na Marcela Messi naskočil a šel do toho jak cvok. 4-5 žlutých faulů jo? To přeháníš ne? Zase na druhou stranu, když vím, jak se ti nelíbil Kuipers, je mi jasný, že jakejkoliv pád vašeho je hned pro tebe karta. Po vzoru Messiho a spol. To je vždycky to první, co naznačujou a co je zajímá.

Reagovat
X-bano-X

Takže ty chceš za ten letmí dotyk Umtitiho na Ronalda penaltu a ja za čisté šlapáky žltú ale ja som tu ten kto je zvyknutý na karty po akýchkoľvek pádoch. Taky dobrý

Reagovat
valloire

Já ale nechtěl žlutou pro Umtiti. Letmej dotek.

Reagovat
X-bano-X

Ako sorry chcieť za toto penaltu je zženštilé. Prinajmenšom. 90 kilového atléta nezloží rána basebalovou pálkou, nie toto. A ten váš padajúci vychcánek ma tou svojou zvýšenou gravitáciou rastúcou s možnosťou penalty už pekne serie.

Reagovat
valloire

https://streamable.com/4d6fc....letmej dotyk

A že tě sere CR? A nesere Neymar nebo Suarez se zvýšenou gravitáciou rastúcou s možnosťou penalty.

Reagovat
X-bano-X

Presne tak, Ronaldo zbadal že lopta je preč a placol sebou ako tuleň v lete. Umtiti ho trafil ale ten atlét roka okamžite obe špičky zapichol do zeme (nechápem čo ho trafilo do druhej nohy asi nejaký sniper). Ney a Luis su presne rovnako retardovaný. Ale zlízavajú si za to 100 krát viac kritiky.

Reagovat
Dayman

To víš že jo . Vůbec o Ronaldovi nevěděl a místo balonu jasně trefil jeho nohu. Dobře jde vidět, jak ho to rozhodilo, když pak nepřirozeně vykopl druhou nohu do vzduchu. Nebo ho chtěl kopnout ještě jednou? Že to nepískl, protože tomu Ronaldo přidal, nevěřím. Na podzim taky nepískli jednoznačný faul na Lucase, kde tomu nepřidal vůbec nic.

https://streamable.com/dipe

Holt druhá minuta a sudí neměl koule to písknout. Jak řekl Iturralde - mělo se pískat. Obojí.

Reagovat
X-bano-X

nj Iturralde to je pán. Škoda že nebol takým pánom v minulosti.......

Reagovat
valloire

No, bejt to na druhý straně, už tam je. Así así así gana el Barcelona.

Reagovat
PP

jj, jel na saních až do kabin a už se nevrátil..

Reagovat
valloire

spíš kvůli dvojitýmu Hernandezovi

Reagovat
ADM

Akože neakceptuješ Ramosovu redku?

Reagovat
valloire

Kdyby dal žlutou, nic by se nestalo. No ale i tu red si obhájí. Zajímavý je, když si může vybrat, zvolí to pro vás. Na penaltu na CR čumí z pár metrů a rozhodne se pro vás. Píská vám kdejakej pád, jakej to rozdíl od LM a Kuiperse. Tohle vám vyhrává ve Španělsku spoustu zápasů, jste na to zvyklý a pak jste v šoku, když někdo píská normálně jako Kuipers. Vy zas na druhou zastavujete skluzem brejky a karta nikde. Messi skopne Caseho a nic.

No ale abych jenom nenadával, jsem spíš nasranej na nás. Kroos je línej jako já v kocovině, občas jenom stínuje a nejde do souboje. Bale vůbec neměl hrát, Morata na lavičce, Isco nejde do zápasu, Benzema měl bejt střídanej v poločase a hlavně ten konec, ten jsem nepochopil. Necháme tam proběhnout Gomese ze situace, kdy jsme to měli ukopat u vás na půlce. Du blejt. Ale oslava fotbalu to teda byla....

Reagovat
ADM

Kdyby kdyby .. keby tam bol Ramos o mrknutie neskôr, alebo Messi nevyskočí, tak má zlomený minimálne jeden členok. Na to že má Ramos 30, je kapitán a odohral XY zápasov, tak ten sklz som nepochopil. To snáď ani nechcel hrať loptu...

Inak ten faul na CR mi prišiel strašne málo - hlavne teda v úvode stretnutia niečo takéto zapískať, to v tej milisekunde na ihrisku ani nemohlo vyzerať ako faul. Tu ale asi nie som celkom objektívny. Niekde okolo 30 min by to možno aj zapískal. Každopádne to minimálne kompenzoval Casemirom by som povedal.

A ten Kroos včera bil do očí, to už som tu chcel písať, ten sa snáď nerozbehol. Messi si z neho robil dobrý deň, ale Kroos často ani nevyzeral, že by mu chcel zobrať loptu.

Reagovat
valloire

Kdyby kdyby...kdyby tam byl, ale nebyl, je to podobný jako Vidal, ale ten dostal žlutou....Ramos rovnou red, ale nic to nemění na tom, že do toho šel zbytečně a dal sudímu možnost ho vyloučit, čímž ten zápas byl rozbitej....Jako těch červenejch proti vám je nějak moc....Kroos je taky rozbitej, tohle si sakra nemůže dovolit, má jezdit po zadku....Když může Leoš....

Reagovat
ADM

Ale Leo chodí posledné zápasy na krv....

Reagovat
valloire

Jo, proti Juve určitě.

Reagovat
Visca el barca

Proti Juve dřel stejně, jenže Juve narodíl od nás či vás umí fakt bránit systémově.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to by bola červená aj keby trafí loptu a Messiho nie. Je to kalsifikované ako nebezpečná hrá s umyslom zranit a to každý jeden suboj do ktoreho si hráč naskočí obomi nohami vpred. To že ste zvyknutý že sa to nepíska je druhá ale to isté ty vyčítaš Barcelone.

Reagovat
valloire

Jo, takže bye bye úplně každej skluz. Protože úplně každej skluz má potenciál někoho zranit. Vždycky můžeš říct, že kdyby dotyčný nenaskočil, má po sezoně. Zajímavý je, že se tohle vytáhne a přísně dodržuje v případě Barcelony, viz Nesta a jeho potáhnutí za dres a následnej srdcervnej pád. To je taky v pravidlech, nikdo to nikdy nepíská, ale pískne se to pro Barcelonu a následně už zase ne. Prostě jsou to občas rozhodnutí velmi podivný a o těch Piqueho twitter pomlčí.

Reagovat
Sergi Samper

Vážně tu chceš porovnávat Ramosův tygří skok oběma nohama napřed s každým skluzem?

Reagovat
valloire

podívej se dolů na ty obě nohy

Reagovat
Sergi Samper
Reagovat
valloire
Reagovat
Sergi Samper

Krása žes to sem dal, pro důchodce doporučuji rychlost videa 0,25....je tam pěkně vidět jak se Ramos projede Messimu po nártu, tolik asi k těm kotoulům.... ale předpokládám že tady zas jen trolluješ, protože toto nemůže normální člověk myslet vážně, tady radši tu diskuzi ukončím

Reagovat
valloire

Šlo i ty obě nohy, první kontakt je vedenej jednou nohou, o to šlo tobě. Tou druhou tam pouze doklouzal. Já ten zákrok zase nějak neobhajuju, šel do toho hustě, neměl, ale tvrdím, že se ten dvojitej sudí velmi rád chopil svý šance. Vidal za to dostal žlutou a tenhle to mohl vyřešit stejně a obhájí si to stejně jako tu rudou. Jenže v tom druhým případě zkurvil zápas.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nemá cenu sa s tebou bavit o tom ak si myslíš že to nie je na červenu. Tak nabuduce mu tam Messi tie nohy nechá on mu ju možno zlomí a takto bude lepšie, ešte len potom bdue červená zaslužena. Takto sa SKUTOK NESTAL ako by povedal Weiss.

Nie Bye Bye uplne každý sklz, preotže nie v každom sklze ideš oboi nohami v pred, Tomu sa hovorí kulutura pohybu že tam nejdeš oboma nohami ale ideš jednou a trebars tu druhu skrčíš alebo telo položíš na bok a snažíš sa odohrat inteligentne loptu.

nájdi 5 rozdielov

http://www.express.de/image/26757374/4x3/620/465/5da08bab8d9f3f59eb64132bd9c137b3/uB/32952e006b273de9.jpg

http://www.soccer-universe.com/wp-content/uploads/2012/12/the_slide_tackle.jpg

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=atAAmchKemY......Vidal

https://www.youtube.com/watch?v=pcE1EZPK8UI.....Ramos

Jeden faul je bez kotoulů a je to žlutá. Obě nohy. Druhej je rovnou červená, kotouly. Jeden faul je zpochybňovanej a bere se jako připísknutí Realu a druhej je kriminální likvidační zákrok.

Už jsem si zvykl, že jsou cules směšní, jenž tohle je zřejmě nová dimenze.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
valloire

To vole nekoulej vočima, mam pravdu, jsou to téměř identický zákroky, jenže Messi to trošku zveličil s těma kotoulama. Asensio žídnýho paragána nepředvedl. Ten dvojitej Hernandez si hrál na obrovskýho drsňáka, hlavní postavu na hřišti. Takovej sudí je k hovnu. Nemá o něm bejt slyšet.

https://youtu.be/pcE1EZPK8UI?t=5

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ty medzi tým nevidíš rozdiel ? tak ty si inde

Reagovat
valloire

jééééééééééééé, ty medzi tým nevidíš rozdiel ? tak ty si inde.....takhle si tu můžem hrát furt

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ja som ti ponukol argumenty ty sa tu odvolávaš stále iba ako ubližený na dva momenty v ktorých snád každý vidí rozdiel okrem teba takže len ty máš pravdu anikto iný. 95 percent ludí uznalo že išlo o červenu kartu naprieč celým spektrom futbalu aj čo sa týka vašich webov ako madridistas a podobne, len ty ho tu ideš ešte obahjovat ako keby to bol jeho prvý skrat na Messiho. Ja to posuniem ešte dalej vzhladom na to že to nie je jeho prvý podobný zákrok tak by som trest posunul aspon na 3 zápasy, nech ta aj rozdrapi

Reagovat
valloire

Směšnej argument, každej to vidí. Jo, vidí, napiš mi co si myslíš o tom zákroku Vidala, ne že každej něco vidí. A máš to i na procenta To jsi teda geniální....Mluvíš za svět či co? Jsi mluvčí světa? Nejsi co? Posuzuje se jeden konkrétní zákrok i tím, že dotyčný něco podobnýho předvedl i v minulosti? To jsi pravidla posunul hodně daleko. Ramos? Ááá, koukneme se, má tam tohle, má tam tohle, no byla by to žlutá, ale vzhledem k minulým zápasům mu dám teda červenou. Dá se to pak ale vztáhnout i na ty simulanty Neymara a Suareze. Hele faul, jasná penalta, moment, Neymar, má tam různý simulace, takže nic. To by cules řvali co? Takže Vidal....co si myslíš o tom? Pak se uvidí, jakej jsi strašně objektivní frajer.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

- Nie v zápase, píšem že disciplinárka Ramosovi za "recidívu" može navýšit trest na 3 zápasy

- každý vidí že prší, ty hovoríš že nie ale ostatní hovoria že áno, takže asi taký smiešny argument. Tu sa to nijako ako vizuálne dokázat nedá a po vizuálnom posudení väčšina janse uznala že to na červenu bolo.

- Neviem čo má Vidal teda spoločné s týmto zákrokom ale porovnáme. Vidal urobil klzačku z boku s jasným umyslom hrat loptu ktoru aj hral, ale druhou nohou dohral súpera čo mu rozhodca spočítal za viacero jeho zákrokov pred tým a vylučil ho. Medzi tými zákrokmi je však vidiet jasný rozdiel a su kategoriami zákernosti uplne inde. Btw. Nepovedal aj Zidan po zápase že vie pochopti prečo sa Bayern hnevá na tu vylučenie? ..... aboslutne neporovnatelne, Vidal ak by taký istých totožných zákrokov spravil 50 tak nikdy hráča surovo nezraní. Ramos keby hentak skákal 50 krát do suboja taký každý kto mu neuhne má po sezone.

Reagovat
valloire

Jo, dík. To mi stačí. beránek Vidal a surovec Sergio. A neprší.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nie, Vidal je tiež zákerák ale bavíme sa o dvoch zákrkokoch, z ktorých si ty sám jeden vytiahol takže.... Zranil by vážne Vidal týmto svojím zákokom niekedy protihráča ak by mu neuhol (on mu uhnut ani nemusel)? Zranil by Ramos týmto svojím zákrokom proithárča ak bu mu neuhol?

no Messi musel... teraz si odpovedz sám.

Reagovat
valloire

Takže Asensio nadskakovat nemusel? Ok.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ak by aj preboha nič sa mu nestane, prebrusi mu členky ako pri každom normálnom faule. Ale páči sa mi že si vyberáš len to čo sa ti hodí stále.

Reagovat
PP

. Jenom se divím pořád některým, že se s tebou zkouší hádat.. To už se můžou rovnou hádat s 9letou rozmazlenou holčičkou nebo 80ti letým důchodcem..

Reagovat
valloire

dej si tam tu Barcu už, chybí ti tam

Reagovat
PP

já obdivuju fotbal, a nejraději mám Arsenal a Dormund a ze všech nejvíc nemusím Real a Bayern, ale nedělá mi problém je pochválit i přes nesympatie, což je něco, co ty nedokážeš ani pochopit, natož udělat..

Ve španělské jsem fandíval La Coruni s Valeronem.

Reagovat
valloire

Tady se chválit nedá. Když vidím ty reakce, nedá. Chtěl jsem něco napsat o jednom plejerovi, ale momentálně ne. Neudělám to. Jsme nasraný.

Reagovat
PP

ale dá.. Jenže akce vyvolává reakce a místo toho, abys jako jeden z nejstarších je tady klidnil a šel příkladem, tak tady přiléváš benzín do ohně a škrtáš sirkama.

Reagovat
valloire

Chci škrat sirkama. Protože je zima a je důvod udělat voheň. Já poznam sudího, na jakou stranu to má. Tohohle neznám a měl jsem z něho pocit od začátku blbej. Já vím, že to maj těžký, ale co je moc to je moc. Já nemám ty červený rád a je fakt jedno na jakou je to stranu.

Reagovat
PP

Sudí to náhodou ustál moc dobře na to, co to bylo za zápas a nikdy se nezavděčí oběma stranám. Pro Real mohl písknout pentli v té druhé minutě, mohl dát Ramosovi jen žlutou, ale pro Barcu taky mohl vyhodit Marcela, Casemira (ten měl jít ven určitě), písknout neofsajd Ramosovi při golu apod..

Reagovat
valloire

No to jo, viděl jsi třeba, aby hráč hrál s krvavým zraněním a držel si tampon v ruce? Pro mě premiera.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ja už som si zvykol že ludia zvyknu byt zaslepený ak ide o ich klub ale fanušikovia Realu a Barcelony to vedia posunut ešte dalej za ten fanušikovský prístup za zdravý rozum

Reagovat
-Carles-

Však to bola jasná červená, bez debaty. Takýmto spôsobom ísť do súboja je na kriminál. Obzvlášť u Ramosa, ktorý Clásica nervami nezvláda, a toto bol len jeho ďalší prejav.

https://s1.postimg.org/udlf4ca2n/ramos_red_card.png

Reagovat
Visca el barca

Ramos je blb to víme už dlouho

Reagovat
Switchback

Takže jasná redka by to byla v případě, až kdyby ho trefil? wtf ...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Valloire klasicky nezvládajko

Reagovat
valloire

zalez

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Reagovat
Mateo16

Este ku Kroosovi to tu snad nikdo nepise celkom nechapem ako je mozne ze pod ZZ isiel tak defenzivne dole.

Pozicna hra na nic , pressing tak tiez , defenzivne zakroky aj pocet recoverov 5 to je tak cislo Jamesa a tie jeho Ozilove vyklusavacky

Reagovat
vilp

Tak hraje zase skoro všechno. Jinak pressink má jeden z nejlepších v týmu, pokud ho trenér nevyšťaví.

Reagovat
blaugrana

Kedy ma madrid tu dohrávku na celte?

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ nie je termín.

Reagovat
madridcan

Ved je nie? Ten posledny tyzden medzi Sevillou a Malagou.

Reagovat
X-bano-X

No takto by to malo byť, ale včera cez prestávku na digi o tom vraveli že termín nie je určený. Tak neviem.

Reagovat
LAM

Ale je.Před posledním kolem.Po domácim zápase se Sevillou a před posledním zápase na Malaze.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
LAM

Ne.Na tenhle post potřebujem naprostej Top a to je Veratti.Ještě bych si tam na Iniestově pozici dokázal představit Isca,kterej by se nám hodně hodil do systému,ale ten bude z Realu pro nás asi neprodejný.

Reagovat
blaugrana

Verratti by bol sklr na post Ivana. On nemá taký ťah na bránu ako Don. Ja by som najradšej Coutinha, Thiaga a potom Isca.

Reagovat
LAM

Coutinho hraje křídlo a né AM.

Reagovat
vilp

Isco taky hrál.

Reagovat
blaugrana

Dokáže zahrať aj AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z našich fans potom, co sudí vyloučil hráče Eibaru http://oi67.tinypic.com/e5sf83.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Bilbao ten konec dobře urvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic ten konec dobře urval

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dani Carvajal to Luis Suárez: Come on, go home. Go to rest ... for Copa del Rey! 3-0 in quarters. You'll see the CL at home!

Sympaťák

Reagovat
alcantara

Tak on uz ukazoval aj fuckerov do hladiska, nie? Sympatak mozno tak v rozpravkovom svete misinha a spol.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, v podzimním Clásicu na Camp Nou po gólu Ramose v nastavení.

Reagovat
Billy McClane

Aky je rozdiel medzi fuckerom a provokovanim hladiska v style Messiho, ci napalenim lopty do divakov?

Reagovat
valloire

Messi je hodnej a skromnej a myslí to dobře. Dani je hajzl a není to teda sympaťák. Sympaťák je Messi a všechny jeho gesta jsou super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Rec je o Carvalajovi a ty to stocis na Messiho... Klasika

Reagovat
Billy McClane

Som rad, ze si mi sice nepriamo, ale predsa len odpovedal na otazku

Reagovat
madridcan

To je v poriadku. Aj Rakiticove podjebovanie v Granade premlcali

Reagovat
valloire

V rozpravkovom svete alcantary a spol. je Messi taky sympaťák.

Reagovat
Mercury

vidím správně, že jsi tady polemizoval o těch červenočervených Ramosových saních? to už je fakt smutné...mám mezi kamarády mnoho fanoušků Realu, ale žádný z nich proti té redce neřekl ani popel

Reagovat
valloire

Jo, vidíš správně. V kontextu toho zápasu to bylo hodně necitlivý. Tvrdím, že Vidal udělal to samý a dostal za to žlutou. Tvrdím, že jste zpochybňovali i tu blbou žlutou pro Vidala a teď máte jasno o červený pro Ramose. Netvrdím, že ji dostat nemohl. Sudí si to obhájí. Obhájil by si i žlutou. Měl na výběr a rozhodl se, jak se rozhodl. Co máš mezi kamarády mě nezajímá. Já nejsem korektní.

Reagovat
Mercury

Oč víc nejsi korektní, o to víc jsi zaslepený. Tahle byla naprosto jasná. Překvapuje mě, že člověk, který chodil na Bicana v dorostu, tohle nerozpozná.

Reagovat
valloire

Sice jsem na Bicana v Rakousku nechodil , ale i tak jsem toho viděl dost. Ta červená je jasná vám, proč nebyla jasná žlutá Vidala, to je mi taky záhadou. Ty zákroky jsou stejný.

Reagovat
Mercury

Proc sem pletes Vidala?

Reagovat
valloire

A proč ne? Srovnávám si vaše reakce. No nepřekvapujou mě. A taky jsem teď mluvil s kamarádem cule a ten říkal, že to bylo přísný. Tak co teď?

Reagovat
Mercury

Nic. To je jedno. Co jsem vůbec mohl čekat...

Reagovat
valloire

No nic. Já taky nic nečekám. Blbý, nikdo tu nic nečeká.

Reagovat
Afrokrecek

Dedku kasli na to. Proste jste prohrali, buh vam tam soupnul dva fíky a Ramos patri za mrize. Uz se stim smir.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Billy McClane

Ved ma pravdu A pri takom ludskom odpade akym bezpochyby Suarez je ma napadaju ovela horsie veci.

A ano Dani je velky sympatak

Reagovat
Visca el barca

Fakt sympaťák není no.

Reagovat
patas92

To má většinou i Pique ve svojich tweetech

Reagovat
valloire

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
Billy McClane

Prave Mandzukic je Suarezova kategoria, to by ste mali v Barcelone dobre vediet po vzajomnych subojoch s Atleticom.

Reagovat
Jordi Alba

Takže, když je podle tebe někdo odpad, bavíš se s ním a nebo dokonce se zachováš taky jako odpad ?

Reagovat
Visca el barca

Madridský odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Suaréz, zrovna takovej hodnej kluk

Reagovat
Kokesh

Kdo chapal, kecy a provokace Alvese krome Vas? Nikdo.

Zpetne jsem ho zacal uznavat cim dal vice. Tyhle hecirsky kecy k fotbalu patri. Kdyz se nikdo nezacne navazet do neci rodiny a byt opravdu zakerny clovek jako Pique, mam pro to pochopeni. Pro nase barvy bude vzdy sympatak, at uz udela cokoliv (v primerene mire), to same plati o vasich sympatiich.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos dostal v neděli za ostrý skluz na Lionela Messiho červenou kartu, s níž se stále nehodlá smířit vedení Realu Madrid - to údajně bude za svého obránce bojovat a připravuje odvolání.

To je naprostá nesoudnost. Jak řekl Fabio Capello, byl to zločin.

Reagovat
X-bano-X

Tak mozno sa dozvieme ze SKUTOK SA NESTAL. Clovek nikdy nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného lze očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavam stopku na 3 zapasy, tak uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

V to taky doufám, ale spíš to zase vidím na nějaké šmejčko.

Reagovat
Kokesh

Maximalne dva. Skocil tam jako prase, ale proste ho netrefil. Na zadny kdyby se nehraje...

Reagovat
valloire

Tady jo. Tady je Kdyby Svatej grál.

Reagovat
technecium

Měl by dostat 2 za rudou a 2 za potlesk

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potlesk byl vůči Piquemu

Reagovat
smazaný uživatel

Ironický potlesk je nesportovní chování v každém fotbalovém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

je na to i nějaká komise, která by posuzovala jednotlivý zatleskání v zápase a hodnotila ironičnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, alespoň po vyloučení by to tak mělo být.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Ale Neymar tleskal Messimu, že je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej na záznam, Pique něco pokřikoval na Ramose, ten jak trouba odpovídal a tleskal jeho směrem

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Piquemu se tleskat nesmí? To už je to tak daleko, že nejen že se nesmíš hráče FCB dotknout na hřišti, nesmíš mu ani zatleskat?

Reagovat
PP

2 by dostat měl určo. Jaký časový limit na to komise či kdo to rozhoduje má?

Reagovat
Zizou

Fantastický zápas! A je skvělé, že liga je ještě otevřená. Jsem zvědavý, jaký dopad tohle bude mít na Real, protože to je pod Zidanem první prohraný veledůležitý zápas. Tohle byla opravdu reklama na fotbal z obou stran, jen asistenti rozhodčího už tu video podporu potřebují jako sůl. Naštěstí ty jejich chyby nebyly protentokrát gólové. Messi je fakt borec. Strašně moc jsem se ale divil, že měl tolik prostoru. V posledních EC byl vždycky bráněný téměř osobně, naposledy ho brousil Modrič, včera se ho pokoušel zastavovat Casemiro, ale tohle bylo evidentně nad jeho síly a vůbec celá ta záloha Realu mi přišla dost bez šťávy. No Messiho výkon mě vede i k zamyšlení, jestli náhodou Neymar neškodí Messiho fotbalu. I když tohle je psáno samozřejmě s velkou rezervou, protože Neymar je extratřída. Jen jde o to, že není ani náhodou tak produktivní jako Messi a když to bere na sebe on, tak to není vždy ku prospěchu akce. O tomhle zápase ale nejde mluvit jinak než v superlativech. Musím říct, že se mi líbil i Kristýna. Padnout mu to tam někdy na začátku, asi by to bylo vše úplně jinak. Je vidět, že on se umí na tyhle velké zápasy připravit a měl tam fakt dobré momenty, kromě toho pádu po Umtitiho líznutí o nohu. Kdyby se tyhle situace snažil radši dohrávat. Obrovskou slabinou Realu je ale Bale a momentálně taky Benzema. Tohle byla od nich katastrofa. Od Balea se to už asi i čeká a jeho výkon mi připomínal spíše parodii, no a Benzema je totálně z formy. Nechápu, proč nehraje Asenjo nebo Isco. Ale asi do toho má fakt Peréz co mluvit. Naproti tomu kraje obrany má Real momentálně nejlepší na světě. Ti dva hrají v životní formě, jen tam byla ta malá, ale vlastně zároveň velká kaňka u Marcela, že nepřerušil ten poslední útok. Tohle od něj bylo z mého pohledu prostě jen mega fairplay, protože on chce vždy všechno uhrát hlavně fotbalově. Více takových hráčů. Oproti tomu Ramos je fakt piča. Co jiného říct k jeho zákroku. Tohle byla likvidace a nic jiného. Vypadalo to už delší čas, že se sklidnil a že už dokáže kontrolovat svoje emoce, ale tohle bylo neomluvitelné, navíc ještě když šlo o Messiho. No věřím, že s takovým přístupem hráčů Barcy, viz Juve a Real, by se na to koukalo vždy takhle luxusně. Messi!

Reagovat
celeb

K tomu Ramosovi, cervena za tu blbost je bez diskusie, ale nemam pocit, ze sa jednalo o umyselne svinstvo. To obdobie laktov do tvare(Lewa za BVB by mohol hovorit) je uz zda sa za nim, ako kapitan si to uz nemoze dovolit - ta kapitanska paska mu strasne prospela.

S Benzemom suhlasim, mat tak Real vpredu Lewandovskeho, Aguera, Costu, ... radsej nechcem pomysliet.

Mozu za tym vsak byt plany presunu Ronalda na hrot a prichod Hazarda na jeho miesto. Ronaldo by na hrote nepotreboval az taku rychlost, jeho vyber miesta, hra hlavou a celkovo zakoncovanie su na TOP urovni. Ocakavam, ze skor, ci neskor k tomu urcite dojde. Benzema ako nahradny hrot by bol potom luxusny.

Reagovat
Zizou

Sorry, má reakce níže.

Reagovat
Zizou

Tak to já si naopak myslím, že ano. Vůbec se nesnažil dát nohy pod sebe ani nijak zpomalit. Z toho by Messimu neukončil sezonu, ale možná i kariéru. Rivalita je správná věc, ale všechno má své meze a pro mě to bylo prostě na kriminál. No k tomu Benzemovi... táhne se to s ním od té kauzy. Měl od té doby pár dobrých zápasů ale to je na Real strašně málo a nebýt to frantík, tak ho Zidane podle mě nestaví. S Kristýnou na hrot by to určitě šlo. Tam nepotřebuje nic vymýšlet, jen si hledat prostor pro zakončení a spoluhráči mu to tam musí sypat. Jeho schopnosti jsou v tomhle, jak píšeš, opravdu na TOP úrovni. No ale je těžké spekulovat co a jak, když ty posily ještě nejsou. Každopádně útok BBC je momentálně největší slabina Realu. K jejich štěstí Bale už do konce sezony nejspíš nezasáhne.

Reagovat
roberos

Kriminál a rok natvrdo !

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dostal fakt celý zápas? A potom, že to v Madridu neřeší fér!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a už se odvolali? Divil bych se kdyby ne, to by rozhodně vyšlo. Fakt komedie.

Reagovat
valloire

Kolik měl přesně dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic , Messi měl dostat trest, za to že nadskočil a tím simuloval.

Reagovat
valloire

upřesnil bych to na ty kotouly

Reagovat
roberos

Casemiro,Pepe a Ramos doživotí. Já být na hřišti tak jim zlámu obě hnáty a to by je to odnaučilo hrát zákeřně.Jinak Ronaldo měl dostat za penaltový bazén stop aspoň 4 zápasy.

Reagovat
valloire

i ty brepto

Reagovat
loki5

Tak 3 zápasy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele