LaLiga - souhrn 29. kola

16.03.2018, 22:55, aktualizováno 18.03.2018, 22:39
Komentáře a souhrny
Barcelona potvrdila roli favorita, v domácím prostředí porazila 2:0 Athletic a navýšila náskok, jelikož Atlético padlo s Villarrealem. Část z manka na Atlético navíc po divokém duelu s Gironou smazal Real. Valencia přehrála Deportivo Alavés a může se pomalu začít těšit na Ligu mistrů, Sevilla totiž padla na půdě Leganésu...

Real Madrid - Girona FC 6:3

18.03.2018 20:45

Góly: 11. Cristiano Ronaldo, 47. Cristiano Ronaldo, 59. Lucas Vázquez, 64. Cristiano Ronaldo, 86. Gareth Bale, 90. Cristiano Ronaldo - 29. Cristhian Stuani, 67. Cristhian Stuani, 88. Juanpe

Real Madrid v atraktivním zápase přestřílel Gironu a hlavní hvězdou byl Cristiano Ronaldo. Ten dal čtyři góly, zaznamenal jubilejní padesátý hattrick kariéry a navíc přidal i jednu asistenci.

Po převaze v držení míče se v úvodu zápasu ihned ujali vedení domácí. Rozehráli roh na krátko a Toni Kroos poslal míč do vápna, kde našel Cristiana Ronalda, který zakončil do sítě katalánského týmu. Psala se teprve 11. minuta zápasu a Real Madrid měl stále v průběhu utkání navrch, až tedy do 29. minuty. Girona totiž vyrovnala zásluhou Stuaniho, ten si naběhl do šestnáctky na centr z levé strany od Álexe Granella.

Ve 36. minutě zahrál Asensio přímý volný kop z větší vzdálenosti a jeho pokus vyrazil Yassine Bounou do bezpečí. První poločas nabídl atraktivní podívanou s vyrovnaným průběžným výsledkem 1:1, za kterého odcházeli hráči do šaten. Do druhého skočili hráči Realu Madrid po hlavě. Jen tři minuty po jeho začátku uspěl Cristiano Ronaldo. Naběhl si do vápna po hezké kombinaci a nemilosrdně zakončil.

V 59. minutě domácí navýšili své vedení na 3:1 Karim Benzema nahrál do prostoru penaltového puntíku na Ronalda, který však byl zády k bráně. Všiml si však nabíhajícího Lucase Vázqueze, který svou šanci proměnil. Za dvě minutky po této situaci byl blízko další branky Nacho, po centru hlavičkoval jen do břevna. Netrvalo ani dvě minuty a fanoušci Bílého baletu se mohli opět radovat.

A konal se Ronaldův hattrick. Akci původně založil Asensio, míč předložil Benzemovi a jehož střelu Bono jen vyrazil. Míč si našel portugalský snajpr a navýšil výsledek už na 4:1. Akce dále střídala akci, což dospělo k snížení na 4:2. V 68. minutě se podruhé trefil Stuani. Našel ho totiž centr a trošku se štěstím, možná i s faulem překonal svého obránce a gólově uspěl.

Do konce zápasu chyběly už jen čtyři minuty a na řadu se dostal rovněž Gareth Bale. Po přihrávce Luky Modriće upláchl obráncům a s jistotou překonal Bona. Za dvě minuty Girona zahrávala rohový kop, po kterém se hlavou prosadil Juanpe. Kdo by si myslel, že je to vše, tak byl na omylu.

V první minutě nastavené doby se počtvrté trefil Ronaldo. Dokázal využít otevřené obrany soupeře a opět překonal Bona.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 2:1

18.03.2018 18:30

Góly: 82. Enes Ünal, 90. Enes Ünal - 20. Antoine Griezmann (pen.)

Ještě v 82. minutě prohrávala Žlutá ponorka 0:1, ale nakonec díky dvěma brankám Enese Ünala zvrátila souboj s Atléticem Madrid. Hosté se totiž snažili o stejný scénář jako vždy. Vstřelit gól a udržet nejtěsnější brankový rozdíl. Tentokráte se jim to však nepodařilo, ačkoliv se vedení ujali po proměněné penaltě Antoine Griezmanna.

Oba týmy se snažily držet míč na svých kopačkách, ale bez nějaké většího efektu. V 18. minutě se konečně na Estadio El Madrigal začaly dít věci. Griezmann běžel do pokutového území za míčem, ale Daniel Raba ho lehce přistrčil a francouzský útočník se ihned skácel k zemi. Los Rojiblancos tedy kopali penaltu, kterou sám faulovaný s přehledem proměnil. Míč poslal do protipohybu Sergia Asenja.

Jen za čtyři minuty po vstřeleném gólu se do další tutovky dostal Koke. Ten dostal z pravé strany do šestnáctky přízemní centr, ale ve stoprocentní šanci trefil pouze a jen tyč. Ve 31. minutě se o slovo přihlásili i domácí. Pablo Fornals zpoza vápna pálil na branku Jana Oblaka, který se po střele dlouze natahoval, ale nakonec ani nemusel mít větší obavy. Střela totiž mířila vedle tyče.

Villarreal měl v prvním poločase více ze hry, ale nic z této převahy nevytěžil. Hrálo se spíše bojovné utkání plné drobných faulů.

Schylovalo se k závěru zápasu, ale hráči ve žlutých dresech se přesto dočkali vyrovnání. Nejprve rozehráli roh, který byl odražen. K následnému centru se dostal Álvaro Gonezález, který našel ve vápně Enese Ünala. Ten vyskočil ze všech nejvýše a mohl se radovat z krásné branky. Nutno podotknout, že Villarreal zcela zaslouženě vyrovnal na 1:1.

Jenže to nebylo vše. Běžela první minuta nastaveného času a domácí zahrávali standardní situaci. Centrovaný míč nejprve odhlavičkoval Diego Godín, ale nešťastně jen na kopačky Danieleho Bonery, jenž byl úplně osamocený. Rozhodl se ke střele na zadní tyč, kde číhal Unes Ünal a prosadil se podruhé.

Hráč, který přišel na hřiště až v 74. minutě, během osmi minut otočil celý vývoj zápasu. Ačkoliv Atlético Madrid vedlo většinu času a bylo několikrát blízko zvýšení svého náskoku, tak se musí smířit s ním, že toto utkání nezvládlo. Platí to i o Vitolovi, který dostal červenou kartu.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Málaga CF 0:0

18.03.2018 18:30

Góly: -

Celta Vigo a Málaga se na Estadio Balaídos utkaly s velmi odlišnými cíli, které se staly stejně vzdálenými. Domácí doufali, že vyhrají a přiblíží se o něco více elitní šestce, tedy pozicím zaručujícím účast v Evropské lize. Na druhé straně stáli hosté, kteří nutně potřebují každý zápas získávat minimálně bod, aby se zachránili v LaLize.

Za ztrátu může toto utkání považovat spíše Celta, která s pohárovými ambicemi a před vlastními fanoušky v prvním poločase nic nepředvedla. Druhý už měl jinou tvář. Během prvních dvaceti minut nebyl ani jeden tým schopen vystřelit na branku. Více než 17 tisíc diváků se absolutně nudilo. Místo toho, aby šance střídala šanci, tak chyb v rozehrávce bylo více než dost.

Vůbec první střela zápasu přišla až v 66. minutě, kdy se o ní pokusil Iago Aspas zpoza velkého vápna, ale s jeho pokusem si Roberto poradil. Dalo by se říci, že tutovka zápasu a s ní 71. minutka. Stanislav Lobotka prodloužil centr na zadní tyč, kde číhal Maxi Gómez. Z velkého úhlu skončil jeho pokus jen na brankové konstrukci. Deset minut před koncem přišla další gólová příležitost.

Zprava naběhl do pokutového území jeden z hráčů Celty Vigo, který dokonale nalezl Aspase. Ten sám před prázdnou brankou trestuhodně nedokázal z malého vápna ani trefit branku. Tato akce jen potvrdila bídný průběh celého zápasu. Utkání nic dalšího zajímavého nenabídlo a oba kluby se musely smířit s dělbou bodů.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2:0

18.03.2018 16:15

Góly: 8. Paco Alcácer, 30. Lionel Messi

Barcelona zvítězila nad Athleticem 2:0. V první polovině hru zcela ovládli hráči Ernesta Valverdeho a hosté mohli být jen rádi, že zápas neskočil mnohem větším brankovým rozdílem. O góly se postarali Paco Alcácer a Lionel Messi. Katalánci si tedy připsali na konto 23. ligovou výhru v této sezóně. Na úvod se přímým volným kopem prezentoval Messi, ale Kepa zakročil, když vytěsnil míč mířící mezi tyče. Brankové konto otevřel v 8. minutě Alcácer.

Messi ideálně nahrál na Jordiho Albu, který našel v pokutovém území barcelonského útočníka. Ten byl absolutně nestřežený a jistou střelou překonal Kepu. Tento gól nastavil ráz zápasu, protože Barcelona hrála hodně uvolněně, čímž si vytvářela další příležitosti. Philippe Coutinho byl velice blízko k navýšení skóre. Z pravé strany totiž přišel centry od Sergi Roberta na zadní tyč. Tvrdá rána brazilského hráče skončila pouze na břevně. Ve 30. minutě se však fanoušci konečně dočkali druhé branky.

Ousmane Dembélé nahrál přesně Messimu, který zpoza vápna vypálil přesně k tyči. Za čtyři minuty další velká šance Barçy. Přes Jordiho Albu a Paulinha se dostal míč opět ke Coutinhovi, ale ten přestřelil. Domácí absolutně ovládali hru. Statistiky hovořily jasně 11 ku 0 na střely v první polovině. Nicméně druhý poločas je ten, který nestojí moc za zmínku.

Barcelona se stáhla a držela spíše míč na svých kopačkách. Athletic se snažil zatlačit soupeře a využít alespoň něčeho. Pevná obrana katalánského klubu jej však k ničemu nepouštěla a Marc-André ter Stegen byl téměř bez práce. Výsledek se tedy na Camp Nou nezměnil a domácí hráči jsou o další tři body blíže k ligovému titulu.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Sevilla FC 2:1

18.03.2018 12:00

Góly: 41. Unai Bustinza, 69. Javier Eraso - 90. Miguel Layún

Leganés zaslouženě získal tři body proti Seville. S téměř maximální jistotou můžeme říci, že si zajistil setrvání pro další sezónu v LaLize. To naopak Andalusané si zkomplikovali postavení na příčkách zaručující evropskou účast. Hosté se ze začátku utkání nikam nehnali a litovat toho mohli už v 8. minutě. Nordin Amrabat dostal z pravé strany přihrávku do běhu mezi dvěma obránci a mířil sám na Sergia Rica, toho úspěšně obstřelil a míč mířil do prázdné branky.

Na poslední chvíli však Clément Lenglet dokázal odkopnout míč do bezpečí. Sevilla se do první šance dostala v 25. minutě. Tentokráte pálil Pablo Sarabia z pravé strany, ale jeho povedený pokus, technickou přízemní střelu na zadní tyč, vytěsnil Iván Cuéllar. Leganés se postupem času dostávalo více a více ke slovu a bylo aktivnějším týmem na hřišti.

Běžela už 42. minuta zápasu, kdy se vedení zápasu ujal tým z předměstí Madridu. Po rohovém kopu zahraném na zadní tyč se absolutně volný octl Unai Bustinza. I když hlavičkoval v těžké pozici, tak jeho pokus skončil v síti. Domácí měli i v druhém poločase navrch, otěže zápasu měli ve svých rukou. Sevilla se sice tlačila do útoku, ale k ničemu velkému se opravdu nedostala.

Po velmi disciplinované hře navýšili vedení hráči Leganésu. V 69. minutě se dostali do rychlého protiútoku. Zleva oslovil Diego Rico ve středu Javi Erasa, který s přehledem a ledovým klidem zakončil. Bylo to už 2:0 a celkem smutný vývoj pro tým, který dokázal v týdnu vyřadit Manchester United z vyřazovací fáze Ligy mistrů.

Sevilla se snažila něco udělat s tímto kláním, ale další kompilace pro ně přišla pět minut před koncem, jelikož druhou žlutou kartu obdržel Sarabia a musel předčasně do šatny. I v oslabení a vůbec poslední minutě dokázali sevillští snížit. Miguel Layún si naběhl do šestnáctky, kde přijal přihrávku a na zadní tyč propálil domácího gólmana. Jenže nic dalšího už nestihli.

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 3:0

17.03.2018 20:45

Góly: 34. Júnior Firpo, 56. Ryad Boudebouz, 69. Francis Guerrero

Výtečný výkon podpořený třemi góly posunul Real Betis opět o krůček blíže vysněné pohárové Evropě. Andalusané si na domácí půdě suverénně poradil s barcelonským Espanyolem v poměru 3:0, díky čemuž se bodově dotáhli na sedmou Gironu, přičemž šestý Villarreal má již náskok pouze jediného bodu.

O tom, kdo bude udávat tempo hry večerního duelu, nebylo sporu již od úvodních minut. Domácí se místy dostávali až k hranici osmdesáti procent držení míče a neustále si rychlými přihrávkami hledali cestičku skrze defenzivní val soupeře, který fungoval na výbornou.

Když už ale svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese vyrazili kupředu, většinou jejich snahy končily ztrátou míče a nebezpečným kontrem soupeře. První ránu zdálky z kopačky Ryada Boudebouze ještě Pau López zvládl zastavit, ovšem ve čtyřiatřicáté minutě alžírský reprezentant povedeným centrem na zadní tyč připravil výtečnou šanci Firpu Juniorovi, jenž z bezprostřední blízkosti propálil hlavičkou Lópeze a poslal Betis do poločasového vedení, které ještě málem vylepšil po rohovém kopu Loren.

Co se ale Betisu nepovedlo v závěru první půle, to zvládl deset minut po změně stran. Všudypřítomný Boudebouz se po Guardadově přistrčení dostal do další palebné pozice, kterou využil k přesné přízemní ráně levačkou. Když pak třináct minut nato Francis Guerrero zvýšil prudkou ranou pod břevno již na 3:0, bylo definitivně rozhodnuto. Espanyol si kromě několika závarů po rohových kopech nevytvořil zhola nic a odjíždí ze Sevilly se zaslouženým tříbrankovým výpraskem.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Getafe CF 1:2

17.03.2018 18:30

Góly: 23. Willian José - 45. Djené, 51. Ángel Rodríguez

Třikrát z posledních pěti případů Getafe prohrálo, především si potřebovalo spravit chuť po minulé porážce s Levante, a protože venku letos získalo jen jedno jediné vítězství, byl Real Sociedad v tomto duelu favoritem, ačkoli v tabulce na tom byl hůře než jeho soupeř. Nepodařil se mu ovšem konec první půle a začátek druhé a přenechal všechny body nečekaně hostům.

San Sebastián na tohoto protivníka dlouhodobě příliš neumí. Z posledních dvanácti utkání ho porazil pouze dvakrát, přitom v předchozích dvou případech prohrál o branku. I tentokráte se konečný výsledek na chlup opakoval. Zatímco se klub z madridského předměstí vyhoupl do horní poloviny tabulky a útočí na příčky zaručující evropské poháry, domácí zůstali na spodních pozicích.

Uběhlo jen pár desítek vteřin a baskický celek se mohl ujmout vedení. Založil rychlý brejk, po levé straně unikl Mikel Oyarzabal, jenž následně tlačil svou střelu levačkou ke vzdálenější tyčce, brankář Guaita byl ovšem na tuhle šanci soupeře připravený. Následně se po zemi snažil zacílit Willian José, Guaita tentokráte na tenhle pokus nedosáhl, ale měl štěstí, že míč narazil do tyče.

Ve 23. minutě se již Txuri-urdinak dočkali zaslouženého vedení. Igor Zubeldía nacentroval z pravé strany do vápna, tam si naběhl Willian José, a ten svou nelehkou hlavičku umístil prudce do sítě. Až pak se začalo osmělovat také Getafe. Poté, co se Ndiayeho pas odrazil k Ángelovi, přišlo na řadu krkolomné zakončení, to ovšem z logiky věci skončilo pouze v zámezí.

V závěru půle se hostům podařilo srovnat stav. Suárez přetáhl svůj centr z rohového čtvrtkruhu až na zadní tyčku, kde se hlavou tvrdě opřel do balónu Dakonam a zamířil přesně do šibenice. V 51. minutě Azulones definitivně rozhodli o své výhře. Ángel přebral přihrávku Ndiayeho, naběhl do středu pole a parádní střelu umístil nechytatelně do horního růžku Moyáovy brány.

Real Sociedad nedokázal na tuhle inkasovanou branku vůbec odpovědět. A to navíc mohl být rád, že se Getafe neprosadilo víckrát. Třeba Ndiaye ztroskotal v koncovce jedině proto, že včas proti němu vyběhl gólman Moyá. Fajra v nastavení musel vychytávat rovněž domácí muž v rukavicích, na toho přitom nevyzrál ani Hugo Duro v nastavení, který byl v tu chvíli na hřišti sotva pár vteřin.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Deportivo Alavés 3:1

17.03.2018 16:15

Góly: 19. Rodrigo, 33. Simone Zaza, 54. Víctor Laguardia (vl.) - 49. Rubén Sobrino

Boj na čele La Ligy za vedoucí Barcelonou pokračuje. Valencie si na domácí půdě s přehledem poradila s Deportivem Alavés a výhrou 3:1 si přinejmenším do neděle zajistila posun na třetí místo ligové tabulky o dva body před Real Madrid, který má zápas devětadvacátého kola stále před sebou. Klíčovou postavou duelu na Mestalle se stal Simone Zaza, jenž na první gól nahrál a druhý sám vstřelil.

Domácí celek se musel vypořádat s absencí lednové posily z Arsenalu, Francise Coquelina, jenž si během tréninku vážně poranil achilovku a místo dohrání závěru sezony jej čeká operace s táhlou rekonvalescencí. První krok k zajištění vítězství učinili Los Che v devatenácté minutě, když si na hranici pokutového území vyměnili Gérard Moreno se Simonem Zazou umně míč a první jmenovaný po výtečném pasu italského spoluhráče zakončil svůj únik chladnokrevným zakončením.

Necelou čtvrthodinu nato navíc Valencie své hubené vedení navýšila, a to ze standardní situace. Hostující obrana si nepohlídala náběh Zazy, jenž těžil z hraničního ofsajdového postavení a špičkou kopačky usměrnil Parejův nákop přesně k zadní tyči, od níž se míč odrazil do sítě. V poločase tak platilo skóre 2:0.

Sotva čtyři minuty po změně stran ještě Alavés dokázal utkání zdramatizovat, když Aguirregabiria pláchl domácí obraně po pravé straně a přesným přízemním centrem našel v šestnáctce volného Rubéna Sobrina, jenž ranou bez přípravy snížil na rozdíl jediného gólu. Naděje baskického celku však vzaly za své hned ve čtyřiapadesáté minutě. Rychlý útok valencijských vyústil v Guedesův střílený centr na nabíhajícího Rodriga, který obránce Laguardia dokázal zastavit, jenže míč v krkolomné pozici usměrnil nešťastně do vlastní branky.

Hosté záhy dostali ještě jednu možnost vrátit se do zápasu a znovu u toho byl Sobrino, který tentokráte vystihl špatnou rozehrávku brankáře Neta a jal se okamžitě zdálky střílet do odkryté brány, ale minul. Valencie si tak pohlídala již šestý ligový triumf z posledních sedmi kol a na pátou Sevillu má již obří čtrnáctibodový náskok, díky němuž by Netopýrům účast v příštím ročníku Ligy mistrů neměla uniknout. Alavés zůstává šestnáctý.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Las Palmas 1:1

17.03.2018 13:00

Góly: 22. Raúl Albentosa - 4. Alen Halilović

Oba celky chtěly ze vzájemného souboje urvat vítězství. Pouhý bod totiž jejich situaci ve spodku tabulky v podstatě vůbec neřeší, jejich ztráta na záchranu je pořád poměrně vysoká. O všem podstatném se rozhodlo už v prvním poločase. Las Palmas skórovalo zásluhou Alena Haliloviče, La Coruňa dokázala srovnat o osmnáct minut později díky Raúlovi Albentosovi.

Už čtrnáct kol v řadě čeká Dépor na jakékoli ligové vítězství. I když v posledních zápasech vykazoval zlepšení a hlavně ve druhém dějství působil v tomto utkání nebezpečněji, nepodařilo se mu svou mizernou bilanci přerušit. Klub z Kanárských ostrovů si také potřeboval napravit reputaci po dvou porážkách za sebou. Konečná plichta je vlastně pro něj maximum, které mohl získat.

Vstup do důležitého střetnutí se daleko lépe podařil hostům. Beka Fernanda Navarra obral o balón až příliš snadno ve 4. minutě napadající Halilovič, který proběhl během pár vteřin až za hranici šestnáctky, a odtud zamířil po zemi přesně ke vzdálenější tyčce. Ve 22. minutě však domácí vyrovnali, to když centr z rohového čtvrtkruhu od Lucase Péreze zužitkoval hlavou Albentosa.

Do poločasu mohl Deportivo dokonce poslat do vedení Andone, jenž si naběhl na bližší tyčku na hranici brankového území na přihrávku Juanfrana, jenže z krkolomné pozice, postavený zády k bráně, protečoval míč pouze do zámezí. Velmi dobře si v zakončení počínal taktéž jeho spoluhráč Muntari, nicméně jeho pokus ze střední vzdálenosti lapil pozorný brankář Chichizola.

Las Palmas si rovněž ještě před přestávkou vytvořilo obrovskou příležitost. Momo se snažil svou nahrávkou najít ve vápně úplně volného Vicenteho Gómeze, který se díky zákroku gólmana Rubéna o kousek k meruně nepropracoval. Následně se zapojil do velkého závaru, v němž byl domácí stoper Sidnei i Calleri, a i když byla rozvlněna síť, gól nebyl uznaný kvůli ofsajdu.

Ve druhém dějství hledaly oba týmy cestu za nějakou rozhodující trefou, především La Coruňa mohla z několika šancí definitivně udeřit, ovšem v koncovce se jejím hráčům nedařilo. Lucas Pérez v 54. minutě zamířil z přímého kopu do břevna, vlastence si málem vsítil Aquilani, nebýt výtečného Chichizoly, a Bakkali v nastavení o kousek kýžený a chtěný prostor minul.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Eibar 2:1

16.03.2018 21:00

Góly: 25. Roger, 64. Emmanuel Boateng - 63. Charles

Přesně takto se bojuje o setrvání v LaLize. Navzdory nešťastné sezóně Levante bojuje zuby nehty o setrvání v nejvyšší španělské soutěži. Na konto si nyní připsalo druhou výhru v řadě. Fanoušci na Estadi Ciutat de València byli svědky první gólovky až v 21. minutě. Z těsné blízkosti pálil na branku hostů Giampaolo Pazzini a jeho pokus skvěle vychytal Marko Dmitrović. Za čtyři minuty se domácí už mohli radovat.

Na pravé straně pláchl po křídle José Luis Morales, který poslal centr do vápna, kde se uvolnil Roger Martí a na dlouhou nohu se prosadil. Domácí se ujali vedení, ale o vyrovnání se Eibar pokusil hned v 35. minutě. Z ostrého úhlu pálil Dani García a neuspěl.

Hosté se rozhodně nevzdávali, García totiž v 57. minutě trefil břevno. V 63. minutě se nicméně dočkali a zaslouženě. Zahrávali rohový kop, na který si šikovně naskočil Jordán a hlavou ho poslal na zadní tyč, kde se ocitl úplně sám Charles. Ten s přehledem poslal míč do odkryté branky. Hned za minutu, z následné akce si Levante vzalo vedení zpět.

Emmanuel Boateng využil chyby jednoho z obránců a běžel na Dmitroviće, kterého překonal a nejlehčí část svého úkolu rovněž splnil. Rázem to bylo 2:1 a s odpovědí museli přispěchat hráči Eibaru. Jenže už s žádnou nepřišli. Ve druhé minutě nastavení byli hodně blízko, ale z přímého volného kopu nastřelili jen zeď. To bylo vše, co se v pátek večer ve Valencii stalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29236074:1375
2.Atlético Madrid29197349:1464
3.Real Madrid29186573:3360
4.Valencia CF29185657:3159
5.Villarreal CF291451040:3347
6.Sevilla FC291431237:4445
7.Girona FC291271043:4243
8.Real Betis291341249:5343
9.Getafe CF291091035:2739
10.Celta Vigo291161245:4239
11.SD Eibar291161236:4339
12.CD Leganés291061325:3536
13.Athletic Bilbao298111029:3335
14.Espanyol Barcelona298111026:3735
15.Real Sociedad29961451:5233
16.Deportivo Alavés291011826:4531
17.Levante UD295121225:4327
18.UD Las Palmas29561821:5821
19.Deportivo La Coruña29481726:6020
20.Málaga CF29352116:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (423)

Přidat komentář
Woyta

Prvni pro Valencii na 3. miste La Ligy na konci sezony.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

5. Sevilla a záporné skóre... lol :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtezsi liga.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dneska ponorka a Girona prehrali, tak Betis ma velmi dobre vyhliadky na Europsku ligu pre buducu sezonu. Ich potencial je neskutocny. V lete sa navyse neocakava ziadne oslabenie kadra.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtezsi liga.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Leganés > United

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla jeden zápas zahrá dobre. aby následne v ďalšom zápase rupla. Logicky by teda mal nasledovať bodový zisk s Barcelonou

Reagovat
LAM

První poločas hodně dobrej výkon,ale co se dělo ve druhym

Něco jinýho je hlídání výsledku a něco tahle holomajzna kdy jediná kombinace spočívá nahrávat si o stegena a pak nákop vzduchem na Messiho To bolo opravdu odporný.

Bilbao bylo zralý na ručník a my je necháme hrát až do konce bez snahy přidat další.Tohle opravdu na Valverdem bytostně nesnášit a je to už asi 5 zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

2. Polčas bol jednoducho otrasný

Reagovat
Gazdo

5??? Si robis srandu to je kazdy jeden zapas pomaly... hrame tak hnusne pragmaticky ako mourinhove tymy v najlepsich rokoch. Ano trofeje a vysledky to ma ale kvoli nejakej striebornej salke futbal nesledujem. Uz aj barcu som mimo LM prestal sledovat od januara lebo jednoducho uz ma nebavi kazdy tyzden stracat min 2 hodiny svojho casu. Ked hrame jedine na vysledky tuto sezonu ocividne tak si pozeram len vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Já se taky nedívám na věci, které mě nezajímají, proč bych to taky dělal? Takže nevím, proč tady machruješ, že se nedíváš na fotbal, protože tě nezajímá.

Reagovat
Gazdo

Jop robim ramena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč tu ztrácíte čas, když vás fotbal nebaví? Ale hlavně, že máš furt mezi oblíbenými týmy Barcu, abys nakonci sezóny mohl slavit viď. Můžeš fandit třeba Heerenvenu, který hraje výsledky 4:4 a pak je ve středu tabulky. Uvidíme, jaký to bude příští rok, Valverde musel po Enriquem předělávat tým a je sice hezký, že jsme pod Enriquem 80% sezóny hráli ofenzivne a stříleli hodně gólů, jenže pak tu bylo těch 20% zápasu, které rozhodli o zbytku sezóny a my jsme měli stále jednu a tu samou taktiku a neuměli zareagovat. A sorry jako, sice nehrajeme nějaký krásný fotbal, ale porovnávat naší hru s United, Atleticem, Juve, takhle defenzivne zase vážně nehrajeme..

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

No, co se tyce vymluvy, tak Mourinho ma od tebe stale co se naucit

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Ako to ze napisem ze nepozeram zapasy znamena ze som zly fanusik? S tym na mna nechod. Jednoducho ma nasa predvadzana nebavi tak tym nemienim stracat cas. A ze som to napisal? No sorry je tu diskusia zareagoval som subjektivne. A s tym ze budem slavit na konci sezony no to prrr. Ja som vobec neni fanusik uspechu to by som bol doteraz spokojny lebo zatial sa vysledkovo dari. Ale najdi mi vacsieho odporcu toho co tu hrame na EF a ospravedlnim sa ti. Ale ja vazne barcu zatial tuto sezonu drtivu vacsinu kritizujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hru Barçi sledujem hlavne kvôli Messimu pretože je krása sa na neho pozerať tak isto nám v barçe rad coutina,albu a suareza bez týchto hráčov mi Barça príde oveľa nesimpatickejsia ešte keď tam hral nezmar tak mi prišla kvôli nemu strašne nesimpaticka nemám toho hráča proste rád to jeho netimove hranie.Top legendy Barçy sú aj tak xavi,Leo, iniesta

Reagovat
celeb

v 2. sa sla trenovat defenziva. Vsak to bolo uplne jasne vidiet. Ofenziva vyhrava zapasy, defenziva vyhrava tituly. A ze sa ta defenziva zmenila sa nejak zabuda. Sergi Roberto na zaciatku sezony a teraz je uplne iny level v obrane. Umtiti s Piquem hraju momentalne famozne. Moj nazor na to je, ze Valverde skusa rozne varianty hry, kedze v LM pojdeme proti najlepsim z najlepsich, moze prist cervena, mozme byt nuteni urputne branit. Ak to mas dostatocne natrenovane, tak mas ovela vacsiu sancu, ze to aj nakoniec ubranis.

Zapas ponukol jeden z najkvalitnejsich 1. polcasov smerom dopredu a poctivy defenzivu smerom dozadu v 2.

Samozrejme niektori cules su nespokojni, ja osobne na tom, ze budeme mat po extremne dlhej dobe velmi kvalitne muzstvo vpredu aj vzadu + top brankara nic zle nevidim. Este treba poriesit tu zalohu, kedze don Andres bude hrat menej a menej minut (alebo sa rozhodne inak) a Rakiticovi este nedorastli vlasy. Busq. je 100%, tam nie je co riesit. Coutsa beriem ako (takmer) plnohodnotnu nahradu Iniestu (hlavne ked sa viac zohra s tymom, prisiel uprostred sezony) a uvidime, co ten Arthur.

Reagovat
smazaný uživatel

na akom poste hral Coutinho?

Reagovat
ADM

Lava zaloha, lave kridlo. Dve brvna, dobre nabehy v prvom polcase do 16ky ale zaloha mu zatial vobec nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vs Athletic Bilbao Full Match And Highlights=>http://www.replaymatches.com/2018/03/barcelona-vs-athletic-bilbao-full-match.html

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito 3:2 doma s Reusom

De Tomás hattrick

keď Huesca nezíska bod s Gijónom tak sme 1.

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Raúl sa teda riadne rozbehol

Reagovat
smazaný uživatel

21/15 má zatiaľ, nejakých 103 min na gól

Reagovat
Ed_Hazard

To sú fakt pekné čísla, aj keď iba v Segunde. Skúsil by som ho namiesto Mayorala budúcu sezónu. Možno sa chytí.

Reagovat
JackDaniels.

Kolko by mohla byt cena Vazqueza? Do Neapolu by bol ako idealna nahrada za Callejona, ale to asi realne nieje..len pekna predstava..

Reagovat
smazaný uživatel

Pri dnesnich cenach klidne 30-40 mega.

Reagovat
Ed_Hazard

Narovinu, ak dá niekto 40 na stôl, tak je to pre nás z hľadiska jeho služieb, malý peniaz. Naopak pre kupujúceho to je riadna pálka. ja by som ho nepúšťal nikam, hráča ako on nezoženieme tak ľahko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co on? Bude chtít zůstat? Ví, že už si nekopne příští sezónu, po těch posilách co přijdou v létě

Reagovat
Ed_Hazard

A kto príde? Ja som žiadnu dohodu nikde nezachytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si nemyslis, že Papa půjde do příští sezóny s týmem, který bude bojovat o účast v LM.

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
Kenneth

2 velky jmena podle me prijdou. Hlavne konecne nejakyho utocnika a nahradu za Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak od roku 2014 nepřišel nikdo jak James/Ronaldo/Bale... Což je dlouhá doba.. A Real musí mít naškudleno hodně, když třeba za poslední rok byl po nákupech/prodejích velmi v pluse... Můj odhad je Kayn... Otázkou je, jestli ho pustí... Potřebujeme někoho za Benzemu... Má furt svoji kvalitu, ale né na základ Realu. Spíš na základ takové Sevilly... Při vší úctě k němu... V Realu je (a to si myslím, že se na tom shodneme) spíše na tu "černou" práci u útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš za Balea by mohl, když sám Zidane ho v nedávném rozhovoru moc nepodržel.. Kdo ví... Snad tohle léto rychle uteče abych nemusel číst ty bludy co budou... Neymar do Realu a podobné

Reagovat
ADM

Ten Kayn to je ako Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

LOL za to může to Lolko.. Tam je totiž Kayn :D ano.. Myslel jsem Kana (doufám že se "Kane" takhle skloňuje správně)

Reagovat
king23

Jaké posily mají přijít v létě?

Čekám někoho do útoku, na brutální přestavbu týmu to nevidím teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tento týždeň vyšli správy, že Neymar, Lewa, Salah a Hazard si vybrali Real Madrid, takže ak príde aspoň jedno meno, budem to brať za úspech novinárov.

Reagovat
Benzema

Salah kedy si stihol vybrať Real?

jediný reálny je Lewa

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

titul mame v kapse?

Reagovat
Ed_Hazard

Už asi 2 mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, trochu serioznosti by to chcelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen 16 bodů. Ještě jsme nehráli s RM, tak se dá brát že nám chybí 13 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal Síce to môže znamenať "pasillo" v Clásicu, ale kto iný by mal byť symbolom úcty, rešpektu a džentlmenstva, ak nie Real Madrid

Reagovat
roman1978

Kdokoli, jenom ne madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11 bodů už vypadá nadějně ...

... na to, že někteří Culés ještě před 14ti dny předávali titul Atletům.

Reagovat
smazaný uživatel

to smrdí treblem

Reagovat
ADM

Ponorka skvele. Pred LM v Ríme snáď teda Leo voľný víkend

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to v Seville, takže nevím no, i když teď si odpočinul Suarez, tak Leo by mohl přijít třeba kolem 60 minuty na hřiště.

Reagovat
ADM

Až odvetu hráme v Ríme, takže by sedel doma proti Leganes..

Reagovat
Teoretik

Umtiti hráč utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé už to tam solí, pěkná příhrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi sbírá rekordy a další zápis si na své konto připsal dnes. V utkání proti Athleticu (2:0) dal 25. gól sezony a stal se prvním hráčem v historii španělské ligy, který hranici 25 branek překonal v devíti po sobě jdoucích sezonách. (sport-express.ru)

Neskutocne, co vsetko najlepsi hrac historie dokaze.

Reagovat
Ed_Hazard

Dlho mu to prvenstvo nevydrží, mojko

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrac historie podla fans Barcy, podla odbornikov a fanusikov ktory nim oficialne na galavecere FIFA vyhlasili Peleho, to Messi nie je. A uz ste smiesni a ubohi tymto prirovnanim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Messim to řeklo už několik osobností fotbalu nejen mi....

Reagovat
LAM

Paráda Atleti

11bodů je už hodně dobrý.Sice poslední dobou to jede Valverde jen na body a výkon jde hodně stranou,ale aspoň náskok se pěkně zvedl.

Reagovat
Jordi Alba

Juanpe 3. nejlepší střelec týmu.

Reagovat
Kokesh

Paulinho who?

Reagovat
alcantara

uplne stratil kontakt, predat do ciny toho babraka.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
LAM

Jinak bych na Seville zvážil nasazení Messiho.Celou sezonu nás zachraňuje a teď máme dobrej náskok,takže bych ho klidně nechal na lávce a šetřil na LM.Dle mě to je jediná šance na treble(odpočinutej Leo)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

zacat bez neho a vypustit ho v 2. polcase. Hrat potrebuje, na lavicke by bol nespokojny.

Reagovat
remeslnik

Leo to zvládne. On si dokáže odpočinout i během zápasu, ale vždy v pravou chvíli zabere, tam problém není. Spíš by měli fotbalově přidat ostatní.

Reagovat
misinho7

este v pohodke uhrajeme aj to druhe miesto .. a potom vitazstvo v LM a nakoniec to nebude zla sezona

Reagovat
Visca el barca

Na to, že jste Juve ve dvojzápase nikdy nevyřadili si docela pískáš

Reagovat
remeslnik

V tomto Juve letos moc nevěřím. Takové zápasy, jaký se jim povedl na White Hart Lane se mockrát opakovat nebudou. To kdyby šli dál Kohouti, tak těm bych věřil víc. Ale rád se nechám překvapit.

Reagovat
pingla

4+1....šílenost.... Bůh, společně s Messim na tyto dva ani Neymar zatím nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

neymar je blízko a přitom tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze Neymarova sezona v PSG se trochu podcenuje. Jeho cisla jsou absolutne sileny.

Reagovat
misinho7

to su ale tak Lique 1 nikoho poriadne nezaujima ...

Reagovat
ADM

Šílený sú tie obrany v zostrihoch L1 Tí hráči naozaj videli futbalistu na takom leveli do minulej sezony len v TV

Reagovat
LAM

Hlavně nechápu proč jediný čím se srovnávaj hráči jsou goly.CR je většinu času ve vápně a měl by mít daleko víc golů než třeba Messi nebo Neymar který jsou herně úplně jinde.

Jak jsem už psal.Novej Messi kterej by dokázal dávat tolik golů a byl skvělej i do hry dle mě ještě dlouho nebude.

Neymar je většinou skvělej herně,ale třeba u nás opravdu hodně často dokázal spálit hromadu šancí,což zapříčinilo že se na ten level k Messimu nedostal(z vyjímkou půl roku)Přestup do PSG je dle mě pro něj chyba,protože L1 není tak sledovaná,není tam taková vyrovnanost a kvůli tomu dle mě i v LM nedokáže PSG odehrát to na co opravdu má.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls, tuhle debatu asi milionty rozjizdet nebudeme.. (narazim na ten prvni odstavec)

Souhlas ale s tim, ze se Neymar prestupem do Francie urcitym zpusobem zakopal. On je celosvetova znacka a ve Francii fakticky tak neni na ocich.

Reagovat
LAM

Já bych jí klidně rozjel.Je prostě blbý hráče jako Neymar nebo Messi kteří jsou skvělý ve hře hodnotit jen podle golů jako třeba CR.

Ve si třeba Ronaldinha v roce 2006,2007.Golů jako třeba CR nikdy tolik nedal,ale v těhlech letech hrál fotbal na takový úrovni kterou CR nikdy hrát nemůže.

Proto je blbost takhle hodnotit Neymara.Dle mě když bude hrát v mančaftu kde ten tým bude udělanej na jeho míru,tak může bejt opravdu famozní.

Reagovat
Kokesh

10/11, 11/12 a dalsi....v nejlepsich letech jako Ronaldinho, statisticky sezony kterou Ronnie v zivote nezazil, herne naprosto vyjimecny. Coz lidi nejsou schopni pochopit, z duvodu dvou jmen. Cristiano Ronaldo a Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle kecy, že není ve Francii na očích. To, že ty Ligue 1 nesleduješ neznamená, že není na očích.

Reagovat
Kenneth

Sranda liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarova sezona nikdo nepodcenuje a serou lidem, jak si rozdrbal celou kabinu.

Sledoval jsem ho kazdy zapas a to co predvadel byl uzasne, ale jinak nic tymove a ani vudci schopnost neprinesl do PSG. A to mel u koho se ucit v Barcelone. Vsechno se podrizovalo Neymarovi v PSG, vcetne trenera a to je velmi spatne. U narodaku to snad nebude jako v PSG, jinak Brazilie nemuze vyhrat letosni MS. Dost zklamani pro me, ze nedospel do vudci osobnosti v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar na ně nebude mít nikdy. V jeho letech už oba byli gólově i výkonnostně na úplně jiné úrovni. Možná se to v příštích letech změní, ale zatím je oproti nim nic.

Reagovat
pantondavo

6 golu fajn, ale co ty tri obdrzeny ze standardky?

Reagovat
ciernyribiz

klud dali sme 6 o nic nejde chybal nam vyskova prevaha tam ma Nacho deficit keby je Ramos dostaneme iba 2

Reagovat
smazaný uživatel

Braneni je pro trapaky.

Reagovat
smazaný uživatel

#RonaldoForPichichi

Reagovat
madridcan

Ten clovek je chory, nikdy ho netreba odpisovat, podcenovat a ked sa to stane, tak ho to robi lepsim a silnejsim. Ronaldo ma nikdy neprestane udivovat. Kez by bol v Reale este aspon desat rokov, lebo viem, ze by bol stale rovnaky stroj. Zjavne opat sa svojich obligatnych 25 golov v lige nevzda a to mal v minulosti tresty alebo zranenia.

Reagovat
LAM

Pokuď začne střílet vždy až bude liga fuč,tak ať tam je ještě dlouho

Reagovat
misinho7

nj jak v LM ze?

Reagovat
LAM

až bude liga fuč

Reagovat
Switchback

frajer, až jde o hovno tak začal střílet no

Reagovat
misinho7

nepochopim ludi ktori ho odpisuju ked sa nedari..sak stale dookola ukazuje ze potom sa vrati este silnejsi , ten hate ho posuva dalej a on stale dokaze ze sa mylia

Reagovat
ADM

Nechcem rýpať, ale neodpisovali ste ho na prelome roka obaja?

Reagovat
misinho7

najdi mi jeden prispevok kde som ho ja odpisal? neviem o tom ..urcite som ho parkrat skritizoval ale nikdy neodpisal

Reagovat
madridcan

Adekvatna kritika

Reagovat
ADM

Ved ja sa nehádam, len som mal pocit že obaja ste to písali v zmysle že na to už nemá a mal by sa pobrať po konci sezony dopreč, čo už nie je kategorizovane ako kritizovanie...

Reagovat
madridcan

Ja bez mucenia priznam, ze neodpisoval, ale pochyboval

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som ho odpisal tak 15x. To neni mozne jak bol predtym trapny a jak si ide teraz, on to musel sabotovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna proti Gironě by měl hráč jako Ronaldo dávat hattrick vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Inak Salah, Icardi, Ronaldo 4 za jedno kolo Celkom anomalia v troch najlepsich ligach, ktora podla mna v historii nema obdobu

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga>Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kily

padesát hattricků a to ještě další určitě přidá, šílenost

Reagovat
king23

to je neuvěřitelné číslo... před 10 lety by nikdo nevěřil, že si neděláš prdel

Reagovat
king23

Ronaldo dneska snad nejlepší výkon co si od něho pamatuju. Nejenom, že má 4+1 za zápas, ale zároveň makal, pracoval pro ostatní a vůbec nesobčil. Přímák se tam kopal Asencio, před Vazquezovým gólem mohl klidně střílet sám, ale nahrával atd. S touhletou formou, co teď chytl klidně Pichichi dát může + doufám, že si schoval něco ještě do LM.

Reagovat
LAM

Tak zrovna Pichichi s touhle strátou v lize asi nemá moc cenu.Real bude hrát o sezonu v LM.

Reagovat
king23

Tak, že je ve hře pouze LM je dávno jasné, ale poněkolikáté vyhrát Pichichi a případně i zlatou kopačku by bylo taky fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti týmu, který hrál minulou sezonu 2. ligu to není takový úspěch. Navíc z 20 střel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten tým letos patří k tomu lepšímu, co La liga nabízí..

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale pro Barcelonu nebo Real je konkurence jenom Atlético s Valencií. Ostatní týmy jsou snadno porazitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla se v LM taky předvedla..

Reagovat
Kenneth

Ty tu ligu ani nesledujes vid?

Reagovat
Phillipinho

To sem zavital zase odbornik na PD

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

znalec

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro na vymaz uctu

Reagovat
puji

V Madridu se hrál hokej?Tak při -15 co jiného sedá hrát.

Reagovat
Azazelo RD

Venkovní curling.

Reagovat
puji

Autobus Realu po konci sezony.--https://pbs.twimg.com/media/CFT1_GsW0AA0NcE.jpg

Reagovat
madridcan

Barcelona pat vyhier, jedna remiza a su tam. Skoda, lebo Pasillo v El Clasicu na Camp Nou som sa nikdy nechcel dozit

Reagovat
madridcan

Aj ked Pasillo nam mala robit aj Barcelona na Vianoce a nespravili

Reagovat
smazaný uživatel

Svedomie im to nedovolilo

Reagovat
misinho7

snad to nespravi ani real

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pasillo je ligová tradice, s MS klubů to nemá nic společnýho, ačkoliv i po tom už se to párkrát stalo. Ale stejně moc nechápu, jaká hysterie se kolem toho v posledním období strhla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja věřím, že by jim hráči Barci pasillo udělali, kdyby si sami o to nezazadali (privitejte nás jako mistry) to by se každý na ne vykašlal.

Reagovat
Billy McClane

Kto o to zadal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Billy McClane

Tak ten povedal ze by ho to potesilo. Neviem o tom ze by o to ziadal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepožádal. Ale potom se pak rozjela ta mediální a fanouškovská vlna ať to Barca udělá. Na což vedení odpověděli, že je to tradice v lize a kvůli mistrovství klubů to dělat nebudou. Další důvod podle mě byl ta vyhrocená politická situace.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 3 obdržané góly zo štandartiek sú príliš, ale prispela k tomu absencia Ramosa a Casemira.

Reagovat
madridcan

Vyskovo to vsak minimalne taky Varane mal trosku eliminovat a vsade robil len statistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsem dobře koukal, tak 2 goly ze standartek jsme dostali kvůli chybám Carvajala, ani jednou neuhlídal hráče.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Top goal scorers in Europe (all competitions):

1. Cristiano Ronaldo - 37 goals (35 games)

2. Mo Salah - 36 goals (40 games)

3. Harry Kane - 35 goals (39 games)

4. Lionel Messi - 35 goals (43 games)

5. Edinson Cavani: 33 goals (38 games)

They hate you because you are too good, Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred Cavanim je jeste Immobile.

A pred spanim jeste jedna posledni honka nad Ronaldem - v tom zebricku je suverenne nejstarsi hrac. Salah 25, Kane 24, Messi 30, Immobile 28, Cavani 31.. Ronaldo 33. Neskutecny.

Reagovat
smazaný uživatel

Král všech králů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak je hezký, že je aktuálně nejlepším střelcem v Evropě díky extrémní formě v pár zápasech, ale říkám si, zda by nebylo lepší, kdyby byl so good, že by tam ty góly sypal pravidelně celou sezonu :)

Reagovat
technecium

Vůbec ne. Dnes je móda, že fotbal se hraje jen na jaře

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo hrál dobře v Champions League i na podzim, nedá se říct, že by hrál pořád blbě. Potíž je v tom, že 17 gólů v 8 zápasech není něco, co by předváděl úplně poprvé (vzpomínám hlavně na podzim 2014), s tím rozdílem, že to dřív uměl víc rozložit do celé sezony. A tentokrát ani jeho vynášení do nebes za pár zápasů vykompenzuje tu velkou část zápasů, kdy byl na hřišti platný jako mrtvému zimník. Pobaveně vzpomínám na hejty některých blbců, kteří nadávali Messimu za extrémní porce gólů v pár zápasech na konci sezony, aby nahnal individuální statistiky

Reagovat
valloire

to je asi na mě....já mu za to nenadávám, jenom říkám, že tehdy udělal to samý jako CR a soustředil se na GB, když liga byla fuč

Reagovat
Kenneth

Jj toho by se mohl drzet i Antonin u vas.

Reagovat
Atlético de Madrid

Antonin s tim nemuze moc udelat, v Simeoneho systemu golu moc davat nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ed_Hazard19.03.2018 09:15#

znalec

Reagovat
teenz

On si tohle určitě neřekl. Zkusil bych mu to poradit. :)

Reagovat
pantondavo

Stačí hattrick proti Atletům v LM… oh wait.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim se nedařilo a většina lidí ho odepisovala. Teď si ti všichni ,,haters,, můžou dát pár facek.. protože King is back!

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak nejhůř je na tom Real, že.

Reagovat
valloire

ani ne ťuňťo

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak to bereš. V lize 3.misto neni ideální, ale myslím si, že by byla větší ostuda kdybychom vyladli ze skupiny LM jako vy.

Takhle hrajeme stále o tu nejdůležitější trofej a o 2 místo v La lize...

Reagovat
Atlético de Madrid

Mně je to celkem fuk, LM si zahrajem zase příští rok, tak o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tu Evropskou vyhrajete, tak to bude v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak král je jen jeden.. maze si hatery na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

CR je ako tank

Neuveritelne, ze v zime mal nejake 2 goly a netrafil prazdnu branu. Keby mal taketo vykony na jesen, nemuseli sme bojovat o ucast v LM.

Potrebujeme v novej sezone vyrazne zapracovat na obrane, treba do trenerskeho teamu nejakeho odbornika na defenzivu, podobne ako Pintus v kondicke, fyzicke a aerobnych cviceniach. Este predat Benzema a Bale, jeden z dvojice Neymar a Kane a nova sezona bude zaujimava.

Reagovat
dextroza_m

Zvíře, těším se na highlights.

Reagovat
Andis

Jo ten pocit když se zamyslíš nad tím jak každý píše že CR je dávno za zenitem

Reagovat
jenage

Za zenitem samozřejmě je, ale i tak to stačí, aby byl nejlepší.

Reagovat
Mercury

to si fakt ještě někdo myslí?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkná propaganda, slušně se zapomnělo na to, kde se vzal ten patnáctibodový odstup.

Reagovat
smazaný uživatel

propaganda

Reagovat
smazaný uživatel

marketing*

Reagovat
Kenneth

Nastesti si nam to pripomnel, jinak bysme to nevedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nezapomnělo. Akorát už to prostě berou jako fakt a současné komenty míří na jeho aktuální beast-mode střeleckou formu. Je to sice trochu krátkozraké, ale jinak na tom nevidím nic špatnýho. Prostě se radují, že se jim Cristiano zase rozstřílel. My se zase budeme radovat z ligového titulu. Každý máme něco.

Reagovat
teenz

A co maj fanoušci Realu dělat, přehlížet jeho formu? Však se z toho logicky těšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tím reaguješ na mě? Já přece píšu, že na tom není nic špatnýho ...

... někdy mám pocit, že tady lidi neumí číst víc, než jméno autora příspěvku.

Reagovat
teenz

Protože sis neodpustil poslední dvě věty?

Reagovat
smazaný uživatel

he? Co je na tom špatnýho?

Reagovat
teenz

Zní to jako bychom si to vybrali, co oslavujem. V tuhle chvíli jsme rádi za jeho goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samozřejmě nebylo myšleno. Myslím si o vás hodně věcí, ale úplní idioti nejste.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Věř tomu, že opravdu “zapomnělo”. Cristiano má geniální marketing, naposledy mi to připomněla situace okolo Andrého Gomese (společný agent Mendes), který si pobrečel v rozhovoru, jak jsou na něj fanoušci zlí a od tý doby je z něj chudáček, jehož výkony by nebýt přehnaný kritiky byly světovou špičkou. Podobně mediálně se šíří i propaganda kolem Cristiana.

Já Cristiana respektuju, ale pokud chce být srovnáván s Messim, což je teda za mě dost mimo, musí počítat s neskutečně náročnými měřítky. Když už bych ho měl s někým z Barcy srovnávat, byl by to Suárez, jelikož jejich role na hřišti jsou dost podobný. A nevidím důvod nezmínit, že jeho letošní nekonzistence výkonů je stála možnost bojovat o titul. Stejně tak jako u Suáreze, který měl letos spoustu výpadků.

Ještě se z toho dělá, jak geniálně načasoval formu, zatímco jeho tým ještě předtím vypadl z boje o dvě důležitý trofeje. Messi jede celý rok bez odpočinku, doteď si ho nemohl dovolit, jelikož náš tým má mnohem omezenější možnosti než Madrid, teda aspoň do doby, než se zadaptují Couts s Dembouzem. Tohle jejich srovnávání pouze na základě gólových statistik je dost mimo.

Koneckonců co může o Messiho kvalitě svědčit víc než to, že si jde ve třiceti letech pro devátý ligový titul v takový konkurenci?

Reagovat
teenz

Ten poslední odstavec je vtipnej. Příjde mi mimo porovnávat hráče na základě titulů v lize. Messi hraje v době nejlepší generace a struktůry klubu, Cris takový štěstí a vlastně žádnej hráč nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takže MU ,když tam hrál, nebyl světová špička a v Realu hráli samý kopyta.

Reagovat
teenz

Přečetl si pořádně, co jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přečetl. Takže Cris měl akorát smůlu a Messi štěstí že hrál v lepším klubu. Kravina. Real byl taky hodně kvalitní to že to nedokázali přetavit v titul není o generaci v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mi přijde směšný tvrdit že tich 8 titulů měl akorát štěstí kdo s ním hrál. Už několik let je tahoun týmu on ale ty tituly získal protože měl kliku a Cr smůlu..

Reagovat
teenz

Štěstí je rozhodně to, že Messi hrál v době nejlepšího týmu historie. To je štěstí. Jakou na tom má zásluhu vážně nesnižuju.

Reagovat
valloire

Kostra mistrů světa a Evropy.....

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už právě dávno neplatí. Spousta lidí a odborníků se shoduje na tom, že letos je to víceméně Messiho osobní dílo, ten tým tahal prakticky půl sezóny skoro sám, minimálně teda v ofenzivní části. Cristiano má už několik let stejně kvalitní tým a určitě lepší, pokud si odmyslíš právě vliv těch dvou srovnávaných hráčů.

Reagovat
teenz

Messi je letos výborný, ale furt tu je dalších 8 titulů, ve kterých hrál prim generace Barcy, což bylo něco neuvěřitelnýho.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Do Messiho daleko, do Suareze blize...tvl, ceho jsem se to dozil...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Toho, že někdo nehodnotí přínos a kvalitu hráče pouze podle vstřelených gólů. Jenom si zkus představit, kdyby ti někdo argumentoval, že Paulinho je lepší hráč než Modrić na základě základních statistik.

Reagovat
Kokesh

A kdo ho hodnoti jen na zaklade statistik nebo doby, kdy uz mu neni 25 a nepotrebuje mit 10 dribblingu za zapas?

Ty uplne ignorujes celou jeho karieru, to je proste neuveritelny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

O čem to mluvíš? Cristiano byl i herně ještě před pár lety úžasný, nemám problém to přiznat, stejně jako to, že v Lize mistrů hraje s daleko větší intenzitou a skoro bych řekl, že je i jiným hráčem. Tady jsem si dovolil kritizovat to, co vás letos prakticky ještě před koncem kalendářního roku vykoplo z reálnýho boje o titul.

Osobně nemusím typy útočníků, kteří jsou v mezihře prakticky nuloví (třeba Cristiano či Icardi) nebo dokonce záporní (například Suárez či Diego Costa). Nic víc, nic míň. Strašně se kritizuje Benzema (zaslouženě), ale jsem hodně zvědavý, jestli bude někdo schopný s Cristianem tak kooperovat a pomoci ve výstavbě hry. I to byl podle mě jeden z důvodů, proč musel odejít Morata. Na Messim si kromě spousty věcí dost cením i toho, jak dokáže zlepšovat a využívat svý spoluhráče, to je věc, kterou Cristiano prostě nemá. Ten má naopak schopnost vytěžit všechno ze svých spoluhráčů.

Reagovat
remeslnik

Podpis

Reagovat
Kokesh

Vytezit vsechno? No tim padem je zlepsuje .]

Cristiano dokazal hrat s jakymkoliv typem utocnika, v MU, repre i Realu jich za jeho karieru bylo mnoho. S kazdym si rozumnel, s kazdym si dokazal vyhovet...to ze si rozumi nejvice s Karimem je jasny. Ale od toho je RM jeden z nejvetsich tymu sveta, aby si podobnou chemii dokazal ohlidat. Nebyt Karim, hraje Aguero. Nebyt Aguero, hraje dalsi...Barcelona vzdy hledala technicke utocniky, ty, ktere se jim hodi do koncepce. Nikdy by nekoupili Bale, Higuaina a dalsi...Villa, Henry, Zlatan, Etoo, Neymar, Ronaldinho...to je proste Messiho krev. S tvou logikou bych chtel videt porozumneni mezi Messim a Pipitou, ktera nefunguje ani v repre a kde ho cely barcelonsky klan proklina za vse mozny i nemozny...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Pipita nedokáže v repre trefit ani stodolu a že se ve velkých zápasech sype, není špatnou chemií s kýmkoliv. Tam to prostě Pipita nedává v hlavě. Nic víc, nic méně.

Reagovat
Kokesh

"Zlepsovat a vyuzivat sve spoluhrace..."

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš zlepšit, když hráč netrefuje? Ta poslední fáze už prostě je osobitou otázkou zakončujícího. S tím neudělají spoluhráči ani trenér. Tam už je hráč sám za sebe.

Reagovat
Kokesh

Nechci to brat iluze, ale Pipita s Messim maji prakticky stejny golovy prumer. Takze co netrefuje?

Rekni mi, jak zlepsil v repre treba Aguera, Teveze a dalsi? Spis vsichni hraji pod sve klubove moznosti. Ono se to totiz tak jednoduse jak napsal Hristo aplikovat neda. Vim, jak to myslel, ale mne to uplne bije do oci...

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefuje v klíčových duelech.

Reagovat
valloire

Netrefuje v klíčových duelech....no Messi je na tom stejně. Nikoho nezlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano teď střelecká forma jako prase, o tom žádná. Ale neodpustím si poznámku, že je divný a (asi i) kontraproduktivní, stavět na hráči, který je schopný vypnout na půl roku, aby to za dalšího půl roku doháněl. Jsou totiž věci, které se dohnat nedají.

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Ale zas ta jeho forma proste za zmirnki stoji. Sype mu to neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť liga. Nechci tu vyvolávat zase nějakou hádku, ale s tím časováním formy. Ronaldo dal na podzim v lize kolik 4 góly? Ale v lize mistrů jich dal 9 a trefil se ve všech zápasech. Tak nevim. Nebylo to spíš tak, že se na ten podzim v lize prostě vykašlal? Řekl si nějak se ten podzim ukope jako minulou sezónu a pohoda? Jen mě napadlo, jak tu tvrdí spousta lidí, že zlatý míč se rozhodne na jaře, jestli Ronaldo touhou po dalším neškodí týmu. Jako by mu chyběla motivace. Proč hrát na podzim když za to nic nedostanu... A najednou chyba. Liga pryč, Copa pryč. Zbývá LM. Tak rychle nahnat góly. Jen můj názor. Tím samozřejmě nechci shazovat jeho výkony v posledních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Zlatýho balonu už jsem se tady dlouho nevyjadřoval, protože je ta anketa zprofanovaná, ale co by určitě pomohlo - aby se to dávalo za sezonu. Vyhlašovat by se to mohlo někdy v srpnu, aby se případně mohla započítat i velká reprezentační akce. Na hlasování bych dal hlasujícím max. týden. Naklikat pár hráčů v pár kategoriích by mělo být otázkou pár hodin i se započítáním času na studování statistik jednotlivců i týmů (ale to si jsem stejně jistej, že takhle odborně to drtivá většina hlasujících nedělá).

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že se na to nevykašlal. Prostě mu je 33 a takové výpadky bude mít a stále větší. Real potřebuje koupit někoho kdo ho dokáže, když se mu nebude dařit, zastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy prave nikdo neni a nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám nahradit Ronalda. To nejde ale mít plán B.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu:

Real Madrid's top 3 goal scorers this season: Ronaldo 37 (81 mins per goal), Bale 11 (135 mins per goal), Asensio 6 (226 mins per goal).

Jeho goly na podzim sice chybely, ale jako je trochu tristni, ze tam neni nikdo kdo ho dokaze zastoupit. Na Balea neni spolehnuti, protoze ten je schopnej se zranit pri prochazce do kramu. Kolikrat rikame, ze Barca bude po konci Messiho hrozne v prdeli, ale my jsme na Ronaldovi zavisli uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vtipny, ze Benzema neni ani v top 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš "na druhou stranu" a pak potvrdíš to, co píšu - stavíte to na hráči, který si na půl roku vypnul, a pohřbil vám tím ligu. Copa je diskutabilní. Na jednu stranu tam Real vypadl bez Cristiana, takže se to Cristianovi nemůže dát za vinu. Na stranu druhou - kdyby si Cristiano neodpočíval, tak by třeba byl Real ještě ve hře. Je to prostě o tom, že když je ten tým postavený pro jednoho hráče, tak se bez něj hraje jinak. Srovnám-li to s Messim, tak ten si pár zápasů Copy střihl a 3 góly si po cestě do finále dal ...

Reagovat
teenz

Yop, Cris může za naší ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobry. Ja si to poradne neprecetl. Ty fakt vinis spis klub/vedeni a ne Ronalda. S tim souhlasim.

Reagovat
teenz

To je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Situace v Barce jde nejlíp popsat prohlášením Rakitice po zápase s Bilbaem.: "Budu se modlit, aby se Messi vrátil z repre pauzy bez zranění."

Reagovat
CHONG

Nějak nerozumím tomu, co myslíš tím slovem "vypnout", protože Cris podzim rozhodně neodchodil, on se do těch šancí dostával i tehdy, ale prostě je nebyl na podzim (v La lize) schopný proměňovat, toť vše.

Reagovat
pingla

Tím určitě myslíš Messiho ve vyřazovací části LM

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš, jak nás dostal teď přes Chelsea?

Reagovat
pantondavo

Tím myslíš Curtoise?

Reagovat
ADM

Za to Areola svetovy vykon a nikto to nespomina.

Reagovat
CHONG

Ne že bych se ho chtěl nějak zastávat, ale co z těch gólů měl chytat, v prvním zápase penalta a dvě tečované střely a v druhém zápase hlavička z bezprostřední blízkosti a tečovaná střela

Reagovat
ADM

Jop, ved prave to je moja pointa (zle interpretovana), ze Ronaldo tiez neprisiel, nehodil Joga Bonito a 3 goly na svete. Kopa nahod sa zisla a Areola nespravil nic navyse.. hlavne pri tej hlavicke tam skakal ako opica a nakoniec to dostal presne pod nohy

Reagovat
pantondavo

Proc mate furt potrebu srovnavat?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Ale odraz od kolena je o dost těžší gol naštěstí

Reagovat
pantondavo

Vsak si jen delam srandu, ty jesle byly k popukani.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nedává goly v PO a když je dává , tak hledáte úplně všechny výmluvy jak to znehodnotit.

Reagovat
pingla

asi po třech sezónách byl konečně užitečný

Reagovat
pantondavo

Takže po jednom vypnutým půlroce v lize tu máme odborníky na stavění kádrů, wow

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ti tu jsou i po jednom poločase

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Al Capone

Taky je to vina Realu a ne Crise jak si tu někteří myslí. Cris jede pořád to svoje a asi ví proč, přeci jenom v jeho letech už to asi i jinak nepůjde.

Reagovat
Kokesh

Presne tak Jirko, jsou totiz veci, ktere se dohnat nedaji.

Proti MU v Superpoharu odehral 7 minut, proti Barce v dvojzapase celkove tricet. Vynechal prvni 4 zapasy La Ligy...cim by to tak asi mohlo byt? Takze hrac, ktery si stavi na maximalni kondici, fyzicke sile a pripravenosti, si vlastne sam od sebe dovoli na pul sezony vypnout, protoze chce a setri se na jaro...ne proto, ze evidentne neni fit?

Reagovat
Mercury

A protože nebyl fit tak na podzim neproměňoval tutovky, které teď dává? Kdyby se do nich nedostával, tak neřeknu...

Reagovat
Kokesh

Mel to tak i po Euru a vaznejsim zraneni...zadny cas na odpocinek, zadna priprava, pomaly start do sezony a potom exploze. Je mu proboha 33 let, Zidane, Raul, Figo, Ronaldo meli po karierach. On je nejlepsi strelec 2018, opet nejlepsi strelec v CHL a momentalne hraje v uzasne pohode.

Ctvrt sezony si tu z nej lidi utahuji, srovnavaji s Paulinhem, posilaji do MLS...ted exploduje, vsem zaviru hubu a objevuji se dalsi nesmysly jako propaganda, vypousteni casti sezony, jestli neni kontraprokutivni ho stavet....

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď čas na přípravu a odpočinek měl ne. Nehrál kvůli červený kartě. To s tou sezonou po Euru nejde srovnávat.

Reagovat
Kokesh

No, to by nenastupoval na tricet minut...zacal trenovat par dni pred zapasem s MU, nejpozdeji z celeho kadru.

Reagovat
valloire

čuráci

Reagovat
Xavi

Protože dostal červenou.

Reagovat
Switchback

Ronaldo dal včera tolik ligových gólů, kolik dal Benzema za celou sezónu ... to je taky celkem vtipný

Reagovat
teenz

Jakože nevím, na co ten hráč může v takový situaci myslet, ale stát se tohle mě, tak prosím Pereze ať mě střelí do Anglie, kde bych mohl vypadat zase jako kloudnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Musí ho to strašně mrzet. On jako devítka jen čučí, jak mu tam křídlo pálí jeden kus za druhým. Těžko něco takovýho překousnout. A popravdě - když by mně Cristiano přenechal penaltu, tak už bych se fakt rázně zamyslel, jestli můžu ještě někam hloubš klesnout.

Reagovat
CHONG

Snad B+B v létě konečně prodáme, na Real už to prostě nestačí, ale v kopáč lize nebo v Neymar lize by z nich ještě mohli být zase dobří a platní hráči, a to bych jim oběma přál.

Reagovat
Al Capone

tak tak. Koneckonců já je oba mám celkem rád.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

No, jako vtipny to je. Ale mne se vcera Karim hodne herne libil, snazil se o narazecky z prvni a celkem rychle to tam rozdaval. Pak pred tim Crisovym tretim golem ale zas zazdil tutovku jak blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Včera skoro trafil aj z priameho kopu ale kope ich otrasne. Dám takú anketu čo myslíte dá túto sezónu v La Lige aspoň jeden gól v La Lige alebo je to utópia?

Reagovat
Baronne

Dá, v Clasiku sníží na 5:1.

Reagovat
Mercury

já tipuju, že letos dá v lige 22+ g

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som gól z priameho kopu samozrejme lebo v La Lige sa zo štandartky ešte netrafil

Reagovat
Mercury

já vím:)

Reagovat
smazaný uživatel

Těm muselo být trapně nedávno měl Real podobné dresy.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
janinho

kto sa teraz citi trapne?

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou dresy, ale komplet na trenink.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej je v tom jako rozdil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrají se v tom zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Prosim te, fakt mi jak pro blbecka vysvetli, proc mit ruzovy zapasovy dresy je fuj, ale mit ruzovy treninkovy dresy je ok.

Reagovat
technecium

Náhodou, tohle je hezká růžová

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to očividný, jak se pořád snaží mluvit o své vyjimečnosti. Člověk by neměl takhle často hodnotit sám sebe. Kor takhle pozitivně. Vyzní to strašně křečovitě a ubírá mu to další a další body na stupnici oblíbenosti. Lidi prostě nemají rádi takovýhle jájínky.

Nebo mi řekni jiný důvod, proč sám sebe neustále takhle chválí.

Reagovat
CHONG

O to mi ani tak nejde, spíš mě baví, jaká se z tebe stala ovce, věta vytržená z kontextu a ty se můžeš upalcovat

Reagovat
smazaný uživatel

možná jsem byl akčnější než ty a ten článek narozdíl od tebe i otevřel.

Reagovat
CHONG

Dobře pro tebe, teď už ti chybí jenom ho i správně interpretovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on kurva nemluvi o svy vyjimecnosti. Jeho point je v tom, ze tady nikdy nebude zadnej novej Ronaldo (Messi, jakejkoliv jinej hrac). Kazdej hrac je jedinecnej, a kdyz tu treba v budoucnu bude hrac, kterej bude dominovat stejne jako oni dva, tak to nebude zadnej novej Ronaldo, ale treba Jarda Kuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo - on mluví o své vyjímečnosti. On mluví o hráči "s mým talentem, úsilím a etikou". Prostě se zase chválí.

Kdyby chtěl mluvit o tom, že tady už nikdy nebude osobitá osobnost, jako je on, tak by samozřejmě musel zmínit i negativní vlastnosti, kterých má taky dost. A to už vůbec nezmíním tu drzost, že zrovna on se ohání etikou. To je silný kafe.

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

Ta etika je ztracena v prekladu. V originale rekl "work ethic" coz znamena to jak na sobe maka, jak dava svoji praci (fotbal) pred vsechno ostatni. Na tom nevidim absolutne nic spatnyho.

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb vytrhneme Ronaldovu vetu z kontextu, aby vypadal jak namyslenej kokot.

Chybi tam dost podstatna cast, ktera nasledovala hned po tom: "You're going to be yourself and I'm going to be myself."

Reagovat
smazaný uživatel

To uz, ale nikoho nevysvetlis. Zvlast tem co neumeji anglicky a prectou si ten clanek, misto aby nasli ten rozhovor. A nejhorsi je, ze jsou video k rozhovoru, ale kvuli senzace tam nedavaji, aby mohli novinari komolit obsah ...

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Musí sám o sobě tvrdit, že je nejlepší, nikdo jiný to o něm říkat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jde. To co řekl po tom zlatým míči bylo horší.

* reklama *

"Nevidím nikoho, kdo by byl lepší než já. Žádný hráč nedosáhl takových věcí, jako jsem dosáhl já. Neexistuje komplexnější hráč, než jsem já. Věřím, že jsem nejlepší hráč v historii fotbalu, v dobrých i špatných chvílích,"

Reagovat
teenz

A co je na tom spatnyho?

Reagovat
Mercury

to už jsou fakt věci jako elementární pokora a respekt (nikoliv předstíraná skromnost) v dnešním světě zcela nadbytečné kategorie?

Reagovat
teenz

Pouze rekl fakta narovinu. Ma tu kolem a kolem jednoho konkurenta a siroko daleko nikdo a vypada to, ze ani dlouho nikdo nebude. Takze, co rekl spatne? Uplne stejne mluvi Conor, uplne stejne mluvi Floyd. Proc? Protoze dokazali nemozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, achhjo proč mezi tyhle už řekněme legendy taháš toho pruměráká Conora? Který kromě rychlé huby nemá nic.

Reagovat
teenz

Kolik borcu drzelo 2 tituly v UFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedrželo protože to předtím nebylo povolený jinak by už dávno takoví borci byli.

A nemluvě o tom, že dostal hned titulový zápas aniž by porazil někoho z top 5. Je to jenom stroj na peníze a rychlohuba, nic víc.

Reagovat
teenz

Yop, je drzitel jako jedinej v historii dvou UFC titulu, protoze je rychlohuba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, hele a umíš to...číst? Nebylo to nikdy povolený, ten kdo získal druhý pás, tak okamžitě přišel o ten první do doby než White udělal vyjímku pro Conora, který mu přinášel stamilióny, protože je to showman.

Ty jsi fanoušek snad všech světovych egomaniaků počínaje Ronaldem a konče tím Conorem. Čemu se divím.

Reagovat
teenz

Špatně. Jsem fanoušek úspěšných a to i Conora či Messiho, které nemusím. Kdyby to bylo tak easy, proč už to dávno další někdo nedokázal?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje dedukcni schopnosti v praxi Unoboss ti napise, ze to driv nebylo mozny a ty to velkoryse *jakoze prehlidnes*

Reagovat
CHONG

Vždyť je to úplně irelevantní, i kdyby měl jenom jeden titul, tak by ho asi těžko získal, kdyby byl jenom rychlohuba.

Reagovat
teenz

Však je to možný už nějakou dobu, proč tu nemáme hned další 2 frajery, co to dokážou když je to tak easy?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je jeho cesta k druhymu pasu absurdni?? Nedal zadnou obhajobu,z Chabiba je zesranej od zacatku a na Tonyho, objektivne, nema. Nic proti nemu nemam, ale kdyby to slo driv, tak verim, ze takovej DC uz to zvladl taky..Nebo Velasquez, kdyz mel svoje momentum..nebo GSP

Reagovat
teenz

Tak dva tituly může někdo dokázat v jinejch váhách než v jeho. S jeho titulama to je těžší, protože on nemá moc motivaci jít do klece. Pointa je ale stejná, mohl/může to dokázat kdokoliv jinej a zatím nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl

Reagovat
teenz

Jj takže to povolili jenom Conorovi a hned zase zakázali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, každý jiný si při změně vahovky musí projít nějakýmy zapasy s To10. Conor dostal hned titulák. Vidís ten rozdil? Sledujes to vubec?

Vyjimka ted bude DC ktery v cervnu bude moct ziskat titul v tezke vaze a pritom drzet v pulotezky a taky vyfasoval hned titulak.

Reagovat
teenz

A proč má Conor takový možnosti? Protože je prostě naprosto jinde než ostatní. Co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

nema to cenu, ty jsi tvrdohlavej blb.

Reagovat
teenz

To je v pohodě, fakta jsou jasný a ty nejdou nijak omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakta jsou na moji straně. Ty neznas krome Conora nikoho, proč? no protože je to showman a nejlepší trashtalker v historii a ne zápasník, tam jich je kupa lepších.

Reagovat
teenz

Fakta jsou, že Conor dokázal, to co nikdo. To jsou fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakta jsou, že to nikdo jiny nemohl dokazat protoze to proste neslo.

Reagovat
teenz

No a jsme u cíle.... proč to teda Conorovi šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi snad přitvrdlej, říkám ti že kvuli svymu trashtalku se na nej zacali divat takovy jako ty. A to znamena + many many pro UFC.

Reagovat
teenz

Samozrejme, neni jeho problem ze ostatni neudelali pro UFC ani z 10% to co on.

Reagovat
smazaný uživatel

A nenut me reagovat kdyz ridim

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se pan mistr velká huba záměrně určitým lidem vyhýbá?

Reagovat
CHONG

Taky nevím, proč ses se mnou nechtěl sejít.

Reagovat
Generalní Gladiator

srážka s blbcem bolí..

Reagovat
CHONG

To nevadí, mám práh bolesti celkem vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Vyhýbá. No teď už to je těžší, když vydělal to co oni si ani neumí představit. Tohle do toho netahej, pouze řikám, že dokázal to co nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krásné, že si vydělal, ale co z toho, když se bojí potvrdit roli jedničky proti nejlepším? Jemu tu šanci taky někdo dal a on jí nechce dát druhým, lepším zápasníkům, aby náhodou ty jeho kecy nemuseli lidi poslouchat zespodu.

Reagovat
teenz

Však pokud to takhle bude dýl, tak mu tituly vezmou. V pohodě. Ta šance dokázat, to co on tu furt je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec z toho nečíší ta namyšlenost a to jeho obrovský ego. Sám o sobě prohlašovat, že jsi nejlepší v historii. Vsadím se že se tomu zasmálo nemálo bývalých fotbalistů. Namyšlenců je ve fotbale spousta, třeba Zlatan, ale u něj je to spíš pro pobavení a sám to bere jako vtip. Tohle je totální do sebezahleděnost. Co je na tom špatně už napsal Mercury.

Navíc nahoře ho tady lidi brání, že to nahoře je vytržený z kontextu aby vypadal jako namyšlený kokot. Tady ho ze sebe udělal. A psal jsem už dřív, že si tím "nejlepší i ve špatných chvílích" sám sobě naběhnul a je to pravda. Přišel vám jako nejlepší tu první půlku sezóny?

Kolikrát se tu divíte proč Ronalda tolik lidí nemusí a tohle je důvod. Hodně lidí totiž nemá rádo arogantní egoisty.

Já ho jako fotbalistu uznávám, ale tímhle u mě hodně klesá ( druhá věc jsou ty jeho delfíní skoky). Vždycky když vidím podobně se chovajícího člověka, tak si řeknu bože to je idiot . A nezáleží na tom co dokázal atd.

Reagovat
teenz

Spíš hodně lidí neumí přijmout realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bude určitě ono.

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, hodne lidi nema Ronalda rado. Ale proc sem hazet pul roku starou citaci (nehlede na to, ze tu uz byla postnuta minimalne trikrat). Jen abyste si mohli vzajemne pohonit pera jakej je Ronaldo kokot? Pls, vzdyt je to uplne smesny.

Reagovat
technecium

Ale Ronaldo kokot prostě je. Stejně jako to prostě je výbornej fotbalista.

Reagovat
Billy McClane

No to si proste aj ty, a to asi ani nebudes vyborny futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

To je i messi. ten ale není výbornej fotbalista.

Reagovat
technecium

to bylo hodně laciný

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem to sem kvůli těm reakcím nahoře. To že se ti to nelíbí je tvoje věc. Jestli ti to přijde směšný OK. Mě zas přijde kolikrát směšný co tu píšete vy. A proč sem házet půlroku starou citaci? Protože souvisí s debatou tady. Kolikrát se tu vytáhli Messiho daně, odchod od repre nebo že někdo simuloval před několika lety a proto je to pořád simulant atd.

Nebo co dělali fans Realu pod zápasem s Chelsea-Barcelona? Asi si tam šli taky navzájem, jak ty říkáš, pohonit nad něčím tu bylo 1000x. Ale najednou je to špatně.

Reagovat
CHONG

Reagovat
kaja900

Ono kdyz tu 99% odpourcu ronalda neumi anglicky, tak to je pak tezky... vsichni si jen prectete tohle prelozeny do cestiny a pak tu jak ovce nadavate jakej to je egoista a ze z tohohle duvodu ho lidi nesnasi atd. Ale kdyz takovej zlatan tepvr prohlasuje egoistycky kecy jakej je bud a podobne, tak to je v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil si to, ale nevadí.

Reagovat
kaja900

Pritom zlatan by byl rad kdyby se nekdy dostal do top 10.. a porad dokola tu vytahovat ronaldovu slabsi prvni polovinu sezony je taky trapny.. nestrilelo mu to jen v lize, jinak v lize mistru palil kazdej zapas.. a uvedomte si konecne ze mu je 33 a ze proste bude mit obcas vypadek formy.. jiny hraci v jeho letech uz davno koncili karieru nebo hrali nekde v MLS... jednou za 10 let mu to nestrili jen v.lize prvni pulku sezony a vy se z toho muzete zblaznit

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože ty si natvrdlej nebo neumíš číst. Přečti si to ještě jednou a pochopíš co tam píšu. Řekl, že je nejlepší i v nejhorších momentech o to jde, řekl to před ani ne půl rokem, takže jo naběhl si tímhle vyjádřením. A k tomu Zlatanovi. Rozhlašuje snad o sobě že je nejlepší v historii atd, že tu píšeš, že by byl rád za top 10? Panebože tady jde o to, že je to taky egomaniak, ale u něj je to spíš taková póza. Hodně věcí bere spíš vtipem.

Reagovat
smazaný uživatel

kaja90019.03.2018 17:53#

Ono kdyz tu 99% odpourcu ronalda neumi anglicky, tak to je pak tezky... vsichni si jen prectete tohle prelozeny do cestiny a pak tu jak ovce nadavate jakej to je egoista a ze z tohohle duvodu ho lidi nesnasi atd.

To prohlášení co jsem napsal já, si klidně najdi. Řekl to po výhře zlatýho míče. Nevím jak by zrovna u tohohle měla někomu vadit neznalost angličtiny.

Reagovat
kaja900

Ja myslel tohleto.. jinak vim co prohlasil kdyz vyhral zlatej mic, to zni egoistycky, to je pravda ale je proste takovej a zas tak hodne toho neprohlasil co si ja pamatuju.. jen mi prijde blby jak tu pisete ze ho kvuli tomu vsichni nesnasi a podobne.. a vytahovat porad tu jednu slabsi polovinu sezony :) je sice moc soutezivej a zapalenej do fotbalu, ale jinak mimo hriste je to v pohode clovek a nekolikrat to uz dokazal.. a to ze obcas rekne neco takovyho, tak to hned neznamena ze zm*d.. messiho maj vsichni za andilka jen proto ze nic takovyho nerika

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že je zmrd. Má prostě velký ego a vysoký smýšlení o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo z fotbalistů na téhle úrovni ho nemá? Mají ho všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to, že tohle by v ideálním světě o něm mělo říkat okolí a fotbaloví znalci a fanoušci.

Z jeho úst to prostě vypadá strašně namyšleně a křečovitě.

Reagovat
smazaný uživatel

*v normálním světě

Reagovat
teenz

On nemá právo říct realitu, co vše dokázal?

Reagovat
smazaný uživatel

Má, má právo říct, co mu dovolí zákony ...

... otázkou spíš je, proč má furt to nutkání tohleto říkat.

A mimochodem - on neříká, co všechno dokázal, ale hodnotí sebe jako osobnost s talentem, úsilím a etikou.

Reagovat
teenz

Ale úplně stejně se chovají sportovci s podobně nastavenou mentalitou. To neni žádná vyjímka.

Reagovat
smazaný uživatel

kteří?

Reagovat
teenz

Floyd nebo Conor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale tohle je tak mimo, že to být mimo nemůže. Tohle jsou zápasníci, kteří tohle dělají jako součást show. Je to jejich práce a chovají se tak všichni, protože to k tomu prostě patří.

Zkus dát nějaké další sportovce, kteří se dají srovnávat s fotbalistou. Takže prosím - už žádné bojové sporty.

Probůh.

Reagovat
smazaný uživatel

že to víc být mimo nemůže.

Jsi mě tou debilní reakcí rozsekl víc, než bych čekal.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle - pokud jsi tím chtěl naznačit, že by se Cristiano snadno uplatnil v bojových sportech, tak by to částečně možný bylo - už několikrát ukázal, že mu boxerské vložky nejsou cizí. Problém by asi nastal, kdyby dostal ránu a začal se válet po zemi.

Reagovat
CHONG

imp ti tu etiku kousek výš vysvětlí, ale ty si stejně pojedeš ty svoje bludy pořád dokola.

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

co mi vysvětlil? Etika je etika. On by tohle slovo neměl v souvislosti se sebou samým vůbec vyslovovat.

Reagovat
Dayman

Work ethic is a belief that hard work and diligence have a moral benefit and an inherent ability, virtue or value to strengthen character. It is about prioritizing work and putting it in the center of life. Social ingrainment of this value is considered to enhance character through hard work that is respective to an individual's field of work.

Reagovat
smazaný uživatel

Definition of work ethic - a set of values centered on the importance of doing work and reflected especially in a desire or determination to work hard.

Tohle by nemel vyslovovat? Vzdyt je to naopak ta prvni, nejdulezitejsi vec, ktera Ronalda definuje a odlisuje od ostatnich. I zaryty odpurci mu nikdy neodpiraj to jak na sobe maka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak jo.

Na stranu druhou - pořád si stojím za tím, že tohle by měli hodnotit ostatní, ne on.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Vdyt to je pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla kdyby nehrál v jedný době s Messim.

Reagovat
technecium

Není to pravda. Kdyby dělal demagog.cz factchecky výroků fotbalistů, tak tady označí 1 zavádějící a 2 lživé výroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální narcista, který prostě umí a tím u něj jen roste sebevědomí.

Sice bílí kluci budou umírat smíchy, ale mám dojem, že by raději prohrál 5:4, kde on dal čtyři branky, než aby se vyhrálo a on nebyl hrdina zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Realu vidim jednu nebezpeci proti Juve a to je letosni obrana. V lize i LM maji malo cisty konto a dostavaji casto nesmyslne goly. RB,LB nebrani vubec a kdyz braneji, tak je to stejne katastrofalni. CB prohravaji zase casto hlavickove souboj. Tohle v souctu dvojzapas proti Juve by mohlo byt velky faktor na vypadnuti v LM.

6cisty konto v lize a z toho 2 zapasy byli 0:0

2cisty konto v LM a z to 2 zapasy proti Apoel

Tohle neni dobre a porad vidim, ze obrana prohrala la ligu nez utok(v pomeru65-35%).

Na zacatek sezonu to bylo hodne znat. Kdy utok byl marny v polocase..

Pak v dalsi polocas Real dal na 1:0 a vzapeti dostali zase na 1:1, pak uz nebyli klidny a neprejeli soupere ke konci zapase. Spise se bali okolo 65-75minute, kdy dostanou vytovnavaci gol.

Vcera se stalo to same 1-1 ale uz zjevne o ligu nejde a hralo se uvolnene. Jinak by dopadl jako ty zapasy na zacatku sezonu.

Proti PSG take dostali 2 goly, ale dostat 2 goly od Juve by bylo dost tezke se vratit do hru.

Uvidime jak CF v LM dopadne pro Real a Juve...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Už je neprovokuj

Reagovat
smazaný uživatel

Taak joo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Mercury

Reagovat
Murena

Reagovat
blaugrana

Kazdy sudny clovek uzna, ze Messi je niekde inde. Myslis si, ze o tom dokazes presvedcit CHONGA, valloireho a Kokesha? Bez sance, pretoze radi trolluju a ziju v trochu inej dimenzii.

Reagovat
CHONG

CHONG

18.03.2018 13:02

#

Salah je fantastický, ale na Messiho se nechytá, ostatně jako nikdo. Jinak teda já bych Liverpool nechtěl ani za všechnu whisky Irska, Juve taky není nic příjemného, ale Live je fakt jediný tým, ze kterého mám opravdový strach

Reagovat
blaugrana

No to nevylučuje to, čo som napísal.

Reagovat
CHONG

Tak trochu jo, no.

Reagovat
blaugrana

Čo má spoločne to, že sa Salah nechytá na Messiho s tým, o čom píšem?

Reagovat
CHONG

Co třeba třetí věta toho souvětí o Salahovi a Messim?

Reagovat
blaugrana

tu som si fakt nevšimol

Reagovat
teenz

Tak snad sorry ne?

Reagovat
blaugrana

To mal určite len slabšiu chvíľku.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Už len z princípu je tento obrázok nezmysel, keďže podľa neho by sa Ronaldo nemal pohnúť za 90 minút mimo 16-ky. Ale chápem, treba si do neho nejak "kopnúť"

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nám to stačí...

Reagovat
dextroza_m

Gol od břevna nádherný, tyhle mám fakt nejraději.

Reagovat
Switchback

Hmm, tady se to pěkně rozjelo ...

Reagovat
teenz

Už jsme byli unvaveni ze společného boje proti PL.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Switchback

Reagovat
Murena

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

Porovnavanie s Paulinhom ma bavilo viac

Reagovat
blaugrana

Obránce Paris Saint-Germain Layvin Kurzawa prý bude v létě na prodej, hlásí zprávy přímo z Francie. PSG prý není spokojeno s výkony bývalého fotbalisty AS Monako a bude se ho chtát při nejbližší příležitosti zbavit. Mezi zájemci se objevují jména italských klubů Juventusu a AS Řím.

Vymenili by ho za Digneho?

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/pl0r7 Ronalda prostě nechceš bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tá túžba dať gól a presadiť sa. V tom je najlepší. Fakt neviem či som niekedy videl taký drive u nejakého hráča. On proste musí dať gól. Fakt prešiel veľkou premenou od jeho začiatkov.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Benzema na Instagramu dobre setrel Valbuenu. Ten minulej tejden nabidl, ze by Benzemovi klidne podal ruku, kdyby ho potkal. No a Karimko ho poslal do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste vlastne trochu kontextu - jedna se samozrejme o tu kauzu vydirani. Ktera ovsem byla v lete smetena ze stolu. Takze Benzema prisel o misto v narodaku kvuli vlastne nicemu (proto se ted chova jak se chova).

Reagovat
misinho7

je to skoda cela ta kauza...Karim mohol v pohode hravat v repre a mozno by bol viac v pohode ..takto sa tam uz nikdy nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo zaznamenal v kalendárnom roku 2018 už 18 gólov, čo je o jeden gól viac ako má na konte Arsenal či AC Miláno, o tri góly viac ako Manchester United, o štyri viac ako Borussia Dortmund a o šesť gólov viac ako Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hráčom februára v La Lige sa stal Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne právom.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byl lepší Ronaldo, nedal náhodou i více gólů?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To mu nikdo nebere..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrace febuara meli dat Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele