LaLiga - souhrn 29. kola

16.03.2018, 22:55, aktualizováno 18.03.2018, 22:39
Komentáře a souhrny
Barcelona potvrdila roli favorita, v domácím prostředí porazila 2:0 Athletic a navýšila náskok, jelikož Atlético padlo s Villarrealem. Část z manka na Atlético navíc po divokém duelu s Gironou smazal Real. Valencia přehrála Deportivo Alavés a může se pomalu začít těšit na Ligu mistrů, Sevilla totiž padla na půdě Leganésu...

Real Madrid - Girona FC 6:3

18.03.2018 20:45

Góly: 11. Cristiano Ronaldo, 47. Cristiano Ronaldo, 59. Lucas Vázquez, 64. Cristiano Ronaldo, 86. Gareth Bale, 90. Cristiano Ronaldo - 29. Cristhian Stuani, 67. Cristhian Stuani, 88. Juanpe

Real Madrid v atraktivním zápase přestřílel Gironu a hlavní hvězdou byl Cristiano Ronaldo. Ten dal čtyři góly, zaznamenal jubilejní padesátý hattrick kariéry a navíc přidal i jednu asistenci.

Po převaze v držení míče se v úvodu zápasu ihned ujali vedení domácí. Rozehráli roh na krátko a Toni Kroos poslal míč do vápna, kde našel Cristiana Ronalda, který zakončil do sítě katalánského týmu. Psala se teprve 11. minuta zápasu a Real Madrid měl stále v průběhu utkání navrch, až tedy do 29. minuty. Girona totiž vyrovnala zásluhou Stuaniho, ten si naběhl do šestnáctky na centr z levé strany od Álexe Granella.

Ve 36. minutě zahrál Asensio přímý volný kop z větší vzdálenosti a jeho pokus vyrazil Yassine Bounou do bezpečí. První poločas nabídl atraktivní podívanou s vyrovnaným průběžným výsledkem 1:1, za kterého odcházeli hráči do šaten. Do druhého skočili hráči Realu Madrid po hlavě. Jen tři minuty po jeho začátku uspěl Cristiano Ronaldo. Naběhl si do vápna po hezké kombinaci a nemilosrdně zakončil.

V 59. minutě domácí navýšili své vedení na 3:1 Karim Benzema nahrál do prostoru penaltového puntíku na Ronalda, který však byl zády k bráně. Všiml si však nabíhajícího Lucase Vázqueze, který svou šanci proměnil. Za dvě minutky po této situaci byl blízko další branky Nacho, po centru hlavičkoval jen do břevna. Netrvalo ani dvě minuty a fanoušci Bílého baletu se mohli opět radovat.

A konal se Ronaldův hattrick. Akci původně založil Asensio, míč předložil Benzemovi a jehož střelu Bono jen vyrazil. Míč si našel portugalský snajpr a navýšil výsledek už na 4:1. Akce dále střídala akci, což dospělo k snížení na 4:2. V 68. minutě se podruhé trefil Stuani. Našel ho totiž centr a trošku se štěstím, možná i s faulem překonal svého obránce a gólově uspěl.

Do konce zápasu chyběly už jen čtyři minuty a na řadu se dostal rovněž Gareth Bale. Po přihrávce Luky Modriće upláchl obráncům a s jistotou překonal Bona. Za dvě minuty Girona zahrávala rohový kop, po kterém se hlavou prosadil Juanpe. Kdo by si myslel, že je to vše, tak byl na omylu.

V první minutě nastavené doby se počtvrté trefil Ronaldo. Dokázal využít otevřené obrany soupeře a opět překonal Bona.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 2:1

18.03.2018 18:30

Góly: 82. Enes Ünal, 90. Enes Ünal - 20. Antoine Griezmann (pen.)

Ještě v 82. minutě prohrávala Žlutá ponorka 0:1, ale nakonec díky dvěma brankám Enese Ünala zvrátila souboj s Atléticem Madrid. Hosté se totiž snažili o stejný scénář jako vždy. Vstřelit gól a udržet nejtěsnější brankový rozdíl. Tentokráte se jim to však nepodařilo, ačkoliv se vedení ujali po proměněné penaltě Antoine Griezmanna.

Oba týmy se snažily držet míč na svých kopačkách, ale bez nějaké většího efektu. V 18. minutě se konečně na Estadio El Madrigal začaly dít věci. Griezmann běžel do pokutového území za míčem, ale Daniel Raba ho lehce přistrčil a francouzský útočník se ihned skácel k zemi. Los Rojiblancos tedy kopali penaltu, kterou sám faulovaný s přehledem proměnil. Míč poslal do protipohybu Sergia Asenja.

Jen za čtyři minuty po vstřeleném gólu se do další tutovky dostal Koke. Ten dostal z pravé strany do šestnáctky přízemní centr, ale ve stoprocentní šanci trefil pouze a jen tyč. Ve 31. minutě se o slovo přihlásili i domácí. Pablo Fornals zpoza vápna pálil na branku Jana Oblaka, který se po střele dlouze natahoval, ale nakonec ani nemusel mít větší obavy. Střela totiž mířila vedle tyče.

Villarreal měl v prvním poločase více ze hry, ale nic z této převahy nevytěžil. Hrálo se spíše bojovné utkání plné drobných faulů.

Schylovalo se k závěru zápasu, ale hráči ve žlutých dresech se přesto dočkali vyrovnání. Nejprve rozehráli roh, který byl odražen. K následnému centru se dostal Álvaro Gonezález, který našel ve vápně Enese Ünala. Ten vyskočil ze všech nejvýše a mohl se radovat z krásné branky. Nutno podotknout, že Villarreal zcela zaslouženě vyrovnal na 1:1.

Jenže to nebylo vše. Běžela první minuta nastaveného času a domácí zahrávali standardní situaci. Centrovaný míč nejprve odhlavičkoval Diego Godín, ale nešťastně jen na kopačky Danieleho Bonery, jenž byl úplně osamocený. Rozhodl se ke střele na zadní tyč, kde číhal Unes Ünal a prosadil se podruhé.

Hráč, který přišel na hřiště až v 74. minutě, během osmi minut otočil celý vývoj zápasu. Ačkoliv Atlético Madrid vedlo většinu času a bylo několikrát blízko zvýšení svého náskoku, tak se musí smířit s ním, že toto utkání nezvládlo. Platí to i o Vitolovi, který dostal červenou kartu.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Málaga CF 0:0

18.03.2018 18:30

Góly: -

Celta Vigo a Málaga se na Estadio Balaídos utkaly s velmi odlišnými cíli, které se staly stejně vzdálenými. Domácí doufali, že vyhrají a přiblíží se o něco více elitní šestce, tedy pozicím zaručujícím účast v Evropské lize. Na druhé straně stáli hosté, kteří nutně potřebují každý zápas získávat minimálně bod, aby se zachránili v LaLize.

Za ztrátu může toto utkání považovat spíše Celta, která s pohárovými ambicemi a před vlastními fanoušky v prvním poločase nic nepředvedla. Druhý už měl jinou tvář. Během prvních dvaceti minut nebyl ani jeden tým schopen vystřelit na branku. Více než 17 tisíc diváků se absolutně nudilo. Místo toho, aby šance střídala šanci, tak chyb v rozehrávce bylo více než dost.

Vůbec první střela zápasu přišla až v 66. minutě, kdy se o ní pokusil Iago Aspas zpoza velkého vápna, ale s jeho pokusem si Roberto poradil. Dalo by se říci, že tutovka zápasu a s ní 71. minutka. Stanislav Lobotka prodloužil centr na zadní tyč, kde číhal Maxi Gómez. Z velkého úhlu skončil jeho pokus jen na brankové konstrukci. Deset minut před koncem přišla další gólová příležitost.

Zprava naběhl do pokutového území jeden z hráčů Celty Vigo, který dokonale nalezl Aspase. Ten sám před prázdnou brankou trestuhodně nedokázal z malého vápna ani trefit branku. Tato akce jen potvrdila bídný průběh celého zápasu. Utkání nic dalšího zajímavého nenabídlo a oba kluby se musely smířit s dělbou bodů.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 2:0

18.03.2018 16:15

Góly: 8. Paco Alcácer, 30. Lionel Messi

Barcelona zvítězila nad Athleticem 2:0. V první polovině hru zcela ovládli hráči Ernesta Valverdeho a hosté mohli být jen rádi, že zápas neskočil mnohem větším brankovým rozdílem. O góly se postarali Paco Alcácer a Lionel Messi. Katalánci si tedy připsali na konto 23. ligovou výhru v této sezóně. Na úvod se přímým volným kopem prezentoval Messi, ale Kepa zakročil, když vytěsnil míč mířící mezi tyče. Brankové konto otevřel v 8. minutě Alcácer.

Messi ideálně nahrál na Jordiho Albu, který našel v pokutovém území barcelonského útočníka. Ten byl absolutně nestřežený a jistou střelou překonal Kepu. Tento gól nastavil ráz zápasu, protože Barcelona hrála hodně uvolněně, čímž si vytvářela další příležitosti. Philippe Coutinho byl velice blízko k navýšení skóre. Z pravé strany totiž přišel centry od Sergi Roberta na zadní tyč. Tvrdá rána brazilského hráče skončila pouze na břevně. Ve 30. minutě se však fanoušci konečně dočkali druhé branky.

Ousmane Dembélé nahrál přesně Messimu, který zpoza vápna vypálil přesně k tyči. Za čtyři minuty další velká šance Barçy. Přes Jordiho Albu a Paulinha se dostal míč opět ke Coutinhovi, ale ten přestřelil. Domácí absolutně ovládali hru. Statistiky hovořily jasně 11 ku 0 na střely v první polovině. Nicméně druhý poločas je ten, který nestojí moc za zmínku.

Barcelona se stáhla a držela spíše míč na svých kopačkách. Athletic se snažil zatlačit soupeře a využít alespoň něčeho. Pevná obrana katalánského klubu jej však k ničemu nepouštěla a Marc-André ter Stegen byl téměř bez práce. Výsledek se tedy na Camp Nou nezměnil a domácí hráči jsou o další tři body blíže k ligovému titulu.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Sevilla FC 2:1

18.03.2018 12:00

Góly: 41. Unai Bustinza, 69. Javier Eraso - 90. Miguel Layún

Leganés zaslouženě získal tři body proti Seville. S téměř maximální jistotou můžeme říci, že si zajistil setrvání pro další sezónu v LaLize. To naopak Andalusané si zkomplikovali postavení na příčkách zaručující evropskou účast. Hosté se ze začátku utkání nikam nehnali a litovat toho mohli už v 8. minutě. Nordin Amrabat dostal z pravé strany přihrávku do běhu mezi dvěma obránci a mířil sám na Sergia Rica, toho úspěšně obstřelil a míč mířil do prázdné branky.

Na poslední chvíli však Clément Lenglet dokázal odkopnout míč do bezpečí. Sevilla se do první šance dostala v 25. minutě. Tentokráte pálil Pablo Sarabia z pravé strany, ale jeho povedený pokus, technickou přízemní střelu na zadní tyč, vytěsnil Iván Cuéllar. Leganés se postupem času dostávalo více a více ke slovu a bylo aktivnějším týmem na hřišti.

Běžela už 42. minuta zápasu, kdy se vedení zápasu ujal tým z předměstí Madridu. Po rohovém kopu zahraném na zadní tyč se absolutně volný octl Unai Bustinza. I když hlavičkoval v těžké pozici, tak jeho pokus skončil v síti. Domácí měli i v druhém poločase navrch, otěže zápasu měli ve svých rukou. Sevilla se sice tlačila do útoku, ale k ničemu velkému se opravdu nedostala.

Po velmi disciplinované hře navýšili vedení hráči Leganésu. V 69. minutě se dostali do rychlého protiútoku. Zleva oslovil Diego Rico ve středu Javi Erasa, který s přehledem a ledovým klidem zakončil. Bylo to už 2:0 a celkem smutný vývoj pro tým, který dokázal v týdnu vyřadit Manchester United z vyřazovací fáze Ligy mistrů.

Sevilla se snažila něco udělat s tímto kláním, ale další kompilace pro ně přišla pět minut před koncem, jelikož druhou žlutou kartu obdržel Sarabia a musel předčasně do šatny. I v oslabení a vůbec poslední minutě dokázali sevillští snížit. Miguel Layún si naběhl do šestnáctky, kde přijal přihrávku a na zadní tyč propálil domácího gólmana. Jenže nic dalšího už nestihli.

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 3:0

17.03.2018 20:45

Góly: 34. Júnior Firpo, 56. Ryad Boudebouz, 69. Francis Guerrero

Výtečný výkon podpořený třemi góly posunul Real Betis opět o krůček blíže vysněné pohárové Evropě. Andalusané si na domácí půdě suverénně poradil s barcelonským Espanyolem v poměru 3:0, díky čemuž se bodově dotáhli na sedmou Gironu, přičemž šestý Villarreal má již náskok pouze jediného bodu.

O tom, kdo bude udávat tempo hry večerního duelu, nebylo sporu již od úvodních minut. Domácí se místy dostávali až k hranici osmdesáti procent držení míče a neustále si rychlými přihrávkami hledali cestičku skrze defenzivní val soupeře, který fungoval na výbornou.

Když už ale svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese vyrazili kupředu, většinou jejich snahy končily ztrátou míče a nebezpečným kontrem soupeře. První ránu zdálky z kopačky Ryada Boudebouze ještě Pau López zvládl zastavit, ovšem ve čtyřiatřicáté minutě alžírský reprezentant povedeným centrem na zadní tyč připravil výtečnou šanci Firpu Juniorovi, jenž z bezprostřední blízkosti propálil hlavičkou Lópeze a poslal Betis do poločasového vedení, které ještě málem vylepšil po rohovém kopu Loren.

Co se ale Betisu nepovedlo v závěru první půle, to zvládl deset minut po změně stran. Všudypřítomný Boudebouz se po Guardadově přistrčení dostal do další palebné pozice, kterou využil k přesné přízemní ráně levačkou. Když pak třináct minut nato Francis Guerrero zvýšil prudkou ranou pod břevno již na 3:0, bylo definitivně rozhodnuto. Espanyol si kromě několika závarů po rohových kopech nevytvořil zhola nic a odjíždí ze Sevilly se zaslouženým tříbrankovým výpraskem.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Getafe CF 1:2

17.03.2018 18:30

Góly: 23. Willian José - 45. Djené, 51. Ángel Rodríguez

Třikrát z posledních pěti případů Getafe prohrálo, především si potřebovalo spravit chuť po minulé porážce s Levante, a protože venku letos získalo jen jedno jediné vítězství, byl Real Sociedad v tomto duelu favoritem, ačkoli v tabulce na tom byl hůře než jeho soupeř. Nepodařil se mu ovšem konec první půle a začátek druhé a přenechal všechny body nečekaně hostům.

San Sebastián na tohoto protivníka dlouhodobě příliš neumí. Z posledních dvanácti utkání ho porazil pouze dvakrát, přitom v předchozích dvou případech prohrál o branku. I tentokráte se konečný výsledek na chlup opakoval. Zatímco se klub z madridského předměstí vyhoupl do horní poloviny tabulky a útočí na příčky zaručující evropské poháry, domácí zůstali na spodních pozicích.

Uběhlo jen pár desítek vteřin a baskický celek se mohl ujmout vedení. Založil rychlý brejk, po levé straně unikl Mikel Oyarzabal, jenž následně tlačil svou střelu levačkou ke vzdálenější tyčce, brankář Guaita byl ovšem na tuhle šanci soupeře připravený. Následně se po zemi snažil zacílit Willian José, Guaita tentokráte na tenhle pokus nedosáhl, ale měl štěstí, že míč narazil do tyče.

Ve 23. minutě se již Txuri-urdinak dočkali zaslouženého vedení. Igor Zubeldía nacentroval z pravé strany do vápna, tam si naběhl Willian José, a ten svou nelehkou hlavičku umístil prudce do sítě. Až pak se začalo osmělovat také Getafe. Poté, co se Ndiayeho pas odrazil k Ángelovi, přišlo na řadu krkolomné zakončení, to ovšem z logiky věci skončilo pouze v zámezí.

V závěru půle se hostům podařilo srovnat stav. Suárez přetáhl svůj centr z rohového čtvrtkruhu až na zadní tyčku, kde se hlavou tvrdě opřel do balónu Dakonam a zamířil přesně do šibenice. V 51. minutě Azulones definitivně rozhodli o své výhře. Ángel přebral přihrávku Ndiayeho, naběhl do středu pole a parádní střelu umístil nechytatelně do horního růžku Moyáovy brány.

Real Sociedad nedokázal na tuhle inkasovanou branku vůbec odpovědět. A to navíc mohl být rád, že se Getafe neprosadilo víckrát. Třeba Ndiaye ztroskotal v koncovce jedině proto, že včas proti němu vyběhl gólman Moyá. Fajra v nastavení musel vychytávat rovněž domácí muž v rukavicích, na toho přitom nevyzrál ani Hugo Duro v nastavení, který byl v tu chvíli na hřišti sotva pár vteřin.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Deportivo Alavés 3:1

17.03.2018 16:15

Góly: 19. Rodrigo, 33. Simone Zaza, 54. Víctor Laguardia (vl.) - 49. Rubén Sobrino

Boj na čele La Ligy za vedoucí Barcelonou pokračuje. Valencie si na domácí půdě s přehledem poradila s Deportivem Alavés a výhrou 3:1 si přinejmenším do neděle zajistila posun na třetí místo ligové tabulky o dva body před Real Madrid, který má zápas devětadvacátého kola stále před sebou. Klíčovou postavou duelu na Mestalle se stal Simone Zaza, jenž na první gól nahrál a druhý sám vstřelil.

Domácí celek se musel vypořádat s absencí lednové posily z Arsenalu, Francise Coquelina, jenž si během tréninku vážně poranil achilovku a místo dohrání závěru sezony jej čeká operace s táhlou rekonvalescencí. První krok k zajištění vítězství učinili Los Che v devatenácté minutě, když si na hranici pokutového území vyměnili Gérard Moreno se Simonem Zazou umně míč a první jmenovaný po výtečném pasu italského spoluhráče zakončil svůj únik chladnokrevným zakončením.

Necelou čtvrthodinu nato navíc Valencie své hubené vedení navýšila, a to ze standardní situace. Hostující obrana si nepohlídala náběh Zazy, jenž těžil z hraničního ofsajdového postavení a špičkou kopačky usměrnil Parejův nákop přesně k zadní tyči, od níž se míč odrazil do sítě. V poločase tak platilo skóre 2:0.

Sotva čtyři minuty po změně stran ještě Alavés dokázal utkání zdramatizovat, když Aguirregabiria pláchl domácí obraně po pravé straně a přesným přízemním centrem našel v šestnáctce volného Rubéna Sobrina, jenž ranou bez přípravy snížil na rozdíl jediného gólu. Naděje baskického celku však vzaly za své hned ve čtyřiapadesáté minutě. Rychlý útok valencijských vyústil v Guedesův střílený centr na nabíhajícího Rodriga, který obránce Laguardia dokázal zastavit, jenže míč v krkolomné pozici usměrnil nešťastně do vlastní branky.

Hosté záhy dostali ještě jednu možnost vrátit se do zápasu a znovu u toho byl Sobrino, který tentokráte vystihl špatnou rozehrávku brankáře Neta a jal se okamžitě zdálky střílet do odkryté brány, ale minul. Valencie si tak pohlídala již šestý ligový triumf z posledních sedmi kol a na pátou Sevillu má již obří čtrnáctibodový náskok, díky němuž by Netopýrům účast v příštím ročníku Ligy mistrů neměla uniknout. Alavés zůstává šestnáctý.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Las Palmas 1:1

17.03.2018 13:00

Góly: 22. Raúl Albentosa - 4. Alen Halilović

Oba celky chtěly ze vzájemného souboje urvat vítězství. Pouhý bod totiž jejich situaci ve spodku tabulky v podstatě vůbec neřeší, jejich ztráta na záchranu je pořád poměrně vysoká. O všem podstatném se rozhodlo už v prvním poločase. Las Palmas skórovalo zásluhou Alena Haliloviče, La Coruňa dokázala srovnat o osmnáct minut později díky Raúlovi Albentosovi.

Už čtrnáct kol v řadě čeká Dépor na jakékoli ligové vítězství. I když v posledních zápasech vykazoval zlepšení a hlavně ve druhém dějství působil v tomto utkání nebezpečněji, nepodařilo se mu svou mizernou bilanci přerušit. Klub z Kanárských ostrovů si také potřeboval napravit reputaci po dvou porážkách za sebou. Konečná plichta je vlastně pro něj maximum, které mohl získat.

Vstup do důležitého střetnutí se daleko lépe podařil hostům. Beka Fernanda Navarra obral o balón až příliš snadno ve 4. minutě napadající Halilovič, který proběhl během pár vteřin až za hranici šestnáctky, a odtud zamířil po zemi přesně ke vzdálenější tyčce. Ve 22. minutě však domácí vyrovnali, to když centr z rohového čtvrtkruhu od Lucase Péreze zužitkoval hlavou Albentosa.

Do poločasu mohl Deportivo dokonce poslat do vedení Andone, jenž si naběhl na bližší tyčku na hranici brankového území na přihrávku Juanfrana, jenže z krkolomné pozice, postavený zády k bráně, protečoval míč pouze do zámezí. Velmi dobře si v zakončení počínal taktéž jeho spoluhráč Muntari, nicméně jeho pokus ze střední vzdálenosti lapil pozorný brankář Chichizola.

Las Palmas si rovněž ještě před přestávkou vytvořilo obrovskou příležitost. Momo se snažil svou nahrávkou najít ve vápně úplně volného Vicenteho Gómeze, který se díky zákroku gólmana Rubéna o kousek k meruně nepropracoval. Následně se zapojil do velkého závaru, v němž byl domácí stoper Sidnei i Calleri, a i když byla rozvlněna síť, gól nebyl uznaný kvůli ofsajdu.

Ve druhém dějství hledaly oba týmy cestu za nějakou rozhodující trefou, především La Coruňa mohla z několika šancí definitivně udeřit, ovšem v koncovce se jejím hráčům nedařilo. Lucas Pérez v 54. minutě zamířil z přímého kopu do břevna, vlastence si málem vsítil Aquilani, nebýt výtečného Chichizoly, a Bakkali v nastavení o kousek kýžený a chtěný prostor minul.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Eibar 2:1

16.03.2018 21:00

Góly: 25. Roger, 64. Emmanuel Boateng - 63. Charles

Přesně takto se bojuje o setrvání v LaLize. Navzdory nešťastné sezóně Levante bojuje zuby nehty o setrvání v nejvyšší španělské soutěži. Na konto si nyní připsalo druhou výhru v řadě. Fanoušci na Estadi Ciutat de València byli svědky první gólovky až v 21. minutě. Z těsné blízkosti pálil na branku hostů Giampaolo Pazzini a jeho pokus skvěle vychytal Marko Dmitrović. Za čtyři minuty se domácí už mohli radovat.

Na pravé straně pláchl po křídle José Luis Morales, který poslal centr do vápna, kde se uvolnil Roger Martí a na dlouhou nohu se prosadil. Domácí se ujali vedení, ale o vyrovnání se Eibar pokusil hned v 35. minutě. Z ostrého úhlu pálil Dani García a neuspěl.

Hosté se rozhodně nevzdávali, García totiž v 57. minutě trefil břevno. V 63. minutě se nicméně dočkali a zaslouženě. Zahrávali rohový kop, na který si šikovně naskočil Jordán a hlavou ho poslal na zadní tyč, kde se ocitl úplně sám Charles. Ten s přehledem poslal míč do odkryté branky. Hned za minutu, z následné akce si Levante vzalo vedení zpět.

Emmanuel Boateng využil chyby jednoho z obránců a běžel na Dmitroviće, kterého překonal a nejlehčí část svého úkolu rovněž splnil. Rázem to bylo 2:1 a s odpovědí museli přispěchat hráči Eibaru. Jenže už s žádnou nepřišli. Ve druhé minutě nastavení byli hodně blízko, ale z přímého volného kopu nastřelili jen zeď. To bylo vše, co se v pátek večer ve Valencii stalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29236074:1375
2.Atlético Madrid29197349:1464
3.Real Madrid29186573:3360
4.Valencia CF29185657:3159
5.Villarreal CF291451040:3347
6.Sevilla FC291431237:4445
7.Girona FC291271043:4243
8.Real Betis291341249:5343
9.Getafe CF291091035:2739
10.Celta Vigo291161245:4239
11.SD Eibar291161236:4339
12.CD Leganés291061325:3536
13.Athletic Bilbao298111029:3335
14.Espanyol Barcelona298111026:3735
15.Real Sociedad29961451:5233
16.Deportivo Alavés291011826:4531
17.Levante UD295121225:4327
18.UD Las Palmas29561821:5821
19.Deportivo La Coruña29481726:6020
20.Málaga CF29352116:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (423)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele