LaLiga - souhrn 28. kola

09.03.2018, 22:51, aktualizováno 12.03.2018, 22:51
Komentáře a souhrny
Real Betis veze body ze hřiště Alavésu. Barcelona uspěla v Malaze a její náskok v čele tabulky ale zůstává stejný, protože vyhrálo i Atlético. Real Madrid veze body ze hřiště Eibaru. Valencia na to zareagovala triumfem v Seville. Espanyol porazil Real Sociedad. Villarreal zvládl duel v Las Palmas a veze si z Kanárských ostrovů tři body. Bilbao přehrálo doma Leganes. Senzace letošní sezony z Girony má další oběť...

Deportivo Alavés - Real Betis 1:3

12.03.2018 21:00

Góly: 67. Rubén Sobrino - 23. Loren Morón, 44. Javi García, 78. Loren Morón

V pondělí LaLiga mohla bezpochyby vidět zrození nové hvězdy. Loren Morón vstřelil dva góly, celkem jich má na kontě pět v šesti zápasech, které odehrál v prvním týmu Realu Betis. S pouhými osmi střelami na soupeřovu branku se svými statistikami přiblížil pouze Messimu nebo Ronaldovi. Zápas začal od svěřenců Quiqueho Setiena s vysokým nasazením, protože stále bojují o příčky zaručující účast v evropských soutěžích.

Běžela teprve 8. minuta, kdy Munir El Haddadi pohotovou střelou těsně minul branku. Alfonso Pedraza mu z levé strany poslal přihrávku na vápno, ale 22letý křídelník neuspěl. Aktivnějším týmem však v prvních dvaceti minutách bylo Deportivo, ale hostí se postupně dostávali ke slovu. Víctor Camarasa poslal přihrávku na Lorenza Moróna za obranu domácích.

S tou se popasoval a propálil Fernanda Pacheca. V moment nahrávky však pomezní rozhodčí zvedl praporek nad hlavu, jelikož však míč byl ještě tečovaný během přihrávky jedním z obránců, tak ho sudí poopravil a branka mohla platit. Betis byl v dalším průběhu prvního poločasu lepším týmem, což kromě držení míče potvrdil ve 44. minutě. Po rohovém kopu se prosadil Javi García. Nejprve však míč v chumlu hráči patičkou poslal na branku Mandi, který po další teči proplul právě ke střelci druhé branky.

Kromě šance Munira se Deportivo prakticky k ničemu nedostalo a ještě hůře pro domácí mohlo být v 56. minutě. Morón si udělal dobrý den z obrany, trošku se štěstím prošel okolo několika obránců a z ostrého úhlu pálil. Jeho tvrdou střelu však vyrazil Pacheco. Sníženo bylo v 67. minutě. Sevillští se zbytečně zatáhli, čehož využil Rubén Sorbino, který dostal skvělou přihrávku a mohl pláchnout sám na branku.

Následně byl Antonio Adán překonán střelou na zadní tyč. O drama mělo být postaráno, ale na 1:3 zvýšil v 78. minutě opět Morón. Ten si naběhl po brejku na přihrávku za obranu a střelou na vzdálenější tyč překonal Pacheca. Balón se však za brankovou čáru dostal až odrazem právě od tyčky. Deportivo otevřelo po této situaci otevřelo svou hru, ale k ničemu jim to platné nebylo. Betis maximálně využil svých příležitostí a připsal si na konto důležité tři body z venkovního hřiště.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - CD Leganés 2:0

11.03.2018 20:45

Góly: 10. Raúl García, 17. Raúl García

Athletic Bilbao se v týdnu utká v rámci osmifinálového odvetného utkání Evropské ligy s Marseille. V neděli je však ještě čekal ligový duel s Leganésem, který během prvních dvaceti minut rozhodl dvěma brankami jediný hráč. Domácí rozhodně nechtěli z tohoto zápasu udělat pouhou formalitu a okamžitě se tlačili do útoku. Zaslouženě se v 10. minutě dočkali první branky.

Markel Susaeta poslal z pravé strany do vápna centrovaný míč, který si našel Raúl García a hlavičkou uspěl. Hostující gólman rozhodně nemůže mít čisté svědomí, protože ne zrovna přesvědčivě vyběhl. Bilbao se tlačilo dopředu dál a dál, až v 17. minutě zvýšilo na 2:0. Óscar de Marcos nacentroval opět zprava míč do vápna.

Na zadní tyči nejprve zakončoval opět Raúl García, který jen trefil jednoho z obránců. Dalšímu se míč nepodařilo bezpečně odkopnout a z následné dorážky střelec prvního gólu uspěl. Úžasný vstup do zápasu pro Athletic a vůbec střelce obou branek. Během prvních třiceti minut byli domácí jednoznačně lepším týmem, ale právě v 30. minutě zahrozil Leganés.

Nabil El Zhar po jednom z centrů hlavičkoval a Kepa musel vytáhnout důležitý zákrok. Hosté se ve druhém poločasu tlačili více dopředu a pochopitelně se snažili o snížení. Absolutně bezradně, protože Bilbao zatím bezpečně bránilo, a dokonce mohl v 65. minutě zvýšit náskok Mikel San José, ale svou střelou příliš Ivána Cuéllara nevystrašil.

Bilbao se rozhodně nestáhlo na vlastní polovinu, ale snažilo se rovněž o aktivní hru. Možná, že právě díky ní si pohodově došlo pro tři body. Pravdou je, že Leganés s jednou střelou na branku nemohl pomýšlet na bůhvíjaký výsledek.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Villarreal CF 0:2

11.03.2018 18:30

Góly: 67. Carlos Bacca, 90+2. Nicola Sansone (pen.)

Villarreal dokázal přečkat nebezpečné příležitosti Las Palmas v prvním poločasu a v tom druhém využil své vlastní šance. Poté hosté už jen bránili své vedení a v samotném závěru přidali pojistku, když jednobrankové vedení pojistili druhou brankou z penalty.

Na úvod se hned ve 3. minutě ukázal hostující Daniel Raba. Ten z šestnáctky pálil na branku, ale jeho tvrdou ránu vyrazil Leandro Chichizola. Žlutá ponorka se nenápadně dostávala k většímu tlaku.

V 19. minutě měli první šanci i domácí. Jonathan Calleri dostal do vápna hezky sklepnutý míč a zakončoval trošku krkolomně, nicméně nepříjemně pro Sergia Asenja, který musel na bezprostřední střelu vytáhnout špičkový zákrok.

Za deset minut musel vytáhnout brankář Villarrealu další zázračný zákrok. Alen Halilović si naběhl do střelecké pozice a z dobrých pětadvaceti metrů pálil, ale jeho pokus byl vyražen do zámezí.

Druhý poločas začal trošku vlažně. Další gólové šance byli fanoušci svědky až v 67. minutě a tentokrát už z ní uhodilo. Hostující Carlos Bacca pláchl po pravé straně a z domácího brankáře udělal diváka, když míč poslal nekompromisně pod břevno. Bacca měl pak další dvě slušné šance během následujících čtyř minut, ovšem to už neuspěl.

Villarreal v závěru hlídal jednobrankový náskok a do ničeho bezhlavého se nepouštěl. To se mu vyplatilo v závěru zápasu. Běžela první minuta nastavení, když Alejandro Gálvez fauloval Roberta Soriana, který už postupoval sám na branku. Zatímco domácí obránce obdržel červenou kartu, hosté dostali možnost pojistit své vítězství z penalty. K pokutovému kopu se postavil Nicola Sansone a s přehledem proměnil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Celta Vigo 3:0

11.03.2018 16:15

Góly: 44. Antoine Griezmann, 56. Vitolo, 63. Ángel Correa

Na Wanda Metropolitano zavítal během nedělního odpoledne nevyzpytatelný soupeř. Před Celtou Vigo stál hodně obtížný úkol, a to vybojovat alespoň bod na horké půdě Atlética Madrid. Obě mužstva nastoupila prakticky v nejsilnějším složení, ale během prvních patnácti minut se na hřišti nic zajímavého neodehrálo. Hrálo se spíše ve středu pole.

Až v 29. minutě byl autorem gólovky Diego Godín. Po rohovém kopu téměř sám hlavičkoval na branku hostí, ale jeho pokus jen těsně prolétl okolo brankové konstrukce. S odpovědí ihned přispěchali hráči Viga. Sergi Gómez za tři minuty dostal přihrávku do hezké pozice v pokutovém území. Jeho rána však byla zblokována jedním z obránců. Tempo hry se pomaloučku stupňovalo.

V 43. minutě si naběhl na pas z poloviny hřiště Diego Costa. Dostal se za celou obranu, ale vše včasným vyběhnutím zažehnal Rubén Blanco. O minutu později už byl bezmocný. Z pravé strany přišel po rohovém kopu centr, který byl hlavičkou prodloužen na zadní tyč. Zde číhal osamocený Antoine Griezmann a počínal si ledově klidně.

Nechal proběhnout obránce a míč napálil na vzdálenější tyč. Los Rojiblancos tedy šli do šatny s vedením 1:0. S tímto nepříznivým vývojem se už ve 49. minutě něco pokusili udělat hosté. Pablo Hernández čekal ve vápně na přihrávku, ale upadl po souboji s protihráčem. Vehementně se dožadoval penalty, ale hrálo se dál. Jen za šest minut byla Celta Vigo nejblíže vyrovnání.

Iago Aspas z malého vápna zakončoval, ale trefil jen tyč. Rozhodnuto bylo definitivně o minutu později, kdy se trefil Vitolo. Ten dostal od Griezmanna luxusní kolmici do vápna a španělský hráč s přehledem překonal brankáře. V 63. minutě se skóre opět měnilo. Ángel Correa dostal do vápna rychlou příhru a zakončoval. Musel až na dvakrát, ale i přes přesilu hráčů Celty dokázal být úspěšný.

V závěru ještě zahrozil Maxi Gómez pohotovou střelou z dálky, ale Oblak si s ní bezpečně poradil. Po rychlé kombinaci na jeden dotek byl blízko zakončení znovu Gómez, ale ve vápně mu tentokrát ukopl z kopačky míč Lucas Hernández. Atlético tedy dokázalo udržet další čisté konto a dovést zápas do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 2:1

11.03.2018 12:00

Góly: 51. Léo Baptistão, 72. Gerard Moreno - 41. Willian José

Zápas, který musel fanoušky na stadionu bavit. Hodně soutěživý výkon byl k vidění od obou týmů, ale svěřenci Quique Sáncheze byli těmi šťastnějšími. Zkrátka šli si pro vítězství o něco více naproti. Utkání začalo v intenzivním tempu. Šance se přelévaly ze strany na stranu, ale prvním celkem, který se dočkal vstřelené branky, byli hosté.

V 41. minutě přišlo zaváhání jednoho z domácích hráčů, kterého využil útočník baskického týmu. Willian José pláchl všem a akci se pokusil zakončit sám. Ukázalo se, že to bylo správné rozhodnutí, jelikož překonal svou střelou brankáře Paua Lópeze.

S odpovědí přispěchal Espanyol hned v 51. minutě. Esteban Granero hezky přeloboval všechny bránící hráče a za obranou se objevila hned čtveřice barcelonských borců. Míče se ujal Leo Baptistão a snížil na 1:1.

Běžela 71. minuta, když si Gerard Moreno poslal míč před sebe ve vápně, kde ho fauloval gólman hostů a kopala se penalta. K ní se postavil právě Moreno, Jeho pokus však Miguel Ángel Moyà vyrazil. Bohužel pro něj jen před sebe, takže z následné dorážky už Moreno uspěl.

Za pár minut mohlo být znovu vyrovnáno. Álvaro Odriozola se dostal z ničeho nic ke střele, ale jeho pokus byl zlikvidován.

Více informací k zápasu

Málaga CF - FC Barcelona 0:2

10.03.2018 20:45

Góly: 15. Luis Suárez, 28. Philippe Coutinho

Souboj prvního s posledním překvapení nepřinesl. Barcelona i při neúčasti legendárního dua Messiho s Iniestou zvládla večerní utkání v Malaze a výsledkem 2:0 drží jedenáctibodový náskok před druhým Atléticem Madrid, které má zápas osmadvacátého kola stále před sebou. Vše podstatné se událo již v první půli, kdy hosté dvakrát skórovali zásluhou Suáreze a Coutinha, přičemž frustrovaní hráči Malagy navíc museli zbytek zápasu odehrát v oslabení, neboť za nebezpečný zákrok na Jordiho Albu uviděl červenou kartu Samu García.

Zatímco absence Andrése Iniesty byla dlouho dopředu očekávaná, vynechání Lionela Messiho ze zápasové soupisky ovlivnily na poslední chvíli rodinné záležitosti v podobě narození třetího syna Cira. V základní sestavě Barcelony se tak ocitla nová garda v čele s rekordními posilami Dembélém a Coutinhem, kteří shodně podali výtečný výkon a měli značný podíl na tom, že herní propast mezi oběma celky zůstala více než patrná.

V minulých letech byl stadion Rosaleda nejen pro Barcelonu obtížně dobyvatelnou pevností a loni to byla právě místní prohra 0:2, která se stala symbolem zmařeného barcelonského boje o titul. Letos je to však v podání Malagy jiná písnička. Andalusané se celou sezonu trápí, o čemž vypovídá beznadějně poslední místo v tabulce a nejinak tomu bylo i v sobotu večer, kdy hosté o svém triumfu rozhodli již v úvodní půlhodině. V první šanci zápasu si ještě Luis Suárez na brankáře Roberta nepřišel, avšak v patnácté minutě vystihl jeho náběh perfektním centrem Jordi Alba a uruguayský forvard si přesnou hlavičkou připsal zásah proti poslednímu prvoligovému klubu, kterému doposud v barcelonském dresu nevstřelil gól.

Třináct minut nato se v plné parádě uvedlo zmíněné duo Dembélé - Coutinho. První jmenovaný svůj povedený průnik do šestnáctky završil přízemním centrem, který Philippe Coutinho improvizovaným zakončením patičkou usměrnil ideálně mimo Robertův dosah do sítě a zařídil svému týmu gólovou pojistku.

Jen krátce po opětovném rozehrání míče ze středového kruhu neudržel nervy na uzdě domácí Samu García, jehož excelentní Alba suverénně přehrával, a do španělského reprezentačního beka zajel na půli hřiště nevybíravým skluzem. Ošklivý zákrok přímo na kotník Alba s dávkou štěstí ustál bez vážnějšího zranění, hříšník putoval s červenou kartou na kontě po právu do šaten.

Od té chvíle již o vítězi utkání nebylo sporu a hosté již po zbytek večera s vidinou blížícího se osmifinále Ligy mistrů s Chelsea nikam nepospíchali. Nutno ovšem podotknout, že Malaga k potěše domácích fanoušků sympaticky bojovala alespoň o snížení skóre, obzvláště v případě hlavičky En-Nesiryho k němu vskutku neměla blízko.

Po změně stran bylo zapotřebí kvalitního výkonu brankáře Roberta, aby průběžné skóre nenabralo punc debaklu. Postupně v zakončení neuspěli Umtiti, Dembélé i Coutinho, ovšem barcelonské již nic z toho mrzet nemusí, neboť si vezou domů všechny body za výhru 2:0 a jsou opět o krok blíže titulu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Levante UD 0:1

10.03.2018 18:30

Góly: 79. Coke

Getafe před tímto duelem patřilo za pátý nejlepší celek LaLigy hrající před vlastními fanoušky. O to překvapivější tedy byla jeho porážka se zachraňujícím se Levante, které vyhrálo nejtěsnějším možným způsobem díky trefě Cokeho. Valencijský klub tak udělal výrazný krok k záchraně a odpoutal se od sestupového pásma na rozdíl čtyř bodů.

Domácí se sice drží ve středu tabulky, kde jim to vyhovuje, ale určitě ještě tajně chtějí zabojovat o Evropskou ligu. V posledních týdnech jako by však začali ztrácet půdu pod nohama, prohráli totiž už potřetí v uplynulých pěti kolech. Hosté mimochodem slavili svou ligovou výhru naposledy v listopadu roku 2017, čekali na ní tedy patnáct utkání v řadě!

Do první větší šance se propracovalo mužstvo z madridského předměstí, a to v 19. minutě. Jorge Molina z vyložené pozice trefil tyčku, k dorážce se ještě následně snažil dostat Ndiaye, ovšem do bezpečí stačil balón odvrátit obránce Coke. Pak se sám na hostující bránu řítil Ángel, jenže své sólo zakončil trestuhodně jen střelou vedle.

I nadále bylo Getafe aktivnějším týmem, soupeřova obrana si především neuměla poradit s dvojicí Ángel a Jorge Molina, jejichž spolupráce mohla slavit úspěch také ve 26. minutě, jenže druhý jmenovaný mířil jen mimo. Za Levante mohl udeřit v rámci první půle snad jen Ivi López, ovšem jeho pokus šest minut před obrátkou nebyl ani náhodou přesný.

Ve druhém poločase zase svěřenci trenéra Josého Bordaláse spálili velkou možnost. Ángel původně směřoval svou přihrávku na Ndiayeho, ten se nacházel v ofsajdu, ale všem jasně naznačil, že se do akce zapojit nechce. A tak zezadu vyběhl jako blesk z čistého nebe Jorge Molina, jehož musel vychytávat brankář Oier, a Ángel poté z dorážky jen přestřelil.

Jestli po většinu střetnutí měli domácí dění na hřišti pod kontrolou, rozhodně se nedá mluvit o tom, že by zvládli poslední čtvrthodinu. Již v 76. minutě měli velké štěstí, že Rober hlavičkoval pouze do břevna. V 79. minutě ovšem hosté přece rozhodli o svém vítězství, jelikož centr z rohového čtvrtkruhu od Iviho Lópeze usměrnil do sítě zcela nehlídaný Coke.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Valencia CF 0:2

10.03.2018 16:15

Góly: 25. Rodrigo, 68. Rodrigo

Valencii se podařilo díky dvěma brankám Rodriga skolit venku Sevillu, odpověděla nejlepším možným způsobem na vítězství Realu Madrid a přiblížila se třetí příčce znovu na rozdíl jediného bodu. Andaluský celek naopak zřejmě ztratit definitivně naději na to zabojovat o první čtyřku. Manko na jeho soupeře se totiž prohloubilo už na jedenáct bodů.

Pro domácí byla tohle jedinečná příležitost, jak aspoň nějakým způsobem ve zbývajících kolech zdramatizovat souboj o čtvrtou pozici, která s jistotou zaručuje Ligu mistrů pro příští sezónu. Jenže ve veledůležitém mači selhali. Poprvé po osmi ligových zápasech nedokázali vstřelit jedinou branku, a to byl ve finále ten hlavní kámen úrazu.

Hosté naopak potvrdili, že jejich nepovedený vstup do nového roku 2018 je definitivně zapomenut. V LaLize získali už své páté vítězství z posledních šesti utkání a upevnili si své postavení mezi nejlepšími čtyřmi celky. Nutno však podotknout, že v počtu střel na bránu i ve statistice držení míče za Sevillou poměrně značně zaostávali.

Hned zkraje utkání se Sevillistas dožadovali nařízení pokutového kopu. Nolito si v šestnáctce snažil odhodit bránícího Gabriela Paulistu, jenž trošku nešikovně zasáhl míč rukou, kterou měl od těla, každopádně sudí Ricardo De Burgos na bílou značku neukázal. Ve 21. minutě již Nolito vyslal štiplavou střelu pravačkou, brankáře Neta ale nepřekonal.

O čtyři minuty později naopak z ničeho nic udeřili Netopýři. Kondogbia ze středu pole vyslal dlouhý pas na pravou stranu, Rodrigo si balón posunul do vápna, a odtud zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. Vyrovnat se snažil po prudké přihrávce Layúna tečující Pablo Sarabia na bližší tyčce, nicméně Neto reflexivním zákrokem jednoruč zasáhl.

Sevilla pokračovala v útočení a tři minuty před obrátkou byla znovu velmi blízko úspěchu, Muriel se z hranice pokutového území pořádně opřel do míče, avšak ke své smůle trefil pouze břevno. Zkraje druhého dějství si Neto opět zachytal, z dálky na něj totiž zamířil Banega, a s nepříjemně plachtícím pokusem si poradil jen s vypětím všech svých sil.

A když se v 53. minutě neprosadil po standardce ani Lenglet, jenž rovněž jako většina jeho spoluhráčů ztroskotala na Netovi, jala se Valencia navýšit svůj náskok. Kondogbia v 68. minutě svou kolmicí uvolnil za obranu rozeběhnutého Rodriga, který ani tentokráte před gólmanem Sergiem Ricem nezaváhal a snadno ho překonal.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Madrid 1:2

10.03.2018 13:00

Góly: 50. Iván Ramis - 34. Cristiano Ronaldo, 84. Cristiano Ronaldo

Přestože se madridskému Realu na půdě Eibaru dlouho nedařilo potvrdit roli favorita a vlastní dobrou formu, nakonec obhájce ligového titulu dokázal na severu Španělska triumfovat v poměru 2:1. Mužem zápasu se stal jako obvykle v posledních týdnech Cristiano Ronaldo, jenž svou početnou sbírku obohatil o další dvě trefy.

Lépe do utkání vstoupili domácí, jenže své vytvořené šance nevyužili a místo toho zničehonic inkasovali po výtečné Modrićově přihrávce a Ronaldově zakončení. Na úvod druhé půle sice dokázal po rohovém kopu srovnat Ivan Ramis, jenže portugalský tahoun Realu si zbytek zápasu uzmul zpět pro sebe a po několika neúspěšných pokusech zvládl překonat výtečného brankáře Dmitroviće, čímž vrátil Realu vedení a celkově osmý vítězný zářez z posledních devíti zápasů napříč všemi soutěžemi. Ztráta madridských na vedoucí Barcelonu však nadále zůstává dvanáctibodová.

Eibar se do slavného soupeře pustil zhurta a hned v první minutě si vytvořil dokonce dvě slibné příležitosti v rychlém sledu za sebou. Capovu gólovou ránu ovšem stihl zablokovat Modrić a odražený míč poslal hlavičkující Pedro León příliš vysoko. Chvíli nato zaražené hosty mohl vytrestat Kike, avšak na povedený Inuiho centr těsně nedosáhl. Vytoužený průlom skóre záhy nepřinesla ani pohledná kombinace Jordána s Inuim, na jejímž konci si Kike pro změnu vylámal zuby na brankáři Navasovi.

Zatímco domácí zahazovali jednu slibnou šanci za druhou, soupeř byl o poznání nekompromisnější. Baleova rána si ještě na Dmitroviće nepřišla, ovšem po půlhodině hry vystihl Luka Modrić Arbillovu rozehrávku a perfektní kolmicí vybídl k zakončení Cristiana Ronalda, jenž se nemýlil. Hra Realu byla rázem uvolněnější, a ještě do přestávky musel Dmitrović tasit excelentní zákrok proti dalšímu pokusu Ronalda.

Stejně jako v případě první půle ovšem Eibar vstoupil na trávník lépe i po změně stran a tentokráte se již odměny za svou aktivitu dočkal. Escalanteho střílený centr přinutil Navase k vytěsnění míče na rohový kop, který následně Pedro León posadil přesně na hlavu volného Ramise a bylo vyrovnáno.

Odpověď hostí na sebe nenechala dlouho čekat. Nejaktivnějším střelcem Realu byl podle očekávání Ronaldo a nevedl si vůbec špatně, jenže Dmitrović jeho ránu gólových parametrů dokázal výtečným zásahem zneškodnit. Poté bylo pořádně horko i na druhé straně, když se aktivní Inui ocitl v zakončení takřka na hranici malého vápna, a přesto minul. Zato Cristiano Ronaldo sedm minut před koncem z obdobné pozice nezaváhal a tvrdou hlavičkou pod břevno z Carvajalova centru zařídil Realu vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Girona FC - Deportivo La Coruña 2:0

09.03.2018 21:00

Góly: 21. Cristhian Stuani, 57. Juanpe

Girona se momentálně dostala na příčku, ze které by pro příští ročník postoupila do Evropské ligy. Nováček, který si odbývá debut v LaLize, zažívá neuvěřitelnou sezónu, o které rozhodně ani zdaleka nemohl snít. Svěřenci Pabla Machína ukazují, že realita může překonat sci-fi. Katalánci proti pátečnímu soupeři vytasili své největší zbraně a pokračují ve své krasojízdě.

Domácí se ze začátku zápasu ujali iniciativy, drželi míč, ale k ničemu velkému se nedostali. Smrtelně zasáhli až v 21. minutě. Kdo jiný, než Cristhian Stuani, poslal míč do sítě Deportiva La Coruňa. Z levé stany přišel do vápna dlouhý centr, který hlavičkoval na branku jeden z útočících hráčů. Tento pokus dokázal Rubén Martínez vyrazit, ale s následnou dorážkou si snadno Cristian Stuani poradil.

Hosté se dostali do velkých kompilací, jelikož potřebují v boji o záchranu v LaLize každičký bod a nyní to s nimi moc dobře nevypadalo. Girona celkem pohodově bránila své vedení, protože se hosté prakticky k ničemu, ale opravdu k ničemu nedostali. Až v závěru poločasu jsme se mohli dočkat vyrovnání. Z levé strany přišel centr.

K hlavičce se dostal Celso Borges, ale míč byl ještě tečovaný, takže branka ohrožena nebyla a obránce míč následně odkopl. Do šaten se tedy odcházelo za průběžného skóre 1:0. V 50. minutě se o zvýšení jednobrankového náskoku mohl dostat Pablo Maffeo. Ten po rychlé akci zakončoval dalekonosnou střelou zprava a donutil Martíneze k výtečnému zákroku. O sedm minut později se však skóre měnilo.

Do vápna hostů přišel další centr, na který si tentokráte naskočil Juanpe a míč poslal až do sítě Deportiva. To se ve druhé polovině neprobojovalo k větší gólovce, proto se muselo smířit, že domů odjede bez beru. A zcela zaslouženě, protože lepším mančaftem v tomto utkání byla Girona.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona28226072:1372
2.Atlético Madrid28197248:1264
3.Real Madrid28176567:3057
4.Valencia CF28175654:3056
5.Sevilla FC281431136:4245
6.Villarreal CF281351038:3244
7.Girona FC28127940:3643
8.Real Betis281241246:5340
9.SD Eibar281161135:4139
10.Celta Vigo281151245:4238
11.Getafe CF28991033:2636
12.Athletic Bilbao28811929:3135
13.Espanyol Barcelona28811926:3435
14.Real Sociedad28961350:5033
15.CD Leganés28961323:3433
16.Deportivo Alavés281011725:4231
17.Levante UD284121223:4224
18.UD Las Palmas28551820:5720
19.Deportivo La Coruña28471725:5919
20.Málaga CF28342116:4513

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (619)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Girona

Reagovat
REPLIKATOR

Girona

Reagovat
Spalovač šancí

Deportivo

Reagovat
X-bano-X

A šťukou súťaže sa stáva *I*ON*

Reagovat
Bastaron

Stuani

Reagovat
Al Capone

Nikdy, ale nikdy neodepisujte Krále

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo od 1.1.2018 je úplne iným futbalistom

Reagovat
Honza Matoušek

Forma zpátky na ideální část sezony.

Reagovat
teenz

Král.

Reagovat
Israha

Že Benzema a Bale mají v průměru jeden dobrý zápas na tři až pět špatných, to bohužel nepřekvapí. Že Isco neudrží formu po celou sezonu taky ne. Ale co mě nemile překvapuje, je letošní nekvalita Kroose. Že neběhá a moc nemaká dozadu, to se tak nějak u něj bere jako prvek hry, konec konců od toho má za prdelí Casemira. Ale letos je i jeho příspěvek ke kontrole středu pole, dirigování tempa, vytváření šancí a kvalitního zahrávání standardek těžce pod jeho standardy. Ten tým bez něj nehraje nijak výrazně hůř než s ním . Přijde mi málo motivovaný, nebaví ho to, jako by už si v Realu neměl moc co dokázat. Zidane by ho buď měl nějak vybičovat k návratu ke kvalitě, kterou předváděl dříve, a nebo by se měly vyslechnout nabídky za něj. Co je pak platné, že je na svém postě světový top, když nějak nejeví zájem to v Realu nadále prokazovat.

Reagovat
teenz

Jak by mohl Isco udržet kvalitu, když střídá nebo dohrává poslední minuty.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt ma mraky minut. A krome par zapasu velka nuda. Loni mel aspon obdobi 2 mesice ze byl nejlepsi na svete....zapasy ho stoji hodne sil, napada stopery a vraci se dozadu, coz jde ruku v ruce s totalni nekvalitou a neschopbosti Karima. Bohuzel se letos seslo vice faktoru...

Reagovat
Israha

Vazquéz, Kovačič nebo Asensio to více či méně dokáží, i když naskakují z lavičky a nehrají pravidelně základ. Stejně tak např. Modrič, který se po každém zranění vrátí do hry ve formě, jakou měl předtím. Dokázal to loni i James, který z lavičky vždy býval produktivní a když šel do základu, hrál svůj standard. Jasně, že to tu Iscovu neformu vysvětluje, to bezesporu...ale neomlouvá. Špičkový hráč, který hraje v Realu Madrid, by si měl být schopen udržet výkonnost i přes nižší vytížení.

Reagovat
teenz

Rozumim, ale podle mě je Isco přesně ten hráč, kterej potřebuje dlouhodobou důvěru, aby se nastartoval ke špičkovým výkonům.

Reagovat
Israha

Může být. Problém je, že v Realu, kde se každá bodová ztráta zásadním způsobem počítá a kde čeká na šanci řada hladových hráčů z lavičky, na takové rozehrávání se za chodu není úplně prostor . Byť uznávám, že letos to má Isco těžší v tom, že zbytek ofenzivy se v průběhu sezony s těmi výkyvy (či stabilní neformou) potýká taky, takže ho moc nemá kdo potáhnout. Taky proto výše píšu, že špatné výkony Kroose jsou daleko větší problém.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

No....momentalne vidime Karima, ktery si nedokaze udrzet vykonnost ani po jasne naklonosti od Zidana a Pereze a odstrelovani jeho konkurentu.

Celkove je mi tak trochu lito i Cristiana. Ve 33 letech stale svetova spicka a kolem neho se plahoci bezradny Karim a Gareth, co uz ani neni do tech nejtezsich zapasu sezony. Hrat misto nich Asensio/Lucas a treba Mariano, jsme tymove jinde. Teprve 30 let ci mene a zazivaji nejhorsi sezony sve kariery...

Reagovat
Israha

No proto je taky v tom úplně prvním příspěvku zmiňuji v naprosto stejném kontextu.

Reagovat
vilp

Co pořád všichni máte s tím Marianem? Vždyť to není vůbec hráč pro Real.

Reagovat
Kokesh

Treba....

Reagovat
Israha

Do základu aktuálně ne, ale jako dvojka na hrot by byl k nezaplacení. On není kdovíjaký fotbalista, ale má perfektní nasazení, hlad po gólech a čuch na pozice ve vápně, což v Lyonu prokazuje. V momentech, kdy se Karim motá někde u lajny nebo na středu, a Mayoral anonymně bez pohybu stojí za obráncema, by právě takovýto element z lavičky byl neocenitelný.

Reagovat
Kokesh

Ono ani Icardi neni idealni, ale momentalne by ho brali snad vsichni. Mariano neni Kane za 200+, je to hrac zadarmo s kterym by se v RM zachazelo jako se smetim/coz je enormni skoda. I tak dokazal hrat skvele zadama k brane, rychlostni typ, slusna technika a strela, mlady, pracovity, obrovske nasazeni a chtic neco dokazat/to mi treba strasne chybi u Moraty. Takova ta "sprostost" a sobeckost, co mel kdysi Jese.

Cokoliv je lepsiho, nez letosni Karim.

Reagovat
Israha

Ta poslední věta je trefná. Nicméně vyvalit težké prachy do Icardiho, který na to podle mě nemá zrovna tak, mi nepřijde jako dobré řešení. Posun oproti Benzemovi asi ano, ale imho ne dostatečně velký. Nicméně pokud se zbavit Benzemy, tak nutně musí přijít útočníci dva. A jeden z nich klidně ať je ten Mariano.

Reagovat
maxton

Benzema uz nema ako hlavnu napln jeho prace davat goly, tie sa rozdeluju na Cristiano a ti ostatni. Urcite nechcem mat v zostave hrotového utocnika co bude cakat na finalnu prihravku a kombinacne bude mimo, na to uz tam je teraz Ronaldo. Benzema pracuje na neho, viac sa zapaja do kombinacie. Takze urcite nie Icardiho. Na Benzemovej pozicii si myslim, ze by bol super Hazard

Reagovat
Israha

Proto říkám při odchodu Benzemy dva útočníky a jednoho tohoto typu.

Reagovat
vilp

Dvojka možná tak ke konci na 10 minut, když prohráváš a posíláš do vápna jeden balon za druhým. Jinak je to pro velkoklub (kór pro španělský) podobně nepoužitelný hráč jako třeba Batshuayi.

Reagovat
Kokesh

Kazdy hrac si zaslouzi svou sanci. I Chicarito nebo Adebayor si svou misi skvele splnili, i kdyz na Real v zivote nemeli. V kazdem zapase se bil jako lev, chtel zustat i pres dalsi nabidky v pulce sezony. Dalo se ocekavat, ze pujde herne pujde nahoru, takovy prodej za smesnych 8 mega kdyz nemame druheho utocnika je neco neuveritelnyho. Nikde nepisu, ze je lepsi jak Karim, ale v letosni sezone by klidne mohl byt na jeho miste on...

Reagovat
vilp

Bil se, ale technicky zaostával a herní inteligence taky moc nepobral. A kdyby zůstal, tak by toho nahrál asi tolik jako Mayoral.

Reagovat
Kokesh

Timhle zaostaval i Alvaro. A nyni bych nerekl, ze za Zidana kdy pereme jeden centr za druhym do vapna, bude Morata ci Mariano horsi volbou, nez desitkovy trapici se Karim.

Reagovat
Israha

Přínos takovéhoto typu útočníka pro hru může být dost důležitý, i když třeba nejde o vyloženého technika a herního myslitele. Stačí se podívat, jak v Atléticu Griezmann neskutečně těží z téhleté fyzické a bojovné hry Costy.

Reagovat
smazaný uživatel

6. Zlata lopta sa blizi.

CR>Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to že až do ledna měl v Lize 2 góly to už je jedno co Kdyz Real vypadne z LM tak ten Ballon D'Or asi těžko prijde. (Viz. Messi Minulej rok)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád jsou ve hře že... je to pořád možné

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že jsou bez šance, pořad jsou velký favorit na zisk hattricku v LM, ale už ten domácí zapas s PSG měli docela štestí, a nebýt zranění Neymara, buhvi jak by dopadli v Paříži. Myslim si, ze ted dostat rozjetej Bayern nebo City, tak budou mit dost zpocený záda i doma na bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

No Real je schopnej to ušmudlit, ale kdo ví...

Reagovat
Dayman

lžeš

Reagovat
ADM

Tento rok je hromada možností ako to dopadne. Ak Real LM vyhrá, tak to môžte nakladať na CR za barák. Ak Real vypadne, Barcelona vyhrá pohár a ligu, a zájde ďaleko v LM, Messi bude blízko. Ak Messi vyhrá LM, má ju on. Ak Ronaldo nevyhrá nič, Messi vyhrá ligu a pohár a Neymar MS, vyhrá ju Messi (2014 buď príkladom). Ak nevyhrá nikto nič, vyhrá ju Ronaldo za najlepší marketing. No, je to ešte celkom otvorené

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Billy McClane

Prosim o akom marketingu sa tu vlastne stale hovori?

Reagovat
ADM

Tak uz Beckham bol znacka. CR si myslim, ze je este vacsi pojem v tomto smere

Reagovat
Billy McClane

To my chce ako niekto tvrdit ze Messi je mensia znacka ako CR a preto ma CR v boji o zlatu loptu nejaku vyhodu ?

Reagovat
ADM

Však to bolo dosť nadnesené, v prvom rade. Ale v podstate áno, ja osobne si myslím že globálne je CR väčšia značka ako Messi, čo sa týka mimofotbalových aktivít. Či má vďaka tomu výhodu v GB neviem, to bola len provokácia..

Reagovat
valloire

a komu tím prospěješ tou provokací co?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediná výmluva, kterou culés vymysleli proč Ronaldo vyhrává zlaté míče. Moc nápadití nejsou no.

Reagovat
roberos

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
CR7RONALDO

Zlatá lopta sa počíta za kalendárny rok a rok 2018 má Ronaldo zatiaľ výborný. A ak náhodou vyhrá ligu majstrov aj MS, tak nieje o čom.

Reagovat
smazaný uživatel

V MS skončí nejlíp 3 ve skupině jako vždy.

Reagovat
ciernyribiz

letos budu portugalci majstri svete, tipoval som ich na majstra europy co s prehladom vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

S přehledem vyhráli ? ve skupině byli až třetí ( nevyhráli ani jednou) a postoupili jen díky tomu, že poprvé postupoval i třetí tým ! A další zápasy chytli sračky a vyhráli jen jeden zápas v normální hrací době . To je u tebe s přehledem ?!!!! nepiš tady blábol

Reagovat
valloire

to je v suchym triku

Reagovat
ciernyribiz

francia, chorvatsko su sracky? ano vyhrali s prehladom pretoze ani raz neprehrali v skupine, skusene muzstvo vie ze mu stacia 3 remizy a akoze vyhra po predlzeni alebo penaltach sa nepocita? absolutne zasluzene vitazstvo...podla tvojej hlupej logiky by chudaci nemci mali vratit striebro z OH pretoze 3z 5 zapasov vyhrali po predlzeni a dokonca aj po najazdoch tak to je vrchol ze si to vobec dovolili ale co potom Rusi ich zlato neplati pretoze prehrali s nasimi bruslicmi tak to je skandal podla logiky robertkosa by sa kludne mohol olympijsky turnaj zopakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, on i kdyby Ronaldo hral za Dolní Měcholupy tak tady budete tvrdit že je to zkušené mužstvo a ví že jim k záchraně stačí 15 bodů. Jste jak zaseklý desky.

Řecko je víc zaslouženější vítěz ME než Portugalci.

Reagovat
valloire

Ne není. Zkušený tým ví přesně, jak má hrát, aby vyhrál. Má totiž zkušené hráče v čele s tím nejzkušenějším, Králem světového fotbalu. Řecko nikoho takového nemělo a tak to vyhráli houmrem.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, Portugalci jsou nejodpornější vítězové všech dob ve všech vesmírech.

Reagovat
valloire

Právěže nejsympatičtější vítěz poslední doby od dob Brazílie 02. Tady je vidět, že tomu vůbec nerozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tady je vidět něco úplně jinýho.

Reagovat
ciernyribiz

presne vie kazde skusene muzstvo ze mu stacia 3 remizy v skupine a aj tak postupia, ale to vedia iba skusene muzstva lebo vedia ze tak posetria sily do dalsich zapasov

Reagovat
ciernyribiz

a len na zaklade toho ze si cirkusant tk budes tvrdit to co tvrdis ze greci su zasluzenejsi majstri ako portugalci, a neuznas uspech portugalska a to sa nenaslo ziadne muzstvo opakujem ZIADNE ktore by bolo schopne ich porazit tak kto si to viac zasluzil? niekto kto prehral 2 zapasy? niie nie a urcite ak by to klukum z Mecholup stacilo urcite by boli skusene muzstvo ak mali taky predsezonny ciel zachranu tak skusene muzstvo vzdy ziska tolko bodov kolko potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkusan jsi ty, a ano neuznavam je jako viteze, protoze jsem nadaval na novy system i pred Eurem, tak mi lezi v zaludku ze ze 4 clenne skupiny postoupi 3 tymy. Slovy ze ČTYŘ členné skupiny poustoupí TŘI týmy.

Reagovat
valloire

Tak neuznáváš....Ale uznej, že kdyby postupovali jenom dva týmy, slovy DVA týmy, tak zkušený tým jako je Portugalsko v čele s Králem, by v klidu postoupilo. To uznáš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No nepostoupilo, protože nebyli schopni nikoho porazit.

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví, že.....pokračovat netřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

prohráváš na penalty.

Reagovat
valloire

k penaltám vůbec nedošlo

Reagovat
valloire

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Podzim je v minulém zlatém míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Čemu se směješ vosle? A není snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu, jak si pořád všichni upravují, kdy se má hlasovat, jak se má hlasovat, jaké góly se berou, který měsíc se počítá.

V březnu všem jebe okolo ceny, která se dává koncem roku.

Reagovat
valloire

Dobrá....to se dá. Jelikož je GB za rok, mělo by to bejt za rok že. No a je březen a je brzo a jsou to všechno zatím spekulace. Mě zajímá LM a MS. GB apod. je navíc. Spíš se bavím, jak to cules sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jak měl Messi náskok dva míče jsem psal, že nejlepší by bylo, kdyby skončili remízou v počtu zlatých míčů.

Oba mají své fandy. Dva naprosto odlišné tábory, které budou tvrdit, že ten či onen je nejlepší děj se co děj. Já to budu tvrdit o Messim, ty o Ronaldovi a remíza by byla krásné ukončení té jejich naprosté dominance.

Reagovat
valloire

Zázrak. Já a Bola jsme se shodli. Podepisuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by se vic libilo kdyby Ronaldo vyhral o jeden

Reagovat
technecium

A já zas říkám, že Ronaldo si zasloužil jen jeden a ostatní měl brát Messi

Reagovat
valloire

hovoříš zmateně, jsi nemocný?

Reagovat
ciernyribiz

tebe j*be cely rok a akotak ti to tolerujeme tak toleruj tych ktorym iba v breznu

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
valloire

jo, to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave! Teraz je treti najlepsi strelec ligy a na toho chuja straca uz len 6 golov co je obdivuhodne s ohladom na to aky mu CR dal naskok na zaciatku sezony. To ze mal tak dlho len 2 goly a teraz ma 18 a sam v suchom triku vyhral osemfinale LM je dokaz aky uzasny rok zatial zaziva a po tom co ho uz kazdy odpisal si s vami pekne vytiera rit do sucha a je to radost sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa smiali fans Barcelony aj ked niekto pred par rokmi napisal ze CR messiho v pocte zlatych lopt este dobehne a aha tak sa stalo. Za 2018 suverenne CR>Messi takze ste v riti

Reagovat
smazaný uživatel

počkat.. ty to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

"Za 2018 suverenne CR>Messi" - tohle snad nemůžeš myslet vážně.. prosím řekni, že ne

Reagovat
roberos

Ronaldo herně průměr ale pak dá pár gólů a fans Realu mu hned dávají GB ale nekoukají na to, že hraje většinu zápasů sračku . A navíc ty jeho laciné góly - kdy obránci ho nechávají úplně volného a nebo naběhnout a nikdo si ho nevšímá. Kdysi se hrála osobní obrana a to by byl jeho konec ! kolik by asi dal gólů - polovonu nebo míň ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, treneri si lamou hlavu nad tim jak Ronalda zastavit a pritom je to tak jednoduchy. Proc na to jeste neprisli? Kamo, tebe je tady na EF normalne skoda. Ty patris na lavicku nejakyho velkoklubu..

Reagovat
SIRBRANIKE

No ale uznaj sám, že občas je to až komické, že ho nechajú vo vápne volného. Mne to hlava nebere. Ak som obránca tak si asi budem takého zabijáka strážit.

Reagovat
teenz

Nebo to je jeho herní inteligencí, že vám "příjde" volný?

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, je to celosvetova konspirace. Ronaldo je ve skutecnosti hrac na urovni preboru, ale svetova elita se rozhodla, ze Messi musi mit nejakyho konkurenta. Obranci vsech tymu jsou v tom namoceny taky a Ronalda zamerne nenapadne poustej do sanci.

Reagovat
ADM

kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

hajzlové

Reagovat
teenz

Reagovat
10FKK

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ja son bol tiez prekvapeny ked vyhral poslednu GB za kolektivne trofeje + presne rovnaky nepresvedcivy herny prejav ako si popisal + totalne sokujucu mizeriu celu prvu polku novej sezony. Preto uz viem ze ak by hral to co teraz a vyhral by LM tak to moze kludne na dalsiu GB stacit.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom se shodneme, že to Neymar nebude

Reagovat
puji

Ramos se posral.

Reagovat
puji

Zinedine Zidane ze nepřítomnosti Sergia Ramosa během několika minut zápasu s Eibarem:

"Nic zvláštního." Doslova se posral a musel jít do koupelny. "

Reagovat
valloire

Tě to nějak fascinuje....ty nekakáš?

Reagovat
puji

kakám ale ne do trenek.

Reagovat
maxton

to su tie zradne mokre prdy no, skuseny hrac vie kedy si moze dovolit sa dosrat aby neohrozil vitazstvo timu

Reagovat
valloire
Reagovat
Switchback

jak pokračovala ta akce?

Reagovat
valloire

to už je irelevantní, Královský zásah to přebíjí

Reagovat
vilp

Napral to do obránce.

Reagovat
roberos

Jako vždy

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

haha pekné.. ale taky by mě zajímalo, jak vypadala ta střela

Reagovat
Kokesh

Zblokovana. Mel to palit po prvnim pokopnuti, levou ma skvelou...nebo nahravat Garethovi. Ale pekna vsuvka...

Reagovat
smazaný uživatel

on si to hodil na pravou?

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
roberos

Král ano - ale v zahazování šanc í

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom speciálního? I já sám dokážu mnohem lepší věci.

Reagovat
valloire

Messi to neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by zvládl kdejakej mladší žák.

Reagovat
valloire

to jo, ale Messi to neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by si to sklapnul metr před hráče a šel na bránu. Ne jako Ronaldo, který si to sklapne 5 metrů mimo a pak pálí vedle.

Jinak proč všude taháš Messiho? Ty z něj musíš mít fobii.

Reagovat
valloire

Messi to nikdy neudělal, protože to neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč něco dělat, když máš lepší možnosti? Taky můžu říct, že Ronaldo neumí obejít 3+ hráče, protože to nikdy neudělal.

Reagovat
valloire

Messi jenom hystericky běží a nikoho neobchází. To vypadá jinak. Takže to neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je moc i na mě.

Reagovat
valloire

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ještě v domově důchodců nemáte večerku dědo?

Reagovat
valloire

Já nikdy nemám večerku. Ale co ty ještě zde? Maminka to ví?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš vůči Messimu slušný komplexy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hystericky si běži pro devátý LaLigový titul. Nikoho neobchází, jde si pro něj hezky napřímo. Tak to je. A jde mu to dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

A odkud to dokazes? Z mista nebo ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Pekne, pripomenulo mi to Ronaldinha a jeho prihrávku chrbtom (zádama )

Reagovat
valloire

to jsou záblesky geniality

Reagovat
vilp
Reagovat
valloire

toho chci, budu mít novýho mazlíka

Reagovat
teenz

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

Horší než Pavel Kuka proti Rusku

Reagovat
Baronne

Sergio Ramos je rekordmanem španělské ligy v počtu karet a na trávníku dočasně chyběl i dnes, tentokráte se ovšem nejednalo o disciplinární důvod. Obránce Realu Madrid v 73. minutě duelu na půdě Eibaru zamířil do kabin, jelikož potřeboval na "velkou", Bílý balet tou dobou měl už dostřídáno a pět minut musel hrát v oslabení, než se jeho kapitán vrátil zpět a dohrál utkání, v němž jeho tým vyhrál 2:1.

Reagovat
Andis

Reagovat
ADM

Reagovat
celeb

proste sa na to vysral

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlepší komentář zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 minut se asi moc nevysral...

Reagovat
TopinB

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ciernyribiz

zaujimave ze som si to nevsimol pocas zapasu a to som nebol kakat a sokujuce je ze ani komentator

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já se na to musím dívat pořád dokola, to je prostě neuvěřitelný.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mercury

Reagovat
ADM

Hrozný sympoš tento hráčik ..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné

Reagovat
Gazdo

Wtf the fuck

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
janinho

https://goo.gl/images/CBnTmh

toto je asi maximum co sa v saskovani da dosiahnuť zaza ked skončí tak musi mat nejake rozlúčkové dvd "Best of Zaza"

Reagovat
Phillipinho

Valencie pristi rok v LM. Kondogbia s takovyma vykonama musi jet na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Kondo a Rodrigo neskutečný, kdo by to před sezonou řekl...vyhrát na Seville, to nepamatuju strašně jsme si pomohli do LM

Reagovat
Black Jagir

Musíme poděkovat Montellovi, že je matlák.

Reagovat
Israha

Absolutně žádná herní strategie, všechno na náhodu. Marcelino si ho takticky namazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Môžme oslavovať postup do Ligy majstrov 11 kol pred koncom ligy. Kto by to bol pred sezónou povedal? Ja určite nie.

Reagovat
Black Jagir

Btw. Rodrigo překonal své střelecké ligové maximum

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANO JE MOMENTÁLNĚ NEJLEPŠÍM STŘELCEM EVROPY V AKTUÁLNÍ SEZÓNĚ DAL 33 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že má "slabú" sezónu, vcelku slušné

Reagovat
valloire

Tak Král si i ve své slabší sezoně hraje svou vlastní ligu a ostatním jenom trapně připomíná jejich vlastní nedokonalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane 35g a Cavani 33g...

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile 33g

Reagovat
valloire

No on má nejlepší průměr, o 7 zápasů míň než Messi a o gól víc. A to ještě si Messi nahoní góly na těch slabších a CR s nima odpočívá. Není o čem.

Reagovat
Majk91

Messimu ale nikto nepripravuje goly pred prazdnu branu ako na podnose

Reagovat
valloire

deska !!! vypnout !!!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Příště si ty informace líp ověř

Reagovat
roberos

A co hrál 5 měsíců předtím - sračku a teď jen 2 měsíce dává góly ale herně je průměr - je to jen přihrát spoluhráčí a mazat do vápna ! To je nějaká super hra ? Tak to měl Gerd Muller dostat 7 GB ! on nepotřeboval 8 -10 střel na gól . Je Úžasné čísttady ty keci o CR jaký je borec když mu to tam 2 měsíce padá ale co těch měsíců předtím ?!

Reagovat
valloire
Reagovat
roberos

Něco nevého by nebylo ? Nebylo protože není kde brát.

Reagovat
valloire
Reagovat
SIRBRANIKE

Frajer, ale z 10 akcí boli len 2 za Real. Nechápem prečo to už nerobí. Taká vec hráčovi obrovsky zdvihne sbavedomie, drzá kreatívna hravost.

Inak videl som čo robieva Messi na trénigoch a vobec som nechápal čo sa deje. On vie s loptou rovnaké veci ako Dinho, Neymar a v zápasoch to nerobí. Škoda mohli by s Christianom nádherne bavit.

Reagovat
valloire

Trénink je tréninik. Zápas je něco jinýho. Holt oba už v zápasech nedělají zbytečný věci, i když tohle zbytečný nebylo neb se dostal přes hráče do šance. messiho jsem právě málokdy viděl dělat věci jako Ronaldinho nebo dřív CR.

Reagovat
smazaný uživatel

O čem to zase mluvíš, CR nikdy neměl a nemá driblink jako Leo, jak ho vubec muzes srovnavat s Messim nebo s Ronaldinhem v tomhle aspektu. I za ManU tam dělal zbytečné pohyby nohama, které nevedli vůbec k ničemu. Ronaldinho to dělal efektně a efektivně, Messi to dělá efektivně s neuvěřitelným klamáním těla. Ronaldo to neděla tak ani tak. Vždyť na tom videu neobešel víc než 1 hráče, jestli teda vůbec obešel i toho jednoho. Uz se spokojte s tim, ze je to jenom strelec.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Dřív dělal věci, který Messi nikdy nedělal, protže je prostě neumí. Má nízký těžiště a z toho těžiště těží. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nikdy nedělal nic co by někdo neuměl, i v ManU měl svojí kopii v podobě Naniho. Jediný v čem vyniká jsou hlavičky, a to jen díky svojí postavě. Nic víc. Leo je jinde.

Reagovat
valloire

Tak Leo je v nemocnici, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

i v tomhle má navrch.

Reagovat
valloire

to je to jediný poslední léta

Reagovat
smazaný uživatel

4>3

Reagovat
smazaný uživatel

Manzelka> dalsi modelka v řadě.

Reagovat
roberos

Reagovat
Baronne

Protože umí obehrát hráče jinak, přímočařejc a efektivnějc.. Ne proto že by je neuměl, ale protože pro něj jsou prostě zbytečný.

Reagovat
valloire

Jediný v čem vyniká je tohle, a to jen díky svojí postavě. Nic víc. Ronaldo je jinde.

Reagovat
Baronne

Vole , oba víme že to neni pravda!

Reagovat
valloire

Slovy tvýho kolegy, Ronaldo má skvělý hlavičky jenom díky postavě, tak proč by nemohl mít Messi skvělý pokrytí míče taky jenom díky postavě....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi i líp střílí díky svě postavě, rychleji přemýšlí díky své postavě, líp přihrává díky své postavě. Ta postava má značný efekt.

Reagovat
valloire

Tak zase se vrátíme na zem....Messi líp nestřílí....a má efekt, že tomu prďolovi je těžký balon vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stříli a o dost.

Reagovat
valloire

Tak ať to teda předvede tam, kde je to nejvíc žádoucí. V závěru LM a MS. Pak to odvolam.

Reagovat
smazaný uživatel

No je si počkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mrkni na Messiho primaky a Ronaldove.

Reagovat
10FKK

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Coke po vsech tech peripetiich.

Reagovat
LAM

Druhej poločas jsme se na to pěkně vyprdli.Nejlíp jsme hráli když byla 11vs11,pak už jen udržovačka,ale hlavní je výhra.Dembeleho cýkon potěšil a snad bude na Chelsea v základu.

Teď hlavně pořádně připravit na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele by mohl vyvážit Iniestovu absenci.

Reagovat
ADM

Dembele MOTM. Suarez mi po dlhšej dobe pil krv svojim spravanim, s Coutinhom sa navyše hrali na Neymara s Messim ale niekedy som si chcel vyškriabať oči Snáď to vyladia..

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak Dembele asi nebude druhý Bale...

Reagovat
ADM

Od začiatku som si ale myslel, že Mbappe bude väčšie delo, no ked má Dembs tieto svoje svetlé chvílky tak ma neprestáva udivovať..snád pojdu obaja na MS a ukážu sa

Reagovat
Gazdo

Mbappe je hype

Reagovat
ADM

To nie, ale ak to dopracujú obaja vysoko, tak sa o pár rokov dočkáme podobných hádok ako pri CR a Messi. Mbappe je očividne koncový hráč, ktorému hodíš loptu a on to tam už nejako pretlačí, zatiaľ čo Dembs má dribling + prihrávku..

Reagovat
Gazdo

No to je mozne ale ani jeden nikdy nedosiahne kvalit tychto dvoch to si dovolim tvrdit s kludnym svedomim uz teraz

Reagovat
ADM

To nikto ani netvrdi. Navyse by ma viac ako prekvapilo, keby sme sa dockali ery hned dvojice podobne kvalitnych hracov v najblizsich 30 rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe ma taky mraky asistenci a to i pres to, ze hraje v PSG z kridla

Reagovat
vilp

https://tinyurl.com/yanhd8hv

Mbappé má všechno.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dembélé je kreativnější, Mbappé naopak lepší v zakončení. Každopádně to měl Dembélé zatím mnohem těžší, jelikož je během tří let ve třetím klubu a třetí zemi. Já jsem o Dembouzovi přesvědčen, že je to skvělý hráč, definitivně mě v tom utvrdil rozhovor s Tuchelem, který o něm úplně básnil, jak kreativní dokáže být. Bohužel potřebuje pomoct zhlediska profesionality, tam má velký mezery a projevuje se, že to lidsky nebude žádný Einstein. Nás může těšit zejména to, že aspoň herní inteligenci má na vysoký úrovni. A to si ještě myslím, že nejsilnější je na AM, pak LW a až nakonec RW.

Reagovat
ADM

Hmm, takže hovoríš Dembele - Bus - Coutinho, Suarez - Messi - Griezmann a na konci sezony skore 150:75 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka toho jak vnimas Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

pozitivum - 3 body, alba zije, cisty konto, ous se do toho dostava(?)

negativum - po cerveny, spousta zbytecnych chyb, jako by se to melo samo dohrat, suarez solista, suprmarna koncovka

Reagovat
valloire

bílá stránka?

Reagovat
ADM

Možno na tretíkrát to už vynde.

Reagovat
valloire

jj, bílá barva je nejlepší....barva Královského klubu

Reagovat
smazaný uživatel

barva kapitulace.

Reagovat
valloire

Barvy čistoty a gentlemanství. To ale pruhovanej klaun nepochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ji v Realu nosí na sobě takové špíny?

Reagovat
valloire

Bude to tím, že nikdo takový v Realu nikdy nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Skor farba najvacsieho z najvacsich

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ale nemá bílé dresy...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Akú šancu na postup dávate Seville cez MU v LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

60%

Reagovat
smazaný uživatel

30%

Reagovat
Frick

OT - Ronaldo nikdy nevyhrál LM? To jsem až doteď nevědel, Chjo, co já všechno nevim.

Reagovat
valloire

nevyhrál no

Reagovat
roberos

Celoživotní sestřih nej akcí CR zvládne Messi za jeden nebo dva zápasy. Dej jsem jak CR obejde 3-4 hráče nebo jak pošle načechranej oblouček za obranu přímo na nohu spoluhráče apod. Není kde brát viď ? ty přešlapovačky Cr s ktarýma nikoho neobejde sem už necpi .

Reagovat
valloire

Ronaldo - nejlepší driblér po Pelém.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
roberos

Ten driblovat tak si zláme hnáty. Buď soudnej CR žádný driblink nemá

Reagovat
PP

brazilský Ronaldo možná..

Reagovat
Frick

žabař Co myslíte, naplnil svůj potenciál 100%?

Reagovat
valloire

Nebejt zranění tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Toto je najdebilnejšie porovnanie ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapem, ze si Messiho branis zvlast ked ste cca 80 rokov mali akurát tak na trofeje 3. kategorie

Reagovat
ADM

Nema to vyznam, radsej ti tu necham recept na skvelu omeletu

3 vajcia

100g syra

Kusok masla

Korenie Spagety od Vitany a sol

Vajcia zmiesas s koreninami, vylejes velmi tenku vrstvu (nie na horucu panvicu), robis na miernom olameni, ked je to uz ako tak urobene, prihodis syr, prelozis a cakas kym sa rozpusti. Opakujes kym ti nedojdu vajicka. Ma to byt vlacne, ziadne zhorene cierne vyschnute amaterske omelety

Reagovat
valloire

Reagovat
tunkic

Reagovat
PP

nebál bych se použít na drobno nakrájenou oravskou slaninu ihned po vylití vajíček na pánev..

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10FKK

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Soudě dle té předposlední ingredience to asi skvělá omeleta moc nebude

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=OQyRuOEKfVk

Je to fakt dobré ... ak narážas na to korenie Špagety, čudoval by si sa aku fajn chuť to tam spravi. Základ v tom korení tvorí cibula, cesnak, paprika, paradajka tuším, takže to príjemne potlači charakteristickú chuť vajec, ktorú až tak uplne neoblubujem, ale toto je cesta ako do seba dokážem pravidelne vajcia dostať

Reagovat
CHONG

To je super no, dělat omeletu a snažit se potlačit chuť vajec

Jinak já tady tyhle šmakulády neuznávám, když odhlídnu od toho, že špagety koření do omelety dává asi takový smysl, jako šlehačka na utopence, tak když se člověk rozhodne vařit a ještě to prezentovat, tak to má být z autentických surovin, jinými slovy, kup si cibuli, česnek a rajčata, ne chemickou sračku od Vitany

Reagovat
ADM

To je zas kopa zbytocneho mudrovania

Reagovat
CHONG

Když se někoho snažíš setřít tím, že mu místo další diskuze poskytneš recept, tak by ten recept aspoň nemusel být sračka

Reagovat
ADM

Som rad, ze si ho najprv skusil a potom hodnotis

Reagovat
CHONG

Jako promiň, ale sypat do omelety špagety koření od Vitany, abych potlačil chuť vajec, to ani nemusím chutnat, abych si o tom udělal obrázek

Reagovat
ADM

Tento recept je ocividne urceny ludom ako ja, ktory do seba potrebuju dostat bielkoviny a necitit pri tom autenticku chut vajec, proste ho skipni

Reagovat
CHONG

OK beru, akorát to zkus nenazývat skvělou omeletou, ale třeba bílkovinovou kořeněnou hmotou bez vaječné chuti

Reagovat
Jordi Alba

Má ho zabít chemická sračka nebo utopenec? To snad vyjde nastejno.

Reagovat
CHONG

No, když si uděláš utopence doma sám a nežereš jich dvacet za týden, tak bych se teda daleko víc obával té chemické sračky (o chuti nemluvně)

Reagovat
Jordi Alba

Jako asi jo, ale nevim teda. To by byl těžkej výběr si dát buď utopence nebo omeletu se špagetama.

Reagovat
CHONG

Ne se špagetama, s kořením špagety od Vitany. Vůbec z toho, že existuje něco jako průmyslově vyráběné špagety koření se mi chce blít.

Reagovat
Jordi Alba

Nojono, já bych to nežral.

Reagovat
ADM

Citlivky

Reagovat
CHONG

Vždyť je to strašné, když si chci udělat špagety, tak si udělám omáčku z rajčat a pochutnám si a rozhodně to nebudu sypat nějakou sračkou ze sáčku smíchanou kdo ví z čeho.

Reagovat
ADM

Chapem, napisal si to uz minimalne 3x

Reagovat
CHONG

Prostě mě to hrozně sere, všechny tyhle šmakulády jsou pro mě symbolem lenosti a diletantství, kdy líné prasata radši žerou hnoje, než aby věnovali trošičku úsilí tomu, aby si připravili pořádné jídlo.

Reagovat
ADM

Varim si kazdy den 2-3 cerstve jedla. Neni to ziadna lenivost, proste mi to takto chuti

Reagovat
CHONG

Čerstvá jídla se špagety kořením od Vitany

Reagovat
Jordi Alba

Jdeš na ten zápas proti Chelsea?

Reagovat
ADM

Nie. Stavil som na atraktivnejsieho supera v stvrtfinale, tak snad chlapci nesklamu

Reagovat
Jordi Alba

Já plánoval zainvestovat na zápas v lize proti Realu, ale to se odkládá. Půjde se na Enriqueho Iglesiase v Praze.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Jordi Alba

Vůbec nevíš.

Reagovat
ADM

Reagovat
Baronne

Nic neni víc než El Clasico! A už vůbec ne tenhle buzík

Reagovat
CHONG

Prý buzík

Reagovat
Baronne

Tyvole ste se všichni zbláznili? To jako půjdeš radši na koncert tohohle extravaganta místo El Clasica?

Reagovat
CHONG

Pokud nebudu tou dobou na dovolené, tak budu čučet na EC, i když to ligové už pro mě letos moc zajímavé není. To vymezení směřovalo výhradně k tomu osočování EI, je to zajímavý zpěvák, některé jeho kousky mám rád a v neposlední řadě mi přijde úsměvné nazývat buzíkem někoho, kdo píchal za život s víc ženskýma, než kolikrát ses ty byl vychcat

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Baronne

Ta poslední věta , jinak ok

Reagovat
CHONG

Jako neber ji osobně, ale tyhle ty úletové výkřiky o buzících mě vždycky pobaví.

Reagovat
Baronne

Vpohodě, s tim buzíkem sem to přepísk, jen moc nemusim tyhle popíky

Reagovat
ADM

V tom EL o nič nepojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Max o neporazitelnost.

Reagovat
Jordi Alba

Zajímavé uvažování. I kdyby byl jak říkáš buzík, tak no a co? Nepřestanu ho kvůli tomu poslouchat. Navíc přítelkyně ještě nebyla ve své vysněné Paříži a Barcelonu plánuju až další sezónu, takže něco je víc, než El Clasico a je toho docela dost.

Reagovat
Baronne

Ok

Reagovat
ADM

Nad tym som rozmyslal aj ja, ale potom som si povedal ze ani take MS by nebolo zle

Reagovat
dextroza_m

Zase tě sfoukli jako svíčku

Reagovat
asskicker

A Messi potreboval na celkových 600 gólov v kariére o 149 zápasov menej ako CR, si ho najme v ratio pekne maže na chleba

Určite zato môže bwin alebo možno Fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

https://youtu.be/F9Dj_pn4hBY?t=1m34s ta přihrávka naprosto geniální

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dembouz První poločas skvělý, už ani nevím, kdy naposledy jsme hráli tak dobře bez Messiho. Strašně se mi líbí, na jak pevných základech ten tým stojí. Narozdíl od loňska, kdy se všechno točilo kolem MSN. Zejména teda Neymara, který chtěl čím dál víc míčů pro sebe. Může to být ovlivněný i tím, že Dembouz a Couts dlouho nebyli k dispozici a tým si musel poradit i bez nich. Couts má stále až nečekaně dost hluchých pasáží. Naproti tomu na Dembélém je vidět, jak si začíná věřit, včera byl skvělý. Nebyl už tak izolovaný na křídle, naopak díky vynikajícímu driblinku vytvořil několik šancí, proti Chelsea musí být v základu.

Reagovat
Visca el barca

Mně se Dembelého projev líbí víc než Coutinhův, nemúžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že jestli Dembele bude zdravý a bude doplněno sezóny hrát takhle a přidá o nějaké góly, tak se vedení na Grieze nakonec vykasle? Nebo on sem nejspíš jde nahradit Louise teda?

Reagovat
blaugrana

Griez uz je isty bez ohladu na vykony Dembeleho.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Jako to, ze Barca ma zajem je asi dost jisty, ale to, ze do Barcelony opravdu pujde urcite jisty neni. Tyhle zpravy zatim vytahujou jenom katalansky deniky, kterym clovek nemuze verit nic.

Reagovat
Visca el barca

No on přijde neboj, tak jako couts a dembouz

Reagovat
blaugrana

Posleme Paca, Gomesa, Vidala a Denisa a ani si v AM nevsimnu, ze odisiel. AM potrebuje rozsirit kader o kvalitu.

Reagovat
teenz

O kvalitu a chceš jim poslat ten plevel?

Reagovat
blaugrana

A na Digneho som zabudol.

Reagovat
teenz

Za tyhle braky jim budete muset ještě zaplatit.

Reagovat
ADM

Vy ste v pohode prešli cez Paríž s Asensiom a Lucasom na krajom, my tam mať Vidala s Gomesom

Reagovat
teenz

Řekl bych, že se toho v létě zbavíte a aspoň něco dostanete, ale když víme jak umíte prodávat..

Reagovat
Jordi Alba

Když někdo bude Vidala chtít, tak jim k tomu klidně i zaplatit.

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Angláni ho zoberú. Tak ako aj ostatných.

Reagovat
Phillipinho

To je teda vyber Paco by byl prumernym utocnikem i v Segunde. No podle poslednich zprav preferuje mit v kadru Griezmanna, Costu, Saula a par dalsich nejvetsich hvezd nez kvalitativne sirsi kadr. Atletico si tak bude moct dovolit nasypat temhle hracum velky baliky a tim je v kadru udrzet.

Reagovat
Phillipinho

*Cholo preferuje

Reagovat
Visca el barca

Antonín je velký sympaťák já vám ho přeju. Ale v létě ten útok na něj opravdu očekávám, těch indicíí je kolem něho a Barcy dos

Reagovat
blaugrana

Tak som si pozrel zaznam. Vcera sa snad vystrelilo spoza 16tky viac ako za celu terajsiu sezonu. Nepritomnostou Lea sa ostatnym hracom rozviazali nohy a mohli to vziat na seba aj oni, co malo taky efekt, ako to malo na Luisa a Neymara v predminulej sezone.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě to s absencí Messiho nemá nic společnýho. Spíš bych to bral jako další důkaz toho, že 433 s dvěma křídly (Couts je pro mě pořád spíš LW než CAM) a pohyblivou “9” je to nejlepší, co můžeme dát dohromady. Ale to zas naráží na to, že Messi se Suárezem jsou nejužitečnější v centrální roli. Navíc to přidává pochybnosti, k čemu vlastně Griezmanna, když ty peníze můžeme použít na špičkovýho kontrolora, ať už by to měl být Verratti, Thiago či Pjanić.

Reagovat
Visca el barca

Tak o Verrattiho bych se už nepokoušel, toho nám nedají

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Pride aj s Neymarom za 1 miliardu.

Reagovat
Visca el barca

No a pak budem hrát na pláži ne?

Reagovat
blaugrana

Zrusime klub.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

stodola nebo pláž....Petr nebo Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito 1:0 v Almerii (Unai)

doťahujeme sa na Huescu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ráno:

10.03. Real Madrid se zajímá o Leticu?

Karlo Letica, jednadvacetiletý brankář Hajduku Split se údajně ocitl v hledáčku skautů Realu Madrid. O zájmu královského klubu o dva metry vysokého gólmana píše deník Marca i chorvatská média. (marca.com)

Večer:

https://www.youtube.com/watch?v=engkz7j-tMQ

Ten chce do Realu za každou cenu

Reagovat
el Principito

místo Benzemy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur ofiko A je tam i opce na léto, paráda

Reagovat
el Principito

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej

Reagovat
blaugrana

Tak snas sa bude Gomes pakovat. Denis, Digne, Paco a Videl detto. Griez, Arnaiz, Arthur a Alena IN a spoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arnaiz nemá na základ, nevím proč se z něj děla takový talent.

Reagovat
blaugrana

Však on bude piata voľba, žiadny základ. Rolu Paca zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

To pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Včera komentátor na Digi "zabil" - Barcelone sa pod trénerom Valverdem darí, získali už jednu trofej a to Katalánsky Superpohár

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jiný trofeje zatím získat nejdou.

Reagovat
valloire

jednu už mít mohli, ale přes Bílý balet vlak nejede

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale stále loňská trofej.

Reagovat
valloire

ale hraná v letošní sezoně pod Valverdem....

Reagovat
Generalní Gladiator

je jedno,do které sezony patří, na předsezonní přípravu sere pes, ale v lize, ten jejich vláček přejel i messi bez kopačky

Reagovat
dextroza_m

0:3

Reagovat
blaugrana

300 pre Anton v Barce

Reagovat
blaugrana

300 pre Anton v Barce

Reagovat
blaugrana

300 pre Anton v Barce

Reagovat
10FKK

Prevádza super hru.... Dál to nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, bolí to Už sú preč časy typu Paulinho > CR7

Reagovat
10FKK

Copak tě bolí?

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna 2017/2018

Ronaldo - 34 zápasů a 33 gólů

Messi - 41 zápasů a 32 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

A mas tam kolik pokusu na jeden gol kdo potreboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost. Uvedl jsem jasná fakta, Ronaldo dal v této sezóně více gólů než Messi, a to odehrál o 7 zápasů méně než Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už pochopíte, že takováhle sezona je nic víc než jen anomálie

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, v posledních 4 sezónách dal Ronaldo ve 3 sezónách více golů jak Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

A k comu mu to bude ? Titul a Copa Del Rey ide podla vsetkeho do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Messi ma o 9 asistencii viac.

Reagovat
valloire

K čemu byly Messimu poslední roky góly a asistence? LM šla do Madridu a Zlatej míč taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neni tezky dohledat.

https://tinyurl.com/PokusyRonaldoMessi

Messi 6,43 strely/gol, Ronaldo 6,77. Uplne vim kam si tim komentem miril, takze tohle urcite bude kruty vystrizliveni. Galaktickej palic Ronaldo neni o tolik horsi nez uzasne efektivni Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je to jen liga + LM. Dalsi souteze jako Copa tam nejsou.

Druha vec je to, a to mluvim za sebe, ze je uplne jedno kolik streleckejch pokusu hrac ma. Bez strely nemuzes dat gol.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ty vole tohle si musí přečist roberos....ztratí smysl života

Reagovat
Ed_Hazard

Bum To splasknutie bubliny bolo počuť až sem

Reagovat
ADM

Strely, strely .. ale co sance? Palic

https://youtu.be/YxfbnPOerSA

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdavam to. Prohral jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je nejvetsi palic v historii, nehlede na to, ze to ma ulehceny tim, ze akce nevymysli, ale jen zakoncuje. A kdyz uz neco zkusi vymyslet tak se zadrhne na prvnim nebo maximum druhým obranci.

Tuhle valku nevyhrajete.

Reagovat
valloire

ta je už vyhraná, gebí se vám fšichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

chápu o co se teď budete snažit,ale v letošní sezoně to zatím opravdu nejde.

Leo od začátku Barcu táhne ať už statistikou nebo herně a kvůli tomu Barca vede ligu a je ve finále poháru.

CR začal pálit až poslední dobou a kvůli tomu je právě Real už mimo hru od dvě trofeje.Hlavně herně je ten rozdíl markantní.

Realu to samozřejmě může ještě zaručit LM,ale tam je pořád ještě hodně týmů kteří o to můžou zabojovat.

Reagovat
10FKK

Sezóna 2017/2018

real - 28 zápasů a 57 bodů

Barca - 28 zápasů a 72 bodů

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Je pravda, že tých jeho 10 tohotoročných gólov proti druhej polovici tabulky mu troška pomohlo no

Reagovat
valloire

To je ale Messiho specialita. Pak přijede PSG nebo Juventus a je v prdeli. No nedělej, že to nevíš...

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. proto Juventusu v této sezoně už šoupl 2 fíky

Reagovat
valloire

skupina je taky specialita...nezájem

Reagovat
Generalní Gladiator

chelsea,real,atletico

Reagovat
LAM

V EC tušim nejlepší střelec i asistent historie.Proti Atletům snad 30 golů v zájemnejch zápasech.Njelepší golovej průměr v LM(4krát jí vyhrál a dal i gol ve dvouch finále)

Reagovat
Kokesh

Dvouch vozembouch

Reagovat
Majk91

ale v dolezitej casti sezony kedy Real stracal body zlyhal. Teraz jeho goly nikoho nezaujimaju, navyse 2/3 jeho golov su bud z penalty, alebo doklep z brankovej ciary, ked vsetku pracu urobi jeho tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona, 4231, Coutinho - Messi - Dembele, ako nahradnik/clen rotacie na obe kridla Mikel Oyarzabal !!!

https://youtu.be/J4MSMtUJ520

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám si to tam hezky vodil

Reagovat
blaugrana

Kludne aj s Odriozolom nech prídu.

Reagovat
vilp
Reagovat
X-bano-X

nj krásne golazo. Aj keď mne pri takýchto bombách z diaľky mi to príde ako chyba brankára.

Reagovat
valloire

chyba golmana jsou úplně všechny goly co dal Messi. To jsou ty chyby golmana.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Konečne k tým namakaným výkonom pridal aj gólik. Chlapi ani sa nenazdáme a bude behať na SB, toto elto mu končí hostovačka, či?

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

https://www.youtube.com/watch?v=pRLJZi1Ma4o

Ako vravieva vall, nie momenty geniality tam má a dosť často. Len kam by sme ho narvali, keď máme preplnenú zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí jak Ceballos a uteče.

Reagovat
Ed_Hazard

To viš Bobe

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=hnGCYHA9Awg

Je teda dosť podobný Xavimu. Produktívny moc nie, ale tak od toho sú v Barce iní.

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto videá nehovoria nič. Podobné môžeš spraviť o hociktorom hráčovi. Aj o Gomesovi

Reagovat
blaugrana

Urob o Gomesovi 11 minutove video a dam ti Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dody10

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Oscar za réžiu, týpek sa musel natrápiť kým našiel toľko podarených akcií

Pri tomto videjku mi ho ale prišlo aj luto, ako tam aj Valverde a Stegen nadávali divákom za pískanie, Messi aj Suarez ho podporovali... On fakt musí na tréningoch hrať celkom slušne ale psychika v zápasoch mu zlomí nohy.

https://www.youtube.com/watch?v=5JI6gAR_RZc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pěkně udělaný.

Reagovat
Generalní Gladiator

typologicky je vhodnej,ikdyž já bych radši někoho i dynamičtějšího jako je např. de jong...má už něco odehráno v repre?

Reagovat
roberos

Já to strašně žeru ty Madristy . Ronaldo dal 33 gólů a Messi jen 32 . Koukáte vůbec a ty zápasy ( nebo jste zaslepani CR). Ronaldo hraje prakticky hrotového útočníka ( Benzema se mu klidí z cesta a tím pádem na jeho úkor dává málo gólů) a Messi hraje spíš záložníka - on hraje dost od vápna . Ronaldo se plácá v pokutovém území skoro pořád. Shrnu to hrotový hráč Ronaldo 33 tref a Tvořič Messi 32 tref !!! Kolik by dal Ronaldo gólů hrát to co Messi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje od vapna, ale 80% (19 z 24) jeho golu v lize padlo z vapna.

https://youtu.be/0VoPOcPuMus

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jeste takova perlicka.. tech zbyvajicich 5 golu dal z primyho kopu, cili ze situace, ktera nema s jeho pozici na hristi vubec nic spolecnyho.

Reagovat
Generalní Gladiator

tím chceš říct,že místo,odkud kdo střílí góly je určující pro pozici na hřišti?

Reagovat
roberos

Další důkaz že imp,Vaillore apod. jak vidí fotbal - statistiky jen co se jim hodí . Chudák Zidane on by podle toho nikdy GB a 3x nej hráč světa nedostal . Zidane dal v sezóně nejvíc 9 gólů , tak proč ty ceny dostal

Reagovat
Generalní Gladiator

mi je uplně jedno,jak oni vidí fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba protože dal gól ve finále mistrovství světa

Reagovat
smazaný uživatel

Tim chci rict, ze je irelevantni jejich pozice vubec srovnavat. Kdyz davaj goly, tak se oba nachazej ve vapne. Jestli si Messi lita zbytek casu v zaloze a Ronaldo se drzi na hrotu je mi uplne jedno.

Co mi vadi je to neustaly zlehcovani toho co Ronaldo dela. Clovek by si podle tehle autistu jako roberos, myslel, ze ten typek patri mezi nejlepsi hrace sveta vlastne omylem a ma pomalu nejlehci praci na svete, kterou by zastal v Realu i Jarda Kuzel.

Reagovat
Generalní Gladiator

jasně,jenže ten autista to asi myslel tak,že jeden tam tráví drtivou většinu času,co je míč na dosah branky a ten druhej si tam občas odskočí a jen tak mimochodem je schopnej se gólově yvrovnat

Reagovat
Baronne

Pozor na urážení autistů, říká se, že jsou o dost inteligentnější než my (nehledě na IQ)

Reagovat
roberos

Kolik dal Ronaldo gólů mimo vápno ? a kolik dal z penalt ?

Reagovat
ciernyribiz

Smeješ sa jak dement ako keby za to môžeme že Messi tie penalty nevie premeniť a o počte penált ktoré kompetencie radšej mlc

Reagovat
roberos

Ronaldo 102 gólů z penalt a 21 jich nedal . Messi 77 z penalt 23 nedal. Nějak nevidím že by Ronaldo je uměl kopat a Messi ne .

Reagovat
Kokesh

Na transfermarkt je to 102, 19 nedal. Messi 78, 23.

Takze v pristich dvaceti penaltach by musel Messi vsechny dat, aby mel alespon podobnou statistiku. Coz v letosni sezone 3/3 pujde asi tezko....

Reagovat
ADM

Zaujímavá tohtosezónna štatistika, videl som ako vám dáva gól z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zasa žerem obsah tvojho príspevku ako cez kopírak od každého culé. Nie je lepšie užívať si aktívnu kariéru oboch, kým sa ešte dá ?

Reagovat
teenz

ty si frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho to zajímá? My tu jen vyzdvihujem Cristianovu skvělou střeleckou formu. Porovnání s Messim si už pro jednou strčte někam. Ronaldo je zpět ve skvělý střelecký formě a je úplně jedno jak ty goly dává. Pro nás je důležitý, že je dává.. Ukaž mi jinýho 33letyho borce, co dává tolik gólů...

Reagovat
roberos

Ronaldo není nějaký super střelec ale tým to maže hlavně na něj . On dost šancí spálí než dá gól . Střelel byl u mě Gerd Muller , Van Basten nebo brazilec Ronaldo.

Reagovat
misinho7

ze ta to bavi

Reagovat
smazaný uživatel

,,Není nějaký super střelec,, Doporučuji se podívat na jeho individuální statistiky a především na tabulku nejlepších střelců v historii Ligy mistrů. Tam jeho jméno uvidíš úplně nejvýše.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberos, kašli na to. Len robíš zo seba idiota.

Reagovat
roberos

Messi gólový prúměr 0,80 - Ronaldo 0,71 , Kdo je lepší střelec ? Ronaldo má odehráno o 151 zápasů víc než Messi . Ronaldo dal o 41 gólů víc. Tak Messimu by stačilo dávat 1 gól za 4 utkání. Vy matematici On je starší a a navíc Messi byl několikrát 2 měsíce mimo hru díky zranění. Nej střelec není ten kdo odehraje nejvíc zápasů ze všech a díky tomu má v LM nejvíc branek a taky penaltám a to se nechci nemluvím o jeho nasimulovaných pentlí a gólů zadarmo ( u mě je nafilmovaná penalta podvod )

Reagovat
ADM

Vyzeráš bezradný, asi ti tu nechám nejaký recept

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
roberos

Bezradný si ty reaguj na statistiky počet zápasů a gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si, že Ronaldo není superstřelec. Což je hloupost.

Reagovat
roberos

Každou sezónu má nejvíc střel ze všech hráčů a tak je jasné že ze 400 střel za rok dá kolem 50 branek. Když půjdu na lov a vypálím 100 kulek trefím 3 zajíce jsem lepší střelec než ten co vypálil 50 x a trefil 3 zajíce ? asi těžko . Real hraje na Ronalda. Marcelo sám řekl že všechno sype na Ronalda. Benzema mu přenechává střed. Ronaldo pálí i když je úplně volný spoluhráč a radši nakouří blokujícího obránce než aby přihrál . Top střelec není ale dostane do nejvíc šancí a zákonitě góly musí dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Real madrid hraje na Ronalda, protože ty góly dává. Je jediný, kdo je v současném Realu schopný ty góly střílet. A to, že se dostává do šancí je důkaz, že je stále na top úrovni. Každý rok po dobu posledních 10 let je schopný dávat přes 50 branek za sezonu. V tom se s ním může měřit minimum hráčů na světě. Je to prostě fantastický hráč a střelec a to musí uznat i zaujatý fanoušek Barcelony.

Reagovat
roberos

Je to jen koncový hráč . Geniální není to byl Pelé, Maradona a teď Messi.A 10 let v řadě 50 a víc gólů nedává - tady chlapče lžež ! Je to 8 let .

Reagovat
smazaný uživatel

Každý je geniální v něčem jiném. On tu svoji prokazoval celou svoji kariéru. Zdá se mi, že ty a tobě podobní ho sledují poslední 1-2 sezony a že si nepomatujete celou jeho kariéru. Od roku 2009, co přišel do Realu byl nastavitelný stroj na góly, měl skvěle přímé kopy, techniku a rychlost. Dokázal procházet s lehkostí přes několik protihráčů... To, že se mu ve 33letech už nedaří stejně jako v jeho 25 letech je normální. Neznám nikoho, kdo by dokázal být na vrcholu přes 10 let po sobě jdoucích sezon jako právě dvojice Messi-Ronaldo. Oba dva jsou úžasní, takže pro mě nepřipadá v úvahu na jedno či druhého kydat špínu. Pro mě jsou oba nejlepší hráči historie. Každý vyniká v něčem jiném ale oba dva mě udivují svými výkony už přes 10 let. Respect!

Reagovat
roberos

Ronaldo nikdy neměl pořádný driblink a obejít několik protihráčů si ho viděl kdy ? a kde - leda tak ve svém snu ! Navíc on hraje několik let jen koncového hráče a tím trpí v Realu Benzema ( CR se pořád cpe na hrot místo něho )

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně je vidět, že ho sleduješ posledni 2-3 sezony. Koukni na videa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne fakt prijde, ze ty (a i nektery ostatni) si zijete v nejakym vlastnim svete, kde Ronaldo pali o sto sest a Messi je tak efektivni, ze dokaze dat z 10 strel 15 golu. Za poslednich 5 let v lize Messi vyslal 835 strel. Ronaldo 974. Pokud to zpumerujeme, tak Ronaldo posle o cca 28 strel za sezonu vic, na zapas to dela nejakych 0,74 strely. Vzdyt to je uplny hovno. Ano, Ronaldo nezpochybnitelne strili vic jak Messi a mozna vic jak kdokoliv na svete. Ale ten rozdil mezi nim a treba prave Messim je uplne zanedbatelnej, neni to jakoze Ronaldo vysle dvakrat tolik strel co ostatni.

Reagovat
ADM

V podstate ma Messi tu statistiku este lepsiu. Na 2 goly 1 strela

https://m.youtube.com/watch?v=anEMXng7Fig

Reagovat
roberos

Tak a teď bez vašich lží . za posledních 5 sezón . Messi la liga 847 střel , Ronaldo 1065 střel. Celkem ve všech zápasech za 5 sezón : Messi 1392 střel, Ronaldo 1881. To je rozdíl skoro 500 střel a gólů dávají skoro stejně . Tak kdo je lepší střelec ?

Reagovat
samson192

roberos.... Skôr na teba mali použiť primeros

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Ronaldo více střílí neznamená, že je horší střelec. Matematicky ano, ale v celkovém důsledku je to bezvýznamné. Útočník se hodnotí podle vstřelených gólů.

Reagovat
Kokesh

Zrovna u tebe je pravdepodobnejsi, ze ze 100 strel by jsi netrefil zadneho zajice a jeste sam sebe postrelil.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
roberos

A ty by si se zastřelil.

Reagovat
ciernyribiz

a co tie penalty co nasimuloval neymar a suarez? tie su tiez podvod alebo to v tomto pripade bola sikovnost hraca?

Reagovat
roberos

Je reč o LM10 a CR7 .Probuď se !

Reagovat
ciernyribiz

pisal si nasimulovana penalta je podvod tak chcxem vediet ci tak beries aj tie messiho penalty ktore mu darovali jeho kamarati simulanti

Reagovat
remeslnik

Aha, takže se mají počítat pouze penalty, které si nasimuluje každý sám. Tak to Ronaldo opět zvítězil.

Reagovat
ciernyribiz

vy ste fakt sprosti ja chcem len vediet jeho nazor na tie podvodnicke penalty od suareza a neymara ked tu tak argumentuje tym ze ronaldo simuluje, kedy bola odpiskana penalta po faule na ronalda? ale nema to vyznam vam nieco vysvetlovat

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda te Barcy. Griez zase hodne dobre.

Reagovat
Generalní Gladiator

myslíš ztrátu na ni nebo ztrátu grieze po sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratu na ni. To byla posledni sance na titul.

Reagovat
Generalní Gladiator

nemyslím si,že messiho přímák ukončil definitivně sezonu, my umíme občas blbě ztratit a pořád máme před sebou spoustu těžkejch zápasů, ale stačí jedno vaše zaváhání a budu celkem klidnej..

Reagovat
smazaný uživatel

A príde Barca či Real a Griez sa stratí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neni to tak, by Griez proti tem nejlepsim neumel. Driv to prave byval v techto zapasech faktor uspechu. Spis bych rekl, ze ten Simeoneho system hry uz neumi byt v tehle zapasech tak efektivni. Na Barcu neumi dlouhodobe. A ted tomu urcite nepomohly ani zmeny u obou gigantu v orientaci na defenzivnejsi a zajistenejsi pojeti hry, ktere Valverde a Zidane narozdil od svych predchudcu preferuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Coz samozrejme neni voda na Simeoneho mlyn.

Reagovat
Phillipinho

Cholo na Barcu nikdy neumel a temer pravidelne se z ni totalne posere. Proti Realu to je uplne jina pisnicka.

Reagovat
Visca el barca

Paradoxně v LM to je úplně obráceně

Reagovat
technecium

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. V LM na nás Atleti umí nejlíp ze všech. Škoda, že jsme je teď potkávali tak často.

Reagovat
Billy McClane

Nastastie sme vas vzdy pomstili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Vitolo dneska pekne. Snad bude nastupovat vic v zakladu.

Reagovat
ADM

Kluivertov syn slušný talentík.

https://youtu.be/WfgfAOnNFzU

Reagovat
vilp

Začínám mu přicházet na chuť, dnes proti Ødegaardovi jeden z nejlepších.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na svůj věk má mimořádný driblink. Hlavně ať neblázní a ještě vydrží v Ajaxu, na přestup ještě není připraven.

Reagovat
ADM

Jop, tie správy o prestupe do Barcelony sú hodne mimo teda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Simeone a Gabi o tom Griezovi mluví skoro jako o hotovým přestupu, tam už je to asi nevyhnutelný.

Reagovat
Visca el barca

No nejvíc to v tom případě odskáče Luisito či Dembouz.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito.

Dembouz hraje úplně něco jinýho. A jestli bude hrát alespoň tak, jak v sobotu, tak o něm nepochybuju. Taková lehkost jak v driblingu, tak v myšlení. Uh

Reagovat
smazaný uživatel

překvapuje mě jak rychle jsi dokázal změnit pohled/názor na něj..

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Ed_Hazard

No jeho to neprekvapuje

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Teoreticky (to slovo zdůrazňuju) se to srovná, problémem budou “pouze” velký zápasy, kde některý hvězdy budou sedět. Ale pokud chceme hrát o všechny tituly, kádr rozšířit potřebujeme. Letos přetěžujeme Iniestu, což jsme vyřešili Coutinhem, Luisita s Messim, na což zareagujeme Griezem. Do zálohy kreativní Arthur, což je fantastická investice, z béčka minimálně Aleňá, možná i Oriol či Samper.

Griezmann je pro mě ideální reakce i na postupný odcházení Luisita, nebudeme muset hledat novou “9”, což je na dnešním trhu cca 100 mega a velký riziko k tomu. Abel Ruiz mezitím dostane čas dozrát v béčku, zatím se jeví skvěle, uvidíme. To naše chování na trhu v posledních měsících se mi hodně líbí, dává mi to logiku, hledáme správný hráče k tomu, abysme zase mohli hrát dominantní fotbal.

Reagovat
Visca el barca

Jo, má to něco do sebe. Těším se na situaci, kdy bude Leo a Luis odpočívat a na hřišti to relativně nebude znát. Poud je jistý Arthur od ledna, Grizi přijde v létě, posune se Aleňa + někdo další. Tak odejdou Gomés, Paco,Denis,Vidal cca ideál?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur snad už v létě, možná pojede i na Mundial. Pokud má přijít Griez, tak snad hned na začátku přestupáku. Ale taky jsem četl nějaký zprávy o tom, že se to má částečně financovat z prodeje nepotřebných hráčů.

Reagovat
Visca el barca

Pokud by přišel v létě, tak je to bomba. Na mundialu bych ho rád viděl Každopádně co tak najednou, že naše přestupy mají smysl? Mně tam prostě pořád hapruje ten Lucho+ kdo ví jak nás dojil ten Neymar.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, ale Robertovi věřím, bohužel se do toho pletou i další figury jako Segura, což je solidní vřed, který se vyžívá ve fyzicky silných typech hráčů. Arthur je víceméně Robertova sólová záležitost, podobně jako Umtiti. Stejně tak chtěl už před rokem Dembélého z Rennes, ten nepřišel kvůli MSN, což je logický, jelikož by si nekopnul. Celkově ty hráče umí odhadnout včas, Coutinho byl sázka na jistotu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Ideálně to vyřešit před MS

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně jsem si teda jistý, že Griezmann bude skvělá podpora pro Messiho, budou si rozumět, ačkoliv to může svádět k tomu, že operují v podobných prostorech. Doufám, že díky Griezovi bude Messi hrát trochu výš, aspoň v některých zápasech. Když vidím, jak dokáže zlepšovat hráče kolem sebe v Atléticu (nemyslím si, že by se zvednul pouze díky Diegu Costovi), jak dokáže být efektivní, neztrácet míče, vytvářet šance a má v sobě navzdory pozici i spoustu gólů, je ta cena prostě super.

Reagovat
10FKK

Reagovat
ADM

Aspon link

Reagovat
blaugrana

O tom este niekto pochybuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, jestli do Barci.

Aby se nám do toho nepřisrali ještě šejci. Je to Francouz, takže by ho to mohlo táhnout i do Paříže.

Pokud k nám, tak to bude nejnabušenější ofenziva, co u nás pamatuju. A samozřejmě i nejdražší. To k tomu patří.

Reagovat
El Cid z City

vyloučeno není ani city, potenciální náhrada za aguera, pep chce posilu prej už v létě, ale barca či real pro něj budou na prvním místě,to je jasné.. my se nehrneme do nějakého šíleného platového závodu, takže psg by byl největší konkurent, hlavně pokud by prodali neymara

Reagovat
Reggie

Mam takovej pocit, ze Real nesnasi, takze tam to snad nehrozi

Reagovat
blaugrana

Djokovic je uplne v pici.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
blaugrana

Stale hovorim, ze deti su zlo.

Reagovat
ttopi

FedEx jich má víc a chytil vítěznou vlnu. Djokovič má problém podle mě od tý doby, co si začal hrát na vegana, nebo co to provozuje

Reagovat
Kokesh

Najizdel na bezlepku atp, ne? Coz je podle me vyborna cesta, bile pecivo je pekny svinstvo. Spise ho zmena stravy vysvihla do te topky, co byl.

Reagovat
ttopi

Já nevim, co přesně začal dělat jinak. Ale vím, že to bylo něco s jídlem. A od té doby se veze.

Reagovat
Kokesh

Na bezlepku a dalsi zlepsovaky najel v roce 2010, pote zazil nejuspesnejsi obdobi v kariere. Chyba bude asi nekde jinde .]

Reagovat
smazaný uživatel

spíše od té doby, co se "rozešel" s Beckerem a začal se paktovat s tím šamanem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Iniesta by měl být na Chelsea k dispozici I kdyby to mělo být na 15-20 minut, tak je to skvělá zpráva.

Reagovat
10FKK

Reagovat
blaugrana

Pouzivate niekto cardsharu? Co je to za kktinu, ze neakceptuje karty zo SR?

Reagovat
blaugrana

Luis nedal rok gola v LM.

Reagovat
Visca el barca

Dá ve středu

Reagovat
Kokesh

Kovacic completed the most dribbles in Europe’a top 5 leagues (+25 attemlted dribbles) with the most successful rate (96.1%) [@optajose]

Na jeho minuty masakr.

Reagovat
Mercury

To se mi fakt nezdá.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

na středního záložníka něco neskutečnýho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta první část je hloupost. Ale i tak neskutečná úspěšnost.

Reagovat
Dayman

96,15% - @Mateo_Kova23 has completed the 96,15% of his dribbles in La Liga, the most in the Top 5 European Leagues this season (at least, 25 dribbles attempted). Worker

https://twitter.com/OptaJose/status/973140199566970881

Reagovat
Kokesh

Njn zmatene napsano. I loni mel myslim nejvetsi uspesnost v La Lize.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blaugrana

Sledujete niekto Turana? Je zraneny, alebo hra tak napicu, ze uz je 2 zapasy mimo zostavu? Dufam, ze v tej jeho pojebanej hostovacke nie je ziadna moznost, ze nam ho môzu vratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co jsem o něm četl bylo že se ženil a za svědka mu šel Erdogan. :D :D

Reagovat
remeslnik

A taky měl právo první noci !!!

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

no to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hráč je druhý největší zklamání hned po Zlatanovi.

Reagovat
teenz

Zlatan v 46 zapasech za vas 22+13. Co udelal Turan?

Reagovat
ADM

Prišiel na ihrisko proti PSG a padli 3 goly

Reagovat
CHONG

To bych neřešil, tam převažuje ta zhrzenost, že si Zlatan dovolil otevřít hubu

Reagovat
teenz

Evidentne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To taky, ale i tak byl jeho odchod skvělým tahem, ačkoliv to stálo desítky milionů. Přišel Villa a hrál se nádherný fotbal se skvělými výsledky. Podle mě mnohem lepší uznat to, že hráč do týmu nepasuje (čemuž přispěla i změna prezidenta), než si kvůli obrovskýmu egu takovýho hráče držet, což je případ Kaká, Balea či u nás Gomese.

Reagovat
teenz

Moment, Kaká se nás díky obřímu platu držel co to šlo a přestoupit nechtěl. To se takovýho hráče zbavuje těžko.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si tak úplně nemyslím, ale museli byste obětovat spoustu peněz (jako my u Zlatana), což jste nechtěli, jelikož by se tím dokázalo, jaký to byl flop. Podobně jako třeba u Ikera, Coentraa, Balea, Drentheho a určitě i několika dalších hráčů, které jste platili i po odchodu. Zlatan nás taky držel za koule a i tak jsme upŕednostnili sportovní hledisko před hromadou peněz, který nás to stálo. Ale samozřejmě je rozdíl držet v týmu “spokojenýho” Kaká a naštvanýho Zlatana.

Reagovat
teenz

Tak Zlatan chtěl hlavně hrát a chtěl přestup, což je jiná situace než Kaká, kterej to má na háku a stačilo mu, že každej týden bylo na účtu víc.

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt ale Arda nemel vubec spatny cisla. V tom podle me naopak predcil ocekavani, protoze v Atleticu tu finalni fazi tak dobrou zdaleka nemel. On proste potom prestal dostavat sance, coz bude asi souviset s chovanim mimo hriste.

Reagovat
teenz

Já spíš reaguju na toho Zlatana, jak to může bejt největší zklamání.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam se skloubilo více faktorů. Primárně přišel jako náhrada Iniesty, kde shořel jako papír, každou přípravu zahajoval s nadváhou, byl neprofesionální a chytnul se až na křídle při absenci Neymara, kam se s ním ani nepočítalo. Mohl se prodat do Číny za 50 mega, Lucho ten transfer zarazil a za měsíc ho navždy odstavil. Celkově úplně šílený obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan přišel jako nejlepší devítka světa. Přicházel jako nejdražší posila v historii a navíc jsme se kvůli němu zbavili fungující devítky Etoa. Zlatan byla vysoká devítka, kterou jsme chtěli několik let. Zlatan k tomu všemu přinesl široký set fotbalových schopností a dovedností, které měly být jak efektivní pro tým, tak měly i bavit lidi. Když přicházel, tak to byla posila, od které se čekalo opravdu strašně moc ...

... čísla neměl určitě špatný, ale když jsme ho na jaře nejvíc potřebovali, tak hrál takový houno, že ho vytlačil Bojan. Navíc byl ten jeho odchod jako jedno velké divadelní představení, najehož konci jsme dostali třetinu toho, za co Zlatan rok zpět přišel. Dneska to nejsou úplně velký peníze, ale tenkrát byla ztráta 40 mega euro rozdíl jednoho TOP hráče mít nebo nemít. Zlatan byl co se týká poměru předpoklady (nebo cena)/výkon určitě největším provarem za poslední dobu.

To Arda přicházel taky s velkými předpoklady, ale přecejenom to nebyla taková hvězda, která by měla přinášet nové levely hry. Navíc nebyl tak drahý jako Zlatan. Měl na to, aby tu cenu naplnil a splatil. Jenže on to asi vnitřně neunesl.

Ještě mě napadají jména jako Čigro, Petit, Overmars, Saviola. To byly také nákladné omyly.

Reagovat
X-bano-X

No nebola to len Zlatanova vina......... chceli sme vysoku 9 ale tahali sme vsetko po zemi.....

Reagovat
teenz

Takže si vše hodil na jednu stranu (Zlatana). Jak ženská.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čísla má skvělá i Gareth a opravdu to neznamená, že jeho přestup byl úspěšným. Chyba u Zlatana byla na obou stranách, do naší hry se nehodil a ten rok jsme hráli (i díky tomu, jakým typem útočníka je) nejhorší fotbal.

Reagovat
teenz

Já ale neříkám, že byl Gareth špatnej nákup. Dá se říct, že měl prsty ve dvou velkých zápasech a trofejích. Dal spousty golu. Herně to je/byla bída.

Samozřejmě, že je chyba na obou stranách, však to taky píšu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Gareth není špatný nákup? Tak to už fakt nevím, kdo je lepším příkladem fakt špatnýho nákupu. Ty tituly jste vyhráli spíš jemu navzdory (několikrát jste měli i štěstí, že byl zrovna zraněný), než jeho zásluhou. Nejdražší hráč světa, mimořádná smlouva a hrozný výkony. O tom, na kom si namastil statistiky, radši ani nemluvím, to je na dlouhou debatu.

Reagovat
teenz

Dobře, jinak. Neni to povedenej nákup, vůbec k nám nepasuje. Ale žádnej flop úrovni Kaká to neni. Má prsty ve dvou vítezných golech ve dvou velkých trofejích. Statistiky mu krejou záda. To, že hraje jak dřevák z 3. Anglický je věc druhá. Souhlasim.

Reagovat
ADM

Druhý gól je ten v Cope? To by som fakt ako velkú trofej, ktorou splatil čo i len desatinu z prestupu, nebral

Reagovat
teenz

Ja to tehdy prozival hodne, beru to jako nastartovani toho vseho, co je ted.

Reagovat
ADM

Hm, podľa mňa to naštartoval už Mou, odvtedy ste zas ozajstný, stabilný veľkoklub. Len sa potrebovalo ešte oťukať a posledné roky pekne pijete krv

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Keď tak teraz nad tým rozmýšlam, Mou narazil v semi na pravdepodobne najlepšiu Barcu v histórií (obzvlášť ten rok), najlepší Dortmund a Juppov Bayern, s ktorým stačilo len troška viac šťastia. To že s vami nevyhral LM beriem skôr ako kus smoly ako nedostatok kvality

Reagovat
teenz

Mou celil asi nejlepsimu tymu historie, takze se s tim podle me jeste popasoval dobre a vypadnuti s Bayernem byla jeho klasicka priposranost, kdy jsme prestali hrat a chteli to doklepat.

Reagovat
CHONG

Dortmund byla smůla, Bayern Mou posral.

Reagovat
ADM

Tak od Bayernu alebo Barcy čakáš boj každý rok, ale Dortmund mal vtedy jednu z najlepších sezon v historii klubu. Odveta na SB bola smola no, ale v Nemecku vás zničili..

Reagovat
CHONG

V Dortmundu jsme to podcenili, ale doma jsme na to měli, to byla smůla, ale Bayern byl provar od Moua, ty jsme mohli totálně zničit, ale Mou se posral.

Reagovat
X-bano-X

Zlatan

Reagovat
ciernyribiz

Dmitro Čigrinskij, alex song, alexander hleb, Keirrison, Douglas aj Gomes podla mna nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u Douglase nevim jestli to bylo nejaky zklamani. Stal uplny drobny a to, ze slouzi jako nejaka zasterka pro pracku penez bylo jasny uz pred prestupem.

Reagovat
Kokesh

Precti si jeho knizku, at trochu prozres...

Reagovat
CHONG

Ten Salah za 160 by se mi zamlouval, určitě teda víc než Neymar za 400.

Reagovat
ADM

Celkom si myslím že po nom Floro pôjde, bol by to taký váš horší Messi..

Reagovat
CHONG

Snad nebudeme vymýšlet pičoviny s Neymarem a zaměříme se radši na trojici Salah, Hazard, Icardi, která by tu cenovku dohromady nemusela mít o moc vyšší než samotný Neymar.

Reagovat
ciernyribiz

salaha by som bral miesto baleho, keby je utok asensio,ronaldo . benzema, novy utocnik - salah, lucas nemuselo by to byt vobec zle + ja by som si velmi prial navrat jamesa ale o tom uz mozem asi len snivat

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, když hrál Salah ještě za Řím právě proti Madridu, tak jsem psal, že by to mohla být slušná posila a bylo mi odpovězeno, že ho nevidím v lize - že prý je to hráč absolutně bez koncovky.

Reagovat
teenz

Právě proti nám nedal několik tutovek.

Reagovat
ADM

Ten vás vtedy mohol regulerne pochovať dvoma hattrickmi

Reagovat
teenz

Jj vzdycky utekl a uplne to zjebal. Nekolikrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi holt fotbalový expert a jasnovidec zároveň.

Reagovat
Kenneth

Dalsiho sprintera z Ostrovu uz prosim ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Každý hráč, který je rychlý je jenom sprinter?

Reagovat
teenz

Tak zrovna Salah je proti Garethovi vážně Messi.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Reagovat
vilp

Zase bych nepřeháněl, z Garetha byla tehdy celá PL vedle. Největší rozdíl vidím hlavně v pohybu a odolnosti proti zraněním, ale už jen to mu dává při porovnávání obrovskou výhodu.

Reagovat
teenz

Tak je jasny, ze jak neco kupujes z PL, tak je to rizikovy.

Reagovat
Ed_Hazard

Icardi a zbytok týmu poriadne prefackať, aby sa prebrali. Salaha nepotrebujeme, nám treba čistý hrot, nič viac.

Reagovat
teenz

Hlavne neprodavat nikoho krome Karima a Garetha.

Reagovat
CHONG

Ještě Mayorala, to není hráč pro Real.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak by si sednul s ostatními. Přeci jen je to jeho první sezona, kdy předvádí skvělý výkony. Mohl by se z něj stát velkej propadák, ale taky ne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty vaše sponzorský smlouvy jsou šílenou záhadou, natož jak je Florentino obecně považován za skvělýho prezidenta. Jinak zájem o Neymara je jasnou věcí, vyjadřuje se k němu mnoho vašich bývalých hráčů, před vzájemným zápasem i současných (ani to nikomu nevadilo narozdíl od Cesca) a moc obezřetný nebyl ani Zidane, který je jinak velmi zdrženlivý.

Reagovat
teenz

Konečně bude mít El Clásico zase pecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prasečí hlavy a tak

Reagovat
CHONG

Stejně by mě zajímalo, jak tehdy určili, který culé se obětuje.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Masi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele