LaLiga - souhrn 28. kola

17.03.2017, 22:36, aktualizováno 19.03.2017, 22:38
Komentáře a souhrny
Barcelona přehrála Valencii a na Real Madrid ztrácí dva body, vedoucí celek totiž uspěl v Bilbau. Atlético si poradilo se Sevillou a ztrácí na ní už jen dva body. Doma uspěl také Gijón proti Granadě, Celta zvládla galícijské derby v La Coruni. Betis splnil povinnost a porazil poslední Osasunu. Alavés si poradil s Realem Sociedad, Villarreal padl na půdě Las Palmas...

FC Barcelona - Valencia CF 4:2

19.03.2017 20:45

Góly: 35. Luis Suárez, 45. Lionel Messi (pen.), 52. Lionel Messi, 89. André Gomes - 29. Eliaquim Mangala, 45+1. Munir El Haddadi

Rozdíl mezi prvním Realem a druhou Barcelonou je i nadále dvoubodový. Katalánci totiž doma nezaváhali a Valencii porazili divokým výsledkem 4:2. Hosté na Camp Nou překvapivě vedli, ale Barca rychle zareagovala a převzala otěže zápasu do svých rukou. Valencijští už v prvním poločase přišli o vyloučeného Mangalu, což vpodstatě rozhodlo zápas.

Začátek na Camp Nou byl ve znamení převahy Barcelony, ale větší šance se začaly rodit až po uplynulé čtvrthodině. Nejprve Luis Suárez šikovně připravil gólovku pro Messiho, ale Valencii spasil na brankové čáře obránce a hned o chvíli později si Argentinec sám povodil balón, ale kupodivu znovu nemířil přesně. Valencia to mohla ztrestat, jenomže volej Pareja zastavil ter Stegen a následný odkop Mascherana. Barcelona sice hezky kombinovala ale do vedení šli nakonec překvapivě hosté. Parejo našel z rohového kopu stopera Mangalu a ten hlavou poslal balón nechytatelně k tyči.

Vedení však Valencii dlouho nevydrželo. Hned za šest minut dostal balón za obranu Suárez a střelou na vzdálenější tyč srovnal stav. Remíza pochopitelně domácím vůbec nevyhovovala, takže ti nadále útočili. Před koncem prvního poločasu si Netopýři výrazně zkomplikovali utkání. Mangala ve vápně zatahal Suáreze a ten i když mohl situaci ustát, švihl sebou na zem a sudí nejenže odpískal pokutový kop, ale stopera hostů po druhé žluté kartě vyloučil. Lionel Messi penaltu proměnil a Barca poprvé v zápase vedla. Ale také to nebylo na dlouho. Hned z následující akce totiž i v oslabení Valencia vyrovnala. Obrana Katalánců vůbec nejevila zájem hrát a Munir zařídil poločasovou plichtu.

I přesto byla Valencia ve velmi těžké pozici. Hrát na Cam Nou o jednoho hráče méně je nesmírně složité a také Netopýry to nakonec stálo zápas. Barcelona znovu strhla vedení na svojí stranu v 53.minutě, hezké uvolnění a rychlou střelu na přední tyč předvedl Messi a znovu tak potvrdil svojí výjimečnost. Enriqueho svěřenci pak dlouho nemohli výsledek pojistit. Povedlo se jim to až minutu před koncem, kdy Neymar poslal na malé vápno přesnou přihrávku a André Gomes dal výsledku konečnou podobu.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Granada CF 3:1

19.03.2017 18:30

Góly: 60. Lacina Traoré, 64. Jean-Sylvain Babin, 67. Carlos Carmona - 51. Sverrir Ingason

Důležité střetnutí o záchranu zvládl lépe Gijón, který vůbec poprvé od začátku prosince minulého roku získal své první vítězství, předskočil svého protivníka v tabulce a snížil svou ztrátu na sedmnáctou příčku na rozdíl pěti bodů. Granada prohrála venku už podvanácté v této sezóně a propadla se na předposlední pozici.

Hosté byli v úvodních minutách aktivnější a vypracovali si hned tři slibné možnosti. Nejprve si brankář Diego Mariňo, který v brance nahradil vykartovaného Ivána Cuéllara, poradil se střelou Isaaca Cuency, o dost větší potíže měl s pokusem Andrease Pereiry, a pak hlavou dokonce rozvlnil síť Ingason, jenže gól mu nebyl uznán pro předchozí faul.

Domácí poprvé výrazněji ohrozili Ochou po dvaceti minutách, konkrétně to byl Burgui, který na levé straně rychle zakličkoval, svou levačkou následně ostře vypálil, nicméně na granadského gólmana nevyzrál. Z následné akce po rohovém kopu se pak málem prosadil hlavou Babin, nebýt výtečného zákroku Ochoy.

Sporting pokračoval v tlaku, ve 24. minutě se před Ochoaou objevil v tutovce Víctor Rodríguez, nicméně z blízkosti napálil míč jen do něho. Osm minut před obrátkou byl Víctor Rodríguez gólovému úspěchu ještě blíže, tlačil balón ke vzdálenější tyčce, avšak ten i díky lehké teči Ochoy skončil nakonec pouze na tyčce.

O všem podstatném tedy musela rozhodnout až druhá půle. V 51. minutě se Granada ujala vedení. Andreas Pereira vyslal centr z pravé strany do pokutového území, tam si naběhl Ingason, který ve skluzu překonal Diega Mariňa. O devět minut později bylo ovšem srovnáno, to když Burgui přihrál lépe postavenému Traorému, a ten snadno zacílil.

Tahle trefa Gijón pořádně nakopla a během pár okamžiků přidal další dvě branky. V 64. minutě si Babin naskočil hlavou na centr z levé strany od Sergia Álvareze a v koncovce nezaváhal. A poté Carlos Castro po rychlé akci uvolnil nabíhajícího si Carlose Carmonu, jenž sám před Ochoaou rovněž nemohl zaváhat.

I nadále bylo mužstvo trenéra Rubiho, které předvedlo jeden z nejlepších výkonů v sezóně, lepším celkem, a dokonce mohlo přidat ještě jednu třešničku na chutném dortu. Ingason ve vápně podrazil Burguie, kopala se penalta, ke které se postavil jako exekutor Traoré. Jenže toho parádním skokem k tyči vychytal zkušený Ochoa.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Celta Vigo 0:1

19.03.2017 18:30

Góly: 74. Iago Aspas

Zatímco La Coruňa přišla o svou sérii neporazitelnosti čtyř zápasů v řadě, Celta Vigo naopak přerušila svou nepříjemnou šňůru čtyř porážek za sebou. Střetnutí dvou celků z dolní půlky tabulky rozhodl jediný moment, který přišel na řadu čtvrthodinu před koncem. To se totiž nemohl trefit nikdo jiný než Iago Aspas, nejlepší střelec Célticos.

Domácí byli tímhle výsledkem jednoznačně zklamaní, obzvláště když v minulém kole dokázali senzačně skolit Barcelonu. Pořád nemají v žádném případě jistotu záchrany, takže bodovat zkrátka potřebovali i nadále. Hosté tenhle úspěch zaznamenali v pravou chvíli, už se jim totiž pomalu zabouchávaly vrátka v případné cestě za evropskými poháry.

Hostující lodivod Eduardo Berizzo byl samozřejmě notně povzbuzen, že jeho tým před pár dny dokázal postoupit do čtvrtfinále Evropské ligy, jenže náladu mu notně pokazil už samotný začátek tohoto utkání. Po jednom ze soubojů v pokutovém území se totiž zranil Guidetti, kterého musel už ve 12. minutě nahradit Beauvue.

Celý zápas, a především pak jeho první nepříliš záživný poločas, spíše těšil fanoušky defenzivního fotbalu. V něm byla většina střeleckých pokusů na obou stranách zablokována, vůbec první mezi tři tyče vyslal až šest minut před obrátkou Bongonda, nicméně domácí gólman Lux byl na svém místě a v pohodě míč zkrotil.

Zkraje druhého dějství málem Deportivo potrestalo opravdu mizernou rozehrávku svého soupeře. Najednou se Borges ocitl v bezprostřední blízkosti brankáře Sergia Álvareze, toho ovšem nepřekonal, dorážet se následně snažil Bruno Gama, jenže ten bránu minul. V 71. minutě ani Carles Gil se svou střelou z dálky nevyzrál na Sergia Álvareze.

Vigo o své výhře rozhodlo v 74. minutě. Beauvue měl na pravé straně poměrně dost času a prostoru na to, aby vyslal přesný centr na hranici brankového území, kam si naběhl trestuhodně nehlídaný Iago Aspas, a ten pak snadno zacílil. Álex Bergantiňos spolu s Alejandrem Arribasem zahrozili a mohli vyrovnat, nemířili ovšem přesně.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 3:1

19.03.2017 16:15

Góly: 37. Diego Godín, 61. Antoine Griezmann, 77. Koke - 85. Joaquín Correa

Atlético Madrid doma přehrálo v souboji o třetí místo FC Sevillu 3:1 a ztrácí na ní už jen dva body. Andalusané tak završili nepovedený týden, během kterého ještě stihli vypadnout z Ligy mistrů. Branky Atletů obstarali Godín, Griezmann a Koke. Čestný úspěch Sevilly zařídil střídající Correa.

Domácí museli po pár minutách řešit první nepříjemnost, protože se zranil obránce Vršaljko a tak na trávník vyběhl Juanfran. Pak už se začalo hrát a lepší bylo Atlético, které Sevillu přehrávalo. Ve 13.minutě měl první velkou příležitost Kevin Gameiro, mimochodem někdejší hráč Sevilly. Nádherným lobem přehodil Rica, jenomže balón skončil na břevně! Sevilla jinak bránila dobře a po půlhodině hry si zkoušela vymodlit pokutový kop. Vitolo předvedl hereckou etýdu a sudí mu jí rozhodně nezbaštil.

Ve 37.minutě se na stadionu Vicente Calderóna konečně změnilo skóre a to ve prospěch domácích fotbalistů. Na Griezmannův citlivý centr si naskočil Diego Godín a Rico byl bez šance.

Trenér Jorge Sampaoli se pro druhý poločas rozhodl oživit ofenzívu a na plac poslal Stevana Jovetiće. Vyrovnat ale mohl jiný muž na hrací ploše Pablo Sarabia, jeho patičku Oblak schoval v náručí. Vzápětí na druhé straně těsně minul tyčku Griezmann. Atlético nicméně vytrvalo v útoku a jestliže další Gameirův pokus Rico zastavil, tak na precizní volný přímý kop Griezmanna se natahoval marně. Francouzský útočník to trefil naprosto dokonale.

Dále nebylo na co čekat. Sevilla prohrávala o dvě branky, takže do hry přišli Correa s Iborrou. Kýžený efekt to ale nepřineslo. Naopak, v 77.minutě domácí naprosto vyšachovali sevillskou defenzívu a Koke pohodlně do prázdné branky definitivně zápas rozhodl. Madridští mohli vyhrát ještě vyším rozdílem, ale Fernando Torres si dvakrát vylámal zuby na skvělém Ricovi.

Každopádně utkání mělo v závěru skvělé tempo a útočilo se až do závěrečného hvizdu. Sevilla nakonec stihla výsledek alespoň zkorigovat, když se krásně uvolnil Joaquín Correa a přízemní střelou překonal Oblaka. Dobré příležitosti přinesl i nastavený čas, ale konečný výsledek už se nezměnil.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Málaga CF 0:0

19.03.2017 12:00

Góly: -

Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky, které by konečně chtěly udělat poslední kroky k tomu, aby se v nejvyšší soutěži zachránily, dopadl bez branek. Střelecky aktivnější bylo Leganés, které si vytvořilo asi o něco více gólových šancí než Málaga, každopádně podobně jako jeho soupeř se mu rozvlnit síť nepodařilo.

Jejich náskok na sestupové pásmo je v tuhle chvíli bezpečný, protože poslední trio už dlouhodobě pouze tápe, během několika kol tomu tak ovšem nemusí být. Leganés určitě chtělo rozšířit svou sérii vítězství před vlastními fanoušky na číslo tři, pro Málagu po čtyřech porážkách v řadě řešily výrazněji lépe jeho situace rovněž jen tři body.

Domácí poprvé zahrozili v 18. minutě po standardní situaci, nicméně zakončující Bustinza v krkolomné pozici nedokázal ohrozit brankáře Kameniho. Ve 39. minutě byl celek z madridského předměstí brance určitě o dost blíže, Mantovani se dostal v šestnáctce k odraženému míči, jenže z vyložené pozice ho poslal jen nad bránu.

Před přestávkou zahrozili svěřenci kouče Asiera Garitana ještě jednou. Diego Rico uvolnil na levé straně Szymanowského, ten odcentroval dozadu na nabíhajícího si Tita, jenže ten ve skluzu nedokázal pořádně vystřelit. I po přestávce Málaga spíše vyčkávala, co že její soupeř vymyslí, a v 57. minutě musel Kameni zneškodnit dělovku Diega Rica.

Asi tu nejlepší možnost na skórování měl Diego Rico dvacet minut před koncem. Svou levačkou napřáhl z těžkého úhlu, navíc od míst pomezní čáry, přesto jeho další pumelice skončila k překvapení všech na spojnici tyče a břevna. Vlastně až v poslední desetiminutovce nějakým způsobem zahrozil i klub z Andalusie.

Leganés v 78. minutě mizerně vyhodnotilo situaci v pokutovém území, k balónu se propracoval střídající Jony, jenž prudkou přihrávkou hledal svého kolegu z lavičky Keka, ten ovšem o kousek nedosáhl. V 84. minutě pak gólman Iago Herrerín vytasil výtečný zákrok proti hlavičce Ignacia Camacha, a stav tak zůstal nerozhodný.

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna 2:0

18.03.2017 20:45

Góly: 4. Rafa Navarro, 28. Rubén Castro

Jakékoli naděje Osasuny na vylepšení stávající bídné situace v boji o záchranu vzaly v zápase s Realem Betis za své již během úvodní půlhodiny. Domácí se totiž trefili hned dvakrát v rozmezí pětadvaceti minut a po zbytek zápasu si již nabyté vedení 2:0 bezpečně uhlídali až do konce. Osasuna tak nedokázala navázat na remízu proti Eibaru z minulého kola a zůstává s ubohými jedenácti body na kontě beznadějně poslední. Betis naopak poskočil tabulkou dál od jakýchkoli sestupových obav a momentálně drží třinácté místo před dotírající Valencií.

Andalusané trápícího se soupeře ani v nejmenším nepodcenili a vlétli do zápasu tím nejlepším možným způsobem. Hned ve čtvrté minutě vyslal stoper Aissa Mandi kolmici na Rubéna Castra, který míč chytře pustil v cestě dál do kroku nabíhajícího Rafy Navarra. Tím zkušený útočník obalamutil celou defenzivu hostí a Navarro již v samostatném úniku pohotovým zakončením nedal vyběhnuvšímu brankáři Siriguovi šanci zasáhnout. O okamžitou odpověď se mohl postarat Sergio León, jemuž připravil palebnou pozici perfektním průnikem na levé straně Clerc, jenž výsledná rána skončila pouze na břevně.

V osmadvacáté minutě bylo pro Osasunu ještě hůře. Autoři úvodního gólu utkání si v tu chvíli si prohodili role, když Castro ideálně sladil svůj náběh s přihrávkou Navarra, následně obešel bezmocného Sirigua a zabořil míč do prázdné branky na průběžných 2:0. V jednačtyřicáté minutě mohl aktivní Navarro skórovat i podruhé, když se k němu odrazil míč před odkrytou branku, avšak špičkový blok Clerca na poslední chvíli mu tentokráte gólovou radost zhatil.

Po změně stran sice Osasuna nasadila k oživení skomírající ofenzivy i klíčového útočníka Oriola Rieru, jenže ani poté se jim utkání zdramatizovat nepovedlo. Asi nejblíže měl ke snížení Roberto Torres, jehož našel za obranou Betisu Fran Merida, avšak Antonio Adán včas vyběhl a Torresovo váhavé zakončení s přehledem sbalil do náruče. Osasuna tak zůstává poslední s obrovitým čtrnáctibodovým mankem na záchranu, zatímco Betisu stačí momentální zisk jednatřiceti bodů na třinácté místo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Sociedad 1:0

18.03.2017 18:30

Góly: 44. Deyverson

Nováček z Alavése nepřestává překvapovat. Tentokráte si Deportivo vyšláplo v baskickém derby na favorizovaný Real Sociedad, proti němuž na domácí půdě vydřelo těsné vítězství 1:0. O jediný gól zápasu se postaral krátce před koncem první půle Deyverson a naděje hostí na zvrat po změně stran poničil Esteban Granero, který uviděl v rychlém sledu dvě žluté karty a poslal Sociedad do oslabení. Alavés tak v La Lize zvítězil už podruhé za sebou a drží se na desátém místě, zatímco Sociedad zůstává šestý.

První krásný fotbalový moment utkání nabídla devátá minuta, kdy se k velkému sólovému průniku nadechl Yuri Berchiche. Levý bek Sociedadu projel obranou Alavése jako nůž máslem, ovšem zradilo jej zakončení a brankář Pacheco se na sbalení jeho rány do náruče ani příliš nenadřel. Do poločasového vedení tak nakonec šli domácí, kteří se prosadili minutu před přestávkou. Vše nastartoval bleskurychlým průnikem bek Theo Hernández, který ideálním přízemním centrem našel před odkrytou brankou Deyversona a brazilský útočník již snadno vstřelil svůj první gól v tomto kalendářním roce.

Necelou čtvrthodinu po změně stran již mělo na světelné tabuli svítit skóre 2:0, tedy nebýt fantastického zákroku brankáře Rulliho. Gólman Sociedadu totiž dokázal vytěsnit gólovou hlavičku Deyversona po skvělé práci a centru Camarasy na tyč. Bránění těsného náskoku měli ale domácí v závěru utkání usnadněno díky početní převaze, neboť Esteban Granero si vysloužil v sedmašedesáté minutě druhou žlutou kartu za přifilmovaný pád v pokutovém území, přestože pokutový kop nijak nereklamoval.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 1:2

18.03.2017 16:15

Góly: 65. Aritz Aduriz - 25. Karim Benzema, 68. Casemiro

Real Madrid obstál v těžké zkoušce charakteru, když v Bilbau proti domácímu Athleticu ukořistil všechny body za vítězství 2:1. Díky tomuto vydřenému triumfu Bílý balet uhájil vedoucí příčku La Ligy a na druhou Barcelonu drží komfortní pětibodový náskok. O dobrý vstup hostí do zápasu se postaral Karim Benzema, ovšem baskický klub dokázal krátce po hodině hry srovnat zásluhou Aritze Adurize. Brzy nato ovšem vrátil favoritovi vedení po rohovém kopu Casemiro a podruhé již Real o nabytý náskok nepřišel.

Athletic se doposud na domácí formu mohl spoléhat, neboť za celou uplynulou sezonu na stadionu San Mamés prohrál pouze v srpnu proti Barceloně. Úvod zápasu nabídl šance na obou stranách - nejprve zkazil Cristianu Ronaldovi gólovou radost zdvižený praporek čárového rozhodčího, pak zase na opačné straně ze slibné pozice pálil mimo Yeray. Průlom skóre nakonec přišel ve čtyřiadvacáté minutě, kdy se už Ronaldovi povedlo přelstít ofsajdovou past a poslat míč do šestnáctky nabíhajícímu Benzemovi, jenž z prvního doteku poslal svou ránu nechytatelně k tyči.

Hned vzápětí měl dokonce zdvojnásobení náskoku hostí na kopačce Gareth Bale, který se do sestavy Realu vrátil po vypršení dvouzápasového trestu, avšak místo toho pouze vyprášil rukavice brankáři Arrizabalagovi. Atraktivní první půle tak skončila vedením Realu 1:0.

Po změně stran vysoké tempo hry přece jen poněkud opadlo, ovšem Athletic se brzy vzepjal k úspěšné honbě za vyrovnáním. Iňaki Williams si ještě na pozorného Navase nepřišel, ale v pětašedesáté minutě mladý forvard Athleticu poslal táhlý centr na zadní tyč, kde číhal Raúl García a sklepl jej do tandemu Adurizovi, aby míč zabořil hlavou do sítě.

Od gólové radosti domácích však uběhly sotva tři minuty a Real už zase vedl. Rohový kop přizvedl na přední tyči Ronaldo přesně k nehlídanému Casemirovi, pro nejž už nebyl žádný problém připsat si z bezprostřední blízkosti důležitý gól na 2:1. Závěr utkání si již hosté pohlídali a jsou tak zase o kus blíže zisku vysněného ligového titulu.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Espanyol Barcelona 1:1

18.03.2017 13:00

Góly: 20. Kike - 50. José Manuel Jurado

Asi spravedlivou remízou skončil souboj dvou celků z horní poloviny tabulky, které se hodlají v poslední čtvrtině sezóny poprat o evropské poháry. Zatímco Eibar, který se ujal vedení po dvaceti minutách díky Kikemu, prodloužil svou sérii bez výhry už na čtyři kola, hosté, kteří srovnali Josém Manuelem Juradem, rozšířili své konto remíz už na číslo deset.

Oba poločasy nám nějaký strhující fotbal plný gólových šancí nepřinesl. Možná že v první pětadvacetiminutovce byl o něco aktivnější basický celek, který nakonec jednu ze svých mála šancí dokázal využít. Pedro León z pravé strany našel svým centrem na bližší tyčce Kikeho, který tvrdou hlavičkou překonal gólmana Diega Lópeze.

Další, kdo se odvážil vypálit na bránu, byl Dani García, ten ovšem Diega Lópeze svým podnikáním ohrozit nemohl. Na druhé straně se zastřeloval Pérez po půlhodině hry, nicméně ani on nemířil přesně. Domácí brankář Yoel vlastně nemusel zasahovat v tomhle utkání ani jednou, a to i proto, že si v 50. minutě úspěšný zákrok na své konto nepřipsal.

Gerard Moreno poslal zprava dlouhý pas do šestnáctky, kde se ocitl nehlídaný José Jurado, a ačkoli ten musel předvést poměrně těžké zakončení z běhu, usměrnil míč z halfvoleje nádherně ke vzdálenější tyčce. Eibar byl o něco aktivnější, co se následné hry směrem dopředu týče, tři body ovšem na svou stranu nestrhl.

Minutu po inkasovaném gólu mohl soupeři oplácet Kike, dvakrát ho ovšem vychytal Diego López. V 59. minutě se snažil skórovat Inui, který je aktuálně ve velmi slušné formě, ale kýžený a chtěný prostor minul. Šest minut před koncem se ve slušné pozici objevil rovněž Bebé, nicméně i on narazil na rukavice Diega Lópeze.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Villarreal CF 1:0

17.03.2017 20:45

Góly: 10. Kevin-Prince Boateng

Villarreal překvapivě ztratil na Kanárských ostrovech všechny tři body, když se mu utkání nevratně zkomplikovalo už po dvaceti minutách. Las Palmas totiž nejenže dalo rychlý gól, ale ještě v prvním poločase se dostalo vyloučením Victora Ruize do početní převahy, která vydržela až do konce utkání.

Žlutá ponorka nezačala na Estadio Gran Canaria vůbec dobře. V úvodu sice byla aktivnější, ale v 10. minutě inkasovala. Catellano poslal do šestnáctky učebnicový centr a Kevin Prince Boateng hlavou v pohodě zavěsil. Ghanský fotbalista byl jednou z ústředních postav i druhého klíčového okamžiku, to když byl zezadu faulován Victorem Ruizem. Sudí v tomto případě neměl na vybranou, Victor Ruiz obdržel červenou kartu a Villarreal byl rázem ve velkých problémech.

Další šance Las Palmas začaly přicházet brzy. Parádní přímý kop Lemose skončil na břevně a ránu Mesy fantasticky zlikvidoval brankář Fernández.

Domácím se druhou branku nepodařilo vstřelit a to ani ve druhém poločase, byť k tomu byli několikrát velmi blízko. V úvodu druhého dějství hlavičkoval mimo Boateng. Šance se urodila i na druhé straně. Sansone si na hranici pokutového území udělal prostor ke střele a Lizoain musel zasahovat. Brankář domácích se pak vytáhl ještě jednou, když vychytal střelu Triguerose. Nic dalšího už utkání nepřineslo, výsledek se nezměnil a domácí tak mohou slavit zisk tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid27205271:2865
2.FC Barcelona28196381:2563
3.Sevilla FC28176552:3457
4.Atlético Madrid28167552:2355
5.Villarreal CF28139639:2048
6.Real Sociedad281531042:3948
7.Athletic Bilbao281351035:3244
8.SD Eibar28118944:3941
9.Espanyol Barcelona281010840:3940
10.Deportivo Alavés281010829:3340
11.Celta Vigo271151140:4538
12.UD Las Palmas28981144:4535
13.Real Betis28871331:4431
14.Valencia CF28861438:5130
15.Málaga CF28691333:4527
16.Deportivo La Coruña28691331:4327
17.CD Leganés28681422:4126
18.Sporting Gijón28561731:5721
19.Granada CF28471725:5819
20.CA Osasuna28181928:6711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele