LaLiga - souhrn 27. kola

10.03.2017, 22:34, aktualizováno 13.03.2017, 22:36
Komentáře a souhrny
Barcelona prohrála v La Coruni a přišla o vedení v tabulce, protože Real Madrid udolal Betis. Real Sociedad nestačil v derby na Athletic. Sevilla ztratila s Leganésem, to Atlético se v Granadě protrápilo k výhře. Alavés i v oslabení vyloupil Málagu. Valencia bere proti Gijónu pouze bod, Espanyol zvládl střetnutí s Las Palmas a Villarreal loupil ve Vigu...

CA Osasuna - SD Eibar 1:1

13.03.2017 20:45

Góly: 79. Kenan Kodro - 72. Kike

Poprvé od konce ledna a po šesti kolech se podařilo beznadějně poslední Osasuně bodovat. Eibar, který by rád ještě zabojoval o účast v Evropské lize pro příští sezónu, v 72. minutě načal skóre utkání zásluhou Kikeho, jenže vedení neudržel, neboť se o sedm minut později trefil Kenan Kodro, jenž určil konečný nerozhodný výsledek.

K prvnímu nebezpečnějšímu střeleckému pokusu se propracoval v 7. minutě Inui, který vyzkoušel svou pravačku, nicméně domácí brankář Sirigu pohotově zasáhl. Po čtvrthodině hry Ander Capa poslal z pravé strany hezký centr do brankového území, odtud se snažil zacílit Sergi Enrich, i v tomhle případě si však Sirigu poradil.

I nadále byl Eibar aktivnějším a nebezpečnějším celkem a Sirigu si ve 24. minutě připsal již svůj třetí zákrok v tomto utkání. Znovu to na něj zkoušel Inui, který si zleva naběhl více do středu za pokutové území, tlačil míč na bližší tyčku, tam ale zase narazil na soupeřovu rukavici. Japonec následně vypálil ještě jednou z dálky, Sirigu však znovu podržel.

Ani po přestávce se hra Pamplony směrem dopředu výrazněji nezlepšila, Los Armeros byli po třech bodech zkrátka pořád hladovější. Inui v 52. minutě zase zasmutnil, protože ačkoli tentokráte konečně překonal Sirigua, dobře postavený obránce Oier nakonec jeho střelu mířící do brány vykopl před brankovou čárou do bezpečí.

Domácí se vlastně vůbec poprvé osmělili až v 62. minutě. Nejprve Vujadinovič po rohovém kopu prověřil připravenost gólmana Yoela, za vápnem se o pár chvil později k zakončení dostal Roberto Torres, nicméně jeho levačka skončila těsně vedle. O všem podstatném tak rozhodla až poslední dvacetiminutovka.

Hosté skórovali po akci po pravé straně, kde unikl bek Ander Capa, naběhl do šestnáctky, předložil míč náhradníkovi Kikemu, který byl na hřišti sotva pár sekund, a ten snadno zamířil za záda Sirigua. Na druhé straně odpověděl na tenhle přesný zásah na hranici ofsajdu balancující Kenan, jenž na zadní tyčce využil prudké přihrávky Jaimeho Romery.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Betis 2:1

12.03.2017 20:45

Góly: 41. Cristiano Ronaldo, 81. Sergio Ramos - 25. Keylor Navas (vl.)

Hráči Realu Madrid vstupovali do domácího zápasu s Realem Betis s vědomím, že jejich úhlavní rival v boji o titul z Barcelony nečekaně prohrál, a tak se Bílému baletu naskytla šance poskočit do vedení La Ligy. Přestože si tým Zinedina Zidana zprvu zahrával a po vlastenci Keylora Navase dokonce musel dotahovat, trefy Cristiana Ronalda se Sergiem Ramosem nakonec stačily k tomu, aby Real zvítězil 2:1 a stal se znovu favoritem na zisk ligového titulu. Madridští totiž nyní drží na druhou Barcelonu dvoubodový náskok, přičemž mají navíc utkání s Celtou Vigo k dobru.

Začátek utkání nezastihl domácí v dobrém rozpoložení a zápas se mohl brzy ubrat z pohledu Realu hodně špatným směrem, kdyby rozhodčí Lahoz posoudil zákrok brankáře Navase na unikajícího Darka Brašanaće jako provinění proti pravidlům. Kostarický gólman totiž vyběhl vstříc dlouhému nákopu, jenže místo míče se ve skoku dotkl pouze forvarda Betisu. Přesto Antonio Mateu Lahoz nechal celý incident bez povšimnutí a pokračovalo se dále.

Ještě než se Navas stihl pořádně zkoncentrovat, povedlo se hostům přece jenom skórovat. Ránu Antonia Sanabrii totiž Navas zprvu chytil a vzápětí si nešikovným zásahem druhé ruky ve snaze sbalit míč do náruče vsítil k nelibosti domácího publika vlastence. Real tak popáté z posledních šesti utkání inkasoval v zápase jako první, ovšem ještě do přestávky bylo vyrovnáno. Gól s pořadovým číslem 210 v bílém dresu vstřelil čtyři minuty před koncem první půle Cristiano Ronaldo, jehož hosté neuhlídali při náběhu na centr Marcela a portugalská hvězda se již v zakončení nemýlila.

Po změně stran se favorit hnal za obratem, který ovšem dlouho nepřicházel. Dvanáct minut před koncem ovšem dodal Realu výhodu přesilové hry obránce Piccini, který uviděl za faul na Vázqueze druhou žlutou kartu. Pouhé tři minuty nato pak madridští vskutku skórovali a jako obvykle jim v případě největší nouze přispěchal na pomoc Sergio Ramos. Pro španělského stopera šlo po suverénní hlavičce z rohového kopu již o desátý gól sezony. V samém závěru pak ještě Navas dokázal napravit své dřívější zaváhání zákrokem proti další ráně Sanabrii a zajistil tak svému klubu zisk cenných tří bodů, které Real posouvají zpět do čela La Ligy.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Villarreal CF 0:1

12.03.2017 18:30

Góly: 45. Roberto Soldado

Villareal vyhrál už potřetí v řadě, využil porážky Realu Sociedad a vyhoupl se díky lepšímu skóre na páté místo tabulky. Celta naopak prohrála už podruhé za sebou, na svou ligovou výhru čeká od půlky února a i nadále se nachází jen v šedém středu tabulky. O osudu utkání rozhodla jediná trefa Roberta Soldada ze závěru prvního poločasu.

Domácí vstoupili do utkání o něco aktivněji, nicméně Hjulsager po dvou minutách hry bránu minul a ve slušné pozici, ale v už docela složitém střeleckém úhlu, nevyzrál na brankáře Andrése Fernándeze dobře se uvolnivší Rossi. Zakončovat se dále snažili Hugo Mallo i Bongonda, ovšem ani jeden z nich mezi tři tyče nezamířil.

Vlastně až po půlhodině hry se Žlutá proroka začala výrazněji osmělovat. Nejprve se ve 33. minutě na levé straně propracoval k vůbec prvnímu zakončení Villarealu středový záložník Bruno, jeho slabounkou střelu však poměrně snadno zlikvidoval gólman Sergio Álvarez. Ve svých šancích pak neuspěli Soriano ani Bakambu.

Už už se chystaly oba týmy do kabin, dokázali hosté na poslední chvíli zaznamenat změnu průběžného skóre. Centr ze standardky nejprve doputoval na hlavičku Musacchia, od níž se míč odrazil na hlavu Soldada, a ten nic netušíc svou tečí poslal balón šťastně do sítě. Celta se po přestávce na žádnou vyrovnávací trefu nezmohla.

V 55. minutě se dožadovala penalty, neboť v pokutovém území si vůči Hugovi Mallovi nepočínal v rukavičkách Soriano, avšak sudí Mario Melero na bílý puntík neukázal. Jinak však hra směrem dopředu u Viga vázla, vůbec nějaký střelecký pokus vyprodukovalo až v 67. minutě zásluhou Planase, jeho pravačka se ovšem neujala.

V 76. minutě se na hranici brankové území objevil Rossi, jenž se snažil ohrozit Andrése Fernándeze, nicméně jeho pokus zablokoval obránce Víctor Ruíz. Závěrečná desetiminutovka pak byla z obou stran poměrně hodně nervózní, celkem bylo rozdáno pět žlutých karet, na konečný výsledek však tyto situace neměly již žádný vliv.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - FC Barcelona 2:1

12.03.2017 16:15

Góly: 40. Joselu, 74. Alex Bergantińos - 46. Luis Suárez

Tomu se říká tvrdý návrat na zem. Po historickém obratu Barcelony v osmifinále Ligy mistrů se zdálo, že katalánský velkoklub je plně zpět v boji o všechny trofeje, jenže hned v následném zápase obhájce titulu selhal. Vůbec první ligovou porážku od října loňského roku připravilo barcelonským Deportivo La Coruňa, která tak znovu prodloužila svou šňůru neporazitelnosti pod novým koučem Pepem Melem a jako mávnutím kouzelného proutku se místo tuhého boje o záchranu blíží středu tabulky...

Favorizovaní hosté do zápasu nastupovali bez lehce zraněného Neymara a také Rafinhy, jehož vyřadily ze hry žaludeční potíže. Přesto trenér Luis Enrique nasadil silnou sestavu a na předzápasové tiskové konferenci vkládal do svých hráčů důvěru, že udrží vysoko nastavenou laťku i po zmíněném bláznivém večeru proti Paris Saint-Germain. Španělského manažera ovšem čekalo nepříznivé vystřízlivění, když pět minut před koncem první půle poslal Deportivo do vedení Joselu. Útočník, který v Galicii působí na hostování z anglického Stoke City, vyzrál při rohovém kopu na Javiera Mascherana, a přestože Marc-André ter Stegen zprvu předvedl výtečný zákrok, Joselu míč zabožil zblízka do sítě.

Odpověď hostí na sebe ale nenechala dlouho čekat. Jen devadesát vteřin po změně stran totiž centr Denise Suáreze skončil u jeho jmenovce Luise a uruguayský kanonýr chladnokrevně srovnal. Kdo v tu chvíli čekal nažhavení barcelonských závitů a gólový obrat, musel být zklamán. Místo toho se totiž více nebezpečných akcí odehrávalo před barcelonskou brankou a sedmnáct minut před koncem právě tam padl třetí gól zápasu. Autorem branky se stal domácí kapitán Álex Bergantiňos, který skóroval z rohového kopu a potvrdil, že má právě na Barcelonu vyloženě spadeno. Ze svých čtyř prvoligových tref v dresu Deporu totiž Bergantiňos adresoval hned tři právě do sítě katalánského giganta.

Následovalo tak zběsilé hnaní hostí za vyrovnáním, jenže Luis Suárez v osmdesáté minutě ztroskotal na brankáři Germanu Luxovi a Lionel Messi pak v nastavení poslal přímý kop příliš vysoko. Deportivo tak ani napočtvrté pod trenérem Melem nepoznalo přemožitele a z patnácté příčky se již těší osmibodovému odstupu od první sestupové pozice. Barcelona naopak ztratila veledůležité tři body v boji o titul, neboť Real Madrid její ztráty beze zbytku využil vlastním triumfem nad Realem Betis.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Athletic Bilbao 0:2

12.03.2017 12:00

Góly: 28. Raúl García (pen.), 56. Iñaki Williams

Třaskavé baskické derby zvládli lépe hráči Bilbaa, kteří v tabulce stáhli manko právě na svého protivníka už na rozdíl pouhých čtyř bodů. Tenhle výsledek v podstatě ještě více zamotal souboj o evropské poháry. Real Sociedad se tentokráte nedokázal ani jednou prosadit v útoku, zatímco Raúl García a Iňaki Williams na druhé straně ano.

Utkání bylo, jak se dalo předpokládat už předem, hodně napjaté a emotivní již od začátku. A také že oba týmy chtěly za každou cenu zvítězit. Takže už v 6. minutě donutil Raúl Navas k zákroku hostujícího brankáře Kepu. Jeho protikolega na druhé straně Rulli se u tyčky pořádně potil po střeleckém pokusu Iňakiho Williamse v 9. minutě.

Athletic Club jako by poté působil o něco nebezpečněji, v 17. minutě se v obrovské možnosti objevil Raúl García, jenže z blízkosti na Rulliho trestuhodně nevyzrál. O pár chvil později se tentýž hráč dostal k zakončení znovu, svou hlavičku však poslal tentokráte kousek vedle. Branky se nakonec hosté dočkali o pár chvil později.

Yeray Álvarez si v šestnáctce předkopl míč před sebe, Xabi Prieto byl v souboji pozdě a svého soupeře nešikovně podrazil. Sudí José Sánchez ukázal na bílý puntík a nařízený pokutový kop proměnil Raúl García, leč trošku se štěstím, neboť Rulli si na jeho střelu skoro sáhl. Do poločasu mohl ještě náskok navýšit Lekue, ovšem nemířil z dálky přesně.

Real Sociedad působil i po obrátce poměrně zaskočeným dojmem a nemohl zkrátka najít absolutně žádný recept na dobře bránící Los Leones. Ti naopak v 56. minutě přidali ještě jeden přesný zásah. Álvaro Odriozola si vůbec nerozuměl se svými spoluhráči, jeho špatné přihrávky zužitkoval Iňaki Williams a sám před Rullim nezaváhal.

Jakmile si hosté pojistili průběžný výsledek, hráli ještě s větší lehkostí, a i nadále byli směrem dopředu aktivnějším a nebezpečnějším celkem. Na hřiště se po třízápasové pauze dostal nejlepší střelec mužstva Aduriz, jenž osm minut po svém střídání zakličkoval za vápnem a zakončil, každopádně jeho pokus skončil smolně na tyčce.

V podstatě až v poslední desetiminutovce domácí nějakým výraznějším způsobem svého lokálního rivala potrápili. V 72. minutě se podařilo rozvlnit síť Raúlovi Navasovi, jenže jeho gól nebyl uznán kvůli předchozímu spornému faulu. V 83. minutě po rohovém kopu hlavičkoval slušně Iňigo Martínez, ovšem orazítkoval pouze břevno.

Více informací k zápasu

Granada CF - Atlético Madrid 0:1

11.03.2017 20:45

Góly: 84. Antoine Griezmann

Svojí povinnost zvládlo Atlétiko Madrid, které zvítězilo na půdě sestupem ohrožené Granady 1:0. Los Colchoneros byli jasným favoritem, ale dlouho nemohli odpor soupeře zlomit. Povedlo se to až Griezmannovi, šest minut před koncem hrací doby.

Atlétiko dle očekávání svého soupeře přehrávalo, nicméně v prvním poločase bylo v ofenzivním snažení poměrně pasivní. Gaitánův centr sice Savič ve skluzu trefil, horší to ale bylo s cílem. Na druhé straně zase musel boxovat překvapivý pokus Wakasa brankář Oblak. Brankou neskončila ani situace ze 43.minuty, kdy po standardní situaci dobře hlavičkoval Griezmann, avšak případné vzrušení by bylo beztak marné, neboť šlo o ofsajdové postavení.

Po změně stran se tempo hry změnilo. Hrálo se rychleji a konečně přibývali i šance. Pohotový pokus Carrasca zlikvidoval skvělý Ochoa. Granada měla také svoje příležitosti, ale Ramos pohlednou akci uspěchal a Oblak v pohodě schoval balón v náruči.

Hru Atlétika hodně rozhýbal nově příchozí Correa. Griezmann v další příležitosti pálil těsně vedle a totéž znovu platilo i o střele Carrasca. Sám Correa měl možnost ukončit bezbrankový stav v 80.minutě, stačilo jen dobře trefit branku.

Atlétiko zlomilo odpor soupeře až šest minut před koncem řádné hrací doby. Koke poslal na zadní tyč nadýchaný centr a Griezmann jakousi "rybičkou" poslal Atlety do vedení. Hosté si těsný náskok bez problému hlídali. Ve 4.minutě nastaveného času ještě uviděl druhou žlutou kartu Wakaso, nicméně vliv na utkání už to beztak nemělo.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Deportivo Alavés 1:2

11.03.2017 18:30

Góly: 71. Juankar - 39. Zouhair Feddal, 90. Edgar Méndez

Málaga se ani pod novým koučem Míchelem vítězství nedočkala a doma znovu ztratila všechny body, přestože se jí dvacet minut před koncem podařilo vyrovnat a navíc hrála v početní převaze. Domácí pořádně zmrazil v nastaveném čase Edgar Méndez.

Domácí začali o něco aktivněji ale nevěděli si rady s překážkou jménem Pacheco. Brankář Alavésu si poradil jak s nebezpečnou střelou Charlese, tak i hlavičkou Camacha, i když pravda, hostující hráč mířil přesně do míst, kde Pacheco stál. Málaga tedy ze svých pokusů nic nevytěžila a naopak ve 39.minutě sama inkasovala. Depor rozehrál rohový kop, Laguardia ho hlavou sklepl na malé vápno a Zouhair Feddal zblízka prostřelil Kameniho. Domácí chtěli ještě do poločasu srovnat, ale Torrese znovu vychytal pozorný Pacheco.

Snažení Málagy pokračovali i po přestávce. Po hodině hry se pokoušel o technický obstřel Castro, jenže k přesnosti mu scházely decimetry. Ještě blíž vyrovnávací brance byl Sandro Ramírez, který orazítkoval tyč, akci sice ještě zakončoval dobíhající Charlese, ale jeho pokus už se mezi tři tyče nevešel. Tlak domácích sílil a nakonec skutečně vedl k vyrovnání. Charles kolmicí vyslal do šance Juana Péreze Carlose a ten jako zkušený mazák proměnil.

Utkání se najednou začalo zcela měnit, o dvě minuty později totiž fauloval autor první branky Zouhair Feddal Charlese a sudí Mallenco ho vyloučil. Málaga tak dohrávala utkání v početní převaze a samozřejmě vycítila šanci na obrat. A šance na sebe nenechaly dlouho čekat, Charles z voleje netrefil branku a v 89.minutě přišla vůbec největší příležitost Málgy v zápase. Sami před Pachecem se objevili hned tři hráči domácích! Zakončoval hlavičkou En Nesyri a Pacheco předvedl fantastický zákrok. Byl to klíčový moment celého utkání, neboť vzápětí přišel na druhé straně obrovský šok. V nastavení se dostal do šestnáctky absolutně nebráněn Edgar Méndez a přízemní střelou překonal Kameniho.

Alavés se po vyloučení Zouhaira Feddala jenom bránil, aby v nastavení zasadil domácím smrtící úder. Málaga se z Méndezovi branky nevzpamatovala a doma znovu prohrála.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CD Leganés 1:1

11.03.2017 16:15

Góly: 43. Stevan Jovetić - 3. Gabriel

Zdá se, že se Sevilla dostává do menší výsledkové krize. Poté, co trošku nečekaně nedokázala v minulém kole uspět naplno v Alavési, přišel na řadu ještě více nečekaný rezultát, a to domácí remíza s Leganésem. O všem podstatném se rozhodlo v prvním poločase, za hosty se na střeleckou listinu zapsal Gabriel, následně vyrovnával Stevan Jovetič.

Ačkoli do konce tohoto ročníku zbývá ještě nespočet kol, v nichž se dle tradičního klišé může změnit cokoliv, možná že právě nynější ztrátou přišla Sevilla o možnost reálně útočit na titul. Nebo alespoň na pár kol může být Barcelona s Realem v relativním klidu. Pro ně je to navíc skvělá příležitost, jak od andaluského celku poodskočit dále.

Vstup do tohoto utkání se Seville hrubě nevydařil. Už ve třetí minutě El Zhar přihrál do nebezpečného prostoru brankového území, tam našel Gabriela, jenž elegantní patičkou překonal zkoprnělého brankáře Sergia Rica. O pár chvil později mohl srovnat skóre Correa, nicméně svou hlavičku nenasměroval do brány.

Jinak však klub z madridské konurbace působil i nadále nebezpečněji. Domácí se stále nemínili probrat do reality a soupeř toho málem využil gólově i podruhé. V 10. minutě spálil velkou možnost El Zhar, který po samostatném úniku zaloboval míč jen mimo. A o pár chvil později z vyložené pozice Mantovani mířil jen do rukavic Sergia Rica.

Až po půlhodině hry favorit tohoto duelu nějakým výraznějším způsobem zahrozil. Vázquezova radost ze vstřelené branky byla ovšem zbytečná, protože jeho přesný zásah nebyl uznán kvůli domnělému ofsajdu. Italský útočník ve 43. minutě byl nakonec u vyrovnávací trefy, parádně totiž zakombinoval s následně skórujícím Jovetičem.

Ani ve druhém poločase mužstvo kouče Jorgeho Sampaoliho nepřesvědčilo natolik, aby si vítězství zasloužilo. Naopak to byl spíše jeho protivník, kdo mohl uzmout všechny body, snadněji se totiž propracovával do šancí. V 55. minutě smutnil Guerrero, jelikož pravačkou minul, a v koncovce se dvacet minut před koncem nevedlo ani střídajícímu Lucianovi.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sporting Gijón 1:1

11.03.2017 13:00

Góly: 85. Munir El Haddadi - 60. Duje Čop

Po třech domácích vítězstvích v řadě Valencia na Mestalle ztratila, nenavázala na svůj podzimní tříbodový výsledek v Gijónu, protože se především střelecky značně trápila. Hosté přitom nebyli daleko od plného bodového zisku, po hodině hry je poslal do vedení Duje Čop, jenže domácí nakonec pět minut před koncem srovnali díky Munirovi El Haddadimu.

Netopýři vyprodukovali dvakrát více střeleckých pokusů, drželi více míč na svých kopačkách, přesto se strachovali alespoň o nějaký bodový úspěch. Kdyby Sporting, jehož šance na záchranu by případná výhra značně posílila, dokázal svého soupeře porazit, byl by to pro mužstvo kouče Vora nezasloužený a hodně hořký konec.

První poločas mnoho gólových příležitostí nenabídl, přesto především Zaza už od úvodních minut ukazoval, že má opravdu velký střelecký apetit. Poprvé zakončoval v 11. minutě, ale mimo, v 17. minutě se propracoval k hlavičce, zase však netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Po půlhodině hry dopadla další jeho hlavička stejným způsobem.

I když toho směrem dopředu Gijón opravdu moc nepředvedl, v závěru prvního dějství to byli svěřenci trenéra Rubiho, kdo nejvíce zahrozil. Na bližší tyčce si naběhl na centr z rohového čtvrtkruhu Mikel Vesga a hlavičku tlačil právě na druhou stranu branky, nicméně o malinký kousek kýžený a chtěný prostor minul.

Začátek druhého poločasu vyšel daleko lépe Valencii. Ve 47. minutě unikl do sóla Orellana, jenže míč poslal pouze vedle. Pak mohli Los Che udeřit z pokutového kopu, Mikel Vesga totiž ve vápně drcl zezadu do Josého Gayy, avšak Dani Parejo nabídnutou šancí pohrdl a dobře chytajícího brankáře Pichu Cuéllara nepřekonal.

V 60. minutě naopak připravili změnu dosud bezbrankového skóre Rojiblancos. Burgui zakličkoval v šestnáctce a ostře vypálil, gólman Diego Alves vyrazil míč pouze před sebe, a Čop měl z dorážky poměrně snadnou práci skórovat. Zpackaný zápas se nedařilo domácím dlouhou dobu napravit, byť se o to horoucně snažili.

Dvanáct minut před koncem si vzal slovo znovu Zaza, a i když tentokráte ze střední vzdálenosti namířil mezi tři tyče, narazil na pozorného Pichu Cuéllara. Vyrovnáno bylo až v 85. minutě. Joao Cancelo poslal zprava táhlý centr do pokutového území, odkud trošku šťastná hlavička Munira doletěla přesně do šibenice.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - UD Las Palmas 4:3

10.03.2017 20:45

Góly: 1. David López, 45+1. Gerard Moreno, 53. Pablo Piatti (pen.), 74. José Manuel Jurado - 31. Mauricio Lemos, 49. Mauricio Lemos, 84. Mateo García

Pořádně divokou přestřelku, která nabídla celkem sedm branek, viděli diváci v Barceloně, kde hrál místní Espanyol s Las Palmas. Domácí v zápase pokaždé vedli a třem bodům se výrazně přiblížili až když odskočili na rozdíl dvou branek, protože hosté pak už stačili jen snížit.

Na první branku zápasu se opravdu nemuselo dlouho čekat. Už v 1.minutě rozehrávali domácí rohový kop, na který si naskočil David López a Lizoain byl bez šance. Následně získavali převahu hráči hostujícího celku, ale po půlhodině hry je mohl znovu zpražit Gerard Moreno. Ten se dostal do bezprostřední blízkosti Lizoaina a měl i spoustu času jakkoliv zakončit, situaci ale nevyřešil vůbec dobře a Lizoain si připsal dobrý zákrok. A vzápětí přišel trest. Mauricio Lemos z dálky vypálil a Diega Lópeze nachytal "na švestkách", španělský brankář měl střelu chytit, jenže se tak nestalo.

Espanyol si ještě do konce poločasu vzal vedení zpátky. V nastaveném čase se ve vápně dostal k balónu Gerard Moreno a nechytatelnou ranou dal na 2:1 pro domácí.

Ani ve druhém poločase nečekali diváci na branku dlouho. Přišla totiž hned vzápětí, po dlouhém nákopu Viery, který dopravil do sítě hlavou opět Mauricio Lemos. Jenomže ani tentokrát hosté výsledek neudrželi. Lizoain jasně fauloval Caiceda a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Pablo Piatti.

Katalánci si pak vypracovali spoustu příležitostí na čtvrtou branku, která by znamenala uklidnění, ale Caicedo ani Moreno své další příležitosti nevyužili. Espanyol se dočkal až v 74.minutě, kdy se do samostatného úniku dostal José Manuel Jurado a svůj pokus úspěšně proměnil ve čtvrtou branku.

Ještě ale neměl být všem dnům konec. Šest minut před koncem si zaběhl na zadní tyč Mateo, kam mu poslal neomylný pas Halilović a Las Palmas se znovu přiblížilo na rozdíl jediné trefy. Čas byl ale neúprosný a hostům nakonec nepomohlo ani tříminutové nastavení. Espanyol zvítězil v divoké přestřelce 4:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid26195269:2762
2.FC Barcelona27186377:2360
3.Sevilla FC27176451:3157
4.Atlético Madrid27157549:2252
5.Villarreal CF27139539:1948
6.Real Sociedad27153942:3848
7.Athletic Bilbao27135934:3044
8.SD Eibar27117943:3840
9.Espanyol Barcelona27109839:3839
10.Deportivo Alavés27910828:3337
11.Celta Vigo261051139:4535
12.UD Las Palmas27881143:4532
13.Valencia CF27861336:4730
14.Real Betis27771329:4428
15.Deportivo La Coruña27691231:4227
16.Málaga CF27681333:4526
17.CD Leganés27671422:4125
18.Granada CF27471624:5519
19.Sporting Gijón27461728:5618
20.CA Osasuna27181828:6511

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (401)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takyto ubohy vykon bolo vobec skoda casu na to pozerat. Vykonnost niektorych hracov je zalostna. Medran je kde... Uz ani divaci nechodia Mestallu . Mozno ledva 30 000 dneska bolo.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Je mi smutno z toho, kam sa Los Ches uberaju.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pocuj mam na teba otazku ako je na tom s vykonnostou Abdennour? Som sa mrkol na web a hlavne poslednou dobou moc nehraje, je na tom dost zle?

Reagovat
smazaný uživatel

traged...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Abdenoyrovi tazko posudzovat vykonnost, lebo on nema talent. Pravu nohu ma iba na podopieranie. Nema kreativnu rozohravku a divnu tarbavu postavu- nohy ma tenke a hore je tazky. Nema vobec potancial a talent na la ligu. Mozno niekde v ligue1 a angl. Lige by sa presadil lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme ho vyhodne v lete predat ked ho chcel Everton, ale bola nudza o stperov Valencia nemala na vyber.

Reagovat
smazaný uživatel

On kedysi odohral dost zapasov za Monaco a nehral uplne spatne... nuz, teraz ho uz asi vyhodne nepredate. ale diky kazdopadne.

Reagovat
blaugrana

Špiny špinavé sevilské. Bodaj by ste vyleteli z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedli?

Reagovat
smazaný uživatel

, no jo, já jsem rád, že nám pomalu ubývá 1 konkurent.

Reagovat
Kenneth

S tim losem jsou stejne bez sance. Podle me je preskoci i Atleti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné ,spoustu bodů urvali docela nezaslouženě a kvalitu na titul asi nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

bez sance. atletico bude zatracene rado za to ctvrty misto...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

jediná moje chyba špíny, výkon jako kdyby včera chalstali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sevilla znova zaváhala. A to ich čakajú v najbližších 5 kolách zápasy postupne v Atléticu, Barcawoode a vo Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej nerviones,proč nehrál Nasri?

Reagovat
Phillipinho

Odpocival na Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

, říkal jsem si to, ale nikde jsem to neviděl napsané, tak jsem si říkal , jestli se třeba těsně před výkopem nezranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají docela reálnou šanci bojovat o první flek a takhle se na to vyse..rou . Moje chyba nemám dávat na týmy před LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillský luck přestává fungovat?

Reagovat
smazaný uživatel

pche, že luck, idú si šťastiu naproti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bezte doprdele...alaves 2x vystreli na branku, zbytek ukope a ulezi a maj 3 body, na druhe strane malaga potrebuje 3 prdele sanci na 1 posranej gol a nakonec si nechaj dat gol od oslabenyho tymu..una pena maxima

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sa ale čuduješ, o Alaves tu píšem asi pol roka, oni proste tie body zberajú jedna radosť

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci Sevilly hrali dnes ako ozrati.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac Franco Vazquez isiel oproti prvej polovici sezony velmi vykonnostne dole. Ale dnes boli ozrati vsetci.

Reagovat
madridcan

Az teraz mi doslo, ze Malaga ma noveho trenera. Pekny darcek dostal

Reagovat
Israha

Očekávaně. Pokud bude Michel stejně bezradný, jak loni v Marseille, tak se můžou začít obávat o záchranu...

Reagovat
Phillipinho

Jugadores en activo con más goles en Primera de cabeza:

45 Aduriz y Cristiano

31 Sergio Ramos

21 Raúl García

20 Griezmann

Griez neskutecnej hlavickar na to jakou ma postavu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

genialni vyber mista no

Reagovat
Phillipinho

A taky vyborny nacasovani vyskoku.

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi dal v La Lize celkem 15 golu hlavou, to mi prijde jeste obdivuhodnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, tohle jsem vůbec nečekal, při tý naší mizérii venku Kepa by se brzy mohl stát jedničkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate vobec nemam rad mentalitu Barcelony. Oni cakaju ci dostanu gol a potom zacnu hrat. Vlastne sa ani necudujem ze Spaniely boli 50 rokov taky mizerny ked o nieco slo. Ked o nieco ide Barcelona sa hra jak deti na pieskovisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Mel spravil vynikajucu taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Necakany darcek...snad sa vecer neposereme

Reagovat
LAM

Přesně tohodle jsem se bál po tom obratu.Dneska hromada nekoncetrovanosti a zase budem ztrácet.Letos to tvrdim od začátku že v lize máme hrozně ztrát a že to do třetice nevypadá.To by jsme museli vypadnout z LM.¨

Je to škoda po tak skvělym zápas s PSG.V lize si teď dle mě už nemůžem dovolit ztratit ani jednoua na to to nevypadá.Není tam ten hlad.

Reagovat
pantondavo

No ono to bude v obou táborech podobný, tipuju, že vítěz ligy bude tak o bod, nebo o skóre, což bude nejvíc k nasrání

Reagovat
ADM

hm ty to máš ale poistené preistotu

Oblíbené kluby - hlavní

Real Madrid (ESP)

Oblíbené kluby - vedlejší

FC Barcelona (ESP)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

To je proto, aby Barca byla v kolonce vedlejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten komediant co tu vyhlašoval" Pokud vyhrajeme všechny zápasy, máme titul? a to je klucí z Deporu ušetřili od třetího golu v poslední minutě

Reagovat
Switchback

Však měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Další blb, který neví co je matematika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, vůbec nevím co je matematika. A někdo je blb, že neumí číst mezi řádky, nijak jsem nezpochybňoval matematickou jistotu titulu v případě všech vyhraných zápasů, ale přišel první zápas a ejhle jak by pravil Láďa Škorpilů - vždycky jsem chtěl v sezoně udělat 90 bodů, ale kluci mi to dojebali už ve druhém kole.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo tam čistě o matematiku, tak nevím co vymýšlíš, možná se ti to ve Valencii teď počítá jednodušeji.

Reagovat
smazaný uživatel

No hele mě se to ve Valencii počítá úplně super, protože za naše klíčové hráče jste poslali asi 70 mega ojro a jenom na ně nadáváte, jaký to jsou vemena. A myslím, že po totálně dojebané sezoně vedením a trenér(ama) mimo Vora je cílem záchrana a ta je momentálně velmi blízko. Jedna věc je matematika a druhá věc je ty případné propočty naplňovat.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Dnes celé zle, celé Tak snáď nabudúce

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš příští rok?

Reagovat
X-bano-X

Nie, myslím budúci zápas

Reagovat
pantondavo

Á la Liverpool

Reagovat
LAM

Jsme hrozně nekonzistentní.V lize po celou dobu.Vyhrát jí třikrát za sebou je prostě těžký hlavně kvůli přesycenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

přesycenosti co culés nevymyslí aby si našli berličku...

Reagovat
LAM

vyhráli ligu 6krát za 8 let

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik takových hráčů tam je? 4? Messi, Iniesta, Busquets a Pique? Z čeho je přesycený ten zbytek?

Reagovat
Gazdo

a smutne je ze messi pique aj andres hraju normalne...

Reagovat
blaugrana

Ked koncil Pep v Barce, tak sa na ten futbal stale pekne pozeralo, ale toto je hroza. Uplne vyhasnutie.

Reagovat
Al Capone

Njn, kdyz sudi neni na vasi strane to se to pak tezko hraje co katalanske krysy?

Reagovat
X-bano-X

muhahahahaha

Reagovat
Al Capone

No kroutit si tou palici muzes jak chces, ale nebyt sudiho tak LM uz nehrajete.

Reagovat
X-bano-X

Rozbi guľu, ukazuje ti kktiny

Reagovat
Al Capone

Takže podle tebe vám sudí s PSG výrazně nepomohl?

Reagovat
Switchback

A Vám v LM?

Reagovat
Al Capone

Nevím o čem mluvíš Nicméně tu vedeme diskuzi o špíně ne o královském klubu

Reagovat
Switchback

Třeba minulý finále LM

Reagovat
Al Capone

No jasně, že jo. Cris tu vítěznou penaltu nafilmoval

Reagovat
Switchback

Ramos

Reagovat
Al Capone

No tak ten ji samozřejmě taky nafilmoval

Reagovat
X-bano-X

Medzi špinu a královský klub patrí =.

Reagovat
X-bano-X

Odpískal 1 penaltu, ktorá podľa mňa nemala byť pískaná a nevylúčil Mascha pred koncom zápasu. Keď si spomeniem na váš zápas s Granadou ako ste sa tu potľapkávali po pleciach aký ste vlastne super a porovnám to s týmto je mi celkom špatne.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Ty máš nějakej mindrák gumo?

Reagovat
Al Capone

Ano, 11 + 32 mindráků

Reagovat
10FKK

gloryhunter a navíc kokot...

Reagovat
Al Capone

Až budeš fandit těm svojim špínám tak dlouho jako já Realu tak se ozvi

Reagovat
10FKK

kolik ti je chcípáčku?

Reagovat
Al Capone

Do toho ti nic není, každopádně Realu nefandím poslední dva roky

Reagovat
10FKK

Jak dlouho fandíš fašounskýmu hnoji je mi u prdele...

Reagovat
Kokesh

Trenere, doufam ze takovou uroven komunikace nepraktikujes k tem svym detickam.

Reagovat
10FKK

Zalez hňupe! Starší dorostenci 17 - 19 ty dětino...

Reagovat
smazaný uživatel

a co treba tohle? vase slavna undecima byla taky hezkej podvod...

http://estaticos04.marca.com/blogs/la_peineta/imagenes_posts/2017/03/10/180896_570x409.jpg

Reagovat
Al Capone

Nechceš doufám srovnávat půlmetrový ofsajd s vašima penaltami?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

chyba rozhodciho jako chyba rozhodciho. na zaklade ceho chces pomerovat vaznost chyby? podle barvy dresu?

s "nasima penaltami" to rozhodne srovnavat nechci, atletico jich letos docela dost nedalo, coz je ostuda...

Reagovat
Al Capone

Tak to sorry, jsem myslel, že fandíš té katalánské špíně, ty jenom o něco menší špíně no Nicméně je rozdíl přehlédnout malý ofsajd, nebo přehlédnout Mascheranovu ruku, Mascheranovu červenou, simulaci Suareze a prasácký zákrok Neymara.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Al Capone

Co se směješ hnido. Argumenty ti moc nejdou

Reagovat
X-bano-X

Aby som použil tvoje "argumenty" - Jo ty kokote, malý offside je zrazu ok.

Reagovat
Al Capone

Ty nevidíš ten rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

a v cem? jakej je rozdil mezi divem a ofsajdem, kdyz vliv na vysledek to ma zcela totoznej? na cem jinym nez na vysledku ve fotbale zalezi? ostatne kdo jako posoudi ten rozdil? ty? panbuh?

Reagovat
Al Capone

Ano jedna chyba může ovlivnit zápas. Ale jak je možný, že špíny potřebují dát několik golů a při sporných situacích se připískne jen jim a to hned několikrát?

Reagovat
X-bano-X

Pretože na to aby si si bol istý že Suarez filmoval si to musel vidieť zo 10 krát a aj tak až na 11 pokus si zistil že ho kolenom trafil do lýtka, ruka bola nastrelená a redku nedal pretože e rovnaký posera ako dnes Lahoz.

Reagovat
Al Capone

Prý nastřelená ...tohle jsme říkali na plácku za barákem a už tehdy to byla pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

mluvis ted o barcelone proti psg, nebo o velkejch tymech - vcetne realu - obecne? jak je mozny, ze pri zapasech realu/barcelony/atd. se pravidelne v hranicnich situacich pripiskava prave jim? tohle dilecko nejakyho zakomplexovanyho katalance (kde teda zcela jiste bude i plno picovin) mas jen za letosek: https://www.youtube.com/watch?v=QogM5RS0Sc8. totozny videa najdes o barcelone, juventusu, bayernu...je to uplne fuk. ale ze se tady bude vztekat zrovna fanousek realu kvuli rozhodcim, to je proste komicky...

dokud se nezavede video a/nebo nezacne se to trestat, tak to proste z fotbalu nezmizi. a je uplne putna, jestli se to tyka suareze, ronalda nebo romana tyceho - kdo je bez viny, at hodi kamenem...

Reagovat
Al Capone

Ano připískává se velkým týmům, ale ne v takovém množství jako teď s PSG... Tam těch situací bylo až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle konspiracni teorie jsou fakt komicky. pohadky pro dospely. se s tim proste smir, az se zase pripiskne neco realu, tak jsem na tebe zvedavej. psg to kazdopadne prohralo neco uplne jinyho nez rozhodci...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Nihilister

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš v hlavě fakt vygumováno

Reagovat
smazaný uživatel

pocet chyb, dejme tomu, ale kazdopadne je uplne putna, jestli jde o maly ofsajd, suarezuv dive nebo mascherana - chyba jako chyba, vysledek je totozny...

byt zrovna madridistas, tak radsi drzim hubu a soupu nohama - na vasi strane stal zase rozhodci v lonskym finale (coz - pokud uz chces neco pomerovat - je taky neco jinyho nez osmifinale, ze...). ale ne, zlodej krici chytte zlodeje...to tady bylo uz mnohokrat...

Reagovat
Al Capone

Reagovat
X-bano-X

To sa predsa nepočíta. Je to premlčané a hlavne TO SA PREDSA NEPOČÍTA

Reagovat
hntlyl

Faul, penalta, Cristiano, gól. To máš jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, sudi dneska nepomohl?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Říká fanda Plzně? Ok, tady jsou argumenty asi fakt zbytečný.

Reagovat
Switchback

Huh, asi moc nechodíš do jiných sekcí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska teda šíleně chyběl Neymar, bez něj jsme vůbec nebyli schopni hrát 1vs1 a podle toho to taky vypadalo. Typický zápas, kde vyniklo, že se zálohou posunovačů se nedá nikdo přehrát. Depor pěkný výkon, snad je to aspoň nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nej vam nikdo nedokazal vysimulovat penaltu? TO je zly, je treba na tom jeste zapracovat.

Reagovat
patas92

Lol...pravý důvod Neymarovy absence jsou prý narozeniny jeho sestry.

Reagovat
Switchback

jop

Reagovat
smazaný uživatel

rodinné hodnoty ma Neymar velmi vysoko

Reagovat
madridcan

Ved aj otec s nim drzi pri sude

Reagovat
Spasitel

Keby mal aj také morálne hodnoty bol by to skvelý futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

To volno si po PSG zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Někde psali, že minulý rok se nechal schválně vykartovat a tentokrát o tu oslavu příjde. Tak asi ne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono to tak vychází každý rok, navíc je to spojený s repre pauzou, takže to dává i logiku. Když se vykartuje, tak se to ani nemusí pitvat. Ale jelikož se ztratily body, tak jsem zvědavý, co se kolem tohos strhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4 baskický kluby v top 10

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
placa

Goazen!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit co by provedla La Coruňa s PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to by byl masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12:2

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fantázia, o týchto troch bodoch bez Sidneia, Mosqueru a Andoneho sa mi ani nesnívalo...!

Vamoooooooooooooooooos Depooooooooooooooooor...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá než gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem... Tomu hovorím slušný fanúšik...

Bez urážok, hnevu atď. Aj prehry treba prijať normálne, veď je to iba šport...

Reagovat
smazaný uživatel

congratz, zapas jsem nastesti nevidel

Reagovat
Billy McClane

Jeden normaly koment a pritom je to taky imbecil

Reagovat
Al Capone

Jo, že

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi tady se svým primitivním vyrypováním chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta gratulace patří nejen lepšímu týmu, ale i normálnímu fanouškovi.

Reagovat
X-bano-X

Čo už s vami

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už sa nedalo radovať priamo na Nou Campe v októbri ani z jediného gólu, tak aspoň takto dnes pri telke...

Reagovat
X-bano-X

nj ale tak na NC si sa radovať mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Z atmosféry áno a z výsledkov rok a dva dozadu tiež...

Reagovat
Messiáš

Mě se moc líbí, jak to máte poskládaný. Trochu jsem šedivej z toho Luxe v bráně, ale včera chytal dobře. Ale teprve oživit hru šel Colak, kterej byl hlavně první půlku super, Borges hraje dobře a i na to Joseluovi bylo vidět, že to není žádnej kopyták

Reagovat
smazaný uživatel

Arda se zranil?

Reagovat
eder

Nikoliv, jen simuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez mezi baby.

Reagovat
JessePinkman

Pěkně Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Depoor!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bez rozhodčího žádná párty no. Asi Barca všechny prachy poslalo do postupu přes PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, kdyz uz to tu je po 150ty tak na tom asi neco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Celta je bez sance na pohary, tim lepe pro nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Odčinili minuloročný výbuch, 0:8 asi nič moc.

Mel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je u nás ešte veeeľmi krátko, no "milujem" ho už teraz...

Ale Víctora mám tiež veľmi rád, tak Vás snáď takisto pozdvihne čo najvyššie...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ako na hojdačke, ale aspoň je tá obrana trochu lepšia a doma sme fakt slušný, tak uvidíme.

Neskutočne vás zdvihol, to som fakt nečakal, tým ste mali dobrý už pred sezónou (Andone, Fajr - obaja boli hviezdami svojich tímov na kontinentálnych šampionátoch + Borges, Colak...), len sa vám to pokazilo, čo odišla legenda Liverpoolu Babel, ale zjavne sa udržíte suchotrikovo, to o nás až taký istý nie som, snáď to vyjde a v lete šup nový sponzori/majtelia (neviem ako to s tými Číňanmi je alebo respektíve bude, ešte nie je nič isté) a renomovaný štadión a snáď sa bude blýskať na lepšie časy

Reagovat
smazaný uživatel

Fajr pod Garitanom vôbec nehrával, srdciari a domáci ako Mosquera a Álex takisto nie... A pozri, začali hrať a aj výsledky sú tu - 4 zápasy a 8 bodov...

Babel nám chýbal hneď ako odišiel, navyše sme stratili veľa zápasov v posl. minútach, či chybami rozhodcov (výnimka je vyrovnávajúci gól v nadstavení práve Vám )...

Víctor je dobrý tréner, len ešte (aj kvôli veku) nemá u hráčov dostatočnú autoritu, ale nebojím sa o Vás...

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevedel, že protežoval srandistov, Fajr nemal moc formu na začiatku roka sa mi zdá, máte tam aj nejakých lepších mladých/odchovancov? Andoneho nepočítam, my máme Ceballosa, ktorý asi pôjde do lepšieho a Alegriu inak nič moc, a vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Fajr je dobrý technik, ale smerom dozadu nič moc, podobne ako Colak... Ale Fajr na základ (ak sa mu chce) rozhodne má, navyše, keď je (aspoň z môjho pohľadu Bruno Gama "úplne mimo" celú sezónu)... Je mi ľúto, že nám už v januári nevyšiel Fede, ja viem, že sa vo Valencii nepresadil, ale u nás hral veľmi dobre... Resp. nám Fede vyšiel, ale kvôli pretlaku v zálohe sme ho poslali na hosťovanie do Bragy... Ale v lete je už náš...

V útoku moc na výber nemáme, Andone je jednotka a Joselu sa snáď tiež viac chytí... Prial by som si návrat Lucasa, v Arsenale takmer stále sedí na lavičke...!!!

Odchovancov máme zopár dobrých (mladých), ale na základ to bude možno o rok-dva...

O vás sa nebojím, ako som už písal a ver mi, Víctor nie je zlý tréner...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, Fajr ako ofenzívny hráč asi na bránenie kašle, ale ak je rozdielový, čo zjavne je, tak sa dá zostava postaviť inak, ale Garitano asi na to nemal nervy ... Cartabia bude bargain, niečo ako Sarabia pre Sevillu, i keď jasné, že Sarabia bol vždy väčší talent, ale asi nikto nečakal, že sa tak chytí a ono ... Snáď sa presadí , mám ho celkom rád. Peréz je asi bez šance, ak sa vráti do La ligy tak skôr nejaká Valencia alebo Villareal, i keď je s vami dosť spätý (odchovanec, je u vás doma), ale po jeho prehláseniach a jeho následnom odchode mu to už príliš neverím, ale asi mu zapchali hubu prachmi a proste išiel, nevidím mu do duše Ale skôr by som sa byť vami obhliadol po Bastónovi, možno hosťovanie s opciou, i keď dúfam, že po ňom skočíme skôr, mohol by byť dlhodobou náhradou za mňa

P.S. Ja viem, že je dobrý tréner, to už dokázal u vás, len uvidíme ako sa bude vyvíjať, nehrá sa totiž len doma a pekné výkony na Calderóne a Bernábeu sú fajn, ale ak nie sú body tak to vedeniu môže byť jedno

Reagovat
Magic player

Lahoz je srac, tohle byla ruda podle me.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
celeb

Jedna vec, ze po LM sme nikdy zrovna neexcelovali a hraci boli asi ani nie unaveni, ako neskoncentrovani, ALE ...

Lucho zas, po X-ty krat, ked vedel, ze ide do silnej LC, ktora pod novym trenerom slape ako hodinky pomeni v zostave co sa len da. K tomu este divny hybid 3-4-1-2 ci co to bolo a v tom zapojenych kopec hracov a este na nezvyknutych poziciach ... a zrazu sa cudujeme, preco to nefunguje. Keby toto Lucho spravil 3 krat ... keby aspon 3 krat za sezonu, ale on to robi so zeleznou pravidelnostou a so zeleznou pravidelnostou tieto zapasy prehravame.

Dobry vykon od Busquetsa, Ter Stegena, Albu (tazko ubrani hlavickujuceho hraca, zvysok zapasu perfektny) a s casti aj Suareza, ktory makal na 110% v oboch sestnastkach a par krat branil aj pri nasej brankovej ciare (pricom nechybal na opacnej strane, ked bolo treba).

Zle vykony: Gomes, Mascherano, Sergi Roberto, Denis Suarez, Messi. Vypichnem Messiho, u ktoreho take obrovske percento pokazenych prihravok som este nevidel. No nic, nehrame dobre, ale po tom nervovom vypati cez tyzden a naslednej euforii sa to asi dalo cakat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas se vším. Zaráží mě jen to, že my jsme to čekali, ale sami hráči a hlavně trenér pro tuto situaci neudělali dost.

Reagovat
-Carles-

Barcelona in La Liga this season:

With Samuel Umtiti: WWWWWWWWWWWWWWWW

Without Samuel Umtiti: LDWLWDDDDDL

Reagovat
celeb

to zdaleka nie je nahoda. Mascherano mal pred 1. golom 4 velke chyby v serii a gol padol po tej 4. Standardky detto, Umtiti je vynikajuci hlavickar, Maschrano ...

Ale velky problem bolo aj sucasne nasadenie takeho mnozstva hracov mimo zaklad naraz. Nikdy to dobre nefungovalo a cuduj sa svete, nefungovalo to zas.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Docela neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jedného hráča

Reagovat
Kenneth

Tohle uz neni nahoda no.

Reagovat
PP

Reagovat
Mass

Reagovat
Losinho

Reagovat
pantondavo

Barca zaplatilai Navase?

Reagovat
smazaný uživatel

A je to venku! Zaplatilaili jsme ho.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Uefalona = Uefadrid

Bancelona = Bandrid

Nemáte si čo vyčítať

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kenneth

Nejhorsi vykon sezony. S timhle to muzeme o vikendu kontumovat. Diky bohu aspon za Legendu.

Reagovat
Kokesh

Kazdy zapas je jiny...musime ale za kazdou cenu vyhrat. Uz jsme promarnili Vale...

Reagovat
Kenneth

Hm tak to se budeme muset zlepsit oproti dnesku asi o 1000 %.

Reagovat
Al Capone

Paráda kluci Legenda opět úřadovala

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si uz ani nepamatam, kedy dal Ramos gol inak, ako hlavou a zaroven neslo o dolezity gol v poslednych minutach

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz?

Reagovat
Al Capone

Myslíš ten odpískaný "ofsajd" ze kterého dal Cris gol?

Reagovat
Kokesh

Tezko rict, jestli by jsme v deseti otocili, dnes vypadal Betis odhodlane i kvalitne, krome prvnich deseti minut zapasu.

Strasne malo golovek, sanci, proste cehokoliv co je spojene s utocnou hrou. Nebyt letosniho Ramose, ktery si jede svou ligu, jsme uz davno za Barcou. Ona ani ta vsemi vyvolavana sestava neni zadny terno, bohuzel s BBC to nebude o nic lepsi. Buh s nami.

Reagovat
Kenneth

Neuveritelnejsi je ze byl Betis 2. polocas lepsi. Modric dneska vypadal jako by zapomnel hrat fotbal, Kroos uplne mimo.

Reagovat
Kenneth

Navas si to nakonec vyzehlil, ale stejne po sezone musi jit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola najvacsia blbost co by Real posledne roky spravil. Navas najlepsi brankar momentalne na svete, ma smolu, ze nie je spaniel, co sa nepaci hlavne vedeniu

Reagovat
Kenneth

Jj kdyby byl Spanel tak by ty chyby nedelal.

Reagovat
Kokesh

Cela zaloha nam nejak odpada, nakonec nehraje ten, kdo mel nejvetsi formu, tedy Kova.

To jeho potahnuti 40m akci nam neskutecne chybi, pry ma i suverenne nejvice uspesnych dribblingu z muzstva. Tohle umi momentalne jen on a Marco.

Reagovat
vilp

Dnes oba neměli moc dobrý den, ale taky byli neustále pod tlakem, hlavně v druhém poločase. Betis skvěle napadal rozehrávku, zatímco na druhé straně se spíš chodilo, ani Moratovi se dnes moc nechtělo. A Isco (jehož post doteď nechápu) s Jamesem byli oba často odříznutí od zálohy, hlavně JR10, což té rozehrávce taky moc nepomohlo. Pro mě je dnes opět největším problémem celkový pohyb týmu a jeho intenzita než nějaké individuální výkony, s tím má Zidane problém de facto celé angažmá.

Reagovat
Kenneth

Tak pokud jim dneska delal problem pohyb hracu Betisu, co budou delat o vikendu na San Mames?

Reagovat
vilp

Čekat na Ramose.

Reagovat
Kenneth

Posledni tydny mi to bohuzel zacina pripominat Beniteze.

Reagovat
Mateo16

Ja neviem mne sa ten Iscov post paci. Čo je na ňom zlé ?? Efektívne je lepší než Bale. Síce toľko neťahá lopty ako za Ancelottiho ale stále tých run with ball má hodne vysoke cisko. Naviac neskutočne zlepšil finalku. Jedine čo je horšie je že z pozicii AM nemá šancu defenzívne pokryť celú ľavú stranu

Reagovat
Mateo16

A pokiaľ si to hádže na dlhú nohu ako dnes tak tam ťahal snáď každú loptu o niako porovnávaní s Kovacicom ako že má viac dribbles nemôže byť ani rec. Tie čísla majú podobné

Reagovat
Kokesh

Jasny.

Kovacic (57) has completed atleast 17 more Dribbles than any other Real Madrid player this season.

Reagovat
Mateo16

Tak zrovna číslo 17 neni žiadna hitparáda na to kde hra.

Reagovat
Kokesh

Precti si to jeste jednou a pravdepodobne zapoj i slovnik.

On ma prumerne skoro stejne dribbles za zapas jako Messi, coz proste z naseho tymu nema nikdo ani nahodou.

Reagovat
vilp

Poslední věta je odpověď, pod Carlem byla defenziva jedna z jeho nejlepších vlastností, společně s přechodem do útoku, takže se tak akorát plýtvá jeho potenciálem. Navíc aby levou stranu nebránil ani on, ani Cristiano, je pro mě tak trochu demence.

Reagovat
Kenneth

Nase jedina strela mezi tyce byla Ramosova hlavicka. To je vykon na urovni Getafe. Zidane by mel jit na koberecek.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to stačí? Co chceš měnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos Zlatý míč letos.

Reagovat
patas92

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ho možná pro Ronalda vybojuje on.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Taka vasa dnesna vyhra co?

Reagovat
Al Capone

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Reagovat
Mass

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý vtip

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ángel di María 22

Kdyby vyhral LM i ligu a dal tam naky dulezity goly, tak by sance teoreticka byla. Pro toho obrance je to ale momentalne temer scifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako vážně.. dokud ty góly bude dávat a přidá k tomu i nějaký trofeje, tak to taková utopie zas není. Kor když teď hlasují jenom novináři.

Reagovat
Kenneth

Je to utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldo ty trofeje taky vyhraje a gólů má pořád nejvíc! Takže za mě jasná volba!

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro

Reagovat
misinho7

Reagovat
San Iker

Reagovat
Miguel19

To by bylo smutný, když v bránění je průměrný..

Reagovat
Kokesh

Prumerny? Wow. Urcite neni v def. tak kvalitni jako Pepe, ale prumerny?

Reagovat
misinho7

zas netaraj prumerny urcite nie je jeden z najlepsich ale ako pise kolega vyssie taky pepe je v tom este lepsi, hlavne Ramos je nachylny na chybicky

Reagovat
Miguel19

Ok, lehce nadprůměrný..

Reagovat
Kenneth

Takze prumerny.

Reagovat
Kokesh

Btw. kdyz se podivam do historie, jake stoperske persony to neziskali, tak v dnesnim pojeti GB je proste Ramos nejvetsi adept. Ma uplne vse.

Reagovat
PP

škoda že je obránce.. tam je potřeba být nejlepší jinde, což není. Ale strašně důležitý hráč pro toto..

Reagovat
Mass

za mě Bohužel obránce to nedostane , dostanou to Cris nebo Messi i kdyby hráli sebehůř

Reagovat
Manik...

jemu bych to fakt přál, ale šance je 0

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
ADM

OT : Kto si chce pripomenúť asi najlepší seriál poslednej doby v jeden večer - Breaking Bad spracovaný do 2 hodinového filmu

https://vimeo.com/206717304

Reagovat
Al Capone

Nejlepší je Survivor

Reagovat
placa

House of cards

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Vikings

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to klukům Barcelonským nešlo na penaltu?

Reagovat
dextroza_m

Učí se o d Sparty

Reagovat
Gazdo

Strasne ma bavi ako madridistom lezi v zaludku to ze nam rozhodca prosti PSG pripiskal normalne to vacsinu az drazdi za predkozkou asi

Reagovat
madridcan

Po tomto kole urcite

Reagovat
berger321

Dneska hrůza, nic jiného než prohru jsme si nezasloužili. Úplně jedno že padl vítězný gól z vymyšleného rohu. Real jsem viděl 2.poločas a nabyl jsem dojmu, že je to tuhle sezónu pomalu se předhánět, kdo ten titul nechce. Dnes uškodili nám, pomohli Realu. Nechápu, jak furt někdo může ještě řešit tu středu. Tak to bylo a tak to bude vždycky. Nemáme si nikdo co vyčítat. Jinak můj poznatek, nenechal jsem se opít vínem po středě, nejhorší Barcelona a Real snad za dlouhou dobu, Atletico taky nic moc...budu překvapený pokud nějaký španělský tým vyhraje LM. Budu věřit našim samozřejmě, ale nějak mi to vychází na Bayern.

Reagovat
madridcan

Juventus

Reagovat
berger321

Nebo, tomu bych to po nás i přál nejvíc

Reagovat
Visca el barca

Jak mermomocí každý tlačí Juve na titul, tak zákonitě nevyhraje

Reagovat
Kenneth

S Pipitou urcite ne . Kazdopadne mam ten pocit ze letos zase vy. Po 1. zapase sem i vsadil, by byl hrich nezkusit kurz 35.

Reagovat
Visca el barca

Vy ligu, my lm a budem všichni spoko ne?

Reagovat
valloire

já ne

Reagovat
madridcan

Oni toho Higuaina kupovali hlavne nato. Liga Majstrov je pre nich jasna priorita. Ten titul je uz klasicky bonus padnuty do narucia automaticky.

Reagovat
Visca el barca

To víme, ale nedají to

Reagovat
ADM

Kukám zostrhy a ta penalta na Suareza cez tyzden to už bolo niečo, ale čo dnes nezapískal Lahoz po tom Keylorovom NFL zákroku

Reagovat
Kenneth

To je moc krecovity. Tu stredu nezakecas.

Reagovat
madridcan

Tak hlavne hrac Betisu tu loptu nespracoval, zatial co Keylor ju hlavou aspon pohladil. Kazdy to ma za neviem aky precin proti pravidlam, ale Keylor isiel po lopte po svojej lavej strane, zatial co k zrazke doslo na pravej strane. Ked uz chcu hodnotit taketo hlupe zakroky, tak v tom pripade buchnutie zadkom do Cristiana na zaciatku bola 1000% penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Co to trepes. Koukl jsem na dva ruzne zaznamy. V obou pripadech i komentatori potvrdili, ze to mela byt redka.

Reagovat
madridcan

Prepac. Ked to tvrdia komentatori, tak to bude pravda. Uz sa nikdy nebudem hadat a vzdy radsej napisem mail trebars zaslepenemu Merciakovi. Dakujem zato, ze si mi konecne otvoril oci a ukazal cestu za svetlom.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/X3-cdGAkqfA?t=118 podivej se na to znova, to je proste redka. To, ze to Keylor pohladil tromi vlasmi nic neznamena... Kdyz napisu i komentatori potvrdili, neznamena, ze se mas jimi ridit. Jen poukazuji, ze tvuj nazor v tomhle je proste mimo. A nevim co tu zminujes Merciaka, madarske streamy nesleduji.

Reagovat
madridcan

Ja som to videl viackrat, nepotrebujem to pozerat znova. Moj nazor to nemeni, ale cenim, ze vies kto je Merciak, ktoreho tu zmienujem ako priklad, kedze ziadny cesky komentator s vynimkou Slepicky sa mi narychlo nevybavil, kedze Digi ma tiez povacsine slovenskych komentatorov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja moc digi nesleduji. Slepicky, hned jsem si vzpomel na https://www.youtube.com/watch?v=0czP0DqClD8

Reagovat
madridcan

Tak uz je to nejaky rok, takze si na vsetky hlody nespomeniem, ale ja si spominam nato ako brojil proti fanusikom(myslim, ze v Ligue 1) a vsetkych ich isiel pozatvarat do vazenia za ich spravanie. ,,Zavřel by ich až by zčernali." Ospravedlnit moju cestinu prosim

Reagovat
valloire

bych je

Reagovat
valloire

Tohle je redka jo? Brankář šel po míči a je to jenom lehká srážka. Normální souboj.

Takhle vypadá zákrok golmana na red....https://www.youtube.com/watch?v=tGq7VcaHoqo

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral balon. Mozna ho malinko lizl ale nezmenil smer. To je proste redka a jestli u toho hrace odvezou do nemocnice (jako na tvem videu) nebo ne neni pro posouzeni takoveho zakroku podstatne.

Reagovat
valloire

Reagovat
RMCF

Pokud Keylor zahrál balon, je to čistý zákrok, pokud balón nehrál, jasný faul a červená...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, jestli ten míč líznul, ale každopádně nezměnil směr a potom jasně fauloval hráče, který by před sebou měl pouze prázdnou branku (Ramos měl odstup). Tady nemůže přijít nic jinýho než jasná červená.

Reagovat
RMCF

Z mého nekvalitního STreamu jsem to nebyl schopen rozeznat a popravdě ani, z toho co sem viděl dneska... Ale pokud by zahrál míč, tak prostě odehrál čistě míč a následně do něj útočník vrazil (něco jak když čistě vypíchneš balon a útočník přes tvoje nohy spadne), pokud míč nehrál tak mu bránil ve hře a jedná se o faul a červenou... Otázka je co posoudit, že hrál míč, jestli stačí to zmiňované "líznutí třech vlasů"...

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://youtu.be/B1BzBJmbVQc

U takovýhle situace je úplně jedno, jestli míč "líznul třema vlasama". Prostě míč nedokázal odehrát (a žádný škrtnutí na tom nemůže nic změnit, když ani míč vůbec nezměnil směr). A poté mohl dávat Brašanac do prázdný, kdyby nedošlo k faulu. Z mýho pohledu Navas úplně zbytečně zariskoval, ani neodhadnul směr míče a pak zoufale hasil. Neumyslná, ale jasná červená.

Reagovat
RMCF

Co znamená odehrát míč, jak vyhodnotiti jestli mírně změnil směr nebo ne? Odkud čerpáš, že pokud ten míč jenom lízne jedná se o faul, že seš si tak jistý?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť dneska je tendence (správná) pískat i fauly, u nichž jednou nohou hraješ míč. Tohle není nic diskutabilního, prostě jasný faul a vzhledem k tomu, co by nebýt faulu následovalo, tak i čeevená.

Reagovat
RMCF

Je tendence pískat fauly když jednou nohou hraješ míč, s tím souhlasím, ale rozlišují se více případů: 1. Trefíš jednou nohou míč a druhou protihráče - Faul. 2. Trefíš jednou nohou míč i protihráče - faul. trefíš nohou čistě jenom míč, protihráč, který je v pohybu, přes tvou nohu přepadne, vrazí do ní a podobně - NENÍ FAUL (podle ěm stejná situace, jako tato, pokud Keylor míč trefil)

Reagovat
patas92

Takhle jednoduché to pravidlo řekl bych není

Reagovat
Kenneth

Pro me jasna cervena i kdyby ten balon trochu liznul. Sel tam proste jako idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hurrikane

Jak fanoušci Barcelony hledají zase nějakou špínu, aby zakecali okatý postup v LM

Jinak Ramosovi po konci kariéry postavit sochu před stadiónem!!!

Reagovat
Billy McClane

Tiez sa na tom zabavam

Reagovat
Beči

Ramos má letos lepší statistiky než kdejaký útočník

Reagovat
Mass

Benzema, Bale a Ramos v lize po 7

Reagovat
madridcan

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154913339175726&id=41549690725

Kos v poslednych sekundach, ktory vcera rozhodol El Clasico

Reagovat
Billy McClane

Posledne roky dostavaju od nas pekne na prdel

Reagovat
roman1978

ale přece ------- nejúspěšnější tým v historii

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Jinak jak se tu obecně brečí jak z naší strany tak i ze strany realu. není to prostě tím, že ta liga je zas o chlup kvalitnější? Není náhoda aby jsme měli v lm skóre doma 21:1. A v Lize docela často klopýtali. Jasně my i Madrid děláme chyby, ale není to prostě tím, že soupeři jsou kurva kvalitní? Tahle sezona má koule a mě osobně cvičí jako sviňa. Raduješ se jako blázen a bum za tři dny dostaneš facku. Docela se těším na léto až bude chvilku klid

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
Kenneth

Real a Barca jsou horsi.

Reagovat
Kenneth

Obrana Realu je letos k smichu, nemame poradnyho utocnika. Ronaldo uz taky pomalicku stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, řekl bych, že zbytek ligy má konstantně vysokou kvalitu, ale při maximální formě Barcelony a Realu nemá šanci.

Reagovat
misinho7

to si nemyslim..neiekdy sme boli o dost horsi a aj tak sme praskli superov...liga sa proste vyrovnava viac

Reagovat
Manik...

Taky mi přijde, že letos oba nejsou tak suverénní jako minulá léta

Reagovat
misinho7

tiez si myslim ze ta liga sa vyrovnava

Reagovat
madridcan

Ja to vidim na kvalitu superov. Bolo by neuctive voci ,,mensim" tvrdit, ze my sme horsi a preto sa im dari. Ale tak tam moze byt viac faktorov, ale za vsetko by som definoval jeden- unava. Neexistuje, aby klucovi hraci hrali pravidelne kazdy treti/stvrty den. Vcera si to mohol vidiet napriklad na Messim/Modricovi/ Kroosovi. Oba timy mame aktualne trenerov, ktori si idu svojich konov a ostatni su bez sance.

Reagovat
madridcan

Ale za seba musim povedat, ze som zvedavy na pomessiovske a poronaldovske obdobie. V tom obdobi moze prist ta najsilnejsia zohrata Sevilla alebo Atletico a bude to velky problem aj pre Real aj pre Barcu.

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze pre nas bude ten prechod lahsi, uz teraz sa snazime aby sme neboli zavisly na Cristianovi co pravidelne dokazujeme cize pre nos to nebude az take strasne..ale podla mna Barca ako nahle strati Messiho tak to velmi pociti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Liga je určitě kvalitní, ale zároveň jsou Barca s Realem na ústupu. U Barcy je problém s kvalitou širšího kádru, protože pokud nehrajeme v ideálním složení, je to strašně znát. Real má průměrnýho trenéra (sorry madridisti), problémy s intenzitou (oproti Lize mistrů), pressingem v drtivé většině i domácích zápasů (proti Betisu to bylo úplně typický). Navíc se mi zdá, že i přes nabušený a široký kádr má Real zavařenýho Kroose, který dělá posledních týdnech spoustu technických chyb, což u takovýho stroje prostě není normální. Uvidíme no, rozhodně není nic ztraceno a důležitá bude i kombinace s Ligou mistrů.

Reagovat
Kenneth

Do puntiku.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

celkom suhlas ale Kroos je posledny koho by som obvinoval, je to stroj ale chyba sa niekedy vyskytne ...zas mozme mu dakovat ze vie tie centre davat ako pan lebo spolu s Ramosom nam ziskal uz vela bodov

Reagovat
Kenneth

No nebyt Kroose a Ramose, tak uz Zidane u nas neni.

Reagovat
misinho7

nj a teraz sa naplno vrati Gareth ktory je snad druhy najlepsi hlavickar v time tak sa tie centre este umocnia

Reagovat
Kenneth

Jj opicak spasitel.

Reagovat
misinho7

no uz zo standartiek nebude davat len Ramos ale aj Bale to je pokrok

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však pokud není unavený, tak hraje naprosto precizně. Řekl bych jako Xavi, ale navíc používá více delších přenesení. A na jaře ty chyby prostě dělá i v jednodušších přihrávkách, to prostě není poprvý a ani náhodný.

Reagovat
misinho7

tak ale on ho nestiahne ani neposetri lebo on je ten nas faktor pri standartkach a proste ZZ ho tam chcem mat stoj co stoj

Reagovat
misinho7

to ze je zizu priemerny trener(zatial) je pravda ale ma ine vlastnosti ktore nemali aj lepsi taktici napr Rafa ...a tie vlatnosti nas vlastne pohanaju dopredu a vyhrali nam trofeje, aj ked je pravda ze ten prejav sa musi zmenit...verim ze v lete Zizu skusi nieco nove a do novej sezony pojdeme znova s niecim inym ..minimalne zlepsit presing, intezitu a nehrat to vsetko na centre atd

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rafu bereš jako lepšího taktika? Upřímně, ten zamrznul někdy před deseti rokama. ZZ je vítězný typ, ale jeho herní plán je prostě zoufalý, každý lepší trenér si s ním poradí. Včera si ho Víctor pěkně mazal a ZZ seděl v poklidu na lavičce. Třeba to jeho typický střídání Lucase do organizovaný obrany, to je prostě k smíchu.

Podle mě je hodně naivní si myslet, že on bude něco měnit, zvlášť když má opět reálnou šanci vyhrát velký titul (ať už v lize nebo LM). Maximálně se vymění Keylor za větší kvalitu (což už je akutní) a pojede se dál. Přes BBC nejede vlak a jediný otazníky jsou Morata, James a Isco, zda jim ta pozice bude stačit.

Reagovat
Kenneth

Benzema se podle me taky bude bat o fleka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

S Florentinem a ZZ za zády? To bych se hodně divil.

Reagovat
misinho7

nerealne dokym tam je ZZ tak karim nikde nepojde e

Reagovat
Kenneth

Pokud se neudela trofej a on bude pokracovat v tom jeho mamvpicismu, tak musi jit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne, Florentino má svoje koně rád a neumí je prodávat.

Reagovat
vilp

A taky rád dělá velké nákupy.

Reagovat
-Carles-

Tak to dosť pochybujem

Reagovat
misinho7

rafu som dal ako priklad kedze bol predtym u nas a bol povazovany za taktika..aj ked uz asi zamrzol ako vravis...viem ze je to naivne a ak vyhrame minimalne jednu z tych trofeji tak nic nezmeni ale ja si myslim ze ZZ bude stale napredovat a verim ze sa bude postupen aj menit styl pristup atd

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem kritik Zidana v různejch věcech, ale je zajímavý, jak třeba vyškolil Simeoneho v derby. Pro mě je na něm nejzáhadnější ta proměnlivost. Dokážeme zahrát perfektní nátlakovej intenzivní fotbal, viz doma Neapol, Sevilla v copě a podob. a pak hrajeme naprosto otřesně, ustrašeně a bez viditelnýho zájmu doma proti týmům, kterým bychom měli dávat manitu na počkání. Bohužel těch zápasů, který jsou na hovno, je víc, než těch pozitivních a stejně jsme ve čtvrtfinále LM a vedeme ligu. Já opravdu Zidanovi nerozumim.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, vyškolil, proto jsem si taky myslel, že tu taktiku bude do těžkých zápasů používat mnohem častěji. Jako největší zklamání mi u ZZ přijde to, že se nedokáže poučit jak z chyb, tak ani z těch opravdu povedených věcí. Jeho prioritou je prostě 433 a spokojenost BBC.

Reagovat
Kokesh

Z jakych chyb se poucil Mourinho, Enrique, Carlo, Guardiola, nebo kdokoliv jiny? Kazdy si jede to svoje.

Zidanovi vysla s BBC prvni pulka sezony, co prisel po Benitezovi, nad ocekavani. Vyhral vsechno, co mohl. Bohuzel letos nejsou ani z poloviny tak dobri a golovy. To muzstvo je prakticky stejny se sezonou, kdy se s MSN pretahovali o kazdy gol a dokonce je v sezone prestrileli, a najednou jim chybi 50 golu? Kde je sezenes, od Isca?

Me letos uprimne prekvapil ve spouste veci, nebal se zmenit sestavu, taktiku, rozestaveni, proste vetsinou byla vzdy videt priprava. Jediny tezky zapas co prohral byl v Seville, zrovna tam, kde jsme to podle me takticky zvladli na jednicku. Neprohral ani v Dortmundu, Barcelone, Atleticu, Neapoli...co nam strasne schazi, je jak uz pise RMCF, nasazeni a pohyb.

Reagovat
RMCF

Co u nás je do očí bijící je nasazení a pohyb bez míče... Jsou u nás v základu hráči z obrovskou kvalitou, ale takový ten hlad po bodech, golech a vítězství se z mého pohledu trochu vytratil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Kvalita jde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/p59gP7jWJM8?t=10m54s

Díval jsem se ještě jedno na ten gól Ramose. Vysvětlí mi někdo, jak je možné, že Ramose, o kterém každý ví, že je perfektní hlavičkář, přestane ten obránce u toho rohu tak hlídat? Vždyť on se na něj vyloženě vysral. Jako jsem za to samozřejmě rád, jen to pořád nechápu.

Reagovat
Sergi Samper

Je to posun vpřed, tentokrát už u něj alespoň někdo stál

Reagovat
Kokesh

To je ten pripad, kdy to muze byt osobni obrana. Pritom par diskuzi nazpatek se nekdo pozastavoval nad tim, proc se Ramos nebrani osobne?

Ono se dnes nejvice pri braneni rohu vyuziva kombinovane braneni. Urcity pocet hracu je v zone, hrac u predni tycky a na rohu maleho vapna, zbytek v osobnim braneni. Kazdy trener si urci svuj pomer.

Tezko cekat, ze kazdy tym automaticky na Ramose prideli sveho nejlepsiho hlavickare z tymu, protoze tam mas proste na braneni dalsi. Cristiana, Bale, Karim, vysoky Morata, atp...ale proste momentalne by Ramose neuhlidal ani peti hraci. To je jak branit Messiho osobne. Kazdy u toho vypada jakoby hral poprve fotbal, proto ale napr. proti vyborne zonove branici Chelsea, kde se prolinaly rady jedna radost a ve spouste zapasu, kdy se mu zmensuje jeho prostor, kde vynika, si ani nevrzl...

Reagovat
Sergi Samper

Bavili jsme se o tom, že se takový hráč nesmí ani dostat do náběhu. Když už je pak Ramos v tom souboji tak je pozdě. Nemusí ho bránit ani nejlepší hlavičkář, mám takový pocit že zrovna Ramose nebo Ronalda brání osobně Mascherano

Reagovat
Kokesh

Tak si pust standartku z naseho posledniho vzajemneho zapasu, Masch vypadal vedle Ramose jako zacek. Nevim, jak bys mu chtel ciste zabranit se dostat do nabehu, bez pouziti drzeni jeho ci dresu.

Porad to je jen fotbal. Urcite se daji nektere veci omezit, ale ne naprosto eliminovat. Gol proti vam nebo Betisu byl po selhani jednotlivce v osobnim braneni, ale gol treba proti Neapoli byl o selhani jednotlivce v zone, tedy v linii obrancu. Tam ho nikdo osobne nebranil, jen je otazka, do jake miry se to muze brat jako selhani obrance, nebo do jake miry se to muze brat proste jako dokonalost Ramose....tezko bude letosnich 10 golu nahoda.

Reagovat
Sergi Samper

Náhoda to není určitě a právě proto by si Ramos zasloužil nějaké speciální zacházení

Jinak proti nám to taky žádná náhoda nebyla, Ramos zkušeně vyblokoval Mascherana a Lucas Piqueho, přesně tak by to podle mě v těch vápnech mělo fungovat, s rozumem na hranici faulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mi šlo o to, že ten obránce ho očividně měl na starost a pak ho nechá jen tak rozběhnout a dívá se jak to dopadne.. Tohle je bránění na úrovni české divize..

Reagovat
smazaný uživatel

The long list of arbitration errors in favor of Madrid continues to grow

The amnesty to Keylor Navas and the penalty of Carvajal not pinned lengthen the list of decisions that make the whites lead the table

http://www.mundodeportivo.com/futbol/real-madrid/20170313/42849207893/real-madrid-errores-arbitros.html

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal? Tohle?

https://streamable.com/qdc5y

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je vtipný jak v tom článku spekulujou jak Betis kvůli tomuhle mohl urvat remízu nebo dokonce výhru, ale o naprosto regulérním neuznaným gólu, který dal Ronaldo ani čárka.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Al Capone

Reagovat
CHONG

To už se nehodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej, že jsi překvapený

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

No popravdě ten hráč se snaží tomu souboji vyhnout, ale Carvajal ho stejně musí zbořit. Nic fotbalového v tom nevidím, ale budiž

Tohle mi třeba na Carvajalovi docela vadí. Fajn, že je důrazný, ale tyhle hokejové zákroky předvádí pravidelně a častokrát jsou celkem za hranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovo čelo by mělo mít před stadionem sochu

Reagovat
Ángel di María 22

No, měl by jí tam mít celej Ramos. Hlavně když se nad tim zamyslim, on je vážně naprosto komplexní obránce. Má super rozehru, je to lídr i v kabině, vážně pravej kapitán. A jako on dal už několik gólů nůžkama nebo z přímáků, to je taky unikát.

A ještě umí takovouhle oslavu, až se divim, že jsem ho to viděl udělat jen jednou za nároďák, za Real si nevybavim

https://www.youtube.com/watch?v=sqv91g2Yu2c

Reagovat
Kokesh

Vsak to je druha vec....spousta lidi tu zminuje, ze neni top v defenzive. Ale on je univerzalni, hraval i RB a nema problem tam zaskocit, zahrava primaky, ktery umi skvele kopnout, penalty, kdy se na sebe nikdy neboji vzit odpovednost...jak zminujes i nadherne nuzky, kde se nebal i zraneni.

Rikam, cca. 8 let nazpatek tu merengues zminoval, ze ma jednu z nejlepsich technik z muzstva a nikdo ho nebral dejme tomu vazne. Uz davno mu je treba dat za pravdu.

Reagovat
valloire

to je oslava sanchezovka

Reagovat
madridcan

Proti La Coruni mal dvakrat taku, hned si vybavim hlavne tu, co tam Nistelrooy vopchal ruku a Ramos dorazal. To boli tri zapasy do konca v sezone 06/07. Vtedy dal gol este Raul a Ruud. Dalsie kolo sme hrali v Zaragoze a potom doma Mallorca.

Reagovat
Visca el barca

Tohle jsem viděl, nadruhou stranu od fandy Realu je to vcelku úsměvný

Reagovat
X-bano-X

to je vúl to ste z tej Barcelony až tak posraní, že fanúšik Realu organizuje petíciu? A tá logika, druhá simulácia = druhá karta je snáď ešte úsmevnejšia ako celá táto šaškáreň

Reagovat
valloire

PSG podalo formální protest a zmiňuje 8 situací, kde vám sudí potlačil. Docela hodně ne? Takže nejen fanda Realu. A těch lidí, co to podepsalo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Když se tu řešily ty seriály, tak doporučuju Taboo. Skvělá atmosféra, kamera, Hardy excelentní role na tělo a je to jednohubka (8 dílů). V půlce série se zlomí děj a hlavně ty poslední 2 díly jsou fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je to špatná věc, ale přišlo mi to moc závislý na Hardym. Kdyby tam nebyl a toho Delaneyho hrál někdo jiný, tak by to byla taková jen lehce nadprůměrná dobovka, s Hardym ale ten seriál roste o několik levelů výš. Ale jako supr, líbilo se mi to.

Reagovat
patas92

Mohlo to být ještě lepší, kdyby tam nebyla ta jeho pošahaná ségra. Její úlohu v seriálu sem vůbec nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Navas, to je stejně neuvěřitelný věděl, že měl jít ven, tak si radši šoupnul vlastňák, než aby mu to karma vrátila jinde. Nebo jako co to bylo? Koukám na to postý a furt to nechápu https://youtu.be/p59gP7jWJM8?t=337

Reagovat
CHONG

Zkušený brankář dá soupeři čuchnout, aby pak v nastavení vytáhl zákrok, po kterém soupeři zbydou jen oči pro pláč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Ty seš pro De Geu? Courtoise? Setrvání Navase? Nebo jiná možnost?

Reagovat
CHONG

Keylor je můj velký oblíbenec, takže ideálně jeho setrvání, ale těmi minelami si kope hrob, takže očekávám příchod DDG.

Reagovat
teenz

DDG je jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, som nový uživateľ tejto stránky. Som háklivý keď niekto opravuje gramatické chyby a ešte viac som háklivý keď sa niekto snaží obhajovať barcu a real a hráčov typu costa, suaréz, ronaldo, neymar. Na začiatok by to aj stačilo, som rád že som sa stal členom EF rodiny

Reagovat
smazaný uživatel

IMIGRANTY NECHCEME, na nase primadony nam neshaej

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Murena

Reagovat
roman1978

chybí ti tam dvě čárky a máš tam tři pravopisné chyby

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem klamať, že som niečo podobné nečakal Ale poprosím ťa vypísať tie chyby

Reagovat
valloire

a Real a Ronaldo se píše s velkým písmenem

Reagovat
patas92

Správně se to píše "Penaldo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jakým jazykem mluvíš?

Reagovat
blaugrana

Mezi nejžhavější zboží letního přestupového období bude nejspíše patřit Andrea Belotti. Třiadvacetiletý útočník na sebe upozornil svými vydařenými výkony v dresu Turína FC, za které nastřílel už 22 branek ve 24 utkáních. Kolem mladíka krouží takové kluby jako Arsenal, Manchester United, Chelsea či Real Madrid. Favoritem by však měla být Barcelona, která je ochotná za něj zaplatit i výkupní klauzuli. Ta činí astronomických 86 milionů liber. Katalánský klub prý není spokojen s náhradníky za trio MSN.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Aj keď Belotti je zabiják. Bohužial mu moc neverím vo velkoklube.

Reagovat
blaugrana

Štýlovo je to hráč so Stoke City, nie do Barcy.

Reagovat
Kenneth

Za Gabriela Jesuse...

Reagovat
vilp

Za žádnou cenu.

Reagovat
misinho7

ziadne take

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Soldado skoruje tak raz za pol roka, ale ked uz sa to podari, tak to stoji za to

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo týmově

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele