LaLiga - souhrn 26. kola

27.02.2018, 21:52, aktualizováno 01.03.2018, 23:31
Komentáře a souhrny
Barcelona nečekaně ztratila na Kanárských ostrovech. V duelu proti Las Palmas sice vedla Messiho gólem, avšak domácí srovnali a nakonec ukořistili mimořádně cenný bod za remízu. Betis se rozešel s Realem Sociedad San Sebastian bez branek, Deportivo Alaves oslavilo výhru nad Levante díky gólu v poslední minutě.

Deportivo Alavés - Levante UD 1:0

01.03.2018 21:30

Góly: 90. Víctor Laguardia

Zajímavé klání dvou týmů, které nakonec rozhodla branka v poslední minutě řádné hrací doby. Fanoušci na stadionu mohli být navíc svědky dvou vyloučení a neproměněné penalty. Viděli tedy bezesporu hodně.

Domácí se na úvod ujali míče a moc ho svému soupeři nepůjčovali. Žádná velká gólová šance nepřicházela. Místo ní byl přesně v 30. minutě vyloučen hostující Chema.

Stáhl totiž v pokutovém území Johna Guidettiho a dostal přímo červenou kartu. Následně se ještě kopala penalta. Na starosti si ji vzal Manu García, ale branku minul. Deportivo Alaves nicméně mělo dál výhodu jednoho muže navíc. Toho se ještě v první polovině také snažilo využít, ale do šance se ani přes mírnou převahu nedostalo.

I ve druhém poločasu byli domácí aktivnějším týmem, ale stále také bezzubým. Svědky jsme mohli být dvou malých šancí baskického klubu, ale ani v jednom případě se jeho hráčům nepodařilo trefit branku. V 78. minutě pak přišel Alavés o početní výhodu. Předčasně do sprch musel Munir El Haddadi. Ve vápně totiž spadl a rozhodčí mu udělil druhou žlutou kartu v zápase za simulování.

Obě mužstva už se zřejmě smiřovala s tím, že si rozdělí po jednom bodu. Proti byl však Víctor Laguardia. Ten si naběhl na poslední centr zápasu. Ve vápně vyhrál svůj souboj a míč hlavou nekompromisně poslal do branky Oiera Olazábala. Lepší domácí se tedy dočkali až těsně před koncem zasloužené odměny a vydřeli důležité tři body, které jim hodně pomohou v boji o ligovou záchranu.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - FC Barcelona 1:1

01.03.2018 21:00

Góly: 48. Jonathan Calleri (pen.) - 21. Lionel Messi

Katalánský velkoklub vybojoval na hřišti Las Palmas pouze remízu 1:1 a ztratil další body v boji o ligový titul. Náskok svěřenců Ernesta Valverdeho nad druhým Atléticem klesl už jen na pět bodů. Barcelona od samého začátku diktovala rytmus hry a prezentovala se svým typickým vysokým napadáním. První šance vyústila v 9. minutě po kombinaci Lionela Messiho a Luise Suáreze.

Tato dvojice se řítila do souboje dva na jednoho, argentinský útočník přihrál ještě do kraje svému spoluhráči, který to měl v zakončení už těžké, jelikož svůj tým zachránil brankář Leandro Chichizola bleskurychlým vyběhnutím. Za pár minut už to přece jen bylo 0:1. Nejprve se přímého kopu ujal Messi, ale svou střelou na vzdálenější tyč neuspěl, jelikož jí vyrazil Chichizola.

V 21. minutě si to ale všechno vynahradil. Na hranici vápna si postavil opět míč k zahrání standardní situace a balón tvrdou střelou napálil do šibenice. Jen několik vteřin před koncem poločasu se řítil do úniku jeden na jednoho Suárez. Domácí brankář zahrál rukou mimo pokutové území, ale rozhodčí Lahoz místo toho, aby zapískal, ukončil první polovinu.

Pro Barcelonu bylo brzy po změně stran ještě hůře, protože domácí Kanárci rychle vyrovnali. Po rohovém kopu viděl tentokráte sudí ruku Lucase Digneho a Jonathan Calleri s přehledem penaltu proměnil. Barcelona po této brance zůstala úplně zaražená, protože se nezmohla na žádnou odpověď. I když měla míč ve své moci většinu času, překvapivě si nevypracovala žádnou tutovku. Messi se snažil, ale neměl dostatečnou podporu svých spoluhráčů.

Domácí se skvěle bránili tlaku katalánského klubu, který se po příchodu střídajících Ousmana Dembélého a Philippeho Coutinha ještě stupňoval. Ani oni ale s výsledkem nic nezmohli. Las Palmas tedy hodně překvapivě vybojovalo bod s lídrem LaLigy. Právě tento bodík může být klíčový v boji o jejich záchranu, a naopak může velice zkomplikovat Barceloně vestu za titulem, o jehož zisku ještě před pár týdny prakticky nikdo nepochyboval.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Sociedad 0:0

01.03.2018 19:30

Góly: -

Za deště a silného větru se utkal ve španělské LaLize Real Betis s Realem Sociedad. Obě mužstva si na konto připsaly pro ně bezvýznamnou remízu, ze které není ani jeden celek šťastný.

Svěřenci domácího kouče Quique Setiéna totiž ztratili 7. pozici v tabulce, kterou nyní zaujímá Eibar. To tým Eusebia Sacristana jen prodloužil svou sérii bez výhry na hřištích soupeřů. Poslední vítězství mimo Anoetu slavil v říjnu proti Alavés.

Poslední vzájemný zápas obou soupeřů skončil divokým skóre 4:4 a ve čtvrtek se očekávala podobná podívaná. Opak byl však pravdou. Během první půlhodiny hry se hrálo spíše ve středu pole, kde panovala velká bitva o míč. Obě strany se snažily o vytvoření nadějného útoku, ale vždy bezúspěšně. Až v 37. minutě zahrozil Cristian Tello.

Po nákopu Antonia Adána prchl bývalý barcelonský útočník obráncům a z pravé strany pálil na branku. Jeho střelu neuvěřitelně chytil reflexivním zákrokem hostující Miguel Ángel Moyà. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0 a není se ani čemu divit, protože oba mančafty byly zcela bezzubé až na již zmíněnou akci. Tello byl při chuti rovněž v druhém poločasu.

Po změně stran z levé strany pálil ze solidní vzdálenosti. Jeho povedený technický pokus však Moyà vyrazil na roh. Betis se dostal do dalších dvou šancí, ale opět bez gólového výsledku. Až téměř deset minut před koncem se ukázali i hosté. Álvaro Odriozola se snažil o střelu na zadní tyč, se kterou si nicméně Adán poradil.

Doslova za pět minut dvanáct pak mohl rozhodnout Joaquín, ale z velkého úhlu trefil jen boční síť. Po urputné bitvě si tedy oba týmy rozdělily po jednom bodu. Hráči ze San Sebastianu pak mohli po nudném výkonu za remízu děkovat především svému novému gólmanovi Moyovi.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Villarreal CF 1:0

28.02.2018 21:30

Góly: 16. Kike

Případnou výhrou se Žlutá ponorka mohla posunout před Sevillu na 5. pozici. Cestovala však na hřiště Eibaru, který překvapivě bojuje o pohárové příčky. Baskové byli na úvod hodně aktivní a odměny se jim dostalo v 16. minutě zápasu. Na dlouhou přihrávku si seběhl Pedro León, který našel na zadní tyči Kikeho. Domácí se tedy ujali vedení.

Eibar se rozhodně nestáhl, ba naopak se snažil ještě o případné zvýšení svého náskoku. Ve 39. minutě mohlo být vyrovnáno, po brejku byl blízko zakončení Enes Ünal, ale v klíčovém okamžiku nevyužil dobré příležitosti a nakonec ani nevystřelil. V prvním poločasu se hrála docela otevřená partie, ale bez větších gólových šancí. Ačkoliv Villarreal chtěl vyrovnat, tak měl velké potíže s konsolidovanou obranou domácích. Až v 75. minutě opět zahrozili hosté.

Roger Martínez si zpracoval míč po centru a ihned se snažil o střelu. S jeho tvrdou ránou si poradil Marko Dmitrović, který vyrazil. Na druhé straně za dvě minuty se pokusil o vyrovnání Carlos Bacca. Ten obešel obránce, ale dostal se do značného úhlu, ze kterého bylo těžké zakončovat, Dmitrović tak měl hodně snadnou práci. Další skvělý zákrok musel domácí gólman vytáhnout ani ne deset minut před koncem zápasu. Do zakončení se opět probojoval Martínez, ale technickou střelou neuspěl.

Jeho pokusil vyrazil nohou skvěle chytající srbský brankář. Ani v nastavených čtyřech minutách se žádný z týmů nezaradoval.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CD Leganés 4:0

28.02.2018 21:30

Góly: 26. Antoine Griezmann, 35. Antoine Griezmann, 56. Antoine Griezmann, 67. Antoine Griezmann

Atlético Madrid pokračuje v honbě za Barcelonou v boji o ligový titul. O víkendu úřadovalo na hřišti Sevilly a nyní jej čekala bitva v domácím prostředí proti Leganés. Pokud někdo čekal nějaké překvapení, šeredně se mýlil. Ihned v první minutě se musel Iván Cuéllar mezi třemi tyčemi pořádně vytáhnout. Diego Costa se chtěl uvést střelou, ale s ní si lehce poradil brankář hostů.

První opravdu vyloženou šanci měli stejně hráči Leganés. Po centru za obranu se do zakončení dostal Javier Eraso, který pálil z voleje. Jen o centimetry minul branku Jana Oblaka, který se mohl jen modlit, aby se záložník netrefil. Konečně se dostali k něčemu také Los Rojiblancos. V 16. minutě si Antoine Griezmann postavil míč k volném přímému kopu. Svým pokusem jen orazítkoval spojnici.

Za nějakých šest minut se opět připomenuli hosté. Dalekonosnou střelou se předvedl Gerard Gumbau, ale trefil pouze břevno. Z následné dorážky Gabriela už nic nebylo, jelikož nastřelil jen dobře postaveného Filipe Luíse. Až v 26. minutě se mohli začít radovat domácí. Koke krásně našel Griezmanna, ten si v souboji jeden na jednoho lehce poradil a poslal svůj tým do vedení. Devět minut na to padla další branka Atlética a opět z kopačky francouzského útočníka.

Ten kopal již druhou standardku a tentokráte se nemýlil, přesně vymetl růžek branky. Neuběhlo ani pět minut a Griezmann byl blízko hattricku. Costa ho poslal do vyložené šance, ale v souboji jeden na jednoho vyhrál Cuéllar. Do šaten tedy šly týmy za průběžného stavu 2:0 a bylo jasné, že další branky ještě přijdou. Hosté se totiž víceméně jen bránili náporu madridských hráčů.

Domácí pokračovali v náporu i po změně stran. Blízko, opravdu blízko snížení bylo však v 53. minutě Leganés. K další dalekonosné střele se odhodlal Nordin Ambrabat, ale Oblak pohotovým zákrokem vyrazil na roh. Za tři minuty byl hattrick dokonán. Z levé strany přišel centr do vápna od Filipeho. Griezmann si našel ideální místo mezi třemi bránícími hráči a hlavičkou nemilosrdně zakončil.

Jelikož Leganés stále nic kloudného nevymyslelo, tak francouzský snajpr opět zakročil. V 67. minutě přišel další centr z levé strany, jen od Costy. Griezmann se ocitl na zadní tyči a z voleje pálil. Balon netrefil optimálně a ten ještě skončil o zem. Stejně skončil v brance a bylo to 4:0. Zahanbit se nechtěl ani Costa, který se dostal rovněž do velké šance. V dobré pozici a souboji jeden na jednoho jen trefil Cuéllara.

K symbolickému snížení bylo Leganés blízko v 91. minutě, konkrétně si to chtěl vzít na svědomí Unai Bustinza. Naběhl si totiž na odražený míč a okamžitě z první pálil na branku Oblaka, který ještě v samotném závěru musel vytáhnout zákrok extratřídy.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo La Coruña 3:0

28.02.2018 19:30

Góly: 40. Ángel Rodríguez, 44. Eneko Bóveda (vl.), 82. Jorge Molina

Jen čtyři minuty stačily Getafe na to, aby rozhodlo utkání proti Deportivu a dále pokračovalo ve snaze dosáhnout míst zaručující účast v evropských pohárech pro příští sezónu. Dva téměř slepené góly v prvním poločasu stačily na to, aby bylo po nadějích týmu Clarence Seedorfa. Domácí se tlačili k šancím od začátku. K povedené akci se však dostali až v 19. minutě, kdy vypálil Ángel Rodríguez.

Umístěnou střelu zpoza vápna však skvěle vytěsnil Rubén Martínez. Bylo to nicméně jediné zajímavé, co diváci na stadionu mohli do 40. minuty vidět. Až od tohoto času se na stadionu začaly dít opravdové věci. Amath Diédhiou si naběhl na luxusní přihrávku svého spoluhráče, dokázal překonat vybíhajícího brankáře, ale míč ještě doklepl do branky Rodríguez.

Za čtyři minuty později padla další branka. Z pravé strany se Getafe řítilo do dalšího útoku, Molina posílal balón před branku, ale ten si nešťastně Eneko Bóveda srazil do vlastní sítě. Už v 53. minutě to mohlo být o tři branky. Damián Ndiaye se před vápnem dopracoval ke střele, kterou opět musel Martínez vyrážet. Na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemohl.

Ani v druhém poločase si Deportivo nevědělo rady s obranou domácích, kteří víceméně kontrolovali zbytek zápasu. Do opravdově rychlého protiútoku se v 67. minutě pustilo Getafe. Do zakončení se dostal Ndiaye, pokusil se o technickou střelu do šibenice, ale branku minul. K další střele z delší vzdálenosti se deset minut před koncem zápasu dostal Luisnho, ale Martínez jeho střelu v pohodě viděl a chytil jí do svých rukavic.

Za dvě minuty se prosadil Molina. Využil hrubé chyby v rozehrávce a potom snadno překonal Martíneze.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 0:1

28.02.2018 19:30

Góly: 15. Joaquín Correa

Málaga opět padla a prohloubila svoji krizi. Na domácí půdě ji totiž překonala Sevilla, která v trochu úsporném režimu vstřelila jen jedinou branku a na výhru jí to stačilo. O gól se postaral už po patnácti minutách Joaquín Correa.

Málaga sídlí na posledním místě a ve vloženém kole doufala v menší zázrak. Ten nebyl zase tak nepravděpodobný, protože soupeřem byla nevyzpytatelná Sevilla. Ta je sice na šestém místě a tradičně bojuje o poháry, jenže pod dohledem italského trenéra Montelly zatím podává hodně nevyrovnané výkony.

Domácí Málaga se na stadionu La Rosaleda nezalekla kvalitnější a zkušenějšího soupeře a dělala svému sokovi potíže. Success se pokoušel vysunout svou nahrávkou kolegu Rolána, ale bez úspěchu. Mladý Uruguayec Diego Rolán se totiž dostal do ofsajdu. V prvních minutách bylo hodně znát, že jsou oba týmy vyhecované a osobních soubojů často až za hranicemi pravidel přibývalo. V 15. minutě už se měnilo i skóre.

Postaral se o to především rychlý útočník Nolito, který zkušeně podržel míč na hranici vápna a počkal, až si nabíhající Joaquín Correa řekne pohybem o míč. Pak vyslal za obranu naprosto lahůdkový oblouček, na který se Correa natáhl a v pádu poslal míč přes Roberta - 1:0 pro mnohem lépe hrající hosty.

Od té doby se Seville dařilo upevňovat svoji pozici vedoucího týmu a vyhrála především souboje ve středu hřiště. Po třiceti minutách byl ze hřiště odvolán Isaac Success a jeho místo zaujal útočník Youssef En Nesyri. Krátce před koncem první půle se po nahrávce od Correy prosadil také Wissam Ben Yedder, ale sudí - z následujícího záběru bylo vidět chybně - pískal ofsajd.

První chvíle druhé půle přinesly zajímavý náznak domácí šance, který zakončil střídající útočník Youssef En Nesiry jen nepřesnou střelou. Na opačné straně to samé potkalo Nolita, kterého výtečně našel bek Layún. Jenže Nolito mířil těsně vedle! Následně Rolán opět zaměstnal dva protihráče a kličkoval, jenže Manuel Iturra mu vrátil míč narážečkou hodně mizerně.

Hodně aktivním hráčem domácích byl ke konci utkání ofenzivní záložník Gonzalo Castro, jenž se nejprve dožadoval odpískání penalty po hraní rukou, ale sudí Carlos Del Cerro Grande zůstal ledově klidný. Castro to tedy zkusil sám a střelecky, jenže do cesty se mu na poslední chvíli postavil obránce Lenglet, který obětavě zakročil.

Pohotové myšlení musel ukázat také jeho kolega ze stoperské dvojice Kjaer, proti kterému vystartoval mladík En Nesiry. Na opačné straně mohl zajímavě se rodící protiútok zakončit Nolito, ale tentokrát mu jeho rychlé nohy k asistenci nepomohly. Definitivně mohl tři body pro Sevillu pojistit střídající záložník Franco Vázquez, jenže v nastaveném čase dokázal jeho nepříliš prudkou střelu brankář Roberto vyrazit.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:1

28.02.2018 19:30

Góly: 49. Óscar de Marcos - 23. Geoffrey Kondogbia

Hned ze začátku se oba týmy do sebe pustily pěkně zostra. Během první čtvrthodiny hry jsme mohli vidět na hřišti tři ošetřování. Žádná větší gólovka nicméně nepřicházela. Prakticky z ničeho dokázali hosté vsítit branku. Geoffrey Kondogbia využil přihrávky před pokutové území, jelikož byl zcela nebráněn, tak měl spoustu času na zpracování a vyslal technickou střelu k tyči, na kterou byl Kepa krátký.

Valencii to stačilo, tudíž se stáhla na vlastní polovinu a čekala, co Baskové vymyslí. Opět z ničeho přišla další dramatická situace. Markel Susaeta hezky pronikl okolo obránce po pravé straně, až se dostal do vápna, ale v tom byl nedovoleně zastavený. V 37. minutě měl tedy příležitost z penalty srovnat Aritz Aduriz. S pokutovým kopem si však poradil Neto, který vystihl směr.

Do šaten se tedy šlo za poločasového stavu 0:1. Jen pět minut od začátku druhé poloviny bylo vyrovnáno. Athletic zahrával z pravé strany přímý volný kop. S tím si hosté poradili, ale odražený míč vypálil zpět na branku Óscar de Marcos. Neto toho zřejmě nic moc neviděl přes skrumáž a musel se smířit s tím, že lovil míč ze své sítě. Pro domácí to byl nový impuls k tomu hrát ještě aktivněji.

Rozhodně chtěli z tohoto zápasu vyždímat maximum. Do několika nadějnějších příležitostí se dostal například Aduriz, ale ani jednou nepochodil. V samotném závěru se Valencia stáhla až před svou branku a snažila se ubránit alespoň remízový stav. To se jí povedlo, protože konečný zásah se Athleticu nepovedl. Tento duel rozhodně nepřipomínal střet třetího týmu s dvanáctým, ba naopak.

Více informací k zápasu

Girona FC - Celta Vigo 1:0

27.02.2018 21:30

Góly: 14. Cristian Portu

Ačkoliv nováček stále nechce hovořit o možné účasti v evropských pohárech, tak se jejich sen pomalu stává realitou. Důkazem toho bylo úterní vítězství proti Celtě Vigo. Cristhian Stuani neváhal ve 4. minutě v pokutovém území a ve vápně vyslal střelu na branku, která jí však minula. Týmy se do sebe ze začátku ihned zakously. Zásluhou aktivní hry se domácí celek gólově prosadil po čtvrthodině hry.

Krajní bek Carles Planas našel z pravé strany svého spoluhráče. Cristian Portu byl zcela neobsazený, na přihrávku si naběhl a z první vyslal tvrdou přízemní ránu, která překonala Rubéna Blanca. Oproti úvodu se hra po vstřelené brance hodně uklidnila a na hráčích nebyla znát značná nervozita. Tým, který by si připsal na konto tři body, by se výrazně přiblížil 6. pozici, která zaručuje účast v Evropské lize.

V průběhu utkání klesala teplota na Montilivi až k 1 °C a časem hřiště zkrápěl déšť se sněhem. Katalánský celek v první polovině uhájil jednobrankové vedení a Celta Vigo měla o poločasové přestávce nad čím přemýšlet. Girona si doslova s přehledem hlídala celý průběh zápasu a svého soupeře k ničemu nepouštěla.

S čistým svědomím můžeme říci, že měla utkání pod kontrolou. Do vítězného konce ho zaslouženě dovedli domácí, kteří hráčům z Viga nic nedovolili. Kdo by to byl býval v srpnu řekl, že svěřenci Pabla Machína budou hrát o tolik ve své premiérové sezóně v LaLize.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Madrid 1:0

27.02.2018 20:00

Góly: 90+3. Gerard Moreno

Real Madrid se z Barcelony vrací bez bodů. Domácí Espanyol jej naprosto překvapil aktivním herním projevem a jeho úsilí spojené s velmi dobrou defenzivou mu vyneslo odměnu. V nastaveném čase druhé půle se prosadil Gerard Moreno.

Espanyol hostil na vlastní půdě návštěvu z Madridu a věřil, že se mu povede zázrak. Poslední forma Realu tomu ale vůbec nenapovídala. Trenér Zinedine Zidane navíc částečně točil sestavou, takže se v Barceloně od první minuty představili hráči jako Hakimi, Nacho, Llorente nebo Kovačić s Vázquezem, přičemž jen lavička zůstala pro Ceballose, Benzemu nebo Carvajala.

Domácí celek toužil prolomit prokletí, které jej s Realem vázalo. Už deset let nad ním totiž nevyhrál! Espanyol spoléhal na tradiční opory, mezi nimiž nechyběli Duarte, Darder, Piatti, Moreno nebo Sergio García s brankářem Diegem Lópezem a jeho jmenovcem Davidem. Domácí začali trochu bázlivě a více šancí měl Real Madrid.

Už v sedmé minutě jej málem poslal do vedení Gareth Bale, který se dostal k hlavičce po centru mladého obránce Hakimiho. Zkušený útočník sice hlavičkoval do brány, leč trefil jen pohotového brankáře Diega Lópeze. Ten čekal, že jej hosté zahltí akcemi a střelami a v první půli skutečně neměl o práci nouzi.

Obráncům Espanyolu dělala problémy především dvojice elegantních techniků Asensio a Isco. Právě někdejší tahoun Málagy se dostal k balonu a obrana si jeho akci málem srazila do vlastní brány! O pár minut později se na Asensiův centr vyšplhal nejvýše do vzduchu Raphaël Varane a hlavičkoval velmi dobře, neboť byl špatně pokrytý. Jeho zakončení však zamířilo těsně vedle tyče!

Real sice jasně dominoval v držení balonu, jenže jeho finální fáze přestala být pro Espanyol nebezpečnou. Varane se naopak dopustil chyby v rozehrávce a musel děkovat brankáři keyloru Navasovi, že parádní střelu Gerarda Morena na poslední chvíli vyrazil mimo! Po třiceti minutách zahrávali domácí volný přímý kop a balon se odrazil k Morenovi. Zkušený útočník sice vstřelil branku, ale pro ofsajd ji sudí Martínez Sánchez správně neuznal.

Ještě v rámci první půle dvakrát hrozil Gareth Bale, jenže poprvé neměl správně seřízená mířidla a druhou akci zakončil ranou do ležícího záložníka Victora Sáncheze. V první půli jsme neviděli ani jednu branku a druhá nebyla pro Real o mnoho lepší. Hned po změně stran se mohl stát hrdinou domácích fanoušků obránce Óscar Duarte, který vysokým obloučkem poslal balon do břevna Navasovy brány!

Ve druhém poločase se domácí ekipa jednoznačně zlepšila a její snaha byla evidentní. Bílý balet měl velké potíže v útoku, na čemž měl podíl také neefektivní Gareth Bale. Trenér Zidane se přesto rozhodl nechat Balea hrát a stáhnul Isca. Toho nahradil typickým hrotem Benzemou. Domácí přitvrzovali a jejich počáteční nervozita byla ta tam.

Deset minut před koncem utkání se dosud nepříliš viditelný Sergio García dostal k velmi nebezpečné střele z hranice vápna a jen těsně minul tyč. Navas se pouze ohlédl. Ani Navas už ale nestačil v nastaveném čase. Domácí sice už nejevili nijak velkou snahu útočit, ale přeci jen se jim naskytla šance.

Veterán Sergio García ukázal svůj cit pro načasování a dostal se s balonem k vápnu. Následně centroval na střed vápna, načež si nikdo z obránců Realu Madrid nepohlídal Gerarda Morena. Zkušený útočník z první střelou o zem překonal Navase a domácí šokovali favorita!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26206069:1366
2.Atlético Madrid26187145:1161
3.Real Madrid26156562:2851
4.Valencia CF26155650:3050
5.Sevilla FC261331034:4042
6.Villarreal CF26125936:3041
7.SD Eibar261151033:3838
8.Girona FC26107936:3637
9.Real Betis261141143:5037
10.Getafe CF2699832:2236
11.Celta Vigo261051143:3835
12.Athletic Bilbao26711827:2932
13.Espanyol Barcelona26710923:3231
14.Deportivo Alavés261011523:3731
15.Real Sociedad26861247:4730
16.CD Leganés26861221:3230
17.Levante UD263111221:4120
18.UD Las Palmas26551619:5320
19.Deportivo La Coruña26461624:5618
20.Málaga CF26341916:4113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (512)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeden z najlepších stredných záložníkov ligy Dani Ceballos nastúpil pred koncom vo vloženm kole? Ja na jeho mieste by som odišiel na trvalý prestup do iného klubu.

Reagovat
X-bano-X

Vieš, má čo chcel. Real ho chcel nechať ešte rok v Betise ale tak kto chce kam,......

Reagovat
smazaný uživatel

Co by mu pomohol ten rok v Betise. Nic. Betis by ho ani nestaval. Tak ako Musondu.

Reagovat
madridcan

Uplne zasluzene. Casy automatickych 6 bodov od Espanyolu su prec. Dakujem Zinedine, ze si mi dal odpoved na otazku, ze ake su priority Realu Madrid.

Liga Majstrov.

Ako v Lige Majstrov, tak v lige

Reagovat
REPLIKATOR

Real konečně zase spravedlivý výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

njn ... :) jdem na LM :) c mooon cr7 za zlatým hatrickem :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co to sem dáváš ty hajzle!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos pri golu. Chudak, ten si do konce sezony uz nekopne.

Reagovat
vilp

Taky to tak vidím.

Reagovat
LAM

Paradny prestup za taku cenu tie nase prestupy su totalne vyborne v poslednej dobe az na par vykyvov pecka...Asensio,Vallejo,Cebalos,Theo predtym Kova,Case atd...neskutocne aky mame kader

Je pravda že v létě když jsi to psal tak to mohlo tk vypadat,ale zatím bych si vsadil že Ceballos,Kovačič a Theo můžou bejt z Realu hodně rychle pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to slovensky..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak muj nazor je takovej, ze by bylo blahovy ty hrace takhle brzo poustet. Kovacic je mimo rec uplne, toho nepoustet vubec za nic, Modricovi bude 33, takze jeho cas se blizi. Ceballos a Theo jsou u nas furt jen (ani ne) jednu sezonu, kterou berou jako takovou aklimatizacni. Jedinej kdo mi prijde pravdepodobnej, ze pujde, je Llorente.

Reagovat
ADM

To nevykecáš

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Dayman

Reagovat
SaLaDiN

Poslat tam Ceballosa na 10 minut, majstrovsky tah od ZZ, zvlast, ked sa mu predtym ospravedlnil, ze ho poslal len na par sekund, teraz to bolo len par minut.

Bale zahral perfektne, darmo, ked nie je otvorena obrana, nic z neho. A Benzema, tolko omielany Morata minulu sezonu, ake to je jednoduche davat goly proti unavenym superom, sa poriadne ani nedostal pred branu, utocnik ako lusk, 15 minut do konca, chce to dat gola, co urobim? Budem vacsinu casu na kridle

Reagovat
madridcan

Moratu sem netahaj. Az na par zableskov dokazuje celu sezonu, ze moze byt jednotka niekde vo Fiorentine...pre velkokluby je Ole Gunnar

Reagovat
LAM

I tak asi 10x golovější než Benzema ne?

Reagovat
madridcan

Rovnaka stredna skola ako Cetto?

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

Moratu by som vazne nechal radsej na pokoji. Sice sa fans pred zaciatkom (a mozno v prvych 2 mesiacoch ligy) naduvali o co lepsieho hrota maju nez je Lukaku a aka hviezda im tam vyrastie, ale jeho posledne mesiace su doslova a dopismena tragicke. Zranenie, vypadok formy, zle rozhodnutia, neustale simulacie. Piskaju na nho vlastni fans, takze asi tak.

Benzema je dlhodobo podcenovany ... ale pravda je, ze na RM by sa cakalo nieco viac. Od dob Raula nemaju pradadneho hrotaka s konstantnou formou. Higuain chvilu ziaril, chvilu bol nulovy. Budme radi za nasho stomatologa.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola zasa slabota

Reagovat
LAM

Už 11 ztráta Realu,vypadnutí v CDR s Leganes,to je trochu dost.ZZ to teď pojede všechno na LM,ale i tak by prostě Real nebo jinej velkoklub takhle odpálit domácí soutěž.

Navíc když spíš šetřit hráče,tak v sobotu před LM,ale dneska tahle sestava nedává žádnej smysl.Realu zatím vychází aspoň ta LM.3 roky tam neměli prostě žádnej smolnej zápas(což se ukázalo i teď proti PSG),ale stačí jeden takovej a bude o hodně tragická sezona.

Jsem hodně zvědavej na to kdo letos ovládne LM,protože po delší době můžou hodně promluvit týmy z PL.

Reagovat
madridcan

Muselo to prist. Troj-stvordnovy cyklus to priniest musel. Pravda, takuto zostavu som cakal skor cez vikend

Reagovat
ramm+

Hala

Reagovat
smazaný uživatel

Lobotka otrasny vykon. A to zrovna dnes jeho agent vyhlasoval ako by mohol hrat v zaklade kazdeho muzstva na svete...

Reagovat
rabl

Podla mna hral v pohode. Priemerny vykon. Dozadu dobry, dopredu bola cela celta na hovno.

Reagovat
Majk91

otrasny?

Reagovat
blaugrana

Tak zas si agent klasicky slovensky zaprehanal.

Reagovat
Kenneth

Jeho agent bude asi klasicky slovensky fotbalovy fanousek.

Reagovat
santini

uz som od nas videl aj horsie vykony - dnes by som povedal, ze nemali svoj den hlavne Iago s Maxim... Tie veci co inokedy lahko spracuju, pohraju sa s celou obranou a niektory z nich zavesi pod brvno vcera proste nefungovali... Od stana som vcera videl jednu hrubku - inak zapadol do priemerneho vykonu celeho muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

Pericos se s námi občas trochu kočkují, ale jak o něco jde, tak zaberou, a za tu svoji Barcelonu zabojují.

Respekt

Reagovat
Visca el barca

Tak teď ještě ztrestat bílé zlo v LM a bude klid

Reagovat
teenz

Tobe to solidne jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

více lidem tady. Asi hledají vnitřní klid. Znám to, prošel jsem tím taky. Prostě to nesmíš tak žrát.

Reagovat
Visca el barca

Já sem naprosto v klídku

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

to určitě...u tebe je to póza jak prase, nic víc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
teenz

Normální popichování ok, ale tohle je Barca1 dno, bída, zoufalost style.

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Hlavně zase nezapomeň napsat, že kdyby nebylo mě, tak by tu byl klid

Reagovat
Visca el barca

No byl to příspěvek na tvé úrovni to přiznám. Na druhou stranu, klid by tu byl

Reagovat
CHONG

Klid by tu právě asi moc nebyl, protože co tě tak pozoruju, tak rýpeš do Realu nebo jeho fanoušků při každé příležitosti a neřekl bych, že to způsobuje jen má přítomnost

Reagovat
Visca el barca

Rýpu jen do jistých. Kupříkladu s Vallem jsem naprosto v klidu.

Reagovat
CHONG

Však vall je taky, až na toho Zemana, dobrej kluk, ale to rýpání je správné, to je tady potřeba, akorát bylo trochu laciné chtít to všechno hodit na mě

Reagovat
Visca el barca

To je pravda, to jsme přehnal. Uznávám

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

co máš proti Milošovi

Reagovat
teenz

Je to zmrd?

Reagovat
CHONG

Teď už skoro všechno, názory na důležité věci mění častěji ponožky, polovina z toho co řekne je buď zkreslená informace nebo vyložená lež, paktuje se s tím stbáckým sráčem a tím šikmookým vlastencem, jezdí na sjezd těch bolševických kurev, obklopil se snad tou největší bandou čuráků, jakou si lze představit, dělá jednu ostudu za druhou (klenoty, Dubček, pozdní příjezd na pohřeb...) a sotva leze, z čehož vznikají další ostudy (viz to, jak na něj všichni čekali na cestě v Číně).

Reagovat
valloire

Miloš je poslední hráz před migrací. Říká to tak dlouho, že ovlivnil veřejný mínění a vláda si netroufla konat tak, jak si přeje EU s Německem v čele. To, že říká něco z hlavy a ono to není úplně přesný jako např. to s tím jedním poslancem, díky kterýmu prošel já nevím jakej zákon, je nepodstatný a směšný. Má svý chyby, ale to hlavní dělá dobře. Neleze nikomu do prdele, ani Číňanům, jak se snaží různí zoufalci namluvit a hlavně neleze do prdele Bruselu. Nejt prezident předtím Karel nebo teď ta loutka Drahoš, bylo by hůř. Já nevolím obal, ale obsah. Jsou důležitý věci a jsou nedůležitý (klenoty, Dubček - to měl pravdu, atd.) Z pozice prezidenta s Babišem jednat jako s vítězem voleb musí. Hlavně taky sere spoustu pomatenejch intelektuálů, z čehož mám já škodolibou radost. V tuhle chvíli je to nejlepší možný prezident, protože když jsem viděl ostatní kandidáty....Asi tak.

Reagovat
CHONG

V tomhle se neshodneme a nechci se s tebou hádat, protože by ani jeden z nás neustoupil a bylo by z toho akorát kilometrové vlákno o hovně, takže zbytek nechám bokem a vyjádřím se jenom k jedné věci, on do té prdele někomu leze, a ten někdo je bohužel mor téhle republiky jistý soudruh Bureš.

Reagovat
valloire

No neshodneme se a taky se nechci zbytečně hádat. S Babišem jako vítězem voleb se spojil, to je očividný, Babiš mu prospěl při znovuzvolení, to je taky jasný a říká se tomu holt politika. V takhle vysoký funkci jako je premiér, prezident se s těmahle lidma jedná. Proti někomu jdeš (Bakala), s někým se spojíš. Přečti si Kmotr Mrázek od Kmenty. Zeman tam z toho vychází celkem dobře, je neúplatnej, na což si Mrázek stěžoval, na rozdíl třeba od Klause, což je tam naznačený. Já ho takhle vnímám taky. Bezchybnej politik není a radši nepřetvařujícího se vožralu a hulváta, kterej ale hájí národní zájmy než někoho jakoby dokonalýho. Churchill - Chamberlain.

Reagovat
CHONG

Já měl Zemana dřív celkem rád, pět let zpátky jsem ho ve druhém kole volil, ale toho Bureše prostě nezkousnu, hlavně to, že pro něj najednou neplatí to, co dřív Zeman striktně vyžadoval jako stojedničková podpora vlády, neúčast ve vládě při trestním stíhání apod., tímhle a tím, že jede na sjezd těch zkurvených komoušů pro mě Zeman definitivně skončil.

Reagovat
valloire

Mně komunisti už teď nevadí. Setkával jsem se s nima před 89 na škole i v práci a byla to podobná svoloč jako teď ti, co maj plnou hubu lidskejch práv, všude vidí nacisty a natahali by sem nejradši celou Afriku. Teď je to prostě jedna z parlamentních stran, reálně neudělaj nic, není na to mezinárodní situace jako po válce. Měli se zakázat, jenže na to je teď pozdě. Co se týče vlády, nechává Babišovi čas, on to nějak vyjedná. Realita je taková, že vyhrál volby s obrovskou převahou a já bych ho taky nechal ukázat, co umí. 101 nebo s tichou podporou...podívej na NSR, tam jednaj furt. Není to černobílý, 101 holt vyžadoval po Sobotkovi, kterýho nemá rád. To je život.

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuješ, jakej jsi charakter, když polovina těch komoušskejch zmrdů dodnes prohlašuje, že Horáková byla odsouzená právem a že to byl legitimní a řádnej proces...Víš co, už dávno vim že seš prostě jen dement, co je lehce ovlivnitelnej a vlastně jsi vzorovej příklad všech těch idiotů volících Zemana popř. SPD, ale ani už tě nelituju. Jen chci abys přestal mít volební právo, seš prostě nemocnej na mozku.

Reagovat
valloire

Ty seš ukázkovej příklad "demokrata", co respektuje jinej názor. Zkus to prosazovat, aby lidi, co si myslí něco jinýho než ty, neměli volební právo a nejlíp vychcípali. Jestlipak víš, co bys prosazoval sázkaři?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej kripl

Reagovat
valloire

číslo jedna bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

jako...za ty roky co tu sem chodim tak se to vyskytovala radka divnejch existenci...ale tohle? Tohle je opravdu na pest, me doslova fyzicky skoro boli cist ty jeho blaboly a vysiraci prispevky...a dnes to zazdil tou emigraci do Ruska-to uz jsem ti jednou psal, ze nenavidim, kdyz te nejakej floutek vyhazuje z republiky Tenhle expert narodit se o par let driv a nezaridit mu rodicove pohodlny mladi tak by skoncil nekde na stavbe jako podavac, i toho zednika by nedodelal, protoze ta jeho blbost doslova strika z tech jeho prispevku

Reagovat
valloire

pravdu díš, teď vyhodí i tebe.....20 letej smrad

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, ja, jako stara struktura co se vseho a vsech BOJI mam kufry zabaleny... vcetne rude knizky

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses tak absurdne blbej, ze si ani neuvedomujes jakou medvedi sluzbu komunistum, okamurovcum a volicum Burese prokazujes

Reagovat
smazaný uživatel

Bureše budeš muset zkousnout jelikož volby vyhrál jednoznačně a vládu taky nakonec složí.

Reagovat
CHONG

Jsme holt národ debilů, no (plus úspěch samuraje to ještě podtrhl).

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nevolil, ale dokážu pochopit lidi, kteří mu ten hlas dali i ty, kteří ne.

Reagovat
valloire

Samuraj řiká věci, který naserou všechny politiky napříč spektrem. Takže za mě dobrý, já ten jejich kvikot chápu. Odvolatelnost, referendum, islám jako ideologie, cikáni bez dávek, omezení neziskovek...vždyť má pravdu.

Reagovat
Kenneth

Takze si Okarumovec, tusil sem to.

Reagovat
valloire

jasná věc a opravdu mě nezajímá, co řekl o nějakým cikánským táboře a jestli něco vytuneloval nebo ne.

Reagovat
Kenneth

Zase se bavis uplne o necem jinem.

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
CHONG

Samurajovi nesmíš věřit ani nos mezi očima, ten řekne a udělá cokoliv, když za tím cítí prachy nebo pozici.

Řezník a DeSade mají v jednom tracku tuhle větičku: "...za roli a prachy by mrdala i hříbě...", což by se dalo přesně vztáhnout i na toho bojovníka za pravdu, který vytuneloval vlastní stranu.

Reagovat
valloire

No on byl s tím u soudu ne? Kampaň.

Reagovat
CHONG

Nevím, jestli to bylo už u soudu, ale jemu fakt nemůžeš věřit ani pozdrav, jednu dobu jsem chodil do stejného kadeřnictví jako on a vykládal tam pokaždé neuvěřitelné hovna, jo a ten jeho program (odvolatelnost, referendum...), to je taky celkem solidně obšlehnuté od Cibulkova Pravého bloku

Reagovat
Dayman

odvolatelnost na tom je u něj nejvtipnější to, že předtím enž se mělo hlasovat o jeho odvolání (nakonec ho včera nečekaně podrželo ANO a KSČ), řekl, že ten návrh je "popření výsledků demokratických voleb"

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

taky že je

Reagovat
valloire

Já ho sleduju a celkem mu věřím. Ale sleduju. Zatím jede jak sliboval a jedinej zkouší prosadit program, zatímco všichni ostatní jedou styl se stíhaným ne. Ta odvolatelnost, jak píše Dayman, je snad chápána tak, že po nějaký době, kdy ten politik nedělá v zájmu voličů, viz Dienstbier, může v případě nějakýho počtu podpisů bejt odvolanej a ne aby tam seděl 4 roky a byl si jistej, že ho nikdo nemůže odvolat. V případě Okamury a místopředsedy sněmovny je to směšný a je to jasná kampaň kvůli tomu výroku o Letech. No a Cibulka asi nebude jedinej s podobnými názory, takže se to určitě překrývá i s jinejma. Z prstu si to Tomík nevycucal, jasně že má podobný směřování. Ten jeho program je skvělej, na to nemůže nikdo nic říct, i když se snaží. Ono když chceš, vytáhneš na úplně každýho něco. Záleží na tom, jestli je to tak podstatný nebo pitomost. Takhle ti můžu rozprášit ANO, ODS, ČSSD, KDU, Piráty, TOP prostě všechny. Jsem hodně citlivej na ty různý dehonestující kampaně a proti SPD je tu jedna z nich. I proti ANO. Zajímavý je , že jsem si nevšiml něčeho podobnýho proti ODS, KDU, TOPce a odtud vane vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho si volil ty?

Reagovat
PP

Reagovat
teenz

Oba si mejou prdele už od ČSSD a na lidi hrajou divadlo, jako že se vidí poprvé, že nic moc vztah a přitom si oba jdou ruku na ruku. Takže to neni, že Zeman se musí s Babišem bavit. Oni se baví a kámoší dost dlouho.

Reagovat
valloire

Těžko říct, určitě se znají z dřívějška, všechny takový podnikatele premiér zná. Ale jestli a jak moc se přátelili já nevím už od 2000, to si netroufnu tvrdit.

Reagovat
teenz

Kmenta o tom píše a mluví moc dobře.

Reagovat
valloire

V Mrázkovi? Já to četl tak před 5 lety, to se na to musím znovu mrknout.

Reagovat
teenz

Nene, má novou knihu o Babišovi. Doporučuju se předtím podívat na DVTV, kde Kmenta byl a knihu popisuje a i působení Babiše ve vládě.

Reagovat
valloire

Na to se podívám, ale jen tak z fleku řeknu, že je divný, že by nepsal o Babišovi už při Mrázkovi. Tam Zeman celkem jako tehdejší premiér byl a byla tam celá řada těchhle lidí. Aby to nebyla od Kmenty kampaň.

Reagovat
teenz

Tak on tu knihu připravoval několik let, takže o Babišovi chtěl dát vědět. Jen volby a vše kolem ho donutilo to dát mezi lidi dřív.

Reagovat
valloire

aha

Reagovat
smazaný uživatel

jj jak to nepodporuje tvuj nazor, tak je to kampan

Reagovat
valloire

slepej Manny

Reagovat
Sergi Samper

„Nepodpořím nikoho, kdo má něco společného s érou Václava Klause, opoziční smlouvou a se systémem korupce politických stran, který zde Klaus se Zemanem úspěšně vybudovali. Miloš Zeman, jehož průzkumové agentury považují za jednoho z hlavních favoritů, je pro mě pokračovatelem Klausovy éry. Je to kandidát, který by si prezidentskou kandidaturou pouze léčil ego, jako prezident by dál rozděloval společnost. Z Hradu by se za jeho prezidentství stalo opět mocenské centrum, v němž by měl hlavní slovo lobbista Miroslav Šlouf a další kontroverzní osoby spjaté se Zemanovou politickou kariérou,“

kam vítr... ale v tom roce to předpověděl Andrej pěkně

Reagovat
teenz

Je to vtipný až je to naprosto k pláči, co si tu volíme.

Reagovat
valloire

takže si nějak ty zadky nemyli ne?

Reagovat
teenz

Ano, když byl Zeman v ČSSD, tak byl Babiš v pozadí. Mrkni na to DVTV.

Reagovat
valloire

ok, mrknu

Reagovat
valloire

https://video.aktualne.cz/dvtv/dvtv-19-10-2017-jaroslav-kmenta-tomas-trampota/r~b63a7e24b4ce11e7811f002590604f2e/

Dokoukal jsem a Mildovi nic. Kmenta je trochu ve střetu zájmů, ale v podstatě má pravdu. O Babišovi jsem čel už před léty, jak přišel k Agrofertu atd. Žádný iluze. Kmenta tam teď říká zajímavou věc, na kterou jsem se vždycky ptal. Kde vzal ty první prachy? Podle mě to u nikoho není čistý, co jsem tak zaznamenal třeba v Plzni. Štrunc, Jurečka, víme svý.

Reagovat
Jerichoo

My sme na tom horsie

Reagovat
valloire

Hele, co ta Trošková, Co to je tohleto státní poradkyně v 29 letech? Co jako radila?

Reagovat
Jerichoo

ona je veľmi šikovná, to je na nej vidieť

Reagovat
valloire

to sem si myslel

Reagovat
valloire

KAŽDEJ prezident rozděluje společnost. To se musím vždycky smát smát, když čtu ty žvásty o rozdělování.

Reagovat
Sergi Samper

ale tady je spíš smutné že je pravdivý ten zbytek

Reagovat
drussbarb

Kmentu bych jako zdroj nezmiňoval, docela mi na něm vadí, jak psával (možná ještě píše) na politickou objednávku

Reagovat
valloire

o Mrázkovi vycházel z odposlechů

Reagovat
drussbarb

Ok, co kauza VV?

Reagovat
valloire

tam asi určitě jo, ale to mě nijak nezajímalo

Reagovat
Kenneth

Kolik migrantu nebo muslimu si kdy v zivote potkal ze z nich mas panicky strach?

Reagovat
valloire

Bože to si kde četl tuhle otázku, na to jsou nějaký noty? Od koho? No odpovědi vím. Zajeď si na Západ. Jestli si myslíš, že se Němcí vzdají je sem nalifrovat, tak jsi fakt naivní. A když je slyšet prezident, je to o něco horší to udělat.

Reagovat
insane

ano, je proti migraci, takze mu tolerujme absolutne vsechno. jak nekde vidim argument "zajed si na zapad", tak to je vždycky blbeckovina. radsi budu bydlet v muslimskym ghettu, nez bejt obklopenej podobne omezenejma lidma, ktery i zlutej flek na trenkach hodi na migraci.

Reagovat
valloire

velký slova kamaráde, takovejch hrdinů by bylo, ovšem pouze až by poznali realitu. Můžeš si to nanečisto vyzkoušet a nastěhovat se někam na sever, třeba do Chánova, to je podobný. Ale to myslím stejně jako Kocáb nikdo z takhle myslících lidí neudělá, protože umí jenom žvanit a žvanit o lidských právech.

Reagovat
insane

jsem z mostu, žil jsem tam 18 let. žil jsem i 2 roky ve státech. namouduši, kreténi jsou všude, ale existence, který za každym problémem vidí imigranty a nemůžou pochopit, proč maj uprchlíci iphone, to je skutečná zhouba. maucta.

Reagovat
valloire

Já ale nevidím za každým problémem imigranty. Oni ty problémy většinou dělají. Co to tady chceš komu namlouvat?

Reagovat
insane

Reagovat
insane

víš co dělá problémy? auta. hodně lidí umře na silnicích, takže jsou auta zlo. že automobilová doprava přinesla ve 20. století do života nebývalý možnosti a prosperitu, to necháme bejt. tvůj černobílej pohled na svět ti nezávidim. ale nic s tim neudělam. pocit, že mam pravdu já, jaksi podporuje uvědomění, že jako ty jsem přemýšlel taky. když mi bylo 15 třeba. teď mi je takřka dvakrát tolik a díkybohu přemejšlim jinak. tobě by prospělo víc životních zkušeností. tečka.

Reagovat
valloire

ještě víc životních zkušeností jo? To jde? Mimochodem argumentace s autama ala sluníčka. To už jsem četl. Velmi stupidní. Že ty jsi napojenej na nějakou neziskovku.

Reagovat
insane

neziskovka? sluníčka? taháš si při tom za péro?

Reagovat
valloire

Jistě, to mě vždycky vzrušovalo. Vždycky mě fascinuje představa člověka, kterej chce ve svý zemi dobrovolně Araby a černochy a bojuje za to ze všech svých sil a má plnou hubu humanity a přitom mu jde jen a pouze o prachy. To si dycky taham, ale ne za péro. Za dlaň, ta mě svrbí a chce za to někoho proplesknout, aby se probral.

No a teď rozebereme tvůj příklad s auty. Jak jsem již napsal, velmi stupidní příklad na úrovni pomocně školy pro cikány. Říkáš, že hodně lidí umře na silnici a předpokládám, že podle tebe víc než při teroristických útocích. Obojí je nevyhnutelné a máme si na to zvykat. Automobilová doprava přinesla nebývalé možnosti prosperity a tím chceš jistě naznačit, že i migranti přinesou totéž. No.....ty vole, seš vážně takovej vylízanej kretén, že tomu věříš? Pastevec s Eritreje nebo Nigérie, kterej nemá ani základku, neumí jazyk a ani se ho učit nechce a nikdy nedělal jako přinese nějakou větší prosperitu do Evropy? Zbláznil ses? Možné vysvětlení je, že se při pohledu na ně a jejich smutný osud při plavbě na loďce do Evropy, taháš za to péro....No ale fuj úchyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě to baví se tu dohadovat.

Reagovat
valloire

když CHONG si začal...

Reagovat
smazaný uživatel

Furt mi neodpověděl koho volil..

Reagovat
valloire

insane? tak asi piráty, je z Mostu a co mu jinýho zbejvá

Reagovat
smazaný uživatel

Chong.

Reagovat
CHONG

ODS, protože Fiala je asi jediný vrcholový politik, kterému trochu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tvůj názor.

Reagovat
Murena

Reagovat
valloire

a jé, to se asi u Zábranských v tomhle neshodnem.....to mam přesně naopak, nevěřím mu a ta strana ho tam nastrčila a kmotrové v zákulisí zůstali

Reagovat
CHONG

Jo no, v tomhle se neshodneme, tak se na to U Zábranských vysereme a budeme řešit něco, v čem se shodneme

Reagovat
valloire

což je všechno ostatní, ale s inteligentem se dá řešit i politika

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude váš špatný vkus na výběr klubů

Reagovat
valloire

Ale Jiří...my máme právě velmi jemný a vybraný vkus. Proto se tady s CHONGEM shodnem. Měl bys někdy k Zábranským zavítat, budeš tam určitě pár lidí jako je yarda nebo madrdcan znát. Odpověď napiš CHONGOVI, když je pod tvou úroveň se se mnou bavit.

Reagovat
CHONG

Rypáku My s vallem máme právě vytříbený vkus, to ten tvůj výčet oblíbených klubů je hotová tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

hele, že nejsi pro bezmyšlenkovitý přijámání uprchlíků, ok, beru. ani já ne, bohužel právě tenhle blud, že lidi, co odsuzujou hysterický populisty a dementy typu okamura a zeman, jsou nutně pro druhej extrém, je trochu smutná vizitka úspěšnýho vyplachování mozků ze strany těhle demagogů. ostatně ani drahoš tohle třeba nikdy neříkal, je třeba najít rozumný řešení. zemanovi se podařilo lidi přesvědčit, že drahoš = všechny uprchlíky sem. fakt nechápu, proč mu to tak žereš.

nicméně podle toho, jak se to vyjadřuješ, ti bude docela málo, nedivil bych se, kdyby poslední volby byly tvoje úplně první, jak říkám, až trochu vyrosteš a něco zažiješ, možná se ti rozsvítí.

Reagovat
valloire

ty to tu moc nečteš co? Jsem lehce straší než ty. Pamatuju právě totalitu a Rudý Právo a vím, co je výplach mozků. Přesně to se děje v dnešní době, ale ze strany EU. Má generace uměla číst mezi řádky a je hodně citlivá na propagandu. Já nejsem nejenže pro bezmyšlenkovitý přijímání, já jsem pro nulový přijímání uprchlíků. V tom souhlasím s Okamurou a Zemanem, že je to jako jezinky....Argument, že Drahoš = všechny uprchlíky sem, je to poslední, proč bych volil Zemana. Drahoš byl nastrčená loutka, toť vše. No a vidíš, že umíš psát celkem normálně, i když se mnou nesouhlasíš.

Reagovat
insane

"Má generace uměla číst mezi řádky..."

vaše generace je o tomhle bohužel přesvědčená, to je tak všechno. ale asi to tak má bejt. pochopitelně, že propaganda pracuje z obou směrů (oba víme, který směry myslim). já radši budu kopat za tu liberální evropskou, tobě je holt bližší ruská mentalita (a tvrdit, že nestojíš ani na jedný straně, je blbost), kterou tady prošlapávaj cestičky okamurovci a zemanovci. fajn, hezkej den přeju

Reagovat
valloire

Zeptej se táty, jestli to tedy nebyl soudruh. Jinak nevím čemu se směješ, když jsi to nezažil. Možná víš asi víc o tý době než my co? Liberální evropská ...to je to největší zlo, přeloženo je to socialistická levicová evropská strana. Protože EU nic jinýho než RVHP není. Spadli jsme z bláta do louže víme. A ruskou mentalitu já fakt miluju Nikdy by mě nenapadlo, že já - sovětobijec a potencionální disident nebejt převratu - se tohle někdy dozvím. No a kdyby nebylo převratu, tak bych se tu osamoceně hádal s podobnejma svazákama jako ty o tom, že RVHP je k hovnu spolu se socialistickým internacionalismem. Ty bys mi to vyvracel. Tak se zamysli hochu. Hezkej den.

Reagovat
insane

táta rozhodně soudruh nebyl

jojo, každej je najednou disident. jenom to tě nešlechtí. a že jsi byl sovětobijec, tak to tě teď opravňuje lézt rusku do prdele? protože podporou tvejch favoritů přesně tohle děláš

Reagovat
valloire

No nedělam. Tohle je přesně rétorika propagandy. Kdyby nás Zeman a spol. táhli někam na východ, nikdy by ty volby nevyhráli. Lidi nejsou blbý. Najednou právě nikdo soudruh nebyl....já můžu hrdě říct, že jsem nebyl ani v pionýru, to shodou náhod teda, ale nebyl. No a v SSM jsem už nebyl z mýho rozhodnutí, což se nestkalo s nějakým pochopením na škole, ba naopak. A zeptej se táty, co to tenkrát znamenalo...Asi tak.

Reagovat
insane

"lidi nejsou blbý"

to je takový oblíbnený heslo poslední doby. nicméně nepamatuju si dobu, kdy by se tohle úplně potvrdilo. pokud vim, to je právě to, co všechny strany umírněnym centralistům/liberálům vyčítaj, že se vždycky nějak spolehnou na to, že to dopadne dobře, že společnost by přece něco takovýho nedopustila. ovšem 20. století je exemplární příklad toho, jak se vždycky společnost při týhle víře spálí.

ještě jednou bych chtěl uvést věci na pravou míru. nemyslim si, že bychom měli jen tak přijímat lidi ze všech koutů světa bez kontroly a znalosti, co jsou zač. ale prostě neberu, že člověk v tu chvíli přestane přemejšlet a jde volit prvního exota, co je proti, ačkoliv je to nejvíc průhlednej populistickej krok. a podporu, kterou dostávaj strany na hraně extremismu napříč levopravym spektrem po celý evropě od kremlu, to snad nemůžeš přehlížet.

tzn. beru, že se třeba bojíš, ok. ale neberu, že tě to oslepí natolik, že věříš zemanovi a okamurovi, to je pro mě úplně mimo prostě.

Reagovat
valloire

Ale Zemana sleduju od revoluce a vždycky říkal věci nekorektně. Nějaký kontroverzní věci má, ty má každej a to jinak nejde. U něj a u Okamury jsem si celkem jistej, že nepodlehnou diktátu z Bruselu a neuhnou. Já tu prostě další nepřizpůsobivý nechci, navíc když se množí jako kobylky. I ten cetto si spočítá kam to povede za nějakej čas. Populisty mám rád, protože každej koho takhle nazve mainstream, má zdravej rozum. Prostě nulová migrace Arabů a afričanů, nechápu povinnost Evropy jim pomáhat, když si vlastní země rozesrali. Ta pomoc hlavně do Afriky nikam nevede. No vlastně vede - do pekla. Frajeři si udělají 20 dětí, protože v jejich kultuře to znamená, že je těžkej borec a už je jim jedno, že je nemůžou uživit. Tak natáhnou ruku, on mi někde pošle pomoc. Nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuju, jak jsi mi psal, ze jsi byl disident, to jsi zase lhal??

Reagovat
Dayman

valloire 12.12.2016 22:57 #

já sem disident

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-349041/?forum=1#post9024124

Reagovat
insane

PS: drahoš opravdu nebyl silnej kandidát, s tim souhlasim. ale pořád pro mě byl výběr mezi drahošem a zemanem tak složitej, jako vyběr mezi šunkovym taveňákem ( ) a frontální lobotomií.

Reagovat
drussbarb

Zeman je hovado, ale v otázce migrantů má 100% pravdu

Reagovat
valloire

Zeman se s ničím nesere a o ty migranty jde v první řadě. Nesnáším typy jako je Sobotka, co žvatlaj o ničem a jsou jakoby slušný.

Reagovat
drussbarb

Stačí, aby se u nás dodržovali platné zákony, které automaticky posílají uprchlíky do pryč, do první země, kde vstoupili.

Dnes je problém to, že politici na téma uprchlíci sbírají politické body úplně, ale úplně zadarmo, viz Rónin Okamura.

Ale pravda, ještě horší byla doba před cca 3mi lety, kdy bylo veřejné tabu mluvit o uprchlících negativně, tehdy si u mě Zeman zasloužil potlesk. Ale Zeman dřív a dnes je jako nebe a dudy.

Reagovat
valloire

To je ale přesně to, co může a má dělat prezident. Prolomit to tabu a mluvit. Dát příklad. No bejt tam Karel, máme to tu dodnes jako v Německu, kde se bojí kromě AfD všichni. Okamura má nejenom uprchlíky, ale i referendum a přímou demokracii a celkově mluví rozumně a taky se s ničím nesere. Takový jsou mi sympatický, dělám to podobně.

Reagovat
insane

co je na přímý demokracii tak úžasnýho, když i podle slov tvého nekorektního guru velká část národa dementní?

Reagovat
valloire

Ty jsi tak krásně ovlivněnej, ani o tom nevíš Jasně že politici napříč stranama chtějí tu zastupitelskou. Polož si otázku proč asi?

Reagovat
insane

ty že nejsi komouš, vole.

pryč s elitama, viď?

taky se těšíš, až budou burziáni v Paříži zametat ulice a pracující lid je bude kopat do prdele?

ty si hrozně protiřečíš, srovnej si v hlavě, co vlastně chceš, pak se pouštěj do debat.

Reagovat
valloire

Jde o to co je elita. Jestli to je ta nikým nevolená z Bruselu, tak ano, pryč s nima. Spolupracující Evropa je dobrá myšlenka, jen musí být založená na spolupráci rovnocenných národních států. A to se neděje. Jinak nevím co ti vadí na přímý demokracii. V práci, když to začneš flákat, ta tam taky nebudeš další roky, ale poletíš. A politici jsou naši zaměstnanci, ale na to už zřejmě zapomněli. Co je na tom komunistickýho, ví jenom pánbůh.

Reagovat
insane

firma = stát?

nekecej. kompletní holy trinity? zeman, okamura a ještě to házíš i babišovi, viď? hezkýýýý

Reagovat
valloire

To si kde odvodil? Babiš je oligarcha a v politice je jenom proto, aby byl krytej. Navíc je mi jasný, jak k majetku přišel. Takže neházím.

Reagovat
insane

no dobře

Reagovat
insane

ale jak pak můžeš nevidět ten prospěchářskej přístup okamury? vytuneloval úsvit, do politiky se dal taky čistě kvůli vlastním zájmum, páč mu v jeho turistickym byznysu teklo do bot.

o uprchlíky se začal zajímat, až když to bylo téma, odpůrcům banuje příspěvky, že pár let zpět navštívil mešitu s manželkou a byl z toho paf, což teď zubynehty popírá... mohli bychom pokračovat.

nejevíš se mi jako blbej člověk, právě proto mě prostě zaráží, že mu to žereš.

Reagovat
valloire

A nebyl ten Úsvit náhodou u soudu a nic...? Kdy chceš mluvit o migraci, když neprobíhá? Co si pamatuju, tak mluvil i když byl jedinej a nebylo to korektní takhle o ní mluvit. Určitě daleko daleko dřív než takovej Fiala, kterej začal až rok před volbama, když viděl na jakou notu je naladěnej národ. Že maže příspěvky na nějakým fejsbůku mi vůbec nezajímá, určitě tam bude spousta provokatérů, jak se to dneska dělá. To že se mu líbila mešita, na tom nevidím nic divnýho, já tam sice nikdy nepůjdu, protože nevim, co bych dělal někde v Arábii nebo Maroku, ale dovedu si představit, že to může bejt hezký. Ale je to hezký tam, do Evropy ať to netahaj, u nás to slouží jedině k ideologický diverzi a jako základna agresivního islámu, jak říkali klucí z KSČ.

Reagovat
insane

sovětobijec, co se zjevně vyžívá v komoušský rétorice, sorry.

"byli to provokatéři"... ještě doplň něco jako "imperialistické válečné bestie" nebo "nepřátelé lidu". ty jsi prostě zautomatizovanej bojovník proti systému, jako většina důchodců, který leta mlčky trpěli režim a občas si něco zamrmlali něco pod fousy proti straně, aby se po roce 89 jenom přeorientovali zase na druhou stranu. ne z nějakýho přesvědčení nebo dokonce intelektem podloženým důvodem, spíš proto, že nic jinýho neumí. stejně jako máničky, co milovali "big beat" a s kámošema u piva plivali na komouše, aby velká část z nich po revoluci začali bejt proti novýmu systému, páč nic jinýho, než programově pohrdat systémem, vlastně neuměli a byli tak zvyklí. na druhý straně jsou pak lidi, co byli vždycky spíš na straně komoušů a dneska jim nabíhá žilka, když proti nim něco má, a nejvíc se odvolávaj na demokratický hodnoty a svobodu slova, kterou, kdyby měli víc moci, by okamžitě zašlapali do země jak vajgl. a pak je tu taková poměrně nová vlna lidí, který dle situace vyzdvihujou starý hodnoty a pak se perfektně kryjou pravidlem "silnejší pes mrdá" a "ve firmě by se s takovym taky nesrali", čili to jsou pro mě lidi, který si vytáhnou něco z obou těch systémů něco, ovšem podle všeho v obou případech to horší. proto dneska už fakt nemá cenu řešit pravo-levý rozdělení, jako spíš na ty konzervativce a volnomyšlenkáře. ty jsi prostě zatvrzelej obránce jakejchsi hodnot (pro mě dost podivně nastavenejch,), ale co, to už je asi celkově o nastavení člověka a jeho pocitech, od čehož tu svojí politickou orientaci nějak odvodí (identity politics v praxi), já jsem pocitově na druhý straně barigády a nezmění se to, no. čtu si tu diskuzu celou a došel jsem k tomu, že ten chong má asi pravdu, když řekne, že to nemá cenu, ani jeden vážně neustoupíme. za sebe ještě jednou řikam, že jako ty máš strach z islámu, já považuju za mnohem větší (byť třeba lokální hrozbu) rusko, kdyby se za pár let ukázalo, že tomu tak skutečně bylo, doufam, že ty, jako zatvrzelej sovětobijec, před tim nezavřeš oči a budeš jím nadále

Reagovat
valloire

Ten dloouhej úvod neposoudím, nemůžu vědět jako ty, co si myslí jiní a jaký maj pocity a proč. Já jsem obhájce zdravýho rozumu a tomu odporuje islám, nelegální migrace, náboženství, LGBT, feministky, boj proti nacismu 70 let po válce, boj proti Rusku 30 let po konci studený války....Hrozba je islám a podívej se, jak jedná Okamura - https://zpravy.idnes.cz/snemovna-navrh-zakazu-sireni-nenavistne-ideologie-spd-p1x-/domaci.aspx?c=A180228_192144_domaci_kop. Mělo by bejt jedno, kdo to předkládá, ale co předkládá a koukni na reakci těch tzv.demokratických politiků z KDU a ČSSD. Hnus. Prej by to vyřešil přestupek, ale za přidělání fousů a rohů na plakát by zavírali. Strašení Ruskem je nesmysl. Stačí se podívat kolik že vojáků má na hranicích Evropy nebo v Mexiku a Kanadě, protože kolik vojáků a základen má NATO blízko Ruska je jasný. Až se to změní a Putin napadne třeba Estonsko nebo Polsko , pak se můžem bavit. Ale to je nepravděpodobný.

Reagovat
Dayman

a zatím to vypadá, že první teroristický útok u nás spáchal ... 70letý dědek z generace, která umí číst mezi řádky a je citlivá na propagandu .

Reagovat
valloire

jééééééééé, máme vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapomeň napsat: "volil jsem Kalouska"..

Reagovat
Kenneth

Žiju v Nemecku uz dele, s migranty a muslimy se setkavam kazdy den. Vzdycky me ale pobavi hystericky Cesi kteri nikdy zadneho migranta nevideli ale houfne voli toho krivackeho Asiata. A jestli si myslis, ze ta troska Zeman ma proti tomu nejakou moc, tak ses hrozne naivni.

Reagovat
valloire

Zajímavý. Německo nezvládá, ale tys v pohodě. Nějak ti to nevěřím.

Reagovat
Kenneth

Stale si mi neodpovedel na otazku.

Reagovat
valloire

No pár sem jich v Dolomitech nebo Taurech potkal a co? A i kdyby ne, neumím snad číst nebo koukat na net. Nedám si dohromady jedna a jedna? Tohle má bejt požehnání pro Evropu? https://1gr.cz/fotky/idnes/17/054/cl5/AHA6ba22d_Migrantsrestafter.jpg

Pracanti od pohledu, jedna radost.

Reagovat
Kenneth

A mel si s nima nejaky problemy? 99% imigrantu do Cech nikdy nepujde, kvoty nekvoty. Bohuzel diky hysterkam jako ses ty vitezi potom lidi jako Zeman a Pitomio.

Reagovat
valloire

Určitě nejsem hysterka, ale dokáži si představit ten bordel. V Plzni jsou Rumuni a jelikož jsem s nima žádnej problém taky ještě neměl, neznamená, že tu nedělaj bordel. No a čím víc migrantů, tím víc budou chodit všude. Pročpak asi existuje celkem velkej tlak na to, abychom je brali? Počkej si až se bude v létě projednávat novej Dublin a vecpou do toho sjednocení azylový politiky, což zahrnuje sjednocení dávek v Evropě. Zbytek si domysli.

Reagovat
insane

ty bys potřeboval pročechrat to svoje prdeníčko.

Reagovat
valloire

Něco se ti nelíbí rudej hochu?

Reagovat
insane

rudej hochu? takjo.

Reagovat
insane

jenom že bys měl taky vytáhnout paty někam pryč a nesetrvávat v pohodlí. že jsi posranej z neexistujícího nebezpečí, s tim ti možná pomůže psycholog nebo neurol.

Reagovat
valloire

O mě se hochu neboj.

Reagovat
drussbarb

Rodinám ohroženými válkou bychom pomoct mohli, ekonomickým migrantům ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tedy od svých blízkých úplně jiné zprávy ohledně migrantů.

Reagovat
drussbarb

No tak teď jej máme za prezidenta, hned se cítím bezpečný

Reagovat
valloire

Určitě víc než kdyby tam seděl Drahoš. Ten by odkejval všechno. Možná je to škoda, aspoň by viděli ten rozdíl.

Reagovat
drussbarb

Prostě jsme si demokraticky zvolili mimozemšťana, který odmítá uprchlíky, takže je vlastně v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

neleze nikomu do prdele já se z tebe vážně poseru...Dement na třetí, ne na čtvrtou, vážně. Zeman je v prdeli Putina a Si Tin Pchinga natolik, že už pomalu potřebuje šnorchl, ty debile !!! Ale chápu, že některým jedincům toto směřování na východ vždy vyhovovalo a vyhovovat bude, já pevně doufám, že ti jedinci již brzy vychcípaj, bez omluvy, natvrdo to tu říkám ! A ta tvoje idiotská migrace . A vítači, pravdoláskaři, sluníčkáři, Havloidi, ve všem hledej Kalouska atd...Blejt se mi z tebe a tobě podobnejch chce...kurva emigrujte si do Ruska, kde je podle vás ráj, tam se migrantů bát nemusíte, tak kurva běžte už...valte a už se nikdy nevracejte !! Země je to veliká a řádně rozmrdaná, takže pro zmrdy jako ty ideální destinace.

Reagovat
valloire

Pehe? Máš tam málo smajlíku. Musíš přidat, jinak tě tu nebude nikdo brát vážně. Tak Zeman je v prdeli, ale všechny mocnosti jako Británie, Francie, USA, Německo asi ne co hlavo. Alžběta čínskýho prezidenta vozí ve zlatým kočáře po Londýně, všude vlajou vlajky, všechno zavřený....co by se tu asi dělo, udělat to Zeman. Jsi trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

vono je trochu něco jinýho uspořádat při ofiko návštěvě nějaký to antré, jakože veleváženej host a pak něco ve smyslu úzký obchodně-politický vazby, viz ten čínskej pán velící CEFC, jež byl poradcem a jistě blízkým přítelem našeho čuráčka Miloše, že a pochopitelně je na hradě i spojka z Ruské strany, jen zatim neměla žádnou kauzu, tak se o ní veřejně neví. A stokrát, ne tisíckrát raději polezu do prdele Němcům nebo amikům než zkurvenejm Číňanům, nebo Rusům

Reagovat
valloire

Jo tak vono je to něco jinýho. Aha. No máš pravdu, neudělal to Zeman, ale Britové. V tom je to jiný. A na Hradě je spojka či co? Nekoukej tolik na Bonda. My jsme vždycky měli obchodní vztahy s Rusama, vyplývající z RVHP. Místo toho, abychom si ty vztahy udrželi i po převratu, vyklidili jsme pole, protože Rusko je špatné áno....a na naše místo se nacpali západní firmy. Protože Rusko je sice špatné áno, ale peníze nesmrdí. A ty tu kritizuješ Zemana. Mít přátelský vztahy se všema světovejma mocnostma je přece chvályhodný. Krátkozraký je je nemít.

Reagovat
valloire

Mimochodem ta Alžběta...to šipka všech šipek král. Největší šipka dneška doby.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se na něčem shodneme i my dva teda až na tu nenávist vůči některým národům. Jinak přiznám se, že jsem v prvním kole hlasoval za Drahoše, ale potom jak jsem viděl, že ten ťulpas nerozumí snad ničemu, tak jsem se v druhém kole raději zdržel hlasování a nechal to na ostatních no. Vždyť by to bylo z bláta do louže.

Reagovat
CHONG

Myslíš jako mou nenávist vůči rusákům?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
CHONG

Tak to jo, to je odpad.

Reagovat
teenz

Tak to si udělal v druhém kole geniální tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
insane
Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jedna z nejdementnejsich veci, co jsem tu cetl

Reagovat
Murena

Reagovat
drussbarb

Hmmm, neřekl bych, že s tebou někdy budu souhlasit, ale tady prostě musím

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si opravdu nemyslíte, že tu LM vyhrajete?

Reagovat
X-bano-X

Snad si opravdu nemyslíte, že tu LM vyhrajete?

Reagovat
teenz

Docela špatná reakce.

Reagovat
valloire

Na základě předchozích zkušeností, asi tak posledních dvou sezon, ano, myslíme.

Reagovat
X-bano-X

jj nikto až do minulej sezóny nedokázal obhájiť LM a vy to obhájite 2 roky po sebe to by sa tie offside góly s vami museli ťahať až do finále

Reagovat
valloire

Real Madrid vždy udával tón ve světovým fotbale a je logický, že jako první dokázal obhájit jak PMEZ, tak LM. Kdo jinej by měl udělat Zlatej hattrick?

Reagovat
X-bano-X

hmmmm niekto kto má formu a nemusí sa spoliehať na vymyslené góly? Neviem len tak hádam

Reagovat
valloire

To jsme my

Reagovat
popltak

Farma prohrála na Espanyolu, dalo se čekat.

Reagovat
valloire

ty jsi ale popleta co?

Reagovat
popltak

Nejsem. Espanyol - Real Madrid 1:0. Sedí to.

Reagovat
valloire

To je áčko. Farma hrála s Čelsí. Takže to nesedí.

Reagovat
popltak

Píšeš sračky, zase.

Reagovat
technecium

Lol, Manchester je farma Realu, Liverpool naše. Nevím, co na tom v anglii nechápete

Reagovat
valloire

výborně bratře, skvělá řeč

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kenneth

Tak schvalne, koho jste nam vykoupili ze jsme Vase farma co retarde?

Reagovat
dextroza_m

Tohle Ti nevyšlo.. Moc top hráčů od nich teda nemáte...

Reagovat
Phillipinho

Ceballos u toho golu Gerarda velmi pekne

Reagovat
Phillipinho

Jinak Lopetegui ma hodne peknej vyber utocniku. Costa, Morata, Aspas, Rodrigo, Mariano, Gerard Moreno

Reagovat
blaugrana

ani jeden z nich nie je utocnikom najvyssej kvality...Costa hra v repre strasne nic, Morata z formy...Moreno aktualne celkom zabija.

Reagovat
CHONG

Tak jednička by měl být Aspas, ten je výborný.

Reagovat
blaugrana

No SPA hra stoji beztak na neskutocnej zalohe. Tam to moc na utocnikoch stat nebude, tak ako aj v 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím stylem, co španělsko hraje se jim hodí útočník do vápna. Ideálně by mi tam seděl Costa nebo Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že je Gerard Moreno už delší dobu můj oblíbený hráč a ačkoli je to hráč spíš pro kluby 2.-3. sledu dokázal jsem si ho už při jeho posledním roku ve Villarrealu představit v Atléticu.

Reagovat
ADM

Griezmann chce prísť rovno do základu, hmm

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím už dost podceňování. Kdo by jako hráči jakým Griezmann je měl stát v cestě do základu? Dembele? Nenech se vysmát, leda pozičně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, napsal jsem kravinu. Griezmann jednoznačně základ v jakémkoliv klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Veď to je len vtipná narážka na jeho formu posledné dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva zápasy? Chceš snad napsat poslední 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Promiň. Bylo to od tebe jasné a nevinné, chtěl jsem být zbytečně přesný. Někdy se nechávám strhnout analýzou jazyka, což je v mnoha případech pičovina.

Reagovat
dextroza_m

Leda perspektivou, jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že perspektiva tam může hrát malou roli. Spíš už si nedokážu představit Griezmanna na křídle, a to je oproti němu jediná regulérní Dembeleho výhoda.

Reagovat
dextroza_m

Perspektiva je u 19 let starého hráče, který byl top hráčem sezony v Bundeslize (nebo top nahrávačem???) celkem podstatné plus, "Antoán" hraje SS?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenomže neměla by být tak podstatná u šestadvacetiletého Griezmanna, který je mimo to už tak 3 roky fotbalová top star. Dokonce se mi chce říct, že je to hráč kvůli kterému by za to stálo přizpůsobit systém hry i u takového klubu jakým je Barcelona. Momentálně bych Griezmannovu pozici na hřišti asi nesvazoval do nějakého označení. Jak trefně poznamenal Hristo - je to volný hráč, který spojuje celé mužstvo. Dodal bych - s tím, že mu kvalitativně hrozně pomáhá hrotový útočník kvalit Costy.

Reagovat
smazaný uživatel

Že mu k volnosti hrozně pomáhá hrotový útočník kvalit Costy. Zkrátka celá hra nestojí už primárně jenom na něm a to ho uvolnilo z řetězů. Takže něco mezi am a ss po celé šířce hřiště.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Jenže Dembele(už zaplacen a krapet přehnaně) může být perspektiva jako Leo, což je pro klub prostě neuvěřitelná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Dembele má talent jako Messi. Ale rozumím ti, co tím chceš říct.

Reagovat
dextroza_m

No jsem rád, že víš, kam směřuju, je pravděpodobnost 1%, že jeho kariéra bude podobná jako Lea, ale prostě se vyplatí to zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pamatuju si ho už za Rennes, nejvíc se mi vybavuje asi zápas v Nice, kde byl tragický, ale paradoxně u něho šly vidět záblesky geniality. V Dortmundu, i když hodně kazil už ta genialita dostávala realné obrysy. Vzhledem k jeho věku pozoruhodné. Ale nemyslím si, že by se kvalitativně kdy mohl přiblížit Neymarovi, natož Messimu. To 1% procento to vyjadřuje asi dobře. Ale uznávám, že cosi jako potenciál geniality u Dembeleho je, akorát si myslím, že pouze v měřítku ala Bale (nemyslím to pejorativně). Ronaldinho, Messi, Neymar myslím zůstanou v Dembelem nedostiženi. Věř mi, že bych se rád mýlil, já přeju individualitě, i když se momentálně jedná pro Atlético o přímého konkurenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde berete furt tu jistotu, že přijde?

Reagovat
ADM

Jenom takové škádlení

Reagovat
smazaný uživatel

Já už myslel, že je to Ofiko.

Reagovat
ADM

+ Bwin

Reagovat
Phillipinho

Griezmann s Costou je fakt fantazie. Skoda, ze to bude asi jenom na pul roku. Na druhou stranu posledni dobou to vypada, ze ho to zase bavi, tak treba by se mu nemuselo chtit odejit. Vubec netusim, jaka pripadna nahrada by za nej mohla prijit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se nedá nahradit. V téhle pohodě 2. nejlepší hráč světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád doufám, že mu Costa řekne - ty vole, vždyť nám to tak jde, jdi do hajzlu s Nějakou barcelonou.

Reagovat
blaugrana

More, Messi, Umtiti, Digne, Dembele a xy dalsich faktorov vs Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ma pred sebou klicovych poslednich par let kariery, trofeji zatim moc neposbiral tak proc by se mel rozhodnout pro Atletico? Kvuli tomu retardovi Costovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v přirozeném racionálním myšlení by se měl rozhodnout pro Barcelonu. Jednoznačně. Ale v lidské psychice je ještě cosi jako iracionalita a tam mají vliv všechny jiné než racionální vztahy.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to by teda mohl přestoupit klidně někam na Srí Lanku a nikdo mu nemůže nic říct. Prostě drobná lidská irracionalita ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, dulezita poznamka. Ja slovo iracionalita pouzivam v souvislosti filosofickeho iracionalismu - orientace v poznani a v smerovani rozhodnuti na cit pred rozumem. Prestup na Sri Lanku nedava smysl, protoze cit tam v tomhle pripade snad roli ani hrat nemuze. Cit je k nekomu, k necemu, k casu (pocitovana vecnost v cloveku), k prostoru. Ne k necemu, co vubec nema s dotycnym souvislost. Pouzivam tedy slovo iracionalita pro moderniho dospeleho cloveka jakozto bytost s rozumovym zakladem, ktery iracionalita v mem pouziti doplnuje ci jej prekonava. Nepouzivam to slovo v negativnim smyslu jako opak rozumu, ale jako legitimni soucast lidskeho citoveho a nekdy z nevedomi pochazejiciho mysleni.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, zareagoval bych ti, ale ztratil jsem se někde v průběhu třetího řádku.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Tak si to musíš jirko číst pozorněji a pomaleji. Myslím, že chce volně přeloženo říct, že člověk nejdená vždycky jenom podle rozumu, al i podle emocí a citu - srdce, přičemž to není nic negativního a v rozporu s rozumem.

Reagovat
Phillipinho

Kdyz se to na to clovek podiva objektivne, tak musi uznat, ze jeho herni styl se idealne hodi do hry Atletica a ne do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Mám si to taky tendenci myslet absolutně, ale trochu si nechávám prostor pro jeho přizpůsobivost. Myslím, že tohle jaro můžeme zažít úplně toho nejlepšího možného Griezmanna a pak se uvidí.

Reagovat
Visca el barca

A nevyhazovali jste ho náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ptáš se konkrétně mě?

Reagovat
blaugrana

Niekto to tu pisal. Neviem ci nie prave Phillipinho.

Reagovat
Phillipinho

Protoze se choval jako fracek a dostal se do konfliktu s divakama.

Reagovat
smazaný uživatel

za?

Ale souhlasím.. i když se to takhle lehce říká, ale když mají svojí pohodu Neymar nebo Ronaldo, tak taky nejsou k zahození

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, lehce se to rika, kdyz tomu hraci fandis.

Reagovat
Kenneth

Bavi ho to, protoze uz vi ze za pul roku si konecne zahraje poradny fotbal.

Reagovat
dextroza_m

Stačilo mít dalšího do útoku, typově odlišného, který podrží míč a taky naláká obránce.

Reagovat
Phillipinho

Ty vis mozna jenom jak hraje tvuj Bily balet. Nemuzes hodnotit nic jinyho.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Proč Barca v oblíbených? Kdo víc? AM - FCB?

Reagovat
Phillipinho

Atletico. Hodne jsem mel rad Barcu za Ronaldinha, pak mi zacaly vadit simulace mnoha hracu. Ale Barcu stale sleduju a Messiho zboznuju.

Reagovat
dextroza_m

Simulace je rakovina fotbalu, bohužel.. Pokud se někoho zeptám, proč nemá rád fotbal, tak právě kvůli tomuhle, že se chovají jak holky, ale to je bohužel už většina.. Je zajímavé, že v hokeji s tím umí zatočit.

Reagovat
Kenneth

Jj taky si ho dej jeste do oblibenych, at to mas komplet ty experte.

Reagovat
dextroza_m

Sfoukl Tě jak svíčku...

Reagovat
dextroza_m

a navíc k tomu vidí i kdy sis naposled orazil treny

Reagovat
Phillipinho

Ja nevim proc vubec reagujes na komentar, ktery se netyka Realu. Sam musis vedet, ze o tomhle vis uplne kulovy.

Reagovat
Kenneth

Hrajete odporny fotbal, tak nevim co tu po 2 golovych zapasech zkousis. Vis kulovy o tom co sleduju za tymy a co ne.

Reagovat
dextroza_m

To možná hráli, než se vrátil Diego

Reagovat
dextroza_m
Reagovat
smazaný uživatel

Pověz něco k tomu odpornému fotbalu. Systémově je to totiž po příchodu Costy pořád maximum. Souvislosti jako zápisový ban, stěhování na nový stadion, obecná přeměna ve vnímání klubu (nový znak atd.) to vůbec nebereš pro podzimní kvalitativní a estetické výkony v potaz nebo jak?

Reagovat
Kenneth

Pro fanousky Atletica a defenzivniho fotbalu tohle systemovy maximum urcite bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mě zajímala jen poslední informace. Z jaké perspektivy si tohle dovoluješ posuzovat? Z perspektivy Realu nebo z obecné perspektivy? Nezdá se mi, že byste pod Zidanem předváděli konstantně esteticky tak odlišné výkony jaké předvádí dlouhodobě Atlético pod Simeonem. Samozřejmě máte horizont předváděné hry výš, protože disponujete hned několika individualitama, kterým se v Atléticu dlouhodobě může rovnat jenom Griezmann, tak by mě zajímalo, jestli dokážeš v souvislostech vnímat i tyhle odlišnosti nebo univerzalizuješ něco, co se podle mě a vesměs objektivně moc porovnávat nedá. Všichni přece víme, že Simeone tahá konkurenceschopnost Realu a Barceloně i z celkové nižší kvality kádru a obecně možností. Nemusím snad dodávat, že do Atlética narozdíl od Realu a Barcelony racionálně nepřestoupí žádný top hráč, snad jen Costa jako ale jeho především iracionální volba (vztah k Simeonemu a ke klubu).

Reagovat
Phillipinho

Nech ho byt, on k tomu nema co rict.

Reagovat
Kenneth

Real momentalne v dlouhodobejsim horizontu zadny hezky fotbal nepredvadi, taky sem to nikde nenapsal. Zajimavy je ale ze tymy jako Neapol, Live, Tottenham taky nemaji tolik skvelych individualit a hraji daleko hezci fotbal nez vy. To ze Vam to dlouhodobe prinasi uspechy a trofeje a proto to Simeone praktikuje logicky dale, to je snad jasne. Pro neutralniho fanouska je ale Vas fotbal utrpeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na tohle nemam co rict. Asi jedine - je hezke, ze tymy jako Tottenham, Liverpool nebo Neapol praktikuji hezky fotbal. Moc hezke. Simeone je fakt pitomec, ze mu zalezi vic na finale LM nez na neutralnim fanouskovi.

Reagovat
Kenneth

Koukam ze cteni textu neni tva silna stranka co? Kazdopadne bych to ukoncil, byl to jen muj osobni nazor na Vasi hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. Asi nechapu tu tvoji absurditu odpovidat si na vlastni argumenty uz v samotnem argumentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To velký "V" je všeříkající konec.

Reagovat
Kenneth

Pise negramot ktery ani nevi jestli se pise hanba nebo hamba.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
madridcan

V januari som pisal, ze AM je premna najvacsi favorit EL. A zjavne nedobehneme ani ich tuto sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, aby to nebylo zamluveno. Leganes je v těch podmínkách parádní tým. La Liga je vůbec v tomhle jedinečná.

Reagovat
madridcan

Asi to maju tie timy na LE v sebe Situacia sa zlepsila o trosku, ale ako sa vzdy bilo Levante nikdy nezabudnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě se dokážou srdnatě bít. Chybí kvalita v útočné fázi no. Ale to obecně v La Lize.

Reagovat
madridcan

Mne chyba Rayo To bol vyjav. Jebem ta ci si Real Madrid/Barcelona/Atletico/Valencia/Sevilla...idem si svoje a hrame styl, ze kto sa vracia, tak neveri brankarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vesměs to platilo. Což odrážely i dlouhodobé statistiky držení míče. Ale proti Atléticu si od nich pamatuju i na pár jejich domácích svým charakterem spíš holomajzen ( jeden ročník 0:0, dál výhra Atlética po opravdu hnusném fotbale z obou stran v závěrečných minutách). Ne že by na tom Atlético v těch zápasech bylo líp. Spíš naopak.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
santini

mozno sa ho coskoro dockame opat v PD. Nasliapnute to maju v Segunde viac nez dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec jsem strašně rád, že v La Lize můžeme vidět hned několik takových týmů z periferie moderního fotbalu. Tohle je právě to, co tomu dává rozmanitost a duchovní rozměr. Jako vidět jak kvalitní fotbal dokáže ve svých podmínkách produkovat takový Eibar je fakt někdy za odměnu. Za sklonku ještě vyloženě kapitalistického věku tleskám.

Reagovat
Xavi

Za sklonku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vedome jsem to takhle pouzil. Takova moje mala hra na konspiracni vestectvi. Nic duleziteho.

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli narazis na genitiv te predlozky, chtel jsem vyjadrit prubeh.

Reagovat
Xavi

Ne, mě zaujalo, že se blíží konec kapitalismu. Tak jsem myslel, že bych se dozvěděl něco nového.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec jsi vyčetl z téhle formulace jo? - "za sklonku ještě VYLOŽENĚ kapitalistického věku." Význam slova "vyloženě" asi vůbec nevnímáš co? Proč mám pocit, že tón tvé reakce odkazuje na to, že si myslíš, že jsem proti kapitalismu? Nejsem.

Reagovat
Xavi

Že jsi proti kapitalismu jsem nenaznačoval ani v nejmenším. To mě vůbec nenapadlo.

Dobře, tak opravují na : ...že se blíží konec VYLOŽENĚ kapitalistického věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím to co se mi honilo neurčitě hlavou uchopit. Máme tu práci, která jediná je prostředek k pohodlí. Práce je tedy konstanta lidské skutečnosti. A všechny tady tyhle ideologismy jako je kapitalismus jsou označení pro pravidla práce v kontextu lidské psychologie a společnosti. Co se však ve vyloženě kapitalistickém věku děje je, že měřítkem práce je kapitál a ne identita. To znamená, že prostor je v takovém světě odcizen vztahům - rozdíl mezi domácím a cizím kapitálem je, že domácí kapitál má přeci jenom k prostoru větší vztah, neboť z něho investující lidé vychází a v něm žijí. Cizí kapitál vesměs takový vztah k prostoru nemá. Jde mu o vytěžující profit z toho prostoru, nejde mu o prostor samotný. Za kapitálem je tu pak manuálně pracující třída, která vzorce myšlení vykonává, neboť jich sama není schopna. Ta v prostoru žije, ale opravdu mnohdy neuchopuje ideu a význam práce v kontextu toho prostoru, práce je pro ni spíše přirozeně existenciální starostlivost o sebezabezpečení. Kapitalismus sice nabízí možnost podníkání každému, ale to se těžko dělá, když prostoru dominuje cizí vyspělejší systém a mnohonásobně větší kapitál. Ten sice často nabízí práci, ale její podmínky jsou kupříkladu na průmyslové úrovni mizerné a je snažší takovou práci nenávidět než milovat. Problém kapitalismu je tedy odcizení od identity. Mezi lidmi je spoustu duchovních proudů, které dříve či později budou chtít klientelismus nahradit korporativismem, kapitalismus fašismem, cizí kapitál domácím kapitálem. A na druhé straně spoustu schopných lidí migruje za lepšími podmínkami, neboť takový vyložený kapitalismus hlásá svobodu a možnosti pracovně se realizovat všude tam kde vládne, aniž by k tomu potřeboval identitu. Na tomhle pozadí lidé, kteří zůstali ve svých prostorech a přijali jeho horší podmínky pak nechtějí hodnoty jako svoboda, ale hodnoty jako zodpovědnost vůči prostoru, což se mimo jiné projevilo v našich posledních dvou volbách a především na to poukázaly ty prezidentské, v kterých byla produktivní hesla alá "tahle země je naše". Aktivita lokálně smýšlejících lidí proti globalizaci bude v celé Evropě narůstat a pravidla kapitalismu se budou pod tímhle tlakem měnit. Podmínky malých a středních domácích firem jsou již teď v cizí konkurenci značně obtížné. Tlak vůči cizímu kapitálu a cizímu obecně bude časem narůstat. A přirozeně ani ne tak od pracujících lidí jako od různých ideologů bažících po identitě člověka, práce a prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, dobre si to napísal.Len mne to príde že v tomto čase nežijeme úplne v kapitalistickom čase pretože pre malé a stredné firmy sú podmienky strašné a keď natrafim na internete na ľudí ktorý píšu že chcejú späť komunizmus a že teraz žijeme v svete kde každý podnikateľ kradne a všetko by malo ísť do vlastníctva ľudu (štátu) tak sa mám chuť asi zabiť, mám skúsenosti v mojej rodine je podnikateľ a viem co to je keď musí platiť milión odvodov.Nehovorim o daňiach tie by mal platiť každý aj keď by mali byť nastavené normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze zijeme v kapitalistickem svete, akorat ten jeho sen uz neni tak silny, protoze uz se ozyva hranicni mira unosne konkurence. V souvislosti s kapitalismem a fasismem vnimam vuci praci aktivne a pozitivne zamerenou vrstvu lidi, naopak komunismus se mi v tomhle kontextu zda spis jako moralni reakce na nesnesitelnost a nesmyslnost takovehohle pracovniho shonu. Ale mozna, ze tohle tema ideologismama nema vubec smysl pojmenovavat, protoze puvodnimu komunistovi slo treba o vymaneni se z hierarchickeho utlaku prace, pozdejsimu o budovani socialismu, jeste pozdejsimu o sferu vlivu, jeste pozdejsimu o to a o to, no a soucasny kritik podnikatelu treba jenom zavidi anebo ma v sobe prvotni ideu. No, kdyz odbehnemu od cloveka k ideologovi, tak zrovna predstavitelum soucasne komunisticke strany jde spis o nostalgii, ideje nebo socialismus, ale o aplikaci te tvrde leninovske iniciativy ztezi, na to jsou demokracii moc zpohodlneli. Tezko rict. Tem mene schopnym ostatne casto zustava jen moralka, ted to nemyslim pejorativne, byt schopny karierne totiz casto krome schopnosti znamena i byt beskrupolozni. To co ma tendence byt ted treba u nas vnimam spis jako pokus o centralizovany kapitalismus. Nepochybne na to tahle moralka ma vliv, jak uz jsem rekl, kapitalismus, jeho svobody a jeho odcizeni uz totiz zacinaji lezet lidem v hlavach, i kdyz moralka nema zas az tak s praci co spolecneho. Kapitalisticka prace je jako kdyby samostatny, ze sveta moralky uplne vydeleny cas.

Reagovat
Xavi

Ok. Zajímavý názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě zajímá. Myslíš si, že:

a) žijeme ve vyloženě kapitalistickém věku?

b) tento věk je na konci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, pokus o vysvětlení takového pocitu viz odpověď Xavimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi boží. Opravdu ohromně obohacující člověk. Že jsi trochu jiný jsem si všiml už tenkrát u nás. Takový citlivý empatický mladík. Dneska je z tebe filozof s velkým životním rozhledem. Pěkně.

Reagovat
Phillipinho

Eibar je zazrak. Oni maji jeden z vubec nejmensich rozpoctu v lize a presto realne bojujou o EL a na svem hristi jsou schopni prehravat ty nejlepsi kluby. Nedavno tam takhle drtíi Barcu, nez to Orellana posral a nechal se vyloucit.

Reagovat
Kokesh

Zajimavy, ze Getafe letos nikdo prakticky nezminuje. Nejmensi rozpocet v lize a da se rict jeste vyrovnanejsi vykony po celou sezonu, zadne vybuchy 1:6, 0:4 atd.

Chapu, ze atraktivita dela sve a vetsina z vas radsi vidi hrat tymy na vyhru, nebo prohru a nic mezi tim. Proto je tu tolik vzpominek na Rayo...

Reagovat
smazaný uživatel

My tu ale Getafe tehle sezony adorovali uz vickrat. V mem prispevku patri do kolonky "hned nekolik tymu z periferie" z niz jsem si jako jejich zastupce vybral Eibar, ktery dosahuje sympaticnosti Raya.

Reagovat
CHONG

Reagovat
santini

ako s vynimkou poslednych 4 miest by som povedal, ze kazdy z tych klubov od 7 do 14 miesta ( okrem Bilbaa, Sociek a asi aj Celty ), hraju nad ocakavania. Osobne z tych klubov fandim Eibaru - maju velmi dobre poskladany tym a zjavne aj koncepciu. Pred sezonou som im moc neveril a chvilu aj trvalo kym sa rozbehli, ale myslim, ze s trochou stastia tu EL daju.

Reagovat
Kenneth

Ja doufam ze letos by mohl uhrat pohary Betis.

Reagovat
Phillipinho

Ja taky. Urcite radsi Betis nez Eibar, Girona, ci Getafe. Betis ma totiz daleko vetsi rozpocet i vetsi potencial do budoucna. Ostatni tymy narozdil od Betisu jsou provincni.

Reagovat
santini

tak to uz radsej ta Celta.. uplne objektivne

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe prostě nemá nikdo rád. Je to takový puchýř na jinak pohledném obličeji španělského fotbalu.

Reagovat
CHONG

Já je rád mám A jen tak ze zvědavosti, co ti zrovna na Getafe tolik vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

prostě mi vadí. Vadí mi, jak vám dělali farmu. Vadí mi, že nedokáží připravit hřiště v odpovídající kvalitě. Vadí mi hráči, co tím klubem prošli. Nelíbí se mi jejich škaredé dresy.

Celkově je ten klub u mě na chvostu přízně.

Reagovat
Phillipinho

Letos ale nehraji uplne spatne a take nemaji na dresu Burger King, takze u me stoupaji vyse

Reagovat
CHONG

To já to mám přesně naopak, madridský klub, naše farma, solidní výsledky i přes nejnižší rozpočet v lize, poslední dobou i docela dobrá hra a legrační marketingové kampaně. U mě v přízni na pěkném třetím místě.

Reagovat
smazaný uživatel

to potvrzuje tvůj vkus na výběr klubů ...

Reagovat
CHONG

Tsss, ty s tvým výběrem klubů se mě tímhle nemůžeš dotknout

Reagovat
smazaný uživatel

a to este okrem raya v druhej lige slape huesca co je este mensie ako eibar)))

inac ked uz sa bavime o periferii, tak mne tu chyba extremadura... a to si v la lige pamatam aj burgos, logrenes, cd castellon, albacete, lleidu, numanciu, salamancu... ah, zlate casy rokoch 90-tych a v pondelok poobede eurogoals na eurosporte...

Reagovat
Xavi

Takže Eibar do EL. Celkem jim to přeju.

Naopak Leganés od té doby, co jsem je pochválil, jsou strašní.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledkove, ale herne ani ne. Vcera mohli klidne vest 2:0.

Reagovat
santini

... a Dmitrovic opat skvely tento rok asi möj top brankar v PD - ked berieme len brankarske schopnosti a uroven obrany, ktoru ma pred sebou

Reagovat
blaugrana

Inac Efg zmenil hosting? V poslednej dobe mi nechutne dlho nacitava cokolvek na stranke.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Minule si na to nekdo stezoval nekdy v PL sekci, ale ja si to zatim nevsiml. Doma, ve skole, v praci.. vsude mi to jede normalne.

Reagovat
blaugrana

Mne to zacalo robit posledny tyzden. Cache som premazal, skusil ine prehliadace..stale to iste.

Reagovat
Free_player

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Barça ten gól už asi nedá.... Dobře pane Lahoz

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no,ale tam mal byť Chichizola vylúčení

Reagovat
Switchback

čím dál větší sračku hrajem v neděli prostě musíme atletico porazit ...

Reagovat
Switchback

jinak Lahoz nás pěkně zařízl

Reagovat
CHONG

Reagovat
Switchback

co?

Reagovat
CHONG

Nic, jenom je to taková klasika, jak vás při každé ztrátě někdo zařeze nebo je aspoň špatný trávník

Reagovat
LAM

Vymyšlená penalta a neudělená červená kterou asi neviděl jen on.

Reagovat
CHONG

Jako vždycky

Reagovat
Switchback

hmmmm

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

On je fanda Realu. A jestli tohle neudělal úmyslně, tak by ani neměl být rozhodčí.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Lahoz To je správny sudí

Reagovat
smazaný uživatel

To není sudí, ale hráč Realu! Ten proti Barceloně vždycky něco vymyslí.

Reagovat
Teoretik

Atleti se nebezpečně přibližují, jestli proti nim rupnem, tak se můžem pomalu loučit s titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim tě..

Reagovat
Teoretik

Z posledních 5 zápasů pouze 9 bodů + remíza ze Stamford Bridge, která se teda cení. Jestli tohle není jasný důkaz poklesu formy, tak už nevím. Naopak Atleti jedou. Ale Valverde by si s nimi měl doma poradit.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě, ale ten pokles určitě nepřetrvá do konce sezóny, minimálně Coutinho se v lize rozehraje podle mě a to už bude vzpruha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

tvůj přínos společnosti je k nezaplacení

Reagovat
Kokesh

Vzdyt ma pravdu. Zase zbytecne jancite...9 let jste s nima v lize neprohrali, neni uspesnejsiho tymu za posledni dekadu v lize. Tohle nejsou fakt zapasy o forme...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Teoretik

Já nevím, v čem má konkrétně pravdu, když se vyjadřuje tímto způsobem. Kdybych provokoval, tak to beru, ale takhle fakt ne.

Však výš píšu, že Valverde by měl ten zápas zvládnout.

Reagovat
Kenneth

Vyjadril ses jako ta nejvetsi hysterka a tak se ti po pravu vysmal.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Kenneth

Jj omlouvam se, kolega blaugrana to predcil uplne s prehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově je to debilní myšlenka. KDYŽ prohrajeme, tak budeme mít pořád 2 body náskok a většinu těžkých zápasů doma. Proč mám TEĎ řešit, že dáme titul Atletům? Debilita.

Kdo to vzdává v hlavě, prohraje v hlavě ... a pak prohraje i na place.

Reagovat
LAM

Ksou v daleko lepší formě než my.Hrajou El,takže se na níc určitě nebudou tak soustředit jako my na LM a už od konce Ledan hrajou dost velký kulový.

Reagovat
LAM

Pojdi Lahozy.Takovejhle zkur.ysyn by měl dostat přes držku už přesd stadionem.Doufám že na něj podáme aspoň žalobu.

Jinak vyýkon hodně podprůměrnej,pokuď opět něco neudělal Messi.(nechápu jak mohli dográt Las Palmas v 11)V neděli to nevidim moc dobře,formu nemáme a Atletům se daří.Ještě to můžem v pohodě projet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boj o titul sa nám troška zamotáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahozovi za penaltu proti Barcelone po 2 rokoch ! za nevylúčenie brankára Las Palmas.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo tam tweetking Piqué po hvizde zasa šaškoval, až ho museli upokojovať ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aguirregaray naprosto nadpozemský výkon. Nevím, co měl hrát původně za post, ale zdálo se mi, že hrál prvně pravého beka, pak stopera, pak levého běka ... On prostě byl všude. Měl jsem pocit, že jich na tom placu musí být víc. Ten po zápase zamíří na kapačky. Neskutečně kvalitní výkon.

Lahoz opět uškodil.

Od nás to bylo v první půlce dobré, ve druhé jsme se nechali zastrašit tím domácím entuziasmem.

Velká škoda dvou bodů, ale dneska asi na víc nebylo.

Pozitivem je, že Luisito nedostal kartu.

Digne nedá jediný dobrý balon do vápna. A to měl dneska těch příležitostí opravdu dost. Špatné.

Couts dneska jalový - ztratil plno balonů, nevymyslel nic.

Ous velmi nadějný. Dneska se mi opravdu líbil. Je na něm vidět, že je opravdu hodně talentovaný a atleticky vybavený. Uvidíme, kam to dovede.

Messi dneska chtěl hrozně moc věcí brát na sebe, z čehož vyplynuly 4 žluté na něj. Nic proti domácím, ale tohle jde prostě za Lahozem. On vidí, co se děje, a neudělá s tím nic. Strašný hazard se zdravím hráčů.

Reagovat
CHONG

Jednou to nestačilo

Reagovat
Switchback

Akorát Ous se mi taky dnes moc nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čtu na Marce, že Galvéz měl dostat po faulu na Messiho rudou dál taky je tam situace z prvního poločasu, kde ve vápně okatě stáhli Paulinha. To měla být prý penalta.

Ono se toho v tom mači sešlo docela dost.

Reagovat
CHONG

Nebylo by lepší se spíš zamýšlet nad tím, jak je možné, že máte proti Palmám jednu střelu za poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

i o tom jsem se zamýšlel. Četl jsi to dokonce dvakrát.

Reagovat
CHONG

Píšeš jenom o tom, že jste se nechali zastrašit domácím entuziasmem, to je dost mírné hodnocení jedné střely na bránu za celý poločas

Reagovat
Doubas

To je samozrejme pravda a neboj, my to vime,ze jsme hrali hlavne ve druhym polocase sracku, to snad i z tech diskuzi tady jde videt ne? Ale ten zarez proste prisel hned na zacatku, Palmy to samozrejme nabudilo a nas to sundalo. A i kdyz chapu, ze vas by to v tyhle sezone uz ani snad nesralo, tak ruku na srdce, ale v podobny situaci by jste si zanadavali prece taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla jako za ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo odrazil se míč od tyčky a štrejchnul ruku Digneho. Nevim když nepískl tu ruku brankáře, tak nechápu proč pískl tohle.

Reagovat
LAM

Něco jim musel vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

No měl jsem nekvalitní připojení, takže jsem to špatně viděl, ale hlavně tomu podle mě předcházel faul na Vermu. Samotná penalta je nesmysl. Ale bohužel času bylo dost, to ještě vyhrát. Dneska výkon dost podprůměrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, on měl tu ruku dost daleko od těla, ale prostě se to odrazilo od tyče. Digne neměl žádnou šanci na reakci. Podle mě hodně přísná pentle, ale ... obhájí si to. U hry rukou se dá obhájit asi úplně všechno.

Do ledničky by měl ale jít Lahoz za to nevyloučení brankáře. To jsem viděl i z hlavní kamery bez opakovačky.

Lahoz je ale stejně borec tím, jak se u těch zářezů tváří. V každé situaci má ve tváři pocit stoprocentního přesvědčení o své pravdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tu ruku golmana opakovali o přestávce, ta byla evidentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz je úplně mimo a tváří se jako by měl jedinej pravdu. Je to taková odlehčená verze místní legendy valloira.

Reagovat
valloire

ty jsi odlehčená verze Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

No co se dá dělat. Kdo na zápas koukal si o něm udělá vlastní obrázek. Lahoz je typ rozhodčího co chce aby byla pozornost hlavně na něj. Měli jsme dát gól, času bylo dost.Jediný co mě překvapilo bylo 6min nastavení. Čekal jsem klasicky 3min.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že tích 6min. bolo preto ze Lahoz chcel aby Barça vyhrala a to preto že vedel že pomohol LPalmas (neodpiskal čistú červenú a tu ruku keby dal Ramos na Bernabeu tak by s toho penalta nebola) trener dneska veľmi zlý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

+rozhodca(oprava)

Reagovat
pantondavo

Taková pohodová sezona to pro Real bývala byla mohla být

Reagovat
smazaný uživatel

Real vypustil ligu v utery a dneska i Barcelona?

Aby nakonec Athletico nevyhralo PD a EL

Reagovat
technecium

JE pravda, že nás Lahoz zaříznul, ale v zápase proti týmu bojujícímu o záchranu není prostor pro podobné výmluvy. Hráli jsme mizerně a ani jsme si nedokázali vytvořit pořádný tlak

Reagovat
ttopi

V době zářezu Barcelona vedla 1:0, takže se nejedná o výmluvu. Nelze chybu rozhodčího omlouvat tím, že "mělo se dát více gólů". Výhra 1:0 by stačila. Prostě zářez, bez debat.

Reagovat
technecium

Ano, takže se spokojím s konstatováním, že nás zaříznul a fakt, že ve druhým poloočase jsme měli slovy JEDNU střelu na bránu (a to ještě od Dembeleho doprostřed brány) nebudu dál brát v úvahu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak - měli jsme na reakci víc jak půl hodiny. Zářez ano, ale tohle jsme vyhrát měli. Nebo jsme se měli alespoň víc pokusit.

Na stranu druhou zase nepřehlížej výborný bojovný výkon domácích - jak fandů, tak fotbalistů. Hráli na hranici (hlavně) fyzických možností. A po té penaltě dostali ohromný morální boost. Proti tomuhle se hraje strašně špatně.

Reagovat
technecium

Domácí nepodceňuju. Ale jestli nás takhle potrápí nekvalitní Palmas, který jsou prostě jen nadržený na remízu, tak nechci vidět, co s námi udělá Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

o víkendu se hraje s Atletama, takže se hráči mohli podvědomě šetřit.

A když jsme u toho, tak nechápu ten rozpis. S Chelsea jsme hráli v úterý. Další zápas nám dali na sobotu - OK. Ale proč jsme teď hráli až ve čtvrtek, když hrajeme utkání jara v lize hned v neděli? Nepochopitelný. Kor když Atleti hráli v pohodě ve středu a ještě k tomu doma. My hráli ve čtvrtek venku, takže máme ještě o cestování z Palem víc. Zajímal by mě důvod toho rozpisu.

Reagovat
ttopi

To není podstatné ve vztahu k rozhodčímu. Počítají se body a ikdyby bylo v druhím poločase 0 střel, byla by z toho výhra.

Reagovat
Phillipinho

Zarez to samozrejme byl. Na druhou stranu je tohle bohuzel ve Spanelsku normalka. Zrovna nedavno Las Palmas srovnalo proti Seville v nastavenem case na 2:2, ale rozhodci neuznal gol pro neexistujci ofsajd. Tim chci rict, ze kazdej tym je jednou zariznutej a podruhy je to naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je neskutočne frustrujúce. Deje sa to stále ...

Reagovat
Kenneth

2 roky proti Barcelone nic a pak Lahoz piskne takovou komedii. Spanelsky rozhodci jsou z TOP lig dlouhodobe nejhorsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sergi Samper

Hrozná bída včera, už ta základní sestava mě zas vytočila, takové polotovary... jediná omluvenka bude výhra nad Atleticem (věřím že doma proti top týmu zas zapneme na plný výkon a né na půl plynu).

Umtiti by měl začít zase víc hrát a míň diskutovat, Paulinho s Vidalem úplně mimo. Včera bych teda nenasazoval Messiho, nevím jestli je už utavený nebo si zas dává pochoďák schválně. To může být klidně na lavce, přijde mi že už neudělá krok navíc ( smutné je že i tak je náš nejlepší hráč na place...).

Lahoz to včera vůbec nezvládl, ale o nějakém zářezu bych teda nemluvil. Zase tam pískal nesmysly na obě strany.

Reagovat
blaugrana

Prestavam verit v titul, a ze to vyzeralo slubne. Stasticko doslo a tapanie zacina.

Reagovat
smazaný uživatel

mazec

Reagovat
blaugrana

Nie je to azda tak. Pokial by sa v nedelu podarilo vyhrat, tak by to bolo veselsie. Realne to vidim na prehru 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

MAZEC

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Na prohru bych to neviděl. Přeci jen hrajete na Camp nou..

Reagovat
blaugrana

Pokial nenastupi Pique a Umtiti predvedie na RCB to, čo posledne dva zapsy, tak by som si tym isty nebol.

Reagovat
CHONG

Snad se nemýlíš.

Reagovat
blaugrana

4,97 kurz na atletov aktualne, hmmm

Reagovat
CHONG

Slušné, i když osobně teda dost pochybuji, že Atleti na NC vyhrají, ale bylo by to hezké

Reagovat
blaugrana

Naposledy sa im to podarilo v roku 2006. Každopádne Barca aktuálne stráda, sily dochádzajú a ak fakt nenastúpi Pique, tak mam fakt kurva strach o to, ako to dopadne. Atletico cítia krv, Griezmann siel po prichode Costu neskutocne hore a Simeone ich namotivuje ako sa patrí. Navyše bol ostrasne malo zápasov, v ktorých Barca túto sezónu dominovala. Veľakrát to bol strasny luck, ktorý zacina haprovat. Fakt to vidím na to, že v 67. minute si Godin naskoci na roh Grieztmanna a bude vymalovane. Snád sa mýlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Samotný zápas ukáže víc, ale viděl bych to na 1:1,2:1.

Reagovat
Kenneth

Ja mam takovy pocit ze jim Barcelona neda cuchnout. 3:0, 3:1 muj tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzajemne zápasy zvládá lépe Barcelona, ale Atletico by mohla nakoupnout současná forma. Upřímně bych si přál, aby se Atletico dostalo před Barcu. Je to sice městský rival, ale ta nenávist k Barceloně je zkrátka nepřekonatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Čo ti poviem. Vychádzam na základe aktuálnej formy.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako bodaj by, ale neverím že by ste to tak pohnojili Z útoku Atletov ide ale sakra strach, D-G chytilo šialenú formu. Ak ich Cholo namotivuje, tak by to remíza mohla byť.

Reagovat
blaugrana

S remízou aj reálne rátam.

Reagovat
technecium

Remíza by byla fajn

Reagovat
blaugrana

Fajn by bola výhra, aby sa odskočilo.

Reagovat
valloire

Fajn by bylo vítězství Atletica, aby se přiblížilo.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ed_Hazard

Predbehol si ma

Reagovat
blaugrana

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Ak Real prehra cez tyzden 5-2, dohodneme sa

Reagovat
valloire

ty si na to vsaď

Reagovat
ADM

Verím dvom veciam

1. Ronaldo dá gól.

2. PSG nedá 4.

Reagovat
valloire

Takže věříš na prodloužení. Chceš mě zabít?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
MiChaEl

Kedy uz Valverde pochopi, ze Paulinho nic Barce nedava?? Dnes to bolo aj na jeho biedne pomery tragicke, to uz fakt radsej trpiet Gomesa (to je co povedat). Pokazil na co siahol, kopu slubnych akcii zabil, az to bolo trapne aj jemu asi.

Odhliadnuc od Lahozovych hluposti (brankar ide proti lopte ako v 16ke, s nastavenymi rukami, jasna redka; vymyslena penalta; cista redka Galvezovi (?) za faul na Messiho, total bez zaujmu hrat loptu), ak by Valverde zvolil lepsiu zostavu a taktiku, stacil by polcas a rozniesli by ich.

Chapem, ze chcel pred ATM dat zapasovu zataz Iniestovi, ale na to dokelu stacil aj polcas. A hlavne, dalo sa cakat, ze LP budu hrat vyssie s pressingom aspon v uvode, Coutinho by bol lepsia volba nez on od zaciatku. Suarez kvoli moznej suspendacii ubral z agresivity, ktora ho charakterizuje, kludne tam mal radsej Paco dusu vyplut a Sua si oddychnut.

Chapem, ze je Semedo zraneny, Vidal nevie dostatocne branit, ale Roberto je dost vypluty, neviem, kedy si oddychne. Nerozumiem, preco od zaciatku nedal Dembeleho, bolo vidno, ze by mal strasne vela priestoru v prvej polke, Vidal bol nepouzitelny.

Umtiti sa mi zda, ze tiez potrebuje mentalny oddych, akoby stracal z casu na cas doraz - mozno kvoli nezvyklej pozicii RCB (=kedy bude hrat Mina, ak nie v takom zapase?)

Nastvany som. Uplne jednoducho stratene body.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Na RCB mu to nevonia. To bolo vidno aj proti Girone.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Kukám teraz ešte zostroh a Dembele tam mal isť hned po inkasovanom gole ako prvý hráč, kým bola obrana ešte dosť otvorená, bolo to ako stvorene pre neho. Nakoniec šiel na pár minút ked už Palmy neprekročili polku

Reagovat
blaugrana

OT: Funguje vám v nejakom prehliadaci FULL SCREEN pri videach na flashscore?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus maxthon, ten dokaze udelat full screen i u sazkovek a vlastne jakekoli video jde otevrit do vlastniho okna

Reagovat
blaugrana

Nejde ani v ňom. On ten full screen tam je v možnostiach, ale proste klikam a nič.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem zkousel goly ze zapasu barca-palmy a full screen mi jede jak v tom maxthonu (tam obema zpusoby, tedy normalne pres tlacitko, ale i pres tu moznost prehrat v okne) tak i v mozille.

Reagovat
blaugrana

Pri hentom prehravaci na futbale aj mne, ale skus NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

pres maxthon mi to jde: https://imgur.com/ZEQ3Cwv musis najet v tom zmensenem do praveho horniho rohu a tam klinkou na 'prehrat v okne' a pak to okno zvetsit jako normalni stranku

Reagovat
blaugrana

na nhl.com ide v pohode full screen bez takychto klikčov, tak seriem cely flashscore

Reagovat
Messiáš

Co dodat, Palmy nás zaslouženě obraly o body. Hořekovat na rozhodčim nebudu, měli jsme je přejet a nepřejeli. Užasnej výkon některých individualit. Calleri, Halilovic, Aguirregaray, Ximo Navarro, Etebo. Vsichni jezdili.

Halilovic se mi strasne libil, on kdyz bude zdravej, tak z něho jeste nadstandardni hrac bude. Jestli takhle budou Palmy pokračovat, tak ligu udrží.

Od nás hrůza, dlouhodobě mám alergii na Aleixe. Ten hráč absolutně na Barcu nemá a doufám, že ho kopnou do prdele po sezoně. Nejhorší je, že ho Valverde v posledních týdnech nasazoval častěji než Semeda i před zranenim. Dembelemu by ten zápas sedl mnohem více.

Reagovat
blaugrana

A nedá mi nespomenúť aj fakt, že Sergi začína na RB tiež kvalitne strádať.

Reagovat
Visca el barca

Tam má hrát Semedo, kdyby na něj Ernesto nesral, tak se mu nezraní.

Reagovat
blaugrana

Nj, málo vytazovany a pri jeho style "salenia" na ihrisku a sprintoch to potom skonci zranením.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak, přitom on má bejt první volba a sergi jako alternativa a primárně záloha.

Reagovat
blaugrana

Uvidíme, čo v budúcej sezóne, ak teda ešte Ernesto bude pri kormidle.

Reagovat
Visca el barca

Bude určitě Odvádí dobrou práci, jen musí začít používat dynamické technické hráče a odprostit se od nuceného úsporného módu z podzima

Reagovat
blaugrana

Na zápasy španělské ligy bude od příští sezony dohlížet jeden rozhodčí navíc. Tamní svaz potvrdil zavedení videorozhodčího (VAR), který začne fungovat od začátku ligového ročníku 2018/2019.

Snáď bude užívaný lepšie ako v SA, lebo tam su z toho len kontroverzie.

Reagovat
ADM

By som to spravil ako na tenise, obmedzeny pocet volieb za zápas, situácie by volil tréner. Nech sa nestane z futbalu o 5 rokov hokej... emócie tam musia zostať

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

v hokeji nejsou emoce?

Reagovat
ADM

Ked sa 2min este riesi ci plati gol

Reagovat
valloire

pak jsou ty emoce

Reagovat
blaugrana

Takže vymeniť emócie za fair play?

Reagovat
ADM

Fair play? Kým nie je rozhodca vyložene zaplatený, tak si 9 z 10 situácií čo si mi v klude pozrieme v 5 replayoch, si on nemá šancu všimnúť. Takisto tie offsidy vo vrcholovom futbale, to je otázka milisekundy. Nešiel by som vyložene cestou kompletnej zmeny a riešenia 10 situácií za polčas, tou cestou by som sa vydal až po nejakej evolúcií umelej inteligencie, ktorá by dokázala všetko riešiť v zlomku sekundy a informovať rozhodcu priamo..

Reagovat
blaugrana

Zrušiť futbal a netreba nič riešiť.

Reagovat
ADM

tiež si vravím, že to prestanem sledovať a budem kludný. To isté som urobil dávno s vallovmi komentármi a vrátil som sa psychicky silnejší

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Kolko nenavisti by opadlo, keby futbal nebol. A tí tkzv. fanusikovia, ktorí sa chodia pred zapasmi bodat nozami na dohodnute miesto by mohli prist rovno na stadion a bodat sa tam 90 minut a last man standing by vyhral.

Reagovat
Kily

nebo jak v Anglii, za prvních třicet minut pohárového zápasu Tottenham - Rochdale ho prý použili asi čtyřikrát

Reagovat
blaugrana

a aj tak úplne napič...

Reagovat
blaugrana

Dá sa vo fife 17 nastaviť, aby som hral oba polčasy zľava doprava?

Reagovat
Visca el barca

Já od té doby co tam nemáme stadion, tak to nekupuji

Reagovat
Mercury

tos mu hodně pomohl

Reagovat
blaugrana

Hrávam na Wembley.

Reagovat
Visca el barca

A v sezoně?

Reagovat
blaugrana

Tu som hral naposledy asi vo fife 10

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to nezdá, ale je to vcelku normální věc. Navíc to tam neplatí týden a tak není důvod, aby si nějaký šašek dělal reklamu v novinách.

Reagovat
ADM

Určite to nie je len kvoli Messimu hlavne, tá štvrť nie je len o ňom Sestra býva 4km od Schwechatu a nie je to tiež žiadna sranda, v lete každých 10min lietadlo.

Reagovat
blaugrana

Kokeshovi by to ale vôbec nevadilo.

Reagovat
Kokesh

Mluvis za me nebo te opet neco trapi?

Reagovat
Kokesh

Sasek? Akorat prezident aerolinek. A jestli byl tazan, jaky duvod tkvi v nerozsireni linek, jen odpovedel...to je spatne?

Btw. jestli nekdo bydli 10 km od letiste, nevyhnout se letum nad svym obydlim je tak trochu zazrak. Ale jak videt, smetanka ma jine pravidla...

Reagovat
blaugrana

Aj keby, Messi Barcelonu tak popularizuje, ze sa to da akceptovat. Nejaky spindeny Kiska len robí hanbu a ma take provilegia, ze to svet nevidel. Nehovoriac o Hranolovi a celkovo vsetkych papalasoch na tejto skurvenej planete.

Reagovat
Kokesh

No takhle, o Messim to urcite neni, to je je mala figurka v te rezidentni ctvrti, coz nahore naznacuje ADM. Ale temhle lidem je to jedno...sednou do soukromeho tryskace a leti si kam chcou. Pro normalni lidi, kteri vyhody nizkonakladovych spolecnosti vyuzivaji, asi ano, nemyslis?

Neznam podrobnosti, tipuji ze je zakaz letani nad touhle zonou platny nekolik let zpet. Ale logicky, tech letu bylo nekolikrat mene. Nakonec bych podotkl, ze mit moznost hlasovat v okoli letiste vsichni obyvatele, nasel by se nekdo, komu by vzlety a prilety nevadily? Jenze na jejich nazor se nikdo neptal...

Reagovat
blaugrana

Nakonec bych podotkl, ze mit moznost hlasovat v okoli letiste vsichni obyvatele, nasel by se nekdo, komu by vzlety a prilety nevadily? Jenze na jejich nazor se nikdo neptal...

Takže nad cim sa vlastne pohorsujes? Aha, pockat...je to jasne, je tam zmienka o Messim, tak to tu bolo treba zmienit...

Reagovat
Kokesh

Nebyt zminka o Messim, asi se k te zprave nedostaneme...kdyz je nekdo medialne znama osobnost, tezko pochopit, ze se jeho zivot resi?

Clovek se zasmeje nad clankem a nekterym tu opet stoupne krevni tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu se tu budeme pozastavovat nad tím, že ti peníze dovolí o mnoho více?

A teď si představ, že existuji lidé, kteří si ,,vzdušný prostor'' koupili nad určitým územím a aerolinky musí platit, aby tudy mohli létat. A celkově mi nějak nejde na rozum, proč by bohatá aerolinka díky moci peněz mohla rušit klid lidí, ale bohatí lidi si svůj klid pomocí peněz dopřát nemohou.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle publikuje seriózní portál

Reagovat
patas92

To myslíš The Sun, Sport.cz nebo Kokeshe? Protože seriózní není nic z toho.

Reagovat
Kokesh

Oh, patko, patko. Ta prognoza s Arsenalem a RM na tobe asi zanechala stopy.

Reagovat
patas92

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Atletico bude rozdrceno, zapamatujte si tyhle slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Věštkyně Jolanda?

Reagovat
smazaný uživatel

Jolandaboss

Reagovat
valloire

Slovo rozdrceno se používá pouze ve spojitosti s Královským klubem a znamená, že soupeř Královského klubu bude rozdrcen. Nemilosrdně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už od roku 1758 je slovo rozdrceno tvrdě spjato s FC Barcelona a znamená to, že FC Barcelona bude nemilosrdně drtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ono by Atletico mohlo s tím, co ted Barcelona předvádí vyhrát titul i přes prohru na Camp Nou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, teďka jsem vypočítal svým algoritmem, který zahrnuje všechny důležité proměné a funguje na bázi teorie relativity s prvky teorie strun a vyslá mi konstanta, která jasně dává titul do hlavního města Katalánska a to konkrétně na Camp Nou ve čtvrti Collbanc a to vše s pravděpodobností 99%.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

V roce 1758 žádná FC Barcelona neexistovala, tudíž se dá s úspěchem říct, že toto slovo s ní není spjato. Zavedlo se až v roce 1902 při založení klubu Real Madrid, neboť byl oprávněný předpoklad, že jeho soupeři budou v budoucnu drceni a tudíž rozdrceni.

Furt vám tu historii musím vysvětlovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš velmi špatné informace od velmi nekvalitníh zdroje.

Reagovat
valloire

já mám vždy kvalitní zdroje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele