LaLiga - souhrn 26. kola

27.02.2018, 21:52, aktualizováno 01.03.2018, 23:31
Komentáře a souhrny
Barcelona nečekaně ztratila na Kanárských ostrovech. V duelu proti Las Palmas sice vedla Messiho gólem, avšak domácí srovnali a nakonec ukořistili mimořádně cenný bod za remízu. Betis se rozešel s Realem Sociedad San Sebastian bez branek, Deportivo Alaves oslavilo výhru nad Levante díky gólu v poslední minutě.

Deportivo Alavés - Levante UD 1:0

01.03.2018 21:30

Góly: 90. Víctor Laguardia

Zajímavé klání dvou týmů, které nakonec rozhodla branka v poslední minutě řádné hrací doby. Fanoušci na stadionu mohli být navíc svědky dvou vyloučení a neproměněné penalty. Viděli tedy bezesporu hodně.

Domácí se na úvod ujali míče a moc ho svému soupeři nepůjčovali. Žádná velká gólová šance nepřicházela. Místo ní byl přesně v 30. minutě vyloučen hostující Chema.

Stáhl totiž v pokutovém území Johna Guidettiho a dostal přímo červenou kartu. Následně se ještě kopala penalta. Na starosti si ji vzal Manu García, ale branku minul. Deportivo Alaves nicméně mělo dál výhodu jednoho muže navíc. Toho se ještě v první polovině také snažilo využít, ale do šance se ani přes mírnou převahu nedostalo.

I ve druhém poločasu byli domácí aktivnějším týmem, ale stále také bezzubým. Svědky jsme mohli být dvou malých šancí baskického klubu, ale ani v jednom případě se jeho hráčům nepodařilo trefit branku. V 78. minutě pak přišel Alavés o početní výhodu. Předčasně do sprch musel Munir El Haddadi. Ve vápně totiž spadl a rozhodčí mu udělil druhou žlutou kartu v zápase za simulování.

Obě mužstva už se zřejmě smiřovala s tím, že si rozdělí po jednom bodu. Proti byl však Víctor Laguardia. Ten si naběhl na poslední centr zápasu. Ve vápně vyhrál svůj souboj a míč hlavou nekompromisně poslal do branky Oiera Olazábala. Lepší domácí se tedy dočkali až těsně před koncem zasloužené odměny a vydřeli důležité tři body, které jim hodně pomohou v boji o ligovou záchranu.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - FC Barcelona 1:1

01.03.2018 21:00

Góly: 48. Jonathan Calleri (pen.) - 21. Lionel Messi

Katalánský velkoklub vybojoval na hřišti Las Palmas pouze remízu 1:1 a ztratil další body v boji o ligový titul. Náskok svěřenců Ernesta Valverdeho nad druhým Atléticem klesl už jen na pět bodů. Barcelona od samého začátku diktovala rytmus hry a prezentovala se svým typickým vysokým napadáním. První šance vyústila v 9. minutě po kombinaci Lionela Messiho a Luise Suáreze.

Tato dvojice se řítila do souboje dva na jednoho, argentinský útočník přihrál ještě do kraje svému spoluhráči, který to měl v zakončení už těžké, jelikož svůj tým zachránil brankář Leandro Chichizola bleskurychlým vyběhnutím. Za pár minut už to přece jen bylo 0:1. Nejprve se přímého kopu ujal Messi, ale svou střelou na vzdálenější tyč neuspěl, jelikož jí vyrazil Chichizola.

V 21. minutě si to ale všechno vynahradil. Na hranici vápna si postavil opět míč k zahrání standardní situace a balón tvrdou střelou napálil do šibenice. Jen několik vteřin před koncem poločasu se řítil do úniku jeden na jednoho Suárez. Domácí brankář zahrál rukou mimo pokutové území, ale rozhodčí Lahoz místo toho, aby zapískal, ukončil první polovinu.

Pro Barcelonu bylo brzy po změně stran ještě hůře, protože domácí Kanárci rychle vyrovnali. Po rohovém kopu viděl tentokráte sudí ruku Lucase Digneho a Jonathan Calleri s přehledem penaltu proměnil. Barcelona po této brance zůstala úplně zaražená, protože se nezmohla na žádnou odpověď. I když měla míč ve své moci většinu času, překvapivě si nevypracovala žádnou tutovku. Messi se snažil, ale neměl dostatečnou podporu svých spoluhráčů.

Domácí se skvěle bránili tlaku katalánského klubu, který se po příchodu střídajících Ousmana Dembélého a Philippeho Coutinha ještě stupňoval. Ani oni ale s výsledkem nic nezmohli. Las Palmas tedy hodně překvapivě vybojovalo bod s lídrem LaLigy. Právě tento bodík může být klíčový v boji o jejich záchranu, a naopak může velice zkomplikovat Barceloně vestu za titulem, o jehož zisku ještě před pár týdny prakticky nikdo nepochyboval.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Sociedad 0:0

01.03.2018 19:30

Góly: -

Za deště a silného větru se utkal ve španělské LaLize Real Betis s Realem Sociedad. Obě mužstva si na konto připsaly pro ně bezvýznamnou remízu, ze které není ani jeden celek šťastný.

Svěřenci domácího kouče Quique Setiéna totiž ztratili 7. pozici v tabulce, kterou nyní zaujímá Eibar. To tým Eusebia Sacristana jen prodloužil svou sérii bez výhry na hřištích soupeřů. Poslední vítězství mimo Anoetu slavil v říjnu proti Alavés.

Poslední vzájemný zápas obou soupeřů skončil divokým skóre 4:4 a ve čtvrtek se očekávala podobná podívaná. Opak byl však pravdou. Během první půlhodiny hry se hrálo spíše ve středu pole, kde panovala velká bitva o míč. Obě strany se snažily o vytvoření nadějného útoku, ale vždy bezúspěšně. Až v 37. minutě zahrozil Cristian Tello.

Po nákopu Antonia Adána prchl bývalý barcelonský útočník obráncům a z pravé strany pálil na branku. Jeho střelu neuvěřitelně chytil reflexivním zákrokem hostující Miguel Ángel Moyà. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0 a není se ani čemu divit, protože oba mančafty byly zcela bezzubé až na již zmíněnou akci. Tello byl při chuti rovněž v druhém poločasu.

Po změně stran z levé strany pálil ze solidní vzdálenosti. Jeho povedený technický pokus však Moyà vyrazil na roh. Betis se dostal do dalších dvou šancí, ale opět bez gólového výsledku. Až téměř deset minut před koncem se ukázali i hosté. Álvaro Odriozola se snažil o střelu na zadní tyč, se kterou si nicméně Adán poradil.

Doslova za pět minut dvanáct pak mohl rozhodnout Joaquín, ale z velkého úhlu trefil jen boční síť. Po urputné bitvě si tedy oba týmy rozdělily po jednom bodu. Hráči ze San Sebastianu pak mohli po nudném výkonu za remízu děkovat především svému novému gólmanovi Moyovi.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Villarreal CF 1:0

28.02.2018 21:30

Góly: 16. Kike

Případnou výhrou se Žlutá ponorka mohla posunout před Sevillu na 5. pozici. Cestovala však na hřiště Eibaru, který překvapivě bojuje o pohárové příčky. Baskové byli na úvod hodně aktivní a odměny se jim dostalo v 16. minutě zápasu. Na dlouhou přihrávku si seběhl Pedro León, který našel na zadní tyči Kikeho. Domácí se tedy ujali vedení.

Eibar se rozhodně nestáhl, ba naopak se snažil ještě o případné zvýšení svého náskoku. Ve 39. minutě mohlo být vyrovnáno, po brejku byl blízko zakončení Enes Ünal, ale v klíčovém okamžiku nevyužil dobré příležitosti a nakonec ani nevystřelil. V prvním poločasu se hrála docela otevřená partie, ale bez větších gólových šancí. Ačkoliv Villarreal chtěl vyrovnat, tak měl velké potíže s konsolidovanou obranou domácích. Až v 75. minutě opět zahrozili hosté.

Roger Martínez si zpracoval míč po centru a ihned se snažil o střelu. S jeho tvrdou ránou si poradil Marko Dmitrović, který vyrazil. Na druhé straně za dvě minuty se pokusil o vyrovnání Carlos Bacca. Ten obešel obránce, ale dostal se do značného úhlu, ze kterého bylo těžké zakončovat, Dmitrović tak měl hodně snadnou práci. Další skvělý zákrok musel domácí gólman vytáhnout ani ne deset minut před koncem zápasu. Do zakončení se opět probojoval Martínez, ale technickou střelou neuspěl.

Jeho pokusil vyrazil nohou skvěle chytající srbský brankář. Ani v nastavených čtyřech minutách se žádný z týmů nezaradoval.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CD Leganés 4:0

28.02.2018 21:30

Góly: 26. Antoine Griezmann, 35. Antoine Griezmann, 56. Antoine Griezmann, 67. Antoine Griezmann

Atlético Madrid pokračuje v honbě za Barcelonou v boji o ligový titul. O víkendu úřadovalo na hřišti Sevilly a nyní jej čekala bitva v domácím prostředí proti Leganés. Pokud někdo čekal nějaké překvapení, šeredně se mýlil. Ihned v první minutě se musel Iván Cuéllar mezi třemi tyčemi pořádně vytáhnout. Diego Costa se chtěl uvést střelou, ale s ní si lehce poradil brankář hostů.

První opravdu vyloženou šanci měli stejně hráči Leganés. Po centru za obranu se do zakončení dostal Javier Eraso, který pálil z voleje. Jen o centimetry minul branku Jana Oblaka, který se mohl jen modlit, aby se záložník netrefil. Konečně se dostali k něčemu také Los Rojiblancos. V 16. minutě si Antoine Griezmann postavil míč k volném přímému kopu. Svým pokusem jen orazítkoval spojnici.

Za nějakých šest minut se opět připomenuli hosté. Dalekonosnou střelou se předvedl Gerard Gumbau, ale trefil pouze břevno. Z následné dorážky Gabriela už nic nebylo, jelikož nastřelil jen dobře postaveného Filipe Luíse. Až v 26. minutě se mohli začít radovat domácí. Koke krásně našel Griezmanna, ten si v souboji jeden na jednoho lehce poradil a poslal svůj tým do vedení. Devět minut na to padla další branka Atlética a opět z kopačky francouzského útočníka.

Ten kopal již druhou standardku a tentokráte se nemýlil, přesně vymetl růžek branky. Neuběhlo ani pět minut a Griezmann byl blízko hattricku. Costa ho poslal do vyložené šance, ale v souboji jeden na jednoho vyhrál Cuéllar. Do šaten tedy šly týmy za průběžného stavu 2:0 a bylo jasné, že další branky ještě přijdou. Hosté se totiž víceméně jen bránili náporu madridských hráčů.

Domácí pokračovali v náporu i po změně stran. Blízko, opravdu blízko snížení bylo však v 53. minutě Leganés. K další dalekonosné střele se odhodlal Nordin Ambrabat, ale Oblak pohotovým zákrokem vyrazil na roh. Za tři minuty byl hattrick dokonán. Z levé strany přišel centr do vápna od Filipeho. Griezmann si našel ideální místo mezi třemi bránícími hráči a hlavičkou nemilosrdně zakončil.

Jelikož Leganés stále nic kloudného nevymyslelo, tak francouzský snajpr opět zakročil. V 67. minutě přišel další centr z levé strany, jen od Costy. Griezmann se ocitl na zadní tyči a z voleje pálil. Balon netrefil optimálně a ten ještě skončil o zem. Stejně skončil v brance a bylo to 4:0. Zahanbit se nechtěl ani Costa, který se dostal rovněž do velké šance. V dobré pozici a souboji jeden na jednoho jen trefil Cuéllara.

K symbolickému snížení bylo Leganés blízko v 91. minutě, konkrétně si to chtěl vzít na svědomí Unai Bustinza. Naběhl si totiž na odražený míč a okamžitě z první pálil na branku Oblaka, který ještě v samotném závěru musel vytáhnout zákrok extratřídy.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo La Coruña 3:0

28.02.2018 19:30

Góly: 40. Ángel Rodríguez, 44. Eneko Bóveda (vl.), 82. Jorge Molina

Jen čtyři minuty stačily Getafe na to, aby rozhodlo utkání proti Deportivu a dále pokračovalo ve snaze dosáhnout míst zaručující účast v evropských pohárech pro příští sezónu. Dva téměř slepené góly v prvním poločasu stačily na to, aby bylo po nadějích týmu Clarence Seedorfa. Domácí se tlačili k šancím od začátku. K povedené akci se však dostali až v 19. minutě, kdy vypálil Ángel Rodríguez.

Umístěnou střelu zpoza vápna však skvěle vytěsnil Rubén Martínez. Bylo to nicméně jediné zajímavé, co diváci na stadionu mohli do 40. minuty vidět. Až od tohoto času se na stadionu začaly dít opravdové věci. Amath Diédhiou si naběhl na luxusní přihrávku svého spoluhráče, dokázal překonat vybíhajícího brankáře, ale míč ještě doklepl do branky Rodríguez.

Za čtyři minuty později padla další branka. Z pravé strany se Getafe řítilo do dalšího útoku, Molina posílal balón před branku, ale ten si nešťastně Eneko Bóveda srazil do vlastní sítě. Už v 53. minutě to mohlo být o tři branky. Damián Ndiaye se před vápnem dopracoval ke střele, kterou opět musel Martínez vyrážet. Na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemohl.

Ani v druhém poločase si Deportivo nevědělo rady s obranou domácích, kteří víceméně kontrolovali zbytek zápasu. Do opravdově rychlého protiútoku se v 67. minutě pustilo Getafe. Do zakončení se dostal Ndiaye, pokusil se o technickou střelu do šibenice, ale branku minul. K další střele z delší vzdálenosti se deset minut před koncem zápasu dostal Luisnho, ale Martínez jeho střelu v pohodě viděl a chytil jí do svých rukavic.

Za dvě minuty se prosadil Molina. Využil hrubé chyby v rozehrávce a potom snadno překonal Martíneze.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 0:1

28.02.2018 19:30

Góly: 15. Joaquín Correa

Málaga opět padla a prohloubila svoji krizi. Na domácí půdě ji totiž překonala Sevilla, která v trochu úsporném režimu vstřelila jen jedinou branku a na výhru jí to stačilo. O gól se postaral už po patnácti minutách Joaquín Correa.

Málaga sídlí na posledním místě a ve vloženém kole doufala v menší zázrak. Ten nebyl zase tak nepravděpodobný, protože soupeřem byla nevyzpytatelná Sevilla. Ta je sice na šestém místě a tradičně bojuje o poháry, jenže pod dohledem italského trenéra Montelly zatím podává hodně nevyrovnané výkony.

Domácí Málaga se na stadionu La Rosaleda nezalekla kvalitnější a zkušenějšího soupeře a dělala svému sokovi potíže. Success se pokoušel vysunout svou nahrávkou kolegu Rolána, ale bez úspěchu. Mladý Uruguayec Diego Rolán se totiž dostal do ofsajdu. V prvních minutách bylo hodně znát, že jsou oba týmy vyhecované a osobních soubojů často až za hranicemi pravidel přibývalo. V 15. minutě už se měnilo i skóre.

Postaral se o to především rychlý útočník Nolito, který zkušeně podržel míč na hranici vápna a počkal, až si nabíhající Joaquín Correa řekne pohybem o míč. Pak vyslal za obranu naprosto lahůdkový oblouček, na který se Correa natáhl a v pádu poslal míč přes Roberta - 1:0 pro mnohem lépe hrající hosty.

Od té doby se Seville dařilo upevňovat svoji pozici vedoucího týmu a vyhrála především souboje ve středu hřiště. Po třiceti minutách byl ze hřiště odvolán Isaac Success a jeho místo zaujal útočník Youssef En Nesyri. Krátce před koncem první půle se po nahrávce od Correy prosadil také Wissam Ben Yedder, ale sudí - z následujícího záběru bylo vidět chybně - pískal ofsajd.

První chvíle druhé půle přinesly zajímavý náznak domácí šance, který zakončil střídající útočník Youssef En Nesiry jen nepřesnou střelou. Na opačné straně to samé potkalo Nolita, kterého výtečně našel bek Layún. Jenže Nolito mířil těsně vedle! Následně Rolán opět zaměstnal dva protihráče a kličkoval, jenže Manuel Iturra mu vrátil míč narážečkou hodně mizerně.

Hodně aktivním hráčem domácích byl ke konci utkání ofenzivní záložník Gonzalo Castro, jenž se nejprve dožadoval odpískání penalty po hraní rukou, ale sudí Carlos Del Cerro Grande zůstal ledově klidný. Castro to tedy zkusil sám a střelecky, jenže do cesty se mu na poslední chvíli postavil obránce Lenglet, který obětavě zakročil.

Pohotové myšlení musel ukázat také jeho kolega ze stoperské dvojice Kjaer, proti kterému vystartoval mladík En Nesiry. Na opačné straně mohl zajímavě se rodící protiútok zakončit Nolito, ale tentokrát mu jeho rychlé nohy k asistenci nepomohly. Definitivně mohl tři body pro Sevillu pojistit střídající záložník Franco Vázquez, jenže v nastaveném čase dokázal jeho nepříliš prudkou střelu brankář Roberto vyrazit.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 1:1

28.02.2018 19:30

Góly: 49. Óscar de Marcos - 23. Geoffrey Kondogbia

Hned ze začátku se oba týmy do sebe pustily pěkně zostra. Během první čtvrthodiny hry jsme mohli vidět na hřišti tři ošetřování. Žádná větší gólovka nicméně nepřicházela. Prakticky z ničeho dokázali hosté vsítit branku. Geoffrey Kondogbia využil přihrávky před pokutové území, jelikož byl zcela nebráněn, tak měl spoustu času na zpracování a vyslal technickou střelu k tyči, na kterou byl Kepa krátký.

Valencii to stačilo, tudíž se stáhla na vlastní polovinu a čekala, co Baskové vymyslí. Opět z ničeho přišla další dramatická situace. Markel Susaeta hezky pronikl okolo obránce po pravé straně, až se dostal do vápna, ale v tom byl nedovoleně zastavený. V 37. minutě měl tedy příležitost z penalty srovnat Aritz Aduriz. S pokutovým kopem si však poradil Neto, který vystihl směr.

Do šaten se tedy šlo za poločasového stavu 0:1. Jen pět minut od začátku druhé poloviny bylo vyrovnáno. Athletic zahrával z pravé strany přímý volný kop. S tím si hosté poradili, ale odražený míč vypálil zpět na branku Óscar de Marcos. Neto toho zřejmě nic moc neviděl přes skrumáž a musel se smířit s tím, že lovil míč ze své sítě. Pro domácí to byl nový impuls k tomu hrát ještě aktivněji.

Rozhodně chtěli z tohoto zápasu vyždímat maximum. Do několika nadějnějších příležitostí se dostal například Aduriz, ale ani jednou nepochodil. V samotném závěru se Valencia stáhla až před svou branku a snažila se ubránit alespoň remízový stav. To se jí povedlo, protože konečný zásah se Athleticu nepovedl. Tento duel rozhodně nepřipomínal střet třetího týmu s dvanáctým, ba naopak.

Více informací k zápasu

Girona FC - Celta Vigo 1:0

27.02.2018 21:30

Góly: 14. Cristian Portu

Ačkoliv nováček stále nechce hovořit o možné účasti v evropských pohárech, tak se jejich sen pomalu stává realitou. Důkazem toho bylo úterní vítězství proti Celtě Vigo. Cristhian Stuani neváhal ve 4. minutě v pokutovém území a ve vápně vyslal střelu na branku, která jí však minula. Týmy se do sebe ze začátku ihned zakously. Zásluhou aktivní hry se domácí celek gólově prosadil po čtvrthodině hry.

Krajní bek Carles Planas našel z pravé strany svého spoluhráče. Cristian Portu byl zcela neobsazený, na přihrávku si naběhl a z první vyslal tvrdou přízemní ránu, která překonala Rubéna Blanca. Oproti úvodu se hra po vstřelené brance hodně uklidnila a na hráčích nebyla znát značná nervozita. Tým, který by si připsal na konto tři body, by se výrazně přiblížil 6. pozici, která zaručuje účast v Evropské lize.

V průběhu utkání klesala teplota na Montilivi až k 1 °C a časem hřiště zkrápěl déšť se sněhem. Katalánský celek v první polovině uhájil jednobrankové vedení a Celta Vigo měla o poločasové přestávce nad čím přemýšlet. Girona si doslova s přehledem hlídala celý průběh zápasu a svého soupeře k ničemu nepouštěla.

S čistým svědomím můžeme říci, že měla utkání pod kontrolou. Do vítězného konce ho zaslouženě dovedli domácí, kteří hráčům z Viga nic nedovolili. Kdo by to byl býval v srpnu řekl, že svěřenci Pabla Machína budou hrát o tolik ve své premiérové sezóně v LaLize.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Madrid 1:0

27.02.2018 20:00

Góly: 90+3. Gerard Moreno

Real Madrid se z Barcelony vrací bez bodů. Domácí Espanyol jej naprosto překvapil aktivním herním projevem a jeho úsilí spojené s velmi dobrou defenzivou mu vyneslo odměnu. V nastaveném čase druhé půle se prosadil Gerard Moreno.

Espanyol hostil na vlastní půdě návštěvu z Madridu a věřil, že se mu povede zázrak. Poslední forma Realu tomu ale vůbec nenapovídala. Trenér Zinedine Zidane navíc částečně točil sestavou, takže se v Barceloně od první minuty představili hráči jako Hakimi, Nacho, Llorente nebo Kovačić s Vázquezem, přičemž jen lavička zůstala pro Ceballose, Benzemu nebo Carvajala.

Domácí celek toužil prolomit prokletí, které jej s Realem vázalo. Už deset let nad ním totiž nevyhrál! Espanyol spoléhal na tradiční opory, mezi nimiž nechyběli Duarte, Darder, Piatti, Moreno nebo Sergio García s brankářem Diegem Lópezem a jeho jmenovcem Davidem. Domácí začali trochu bázlivě a více šancí měl Real Madrid.

Už v sedmé minutě jej málem poslal do vedení Gareth Bale, který se dostal k hlavičce po centru mladého obránce Hakimiho. Zkušený útočník sice hlavičkoval do brány, leč trefil jen pohotového brankáře Diega Lópeze. Ten čekal, že jej hosté zahltí akcemi a střelami a v první půli skutečně neměl o práci nouzi.

Obráncům Espanyolu dělala problémy především dvojice elegantních techniků Asensio a Isco. Právě někdejší tahoun Málagy se dostal k balonu a obrana si jeho akci málem srazila do vlastní brány! O pár minut později se na Asensiův centr vyšplhal nejvýše do vzduchu Raphaël Varane a hlavičkoval velmi dobře, neboť byl špatně pokrytý. Jeho zakončení však zamířilo těsně vedle tyče!

Real sice jasně dominoval v držení balonu, jenže jeho finální fáze přestala být pro Espanyol nebezpečnou. Varane se naopak dopustil chyby v rozehrávce a musel děkovat brankáři keyloru Navasovi, že parádní střelu Gerarda Morena na poslední chvíli vyrazil mimo! Po třiceti minutách zahrávali domácí volný přímý kop a balon se odrazil k Morenovi. Zkušený útočník sice vstřelil branku, ale pro ofsajd ji sudí Martínez Sánchez správně neuznal.

Ještě v rámci první půle dvakrát hrozil Gareth Bale, jenže poprvé neměl správně seřízená mířidla a druhou akci zakončil ranou do ležícího záložníka Victora Sáncheze. V první půli jsme neviděli ani jednu branku a druhá nebyla pro Real o mnoho lepší. Hned po změně stran se mohl stát hrdinou domácích fanoušků obránce Óscar Duarte, který vysokým obloučkem poslal balon do břevna Navasovy brány!

Ve druhém poločase se domácí ekipa jednoznačně zlepšila a její snaha byla evidentní. Bílý balet měl velké potíže v útoku, na čemž měl podíl také neefektivní Gareth Bale. Trenér Zidane se přesto rozhodl nechat Balea hrát a stáhnul Isca. Toho nahradil typickým hrotem Benzemou. Domácí přitvrzovali a jejich počáteční nervozita byla ta tam.

Deset minut před koncem utkání se dosud nepříliš viditelný Sergio García dostal k velmi nebezpečné střele z hranice vápna a jen těsně minul tyč. Navas se pouze ohlédl. Ani Navas už ale nestačil v nastaveném čase. Domácí sice už nejevili nijak velkou snahu útočit, ale přeci jen se jim naskytla šance.

Veterán Sergio García ukázal svůj cit pro načasování a dostal se s balonem k vápnu. Následně centroval na střed vápna, načež si nikdo z obránců Realu Madrid nepohlídal Gerarda Morena. Zkušený útočník z první střelou o zem překonal Navase a domácí šokovali favorita!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26206069:1366
2.Atlético Madrid26187145:1161
3.Real Madrid26156562:2851
4.Valencia CF26155650:3050
5.Sevilla FC261331034:4042
6.Villarreal CF26125936:3041
7.SD Eibar261151033:3838
8.Girona FC26107936:3637
9.Real Betis261141143:5037
10.Getafe CF2699832:2236
11.Celta Vigo261051143:3835
12.Athletic Bilbao26711827:2932
13.Espanyol Barcelona26710923:3231
14.Deportivo Alavés261011523:3731
15.Real Sociedad26861247:4730
16.CD Leganés26861221:3230
17.Levante UD263111221:4120
18.UD Las Palmas26551619:5320
19.Deportivo La Coruña26461624:5618
20.Málaga CF26341916:4113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (512)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele