LaLiga - souhrn 25. kola

23.02.2018, 22:49, aktualizováno 26.02.2018, 22:55
Komentáře a souhrny
Real neměl problém s Alavésem, Barcelona byla proti Gironě ještě suverénnější a s chutí si zastřílelo také Atlético Madrid. Celta Vigo porazila Eibar a bodově se na svého protivníka dotáhla. Deportivo po devíti zápasech udrželo čisté konto, velkou radost z toho ale mít nebude, tři body slaví Villarreal a Valencia...

Levante UD - Real Betis 0:2

26.02.2018 21:00

Góly: 55. Chema (vl.), 69. Sergio Léon

Real Betis stále sní o příčkách zaručující účast v evropských pohárech. V pondělí však musel cestovat na hřiště Levante, které od začátku sezóny bojuje o záchranu. První polovina zápasu byla jasným příkladem toho, že držení míče ve fotbale není všechno. Hosté se ujali iniciativy a snažili se diktovat tempo hry. I přesto se do první větší šance dostali domácí.

Antonio Adán zachyboval při rozehrávce u své branky. Nejprve pálil Armando Sadiku, ale jeho střelu vyrazil chybující gólman. Následně ještě dorážel José Luis Morales, ale Adán vytáhl v krátké době další perfektní zákrok. V 9. minutě tedy i přes zaváhání podržel svůj tým. Betis měl míč na svých kopačkách více času, ale na svou gólovku si musel ještě dlouho počkat.

Morales v 29. minutě hezky prošel na levém křídle okolo dvou bránících hráčů a přihrával do vápna před branku, kde se o zakončení pokusil Roger, ale jeho pokus skončil jen kousek vedle branky. Do šaten šly oba týmy za bezbrankového skóre, s tím, že míč měli hosté v moci 68 % herního času, ale více šancí mělo Levante. Až v 54. minutě přišla konečně šance Betisu.

León hezky oslovil Joaquína, který ve vyložené šanci jen trefil dobře postaveného Oiera Olázábala. S vyraženým míčem si už domácí obránci poradili. O minutu později se vedení ujali hráči ze Sevilly. Po rohovém kopu se do zakončení dostal Aïssa Mandi. Jeho střelu ještě vrazil Oier, ale ve zmatečné situaci si srazil míč nešťastně do vlastní sítě Chema. Levante v 68. minutě bylo opravdu blízko vyrovnání.

Sehrálo nacvičený roh, po kterém hlavičkoval Mandi opravdu jen těsně nad branku. Jen o minutu později se však prosadili opět hosté. Sergio León pláchl celé obraně a svou tvrdou ranou na přední tyč překonal Oiera. Domácí se následně nezmohli v závěru druhého poločasu k nějakému většímu zvratu. I když v některých momentech byli lepším týmem na hřišti, tak nevyužili svých dobrých šancí a smířit je museli s prohrou, která je může hodně mrzet v další boji o setrvání v LaLize.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Atlético Madrid 2:5

25.02.2018 20:45

Góly: 85. Pablo Sarabia, 89. Nolito - 29. Diego Costa, 42. Antoine Griezmann, 51. Antoine Griezmann (pen.), 65. Koke, 81. Antoine Griezmann

Nedělní program 25. kola LaLigy uzavřel bezesporu šlágr na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Opravdu netrvalo vůbec dlouho, než se diváci dočkali první gólovky zápasu. Na svědomí ji měli hráči Sevilly, přesněji Luis Muriel. Po povedené kombinaci, které začala na pravé straně, dostal přihrávku do vápna a ocitl se sám před Oblakem, který musel vytáhnout reflexivní zákrok.

Atlético se spíše na úvod zápasu stáhlo na svou polovinu a nechávalo velký prostor pro domácí. Aktivní Sevilla hýřila sebevědomím. Po prvních dvaceti minutách byl domácí celek o něco lepším týmem na hřišti. Až do 29. minuty, kdy udeřil Diego Costa. Využil totiž katastrofální rozehrávky, vybojoval od Évera Banegy míč a sám před gólmanem se už nemýlil.

O šest minut později byl opravdu blízko vyrovnání Steven N'Zonzi. Po rohovém kopu hlavičkou jen nastřelil břevno. Těsně před koncem prvního poločasu se pro Sevillu začal psát hrůzostrašný scénář. Clément Lenglet sice odhlavičkoval míč ze svého vápna, ale toho se ujal Antoine Griemzann, který potáhl pár metrů a náramnou střelou do šibenice překonal Sergia Rica.

V 51. minutě nastalo další pokračování. Costa totiž unikl obraně a ve vápně ho podrazil brankář Rico. Pokutového kopu se ujal Griezmann a úspěšně. Míč poslal do protipohybu brankáře a na tabuli už svítil stav 0:3. Sevilla se snažila nějakým způsobem vyrovnat, ale vůbec se jí to nedařilo. Se všemi nákopy a pokusy si hosté s lehkostí poradili.

V 65. minutě už andalusané prohrávali o čtyři branky. Značně frustrovaní se totiž dopustili další chyby v rozehrávce. Gabriel Mercado vyloženě namazal Griezmanovi, který ještě přihrál do lepší pozice Kokemu. Pro toho bylo naprosto snadné dopravit míč do prázdné branky. Za tři minuty Griezmann pádil sám na branku, ale svou střelou jen napálil balon do břevna.

Několik fanoušků začalo opouštět ochozy. Ti, kteří odešli tedy už neviděli v 81. minutě hattrick Griezmanna. Saúl prošel snadno pokutovým územím a předložil míč pro svého spoluhráče. Z vyložené pozice se francouzský snajpr nemýlil. Pět minut před koncem řádné hrací doby se dočkali rovněž domácí.

Pablo Sanabria po hezké kombinaci překonal z přímé střely Oblaka, kterému mohlo být jen líto, že neudržel čisté konto. Jen minutu před koncem se Sevilla prosadila podruhé. Nolito si povodil několik bránících hráčů a tvrdě vypálil na přední tyč. Možná trošku překvapil slovinského gólmana. Toto bylo poslední zajímavé, co se se stalo na hřišti, kde padlo hned sedm gólů.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 2:1

25.02.2018 18:30

Góly: 34. Santi Mina, 68. Santi Mina - 54. Mikel Oyarzabal

Zápas začal hodně nervózně z obou stran a fanoušci na stadionu byli svědky řady nepřemostí. Do první velké šance se nicméně dostala Valencie. Běžela 18. minuta, když Francis Coquelin natáhl z úctyhodné vzdálenosti a vyslal přízemní střelu. S tou si horko těžko poradil Toňo. Míč vyrazil, k němu se dostal dobíhající Rodrigo, ale ten ho nepochopitelně napálil až na tribunu.

Po této akci se v 34. minutě přeci jen domácí dočkali vstřelení branky. Z pravé strany přišel centr na zadní tyč, kde byl Santiago Mina. Toho nepokryl jeden z bránící hráčů. Je fakt, že se potom hra přelívala z poloviny na polovinu, ale o žádné vážnější akci hovořit dále nemůžeme. Do šaten šli tedy hráči za poločasového výsledku 1:0.

Hosté se chtěli v druhé polovině ujmout aktivní hry, po které byli v 54. minutě odměněni. Mikel Oyarzabal dostal hezkou přihrávku z první do vápna a ocitl se prakticky osamocený před Netem. Míč poslal přesně do branky a nedal gólmanovi nejmenší šanci. Tentokráte v 68. minutě přišel přízemní centr zleva ze strany Valencie. Toňovi ale míč trestuhodně propadl mezi rukama.

Toto zaváhání využil Mina, který balón už jen lehce dorazil do branky. I přesto byli hosté dále aktivní a snažili se o vyrovnání. Deset minut před koncem zahrávali přímý volný kop z velkého úhlu. Tento pokus však vyrazil Neto na poslední chvíli. Následná dorážka orazítkovala jen tyč. Toto byla poslední zajímavější akce na hřišti v celém zápasu.

Valencia tedy udolala svého soka a doslova vybojovala cenné tři body, ačkoliv svým výkonem rozhodně nemohla nikoho přesvědčit. Zatímco Real Sociedad se snažil udělat něco s vývojem až do konce a musíme koneckonců uznat, že minimálně bod si zasloužil.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 2:1

25.02.2018 16:15

Góly: 17. Markel Susaeta, 44. Mikel San José - 13. Youssef En-Nesyri

Andalusané měli velkou šanci po dobrém výkonu získat tolik důležité body, na horké půdě Athleticu před více než 37 tisíci fanoušky nicméně neuspěli. Hodně překvapivě se vedení zápasu ujala ve 13. minutě právě hostující Málaga. Aktivní Youssef En Nesiry si naběhl na centr z pravé strany. Jeho náběh vůbec nezachytila obrana domácího celku a on ihned první mohl z voleje úspěšně zakončit.

Baskové rychle přispěchali s odpovědí. Hned v 17. minutě nacentroval z pravé strany míč Óscar de Marcos na Markela Susaetu, který po přízemní přihrávce dokázal křížnou střelou překonat brankáře. Po vyrovnání se hrálo nadále aktivně, jelikož oba mančafty nutně potřebovaly tři body. Na pravém křídle si opět šikovně naběhl De Marcos.

Pokusil se o centr, ze kterého se spíše stala střela na zadní tyč, ale míč branku minul. Jen minutu před koncem řádné hrací doby v prvním poločasu domácí udeřili podruhé. Do vápna Málagy byl poslán další centr, který našel Mikel San José a z těžkého zakončení se prosadil. Nastavovaly se ještě dvě minuty a v té úplně poslední to mohlo být pro domácí už o dvě branky.

Další centr zprava a další zakončení. Tentokrát však Raúl García hlavičkou neuspěl a přestřelil. V 60. minutě prakticky z ničeho nic mohlo být vyrovnáno. Roberto Rosales byl ve vápně evidentně faulován a rozhodčí po právu zapískal pokutový kop. Jeho exekuce se ujal střelec první branky Málagy. Penaltu zahrál možná trošku laxně, Kepa jí dokázal chytit a uchránil svému týmu vedení.

V 72. minutě se o vyrovnání pokusili Deigo Rolán a En-Nesyri. Prvně jmenovaný hlavičkou neproměnil a s následnou dorážkou si brankář Athleticu znovu poradil. Velice důležité zákroky, kterými potvrdil svou kvalitu. Velice aktivní En-Nesyri, který byl v některých situacích až zbytečně přemotivovaný, to v 84. minutě přehnal. Při dobíhání trefil Kepu kopačkou do hlavy a dostal za to druhou žlutou kartu.

Musel tedy předčasně do šaten. V nastaveném čase mohl výsledek ještě zpečetit Aritz Aduriz. Po jeho hlavičce padal míč do branky, ale ještě ho dokázal odhlavičkovat Diego González. Bylo to ale vše, co se na San Mamés zajímavého odehrálo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Getafe CF 1:0

25.02.2018 12:00

Góly: 3. Enes Ünal

Jen tři dny po vyřazení z Evropské ligy dokázala Žlutá ponorka zvítězit na svém stadionu proti Getafe. Velkou zásluhou díky brzkému gólu Enese Ünala a hrdiny celého zápasu, kterým se stal Sergio Asenjo. Dokázal totiž lapit hned dva pokutové kopy, kterým čelil. Utkání začalo ve vysokém tempu, jelikož hned z první větší šance ve 3. minutě padl gól.

Již zmiňovaný Ünal se totiž prosadil po přihrávce Carlose Baccy. Ten pláchl po pravé straně a přes celou šíři vápna nahrál svému spoluhráči, který se prosadil přes dobíhajícího obránce a míč skluzem dopravil do branky. Hosté chtěli zareagovat na nepovedený start do tohoto střetu, ale spíše jsme mohli vidět tvrdou hru plnou faulů a boje o balon.

Ve 35. minutě došlo ke kontroverznější situaci, kdy Djené byl zřejmě faulován Javim Fuegem a rozhodčí odpískal penaltu. Tu se pokusil proměnit Ángel Rodriguez, ale Asenjo dokázal vystihnout její směr a vyrazit ji. Domácí se po vstřelené brance víceméně zatáhli na svou polovinu a čekali, co vymyslí jejich soupeř. Po návratu hráčů do druhého poločasu se rázem hned zahrávala druhá penalta.

Tentokrát Jaume Costa fauloval Jorgeho Molinu. Samotný faulovaný hráč se ujal exekuce, ale Asenjo opět dokázal vytěsnit. Už podruhé v tomto utkání zachránil tento španělský gólman svůj tým. Hodně agresivní fotbal pokračoval i ve druhé pětačtyřicetiminutovce. Do dvoubrankového vedení mohl Ünal poslat Villarreal. Zprava střílel po zemi na zadní tyč, ale pohotový zákrok vytáhl Vicente Guaita.

O dorážku se ještě pokusil Carlos Bacca, ale ten byl v ofsajdu a skóre se tedy nezměnilo. Tři minuty před koncem zahrával přímý volný kop ještě Daniel Raba, ale svou střelou na zadní tyč brankovou konstrukci netrefil. I když mělo Getafe velkou šanci dokonce na zisk tří bodů, tak se gólu nedočkalo. Především kvůli skvěle chytajícímu Asenjovi, který se stal bezesporu hrdinou celého zápasu.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Girona FC 6:1

24.02.2018 20:45

Góly: 5. Luis Suárez, 30. Lionel Messi, 36. Lionel Messi, 44. Luis Suárez, 66. Philippe Coutinho, 76. Luis Suárez - 3. Cristian Portu

Když teprve ve třetí minutě po sérii nedorozumění barcelonské defenzivy poslal Gironu do nečekaného vedení Portu, zdálo se, že ligový nováček na Camp Nou domácího favorita řádně potrápí. Opak byl však pravdou - ještě do přestávky Barcelona zvrátila skóre na svou stranu hned čtyřmi góly a po změně stran odevzdanému soupeři nasázela další dva. Hlavní podíl na celkovém skóre 6:1 má útočná dvojka Lionel Messi s Luisem Suárezem, která se společně podělila o pět branek, zbylou si připsal Coutinho.

Před nedělním zápasem Atlética Madrid na půdě Sevilly tak barcelonský náskok na čele ligové tabulky vzrostl již na deset bodů, přičemž odstup od třetího Realu Madrid zůstává na bodech čtrnácti. Kromě toho katalánský velkoklub tímto triumfem překonala klubový rekord v ligové neporazitelnosti, který doposud držel tým Pepa Guardioly ze sezony 2010/11 s bilancí 31 zápasů bez porážky. V tomto případě Ernesto Valverde navazuje na sedm úspěšných utkání Luise Enriqueho z konce loňské sezony, jež rozmnožil šňůrou dvaceti výher a pěti remíz. Na ligový rekord si ovšem ještě Barcelona musí ještě počkat, neboť jej od roku 1980 drží Real Sociedad s 38 neprohranými duely za sebou.

V úvodu střetnutí s Gironou ovšem na nic takového neměli domácí ani pomyšlení. Hosté totiž zničehonic udeřili takřka z prvního útoku vpřed od zahajovacího výkopu, když zaváhání Umtitiho s vyběhnuvším Ter Stegenem vytrestal Portu a ranou z úhlu do odkryté branky s pomocí obou tyčí poslal svůj tým do překvapivého vedení.

Odpověď favorita na sebe ale nenechala dlouho čekat. Ligovému nováčkovi vydrželo vedení sotva dvě minuty, neboť Luis Suárez vyzrál na ofsajdovou past a ideálně načasovanou kolmici Lionela Messiho bezpečně uklidil do sítě na přední tyč. Messi pak vzal věci do vlastních rukou a po půlhodině hry se zapsal sám do střelecké listiny poté, co si pohrál s dvěma bránícími hráči a přesně vypálil. Perfektní výkon argentinské hvězdy pak podtrhl přímý kop z šestatřicáté minuty, který Messi proměnil chytrou přízemní ranou pod vyskočivší zdí.

Aby toho nebylo pro opařené hosty málo, minutu před koncem první půle si Barcelona připsala ještě jednu učebnicovou akci, která po přímočaré kombinaci Messiho s Coutinhem skončila u Luise Suáreze, jemuž stačilo uklidit míč do prázdné branky z bezprostřední blízkosti.

Ani po změně stran Barceloně nescházela chuť útočit a bavit spokojené domácí osazenstvo na Camp Nou. V šestašedesáté minutě napřáhl zpoza pokutového území Philippe Coutinho a parádní křižnou ranou potvrdil, že střelbu ze střední vzdálenosti má vypilovanou jako málokdo. Stále pak ještě zbyl čas pro Luise Suáreze, aby dokonal hattrick - tentokráte mu míč ke snadnému dopravení do sítě předložil centrem z levé strany uzdravivší Ousmane Dembélé. Barcelona tak v malém katalánském derby deklasovala Gironu 6:1 a nadále s přehledem kráčí za očekávaným titulem.

Více informací k zápasu

CD Leganés - UD Las Palmas 0:0

24.02.2018 18:30

Góly: -

Střetnutí druhé a třetí nejslabší ofenzivy španělské La Ligy slibovalo skrovný gólový příspěvek, a to se také potvrdilo. Přestože byl domácí Leganés proti Las Palmas výrazně lepším týmem, kýženého průlomu skóre se nedočkal a musí se spokojit jen s bezbrankovou remízou. To pro hosty je získaný bod malým vítězstvím, za něž vděčí především výtečnému brankáři Chichizolovi.

Ostrované se dosavadní sezonou protrápili a jsou až po uši namočení v boji o sestup. K záchraně měl dopomoci nově jmenovaný trenér Paco Jémez, jemuž ale udělal nečekanou čáru přes rozpočet odchod klíčového hráče Jonathana Viery do Číny. Vzhledem k tomu, že zimní přestupové období již dávno proběhlo, musí si Las Palmas ve zbytku ročníku vystačit s vlastními zdroji.

Soudě dle sobotního výkonu čeká Jémeze obrovský kus práce, neboť jeho týmu bez kreativního srdce zálohy chybělo směrem dopředu úplně všechno. Zaplnit díru po Vierovi se pokoušel především Alen Halilović, jemuž se nedala upřít snaha, avšak samotné provedení již pokulhávalo. Po přestávce pak spadl do herní šedi ve svém okolí i mladý chorvatský křídelník a pozornost již na sebe z tábora hostí strhával výhradně Leandro Chichizola.

Po nevýrazné první půli domácí přidali na obrátkách a podrobili soupeře ustavičnému tlaku, z nějž se mu nedařilo vymanit. Když už se ale hráčům Leganésu podařilo překonat hluboký defenzivní blok soupeře, stál jim v cestě ještě brankář. Na suverénního Chichizolu si nepřišel jak Nabil El Zhar v samostatném úniku po výtečné kombinaci s Amrabatem, tak Unai Bustinza, jemuž se povedlo tečovat už tak nebezpečný přímý kop střídajícího Guerrera. Kuriózním způsobem se pak domácí mohli připravit dokonce i o bod za remízu, když brankář Cuéllar napálil svůj odkop přímo do Bustinzy, od nějž se míč málem odrazil do vlastní odkryté brány.

Leganés tak ani na pátý pokus nedokázal zlomit šňůru ligových zápasů bez vítězství a drží se s třiceti body na dvanáctém místě. Situace Las Palmas je o poznání kritičtější, neboť zůstává na sestupové osmnácté příčce a v příštím kole přivítá na domácí půdě vedoucí Barcelonu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo Alavés 4:0

24.02.2018 16:15

Góly: 44. Cristiano Ronaldo, 46. Gareth Bale, 61. Cristiano Ronaldo, 89. Karim Benzema (pen.)

Karim Benzema, Gareth Bale a Cristiano Ronaldo alias útočné složení Realu Madrid pod zkratkou BBC se postaralo o pohodové vítězství svého týmu nad Deportivem Alavés v poměru 4:0. Vzrůstající formu z posledních týdnů Ronaldo potvrdil dalšími dvěma trefami, zatímco Bale s Benzemou si připsali po jednom gólu.

Real tak sice i nadále zůstává v La Lize až na třetím místě, ovšem momentální bilance osmnácti bodů z posledních sedmi kol v kombinaci s triumfem nad Paris Saint-Germain v úvodním osmifinále Ligy mistrů svědčí o tom, že tým Zinedina Zidana se znovu začíná rozjíždět na vyšší obrátky.

Proti Alavési ovšem obhájci ligového titulu chvíli trvalo, než zlomil odpor soupeře, a takřka po celou první půli hosté dokazovali, že jejich čtyři výhry z posledních šesti zápasů nejsou žádnou náhodou. Jistou roli v nejisté rozehrávce Bílého baletu sehrála i absence obvyklých tahounů Luky Modriće s Tonim Kroosem, navíc se v sestavě neobjevili ani Asensio, Ramos či Marcelo. První slušnou šanci měl nadosah Karim Benzema, avšak v klíčové chvíli při rychlém přečíslení podklouzl.

Poté o sobě dával hlasitě vědět Gareth Bale, jehož budoucnost v hlavním městě Španělska je neustále ožehavým tématem. Velšská hvězda si ale z humbuku okolo své osoby nic nedělala a prezentovala se aktivním výkonem, který čítal i ukázkové zakončení nůžkami, jež zapadlo jen těsně vedle tyče. Další možnost Baleovi nabídl sám brankář hostí Fernando Pacheco nepovedenou rozehrávkou, ale tuto hrubku ještě gólman Alavése stihl uhasit.

Ani Keylor Navas se v opačné brance rozhodně nenudil. Nebýt špičkových zákroků kostarického reprezentanta proti ranám Pedrazy s Alexisem, mohlo se utkání přinejmenším v první půli ubrat zcela jiným směrem. Takto bezbrankový stav vydržel téměř až do přestávky, kdy v 44. minutě Benzema šikovnou patičkou připravil palebnou pozici Ronaldovi, který přízemní ranou poslal Real do poločasového vedení.

Po změně stran domácí navázali přesně tam, kde před odchodem do kabin skončili, a okamžitě svůj náskok navýšili. Z druhé půle ještě neuběhlo ani půl minuty, když Benzema vypíchl míč Duartemu a poslal do úniku Balea, pro nějž už nebyl problém Pacheca propálit.

Alavés se zmohl ještě na jednu slibnou akci zakončenou Rubénem Sobrinem, jenže pozorný Navas obstál i tentokrát a rozjetý Real již zbytek utkání zcela ovládl. V rychlém sledu následoval neuznaný Benzemův gól z ofsajdu, Baleova rána do břevna a po hodině hry i třetí zásah utkání. Do role asistenta se tentokráte vložil Lucas Vázquez, jenž z pravé strany našel ideálně nabíhajícího Ronalda, aby placírkou uklidil míč do sítě.

Když pak v samém závěru Balea srazil nedovoleně k zemi ve vlastní šestnáctce Rodrigo Ely, zdálo se, že si Cristiano Ronaldo připíše další hattrick do už tak bohaté sbírky. Portugalský střelec však přenechal rozehrání pokutového kopu Karimu Benzemovi, jemuž gólový příspěvek v doposud nepovedené sezoně může jen prospět.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - SD Eibar 2:0

24.02.2018 13:00

Góly: 56. Iago Aspas, 79. Maxi Gómez

Přímý souboj o posílení naděje na účast v příštím ročníku pohárové Evropy vyzněl lépe pro Celtu Vigo, která si na stadionu Balaídos poradila s Eibarem v poměru 2:0. Utkání nabídlo dva výrazně odlišné poločasy, neboť v každém měl navrch jeden tým, avšak efektivitu v zakončení předvedli pouze domácí. Celta tak poskočila tabulkou vzhůru na sedmé místo právě před svého sobotního soupeře, s nímž sdílí bodový součet a má navrch pouze díky lepšímu skóre.

Pomyslným jazýčkem na vahách, který převážil triumf na stranu galicijského celku, bylo poločasové nasazení Emreho Mora z lavičky náhradníků. Turecký reprezentant se kouči Unzuému odvděčil vynikajícím výkonem, který podtrhl gólovou asistencí na první a vítězný gól Iaga Aspase. Celá jedenáctka Celty rázem pookřála a v závěru utkání těsný náskok pojistil z učebnicově provedeného protiútoku Maxi Gómez.

Po první půli se přitom zdálo, že je jen otázkou času, než se Eibar ujme zaslouženého vedení. Hosté totiž do zápasu nastoupili s vervou, přestože jim chyběl suspendovaný Orellana a účast u hřiště měl po vyhroceném zápase s Barcelonou zapovězenou i vykázaný trenér Mendilibar. Ten svým svěřencům naordinoval dravý přístup s vytaženou defenzivou a neúnavným napadáním rozehrávky soupeře, které hráčům Celty činilo značné potíže.

Již po deseti minutách měl průlom skóre na noze Jordán, avšak Rubén Blanco v brance Celty proti jeho ráně z otočky vytáhl kvalitní zákrok. V ještě větší příležitosti se poté ocitl Takashi Inui, jenže japonský forvard u střelby nedokázal zkorigovat své postavení a trestuhodně sám před brankářem minul. Když se Eibaru nepoštěstilo ani při jednom ze sedmi rohových kopů a nešťastné zahrání rukou domácího Lobotky nechalo rozhodčího klidným, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Jak již bylo řečeno, po přestávce místo Pioneho Sista vyběhl na trávník Emre Mor a měl na hru Celty okamžitý účinek. Po deseti minutách svou aktivitu někdejší hráč Dortmundu přetavil i v průlom skóre, neboť přesným pasem našel na přední tyči Iaga Aspase, jenž se letos z podobných pozic zkrátka nemýlí. Pro ofenzivního tahouna Celty šlo již o šestnáctou ligovou trefu sezony.

Od Aspasova gólu již na hřišti dominovali domácí, kteří zodpovědným bráněním nepouštěli protivníka do žádné další šance, a naopak při každé příležitosti vyráželi kupředu. Jedenáct minut před koncem Hugo Mallo výtečně vystihl rozehrávku Eibaru a vyrazil střemhlav kupředu, aby mohl rozvinout ukázkovou kombinaci Celty na jeden dotek, která skončila až u osamoceného Maxiho Gómeze. Mladý uruguayský forvard nabídnutou příležitostí nepohrdl a svým třináctým gólem v La Lize zařídil Celtě vedení 2:0, které už galicijský celek nepustil.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona 0:0

23.02.2018 21:00

Góly: -

Domácí příznivci tlačili svůj mančaft k vítězství od začátku do konce, jelikož nutně potřeboval zisk tří bodů. Fanoušci na Estadio Riazor se v prvních 25 minutách mohli víceméně nudit, protože nebyli svědky ničeho zajímavého. Až právě přesně v této minutě přišla první velká šance celého zápasu. Z pravé strany přišel dlouhý centr do pokutového území.

Na zadní tyči ho ještě hledal Léo Baptistão, který jen ve skluzu zakončil nad branku. S jistotou můžeme jedním dechem dodat, že se jednalo o složité zakončení. Za pět minut přišli s odpovědí domácí. Federico Cartabia pálil zpoza vápna, ale trefil tyčku.

Hned za pár minut se do šance dostali opět hráči Deportiva, konkrétně to byl Florin Andone. Ten dostal povedenou přihrávku na levé straně a prchl jednomu z obránců. Pokusil se pálit na zadní tyč, ale jeho střela jen těsně minula brankovou konstrukci. Po nudném úvodu přišly tři vyložené šance z obou stran.

Nicméně oba dva týmy se musely smířit s bezbrankovým průběžným stavem, se kterým zamířily do šaten. Po změně stran se na hřišti začaly dít věci až v 64. minutě. Lucas prošel hezky v šestnáctce okolo Estebana Granera, který ho nedovoleně zastavil a kopala se penalta. Faulovaný muž se ujal jejího zahrání, ale Diego López vystihl směr a dokázal jí chytit.

Florin Andone se ještě dostal v 78. minutě k další příležitosti. Ve vápně si opět našel přesný centr, ale svou hlavičkou nastřelil pouze a jen břevno. Zápas tedy skončil a na výsledkové tabuli stále svítil stav 0:0. Ačkoliv byli hráči Deportiva v průběhu celého klání o něco lepší, kopali ještě pokutový kop, tak se museli smířit s dělbou bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona25205068:1265
2.Atlético Madrid25177141:1158
3.Real Madrid25156462:2751
4.Valencia CF25154649:2949
5.Villarreal CF25125836:2941
6.Sevilla FC251231033:4039
7.Real Betis251131143:5036
8.Celta Vigo251051043:3735
9.SD Eibar251051032:3835
10.Girona FC2597935:3634
11.Getafe CF2589829:2233
12.Athletic Bilbao25710826:2831
13.CD Leganés25861121:2830
14.Real Sociedad25851247:4729
15.Espanyol Barcelona25610922:3228
16.Deportivo Alavés25911522:3728
17.Levante UD253111121:4020
18.UD Las Palmas25541618:5219
19.Deportivo La Coruña25461524:5318
20.Málaga CF25341816:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (547)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To byl nejvic bezstarostnej zapas za nejakou dobu. Hezky. BBC jede.

Reagovat
smazaný uživatel

BBR

Reagovat
CR7RONALDO

Inak naposledy nechal Ronaldo kopať penaltu ešte v roku 2010 v pohári proti Real Murcia tiež práve Benzemu.

Reagovat
ciernyribiz

mam pocit ze raz aj Alonsovi

Reagovat
CR7RONALDO

Jj, to bolo ešte v prvej sezóne za Real. Ale v tom istom zápase ju nechal kopať aj Kakovi a Alonsovi už potom nechcel, ale nakoniec ho nejako Alonso presvedčil, aj keď tú penaltu potom ani tuším neoslavoval. A v tej istej ešte v jednom zápase tiež nechal kopať Kakú. A v druhej sezóne raz nechal kopať Benzemu a vlastne 10 dní po tom Ramosa, ale v tom zápase mali potom aj ďalšiu penaltu tiež v 90. minúte a mal na konte už 2 góly a tú už kopal a dal hattrick. Takže naposledy ju nechal vlastne Ramosovi, nie Benzemovi.

Reagovat
Dayman
Reagovat
CR7RONALDO

Áno, to bolo naposledy. Bolo to o 10 dní neskôr, než čo nechal Benzemovi.

Reagovat
Phillipinho

Aspas 16 golu ve 24 zapasech V soucasnosti nejlepsi spanelskej utocnik, myslim, ze MS ho urcite nemine.

Reagovat
Phillipinho

*

Reagovat
santini

je skvelý... hovorím to už cca 10 rokov

Reagovat
Fairplay

Ronaldo dneska ukázal charakter, přenechat penaltu při možnosti hattricku, to určitě není samozřejmost kéž by to Karima nakoplo do rozhodující fáze sezóny

Reagovat
ciernyribiz

karim dnes super 1+2 dnes vsetci super theo si tiez zasluzil gol a Lucas super forma

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mönchengladbach

Od Ronalda rozhodně

Jen nevím, jestli by mě na místě Benzemy nakoplo, že už mě ostatní berou jako malomocnýho.

Reagovat
Bakary3

Samozrejmost to neni, ale kdyz jsi celou karieru cistokrevnej sobec, tak to tak nejak nic neznamena

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo aktuálne najlepší útočník na svete spolu so Salahom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

neplač, aj vy raz možno budete mať svojho Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

roj barcelona fans , že messi je nejlepší a ter stegen je lepší než DDG přicházejí

Reagovat
Majk91

z fleku ti vymenujem minimalne 7 lepsich

Reagovat
smazaný uživatel

no poď schválne, nech sa zasmejem

Reagovat
Majk91

Messi, Neymar, Cavani, Lewandowski, Suarez, Kane, Salah...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lebo som tam Salaha nenapísal že?

Reagovat
eder

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

V téhle sezoně určitě

Reagovat
pantondavo

A co ten Suarez tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

To bude ten hráč čo dal už 20 gólov v lige

Reagovat
pantondavo

A v LM uz se trefil?

Jinak pred zapasem (kterej se mu povedl) to takovy terno nebylo, co I tak ma CR lepsi soucet, takze ho tam davas jen z nejakyho zvracenyho duvodu, nerozumim.

Reagovat
X-bano-X

No neviem neviem. Od tej operacie je Suarez ako vymeneny. V 12 zapasoch tusim 15 golov, pritom presuje, bojuje. Pre mna uplne idealna 9 a momentalne svrtova spicka na hrote(netvrdim ze je najlepsi kedze nesledujem anglicko ci nemecko ale v spanielsku ke jedmoznacne najlepsi hrotak).

Reagovat
pantondavo

Tak ve spanelsku neni konkurence letos, tam je jedina devitka, ktera dava goly Suarez no

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo

Reagovat
pantondavo

Jenze Ronaldo je oficialne LWF, CF je v Realu Benzema a Majoral nebo jak se jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Tak určitě.

Reagovat
oli9

Kde byl před měsícem ?

Reagovat
DevilBrox

Ronaldo mě dneska opravdu mile překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

CR7

Reagovat
Al Capone

Výborně kluci

Reagovat
Kenneth

Benzema mel ale dneska vazne velkou smulu.

Reagovat
pantondavo

Benzema › Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Mit moznost dat hattrick ( jeden z mnoha ) nebo pomoct spoluhraci konecne dat gol a dostat se pres blbe obdobi? Krasne gesto cr7

Reagovat
smazaný uživatel

No jeden z mnoha.. byl by to jeho 50. hattrick v kariere. A taky 300. gol za Real. O to je to gesto krasnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vim, ze Real pocita jakoze 300 golu uz ma.. tam furt dela bordel ten jeden gol snad proti Sockam, kterej nekdo pocita Ronaldovi a nekdo Pepemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/DW0Gw10W4AE_Oid?format=jpg&name=large

Obálka dnešního vydání AS je vážně vtipná, Ramos slušný rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Hlavne posledni cca mesic v jasne rezii Crise a Lucase. Skoda, ze jsme nezacali rok 2018 stejne, mohlo byt vice radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, že by si Ronaldo kočíroval formu na klíčovou část sezóny? Jestli opravdu Zidane zvládne ten hattrick, tak to bude neskutečná pecka. Nicméně přeju jim to.

Reagovat
Kokesh

Kdo by to Realu nepral. Strasne sympaticky tym.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Ronaldo je momentalne asi najtimovejsim hracom na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo + týmovost

To nejde dohromady

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
drussbarb

Nejtýmovější? Jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybně

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi, najlepsi futbalista historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Som pozeral, že čo tam šaškuje, kam to chce ťahať, prečo neprihráva..mi pekne vytrel zrak :-))

Reagovat
pantondavo

Proti Girone

Reagovat
X-bano-X

jj to je ten klubík ktorý si s vami vytrel riť

Reagovat
CHONG

Reagovat
pantondavo

Ajo!

Reagovat
X-bano-X

A čo ako čakáš? Prehráte s nimi ale keď im Barca naloží tak ohŕňaš nos

Reagovat
CHONG

Reagovat
X-bano-X

No negúľaj očičkami a vylej si srdiečko.

Reagovat
pantondavo

Prosimte klid, to je prece mistni klasicka hlaska barca kids, kdyz da CR hattrick

Reagovat
X-bano-X

Tak sa ale.nezmizuj na ich uroven

Reagovat
pantondavo

Ja jsem se s vami chtel jen bavit jak jste zvykli, promin

Reagovat
REPLIKATOR

Girona - Real 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

dobře si naběhl

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne. Vlastne ani neviem či by to niekto súdny mohol spochybňovať.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooo! Pekne to zahral.

Reagovat
CHONG

Je fajn, že se Cristiano probudil v pravý čas a zase jednou dokazuje, že to jeho odepisování bylo hodně předčasné, jako jasně herně už to nikdy nebude ten Cris z United, ale je to totální mašina na góly a o těch je fotbal především, pro nás prostě nenahraditelný hráč. A to "penaltové" gesto bylo hezké

Reagovat
smazaný uživatel

Co tym Crisom z United myslis ? Spominam si, ze tlacil loptu do volneho priestoru, urobil sto preslapovaciek, obrana ho vytlacila do rohu ihrisku a tam loptu stratil...

Reagovat
CHONG

Tak to vzpomínáš špatně

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

A potom sa tri sezony troška ukopol a našúpal tam 80 golov všetkými možnými sposobmi Cris v ManU ma bavil, v tom čase moj druhý oblubený klub po Barce.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Nihilister

Reagovat
pantondavo

V Realu hral lip, jak v United.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ako ho môže niekto odpísať. Bolo jasné, že jeho sebavedomie sa vráti po pár góloch. Zase bude páliť a bude pre Real kľúčovým útočníkom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Herně byl pro mě osobně nejlepší po počáteční aklimatizaci v Realu. V Manchesteru měl na můj vkus strašně moc “cirkusových” fint, který neměly žádný užitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano super střelecká forma. Doufejme, že mu to vydrží, co nejdéle. Dmeska i super gesto přenechání penalty Benzemovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi tomuto Ronaldo nesiaha ani po kotniky

Reagovat
smazaný uživatel

Chod s tym inde a nie na ef, tu tieto sračky nemaju miesto

Reagovat
pantondavo

V golech proti Girone?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je kokot takze u mna CR>messi

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní hráč bez debat, ale to porovnání je trochu trapné furt dokola. Pochopte, že jsou oba typologicky rozdílní a že jsou oba výjimeční v něčem jiném. Oba respektuji, ale jako fanoušek Realu miluji Ronaldo, ci pro náš klub dokázal. peace

Reagovat
CHONG

Jděte s tímhle fakt už do prdele, pořád dokola jak u debilů na dvorku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to už trapny no...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Né asi

Reagovat
smazaný uživatel

boli to chlapci, ja viem

Reagovat
alegre

Neporovnavjte Messiho a Ronalda (CR7). To jsou absolutne rozdilne typy hracu. CR7 nemam rad, ale to cu umi, jak vi kde ma byt, je talent k pohledani. Messi je asi libevejsi, ale tim porovnani konci. Pele, Maradona, Ronaldinho. bla, bla a bla! Ja videl hrat vsechny fotbalove hvezdy od rolu 1962 a nedovlim si prohlasit, ze ten nebo ten byl lepsi... Fotbal je tou nejkrasnejsi hrou na svete diky Messimu, CR7 a vubec vsem ostatnim!!!

Reagovat
blaugrana

Pozri kolko certikov vyskocilo z krabicky.

Reagovat
Coutinho10

dnes hezky akce a goly...radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Palec hore Girone, že nehrala "betón". Keď som ale videl po prvom góle, koľko priestoru nechávajú Messimu a ostatním, vedel som, že to pre nich nedopadne dobre. Pre tímy typu Girona je "otvorený" futbal s Barcelonou samovražda. Pekné góly. Dnes si fanúšikovka španielskeho futbalu prišli na svoje

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som bol neuveritelne prekvapeny ako im mohli nechavat tolko priestoru. Potom tam chodili tie "famozne centre a nabehy" za obranu, o ktory h vsetci vedia pol hodinu dopredu. A Girona z toho dostane 4 goly. Uplne wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je parádní, Dembelé je zvláštní, Messi nejlepší, Suarez famózní. Za mě spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Ofenzíva Top. Škoda zranění Semeda.

Takhle si představuju základ příští rok.Ta pravá strana s Dembelem a Semedem dobrej fičák,Dembele potřebuje hlavně hrát a hrát.

Messi dneska nádhera.Až skončí tak to bude prostě hrozná ztráta.Ta kombinace golů,dribblingu je dle mě unikátní

Coutinho tyhle střely prostě umí a doufám že bude pálit dál.Tohle je asi největší rozdíl mezi ním a Iniestou.

Jo jinak Alba a Suarez na konci Suarezovi se prostě rozhodčí pomstil,že mu jí nedal Tak snad bude v Las Palmas na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Spise rozhodci si uvedomil, ze Alba dostal tu zlutou schvalne a Suarez ji chce take.

Tak to zatrhnul. Byt rozhodci vetsi svine, tak ji maji v zapisech, ze tu zlutou chteli schvalne.

Dostali by misto stopku na 2 zapasy misto jeden !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tuhle sebranku na Camp Nou rozbijeme minimálně 1:0, možná i 1:1 na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa vyspí Leo s Luisom. Ja dúfam, že dobre

Reagovat
Visca el barca

Vy jste právě ten typ týmů co kurví play off. Atleti jsou venku, tak teď snad vy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Nižšia kontrola hry = ovela vacsia zábava. Takto nejako majú vyzerať domáce zápasy, v takejto zostave. Že Dembele stratí po polročnej pauze za zápas pár lôpt je mi úplne jedno, dokým bude dodávať hre takúto dynamiku - a opäť áčko. Celkovo to dynamicke duo Semedo - Dembs bolo skvelé, strašná škoda Semedovho zranenia, to bude minimálne mesiac.. Coutinho troška neviditelný, napriek tomu väčšinu zápasu istý na lopte, v druhom polčase sa dostával do rytmu a korunoval to krásnym gólom. Za mňa skvelý záaps, ktorý som už ako fanúšik potreboval a verím, že prospel aj tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strana Semedo - Dembélé rozhodne skvelá nebola. A ani výkon nebol hodný nejakého aplauzu. Možno tak výkon Messiho, Luisa a Rakitiča. Celý obraz hry a koniec koncov aj výsledok vytvorila Girona svojou vysunutou obranou. Bohužiaľ takto proti nám hrať nebude už nikto. Proti bloku vyniknú viac chyby jednotlivcov. A v takom zápase nám kombo Dembélé Semedo ukáže ako veľmi ešte potrebujú čas. Nijak by som dnešné víťazstvo nepreceňoval. Pozitívum je, že Couts a Dembous si štatisticky a minútami zdvihli sebavedomie. Inak povinné víťazstvo, ktoré zariadilo útočné duo. Nič viac by som za tým nehľadal.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Niektorí by tu skritizovali aj nahú Margot Robbie v posteli

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Má plochý zadok. Všimni si. Mám ju preštudovanú

Reagovat
ADM

Zrovna typ ženskej, ktorej krivky nie su v podstate ničím špeciálne, no napriek tomu jej celkový prejav, charizma a tá krásna tvár mrchy ma dostávajú do kolien

Reagovat
smazaný uživatel

je takmer dokonalá ...

Reagovat
ADM

A ešte by som vypichol jej hlas

Reagovat
CHONG

Ale jenom téměř, opravdu dokonalá je pouze Sofia Vergara

Reagovat
ADM

Monica Bellucci

Reagovat
CHONG

Krásná, ale přeci jen kousek za Sofií.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Z mojej perspektívy je teda Margot inde...

Reagovat
smazaný uživatel

Sofii už rôčky pribúdajú a jemne to na nej vidieť ale tiež je úžasná

Reagovat
CHONG

Jasně, věk nezastavíš, ale teď jsem si pustil nějaké starší díly modern family a prostě wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky na to čumím. Je tam neskutočná + ten jej prízvuk.

Reagovat
CHONG

A co teprve, když začne mluvit španělsky

Reagovat
SaianSupaCrew

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne najkrajšia žena bola aj tak Audrey..a ešte m berie Zooey Deschanel, aj keď nie je prvoplánovo krásna.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mňa málo živelné a temperamentné alebo ako to napísať

Reagovat
ADM

Totálne najkrajšia žena pre teba musí byť vždy priateľka. Inak to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Well, moja pravačka je síce sexy, ale na Audrey sa nechytá

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Kristin Kreuk

Reagovat
smazaný uživatel

Melissa Benoist ešte..hlavne vo vezii s tmavými vlasmi.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

+ jeste nema zadny krivky, v anglictine se tomuhle typu postavy rika "fridge"

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako neni voskliva.

Reagovat
CHONG

Třeba oprávněně, ty nejhezčí ženské většinou v posteli za moc nestojí

Reagovat
ADM

Tak neviem koľko im platíš ty, ale ja asi dosť..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak teď mluvím o "neprofesionálkách", moje zkušenost je taková, že ty kočky lehnou na záda, roztáhnou nohy a snaž se, kdežto ty obyčejné jsou daleko víc snaživé a inventivní

Reagovat
ADM

Moja skúsenosť je taká, že také baby ani nenaháňam . Na jednej strane nie som muž z obálky aj keď zas asi nevyzerám najhoršie, no charakterovo tie mrdky vôbec nedávam. Hlavne moja skúsenosť s peknými Slovenkami je dosť biedna, na IG +1000 sledovateľov tak už pomaly vyberajú komu sa pozrú do očí..

Reagovat
CHONG

Jo no, moje zkušenost je taková, že čím lepší vzhled, tím horší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to máš určite spravený výskum

Reagovat
CHONG

Pouze osobní zkušenosti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč do toho pleteš nižší kontrolu hry? Podle mě byl dneska největším rozdílem start dvou hráčů navíc skvělých 1vs1 (Couts, Dembouz), tím neustále vznikaly přesilové situace. Plus samozřejmě riskantní vysoký pressink Girony. Dembélé je přesně hráčem, který nám na Chelsea chyběl, ačkoliv rozumím tomu, proč se ho Valverde bál nasadit. A je nejvyšší čas si přiznat, že Paulinho je náš další absolutně zbytečný hráč.

Reagovat
Visca el barca

Tak Paulinho jede 74 zápas a hraje rok bez pauzy. Tohle bych bral prostě v potaz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemyslím si, že by to mělo mít nějaký zásadní vliv. On zas není žádná hvězda a ve spoustě zápasů dostane 10-20 minut. Tady mi jde ale spíš o to, že on je technicky i pozičně strašně omezený hráč, který naší hře nemá co nabídnout.

Reagovat
blaugrana

Hlavne mi pride, ze v poslednej dobe uplne vymyzki jeho nabehy do 16tky.

Reagovat
ADM

V poslednej dobe vymizol celý

Reagovat
blaugrana

Aj tak by sa to dalo povedat. Zo zaciatku bol niecim novym, ale teraz uz je to sedy priemer. Nieco ako Tello efekt, ktory tiez po polroku bol ten tam.

Reagovat
ADM

Nedáva tomu nič, počiatočné nábehy, súhra s Messim, fyzickosť ktorou to rozbíjal, dokonca žiadne strely z dialky, čo bol taký jeho skill highlight ..

Reagovat
Visca el barca

Dle mě je unavenej a přišla na něj krize. Jako na každého v sezoně. Normální věc.Teď by hrát neměl no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je nesmysl ho odepisovat. Už nám zachránil dost zápasů a pořád jsou celkově jeho výkony mnohem výš, než si kdokoliv před přestupem dovedl představit

Reagovat
ADM

Však ja ho ani neodpisujem, len som dal dokopy to čo asi každý momentálne vidí. Buď by potreboval vydýchnuť alebo je len mimo formy ..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Dalsia vec je, ze v poslednej dobe hra az moc pri lajne, kde je zabity.

Reagovat
Visca el barca

No a v tom já třeba vidím tu vyčerpanost. Rozhodně by měl nějaký čas odpočívat. Hráč do základu to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím. Opora to nieje. Neni ani moc univerzálny ale pokiaľ bude správne využitý. Môže ponúknuť niečo nové a priniesť do hry energiu, silu, nábehy. Ja s ním problém nemám. Od cenovky som sa dávno oprostil a myslím, že pár sezón môže byť platný. Dopriaľ by som mu však trochu oddychu. Teraz neni v najlepšej forme a odohral toho extrémne veľa za posledný rok.

Reagovat
Visca el barca

No pokud nedá branku tak asi ne. Pokud nebude hrát na křídle, tak ho dokážu skousnout. Denis ty technické prvky zas má, ale nemá hlavu a bohužel po sezoně asi pujde

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch pár dorážek lidem zatemnilo mozek, on je jako hráč pro naši hru strašně limitovaný. Naše hra se oproti podzimu s přibývající kreativitou posouvá a on není technicky ani pozičně schopný se přizpůsobit, například kombinovat ve stísněných prostorech nebo hrát na pár dotyků.

Reagovat
Footballer

včera znova 2 góly do prázdné, kombinačně je na tom pořád špatně, ale na tom už se zřejmě nic nezmění. Na druhou stranu, pokud bude pořád dávat tolik gólů, tak se zlobit nebudu. Aspoň že zlepšil svůj pohyb, díky kterému se do těch šancí dostává

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí sa tu o Paulinhovi

Reagovat
Footballer

Ahá, tak nic no

Reagovat
ADM

Tak podla mna bolo evidentne, ze sme sa dnes nezameriavali na nejake posuvanie lopty z jednej strany ihriska na druhé (resp obliehanie, dokonalú kontrolu nad tempom stretnutia, elimináciu superových šancí) ale ťahali sme to zväčša kolmo k bráne. Síce to bolo aj vdaka obrane Girony...

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné konečně uvolněný fotbal, kde si každý mohl každého povodit dle libosti

Reagovat
blaugrana

To bluznenie sa podpisalo na velkej nepresnosti. Kazdopadne pekny darcek pre mna, ale nejdem saliet, kedze viem ako to vyzera proti defenzivne organizovanym timom.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi najlepsi strelec aj asistent historie La Ligy 369 golov + 148 asistencii

Inak tuto sezonu: 30+15

a kalendárny rok: 11+8

celkovo za karieru: 598+246

a to treba povedat, ze statistiky nie su to co ho zdobi najviac

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

pici ale ked si chces vyhonit tak treba navstivit trosku ine stranky ako tie o futbale

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze sa uz tesis na odvetu..uvidime jak to bude..prvý zapas ste hrali dobre, musim uznat :)

Reagovat
smazaný uživatel

371+149

Reagovat
valloire

ještě napiš kolikrát něco vyhrál s repre

Reagovat
drussbarb

No jedno utrápené stříbro MS, utrápené stříbra z Copy a trapné zlato z OH.

Podle tvého zadání je to ale pouze jedno vítězství, protože stříbra se nepočítají, takže je Messiho repre kariéra doslova krach na burze

Ach jo, zdejší diskuze mě už unavují, proč tu musí být tolik nepřejícných tupců na obou stranách Barca/Real barikády?

Přitom VŠICHNI víme, jak by místní bílí trolové milovali Messiho, kdyby hrál za Real a jak by "naši" u "svého" CR7 neřešili procentuální úspěšnost střelby

Reagovat
valloire

Kariéra v repre je docela dobrá. Je dobrá ale na zcela lehce nadprůměrnýho hráče, jakých bylo spoustu. Velmi často se zde dočítám silná slova o nejlepším hráči histrorie a na takového hráče je toto zcela nedostatečné NIKDO nemůže říct, kdo by koho miloval, ale máš pravdu, je to dost pravděpodobné. Mně je celou dobu o to, že tzv. "nejlepší hráč historie", který nedal v playoff MS žádnej gól, je hodně přehnaný výraz. Tím ale neříkám, že to není jeden z nejlepších hráčů, co kdy hráli. Už jenom tím, jak si drží výkonnost, což je obdivuhodný. Stačí?

Reagovat
drussbarb

Mno já, jako jediný spravedlivý, soudím na 100%, že bys patřil mezi jeho největší fanoušky, pokud by byl Brazilec, tak tuplem. Ty bys měl tolik argumentů, kdybys chtěl

Jinak já jsem taky alergický na pojem nejlepší hráč historie. Toto o někom říct je až neúcta k velikánům historie. A tím nemyslím jen Pelého a Maradonnu. Už jen PR nebo lékařská péče, co mají dnešní hráči oproti těm z minula je nesrovnatelné. Samozřejmě to platí i naopak - tvrdit, že třeba Zico byl lepší než Messi, je prostě absurdní. Zápasy je nutné vidět a na základě vlastního pozorování si udělat vlastní názor.

To je jako když já mám radši Ferrari než Lambo a přitom jsem nikdy nejel ani v jednom. Nebo když tady bude nějaký panic psát o tom, že Margot Robbie má plochý zadek

Na druhou stranu fanoušci Barcelony mluví o nej hráči historie možná i proto, aby zdůraznili rozdíl mezi Messim a CR7, kde CR7 je střelec od pánaboha a přitom Messi těch branek dal ještě víc a k tomu má nadstavbu v ... ve všem, co se týká ofenzívy.

Jako TV fanda jsem nikdy nebral fotbal vážně a absolutně jsem nechápal, jak může našinec fandit týmu, který dost možná ani nikdy neuvidí naživo. To se změnilo, když jsem zaregistroval existenci Messiho. Předtím jsem vnímal, aspoň z dálky, van Bastena, Gullita, Zidana, Ronaldinha, CR7, a další. Ale jen Messi mě uchvátil tak, že už několik let střídám TV poskytovatele, abych viděl co nejvíc jeho zápasů a jednou budu svému synovi otravně vykládat, že jsem zažil Messiho éru.

V tomto pohledu je Messi vyjímečný a docela mám strach, že až skončí, dalšího takového Hráče už neuvidím.

Reagovat
valloire

hezký, vím, že jsi jeden z mála tady normální a chytrej. Kdyby byl Brazilec a hrál za Real....některé argumenty by dostali zcela jiný ráz. No ale není.

Jedno by se ale neměnilo a to je MS. Přesto vlak nejede. Jestli sis všiml, tak mám na mého miláčka Zica tutéž výtku a řadím ho až za Maradonu i když v tý době to bylo naopak. Ale to MS holt z nějakejch důvodů nedal. Paradoxně mu nevyčítám 82 ani 86, ale 78. Tam to měl vzít na sebe, byl v tý době na vrcholu sil v 25 letech. Přesto se jeho výkony v kariéře na MS srovnat s Messim nedají. Hrál daleko líp. Viděl jsem spoustu Zicových zápasů a jelikož uznávám jenom ty, v nichž o něco jde nebo proti silnýmu soupeři, s klidem řeknu, že byl lepší než Messi. Oni jsou si celkem podobní, ale Zico tam má tu brazilskou techniku, kterou žádnej Argentinec, kromě Maradony, neměl.

Fandové Barcelony si to ale fakt myslí, ne kvůli tomu rozdílu. Mají na to právo, přece jen má skvělý statistiky v klubu.

Co se týče toho srovnávání, podle mě se to dá srovnat v myšlení. Ne fyzičkou, rychlostí, ale myšlením, čtením hry. protože s pokrokem doby a metodama by ti minulý hráči dominovali zase a to díky talentu a myšlení, který se nedá naučit, kdežto fyzičku nabušíš.

Zajímavý taky je, že tě uchvátil až Messi a ne třeba už předtím Ronaldinho nebo Ronaldo. Jestli ono to taky není tím, že jsi tyhlety hráče neviděl každej tejden jako teď Messiho.....A na závěr, až teda budeš vykládat synovi o Messim, abys nebyl zklamanej, až ti poví, že já nevím Sanchez z Mexika, co kope Barcelonu 2030, je lepší. Stejně jako mně se tu snaží vykládat, že Zico nebyl lepší.

Reagovat
drussbarb

Kdyby jsi chtěl, taky by jsi mohl být normální, stačí chtít ... hraní na kdyby pokračuje níže

Ohledně posuzování hráčů nesouhlasím s tím, že MS je zase až tak směrodatné. KDYBY dal ve finále při té střele zleva Messi branku, stala by se z něj pro tebe mávnutím kouzelného proutku legenda? Nebo kdyby nebyl Aguero takový palič? Nebo kdyby Messi na konci finále nasimuloval penaltu, kterou by proměnil a získal titul, co pak? MS je zásadní akce, ale přesto s tebou nesouhlasím ...

Kdybych měl pokračoval ve hraní na kdyby, tak kdyby se Messi narodil v jiné době, tak by fotbal ani nehrál, protože by nevyrostl. Kdyby dnes začal kariéru Pelé nebo třeba Bican, s dnešními metodami by byli ještě lepší než v minulosti, bez pochyb. Toto je super téma k pivu, až budeš v Brně, můžeme se pohádat u zrzka

Jak si třeba Zico vedl v lize v "normálních" zápasech? I ligové zápasy jsou zásadní pro zhodnocení hráčů. Třeba Messi má mimo opakovačky v TV hrozně moc okamžiků, kdy mě udělá radost, ale sledovat to zpětně prostě nejde.

Jinak nevím, jak jsi starý, ale jak jsi sledoval zápasy Zica v jeho době? Já si tě spíš představuju jako svého dědu, který byl fotbalový rozhodčí a měl doma mraky článků o fotbale, takže neměl možnost vlastního úsudku a jen hltal názory komentátorů v tisku. A ti mohli být buď přehnaně adorující nebo naopak. I dnes se kolikrát dívám na fotbal, třeba zrovna Messi udělá NĚCO a komentátor dělá, jakoby nic. V normálním tisku se pak taky nepíše nic, protože tam prostě nepadly branky. Jindy hraje Messi prd, náhodou mu napadá hattrick a najednou je všude.

No a na závěr máš obrovskou pravdu v tom, že až budu popisovat synovi Messiho, tak mě pošle do zádele přesně tak, jak píšeš a já se budu durdit, jak to dnešní mládí neví, kdo byl Messi. Už teď bych synovi jednu pleskl, neznabohu

Reagovat
valloire

Ale já jsem normální. Nejsem normální pro idioty ala addyn, zemik. S každým se bavím jak si zaslouží....Tady si to zaslouží málokdo.

Dle mýho názoru, podpořenýho zkušenostmi samozřejmě napříč všemi možnými sporty, dělá velkýho hráče zásadně největší akce typu OH, MS, Wimbledon. Spousta hráčů bere běžnej ligovej zápas jako něco, co hrát musí. Ona jaká je to výzva, když hraješ proti Alavesu...Pak přijde MS., LM a to hrát chtějí, což je nebetyčnej rozdíl. Hezky je to vidět teď na Realu.

Ano, Messi se dostal do finále MS, ale uznáš, že to od něj v playoff nebyl ten výkon, jaký bys čekal. Takže ani ta penalta by to moc nezměnila, kromě toho, že by byl mistr světa. Čekám od někoho takovýho něco speciálního a do jeho 30 let to na MS nepředvedl.

Víš, že Zico bez podobný léčby jako Messi, by taky nevyrostl? Takže už v 70.letech to šlo. Hráči jako Pelé či Bican s dnešním tréninkem by dominovali stejně, jeslti by je teda nezničil brzkej přesun do velkoklubu.... Škoda, že u Brna nejsou hory, takhle jsem tam byl akorát na Metallice v 92. Ubil bych tě argumenty

Zico samozřejmě je největší legenda v historii Flamenga, takže exceloval i běžných zápasech. V 1979 dal za sezonu 89 gólů a co se týče kvality těch zápasů, tady máš konfrontaci Flamenga s tehdejším nejlepším evropským týmem... https://www.youtube.com/watch?v=ovoPcoRpjdY

Zico 3 asistence. Na takovou nálož nebyl Liverpool zvyklej Tenkrát nechodili Brazilci houfně do Evropy. Zico šel ve 30 letech a v průměrným Udinese exceloval a nevěděli si s ním rady. Na Němcích dávali sestřihy, zápasy repre, BBS, MS, výjezdy Brazílie do Evropy, čteš články a uděláš si úsudek. Fakt nepotřebuju vidět hráče každej tejden, když jde o nic. Chci ho vidět na největších akcích proti nejlepším hráčům.

S tím tvým dědou máš pravdu, dodnes mám doma stohy článků a výstřižků a dokud nebyl net, ptali se mě v hospodě, když něco nevěděli. Nevím, jestli svýho dědu ale nepodceňuješ, má generace si umí udělat svůj vlastní názor a neportřebuje k tomu moudra socialistických komentátorů víme? Tenkrát si musel číst taky mezi řádky a ta doba se dnes vrátila.

Počkej až ti syn přinese domů plakát Cristiana Ronalda...

Reagovat
drussbarb

Mno Messi aspoň,sám,dotlačil Argentinu že skupiny a pak si vybavuju rozhodující přihrávku díky Mariovi.

Už jsem na mobilu a nechce se mi tu dlouze psát, shrnu to. Tebe sere pojem nej hráč ever, mě zase srovnávání cr7 s Messim

Reagovat
valloire

Ve skupině jim pomohl až dost, to je jasný, ale dali by to i tak. Jedna z nejslabších skupin MS co pamatuju...Srovnání se nevyhnou, ale jsou to rozdílní hráči. Každej umí něco jinýho.

Reagovat
roman1978

zico nebyl nikdy lepší. ani edson. ani nikdo. howg

Reagovat
valloire

to je rouhání

Reagovat
roman1978
Reagovat
valloire

A vidíš ten geniální pas po 2 minutách na hřišti? Nebejt zraněnej a hrát, tak jsme to všechno zdrtili. Nejen tu Francii s Platinim, ale i to NSR a Argentinu s Maradonou. Všechno !!! Tohle je hrozná škoda, to uznáš.

Reagovat
roman1978

diego by to uhrál i proti žluťákům

Reagovat
roman1978

jo a neuznám

Reagovat
valloire

protože jsi kacíř

Reagovat
roman1978

ne ne. správně je to: baník, barcelona, argentína. špatně je to: sparta, bílé zlo, německo

ty máš jedno malé plus a to jsou kanárci

Reagovat
roman1978

a na úroveň sparty se již dere i plzeň

Reagovat
valloire

Na Spartu nikdy mít v zákulisí nebudem. Musíš uznat, že to sportovně děláme správně. A napadá mě myšlenka, že s odchovanci mohl Baník hrát na špici a získávat tituly pravděpodobněji než Viktorka. Je to jenom v lidech. Já čekal, že to Paclík rozprodá jkao obvykle se to u nás dělá a podívej se. Přišel na jinej, lepší model.

Reagovat
valloire

Baník dobrý, zbytek děs. Sparta fuj , Německo . Argentina mi sere od 1978, navíc je to rival kanárků stejně jako Barcelona Reálku. Ale vzájemný zápasy jsou vrchol fotbalu kdykoliv. My se shodnem v pohledu na fotbal, jen fandíme opačnejm týmům ve Španělsku.

Reagovat
roman1978

no, fandíme opačným týmům ve španělsku. já ti nevím, pořád si myslím, že jednou zmoudříš a budeš fandit těm červeno modrým i tam.

Reagovat
valloire

to se po 30 letech s pravděpodobností přistání raketoplánu z KLDR na Marsu asi nestane

Reagovat
drussbarb

Messi má za zápas tolik krásných pasů

Reagovat
valloire

Kop to špatně, tíha okamžiku. Co se mi líbilo a to jsem si tenkrát nevšiml, bylo Platiniho gesto. To se dneska nevidí. To byl fotbal. Asi se na ten zápas kouknu znova, mám ho staženej, ale ještě jsem se nekouk. Největší mač historie.

Reagovat
roman1978

nevím, jestli nej zápas, ale v první trojce je

platiniho gesto super. nicméně platini je sráč.

Reagovat
valloire

Jj, Platinimu fandí KK. Nicméně, proč je sráč?

Reagovat
roman1978

za fukcionářství

Reagovat
valloire

no to jo, tam se hnát neměl

Reagovat
drussbarb

Sakra, někdy bych se podíval na retro, kde to seženu?

Reagovat
valloire

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1096419

že jsi to ty....stačí jenom stáhnout

Reagovat
drussbarb

To zase bude virů, možná zkusím,díky

Reagovat
valloire

Stahuju tam furt a v pohodě. Mají tam úplně všechno co kde běželo. Dokonce i zápasy z ČT.

Reagovat
drussbarb

Mimochodem, Pelé v Evropě neukázal naprosto nic, "jen" zářil na MS, přitom Klose těch branek na MS dal ještě víc ...

Reagovat
valloire

Klose ale nebyl v žádným případě nejlepší hráč svý doby a to MS vyhrál jenom jednou. Pelé v Evropě samozřejmě uchvátil se Santosem a dá se s klidem říct, že přestoupit do jakýhokoliv špičkovýho klubu, byl by tu ještě větší legenda. Ale v tý době nejlepší Brazilci hráli většinou doma a začalo se to měnit až po MS 82.

Reagovat
drussbarb

Takže Pelé vlastně nedokázal svou úroveň jinde, než v Brazílii ...

Reagovat
valloire

v lize mistrů světa

Reagovat
drussbarb

3x za 12 let je málo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Sua 3+2, Messi 2+1, Coutinho 1+1, Dembelé 0+1

Reagovat
ADM

Sua si to pri demoláciách vždy ide nejak takto podobne, od 2+2 po 3+3

Reagovat
redyyz

ako zahral Coutinho?

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas nebyl moc vidět, protože se hrálo spíš přes druhou stranu ale před poločasem pěkne dal Suárezovi před prázdnou bránu. Ve druhém se hodně zlepšil a dal krásný gól ze střely, kterou u nás uplně stejně zkoušel už asi 4x, až teď mu to tam spadlo Celkově slušný výkon, až na pár laciných ztrát a ještě na konci zazdil jeden protiútok, kdy to bylo snad 4 na 2 a moc si předkopl míč.

Reagovat
redyyz

tak hadam sa mu u vas bude darit...ach jo, mat ho tak este u nas a podporoval by tych troch v predu, to by bolo vrazedne hehe

Reagovat
ADM

Lionel Messi (2008/09–2017/18) is only the second player in the history of Europe's Top 5 leagues to score 22+ league goals in 10 consecutive seasons (Gerd Müller 1968/69–1977/78).

Reagovat
redyyz

Reagovat
Gazdo

Skoda ze som gerda hrat nevidel

Reagovat
technecium

Byl to takový lepší CRonaldo

Reagovat
Gazdo

Tak to mi je jasne ja zas c ronalda az tak vysoko neradim keby som mal zostavit svoju TOP 10 neviem ci by sa tam vosiel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nerozumíš fotbalu

Reagovat
Gazdo

Preco? Ja netvrdim ze je to jednoznacne najlepsia top ten aka sa da zostavit a ani som nepovedal ze by sa tam vosiel. Kazdy mame ine preferencie na hraca, preto aj moja desina by bola subjektivna. Niekto kto napr cely zivot hral ako brankar by mohol mat v top ten 5 brankarov a zvysok by boli hraci. To znamena ze aj on tomu nerozumie? Ja som povedal moja top ten nie top ten ako to vidia vsetci

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

takovej horší Zico

Reagovat
technecium

Máš to špatně - Zico je horší Ronaldo, Ronaldo je horší Pelé, Pelé je horší Maradona, Maradona je horší Messi

Reagovat
valloire

Já to nemám nikdy špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Musím prostě ještě zdůraznit Luise, kterého jsem se tady na začátku sezony zastával skoro jenom já a říkal jsem, že se do toho bestiálního modu zase dostane a že je to jenom otázka času, zatímco ostatní už ho skoro prodávali do Číny. A je to tady, Luisito je opět ve smrtící formě a už delší dobu, takže to není žádná náhoda od prosince 12 ligových zápasů/15 gólů

Reagovat
Visca el barca

také jsem se ho zastával. Byli jsme asi jen dva

Reagovat
redyyz

vymenime za Maneho

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit nejlepší 9 na světě za trochu lepší křídlo? Ne, díky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však byl do tý listopadový operace kolena minimálně celý kalendářní rok naprosto otřesný a ten tým táhnul ofenzivně sám Messi na svých bedrech. Měl nulový pohyb a 90% zápasů trávil v ofsajdu, co víc by mělo sloužit k zasloužený kritice? Teď má distribuci jako žádný další světový útočník (Messi, Couts, Dembouz), cokoliv pod ligový gól/zápas by byla bída.

V Lize mistrů je pořád bídný, od elitního světovýho útočníka musíme chtít daleko víc. Namátkou za loňskou a letošní LM dohromady 3 góly, z toho dva při demolici Celticu na Camp Nou 7:0. A posledních 12 venkovních zápasů LM bez gólu, to fakt není něco, co bys čekal od takovýho hráče v tak kvalitním klubu.

Reagovat
Visca el barca

Liga mistrů jde v ruku v roce s jeho formou na podzim. Jaro ukáže. Na Chelsea si tu jednu šanci musel vypracovat sám. On je skvělý. Pro nás momentálně nejvhodnější hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není tak jednoduché, jak to popisuješ, protože jeho důležitost není jenom v gólech, ale i ve hře, bojovnosti (pořád si pamatuju, jak se snažil vším možným urvat ty zápasy s Atlétikem v LM, i když to nakonec nevyšlo) a má taky hromadu asistencí. Loňskou LM bych ani nezmiňoval, to byla ostuda s jedním zázračným zápasem a to pro celý tým. Jinak nejde o kritiku, ale o to, že hodně lidí tady už nevěřilo, že se do toho zase dostane, přitom pro něho jsou takové výpadky, střídající se s naprostým gólostrojem typické a bylo jasné, že dřív nebo později se do formy vrátí. A zpochybňovat jeho formu Coutinhem a Dembelém je fakt nesmysl, když oba odehráli v základu asi tři a půl zápasu.

Reagovat
Visca el barca

Hristo ho nemá rád

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, to je pěkná blbost, akorát nezavírám oči před tím, jak se dokáže na hřišti chovat. A samozřejmě je logický, že nároky na něj jako TOP hráče budou vysoký.

Reagovat
Visca el barca

Však tě jen popichuju

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ve hře moc důležitý není, možná poslední dva měsíce, ale u něj je někdy nejpřínosnější, když se do přípravný fáze vůbec nezapojuje. Zápasy s Atléticem jsou dva roky nazpátek, to moc nechápu, co to má s dnešním Luisitem společnýho. Jinak jeho pohyb šel po tý zmiňovaný operaci určitě nahoru a díky tomu není všude o krok později a netráví zápasy v ofsajdu, což je velký plus. Tu distribuci jsem zmiňoval kvůli tomu, co mu včera spoluhráči připravili za šance - kdo další má takový servis?

Reagovat
Visca el barca

Cavani, Cristiano. Pak už asi nikdo no

Reagovat
ADM

Aguero, Lewa

Reagovat
Visca el barca

Pravda

Reagovat
blaugrana

To je pekne, lenze radsej nech da golov 5 a rozhodne nimi 5 zapasov, nez ze da 15, ale 13 z toho nema vahu.

Reagovat
Visca el barca

V tuto chvíli dává i důležité góly. A pokud mi vyřadí gólem Chelsea tak mi bude jedno, že na podzim nedal ani jeden

Reagovat
blaugrana

V budúcej sezóne si bude môcť odpočinúť a rotovať s Grizzlym, tak mu to pomôže.

Reagovat
Visca el barca

já sem opravdu zvědav, zda toto může fungovat. Pokud ano, budu šťastný. Grizi je můj velkej oblíbenec.

Reagovat
blaugrana

Fakt, že Cou dostal 14 podľa mňa dal jasný odkaz, že príde a fungovať to bude musieť, inač zajebem plyn.

Reagovat
Visca el barca

To, že přijde beru taky jako hotovou věc.

Reagovat
blaugrana

Puma sa moc nepoteší, ale bohužel.

Reagovat
Visca el barca

Tak to by musel do Arsenalu a to je snad lepší se zastřelit

Reagovat
blaugrana

Veď to. Ale možno je to masochista.

Reagovat
smazaný uživatel

Do budoucí sezóny bych mu našel jiného zaměstnavatele.

Reagovat
oli9

Leo, Couth, Luis to je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní souhra. Hrozná škoda, že cou nemůže hrat v LM, protože tam je takovej hráč, co si prostě vezme míč a ze sestnactky to narve na bránu...

Reagovat
blaugrana

Tak je treba zacat riesit leto. Za mna by to chcelo strelit Dignea a kuput napr. Gayu + Masia. Dalej definitivne sa zbavit Denisa a Andreho. Arthur + Alena IN. A v utoku Paco out, Griezmann IN. Aleixa a Vermu by som nechal. Vermu by som pustil, ak by klapol Toby Alder... zadarmo, kedze mu konci zmluva.

Reagovat
Visca el barca

Já furt ale nevím kam toho Griezmanna natlačíme. Se zbytkem souhlas

Reagovat
blaugrana

Rotácia s Luisom, prípadne takto

------------------------------------Bus--------------------------

---------Dembele-----------------------------Coutinho--------

----------------------------Messi---------------------------------

-------Grizzly------------------------------Luis-------------------------

Reagovat
Visca el barca

To neodbráníme, to je šílenost. By se Busi musel zastřelit Já beru to, že Messi a Luiíto budou mít větší oddych. A dembouz je mladý, takže ta rotace dává smysl. Ale tato sestava by podle mě mockrát takto nehrála

Reagovat
blaugrana

Vzadu Mina, Pique, Verma, Umtiti. No problem. Ale nie. Jasní, že hento je utópia, ale 4 top útočníci nie su veľa na klub kalibru Barcy. Zápasov je hafo a zahrajú si až až.

Reagovat
blaugrana

Ale predstav si tú zostavu proti včerajšej Girone. 25:20 by to bolo.

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

352 eventuálne, k Busovi Rakitic a traja stopéri

Reagovat
blaugrana

Stege, Pique, Mina, Umtiti, Dembas, Raketa, Bus. Coutinho, Grizzly, Messi, Luis...čo ti jebeeee

Reagovat
ADM

Ty uz vychladni

Reagovat
blaugrana

som chladný ako ranný jarný vánok

Reagovat
teenz

Něco jako I love Real Madrid

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na jedno hřiště s Messim, Dembélém a Suárezem se prostě nevejdou. Mnohem radši bych ty peníze poslal do Ajaxu. Griez je skvělý hráč, jeho hru miluju, ale připomíná mi to přestup Cesca, který nás viděno odstupem času taky spíš přibrzdil.

Reagovat
Visca el barca

Frenkie?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov

Za cenu Grieze bychom mohli mít Frenkieho i Matthijse.

Reagovat
blaugrana

De Light a Kasper?

Reagovat
blaugrana

Každopádne 100 mega, marketingový potenciál, ohraný v LL...to si Barto újsť nenechá.

Reagovat
Phillipinho

Ja jsem docela zvedavej, jak to dopadne. Gil Marin se pred nedavnem vyjadroval ve smeru, že v lete Atletico vyvine opet velkou snahu, aby ho udrzelo. Rikal, že trvalo dlouho nez se podarilo mit v utoku Costu s Griezmannem.

Reagovat
blaugrana

Ak sa ozve Barca, tak bez sance.

Reagovat
Kluivert9

Určitě půjde Gaya leštit lávku do Barcy, když všude v PL může hrát základ...

Reagovat
blaugrana

200. per Grizzlyho v Barce.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Semedo 5-6 tyzdnov out. Ty môj kok.... Nehrá pomaly nič, potom sa vyblázni so šprintami a hned v p....ale zrejme asi bude nieč opravdy na tom, že fláka treningy. Snad nerobi partaka Rubenovi v nejakych kseftoch.

Reagovat
Kenneth

Co se deje? Na zacatku sezony prece nejlepsi RB sveta

Reagovat
ADM

Nechce sa mi veriť, že by s fyzickými parametrami flákal tréningy.

Reagovat
ADM

Btw, 5-6 tyzdnov je pri hamstringu taký štandart a práve tým, že nehráva pravidelne a keď hrá, nehrá 90min, je to zranenie celkom pochopiteľné.

Reagovat
LAM

Bude mimo do repre pauzy no.Roberto to bude muset zvládnout.

Reagovat
valloire

Barcelona skupuje nejlepší a nejdražší hráče světa a Královský klub sbírá jednu LM za druhou. Historie prostě každýho dožene.

Reagovat
blaugrana

To su bomby.

Reagovat
valloire

jsou....je to furt stejný, Maradona a Schuster....nic, ani liga. A teď buduješ Galacticos ala Barca a přitom jsi určitě blinkal nad tím, že si totéž dovolil dřív Real se Zidanem, Figem nebo později s CR, Kaká.

Reagovat
X-bano-X

Jedna LM za druhou a na domacej pode prd

Reagovat
valloire

kvalifikaci pro Ligu mistrů vyhrát nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tak stupidní výmluvy týmu, který není schopný udržet konstatní formu.

Reagovat
valloire

Ale je. Každej rok vyhraje LM. To je dost konstantní forma. Naproti tomu je tu tým, kterej pravidelně na jaře vypadne. A to je taky konstantní, ale ne forma.

Reagovat
Visca el barca

Vono tě to letos přejde

Reagovat
valloire

možná

Reagovat
Spalovač šancí

To bude muset Real vyhrát i letos, aby měl ty LM tři za sebou a ty jsi měl pravdu. Zatím předbíháš ...

Reagovat
valloire

http://www.marca.com/futbol/barcelona/2018/02/25/5a9201dde5fdead4098b45dd.html

podle Marcy je ten gol z trestňáku to, co Leošovi chybělo v repertoáru, to se musel Cristiano pobavit

Reagovat
ADM

Taký gol dal už aj za ARG...

Reagovat
valloire

V přáteláku? Je to hezkej chytrej gól. Cristiano ho dal v LM...

Reagovat
ADM

Mal by si si lepšie pozrieť ten Messiho zoznam na Marce, snád si k tomu Cristiano zobral Lays

Reagovat
ADM

Špeciálne by som ti chcel predstaviť Messiho hezkej, chytrej gól v semifinálne LM proti Realu, určite si ho ale už videl

Reagovat
valloire

Pepe už nebyl na hřišti a hráli jsme o 10, to se potom Leoš rozjede...

Reagovat
technecium

Že se nerozjel horší Gerd Muller v tom zápase?

Reagovat
valloire

muselo se bránit

Reagovat
valloire

Já to nespustil a obrázek byl ten trestňák. Takže jde o ten druhej? A takovej dal až ve 30?

Reagovat
LAM

Jak je vidět,tak jseš zase vedle.

Reagovat
LAM

Ten gol dal proti Uru v kvalifikaci na MS,mentálku

https://www.youtube.com/watch?v=OGGrYIgo51I

Reagovat
valloire

Tak teď by mi zajímalo, proč mi nadáváš? Dal jsem sem Marcu s gólem Messiho, oni tam něco takovýho píšou a já se teď jenom zeptal, protože píšou, že mu ten gól v repertoáru chyběl. Ale jestli je to něco novýho, jak se tu budem titulovat, tak to umím taky ty kriplíku.

Reagovat
LAM

Meleš sračky pořád dokola a hlavně pořád lžeš,tak aby se ti to hodilo

Reagovat
valloire

To jsou pouze fakta a pravda. Nelžu. Jestli ano, chci důkaz. Teď jsem dal pouze odkaz na dnešní Marcu a výjimečně se zeptal. A ty tu jedeš nadávky. Nejsi demokrat?

Reagovat
PP

pane Okamura, jste to Vy?

Reagovat
10FKK

Chyběl mu gól proti Gironě... Osamostatnil se tuším na 36-ti ligových týmech, 35-ti různým týmům vstřelil branku Raúl a Aduriz. Nejdřív si ověř info, pak piš

Co říkáš na tvýho milovanýho prasedenta a jeho bratříčkování s fašounama a bolševikama?

Reagovat
valloire

Bára jede

Reagovat
valloire

Tak jak? Byl jsi na Václaváku na tý bolševický demonstraci? Viděl jsi Báru?

Reagovat
10FKK

Odpovídáš mi debilní otázkou... Tak ještě jednou a čti to pomalu.

Co říkáš na tvýho milovanýho prasedenta (ZEMAN) a jeho bratříčkování s fašounama (OKAMURA) a bolševikama (KSČM)?

Reagovat
valloire

Odkdy je přímá demokracie a referendum nástroj fašounů a strašit komoušema 30 let po revoluci volá po vyšetření.

http://www.kultura.cz/runtime/cache/files/profileDetail/barbora-stepanova-2.JPG

Reagovat
10FKK

Hitler je vzor všech populistů hlavo, včetně tvýho milce Okamury

Ty nevidíš, jak se bolševik rozlejzá? Jak je pořád drzejší? Podívej se na vedení sněmovny a porovnej to s výsledkem ve volbách...

Nepřijde ti, že pořád přibejvá zákazů a zásahů státu do věcí dokterejch mu nic není?

Podívej se na žebříček nejbohatších čechů a porovnej si ho se seznamem agentů STB...

Podívej se na osazenstvo hradu a loutkáře Ovara kde sehnal prachy na nekampaň atd. atp. hlavně už si vyndej hlavu z prdele, ať něco vidíš

Bára je v pohodě a na rozdíl od tebe a tobě podobných zadubenců vidí co se tady děje a něco dělá, aby se nevrátil bolševik v jakýkoliv podobě...

PS: Tvůj zrak opravdu volá po vyšetření...

Reagovat
valloire

Praha ti vymyla mozek. Ano, přibývá zákazů a má to hodně souvislostí s neomarxismem praktikovaným EU. To je ten pravej internacionalistickej socialistickej spolek. Zregulujme i okurky. Nic ti to nepřipomíná? Já Babiše nevolil, myslím si o něm svý, jenže je taky třeba respektovat demokratický volby. Kdo to nedělá, je pravej fašista. A není to Tomík, ale Bára Štěpánová, profesionální protestant proti výsledku voleb. Demokratických voleb. A ona ta kráva řeční ne proti demokracii, ale proti tomu, že nevyhrál její kandidát. A to je fašistickej postoj. Takže ty tady podporuješ fašismus v podání Báry Štěpánový a spol. V podstatě to jsou ty samý lidi. V Americe zapalovali auta a rabovali obchody, tady zatím jenom svolávaj demonstrace a bojujou proti komunistům 30 let po převratu. Stejný, jako kdyby v NSR demonstrovali proti NSDAP a nacistům v roce 1975. Ono se tam v tom Německu teda proti fašismu demonstrovalo, ale bylo to ne v NSR, ale v NDR a bylo to povinný.....A bylo to stejně trapný jako je to trapný teď. Každej normální člověk se zdravým rozumem vi, že tohle je jenom permanentní agitka stran jako ODS, TOP09 apod. Plná huba demokracie a protest proti výsledkům voleb. Ubohý a trapný. No a proto prohrávají ty volby, ale pořád to nemůžou pochopit. A neboj, žádnej bolševik a znárodňování nebude. Ale vsadil bych se, že i 50 let po revoluci tím bude někdo podobnej jako ta divá Bára strašit. A bude ještě víc trapnější a zase volby prohraje. Lidi jsou nepoučitelný. Měj se klokane. A bacha na ten vzduch v tý Praze. Ale již brzo se zlepší, neboť bude mořský až to tam zatopíme. Možná pak přestanete vymejšlet píčoviny. Kup si Loďku.

Reagovat
10FKK

Co to zase meleš? Proč do toho taháš Prahu, unii s okurkama, Báru, volby, NSR, NDR, znárodňování a udavače?

Ty seš tak hloupej (nebo na dědině nemáte rozhlas), že sis ani toho znárodnění nevšimnul....

PS: podívej se na ty otázky ještě jednou.

Loďku si kup ty, já žiju výš nad mořem než je tvoje chýše

Reagovat
valloire

Chtěl jsi proč přibývá zákazů....Proto EU, a to ostatní. To s tím souvisí. Vytahovat furt komunisty mně připadá směšný. Zeman to asi vidí podobně. Já si mam vyndat hlavu a ty chválíš Štěpánovou. To je moc. Opravdu nechápeš proč jsem vytáhl příměr s NSR a NDR?

Já žiju v hlavní městě sportu v Česku a moje chýše sice není mnoho metrů nad mořem, ale u nás se moře nechystá, takže loďky netřeba. Moře začne od Holešovic...

Reagovat
10FKK

Co zakázala EU? Tobě asi okurky

Otázky máš dole, tvoje příměry s otázkama vůbec nesouvisí...

Ty nevidíš, jak se bolševik rozlejzá? Jak je pořád drzejší? Podívej se na vedení sněmovny a porovnej to s výsledkem ve volbách...

Podívej se na žebříček nejbohatších čechů a porovnej si ho se seznamem agentů STB...

Podívej se na osazenstvo hradu a loutkáře Ovara kde sehnal prachy na nekampaň atd. atp. hlavně už si vyndej hlavu z prdele, ať něco vidíš

NA TOHLE SE PODÍVEJ A ZKUS SI ODPOVĚDĚT PRAVDU

Reagovat
valloire

EU vůbec nic nezakazuje že jo.

Nevidím, ale ty a Bára vidíte za mě.

Kde je jakej seznam? Cibulka?

Osazenstvo hradu je normální. Normální není pro pražáky. Zbytek republiky je v oukeji.

A kde sehnal prachy, Někde jinde než Drahoš?

Jsi zaslepen. Bude to tim vzduchem v Praze, tou kavárnou.

Reagovat
10FKK

Hraješ si tady před dětičkama na chytráka a neumíš si najít pár informací?

Zkus konkrétní zákazy, třeba zákaz nazývat pomazánkové máslo máslem, protože světe div se není máslo

Zbytek republiky je v oukeji to byl za všech režimů...

Kavárny jsou fajn, hlavně ty který mají kvalitní horkou čokoládu! Nic pro mužika jako ty

Reagovat
valloire

Já o voze....Máslo. Takže f Prase víte fšechno nejlíp a mi burany? Trvám na původním příspěvku a dost nechápu, o co ti jde? Můj původní dlouhý slohový koment je vyčerpávající, odpovědi, které tě trápí, tam najdeš.....Kdo sakra pije ňákou čokoládu? Jsi snad baba? Pij pivo, je to lék.

Reagovat
10FKK

Ty seš marnej Vlastíku...

Co ti ta zlá EU zakázala?

Tvůj původní dlouhý slohový koment je blábol bez jediný odpovědi

Do kavárny na pivo?

Demagogie ti jde, ale odpověď žádná, že ty seš bejvalej ruďoch

Reagovat
valloire

Ty vole klokane, máš děravou kapsu....Nikdy nepíšu bláboly, má to hlavu a je tam i pata. Jestli to nevidíš, není pomoci. Bolševiky tady vidíš na každým rohu, ale že EU vedou ti největší, to nevidíš. Já nebyl ani v pionýru kamaráde. Můžu dělat z fleku prezidenta, tak čistej kádrovej profil nemá nikdo.

Reagovat
10FKK

EU má spoustu chyb o tom není sporu, ale nic lepšího nemáme... Hlavu a patu to má, ale úplně o něčem jiným

Už sis pravdivě odpověděl?

Jj lžeš jak zeman, blábolíš jako ovčuráček u ovcovoličů bys asi prošel

Reagovat
valloire

Ale mohli bychom mít. Tohle dávno není ta EU, do který se vstupovalo. Tady je ve hře Evropský jednotný stát, což je ta největší hovadina, protože nejsme v Americe, nemluvíme tu stejnou řečí a je tu tak 30 rozdílných států. Ale chápu ty snahy, jednotně se to líp ovládá. Za mě měla jakási integrace skončit hospodářskou spoluprácí, tedy něco jako EHS. To bohatě stačí.

Miloš má zdravej rozum, lháře z něj dělají pochybný weby a politici a vadí právě v EU. Což je dobře. Je to dobrej prezident ať si o tom v budoucím moři myslíte co chcete a doufám, že vás bude ještě dlouho srát.

Reagovat
10FKK

Ale mohli bychom mít? Co? Trojspolek s chudým rusem a čínou, která na nás sere?

Unie má spoustu chyb, ale díky ní se zvedá životní úroveň debilům co volí populisty, kteří na ně serou, ale říkají mohli bychom mít! Podívej se třeba na exekuce, který má přes milión čechů a díky tvýmu miláčkovi z hradu sou tak v prdeli, že nemaj šanci se z toho vyhrabat

S ovarem si asi děláš kozy? Několikrát soudně uznanej lhář, každou chvíli mění to co slíbil, jak zmatenej král v Pyšný princezně Ke všemu je to mstivej arogantní parchant

Reagovat
valloire

To je nesmysl. Obchod je obchod a pro třeba SRN jsme asi 7.největší partner. Když nebudem v EU a krásně nás tím hystericky straší, nic moc se nestane a pro to SRN budem i tak ten důležitej obchodní partner. Kam by dávali to, co u nich nechtěj jako žrádlo a kdo by montoval? Když se to rozpadne a dojednaj se obchodní smlouvy, bude to stejný akorát bez zásahů z Bruselu od lidí, co je nikdo nezvolil. Vždyť je to stejný jako v době, kdy se rozhodovalo v Moskvě, kde sedělo pár gerontů. To fakt nevidíš?

Díky Zemanovi má milion lidí exekuci jo? A nemá s tím spíš něco společnýho Pospíšil nebo finanční negramotnost těch lidí? Populisty ty fakt tu propagandu nevidíš?

Reagovat
10FKK

ne, ne, ne a ne. Bez unie budem jak v bělorusku, tyhle bláboly od pitomia, že se nic nezmění nemůžeš myslet vážně zeptej se někoho s ekonomickým vzděláním on ti to vysvětlí

kde přesně píšu o tom, že za exekuce může zeman? něco si o ovarovi a exekutorských zlodějinách zjisti... lidi jsou negramotný nejen ekonomicky a propagandu vidím velmi dobře (fšeci kradnů, kampáň, účelovka, nekampaň, spolek přátel zemana, pseudokoncentrák bez plotu, zabrušování, odbrušování, rudá mlátička, stb je stará vesta, bolševik už nikoho neděsí atd)

Reagovat
valloire

Kup si tu Loďku....již brzy ve vašem městě....Ty vole, jsem jako Bůh co varoval Noeho.

Reagovat
10FKK

Spíš, jak vůl co varoval někoho, kdo už v Praze 17 let nežije a několikrát ti to psal.

Reagovat
valloire

"V únoru 1948 vyklidily demokratické strany komunistům pole. Dovolte, abych vám na tomto místě slíbila. Občanská demokratická strana nikdy pole nevyklidí a nevzdá boj za udržení našich svobod a demokracie,“ zavázala se Udženija.

Jak patetické....zloději a mafiáni z ODS bojují za nás opět a opět. Stačilo 5 let a tupouní zapomněli. 12%.

Reagovat
10FKK

Fakt si nevolil udavače? Tak to ti zbejvá jen Pitomio nebo bolševik FUJ!

Reagovat
drussbarb

Tak bacha, já taky nevolil Babiše. A k tomu jsem nevolil ani rudé, ani Okamuru a ani ty šmejdy z ODS/TOP09 ...

Reagovat
10FKK

seš borec.

Reagovat
drussbarb

Děkuji, že to říkáš. A koho jsi volil ty?

Reagovat
10FKK

ODS

Reagovat
drussbarb

Jsem v práci, nemám moc času, takže zrychleně k ODS:

Topolánek, Nečas, Nagyová dřoucí jako kůň a zneužívající tajné služby, Julínek + Cikrt + zdravotní péče řízená pojišťovnami, kde se ze zdraví měla stát obchodovatelná komodita + Julínkův výstup u Krause, z doby, kdy dělal stínového ministra zdravotnictví (větší trapas než biomasa), Bém, "mladý" Benda ...

To, že je ODS naprosto nová, vonící demokracií zastoupená Fialovou, věřit můžeme, ale taky nemusíme.

Jinými slovy, pokud chceš někomu vytýkat volbu Zemana nebo někoho jiného, přesvědčuj s pokorou a s úctou. Jinak, stejně jako Bára Štěpánová, děláš pravici medvědí službu.

PS: Až tu bude normální pravice, budu ji volit, zatím tu pravici prostě nevidím.

A samozřejmě Klaus a např. jeho krásné amnestie.

Přeji příjemnou chuť

Reagovat
10FKK

tohle sem přesně čekal.. V každý straně se najdou šmejdi, někde je jich víc jinde míň.

ODS prošla očistou a snad se i poučila z vlastních chyb.

Zeman je s Klausem zodpovědnej za většinu prasáren a předání majetku estébákům, bolševikům a vekslákům, proto kritizuju ovara i jeho voliče, pokud tohle nevidíš, tak si nemáme o čem povídat...

Máš děti? Jestli jo tak přemejšlej o jejich budoucnosti. Zažil sem spoustu srandy s estébákama a nikomu nepřeju aby se to vrátilo, proto sem na tohle téma dost citlivej.

Reagovat
drussbarb

Jistěže v každé straně jsou šmejdi a někde jich je víc a někde míň. Zrovna v ODS jich je ale nejvíc, proto jsou, aspoň pro mě, nevolitelní.

Ještě bych zapomněl, jak roztomile zničili VV, které na objednávku ODS cíleně sejmula IDNES, v čele s Kmentou, mistrem investigativní magie, viz rozhovor Kmenty a Kočí. Nebo na vládu přeběhlíků s trafikama. Ne, ne a ještě jednou ne, nezapomínám, tohle už fakt ne!

Bárta si média neohlídal a jak dopadl, Babiš se poučil, koupil si je a je pod menším tlakem, logický krok

Zeman je s Klausem spoluzodpovědný za ten marast, co tu dneska je, bezesporu. Oni dva mají lví zásluhu na tom, že se daří ANO, nebo že dřív dostali do parlamentu VV.

Zemana jsem minule volil proti Karlovi, letos Drahoše proti Zemanovi. Ale jak říkal Zeman jako premiér, v reakci na referendum o dostavbě Temelína v Rakousku: "Občané Rakouska, kteří volili v referendu proti dostavbě Temelína, jsou neinformovaní. Záměrně se vyhýbám slovu idiot."

A ohledně toho, jestli mám dítě ...

Chlape, ty používáš myšlenkové zkratky jako z volebního plakátu, ještě nezapomeň říct něco ve stylu: "Protože nechceme dopadnout jako Řecko", případně "ekonomice se za vládnutí levice daří, protože jsme to parádně nastartovali" nebo "ekonomice se za vlády nedaří, protože to před námi rozesrala levice".

Dítě mám, nevolím stbáky ani komunisty, ale ani modrou mafii. Jinými slovy, až se komunisti zruší ( ), budou možná volitelní pod jiným jménem a přesně to samé u mě platí pro ODS a TOP09 - tyto strany potřebují zrušit a udělat odznova nebo aspoň nedostat se pár volebních období do parlamentu, abych poté aspoň trochu věřil tomu, že se zbavili kmotrů

A nakonec, ač jsem výrazně antiBabišovský, antikomunistický, SPD pohrdám, tak pokud udělají vládu, ať ji mají, prostě dostali na to mandát od občanů. Snad si to u voličů za volební období u voličů rozeserou ještě víc než ČSSD a zmizí v propadlišti dějin.

Mně, jako demokraticky smýšlejícímu jedinci, by to udělalo hroznou radost, ale říkat o někom, že je blb podle toho, koho volí, je fakt ubohé, jakkoliv to může občas svádět.

Jinak za sebe vnímám, že riziko, že se vrátí v nějak změkčené podobě minulý režim, je dnes vyšší než loni v této době, ano. Ale voliči rozhodli, tak co teď? Tím, že na někoho spustíš svou absolutní pravdu, jej opravdu pro příště nepřesvědčíš.

Jako praktický příklad uvádím video "Přesvědčuj bábu" s Kotkem ze Snowborďáků (nebo Mádlem) a Issovou, které po shlédnutí dospělými ty lidi do náruče levice přímo nahnalo. Takhle to prostě nefunguje, kecy ve stylu staří mají selektivní paměť ty staré prostě nepřesvědčí, že pravdu má nějaké herecké ucho, ach jo.

Barca!

Reagovat
10FKK

koho si volil?

Reagovat
drussbarb

Piráty

Reagovat
valloire

líp bych to nenapsal. Nechápu, že může někoho ukolébat změna vedení a Fiala v čele. Jeho boj o odmítání migrantů, když zjistil, jakej má názor národ, je směšnej. Nevěřím mu ani hovno.

Reagovat
10FKK

Lepší než volit SPD jako ty

Reagovat
valloire

no to ani hovno

Reagovat
10FKK

Reagovat
drussbarb

Jj, nový předseda strany a pod sebou má furt stejné šmejdy. Musíme se umět poučit z dějin, pamatuju se, jak tehdy přicházel do čela ODS "slušný" Nečas a jak dopadl. Poučení z dějin ale platí i pro komunisty nebo SPD!

Reagovat
valloire

historie odpoví na otázky

Reagovat
drussbarb

Za mě stačí na konec to,že dával statisicove odměny milence, která dre jako kůň.

Reagovat
10FKK

Odměny si dávaj všichni. Z cizího krev neteče... Jen je paradox, že jeden z nejslušnějších politiků od 89 dopadnul takhle Janička asi umí jiný veletoče

Reagovat
drussbarb

Z cizího? Já bych veřejné finance nazval naopak NAŠE peníze

Reagovat
10FKK

Ty seš politik?

Reagovat
drussbarb

Teď si děláš srandu? Čí jsou podle tebe peníze,které utrácí stát? Kdo ve finále platí předražené zakázky státu? Přestávám se divit,že jsi volil ODS, to se toho nikdy nebáli

Reagovat
10FKK

Dělám

Reagovat
drussbarb

Ufff

Reagovat
valloire

no taky názor

Reagovat
valloire

ŠAFR

Reagovat
10FKK

já vím Rokytka to není...

Reagovat
10FKK

protože navrhuje bláboly? Sládek vol. 2 viděl si poslance toho jeho souboru?

https://www.youtube.com/watch?v=lsP9RdzUPqs to je dílo, stínovej ministr kultury a díky estébákovi je tohle hovádko boží v imunitním výboru . Otevři už oči vole

Reagovat
valloire

Na ti seru, nějakej Rozner. Jak víš, že je to paskvil? Kdopak to říká a kvičí? Všechno strany přisátý na dotace, tzv. Kalouskův blok. Zajímavý je, že jsme byli schopní a informovaní, vzdělaní hlasovat o vstupu, ale od tý doby se mnohé změnilo a národ je úplně nesvéprávnej a tupej a nic neví. Proboha jen lidi nenechat hlasovat v referendu....Otázka je, čeho se tak bojí? Když by to nedopadlo dle představ Bruselu, budem to přece opakovat jako v Irsku a to by bylo,aby se nehlasovalo správně. Připadá ti to jako demokracie? No mně ani náhodou. Otevři už oči vole

Reagovat
10FKK

Ty seš vážně natvrdlej...

Podívej se na tomíka pitomíka populista co má politiku jako dojnou krávu na vysávání peněz za hloupé voliče co mu to žerou jako ty osle Jeden úsvir už vysál, proto v tomhle má samé roznery a jiný podržtašky co nikdy nic neříkaj, protože čekají s čím přijde guru

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/85360/referendum-muze-demokracii-omezit-rikal-okamura-pred-4-lety-a-uvadel-k-tomu-skvele-argumenty.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

Reagovat
valloire

Ty volíš ODS, prokazatelný zloděje a mafiány a budeš tady odsuzovat SPD, Co takovýho jako ODS už stihli udělat? Úsvit netuneloval, smetl to soud už, ale furt to někdo bude vytahovat.

Reagovat
10FKK

tvůj Tomík si sere do huby a ty vytáhneš ODS

Reagovat
valloire

Do prdele, ty ses narodil a nikdy, vůbec nikdy ve svým životě si na něco nepřehodnotil názor? Asi to má nějakej vývoj a jestli je tohle sraní si do huby, to teda nevim.

Reagovat
10FKK

Čong na tebe bude pyšnej!

Reagovat
Dayman

Reagovat
Dayman

"Svoji vizi pro naši republiku včetně konkrétních návrhů řešení jsem podrobně popsal před několika lety ve svých knihách Umění vládnout a Umění přímé demokracie – a dosud se na mých vizích nic nemění a čas mi dává postupně ve všem za pravdu..."

“A sami všichni víte, že v těchto i jiných názorech jsem zcela konzistentní, neměním názory stylem „kam vítr, tam plášť“

Tomio Okamura - SPD

March 6, 2016

Reagovat
drussbarb

No zrovna referendum o výstupu z EU bych udělal, až se s referendem naučíme pracovat, nejsme Švýcarsko.

Když si vzpomenu na TV Barandov, tak se mi prvky přímé demokracie začínají nelíbit. Nebo vymezit "uznání" referenda buď vyšší volební účastí nebo větší většinou, jak říkají třeba Piráti

Reagovat
valloire

No i to Švýcarsko s tím muselo někdy začít. A o vstupu jsme hlasovali bez mrknutí oka. O to jde.

Reagovat
drussbarb

Oni ale začali malýma lokálníma, ne bombama typu brexit

Reagovat
valloire

a my jsme začali naopak, bombama typu vstup do EU

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzkorumpovanejší strana, co tu kdy byla. Opravdu výborná volba.

Reagovat
10FKK

Časy i strany se mění... A jak říká váš guru, jen idiot nemění názory Pokud víš o korupci měl bys to podle zákona oznámit, jinak se stáváš spolupachatelem, asi

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to všechno promlčený...

Reagovat
10FKK

alibisto

Reagovat
drussbarb

Sorry, ale tohle je tak debilní hláška, že mě to nutí být až sprostý, ale udržím se ... PŘESNĚ tohle udělal ... Michálek tuším.

A když to oznámil na Policii, šéf Policie to ohlásil vládnoucí partaji, která byla u lizu (ODS, překvapivě) a už letěl. A ještě měl na sobě nálepku bonzáka a šmejda.

Takže tyhle politické kecy si nech na schůzi soudruhů, jak říkal nevím kdo v Marečku, podejte mi pero

Reagovat
valloire

bože tak tys nepoučitelnej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi z najlepsich.

Reagovat
Seydou Doumbia

Asenjo dvě chycené pencle

Reagovat
Afrokrecek

S9tka

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
Kokesh

Nema nekdo tip jak se dostat k listkum na PSG - RM za nejalou slusnou cenu? Clenstvi, cokoliv...jako 300 ecek a vice je celkem dost, nix levnejsiho nikde nevidim...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Oyarzabal odohral v La Lige a Europskej lige spolu 2073 minut a dal v nich 8 golov a 6 asistencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Santi Mina parada. Minule ta moja kritika zabrala :D

druhy polcas som uz nemohol pozerat

Reagovat
QooBo

Buď rád bol som priamo na štadióne a druhý polčas sme robili veľa individuálnych chýb

Reagovat
smazaný uživatel

No, čo ti poviem, závidím. Na Mestalle to musí byť paráda.

Reagovat
QooBo

Samozrejme, a hlavne to mám z bytu minútu na štadión

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny zapas. Nelutujem, ze som zostal hore.

Reagovat
Phillipinho

Dneska super vykon. Konecne zahral dobre Koke

Reagovat
Switchback

Tonda prostě musí přijít

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar

Reagovat
Switchback

no podle reakce to vypadá asi na delší stopku

Reagovat
Visca el barca

Ten dohrál....Každopádně karma je zdarma. Dembouz to zná taky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale no tak...

Reagovat
Visca el barca

Já mu zranění samozřejmě nepřeji. A pokud bude zdráv jedině dobře, protože chci Real co nejdřív venku. Ale v tu chvíli mě to prostě napadlo.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ nastartoval svoji kouzelnickou hůlku.

Ještě má 2 týdny na to, aby ještě nějak zařídil Mbappého.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar to bude muset odkoučovat za lajnou jako Cristiano finále Eura a případný postup si přivlastnit, aby zůstal ve hře o GB.

Reagovat
valloire

ale

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
-Carles-

Reagovat
technecium

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
valloire

Že by mu tu hůlku model 2015 přenechal Lucho Jiří?

Reagovat
pingla

https://streamable.com/zixob

za tohle by měli stát proti Atletům

Reagovat
ADM

To by ma vážne zaujímalo, ako chceš Albovi dokázať úmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto chce psa biť, palicu si nájde. Carvajal by vedel rozprávať. A keď oko niečo vidieť nechce, tak to nevidí

Reagovat
ADM

Namiesto múdrostí mi daj radšej príklad, ako mu to dokážu, keď to dostal za faul a je to obranca.. Suarez je už iný exemplár, tam chytá loptu rukami ako cirkusant

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Hristo Stoichkov

Alba těžko, ale Luisito by si trest rozhodně zasloužil. Ten u toho vypadá, jak kdyby se chtěl nechat vyžlutit Diego Costa.

Reagovat
blaugrana

Veď Luis si ju len slušne pýtal.

Reagovat
valloire

evidentní

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou pitomci

Jako Luisito hrozně nenápadně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobytek ten Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty obranci Sevilly si dnes neco snupli nebo meli nalozeno na zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejhle výsledek u Atletů asi nebyl dlouho, co?

Reagovat
Jordi Alba

Tuhle sezónu od nich dostalo Levante taky 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale hokej oni nehrají

Reagovat
Jordi Alba

V tý Seville se toho fakt nebojí, to i La Coruňa bude za chvilku dostávat míň branek.

Reagovat
blaugrana

Griezz už sa rozohrava, aby skompletoval svoj brzky presun este pred MS.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

driv se delali videa k jednotlivym hvezdam za jejich karieru mozna klub, pak sezonu a messi uz ma vlastni mesicnik

Reagovat
blaugrana

Proste je to genius.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

i Ronaldo má tenhleten vlastní měsíčník....a když ho udělam Petrželovi, tak ho bude mít taky

Reagovat
smazaný uživatel

ronalduv mesicnik je takovy srandokaps

Reagovat
smazaný uživatel

Začal pálit a má vic gólů jak Messi.

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Tolik zakopnutých míčů.. raději ne, ještě to po něm bude chtít plzeň zaplatit...

Reagovat
blaugrana

To urcite mohol. Lenze tristvrte videa by len rozhadzoval rukami a maval ofsajdy.

Reagovat
ADM
Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Rozdíl mezi tímhle videem a Messiho videm je, že tady musí dávat do položky skills věci z tréninku

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si nahoře u Messiho videa, že by ho nějaký Madridista musel za každou cenu hloupě komentovat?

Reagovat
technecium

To moje byl vtipný a trefný postřeh

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Jedi knight26.02.2018 12:00#

Čistá provokácia

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš být valoárův pravnuk ...

Reagovat
valloire

a ty zas kyslíkovo....

Reagovat
valloire

hele, a čí je teda pravnuk blaugrana?

Reagovat
ADM

I love real madrid

Reagovat
valloire

hmmmm, to sedí

Reagovat
technecium

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Neví někdo, proč Arana zatím v Seville vůbec nehraje?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Montella tvrdil, že má obrovskou perspektivu, ale přišel po měsíci odpočinku a musí se aklimatizovat na novou ligu, spolehráče i trenéra.

Reagovat
vilp

Dík.

Reagovat
janinho

https://www.sport7.sk/129951/video-a-cenu-pre-simulanta-roka-dostava-chvilka-napatia-diego-costa

toto snad brazilsko-spanielsky dusanko goga nemoze mysliet vazne

rozhodcovi velikansky klobuk dole jak prekukol toho sasa costu! a nech by dostal aspon 3 zapasy STOP... jedine tak by zatocili s tym komedianstvom v podani takych jak costa, ramos, alba, atd atd atd

Reagovat
smazaný uživatel

...,ronaldo, kroos, modric, suarez

Reagovat
Billy McClane

...,messi, busquets, iniesta, marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Bile, prosím o odkaz na simulaci Messiho, která tě tak rozdurdila

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
smazaný uživatel

Jo to už jsem víc jak viděl půlka ani simulace nejsou. Hlavně mě dostalo to že tam dá jako simulaci to jak špatně došlápl když kolem něj nikdo nebyl...

Reagovat
Switchback

Carrasco and Gaitan join Dalian Yifang

Reagovat
andycek1

Kokos 30 mil Carrasco do Dalian Yifang. Mohli sme ho skusit...

Gaitan je slaby a hlavne stary

Reagovat
smazaný uživatel

[md]

PSG sa chystá ponúknuť za Coutinha 300M + Mpabbeho aby presvedčili Neymara ostať v PSG.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

bereme

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Footballer

Za toho by stačilo 30 + Mbappe

Reagovat
ADM

Mne by stačil aj ten Mbappe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase nepřehánějme - Mbappé + Verratti je za Paulinha fér nabídka. Pokud by se cukali, můžeme přihodit půlku Aleixe ...

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo počkej, teď mi to došlo - jako 300 mega a k tomu Mbappé?

Jako být novinářem musí být fakt snová práce. Ať mu vypadne z klávesnice jakákoliv píčovina, tak mu ji otisknou a on schrábne prachy doslova za nic.

Reagovat
technecium

U PSG to je o to lehčí, že tam může být cokoliv skutečností

Reagovat
blaugrana

Ludia bazia po senzaciach, takze to maju lahke.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito vymrdalo Huescu 3:0

De Tomás ďalší gól

bohužiaľ aj pod nami je to nabité...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Betis

Reagovat
blaugrana

Toby Alderweireld byl během uplynulých dnů spojený s odchodem z Tottenhamu, zamířit by pak mohl na Pyrenejský poloostrov. Zájem o belgického reprezentanta má mít Barcelona. Barto chodi na ef

Reagovat
blaugrana

A vraj sa monitoruje aj Milinkovic-Savic.

Reagovat
Ed_Hazard

Obaja boli uz pred par tyzdnami spajany s realom

Reagovat
smazaný uživatel

Milinkovič je příslib, ale Savič na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Milinkovic-Savic = hráč Lazia.

Reagovat
Xavi

Reagovat
ADM

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

No jak povieš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď máme 4 jasné stopery. Kdyby Toby přišel, tak bychom asi odepsali Vermu, ne?

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Thomasa zboznujem. Sympatak, top stoper, nikdy nesklame, lider, ale predsa len to zdravie. A ak na Toby vykupku 25 mega libier, tak by to bol hriech nejst po nom.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho pošlete doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak - Bart je Hristo. Ale pšššt.

Reagovat
Visca el barca

coo??

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

A ja že prečo to diplomatické vystupovanie. Každopádne som prekvapený, že vie tak dobre po česky.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=PEYDMYzr9-I

tak som sa stretol s Bartom aka Hristom a zhodli sme sa, že v lete pustiíme Andreho, Denisa, Paca a Thomasa a príde Toby, Arthur a Anton.

Reagovat
valloire

ještě bych koupil De Bruyneho a Hazarda, ať to máte komplet

Reagovat
blaugrana

Na to sa musime opytat Messiho.

Reagovat
valloire

to je fakt

Reagovat
blaugrana

Messi kývol, takže v budúcej sezóne takto

--------------------------------Stegen-------------

-------------Pique---------------------------Umtiti----------

Dembele------KdB------Eriksen-------Coutinho-----------Griezmann----

-----------------------------Messi-----------------------------------

----------------Suarez-----------------------------Hazard-----------

Reagovat
valloire

pyčo, Florentino se má ještě co učit....Co když nic zase nevyhrajete LM s tímhle a Messi bude plakat, svede se to na ty kopyta, co s ním hrajou?

Reagovat
blaugrana

NA takom scenari sme sa dohodli. Prípadne to pôjde este na obranu. Vsak su tam kurva dvasja a nevedia to ubranit? + maju este brankara.,..hovada

Reagovat
valloire

správně. Kdo brání, nevěří golmanovi. Stegen pyčo !!!

Reagovat
blaugrana

Markove vykone sa môzu prenho stat kontraproduktivne, kedze teraz bude v neho velka viera pri dvoch stoperoch a môze sa dostat pod obrovsky tlak. Ale kto chce kam, pomôzme mu tam. Nema byt taky suverénny.

Reagovat
Reggie

Myslis jako te dela kral simulantu?

Reagovat
valloire

ne, jak to děláte vy

Reagovat
blaugrana

500. pre prichod Tona.

Reagovat
blaugrana

tie espanyolske hovado konecne boli uzitocne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele