LaLiga - souhrn 22. kola

02.02.2018, 22:51, aktualizováno 05.02.2018, 22:52
Komentáře a souhrny
Las Palmas zdolalo poslední Málagu a přiblížilo se bezpečné zóně. Real Madrid má za sebou další selhání, hrdinou remízujícího Levante se stal nově příchozí Pazzini. Body v barcelonském derby ztratil i lídr tabulky, naopak Atlético jediným gólem udolalo konkurenční Valencii. Girona si doma připsala další body. Eibar na domácí půdě rozstřílel Sevillu. Real Sociedad ukončil sérii nezdarů a po čtyřech prohrách se dočkal výhry...

UD Las Palmas - Málaga CF 1:0

05.02.2018 21:00

Góly: 90. Alen Halilović

Nečekaným hrdinou pondělního utkání LaLigy se stal mladičký chorvatský záložník, který rozhodl o osudu tohoto zápasu. Jediná branka v poslední minutě, která rozhodla o všem. Domácí začali o něco více aktivněji, ale během prvních deseti minut si museli fanoušci přímo na stadionu počkat na výraznější šanci. V dalšími průběhu utkání se jednalo spíše o boj ve středu hřiště, ale znovu bez větší příležitosti.

Ani jeden tým v tomto důležitém klání nechtěl udělat zkrátka chybu. Ve 34. minutě hosté zahrávali přímý volný kop, ale s ním si prosadil gólman Las Palmas. O čtyři minuty později se mohla zahrávat penalta. Jonathan Calleri byl zřejmě v šestnáctce faulován, ale rozhodčí nechal hře volný průběh. Tentokráte v 42. minutě v šanci hráči Kanárských ostrovů.

Prezentovali se ranou z pokutového území, ale ta nemířila mezi tři tyče. Domácí zvyšovali na obrátkách, ale zatím bez efektu. Do šaten tedy šly oba týmy za nerozhodného stavu. Málaga se však v úvodu druhého poločasu mohli ujmout vedení. Samuel unikl po levé straně, ale atakovaný soupeřem se už v bezprostřední blízkosti nedokázal střelecky prosadit.

V 55. minutě z hranice penaltového puntíku pálil z první Keko, ale brankáře nepropálil. Následně na to přišla dalekonosná střela Las Palmas, ale tu vytáhl brankář Málagy nad. Domácí opět v závěrečných minutách převzali iniciativu a byli na oko o něco lepším týmem.

Běžela poslední minuta řádné hrací doby, kdy udeřil Alen Halilović. K tomu se dostal odražený míč, který si na prsa šikovně zpracoval a ihned levačkou vystřelil. Jeho pokus skončil až za zády Roberta. Hosté se už na odpověď nezmohli a zpět do svého domova odjeli bez jediného bodu, který přikoval na poslední příčku LaLigy.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 1:0

04.02.2018 20:45

Góly: 59. Ángel Correa

Zápas druhého s třetím nenabídl nijak extra zajímavou podívanou. Zklamání přišlo především ze strany Valencie. Po úvodních deseti minutách měli opticky navrch domácí, ale bez šance. V dalším průběhu se jednalo spíše o boj ve středu pole, který byl založený na tom, aby ani jeden celek ve veledůležitém utkání neudělal chybu.

Běžela 24. minutě, kdy se do první větší šance dostalo Atlético. Saúl Ñíguez natáhl z dobrých třiceti metrů, ale Neto proti přízemní střele zakročil. Musel se však hodně natáhnout. Byl to jen začátek toho, že obrana Netopýrů přestala pomalu stíhat. V 36. minutě se opět musel vytáhnout Neto proti velké šanci domácích.

Centrovaný míč si totiž našel José Giménez, který se pokusil zakončit hlavičkou, ale gólman Valencie byl proti. Pravdou je, že madridští měli o něco více ze hry, ale branku se jim nepodařilo vstřelit. V 59. minutě se však mohli domácí radovat. Ángel Correa si vzal míč před pokutovým územím, nečekaně vypálil a dokázal překonat Neta.

To bylo něco na celkem nudnou Valencii, která se jako by nemohla stále dostat na provozní teplotu. Atlético mělo i po vstřelené brance navrch a svého soupeře k ničemu nepouštělo. V závěru utkání se opravdu nic dalšího zajímavého nestalo, tudíž svěřenci Diega Simeoneho si na konto připisují zasloužené tři body. Pravdou je, že hosté v útoku prakticky nic nepřevedli. Po této výhře tedy utekli v tabulce Valencii na devět bodů a přiblížili se stejný rozdíl vedoucí Barceloně.

Více informací k zápasu

Girona FC - Athletic Bilbao 2:0

04.02.2018 18:30

Góly: 7. Cristhian Stuani (pen.), 65. Cristhian Stuani

Girona, která si užívá premiérovou sezónu v nejvyšší španělské lize, stále zůstává v boji o příčky, které by jí zaručily účast v evropských pohárech. Po nedělní výhře na Estadio Municipal de Montilivi jim k tomu aktuálně chybí pouhé dva body. Hned v 6. minutě byl domácí Pablo Maffeo faulován v šestnáctce a kopat se musela penalta. Té se ujal Cristhian Stuani, který se štěstím proměnil.

Hostující gólman vystihl stranu, kam mířil míč, ale na tento pokus byl krátký. Hra se následně začala přelévat ze strany na stranu. Další vyloženou šanci vymysleli až v 38. minutě opět domácí. Z voleje pálil Maffeo, ale jeho krásný pokus skončil pouze a jen na břevně. I když hosté toužili po vyrovnání, ale si žádnou větší šanci vytvořit nedokázali a ba naopak mohli jít domácí do dvoubrankového vedení.

Druhý poločas začal o něco více opatrně. Bilbao se lepšilo od minuty k minutě, ale stále to bylo málo na pevnou defenzívu Girony. Ta se dostala do další šance v 59. minutě, kdy se Stuani ocitl sám před brankou, ale hlavičkou trefil břevno. To se rozeznělo už podruhé v tomto zápase. Za pět minut se tomu stejném muži povedlo vsítit branku.

Dostal hezkou příhru na zadní tyč a míč s přehledem poslal do sítě hostujícího mančaftu. Athletic začalo o něco více riskovat, ale stále jim to bylo málo platné. Katalánský klub se totiž skvěle bránil a nic svému soupeři nedovoloval. Zápas tedy zaslouženě dovedli až do konce vítězně a na konto si připsali další tři důležité body.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 1:1

04.02.2018 16:15

Góly: 66. Gerard Moreno - 82. Gerard Piqué

Ve velmi složitých podmínkách FC Barcelona alespoň vydřela bod nad Espanyolem. Od úvodního hvizdu taktovku nad zápasem převzali hosté, kteří se drželi po celou dobu na polovině svého soka. Navzdory významné výhodě v držení míče fanoušci na Cornellà-El Prat nemohli být svědky žádné jasné situace.

V katalánské metropoli opravdu hustě zkrápěl trávník déšť a hrálo se na podmáčeném hřišti, což komplikovalo svěřencům Ernesta Valverdeho kombinaci. Do první šance se dostal v 22. minutě Philippe Coutinho. Pálil z hranice vápna, ale míčem nastřelil pouze břevno. Za pět minut později přišel s odpovědí Espanyol.

Léo Baptistão vystřelil rovněž z hranice pokutového území, ale s jeho tvrdou střelou si Marc-André ter Stegen s menšími kompilacemi poradil. O pár minutek později zahrozil ze standardky Luis Suárez, ale jeho střela z 30 metrů minula branku. Do kabin tedy oba týmy mohly jít za bezbrankového skóre, i když šance byly na obou stránkách. Po změně stran se domácí ujali překvapivě vedení.

Na vlastní polovině totiž udělal chybu Paco Alcácer a aktivní Baptistão toho využil, jenže míč si zpracoval o moment dříve v zámezí, tudíž gól platit nemohl. V 59. minutě konečně přišel na hřiště Leo Messi, který měl okamžitě po svém příchodu nelehký úkol, protože měl brzy před sebou osud zápasu, který musel zvrátit.

Sergio García unikl na pravém křídle, nacentroval do vápna, kde se ocitl Gerard Moreno a poslal míč hlavičkou za záda ter Stegena. Hosté měli na vyrovnání a případné otočení pouze něco přes dvacet minut. Až v 82. minutě se to podařilo Gerardovi Piquému. Ze strany zahrával standardku Messi, kterou využil hlavičkou právě barcelonský stoper.

Závěr zápasu byl hodně vyostřený a nebylo nouze o emoce, včetně těch negativních, spojených s konfliktem mezi Morenem a Piquém. Výsledek tedy už změněn nebyl. Zápas byl hodně ovlivněný hustým lijákem a míč byl doslova nasáklý jakou houba. Hráči z hlavního města Katalánska si tedy rozdělili spravedlivě po jednom bodu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CD Leganés 0:0

04.02.2018 12:00

Góly: -

Oba týmy se pohybují ve středu tabulky se stejným počtem bodů a hned v úvodu zápasu bylo jasné, že ani jeden si nechce dovolit zbytečnou ztrátu. Leganés však vstoupilo do utkání o něco aktivněji, i když oproti zápasu Copa del Rey, které odehráli v týdnu, udělalo v sestavě hned devět zpět.

Fanouškům na stadionu muselo být ihned jasné, že budou svědky doslova vyčkávací šachové bitvy. Disciplína, to je to správné slovo, které může specifikovat toto polední klání. Do první nadějnější šance se až v 41. minutě dostal Jorge Molina.

Ten si zpracoval přihrávku v pokutovém území a rychle z otočky pálil na branku. Jeho pokus nicméně skončil mimo. Během prvního poločasu jsme kormě této příležitosti nic zajímavějšího neviděli, proto šly oba celky do šaten za bezbrankového skóre.

Domácí se však v 48. minutě mohli ujmout vedení. Přímý volný kop zahrával Vitorino Antunes, který trefil jen levou tyč. Následovala dvouminutovka velkých šancí Getafe, ale ani tyto dva pokusy neskočily v síti.

Bohužel tato dvojce slepených příležitostí byla poslední, co fanoušci mohli na stadionu vidět. Mluvíme pochopitelně o nebezpečných šancí. Po disciplinovaném duelu si tedy oba soupeři zaslouženě rozdělili po jednom bodu za remízu bez branek.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 2:2

03.02.2018 20:45

Góly: 42. Emmanuel Boateng, 89. Giampaolo Pazzini - 11. Sergio Ramos, 81. Isco

Zatímco v minulém kole Real Madrid zvládl vyhrát na půdě Valencie, další návštěva téhož města o týden později dopadla neslavně. Hosté totiž v zápase proti sestupem ohroženému Levante uhráli pouze bod za dramatickou remízu 2:2 a a tlak na osobu manažera Zinedina Zidana se opět zvyšuje.

Uzdravivší kapitán Realu Sergio Ramos sice poslal svůj tým do vedení, ovšem ještě do přestávky stihl srovnat Emmanuel Boateng. Dlouhé čekání favorita na druhý gól pak ukončil až devět minut před koncem střídající Isco, jenže ani napodruhé madridští nedokázali nabyté vedení uhlídat a v 89. minutě inkasovali z kopačky zkušeného útočníka Giampaola Pazziniho. Obhájce titulu se tak nadále krčí až na čtvrtém místě s dvoubodovým náskokem před šestým Villarrealem, Levante se naopak posunulo od sestupového pásma na vzdálenost tří bodů.

Real přitom do zápasu nevstoupil vůbec špatně a netrvalo dlouho, než došlo na průlom skóre. Kroosův rohový kop si našel Sergio Ramos a návrat na hřiště po vleklém zranění oslavil gólovou hlavičkou. Chvíli nato mohl vedení hostí zdvojnásobit Cristiano Ronaldo, jehož střelecká bilance čtyř branek v posledních dvou kolech dávala naději na znovunalezení ztracené formy, ovšem z dobré práce přihrávajícího Benzemy vytěžil jen nepřesnou ránu do hlediště.

Přestože i nadále přibývaly střelecké pokusy pouze před brankářem Oierem, snaha Casemira, Kroose i Ronalda přišla vniveč, a místo toho bylo zničehonic tři minuty před přestávkou vyrovnáno. Na obrannou linii Realu vyzrál José Morales, jehož samostatný únik sice Keylor Navas bravurně zastavil, ovšem odražený míč připadl Emmanueli Boatengovi, jenž chladnokrevně zasunul míč do sítě.

Hosté po změně stran znovu naplno přebrali herní iniciativu a hned v 55. minutě měli blízko k opětovnému vedení, když Luka Modrić našel v šestnáctce Cristiana Ronalda. Rána portugalské superstar sice tentokráte měla gólové parametry, ovšem obětavý blok Cheicka Doukourého znamenal udržení nerozhodného stavu.

S přibývajícími minutami byl domácí gólman Oier v čím dál větší permanenci a musel předvést několik výtečných zákroků, aby neinkasoval po střelách Isca, a především hlavičkujícího Ramose z dalšího rohového kopu. Devět minut před koncem se Real za svou aktivitu přece jen dočkal kýženého gólu, když se po další dobré práci pracovitého Benzemy prosadil Isco, a zdálo se, že Bílý balet míří za třetím ligovým vítězstvím v řadě.

Závěrečné minuty utkání však Zidanova družina nezvládla. Střídající Martí Roger ještě v zakončení hlavou selhal, avšak minutu před koncem základní hrací doby pronikl do šestnáctky zkušený Pazzini a křižným zakončením na zadní tyč propálil Navase, byť si kostarický gólman na míč sáhl.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Celta Vigo 2:1

03.02.2018 18:30

Góly: 4. Alfonso Pedraza, 18. Munir El Haddadi - 90. Iago Aspas

Důležitý krok vstříc prvoligové záchraně učinilo v sobotní odpoledne Deportivo Alavés, které výtečným vstupem do utkání zaskočilo Celtu Vigo a bere cenné tři body za vítězství 2:1. Přestože se hosté těšili výrazné optické převaze, úspěch slavila soupeřova přímočarost a obětavost, na níž po celých devadesát minut hráči Celty nedokázali najít odpověď.

Leckteří fanoušci si ještě na stadionu Mendizorroza hledali svá místa, když Alfonso Pedraza slavil první gól zápasu. Hostující defenziva ve čtvrté minutě zcela vypadla z role a jen přihlížela, jak Munir El Haddadi nebezpečně pálí po vyhraném hlavičkovém souboji Sobrina. Přestože brankář Blanco vytáhl kvalitní zákrok, odražený míč ukořistil jako první Alfonso Pedraza a zblízka již gólmana Celty přece jen propálil.

V mezihře poté zcela dominovala Celta, která se v první půli blížila až osmdesáti procentům držení míče, jenže nic kloudného proti konsolidovanému bloku soupeře hráči galicijského celku nevymysleli, a místo toho naopak znovu zničehonic inkasovali. Tentokráte bleskový útok Alavésu skončil na pravé straně u Ibaie Gomeze, jehož ukázkový přízemní centr prosvištěl pokutovým územím až na zadní tyč, kde jej bez přípravy usměrnil do sítě Munir. Po osmnácti minutách tak platil stav 2:0 pro Alavés.

Po změně stran již hosté začali územní převahy využívat lépe, obzvláště s příchodem střídajícího Sista, ovšem žádná z nadějných ztečí branky Fernanda Pacheca úspěch neslavila. Až v samém závěru se k životu probudil nejlepší střelec Celty Iago Aspas, jehož první ránu šest minut před koncem Pacheco neméně špičkovým zákrokem zneškodnil, ale na tu druhou z první minuty nastavení již neměl nárok. Aspas tak sice fantastickým průnikem i zakončením dal svému týmu naději na vyrovnání, ale bylo již příliš pozdě. Alavés si výhru 2:1 uhlídal a poskočil na šestnáctkou příčku s pětibodovým odstupem od osmnácté La Coruni. Celta se naopak o jeden stupínek propadla a patří jí osmá pozice, z níž na pohárovou Evropu v podobě šestého místa ztrácí nadále dva body.

Více informací k zápasu

Real Betis - Villarreal CF 2:1

03.02.2018 16:15

Góly: 45+2. Loren Morón, 65. Loren Morón - 80. Carlos Bacca (pen.)

Loren Morón. Tohle jméno je synonymem dnešního duelu v Seville, minimálně v tom, které se odehrálo na stadionu Benito Villamarín. Domácí Real Betis totiž právě díky tomuto mladíkovi vyhrál dnešní duel proti favoritovi. Morón se trefil dvakrát a domácím na cestě k výhře hodně pomohlo také vyloučení hostujícího obránce Bonery.

Villarreal byl jasným favoritem a hodlal proti bojujícímu Betisu dosáhnout na tři body. Ty by mu totiž hodně pomohly v pronásledování Realu Madrid, který se usídlil na čtvrté příčce. Hosté postavili poměrně silnou sestavu, do níž se vešli hráči jako Asenjo, Bonera, Ruiz, Castillejo, Trigueros, Fornals nebo Bacca. Překvapením v domácích dresech byl právě Morón, který se postavil do útoku vedle Rubéna Castra.

Právě Castro se v prvních minutách hodně aktivně nabízel, ale jeho náběhy a následně ani střely nakonec brankáře Asenja nijak zvlášť nevystrašily. Villarrealu jeho kombinace nevycházela a ani obvykle zdařilé protiútoky mu nešly. Samuel Castillejo se sice pokoušel díky své rychlosti a míčové technice o něco nového a zajímavého, jenže obránci domácích si jej velmi dobře hlídali.

Po třiceti minutách si hosté všechno zkomplikovali. Italský obránce Daniele Bonera má sice zkušeností na rozdávání, ale moc rozvahy dnes neprokázal. Rubén Castro si jej totiž parádně obhodil a Bonera, aby soupeř nepostupoval na bránu, jej kopl do břicha! Castro se ihned skácel k zemi a sudí Javier Alberola poslal Boneru hned do sprch! Žlutá ponorka měla před sebou vysilujících 60 minut a díru do boku jí vysekal vlastní hráč.

Trest přišel o chvíli později. Už se hrál nastavený čas, když se domácí ujali zaslouženého vedení. A byla to akce věru nenápadná, protože ze střední vzdálenosti se do balonu opřel mladík Loren Morón a jeho premiéra v dresu Realu Betis začala opravdu úchvatně - 1:0!

A nebylo to všechno, protože domácí byli jasně lepší také po změně stran. Opět to byl mladý útočník Morón, který dělal hostující obraně velké problémy. Morón s balonem u nohy vlétl do levé části pokutového území, a kdyby mu vyběhnuvší Asenjo nepadl pod nohy, zřejmě by měli domácí další velkou šanci na gól. Následně pak Guardado málem trefil z volného přímého kopu brankovou konstrukci.

V 58. minutě se málem Villarreal dočkal srovnání, o které se mohl zasloužit Carlos Bacca. Ránu zkušeného útočníka však odrazila tyč za zády brankáře Adána! Když odbila hodina hry, Camarasa svou ranou jen těsně minul bránu! O chvíli později se domácím povedla rychlá šance mnohem líp. Ruizův prudký centr zprava tečoval do sítě Loren Morón, který využil rychlého míče a Asenjo byl bez šance.

Do hry se v barvách Villarrealu dostal Denis Čeryšev, který hned začal čarovat. Připravil totiž penaltu, když ho ve vápně podrazil zkušený obránce Barragán. Sudí neměl na výběr a správně odpískal pokutový kop. K němu se postavil Carlos Bacca a deset minut před koncem vykřesal hostům naději. Víc už ale Villarreal nestihl a kapituloval.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Sevilla FC 5:1

03.02.2018 13:00

Góly: 1. Kike, 17. Fabián Orellana, 32. Iván Ramis, 61. Fabián Orellana, 83. Anaitz Arbilla - 21. Pablo Sarabia (pen.)

Ani přestupová revoluce Seville okamžitý úspěch nepřinesla. Tým Vincenza Montelly v poledním utkání s Eibarem zaostával za soupeřem doslova od první minuty, neboť právě tehdy inkasoval úvodní gól, a nakonec si ze severu Španělska odváží potupný pětigólový debakl. To José Luis Mendilibar si může mnout ruce, díky této výhře se Eibar přiblížil v tabulce právě svému sobotnímu soupeři na rozdíl jediného bodu a drží se pevně v boji o evropské poháry.

Hosté nastoupili hned s třemi debutanty v základní sestavě, která čítala nové posily Layúna, Sandra, Mesu a také uzdravivšího Nica Pareju, pro nejž šlo o návrat na hřiště po více než čtyřech měsících. Než se všichni zmínění hráči na stadionu Ipurua rozkoukali, už jim teklo do bot. Po pouhých osmatřiceti vteřinách od zahajovacího výkopu totiž Kike využil dálnice, kterou mu nabídlo právě duo Pareja-Layún, a zachránit hosty již nezvládl ani brankář Rico.

Domácí byli v tu chvíli na konic a zaraženou obranu soupeře chvíli nato srazili dalším gólem. Perfektní týmová kombinace Charlese, Inuiho a Josého Ángela doputovala až na zadní tyč k Fabianu Orellanovi, pro nějž už nebyl problém zabořit míč do sítě.

Sevilla přesto ještě dostala jednu šanci vrátit se zpět do zdánlivě ztraceného zápasu. Jen pár minut po Orellanově trefě totiž rozhodčí Trujillo Suárez udělil hostům výhodu pokutového kopu poté, co Sandro zblízka trefil do ruky bránícího Daniho Garcíu, a Pablo Sarabia nabídnutou příležitost chladnokrevně proměnil. To ovšem bylo ze strany hostí vše, a ještě do přestávky se jejich manko znovu zdvojnásobilo, neboť se po půlhodině hry prosadil hlavou z rohového kopu obránce Ramis.

Ani po změně stran ze strany sevillských žádné zlepšení v honbě za vyrovnáním nepřišlo, ba naopak. Tragický výkon Montellovy defenzivy podtrhlo po hodině hry duo Lenglet-Pareja, jejichž mizerné rozehrávky využil Orellana k samostatnému úniku a druhému gólovému zásahu odpoledne. Zbytek utkání již domácí v poklidu dohrávali a sedm minut před koncem dodali už tak výtečnému výsledku pomyslnou třešničku, když se povedenou ranou z přímého kopu prosadil Arbilla.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo La Coruña 5:0

02.02.2018 21:00

Góly: 32. Willian José, 62. Asier Illarramendi, 75. Sergio Canales, 82. Aritz Elustondo, 89. Asier Illarramendi

Real Sociedad dosáhl pohodlného vítězství proti špatně hrajícímu Deportivu de La Coruña. Svěřenci Eusebia Sacristana vstoupili na hřiště s jasnou vizí vyhrát tento zápas, což se jim rovněž povedlo. Výhru potřebovali jako sůl, i když jejich soupeř ještě o něco více. Na hřišti to nicméně tak nevypadlo. Během první půlhodinky jsme mohli sledovat hodně dramatickou podívanou, ale víceméně bez žádné gólovky.

To až ve 32. minutě se ujali domácí vedení. Juanmi si naběhl na hezkou přihrávku za obranu a poté z pravé strany poslal míč na úplně osamoceného Williana Josého. Ten už měl jednoduchý úkol dopravit míč do branky, která byla z velké části prázdná. Hráči Realu Sociedad ještě přiložili pod kotel, což potvrdil Mikel Oyarzabal. Zleva prošel okolo obránce a pohotově pálil.

Jeho střela skončila pouze na boční síti a jelikož navíc byla tečovaná, tak se kopal rohový kop. O tři minuty později, tedy ve 43. minutě, si na centr po rohovém kopu naběhl Juanmi, který se o střelu pokusil z voleje, ale branku jen těsně minul. Ani v druhém poločasu domácí nešetřili svého soupeře. Ve 47. minutě pálil z pravé strany z velké blízkosti Oyarzabal. Jeho tvrdou ránu vyrazil nad Rubén Martínez.

Za necelých deset minut přišla další šance domácích. Tentokrát Alberto de la Bella krásně individuálně prošel na levé straně okolo několika bránicích hráčů a předložil míč před branku Xabimu Prietovi. Ten atakovaný a v bezprostřední blízkosti netrefil. Po zásluze šel Real Sociedad v 62. minutě do dvoubrankového vedení. Přímý volný kop si nachystal Asier Illarramendi, obstřelil zeď o dvou mužích a marně se natahujícímu gólmanovi nedal šanci.

Běžela 75. minuta zápasu a Sergio Canales poslal svůj tým už do vedení o tři branky. Rychlá individuální akce s kličkou před brankářem skončila úspěšně. La Coruña se stále nezmohla ani na žádnou odpověď. Centr po dalším rohovém kopu si v závěru zpracoval Aritz Elustondo z těsné blízkosti propálil míč do branky. Hosté už doslova vzdali svůj páteční boj na venkovním hřišti čehož využil ještě domácí mančaft.

V 89. minutě po hrůzostrašné rozehrávce hostů se ocitl sám před brankářem Imanol Agirretxe. Jeho pokus byl ještě zneškodněn, ale následnou dorážku už Illarramendi bezpečně proměnil. Domácí se možná trošku překvapivě snadno mohli po skončení utkání radovat ze vstřelených pěti branek a ze zasloužených tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22184060:1158
2.Atlético Madrid22147133:949
3.Valencia CF22124642:2640
4.Real Madrid21116445:2139
5.Villarreal CF22114733:2637
6.Sevilla FC22103928:3433
7.SD Eibar2295831:3432
8.Celta Vigo2294939:3231
9.Girona FC2287731:2931
10.Real Betis22931037:4530
11.Getafe CF2278726:2129
12.CD Leganés2185820:2129
13.Athletic Bilbao2269724:2527
14.Real Sociedad22751041:4026
15.Espanyol Barcelona2267919:2925
16.Deportivo Alavés22711419:3222
17.Levante UD22311820:3220
18.Deportivo La Coruña22451324:5117
19.UD Las Palmas22521517:5017
20.Málaga CF22341514:3513

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (386)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
santini

hmm..ten depor vyzerá už fakt zle nedobre...

Reagovat
Spasitel

Patria do PD tento rok to zatiaľ vyzerá na zostup sympatických tímov

Reagovat
smazaný uživatel

Zo zostupom Malagy som uz rakmer zmiereny. Ale Depor by nemusel ist. O to viac cloveka nasere co robia v strede tabulky "dedinske" kluby typu Eibar, Leganes, Getafe, ale s tym sa nic neda robit, taky je sport.

Reagovat
Jordi Alba

Eibar hraje skvěle, Leganés má fungující systém, Getafe taky dokáže urvat body. La Coruňa má možná tak sbírku debaklů.

Reagovat
Ranoth

lebo tie dedinske kluby si to asi zasluzia... deportivo hraje pindu tak si asi logicky ten zostup zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Montella už úřaduje...že sem nevsadil barák na Eibar, to bylo uplně jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Montella, to je dalsi vyhlasny taliansky specialista va La lige ako bol Prandelli. Nechapem naco spanielske kluby skusaju tieto potemkiady.

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ slušné klauniády. Zdalo sa že Sevilla bude súperiť s Realom o LM a realitou je súperenie s Eibarom o EL Ale som rád že sa v lige konečne utvára silný stred, ktorý môže zatopiť ktorémukoľvek favoritovi.

Reagovat
smazaný uživatel

EL by som najviac doprial Celte

Reagovat
ratusek

To.snad není pravda co se to s tím týmem stalo? Každej rok to vypadá na souboj o 2. nebo 3. místo a vžd to poserou. Letos to vypadalo ještě líp a je to ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zmeny trenerov vobec nepomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla

Reagovat
puji

Real

Reagovat
Raul=Real

Takto Sevilla urobi len hanbu v tej LM

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela atmosfera a pekne vitazstvo Betisu. Ten koniec, ale vela nepresnosti. A Barragan je neskutocna slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Benito Villamarin bolo dnes viac ako 10 nasobne viac divakov ako v hentom Eibare. Na zamyslenie.

Reagovat
X-bano-X

Ach jo. Kto chce psa biť, palicu si nájde

Reagovat
Jordi Alba

Zjisti si, kolik tam žije lidí a kapacitu stadionu. Strašný hovna z tebe padaj.

Reagovat
smazaný uživatel

ukludni sa a nebud agresivny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme obdiva konkurenti Valencie kapitulovali. To je na tom najlepšie.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Baskický kluby zatím dobrej válec

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne Alavés potešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Eibar...Neskutočné ..V podstate klub ktorý by v sezóne 14/15 mal podľa tabuľky zostúpiť, nebyť Elche...Vidno, že tam vedia ako narábať s peniazmi a ako viesť klub..

Reagovat
smazaný uživatel

To stoprocentně. Skvělý vedení, který podrželo trenéra a po repre pauza se rozjel velkej válec, jako v minulý sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Baskovia

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu skoda, ze kvuli tomu dnesnimu vysledku trochu zapadne ten ultragenialni vykon Modrice.

Zbytek nema cenu komentovat..

Reagovat
remeslnik

Modrič je fakt vynikající, jeden z nej hráčů v celé PD. Nenápadný, ale strašně platný. Pro něj škoda, že se jeho okolí nedaří. Ne že by neuměli, ale nedaří se. Nadšení, s jakým bojují jejich soupeři, je neskutečné. Vždy bojují na 120%, než jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

A když vidí, že je Real momentálně porazitelny, tak se snaží ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ten vykon nebol zly, ale zase komedialny pristup obrany, ktora celu sezonu neexistuje ... a ta perlicka na koniec, ked potrebujeme dat gol a stiahneme Kroosa (a nechame tam to ciganske nemehlo) a dame tam Lucasa, tak to fakt nema chybu ...

Reagovat
Israha

S Ramosem a Marcelem v obraně kiksy přicházely vždy, tam žádná velká změna oproti předešlým ročníkům není. Zásadním problémem byl (a letos většinou je) Ronaldo. Nedává góly, neproměňuje šance, ale neustále je zbytkem spoluhráčů hledán a ti pak kolikrát obětují lepší herní řešení ve prospěch míče na něj, což letos převážně znamená konec akce. Přesně tento zápas by se dřív vyhrál třeba 2:4 nebo 2:5.

Reagovat
smazaný uživatel

v obdobi, ked vieme, ze nas caka 180minut (proti)utokov svetovej trojice Cavani-Ney-Mbappe, tak z nas si robia prdel priemerni hraci z Levante, Deportiva a dalsich smiesnych klubov ....

Reagovat
Israha

Protože Marcelo, Ramos, částečně i Casemiro a Carvajal, mají tendence tyhle zápasy se slabšíma trochu flákat. A zapínají naplno až proti silným. To takhle bylo vždy. Jako tím nechci říct, že je to správně, jen to nevidím jako hlavní důvod dnešní ztráty bodů.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Ak sa nám zajtra podarí vyhrať, tak by 4 tím tabuľky strácal na prvé miesto 21 bodov a na zostup má náskok 22 bodov. Celkom šok, na to ako sa mala liga vyrovnať.

Reagovat
ramm+

Návrat krále

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra -21 brrrrr

Reagovat
remeslnik

Zrovna jsem ti to chtěl napsat. Ale zas na druhou stranu, je to Espaňol u nich, takže bacha, aby si B nezkazila nulu. Bylo by hezké to udržet až do konce.

Reagovat
puji

El Raúl 03.02.2018 20:59:30

Prečo vlastne na Crisa na každom štadione pískajú pri dotyku s loptou... na Messiho nepískajú..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Ronalda nemají rádi a když hraje sotva na úrovni 2. ligy, tak mu to dají vyžrat. Leoše my fanoušci Barcelony milujeme.

Reagovat
puji

V Madridu má zítra být krutý mráz -21

Reagovat
maxton

vo Villareale -2 takze vsetko ok

Reagovat
Ferguson6

To tu budete písať každé kolo? Už je to otravné

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud budou teploty klesat, tak se musí informovat o počasí.

Reagovat
Ferguson6

Tak teploty skôr stúpajú.

Reagovat
ADM

v Barcelone je uz neznesitelnych +57

Reagovat
remeslnik

Právě že těchto +57 je velmi dobře snesitelných.

Reagovat
smazaný uživatel

v Madridu klesají.

Reagovat
salaminoo

Montella Zidane

Reagovat
maxton
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Skuseny kral vzdy vie, kedy ma mat na salame, aby bol aspon na chvilu pokoj od valoara.

Reagovat
ramm+

Reagovat
smazaný uživatel

Ale som tu ja

Reagovat
roberos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

Chudak Isco dalsi zapas zase na lavicke.

Neviem co je horsie ci zostane ta parodia na trenera ZZ alebo neodide komplet BBC.

Asensio tie centrovane lopty A to som si myslel ze Lucasa nic neprekona

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Isco bol doteraz takmer v každom zápase v základe

Reagovat
Mateo16

Pisem to tu kazdy zapas. Officialna zostava pre ZZ je BBC + Casemiro, Kroos, Modric. To sa nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz radsej nepis. Spytam sa odkedy sa technika vo futbale neda zlepsit?

Reagovat
puji

Jedi knight

03.02.2018 20:24

#

Ja som so zostavou spokojný. Ak nedôjde k žiadnemu zraneniu, na PSG nastúpi zrejme rovnaká zostava a preto nie je čas na žiadne experimenty. Naopak, je treba nechať po dlhom čase zohrať túto základnú 11-ku kvôli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi odpovieš, čo je na tom také smiešne, keďže táto zostava s najväčšou pravdepodobnosťou nastúpi aj v LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana si snad robi srandu? Pri druhom gole tam je jeden hrac, kde mal Carvajal oci, ze ho nepokryl? Bud ho pokryjem alebo vystavim do offsidu.

Tak ako Zidane oslovil kondicneho odbornika Pintusa a ten team kondicne slape, nech si zozenie niekoho na obranu. Najma pozicne to hraju priemerne.

Reagovat
Azazelo RD

A taky by si mohl sehnat někoho na trénování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

ta tvoje předpověď novýho Pepka trošičku kulhá, šilhá a slintá

Reagovat
valloire

Ani ne, Pepek od vás odcházel neúspěšný. To se stane. Zidane vyhrál všechno co se dalo. Teď nastává kocovina. To se taky stane. Počkáme co se s tím bude dál dělat. Tahle situace není nová, ale fandové jsou rozmlsaní. V sezoně, která skončila výhrou v LM 2000 byl Real v polovině ligy v polovině tabulky. Jak říkám, není to nic novýho, akorát si to tady ti mladí moc nepamatujou, ty slinto...

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál Copu del rey.

Reagovat
valloire

to je váš pohár, ten si nechte

Reagovat
10FKK

Neúspěšný? Zizu měl první sezónu kliku, že nepotkal v LM žádnýho mistra, druhou skvělý PO jinak hra nic moc a mraky bodů v lize se udělalo s odřenou prdelí. Nikoho nezlepšil z Castily nikoho nezapracoval... Dokud měli všichni formu, tak bylo hej, jenže teď má něco udělat a nabušenej real zoufale centruje do vápna a ZZ na to smutně kouká popř. v 70. min. pošle svoje pečlivě promyšlený náhradníky

FC Barcelona B

1× vítěz Tercera División (2007/08)

FC Barcelona

3× vítěz Primera División (2008/09, 2009/10, 2010/11)

2× vítěz Copa del Rey (2008/09, 2011/12)

3× vítěz Supercopa de España (2009, 2010, 2011)

2× vítěz Ligy mistrů (2008/09,2010/11)

2× vítěz Superpoháru UEFA (2009, 2011)

2× vítěz MS klubů (2009, 2011)

Reagovat
valloire

Jo, Pepek to měl promyšlený a ZZ měl jenom kliku. Pepek hrál nadpozemskej fotbal a ZZ příšerně, akorát sbíral body tou klikou. To mam pro tebe asi novinku, na ten fotbal Pepka se nedalo koukat. V Poslední jeho sezoně si ho povodil Mourinho a Pepek následně okamžitě zdrhnul.

Reagovat
10FKK

ty seš vážně zaslepenej... Pep dostal rozbitou kabinu, vyházel hvězdy atd. ZZ přišel k hotovýmu...

To je teda novinka a asi pro spoustu lidí Moula si povodil leda svýho šulína, Pepek odešel kvůli rosellovi.

Jmenuj mi teda hráče, který Zizu zlepšil, nebo koho vzal z béčka a udělal z něj top kopáče.

Reagovat
valloire

Jo, rozbitou kabinu.....Jenom Ronaldinha s Decem, co chodili pařit. ZZ dostal tým, kterej za půl roku rozesral Rafa. Mourinho vyštval Pepka, to ví každej. Pepek viděl, že tahá za kratší konec a tak utekl. Jo, Mou si honil šulína a udělal tu sezonu rekord ligy.... ZZ zlepšil všechny a v béčku nikdo moc není....Vy o tom můžete teď vyprávět.

Reagovat
10FKK

ještě jednu!

Reagovat
valloire

tu čekam od tebe

Reagovat
patas92

Reagovat
Kixi Syhimour

Neúspěšný

Reagovat
valloire

tak jako spráskanej pes

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsi individualni chyba pri tom golu je teda imho Ramos, kterej vybehne 10 metru dopredu, aby pokryl hrace, na kteryho jde prihravka, i kdyz tam kolem nej jsou dalsi 3 hraci Realu. To uplne rozhodil celou obranou linii, protoze Varane se pak musi stahnout doleva k hraci, kteryho mel mit Ramos a pak chybi v mistech, kde by mel pomoct Carvajalovi s Pazzinim.

Reagovat
maxton

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsi lepší stratég než Zidane.

Reagovat
roberos

Tak Valloire už sem nedává ty svoje tipy 5:0 apod. pro Real ! a radši sem moc neleze. A co jeho král ?

Reagovat
remeslnik

Třeba jsou spolu na horách.

Reagovat
valloire

pudeš do Libye

Reagovat
smazaný uživatel

Real nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

remizovat s Levante, které má společně s Málagou nejméně výher v celé lize (3), to už je hodně mastné

Reagovat
remeslnik

Ale zase když vidíte, s jakou chutí vždy hrají soupeři Raelu v zápasech s nimi, tak se jeden diví, že jsou až dole v tabulce. On ten Real bude asi dobrý Efedrin.

Reagovat
celeb

ale hovno. Hraju tak preto, ze im to Real dovoli. Ta obrana Realu je tragikomicka. Tu uz pomaly nastava zvrat, ze aj fans Barcelony sa prestavaju smiat je im Real aj trochu luto. Tuto sezonu ste uz odpisali celu, lebo je nulova sanca, ze s takou tragickou obranou uhrate co i len ako-tak dostojny zapas s PSG. Vidim to na vyprask a zemetrasenie.

Reagovat
remeslnik

Co to meleš za kraviny. Jaké "ste odpísali" ?! Co já fandím Realu? se prober. Jen píšu, že tady jde krásně vidět, že proti Realu se každý chce předvést a využít toho, že se jim nedaří !!! to je celé.

Reagovat
celeb

ci fandis/nefandis Realu je v tomto pripade jedno. O ziadne predvadzanie nejde, v prvom rade kazdy chce vyuzit fakt, ze je Real v krize a da sa lahsie prijst k potrebnym bodom. Inak nechapem, ci si tak rozculeny Mozno keby si dal 9x! ...

Reagovat
remeslnik

No mně nadzvedlo, že mi píšeš, že "JSME odpísali celů sezonu" ?!?! To jsem vzal jako že mně řadíš do druhého tábora !! A o větší motivaci hráčů menších mužstev v zápasech s Realem i Barcou se dá mluvit vždy. Co kdyby zaujali.

..... a to zase tak rozčúlený sem nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom ten 1. polcas hrali celkom pekne. Drzali loptu, pekne kombinacie ale s Benzemom a CR skoro za zenitom sa tazko vyhrava, obzvlast s tym co hra obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Real nezklamal

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi vy ste mi ale kokoti. Bodaj by sa vam usla ta EL. A co sa tyka ZZ...sorry, ale tazko nezvlada. Ostuda aka tu uz dlho nebola. Tusim sa vraciame do starych kolaji, kedy nas pravidelne vyprevadzali francuzske tymi z osemfinale LM

Reagovat
valloire

klídek

Reagovat
Robbie

Teď sem přišel a i jako fanous k Reálu se už musím smát, protože tohle už je vážně totalni vrchol, nechápu to, Real musí do toho říznout, prodat do Číny BBC a co získat Neymara,Hazarda a Kane, ať to stojí co to stoji

Reagovat
fajdax

Uvědomuješ si, ze ti tři by Real stali minimálně 700 mega?

Reagovat
Jordi Alba

Jedno víc reálný, než to druhý.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Seriózní otázka. Kolik bodů nejvíce Real v historii ztrácel na Barçu na konci sezóny?

Reagovat
loki5

Zeptej se dědka ten ví vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Marce je o tom clanek. Tech -21, kterejch to muze byt dneska, je uz rekord. Samozrejme jeste neni konec sezony, ale ono to klidne muze bejt jeste vic.

Reagovat
Jordi Alba

Hm, Atlético má v následujících 4 zápasech ligy Vale, Athletic a Sevillu, tam by se mohlo nechat někde pár bodů.

Reagovat
Baronne

Reagovat
remeslnik

Jedině s tím Bilbaem. Vale už došel dech i hráči a Sevilla je s formou mimo a v depce. Ale i tak by to mělo stačit, chtělo by to jen s nimi neprohrát doma, což by mělo vyjít.

Reagovat
Jordi Alba

Na Sevillu pozor, ta je schopná uhrát 5:0 i 0:5 s kýmkoliv, strašně nevyzpytatelný tým.

Reagovat
remeslnik

Něco jako momentální Real.

Reagovat
Jordi Alba

+ V těch zápasech bude taky hrát to, jak Atlético přistoupí k EL.

Reagovat
remeslnik

Myslím si, že Atleti makají na max v každém zápase. Ikdyž jim nefandím, tak velmi oceňuji jejich nasazení. Oni se nebudou soustředit pouze na 2 místo v LL a EL flákat, to by jim Simeone neodsouhlasil, ikdyž jim v tom nemůže pomoct Costa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl si hrát Atlético? Ti můžou ztratit skoro s každým soupeřem, směrem dopředu je to jedno velký trápení. Jasně, vrátí se Diego Costa, ale těžko se dá hned čekat nějaká razantní změna.

Reagovat
X-bano-X

Tak Diego má tuším po návrate čo zápas to gól.

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasov = 3 góly

Reagovat
valloire

napsal tušim, což znamená něco nejasného - tušení, které se obvykle ukáže jako mylné

Reagovat
X-bano-X

nj lepšie je svoje fikcie vydávať za pravdu tj ísť v tvojich stopách

Reagovat
valloire

jedinou fikci mi tu nikdo nevyvrátil....takže to nebudou fikce...

Reagovat
X-bano-X

Či to skôr nebude tak, že je to už každému šumafuk

Reagovat
valloire

jo, o tom svědčí neustálé reakce

Reagovat
GEGE

Pazzo

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Hezky Reálek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Ramos sa pri tom druhom góle teda slušne posral. Najskôr vybehne, v milisekunde si uvedomí že spravil chybu, zasekne ho, nakoniec v polotempe opäť vystúpi (tam už mal proste faulovať) čím to už všetko naruší a gól sa vezie... Tento rok je fakt na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si madridioti myslí, že je nejlepší obránce na světě. Jenom kvůli pár důležitým gólům, i když brání hůř než většina hráčů z ligy.

Reagovat
valloire

Sergio Ramos je první obránce v historii, který dal gol ve 14 sezonách po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce se nehodnotí podle gólů, tudíž je tvůj argument irelevantní.

Reagovat
valloire

Moderní celoplošný agresivní fotbal světového formátu od obránce goly vyžaduje, tudíž tvůj škatulkující argument je irelevantní a zpátečnický. Již sám veliký Beckenbauer toto věděl.

Reagovat
Matesuj

Sice si napsal pár krásných slov, ale stejně z toho vylezla sračka, která nevyvrací nic z faktu, že obránce se podle počtu gólů nehodnotí

Reagovat
valloire

sekce kužel liga je jinde

Reagovat
janinho

nie kazdy madridista si mysli, ze Ramos je najlepsi obranca na svete. Ja napr. nechapem ako moze koncit stale s tolkymi hlasmi v zostavach roka. Nepredaval by som ho, ale osobne by som ho radsej postavil do utoku, lebo to co niekedy stvara pred nasou branou je na zamyslenie. a strielat goly vie momentalne lepsie nez Karim.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ideální čas pořádně proti Espanyolu zarotovat. Minimálně jeden z dvojice Messi-Luisito musí být na lavičce, Iniesta je snad jasný, Mina by taky měl dostat šanci.

Reagovat
celeb

MATS

Semedo - Pique - Umtiti - Alba

Rakitic - Paulinho - Busq - Couts

Messi - Paco

(Mina by mohol striedat, neverim, ze 1. krat nastupi hned v zaklade. Ak by sa nam podarilo vyhravat o 2 goly, tak by som stiahol Albu a poslal Digneho).

Reagovat
smazaný uživatel

"takes anger at sub out on cameraman"

Lol. Kdo takovy titulky pise.. Ronaldova reakce je uplne adekvatni, protoze ho po tom vystridani ukazali tak 3-4x. Uplne zbytecne. Jakoze ja jako fanousek chci koukat co se deje na hristi a ne na typka jak sedi na lavce.

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Čo ide? To není arogantní Messi, kterej odmítne střídat. On v klidu vystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno střídal proti Celta Vigo. A je to snad poprvé co se CRko nerozciloval jak malé děcko, že střídá.

Reagovat
valloire

Kdypak se rozčiloval jak malý děcko, že střídá? Messi si v klidu ukáže, že prostě střídat nebude. To si kritizuj. Na Krále se vyser.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

strašlivej pád, nepotřebnej,na hřišti překáží a za stavu,kdy je třeba dát gól je vystřídanej, nedivím se tý reakci,je to potupa

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt stridal kdyz jsme vyhravali..

Reagovat
Generalní Gladiator

vo jeden gol venku, za tohodle stavu by messi dolů nešel, dal by pojištováka a pak, kdyby uznal za vhodné, by dolů mohl jít..ronaldo se s nulou na kontě nechal potupně vystřídat, přitom opustil tým s hubeným vedením..todle týmovej hráč nedělá...jenže on asi tušil,že na střídačce se dostane do záběru víc,než na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

VOKNO.

La Liga 14.kolo 1999/2000.

1. La Coruňa 30, 2. Vigo 27, 3. Zaragoza 25, 4. Barcelona 23, 5. Vallecano 22, 6. Mallorca 21, 7. Alaves 21, 8. Bilbao 20........17. Real 16.

Liga Mistrů 2000.

Real - United 0-0, 3-2, Bayern 2-0, 1-2, Valencia 3-0.

Reagovat
Ferguson6

Zaragoza

Reagovat
popltak

Taky mám okno, včera s Levante kolik?

Reagovat
valloire

starej se o naší farmu v kužel lize

Reagovat
popltak

Na Castillu ti seru. Dobrý pro bod včera.

Reagovat
valloire

myslím United

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://youtu.be/21WYg8T2RP0

Skvělá analýza Valverdeho herních principů

Reagovat
Gazdo

Hristo neotocil si ty nahodou o 180 stupnov z valverdeho vrchneho kritizovatela na hlavneho podporcu? A teraz to prosim neber ako nejake rypanie ani pokus o urazku len ma zaujima co ta nahla zmena nazoru

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde si získal spoustu lidí svou účelovou a geniální hrou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Náhlou změnou bych to nenazval, všechno mělo svůj vývoj. Po velmi dobrý přípravě mě několik jeho kroků vyloženě zklamalo (s odstupem času se dají trochu pochopit), na začátku sezóny to od nás byl často nekoukatelný fotbal. Ale během podzimu se tým pod jeho vedením stále zlepšoval, díky fungujícímu systému se postupně zvedaly i individuální výkony jednotlivých hráčů - namátkou Alba, Iniesta, Rakitič či Suárez. Líbí se mi, jak dokážeme kontrolovat hru, návrat pressinku po dlouhých letech, Valverdeho reakce v průběhu zápasu či taktický myšlení. Těch věcí je spousta, popravdě jsem nečekal, že je tak dobrý trenér, ačkoliv kdysi ve Valencii hrál pěkný fotbal. V Athleticu se musel přizpůsobit odlišný typologii kádru a proto jsem ho měl zafixovanýho jinak, než se zatím jeví v Barce. Jeho působení je pro mě velmi příjemný překvapení.

Reagovat
10FKK

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Gazdo

okej diki. Mne osobne sa to este nepaci, ano mame iste zapasy led sme skvely ale povacsine mi to pride take pragmaticke. Vyhravame to ano ale to su len cisla zatial a kvoli tomu ja som barcelone fandit nezacal. Ale tak kazdy mame nazor vlastny kazdopadne dakujem za ten tvoj

Reagovat
ADM

Ešte by mohol naučiť Luisa sklepávať lopty (resp inak ako pred seba). Dostávame sa posledné týždne do kopy situácii, kedy je Luis chrbtom k bráne, odtláča obrancu, no nie je schopný tu prihrávku čo dostane niekam hodiť

Reagovat
Switchback

Vzhledem k okolnostem tak je bod dobrý výsledek

Reagovat
blaugrana

SOm dnes kurvy hrdý na chalaňov. Vodné pólo ešte proti hentým špinám za 1 bod? Plne beriem. Ernestovi dávam mínus za tp druhopolčasové neutralizovanie Coutsa zasa. Dúfam, že Dembele sa bude zdravotne držať a zasa sa nezraní po troch sekundách. Sergio Garcia, Moreno a vlastné celé to stádo zmrdov, to je odpad. Zákerní zmrdi, nič viac. A ten jeho dive v nadstavenom čase. Kľudne by som obetovbal COPU len aby hentie ku... vypadli do LaLigy 2.

Reagovat
LAM

Celej druhej poločas neprosto neregulérní Espanyol snad nemá ani systém na odtékání vody

To už ani nemělo smysl tam dávat Messiho protože nešlo nahrát na dva metry a při dribblingu se míč zastavoval Opravdu krása

Za takových okolností bod není vůbec špatnej.Jinak ten Garcia je asi taky dement

Reagovat
smazaný uživatel

Remizu beriem. Hlavne, ze sa nikto nezranil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrý bod a jako největší pozitivum vidím to, že do toho chlíva pojedeme až příští rok. Fotbalově není vzhledem k podmínkám co hodnotit, ale Piqué hodně potěšil.

Reagovat
blaugrana

Snáď vypadnú a nebude tam treba chodiť. Bol by to krásny balzam na dušu.

Reagovat
Kokesh

To je hodne smutny, ze si neco takovyho prejes.

Reagovat
blaugrana

Nie viac ako tvoje pôsobenie na ef.

Reagovat
Kokesh

Ale ale, ve vasi situaci by jsi mel byt trochu nad veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu se tady zkoušíš co kázat?

Mě by teda Espanyol asi chyběl, ale pravda je, že by jim prostě prospělo, kdyby si mohli zahrát v Segundě s Barcou B. Třeba by pochopili, o čem má být fotbal. Nemám nic proti nasazení a tvrdosti, ale oni hrají dlouhodobě derby za hranou slušnosti.

Reagovat
Kokesh

A o cem fotbal je Jirko? Vysvetli mi to. O tom jak ho vidi fanousci nedotknutelnych? Myslis, ze se fanousci Alavesu a Vale ptali na to samé po vasich vzajemnych zapasech, tj o cem fotbal je? Ja myslim, ze ano.

A to vas ceka zase Chelsea...show must go on.

Reagovat
smazaný uživatel

co to plácáš?

Reagovat
Kokesh

To psala Marca Jirko, takze pisu jen pravdu, nic vic nez pravdu, k tomu mi dopomahej buh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

oni jsou jak slepí konící

Reagovat
drussbarb

Chápu to správně,že až bude nějaký supeř pořádat hon na hráče Reálu, nebudeš tu projevovat nevoli?

Reagovat
valloire

Jde o to, co si představuješ tím honem. Hon se pořádal v Anglii na Pelého a ze zkušenosti vím, že vy si myslíte, že každej kontakt s vaší baletkou musí bejt nejmíň žlutá.....

Reagovat
10FKK

Ty si ten hon viděl? A baletkám fandíš ty

Reagovat
valloire

Já jsem viděl všechno. Proto taky všemu rozumim. Všemu !!!

Reagovat
fefo

Ale hovno si videl, v rici si bol Necudoval by som sa, keby si ani real nazivo nikdy nevidel.

Reagovat
10FKK

piču

Reagovat
valloire

tu už jsem taky viděl

Reagovat
drussbarb

Přece si nebudeme začínat vykat, to není třeba, jestli to nevadí. Jestli tím "my" myslíš fanoušky Barcelony obecně, tak bych prosil o individuální přístup

Pelého si osobně nějak nepamatuju a nebudu pročítat dobový tisk nebo shánět přenosy jeho zápasů v Anglii nebo kdekoliv jinde, protože porovnávat tehdejší fotbal s tím dnešním prostě nejde.

Aspoň teda já si naprosto netroufám např. z výtisků Rudého práva nebo něčeho jiného posuzovat kvality tehdejších fotbalových božstev dnešní optikou nebo je nedejbože srovnávat s generacemi jinými, na to jsem malý pán.

Honem na hráče si představuju zápas, kde jeden tým místo fotbalu předvádí přehnanou tvrdost.

Vzhledem k tomu, že já fotbalu nerozumím tak jako ty, zkus ty nastavit laťku, kdy už je tvrdosti přes míru, jestli teda barcelonské derby považuješ ještě za OK

Reagovat
valloire

Pusť si ty zápasy a tam ten hon na nejlepšího hráče svý doby uvidíš. Ti tykam. Nepodceňuj se....Já viděl daleko tvrdší zápasy a na horším hřišti. Dřív. Dneska jsou všichni zhejčkaný a to i normální lidi. Tvrdost přes míru je třeba Goicoetchea a jeho zranění Maradony a Schustera. Třeba, Pokud vím, nikdo zraněnej nebyl teď. Až bude, můžete řvát, že to bylo tvrdý přes čáru. Do tý doby je to fotbal a ten jak známo není krasoruslení.

Reagovat
Majk91

Zlatý bod a to doslova. Prvý krát prehrať ligový zápas práve s týmito psychopatmi by naozaj bolelo, takú nevraživú atmosféru som už teda dosť dlho nevidel. Čo sa týka výkonu, tak ten sa veľmi nedá hodnotiť, na takomto ihrisku sa pekny futbal nedá hrať. Akurát je na päsť to Valverdeho pchanie Coutinha na pravé krídlo. Na pravo Messi, Coutinho a ľavá strana úplne voľná. Ešte keď sa vráti Dembele, tak sa stavím, že aj toho napchá na tu pravú stranu.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Elliasson

Jste městští rivalové. Co čekat?

Reagovat
Jordi Alba

Tam to mohl dát už asi jenom Pique hlavnou, no. Naštěstí teda Espanyol umí hrát fotbal asi jako zemik sázet, tak to dopadlo ještě vcelku dobře.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo hnusný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Nechaj zemika. Ja veľmi dobre viem, ako sa céti. Toto nepotrebuje. Je to v pohode chalaň.

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela heroicky vybojovaná remíza - radost z udržení neporazitelnosti je větší, než zklamání z remízy Jinak Messi určitě smysl měl, vodil si je tam i ve vodě, nasral vola Víctora S. a nacentroval na gól

Reagovat
blaugrana

Ten Victor ma veľmi sklamal. Bol to sympaťák, ale očividne už je to rovnaký idiot ako tí okolo neho.

Reagovat
jany kozak

toto sa mi snad sniva

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol futbal, ale vodné pólo. Byť taký stav na ihrisku na začiatku zápasu, ten by sa ani nezačal.

Reagovat
JackDaniels.

Pozeral niekto Celtu? Ako hral Mazan?

Reagovat
ADM

Mazane

Reagovat
X-bano-X

Pod preview je o jeho výkone debata. Mne osobne sa nepáčil ale zdá sa že som v menšine.

Reagovat
JackDaniels.

Vdaka

Reagovat
santini

ani mňa moc nepresvedčil.. ale zas na druhe strane, videl som už aj horšie výkony

Reagovat
blaugrana

valloire nemá čo písať o aktuálnej forme madridu, tak rozbieha zas historické okienka a háda sa...

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Możemy mówić, że straciliśmy dwa punkty, a nie zdobyliśmy jeden. Zneutralizowaliśmy zalety rywala. W każdym momencie mecz układał się dla nas tak, jak tego chcieliśmy. Jesteśmy szczęśliwi z tego, że zaoferowaliśmy historyczne i niezwykłe derby.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně za ten nataženej dres nepadla žlutá. Nepochopitelný, když to viděla půlka stadionu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Piqué: "Don't tell me I'm blind. I know there are good fans at Espanyol, but when you keep on insulting me, my family, and my kids, do you expect me to shut up? All the Espanyol owner and board does is just denounce my statements. I'm not going to shut up today."

Celkově od něj hodně zajímavý rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

jako od něj čekám další zápas na twiteru.

Reagovat
JM

Ten to fnukani fakt zveda na uplne novy level.

Reagovat
smazaný uživatel

dement.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tím, že se ozve proti nazývání Shakiry kurvou, pokřikům přejícím smrt jeho dětem a rasistickým urážkám Umtitiho? Mimochodem Espanyol podal oficiální protest proti Sergiovi a Piquému, kteří po prvním zápase CdR prohlásili, že to "slavili, jak kdyby postoupili dál", resp. "...ať si užijí svůj týden slávy" a chtěli zákaz startu v odvetě. Tak fakt nevím, kdo je tady uplakánek.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
JM

Shakiru celkem vystihli.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně jsi se odkopal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že fandit Realu je nějaká nemoc postihující mozek...

Reagovat
smazaný uživatel

Čing čongu, tak ty nejsi jenom lhář, ale i píčus.

Reagovat
JM

Od nekoho jineho by to mozna i zabolelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si vymysli jinou odpověď, tuhle sem píšes každý týden.

Reagovat
JM

Na tebe to staci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chong pls

Reagovat
Jordi Alba

Na tebe musí být doma pyšný.

Reagovat
JM

* pyšní

Reagovat
Jordi Alba

Očividně.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

Tragéde.

Reagovat
Baronne

Reagovat
drussbarb

Co brácha,šel pro med do Jednoty?

Reagovat
patas92

Že s tím trotlem vůbec ztrácíš čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Chongu, zacni zvladat.

Reagovat
alcantara

Vyjadrenie nazoru, jasneho postoja a ohradrenie sa voci niecomu je fnukanie asi fakt len v tvojom mentalnom svete

Reagovat
JM

Ukladam a pri vhodne prilezitosti s radosti konfrontuji

Reagovat
alcantara

Neni fnukanie ako fnukanie Pokial je toto problem, tak fakt uz neviem.

Reagovat
valloire

Jasně že není. Vaše fňukání je vždy oprávněný, kdežto soupeře ne.

Reagovat
alcantara

S Tebou sa da bavit len o horach. Zvysok nema zmysel

Reagovat
valloire

trochu kritiky no.....se nečerti

Reagovat
blaugrana

Mr. President proste. Nie vždy má možno pravdu, ale to, ako sa bije za klub, to je

Reagovat
Kokesh

Pique cabrón

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak o tomhle je ten fotbal ...

Reagovat
Kokesh

We already know about Pique’s world, where everything’s a plot against him.”

Ano, i o tomhle je fotbal. Moje dlouhodobe stanovisko na nej. I kdyz v tomhle pripade mu davam za pravdu, coz nic nemeni...

Reagovat
blaugrana

Ty si neskutocny komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jak si je tam i za ten poločas vodil...

Reagovat
Rssa

Espanyol jako vzdy nechali mozky v kabine.

Reagovat
ADM

Po prvom góle radosť akoby vyhrali ligu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

Ako pokračuje Maffeo v Girone? Stále podáva také výkony ako proti Leošovi, keď sme s nimi hrali?

Reagovat
Jordi Alba

Začátek sezóny super. Před měsícem proti Vale tragédie, tam si ho Gayá, či kdo to byl neskutečně vodil, pak 2 zápasy na lavičce a dnes teda zase v základu. Celkově jsou krajní obránci Girony velká zbraň, jak Maffeo, tak Mojica.

Reagovat
X-bano-X

Mojica mi príde lepší, hlavne tie jeho nábehy sú parádne.

Reagovat
Jordi Alba

Nemá takové výkyvy formy, no. Celkově o oba bude asi na trhu zájem.

Reagovat
blaugrana

AK by im šlo, tak by mohli kľudne lietať po krajoch v Barcelone.

Reagovat
X-bano-X

Tak Mojicu by bolo na lavičku škoda a konieckoncov aj Maffea. Ja dúfam že ostanú v Girone.

Reagovat
blaugrana

O 5 rokov.

Reagovat
X-bano-X

To jedine Maffea. Mojica bude mať o 5 rokov 30 a to je na beka už dosť. Maffeo zas ak si udrží výkonnosť alebo sa ešte zlepší už bude v inom klube.

Reagovat
Generalní Gladiator

maffeo je hráč city,v gironě je na hostovačce

Reagovat
X-bano-X

nj vlastne

Reagovat
Jordi Alba

Tam si ale nekopne. Buď zůstane a nebo ho daj jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju. Zrovna vpravo není jiná alternativa než Walker. Jednička nejspíš nebude, ale zahraje si podle mě dost, pokud bude ochotnej na tu roli přistoupit, což nejspíš jo.

Reagovat
Jordi Alba

Tak zatím se jeví tak, že když vypadne ze zápasového tempa, tak pak hraje hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadrbanci z Cornelly se stále nedokázaly smiřit s tím, že proti Barce budou vzdy outsider a ze FCB bude vzdy o minimalne level vejš. "fanoušci-bezmozi celý zápas pískají na Piquého, uráží Barcu a v CdR se taky chovali jak ty prasata, málem vypíchli oko Cillessenovi a je to v pohode a nikoho to nezajima, ale jakmile Geri nebo Busi reknou co si mysli, tak chcou, aby je pomalu zavrely do basy... Nikdy mi nejak extra Espanyol nevadil, ale tedka me ti sraci průměrńácký celkem lezou krkem.

Reagovat
LuckyCharlie

"Škoda" remízy na Levante no .. Ronaldo asi nepadal ve vápně moc přesvědčivě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
maxton

OT: v noci som mal sen o Ronaldovi, bol zaveseny na velmi dlhych cirkusových lanach ktore boli ukotvene mozno aj 30 metrov nad zemov, neuveritelne sa s nimi rozhupal, az tak ze na oboch stranach bol aj on asi 25 metrov nad zemou, no a potom to prislo, ked sa rozhupal na lavej strane a bol uplne navrchu tak spravil premet, chytil sa spat lana, dal si dole nohavice a kazdemu ukazal Jaja , ( nebol oholeny ) potom ked naberal rychlost ako siel smerom nadol tak v strede, tesne nad zemou sa pustil asi v 50 kmh rychlosti a utekal nahy uz nazemi tou rychlostou doprava, kde to nakoniec najebal do kamennej steny, potom vstal a vsetci mu tlieskali

Reagovat
blaugrana

Nie je dobre si davat akekolvek tabletky pred spanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš asi není dobrý sem psát všechny své sny ...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle bych se veřejně nesvěřoval na tvým místě... to, že se ti zdá o cizím chlapovi už je samo o sobě dost divný, plus ta nahota... nevim nevim

Reagovat
maxton

normalny clovek to pochopi :) kto chodi do posilky vie ze vidiet jajov je uplne bezne a nieje na tom nic homosexualne

Reagovat
ADM

Neskutečný príbeh

Reagovat
X-bano-X

tomu sa hovori pravy fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, what a story Mark!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej sen madracek, co tam mas dal?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš fantazii..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Nepozeral si Tomb Rider z roku 2001?

https://www.youtube.com/watch?v=HmhoLcSx_oI

Reagovat
blaugrana

Inac Digne vcera zasa dalsi nemastny neslany vykon. V lete by som ho jednoznacne skusil predat a priviest niekoho ineho. Este by to chcelo pozbit sa aj Paca, Gomesa a Suareza. Radsej terza, ked su mladi a ich cena nepadne na uplne dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zkusil prodat oba Suarezy a přivést misto nich Grieze.

Reagovat
blaugrana

Griez uz je tutovka. Fakt, že Cou má 14 to utvrdil.

Reagovat
blaugrana

freesat vs magio vs digi tv

Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti. Magio, či Digi by som chcel len a len kvôli Digi sportom, lebo inač je aspoň podľa programovej ponuky na tom lepšie freesat...btw, idú na ňom primy cool, zoom, max???

Reagovat
X-bano-X

Mam magio. Telekom je s prehladom najneserioznejsia forma s akou som sa kedy stretol, bohuzial maju la ligu a tak sa neda nic robit. Cool tam stale je, zoom tusim tiez, max nieje. Stanice uz ale nemaju v ponuke takze ich mozu vypnut kedykolvek.

Reagovat
blaugrana

Primy sú celkovo u každého providera na SR šírené už len nelegálne, nikto ich preto aj neuvádza v ponuke, ale stále idú. Len je otázne, ako dlho tu LaLigu ešte budú mať. Čo som čítal, tak LM bude mať o2 a to je v piči, lebo na SR ani nemajú TV. Majú s nimi jednať, ale či niečo vyjednajú.

Reagovat
Raul=Real

Ja mam digi aa co viem tak prava na PL maju este asi na 1-2 sezony a na LL im koncia po tejto sezone a maju jednat o novom kontrakte...tak snad uspesne ...inak s digi som maximalne spokojny, mas tam vsetky top 5 ligy + LM (snad aj nadalej)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež plánujem zmeniť poskytovateľa. Mám skylink, ale s tým to ide každým rokom dolu vodou...

Reagovat
blaugrana

skylink je totálne v p... navyše idú teraz vyradiť celý balík Filmboxu, docubox atď.

Reagovat
fefo

Jednoznacne telekom, kedze ma Digi, bez toho nie je v telke co pozerat. Aj ked suhlasim s X-bano-X, ze su to curaci.

Reagovat
blaugrana

Až teraz som si všimol, tu zápornú predponu. Sila je, že sa posledné dni pohybujem po ich stránkach, nezadával som telefónne číslo, len údaje o bydlisku kvôli kontrole dostupnosti a dnes už vyvolávali kkti.

Reagovat
fefo

So sluzbou ako takou od nich nemam problem. Ten nastane az v pripade, ked ti to vypadne, alebo potrebujes s nimi nieco riesit. Mne pri nahlaseni vypadku povedali, ze do troch (!!!) dni sa mi ozve technik. V dnesnej dobe nemyslitelna podpora.

Tiez som sa raz ojebal pri plateni faktury, prisla jedna upomienka a nasledne hned vypnutie. Za zapnutie sluzby si nauctovali 17€. Na vypnutie ta nikto nijak neupozorni, musis zavolat na tech podporu ze wtf, lebo ti ide iba STV a dajaka Markiza ci co

Ale okrem jedneho vypadku za cca 4 roky a toho failu s fakturou som nemal iny problem. A ten luxus LaLigy, 3 zapasov LM kazde kolo a PL asi stoji za to.

Reagovat
blaugrana

Len ja sa bojím, že kjkti ne predlzia zmluvu na la ligu, pl, tenis a bude mi to na koko....o LM ich vraj pripravi o2..ked na to boli dotazovani, tak odpovedali, ze budu urcite jednat, ale vieme, ako to chodi.

Reagovat
fefo

No to ale nikdy nevies predpovedat. Zatial to nevyzera, ze by bol niekto s lepsou ponukou na buducu sezonu.

Reagovat
blaugrana

Nj. Teraz je magio aj bez viazanosti, ci som zle cital? Ze je akurat vyssia cena, ked je to bez nej.

Reagovat
fefo

Urcite sa da aj bez viazanosti, jak je to s cenami uz neviem. Ja mam standardne 24 mes viazanost.

Reagovat
blaugrana

Kamoška má Digi už okolo 10 rokov, teraz jej ponúkli HBO balicek zadara, ak predlzi zmluvu. Kto vie, ci aj Telekom nieco take ponuka po rokoch.

Reagovat
X-bano-X

Sú to hlavne strašní zmrdi. Ak niečo opravujú, nedajú nič vedieť. Sám si musíš zavolať že prečo ti služba za ktorú platíš nefunguje. Ideálne ak máš home office a potom sa ako retard trepeš do práce. Ak niečo nové pridajú, pokiaľ si pravidelne nepozeráš fórum na ich stránke nemáš šancu sa to dozvedieť. V poslednom čase majú výpadky tv. Nahráš si nejaký film a po hodine a pol sledovania ti na 10 minút svieti len hláška o výpadku signálu........proste profesionalita každým atómom ich existencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Godín ... to musí bolet jako kráva.

Reagovat
X-bano-X

V jednom zabere bolo vidiet ako mu tie zuby vyleteli von......brrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji. Vidět to nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprajem nikomu nič zlé, ale Atléti si tie svoje prasačiny môžu vyskúšať niekedy aj na svojej koži.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jednou přijde řada i na Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mal už nedávno zlomený nos. Ďalší do partie Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by potřeboval.

Ale u Ramose je to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je terminátor , teda nezničiteľný

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to není ani půl roku

Reagovat
Phillipinho

Jsem cekal, ze se tady objevi nejakej podobnej s timhle dementnim prispevkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementné je lámať nos a kopať loptu do hlavy ležiacemu hráčovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo hádzať loptu na ihrisko pre zastavenie útoku súpera á ka narkobarón Simeone.

Reagovat
Phillipinho

Ty nadavas na nesportovni chovani a v tvem oblibenem tymu je Ramos? To nemyslis vazne ne

Reagovat
frankiefcb

A Pepe.

Reagovat
technecium

A Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

To vážne ide niekto argumentovať ohľadom zákernosti "mäsiarov" z Atlética ? Ramos sa na nich nechytá ...

Reagovat
Phillipinho

Ja si taky nikde na zadnou zakernost jinych tymu nestezuju a divim se, ze ty jó.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte to by chýbalo, aby fanda Atlética vyčítal zákernosť iným tímom.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná logika jako si stěžovat na Ronaldovi simulace, když dotyčná osoba fandí Barceloně.

Reagovat
drussbarb

Já si na simulace CR7 stěžuju. Stejně jako na simulace Neymara, Suaréze, apod. Jednou se dočkám a simulace se budou trestat dodatečně, ideálně stopkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych proti.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 Happy b-day. 33

Reagovat
smazaný uživatel

MLS volá

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane přidáno, takže MLS padá.

Reagovat
smazaný uživatel

Přidáno dostal, protože měl už Perez plné zuby jeho pláče, že někdo vydělává víc než on.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

I to je možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Citelnou ztrátu včera zaznamenala Barcelona, obránce Gerard Piqué si z utkání s Espanyolem odnesl zranění a mimo hru bude zhruba měsíc, vedle zápasů španělské ligy a poháru přijde i o první osmifinále Ligy mistrů proti Chelsea.

Tak Mina sa konečne dočká.

Reagovat
2miguel1

Vermaelen Umtiti na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

fuck

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prý to nemá být nic závažnýho, Valencii možná vynechá, ale na Chelsea by měl být určitě ready.

Reagovat
LAM

Co jsem četl tak do Chelsea by měl bejt nejdéle zpět.

Na Vale bych dal Umtiti,Vermaelen kterej by už taky měl bejt ready a na Getafe Mina a Vermaelen,protože Umtiti nemůže hrát kvůli kartám.

Reagovat
Majk91

Pique bude pripraveny uz mozno cez vikend co som cital, na Chealsea bude urcite fit

Reagovat
ADM

Pekný súhrn Dembeleho doterajšej kariéry

https://www.youtube.com/watch?v=rvLNEbXVSJs

Strašne sa na neho teším, snád vydrží hrať viac ako 10 sekúnd a konečne začne ukazovať svoj potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje ho od začátku, mě stačil výkon proti Juventusu

Reagovat
remeslnik

Má několik předností, je mladý, rychlý, slušná technika, periferní vidění a hlavně obounohý !! Ale je trochu chrastítko, tak se bojím, až ho dostane do pazourů nějaký nenápadný řezník z PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšim na ty kolmice od Messiho

Snad to nebude idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Footballer

Miluju jeho klamavé pohyby. Neuvěřitelné, jak rychle dokáže změnit směr.

Jen se bojí, že protihráči brzo přečtou jeho zasekávačku, používá ji dost často

Reagovat
ADM

Ta zasekavacka mi pride nieco na styl Robbena. Kazdy vie ze pojde dolava ..

Reagovat
Footballer

To zase ne, Dembele umí pravou i levou, nemá vyloženě dominantní nohu jako Robben

Reagovat
ADM

To bola narážka, že s Robbenom každý vie že pôjde dolava a aj tak ho nikto nezastaví. Dembele robí stále zasekávačku ale robí ju tak neuveriteľne rýchlo - čo súvisí aj s tou rýchlou zmenou pohybu, že ho mali problém zastaviť aj obrancovia Bayernu (to boli väčšinou jediné zápasy, kedy som ho videl v akcii mimo youtube)

Reagovat
Footballer

Jasně, s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Halilovič

Reagovat
smazaný uživatel

Las palmas

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga už vypadá dost špatně.

Reagovat
2miguel1

pre nas vzdy neprijemny super.

Reagovat
-Carles-

Padnú do Segundy, to už je viacmenej jasné, stačí sa pozrieť aké zápasy ich čakajú v najbližších kolách. To už neuhrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic

Reagovat
sk333

Oghenekaro Etebo=nigérijský Essien. Etebo včera prvý zápas za Las Palmas po prestupe z Fairense. Na Olympiáde dal 4 góly Japonsku, ale viac ako na kridle, tak hrá v strede.Bol jednoznačne hráč zápasu. Dobrá pracovná morálka, skvelé prieniky a aj solídna rozohrávka.

Reagovat
sylarko

kde sa daju kupit listky na barca-atletico 4.3? pozna nekto daku znamu stranku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele