LaLiga - souhrn 20. kola

19.01.2018, 22:52, aktualizováno 22.01.2018, 22:50
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka přinesla remízu Eibaru s Málagou. Real Madrid doma sedmi góly odstřelil Deportivo a snížil ztrátu na své soupeře. Nedisciplinovaná Valencia padla na půdě Las Palmas. Atlético Madrid zklamalo, doma nesplnilo roli favorita a jen remizovalo s Gironou. Barcelona ve druhé půli rozebrala Betis. Sevilla veze tři body ze hřiště barcelonského Espanyolu. Villarreal ustál nervózní závěr a bere tři body...

SD Eibar - Málaga CF 1:1

22.01.2018 21:00

Góly: 76. Kike - 16. Youssef En-Nesyri

První vážnější akce zápasu a hned úvodní branka. V 16. minutě katastrofálně rozehráli ve středu domácí. Tuto rozehrávku zachytil Youssef En Nesiry, který své sólo přes půl hřiště završil vstřelenou brankou. Eibar byl však v průběhu utkání aktivnějším týmem, ale bez většího efektu. Střelec první branky zápasu se mohl postarat o dvoubrankové vedení.

Marocký útočník opět prchl po levé straně a svůj úprk se snažil zakončovat na zadní tyč. Jeho střela branku minula. Až po půlhodině hry se probojovali do závažnější šance domácí. Charles se dostal k propadlému míči, ale gólman včasně vyběhl a zasáhl. Navíc po uskutečnění této akce byl odpískán útočící faul. V druhém poločasu se až v 56. minutě dostala do šance Málaga.

Domácí opět udělali hrubku v rozehrávce. Sám na branku se vyřítil Adrián, kterého lapil Marko Dmitrović. Následnou dorážku poslal Castro až na horní patra tribuny. Baskové se nemohli dostat do nějaké gólové šance, jelikož jejich soupeř pozorně bránil. V 76. minutě se dočkali. První velká šance jejich týmu a hned skončila vstřelenou brankou. Bebé si poradil s centrem na levou stranu.

Prosadil se přes obránce a poslal míč před branku, který poslal do sítě Kike. A bylo vyrovnáno. O sedm minut mohli jít domácí do vedení. Keko vyslal zajímavý pokus, ale ten jen prosvištěl kolem břevna. A další šance přišla za tři minuty. Charles využil zajímavé kolmici a vypálil na branku Roberta, který si poradil a držel svůj tým na vodou. Jen za minutu Eibar mohl znovu skórovat.

Po rohu si málem balon srazil do vlastní branky Roberto Rosales. Míč skončil jen na tyči a vzápětí Kike pálil, ale Roberto opět vytáhl perfektní zákrok. V první minutě nastavení mohlo být vše úplně jinak. Castro zkoušel obstřelil Dmitroviće, ale jeho pokus zneškodnil. Následující dorážka skončila až na tribuně.

O minutu potom si červenou kartu vykoledoval Zdravko Kuzmanović, který obdržel druhou žlutou kartu za faul zezadu. Hektický konec zápasu se nachýlil ke konci a oba týmy si tak trochu rozdělili po jednom bodu.

Více informací k zápasu

Real Betis - FC Barcelona 0:5

21.01.2018 20:45

Góly: 59. Ivan Rakitić, 64. Lionel Messi, 69. Luis Suárez, 80. Lionel Messi, 89. Luis Suárez

Po velkolepém druhém poločase Barça dokázala porazit Real Betis 5:0. O branky katalánského velkoklubu se postarali dvakrát Luis Suárez a Lionel Messi a jednou Ivan Rakitić. Domácí se na úvod nechtěli jen stáhnout na svou polovinu a bránit, chtěli aktivně vzít míč z kopaček svěřenců Ernesta Valverdeho a pustit se do rychlého protiútoku.

Zaslouženě se po jedné z těchto akcí dostal do šance Andrés Guardado. Po katastrofální rozehrávce Sergia Busquetse pálil na branku ter Stegena, ale jeho střela jen těsně minula zadní tyč. Barcelona se snažila o odpověď, ale překvapivě byla bezradná. Až v 25. minutě se k nadějné individuální akci odhodlal Sergio Roberto, ale v zakončení svou levačkou neuspěl. Potom se hra víceméně uklidnila.

I když je fakt, že v 33. minutě zahrozil ještě Messi, který pálil pouze do boční sítě. Ve 40. minutě navíc musel vystřídat kvůli zranění Thomas Vermaelen, kterého nahradil již uzdravený Samuel Umtiti. Začátek druhého poločasu byl rovněž vlažný až do 60. minuty. Po hezké kombinaci zůstal osamocený Rakitić, který svůj únik zakončil s přehledem. Adánovi nedal nejmenší šanci.

Domácí byli hodně zdrceni, jelikož až do této doby bojovali se svým soupeřem vyrovnaně. S jistotou můžeme říct, že byli rovnocenným soupeřem. Hosté opět potvrdili, že jsou týmem druhých poločasů. Během dalších deseti minut nedali svému sokovi žádné iluze. O pět minut později se domácí dopustili zbytečné ztráty ve středu hřiště a Busquets mohl pohodlně přihrát na úplně volného Messiho, pro kterého byla maličkost propálit brankáře.

V 69. minutě to bylo již 0:3, kdy Messi poslal míč doprava na Rakitiće. Ten nacentroval na Suáreze, který si našel své místo a prosadil se. Betis se stal naprosto bezradným a hosté byli ve středu hřiště stále dominantnější.

V 80. minutě to potvrdil Messi, který typicky prošel okolo několika obránců a přesně zakončil k tyči. V samotném závěru opět prchl Messi, který předložil míč volném Suárezovi a ten opět míč bezchybně napálil do sítě. I když hrál Betis zcela vyrovnaně s Barcelonou, tak po hodině hry odpadl a musel se smířit s pětigólovým nášupem.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Celta Vigo 1:2

21.01.2018 18:30

Góly: 10. Willian José - 20. Iago Aspas (pen.), 75. Maxi Gómez

I když se ze začátku zápasu bojovalo především o střed hřiště, tak mírnou převahu měli domácí. Hra vstoupila do 10. minuty a hráči ze San Sebastianu se ujali vedení. Xabi Prieto poslal míč z pravé strany, na který si počkal Willian José.

Ten se prosadil mezi dvěma obránci a hlavičkou zakončil do sítě. Celta Vigo se pouštěla do útočení trošku nesměle, ale ve 20. minutě Juanmi zahrál ve vápně rukou a Celta Vigo měla šanci na vyrovnání. Pokutového kopu se ujal Iago Aspas, který ledově klidně poslal míč doprostřed branky a stav zápasu byl 1:1.

Jen o pár minutek později slovenský reprezentant Stanislav Lobotka fauloval ve vlastním vápně a penalta se kopala i na druhé straně. Tu si vzal na starosti střelec první branky - Willian José. Do její zahrání vložil až příliš síly a míč orazítkoval pouze břevno. Do šatny šly tedy oba týmy za vyrovnaného stavu.

Je fakt, že se v průběhu druhého poločasu přelévala hra ze strany na stranu, ale že by fanoušci byli svědky zajímavých šancí, to se říci rozhodně nedalo. Takřka z ničeho nic se ujali vedení hosté. Maximiliano Gómez si skvěle naskočil na rohový kop a jen trkl míč do branky.

Domácí gólman neměl nejmenší šanci. I když Real Sociedad vstřelil první branku zápasu, tak se musel smířit s tím, že si Celta Vigo odváží tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo La Coruña 7:1

21.01.2018 16:15

Góly: 32. Nacho, 42. Gareth Bale, 58. Gareth Bale, 68. Luka Modrić, 78. Cristiano Ronaldo, 84. Cristiano Ronaldo, 88. Nacho - 23. Adrián

Hned v úvodu utkání se do svého soupeře pustili svěřenci Zinedine Zidaneho. Paradoxně v 23. minutě však vstřelila branku La Coruňa. Dani Carvajal prohrál souboj s Aldo Onem, který poslal míč na Lucase Péreze. Ten přes malé vápno poslal přízemní centr na Adriana Lopeze, pro kterého bylo opravdu snadné zakončit do prázdné branky. Za pět minut mohl odpovědět Cristiano Ronaldo.

Ten si našel centr od Marcela, ale hostující gólman byl proti a jeho hlavičkový pokus vyrazil. Ve 32. minutě bylo vyrovnáno. Opět Marcelo, ale tentokráte neposlal centr, ale přihrál pod sebe. Nahrávka našla Nacha Fernándeze, který tvrdě vypálil. Jeho rána skončila až mezi tyčemi. V dalším průběhu duelu měli evidentní převahu domácí, čehož využili v 42. minutě.

Z levé strany, kdo jiný, než Marcelo centroval až na Garetha Baleho. Ten si udělal jednoduchou kličku a míč poslal do šibenice. Rázem byl výsledek otočený. Stejně tak jako v prvním poločase, tak i ve druhém měli převahu hráči Realu Madrid, kteří se znovu radovali ze vstřelené branky v 58. minutě. Na centr Toniho Kroose zleva se vyšplhal Bale, který překonal brankáře.

Madridští se tedy ujali dvoubrankového vedení. I když by si někteří mohlo říct, že je po všem, tak padla další branka. Po rychlém protiútoku pálil zpoza velkého vápna Luka Modrić a nemýlil se. Běžela 78. minuta a domácí vstřelil další gól. Tentokráte z pravé strany posílal centrovaný míč Casemiro. Z voleje jen zakončil do sítě Ronaldo. Šest minut do konce zápasu a padla šestá branka na straně Realu.

Další centr oslovil Ronalda, který překonal bránícího hráče a hlavičkou nekompromisně úspěšně zakončil. Střetl se však se Fabianem Schärem, který ho zasáhl kopačkou přímo do obličeje. Se zakrváceným obličejem musel Ronaldo odejít ze hřiště, aby mohl být ošetřený. Kdo si myslel, že již je po všem, tak byl na omylu.

Na 7:1 minutu před koncem zvýšil Nacho. Využil vyhraného hlavičkového souboje Raphaëla Varaneho a v bezprostřední blízkosti z otočky propálil bezradného Rubéna. I když se jednalo o zápas jasného favorita s outsiderem, tak jen málokdo by čekal, že v tomto duelu padne hned osm branek. Atraktivním utkáním si domácí Real Madrid rozhodně zvýšil sebevědomí do druhé poloviny ligové soutěže.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - CD Leganés 2:2

21.01.2018 12:00

Góly: 46. Munir El Haddadi, 52. Alfonso Pedraza - 75. Gabriel (pen.), 90. Joseba Zaldúa

První vážnější akce byla k vidění ve třinácté minutě. Po rohovém kopu pálil na branku přízemní střelou Alfonso Pedraza, ale pozorný Iván Cuéllar zasáhl. Následovala dlouhá pasáž, kterou charakterizoval boj o střed hřiště. V poslední minutě prvního poločasu se do tutovky dostalo rovněž Leganés.

Nabil El Zhar se po krásné kolmici ocitl sám před brankářem, ale ten jeho ránu vyrazil a potom ihned ukryl do svých rukavic. Do druhé poloviny však Baskové skočili po hlavě. John Guidetti prchl po pravé straně a nabídl míč do vápna Munirovi El Haddadimu, který zakončil snadno do prázdné branky. Hned v 52. minutě se mohlo domácí Deportivo radovat z dvoubrankového vedení.

Tentokráte byl Guidetti osloven kolmicí za obranu a jeho pokus byl sražen hostujícím brankářem. S dorážkou si nicméně poradil Pedraza. Již v 59. minutě mohli domácí slavit třetí branku. Z pravé strany opět dostal přihrávku Munir, téměř totožně, jako u úvodní branky. Ale pomezní rozhodčí odmával ofsajd.

Jen čtvrthodinu před koncem zápasu zahrál Guidetti nešťastně v pokutovém území rukou a kopat se musela penalta. Gabriel se jí ujal a s přehledem poslal míč na druhou stranu oproti gólmanovi. Komplikace pro domácí nastala v samotném závěru utkání. Rodrigo Ely loktem zasáhl protihráče, dostal žlutou kartu, která pro něj byla druhá a musel tedy předčasně ze hřiště.

Běžela 90. minuta a hosté zahrávali přímý volný kop, který poslali do vápna, ten jeden z bránicích hráčů nešikovně odkopl přímo na kopačky Josebovi Zaldúovi, který zakončil nekompromisně mezi tyče. I když Alavés vedl o dvě branky, tak o toto vedení přišel a smířit se musel pouze s jediným bodem.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Valencia CF 2:1

20.01.2018 20:45

Góly: 20. Jonathan Viera, 53. Jonathan Calleri (pen.) - 5. Santi Mina

Valencia prožila možná jeden z nejhorších zápasů této sezóny a hodně nečekaně ztratila na půdě do této doby posledního Las Palmas, které disponuje suverénně nejhorší obranou LaLigy. Především druhý poločas byl pro Netopýry doslova jednou velkou katastrofou. Dohrávali ho totiž hned bez dvou vyloučených hráčů.

Pro hosty byla tahle porážka vůbec první v novém roce. Se svým soupeřem se utkali hned dvakrát teprve nedávno v rámci osmifinále Copa del Rey a zkraje ledna uhráli na Estadio de Gran Canaria remízu. Tentokráte však domů nepřivezli ani bod. Odmítli tak vecpat se na druhou pozici poté, co Atlético Madrid doma rovněž nečekaně zaváhalo s Gironou.

Přitom vstup do tohoto střetnutí se jim vydařil náramně. Nacho Gil už v 5. minutě našel svým centrem z rohového čtvrtkruhu na bližší tyčce naskakujícího si Santiho Minu, jenž hlavou dopravil míč snadno do sítě. A následně mohl Santi Mina po samostatném sólu přidat ještě jednu branku, jenže jeho střelu zastavila po zákroku brankáře Chichizoly tyčka.

Domácím se podařilo srovnat po dvaceti minutách hry. Peňalba poslal jemný oblouček do šestnáctky, kde Calleri sklepl balón pro Jonathana Vieru, a ten ho z blízkosti pohodlně uklidil pod břevno. Do poločasu ještě mohl změnit průběžný nerozhodný výsledek Maksimovič, ovšem Chichizola se mezi třemi tyčemi nenechal nachytat na švestkách.

Zkraje druhého dějství přišel na řadu zřejmě rozhodující moment celého utkání. Gabriel Paulista kopl ve vápně Calleriho, sudí José Munuera nařídil ve prospěch Las Palmas pokutový kop, a protože valencijský stoper neudržel nervy na uzdě poté, co inkasoval první žlutou kartu, vyčinil hlavnímu arbitrovi, a ten mu ihned ukázal ještě jednu.

Calleri se pak z bílého puntíku nezmýlil a určil konečný stav. V deseti se pak Los Che těžko obracel nepříznivý vývoj tohoto souboje. Jeho soupeř naopak mohl v 60. minutě náskok navýšit, kdyby Tana v krkolomné pozici z blízkosti překonal gólmana Neta. Jinak však vlastně celek z Kanárských ostrovů udržel těsný náskok pohodlně až do konce.

Las Palmas se naposledy zaradovalo z vítězství na začátku prosince, do té doby napříč všemi soutěžemi hned pětkrát prohrálo a pouze dvakrát remizovalo. Tenhle rezultát je pro něj v boji o záchranu zajisté hodně cenným výsledkem. Valencia mimochodem v 87. minutě inkasovala ještě jednu červenou kartu, ze hřiště se poroučel po druhé žluté kartě také Rúben Vezo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Levante UD 2:1

20.01.2018 18:30

Góly: 26. Manuel Trigueros (pen.), 50. Denis Čeryšev - 90+4. Roger (pen.)

Villareal zvládl roli favorita, potvrdil, že v LaLize má aktuálně velmi slušnou formu, navázal na své minulé vítězství na půdě Realu Madrid a tři body získal už počtvrté během uplynulých pěti kol. O první branku se v první půli postaral Manuel Trigueros, po přestávce skóroval Denis Čeryšev. Levante až v samotném závěru jen korigovalo Rogerem.

Už čtyřikrát za sebou dopadl tenhle vzájemný souboj vždy výhrou domácího týmu a ani tentokráte se tato tradice neměnila. Hosté na Estadio de la Cerámica potvrdili, že v doučasné chvíli mají opravdu velké problémy v útoku, a nebýt proměněné penalty z nastavení, protáhli by si svou šňůru bez vstřelené branky už na pátý ligový zápas v řadě.

Žlutá ponorka měla po většinu času dění na hřišti pod svojí kontrolou a už ve 14. minutě se mohla ujmout vedení. Zpoza vápna napřáhl Ünal, jeho pokus byl tečovaný, a míč táhlým obloukem narazil o břevno. K dorážce pak přibíhal Čeryšev, avšak brankář Oier stačil zmobilizovat síly a situaci s vypětím všech sil zažehnal.

O čtyři minuty později se znovu třásla branková konstrukce. Ve vápně si Samu Castillejo kličkou narovnal míč na levačku, tlačil svou střelu na bližší tyčku, balón ale nasměroval smolně pro něj pouze do ní. Pak už se ale Villareal přece jenom dočkal, Samu Castillejo byl totiž v pokutovém území faulovaný Oierem a kopala se penalta.

Její exekuce se chopil Trigueros, zvolil tvrdé zakončení doprostřed brány, a vyplatilo se. Levante se do nějakého přímého ohrožení soupeřovy brány dostávalo sporadicky. Do poločasu mohl vyrovnat Sergio Postigo, avšak jeho pokus z voleje zlikvidoval gólman Sergio Asenjo. Zkraje druhého dějství následně domácí náskok navýšili.

Tyčku ještě napálil Samu Castillejo, pak si ale Čeryšev naběhl na zadní tyčku, dostal přesnou přihrávku od Ünala a ve skluzu pohodlně dorážel. Hosté adekvátní odpověď nenašli. Střídající Ivi López na Sergia Asenja nevyzrál, v nastavení se prosadil až z bílého puntíku Roger Martí poté, co byla nařízená penalta za přistrčení Boatenga ve vápně stoperem Bonerou.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Girona FC 1:1

20.01.2018 16:15

Góly: 34. Antoine Griezmann - 73. Cristian Portu

Girona zase jednou ukázala, že umí překvapit a že ji nezaskočí ani sebeslavnější jméno favorita utkání. V této roli se ocitl domácí celek Atlética Madrid, které se sice radovalo po úvodní brance Antoinea Griezmanna, ale ta nezůstala bez odpovědi. Patnáct minut před koncem rozhodl o konečné remíze Cristian Portu.

Atlético dobře vědělo, že si na katalánského soupeře musí dávat dobrý pozor. Trenér Diego Simeone to říkal už před zápasem do médií a podle toho také vypadala základní sestava. Do ní se vešla esa jako Griezmann, Costa, Saúl, Giménez, Savić nebo Oblak s Carrascem. Hostující celek spoléhal na Granella, Bounoua, Mojicu, Juanpeho nebo Olungu, který se měl prát s obránci Colchoneros.

Atlético bylo podle očekávání jednoznačně aktivnějším týmem a jeho snahy většinou procházely přes Saúla s Griezmannem. Tohle duo dělalo hostující obraně poměrně velké potíže, jenže jej trápila nepřesnost v zakončení. Vrátivší se útočník Diego Costa se chtěl prohnat do velkého vápna, jenže balon si moc předkopl a včas u něj byl brankář Bounou.

Akce Atlética působily jednoduše a jasně, většinu z nich měl zakončovat "hromotluk" Diego Costa, který sváděl s obránci Girony povedené souboje o míč. Pořádná šance ale nebyla ani z jeho průniků, ani z myšlení francouzského manekýna Griezmanna. Girona se sice do mnoha šancí nedostávala, ale hrála velmi obětavě a jednoduše, takže to vypadalo na vyrovnanou partii.

Ani domácí prostředí Atléticu moc nepomáhalo, ačkoli atmosféra byla velmi dobrá. Po pětadvaceti minutách předvedl domácí celek rychlý kontr tažený Griezmannem. Francouzský útočník vyslal do šance ještě lépe postaveného spoluhráče Ángela Correu, který si sice míč zpracoval a dobře vystřelil, jenže mířil jen do míst, kde se pohyboval brankář Bounou. Tomu se povedlo balon vytěsnit.

Domácí se přeci jen dočkali první branky. Thomas Partey poslal centr do vápna, který se těsně před Bounouem pokusil zakončit Diego Costa. Tomu se sice zakončení nepovedlo, ale míč se dostal k útočníkovu Antoinovi Griezmannovi, který už si věděl rady - 1:0 pro domácí, kteří si za svou aktivitu vedoucí branku opravdu zasloužili.

To se hostům samozřejmě do krámu nehodilo, ale v první půli toho hosté moc neukázali. Naopak se ještě do konce první půle několikrát dostávalo do šancí Atlético. Ani po změně stran se obraz hry zase tak nezměnil a Atlético bylo dál lepším týmem. Zkušený kanonýr Diego Costa se pokusil zakončit ze střední vzdálenosti, ale jeho rána byla tečovaná hostující obranou mimo.

Do hry byl po změně stran vyslán brankář Gorka Iraizoz a ten měl také plné ruce práce. Carrasco se opřel do balonu a pořádně Iraizoze vyděsil. Právě Iraizoz se stal hrdinou hostujících fanoušků o pár minut později. Po rychlé kombinaci se zcela sám před Iraizozem objevil Carrasco, ale zkušený brankář se nedal zmást a soupeře vychytal! Girona se však postupně začala nadechovat a Simeone nemohl být se svými hráči spokojen.

Po nebezpečném volném kopu Girona zůstala u míče a lehký centr před bránu tečoval do sítě klouzající Cristian Portu, který srovnal! Atlético srovnání vůbec nečekalo a trenér Simeone se na jeho lavičce hodně čílil na nedůslednou obranu. S ubíhajícím časem se Atlético dostávalo pod stále větší tlak a kreč, což mu vůbec nepomáhalo. I když se do hry dostali domácí hráči Koke s Gameirem, výsledek už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 0:3

20.01.2018 13:00

Góly: 15. Franco Vázquez, 34. Pablo Sarabia, 90. Luis Muriel

Trenér Vincenzo Montella si může z hluboka oddechnout, protože se mu konečně začalo dařit i na ligové scéně. Jeho Sevilla si dokázala poradit bez větších potíží s Espanyolem Barcelona a ještě domácímu týmu nadělila tři branky. Perfektní poledne pro kritizovaného italského trenéra podpořené čistým kontem.

Sevilla se dlouho trápila a v LaLize se pod trenérem Montellou začala kývat židle ještě dřív, než na ni italský trenér vůbec pořádně dosedl. I proto byl jeho dnešní výkon ostře sledován. Určitě Seville pomohla také poslední výhra nad Atléticem Madrid, na kterou mohlo mužstvo navázat. Ani Espanyol ale nevykazoval známky slabosti a chtěl být favoritovi na domácí půdě minimálně vyrovnaným soupeřem.

Prakticky se tomu tak dělo, protože v prvních minutách se rozhodně nedalo mluvit o nějaké nadvládě Sevilly. Brankář Sergio Rico musel naopak několikrát hodně nejistě zasahovat. Vázquez vymyslel nahrávku na Muriela, ale jeho přizemní centr zprava nikoho ze spoluhráčů v pokutovém území nenašel. Na opačné straně se několikrát dostával ke střele Leo Baptistão, který dělal zadákům Sevilly velké potíže.

V patnácté minutě už se hosté ujali vedení. Nejprve se do rány položil Joaquín Correa, jenže brankář Diego López jeho střelu zpoza vápna vyrazil. Pouze ale k nohám dobíhajícího útočníka Franca Vázqueze, který už měl úlohu jednoduchou a balon dorazil do sítě - 1:0 pro Sevillu.

Zajímavou šanci o pár minut později měl Escudero, který mířil přes zeď po standardní situaci, ale na brankáře Lópeze jeho um neplatil. Po dvaceti minutách Muriel utíkal na levé straně a jen těsně svým zakončením minul tyč! Muriel se často dostával do střetu s obránci domácího celku či s trávníkem, ale sudí nepískal. Chvíli tempo hry ustávalo, ale možná to byla jen uspávací taktika hostí.

Po třiceti minutách se totiž k míči po krásné nahrávce dostal Pablo Sarabia a ve vápně domácího týmu ukázal dostatek šikovnosti i zdravé drzosti. Proběhl s míčem u nohy mezi dvěma hráči a následně celou akci zakončil přesnou střelou k tyči - 2:0.

Tenhle gól byl pro domácí definitivním zlomem. Morenova tvrdá levačka ze středu ze střední vzdálenosti skončila na prvním protihráči a zakončila tím první půli. Do té druhé nastoupili v domácím dresu Sánchez s Garcíou, aby pozvedli nepříliš aktivní útok.

Hodně zajímavou akci Espanyolu na snížení vymyslel hostující obránce Gabriel Mercado, který malou domů nechtěně nahrál na Gerarda Morena. Ten ihned poslal balon na nabíhajícího Lea Baptistãa před prázdnou bránu, ale mladý útočník netrefil ideálně míč! Po hodině hry musel zasahovat zkušený brankář Diego López proti šanci Sarabii po centru od Mercada, ale vše v klidu zvládl.

Střídající Navarro zkusil centr zprava na střed vápna, ale tam si balon včas stáhl brankář Rico. Deset minut před koncem pálil Navas, ale branky docílil až Luis Muriel. Ten si v nastavení druhé půle poradil po brilantní akci, přešel přes tři protihráče a balon nasměroval přesně za záda Lópeze!

Více informací k zápasu

Getafe CF - Athletic Bilbao 2:2

19.01.2018 21:00

Góly: 21. Jorge Molina (pen.), 74. Ángel Rodríguez - 13. Iñaki Williams, 48. Raúl García (pen.)

Po nudném úvodu se individuální akcí prezentoval Iñaki Williams. Po hrůzostrašné rozehrávce domácího celku vyrazil do samostatného úniku s mírným odporem dvou obránců. Z hranice velkého vápna se pokusil o technickou střelu, ale jen těsně minul levou tyč. Pravděpodobně nejaktivnější muž zápasu se postaral o první branku v 13. minutě.

Williams si počíhal na centrovaný míč, který však nezpracoval a ihned to pravačkou namířil na zadní tyč. Damián Martínez byl z jeho pokusu evidentně překvapený, ale rovněž krátký a hostující Baskové šli do vedení. Getafe odpovědělo vzápětí v 21. minutě, když kopalo pokutový kop. Jorgeho Molinu ve vápně fauloval Iago Herrerín, který vyběhl a podrazil útočícího hráče.

Samotný faulovaný se ujal exekuce v s přehledem proměnil. Hosté mohli jít hned v 29. minutě zpět do vedení. K hlavičce v prostoru penaltového puntíku se dostal jeden z útočících hráčů, ale Martínez reflexivně vyrazil. Do šaten tedy šli páteční soupeři za nerozhodného stavu, ačkoliv se fanoušci nemohli zrovna těšit z atraktivní podívané.

V 47. minutě se dopustil faulu nový muž na hřišti Francisco Molinero a kopala se druhá penalta v tomto utkání. Tu si vzal na starosti Raúl García a rovněž on proměnil. Jen o pár minutek později fauloval na druhé straně Herrerín a kopal se další, již třetí pokutový kop v pořadí. Molina tentokrát neuspěl, snažil se poslat míč doprava nahoru, ale gólman vystihl jeho záměr.

Getafe však stejně vyrovnalo v 74. minutě. Francisco Portillo zachytil nakopnutý míč do vápna, který hlavičkou sklepl na Ángela Rodrígueze. Ten si poradil s hostujícím brankářem, který se snažil zasáhnout vyběhnutím. Neuspěl. Stejně tak jako v první, tak i ve druhé polovině padly dvě branky. Oba dva týmy se tedy musely smířit s dělbou bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona20173057:954
2.Atlético Madrid20127129:943
3.Valencia CF20124441:2140
4.Real Madrid19105439:1835
5.Villarreal CF20104628:2234
6.Sevilla FC20102826:2832
7.Celta Vigo2084835:2828
8.SD Eibar2084825:3228
9.Getafe CF2076725:2027
10.Girona FC2076729:2927
11.Real Betis2083933:4127
12.Athletic Bilbao2068623:2226
13.CD Leganés1974817:1925
14.Espanyol Barcelona2066816:2524
15.Real Sociedad2065934:3623
16.Deportivo Alavés20611316:2919
17.Levante UD2039816:2818
18.Deportivo La Coruña20441222:4416
19.UD Las Palmas20421416:4714
20.Málaga CF20331414:3412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (381)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Betis za 3 body !

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
dextroza_m

ČEMU TO POMŮŽE????

Reagovat
valloire

Mně. Budu se líp cítit.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ti stačí podívat se na vymydleného Cristiánka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě ne. Ale mě to udělá radost.

Reagovat
dextroza_m

Aha, tak škoda no... 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh mé přání nevyslyšel.

Reagovat
dextroza_m

Ten dal dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale

Reagovat
TheTopFootbaler

Bůh nekouše.

Reagovat
dextroza_m

A čím by žrali hen tu poslední večeřu? Nebo to byl Ježíš...?

Reagovat
TheTopFootbaler

To byl Ježíš. A ani ten nekousal lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico remizovalo. Sanca pre Barcelonu navysit naskok na cele ligy.

Reagovat
Jordi Alba

Druhá remízka proti Atléticu.

Reagovat
X-bano-X

Portu pán pánov

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Po hentakom vykone si Atletico nezasluzilo vyhrat.

Sanca pre Valenciu

Reagovat
cink

me by zajimalo jestli by se real nedostal do ligy mistru, jak by to udelali aby tam byl

Reagovat
dextroza_m

Máš to v nicku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel

Reagovat
aurelio

To je normálne na vyhadzov A tí blbci, čo sa na neho minútu pozerali zrejme čakali, kým ho knockoutuje. Dobrá správa je aspoň to, že tie dve atrapy nebudú hrať proti Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co si myslel. Holt blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sa nato dalo ako tak pozerat aj ked ta obrana derava, na tej musi niekto do dalsej sezony poriadne popracovat.

Nacho je priklad ako sa ma hrat, srdciar, ktory nevypusti suboj, charakter a skvely priklad nielen pre nasich hracov.

Z tej trojice BBC by mal ostat Bale pokial nebude casto marodovat. Pokial ma formu a hrava tak je to skvely hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 2+1. Král.

Reagovat
technecium

Reagovat
Mercury

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej respekt Kdo tohle dokáže?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se Suarezem taky, nic výjimečného.

Reagovat
technecium

Messi 2+1. Bůh.

Reagovat
Majk91

zlata lopta uz pripravena

Reagovat
Diego2

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Real se nasral

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak do 4.miesta to snáď bude

Reagovat
misinho7

nj 2-3 miesto k tomu LM a Copa ..dalsia snova sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveris ale ked to nebude na titul ja si zelam hrat o pohar UEFA

Reagovat
torcida

neboj sa. o neho bude hrať na rok.

Reagovat
X-bano-X

Zdá sa že Zidane ide dobrou cestou len tak ďalej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Snad je to uspokojí jako po manitě Seville. Depor je kvalitativně asi nejhorší tým LaLigy a tomu jejich 433 taky vůbec nevěřím, pokud tak chtějí hrát i na Mestalle, tak jsem jenom rád. Teď bych ještě prosil o kritiku Isca, když se jim bez něj tak daří...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Diky Bano. Prianie od teba vzdy potesi

Reagovat
LAM

Deportivo na pána

Co tam dělali ve druhym poločase.Vždyť tam snad nikdo nebránil při těch golech

Reagovat
misinho7

hrali sa na nas len je tam kus rozdiel ze my mame lepsi utok cize to nebranenie sme vyuzili viac

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, po dlouhy dobe zapas, kterej jsem si nepustil a hned takhle.

Asi bych mel nekoukat castejc..

Reagovat
smazaný uživatel

Bez fandit Barcelone

Reagovat
dextroza_m

ty si běž dofouknout kopačák mistře z fotbalového prostředí

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem ja sa tomu venujem intenzivnejsie ako "mudrovaniu" na sociálnych sietach

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem se taky radsi nedival

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dneska 2+1 a pěkný pád ve vápně. Doufám že se Suarez dneska nenechá zahanbit. Padal mi stream tak nevím co tam jinak předváděl. Třeba hrál dobře.

Reagovat
ADM

Tak do šancí sa dostáva stále, plno ich opäť zahodil ale ku koncu prelomil smolu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dextroza_m

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný kretén.

Reagovat
bayern987

...

Reagovat
Spalovač šancí

Neregulérní gol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý král

Reagovat
masly008

byla by prdel kdyby ten gol neuznal a pískl pentli a tu by nedali.

Reagovat
ADM

Alebo by ta strela trafila Ronalda

Reagovat
vladino10

Nemohol by rozhodca proste zapísať, zastaviť hru a dať mu žltú?

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

to je ubohe

Reagovat
smazaný uživatel

Ze toto riesia zrovna fanusikovia Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Ano riesia, pretoze dotycny clovek o sebe vyhlasuje ze je najlepsi futbalista historie a na ihrisku sa sprava komicky. Pochopitelne, ze je tercom posmechu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si niekto nechape odkial znie prezyvka Cirkus Barcelona

Reagovat
X-bano-X

Tu si musel vymysliet ty. Je tak na tvojej urovni.

Reagovat
Firkraag

A navíc ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá si prdel?

Reagovat
Mass

Reagovat
Diego2

Reagovat
TheTopFootbaler

To je ale zmrdík ten Cristiano...

Reagovat
Generalní Gladiator

buzna trapná,to snad není možny

Reagovat
smazaný uživatel

nestuj pred zrcadlem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Za stavu 4:1 deset minut před koncem si Kristýna honí triko

Reagovat
smazaný uživatel

To de si honit triko? zajimave...

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pepinho2

"La Liga (yes, la Liga, not the individual clubs) signs 9 Saudi Arabian players, who'll each go to a Spanish club."

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ctu, tak je to dohoda mezi SA a La Ligou, aby ty hraci ziskali pred MS nejaky zkusenosti. Blbost proste. 9 hracu a vsadim se, ze na konci sezony budou mit kolektivne odehranejch tak 20 minut.

Reagovat
pepinho2

Asi pěkně zaplatili, co? Smutný, jaký blbosti jsou lidi schopni vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Teoretik

Stále dokola. Vedení La Ligy šplouchá na maják.

Reagovat
smazaný uživatel

peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Betis grc sam o sebe. Hraju v presile a takto inkasuju. Suarezov volej pri nom traja obrancovia, Messiho gol kukaju tam jak si ich obhadzuje. Amaterizmus takto hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás to bohatě stačilo.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Nuz keby neprislo uspokojenie

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

CRko se dneska vytáhnul a Messi ho jediným zápasem opět zastínil.

Reagovat
technecium

Reagovat
roberos

Ronaldo a Messi oba 2 góly. Ale Messi o 3 třídy lepší ! Jak to kopyto CR se může považovat za nejlepšího hráče historie?! to je pro hráče jako Pelé,Maradona,Cruyf, Zidane, Messi atd prakticky urážka.

Reagovat
smazaný uživatel

to vis, cim vetsi blbec, tim vetsi ego

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
puji

Reagovat
kaja900

Spis pro hrace jako ronaldo je urazka ze ho srovnavaji s pelem, maradonou a podobne.. delate jako by byl messi buh a ronaldo nejakej sulda z okresniho preboru.. jak muzete rict ze je o 3 tridy lepsi a podobne ? to vubec nesledujete fotbal ? joo tuhle sezonu je v lize ronaldo dost slabej, to uznavam, ale v lize mistru skoro jako kazdej rok vede streleckou tabulku a je nejlepsi strelec v historii souteze.. messi je fakt dobrej, sleduju barcelonu casto, ale zas bych nerikal ze je o 3 tridy lepsi nez ronaldo a podobne...

Reagovat
Majk91

Messi ho zatienuje celu karieru a to Ronalda najviac stve.

Reagovat
pingla

aha, a proto byl rovnou 5x nejlepším fotbalistou světa

Reagovat
Majk91

moze vyhrat aj dalsich 5, ale Messiho kvalitam sa ani len nepriblizi.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ..ZL to je jedine co vam ostalo ..Messi moze mat aj o 10 ZL menej ale stale bude o tri levely lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude nedejbože Neymar > Messi či někdo jiný místo Gaymara, tak budeš slušně neunášet, na to se těšim, na ty tvoje ubrečený slohy.

Reagovat
pingla

Messi ma svoje kvality, Ronaldo zase svoje ale to tady vetsinou cules nedavaji, kdyz je CR7 vyhlaseny nejlepsim fotbalistou

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto, ze byt najlepsim znamena, ze po zapase vidis ako prevysoval ostatnych. O Ronaldovi sa to povedat posledne 3 sezony neda. Real na neho maka a akonahle mu odide strelecky potencial je pre team nepouzitelny, tj rovnako ako Suarez. Ani vyhlasenie ankety o najlepsieho futbalistu tieto nekvality neodstrania. Tych zapasov, kde bol tahunom bolo ako safranu. O zviazanosti taktikou nemoze byt ani reci, v ostatnych cinnostiach je proste slaby, navyse sa sprava ako debil na ihrisku aj mimo neho.

Reagovat
pingla

Tak samozrejme, ze Ronaldo je na hristi prakticky jen od strileni golu, od nej nemuze clovek ocekavat, ze bude rozdavat asistence a behat po celem hristi Ale v te sve cinnosti (strileni branek) je naprosto fenomenalni, svetovy, lepsi utocnik na svete neni (teda kdyz zapomenu na posledni mesice). A to, ze jeho pohyb neni tak ladny jako Messiho, hned nemusi znamenat, ze je horsi Vzdyt se podiv, co vsechno ten doklepavac dokazal v roce 2017, at uz sam nebo s Realem, ktery posledni roky neskutecne strelecky tahne

Reagovat
Majk91

Ale aj v tej cinnosti (strielanie golov) je Messi lepsi ako Ronaldo. To je ten problem Ronalda, ze v nicom Messiho neprekonava.

Reagovat
pingla

Takze Messiho trefy proti Malaze, Deportivu a podobne jsou stejne dulezite jako kdyz Ronaldo rozsekal Juventus, Bayern a podobne? Ty jsi snad vic marny nez aktualne Ronaldo

Reagovat
Majk91

Ako keby Messi nikdy nedal gol vo vyradovacke LM, nerozhodol finalovy zapas, nebol najlepsi strelec el Clasica. Velmi dobre si pamatam na casy a nebolo to tak davno, ked sa prave Ronaldovi vycitalo to, ze daval goly iba slabým superom, kdezto proti kvalitnejsim tymom bol doslova nulovy.

Reagovat
kaja900

Ze ronaldo messiho v nicem neprekonava ? Vis kolik ma ronaldo rekordu, ktery messi nema a nikdy mit nebude ? Je videt ze fotbal moc nesledujes joo mozna uz neobejde 4 obrance a da gol a jako messi, ale vek nezastavis.. i messi to jednou nebude zvladat uz.. ale vzdycky pro me bude ronaldo komplexnejsi hrac, uz jen proto ze umi aspon promenovat penalty a davat goly hlavou, coz se o messim rict neda

Reagovat
Majk91

Ronaldo je komplexnejsi futbalista len preto, ze vie dat gol hlavou a dal viac penalt? nenechaj sa vysmiat. Sice Messi nedava tolko golov hlavou (aj ked niekolko ich dal), ale stale ma lepsie percento premenovania golovych sanci, potrebuje menej striel na strelenie golu, dokaze tvorit hru, rozdavat pasy, ake nedavaju ani tí najlepsi playmakeri na svete, dokaze predriblovat obranou ako nikto iny... TO je komplexnost Nie ze niekto da viac golov hlavou.

Reagovat
kaja900

Tak projit obranou a dat gol ronaldo driv zvladal, ale uz ho dohnal vek.. uz nebude proste jako driv jediny v cem fakt uznavam ze je messi o dost lepsi jsou asistence a ze dokaze tvorit hru no, to je fakt ale rikat tu ze je messi o 3 tridy lepsi a ze je ve vsem lepsi nez ronaldo.. to je prehnany

Reagovat
dextroza_m

Nemyslím si, že je to věkem, prostě hraje teď jinak. Nemám no rád, ale odepisovat borce, co má nedožitých 33..

Reagovat
Generalní Gladiator

Hvězda Barcelony je prvním hráčem LaLigy, který dal 25 soutěžních gólů v deseti po sobě jdoucích sezonách a zároveň se mu v LaLize jako prvnímu povedlo ve čtyřech duelech po sobě dát gól a zároveň nějaký připravit..komplexnost, která ve světě fotbalu nemá obdoby, každá doba měla nejlepšího střelce i nejlepšího tvůrce hry,ale messi je nejlepší v obojím...srovnávat messiho a ronalda je jako porovnávat gretzkyho s ovečkinem...že máš nervy na to diskutovat o něčem,co je tak naprosto jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez 2+2 a Messi 2+1... To nepotřebuje dalších slov...

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nedal hattrick, ta akce byla rozenehnuta paradne

Reagovat
roman1978

Penalta

Reagovat
roman1978

Zápasu jsem se celkem po poháru obával a první poločas jsem se bal asi ještě víc, ale pak? Moc pěkné. A to ještě par špatně odpiskanych ofsajdu a faulu. Leo je proste jinde. Ten hraje jiný sport. Zbytečně ho s kýmkoliv porovnávat.

A obligátní - v Madridu je pořad stejná kosa. -19

Reagovat
TheTopFootbaler

Je letošní sezóna nejstudenější v historii, nebo se ještě nějaká chladnější najde?

Reagovat
remeslnik

Největší zima bude paradoxně koncem první dekády letošního května.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je pravda. Ale troufnu si předpovědět, že letos bude v táboře Realu největší zima 6.3. Teplota všech fanoušků se přiblíží k absolutní nule, aby ale již 7.3. vřeli vzteky, přičemž lze očekávat záplavy jejich slz. Na 6. března je též předpovězena devastující bouře způsobená teplou frontou přicházející z Paříže, při níž se ocitne bez práce nejméně Zinédine Zidane a dá se očekávat spousta zničeného veřejného majetku v jedné části Madridu.

Reagovat
Teoretik

Skvělý výkon. Nejlepší jasně Sergi. Sua a jeho druhý poločas to byla paráda. Messi tradičně... Jo a ještě třeba zmínit Umtitiho, který naskočil do těžkého zápasu po dlouhé pauze a odehrál to bez chyby

Kouč Betisu bude borec. Ten kdyby dostal k ruce fotbalisty, tak to válcuje. Hráčům naordinoval vysoký pressing a nebát se hrát fotbal a ono to jde Bohužel pro ně jim odešli kolem 70. min síly a nakonec z toho byl náděl. Tohle možná vystraší naše následující soupeře a radši zaparkují autobus každopádně smůla pro Betis, že jsme předvedli opravdu kvalitní výkon venku. Nejen že jsem tradičně bránili velmi kompaktně na malém prostoru, ale dnes jsme do toho přidali pořádnou agresivitu a nebáli jsme se i často napadat. Do nějaký 20. min to od nás bylo všechno hrozně ospalé, tak tam začal Valverde na lávce skákat jako čertík a hend se to probralo. Pak z toho vznikl velmi pěkný zápas díky oběma stranám

Reagovat
LAM

druhej poločas naprostá paráda

Tohle jsem fakt nečekal a Valverdemu ten styl hry prostě skvěle funguje.Messi si je tam ve druhym poločase vodil jak slepý koně

Tak teď připravit na pohár snad už s Iniestou a Coutinhem.

Reagovat
Jordi Alba

Teď ještě nadělit stejný počet gólů Espanyolu.

Reagovat
Majk91

Som rad, ze Messi a spol nedaju ani najmensiu sancu bielemu zlu stiahnut naskok co i len o kusok. Necakal som ze takto zdemoluju Betis na ich ihrisku, ale ked hra Messi, tak je vsetko mozne. Suarez, Messi... radost pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka... První tým má skóre 57:9 a druhý 29:9...

Reagovat
Footballer

Normálně se obávám, že se nám ten skvěle fungující systém s Coutinhem a Dembelem na hřišti rozpadne

Reagovat
smazaný uživatel

Na místo Gomese si dej od začátku Coutinha. Myslím že to bude ještě lepší. Jak není Iniesta tak je to znát že ve středu chybí někdo kreativní. Messi to tam sám celý zápas neutáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde je genius, ten je dokáže skvěle zapracovat.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprosto neuvěřitelný, jakou práci s týmem udělal Valverde během podzimu. Hrajeme skvěle pozičně, žádná panika, strach, jedeme si svůj fotbal, bez ohledu na soupeře. Nemáme tým, který by mohl pressovat tak agresivně jako třeba Liverpool či dříve Dortmund, ale jdeme na to organizovaně a i díky tomu jsme v pressinku strašně efektivní. Kolik gólů jsme už takto dali v druhých poločasech... Postupem času šly díky týmu nahoru i výkony jednotlivců - Rakitič je naprosto v pohodě, Luisito skvělý, Semedo čím dál lepší. Škoda Vermy, ale Umtiti je jinde, dneska prakticky založil dva góly. Nechci tady nějak kritizovat Neymara, ale s ním bysme nikdy takto nedominovali, jelikož není týmovým hráčem. Letos hraje celý tým skvěle týmově (jedinou výjimkou může být Dembélé, ale to není taková hvězda, aby se s tím nedalo pracovat), je opravdu nádhera ty zápasy poslední týdny sledovat. Coutinho to ještě posune na další level.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Teoretik

Když nic jiného, tak Dembélé bude aspoň skvělým žolíkem někdo, kdo dokáže vymyslet něco sám, když se nebude dařit. Ale on si sedne a Valverde pro příští sezónu snad vymyslí systém, kde budou mít prostor všichni

Reagovat
ADM

Streliť Dembeleho do Anglicka za 90 bude najmenší problém, ak by mu to nešlo...

Reagovat
TheTopFootbaler

Pokud mu to nepůjde, tak už za něj nikdo 90 nedá.

Reagovat
ADM

Nevravím, že sa bude u nás potkýnať o vlastné nohy. Pri tom čo doteraz dokázal je to nemožné. Ak ale nezapasuje do systému (podobne ako Bale v Reale), tak za neho kludne niekto vysolí podobnú bombu..

Reagovat
TheTopFootbaler

Stěží. Ale po hráči, který se neprosadil ve velkoklubu a má tam mizerné statistiky, se nikdo jen tak nepohrne. A nikoho nebude zajímat, že "nezapadl do systému". Prostě bude hrát blbě a bude kazit statistiky sobě i Barce. Stejně jako za Balea nikdo nedá 90.

Samozřejmě se bavíme o hypotetickém scénáři, abys mě z něčeho nenařkl.

Reagovat
X-bano-X

doplnil b som že nám chytili veľkú formu opory - Mats, Bus a Leo. To je hneď vidieť, keď drží obrana, záloha kontroluje a útok pravidelne skóruje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

MAtS je úžasný, všechny ostatní opory září díky fungujícímu systému. Samozřejmě kromě Messiho, to ani nemůže být člověk... Ty Valverdeho základy jsou strašně pevný, opravdu ani nedokážu říct, jakou taktikou na nás ideálně hrát. Uvidíme co vymyslí Conte, nemám z toho dvojzápasu úplně dobrý pocit, zvlášť když vidím, jak jsou poslední týdny zoufalý.

Reagovat
Visca el barca

S Chelsea to bude bohužel boj....

Reagovat
Majk91

Rakitic podava vykony ako v jeho prvej sezone, uplna fantazia, necakal som ze sa este vysvihne na taku uroven.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Během podzimu byl špatný, ale zhruba poslední dva měsíce hraje fakt dobře. Mně se dost líbí, jakým způsobem je Valverde s Busquetsem používá. Dnes bylo několikrát vidět, že Rakitič zůstával hluboko a Sergio se více vysunul, dobrá varianta.

Reagovat
Rattlesnake

přesně, v té čtyřčlené záloze uplně vyrostl, naopak když se hraje 433 tak je celkem nulovej (jako teď v poháru)

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno souhlas, až na Semeda. Ten byl na začátku sezony skvělý, ale postupem času se ostatní zlepšovali a on se stává slabším článkem. Ztrácí balony, dělá mu problém pressing.

Reagovat
Visca el barca

Včera hrál Semedo výborně. Potřebuje jen hrát, hrát a hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem u něj právě i včera viděl ztráty v nebezpečných prostorech. Dostává se do zbytečných izolací, začíná panikařit. Tohohle si soupeř všimne a začne na něj ještě víc tlačit.

To Alba na druhé straně zvládá naprosto perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, stačí si vzpomenout na Serhlgiho, taky mu to ze začátku nešlo na RB, ale vypracoval se.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že hraje fakt dobře. Vćera měl sice nějaký problémy, ale to bylo dost ovlivněný způsobem hry Betisu, který právě beky skvěle napadal a problémy měl většinu zápasu i Alba. Mně se strašně líbí, jak Semedo brání 1vs1, si snad nepamatuju, že by ho někdo vykoupal. A směrem dopředu se bude zlepšovat, zatím se opravdu často dostává do izolací. Ale včera bych to jako jeho chybu neviděl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A ještě jsem zapomněl Valverdeho pochválit za čtení hry soupeře, v tom je opravdu mistr. To jak dokáže nejen před zápasem, ale i během prvního poločasu analyzovat hru soupeře a následně na to zareagovat je dost jedinečná vlastnost, která nám vyhrála spoustu zápasů.

Reagovat
MiChaEl

Rakitic na pozapasovej konfere povedal, ze sa Valverde o prestavke venoval tomu, ako eliminovat ich pressing.

Videl som len druhu polku (ale lepsie, ako len tu prvu :P) a parada. Ukazuje sa ze Valverde rozhodne vie pracovat s hracmi a vyuzit ich kvality, aby z toho benefitoval cely tim - to co si spomenul s Rakom a Busom, najdenie miesta pre Gomesa (ktory sice asi vzdy bude najslabsim ohnivkom v retazi, ale postupne nabera aspon takticku disciplinu). Este nejak viac zabudovavat mladasov a bude to parada.

Reagovat
MiChaEl
Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/sidlowe/status/955174878054879233

Neví o tom tady někdo něco? Já to vůbec nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady už vejš - pepinho2 21:41

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co to je za komedii s tím Kepou? Ve Španělsku se více zdrojů shoduje na tom, že už s Realem ztratil trpělivost a prodlouží v Athleticu.

Reagovat
Teoretik

Kéžby, jinak si zničí kariéru.

Reagovat
vilp

Real, myslím, vycouval kvůli tomu zranění.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je dost divný přístup, vždyť to nemělo být nic vážnýho. Aby v tom spíš nebylo nějaký jiný řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane říkal, že žádný hráče nepotřebuje. Je fakt, že většina fanoušků Athleticu by se po všech těch komediích asi taky přikláněla k jeho odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten prístup "nikoho nepotrebujeme" je podľa mňa hlavne z dlhodobého hľadiska nesprávny. Práve pretože brankársky post neni obsadený top kvalitou a Kepa sa mi javí ako dobrá alternatíva, je mladý a je to Španiel. Týmto prístupom prišiel Real aj o Mbappeho, ktorý by podľa mňa do Realu ísť chcel, ale keďže Zidane toto leto útočníkaútočník nepotreboval, tak sme prišli o top útočníka na x rokov.

Reagovat
maxton

Zidane sa ucil v FMku, ze ked vyhlasis do medii ze svojim hracom veris tak ich mentalita sa zlepsi = lepsie vykony = vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen 13 čistý konto v lize. Víc má mam dojem jen DDG 14. Ale i s ligou mistrů jich má Stegen 18. Docela masakr.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Visca el barca

Já si Barcu užívám, cejtím z ní strašnou sílu. Jdeme si za svým. Po půl roce to říkám s naprostým klidem. Neymare děkuju bohu že jsi pryč Valverde je maestro

Reagovat
torcida

no ja neviem. tie zápasy sú až na pár výnimok strašná nuda. je to veľmi ťažké si užívať.

Reagovat
blaugrana

Thomas.

Reagovat
alcantara

OT: Brady to zase strasne drti

Reagovat
Kily

ta čtvrtá čtvrtka byla neskutečná, jak obrana, tak útok, hlavně TD-catch Amendoly a pak ten sražený pas při čtvrtém downu. A pro Jaguars nová situace na trhu s volnými hráči, za pár měsíců můžou parádně posílit těch zbylých pár míst

Reagovat
alcantara

Brady, Amendola, defenziva, Bon Jovi, vsetko jak ma byt Strasna drticka posledna stvrtina

Reagovat
alcantara

A este som videl aj double pass, neskutocny pribeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jax maji paradni obranu ! Ale utok nic moc. Kdyz to jeste vyvazeji, tak Pats budou mit co delat v AFC pristi rok.

Koukal jsem dost bedlive na playoff a letosni zrovna obrana Pats je lepsi jak utok s Brady. Jak Brady nema Gronk, tak musi defence Pats makat 3 ctvrtiny a kdyz to udrzi, tak Brady hodi 2 TD v posledni ctvrtine a maji vyhru.

Stacilo, kdyby Jax meli lepsi utok nebo o trochu lepe spocitali a presli na kalkulace s Field Goal, tak Pats dneska by sel porazit !

Chtel bych zase videt Gronk,Brady v Superbowl. To by byla jizda utoku. Jinak je to jenom jak to defence udrzi druhy tym na uzde, aby v posledni ctvrtine Brady hodi zase dalsi 2 TD

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík no ...

Reagovat
KoryVCF

A Phily jak zničila Vikingy... SB bude zajimavej.

Reagovat
smazaný uživatel

taky dík. Ty vole, proč to tady řešíte? Já se na to tak těšil ...

Reagovat
alcantara

Sorry Jiri, ja si pustim NFL tak trikrat rocne, bohuzial, a netusim, kde na EF sa vedu diskusie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak si to zjisti a nekaž zážitek pracujícím, co musí v noci spát.

Reagovat
alcantara

Prvy zapas bol dost skoro, odolnejsi pracujuci to zvladaju

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle jsem fakt odolný hodně málo. Rád se vyspím a kouknu na fotbal odpoledne ze záznamu. Když mi někdo nevytroubí výsledek, tak je to jako přímý přenos.

A ještě horší je to, že asi vyhrály oba týmy, který jsem v superbowlu vidět nechtěl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kokesh

Reagovat
X-bano-X

V SB dodrtí a pôjde....

Reagovat
Dr. Admess

Jinak teda nechci nic zakřiknout nebo tak, nemám to ani ve zvyku.

Ale jsem jsem koukal na rozpis a koukám, že Real k nám přijede až 36. kolo. Osobně bych si přál, abysme se dočkali toho, co jsme jim museli dělat my na konci sezóny 2007/08 u nich.

Reagovat
Billy McClane

To nehrozi ani keby museli

Reagovat
blaugrana

Nikto nestojí o špalier od tých ...

Reagovat
Mass

Tak teda pencle proti Vale dost přísná, ale co tam pak předvedl Gabriel a Rodrigo s páskou stojí vedle něj a jen čumí, taky nechápu. Sestava bez 6 hráčů základu a je to znát.

Reagovat
santini

Celta dobre od ideálu to na síce ešte ďaleko ale tá EL by na konci mohla vyjsť

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Majk91

skoda tych nestastnych strat zo zaciatku sezony

Reagovat
santini

tomu ver... aj minulu sezonu sme mali pomalsi rozbeh... uz by to chcelo konecne posilnit aj obranu. utok mame skvely, co je vidno aj na stats...

Reagovat
torcida

však ste kúpili mazáňa :D

Reagovat
santini

No jo...kupovanie talentov ok...ale skôr som myslel už nejakého skoro top stopéra a možno aj brankára..

Reagovat
X-bano-X

Bartra je volny

Reagovat
santini

nejake ine napady?

Reagovat
Billy McClane

Napisal ze myslel skoro top stopera, nie kopyto

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Joaquin (Real Betis): "Our manager told us before the game he has been planning the whole week how to stop Messi. Yet he ended up with 2 goals and 1 assist. No one in the world can stop him. He's the best in history, no doubt."

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdyby ted oba skoncili karieru, tak je urcite lepsi Messi. Uvidime. Muze se stat, ze Messi skonci driv a Ronaldo bude davat 30-40golu az do 40ti. Nebo Messi vydrzi dlouho. Kazdopadne doufam, ze oba vydrzi co nejdyl

Reagovat
blaugrana

30 - 40 golov do 40, keď teraz už je v prdeli?

Reagovat
technecium

On se zvedne

Reagovat
blaugrana

On je závislý na tíme. Leo na tíme zďaleka nie je na tíme tak závislý, takže ťažko povedať.

Reagovat
Diego2

Leo je tým, Ronaldo tým potrebuje

Reagovat
ADM

Co to je za argument. Ved je pravidelne v 3 golovych situaciach prave vdaka timu, len ich nevie premenit..

Reagovat
Kokesh

Tohle je proste totalni nesmysl. Oba jsou zavisly na tymu...to, ze Messi je tvorivejsi nic nemeni. Bez tymu kvality Barcelony by nemel ani zdaleka takovy cisla...

Kolik mel treba Cristiano v Realu spoluhracu, kteri byli v top 3 GB? Ani jednoho...Lionel mel Ronaldinha, Iniestu, Xaviho a Neymara.

Tech sezon, co oba tahnou sve tymy uz je nekolik na hodnoceni, nechapu proc mate stale potrebu Cristiana shazovat.

Reagovat
El Cid z City

Cris hraje za nejlepsi zalohou sveta-ty cisla v lize jsou ostudna, messi hraje pred gomezem,pauline m/,odejde neymar-klidek,tak si partaka udela z leveho beka, on je tym, ty dva si letos vymenit role,tak je situace v tabulce opacna..

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Majk91

Reagovat
bayern987

Reagovat
raduinho

Reagovat
PP

to, co předvádí už poněkolikáté ve 2. poločase je neuvěřitelné no..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak se prý konala další schůzka představitelů Barcy kvůli Arthurovi, jedná se o letním přestupu, což by asi byla ideální varianta.

Reagovat
blaugrana

To by bola paráda. A ak sa im podarí streliť toho Rafinhu za 35+3 a Gomesa aspoň za 35, tak to by bola úplná bomba.

Reagovat
remeslnik

Ale ty dva nikdo nekoupí !! Raf bude na zápujčku a Gomese nikdo nekoupí nad 25.

Reagovat
DonAndres

Tahle Barcelona baví, jak už dlouho ne.

Uzdravený Samuel a Paulinho, brzy se snad přidá Iniesta s Coutinhem a Chelsea here we go

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=t_UdqXJKN84

Ako nahradíme v budúcnosti tohto génia, to fakt neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

News MD: Vermaelen will be off for two to three weeks

Reagovat
alcantara

Pohoda, vyzdravi sa a zrani sa Pique.

Reagovat
blaugrana

Chvalabohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to dopadnout o hodně hůř.

Reagovat
Generalní Gladiator

mohl by se ukázat mina,máme nahráno, takže nepřetěžit umtitiho a ulevit piquému

Reagovat
blaugrana

200. pre Coutinha.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože beru, že to je inspirovaný tím obrázkem vpravo nahoře, ale ta hůl působí u Ronaldinha dost vtipně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky jako za starych casu kdy byla la liga liga dvou tymu

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto brutální druhý poločas po skončení prvního jsem si myslel, že vyhrajeme jenom zázrakem

Reagovat
smazaný uživatel

To já jsem byl v klidu, v letošní sezóně se prostě ty cestičky do protější brány vždycky nejak najdou, takže nemám ani nervy při sledování.

Reagovat
Visca el barca

Mbappé 2 měsíce out?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme áno. Ak sa bavíme o dvojzápase RM - PSG, rovnako by mal byť mimo aj Thiago Motta.

Reagovat
Visca el barca

To docela hraje do karet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Zas budete mít štěstí jak svině Ale od začátku říkám, že přes ně přejdete

Reagovat
misinho7

cely polrok nemame ani kusok stastia teraz mozno vypadne Mbappe a uz sa tu hovori o stesti jak svine ... pritom tam amju anhradu napr Angela a vobec to nestoji cele na Mbappem

Reagovat
technecium

Loni jste ani nevíte jak vyhráli LM a ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

neviem ako sme vyhrali LM sak sme vstkych zburali...finale sme totalne opanovali..co sa tyka ligy bolo tam par zapasov ktore sme vyhrali v nadstaveni ale ak sa chce vyhrat liga su aj taketo zapasy ... lol ty si fakt smiesny

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

a ani nevieme ako sme vyhrali dalsie trofeje ze? aj ten super pohar atd..to ze teraz bola ta forma v riti ze klucovi hraci boli mimo je dalsia vec ale nic to nema spolocne s minulou sezonou a jej vitazstvom ..to ako keby teraz povieme ze ani barca nevie ako vyhrala(vyhraje) ligu lebo real vlastne stracal blbe body cize vlastne cele to bolo nahoda a stastie to vase vitazstvo..podla tvojej logiky asi takto no

Reagovat
technecium

Zas nebuď tak ublíženej, jen jsem to trochu nadsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Celkom som sa tešil na neho v LM, veľká smola.

Reagovat
vilp

Ještě to není jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne. Já se na něj tak tešil ...

Na stranu druhou - když máš jako backup DiMu, tak to taková ztráta není.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dementovalo to PSG i několik médií, snad Zizou nechytá svou černomagickou formu.

Reagovat
Visca el barca

Já doufám

Reagovat
smazaný uživatel

černomagickou formu

Reagovat
10FKK

ty seš vůl!

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CR9 už požiadal o milosť.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Parádní

Reagovat
smazaný uživatel

griezz ty hezky goly umi. jako coutinho, ci asencio

Reagovat
Visca el barca

Takže v létě přijde Arthur?

Reagovat
misinho7

Benz dnes zaklad som zvedavy nanho

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje někdo zlo z Madridu? Zapínat druhý poločas? Je drcen?

Reagovat
misinho7

drcen nie je ...skor Achraf nevie nahravat velka hrubka a po tej dali gol...ale ianc klasika totalne onicom pristup nahradnici si asi necenia sance...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky pustím si je před spaním.

Reagovat
misinho7

Achraf a Theo to je parodia toto ....smerom dopredu ani dopredu nic nic velke nic...a Achraf nato ze je profesionalny futbalista a krajny obranca co ma centrovat..tak to absolutne nevie ..to je katastrofa cele toto

Reagovat
Ed_Hazard

Za súčasného stavu ide predĺženie nie?

Reagovat
Jordi Alba

Ne.

Reagovat
misinho7

vypadnutie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taková panika u tak zkušenýho a kvalitního týmu, jakým je Real, je naprosto šílená

Reagovat
misinho7

toto dnes Zizu podcenil ...Llorente Achraf Theo totalne mimo ... Asensio ani nehovorim nehcapem z priamociareho hraca sa stal nahravac dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Real ....áááá hahahahaha....To mi zlepšilo náladu už v tak dobrym dnu :))) super...a zejtra 5:0 espanyolu (já si vsadim 1/3,5g+ za hodně) a bude to pokračování dobrý nálady

Reagovat
Jordi Alba

O to víc teď mrzí ten Alavés.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo dobrý tak tos byl nakonec i ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Fraska velka fraska..a cele to je tym ze Zizu nepotrebue hracov radsej ich predajme a nechajem si mladikov ktoru nato este nemaju..ach uz len dostat vypras v LM a mozme zavriet na tuto sezonu stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná ostuda.

Reagovat
Mateo16

uz sme vyhodili ZZ ??

Reagovat
vilp

No naběhl si pěkně.

Reagovat
misinho7

podla mna sa pocka do LM ak vypadneme podla mna hned leti

Reagovat
smazaný uživatel

Teď stejně nikoho nesezene a nebylo by už co zachraňovat do konce sezóny určitě zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěchy mu nikdo neodpáře, ale je naivní pokud si myslí, že s tímto týmem má šanci něco vyhrát.

Reagovat
Ed_Hazard

On to musí sabotovať. Dať tam lavičku, keď sme totálne mimo formy. Však sna´d neni taký blbec, nie? .

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně už ho začínám mít dost. To co letos předvádíme je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz je to blbec, jo?

zemri, debile

Reagovat
10FKK

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

mam Zizoua rad a uz i vlastni fanousci ho maji za blbce? asi spis "fanousci"

Reagovat
r3

Dnes teda velmi smutny vykon. Ti, ktori maju drat travnik, ked uz dostanu sancu nepredviedli v podstate nic. Striedanie Isca tiez mimo moje chapenie.. Za pol roka slusna zmena

Reagovat
misinho7

tie prestupy nam dosrali sezonu ..nahradnici totalne v lese..ked porovnam minuly rok ked hralo akoze Becko co to bolo a teraz James sa teraz smeje

Reagovat
2miguel1

Lenze nemozes mat 80mil Jamesa alebo Moratu na lavicke..To su hraci co chcu byt v zaklade

Reagovat
vladino10

na jednu sezónu to vydrží..ale ak by podľa mňa mali sedieť na lavici a teraz, tak by bol v kabíne taký bordel..

Reagovat
JM

Vždyť jo, měl se pakovat Benzín a Bale a James a Morata pěkně do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Až na toho Balea teda

Reagovat
Masi

Morata chtělo by se to taky někdy podívat jak se mu daří v Chelsea.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Lip jak Benzemovi?

Reagovat
Masi

Přesně .

Reagovat
Ed_Hazard

Vy tam budete mať 100+ M Osmana

Reagovat
Gazdo

Ale ten ma 20 rokov a suarez aj messi starnu a minimalne u suareza je pravdepodobnostze do sezony do dvoch uplne odide a mozno messi sa posunie viac do stredu. Vtedy si C3PO moze kludne behat kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Real nebyl schopný absolutně nic vytvořit na to, jaký měli tlak na konec zápasu. Všechno jen marné centry.

Reagovat
ADM

WTF the fuck

Reagovat
Rattlesnake

OMG my god

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace Zizou

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Messiáš

Hezky Leganes, odmakany, byt ke konci viditelne odchazely sily a ke konci meli kopec stesti, ze Real zbrkle resil situace. Beauvue se mi moc libil, naprosto to odjezdil. Krasa :))

Reagovat
Generalní Gladiator

ale celkem se mi dnes líbíl ronaldo,šel do sebe, nevšiml jsem si,že by něco zkazil nebo dokonce simuloval,jak to umí jen on

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos to dneska zkoušel na Ronalda v 90. minutě, když delfina nebylo.

Reagovat
Robbie

Myslím si že Theo,Asensio nikdy na Real mít nebudou, Real potřebuje hráče který jsou vynikající v driblingu

Reagovat
patas92

#prayforzizou

Reagovat
Generalní Gladiator

co blbnou, šetří se na ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Leganes to co predvadi s jejich rozpoctem je naprosta parada

Reagovat
Gazdo

Ja so smiechom vydrzim radsej az po sezone. Ano uz vypadli v cope ale v LM este nie a aj ked tvrdia vsetci ze liga je v kapse tak tomu ja este v januari odmietam verit. Ale ako kazdopadne prijemny pocit mi madrid navodil to ano ale zatial sa moc smiat nechem

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme vypadli?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne ZZ je po sezone pryc. Verim tomu tak na 90 %. Kdyz nebude odejit, tak skonci sam.

Reagovat
Visca el barca

No letos se v tom plácá neskutečně. Já v tuhle chvíli nevím, jak chcete vyřadit hladové PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivne druhopolcasovy Real minulej sezony bola nezastavitelna masina a bezpochyby najsilnejsie muzstvo sveta, tak to mal Zidane zostrojené. Oni museli v tejto sezone zacat brat heroin, inak si tuto mizeriu neviem vysvetlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by epický, kdybyste naráz vyrazili nejlepšího kouče loňské sezony a nejlepšího hráče loňské sezony.

Reagovat
-Carles-

Stále môže ešte vyhrať LM.

Reagovat
smazaný uživatel

To je těch 10 %.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Spočiatku mi bol pohár uprdele, keď už sme ale 3 zápasy od finále, musí sa dnes vyhrať, aj keby šla plná palba. Šetriť sa môže cez víkend.

Derby nebude jednoduché, prípadne vypadnutie mi ale stále nebude prekážať .. o 2 zápasy menej v nabitom programe.

Reagovat
Jordi Alba

Zrovna s takovejma špínama se vypadnout nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Derby je prostě derby - to se prostě musí hrát na plno.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Derby už je to jenom u nich, doma je pravidelně zašlapáváme do země a ani ty jejich neférový věci už nestíhají dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to 1:0 z venku, což je nepříjemný výsledek. I oni budou cítit šanci. Je třeba jim už silnou sestavou dát najevo, že to myslíme vážně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, pro mě je je ten dnešní zápas větší prioritou než domácí liga s unaveným Alavésem, kde bysme to měli zvládnout celkem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom žádná.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zahodit letošní Copu by byla velká škoda, šel bych do toho až na MAtSe v plný palbě, nominace tomu odpovidá. V lize máme pohodlný náskok a Atlético ani Valencia nejsou týmy, kterých bysme se měli bát, mají spoustu vlastních problémů.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
-Carles-

Ligu si už postrážime, LM je až o mesiac, dnes musí byť plná palba a postup musíme urvať.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kéž by to byl on...Ale pravda je jinde, nechodí sem, protože diskutuje a zbrojí za Ovara...tipuju jeho působení na Novinky.cz diskuze (ta je skvostná, to je vážně peklo si to číst), nebo nějaký parlamentní listy apod. Jestli to vyhraje pan Drahoš (jakože pevně doufám) a jemu se takhle sesype Reálek, tak bysme si mohli za měsíc přešíst zprávu, že se oběsil.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

co jako ? Vždyť je jasný že to on neni, a kdyby náhodou byl, tak se tomu vysměju stokrát víc než normálně, protože s takovejma já nemám soucit. A že je Valloire už tak dement ? To je tu jasný snad skoro všem.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty seš za kreténa to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

copak, nervíky ? Nevim co jsem řekl tak strašnýho.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

pac a pusu

Reagovat
Afrokrecek

Diskutuje ve volebním článku.

Reagovat
smazaný uživatel

diskuze pod Novinky.cz, tam to má úroveň hodnou Valloireho.

Reagovat
valloire

Milý Jiří. I kdyby Real prohrál s PSG dvakrát 0-5 a Clasico 0-7, nikdy, rozumíš nikdy, nebudu takovej sráč, abych na cca rok zmizel.

Reagovat
Gazdo

Au

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele