LaLiga - souhrn 19. kola

12.01.2018, 22:52, aktualizováno 15.01.2018, 22:51
Komentáře a souhrny
Villarreal lahodným gólem Fornalse kompletně zaskočil Bernabeu a Realu se tak opět vzdaluje čelo. Atlético totiž venku 1:0 vyhrálo a svůj výjezd zvládla i Valencia, Barcelona navíc po dlouhé době vyloupila San Sebastian. Girona nasázela Las Palmas ostudný půltucet gólů, Sevilla neuspěla v Alavésu...

Real Betis - CD Leganés 3:2

15.01.2018 21:00

Góly: 20. Cristian Tello, 40. Joaquín, 83. Rubén Castro (pen.) - 44. Gerard Gumbau, 71. Javier Eraso

Domácí na nic nečekali a do svého soupeře se pustili pěkně po hlavě. Po čtvrthodině byli také lepším týmem, ale k nebezpečnější akci se nedostali. Až ve 20. minutě se ujali zaslouženého vedení. Sergio León unikl na pravé straně obránci a poslal míč na zadní tyč. Jenže ten stihl vyrazit Iván Cuéllar, který už byl krátký na dorážku Cristiana Tella. Betis nadále pokračoval v tlaku, fotbal to byl zatím zkrátka jen na jednu branku.

Z ničeho nic se v 37. minutě mohli hosté radovat z vyrovnání. Antonio Adán musel vytáhnout špičkový zákrok, protože se útočící hráč Leganés ocitl přímo před ním. Jeho pokus však zlikvidoval. O tři minuty později nicméně skórovali opět domácí. Joaquín se dostal po nakopnutém míči k zakončení, i když mohl ještě přihrávat, tak nekompromisně vypálil a propálil Cuéllara.

Za další čtyři minuty však hosté alespoň snížili. Gerard Gumbau natáhl z úctyhodné vzdálenosti a vymetl v růžku branky Adána všechny pavouky. Po nudném začátku se do sebe oba soupeřili zakousli a diváci byli svědky během prvního poločasu hned tří branek. Po přestávce se však tempo hry o něco snížilo. Pohlednou podívanou vystřídaly tvrdé zákroky a fotbal plný osobních soubojů.

Po nerovnané hře přišlo v 71. minutě vyrovnání. Javier Eraso dostal krásnou přihrávku do ulice, unikl obráncům a v souboji jeden na jednoho pálil na domácího gólmana. Adán jeho pokus vyrazil, ale proti dorážce byl už bezradný. I když se iniciativy ujímalo Leganés, tak jim to nebylo moc platné, jelikož v 82. minutě kopal jejich soupeř penaltu.

Nordin Amrabat po centu zahrál rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jeho exekuci si vzal na starosti Rubén Castro i když Cuéllar vystihl směr střely, tak byl krátký a Betis se ujalo vedení 3:2. V dramatickém konci zápasu se již nic extra zajímavého nestalo a Leganés se muselo smířit se smolnou prohrou.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - FC Barcelona 2:4

14.01.2018 20:45

Góly: 11. Willian José, 34. Juanmi - 39. Paulinho, 50. Luis Suárez, 71. Luis Suárez, 85. Lionel Messi

FC Barcelona porazila Real Sociedad 2:4 po dvou brankách Luise Suáreze, jednomu zásahu Paulinha a Lionela Messiho. Domácím ani nestačily gólové úspěchy Williana Josého a Juanmiho. Po téměř jedenácti letech byla kletba Anoety nakonec zlomená. Začátek zápasu patřil Barçe, která provedla několik nebezpečných akcí. Nicméně, již v 12. minutě po první větší šanci se domácí ujali vedení.

Xabi Prieto poslal centr z pravé strany, na který si naběhl Willian José a překonal bezmocného ter Stegena. Real Sociedad pokračoval ve vysokém tlaku a překvapivě tlačil barcelonské hráče. V 28. minutě rozhodčí neuznal další branku domácích. Sudí totiž před zakončením uviděl faul na Ivana Rakitiće. Opakované záznamy však ukázaly, že o přestupku nemůže být řeč.

Aktivní hra svěřenců Eusebia Sacristiana byla odměněna v 34. minutě. Juanmi si pohlídal ofsajdové postavení, unikl Sergi Robertovi a ter Stegen musel vytahovat míč podruhé ze své sítě. Barcelona se do nadějnější příležitosti dostala až v 38. minutě. Suárez pláchl na levé straně, počkal si na Paulinha, který překonal se štěstím Gerónima Rulliho.

Po přestávce začal katalánský velkoklub hrát o dost lépe, což vedlo k brance Luise Suáreze. Uruguayský útočník dostal přihrávku na levou stranu od Messiho a náramnou technickou střelou na zadní tyč překonal gólmana Realu Sociedad. Rázem bylo vyrovnáno a hosté na koni. Poté poslal Ernesto Valverde na hřiště Ousmane Dembélého místo Paulinha.

Hosté tím postupně zvyšovali svůj tlak, který byl zakončen další brankou. Konkrétně v 72. minutě se opět prosadil Suárez. Brankář domácích vykopl míč, který odhlavičkoval Thomas Vermaelen. Míč se rázem dostal přímo pod nohy barcelonského útočníka, který se nemýlil.

Výsledek zápasu určil Messi, který z přímého volného kopu překonal Rulliho. Ze značné vzdálenosti se gólman ani nepokusil o zákrok. Barcelona tedy po letech zvítězila na Anoetě. Přestože v prvním poločasu nebyla lepším týmem, tak se o poločase zvedla a domů si vede tři body.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 1:1

14.01.2018 18:30

Góly: 29. Gerard Moreno - 35. Iñaki Williams

Souboj dvou celků, které v uplynulých týdnech přece jenom vykazují zlepšení svých výsledků a které od sebe dělí v tabulce pouze jeden bod, skončil nakonec zřejmě spravedlivou remízou. Vše podstatné se událo v prvním poločase. Espanyol poslal do vedení po půlhodině hry Gerard Moreno, Bilbao však korigovalo poměrně záhy zásluhou Iňakiho Williamse.

Domácí v LaLize neprohráli už třikrát v řadě, navíc se jim podařilo postoupit do čtvrtfinále Copa del Rey, a chtěli na svou formu rozhodně navázat i proti soupeři, jenž by se také ještě chtěl poprat o pohárové příčky. Porazit hosty, to je ovšem v posledních dvou měsících velký problém. Naposledy totiž v lize nebodovali na začátku listopadu.

Jak už se očekávalo už před samotným začátkem tohoto utkání, byla to od začátku hodně vyrovnaná bitva. A v podstatě měly rozhodnout pouze maličkosti. Poté, co ve vlastní šestnáctce zahrál rukou hostující stoper Laporte, ale sudí Daniel Trujillo na pokutovou značku neukázal, se nakonec barcelonský klub dočkal své odměny ve 29. minutě.

Nafackovat si musel určitě Mikel Rico, který řešil situaci na hranici vápna poměrně laxně, o balón ho tak snadno obral Gerard Moreno, jenž si po jednoduché kličce narovnal míč na levačku a propálil brankáře Iaga Herrerína. Baskičané srovnali o šest minut později, centr Saborita zužitkoval hlavou dobře postavený Iňaki Williams.

Zkraje druhého dějství mohl Athletic Club otočit vývoj skóre ve svůj prospěch, znovu se na střeleckou listinu mohl zapsat Iňaki Williams, jenže svou slabou hlavičku usměrnil pouze doprostřed brány, kde stál připravený gólman Pau López. Na opačné straně zahodil velkou možnost Gerard Moreno, který z blízkosti neprocedil míč do sítě.

Po hodině hry se osměloval Gerard Moreno ještě jednou, po přihrávce Aaróna Martína vyzkoušel svou mušku ze střední vzdálenosti, těsně však minul. Průběžný stav se nepodařilo změnit ani Raúlovi Garcíovi, jenž svým pasem hledal na bližší tyčce Adurize, a ačkoli ten se balónu nedotkl, měli domácí štěstí, že tenhle centr skončil nakonec těsně vedle.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Sevilla FC 1:0

14.01.2018 16:15

Góly: 52. Manu García

Éver Banega na sebe nenechal dlouho čekat a hned ve 4. minutě z úctyhodné vzdálenosti pálil na branku Fernanda Pacheca, který se musel pořádně natáhnout, aby chytil střelu záložníka Sevilly. Deportivo Alavés se v žádném případě nikam nehnalo a spíše čekalo, co vymyslí jeho soupeř.

Ani po půlhodině jsme neviděli další zajímavější šanci. Tempo hry diktovali Andalusané, ale bez efektu. Fanoušci na stadionu snad mohli být rádi, že skončila první polovina, protože svědky byli opravdu velmi nudného utkání. V 52. minutě však bylo v ochozech hodně veselo.

Munir El Haddadi poslal centr na Manuela Garciu, který číhal na hraničním ofsajdovém postavení. Krkolomně, ale šikovně zpracoval a míč poslal na zadní tyč. Domácí se tak možná trošku překvapivě ujali vedení. V 63. minutě mohlo být zásluhou Nolita vyrovnáno. Od toho se opravdu náhodou odrazil míč, který proletěl kolem tyče.

Skóre se tedy neměnilo. Stejně tak jako po střele Rubéna Duarteho, který dostal příhru opět od Munira. Ale jeho pokus na vzdálenější tyč branku skončil neúspěšně. Paradoxně domácí se nyní ujali taktovky a zatlačili Sevillu na její polovinu. Devět minut před koncem hrací doby byl v šanci opět Nolito.

Gabriel Mercado mu poslal krásný pas z pravé strany, ale v jasné gólové příležitosti útočník minul. Z hranice malého vápna trestuhodná věc. O dvě minuty později po této akci šli domácí do desíti. Duarte zezadu skluzem zasáhl Banegu, dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně ze hřiště.

O nějakou dobu později si přímý volný kop přichystal Wissam Ben Yedder, jeho nadějný pokus skočil pouze v boční síti. I když do tohoto zápasu vstoupili hosté v roli jasného favorita, tak si domů neodváží jediný bod a prohlubují svou ligovou krizi. Za to naopak Deporitvo Alavés si na konto připisují pátou domácí výhru v řadě.

Více informací k zápasu

Levante UD - Celta Vigo 0:1

14.01.2018 12:00

Góly: 37. Pione Sisto

Celta Vigo potvrdila, že na Levante se jí dlouhodobě daří, a porazila ho už pošesté za sebou od roku 2014. Domácí naopak potřetí v řadě nevstřelili jedinou branku, nacházejí se těsně nad sestupovým pásmem a za posledních sedm kol získali jen tři body. Hostům zařídil nejtěsnějším možné vítězství svou trefou z první půle Pione Sisto.

Galicijský celek měl v uplynulých týdnech poměrně složitý los, před týdnem se mu podařilo remizovat s Realem, ale v Copa del Rey padl vysoko s Barcelonou. Dokázal se ovšem z této porážky oklepat. Poprvé od konce listopadu udržel čisté konto a to byl klíč k úspěchu. V útoku neskórující Levante na jediný gól nenašlo žádnou odpověď.

Domácí začali poměrně zostra a už ve 2. minutě se mohli ujmout vedení. José Luis Morales rozehrál centr z rohového čtvrtkruhu na hlavu Boatenga, jenž tlačil svou hlavičku pod břevno, avšak na poslední chvíli stačil zasáhnout brankář Rubén Blanco. Dlouho se pak na hřišti nic neudálo, až na řadu přišel onen rozhodující moment tohoto střetnutí.

Sisto si ve středu pole narazil s Iagem Aspasem, následně se objevil zcela sám v šestnáctce, a odtud pravačkou zamířil technicky po zemi ke vzdálenější tyčce. Zkraje druhé půle mohlo mužstvo z Valencie srovnat, Jenže poté, co se se svou tečí neprosadil Doukouré a následně ani Boateng, střílel Ivi López pouze slabě do rukavic Rubéna Blanca.

Levante bylo směrem dopředu i nadále aktivnějším týmem, avšak v koncovce se mu hrubě nedařilo. V 57. minutě propadl centr z levé strany od Luny k Boatengovi, jenž se ocitl sám před Rubénem Blancem, ten ale reflexivně zasáhl svou nohou. A v 67. minutě selhal v tutovce José Luis Morales, který zamířil pouze mimo kýžený a chtěný prostor.

Celta se ve druhém dějství soustředila stále na bránění jednogólového náskoku, a i když tahle taktika nebyla, co se celkového pohledu na hřiště týče, zcela ideální, nakonec byla tou správnou pro vítězství. Nic na tom nezměnila ani další šance Boatenga z 86. minuty, který po pasu od Luny znovu neseřídil svá mířidla dle vlastních představ.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Valencia CF 1:2

13.01.2018 20:45

Góly: 88. Florin Andone - 37. Gonçalo Guedes, 64. Rodrigo

Po nevalných prosincových výsledcích se Valencia zřejmě dostává do optimální pohody. Poté, co se v Copa del Rey prokousala přes Las Palmas, uspěla také na půdě La Coruni, a i nadále se drží v boji o druhou příčku. Deportivo naopak během uplynulých čtyř ligových kol získalo jen jeden bod a pořád se nedokáže vymanit od sestupové pásma.

Už třikrát v řadě domácí se svým soupeřem před vlastními fanoušky neprohráli, naposledy tomu bylo v roce 2013. Hosté však prožívají jednu z nejlepších sezón za poslední léta a potvrdili, že aktuálně patří k tomu nejlepšímu, co La Liga může nabídnout. Do vedení je poslal Goncalo Guedes, skóroval i Rodrigo, v závěru pak jen snižoval Florin Andone.

Galicijský celek se mohl ujmout vedení po třinácti minutách hry, po rohovém kopu se opřel hlavou do míče Borges, nicméně smolně pro něj trefil pouze břevno hostující brány. Na druhé straně vypálil z levé strany Goncalo Guedes, a s jeho plachtícím pokusem měl brankář Rubén velké potíže, nicméně u své vzdálenější tyčky stačil zasáhnout.

O pár chvil později se zase střelecky osmělovali Borges spolu s Goncalem Guedesem. Ovšem prvně jmenovaný tentokráte svou hlavičkou pálil nad a druhý jmenovaný ze střední vzdálenosti také přestřelil. Netopýři nakonec dokázali díky Portugalcovi udeřit ve 37. minutě, po krásné kombinaci nachytal chybujícího Rubéna na švestkách.

Branquiazuis se však po přestávce nevzdávali a klidně mohli po obrátce srovnat. Guilherme hlavičkoval nebezpečně z hranice brankového území, ale balón netrefil ideálně a minul. V 64. minutě naopak Valencia navýšila svoje vedení. Goncalo Guedes zleva přihrál do středu Rodrigovi, jehož technický pokus zaplul parádně do sítě.

Od té doby se Los Che soustředili hlavně na bránění pohodlného náskoku, podcenili ovšem poslední minuty, a málem byli potrestáni. Korigovat se totiž podařilo v 88. minutě Andonemu, jenž využil snadno sklepnutí od Adriána. V nastavení pak selhal v tutovce sám Adrián, jenž z blízkosti nepropálil trestuhodně gólmana Neta.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Atlético Madrid 0:1

13.01.2018 18:30

Góly: 27. Kévin Gameiro

Eibar proti Atléticu Madrid vůbec nesehrál špatnou partii, ale ani soudržnost či několik málo šancí nebylo dostačujících. O třech bodech pro favorita z hlavního města totiž rozhodla jediná trefa a na svědomí ji měl hostující útočník Kévin Gameiro. Atlético je nadále druhé, Eibar dlí na místě sedmém.

Prvě Kévin Gameiro se stal největší hrozbou pro domácí a to již od začátku utkání. Velmi dobře totiž fungovala jeho souhra s Antoinem Griezmannem, který jej již ve třetí minutě vysunul do velmi zajímavé střelecké pozice. Naneštěstí pro hosty Gameiro ranou po zemi branku minul. Stejný hráč se následně propracoval do další střelecké příležitosti, ale zblokovaná rána skončila jen v rukavicích brankáře Dmitroviće.

V jedenácté minutě si domácí obránci opět nedali pozor a Griezmann dostal krásnou přihrávku do běhu přímo do zakončení. Jeho rána z voleje ale nepřekonala brankáře Dmitroviće, který byl u tyče včas. Eibar nevymýšlel nic složitého a když dostal šanci, snažil se být co nejjednodušší. Atlético mu ale mnoho šancí nenechávalo a neaopak kontrolovalo hru.

Atlético po pětadvaceti minutách přestávalo hrát, ale možná to byla taktika trenéra Simeoneho. Když se zdálo, že se Eibar dostane do hry, hosté udeřili. Francouzsou spolupráci načal Antoine Griezmann, který z pravé strany vyslal přihřávku na zcela osamoceného Kévina Gameira. Na toho domácí obránci trochu zapomněli a Gameiro se orientoval skvěle - 1:0 pro hosty.

Madridský favorit neustával a nadále útočil. Gameiro sváděl jeden osobní souboj za druhým a Eibar kontroval jen snahou Inuiho s Enrichem, proti níž si hostující defenziva věděla rady velmi dobře. Po změně stran bylo Atlético až přehnaně pasivní a jeho snahy opadly. Eibar toho ale nedokázal využít, i když veterán Charles byl poměrně blízko zajímavé střele.

Atlético působilo dojmem, že mu hubené vedení stačí, protože na útočení zcela rezignovalo a nechalo snahu domácímu týmu. Možná v naději, že mu opět vyjde nějaký protiútok, což nebylo s přítomností rychlíků jako Griezmann, Saúl nebo Yannick Carrasco vůbec nepravděpodobné. Hrálo se ale před vápnem hostí, takže brankář Oblak se musel mít neustále na pozoru.

Ramis hlavičkou mířil jen do náruče brankáře Oblaka, do stejných míst se trefoval také střídající Orellana. García následně pálil zpoza velkého vápna a nemířil špatně, ale brankář Jan Oblak se v pohodě natáhl, aby míč zneškodnil. Že by to byla atraktivní pasáž, to se rozhodně říct nedalo. Dvacet minut před koncem se do šance dostal také Antoine Griezmann, na něhož domácí opět zapomněli.

Mířil ale mimo, i když se k němu žádný z obránců nestačil vrátit. Do konce utkání se Eibar ještě snažil srovnat a nebyl příliš daleko, protože Enrich vypálil do středu brány a brankář Oblak měl co dělat, aby se po míči včas natáhl. García nakonec minul hlavou tyč, i kvůli tomu, že hlavičkoval zády k brance.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 0:1

13.01.2018 16:15

Góly: 87. Pablo Fornals

Za deštivého odpoledne se do sebe Bílý balet a Žlutá ponorka pustili hodně opatrně. Ve 14. minutě poslal Gareth Bale míč do branky po rohovém kopu. V moment zakončení hlavičkou však stál v ofsajdovém postavení a gól být pochopitelně uznán nemohl. Za čtyři minutky později opět zahrozili domácí. Marcelo se odhodlal z úctyhodné vzdálenosti ke střele, ale tu vyrazil bravurně Sergio Asenjo.

Hned v 23. minutě následovala další šance Realu. Cristiano Ronaldo si postavil přímý volný kop, po kterém musel opět zasahovat Asenjo. Ve 30. minutě se opět k velké šanci dostal Ronaldo. Ten si šikovně zaběhl za obranu, pokusil se přelobovat Asenja, ale jeho pokus skončil mimo vzdálenější tyč. Jednoznačně aktivnější domácí stále tlačili svého soupeře, ale bez gólového efektu.

Ve 43. minutě ještě střílel Bale, který stejně jako jeho spoluhráč minul i zadní tyč. V poslední minutě prvního poločasu ještě zahrozili madridští. Isco poslal Ronalda do tutovky. Portugalský reprezentant se ocitl sám před Asenjem, který neuvěřitelně zasáhl. Úvodní polovina byla jasně v režii domácích, kteří si vytvořili několik šancí, ale skvěle chytající Asenjo byl vždy proti a držel svůj tým nad vodou.

Hosté se druhé čtyřiceti pěti minutovky uvedli mnohem lépe a snažili se být o něco více aktivnější. V 53. minutě však Toni Kroos pálil z dobré pozice z voleje, ale bezchybný Asenjo opět střelu lapil. Pravdou nicméně je, že Villarreal se častěji hlásil ke slovu a domácí již nebyli tolik dominantní. A stalo se, co by jen čekal málokdo. V samém závěru utkání, konkrétně v 87. minutě se do rychlého protiútoku dostali hosté.

Nejprve Keylor Navas skvěle zasáhl proti pokusu Enese Ünala, ale k odraženému míči se dostal Pablo Fornals, který technicky přehodil kostarického brankáře a Žlutá ponorka šla do vedení 0:1. Před koncem se již nic dramatického nestalo a fanoušci na Santiagu Bernabéu mohli být svědky dalšího utrápeného zápasu, ze kterého nevybojovali ani bod.

Více informací k zápasu

Girona FC - UD Las Palmas 6:0

13.01.2018 13:00

Góly: 25. Cristhian Stuani (pen.), 57. Michael Olunga, 64. Borja García, 70. Michael Olunga, 74. Cristian Portu, 79. Michael Olunga

Po prvních deseti minutách hry byl aktivnějším týmem ten domácí, ale do žádné větší šance se nedostal. V dalším průběhu jsme mohli sledovat velice vyrovnanou podívanou. Konečně se fanoušci na stadionu mohli dočkat v 24. minutě oživení vývoje. Cristian Portu totiž unikl po pravé straně a zastavil ho až Javi Castellano v pokutovém území. Bohužel pro hosty nedovoleně, tudíž katalánský klub zahrával penaltu. Té se ujal Cristhian Stuani, míč poslal do protipohybu brankáře a domácí šli do vedení.

Ani v dalším pokračování první půle jsme neviděli další větší šanci, proto šly oba týmy do šaten za jednobrankového vedení Girony. To ze startu druhého poločasu se do sebe soupeři pustili o něco více, čehož jsme byli svědky v 47. minutě. Čerstvý Michael Olunga zatlačil na hostujícího obránce a zakončoval z těsné blízkosti na zadní tyč, ale branku minul. Svědky jsme však mohli být velkého množství faulů.

Až do 58. minuty, kdy se prosadil již zminovaný Olunga. Ten si naběhl na centr z levé strany a v malém vápně poslal míč do sítě bezmocného Raúla Lizoaina. O pár minut později se domácí ujali vedení o tři branky. Rychlý protiútok z levé strany gólově zakončil na zadní tyč Borja García. Od 71. minuty se na hřišti začaly dít věci.

Girona využila další své šance. Gólman hostů udělal nepochopitelnou chybu, kterou využil Olunga. Ten už měl lehkou práci dopravit míč do prázdné branky. Ihned o tři minuty na to bylo již 5:0. Portu si naběhl na přihrávku skvěle hrajícího Olungy a sám proti Lizoainovi v tváří v tvář možná i trochu se štěstím proměnil svou šanci.

Hned v 79. minutě si na konto připsal hattrick již několikrát zmiňovaný Olunga. Našel si totiž vyražený míč a lehce poslal míč do prázdné brány. Kdo by to byl býval řekl, že v druhé polovině padne dalších pět branek. Bezradné Las Palmas se nedostalo prakticky do žádné větší příležitosti a po zásluze si odváží domů šestibrankový příděl.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Málaga CF 1:0

12.01.2018 21:00

Góly: 74. Cala

Málaga opět nedokázala skórovat a tudíž ani bodovat. V páteční předehrávce 19. kola nejvyšší španělské Primera Division odjíždí domů zklamaná, o což se zasloužil jediným gólem zkušený obránce Cala. Jeho branka v 77. minutě rozjásala domácí ochozy a fanoušci Getafe se tak mohou těšit z průběžného osmého místa.

Že by nám páteční utkání španělské LaLigy nabídlo nějak ofenzivní utkání a nedejbože snad i přehršel fotbalových momentů, díky kterým diváci tak rádi sledují honbu za kulatým nesmyslem, to se rozhodně říct nedalo. Spíše se od prvních minut oba celky projevovaly jako nanejvýš defenzivně laděné a s hlavním důrazem na čisté konto.

Getafe bylo o trochu aktivnější a jeho první větší šanci měl na svědomí střelec Molina. Velmi rychlá akce tažená po straně měla za následek nahrávku do středu vápna, kterou zakončil střelou z pravé strany Jorge Molina. Jenže mířil jen do míst, kam by brankář Roberto v případě potřeby v pohodě skočil. Zasahovat nemusel, jelikož Molina neměl správně seřízená mířidla. V úvodu utkání se hodně žlutilo a sudí Juan Martínez musel mít trochu obavy, jestli nervy hráčů ukočíruje.

Pomáhaly mu v tom žluté karty. Tempo utkání se s půlhodinou odehraného času hodně loudalo a diváci nemohli být spokojení. Po rychlé kolmici přišel centr Choryho Castra z pravé strany, jenže neměl moc razance, takže brankář Damián Martínez si poradil bez větších potíží. Další šanci těsně před koncem z voleje napálil Roberto Rosales hodně nepřesně a míč zamířil vysoko nad bránu.

Ani po změně stran se nejednalo o nějak vysoké tempo, i když se snahy obou týmů po přestávce změnily k lepšímu. Francisco Portillo se snažil o zakončení z první, ale možná mohl volit raději nahrávku na lépe postaveného spoluhráče Molinu. Deset minut po změně stran musel zasahovat domácí brankář Damián Martínez, kterého vylekalo zakončení Federica Riccy!

Domácí mohl po hodině hry poslat do vedení Shibasaki, který se sympaticky probíjel až do zakončení. Brankáře Roberta nakonec překonal a sledoval, jak se míč pomalu loudá za čáru, jenže radost mu zkazil vracející se obránce Ignasi Miquel, který balon na poslední chvíli vyrazil! Do konce utkání zbývalo téměř dvacet minut, když se stav utkání konečně změnil.

Domácí hráči rozehráli volný kop a centr Fajra z pravé strany dolétl na vzdálenější tyč. Ángel Rodríguez jej pohotově vrátil před malé vápno a sledoval, jak Juan Cala v pohodě hlavičkuj balon do sítě - 1:0 pro lépe hrající Getafe!

Osm minut před koncem utkání hostující záložník Alberto Bueno vyslal pěknou střelu na branku Getafe, jenže brankář Martínez si s jeho střelou poradil. Víc už toho hráči hostí nevymysleli a tudíž kapitulovali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona19163052:951
2.Atlético Madrid19126128:842
3.Valencia CF19124340:1940
4.Real Madrid1895432:1732
5.Villarreal CF1994626:2131
6.Sevilla FC1992823:2829
7.Real Betis1983833:3627
8.SD Eibar1983824:3127
9.Getafe CF1975723:1826
10.Girona FC1975728:2826
11.Celta Vigo1974833:2725
12.Athletic Bilbao1967621:2025
13.CD Leganés1873815:1724
14.Espanyol Barcelona1966716:2224
15.Real Sociedad1965833:3423
16.Levante UD1939715:2618
17.Deportivo Alavés19601314:2718
18.Deportivo La Coruña19441121:3716
19.Málaga CF19321413:3311
20.UD Las Palmas19321414:4611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (950)

Přidat komentář
X-bano-X

Zápasy Getafe, Levante a Malagy to je hrozné niečo. Ako sa na Laligu dobre pozerá kvôli technickej hre, tak v týchto prípadoch je to des. Síce som prišiel o gól ale proste jeden polčas stačil a pritom v Segunde sú tímy ako Oviedo, Pucela, Rayo či líder z Huescy. Aby vypadlo Getafe na to je už asi neskoro ale Malaga na to má slušne našliapnuté. Dať 13 gólov v 19 zápasoch, pustiť najlepšieho hráča minulej sezóny a celkovo viesť klub tak ako je vedený a pritom to pred pár rokmi bol pohárový tím

Reagovat
X-bano-X

Tak Míchel odvolaný. Dalo sa čakať. Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Karma ? Za čo ?

Reagovat
10FKK

Za kecy

Reagovat
Jordi Alba

Nádhera. Palmy na sestup, to je něco tak otřesného, že to nemá s fotbalem nic společného. Celej tým supr výkon, Mojica parádní, Olunga mile překvapil.

Reagovat
vilp

Paco zatím slušný start v Las Palmas.

Reagovat
REPLIKATOR

Girona Olunga

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Real je k smíchu. Budou rádi, když vybojujou LM. Jinak Ronaldo opět nejhorší na hřišti. To, co zazdí je hrozný. Jak si někdo může myslet, že je nejlepší na světě, když není ani v TOP100!?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hazarde, do tohohle cirkusu chceš jít?

Reagovat
roman1978

Ty vole, do Madridu dorazila velmi studena fronta - dneska -16 a zítra můžou maxima dosáhnout až -19.

Reagovat
Novasik

to se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
10FKK

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
El Bucho

Reagovat
JackDaniels.

Len dodam, ze na nadblizsich 7 dni sa razantne zvysi tlak vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Minima

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
PP

Reagovat
Ferguson6

toto ešte niekto považuje za vtipné?

Reagovat
remeslnik

A nejvtipnější na tom je, že je to pravdivé.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Uwe háže buly

Já jsem si fakt hledal předpověď počasí..

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Counter

No jo, ani z Rafovy práce nešlo těžit věčně

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

a takto vyzera Real Madrid bez golov Ramosa v nastavenom case

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze tu je hotovo, neverim ze toto Zizou ustoji, teraz je ten spravny cas ten tim nakopnut pred LM, aby bola aspon aka-taka sanca a dnes som prestal verit, ze sa to podari Zizouovi ... som zvedavy na dalsi vyvoj

kazdopadne dnes to bola pokracujuca bieda a jediny kto dnes pozitivne vycnieval, bol Bale a aj toho Zizou stiahol a nahradil Lucasom (na facku)

na druhej strane zase priserni Marcelo s Tonim a CR

Reagovat
TheTopFootbaler

CR7 je příšerný už delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem Zidanovi, prečo nestiahne Kroosa, ktorý má už slabšiu výkonnosť a nenasadí Daniho Ceballosa, veď to bol jeden z najlepších záložníkov španielskej ligy.

Inač teraz sa ukazuje, že Ceballos spravil chybu, že neprestúpil radšej do Atletica. Tam by bol ako ryba vo vode.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mateo16

jeden z najlepších záložníkov španielskej ligy

Ja mam Ceballosa rad ale aj on je hoooodne z formy a jeho vykonost je priserna

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najlepsich zaloznikov, ktory teraz je jeden z najhorsich, posadit Kroosa - no brainer

preco asi je Ceballos z formy? ked nehrava, tak ako sa ma do nej dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz radsej nehodnot prispevky futbalu lebo co zapotis to kravina. Nezosmiesnuj sa

Reagovat
roman1978

My všichni tady, si přesně to samé, myslíme o tobě. A taky píšeš a píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

O mne? Ty si sprosty ved ja som tu novy a mam na tomto clanku slusne hodnotenia

Reagovat
smazaný uživatel

Vy vsetci ty kks ty si hovorca fanclubu mentalne zaostalých jedine

Reagovat
X-bano-X

To je hrozne ťažké keď hráč sníva o pôsobení vo veľkoklube, príde papa Perez a potrasie mešcom........

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty si fakt pripad, daj sa liecit. A pozor, aby aj na liecebni ti nedavali tabletky s logom Realu

Reagovat
X-bano-X

To ako fakt také sú?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ked mozu byt vselijake pitchoviny s Barcelonskym logom, verim, ze specialne ore Bana vyrobia tabletky s logom Realu v ramci lekci trollenia

Reagovat
X-bano-X

Díky brácho

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nz, rado sa stalo

Reagovat
celeb

nerad mu co ma robit. Sam najlepsie vie, co treba. Treba mu nechat dostatok casu a pokoja, on to zvladne.

Reagovat
smazaný uživatel

V necem musi prijit zmena, takhle to dal nejde. Muze to bejt obmena zakladni jedenactky, nejaky posily, novej trener, novej prezident, je mi to fuk, ale neco se musi zmenit proste.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím s kým hrajete příště, ale nasadil bych kompletní béčko, určitě by to byla vzpruha

Reagovat
Mateo16

Zmena bude Karim in a Isco na lavicku

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vilp

Výkon nebyl úplně špatný, ale bez útočníka gól nedáš. Momentálně bych bral Icardiho všema deseti.

Reagovat
Kokesh

Kohokoliv, kdo umi hrat zadama k brane a strili goly.

Reagovat
Aldeano

Někdo takový měl přijít v létě. A po polovině sezóny je jasné, že by měl přijít co nejdříve.

Reagovat
vilp

On by možná stačil i Borja. Ale absolutně nerozumím logice ho celý zápas nechat na lávce a přitom sundat Garetha. Kdo ten gól jinak asi dá? Cristiano určitě ne.

Reagovat
Kokesh

Taky bych to tak videl. Bohuzel nebere 10 mega rocne a nema agenta Mendese.

Reagovat
Israha

Ten tým nemá nijak signifikantně horší herní projev, než loni...koneckonců na to Zidane ani nikdy nehrál. Jen uměl dát gól, když to bylo potřeba. To tam teď nedokáže nikdo.

Reagovat
X-bano-X

Veď práve a od toho býva plán B a ten zdá sa neexistuje.

Reagovat
remeslnik

Plán B je vytrvale hrát podle plánu A !!!

Reagovat
Israha

Pokud to myslíš plán B v podobě hráče, pak souhlas, ten poslední přestupák byl prokauč. Pokud myslíš herní plán B, ten by s neschopností skórovat asi nic moc neudělal...to není o tom, že by nebyla herní převaha a šance.

Reagovat
X-bano-X

Nemusí to byť ani o novom hráčovi aj keď samozrejme určite by sa hodil, skôr len keď ten futbal sledujem príde mi to na jedno kopyto. Na úvod sa vyletí na súpera so snahou vstreliť rýchly gól, postupne tlak opadáva a hra sa vyrovnáva, pokiaľ nepadne gól 65-70 minúta striedanie kus za kus, útočník za útočníka, záložník za záložníka a samozrejme celozápasové centrovanie do vápna. Proste by to chcelo niečo iné napr. stiahnuť obrancu a nahradiť ho útočníkom, prestať strieľať z nepripravených pozícií ale trochu sa pohrať s prípravou akcie, meniť tempo hry rýchlejšie, vracať sa k úspešným prvkom z minulosti ktorými bol rýchly prechod do útoku, možno vynechávať zo základnej zostavy DM a skúšať mladé pušky ktoré zálohu Barcelony dokázali v supercope utaviť. Proste niečo skúšať. V takejto fáze sezóny kde je tá liga proste už asi ozaj utópia sa dá práve pekne vyhrať s taktikou. Obvykle stačí len posadiť jedného-dvoch hráčov na pár zápasov a zas to v sebe nájdu. Moc nesúhlasím s tým že sa s neschopnosťou skórovať nič nedá robiť. V minulej sezóne vám takto pomáhali striedajúci Morata s Jamesom ktorí otáčali zápasy.

Reagovat
Israha

Jako jo, ta střídání za moc nestojí a čím dál častěji je to na koncích zápasů individuální i taktická křeč. Problém nicméně je, že tam prostě není koho dát. Moratu s Jamesem měli nahradit Mayoral s Asensiem...první toho není schopný ani omylem (a nemyslím si, že to je nerozehraností, spíš nekvalitou) a druhý to plnil asi tak měsíc a půl na začátku sezony, teď hraje jak začátečník. Vazquéz je nególový, a tím možnosti končí. Nesnažím se nějak popírat to, co Zidane dělá špatně, to nelze...jen mám pocit, že i kdyby ty chyby nedělal, tak ta šílená konstelace neformy/nekvality/nedostatku motivace a hladu by stále vedla k těm samým mizerným výsledkům.

Reagovat
X-bano-X

To je asi pravda len mi proste nedá aby sa tímu nedarilo a tréner niečo nevyskúšal, už aj ten Mourinho proste skúšal na polčas vymeniť aj 2 hráčov. Ak sa bude čakať kedy Ronaldo nájde streleckú formu, môže byť veľmi rýchlo po sezóne.

Reagovat
Israha

No brát zrovna Mourinha, který vždy přesně věděl, co chce po každém hráči a řekl jim to, na srovnání se Zidanem, který to podle mě hraje stylem "kluci, zaberme a vyhrajme to"...úplně opačné extrémy. On Zizou buď vůbec neví jak, nebo by možná i věděl, ale dochází mu, že na více herních variant si nepřipravil kádr.

Reagovat
X-bano-X

Viacmenej súhlas až na tú poslednú vetu. Veď je práve prestupák a od Zidana nepočuť nič len ako je s tímom spokojný. Ak by mu dochádzalo že nie je všetko ok, tak by mohol/mal jednať.

Reagovat
Israha

To můžou být mind games, nevíme. Ale spíš mi taky přijde pravděpodobnější varianta, že mu to nedochází .

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Aldeano

Mně to není fuk, já doufám, že Zizou zůstane. Ale se setavou by se zahýbat mělo, to ano.

Reagovat
JM

To, že se sestavou nehýbe je ale vina ZZ

Reagovat
Aldeano

To jo, ale nemusí se hned vyhazovat. Věřím, že i pod ním se ten tým může výsledkově zvednout

Impulsem nemusí být změna trenéra, ale změna v kádru a k těm snad dojde i pod ZZ.

Reagovat
JM

Vyhazovat rozhodně ne, ale ZZ by se měl před zrcadlem proplesknout, aby se vzpamatoval.

Reagovat
Aldeano

To možná jo, ale ne nový trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Výměnu Conte Zidane bych bral

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

neděláš ty v našem vedení?

Reagovat
valloire

nepanikař

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Svatej

to už trenéra vyhazujete docela rychle

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem tam napsal, protoze to je taky zmena. Jinak vyhazov Zidana/konec Florentina je uplne ta nejkrajnejsi varianta. Zatim.

Reagovat
Svatej

To podle me neni uplne spravny... kazdopadne je sileny, jak rychle se vsechno meni. Kdo by pred půlrokem rekl, ze bude Real bliz sestupu nez titulu, ze budou City takhle suverenni a ostatni tak smesni, ze Atleti nepostoupi v LM. Cela tahle sezona je ve vsech ohledech uplne jina, nez si vetsina lidi predstavovala

Reagovat
culé

Real remíza s Vale, s Atletmi, prehra s Barcou a Villarealom. Len so Sevillou výhra. To je na facku.

Reagovat
Banikovec7

Viděl jsem letos 2 zápasy Realu, v obou v prvním poločase plno šancí a ve druhém úplně odejdou, to tak je vždy? To nemají fyzičku nebo co?

Reagovat
Aldeano

Oproti loňsku tam není vidět taková snaha to dotáhnout. Často ty zápasy nejsou herně špatné, ale ta touha a bojovnost v závěru tam taková není. Ukazuje se, že to chtělo v létě trošku pozměnit kádr. Nic radikálního, ale podzim a nyní se ukazuje, že jen když by přišel jeden nový útočník, tak věřím, že bodů by bylo více a právě v těchto zápasech by se ten gól nebo dva dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpadne se jim obrana, všichni se ženou dopředu za vítězstvím.

Reagovat
Banikovec7

Tak já nemyslím jen to že dostanou gol z brejku, to se stane, ale že v druhém poločase neměli snad žádnou pořádnou šanci a Villareal tam měl několik pasáží kdy dlouhou dobu držel balón a hráči Realu vypadali jak kdyby neměli sílu jim ho vzít.

Reagovat
Fairplay

Protože to jsou přesně pasáže kdy přišel James nebo Morata a dalo se změnit hru. Teď přijde klasicky Lucas s Asensiem, což nejsou špatní hráči, ale vlastně do té hry nic moc nového přinést nemohou. Problém je ve variabilitě hry. Samozřejmě kdyby dostal šanci třeba Ceballos, mohlo by to být trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba nebude v hracich, ten potencial, zkusenosti a kvalita tam je, jedna vec je stesti, ktere ted proste nemaji, ale druhha vec je taktika, ktera je proste o centrech do vapna, B plan neexistuje..i presto to zidane ustoji, a to uplne v pohode, pac ma trofeje..vzpomente na beniteze, ten se drzel zubynehty a to mel jen duveru pereze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdy by som nepovedal, že sa dá s týmto kádrom upadnúť až tak hlboko. Barca mala neporovnateľne väčší problém s obmenou generácie, ale dokázali to ustáť s dôstojnosťou. Pričom v Reale sa o konci nejakej generácie hovoriť ani nedá, keďže väčšina hráčov ma ešte ideálny vek a na lavičke sú viac než schopné náhrady.

Ukazuje sa úplná absencia akéhokoľvek herného konceptu a plánu, zápasy sa nedajú vyhrávať iba individuálnou kvalitou hráčov a dobrou atmosférou v kabíne. A toto všetko ide jednoznačne na Zidanea.

Som za to aby Zizou dokončil sezónu, vzhľadom k jeho postaveniu legendy. Po sezóne niekto s jasným konceptom, najlepšie ofenzívny orientovaný tréner.

Reagovat
10FKK

Reagovat
pytlerLFC

Kde je ten nejlepší hráč planety?

Reagovat
smazaný uživatel

toho casu v provincii v Basku a socek, pravdepodobne

Reagovat
Uwe háže buly

Pravděpodobně do rána v Barceloně, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

prave nastoupil v Anglii k zapasu

Reagovat
Mercury

Jagielka?

Reagovat
ManUnited

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Real Zidane Ronaldo

Jinak Fornals luxusní gól

Reagovat
X-bano-X

Ešteže ho dal, lebo ten čo to skúšal pred ním to dal na tragéda

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mimi_united

A čo Zidane do Arsenalu?

Reagovat
Gazdo

Dnes turan odisiel real prehral. What a day. What a lovely day

Reagovat
remeslnik

Bylo by to ještě lepší, kdyby Arda přestoupil a nešel na hostování. Je to další koule u nohy a to bohužel asi dlouhodobá.

Reagovat
roman1978

Já si myslím, ze je to výborná možnost navýšit jeho hodnotu. Teď má cenu tak 5 mega. Za dva a půl roku na hostování se ušetří 15 mega na jeho platu a muže se kdykoliv prodat za vyšší cenu. Za mne OK.

Reagovat
smazaný uživatel

V starsom veku a za vyssiu cenu. To je kktina ako vysita ale u tvojich "odbornych" kktin nic neobvykle

Reagovat
roman1978

Ty jsi fakt dement. Chces říct, ze to možné není?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ja skor tvrdim, ze si hlupy.

Reagovat
roman1978

Tak to jsem rad, protože co napíšeš je picovina, takže mam potvrzeno, ze nejsem.

Reagovat
Dr. Admess

Jaká koule?

Vždyť odešel na 2,5 roční hostování teda do konce jeho smlouvy u nás. Jeho plat budou platit Turci, takže Turan už je s námi spojen jen na papíře, jinak nic s ním nemáme. A pokud se náhodou ozve klub, co ho chce koupit, tak jim ho prodáme.

Turana jsme se právě konečně zbavili a už nás nemusí trápit.

Reagovat
Shevchenko

Vezměte zpátky Carla

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Zizou ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu říkám bejt po krk v hovnech. Sparta v hovnech, Real v hovnech, fakt výborný. Tahle sezona měla bejt pohádka a my ztrácíme 16 bodů a vyhoříme v EC. Perézi, evidentně to chce nachytat nový pokémony

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu v tom plave, ostatně to bylo vidět už od začátku jeho působení, jen všechno rvali na konci silou vůle . Teď nemají sílu ani na to.

Real potřebuje obměnit půl týmu, momentálně nevidím jediný post, který by byl kvalitnější než u nás.

A nebudu lhát, tomuhle Realu tohle přeji, takhle nesympatický tým nepamatuji.

Reagovat
Kokesh

Jediny post? Individualne je prave kvalita na strane Realu, coz nekolikrat v diskuzich uznavali i fanousci Barcelony...obmenit pul tymu, tomu se musim od srdce vysmat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo? Jmenuj mi prosimtě. Modrič? Kdo dál? Nikdo.

Ano potřebuje obměnit, mimimálně celý útok určitě.

Reagovat
Mateo16

Marcelo, Isco, Kroos, Modric, Carvajal, Kovacic z dlhodobeho hladiska

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslím že by Alba byl horší než Marcelo, stejně tak není Isco lepší než Iniesta, Bus je lepší než Kovačič, na Modriče teď máme Coutinha, Roberto hraje teď neuvěřiteně. Takže ne, nemáte kvalitativně lepší mužstvo.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

To je tazke pochopit slova z dlhodobeho hladiska. Dokonca aj Roberto je lepsi ako Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slova nedávají smysl. Ano, máš pravdu až bude Iniestovi s Busem 40, tak tvuj Isco a Kovacič budou výš. Z dlouhodobého hlediska bude Pepa z dolní lhoty v roce 2065 lepší než Messi. A Roberto je teď výbornej, takže je na stejné rovině z Carvajalem.

Reagovat
Mateo16

OK to nema vyznam

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, tvoje slova nemají význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je Roberto lepší než Carvajal. O tom někdo pochybuje?

Reagovat
teenz

Vy jedete slusny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Dayman

i Montoya byl lepší než Carvajal, pamatujeme

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

Najlepsie lepi tu nasu dieru na RB, ale Carvajal je samozrejme uplne niekde inde (na tom poste). Ale po tvojich perlach na Mascherana ma to vobec neprekvapuje. Ty sa riadis akurat sympatiami a nejaka objektivita je ti u prdele.

Reagovat
Spalovač šancí

V původním příspěvku má momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Ter Stegen 0:3

Carvajal - Roberto 2:1

Varane - Pique 2:1

Ramos - Umtiti 2:1

Marcelo - Alba 1:1

Casemiro - Busquets 1:3

Modric - Rakitic 2:1

Kroos - Iniesta 1:2

Isco - Dembele 2:1

CR - Messi 1:3

Benzema - Suarez 0:3

14:20 na kvalitu a 5:5 na jednotlivcoch. Navas, Benzema su nase najvacsie slabiny oproti vam.

Vyrazne popracovanie na obrane oproti nam velke plus a kvalitou lepsi utok.

Reagovat
patas92

Varen/Ramos - Pique/Umtit je tak 0:8

Reagovat
patas92

*Varane, Umtiti

Reagovat
smazaný uživatel

Varane je spicka, najrychlejsi stoper ktorého nikto neda, Ramos je o nieco lepsi ale spolupraca, organizacia obrany medzi nami a vami je na vasej strane a to vyrazne momentalne.

Zbytocne mat najdrahsi a najluxusnejsi suobr ked ich nevies zladit.

Reagovat
smazaný uživatel

* subor

Reagovat
patas92

Umtiti není horší, než Varane a Pique není horší, než Ramos.

Reagovat
ADM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

*bol super, tuto sezonu sa vyslovene trapi (Varane).

Ramos - slaby dozadu, fantasticky dopredu. Ramosa je velmi tazke hodnotit. Z top stoperov som snad nevidel nikoho podavat tak nekonzistentne vykony, hlavne smerom dozadu. Zdaleka nie len tato sezona, hlavne 2-3 sezony dozadu podaval min. v PD sialene zle vykony.

Zato vam 2x vyhral LM, kde bol dolezitejsi hrac nez Ronaldo. Hrac, ktory je schopny rozhodovat zapasy na oboch stranach v dobrom aj zlom. Rozhodne vyrazna postava Spanielskeho fotbalu/RM.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
torcida

veď na varana vaši pindajú, že čo zápas to chyba

Reagovat
remeslnik

Moc hezky jsi to napsal a to neříkám proto, že to vyšlo ve prospěch Barcy a od fandy Realu. Jsi borec, smekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Tak posobim vo futbale a nemam problem priznat, ze CR momentalne nesiaha Messimu ani po gule Skor je smiesne, ze sa tu o futbale vyjadruje niekto kto povie, ze technika sa neda naucit ci zlepsit Ludia z futbalového prostredia sa bavia nad týmito "odborníkmi"

Reagovat
remeslnik

To jsi jeden z mála merengues, co to "řeknou nahlas" (LM10 - CR7). I proto ten palec.

Ta tabulka, co jsi vytvořil, no, tá se drobně polemizovat o těch poměrech, určitou roli v tom hraje i sympatie či antipatie k tomu kterému hráči či mužstvu, ale celkově to sedí.

A co s týká té techniky, tak i s tím souhlasím. Jedna věc je talent pro hru, druhá fyzické dispozice a třetí technika. Můžeš hrát s jednou, můžeš se dvěma, ale nejlepší můžeš být jen se všemi. Ale jedině techniku můžeš nadřít. Čím míň talentu, tím víc dřiny.

Reagovat
ADM

Ked uz na to príde, povie to veľká časť madridistov, len to tu pochopitelne nemaju potrebu rozoberať každé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

CR mu konkuroval tak pred 2 rokmi. Uz ho chyta zenit, vybusnost uz nema, rychlost nadpriemerna, v momentových situáciách je o krok pomalsi ako kedysi. Som zvedavy ked to chyti Messiho, Barcelona takého hraca nenahradi.

Reagovat
remeslnik

No Leo už teď taky bývá o krok pomalejší a procento úspěšnosti v přihrávkách je taky nižší. A nahradit ho samozřejmě nikdo nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Umtiti tam má být minimalně remíza

Reagovat
Dr. Admess

Ramos lepší jak Umtiti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ADM

No Alba je dopredu dlhodobo jeden z uplne najlepsich LB na svete, tento rok kraluje na vymenu on..

Inak suhlasim z dlhodobeho hladiska, tu zalohu mate individualne niekde inde ale momentalne je to k nicomu.. a s triom Bus, Iniesta a Coutinho sme sa celkom dotiahli.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono porovnávat levého obránce Albu s levým záložníkem Marcelem je taky mimo.

Reagovat
remeslnik

Nechcu ti do toho kecat, ale od kdy je Marcelo záložník?

Reagovat
Rssa

Puvodne do RM prichazel jako kridlo...

Reagovat
Jordi Alba

Trošku narážka na to, že neumí vůbec bránit ?

Reagovat
smazaný uživatel

To suhlasim s utokom ako fanda Realu a poviem, ze na cele s CR.

Reagovat
Generalní Gladiator

mě naopak zas tak nesympatickej nepřijde,modrič,marcelo,carvahal,varane,navas,asensio-a těch kvalitněji obsazených postů maj několik,zase prr..jasně ramos a buzík jsou šílení,ale třeba pepe už zmizel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nikdy necítil takovej odpor k někomu z Realu jako k Ramosovi a Ronaldovi. Ale myslel jsem samozřejmě můj subjektivní názor.

Reagovat
Generalní Gladiator

psal jsem,ty dva ale hlavně ronaldo je asi největší hnusák mezi sportovci vůbec(společně s gatlinem apod.)

Reagovat
Gazdo

Reagovat
remeslnik

Pravdu díš, cizinče ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal tak hrozného, že ho spojuješ s dopingovym atletem?

Reagovat
Generalní Gladiator

odmysli si doping,vystupování,chování,nafoukanost,sebestřednost

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je jeho chování přes čáru, ale zas na druhou stranu je díky plno věcem marketingově zajímavej a pro něj to jsou plusy(hlavně po finanční stránce) S tím, co dokázal se mu nevidím, že má sebevědomí nahoře. Ale souhlas, že je to někdy dost přes čáru...

Reagovat
remeslnik

"s tím co dokázal se mu nedivím, že má sebevědomí nahoře" Ikdyby dokázal (nejen ve fotbale) někdo úplně všechno, tak mu to ještě nedává právo se takto chovat. Tím vše to, co dokázal jen degraduje. Ten, kdo takové chování obhajuje, se mu vlastně chce podobat a možná podobá. Fotbalista to je výborný, ale nikdy nebyl a není nejlepší ani s těma pěti Balónama. Jako člověk stojí úplně za ..... , což taky mnohokrát dokázal a neschová to ani ta jeho slavná charita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mateo16

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som, ze sila ale davali to hraci ktorých vedenie trestuhodne pustilo. Je nelogicke dat Baleovi ci Benzemovi zmluvu na 4 roky s tymto a pustit Jamesa s Moratom, ktori nam vyhravali zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My mame kvalitnejsi team ako vy takze nebud smiesny. Rozdiel je v pristupe a v tom, ze nam starne utok a vy ste vyrazne popracovali na obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste vyrazne popracovali na obrane a davate nahodne goly, vas utok je furt o tom istom, kombinacia Messi a Alba, citatelne lenze vam to vychadza. Prirovnal by som to k tomu, ze Real je ako nasyteny Lev a vy ako hladna macka.

Reagovat
smazaný uživatel

co to trepes

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si porozmyslal pochopis aj s tym jeblym nickom

Reagovat
valloire

nick má dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Obmenit pulku tymu..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Wow

Reagovat
Teoretik

Reálek ale už to přestává být vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra pod Zidanem nepatrila k nejakym skvelym. Len to malo svoju taktiku, ze sme na 15 minut dali oddychovku a v zavere isli na doraz.

Lenze ten doraz mal kto davat pokial nastupili James s Moratom. To tito hraci nam vyhravali zapasy. CR ci Benzema uz vtedy hrali sracku lenze Morata a James su predani, CR starne a Benzema to iste 2 roky.

Potrebujeme tu dravost co nas zdobila posledne minuty, lenze teraz je to take uspokojene, kludne.

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ je na odstřel.....co nepromění CR je fakt tragické

Reagovat
Robbie

Zidane nato nemá koule hrát bez Ronalda, fakt by mě zajímalo co se Zidanovi honí hlavou, nikdy sem nebyl příznivec Kroose, pro mě to byl vždycky lehce nadprůměrný hráč, nevidím od něj víc jak na 10 metrů přihrávku, absolutně nechápu proč hraje, taky nevím proč ZZ nic třeba nevyzkouší, například 3-5-2 Navas-Varane-S.Ramos-Vallejo-Carvajal-Marcelo-Kovacic-Kroos-Modric-Ronaldo-Bale, nebo něco v tomhle by měl Marcelo i Carvajal daleko větší volnost

Reagovat
Fairplay

Co tak vzpomínám, tak kdykoli hrál Marcelo vepředu, ztratily se body

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Kroosom

Reagovat
oli9

Zidane project

Reagovat
valloire

ty vole čemu se směješ troubo?

Reagovat
oli9

Realu jako nebo ti přijde normální to co hrajete ty demente :-D

Reagovat
valloire

Směješ se Zidane project...chápu, je neúspěšný.

Reagovat
oli9

Hráč to byl skvělý o tom žádná ale jako trenér nic moc myslím si, že Real by měl jinak dominovat s těmi hráči co má

Reagovat
smazaný uživatel

Herně je neúspěšný celou dobu, letos i výsledkově.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ka sa podela držba Real-Juve?

Reagovat
oli9

co ?

Reagovat
SIRBRANIKE

Kam zmizla družba? Nedávno ste si v LM navzájom priali a už nie.

Reagovat
oli9

Já teda určitě ne Realu jsem v životě nepřál

Reagovat
valloire

protože nemáš vkus a jsi rozumu mdlého

Reagovat
oli9

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire
Reagovat
patas92

Real v hajzlu, Ovar volby dost možná projede...To je den, co

Reagovat
valloire

zhebni ještě není konec, ještě se poperem

Reagovat
patas92

Reagovat
Mercury

Ty volis Zemana?

Reagovat
valloire

jasně, koho jinýho

Reagovat
Mercury

Tim se mnohe vysvetluje. Asi tedy nebudes jen obycejny troll, nybrz troll s pochybnymi moralnimi standardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce to vysvětluje ta hlasovací mapa, za Zemana hlasují hlavně na venkově, ve velkých městech Zeman a SPD vždycky ztrácí.

Čím menší úroveň vzdělání, tím větší verbež to volí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vysvětluje, že když lidi škatulkuješ a nazýváš verbeží, tak budeš asi idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Okamura verbež a Zeman k tomu má poslední dobou nakročeno. Jestli tě to ranilo, jento tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, přesně na to reaguju

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tvůj názor, ale od pravdy to má daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemá, regiony s menší (nebo velice nízkou) vzdělaností hlasují více za agresivnější - radikálnější hnutí/uchazeče. Je to tak všude ve světě. Za Trumpa hlasovali taky většinou venkované. Tohle je prostě fakt. A tím rozhodně neříkám že to jsou hloupý lidé, to vůbec. Jen jsou snadněji ovlivnitelní, jsou více konzervativní, izolovaný od světa, tohle je jen několik faktorů.

A je mi jedno kdo za koho hlasuje, názory můžeme mít jaký chceme.

Reagovat
smazaný uživatel

*izolovaní

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze je to podobný. V dnešní době Média(Čt1,Nova apod.) jsou svinstvo.

Reagovat
valloire

Zeman vyhrál všude kromě Prahy. Takže jenom v Praze jsou uvědomělí, vzdělaní lidé a zbytek tupý republiky jim to kazí. Ajaj...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že se Kalouskova TOP 09 dostala do sněmovny vděčíme jen zahraničí a Praze. Proto o jejich chytrosti pochybuju.. Takovýho šmejda jsme se mohli zbavit jen chytří Pražáci si ho tam opět zvolili.

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Asi tak

Jinak znakem hlupáka není to, koho volil, ale spíš zobecňování na základě např. volby prezidenta.

Mimochodem, Zemana jsem nevolil, aby bylo jasno

Reagovat
10FKK

Ty seš vidlák

Reagovat
valloire

Z Prahy uděláme moře. Jsou na to v Plzni plány.

Reagovat
10FKK

Piču

Reagovat
valloire

Kup si loďku.

Reagovat
10FKK

Plány revanšistů zhatí naši vepři boubelatí!

Reagovat
valloire

Moře vepře spláchne a udělá z nich potravu pro nasazený žraloky. A zhatí tvoje plány, neboť ti převrhnou loďku.

Reagovat
10FKK

V Plzni nemáte ani štiku, natož žraloka... Už i to pivo plzeňský vařej v Popovicích Plzeň už je k hovnu

Reagovat
valloire

My štiky nepotřebujem. Plave jich mnoho v Hracholuskách. Potřebujem žraloky. Ty nasadíme do toho moře v Praze, aby žrali sparťany, kavárenský povaleče a různou jinou verbež. Dovezeme je z JAR, kde sídlí náš bejvalej majitel pívovaru, za což děkujeme privatizátorům. Plzeň se vaří v Plzni, Plzeň je hlavní město piva a sportu ČR ty kozle.

Reagovat
10FKK

dovezete leda hovno, Plzeň se vaří všude možně Ty už seš taky zblblej proruskýma blábolama o kavárně? Volíš vypitýho lháře a naivně si myslíš, že seš vlastenec

Jo sparťany si klidně sežerte

Reagovat
valloire

Sparťani budou hlavní menu žraloků. politiku necháme,ale Myloš mi uns !!!

Reagovat
10FKK

Ovar pomaže na chajdu, stébák mu šije do kámošů a to nedopadne dobře

Ideálně by mohli mazat spolu...

Reagovat
valloire

Klokane,tvoje vidění světa je kromě klokanů přinejmenším diskutabilní.

Reagovat
10FKK

Nemám rád stbáky, komouše, socany, lháře, demagogy a populisty = vidění světa naprosto v pořádku.

Reagovat
drussbarb

Hlavním městem piva je Plzeň jako proč?

Zase sebe vidím MNOHEM výš Trutnov (Krakonoš), Pelhřimov (Poutník) nebo Poličku.

Reagovat
valloire

to opravdu jenom za sebe Plzeň a pivo snad netřeba vysvětlovat.

Reagovat
drussbarb

Tak si dej slepý test mezi Plzní a třeba Poličkou. Např. v Brně je pivní ráj, tady rostou hospody s netradičníma pivama jakou houby po dešti, mor typu Plzeň, Starobrno, Gambrinus je na mohutném ústupu - když srovnám cestu šalinou před 15ti lety a dnes, dávám

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív by to chtělo plány na vlastní metro a až pak plánovat jiný blbosti.

Reagovat
valloire

metro zatopíme taky, je to komunistický přežitek

Reagovat
10FKK

Propaganda je svinstvo...

Reagovat
valloire

stavělo se za komunistů, tudíž podle logiky některých, je to komunistický přežitek

Reagovat
10FKK

Podle tvojí logiky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses narodil za komunismu. Podle tvé logiky jsi komunista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

neser se do debaty dospělých

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi 21, už dávno jsem dospělý dědo. Už bys měl jít do důchodu a nechat politickou situaci nám mladým.

Reagovat
valloire

Takže ti teče furt mlíko po bradě. Víš prd.

Reagovat
roman1978

Reagovat
drussbarb

No mladí chtěl před pár lety na Hrad Karla, to snad mluví za vše

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět, jak je mladým lidem na vysokých školách vymýván mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadlo tě, že to možná bude naopak?

Reagovat
10FKK

Jj a většině lidí co jsou v zahraničí taky, jen lopaty volí vypitou prolhanou trosku čouhající putinovi z řiti, lísající se k čobolskýmu konfidentovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde furt berete podobný výmysly. Jaká furt spojitost s Putinem? To, že se sním snaží udržovat dobré vztahy není nic špatného ostatně to samé dělá i s Trumpem. Lepší než kdyby byl v jedný ruce s Merkelovou a Evropskýma šmejdama.

Reagovat
Dayman
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

autobusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

pravda, málo otazníků a vykřičníků, žádný caps lock a málo chyb na to, aby to byla pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ja se uz v tom ztracim

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to tak v dnešní době na některých vysokých školách je.

Reagovat
valloire

Bla bla.....člověk by řekl, že tenhle model, který vysvětloval šokující výhru Trumpa, je dávno rozcupován.

Reagovat
PP

přesně tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Kryštof Kolumbus?

Reagovat
valloire

Pochybnými morálními standardy....pro pomíjivé excesy nevidíte to podstatné. Nablýskaný obal obvykle mate....A s tim trollem jdi někam, mám pouze jiný názor.

Reagovat
Jordi Alba

ale fuj

Reagovat
valloire

já jenom doufám, že trénujou jak vzteklý na to PSG, protože jestli néééé

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nezapomenout dát na konci roku zase Ronaldovi zlatý míč, za tu bídu co půl sezony předvádí

Reagovat
X-bano-X

O pol roka to už nebude pravda, už teraz má nakročené na slušnú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně bych ho nedal ani do top 100 v Evropě... a to nemluvím o tom, že půl sezony je pryč

Reagovat
culé

Sundat a do hor!

Reagovat
culé

..reakcia na valoara

Reagovat
Afrokrecek

AKTUÁLNĚ: Vedení klubu FC Barcelona písemně zažádalo UEFA o povolení, zapsat Philipe Coutinha na soupisku pro nadcházející play-off Ligy Mistrů, a to jako kompenzaci zákazu přestupové aktivity, jenž byl klubu dříve udělen. Dle velmi důvěryhodných informací to vypadá, že Barcelona se svou žádostí uspěje a Coutinho po doléčení zranění bude moci proti Chelsea skutečně nastoupit.

Blbost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Ale za tie bomby, čo by nastali po schválení to stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze jo. Pisu to uz vedle.. proc by mel Barcelone kdokoliv co kompenzovat? To jako kdyz nekoho zabiju, odsedim si trest, tak pak mam taky narok zadat v krame, abych mel levnejsi rohliky? Vzdyt to vubec nedava smysl.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Azazelo RD

Ne, to je jako, když Ti v krámě způsobí škodu a Ty pak po nich chceš kompenzaci. Navíc věřím, že kdyby UEFA měla měla rozhodovat, jestli zaplatí finanční náhradu škody za rozhodnutí nebo udělí místo toho výjimku na start hráče, tak moc přemýšlet nebudou.

Reagovat
valloire

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cim jako byla Barcelona poskozena? Oni byli za neco potrestany a ja nejak nepobiram kde se bere to, ze to bylo nepravem.

Reagovat
Azazelo RD

Tak to je snad jasný, že to bylo neoprávněný a navíc je tvůj argument úplně blbej. Když se podíváš na Kájinka, tak ten dostává v krámech i mimo krámy rohílky zadarmo namazaný kaviárem.

Reagovat
vladino10

A kde bolo vydané rozhodnutie, že to bolo neopravnene?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha okej, ja myslel ze se bavime vazne. Tak nic no..

Reagovat
smazaný uživatel

prisaj se zas zpatky na cetta a hon si triko na nem

Reagovat
valloire

a tuto mě nazývá dementem

Reagovat
Svatej

doprdele, PD sekce je přecejen asi zábavnější

Reagovat
alcantara

Tak ked tu ludia z PL sekcie rozdavaju svoje rozumy

Reagovat
Svatej

doprdele...on je náš

Reagovat
valloire

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

jj úplně to myslí vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Chápeš že ty jsi ten krám vojebával?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co by bylo zajímavé? Kdyby to Coutsovi povolili a ve finále by Liverpool porazil Barcelonu. To by si pak jakože v dresu Barci šel pro medaily?

Reagovat
torcida

sci-fi

Reagovat
Svatej

Barcelona by podala protest, že Coutinho neměl rád.

Reagovat
Svatej

hrát*

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zkouší ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný, co se tu člověk docte po nepovedené půlce sezony. Je pravda, ze ten tým by měl jeden, dva hraci doplnit, ale i v tomhle stavu je tam ta kvalita neoddiskutovatelna. Co byste chtěli víc, než minuly rok obhájit jako první tým v historii LM a k tomu vyhrát ligu? Když ty výsledky takhle budou vypadat i cely jaro a začátek podzimu, pochopim, ze by odvolání Zidana dávalo smysl. V tuhle chvíli je to ale naprostá hloupost. Konečně to vypadá, ze tu muže někdo vydržet déle než dvě sezóny a při první krizi ho půlka “fanoušků” posila pryč. Věřím tomu, ze v létě přijde Hazard, vrátí se Diaz z hostovacky a ten tým zase bude šlapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

jasná věc hombre

Reagovat
PP

no, nepovedená půlka sezony je v případě Realu či Barcy ztráta asi 6 bodů.. Toto je ostuda, ať to nazýváte jak chcete. Něco tam není v pořádku a je to evidentní, protože tým z těchto hráčů musí být jeden z nejlepších na planetě, natož v jedné lize. Ještě kdyby jste válcovali 5 let všechno, ale jeden povedený rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezóny to klidně těch 6 bodu furt být muže. Netvrdím, ze je vsechno v pořádku, ale přijde mi to přirozený, co se teď děje. To nebyl jeden povedený rok, byly to dva roky, kdy Real ty výsledky, když potřeboval, vždycky urval. Takové období proste přijít vždycky musí, tak jako se to musí zase otočit. Jak rikas, ten tým je kvalitní, jen se musí vhodně doplnit, to je samozřejmě chyba Zidana, ale aby ho kvůli tomu někdo vyhazoval, to se mi nelíbí.

Reagovat
X-bano-X

No neviem či má Real nejaké páky na Mariana ale podľa toho čo bolo písané tak na neho už Real nemá žiadne práva.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim Sance si vytvarame, na ten futbal sa da pozerat. Najst Zidanemu trenera ktory nas nauci organizovane branit, vymenit utok a hlavne pristup hracov.

Reagovat
celeb

Kedy v historii stracal Real na 1. miesto 16 bodov, bol na 4. mieste tabulky, s rovnakym poctom bodov ako 5. Sevilla o +1 bod na 6. Villareal?

Keby ste boli 2. a stracali 5-7 bodov, tak by to bol pokles formy, toto je katastrofa.

Zizu akurat udrziava pri zivote cakanie na dvojzapas s PSG. Ak by nepresiel, tak moze rovno ostat v Parizi po odvete, do Madridu uz sa ani nebude musiet vracat.

Reagovat
valloire

No přece tehdy, kdy na konci sezony vyhrál Ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední sezónu pod Josem, kdy Barcelona měla 100bodovou sezónu, jsme ztratili 15bodu. Letos by to mohlo být podobný. V te sezóně Real vyhrál jenom Supercopu + semifinále LM, kdy vypadl s Dortmundem. Mourinho v te sezóně ale ztratil kabinu a musel jít. Nepřipadá mi, ze se tohle děje pod Zidanem. I kdyby s PSG vypadl, měl by dostat další sezónu.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Rssa

Takovy Real se mi libi

Jinak pro me osobne nejde porovnavat silu kadru obou tymu, protoze mame Messiho a to nejde prebit.

Reagovat
valloire

jde

Reagovat
smazaný uživatel

royalfashionist.com/wp-content/uploads/2014/06/0318007.48.jpg

Reagovat
roberos

A čím chceš přebít génia Messiho - snad ne doklepávačem CR ?

Reagovat
roberos

Reagovat
ramm+

To mně mrzí, komici z Realu..

Reagovat
Majk91

[ActualitéBarca]

Barcelona by už budúci týždeň mohla potvrdiť prestup Artura.

Nie je to zbytocne?

Reagovat
Petrinho17

tak ale najskor by odišiel na hosťovanie, pretože Barca má už 3 hráčov mimo EÚ ( Paulinho, Coutinho, Mina ) takže hrať by momentálne nemohol...

Reagovat
remeslnik

Ale mohl, jen by nesměli nastoupit do zápasu současně. Na soupisce jich můžeš mít šest, hrát tři.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě není pravda.

Reagovat
remeslnik

tak jak to teda je, já jsem to četl (kdesi) takto.

Reagovat
pepinho2

Na soupisce můžou být jenom 3

Reagovat
remeslnik

Je to myšleno na soupisce celkové, pro sezónu nebo pro jednotlivý zápas ?

Reagovat
pepinho2

myslím, že soupiska se může měnit na konci letního/zimního přestupového období. Takže vždy na toto období.

Reagovat
X-bano-X

Niekto tu nedávno písal že na súpiske na sezónu môžu byť 6 ale na súpisku k zápasu len 3.

Reagovat
pepinho2

Tak to jsem vůbec nezaregistroval, to by bylo zajímavý

Reagovat
remeslnik

No právě i já jsem to četl, jenže kdoví, jak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Určitě to není zbytečné, pokud chceme myslet na budoucnost. Mladý talent.

Reagovat
Teoretik

Ne! Xavi typ nám neskutečně chybí. Ale v létě to bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos, co sme to na konci robili? Velke stastie, ale 3 body sa cenia.

Reagovat
Black Jagir

Můžeme být rádi za tři body. Adrian to na konci pěkně zazdil, gólovka jak hrom. Jinak si myslím, že rozhodující bylo stažení výborného Borgese, kterej nás pěkně větral za špatného Čolaka (tudíž jde prohra Deportiva za trenérem).

Reagovat
remeslnik

Kluci valencijští, hrajete fakt pěkný fotbal.

Reagovat
Woods

intergalakticky najlepsi hrac historie neda tutovku a pyta sa este aj penaltu ? neskutocny saso .... ako henten pajac moze mat 5 zl. lopt nechapem .... snad si vyplace aj 6

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis toho co si vas robil vo finále LM 2008?

Reagovat
ADM

https://youtu.be/DvDty9y-8Gc?t=8m51s

Pozerám na ten Real znovu a nechápem načo sa tam Marcelo a Asensio vôbec vracali s takýmto prístupom. Bežali len aby tam alibisticky boli .. stačilo aby jeden z nich bránil telom útočníka (obaja sa rozostúpili na 20 metrov od seba a spravili miesto súperovi ) a druhý z nich sa sústredil na dobiehajúceho Fornalsa. Carvajal tam pekne stíhal vytláčať prihrávajúceho hráča..

Reagovat
smazaný uživatel

Rychli su obaja no za tento pristup by dostali inde sprsku kritiky. Tomu Marcelovi by uz mali siahnut na vyplatu alebo co, to nie je prvy raz co sa takto lajdacky vracia dozadu a pritom stacilo pokryvat hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo by si zasloužil za ty poslední výkony v lize posadit

Reagovat
MiChaEl

;)

https://streamable.com/kl31n

(ale inak ho mam herne rad, minulu sezonu famozny)

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
ADM

král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
hornito

relax

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Som zomrel

Reagovat
smazaný uživatel

here and there.

Reagovat
Murena

Reagovat
El Bucho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

fůůů

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Spalovač šancí

na pána

Reagovat
Infi

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Teoretik

Marcelo - Brazilec, kterýmu bude v květnu 30 let. Co jiného čekat?

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně není obránce, který chodí dopředu, ale křídlo, který se občas vrací a tak to taky vypadá.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Jerichoo

Slusna panika. Posledne podcenene prestupove obdobie je citit a to som bol s kadrom spokojny. Chyba tam hlad a to ze je z BBC najlepsi Bale je vizitka sama o sebe. Zasadne zasahy do kadru netreba, ale ofenzivnu superstar (Eden, Neymar) si to priam pyta.

Reagovat
remeslnik

Myslím si, že ten Eden se vám podaří, podle mně to bude takový váš Couts. Ale u Neymara si jistý nejsem. Za prvé si myslím, že ho prodat chtít nebudou, protože se jim sešla krásná trojka s Cavanim a Mbappéem. Bylo by je škoda trhat. A když už, tak by za něj chtěli min. 300 - 400 ME. Pak jak by ho přijali v PD a hlavně na Camp Nou, to by měl trochu v hlavě a nakonec to "soužití" s CR7. Ten by asi neustoupil jak Cavani a to by se Neyovi asi moc nelíbilo, být zas druhý.

Reagovat
TheTopFootbaler

Dávám Ronaldovi rok, maximálně dva... a pak půjde z Realu.

Reagovat
madridcan

Hlavny problem je vsugerovana taktika Kroosa a Modrica, ktora cca kolo 60.minuty bola krasne demonstrovana rovnako. Modric chcel vysunut Carvajala, ale zamotal sa tak, ze sa mu tam spravila stena, tak krizom preniesol hru na Marcela. Kroos spravil uplne to iste na Carvajala.

Reagovat
smazaný uživatel

realu pomoze len zrušenie bbc

Reagovat
X-bano-X

A kde budu chodiť správy?

Reagovat
remeslnik

, to je dobré, nó ! Ale stejně, pokud tam bude ZZ, tak to fakt asi dřív zruší to rádio než je.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Treba byť ale trochu objektívni. Real nehral zle (najmä prvý polčas), mal šance, nastrelil brvno, bol ukrátený asi o 1-2 penalty (Undiano nesklamal) ... plus neuznaný gól z ofsajdu, zato inkasovaný uznaný gól z ofsajdu. Pozeral som celý zápas a stojím si za tým, že bolo vidno, ako hráči chcú. Čo ale z toho, keď z 28 striel nepadne ani jeden gól. Horšie by bolo, keby tie šance vôbec neprichádzali. Verím, že sa toľko omieľané "premieňanie šancí" zlomí a Real Madrid bude znova vyhrávať. Hala Madrid !

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaké argumenty, s čím v mojom príspevku nesúhlasíš ?

Reagovat
10FKK

Směju se tvému pláči 1 - 2 penalty a ofsajd při gólu nebyl....

Reagovat
smazaný uživatel

A neboli ? Jasná ruka a diskutabilné podkopnutie Ronalda. A gól Villarrealu si ešte raz pozri: prihrávka na Unala bola v čase jeho ofsajdového postavenia. Vtedy sa mala hra prerušiť (z následnej dorážky padol gól). Samozrejme, týmto nemožno ospravedlniť mizernú efektivitu tímu.

Reagovat
X-bano-X

Pri ruke bola hlavička asi z metra pred hráčom, ktorý nerobil pohyb rukou proti lopte a pri podkopnutí Ronalda tam bol offside, myslím.

Reagovat
Ed_Hazard

Rozoberas blbosti. Ta ruka nebola pri tele. Vacsinou sa to piska, vcera nie no, nakopilo sa x faktorov spolu so strasnou efektivitou v zakonceni (Cris tam mal neskutocne tutovky, to nech sa strci do riti ak toto nedokaze premienat) a vzisla z toho pomaly historicka vyhra ponorky na SB.

Reagovat
X-bano-X

Za prvé ja nič neriešim len odpovedám na post vyššie a za druhé, to či je ruka pri tele alebo niekde inde je podľa aktuálne platných pravidiel úplne šuma fuk. Podľa platných pravidiel rozhodca posudzuje vzdialenosť zmeny smeru lopty od dotyku, teda či môže hráč na takúto zmenu reagovať, ďalej či bol vykonaný ÚMYSELNÝ pohyb rukou proti lopte, či bola ruka v prirodzenej pozícii v danom pohybe........žiadne blbosti ktorými nás kŕmia televízny komentátori o ruke pri tele v pravidlách nie sú.

Reagovat
X-bano-X

BTW nie pomaly historická ale historická, keďže vyhrali po prvý raz na SB.

Reagovat
X-bano-X

Vidíš ako blízko je Bale od hráča čo má tú ruku? Ako mal ten hráč reagovať na takúto zmenu lopty? Čo sa týka toho prvého obrázku a faulu na Ronalda v telke ukazovali akciu a v nej ten hráč čo prihrával Ronaldovi stál v offside.

BTW: Marca nie je práve zdroj ktorý je v tomto nejak objektívny.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto je objektívny ? Mundo/Sport ? Nestrápňuj sa pls. Úmyselnosť Bola to ruka ? Bola. Bola od tela ? Bola. Ako hráčovi, ktorý sa previní, dokážeš, či to spravil ne-úmyselne ? Kebyže sa to stane dnes Barcelone v Sociedade, bol by si jeden z tých, ktorý by volali po penalte.

Reagovat
X-bano-X

Strapnila sa skôr marca keď vymazala posledného obrancu z obrázku a tak to zverejnila aby to vyzeralo na barcelonsky offside..... a ja citujem pravidla ty ruka od tela

Reagovat
dinss

Reagovat
Ed_Hazard

To teda ofsajd bol a kurevsky jasny. To bola situacia kedy ma ciarovy rozhodca najidealnejsiu moznost zachytit ci bol alebo nie. Bohuzial to pustil no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10FKK

Viděl jsem lajnu v tv a žádný ofsajd nebyl... Důležitá je pozice skluzujícího hráče, který v době nahrávky zařezává s útočníkem.

To co si dal předtím je vtip? Před rádoby penaltou na plačku jasnej ofsajd a ta ruka by byla kurevsky přísná... Kdyby ji udělal někda na druhý straně, tak se o tom vůbec nezmíníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to postavenie s Iscom je podľa teba jasný ofsajd a gól Ponorky nie ? Vidím, že to s tebou nemá žiadny zmysel

Reagovat
10FKK

Viděl si ten zápas? Isco byl v off, psalo to i tady několik vašich fans, tak nevím co zkoušíš Ta tvoje fotka je ojeb jak babiš

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam vidíš offside?

Reagovat
X-bano-X

Akože začať že treba byť objektívny a hneď na to Real bol ukrátený o 1-2 penalty je silné kafe.

Reagovat
Robbie

Bez útočníka Real natom m bude špatně, Ronaldo je nejlepší palic na světě

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čistě individuální kvalita je stále ještě na straně Realu, ačkoliv ten rozdíl už není tak propastný. Ale největší rozdíl je v tom, že Valverde má fungující systém, díky kterýmu šlo spoustu hráčů nahoru. Nemusíme chodit vůbec daleko, loni jsme na tom byli dost podobně jako letos Real. Těch podobností tam bylo víc, ale přímo bijou do očí ty individuální hrůzy v podání Cristiana s Karimem vs Neymara s Luisitem. Nás z toho dostal Messi, který ten tým táhnul víceméně sám. Nesouhlasím s tím, že Real má problémy s motivací resp. intenzitou hry, to je příliš zjednodušující tvrzení. Obdivuju ty, kteří se Zidana zastávají, měl jsem to dlouho s Luchem podobně. Ale je třeba si přiznat, že on opravdu není schopen tým posunout na nejvyšší level, rozpadl se mu celý koncept, který i tak byl celkem dost čitelný. Že na to nedokáže nijak zareagovat, už myslím předvedl několikrát. Kvalitní trenér by tým do takovýho stavu nikdy nedostal. Jinak symptomatickým znakem letošního Realu je velmi slušný první poločas, následná taktická reakce trenéra soupeře a pak zahozený druhý poločas. Viděl jsem spoustu zápasů Realu a ten jev je tak častý, že se o nějaký náhodě mluvit určitě nedá. Docela by mě zajímaly nějaký statistiky, který by tento průběh dokázaly podepřít/vyvrátit. A ještě poslední věc, což je tweet Kroose, který naznačuje, že jsou od Zidana přesvědčeni o tom, jak hrajou skvěle. Což je prostě hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Slabá Ramosova forma

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz s odstupom času je pre mňa veľkým paradoxom, že práve Zidane je tým trénerom, ktorému sa podarilo obhájiť CL. Tým sa potvrdzujú teórie o tom, že niekedy je lepšie ak je tréner dobrý psychológ ako nejaký taktický odborník. Ja som však zástancom toho, aby najlepší tím sveta hral viac dominantným spôsobom, čoho sme až na pár zápasov na konci sezóny a v tohtoročných superpohároch nedočkali. Pritom si myslím, že tento tím mohol dominovať približne takým spôsobom ako napr. Guardiolova Barcelona, dokonca aj Heynckesov Bayern mi prišiel viac dominantný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dominantní fotbal od Zidana asi nikdo čekat nemůže, ačkoliv kvalitu na to ten tým určitě má. Paradoxem? To nevím, loni měl na svý straně extrémní hráčskou kvalitu, kde se ani na střídačku nedostali hráči jako James, to se sejde jednou za několik let a není reálný takový hráče udržet. Mě spíš zaráží fakt, že se ten tým ani nesnaží nějak probrat. Těch možných změn se nabízí spoustu - vysypat na pár zápasů Marcela, Kroose či Casemira, zkusit Borju, je toho fakt dost. Dát týmu jasně najevo, že nehraje dobře. Já si třeba myslím, že ta záloha s Casemirem v La Lize není schopná dominovat, ačkoliv v Evropě funguje. Ve Španělsku se hraje jiný fotbal a Casemiro je velkou překážkou.

Reagovat
Kyrill

S tim Casemirem o tom přemýšlím už od zápasu se Sevillou, kdy Casemiro seděl, hrál místo něj jeden ofenzivní hráč navíc, a ten tým zase po dlouhý době neměl problém se vepředu gólově výrazně prosadit a vypracovat si mraky šancí. Můžeme to svádět na špatný výkon Sevilly, já bych v tom ale aspoň částečně viděl i to, že přítomnost dalšího hráče schopného do ofenzívy výrazně pomohl Benzemovi i Ronaldovi, kteří v současné době prostě potřebují pomoct (pokud mají hrát v základu bez ohledu na formu), a rozložil to břemeno na více hráčů. Od té doby hraje Real zase o jednoho hráče vepředu méně a na hře dopředu je to podle mě v lize strašně znát. Ten tým nehraje hlavně první poločasy vyloženě špatně, ale na každej gól se brutálně nadře, což dřív nebývalo. Zidane to ale zatím očividně nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro, to som všimol hlavne včera, že pri rozohrávke na súperovej polovici, a to neviem či mal takýto pokyn, nemal ani záujem sa zapojiť do rozohrávky, čo by sa od hráča na jeho pozícii malo očakávať, že tie lopty posunie jednoduchou prihrávkou Modricovi a Kroosovi, ktorý by tak mohli byť bližšie k súperovej bráne. Ono ja si viem predstaviť kľudne na jeho pozícii Kroosa s Modricom, ktorý by to uhrali spoločne aj čo sa týka defenzívy. Zidaneovi vyšiel ťah s Casemirom pri jeho prvom El Clásicu a odvtedy od toho ani raz v dôležitom zápase neupustil. Pričom našu najlepšiu éru za posledné roky považujem obdobie pod Ancelottim v prvej polovici sezóny 14/15, keď sa hralo 4-4-2 s tým, že to stredovú dvojicu tvorili práve Modric s Kroosom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Casemiro.. mne prijde, ze on jak se za tech nekolik sezon vyhral a ziskal nejaky sebevedomi, tak ma stale vetsi choutky se cpat dopredu, coz pak uplne neguje to, proc zacal v zakladni sestave vubec hrat. Treba u toho Wassova gola ze zapasu s Celtou byl proste nekde uplne v prdeli vepredu, vicemene na stejny urovni jako Kroos/Modric.

Reagovat
Frantszek

Taky jsem čekal, že s tím, co má teď Real za materiál, bude 4-5 let před Barcou. Stárnoucí Barcelona vs Kovačič, Ceballos, Assensio, Vazquez...... Moc dobře mi Valverde vytřel zrak. Ale to jsem od něj mohl čekat.

Každopádně když Real dostane do ruky někdo zkušenější, tak musí být před Barcou pár následujících let.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak Barcelona posílila to nebude lehký....

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
misinho7

It’s true that this is a difficult time for us and all Madridistas. But everybody who says we played a bad game today has no idea of football. It was a good performance and we have to continue. Still a lot to win this season!

Toni an FB taketo vyjadrenie... nikdy nic take nepisal asi ma toho uz dost

Suhlaasim s tym ze nehrali zle ale nedali sance cize a futbal je o goloch cize asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Taky rekl, ze hlavni prioritou v tyhle sezone musi byt kvalda do LM, na nejakej titul muzeme zapomenout. Kruta realita.

Reagovat
Ed_Hazard

To fakt?

Reagovat
misinho7

jj

Reagovat
ADM

Prvý polčas bol dobrý, no aj tak by celý zápas najviac charakterizovalo neustále centrovanie do 16ky...

Reagovat
smazaný uživatel

nehrali sme zle? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, keď vidím, ako sa Real nadrie na jeden gól, a taká Celta (2. polčas bez JEDINEJ strely !) alebo Atléti berú po doslova úbohých 2. polčasoch v tomto kole všetky 3 body

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

vítej ve vaší loňské realitě

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
pepinho2

Montella

Reagovat
smazaný uživatel

Docela očekávané. Nezna ligu. Nezna místní poměry. Nezna hrace.

Reagovat
pepinho2

Dalo se to čekat, no..Nevile 2.0

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Nuno čomes

To je traged

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pro alespoň bod z Anoety.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to zlomí, vyhrajem 2:1.

Reagovat
alcantara

Vyhrali sme minuly rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma, ne u nich.

Reagovat
alcantara

V pohari.

Reagovat
Generalní Gladiator

bod by stačil,ale mít takovej polštář před zápasem LM by bylo fajn,takže 3b

Reagovat
smazaný uživatel

za mě je bod dobrý.

Reagovat
Generalní Gladiator

koukám,hraje gomez,bez iniesty,bude to těžký,hlavně neprohrát

Reagovat
dondinho

V polovině ligy D. Lafata ani ve svém věku nezaostává střelecky za CR7, a to je výborná zpráva...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Tak na to, ze jsme někde po jedenactem kole, měli byt rádi za druhé místo - tak to zatím ujde.

Reagovat
Ed_Hazard

Futval nema logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl v zápas, pokud se mu nedaří, střídat Ronalda. Aspoň by ho namotivoval. Ale bohužel po odchodu Moraty s Jamesem není nikdo kdo by za něj hrál. Možná tak Asencio.

Reagovat
smazaný uživatel

To by spis Cristiano neunesl, ze ho vystřídá za nerozhodnutýho stavu, ještě k tomu, když se prohrává. Vlastně si to nepamatuji, ze by to někdy někdo v Realu udelal. I když hraje tužku, porad je vysoká pravděpodobnost, ze ten gol dá, i když to teď tak nevypadá no. Já spis doufám, ze se Zidane brzy odváží opustit od těch citelnych střídání kus za kus a začne trosku riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen je pro mě znovuobjevení roku.

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

Stopeři teď opravdu

Reagovat
nevros

Přeju mu to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20fredy20

Penaldo >>>>>> Messi (v účese)

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Barca Suarez je inde a to este hra bez Coutinha

Reagovat
Teoretik

Easy peasy lemon squeezy neměl jsem obavy

Reagovat
Dr. Admess

Takový dotaz. Vyhrál už někdo někdy La Ligu bez porážky v sezóně?

Reagovat
LAM

Tak se uklidníme

Reagovat
Dr. Admess

Ale neboj. Neříkám, že se nám to povede nebo že bych na to myslel. Ale jen že City o to dnes přišlo a Arsenal tak zůstal v PL jediným 'unbeaten' týmem. Tak mě zajímalo, jestli to někdo má i ve Španělsku.

Reagovat
2miguel1

Ono uz sme hrali vo Valencii, Villarreale, Atletiku, na Realr a pre nas najtazsi zapas vzdy na Anoete...este budu tazke zapasy na Celte a v Malage ale az tak nerealne to uz nieje zeby sme to zvladli bez porazky v lige

Reagovat
smazaný uživatel

My vas porazime.

Reagovat
remeslnik

Jestli Barca do jarního Clássica bude mít na kontě porážek nulu, tak už jen proto Real udělá vše proto, aby na CN zvítězil.

Reagovat
roman1978

jestli bude mít barca na kontě porážek nulu, tak je vysoce pravděpodobné, že už bude mít titul v kapse a budou hrát náhradníci.

Reagovat
remeslnik

V El Clássicu ?! Zapomeň !! Ani na jedné straně nikdy !!! Ani kdyby Barca byla čtrnáctá a Real desátý, tak to pro ně je jako finále LM. Nastoupí to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda přesně nevim, kdy to jarní cláso je, ale kdyby dva dny po něm měla barca mít nějakou důležitou odvetu v LM (asi už semifinále..dejme tomu, je to hypoteticky) a titul už měla v kapse, pochybuju že tam nasadí Messiho a spol. aby je tam řezničil Ramos...Spíš by je do toho tlačili ti co maj zisky z přenosu, ale je to nakonec na vůli trenéra Barcy, koho postaví. Naopak by bylo super ten Real zesměšnit s víceméně náhradníkama

Reagovat
remeslnik

Tak, máš trochu pravdu v tom, že se ty zápasy mohou těsně míjet a to se může týkat jak CFB, tak i RM anebo žádného. EC letos bude 6.5. a kdy bude SF LM, to nevím, nechce se mi to hledat. Je ale fakt, že vloni byly první zápasy 2. a 3.5. a odvety 9. a 10.5. a letos by to bylo podobně. Ale je to tak, že ať je to jak je to, tak EC se hraje o čest, když už ne o titul. A tam by RM asi udělal VŠE co by mohl, aby se mohl ev. pyšnit aspoň tím, že nám zkazil nulu, ikdyby měli letos už všechno prohrát. A měli by aspoň nějakou radost. A s náhradníkama bysme to asi nedali. Real mi teď připomíná starého vypelíchaného lva, který už má jen jeden zub, ale i ten může ještě nadělat paseku.

Reagovat
valloire

Odveta 1.a 2.5. Hrajeme Clasico v plný palbě, na odvetu LM nasazujeme lavičku po výhře 4-0 v prvním zápase. Takovej je plán.

Reagovat
remeslnik

Tak to si musím poznamenat.

Reagovat
valloire

plán občas nevyjde

Reagovat
valloire

a jestli si tu myslíte, že Barcelona neprohraje vůbec, tak jste hodně na hrušce

Reagovat
remeslnik

Kdoví ?!

Reagovat
valloire

Já vím.

Reagovat
10FKK

píču

Reagovat
valloire

já vim všechno

Reagovat
10FKK

i píču, tak se nerozčiluj.

Reagovat
valloire

dobrá tedy

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

klidně bych jim tu radost daroval...Nebo udělal totál defenzivní sestavu se třema stoperama a dvouma DMkama a hrál případně jen na brejky, prostě se na ten zápas fakt vysral - čest. vs risk zranění někoho klíčovýho a s tím odebírání energie (jako že EC jí vždycky spolkne)....Valverde je rozumnej chlápek a i fanouškové by to pochopili. Radost by neměli ti, co profitujou z televizního přenosu, ale i tak si myslim, že sledovanost by nebyla nulová. Ideál fakt ta totál defenzivní hra (hrát na 0:0...taky by si to mohla Barca někdy zkusit ) a na chvilku tam pak šoupnout Messiho třeba, aby sponzoři byli spokojený (ale říct mu, ať nechodí moc do soubojů..ať to tam jen nějak šolíchá)

Reagovat
valloire

myslíš jako to udělal Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

trochusi něco takového pamatuju, ale...připomeň mi to prosim. Ty žiješ ??

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

takže se furt brodíš v diskuzních hovnech, aha...Už se vážně nemůžu dočkat, až to vyhraje pan Drahoš a toho vašeho trotla z toho klepne pepka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nechápu o co go teda, béčko realu to fakt není a jde o první clasico, takže nic není nikde rozhodnutý - tudíž nechápu..

Reagovat
valloire

a to mě nepřekvapuje, tehdá jsi to asi nesledoval, páč si v pokojíku neměl TV

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jsme tu řešili to, že by to barca mohl vypustit, pač by měla jistej titul, tak jakou má logiku připomenutí tohodle clasica ?

Reagovat
valloire

Někdy se divím mé svaté trpělivosti diskutovat s poloslepými vosly...Asi takovou logiku, jakou má to tvý zesměšníme Real s náhradníkama, protože přesně to udělal kvůli LM Mourinho Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha, takže ta sestava je plná náhradníků, jo ?

Reagovat
valloire

plná půlka a bez Ronalda k tomu ty znalče

Reagovat
smazaný uživatel

jo hele a ty diskutuješ kde prosimtě o těch volbách ? Tipuju Novinky nebo Parlamentní listy...nebo pak na FB nejaky "Zeman znovu" apod.

Reagovat
valloire

Voják se stará,voják má.To ale neznáš, protože nevíš, co je vojna. Sleduj si ČT abys byl moc moc chytrej.

Reagovat
smazaný uživatel

beze srandy, budu rád až tahle vaše degenerovaná generace bude prdět do hlíny, nic ve zlym..Vám už vážně nepomůže nic od tý nebetyčný blbosti..Kdyby většina mladejch nebyla k volbám imunní, tak už je tu dávno klid a něco jako Babiš je za katrem. Inu, je jich dost, 40% lidí se na to vysralo a nechalo rozhodovat pomatený důchodce s IQ hluboce pod 100... Naštěstí vím, že "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.." - to abych tě ještě víc nasral..Už táhněte do propadliště dějin

Reagovat
valloire

Vy jste ale křehká generace, co ji všechno rozhodí. Je to i tou vojnou. Jste naivní a to, že to heslo je největší podvod v ČR moje generace naštěstí už ví. Až budeš starší, pochopíš. Zatím jsi něco jako v 50l etech nadšený svazáci, co chodili zabíjet mandelinku,protože to byl imperialistickej brouk. Svazáku

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, jsem sluníčko, pravdoláškař, miluju ČT...vlastně nám říkáte pražská kavárna...jakože jen dement může takhle jednoduše zaškatulkovávat lidi, ale co už...Povim ti jedno, zřejmě už jsi v důchodu a nebudeš žít věčně, několik voleb ještě stihneš, ale potom příjdeme na řadu my a vést tuhle zemi bude vzdělaná elita národa (pevně doufám...až se zbavíme moru jako je Babiš aj.), nezdegenerovaná 40ti letym komunismem, generace mezinárodně vzdělanejch lidí prahnoucích po západoevropskym společenství, ne směr východ a nejzdegenerovanější země na světě. Vy máte jen to, že je vás ještě dostatečný množství, abyste mohli kurvit tuhle republiku, ale tomu nebude věčně. A vždycky tu naší "pražskou kavárnu" budou zastupovat lidi, co mají vyšší inteligenci, vzdělání, společenský postavení a morální kredit než vy - hloupá lůza, co dovede dát hlas něčemu jako ANO nebo SPD, potažmo komoušům...Prostě dřív nebo později půjdete do prdele (stejně jako voličská základna KSČM)...den ode dne, rok za rokem Pak bude důležitá vzdělanost a osvěta, aby se neopakoval Babiš, kterej dokázal oslovit svym nechutnym populismem a lhaním i mladší generace a snaží se mocensky inflirtrovat do všech struktur našeho státu, ale věřim že ten boj vyhrajeme !

Reagovat
valloire

bezva. Vyhrajeteleda hovno,protože s tímhle přístupemse budeš za

Reagovat
valloire

s tímhle přístupem se budeš za 20 let modlit k Alláhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Ty seš strašilka jak pitomio

Reagovat
valloire

na má slova dojde

Reagovat
10FKK

Reagovat
drussbarb

Sorry, ale zrovna teď používáš naprosto dementní argumenty.

Odsoudit někoho kvůli volení Zemana je nedemokratické, stejně jako nerespektování výsledku voleb před 4mi lety. Názor, že volič Zemana = debil a volič Drahoše = inteligent je opravdu známkou duševní nezralosti.

Vem na vědomí, že tvůj názor nemá větší váhu než uklízečky, která myje záchody za minimální mzdu, takhle to prostě je a takhle je to správně.

PS: Ve druhém kole budu volit Drahoše, a to proto, že nechci Zemana. Ze stejného důvodu jsem minule volil Zemana proti Karlovi

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám že všichni, ale zpravidla to tak je...a jsou k tomu i sociologický průzkumy. A ta ryba smrdí od hlavy...třeba že začli používat jeslo "ne drahošovi, ne imigrantům" - cílí na ty nejprimitivnější z nejprimitivnějších, víceméně ty, co volili na podobnym heslu SPD, přitom je z migrantů uměle nafouknutá věc, hlavně u nás v čr a slyší na to opravdu jen jedinci jednodušší, kterejch je tu ale bohužel plno...podívej se na jeden příklad tady na EF - Valloire

Reagovat
valloire

uměle nafouklej seš ty sám z těch kravin, co píšeš. Je ti známo, že se bude projednávat další Dublin, hádej o co tam asi tak půjde z hlediska V4 ty naivní blázne...Já jsem jednodušší a ty se hodláš živit sázením.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je tady doprdele uprchlíků ty debile ??? Cejtíš se snad nějak ohroženej ? že tě zabije terorista je milionkrát menší pravděpodobnost, než že tě zejtra přejede auto. Ty seš prostě jen prototyp primitivního člověka, co dá na tyhle pudový jednoduchý strachy, který jsou uměle vyvolávaný jen aby splnily svůj účel..Asi přesně tak se dostal Hitler tehdy k moci, a to přesvědčil i spoustu chytrejch lidí, SPD cílí jen na dementy jako jsi ty...Seš primitiv s kterym končim jakoukoliv diskuzi, i tu fotbalovou...Nikdy sem netvrdil, že souhlasim s postupem Německa nebo Francie...ale vy si furt jedete tu svojí...stejně, jako idioti nazývaj Drahoše "vítač" ...bože, vychcípejte už konečně !!!

Reagovat
valloire

Tak abys mi rozuměl, tedy tvou řečí. Ty posranej kriple, na Západě jich je asi málo co, další se ty kundo chystaj a jestli si myslíš, že se nám to do budoucna vyhne, tak jsi dementnější, než se jevíš. Vodserete to s plnou parádou a budeš se bát jít nakoupit ty hrdino, aby tě tam nepodřízli čmoudi, co se srocujou u krámu a ty jim budeš dělat na dávky, ty nulo. Takový mrdky jako ty s IQ pastevců, co sem přijdou, patří normálně izolovat do sběrnejch táborů a zbavit je občanskejch práv, protože stejně na nějakej suverenní národ a hranice nevěří. Odstěhuj se do toho ráje ve 4.říši a přeju ti, aby tě tam vopíchal do prdele nějakej Marokánec. Takovýhle vymrdaný hovada sem vůbec nepatří, ty hovne tupý. Pa zemiku a příště si otevírej tu svou hubu na někoho jinýho.

Reagovat
10FKK

Ty seš posera

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

V Německu hoří, u nás zatím ne. Ani hořet nebude, proč taky? Nejsme Německo, hasičák netřeba ovečko.

Reagovat
10FKK

Reagovat
drussbarb

Třeba já se uprchlíky ohrožený necítím a právě proto je tu nechci

Aspoň ne tak, jak nám je vnucuje EU. Jsem pro pomoc těm, kteří utíkají před válkou, dodrží správný proces vstupu do ČR, budou prověření podle platných zákonů, které budou dodržovat. Těmto by se mělo umožnit důstojné zacházení v souladu s právy lidských bytostí (takhle nějak chápu větu, kterou Zeman v debatě vyčetl Drahošovi). Ale!!!

Rozhodně nejsem pro umožnění života v ČR tlupám 15ti letých dospělých bez dokladů, kteří v Africe nikdy neviděli bělošku, natožpak v plavkách na bazénu a potom jim logicky hučí v kládě a potřebují si ulevit do našich děvčat. Nebo kteří jsou ekonomickými uprchlíky - tito v žádném případě nemají právo u nás žít tam, kde se prostě žije líp. Prostě nemají! Jestli je tu budeme přijímat, Evropa tak, jak ji známe, nakonec skončí.

Nebo nedejbože patří mezi ty, kteří sem byli posláni k šíření teroru a strachu. IS totiž nemůže Evropu ohrozit přímo, ale naopak je pro ně hrozně jednoduché terorem zahájit stěhování národů, mezi utečence zamíchat své "vojáky" a budovat po celé Evropě teroristické buňky.

Máme jediné štěstí, že jich tu zase tak moc žít nechce, protože jsme oproti např. Německu chudí a i když je přijmeme, oni zase vyjedou do Reichu.

Zemik se v jedné věci strašlivě, ale strašlivě mýlí (fandění Barceloně je v pořádku ) - tím, že nebudeme pojmenovávat věci pravými jmény a budeme např. neinformovat o incidentech, jako bylo hromadné znásilňování Němek na Silvestra, nebo o problémech cikánů u nás, naopak dáváme prostor krajní pravici. Kdybych bydlel např. v Ústí v nějaké hnědé čtvrti, nemohl se vyspat do práce, děti by tloukly tlupy mladíků, všude by prostě byl bordel a politici typu Kocába by to zlehčovali, volil bych ty, kteří věci nazývají pravými jmény, tedy krajní pravici. A toto je hrozba do budoucna - až se Němci nakonec zase naserou a zvolí někoho, kdo bude sice nekorektní, ale pravdivý, můžou se tu zase díky věci

Takže za sebe volím Drahoše. Je to člověk, po kterém se tady už docela dlouho volá - člověk z akademických kruhů, nemá za sebou politickou špínu a nechová se nestandartně jako Zeman

Reagovat
valloire

Ve většině věcí se naprosto shodujem. Ale....jde o to, že přijmeš uprchlíky (jakej to je okruh víme) a po čase sem nalezou další a to už nebudou uprchlíci před válkou, ale ekonomičtí uprchlíci, protože zjistí, že se tu žije dobře. Za mě 0. Pomáhat ano, ale v jejich zemích. Taky je divný, že jdou do daleký Evropy a ne do zemí jejich kultuře blízkých. Kdybys utíkal před válkou, byl bys přece rád i za Bulharsko.

Dál nechápu, co má společnýho krajní pravice s nekorektností. Nazveš věci pravým jménem, což mimochodem dělá Zeman a jseš krajní pravičák? A Němci se doufám už nasrali, jenom to přes ty jejich propagandistický media není vidět. Na nějakýho novýho Hitlera bych zapomněl, na to není doba po prohraný 1.sv.válce. To je pouze zase strašení mainstreamu.

Ty to tak hezky popíšeš a následně napíšeš, že volíš Drahoše... U mě je to kandidát, kterej má začít ovlivňovat veřejnost pro muslimskou invazi (protože to nic jinýho není) a kterej odkejvá EU úplně všechno. To klidně a s čistým srdcem volím hulváta a vožralu, kterej ale má nekorektní názor, neleze EU do zadku a pojmenovává věci pravým jménem.

Reagovat
10FKK

... lže i ze spaní a leze do prdele Putinovi, číňanům a slovenskýho estébáckýho zloděje jmenuje premiérem... Ty asi nemáš děti co?

Reagovat
valloire

kup si loďku

Reagovat
10FKK

Švára má na Orlíku loď, už 15 let nebydlím v Praze (děti mají být na čerstvým povětří ) a co ty ovečko, děti asi nemáš, jinak bys nemoh volit pitomia a ovara

Reagovat
valloire

Co má společnýho volba Zemana a Okamury s dětma? Kromě toho, žes je měl volit, aby ti ty děti nepodřízli čmoudi, který nám sem stejně nacpou, když Zemana a Okamuru volit nebudeš o to rychlejc?

Reagovat
10FKK

Třeba jen to aby se za tebe nestyděli BuBuBu!

Reagovat
valloire

Dočkej času ty bubu, taky se nám to nevyhne. Ten tlak na to je moc velkej. Ale opravdu rád se budu podruhý v životě mýlit.

Reagovat
drussbarb

Že je Drahoš kývač a vítač tvrdí Zeman. I o Pirátech se to říká, vidím to jinak. Tou krajní pravicí jsem nemyslet Zemana, ale spíš to,že dost často je krajní pravice jediná,která nazývá věci pravými jmény, to je to riziko. Tímto bude sbírat politické body, protože normální strany jsou politicky korektní.

U Zemana mě příjemně překvapilo, jak na srazu V4 mluvil o migraci v době, kdy Kalousek shazoval potřebu bránit hranice Schengenu, tady s ním problém nemám. U něj mi vadí ukazování holí na premiéra, Kajínek, prověřování sestavení vlády a celková sešlost věkem. Drahoš mi vadí mnohem miň, ale můj kandidát do v prvním kole nebyl.

Zeman je pro mě druhý nejhorší kandidát, po Topolánkovi

.

Reagovat
valloire

je to vítač, ale se vší parádou to teď nemůže prohlásit. Jestliže někdo podepíše takovou výzvu, jakou podepsal, nemám o jeho názorech iluzi. Jiná doba, jak tu někteří tvrdí, to nebyla, jsou to 2 roky. Jenom někteří zjistili, že veřejnost si myslí něco jinýho a proto rychle zmírnili názory. Tohle Zeman nedělá. No a jestli je teda krajní pravice, což si nemyslím, jediná, která nazývá věci pravým jménem, tedy asi budu krajní pravičák. Už jsem zjistil jako většina národa, že jsem xenofob a rasista, tak tohle už mě nerozhodí. Ukazování holí na někoho kdo mění názor každej den, není nic vadnýho. Naopak. Sestavení vlády vítězem voleb je v pořádku, ale co není, je, že pokud by byl Drahoš prezident, tak by většinovou vládu s SPD a komunistama odmítl pověřit. Jak demokratické....

Reagovat
10FKK

Co zeman nedělá? Říká jen co chceš slyšet, troubo maže si ovce na chleba populistickejma kydama alá pitomio. A ovečky nadšeně bečí, byť jim ovar sere do huby a k smrti je nesnáší

Reagovat
valloire

on ty kydy jak říkáš, ale říkal i v době, kdy byl na politický sceně s nima osamocen

Reagovat
10FKK

Hovno, machruješ jakou máš paměť a pak zkoušíš tohle? Zeman je bazilišek, kterej jede jen na sebe a na lidi sere. Názory mění podle publika, teď potřebuje hňupy, tak jede ortel/pitomio song...

https://demagog.cz/politici/168?utf8=%E2%9C%93&veracity=2&commit=Filtrovat

Reagovat
valloire

ty nepravdy tam a jak bazírujou na detailech...ovšem jak u koho. Znám....prostě Demagog.

Reagovat
10FKK

Demagog = Zeman

Reagovat
valloire

Já si matně pamatuju, že Zico strčil Platiniho do kapsy. Ale pouze matně.

Reagovat
10FKK

piču

Reagovat
valloire

tam strkal jiný věci

Reagovat
drussbarb

Demagog není zdroj objektivních informací

Reagovat
drussbarb

Ty vole,my bychom mohli být kamarádi

SPD, komunisti a ANO jsou pro mě velké NE, ale jejich vládu bych bral,protože rozhodli VOLIČI, takhle já chápu princip demokracie.

To,že dostali dostali tolik hlasů,je chyba zavedených politiku tipů Kalouska, Topolánka něco třeba Zemana.

Sestavení vlády je v kompetenci vítěze voleb,jistě,ale aby dostal vítěz i druhý pokus, i když jste neměl první,to je Zemanův faul.

Dále s tou holí Zeman podle mě vypadal jako starý,nemocný,zapšklý stařec, absolutně nedustojny. Takového prezidenta nechci.

A Drahošovi říkaji Vitač voliči Zemana. Já jej neznám,ale narozdíl od Zemana je nestihl diskreditovat.

Spíš mám pocit,že druhé kolo voleb je ve znamení strašení Drahošem.

Reagovat
drussbarb

Píšu z mobilu,sorry za překlepy

Reagovat
valloire

Ano, správně chápeš demokracii na rozdíl od jiných a i od Drahoše. On i jako prezident nemá co kádrovat strany, které jsou v parlamentu a když mu Babiš přinese 101 hlasů, znamená to většinu národa.

Reagovat
drussbarb

Dražší není můj kůň... Uzeman ještě min

Reagovat
10FKK

bolševik a demokracie

Reagovat
drussbarb

Principy demokracie platí i vůči komunistům. Škoda,že se komunisti po revoluci nezaváhal,aspoň by neblokovali politickou scénu

Reagovat
drussbarb

Nezakázali

Reagovat
10FKK

největší průser našeho národa...

Reagovat
drussbarb

Ale nezakázali. Takže prostě s nimi tuto hru musíme hrát i s komunisty

Reagovat
10FKK

Bohužel... Ale smát se tomu musím

Reagovat
drussbarb

To není moc k smíchu

Reagovat
10FKK

Nekecej

Reagovat
valloire

se shodnem na tom zákazu po revoluci, ale pravdu máme my s drussbarbem, že jsou prostě v parlamentu a tak by se to mělo respektovat

Reagovat
10FKK

Jj bolševici řvou o demokracii

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Jo a ještě jedna věc - financování (ne)kampaně Zeman taky nemá v pořádku tak,jak bych si já představoval

Reagovat
valloire

O financování nemám iluze.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zase by to byla pro Real dobrá potupa

Reagovat
ADM

Nie. Barca aj Real po 1 prehre

Reagovat
ADM

Najlepší výsledok je tuším Barca 08/09 W32 D5 L1 (Numancia v prvom kole)

Reagovat
Dr. Admess

Nene, v 08/09 tam bylo více proher. 1 prohra byla v 09/10.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu vlastně.

Reagovat
ADM

Jo, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

08/09 bylo 5 proher.

Nejlepší bylo 100 bodové 12/13 - 2 prohry.

Reagovat
ADM

Tak do Madridu predsa len dorazili tie kruté mrazy.

Reagovat
smazaný uživatel

no ne že by tam před zápasem bylo nějaký vedro ...

Reagovat
LAM

Epicky.

Vyhrát v lize po 11 letech na Anoetě a to ještě z 2:0 na 2:4

Druhej a čtvrtej gol-lahůdky

Teď ještě nějaká ztráta Atletů a bude to v klidu.Na Espanyol bych to trochu prohodil-Messi,Alba a Rakitič by mohli odpočívat.

Reagovat
smazaný uživatel

historický okamžik, tohle už Valverdemu nikdo nevezme jen tak dál

Reagovat
celeb

Pekne. Kto by bol povedal, ze prave na Anoete dokazeme 3 dni po tazkom zapase otocit stav z 2:0 na 2:4.

Paulinho 8 golov (inak hra dnes nic moc), SR zopar kiksov, ale aj peknych prienikov a centrov, Gomes nic-moc, Busq 2. najslabsi vykon v sezone. Alba standard (vysoky), Vermaelen je momentalne nas najlepsi stoper - mnozstvo odobratych lopt, dolezitych sklzov, blokov, ... neuveritelne, ako sa dokazal pozviechat - from zero to hero. Suarez na vzostupe, Pique, Messi, Rakitic standard (kazdy ho ma niekde inde).

Asi budem jediny, kto nie je uneseny nasim mladym ciernym zlatom - za mna jeden z najhorsich na place. Nepredviedol nic dopredu, par zbytocnych strat, akurat ma raz potesil, ze branil v sestnastke (ako zvysok timu).

Tipujem, ze Gomes bude dostavat vela minut. Valverde mu dava sancu sa ukazat. Bud ho presvedci, alebo aspon bude na ociach a stupne mu trochu cena a pojde prec. Verim, ze chce mat do konca januara jasno.

Este raz vdaka za bojovnost a vyborny vysledok z Anoety, nasho velmi neoblubeneho stadionu.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
LAM

Dembele zatím neví kde se pohybovat(jako Suarez když sem přišel,navíc to byla slušná bramboračka od 70 minuty)

Tohle bude chtít hodně času a navíc na Anoetě od něj na konci nic nečekám,minule proti Cletě to byla jiná paráda.Potřebuje se sehrávat postupně,ale minimálně 3 měsíce bude potřebovat.Je mu 20 takže v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, měl pár minut a výsledek byl těsný, do ničeho velkého se ani pouštět nemohl. Kombinoval dobře, dvakrát pěkně vykombinoval s Robertem, jednou unikl po lajně, ale při centru na Messiho podklouzl. To se mi zdá na 20 minut uplně v pohodě, navíc když byla priorita udržet výsledek a ne dělat nějaké koncerty. On na to má, viděli jsme jak si to motal proti Celtě.

Reagovat
remeslnik

To spíš se může stát, že díky těm jeho (Gomesovým ) současným výkonům ta jeho cena klesne na nulu.

Reagovat
roman1978

Dobrý program - espanyol x betis x espaniol x alaves x espaniol.

Reagovat
Jordi Alba

Z následujících 5 zápasů se budou hrát proti těm špínám.

Reagovat
Jordi Alba

3

Reagovat
Stannis Baratheon

A s kym hrajou v poháru, s Espanyolem nebo Espaniolem?

Reagovat
REPLIKATOR

Real Madrid are now closer to the relegation zone than they are to Barcelona.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi nejlepší "zajímavost", jakou jsem četl za hodně dlouho, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a máme tu pozápasové hodnocení (známky jako ve škole):

ter Stegen - 1

Alba - 1-

Verma - 1+

Pique - 3

Sergi - 2

Bus - 1-

Raketa - 2-

Paulinho - 2 (první gol je na něm)

Gomes - 5

Suarez - 1+

Messi - 1

(Dembele - 3-)

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes já pracovat, jak on hraje, tak jsem dávno propuštěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

6 ligových zápasů za sebou se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Je zpět. Ten první gól byla ohromná lahůdka. Ten druhý naprosto z přehledem. Mě se na něm líbí, že u toho zakončení přemýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

On bol vždy taký, ale nie vždy mu zakončenie vychádzalo, no keď má formu, je najlepšia 9 na svete a za posledných 5-6 rokov ju má často ...

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Jako klobouček. Ten druhej poločas byl hodně kvalitní. Domácí se vlastně do ničeho nedostali. Záloha byla najednou o sto procent lepší.

Luisito oproti podzimu o několik set procent lepší. Já to vidím na sebevědomí, které měl předtím (z nějaké příčiny) v prdeli a teď je naprosto v pohodě. Dál si myslím, že neměl natrénováno, protože teď po hřišti zase jezdí jak myš nahoru dolů. Napodzim se nestíhal vůbec vracet.

Ous musí začít hrát rychleji. Zase tam měl dvě, tři situace, kdy se s balonem zbytečně mazlí a tím zabije potenciálně nebezpečnou akci. Přihrávky má výborné. Několikrát si to tam se Sergim pěkně propíchli. Ale i tak - pořád je to málo. Bude ještě trvat, než z něj (možná) bude rozdílový hráč.

Verma mě nepřestává překvapovat. On prostě všechno dělá dobře. Nejlepší letošní posila (Paulinho promine).

Pique se s tím zákrokem na konci úplně posral jako. Nejen že ten zákrok sám o sobě byl na tmavožlutou, ale ještě se jde o něčem domlouvat s postranním ... Chjo. Fakt jsem se bál, že mu tu druhou sekne a nazdar.

Naopak nechápu Gomese. Dneska se mu Ernesto chtěl asi pomstít, že ho tam nechal trápit tak dlouho. Všiml jsem si, že ho hráči už i vynechávají z kombinace. Bylo mi ho vlastně líto, protože tam několikrát pěkně nabíhal do volnějšího prostoru, ale přihrávka šla jinam. Nejtrapnější momenty byly, když spoluhráč radši nahrál dozadu, než na Gomese pádícího dopředu. On musí odejít. Nesdílím tu místní antiGomesovou myšlenku, ale když mu přestanou věřit i kolegové a jedinou důvěru už cítí asi jen od kouče (a to dost možná jen proto, aby se nějak smysluplně prodal ...), tak to prostě je konečná. Přeju mu Anglii. Třeba takový Everton by mu mohl sednout. Nebál bych se říct, že by mohl být přínosem i pro MU nebo Liverpool. Chce to angažmá, kde ho prostě budou brát a respektovat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Suarezem to taky mohlo být kvůli zranění. V listopadu šel na operaci a od té doby se jen zlepšoval.

Reagovat
celeb

bol na nej cobec? Vsak on nevynechal ani 1 zapas - zda sa, ze nakoniec sa to vyliecilo bez operacie (meniskus?).

Reagovat
ADM

Tiež si myslim, že nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měl s tím problémy a kdyz hrozila operace, tak se to mohlo odrazit na výkonnosti.

Reagovat
alcantara
Reagovat
2miguel1

Aleze uplne som si na toto spomenul

Reagovat
ADM

presne

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
indy

tiez som si na to hned spomenul

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

měl si sám dát červenou

Reagovat
Switchback

hlavně toho hráče vyloučil

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
ADM

wtf

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

jako ten hráč mu tam dal loket, ale proč mu vběhnul do cesty a pak jej chtěl ještě zkopnout asi fanda PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

Reagovat
PP

jak ho chtěl podkopnout..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
el Principito

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Teoretik

ale simulující Mbappé taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak MAtS poprvní v lize od května dva góly za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten je neuvěřitelný Paulinho prostě jo, herně to není vždycky sláva, ale pokud bude dávat tolik gólů a důležitých gólů, tak ať klidně na hřišti nedělá nic jiného než náběhy do šestnáctky

Reagovat
Dr. Admess

Jinak nikdo to nikde nezmínil. Ale ví se o tom, že ten třetí gól v podstatě začal a udělal Dembélé? Podržel míč, poslal obranu na druhou stranu, posunul Messimu a svým náběhem mu udělal ten Messiho prostor, ve kterým je Leoš prostě zabiják a tam už to bylo jasný, buď finálovka nebo sólo.

Reagovat
Svatej

Zidane ještě pár měsíců zpátky nejlepší trenér současnosti, kterýmu může konkurovat jenom dva nebo tři renéři a teď je tu vlastníma fanouškama vyhazovanej, špica

Reagovat
ADM

https://youtu.be/-aFZP64c180?t=5m12s

Paulinho Odstrčil toho obrancu jednou rukou ako bábiku

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho mi dela zase radost

Doufam, ze plivaci z lonskeho leta kupuji ustni vodu a vyplachuji svoji usty pravidelne

Reagovat
alcantara

Ved pozerat nanho je obcas utrpenie, posobi miestami velmi tazkopadne s loptou na nohe, blby prvy dotyk. Nieco, co sa aj docela cakalo. Ale golmi nechava zabudnut na svoje minusy a su prehliadane, takze to nejako prezijeme

Reagovat
Dr. Admess

Vidíš, a zrovna dnes měl ten první dotyk suprovej, podržel tam spousta balónů u lajny, když byl pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvni dotyk ma v Barcelone desny, to kritizuju uz casto. Ale v repre ten prvni dotyk nema tak zle.Jeste se musim kouknout az bude Couts a Paulinho hrat spolu ! Bude mit brazilsky partak a bude si vic verit. Pripada me, ze v repre si veri vic, nez v Barcelone.

Hraje dost s rezervou a na mensi riziko, z toho ale vyplyne i takove nejiste kombinace a spatny prvni dotyk a zpracovani.

Ty goly z druhe sledu jsou to co on umi. Z repre dava podobne co dava v Barcelone.

Hlavne odrazy od trojici Firmino,Couts a Neymar. Jinak ma dobrou i strelbu ze stredni vzdalenost, ale to neni tak dulezity v Barcelone. Snad da aspon jednu bombu na MS18

Reagovat
-Carles-

Hlavne priniesol taký svieži vietor do zálohy, úplne ideálny squad player. Bojovník ktorý sa osvedčí hlavne v zápasoch kde nás bude čakať veľký defenzívny blok.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus výborný hlavičkář.

Reagovat
Majk91

Cely tym si zasluzi velku pochvalu. Prehravat 2:0 na ihrisku supera kde nevyhrali ligovy zapas 11 rokov a nakoniec vyhrat 4:2 si zasluzi velku poklonu. Vysledok vyzdvihuje aj to, ze cely zapas museli hrat o jedneho hraca menej (Gomes). Je mi uplnou zahadou preco si ho Valverde chce nechat aj ked si ten nepouzitelny drevak poziadal o prestup. Ved aj bez neho by sme mali krasne pozicne zdvojenu na niektorych miestach dokonca ztrojenu zalohu. Za dva roky neukazal vobec nic, mozno len to, ze na Barcu nema ani nahodou, no aj tak bude dostavat doveru. Keby tie Gomesove minuty dali ovela perspektivnejsiemu Denisovi, tak neverim tomu, ze by nezaznamenal progres, ktory bude len tazko dosahovat pri terajsom vytazeni. Som rad, ze aspon ostatni vedia potesit. Verma ma neprestava udivovat a svojimi vykonami zacina zatienovat aj Piqueho. Skoda len, ze ked sa vrati Sam, tak na lavicku si urcite sadne prave Vermaelen.

Reagovat
smazaný uživatel

Když teď koukám na výsledek zápasu s Celtou.

G: Messi A: Alba 13min

G: Messi A: Alba 15min

G: Alba A: Messi 28min

13+15=28

Messi 10 + Alba 18 = 28

Trošku náhoda

Reagovat
Visca el barca

Krásně Barca Včera ač byl krásný obrat, tak pro mě zápas bez nervů. Já tomu týmu prostě tak věřím, že kde loni bych byl s nervama na dranc, tak letos jsem naprosto v klidu. Každopádně byl jsem jeden z mála co Luisita nehanil zápas co zápas jako psa. A jsem rád, že se mu začlo dařit. Hristovi jsem tvrdil, že dá letos ve všech soutěžích 30 a víc gólů a troufám si říct, že mi to vyjde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Luisito si to zasloužil, protože ten výpadek byl strašně dlouhý. Považoval jsem ho za vyhořelýho, protože měl šílený pohyb, díky kterýmu byl naprosto nepoužitelný. Konečně se vrátil starý dobrý Luis, s tímhle pohybem a hladem bude sypat góly každý zápas...

Reagovat
celeb

vsetci (ok, vacsina) sme dufali, ze sa Luis spamata z toho marazmu. Kazdopadne tu kritiku si 100% zasluzil. Chvalabohu, ze uz je to (snad definitivne) za nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že ve hře Realu je jeden podstatný rozdíl oproti loňským rokům. Krom tragického lednového Ronalda jsou bohužel v tomto lednu tragičtí i ostatní. Ale tak, už se blíží vyřazovací část, takže bude zase dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou strasne nervozni. Tohle se jim stalo uz jednou na podzimu.

Take tlacili zbytecne a pak dostali gola. To je -6 bodu.

Vyplyva to dost z chyby obrany, kdy vedou v klidu do 60-75minutu 1-0, pak dostanou zbytecny gola a museji proste zvitezit. A tam je dost velkou rozdil mezi loni a letos.

Loni to jeste slo prejet nebo nahradnici vzdy neco dokazali vymyslet, letos lavicka jakoby neni a hraci na hriste jsou v desnem deku a nervozitu.

Bude lepsi fakt se snazit o LM, v lize letos jsou uplne zbytecne pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

09:05 Barcelona zlomila prokletí Anoety

V posledních deseti sezonách Barcelona na Anoetě nedokázala ani jednou zvítězit, tentokrát ze San Sebastiánu veze všechny tři body. Ernesto Valverde tak výhrou 4:2 konečně navázal na posledního úspěšného barcelonského kouče na půdě Realu Sociedad, Franka Rijkaarda (2007). Katalánci přitom prohrávali 0:2.

https://www.livesport.cz/zapas/fg6u1UUH/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Mysleli se tím lihové zápasy.

Reagovat
technecium

mmm, lihové zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

lihové zápasy maj v Plzni leda tak

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda - těch posledních 10 let jsme na Anoetě prochlastali.

Reagovat
smazaný uživatel

*ligové

Reagovat
technecium

jedná se o ligové zápasy

Reagovat
DonAndres

tak a teď se nemůžu dočkat až se uzdraví Coutinho, uzdraví Umtitii a rozehraje Dembele.

Reagovat
2miguel1

pre mna idealna zostava je stale ta bez Dembeleho. 4-4-2 je nieco co nam sedi momentalne najlepsie.

ter Stegen-Roberto,Pique,Umtiti,Alba-Paulinho,Rakitic,Busquets,Coutinho-Messi,Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nechápu tyhle sestavy bez Andrése. Jako jo - má věk, ale minimálně jednu, ale spíš víc sezon nám ještě dá na tý nejvyšší úrovni. Zrovna letos je většinou perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
2miguel1

minulu sezonu vyslovene horel a nestihal v tej trojclennej zalohe. Je pravda, ze teraz chytil formu, ale tipujem, ze akonahle by bol v trojclennej zalohe proti silnemu superovi, nestihal by uz. Ked hrame 4-4-2, tak je jeho prinos dost velky..ale je snad kazdemu jasne, ze 100milonovy Coutinho nebude sediet a hrat spolu s Iniestom v zalohe by znamenalo, ze by musel Busquests vyplut dusu

Reagovat
10FKK

Bus - Don

Ous - Messi - Couts

Luis

Reagovat
-Carles-

Coutinho a Iniesta budú spolu hrávať minimálne, ak vôbec, Coutinho liga a Andres LM + CdR. Neverím že sa Valverde vráti k 433, nie je na to dôvod momentálne.

Reagovat
2miguel1

len to by Dembele musel sediet, lebo on zaloznik nieje. Ako zolika na 30minut by som ho bral, len stal 100mil eur, on by mal tiez hravat. Ten Dembele bola zbrklost ked nam odisiel Neymar

Reagovat
-Carles-

Však Iniesta/Coutinho, Bus, Raketa/Paulinho, Dembele - Suarez, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

A kam chceš nacpat Dembeleho když to nebude 433?

Reagovat
remeslnik

Leoš může být klidně stažený v záloze. Vždyť tam stejně polovinu každého zápasu je a klidně to zvládne a bude platný. On nemá tu potřebu být na desítce a dorážet co mu kdo nachystá. Má stejnou radost, ikdyž dá branku kdokoliv jiný za spoluhráčů.

Reagovat
Visca el barca

Tak ještě aby nehořel, když nebránila celá trojka vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

A navíc. Pokud by někdo chtěl Iniestu nějak shazovat, tak může vytáhnout sezonu pod Luchem, kde prostě byl Andrés v tom "systému" ztracený. Taky už se říkalo, jak výkonnostně končí ...

... a za další 3 roky hraje zase svůj fotbálek, který je pro nás neocenitelný.

Reagovat
Visca el barca

Když si to tak vezmu zpětně, Lucho udělal trofeje celej rok 15 mě neskutečně bavil, ale pak tu udělal strašně neplechy. Nemůžu si pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
-Carles-

Coutinho čo neodohral ani minútu miesto výborného Andrésa

Reagovat
ADM

Ja by som sa rad dockal 4-2-3-1

Obrana / Bus - Rakitic (Paulinho, Roberto) / Iniesta (Coutinho) - Messi - Dembele / Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho pravý záložník? Skôr 433 a Coutinho na krídle (samozrejme ako atypické krídlo)...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valverdeho představa je 433 s míčem a 442 při bránění, což se mi líbí. Jinak naše tři herně nejlepší zápasy (Espanyol, Juve, Celta) byly bez Paulinha v základu, což podle mě není náhoda.

MAtS - Semedo/Sergi R, Piqué, Umtiti, Alba - Busquets, Iniesta, Coutinho - Dembélé, Messi, Suárez

Stažení Iniesty více do hloubky je naprosto přirozená věc a za sebe si myslím, že mu to může i prodloužit kariéru, role dispečera mu bude sedět. Útočná trojka bude asymetrická, chybí levý křídlo, což bude prostor pro Albu a Coutse.

Reagovat
-Carles-

Hodne odvážna zostava Uvidíme ako sa začlení Coutinho, popravde ale neverím že takto niekedy nastúpime, jedine keby sedí na lavičke Pep. Valverde preferuje do zálohy k Busovi behavého záložníka, ktorý pokryje veľký priestor. Každopádne by nebolo na škodu to niekedy vyskúšať.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já tomu věřím, Ernesto Iniestu zbožňuje, ačkoliv si spousta lidí myslí opak. Každopádně se záloha bude víc točit, očekávám že si více odpočine i Busquets na úkor Rakitiče.

Reagovat
-Carles-

Ideálne poslať preč Gomesa a konečne skúšať aj zostavu so Sergim v zálohe, Semedo RB. Alebo podpísať Arthura ešte teraz v januári a postupne ho zapracovať na CM.

Reagovat
remeslnik

Ale jak chceš poslat pryč Gomese, když ho (a jiné) NIKDO na přestup nechce. Hostovačky, byť s opcemi, jsou na nic pořád jsou (většinou ) na výplatní listině a mmj. blokují prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé môže hrať kľudne ľavé krídlo... Ale takúto zostavu by som videl skôr na budúcu sezónu...

Reagovat
blaugrana

Gomes sa vrátil do svojej klasiky.

Reagovat
blaugrana

Podaktorí si tu z C3PO urobili fackovacieho panáka. Takému Suarezovi by ste dávali šancu stále a Non stop a do chalana, čo zrovna došiel sa tu Non stop navazate.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky moc nechápu, co se od něho čeká, vždyť odehrál v lize po zranění 90 minut. Podle komentářů by člověk řekl, že už má za sebou půl sezony v základu. A i za těch pár minut má 2 asistence, hodně slušný výkon proti Juventusu a parádní výkon proti Celtě.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově odehraných 260 minut, to nejsou dohromady ani 3 celé zápasy

Reagovat
ADM

Vždy si pri tom panic mode, že to bol prešlap, spomeniem ako s Mbappem ničili Francúzov

https://www.youtube.com/watch?v=4629SIePVyM

Reagovat
roman1978

Francuzov

Reagovat
ADM

ehm

Reagovat
Visca el barca

Dembelé 3 týdny out. Prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné tvl? v Dortmundu chyběl za celou sezonu jenom dva zápasy

Reagovat
Visca el barca

To je taková ta klasika po velkým zranění. Já se obávám, že letos to bude hodně častý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Andres lytko. On uz asi fakt zvladne 1 zapas za tyzden max

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šilený je hlavně to, že se to stalo právě teď, když se mohl během Copy začlenit do týmu. Řekl bych, že by si zasloužil nějakou individuálního režimu, je vidět, že letní příprava a psychika z velkýho přestupu se na něm podepisují. A nejhorší je, že nebudeme moct pošetřit Messiho na jaro.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak. Já bych se na tu copu letos vykašlal a stavěl minimálně venku lavici. Ať si Messi odpočine.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to je snad i myšleno. Což nic nemění na tom, že bysme opět měli mít ambice Copu vyhrát.

Reagovat
Visca el barca

To je jasné, ale letos by to chtělo dojít v LM co nejdál. Na druhou stranu zas může být šetřen v lize. Couts začíná kdy se skupinou?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Měl by být připraven na ligový Espanyol.

Reagovat
ADM

Tiež to asi moc v hlave nedáva, ak naozaj cítil po Celte diskomfort (čo očividne áno) tak mal dať pauzu a nie to hrať na to, že je všetko okej. Ale tak všetci sme raz boli mladí...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čím dál víc si myslím, že sledujeme poslední Cristianovu sezónu v Realu.

Reagovat
Kenneth

To bych asi nedal kdyby mel Cristiano odejit a Bale s Benzemou by zustali.

Reagovat
smazaný uživatel

ta příští bude jeho poslední

Reagovat
ADM

Už v januári minulého roka to vyzerala byť jeho posledná seźona. Jar ukáže

Reagovat
Mercury

Já nevím, ale zaklínat se pořád jarem...loni mu to vyšlo parádně a v LM měl super střelecké skore, ale nevidět pro stromy les - tj. že celý zbytek sezony je hernímu projevu svého týmu spíše přítěží, o úsměvném udělení zlatého míče radši nemluvě, je z hlediska Realu prostě špatně. Já si fakt nemyslím, že by ty goly zase nezačal dávat, ale už to zdaleka není ten tahoun jako před pár lety a myslím, že Realu nic moc nedáva. Jakkoliv je to legenda a z pozice fandy rivala bych ho tam ještě rád viděl se trápit jako poslední skoro dva roky, tak nejlepší co může Real udělat je zbavit se jeho. A vlastně i Karima. Nakonec z nich nejdéle zůstane vysmívaný (i mnou) Gareth. To by bylo paradoxní, ale pochopitelné.

Reagovat
Kenneth

Co je na tom pochopitelne? Bale by si mel zacit balit kufry jako prvni.

Reagovat
Mercury

Karim a CR uz jsou proste za zenitem. U Garetha je aspon nadeje, ze by v jinem systemu mohl byt platny. Bokem nechavam jeho diskutabilni kvality a zdravotni stav.

Reagovat
vilp

Kam by mohl jít? Nějakým výměnám za Neymara vůbec nevěřím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

PSG. Nevěřím tomu, že bude chtít v Realu pokračovat, přijde mi že tam je nějaký problém mezi ním a Florentinem. Tenkrát si postěžoval, že ho klub nechrání v médiích a od tý doby měl klid na práci. Teď už postupně vyplouvá na povrch čím dál víc indicií, že se ho Florentino bude chtít zbavit. Podle mě teď sonduje situaci přes média a pokud fanoušci nebudou razantně proti, tak ho v létě vystřelí.

Reagovat
vilp

To by byl Al-Khelaifi dobrý blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik by tak vůbec mohl po sezoně ještě stát?

Těžko u něj odhadovat. Na jednu stranu 33 let a nic moc forma. Na druhou stranu obrovksá hvězda, fotbalová legenda, marketingová hodnota atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 60 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš? Fakt u něj mám problémy přijít s nějakou reálnou hodnotou, ale myslím, že o moc více než 80-110 by za něj už nikdo nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to rozmezi, ktery si napsal. Chtel jsem napsat 80-100.

Reagovat
ADM

Chcel som sa vysmiať, ale v LM ide predsa len stále bomby plus ten neuveriteľný marketing čo by dotiahol do klubu. Ale kto by za neho tých 100 mega dal neviem. City plnka, PSG ho už nepotrebujú, Juve/Bayern mi neprídu kluby kam by on šiel, jedine to United... A tam je to zas otázne s Mourinhom.

Reagovat
LAM

Do Anglie asi těžko.Přece jenom je to víc fyzická soutěž a CR už i teď v La lize jen tak nikoho nepřejde nebo neuteče.

PSG kvůli marketingu,ale jedině když odejde Neymar.

Reagovat
remeslnik

Byli by blbí (v PSG), kdyby to udělali. Ney je budoucnost a s Mb a Cav jim to jde. CR7 je už jenom značka a lepší to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze CR je velka znacka. Taky bych nepodcenoval roli, kterou v tom muze hrat Nike. Spozorujou jak Ronalda tak PSG. Akorat tam prekazi ten Neymar, kterej ma taky Nike a je ted uz dost dobre jejich cislo 1. Achjo, ta vymena se primo nabizi (pro nas samozrejme), ale to proste bude zalezet na Neymarovi jak moc to bude chtit, PSG samo od sebe zadnou iniciativu vyvijet nebude.

Reagovat
-Carles-

Neviem si predstaviť že by Ronaldo takúto výmenu uniesol, Ronaldo + minimálne 150 mega na drevo.

Reagovat
Majk91

150? tak to pekne pridaj

Reagovat
Jerichoo

prečo by to neuniesol?

Reagovat
remeslnik

Víš kolik váží a stojí jeho EGO ?!

Reagovat
-Carles-

Prečo asi

Reagovat
Jerichoo

no ja neviem ty si to napísal

Reagovat
-Carles-

Že by mu to nedovolilo jeho ego? Byť súčasťou takého prestupu fakticky len na zníženie celkovej ceny za Neymara?

Reagovat
Jerichoo

A to si reálne myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Značka to být může, ale jde o to, komu ty prachy z marketingu jdou. V Realu to má myslím půl na půl - klub i on.

Neymar to má v PSG 100 % on, takže PSG by co se marketingových práv odchodem Neymara téměř nic neztratilo. Akorát by dostalo šanci si vyjednat lepší podmínky s Cristianem. Byť si myslím, že by Cristiano neměl zájem jim dávat jiné podmínky, než jim předtím dal Neymar, čili zase 100 % on. Takže co se marketingu týká, tak by PSG výměnou Ney x Cristiano nic nezískalo ani neztratilo.

A co se herní stránky týká, tak tam se Cristiano na Neymara vůbec nechytá - teď ani v budoucnu.

Pro mě by jakákoliv aktivita ze strany PSG byla nesmyslná.

Reagovat
remeslnik

impe... si představ, že by se ta výměna nějakým způsobem uskutečnila. A Ronaldo by se neprobral, hrál by to samé co teď, samozřejmě by se to projevilo na vztazích v kabině a PSG by začalo nutně padat. Zpátky by se to vrátit nedalo a fanoušci by je sežrali. Myslím, že by to bylo pravděpodobnější, než opak a PSG to nemá za potřebí riskovat. Nějaká nepodstatná Niké. Ronaldo je značka už jen do světel ramp. Možná ti to vydělá nějaké peníze na suvenýrech, ale tituly ti to nevyhraje. Semtam ještě zazáří, ale poměr lepších výkonů a horších se bude přesouvat do mínusu, což se už děje. Pro vás by to byl ten trejd terno, plus Eden k tomu. Zas byste mohli řádit.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladat, ze by se Ronaldo neprobral je dost mimozni. Dekadu vladnou s Messim fotbalu, jeste loni kompletne ovladnul vyrazovaci cast LM a letos najednou zapomnel davat goly? Tomu neverim ani nahodou. Ve francouzsky lize by ty goly proste daval, starsi Zlatan je tam taky daval. No a LM je jeho soutez, letos je v nejhorsi forme jeho kariery a stejne je v LM nejlepsi strelec.

Ale jako nepozporuju, ze pro PSG to moc smysl nedava. Hlavne z hlediska perspektivy.

Reagovat
Generalní Gladiator

nejenom perspektivy,neymar je už teď mnohem lepší hráč než ronaldo, technika,pohyb,přihráky-když nepočítám CR gesta,tak je neymar i mnohem zábavnější hráč

Reagovat
patas92

Vzhledem k jeho věku na tom není mimozního vůbec nic.

Reagovat
valloire

Král se vrátí a všechny rozstřílí. Hu

Reagovat
10FKK

Hu HU, nebo taky hovno, protože není král, ale královna

Reagovat
valloire

sám si královna

Reagovat
10FKK

I ty lichotníku

Reagovat
remeslnik

Tak to uvidíme, kdo toho kolik a kam nastřílí 14.2. a 6.3. 2018.

Reagovat
valloire

sundal jsem nohy ze stolu, takže očekávám velký věci

Reagovat
10FKK

to zas bude průser...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsou to jen spekulace a výmysly.

Reagovat
remeslnik

...taky bude záležet na tom, jak dopadne letos PSG a Real v LM.

Reagovat
-Carles-

Kto by za neho také prachy dal? PSG alebo City ťažko, PSG má Neymara a Pep o Ronalda za zenitom isto nestojí. United je asi jediná možnosť, alebo USA

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ještě Číňani

Reagovat
LAM

Leda blázen.To co hraje on třeba v PSG dokáže hrát v pohodě Cavani kterej ale k tomu přidá hrozně práce v napadání a pohybu.

Reagovat
Fairplay

Jenže Cavani nikdy nebude hráč velkých zápasů, tam si právě dokážu představit, že by naopak do PSG zapadnul jako nikdo jiný. V LM na něj spolehnutí je a to je pro PSG nejdůležitější.

Reagovat
patas92

Reagovat
X-bano-X

Nedávno tu niekto postol článok o hodnote hráčov a pre Ronalda nevyznel vôbec priaznivo.

Reagovat
ADM

Za to tam bolo asi tak 74 futbalistov s uplne sialenou hodnotou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali mu cenovku kolem 80mil

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
ADM

To už každý, kto si nechá narásť bradu je Messi?

Reagovat
vladis271

Škoda, že nám nedali do LM Real. By sme ich zadupali do zeme.

Nevadí počkáme si na Barcu a odpálime ich. ten pohľad na COutinhov face bude na nezaplatenie. Na všetko ostatné je tu master card.

Reagovat
technecium

Liverpool - Barca Messi hraje fakt rád proti anglickým kuželům

Reagovat
vladis271

Doma vyhráme 8:7 a vonku remíza 5:5.

Reagovat
technecium

Barca má lepší obranu a brankáře než City

Reagovat
vladis271

no to je minimálne diskutabilné. A to nemyslím ako urážku alebo podrypovanie. City má fantastických hráčov vzadu a jeden blbý den na tom nič nezmení.

Reagovat
technecium

Já to beru čistě podle inkasovaných gólů

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

To pak neni o cem

Reagovat
technecium

Velmi jsem to zjednodušil.

Barcelonu sleduju každej zápas, nepamatuju, fakt nepamatuju, že bychom kdy hráli z tak jistý obrany. Stegen by momentálně v repre bez problémů posadil Neuera kdyby hrál, Umtiti je stěna, Piqué tradičně extratřída a Vermaelen hraje tak jistě, jako by u nás hrál x let a Mascherano si svoje odehraje. Je pravda, že velice tomu taky pomohla změna rozestavení, kdy se hlouběji společně s Busquetsem stahuje ještě Rakitič, takže jsme mnohem jistější při rozehře a naopak (už konečně) netrpíme v ofenzivě, protože si hráči zvykli na větší poziční flexibilitu.

http://lineupbuilder.com/?sk=f32gy9

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen by bez problémov posadil Neuera a Piqué tradične extratrieda ???

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer je zraněný, takže nevím proč nesouhlasíš?

Reagovat
technecium

Piqué patří přes deset let mezi deset nejlepších stoperů na světě a Ter Stegen podává s de Geou snad nejlepší výkony na světě

Reagovat
X-bano-X

Argumentuj

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona není jako City. Tam to takový přestřelka nebude.

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
blaugrana

Žeby aj Barca pripravila tri góly ako na podnose?

Reagovat
vladis271

tie góly vznikli po chybách vynútených šialeným pressingom Liverpoolu. Zas sa netvárte, že boli darované z neba.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten pressink je tak úžasný, že bysme s ním měli obrovský problémy. Pořád máme v sestavě hráče, kteří mají technický limity a nejsou schopni se s ním vypořádat (Paulinho, Rakitič, Gomés).

Reagovat
remeslnik

Tak tak !!!

Reagovat
drussbarb

Já vám fandím, ale s tímto přístupem .. Abys nebyl zklamaný

Reagovat
valloire

leda hovno

Reagovat
vladis271

máš recht, Barcu by sme asi nedali.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kenneth

Vy nedate ani to Porto, bez radsi zase vyhazovat Kloppa ty sasku.

Reagovat
technecium

Taky si myslím

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

600. pro Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Lui pořád fantastickej :) Paulinho to stejný, on prostě potřebuje hrát týmovovej fotbal, s Kanem se trápil.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=RSPl332hDZM

Ďalší parádny výkon. Ja len dúfam, že po návrate Umtitiho ho Ernesto neodstaví, pretože by ma to kua nasralo.

Reagovat
LAM

Kdyby se Umtiti nezranil,tak by nikdy nezačal hrát pravidelně.Pro něho to musí bejt opravdu neuvěřitelný.Aspoň teď máme 3 dobrý stopery a ještě přišel Mina.

Reagovat
blaugrana

Mne sa páči hlavne to, s akým prehľadom všetko rieši. Lider.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní

Reagovat
celeb

neboj, stihne sa zranit dovtedy.

Bez srandy - super obranca, ak by sa dalo nieco robit s tou jeho porcelanovou povahou, tak mame 3 dobrych obrancov do rotacie.

Reagovat
2miguel1

ziadna rotacia na stoperskych postoch neexsituje. Tak isto ako rotacia Messiho,Suareza,Busquetsa...oni proste musia hrat 90% zapasov. Rotacia nieje na stoperoch ani v inych muzstvach. Oni sa proste musia naucit spolu hrat.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
X-bano-X

Máme za sebou polovicu sezóny a tak sa dá trošku bilancovať. V tabuľke sme prvý bez prehry, máme za sebou náročné súboje na Wande, Anoete, SB, Nuevo San Mames, Mestalle, Madrigale... hra na prvý pohľad nie je tak pekná ako pred pár rokmi, nie sem tak dominantný na lopte ale pri bližšom pohľade zistíme že sme sa zlepšili vo viacerých aspektoch. Asi najmarkantnejšou zmenou prešla obrana. Zdá sa že každý vie, čo má hrať, hráči majú formu, stopéri si to pekne dirigujú a brankár vychytá to čo sa im nepodarí ubrániť. Naviac sa chytil Thomas čo mi robí naozaj veľkú radosť, naviac sme kúpili ďalšieho mladého stopéra, ktorý môže pomôcť. Záložná rada bola pred sezónou asi najdiskutovanejšou témou. Starnúci Iniesta, podľa niektorých vyjadrení skoro až nad hrobom, bez formy Rakitič a Busquets, ktorému už konkuruje kde kto. K tomu pár neskúsených mladíkov, dobre sa javiaci Samper na hosťovaní a nejaký prestarnutý Paulinho za 40 melcov, ktorý sa nepresadil ani v Poľsku...... no veru nevyzeralo to ružovo. Zdá sa však že stačí aby sa ku kormidlu postavil tréner s taktickým myslením a zo zálohy, ktorá mala hrať druhé husle sa stane namazaný stroj, zo starca nad hrobom pánko, ktorý si vodí na päťhalierniku 3 súperov, z čínskej hračky najgólovejší záložník ligy a z Busquetsa nepriechodná skala. Nemáme kvalitné krídlo? Budeme hrať v štvorčlennej zálohe. Chýba nám Neymar? Oživíme Jordiho ofenzívne chúťky.......zranením predraženého Dembeleho sa nám otvorili obzory a využili sme ich takmer na 100%. Messi hrá ako v najlepších rokoch a vyčíňa vo vápne súpera ako čierna ruka. Suaréz po nepresvedčivých výkonoch zas našiel svoju streleckú formu. A samozrejme nemôžem opomenúť Valverdeho. Mal som ho rád už v Athleticu, začiatok mal ťažký, nepáčila sa mi hra tímu, odklon od nátlakovej hry s pevným kontrolovaním zápasu ale ako čas ukázal, mýlil som sa. Hra sa vyvinula v niečo na čo sa dá pozerať a zároveň v niečo čo dokáže byť efektívne. Klobúk dole. Uvidíme ako sa nám podarí zapracovať novo nakúpených hráčov, ako sa zapracuje zas zranený Dembele, ako Coutinho ako Mina. Či bude priestor na minúty pre Arnaiza či Alenu.

Späť k lige: Za najväčšie príjemné prekvapenie okrem našich výsledkov považujem výkony a výsledky Valencie, výkony a výsledky Girony. U hráčov ma príjemne prekvapil Lobotka, Portu, Oyarzabal, Maxi Gomez a Stuani.

Na opačnej strane ako najnepríjemnejšie prekvapenie ale o tom snáď inokedy

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
10FKK

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej ten prašivej brazilec v létě fakt přestoupí do Realu, prý byla dohoda mezi PSG a Realem už při přestupu do PSG.

Reagovat
remeslnik

A to máš odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

donbalom.com , nevím na kolik je to seriozní denník. Ale dáva to smysl, Neymar nechtěl do Realu na přímo z Barcy, tak si vybral PSG jako prostředníka, PSG tak získalo na rok jednoho z nej na světě a v létě ho prodaj za těch samých 222 mega, takže pak nebudou muset Řešit FFP.

Reagovat
smazaný uživatel

*donbalon.com

Reagovat
patas92

Nedává to vůbec žádný smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho prodají, tak to bude za 400 - 500 mega tipuju. To už by musel dělat jo pořádnej bordel, aby ho pustili za míň

Reagovat
JM

"Neymar přestoupil do PSG a do smlouvy si nechal zakotvit klauzuli, která mu umožňuje odejít za stejnou částku, za kterou přišel."

Co je na tom pravdy, těžko říct.

Reagovat
-Carles-

FFP majú ťažko na saláme, navyše právne Neymara nekúpil Paríž, vykúpil sa sám a podpísal v podstate ako voľný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že pak budou moct koupit koho chtějí na přímo a nic neřešit.

Ale jak jsem psal, nevím jak je to seriozní denník.

Reagovat
smazaný uživatel

to o té dohodě je píčovina. PSG by bylo za blbce.

Reagovat
remeslnik

No ale jestli do toho Realu půjde a PSG se nebude cukat, tak na té dohodě něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

píčovina přeci.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Mně to docela smysl dává. PSG, totálně zostuzené po 6:1 si prostě muselo najít něco, čím Barcu "potupí". Jsem rád, že to udělali takhle, bez Neymara hrajem líp.

Reagovat
remeslnik

To je absolutní nesmysl. Tím, že Neymar přestoupí do Realu přes PSG, se PSG nijak nepomstí Barce za vyřazení v LM. A ani nemá za co. Zavinili si to sami. To, že se PSG nechalo převálcovat na Camp Nou je čistě jejich chyba. Kdyby nehráli tak připosraně, ale aktivněji, tak vůbec nemuseli vypadnout. Ať poděkují Emerymu. Jestli by se měli za něco mstít, tak za to, že se jim Barca snažila zlanařit nějakého hráče, myslím Verrattiho, ale to nevím jistě. A tehdy se rozčilovali, že jestli se do něj Barca nepřestane montovat, tak jim ukradnou Neymara.

Jestli se to všechno potvrdí a Ney opravdu do Realu přestoupí, aniž by tomu trejdu PSG dělalo problémy, tak se ukáže, že Ney je ještě větší křivák (podle toho, co v té době tvrdil o jeho postoji k námluvám s PSG a chuti zůstat na CN), než to vypadá teď. To teprv potom by zapadl poslední kamínek do mozaiky a byl by vidět skutečný obrázek, včetně té komedie s otcem, jak to tehdy bylo a o co mu šlo. A jestli se to stane, tak doufám, že mu to dá někdo doopravdy sežrat. Zatím tomu nevěřím, že to tak bude, protože by na tom PSG neskutečně prodělalo, ale ..... uvidíme.

Reagovat
drussbarb

Jestli je to pravda, tak možná přiletí i nějaká ta prasečí hlava

Reagovat
Hristo Stoichkov

Osobně věřím tomu, že Neymar skončí v Realu. Byl bych i rád, nemyslím si že by to pro ně bylo ideální sportovní řešení. A přiznejme si, že pro LaLigu by byla rivalita s Messim skvělou marketingovou záležitostí. Myslím, že ve smlouvě s PSG bude mít spoustu právních kliček, aby jim mohl za nějakých rozumných podmínek zdrhnout. Už v Barce měl naprosto výjimečný podmínky a to ještě nebyl takovou gigantickou hvězdou. Al-Khelaifi má s Florentinem velmi dobrý vztah, Neymar už zjistil, že PSG není a ještě dlouho nebude v centru dění, dává to logiku... Jediná věc je, jak k tomu přistoupí Nike, ačkoliv pokud bude Neymar hodně chtít, ani tohle ho nemůže zastavit.

Reagovat
vilp

Al-Khelaifi chce být nejlepší a nakonec Neymara pustí kvůli dobrým vztahům s Florentinem, čímž svůj projekt vrátí o pár let zpět? To je hodně sci-fi.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten jeho projekt bude vždycky omezený velikostí a kvalitou ligu, třeba Cristianovi by momentálně mohlo PSG vyhovovat, pro Neymara je to málo. Až mu tam začne řádit Neymar Senior a ta hromada Brazilců, tak nakonec ještě bude rád, až zmizí pryč.

Reagovat
vilp

Kvalita ligy? Stejně nakonec každého zajímá jen LM. Jediným mínusem L1 posledních let byl hlavně bodovací systém gólů u Zlaté kopačky, jenže letos už mají stejný počet jako ti nejlepší. Čili na výhru dvou největších individuálních ocenění bohatě stačí PSG.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To fakt ne, Ligue 1 (a to nemyslím nijak zle) prakticky nikoho nezajímá a to je velký problém, zvlášť pro Neymara, který má rád velká jeviště a záři reflektorů. Zajímala by mě sledovanost zápasů PSG vs Barca/Real/anglické velkokluby. Jediná opravdová šance na Golden Ball je přes vítězství Brazilců na Mundialu.

Reagovat
technecium

Reagovat
vilp

Nesouhlasím. Co se Zlatého míče týče, tak nikoho nezajímá ani LaLiga nebo PL. Stačí se podívat na pravidelné umístění těch nejlepších z Anglie za poslední roky. Neymar už jméno má, pro většinu novinářů je to Top 3 světa. Vyhraje LM, zahvězdí v pár zápasech play-off, což nebude problém, a Ballon d'Or získá v suchém triku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ze Zlatýho míče se stala čistě marketingová soutěž, ale fakt si nedovedu představit, že by to vyhrál hráč ze soutěźe, kterou skoro nikdo nesleduje. Uvidíme v budoucnu, ale hodně by mě to překvapilo.

Reagovat
vilp

Ale všichni sledují play-off LM. Cristianovi na to loni stačily čtyři zápasy. Najednou mohlo mít tak 90 procent hlasujících jasno bez ohledu na to, co se dělo v ligách. Stejným způsobem naposledy vyhrál i Kaká.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ale to byla naprosto extrémní situace, která se stává jednou za dekádu.

Reagovat
vilp

Určitě. Neymar tolik branek vstřelí asi těžko, ale pořád může být nejlepší střelec a dá se čekat, že to na rozdíl od Cristiana nebude drtit přes statistiku, ale herně... Zrovna současný Real je dost dobrá příležitost. Jak říkáš, uvidíme, možná už letos.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Rivalita s Messim by netrvala dlho, toho onedlho zacne chytat zenit a bude pomalsi. Neymar ma idealny vek.

Reagovat
technecium

Messi se s rostoucím věkem bude stahovat víc do zálohy a více tvořit hru, nebo více na hrot, podobně jako Totti. Ale ještě tak 5 let ho budeme vídat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud Messi bude mít k ruce solidní tým (pro což se po odchodu Neymara hodně udělalo), v nejbližších letech ho nic nezastaví. A věřím i tomu, že na vrcholu vydrží déle než Neymar, který je prostě typický Brazilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chlapci, pomaly si zvykajte. nie je to hrac o fyzickej sile ale o rychlosti a technike. Prave ta rychlost bude zenit a uz to nebude o tom, ze urobi par hracov. Stiahne sa do zalohy ale dajte hraca ktory nahradi jeho sola, rychlost, vynimocne schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Messi má ohromné fotbalové IQ, takže prostě bude tomu týmu prospěšný i v pozdějším věku.

Reagovat
remeslnik

S Messim si bude rozumět každý kombinačně a technicky založený hráč. A Leo taky není z těch, co hrají JEN na sebe, klidně dá poslední přihrávku před prázdnou kasou kolegovi. Jestli někdy tzv. "chrtí", tak je to proto, že když někomu předloží 5 tutovek a on je všechny zazdí, tak ten gól je potřeba dát. Momentálně v Barce kromě Iniesty a někdy Alby není hráč, se kterým by si to v běhu mohl přesně dávat. A taky proto se těším na spolupráci s Coutsem a doufám časem i s Griezem. Dembovi moc nevěřím, ale rád se nechám překvapit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo a Florentino není typ člověka, co by vysázel třeba za Icardiho 110-130 mega. Pokud bude dělat megapřestup, kupuje světovou hvězdu nebo aspoň marketingově velmi zajímavýho hráče (James). I to, že teď v lednu zatím "spí" může leccos naznačovat, chystá letní bombu jako omluvenku za ostudnou sezonu (snad ).

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to hned napadlo, že si to schovávají na léto. I slepej vidí, že potřebujou posílit a oni si tvrdí, že se nic neděje. Prostě šetřej na lěto

Reagovat
Visca el barca

Já ti nevím. Rok po takovém přestupu zas a znovu další? Nevěřím tomu

Reagovat
Hristo Stoichkov

A proč ne? Myslím, že málokdo by si to užíval víc než Neymar, který pro takový momenty žije, resp. hraje fotbal. A pokud bude chtít odejít, tak má Al-Khelaifi prostě smůlu, protože nebude mít páky na to, aby ho udržel. To fakt není Verratti, kterýmu něco málo přisype a zase má od něj na rok klid.

Reagovat
remeslnik

Ale přece Neymar si nemůže jen tak říct, že ho to v PSG nebaví a že chce jinam a nemůže se jen tak sbalit a jít, aniž by se kohokoliv ptal. To je blbost. Khelaifí nemůže mít "prostě smůlu". Pokud ve Francii není výkupka, tak se s Khelaifím musí někdo nějak domluvit a on s tím musí souhlasit. To by v tom byl po čase pěkný bor....l. A nějaké trucování ? to si nemyslím.

Reagovat
LAM

Problém je ten že ve Francii je výkupka zakázaná,takže by to mohl někdy klidně napadnout u soudu.

A navíc Je něco jiný dát za hráče 200 a vykoupit ho za 222mega.Takhle to bude muset Real dát okamžitě+daň a ještě k tomu přestupovej bonus pro Neymara(kterej dostává vždycky)takových 40mega.

Ten přestup by je vyšel ihned na 300mega +obří plat.Po takovym přestupu by nemohli koupit nikoho dalšího a mohlo by jim to dost uškodit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale já netvrdím, že Neymar má ve smlouvě výkupku. Mluvím o tom, že pokud bude chtít odejít do Realu a Florentino bude mít vážný zájem, tak se ten přestup uskuteční nehledě na Šejka. Ty kluby prostě nemají páky, aby takové hráče udržely. Koukni se třeba na Coutinha, tohle bude podobný případ, akorát že Florentino už to bude mít vyřešený mnohem dřív.

Reagovat
vilp

Tak třeba DDG tehdy moc nepořešil. U Coutinha to vypadalo, že kvůli přestupu nechce hrát, ale nakonec se ukázalo, že to není tak horké. V případech Thiaga Silvy a Verattiho si taky každý najde to svoje. Jak si Al-Khelaifi, tak to je...

Reagovat
vilp

*Jak si Al-Khelaifi řekne, tak to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Hristo to přehání. Kluby samozřejmě páky na udržení hráčů mají. Vše je to jen o charakteru hráče a jeho touze nehrát za stávající klub, resp. hrát za klub nový. I v minulosti jsme viděli, jak si hráči vynucovali odchod z klubů a ne vždy se jim to podařilo. Někdy je to asi i o interních vztazích a o dohodách, které se do smluv nedostaly.

Každopádně Neymar je naprosto vyjímečný případ. On je víc než fotbalista šoumen. Využiju slova jednoho bývalého premiéra - kdyby mu to vyneslo balík prachů, tak by hrál i s marťany. Možná to přeháním, ale pro něj klub není nic jinýho, než zdroj příjmů. Klubista byl možná v Santosu. Pak se prohlašoval klubistou u nás, ale to už dávno prokázal, že není pravda. PSG je v jeho očích jen další prostředek ke splnění svých cílů. V tomhle případě megapřestupu, který navždy změní přestupovou logiku na fotbalovém trhu. Jsem si jist, že kdyby mu někdo někde nabídl víc peněz a větší slávu, tak nebude váhat ani 5 minut. A takové kluby mě napadají 3. Oba Manchestery a hlavně Real. Navíc by přestupem do Realu ještě víc zvýraznil ten odchod z Barcelony. Naopak přestup do Anglie by z mýho pohledu dával smysl v tom, že je ta liga extrémně sledovaná. Už teď do ní tečou neuvěřitelný peníze a ten příval asi jen tak slábnout nebude.

A osobnostně by asi Neymarovi nedělalo problém říct PSG, že chce odejít, s tím, že oni mu to prostě umožní. Navíc má Ney agenta, kterej se evidentně nebojí ani pohybu na velmi tenkým ledě.

Trochu jinou otázkou je, že PSG není standardní klub vedený standardními lidmi se standardními konexemi a modely chování. PSG je vlastněné Katařany, kteří prostě taky jsou schopní ne úplně standardních postupů. Tam by mohla narazit kosa na kámen.

Reagovat
remeslnik

Ano Jiříku, tak to přesně je a v tom smyslu jsem to psal i výše, jen agresívněji. Pro mně je Neymar prostě vyčuránek a křivák. Jemu se nedá věřit jediné slovo. Na prvním místě má prachy a slávu, na druhém prachy a slávu a na třetím prachy a slávu. A na každém dalším to samé. A je proto schopen udělat, slíbit i porušit cokoliv, hlavně když se sypou !!! A jen si přeju, aby mu to katařani značně ztížili a když už ho pustí, tak za hrozný ranec a nejlépe do Realu. A Ronaldo aby zůstal, ti by se měli rádi !!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vy si pořád neuvědomujete, že Neymar je sám o sobě větší než celé PSG. Jsem si naprosto jistý, že jim absolutně přeroste přes hlavu, nemají šanci s tím něco udělat, možná už se to i stalo. Až uzná za vhodný, že půjde do Realu, budou se dít věci... Podle mě už toto léto. Neymar měl už v Barce naprosto neuvěřitelně individuální podmínky, v PSG se to pouze umocnilo. Tohle je přesně ten Florentinův vysněný Galáctico, po kterým léta touží. Cristiano pomalu odchází ze scény, Neymar ho plnohodnotně nahradí. Věřím tomu fakt hodně, stejně jako jsem věřil tomu že v létě z Barcy odejde a pokud se zaměříme na správné hráče, budeme silnější.

Reagovat
vilp

Proč by se to mělo umocnit? Vy sami nadáváte, jak máte ve vedení amatéry, ale u PSG jsem si toho za ty roky nevšiml.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože není v herním stínu Messiho, čímž jeho postavení ještě povyrostlo. PSG pro něj udělá všechno, co mu na očích vidí... Neymar si moc dobře uvědomuje, jaké postavení v PSG má, stejně na tom byl i Ibra svýho času. Už v Barce měl individuální režim, neabsolvoval nějaký tréninky, věnoval se marketingu, lítal si po světě, na narozeniny svý ségry byl pravidelně “zraněný” nebo vykartovaný. A v kombinaci s tou brazilskou enklávou to může být pouze horší. S odstupem času můžeme být rádi, že měl u nás relativně přijatelnou výkupku a Šejk nás defacto vysvobodil.

Reagovat
-Carles-

Šejk nám spravil v lete dve veľké láskavosti, vďaka čomu máme podstatne silnejší káder: Vykúpil Neymara a nepredal nám Verrattiho.

Reagovat
vilp

Takže Verratti by nebyl posilou? Zajímavé.

Reagovat
-Carles-

To netvrdím, ale s odstupom času som rád že nakoniec neprišiel.

Reagovat
Mercury

Pořád mi není jasné, jakým způsobem by si Neymar ten přestup už toto léto vydupal, PSG s Khelaifím v čele by ze sebe udělali úplné idioty a to jsem si zatím nevšiml, že by byl zrovna jejich styl. Že v Realu skončí si myslím taky, ale předpokládám, že to ještě chvíli potrvá.

Reagovat
remeslnik

Nevím, proč si myslíš, že je větší než celé PSG, zvlášť pokud je zatím jeho součástí. A proč by mu Real mohl dát fotbalově víc, než mu kdy mohla dát Barca ? Nehledě na to, že i PSG se snaží vybudovat své Galaktikos ve Francii. Peníze i hráčský materiál na to mají, proč by Real byl víc než i to PSG ? A to samé by se dalo napsat o MC a MU. PSG může být budoucnost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože dneska mají ty největší hvězdy naprosto neotřesitelný postavení, jednoduše přerůstají kluby, který už nejsou hnány pouze sportovními, ale často hlavně ekonomickými ambicemi. Neymara by chtěl v týmu každý, ačkoliv je to hráč, který svou přítomností v mužstvu vyvolává spoustu problémů. Projekt PSG bude vždycky omezený velikostí Ligue 1, tedy aspoň do doby, než se majitelé největších klubů definitivně neodstřihnou od UEFA a neuspořádají si vlastní soutěž. Být jedničkou v Realu je mnohem víc, než být dvojkou v Barce, to snad uzná každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě generalizuješ problém Neymara na problémy všech velkých hráčů. Messi, Hazard, víceméně všechny ty hvězdy Bayernu, prostě ti hráči nejvyššího rangu jsou charakterově jinde než je Neymar. Mají i jiné pojetí světa - oni hrají fotbal, který je baví a kterým si vydělávají peníze v klubu, který mají rádi. Neymar hraje fotbal nejen proto, že ho baví, ale je to jeho prostředek, kterým získává pozornost a slávu, což dokáže marketingově prodat. Kluby bere jen jako prostředky dosahování svých cílů.

Jsem si jist, že Hazard by se z Chelsea nikdy nevykupoval přes klauzuli. Nikdy by nešel proti klubu, se kterým získal největší díl své slávy. To samé Messi. To samé hvězdy Bavorů. Prostě mají ke svým klubům a fandům nějaký vztah a mají úctu sami k sobě. Neymar má sám sebe asi hodně rád, ale sám sebe si může vážit jen svým pokřiveným viděním světa.

Ty pořád vidíš PSG jako klub, ale podívej se na to, kdo ten klub vlastní - Katar. Neymar nedomyslel právě to, že se uváže lidem, který mají nekonečné zdroje a dost možná i mentalitu a vzorce chování, která je na hony vzdálená standardnímu manažerovi fotbalového klubu v Evropě. Neříkám, že by ho šejk nechal někde odpravit, ale jsem si jist, že by byl schopen mu (pokud by se rozešli fakt ve zlém) následný fotbalový život náležitě znepříjemnit. Důkazem budiž to, jak se šejkové pomstili Barce za to, jak se neustále cpala do Verrattiho ... Když jsme se do něj cpali loni, tak šejkové říkali něco o tom, že jestli Barca bude lákat Verrattiho, oni budou lákat Messiho. Tenkrát byli pros smích. Rok na to z Barci odlákali Neymara, což byla do té doby naprosto nemyslitelná věc.

Reagovat
remeslnik

No a přesně to jsem mu psal výš.

Reagovat
Hristo Stoichkov

První dva odstavce souhlas, teda až na Hazarda, který pokud by měl výkupku a třeba Real by ji byl ochoten složit, už by v Chelsea rozhodně nebyl. Podobně jako Coutinho, který je na Brazilce obrovský profík, ale když byla možnost jít za lepším životem i fotbalovou kariérou, věděl moc dobře, že toho bude muset využít.

Třetí odstavec vidím dost odlišně, ale to ostatně rozsoudí až budoucnost. Udržet Neymara a Verrattiho je velký rozdíl. Zatímco Verrattimu stačí přihodit na platu, Neymar bude žádat něco, co PSG nemůže splnit. A tam se teprve uvidí, co všechno pro ten přestup dokáže udělat, docela se na to těším. Moje resumé je tedy to, že Neymar přestoupí do Realu. Nejsem si úplně jistý tím, že to bude už letos, ale je to podle mě pravděpodobný, i ten Cristianův ústup může ten obchod razantně urychlit. Ty věříš tomu, že v PSG vydrží třeba 3-4 roky?

Reagovat
vilp

Nemyslím si, že to u Verrattiho bylo o platu. Vždyť naposledy prodlužoval v roce 2016. Spíš dostal jasnou zprávu, stejně tak vy jako zájemce. U Hazarda si ale myslím to samé, oni jsou společně s Coutinhem určitě Chelsea a LFC hodně vděční, ale na rozdíl od Messiho mohli/můžou jít pořád výš a nabídku od Realu nebo Barcelony prostě neodmítneš.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Může být, je pravda že u Verrattiho to ani nemusí být o penězích. Kdysi jsem četl analýzu, kde rozebírali právě mladé Italy, kteří naprosto postrádají ambice, což mi k Verrattimu dost sedí. A je to hlavní důvod, proč jsou na tom nyní tak špatně.

Reagovat
vilp

Sedí proč? Já moc nevím, podle čeho bych to měl posuzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To este mame predat CR ci jedneho z dvojice Bale ci Benzema. Za mna Neymar individualne momentalne s Messim najlepsi hrac na svete, marketingovo ohromne silny. Uz len ked pozriem ten utok teraz tak Neymar je pre nas obrovska posila a to chceme aj Icardiho

Reagovat
Majk91

Po tejto sezone je to nemozne po kazdej stranke. Skor to vidim az na sezonu 2019/2020, ale ktovie aka bude situacia o rok a pol.

Reagovat
LAM

Tak zejtra kvůli zranění bude chybět hafo hráčů-Iniesta,Coutinho,Dembele,Mascherano,Paco,Umtiti.

S tohodle důvodu bych to psokládal asi takhle:

Cillessen-Digne,Vermaelen,Pique,Semedo-Denis,Sergio,Paulinho,Vidal,Alena-Suarez

Hlavně Messi a Alba ať jsou mimo základ.V odvetě můžem nasadit plnou palbu.

Reagovat
Majk91

Alena by si mohol zahrat, ale na cely zapas to nevidim. Inak skusil by som to, co sme hrali na konci zapasu proti Sociedadu, cize Digne v obrane a Alba na kraji zalohy/kridle.

Reagovat
Majk91

a hlavne by som zo zostavy vynechal Vidala.

Reagovat
LAM

Ne.Messi a Alba ať si odpočinou.Není důvod je teď nějak zbytečně přetěžovat.Odvetu hrajem doma a Jordi potřebuje taky oddych.

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/DTsdiIDX0AASEDe?format=jpg&name=medium

Nejhorší sestava první poloviny LaLigy podle Marcy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale k tomu mladýmu bekovi s Realu je to dost přísný. Tam bych radši viděl ... jinýho beka Real, a to Thea.

Reagovat
JM

Theo ani omylem, skoro nic neodehral, Marcelo je tam zcela zaslouzene.

Reagovat
Generalní Gladiator

ronaldo-zcela zaslouženě

Reagovat
-Carles-

Mohli tam rovno aj najhoršieho kouča dať, ale ako pozerám tak vďaka synátorovi sa tam objavilo aspoň priezvisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za co ten palec? Zidane letošní ligu prosírá naprosto historickým způsobem. A to jste na začátku sezony byli takoví favoriti, že to uznal i takový klubista, jako je Pique.

Reagovat
valloire

historickým způsobem leda pro někoho, kdo nedohlídne dál než k Ronaldinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

CR7, Benzema a Marcelo zaslúžene. Achrafa by som tam ale určite nedával. Síce neoslnil, ale ani vyslovene nesklamal. Predsa len je to 19-ročné "ucho", ktoré pred rokom ešte hralo v Castille.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Toho protekčního kluka tam dali na základě těch 74 minut, co odehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Achraf je tam určite nezaslúžene. Podľa mňa vyslovene nesklamal, akurát potrebuje zapracovať na finálnej fáze, na čom sa dá pracovať. Naopak vidím v ňom veľký potenciál na túto pozíciu, nábehy ma výborné, je odvážny smerom dopredu, hrať sa nebojí, v defenzíve si to kontroloval, a hlavne má 19 rokov a to je obrovský priestor na zlepšenie, back-up na túto pozíciu podľa mňa riešiť nemusíme, vzhľadom aj na to, že on vo svojom veku za lavičku fňukať nebude. Už skôr by som uvažoval nad Carvajalom by som uvažoval ako o sklamaní, táto sezóna sa s jeho minulou nedá ani porovnať.

Reagovat
Ed_Hazard

Cris-Benz-Deulofeu. To by bolo smrtelne kombo: 40 zapasov, 53627 striel mimo branu, 18 striel na branu, 2 goly

Reagovat
remeslnik

No, jestli by se tak někde sešli, tak by byla půlka stadionu mrtvá po zásazích balonem a druhá smíchy.

Reagovat
vilp

To je mimochodem práce jejich redakce, nebo hlasovali fanoušci?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Redakce.

Reagovat
vilp

Dík. Co ten Verratti?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co s ním?

Reagovat
patas92

Rafinha do Interu za 30M?

Reagovat
Visca el barca

Za 30 bych jim ho prodal, jenže co vím, tak Inter jsou hrozný škudlilové, takže tomu moc nevěřím. Kor, když je dnes v nominaci. Hlavně, ať už je pryč Delofeu.

Reagovat
remeslnik

Si myslíš nebo jsi to někde četl?

Reagovat
patas92

Četl

Reagovat
remeslnik

No, jestli by se to podařilo, v což nevěřm, tak se du prdnout. že by se našel nějaký takový optimista !!!

Reagovat
patas92

Píše o tom Di Marzio. Docela bych tomu i věřil, milánské mužstva jsou jebnuté, když přijde na přestupy

Reagovat
remeslnik

No tak to by bylo skvělé, protože se Barči zatím nedaří hráče prodávat ( a tím pádem přinášet nějaké Éčka), spíš to jde všechno po hostovačkách, takže platy (až snad na Ardu) budou na ní. Když na něj přijde řeč, on zas není úplně naprd, něco v něm je. Ale vypadá to, jak kdyby měl komplet fotbalovou výbavu až na jeden detail. Neumí to dát dohromady. Chybí mu jen něco, třeba na to modročerní přijdou a ještě z něj bude hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

chybi mu herni inteligence..komu neni shury dani v apatyce nekoupi

Reagovat
remeslnik

Třeba aj.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho bych šel.

Reagovat
patas92

Neasi

Reagovat
-Carles-

Cadena Ser píše že Inter chce Rafinhu na hosťovanie do konca sezóny s možnosťou odkupu za 35 mega.

Reagovat
patas92

Jj, o tom se píše, akorát ta výkupka má být povinná.

Reagovat
LAM

Cillessen, Piqué, Sergio, Denis Suárez, Messi, Paulinho, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen, Aleñá

Messi dle mě úplně zbytečně.Stačilo by ho dát na odvetu.

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni bez messiho by to byla nekoukatelna bramboracka

Reagovat
LAM

A to má vadit?Stačila by remíza a doma jsme schopný Espanyol spláchnout.

Reagovat
remeslnik

Leoš tam pochodí, sem tam si čutne, popoběhne, šoupne pár vyčuraných finálek a jde do sprch. Teda ne kvůli červené.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda jo, chci se koukat na peknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

no atleti tomu letos davaj ..mluvi se furt o zidanovi, ale co cholo, trese se pod nim zidle?

Reagovat
remeslnik

Copa : Atletico Madrid ( v plné palbě) - FC Sevilla ..... 1 : 2 !!!

Reagovat
Jordi Alba

To asi těžko.

Reagovat
Phillipinho

Proc by se mela pod nim trast zidle?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry link na dnesnu Barcelonu prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez < Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

D < L

Reagovat
REPLIKATOR

Stejná situace, podobné řešení, naprosto odlišný výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

Alena beha ako smadna tava. Mal by ist dole a trochu sa nad svojim vykonom zamysliet. Takto to na A tim nebude.

Reagovat
LAM

Je zbytečně nervozní.Messi si to dle očekávání nemá s kym dát a bude to jen jestli se mu něco povede.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně není LCM.

Reagovat
smazaný uživatel

denis denis, bohuzel v tomhle klubu nemas budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi nějaký vyděšený. Bojí se.

Reagovat
patas92

Nemá na to

Reagovat
-Carles-

Dlho som si myslel že to zlomí ale on na to nemá hlavu proste, pre neho je ideál klub typu Villarrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

zjevna trudnomyslnost

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

ted to ma grady

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ten pravý Espanyol. V první půlce jsem si říkal, že to vůbec nehrají jako derby.

Reagovat
smazaný uživatel

ivan smatlakovic again

Reagovat
smazaný uživatel

supr, raketa zakopne mic, rafinha neumi zpracovat a dnesni verma jak za starejch casu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf vsichni jak zhuleny, hra po kridlech neexistovala - spatnej vidal a denis...skoda penalty..no nic zapomenout, a jdem dal

Reagovat
X-bano-X

Keď si teraz spomeniem na tie reči čo tu boli po žrebe ako s Espanyolom nemáme problémy, ako tam pošetríme hráčov.........

Reagovat
REPLIKATOR

Pessi

Reagovat
remeslnik

Taky hrál dnes kulové, jak všichni ostatní !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

I když jsem fanda Barcy, tak jim budu skoro přát, aby z toho poháru s tím Espaňolem vyletěli. Už jen za ten dnešní výkon a alibistický přístup VŠECH !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dát gól např. Denis z té loženky, tak zápas mohl dopadnout jinak. Ale doma je klasicky rozeberete, takže bych to tak zle neviděl.

Reagovat
remeslnik

To je možné, ale takto hrát nemůžou a nesmí. Ani v lize, v jakémkoliv poháru ani v přáteláku. Kolikrát všichni stáli a čekali, co bude. A polovina mančaftu na to ani nemá. Chtějí mít nějaké renomé a respekt, ale takto ztratí i to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

My z Madridu se zlobit nebudeme, když budete hrát takto i v Lize.

Reagovat
remeslnik

To vám věřím. Nechcete v tom být sami, že ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
LAM

Nepříjemnej výsledek do odvety,ale pokuď předvedem 100%,tak jim naložíme klidně 4:0.Levá strana nic.Denis a Digne to byla slabota.V odvetě bych tam chtěl vidět Albu s Coutinhem.

Reagovat
JM

Dobro dnes zvítězilo

Reagovat
smazaný uživatel

PSG

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
Leo Rekordman

Lyon

Reagovat
Majk91

Dnes totalna letargia od nasich, Nech mi Valverde vysvetlite, preco to drevene poleno Vidal dohral cely zapas? Prava strana nemala za cely zapas jednu zmysluplnu kombinaciu. A aj ked sa Roberto o nieco snazil, tak Vidal mu to ukazkovo zkazil. Messi v druhom polcase uplne neviditelny, nebyt nepremenenej penalty, tak ani neviem ze je na ihrisku. Rozhodcia tiez riadny saso, hraci si tam z neho robili dobry den cely zapas. Radsej prehrat teraz a spamatat sa, ze po tych skvelych vykonoch netreba zaspat na vavrinoch. Vidal a Gomes musia ist prec,je hanba ze tym ako Barcelona ma vo svojich radoch takych neschopakov.

Reagovat
LAM

Pravá i levá strana.Denis s Digne byly úplně jalový.Nějak bych to nedramatizoval.Je to jen pohár a navíc doma proti nim umíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mě, že konečně i ostatní přišli na to, že Gomes a Vidal na to absolutně nemají...já to říkám od začátku a když jsem je kritizoval, tak jim všichni chtěli akorát dávat donekonečna šance. Ale lepší pozdě přijít k rozumu než nikdy

Reagovat
Footballer

Ale prosím tě. Vždyť Gomese tady vyhazoval každý už od minulé sezóny, Vidala stejně tak...

Reagovat
remeslnik

My to víme, jde o to, kdy to pochopí i Valv. Jenže on je ani nikdo jiný nechce. Když tak půjčit, ale to je naprd.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Lopez předvedl své kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych to neřešil - sestava s tragickým Vidalem a Denisem, nezkušeným Aleňou. Ani Messi tu penaltu nekopl špatně, šla hodně k tyči a byla i prudká, prostě dobrý zákrok, stane se. Navíc Espanyol má poslední dva měsíce svoji typickou "1:0" formu. Prohráli jsme poprvé a to ten asi nejméně důležitý zápas. Je to na odvety, doma ty ku*vy zničíme a bude klid Už u Socek to bylo varování, teď si určitě všichni uvědomí, že venku to pořád samo nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem neškodná prohra, může být pro nás velmi užitečná. Hráči se vzpamatuji a zase může dojít k odstavení špatně hrajících. Jsem rád za nepostaveni Gomese, taky už měl šancí až až.

Reagovat
celeb

Dobry vykon Busq a Vermaelen. Lava aj prava strana biedna, z prava prislo akurat par centrov naverimboha, z lava takmer nic. Domaci si pravu stranu dobre branili aspon 3 hracmi.

Lopez absolutorium, nasadenie hracov Espayolu uplne niekde inde.

Vidal poletoval po celom ihrisku, ako-tak platny v 1. polke pri par narazackach, inak bieda a hlavne 2. polcas takmer neexistoval. Denis nic-moc, Sergi Roberto hlavne v 1. polcase vela chyb a nepozornost v hre, straty. Prisiel mi unaveny (3. zapas za tyzden). Rakitic po serii dobrych vykonov v poslednych mesiacoch podal zalostny vykon. Asi necakal, ze bude hrat, prisiel mi nedorazny, slaby v subojoch, nerozhodny, ci ist po loptu alebo nie .... . Alena sa snazil, behal, ale moc platne to zatial nebolo. Ked uz si nasiel dobru poziciu na strelbu tak chudak padol. Digne by mal hravat castejsie, bolo na nom vidiet, ze mu chyba zapasova prax. Minulu sezonu ukazal, ze ked hrava castejsie, tak aj kvalita je niekde inde, teraz nic moc.

Najvacsi problem 2. polcasu bola zaloha, ktora prestavala fungovat, nevedeli sme podrzat loptu a vypracovat si trpezlivo nejake sance. Najcastejsie lopta putovala na pravo, kde ju dvojica Vidal - Roberto stratila.

Cez vikend ocakavam dalsie testovanie hracov s otaznou buducnostou v klube: Gomes, Denis, Rafinha, Vidal.

1 z nich tipujem zaklad, dalsi na prestriedanie (snad sa bude zapas vyvijat dobre). Nasledne sa uz asi Valverde rozhodne kto pojde prec (prestup/hostovanie).

Reagovat
Switchback

Včera nám to Leoš celkem posral

Reagovat
remeslnik

Nechtěl vyčnívat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pentle byla kopnutá dobře, ale perfektně ji vyčapal Lopez.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele