LaLiga - souhrn 18. kola

14.01.2017, 14:53, aktualizováno 16.01.2017, 22:37
Komentáře a souhrny
Real Madrid konečně našel přemožitele, v nastavení ho zdolal Jovetić. Barcelona tentokráte neměla slitování a doma smetla Las Palmas, na výhře 5:0 se dvěma góly podílel Luis Suárez. Domácí vítězství, byť hubené, má i Atlético po zápase s Betisem. Nerozhodně skončil souboj La Coruni s Villarrealem, po dlouhé době vyhrála Valencia...

Málaga CF - Real Sociedad 0:2

16.01.2017 20:45

Góly: 50. Iñigo Martínez, 62. Juanmi

Málaga před vlastními fanoušky utrpěla v rámci LaLigy teprve svou druhou porážku v sezóně. Nepovedla se jí totiž druhá půle, v níž se podařilo skórovat Iňigovi Martínezovi a Juanmimu, na což klub z Andalusie zareagovat nedokázal. Real Sociaded se tak vyhoupl na páté místo tabulky jen dva body za pozicí čtvrtou.

Hosté potřebovali opravdu co nejrychleji zapomenout na poslední debakl se Sevillou, a ačkoli v prvním poločase, obdobně jako jejich soupeř, měli k ideálnímu výkonu opravdu daleko, ve druhém dějství na rozdíl od domácích své šance zužitkovali. Ti tak, započítáme-li do statistik i Copa del Rey, prohráli už počtvrté v řadě.

Hodně ospale se prezentovaly oba celky během úvodní pětačtyřicetiminutovky. Střeleckých pokusů na branku k vidění opravdu mnoho nebylo. Ten vůbec první vyslal mezi tři tyče svou pravačkou pozdější autor druhého gólu Juanmi, nicméně Carlos Kameni, brankář Málagy, si s jeho zakončením poměrně hravě poradil.

Přece jenom o chlup aktivnější byl celek ze San Sebastiánu, alespoň co se snahy ohrozit protivníkovu bránu týče. Ve 32. minutě se pokusil načít účet Zurutuza, jenže mířil jen mimo, následná další střela Juanmiho byla zablokována. Deset minut před koncem vyzkoušel štěstí rovněž Elustondo, ani on však nebyl úspěšný.

V 51. minutě Txuriurdin poprvé udeřili. Iňigo Martínez se jal standardky za hranicí pokutového území, zeď se mu sice obstřelit nepodařilo, každopádně balón se otřel o jednoho z protihráčů, a nakonec skončil těsně pod břevnem. A v 62. minutě sklepl Willian José hlavou míč pro Juanmiho, který se z vyložené pozice nemýlil.

Málaga i nadále působila na hřišti bezradným dojmem, mužstvo kouče Eusebia Sacristána vlastně bez větších problémů hlídalo pohodlný náskok. Na plac přišli posílit útok i náhradníci Javier Ontiveros a Juanpi Aňor, jenže kýženou změnu ani jejich příchody nepřinesly. V závěru dokonce mohl skórovat ještě Oyarzabal, Carlos Kameni si však poradil.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 2:1

15.01.2017 20:45

Góly: 85. Sergio Ramos (vl.), 90+2. Stevan Jovetić - 67. Cristiano Ronaldo (pen.)

Rekordní neporazitelnost Realu Madrid je zničehonic u konce. Zatímco v předešlém pohárovém zápase na hřišti Sevilly ukořistil Bílý balet rozdílové čtyřicáté utkání bez porážky v řadě Benzemovým vyrovnáním v nastaveném čase, tentokráte byl Realu závěr zápasu naopak osudný. V ligové "odvetě" za vyřazení z Copa del Rey se totiž družině Zinedina Zidana domácí Sevilla dokonale pomstila, když nejprve pět minut před koncem vyrovnala skóre a v dvaadevadesáté minutě ukořistila nečekané vítězství 2:1.

Hrdinou okamžiku se tak stala čerstvá posila andaluského klubu Stefan Jovetić, který do zápasu naskočil jako střídající hráč a po přihrávce Vitola se postaral o zvrat, který dává do zbytku sezony naději na dramatický boj o titul. Real přitom díky proměněné penaltě Cristiana Ronalda vedl a o čisté konto jej připravil až v pětaosmdesáté minutě vlastenec Sergia Ramose. Jovetićův zásah pak přivodil hostům vůbec první prohru od dubna 2016, kvůli níž má tabulkový lídr právě na druhou Sevillu náskok jediného bodu. Ten se ovšem může snadno změnit ve čtyřbodový, pokud Real ovládne dohrávku s tápající Valencií.

První půle nabídla strhující podívanou, v níž ovšem vynikali především defenzivní hráči. Jak domácí Steven N’Zonzi, tak hostující Casemiro úspěšně likvidovali jednu ofenzivní snahu soupeře za druhou a nebylo tak velkým překvapením, že se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu. Řadu střeleckých pokusů si tradičně připsal Cristiano Ronaldo, avšak k ohrožení Sergia Rica se vinou špatného zakončení ani jednou nedostal.

Po změně stran začala Sevilla více vystrkovat růžky a gólman Keylor Navas se měl co činit, aby vychytal rány Vázqueze s Ben Yedderem. Na opačné straně se po zmatcích v pokutovém území domácích ocitl v jedinečné šanci Karim Benzema, jenže nepochopitelně zblízka Ricovu bránu přepálil.

V sedmašedesáté minutě se už ale hosté přece jen dočkali, když zaváhání Escudera využil Dani Carvajal k výpadu vpřed a následnému pádu po kontaktu s vyběhnuvším Ricem, což rozhodčí posoudil jako provinění proti pravidlům a odpískal pokutový kop. Cristiano Ronaldo nabídnutou příležitostí nepohrdl a dvanáctým ligovým gólem sezony poslal Real vstříc vítězství.

Sevillu však pocit nezasloužené penalty zdravě nakopl k závěrečnému náporu, který odskákal Sergio Ramos. Někdejší obránce Sevilly, který ve zmíněném pohárovém zápase skóroval rovněž z penalty a byl po celý zápas terčem hlasitého hvizdu, si totiž pět minut před koncem srazil do vlastní sítě centr Pabla Sarabii.

A aby toho nebylo málo, přidal se k Ramosovi s nečekaným zaváháním také Keylor Navas. Kroucenou ránu Stefana Jovetiće zpoza šestnáctky totiž kostarický brankář rozhodně byl schopen lapit, jenže výjimečně špičkový zákrok nevytáhl a míč ve směru do brány pouze lehce tečoval. Stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána vybuchl nadšením a veselo bylo jistě i v Barceloně, které tato ztráta Realu v možném boji o titul rozhodně prospěje.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - SD Eibar 2:3

15.01.2017 18:30

Góly: 9. Carlos Carmona, 58. Nacho Cases - 4. Adrián González (pen.), 21. Pedro León, 23. Antonio Luna

Gijón absolutně nezvládl první pětadvacetiminutovku tohoto střetnutí a na tři góly Eibaru reagoval jen dvěma přesnými zásahy. V tuhle chvíli tak ztrácí čtyři body na sedmnáctou Valencii a minimálně i příští kolo se ze sestupového pásma nevymaní. Baskický celek naopak i nadále stoupá tabulkou výše vstříc pohárovým příčkám.

V loňském roce absolvovaly oba týmy měření sil v Copa de Rey a stejně jako v oněch dvou zápasech i tentokráte dokázali naplno uspět hosté. Úvod utkání byl hodně divoký, uběhly jen čtyři minuty, a už se Armagiňak radovali z vedení. Nařízený pokutový kop totiž proměnil Adrián González střelou do protipohybu brankáře Ivána Cuéllara.

Jen o pět minut později nabídl svému protivníkovi vyrovnání doslova na zlatém podnose hostující gólman Asier Riesgo, kterého mimochodem už ve 26. minutě střídal náhradník Yoel Rodríguez. Při snaze odkopnout balón uklouzl, namazal tak Carlosovi Carmonovi, jenž snadno uklízel do prázdné brány.

Nicméně i nadále byl směrem dopředu aktivnější Eibar. V 18. minutě posadil Pedro León centr z přímého kopu na hlavu Adriána Gonzáleze, který orazítkoval vzdálenější tyčku. Ve 21. minutě se již síť za zády Ivána Cuéllara přece třepotala. Domácí muž v rukavicích sice zlikvidoval střelu Adriána Gonzáleze, dorážku Pedra Leóna už ale nezachytil.

A jen o sto dvacet sekund později bylo pro Sporting ještě hůře. Iván Cuéllar totiž zase neudržel v náruči další pokus Adriána Gonzáleze, vyražený míč dostihl Antonio Luna, jenž snadno zacílil. Od té doby se dění na hřišti hodně uklidnilo. A prakticky další zajímavé situace přišly na řadu až ve druhém poločase.

V 58. minutě bylo o dramatizaci tohoto souboje postaráno, Cases totiž z pokutového území šťastně tečoval míč za záda Yoela Rodrígueze. Více toho už však Gijón nestihl. Cases se sice v 66. minutě snažil znovu skórovat, nicméně jeho zakončení bylo polapeno, v závěru pak Rubén Sánchez mířil jen mimo kýžený prostor.

Více informací k zápasu

Granada CF - CA Osasuna 1:1

15.01.2017 18:30

Góly: 69. Artem Kravec - 12. Oriol Riera

Souboj o přežití mezi Granadou a Osasunou nakonec skončil pro oba zúčastněné tím nejhorším možným výsledkem. Remíza 1:1 totiž udržela hosty na posledním a domácí na předposledním místě ligové tabulky a sestupové obavy jsou opět o něco reálnější. Granadští navíc vůbec nezvládli závěr utkání, kvůli čemuž po vyloučení Ucheho s Poncem dokonce dohrávali pouze v devíti.

Ne že by byla o drama nouze, toto střetnutí mohl vyhrát kterýkoli ze zúčastněných. Do brzkého vedení se zásluhou Oriola Riery dostali hosté z Pamplony, avšak po změně stran srovnal Artem Kravec. Granada pak sahala po obratu, avšak zmíněná dvě vyloučení jí zabránila ve finálním náporu. Na záchranu tak andaluský celek ztrácí šest bodů, Osasuna ještě o jeden více.

Lepší vstup do zápasu měla Osasuna, která se také hned v jedenácté minutě gólově prosadila. Oriol Riera se v pokutovém území dobře zorientoval a přesnou ranou mimo dosah brankáře Ochoy přetavil dobrou práci Roberta Torrese v první branku utkání. Domácím chvíli trvalo, než se z tohoto šoku dokázali oklepat, za což málem pykali inkasováním trefy číslo dvě. Sergio León si však na Ochou tentokráte nepřišel. Oba zmínění forvardi Osasuny nezůstali jen u jednoho střeleckého pokusu, ovšem do kabin se přesto odcházelo jen za hubeného náskoku hostí.

Po změně stran už ale byla Granada k nepoznání. Dvakrát pokoušel štěstí Jéremie Bog, avšak nejprve přestřelil a poté nevyzrál na brankáře Maria Fernándeze. Hostující gólman ještě udržel svůj tým ve vedení při bombě Kravece, avšak tentýž hráč jej nakonec dvacet minut před koncem přece jenom překonal. Jeho gólové dorážce předcházela nastřelená konstrukce Ezequielem Poncem a další výtečný zákrok Maria proti pokusu Alberta Buena, ovšem gólu na 1:1 se přesto Osasuně zabránit nepodařilo.

Hned tři minuty nato ale ambice domácích na zvrat utrpěly vážné trhliny, neboť Uche Agbo uviděl rovnou červenou kartu za úder loktem vůči Sergiu Leónovi. I tak měl rozdílový gól na kopačce Andreas Pereira, jenže jeho dalekonosná rána nakonec skončila mimo tři tyče. Na opačné straně se zase musel vytáhnout Ochoa proti střelám střídajícího Riviera s aktivním Leónem. Další gól tak nakonec v zápase nepadl a v samém závěru se už jen změnil počet hráčů na hřišti. Druhou žlutou kartu totiž uviděl Ezequiel Ponce, který přitom nastoupil do zápasu až během druhé půle.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo Alavés 1:0

15.01.2017 16:15

Góly: 89. Nemanja Radoja

Celta Vigo si v zápase s Deportivem Alavés na poslední chvíli přisvojila všechny body, když jí konečné prvenství 1:0 vystřelil v předposlední minutě základní hrací doby Nemanja Radoja. Galicijský klub tak po nevýrazném vstupu do sezony stoupá tabulkou vzhůru a je znovu o něco blíže vytoužené pohárové Evropě. Alavés sice podal srdnatý výkon a bojoval až do samého konce, ovšem i vinou Feddalova zbytečného vyloučení se nakonec musel smířit s porážkou.

Tak trochu paradoxně padl jediný gól zápasu z protiútoku, přestože Celta takřka celý druhý poločas neustále bušila do ligového nováčka. A aby toho nebylo málo, pro Radoju šlo o vůbec první gól po třech letech v dresu Viga. Svěřenci Enriqueho Berizza tak rázem sahají po pohárových příčkách, na něž nyní ztrácí z osmé pozice pouze dva body (byť šestý Real Sociedad má utkání osmnáctého kola stále před sebou).

Hostující Feddal si jednu žlutou kartu vysloužil již během první půle, přičemž tu druhou a spolu s ní i červenou uviděl hned v první minutě po změně stran. Hosté se ovšem v oslabení vzorově semkli a nadále odolávali trpělivému oťukávání favorita. Tváří v tvář brankáři Pachecovi selhal Roncaglia a také Hugo Mallo měl průlom skóre na dosah čtyři minuty před koncem, jenže trefil pouze brankovou konstrukci.

Užuž se tak zdálo, že si Alavés podrží ligovou neporazitelnost, která trvala již od poloviny listopadu, avšak v devětaosmdesáté minutě přece jen hosté inkasovali. Srbský středopolař Radoja si počínal při převzetí centru do ohně až nebývale chladnokrevně a brilantním zakončením zařídil Celtě vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Espanyol Barcelona 2:1

15.01.2017 12:00

Góly: 17. Martín Montoya, 73. Santi Mina - 85. David López

Až do závěrečného hvizdu se Valencia bála o výsledek, nakonec však důležité vítězství 2:1 urvala. Netopýři si přitom celkem bez potíží vytvořili dvougólový náskok, ale snižující branka pět minut před koncem ještě udržela Espanyol ve hře.

Valencia vstoupila do utkání s velkou chutí a prvních patnáct minut v podstatě nepůjčovala Espanyolu balón. Soler dokonce překonal Diega Lópeze, ale toho na brankové čáře zastoupil spoluhráč. Nápor Valencie vygradoval v 17. minutě vedoucí brankou a nutno zdůraznit, že opravdu zaslouženě. Los Che předvedli pohlednou akci na jeden dotek, po ose Pérez-Parejo-Nani se prosadila poslední instance - Martín Montoya.

Espanyol po inkasované brance vyrovnal hru, čímž ale celková podívaná paradoxně utrpěla. K vidění totiž nebyla žádná další šance, nýbrž jen taktická bitva, převážně o střed pole. Spokojenější ale byli po prvním poločase Valencijští.

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Valencia víceméně kontrolovala hru, Espanyol nebyl směrem dopředu vůbec nebezpečný a Diego Alves byl bez práce. Netopýři ale věděli, že průběžný výsledek 1:0 jim nic nezaručí a proto se snažili rozhodnout druhou brankou. V 71. minutě byl ostře faulován Nani a Valencia získala volný přímý kop z velice dobré vzdálenosti. Rozehrávky se chopil Enzo Pérez, na branku Lópeze vyslal dobrou ránu, kterou hostující brankář s vypětím všech sil vyrazil a pohotový Santi Mina přiblížil Valencii tolik vytoužené vítězství.

Ale domácí neměli mít klid a závěr utkání se zdramatizoval. Pět minut před koncem hlavičkoval Moreno a Alves musel vytasit těžký zákrok, bohužel obrana mu v tu chvíli příliš nepomohla a dorážející David López snížil. Vrátit dvougólové vedení mohl okamžitě Nani, ale dobrou šanci nejenže neproměnil, ale ještě mu byl máván ofsajd.

Domácí se v závěru koncentrovali na defenzívu, zatímco Espanyol se tlačil dopředu. Kouč Valencie "Voro" González nastavení rozkouskoval střídáním a i díky tomu se Katalánci do souvislejšího tlaku nedostali. Valencia po delší době okusila, jak chutná vítězství a alespoň částečně vylepšila svoje nelichotivé postavení.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 0:0

14.01.2017 20:45

Góly: -

Poslední zápas sobotního programu osmnáctého kola La Ligy žádnou fotbalovou hitparádu nepřinesl. Deportivo La Coruňa s Villarrealem se totiž musí spokojit pouze s bodem za bezbrankovou remízu, kterou si fanoušci na stadionu Riazor v hustém dešti rozhodně příliš neužili.

Po neurovnaném úvodu první půle se hosté dostali ke kontrole hry, ovšem ofenziva Žluté ponorce i kvůli řadě absencí (Soriano, Sansone, Bakambú, Čeryšev) vůbec nefungovala a celé trio Pato - Santos Borré - Samú Castillejo bylo vesměs neviditelné. Depor navíc zareagoval o přestávce změnou rozestavení z 4-2-3-1 na 4-4-2, čímž soupeřovu kombinaci mezi zálohou a útokem zcela odstřihl a sám se měl k průlomu skóre.

Asi nejnebezpečnějším hráčem na hřišti byl domácí Florin Andone, který měl také po hodině hry blizoučko ke vstřelení klíčového prvního gólu. Rumunský reprezentant však z ekvilibristického zakončení vytěžil pouze ránu do levé tyče. Druhý pokus Andoneho skrze houštinu těl už mířil do brány, ovšem tentokráte se vytasil s perfektním zákrokem gólman Asenjo.

Zdánlivě nepochopitelné stažení aktivního Andoneho osm minut před koncem málem Deportivu v samém závěru přineslo tři body. Nastoupivší forvard Joselu se totiž dostal po rohovém kopu ke gólové hlavičce z bezprostřední blízkosti, kterou však výtečný Asenjo dokázal zákrokem večera vyrazit nad břevno.

Deportivo tak navzdory mohutné převaze 10:0 na rohy a 13:4 na střely nedokázalo ukořistit všechny tři body a musí se spokojit nadále s patnáctou příčkou. Villarreal je v ligové tabulce o rovných deset výše, ovšem touto zrátou přišel o kontakt se čtvrtým Atlétikem a navíc jej v neděli může v případě výhry nad Malagou předskočit i šestý Real Sociedad.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 1:0

14.01.2017 18:30

Góly: 8. Nicolás Gaitán

Atlético Madrid sice herně nepřesvědčilo, ovšem manažer Diego Simeone může být přesto spokojený. Jeho svěřenci si totiž na domácí půdě poradili s Realem Betis 1:0 díky brzké trefě Nicolase Gaitána a připsali si již třetí výhru za sebou, díky níž si pojistili umístění zaručující kvalifikaci do příštího ročníku Ligy mistrů.

Oproti úterní pohárové prohře s Las Palmas 3:2 madridský celek notně přidal na defenzivní stabilitě, ovšem zároveň tím utrpěly výpady dopředu, kvůli čemuž byl zápas chudý na góly a vyrovnaný až do konečného hvizdu. Úvod utkání přitom ničemu takovému nenasvědčoval, neboť se domácí ujali vedení již po osmi minutách hry. Simeonemu se za čtvrtou šanci nastoupit v základní sestavě odvděčil trefou Nicolas Gaitán, který se ocitl na konci tečovaného centru Simeho Vrsaljka a bezpečně zblízka překonal brankáře Antonia Adána.

Atlético bylo v tu chvíli na koni a nechybělo málo, aby nabyté vedení brzy nepojistil Antoine Griezmann. Francouzský útočník však ve slibné příležitosti vypálil příliš vysoko a spolu s touto zahozenou šancí odezněl také favoritův nápor. Betis se k prvnímu ohrožení domácí branky dostal ve čtyřiatřicáté minutě, kdy musel gólman Miguel Ángel Moyá vytáhnout pohotový zákrok proti pokusu Rubéna Castra. Když pak Moyá zlikvidoval i nebezpečnou ránu Jonase Martína z hloubi pokutového území, šlo se do kabin za těsného vedení Atlétika.

Domácí po změně stran znovu přešli do ofenzivy a k brzké možnosti skórovat se dostal doposud neviditelný Fernando Torres, avšak z úhlu již nedokázal procpat míč za připraveného Adána. Jinak nezáživnému průběhu utkání prospělo nasazení Yannicka Carraska, který brzy po nástupu na hřiště místo střelce Gaitána ohrozil Adána tvrdou pumelicí z kraje šestnáctky. Díky belgickému křídelníkovi útok Atlétika ožil natolik, že zvládl závěr utkání dohrát co nejdál od vlastní branky, a přestože se už diváci dalšího gólu nedočkali, i výsledek 1:0 madridskému klubu plně vyhovuje. Na třetí Sevillu nyní Simeoneho družina ztrácí již jen dva body.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - UD Las Palmas 5:0

14.01.2017 16:15

Góly: 14. Luis Suárez, 52. Lionel Messi, 57. Luis Suárez, 59. Arda Turan, 80. Aleix Vidal

Jednoznačná záležitost se odehrála na Camp Nou, kde Barcelona rozstřílela Las Palmas 5:0. Katalánci neměli se svým soupeřem vůbec žádné problémy a ani slitování. Historii znovu přepisoval Lionel Messi, jenž vůbec poprvé skóroval do sítě Las Palmas. Enriqueho svěřenci se díky výhře posouvají před Sevillu na druhé místo.

Lionel Messi sází svým soupeřům jeden gól za druhým, proti Las Palmas se však dosud neprosadil. Zápas 18. kola však v tomto směru přepisoval historii. Ale nejprve pěkně po pořádku. Barcelona si nedělala žádné potíže a Las Palmas přejela naprosto suverénním způsobem. Ani na první branku zápasu se nemuselo čekat dlouho. Vidalova skvělá kolmice vysunula Gomese, který přihrával pod sebe na skórujícího Luise Suáreze. Psala se čtrnáctá minuta zápasu. Další vyložené šance následovaly a několikrát neuspěli Rafinha, Gomes, Turan nebo i Messi.

Především ve 33. minutě si náramně pohrál s defenzívou Kanárků a k dokonalosti chybělo jen rozvlnit síť. Hosté udrželi těsný výsledek v podstatě zázrakem a také díky skvělému Varasovi, jenž nejenže vytáhl přímák Messiho, ale také ho vychytal o další tři minuty později, samotného před brankou.

Podobnému tlaku však hosté nemohli odolávat dlouho a to se také ve druhém dějství potvrdilo. V 52. minutě znovu přepisoval historii Leo Messi, když se vůbec poprvé v kariéře trefil do sítě Las Palmas. Tentokrát se žádné zázraky neděly, Messi pohotově dorážel a od této chvíle se obrana Las Palmas sesypala jako domeček z karet.

Do šedesáté minuty zvyšovali na 3:0, respektive 4:0 Luis Suárez a Arda Turan. Další ofenzivní lavinu zachytávali hosté jen těžko a nakonec více jak 80 000 diváků vidělo pátou branku. Byla to klasická akce, rychlá kolmice, přihrávka pod sebe a zakončení - autorem završující populárního bůra byl Aleix Vidal. Pochopitelně s Kanárky mohlo být ještě hůře, ale další branka, možná i vinou krátkého nastavení, už nepadla. Barcelona rozdrtila Las Palmas 5:0 a minimálně do šlágru Sevilly s Realem Madrid se posouvá na druhé místo.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Athletic Bilbao 0:0

14.01.2017 13:00

Góly: -

Leganés měl dnes proti Bilbau nespočet vyložených šancí, ale Iraizoz jakoby svojí branku začaroval. Jen Darwin Machis by mohl vyprávět. Leganés tak pouze remizoval s Athleticem Bilbao 0:0.

Utkání na Estadio Municipal de Butarque začalo pořádně zostra a hned v první minutě měli domácí obrovskou šanci jít do vedení. Darwin Machis si to pelášil sám na branku a ač stíhán, dokázal vystřelit, bohužel pro Leganés vedle branky. Na druhé straně dokonce Raúl García rozvlnil síť, ale byl mu pískán útočný faul, takže veškeré vzrušení bylo marné.

Smolařem byl ale Machis, kterému se po čtvrthodině hry a znovu pak ve 28. minutě naskytly další vyložené šance, v podstatě totožné, ale Machisovo zakončení bylo tristní. To už muselo Leganés mrzet, neboť mít tři vyložené šance a nedat z toho ani jeden gól, to může stát celý zápas. O něco aktivnější domácí to zkoušeli i prostřednictvím Marína, brankář Iraizoz však nemusel výrazněji zasahovat.

První poločas se tedy nesl v duchu spalování šancí domácího výběru a také ve druhém dějství nebyl Leganés schopen vstřelit gól. Blízko měl k němu Victor Díaz, ale ani z malého vápna ne a ne trefit branku! V 72. minutě opět nedosáhl na balón Machis a čtyři minuty před koncem zápasu završil domácí zmar Mantovani, když hlavičkoval do tyče! V nastavení se ještě vytáhl Iraizoz a pak už sudí odpískal konec.

Leganés měl proti Bilbau mnohem více šancí, jenomže branka pro něho zůstala zakletá. Athletic si tak do Baskicka přiváží bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid17124146:1640
2.Sevilla FC18123338:2239
3.FC Barcelona18115247:1738
4.Atlético Madrid18104432:1434
5.Real Sociedad18102630:2532
6.Villarreal CF1887326:1231
7.Athletic Bilbao1884622:1928
8.Celta Vigo1883729:3227
9.SD Eibar1875625:2426
10.UD Las Palmas1866627:2924
11.Espanyol Barcelona1858522:2523
12.Deportivo Alavés1857615:1822
13.Málaga CF1856726:3121
14.Real Betis1863920:3021
15.Deportivo La Coruña1846823:2818
16.CD Leganés1845913:2917
17.Valencia CF1744926:3316
18.Sporting Gijón18331219:3712
19.Granada CF18171015:3910
20.CA Osasuna18161117:389

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (386)

Přidat komentář
Phillipinho

Letos je to od Athleticu velka bida. V lize pohary nedaji, tymy pred nima hrajou mnohem lip. V EL taky asi zadnej uspech s touhle hrou neudelaji. Podle by tohle mela byt Valverdeho posledni sezona.

Reagovat
Frantszek

Po pulce vyp. Kreativita nejak uplne vymizela..Vzdycky o sobe vedeli, posledni dobou jako kdyby spolu hrali poprve v kazdem jednotlivem zapase. Ale oni se vzchopi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co dnes predvadzal ten pravy obranca Lekue, to som teda nechapel, ten chlapec bol cely zapas uplne mimo .

Reagovat
Euphael

Suárez dal více golu nez Messi? Klucina si hlasite rika o prerazeni do béčka

Reagovat
Kokesh

V nejhorsim ho jen prodaji, aby meli na novou smlouvu pro Messiho. Klapka po 25x, prodluzovani pana nedotknutelneho.

A za par let to samy v blede modrym s Neymarem.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
alcantara

Jj, to sa bezne deje

Reagovat
Kokesh

To je samozrejme prehanka. Ale tobe to neprijde vtipny? Aby se vase CEO verejne vyjadrovalo, ze musite zvazit svou situaci (tedy vubec nejake pochybnosti o prodlouzeni nejlepsiho hrace historie klubu)...par mesicu nazpatek kauza Neymar a dalsi obrovska fifancni zatez do budoucna. A to jste nejuspesnejsi klub poslednich let...a ted si vemte, ze by jste to meli tahnout jeste s Alvesem, Xavim, atp...tam snad ani nebylo jine moznosti, aby setrvali...

Reagovat
-Carles-

Nie je CEO ako CEO

Ale on má viac menej pravdu, len to povedal dosť nešikovne a médiá sa toho hneď chytili. V kontexte nových sponzorských zmlúv nebude Messiho nový kontrakt veľký problém. Problém prichádza s ohľadom na financovanie rekonštrukcie štadióna, v podstate kvôli peniazom sa termíny posúvajú už teraz.

Reagovat
Kokesh

To, ze se hledaji novy sponzori krasne vystihuje vasi situaci. To nema se stadionem nic spolecnyho, vy momentalne resite platovy strop, kdy nemuzete presahnout 70%.

Reagovat
celeb

to samozrejme moze byt problem. Tie platy narastli do neskutocnych rozmerov, hlavne vdaka nahananiu sa Messiho s Ronaldom (aj s platmi). Pre samotnych hracov to musia byt iba cisla, ked chcu byt v top forme tak nemaju sancu realne minat ani stotinu z platu a aj tak si dovolia mat par superluxusnych aut, domov a jacht.

Ak to zacne byt moc velky problem, tak by som predal Neymara za 200M do City a zacal s rekonstrukciou stadionu. Nemozeme mat vsetko, ani Barca ani Real - nie je spravne.

Reagovat
-Carles-

Nike nová sponzorská zmluva, Rakuten, Konami, Betfair. 70% rozpočtu teraz a 70% keď budú všetky tieto zmluvy v platnosti sú dve rozdielne čísla. Rozpočet ide s platmi na hranu, ale to posledné k čomu dôjde je že na Lea peniaze nebudú. To je principialna záležitosť, preto bol za tie kecy riaditeľ preradený. Za tej situácie že mu za rok končí zmluva sa proste takéto reči nevedú

Reagovat
smazaný uživatel

, konečně zase jeden z mála normálních názoru proti zdejší stádovitosti.

Reagovat
alcantara

Ja byt fanusikom rivala, tak by ma to prilis nevzrusovalo a pockal by som si na moment, ked sa to vsetko vyriesi k spokojnosti oboch, kedze evidentne obidvaja chcu to iste. Noviny musia pisat clanky kazdy den. Dokonca to robim ako culé a zatial sa mi to osvedcilo.

Reagovat
LAM

Taky je Messi jeho nejlepším asistentem.

Reagovat
patas92

Hňa hňa hňa

Reagovat
LAM

Od hodně hráčů zápas na půl plynu,ale nakonec jasná výhra a jako v zápasem s Bilbaem zlepšenej výkon,tak snad už to půjde.

Proti Sociedadu z MSN maximálně Neymar,protože někdy odpočívat taky musej a kdyžtak tady bude odveta.

Reagovat
ADM

Si normalny?

Reagovat
LAM

?

Reagovat
ADM

Zrovna na Sociedade vonku nemozme setrit urcite.

Reagovat
LAM

Stoprocentně musíme.Messi se Suarezem hráli všechno.Dneska už to bylo vidět na Messim.Je jasný že když se vedlo,tak se nebude honit za golama,ale únava tam byla zřejmá a i Suarez se může zranit.Jsme schopný doma porazit Socky o víc golů a kdyžtak můžou se Suarezem naskočit ve druhym poločase.

Na Sociedad bych to viděl:Cillessen-Digne,Mascherano,Pique,Roberto-Sergio,Rakitič,Denis,Neymar,Paco,Rafinha.

Ve druhym poločase třeba Messi,Suarez,Iniesta.

Nemůžem ten tým zatavit takhle brzo a v Neděli hrajem na Eibaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli zrovna takhle,ale měli bychom tam zlepšit press a defenzívu a zahrát třeba 4 - 4 - 2 nebo s tím prostě už něco udělat. Teď je dobrá příležitost, když máme tu odvetu v zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo sory ale dnes na půl plynu nehrál snad nikdo Možná defenzíva teda, která ale neměla dnes nic na práci takže tak no.

Reagovat
LAM

Messi,Sergio,Mascherano i Alba hráli na pohodu.Výkon na 100% vypadá u nich jinak.

Reagovat
CHONG

Takže 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

zase Messi rozhodl zápas

Reagovat
Majk91

Zapas bez problemov zvladnuty a 3 body ostavaju v Barcelone. Potesil hlavne Vidal, podal skvely vykon ktory specatil aj golom, snad v Luchovich ociach stupol a dostane v lige viac prilezitosti. Najlepsi na ihrisku jednoznacne Messi, Suarez a Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Plusy a mínusy Barcelona vs Palmy

Takže plusy

-Odpočinek Dona, Neymara a Piquého

-Výkon Vidala, Rafinhy, Turana i Gomése

-Konečně jsme zvládli nastřílet větší počet branek

-Zlepšená hra zálohy

-Branky El Pistolera (po dlouhý době jsem u něj viděl hladovost a oba goly nádherný)

-Presink (Palmy byly dost často bezradný imo)

No a mínusy

-Koncovka (Hlavně teda Gomes, Rafinha ale i Messi ty tutovky proměnit. Klidně to mohlo skončit 8-0)

-Diváci - Jak je doprčic možný, že když je na staďáku 90 000 lidí, tak je slyšet bolestný skučení zfaulovanýho hráče?! Na Nou Camp se nechodí žrát popkorn a popíjet pivko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ehm...chodi

Reagovat
Spalovač šancí

já tedy nevím, ale NC stojí atmosféra za ... téměř vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by se z toho měla přestat dělat atrakce pro lidi. Místo nich by tam mohli chodit fanoušci...

Reagovat
madridcan

Vela tych klubov proste atrakciou je, to nezmenis. Naviac co sa tyka Barcelony, tak ich Boixois Nois(neviem ci som to dobre napisal) mal nejaky konflikt s vedenim(vlastne ako madridsky Ultras Sur), takze neviem ci nechodia len na hostujuce zapasy.

Reagovat
valloire

popcorn je hlavní zábava

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic divného, takový Busquets klidně těch 90 000 lidí přeřve..

Reagovat
smazaný uživatel

spravny lidr musi umet zvysit hlas

Reagovat
Teoretik

Čumilové sypou víc než (lokální) fandové

Reagovat
smazaný uživatel

zapas jsem nevidel, ale reknu co si kazdej realista mysli a cules davno vi:

vidal>carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

No, to bych netvrdil. Už jenom proto, jak málo toho Aleix odehrál.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja som zápas nevidel, ale poviem, čo si každý culé myslí a Realista dávno vie:

Real > Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Donk z Betisu vyzera byt kvalitny hrac. Inak hraci Atletica ukazuju malo sebavedomia v utoku, musia byt odvaznejsi jeden na jedneho.

Reagovat
Ed_Hazard

Atleti Bodaj by skončili mimo LM, trapáci...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

To byl zase fotbal

Reagovat
Phillipinho

Pregunta: "¿Lo único que importa son los resultados?"

Simeone: "¿Tienes alguna duda? Mira quién ganó el Balón de Oro"

Cholo

Reagovat
Juan Román Riquelme

Si no hubiera sido tan envidioso de los éxitos del único gran equipo madrileño, jamás habría dicho algo así.

La raza atlética, siempre patética.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
madridcan

Hattrick este boli a to tesi

Reagovat
smazaný uživatel

depor od manity sockam hraje dost slusne, dneska byli lepsi a zaslouzili si vyhrat, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme dobre, ale chýbajú nám hráči na krídlach... Dovolím si tvrdiť, že ak by včera hrali "len" dvaja z trojice Bruno Gama, Carles Gil a Babel, tak Villarrealu dáme trojku...! Babela je veľká škoda a jeho góly budú chýbať... Verím, že dotiahneme príchod Kakutu a že sa u nás chytí... Inak včera fakt dobrý výkon z našej strany, škoda hlavne Andoneho tyče, bol by to krásny gól, ak by to padlo...

Reagovat
Phillipinho

Andone je skvelej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

A musím dodať, že aj veľký sympaťák... Skromný, bez veľkých rečí...! Najviac ma zaujala jeho odpoveď, keď sa ho po záujme 2-3 klubov z Premier League na to pýtali v decembri, že aký má názor. A on : "Para mí ahora mismo el Dépor es el mejor club del mundo"...!!!

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

andone - posible gol de la jornada © BEin stream

jj, kakuta hral celkem dobre kdyz byl v rayu

Reagovat
smazaný uživatel

Budem spokojný, ak bude hrať Kakuta u nás tak ako v Rayu... Presne to isté ma napadlo...

Reagovat
alcantara
Reagovat
Israha

Mně se ten Villarreal pod Escribou nelíbí . Ta kvalita tam objektivně je, Escriba ví, co chce hrát, a hráče na to připraví...ale z jednoho z nejzábavnějších týmů v Evropě se, co do herního projevu, stalo horší Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka pre znalcov - Bilbao ma dost chudobne skore,vsimol som si ze v jeho zapasoch pada o cosi menej golov nez po ine sezony hlavne v poslednom case - aky je dlhodobo v tejto sezone prejav? Videl som ich len proti Barcelone a Realu...

Reagovat
madridcan

Poslednou vetou si prezradil to, ze vies tolko ako 90% La Liga sekcie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak nesledujem to tak podrobne :D

Reagovat
Frantszek

Nevidim do kabiny, ale prakticky posledni 3 mesice mi prijde, jako kdyby se ti kluci videli poprve na hristi kazdy zapas. Vzdycky o sobe vedeli naslepo, kreativita vymizela, chemie. Neco bude spatne v zakulisi. Mozna si Valverde nesedl s hraci. Ikdyz na zacatku sezony vysledky dobre.musi prijit zmena. Laporte hraje prachbidne, Iturraspe hrozne prasi. Aby byl jednim z nejlepsich sttelcu Garcia je smesne. Munain je uplne dole...

Reagovat
Phillipinho

Jeste doplnim prispevek nademnou. Bez Benata pusobi Athletic jako prumerny klub stredu tabulky. Dalsim problem je to, ze chybi kvalita co se tyce sirky kadru. Hraci jako Saborit, Eraso, Lekue, Sabin na to nemaji, proto jakmile trochu Valverde zarotuje, tak je to bida.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky aj Frantszekovi a Phillipinhovi. Takze podla toho moc na uspech v EL nemaju, v La Lige maju asi max. na 7,8. miesto.

Reagovat
Frantszek

Bohuzel. Holt ty omezene zdroje. Az skonci Aduritz...Utok pujde do kytek. Chyba byla pustit taky Ibaie. Na druhou stranu treba z Becka Asier Villalibre bude dobrej a jeste ukradt od socek Jona Bautistu a nemuselo by to byt spatne v budoucnu.

Reagovat
Frantszek

Btw jestli nekdo rika, ze Messi je z jine planety, tak jsem se jentak na doporuceni komentatora zameril ns Busquetse....tak ten je z jine Galaxie. Klidne se mi vysmejte. Mel jsem ho za vyborneho fotbalistu, ale on je famozni. On snad premysli fotbalove v nejakem nadsvetelnem modu. KAZDOU situaci vyresi snad nejlepe, co to jde. Predfinalni prihravky fantazie. To jeho rozhodovani dela celou Barcelonu.a jo...ustrikl jsem si

Reagovat
10FKK

je to Messi na svém postu

Reagovat
Magic player

V tomhle bych si dovolil zminit i Kroose. Ten snad ma v hlave pocitac, ktery mu vyhodnocuje situace, a on diky tomu pokazde vybere nejlepsi reseni.

Reagovat
Frantszek

Barcu slefuju trochu vic, ale Kroos je taky blazen. O tom zadna, ale Real dela spis Modric, co tak vidim v jejich zapasech. Kazdopadne demence od Bayernu, ze ho za 25 pustili. To mi hlava nebere

Reagovat
Ed_Hazard

Tých 25M je proste bargain aký tu nebol možno 10 rokov. Dodnes nepochopím prečo mu nedali lepšiu zmluvu a radšej ho nechali odísť za "drobné"

Reagovat
misinho7

to bola obrovska chyba od bayernu..keby sme ho kupovali od niekoho ineho tak 80+ ... aj ke je pravda ze nemohli chceit velke ciastky kvoli zmluve ale mozno v tom bol aj Toni ktory nechcel predlzit

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chtěl jít někam jinam?

Reagovat
X-bano-X

Bud je výborný a to v tejto sezóne zďaleka nepredvádza svoj najlepší futbal.

Reagovat
LAM

Legenda Realu Madrid - Raúl, pogratulovala Messimu k vyrovnání jeho rekordu, kdy se dokázal prosadit proti každému týmu v La Lize: "Gratulace Leo, je to pokaždé radost, sledovat tě, jak střílíš góly."

Bohužel toto jednání se ani trochu nelíbí fanouškům madridského rivala, a na Raúla se tak snáší jedna kritika za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl je frajer

Reagovat
misinho7

Raul legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Raul je borec, s hráči jako on mi ten tým tak nevadil. Ovšem fanoušci

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
raduinho

Raul jediný normální Realista

Reagovat
valloire

takovej rekord má i Ronaldo ne?

Reagovat
Atlético de Madrid

Messiho a Rauluvrekord spociva v tom, ze oba dali v lize gol proti 35 ruznym tymum. Dat gol v jedny sezone proti kazdymu tymu se povedlo i Messimu i Ronaldovi uz driv.

Reagovat
X-bano-X

Tak Ronaldo to môže prekonať, keďže si dal už aj vlastňáka........ tomu sa hovorí ísť si za rekordom

Reagovat
valloire

jj, on to LAM blbě napsal...tenhle CR nemá. Myslel jsem gól proti všem týmům v jedný sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně jsi mohl napsat,že ho má , nikoho by to nepřekvapilo.

Reagovat
valloire

To by ale nebyla pravda, takže nemohl, protože nikdy nelžu.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Frantszek

A co s nim. Dalsi odpad kterej nepomuze zlepsit situaci

Reagovat
Phillipinho

Nevyslo mu jedno angazma a hned to je odpad?

Reagovat
Frantszek

Easy, kluci. Zaza neni utocnik, kterej by mel Vale spasit. Podle me je i Rodrigo na tom lepe. Serii A sleduju. Videl jsem cca 5 zapasu Sassuola a asi 3 zapasy Juve s nim a na to, aby pomohl tymu, kterymu se nedari, proste nema. Muj nazor. Treba mi zavre hubu. Plus fakt: Italove a La Liga proste moc nekorespondujou. Ikdyz Sansone zatim hraje dobre.

Reagovat
netopier

milujem týchto odborníkov

Reagovat
Frantszek

Chapu. Zhanobil jsem posilu. Uvidime

Reagovat
netopier

Klub sa bohužiaľ nachádza v takej situácií, že môžme byť radi aj za Zazu. Málokto chce ísť do klubu s veľkými ambíciami a zlou formou (aj keď podľa mňa sa to už zlepšuje a to najhoršie je za nami)

Reagovat
netopier

Dnes to bolo z našej strany veľmi dobré. Len tak ďalej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne prvých cca 15 min, to bol brutálny tlak Druhý polča som už nepozeral

Reagovat
netopier

V druhom polčase tlak ustal a začal nám škodiť rozhodca. Ale Espanyol sme k ničomu nepustili okrem toho jedného gólu ktorý išiel na Naniho triko.

Reagovat
Frantszek

A nebyl nahodou gol uz od Daniho z primaku? Ty zabery to nejak poradne neukazaly

Reagovat
netopier

Neviem no, nebolo to dobre vidieť. Každopádne to zahral Dani geniálne

Reagovat
Jordi Alba

Real - Sevilla sem neměl čas sledovat, ale koukám, že Ramos zase rozhodnul a nastartoval to k úspěchu, za mě má

Reagovat
madridcan

Trapas

Reagovat
Messiáš

Sevilllllaaa

Reagovat
smazaný uživatel

NIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
alcantara

Sevilla, caps, slovan, napoli. Jo, toto je dobry den.

Reagovat
madridcan

Guardiola ti to skazil, ale cenim, ze to v tejto sekcii hras na hrdinu

Reagovat
alcantara

Reagovat
madridcan

A nie?

Reagovat
alcantara

Pepovi fandim a prajem uspech, je to srdcovka. Na druhej strane, v City to aztak neboli, ved su to umelinky. A ajkeby dnes skoncil, je to legenda a jeden z najvacsich, na tom nikto nic nezmeni

A co sa tyka prispevkov... ked pisem pod PL, je zle, ked nie, tiez...Nikdy sa nezavdacis vsetkym. Teba ale Pep ocividne mata podla tvojich prispevkov, co je len dobre

Reagovat
madridcan

Cenim, ze tvoj komplex z PL Pepa sa snazis otocis inde, ale neide ti to

Reagovat
alcantara

Komplex PL Pepa? Co to je?

Pekne skor je, ze pred chvilkou dohral tvoj tim, ale ty sa venujes Pepovi Nice

Reagovat
madridcan

Venujem sa tomu, ze co ta potesilo, ale zatajujes slzave udolie v Pl sekcii, ktore tahas hadam vsade ty komik

Reagovat
alcantara

Ako suvisi s tym, co ma potesilo, Pep? Mas v tom nejaky bordel.

Co zatajujem omg?

Reagovat
madridcan

Moj prvy koment bol o tom, ze ti to aj niekto skazil a ze preco to hras na pekny den

Reagovat
alcantara

Mozno nebudes verit, ale s prehrou City dokazem zit, priority su nastavene inak

Reagovat
madridcan

Nebudem, kedze tvoje fnukanie skrz na skrz ligami je vseobecne zname

Reagovat
alcantara

Neviem, o akom fnukani pises, ale cert to vem...

Ja si skor spominam na tvoje pchanie sa do riti kade tade...A nasilu hranu pretvarku na borca s nadhladom. Pritom si pamatame, ako to s Tebou bolo, vsak

Reagovat
madridcan

Neviem o pchani do riti kade tade pises, ale cert to vem

Ja si skor spominam na tvoje fnukanie, plakanie, klepanie nohami a snaha ponizovat PL spolu s tvojim kamaratom blaugranom Vravia ti: ,,Tupy si!"

Reagovat
alcantara

Ta tvoja snaha zapacit sa niektorym miestnym "elitam" bola niekedy vtipna. Ale to kludne ber, len ako nazor jedneho cloveka, co ta dlhodobo pozna na fore, mozno sa mylim.

Fnukanie, plakanie, klepanie nohami? To sa kedy presne deje? Ty mas asi problem s chapanim slov a pojmov...

PL ponizujem vtedy, ked je na to, z mojho pohladu, dovod. Ze sa ti chlapci vidia niekedy vyssie, ako su, nie je moj problem. A mnohi my mozno daju za pravdu.

Neviem, kto mi kedy povedal, ze som tupy. Ale ak by aj, zily mi to prilis netrha, nema preco

Reagovat
madridcan

Tvoj prizemny a primitivny nazor na mna ti vyvratim hocikedy na pive v BA(ak tam este posobis)

A....

A...

A...k ostatnym veciam sa ti zbytocne vyjadrovat

Reagovat
alcantara

Preco? Vsak sa vyjadri, ked si uz zacal

V BA som prakticky kazdy den. Len neviem, preco by som mal kvoli tomu chodit na pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Basnickar a nevi o pchanie sa do rici

Reagovat
Cizinkx

Do puntíku.

Reagovat
Kokesh

caps

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Ed_Hazard

Lyon, Alžírsko, Nice...

Reagovat
Ed_Hazard

Aha ty to asi myslíš trošku inak

Reagovat
alcantara

Reagovat
Switchback

Caps

Reagovat
ADM

Zapas som nevidel ale neda sa uprimne povedat nic ine len

KONECNE

Kazdopadne spatne gratulujem, ta snura nahanala strach..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Menšímu zlu. Rekordní vítězná série španělských rozhodčích končí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
One-Real

Sevilla za ten boj do konce a skvělý fyzický nasazení po celý zápas bod zasloužila. Stejně škoda, že jsme si podrazili nohy sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod? Zaslouzene vyhrala.

Reagovat
One-Real

Kromě toho Ben Yeddera tam neměli jedinou nebezpečnější situaci, na druhý straně tam byla zase šance Ronalda na malým vápně. Herně to bylo vyrovnaný, hráli s obrovským nasazením, ale Real hru až do Ramosova zkratu kontroloval, nebyl tam nějaký velký tlak plný šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mici byla daleko silnejsi Sevilla, Real max z protiutoku. Mne prisla teda Sevilla lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky, ale madridista to viděl , že byli jasně lepší. Na vstřelené góly ale Sevilla - Real 1:2.

Reagovat
One-Real

? Kdo co jak viděl

Reagovat
smazaný uživatel

To snad píšu,kdo co jak viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/C2Pj3qtXAAALU_x.jpg:orig

Expected goals 0.45 vs 0.81, takže na šance jsme na tom byli líp. Sevilla možná líp kontrolovala míč a asi to prostě celkově chtěli víc, takže souhlas no, minimálně bod si zasloužili, remíza by byla asi spravedlivější. Výhra zanechává celkem hořkou pachuť, protože jsme si to prostě posrali sami no.

Reagovat
Kokesh

Kazda pohadka jednou konci. Fantasticka serie, na kterou budu dlouho vzpominat.

Nezaslouzili jsme si prohrat, vyborne analyzovani soupere, tentokrat uz ale doslo i na Sergia. Nezbyva nez nastartovat znovu motory a zkusit navazat na zlepsene vykony od noveho roku, Zizu me prekvapuje cim dal vice.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec da titul Sevilla, to by bylo nejlepsi, Sampaoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Je to příjemné osvěžení, Sampaoli ze Sevilly je schopen udělat relevantního aspiranta na titul snad i v nějakým delším horizontu, než jedné sezony

Reagovat
Switchback

Ramos, legenda

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný. Do toho gólu Real naprosto perfektní organizovaný výkon směrem dozadu. Sevilla neměla ani hovno a nakonec je z toho výhra..

Benzema trapnej výkon podtrhl tou laxností před druhým gólem. A Navas to měl teda chytat..

Reagovat
Pato44

Nestal Navas dost blbe?

Reagovat
misinho7

nevadi co uz ..seria sice pekna ale nemohla trvat vecne hlavne vyhrat odlozeny zapas s valenciou aby ten naskok na barcu bol aspon 5bodovy

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla pekny vykon.. Dani s Karimem ten aut a Keylor kde stal taky tvle nevadí, stále máme slušný náskok, jedeme

a co se tady vyrojilo za nove debily, to nedávám jeden zmizne, deset novych naroste

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda, 3 body byly blízko, nakonec 2 pitomý chyby a je z toho hovno. Můžeme si za to sami. Uvidíme co bude teď, teď se ukáže jak mentálně silný ten tým je. Doteď byli na koni, po 40 zápasech přišla prohra a ještě k tomu úplně debilní, tak jsem zvědavý jak se s tím vypořádají.

Reagovat
misinho7

teraz sa ukaze ako sme na tom ja verim ze nastartujeme dalsiu seriu a este dlhsiu

Reagovat
popltak

Hm, ne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

ramos dostane sprda, neunese kritiku, hodi to na crise, cris se urazi, pomluvi zbytek tymu v mediich, atd atd..no nakonec skonci 3. za barcou a sevillou

Reagovat
smazaný uživatel

vtip za stovku

Reagovat
smazaný uživatel

nebo můžeme vyhodit nějakýho ředitele

Reagovat
smazaný uživatel

Možná vyhodíme dalšího,když vás to tak rozhazuje. Bylo to ale porušení základních lidských práv, které se jinde ve světě neděje a nemá obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už si snad ostatní u vás budou dávat pozor a radši si nechají všechny prohlášení ven předem schválit

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku spíš ne.

Reagovat
Kokesh

Tak uz mohla byt zcela zaslouzene par dni nazpatek v Cope, jen jsme utekli hrobnikovi z lopaty. Kdyz uz nekde, tak na Seville. Hlavne vyhrat dohravku v trapne Valle.

Reagovat
technecium

Hrozně to připomíná nasi debilni prohru loni s vama

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej trolling Realu. Nejdřív vezmou Barceloně rekord (na kterej Barcelona čekala 27 let a vydržel jim jen pár měsíců) a potom vypustí zápas, aby Barcelona nebyla druhá v lize. Respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si na tom hodně zakládali, že dnes hrají dvě nejlepší španělská mužstva vůbec, tak to byla jediná možnost, jak to tak nechat.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
patas92

Přesně typ zápasu, na kterém sem se vám nedávno snažil vysvětlit, že bez štěstí to někdy nejde ....Sevilla do vlastního gólu skoro nic nepředvedla

Reagovat
ADM

Ok teraz hlavne odpojit internet Piquemu

Reagovat
smazaný uživatel

jen at je rozbreci baletky

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale né, Pique není Trump.. myslím si, že má v tý hlavě něco má a ví, že kdyby teď cokoliv napsal (jakoukoliv formu výsměchu), tak ze sebe udělá obrovskýho debila.

Reagovat
valloire

Jakože Trump je blbej?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
jany kozak

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

na to jak se smali dneska bravovi, tak je navas pekne vypekl

Reagovat
technecium

Kdo jinému jámu Bravo, sám do ní Navas

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
remeslnik

Velice trefně napsané

Reagovat
technecium

Reagovat
madridcan

Myslim si, ze ked sa niekto co sa tyka smeje, tak hlavne Guardiolovi

Reagovat
celeb

este to to 3krat spomen, mozno to bude boliet menej.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

souvislosti ti neunikaji

Reagovat
Rox

Ramos chtěl bejt zas slavnej a rozhodnout no.

Reagovat
Coutinho10

videl sem to teda az od 60. minuty, ale po ty penalte tragicky ...takhle si to nechat sebrat vyhranej zapas jediny + pro La Ligu je, ze takhle ta liga dostava jeste vetsi naboj, ale skoda bodu a ukonceni unbeatenu

Reagovat
Ángel di María 22

iHala Madrid!

Nevadi, jedem dal

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, v dnes nastolenenem tempu

Reagovat
Switchback
Reagovat
LAM

Hrozný.Dneska opět mimo penaltu marnej.Hra Realu by dneska dle mě byla lepší kdyby vůbec nehrál a byl tam zdravej Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

ma tohle drzitel vsech moznych osobnich trofeji vubec zapotrebi? nebo tu taky splaskava dalsi bublina?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Damy a panove, nejlepsi hrac sveta

Reagovat
Majk91

Cristianko si takym peknym skokom pyta penaltu a rozhodca mu to nezbastil? ignorant

Reagovat
Jordi Alba

Tak to chce odvahu toto.

Reagovat
Ed_Hazard

Nj neviem preco skusal taku Neymarovinku

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, až na to, že napřed se Neymar naučil Ronaldovinky.

Reagovat
LAM

Ten toho nafilmoval tolik že na něj nemá nikdo.Jen youtube videa daj dohromady asi hodinu

Reagovat
roman1978

ani náhodou. několik hodin

Reagovat
smazaný uživatel

Měla to být karta? Podle mě za toto asi ne, ale dvě mít měl.

Reagovat
Majk91

ak by sa za toto udelovali karty, co by podla mna mali, tak by Ronaldo velmi vela zapasov nedokoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto na kartu nebylo, on nezvládl kličku a do hráče spíš nechtě naskočil, než že by filmoval.

Nicméně měl do sprch jít za nesportovní chování a úmyslnou ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Chtěl nechtěl filmovat, tak se pak neměl koukat na rozhodčího a divit se, že to není penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, spíš za to divení, než za pád.

Reagovat
valloire

kdyby se za tohle dávali karty, Barcelona nedohraje zápas

Reagovat
X-bano-X

isto iste

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to byl faul, protože nejlepšího hráče světa všech dob jde zastavit pouze faulem.

Napiš to, pls. Díky. Dnes se to bude zvláště vyjímat.

Reagovat
valloire

Nejlepšího hráče světa všech dob jde zastavit pouze faulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík a ještě ten zkušený tým..... toho nejlepšího hráče světa.

Reagovat
valloire

Santos?

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé není nic proti Ronaldovi, ne?

Reagovat
valloire

Pelé je nad všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bylo vidět, že ne. Kdyby se ostatní neflákali, tak to Ronaldo zase vyhrál, tak jak vyhrál to Euro a penaltový rozstřel v LM.

Reagovat
valloire

Ale Pelé dneska nehrál.

Reagovat
Azazelo RD

Real ani poločas.

Reagovat
valloire

vážně jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel Ronalda, nejlepšího hráče světa a dneška, nebýt jeho gólu,nevím, nevím.

Reagovat
Azazelo RD

Vážně.

Reagovat
valloire

Tak ty si vážně myslíš, že Real simuluje víc než Barcelona? To je smutný.

Reagovat
Azazelo RD

Smutný je, že to nechápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten toho nechápe.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Copak mám chápat?

Reagovat
Azazelo RD

Že jsi dement, Dobrou.

Reagovat
valloire

Já jsem dement, když si myslím, že Barcelona simuluje daleko víc a ty jsi ten normální, který to má naopak. Tkaže za mě víš hovno a ještě jsi troll. Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Že seš blbej.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

A nie snáď?

Reagovat
valloire

no ne

Reagovat
X-bano-X

hahaha tak to si svoj no

Reagovat
valloire

něco tak evidentního popírat a překrucovat ti vaši papírové padaj po závanu větru nebo plastový flašky hele

Reagovat
X-bano-X

jo jo toto neprekrútiš. Takto si ísť po penaltu dokážu len lachtani z Madridu

Reagovat
valloire

Nešel pro penaltu. Dal mu tam tělo a narazil do něj. Že to pak zkusil.....o tom něco víte ne?

Reagovat
X-bano-X

Ne nevíme, povídej Proste tam sebou plácl ako už 100krát predtým. A potom u rozhodcu žiadal penclu.

Reagovat
valloire

Ale víme...z posledních zápasů, takhle si chodíte pro trestňák.

https://www.youtube.com/watch?v=rgj0HB9Vgps&feature=youtu.be&t=562

Něco tak směšnýho jsem dlouho neviděl. A to prosím byl údajně nesimulující Iniesta, co teprv umí Neymar, Alba, Masch, Bus, Suarez....atakdále atakdále.

Reagovat
X-bano-X

to chceš ako povedať že nepozeráš vlastné zápasy, keď si také niečo dlho nevidel? Tresňák nie je penalta, to by si mohol vedieť.

Reagovat
valloire

Vždyť letěl aspoň 5 metrů jako na rogalu. To se jen tak nevidí. Udělat to CR, to by bylo poprasku. A ten trestňák, když to Messimu tak jde teď, je u vás víc než penalta. Tu by taky mohl poslat do riti. A holt si ho nevymodlil Iniesta, ale pak Messi. Cílená akce. Nesportovní. Chudák ponorka.

Reagovat
X-bano-X

Messi bol regulerne faulovany. To nie je ako tie vase herecky co po ihrisku poletuku ako motylek. Mozes to okecavat ako chces, zem v a v okoli vapna ma pre vasich hracov ovela vacsie gravitacne sily ako na zvysok sveta.

Reagovat
valloire

No jo, to je vidět....Messi si proto šel, jen ne tak okatě jako Iniesta. I ten sudí věděl, co má udělat. Supersimulaci Iniesty posoudí tak, že dává výhodu. Kde je sakra Pique, aby mohl brečet? Aha, ono to bylo písklý pro vás, to pak vše ok.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď buď o tom,jak z Realu nikdo nikdy nefilmuje nebo o Popelce.

Reagovat
valloire

Když se baví dva, co maj aspoň nějakou páru o fotbale, nevstupuj do debaty a koukej se cosi přiučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak valy, napiš někdy. A napiš to i s tím zkušeným mančaftem, který ví,kdy má prohrát.

Reagovat
valloire

Samozřejmě, že ví. Je půlka ledna a zkušený tým ví, že nejde stále vyhrávat. Naproti tomu tým, který si nevěří, vyhrává až do dubna a pak prohraje v LM i v Clasicu, párkrát v lize, což je známka slabosti a nezralosti.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jsme porazili hystericky ty Palmy, to by se ještě slušelo vzpomnět.

Reagovat
valloire

zkušený mužstvo nepotřebuje takový hysterický výsledky. Takový výsledky jsou naopak znakem nezralýho mužstva.

Reagovat
patas92

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
Xavi

Taky nebylo špatný, jak před tou penaltou hodil balon zezadu do hráče Sevilly. Jak za tohle nemůže být karta...

Reagovat
valloire

A proč nezmíníš to, jak tam rozkopal penaltovou značku, proto to do něj našil míčem. To se ale nehodí co?

Reagovat
Xavi

Tak to byla jenom taková lehčí provokace.

Reagovat
smazaný uživatel

To dětské svádění viny na druhého je super,co?

Reagovat
valloire

sám si dítě, dej si čůčo v parku a nemel

Reagovat
valloire

Lehčí provokace jo? Nesportovní chování, za který měla být okamžitě karta. Kdyby si toho nikdo nevšiml, mohl Ronaldo udělat Missiho a poslat to do diváků. Tohle jsem ještě neviděl. Ale řeší se tu lehký nahození míče do toho píčuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty možná ani tak nelžeš, jako jsi totální blb.

Reagovat
valloire

Takže on mu tam vyrobí drn, kvůli tomu se dá penalta neproměnit, ale tobě to připadá jako lež? Asi jen tak pro nic za nic ten Ronaldo míš do něj nenahodil. Nebo myslíš že mu to připadalo jako vtipný a udělal to, aby se nenudil nebo co? Mně připadáš vtipnej ty a to tak, že moc a moc. A taky lehce retardovanej, ale prominu ti to. Nemůžeš za to a je s tebou prdel. Jen tak dál a piš piš nebo tě sní myš.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto příspěvku jsem nepsal, že jsi lhář, přečti si to o sobě ještě jednou.

Reagovat
valloire

to je fuk, bacha na myš

Reagovat
Xavi

Tak nebylo to moc dobře vidět, byl tam jen krátký střih z té situace. A to mně nijak hrozné nepřišlo.

Reagovat
valloire

fakt?

Reagovat
Xavi

Je tam asi čtyřsekundový střih, jak Vitolo stojí u penaltového puntíku a kopne do země, Bylo to spíš lehce za puntíkem a jen trošku rozprášil vápno. Zase tak hrozné mně to fakt nepřišlo.

Reagovat
valloire

Že je to nesportovní chování, se snad shodneme. Akce - reakce. Nikdy jsem neviděl, že by soupeř kopnul do penaltový značky před penaltou.

Reagovat
Xavi

Jo, to souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

No, on to myslel tak, že kartu měl dostat Vitolo za to kopnutí do země,ale Ronaldo ne, tak nevím jestli souhlasíš.

Reagovat
valloire

Vitolo měl být vyloučenej, to je jasná věc. Tohle bych trestal tvrdě....Tak nějak?

Reagovat
roman1978

ano, je to nesportovní chování. ale, tak jako v třeba hokeji, od toho posoudit to, je tam rozhodčí. ronaldo není rozhodčí, ronaldo nemá právo trestat, ronaldo je pičus a měl dostat kartu. stejně tak měl dostat tak další 3 za simulace.

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

V prvom rade mal na Vitola reagovať rozhodca, nie Ronaldo takýmto spôsobom. Obom žltá a je to

Reagovat
-Carles-

+ Ronaldo mal dostať žltú za tú simuláciu na konci zápasu, takže mal ísť predčasne do spŕch

Reagovat
valloire

Žádná simulace to nebyla, dal mu tam tělo a CR spadl, takže nic A když nedostal nic Vitolo, tak CR taky ne. Tím bych to uzavřel. Nic se nestalo.

Reagovat
-Carles-

Dal mu tělo Skoro sa ho nedotkol, iba ho predbehol.

Reagovat
valloire

nemožné

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

To není ze včerejška, ne? Ten si přece splnil cíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos si mě aspoň trochu udobřil, hned se na tu tabulku dívá líp

Reagovat
madridcan

Real stale prvy so zapasom k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale už jen o bod a Sevilla ze 3. na 2. :)

Reagovat
madridcan

Na konci sezony to bude krasne

Reagovat
smazaný uživatel

tomu věř

Reagovat
smazaný uživatel

A teda jak teď zpětně vypadá to Zidanovo rozhodnutí hrát s 5 obránci? Podle mě to bylo okej, dozadu to fungovalo (až na konec zápasu, kdy odešly síly), ale jak některý psali už před zápasem - dopředu to bylo dost slabý. Ty plusy rozhodně imho nepřevyšují mínusy, aby se to začlo používat nějak pravidelnějc. Na Sevillu to bylo v pohodě rozhodnutí, ale to je tak všechno.

Reagovat
LAM

Na druhou stranu ten hráč do ofenzívy vám chyběl.Kvůli tomu nebylo tolik šancí.Vy potřebujete větší sílu v záloze protože třeba CR není schopnej sám nic vymyslet a někdo mu ty šance musí vypracovat.Tohle bylo řešení hlavně na defenzívu.

Reagovat
Mateo16

Ma to celkom velku trhlinu menej minut pre celkovu zalohu a ofenzivnych hracov ktorych je v RM prilis

Reagovat
smazaný uživatel

To mě napadlo už před zápasem no. Máme kopec ofenzivních hráčů a nakonec místo nich hrají obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to fungovalo, byl to dlouho vyrovnaný a dobrý zápas, bohužel pro vás nešťastný. Ale pokud byste to uznali , tak to byl 1.nešťastný zápas po asi dvaceti šťastných.

Reagovat
Ed_Hazard

Pozicne to vyzeralo super, ale nie sme na to nauceni Hlavne s Crisom vpredu to je onicom. Do tohoto systemu sa hodia dvaja strikeri, ktori vedia zakryt a posunut loptu. Morata s Benzinom pracujuci pre Marcela a Daniho.......a uz by to slo

Reagovat
Israha

Casilla na post jedničky místo Navase? Upřímně by si to zasloužil...neuvědomuju si, že by letos Keylor chytil něco navíc, ke všemu tohle už je čtvrtý zápas (Eibar, Legia, Dortmund venku), kdy se díky jeho nepřesvědčivému chytání dostal gól, který vedl ke ztrátě bodů.

Reagovat
Teoretik

Ti gólmani z Latinský Ameriky jsou všichni stejní. Chytí mega formu na sezónu nebo dvě, ale i přesto vidíš jejich velké slabiny. Pak je forma opustí a jsou k smíchu. Pozdrav do Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Než přišel, tak byl skvělý a minulou sezonu byl taky dobrý.

Reagovat
Israha

Viz Barca1. Na dlouhodobé soudy je brzo, zatím u Navase během kariéry ta období silné formy převažují...odepsat ho úplně je nesmysl. Ale dočasně, dokud se nerozchytá zpátky, by to Casillovi přepustit měl.

Reagovat
Kokesh

Byl bzch pro. Urcite by Keylor nedelal podobne rozbroje jako Iker...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je letos úžasná, radost je sledovat.

Reagovat
Whitemedia

Steven N'Zonzi's game by numbers vs. Real Madrid:

100% aerial duels won

74 pass completed

7 aerial duels won

5 tackles won

2 interceptions

Master

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
smazaný uživatel

uz bylo na case Sevilla

Reagovat
Pipo123

Jovetič pol roka nehraje futbal a teraz dva góly Realu, pánko

Reagovat
pantondavo

Přesně

Reagovat
Ed_Hazard

Nevadi pokracujeme dalej v ceste za titulom. Ja to tak tragicky nevidim, predsa to bol suboj dvoch momentalne najlepsich tymov v LaLige. Dolezite bude vyhrat v klude najblizsi zapas, Hala Madriiiiid

Reagovat
AjaxFans

Godverdomme,listek v cici.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sevilla si to zasloužila už jenom z pohledu toho, že se nespokojila s bodem a byla ochotna na konci zariskovat. ZZ měl zajímavý taktický plán (který dobře fungoval), ale během zápasu už nebyl schopen nijak reagovat, což byla aspoň z mýho pohledu velká chyba.

Reagovat
X-bano-X

Na jeho obhajobu, ten gól prišiel nečakane a potom to už bol valec no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, ale vzhledem k tomu, jakým stylem chtěl ten zápas uhrát, tak se úplně nabízelo střídání Benzemy (Cristiano je nestřídatelný, to samozřejmě chápu). Na lavičce měl Moratu či Mariana, kteří by jim dokázali zatopit a hlavně by získávali čas a Seville brali klid na rozehrávku. Takhle se Sevilla naprosto jednoduše dostávala na nějakých 30-35 metrů a mají kvalitu na to, aby tam dokázali něco vykombinovat, zvlášť proti unavenějšímu soupeři.

Reagovat
vilp

Přesně.

Reagovat
X-bano-X

Ale áno máš samozrejme pravdu. Určite sa to dalo zvládnuť lepšie.

Reagovat
valloire

Morata měl jít. Překvapilo, že nestřídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, on přišel jen Kovačič vlastně. Já si to v tom zápalu vůbec neuvědomil, ale takhle zpětně to je asi dost velká chyba no.

Reagovat
vilp

Tomu moc nerozumím. Taktika je taková, že to chceš urvat na sílu a bojovnost, na lávce ti sedí Mariano s Moratou a ty tam necháš do konce dva nejhorší hráče na hřišti, kteří neudělají krok navíc. Mimochodem mě zase rozesmál Casemiro. Celý zápas neskutečný, ale úplně jsem čekal na moment, kdy to pohřbí nějakou hrubkou. A v 89. minutě Seville zase vymyslel velkou tutovku z ničeho. Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos úplně to samý, i on patřil mezi nejlepší hráče a nakonec to pohřbí vlastním gólem. A celý mi to až neuvěřitelně ironický.. že všech lidí prostě Ramos, na konci zápasu, hlavou, proti Seville (po tom co proběhlo mezí ním a fanoušky teď v týdnu).. něco takovýho prostě nevymyslíš. Ale aspoň si fandy Sevilly zase získal na svoji stranu trochu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Ramosovi bylo vidět, jak si to užívá, málokdy hraje tak koncentrovaně, fakt suprový výkon.

Reagovat
vilp

Pravda. Ale ten gól byl pro mě víc Keylorův než Sergiův, jeho forma je letos fakt dost průměrná.

Reagovat
Kokesh

A to byl jeho prvni vlastni gol v La Lize.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Njn, klidne mohl jit Lucas nebo Morata za Karima. Bohuzel se tak nestalo, nechapu proc nechtel prerusit ten tlak Sevilly stridanim uz za tak zbytecneho Karima.

I tak ale obrovsky smekam. Kdyz si vzpomenu na par mesicu stare diskuze, ze Zizu je prumerny trener, nema na Real, hadani se s vlastnim taborem...tak co predvedl na Calderonu, kde nemel k dispozici Ramose, Kroose ani Karima, pri vstupu do noveho roku smetl z Copy TUHLE Sevillu s da se rict nahradniky a dnes opet bez Bale, Isca nebo Jamese analyzoval hru soupere a nasadil taktiku, ktera byla 85 minut prakticky bezchybna...proste kloboucek.

Tohle pro me nejsou znamky zacinajiciho a prumerneho trenera...

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

co ho palcuješ, je to blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ho palcuješ, je to blb

Reagovat
roman1978

to jsou ale žvásty. neskutečné štěstí vydávat za dobrého trenéra. smetl sevillu? myslíš, když se hráči bílého zla faulovali navzájem a i tak byla penalta, když rozhodčí otáčel vše pro bílé zlo celý zápas? wow. nestukečné. taktika byla bezchybná? to snad ne.

a co jsou podle tebe známky nikoho nezajímá. tvůj text zase nejsou známky normálního a myslícího člověka, ale bílého tupce. za posledních pár dní, co jsem si přečetl tvé komentáře, tak i ten pablb ze slovenska, co se vyjadřuje úplně ke všemu, se má co učit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Hej ty musis byt google translator, i Ukrajinci v Cesku umi lepe cesky jak ty.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, nehádejte se tu pořád skrz Real a Barcu, radši nás pořádně všichni pochvalte, poslouchá se to líp jak ty vaše rozbroje.

Reagovat
valloire

Sevilla výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, chvála a díky.

Reagovat
roman1978

parádní výkon v posledních minutách

Reagovat
Biozdenda

Parádní výkon. I v poháru, škoda, že to tam nepadlo už tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, fakt už se dalo věřit tomu, že neprohrají. Tohle by nám mohlo pomoct stejně jako zlepšený výkon s Palmami. I když zpětně se dá říct, že vyloženě špatně jsme letos hráli snad jen první půlku v Bilbau.

Tak chlapci,pojďme pro ten hattrick!!

Reagovat
Visca el barca

Na anoetě jsme hráli jasně nejhorší zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím 2017.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme všichni veselí, tak to má být.

Reagovat
Radin

Jak jsem psal, kdyby se nechytl Jovetič v Seville, tak už asi nikde..Kdyby se Sevilla udržela za Realem, ale před Barcou do konce sezony, vůbec bych se nezlobil :)

Reagovat
roman1978

jebat opavu

Reagovat
Spalovač šancí

Koukám, že Ramos opět rozhodl v závěru zápasu

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

real prohral

Reagovat
patas92

fun fact:

V treblové sezóně předloni přesně v tuhle dobu: Barcelona 41 bodů, Real 42 bodů (plus zápas k dobru) #dejavu

Reagovat
Visca el barca

však my to otočíme na naší stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že se to dá hrát, navíc my už jsme si snad i smůlu vybrali, kdežto Real to měl úplně naopak, většinu sezony nehrál dobře a získával těmi góly v závěru. Věřím,že ten tým nabral takového vědomí, že se to v závěru nějak ukope,že by jim to teď mohlo ublížit jako včera.

Na druhou stranu jsme také nehrálli dobře, ale na rozdíl od Realu jsme za vše zaplatili do puntíku.

Tak nás to snad nakopne ke zlepšení. Zápas s Palmama se mi líbil, nejen výsledkem a nulou vzadu(v koncovce byli fakt bezzubí), ale že jsme takto silný tým na míči dokázali hodně přehrát a výborným presingem dominovat.

Reagovat
pantondavo

Aha a gól v závěru je jako štěstí, nebo co? Vy zachraňujete v závěru aspoň remízu, Real výhry, no, trochu bych otevřel oči, tahle sezona je nic moc pro oba týmy, však maj i stejný skóre a v Barce krom Messiho letos nehraje téměř nikdo.

Pokud ligu vyhraje Barca (což se samozřejmě může stát), tak to bude jen kvůli neschopnosti Realu to udržet (což už se stalo), ne díky super výkonům Barcy, to se snad za dosavadní průběh ligy dá konstatovat možná i lehce objektivně.

Peace.

Reagovat
X-bano-X

Pisat toto ked este nie je odohrana ani polka je celkom odvazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže včera Sevilla neměla štěstí? Byla tedy tím lepším týmem a zákonitě vyhrála?

Reagovat
pantondavo

Včera udělal Real dvě chyby (když beru jen góly) a doplatil na ně. Celej zápas jsem neviděl, nevim, jak moc si zasloužili vyhrát, ale vzhledem k tomu, že vyhráli tak trochu způsobem á la Real, tak je to hezká ironie a zasloužený vítězství.

Reagovat
Visca el barca

Teď mimo téma. Koukám občas na city. A teda co mě fascinuje je Bravo. U nás byl špička a tam bych mu dal góla i já

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako ten letos nechytil fakt skoro nic. Oni i Navas se Stegenem momentálně nechytí nic světovýho (což by na takový úrovni prostě měli), navíc dostávají dost takových gólů, u kterých člověk ví, že rozhodně nebyly nechytatelný.

Reagovat
alcantara

Reagovat
patas92

Stegen pustil v poslední době nějaký hloupý gól? Nějak si nevybavuju

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

13 golu z 21 strel na branu

Reagovat
pantondavo

Je fakt, že výkon Casilly proti Seville byl lepší, než celej rok Navase, klidně bych vsadil, že chytat Casilla, tak to bude 1:1 včera.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vsaď

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/820741561965232128

Je tragičtější, než Courtois v minulé sezoně a to Thibo vloni předváděl hrůzostrašné výkony.

Reagovat
Sergi Samper

Save % ranking 20th

Reagovat
smazaný uživatel

Tušim že 14 gólů z 21 střel, to je fakt šílený. Ale teda ještě horší než tahle statistika je to, co to je za góly. Ne že by ho obrana nějak extra podporovala, ale třeba to jak ho školili ti junioři z Evertonu to bylo něco. Osmnáctiletej soplák poprvý na hřišti a z takovýho úhlu mu to pošle mezi nohama do branky, to už je fakt spíš ponižující. Samozřejmě všechno umocněno ještě tím, že ho pepek vyměnil za Harta (který není vůbec špatný brankář) kvůli takové kravině.

Reagovat
X-bano-X

Packeeeeeeeeers

Reagovat
Kily

parádní zápas, v neděli v Atlantě dohromady 70+ bodů

Reagovat
X-bano-X

Neskutocny zapas. Nervak ako svina a ten zaverecny Rodgersov pass nocny zapas som nevidel tak dnes urcite mrknem na reprizu.

Reagovat
dextroza_m

Stevan jak pán

Reagovat
ratusek

Sevilla hlavně to zase neposrat se slabejma a druhé místo je reálné a trošku jsme boj o titul zdramatizovali

Reagovat
Xavi

To byla hned první věc, co mě napadla, že příští kolo hned rupnou s někým slabým a hle, mají Osasunu.

Reagovat
ratusek

Vsadím si proti nám. Za Emeryho by to byla tutová prohra, letos je to lepší, ale ztráty se slabejma jsme se nevyvarovali.

Reagovat
Messiáš

Hlavně pořád u Sevilly trochu funguje ten venkovní komplex, byť už to není tak dramatické, jak za Emeryho, tak doma je to nedobytná pevnost a venku dost čast nemastný výkon...

Reagovat
pantondavo

Tak škoda to určitě je, ty dva góly padnout nemusely, ale vzhledem k tomu, že štěstí Realu přálo v pár případech od poslední prohry, tak se to dá zkousnout.

Jovetiče jsem měl rád, takže pokud tohle bude restart jeho kariéry, tak jen dobře, Sevilla si zasloužila výhru po tý remíze 3:3, maj to pěkně rozjetý, na titul to nejspíš nebude, ale jako tým klobouk dolů za poslední roky v EL a v lize.

Reagovat
jany kozak

zrovna proti Seville a takto

Reagovat
Phillipinho

Orellana

Reagovat
smazaný uživatel

hrál dobře, škoda ho

Reagovat
Phillipinho

Po nem proste musi jit pulka tymu La ligy, pro vetsinu bude super posila.

Reagovat
Messiáš

Tak ono to není poprvé, kdy Orellana má nějaké rozepře s trenérským týmem. Takže je vůbec otázka, jestli někdo chce problémového hráče. Nicméně, když chce, tak je výbornej a možná jen špatně snáší, že nebyl teď 3 zápasy stavěnej..

Reagovat
Messiáš

Už spekulují o Valencii, nevím proč, ale zrovna oni mě vůbec nenepadli a proto mi vlastně nikam moc extra nepasoval

Reagovat
X-bano-X

Tu súhlasím s Messiášom( ) problémového hráča vezme len zúfalý tím. Takže jasná Vale.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele