LaLiga - souhrn 17. kola

19.12.2017, 23:22, aktualizováno 23.12.2017, 20:23
Komentáře a souhrny
Barcelona na madridské půdě ponížila Real třemi góly. Espanyol nejtěsnějším možným rozdílem porazil Atlético Madrid, které si připsalo vůbec první nezdar. Athletic zdolal Real Betis a na svého konkurenta se bodově dotáhl. Dařit se naopak přestalo Seville a Valencii, galicijské derby opanovala Celta...

Deportivo La Coruña - Celta Vigo 1:3

23.12.2017 18:30

Góly: 59. Florin Andone - 3. Daniel Wass, 40. Iago Aspas, 53. Iago Aspas

Celou první polovinu podzimu se Iago Aspas neuvěřitelně trápil a marně hledal svou zašlou slávu. V posledních kolech se mu ovšem začalo neuvěřitelně dařit, skóroval už pětkrát během uplynulých čtyř zápasů, do kterých nastoupil, a výraznou měrou pomohl Celtě k vítězství na půdě La Coruni. Rozhodnuto už bylo prakticky zkraje druhé půle.

Deportivo potřebovalo uhrát aspoň bod, aby se vymanilo ze sestupového pásma, Vigo ovšem bylo nad jeho síly. Hosté neměli úplně nejjednodušší los, padli ve Valencii a bez Iaga Aspase také s Villarealem, teď se však jejich klíčový hráč vrátil a hned si připsal dvě branky. Kromě něho skóroval také Daniel Wass, za domácí pak jen snižoval Florin Andone.

Célticos vstoupili do utkání parádně. Už ve 3. minutě Sisto poslal dlouhý centr z levé strany na zadní tyčku k Wassovi, u něhož nebyl včas vracející se Adrián, a následná hlavička skončila v síti. La Coruňa mohla velmi záhy vyrovnat, ke střele ze střední vzdálenosti se propracoval Colak, avšak na gólmana Rubéna Blanca nevyzrál.

Po čtvrthodině hry se snažil korigovat rovněž Adrián, který zkoušel zamířit pravačkou technicky ke vzdálenější tyčce, ovšem kýžený a chtěný prostor o kousek minul. Naopak na druhé straně pět minut před koncem půle udeřila Celta. Iago Aspas potrestal hrubici v obraně soupeře a do prázdné brány dorazil snadno přihrávku Gómeze.

A v 53. minutě hosté přidali ještě jeden přesný zásah. Iago Aspas se ujal exekuce přímého volného kopu, levačkou obstřelil zeď, a i když si brankář Rubén na balón pod břevnem sáhl, v cestě za brankovou čárou ho jednoduše nezastavil. Deportivo se na nějaký zvrat prostě nezmohlo, jen se mu o šest minut později podařilo skóre upravit.

Borges se sice k zakončení z vyložené pozice po nahrávce Lucase Péreze nedostal, byl možná faulován, nicméně balón se odrazil k Andonemu, jenž už propálil vše, co mu stálo v cestě. Jinak však Vigo v pohodě drželo pohodlný náskok. Nic na tom nezměnil ani dalekonosný pokus střídajícího Valverdeho, jehož vychytal snadno Rubén Blanco.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 0:1

23.12.2017 16:15

Góly: 24. Carlos Bacca

Další zajímavý duel přišel na řadu v podání souboje Valencie s Villarrealem, ve kterém jsme se mohli těšit na vyrovnaný boj. Krátce po začátku se Zaza ocitl na pravé straně sám před brankářem. Místo tohoto, aby zakončil, tak se pokusil o kličku, do které se zamotal. Míč skončil v zámezí, po kterém následoval rohový kop. V 24. minutě mohli být diváci svědky první branky utkání.

Pablo Fornals našel krásnou ulic, do které poslal míč na rozběhlého Carlose Baccu. Ten nemilosrdně zakončil na bližší tyč a hosté se mohli radovat z vedení. Je třeba však jedním dechem dodat, že střelec se v momentu přihrávky ocitl v ofsajdovém postavení a branka platit neměla. Během prvního poločasu domácí Valencia dominovala alespoň na míči, ale bez efektu.

Ve 42. minutě mohlo přijít na řadu vyrovnání. Martín Montoya tvrdě pálil z dálky, ale proti jeho střele zasáhl Sergio Asenjo, kterou vyrazil. K vyraženému míči se však dostal Antonio Latorre, který nabídl přihrávku svému spoluhráči. Ten už lehce zakončil do prázdné branky. Tentokráte rozhodčí přerušili celou situaci pro ofsajd, jelikož asistent Latorre byl v postavení mimo hru.

I když byli Netopýři aktivnějším týmem, tak do šaten šli s jednobrankovou ztrátou. V úvodu druhé půle mohl vyrovnat Zaza, který opět běžel sám na Asenja. S jeho pokusem si zásluhou rychlého vyběhnutí poradil. Těsně před 60. minutou se na stadionu děly věci. Pěkně popořádku. Gabriel Paulista trefil břevno, od kterého se míč bohužel pro domácí odrazil na brankovou čáru a ven z branky.

Vzápětí Zaza trefil skluzem protihráče, po čemž viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně odejít ze hřiště. Obrovská rána pro Valencii, která se snažila o snížení. V 83. minutě se počet hráčů na hrací ploše vyrovnal. Druhou žlutou tenkráte dostal Manu Trigueros, a i on musel do sprch.

Dokonce v páté minutě nastaveného času běžel na poslední roh chytající Neto, který si našel odražený míč, ale svou ranou branku netrefil. I když v průběhu celého zápasu měli domácí převahu nad svým soupeřem, tak se jim gól vstřelit nepodařilo. Zásluhou kolektivního výkonu a konsolidované obrany si tedy Žlutá ponorka odváží z Mestally všechny tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 0:3

23.12.2017 13:00

Góly: 54. Luis Suárez, 64. Lionel Messi (pen.), 90+3. Aleix Vidal

Katalánský velkoklub si podmanil sobotní veledůležité utkání a ze stadionu Santiaga Bernabéua si odváží tři body za výhru 3:0. O tu se postaral svými zásahy Luis Suárez společně s Leem Messim a Aleixem Vidalem. Sváteční El Clásico bylo jak pro Barcelonu, tak Real Madrid posledním zápasem tohoto kalendářního roku a jednoznačně ho sledoval celý fotbalový svět.

Zásluhou fanoušků po celém světě se navíc uskutečnilo v netradiční po polední čas. Mnohem větší tlak byl před tímto střetem na straně domácích, kteří museli vyhrát, aby alespoň teoreticky zvýšili své šance na titul v lize. Před začátkem jejich ztráta činila jedenáct bodů na lídra Laligy, se kterým se střetla. Zinedine Zidane nastavil taktiku svého týmu hodně útočně.

Už od první minuty zápasu Real působil velmi aktivně a snažil se o vysoké napadání, které nutilo hosty k chybám. Běžela 2. minuta a po rohu Toniho Kroose se k hlavičce dostal Raphaël Varane, který nalezl Cristiana Ronalda, jenž se ocitl za všemi hráči a zakončil do branky barcelonského týmu. V momentu zakončení však byl v ofsajdovém postavení a branka nemohla být uznána.

Opticky měli madridští výhodu, ale do žádné další tutovější příležitosti se nedostávali. Zajímavá akce proběhla v 10. minutě, kdy Ronaldo ve velké šanci na hranici vápna promáchl. Až od 30. minuty se oba týmy do sebe více pustily. Leo Messi poslal luxusní přihrávku na Paulinha, který ostře pálil na bránu Keylora Navase. Ten však úspěšně s vypětím všech sil zakročil.

V následné akci musel ter Stegen chytat střelu Ronalda. Před koncem prvního poločasu se ještě ukázal Navas, který se znovu musel vytáhnout proti střele Paulinha. Jen o několik minut později německému gólmanovi musela pomoci levá tyč po hlavičce Karima Benzemy. I po této šanci šly oba týmy do šaten bez branek.

Od druhé poloviny hráči Realu už nebyli tak aktivní, nepochopitelně dali prostor katalánského celku, kteří začali hrát o mnoho lépe. Výsledek utkání otevřel Luis Suárez, který dostal luxusní příhru od Sergi Roberta a bez zaváhání proměnil. O většinu práce se zahájením akce se postaral Sergio Busquets a Ivan Rakitić. O osm minut později se děly velké věci v pokutovém území domácích.

Dani Carvajal dostal červenou kartu a Messi skóroval z pokutového kopu. Rozhodčí poslal hráče Realu Madrid předčasně do sprch, jelikož obránce úmyslně vyrazil střelu Paulinha rukou. V 79. minutě se ještě snažil něco udělat střídající Garteth Bale, ale jeho pokus lapil ter Stegen, i když nadvakrát.

O čtyři minuty se ještě v tutové šanci ocitl Sergio Ramos, ale jeho střelu těsné blízkosti ramenem vyrazil znovu německý brankář, který stále držel čisté konto. Výsledek utkání nakonec zpečetil střídající Aleix Vidal, který se objevil na hřišti v závěrečných minutách. Musíme přiznat, že zápas mohl skončit úplně jinak, kdyby Real využil svých příležitostí.

Vynikající utkání odchytali oba brankáři. S vysokým vítězství na Santiagu Bernabéu tedy Barcelona končí rok 2017 úspěšně a zvýšila svůj náskok na Real Madrid už na 14 bodů. Pro loňského mistra ligy je letošní titul zřejmě ztracený, ale výchozí pozice pro Barçu je naopak velice slibná.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 1:0

22.12.2017 21:30

Góly: 88. Sergio García

Páteční program 17. kola LaLigy pokračoval duelem Espanyolu Barcelona s Atléticem Madrid. Do tohoto utkání vstupovali hosté v roli jasného favorita. Hra se přelévala v úvodních minutách ze strany na stranu, ale k výraznější gólové příležitosti se dostalo až v 19. minutě. Léo Baptistão se z levé strany řítil sám na hostujícího gólmana, ale v zakončení selhal.

Chtěl lobnout Jana Oblaka, který si trošku vyběhl, ale to se mu nepodařilo a střela mířila mimo. O sedm minut později měl brankář Atlética mnohem více starostí. Zpoza velkého vápna pálil David López. Míč však mířil doprostřed branky, tudíž jej ze vzduchu vytěsnil slovinský reprezentant. Je nutno podotknout, že domácí hýřili svou aktivitou a do svých šancí se dostávali zaslouženě.

To hosté drželi sice míč na svých kopačkách, ale nic kloudného nevymysleli. Rozhodně ne v první polovině, kdy na branku Paua Lópeze nevystřelil ani jednou. Další nebezpečnější šance, ale opět z kopaček hráčů Espanyolu. Situace se odehrála z 68. minutě. Z levé strany přišel prudký přízemní centr, který si našel Sergo García, ale brankovou konstrukci netrefil jen těsně.

Do první vyložené šance se až dvacet minut před koncem zápasu dostali madridští hosté. Diego Godín z hranice penaltového puntíku hlavičkoval a jeho střela skončila v síti soupeře. Bohužel pro hosty jí neuznal pro faul na bránícího hráče Espanyolu. V 78. minutě se k nadějnému pokusu odhodlal střídající Kevin Gameiro. V pokutovém území pálil na branku, ale López zůstal pozorný. Hned z dalšího útoku přišla téměř totožná šance Gerarda Morena, ale Oblak opět podržel svůj tým.

Závěr utkání byl hodně zajímavý, plný bojovné a aktivní podívané. Psala se 88. minuta utkání a Sergio García vstřelil jedinou branku celého klání. Domácí rozebrali obranu Atlética, která se jen beznadějně mohla podívat na světelnou tabuli, kde běžely poslední vteřiny zápasu. I když je fakt, že rozhodčí nastavil pět minut, tak hosté s odpovědí nepřišli. Navíc si na konto připsali první ligovou prohru v této sezóně.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 0:2

22.12.2017 19:30

Góly: 36. Raúl García (pen.), 85. Zouhair Feddal (vl.)

Bilbao na hřišti Betisu potvrdilo zlepšující se výsledky, neprohrálo v LaLize ani pošesté v řadě, a dokonce uzmulo svou pátou výhru v sezóně. Sevillský celek nenavázal na své minulé vítězství v Málaze, už potřetí během uplynulých čtyř kol nevstřelil jedinou branku, a propadává se tabulkou stále níže blíže sestupovému pásmu.

Athletic Club nemůže podzimní část sezóny hodnotit pozitivně. Rozhodně chtěl bojovat o evropské poháry, spíše se však držel v dolní polovině tabulky. Pokud by se mu však podařilo udržet nastolený trend a pravidelně bodovat, klidně by mohl ještě svoje cíle naplnit. Betis naopak během Vánoc bude chtít na nepovedené období zapomenout.

Domácí si vypracovali svou první velkou tutovku v 9. minutě. Víctor Camarasa naběhl těsně za pokutové území, jeho střelu ještě tečoval stoper Laporte, a brankář Iago Herrerín měl velké problémy, aby míč vyrazil do své vlastní tyčky. A pak Joaquínův pokus z přímého kopu zastavil doslova na brankové čáře skvělým reflexivním zákrokem.

Ve 31. minutě si naopak obrovskou možnost vytvořili hosté. Susaeta si zasekl míč ve vápně a tlačil své zakončení ke vzdálenější tyčce, zasáhnout ale stačil gólman Adán. Míč se nicméně odrazil k Lekuemu, jenž mohl zacílit do poloprázdné brány, avšak dobře stojící obránce Feddal stačil balón odkopnout do bezpečí, a zastoupil tak Adána.

Poté, co ve 34. minutě Susaetaův přímák vychytal Adán, se po následném rohovém kopu poprvé gólově prosadil baskický klub. V šestnáctce totiž Jordi Amat zbytečně nakopal ležícího Laporteho, s nímž se dostal předtím do křížku, sudí Juan Martínez nařídil penaltu a hříšníka navíc vyloučil. Z bílého puntíku pak nezaváhal Raúl García.

Opravdu těžko se Betisu hrálo v deseti mužích v poli. Naopak náskok hostů mohl navýšit zase Raúl García, nicméně jeho ránu vyrazil do břevna Adán. Druhá branka tohoto střetnutí nakonec přišla na řadu pět minut před koncem. Centr De Marcose z pravé strany si totiž na bližší tyči srazil nešťastně do vlastní sítě bránící Feddal.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Málaga CF 1:0

21.12.2017 21:30

Góly: 60. Munir El Haddadi

Souboj dvou celků ze spodku tabulky, které vehementně bojují o holé přežití, dopadl nakonec lépe pro Deportivo. O jedinou branku se postaral přesně po hodině hry Munir El Haddadi. Málaga potvrdila, že venku patří k vůbec k tomu nejhoršímu, co LaLiga může nabídnout, a v klíčovém utkání si na hřištích soupeřů připsala už svou osmou porážku.

Oba celky potřebovaly nutně uzmout všechny tři body, aby Vánoce mohly oslavit aspoň v jakémsi relativním klidu. Bezpečné příčky jim totiž byly vzdáleny na rozdíl tří, respektive čtyř bodů. Určitě daleko šťastnější byl ve finále domácí tým, jenž se díky lepšímu skóre vyšplhal na sedmnáctou pozici. Hosté naopak zůstali předposlední.

Jako první si mezi třemi tyčemi zachytal brankář Roberto Jiménez, hájící bránu andaluského klubu. Tomás Pina se ve středu pole vymanil ze sevření bránícího Recia, dokázal nalevo uvolnit Munira, jenže ten se dostal do poměrně složitého úhlu, a tak jeho pokus byl vyražený. Munir pak selhal v další tutovce, sám na Roberta Jiméneze trestuhodně nevyzrál.

Až 32. minutě poprvé výrazněji zahrozila také Málaga. Z přímého volného kopu vyzkoušel svou pravačku Recio, jemuž se podařilo obstřelit zeď, jeho střela však postrádala větší razanci, a tak si gólman Fernando Pacheco u své tyčky poradil. Na druhé straně měl standardku k dispozici Ibai Gómez, trefil ale jen záložníka Kuzmanoviče.

I ve druhém poločase byl nebezpečnější Alavés a především Munira si hostující defenzíva stále nedokázala dobře hlídat. Španělský forvard přitom selhal v jasné možnosti v 51. minutě. Pokus Alfonsa Pedrazy stačil Roberto Jiménez vytěsnit pouze k nohám Munira, který snad ze tří metrů trefil místo úplně prázdné brány jen břevno.

V 59. minutě zase za protivníkovu obranu zaběhl Munir, který se tentokráte snažil Roberta Jiméneze přehodit dlouhým obloučkem, míč však nakonec skončil těsně vedle. V 60. minutě se však nejnebezpečnější muž na place přece jenom prosadil. Rubén Duarte sklepl merunu hlavou pro svého spoluhráče, jenž z voleje zamířil přesně k tyči.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Girona FC 4:1

21.12.2017 19:30

Góly: 1. Takashi Inui, 10. Charles, 54. Takashi Inui, 90. Joan Jordán - 26. David Timor

Jestli byl Eibar ještě zkraje listopadu řazený k účastníkům v boji o záchranu, teď reálně usiluje o evropské poháry. V posledních týdnech chytil opravdu výtečnou formu a těsně před Vánoci to tentokráte krutě schytala Girona, která inkasovala čtyřku. Opětovně výtečným výkonem se prezentoval Takaši Inui, autor dvou přesných zásahů.

V posledních šesti kolech urvali svěřenci kouče Josého Luise Mendilibara z možných osmnácti bodů hned šestnáct, první třetinu svých nastřádaných bodů pak ve zbylých ostatních. Zaznamenali opravdu hodně velký pokrok a rázem jsou opravdu daleko od sestupového pásma. Girona jinak letos utrpěla vůbec svůj nejtěžší debakl.

Lepší vstup do utkání si domácí nemohli ani přát. Už v 1. minutě chtěl José Ángel rozehrát aut spolu s Charlesem, a ačkoli ten nakonec míč nezachytil, propadl k jeho spoluhráči Inuiovi, jenž popoběhl blíže do středu a pravačkou zamířil přesně k tyčce. Nechybělo přitom dlouho a baskický celek o devět minut později vedl už dokonce o dva góly.

Inui patičkou na levé straně elegantně uvolnil Josého Ángela, ten svým centrem na zadní tyčce našel hlavičku Charlese, který bez problémů překonal marně se natahujícího brankáře Bounoua. Každopádně hostům se podařilo snížit ve 26. minutě. Na Timorův výtečný pokus z přímého kopu mířený do šibenice neměl gólman Dmitrovič absolutně žádnou šanci.

Další důležitá situace tohoto utkání přišla na řadu v podstatě až v 54. minutě. Za obranu seběhl Kike, jehož pravačku z pravé strany pokutového území musel likvidovat Bounou, avšak balón vyrazil pouze k úplně volnému Inuiovi ke druhé tyčce, a Japonec opravdu neměl jediný problém zacílit do úplně prázdné brány.

Girona se na nějaký zvrat v utkání jednoduše nezmohla. Naopak náskok ještě mohl pojistit Rubén Peňa, ovšem jeho střela levačkou skončila těsně vedle. V nastavení druhé půle přece Eibar přidal ještě jednu trefu. Poté, co Rubén Peňa se svou dělovkou neuspěl, adresoval svou přihrávku na opačnou stranu Joanovi Jordánovi, a ten lehce zacílil.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Sevilla FC 3:1

20.12.2017 21:30

Góly: 17. Iñigo Martínez, 76. Igor Zubeldía, 90. Carlos Vela - 44. Wissam Ben Yedder

Během účasti Realu Madrid na klubovém mistrovství světa měla Sevilla šanci obhájce ligového titulu předskočit, byť s dvěma odehranými zápasy navíc. To se však Andalusanům nakonec nepodařilo, neboť proti Realu Sociedad hrubě zaváhali a odváží si ze severu Španělska porážku 3:1. O završení tohoto triumfu se stylově postaral zrovna domácí forvard Carlos Vela, pro nějž šlo o poslední zápas v klubových barvách.

Na úvodní trefu Iňiga Martíneze ještě dokázal do přestávky zareagovat Wissam Ben Yedder, ovšem pak vrátil vedení na stranu Sociedadu Igor Zubeldía čtvrthodinu před koncem a o definitivní pojištění tříbodového zisku se v závěru postaral střídající Vela, jenž se tak před nastávajícím odchodem do Los Angeles s fanoušky gólově rozloučil a užil si i ovace vestoje. Baskický klub tímto výsledkem ukončil sérii sedmi kol bez vítězství, a naopak protáhl černou šňůru soupeře na tři utkání v řadě.

Zpočátku měli více ze hry hráči domácího celku, kteří se ujali zaslouženého vedení zásluhou obránce Iňiga Martíneze, jenž v sedmnácté minutě poslal hlavou do sítě centr Asiera Illarramendiho. Sevillští však na samém sklonku první půle stihli srovnat, když si již čtrnáctý zásah sezony připsal po dobré individuální práci forvard Wissam Ben Yedder přízemní ranou, jíž z úhlu propálil brankáře Rulliho.

Po změně stran měli více ze hry hosté, ovšem nastalou převahu nedokázali zužitkovat a v závěru pykali. Domácí kouč Eusebio Sacristán měl ve středu šťastnou ruku při výběru náhradníků, neboť takřka hned po svém nástupu na hřiště poslal Sociedad do opětovného vedení Igor Zubeldía, jehož ránu z výtečné pozice tečoval ve snaze o blok na poslední chvíli stoper Escudero a míč tak doskákal za brankovou čáru do protipohybu brankáře Sorii.

Pohádkovou rozlučku si pak v poslední minutě základní hrací doby připsal další náhradník z lavičky Vela, jehož přízemním pasem na přední tyč našel střelec prvního gólu Martínez, a mexický forvard svým třiasedmdesátým gólem v dresu Sociedadu stanovil konečné skóre 3:1. Klub ze San Sebastiánu díky tomu poskočil na osmé místo, zatímco Sevilla zůstává pátá.

Více informací k zápasu

Getafe CF - UD Las Palmas 2:0

20.12.2017 19:30

Góly: 6. Cala, 15. Amath Ndiaye

Getafe doma zvládlo utkání se soupeřem z Kanárských ostrovů a připsalo si cenné tři body. Ty mu zajistily ještě v první půli branky Caly a Ndiayeho, protože hosté se nedokázali přesně trefit ani jednou a po právu odcházejí poražení.

Getafe nehodlalo v posledním utkání jarní části nic podcenit a před vlastními fanoušky nasadilo silnou sestavu. Vešli se do ní hráči jako Guaita, Suárez, Cala, Portillo, Mora, Fajr, Ndiaye nebo Molina. Hostující celek z Kanárských ostrovů přijel na předměstí Madridu s oporami jako Lizoain, Míchel, Bigas, Aquilani, Castellano, Tannane, Calleri nebo Rémy.

Getafe jako domácí celek nečekalo na první branku moc dlouho. Hned v 6. minutě Damián Suárez poslal centr před branku, kde hlavou míč nasměroval do branky obránce Juan Cala, který neměl potíže s překonáním Lizoaina a domácí vedli o jednu branku!

Ani Las Palmas vyloženě neváhalo a díky rychlých útokům se dostávalo do zajímavých šancí, které domácí hráči jen těžko pokrývali. Ve 12. minutě se Loïc Rémy dostal až k zakončení po rychlé akci vedené po křídle,branku ale naneštěstí pro hostující celek trestuhodně minul! Las Palmas nepůsobilo moc živě a většina jeho akce spatřila světlo světa jen díky špatné rozehrávce domácího týmu, který dnes nepůsobil příliš jistě.

Další velkou chybu způsobili hostující hráči poté, co po nepovedené nahrávce Vitorina Antuňese zpracoval míč Amath Ndiaye a krásnou ranou v poměrně snadné úloze propálil brankáře Lizoaina. Ten se natahoval marně. A nebyla to jeho jediná práce, kterou musel odvádět, protože jeho obránci mu dnes večer příliš nepomáhali. Na opačné straně se do zakončení dostal italský veterán Alberto Aquilani, ale jeho rána z první mnoho nebezpečí pro brankáře Guaitu neznamenala.

Pár minut před koncem první půle se Jorge Molina dostal za obranu soupeře a už mohl ve vápně vystřelit, ale zezadu se k němu přiřítil obránce a podle Molinova mínění jej fauloval. Sudí ale jeho názor nesdílel a nechal ve hře pokračovat. První poločas zakončil nevýraznou akcí Jonathan Viera, který sice dostal šanci zakončit, ale pálil před vápnem mimo!

Hosté měli své šance na skórování a málokdo by se asi divil, kdyby Las Palmas srovnalo. Loïc Rémy například dostal míč po chybě obrany domácích hráčů a mohl zakončovat do prázdné brány, jenže tu netrefil a mohl skrývat hlavu do dlaní! Alberto Aquilani v další šanci také neproměnil zajímavý postup na domácí bránu, třebaže mu domácí obránci nechali dostatek prostoru dokonce ke střele!

Cala v další šanci v závěru utkání přestřelil bránu a pokus domácího Ángela Rodrígueze se odkutálel také za brankovou čáru, aniž by někoho ohrozil. Brankář Lizoain se dnes překonával a nenechal za svá záda pustit více než dvě branky. I ty ale domácím v pohodě stačily.

Více informací k zápasu

Levante UD - CD Leganés 0:0

19.12.2017 21:30

Góly: -

V úterní předehrávce 17. kola LaLigy se utkalo Levante proti Leganés. Domácí sice měli náskok před sestupovými pozicemi pět bodů, ale i tak toužili po výhře, aby měli před vánočními svátky více klidu. Proto se pustili do svého soupeře aktivně a po zásluze se dostali do první šance. V 8. minutě se José Campaña objevil ve vápně a svou hlavičkou jen těsně minul branku hostí.

S odpovědí přišlo Leganés v 22. minutě, kdy se o střelu z dálky pokusil Nordin Amrabat, ale jeho zajímavý pokus do brankové konstrukce nemířil. O šest minut později to byli opět hosté, kteří si vypracovali po standardní situaci šanci. Centrovaný míč byl prodloužen na Gerarda Gumbaa, jehož pokus musel vyrazit nad branku Oier Olazábal. Další nebezpečná situace přišla opět od Leganés, po které skončil míč v síti.

Claudio Beauvue po přímém volném kopu zakončoval těsně před Oierem hlavičkou, jeho pokus skončil za brankovou čárou, ale radost mu překazili rozhodčí, kteří zapískali ofsajd. V prvním poločase jsme situace viděli několik nebezpečných šancí, ale bez gólového úspěchu. Druhá polovina začala ve stejném, bojovném duchu.

Až v 68. minutě došlo na větší vzruch na hřišti. Nordin Amrabat trefil při vedení míče soupeře loktem do obličeje, dostal druhou žlutou kartu a musel do šaten. Obrovská šance pro domácí. Bohužel však diváci nemohli být svědky pohledného fotbalu. To, že by viděli řadu brankových situací rozhodně říci nemůžeme. Dramatického konce nicméně ano.

V 94. minutě byl vyloučen další hráč, tenkrát na straně domácích. Campaña, který už vystřídal a seděl na lavičce dostal druhou žlutou kartu za protesty a musel v samotném závěru rovněž do sprch. Z bezbrankové remízy se nakonec mohli o něco více radovat hosté, kteří posledních dvacet minut dohrávali o jednoho muže méně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona17143045:745
2.Atlético Madrid17106125:836
3.Valencia CF17104336:1734
4.Real Madrid1694330:1431
5.Sevilla FC1792620:2229
6.Villarreal CF1783624:2027
7.SD Eibar1773722:2924
8.Getafe CF1765622:1623
9.Real Sociedad1765631:2923
10.Girona FC1765621:2623
11.Celta Vigo1763830:2521
12.Athletic Bilbao1756618:1921
13.CD Leganés1663712:1421
14.Real Betis1763825:3121
15.Espanyol Barcelona1755714:2120
16.Levante UD1739515:2218
17.Deportivo Alavés17501213:2515
18.Deportivo La Coruña17431019:3415
19.Málaga CF17321213:3111
20.UD Las Palmas17321213:3811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (673)

Přidat komentář
Petrinho17

Levante-Leganes, jeden z najslabších zápasov histórie La Ligy

Reagovat
Jordi Alba

Někdo tu minulé kolo nekoukal na moc zápasů.

Reagovat
Petrinho17

no to je škoda, prišiel si o veľa zápasov. Nabudúce su ich kľudne pozri

Reagovat
Jordi Alba

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillu ten výprask na SB nejako vzal Carlos Vela Veľa úspechov v ďalšom pôsobisku

Reagovat
smazaný uživatel

Vela Veľa

Reagovat
Phillipinho

Krasna rozlucka Vely . Bude mi v lize chybet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Každoroční klasika, vypadá to že by to mohlo jít a prohánět první dva a pak to vždycky poserou a letos z.toho nebude.ani předkolo LM

Reagovat
Shevchenko

No předkolo LM to asi nebude, když postupují všechny 4 týmy přímo.

Reagovat
ratusek

Ahá, na to jsem zapomněl akorát jsem to myslel tak že nebudou snad ani čtvrtí

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar zase parádní výkon, po repre pauze hrajou jako vyměnění

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vyzeralo s nimi zle nedobre (+-8 zápasov bez výhry, pár debaklov), ale od tej demolície 5:0 idú ako pila, sundali aj taký klub ako Valencia

Reagovat
Xavi

Abelardo to tam dobře pozvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito už konečne play-off, už sa len neposrať cez prestávku a ešte pritlačiť na Cádiz nech máme priamy postup

Raúl de Tomás sa zatiaľ ukazuje ako veľmi dobrá posila 12/7

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, roky nezastavíš ani ty, CR7...a bez tebe je Real poloviční...poslední zlatý míč pro Tebe a Real, by měl už hledat nástupce, svého nového tahouna.

Přínosem stále zajistě je, ale už se na něj nedá spoléhat jako v jeho nejlepší formě, kdy byl gólostrojem, nicméně klesající tendence jde s věkem...už nemá takové atributy, jako dřív

35z - 48g

36z - 35g

29z - 25g

11z - 4g

Reagovat
smazaný uživatel

Luis+Leo .

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

55 minut to šlo, pak 10 minut katastrofa a nezvládání a bylo hotovo. Škoda, tady se dalo vytěžit víc. To jak máme oproti loňsku hrozně slabý hlavy je fakt velkej rozdíl. Loni prostě byl hlad, za výhrou jsme šli za každou cenu, letos dostaneme jeden gól v půli zápasu a totálně se rozsypeme. Nechci nijak spekulovat u budoucnosti ZZ, ale jsem fakt zvědavej co se bude dít, když potenciálně vypadneme s City v LM.

Reagovat
LAM

Spíš PSG ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg jo jasně.

Reagovat
Jordi Alba

Tak on už počítá s tím, že PSG vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Teoretik

Valverde je génius. Opět čisté konto. Demolice. Fanouškům Realu přeji hezké Vánoce

Reagovat
nani92

We are not ready

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Od te doby, co Ramos shodil haro, se z nej stal desny vylizanec.

Reagovat
smazaný uživatel

14 bodů o Vánocích ... Kdo by to byl řekl?

Reagovat
madridcan

Ty nie, ak ratame vacsinu dni tohoto roku

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne ...

... zbytku jsem nerozuměl.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
valloire

myslim že jo jirko

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
valloire

Reagovat
MadMrJacky

Paráda. Tímhle je Real snad ze hry o titul venku a rozdáme si to s lednově posílenýma atletama, co navíc už nehrají LM.

Skvělej první půlrok

Reagovat
Tuard.MUTD

Barca s přehledem. Messi

Reagovat
smazaný uživatel

ja se nemuzu zbavit dojmu, ze oni ani nherali naplno stejne takova pohoda leo motm, byl snad u vseho krome 1. golu, buh. Roberto skvely vykon (ostatne temer jako vzdy)

a bylo super videt Vermu na takove urovni

Reagovat
BílíAndelDrcKo

On rozhodol podla mna aj ten prvý gol tým že tam vobec bol a Kovacic si nevšímal hru ale jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam to rozhodl, busqets, ze vatvoril to precisleni, v tu chvili uz bylo v podstate jedno jestli to udela sam rakitic nebo to prihraje messimu (kdyby sel kovacic proti ivanovi)

Reagovat
smazaný uživatel

3. Gol neměl platit bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

proc? a i kdyby, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to zmiňuji. Nic vic v tom nehledej, zapas byl už rozhodnuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímá mě proč neměl platit..

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku akce byl aut.

Reagovat
X-bano-X

Na zaciatku zapasu blbo mavli offside Suarezovi, mali by cely zapas anulovat

Reagovat
smazaný uživatel

důkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si viděl celou akci u 3 golu tak moment kdy messi zachytává míč od rakitice na lajně tak mic je celym objemem v autu. To že pak ztratil botu a pokračoval ve hře je taky vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, co myslíš, ale nevím jak jsi přišel na to, že to bylo v autu, žádná opakovačka to pokud vím neukazovala

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v autu. Několikrát to ukazovali. Ale za stavu 0:2 je to zbytečný řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsi mě plně přesvědčil

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejde o to tě přesvědčit. Neřeším to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dosti slabej zápas, na to že to má být nejlepší zápas tak uplně průměr, výsledek 3:0 a přitom se Barca v 1. poločase(kromě střely Paulinha) nedostala ani za půlku pomalu...i takovej je fotbal bohužel no, líbilo se mi jak Messi neviditelnej, neběhal, nic, potom Barcelona vede 2:0, Real má redku a Messi tam lítá chce pořád balon atd..zajimavy no

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

nebrečím, snažím se hodnotit objektivně, tak klídek Benzema, Carvajal ti dneska byli MOTM jednoznačně... ..u Barcy se mi líbil výkon Sergi Roberta(dřív jsem si myslel jakej je to dřevák ale dosti se zlepšil) Jinak nebyt Keylora tak to mohlo dopadnout ještě hůř, ale to už by bylo moc no

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta , Messi uz v prvom polcase vymyslel dve akcie na Paulinha, neustale mal pri sebe Casemira s Kovacicom ...a ptm ked mal trocha priestoru si mohol vidiet co tento najlepsi hrac dokaze :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak real ty zacatky ma hodne husty, pak uz odpada

Reagovat
stas87

Ze toho ale Real mal ovela viac v prvom polcase ako Barcelona...

Reagovat
Majk91

pomaly dychaj

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas k němu nešla skoro žádná přihrávka, ale skoro všechny nebezpečný akce šli přes něj. A pokud sis všiml první gól dostal Real právě kvůli tomu že se Messi necpal dopředu a stáhl na sebe hráče kteří na něj měli osobku. A padl z toho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo,máš pravdu, nedostal žádnou přihravku, ale ikdyž měl balon tak o něj hned přišel, vypadalo to jakoby se mu nechtělo ani hrát, pak se vede 2:0, redka pro Real a najednou Messi všude atd proto bych zas nepřecenoval jeho vykon jak každej tady, ale tak věc nazoru no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celá barca začala hrát až. 2 poločas. Navíc Messi začal vyčnívat hned potom co Zidane stáhl Kovacice a Casemira, kteří na něj měli osobku.

Reagovat
smazaný uživatel

No však o tom mluvím, že 1. poločas byl neviditelnej, jako celá Barca tak ono když stáhneš defenzivní (Kovačič né tak uplně dneska) hráče a dáš všechno do utoku (Asensio, Bale) tak se není čemu divit, že to budou okna v té obraně, ale nic jinyho mu nezbývalo, a pak jak byly ty okna tak tady každej začne vyzdvihovat jak Messi zas neskutečnej, jedině on vyhral El Clasico atd. snad se chápem no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chápeme se dobře. První poločas byl neviditelný, druhý jeden z nejlepších na hřišti ne-li nejlepší, ale MOTM je Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když Ronaldo za celý zápas jen doklepne míč do prázdný branky a je za to vychvalován, tak proč bychom nemohli oslavovat hráče, který rozdavá skvělý přihrávky, vymáchává hráče v blátě a celkově rozdává fotbalovou radost?

Reagovat
smazaný uživatel

keby mal Messi tolko priestoru jak Ronaldo v prvom polcase...tak da z toho Barca minimalne 2 goly a keby bol Ronaldo tak natesno braneny jak Messi, tak sa rozplace a ide prec z travnika ...jedno je iste aj Real vie na koho treba hrat osobku a kto je najlepsi, hol niekedy ani osobka nestaci

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hnuj hnuj

Reagovat
Aldeano

Škoda, že v prvním poločase nepadl gól. Luka hrál skvěle. Gratulace Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Užijte si to fans Barcy, musíte se radovat i z malých triumfu po minulé sezóně.

Reagovat
technecium

Reagovat
Dr. Admess

Vážně tu jdeš machrovat s tímhle na fanoušky, co fandí klubu, který je suverénně nejlepším za posledních 10 let? Notak. Máš na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Machrujou tady fans Barcy po vyhraném EC

Reagovat
dextroza_m

Maji na to právo, rozdíl třídy je rozdíl třídy

Reagovat
smazaný uživatel

S tymi poslednymi 10 rokmi by som teda moc nemachroval Zvlast po tom, co ste za celu eru vyhrali len 5 LM a predosle roky trofeje tretej kategorie

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky bude platit pravidlo Real madrid > Barcelona. A můžete si tu psát, co chcete. Respekt oboum, láska jen k jednomu. Hala Madrid.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
popltak

Nerečíme ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Njn prosťáčci z Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

ty šlechto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

nevadí, skúsil si

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Messiáš

Reagovat
ZB 07

V suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

motm celej team (vyjma gomese), valverde mastermind

Reagovat
technecium

Ten tým pod Valverdem působí obrovsky vyzrále. Nezmatkujeme a v klidu a cílevědomě si jdeme za výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně z toho bude jen vyhrana PD

Reagovat
technecium

Vyhrajem triple

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ani jedni nevyhráte LM

Reagovat
technecium

Leda Bayern, když ne Real a Barca, Angláni a PSG na to nemaj

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nemá na to ani súčasná Barcelona ani Real. Síce rozhoduje forma na jar ale zatial sa nikto nejaví nejako presvedčivo. Real proste nehrá dobre, nepáči sa mi ani ich systém ale to sa mi nepáčil ani pred dvomi rokmi. Barcelona aj ked vyhráva a výsledky pôsobia dominatne tá hrá má ešte daleko od toho barcelonskeho ideálu. Stále ma nepresvedčili nepáči sa mi ani Messiho pasívna hra aj ked dnes znova exceloval...skrátka rozporuplné pocity z Barcelony a myslím že nie som jediný. Vôbec by som v tejto sezone nezjednodušoval že to je len o 4-5 kluboch toto je sezona ako stvorená na prekvapenie.

Reagovat
Dr. Admess

Barcelonský ideál už taky nikdy hrát nebudem, kdy už to pochopíte? Ta generace byla prostě výjimečná, to nejde napodobit...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

jaká generácia? Sám si pamätám 5 výnimočných tímov Barcelony v pribehu 15 rokov a tento má od nich ešte daleko.

Reagovat
Dr. Admess

Tým okolo Xaviho, Iniesty, Puyola, Messiho a s Pepem na lavičce. 2009-2011. To byl ideál barcelonský, výjimečná generace, která tu už nebude.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tak ja nenrážam len na toto. Súčasný prechod do útoku (hlavne dnes v prvom polčase) velmi zlý a pomalý, hodne o individulnych zručnostiach. Technické nedostatky hráčov kt. k Barceloan proste nepatria. Jediné poztivíum dnešnej Barcelony je defenzíva.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo na to teda ma, nikdo?

Reagovat
smazaný uživatel

bayern

Reagovat
Ed_Hazard

irónia?

Reagovat
uff

Reagovat
Dr. Admess

Každopádně pro Zidana .

Přitom jsem si říkal, že sakra on sám přece hrál, už vidím, jak by ho bavilo za stavu 0:2 nepressovat a čekat, co udělá soupeř. A on to naordinouje svým hráčům. Klub s jménem jako Real Madrid prostě má, který vloni vyhrál double, se takhle nechá zesměšnit. Místo ježdění po prdeli to byla slušná sabotáž po druhým góle.

Messi je génius. MOTM těžký vybrat, ale čtyřka MaTS, Roberto, Bus a Messi nejlepší na place. Každopádně dnes celá základní 11 supr, Paulinho překvapil, Rakitić na své poměry také. Gomes k smíchu.

No, a nakonec si nechat dát fíka od Vidala, no, pro nás krásná tečka.

Šťastné a veselé Vánoce všem!

A Culés, my se jdeme asi najebat, ne?

Reagovat
LAM

Je až neuvěřitelný,jak dokáže vyhrávat s tou slabou hrou co předvádíme,ale prostě obrana je nejsilnější za celou dobu co sleduju Barcu.

U toho prvního gola byla sranda sledovat Kovačiče kterej hrál tak dobře osobku na Messiho že si nevšiml že má míč Rakitič

Nejlepší opět od nás Leo hlavně tim že hrál přesně co bylo třeba gol,asistence a další asi 4 vytvořený golovky Sergio,Pique,Roberto,Suarez taky hodně dobrý.

Jinak máme nějakej patent na zápasy na SB.Těch přídělů tam dostává Real nějak hodně

Reagovat
Footballer

Roberto ve 2.pol slušný (hlavně poté, co se přesunul do zálohy), ale v 1.pol hořel. Jeho místo je prostě v záloze!!

Reagovat
Euphael

Z toho tomu kokotovi CHongovi regulérně jebne v řepě.

Reagovat
Jordi Alba

To už se muselo stát pár let nazpátek.

Reagovat
JM

Brácha přeje hezké Vánoce i tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Co s ním vůbec je?

Reagovat
JM

Má ban

Reagovat
Euphael

Na jak dlouho ještě?

Reagovat
JM

To nevím, jestli ti chybí, napiš mu zprávu

Reagovat
smazaný uživatel

vy bydlíte spolu?

Reagovat
JM

Ne, brácha bydlí v Praze, ale přijeli na Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

tak šťasné a veselé

Reagovat
JM

Tobě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Že pozdravujem Tomiho a prajem požehnané Vianočné sviatky .

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Dory den, chtel jsem se zeptat, kdo hral dneska v bilych dresech na Santiaga Bernabeua??? To prece nebyl mistr sveta a udajne nejlepsi klub na svete, ne? A jeste jeden dotaz: Trener vpadal jak Zidane, byl to fakt on? Kde je jeho kouzo? Bohove za nim prestali stat? Dekuju za odpoved, dneska hrala podle me Batca s Leganes, ne? Spiny madridske uhnihte e i s tim latentnim buznaldem

Reagovat
technecium

Reagovat
Footballer

Tak jak bylo řečeno před zápasem, Ter Stegen a Ronaldo si připsali další čisté konto

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
alegre

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pasha

Reagovat
vilp

Reagovat
el Principito

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
uff

Reagovat
stas87

Valloire pisal, ze sa nebude pozerat? Jeho kral bol dnes k smiechu, absolutne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

BARCA BARCA BAAAARCAAAA !!!! 14 bodov pred Realom, prava ruska zima v Madride, baranice pre nich ...intergalaktickyy marketingovy kral zase preukazal , ze na javisku mu to ide lepsie ako na ihrisku !!

Reagovat
patas92

Pokud bude Zidane vepředu furt upřednostňovat ty jelita, tak velmi rychle vyletí i v Lize mistrů. V pohodě to mohli rozhodnout už v prvním poločase nebýt zoufalé finálky, na kterou v podstatě stačil Pique sám (pro mě MOTM).

Ligu snad už dáme, ale na LM s tímhle kádrem furt nějak nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

tam vás zastaví taky jen Real nebo City

Reagovat
Rattlesnake

Pique byl dneska ve vzduchu absolutní big boss, máš pravdu

Reagovat
Gazza.8

ještě že nepotřebujeme útočníka...Peréz by měl to svoje prohlášení po MS klubů, že do fungujícího stroje se nezasahuje, rychle přehodnotit. Po první půlce by mě ani nenapadlo, že to doma zase takhle poděláme. Bránění při prvním gólu bylo katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

První vánoční dárek už je doma...

Reagovat
puji

A ze špalíru je ulička hamby,

Reagovat
dextroza_m

Zletnezjsme ho měli udělat, třeba by nám to po zápase vrátili...

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som si kopnut do Ronalda, ale do mrtvoly sa vraj nekope, takze nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco poď do Barcy, v Realu tě je škoda .

Reagovat
LAM

Vůbec nechápu proč nehrál

Reagovat
20fredy20

Prečo nehral Cristiano Penaldo ? Nejaké zranenie či kartovy trest ?

Reagovat
JM

Ostuda, první gól něco neskutečného, Rakitič běží rovně, středem, vycházkovým tempem a nikdo se neobtěžuje mu vzít balón, neskutečný diletantismus. Každopádně v prosinci je v lize hotovo a jestli v tomhle budeme pokračovat, tak v únoru bude hotovo i v LM a jsem celkem zvědavý, jestli to ZZ ustojí. Jo a Flo měl pravdu, posily nejsou třeba, do fungujícího se nemusí zasahovat

Reagovat
cristiano.K.

ten první gol je neuvěřitelnej, Bus nemusel v podstatě udělat vůbec nic,aby poslal kolmici na prvního volného hráče středem. Hlavně akce z vlastní půlky a finální přihrávka, jak kdyby to bylo brejk tři na dva celou dobu, neskutečně vypuštěno.

Reagovat
LAM

Valloire psal před zápasem,že nastoupí Král a Real Barcelonu zadupe do země.Vypadá to že věštecká koule opět zklamala.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekop do mrtvoly

Reagovat
dextroza_m

To nebyla vestecka koule, ale globus. Je mladý a ještě to nerozpozna...

Reagovat
puji

Ronaldo celý týden řešil špalír.To bylo dobré znamení.

Reagovat
One-Real

Gratulace, máme o čem přemýšlet. První půlku jsem neviděl, ale druhá až do gólu nekreativni a bez intenzity. Přišlo mi, že nás Barca vyučila vlastními zbraněmi z loňské sezóny (fyzicky na tom byli v druhé půli lépe). S Modričem znovu odešel celý Madrid.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak dotaz, nevím, jak to přesně to funguje. Ale je možné dodatečné potrestání to Ramosova červeného faulu, i když dostal žlutou? No offense.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je to možný ještě potrestat. Na druhou stranu - nám už to může být asi jedno.

Reagovat
Dr. Admess

Jo, určitě jedno mi to je, jen jsem chtěl rozšířit své obzory o pravidla.

Každopádně můj názor je, že by potrestán být měl. To nemělo s fotbalem nic společného.

Reagovat
fenixLFC

Nie je to mozne, potrestany uz bol

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne jsme rozhodli pres stred hriste, kde jsme si v prvni pulce neskrtli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real v první půli výborně presoval, ale to už jsme taky v minulosti viděli, že spousta týmů začne proti Barce skvěle, ale pak ten pressing prostě neudrží. Určitě únava, ale taky hráči Barcy jsou dost inteligentní a začnou se z toho pressingu vymaňovat. Pak přes ten vysoký pres stačí dát pár nahrávek ala Busquets a soupeře to srazí dolů. Přes poločas ale zaúřadoval i Valverde, který evidentně ví, co dělá. Nicméně první poločasy by Barca měla zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

real už na CR7 spoléhat nemůže, to už se ví nějakou dobu... dokáže chytnout formu, ale když ne, tak co jako? bude to na náhodu a na doufání??

real

barcelona i když jsou tu svi*ě

Reagovat
Dr. Admess

Tohle hledání, kopání do CR.

Já nevím, ale je to zapotřebí? Všichni, kdo sledují Real, ví, že na něm už to minimálně rok prostě nestojí. Real potřebuje, aby mu zahráli hráči jako Modrić, Kroos, Marcelo, kteří to táhli vloni. CR je už stavenej na roli, že potřebuje míč do vápna, ten dnes nedostal, takže logicky nemohl být nějak vidět.

Dnes bylo ze strany Realu směšných rozhodně více hráčů než jen CR.

Reagovat
smazaný uživatel

hele hodne sanci tam bylo - bale, ramos, benzin tyc, ronaldo miss + strela..atd..mohlo to skoncit i jinak, rozhodli to nakonec 2 pasy pres stred..MATS nas drzi nad vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Já to kopání chápu. Spoustu lidí prostě štve, že se někdo jako CR považuje za nejlepšího hráče světa a tak mu to dává sežrat. CR už není nejlepší ani v Realu,

Reagovat
Dr. Admess

Však není. A ti rozumní to už vědí a začíná to zjišťovat i větší obecenstvo.

Jo, pak tu jsou pořád fans, který jo řadí výše, ale s tím už nic neuděláš a já bych je v tom nechal koupat. Užívejme si géniuse Lea.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Přesně, Ronaldo by byl dávno každému u prdele, kdyby nedostával za to co předvádí ocenění pro nejlepšího hráče světa. Výsměch, všichni, až na pár jedinců, to vědí. Nicméně spíše, než za to ocenění to má za ta svá prohlášení "best in history". Karma for everyone.

Reagovat
JM

Dostal zlatý míč a musí za to snášet posměšky od anonymních uživatelů malého fotbalového portálu, tvrdý karmický úder

Reagovat
marke7

My jsme tady jen to podhoubí, ale od nás se to k němu samozřejmě nedostane. Nicméně po novém roce čekám, že by se mohl zvednout a hned někomu nasázet pár fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

to je křeč

Reagovat
JM

Souhlas, to kopání do Ronalda po tom, co vyhrajete na SB rozdílem třídy je hodně křečovité.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se jako čekalo? Že ho budou všichni uznávat? když o sobě někdo řekne že je nejlepší v historii, tak to musí potvrzovat zápas co zápas. Je logický, že teď bude schytávat posměšky úplně ve všech diskuzích světa, protože většinou hraje úplný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ackoliv to nebylo perfektni(viz ramos), tak rozhodci i za to, ze dobre vyhodnotil ty nepenalty v nasem vapne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako tohle Clásico jde u mě stoprocentně za Zidanem, Real to opět prohrál v hlavách. Má nejsilnější tým, nejlepší zálohu, potřebuje vyhrát a zvolí destruktivní strategii s osobkou na Messiho a jedním centrem za druhým? Tohle prostě nepochopím, on nakonec ten rozhodující gól dokonale usvědčil tuto hloupou strategii. My jsme nehráli první půlku víceméně nic, přijeli jsme neinkasovat jako na Juve a všechno ostatní byl bonus. Tahle strategie se mi nelíbí, ale dokážu ji pochopit, Madrid má mnohem silnější tým, ačkoliv ho absolutně nedokáže využít. Druhý poločas už jsme skvěle kontrolovali a naprosto zaslouženě vyhráli - skvělé výkony od Piquého, MAtSe, Messiho, v druhý půlce se přidali i ostatní. Gomés potvrdil, že je až neuvěřitelný kopyto a nemá v Barce co dělat. Valverdemu klobouček, jak ten tým dokázal srovnat, ačkoliv z toho často bolely oči.

Reagovat
Visca el barca

Pro mě je Valverde nejlepší trenér co tu byl po Pepkovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Tyhle soudy bych si nechal na potom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nezapomínal bych na Tita.

Reagovat
Visca el barca

Pravda...A nejslabší byl dle mě Lucho...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nrjslabsi byl jednoznacne Gerardo Martino.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Visca el barca

Pravda ten byl tak slabý, až jsem na něj zapomněl

Reagovat
el Principito

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Celkom tazko hodnotit jeho prinos. V podstate tam oproti Pepovi nebola ziadna vyrazna zmena, ked tieklo do topanok (LM s PSG), obracal sa hned na Messiho. Tym ho nedegradujem, len by ma zaujimalo aky bol jeho celkovy prinos

Reagovat
Majk91

Prvu sezonu pod Luchom sme hrali snad najkrajsi futbal co pamatam. Az potom to slo dole vodou.

Reagovat
vilp

Bez útočníků stejně nemůžeš vyhrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nic nemění na situaci, že je to především jeho prohra, protože tuhle situaci v útoku si způsobil sám.

Reagovat
Baronne

Reagovat
vilp

O tom žádná. Ale k tomu už jsem si za tu dobu řekl dost.

Reagovat
Ed_Hazard

V prvom polčase mohlo byť kludne 2:0 a hneď by to bol iný zápas..

Reagovat
X-bano-X

Z coho konkretne? Ved najvacsiu sancu polcasu mala Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho skvelý výkon

Reagovat
cristiano.K.

První poločas si vypracoval Real o jednu dobrou šanci více a mohl vést, druhý poločas to totálně nezvládli, ten první gol byl opravdu směšný, Kroos měl Busqeta faulovat místo toho ho nechal v klidu rozehrát a kde byl Carvajal, však to vypadalo jako brejk.

Rozhodčí měl normálně uznat druhý gol a nenařizovat penaltu, zápasu to uškodilo, měla se nechat výhoda. Jednu penaltu měl kopat Real po ruce ve vápně, kdy obránce sice měl ruce za zády, ale vystrčené lokty od těla. I tak teda zasloužená výhra Barcelony.

Reagovat
cristiano.K.

na Piqueho bych tu penaltu v první půli taky písknul....,takže 1.1

Reagovat
BílíAndelDrcKo

zkopat penaltu za taku ruku aku mal Roberto je blbost. tie ruky mal zvisle pri tele dokonca za chrbtom. Neboli an idaleko od tela ani tam rozhodne nemohol byt žiadny umysel. To by bola prísna penalta (aj také bývaju).

Rozhodca nemohol uznat druhý gol inak by nemohol udelit červenu kartu za jasný umysel. To bola sympaticka blbost Carvajala.

Reagovat
cristiano.K.

úmysl tam žádný nebyl,ale ruka byla daleko, skoro by se dalo říct,že měl ruku v bok a šel s ní proti míči.

tohle je na citlivosti rozhodčího, klidně mohl dělat jako, že ruka nebyla a písknout gol = klasická výhoda.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

pri jasnom hraní rukou s úmyslom zabránenie gólu výhoda byt jednoducho nemože lebo je to červená karta

nesuhlasím, tie ruky viseli normálne vedla tela v podstate prirodzene, tam nemohol s nimi nič lepšie spravit ale uznavam že už aj také pískali, ale som proti tomu

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebyla citlivost, ale spatne posouzeni.

Reagovat
smazaný uživatel

to podle me nemohl uzna jako gol, ten zakrok carvajala byl jednoznacne na cervenou a rozhodci, musi pisknout okamzite, aby faulijici hrac uz nemohl ovlivnit hru. to jestli to uskodilo je uplne jedno, byla to jasna zalezitost.

a k te penalte u sergia co mel delat urezat si ruku?? absolutne zadny umysl hrat, schovane ruce za telem. nejde udelat vic

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaný výsledek. Ronaldo bez milimetrové příhrávky nula. Messi...netřeba slov. Štěstí taky pro jednou stálo při nás. Mordor prohrál, dobro zvítězilo, samozvaný nejlepší hráč historie ukázal svůj klasický výkon. Jsem spookojen. Krásné Vánoce všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, vole, asi si pozeral iný zápas, keďže mordorské zlo z Katalánska vyhralo a naopak biele dobro prehralo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobro je vždycky zastoupeno skromností a úctou. Zatímco zlo arogantností a namyšleností.

Takže je velice jednoduché se dovtípit co je co.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Messiho 100 miliónový podpisový bonus je zastúpená skromnosť. Rovnako "pasillo" od Barcelony bola ukážka úctu. A mrdka Suárez dobro ?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ber to len ako "doberanie", keďže pre každého je "dobro" a "zlo" niečo iné

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo

Reagovat
smazaný uživatel

on tu milimetrovou prihravku i dostal, o to je to horsi

Reagovat
smazaný uživatel

200 - Lionel Messi has provided his 200th assist for Barcelona in all competitions.

GOAT

Reagovat
Majk91

Kto by povedal na zaciatku sezony, ze budeme mat pred Vianocami 14 bodovy naskok pred Realom? Asi nikto.Trochu som sa bal ako bude fungovat obrana bez Umtitiho, ale Verma ma naozaj milo prekvapuje. Poziciu tretieho stopera v tyme si urcite zastane, ak sa mu budu vyhybat zranenia. Pique dnes bezchybny, konecne podal ten vodcovsky vykon aky sa od neho ocakava. Pre mna mozno hrac zapasu. Velmi sa mi paci ako pod Valverdem hra obrana sudrzne po celych 90 minut a takmer bez chybycky. I ked, ako sa to vezme. Aj ked supera nedokaze zastavit obrana, tak je tam este Ter Stegem. Z toho chlapca sa stava golman svetovych kvalit a ak takto pojde dalej, tak nepochybujem o tom, ze sa z neho stane taka spicka ako Neuer a Buffon v najlepsich rokoch. Zbytok tymu taka celosezonna klasika. Akurat Rakitic dnes u mna trochu stupol po tych dost nevyraznych vykonoch. Nechcem hovorit, ze titul uz mame jasny, ale nevyhrat ho po takomto vyvoji, tak to si ani neviem predstavit co by sa muselo stat. Vamos Barca! PS: Ak real planuje podat takyto vykon aj proti PSG, tak to sa v LM velmi dlho nezdrzia

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Real bude hrať proti PSG tak ako v prvom polčase, nebudem proti. O zápase dnes rozhodlo 20 minút, ktoré Real zahral ako po Silvestri.

Reagovat
SaLaDiN

Ked Real bude hrat takto proti PSG, dostane este vacsi vyklep, lebo to opat fyzicky nevydrzi a PSG ma mlade muzstvo.

Futbal sa hra 90. minut + nadstaveny cas. Nie polcasovo a na umelecky dojem.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
remeslnik

Majku, zas bych tolik ten výkon v obraně nepřeceňoval. Musí se uznat, že i tento zápas jsme měli neskutečnou kliku. Po první půli jsme klidně mohli prohrávat. Stačilo, aby CR trefil míč směr brána (možná se snažil až moc pečlivě pohlídat střelu, proto minul) a mohlo to být hned zkraje 1:0, Ve 32min taktak TS vyškrábl střelu CR z úhlu na roh, ve 42min. Benz krásně hlavou tyč, to se TS jen díval a vše mohlo být jinak, Barca do té doby měla jen jednu hezkou střelu Paulinha, ale jinak nic. Oni by se uklidnili a klidně nás mohli válcovat. Ne že bych nebyl rád za výsledek, to jo, ale opravdu to bylo dost i ve štěstí.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si snad jediný objektivní fanoušek barcelony!

Reagovat
remeslnik

Dík, snažím se za všech okolností dívat na věci nezaujatě a nenechávám se ovlivňovat fandovstvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim to upřímně. Každý tu píše,,demolice", apod. Ale že ten vývoj zápasu především v 1. puli byl zcela vyjma 1 šance paulinha na nasi straně to už se tu nikdo z těch odborníků nezmínil. Proto

Reagovat
Majk91

ale hovorim vseobecne, nie iba o tomto zapase. Obranu mame urcite na lepsej urovni ako to bolo minule roky, staci sa pozriet na statistiku inkasovanych golov. Za takmer polovicu sezony sme v 25 zapasoch inkasovali iba 8 krat. Toto sa neda pripisovat stastiu. Ako uznavam, ze niektore zapasy sme to staticko mali a nie male, ale ako sa hovori, stastie praje pripravenym. Ale taktiez treba podotknut, ze z velkej casti treba dakovat aj ter Stegenovi za tak malo inkasovanych golov. V tejto sezone je genialny.

Reagovat
remeslnik

Ano, to jsem zapomněl zmínit ( a chtěl jsem - skleróza) ještě jeden důvod zlepšených výsledků z poslední doby, že tak jak jsem nemíval TS rád, tak se za poslední měsíce opravdu zlepšil a je to možná i jeho větším sebevědomím a některé jeho zákroky jsou geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemuze Zidane ustat.

Reagovat
Pasha

Môže

Reagovat
smazaný uživatel

Môže, ustane a ukáže sa to ako správny krok.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne v poho

Reagovat
Majk91

snad ostane

Reagovat
Kokesh

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze tohle nemuze Zidane ustat.

Reagovat
vilp

Ještě může, ale pokud vypadne s PSG, tak to bude mít určitě nahnuté dost.

Reagovat
Baronne

Že Roberto vás vyprcal

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 roky má 8 trofejí, takže myslím, že tohle ustojí. Ale pokud vyletíme s PSG, tak dostane padáka určitě (bohužel).

Reagovat
Miguel19

Zidane trenér do pohody. Jakmile se nedaří, tak moc neví jak z toho ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve tým spoléhal na Ronalda, teď už je to naopak.

Reagovat
alcantara
Reagovat
blaugrana

To sa z toho ronaldo posere.

Reagovat
SaLaDiN

Klasika, vzdy najviac kricia ti, co dokazali najmenej, resp. nic.

Reagovat
torcida

ja mám pocit, že kričal niekto iný :) čo zasial to si teraz teraz spapá

Reagovat
smazaný uživatel

Potencialne malicky plus, ktery se da z toho vysledku odnyst - mozna to Pereze donuti v zime jednat na prestupovym trhu.

Reagovat
loki5

Už se zase nakupuje. Má ten skvělý mančaft a stejně je to málo musí se nakupovat víc a víc.

Reagovat
Ed_Hazard

Prebuď sa, nemáme žiadneho strikera. Karim je prežitok a tie jeho občasné záblesky prospechu pre tým sú veľmi veľmi málo..

Reagovat
remeslnik

Ede, nemyslím si, že je Karim úplně špatný. Má dobrou prostorovou orientaci, dobrou práci s míčem, kvalitní střelu, přehled. Vám hlavně nefunguje vztah záloha - útok. A proto je na tom i CR7 tak, jak je - stejně jak KB. Je fakt, že už není tak produktivní, jak býval, spálí více loženek, které dřív proměňoval, ale je to i v hlavě - zvlášť, když se nějaký čas nedaří. Stále je nebezpečný.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Morata nebyl adekvátně nahrazenej a nadávalo se na to už v létě. Benzema s Ronaldem mezi sebou mají v lize 6 gólů, Mayoral je nezkušenej a Bale nedokáže odehrát 2 zápasy po sobě bez zranění. Ta díra v sestavě tam je úplně evidentní.

Reagovat
loki5

No hlavně vám chybí ty Ramosovy góly z loňska.

Reagovat
Ed_Hazard

Inter v 89. min zase tečie. Snaď sa im na to Mauro vysere a príde už v zime cez výkupku

Reagovat
smazaný uživatel

Messi>ronaaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Verma

Kde ten mohl být, kdyby mu drželo zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak dlouho čekat na šanci, do toho být pořád zraněný, najednou naskočit a zvládat tak těžký zápasy? Zaslouží si velký kredit, pokud vydrží zdravý (ťuk, ťuk, ťuk), máme o starost méně.

Reagovat
Baronne

Mimochodem s nim v základu jsme ještě neprohráli

Reagovat
smazaný uživatel

to ani s umtitim, nebo uz jo?

Reagovat
Baronne

S tim sme měli taky dobrou sérii no , ale mám pocit že už sme s nim prohráli nějakej match

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie! Takhle zesměšnit Real na Bernabeu, to se až tak nečekalo. Valverde mě strašně baví, hrajeme takticky a vychází to. První poločas jsme nechali Real vycukat volnýma prostorama pro dřeváka Ronalda (který se v jedné šanci nádherně zesměšnil, když ani úplně sám netrefil míč) a ve druhém jsme klasicky zabrali a vodili jsme si ty bílé buzny jak kurvy. Skvělý výkon od Roberta, Rakitiče, Piquého a Suáreze Závěrečná megaakce a gól VIDALA, krásná tečka na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Ty fakt neumíš ani vyhrát.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

to sou kecy aneb nezvladam nakladacku doma od Barcy a a chci zustat "nad veci"

Reagovat
valloire

tys tupoun

Reagovat
smazaný uživatel

No my vas zosmiesnujeme uz desatrocia tym, ze ste ako tradicne za nami A nezosmiesnuj sa, prvy polcas okrem sance Paulinha ste sa nedostali ani z vlastnej polky

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
anonym

Čistě podle sestavy bych na začátku sezóny tipoval Real na pozici Barcelony, ale to asi víc lidí.

Reagovat
torcida

ja fanúškovia barcelony

Reagovat
torcida

aj*

Reagovat
Ed_Hazard

Zápas som nevidel (chvalabohu, ušetrené 2 hodiny života), ale pozrel som si aspoň cca 20 min highlight.

Gratulačka Barcelone, toto bola čerešnička na torte za strašným podzimom, dúfam že si to dajú hráči v hlavách dokopy a v novom roku dáme aspoň CdR (prípadne teda LM, ale tomu moc neverím). LaLiga nám túto sezónu nepatrí, ani keby sme nestratili na jar ani bod( )

Len v skratke: Ramos vypatlaný kus debila, Keylor diera (buď nasadiť Kika alebo to rovno hodiť na plecia Kepovi), Crisa s Benzínom nakopať do gulí - to nie je možné aby mali tak katastrofálne ratio tutová šanca/gól, Kovačič prefackať a spamätať sa, Daniho prefackať 10 krát - toto sa už nikdy nemôže stať, Marcelo - všetka česť jeho prínosu v ofenzíve, ale kurva chlapče ty nevieš ani si nevedel nikdy brániť. A aby som nezabudol, mám radosť za S. Roberta, ten chalan je talizman už od toho obratu proti PSG. Prajem mu úspech a dúfam, že sa nezhovadí pri Albovi, Suarezovi a podobných. Velmi sympatický hráčik, raz bude z neho ikona Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle vám už přeji i tu evropskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor dneska vychytal hned několik golu..

Reagovat
Ed_Hazard

Netvrdím že nie, my potrebujeme ale získať nejakého beasta do brány. Keď si predstavím, čo vychytá pravidelne váš ter Steegen, tak ma ide jebnúť. Už dobré 2 sezóny ma privádza do šialenstva, neskutočné aké veci vykryje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Až letos je ale MAtS absolutně neskutečný, loni měl ještě několik slabších momentů.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, až letos rozjel pořádné bomby

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Mal mal, ale aj tak vyťahoval neskutočné zákroky. Ja som naňho tak nasraný. Prečo nemohol byť diera..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Majk91

Reagovat
loki5

Když si vzpomenu na Brava jaké to byly vždy nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš? Bravo v Barce chytal jistě a kvalitně, až v City mu to nesedlo. Byl v té době právem jedničkou...že by zase nějaký plastic fans, co má krátkodobou pamět?

Reagovat
loki5

Bravo byl spolehlivý, ale vždy to hrozná sranda ho sledovat. Měl spoustu hodně podivných zákroků.

Reagovat
Majk91

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nervy? V Barce byl naprosto skvělý, nervy z něj měli leda fanoušci City.

Reagovat
torcida

v tej dobe si ešte barcelone nefandil čo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

Za mě byl Keylor nejlepším hráčem Realu dneska. Kdykoliv jsem viděl hrát Real tak chytal skvěle.

I když Carvajal dneska taky chytal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, co jako mohl u tech golu delat to nejde za nim

Reagovat
JM

Ten třetí jde čistě za ním (i když to už bylo celkem jedno).

Reagovat
Ed_Hazard

Ako nehladiac čisto iba na dnešný zápas (vravím, pozeral som iba zostrih), Keylor sa mi proste nepáči od toho zranenia čo mal. Kedysi chytal skvele, dať mu gól bola skoro rarita Teraz mi to pripadá tak, že je dôležitejšie aby urobil pri zákroku nejaké salto, ako zneškodnil strelu efektívne.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor skvělej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

ciste ne, ale mats by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z toho šaška nedělej buh vi co. Lonskou sezonu byl na prodej po těch x kiksech proti Bilbau, Celtě vigo aj v repre jich udělal dost. Neni ani pul sezony za nami a už z nej děláte nejlepšího golmana. Však oni ty kiksy přijdou ten kluk je kiksák.

Reagovat
Majk91

bol mlady, ktory mlady brankar neurobi sem tam kiks? Stegen ale siel strasne hore, v tejto sezone s de Geom asi najlepsi na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

V teto sezóně zatim jo. Když mu to vydrží do konce sezony, tak nebude pochyb o tom, že z něj je jeden z nejlepších.

Reagovat
ADM

Chytit strelu, ktoru nevidi kedze ma v 16ke asi 15hracov nie je vobec jednoduche.. ale aj tak nechapem preco sa hraci hazdu po strelach, ktore im idu k noham, nie je lahsie to odkopnut?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že si ten zápas neviděl.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Teoretik

Valverde Zidana naprosto takticky rozebral a zesměšnil

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně čím? Oba k zápasu přistoupili víceméně stejně připosraně, rozhodl úsek 10 minut v druhý půli, kde hrály roli spíš individuální kiksy, než nějaká taktika. Do tý 55. minuty to byl vyrovnanej zápas a Real to klidně mohl urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozřejmě Barcelona byla v pozici, kdy tu připosranou taktiku mohla klidně nasadit no. Zidane ne, ten potřeboval vyhrát.

Reagovat
X-bano-X

Ved prave. Valverde hral na to co potreboval, Zidan no neviem

Reagovat
Teoretik

Pod Valverdem jsme takticky úplně jinde. Vaše taktika pod Zidanem vždy byla na nás vlítnou a v průběhu zápasu střídat tempo. Tohle jsme vůbec nedávali, protože jsme byli zvyklý určovat tempo my a naše defenzíva pak byla k smíchu. Valverde to úplně obrátil a směrem dozadu jsme nyní silní. Takže stačilo hrát takticky a defenzivně během vašeho náporu, čekat až vám dojdou síly či ulevíte tempu a pak jsme vás rozebrali. Navíc v první půlhodině druhé půle naše záloha tu vaší jasně přehrála, konečně.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Barcelona do vylucenia Carvajala nic nehrala, 1. polcas patril nam

Reagovat
remeslnik

Zajímavé, ale v době vyloučení Carvajala se vám vezl už druhý kousek !! Na to že Barca na SB nic nehrála, tak dobré, ne ?! S prvním poločasem souhlasím, tam Barca spíš vyčkávala, byli jste aktivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

ps: ze zmatené Marcely u posledního gólu bude skvělý gif

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi se dnes gólem na stadionu Santiaga Bernabeua symbolicky stal nejlepším střelcem v barvách jednoho klubu přední evropské ligy. Jednalo se už o jeho 526. zářez v dresu Barcelony, čímž byl překonán Gerd Müller se svým výkazem za Bayern. (laliga.es/en)

Reagovat
blaugrana

Udane dryblingi dzisiaj:

6 Messi

5 Sergi Roberto

2 Real Madryt

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu se z toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Real zase zbytečný obrovský presing na začátku zápasu, tohle je už po několikaté. Pak se diví, že v druhým poločase tam stojej jak sloupy nepoučitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

V 10 se hraje hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budou výmluvy na červenou? Bylo to za stavu 1:0, i kdyby ten moment sudí nechal, tak by to bylo 2:0 i bez červený.

Reagovat
El Cid z City

za tohle se prostě dává

Reagovat
Petřík-FCB

bylo to takhle posouzeno správně? nebo měl nechat hrát, padl by gól a pak by mu dal červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to posouzeno správně.

Reagovat
Petřík-FCB

myslel jsem si to, že u ruky se nedává výhoda jako u faulu a píská se rovnou

Reagovat
torcida

to nie je tak celkom pravda. skôr sa jedná o to, že išlo o penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne se jedna o to, ze slo o cervenou. ten hrac uz nesmi mit moznost ovlivnit hru, kdyz uz tam nema byt

Reagovat
torcida

ano aj to

Reagovat
loki5

Nikdy jsem neviděl že by rozhodčí nechal výhodu a pak dal červenou. Stejně tak jsem neviděl že by rozhodčí nepřerušil hru po ruce. A gól po hraní rukou platit nemůže pokud ji rozhodčí vidí.

Reagovat
Ed_Hazard

Správne, toto bolo úmyselné a jasné zabránenie gólu. Jeden z tých prípadov, kedy je "dvojitý" trest viac ako oprávnený..

Reagovat
vladino10

Nejde ani tak o to či to mala byť červená, tá je jasná.. skôr sa bavíme o tom či sa tam nemala nechať výhoda alebo tak keď už raz padol gól- ak by sa toto stalo v 90. minúte, tak tam by to mohlo byť veľmi trpké, ak by sa tímu čo skóroval neuznal gól kvoli ruke súpera a potom by nedal penaltu..

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný výmluvy jen říkám, že hráli v 10 takže je pochopitelny že v závěru nestihali.

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne že sme vás v superpohári 2 krát prešli. Ale toto sa stalo už poniekoľký krát, aha..

Reagovat
Teoretik

V tom superpoháru jste ale z těch úvodních tlaků dokázali něco vytěžit

Reagovat
Teoretik

Jenže Valverde s tím počítal, a oproti předchozím zápasům nás naučil bránit, takže ten počáteční nápor jim byl k ničemu.

Reagovat
Spalovač šancí

Zidane je úplně mimo. Nesmyslný plán A a žádný plán B, když vidí, že A nefunguje. Ale třeba to ani neviděl.

Reagovat
Ed_Hazard

Zidane to posral no, ale nejak by som ho nelinčoval. Stále je to mladučký tréner. Poučí sa, aj ohľadom prestupov a chovania sa k "Bčkovým" hráčom Dúfam že Perezovi nedrbne v hlave nepošle ho do riti v najbližších sezónach.

Reagovat
loki5

Nemá cenu to nijak hodnotit. Dostal na rozjezd jeden z nejlepších týmů v evropě a výsedky má stejně tak. A jako úvod do trénování je to náročné. Na hodnocení trenéra je brzy až bude mít odtrénováno 5-6 sezón tak se teprve uvidí.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Šancí bylo dost bohužel nam to tam dnes nepadalo. Trochu rozhodčí měl metr nastavený na starnu hostů, ale je to jedno. Šťastnější a bohužel dnes i o trochu lepší tým vyhrál. Opět zkalamal Karim. Ronaldo pár šanci měl ale jinak byl taky mimo hru. Jediný koho lze pochválit je Navas, varane a modric. Ultras sur celý zápas neskutečná podpora. Po prohře i po výhře stále to svoje. HALA MADRID!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Puta barca.

Reagovat
smazaný uživatel

naa putaputa naa

Reagovat
smazaný uživatel

Real te quiero.!!!

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí Majku

Reagovat
Majk91

"Trochu rozhodčí měl metr nastavený na starnu hostů".

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu fanouška domácích se mi to tak zdálo. Chápu, že tobě ne.

Reagovat
remeslnik

Ono hlavně vypichuješ situace, kdy se můžete cítit ukřivdění vy. Ale byly tam situace, které byly zase opačně a o těch nepíšeš. Třeba ve 32min. podkopnutý Pique v šestnáctce Carvajalem. To byla jasnější penalta než nastřelené ruce u těla barc. obránců. Ramosův nervní zákrok na Suareze měla být další redka a byli byste v devíti. Když už píšeš, tak prosím férově a nepiš, že rozhodčí měl nastavený metr na stranu Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by bylo víc situaci v neprospěch Realu. Ale nejsem cules abych se na něj vymlouval.

Reagovat
remeslnik

My jsme se na nic nevymlouvali, to ty jsi s tím začal, s tím blbě nastaveným rozhodcovským metrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky. Po každým zápase, co nevyhrajete tu skoro všichni brečí a nadávají na rozhodčí a jak to Perez podplaci. Ty patříš k těm inteligentním fanouškům barcy, ale to se o ostatních tady říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Tak co, Madridisti, ustojí to ZZ, jestli posereme ten dvojzápas s PSG?

Reagovat
Ed_Hazard

Ale hej. A cez PSG prejdeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude furt stavět svyho karima. Tak at radši skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc si užívám, jak začal mizet posměch směrem k ter Stegenovi a vystřídal jej respekt a strach. Stále má teprve 25 let a nemůžu se dočkat, na jaké úrovni bude po třicítce

Reagovat
JM

Nikde není psáno, že si tuhle úroveň dlouhodobě udrží, stačí se podívat na Keylora.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho předchozí sezony kritizoval, protože ty chyby opravdu dělal. Ale letos na něho nemám nic, špičkové výkony každý zápas, čumím na to jak blázen

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde si Zidana naprosto namazal na chleba. S opatrnou defenzivní taktikou vyhrát na hřišti soupeře 3:0, to fakt není náhoda. Snad ho konečně začnou doceňovat i fanoušci,k teří dosud brečeli, že hrajeme "nudný" fotbal. Tahle kvalitní taktika se podle mě ukáže i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ste hrali do vylucenia Carvajala?? Totalnu sracku. Ja mozem povedat, ze si vas Zidane namazal v Supercope

Reagovat
El Cid z City

tak oni mohou napsat,že vy jste pptřebovali vyhrát,ale mě se barca v 1.půli také nelíbila, ale tohle je oproti někakému sp neporovnatělně důležitější zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nuz su efektivnejsi co sa o nasom utoku povedat neda. Benzema je 2 roky sracka a CR stary. Treba dvoch superstrelcov + Top brankára.

Reagovat
smazaný uživatel

Starý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som fanusik Realu od 1998 a hodnotim objektivne. Ano uz nie je co byval, priemerny dribling, vybusnost nema, straca rychlost, strely z dialky tiez nie su ako kedysi. Je to v podstate doklepavac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt je zlatý oproti Karimovi a dalším hráčům do ofenzivy. Jediný kdo dokáže dát gól ikdyž se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nazoru ze cele BBC sa musi vymenit + brankar. CR by som dal este sezonu ale treba dat priestor mladsim a dravejsim.

Transferove leto, no predali sa hraci, ktori rozhodovali zapasy Morata a James a nahradit ich negolovym Ceballosom a hlavne Borjom?? Sak ten hrac utieral prach v Nemecku na tribune.

Mbappeho, taky megatalent sme mali kupit este na zaciatku transferov kedy PSG rokovalo s Neymarom a ceny nedosahovali taku vysku. Zbavit sa Balea, Benzemu ktory poberaju sialene prachy a mame aj na Mbappeho plat aj na zvysenie Asensiovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je traged a musi na 100% pryč. Taky když dneska střídal tak celý stadion ho vypiskal. Bale je vybornej ale musi byt delší dobu zdravý, což bohužel u něj nejde. V prustupnim okne se musime zaměřit na posily na hrot utoku a golmana ideálně Kepu.

Reagovat
dextroza_m

takže Tiger

Reagovat
smazaný uživatel

Ano som to ja

Reagovat
dextroza_m

na bilybalet jsi Tiger, nebo který?

Reagovat
Spalovač šancí

Real má nejlepší kádr v Evropě/světě a stejně je to málo?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Ale prosim ta. Hrali to co potrebovali. Do vylucenia vyhravali 1:0 a hrali si svoje.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim nepouzivat shit typu namazal na chleba. Co se to tu rozmohlo

Reagovat
el Principito

Busquets je génius ... a navíc se zkušeně vykartoval na Levante , pěkně tam Marcelu sejmul

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si toho všiml. Zkušenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkusanti katalanski.

Vy sa tu idete vysmievat, ze ste nieco vyhrali za posledných 10 rokov?? S tymi 5 LM za celu eru klubu?? Hlavne, ze roky predtým ste mali akurát na pohare tretej kategorie

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli tomu se registrovat, lidi kolem tebe budou mit asi pekny vanoce

Reagovat
smazaný uživatel

stála ta registrace kvůli takový blbosti za to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

tak ty to pěkně nezvládáš a co Ronaldo ten dneska hrál ?

Reagovat
dextroza_m

Dřív nechodil do LM i tým z 2. a nižšího postavení.. Tzn., kolik by jste měli LM dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt více jak vy

Reagovat
dextroza_m

To je možná, ale z těch posledních by bylo přesně kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kolik přesně, ale stačilo by mi kdyby měli více.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti je, 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ty blbec, je mi rekordných 12

Reagovat
Majk91

ze nieco sme vyhrali za 10 rokov? to muzstvo uz 10 rokov pise historiu ako najlepsi tym aky kedy behal po travnikoch + niekolko krat vyhrali treble, to vy ani neviete co treble znamena A tie vase vyhry v LM este za dinosaurov su tiez najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten najlepsi team aky kedy behal po trávnikoch hodnoteny odborníkmi, fanusikmi, hracmi je Real za cias Di Stefana, ktory vyhral to co sa nikomu nepodarilo.

My treble nepotrebujeme k tomu, ze sme najuspesnejsi klub vsetkych cias, ktory je vyhlaseny ako Najlepsi klub 20 storocia

Nuz nepovedal by som, ze napr. 80 ci 90 roky su za dinosaurov To tvoje "najlepsie muzstvo" vyhralo za 10 rokov najprestiznejsiu trofej 3x co sme my dali za uplynule 4 roky

A sorry ale porovnavat tu nasu bohatu historiu a sucasnost s vami je ako porovnavat Ferrari so Skodou

Reagovat
Baronne

Co sem sereš Di Stefana když oba píšete o posledních 10 letech? Sereš si do huby

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, to už hrálo??

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nejlepší na tom jsou nářky fans Realu Každopádně super, titul už začíná bejt i docela reálnej... hlavně doufám v LM ale tam to bude celkem hardcore. Zvlášt to City...

Reagovat
Ed_Hazard

City je neskutočný valec momentálne..

Reagovat
smazaný uživatel

No vo tom žádná... dobrý ale je, že se vyřadí někdo z Real/Bayern každopádně vítez tohodle matche nabude velký seběvedomí a ani bych se nedivil kdyby vyhrál.... no uvidíme,

Reagovat
vladino10

keď vyradime besiktas tak tu trofej už máme takmer istú..

Reagovat
smazaný uživatel

Kua já to poletl Real a PSG....

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern to jeden z top favoritů... bude to masakr, PSG, Bayern, Real, City, Barca jsou neskutečně nadupaný mužstva...

Reagovat
El Cid z City

možná k němu máte blíž než my, co?

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ti nerozumím....?

Reagovat
Teoretik

Valverde odvedl kus práce, nyní dokonce i ta LM už nezní tak nereálně.

Reagovat
Free_player

tak hezky pěkně šupky do kanálů baletky aspoň na měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ideme ale s krasnym pocitom, ze sme historicky aj sucasne tym najuspesnejsim vo futbale

Reagovat
dextroza_m

Něcím se uchláchol..

Reagovat
Majk91

http://www.besoccer.com/new/barcelona-or-real-madrid-who-has-more-titles

Velmi ti to nevyslo. 122 trofeji (Bracelona) vs 115 trofeji (Real).

Chod sa vyplakat do vankusa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie tvoje neuznane katalanske regionalne trofeje si niekam strc To si tam rovno dajme trofeje nejakej mestskej ligy

Real jasne vedie v pocte najdolezitejsich trofeji a je usmevne sa bavit o tom kto je uspesnejsi

Reagovat
dextroza_m

směšné je bavit se s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tsk hlavně Real Madrid existuje dyl, realem vždycky tekly velký peníze a zjisti si něco o historii Barcelony ju.. Ten tým byl založen hlavně pro zábavu, nikdy v historii, třeba před 40 lety nebylo ani v plánu ten tým dostat do pohárů, máme hlavně úplně jinou historii, ano je to jako srovnat Ferrari a škodu a ta škoda vás předjela

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a kedy nas predjela?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera třeba zrovna Mě prostě vždycky vadil Real kvůli tomu vedení, trenérům a i dost svým fanouškům.. Vy stě jediný tým na světě, který neumí říct, prohráli jsme, může se to stát, nikdo není dokonalý.. Vy máte opravdu o hodně lepší kádr než my současně, jenže vaše arogance byla vás pád

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa nebojim priznat, ze sme posrali transferove leto. Hraci, ktori nam rozhoovali zapasy ako Morata ci James su nahradeni niekym ako Ceballos a hlavne Borja a slabiny teamu Benzema, Bale "hraju" dalej. Uz tu sa mi pozastavuje rozum a navyse si nechat utiect Mbappeho. To sa posralo uz v lete

Reagovat
roman1978

Real Madrid existuje déle?

Reagovat
smazaný uživatel

No na tom vrcholem fotbalu určitě, Barca byla původně založena jen pro zábavu Katalánskych občanů, ne pro vyhrávají trofejí. To Real se zakládal už s tím, že musí vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Co to je za picoviny? Barcelona byla jakozto jeden z vitezu Copy jedním ze zakládajících klubů Primery a dokonce ji vyhrala driv nez Real. A pred temi 40 lety, kdy podle tebe teda "nebylo v planu dostavat se do poharu" mela Barcelona na konte 8 evropskejch trofeji.. tolik k tomu, ze si kopali jen pro zabavu..

Reagovat
roman1978

Kde jsi prosim vzal všechny ty bludy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale tenhle článek je na základě LM ne všech pohárů. Tam je jasný že když jich má Real 12 tak tam povede na ty body nebo co to je, ale on ti sem poslal trofeje celkově a ten jeho článek je z května 2017 takže teď to je 122-118 pro Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na zaklade ligovych trofeji a europskych. Precitaj si napr. kde je Arsenal ktory LM nevyhral.

Lebo su tam zaratane katalanske regionalne trofeje ale tie UEFA neuznava. to nie je štatna trofej. .

Reagovat
JM

To je vaše doména

Reagovat
smazaný uživatel

nevsiml jsem si, zajimalo by me jestli ta situace predtim uz byla za lajnou

Reagovat
Dayman
Reagovat
remeslnik

Prosím tě, jak můžeš podle bočního pohledu a ještě z televize odhadovat, jestli byl míč CELÝM objemem za lajnou a nebo ne ?! Kdyby byl pohled shora, tak by se vidělo, ale není. A pomezní neměl šanci tu situaci přesně vidět, protože mu ve výhledu bránilo tělo LM. Mimochodem třetí gól stejně nic neřešil, padl v 93tí minutě.

Reagovat
Dayman

Se ptal, tak jsem odpovedel. Podle tech zaberu mi to spis za lajnou prijde no, to je vse. Jestli mas lepsi zaber, tak klidne posli, budu jen rad.

Reagovat
remeslnik

Nene, lepší záběr samozřejmě nemám. Já jsem jen reagoval na to, jak píšeš, že "zřejmě ano". Tak to vypadá, že jsi o tom skoro přesvědčený. Kdyby jsi si nebyl jistý, díky právě tomu, že zatím nikde není lepší pohled, tak by jsi to taky tak měl napsat a já bych ti nic nepsal, protože s tím nesouhlasím a řeknu proč. Ten míč není na zemi. Je nad zemí. A díku bočnímu pohledu není možné říct, jestli je za lajnou celý nebo částečně.

Reagovat
Dayman

Však "zřejmě" neznamená, že jsem si jistý. Podívej se znovu, ten míč byl na zemi a až Messi jej pak zvedl. Fakt mi to spíš přijde za lajnou a i někdo na redditu psal, že to ukazovali v tv, ale ty záběry jsem na netu nenašel.

https://youtu.be/V6vOzkup4F8?t=53s

Reagovat
remeslnik

Co se týká skutečnosti, jestli byl anebo nebyl za čárou celým objemem, tak když bych uvažoval, že se do chvíle než ho Leo odkopl opravdu valil po zemi, tak asi spíš byl mimo než vně (ale byl to jen zlomek vteřiny na postřehnutí - pro hlavního sudího velmi složitý okamžik) a tudíš hra se měla přerušit. Dál už je to tak, jak jsem psal. Pomezní to přes tělo LM nemohl vidět, takže to pustil a následný gól jen zvýšil skóre, jinak nic podstatného.

Reagovat
Spalovač šancí

žlutá karta

Reagovat
alcantara

https://twitter.com/riksharma_/status/944589182105735168

Zakerak a placka v jednom, vrazedna kombinacia

Reagovat
Teoretik

a ještě do toho tahá politiku. Flastr do konce sezóny

Reagovat
valloire

asi něco jako shakira

Reagovat
smazaný uživatel

prave ted repriza na http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/

btw silena kamera

Reagovat
Mercury

co to kurva je?

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze jen takovej divnej highlight, na zacatku to nevypadalo

Reagovat
Mercury

docela dlouhy highlight teda

Reagovat
smazaný uživatel

fakt to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

dávám si to znovu a v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

na zacatku, cca 10 min, zabery z dronu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, viděl jsem. Kdyby to tak nechali, tak to asi nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

Velice průměrný zápas, čekal jsem od toho mnohem víc. Pomalý těmto, hodně nepřesností. První poločas Reál jednoznačně lepší, akorát není schopný dá gól. Potom jedna nepovedená 10 minutovka a celý zápas v háji. Ronaldo dneska taky velmi průměrný, jako cely reál. První poločas jsem si říkal, jestli Messi nezůstal v kabině. Druhej poločas ukázal, že je právem druhý nejlepší fotbalista na světě.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

GalaktickyNezvladajko

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč bych to nezvládal, jen jsem napsal, že jsme viděli hodně průměrný zápas. Z výhry můžete být potěšeni, ale z predvedene hry né. Nicméně gratulace k výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo za toho messiho..prumerny zapas to byl to je pravda..vyhra potesi, zvlast kdyz jsem ji necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď je 2. Nejlepší hráč planety, takže píšu to co všichni ví.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

ved ste okrem tycky nemali poriadnu sancu a zevraj v prvom polcase jednoznacne lepsi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Valencia taky moc pěkně.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tu část o El Clásicu psal jako kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že to skončilo 0:3...aspoň tohle by mohlo Pereze nakopnout k tomu v zimě někoho koupit a ne tam strkat pořád jen Benzemu kterej formu němá už tak minimálně rok...

Gratulace Barceloně... i když 0:3 je dost hořký a po první půlce mohla být rádá za 0:0 ale co taky čekat když klasicky Dani nebo Ramos dostanou červenou skoro každý EC

Reagovat
dextroza_m

Takže byla červená neoprávněná?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to nemyslel...červená jasná... jen jsem konstatoval, že to proste tihle 2 moc neunáší ty emoce a zbytečně oslabujou celej tým v takových důležitých zápasech

Reagovat
dextroza_m

Ono to mohl být risk, mohlo se stát, že penaltu nedáme a vy vyrovnáte.

Reagovat
Miguel19

Kovačič při prvním gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se musely potkat myšlenky, nebo nevím. Lapsus jako prase.

Reagovat
Miguel19

Herní inteligence level nula. Prostě si vzpomněl, že musí hlídat Messiho no..

Reagovat
smazaný uživatel

Když jseš u tý inteligence - Ramos hned pár minut na to prokázal nulovou inteligenci celkovou. Prostě tupec.

Reagovat
Miguel19

Já měl Ramose dřív hrozně oblíbeného. Ale za poslední roky je z něj strašnej pičus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten váš tupec na hrotu? Co ten tam zase předváděl za prasarny a komediii to svět neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by mě zajímalo co se mu honilo hlavou:

"Rakitic běží středem hřiště a hrozí přečíslení.. mám ho zastavit? Ale Kouč mi řekl, že se nemám ani na vteřinu vzdalovat od Messiho.. a ten běží kamsi doprava. Sakra - co teď?"

Reagovat
Miguel19

Přesně tohle no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak jsem to myslel.

Ještě bych to napsal jinak - "Jestli půjdu s Raketou, a Messi dá gól, tak mě Zidane zabije. Co teď?"

Reagovat
vilp

By mě zajímalo, co byste psali, kdyby po Rakitićovi šel a celé to nakonec gólově zakončil Messi. Samozřejmě chápu, že to neudělal dobře, měl tam vlastní střet zájmů, ale tohle má být prostor Casemira a ten byl zase někde na výletě. A před červenou kartou a gólem na 2:0 tam byl opět někde na podhrotu a celou akci vlastně založila jeho ztráta třicet metrů od brány Stegena.

Reagovat
vilp

A u té situace byl vlastně namočený rovněž i Kovačić, který se na Messiho po té kolmici úplně vykašlal.

Reagovat
smazaný uživatel

Střet zájmů ... to je jak kdyby měl hrát za oba týmy.

Reagovat
ADM

Ten gol hlavne urobila genialita Busa, nie chyba Kovacica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano : “Im the best player in history”

Messi : “Not even best at Bernabeu”

Reagovat
smazaný uživatel

*BernaLeo

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=tJ1gPSML1wg

Bus ma túto sezónu baví najviac za celé pôsobenie v Barce. Pohybom tam na seba natiahol polku hráčov Madridu

Reagovat
Dayman

Kroos jen takový stínový napadání .

Reagovat
Spalovač šancí

I ZZ mu zatleskal

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí byl celý zápas tragedni a vyvrcholilo to tim, že uznal 3 gol kdy messi hrál v jasném autu. (2 sporny situaci (ruce) ve vápně barcelony taky zustali bez odezvy). Suarezovi simulace, provokace taky nepotrestany. Real nehrál dobře dělal chyby ale rozhodčí prostě nepodal dobrý výkon. Ve španělsku hsou ti rozhodčí špatní a doufam, že zavedením videa se ta situace zlepší. (Respekt vykonu roberta)

Reagovat
el Principito

Reagovat
Baronne

Reagovat
puji

new TH6 zkus vyměnit obvoďáka nabo dealera.

Reagovat
smazaný uživatel

Zjisti si fakta a pak komentuj.

Reagovat
puji

FAKT: REAL MADRID- FC BARCELONA 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Po té bídné loňské sezóně si zasloužíte, aby vám něco letos vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po jedný vydařený sezóně ti stouplo sebevědomí. Počkej až dostanete ještě větší výprask na Camp Nou a vrátíte se do stínu Barcelony jako jste byli posledních 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Po jedný? v posledních 4 letech 3 tituly ligy mistrů. Jestli to je pro tebe málo tak to pak jo.

Reagovat
X-bano-X

A kolkoze titulov na domacej scene?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně 1. A to mi chceš říct, že je la liga víc než liga mistrů. nebuď směšný

Reagovat
X-bano-X

Pre mna je dlhodoba sutaz vzdy viac ako pohar kde sa do finale dostanes cez kadejakych supakov z ktorych to nikto nedotiahol ano na majstra vlastnej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že neni pěkný porazit vsechny tymy v boji o titul v la lize v 38 zápasech celkově. Ale v lize mistru se utkavaji nejlepší z nejlepších a to když vyhrajes tak je to nejvíc. Alespoň pro mě.

Reagovat
X-bano-X

Najlepší z najlepších sa tam nestretávajú už hodne dlho. O čom to je keď v jednej skupine je Real, Dortmund a Tottenham a v druhej Besiktas, Lipsko, Monaco a Porto. Pri momentálnej situácii sa kľudne môže stať, že víťaz LM sa vo vyraďovacej fáze vôbec nemusí stretnúť s majstrom akejkoľvek ligy. Ako sa potom môže takýto tím volať víťaz ligy majstrov keď o majstra ani nezavadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve vyřazovací části se už ty nejlepší týmy utkají.

Reagovat
X-bano-X

To samozrejme nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se každý rok dostávají do vyřazovací části tymy jako je (barca,real,bayern,juventus,psg apod. )

Reagovat
X-bano-X

Neide o to kto sa dostane do vyraďovačky ale kto sa dostane do napr semifinále s tým že až v semifinále chytí majstra ligy

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme tuto soutěž v posledních 4 letech 3 krat vyhráli, tak co tu řešíme?

Reagovat
remeslnik

pro Bana ... Jestli se mistr PD nepotká s jakýmkoliv jiným mistrem dřív, než ve 4F nebo 2F, tak se musí potkat s někým momentálně lepším, než tito mistři byli, protože je musel po cestě vyřadit. Protože skupiny LM tvoří cca 50% mistři (letos17M,15N). Ze skupin postoupí tak zas přibližně polovina (letos7M,9N) . Tzn. dál skoro každý druhý je mistrem některé ligy. A tím, že v 8f se nemohou potkat zástupci jedné země (např. z VB jich je všech 5), tak se šance na jiného mistra podstatně zvyšuje už v 8F.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

AS Řím, Wolfsburg, City a Atleti - soupeři realu v PO LM 2015/2016

5 týmů ani jeden mistr...

Reagovat
remeslnik

A to odporuje tomu, co jsem psal já ? Mimochodem byli jen čtyři. Nepsal jsem, že se to nemůže stát, akorát šance na mistra byla větší. Jeden rok to tak měli a vůbec neřeším, jestli náhodou nebo něčím přičiněním. Barca měla ten rok v 8F Arsenal a ve 4F Atlety, čili taky nemistry.

Reagovat
10FKK

Real je 5.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
valloire

neuvěřitelný, pokračuj v hledání příčin dominance Realu v LM, velmi to baví

Reagovat
10FKK

co? Ti jebe, jen sem napsal zajímavost, která se už nemusí opakovat.

2015 zase Barca potkala mistry nejlepších lig...

Reagovat
valloire

náhoda

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

a ne?

Reagovat
X-bano-X

Neviem k čomu to patrí. Ja som vyslovil svoj názor že je pre mňa liga viac ako LM(jediný prípad by bola obhajoba LM, ale keďže to už nejaký šupáci dokázali tak aj to už nie je tak lukratívne) a aj som napísal prečo. Tak nejak je mi jedno aká je % šanca že sa stane to či ono, keď sa to už celkom nedávno stalo. Ono niekto vyhrá ligu majstrov a na ceste za titulom poráža tímy ako Schalke, Sachťar, Monaco..... a niekto ligu a tam nakladá Realu, Atleticu, Seville, Valencii či baskom z Bilbaa.

A k tým momentálne lepším. To sú všetko subjektívne veci. Bola Chelsea lepšia či horšia ako jej súperi keď vyhrala LM? Asi ide o úhol pohľadu. Môžeš byť lepší a prehráš a naopak môžeš byť horší a vyhráš. Alebo ti niekto fukne 2 góly z offside a na tom či si lepší alebo horší potom prd záleží.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tým, co toho dokázal víc jak vy je u vás šupák

Reagovat
X-bano-X

Rešpekt si treba zaslúžiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jsme rivalové tak by tam vzájemný respekt měl být. Alespoň v malé míře.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara

Draft uspesny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

new THC?

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně před odpískáním konce zápasu se dostal ke střele Aleix Vidal, jenž dokázal prostřelit Navase a dát gól. Nutno podotknout, že gól neměl platit, jelikož tato akce vznikla poté, co Messi zahrál míč, který už byl v autu, tudíž měla být přerušena hra

Reagovat
El Cid z City

nepamatuju si větší ovlivnění výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle to vůbec nemyslim. Zápas byl už davno rozhodnuty jen zmiňuju chybu nic vic. Všichni cules aktivní jelikož se vyhralo a už se tu nedá napsat něco aby se na člověka nespustila vlna odporu

Reagovat
El Cid z City

ber to pozitivně, bejt aut, přijdem o mnohé, nejprve to jak spláchl messi marcela a poté došlo na souboj ve vápně messi-ronaldo(ten měl takovej strach,aby leo ještě nebodoval,že se vrátil až k němu),ale leo ho zkušeně vymíchal přihrávkou do ideální pozice a 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to beru jako smolny zapas. V 1. Puli kdyby karim netrefil tyč, ale dal konečně gol tak ten zápas mohl dopadnout jinak. Škoda mohla ta liga být zajímavější (vyrovnanější) takhle ten titul maji hodně blízko.

Reagovat
puji

a Messi neměl jednu kopačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedno jen to zmiňuju tak tu můžeš normálně reagovat.

Reagovat
puji

ale Leo měl opravdu po souboji s Marcelem jednu kopačku,osle.

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tim mám dělat?

Reagovat
puji

neuplná výstroj-neregulerní branka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to není tak hrozný prohřešek jako Ronaldův 5-metrový ofsajd proti Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo. Nic nehrotim. Užívejte vítězství.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
dextroza_m

Jasné goly nevadí, ale jasné auty jsou strop?

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
Baronne

Nelajkuj píčoviny

Reagovat
smazaný uživatel

křeč

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Visca el barca

Ja si tak chrochtám blahem Jako rozjeté to máme slušně, ligu by jsme už neměli pustit. Ještě když máme skoro všechny těžký soupeře doma Jsem zvědavej co LM, ale Chelsea by jsme měli dát. Dál se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si finále s City.

Reagovat
puji

Napiš Ježíškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Chelsea - Bayern

Reagovat
Jordi Alba

Já bych Chelsea moc nepodceňoval, ligu si v klidu dohrajou do 4. místa a prioritou pro ně teď asi bude ta LM.

Reagovat
Visca el barca

Já je nepodceňuju, to vůbec ne. Ale s touhle taktikou, máme daleko větší šanci než loni. Priorita je gól v Londýně. Na Camp Nou to pak dotlačim

Reagovat
Jordi Alba

Sem dost optimistickej i na Sociedad, s touhle taktikou by to mohlo vyjít i tam.

Reagovat
Visca el barca

přesně tak

Reagovat
remeslnik

Myslím, že není potřeba se Chelsea přehnaně bát. Nebezpečnější než Real asi nebude.

Reagovat
ADM

Na Real dlhodobo vieme, na Chelsea nie

Reagovat
remeslnik

Když tam už není Šmuríňo, tak ani to by neměl (?) být problém. Anebo jinak. Vidím to 4ku1 na náš postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě

Reagovat
ADM

Nábor ku koncu roka výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Sory no, ale na to musim reagovat. Naše vzajemny matche jsou vice než vyrovnany a on tu napíše, že na nás dlouhodobě umíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty napíšeš*

Reagovat
ADM

Ano, dlhodobo na Vás vieme zahrať, posledných možno aj 8 rokov boli tie zápasy často v náš prospech a prišlo aj pár drvivých výsledkov + tých zápasov bolo mnoho. Čo sa o Chelsea nedá povedať - hrali sme s nimi mnoho zápasov v horizonte 2006-2012 (?) a nikdy to nebolo jednoznačné a nikdy som nás nebral ako favoritov... Nemusíš pod tým hneď vidieť urážku rivala, len analýzu súpera

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dlouhodobě na někoho vědět je, že ho pokaždé porazíš. Ale v poslednich 8 letech to vyznívá nejspíš lépe pro vás ale nijak výrazně to nebude.

Reagovat
10FKK
Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Damy a pánové, 14 golu za rok 2017. Karim Benzema.

Chce to zacit napravovat chyby z leta. Vsichni mluvi i silnem tymu, ale i silny tym musi tahnout individuality...oproti lonskemu roku je to regulerni vysmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Těch chyb je tam víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Sergi Roberto? Líbil se ti ten chudák?

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší byly ty kecy, že lepší útočník pro Real není

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Čtenáři Marcy hlasováním poskládali nejlepší sestavu Barcelony vůbec: Valdés - Koeman, Puyol, Alves - Iniesta, Busquets, Xavi, Maradona - Ronaldinho, Cruyff, Messi a jako trenér Pep Guardiola.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Busquets

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
technecium

Busquets je jeden z nejlepších defenzivních záložníků všech dob.

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Teď jseš sám za debila.

Reagovat
valloire

nemyslím si, že já

Reagovat
dextroza_m

Ostatní myslí, že ty..

Reagovat
valloire

nemyslí

Reagovat
LAM

Pokuď nepovažuješ Sergia kterej vyhrál všechno a drží si dlouhodobě obrovskou kvalitu za jednoho z nejlepších,tak ano.

Reagovat
Dr. Admess

Myslí.

Reagovat
valloire

vás nepočítám

Reagovat
popltak

Jsi dement prostě.

Reagovat
valloire

fanda naší farny takhle drzej

Reagovat
popltak

Nefandim castille či jak se to jmenuje. Veselé ván0c3.

Reagovat
valloire

5

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Xavi

Kubala?

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

děti no

Reagovat
valloire

mi sme nevihrály

Reagovat
Switchback

ale první poločas byl z vaší strany dobrej vyloučení už to pak ten zápas celkem zabilo

Reagovat
valloire

jasná věc, zaspali jsme na začátku 2.půle

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým nechá soupeře vybouchat a pak udeří. Real je co se týče taktiky nula.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

*Zidane

Reagovat
valloire

taková píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Skuseny team vie kedy vubachat supera ked ide o trofej vid finále Copa del Rey, nedavno Superpohar

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo si to nepamatuje, nedůležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas v sezóně se vám vydaří a už jste mistri ? Neni to tak davno co jste tu nadavali jak hrajete špatně pod Valverdem.

Reagovat
smazaný uživatel

No vydařili se zatím všechny..

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově jo, ale předvedena hra ještě neni optimální ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to jednou psal, že zkousnu esteticky špatnou hru, hlavně ať jsou výsledky.

Myslím, že tobě taky nevadí jakým stylem jste posledně vyhráli ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Výsledky jsou nejdůležitější i když člověk je vždycky radši když vidí super fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

*skousnu

Reagovat
LAM

Ale říkal jsi že nastoupí král a že nás zašlapete Král ale asi nastoupil na naší straně

Reagovat
ramm+

Halamadritští komici valloire a spol. vylezli z kanálu?

Reagovat
valloire

kde jsme nikdy nebyli ty dítě

Reagovat
ramm+

No tak možná v noře. Fčera jsme tě vzpomínali, měli jsme o tebe obavu

Reagovat
JM

Fčera

Reagovat
ramm+

Předčasné nadělofání

Reagovat
valloire

kdyby mi bylo 15 jako tobě, měl bych spíš obavu o sebe

Reagovat
ramm+

Já jsem v pořádku. Jsem rád, že i ty, teď na konci roku toho je na tebe dost

Reagovat
valloire

No je. Ronaldo Zlatej míč a MS klubů.

Reagovat
ramm+

Jj, úplně ti to přeju, první sice za zásluhy, druhé nikoho nezajímá, ale měl bys jinak z toho třeba mít prasklou cévku? Tak radši aspoň tohle

Reagovat
valloire

ano, za zásluhy v podobě vystřílení obhajoby LM

Reagovat
ramm+

Sranda je, jak o kousek výše nějaký fanda Realu popisuje, jak už stojí za prd a dává mu v Madridu rok. Já bych nebyl tak příkrý, ale o něčem to vypovídá.

Jinak hezké Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fanda si Ronalda dostatečně neváží. Za to, co pro náš klub udělal by si podobný řeči mohl odpustit. Ronaldo se po novym roce ukáže v plný parádě.!!! Hala madrid. Veselý vanoce všem.

Reagovat
ramm+

Včera tedy krom tradičního idiocidního Rámuse šlo o zdraví jen jednou, když nejlepší fotbalista historie téměř přišel o nohu

V druhém poločase už šel naštěstí z placu, to bylo moudré Zdraví máme jen jedno, že

Reagovat
loki5

I bez kopačky je platným hráčem

Reagovat
remeslnik

Nene, pleteš si to, on měl na mysli Iniestu !!

Reagovat
loki5

Reagoval jsem asi na něco jiného a překlikl jsem se sorry.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Majk91

Merengutani po vcerajsku

https://imgur.com/a/qWF2f

Reagovat
smazaný uživatel

My porážku uneseme. Králové z madridu nebudou nikdy poraženi!

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen nastupil do 28 zapasov Barcelony a ani jeden neprehral.

Reagovat
Rattlesnake

talisman

Reagovat
stas87

Tak som si este raz pozrel akciu pred redkou pre Carvajala a penaltou. V okamihu, kedy Messi poslal kolmicu na Suareza, tak to bolo traja na siestich hracov. Takze domacich bolo dost na to, aby tu akciu zahrali tak, aby nepadol gol a nemali vyluceneho hraca. Kovacic a Modric sa zastavili pred Messim a nechceli s nim podstupit suboj. Takze Messi loptu chvilu podrzal a vyuzil toho, ze Suarez mal naskok pred Carvajalom, ktory ho dobiehal. Suarez zakoncil, ale keby sa ti dvaja chorvatski klauni rychlo vratili do obrany, tak loptu vyrazenu Navasom odkopnu prec. Takto tu odrazenu loptu zobral Suarez a v pade ju posunul k Messimu, ten potom prihral Suarezovi a ten trafil zrd...a dalej ten pribeh pozname. Ale ked si to clovek zastavi, tak Messi potom ako urobil tu kolmicu, tak sa nezastavil ako Modric a Kovacic. Skratka rozhodlo to, ze sa hraci Realu nemali ochotu vratit ci podstupit suboj.

Reagovat
smazaný uživatel

vid Kroosovo tradicne tienove branenie. Ten hrac nejde do kombinacie, 1 vs 1, slaba podpora utoku a dozadu poklusava tak o com je to? A spomen to ako isiel Iniesta obetavo pod nohy Carvajalovi. Tak sa brani

Reagovat
stas87

Kroos a ani Modric nemaju svoju hru zalozenu na tom, ze podstupi kazdy zapas vela subojov. Skor su vynikajuci v tom, ze si dokazu pozicne pokryt priestor. Na cisto fyzicku hru tam je Casemiro. Ale to samozrejme zavisi od toho, kto je trener a akym sposobom chce mat vyriesenu defenzivu. Keby tam bol iny trener ako Zidane, tak si samozrejme vyberie aj iny typ hraca. No a Zidane s nimi vyhral CL aj LL, takze logicky si do toho nesiahne ked nemusi. A uprimne, kolko takych zapasov Real za rok odohra? Tieto slabiny Kroosa, Modrica aj Kovacica sa vcera ukazali, lenze dalsich 20 zapasov budu oni ten rozdielovy prvok v hre Realu a pomozu im k vyhre. Vcera im to skratka nevyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric a Casemiro su v pohode. To su hraci, ktori nevahaju ist na zem, do sklzu, len taky Modric vie ist do kombinacie, podrzi loptu, potiahne, 1 vs 1 silny.

Je nepochopitelne, ze takto elitny team sa necha takto zahanbit. To ked Barcelona nema prakticky zalohu, stareho Iniestu, Umtiti marod, Dembele marod, Suarez nie v idealnej forme a my s oporami.

Gol Suareza, tak styria zaloznici, z toho dvaja DM a Rakitic si prejde stredom ako noz maslom, nepochopitelne otvoreny stred pola. Kroos len tienove napadal, Marcelo isiel do obrany pohodovym tempom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten starej iniesta jak tu píšeš si tam dělal, co chtěl. Takovyho fotbalistu barcelona už mít nebude. Fantastickej player trochu s podivem, že nemá zlatý míč a messi s crisem mají po 5ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kto mal napadat Busquetsa su utocnici, ktori ako tradicne tuto sezonu su staticki, len cakaju na center, nulova kombinacia, variabilita hry im nic nehovori.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele