LaLiga - souhrn 17. kola

06.01.2017, 22:36, aktualizováno 09.01.2017, 22:39
Komentáře a souhrny
Valencia opakovaně ztratila vedení a odváží si z Pamplony pouze bod. Real Madrid přes svátky očividně nezahálel a ihned v prvním novoročním ligovém utkání roznesl Granadu. Naopak Barceloně zajistil Messi bod proti Villarrealu až v poslední chvíli. Za Celtu Vigo opět řádil Iago Aspas. Atléticu uspělo v Eibaru, Sevilla dominovala v San Sebastianu. Tři body má i Las Palmas s Betisem...

CA Osasuna - Valencia CF 3:3

09.01.2017 20:45

Góly: 7. Oriol Riera, 62. Roberto Torres, 90+2. Carlos Clerc - 2. Munir El Haddadi, 45. Oriol Riera (vl.), 73. Martín Montoya

Po šesti porážkách v řadě se poslední Osasuně podařilo získat alespoň bod. Proti letos rovněž trápící se Valencii musela hned třikrát vyrovnávat, přitom poslední trefu utkání zaznamenal ve druhé minutě nastavení Carlos Clerc. V tabulce se tak vůbec nic nezměnilo, domácí zůstali poslední, hosté okupují i nadále sedmnáctou pozici.

Oba celky měly před svým vzájemným zápasem jedno společné, naposledy totiž dokázaly v LaLize naplno bodovat v rámci osmého kola, tedy skoro před třemi měsíci. V tabulce je dělilo celkem pět bodů, takže se jednalo o důležitý duel v boji o záchranu. Valencia mimochodem s Osasunou neprohrála už osmkrát za sebou.

A že se Los Che na tohoto protivníka daří, ukázaly už úvodní vteřiny utkání. Sotva rozhodčí Alfonso Álvarez souboj zahájil, už se do velké šance dostal Santi Mina, nicméně svou střelu usměrnil mimo. Další akce již Valencii vyšla gólově. Guilherme Siqueira z levé strany poslal centr do vápna, odkud z voleje zacílil Munir El Haddadi.

Pamplona ovšem vyrovnala záhy. V 7. minutě stál Oriol Riera v brankovém území ve správný čas na správném místě a potrestal velkou hrubici svého soka snadným zakončením z blízkosti. Následující branka na řadu přišla až v závěru první půle. Oriol Riera si pokazil dobrý pocit ze vstřelené branky a tentokráte hlavou zamířil do vlastní sítě.

V 62. minutě se Los Rojillos podařilo upravit průběžný stav podruhé. Torres napřáhl za šestnáctkou, ovšem jeho první pokus byl zablokovaný, balón se k němu ale hned odrazil, a tentokráte ho domácí záložník usměrnil přesně do šibenice. Čtvrthodinu před koncem si Valencia navrátila vedení znovu na svou stranu.

Munir El Haddadi prostrčil přihrávku do vápna na Martína Montoyu, a ten pak balón poslal ke vzdálenější tyči podél vyběhnuvšího brankáře Maria Fernándeze. Osasuna se však nevzdala a dokázala ještě zareagovat. Mario Fernández nejprve zlikvidoval penaltu Daniho Pareja. A o pár chvil na to skóroval Carlos Clerc po krásné kombinaci.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 1:1

08.01.2017 20:45

Góly: 49. Nicola Sansone - 90. Lionel Messi

Barcelona ani ve svém druhém soutěžním zápase v roce 2017 nedokázala vyhrát a z Villarrealu může být ráda alespoň za bod. Žlutá ponorka se dostala do vedení krátce po změně stran a nadějný výsledek držela až do 90. minuty, kdy Katalánce spasil Lionel Messi.

Pro Enriqueho svěřence jde pochopitelně o velkou ztrátu v boji o titul, naopak Villarreal se udržel v kontaktu s pozicemi zaručující Ligu mistrů, i když i on byl po závěrečném hvizdu zklamán. Přeci jenom ho od vítězství drželo pár minut.

Barca se každopádně dostala do první vážnější situace, ale proti Neymarovi pohotově zasáhl brankář Asenjo. Vzápětí na druhé straně promarnil stoprocentní šanci Dos Santos, když přestřelil branku. Villarreal zůstával u balónu a další nebezpečí v podání Dos Santose musel likvidovat obraným zákrokem Digne. V prvním poločase si ještě připsali nepřesné pokusy Neymar a v samotném závěru hlavičkující Messi. Proti argentinské superhvězdě se vytáhl Asenjo, jenž pokus vyškrábl na rohový kop.

Ambice Barcelony na tříbodový zisk utrpěly vážné trhliny krátce po změně stran. Ve 49. minutě vyslal Pato kolmici na rozeběhnutého Sansoneho a ten překonal ter Stegena - 1:0 pro Villarreal. Barcelona pak samozřejmě přidala plyn, ale dlouho se nemohla dostat do finální fáze. Čtvrthodinu před koncem vypálil Messi a Asenja zachránila tyčka! Tlak Barcelony se ale stupňoval a Messi byl čím dál více vidět. Jeho další střelu opět vychytal Asenjo.

Villarreal držel nadějné vedení až do 90. minuty, kdy před vlastní šestnáctkou fauloval a nabídl Kataláncům volný přímý kop z velice nadějné pozice. Lionel Messi nezahálel, z přímáku vymetl šibenici a zajistil Barceloně alespoň bod. Messi byl navíc při chuti a v nastavení se ještě snažil strhnout vedení na stranu Barcy, při jednom z průniků ho nedovoleně zastavil Costa a po druhé žluté kartě se musel poroučet ze hřiště. Další branka už ale nepadla a tak utkání skončilo remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Málaga CF 3:1

08.01.2017 18:30

Góly: 7. Iago Aspas, 60. Daniel Wass, 73. Iago Aspas - 86. Daniel Wass (vl.)

Celta Vigo navázala na své poslední dvě vítězství a před vlastními fanoušky jasně přehrála trápící se Málagu, která od konce listopadu pětkrát v řadě neuspěla naplno. První trefu zaznamenal Iago Aspas, aktuálně druhý nejlepší střelec LaLigy, druhou pak přidal Daniel Wass, který si trošku pošramotil svou reputaci vlastencem v závěrečných minutách, a skóroval též Andreu Fontás.

Ačkoli si domácí brankář Rubén Blanco hned v úvodu připsal dva úspěšné zákroky, s nimiž, nutno podotknout, neměl výraznější potíže, o pár chvil později na druhé straně Celta poprvé udeřila. Po dlouhé přihrávce Jonnyho Castra se v šestnáctce soupeře objevil Iago Aspas, který se obvykle v těchto pozicích nemýlí, a po chytré zasekávačce snadno zacílil.

Ve 29. minutě mohl vyrovnávat Mikel Villanueva, nicméně jeho hlavičku dokázal u tyčky tygřím skokem zlikvidovat Rubén Blanco. Další zajímavá situace přišla na řadu vlastně až po přestávce a ihned se z toho stalo dvoubrankové domácí vedení. Bongonda z levé strany přihrál do malého vápna na Wasse, jenž si v koncovce snadno poradil.

Málaga se nechtěla vzdát, pořád cítila šanci, a v 65. minutě se propracoval do vyložené možnosti střídající Juanpi Aňor. Dostal se ovšem až do přílišné blízkosti Rubéna Blanca, který včasným vyběhnutím možnému snížení stavu zamezil. Definitivně rozhodnuto o vítězi bylo nakonec sedmnáct minut před koncem.

Hosté si nedokázali pohlídat standardku, Iago Aspas z pravé strany poslal balón do pokutového území, kde se sice Gustavo Cabral do míče netrefil, nicméně Andreu Fontás už ano, a snadno zakončoval za záda gólmana Carlose Kameniho. Čtyři minuty před koncem přece ještě došlo na úpravu skóre, Wass si totiž centr Ramíreze srazil hlavou do vlastní sítě.

Více informací k zápasu

Real Betis - CD Leganés 2:0

08.01.2017 16:15

Góly: 51. Rubén Castro, 85. Cristiano Piccini

Betis v souboji dvou celků z dolní poloviny tabulky získal potřebné vítězství, odpoutal se od sestupového pásma na rozdíl devíti bodů a po dvou porážkách s tímto soupeřem včas přerušil tuhle negativní bilanci. Leganés naopak prodloužil svou sérii šesti utkání bez výhry napříč všemi soutěžemi a i nadále se nachází v LaLize na vachrlaté šestnácté pozici.

Oba kluby se naposledy střetly před dvěma sezónami v rámci druhé nejvyšší ligy a v obou případech dokázal uspět ten z madridského předměstí. Tentokráte se však zaradoval sevillský tým, a to díky dvěma gólům z druhého poločasu. Ne že by Pepineros byli vyloženě horším mužstvem, každopádně na rozdíl od svého soka své šance neproměnili.

První dějství toho moc zajímavého nenabídlo. Úvodní střelu na branku vyslal Unai López, ovšem domácí brankář Antonio Adán si poradit dokázal, na druhé straně se dvakrát k zakončení propracoval Durmisi, avšak kýžený prostor netrefil. Poměrně aktivní se snažil být například též Dani Ceballos, nicméně hostujícího gólmana Champagneho výrazněji neohrozil.

V 51. minutě se Betis ujal vedení, které už svému protivníkovi nepřipustil. Rubén Castro potvrdil dobrou formu, Dani Ceballos mu naservíroval parádní kolmici do šestnáctky, a domácí forvard následně v tutovce neselhal. Pro nejlepšího šutéra sevillského družstva to byla již celkově osmá přesná trefa v tomto ročníku.

Hosté se na nějaký zvrat v utkání jednoduše nezmohli. Dvacet minut před koncem mohl hned ze dvou šancí navýšit náskok Martin, jenže v prvém případě těsně minul bránu a ve druhém byl jeho pokus zablokovaný. Přece se v 85. minutě ještě jednou zatřepotala síť, to když Alegría přihrál do vyložené pozici Piccinimu, a ten si sám před Champagnem hravě poradil.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo Alavés 0:0

08.01.2017 12:00

Góly: -

Baskické derby mezi Bilbaem a Alavésem, které se uskutečnilo po více jak dlouhých deseti letech, skončilo smírně. Favorizovaní domácí, kteří byli po nedávném vítězství nad Barcelonou pořádně nažhaveni, tentokráte na San Mamés Barria nedokázali skórovat. A hosté si z horké půdy odvezli velmi cenný výsledek.

Sedmkrát v řadě, tolikrát Athletic Club dokázal před vlastními fanoušky vyhrát. Až nyní se mu své příznivce naplno potěšit nepodařilo. Tohle přerušení pozitivní bilance mrzí hlavně z důvodu, že především v první půli byl daleko aktivnějším a nebezpečnějším celkem. Deportivo mělo v mnoha situacích pořádnou dávku štěstí.

Uběhlo jen osm minut a už musel být hostující gólman Adrián Ortolá na pozoru, to se totiž k zakončení v místech zhruba u pokutové značky propracoval Raúl García, nicméně svůj pokus z voleje poslal jen do rukavic svého protivníka. O pár chvil později se na zadní tyči objevil nehlídaný Laporte, jenže hlavičkou trestuhodně přestřelil.

Bilbao si s pravidelností vytvářelo gólové možnosti i nadále, Iker Muniain to například zkusil individuálně a celkem snadno si poradil se soupeřovými obránci, ovšem následný pokus nebyl z jeho strany povedený. Nezahálel ani Beňat Etxebarria, jemuž se podařilo pořádně protáhnout Adriána Ortoláou.

Ve druhém dějství už Los Leones nebyli tak dominantní. Naopak to mohli být oni, kdo mohl ve finále inkasovat, hlavně Deyverson působil na hřišti velmi slušně. Vůbec tu největší šanci Alavése neproměnil ve 36. minutě Víctor Camarasa, jenž po svém úniku trefil pouze tyčku. To už mimochodem stál mezi třemi tyčemi Gorka Iraizoz, jenž nahradil zraněného Kepu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Sevilla FC 0:4

07.01.2017 20:45

Góly: 25. Wissam Ben Yedder, 29. Wissam Ben Yedder, 73. Pablo Sarabia, 83. Wissam Ben Yedder

Poslední zápas sobotního programu sedmnáctého kola La Ligy ovládla až nečekaně snadno Sevilla, která na půdě Realu Sociedad zvítězila rovnou 4:0. Hrdinou večera se stal Wissam Ben Yedder, jenž si připsal již druhý hattrick v posledních třech zápasech a k tomu ještě připravil gól pro střídajícího Sanabriu. Andaluský klub tak poskočil dokonce na druhé místo za doposud nedostižný Real Madrid...

Domácí se přitom na stadionu Anoeta těšili dlouhodobě výtečné formě, neboť zde prohráli naposledy v prvním kole právě proti Realu. Ovšem proti Seville byl baskický klub jen stínem mašiny, která se v posledních týdnech probojovala až na pohárové příčky, a zaslouženě kapituloval. Již v pětadvacáté minutě poslal hosty do vedení Ben Yedder z dorážky střely Franca Vázqueze, s níž si měl brankář Geronimo Rulli poradit lépe. Brzy nato tentýž hráč pro změnu po hrubce Yuriho Berchicheho upravil skóre na 2:0 a pro Sociedad již nebylo návrato.

Rulli pak sice svou chybu do jisté míry odčinil, když skvělými zákroky vychytal Samira Nasriho se Sergiem Escuderem, avšak ani on nezabránil dalším dvěma gólům. Nejprve nezastavitelný Ben Yedder využil špatného odkopu Gorky Elustonda a vyslal do šance střídajícího Sanabriu, který vsítil třetí gól zápasu, a poté sedm minut před koncem sám dokonal hattrick stejně jako v předvánočním pohárovém zápase s Formenterou, čímž zaokrouhlil počet vstřelených branek v letošní sezoně na rovných patnáct.

Sevilla tak v ligové tabulce poskočila dokonce o dva body nad druhou Barcelonu, kterou čeká večerní utkání na půdě ambiciózního Villarrealu. Sociedad zůstává i nadále šestý.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Sporting Gijón 1:0

07.01.2017 18:30

Góly: 55. Nabil El Zhar

Sporting Gijón na Kanárských ostrovech žádnou díru do světa neudělal a domácímu Las Palmas podlehl po jediné brance El Zhara nejtěsnějším výsledkem. Výhra Los Amarillos byla naprosto zasloužená.

Utkání bylo zcela v režii domácího celku, který za celý zápas Gijón do ničeho výrazného nepouštěl. Sám byl blízko vedoucí trefě už po deseti minutách, kdy se kopal volný přímý kop. Viera kopl standardku dobře, ale v ještě lepším světle se ukázal brankář Cuellar, jenž střelu fantastickým skokem zneškodnil. Jasně lepší Las Palmas dal pokračovalo v udávání tempa, ale na další větší šanci si muselo počkat až do závěru prvního poločasu. To se El Zhar zjevil za hostující obranou, ale tváří v tvář brankáři neuspěl. Jeho hvězdná chvíle přišla až později.

Přesněji po změně stran, ještě konkrétněji v 55. minutě. Centr Boatenga nadělal obraně Sportingu pořádné starosti, Cuellar dokonce zabránil vlastenci, ale El Zhar se dostal ještě k dorážce a ta už znamenala vedení Las Palmas 1:0.

Gijón se do žádného souvislejšího tlaku nedostával, vlastně si nedokázal v celém zápase vytvořit jedinou výraznější šanci. Snad jen Rodríguezova hlavička by se za ní dala považovat, gólman Varas však při ní nemusel zasahovat. Los Amarillos měli v 79. minutě vynikající příležitost výsledek pojistit, ale Boateng nedokázal do prázdné branky zakončit. Utkání tak nakonec rozhodla jediná trefa El Zhara a Las Palmas se díky ní posune v tabulce vzhůru na osmé místo.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Atlético Madrid 0:2

07.01.2017 16:15

Góly: 54. Saúl Ñíguez, 74. Antoine Griezmann

Vítězně vstoupilo do nového roku Atlético Madrid, které zvítězilo v Baskicku na půdě osmého Eibaru 2:0. Hosté se prosadili až po změně stran, kdy nejprve otevřel skóre utkání Ňíguez a čtvrthodiny před koncem pečetil výhru obvyklý střelec Griezmann.

Atlético bylo v pozici jasného favorita a to nejen díky lepšímu postavení v tabulce, ale také proto, že Eibar na Atlety od roku 2001 nevyzrál! A to už je dost dlouhá doba. Eibar ani tentokrát smutnou sérii utnout nedokázal.

Bohužel celkový obraz hry hodně ovlivnil špatný terén hřiště, který měl do dokonalosti a dobré připravenosti hodně daleko. Kombinační hra vázla, pochopitelně na obou stranách, a tak byl k vidění spíše tuhý boj o každý balón. Až po půlhodině hry se naskytla dobrá příležitost domácím. Po standardní situaci Eibaru došlo před Moyou k závaru, při kterém chorvatský obránce Vršaljko zahrál rukou, ovšem sudí posoudil situaci nesprávně a hosty uchránil před případnou pohromou. Těsně před koncem prvního poločasu přežili hosté další zajímavou situaci před vlastní brankou. Dani García posunul balón do vyložené šance Enrichovi, který sice zpracoval, ale kulatý nesmysl mu okamžitě odskočil a bylo po nadějích.

Los Colchoneros si v průběhu prvního poločasu prakticky nic nevytvořili, přesto šli v 54. minutě do vedení. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu poslal přesný centr do šestnáctky Filipe Luis a hlavičkující Saúl Ňíguez poslal Atlety do vedení! Nicméně ani po vstřelené brance to ze strany favorita nebyl optimální výkon a Pedro León mohl v 71. minutě trestat, z dobré pozice však chybělo trefit branku. Eibar zkrátka své šance promarnil a Atlético vytěžilo z minima maximum, čtvrthodinu před koncem spolu zakombinovali Griezmann s Gameirem a prvně jmenovaný pojistil konečné vítězství. Zmar Eibaru podtrhl ještě nastavený čas, kdy se už podařilo Moyu překonat, ale na brankové čáře zasáhl Giménez.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Granada CF 5:0

07.01.2017 13:00

Góly: 12. Isco, 20. Karim Benzema, 27. Cristiano Ronaldo, 31. Isco, 58. Casemiro

Real Madrid po zimní pauze navázal přesně tam, kde loni skončil a drtivou domácí výhrou nad Granadou v poměru 5:0 již vyrovnal historický rekord 39 zápasů bez porážky za sebou, který doposud držela pouze Barcelona. Vše podstatné se událo již během úvodní půlhodiny, kdy Bílý balet nasázel bezmocnému soupeři hned čtyři góly a zbytek utkání už pohodlně dohrával.

Byl to mimochodem právě Real, kdo v minulé sezoně výhrou na Camp Nou ukončil zmíněnou barcelonskou šňůru. Nyní se svěřenci Zinedina Zidana, kteří naposledy poznali chuť porážky v dubnu od německého Wolfsburgu, mohou ve světě španělských historických statistik osamostatnit, pokud neprohrají ani ve čtvrteční odvetě osmifinále Copa del Rey na půdě Sevilly. S andaluským celkem pak lídr La Ligy shodou okolností sehraje i ligové střetnutí jen tři dny nato.

Hned od úvodního hvizdu domácí zatlačili granadské hluboko na vlastní polovinu a brzy se také dočkali průlomu skóre. V šesté minutě ještě Benzema s Carvajalem po centru Marcela neuspěli, avšak v minutě dvanácté se míč po ose Casemiro - Benzema dostal až k Iscovi, jenž chladnokrevně překonal brankáře Guillerma Ochou.

Osm minut nato pak přidal pojišťovací druhou branku Karim Benzema, který zareagoval jako první na vyraženou ránu Modriće a pohodlně míč doklepl do sítě. Ani v tu chvíli ovšem Real neměl dost a zoufalí hosté inkasovali v rychlém sledu ještě dvakrát. Nejprve se na listinu střelců zapsal Cristiano Ronaldo přesnou hlavičkou po centru Marcela a na přelomu půlhodiny hry si připsal druhý zásah odpoledne Isco, jemuž předložil tutovku na stříbrném podnose aktivní Modrić. Španělský záložník mohl ještě do přestávky dokonce zkompletovat hattrick, avšak do třetice si již s přízemní ranou na Ochou nepřišel.

Mexický gólman ve službách Granady se musel navzdory hrozivému skóre pořádně ohánět i po změně stran, když vychytal Benzemovu ránu z hranice šestnáctky, ovšem v osmapadesáté minutě musel přesto lovit míč ze sítě už popáté. Kulatý výsledek 5:0 zařídil Casemiro, jehož našel ze standardní situace James Rodríguez, a brazilský středopolař si zblízka na zadní tyči připsal první zásah sezony. Real tak s přehledem zvítězil a nadále kraluje španělské lize, přestože má kvůli účasti na Mistrovství světa klubů odehráno o zápas méně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña 1:1

06.01.2017 20:45

Góly: 63. Gerard Moreno - 59. Celso Borges

Asi spravedlivou remízou skončil vůbec první duel roku 2017 v rámci LaLigy. Oba celky mají opačné starosti, zatímco Espanyol usiluje o přiblížení se k pohárovým příčkám, La Coruňa by se ráda vzdálila co nejdále sestupovému pásmu, takže tři body by se jim zajisté notně hodily. Ty si ovšem ani jeden z nich jednoduše nezasloužil.

Možná bylo v prvním poločase vidět, že se hráči ještě tak trochu neoprostili od vánočních svátků, a na hřišti to vlastně jiskřilo jen díky několika nedovoleným a nevybíravým zákrokům. O něco aktivnější byli pravděpodobně přece jenom domácí, například Pablo Piatti dvakrát až třikrát mírně zahrozil, ovšem bez kýženého úspěchu.

Zato první čtvrthodinka druhého dějství byla pořádně zajímavá. Tu největší možnost měl v 51. minutě Celso Borges, ke své smůle však trefil pouze brankovou konstrukci. O osm minut později se již Deportivo právě zásluhou Kostaričana ujalo vedení. Hezky si naskočil na centr Colaka z rohového čtvrtkruhu a hlavou pohotově zavěsil.

Remízový král španělské nejvyšší soutěže, pro něhož byl konečný nerozhodný výsledek již osmým v sezóně, dokázal srovnat stav jen o čtyři minuty později. Aarón Caricol poslal z levé strany centr do šestnáctky, kde míč nedokázal odkopnout obránce Sidnei, toho využil Moreno, který před brankářem Tytoňem nezaváhal.

V poslední minutě utkání se po druhé žluté kartě a následné červené nechal vyloučit Juanfran a barcelonské mužstvo málem své krátkodobé početní výhody využilo. José Manuel Jurado jen pár chvil na to orazítkoval svým pokusem břevno, balón se ještě odrazil k Fuegovi, jenže ten si ve vyložené pozici nepotykal s koncovkou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid16124045:1440
2.Sevilla FC17113336:2136
3.FC Barcelona17105242:1735
4.Atlético Madrid1794431:1431
5.Villarreal CF1786326:1230
6.Real Sociedad1792628:2529
7.Athletic Bilbao1783622:1927
8.UD Las Palmas1766527:2424
9.Celta Vigo1773728:3224
10.SD Eibar1765622:2223
11.Espanyol Barcelona1758421:2323
12.Deportivo Alavés1757515:1722
13.Málaga CF1756626:2921
14.Real Betis1763820:2921
15.Deportivo La Coruña1745823:2817
16.CD Leganés1744913:2916
17.Valencia CF1634924:3213
18.Sporting Gijón17331117:3412
19.Granada CF17161014:389
20.CA Osasuna17151116:378

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (462)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taak chlapečci si hezky přes svátky odpočinuli a muzou v klidu hrát. Bacha ale chlapi, ať nenastydnete

Reagovat
Gazdo

Teraz rozmyslam ci je herne na tom horsie barca tuto sezonu alebo real ale asi my no

Reagovat
misinho7

? to zacinas rozmysalt nad tym teraz ked sem predviedli proti seville najlepsi vykon a dnes tak isto parada

Reagovat
Gazdo

Aj my sme uz tuto sezonu vyhrali dva zapasy po sebe kde to vyzeralo fajn ale zase sme spat tam kde sme boli... Vsak mozno ste sa chytili v pravy cas uvidime ale este je skoro po dvoch zápasoch hodnotit

Reagovat
Ángel di María 22

Takhle nějak by to doma mělo vypadat.

Aktivní první poločas a pokud se daří, tak hrát dál, vstřelit další góly. Pak se v druhym můžeme trošku šetřit, prostřídat. Prostě takhle to má vypadat. Sevilla i Granada na pohodu. Tak ať to tahle pokračuje, hlavně zvládnout ligu v Seville, ale bude to strašně těžký..

iHala Madrid!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

rekord vyrovnany podme to v odvete prekonat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejjednodušší zápas v celý sezoně. Podařilo se navázat na výkon se Sevillou, ale zas jako je třeba říct, že Granada to dost ulehčila. V novým roce vypadáme fakt dobře, důležitý teď bude to potvrdit za týden.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda ještě jedna věc.. myslím si, že velký rozdíl teď po novým roce to, jak dobře je ten tým fyzicky připravený. Ten tým dokáže za začátku zápasu fakt nemilosrdně presovat a přitom ale v průběhu zápasu pak neztratí šťávu.

Reagovat
Kokesh

Pintus byl Zidaneho dobra volba. Sice se nam zraneni nevyhybaji, ale takhle cerstve jsem nas v lednu dlouho nevidel. Coz samozrejme neni jen o fyzicke pripravenosti, ale tez skvelou rotaci.

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Asensio ale v poslednej dobe dost bieda..vzdy jak dostane sancu tak nic moc..proste nic tomu nepridava neriesi situacie dobre snad sa prebere

Reagovat
Kokesh

Fabio musel dnes vybehat minimalne 3 kusovky a jednu sklenku jeho oblibene whisky. Po zapase se sice bude trepotat jako ratlik a ihned to doplni ze sve skrinky, ale minimalne delame neco pro jeho zdravi. Vice nez klub.

Do noveho roku spravnou nohou, neprohrat ted 2x se Sevillou na jejim hristi by byla krasa.

Jeste me zaujala jedna vec....vubec si nemapatuji, kdy jsem naposledy nekde ve Spanelsku nebo i kdekoliv jinde videl, jak jde hrac skluzem obema nohama proti mici. V Anglii asi tak 5x za mesic, zakonite se to musi trestat, ale tohle bude asi jen jejich specialita. At to co nejrychleji vymizi...

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/WMayimsh65s

Vedel by som si ho predstavit v Barcelone.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Radin

Chudák Isco. Dá dva góly a stejně střídá v 51 minutě..Chápu to skrz stav, ale i tak by si mohl zahrát celej zápas a dát třeba hattrick :)

Reagovat
smazaný uživatel

byl zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

To musí bejt vo píči každej víkend porazit naky chudý hovna 5:0

Reagovat
The Krupy

Biely balet, vznešený to klub

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Vysral by som sa na nejake hrotenie odvety a vsetko sustredil na buduci vikend. Vitazstvo nam moze ziskat titul.

Reagovat
Switchback

Se spíš s takovou na tu odvetu vysere Sevilla

Reagovat
misinho7

podla mna sa na tom aj vysereme urcite posetri Cristiana Benzemu mozno aj Marcela a urcite jeden z dvojice Kroos a Luka

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Zidane zase postaví Jamese, je ho škoda na té lavičce

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Spalovač šancí

Ne, ne. To mává offside.

Reagovat
smazaný uživatel

modlí se k Ronaldovi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Noleeeeeeeeeeeeeeeeee oléééééééééééééééééééééééééé.

Reagovat
alcantara

Kily nemaz to.

Reagovat
patas92

Zase se tu mažou pravdy?

Reagovat
valloire

a nedělaj se statistiky Copy pořádně

Reagovat
patas92

adblock on

Reagovat
valloire

mam ho vyplej na EF, ale asi ho zapnu

Reagovat
alcantara

otazky

Reagovat
Kily

soukromá pošta

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

ze sukromna posta

Reagovat
Phillipinho

Hmm Sevilla vyborna.

Reagovat
ratusek

že by letos to 2. místo bylo? Bohužel asi ne, v zápasech proti Barce i Realu prohrají, na druhou stranu když se vyvarujeme ztrát se slabýma, tak prohry s těmahle by vadit nemusely. no uvidíme.

Reagovat
Ed_Hazard

Prial by som vám to

Reagovat
ratusek

Hlavně jsem nečekal, že po Emerym to půjde ta hra ještě nahoru. I když i s ním ten fotbal byl líbivej, ale neskutečný neproměnování šancí. Letos taky takové zápasy byly, třeba Gijon (Granada), ale to má každej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla

Reagovat
Visca el barca

Sevilla

Reagovat
C-M@ster

Las Palmas

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to tady před sezonou prohlašoval, že Sevilla špatně posílila a bude slabá?

Reagovat
Phillipinho

To asi nikdo neprohlasoval ne? Maji super tym a Sampaoli je fakt borec co s nima za takovou chvili dokazal. A vypada to, ze se budou jenom zlepsovat...

Reagovat
C-M@ster

Na vyhrabávání podobné špíny používám efsearch.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-335787/?forum=1#p8699019

Například nějakej sebyk se vysmíval Seville...

Reagovat
Messiáš

Tak on to není "nějakej Sebyk" La lize a celkově dění kolem ní rozumí dost, byť se tady sekl.. Já věřil, že budou výrazně silní i tehdy, ale na druhou stranu bylo v pořádku očekávat, že Seville to nemusí jít s tolika změnami v týmu, celá ta kostra minulých úspěchů je pryč, nejsou tam hráči jako Coke, který byl platnej hlavně v kabině, ale Sampaoli si tvoří svoje mužstvo a pochybovat, že Monchi pro tým tohoto typu nesežene vhodnej materiál se pravděpodobně s úspěchem nesetká.

Jedna věc se ale potvrdila všem, kdo trochu sledoval přestupy v Seville. tak věděl už tehdy, že to s těmi střeďáky přehnali a mají jich zbytečně moc, ostatně Kiyotake a Ganso jsou už skoro odstřelení

Reagovat
C-M@ster

Tak jasné. Každej jsme se někdy sekli a "nějakej sebyk" říkám, protože ho vůbec neznám, ale nezpochybňuju, jestli má nebo nemá vědomosti. A je možné, že měl pravdu s tím středem hřiště...

Každopádně díky za upřesnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Erreala dozadu hodne spatna

Reagovat
smazaný uživatel

nas vysledek taky celkem pruser, ale kdyz uz odevzdat nekomu bod, tak Alavesu celkem rad

Reagovat
Losinho

Aspas

Reagovat
madridcan

Super zapas, tragicky rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Ángel di María 22

Parádní kolo

My hladká výhra, Barcelona hektická remíza a hlavně jsme začali hrát i pěknej fotbal.

No, Barcelona odsunuta na třetí pozici v lize, takže příšté kolo souboj 2 nejlepších týmů ve Španělsku, to bude šlágr Musíme to dát.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Príde mi že Messi by mal aj svkelu formu len proste všetci okrem neho v Barcelone su mimo. Slabý pohyb, slaba myšlienka. Vypáelný su a nepomohla ani prestávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

messi gol kola, a to sem ostatni ani nemusel videt

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

Reagovat
LAM

Titul letos na 99% nebude.Né ani tak kvůli tomu že je teď takovej náskok,ale nehrajem v lize vůbec dobře a hodně ztrácíme.Real i když dost často nehraje skvěle,tak prostě vždy výsledek nějak ukope.Nejlepší moment zápasu Messiho přímák.

Musim ale něco k rozhodčímu.Chápal bych že nám nepískne penaltu za to že někdo ve vápně zpadne na balon nebo ho z metru nastřelej,ale to co nepísknul po střele Messiho bylo už trapný.Opravdu chce někdo tvrdit že tohle neviděl?

Reagovat
valloire

Jj, máš pravdu. Nechápu, že tu ruku Mascherana neviděl.

Reagovat
LAM

Ty jako správnej kokot si vybereš tu nejmíň jasnou,ale tu 1000% nezmíníš,klasika.Jdi si psát ty svoje sračky někam jinam.

Reagovat
valloire

ta byla úplně křišťálová ty zaslepenče

Reagovat
LAM

jasný a teď jdi do hajzlu.

Reagovat
alcantara

Nekrm trolla. Proste ho len ignoruj.

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Obidve boli jasne.

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

Nejsem si jistý, ale nestál Mascherano na hranici vápna?

Reagovat
madridcan

Vybiehal, ale nestihol

Reagovat
valloire

To nevím, bylo to na hraně, ale tak či tak, nezapískal. Spíš byl ve vápně a ruku neměl u těla. Penalta. Koukni, jak třeba brání Ramos nebo někdo jinej, ruce za zády.....

Reagovat
Sergi Samper

Tos vytáhl toho pravého

Reagovat
Sergi Samper

https://www.youtube.com/watch?v=iGXmH-obWrM

Sice špatná kvalita, ale naběhl sis pělně zrovna villarreal a ještě s hereckým vystoupením

Reagovat
valloire

no dobře... , ale většinou má ruce za zádama, Carvajal třeba taky....

Reagovat
Kixi Syhimour

Osobně si myslím, že to nebude hráčema ale trenérem. Myslím že když Enrique neprodlouží bude to pro vás lepší.

Reagovat
Kokesh

Ramos 4 goals in La Liga this season. A goal every 198 minutes

Neymar 4 goals in La Liga this season. A goal every 314 minutes

5 bodu na Barcu plus zapas k dobru. MUSIME v Seville vyhrat a drzet naskok co nejdele.

Ke krasnemu zakonceni dne by neskodilo jedno z velice propracovanych a inteligentnich pozapasovych vyjadreni od Gerarda.

Reagovat
LAM

a opět by měl pravdu.To penalta po střele Messiho byla vydět z 50metrů,ale rozhodčí klasicky koukal radši jinam.

Reagovat
Magic player

A na druhe strane se nedival jinam? Tam to byla uplne stejna penalta.

Reagovat
LAM

Mascherana trefil z metru do ruky.To je možná stejný jak ten hráč Villarealu kterej zahrál rukou při pádu ve vápně,ale opravdu chceš tohle srovnávat s tim jak tam strčil ruku při střele Messiho?

Reagovat
ryzskej

Samozřejmě, že tam byla na chlup stejná penalta, možná ještě jasnější. Asi jen ten zápas neviděl celý a četl si poslední vyjádření Piquého...

Reagovat
X-bano-X

Tak úplne stejná nebola, keďže Masch nešiel rukou proti lopte ale bol proste z metra nastrelený. Tam s tým už nič nespravíš. Na druhej strane hráč šiel jasne rukou proti lopte.

Reagovat
Magic player

Videl jsem dole lepsi zaber a tam byla jasná, oproti tomu co jsem viděl na mem bidnem streamu, takze se omlouvam, uniklo mi to.

Nicmene i tak, jde mi spis o to, co naznacuje pique, ze jsou utkani rizena tendencne v neprospech barcelony, coz je blbost uz jen z principu, ze sudi seka kraviny na obe strany a taky vam kolikrat k bodum už na ukor soupere pomohl, jenze to ten vas budouci prezident nejak nechce videt a breci jak Cristiano, kdyz neda tri zapasy gol.

Reagovat
misinho7

aha a penalta proti vam nic?

Reagovat
LAM

Opravdu to chceš srovnávat?Koukni na video a pak přijď.Navíc u nás mohli bejt dvě.

Reagovat
madridcan

Nemohli. Ta druha(ak narazas na ruku pri pade) bol piskany faul prave na Soriana(?), ktory pri pade zahral rukou.

Reagovat
LAM
Reagovat
madridcan

Ja narazam na tu druhu co pises, tato je jasna

Reagovat
LAM

já nechápu hlavně tuhle.Viděl jí snad každej,tak ať mě někdo neříká že jí neviděl i rozhodčí.On pencli prostě písknou nechtěl.

Reagovat
madridcan

No, ale ja ti vravim o tej druhej, tuto ti nevyvracam. Ono je otazka, kde stal rozhodca, lebo mohol stat na hovno, ale obhajovat ho nebudem. Bola jasna.

Reagovat
alcantara

"faul"

Reagovat
madridcan

Piskol? Piskol. Najma ked nizky Arda tam ide s myslienkou ze je Lebron

Reagovat
alcantara

Tam bol hlavne Denis a Bruno padal skor ako s nim isiel do kontaktu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesně, myslím že si to madridca plete se situací, kdy si Mussachio poranil ruku, což faul asi opravdu byl.

Reagovat
madridcan

Vieme, ktora to bola cca minuta? Este som neprepol Digi, takze viem pretocit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle Sergiho karty 78.

Reagovat
madridcan

Podla tej obojstrannej kartovacky, uz som si spomenul. Takze ano bol to Denis, ktory drgol do Bruna a ten nasledne zahral pri pade rukou. Nutno vsak dodat, ze Bruno isiel velmi ochotne a cielene prave po tej lopte. Celkom riskoval chlapec...

Reagovat
madridcan

Ale celkom sranda sledovat reakcie hracov-Arda, Denis a Luis, ktori nemali dobry vyhlad, tak tam hned zacali skakat a Messi, ktory to mal ako na dlani sa dalej sustredoval na hru a po odpiskani len mavol rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Tam bol Arda, to bol faul.

Reagovat
F.Torres

vydět

Reagovat
r3

"vydet" ma normalne zabolelo

Reagovat
smazaný uživatel

Vydět?

Reagovat
Hokaido

Skvělej zápas, Leo nic moc a pak to takhle vymete, neskutečný.

Bohužel to strašně kazí výkon rozhodčího. Jsem z PD zvyklej na hodně, ale tohle byl fakt extrém.

Reagovat
pantondavo

Platite jim malo.

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný je, že tohle je jeho "nic moc" : https://www.youtube.com/watch?v=j8hnvtQ9Ogs

připravení 2 gólovek pro spoluhráče, po jeho akci měla být 100% penalta a po jeho akci faul, z kterýho následně dal nádhernej gól ...Já souhlasim, na něj je to nic moc, ale i tak je to neuvěřitelný :)

Reagovat
Hokaido

Nic neuvěřitelnýho na tom výkonu teda není. Onanuješ tu nad ním a přitom sem dáš video, kde má možná 10! nevynucených ztrát balonu v situacích, kdy by bylo lepší se míče zbavit daleko dřív. Za zmínku stojí přímák a akce z 8. minuty, zbytek je takovej standard.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě chci takovej standart vidět u každýho hráče ,) ...10 jich rozhodně neni a ano, bude mít vžd nějaký ztráty, ale je to tím že jedinej má koule a zkusí jít jeden na jednoho (v Messiho případě 1v2+ ) a z toho v minulosti pramenilo značný množství gólů...Takže jo, já rači chci hráče co to zkusí 10x za zápas, 5x mu to vyjde a udělá nebezpečnou situaci, střelu na bránu, nebo udělá standartku a 5x míč ztratí, než nějakýho blbýho přicmrndávače typu Gomez, co nikdy nic nezkusí...A jestli je ti vytvoření dvou gólovek, udělání penalty (jen s tim detailem, že nebyla odpískaná, ale to už je demence rozhodčích), tyčku a potom po svý akci a průniku standartka zakončená nádhernym gólem - bez srovnání co je Messiho standart, tohle je na jednoho hráče až až uka mi, co udělal v tom zápase Suarez, Iniesta nebo Neymar..chtěl bych vidět takovej sestřih s nima...bylo by tam totální hovno...Ono se taky jinak hraje, když máš pořádný spoluhráče než tenhle shit co vedle Messiho poslední dobou hraje, a jo, říkám to i o Neymarovi nebo Iniestovi, protože vážně hrajou shit...Takže suma sumárům je jeho výkon skvělej, protože si ho musel produkovat uplně sám, bez pomoci. Chci aby šel po sezóně do anglie...Zaslouží si lepší spoluhráče...Jestli se teda N+S+I a ostatní nezvednou...

Reagovat
valloire

neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

je snad něco na tom co sem psal nepravda ?

Reagovat
valloire

jaký by mohl mít lepší spoluhráče?

Reagovat
smazaný uživatel

ať si pohoníš - třeba spolupráce Messiho s Modričem se mi jeví rozhodně zajímavěji než s Neymarem

Reagovat
valloire

Prej pohoníš...nejlepší hráč historie dle vás a potřebuje k sobě minimálně asi Ronaldinha, R9, Romária a já nevím koho ještě...Nebo taky nejsou hodni? Hele Suarez a Neymar jsou to nej co je v současným světě k mání. Jistě třeba Alfredo nebo Zidane měli k sobě taky něco podobnýho, ale takovej Maradona teda vůbec. A přesto nebrečeli jeho fandové, že hraje s nekopama.

Reagovat
smazaný uživatel

seš fakt jalovej nebo..... ....říkám že hodnotim aktuální herní formu těch ostatních, která je příšerná ! ....A mimochodem, Messi rozhoduje zápasy mnohdy zcela sám, to se o céersedmičce už jaksi říct nedá, ani nikdy nedalo, on převážně těžil z práce spoluhráčů...a ještě začni tu pohádku o tom jak Messi by byl tehdy bez Xaviho a Iniesty téměř nulovej

Reagovat
valloire

Messi je zrovna tak rozdílovej hráč jako Ronaldo. Někdo ty góly dát musí a dávat jich takovou porci jako CR už o něčem svědčí. To, že ti Leoš obejde dva tři hráče je sice hezký, ale pak ztratí balon a takovejch akcí aby z toho něco bylo, v tom zápase zas tolik není. Kdyby jo, tak byste neměli mít problém proti 9 dát gola. Ronaldo zase pálí a pálí a udělat si střeleckou pozici taky není zrovna snadný. Kdyby jo, takovejch snajprů by bylo. No a za zápas se mu ujme 1,2,3 střely. Přispěje ke gólům svýho týmu stejně jako Messi. Messi rozhodne zápas zcela sám max tak proti Osasuně, tam si to nažene, abych použil váš slovník. A jestli CR těží z práce svých spoluhráčů a mluvím teď o celý kariéře, tak zrovna tak Messi těží z práce svých spoluhráčů a obzvlášť z práce Xaviho a Iniesty. I velký Leo má prostě zápasy a období, kdy jeho ztráty míče jsou jaksi standart a to že se mu něco povede je jasný, když to pořád zkouší. Zrovna tak CR se nějaká střela ujme, když to pořád zkouší. A souhlas s tím,že by měl jít do Anglie nebo Interu a to bys mrkal, jak by to už bez Neymara, Iniesty,Suareze a stylu Barcelony, na kterej je zvyklej, nebyl Messi , jak ho znáš teď. Adaptovat se na jiný prostředí není vůbec lehký a to Ronaldo zvládl skvěle. Proto bude i díky repre vždycky lepší hráč než jalovej repreMessi.

Reagovat
Hokaido

Lol, kdo by mu jako v Anglii dělal lepší spoluhráče?

Nevím, proč bych ti měl ukazovat, kolik toho udělali Suaréz a Iniesta, když jsem o nich nepsal. Ano, hráli hovno, ale to je v tomhle případě celkem irelevantní.

Podle mě to byl standardní výkon, ne jeho standard, ale standard hráče na jeho postě ve skoro každým velkoklubu. Zvlášť pokud si odmyslíš ten gol z přímáku, jak jsem psal v mým prvním příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

za současný konstelace by měl lepší spoluhráče i v Celtě..tvrdim ke konci, že pokuď se ti ostatní z Barcelony neprobudí ze snu...Jinak jejich kvality nezpochybňuju, ikdyž zrovna u Neymara jsem tak vždycky činil...Tak jestli to hodnotíš takhle, ten standartní výkon - věc názoru. Za mě určitě nadstandart, bráno obecně, i vzhledem k situaci kvality jeho spoluhráčů a velmi dobrý obrany protivníka...V tý Anglii ani nejde tak o kvalitu spoluhráčů, jako o herním stylu, kterej by mu vyhovoval si myslim víc (oproti snad všem ostatním)...On umí hrát tvrdě a lecos ustojí a obrany tam nehrajou tak tuhej blok jako některý španělský týmy (ikdyž barcelona je sama svojí házenkářskou hrou do tý pozice dostane)...Prostě si ho přeju v Anglii, aby všem pochybovačům zavřel hubu...Ikdyž si myslim, že ten kdo nevidí Messiho neuvěřitelný kvality je debil a fotbalu nerozumí, nebo pak typ Varlleoire, kterej jen trolluje, ale sám moc dobře ví, jakej Messi je fenomen.

Reagovat
valloire

no neví, kdyby byl, byl by vyhrál.....

Reagovat
valloire

A fenomen je jenom jeden. Na MS dal i 8 fíků, což je věc, o který se leckomu může jenom zdát že.

Reagovat
smazaný uživatel

MS ?

Reagovat
valloire

MS

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Magic player

Takze jsem mel vcera pravdu.

Reagovat
Billy McClane

A buduci vikend asi najtazsi zapas sezony s momentalne nasim najväcsim konkurentom v lige.

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak ať mi nikdo nevypráví, že Neymar bude nějak nahrazovat Messiho.

Až Messi v Barceloně skončí, tak půjdou víc nebo míň do prdele tak jako tak a nějakěj brazilskej diver s tim nic extra neudělá. A to už nebude ani Don Andrés. No, ono se to blíží

Reagovat
Kokesh

Bale by hral taky jinak nebyt Crise...

Reagovat
Mateo16

Momentálne so 7 gólmi ho prekoná aj Isco s Jamesom

Reagovat
LAM

Tak je jasný že půjdem dolů když se Messimu nikdo ani neblíží.To by bylo u každýho týmu.

Reagovat
Ángel di María 22

No, já jen kolikrát četl, jak má Neymar přebírat jeho roli. Asi nee

Reagovat
vilp

Tak repre ukazuje, že může, jenže to je tým, kde se točí vše kolem něj. V Barce měl zatím nejlepší období hlavně bez Messiho, Bale bez Cristiana taky dává gól skoro každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

což je celkem paradox, protože skoro každej zápas Leo Neyovi připraví několik tutovek...Takže rozhodně ať nemá nikdo tendence to svádět na Messiho (což netvrdim že děláš, jen kdyby to někoho náááhodou napadlo)...Je to prostě o neschopnosti a ležérním způsobu zakončování Neymara, mě se zdá že to má u piče. Svůj standart si odvede, semtam dá nějakej dobrej míč, ale to je holt málo...Nebo ať v tom případě má taky standartní plat a ne vždy jistý místo v základu, protože v tuhle chvíli je opravdu zralej na lavku a na hrotu by ho krásně mohl nahradit Arda, kterej dokázal, že mu ten hrot sedí.

Reagovat
Billy McClane

No blizi sa to fakt rychlo, pretoze uz odisli Valdes, Alves, Puyol, Xavi a zatial sa ziadna rovnocenna nahrada neobjavila.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo. No, nečeká nás dobrá budoucnost.

Reagovat
teenz

Reagovat
alcantara

Futbal, o akom sa v PL ani nesniva. Vedeli sme vyspickovat tempo, ale finalna faza je strasne zla, bohuzial. Viac ma stve z trojzubca Suarez, Neymar vie tie sance stale vytvorit, ajked toho dost pokazi. Strata je velka, na druhej strane mame vela tazkych zapasov uz za sebou. Madrid predsa nemoze vitazit do nekonecna. Leo to zase taha sam, ajked dnes mal svojich situacii menej ako obvykle, skoda.

Visca el Barça!!!

Reagovat
Ángel di María 22

Ta intenzita toho zapasu byla neskutecna. Vy jste teda pridali az po obdrzenym golu, nicmene Ponorka ma skvely technicky a rychly hrace, na to je radost koukat, jak pri utocny tak pri defenzivni cinnosti.

Reagovat
Mateo16

4-4-2 robi divy nič sa nedá robiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
patas92

Hlavně Pato a Sansone. Si to tam vodili v podstatě sami

Reagovat
Nikikrew

ze PL ani nesniva. Tak si niekedy pozri zapasy PL ked trepes takeho hovadiny.

Reagovat
Ángel di María 22

A videl jsi to dnes?

Reagovat
LAM

Koukám hodně často.Ta technika v týhle rychlosti tam není ani náhodou.Jedinej kdo jí má třeba z Arsenalu je Alexis.

Reagovat
raduinho

PD je technicky úplně někde jinde.

Reagovat
Nikikrew

Tak bavme sa hlavne vo vseobecnej rovine. To, ze na Barcu sa hra pressing a tvrdise ( tempo je vysoke) je celkom bezne. V PL sa hra takto velmi casto. Pozri si napr. niekedy LIverpool, Tottenham alebo Chelsea doma, to sa neda ani porovnat.

Co sa tyka techniky, tam to je ine. V PD sa hra viac technicky, v PL je fyzicky omnoho narocnejsia co uz povedala x trenerov z prechodu z PD do PL

Reagovat
valloire

proč koukat na dřevorubce, když můžeš vidět balet?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem chlap a ne slečinka ?

Reagovat
valloire

je to fotbal, tam tohle moc neplatí

Reagovat
bobis21

proč se dívat na balet, když se můžu podívat na fotbal?

Reagovat
valloire

protože ten balet hraje nejlepší fotbal

Reagovat
alcantara

Praveze pozriem a vidim ten rozdiel Tempo spojene s technikou vacsiny hracov, radost pozriet na Ponorku aj na nas vacsinu zapasu.

Reagovat
Kokesh

Ta propaganda PL vam uplne vymlela mozky...vy si fakt myslite, ze se v te Anglii dela vsechno nejlepe.

Uz ctvrtym rokem po sobe spanelske tymy dominuji v LM i EL, tedy jedine soutezi kde se daji porovnat tymy z ruznych zemi a jediny kvalitni meritko, namisto meho nebo tveho nazoru.

Letos opet MU i Chelsea bez LM, Arsenal na pokraji vyrazeni, lonsky mistr PL se topi na pokraji sestupu, ale ne, v PL se hraje nejvyrovanejsi, nejintenzivnejsi, nejtechnictejsi a nejlepsi fotbal siroko daleko.

Reagovat
bobis21

právě to že mistr hraje okolo sestupu dokazuje vyrovnanost ne? Nebo jak z toho uděláš argument proti vyrovnanosti?

Reagovat
Kokesh

Delas si srandu?

Reagovat
bobis21

takže kdyby každý rok vyhrával ten samý tým, tak je to podle tebe vyrovnané. A když se vítězové mění a každý rok může vyhrát polovina soutěže, tak je to nevyrovnané? Nebo jak to myslíš?

Reagovat
Kokesh

Takze propady Chelsea a Leicesteru jakozto Mistrů a v nasledujici sezone hrajicich kolem 13 mista znaci neco o vyrovnanosti souteze? Jako az takovy skok???

Reagovat
bobis21

no tak proč si teda myslíš, že je PD vyrovnanější než PL? Já jsou u obou lig nestranný fanoušek, takže to nehodnotím nijak podle toho, že tam hraje můj oblíbený tým. Prostě pro nezaujatého fanouška je PL napínavější soutěž co se týká celé sezony a často i jednotlivých zápasů.

Reagovat
Nikikrew

Vobec, divam sa na to z objektivneho hladiska. Tymi PD dominuju v Europe, nato nemozem povedat nic lebo je to holy fakt. Ale ta liga je najviac vyrovnana v PL takme kazdym rokom. V PD si to klasicky rozda Real, Barca a Atleti, v PL moze vyhrat 6 timov ligu, minuly rok to bolo dokonca Leicester. Ja by som povedal, ze pre fanusikov futbalu je najidealnejsia. Je to sposobene aj tym, ze rozhodca casto neha hru a hra sa hore dole nakolko v Spanielsku sa piska vela faulov, zlty sa a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

6 týmů jo? kdy naposledy vyhrál titul Arsenal, Liverpool, Tottenham, Everton? Nebo byli aspoň blízko?

Reagovat
Nikikrew

ManUtd, City, Chelsea, Arsenal, Liverpool a Tottenham. Tottenham minuly rok bojoval az do konca, Liverpool v sezone 2013/2014 a my sme koncili klasicky na 4 mieste avsak je to lepsie rok co rok si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Do těch šesti týmů nikdo Everton nepočítá. Jinak kdy byly tyhle kluby blízko titulu ? Tak třeba Liverpoolu to tři roky zpátky uteklo o nějaký dva body ne ? Arsenal s Tottenhamem naháněli leicester ještě tři kola před koncem ligy v loni a hlavně ta špička šesti týmů se každým rokem víc a víc vyrovnává. Ještě čtyři pět let zpátky nebyl Liverpool ani adeptem na první čtyřku, dnes se to nikdo nevysměje když řekneš že by mohli vyhrát titul, to samé Tottenham nebo Arsenal. Troufneš si tedka říct kdo tu ligu vyhraje ? Mezi šestým a druhým místem je pět bodů rozdíl, před něma je o dalších pět bodů Chelsea. Když Real vede ligu 5 bodů před Barcelonou, tak většina fandů vidí titul pro Real jako hotovou věc, tohle ti o Chelsea ted nikdo neřekne. A i kvůli finančním možnostem ta skupina bude každým rokem vyrovnanější. Ve Španělsku je Real Barca, za nima Atlético a pak flouho nic a nikdo nemá nějakou reálnou šanci tu hegemonii dvou /tří) klubů narušit.

Reagovat
Uwe háže buly

A to je měřítko kvality?

Reagovat
smazaný uživatel

A říkám snad něco takovýho ? Bavíme se tu o vyrovnanosti ligy.

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vtipný no... od roku 2000 dokázali PL vyhrát akorát Arsenal, City, Chelsea, United a Leicester. V tom samým období v PD - Valencia, Barca, Real, Atlético. 5 týmů oproti 4. Rozdíl jednoho týmu. Ale PL je (evidentně kvůli tomu jednomu týmu navíc, co ji dokázal vyhrát) nejvyrovnanější soutěž světa a PD naopak soutěž dvou týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde snad o to, že toho boje o titul se pravidelně účastní čtyři až šest týmů, ve Španělsku obvykle dva, který doplní někdo třetí. A hlavně PL je rok od roku vyrovnanější, dřív to třeba byl hlavně Arsenal a United, pak United a Chelsea, pak se přidalo City, teď ještě Liverpool a Spurs, každým rokem je ta skupina vyrovnanější a už letošní ročník ukazuje, že ty ambice i možnosti má těch šest klubů stejný. Ostatně poslední čtyři roky = čtyři různí vítězové titulů.Ve Španělsku je to pořád Real a Barca, kterým v poslední době slušně sekunduje Atlético, ale nevšim jsem si, že by se jim někdo přibližoval a dokázal jim konkurovat. Když si na začátku příští sezóny podám tiket s tím, že La Ligu vyhraje Barca nebo Real, jakej asi budu mít kurz, jakou myslíš že mám šanci že jeden z nich to vyhraje ? A teď zkus to samé v Anglii. Bundesliga má od roku 2000 taky 5 vítězů, ale nikdo snad nebude zpochybňovat to, že je to liga jednoho týmu a nebude tvrdit že je to vyrovnanější soutěž než ta anglická jen proto, že párkrát někdo náhodně dokázal konkurovat Bayernu.

Reagovat
Uwe háže buly

Ta liga je treba vic vyrovnana v PL, ale to fakt neni meritko kvality, asi 3 roky nazpatek byla nejvyrovnanejsi liga L1. V PL proste neni tak kvalitni spicka, o tom to je a o tom to je i v poharech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvý nikdo neříká že v PL se hraje nejtechničtější fotbal, za druhý o tom že je v Anglii nejintenzivnější se snad nemusíme dohadovat a o tom že je nejvyrovnanější snad nemůže být sporu ? Nebo mi snad chceš říct, že Realona liga je vyrovnanější ? Brát jako nějaký měřítko Leicester ani nikdo soudnej nemůže a to že MU a Chelsea nejsou v LM ? Do LM se dostanou jen čtyři kluby z Anglie, kde je šest velkoklubl který o ni bojují, je docela logický že dva z nich se tam vždycky nedostanou. A to porovnání skrz LM taky docela pokulhává, protože v LM má Španělsko tři kluby, který jsou o třídu výš než anglická špička, problém je, že ty kluby jsou o tři třídy výš než většina ligy. Ty vaše Gijony, Granady a Eibary na kterých si Kristýnka s Leošem honí statistiky by dostali v Anglii napráskáno stejně jako ve Španělsku a rozhodně by nedokázaly konkurovat. Mimochodem to že se loňský mistr topí na hranici sestupu naopak o vyrovnanosti ligy vypovídá ne ? Vy máte dva týmy, který jsou v první trojce jasný už před prvním výkopem sezóny, tohle o Anglii říct nemůžeš.

Reagovat
valloire

a proto Sevilla vyhrává EL každej rok

Reagovat
Afrokrecek

tak on hned zcela určil, že gijon, granada a eidar by dostali napraskano, takže si myslím, že debata sním je zcela mimo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu myslím si, že PL letos posílila možná nejvíc za posledních deset let, United i City mají kvalitu v Evropě dojít opět klidně do semifinále CL, pokud přes léto šikovně posíli Chelsea, tak také může opět se rvát s nejlepšími (docela jsem zvědavý, jak na evropské scéně uspěje Conteho skvělý systém, i když mám obavy, že s Mosesem, Alonsem, Pedrem.. to dlouhodobě nepůjde). Spurs mají fantastickou generaci, Liverpool s Kloppem, Firminem, Coutinhem.. Arsenal letos po letech bych řekl, že lze brát jako vážného konkurenta a nebezpečného soupeře.

Ono se to taky může dost rychle zase otočit, když vidím, jak jde do pr..ele Valencia, Leoš se Suarezem klepou na třicítku, Cristiano možná taky letos nebo příští rok poslední gólostroj. A Atlético sice bylo výsledkově dominantní, ale že by herně někdy proti TOP klubům nějakou dominanci předvedli, no to nevím nevím..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, teď už se tam točí tolik peněz, že dřív nebo později to bude vidět i v Evropě. Španělsko zatím konkuruje mimořádnou generací, poctivou prací a penězi Barcy/Realu, ale je to podle mě dlouhodobě neudržitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne ? Ty prachy bude mít Barca i Real pořád, tak by se měli dlouhodobě udržet tam kde jsou. Možná až jednou skončí generace hráčů jako je Ronaldo nebo Messi, tak to nebude až natolik dominantní, ale v tů nejužší špičce budou pořád.

Reagovat
Fairplay

Tak jasně že budou nahoře, ale vrátí se to třeba do časů před deseti lety, kdy přeci jen o LM reálně bojovalo mnohem víc týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už bude ale hodně záležet na tý konkurenci zejména z Anglie. Ale pomalu ale jistě se ty anglický kluby zvedaj, ty obrovský investice do kádrů se dřív nebo později musely projevit a třeba i investice do trenérskejch týmů- přece jen Conte, Klopp, Guardiola, Mourinho, Wenger, Pochettino, ti patři k tom 10 trenérům světa, to v jinejch ligách není. Když to takhle půjde dál, tak věřím že za nějaký dva roky by anglický kluby mohli konkurovat i na evropský scéně.

Reagovat
Uwe háže buly

Wenger do top10 určitě nepatří, Mourinho patřil mezi špičku, ale řadit ho dneska do top10 už je taky pomalu na hraně, od doby co odešel z Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys tu top 10 teda poskládal ?

Reagovat
Uwe háže buly

To si netroufam tvrdit, ale co předvedl Mourinho od odchodu z Interu? podle mě nic co by ho do tý top10 mělo řadit. A to měl k dispozici nějaký finance, ať byl, kde byl.

Wenger mi přijde jak největší brzda Arsenalu. Ty jeho nákupy ala Elneny, Giroud, Gabriel, neustálý spoléhání se na hráče jako Sanogo, Chamberlain, Coquelin, Gibbs, to je to co tahá ten tým dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pak ale můžeš najít něco u každýho. Že Guardiola trénoval nejlepší týmy své doby v jednoduchých ligách a teď když přišel do horšího a vyrovnanějšího, tak mu to tolik nejde. Že Klopp je v podstatě jenom hecíř, že Pochettino měl štěstí na dobrou generaci atd. Ono v podstatě u trenérů typu Mourinho, Guardiola, Ancelotti apod, kteří se točí po těch nejbohatších klubech světa můžeš vždycky zpochybnit jejich kvality, protože mají k dispozici prostředky i hráče jaký ostatní ne. Jde taky o to, jaký kritéria pro volbu těch nejlepších trenérů si zvolíš. Dá se do top 10 zařadit Zidane, Hassenhüttl nebo Nagelsmann ? Za mě ne, předvádějí skvělou práci, ale po roce jen těžko můžeš trenéra takhle zařadit. Nebo dal by se tam zařadit třeba Emery ? Se Sevillou třikrát vyhrál El a teď nedokáže s PSG vyhrát francouzskou ligu. Podle mě ta konkurence v nejužší špičce není zas taková, aby se tam Mourinho nebo Wenger nevlezli.

Reagovat
Uwe háže buly

Jen tak od oka, Guardiola, Simeone, VykradačKlopp, Conte, Tuchel, Enrique, Zidane, Allegri, Blanc/Pochettino/Sampaoli

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Guardiola, Simeone, Conte, Klopp, Enrique, Mourinho, Sampaoli, Pochettino, Ancelotti, Wenger/Allegri...ne v tomhle pořadí, to jsem psal náhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč vykradač Klopp ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protože teď už si tam nelze chodit pro Ronalda, Suáreze, Modriče, Balea... Bude to čím dál složitější odtamtud dostat světový hráče, navíc kupují spousty talentovaných mladíků (Gabriel Jesus nejlepším příkladem) a teď mají skvěle vyrovnanou špičku, což činí soutěž hodně atraktivní.

Reagovat
X-bano-X

+ stále tuším môžu zaviazať hráča o rok skôr ako v Španielsku

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ne, ale můžou si chodit pro kvalitní hráče a mladíky do jinejch lig jako anglický kluby. Já to spíš vidím tak, že teď nastává doba, kdy minimálně po finanční stránce mají anglický kluby a Real s Barcelonou stejnou šanci získat kvalitní hráče. Výhodu (ale částečně i nevýhodu) u těch španělskejch klubů vidím v tom, že mají o třídu lepší kádr než anglický kluby a taky ted sbírají víc úspěchů, což taky láká.

Reagovat
Kokesh

Barca by si mohla ukazat prstem a mit Coutinha, Bellerina, Ozil i Sanchez nebyt okolnosti stale hraji ve Spanelsku, o Allim se i kdyz trochu smesne spekuluje ohledne RM, to samy pro Real nepotreny Hazard...tohle se ani do budoucna podle me menit nebude.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, nevěřím tomu, je to čím dál náročnější, protože TOP kluby jedou takový byznys, že se jim nevyplácí prodávat světový hráče. Navíc ta hromada průměráků, co přišla z peněz za Suáreze a Balea, je myslím dostatečně přesvědčila o tom, že finančně ani sportovně to není ideální řešení.

Navíc bych k tomu dodal, že Barca i Real jdou rekonstruovat stadion a jsou to tak významné investice, že kdo ví, jak se to může projevit.

Reagovat
Kokesh

Jenze v pripade treba Crise neni v moznostech klubu ho udrzet, rozhoduje chtic a volba samotneho hrace, nejinak to bylo i v pripade Suareze a Balea. To, ze z toho klub vytriska naproste maximum je vec druha. Sam Moyes myslim zminoval, ze s Realem vedli valku o Balea, kde nabidli dokonce vice, proc tedy neprestoupil do MU? Real je proste vetsi lakadlo, to samy Barca.

No v pripade Barcy se spekuluje o cca 600M, 200 pujcka, 200 klub samotny a 200 sponzor. Real ma mit o tretinu levnejsi rekonstrukci, coz vzhledem k budoucimu sponzorovi je alespon podle me "zanedbatelna" investice. Obetujeme prava na stadion, ale ulehcime rozpoctu neskutecnym zpusobem.

Reagovat
vodka

Bale nešel do MU hlavně kvůli tomu, že se Levy zařekl, že už konkurenci v lize neprodá klíčového hráče (tak jako dřív prodal Berbatova s Carrickem do MU).

Reagovat
vilp

Modrić (Chelsea) rok před přestupem do Realu je stejný případ.

Reagovat
alcantara

Bohuzial

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Whitemedia

Ty vaše bačkory si dají přes Vánoce volno, načerpají energii a v PL mezitím chudáci hraji na sv. Štěpána a i na Silvestra. To se pak holt na jaře projeví v LM..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono to pochopitelně není jenom o finální fázi. Jinak souhlasím, přes veškerou (a určitě oprávněnou) kritiku mi Neymar přijde prospěšnější než Suárez, který teda letos působí strašně neohrabaně.

Reagovat
patas92

On tak působil i loni, ale v mezihře toho tolik nekazil. Teďkom zazdí každý brejk, není schopný narazit balón. Ani ty geniální momenty nemá

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak mezihru nikdy neměl světovou, to bych mu nevyčítal a myslím, že to ani není náplní jeho role. Ale letos je stabilně všude o krok pozadu, má hromadu zbytečných ofsajdů a celkově není produktivní.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
patas92

To neměl, ale teď je v tom vyloženě na obtíž, protože u něj všechno skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem to už dlhšie. Suárez hrá v podstate podbnú tragédiu ako keď prišiel. Snaží sa maká ale neni prospešný, nič mu nevychádza. Z tria je najslabší momentálne. Bohužiaľ jeho post je extrémne dôležitý a trochu na to dochádzame

Reagovat
alcantara

Tak jasne. Chyba nam kompaktnost pi braneni, slabo zhustujeme priestor. Celkovo chyba tomu timu chemia.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale co mě teda štve nejvíc je podfinancovanost mládeže, to je k pláči. Navíc v přímým porovnání s tím, kolik peněz se vyhodilo za lehce nadprůměrné cizince. Pořád je to o tom, že dokud bude Messi v týmu, budeme hrát špičku ve všech soutěžích, ale je to na druhou stranu dost kontraproduktivní.

Jinak nedávno jsem četl článek o tom, že máme snad nejhorší skauting ze všech velkoklubů, bylo to sice měřeno velkou měrou přes statistiky různých dat, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak to moc daleko od pravdy není. Bohužel...

Reagovat
Visca el barca

No ale jak dál?

Reagovat
alcantara

Niekedy sme dokazali priniest posilu zadarmo a bola velkym prinosom. Teraz platime miliony a ajtak sa modlime, nech su Leo, Andres, Bus a Gerard zdravy. Nieco na tom bude

Reagovat
Teoretik

i přesto pořád máme neskutečné talenty v akademii, kterým se šance nedávaj. Munir -Paco deal nikdy nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to dáno hrou, to co si můžeš dovolit ve španělsku za to by si v anglii už měl dvakrát po míči. Na všechno máš čas to se pak krásně hraje. Máš to jako porovnání fotbalu v 90. letech a toho dnešního.. Se na to podívej, tam byli taky techničtí hráči, ale měli moře času..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Coze? Ved je to v skutocnosti uplne naopak

Reagovat
vladino10

Tak potom čím to je, že španielske tímy majú ten kopec času na techniku aj proti slávnym tímom z premiér league v európskej lige alebo v lm?

A celá vyrovnanosť ligy je o tom, že tam momentálne chyba úplný top top klub ako bayern barca alebo real, stavím sa, že ak by jeden z týchto klubov bol v pl a zvykol by si na ňu, tak aj pl by bpla súťaž o jednom tíme..veď anglicanov v lm a el vyklepavaju nemci aj španieli..

Samozrejme sa to pohybuje v cykloch, pred par rokmi bola top talianska, potom anglická, teraz španielska a anglicko ma dost útlm..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to taky dáno tím, že v Anglii ani přední týmy nemají zaručený postup do přístího ročníku LM a proto nemůžou šetřit hráče jako to je v PD, kde máš pár těžších zápasů a pak hraješ proti týmům jako Granada a takhle no. Taky to je tím, že všichni lepší hráči jdou do Španělska, protože tam mají větší šance na inviduální a týmové trofeje. V PL nedáš za sezónu 50 gólů i kdybys byl Messi a Ronaldo dohromady. A nemáš 50% na to, že vyhraješ titul.. Řekněme to takhle, Španělsko má dva nejlepší týmy na světě a jeden hodně dobrý. Ale jako celá liga určitě bude lepší Anglická už jen díky její prestižnosti a vyrovnanosti..

Reagovat
smazaný uživatel

"proto nemůžou šetřit hráče jako to je v PD"

Co to je za mýtus zase? Když si vezmu Real, tak když jsou zdraví, tak BBC odehraje 99% zápasů a je jedno jestli to je Granada nebo Barcelona. Defakto to samý záloha Modrič, Casemiro, Kroos. Však tady na to neustále nadáváme. Samozřejmě, že se sestavou rotuje, ale to se rotuje v každým týmu na světě. Rozhodně to není tak, že všude se vesele šetří a v PL špička odehraje 20-30 zápasů v jedný a tý samý sestavě.

S 50 góly nesouhlasím. Jednak těch 50 gólů za sezonu není něco, co by i Ronaldo s Messim překonávali každý rok (Ronaldo nedal 50 v lize ani jednou, Messi jen jednou) a za druhý mluvíme o dvou nejlepších hráčích historie.. mladý Ronaldo dokázal v 07/08 nasázet 31 ligových gólů, takže nevím kde se bere ta jistota, že by nedokázal nasázet ještě víc (kdyby v PL zůstal). A o Messim ani nemluvím. Ty dva by v PL dominovali úplně stejně jako dominovali v LaLize.

Reagovat
vilp

S tou poslední větou moc nesouhlasím, protože od toho roku 2009 nebyl žádný tým z PL ani zdaleka na takové úrovni jako Real a Barcelona. Bez skvělých spoluhráčů by šla dolů i kvalita jejich výkonů, stačí se podívat na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sám považuji Ronalda v MU o dost lepšího než je dnes.Neříkám, že by nedominovali, ale určitě by neměli takový statistiky. Tím jsem si jistý..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
raduinho

to je teda blbost

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Teoretik

Letos PL>PD, to je fakt!

Reagovat
smazaný uživatel

peknej zapas, ponorka si za srdnaty vykon bod zaslouzila, na druhou stranu stacilo par centimetru a messi by dal i druhyho, kazdopadne motm..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co byste mi doporučili za mobil do 10k? Zatím se mi docela líbí ZUK Z2, ale ještě nejsem rozhodnutej... Žádný speciální požadavky nemám.

Reagovat
patas92

Honor 8

Reagovat
patas92

Zasloužená ztráta. Fotbal se hraje 90 minut, ne 20. Zase se podle mě dojelo na špatnou lavičku, Denis nebo Arda prostě nemají na to hru nějak oživit. Digne je totálně průměrný fotbalista a podle mě je špatný i jako backup. Nechápu, proč se Lucho rozhodl šetřit Albu zrovna dneska. Gomes naopak docela fajn, tu statickou zálohu dokáže pěkně rozhýbat a vytvářet prostor ostatním.

V Ligu už nevěřím, letos si to Real už pohlídá. Snad uděláme výsledek aspoň v LM

Reagovat
Teoretik

Nesouhlasím snad se vším co jsi napsal

Reagovat
MadMrJacky

Ale on se fotbal fakt hraje na 90. minut...

Reagovat
Teoretik

dnes se nehrál 90. ani 90, ale 94 minut

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
roman1978

já taky

Reagovat
SIRBRANIKE

Gomes docela fajn, lol. Nechapem jak on moze byt v zaklade.

Reagovat
Fairplay

No to jste objevili Ameriku, však vám to všichni tvrdili už v létě, že Digne je průměrnej fotbalista tak do Sociedadu, Udinese nebo Wolfsburgu.

Reagovat
patas92

Já sem nic neobjevil. Skeptický jsem byl k němu od začátku

Reagovat
Teoretik

Proto je to ideální backup. Navíc tak hroznej není, chyby moc nedělá, dnes dopředu tam měl asi 2 momenty po kterých jsme mohli skórovat. Alba ale podle mě buď nehrál kvůli nějakému mírnému zranění nebo se pohádal s Luchem po Athleticu, na což vsázím. Jinak by ho tam šoupnul hned v druhé půli aspoň.

Reagovat
Visca el barca

A raketa se pohádal taky? Příjde mi, že s Luchem se hádá kde kdo Hlavne to, že nehraje Vidal nepochopím nikdy.

Reagovat
Teoretik

No je pravda, že pohádat se je možná trochu silný slovo, ale určitě je teď atmosféra v týmu trochu napjatá a nedivil bych se, kdyby oba třeba něco vůči Luchovi vypustili. Navíc Lucho se zdá být celkem dost tvrdohlavej a svéráznej vůči některým, kteří nejsou nedotknutelní (Messi, Ney, Sua, Pique, Iniesta). Plus už v minulosti občas nechal Albu sedět na úkor Mathiueho.

Reagovat
MadMrJacky

Leden už je asi měsíc hádek pro Lucha

Reagovat
Fairplay

Právě že nákupem takových průměráků to jde úplně do háje. Liverpool po prodeji Suareze by mohl vyprávět. Všichni tihle polohráči jako Vidal, Digne, Paco, Mathieu, Cillesen... jenom rozmělní kvalitu toho týmu a jsou úplně k ničemu, protože v jakémkoli těžším zápase je stejně nemůžeš/nechceš nasadit, protože na ně ani spolehnutí není.

Reagovat
Teoretik

No nevím, teď to Liverpoolu celkem šlape. To ukazuje, že se ti hráči mohou zlepšit, jen je to chce vést správným směrem. Navíc Dýni je 23. Plus jak říkám, zas tak hrozně nehraje, zatím určitě patří z těch posil k lepším. Ale prostě nelze vyhazovat peníze za 4 Alby, však mi nemáme teď ani na nákup normálního pravého beka. Tam se mělo investovat, Gomese nechat trčet ve Valencii a Roberta nechat v záloze (i když na beku to taky zatím není katastrofa, ale očekávám, že proti top týmům bude hořet).

Reagovat
Fairplay

Liverpoolu to klape právě díky tomu, že trochu udělali čistku a Klopp tomu týmu dal směr. Právě natahaní průměráci jako Markovic, Benteke, Balotelli to táhli dolů, Kloppo se spokojil s Maném a ten už teď tam předvedl víc než třeba ti zmiňovaní tři, co stáli v součtu skoro přes 90 mega.

Reagovat
Teoretik

Lallana, Lovren, Origi? Taky všemi odepisovaní. Ale to je jedno, tu kritiku Digneho prostě nechápu, takovej tragéd to fakt není.

Reagovat
ADM

Zaujímalo ma, prečo už Messi po dvoch sezónach ked to robil už vôbec nerozťahuje svoju stranu. Toto žiadny S. Roberto nezvládne a duplom nie sám. Podľa mňa nám to rozbilo celý systém a celý trojzubec, a preto nás teraz musí ťahať Messi, ktorý bude proste geniálny hocikde ale ostatní tým trpia. Luis si vedel dokonale nabehnúť na jeho pasy / otvárať priestory a Neymar skúšal aj niečo iné ako hľadať Messiho na strede.

Reagovat
LAM

Nehraje Alves a Roberto ho nenahradí.Před tim si to Leo dával s Alvesem,ale teď tam nemá z prava s kym a byl by tak hodně mimo hru.

Reagovat
ADM

Ved som ich na tej strane spolu ešte nevidel dlhšie ako 3 minúty .. z toho sa nedajú ani vynášať súdy. A kedže je to platné pre náš systém tak to drilujem donekonečna v tréningu nie?

Reagovat
LAM

On na to nemá.To je prostě vidět.

Reagovat
alcantara

Sid Lowe ‏@sidlowe 16m16 minutes ago

[In English]

Bruno says: "we had it in our hands"

Well played.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
misinho7

pekne pekne vyhrat v seville a budeme na velmi dobrej ceste k titulu

Reagovat
LAM

Že by po pěti letech?

Reagovat
misinho7

a?

Reagovat
LAM
Reagovat
alcantara
Reagovat
Fairplay

Reagovat
Fairplay

Ale všichni jsme to alespoň párkrát zkoušeli ve FIFĚ

Reagovat
Azazelo RD

Ve Fifě by se gólman takhle nezasekl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Velká hrubka gólmana, gól zadarmo.

Reagovat
Kokesh

Tezko rict, do jake miry se to da svest na golmana...sice udelal krok na druhou stranu, coz je vzdy chyba, jenze Messi to trefil naprosto dokonale.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
JM

Tak snad dá Piqué zase nějaký poctivý stand up.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

https://youtu.be/rgj0HB9Vgps?t=562

Iniesta takovej delfín

Reagovat
LAM
Reagovat
valloire

Don je lepší

Reagovat
Visca el barca

Neprovokujme se, dneska to je vcelku o fotbale ta diskuze

Reagovat
valloire

ok

Reagovat
Kokesh

On fakt jeste ukazoval vyhodu.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Další tři kola jsou relativně jednoduché a potom Athletic doma je taky něco jinýho než venku. Snad to zas nastartujeme

Reagovat
Switchback

Reagovat
Visca el barca

Nutno podotknout, že třetí těžkej zápas. Villareal, Real, Atleti. A přes mascherana jediná šance druhý půle. A všechno 1:1. Nastal čas Umtitiho. Masche je bojovník, ale asi nastal čas. Je to šest bodu, který nás můžou stát titul.

Letos je z formy Raketa, Neymar, Luisíto, částečně i Busi. tady v tuhle chvíli nejde o náhradníky, ikdyž je pravda, že Paca jsme kupovat nemuseli. Prostě pokud hraje svůj standart jen Pique, Leo a Don. Tak se to někde projevit musí.

Reagovat
Teoretik

Masch se po hrůzostrašném úvodu sezóny dost zlepšil. Dnes bych to určitě neházel jen na něj, navíc tam měl pár hodně dobrých zákroků. On je výbornej když soupeř hraje takhle na brejky. A to já jsem jej vždycky kritizoval, když ho cpali na stopera s tou výškou, to nás stálo taky dost bodů v minulosti. Iniesta se mi po novém roce vůbec nelíbí, snad naváže na ty výkony z prosince co se vrátil po zranění.

Reagovat
Visca el barca

Každej máme v něčem pravdu no Co ten Raketa ví se proč dnes nebyl?

Reagovat
Teoretik

"The Croatian midfielder has been left in Barcelona for technical reasons" asi mu uletělo letadlo

Reagovat
celeb

Mozno aj dobre, ze uletelo. Gomez nezahral zle. Celkovo po rozpacitom zaciatku ma asi najkonzistentnejsie vykony z novacikov (v zalohe, Digne sa chytil vyborne). Rychlo si zvyka a jeho hra sa zlepsuje zo zapasu na zapas. Raketa je ako Samson. S dlhymi vlasmi hral vyborne, akonahle ho Dalila ostrihala, tak jeho magicke schopnosti zmizli.

Inak napriek strate to nebol z nasej strany zly zapas. Povedal by som, ze najkvalitnejsi vykon za poslednu dobu. Problem bol v premienani sanci - od Neymara a Suareza sa proste nejake goly cakaju, nemoze skorovat len Messi.

Nepacilo sa mi to posledne striedanie, ked prisiel Arda a odisiel Digne. Ako 'utocnik' za obrancu ano, ale nejak si nerozumeli na lavej strane. Mal ist dole SR a Neymar sa presunut na pravo. Rad by som to aspon raz takto chcel vidiet. Neymar sa obcas na pravo presunie a vobec tam nevyzera zle.

Reagovat
Teoretik

Mně ten Gomes nesedí. Působí na mě jako hrozné kopyto a navíc bez pohybu. Mnohem větší vliv má na naší hru v záloze z posil Denis, ale ten opravdu konzistentní výkony nepodává. Roli sehrává asi i ta cena, za kterou oba přišli.

Reagovat
LAM

Jinak srovnání v těžkejch zápasech venku s minulou sezonou zajímavý

Loni Prohra na Sociedadu,Celtě,Seville remíza na Villarealu a Valencii a výhra na Bilbau

Letos prohra na Celtě remíza na Sociedadu,Villarealu a výhra na Seville,Valencii a Bilbau.

Je vidět že jsme dokonce ještě lepší a rozdíl dělá hlavně prohra doma s Alavesem,ale jinak mimo Real a Atlety hrajem už jen jeden opravdu těžkej duel venku a to na Malaze.Sice i tak myslim že Titul nevyhrajem,ale bodů by jsme teď kvůli losu měli začít brát víc.

Reagovat
alcantara

Tak Gerard mal vykrikovat na Tebasa na tribune, ci to dnes videl...

Teraz je hlavne zacat od seba a zamysliet sa, preco ako tim nefungujeme dostatocne. Nie riesit vsetko naokolo.

Reagovat
Kokesh

On proste RM vylozene nesnasi, Tebas ma urcitou naklonnost k madridskemu klubu.

Nicmene po Valencii, kdy proti nemu chtela Barca v cele s Bartomeu zavest disciplinarni rizeni, mi to prislo trochu vtipny. Pique neunasi momentalne ze vsech nejvice, coz kdyz budu uprimny, mi dela trochu radost.

Reagovat
vladis271

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

No, od Piqueho je to vážně hodně uplakaný poslední dobou. Ale tim líp, timhle přístupem se nic nezmění, jestli se pořád jen budou všichni cejtit ukřivděný.

Reagovat
-Carles-

Už to začína preháňať, trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbé, to by fakt neměl. Škoda, že se tyhle věci neřešily v době, kdy nám to nevadilo, protože nám to i tak stačilo. Teď už je po té politické korektnosti něco řešit pozdě. A tímto způsobem už vůbec ne. Piqué dostane flastr a rozhodčí s Aduritzem apod. budou v pohodě.

Reagovat
madridcan

Uz by dostal po Athleticu. Aj ked vcerajskom by si mohol koledovat o nieco nove.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za ten včerejšek těžko může něco dostat, pokud do toho svaz nezapojí svou fantazii.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dostane, toto by se mělo trestat stejně jako dodatečně nesportovní chování.

Reagovat
X-bano-X

Nema za co. Tebasa tam nespomenul.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

No nespomenul. Este aj v rozhovore povedal ze ten komu to bolo adresovane vie...

Reagovat
valloire

jo, udělal to nenápadně

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dostane, jednou mu to výjimečně prošlo, ale podruhé ne. I když možná bude Tebas dělat mrtvého brouka, když má máslo na hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem má Tebas máslo na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

To tobě nelze vysvětlit, pokud sám nic nechceš vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně normálně se ptám omg. V čem má Tebas máslo na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to co říká Piqué, přestože by si to neměl dovolit, je pravda Ale jak říkám, to bys to musel chtít vidět. Anebo zažít, ale to se ti nestane, můžeš být klidný.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jde o rozhodčí? V tom případě opět nechápu proč má Tebas máslo na hlavě. Tebas nemá s rozhodčíma vůbec nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě , že vůbec nic, myslím, že víc s nimi má společného jiný prezident. Prostě jste už nechtěli riskovat další čekání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

no a co třeba Gaspart a Villar? co ti?

Reagovat
misinho7

toto vyplakavanie tak hreje na dusi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Tak hele.. Tebas je prezident LaLigy. LaLiga NEMÁ rozhodčí pod palcem. Rozhodčí má pod palcem RFEF. A o to mi celou dobu tak nějak šlo.. A ještě takový bonbónek - viceprezidentem RFEF (tedy tý organizace, která proti vám tak jde) není nikdo jiný než Joan Gaspart, VÁŠ bývalý prezident.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě taková hádanka - Tebes byl nedávno znovuzvolený do funkce prezidenta LaLigy. Konaly se volby a (pokud se nepletu) tak hlasovali týmy z 1. a 2. ligy, takže Real s Barcelonou taky. Zkus uhodnout, který tým z těhle dvou hlasoval PRO Tebase a který podporoval jinýho kandidáta. Výsledek tě možná překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se to vyjasnilo a máme to tam pod palcem my.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nikde neříkám.. místo těhle konspiračních teorii by se možná stačilo trochu zamyslet a přišel bys na to, že sudí ve Španělsku jsou prostě špatný, dělají špatný rozhodnutí a konstantě poškozují všechny týmy. To prostě není žádná agenda, to je neschopnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo by se stačilo podívat na první čtyři zápasy tohoto roku. Ale zpět na začátek ,musel bys to chtít vidět(a nejenom teď). Konec.

Reagovat
valloire

A co se takhle podívat na celou sezonu? Ale to bys musel to chtít vidět že.

Reagovat
smazaný uživatel

Validní protiargumenty

Reagovat
Magic player

Reagovat
Hokaido

Hlavně oni tak nějak úplně ignorují fakty - jako že třeba na druhý straně mohl písknout penaltu taky a že před vyloučením byl faulovanej hráči Villarealu. Proč jinak by rozhodčí tyhle situace pouštěl, kdyby chtěl Barcu poškodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jako.. kdyby je chtěl poškodit, tak proč to sakra dělal tak, že jim neodpíská ruku, která byla viditelná až z Marsu. Kdyby měl záměr škodit, tak to snad nebude dělat takhle okatě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z Marsu vidět a rozhodčí ze tří kroků ne,a tak sis znovu potvrdil, že nás nepoškodil. Ty kráčíš na pisoárovu úroveň. Škoda,že nepácháš vulgarity, strčil bys je do pytle i s Čongem.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Rozhodčí vás poškodil, ale nepoškodil vás ZÁMĚRNĚ. Poškodil vás, protože je prostě střevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Které nevidí ani to, co je vidět z Marsu.Jo, dva Marťani mi volali,proč nepískl tu penaltu v Bilbau.

Reagovat
valloire

Každej zápas byste chtěli 2 penalty? No chápu, zvyk je železná košile.

Reagovat
alcantara

Tiez mi v tomto pripomina fanusikov Chelsea par rokov dozadu, ktori plakali podobnym sposobom Holt, niektori su proste taki...

Reagovat
valloire

Ty ale měli hodně velkej důvod a to se nenazývá pláč. Pláč je chtít každej zápas 2 penalty za úplně každej pád ve vápně a brečet na tiskovce a svádět vinu na vliv jinýho týmu.

Reagovat
alcantara

No nemali. S tebou sa o tom ale bavit nebudem, neboj. Len si pozri tie zapasy.

Reagovat
valloire

"S tebou sa o tom ale bavit nebudem, neboj..."Jsi děsnej hyperkorektní jedinec. Zápasy jsem viděl. Kromě období, kdy u nás byl José, kterej to ale dělal s určitým záměrem, si nedovedu představit takovej pláč z naší strany. Co se týká Chelsea....celej svět kromě cules ví svý.

Reagovat
Hokaido

Chceš jako srovnávat včerejší zápas s tímhle? Vážně?

Reagovat
alcantara

Ten dvojzapas ako celok sa tak da zrovnavat uplne s kludom. Rozdiel je, ze nasi hraci neplakali, vasi plakali vo velkom vratane fanusikov, tak z toho vzniklo historicke ublizenie Chelsey.

Reagovat
valloire

takovej trolling......

Reagovat
Hokaido

8/10

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Game, set, match. Ten už hledá tajnej vchod do Jirkový jeskyně.

Jen mě teda pořád překvapuje, jak je Pique vylízanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Při tvé nadpozemské inteligenci tě takhle musí překvapovat kde kdo.

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
Billy McClane

Boze ty si neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

to je masakr

On je jak malé dítě, které neumí prohrávat. I když u něj platí i to, že neumí ani vyhrávat. Navíc ty jeho vyjádření a názory jsou strašně hloupé - takový Xaviho učeň.

Reagovat
teenz

Jedině dobře, byla jen otázka času, kdy ho to potopí a to právě nastalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale docela jste se nadřeli.

Reagovat
teenz

Bavíme se o tom, že je Pique primitiv a ne o tom, že porazit Barcu v její nadvládě se nám podařilo jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, já se bavím o letošní sezoně.

Reagovat
teenz

V letšoní sezoně vedeme v únoru o 4 body a zápas k dobru. To jsme vám měli nadělit 20 bodů v prosinci nebo jak si to představuješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

30, jako vždy. To je zbytečná debata.

Reagovat
teenz

Aha.

Reagovat
Phillipinho

Jezisi . Takovej Depor je řezanej celou sezonu a nikdo tam neplace jako Pique. Vyborny fotbalista ale clovek obcas dement.

Reagovat
valloire

Reagovat
vladis271

Reagovat
misinho7

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Reagovat
madridcan

Inak blizko stadionu maju nejaku volieru alebo co?

Reagovat
hefy

Bale > Neymar

O parník.

Reagovat
alcantara

Jedine, ked Neymarovi odrezu obidve nohy.

Reagovat
r3

No momentalny je aj zraneny Bale lepsi ako to co predvadza Neymar. Pred nejakym rokom to bolo inac, ale momentalne je Neymar fakt priserny.

Reagovat
misinho7

Reagovat
dextroza_m

Líp to snad ani trefit nešlo, Leo parádně... Jinak teda kolik je ve fotbale povoleno brankářů? Já viděl asi od 60. minuty a jednou to tam chytá někdo na zemi, pak při střele Messiho... to jako fakt? Jinak Mascherano při tom nastřelení nebyl ve vápně, ne??

Reagovat
Teoretik

Myslím že byl, ale není to jedno? Obě ruce měl pískat, ta poslední, jak tam padal hráč Villarealu je dost sporná. Rozhodčí včera rozhodně nebyl důvodem naší ztráty. Ale spíš mě naštval tím nastavením. V Anglii se letos vůbec těch minut v nastavení nebojí, navíc když se v něm nehraje, třeba jako dnes při vyloučení, tak klidně šíleně přetahují. No a on to pískne při našem prvním nákopu hned po tom vyloučení

Reagovat
dextroza_m

Hlavně mě strašně vadí, že jakmile soupeř vycítí bodový zisk, tak začne zápas příšerně zdržovat, tohle by se mělo okamžitě trestat anebo jak píšeš adekvátně nastavovat. A není to jen u našich zápasů, ale samozřejmě se to děje i u RM (i když Ti většinou letos vedou, takže mužstvo nemusí zdržovat) nebo Atletů, Ti ale praktikují stejnou věc, pokud hrají s některým z hlavních rivalů.

Reagovat
valloire

vždyť v Seville jste dělali to samý

Reagovat
dextroza_m

To jsem neviděl.

Reagovat
valloire

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona tu ligu už vzdala, nevíte někdo ???

Reagovat
dextroza_m

Ne, jenom dává slabším náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
vacin

Tak abyste to s tím nepřehnali jako my loni

Reagovat
Switchback

Messi goal today the first that Villarreal keeper Asenjo has ever conceded from a free kick [160 games] in La Liga

Reagovat
Magic player

Jinak Leos se pomalu radi k nejlepsim zahravacum primaku v historii, ne? Na to, ze to drive byla spise slabina a dost lidi mu to i vycitalo, tak je ten progres neuveritelny. Momentalne smrdi kazdy kop blize jak 30m k brance golem.

Reagovat
teenz

V la lize:

Cristiano Ronaldo: 18 goals, 275 attempts (6,5%)

Messi: 16 goals, 198 attempts (8%)

Celkově:

CR: 48g (29 Real, 14 United, 5 Nároďák)

Messi: 32g (36 Barca, 6 Nároďák)

Reagovat
ADM

Ale pomer za posledné 2-3 roky, ked sa v tom Messimu začalo dariť a Ronaldovi práve naopak musí byť šialený..

Reagovat
teenz

To rozhodně, přímej kop od Messiho aktuálně vždy smrdí golem. Nebo alespoň u mě získal takovou auru. Zajímavý ale je, že jak je v tomhle ohledu teď podle nás geniální, jeho % neni o moc vyšší než u "bídnýho" Ronalda.

Reagovat
Sergi Samper

Tak je fakt že Messi to začal kopat dobře až tak 2-3 roky dozadu jak píše ADM, třeba i ty % by byly jiné.

Reagovat
teenz

Co já si pamatuju, tak se k tomu vždy stavel Xavi, nebo ne ? Messi k tomu přišel až když začala ta mediální bitva za golama Messi vs CR.

Reagovat
Sergi Samper

Já mám za to že se tam motali všichni. Teď sem se díval na ty góly a u většiny stál Xavi s nim. On teď fakt ohrozí bránu skoro pokaždé, na začátku 2016 měl snad z 5ti přímáku 1 gól a 3x břevno/tyčku

Reagovat
teenz

Natrénoval to parádně, sledovat jeho hru je zážitek (když chce).

Reagovat
Sergi Samper

Tj, ono mě zajímalo srovnání s Ronaldem když to tam Messi začal sypat a když sem viděl těch 50g tak mě dobře spadla brada

Reagovat
MadMrJacky

Jsou to statistiky kdy opravdu vystřelili na bránu, nebo se do toho počítají i centrované přímáky?

Reagovat
teenz

Nejsem si jistej, podle mě jen střely. Byla by blbost do takový statistiky (góly x pokusy) dávat centry.

Reagovat
Lifted

Reagovat
Magic player

Dik za cisla, to jsem ho teda dost precenil. Holt mu to tam ted pada, tak jsem se nechal unest.

Reagovat
teenz

Reagovat
X-bano-X

36+6=32 nieco zjavne nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí, ale víc se to vyjímá.

Reagovat
teenz

Místo toho debilní kecání si mohl tu statistiku najít sám a napsat, jak se věci mají.

Reagovat
teenz

Špatně jsem to zkopíroval, samozřejmě to je 32g, jak píšu. Akorát jsem spletl 26+6.

Reagovat
smazaný uživatel

Historická data ohledně přímáků v malíku nemám, ale kope je parádně. Jednoduše, ale naprosto precizně a efektivně. Obzvlášť zajímavý mi přijde jeho progres v porovnání s tím Ronaldovým (sorry, musel jsem).

Reagovat
Lifted

Tak to, že se CR o dost zhoršíl v přímácích je prostě jasná a viditelná věc. Celkově bych řekl, že i ta jeho padající střela z dálky už nějak vyšuměla. Na tyhle jeho góly jsem vždycky koukal nejradši. Ale tak u tý střelby je to hlavně tím, že víc leze do toho vápna no.

Reagovat
ADM

To zrovna neviem, ale je najlepším zahrávačom v histórii Barcelony

Reagovat
valloire

kope to slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu má, ale nemá to takhle dělat, to je k ničemu.Už teď si myslím, že se rozhodčí mstil za ty výroky k Bilbau.

Reagovat
JM

Reagovat
Hokaido

Jinak jak už tady bylo řečeno, Neymar je fakt šílenej. Letošní sezonu 297 minut na gol, což je na hráče v jeho pozici prostě neuvěřitelný. Navíc ani jeden jeho gol nebyl nějak extra důležitej.

Má Enrique na to ho na čas posadit? A kdo by by na jeho pozici případně hrál? Arda nebo ještě někdo jinej?

Reagovat
teenz

Neymar je v pozici jako Messi, Cris, Bale. Prostě musí hrát dokud se nechytne. A kdyby se posadil zrovna on, tak by to neudělalo žádnou dobrotu.

Reagovat
Ángel di María 22

Upřímně? Tenhle pláč většiny (čest vyjimkam) fanoušků Barcelony, respektive haterů Realu, ten mě hodně baví. Jen tak dál, čim víc slz, tim líp

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo čestné, upřímné přiznání.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty seš hned první postřelenej

Reagovat
smazaný uživatel

To možná ano. Ale tvoje hra na upřímnost je něco. Psát tady o své upřímnosti v něčem,co je jedním z prvních článků naší rivality je trapas roku.

Reagovat
10FKK

Deset let tady fňuká vaše bílá parta jitrnic, tak se chvilku potěš...

Reagovat
Visca el barca

Asi tak nějak no

Reagovat
LAM

Ten ani nepamatuje víc jak jeden ligovej titul

Reagovat
technecium

Reagovat
madridcan

Prave desat rokov dozadu zacal iny plac- ze neodpiskany faul Diarru v El Clasicu rozhodol o titule

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne zase nezapomen prilest pod PL hejtovat Arsenal, at se taky pobavime

Reagovat
smazaný uživatel

z

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho by měl více používat hráce z La Masii, bojovníky, kteří by nechali duši na hřišti, tak jako Messi, Pique, Alba atd. Je tam až příliš zahraničních hráčů. V létě bych se zbavil Ardy, Paca, Gomese, Denise a nebál se i prodat Neymara a snažil se dotáhnout Coutinha s Mahrezem, případně bojovat o Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost odvážné , nevím, jestli by tohle zaručilo úspěch,i když popravdě Paco a Denis jsou velká zklamání. Coutinha bych bral, ale Mahrez nevím, nevím. Isco je už zavšivený, ať zůstane, má to tam bez větší námahy.

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15940344_658869724321685_8113662849066555787_n.jpg?oh=720bad13714d4720a4a1d74f0f4ebbb1&oe=591590CA

Ještě přístup Neymara. Ztratil se body v honbě za titulem a on se fotí a usmívá, jako kdyby zápas s přehledem vyhráli. Bojím se, že NEy bude jen další Ronaldo.

Reagovat
patas92

jen další Ronaldo

Reagovat
misinho7

Bojím se, že NEy bude jen další Ronaldo aha byt najlepsi jeden z dvoch najlepsich 9 rokov a byt jeden z najlepsich v celej historii ... to je nic radsej nech je len dalsi Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Upřesním to to jeho simulování (např. PETka), časté zbytečné padání v 16tce, začíná být více komerčním fotbalistou, než aby se soustředil na fotbal tak jako Messi, proto ho nejspíš nikdy nazastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Brazilce nebo toho slaďouše?

Reagovat
teenz

Prodat Paca, Gomese po jedný sezoně a nahradit Neye Mahrezem.

Reagovat
ADM

Aj tak je väčší problém v systéme. Potrebujeme obidve strany ihriska silné, na tom roky stojí naša hra. No a momentálna strana s Neymarom je na tom dosť zle (Iniesta dlho zranený, Alba často zranený a Neymar dosť mimo) a druhá strana nám nefunguje vôbec kedže tam Messi nie je, Roberto nemá kvality Daniho a Rakitic je tým pádom úplne stratený (teda hociktorý hráč, ktorý tam nastúpi)

Reagovat
smazaný uživatel

To je divnej post, píšeš že je tam moc zahraničních hráčů a pak že by ses zbavil tří Španělů a přivedl místo nich Alžířana s Brazilcem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dokud by se znova nezapracovalo na hráčích z La Masii, jak to bylo dříve. Za Pepka, když byl rozhodnutý zápas, tak tam dával často mladíky, to u Lucha nejde vidět.

Reagovat
-Carles-

Nedal by som ruku do ohňa, že Lucho bude na lavičke dlhšie ako 6 mesiacov

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Prý mu končí smlouva v létě a nejsou žádne zprávy o prodlužování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nový styl, který Lucho skvěle vymyslel a který docela dlouho fungoval - tedy Barcelona ne jako stroj na házenou, ale s rychlým přechodem do útoku, už se úplně rozpadl a teď hrajeme ještě větší házenou než dřív. Kdoví, čím to je, nebo proč od toho ustoupil. Podle mě to začalo upadat někdy loni v LM - nedokázali jsme nedokázali Atlétiku dát jediný ubohý gól, který by stačil na postup.

Reagovat
ADM

Reagovat
blaugrana

No nič. Looking forward to the next season. A Lucho podľa mňa nepredĺži a bude to dobre.

Reagovat
technecium

Nevěšte hlavy. Vždyť to je přesně obráceně jako minulou sezonu. My jsme byli na koni, Real ztrácel. Rozdíl byl v tom, že jsme měli větší náskok a proto jsme to udrželi. Realu se to jednou zhroutí, doženeme ho a těm jejich jitrnicím zbydou jen oči pro pláč

VISCA EL BARCA

Reagovat
valloire

OLÉ

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kokesh

Barcelona have decided Lionel Messi, Luis Suarez, Andres Iniesta and Gerard Pique will not attend The Best FIFA Football Awards 2016. [MD]

Pondelni trenink uz maji za sebou, zrovna tihle jmenovani urcite dostali po vcerejsim zapase jen vyklus. Ale chapu, dve hodiny letu do Zurrichu musi byt zdrcujici pro pripravu na CdR.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
tunkic

2011

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by měl chuť vyrazit v březnu na zápas Barçy, tak zbývají poslední tři místa na zájezd fanklubu na Valencii.

http://www.fcbarcelona.cz/fc-barcelona/clanky/posledni-3-mista-na-zapas-bar-y-s-valencii-3668400

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard do Heerenveenu. Ofiko dneska nebo zítra.

Reagovat
misinho7

pecka aj ked cakal som skor Ajax ako sa spekulovalo alebo rennes, ale v Heereveene bude mat aspon istotu ze bude hrat viac

Reagovat
Mateo16

Este mohol vydrzat par dni proti Seville by si zahral.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a ještě teda koukám, že tam jde rovnou na rok a půl. Až do léta 2018.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak predsa to nebola pred pár dňami kačica.

Reagovat
Ángel di María 22

Heerenveen hraje vysoko, dobry

Reagovat
Kokesh

SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANO: 34,54%

MESSI: 26,42%

GRIEZMANN: 7,53%

Pořád celkem s přehledem.

Reagovat
Switchback

Zajímalo by mně, kolik měl Suárez ... neskutečný, jak je všude ignorovanej

Reagovat
Wat

Luisova ocenění teprve přijdou. Asi jim jeho výkony dochází trochu dýl.

Reagovat
vilp

V sestavě roku Dani Alves.

Reagovat
teenz

ja sa bavim... ukopal jednu z nejhorsich sezon (presto by jeho rok chtelo 99% hracu) a drti trofeje hore dole. Frajer, hrozne mu to preju.

Reagovat
valloire

Reagovat
QooBo

Pár postrehov :

1. Parejo nech ide do piče matere s hentak kopnutou penaltou

2. Mario Suarez to je vtip a nie futbalista (ešte k tomu mimo post)

3. S tragickou obranou sa tuším začína viesť už aj Diego

4. Potešili mladíci

5. Enzo má nejaký fetiš v zbieraní kárt, to je neskutočné ako jeho každý zákrok smrdí žltou alebo červenou

6. Že ja debil som sa radšej neučil ako sa pozeral na to ako zas v poslednej minúte stratia body

Reagovat
netopier

Má cenu komentovať súčasnú Valenciu? Veď takých flákačov, také zlé bránenie a taktickú nevyspelosť som ešte nevidel Munira by som poslal do prdele hneď dnes ak by bolo na mne... Naopak dobrý výkon všetkých mládežníkov... Dúfam že časom vytlačia tie primadony zo zostavy

Reagovat
Switchback

Valencie ty vole ale ten vyrovnávací gól - https://streamable.com/4e3sz fantazie

Reagovat
Lifted

poslali je na párek slušně

Reagovat
smazaný uživatel

vicemene souboj jednookych, od osusky bych to tak nejak cekal, ale, budu se opakovat a bylo to tu snad 1000krat, od valencie na to jaky maj hrace, bych prece jen cekal neco jinyho...vale sice nedala pecku, ale jako klicovej moment bych videl, kdyz si osasuna dala vlastnaka do satny, tady se zapas mohl vyvijet uplne jinak...sympaticky vykon od osasuny a ,jak to nazvat, letosni standard od valencie

Reagovat
Ángel di María 22

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Valencie, to je fakt v prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele