LaLiga - souhrn 1. kola

18.08.2017, 22:06, aktualizováno 21.08.2017, 23:51
Komentáře a souhrny
Málaga před vlastními fanoušky nestačila na Eibar, Levante zásluhou pozdní branky zdolalo Villarreal. Real Madrid si poradil s Deportivem La Coruňa. Barcelona zvládla utkání s Realem Betis, Athletic Bilbao se rozešel s Getafe bez gólu. Girona užuž sahala po senzačních třech bodech v prvoligové premiéře proti Atlétiku Madrid. S dělbou bodů se úvodem musela smířit i Sevilla. Real Sociedad v otáčel zápas ve Vigu. Leganés v souboji loňských nováčků udolal Deportivo Alavés a zvítězil 1:0. Stejným výsledkem skončil i druhý páteční duel...

Málaga CF - SD Eibar 0:1

21.08.2017 22:00

Góly: 57. Charles

Málaga na svém stadionu padla, o což se jedinou trefou postaral Charles. Jeho branka z 57. minuty rozhodla o třech bodech pro Eibar a menší překvapení, neboť favoritem byli domácí hráči.

Eibar začal v Málaze mnohem lépe a již ve třetí minutě se právě Charles prosadil. Nadšení hostujících fandů ale bylo značně předčasné, neboť sudí Jiménez pískal ruku. Právě pomocí této pro fotbalistu snad jediné zakázané končetiny dopravil Charles míč do brány. Ani Málaga nepůsobila laxně. Añor obdržel přihrávku mezi dva obránce a z hranice pokutového území těsně minul levou tyč.

Hosté velmi často využívali rychlé kontry a jeden takový měl na starosti japonský záložník Takashi Inui. Ten se dostal až k vápnu a ještě se mu povedlo poslat před ni střílený centr. Dobře totiž viděl nabíhajícího Charlese a brankář Roberto měl plné ruce práce, aby jeho dorážku zastavil! Jen o pár minut později se navíc akce opakovala téměř identicky. A rovněž obrana Málagy nechala vše až na Robertovi.

Pouze zásluhou vynikajícího domácí brankáře Málaga ještě neprohrávala. Krátce po třiceti minutách hry Inuj zkusil překvapit Roberta střelou z velké dálky, ale brankář byl opět na svém místě. Rovněž ve druhé půli byl Eibar mnohem aktivnějším týmem. Dani García střelou zpoza vápna protáhl brankáře Roberta, Charles se o chvíli později zastřeloval.

V 57. minutě se Charles přeci jen dočkal a tady už ani Roberto nepomohl. Hned tři hráči hostí naskakovali na krásný a přesný centr od Ángela a přestože byl jako jediný z nich obsazený právě Charles, přesto se mu povedlo zakončit. Jeho přesná hlavička zaplula do sítě a Málaga konečně doplatila na svou laxnost - 1:0.

Málaga se ale poučila a nevzdala se. Vyrovnat mohl Borja Bastón, který v 63. minutě napřáhl ke střele zpoza vápna a tlačil balon k levé tyči. Tam včas doskočil brankář Marko Dmitrović a míč dostal pod kontrolu. Obrana Eibaru jinak fungovala na jedničku a Málaze se už do konce utkání nedařilo přijít s receptem, který by ji zdolal.

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 1:0

21.08.2017 20:15

Góly: 88. José Luis Morales (pen.)

Levante potvrdilo, že jakožto suverénní vítěz loňského ročníku druhé nejvyšší soutěže by nemuselo hrát v LaLize žádné druhé housle, a hned na úvod nové sezóny si připsalo cenný skalp Villarrealu. Především ukázalo, že když chce, umí hrát výtečně odzadu, a nakonec se díky trefě Josého Luise Moralese dokonce radovalo z nečekaných tří bodů.

Zvyknout si na hru bez svého nejlepšího útočníka Rogera, který se před sezónou nešťastně zranil a přijde minimálně o půl roku, bude pro Levante vůbec to nejdůležitější. Každopádně i bez jeho pomoci se mu nyní podařilo zvítězit, byť až zásluhou závěru utkání a proměněné penalty. Dobrou zprávou pro domácí je, že udrželi čisté konto.

Právě na pevnou defenzívu by se chtěli svěřenci Juana Muňize dlouhodobě asi nejvíce spoléhat. Když se proti nim neprosadil ani takový celek, jakým je Villareal, který bude chtít zajisté bojovat o evropské poháry, mohou si Les Granotes v klidu poplácat po zádech. Naopak Žlutá ponorka musela skousnout docela hořkou pilulku zklamání.

Bacca tohle léto přišel posílit řady Villarrealu jako jakási náhrada za Roberta Soldada, který zamířil do tureckého Fenerbahce, a hned v 11. minutě prokázal, že by nemusel být vůbec špatnou volbou. Naběhl ze středu do šestnáctky a tlačil svou střelu ke vzdálenější tyči, nakonec však balón skončil pouze vedle kýženého a chtěného prostoru.

O dost blíže vstřelené brance byl pak ve 31. minutě Rodri Hernández, který hlavičkoval po rohovém kopu, a jeho střela jemně lízla tyčku. V závěru poločasu chtěl Villarreal zahrozit ze standardky ještě jednou, tentokráte se po rohovém kopu snažil přesně zacílit Álvaro González, avšak narazil na mezi třemi tyči pozorně stojícího brankáře Raúla Fernándeze.

O všem podstatném se rozhodlo v poslední desetiminutovce tohoto střetnutí. V 81. minutě José Luis Morales střelou zpoza brankového území nepřekonal gólmana Andrése Fernándeze, dvě minuty před koncem však dostal možnost skórovat z pokutového kopu, nařízeného za faul Rukaviny na svou vlastní osobu, a nabídnutou šancí nepohrdl.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Madrid 0:3

20.08.2017 22:15

Góly: 20. Gareth Bale, 27. Casemiro, 62. Toni Kroos

Real Madrid vstup do ligového ročníku zvládl a Deportivo porazil na jeho hřišti 3:0. Jakkoliv výsledek zní jednoznačně, nebyl zápas pro Bílý balet jednoduchý. Naštěstí pro hosty La Coruňa zahazovala šance, včetně pokutového kopu.

Real vstoupil do zápasu hodně nervozně a než se stačil vzpamatovat, klidně mohl prohrávat o dvě branky. Domácí útočník Andone se během krátké chvilky ocitl ve dvou obrovských příležitostech, ovšem v ani jednom případě Navase překonat nedokázal. Kouč Pepe Mel moc dobře věděl, že pokud chce Real porazit, je potřeba takovéto šance proměňovat. Zvláště, když Real poprvé zamířil do černého ve 20. minutě. Luka Modrič vypálil, Martínez pouze vyrazil před sebe na Benzemu a byl to Gareth Bale, kdo nakonec dostal balón do sítě. Za dalších sedm minut vedla Zidaneho parta už 2:0. Tradičně skvělou práci odvedl Marcelo a Casemiro ve vápně překonal Martíneze.

Aby se Depor vrátil do utkání, potřeboval vstřelit kontaktní branku, což proti ve formě hrajícímu Realu byl složitý úkol. La Coruňa ale šance měla a začátek druhého poločasu se podobal prvnímu. Andone zazdil další z řady šancí, když tentokrát spasil Real na brankové čáře Sergio Ramos. A Real opět nevyužitou příležitost trestal. Bale zatáhl balón do vápna, kde si počkal na vhodný moment pro přihrávku a Toni Kroos střelou z první zvýšil už na 3:0.

La Coruňa mohla vzápětí snížit, ale Guilherme z úhlu orazítkoval břevno. I když už bylo o osudu utkání dávno rozhodnuto, závěr zápasu nabídl několik zajímavých okamžiků. Nejprve Asensio z přímáku protáhl Martíneze a chvíli na to fauloval ve vlastní šestnáctce Carvajal, takže Depor zahrával pokutový kop. Andone ale stvrdil obrovskou smůlu v zápase a po sérii šancí zazdil i tu vůbec největší, tedy pokutový kop.

Real zvítězil 3:0, ale úplně beze ztrát se to neobešlo. V nastavení udeřil Sergio Ramos loktem Valleho a sudí mu ukázal druhou žlutou kartu a tím pádem červenou.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 2:0

20.08.2017 20:15

Góly: 36. Alin Toşca (vl.), 39. Sergi Roberto

Očekávané vítězství si v úvodním kole připsala Barcelona a to díky vlastní brance Toscy a Sergi Roberta. Překvapivě se neprosadil Lionel Messi, přestože měl velké množství šanci. Vybral si však enormní smůlu, hned třikrát zamířil do tyče!

Zápas pochopitelně začal minutou ticha za oběti nedávných teroristických útoků a pak se mohlo začít hrát. Barcelona hrála svojí typickou hru, držela balón a trpělivě čekala až se v obraně Betisu objeví skulinka. Domácí to také zkoušeli prostřednictvím standardních situacích, jednu z nich měl Lionel Messi a nebezpečnou střelou jen lízl horní síť. Ve 25.minutě byl Leo Messi opět u balónu a na hranici vápna rychle vystřelil a jen těsně minul branku. A do třeti znovu Lionel Messi orazítkoval z přímého kopu tyč.

Barca se zastřelovala a bylo jen otázkou času, kdy se ujme vedení. Stalo se tak ve 36.minutě, kdy výměnu balónu mezi Messim a Deulofeu přerušil vlastencem Alin Tosca! Betis se mohl vytasit s okamžitou odpovědí, ale Mascherano unikajícího Leóna na poslední chvíli odzbrojil. A následně přišel trest. Sergi Roberto dostal na značku pokutového kopu ideální přihrávku a trefit branku v pohodě zvládl. Katalánci vedli 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by o vedení měli přijít.

Barcelona zápasu dominovala a kdyby proměňovala šance, mohla vyhrát vyšším rozdílem. Po hodině hry se opět výrazně připomenul Messi a měl znovu velkou smůlu, protože podruhé v zápase orazítkoval tyčku. Messiho standardní situace byly velice nebezpečné a byl to paradoxně argentinský kouzelník, který se stal smolařem dne. Věřte nebo ne, v 81.minutě potřetí v zápase orazítkoval tyč. Valverdeho svěřenci v závěru nikam nespěchali, kombinovali a v poklidu zvítězili 2:0.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Getafe CF 0:0

20.08.2017 18:15

Góly: -

Bilbao na úvod nového ročníku LaLigy nepotvrdilo roli favorita a nováčka ligy Getafe nedokázalo porazit ani přesto, že skoro třetinu zápasu hrál soupeř o jednoho muže v poli méně. Domácí směrem dopředu neměli potřebnou kvalitu, a zatímco pro ně je tenhle výsledek spíše ztrátový, hosté alespoň bod brali určitě všemi deseti.

Šestkrát v řadě Athletic Club dokázal svého oblíbeného protivníka v minulosti skolit, tentokráte však Azulones zabrali. Domácí kouč José Ángel Ziganda nechal odpočinout po utkání Evropské ligy na půdě Panathinaikosu svou hvězdu Aritze Adurize, a možná i právě tenhle faktor rozhodl o konečné nule na kontě vstřelených branek.

Getafe se mohlo ujmout vedení po devíti minutách hry, to když z vyložené pozice hlavičkoval Bergara, gólman Kepa měl s tímhle zakončením velké potíže a sotva míč udržel ještě před brankovou čárou. Na druhé straně unikl za obranu Iňaki Williams, jenže ze strany se mu nepodařilo zamířit mezi tři tyče, nýbrž pouze do boční sítě.

Zhruba po půlhodině hry si seběhl za hranici šestnáctky Muniain, který vyzkoušel svou pravačku, tlačil svou střelu ke vzdálenější tyčce, pozorně si však počínal hostující brankář Guaita. Ani ve druhém dějství se favorit tohoto střetnutí nenadechnul k nějakému většímu tlaku. Šancí si vytvářel i nadále spíše sporadicky.

I svěřenci trenéra Josého Bordaláse přitom mohli skórovat, Juana Calu po rohovém kopu ovšem vychytal Kepa. V 66. minutě se po druhé žluté kartě a následné červené pakoval ze hřiště Álvaro Jiménez, jenže ani tahle přesilovka Bilbau nepomohla. V 76. minutě zahrozil snad jen Iňaki Williams, jeho přízemní pokus ale skončil trestuhodně pouze vedle.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 1:1

19.08.2017 22:15

Góly: 26. Clément Lenglet - 35. Léo Baptistão

Dělbu bodů si na úvod připsali Sevilla s Espanyolem a všechny branky viděli diváci již v prvním poločase. Nutno podotknout, že remíza je vzhledem k průběhu utkání zaslouženým výsledkem.

Hosté do zápasu doslova vletěli jako uragán a už po 120 sekundách se řítil na Soriu Baptistao. Hostující hráč brankáře Sevilly nepřekonal, nicméně po vzájemné srážce byl Soria natolik otřesený, že záhy musel střídat. To byla pro domácí určitě velká nepříjemnost a navíc Espanyol si dál vytvářel šance. Ve 12. minutě dostal přihrávku do otevřené defenzívy Moreno, ale naštěstí pro Sevillu nezamířil dobře.

Až ve 21. minutě bylo konečně pořádně horko i ve vápně hostí. Navas přihrávkou pod sebe našel Nolita, ten okamžitě zakončil z první a brankář Pau López předvedl fantastický zákrok. Za dalších šest minut už Sevilla vedla. Nolito rozehrál rohový kop na přední tyč, tam jej tečoval Lenglet a López krotil balón už za brankovou čarou!

Andalusané si však vedení dlouho neužili, po obrovské chybě v rozehrávce se míče chopil Leo Baptistao a dobrou střelou pod břevno srovnal stav.

Po přestávce se dál hrál vyrovnaný fotbal, ale bohužel vyložených šancí notně ubylo. Strhnout vedení na stranu Sevilly mohl Muriel, který rychlou dorážkou pouze orazítkoval tyč. Utkání spělo do nerozhodného konce a nic na tom nezměnilo ani vyloučení Évera Banegy, který si druhou žlutou kartu u sudího vykoledoval neustálými protesty.

Více informací k zápasu

Girona FC - Atlético Madrid 2:2

19.08.2017 20:15

Góly: 22. Cristhian Stuani, 25. Cristhian Stuani - 78. Ángel Correa, 85. José Giménez

Nováček ligy z Girony vstoupil do sezóny hodně slibně, s ostříleným Atléticem Madrid uhrál před vlastními fanoušky nerozhodný výsledek, a to navíc nebyl daleko od plného bodového úspěchu. Do vedení poslal domácí svými dvěma trefami Cristhian Stuani, každopádně Ángel Correa a José Giménez dokázali v závěru zápasu vyrovnat.

Jakousi první nebezpečnější střelu na branku vyprodukoval v 9. minutě Aday, každopádně branku hostujícího brankáře Oblaka netrefil, a zamířil ze střední vzdálenosti po zemi pouze do boční sítě. Na druhé straně zakončoval velmi dobře Saúl, ani on však mezi tři tyče nezamířil, a míč se pouze snesl nad břevnem gironské svatyně.

Pak už na řadu přišly gólové momenty. Granell z levé strany našel v šestnáctce naskakujícího si Stuaniho a jediný Uruguayec v sestavě Girony hlavou zamířil přesně k tyčce, kam se Oblak jen marně natahoval. Stuani se za chvilku prosadil hlavou ještě jednou, to když z hranice malého vápna doklepával balón za brankovou čáru po standardce.

Atlético bylo směrem dopředu marné, nebylo schopné vytvořit si nějakou kloudnější akci, a kdyby ve 42. minutě Oblak nezachránil situaci na brankové čáře po slabším zakončení Portua, asi by se madridský celek těžko zvedal ze země. Rozhodující knokaut ale neinkasoval, a tak mohl ve druhé půli alespoň korigovat, byť ani druhé dějství mu nevyšlo podle představ.

Šest minut po obrátce se nůžkami do míče opřel Griezmann, avšak kýžených a chtěný prostor těsně minul. Jinak však Girona svého protivníka do většího tlaku nepouštěla. V 68. minutě se pak Atléticu vše značně zkomplikovalo, protože pád Griezmanna ve vápně po kontaktu s gólmanem Iraizozem vyhodnotil rozhodčí Juan Martínez jako simulování.

A protože Francouz už jednu kartu inkasoval, znamenal pro něj tenhle moment vyloučení. Hosté se však nevzdali a udělali moc dobře. V 78. minutě Hernández přenechal balón Correovi, ten si navedl míč na hranici pokutového území a propálil Iraizoze. A pět minut před koncem skóroval hlavou Giménez po centru od Kokeho.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 2:3

19.08.2017 18:15

Góly: 22. Maxi Gómez, 50. Maxi Gómez - 33. Mikel Oyarzabal, 80. Juanmi, 87. Willian José (pen.)

Na první ligová utkání Realu Madrid s Barcelonou sice fanoušci španělského fotbalu musí trpělivě vyčkat až do nedělního večera, ovšem dnešní program úvodního kola La Ligy byl nabitý atraktivními duely i tak. Celta Vigo s Realem Sociedad totiž svedly dramatickou pětigólovou přestřelku, z níž nakonec vzešel vítězně baskický klub, byť s jistou dávkou štěstí.

Dlouho se zdálo, že mužem zápasu nemůže být nikdo jiný než domácí útočník Maxi Gómez. Mladý forvard Celty totiž nejprve pohotovým zakončením prolomil skóre a po Oyarzábalově vyrovnání vrátil svému týmu výhodu jednobrankového náskoku krátce po změně stran. Závěr klání však Gómez sledoval pouze z lavičky a nebyl to nijak příjemný pohled - Sociedad totiž v poslední desetiminutovce ještě stihnul zvrátit výsledek ve svůj prospěch i s přispěním rozhodčího Lahoze, jenž odpískal sporný pokutový kop po pádu Vely v souboji s Jonnym na hranici šestnáctky. Trefy Juanmiho s Williamem Josém nakonec znamenaly triumf hostí v poměru 3:2.

Když se o poločasové přestávce odcházelo do kabin, platil ještě nerozhodný stav po jedné vstřelené brance na obou stranách. V tu chvíli mohli být rozhodně spokojenější hosté ze San Sebastiánu, neboť Celta byla na trávníku jasně lepší a ujala se také zaslouženého vedení. Pione Sisto poslal táhlý centr na zadní tyč, kde jej v souboji s obráncem ztlumil Daniel Wass a Maxi Gómez pohotově skákající míč špičkou kopačky usměrnil okolo bezmocného brankáře Rulliho do sítě.

Sociedad byl v tu chvíli zralý na přestávku, jíž se kvůli značnému horku také po pětadvaceti minutách dočkal. Od té chvíle se již hosté přece jen zmátořili a s přispěním obrovské chyby Sergia Álvareze se záhy dočkali vyrovnávací branky. Gólman Celty totiž nezvládl rozehrávku nakrátko a poslal míč přímo k nohám Mikela Oyarzábala, pro nějž nebyl větší problém bez přípravy napálit míč do odkryté branky.

Po změně stran se do puntíku opakoval scénář z první půle. Zprvu byla lepší Celta, která se znovu dočkala gólového příspěvku od Maxiho Gómeze. Tentokráte se jednadvacetiletý Uruguayec ocitl osamocený na zadní tyči po tečovaném rohovém kopu a stejně jako v předešlém případě Rulliho šikovně obstřelil. Následovala další minipřestávka na občerstvení, po níž se Sociedad opět probral k životu a v osmdesáté minutě se dočkal srovnání na 2:2. I díky citlivé výhodě udělené po viditelném faulu Jonnyho totiž hosté podnikli přímočarý výpad, na jehož konci se po kolmici Williama Josého ocitl Juanmi a tváří v tvář Álvarezovi nezaváhal.

Tři minuty před vypršením základní hrací doby pak bylo pro Celtu ještě hůře, neboť Jonny nedokázal zpracovat skákající míč a na hranici vlastní šestnáctky hrábl po unikajícím Velovi, z čehož sudí Lahoz vyvodil odpískání pokutového kopu, přestože dle opakovaných záběrů k samotnému zákroku došlo těsně před velkým vápnem. Tak jako tak se k penaltové exekuci postavil William José, chladnokrevně poslal míč přízemní ranou do pravého koutu branky a rozhodl o cenném vítězství Realu Sociedad na úvod sezony.

Více informací k zápasu

Valencia CF - UD Las Palmas 1:0

18.08.2017 22:15

Góly: 22. Simone Zaza

Před šestatřicetitisícovou návštěvou se podařilo Valencii uzmout na úvod nové sezóny všechny body proti Las Palmas. To nezvládlo příliš dobře první poločas, inkasovalo od Simoneho Zazy jediný gól utkání, přišlo o vyloučeného Alena Haliloviče, a ve druhém dějství na dané nepříjemné skutečnosti nestačilo jakýmkoli způsobem zareagovat.

První větší šanci utkání si vytvořili hosté, do slušné možnosti se propracoval Calleri, jemuž se podařilo i zakončit, každopádně mířil mimo. I tak by však jeho případná branka neplatila, protože se nacházel v ofsajdu. Pak tak trošku začínali přebírat otěže zápasu Netopýři, jejichž mírný tlak nakonec za chvilku vyústil v rozhodující moment střetnutí.

Nacho Vidal se ve 20. minutě jemně zbavil nedůrazného obránce Daniho Castellana a vypálil, ovšem ze složitého úhlu, takže Chichizola si připsal na své konto úspěšný zákrok. O dvě minuty později se ovšem již za argentinským brankářem přece třepotala síť. Carlos Soler navedl míč zleva těsně za vápno, přenechal ho Zazovi, a ten zamířil parádně k tyči.

Situace se pro celek z Kanárských ostrovů značně zkomplikovala zhruba po půlhodině hry. Ne že by Halilovič chtěl svého protivníka Josého Gayu nějakým způsobem knokautovat schválně na zem, ovšem svým šlapákem si vůči němu počínal tak nešetrně, že po červené kartě udělené sudím Jesúsem Gilem zaslouženě putoval pod sprchy.

Ve druhé půli domácím stačilo jen nejtěsnější možný náskok udržovat. La UD až na pár výjimek nepůsobil na hřišti nijak nebezpečně a v deseti si větší tlak na Valencii utvořit nedokázal. Kdyby těsně po přestávce dokázal skórovat Dani Parejo nebo kdyby ve své tutovce neselhal Joao Cancelo, asi by byl odpor Las Palmas definitivně zlomen.

Takhle přece většina obecenstva na Mestalle mohla vykazovat ještě špetku nervozity. Ne že by Jonathan Viera střílel v 64. minutě z nějaké bezvadné pozice, přesto jeho pokus mířící do brány musel zlikvidovat až připravený gólman Neto. V závěru naopak mohl pojistit tři body Santi Mina, jenže svou hlavičku po rohovém kopu usměrnil jen do tyče.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Deportivo Alavés 1:0

18.08.2017 20:15

Góly: 24. Gabriel

Zahajovací utkání nového ročníku La Ligy mezi Leganés a Deportivem Alavés sice odstartovalo ďábelským tempem, ovšem po brzkém průlomu skóre ze strany prvních jmenovaných již další branky nepřineslo. Alespoň na chvíli se tak mohl pyšnit prvním místem v tabulce madridský celek, který na Alavés vyzrál zásluhou trefy Gabriela. Na výsledku 1:0 má také značný podíl brankář Ivan Cuéllar, jenž ještě za bezbrankového stavu lapil pokutový kop.

Hned po čtvrthodině hry dostali hosté jedinečnou příležitosti připsat si vůbec první gól sezony 2017/18, když po Ricově zákroku ve vlastní šestnáctce přiřkl rozhodčí Alavési penaltu. Nabídnutou šanci však Manu García trestuhodně zahodil, neboť jeho chabý a neumístěný pokus sbalil gólman Cuéllar bez větších potíží do náruče.

Pro hosty z Baskicka bylo hned o pár minut nato ještě hůře, neboť se stali obětí známého pořekadla "nedáš, dostaneš". Přímý kop Miguela Guerrera totiž v hráčské zdi nešťastně tečoval Rubén Sobrino a brankář Pacheco tak s nastalou nepříjemností nedokázal naložit lépe než reflexivním vyražením míče přímo před sebe. Jako první na odražený míč zareagoval domácí Gabriel, který vybíhal z postavení na samé hraně ofsajdu, a snadno již před odkrytou brankou doklepl míč do sítě.

Rozjetí domácí pak i nadále ovládali hru a připsali si o poznání větší počet střeleckých pokusů než jejich soupeř, přesto nakonec scházelo sotva pár decimetrů, aby byl konečný výsledek 1:1. Osm minut před koncem základní hrací doby totiž ze středu pole napřáhl Burgui, a přestože jeho rána vzešla z uctivé vzdálenosti, Cuéller jen zkameněle přihlížel, jak míč vysokou rychlostí škrtnul břevno u levého koutu branky a skončil v zámezí.

Hráčům baskického týmu tak nezbylo nic jiného než složit hlavu do dlaní, na úvod sezony totiž v Madridu prohráli 1:0. Šanci na první body v nové sezoně dostanou svěřenci Asiera Garitana za týden v domácím klání s Barcelonou, zatímco Leganés zavítá na půdu dalšího katalánského klubu, Espanyolu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid11003:03
2.FC Barcelona11002:03
3.Real Sociedad11003:23
4.Levante UD11001:03
 Valencia CF11001:03
 CD Leganés11001:03
 SD Eibar11001:03
8.Atlético Madrid10102:21
 Girona FC10102:21
10.Espanyol Barcelona10101:11
 Sevilla FC10101:11
12.Athletic Bilbao10100:01
 Getafe CF10100:01
14.Celta Vigo10012:30
15.Málaga CF10010:10
 Villarreal CF10010:10
 UD Las Palmas10010:10
 Deportivo Alavés10010:10
19.Real Betis10010:20
20.Deportivo La Coruña10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (218)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fuj, Leganés Minulý rok plnili rolu nezaujímavého tímu namiesto Getafe, teraz po návrate Getafe by sa mali čo najskôr pobrať, ale oni

Reagovat
smazaný uživatel

wow to bol zapas, ked to porovnam s otvaracim PL tak ten sa nechytal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Panděvova ofina

Chlapi, co mi řeknete o Cancelovi? Má cenu 35 mega? V pondělí k nám nejspíš přestoupí a tak bych poprosil jen takové rychlé info

Reagovat
Jordi Alba

Pokud nebude dělat obránce, tak solidní posila.

Reagovat
Phillipinho

Neskutecny zrychleni, vedeni mice, jeden na jednoho. Potencial ma fakt obrovskej. Akorat si myslim, ze jeho budoucnost je spise na kridle nez na bekovi. Jeho slabiny jsou hodne spatny braneni a taky decision making, on vzdycky vybere tu nejhorsi moznost.

Reagovat
blaugrana

Takže Vidal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na křídlo ale zase nemá produktivitu. Kam s ním je pro mě pořád stejný oříšek, protože potenciál v sobě opravdu má neskutečný. Já bych ho viděl jako wingbacka do 352, maximálně využít jeho rychlosti a 1vs1.

Reagovat
Phillipinho

Ja bych ho uplne krasne videl do Conteho systemu. Jinak pro Valencii oslabeni, ale zase jim prijde na oplatku Kondogbia.

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě dost podceňovaný hráč, za 35 dobrej kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych ho do realu

Reagovat
QooBo

Na kraji obrany biedny ale na WB alebo krídle výborný

Reagovat
netopier

V dnešnej dobe je na neho 35mil možno tak akurát. Jeho výkony sú dosť nestabilné, raz hrá dobre raz zle. Ale je mladý a som si istý že bude napredovať pretože stále robí dosť taktických chýb. Technicky a rýchlostne je na tom veľmi dobre, bránenie je na hovno. Aj preto ho prerobili z obrancu na záložníka kde mu to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Alen Halolovic cervena v 33. minute zapasu. Fakt parada. Kam to ten chlapec takto dotiahne ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale byla docela přísná...byl to sice šlapák, ale nijak hrozný a spíš nechtěný

Reagovat
jany kozak

to je ten chorvatsky messi?

Reagovat
Switchback

pulisic

Reagovat
Juan Román Riquelme

L'Hospitalet d'Llobregat

Reagovat
RS

Krasny start, jen to braneni standartek.

Az bude hrat Inigo, Januzaj..

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ako hral Lobotka?

Reagovat
smazaný uživatel

Patetický výkon zo strany Atlética, so šťastím uhrať remízu s B-éčkom City, to je úbohosť, dokonca aj keď sa vyrovnalo tak to bola práve Girona, ktorá siahala na 3 body

Griezmann to vyšperkoval, tú predstieranú vernosť voči klubu som mu nežral, ale aspoň som očakával trochu profesionality... ale hrať ako náladová 15-ročná baba s krámami, tak to som nečakal, počas celého zápasu neviditeľný a ešte sa nechá takto vylúčiť, to sa radšej mohol pakovať do toho trápneho Menžestru a dabovať alebo predvádzať opičie tance s miestnymi orangutanmi

Reagovat
Juan Román Riquelme

Atlético, siempre patético

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Pátos-patetický, moje slovo patetický bolo len poslovenštenou verziou anglického výrazu.

Reagovat
fantomas

Jj, já to jakoby pochopil, ale nemoh sem si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobne

Reagovat
Teoretik

nevím proč se mi ten příspěvek líbí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rayito porazilo Oviedo vonku 2:3, juch

https://www.youtube.com/watch?v=KrQ5kyDFLpI

síce sme hrali ako prasatá, Santi dva dobré centre na dva góly a tuším nahral aj na gól Ovieda, frajer...

Michel sa toho nebál, do zostavy dal 3 obrancov, 4 krídla, Trashorrasa na DM, Santiho a Treja do útoku, inovátor

Reagovat
ADM

Messi dnes slušný Beast Mode na tom hrote. Škoda, že mu tam jedna z tých 4 tyčiek nepadla Inak to bolo take nemastné neslané od celého tímu, viac bojovnosti než futbalovosti.

Reagovat
blaugrana

Nélson Semedo's LaLiga debut by numbers: 100% take-ons completed 100% tackles won 93% pass accuracy 2 clearances 1 chance created

Reagovat
LAM

Výkon nic moc a místama hodně nudnej mač,ale vyhrálo se a to je teď po těch všech věcech důležitý.

Doufám že Semedo bude hrát teď už furt na RB protože potenciál je tam jasnej.Posily doufám ale přijdou rychle,protože potřebujem impuls v ofenzívě.

Jinak Leo si snad dneska vybral smůlu na pár zápasů,protože fakt to na začátku sezony nějak nepadá a samá tyč.Zatim se nás smůla drží docela dost.

Reagovat
blaugrana

Dnes to stačilo na tri body, ale nechcem si predstaviť zápasy vonku v takomto zložení. To by bola jedna strata za druhou. Dúfam, že sa Barto s tým svojím tragickým vedením prekoná a dotiahne aspoň Seriho a Demebeleho.

Reagovat
smazaný uživatel

nakyho sikovnyho kridelnika to fakt chce

Reagovat
blaugrana

Draxler by bol tiež skvelý si myslím, ale tí kkti ho Barce nepredajú.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne, je i golovej, a to je neco co nam chybi

Reagovat
celeb

Paco uplne strateny, dezorientovany, zrejme mal aj viac defenzivne ulohy, ale hlavne 2. polcas nezvladal nic, bol frustrovany ... proste uuuplne zle.

Vidal - nic. Oboch tych hracov sa treba zbavit. Nevravim, ze su to zli fotbalist, ale jednoducho do skladby timu nezapadaju.

Inak prekvapivo Mascherano dobre. Deulofeu vyborne, este pred golmi sa mi pacilo jeho branenie na pravej strane, ktore bolo pre nasu hru velmi potrebne, smerom dozadu je prekvapivo zodpovedny.

Rakitic lepsie - cim dlhsie vlasy - tym lepsi vykon?? Messi velmi aktivny, 3 x konstrukcia brany. Semedo - niet o com, mal hrat v zaklade v superpohari, velka skoda, ze tam Valverde topil nemehlo Vidala, ktore sa mu odvdacilo najhorsim vykonom na tom poste po 1. a jedinom zapase Douglasa.

Potrebujeme sa zohrat, otriast a vyladit. Uvidime hlavne ako Valverde. Ci bude menej tvrdohlavy a viac vnimavy ako Lucho.

Drzim mu palce.

Reagovat
smazaný uživatel

raketa dozadu dobry, vepredu par peknych prihravek za obranu, no jinak posouvac

vidal - sanci ukazat se mel dost, uz me nebavi

masch, semedo, bus, messi

paco je ztracenej pripad

deu mel stesti na odrazene mice jinak nic moc

Reagovat
blaugrana

Deulofeua už zas každý vyzdvihuje, pritom to bola slabota.

Reagovat
celeb

zariadil nase 2 jedine goly + vypomahal vzadu + nahral messimu do par tutoviek. Vas problem s Deulofeom je, ze snivate o Neymarovi, ktory je prec. Kludne moze dojst Countinho za 140M a bude este horsi nez Deulofeu. Ten chalan dorasta. Za mladi to bola hviezda, ktora mala svoje problemy so spravanim a solovanim. Ukazuje sa, ze na tych slabinach pracuje a moze byt velmi platny pre tim. Momentalne su time OVELA horsi hraci nez on, ktori by sa mali riesit, ktori dostali 30-50x viac sanci, nez Deulofeu a stale zlyhavaju. Ked bude najhorsi on, tak bude opravnene ho riesit, teraz ked ho vyberali za MOTM je to totalna kktina.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Majk91

Niekedy zacnu byt fanusikovia dost neobjektivni voci nejakemu hracovi. Proste moze zahrat sebeviac dobre, no aj tak bude kritizovany.

Reagovat
LAM

Problém je že Gomes,Arda,Paco,Vermaelen,Munir,Douglas tu nemaj co dělat a dávno nejsou prodaný.Nevim proč máme v týmu tolik průměráků

Jinak ale Coutinho nebo Dembele jsou opravdu třeba.Ta ofenzíva potřebuje impuls.Tohle na Top týmy nestačí.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Ináč čo sa týka Denisa. Pokiaľ príde v priebehu zápasu a hrá proti už unaveným hráčom, tak dokáže byť aj platný, ale pokiaľ hrá od začiatku, tak je to bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

no vetsinou je posilany do rozhodnutych zapasu, ale libi se mi jaky ma drive

Reagovat
blaugrana

Práve. To sa potom hrá ďaleko ľahšie. Pokiaľ má hrať od piky, tak hotovo. Možno s pribudajúcim vekom príde to potrebne sebavedomie a sebaistota, ale zatiaľ to je len na pár minút.

Reagovat
F.Torres

*dive

Reagovat
smazaný uživatel

jinak MATS dneska neviditelnej (a to je dobre )

Reagovat
Majk91

Vykon na prekvapenie dost dobry, Betis takmer k nicomu nepustili az na jednu chybu, kedy Masche paradne zakrocil. Tak to vyzera, ze zo Semeda moze byt pre nas po par rokoch konecne kvalitny pravy bek. Rychlostne, technicky, kombinacne a aj kondickou je na tom vyborne, ci mu ide tak isto dobre aj obrana sa uvidi az proti kvalitnejsim tymom. Najvacsie a najprijemnejsie prekvapenie asi Deulofeu, z neho moze vyrast este dost dobre kridlo, navyse je to univerzal ktory vie zahrat na obidvoch stranach. Sklamanim opat Paco, Sice nehral klasicky hrot, ale skor kridlo, no aj tak slabota. Messi klasika, skoda tych 3 tyciek, ale ten si to urcite este vynahradi Mensi palec hore pre Valverdeho, ze sa neboji skusat nove veci

Reagovat
smazaný uživatel

v hodnoceni semeda bych byl strizlivejsi, vzpominam na prvni zapasy vidala, to se tu psalo obdobne, zvlast dnes kdyz betis v utoku prakticky nebyl

Reagovat
Majk91

ja sa toho nebojim, lepsi ako Vidal urcite bude. Otazka je, ako dobre mu bude ist branenie.

Reagovat
blaugrana

Neser. Je to budeci najlepsi RB!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Carvajala nikdy mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zrovna nepodava moc dobre vykony...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v to

Reagovat
Majk91

mame tu proroka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ciernyribiz

mozno v barcelone aj to je otazne

Reagovat
Miguel19

Borussia Dortmund CEO Hans-Joachim Watzke blames Barcelona for Ousmane Dembélé refusing to train. Says chance of transfer to Barca under 50%

Reagovat
blaugrana

Nech ho preda do Bayernu dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tohle je starý. Teď je to ve fázi, že buď zaplatíme raketu nebo ne. To už je jen na nás.

Reagovat
Ángel di María 22

Povinný body, hráli jsme v 9 lidech. Nakonec si dal Ramos pauzu pro příští zápas. Nevadí. My bychom snad vyhráli i v 5 lidech.

Tak snad se rozjedeme a trochu se to srovná, teď tam jsou takový divný absence, ale je začátek sezóny. 3 body doma

Reagovat
misinho7

Skoda ze to potom tak velmi vypustane..keby chceli tak snad daju aj 7-8 golov .. viem ze sa treba setrit ale ..

Reagovat
ciernyribiz

benzema uz zahral aj horsie dnes to nebolo najhorsie

Reagovat
Kokesh

Vzdy chodil z BBC prvni ze hriste...ted nema zadnou konkurenci a dohrava zapasy, kde nema v 60 co delat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Proti Vale zahral Nacho vzdy dobre, i tak zbytecna stupidita Ramose.

69 zapasu v rade kdy jsme skorovali, 5 do svetovyho rekordu, ltery drzi Santos.

Reagovat
smazaný uživatel

City prý chtěji aktivovat výkupku u Messiho za 300 mil.

Messi se podepsal na instagram účet ManCity.

Šejk Mansúr se chvásta že brzo překoná transfer Neymara.

Reagovat
Sm0ker

karma

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
blaugrana

Uz sa to poprelo. Asi 20 min potom, ako to vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale nepřekvapilo by mě to. Dokonce jsem i trochu čekal, že by to zkusilo PSG ještě letos dle toho, jak jim ne/projde Neymar. Ney prošel, tak jsem čekal, že ještě rozjedou Messiho.

Reagovat
Visca el barca

Tak to by nedávalo vůbec smysl, když tam šel dělat jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je vlastně taky pravda. :-)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle Man City Barce neudělá. To by muselo vzejít od samotnýho Messiho. Pro mě skoro nepředstavitelná věc.

Reagovat
Manik...

To by byla hrozná sranda , ale to už bych jim ani nepřál.

Reagovat
blaugrana

Coutinho fichado!

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
vladis271

Reagovat
SIRBRANIKE

Vtípek.

Reagovat
Mercury

Od Barcy včera poměrně solidní výkon, až na jednu dvě minuly fungovala velmi slušně hra dozadu, což je důležité. Tím spíš. že se letos asi nedá očekávat stejná ofenzivní jízda jako s MSN, nicméně Umtiti, Semedo, včera i Mascherano jako záskok, všichni podali velmi jistý výkon. Věřím, že si to sedne a obrana bude fungovat solidně i proti silnějším týmům. S Albou coby první volbou na levé straně mám sice pořád problém, ale jeho náběhy za obranu budou asi víc než potřeba, jinak je to krysa a špatně bránící simulant, možná jsem díky této osobní averzi k němu přísnější. Busquets naopak výborný, Sergi Roberto by taky v záloze mohl být platný, včera hrál až překvapivě vysoko a vůbec ne špatně.

Messi měl fakt kopec smůly, ale má to teda docela v noze, ty střely byly neskutečné. Chvílemi se mi zdálo, že musí být trochu frustrován ze svých spoluhráčů, možná i z celkové situace v klubu. Letos bude (opět a možná víc než kdy dřív) klíčovým hráčem. Nechci ani domýšlet, že by se nějak vážněji zranil. Deulofeu slušný výkon, jako backup by byl ideální, bohužel jsme v situaci, kdy hráči jako on hrají v základu.

Paco Alcacer naprostá tragédie, ztracený a neviditelný, po kolikáté už. On, Gomés a Arda prostě musí pryč, nevidím žádný důvod si je nechávat. Dlouhodobě špatné výkony podává i Rakitic, všechno řeší neuvěřitelně pomalu a nemá pro současnou hru zálohy takřka žádný přínos. Stejně tak mě vůbec nepřesvědčuje Vidal, nezávisle na postu, kde zrovna nastoupí.

Bude to náročná sezona, ale přesto chci věřit, že se o tituly ten tým rvát může. V současném složení kádru je to ale spíš science fiction.

Reagovat
blaugrana

Bol to taký výkon dostačujúci na porazenie Betisu doma. Myslím, že podať takýto výkon vonku, tak je to remíza s odratými ušami. Nutnosť posíl je až do neba volajúca, keďže hrajú základ hráči, ktorí by mali sedieť na lavici. Dokonca sa ani nevieme zbaviť hráčov, ktorí už mali byť preč 1. júla, pretože berú obrovské platy, ktorých sa nechcú vzdať.

Reagovat
technecium

Mně se ta hra líbila. Sice to není nabitý hvězdama, ale právě tihle Deulofeuové a spol si to odmakají, což může být pro výsledky lepší než parádičky Neymara. Když si vzpoměnu na loňské venkovní zápasy, kdy Neymar byl do počtu a nevracel se, tak myslím, že tohle by nám mohlo vyhovovat.

Reagovat
Visca el barca

Posilu do útoku tak jak tak potřebujem

Reagovat
Switchback
Reagovat
blaugrana

Reagovat
Majk91

Reagovat
SIRBRANIKE

Iniestovka.

Reagovat
blaugrana

Dembele fichado!

Reagovat
Gazdo

Ty si nedas pokoja?

Reagovat
SIRBRANIKE

Ak by to aj bola pravda: ak chú za neho 120-150, tak nasrat'.

Nepochopím odstavenie Munira a nákup Paca. O Andrem ani nehovorím. Vedenie serie celej La Masii na hlavu a kupuje horších fotbalistov...

Reagovat
Magic player

Tak Mbappe se zacina taky celkem vybarvovat, byl vykazan z treninku po nejakem faulu.

To uz dneska nikdo nedokaze prestoupit tak, aby ze sebe neudelal idiota?

Reagovat
blaugrana

Volali mu z Barcelony, ako na to.

Reagovat
Sm0ker

Tobě museli volat několikrát.

Reagovat
blaugrana

Neznáme čísla nedvíham, tak mi písali SMS. Ešteže existuje googletranslate.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nic bych z toho nevyvozoval zatim. Kolem Mbappeho jsem nevidel jedinou zpravu, ze by chtel odejit a nejak si vynucoval odchod nebo tak. Mozna ta roztrzka nemela zadnej hlubsi duvod.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Proc museji byt nejotravnejsi uzivatele na EF vzdy Slovaci nikdy nepochopim...

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale no tak, to nie je o národnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim jak to myslis, je tu i spousta fajn Slovaku, ale opravdu z dlouhodobyho hlediska co tak sleduju to je tak, jak pisu

Reagovat
Switchback

Vypadá to, že Seri klapne ... tak hlavně ať klapne i ten Dembele

Reagovat
blaugrana

Ficgado bude asi až po zajtrajšej odvete NICE vs NEAPOL.

Reagovat
technecium

Podle whoscored jsme hráli včera 4-4-1-1

To mě nenapadlo, ale nevypadalo to špatně.

Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Dembele, Busquets, Seri, Deulofeu - Messi - Suarez

To vypadá fajnově

Reagovat
blaugrana

Do defenzívy je to istejšie, ale často potom chýbali hráči vpredu. Najmä teda pri protiútokoch. Keď sa jednalo o postupný útok, tak sa tam stíhali presunúť, ináč tam ale chýbali.

Reagovat
Ángel di María 22

Kde ze je ten Dembele? V trojclenny zaloze?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ángel di María 22

Bude hrat Barcelona 442 jo?

Reagovat
smazaný uživatel

nie 433 s dembelem v strede zalohy

Reagovat
SIRBRANIKE

To 4-4-1-1 sa dalo v jeho príspevku prehliadnút'?

Reagovat
blaugrana
Reagovat
maxton

tak Real asi aj v suchom tricku. Na to, že s prvymi zapasmi v sezone mame vždy problem tak ok. Som zvedavy o týždeň Nacho, Varane

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, Nacho a Varane hráli spolu v LM a neměli problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho byl vynikající náš nej stoper

Reagovat
maxton

včera hral ale v nejakom krči tak preto

Reagovat
vladis271

Dimaria do barcy? Co na to hovorite?

Reagovat
blaugrana

Coutinho.

Reagovat
celeb

nechceme. Velmi nekonzistentne vykony podava po odchode z Realu. Pockame si, ako dopadne 4. ponuka za Countinha

Reagovat
Switchback

i v Realu to měl podobně

Reagovat
Sm0ker

Couts je přímo zářnej příklad konzistentnosti

Reagovat
vladis271

ja som už aj čítal, že Klopp ho chcel nechať ísť ale FSG poedali rázne nie. A to poslednnou ponukou plus ultimátom ste asi pochovali .

Reagovat
Diego2

Starec. Musime zacit tu sestavu omlazovat a ne kupovat 1-2 sezonne posily za x desitek mega.

Reagovat
-Carles-

Číre zúfalstvo vedenia.

Reagovat
oddy

Despacito

Reagovat
SIRBRANIKE

Už vidím ako nám tie mrdky niekoho predávajú...

Reagovat
blaugrana

Pico. Ja neviem co ti kkti pri tom Dembelem stale vyjednavaju. Nech im daju co chcu a cau.

Reagovat
blaugrana

Takze ta dohoda, ze Seri moze odist za 40 vyprsala 15. jula. No to ma uz pojeb.

Reagovat
Switchback

ať jdou všichni do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

To si teraz zistil? Dobré ráno. Ste ako deti. Nekúpime už nikoho!

Reagovat
smazaný uživatel

NEWS MD

Dembélé, very close to Barca

Reagovat
Majk91

podla MD uz mal za nas hrat minimalne 2 tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

mozno je len na dovolenke na costa brava...

Reagovat
blaugrana

Pojebaný night king ma chiméru z warcraftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sindragosu jak Lich King.

Reagovat
blaugrana

Až mi slza vyhŕkla, keď trafil toho dráčika. Vyjebanec.

Reagovat
Magic player

Stejne cela ta vyprava byla totalni kravina, nechapu, co to ty scenaristy napadlo.

Reagovat
blaugrana

Bola na to, aby mohli priletieť draci, a aby si John mohol zapichať s Dany.

Reagovat
vilp

Tak kravina... taky jsem se tomu smál, ale když půlka světa nevěří tomu, že chodci existují, jak je chceš přesvědčit? Viděl jsi ty mistry v Bravosu. Podle mě nápad dobrý (později uvidíme, jaký to bude mít dopad na názor důležitých lidí), ale provedení špatné. Hlavně měli být připravení se okamžitě a co nejrychleji dostat za zeď, proto hlavně nechápu, že si nevzali koně.

Reagovat
Magic player

Jo, jasne, ze je nejak meli presvedcit, ale provedeni a osadka vypravy byl proste nesmysl.

Suicide squad je prihodne oznaceni.

Reagovat
ADM

Ja teda neviem či to platí len pre White Walkers alebo všetkých nemrtvych, ale cez Wall by sa predsa nemali dostať nie? ved má svoju mágiu, ako bolo viackrát prezentované... a oni si svojho nemrtveho len tak zobrali naspať so sebou

Dúfam, že nás ale nečaká žiadny happy end pre amerického diváka a postavy začnú zomierať a emočne ma rozrthne, lebo o tom ten seriál z veľkej časti bol..

Reagovat
technecium

V posledním díle zeĎ určitě padne. Jinak by předešlej děj nedával smysl

Reagovat
ADM

No to je logicke a uz asi kazdy vie aj ako. Ale ta magia a prechod nemrtveho je aj tak nevysvetlena alebo mi nieco uslo

Reagovat
mul

uvidime ci chimeru, nevieme co bude chrlit

Reagovat
blaugrana

Možno ju upgradnu a bude chŕliť kyselinu

Reagovat
technecium

Podle MArtinovy knihy chrlí led a lidi tím zasažený okamžitě umrznou

Reagovat
blaugrana

Máme Gomesa.

Reagovat
Ed_Hazard

Kontrolna otazka - ty asi nechodis do prace ze?

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Visca el barca

Tenhle deal by neměl bejt těžkej, prachy máme.

Reagovat
Majk91

"Liverpool have agreed to hold one final meeting with Barcelona over the transfer of Philippe Coutinho." Source: Sports

Tak to vyzera, ze v Liverpoole su ochotní pustit Coutinha, ak by neboli, tak by to stretnutie urcite neodsuhlasili. Snad to Barto a spol. opat neposeru a daju im ponuku ktora sa neodmieta a nie sracku na splatky so stupidnymi klauzulami.

Reagovat
blaugrana

To zas bude 70 na splatky.

Reagovat
Ed_Hazard

A cez Triangel.

Reagovat
vladis271

ako ja vám nechem kaziť radosť, ale nejak vám to nedochádza? Ani jeden meeting nebol held medzi klubmi ani jeden. Žiadne vyjednávania, žiadne diskusie, nič. Žiadna delegácia cestujúca do anglicka, zástupcovia klubov sa nestreti ani raz. Každá ponuka bola odmietnutá vrámci hodiny. Vaše posledné utimátum bolo vysmiate a klub nan ani neodpovedal emailom.

A čo je najdôležitejšie, ak by sme sa ho chystali predať vyjednávali by sme hráčov a von by presakovali informácie o tom ako po niekom ideme. Ale nič, nula. Naša prestupová aktivita a výsledky toto leto sú ešte trápnejšie ako tie vaše, a to je čo povedať.

Reagovat
madridcan

Zapas som este nevidel, videl som iba zostrih. Benzema aj Bale sa mi javili velmi v pohode, ale chlapci v obrane by si mali uvedomit, ze uz mame supera z ligy, ktory chce utocit a nehra sa kazdy zapas proti superovi zo spanielskeho superpoharu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera byl divny fotbal.

Barcelona branila na svoji pulce a RM nebranila vubec

G. Bale 1+1 statistika na hadr

Reagovat
misinho7

mal si pozerat a nejavili by sa ti dobre

Reagovat
Diego2

Bale 1+1 co chces vic?

Reagovat
misinho7

teraz mi pripominas mna tak rok mozno dva dozadu ked som toto pisal vytahoval tu statistiky a obhajoval ho a dostal som od teenza a spol no nestaci pozri si zapas

Reagovat
Ed_Hazard

Ne, prosim. Statiatiky nee..

Reagovat
teenz

Aby uměl kopnout do mičudy?

Reagovat
DreamTeam

Pokud by každý zápas hrál takhle a udělal dva góly, tak by to vůbec nevadilo. Problém je že on už ty zápasy bude hrát takhle ikdyz na góly neprispeje. Fakt nevím co se s ním stalo.

Reagovat
alcantara

Dat 130 mega za Dembeleho musi byt proste vtip, to sa nemoze udiat. S tymto fakt chodte doprdele, fakt radsej budem rok plakat pri striedani Deulofeua s Alcacerom v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom je na trhu mnozstvo lacnejsich alternativ. A Dembele momentalne spicka fakt nie je.

Reagovat
tony223

Dembele ma potencial, ale musel by v Barceloně hrát každý zápas. Teď jen těžko bude shánět Barcelona někoho za levné peníze, když mají prachy za Neymara. Navíc se už pomalu (hodně pomalu, ale předse) blíží konec přestupového období. Mají to teď hodně těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele moze byt skvely hrac ale momentalne nema okrem driblingu ziadnu silnu stranku, skor naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

a nie ze moze, on bude hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ze má.. Tvoření hry, finální přihrávky..jen minulou sezonu 22 asistenci.

Reagovat
SIRBRANIKE

Nemožné nie t'ažké.

Reagovat
patas92

Moc reálných alternativ teda nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ta neskoro uz realne neprestupi nik. Neviem ale ja by som dal prioritu niekomu ako Insigne, Draxler, Mahrez

Reagovat
patas92

Insigne by šel taky za pálku, Mahrez byl hrozný loni, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel skor taky ten typ hráča. Ideálny vek a schopnosti.

Neviem si predstaviť koľko by si mohli vypýtať za Insigneho. Mahrez potrebuje zmenu, ten tim okolo neho mu vôbec nevyhovuje, on je skvelý hráč.

Reagovat
valloire

zoufalost

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu, jakože za rok na to, že máme 222 ty kluby zapomenou? Tohle se bohužel dalo čekat, i když 130 je už tak kurevsky dost no.

Reagovat
SIRBRANIKE

Nezabudnú.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak tohle je pochopitelně daň za prochrápaný měsíc. Neymar se nerozhodl za dne na den a ti šašci byli absolutně nepřipravení.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
alcantara

Reagovat
SIRBRANIKE

Amen.

Reagovat
valloire

Takže jedem sytém start - cíl? Myslím, že ano.

Reagovat
patas92

RMC confirm that Jean-Michaël Seri's €40m private release clause agreement expired in July. OGC Nice will demand more.

Here we go again

Reagovat
-Carles-

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tady jde taky o to kolik už si ti naši kokoti urvali pro sebe z těch 222.Kdyby jim na tom klubu záleželo, tak už tu náhrady za Neymara jsou.

Reagovat
teenz

Jeden Paulinho a Demebele a z 220 míčů zbyde tak půlka Coutinha.

Reagovat
Visca el barca

jako já bych radši toho seriho. A je to reálnější, než tu zkoušet hovna na liverpool.

Reagovat
LAM

Tak Coutinho je dle mě už pasé.TeĎ e už řeší jenom Seri a Dembele.S tim Serim je to zvláštní píše se že agent je už od včerejška v Barce,Nice že o ničem nejednaj a jiný noviny že po zápase dnešním zápase LM přestoupý k nám,tak se uvidí.

Reagovat
Visca el barca

Na coutinha bych se vyprdl. SERI by měla bejt priorita. Sednul by k nám jak prdel na hrnec. Tak uvidíme co se bude dít, respektive zda vůbec

Reagovat
ciernyribiz

a to uz mal coutinho aj prezentaciu a zraz je dobry aj seri a to si este minuky tyzden nevedel ze to je futbalista

Reagovat
Visca el barca

O Serim jsme se tu s Hristem bavili ještě dřív než odešel Neymar

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

FC Barcelona denounces Neymar and demands 8.5 million euros in damages.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

to ma za to ze kritizuje vedeni

Reagovat
Hristo Stoichkov

Komedianti.

Reagovat
DreamTeam

Chudacci

Dají mu výkupní klauzuli určitě částky a pak se cítí strašně ublížení, že ji někdo zaplatil.

Reagovat
Majk91

Tak Seri aj v odvede ukazal velke hovno. Nesledoval som ho v minulej sezone, ale ak planuje takto hrat proti silnejsim tymom ako v dvojzapase s Neapolom, tak to potom potes pan boh. Bojim sa, ze to bude dalsi nic neriesiaci zaloznik za 40 milionov. Na youtube videach sice vyzera dobre, ale kto nie? Ved aj paulinho ma take zostrih, ze sa tomu ani nechce verit.

Inak podla Sky Sports a BBC Barca pripravuje poslednu stvrtu ponuku na Coutinha vo vyske 136m libier. 100m ihned a dalsich 36 rozdelenych do 4 splatiek. Snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na nej take a neni to ono.

Jestli tohle ma nahradit Iniestu nebo vyplnit stred pole tak nevim.

Osobne mi pripada, ze Barcelona zavahala totalne se zalohou nez s utokem.

Real doslova vyplenila spanelske mlade zalozniky.

A bez spanelskeho nebo proste typicke evropske playmaker si v Barcelone predstavit nedokazu.

Nic osobniho ani rasistiske, ale me ty kluci opaleny/francouzsko africkeho puvodu vubec nelibi na pozici playmakera nebo tvoriveho zaloznika(napr. Seri/Pogba atd.)

Na DM/utok klidne, ale CM rozhodne ne.

Nejlepsi by bylo nechat tuto sezonu tak jak je. Pac Couts, Dembele muzou prijit za rok.

Po MS2018 se urcite objevi dalsi mozne posily, nez tedka to rvat za kazdou cenou na posledni chvily.

Reagovat
Visca el barca

Tak zas nemůžeme hodnotit dle dvou zápasů ne? Ty čísla co posílal hristo byly vcelku jasný.

Jinak je tejden do konce přestupáku a né že nikdo ani nepřišel, ale ani neodešel. Skvělá práce

Reagovat
smazaný uživatel

To vim, ze se to nema hodnotit takto.

Ale podle vseho jak video, tak posledni 2 zapasy se mi proste nelibi.

Neni tam ta lehkost, ale urvanost a silu. To se mi u CM nelibi proste a u Barca ta lehkost/prehled/suverenita je vylozena filozofie pro CM(Xavi, Iniesta atd.)

Jinak, ze nikdo neprisel ani neodesel je dusledek nekoncepcni vedeni a nestale pozice trenera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele