LaLiga - preview 8. kola

05.10.2018, 08:55, aktualizováno 07.10.2018, 09:37
Previews
Sevilla se rozehrála ke skvělým výkonům a na další výhru má políčeno před soubojem s Celtou. Villarreal cestuje do Barcelony k souboji s Espanyolem, Valladolid hostí Huescu a Atlético si to rozdá s Betisem. Velkou pozornost poutá večerní poslední duel tohoto kola, proti sobě se postaví Valencia a Barcelona...
Real Valladolid - SD Huesca  (neděle 12:00)
Nedělní várku zápasů španělské nejvyšší soutěže odstartují Valladolid a Huesca. Tedy dvanáctý celek s tím úplně posledním. Hosté dosud zvítězili jen v úvodním kole a od té doby na tři body marně čekají. Huesca má ale s Valladolidem dobrou bilanci a na Estadio José Zorrilla věří v úspěch.

A tím by byl zisk bodu, nejlépe však všech tří. Huesce se sice minulý týden podařilo zastavit sérii porážek remízou s Gironou, ale to je na tým, který se chce zachránit, pořád málo. Velkým problémem se ukázalo střílení branek, pokud Huesca vstřelila dva góly, až na zápas s Barcelonou pokaždé získala body, ale to se stalo jen v pouhých dvou případech.

Domácí Valladolid nic jiného, než tři body s posledním týmem LaLigy ani chtít nemůže. Zvláště, když poslední dvě kola dokázal vyhrát. Nejprve porazil těsný výsledkem Levante a minulý týden senzačně zvítězil ve Villarrealu, když jedinou branku zápasu obstaral Leonardo Suárez. Šest bodů z posledních dvou zápasů rázem katapultovalo Valladolid na dvanácté místo tabulky.

Ačkoliv je Valladolid mírnějším favoritem, proti Huesce ho nečeká nic jednoduchého. Loni se oba celky potkávaly ve druhé lize a každý zvládl své domácí utkání. Před dvěma lety dokonce hosté dvakrát ve Valladolidu vyhráli a není důvod si nevěřit i tentokrát.

Domácímu celku budou chybět Daniel Verde a Óscar Plaňo, oba jsou zranění. Ztráty hlásí i soupeř, zranění do hry nepustí Luisinha a minimálně nejisté jsou starty Akapa a Melera.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - nacho, Calero, Olivas, Moyano - Suárez, Alcaraz, Míchel, Suárez - Čop, Ünal
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Jovanovič - Miramón, Pulido, Semedo, Akapo - Gómez, Aguilera, Melero - Gallar, Hernández, Ávila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.56 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Betis  (neděle 16:15)
Velmi zajímavou podívanou slibuje utkání Atlética Madrid s Realem Betis na Wanda Metropolitano. Vítěz může za jistých okolností poskočit do čela celé soutěže, i když bude záležet i na výsledcích dalších zápasů. Oba celky mají výbornou formu.

Oba celky mají za sebou úspěšná pohárová vystoupení. Atlético doma splnilo povinnost a belgické Bruggy porazilo 3:1, což znamená, že po dvou zápasech základních skupin je stoprocentní. Tři body získal i Betis, který si doma nedělal problémy s lucemburským překvapením Dudelange (3:0). Andalusané mají ve skupině Evropské ligy tři body a patří jim druhé místo za vedoucím AC Milán, se kterým mají na programu dvojzápas.

Ligová forma je u Atlética a Betisu podobná. Los Colchoneros prohráli ze sedmi kol jediný zápas, na druhou stranu poměrně dost bodů "poztráceli" díky nerozhodným výsledkům. I když bod ze hřiště Realu Madrid a Valencie má svojí váhu. Atléticu patří aktuální páté místo, avšak s minimální bodovou ztrátou na čelo. Svěřenci Diega Simeoneho před svým zápasem vědí, že Real Madrid opět prohrál, takže pokud porazí Betis, půjdou v tabulce před svého městského rivala.

Jenže stejnou motivaci má i Betis. Ten se po katastrofálním vstupu do sezony konečně rozehrál a nyní představuje velmi nebezpečného soupeře, který může porazit kohokoliv. Betis minulý týden udolal Leganés a připsal si druhou nejtěsnější výhru v řadě, předtím totiž dokázal stejným výsledkem přehrát i Gironu. Hosté napříč všemi soutěžemi nenašli přemožitele už osm zápasů, dokáží uspět i na půdě Atlética, nebo poprvé od poloviny srpna prohrají?

Loni dokázal Betis na Wanda Metropolitano remizovat, ale jinak má s Atléticem výrazně horší vzájemnou bilanci, což staví madridský celek do role favorita.

Betis je do očekávané bitvy v plném stavu, což se nedá říci o Atléticu. Cholo Simeone nemůže nasadit zraněné trio José Giménez, Stefan Savić, Vitolo a nejistý je start bojovníka Diega Costy.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Luis, Godín, Hernández, Juanfran - Lemar, Koke, Rodrigo, Ňíguez - Griezmann, Costa
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Sidnei - Francis, Celso, Guardado, Firpo - Canales, Morón, Joaquín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.59 - 6.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Fotbalisté Espanyolu doma přivítají Villarreal, kterému se zatím moc nedaří. Žlutá ponorka se krčí až ve druhé polovině tabulky a zatím marně bojuje s prokletím domácího stadionu Estadio de la Cerámica. Osmé kolo španělské ligy jí tentokrát zavede do Katalánska, na půdu solidně hrajícího Espanyolu.

Přitom už to vypadalo, že se Villarreal zvedá. Tři zápasy v řadě neprohrál a i když doma jenom remizoval v derby s Valencií, byl na dobré cestě. Minulý týden se ale vše opět pokazilo domácí porážkou od Valladolidu. Zní to až neuvěřitelně, ale Villarreal doma ze čtyř ligových zápasů ani jeden nevyhrál a nepovedlo se to ani v Evropské lize v zápase se skotskými Rangers. V tomto kole se Žlutá ponorka podívá do Katalánska, kde jí čeká Espanyol.

Villarreal měl v posledních letech v těchto soubojích navrch. Espanyol vyhrál za deset let nad Villarrealem pouze dvakrát, naposledy před více jak třemi lety.

Každopádně domácí mají lepší aktuální formu a v tabulce je to znát. Zatímco Žlutá ponorka se plácá až ve druhé polovině na patnáctém místě, Espanyol je v těsném kontaktu se špičkou na sedmé pozici. Katalánci mají zcela opačný problém, než trápí Villarreal. Doma se Espanyolu náramně daří a zatím získal všechny body, jenže jakmile opustí brány stadionu Cornellá-El Prat, je poloviční.

Co se týče absencí na domácí straně, tak otazník visí jen nad startem Maria Hermosa. V tomto ohledu má Villarreal mnohem více starostí. Na marodce stále zůstává Bruno Soriano, Santiago Cáseres a Javi Fuego. K dispozici nebude ani potrestaný Mario Gaspar.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Vilá, Naldo, David López, Javi López - Granero, Roca, Darder - García, Iglesias, Baptistao
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego López - Vilá, Naldo, David López, Javi López - Granero, Roca, Darder - García, Iglesias, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.28 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Sevilla má velkou příležitost posunout se minimálně na pár hodin do čela celé soutěže a proti Celtě Vigo jí k tomu bude stačit i bod. Los Rojiblancos by však rádi naplno bodovali a potvrdili tím výtečnou formu. Sevilla by se také ráda omluvila fanouškům za porážku v Krasnodaru.

Porážka v Krasnodaru byla vůbec první letošní porážkou na evropské scéně a celkově třetí soutěžní. Aktuálně druhý celek ruské ligy předvedl proti Španělům výborný výkon a přestože prohrával, dokázal nakonec získat tři body. I přes tuto ztrátu je však Sevilla nadále horký favorit nejen na postup ze skupiny, ale i na celkové vítězství.

V domácí soutěži je Sevilla na výborné cestě a pokud bodově zvládne zápas se Celtou Vigo, posune se minimálně na pár hodin do čela, přesněji do doby, než své večerní utkání sehraje Barcelona. Sevilla už ví, že druhý Real Madrid ztratil všechny tři body a doma toho může využít. Forma je rozhodně na straně Andalusanů, ti vyhráli v lize čtyři zápasy a v jednom utkání remizovali. Před týdnem dokázali porazit Eibar 3:1 a za poslední tři ligová klání získali dohromady devět bodů a nastříleli přitom úctyhodných dvanáct branek.

Celta Vigo ale nebude snadný soupeř. Hosté dokonce prohráli jen jedno utkání a ve zbylých šesti pokaždé bodovali. Celta ani nijak za Sevillou výrazně nezaostává. Je sice až na devátém místě, avšak s tříbodovým odstupem, pokud tedy v Andalusii vyhraje, bodově se na svého soupeře dotáhne. Celestes v minulém kole dělili body v Getafe.

Seville se doma proti Celtě Vigo daří, nicméně svému soupeři má co oplácet. V dubnu letošního roku totiž Celta doma dokázala Sevillu zesměšnit čtyřmi brankami.

Zatímco Celta Vigo bude na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána v plné zbroji, domácí tým se musí obejít bez několika zraněných opor. Problémy mají Gonalons, Amadou, Escudero, Mercado a Vidal. Sevilla má ale dostatečně široký kádr a kouč Machín má na jejich posty adekvátní náhrady.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Gómez, Kjaer, Carrico - Arana, Vázquez, Banega, Navas - Sarabía - André Silva, Ben Yedder
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Araújo, Alonso - Jensen, Beltrán, Lobotka - Aspas, Gómez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.70 - 6.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Valencia zatím prožívá hodně smolnou a rozpačitou sezonu, v níž jen marně hledá nějaká pozitiva. Ta zřejmě nemůže očekávat ani v neděli večer, protože v rámci 8. kola se na Mestallu podívá slovutná Barcelona.

Netopýrům se dlouhodobě nedaří na Barcelonu vyzrát a v utkáních s katalánským gigantem se spíše trápí. Když Netopýři naposledy Barcelonu porazili, bylo to před více než dvěma a půl lety. Na domácí půdě je to ještě starší kousek, neboť sahá až do první poloviny roku 2008. Ani letos to nevypadá na překvapení, protože Valencia se hodně trápí.

Ambiciózní tým toužil na začátku sezony ukázat, že chce bojovat o nejvyšší příčky. Investice do kádru, který se ale oproti loňské sestavě neměnil zase tak výrazně, stálý trenér a široký kádr. To všechno Valencia měla a snažila se to maximálně využít. Jenže v úvodu sezony se jí zase tak moc nedaří. Mnoho výkonů je rozpačitých a Valencia ztrácí body tam, kde s tím dříve vůbec neměla problémy.

V rámci LaLigy jí patří dokonce až 14. příčka a v táboře fanoušků se už delší dobu mluví o krizi herní i výsledkové. Největší potíže má Valencia se střelbou branek, protože v elitní španělské společnosti jich dokázala dát jen pět! Žádný hráč pak neskóroval víckrát než jednou. Valencia hledá svého top střelce nejen v LaLize, ale rovněž v Lize mistrů. Nejprve doma prohrála s Juventusem, ačkoli měla 70 minut početní výhodu. Naposledy se pak na Old Trafford rozešla smírně s United a opět nedala ani gól.

Výhodou je, že Valencia nedostává moc branek. A podíl na tom má i obránce José Gayà. "Osobně cítím, jak se zlepšuju každý den. A to nejen v obranné činnosti, ale také v ofenzivě. Mám lepší výsledky na trénincích a moje fyzička jde každým dnem nahoru. Celkově mě mrzí, že se nám nepodařilo rozhodnout několik minulých utkání a jsme v tabulce tak nízko, ale pokud jde o obranu, tak s ní jsme teď spokojeni," dodává mladý bek.

Velkou zkouškou pro tým, který zatím dostal jen šest branek, bude právě Barcelona. Ta si z ofenzivou hlavu neláme a volně sází jednu branku za druhou. Aktuálně jich jen v rámci LaLigy nastřílela už 18 a má nejproduktivnější útok v lize. Navíc se jí daří udržet se na čele tabulky před ataky soupeřů. A to i přesto, že posledních několik zápasů se jí hrubě nepovedlo.

Barcelona remizovala s Gironou a ještě větší šok zažila v utkání s Leganésem. Proti poslednímu celku byla znovu suverénní, jenže tentokrát nepochopitelně neproměňovala své šance a vyrobila dvě chyby. Obě Leganés potrestal a Blaugranas poprvé padli! Naštěstí na nepříznivé tři duely zareagovala Barcelona tím nejlepším způsobem - vítězstvím v Lize mistrů. Messiho dvě branky byly zásadní pro porážku Tottenhamu Hotspur a Barcelona se opět naladila na vítěznou vlnu.

Na ní by moc ráda zůstala, o čemž hovoří obránce Nélson Semedo. "Máme za sebou několik ne úplně pozitivních výsledků, ale ani jeden z nich nás nezlomil. Bojovali jsme i proti Tottenhamu, což bylo důležité. Teď bude klíčové to, abychom na tento výkon navázali. Máme dostatečně široký a kvalitní kádr na to, aby se s tím vyrovnal. Nesmíme znovu zaváhat, protože bychom mohli přijít o první místo," ví zkušený obránce katalánského mistra.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Vezo, Gariel Paulista, Diakhaby, Lato - Wass, Kondogbia, Parejo, Čeryšev - Gameiro, Rodrigo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Sergi Roberto, Lenglet, Vermaelen, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Coutinho - Messi, Suárez, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 4.19 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - SD Eibar  (sobota 13:00)
V sobotu krátce po poledni uvítá domácí Girona na Estadio Municipal de Montilivi Eibar. Girona už několikrát dokázala překvapit i mnohem většího favorita, naopak Eibaru se letošní sezona zatím vůbec nedaří.

Je zajímavé, že z hlediska historie by měl být Eibar jasným favoritem a ještě bychom se měli dočkat pořádné porce branek. V novodobé historii v rámci LaLigy se oba týmy utkaly dvakrát a oba duely Eibar s přehledem vyhrál. Dokonce se právě proti Gironě vždycky nebývale rozstřílel a svému soupeři nasázel vždy čtyři branky! Gironě se proti Eibaru naopak vůbec nedaří.

To bude chtít Girona změnit nyní, protože má všechny trumfy v ruce. Zatím v sezoně i bez kouče Machina prohrála jen dvakrát, proti Realu Madrid a Realu Betis. Jinak se jí ale daří pravidelně sbírat body. Už jich má na svém kontě devět a to jí stačí na průběžné jedenácté místo, což rozhodně není špatná bilance. V minulém kole neměla zase tak moc štěstí a s Huescou si po jedné penaltě na každé straně rozdělila body, což bylo mírné zklamání.

Eibar prohrál už dva duely za sebou a nutně potřebuje bodovat, aby se v jeho táboře nemluvilo o krizi. Po smolné porážce od Espanyolu Barcelona si na Eibar vyšlápla taky Sevilla, která mu v minulém kole LaLigy nasázela tři branky. Eibaru se nedaří ani na jedné straně hřiště a aktuálně posbíral jen sedm bodů. Navíc má záporné skóre 6:10 a především jeho útočníci se hodně trápí.

Zkušený obránce Pedro Bigas je ale přesvědčen, že kvalita týmu je dostatečně vysoká. "Dlouhodobě se nám nedaří koncentrovat se a často nám první minuty utkání úplně utečou. To je velký problém, na kterém chceme pracovat. Jinak ale nechceme dramatizovat naši situaci. Víme, že je v našich silách se zlepšit a podávat mnohem lepší výkony. Potřebujeme jeden dobrý zápas, který by povzbudil naši sebedůvěru," přemítá obránce Eibaru.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - B. Espinosa, Juanpe, Muniesa - Aleix Garcia, Pons, Portu, Borja Garcia, Aday - Douglas Luiz, Stuani
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Ramis, Cote, Bigas - Pena, Hervias, Diop, Orellana, Alvarez - Kike, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.32 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Levante UD  (sobota 16:15)
Levante v minulém kole zvládlo klíčovou bitvu s Alavésem a teď na ni bude chtít navázat podobným výsledkem. V sobotu odpoledne se chystá na Coliseum Alfonso Perez, kde jej čeká domácí Getafe.

Madridské Getafe se na sobotní utkání těší z několika důvodů. Jednak ho poženou dopředu vlastní fanoušci, v jejich náručí je vždycky mnohem silnějším a lepším týmem. Jednak se jeho forma postupně stabilizuje. A kromě jiného přijede Levante, kterému se na půdě Getafe moc nedaří. Levante vyhrálo na Coliseum Alfonso Perez za dlouhých patnáct let jen tři duely, což je pro Getafe další dobrá zpráva.

Navíc se domácí mohou těšit z krásné deváté příčky. Na kontě v tuto chvíli mají devět bodů a vyrovnané skóre 6:6. Od začátku letošní sezony Getafe nestačilo jen na dva madridské giganty, Real s Atléticem. Jinak se mu daří pravidelně sbírat alespoň po bodu. Třeba jako v minulém kole, když Getafe jelo do Viga. Domácí Celta se rychle dostala do vedení a zdálo se, že Getafe pojede domů s prázdnou. V 78. minutě se s tím ale nespokojil Jaime Mata, který srovnal!

A právě Mata v rozhovoru pro klubovou stanici přemýšlel nad tím, co udělat proti Levante lépe. "Samozřejmě jsme moc rádi za to, že jsme se nevzdali a dokázali urvat alespoň bod. Ale úplně spokojeni být nemůžeme. Soupeř nás přehrával hlavně ve středu pole a jen díky jeho nepřesnosti v zakončení jsme nedostali víc branek. Na tom musíme pracovat, abychom se tolik nebáli chodit do soubojů a hráli na určených pozicích.

Hostující Levante je na tom mnohem hůř a dostalo už 14 branek, což je druhé nejvyšší číslo hned za nováčkem Huescou. Sérii pěti zápasů bez výhry, v níž se objevily také tři po sobě jdoucí prohrané zápasy, rázně ukončilo až v minulém kole. Levante doma sice s Alavésem prohrávalo, ale nakonec dokázalo díky trefám Remeseira s Toñem otočit vývoj zápasu a připsalo si velmi důležité tři body.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - D. Suarez, Dakonam, Bruno, Antunes - Portillo, Maksimović, Arambarri - Angel, Molina, Ndiaye
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Postigo, Cabaco, Toňo, Rober - Morales, Campaňa, Prcić, Jason - Boateng, Rochina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.98 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Madrid  (sobota 18:30)
Real Madrid se pokusí odvrátit řeči o krizi v sobotu v podvečer, kdy má v plánu výlet na Estadio Mendizorrotza. Ačkoli o favoritovi nemůže být pochyb, domácí ekipa cítí, že tentokrát by snad mohla mít šanci.

Tři zápasy v řadě. Přesně tolik už fanoušci Realu Madrid čekají na zlepšení a tři body. Bílý balet se trápí nejen v rámci ligového ročníku, ale rovněž v pohárové Evropě, což dřív neexistovalo. Po solidním úvodu do sezony se tým trenéra Julena Lopeteguiho nemůže dostat do tempa a jeho hra nepřináší kýžené výsledky. V šestém kole šokovala své i soupeřovy fanoušky Sevilla, která ještě v rámci první půle nasázela Realu tři branky.

Pak Real jen remizoval ve šlágru kola s Atléticem a jeho fanoušci rovněž nebyli příliš nadšení. Největší smůla se ale přilepila hráčům na paty v Lize mistrů, tedy soutěži, kterou Real tradičně vyhrává a dominuje v ní. Jenže ruské CSKA si z toho nic nedělalo a nad slavným soupeřem dokázalo zvítězit! O tři body se brankou už ve druhé minutě postaral Nikola Vlašić, který se ihned stal hrdinou.

Trenér Julen Lopetegui, který převzal těžký úkol vést hvězdnou ekipu po úspěšném Zinedinu Zidanovi, má o čem přemýšlet. A i když se stále častěji ozývají hlasy tvrdící, že v kabině není zrovna příjemná atmosféra a že je to z velké části chyba právě trenéra, zkušený obránce Nacho zůstává pozitivní.

"Je pravda, že zklamání teď rozhodně převažuje, protože takový výsledek proti CSKA jsme rozhodně nečekali. Neodehráli jsme špatné utkání a mrzí nás, že jsme prohráli tak trochu nefér. Neměli bychom dělat takové chyby vzadu a naopak náš útok by se měl prosazovat častěji. Víme o našich slabších místech, ale neustále na nich pracujeme. Každý, kdo nastoupil, dal do utkání maximum. Naše motivace je stále stejná a chceme pořád vyhrávat. Ne vždycky to jde, ale jsem si jist, že najdeme správnou cestu," přemítá obránce.

Problémy má dlouhodobě především útok Realu. Ten dal jen v Lize zatím dvanáct branek, což je jen o dvě víc než jeho nynější protivník, Alavés. Dobrou zprávou pro Real Madrid je to, že s Alavésem od roku 2001 jen jednou remizoval a ani jednou neprohrál. Horší zprávou je zranění obránce Marcela, který si poranil lýtkový sval a nebude Bílému baletu k dispozici. Menší zdravotní problémy má také Dani Carvajal.

Dobrou zprávou pro Alavés je návrat dvojice Burgui a Rubén Duarte, která již trénuje s týmem. Alavés prožívá velmi povedený start do nového ročníku nejvyšší španělské ligy a aktuálně sídlí na skvělém šestém místě s jedenácti body na kontě. Deportivo musí mrzet snad jen to, že v posledních dnech nemá úplně ideální formu. Po remíze s Getafe se v rámci minulého kola utkalo s Levante a ačkoli brzy vedlo, Levante dokázalo vývoj utkání otočit ve svůj prospěch.

A k tomu obránce Víctor Laguardia poznamenal: "Minulé kolo pro nás vůbec nebylo dobré, protože jsme se nechali příliš uspokojit vedením. Jenže jsme zapomněli dávat dostatečný pozor a dvakrát jsme inkasovali. Tohle se nám nesmí stávat. V sobotu doufáme, že nás naši fanoušci budou opět skvěle podporovat a že se jim na hřišti za to odvděčíme. Real možná nemá formu, ale pořád tu mluvíme o Realu Madrid, takže to nebude nic snadného."
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Maripan, Duarte, Martin, Laguardia - Pina, Ibai Gomez, Burgui, M. Garcia - Guidetti, Sorbino
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Reguilon, Varane, Ramos, Nacho - Modrić, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.47 - 5.39 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Rayo Vallecano  (sobota 20:45)
Poslední Leganés má za sebou hodně špatný úvod do sezony a musí konečně zabrat, pokud chce pomýšlet na záchranu. Šanci vidí v domácím duelu s Rayem Vallecano, které má jen o jeden bod víc.

Sobotní program LaLigy vyvrcholí duelem dvou potápějících se lodí, které hledají správný směr. Domácí Leganés dlí na posledním místě a nedaří se mu prakticky nic. Doposud nasbíral jen čtyři body a vstřelil pouze šest branek. Nevedlo se mu ani v minulém kole, které pro něj rovněž bylo zklamáním. Po šokující výhře nad Barcelonou, kterou nečekal vlastně nikdo, se zdálo, že Leganés nabral nový směr a do jeho krev proudí znovu život.

Jenže proti Betisu to Leganés nepotvrdil. Ještě dvě minuty před koncem sice hrál na remízu a šlo mu to, jenže pak se najednou trefil Loren Morón a tři body tak těsně připadly Betisu. Z tohoto výsledku samozřejmě hráči neměli radost, ale fotbal je zkrátka někdy takový. Optimismus a naději hledají hráči Leganésu v domácím prostředí, o čemž svědčí slova Rubéna Péreze.

"Víme, že to v posledních dnech bylo jako na houpačce, ale nesmíme nic vzdávat. Naší silou a pevností je stadionu Butarque, kde se cítíme nejlíp. Naši fanoušci nás podporují za každého stavu a společně jsme silnější. Věřím, že také proti Vallecanu ukážeme zlepšený výkon konečně vyhrajeme. Potřebujeme ustálit naše výkony a věříme, že v dalším kole se to už podaří. Musíme ale na sto procent odpracovat celé utkání a udělat maximum pro to, aby na nás mohli být naši fanoušci hrdí," přemítá Pérez.

Pravdou je, že Rayo Vallecano dokázalo nad Leganésem na jeho půdě vyhrát v historii jen jednou, konkrétně v roce 2006. Jinak se daří mnohem častěji týmu vedenému jako domácí. Vallecano má za sebou špatný start do sezony, ale postupem času se zlepšuje. Po remíze s Realem Sociedad uhrál remízu rovněž s Espanyolem, i když ani v minulém kole to neměl jednoduché. O bodu rozhodla penalta Kakuty a Vallecano je nyní osmnácté.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Juanfran, Tarin, Bustinza, Silva, Garcia Carnero - Gumbau, O. Rodriguez, Ruben Perez, El Zhar - En-Nesyr
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cabrera - Advincula, Ba, Amat, Moreno - Trejo, Comesana, Imbula, Kakuta - De Tomas, Bebè
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.27 - 3.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (pátek 21:00)
Předehrávka osmého kola nejvyšší španělské ligy bude opravdovou lahůdkou. V pátek se totiž do sebe pustí dva nesmiřitelní rivalové, kteří budou bojovat o nadvládu nad celým Baskickem. Athletic Bilbao přivítá Real Sociedad.

V pátek večer se na stadionu San Mamés představí Real Sociedad a pokusí se prolomit domácí hradbu. Derby je pro něj hodně emotivní záležitostí, přestože prestiž obou soupeřů v poslední době upadá. Bilbao má o něco lepší formu a velkou pomocí mu v tom bylo minulé kolo.

Baskičtí Lvi prohráli jen jedno utkání z šesti odehraných a v minulém kole dokázali skvělý počin. Udrželi totiž na uzdě samotnou Barcelonu a remizovali s ní! Navíc byli hodně blízko třem bodům z Camp Nou, než šest minut před koncem utkání srovnal na konečných 1:1 mladík Munir El Haddadi. Bilbao každopádně podalo skvělý výkon a to by mohlo hráčům do dalších zápasů hodně pomoci.

Mladý obránce Bilbaa Yeray Álvarez v rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Tento zápas je pro nás obrovskou motivací a jsme rádi za to, že jsme uhráli remízu. To se proti Barceloně nepovede každý den. Rozhodně na sebe můžeme být pyšní. Teď je důležité, abychom minimálně stejný výkon předvedli také v derby proti Realu Sociedad. To pro nás i naše fanoušky samozřejmě bude ještě větší zápas a tři body z něj by byly skvělé."

Athletic se v současné době nachází na 15. místě se sedmi body na kontě, ale je pravda, že má jedno utkání k dobru. Real Sociedad má jen o jeden bod víc a sídlí na třináctém místě LaLigy. Poslední vzájemný souboj obou týmů skončil vítězstvím Realu Sociedad. Tomu se však v Bilbau nedaří a za posledních 18 let zde vyhrál jen třikrát!

Real Sociedad hodně střídá formu a se stálostí si moc netyká. Zatím se mu v sedmi odehraných kolech povedlo třikrát prohrát, dvakrát vyhrát a dvakrát si rozdělit body se svým sokem. Minulé kolo se Realu Sociedad také příliš nepovedlo, protože po remíze s Vallecanem se utkalo s Valencií. Té stačila jediná branka útočníka Kévina Gameira ke třem bodům a domácí La Real se neprosadil ani jednou.

Tentokrát jsou hráči odhodláni konečně skórovat. Střelec Willian José zmínil: "Chtěl jsem od začátku prodloužit smlouvu, protože se tady cítím skvěle. V rámci města i týmu, máme skvělé spoluhráče a já se každý den zlepšuji. Chceme co nejdřív zapomenout na nešťastné utkání s Valencií a naopak se soustředit na skvělý duel v pátek večer. Klíčové bude, abychom proměňovali naše šance," přeje si mladý hrot.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - De Marcos, Peru, Yeray, Yuri - Raul Garcia, D. Garcia, Beňat - Susaeta, Williams, Muniain
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moya - Aritz, Raul Navas, Moreno, Kevin - Illaramendi, Zubeldia - Oyarzabal, Pardo, Sandro - William José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.40 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona742118:814
2.Real Madrid742112:614
3.Sevilla FC741216:713
4.Atlético Madrid73318:412
5.Real Betis73315:512
6.Deportivo Alavés732210:811
7.Espanyol Barcelona73228:611
8.Celta Vigo724112:1010
9.Real Valladolid72326:69
 Getafe CF72326:69
11.Girona FC72328:109
12.Villarreal CF72235:48
13.Real Sociedad72239:108
14.Valencia CF71515:68
15.Athletic Bilbao61418:107
16.Levante UD721411:147
17.SD Eibar72146:107
18.Rayo Vallecano61237:145
19.SD Huesca71247:175
20.CD Leganés71156:124

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
roman1978

valverde ven !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa posadit !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz ja šmatlavý !!!!

Reagovat
dextroza_m

Přeju krásný den !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Betis skore 5:5 a jsou 5. to je nějaké moc symbolické, ne?

Reagovat
ADM

A ked spocitas ich vyhry s remizami a odpocitas od nich prehru, takisto ti vynde cislo 5 doteraz som myslel, ze to je cele len nahoda, no nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

12 bodů vydělíš 3 výhrama a přičteš jednu prohru, to fakt nemůže být nahoda.

Reagovat
dextroza_m

Konec světa se blíží

Reagovat
anonym

Číslo 5 žije

Reagovat
roman1978
Reagovat
smazaný uživatel

To už se žádnému týmu nepoštěstí, aby měli v kádru tři takové hráče. Navíc odchovance. Nejlepší trio co kdy bylo.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
dextroza_m

Zamáčknu slzu vole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Muniain je super, škoda těch jeho věčných zranění

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos má životní formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu vydrží zdraví a konečně potvrdí své kvality.

Reagovat
technecium

14. na Barcu na čele až do konce ligy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: snažim se koupit lístky přes stránky realu (zápas s Plzní) a po zadání kreditky mi to háže error (Airbank mi potvrdil, že mám vše v porádku)

Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si pozor na to. V Realu jsou samí zloději a násilníci. Aby ti nestrhavali peníze a lístek nikde.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Kšeftom s orgánmi sa to nevyrovná

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě mu znásilní kadak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by len tak zaujímalo.. v Španielsku nechodia v pondelok ráno ľudia do roboty? Keď večne najlepšie zápasy napasujú v tom lepšom prípade na 20:45 alebo na 22:00?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč by neměli chodit? Je to prostě pořád několikrát lepší varianta než při vysokých teplotách hrát odpoledne kvůli zdraví hráčů i diváků.

Reagovat
Gazdo

V oktobri?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nevstavaji ve 4 nebo 5 ráno jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Ved práve na to som narážal. Kedy vstávajú.. veď ak začína zápas o 22:00, kým sa dostaneš zo štadióna domov, ideš spať je možno už jedna hodina preč. Ja už keď idem spať po desiatej mám na druhý deň problém.

Samozrejme, že popoludní je horko, ale tento problém sa predsa netýka leta, oni tak hrajú aj počas jesene a zimy. Ide o to, že my to nemôžeme sledovať, lebo ako kokosa povedal často vstávame ráno o piatej.

Reagovat
X-bano-X

Tomu nerozumiem, málokedy idem spať pred 1 po polnoci a v práci som už o siedmej. Človek si zvykne na všeličo.

Reagovat
X-bano-X

* pol siedmej.

Reagovat
CHONG

Ty vstáváš ve čtyři ráno?

Reagovat
smazaný uživatel

4:30

Reagovat
misinho7

Hmm mohol by Lope skusit utok v podani Bale,Mariano,Vinco ...ale tipujem ze to bude znova v podani Bale,Karim,Asensio...hlavne ten Karim ak znova bude v zaklade tak je to nahlavu cele

Reagovat
smazaný uživatel

Marco na mňa pôsobí najmä na ľavej strane bezradne, pritom v príprave sa za to málo času na pozícii false 9 prejavoval dobre, takže by to stálo za úvahu, dnes by som to však skúsil s Marianom, každopádne Karim mimo zostavy je nevyhnutnosťou.

Reagovat
misinho7

v priprave to dokonca vyzeralo ze aj v sezone tak budeme hrat teda s Marcom na F9, neviem co sa stalo ale zatial je mimo ..mna serie ze sa boji nieco robit, proste ziadne zobratie zodpovednosti, klucka a potom strela, to robi velkych hracov ale Marco zatial nic v tomto je to totalne alibisticke...sranda ze na Garetha sme nadavali ale kebyze neni jeho tak utok posobi na urovni Getafe jediny Gareth sa snazi aj sam nieco spravit a hlavne on ma ten faktor co treba..ale sam to neutiahne

Reagovat
smazaný uživatel

Garethovi sa dá vyčítať všeličo, no čo sa týka produktivity tak je stabilný a dá sa na neho spoľahnúť. Marco je hráč, ktorý ma potenciál nastrieľať nejakých 15 gólov za sezónu a tak čiastočne prispieť k nahradeniu gólov CR7, no na pozícii ortodoxného ľavého krídla mi prídu jeho možnosti dosť obmedzené. U Karima (a to patrí k mojim obľúbencom) nie je ani tak problémom premieňanie šancí, no už čo len sa dostať do nejakej šance, ak sa ešte k tomu pridá to, že v medzihre v poslednej dobe kazí, je skutočnou príťažou pre celé mužstvo.

Reagovat
Israha

Hlavně se mi začíná zdát, že Lopetegui, byť přišel hodně záhy po konci Zidana, byl z Perézovy strany tak trochu panický podpis. Absolutně se nepotkal kádr (ideální pro Zidanův reaktivní fotbal na brejky a centry, s ostrými kraji, DMkem a nejlepším střelcem gólů na světě) a styl hry trenéra (typická španělská kombinace, která vnucuje herní tempo soupeři a snaží se dovézt balon až do kuchyně). Pak to v praxi vypadá jak v Moskvě, kde se ti hráči snaží hrát co nejvíc kombinačně, ale nejsou na to moc zvyklí, dost z nich to ani neumí (Asensio, Vázquéz, vlastně i Bale, Casemiro) a nakonec se k těm centrům stejně uchýlí (taky z čeho byly ty jediné šance v druhé půli, že?). Tady je řešením buď příchod nějakého dalšího trenéra, který pojede na kouzlo osobnosti, případně využije plně možnosti kádru; a nebo dát Lopemu prostor pro volbu posil a jejich implementaci do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa dosť často vytvára obraz ako mužstvo pod ZZ šliapalo, no treba si uvedomiť, že aj napríklad v minulej sezóne sme mali po 7 kolách rovnaký počet bodov a ten los nebol tak ťažký ako tento rok. ZZ na to aký mal káder hral často príliš pragmatický futbal a to aj proti ľahším súperom a ja osobne som sa počas jeho éry na zápasy víkend čo víkend netešil. Ohľadom Lopeho som optimista a tiež si nemyslím, že je potrebné nejako radikálne obmieňať pre neho káder, rozhodne chýba top útočník, na čo upozorňoval takmer každý, tiež je pre mňa pre tento štýl hry problémom Casemiro(resp. v kombinácií s Tonim a Lukom, keďže všetci traja potrebujú hrať z hĺbky), kde som si nemyslel že bude pre Lopeho rovnako dôležitý ako pre ZZ.

Reagovat
Israha

No jasně, ten pohled na Zidanův fotbal chápu, jen já z toho prostě měl vždy pocit, že je to cílené, že se ví, co a jak. Ve většině případů se pak ten gól dal, když bylo třeba (loni v lize to nebylo úplně ono, uznávám). To, co teď hraje Lope, je opticky lepší, ale mně tam chybí jasný plán, jak dávat góly. To není JEN příšerným Benzemou, ani ostatní se totiž nedostávají do šancí jinak než centry či střelbou ze střední. Což u kombinačního fotbalu úplně super vizitka není. Se zbytečností Casemira v tomto systému souhlasím, to byl hráč na Zidanův fotbal naprosto evidentně.

Reagovat
Mateo16

Za mna prekopat kader. Ktory tak ci onak potrebuje prekopat. Ani moc netreba kopat.

Nahradu za Casemira mame este stale Kovacic nam patri. Jedine co je nutne je prekopat utok.

Reagovat
X-bano-X

Ľavý bek + stopér.

Reagovat
Mateo16

laveho beka extra nepotrebujeme a obrancu leda tak za stale zraneneho Valleja

Reagovat
X-bano-X

Ramos bude mať v marci 33, je o rok starší ako Piqué a z roka na rok mu rýchlosť odchádza viac a viac. V podstate ak vydrží ešte jednu sezónu tak by mal toľko ako Puyol keď končil a vieme ako sa na Puyolovi prejavoval vek posledné 2 roky kariéry. A samozrejme namiesto Ramosa tam je Vallejo, ktorý za Real v podstate ešte nič neodohral. Takže vážne stopéra nepotrebujete, potrebujete ich totiž rovno dvoch.K Marcelovi len toľko že 31 ročný brazilec vo forme je ako jednorožec, vraj niekde sú ale nikto ich nevidel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Puyolovi (stejně jako mnoha dalších v jeho letech) se projevila zranění, která jsou v tom věku ve velkoklubu smrtící. Vallejovi jsem teda nikdy nevěřil a myslím, že letos klidně mohli zkusit Lengleta a začít šetřit Ramose, aby mu zachránili nějaká léta další kariéry, podle mě je pořád přetěžovaný. Jsem na to hodně zvědavý, stopera shání defacto každý velkoklub a de Ligt je jenom jeden

Reagovat
Robbie

Doufám že už konečně odstreli Lucase, ten hráč má na Espanyol a ne na Real, jednu chvíli hrál fakt dobře, ale teď je to už až moc bida

Reagovat
misinho7

to sa nestane ale ... ja dufam ze zacne davat sance Vincovi namiesto neho ... ze uz vraj aj v reale ich jebe co Lope robi...mohol poslat Vina na hostovacku chcelo ho vela klubov La Ligy ..zahral by si dobre a rozvinul sa ...tu su vysledky nahovno...hraci nemaju formu hlavne utok a on aj tak nic zatial v castille si to toci...co ma viac robit typek

Reagovat
Hristo Stoichkov

To prostě není hráč pro Lopeho, může vyniknout v jednoduchým fotbale typu ZZ, kde se od něj nebude čekat žádná individuální nadstavba. Ale na druhou stranu je otázka, jestli není dobrý tam jednoho takovýho hráče mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Do nastavených časů v LM se ještě bude hodit.

Reagovat
Robbie

Icardi musí přijít stůj co stůj

Reagovat
Mateo16

Marca pise ze Vinicius ma dostat viac minut tak som zvedavy

Reagovat
misinho7

no mohol by dostat konecne viac ako 2 minuty proti Atletom kedy ked nie teraz? je mlady , velky talent a nas utok je totalne na keket.. myslim si ze horsie ako Karim a Asensio ci Lucas to nebude

Reagovat
bartlu

Paco dalsi fik. Jsem rad, ze se mu daří.

Reagovat
Switchback

a další ... to je blázen

Reagovat
Kluivert9

Si tu Bundesligu jinak dává

Reagovat
Majk91

Alcacer hattrick 4 zapasy z toho 3x ako nahradnik a 7 golov... dobre mu to tam ide

Reagovat
Robbie

Real nemůže dát gól tak dá o jednoho offenzivniho hráče míň, to dává opravdu logiku

Reagovat
Mateo16

Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Nacho - Modrić, Casemiro, Kroos, Ceballos - Bale, Benzema

Isco mu neuveritelne chyba Mariano

Reagovat
misinho7

Lope trolluje s Benzemom dalej ....

Reagovat
misinho7

ale zas zostava bez hrotu ...to bude zas milion nahravok okolo 16nastky a v nej nikto

Reagovat
Robbie

Mariano musí litovat že šel zpátky

Reagovat
misinho7

po roku znova odide

Reagovat
ADM

Paco za 30min hattrick Psychika je najdolezitejsi atribut futbalistu..

Reagovat
Mateo16

Odriozola tie centre ma skvele tazko vyberat medzi Danim a nim

Reagovat
Robbie

Odriziola je o hodně horší

Reagovat
X-bano-X

V čom konkrétne? Je mladší, rýchlejší. Jediné jeho mínus je že ešte nemá také automatizmy ako Carvajal, ktorý už hrá v Reale roky.

Reagovat
misinho7

Jak hrajeme? Nemám dnes možnosť sledovať

Reagovat
X-bano-X

Sterilne je asi správne slovo. Hráte to čo každý čakal. Presne to, na čo sa Alaves pripravil. Máte prevahu v poli, Alaves bráni, zahusťuje svoju polku a vy si neviete dať rady.

Reagovat
misinho7

Reagovat
X-bano-X

Čo už. Príde mi že na to čo chce hrať tréner, nemáte hráčov a veľmi chýba Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

A Marcelo. To jsou vicemene jediny dva hraci, ktery dokazou neco vytvorit.

Reagovat
X-bano-X

V podstate áno. Marcelo s Iscom sú do zatvorenej obrany kde je potrebné prejsť 1 na 1 ako živa voda. Na druhej strane Marcelovi bude tuším 31 a ako tam bude možno ešte jedna sezóna a potom koniec. Už teraz defenzíve moc nepomáha, to neviem ako by vyzeralo v 33-34.

Reagovat
Mateo16

S Garethom a Karimom sa proste neda hrat. Alvaro dalsi skvely center a 0. Len mi nikto nehovori ze nemame sance.

Lepsi Striker by mal uz 2 fiky

Reagovat
smazaný uživatel

da se nekde sledovat XFN 12? o2 padlo :/

Reagovat
X-bano-X

Nova sport 2 by to mala dávať o 4 ráno sa mi zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

On asi nemyslí Conora a Khabiba.

Reagovat
X-bano-X

heh teraz pozerám ani ma nenapadlo že sa aktuálne môže niekto pýtať na niečo iné ako UFC

Reagovat
smazaný uživatel

České mma je taky zajímavé.

Reagovat
X-bano-X

Určite áno. Oktagon pozerávam pravidelne. Ale to že Karlosa nevie nikto rozobrať mi hlava neberie.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl same slabé soupeře, kdyby měl proti sobě Gabora nebo Atilu, tak končí. Šlo to vidět, když šel do UFC, dostal na budku a jel domů.

Reagovat
X-bano-X

Atilu asi áno ten by ho nasekal , Gábor je silový ale technika nič moc, toho by dal.

Reagovat
X-bano-X

Inak keď stále nič nemáš tak tu je jeden stream: https://www.youtube.com/watch?v=RnHcfpaOlJc

Reagovat
Robbie

350 minut bez gólů !!! Ale hlavní je mít nad 70% držení míče, věřím že pokud by Real trénoval někdo schopný ikdyz by měl držení míče 55% že už dávno gól dají, nejen dnes

Reagovat
Mateo16

Tak to vypni. jasne pride trener a urobi s Karima najlepsieho strelca

Reagovat
Mateo16

Co na to povedat nic sa nezmenilo. 2 tutovky sa zahodili a teraz prichadza trapenie. Ceballos hruza a Gareth detto , Karima uz ani netreba riesit 3 roky uz tu nema co hladat

Alvaro TOP vykon jak defenzive tak hlavne ofenzive

Reagovat
vilp

Ten druhý odstavec nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
Mateo16

v com ? Mne sa paci mal tak jedinu blbu prihravku ktoru hasil Ramos. Smerom hore tam jediny dava skvele centre. Osobne suboje vyhrava a vacsinou nekazi

Reagovat
Robbie

Já chci kurva vidět přímočarost a ne tu zasranou házenou

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa je zbytočné hrať v zálohe s trojicou Casemiro, Kroos, Modric, kde ani jeden z týchto hráčov nevyniká v poslednej tretine ihriska, myslím, že voľba ľubovoľnej dvojice z tejto trojice to z hľadiska vyváženosti a defenzívy zvládne uhrať a preto je kontraproduktívne mať na ihrisku všetkých 3. Dnes je tam navyše ďalšie CM Ceballos a tak nám v poslednej tretine ihriska ostávajú dvaja hráči, z ktorých je jeden úplne mimo, preto je logickým vyústením, že nedokážeme streliť gól.

Reagovat
Mateo16

Striedanie

Reagovat
Robbie

500 zbytečných přihrávek, on se snad v tom výživa že hlavní přihrávka

Reagovat
Robbie

Tohle by nevzladnul ani Pulpit z Realem

Reagovat
misinho7

Niekto update? Stále sterilna hra?

Reagovat
garruklol

Strasne sterilni

Reagovat
smazaný uživatel

prsi, modric ztraci jednoduchy mice, vepredu hazena, bez napadu, alaves pekny brejky, tragicka koncovka ale

Reagovat
X-bano-X

Z poslednej štandardky ste dostali gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba

Reagovat
X-bano-X

Booom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Thiboa

Reagovat
vilp

Takzvaně na Ikera. Ale to první zakončení stejně vyrazil, takže bych úplně neházel jen na něj.

Reagovat
Mateo16

Ten zakrok ani neberem uz pri tom jeho podbehnuti som to videl v brane

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme Realu, že nás nenecháváte ve sračkách samotný

Reagovat
CHONG

No do píči, zhasněte to a jdeme domů.

Reagovat
Mateo16

Ved si pisal ze 1 rok bez trofeji a s mladymi hracmi uplne vpohode das

Reagovat
CHONG

Bez trofeje klidně, s tím problém nemám, ale taky jsem psal, že se u toho fotbalu chci hlavně bavit a ne "bavit"

Reagovat
Jerichoo

zasluzene

Reagovat
X-bano-X

Inak Abelardo veľký pán

Reagovat
Mercury

strašný sympatak, měl jsem ho rád už jako hráče

Reagovat
X-bano-X

Tiež to mám tak. Už keď trénoval Gijon, sa mi páčil jeho rukopis.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Spalovač šancí

Kvalitní tým ví, kdy dát gol, aby soupeř nemohl zareagovat

Reagovat
Robbie

Hlavně se Lopaty zastavejte

Reagovat
smazaný uživatel

Lopetechuj je este tragickejsi nez Benitez. Ako sa tento kvazimanazer dostal do Realu, to mi hlava neberie. Perez asi dostal nejaku dusevnu chorobu.

Reagovat
Anacron

Jako co má dělat, ale Lope? Ten tým je otřesnej.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ciarka

Reagovat
Mercury

je tam přece ale!!!

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Tento tym vyhral 3x za sebou LM...

Reagovat
technecium

Zidane věděl kdy zdrhnout

Reagovat
CHONG

Výjimečně s tebou souhlasím, kdyby ZZ zůstal, nebyla by to o nic menší sračka než teď.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Vyhrála to ta jména, ale ne tenhle tým, v tom jsou všichni buď bez formy nebo bez motivace nebo rovnou zranění, plus se samozřejmě nijak nenahradilo odchozích 50 gólů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reálnej Hazard v lednu?

Reagovat
CHONG

Jestli se ptáš vážně, tak odpověď zní ne, jestli rýpeš, tak si to nech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem se ptal vážně, sorry jestli to vyznělo jako rýpnutí

Reagovat
CHONG

V pohodě, v tom případě platí, co jsem psal, vedení Chelsea by muselo být šílené aby ho v lednu pustilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlasím, nicméně vůbec by mi to nevadilo

Reagovat
CHONG

Navíc si nemyslím, že by nás samotný příchod Hazarda nějak spasil, my jsme hlavně měli v lednu pořešit útok, udělali jsme jeden dobrý krok - odchod Mayorala a příchod Mariana, ale totálně jsme nezvládli ten druhý a podstatnější krok, tedy odchod Benzemy a příchod nějakého gólového děla...

Reagovat
CHONG

* v létě

Reagovat
Kixi Syhimour

Jste měli vzít Icardiho, když měl tu výkupku

Reagovat
CHONG

U něj je otázka, jestli měl vůbec zájem přestoupit, každopádně možností tam bylo víc, akorát by musel být Pérez ochotný sáhnout do portmonky...

Reagovat
Atlético de Madrid

To bylo dobry obdobi, ale byl to v zasade vrchlo nejaky ery, ktera zacala uz v roce 2009.. postupne k tomu v prubehu let pridavali dalsi hrace a na konci meli vyjimecne sehrany tym plny rady spickovych hracu, ale po odchodu Zidana jim zminzel nejaky ten motivacni prvek, ktery by je drzel pohromade. Navic pomalu vsechny opory uz starnou, vytratila se motivace. Neni to nic tak vyjimecnyho po uspesnem obdobi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s to tam byl ještě střelec CR7...

Reagovat
Ed_Hazard

Strasne mi to pripomin tu sterilnu hadzanu co pred casom hrala Barcelona. No fuj, coho som sa to dozil

Reagovat
Gazdo

Stale ju hrame

Reagovat
Mateo16

Gareth Bale striedal pre zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Co asi má dělat ? Dyt hraje strašněj fotbal jen drženi míče, nic čím by překvapil, nemá žádnej plán B, nesympatický trenér který nic jako trenér ani jako hráč nedokázal, takovyho nymanda nikdo vážně brát nebude

Reagovat
CHONG

Co se týče té úplně poslední věty, tak přesně takové pocity mám z tebe.

Reagovat
Robbie

To mi je úplně jedno, to je tvůj boj

Reagovat
CHONG

Myslím, že ne jenom můj

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Baronne

Reagovat
technecium

Že to je nymand věděl každý, kromě Chonga

Reagovat
Robbie

Lopatachuj nepochopí asi nikdy že Real nemá na házenou hráče

Reagovat
CHONG

Jsi nýmand a nikdo tě nebere vážně.

Reagovat
Gazza.8

Fakt šílený. Hráči se vzájemně dostávají do složitých situací nepřesnými přihrávkami. Spousta akcí končí kdesi v rohu a zpětnou přihrávkou. Obíhání vápna ze strany na stranu. Dostaneme se maximálně po vápno, kde nejsme absolutně schopní kombinovat na malém prostoru. Dnes už ani ty centry nebyly. Kroos a Casemiro jsou totálně mimo. Přechodová fáze je tak pomalá, že soupeři nemají absolutně problém s narušováním naší kombinace a vrátit se do správného postavení. Bolí z toho oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak jak mi byl Lopetegui tou šaškárnou před MS brutálně nesympatický, tak postupně toho kluka začínám mít rád. Dokázat, aby Real nedal čtyři zápasy gól, to už je jiná liga trollení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Hezký Lopata. Zahodil angažmá na MS kvůli tomuhle srandaRealu. Dobře mu tak, zaslouží si to.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

On by ten Eden asi pomohl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Krize jako hrom Lopetegui se bude co nevidět pakovat, a musí přijít alespoň 2-3 posily a taky musí přijít odchody takhle to dál nejde 4 zápasy nedat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem presne cekal, ze spanelsky hazena v podani Realu je totalni nuda

Je videt letosni deficit 30+ golu za sezonu a alibisticky hru od zalohu stejne jako lonskeho podzimu. Jedine kdo se snazi udelat neco dopredu je G.Bale, ale je to marny, protoze je to spise hrac do breakove situaci.

Modric/Kroos totalne mimo, ti posouvaji jenom balony. Asencio je stale nulovy v zakladni sestave.

Tak snad letos to vyjde Seville, ale letos je to zatim hodne otevrene...

Reagovat
smazaný uživatel

NFL OT:

Pardon fanouškům čutaný za spam. Jen kdyby tu byl někdo, kdo sleduje americkou NFL a neví o tom, na EF je docela živá NFL komunita, ve který se o tom sportu dá dobře pokecat. Rozhodně lépe jak na nfl.cz. Je taky spojena s hraním fantasy na yahoo. Bohužel o sobě ta komunita moc nedává vědět, tak málokdy zavítá někdo nový.

A co je fajn, netrpí to standardníma EF nemocema, takže tam může zavítat i někdo, kdo to sleduje krátce/chce zkusit/sleduje svátečně. Je tam hodně lidí ochotných poradit a vysvětlit.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/barnetta-se-pripravuje-s-philadelphii-300154/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis, jestli zde neni i nejaka diskuze o tenisu?

Reagovat
Kixi Syhimour

http://www.tenisportal.cz/

Je tam i pár lidí odtud

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom v nominaci! Haaaleeeluuja.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Messiáš

kez by nastoupil

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Dembele, Vidal, Rakitič, Arthur - Messi, Suarez

Jdem si pro tři body

Reagovat
sylarko

No neviem. Ta zostava sa mi nejak nezda

Reagovat
technecium

Mně jo. Odpočine Coutinho i Busquets, kteří určitě budou hrát oba zápasy za repre, v zápase po repre bych zas čekal odpocinek Rakety a Suareze.

Reagovat
sylarko

Suarez co som cital na repre nejde. Ja by som dal zostavu jak na wembley

Reagovat
technecium

Zapomněl jsem, že Umtiti je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevedia ako a vyhravaju.

Reagovat
ADM

Zaklad ako v Londyne, len miesto Lengleta je tam Verma.

Reagovat
-Carles-

Arthur snáď potvrdí jasnú voľbu do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela zvědavý, jestli Arthur naváže na dobrý výkon proti Tottenhamu. Až takových zápasů zahraje víc, začnu mu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

A malcom neni opět ani na střídačce? Výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub určitě nedával 40 mega za hráče na tribunu. Buď na to zatím nemá fyzicky nebo má jiné problémy, do kterých nevidíme. Každopádně bude asi chyba v něm, pokud všichni ostatní hrají víc, takže nechápu, proč kvůli tomu pořád někde brečet, jakoby mu někdo strašně ubližoval. Navíc je to úplně nový hráč, je v pořádku, že si v klubu jako Barcelona bude muset na šanci bude muset počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky nezapomeň, že hrál v tragickém Bordeaux, které si mazala na chleba i Slavia. To musí být naprosto jiná úroveň.

Reagovat
LAM

V přípravě se ukazoval hodně slušně a fyzicky byl na tom hodně slušně(líp jak Dembele).

Klasicky ho Valverde neumí použít.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni Bordeaux tak tragický nebylo, a kdyby hral v Bordeaux i letos, ten zapas ne Edenu by vypadal uplne jinak. Malcom byl jeden z nejlepší kridelniku ve Francii..Takže to jk hraje ted hraje klub ve kterým byl loni je teď úplne jedno. Ale s tou úrovni mas pravdu..

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

Lol, ještě jsem si ani nenašel stream

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
misinho7

snad nas barca v tom nenecha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Alaves easy titul, Real a Barca bez LM

Reagovat
blaugrana

Pat a Mat v akcii...

Reagovat
Majk91

kupme my toho Skriniara

Reagovat
sylarko

pique by si zasluzil ist na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stoper uhyba pred balonem

Reagovat
sylarko

to my si mozme rovno pred zapasom dat handicap 0:1 s piquem v zostave....

Reagovat
culé

Zacal skoro, este ma kopu casu na druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Guedes zrakvený, super

Reagovat
smazaný uživatel

lol mela bejt pencle

Reagovat
CR7RONALDO

Mourinho, Kovač, Lopetegui, Valverde. Ktorý bude vyhodený ako prvý? Môj tip je asi Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Sua

Reagovat
alcantara

Jak toto nie je faul

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neskutečný

Reagovat
ADM

Zákrok som zachytil len na poslednu chvilu, ale komentátori na Bein hovorili o šikovnej simulácií, možno aj na žltú pre Luisa, tak neviem

Reagovat
alcantara

Tak to si este pozriem, ale podla mna to bolo pomerne jasne.

Reagovat
alcantara

Takymto stylom mozme mat aj tri VARy, ked tam budu totalni nymandi. Co uz.

Reagovat
X-bano-X

Ono je to ako tombola, pred zápasom vylosujú šťastné číslo sedačky a ten ide k VARu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však sebou hodil jak Ronaldo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kontakt tam byl úplně evidentní. Jediná možnost je, že to vyhodnotili jako faul před vápnem, tudíž to řešit nemohli.

Reagovat
X-bano-X

Tak to pravdepodobne bolo.

Reagovat
Murena

Messiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

spoilery

Reagovat
ADM

Preto vždy aktualizujem EF až po nejakom góle

Reagovat
smazaný uživatel

to je piča, on to neodpískal?

Reagovat
X-bano-X

Celý ten VAR je jedna veľká Ko*otina

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to faul.

Reagovat
X-bano-X

Ale bol, síce nešťastný ale píska sa to vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne

Reagovat
alcantara

Preco nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Už před kontaktem vyhodil nohy do vzduchu a házel šipku. My dokážeme dávat góly normálně, ne po takových penaltach.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
X-bano-X

Veď to nebola penalta, keďže to prvé zakopnutie bolo ešte pred vápnom. To čo popisuješ ty bolo až potom keď už padal.

Reagovat
X-bano-X

golazooooooooooooooo

Reagovat
alcantara

Zerte, vy kurvy. Leo

Reagovat
patas92

Škodam že není video...Oh wait

Reagovat
ADM

Leooooo

Reagovat
Rattlesnake

bez lea by jsme byli v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

Sua přesná narážečka

Reagovat
Messiáš

Leoš pecka!!

Reagovat
dextroza_m

Semedo dnes dobrý, Arthur taky.

Reagovat
smazaný uživatel

arthur krasne dominuje v zaloze

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že sunda Raketu a ne Ouse.

Reagovat
smazaný uživatel

ber to pozitivne, sundal Gomese nebo denise

Reagovat
culé

Ma super pohyb bez lopty, po odohrani prihravky. Vzdy je volny a pripraveny ju dostat.

Reagovat
celeb

+ je vidiet, ako vedla neho isiel Busq nahor. Semedo smerom dopredu dal za polcas viac prienikov, ako za predchadzajuci rok a pol. Zatial to vyzera dobre, najvacsie nemehla su Pique a Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

no luis maka a ma assist, nebyl bych tak prisnej, moc balonu do 16ky mu nejde

Reagovat
celeb

ma tu narazacku, ale inak vsetko, coho sa dotkol pokazil. Maka ako cert, ale nejde mu to. Neviem, co s nim je.

Reagovat
alcantara

To, co vzdy. Praca s loptou je odjakziva jeho najvacsi boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme velice slušně.

Reagovat
dextroza_m

Ale u každého breaku Vale trnu..

Reagovat
ADM

Tvl Coutinho dribling na Ronalda. Skacká tam nad loptou a 10 z 10 pripadov nič z toho

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze je linej na krok jako raketa, mit nabehy, je to o necem jinym

Reagovat
ADM

Nábehy nebudem ani komentovať, posledné dva roky som v našej hre nevidel poriadne krídlo. Jo, Deulofeu, ale ten mal len nábehy

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Jordi Alba

Sedmička na drese, no.

Reagovat
bartlu

Suarez jedna dobra narazecka, jinak 90% prihravek souperi....zase trapny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
dextroza_m

Luis zadrbe i nezadrbatelne..

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi to hodně, dominance na míči jako jsem už dlouho neviděl. Ale někdo by jim měl říct, že to není americkej fotbal, aby bylo potřeba ty míče dovézt až do kuchyně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pana nestřídatelneho prosím dolů

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon, na to, že je to Mestalla

Reagovat
LAM

Pohyb o level horší než proti Spurs.Zatim letos na to v lize slušně kálíme.Messi je jinde,to je jasný,ale ostatní by už taky začít hrát na co mají a trochu mu pomoc.Snad se to ve druhym poločase zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique má na svědomí další gól. Měl by se nad sebou zamyslet.

Jinak výkon i přes ten infarktovej začátek velmi dobrý. Uvidíme, jestli tu intenzitu vydržíme i ve druhé půlce.

Alba je úžasný. Tu svoji stranu už v několikáté zápase úplně válcuje. Naprostý TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste pridat finalky a mame novyho xaviho, supr podivana, skoda ze raketa a couts jsou zatim jen posouvaci, luis a jordi makaj, messi skoruje, semedo se snazi, pique no comment..podme urvat tri body

Reagovat
ADM

Arthur sa mi páči, tej zálohe ponúka úplne iný rozmer, no za mňa je to už strašne kontraproduktívne. Predržujeme lopty a v podstate nikto okrem Albu sa s ňou nerozbehne resp si poriadne nezabehne, z Coutinha si fakt mam chuť v podobných zápasoch vytrhať vlasy. Keby aspoň vystrelil, ale aj to radšej zasekne a prihrá Albovi / Messimu Minimálne to lavé krídlo (Coutinho / Dembele) musí plniť úlohy pohyblivého krídla smerom k bráne alebo aspon do stredu ihriska, ked už Alba plní tie zábehy...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur především úžasně pracuje s prostorem. Coutinho je od Mundialu fakt šílený, je pouze stínem toho, čím by měl být. Jinak se mi to celkem líbí, od střídání Guedese velmi dobrý výkon.

Reagovat
ADM

Dembele bol drahý wonder kid, ale u Coutinha som očakával ovela vyššiu výkonnosť, duplom na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

To je paráda jak je tam najednou hráč navíc co nestratí míč pod tlakem, Arthur je uzasnej,typologicky uplnej El Maestro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by byl zápas pro Guedese, takhle nám vůbec nevěřím.

Reagovat
roman1978

Reagovat
dextroza_m

OK :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemůžu souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě tam bylo něco o Suárezovi a Raketovi

Reagovat
ADM

Striedajte Piqueho a zhasnite za ním svetlo.

Reagovat
smazaný uživatel

raketa, couts, pique out

Reagovat
smazaný uživatel

out of FC Barcelona ? Možná je na čase... Cout ještě šance do konce sezony, jinak ahoj za slušnou cenu.

Reagovat
sylarko

co si na drogach? predavat coutinha po par horsych vykonoch moze fakt len dement

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně proti Tottenhamu to těžko byl horší výkon

Reagovat
smazaný uživatel

no pusti si ho od 30. min, to jeden gol do prazdny tezko zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

+ geniální assist Raketě

Reagovat
sylarko

hej, teraz u kazdeho hraca hladajme negativa potom mozme okrem messiho predat celu 11stku, lebo nehraju kazdy zapas na 110%

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam nějak nezapadá prostě...Myslel jsem si, že tam padne jak hrnec na prdel a že to bude konečně někdo s Messim, kdo se nebude bát 1v1 (když máš v týmu Messiho, kterej si poradí hravě i 1v3 a potom někoho kdo sám udělá hráče hravě, pak je to neskutečná výhoda), jenže mi příjde nějakej zaseklej, usranej...Ale proč doháhe ? Kvalitu na to má, málo do těch soubojů chodí, raději usraně pošle na jistotu na někoho poblíž, většinou dozadu... Dobře, je tam chvíli, dejme tomu čas, ale do konce týhle sezony max.

Reagovat
sylarko

minuly zapas hral dobre, hlavne prvy polcas. dnes sa mu az tak nedari, to sa stava. nie kazdy den je nedela... ze dokonca sezony, sak je u nas ani ne rok. teraz hra prvu sezonu od zaciatku a ty by si ho hned po roku predaval toto mi rozum nebere

Reagovat
smazaný uživatel

kokot Parejo

Reagovat
smazaný uživatel

couts nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

hezky ho proliskal..

Reagovat
smazaný uživatel

drží ho jak sedlák za dres a potom se diví, že dostane facana

Reagovat
dextroza_m

Ten rozhodčí je kkt... Fildu borec drží jak koně na postroji a žlutou dostane náš

Reagovat
ADM

Môže byť rád, že nefasoval červenu

Reagovat
ADM

To je pasáž, každý odkopáva loptu

Reagovat
ADM

Ešte stále sa dívam na La Ligu či mi prepli Kopernicu - Kremnicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur dvakrát zbytečná chyba a protiútok...zas tak růžové to nebude

Reagovat
alcantara

Sergia a Rakitica nespomenies?

Reagovat
ADM

Jo, a Luis stratil asi každú loptu v druhom polčasu. Tiež to s ním také ružové nebude.

Reagovat
alcantara

Teraz futbal ako v Anglicku strata za stratou.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zase za rozhodčí tvl

Reagovat
ADM

Dembele, Vidal in. Už nie je na čo čakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošle Rafinhu za Coutse.

Reagovat
dextroza_m

Co to piskl ve valné Suarezovi?

Reagovat
ADM

Vypínam. Nedá sa na to pozerať však sme ani nemali šancu nie? Absolútne nechápem, prečo ešte hrá totálne marný Couts, ktorý už nevládze ani pobehnúť.

Reagovat
patas92

jeez

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nestřídá dopíči?? Coutinho a Rakitic dolu, Dembouz a Vidal na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Coutinhovi dnes fakt jebe

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Coutinhovi dnes fakt jebe

Reagovat
sylarko

coutinho ale toto mal byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Valverde čeká? Však minimálně 4 hráči jsou zralí na vystřídání

Reagovat
dextroza_m

Na pátého.. :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Střídat nebude nebo co?

Reagovat
culé

Arthur a Coutinho, Rakitic stopro ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa musí dolů, ten je tam úplně nulový.

Reagovat
blaugrana

Kokot vyjebany. 80 minuta a on.ma pici...vsak na co by sa pokusal nieco spravit s vysledkom.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné obléhání...ten gól to chce

Reagovat
smazaný uživatel

smatlinho

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde běž do hajzlu fakt už

Reagovat
Messiáš

84 minuta...

Reagovat
blaugrana

na 7 minut, idiot

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase hysterie kvůli střídání samý trenér tady

Reagovat
sylarko

ale ako teraz je pravda, ze striedat mal skor, aspon tak 10minut skor minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Ješteže netrénuješ ty, Messi špatně nahrál, moc růžový to s ním nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hráče znám, tak je nemusím hodnotit po každé přihrávce...jako jistí lidi se neustále diví stylu hry Pistolera třeba nebo tomu, že Raketa není nejlepší tvůrce hry na světě, i když s nimi viděli stovky zápasů. Arthura jsem dnes viděl počtvrté vůbec, proto jsem tišil ty růžové brýle s údajně hotovým Xavim po dvou zápasech v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se zase divíš tomu, proč někdo očekává stažení hráčů co hrajou hovno nebo pletou nohama dřív, než 5minut před koncem, jestli vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou půli byl klidně na střídání i Messi, když to bereš takhle, nic nevymyslel. Třeba Valverde prostě nechtěl zbytečně sahat do systému, když zrovna tady by každá malá chyba v komunikaci mohla znamenat protiútok 4 vs.2. To je čistě v kompetenci trenérského týmu, fakt nevidím ani nejmenší důvod, proč bych to měl u komplu kdesi v ČR řešit a stejně nic nevyřešit, jenom si počesku povrchně zanadávat, jak je všechno špatně a nehledat a hlubší důvody.

Reagovat
celeb

Zatial otrasny 2. polcas oproti tomu 1.

Robime chyby, nahravame superovi, posobime unavene ... cize 1. striedanie prijde v 84. minute, kedze nemame nikoho na lavicke, alebo sa hra bez prerusenia, alebo ... ???

Reagovat
smazaný uživatel

od 70. je to v pohodě

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele skvěle oživení do útoku.

Píšu to nerad, ale snad se Suarez s Raketou zrakvi v repre, aspoň na půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle to oživil jedním centrem do rukavic brankáře Ty máš fakt asi místo hlavy kokosa.

Reagovat
smazaný uživatel

To sis nevšiml, jak to tam rozhýbal?

Reagovat
smazaný uživatel

remiza z vale jde, ale ty ztraty s gironou a s bilbaem mrzi vic

vsechno to jde za trenerem, kterej tragickyho piqueho, coutse, luise i raketu furt stavi

Reagovat
Mateo16

FCB 6 hodin nedame gol a ta banda tragedov to neni schopna vyuzit a nam sa idu smiat a pisat aky je Lope traged

Reagovat
alcantara

Na Vas to ajtak staci.

Reagovat
X-bano-X

Budete radi za predkolo EL

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé půlce už to od nás bylo o hodně slabší. Asi zasloužená plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, výhra to být mohla, ale Valencia bránila fakt dobře. Až na pár výjimek se i vysrali na protiútoky, pamatuju zápasy na Mestalle, kdy se na nás valil jeden kontr za druhým a obrana hořela jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamětník ty vole, pamatovat si rok starý zápasy .

Reagovat
ADM

A z coho by to ta vyhra bola? ved sme si nevypracovali ziadne jasne sance, obliehat mozes ist pevnost, tam im aspon dojde potrava...

Reagovat
smazaný uživatel

Garay fenomenální a poklonu zaslouží celá obrana, včetně Picciniho, přes kterého se to Barca snažila hrát po celý zápas. Vpředu to byl jiný příběh . No, za bod jsem rád.

Reagovat
Mateo16

Woow Kylian 4 g za 13 minut, Celkovo 570 minut 10 golov Flore kupuj

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor

Reagovat
CHONG

Real a Barcelona zatím parádní rvačka kriplů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, z Mestally není výhra nikdy automatická, zato dát gól Alavésu by to automatické být mělo.

Reagovat
CHONG

Jj, nevyhrát čtyři ligové zápasy po sobě je vlastně v pohodě

Reagovat
Baronne

Díky Vám jo

Reagovat
CHONG

Jak myslíš, ale podle mě by to nebylo v pohodě, ani kdybychom my byli poslední s nula body, tým jako je Barcelona nemůže omlouvat čtyři ztráty v řadě (navíc dvě doma a jednu proti poslednímu Leganésu) tím, že Real je taky ve sračkách (a naopak to samozřejmě platí úplně stejně)

Reagovat
Baronne

Jasný, ber to s rezervou

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Visca el barca

Ty střídání Ernesta v 80 minutě dávají fakt smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vale branila hodne dobre, navic rychly gol nam to vubec neusnadnil, snad valverde prohlidne, a zacne reagovat na zapas, aspon za nasazeni arthura ma +, jinak verma si to taky uhral slusne na to ze nehraje..jinak i rozhodci dnes velmi slusnej vykon, je treba rict

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele