LaLiga - preview 7. kola

29.09.2017, 09:11, aktualizováno 01.10.2017, 09:42
Previews
Barcelona je v úvodu sezony stoprocentní a sedmou výhru by měla přidat proti Las Palmas. Real Madrid hodlá začít naplno bodovat i před vlastním publikem a šanci nyní má proti Espanyolu, Valencia hostí Athletic, Villarreal se poměří s Eibarem a nedělní program odstartuje v San Sebastianu, kam dorazí Betis...
Real Sociedad - Real Betis  (neděle 12:00)
Opravdu skvěle vstoupil do nového ročníku Real Sociedad. Jenže jakkoli se mohly zdát jeho úvodní čtyři vítězství jako běžná součást nového ročníku, pak hodně rychle zjistil, že formu nemusí držet nadlouho. A na řadu tak v rychlém sledu následně přišly čtyři porážky. Teď se střetne s Betisem, který je na rozdíl od svého protivníka aktuálně ve velké pohodě.

Suverénně největší problémy má baskický celek v defenzívě. V rámci LaLigy letos udržel čisté konto pouze jednou a vše se mu dařilo vynahrazovat jen díky slušné útočné potenci. Třeba v posledních třech kolech proti Realu Madrid, Levante a Valencii inkasoval od každého tohoto soupeře celkem tři branky. To je zcela určitě vysoké číslo.

A je to pochopitelně záležitost, na které budou muset svěřenci kouče Eusebia Sacristána zapracovat, pokud letos hodlají bojovat znovu o příčky zaručující evropské poháry. "Musíme se podívat na to, co se dá zlepšit, a najít správné řešení," potvrdil domácí stratég. "Soustředíme se na to, abychom odehráli tenhle zápas slušně a zvítězili."

Jenže to bude poměrně složitý úkol, pokud si navíc v defenzívě budou Txuri-urdinak vést stejně jako ve čtvrtek v Evropské lize na půdě Zenitu, kde rovněž obdrželi celkem tři góly. Třeba se obrázek hry přece jenom změní, protože na pozici stopera se vrací Raúl Navas. Jinak domácím kvůli zranění i nadále chybí dlouholetá ikona obrany Carlos Martínez.

Sevillský celek si v úvodu sezóny vede až nad očekávání dobře, ze šesti kol urval slušných dvanáct bodů a právem okupuje pohárové pozice. V posledních třech kolech postupně skolil La Coruňu, venku i senzačně slavný Real Madrid, aby výtečnou formu potvrdil i před týdnem proti Levante, které snadno smetl čtyřmi brankami.

Hosté nebudou mít k tomuto utkání k dispozici dva hráče, a to zraněné záložníky Víctora Camarasu a Ryada Boudebouze. Co se vzájemných zápasů týče, nemá Betis baskický klub v posledních letech vůbec v oblibě. Loni s ním v obou případech padl, celkově pak už pětkrát z posledních šesti utkání, přičemž jen jednou jedinkrát ho za toto období skolil.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Álvaro Odriozola, Aritz Elustondo, Raúl Navas, Kévin Rodrigues - Xabi Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Januzaj, Willian José, Mikel Oyarzabal
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Barragán, Feddal, Mandi, Durmisi - Fabián Ruiz, Javi García, Guardado - Joaquín, Sanabria, Sergio León
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.87 - 4.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - UD Las Palmas  (neděle 16:15)
Las Palmas zažívá hodně špatné časy a vedení se rozhodlo pro velmi vážnou změnu, když odvolalo trenéra Marquéze. S novým trenérem Pakem Ayesteranem se pokusí o zázrak, ale nečeká jej nic snadného. Popravdě nejtěžší možná zkouška, neboť Las Palmas čeká domácí Barcelona.

Kromě poloviny září, v němž Las Palmas dvakrát vyhrálo, se celek z Kanárských ostrovů pořád trápí. Letošní sezonu mu vůbec nevychází a po herní stránce to také není ono. Týmu chybí jasný koncept i zkušení hráči, kteří by v případě potřeby dokázali svým příkladem strhnout ostatní a uhrát díky vlastním schopnostem dobrý výsledek. Kromě dvou výher si Las Palmas připsalo jen čtyři porážky.

Vedení samozřejmě jednalo a od aktuálně 15. týmu odvolalo trenéra Manola Marquéze. Osudnou se mu stal duel minulého kola, ve kterém na domácí půdě Las Palmas opět předvedlo mizerný výkon a nemohlo se divit, že od Leganésu dvakrát inkasovalo. Novým mužem na lavičce Las Palmas se stal zkušený taktik Pako Ayesteran. Dlouhodobý pomocník Rafaela Beníteze někdejší trenér Valencie byl od konce minulého roku bez práce, takže má dost sil i chutě do ní.

Hlavním cílem je pro něj pozvednout herní úroveň Las Palmas a minimálně se zachránit. "Čeká nás hodně práce, to je jasné. Je škoda, že se týmu nedaří, protože potenciál tady je. Pokusíme se o nápravu v co nejkratší době a doufám, že se nám povede zapracovat primárně na útoku. Nedáváme moc branek a to je cesta k porážkám. Teď chci hlavně hráče motivovat a psychicky nabudit," dodal Ayesterán.

Nečeká jej nic snadného, protože v premiéře na lavičce jede s týmem do Barcelony na slavný Camp Nou. Katalánský velikán si i bez hvězdného Brazilce Neymara dokázala podmanit ligu a vede ji dokonce o čtyři body před druhým Atléticem Madrid. Ofenzívě vévodí samozřejmě Lionel Messi, který má zatím na kontě devět přesných zásahů. Současná Barcelona je pod vedením trenéra Valverdeho ale známá nejen útočením.

Někdejší trenér baskického Bilbaa zapracoval také na obranné fázi, což je vidět například z toho, že Barcelona jen v LaLize zatím inkasovala pouze dvě branky! Pečlivá a kvalitní obrana se nevztahuje jen na LaLigu, ale Barcelona se jí pyšní také na evropské scéně. V ní se utkala nejprve s Juventusem Turín a nedostala ani jeden gól. Stejné to bylo naposled proti Sportingu, v němž se Barcelona nakonec spokojila s jediným rozdílovým gólem.

V minulém kole LaLigy si Barcelona poradila s Gironou jasným poměrem 3:0 a i díky tomu setrvává na prvním místě. Asi nepřekvapí, že ve vzájemných duelech s Las Palmas se outsider ještě nikdy neradoval ze tří bodů. Naposledy se jeho obrana moc nevyznamenala, protože Las Palmas dostalo na Camp Nou dokonce pět branek!

A teď by v tomto stylu hráči Blaugranas rádi pokračovali. Andrés Iniesta v rozhovoru s médii po utkání Ligy mistrů zmínil: "Máme za sebou náročné utkání, protože v Lize mistrů jsou všechna těžká. Zvlášť, když hrajete venku. Teď se snažíme co nejlépe pochopit, co po nás trenér Valverde chce a následně to uplatnit v zápasech. Myslím, že se všechno daří a doufám, že si brzy připíšeme další body," dodal zkušený Iniesta v návaznosti na utkání s Las Palmas.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitić, Busquets, Paulinho - Messi, L. Suárez, D. Suárez
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Lemos, Bigas, Navarro - Viera, Castellano, Aquilani - Tannane, Calleri, Tana
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 15.60 - 30.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - SD Eibar  (neděle 18:30)
Jeden z večerních zápasů, jež uzavřou sedmé kolo La Ligy, proběhne mezi Villarrealem a Eibarem. Oba kluby na úvod sezony zaostávají za očekáváním a pohybují se v dolní polovině tabulky, což v případě Žluté ponorky mělo dokonce za následek změnu na trenérské pozici. Svůj debut ve španělské nejvyšší lize stejně jako na domácí lavičce Villarrealu si tak odbude Javi Calleja.

Když Fran Escribá zaznamenal za prvních šest kol s Villarrealem zisk sedmi bodů, přičemž výsledkovou mizérii podtrhla ostudná porážka 0:4 od Getafe, musel se zkušený kouč z klubu urychleně pakovat. Z rezervy byl k A týmu povolán Javi Calleja, jenž na úvod své prvoligové trenérské kariéry uhrál v Evropské lize na půdě Maccabi Tel-Aviv bezbrankovou remízu. K lepšímu výsledku nepomohla ani změna rozestavení spojená s přechodem k vyššímu procentu držení míče.

Žlutá ponorka má Eibaru z loňské sezony rozhodně co vracet, neboť svěřenci Josého Luise Mendilibara v předešlé sezoně zvládli zvítězit jak v domácím, tak i venkovním vzájemném zápase. Letos baskický celek vytěžil z náročného losu pouze výhry nad poslední Malagou a Leganésem, zatímco duely s favorizovanou Barcelonou, Sevillou či Athleticem dopadly vždy porážkou. Minulé kolo ovšem přineslo šok v podobě čtyřbrankového debaklu od Celty Vigo, a tak mají oba týmy co odčinit. Zatímco Villarreal může ovlivnit únava z čtvrtečního zápasu v Izraeli, hosté zase nabrali početnou marodku, která čítá jména jako Rico, Alejo, León, Ramis či brankář Yoel.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Mario, Álvaro, Ruiz, Costa - Castillejo, Trigueros, Rodri, Soriano - Bacca, Bakambu
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrovic - Capa, Arbilla, Oliveira, Juncá - Escalante, García - Bebé, Jordán, Inui - Kike
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.80 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Valencia se drží v popředí a v TOP4 by se ráda udržela i po tomto kole, ve kterém hostí nebezpečný Athletic. Baskové zatím hodně zaostávají za očekáváním a napříč všemi soutěžemi už pět zápasů nedokázali zvítězit. Naopak Valencia je jedním z mála celků, který ještě neprohrál.

Valencia to s návratem na nejvyšší příčky myslí vážně a od začátku soutěže ještě neokusila hořkost porážky a to se představila například na půdě Realu Madrid. V minulých dvou kolech navíc vyhrála, když rozstřílela 5:0 Málagu a následně zvítězila na horké půdě v San Sebastianu 3:2.

Letošní výhodou Netopýrů je fakt, že nehrají evropské poháry, což se o žádném jiném konkurentovi nedá říci. Dokonce ani o Athleticu, který hraje Evropskou ligu. Valencia se tak může plně koncentrovat na výkony v LaLize.

Zatímco v prvních třech kolech Bilbao neprohrálo, následující tři kola naopak nevyhrálo a herní bídu si přeneslo i do Evropské ligy. Ve čtvrtek Baskové dokonce prohráli se Zorjí Luhansk a to před vlastním publikem 0:1.

Valencia se s Athleticem utkala mnohokrát a nejen na ligové scéně, ale i například v Evropské lize jako v roce 2016. Z postupu se po dvou těsných výsledcích a vlastně gólu na půdě soupeře radoval Athletic. V loňské sezoně uspěl vždy domácí tým a znovu těsně.

Kouč Marcelino musí řešit jednu velkou nepříjemnost a sice absenci středového záložníka Kondogbii, který si odpykává karetní trest. Valencii nepomohou ani Vezo, Jiménez či Orellana. Athletic je oproti tomu v kompletním složení, až na jedinou výjimku, kterou je Muniain.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Gayá, Garay, Paulista, Montoya - Pereira, Soler, Parejo, Guedes - Moreno, Zaza
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Lekue, Núňez, Laporte, Balenziaga - José, Vesga - Williams, García, Córdoba - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.92 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 20:45)
Real Madrid se v 7. kole LaLigy představí na Santiago Bernabéu a bude mít tak trochu nezvyklý úkol ukončit černou sérii tří domácích zápasů bez vítězství. Na něco podobného není Real vůbec zvyklý. Na druhou stranu v týdnu ukázal svojí velkou sílu když zvítězil v Dortmundu. Soupeřem Bílého baletu bude katalánský Espanyol.

Tři domácí zápasy v řadě nedokázal Real v rámci LaLigy dovést do vítězného konce. Věc docela neobvyklá. Naposledy dokonce prohrál s Betisem, když ve čtvrté minutě nastavení šokoval Santiago Bernabéu Tony Sanabria. Real si připsal premiérovou porážku v nové sezoně, ale podle kouče Zinedina Zidana není nutno panikařit.

Real Madrid ukázal svojí sílu v Lize mistrů, když vůbec poprvé v historii zvítězil v Dortmundu. A dobrou zprávou je, že se prosadil Cristiano Ronaldo a rovnou dvakrát. "Přicházíme do zápasu se dvěma dobrými výhrami v zádech, chceme předvést dobrý výkon a nedělní zápas vyhrát," prohlásil stručně trenér Zidane.

Soupeřem Bílého baletu bude Espanyol, který po rozpačitějším začátku začal sbírat body. Povedlo se mu to třikrát v řadě a naposledy se dokonce rozstřílel s La Coruňou (4:1). Espanyol si v zápase na Realu Madrid věří a rád by se pokusil prodloužit negativní bilanci domácích. "Nepřemýšlíme o tom, že je to nemožné, myslíme si, že vše je možné," nechal se slyšet trenér Sánchez Flores. Každopádně Espanyol nedokázal Real obrat o body přes čtyři roky a přes dva roky mu nedokázal vstřelit ani gól.

Zinedine Zidane nebude mít k dispozici Benzemu, Kovačiče a obránce Marcela. Navíc nejistý je i start Garetha Balea. Tady má Sánchez Flores jistou výhodu, protože jeho jedinou absencí je Duarte.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Nacho, Varane, Ramos, Carvajal - Modrić, Kroos, Isco - Asensio - Ronaldo, Vázquez
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Sánchez, Hermoso, López, Martín - Jurado, Darder, Fuego, Piatti - Moreno, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 12.30 - 24.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Getafe CF  (sobota 13:00)
Deportivo La Coruña doma uvítá Getafe a bude doufat, že se jeho střelci nebudou prosazovat tak často jako v minulém kole. Getafe navíc jezdí do Galicie velmi rádo a proti Deporu se na stadionu Riazor umí prosadit bez větších potíží.

K tomuto duelu se váže poměrně dlouhá historie vzájemných střetů, přeci jen oba týmy patří mezi historicky velmi časté obyvatele první ligy. Deportivo už dlouho neprožilo období takové slávy, jaké se dočkalo v letech 2001 až 2005, kdy bojovalo dokonce i v Lize mistrů. Nyní se stává z jeho dříve pohárových nadějí spíše boj o záchranu.

Takže současná pozice není pro Depor nijak překvapivá, dalo by se říct. Aktuálně sídlí Depor na 17. místě a trápí se herně i výsledkově. Doma si naposled poradilo s Deportivem Alavés o jednu branku a navíc udrželo čisté konto. To se mu ale rozhodně nepodařilo v minulém kole. První půle mu proti Espanyolu Barcelona nevyšla a Depor dvakrát inkasoval. Stejný příděl branek zaznamenal také po změně stran a ani snižující branka Celsa Borgese neměla valný význam.

Depor má co napravit, což nebude vůbec jednoduché, neboť je zasažen mnoha absencemi. Mimo hru jsou pro zranění hráči jako Rubén Martínez, Pedro Mosquera, Carles Gil i Adrián López. Ani Getafe nemá zrovna jednoduchou pozici, protože nemůže použít služby Fajra, Yody Montera, Gorosita nebo útočníka Pacheca.

Getafe se alespoň opírá o velmi dobrou formu, která jej aktuálně vynesla až na solidní desáté místo. To jsou vody, které celek z předměstí Madridu dobře zná a velmi mu vyhovuje. Getafe si připsalo cennou remízu s Celtou Vigo, ale největší radost muselo mít v minulém kole. Villarreal není snadným soupeřem, ale způsob, jakým si s ním Getafe poradilo, byl ukázkový.

Nakonec stál místo trenéra Escriby. Jeho celek totiž dostal od Getafe hned čtyři branky a ani jednou se neprosadil! Hrdinou zápasu v domácích barvách se stal Ángel Rodríguez, který zaznamenal hned dvě branky a celkově má na svém kontě po pěti zápasech tři góly. Dalším hráčem o kterého se Getafe opírá, je mladá naděje v záloze Mauro Arambarri.

Mladý záložník před duelem s Deporem sdělil: "Máme skvělou kabinu, každý táhne za stejný provaz a cítíme, že společně jsme o hodně silnější. Dokázali jsme to v mnoha případech a poslední kolo to jen potvrdilo. Daří se nám, fotbal nás baví a přesně víme, co po nás trenér chce. Pozoruji, že se nám zlepšuje fyzická kondice, což je taky jeden z klíčů. Doufám, že se nám v dalším kole také podaří získat tři body," přeje si mladý Uruguayec.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Juanfran, Schär, Sidnei, Luisinho - Borges, Guilherme, Valverde - Cartabia, Andone, Pérez
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Dakonam, Cala, Antunes - Bergara, Arambarri - Jiménez, Rodríguez, Ndiaye - Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.45 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Málaga CF  (sobota 16:15)
Sevilla má za sebou úspěšné vystoupení ve skupině Ligy mistrů a hodlá na něm stavět také v duelu LaLigy. V sobotu v podvečer ji čeká utkání s Málagou, které by pro ni nemělo představovat velký problém. Málaga se totiž topí ve špatných výkonech a prožívá perné chvíle na dně tabulky.

Sevilla cílí opět na souboj o čelo tabulky LaLigy a hodlá získat minimálně místo zaručující jí účast v základní skupině příštího ročníku Ligy mistrů. Z týmu, který se proslavil pod vedením sportovního ředitele Monchiho jako vítěz Evropské ligy, se pokouší dostat se ještě o krok výš, tedy stát se pravidelným účastníkem Ligy mistrů.

A zatím se jí to poměrně daří. Ve skupině E má silný Liverpool, s nímž dokázala uhrát remízu. Další tři body byly víceméně jistotou a povinností, neboť Sevilla hrála proti Mariboru. Hladká výhra 3:0 jí přihrála cenné zkušenosti, tři body a také sebevědomí před duelem s Málagou. Teď Sevilla doufá, že dokáže napodobit gólové hody také v LaLize, kde se jí to zase tak nedaří. Aktuálně dokázala vstřelit jen sedm branek, což je oproti třeba Barceloně (20 gólů) dost markantní rozdíl.

Trenér Eduardo Berizzo doufá, že tým naváže na utkání Ligy mistrů. "Jsem velmi spokojen s tím, jak jsme přistoupili k utkání. Nepodcenili jsme vůbec nic, dali jsme do utkání všechno a ještě jsme působili autoritativním dojmem. V momentě, kdy jsme rozpohybovali naši kombinaci na maximum, jsme byli nezastavitelní. Něco takového bych rád viděl v každém zápase, ať hrajeme s kýmkoli. Je skvělé vidět fanoušky nadšené a hráče spokojené," míní trenér Berizzo.

Sevilla už s Málagou také leccos nakopala a její výsledky nejsou špatné. Za posledních 16 dlouhých let se Málaze povedlo vykrást Sevillu jen pětkrát, jinak se sevillský celek radoval šestkrát. Teď má Sevilla další výhodu v podobě kompletně zdravého kádru, což si Málaga říct nemůže. Hostům bude totiž scházet Zdravko Kuzmanović, který v minulém kole dostal další kartu a právě z karetního důvodu se tentokrát do sestavy nepodívá. Menší zdravotní potíže má Diego Rolán, ale měl by být i přesto včas připraven.

Hostující Málaga se zatím hodně trápí a to na obou polovinách hřiště. Aktuálně sídlí až na předposledním místě a stále ještě čeká na vítězství. Od prvního kola nasbírala jen jediný bod za jednu remízu. A ani její skóre neukazuje na nějaké prudké zlepšení. Čtyři branky vstřelené, to je asi standard Málagy. Ale ani její defenzíva, jindy poměrně solidní, tentokrát nefunguje. Dokládá to dokonce 14 inkasovaných branek, z nichž hned tři dostala v minulém kole po divoké remíze s baskickým Bilbaem.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mercado, Carrico, Kjaer, Escudero - Banega, N'Zonzi, Ganso - Navas, Ben Yedder, Nolito
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Rosales, Hernández, Bayssé, Ricca - Recio, Rolón - Rolán, González, Mula - Bastón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.78 - 8.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Deportivo Alavés  (sobota 18:30)
Poslední tým tabulky z Alavésu jede do Valencie, aby se zde utkal s domácím Levante. Ani tomu se příliš nedaří a nyní si domácí budou muset dávat obzvláště dobrý pozor. Alavés má nového trenéra, což je změna, která tým vždycky hodně namotivuje.

Deportivo Alavés zažívá zatím hodně krušné a chmurné časy. Aktuálně mu patří až poslední místo v tabulce LaLigy a to zcela oprávněně. Je totiž jediným týmem, který za doposud odehraných šest kol nedokázal získat ani jediný bod! Je to celkem jasné, když jeho střelci mířili přesně jen jedinkrát a obrana se také moc nevyznamenala. Deset inkasovaných branek sice není nejhorších, ale na poslední místo to stačí.

Vedení Alavésu se na tuto situaci už nedokázalo dlouho dívat a sáhlo po prvních velkých změnách. Propustilo trenéra Luise Zubeldíu, který nedokázal svému týmu vtisknout nějakou tvář, snad kromě té skleslé, prohrávající. Na jeho místo přivedlo velmi zkušeného italského stratéga Gianniho De Biasiho, který se od lavičky Albánie rozhodl udělat další krok.

Los mu ale příliš nepřál, protože hned jako premiéru dostal utkání s Realem Madrid. Přesto byly na jeho mužstvu vidět určité změny. A to od disciplíny, taktiky až po houževnatost, s jakou se pralo i s Bílým baletem. Alavés s ním rozhodně nesehrál špatné utkání, ale těsně o gól nakonec padl. Teď má De Biasi mnohem snadnějšího soka.

Je jím Levante, které nad Deportivem Alavés nedokázalo ještě nikdy v historii vyhrát. Oba týmy se potkaly celkem čtyřikrát a to pokaždé ve druhé nejvyšší soutěži. Dvakrát se radoval Alavés a ve stejném počtu utkání se body dělily. První vzájemné utkání v LaLize na straně domácích nezažijí zranění Martí, López, Lerma nebo Jason, zatímco De Biasimu budou chybět hráči jako Bojan, Laguardía nebo Hernández.

Levante si zatím nemůže na nic stěžovat, protože se nalézá na deváté pozici a poprvé prohrálo až v minulém kole. Nad jeho síly byl trochu překvapivě Real Betis, který se postaral o kanonádu a vstřelil soupeři hned 4 góly. Vzpamatuje se z toho Levante proti poslednímu týmu?
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - López, Postigo, Rodríguez, Toňo - Campaňa, Pier - Ivi, Bardhi, Morales - Alegría
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Eli, Maripán, Duarte - Torres, García - Gómez, Medrán, Burgui - El Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.60 - 4.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Atlético Madrid  (sobota 20:45)
Madridské Atlético zažilo v Lize mistrů zklamání v utkání proti londýnské Chelsea a trenér Diego Simeone musí přemýšlet, jak opět dostat z hráčů to nejlepší. Už v sobotu večer je totiž čeká výlet do Leganésu, který se prezentuje dobrými výsledky a skvělou prací v obraně.

Atlético Madrid má poměrně těžkou skupinu Ligy mistrů, do níž patří AS Řím, Chelsea a Karabach. Právě Atlético je spolu s Chelsea hlavním kandidátem na postup a mnohé měl napovědět vzájemný duel. Atlético se mohlo spoléhat na domácí prostředí nového stadionu Wanda Metropolitano, které navštěvují nadšení fanoušci dychtiví po dalších úspěších. Ve středu večer se ale úspěch rozhodně nekonal.

Začátek vypadal hodně slibně. Parádní atmosféra, od znělky Ligy mistrů až po zaplněné ochozy, renomovaný soupeř. Domácí Colchoneros navíc pět minut před poločasovou přestávkou zahrávali pokutový kop, který proměnil francouzský mušketýr Antoine Griezmann a nálada nemohla být lepší. Jenže druhý poločas Atléticu vůbec nevyšel. Nejprve srovnal Álvaro Morata a když se zdálo, že se body budou spravedlivě dělit, v nastaveném čase otočil vývoj utkání Michy Batshuayi!

Atlético doma prohrálo a trenér Diego Simeone nemohl být spokojen. Po zápase smutně prohlásil: "Chelsea si na své šance počkala a byla trpělivá. My tolik trpělivosti neměli a hráli jsme trochu chaoticky, především pak ve druhém poločase. Tohle utkání nás hodně mrzí a vzalo nám dost sil, ale jsem si jist, že příští duel zvládneme lépe. Ani Leganés není snadným soupeřem a možná si tentokrát budeme muset umět počkat my. Především ale chci vidět na hráčích chuť do zápasu," míní Simeone.

Atlético zvládlo minulé tři ligové duely na jedničku a především díky tomu sídlí na aktuální druhé příčce LaLigy jen o čtyři body za vedoucí Barcelonou. V minulém kole jasně přehrálo Sevillu ve šlágru kola a posunulo se právě před ni. Navíc nemá žádné vážné absence, protože kromě Augusta Fernándeze mu nikdo nechybí. Pro Atlético hovoří také fakt, že s Leganésem ještě nikdy neprohrálo.

Tento vzorek, pravda, není příliš směrodatný, protože spolu sehrály jen dvě utkání. Leganés se v minulém ročníku dokázalo před koncem zachránit a letos by chtělo své postavení ještě vylepšit. Zatím se mu to celkem daří, protože se po šesti odehraných kolech nachází na skvělé sedmé příčce. Není to úplná náhoda, protože posbíral už deset bodů.

Leganés zatím nestřílí mnoho branek a jeho střelci se zapsali mezi úspěšné jen pětkrát. Pravý klenot se skrývá v obraně, která zatím kapitulovala jen třikrát! Méně branek dokázala inkasovat pouze vedoucí Barcelona, což už o něčem svědčí. V minulém kole Leganés opět udržel čisté konto a navíc v duelu s Las Palmas přidal dvě branky. Ty měli na svědomí Claudio Beauvue s Javierem Erasem, oba se trefili ve druhém poločase.

Leganés se na vyzvání obrany Atlética už hodně těší, což dokazuje mladý útočník José Naranjo. V rozhovoru pro klubovou televizi zmínil: "Je jasné, že tohle utkání je snem každého hráče, protože Atlético je klub světových parametrů. Má výjimečné hráče a plno zkušeností. Nedávno jsme na něj koukali v televizi a teď proti nim nastoupíme, což je skvělý pocit. Opíráme se o vlastní herní styl a věřím, že jej ukážeme také proti Atléticu. Bude to ale vyžadovat maximální přípravu a koncentraci od každého z nás."
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Siovas, Mantovani, Rico - Brašanac, Pérez - Eraso, Pires, Szymanowski - Beauvue
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Vršaljko - Koke, Saúl, Partey, Carrasco - Griezmann, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.88 - 3.46 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Girona FC  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku sedmého kola zprostředkuje Celta Vigo, která se stane hostitelem Girony. Nováček LaLigy perfektně zvládl první dva duely, jenže pak o své kouzlo přišel a má velké potíže se střelbou branek.

Estadio Balaídos se v pátek večer stane dějištěm zajímavého duelu, protože domácím se velmi dobře daří. Alespoň střelecky, což bylo vidět v minulém kole, v němž se po remíze s Getafe konečně roztrhl pytel s góly. Celta se střetla s Eibarem, který vůbec nezvládl své obranné povinnosti a inkasoval hned čtyřikrát! Prakticky už během první půle bylo hotovo a do šaten Celta odcházela za velmi příznového stavu 3:0.

Není divu, že trenér Juan Carlos Unzue měl obrovskou radost, což v rozhovoru pro Marcu neskrýval. "Je jasné, že tenhle výsledek mě těší. Udělali jsme radost našim fanouškům, kteří nás podporovali i během těžších chvil, nastříleli čtyři branky a ještě jsme udrželi čisté konto. Z toho mám možná ještě větší radost, protože se nám to velmi často nedařilo. Doufám, že na tento výkon navážeme také v příštím utkání a v pátek si připíšeme další body."

Girona je nováčkem soutěže a v prvních chvílích udivovala velmi vyspělými výkony podpořenými dobrými výsledky. Po druhém kole ale začala na její hru dopadat realita první ligy mnohem výrazněji a od té doby se Girona trochu trápí. Za další čtyři zápasy si Girona připsala jen jednu remízu a tři porážky. Co je ale nejhorší, nedokázala ani jednou skórovat.

Naposledy se Girona musela podrobit Barceloně a navíc jí doma hodně pomohla. Vstřelila si totiž první dvě branky sama, což Barcelona s povděkem kvitovala. Po remíze s Leganésem byl tohle hodně krutý výsledek, který srazil chuť hráčů i náladu v kabině hodně nízko. Hráči jsou ale odhodláni o to lépe se připravit na duel s Celtou.

Celta má tu výhodu, že jí nechybí žádný hráč ze základu a jediný, kdo má menší zdravotní potíže, je Nemanja Radoja. Hosté jsou na tom trochu hůř, protože těm bude scházet duo David Timor a José Raymundo Luis Suarez. Fit navíc stále není obránce Marc Muniesa.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Gómez, Cabral, Jonny - Hernández, Lobotka, Wass - Aspas, Gómez, Sisto
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Espinosa, Alcalá, Juanpe - Granello, Maffe, Pons, Mojica - Pontu, Stuani, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.83 - 5.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona660020:218
2.Atlético Madrid642012:414
3.Sevilla FC64117:313
4.Valencia CF633012:512
5.Real Betis640210:712
6.Real Madrid632111:611
7.CD Leganés63125:310
8.Real Sociedad630313:139
9.Levante UD62318:89
10.Getafe CF62228:58
11.Athletic Bilbao62227:68
12.Espanyol Barcelona62227:98
13.Celta Vigo621310:87
14.Villarreal CF62136:97
15.UD Las Palmas62045:106
16.SD Eibar62043:146
17.Girona FC61233:85
18.Deportivo La Coruña61147:154
19.Málaga CF60154:141
20.Deportivo Alavés60061:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (269)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol nemohl být soupeřem Realu v lepší období. A to nejen vzhledem k bilanci domácích zápasů, ale i k aktuálnímu politickému dění.

Reagovat
JM

aktuální politické dění

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ničemu nerozumíš.

Reagovat
JM

Vzhledem k tomu, ze do kontextu politickeho deni davas zrovna Espanyol, tak chyba bude spis na tvojem prijimaci

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Už len jedno kolo a Barcelona začne strácať body

Reagovat
X-bano-X

Tieto stebielka nadeje su kuzelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme na pozici která zajišťuje EL

Reagovat
Majk91

to musi stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím ve vzduchu demolici espanyolu nasazime minimálně 4 góly

Reagovat
Carrick

Vigo dneska jednička?

Reagovat
X-bano-X

Je to očakávané. Celta sa pomaly rozohráva, Girona mala výborný štart ale nastal pokles(spôsobený aj silnejšími súpermi). Okrem toho Girona hrá lepšie doma.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Perez (RM president): “There are players (Suarez) who simulate & get away with it. And honest players like Ronaldo get penalised.” [sport]

Perez: “Everyone is at fault, but it is always against one specific player. You have to punish all the cheaters.” [sport]

Reagovat
Jordi Alba

To nemohl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, či to skutočne povedal. Zaujímavé je, ako tam Sport automaticky doplnil meno hráča Ale trafil sa do čierneho

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je ale tento výrok skutočný, potom až na tú časť o Ronaldovi je pravdivý Simulácie všetkých hrácov by mali byť trestané, kľudne aj dodatočne.

Reagovat
Jordi Alba

To nemohl skutečně říct, tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono konalo sa stretnutie klubu, kde kritizoval Federáciu, ale presne takéto slová tam padnúť nemali. Viac na https://halamadrid.sk/perez-apeluje-na-reformy-v-domacej-lige/

Reagovat
X-bano-X

Aby toto povedal po minulej sezóne, na to treba poriadny žalúdok

Reagovat
valloire

vždyť vás tlačili i munulou i předminulou i.....

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Fakta bano fakta. Kolikpak jsme kopali penaltiček a kolikpak jsme hráli proti deseti jako tlačenej team FC Barcelona? Perez o tom pěkně pohovořil a naznačil. Zjisti si to.

Reagovat
ADM

Od roku 2000 mame tych penalt rovnako. Takze predtym ste logicky boli tlaceny v tomto smere vy. Nove nahradza stare

Reagovat
valloire

Bavim se o tom, co Flo a bano. Poslední dobou jste tlačený. Bano si to nemyslí a je mimo. Myslí si, že se tlačí Real a přitom čísla hovoří jasně. Čísla jsou svině. Pak nezbývá ovšem jiná možnost, než je okecat.

Reagovat
10FKK

Jj okecáváš pěkně! Oba vaše poslední tituly byste bez rozhodčích neměli, tak přestaň brečet a blábolit nesmysly...

Reagovat
JM

Ty jsi hrozně zapšklý stařík.

Reagovat
10FKK

To si vyčetl z lógru? Víš kdo je stařík? A co je to být zapšklý?

Reagovat
JM

K čemu ty otázky staříku, napoprvé jsi to nepobral?

Reagovat
10FKK

tvůj blábol jsem opravdu nepobral cucáku

Zkus argumentovat nebo pal do piče

Reagovat
JM

Argumentovat? To by v první řadě muselo být vůči čemu. Proti výšplechtům zapšklého vulgárního starce žijícího ve vlastním světě to půjde těžko.

Reagovat
10FKK

Snad se tě to nedotklo mlíčňáku

Proč se do mě sereš, když mnou tak pohrdáš? Protože seš vidlák jako brácha?

Ten podle tvýho bezcenýho mínění výšplecht je pravda, což si může i podprůměrný jouda jako ty snadno zjistit. Potom můžeš blábolit o životě ve svým bílým světě

Reagovat
JM

Tady máš odpověď na tvou otázku co je to být zapšklý.

Reagovat
10FKK

Nemám, jenom zase utíkáš, to máš s bráškou stejný. Argumenty žádný, občas nějaký rádoby humorné oslovení a pak útěk od tématu.

Reagovat
JM

Neni od ceho utikat, zadne tema jsi neuvedl.

Reagovat
10FKK

Ovlivnění zápasů La Ligy není téma? OK už mi nepiš

Reagovat
JM

Jo takhle, já měl za to, že jenom nesouvisle mumláš přes slzy a protézu.

Reagovat
10FKK

Na víc nemáš, malej troubo? Mumlat v psaným projevu umí jen vaše partička ze zvláštní školy pro malé, arogantní, zakomplexované panice, kteří žijí svůj bezvýznamný život na EF...

Reagovat
JM

Kdežto starý chlap, který žije svůj promarněný život na EF je cool.

Reagovat
10FKK

Další brouk pytlík. Kde se berete?

Reagovat
valloire

No jo jasně....Když něco vyhraje Real, tak je to vždycky se sudíma. Jinak to není možný. Zapomínáš na to, že kromě poslední vaší výhry v LM, všechny ostatní byli s velikou tlačenkou. Co se týče ligy, vysvětli mi, pouhému neobjektivnímu fandovi bílého zla, následující....

AS : za poslední 2 sezony plus probíhající kopala Barcelona 30 penalt, proti 1 , Real 17, proti 9. Červený karty Barcelona 2, soupeř 21 , Real 7, soupeř 12. No a v LM to bude podobný, nedávno to tu proběhlo.

Ale zkusím si tipnout, že Barcelona hraje ve vápně furt, kdežto Real se tam málokdy dostane že a hrajeme jak prasata že.... Fotbal jako za Moua už dávno nehrajem.

Měli byste v čele s tim retardovaným Shakirou, banem a tebou držet laskavě hubu a šoupat nohama. Bez sudích, který vám hodně slušně pomáhají byste toho moc nevyhráli nebo by to bylo těžší.

Reagovat
10FKK

tak dlouhý a taková blbost...

Při jaký činnosti je většinou penalta? Ano správně Vlastíku při tebou tak často vysmívaným driblinku. Kolik jich má za tebou zmíněné dva roky BBC a kolik MSN? Tak utři slzu a hlavu vzhůru!

Reagovat
valloire

Jo, jsme dřevácí a tu LM jsme teď 3x náhodou vyhráli. Prober se. Rok 2009 u neny, u je fuc. Vy máte studii, kterak se Barcičce strašně ubližovalo na přelomu 60-70 let založenou na penaltách a vyloučeních. Přitom tehdy váš team hrál dlouhodobě kulový, což přiznali i samotní vaši plejeři. Děláte studie Tohle ale není studie Realu Madrid, ale pouhých novinářů, kteří jenom sečetli čísla. Jste banda ubrečenejch sráčů. Dlouhodobě. A ještě máte tu drzost tvrdit o soupeři, že je tlačenej, přičemž je to přesně naopak.

Reagovat
10FKK

na přelomu 60 a 70 let? To si už děláš kozy? Bavím se o lize tak kam se sereš s LM? Já dělám studie Sečetli čísla? To je tvůj argument?

Vždyť brečíš ty perez a čongův dementní bratr

Reagovat
valloire

Ligu jsi shodil. Nepříjemný čísla co? 30-1, 17-9.

Reagovat
10FKK
Reagovat
valloire

Ty vole, to si tady můžem dávat donekonečna. Ještě se bude někdo podivovat nad úrovní diskuze a budu ho posílat automaticky doprdele. Já ti tu dam čísla, ty jsou jasný. Tečka. Nějaký okolokecy mě nezajímají. Sudí jsou vaši, to je realita a můžeš si říkat s banem co chceš. Kdyby byly opačný, já klidně připustím, že něco tak šílenýho jako 30-1 není normální. No ale vy ne. Tak to pak nečekejte ode mě. Zdar. Jedu do prdele někam na kole.

Reagovat
10FKK

Ty si s tím začal tak nebreč vole.

Myslíš jako si uznal penalty v EC 2014, kvůli kterým brečíš dodnes? Hlavně ta na plačku metr před vápnem

Já penalty nepočítám, ale co vím jistě spoustu jasných černoprdelníci neodpískali...

Kolik z těch 30-ti nebylo? Dal si jednu na Albu...

eal jich kopal něco přes půlku s techniky BBC to je až dost

Reagovat
valloire

https://fotbal.idnes.cz/jordi-alba-z-barcelony-nafilmoval-penaltu-fg2-/fot_zahranici.aspx?c=A170522_145710_fot_zahranici_min

Takhle jste hráli o titul a sudí vám vůbec, ale vůbec nepomohl. Ste byli přece ve vápně ne? Např. Alba.

Reagovat
10FKK

Už zase? Kolik penaltiček vyskákal plačka? To bílý dutohlavové (v čele s vrchním perézem) přehlížíte?

Reagovat
valloire

Pár ano. U vás prostě skáče celej tým.

Reagovat
10FKK

u vás nikdy nikdo

Reagovat
10FKK
Reagovat
smazaný uživatel

V téhle diskuzi dostáváš dost na prdel a neunášíš to. Radši ji ukonči ať se ještě víc neztrapníš nebo ať ti nepraskne cévka.

Reagovat
10FKK

tvůj taky

Reagovat
smazaný uživatel

Co můj taky? Hele fakt to radši ukonči.

Reagovat
10FKK

Neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neumíš reagovat.

Reagovat
10FKK

všichni sou blbci a martin8 letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ne ale ty jo.

Reagovat
10FKK

Na to si přišel jak martínku?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí číst tvé příspěvky.

Reagovat
10FKK

Tak to seš borec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

Snažíš se si tu dělat nepřátele ?

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba po takovémhle driblinku, že? https://www.youtube.com/watch?v=y-nrQd_clCs

Reagovat
10FKK

dáš sem to samé co Vlastík?

Reagovat
valloire

ještě by mi zajímalo, kdyby to bylo naopak, co by psal Pique

Reagovat
X-bano-X

A o čom svedčí fakt že sme kopali najviac penált a že súper hral o 10? Koľko z toho bolo nasimulovaných? Čo je to za ukazovateľ? Zameraj sa na to koľko ste kopali vy NASIMULOVANÝCH penált. Koľkokrát vám rozhodca nevylúčil hráča aj keď mal, koľkokrát ste dali gól v offside. To sú fakty a nie koľko kto kopal penált. Keď niekto hrá 75% s loptou na nohe a väčšina gólov toho mužstva padá z vnútra vápna, tak tých penált bude diametrálne viac ako u tímu kde sa strieľa z poza vápna a drží sa lopta 50:50.

Toto sú fakty spolu s najnechutnejším záverom ligy. O tom mal hovoriť, ako sa mohlo stať aby proti sebe mohli v poslednom kole ligy nastúpiť tímy, ktoré by oba profitovali z nevýhry jedného z nich. A ako sa mu to podarilo tak grandiózne ututlať. Svetový unikát

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt nemocnej. A ten poslední odstavec.

Reagovat
X-bano-X

A čo si ty? primrdávač?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Máš na mysli tú položku v Iscovej zmluve o predaji medzi Realom a Málagou, že v prípade, ak bude Real majstrom, dostane Málaga určitú čiastku ? Jo, určite pri tvorbe zmluvy vedeli, že o 3/4 roky bude hrať Real posledný ligový zápas sezóny v Málage

Reagovat
X-bano-X

Neviem či je celá táto madridská grupa z osobitnej školy alebo ste len proste tak úbohí, že si nedokážete spojiť jedno a jedno dohromady. Prečo by malo záležať na tom, kedy to bolo podpísané? Minimálne po clásicu bolo jasné že sa bude rozhodovať o víťazovi až do posledného kola. Vtedy aj vyšla na povrch tá klauzula v Iscovej zmluve. Koľko to bolo kôl do konca 7-8? A nikto s tým nič nespravil? Sa nechá aby sa o víťazovi ligy rozhodlo v poslednom kole kde ak súper Realu prehrá získa legálnou cestou milión? Rehocete sa tu všetci ale keď som vás všetkých už 2 krát vyzval aby ste uviedli aspoň jeden jediný príklad v komkoľvek športe kedy sa niečo také stalo, tak zrazu je ticho. Tzv internetoví hrdinovia v praxi, ktorí si svoj názor dokážu obhájiť tak maximálne emotikonom

Reagovat
smazaný uživatel

Bano, mohl bys prosím napsat, jaký by byl podle tebe ideální scénář? Fakt by mě to hrozně zajímalo. A hlavně kdo a na základě čeho by s tím měl "něo udělat" ? ... " Prečo by malo záležať na tom, kedy to bolo podpísané?" záležet by na tom mělo třeba proto, že v době, kdy byla ta smlouva podepsaná nikdo nemohl tušit, že dojde k situaci, kdy se malaga potká s realem v posledním kole, takže celá ta tvoje argumetace nedává smysl?

Reagovat
X-bano-X

1, táto skuočnosť mala byť nahlásená vedeniu ligy, ktoré by následne prehodilo zápas Realu s Malagou tak, aby nebol posledným. Napríklad zápas proti Seville hral aj Real aj Malaga v posledných 5 kolách.

2, je nemysliteľné aby sa stalo že o titule priamo rozhodne zápas v ktorom ak jeden prehrá dostane od druhého milión aj keď nie za to že prehrá ale za to že ten čo vyhrá bude majstrom, čo sa stane len ak ten druhý nevyhrá. A keď naviac ako tréner, tak prezident tímu Malagy vyhlásia to čo vyhlásili.

3, moja argumentácia je samozrejme úplne logická, keďže ja nerozporujem klauzulu v zmluve ako samotnú ale zápas ktorý sa hral v poslednom kole a rozhodol o titule a ktorý viac či menej ovplyvnila samotná klauzula a odmena s ňou spojená.

Reagovat
valloire

Ligu jste si prohráli už předtím. Fakt si myslíš, že bychom nevyhráli v Malaze, kdyby se to hrálo třeba o 2 kola dřív? Čekáš od Michela jako co? Když bude trénovat Xavi Malagu a arcelona tam bude potřebovat vyhrát, aby získala titul....Co asi tak řekne Xavi? Jsi tak naivní nebo tak zaslepenej? To jsou otázky....

Reagovat
X-bano-X

Vieš Valle, ja sa na to pozerám bez nejakých predsudkov. Píšem ako to má byť nie či by ste vyhrali či prehrali. To len vy sa správate zaslepene a tvrdíte že je to normálna vec a keď máte nájsť ešte jednu jedinú takúto normálnu situáciu tak mlčíte. Nie normálne to nie je, je to proste humus, ktorým ste si zabezpečili titul o kolo dopredu. Bolo by podľa teba normálne ak by trebárz Barcelona vrámci kolegiality s menšími klubmi uzavrela zmluvy kedy by im vyplatila terbárz spolu 20 miliónov(investíciou do ich akadémii) ale len v prípade že v roku 2020 získa v lige titul. A tak by Barcelona bola 3 kolá pred koncom ligy prvá o skóre pred Realom a čakali by ju 3 zápasy s tímami ktorým v prípade titulu vyplatí 20 melčo. V podstate o nič neide, Barcelona tie tímy poráža takže by to bolo ok? Nie nebolo by to ok a ver tomu že by sa to riešilo a nie takto zamietlo pod koberec ako v tomto prípade. Malaga obrala Barcelonu o 5 bodov. 5 zo 6 možných a ty sa tváriš ako keby sa to Realu stať nemohlo......Hovoríš o Xavim, no on Malagu netrénuje a tak si to čo tvrdíš len vyciciavaš z prstu, kdežto ja hovorím to, čo bolo reálne povedané ako od trénera, tak od majiteľa klubu. Stále píšeš fakty, fakty ale teraz zrazu hypotézy, domnienky....to je to oč tu kráčí. A potom vystúpi ten váš arcikkt s tým ako je vám ubližované, ten komu bolo preukazané že podplácal novinárov aby tlačili na rozhodcov, trénerov.....chudinky.

Reagovat
valloire

Tak říkáš, že máme najít něco podobnýho....Co třeba peníze klíčovýmu hráči soupeře před finále, když k vám přestoupí? I takhle se trofeje dají vyhrát. Tohle s Iscem je prostě jenom náhoda, že to takhle vyšlo. I vy dáváte do smluv podobný klauzule. I my máme kluby, který nás nesnášej a určitě by prohlásili něco podobnýho jako majitel Malagy. Média používáte úplně stejně jako my, možná ještě o level vejš při tlaku na hráče, kterýho chcete. No, původně jsem jenom reagoval na obvinění, že nás tlačí sudí. Ty čísla ohledně penalt a červenejch hovoří jasně. Máte skoro 4 násobnou výhodu v penaltách. To samo o sobě při vyrovnanosti v lize zabezpečuje tolik bodů, že tu ligu vyhrajete, i když jste o něco horší. A to je hnus víme?

Reagovat
X-bano-X

Takže vlastne dávaš rovnátko medzi rokovanie o prestupe jedného hráča v kolektívnom športe ktoré na výsledok zápasu nemá žiadny vplyv a imperatív nevýhry znamenajúci zisk 1 milióna eur na strane druhej taktiež v kolektívnom športe. No ono sa to nerovná a ani nikdy nebude. S tými ďalšími klubmi opäť len fabuluješ, sú to veci ktoré sa nestali a preto tvrdiť niečo také je proste scestné. Samozrejme že každý tím má kontakt v médiách, je samozrejmé že katalánske média budú oveľa viac propagovať a držať stranu Barcelone a očierňovať Real. Je však rozdiel mať niekde kontakty a byť na niekoho výplatnej listine ako sa to dokázalo u Peréza.

Ako som písal predtým penalty a redky nie sú merítkom ničoho. To že Ronaldo strieľa za zápas 15 krát z toho 13 krát z pozície mimo vápno predsa predikuje že to penaltové ratio tam bude oveľa nižšie ako trebárz u Messiho či Neymara ktorí si chodili cez narážačky do vápna a zakončovali prevažne zvnútra. To isté z držaním lopty, ako chceš aby bolo na vás odpískaných toľko faulov ako na hráčov Barcelony keď máte o 20% nižšie držanie lopty? Veď tieto veci sa proste zákonite musia niekde prejaviť. A samozrejme nesúhlasím s premisou že by sme boli o niečo horší,keď sme vás v oboch zápasoch minulého ročníka prehrávali, z čoho akože usudzuješ že sme "o niečo horší"?

Reagovat
valloire

Když se ten hráč jmenuje Neymar, tak to teda vplyv má. Vy máte novináře na výplatní listině stejně jako my. Asi to jen tak nedělaj. Soriano to naznačoval. Takovej rozdíl v penaltách a red není normální. Jsme stejně dominantní jako vy v zápasech a není jenom CR. Fauly se na vás pískaj asi víc, taky to máte v taktickým rejstříku. To, že vás tolik nevylučujou.... no jsou na vás hodný že. Kolikrát mohl bejt váš hráč vyloučenej, i dokonce sám Leo, no ale nic. To samý soupeř. Vylučovanej kolikrát za nic. Vidí to všichni kromě cules že jo. A že jste nás nějak přehráli? Vyhráli jste v odvetě jenom proto, že Zidane zariskoval ke konci a chtěl vyhrát a nespokojit se s remízou. Jinak to byly dva remízový zápasy jak vyšitý. Přehrát někoho milej bano vypadá tak jako v Supercopě. To je přehrát.

Reagovat
X-bano-X

V prvom zápase ste dali gól z ojedinelej šance na konci zápasu. V druhom ste zas dali gól po vylúčení hráča kedy ste hrali o 10 hráčoch. Ani jeden z tých zápasov nebol remízovým, možno s prižmúrením jedného oka ten druhý. To že máme novinarov na výplatnej listine je zas len fabulácia bez dôkazov. Zvyšok nebudem komentovať pretože sú to veci o ktorých sa nemá cenu baviť keď nechceš vidieť REALitu.

Reagovat
valloire

No právě, v pohodě o 10. Takže se asi nedá říct, že jste nás přehráli. Gol na konci snad platí jako každej.

Reagovat
X-bano-X

Keď niekto hrá o 10 a prehráva, tak je očakávané že ešte dostane gól a ie že dá 2.......

Reagovat
valloire

Jsme lepší i o 10.

Reagovat
X-bano-X

Výsledok hovorí jasnou rečou

Reagovat
Dayman

Tobě dočista hráblo.

Reagovat
smazaný uživatel

Banova pohádka o posledním kole

Reagovat
JM

Nejnechutnější závěr ligy se odehrával na NC proti Eibaru

Reagovat
valloire

asi tak, to on ale nevidí

Reagovat
valloire

no má tady něco cenu? Kolik jste kopali vy těch nasimulovanejch? Pořád je to 30-17. Říkej si co chceš.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Piqué trhej

Reagovat
vilp

Viva Florentino!

Reagovat
valloire

vítr vane vod moře

Reagovat
10FKK

ze smradlavýho prolhanýho pereze

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to řekl.

Reagovat
10FKK

Reagovat
blaugrana

fcbarcelona.cz skoncila, ci ako?

Reagovat
LAM

To asi těžko,ale takhle dlouhej výpadek si nepamatuju.

Reagovat
valloire

začíná to webem, pokračuje volbama a končí klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hovorím takto - Real Madrid tú stratu stiahne . Kto videl zápas v Dortmunde, potvrdí, že Real hral neskutočne suverénne, kvalitne, Ronaldo je späť, Real bude šlapať naplno teraz. Otázka je, ako a kedy a či vôbec zakopne Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčším "nepriateľom" pre Real Madrid je on sám. Mohli sme to vidieť v rozlišnom prístupe k zápasu proti Betisu a proti Dortmundu. Zajtra očakávam búšenie do Espanyolu od 1. minúty, keďže aj sami hráči vedia, že tá domáca bilancia vlažnými vstupmi do zápasov je hrôza. A čo sa týka Barcelony, o jej zakopnutia sa vôbec nebojím. Jej hra nestojí za veľa, kľúčoví hráči na čele s Messim takmer neoddychujú a v mnohých predchádzajúcich zápasoch sa im hrou ligoví súperi vyrovnali. Lepšia koncovka súperov a straty by boli na svete (o vlastných góloch nehovoriac). Po repre hrajú s Atlétmi, Vale, Sevillou, Celtou či Villarrealom. Neprekvapila by ma prehra Barcelony hneď po repre s Atlétmi.

Reagovat
technecium

Moc dobře si pamatuju, jak to loni bylo v přesně opačném hávu, jen my o vás říkali, že vám to štěstí v závěrečných minutách už opadne

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak vypadá, videl si dobre dopredu

Reagovat
technecium

Já vždycky

Reagovat
Kenneth

Opici muz opet zraneny. Nechapu co si tam od nwj porad slibuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Situace v Katalansku = demokracie v praxi

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si zhrnieme tú hádku medzi dvoma fans klubov o zvýhodňovaní jedného či druhého rozhodcami, máme tu jasnú štatistiku penált a vylúčení, kde čísla hovoria jasne Ak k tomu prirátame známe "zázraky" v LM proti PSG a Chelsea, ktoré videl celý svet a zaužívanú prezývku "UEFALONA", verdikt je jasný

Reagovat
10FKK

Jj jedi je blb

Reagovat
X-bano-X

Hej videli sme dvojzápas proti Bayernu ty uefadrid

Reagovat
valloire

taky, hlavně tu jejich penaltu že

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš penclu pre Bayern za rameno Carvajala, ofsajd Lewu pri vlastnom góle Ramosa či nevylúčenie Vidala už v 10 min. za zákrok na Isca zozadu ?

Reagovat
X-bano-X

Nie, myslel som tie 2 offside góly bez ktorých by ste nepostúpli ďalej alebo nevylúčenie Casemira, ktorý dal potom v druhom zápase gól......chudinky ktorým sa len ubližuje. A offside pri vlastnom góle to budú nejaké nové madridské pravidlá futbalu. Tipujem prvé vydanie

Reagovat
Dayman

xbanox a jeho alternativní fakta podruhé

Reagovat
X-bano-X

Ehm vieš čo znamená blog?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Výhovorka? Pozerám na ten "HD" obrázok a nestačím sa tomuto dôkazu diviť. Kde je lopta? Kto je v offside? Kto je prihrávajúci hráč? Prečo je offside čiara pri Lewovej ľavej nohe a nie pri pravej ak hruďou prihráva spoluhráčovi do offside pozície? A čo ten obrázok hovorí o Casemirových fauloch?

Reagovat
smazaný uživatel

Si retardovaný alebo to len nechceš pochopiť ? Lopta ja na hrudi Müllera a sklepáva ju Lewovi, ktorý je v ofsajde. Čiara sa vždy kreslí pri poslednom brániacom hráčovi, tu pri Marcelovi. Máš to napísané v článku po anglicky, ale to by som chcel vedieť od teba asi veľa

Reagovat
10FKK

bílý pravidla?

Reagovat
X-bano-X

Musíš byť strašne ale strašne hlúpy keď nevieš že v tomto prípade sa offside neposudzuje podľa Marcela ale podľa Mullera, keďže je viac k bráne ako posledný hráč Realu. V takomto prípade by sa jednalo o offside iba v prípade ak by bol Lewa bližšie k bráne ako Muller, čo mne na základe daného obrázku nepríde vôbec ale vôbec preukázané.

BTW: Ak si na základe tohto "Both Thomas Muller and Lewandowski were stood in offside positions." zistil že sa jedná o situáciu prihrávania Mullera na Lewu, v ktorej bol Lewe v offside, tak som ťa v úvode tohto postu ešte precenil.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Jak tu chcete nějakou normální diskuzi? Nejvíc po ní volaj ti, kteří jsou největší trolové, třeba takovej Jirka, z kterýho nenávist vyloženě stříká a vždycky stříkala. Začínáš se přibližovat jeho levelu.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Majk91

tato vasa legendarna penalta sa neda nicim prekonat

https://www.youtube.com/watch?v=eBPHTbRgi2s

Reagovat
valloire

myslíš?

Reagovat
10FKK

Ví!

Reagovat
valloire

...hovno

Reagovat
10FKK

Ty si viděl vznik hnědýho uhlí, tak dej příklad kdy byla někomu fouknuta pětka za jeho faul.

Reagovat
valloire

Viděl. Ty ale taky.

Reagovat
10FKK

Na něco si zapomněl...

Reagovat
valloire

Už nevim. Mam alzheimra.

Reagovat
10FKK

a HOSIPA

Reagovat
JM
Reagovat
Majk91

slabe, takych ma Ronaldo do sezony niekolko

Reagovat
JM

Ukaž

Reagovat
Majk91

https://www.youtube.com/watch?v=fweO6vyxG4g

hned druhe video, dalej sa mi hladat nechce

Reagovat
JM

Takže z několika za sezónu je jedno celkově a navíc ještě úplně jiné než to Albovo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tuhle nic nepřekoná

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.

"Bale? Uvidíme zítra, má to jen přetažené, není to nic vážného. Nemáme rádi, když má hráč nějaký problém a proto prostě nechceme riskovat. Zítra uvidíme, co s ním bude. Pojede na reprezentační sraz, protože musí, nemáme s tím žádný problém. Všechno bude ale záležet na jeho zdravotním stavu. Jestli může být v nominaci bez tréninku? Uvidíte zítra, ale ano, může být v nominaci."

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla sedm offsidů za 20min hry ? WTF ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam hraje suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

1.Proc reagujes na me.

2.Nespamuj s tim tady porad, nikoho to nezajima bez si radeji hledat praci!

Reagovat
smazaný uživatel

mylim si že hodně lidí tady sází...mnozí tu melou sračky (hlavně fanouškové Realu), takže tohle je v pohodě...Pevně doufám, že vás zejtra Espanyol nakope do prdele.... To bych měl hned úžasnou neděli

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol bude úslužný jako vždy.

Reagovat
technecium

Espanyol jako vždy nechá dát Ronalda 5 gólů, jen aby uškodil Barce

Reagovat
patas92

solidní

Reagovat
Switchback

Pěkný, klidně postuj dál

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.

Ferran Torres, sedmnáctiletý fotbalista z Valencie, se stal novou perlou, o kterou bojují největší evropské kluby. Španělský útočník je nazýván "novým Asensiem" a o jeho talentu něco svědčí i to, že již v tak mladém věku nastupuje za rezervu Los Che v Segunda División B.

Největší boj o Ferrana Torrese, který s reprezentací do 17 let nedávno vybojoval Mistrovství Evropy a jenž má být lídrem mužstva na blížícím se Mistrovství světa do 17 let, pak panuje mezi Realem Madrid a Barcelonou. Real Madrid sedmnáctiletého útočníka, jenž je brán za prioritu po dokončeném příchodu Viníciuse Júniora, sleduje již dlouhou dobu a samotný hráč již navštívil sportovní městečko ve Valdebebas. Jeho výkupní klauzule pak činí 8 milionů eur.

Vi o nem nekdo neco vic??

Reagovat
smazaný uživatel

ne nepůjde do realu...co by dělal v tak nechutnym klubu !!!

Reagovat
valloire

to co Asensio, Isco, Ceballos

Reagovat
10FKK

sedět a fandit BBC.

Reagovat
JM

Isco toho letos naseděl hodně.

Reagovat
10FKK

Nevtírej se..

Reagovat
JM

OK dědo, tak se měj a nepiš tolik kravin

Reagovat
10FKK

přešlápni si, vemeno.

Reagovat
10FKK

Jen pro pořádek:

Sezóna 16/17 Isco 42 zápasů a celých úžasných krutohustopřísných 2.339 minut ty kravino...

Reagovat
JM

Mysl ti už slábne, dědo.

Reagovat
10FKK

Mě slábne to co ty nemáš.

Reagovat
JM

* mně

Reagovat
valloire

A vyhrávat LM, do který postupně zasahuju. Něco jako Xavi a Iniesta zamlada. Až teda na ty výhry v LM.

Reagovat
10FKK

Ty do toho zasahuješ tak to je v řiti!

Reagovat
valloire

...jou. Zasahuju jenom když je potřeba. To pak sundam nohy ze stolu. To stačí. Pak se obvykle zvedá pohár.

Reagovat
10FKK

Jako 2015 to se zvedal 3x!

Včera jsem z nudy kouknul na rusáky s Pepkem a ještě dneska mě bolej oči. Od zranění Moraty (jak ho moh ten váš pičus pustit ) na jedno vápno. Bez nápadu, bez šancí...

Reagovat
valloire

2015 je to jen taková výjimka. Morata je chyba, ale když mermomocí chtěl? Těžký. Pepek je trenda pro vás, říkám to furt. On nikde jinde takhle úspěšnej nebude. Jinde je normální trenda.

Reagovat
10FKK

Vyhraje ligu a v LM bude nepříjemnej... Koupil beky ( Delph hrál skvěle) a vepředu má dravce, včera Chelski znásilnili na SB...

Reagovat
valloire

Vypadá to tam zase na souboj Pep-Mou co? Ligu nevyhraje. Chelsea se zvedne.

Reagovat
10FKK

Doufám, že Pepek vyhraje. Mou je pičus Pořídil gólmana (Claudio byl loni marnej), obranu má na PL luxusní, zálohu můžeme vynechat a v útoku má partu divočáků + zkušený Silvu s Aguerem. Naučil i lenochy presovat, což je pro PL nekopy těžkej průser

Reagovat
valloire

Já je moc nesleduju. Ale když to říká odborník jako ty, něco na tom bude. Budu ti věřit. Ale Mou mu dá zabrat. Jako ve Španělsku.

Reagovat
10FKK

občas kouknu, nejsem masochista Jak říkal náš guru Tomáš - fotbal nemá logiku...

Myslíš, že je nechá rozkopat a píchne někoho do oka?

Reagovat
valloire

je to možný

Reagovat
10FKK

Chudák Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

nový Asensio... to jsme si ještě skoro nestihl užít toho starýho

Reagovat
technecium

Jn, jestli bude stejně vyhypovanej jak ten starej, tak to potěš koště

Reagovat
misinho7

vyhypovany

Reagovat
Ed_Hazard

Tie vymetené šibenice v clásicách zanechali na niektorých fanúšikoch devastačné následky.

Reagovat
10FKK

v lize má 2+1 za 403 minuty jako Paulinho za 189 minut...

Reagovat
Ed_Hazard

"There are three kinds of lies: lies, damned lies and statistics"

(Benjamin Disraeli)

Čo v tomto prípade sedí nádherne

Reagovat
10FKK

taky si přešlápni...

Reagovat
smazaný uživatel

W T F

Reagovat
smazaný uživatel

Out na měsíc, možná i dva. Tak to je totálně v prdeli ovšem. Snad se po repre pauze vrátí Marcelo.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Teoretik

Problémy se srdcem, ačkoliv "jen" virový, to není žádná sranda snad se dá brzo do kupy

Reagovat
LAM

Ať se brzo uzdravý

Jinak ale pro Real zas tak hrozná situace není.Bude mimo na 2 repre pauzy,takže jenom na několik zápasů a Marcelo se po repre pauze asi brzo vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna situace to je.. hlavne kvuli tomu, ze tam neni koho hrat. Achrafovi se zatim asi neveri a Nacho je sice v pohode, ale s tou smulou na zraneni bysme ho potrebovali jeste tak dvakrat naklonovat, aby mohl zaroven byt k dispozici jak na stoperu, tak LB. Ale je pravda, ze to mohlo bejt horsi, los v lize a repre pauzy nam hrajou do karet celkem. Jediny vylozene krizovy zapasy budou v LM se Spurs.

Reagovat
valloire

nějak se to sype

Reagovat
Rssa

Hlavni je ted klid pro nej, nejaky fotbal je vedlejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Leon nadhera. Z San Sebastianu treba brat 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Pici skurvenej

Reagovat
smazaný uživatel

Adana treba vyhodit.

Reagovat
10

8 střel na bránu = 8 gólů...to je aspoň efektivita

Reagovat
Kokesh

Ja vetsinou vidim statistiku strel na branku 6/5, 6/6...kde jsi nasel 4/4?

Reagovat
10

tohle bylo na livesportu po posledním gólu, asi pak v těch posledních minutách ještě k nějakým střelám došlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Teoretik

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Boa, to referendum molo prebehnúť včera.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona, ​​as it did the UD Las Palmas, has prepared an initial 11. If you play the game, you would play:

Ter Stegen; Sergi, Piqué, Masche, Alba; Paulinho, Busquets, Denis; Vidal, Messi and Suárez.

Reagovat
blaugrana

Nejaký stream? Dík.

Reagovat
blaugrana

dík

Reagovat
Petřík-FCB

Pokud ti nevadí dvojí komentář v tom tichu jde slyšet i asi španělský komentátor od vedle

Reagovat
Teoretik

Reagovat
dextroza_m

Vidal příšerný..

Reagovat
blaugrana

Príšerný je celý tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí všechno slyší, tak rozdává karty

Reagovat
blaugrana

Ináč ten Vidal, ten vie len bežať a nahrať. Tam jeho futbalové schopnosti končia.

Reagovat
Teoretik

kdyby uměl aspoň nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Vidal ma dnes totálne vytáčajú. Messi sa vôbec nehýbe, ešte toho mraky posere. Totálne odfláknutý zápas od neho a Vidal na to proste nemá. Nechápem prečo nehrá Deulofeu alebo Semedo. Do 2. polčasu Don na plac. Zatiaľ slabota.

Reagovat
Gazdo

Barcelon prehrava las palmas ja to seriem

Reagovat
Rattlesnake

leo je ok zatím, neblbni.

Reagovat
Majk91

strasne chyba impulz z tribun, hraci posobia ako keby im uplne chybala energia. Dufal som ze sa dnes Luis konecne rozbehne a on opat pokracuje svojim dalsim galaktickym vykonom, co lopta to strata. V novej sezone totalne nepouzitelny hrac a aj taky Paco by ho podla mna strcil do vrecka momentalne

Reagovat
blaugrana

Je nejaký ACE? Všetky streamy mi začali blbnúť.

Reagovat
roman1978

ne, vše je na

Reagovat
Murena

Reagovat
blaugrana

Gól z rohu.

Reagovat
Rattlesnake

bask uf

Reagovat
patas92

Ať už fakt ten Suarez někam táhne

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Berem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rattlesnake

luis

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Messi , ale ta klička, myslel jsem, že nehraje, protože bylo pískáno.

Reagovat
Rattlesnake

denis ta měla oči

Reagovat
dextroza_m

Denis se mi dnes moc líbí.

Reagovat
Rattlesnake

Denis je jedinej z toho širšího kádru, kterej má ten "x factor"

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho výraz po 2. góle hovoril za všetko: "chvalabohu, lebo hráme sračku" Už sa tak teším na ligu po reprepauze.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
dextroza_m

Je to strašně laxní..

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Denis? Zapl jsem to az ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zlé, ale mně to příjde málo, občas ztratí zbytečně. Dal ale krásnou gólovou asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

hral dobre

Reagovat
Majk91

jeden z najlepsich na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovej Buh !

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza . Guedes je super. Skoda ze neni nas hrac.

Reagovat
-Kopy-

Zaza jede ale všichni hrajou dobře, radost se na to dívat

Reagovat
Dayman

Navas; Achraf, Varane, Ramos, Nacho; Modrić, Casemiro, Kroos; Asensio, Cristiano, Isco

Reagovat
Ángel di María 22

Výborá.

Reagovat
teenz

TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Isco - bodlo - golasooooo

Reagovat
teenz

Já už viděl jak to narve do brankáře.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem to zapl presne na golik...Isco

Reagovat
vilp

Po vápno dobré, pak bezradnost. Cristianovi se nedaří, chybí šířka hřiště v podobě Marcela a Daniho, celkově postrádám náběhy, když to třeba srovnám s PSG. Asensio zase špatný, navíc se pořád cpe na střed, kde už je tak dost plno. Šance by sice i přesto byly, jenže na jeden gól se celý tým hrozně nadře.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kokesh

Od toho zraneni je Marco trochu mimo. Ale je mlady, cekal jsem utlum...

Reagovat
Kenneth

To je zase domaci utrpeni.... Krome Isca tam nikdo nic nevymysli, Kroos s Casemirem priserny, Asensio uz by se mel z toho hype taky probrat.

Reagovat
Raul=Real

Ramos ty vemeno

Reagovat
teenz

Varane je naprostý dělo.

Reagovat
valloire

golasoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Minule 2 góly Ceballos, dneska Isco. Tu golovou produkci Jamese a Moraty bude nutný nějak nahradit a tohle je dobrej směr. Teď v tom jen pokračovat.

Reagovat
Raul=Real

A goly CR a benzina nahradi kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiana nahradi Cristiano.. A Benzema dal od dubna snad 4 goly, takze jako co chces nahrazovat?

Reagovat
vilp

S tím Ceballosem je to zase od Zidana hrozně vtipné. Vyhraje mu zápas, Kroos s Modrićem dnes skoro celý druhý poločas šlapali vodu a on ho tam dá na 10 minut.

Reagovat
Raul=Real

Isco to je zviera darmo

Reagovat
valloire

mi sme vihrály

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele