LaLiga - preview 6. kola

23.09.2017, 09:21, aktualizováno 25.09.2017, 08:56
Previews
Betis v minulém kole senzačně vyhrál na půdě Realu Madrid a tři body bude chtít potvrdit v dnešní dohrávce šestého kola. Doma přivítá Levante, které doplňuje Barcelonu, Atlético Madrid a Valencii a je jedním ze čtyř klubů, které ještě neokusily hořkost porážky...
Real Betis - Levante UD  (pondělí 21:00)
Betis se po senzační výhře na půdě Realu Madrid představí doma a soupeřem mu bude méně zvučnější Levante. Béticos si minulý víkend nasadili laťku hodně vysoko, ale dokáží jí překonat? Levante je totiž překvapivě jedním ze čtyř týmů, který ještě neokusil hořkost porážky.

O vítězství v Madridu se toho napsalo dost, Betis vyloupil Santiago Bernabeu nejtěsnějším rozdílem a v tabulce se díky tomu vyhoupl do první poloviny. Andalusané v této sezoně prohráli dva duely, jeden v Barceloně a druhý ve Villarrealu a hned třikrát zvítězili, z toho dvakrát doma, kde jsou stoprocentní.

Levante patří asi k největším překvapením právě probíhajícího ročníku LaLigy. Valencijský celek se řadí po bok takových velikánů jako Barcelona, Atlético Madrid a Valencie, neboť jediné tyto tři celky společně s Levante ještě neprohrály. Hosté mají na svém kontě dvě výhry a tři remízy, ovšem ne ledajaké. Granotes remizovali na půdě Realu Madrid a doma v derby s Valencií.

Levante je sice ve vynikající formě a ještě neprohrálo, ovšem na půdě Betisu se mu dlouhodobě nedaří. Naposledy tam vyhrálo před šesti lety jedinou brankou Juanlua. V předloňské sezoně měl vždy mírněji navrch Betis, který oba duely vyhrál shodně 1:0.

Domácí kouč Quique Setién nebude moci využít služeb zraněného Toscy, dále Camarasy a Narváeze. Obdobně jsou na tom i hosté, mimo jsou Martí, López a Jason.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Durmisi, Mandi, Feddal, Barragán - Guardado, García, Ruiz - Tello, León, Joaquín
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - López, Postigo, Rodríguez, Toňo - Campaňa, Pier - Ivi, Bardhi, Morales - Alegría
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.63 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña  (neděle 12:00)
Deportivo La Coruña v posledním kole opět dokázalo vyhrát a zastavit tak příval porážek. Nyní jej však čeká velký test, protože do Katalánska jezdí jen velmi nerado. Čeká jej Espanyol Barcelona, na jehož stadionu se Deportivu hrubě nedaří.

Ne snad proto, že by se mu katalánská metropole nelíbila, ale návštěvy Estadi Cornellà-El Prat jen zřídkakdy končívají vítězně. Naopak se v Barceloně radují velmi často domácí. Od roku 2001 vezla hostující La Coruña tři body zpátky domů jen dvakrát, což rozhodně není pozitivní bilance. Teď je Depor povzbuzen minulou výhrou, takže by rád dobrou formu přetavil v další body.

Po dvou poměrně smolných prohrách se mužstvu z Galicie povedlo konečně získat tři body ve vloženém kole. Na stadionu Riazor si totiž díky čistému kontu a jediné brance obránce Luisinha poradil s Deportivem Alavés a odeslal jej domů coby poraženého. Cenné tři body ale zatím Deportivo nedokázaly dostat ze zóny sestupu, v níž dlí s pouhými čtyřmi body na kontě.

Espanyol je sice 16., ale mnoho radosti jeho fandové také neprožívají. Herně to není žádná sláva a s pěti body po pěti odehraných kolech Espanyol také svou dlouhodobou misi neplní. Katalánský celek by rád splnil dvě dlouhodobé představy. Jednak by rád zapracoval do kádru více odchovanců, ideálně z nich pak složil celou jedenáctku. A rád by se konečně dostal také blíž k pohárovým příčkám.

Jedním z opor má být také nová posila z Lyonu, záložník Sergi Darder. Ten prostředí Espanyolu velmi dobře zná a sám v rozhovoru pro Marcu zmínil: "Klub i já jsme toužili uzavřít dohodu, takže je jasné, že jsem nadšený. Odejít z Lyonu nebylo vůbec snadné rozhodnutí, je to jeden z nejrespektovanějších týmů ve Francii i v Evropě. Ale aspoň je z toho vidět moje přesvědčení a touha se vrátit domů. Chci toho s Espanyolem hodně dosáhnout," dodal mladý záložník.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Sánchez, Hermoso, López, Marín - Jurado, Darder, Fuego, Piatti - Moreno, Baptistao
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Juanfran, Schär, Arribas, Luisinho - Borges, Guilherme, Valverde - Cartabia, Andone, Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.55 - 4.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Villarreal CF  (neděle 16:15)
Villarreal jede o víkendu na předměstí Madridu, aby se zde utkal s domácím Getafe. Ani jeden z týmů nedokázal ve vloženém kole zvítězit a větší zklamání to bylo rozhodně pro Villarreal. Žlutá ponorka se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu na hřišti, které jí poměrně vyhovuje.

Za posledních 13 let se Getafe utkalo s Villarrealem na své půdě už mnohokrát, ale že by jeho duely provázely nějak velké úspěchy, to se rozhodně říct nedá. Za celou tu dobu se Getafe povedlo vyzrát na kvalitnější tým jen čtyřikrát. A to především díky dobré práci obranné řady, která například při poslední návštěvě Villarrealu dokázala jeho střelce udržet na uzdě.

Getafe se po ročním pauze vrátilo mezi španělskou elitu a doufá v dlouhodobější setrvání. A zatím se mu poměrně daří, protože má na kontě už pět bodů za jednu výhru a dvě remízy. Překvapila například jeho bezbranková remíza v Bilbau a dobrý výsledek se nováčkovi podařil odehrát také v minulém kole. Proti domácí Celtě Vigo to sice dlouho vypadalo na prohru, ale čtyři minuty před koncem srovnal k radosti hostí Angel Rodríguez.

Teď čeká na Getafe další složitý soupeř, který se nikdy netajil pohárovými ambicemi. Villarreal dlouhodobě bojuje v popředí tabulky a dokáže zaujmout velmi dobrým výkonem i v kontextu Evropské ligy. V ní se v rámci nového ročníku dočkal první výhry nad Astanou a po dvou úvodních porážkách v LaLize tuto vzpruhu potřeboval jako sůl.

Pohárové vítězství svěřencům trenéra Frana Escriby pomohlo především v sebevědomí a Villarreal pokračoval výhrou také v LaLize. S Alavésem si poradil jasně tři k nule a obdobný výsledek čekal také v minulém kole. Tam se mu ale nevedlo tak dobře. Proti hostům z Espanyolu Barcelona si sice dokázal vytvořit dostatek šancí, leč proměnit se mu nepovedlo ani jedinou.

A toho trenér Escribá hodně litoval. V rozhovoru pro klubové stránky líčil: "Mrzí mne, že jsme nedokázali strhnout vedení na svou stranu i přesto, že jsme byli mnohem lepším týmem. Před bránou soupeře jsme zbytečně zmatkovali a nehráli efektivně. Šancí jsme si sice vytvořili dost, ale k čemu to je, když nedokážete žádnou proměnit? Příště chceme hrát s větší odvahou a trochou cynismu v zakončení," nabádá zkušený kouč své hráče.

Ti jsou aktuálně na devátém místě v tabulce a právě zakončení jim dělá problémy. V pěti duelech se trefili jen šestkrát i přesto, že v létě přišel zkušený kanonýr Carlos Bacca z AC Milán a zůstali hráči jako Cédric Bakambu nebo Samuel Castillejo s Denisem Čeryševem. Povede se jim uspět proti obraně Getafe?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Dakonam, Cala, Antunes - Bergara, Arambarri - Portillo, Fajr, Ndiaye - Molina
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Gaspar, González, Ruiz, Costa - Fornals, Trigueros, Rodri, Castillejo - Bacca, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.23 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Co nejrychleji se oklepat z debaklu proti Barceloně bude pro Eibar vůbec to nejdůležitější před dalším kláním se Celtou Vigo. I galicijský celek ovšem potřebuje zabrat, protože vstup do sezóny se mu ani zdaleka nevyvedl podle představ. Na soupeře z Baskicka se mu loni vůbec nedařilo, prohrál s ním v obou případech a dokonce ani neskóroval.

Mužstvo trenéra Josého Luise Mendilibara nemělo vůbec snadný los, takže ačkoli se jeho šest získaných bodů z úvodních pěti kol zdá být jako slabé číslo, ve skutečnosti se nejedná o nikterak strašidelnou záležitost. Prohrálo sice v derby s Bilbaem, na půdě Sevilly i ve vložném kole v Katalánsku, ale zase skolilo Málagu i Leganés.

Domácí stratég nabádal své svěřence, aby na pořádně nepovedené střetnutí z Cam Nou co nejrychleji zapomněli. "Je dobře, že je tu v rychlém sledu další kolo. Hodili jsme to za hlavu," prozrazoval. "Se Celtou to bude asi podobná hra jako v Barceloně. Ale každý soupeř je jiný. Oba mančafty chtějí vyhrát a je pravda, že náš protivník potřebuje ještě víc."

Loni Célticos stanuli před branami finále Evropské ligy, a i přes náročný program slušně zvládali i své ligové povinnosti. Teď se ale především nedaří jeho tahounovi Iagovi Aspasovi, jenž na svou premiérovou trefu letos stále netrpělivě čeká. Jeho branky zkrátka citelně chybějí. I proto hosté doposud skolili pouze trápící se Alavés.

Tak jako tak by Eibar neměla čekat snadná práce, byť je v o něco lepší pohodě, nachází se v tabulce výše a hovoří pro něj i loňská vzájemná bilance. "Celta má pořád kvalitní tým. Loni se dostala do semifinále Evropské ligy, jen teď nezačala dobře. Změnil se totiž trenér a i někteří hráči, ale opakuji, že je to kvalitní mužstvo," dodával Mendilibar.

Eibar už údajně může počítat s obráncem Ivánem Ramisem, jenž už normálně trénoval, pořád je ale zraněná brankářská jednička Yoel a záložníci Fran Rico, Pedro León a Iván Alejo. Celta možná nebude moci počítat s Nemanjou Radojou, jenž má problémy s kolenem, pořád asi do hry nezasáhne ani John Guidetti, ačkoli jako náhradník by se na hřišti třeba objevit mohl.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrovič - Ander Capa, Paulo Oliveira, Ramis, José Ángel - Bebé, Joan Jordán, Dani García, Inui - Sergi Enrich, Kike
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Sergio Álvarez - Hugo Mallo, Sergi Gómez, Fontás, Jonny Castro - Hernández, Lobotka, Wass - Iago Aspas, M. Gómez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.45 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - CD Leganés  (neděle 18:30)
Na Estadio Gran Canaria se utkají dva sousedé v tabulce, tedy domácí Las Palmas a Leganés. O jednu příčku výše jsou hosté, ale mezi oběma celky je jen jednobodový rozdíl. Las Palmas v minul sezoně Leganés neporazil, podaří se mu to tentokrát?

Las Palmas má za sebou nešťastnou porážku na půdě favorizované Sevilly. Domácí se po dvou výhrách nad Málagou a Bilbaem dostali do dobré formy a ani v Seville si nevedli špatně. Celek z Kanárský ostrovů prohrál až brankou sedm minut před koncem v podání Jesúse Navase.

Domácí se tak v souboji s Leganésem pokusí vrátit na vítěznou vlnu, ale budou to mít těžké. Hosté nepatří zrovna mezi oblíbené soupeře, což potvrdila i loňská sezona, během které Las Palmas ani jednou Leganés neporazilo. Na prvoligové scéně půjde teprve o třetí vzájemné měření, předtím se oba soupeři utkávali v Segundě División.

Leganés vstoupilo do nového ligového ročníku báječně. Vyhrálo první dvě kola nad Alavésem respektive Espanyolem, jenomže další dva zápasy týmu nevyšly. Leganés doma prohrál s Getafe a neuspěl ani na hřišti Eibaru. Bodově se chytl až minulý víkend, nicméně remíza 0:0 s nováčkem z Girony byla spíše ztrátou.

Domácí se budou muset obejít bez Sampera, Haliloviče, Bigase a Vitola. Ani hosté nebudou kompletní, mimo hru jsou pro zranění Ramos, Muňoz.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Navarro, Artiles, Lemos, Macedo - Aquilani, Castellano, Viera - Rémy, Calleri, Tannane
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cúellar - Zaldua, Siovas, Mantovani, Rico - Brašanač, Pérez - Eraso, Pires, Szymanowski - Beauvue
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.15 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (neděle 20:45)
Valencia se v minulém kole vzepjala ke statečnému výkonu a rozprášila uboze bránící Málagu pěti přesnými zásahy. Real Sociedad, který ji na stadionu Anoeta bude hostit, naopak prohrál dokonce už druhé utkání v řadě a nálada v týmu není právě ideální.

Domácí Real Sociedad zvládl až překvapivě dobře úvod sezony a první tři duely se mu podařilo vyhrát. Nejen to, ale dokonce se hrou velmi bavil a nastřílel celkem 10 branek! Není divu, že si tak dobrou náladu a formu přenesl i do vybojované skupiny Evropské ligy a porazil Rosenborg. Opět jednoznačně 4:0, což už byl pro jeho fanoušky skoro svátek. Pak ale přišel úbytek sil.

Ten se projevil prohrou s Realem Madrid minulý víkend, což se při vší úctě k Realu Sociedad San Sebastian dalo očekávat. Vložené kolo však vneslo do kabiny ještě víc zmaru a zklamání. Real Sociedad totiž předvedl katastrofální výkon i proti Levante, což nikdy nebyl nějak respektovaný soupeř. Přesto nadělil hostujícím hráčům tři branky a navíc se v utkání nechal vyloučit také Diego Llorente.

Trenér Eusebio Sacristán si dobře uvědomuje, že je potřeba nutně se zvednout, jak sám prohlásil: "Mrzí mne, že jsme poslední dva duely tak hrubě nezvládli. Všechno šlo dobře a pak najednou nastal zmatek. Ani v tom posledním utkání jsme si nevedli špatně, ale po změně stran se nám přestalo dařit. Ztratili jsme pevnou půdu pod nohama, přestali si věřit a dělali hloupé chyby vzadu. Na tom musíme zapracovat. Teď nás čeká další náročný soupeř, před kterým si chceme uchovat hrdost."

Oním soupeřem je Valencia, jejíž forma naopak budí respekt. Los Che v tomto ročníku ještě neprohráli a s devíti body jsou na čtvrtém místě. Radost jim dělá obrana, která zatím inkasovala jen tři branky. Není ale jedinou světlou stránkou současné Valencie. Hodně se snaží také její ofenzivní hráči, jak ukázalo minulé kolo. V něm se Netopýři střetli s Málagou. A po sérii tří remíz v řadě konečně ukázali svou hodnotu.

V první půli se trefil jen Santi Mina, ale ve druhé už se naplno předvedl italský kanonýr Simone Zaza. Ten měl na svědomí hattrick a notně tak přispěl k vysoké výhře svého týmu 5:0! Málaga naopak zůstala bezzubá a vyšla střelecky naprázdno. Valencia teď bude bojovat především s tím, aby si ze stadionu Anoeta odvezla nějaké body, protože Real Sociedad nad ní vyhrál už čtyřikrát v řadě. Při poslední návštěvě Anoety si mimochodem první start v seniorském "áčku" Los Che připsal jistý mladík Carlos Soler, dnešní velká opora Valencie.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Elustondo, Martínez, Rodrigues - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Januzaj, José, Canales
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Paulista, Garay, Gayá - Soler, Parejo, Kondogbia, Pereira - Zaza, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.67 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Za první Barcelonou se skrývá boj o druhou příčku a možnost vyvinout tlak na katalánský velkoklub. Zatím se to daří spíše Seville. Třetí Atlético Madrid by se rádo posunulo na druhé místo a nyní k tomu má ideální šanci v přímé konfrontaci.

Sevilla zatím prožívá skvělý start do sezony, možná až nad očekávání dobrý. Když se v létě rozloučila s duší svého úspěšného projektu, sportovním ředitelem Monchim, kdekdo čekal úpadek ze slávy. Navíc kolem hvězd Sevilly začaly kroužit mnohem větší kluby a nově formovaný celek trenéra Eduarda Berizza se musel hodně otáčet, aby se včas dostal do kondice. To se mu ale zatím vede velmi dobře.

Sevilla dokonce sídlí na druhé příčce se ztrátou pouhých dvou bodů na první Barcelonu! Ačkoli vstřelila hned o deset branek méně než katalánská ofenzivní mašina, posbírala už 13 bodů. Pyšní se totiž nejlepší obranou v lize. Za dosud odehraných pět kol Sevilla, ač má pověst ofenzivního týmu, inkasovala jen jedinou branku! Aby ten hype nebyl příliš velký, je třeba objektivně říct, že Sevilla zatím nenarazila na ty největší soupeře. To ji čeká až nyní.

Na duel o druhé místo a vlastní sebevědomí se připravila tím nejlepším možným způsobem - výhrou. Po těsném vítězství nad nováčkem z Girony se Sevilla stala hostitelem klubu z Kanárských ostrovů. Las Palmas favoritovi dlouho odolávalo a nechybělo mnoho, aby si domů odvezlo alespoň bod. S tím však nesouhlasila nová posila Sevilly, zkušený útočník Jesús Navas. Sympatický oblíbenec fanoušků Sevilly se trefil sedm minut před koncem a zaručil svému týmu další výhru.

Po herní stránce to stále není úplně ono a opravdový test čeká Sevillu právě nyní, ale trenér Berizzo je přesto rád. "Sice nestřílíme tolik branek, kolik bychom mohli a chtěli, ale vždycky je pro nás důležité vítězit. Ukázali jsme už několikrát, že bojujeme až do závěrečných minut a to je něco, co se nám bude hodit i ve větších zápasech. Teď už se všichni soustředíme jen na duel s Atléticem," dodal mladý trenér.

Jeho celek si dobře pamatuje poslední návštěvu ještě nedávno používaného stadionu Vicenteho Calderóna, která pro něj nedopadla moc dobře. Ještě deset minut před koncem zde prohrával o tři branky a ani z té korigující v samém závěru nemohla být Sevilla příliš nadšená. Atléticu zůstala většina opor, což bylo způsobeno také faktem, že nesmělo registrovat nové hráče. Nyní se vedení věnuje posilám pro leden a také oslavě nového stadionu.

Premiéra na Wanda Metropolitano se podařila, i když ani v ní Atlético výsledkově příliš nezaujalo. Málagu porazilo jen o gól a jeho ofenzíva v poslední době kolísá. Za poslední čtyři duely ve všech soutěžích vstřelil madridský celek dohromady jen tři branky. Většina z nich padla do sítě Athleticu Bilbao ve vloženém kole. Postarali se o ně Ángel Correa a Yannick Carrasco, takže Antoine Griezmann je s jediným zásahem stále trochu za očekáváním.

Právě belgický tahoun Yannick Carrasco jej zatím nahrazuje a s výkonem celého týmu je spokojen. "Myslím, že máme na víc, ale v zásadě jsem spokojený. Daří se nám vyhrávat zápasy, i když třeba jen o gól. V této fázi sezony si stále zvykáme, sehráváme se. Musíme se zlepšit v zakončení, protože šancí si umíme vytvářet dost." Bude to stačit na obranu Sevilly?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Godin, Hernandez, F. Luis - Koke, Partey, Saul, Ferreira Carrasco - Correa, Griezmann
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mercado, Pareja, Kjaer, Escudero - Banega, N’Zonzi - Navas, Ganso, Correa - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.93 - 6.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Madrid  (sobota 16:15)
Deportivo Alavés čeká hodně zajímavá událost, protože na stadion Mendizorrotza zavítá slovutný Real Madrid. Ten aktuálně prožívá hodně špatné období a nedaří se mu, takže utkání s předposledním týmem tabulky by pro něj mohlo být tím správným impulsem.

Co se to děje s královským klubem? Bílý balet v poslední době hodně klopýtavě kulhá a podívaná to rozhodně není příjemná. Minimálně pro jeho fanoušky, kteří navíc svůj nesouhlas s výkony Realu Madrid dávají dost výrazně najevo. Ve druhém i třetím kole letošního ročníku LaLigy Real Madrid zaváhal a připsal si vždy jen bod, i když se jednalo o menší soupeře, se kterými si dříve věděl rady bez větších potíží.

Pak sice nasázel tři branky APOELu v Leize mistrů a Realu Sociedad San Sebastian, ale dalšího zklamání se jeho fandové dočkali v minulém kole. Především prostředí vlastního stadionu Realu zatím vůbec nesvědčí a zažil zde nejhorší start za posledních 21 let. Do hostujícího Realu Betis se sice pustil s vervou, ale nedokázal proměnit ani jednu šanci. Nejenže vyšel poprvé po 73 zápasech střelecky naprázdno, ale ještě jej v nastaveném čase šokoval mladík Tonny Sanabria, který se stal jediným úspěšným střelcem!

Real Madrid nyní ztrácí dokonce už sedm bodů na první Barcelonu, která zatím i bez Neymara či Dembélého šlape parádně. Navíc nemá k dispozici mladého obránce Thea Hernándeze a problémy svalového rázu má také opora Marcelo. Královský celek jasně zaostává a nyní sídlí až na sedmém místě s pouhými devíti vstřelenými brankami, ale trenér Zinedine Zidane přesto vyzývá ke klidu.

V rozhovoru s médii francouzský stratég uvedl: "Ligový kalendář je velmi dlouhý a tohle je něco, co se prostě může stát. Nemáme žádnou větší krizi, jen prostě procházíme těžším obdobím. Žádám proto fanoušky, aby nám věřili. Jsme Real Madrid a společně se z toho dostaneme. Mrzí mne, že jsme si v minulém utkání vypracovali tolik zajímavých šancí a balon jsme do sítě prostě nedokázali dostat. Věřím, že příště budeme úspěšnější," dodal legendární fotbalista.

Pozitivní zprávou pro něj je fakt, že se už v minulém utkání vrátil do sestavy Portugalec Cristiano Ronaldo, na jehož genialitu i branky Zidane opět hodně spoléhá. A těšit ho může také fakt, že za posledních 16 let Real Madrid nevyhrál proti Deportivu Alavés jen jednou. Jinak si téměř vždy solidně napravuje střeleckou bilanci a při posledním srazu v Alavésu mu nadělil čtyři góly.

Obrana Realu, která bývá v poslední době kritizována, se při pohledu na Deportivo Alavés asi netřese strachem. Deportivo totiž v nové sezoně ještě nevstřelilo ani jednu branku a ani v obraně mu to příliš neklape. Zatím Deportivo Alavés prohrálo všech pět duelů a dostalo v nich osm branek. Hůře je na tom jen poslední Málaga a Real věří, že by se v tomto utkání mohl odrazit k lepším výkonům.

Deportivo Alavés již reagovalo na nepříznivou situaci a odvolalo velmi ostře kritizovaného trenéra Luise Zubeldíu. Aktuálně uvažuje o angažování zkušeného trenéra Guse Poyeta, který se na seznam dostal i proto, že několik předchozích kandidátů nemělo o funkci zájem. V minulém kole nehrálo Deportivo vůbec špatně, ale opět doplatilo na neproměňování šancí. Nakonec jej ve 45. minutě potrestal domácí obránce Luisinho a tři body bralo Deportivo La Coruňa. Ukončí Real Madrid smůlu proti outsiderovi?
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Ely, Maripán, Duarte - Pina, García - Gómez, Medrán, Burgui - El Haddadi
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Nacho - Isco, Casemiro, Modrić - Asensio - Ronaldo, Bale
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.10 - 8.40 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Athletic Bilbao  (sobota 18:30)
Domácí Málaga začíná noční můru, ze které se jí stále nedaří se probudit. Daší pokus bude mít před vlastními fanoušky na stadionu La Rosaleda, kde uvítá velmi těžkého soupeře. Bilbau se totiž daří nepoměrně lépe.

Málaga je zatm pro své fanoušky velkým zklamáním a každý její zápas zavání nezdarem. Snad ani zapálený fanoušek by nedokázal najít něco pozitivního. Herně se tým potácí v krizi a třeba jen jeho skóre to jasně dokládá. Jediná vstřelená branka za prvních 5 duelů a hned jedenáct gólů inkasovaných svědčí o tom, že staré neduhy Málagy se ještě prohloubily.

Velmi špatný útok, nefunkční záložní řada a obrana duchem neustále nepřítomná. To vše mohlo být vidět také v minulém kole LaLigy, při němž dostala Málaga hned pět branek! Do Valencie jela ve špatné náladě a po hattricku Simoneho Zazy odjížděla jako zpráskaný pes. Přesto se její trenér Michel González ztráty místa nijak nebojí.

V rozhovoru s novináři Michel jasně řekl: "Liga je pro nás hodně těžká, měli jsme těžký kalendář. Docela se nám proti Valencii povedl první poločas, ale ten druhý byl katastrofální. Byli jsme myšlenkami úplně jinde, nesoustředili jsme se a nic nefungovalo. Odvolání neřeším, to není moje rozhodnutí. Mým úkolem je hledat zlepšení, dodávat výsledky a pomáhat svým hráčům. Na vině jsem především já, ne moji hráči," bere trenér Michel vinu na sebe.

Negativní myšlenky ho ale musely při výkonech jeho mužstva napadnout už několikrát. Nemá smysl se utěšovat ani statistikami, třebaže Bilbau se v Málaze nikdy moc nedařilo. Za posledních 16 let odjížděl baskický celek z Málagy jako vítěz jen třikrát! Pro nezaujatého diváka je špatnou zprávou, že mezi Málagou a Bilbaem v posledních letech moc branek nepadá a utkání často rozhodne jen těsný výsledek.

Bilbau vyšel úvod sezony poměrně dobře a dařilo se mu pomocí pevné obrany sbírat body. Je ale vidět, jak moc ambiciózní celek vyčerpává účast na tolika frontách. Kromě LaLigy a Copa del Rey je to především Evropská liga, jejímž je Bilbao účastníkem. A právě po poslední remíze s německou Herthou se dostavila únava. Nejprve baskické Bilbao prohrálo s Las Palmas trochu smolnou brankou z 87. minuty od střídajícího útočníka Loïca Rémyho.

Minulé kolo následovalo tento vzor, i když soupeř byl nepoměrně kvalitnější. Bilbao totiž ve vloženém kole přivítalo Simeoneho Atlético Madrid a nehrálo špatně. První poločas ještě skončil bez branek, ale ve druhém se trefili hostující Ángel Correa s Yannickem Carrascem. Snížení, o které se postaral Raúl García už znamenalo jen kosmetickou úpravu. Připíše si Bilbao konečně výhru proti týmu, který se zmítá problémy?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Rosales, Hernández, González, Ricca - Recio, Rolón - Mula, Juanpi, Jony - Rolán
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Lekue, Núněz, Laporte, Balenziaga - José, Etxebarria - Williams, García, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.32 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - FC Barcelona  (sobota 20:45)
Až na neúspěšný Španělský superpohár neměla Barcelona výsledkově dosud žádné problémy. V LaLize vyhrála ve všech pěti případech a jako jediná zůstává stoprocentní. V podstatě tak neexistuje jediný důvod, proč by na svou sérii vítězství neměla navázat na půdě nováčka z Girony. Ten v tomhle souboji jednoduše nebude mít co ztratit.

Jen dva inkasované góly, v průměru více jak tři vstřelené na zápas. Barca skvěle využila krize svého největšího rivala z Realu Madrid a z první příčky na něj vzhlíží s náskokem už sedmi bodů. Nejlépe jí zatím konkuruje druhá Sevilla, která na ní ztrácí dva body. Aby si udržela se stoprocentní jistotu průběžné vedení, musí v nynějším duelu zvítězit.

Ve vloženém kole se svěřenci kouče Ernesta Valverdeho příliš nemazlili s baskickým Eibarem a vypráskali ho hned šesti brankami. Snad jen jediným negativem na určitě povedeném výkonu byla už druhá obdržená branka v řadě. Tu vůbec první vsítilo katalánskému celku před týdnem na domácí půdě Getafe.

Samozřejmě že největší slova chvály pěl hostující stratég na Lionela Messiho, jenž se proti Eibaru prosadil čtyřikrát a s celkově devíti přesnými zásahy suverénně vede tabulku střelců ligy. "Je to ten nejchytřejší hráč, jakého jsem kdy viděl. I když jsme neměli Luise Suáreze, pořád hrál stejně. Miluje fotbal a užívá si ho," hodnotil.

Ačkoli FCB hrál v trošku okleštěné sestavě, protože náročný program si pochopitelně žádá rotaci hráčů, nepůsobil tým proti Eibaru o nic slaběji než v uplynulých týdnech. "Vypadalo to, že to bylo snadné utkání. Ale nebylo. Soupeř nás tlačil, vytvořil si šance. Byl statečný," vracel se ještě k nejnovější výhře barcelonský stratég.

Tentokráte by se v barcelonské sestavě měl objevit v útoku Luis Suárez místo Denise Suáreze, do středu pole se s největší pravděpodobností vrátí Ivan Rakitič, stejně jako na pravý kraj obrany Sergi Roberto, kterého zastupoval Nélson Semedo. V obraně by pak měli dostat přednost Samuel Umtiti s Jordim Albou namísto Javiera Mascherana a Lucase Digneho.

Girona zatím vyhrála jen jednou jedinkrát, a to nad beznadějně poslední Málagou, dvakrát nestačila ostříleným protivníkům z Bilbaa a Sevilly, ale například uhrála nečekanou remízu proti Atléticu Madrid. Ve vloženém kole remizovala na půdě Leganésu a v podstatě se udržuje nad sestupovým pásmem, kde by zajisté chtěla zůstat i po posledním kole.

Domácím možná bude chybět obránce Marc Muniesa, takže Juanpe by se už potřetí v řadě měl znovu objevit v základní sestavě. Zatímco na pravém křídle se postaví Pablo Maffeo, před Johanem Mojicou zřejmě dostane na levé straně přednost Aday. Otázkou je, kdo ještě nastoupí v útoku, nebylo by totiž od věci využít rychlosti Olarenwajua Kayodeho.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Espinosa, Alcalá, Juanpe - Pablo Maffeo, Granell, Pere Pons, Aday - Portu, Stuani, Borja García
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Rakitič, Busquets, Iniesta - Messi, L. Suárez, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.80 - 7.00 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona550017:215
2.Sevilla FC54107:113
3.Atlético Madrid532010:411
4.Valencia CF52309:39
5.Levante UD52308:49
6.Real Sociedad530211:109
7.Real Betis53026:79
8.Real Madrid52219:58
9.Villarreal CF52126:57
10.Athletic Bilbao52124:37
11.CD Leganés52123:37
12.UD Las Palmas52035:86
13.SD Eibar52033:106
14.Getafe CF51224:55
15.Girona FC51223:55
16.Espanyol Barcelona51223:85
17.Celta Vigo51136:84
18.Deportivo La Coruña51136:114
19.Deportivo Alavés50050:80
20.Málaga CF50051:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (414)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ještě nikdy jsem tu nebyl první

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je tu nekdo, kdo uz nekolikrat navstvil Nou Camp? Chystam se za mesic na zapas CL proti Olympiakosu. Neodpovedel by mi nekdo na par otazek?

Reagovat
10FKK

Napiš dotazy do sz.

Reagovat
misinho7

hrame vonku cize pohodova vyhra

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes premierovy derby. Girona dokazala obrat Atlety, navic hrajeme venku. Dnrs to nebude jednoduchy. Jsem zvedav kdo bude hrat na RB, kdyz semendo je out. Trosku jeho setreni nechapu ale Valvedere zrejme vi co dela (Jak ukazal proti Getafe).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rotovat Semeda zrovna při venkovních zápasech je teda podle mě úplná kravina, nerozumím tomu co tím Valverde zamýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uvidíme, já mu věřím

Reagovat
Majk91

Tipujem ze RB bude hrat Sergi Roberto a RW na miesto Deula Vidal

Reagovat
patas92

Snad jo, ještě bych asi posadil Piqueho a Denise místo Iniesty

Reagovat
Majk91

Denis musi hrat

Reagovat
blaugrana

If Messi scores against Girona today he has scored against 36 teams, more than any other player in La Liga history!

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

nic z toho

Reagovat
blaugrana

Na Nou Campe im dá 4.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne

Reagovat
blaugrana

Deulofeu nie je v nominácii. Snáď nastúpi v základe Paulinho, pretože v týchto vonkovných zápasoch bude veľmi potrebný.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy Mateu Lahoz, dnes Undiano Mallenco Ale no, nedá sa to robiť menej nápadnejšie Takýmto "náhodným" výberom to vidím o týždeň na Borbalána.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

A? Koľko z tých penált je odpískaných neprávom? Hrajú na vysoké držanie lopty s technickými hráčmi čo sa tlačia do vápna a je ich ťažké odzbrojiť

Reagovat
Jerichoo

hlavne ta v supercope po ktorej si zaliezol do kanala bola ukažková

Reagovat
X-bano-X

Takže tá tvoja latentná homosexualita ťa ešte stále drží?

Reagovat
Jerichoo

Ty nejak casto vytahujes homosexualitu asi by si sa mal o tom s niekym porozpravat ked si niesi sam sebou isty.

Reagovat
X-bano-X

Niekto kto tu v kazdom druhom prispevku spomina kanal tu bude rozoberat homosexualitu. Hmmmm no mozno to bolo myslene ako pozvanie V tom pripade ehm no som polichoteny ale nie dakujem.

Reagovat
10FKK

ty jedeš!

Reagovat
blaugrana

Veď to je slovenský valloire, tak čo čakať.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Dayman

wow

Reagovat
10FKK

Zdroj: SITA sita.cz - Odpadové hospodářství SUEZ - Efektivní využití odpadů‎

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Si sa snáď úplne zbláznil. Lahoz čo nosí pod trikom madridský dres a Mallenco čo vás vyhrabal zo žumpy v ktorej ste boli pred Mourinhom. Fakt sa sťažujte

Reagovat
misinho7

Reagovat
X-bano-X

Neviem čomu sa divíš. Nebyť Mallenca nikdy s Mourinhom Copu nevyhráte. https://www.youtube.com/watch?v=d-k8NNeb3Kk absolútny hnus. Nikdy som nehovoril o tom že by sa na takejto úrovni uplacálo atď. príde mi to prakticky nemožné ale ak niekedy nejaký zápas smrdel tak tento.

Reagovat
valloire

vždyť jste předvedli největší simulovací divadlo všech dob

Reagovat
X-bano-X

Prvých 100 týchto tvojich trolovín bolo možno tak akurát na hrane, teraz je to už len trápna snaha zaujať.

Reagovat
valloire

Jo, já troluju, ale ty jsi objektivní borec. Divadlo od vás jsi samozřejmě neviděl. Pak kdo je trol či co.

Reagovat
X-bano-X

Namiesto toho aby si sa vyjadril k tomu čo som povedal len mlzíš a útočíš na hráčov Barcelony. Dokážeš vôbec udržať tému bez toho aby si tu zo seba robil gašpara? Alebo to že niekto simuluje znamená že Mallenco bude prehliadať fauly kde sa ide na miesto po lopte, po hráčovi? Melieš blbosti, pretože sám dobre vieš že toto sa nejak okecať nedá. Proste ste dostávali na frak a potrebovali ste vyhrať, aby sa tie vyhodené milióny dali nejak okecať a tak ste vyhrali. Nie prvýkrát. Zaujímavé že opäť v Cope

Reagovat
valloire

Bylo to trochu drsnější. No je to fotbal, ale vy si myslíte, že máte nedotknutelný primadony. Jsou tam fauly, jsou tam karty. Možná jich mohlo být víc. Co tam ale není, to jsou neskutečný simulace vašich hráčů. Ale to určitě víš.

Reagovat
X-bano-X

Videl si že Arbeloa pri vkĺzačke dvihol nohu a trafil Adriana do gulí? To ako prečo? Lopta na zemi, aký má hráč dôvod natiahnuť nohu a stojaceho hráča trafiť kolíkmi do gulí? Je to na žltú kartu? Úmyselne zraniť súpera? Xabi Alonso Messiho zo zadu pri vkĺzačke trafí cez koleno, pri vkĺzačke!!!! Aký je tam úmysel hrať loptu? Di Mária pár minút na ihrisku a 2 krát úmyselne zastaví loptu rukou aby prerušil rozohrávku Barcelony. O čo tam ide? Povedz mi ktorou časťou tela zahral hneď za začiatku Marcelo tú loptu že sa tam nepískalo? Tak že lakťom trafí Pedra do krku a ten v páde odrazí loptu? Toto je drsnejšie? Pepe hneď na začiatku hral čo? Ak by Messiho odtiaľ odniesli na nosidlách nikto by sa tomu vôbec nemohol čudovať. Veď ho ten kretén ešte došliapol a to všetko bez karty!!!!! Čo spravil Arbeloa Villovi? Lakeť a potom mu prešliapne lýtko opäť všetko bez karty!!! To bolo akože bez úmyslu? Trošku drsnejšie? Čo hral Carvalho s Ramosom pri tom Iniestovom prieniku do vápna? Ako je možné že Mallenco stojí 2 metre odtiaľ a ukáže že sa nič nestalo? Ako to źe Ramos zastaví Messiho úderom lakťom do tváre pri prieniku a všetko je ok? Je ok že Alonso pri prieniku oboma rukami objíme Iniestu a tak ho zastaví a opäť je všetko ok? Čo spravil na konci Arbeloa Xavimu a Carvalho Messimu?

Trochu drsnejšia hra? Hanba je to správne slovo.

Reagovat
valloire

No tak až takhle jsem to neviděl. Zaujal mě ten Iniesta. Klasická jeho simulace penalty. Pan brambora.

Reagovat
10FKK

Viděl si to video?

Reagovat
valloire

jo

Reagovat
10FKK

Kde máš simulace?

Reagovat
valloire

Už mě fakt nebaví to sem dávat. Určitě si je viděl. Teatrální pády, držení za ksicht bez kontaktu se soupeřem, snaha o vyloučení. Jestli ti připadá, že jsme nehráli fér, tak to tohle je pro změnu ubohost. No a děláte to furt, po každým faulu....karta karta. Hnus.

Reagovat
10FKK

Proč mi popisuješ tvýho krále?

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz to minule jasne demonštroval, keď odpustil Betisu dva pokutové kopy Mallenco zasa dve penalty na SB pre Barcelonu, jasný madridista

Reagovat
X-bano-X

Nemáte hrať ako prasata. To ako ak rozhodca odpíska pokutový kop proti Realu, tak je automaticky zlý rozhodca? Koľko tých pokutových kopov a rediek vám títo dvaja šašci odpustili.....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Neymarov "epileptický záchvat" bol vtedy úžasný

Reagovat
alcantara

Da sa plakat viac?

Reagovat
Frantszek

Real hraje venku, by mohl brát aspoň bodík. Ale zase Barca nechává odpočívat své nejvytížěnější hvězdy Vermealena a Ardu, takže by mohli mít také problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Dám to ještě sem kdyby někdo nevěděl.

Nominace:

Brankáři: Navas, Casilla, Luca.

Obránci: Carvajal, Achraf, Varane, Ramos, Nacho, Tejero.

Záložníci: Casemiro, Llorente, Modrič, Ceballos, Isco, Asensio.

Útočníci: Bale, Lucas, Mayoral, Ronaldo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Promiň ale kdo je ten Achraf?

Reagovat
Frantszek

A zase já :)... Achraf Hakimi Mouh. Nějakej mladej nadějnej obránce. Minulou sezonu 26 zápasů v základu B v 17 letech,

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha dík

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na dnešnú atmosféru na Wanda Metropolitano. Držať budem Atelticu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Marcelo měsíc mimo? Madridskou logikou to je tak, když se někdo odvolává proti už tak mírnýmu trestu a ten je mu ještě zmírněn. Logika ála Dembélé.

Reagovat
el Principito

? jako že se zranil v zápase, kdy ještě měl stát?? to bych jim ani nezazlíval, že se odvolali, zranit se může vždycky, on je poslední dobou na ty svalová zranění náchylnější, už neni taky nejmladší

Reagovat
technecium

Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético: Oblak; Vrsaljko, Savic, Lucas, Filipe Luis; Saúl, Gabi, Coke, Carrasco; Griezmann y Vietto

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Carriço, Lenglet, Carole; N'Zonzi, Banega, Vázquez; Muriel, Navas, Sanabria

Reagovat
smazaný uživatel

Opravim ta Sanabria - Sarabia. Sanabria je hrac Betisu. Inac som zvedavy na Vrsaljka, ten rad chodi aj do vnutra sestnastky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nech je to dobry futbal.

Reagovat
Jordi Alba

Levante zatím velmi pěkné místo v tabulce a to neměli nejlehčí soupeře.

Reagovat
ADM

Rakiticov “pribeh” v Spanielsku, ak niekoho zaujima

http://www.fcbarcelona.cz/fc-barcelona/clanky/chorvat-vojde-do-baru-2612563

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, četl jsem, moc pěkné. Je to dobrý chlapík.

Reagovat
smazaný uživatel

docela stalker

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bylo tak jak píše, tak je to vytrvalost a ne stalking.

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to možno bolo v skutočnosti: po podpise zmluvy s Barcou sa hneď večer ožral, vyspal sa s prvou ženskou na rane, tá otehotnela a teraz potrebuje Rakitič vydať knižku Ale nie, jeden z mála sympatických hráčov Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepiš ptákoviny.

Reagovat
X-bano-X

Opísať komentár niekoho z iného webu si borec

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten Carrasco vždycky, když ho vidím, připadá jak Krejčí nebo Kopic - finální a předfinální fáze nula. Nechápu, co na něm kdo vidí a co ho pořád drží v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho kreativita na malom priestore a ta finalka su podpriemer to je pravda.

Ak by som mal ale vyzdvihnut slabych hracov dnes tak je to Lenglet a Savic. Nechapem uprednostnovanie Savica pred Jimenezom. Inac Savica by Skriniar schoval do vacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zda sa, ze si ho vyhecoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman

Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Nacho; Ceballos, Casemiro, Isco; Lucas, Cristiano, Asensio

Reagovat
Mateo16

Ceballos

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, Don Balón cez týždeň písal, že medzi Ceballosom a Zidanom je "vojna", keďže ho nestavia do zápasov Inak zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Don Balon je snad ta největší sračka.

Reagovat
misinho7

dobra

Reagovat
technecium

7 španělů?

Reagovat
Ángel di María 22

Sestava nádherná. Jestli s timhle ten Alavés uplně nerozbijem, tak už nevim.

Reagovat
patas92

Dneska si dá Alavés poprvé gól

Reagovat
Mateo16

Pacheco,Medrán,Burgui ocakavam od kazdeho TOP vykon

Reagovat
maxton

tak pizza pripravema, este par minut... dnes to akosi citim ze to bude kolotoč 0-4

Reagovat
smazaný uživatel

Morata gól, real vedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos a oslava

Reagovat
Ed_Hazard

Čo mala znamenať tá oslava? Že ide podpísať nový kontrakt?

Reagovat
misinho7

mozno ze si zapisuje prvy gol

Reagovat
ADM

Ze sa u vas dobre zapisal

Reagovat
smazaný uživatel

Asi že si to máme zapsat... líbila se mi ta druhá část

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na novináře a jejich psaní? Jako nevím přesně jak ten vzkaz formulovat, ale určitě to bylo k těm spekulacím z Don Balonu.

Reagovat
Ed_Hazard

Asi to tak bude. Ja som nič okolo neho nezachytil, teraz to už dáva zmysel.

Reagovat
misinho7

Ceballos pekne prvy golik

Reagovat
Robbie

Nehraje rakovina Bale ani Benzema :) snad Balea odepsal

Reagovat
misinho7

Ceballos hraje vyborne , naozaj tu zalohu mame vyriesene najlepsie na svete tam to je bezchybne ale skoda toho utoku ... Bale Benzema su otras prakticky mame len Crisa a Asensia ... tam by to chcelo pomenit trosku nejaka ta posila ci dva a poslat Karima a Garetha prec

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný

Reagovat
Visca el barca

Krásně

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

jezis ..nechapem co sa to deje

Reagovat
RKBoy

vaša obrana dostávala vela golov už v minulej sezone,to nie je nič nové..

Reagovat
smazaný uživatel

už se těšim na úterý ..jen škoda, že Dortmund nemá hroťáka typu Lewa...maj parádní náběhy ze stran...tam by se to centrovalo na nějakýho obra jedna radost...Ale i tak, těšim se až Reálek dostane bůra

Reagovat
Jordi Alba

Tak si na to hlavně prosím nevsaď.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tam dám +2,5g - podle mě tutovka

Reagovat
valloire

vsaď si to

Reagovat
Jordi Alba

Pomalej.

Reagovat
madridcan

Jasne, ze to da a potom bude vyplakavat. Ten ked uz vojde do stavkovej, tak ma drink zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

dám +2,5 na hlavní...na vedlejší pak Dort 1/+2,5

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne ze ty sem davas vitezny tikety...teda ten jeden tiket rocne nepodareny sem nedavas, protoze by vylezlo na povrch co si ve skutecnosti za trageda

Reagovat
Ed_Hazard

Varane sa na to pekne vyjebal, ešte pár sekúnd pred gólom sao bzrel a videl nabiehajúceho hráča.. Ale celkovo, nemali tam Burguiovi (a sme doma) nechať toľko priestoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos

Reagovat
misinho7

Ceballos debut v zaklade jak hrom ten chlapec je poklad

Reagovat
valloire

Jo, tomu říkám debut.

Reagovat
Mateo16

Pohyb hracov a celkove tempo je fakt strasne to snad najvacsi problem na zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballosova najlepšia odpoveď na "sračky" Don Balóna o nespokojnosti

Reagovat
valloire

Král má zatím smůlu. Tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to bude plichta, pak ho budu nenávidět ještě víc než teď...mám na hlavním tiketu real čistou výhru !!

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano taková škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Manu Garcia

Reagovat
10FKK

Kundiano už jede

Reagovat
Ed_Hazard

Cris má smolu, ale nevadí to príde (čo tam teraz pri rohu pdískal ten jebenko?? )

Chce to pridať gól, vystriedať Casemira za Marcosa a opäť strašného Daniho za Hakimiho. Dani sa musí prebrať, takto to ďalej nepôjde..

Reagovat
smazaný uživatel

Červená.

Reagovat
smazaný uživatel

delfin hip hap hop

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos doprdele ale už

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf, prečo nestiahol Casemira To tam budeme teraz v strede s dvomi Dm?

Reagovat
alcantara

Ramoooos

Reagovat
10FKK

další raketa

Reagovat
misinho7

Ramos ... sakra snad nebudeme lutovat

Reagovat
Ed_Hazard

Tá šla až k jupiteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Nikto nemav koncovke vacsiu smolu nez my Ty vole ramos

Reagovat
alcantara

Ma, Alaves dnes.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Munir dá na 2:2....mam takovýho tucha.

Reagovat
10FKK

Běluhy nedejchaj

Reagovat
valloire

je to drama

Reagovat
10FKK

ani ne.

Reagovat
Whitemedia

Morata hattrick, díky za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Nikoho to tu nezaujíma.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Z dnešného zápasu by Barca odchádzala s výsledkom 1:7. Premenia každú kokotinu a my sa nadreme na gól ako také kone..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo v loni to samé akorát obráceně. Věčně ubližení baleťáci.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

povinne kazdemu tyzdenny trening zakoncovania pretoze to je neuveritelna tragedia od kazdeho

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály

Reagovat
smazaný uživatel

Mi ? Vážně ?

Reagovat
valloire

Vážně. Je to to jediný, co tě zaujalo?

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

toho sem si nevšim...sleduju tu x zápasů...ale teď si jdu sám zakopat, než se setmí...Holt nechápu takový vtipy hloupý, no

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny jak jeho babicka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vallovy vtipy... Si vzdy rikam, jestli to vazne povazuje za vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečný vtip od něj nečekej a tento se tu zřejmě pro úplně největší vtipnost opakuje pravidelně.

Reagovat
valloire

On to není vtip, ale snaha přizpůsobit pravopis podobným individuím jako jsi ty. Jinak nepochopíš, že "sme vihrály"

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Nechceš zkusit peníze investovat líp ?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já nevim, podíval ses na to teď ? ,) už mi stačí "jen" Barca a Juve.

Reagovat
Jordi Alba

Ne. Já ti tu výhru přeju a osobně nesázím, ale kdyby ano, tak bych tam asi nedával tolik zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nerad dělám...ale nemůžu si teď dovolit sázet větší částky ( tam jedu zpravidla tři zápasy, kurz 2,5 = ideál), tak to zeď dám za pár stovek a víc zápasů...no, to pětikilo byla výjímka, ale tak nějak jsem všemu věřil a věřim...ikdyž Juve bych teď s ohledem na formu soupeře dal s křížem (ikdyž tam bylo za to snad 1,1 kurz, což je na hovno)

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se divím, že někdo kdo fotbal hodně sleduje, nesází...ačkoli nevim jak to máš ty, ale nejspíš alespoň Barcu sleduješ...dá se přeci sázet i jen málo...za stovku si hodíš že barca vyhraje a dá 3,5g k tomu nějaký doplňkový zápasy a máš postaráno o větší náboj, kterej to díky sázce dostane ,) ....samozřejmě když tam pak někdo utopí půl vejplaty, je něco špatně...ale to už je na vůli a rozumu danýho člověka, jako ostatně ve všem.

Reagovat
Jordi Alba

Tak Já sleduju La Ligu mnohem víc, než jen Barcelonu. Sázení nevím, zatím mě to neláká.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus nanečisto a uvidíš jak ti to půjde - kdyby jo, pak nevidim důvod, proč si tim nepřivydělat nějakou tu kačku

Reagovat
Jordi Alba

No, uvdím, třeba někdy.

Reagovat
maxton

ved uz to povedz ze mas 14 a zo stavkovej ta uz vyhodili

Reagovat
Jordi Alba

Asi tě to překvapí, ale plnoletej sem už byl a sázení si můžeš zařídit i pod plnoletostí.

Reagovat
X-bano-X

Tak fanta ti ide takze by som ostal len pri nej

Reagovat
technecium
Reagovat
10FKK

to je král... Potom ještě běžel žalovat za rozhodčím, jako správnej tvrďák

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi na svete

Reagovat
Kluivert9

V pádech ve vápně určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Curak no, na to se nic jinehi neda rict...

Reagovat
smazaný uživatel

Navždy bude králem simulantů.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
10FKK

vždyť už dospěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

že mu není hamba

Reagovat
Jackmaker1989

že ty nedržíš hubu ty kretén. Herec Neymar a Suárez sú také isté špiny ako Ronaldo.

Reagovat
10FKK

Správně, ronaldo je špína

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

nesměj se mu! Jsi zlý chlapec!

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu strašné , takový chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Alba; Rakitic, Paulinho, Iniesta; Aleix Vidal, Messi y Suárez

Reagovat
Jordi Alba

Není to spíš Roberto záloha a Aleix RB ?

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleix křídlo, Sergi na bekovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic DM a Paulinho box to box ?

Reagovat
technecium

To vypadá dobře

Reagovat
LAM

Ani ne.Bez Sergia,Roberto na RB a měl hrát Denis místo Iniesty kterej nepochopitelně hraje pořád.

Reagovat
technecium

Tak nemůže vysadit Sergiho a Iniestu najednou

Reagovat
Visca el barca

No mě spíš sere, že nehraje Semedo. S Iniestou problém nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem potěšen :) s takovou, když si to sedne a faktor Messi, to vidim klidně na 4:0 ,) ale nepředbíhejme.

Reagovat
ADM

*faktor Paulinho

Reagovat
ADM

Na Aleixa sa teším

Reagovat
ADM

Až teraz vidím video Messiho oslavy proti PSG z tohto uhla... Čisté psycho Vyzerá to akoby ich tam bil do hláv

https://youtu.be/wADwi6zoRnw?t=18s

Reagovat
technecium

Strašně mě mrzí, že po tak úžasným obratu jsme tak neskutečně vypustili zápas na Juventusu. Myslel jsem si, že nás to nakopne a tu LM urveme a ono to vlastně vůbec nic neudělalo.

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak

Reagovat
madridcan

Real zapol tu drvivu fazu presne v tom case, ale to uz je len hypoteza.

Kazdopadne El Clasica vo finale LM sa chcem kurva, ze dozit a Superbowl moze ist na hamburger

Reagovat
madridcan

Kebyze Mourinho nieje kokot zosraty a Chelsea nebolo sudene dotiahnut ten luck do konca, tak je to tam...

Reagovat
technecium

Letos bude super rok. Zřejmě poslední rok, kdy CR a LM jsou na totálním vrcholu.

Letos bude finále LM Barca Real a finále Mistrovství světa Argentina - Portugalsko

Nicméně, to asi nerozdejchám

Reagovat
madridcan

Ani nahodou no. Ani jeden z tebou spominanych timov nema aktualne na finale, ale kedze je sezona dlha, tak este nevieme co prinesie buducnost

Reagovat
technecium

Portugalsko na ME taky hrálo v totální křeči a vyhrálo, takže se to jim a Argentině může na MS klidně zopakovat

Reagovat
ADM

Portugalsko na ME skor nevedelo dat gol..

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kolik má dát golů, aby zvítězil. Což se stalo.

Reagovat
valloire

Tak liga je víc, protože je to dlouhodobá soutěž. LM je o náhodě a štěstí. No ale ligu....sme vihrály mi. Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nevěřil, že hrůzu z Paříže zopakujeme i v Turíně.

Reagovat
smazaný uživatel

Krade čepice

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Teoretik

Reagovat
patas92

Kéž by mi někdy ukrad čepici

Reagovat
ADM

Inak najlepší je Bus, ako tam dobehnem za Messim ktorý je v tranze a vôbec nevníma, tak sa Bus zobere zas dalej

Reagovat
smazaný uživatel

já bych klidně chtěl od Messiho jednu dostat :))) ...pamatuju si tu euforii u nás v hospodě..hlavně já ten večer vyhrál asi 20 000 hlavně díky tomuhle zápasu (neměl jsem postup, ale za hodně třeba 1/3,5g ještě s pár ostatníma zápasama toho dne, který taky vyšly skvěle...nebo i 4,5g v zápase, na což byl mega kurz, snad přes 3,5 :) ) ....takhle, nepamatuju si, jak sem se dostal domů, ale i tak to bylo krásný probuzení druhej den, ikdyž hlava bolela...a peněženka se mi jen za ten večer za pití provětrala skoro o litr

Reagovat
technecium

užasný příběh plný vůle, naděje a odhodlání překonat všechny překážky

Reagovat
Jordi Alba

zemik z chatrče.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...je fakt že to hodně dehonestoval dvojzápas s Juve potom no, jak tu už někdo psal vejš...jo tos byl dokonce ty ,)

Reagovat
ADM

Akoze ten gol na 6-1, tá euforia a všetko .. to je presne jedna z tych noci, ked nemozes zaspať a rozmyslas nad tym ako hned rano začneš meniť svoj život, na lačno domáci džúsik, zabehať si ..... a hovno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

dík za připomenutí, chladim si džus v mrazáku ! ale tehdy proč džus ? Tehdy sem lil jiný tekutiny :))

Reagovat
ADM

Pretože som bohatý a je mi jedno, či mi narastie brucho alebo nie

Reagovat
valloire

malinovou limonádu?

Reagovat
valloire

to dělám, když přijedu z hor

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalivy Buh si da dneska repete, 4 fiky pro Lea

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by ! A doufám že i Juve si zastřílí...

Reagovat
blaugrana

Neprítomnosť Semeda ma veru moc neteší. Piqueho na lavičke kvitujem, keďže je mimo a dúfam, že na poste Busa nastúpi Ivan a nie Paulinho, keďže by tam bol úplne zabitý a nemohol by využiť svoje prednosti. Luis snáď podá zlepšený výkon a Vidal, to je kurva otáznik.

Reagovat
smazaný uživatel

dortík se hezky rozstřílel na středu

Reagovat
technecium

Girona by mohla podpořit myšlenku Katalánské samostatnosti a nechat Barcu vyhrát

Reagovat
blaugrana

Pre Krista Luis.

Reagovat
ADM

Celkom nechápem kde hrá Aleix

Reagovat
technecium

on taky ne

Reagovat
blaugrana

Na pozícii zmäteného siedmaka.

Reagovat
technecium

Profackujte někdo Suaréze

Reagovat
blaugrana

Choď dopiče Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisa bych vytahal za guliska uz...

Reagovat
technecium

když si vezmu co tam teď padlo a jak se Real nadře, tak se musím brutálně smát

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

na jaře tě smích zase přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi k smíchu nepřipadá, takovou smůlu jakou má teď na podzim, bych si teda nepřál. Tak ať se nám to nevymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
ADM

Stále nechápem toho Aleixa na strede

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je napravo, ne ?? Ale hodně to tam jebe...vůbec neví, netuší...kurva já mam lepší fotbalový myšlení jak on

Reagovat
ADM

Ale má úseky, kde je aj 2-3 minuty na strede

Reagovat
smazaný uživatel

každop. je tam zbytečnej jen jednou jak poslal SR tou uličkou, jinak nahrává do protihráčů (nepochopil, prostě nepochopim....ikdyž Alba to taky často dělá)...Messik dneska hlídanej...ale zas maj prostor ostatní...chci 3:0 !

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

To bolo čisté omfg.

Reagovat
technecium

Messi se zlobí na Rakitiče?

Reagovat
blaugrana

Ivan to tam celkom pekne "pásuje", len keby to nebolo stále do ofsajdu.

Reagovat
ADM

Paulinho si zase našiel nákop z rohu

Reagovat
blaugrana

Má perfektné nábehy a výber miesta. Pri útočení je vždy vo vápne.

Reagovat
ADM

Akože zatial na neho nemam zleho slova. Je skvelý a je všade

Reagovat
blaugrana

Je taký neohrabaný , ale nahrádza to bojovnosťou, silou a nábehmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto

Vidal

Reagovat
ADM

Aleix bieda, behá po celom ihrisku ako splašená zver

Paulinho opäť všade

Rakitič má hrozné tie vlasy

Reagovat
Jordi Alba

Ten Aleix umí taky jen běhat a jednoduchou přihrávku.

Reagovat
Rattlesnake

4231 žádná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím aspoň takový průměr, je vidět, že není Bus, to je úplně jiný fotbal a Luis to buď niky neuměl, nebo úplně zapomněl. Chce to brzy dát gól. Už jsem dlouho neviděl hrát tým, který měl v držení míče za dres základní herní plán.

Reagovat
LAM

Výkon slabej.Na výhru to bude chtít přidat.Hlavně finální nahrávky zatím děs běs

Reagovat
Visca el barca

ty jseš hrozně negativní fanda.

Reagovat
remeslnik

Ale vždyť má pravdu! To, že vytýká nedostatky ještě neznamená, že je negativní fanda !! Tam za celý večer bylo opravdu jen velice málo dobrých průnikových přihrávek, většinou do "prvního" nebo byly dlouhé nebo pozdě.

Reagovat
Visca el barca

Luisíto potřebuje gól jako sůl...

Reagovat
blaugrana

Denis, Paco IN, Vidal , Luis OFF. I keď mi je jasné, že Luisa tam nechá, aby sa chytil, ale zatiaľ je to z jeho strany totálna katastrofa.

Reagovat
Visca el barca

Táhne mu na 30. On se rozjede. Nepotkalo tohle Ronalda? Potkalo. Jsem klidnej.

Reagovat
blaugrana

No len mu to sná%d nezaberie pol sezóny.

Reagovat
Visca el barca

*Je mu 30....

Reagovat
technecium

Ronaldo v La Lize

18 střel

0 gólů

7 skoků ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaostává ve všech činnostech.

Reagovat
drussbarb

Zy skoky jako.fakt?

Reagovat
technecium

Zas taková haluz

Reagovat
smazaný uživatel

. Vidal nebo Luis?

Reagovat
technecium

Suaréz se toho ani nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Iraizos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorryjako

Reagovat
Ed_Hazard

Co ti peree, to snad neni možné Žlté karty obom za taký luck a šmatlavé nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Vidal má tu finálnu fázu ale skvelú. Keby ju venoval Deulovi, to by bola jazda...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná branka! Gorka Iraizoz (Girona) se probojoval k míči uvnitř pokutového území a krásnou patičkou poslal míč do branky. Stav zápasu je 0:2.

komentar z livesport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

týpek se asi spálil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že sa povestná "kvetinka šťastia" presunula od Zidana k Valverdemu

Reagovat
Kluivert9

Podali si ruku před supercopou...

Reagovat
Ed_Hazard

V prvom zápase ju presunul Valverdemu, v odvete sa mala zase vrátiť. Tak kde je problém sakra?

Reagovat
Jordi Alba

Tak v 1. zápase to očividně byla 2. ruka.

Reagovat
ADM

Mascherano trénoval s Xavim na dnešný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsme přestali hrát a Messi by mohl začít.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť má osobku snad od dvou hráčů...dneska se těžko prosadí, ale zas maj šanci ostatní...ale i přesto vymyslel gólovku na Albu, jinak mu to pravda, moc nejde...Ale nemůže bejt furt v modu "GOD"

Reagovat
technecium

Luis měl za tohle dostat žlutou Vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To je proste choré, že jeden rozhodca je zosraný dať Suarezovi žltú a iný rozhodca s kludom Angličana vyleje Persieho Ale to tu bude vždy no

Reagovat
ADM

kým nikoho nehryzie tak nech si zakopáva loptu z frustrácie kolko chce

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca má zakázané žlté karty pre Barcelonu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mu ji měl dát oslovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden tam střelte a je klid....a ja jdu otevřít šáňo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal a Luis jsou zničující kombinační dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 a jeden ofsajd dneska ale jo, je sexy, že se Valverde snaží zjednodušit hru, když nám to na krásu venku nejde dokud neztrácíme body, tak je to cajk

Reagovat
technecium

Hroznej fotbal, vůbec mě to nebaví

Takových nepřesností, všechno nákopy dopředu, většinou chycené do offsidu

Reagovat
ADM

Dnes mi to príde ako uplna zmena taktiky, vobec sa nehrá ako doteraz všetko na Messiho v strede. Nerozumiem načo to bolo potrebné, vyzeralo, že nám to sedí

Reagovat
technecium

Ani nepamatuju, kdy jsem viděl naposledy tolik nákopů a Messiho tolikrát v offsidu. Obvykle se takhle hrálo proti Rayu Vallecanu, ale Girona nehraje tak extremistycky, tak to nevychází. Myslím, že tam jsou špatný pokyny od Valverdeho

Reagovat
technecium

*extrmisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou se oprav

Reagovat
technecium

Reagovat
remeslnik

Přihrávka za obranu na nabíhajícího hráče musí být dobře načasovaná a přesná ( což bylo včera málokdy), u Barcy kromě Messiho skoro nikdo neumí. Takže proto byl tolikrát v offsidu. A krom toho to vypadá, že Masch začíná s Piquem závodit, kdo bude trapnější. Doufám, že se ještě někdo kamarádsky nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch byl včera dobrej.

Reagovat
remeslnik

Nemyslím jen včera. Má velké množství "nevynucených" chyb a většina míčů z jeho nohy je buď do šířky (málokdy to co řeší, vypadá to spíš na přenášení odpovědnosti za rozehru) nebo golmanovi (dtto). Celá obrana byla na tom hůř, protože hráči Girony dobře presovali rozehrávku a nikdo nebyl schopen na to něco rozumného vymyslet. Je alarmující, že skoro vždycky nakonec odkopával do pole TS, když by to měli dělat především obránci. To, co v jiných klubech zvládají vzadu 2-3 hráči, na to jich Barca potřebuje 5 a ti pak chybí vpředu.

Reagovat
ADM

Chcel by som vidieť rýchlostný suboj Kroosa a Rakitica

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Fabregas , Xabi a Bus.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos neumí běžet rychle.

Reagovat
ADM

Ok, nabuduce k mojmu dalsiemu vtipu napisem ze to je vtip

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je prostě hráč . Kdyby mu to chtělo pomoct, v kombinaci je teď horší než Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁL JE ZPĚT! hezky Luisito!

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeees ! :)))))) a přátelé, dát to ještě PSG, tak mam ještě o desítku víc....jediná chyba asi z 20 zápasů dnes nasázenejch....škoda, ale i tak, sedmička z 800 co jsem do toho dal...takže, sledujte zemikovo sázkařské okénko - již brzy ! Vlastně zítra a pak na LM, kde se mi hodně daří

Reagovat
technecium

Ty jsi Dušan z Orlové?

Reagovat
ADM

ee, jasný Zemík z chatrče

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

kam se vlastně poděl ? prohrál počítač či co ?

Reagovat
smazaný uživatel

mě dnes na třech tiketech nevyšel vždy jeden zápas poslední ted zk*vený Feyenoord, už tu žebráckou ligu sázet nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

jako všude feynoord ? já dneska všude cpal ty samý zápasy...Barca je všude to samý dortmund gladbach góly a juve...ale vše vyšlo krásně :) jediný to PSG ale i tak sem hodně v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednom Fey 1 (který za stavu 0:1 nedal penaltu), na druhém Leicester 10 (který za stavu 2:3 nedal penaltu) a na třetím neprohra Herthy (to byla moje blbost, Hertha je venku tragická)...docela smůla, jinak dnes všechno šlapalo jak hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

no, naprd celkem však Hertha hrála na Hoffenheimu ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo ne už to vidim, na Mohuči.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jaká neprofesionalita čpí z toho jak si neuměj pohlídat že sou v offsajdu tohle Barcu docela zdobilo, ale dneska ? šílenost...hlavně Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suaréz fakt není normální s těmi ofsajdy.

Reagovat
blaugrana

Jednoznacnym muzom zapasu dnes Masche. V obrane skala a tie pasy.

Reagovat
smazaný uživatel

chyběl mi v sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

i alba solidni

Reagovat
ADM

Vystriedajte prosím Suareza, lebo rozhodca pískne ešte jeden offsajd a vytrhnem internetové káble zo steny

Reagovat
smazaný uživatel

35. ofsajd....

Reagovat
smazaný uživatel

dneska iniesta a raketa zas ve svy forme , suarez na pest s tim rozcilovanim

Reagovat
blaugrana

Don dnes zahral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych teď udělal vše pro to, aby si Messi dal góla nebo nějakou akci směrem dopředu...Aby byl v pohodě, dneska musí bejt dost frustrovanej, jak si ho hlídaj a ani mu to zvlášť nejde...Zkrátka je dobře mít hlavní hvězdu v pohodě do příště

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho by to chtělo, ale když ho nedá bude teď v LM hladovější.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, že on je hladovej vždy...spíš by mu to pomohlo psychicky teď ten jeden...nebo nějaká pěkná akce, dnes neměl prakticky nic, krom snad tý nahrávky do gólovky na Albu.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeme 3:0 proboha, nemusí to být pokaždé koncert...vzpomeňte si na Luchovy klasické venkovní remízy 2:2 a nebuďte zas tak rozmazlení

Reagovat
smazaný uživatel

to je tim, ze si nedokazu predstavit, ze bysme jeste nekdy prohrali

Reagovat
ADM

noo s touto hrou asi stačí počkať na silnejší tím vonku zatial ziadne taktické koncerty

Reagovat
smazaný uživatel

messi si mel odpocinout po 3 golu, je to frustrujici zapas

Reagovat
ADM

ved odpočíva na ihrisku tzv aktívna regenerácia

Reagovat
valloire

PSG a Juventus to oceňují

Reagovat
X-bano-X

Najmä to PSG

Reagovat
technecium

14 offsidů

Reagovat
smazaný uživatel

je treba rict, ze girona nema spatnou obranu, 5 zapasu 5 golu na novacka dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli organizovaně a navíc hodně vysoko, to nás i dost zaskočilo, proto tolik ofsjadů.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná ukázka katalánské sounáležitosti. Díky, kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemar jr + messi + so ramos +villa + iniesta + xavi + casillas + ramos + benzema + ozil + pique + puyol + fabregas + modric + marcelo + arbeloa + kaka + xabi alonso + callejon + valdes + sanchez =CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě tam ale chybí hráčů!

Reagovat
asskicker

Delfín + krysa + plačko + žebrák = CR7

Reagovat
smazaný uživatel

socky vale - to je tutovka na 2 góly, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Celta.

Reagovat
Visca el barca

Ten Guedes ve Vale se mi moc libí, škoda, že nemají odkup V PSG ho bude beztak škoda.

Reagovat
blaugrana

Neymar odíde, lebo nebude môcť kooperovať s Cavanim a vytvorí miesto Guedesovi.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
remeslnik

No, a takové hráče Barca nikdy nepřivede !!!!

Reagovat
remeslnik

viz třeba Asensio

Reagovat
Visca el barca

Oyarzabal, Soler. Ty bych k nám do budoucna udělal hned.

Reagovat
remeslnik

Takových by se našlo, ikdyž zrovna tyto dva moc neznám. Ostatní kluby ani ligy moc sledovat čas nemám, určitě by byl potřeba někdo vysoký a důrazný dozadu a vlastně i dopředu.

Reagovat
Footballer

Oyarzabal by měl mít výkupku 40, Soler 80

Reagovat
blaugrana

Hmmm, tak Oyarzabal by stal za uvazenie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pořád je hodně mladý, ale přijde mi jako solidní hype.

Reagovat
blaugrana

Tak ale bol herným štýlom prirovnávaný k Messimu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To třeba i Asensio. Messi byl v jejich věku úplně jinde, to se vůbec nedá porovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak 100let se nenarodí nikdo, kdo by třeba i ve stařeckém věku zažil fotbalistu, který by se dal jen porovnat s Messim.

Reagovat
blaugrana

Tak potom Dybala.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele