LaLiga - preview 6. kola

23.09.2016, 08:42, aktualizováno 26.09.2016, 08:35
Previews
Španělská LaLiga nás ve své dohrávce zavede do Alavésu. Deportivo jakožto nováček přivítá předposlední Granadu...
Deportivo Alavés - Granada CF  (pondělí 20:45)
Deportivo Alavés v minulém týdnu náhle přišlo o svou ligovou neporazitelnost a rázem se musí nervózně poohlížet po výsledcích soupeřů, neboť se dostává nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Právě zde od začátku sezony tráví čas hostující Granada, která pod vedením kouče Paca Jémeze stále čeká na vůbec první triumf v nové sezoně.

Nováček z baskické Vitórie až do nedávného vloženého pátého kola jednoznačně překonával očekávání. Pod vedením Mauricia Pellegrina totiž Alavés navzdory početným změnám v kádru a nevydařené přípravě vlétl do La Ligy skvostným způsobem, který zahrnoval remízu na půdě Atlétika Madrid a dokonce ještě více šokující triumf z Camp Nou, kde si na neprostupné obraně modrobílých vylámala zuby samotná Barcelona.

Poté však přišlo střetnutí s Valencií, která nakonec ukončila vlastní černou sérii bez vítězství díky vlastnímu gólu Laguardii a pozdní proměněné penaltě z osmaosmdesáté minuty, která Los Che vynesla výhru 2:1. Alavés se tak musí oklepat z první porážky a konečně prolomit domácí čekání na gól, neboť první dva zápasy před vlastními fanoušky skončily shodně bezbrankovou remízou.

Takovýto výsledek pro hosty z Granady prakticky nepřichází v úvahu. Trenér Paco Jémez je totiž znám jako ryze ofenzivní kouč, který v předešlých letech předváděl velké věci za levný peníz v Rayu Vallecanu, ovšem v novém působišti zatím se svým útočným stylem hry úspěch neslaví. Granadští jsou totiž spolu s Osasunou jedinými zbylými kluby v celé španělské první lize, které ještě nepoznaly chuť vítězství.

Andaluský celek naposledy podlehl ambicióznímu Athleticu 2:1 a s pouhými dvěma body nadále přetrvává na sestupových příčkách. Hlavní příčinou dosavadního trápení je jednoznačně propustná defenziva, která již za úvodních pět kol inkasovala hned dvanáctkrát. Ne že by ale kvůli těmto okolnostem Jémez změnil svůj herní styl - i proti Alavési se diváci jistě dočkají snahy hostí protivníka zkrátka přestřílet. Otázkou zůstává, zda bude nakonec slavit úspěch obranářský styl Alavése, anebo granadská sázka na útok.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femení, Alexis, Laguardia, García, Hernández - Gomez, Torres, Llorente, Katai - Deyverson
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Tito, Vezo, Uche, Silva - Krhin, Angban - Carcela, Bueno, Pereira - Ponce
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Valencia CF  (neděle 12:00)
V době nedělního oběda se ve Španělsku sehraje utkání mezi Leganésem a Valencií. Nováček zažívá povedený vstup do soutěže, což se nedá říci o Valencii. Tradiční klub La Ligy poprvé bodoval teprve během tohoto týdne a stále je na sestupové pozici.

Leganés už během prvních pěti kol dokázal třikrát výrazně překvapit. Vyhrál ve Vigu, plichtil s Atlétikem a naposledy získal tři body na Riazoru v souboji s La Coruňou. Depor bylo přitom lepším týmem, jenomže nedokázal vstřelit druhý gól a po změně stran pak dvakrát inkasoval a Leganés už si výhru vzít nenechal.

Pepineros, jak se celku prezdívá mohou být naprosto spokojeni. Trenér Asier Garitáno odvádí skvělou práci a výsledky, které nováček zatím uhrál, rozhodně nejsou náhodné. Leganés teď přivítá na stadionu Municipal de Butarque dalšího zvučného soupeře, který se zatím hodně trápí- Valencii.

Netopýři v minulém kole konečně vyhráli, ale výsledek 2:1 proti Alavésu se nerodil vůbec lehce. Dlouho to totiž vypadalo na remízu, ale dvě minuty před koncem proměnil penaltu Dani Parejo a Valencia mohla slavit první výhru. Na trenérské lavičce už nebyl odvolaný Pako Ayesterán. Jeho nástupce zatím nebyl stanoven, skloňují se jména jako Roberto Mancini nebo André Villas-Boas.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Serantes - Bustienza, Medjani, Mantovani, Rico - Timor, Perez - Ramos, Gabriel, Szymanowski - Neves
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alvés - Montoya, Santos, Mangala, Gaya - Medran, Pérez, Parejo - Nani, Haddadí, Rodrígo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Deportivo La Coruña  (neděle 16:15)
Atlético Madrid chce po vydřené remíze z barcelonské půdy nastartovat novou vítěznou vlnu, v čemž svěřencům Diega Simeoneho hodlá v neděli zabránit Deportivo La Coruňa. Galicijský celek má na své straně výhodu zápasového termínu, neboť jeho favorizovaný soupeř se musel na Camp Nou vydat ze všech sil a zároveň jej již ve středu večer čeká další tvrdý zápas Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov...

Trenér Simeone tak nevyloučil, že kvůli našlapanému harmonogramu sáhne do obvyklé základní sestavy, aby jeho hráči nepodléhali únavě. "Mezi dneškem a středou se toho může udát ještě hodně. Naším cílem je nastoupit na trávník s takovými hráči, kteří jsou dle našeho mínění nejlépe uzpůsobení rozhodnout zápas v náš prospěch a podat ten nejlepší výkon."

"Náš kádr je mladší než v jiných sezonách a Gaitán s Gameirem nám zase dodávají zkušenosti," pokračoval Simeone ve vyjmenovávání možností, jakými při výběru základní jedenáctky disponuje. "Máme velmi kvalitní soupisku, což náš tým činí ještě silnějším."

Atlético je sice stále v letošní sezoně neporaženo, ovšem hned tři z dosavadních pěti ligových kol pouze remizovalo, a tak šlo do kola šestého až ze čtvrté příčky se čtyřbodovou ztrátou na vedoucí Real Madrid. Bílý balet však v sobotu rovněž ztratil dva body na půdě Las Palmas, a tak má jeho městský rival ideální šanci stáhnout manko na čelo rovnou o polovinu.

"Nevím, jestli to proti Barceloně byl skvělý výsledek, ale dobrý byl určitě. Teď jsme zpátky na Calderónu s našimi fanoušky, kde nás čeká těžký zápas. Zkušenosti s týmy, které proti nám vycházejí ze zabezpečené obrany, už máme pro letošek bohaté," dodává Simeone s odkazem na bezbrankové remízy proti nováčkům z Alavése a Leganés.

Depor míří do hlavního města se ziskem pěti bodů po pěti kolech a na půdě Atlétika hodlá zbortit devatenáctizápasovou šňůru neporazitelnosti domácích, kteří během této série vyhráli hned patnáctkrát. "Je těžké je porazit, ale ne nemožné," věří brankář German Lux. "Tvrdě dřou a vědí, čeho chtějí dosáhnout. Ale my se nevzdáme, chceme si odvést svou práci, být soustředění a nic jim nedarovat." Hosté se budou muset v Madridu obejít bez tria Joselu, Sidnei a Gil, zatímco Atlétiku chybí v nominaci Saúl Ňíguez.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Carrasco, Gabi, Koke, Gaitán - Gameiro, Griezmann
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Albentosa, Arribas, Luisinho - Borges, Mosquera - Gama, Fajr, Marlos - Andone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Dosud neporažená Žlutá ponorka přivítá v domácím prostředí stadionu El Madrigal Osasunu Pamplonu, tedy jeden ze dvou posledních týmů, který letos ještě nevyhrál. Villarreal loni opanoval obě vzájemná utkání a velkým favoritem je i tentokrát.

Trenér domácího celku Fran Escriba si zatím může libovat, jeho tým ještě neprohrál a to už se stihl představit na věhlasném Santiago Bernabeu. Právě v minulém kole dokázala Žlutá ponorka favorizovaný Real obrat o body. V zápase dokonce vedla díky proměněné penaltě Bruna Soriana, ale za domácí Bílý balet srovnal krátce po změně stran Sergio Ramos.

Tři remízy a dvě výhry řadí Villarreal na osmé místo tabulky a svěřenci trenéra Escriby pochopitelně pomýšlejí na vyšší mety. Rádi by se kvalifikovaly do Ligy mistrů. V této sezoně se musejí spokojit jen s Evropskou ligou, neboť je v předkole milionářské soutěže vyřadilo Monako. Ve čtvrtek čeká Villarreal utkání na půdě Steauy Bukurešť.

Zcela opačně je na tom Osasuna, která naopak ještě nevyhrála. Společně s Granadou už je jediná. V minulém kole podlehla na vlastním hřišti Espanyolu a tak jí nezbývá nic jiného, než doufat ve zlepšení a zisku bodů v dalších kolech. Trenér Enrique Martín Monreal má zatím plnou důvěru, ale už by to chtělo získat tři body.

Villarreal vyhrál v minulé sezoně oba vzájemné duely, ale jinak je historicky vzato vzájemná bilance překvapivě vyrovnaná. I proto není důvod, aby se Osasuna svého soupeře bála. Je však potřeba podat mnohem lepší výkon, než tomu bylo v posledním utkání s Espanyolem.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Musacchio, Ruiz, Mario - Cheryshev, Bruno, Trigueros, Soriano - Sansone, Pato
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Tano, García, García, Fuentes - Oier, Elías - Romero, Torres, Cuevas - León
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Celta Vigo  (neděle 20:45)
Velkou slávu si v minulém vloženém kole odbyly oba mančafty. Musely si totiž počkat až do pátého kola, než se jim podařilo uzmout vůbec první vítězství. Zatímco Espanyol si poradil na půdě Osasuně, Celta Vigo doma skolila Gijón. Oba celky se nacházejí jen v dolní polovině tabulky, což není postavení, jaké by si představovaly, a tak je potřeba pokračovat v nastoleném tempu.

Os Célticos se v téhle sezóně trápí hlavně v útoku. Doposud zaznamenali jen tři vstřelené góly, což je nejhorší číslo celé LaLigy. Loni nejlepší střelec týmu Iago Aspas spí, nová posila Giuseppe Rossi taktéž nezáří a ani John Guidetti není v ideální formě. "Nejsme tým, který může vyhrávat, i když hraje špatně," myslí si kouč Eduardo Berizzo.

Pro hosty bylo opravdu důležité získat ve středu proti Gijónu konečně tři body. Byť tři minuty před koncem musela pomoci nařízená penalta. "Nelíbí se mi, jak nízko jsme v tabulce. Jedinou cestou, jak se ze situace dostat, je vyhrávat zápasy. A to uděláme jedině tak, že začneme soupeře přehrávat," uvědomuje si Berizzo.

Chybí optimální složení, chybí správný herní styl. Celta Vigo se navíc ještě pere v Evropské lize, takže prostor pro nějakou koncepční práci spíše není. "První kola ukázala, že na ligu nejsme připraveni. Začala pro nás velmi brzy. Neměli jsme dostatek času přizpůsobit se," pokračoval Argentinec. "Musíme hrát v mnohem vyšším tempu, především je potřeba dostat míč co nejrychleji dopředu."

I Espanyol si ve čtvrtek pořádně odfrkl, na kontě měl totiž do té chvíle jen dva body. Nováčka z Osasuny porazil sejně jako Celta Vigo svého protivníka z Gijónu poměrem 2:1. "Začali jsme znovu dýchat," zářil spokojeností záložník José Antonio Reyes. "Měli jsme sice váhavý start do sezóny, ale tenhle zápas nám pomůže zvednout sebevědomí. Potřebujeme se více tlačit a více vyhrávat."

Jestli hostující celek má výrazné problémy s ofenzivní činností, pak domácí stále nenašli optimální klid v zadních liniích. Ještě ani jednou se jim nepodařilo udržet čisté konto. Alespoň že v útoku to v tuhle chvíli šlape slušně, do nezvykle dobré pohody se například dostal Gerard Moreno. "Chceme-li v lize patřit mezi nejlepší, pak prostě musíme vyhrávat," dodával José Antonio Reyes.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Real Sociedad  (sobota 13:00)
Real Sociedad vzpomíná na vložené kolo velmi dobře, protože v něm naprosto přejel Las Palmas a s chutí si zastřílel. Eibar naopak prohrál a musí ještě hodně pracovat, aby dokázal zamezit podobným momentům. Zažije radost na domácí půdě?

Real Sociedad trpí stále stejnými neduhy jako v loňské sezoně. Velká nevyváženost výkonů a propady individuální formy mají za následek ztrátu mnoha bodů. V letošní sezoně Sociedad nasbíral dvě porážky, jednu remízu a dvě výhry. Tu poslední dokázal urvat v minulém kole, když hrál s Las Palmas. A jeho zápas měl punc skvělých momentů, protože kromě tří bodů a čtyř branek se po delším zranění vrátil na trávníky záložník Sergio Canales. A jeho návrat nemohl dopadnout lépe.

Canales coby někdejší obrovský talent španělské kopané sice nevstřelil ani jednu z branek svého týmu, ale pouhý pobyt na trávníku ho téměř dojal. V rozhovoru pro klubové stránky zmínil: "Jsem velmi šťastný, užívám si každou minutu a myslím, že můj návrat po tak dlouhé době nemohl dopadnout lépe. Jsem nadšený, těším se na každý další zápas a jsem maximálně motivovaný. Chci pomoci svému týmu a přidat plno dalších úžasných chvil. Jsem mentálně i fyzicky připraven odevzdat maximum," dodal nadšený mladík.

Real Sociedad sice v duelech s Eibarem dominuje a vyhrál jich víc, ale většinu z nich vyhrál na domácí půdě. Prostředí Estadio Municipal de Ipurua mu, jak se zdá, nedělá dobře. Eibaru to naopak doma svědčí a již pět duelů zde neprohrál. Navíc nemá téměř žádných absencí, snad vyjma svalového zranění Ivána Ramise. To hosté přijedou značně okleštěni, protože jim chybí trojice Imanol Agirretxe, Carlos Martínez a Yuri. Potíže svalového rázu má pak ještě Willian José, který by ale nakonec měl být připraven.

Absence hostí by se Eibaru mohly hodit, protože domácí nutně potřebují bodovat. Jejich úsilí vyznělo remízově se Sevillou a v minulém kole jim bylo ještě hůř. Eibar se sice na půdě Málagy dostal do vedení, ale nakonec se musel s body rozloučit. Domácí utkání otočili a slavili tři body díky zásahům dvou mladíků. Eibar tak toužebně vítá duel na vlastní půdě jako možnost zase se vrátit do formy.

Hodně zajímavé vzpomínky na Real má brankář Eibaru Asier Riesgo, který celých šest let oblékal dres právě La Realu. Na tiskové konferenci v pátek poznamenal: "Pro mě je každý duel s Realem Sociedad hodně emotivní. Očekávám velkou bitvu, protože La Real umí skvěle hrát a má ambiciózní hráče. Bude to hodně napínavé a já doufám, že se nám povede vyhrát. La Real hraje hodně technicky a rychle, musíme být na pozoru. Nečeká nás nic snadného, i když hrajeme doma," ví zkušený brankář.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Gálvaez, Lejeune, Luna - León, García, Rico, Bebé - Enrich, Kike
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Navas, Martínez, Héctor - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - FC Barcelona  (sobota 16:15)
Barcelona se snaží odčinit minulé kolo, v němž nevyužila zaváhání madridského Realu a s jeho městským rivalem sama remizovala. To znamená, že její ztráta na první příčku zůstává nezměněna a honbu za třemi body musí Barcelona odložit na duel se Sportingem Gijón.

Barcelonu čeká hodně náročný úkol. Ne proto, že by Sporting byl příliš rovnocenným konkurentem nebo týmem, který to s Barcelonou umí, ale proto, že se katalánský velkoklub ocitá v první ostré zkoušce bez argentinské hvězdy Lionela Messiho. Modla fanoušků blaugranas se zranila v posledním ligovém duelu po střetu s obráncem Diegem Godínem, když si natrhla stehenní sval. A mimo hru by měla být kolem tří týdnů, což je v napěchovaném září hodně špatná informace.

Katalánská pýcha má samozřejmě dost kvalitní kádr na to, aby se vyrovnala se zraněním jednoho hráče, ale když je tím jedním hráčem Lionel Messi, nejlepší střelec Barcelony a její přední kouzelník, hned je to trochu citelnější oslabení. Jak si ostatně posteskl trenér Barcelony Luis Enrique, Messiho zranění je "ztráta pro všechny, i pro fotbal". Dají se tedy očekávat změny v sestavě i rozestavení.

Messiho vliv na hru katalánské Barcelony byl ostatně vidět také z minulého utkání. V něm Barcelona uvítala na Camp Nou rivala Atlético Madrid a dlouho vedla. Když Messi po hodině hry střídal, mírně zmatená Barcelona inkasovala gól pouhé dvě minuty poté! Nakonec sice neprohrála, ale určitě si z tohoto šlágru na domácí půdě chtěla odnést mnohem víc bodů. Trochu mrzutý byl i trenér Luis Enrique, když po utkání hovořil s novináři.

Někdejší slavný fotbalista mimo jiné řekl: "Zasloužili jsme si vyhrát, protože jsme byli aktivnější, lépe k zápasu přistoupili a více se snažili. Ale ve fotbale rozhoduje i plno jiných vlivů. Neměli jsme zase tolik šancí na vstřelení gólu, protože nám je náš soupeř nedovolil. Nebojím se ale o Messiho, protože minulý rok byl mimo hru ještě déle, ale i to jsme zvládli překonat. Věřím nám i teď," dodal zkušený lodivod.

Kromě argentinské hvězdy bude scházet také dlouhodobě zraněný zadák Samuel Umtiti. Je dost pravděpodobné, že nenastoupí ani unavený Andrés Iniesta, místo něhož by si mohl zahrát portugalský talent André Gomes, jenž se chce ukázat. Domácí Sporting je na tom se zraněními mnohem lépe, protože menší potíže měl před utkáním jen zkušený Moi Gómez, který by ale nakonec měl být fit.

Sporting je poměrně oblíbeným sokem Barcelony, protože od roku 2008 s ním blaugranas ani jednou neprohráli. Sporting naopak na Barcelonu nevzpomíná s láskou. Stačí se podívat na to, jak zvládl poslední vzájemný duel. Na konci dubna dostal na Camp Nou dokonce šest branek a sám brankáře Claudia Brava nepřekonal ani jednou. Sporting se může trochu utěšovat snad jen zvýšenou motivací a faktem, že na stadionu El Molinón to zas taková hrůza není. Doma už pět posledních duelů vyhrál.

Teď dvakrát po sobě cestoval mimo svůj stadion a opět potvrdil, že při venkovních kláních se mu vůbec nedaří. Po velkém debaklu prohrál s favorizovaným Atléticem Madrid, prohrál i s Celtou Vigo, dostal dohromady sedm branek a vstřelil jen jednu. Aktuálně patří Sportingu Gijón jedenáctá příčka, ale na třetí Barcelonu ztrácí jen tři body. Postará se o překvapení a dokáže ji poprvé v historii porazit, nebo si Barcelona bez Messiho poradí a vyhraje?
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Amorebieta, Meré, López - Álvarez, Cases - Douglas, Rodríguez, Burgui - Cop
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Piqué, Mascherano, Mathieu - Rafinha, Busquets, Gomes, Digne - Turan, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Sevilla FC  (sobota 18:30)
Sevillu čeká náročný výjezd na půdu, odkud se body vozí jen velmi těžko. Hostující účastník Ligy mistrů ještě v lize neprohrál, ale jeho hostitel a zástupce španělského fotbalu v Evropské lize je ve velmi dobré formě.

V tomto kalendářním roce se spolu celky Sevilly a Bilbaa střetávaly velmi často, mimo jiné i ve vyřazovací fázi Evropské ligy. Letošní sezona jim nadělila další pokračování v sobotu v podvečer, přičemž dějištěm tradičního duelu bude stadion San Mamés v baskické metropoli. Sevilla je spolu s oběma madridskými celky jediným týmem, který ještě neprohrál ani jednou, což se budou domácí pokoušet změnit.

Sevilla má na čem pracovat. Stojí před ní velká výzva v podobě výjezdu na půdu Bilbaa. A ze Sevilly se pomalu stává tým, který vyhrává a podává skvělé výkony jen na domácím stadionu, protože kdykoli opustí stadion Ramona Sáncheze Pizjuána, tři body jsou náhle problémem. Není náhodou, že sevillský celek už posledních 21 zápasů v La Lize mimo svou půdu nevyhrál! Trenér Sampaoli ví, že jeho tým má v tomto bodu mezeru, kterou on jako správný šéf musí odstranit. Nebude to pro něj ale lehké.

Médiím před utkáním s Bilbaem sdělil: "Nedaří se nám vyhrávat na hřištích soupeřů, což pro kvalitní tým představuje velký problém. Pokud se chceme ucházet o vyšší příčky, musíme zabrat a zlepšit svou formu především venku. Četl jsem kritiku na náš tým, že prý nejsme dost ofenzivní. Ale já myslím, že to je opačně. Hrajeme velmi ofenzivně, ale ani v La Lize nemůžete jen útočit. Nedá se útočit pořád, občas musíte měnit a přizpůsobovat taktiku. Času je málo a zápasy se střídají ve vysokém tempu, takže nemůžeme podávat stoprocentní výkony stále," dodal chilský stratég.

Když se oba týmy utkaly naposledy, radoval se na stejném stadionu domácí Athletic, který si se Sevillou na konci minulého ročníku poradil poměrem 3:1 díky zásahům Adurize a Garcii. Jinak je ale dlouhodobě úspěšnější Sevilla, což dokázala například vyřazením soka z Evropské ligy. Rovněž minulé kolo se Sampaoliho svěřencům povedlo, protože zvítězili 1:0 nad Realem Betis. I v tomto utkání Sampaoli ukázal, že umí taktizovat a je pro něj důležitá rovněž nula na kontě vlastní brankáře.

Sevilla se stále potýká s mnoha zraněnými hráči, mezi nimiž je Soria, Carrico, Rami, Trémoulinas nebo Krohn-Dehli. Domácí mají na marodce Aketxeho, Bóvedu a De Marcose. Bilbao sice první dva duely nového ročníku prohrálo a ani jeho vstup do Evropské ligy nebyl úspěšný, ale v minulých dvou kolech Baskové brali plný počet bodů. Nejprve si doma poradili s Valencií a pak i s Granadou. Podaří se jim i třetí zápas v řadě za tři body, nebo Sevilla zůstane neporažena?
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Lekue, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Beňat, José - Williams, García, Muniaín - Aduriz
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Pareja, Mercado, Kolodziejczak - Sarabia, Kranevitter, Correa - Vítolo, Yedder, Kiyotake
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Real Madrid  (sobota 20:45)
V sobotu večer se ke slovu dostane také první tým ligy, slavný Real Madrid. Královský klub čeká cesta na Kanárské ostrovy, kde sídlí tamní Las Palmas. Hosté přijedou v poměrně dobré náladě po remíze s Villarrealem, ale zpět do Madridu se chtějí vracet ještě spokojenější a se třemi body.

První tým La Ligy má náskok pouhých dvou bodů na Sevillu a ještě o jednoho bodu více na třetího rivala Barcelonu. Teď jej čeká zdánlivě hodně jednoduchý zápas, protože minimálně na papíře je Las Palmas jasným outsiderem, kterému by měl madridský gigant v poklidném tempu roztrhat síť klidně pěti góly, aniž by se zapotil. Las Palmas ale v této sezoně vůbec nepůsobí jako laciný odevzdávač bodů.

Celek z Kanárských ostrovů je na pátém místě Primera Division a už několikrát ukázal, že si s ním není radno zahrávat. Respektive že se nevyplácí jej podcenit jen kvůli nedostatku hvězd nebo zkušeností. Hned na úvod si Las Palmas poradilo s Valencií a následně potvrdilo dobrou formu tím, že nastřílelo pět gólů Granadě. Za dosavadních pět zápasů získalo devět bodů za tři výhry a dvě porážky. Ta poslední se udála ve vloženém kole a vůbec nebyla příjemná. Las Palmas dostalo od Realu Sociedad San Sebastian čtyři branky a prohrálo. Vše hodně zkomplikoval Kevin-Prince Boateng, který se nechal vyloučit po pouhých dvaceti minutách zápasu.

To samozřejmě hodně mrzelo trenéra Quiqueho Sétiena, který řekl: "První gól naše plány zničil a nepomohlo nám ani vyloučení Kevina. Stálo nás to hodně sil, ale hráli jsme špatně proti výborně připravenému soupeři, prohrávali jsme a ještě nás bylo méně. S tím se prostě nedalo moc dělat. Teď nás čeká Real Madrid, což je skvělý a slavný klub. My ho respektujeme a bude to pro nás čest, ale zároveň nejsme zvyklí odevzdávat body nebo ztrácet zápas před výkopem. Bude to hodně náročné, ale s trochou štěstí a velkou dávkou práce můžeme uhrát dobrý výsledek," dodal Sétien.

Las Palmas se bude upínat k datu 3. října 2001. Tehdy totiž zatím jedinkrát v historii vzájemných duelů dokázalo Real Madrid porazit! A nasázelo mu rovnou čtyři branky, z čehož se favorit nedokázal vzpamatovat. Je pravda, že jinak vládne Real. Ten nebude mít k dispozici několik hráčů, mezi které patří Keylor Navas, Casemiro nebo Marcelo, hrát možná nebude ani Pepe, který má menší potíže se svalem a zřejmě si nuceně odpočine.

Domácí Las Palmas je na tom mnohem hůř, protože postrádá zraněného Hernána, Javiho Castellana, Pedra Bigase a zřejmě také Ángela, který ještě není úplně fit. K tomu bude za onu červenou kartu pykat Boateng. Realu je prakticky jedno, na které půdě hraje. V La Lize vyhrál posledních devět výjezdů a Las Palmas za poslední čtyři utkání nastřílel vždy alespoň dvě branky. Ani gól se mu moc dobře nedává, protože už ve čtyřech posledních venkovních utkáních udržel čisté konto.

Naposledy ale jen remizoval s Villarrealem, což trochu mrzelo Lucase Vázqueze. Ten po utkání zklamaně prohlásil: "Hráli jsme trochu hůře v první půli, ale po změně stran to bylo mnohem lepší. Kontrolovali jsme zápas a soupeři jsme téměř nic nedovolili. Hráli jsme mnohem otevřeněji a více ofenzivně. Dokonce jsme si vypracovali dost gólových šancí, ale v některých momentech nám chybělo potřebné štěstí, abychom vyhráli. Příště to určitě dopadne lépe," přeje si ofenzivní rychlík Vázquez.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Lemos, Aythami, D. Castellano - Tana, Mesa, Gómez - Zhar, Livaja, Viera
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Nacho - Modrić, Kroos, Rodríguez - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 6.00 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Málaga CF  (pátek 20:45)
Vložené kolo španělské nejvyšší soutěže sotva skončilo, ale dlouhou přestávku čekat nemusíte. Už v pátek večer se La Liga přihlásí zpět s plnou silou a jako předvoj velkým zápasům si na tři body brousí zuby celky Betisu a Málagy.

Real Betis zahání zklamání z minulého kola, které se mu vůbec nepovedlo. Béticos hodně toužili po bodech, především proto, že v sázce byla nadvláda nad městem. Slavné derby se Sevillou ale Betisu nevyšlo, protože rozhodnutí přinesla branka obránce Mercada. Betis nedokázal vyrovnat, ačkoli nebyl vyloženě horším týmem. A jako první ze všech týmů má šanci dokázat, že na porážku odpovídá vítězstvím.

Pozitivně se snaží věci vidět především brankář Antonio Adán. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Musíme věci vidět pozitivně, i když je to po porážce v derby hodně složité. Myslíme ale na to, co se nám povedlo. Hráli jsme dobře a vstřelili jsme i gól. Ten sice nebyl uznán kvůli pochybnému ofsajdu, ale udělali jsme maximum pro to, abychom získali tři body. Září je pro nás náročné, protože se hraje tolik zápasů najednou, ale teď je to pro nás výhoda. Máme šanci rychle se ukázat," domnívá se Adán.

Zkušený brankář bude zřejmě strážit tři tyče také v pátečním duelu na Estadio Manuel Ruiz de Lopera. Sevillský celek ale nemůže počítat s Jonasem Martinem a ani s mladým kanonýrem Tonnym Sanabriou. Svalové problémy menšího rázu trápí Durmisiho s Mandim. Hostující Málaga se stále musí obejít bez svého obránce a kapitána Weligtona, který je zraněn. Útěchou jí může být alespoň fakt, že při poslední návštěvě Betisu domácí celek okradla o body díky jediné brance a ještě udržela čisté konto.

To se Málaze v tomto ročníku zatím ani jednou nepovedlo. Ani v minulém kole nezůstala její obrana nedotčená, ale domácím to moc nevadilo. Málaga totiž díky brankám Ramíreze a En Nesiryho zvítězila nad Eibarem a mohla se radovat ze tří bodů. Teď už jich má na kontě pět, což jí zaručuje 13. místo. Vylepší si své postavení po pátečním střetu?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi - Brašanać, Petros - Musonda, Joaquín, Castro - Alegría
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Llorente, Koné, Ricca - Juanpi, Kuzmanović, Camacho, Jony - En Nesiry, Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid541013:413
2.Sevilla FC532010:611
3.FC Barcelona531114:610
4.Atlético Madrid523011:29
5.UD Las Palmas530212:99
6.Villarreal CF52306:39
7.Athletic Bilbao53026:59
8.Real Sociedad52128:77
9.SD Eibar52126:67
10.CD Leganés52125:87
11.Sporting Gijón52125:97
12.Deportivo Alavés51314:46
13.Deportivo La Coruña51223:45
14.Málaga CF51225:75
15.Espanyol Barcelona51229:125
16.Real Betis51227:115
17.Celta Vigo51133:84
18.Valencia CF51047:113
19.Granada CF50236:122
20.CA Osasuna50234:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (445)

Přidat komentář
roman1978

1. pro vítězství barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by pekne, ak by espanyol znovu vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Diego2

Reagovat
Visca el barca

Chtělo by to letos další triple. Byl by na tři měsíce klid

Reagovat
LAM

Sporting Gijón bude o víkendu měřit síly s Barcelonou a o zápas se svým kmenovým klubem může přijít Douglas. Brazilský obránce utrpěl svalové zranění, a to za hodně zajímavých okolností - zranil se totiž v době, kdy v ne právě ideální poloze odpočíval a spal v týmovém autobuse.

Ten kluk je prostě fenomén.Ještě že je pryč

Reagovat
LAM

Jinak zejtra bych to viděl asi takhle:

Ter Stegen-Roberto,Pique,Mascherano,Digne-Sergio,Gomes,Iniesta,Rafinha-Neymar,Suarez.

Když už nemůže hrát Leo,tak na pravo asi nejideálněji Rafinha kterej se bude stahovat do zálohy a Neymar se Suarezem budou mít víc prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak na tom bude Ney s Luisem. Minule když byl Leo zranenej tak hráli snad lépe než s nim

Reagovat
smazaný uživatel

tak logicky Neymar měl více míč, takže byl více na očích a měl i více gólů a nahrávek... Suírez zda hrál lépe bych asi netvrdil, vždyť nejlíp mu to pálilo na jaře a to hooodně těžil z nahrávek Lea

Reagovat
blaugrana

Ten Bauza je strašný idiot. Stále melie sračky do médií. Barca nedbá o Messiho, ale keď ho povolal do repre aj napriek tomu, že vedel, že má problémy a nechal ho aj hrať, tak to je ok. Pokrytec vypatlaný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Snáď to bude bez Lea šľapať tak ako minulú sezónu, keď bol mimo. Fakt, že nebude na ihrisku vybičuje ostatných k tomu, aby zo seba vydali viac, než ako keď na ňom Leo je a môžu sa spoľahnúť na to, že jeho genialita niečo vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsem betisu posledne ukrivdil,hrajou letos zatim fakt paradne snad jim to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Liga je prioritou, tak snáď dnes žiadne šetrenie...prípadnú rotáciu urobiť v Dortmunde, tam s našou hrou zrejme aj tak nič neuhráme

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
madridcan

Jedinecna prilezitost pre Douglasa dokazat, ze preco odmietol opustit kancelariu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to musí být výhra o tři góly, nic jiného neberu

Reagovat
Mateo16

Ak si dnes nerozohra ZZ Isca na BVB tak ja uz fakt neviem

James + BBC dnes tutovka snad to niako uhrame na invidualnu kvalitu

Reagovat
misinho7

co je zle ked hraje James ktory je asi v najlepsej forme z nasich?

Reagovat
Mateo16

neviem kedy ti to uz konecne dojde ze hovorim o jeho poste . Forma sa neurcuje podla toho ci da niekto kanadsky bod

Reagovat
Kokesh

Takze vlastne vsechny tri remizy a jedna prohra v La Lize bez Casemira, s Casem 100% vyhry. To uz je celkem na povazenou heh.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

Reagovat
Majk91

Dnes by mohol Lucho skusit system 4-4-2, kde by na hrote hrali bok po boku Suarez s Pacom Alcacerom a Neymar by hral volnejsie ako to hra v Brazilii.

Ter Stegen - Roberto, Pique, Mathieu, Digne - Rakitic, Bus, Iniesta, Neymar - Suarez, Paco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca line-up vs Sporting: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mathieu, Digne, Gomes, Busquets, Rafinha, Turan, Suarez, Neymar

Reagovat
technecium

až na turana

Reagovat
smazaný uživatel

kde je iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha? ale tak třeba konečně začne dokazovat, proč si ho Barca drží i přes věčná zranění

Reagovat
patas92

Zase by se to s tou rotací tolik přeháňet nemuselo

Reagovat
blaugrana

Pre Krista Boha....hra dnešnej zálohy bude určite spektakulárna.

Reagovat
Phillipinho

Jako ta zaloha bude pruser...

Reagovat
blaugrana

Posadiť Ivana a Andresa zároveň je úplná pičovina. Nuž, bude to musieť zariadiť Ney s Luisom.

Reagovat
ADM

Luchovi zas jeblo nie? my sa potrebujeme dostat do pohody, az potom rotovat a experimentovat

Reagovat
technecium

díky rotaci se dostaneme do pohody

Reagovat
blaugrana

Mi to príde ako sabotáž z jeho strany. Ale tak možno chcel vystužiť zálohu Gomesov, aby neutralizoval brejky Gijonu, keďže dopredu je Andre momentálne úplne na nič.

Reagovat
ADM

Ale tak ja Gomesovi verím, podľa mňa sa chytí. Ale určite mal hrať buď Iniesta alebo Raketa. Dúfam, že to aspoň bude 4-4-2 a Arda na svojej pozícií

Reagovat
blaugrana

No čas ukáže. Zatiaľ je to ak osom už písal drevák, ktorému je lopta cudzia. Tak je jasné, že na LW bude Neymar, čiže Arda na RW, kde nie je moc dobrý. Mohol dať Rafinhu na RW a Iniestu na LCM.

Reagovat
ADM

Tak podľa toho ako je tá zostava napísaná je to skôr 4-4-2, inak by bol Neymar pred Suarézom

Podľa mňa mu lopta cudzia nie je, len sa bojí riskovať. Proti Celticu či komu to bol v základe mal skvelý pohyb, pýtal si loptu, často ju dostával do dobrých pozícií ale vždy radšej prihral na 3 metre. Snáď to príde časom

Reagovat
ADM

S tou zostavou som sa ojebal

Reagovat
LAM

Doufám že je to 4-4-2 a hodně prostoru pro Suareze a Neymara.4-3-3 v tomhle složení by nebylo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, když Lucho rotuje, tak je to špatně, když nerotuje, tak je to taky špatně.. co vlastně chcete? já věřím, že ví co dělá...

Reagovat
blaugrana

Keby bol v zálohe Don, tak nepoviem ani pol slova.

Reagovat
LAM

aby rotoval normálně a né půlku základu.To že ví co dělá se tu psalo už před Alavesem.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zbytečně to hrotí, z té sestavy není poznat rozestavení ani pozice některých hráčů (Arda, Rafinha, André Gomes).

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na Motm? U mě Neymar. Věřím, že to bude dnes hodně brát na sebe , když nehraje Leoš

Reagovat
ADM

Digne

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

ACE na Barcu? Dík.

Reagovat
patas92

acestream://fbd7f67699d7b2d07bae0d10da71ce72652a6245

Reagovat
Ed_Hazard

Bus si zahral hádzanú a rozhodca má zase na háku Niektorí rozhodcovia v španielsku sú strašné svine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Sledovať zápasy Barcelony len preto, aby si tu mohol zasierať diskusiu kvôli chybám orzhodcov. To je celkom na hlavu.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si na hlavu, kedže som tam o Barcelone nič nepísal. To bola narážka na tých cigánskych rozhodcov celkovo. Tak sa vyplačte postupne a skludnite hormóny

Reagovat
blaugrana

Nie, je to na hlavu. That´s all.

Reagovat
Ed_Hazard

V poslednej dobre zisťujem, že si velmi jednoduchý človek.

Reagovat
blaugrana

Keď mi to napíšeš ty, tak si to zoberiem k srdcu.

Reagovat
blaugrana

Zatiaľ totálne bez ladu a skladu...

Reagovat
celeb

Arda na lavo a hned to vyzera lepsie. Sporting nadopovany amfetaminmi a hladiskom, zatial pekny fotbal pre divaka, aj ked menej kvalitny miestami.

Reagovat
blaugrana

Však je furt v strede a čo konkrétne sa ti doteraz páčilo? Tých 1500 nepresností?

Reagovat
celeb

jeho zapojenie v hre. Samozrejme celkova hra je strasne chaoticka, ono to vyzera, ako by v tej arene pred chvilou odstranili pieskok, krv a mrtvoly ... toto je korida a nie fotbal

Ja si to uzivam, nemysilim si, ze domaci toto tempo vydrzia dlho.

Reagovat
blaugrana

Lenže to si stále myslíme, ale už sa často potvrdzuje, že tie tímy to tempo sú schopné vydržať.

Reagovat
celeb

taketo urcite nie

Reagovat
celeb

a hlavne tych chyb v obrane uz spravili strasne vela. Ked si hraci zvykny na nove rozostavenie, tak to musime vyuzit.

Reagovat
Jordi Alba

Ten hnus korida je naštěstí katalánci odsuzován.

Reagovat
celeb
Reagovat
smazaný uživatel

Stegen, Stegene....ted je to sranda a budete se ho zastávat, ale až to udělá ve finále M, už to tak v pohodě nebude

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Vdaka nemu sme prezili Mnichov a boli vo finale LM...

Reagovat
smazaný uživatel

sranda musi bejt

Reagovat
Ed_Hazard

Hehee čo by ste tam vy robili

Reagovat
Kluivert9

Stačí dobrej los a je vyhráno, však to znáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Vam by ani ten los nepomohl, kdyz jste nebyli schopni prelezt pres Atletici.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
SIRBRANIKE

lol

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry, já že to je penalta

Reagovat
blaugrana

Toho sa báť nemusíme, pretože s touto formou bude radi za skupinu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

tvl bus

Reagovat
smazaný uživatel

Gomesu vole, tos měl trefit

Reagovat
Ed_Hazard

Obe strely dobre zadrbal. Odtial mal aspoň trafiť bránu, ale teraz vás to už mrzieť nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

André hraje výborně

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

golasoooooo

Reagovat
patas92

ten golman

Reagovat
technecium

Pistoleeeeroooo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Suarézek je prostě bůh ten dotek kolem bránkáře

Reagovat
smazaný uživatel

ten "zákrok" golmana byl minimálně úsměvný

Reagovat
celeb

Reagovat
blaugrana

Gomes je celkom statný chlapík, ale keď vidím, ako sa doňho oprie nejaké tintítko a zoberieme loptu, tak to je celkom komické.

Reagovat
technecium

Krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

paráááda, z takového trápení 2:0 venku

Reagovat
smazaný uživatel

pozor jeste je tam mathieu

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

a Roberto jak pán

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

roberto ma paradni nabehy

Reagovat
ADM

Celkovo mi v zalohe prisiel ako slimak a zrazu je z neho Bolt

Reagovat
celeb

Rafinha... ! Krasne sa znovu zapaja po tom masiarskom zakroku v Rime.

Reagovat
celeb

Inak som zvedavy, ci budeme vobec hladat praveho beka. SR ukazuje, ze si vie na tomto poste udrzat fantasticku formu. Uz teraz je lepsi, nez Alves za posledny rok a pol. Hlavne konzistentny vo vykonoch, co u Daniho vedelo ku koncu dost kolisat.

Reagovat
blaugrana

Pokiaľ by ostal Adriano, tak by sa hľadať nemusel, ale takto backup za RB treba. Ako som už spomínal, tak Lichtsteiner by bol skvelý. A do tohto systému by sadol ako uliaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je starý

Reagovat
smazaný uživatel

oproti alvesovi ma jeste mezery ve cteni hry, kdy zklidnit hru, kdy si dojit pro faul +neco z te jeho "drzosti" a vudci role

Reagovat
celeb

vo finalnej nahravke ma este Neymar co dohanat na Messiho. Zas si to vynahradza v aktivite a paradickach, ale teraz to bola tak 3. finalna prihravka v rade, ktora mu nevysla.

Reagovat
ADM

Vo finálnej nahrávke má čo dohánať Messiho každý. Troška blbé merítko

Reagovat
technecium

Je to tak

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
celeb

Ozil, Eriksen, Cesc, ... su zas specialisti na cisto na tuto fazu, ktorym na Messiho zas az tak vela nechyba, maju vsak ovela horsie zakoncenie, dribling, orientaciu na minimalnom priestore, ...

Neymar sa casto (hlavne medzi cules) berie ako nastupca Messiho, lenze ja si myslim, ze to nebude Messi v2, ale Neymar v1 (aj ked junior ).

Reagovat
technecium

Ozil jo, ale ty další dva myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc

Reagovat
patas92

Ještě, že je to takhle otevřené. Vidět je proti zalezlému soupeři bych dneska asi nechtěl

Reagovat
LAM

Žádnej Top výkon to od nás není,ale aspoň vedem.Těch nepřesností je ale hrozně moc.

Reagovat
blaugrana

Tak aktuálne sa rátajú len body, keďže na tom Barca nie je nijako oslnivo. Len proti kvalite toto stačiť nebude.

Reagovat
ADM

Minulý rok o tomto čase sme na tom boli rovnako. Hlavné je načasovať tú formu ešte o kus neskôr/alebo dlhšie ako minulú sezónu

Reagovat
blaugrana

Njn. Uvidíme, čo čas prinesie.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ta forma nepřipadá zas tak špatná...až na tu domácí prohru je to v pohodě

Reagovat
blaugrana

Je to možné. Asi som moc zvyknutý na samé výhry a preto mám skreslené vnímanie.

Reagovat
celeb

my si musime uvedomit, kolko novych hracov je v time a ze nejaku dobu potrva, kym si to vsetko sadne. Ta domaca prehra je koli tomu, ze Lucho nasadil 9 !! novych/inych hracov, ako hralo v LM potom a k tomu Neymara, ktory hral 1. sutazny zapas po OH. Inak mi neprijde, ze by sme boli nejak mimo formy. Atleti mali stastie, ze sa Masch posmykol, inak sanci sme mali ovela viacej.

Sezona v podstate zacina, do zostavy sa dostavaju Digne, Denis Suarez, Gomes, Rafinha, Paco, Umtiti, Arda (ten uz je snad OK) aj Vidal. Az na Vidala s Pacom sa im to vcelku dari, slusnu formu ma aj Jeremy.

Pre nas je dolezite rotovat, ale s mierou! Obmienat 3-4 hravov v menej narocnych zapasoch a pripadne este prestriedat, ale nerobit taky masaker so zotavou, ako doma priti Alavesu.

Reagovat
blaugrana

Arda mi po tých pár kvalitných zápasoch na LW príde ako bez vajec znova. Asi fatk dokáže zahrať len na tej jednej jedinej pozícii. Denis je totálne mimo, čo potvrdzuje aj fakt, že ho Luis odstavil.

Reagovat
celeb

Je tam obrovska konkurencia. Denis hral dobre (az vyborne) v uplne prvych zapasoch, potom to uz bolo horsie. Problem je, ze na lavej strane zalohy vie vyborne zahrat Iniesta, Arda, Gomes aj Denis ( a mozno by sa tam okrem SR a Rafinhu nestratil ani Digne). My mame problem hlavne nahradit Rakitica.

Inak v 1. alebo 2. zapase prave tam dobre zahral Denis Suarez, potom na tej lavej strane to kolisalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Vis kolik hracu uz podklouzlo pri Messiho pohybech? To neni o zadnym stesti, Correa mu udelal akci do protipohybu, byl nepripraveny na situaci tak jako dalsi tri kuzely Barcelony, o kterych se tu nemluvi. I kdyby nepodklouzl, tu akci uz by v zivote nezachranil....

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
alcantara

Primarna chyba bola inde, nie v Maschovi.

Reagovat
blaugrana

Čo to zas bolo Marc.

Reagovat
blaugrana

Čistá červená ty voe.

Reagovat
celeb

on ten laket do hlavy videl a ani nepiskol? WTF!

Reagovat
Kokesh

Predstav si ze videl i hru rukou brankare mimo uzemi a nepotrestal ji podle pravidel.

Reagovat
alcantara

A to je ako?

Reagovat
smazaný uživatel

jasný loket

Reagovat
blaugrana

Ale toto je až moc veľká údržba, čo hráme druhý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

pohled na vyklusavajiciho turka mi otevira kudlu v kapse

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

dej mu klid, nahrál na gól

Reagovat
celeb

inak prikladna obetavost a nasadenie. Od Piqueho, Jeremyho, Raphinu, SR, Digneho ... chyta to vsetkych a najviac to rezonuje asi v Luisovi, ktory toto miloval uz v Liverpoole.

Ako kvalita mozno pokulhavala (hlavne zo zaciatku), ale co sa tyka nasadenia, nemozem ani k 1 hracovi nic zleho povedat.

Reagovat
blaugrana

Ten by sa hodil do Atletica.

Reagovat
blaugrana

Nemala byť reakcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch jak se Luisovi smál, že střídá

Reagovat
patas92

řezník

Reagovat
Jordi Alba

Tfuj

Reagovat
smazaný uživatel

ten si o ni koledoval už dlouho pápá

Reagovat
Jordi Alba

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Douglaaaaaas! Chudák, jaké to pro něho musí být, hrát proti vlastnímu týmu!?

Reagovat
patas92

Douglas

Reagovat
celeb

Paco by uz potreboval dat regulerny gol. Uz to zacina byt nepriemne.

Reagovat
patas92

skoro

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Ten Burgui. Oproti nemu mal Dani milimetrové centre.

Reagovat
Jordi Alba

Ale chudák Paco.

Reagovat
smazaný uživatel

super, ten jeden to ještě chtělo Neymara to snad taky trochu nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Roberto, dnes ještě lepší než jindy

Reagovat
Jordi Alba

A Pique hraje taky dost dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas si namazal Digneho na chleba

Reagovat
blaugrana

Sergi.

Reagovat
Jordi Alba

Roberto Turbič

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný Roberto! tolik krásných centrů nedal Alvés za poslední dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

robertovy centry => alvesovy centry

Reagovat
smazaný uživatel

a Arda 1+1 v suchém triku

Reagovat
Jordi Alba

My chceme 6.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec byl můj odhad výhry o tři góly ještě střízlivý moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas na hřišti ---> tři goly pro nás! díky chlape

Reagovat
Jordi Alba

On ví, jakej klub je pro něj číslo 1.

Reagovat
smazaný uživatel

vysledek je jasny, ale gijon nedal kuzi zadarmo

Reagovat
blaugrana

Piču Kueljar dnes chytil piču.

Reagovat
alcantara

Sergi Roberto je kral

Reagovat
celeb

Zatiala vemi pozitny zapas. Vela novych hracov, ale stale so stabilnou kostrou, neskor stiahnuti dalsi hraci zakladu a dalsi dvaja greenhorni dostali sancu, hra vsak ostala konzistentna, vieme co chceme hrat a zacalo to aj padat.

Obrana najsilnejsia za tuto sezonu. Jeremy ukoncil minulorocny flam po oslave maxima, co sa s klubom ziskat da (uz 2. polovica minulej sezony bola lepsia, 1. uprimne tragicka).

Rafinha zapadol naspat, neodskriepitelne ma barcelonske geny v sebe. Digne 100% v obrane, podpora utoku trosku este viazne, Paco smola - co dodat. Denisa Suaresa treba viac zatazovat na pravej strane zalohy. Lava je pokryta dostatocne, na DM sa ukazuje aj Gomes.

Ak mam byt uprimny, tak uz nam chyba iba to, aby sa chytil Vidal a budeme mat asi najsilnejsiu zostavu vobec. Kazdy post bude mat velmi kvalitnu a rozohratu alternativu, snad len ten brankar (a nenahraditelnost Messiho).

Reagovat
blaugrana

Myslím si, že Vidal to už má spočítané.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, mit takovou reputaci a jmeno jako arda, tak by ho stavel castejc

Reagovat
blaugrana

No keby stál 36 mega, tak asi hej.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl takovy prachy

Reagovat
celeb

co je skoda. Jednoznacne potrebujeme mat backup aj SR a Aleix by to mal mat v sebe, neviem preco to nevie predat na ihrisku. Resp. niekedy aj hej, ale nikdy nie moc presvedcivo, pripadne konzistntne. Ale na 2. stranu to bolo aj tym, ze on snad ani s Piquem vedla seba nehral. Stale tam mal tragickeho Mascherana a lepilo sa to na neho.

Do zimneho prestupaku kazdopadne musi byt jasne, ci to zvladne, alebo nie. Ak mu nas styl nevyhovuje, tak ho treba vymenit. Bellerin je volny (v Arsenali pod Wengerom akoby vo vypredaji /caute gunner/ ), pripadne skusit niekoho ineho a mozme si dat ban na prestupy, zostava je super.

Reagovat
blaugrana

A práve ten system 3-4-3 by mohol Vidalovi sedieť, ale moc neverim tomu, že rozkvitne.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
celeb

momentalne nasou najvacsiou zranitelnostou je post Piueho. Mascherano tam absolutne nevie zahrat. Ako-taka alternativa by bola Umtiti - Mathieu, ale dlhodobo si takto nasu obrannu dvojicu predstavovat nechcem. Jeremy aj Masch uz maju svoje roky a bolo by dobre hladat mladeho stopera, ktoremu vyhovuje prava strana, ale vie kvalitne zahrat aj na lavej.

Reagovat
blaugrana

Marlon.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Visca el barca

Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic nabehal od nas andre gomes 12 km

Reagovat
hntlyl

Casilla; Carvajal, Varane, Ramos, Nacho; Kroos, Modric, Asensio; Bale, Morata & Cristiano

Reagovat
misinho7

skoda Jamesa ale zas hraje Asensio co je paradaka

Reagovat
Mateo16

Aby tam nemusel dat Isca tak tam dal Asensia . Bravo v zime na prestup

Reagovat
Mateo16

ZZ to teraz povysil na novu uroven . Nema sancu vyrotovat tu 6stku Kroos , Case , Modric , James , Kovacic a Isco a teraz tam dal este Asensia Fakt znova nesklamal

Reagovat
Kokesh

Kroos 414, Luka ma 222 min, Case 199, James 186, Kovacic 270...jediny Isco 45, ktery se par dni nazpatek vratil k trenovani po zraneni. Koho tedy netoci?

Reagovat
Mateo16

Tieto cisla su celkom skreslene

Isco zaklad 1 , James 2 zo 8 zapasov .

Vies kedy sa vratil Isco zo zranenia ? 10.9 uz trenoval a pokial tu dostava teraz James , Kovacic a Asensio pred nim prednost tak ani zranenie Casemira mu niako nepomohlo .

Reagovat
Kokesh

Jeste 14.9. nebyl v nominaci na LM kvuli zraneni. Karim taky neni od letosni sezony v tom kondicni forme a muzeme byt jen radi za Alvara. Nema smysl tam cpat Isca, kdyz jsou fyzicky i herne lepe pripraveni hraci. On svou moznost dostane, toho se nebojim.

Reagovat
Mateo16

10.9 ale uz plne trenoval . ZZ este na tlacovke hovoril ze mu da viac casu na odpocinok preto nebude nominovany na Osasunu a Sporting .

Prave a tu je krasne porovnanie jak Karim tak Isco mali lahke zranenia zatial co Isco nedostane zaklad ani proti Las Palmas tak naopak Karim hra vsetky dolezite zapasy .

Mozno ale pokial tu bude do tej prehustenej zalohy davat este Asensia tak tych sanci nebude ani 10 co bude znamneat odchod .

Reagovat
Kokesh

Az Isco zacne hrat jako za Carla, treba to bude o necem jinym. Mne se od nej nelibila ani priprava. Karim ma uplne jinou pozici v tyme a tak na tom neni ani nic prekvapujiciho.

Reagovat
Mateo16

Az bude dostavat pravidelnu minutaz ( coz sa nestane ) . Takto pokial dostane 1 zapas a ukaz sa inak dalsich 5 zapasov si na lavicke tak to je akurat tak zbytocne a ocakavat od CMka kanadske body je vtip . Pre Jamesa / Kovacica detto . Sialena kontraproduktivita

Reagovat
misinho7

bol niekedy zapas kedy si sa nestazoval na daco ?

Reagovat
Ed_Hazard

Nanho fakt nereagovat. Keď nenastupoval James, boli tu rozprávky o jeho odchode. Teraz to isté s Iscom. On musí fakt iba trollovať

Reagovat
Mateo16

Tak teraz tie ZZ rozhodnutia zakladnej 11stky uplny vtip .

Reagovat
Ed_Hazard

A inak s tým Villarealom si to posral! Strata bodov ide an tvoje triko!

Ako bolo inak? Písal si v nejakom vlákne o zájazde?

Reagovat
misinho7

pisal som pod suhrn kola tusim to len tak v skratke ako zapas atfosmera a to vsetko uzasne ako nieco neopisatelne, hlavne po gole Ramosa a potom ako sme tlacili realek k dalsiemu golu...potom to vypiskanie rozhodcu a nieco nanho pokrikoval aj cely stadion ale netusim co ale co ma prekvapilo bolo mesto..cakal som ze je pekne ale ze ma az tak dostane, jednoducho velka parada , bol som uz nejakych tych vacsich metropolach ako Londyn ci Rim ale Madrid ma dostal najviac, suverejne najkrajsie a najlepsie mesto ake som videl aj ti ludia tam strasne dobri, dostal som sa aj do madridskeho baru nejako pana kde sme pozerali barcu vs atleti a pili vodku, sranda ze tam boli asi 5 madricania a jeden fanusik barci a jeden z atletov.. ako dali atleti gol vsetci sme sa tesili a on zacal daco ze atleti su najlepsi a take a ja som mu povedal ze real je jednotka tak zacal tam ze puta real , a vtedy sa zapojil barman a majitel v jednom strhla sa riadna hadka az ho vykazal z baru..ale len na chvilu a na konci zapasu sme si dali este po jednom uzmierili sa a sli domov ale celkovo uzasny zazitok uz sa tesim ked pojdem znova jedina vec co ma prekvapila ze skoro vobec tam nevedia anglicky..ak neratam na stadione tak v baroch ci v restauraciach ked som zacal anglicky tak na mna pozerali ze wtf...

Reagovat
misinho7

*do madriskeho baru (teda fanusikovsky bar realu)

Reagovat
Kokesh

To jsou proste Spanele, ci spanelsky mluvici atp. Drzi strasne pri sobe, po skupinkach i v cizich zemich a nemaji absolutne zapotrebi se ucit jineho jazyku, ani anglickeho. Ja kdyz slysim Aguera v City, ten snad umi za tech sest let v EN tak pet anglickych slov.

Reagovat
misinho7

asi nieco ako francuzi ale tak clovek by trosku cakal ze v takom meste kde chodi xy turistov tak sa budu nejako snazit vedeit anglicky ale tak niektori vedeli nejake tie minimalne zaklady cize dajak to slo

Reagovat
Kokesh

Njn, Anglictinu dnes uz musis ocekavat uplne vsude, i v tom nejzapadlejsim kraji jako je treba Slovensko .]]

Reagovat
ADM

Aguero tu angličtinu v City ale ani nemal od koho moc odkukať

Reagovat
Ed_Hazard

Zážitok teda ako sa patrí. Škoda že sa nevyhralo ale to bol pre teba v tú chvílu asi iba detail. Riešil si cez niekoho ten zájazd či všetko na vlastnú päsť? Letenky, doprava, ubytovanie, vstupenky atď.

Reagovat
patas92

Být v madridském baru a těšit se z gólu Atletica proti Barce, to mi přijde zvrácené

Reagovat
Ed_Hazard

Sevila Sirigu

Reagovat
ADM

James by sa asi musel roztrhať v predošlom zápase, aby dostal šancu aj v ďalšom

Reagovat
misinho7

je skoda ze nehra ale beriem to v ramci rotacie , Luka nehral minule ani Asensio a Kross plni rolu Casemira proti Dortmundu isto bude James

Reagovat
ADM

No to už skor verím tomu že Pepe/Ramos budu na DM

Reagovat
misinho7

ee Luka,Toni,James..tak to podal mna bude na BVB

Reagovat
ADM

No som zvedavý, ale ked ZZ tak extremne trvá na DMku tak neverím že pojde s tymto zrovna na BVB

Reagovat
hntlyl

pomalý James je na BVB bez šance, spíš to tam půjde zachraňovat na posledních 15 minut

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Stream prosím?

Reagovat
teenz

http://www.sport365.live/en/player/57e6462f82795096801551/1/223/57e6cfe847b4e/UDLasPalmas-RealMadridCf/768/432

Nějací místní frajírcí mi poradili sport365.live, tak to zkus. Arsenal i Real dneska super streamy. Reddit se nechytá.

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

akoze ten rozhodca je slepy? ruky nepiska abo co?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

to prej nechal být , že ju odpustí potom i Ramosovi v druhé půlce

Reagovat
Magic player

Cristiano uz by se mohl vzpamatovat. Tohle je smutne.

Reagovat
ADM

To ako naložil s tou prihrávkou od Moratu bolo celkom WTF

Reagovat
Mateo16

Gareth s Cristianom po hernej stranke sialenost . Aspon ze tam bojuje Morata

Reagovat
smazaný uživatel

NO KONEČNĚ!!!!

Reagovat
Ángel di María 22

Golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to jednoduche..

Reagovat
smazaný uživatel

Marcoooo

Nacho ten běh ale.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nacho borec!

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Uz ked spracoval, tak som vedel, ze sme v pici

Reagovat
Mateo16

zasluzene

Reagovat
misinho7

ako sme dostali gol nevidel som spadol mi stream...

Reagovat
ADM

po zemi

Reagovat
teenz

Jak šašci.

Reagovat
patas92

Vaši obránci zahvězdili

Reagovat
smazaný uživatel

gol gol gol dostali sme gol

Reagovat
teenz

Nechat se takhle motat Las Palmas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nepovažoval bych to za ostudu, oni hrají fakt krásný fotbal, až nechutně dobrý vzhledem k tomu, co mají k dispozici.

Reagovat
alcantara

Reagovat
teenz

To ja vim. Ale my jsme Real, ne tym strednich pozic aby nas takhle koupali.

Reagovat
Magic player

Jeden z dvojce Cris, Gareth musi dolu a na hriste Lucas, vzdyt my na tech kridlech vubec neexistujeme, pokud se tam zrovna nestahne Alvaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

obrana Las Palmas vôbec nezvláda brániť rýchle protiútoky..dnes by som skôr sťahoval CR, ale to sa nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Smutne ze namiesto Asensia obranuje Morata .

Reagovat
Jordi Alba

Teď sem přišel, ale koukám, že Asensio zase gól, v něm budete mít asi poklad.

Reagovat
teenz

Neni úplně k zahození no.

Reagovat
Jordi Alba

Jak často hraje základ ? Vy tam máte v tý záloze až moc plno, tak se divím, že hraje.

Reagovat
misinho7

celkom dost, rotuje sa to stale cize hraje dost

Reagovat
Jordi Alba

A z dvojice James, Isco bude hrát více kdo nejspíše ?

Reagovat
teenz

Asensio.

Reagovat
ADM

ten z nich, ktorý ma doma playstation

Reagovat
teenz

Asi se těší na FIFU jako já.

Reagovat
ADM

Zahral by som si aj ja, ale predal som PSko. Povedal som si, že sa chcem zdokonaliť v jazykoch a využiť to po VŠ. Skĺbiť sa to nejak nedalo

Reagovat
teenz

Já to vždy hraju jen večer před spaním a nebo občas o víkendu. I tak se na ní těšim.

Reagovat
ADM

Ved aj ja som to hrával pred spaním len. A potom som nespal

Ale časom som to začal kontrolovať, ale držať dajme tomu 300e konzolu len kvoli Fife, lebo nič ine som nehraval, je tak trošku na hlavu ..

Ale ked budem vdaka tomu že som sa hecol a študoval zarábať takých pekných aspoň 1,5k mesačne, hned si ju zas nadelim

Reagovat
teenz

Taky mám PS4 jen na FIFU.

Reagovat
Jordi Alba

Taky budu asi kupovat, dlouho sem se totiž u ničeho nevztekal.

Reagovat
teenz

FUT vztekání obstará.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
misinho7

James je celkom vo forme a myslim si ze aj celkovo o dost lepsi ako Isco..on bude hravat viac si myslim a este pri zraneni Caseho urcite

Reagovat
Jordi Alba

Tak snad Isco brzo změní dres, jestli to bude takto.

Reagovat
teenz

Máme tam plno no, akorát že hrajou ZZ koně, takže takovej Isco nebo James můžou proti sobě hrát na střídačce nějakou hru.

Reagovat
Jordi Alba

Aha, no hlavně Isca je mě líto, James ja CAM nebo co hraje ?

Reagovat
teenz

Mě je líto obou, obou mají na to, hrát ve velkoklubu (no, možná James víc). James je primárně CAM, ale u nás hraje v záloze nebo křídlo (pokud nastoupí) a když teda hraje, tak hraje suprově.

Reagovat
misinho7

z neho bude cosi

Reagovat
misinho7

boha Bale teraz co nenahraval Ronaldovi ...

Reagovat
teenz

Cris by mu taky nenahrál.

Reagovat
ADM

predbehol si ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Palmas teda zatím hraje dopředu docela aktivně, obrana teda děs běs, ale dopředu a kombinačně je to pěkný fotbal

Reagovat
alcantara

Palmy su od polovice minulej sezony vyborne. Vyhrali sme tam skor velkou nahodou. Tazko sa odtial budu nosit body.

Reagovat
Mateo16

4-2-4

Asensio dal gol z dorazky ale snad kazdu loptu vyriesil zle , neobranuje a ani sa nevraca . Morata musi za neho sa stahovat Neviem ci ZZ chape co je to hrat zaloznika

Potom sa cudujme preco Modric a Kroos hori . Cristiano a Bale maju uzasnu formu . Zeby dalsi prekaucovany zapas od ZZ ?

Reagovat
Mateo16

To ze nasu zalohu kombinacne nici zaloha Trigueros - Bruno - Dos Santos ok . Ale Palmi ? Neskutocne ako sme na lopte slaby .

Jediny Morata za to ze tam necha dusu a Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Palmy nemůžou hrát takhle hrát dozadu, ve druhé půli by za to zaplatili. Jinak kombinačně pěkné,ale ta defenzíva .

Reagovat
Ángel di María 22

Konecne mel Zidane dobrej pristup k zapasu hned od zacatku. Libilo se mi to, napadani, aktivita a i pruniky jsme meli dobry, ale to je tezky, kdyz vsichni misto strely porad hledaj Ronalda..

Co se tice Cristiana, tak nepamatuju takovouhle tragedii z jeho strany v tech par zapasech po sobě. Je to sice po zranění, ale je to bída neskutečná. Jen doufat, že se srovná. Bale tam taky něco má, ale jinak je klasicky k hovnu a to řešení situací je prostě špatný. Výbornej je Morata, ten se mi líbí skoro každej zápas, Nacho hraje dobře. Ale prostě tohle je trochu v pasti, Ronaldo stárne, Bale neni kvalitní a při Zidanově systému 433, kde Modrič i Kroos jsou často mezi stoperama, chybí kreativita v poslední třetině hřiště. A když jsem do brejku, tak chybí nějaký zažitý řešení, hráči vymejšlej sračky a tohle jde za Zidanem, protože on by měl tohle trénovat do zblbnutí, tohle třeba Mourinho uměl. Za něj bychom tady z těch brejků, co jsme měli vedli už 4:1. Palmy jsou těžkej soupeř, ale my si to prostě ztěžujeme sami, to je pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes, ze si pozrem zapas Realu a akoze toho "najlepsieho" hraca, keby neviem ake ma cislo, tak ani neviem, ktorý to je..sak ten hrac, ne ze ma problem spravit hraca on ma problem aj dat nejaku zmysluplnu nahravku...tohto , že porovnavaju s Messim..sak to je na smiech, ten sa nemože rovnat ani s Neymarom..ale tak da gol v 80 minute zo 100% sance a bude hrdina, takže zas nic noveho pod slnkom...Peace :)

Reagovat
ADM

Idz volade.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ako mne by nevadilo aj keby vyhrali, ale sak nieco predvedie z coho mi spadne sánka, nech jeho každý druhý dotyk ma nadych geniality a ne toto jak rádový hráč a potom da gol a okrem toho nic :) ziadna pridana hodnota

Reagovat
ADM

A koho to zaujíma?

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

zatial celkom ok diskusia ..az dokym neprides ty s tym istym dookola

Reagovat
smazaný uživatel

ok sorry :) len nejaku racionalnu odpoved na to, v United bol o dost lepsi teraz za celý cas nic nevymysli a potom da gol z cistej sance...radsej keby hral jak najlepsi hrac na svete a mal horsie statistiky, v United som ho mal rad zobral loptu na polke a sprintoval s nou k brane

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za názor, tady máte klíčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

tazko sa pocuva aj cita pravda to mi je jasne , ale postavte sa k tomu jak chlapy ne jak usmrkanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou a pomalejš:

NIKOHO TO NEZAJÍMÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nase pressovani spociva v tom, ze jede, dva, maximalne tri hraci udelaji pohyb k hraci, mici a cela zaloha zustane stat zapichla kopackami v trave jako kuly v plote. Jaky to ma proboha smysl? To je videt i v krajskym preboru. Zaloha nestiha, Marco nekolikrat zustal viset na AM, na pozici kterou nemuze hrat ani James. Neuveritelne nas prehravaji ve stredu hriste, my v konkovce a ve finalni fazi vse spatne, misto nahravek strely a naopak, jediny Nacho se nesnazil nesmyslne hleda Crise a hned z toho byl gol.

Reagovat
Ángel di María 22

Ci je to chyba? Nebo za to nikdo nemuze?

Reagovat
teenz

No tak to řekni!!

Reagovat
ADM
Reagovat
teenz

David je střelec.

Reagovat
Kokesh

To urcite smerujes k minule diskuzi, co. Takticky samozrejme Zizu, ale herne napr. s Crisem nic neudelas.

Reagovat
Ángel di María 22

Neudelas, to je jasny. Ale proste Zizou tady ma velky mezery, ti hraci davno meli mit zazitej nejakej funkcni system, uz to neni mesic, co nas Zizou trenuje.

Reagovat
Mateo16

a s Garethom ? Asensiom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu, nějaký organizovanější press nebyl v Realu ani nepamatuju.

Reagovat
Kokesh

Urcite za Mourinha a Carlo tak prvniho pul roku, nez od toho postupne uplne upustil...

Reagovat
smazaný uživatel

Což tak nějak koreluje s dobou, kdy Ronaldo začal stárnout a začal okupovat víc vápno jak křídlo, přišel Bale.. Podle mě s BBC na hřišti je zavedení nějakýho systému pressování prostě neproveditelný.

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak "system", to prece neznamena jen pressovani, to znamena systematicky otevirani obran, navyky pri reseni brejku, defenzivni organizace atd atd. U nas je to na dost bidny urovni celkove momentalne, zachranuje to jen nejaka kvalita a ta jeste vepredu je momentalne dost pochybna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost atraktivní zápas. Ani mi nepřijde, že hrajeme nějak špatně, šancí si dokážeme vytvořit dost. Obrana to táhne dolů, gól přišel po její chybě, ale zas je třeba dát nějaký kredit Palmám, který hrajou fakt skvěle. Každopádně vyhrajeme, jak píšu.. šance jsou, stačí jen nějakou proměnit.

Reagovat
Mateo16

Tempo sa zlepsilo

Reagovat
Kokesh

Dnes je nezvykle hodne spatny Dani.

Reagovat
misinho7

boze treba premienat tie sance

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
Mateo16

Stary Gareth

Reagovat
Ángel di María 22

Ok, nikdy nebyl Ronaldo tak na vysridani, jako je dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas nevidím..ale podle toho, co tady píšete, tak Real nic moc. Tak snad jim to ještě jeden zápas vydrží..

Reagovat
Ángel di María 22

Mimochodem vsimnete si, jak malo davame pod Zidanem kolmic. Protoze tam na to (do ty role) proste nikdo neni zasazenej.

Reagovat
Mateo16

Najlepsie hrat bez zalohy

Reagovat
ADM

Práve som šiel napísať, že to real uhrá na indiv. kvalitu

Reagovat
Ángel di María 22

Beeeeeeenz. Kurva ale Ronaldo, to je sileny

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 je prostě bůh!!!! Přesně věděl co dělá, takto nahrát Benzemovi narážečkou o samotného gólmana, tvle to jen tak někdo neumí

Reagovat
teenz

My jsme vážně děsnej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

je to hrůza dneska

Reagovat
HalaMadrid_Flx

samozřejmě né jen dneska

Reagovat
teenz

Je to děsný. Naše nasazení je k blití. Převálcujem to individuální kvalitou, ale až na nás nastoupí BVB, tak z nás udělá trhací kalendář, pokud tam takhle budem chodit.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ani nemluv, trošku se toho zápasu bojím, ale tak možná je třeba nás probudit

Reagovat
HalaMadrid_Flx

možná je čas nás probudit*

Reagovat
Kokesh

Perfektni tah Zizu. BBC + Alvaro, tohle bylo fakt potreba zlomit. Bylo bud a nebo....a pak ze nemas koule.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu tvle.... DOBŘE

Reagovat
Hachim Mastour

To je divný pocit.

Reagovat
Ángel di María 22

Je mi Crise lito, snad se hodi do formy, ale zatim je to spatny.

Reagovat
Kokesh

Vzdy mel takovy navraty...nekde jsem cetl, ze jsme bez nej neprohrali 2 roky soutezni zapas .]

Reagovat
vilp

Moc se mu to nelíbilo teda.

Reagovat
misinho7

striedal Ronalda? neuveritelne nieco

Reagovat
smazaný uživatel

zvykej si, pristi rok bude mit tvuj idol max na Cinskou ligu, je super, ze se te tady zbavime

Reagovat
misinho7

ja sa tesim na den ked konecne dostanes ban neda sa to uz vydrzat..a mimochodom moj idol uz hraje v brazilskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

az me pusti domu, tak si z domu udelam novy ucet tak te zklamu

Reagovat
smazaný uživatel

počítaš s tým že ludí z ústavu len tak posielajú domov?

Reagovat
Gazza.8

Zizu má přece jen koule

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane borec vikendu Doufam, ze podvodnik z Madeiry zustane pristi kolo na lavicce

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Podvodník? Náš v tom bordel

Reagovat
smazaný uživatel

ten kdo lze, aby vyhral zapas nebo si mohl honit ego golem z penalty je podvodnik

Reagovat
smazaný uživatel

s banem počítám, ale nemůžu jinak.. DRŽ už PIČU, ty klaune

Reagovat
smazaný uživatel

ted klauny lovili v USA, desive klauny, bys me videl v te masce a nasral by sis do gati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nestojíš mi za žádnou další reakci, život tě vyliská sám.. nulo

Reagovat
smazaný uživatel

treba dostanes mou postel, az me pusti domu

Reagovat
X-bano-X

?

Reagovat
teenz

Tak ještě Garetha a třeba se naše hra malinko zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako podle mě byli domluvený, ale tak nějak škodolibě doufám, že ne.

Reagovat
misinho7

podla mna hej aj ked vyzeral nejak nstvane..uvidime po zapase

Reagovat
teenz

Podle toho záběru teď, to moc domluveně nevypadalo.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Těžko říct no možná je naštvaný kvůli svému výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

To by zase nedělal nic jiného jen byl naštvaný na sebe.

Reagovat
teenz

Fuuuha, Isco jde na 10 minut.

Reagovat
Mateo16

zbytocne ZZ hra bez zalohy

Reagovat
Miguel19

Tvl fakt chudák James. Že se jim na to nevysral.. Teďka tam bude další rok hrát 6. housle..

Reagovat
misinho7

boha rotuje sa nemoze hrat furt..hral minuly aj predminuly zapas

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

Klidně si to mysli

Reagovat
Ángel di María 22

Bale a jeho myšlenky, to je uplně k zahození..

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo!!!

Reagovat
alcantara

Araujo cule, to sa pozna

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Gareth zavrem oci a verim v boha On je fakt neuveritelne kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
vilp

Došlo štěstí a najednou jsme v realitě. Tragédie.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Switchback

Ten gol palm, to byla strašná haluz ...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No hoši tak s takovou hodně štěstí teda

Reagovat
Ángel di María 22

Je to k ničemu, tohle bude hrozná sezóna. Ale na to, že Real dělá hodně věcí špatně, na to jsme si už v posledních letech zvykli. Díky pánu Bohu za ty dvě Ligy Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ZZ brzo skončí, pokud nezačne trénovat.

Reagovat
vilp

Bude. Hra nestojí za nic a k tomu Zizou postupně odpaluje Jamese a Isca, tleskám. Fakt nevím, co má James pro základ udělat víc, to je neskutečný, že po takových výkonech, které by mu místo v sestavě měly v klidu zaručit (když je Case zraněný), pak do těžkého zápasu venku nastoupí Asensio. Tak kde to jsme...

Reagovat
Mateo16

To je uplne wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Skvely a neporazitelny Real Madrid mi vstredu odjebal 1300e a dnes 300.Dakujem kokoti amatersky na cele s degesom.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ztrátu Realu bys měl jako culé dát i víc!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ti tak.

Reagovat
sensei25

Zakop sa debil.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
alcantara

Hrat Madrid na Kanaroch, to je fakt demencia tvoja, nie ich

Reagovat
smazaný uživatel

nie, real ti ich neodjebal...odjebal si si ich sam, zle si vsadil

Reagovat
CHONG

Nemas sazet, kdyz to neumis

Reagovat
celeb

prosim vsadzaj na nich dalej.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak to je super. Snad promrdas jeste vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Super!!Ale dnes to byl spíš lepší výkon Realu.

Reagovat
Mateo16

3 prekaucovany zapas za tyzden

Absolutne nechapem ako je mozne ze dvojku Modric , Kroos necha prakticky bez podpory dalsieho zaloznika .

Asensio vybuchol , Kovacic tiez , James stara pesnicka . Zeby konecne dostal sancu Isco ? hlavne proti BVB ?

Gareth a Cristiano to je tragedia . Cristiano nemusi nikomu nic dokazovat co ma Gareth ? Neuveritelne kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

mateo16 pls

Reagovat
CHONG

No no, stalo se to, co bylo nevyhnutelne, herni bida se zacina projevovat na vysledcich, ZZ by si mel nastavit budicek, jinak bude brzy soucasti historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok ještě těžil z práce Benitéze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
ADM

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Free_player

Reagovat
Gazza.8

Nic to neznamená. Jsme pořád první, bez prohry. Hra stojí za hovno,ale zvedneme se!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

To bol vazne taky tragicky zapas, ze tu odpisujete sezonu? Vsak ste mali rekordnu snuru vitazstiev, co take tragicke sa zrazu stalo?

Reagovat
misinho7

nebol tak tragicky skor je nervozita z toho ze tie zapasy su heren o nicom..dnes keby dal karim sance je tam vyhra ale herne to je bieda a to stve kazdeho

Reagovat
blaugrana

Palmas Lemos Ataujo ronaldo benzema zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial zajimava sezona. Stereotyp barcelona, real, atleti ktori nedokracaju do konca je hrozne unavna.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by ten stereotyp posledních dvou ligových sezon nevadil. Když se díváš na fotbal svého oblíbeného klubu, tak žádný stereotyp nemůžeš vidět. Pokud to teda není zrovna stereotyp proher.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska treba ziskat 3 body , lebo za tyzden hrane s Atleticom

Reagovat
smazaný uživatel

byl faul na golmana ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Este nemal loptu v moci

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát proti Nanimu chce asi pevný nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz musime udrzat. Voro naordinoval dobru defenzivu a vitaznu taktiku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

nic len ze je najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ty si uz maximalny keket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka hraje snad najlepsi fotbal v lige z tych muzstiev co pozeram. To je radost sledovat ten fotbal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mateo16

Aspon ze Villarreal robi radost Trigueros je neskutocny a na Patov pohyb a kombinacie sa divaju skvele .

Reagovat
Phillipinho

Castillejo je letos jeste lepsi nez minulej rok. Vybornej

Reagovat
Mateo16

Holt len tu vykonnost vyladit .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Minulý rok teda nic extra nepředváděl.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

Illuminati.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Zidane letos bude vyhozen a Barca bude mít treble? já to beru

Reagovat
teenz

O vás se tu nepadlo ani slovo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele