LaLiga - preview 5. kola

21.09.2018, 08:42, aktualizováno 23.09.2018, 08:47
Previews
Barcelona hraje doma s Gironou a v případě bodového zisku se posune zpět do čela tabulky před Real Madrid. Odpoledne se koná derby mezi Villarrealem a Valencií, Sevilla se představí na půdě Levante, Betis bude měřit síly s Athleticem...
Levante UD - Sevilla FC  (neděle 12:00)
V neděli v pravé poledne se do sebe pustí dva týmy, jejichž sezona se zatím nevyvíjí podle očekávání. Trápící se Levante přivítá na své půdě Sevillu, která si vylepšila náladu alespoň v Evropské lize.

Sevilla tráví polovinu září na místech, která se jí vůbec nelíbí. Aktuálně je až dvanáctá, což je dost daleko od příček pro adepty pohárů. Začátek sezony se jí sice povedl, ale městské derby, které nezvládla, jí vzalo vítr z plachet. Následovala další porážka, neboť v minulém kole se Sevilla nevykoupila. Dvě branky jí nasázelo Getafe a Sevilla naopak nedokázala skórovat ani jednou. Vše si však vynahradila v Evropské lize.

Soupeřem jí byl Standard Lutych a proti němu se Sevilla opravdu vytáhla. Belgického soka zničila pěti góly a přesunula se v klidu na první místo v tabulce. Teď hodlá z načerpaného optimismu sehrát podobně bohaté utkání také v rámci první ligy. Při posledním výletu do Valencie ale musela spolknout hodně hořkou pilulku, protože domácí ji porazili. Teď se Sevilla hodlá pomstít stejným způsobem.

Trenér Pablo Machín prozradil: "Jsme moc rádi za to, že jsme dokázali vyhrát a pobavit naše fanoušky. Splnili jsme úkol, který jsme si v Evropské lize dali. Teď nás ale čeká další náročné utkání proti Levante a víme, jak dokáže tento soupeř být nebezpečný. Nesmíme nic podcenit a chyby, kterých jsme se nedávno dopustili, musíme co nejdřív eliminovat," dodal zkušený trenér.

Sevilla má stále stejné absence, mezi které patří Maxime Gonalons, Gabriel Mercado a Sergio Escudero. A trenér Machín už netrpělivě očekává jejich návrat, protože se jedná o stabilní členy základní sestavy. Domácí Levante se musí spolehnout na svůj tým okleštěný o Armanda Sadikua a Cokeho.

Levante sice vstoupilo do sezony hodně zajímavě a Real Betis hned v prvním kole rozstřílelo, ale od té doby to s ním jde z kopce. Připsalo si jednu remízu a hned dvě porážky. Ta poslední se zrodila v minulém kole na půdě Espanyolu Barcelona. Levante hodně bojovalo a nebylo příjemným soupeřem, ale domácím stačila ke třem bodům jediná branka Sergia Garcíi.

Levante nemá Sevillu v nejoblíbenějších soupeřích. Od roku 2004 totiž na Estadi Ciutat de València porazilo Sevillu jen třikrát! O utkání proti Seville hodně přemýšlel mimo jiné obránce Antonio Luna.

"Sevilla je tým, na který se hodně rád dívám. Její fanoušci musí být spokojeni, minimálně s herním projevem. Je to velmi ofenzivně laděný tým, který má vepředu velkou sílu. Na to si musíme dávat pozor. Možná únava z pohárů podle mě nebude hrát roli, protože soupeř má široký kádr. Navíc vás takový výsledek může hodně nakopnout, takže musíme být hodně obezřetní," míní Luna.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Lopez, Rober Pier, Postigo, Tono - Bardhi, Campaňa, Prčić, Morales - Roger, Boateng
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Gnagnon, Kjaer, Sergi - Navas, Banega, Mesa, Arana - Sarabia, André Silva, Promes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.67 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Valencia CF  (neděle 16:15)
Jednou z ozdob nedělního menu španělské nejvyšší soutěže bude na Estadio de la Cerámica derby mezi Villarrealem a Valencií, známé jako Derbi de la Comunitat. Oba celky budou mít o důvod víc chtít vyhrát, neboť své první zápasy na evropské scéně nezvládly a v domácí soutěži se plácají až ve spodní polovině tabulky.

Jinými slovy Villarreal a Valencia zažívají velice nepovedený vstup do sezony a po tomto týdnu to platí o všech hlavních soutěžích. Žlutá ponorka doma ve čtvrtek nedokázala porazit Rangers a jen remizovala 2:2. Ve španělské lize v prvních třech kolech nevyhrála, povedlo se jí to až minulý víkend na hřišti Leganésu. "Pokud jde o nedělní utkání proti Valencii, budeme se snažit získat na našem stadionu první tři body. Do ligy se vracíme po výhře na Leganésu a totéž chceme učinit i doma," prohlásil stručně trenér Javi Calleja.

Derbi de la Comunitat má v regionu velkou váhu a pochopitelně i velkou historii a kdy jindy se odrazit k lepším výsledkům, než v souboji s rivalem. Stejnou možnost jako Villarreal bude mít i Valencia, která na svojí první výhru v sezoně stále čeká. "Musíme pokračovat. Nejsou to naše nejlepší okamžiky, ale máme možnosti i schopnosti se zvednout," nabádá útočník Rodrigo.

Valencia z prvních čtyřech kol vydolovala jen tři body za tři remízy a špatně vstoupila i do Ligy mistrů, když i v početní převaze podlehla Juventusu. "Minulý rok jsme také měli špatné období a podařilo se nám zlepšit. V neděli to bude důležitý zápas a my ho chceme vyhrát," nechal se slyšet záložník Carlos Soler.

Valencijský kouč Marcelino má o čem přemýšlet a nejen pro něj je zápas na Estadio de la Cerámica, či prostě jen na Madrigalu, velmi důležitý. K dispozici určitě nebude mít Geoffreye Kondogbiu, který chyběl už v zápase s Juventusem i stopera Ezequiela Garaye. Žlutá ponorka zase bude bez Bruna Soriana, Santiaga Cáserese a Javiho Fuega.

V minulé sezoně vyhrál obě utkání Villarreal a Žlutá ponorka má v posledních letech o něco lepší vzájemnou bilanci. Utkání bude pikantní hned z několika hledisek, jedním z nich bude i fakt, že doslova na sebe budou hrát domácí kolumbijský útočník Carlos Bacca a obránce Netopýrů, rovněž Kolumbijec, Jaison Murilllo.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Ruiz, González, Gaspar - Fornals, Trigueros, Morlanes, Layún - Ekambi, Bacca
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Paulista, Murillo, Lato - Soler, Wass, Parejo, Guédes - Moreno, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.35 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Zatímco loni Real Betis bavil rozrůstající se obecenstvo divokými přestřelkami všeho druhu a vydobyl si místo v evropských pohárech, letos se ofenzivní mašina Quiqueho Setiéna zcela zadrhla. Po úvodní kruté prohře 0:3 s Levante totiž v zápasech sevillského klubu v dalších čtyřech duelech padl jeden jediný gól. Další test bude v neděli večer představovat zrovna Athletic, který je dlouhá léta strašákem Betisu.

Celek z Bilbaa totiž vítězně ovládl hned osm z posledních deseti vzájemných zápasů a svěřenci Eduarda Berizza tak mohou na stadion Benita Villamarína přijíždět s notnou dávkou sebevědomí. V minulé sezony to byli právě Baskové, kteří jako jedni z mála (spolu s Valencií a Barcelonou) dokázali Betis porazit v obou ligových střetnutích.

Quique Setién na předzápasové tiskové konferenci potíže svého týmu v zakončení označil jen za otázku času, než se stávající střelecké sucho povede protrhnout novou záplavou branek. "Zažívám to ve fotbale celý život. Nějaký gól nakonec přijde, i kdyby to mělo být v poslední minutě a dáme ho zadkem."

Zatímco Betis má za sebou náročný výjezd do Řecka, kde s Olympiakosem v Evropské lize uhrál bezbrankovou remízu, Athletic měl v týdnu volno a mohl tak nabrat síly po vyčerpávajícím duelu s Realem Madrid, v němž baskický klub vydřel po sympatickém výkonu bod za remízu 1:1.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Francis, Mandi, Bartra, Sidnei, Junior - Boudebouz, Canales, Lo Celso, Inui - Loren
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Balenziaga, Yeray, Martínez, De Marcos - D. García, Beňat - R. García, Muniain, Susaeta - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.38 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Girona FC  (neděle 20:45)
Katalánsko je na nohou a slavný Camp Nou se stane dějištěm derby mezi favorizovanou Barcelonou a Gironou. Domácí Blaugranas vedou celou soutěž s náskokem dvou bodů na Real a špatně si nevede ani Girona, která je osmá. Potvrdí svěřenci Ernesta Valverdeho roli favorita, nebo Girona opět překvapí? Minulý ročník se derby stalo jasnou záležitostí pro Barcu.

Barcelona vstoupila do sezony výtečně. V LaLize má ze čtyř zápasů plný počet bodů a suverénní jízdu předvedla i v úterním zápase Ligy mistrů proti PSV Eindhoven. Nizozemského mistra Katalánci sestřelili čtyřmi krásnými brankami a ujali se ve své skupině vedení.

Domácí minulý víkend zvítězili na těžké baskické půdě proti Realu Sociedad 2:1, když se prosadili Luis Suárez a Ousmane Dembélé, druhý jmenovaný pak pálil do černého i v Lize mistrů proti Eindhovenu, kde ho hattrickem podpořil kapitán Lionel Messi. V aktuálním ročníku La Ligy je Barcelona nejvíce skórujícím mužstvem ligy, má o tři zásahy více než Real Madrid.

Barcelonu teď čeká derby a na první pohled snadný soupeř Girona. Opravdu jen na první pohled. Méně slavný z katalánských klubů už dokázal nejednoho favorita zaskočit a překvapit a platilo to minulou sezonu a platí to i nyní. Své by například mohl vyprávět Villarreal, který Gironě doma odevzdal všechny body, nebo naposledy Celta Vigo, která v Katalánsku prohrála 2:3.

Zápas má ale jediného favorita a tím je FC Barcelona. Loni vyhrála oba zápasy jasným způsobem. Bude zajímavé sledovat, jak se Girona s atmosférou stadionu Camp Nou vypořádá a zajímavé bude rovněž sledovat i miniduel mezi dvěma uruguayskými střelci Luisem Suárezem a Stuanim, který je ve výborné formě.

Dlouho byl mimo hru Sergi Samper a nyní už je k dispozici, nedá se však očekávat, že by do hry okamžitě nastoupil od úvodní minuty. Barce nepomůže ani nová posila Malcom, jinak má Ernesto Valverde všechny ofenzivní hvězdy k dispozici. Girona se na Camp Nou představí bez Johana Mojicy a Carlese Plaňase. U Jonase Ramalha je start s otazníkem.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Piqué, Umtiti, Roberto - Rakitić, Busquets, Coutinho - Dembélé, Suárez, Messi
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Espinosa, Juanpe, Alcalá - Porro, Granell, Luiz, Benítez - Portu, Stuani, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 13.50 - 29.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Deportivo Alavés  (sobota 13:00)
Deportivo Alavés nevstupovalo do sezony s příliš velkými ambicemi, ale v posledních zápasech se mu začalo opravdu dařit. Navázat na své úspěchy bude chtít v Madridu proti domácímu Rayu Vallecano.

Deportivo Alavés splnilo své předsezónní cíle a v minulém ročníku se zachránilo. Letos by je chtělo ještě vylepšit a podívat se výš. A zatím se mu to poměrně daří. Ačkoli Alavés má trochu problémy se střelbou branek a zatím se mu povedlo dát jen tři, přesto to stačilo na dvě výhry, jednu remízu a jednu porážku. V současné době mu patří více než solidní sedmá příčka LaLigy.

Po těsné výhře nad Espanyolem Barcelona se v rámci minulého kola Alavés představil na půdě nováčka, Realu Valladolid. Dlouho to sice vypadalo, že se budou body dělit, ale v posledních fázích zápasu Alavés zabral. Výsledkem byla branka Ibaie Gómeze ze třetí minuty nastavení a tři body pro hostující tým.

Právě střelec rozdílové branky před duelem s dalším nováčkem soutěže uvedl: "Je skvělé, když víte, že váš gól pomohl týmu k vítězství. Ať ho dá kdokoli, budu slavit stejně, pokud nám to pomůže k bodům. Cítím se v tomto kolektivu velmi dobře. Máme velmi dobrý kádr a víme, že se jeden na druhého můžeme spolehnout. To se nám v podobných chvílích hodí. Doufám, že podobně bojovný výkon ukážeme také v sobotu."

Lehce po obědě se Alavés ukáže na stadionu Teresy Rivero a jeho úkol bude jasný - tři body proti Rayu. To by nemusel být zase tak náročný úkol, protože Rayo po návratu mezi španělskou elitu body rozdává poměrně snadno. Zatím odehrálo tři duely, ale dvakrát prohrálo.

Duel s Bilbaem byl odložen a to přišlo Rayu velmi vhod. V posledním kole totiž zúročilo přípravu a volnější režim a připsalo si konečně tři body. Jedinou branku vsítil v 29. minutě Gianelli Imbula a rozhodl o první výhře v ročníku.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Alberto - Advincula, Abdoulayeba, Amat, Moreno - Elustondo, Imbula - Embarba, Trejo, Garcia - De Tomas
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Navarro, Laguardia, Duarte - Ibai, Brašanac, Wakaso, Jony - Sobrino, Guidetti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.62 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Real Valladolid  (sobota 16:15)
Po porážce na Gironě se fotbalisté Celty Vigo po třetí v sezoně představí doma na Estadio Balaídos a budou chtít navázat na předchozí výkon proti Atlétiku. Valladolid by přitom neměl znamenat vážnější překážku, na svoji první výhru v novém ročníku La Ligy stále čeká a v tabulce je předposlední. Královský celek dokonce ještě nedokázal vstřelit ani gól.

Celta Vigo letos nehraje žádné evropské poháry, a proto se může plně koncentrovat na své ligové výkony. Až do minulého kole probíhalo u Celestes vše v pořádku, ale porážka v Gironě odkryla některé slabiny mužstva, na kterých bude muset kouč Antonio Mohamed zapracovat.

Domácí by na Estadio Balaídos rádi navázali na výkon proti Atlétiku Madrid, které porazili 2:0. Jejich soupeř sice bude méně zvučný, avšak o to nevyzpytatelnější - Real Valladolid. Zajímavé je, že Valladolid si zatím ze dvou venkovních výjezdů připsal dva body, takže je na půdách soupeřů neporažen. Spokojen být ale nemůže, neboť se krčí na předposledním místě tabulky s pouhými dvěma body. Hůře už je na tom jen Leganés.

Blanquivioletas doma minulý týden těsně podlehli Alavésu a znovu nedali gól. Ve čtyřech zápase v řadě nedokázali rozradostnit vlastní obecenstvo jedinou vstřelenou brankou a kouč Sergio González bije na poplach. Valladolid už potřebuje skórovat a samozřejmě bodovat, nebo se jeho výsledková krize ještě více prohloubí.

Oba celky se dobře znají. V minulé sezoně vyhrál vždy domácí celek tříbrankovým rozdílem. Co se týče absencí, tak Celtě Vigo bude scházet v minulém kole vyloučený Gustavo Cabral, jinak je tým trenéra Antonia Mohameda kompletní. Na druhé straně zase nenastoupí Luismi a Daniele Verde, oba trápí zranění.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Alonso, Araújo, Roncaglia, Mallo - Lobotka, Beltrán - Sisto, Bongonda, Aspas - Gómez
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Calero, Nacho - Keko, Alcaraz, Mohamed, Suárez - Ünal, Plaňo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.60 - 5.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - CD Leganés  (sobota 16:15)
Eibar se v prvních kolech moc nepředvedl, ale poslední dobou se mu začíná dařit daleko lépe. V dalším kole se proti němu postaví Leganés, jemuž naopak sezona vůbec nevychází.

V sobotu odpoledne se na Estadio Municipal de Ipurua odehraje zajímavá bitva, kterou spolu svede domácí Eibar a hosté z Leganésu. Jejich hlavním úkolem bude neinkasovat, protože zatím se obranou chlubit moc nemůžou. Leganés zatím dostal ve čtyřech kolech už devět branek a v každém zápase je na obraně vidět nesehranost a poměrně velká absence důrazu. Leganés dostává branky velmi jednoduše, s čímž musí něco dělat.

Po čtyřech brankách od Realu Madrid v minulém kole dostalo Leganés jen jednu, ale vzhledem k neefektivnímu útoku mu to k ničemu nebylo. S Villarrealem se potýkal marně a domácím stačila jedna branka Carlose Baccy. Leganés teď bude čelit dalšímu hodně důraznému týmu a bude si muset poradit bez zraněného Alexandra Szymanowskiho.

Eibar rovněž nebude kompletní, neboť trenér José Luis Mendilibar nemůže využít služeb Pedra Leóna. Pedro Bigas se naopak do hry po zranění zad vrací. Leganés má co dohánět, protože od roku 2003 se mu ještě ani jednou nepodařilo soupeře z Eibaru porazit. Eibar už třikrát v řadě vyhrál rozdílem 1:0.

Eibaru se sice první dvě kola nepovedla, ale poté zvítězil nad Realem Sociedad. A aby toho nebylo málo, v minulém kole dokázal něco obdobně skvělého. Remizoval totiž s Atléticem Madrid! A nemuselo zůstat jen u bodu, protože Atlético spasila až branka mladíka Garcése v 95. minutě, takže Eibar byl hodně blízko senzaci.

Na tento výkon chtějí nyní hráči navázat. Obránce Paulo Oliveira prohlásil: "Tři body proti Atléticu by byly něčím výjimečným. Ale i bod je skvělou záležitostí. Hráli jsme opravdu dobře a nic jsme Atléticu neusnadnili. S takovým přístupem chceme jít do každého dalšího utkání. Ani proti Leganésu nás totiž nečeká vůbec nic jednoduchého, takže se budeme muset hodně snažit," ví mladý obránce.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pena, Ramis, Arbilla, Cote - Alvarez, Diop - De Blasi, Jordan, Milla - Enrich
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Nyom, Bustinza, Siovas, Silva - Perez, Gumbau - El Zhar, Eraso, Rolan - Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.08 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Atlétiko Madrid čeká důležité utkání na půdě městského rivala Getafe a má co napravovat. Los Colchoneros dvakrát po sobě ztratili a třetí zaváhání už nechtějí dopustit. Posilnit by je měla výhra v Lize mistrů nad Monakem, na druhou stranu Getafe je ve výborné formě, přes 270 minut neinkasovalo a naposledy zvítězilo v Seville. S Atlétikem však mají Azulones velmi černou bilanci.

Jedinou ztrátou v dosavadním průběhu sezony je úvodní porážka na Realu Madrid jinak může být Getafe se svým vystupováním spokojeno. Tým Pepeho Bordaláse šlape skvěle a opřít se může o spolehlivou defenzívu, od zápasu na Realu totiž ani jednou neinkasovalo. Sílu madridského celku před týdnem naplno pocítila FC Sevilla, která doma na stadionu Sáncheze Pizjuána prohrála 0:2.

Samozřejmě překvapivě je Getafe v tabulce před svým dalším soupeřem Atlétikem, ne však nezaslouženě. Druhý z madridských klubů se v úvodu sezony poměrně trápí, i když žádná tragédie to není. Atlétiko po porážce na Celtě Vigo ztratilo i následující domácí zápas s Eibarem (1:1) a v tabulce je až deváté. V týdnu si ale Simeoneho muži spravili chuť a vyhráli veledůležitý duel Ligy mistrů na hřišti francouzského AS Monako 3:2.

Madridské derby je vždycky něčím zvláštním a platíto nejen o soubojích Atlétika s Realem, nýbrž i o duelu Atlétika s Getafe. Minulou sezonu se dvakrát radovalo favorizované Atlétiko, které bude přes všechny problémy i protentokrát horkým favoritem. A ještě pár zajímavých informací: Los Colchoneros porazili Getafe pětkrát v řadě a je jedno jestli to bylo doma nebo venku a od konce roku 2011 s ním ani jednou neinkasovalo! To je vskutku těžko uvěřitelná bilance.

Getafe bude s největší pravděpodobností nadále chybět Markel Bergara, jinak je domácí tým kompletní. Zato Diego Simeone má starostí nad hlavu, vedle nepovedených výsledků je to i marodka, kdy za Atlety v současné době nemohou nastoupit Vitolo, Arias, Kalinić i obránce Savić.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Antuňes, González, Dakonam, Suárez - Ndiyae, Arambarri, Maksimović, Portillo - Mollina, Rodríguez
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Koke, Rodrígo, Ňíguez, Lemar - Costa, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.90 - 3.22 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Espanyol Barcelona  (sobota 20:45)
V sobotu večer dojde rovněž na dalšího adepta v boji o titul. Na stadionu Santiaga Bernabéua se domácí celek postaví proti katalánskému Espanyolu. Ten zažívá až nečekaně dobrý start do sezony a dosud prohrál jen jednou.

Real Madrid má před sebou klání s Espanyolem a velmi dobře si vzpomíná na letošní únor. V něm se také utkal s katalánským celkem a prostředí Barcelony mu vůbec nesvědčilo. Espanyol totiž favorita překvapil, nedovolil mu skórovat ani jednou a sám naopak v nastavení rozhodl díky brance Gerarda Morena o třech bodech. Real tehdy hodně smutně odjížděl a tentokrát nechce nic podobného dopustit.

V nové sezoně se mu navíc zatím daří a myšlenky na Cristiana Ronalda nebo Zinedina Zidana a život po nich jsou pryč. S každým dalším zápasem je Bílý balet úspěšně zahání a vytváří novou identitu. Identitu týmu, který je více založen na kolektivní snaze a méně na individualitách, třebaže hvězd má Real na dvě jedenáctky. Odchod portugalské hvězdy zatím prospívá hráčům, kteří se předtím nemuseli ujímat odpovědnosti.

Jedním z nich je velšský tahoun Gareth Bale, kterému Ronaldův stín zase tak moc nesvědčil. Aktuálně se mu ale daří a kromě většího prostoru na hřišti skóruje v důležitých chvílích. Další branku si připsal také v rámci základních skupin Ligy mistrů. Real Madrid přijelo vyzkoušet AS Řím, které loni vyprovodilo například jeho městského rivala. Real ale něco podobného vůbec nedopustil a i díky brance Garetha Balea vyhrál přesvědčivě 3:0.

Poslední branku dal krásným způsobem Mariano Díaz, který po Ronaldovi zdědil číslo sedm. "Byly to úžasné chvíle. Cítil jsem neustále obrovskou podporu mých spoluhráčů, celého stadionu i trenéra. Jen díky tomu můžu podávat své nejlepší výkony. Vím, že jsem potřebný, že můžu pomoct. Vrátil jsem se domů, abych pomáhal budovat další úspěchy a věřím, že v tomto ročníku uspějeme. Teď se musíme všichni co nejlépe připravit na Espanyol, protože jej nesmíme podcenit."

Velmi dobrou zprávou pro mladého trenéra Julena Lopeteguiho je například fakt, že má k dispozici kompletní kádr. Nechybí mu žádná z opor a to ani po náročném utkání v pohárech. Real bude chtít vylepšit své ligové postavení, protože před ním je první Barcelona. V minulém kole se mu totiž nepovedlo utkání s Bilbaem tak, jak by asi chtěl. Na Basky tak úplně nestačil a jen si s nimi rozdělil body.

Espanyol minulé kolo zvládl o mnoho lépe. Povedlo se mu porazit Levante a jediný gól Sergia Garcíi znamenal tři body. Espanyol díky tomu mohl umlčet nespokojenost po předchozím utkání, neboť s Alavésem prohrál. I tak ale nyní sídlí na skvělé čtvrté pozici v LaLize a svých sedm bodů by moc rád navýšil o další. Jediným hráčem, kterého se zřejmě utkání týkat nebude, je záložník David López.

Jeho jmenovec Diego López působící v obraně se už na duel s hvězdami Realu těší. "Přirozeně se těšíme na každý zápas, ale tyto duely s Realem Madrid jsou pro nás něčím speciálním. Máme možnost měřit se s těmi největšími hvězdami a ukázat, že se nebojíme. Máme vlastní styl hry, chceme jej hrát bez ohledu na to, proti komu stojíme. Potřebujeme hodně důrazu a koncentrace, abychom získali dobrý výsledek," uvědomuje si zkušený brankář.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Isco, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - J. López, David, Hermoso, Vilà - Darder, Roca, Granero - Baptistao, Iglesias, Piatti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.67 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Huesca - Real Sociedad  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka 5. kola španělské LaLigy začne na Estadio El Alcoraz. Domácí Huesca se pokusí výrazně zlepšit svou obranu proti Realu Sociedad San Sebastian, jemuž se start do letošního ročníku také moc nepovedl.

Nejhorší obrana v lize. To aktuálně platí o Huesce, nováčkovi ročníku, který ještě nechytil tempo a nedokázal přeřadit na vyšší rychlost oproti Segundě. Huesca za čtyři odehrané duely dostala už dvanáct branek a právě v defenzivní činnosti je její slabá stránka. Po skvělém úvodu a dvou neprohraných zápasech se Huesce přestalo dařit. Osm branek dostala od Barcelony a v minulém kole prohrála s Rayem Vallecano o jeden gól.

O náladě v týmu hovoří obránce Jorge Pulido, který v rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Máme za sebou hodně smolné utkání. Nevycházelo nám téměř nic a dělali jsme hloupé chyby. Stále se učíme, že v první lize nás za ně okamžitě potrestají. Musíme být mnohem soustředěnější a lépe spolu komunikovat na hřišti. Jsme ale optimisticky naladěni a věříme, že se nám brzy začne dařit. Děláme pro to maximum," dodal obránce.

Huesca se v souboji s Realem Sociedad bude muset obejít bez zraněného Rajka Brezančiće a také bez Aleksandara Jovanoviće. Hosté mají se zdravotním stavem hráčů mnohem větší potíže. Do utkání z důvodu zranění nezasáhnou Diego Llorente, Adnan Januzaj, Martín Merquelanz a ani Sandro Ramírez. Uzdravil se alespoň útočník Willian José, od nějž se budou čekat důležité branky.

Real Sociedad rozhodně není tak vysoko, jak by chtěl být. V této chvíli mu patří až třinácté místo a jeho někdejší snahy o poháry jsou pryč. Stejně jako jeho soupeř, také Real Sociedad solidně začal nový ročník, ale postupem času se jeho forma zhoršovala. Ve dvou posledních kolech nezískal ani bod a vždy těsně prohrál. Naposledy mu dvě branky vstřelila Barcelona, ačkoli od 12. minuty Real Sociedad vedl. Ani velká snaha po téměř celý zápas mu na body nakonec nestačila.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Werner - Miramon, Pulido, Ruben Semedo, Luisinho - Gomez, Melero, Musto, Gallar - Cucho, Longo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Aritz, Moreno, Theo - Illarramendi, Zubeldia, Pardo - Merino - Juanmi, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.56 - 3.36 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona440014:312
2.Real Madrid431011:310
3.Celta Vigo42117:57
4.Espanyol Barcelona42115:37
5.Getafe CF42114:27
6.Girona FC42115:67
7.Deportivo Alavés42113:47
8.Athletic Bilbao31205:45
9.Atlético Madrid41213:45
10.Real Betis41211:35
11.Levante UD41126:54
12.Sevilla FC41124:44
13.Real Sociedad41126:74
14.Villarreal CF41122:34
15.SD Eibar41124:64
16.SD Huesca41126:124
17.Valencia CF40313:53
18.Rayo Vallecano31022:53
19.Real Valladolid40220:22
20.CD Leganés40134:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (334)

Přidat komentář
Kluivert9

1. pro Barcu

Reagovat
Visca el barca

2.Pro Malcoma s Arthurem v základu

Reagovat
Xavi

Vždycky mě fascinují úvahy, kdo je na kterém místě po čtvrtém kole. Navíc, když ten tým měl třeba těžký los.

Reagovat
RS

0:3

Reagovat
Ed_Hazard

Zajtra pravdepodobne Odri napravo namiesto Daniho.

Vidim to na rotaciu:

Thibo - Marcelo, Nacho, Ramos, Odri - Cebba, Case, Toni - Marco , Mariano, GB

Reagovat
misinho7

mohol by sa uz Vinco dostat do nominacie ..zajtra je idealna sanca na debut

Reagovat
Kenneth

Je v nominaci.

Reagovat
misinho7

Tak dneska sa na zápas teším dvojnásobne snáď dostane priestor

Reagovat
Mateo16

Gareth tieto zapasy kde sa musi rotovat nesmie hrat. Tutovka ze tam bude Lucas

Reagovat
Ed_Hazard

Hej, jeho som tam pôvodne chcel dať, ale myslím, že u Lopeho bude hrávať dosť často. Častejšie ako Benzín

Reagovat
Mateo16

Cim castejsie tym rychlejsie zrakveny

Reagovat
ADM

Leo skratil bradu vsak s nou mal beast mode

Reagovat
technecium

Ale 2011/2012 ji neměl

Reagovat
ADM

Tak teda opäť cítim treble

Reagovat
valloire

je třeba si zajít k příslužnému specialistovi neboť ti začíná selhávat jeden ze smyslů

Reagovat
ADM

Barcelonsky treble je vzdy blizsie nez sa zda, opatrne hombré

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, 11/12 treble nebyl

Reagovat
ADM

Ale ani 14-15 tu bradu nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby zopakoval to co v 11/12 tak by to treble bylo hodně reálný, ale tolik gólů už asi nikdy nedá

Reagovat
technecium

*nikdy nikdo

Reagovat
Majk91

Messi bude mat beast mode, aj keby si dal uces na Vin Diesela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Rabiot už k nám nechce, když vidí, že přes Raketu si prostě nikdo nekopne.

Reagovat
technecium

To je dobře, Rabiot je kopyto. Leda Pogbu beru

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
ADM
Reagovat
technecium

Reagovat
Dayman

prázdná brána a Messi nahraje do offsidu

Reagovat
valloire

exhibuje místo toho, aby byl efektivnější a hrál blíž k bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono to tak není.

Reagovat
Dayman

Courtois

Odriozola, Varane, Ramos, Nacho

Modrić, Casemiro, Ceballos

Asensio, Benzema, Isco

Reagovat
misinho7

Omg Vinco na tribune teda..nech sa na to Lope vyserie ale s tymto ... vsetko super ale toto unhonechapem co viac Lope chce

Reagovat
Jerichoo

a koho tam mal posadiť?

Reagovat
misinho7

Valverde napr ?

Reagovat
Jordi Alba

Tak Vinícius šanci určitě dostane, ale měl by si bejt rád, že i jinej mladík může dostat šanci.

Reagovat
misinho7

to ze sancu dostane o tom nepochybujem uz teraz v tej castille nema co robit je vidno ze je uplne inde ... no tak myslim si ze Vinco je inde ako Valverde preto by som tu sancu skor doprial jemu, ked je sanca rotovat..lebo najblizsie dva zapasy je jasne ze nikto sancu nedostane kedze nas cakaju tazky supery

Reagovat
X-bano-X

Tazky supery

Reagovat
Anacron

A ne?

Reagovat
misinho7

tazki superi *

Reagovat
DrQQ

"tazki superi" je tiež pekný hnus. :-)

Reagovat
Anacron

Benzemu

Reagovat
Visca el barca

Malcom není opět v nominaci proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Je po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v dnešní tiskovce řekl, že ještě není fit a u Arthura, že má slabou fyzicku, proto prý hraje tak málo, ale snad zítra základ.

https://www.barcablaugranes.com/barcelona-la-liga/2018/9/22/17890090/ernesto-valverde-talks-coutinho-dembele-malcom-and-arthur-ahead-of-girona

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky solidni stream na Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

tyjo už po několikátý co by nám neuznali penaltu nebo gol, ještě že je ten VAR

Reagovat
Kincl

Dotaz vím že se to netýká této akce, ale když máte spoluhráče v ofsajdu a trefíte obránce od kterého jde míč k vašemu hráči platí ofsajd? Když ten obránce jen stojí a vy ho trefíte a bez umyslu se to od něj odrazí k vašemu hráči?

Reagovat
Anacron

Myslím, že to je ofsajd. Prostě se to bere v době střely/přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Platí, už jenom proto, že stojí ve vyhodnem ofsajdovem postavení v době přihrávky nebo střely spoluhráče.

Reagovat
misinho7

Odriozola Dani bude mat pekelnu konkurenciu ale to je len dobre a hlavne nevedel som ze je to taky rychlik. Tak isto Ceballos nechapem ako on nemohol hravat pod Zizum ..musel mu pichat staru abo co ... uzasny hrac

Co sa tyka hry tak super hlavne ten presing je vyborny. Dnes to nie je ale az take dobre ako proti AS. Ale tak snad to uhrame a pridame este nejake goliky

Reagovat
Anacron

Akorát by se měl vracet Odriazola . A hra docela nic, žádná střelba, jenom nahrávky.

Reagovat
Switchback

Tady je to nějaký mrtvý

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj až bude 1:1, ono sa to rozbehne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Sobota večer no, kdo by seděl doma a koukal na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky to tu ožije až když hraje Barca. Real má fanoušky jenom v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba koukám dnes na box.

Reagovat
ADM

Madridistov držali pokope len úspechy v Európe. Superpohár ich zlomil..

Reagovat
CHONG

To je super, jak to komentují jenom culés Jinak byla sobota večer a hráli jsme proti Espanyolu, lidi měli možná jiný program

Reagovat
smazaný uživatel

Caute, planujem ist 24.10. na Barca-Inter, no na fcbarcelona.com nie su momentalne listky k dispozicii, neviete preco? Pripadne poznate nejaku inu stranku, ktoru mate overenu a ceny tam nie su moc premrstene? Vdaka

Reagovat
Jordi Alba

Tak do 2 týdnů max to tam bude pravděpodobně.

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály Hrajem si na zkušenej tým nebo co? Proti kamarádům vod moře se ale používá druhý scénář s bombarďákama....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ocekavam minimalne pet golu

Reagovat
Generalní Gladiator

ne změnám!

ne baletu na trůnu!

za trůnem ať si kuci o pořadí zahrají třeba kuličky, ale trůn patří nejlepšímu!

Reagovat
valloire

a to víš že jo

Reagovat
Juan Román Riquelme

Vzdyt proto tam budeme.

Reagovat
Switchback

Vacloš

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dostava Levante na hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben yederovi to prajem. Moj oblubeny hrac. Velmi podcenovany strelec.

Reagovat
ADM

Hlavne zo strany trenera minuly rok. Inak asi kazdy videl jeho kvality oproti tragickemu Murielovi

Reagovat
smazaný uživatel

Muriel je hlavne az tragicky neefektivny. Inac herne je to dobry hrac. Bohuzial v utoku bez golov je to hrac iba pre tim zo stredu tabulky.

Reagovat
Phillipinho

Muriel hlavne absolutne neumi kopnou do mice. To se na tyhle urovni malokdy vidi.Ja od nej snad nevidel normalni dobro strelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskuocny vykon Sarabia - Ben Yeder.

Namachrovani fanuskovia Levante uz opustili stadion. Asi si mysleli, ze dneska zase zo stastim remizuju po nejakej trapnej penalte.

Reagovat
Phillipinho

Sarabia ma letos 12 zapasu-8 golu a 5 asistenci. Neskutecny jak kazdym rokem svoje cisla zlepsuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, aj mne sa páči jeho hra. Vždy keď má loptu pred šestnástkou smrdí to šancou.

Reagovat
smazaný uživatel

No zas tak neskutečný ty čísla nejsou...

2015-16 31z - 7g

2016-17 34z - 8g

2017-18 34z - 6g

Reagovat
madridcan

Ked si budeme hrať profesorsky ako vcera, tak v Seville zhorime

Reagovat
smazaný uživatel

Bez 4 hráčov základu, traja debutanti, po dvoch dňoch od LM a jednom tréningu. V Seville to bude odlišný prístup a výkon Sami hráči sa v pozápasových vyjadreniach rozprávalo o nadchádzajúcich dvoch zápasoch, ktoré mali v hlavách aj počas včerajšieho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá druhá veta

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino "Do Spojených štátov hrať nepôjdeme. Neviem, aké sú skutočné záujmy tohto kroku. Kategoricky budeme odmietať takéto hry."

Reagovat
Visca el barca

Vale je dost mimo oproti loňsku.

Reagovat
Jordi Alba

Tak proti Villarrealu z posledních 8 zápasů vyhrála 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne to Parejovi niekto zrátal Nesympatický slizák s tvrdými zákrokmi

Reagovat
Switchback

Reagovat
Anacron

Reagovat
Phillipinho

Parejo ma dobrej tyden

Reagovat
alcantara

Barcelona ante Girona. OFICIAL: Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba,, Busquets, Arthur, Arturo Vidal, Dembele Messi y Suárez

Konecne bez Rakitica.

Reagovat
LAM

Dobrá až na útok.Nechápu proč i dneska musel hrát Suarez.Už aby byl Malcom na 100% zdravej a začnem ten útok víc rotovat.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm takže Vidal do polčasu redka.........

Reagovat
Anacron

Reagovat
-Carles-

Arthur

Reagovat
ADM

Ešte Malcom za Suareza, ale tak to dnes nebolo možné

Reagovat
alcantara

Stacil by Coutinho v 5.minute. Inak sa bojim Vidala a trosku Semeda, tak som zvedavy, ako sa ukazu.

Reagovat
sylarko

Coutinho namiesto dembeleho a bolo by to top

Reagovat
LAM

Coutinho,Messi,Dembele.

To by bylo dle mě lepší.

Reagovat
sylarko

Alebo tak no

Reagovat
alcantara

A Suarez aspon tribuna.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROTACE JE TADY!!! Dnes tu chci vidět před zápasem jenom čiré nadšení

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ten Suarez no.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Som strasne zvedavy na zalohu a pravu stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Snad nebude Semedo moc hořet.

Reagovat
ADM

Tak on bude buď uplne skvelý alebo bude horieť, nič medzi nemá

Reagovat
patas92

Kdy byl skvělý?

Reagovat
smazaný uživatel

loni při otočce v Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

cítím, že mistr Vidal dnes dá první gól za Barcu

Reagovat
Switchback

Stream?

Reagovat
Footballer

chlapi kde se koukáte?

Reagovat
ADM
Reagovat
ADM
Reagovat
Kixi Syhimour

O kolik?

Reagovat
ADM

3 min oproti tomu hore

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten můj jede asi o 2:30 pomaleji než live

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo spíš jenom 2, mám blbej odhad

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Footballer

ten se po chvíli vypne ne?

Reagovat
ADM

Prečo? Nikdy mi to nerobilo. Len reklamy .. ale keď si necháš prvú načitať a nezavrieš ju, ďalšia sa neotvorí

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem ani nevědel

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš vypnout adblock

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinej já nepoužívám, minimálně na PL funguje skvěle, naprosto spokojenej

Reagovat
Footballer

mně se to sekne a nechce se rozjet. Nebude to prohlížečem? jaký používáte?

Reagovat
ADM

Chrome

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Footballer

To já taky a seklo se mi to i u jiného komentáře. Nechápu....

Reagovat
Kixi Syhimour

Adblock vyplej?

Reagovat
Footballer

ano

Reagovat
Kixi Syhimour

ok, s tím ti nepomohu, sorry

Reagovat
Footballer

nainstaloval jsem operu a je po problému, ale díky za ochotu

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, halvně že funguje

Reagovat
Kixi Syhimour

Chrome

Reagovat
Kixi Syhimour

Betis

Reagovat
X-bano-X

Ten Arthur mi pohybom pripomína Andrésa, tá kľučka do protipohybu čistý Iniesta.

Reagovat
ADM

Ten Arthurov pohyb to je niečo neuveriteľné, mať 6 na drese tak ma ukecáte že to je Xavi

Reagovat
technecium

Tak Xavi nebo Iniesta?

Reagovat
ADM

Za mňa Xavi. Nemyslím priestory v ktorých sa pohybuje a ako sa pohybuje, ale ten štýl behania a driblingu.

Reagovat
patas92

To je úplně jedno, příště stejně zase bude hrát Rakitič

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou

Reagovat
ADM

Tie poskoky na mieste, úskoky s loptou, otočky, však to je celý on

Reagovat
celeb

neviem, ci je to on, ale je super. Za mna je to Arthur a nemienim ho nikam skatulkovat. Jednoznacne buducnost Barcy vystupujuca pod svojim vlastnym menom.

Reagovat
ADM

LEOOOOOOO

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď tady mateš lidi, že dal Messi góla

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, dobře povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Arthure

Reagovat
Murena

Messi Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

MESSSIIIII!! a pěkně Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto s ničím nesouhlasíš, tobě to jede o 5 min později.

Reagovat
Switchback

Leošek nananananana

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur jak si chodí pro míče tohle strašně chybělo

Reagovat
roman1978

Art mi začíná vracet viru v zalohu

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

Vy dva divni jdete do hajzlu a bude tady klid

Reagovat
smazaný uživatel

jo, doslova tam chodí, připadá mi docela líný na krok

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dobře, samozřejmě, jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že asi bude bojovat o místo s Coutsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba je prostě nejlepší bek současnosti.

Reagovat
technecium

Ztratit Rakitič míč jako teďka Arthur, tak tady polovině praskne čůrák

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem čekal, že se toho ty nebo Klokan chytíte, Rakitič takhle ztratil milionkrát, čuráky stále máme.

Reagovat
Switchback

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě zo strašně baví. Arthur, Vidal oba dva top

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu pokoříme rekord v červených.

Reagovat
ADM

WTF

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Ti jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

za takový neúmyslný loket, plynoucí z rozhození těla při souboji přímá červená? omg

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl no, nešťastný ale byl. Klidně mu mohl zlomit čelist.

Reagovat
technecium

Snad za tu červenou nebude moci Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

moc rotoval

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Červená jasná a podle mě i dost úmysl od Lengleta

Reagovat
alcantara

Vyzera to tak, dement uplny.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Malresi

Najlepší na tom je aj tak komentár na Flashscore

"Toto môžeme nazvať hororovým zákrokom! Clement Lenglet (Barcelona) skosil súpera a zaslúžene vidí červený trest."

Reagovat
PP

Jako, hráč je zodpovědný za své tělo, ale tady jak vidno vypadlo rozhodčímu pár partiček mariáše a ten absťák je evidentní..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale dement ten Lenglet, tohle udělat a ještě se žlutou No zápas v prdeli, a to jsem se těšil jak se dneska lavička v klidu rozehraje, takhle bude muset Valverde sundat někoho zepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Odnese to Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten dnešek by si to i zasloužil snad, vůbec mu to nelepí.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Na Suareze nemůžu dneska nic říct.

Reagovat
X-bano-X

Nemal žltú.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj teď na to koukám, splet jsem si ho s Arhurem. No i tak je blb

Reagovat
smazaný uživatel

žlutou má Arthur

Reagovat
alcantara

Dembele dnes sialeny prvy dotyk

Reagovat
celeb

zatial mimo. A to uz viacero zapasov po sebe (aj ked dal famozny gol minule). Zatial sa nevie zaclenit do timu tak, ako by sme ocakavali. IMHO mu viac sedi prava strana.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ehm

Reagovat
blaugrana

Branenie alá Pat a Mat.

Reagovat
ADM

Trénujeme výhry v 10tich, aby sme potom v plnom počte všetkých úplne decimovali.

Reagovat
ADM

No tak možno nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerarde, běž do prdele

Reagovat
ADM

Jo, ale Bus ho mal mať..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už ho mohl leda zfaulovat na penaltu a riskovat další redku.

Reagovat
PP

ten balon vůbec neměl propadnout..

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Sua je dnes skvělý v kombinaci, ještě to bude potřeba

Reagovat
blaugrana

Najlepsi zatial Vidal. Semedo priposraty.

Reagovat
celeb

*Arthur, ale obaja 'novi' zaloznici su dobri. So Semedom suhlasim - nicim ma neprekvapil, boli mi uz minulu sezonu jasne, ze na to nema. Par ako-tak slubnych zapasov, par zlych, par katastrofalnych. Ani 1 jediny nebol vyborny z jeho strany. Tato sezona je v podstate rovnaka. Najvacsi problem je v jeho hlave. Ten chalan nema na Barcu tak, ako nemal Paco, Denis, Gomes, Arthuro Vidal, Montoya, ...

Reagovat
Kluivert9

*Aleix Vidal

Reagovat
celeb

Reagovat
REPLIKATOR

Stuani ustál faul a nespadl

Reagovat
ADM

Dembele absolutne absolutne mimo.

Reagovat
2miguel1

Toto bude 2:1 Messi priamak dufam

Reagovat
LAM

Jen velmi těžko.

Reagovat
LAM

Zajel mu do kolena ve stejný chvíli jak ho trefil Leglet tim neúmyslnym loktem a červená pro něj Ať jdo s timhle fakt doprdele.

Bohužel dneska to vidim na první ztrátu bodů.V 10 nebudem schopný dominovat hře a těžko je přehrajem.

Reagovat
celeb

ako na zaklade VR mohol z toho suboja vyjst hrac Girony bez MINIMALNE zltej nechapem. Ked uz, tak mal dat cervenu obom (aj ked je to blbost). Obaja zlta a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně zbytečné...ale stejně bych za to červenou nedával, Ramos by za svoje úmyslné lokty takhle nedohrál polovinu zápasů Lenglet hleděl na míč, byl skloněný a podle mě vůbec nevěděl, že tam ten hráč má hlavu. Ale samozřejmě jeho chyba, za svoje ruce je odpovědný.

Reagovat
LAM

Ve stejný chvíli do něj ten hráč zajel,takže nesmyslný rozhodnutí.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

lol, ja som najskor myslel, ze dostal cervenu hrac Girony za ten masakralny faul nohov. Ako super, ze si hlavny pozrel len 2x zaber z boku, kde bolo vidiet laket, ale ani raz pohlad z 2. strany, kde zas bolo vidiet tie nohy. Mozes mat VR, pokial hlavny dostane k zhliadnutiu iba vybrane pohlady, tak stale ostavaju medzery.

Reagovat
LAM

Zrovna tenhle rozhodčí patří mezi největší dementy ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

no neviem, konkurencia je fakt velka

Reagovat
celeb

tak ospravedlnujem sa, napriek tej konkurencii je to oberkokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Když máme v sestavě Arthura, tak o výhře absolutně nepochybuju. 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost a neobjektivita fanousku barcelony dosahla vrcholu kdyz jsou schopni protedtovat i proti takove cervene strasni kokoti

Reagovat
dextroza_m

Mnoho dnes to vidím na ztrátu, Couts musi se Samem na plac.

Reagovat
patas92

jeez

Reagovat
vilp

Portu parádně zasobčil.

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva Piquému dnes slušně jebe

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
roman1978

Měl tam už o poločase poslat Rakitice. Bez nej to nejde.

Reagovat
technecium

Očividně

Reagovat
patas92

Jak toto nemůže být faul od Ter Stegena

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Stegenovi neodpiskal faul?

Reagovat
technecium

Stegen

Reagovat
Mishko

Toto mala byť dnes 3. červená, to je nejaká stávka v kabíne, že nedohrajú?

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnaaaaat!!!!!!!!

Reagovat
technecium

To je škody

Reagovat
smazaný uživatel

shit

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bez tech fousu vypada divne..

Reagovat
Switchback

Já si nemůžu zvyknout na Piqueho ...

Reagovat
ADM

Messi to aspon nemá dohola

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to pustil az ted a v dobe psani toho komentu jsem ho jeste nevidel. Jak pak dal ten gol, tak jsem celkem cumel.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Murena

Pique

Reagovat
drussbarb

Messi NEUVĚŘITELNÝ

Reagovat
technecium

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

PIQUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ NAPRAVUJEEEE!!!! JEDEME DÁL

Reagovat
smazaný uživatel

proti Suárezovi dnes nikdo nemůže říct ani písmeno, hraje výborně

Reagovat
ADM

súhlas

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to neustálé padání. Už mě s tím sere.

Reagovat
technecium

A proto by se měl prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo.

Reagovat
technecium

Rakitič hned pozvedl hru zálohy o dva levely

Reagovat
ADM

Tyvole Leo, škoda že to tam nepadlo

A vamooos Pique

Reagovat
smazaný uživatel

teď už to trefí!

Reagovat
smazaný uživatel

to byla další žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa dvakrát skvěle

Reagovat
celeb

Raketa zatial famozny polcas. Vela vybojovanych lopt, ani jedna stratena. Ako je to casto cierna nevdacna praca, ale ak hrame v 10, tak lepsi zaloznik nie je (okrem CM - Busq).

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Albo ty voleeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

zmrd Manzano

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty

Reagovat
celeb

tak iba 6 striedani, 2 goly a kazde zahravanie lopty zo strany Girony trvalo 30s.

Celkovo ten hlavny bol otrasny a k strate bodov sice vyrazne prispel, ale neda sa to hodit len na jeho hlavu. Girona branila vyborne a my sme mali mat vyssie percento premienania sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ty tři minuty jsou naprosté odpovídající. I kdyby se střídalo 20x, tak se nemusí nastavit ani minuta, takové to "za každé střídání půlminutu" je přežitek...

Reagovat
drussbarb

Zábavný zápas, jasná červená, famózní Messi, na konci zvláštní rozhodčí, tomu se bude těžko usínat

Reagovat
X-bano-X

Nerozumiem že si tie zákroky vo vápne nešiel pozrieť ani v jednom prípade.

Reagovat
drussbarb

Na co má video...

Reagovat
alcantara

Zakroky na Messiho a Sergia bez odpiskania, to nepochopis

Reagovat
Switchback

rozhodčí je hovado

Reagovat
technecium

Tak jo Clemente, děkujeme, že jsi to totálně posral. Zbytek týmu skvělej. Fakt to chtěli zlomit, ale dnes se to nepovedlo...

Reagovat
celeb

+ Busq je tuto sezonu horsi, nez tie predtym a Semedo je slepa ulicka. Vela ludi dufa, ze by sa snad dakedy raz chytil a bol 2. Alvesom, ale on na to zdaleka nema. Pritom technicky nie je horsi, ale v hlave to ma rozbite.

Reagovat
ADM

Na ESPN dobra uvaha, ci by sme s Robertom vyhrali. Semedo mal opat velku sancu sa ukazat, sice dozadu vylozene nesklamal, ale ani neohuril

Reagovat
X-bano-X

Ja som nd týmto práve rozmýšľal že jeho výkon neurazí ale ani neohúri. Taký čistý priemer. V prvom polčase pekné narážačky s Vidalom a Messim v druhom už nevýrazný ale tak nejak neviem či by bol Sergi lepší.

Reagovat
Visca el barca

Ono by to chtělo aby hrál víc zápasů po sobě. Fotbal je dost o hlavě a pokud každej další hned sedí, tak mu to moc nepomůže

Reagovat
celeb

ale on uz je u nas 2. rok a stale je to nemastne-neslane. Sergi by bol asi o malo lepsi - co neznamena, ze to pre nas staci. Semeda sa treba zbavit a skusit to znovu. Sergi je univerzal a lepsie zrasteny s timom. Ak mu staci tato rola, tak by som bol rad, keby ostal. Semedo je Vidal2.

Reagovat
Visca el barca

Semedo na rozdíl od Vidala umí bránit.

Reagovat
celeb

hej, bolo vidiet v predchadzajucom zapase ako nedorazne siel do hlavickoveho suboja s nizsim hracom, prehral a padol gol. Navyse stale na nom vidiet, ze ked spravi par kiksov po sebe, tak sa zosype a je nepouzitelny. Sergi aspon ukazal, ze dokazal dostatocne hrat 1-2 sezony na tom poste. Semedo neukazal nic.

Osobne na tom poste nechcem ani jednoho z nich, z dlhodobeho hladiska ani jeden z nich nema dostatocnu kvalitu na post RB pre tim ako je Barcelona.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
celeb

lebo cez jeho stranu sa ani nikto nepokusal prejst. Ale hlavne on je smerom dopredu nulovy. Na to, ako skill ma, ma nulove sebavedomie to skusit sam. Kolko krat ho len tuto sezonu vyzyvali ostatni hraci pasmi dopredu a kolko krat to necakal, nenapadlo ho, alebo do toho nedal vsetko. On na to jednoducho nema a je jedno, ci je to v hlave, alebo v nohach. Slepa ulicka.

Tim ako Barca potrebuje lepsieho hraca s priemernymi vykonmi nad jeho TOP 5% co za 2 roky v 2 zapasoch dal.

Reagovat
Xavi

Technický není horší než Alves? to nemyslíš vážně.

Reagovat
celeb

myslene, ze technicky nie je zly (lebo fakt nie je). Aj fyzicky je na tom dobre, akurat vsetko ostatne je nahovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nepískal ten fanoušek Realu, tak to dáme i o 10. Nebylo to jen kvůli tý červený, taky tam byla minimálně jedna penalta a přímák 10 cm za malým vápnem. Ten sráč Manzano by už neměl nikdy pískat zápasy Barcelony po tom, kolikrát nás zaříznul.

Reagovat
JM

"Přímák 10 cm za malým vápnem"

Reagovat
smazaný uživatel

*velkým ten sráč mě tak naštval, že už píšu blbosti

Reagovat
ADM

Ten zákrok na Busa na hranici 16ky, VAR nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Manzano celý zápas zralý na dělo, nesnáším tohoto arogantního kkta Hlavně ten neodpískaný zákrok na Messiho byl šílenost

Reagovat
celeb

a ten bodycheck na Messiho v 16tke? Ten rozhodca je magor a VAR zafungovalo uplne zle. V prvom rade to bol oranzovy zakrok hraca Girony, az potom laket.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl. Buď mu to nezahlasili, nebo se nechtěl podívat.

Reagovat
X-bano-X

Jasne že bol, tak ako ten na Messiho. Hlavne že stále pred zápasom uazujú na čo sa VAR používa.....

Reagovat
smazaný uživatel

to jak mu ve skluzu ukopl obránce čistě míč?

Reagovat
X-bano-X

Nie, ta druha.

Reagovat
vilp

VAR tohle neřeší, ne? Jen penalty a červené, ale možná se pletu.

Reagovat
X-bano-X

Veď práve šlo o to či pecka alebo mimo vápno a nakoniec ani jedno.

Reagovat
vilp

Bus byl za vápnem určitě.

Reagovat
Phillipinho

Bylo to jasne venku

Reagovat
X-bano-X

Coz na faulu nic nemeni.

Reagovat
ADM

Tak to zas neviem ja.

Reagovat
DreamTeam

Var opět zafungoval tak jak má

Reagovat
ADM

Jo a dúfam, že Ernesto ešte niekedy zarotuje v sezóne a neodradí ho to úplne

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, druhý poločas měl skvělé grády a na výhru jsme měli

Reagovat
technecium

Reagovat
celeb

zacal odchadzat Suarez a nebolo ho kym vystriedat. Inak 1. polcas hral super. Akurat ma smolu na goly. Ta akcia, ked sa jaslickami dostal cez 2 obrancov a brankar mu to vyrazil bola paradna (tak ako aj Messiho prechod cez 3 obrancov s trochu slabsiou strelou k tycke, ktoru brankar koncekmi prstov vyrazil). Nic uz. Arthur s Vidalom mali pekny polcas a snad uz je jasne, ze budeme potrebovat v zime kupit RB.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkněj mac. Nervy až do konce. Super bojovnost a vůle po vítězství. Někdy se to prostě nepodaří. Sudí zmrd, ale s tím se nic holt dělat nedá.

Portu parádní. Messi neuvěřitelný.

Reagovat
LAM

Někdo ten Madrid musí dotlačit k titulu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Portu bol dobrý ale tam pred druhým gólom Stuaniho to mal dať už sám. To bola mega šanca a Mats zas vychytal.

Reagovat
Visca el barca

Kluci to odjezdili a zasloužili si ten gól na konci Sudí nemá smysl hodnotit. Zase slabina jinak super zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle ztráta štve, víc než kdybych vedel ze jsme na výhru neměli. Ale naco tady smutnit nad dvěma ztracenejma bodama. 35 kol před náma, tolikrát ještě ztatime, ani Real nebude bezchybnej a navíc letos bych snad i uprednostnil LM před ligou. Přece jenom ligu vyhravame poslednich par let porad (za 10 let 7 titulů) a navíc výhra v LM se ukazuje ještě víc jak zisk Copa del Rey a výhra ligy dohroamdy. Uz jen pro Lea aby získal Ballon d'Or, protože to vypadá tak, že zlatej mic ti vyhraje prakticky jen triumf v LM. Ale jak zname Ernesta tak mysli,z e nejaky rozdíly mezi LaLigou a Lm dělat nebude, bude hravat ta stejná sestava, az se někdo z klicovejch hráčů zrani (nedej bože Leo), nebo přijde únava a výsledek všichni známe, viz. zápas v Římě loni. Ale buddme pozitivní. Sezona před náma, desítky zápasů nás ještě čekají, ale uz ted se těsim na zapas s Leganes, protože me tahle remíza docela sere :D Visca el Barça.

Reagovat
Ángel di María 22

Super zapas, atmosfera sice ze zacatku nic moc, ale ta cervena i celkovej vyvoj ji nakonec docela zvedli. Girona hrala dobre, nakonec i bere body, za me super zazitek. A Barcelona je krasny mesto.

Reagovat
celeb

na case zmenit oblubene kluby

Reagovat
alcantara

To teda je♥

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Gazdo

Za mna teda barcelona najkrajsie mesto v akom som bol

Reagovat
smazaný uživatel

Řím

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se píská rovina a fanoušci barcelony se můžou posrat....

Reagovat
valloire

Obhajovat zákrok Lengleta může jenom totální výmaz. Jako chápu, že nejsme na něco takovýho zvyklý a red se nám nedávají nikdy, ale stejně....

Reagovat
X-bano-X

Tak ty si obhajoval zákroky Pepeho, takže si sa presne definoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele