LaLiga - preview 5. kola

19.09.2017, 08:13, aktualizováno 21.09.2017, 08:57
Previews
Také ve čtvrtek jsou na programu další zápasy španělské LaLigy. Barcelonský Espanyol cestuje do Villarrealu, kde by potřeboval bodovat. Celta Vigo poměří síly s Getafe a Real Sociedad se představí na hřišti Getafe...
Villarreal CF - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 20:00)
Kádr Villarrealu decimují zranění a jeho trenér Fran Escribá musí mít hodně starostí. Navíc se musí co nejlépe připravit na nadcházející duel, který jeho svěřenci již ve čtvrtek večer odehrají proti Espanyolu Barcelona.

Estadio de la Cerámico se stane cílovou zastávkou autobusu katalánské výpravy, která navštíví Villarreal v honbě za třemi body. Espanyol ale není v nejlepší formě a musí si dávat pozor především v obraně. Útočná produktivita domácího Villarrealu by mu měla oprávněně dělat starosti. Dokáže Espanyol domácím hráčům vzdorovat, nebo Žlutá ponorka naplní svůj obvyklý počet vstřelených gólů?

Za poslední tři duely, ať už v rámci LaLigy nebo evropských pohárů, byl Villarreal pokaždé schopen vstřelit svému soupeři tři góly. Minimálně dvakrát se v těchto duelech prosadili Carlos Bacca s Cédricem Bakambuem, z nichž roste parádní ofenzivní duo. Právě tito dva útočníci se podíleli na poslední výhře v šampionátu proti Deportivu Alavés. Jednou trefou pomohl Bacca a další dvě měl na svědomí Bakambu.

Není divu, že trenér Fran Escribá jásá nad produktivitou svých hráčů. "Samozřejmě jsem nadšen, když vidím, že se nám vepředu daří. Chceme být známí jako ofenzivní mužstvo, na jehož hru se dobře dívá. Zároveň ale žádný hráč nezapomíná na obranné povinnosti. Cesta k úspěchu nevede přes totální útok, my se chceme zaměřovat také na poctivou a pevnou obranu. I proto mám radost z minulého kola. V tom dalším nás čeká Espanyol, který hraje hodně tvrdě a málokdy půjčuje míč," radí Escribá.

Co musí lodivoda Žluté ponorky hodně trápit, to jsou absence. Villarreal jich má hned několik, protože zraněni jsou stále ještě Adrian Marín, Sergio Asenjo, Andrés Fernández a Bruno Soriano. Menší lapálie má za sebou Jaume Costa. Ani hosté nepřijedou kompletní, neboť jim schází zdraněné duo Oscar Duarte a Javi López.

Espanyolu se moc nedařilo na začátku ligy a hodně nepovedený start pak dokazovalo také katalánské derby s Barcelonou. Ta svému soupeři uštědřila pět branek a trenér Quique Sánchez Flores samozřejmě nemohl být spokojený. V minulém kole se ale situace zlepšila a Espanyol si pohlídal vítězství. Na domácí půdě proti Celtě Vigo začal skvěle a po pětadvaceti minutách vedl o dvě branky. Ani korigující zásah Pioneho Sista mu příliš vrásek nenadělal.

Trenér Flores byl samozřejmě nadšený a v rozhovoru pro klubové stránky řekl: "Mám velkou radost z toho, že jsme začali aktivně hned od začátku. Ty dvě branky nás hodně uklidnily. Škoda, že jsme nedokázali udržet čisté konto, ale i tak jsem velice spokojen. Především proto, že hráči opravdu bojovali a vydali ze sebe to nejlepší," dodal zkušený trenér.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Gaspar, González, Ruiz, Rukavina - Fornals, Trigueros, Rodri, Castillejo - Bacca, Bakambu
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Sánchez, Hermoso, López, Martín - Baptistao, Darder, Fuego, Piatti - Moreno, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.91 - 5.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Getafe CF  (čtvrtek 21:00)
Ve Vigu se ukáže Getafe a mohli bychom jejich souboj nazvat utkáním poražených. Oba celky se totiž vzpamatovávají z minulého kola, které pro ně rozhodně nebylo ničím příjemným. Ani jeden z nich totiž naposledy nedokázal vyhrát.

Zvláště pro Celtu se letošní sezona vůbec nevyvíjí dobře. Ambiciózní celek je zvyklý pohybovat se v kontextu evropských pohárů a snít o tom, že se do nich jednou znovu podívá. Zatím to ale vypadá, že letošní ročník tím ideálním zrovna nebude, protože na hře Celty Vigo je vidět nekoncepční práce, malá kvalita kádru i absence výraznějších osobností. Hráči jako Planas, Orellana, Bongonda, Beavue nebo Cheikh zkrátka chybí a noví hráči se jen postupně aklimatizují.

Aktuálně je Celta až na 17. místě a poháry jsou hodně daleko. Tým z Viga sem dostal především začátek sezony, který se nepovedl. Za čtyři dosavadní duely si Celta poradila jen s Deportivem Alavés, a to ještě díky jediné brance. Jinak si s ní ale na úvod poradily i týmy jako Real Sociedad San Sebastián a Real Betis. Minulé kolo nebylo pro Celtu rovněž nijak příjemné, neboť se z Katalánska vracela bez bodů po utkání s Espanyolem.

Přesto trenér Juan Carlos Unzue nehodlá skládat zbraně. V rozhovoru pro deník Marca poznamenal: "Je to pro nás hodně těžká doba, protože jsme ztratili některé opory a než se noví hráči plně začlení do rytmu našeho týmu, může to trvat. Víme, že se nám poslední dobou nedaří, ale v těch zápasech je vždycky vidět, jak obrovsky se snažíme vyhrát. Snaha nám nechybí, jen to chce trochu víc přesnosti a vůle. Jsem přesvědčen, že se brzy dostaneme zase nahoru," přál by si Unzue.

Pouze Nemanja Radoja je hráčem, který mu bude chybět, jinak může vybírat z kompletního týmu. Getafe takové štěstí nemá a jeho absencí je podstatně víc. Daniel Pacheco, Nicolás Gorosito Gaku Shibasaki i Karim Yoda nemohou nastoupit. Getafe se minule i bez nich hodně pralo a nad Barcelonou dokonce vedlo, jenže v závěru propadlo a nechalo skórovat Denise Suáreze se střídajícím Paulinhem.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Hernández, Lobotka, Wass - Aspas, Gómez, Sisto
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Dakonam, Cala, Antunes - Bergara, Arambarri - Fajr, Jiménez, Ndiaye - Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.71 - 4.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Real Sociedad  (čtvrtek 22:00)
Spolu s vedoucími čtyřmi celky LaLigy zůstává Levante jakožto nováček ligy překvapivě neporaženo. Teď ho ovšem čeká ve formě hrající Real Sociedad, jenž doposud prohrál jen s Realem Madrid a v ostatních třech případech zvítězil. Domácí svého protivníka sedmkrát v řadě neporazili, na druhou stranu s ním za toto období pouze dvakrát prohráli.

Real Sociedad si na start do nového ročníku nemůže vůbec stěžovat. Postupně skolil Celtu Vigu, Villarreal i La Coruňu, v Evropské lize si poradil naplno také s norským Rosenborgem a až minulou neděli padl. Určitě bude zajímavé, jak se domácí především poperou s poměrně náročným programem. V tomto střetnutí by mělo dojít k jakési rotaci v sestavě.

Ačkoli budou Txuri-urdinak v tomhle duelu mírnými favority, kouč Eusebio Sacristán v žádném případě nečeká jednoduchý úkol. "Levante je mužstvo, které velmi dobře brání. My mu musíme vnutit naší hru," střádal taktické plány na soupeře z Valencie. "Musíme mít nejvyšší cíle a usilovat o maximální zisk."

Hostující stratég stále neví, jestli bude moci počítat s dvojicí Mikel Oyarzabal a Iňigo Martínez, jež oba trápí zdravotní problémy, ale jejich start není vyloučený. V útoku by se mohl objevit Juanmi místo Sergia Canalese a Carlose Velu by mohl nahradit Adnan Januzaj. Diego Llorente by pak na stoperu mohl zastupovat pozici Aritze Elustonda.

Domácí neměli v úvodu tohoto ročníku vůbec snadný los, ale přesto je nedokázali skolit Real Madrid nebo La Coruňa. Naplno si navíc poradili hned v prvním kole s Villarealem. O víkendu v derby remizovali s Valencií, a celkově mužstvo trenéra Juana Muňize působí sehraným, kompaktním a sympatickým dojmem.

Levante se vrátí po karetním trestu José Luis Morales, který s největší pravděpodobností bude operovat na levé straně a co nejvíce se bude snažit podporovat jediného typického útočníka Iviho Lópeze. Ten by měl dostat přednost před nevalně hrajícím Alexem Alegríou. Iván López, Roger a Jefferson Lerma jinak zůstávají na marodce.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Raúl Fernández - Pedro López, Sergio Postigo, Chema, Toňo - Campaňa, Rober - Jason, Bardhi, José Luis Morales - Ivi López
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Álvaro Odriozola, Aritz Elustondo, Diego Llorente, Kévin Rodrigues - Xabi Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Januzaj, Willian José, Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.42 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Girona FC  (středa 20:00)
Domácí Leganés se na stadionu Municipal de Butarque stane hostitelem Girony v hodně zajímavém utkání. Tito dva soupeři totiž poslední dvě kola shodně prohráli a oba nutně potřebují zlepšit své výkony výhrou.

V Leganésu se odehraje další duel týmů, které mají hodně podobnou formu. V posledních dnech ale ne příliš pozitivní. Domácí Leganés se potácí po dvou porážkách a úplně stejné to má také nováček z Girony, který po impresivním začátku padá do průměru. Když se podíváme do minulosti, zjistíme, že Leganés nad Gironou ještě nikdy v rámci oficiálních zápasů nedokázal zvítězit.

Zároveň se jedná o první vzájemný střet v první lize. Oba týmy totiž většinou tráví svůj čas v Segundě. V lepším postavení je aktuálně desátý Leganés. Ten má na kontě 6 bodů, vyrovnané skŕe 3:3 a navíc může počítat s podporou domácích ochozů. V minulém kole se vrátil bez bodů ze hřiště Eibaru, protože jediným autorem gólu se stal domácí obránce Alejandro Gálvez na začátku druhé půle.

Hráči Leganésu museli být hodně zklamaní, ale teď už hledí dopředu. Popisuje to mladý univerzál Gerard Gumbau v rozhovoru pro klubové stránky. "Minule se nám nepodařilo téměř nic, co jsme dělali. Mrzí nás výsledek, ale nehráli jsme špatně. Teď čekáme další důležité utkání, které by v konečném pořadí mohlo leccos změnit. Girona hraje velmi dobrý fotbal, snaží se hrát technicky a rychle, takže to pro diváky bude zajímavé. My se musíme semknout a nenechat si diktovat tempo. Věřím, že tentokrát vyhrajeme," přeje si talentovaný Gumbau.

Gironě v létě hodně prospívala známost s trenérem Manchesteru City Pepem Guardiolou. Ta sehrála svou roli při posilování, neboť právě Citizens jí poslali na hostování několik zajímavých jmen. Zároveň s tím ale byla spojena větší pozornost ze strany médií, což zatím týmu příliš neprospívá. Čeká se od ní víc, než od jiného nováčka. V minulém kole podala Girona výborný výkon proti favorizované Seville a zlomila ji až branka Luise Muriela v 69. minutě utkání.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Siovas, Mantovani, Rico - Eraso, Pérez - El Zhar, Pires, Szymanowski - Beauvue
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizioz - Espinosa, Alcalá, Muniesa - Maffeo, Granell, Pons, Mojica - Portu, Stuani, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.28 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Atlético Madrid  (středa 20:00)
Atlético Madrid má za sebou úspěšnou a velkolepou událost v novodobých dějinách klubu a po úspěšném zápasu na novém stadionu pojede do Baskicka. V Bilbau mají také stadion s velmi elektrizující atmosférou, ale Colchoneros se na něm velmi daří.

Oba kluby patří mezi to nejlepší a nejtradičnější, co španělský fotbal vůbec nabízí. Je tedy logické, že historie je plná jejich vzájemných duelů. Bilbao je známé tím, že jeho stadion San Mamés budí v protihráčích respekt a že se na něm velmi těžce získávají body. Atlético Madrid je ale jedním z týmů, kterým tohle vůbec nevadí. Naopak, jen za posledních deset soutěžních utkání zde Atlético odjíždělo poraženo jen dvakrát, což není vůbec špatná bilance.

Tu teď bude chtít tým trenéra Diega Simeoneho prodloužit. A využít k tomu toho, že se mu daří. Atlético Madrid ještě letos nepoznalo hořkost porážky a od první Barcelony ho dělí jen čtyři body. I vzhledem k delšímu procesu kolaudace muselo Atlético Madrid odehrát první tři duely na půdě soupeře a přivezlo si z nich dvě remízy a jednu výhru. Pozitivem je také jeho obranná činnost, protože za tři poslední duely Atlético inkasovalo jen jednou.

Ke zkušenostem z nového stadionu Wanda Metopolitano a současné formě svých svěřenců se vrací trenér Simeone v rozhovoru pro klubovou televizi následovně: "Když jsem poprvé přišel na stadion a objevoval všechnu tu nádheru, bylo to něco neuvěřitelného. Víme, kolik úsilí a času stálo za stavbou, takže si toho o to víc vážíme. Máme nový domov, nádherný stadion, ve kterém se každý musí cítit skvěle. A první nástup hráčů, to bylo něco neuvěřitelného. Jsem spokojen s první výhrou, i když v dalším utkání chceme proměňovat více šancí."

Je pravda, že hubená výhra trenéra Simeoneho potěšila, ale také mu ukázala, že tým bez Antoinea Griezmanna má vážné potíže se zakončováním. Vidět to bylo už v pohárovém utkání s italským AS Řím, protože hosté si tvořili velké množství šancí. Proměnit je ale nedokázali a nakonec se s domácími Vlky rozešli bez branek. A to přesto, že v kádru Colchoneros jsou hráči jako Vietto, Torres, Correa nebo Saúl s Kokem.

Někdo v něm ale nebude, minimálně pro duel s domácím Bilbaem. Zraněn je totiž stále ještě záložník Augusto Fernández, který jistě nenastoupí. Zcela fit pak nejsou ani José Giménez a Šime Vršaljko. Menší problémy má také pár hráčů domácího týmu, ať už se jedná o Oscara De Marcose nebo Mikela Rica. Yeray Álvarez už má za sebou cyklus chemoterapie, ale do tréninku s týmem se ještě naplno nezapojil.

Jeho Bilbao už se ukázalo v Evropské lize, kde dokázalo remizovat s domácí Herthou. Návrat na ligovou scénu mu ale moc nevyšel, protože duel s Las Palmas se určitě dal zvládnout daleko lépe. Místo toho se Bilbao neprosadilo ani jednou a když 3 minuty před koncem utkání vstřelil gól zkušený Loïc Rémy, museli Baskové domů bez bodů. Nyní jim náleží šestá příčka jen o bod za pátým Atléticem Madrid.

Zkušený brankář Iago Herrerín dobře ví, co Atlético umí: "S Atléticem jsme odehráli už hodně zápasů a ani jeden z nich nebyl snadný. I když vyhrává, nepřestává hrát aktivně a napadat. Teď nás čeká něco obdobného, takže se musíme soustředit a s pomocí našich skvělých fanoušků ukázat perfektní výkon."
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - José, Etxebarria - Williams, García, Muniain - Aduriz
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Hernández, Godín, Luis - Koke, Ñíguez, Partey, Carrasco - Griezmann, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.02 - 3.42 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés  (středa 21:00)
Zápas, který může na konci sezony mnohé znamenat čeká na Deportivo La Coruňu a Deportivo Alavés. Oba týmy jsou po odehraných kolech v sestupovém pásmu. Alavés dokonce ještě nebodoval a nevstřelil gól a po posledním kole odvolal trenéra Zubeldíu.

Argentinský lodivod se pakoval po dalším domácím nezdaru, při kterém jeho tým nejenže nebodoval, ale zase nedal ani gól a Villarrealu podlehl 0:3. Alavés je jediným týmem s takto katastrofální bilancí. Bez bodu je sice ještě Málaga, ale ta se alespoň dokázala střelecky prosadit.

Luis Zubeldía je tedy fuč a jeho nástupce je zatím nejasný. Tým do zápasu s La Coruňou, který bude hodně důležitý, povede Javier Cabello, ovšem zatím se v jeho souvislosti mluví jen jako o dočasném řešení.

La Coruňa je s jedním bodem osmnáctá a také zde se už často mluví o změně hlavního trenéra. Domácí získali jediný bod na půdě Levante a pravda, na Riazoru měli těžké protivníky jako Real Madrid a San Sebastian. Depor v minulém kole nestačil na Betis Sevilla, kterému podlehl 1:2.

Oba celky budou postrádat několik hráčů. La Coruňa bude bez Rubéna Martíneze, Gila a Mosquery, zatímco Alavésu nepomohou Laguardia, Héctor Hernández a nejspíše i Bojan.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Luisinho, Sidnei, Schär, Juanfran - Gama, Guilherme, Borges, Cartabia - Andone, Pérez
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Ely, Maripán, Pedraza - Pina, Medrán - Gómez, Romero, Burgui - Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.72 - 5.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Real Betis  (středa 22:00)
Realu Madrid se vrací po pětizápasovém trestu Cristiano Ronaldo a právě on by měl být klíčovou postavou zápasu proti Betisu Sevilla. Svěřenci Zinedina Zidana nic jiného, než vítězství neberou.

Bílý balet dal zapomenout na dvě domácí remízy a o víkendu zvítězil na půdě rozjetého San Sebastianu 3:1. Real se zároveň posunul na čtvrté místo, avšak na vedoucí Barcelonu nadále ztrácí čtyři body. Zprávou číslo jedna je pro madridský velkoklub návrat hvězdného Cristiana Ronalda. Ten si až dosud odpykával pětizápasový trest za strčení do sudího ve španělském Superpoháru proti Barceloně. "Jsme šťastní, že máme Cristiana Ronalda zpět. Doufám, že je to naposledy, co jsme takhle bez něj. Vypadá šťastně, velmi šťastně, protože on rád hraje, rád je se svými spoluhráči. Zítra se vrátí na Santiago Bernabéu a všichni hráči jsou rádi," prohlásil spokojený Zinedine Zidane, který v Realu prodloužil smlouvu.

Betis to bude mít na Santiago Bernabéu velice těžké. V novodobé historii tam totiž nikdy nevyhrál a s Realem má celkově špatnou bilanci. Hosté zatím v lize dvakrát vyhráli, pokaždé však na svém stadionu, kdežto venku nebodovali. Na druhou stranu se představili na Barceloně a ve Villarrealu a také třetí výjezd bude na půdu velice silného protivníka.

Ronaldo je sice zpátky, ale chybějí jiní jako Benzema, Kovačič nebo Hernández. Zidane bude dost možná postrádat i Valleja a Kroose. Ztráty hlásí i Betis. K dispozici nebudou Tosca, Campbell a Narváez.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Isco, Casemiro, Modrič - Ronaldo, Mayoral, Bale
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Durmisi, Mandi, Amat, Navarro - Guardado, García, Camarasa - Joaquín, Sanabria, Leiva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 14.40 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - UD Las Palmas  (středa 22:00)
Hráči Sevilly si mohou pojistit druhé místo za Barcelonou a potřebují k tomu jediné, porazit Las Palmas. V minulé sezoně se jím to podařilo dvakrát, ale nešlo o jednoduchá utkání. Las Palmas navíc cestuje do Andalusie v dobré náladě, poslední dvě kola totiž vyhrálo.

Sevilla odstartovala sezonu velmi dobře a zatím napříč všemi soutěžemi nenašla přemožitele. Neprohrála na Liverpoolu nebo naposledy v Gironě. Na půdě nováčka si připsala třetí ligovou výhru v řadě a po čtyřech kolech jí patří druhé místo za suverénní Barcelonou.

Dobrou formou se pyšní i Las Palmas, i když pro něj to platí jen v souvislosti s posledními dvěma koly. Začátek Kanárkům totiž vůbec nevyšel. Porážku na Valencii a zejména domácí debakl od Atlétika Madrid však hosté skvěle odčinili a zvítězili v Málaze a doma s Bilbaem. Šest bodů pak katapultovalo tým z Kanárských ostrovů na průběžné jedenácté místo, o které se dělí společně s Betisem Sevilla.

Ještě před několika lety bylo Las Palmas pro Sevillu velice nepříjemným soupeřem a do roku 2015 bychom hledali vítězství Andalusanů marně. Změnil to až rok 2016, od této chvíle Sevilla v ani jednom zápase s Las Palmas neztratila.

Sevilla nebude kompletní. Chybět jí budou Nolito a Guido Pizarro. Úplně stejně jsou na tom i hosté, kteří se musejí obejít bez Sampera, Tany, Haliloviče a Bigase.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Escudero, Kjaer, Pareja, Mercado - Vázquez, N'Zonzi, Banega - Correa, Yedder, Navas
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Lemos, Navarro, Castellano - Viera, Santana, Aquilani - Tannane, Calleri, Vitolo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.33 - 8.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Málaga CF  (úterý 20:00)
V mnoha evropských ligách je na programu vložené kolo a španělská elitní liga na tom není jinak. Jako první dva týmy se v rámci všedního dne představí Valencia s Málagou. Hosté do Valencie jezdí jen hodně neradi.

Když se řekne Valencia, v šatně Málagy nejspíš vždy vládne velmi špatná, skoro až skleslá nálada. Pokud někdo ve Valencii hrát vyloženě neumí, je to právě Málaga. Za posledních sedmnáct let plných vzájemných zápasů se Málaga ze tří bodů na stadionu soupeře neradovala ani jednou, což už je hodně špatná statistika. A zatím nic nenasvědčuje tomu, že by tentokrát měla slavit.

Forma Málagy je pro mnohé její fanoušky velkým zklamáním. V obraně to ještě jde, ale když v létě odešel jediný světlý bod ofenzívy (čti Sandro Ramírez), útok je naprosto bezzubý. Za první čtyři kola dala Málaga jen jeden jediný gól, což zatím stačí na pouhou předposlední příčku. Společně s Deportivem Alavés je Málaga jediným týmem, který ještě nemá na kontě ani jeden bod.

Ani minulý zápas fanoušky moc nepotěšil. Po domácí porážce 3:1 od Las Palmas se hráči chtěli s fanoušky usmířit a doufali v zázrak, protože jejich soupeř byl velmi silný. Navíc měl speciální motivaci, neboť zrovna kolaudoval nový stadion. Málaga měla tu čest, že sehrála vůbec první utkání na stadionu Wanda Metropolitano, který patří Atléticu Madrid. Dlouho držela s favoritem nulu na kontě inkasovaných branek, ale nakonec ji po hodině hry překonal Francouz Antoine Griezmann.

Málaga nepředvedla špatný výkon, ale na body to nestačilo. Teď čeká Málagu nelichotivá cesta do Valencie a může ji utěšovat snad jen fakt, že ani Valencia neprožívá úplně ideální období. Její forma nabízí hned několik otazníků, které se s každým dalším utkáním pomalu mění v negativní vykřičníky. Stává se totiž odborníkem na remízy.

Valencia nedokáže strhnout utkání na svou stranu a potýká se s absencí vítězné mentality. Tvrzení, že Los Che ještě neprohráli, možná zní dobře. Ale fakt, že k první výhře připojili ve čtyřech kolech už třetí remízu, není tak lichotivý. Pokud se bod z utkání proti favorizovanému Realu Madrid a také proti jeho městskému sousedu Atléticu dá považovat za úspěch, pak minulé kolo vyloženě zklamalo.

Městské derby s Levante na jeho půdě totiž Valencia naprosto nezvládla, když na branku Rodriga dokázal bryskně odpovědět Enis Bardhi. Do konce utkání už Valencia nezvládla využít ani jednu šanci a ještě mohla inkasovat. Valencii nevycházela snad ani jedna pořádná šance a finální fáze ji vyloženě trápí. Chce se ale zvednout právě proti oblíbenému soupeři, kterému naposledy na svém stadionu dokázala dát dvě branky.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Paulista, Garay, Gayá - Solera, Parejo, Kondogbia, Pereira - Mina, Moreno
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Rosales, Hernández, González, Ricca - Recio, Rolón - Mula, González, Juanpi - Bastón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.70 - 7.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - SD Eibar  (úterý 22:00)
Druhým a posledním úterním duelem vloženého kola LaLigy bude duel favorizované Barcelony, která se opět vrací domů na Camp Nou. Tamní ochozy uvítají Eibar, který sice nasbíral už dvě výhry, ale na půdu Barcelony jezdí z historického pohledu jen velmi nerad.

Z jeho posledních utkání s katalánským gigantem je důvod více než zřejmý a patříte-li mezi sázkaře, možná to nebude špatný tip. Za tři poslední duely dala Barcelona Eibaru vždy čtyři góly, z toho naposledy se tak stalo právě v jejím výsostném revíru. Tehdy Eibar překvapivě bojoval a povedlo se mu vstřelit favoritovi dvě branky. Dokonce ještě 30 minut před koncem Eibar vedl o dva góly, než se spící obr probral!

Něco podobného by Eibar rád zopakoval nyní a bude doufat, že ofenzivní síla Barcelony by nemusela být taková. Dost možná se neplete, protože Barceloně vepředu opravdu bude jeden důležitý článek chybět. Kromě Brazilce Neymara, který už dávno vesele působí v Paris Saint-Germain, se totiž na Barcelonu snesla další smůla. Právě muž, který měl Neymara nahradit, k dispozici nebude. A to poměrně dlouho.

Mladý Francouz Ousmane Dembélé, do něhož vedení barcelonského celku vkládá velké naděje, se totiž hned v utkání s Getafe zranil. Původně nebyla prognóza zase tak špatná, ale po podrobnějším vyšetření je nyní známo, že si talentovaný útočník přetrhl vaz v levém koleni a může být mimo hru tři nebo dokonce až čtyři měsíce. Což je vzhledem k množství zápasů, které Katalánci odehrají, poměrně výrazná doba.

Barceloně se celkově utkání s Getafe moc nedařilo a o výhře musela rozhodnout až v samém závěru. Tři body jí získal dosud kritizovaný záložník Paulinho, jehož nákup vzbuzoval v mnohých fanoušcích minimálně rozporuplné reakce. I díky těmto třem bodům ale Blaugranas stále vedou tabulku LaLigy s náskokem dvou bodů na druhou Sevillu. K tomu ale především přidávají velmi dobré výkony a skóre 11:1.

K formě týmu se vyjádřil brankář Marc-André ter Stegen, který v rozhovoru s médii prohlásil: "Máme za sebou hodně náročné utkání, které nám sebralo hodně sil. Bylo těžké přizpůsobit se hřišti, které podle mého nebylo pořádně připraveno. Tráva byla příliš dlouhá, takže se hodně těžko kombinovalo. Dokázali jsme ale vyhrát a nyní se chceme poprat o další důležité body. Mrzí mne zranění Dembélého a přeji mu rychlé uzdravení. Ideálním dárkem by bylo další vítězství," dodala jednička Barcelony.

Její schopností prověří Eibar, který se zatím potácí těsně pod středem tabulky. Aktuálně sídlí na 13. místě a na jeho kontě jsou kromě dvou výher také dvě porážky. Eibar si zatím dokázal poradit s týmy nižší úrovně jako Málaga nebo Leganés, zatímco proti týmům z horních pater tabulky se pravidelně trápí. Jednu branku dostal od Bilbaa a ještě o dvě víc mu nadělila Sevilla.

V minulém kole ale mohli jeho fanoušci mít radost, neboť si připsal právě proti Leganésu tři body. Ty mu vystřelil krátce po změně stran Alejandro Gálvez, který se stal jediným úspěšným střelcem utkání. A jak sám říká, tato výhra by mohla být správnou motivací.

"Jsem nadšený z toho, že jsem dal branku, ale snad ještě víc hlavně z toho, že jsme oslavili tři body. Ty jsou pro nás po těch dvou porážkách hodně důležité a myslím, že to kladně zapůsobí na morálku celého týmu. Před námi je duel s Barcelonou, která v létě přišla o Neymara, ale noví hráči zase přišli. Pro mě osobně je snem hrát na Camp Nou a doufám, že dokážeme překvapit," přál by si Gálvez.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Deulofeu
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Capa, Oliveira, Gálvez, Ángel - Peňa, Escalante, Garcia, Inui - Charles, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.90 - 22.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona440011:112
2.Sevilla FC43106:110
3.Real Sociedad430111:79
4.Real Madrid42209:48
5.Atlético Madrid42208:38
6.Athletic Bilbao42113:17
7.Villarreal CF42026:56
8.Levante UD41305:46
9.Valencia CF41304:36
10.CD Leganés42023:36
11.UD Las Palmas42025:76
 Real Betis42025:76
13.SD Eibar42022:46
14.Getafe CF41123:44
15.Girona FC41123:54
16.Espanyol Barcelona41123:84
17.Celta Vigo41035:73
18.Deportivo La Coruña40135:111
19.Málaga CF40041:60
20.Deportivo Alavés40040:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (946)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teď to teprve začne, budeme v plné síle .

Betis roudrtíme na padrť .

HALA MADRID!

Reagovat
ttopi

Zrovna proti Betisu musíte vyhrávat i v poloviční síle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stejne by bylo dobre aby to zizou ted a o vikendu proti alavesu protocil a aby sme byli v te "plne sile" na dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme tam ztratili titul.

Ale nepochybuji, že Real je dnes doma bohužel udělá.

Reagovat
Phillipinho

Jako Betis neni zas tak slabej tym. Zaloha a utok patri do Top 10 v lize.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
eliskafan

Takže jste nám to nandali v suchém triku, fajn

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trapne co tady predvadite.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzeno

Reagovat
10FKK

Jj, že seš vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
10FKK

Ale ano jamesone, machroval si, vrátilo se ti to a ty si se jako vůl matlal ve svým hovínku...

Reagovat
X-bano-X

Na padrt

Reagovat
technecium

Mohla by začít trochu rotace proti Eibaru

Stegen - Semedo, Mascherano, Umtiti, Digne - Busquets, Paulinho - Deulofeu, Roberto, Vidal - Messi

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Napis toho Semeda spravne pls

Reagovat
smazaný uživatel

Co je špatně?

Reagovat
-Carles-

*Semendo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
remeslnik

Cemento

Reagovat
smazaný uživatel

Demento

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti je údajně out z technických důvodů jsem četl. Jinak bych teda do základu poslal Denise, doufám že bude hrát od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Technických důvodů? Četl jsem o volnu, snad není zraněný, při Piquého nestálé výkonnosti je Umtiti největší jistota, ale teď doma s Eibarem ať samozřejmě odpočne. Ale proč jsme nevzali to Martinéze od socek nechápu.

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sú technické dôvody? Vyhodilo mu ističe a nejdu nakopnúť?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý že se směješ týden po tom co Asensio chyběl ze zdravotních důvodů - pořezaná noha při holení

Reagovat
X-bano-X

to je tá selektívna pamäť

Reagovat
Teoretik

ale Španěl no...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

To je zdravotny dovod, ty myslitel. Nie technicky

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že je to zdravotní důvod - sám jsem to napsal Já narážím na to, že se směješ a máš takovou sarkastickou a posměšnou poznámku, když vzhledem co se stalo Marcovi... Máš na víc Ede

Reagovat
10FKK

Nemá. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Vidala Denis. Ale je to celkově hrůza, ten tým nemá žádnou útočnou sílu. Ney je pryč , Sui je zřejmě za zenitem , Ous je zraněný a ještě s otazníkem. Soupeřům se teď bude Messi dobře hlídat, když odjinud jim nebezpečí v podstatě nehrozí.

Svým způsobem jsem příjemně překvapený z Deua, má aspoň snahu, to bývala jeho největší slabina. Asi pochopil, že Messi z něj nebude.

Reagovat
technecium

Místo Vidala Denis

Reagovat
Visca el barca

Bože muj klid. Kdy jindy se maj rozehrát hráči jako Denis v kterých je potenciál? Už mě to naše neustály brečení nebaví. ::wink:

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi píšeš o Denisovi nechápu. A jestli jsi spokojený, tak jsem rád, já jsem s Getafe trpěl.

Reagovat
Visca el barca

Tak zrovna na Getafe jsme trpěli i za období Xaviho atd. Jako mně kolikrát příjde, že povinnost je každýho přejet 3-0. Zatím vyhráváme, tak furt neremcejte. kádr není ideální, ale ani né tak tragickej jak se tu dočtu tejden co tejden.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Xaviho éry jsme tam trpěli, že jsme nemohli dát gól, ale teď jsme nebyli ani nebezpeční.

Reagovat
technecium

Xavi byl jen jeden a další už nebude. Tak se s tím smiřte. Hráč, kterýho bez přehánění můžeš nazvat adeptem na nejlepšího záložníka všech dob, prostě jen tak nenajdeš, stejně jako se ti velmi pravděpodobně už nikdy nesejde tak dominantní generace jako okolo Messiho. Jasně, máme papírově nejslabší tým za posledních 7-8 let, ale ten tým má i tak velký potenciál. Denis, Umtiti, Semedo i ten Deulofeu se můžou vyhrát do velmi dobrých hráčů. Jen jim to chce věřit a dát jim šanci a nezatracovat je po jednom Getafe. Věřím, že letos ligu urveme, v LM můžeme jen překvapit. A i tak konkurence neschopný tým nemáme, to jsme viděli proti Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu neurvete ani nahodou budete radi ua druhe misto.

V ucl to vidim tak na ctvrtfinale.

Reagovat
Visca el barca

Tak ještě, že to řekl takovej idiot jako ty, to se hned strašně bojíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Real ligu nemá. V létě pustil pryč nějakých 30 gólů a ty vám budou chybět. Loni vám to vycházelo, protože Ronaldo mohl odpočívat a soustředit se na LM. Letos nebude moci a v play off LM bude nulový, jako vždy před loňským ročníkem.

Reagovat
technecium

*Real na ligu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že posledný zápas v SS ukázal, či Real na ligu má alebo nie. Tam, kde mal podľa predikcii prehrať, vyhral takmer rozdielom triedy bez 4 hráčov základnej zostavy.

Reagovat
technecium

Ten zápas neukázal vůbec nic, protože Sociedad to vypustil. Hodně ukázal zápas s Valencií a Levante a to, že vás opustilo nesmírný štístko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Sociedad to urcite nevypustil, ale hrali strasne naivne, po tom skvelom starte do sezony si mysleli ze su majstri sveta a doplatili na to Inak s tym stastim mas pravdu

Reagovat
JM

73 zápasů po sobě se vstřeleným gólem je jenom nesmírný štístko.

Reagovat
technecium

V řadě zápasů ano

Reagovat
JM

Reagovat
Kenneth

Ty si proste ten nejvetsi idiot tady.

Reagovat
remeslnik

Podle mně to Sociedad nevypustil, možná jen dochází pára a startovní euforie. A taky Real dokázal, že i bez několika hráčů základu a i Ronalda je schopný s přehledem vyhrávat. Jejich schopnost většiny hráčů tlačit až do posledního hvizdu, je obdivuhodná. To jim vloni přineslo v některých zápasech cenné góly ( a potažmo body) v posledních minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nebude odpocivat proc? Z lavicky muzou misto nej naskocit bale benzema mayoral lucas...kadr mame porad dost siroky ronaldo byl golovy vzdy a goly bude davat i kdyz mu bude 38. To uz bude messi dohravat nekde v kataru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Tak jasně, že Doklepávač je gólový vždy, když mu to jeho geniální spoluhráči nahrají před prázdnou. s takovejma spoluhráčema může být za stejnou hvězdu jako teď do 50. A že nepřejde přes hráče? Čert to vem, na to má Isca a Marcela.

Reagovat
vilp

Všichni v to doufáme, snad bude Madrid k dalším titulům doklepávat dál, třeba i jako první hráč historie play-off LM po 50 gólech překoná i hranici 60 gólů. Snad Florentino přivede víc takových "nulových" hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

že nepřejde přes hráče? tak tohle je na mě moc...přes hráče přejde, při standartkách nebezpečný, efektivní v zakončení, přímáky dobré, v poslední době nesoluje a nahrává, vrací se dozadu...a co je špatnýho na tom že když se octne sám před bránou tak že dá gol? ale chápu nepřejde přes hráče...

Reagovat
Majk91

Messi vydrzi o dost dlhsie ako Ronaldo. Ved uz minulu sezonu bol ronaldo 3/4 zapasov uplne neviditelny traged, ktory toho viac pokazil ako vytvoril a uz aj od fanusikov realu sa zacali sirit kecy o predaji atd. a nemozes tvrdit ze nie. To Messi cim je starsi tym vacsi ma dopad na hru Barci. Na to ze stale hraje viac a viac z hlbky pola tak stale mu ostavaju aj tie neskutocne golove statistiky. Vobec by som sa nedivil ak by Messi este aspon tych 5 rokov dohral na uplne top urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to nebude davat fyzicky ronaldo ano.

Reagovat
Majk91

ale bude

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
Majk91

tvoje zbozne prianie

Reagovat
smazaný uživatel

Spis tvoje

Reagovat
Majk91

Messiho hra uz dlho nie je zalozena na nejakej super fyzicke, tak neviem o com tu tocis

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim to tak ze nevydrzi hrat naplno porad...

Reagovat
X-bano-X

Radšej nemysli lebo toto je kríza vedomia

Reagovat
smazaný uživatel

Jee už tě pustili??

Reagovat
X-bano-X

Pustili, pustili ale pýtali sa na teba, vraj ti včera skončili vychádzky a chcú ti skrátiť reťaz o 3 očká

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nějaké prášky musíš brát stále ne?

Reagovat
X-bano-X

Nie práveže nemusím. Ty musíš? Niečo na tú penu okolo úst?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a i kdyby tak prý jsi už vše vypotreboval.

Reagovat
X-bano-X

Prý? Kdyby? To sú fabulácie hodné fanúšika RM

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom, ale zápas proti Juve rozhodli Benatia s Ruganim, ktorí nieže Messimu zabraňovali dostať sa k bráne, ale ten priestor mu priam poskytovali. Byť Chiellini, Khedira a Marchisio zdraví, zápas by vyzeral inak (a Juve hralo v 10-tich, tú spaľovaciu slaninu na hrote nepočítam)

Reagovat
vilp

Rugani nehrál.

Reagovat
technecium

Ale to jsou kdyby. Kdyby na to Barca loni při venkovních zápasech nesrala a hrála naplno, tak nemáte ani jednu trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcela vyhrať žiadnu trofej keď nehrala naplno ???

Reagovat
technecium

Nevim, co chtěli hráči, ale venku neudělali krok navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to jsou kecy.

Reagovat
Majk91

ty si uz totalne mimo, si aspon pozistuj kto hral pred tym, nez vypotis dlasiu sprostost

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Xaviho vyvolal Visca, který tě teď palcuje, že Xaviho už nemáme vzpomínat. S tím, že takovou éru pravděpodobně už nezažije nikdo z nás jsem se smířil a i s tím, že bude ještě hůř, až skončí Leo, ale že náš fotbal nezaznamenal žádný progres, právě poté, co bylo jasné, že Xaviho éra je pryč, je zarážející. Je lépe si věci uvědomovat a připouštět, než být jako madridi, kteří vyhrajou ligu po pěti letech a mluví o éře.

Reagovat
Visca el barca

Při treblu a sezonu poté ten progres byl. Loni to stálo za prt. Ale nesouhlasím, že progres oproti sezoně pod Martinem či půlkou sezony kdy byl tito nemocný nebyl.

Reagovat
Billy McClane

Tri ligy majstrov za styri roky? To je malo na uspesnu eru?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys četl, dočetl by ses, že mluvím o lize, ty lejno.

Reagovat
Dayman

No tak dej několik příkladů, kde madridi mluví o úspěšné éře v lize.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JM

Do něj, podrž ho, ať ho může někdo zmlátit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chudáčku.

Reagovat
smazaný uživatel

A on tu jako někdo někdy psal, že v lize zažíváme úspěšnou éru jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

ten Deu fakt konečně začal makat.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Minimálně ten Vidal bych řekl v útoku nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava se mi libi .

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka do pľacu: Kedy bude mať Valverde "gule" posadiť Messiho ? Btw nedávno som zachytil na Sporte článok, že Valverde neplánuje cez sezónu veľké rotácie ...

Reagovat
-Carles-

Preco by ho mal posadit?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo nik nie je Iron Man a pri pokračovaní súčasnej minutáži (t.j. 90 min. každý zápas) nebude dlho trvať a dopadne ako Dembélé.

Reagovat
patas92

Vždyť Messi hraje v podstatě všecko několik let v kuse. A kolikrát byl zraněný? Třikrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Starne

Reagovat
smazaný uživatel

Spise je ke konci sezonu vzdy vycerpany.

Posledni 2-3 sezony nedava goly v play-off LM. Uz netaha, tak casto v tech super tezky zapasy.

Mohl by hrat mene a rozovat, ale Barca bez nej je horsi jak RM bez CR7.

Coz neni kvalitou tech hracu, ale kvalitou ostatni spoluhraci

Navic v PD zavahat jinde nez v el Clasico = ztratit titul.

Tak je tezke rotovat Messi, driv RM take nemohl dovolit rotovat CR7. Az tedka minuly sezonu, kdy spoluhraci jsou o dost kvalitni nez predchozi sezony.

Reagovat
valloire

posledních 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

No, rotovat by měl, nebo aspoň v rozhodujících zápasech 20 - 30 minut pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis v nerozhodujicich zapasech ne??

Reagovat
smazaný uživatel

.... v rozhodnutých.........

Reagovat
Jordi Alba

Pokud budeme hrát na 6 záložníků, který dohromady budou umět tvořit akce aspoň z 50%, jako Messi a bude se spoléhat na to, že Luis z těch 20 šancí 3 promění, tak to není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen - Semedo, Pique, Vermaelen, Alba - Paulinho, Busquets - Deulofeu, Messi, D. Suarez - L. Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dnes musí zabrat. Jak jsme se plácali po bodu z Realu a proti Atleticu, tak bod s Levante je prostě málo a nakonec máme pouze 50% bodů ... takže dnes 2:0 (Zaza, Parejo)

Reagovat
netopier

Ešte pred pár týždňami sme inkasovali od kdejakej Hornej Dolnej a v útoku sme taktiež nejak nehviezdili. Teraz je vidieť organizovanú obranu schopnú ubrániť aj tie najlepšie tímy. Ešte ten útok doladiť a bude to tip top Trochu trpezlivosti, z tých sračiek v ktorých sme boli sa nedostaneme len tak za jedno prestupové obdobie. Mne sa osobne na tie zápasy celkom dobre pozerá lebo je vidieť že to nie je hra na náhodu ale organizovaná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych vam lm .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, Vale tam prostě patří, i když atleti a Sevilla už taky, takže to budou mít těžké, když vycházím z předpokladu, že první dvě místa jsou pravděpodobně obsazená.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli atleti urvou druhy misto pred sevillou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Barca bude nejlíp čtvrtá?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to čtvrté místo už je obsazené.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal na to nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně ses podíval na tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel na konci sezony.

Reagovat
netopier

Podla mňa na LM to ešte stále nebude. Ale tú EL by mohli nejak ukopať. Som zvedavý na CdR pretože aktuálna hra by mohla sedieť na pohárové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné .. nic to ale na tom, že dnes chceme 3b nemění ne? :) Každopádně s LM to letos nevidím, za EL budu rád ...

Reagovat
netopier

Jasné, 3 body chceme vždy. Ale zase Levante nevyzerá byť v zlej forme a remíza z vonku možno nie je až taká strata. Avšak dnes s Malagou to musí byť už povinná jazda

Reagovat
smazaný uživatel

Možnost 1:

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Llorente, Modric, Kroos - Bale, Mayoral, Ronaldo

Možnost 2:

Navas - Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo - Casemiro, Ceballos, Kroos - Isco, Ronaldo, Asensio

Možnost 3:

Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Casemiro, Isco, Modric - Lucas, Ronaldo, Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa Navas - Achraf, Nacho, Varane, Marcelo - Llorente, Modrič, Kroos - Isco, Borja, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V nasledujúcich dvoch kolách /Betis + Alavés/ by mal Zizou rozdeliť oddych pre najvyťaženejších hráčov a potom v plnej sile na Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Moje rec

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je s krajnimi beky Theovo zraneni vypada tak na 3-4 týdny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ecodiario( dost mizerny preklad tak nevim jestli sem to spravne pochopil).

Tak snad mas pravdu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
netopier

Dúfam že sa Montoya prebere dnes. Tip: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí si nedovolil, chovat se takhle u nás.

Reagovat
Teoretik

berem, Cavani jako herní plán B bude dobrý

Reagovat
LAM

Dneska snad:

Stegen-Digne,Mascherano,Pique,Semedo-Sergio,Roberto-Denis,Messi,Deulofeu-Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

...... - Sergio, Paulinho - Denis, Roberto, Deu - Messi.

Anebo na hrot vrazit Paca, ale Sui by si zasloužil jeden zápas tribunu a dva lavku.

Reagovat
LAM

Paco není v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel.

Reagovat
Teoretik

Což je hrozná ptákovina, horší než současný Suárez být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá Deulofeu gól...musím říct, že mě hodně překvapil, protože sem od něho čekal doslova mínusové výkony ála Gomes nebo Vidal, ale tak špatné to zdaleka není a pro tým je docela užitečný.

Reagovat
LAM

Maká a vrací se.Něco se v Anglii a Itálii neučil,ale snad půjde nahoru ještě v ofenzívě.To by pak mohlo docela jít.

Reagovat
ADM

Sice ma uplne minusovu finalnu fazu, ale napr Dedo je spokojny, lebo konecne tam niekto beha (pozn. Kym som ho previedol k Barce, sledoval PL)

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=v_YozYt8l-g

Obi Wan Kenobi (Messi) mluví k Anakinovi (Neymarovi) po přestupu do PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked dneska nevyhrajeme proti slabuckej Malage, uz nas ani PSG nebude chcet za farmarsky klub.

Reagovat
netopier

Radšej skrachovať a zaniknúť ako byť farmársky klub nejakých arábsko-francúzskych žabožrútov.

Reagovat
smazaný uživatel

No, obávam sa, že aj po krachu a zániku a následnej obnove by sme sa tým farmárskym klubom stali v dnešných podmienkach.

Reagovat
smazaný uživatel

Mestalla

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je zápas kde sa nič iné ako 3 body nebere. Zaza takéto tutovky musí dávať.

Reagovat
netopier

Reagovat
patas92

Ter Stegen - Semedo, Pique, Mascherano, Digne - Iniesta, Busquets, Paulinho - Denis, Messi, Deulofeu

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Dobrá sestava. Ale nejsem si úplně jistý, jestli odstavení Paca je dobrý nápad.

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt to byl drevak ve Valencii a drevak je samozrejme i ted. To je spis logicky vyusteni

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, za to Deulofeu je bombič....Nechápu, proč se zase poslal na hostování Munir...rozhodně víc potentní v zakončení než oba zmiňovaní.

Reagovat
Jordi Alba

Super, těším se.

Reagovat
LAM

NA livesportu je místo Denise Iniesta

Reagovat
Jordi Alba

Sou tam oba a Denis bude hrát nejspíše křídlo.

Reagovat
LAM

Už koukám.Viděl jsem Suarez a myslel jsem že to je Luis.Takže asi Denis z leva a Deulofeu z prava.

No já bych radši kdyby byl Denis místo Iniesty(kterej hraje furt a měl by častěji odpočívat)a Luis na hrotu aby to mohlo bejt 4-2-3-1.Takhle bude Messi dost odřízlej a když se bude klasicky stahovat,tak nebude na hrotu nikdo.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Majk91

velmi zaujimava zostava, necakal som ze Valverde posadi Suareza. Palec hore pre Denisa a Paulinha v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

To bola paráda, Zaza zabijak

Reagovat
netopier

Zaza si maže tunajších haterov na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz ďalší, Mestalla sa trase. Zaza je šelma, presne toto potreboval. Mina dobre bojuje keď už nič iné. Páči sa mi to nasadenie a disciplína.

Reagovat
smazaný uživatel

Zemikovo tipovací okénko: Eibar dá dnes gól.

Můj tiket dnes (dřív jsem se sem nepodíval, bohužel ! ):https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjYyNTE2MDAwMDodyIW8UWzxa8pr9ro%3D&kind=MAIN v 23:50 tam již bude "VYPLACENO"

Reagovat
REPLIKATOR

Zaza

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, to sú intergalaktický luckeri. Eibar mohol pohodlne viesť

Reagovat
smazaný uživatel

Vy na sockách ne. Břevno za stavu 1:1 a pak vlastňák. Ale vy lukeři nejste.

Reagovat
Ed_Hazard

Ne, tam sme mali hru pod kontrolou a Socky skoro nemali šance. Tu si vás Eibar zatiaľ točí.

Mohlo by to byť pre vás také Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Socky neměli šanci Klasický madridismus.

Reagovat
Ed_Hazard

No nemali, nevybavujem si žiadne veľké šancez ich strany. Určite tam nejaké 2-3 mali ale to je tak všetko. (Btw, myslím, že si sa stratil v preklade)

Reagovat
smazaný uživatel

Ze slovenštiny.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to nechcem vidieť potom ten z Angličtiny.

Reagovat
Dayman
Reagovat
madridcan

Brvno co keby islo na branu, tak Navas to ma. Neplac, ze vieme naplno bodovat v Sociedade, kde vas musi pomoct postranny, aby ste mali aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debílku, kolikrát sudí pomohli vloni v lize nám a kolikrát vám?

Reagovat
X-bano-X

Ze toto napises po sezone kde ste hrali v 15 zapas co zapas?

Reagovat
technecium

offside

Reagovat
Ed_Hazard

Milimetrový. Toto sa púšťa podľa pravidiel.

Reagovat
technecium

V tom případě měl pustit i Deulofeua

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to nefunguje

Reagovat
technecium

tak to je známá věc, že ve španělsku jdou rozhodčí proti Barce

Reagovat
Ed_Hazard

Poviem ti tajomstvo, na každej strane máva iný rozhodca. Ale psst.

Reagovat
technecium

no však oba jsou proti Barce

Reagovat
Switchback

Nemá někdo dobrý stream?

Reagovat
ADM

Paulinho posere prihrávky na 3 metre a potom vletí do 16ky a prehadzuje si tam loptu ponad hráčov

Reagovat
technecium

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná teda vypadá úplně jinak

Reagovat
technecium

ne, ta vypadá přesně takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pro 10lete dítě jako jsi ty určitě ;) ale pisknout takovou penaltu proti Barcelone tak tady budeš brečet ještě zítra.

Reagovat
technecium

Faul ve vápně = jasná penalta. Pokud to nechápeš, je mi tě líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano v Barcelone je možné, ze pokud je faul ve vápně Barcelony jde Barcelona kopat penaltu jinde ale ne.Takze se nedá, s tvým tvrzením úplně souhlasit tak se příště zeptej rodičů jestli nepíšeš hlouposti.

Reagovat
technecium

Kdyby mi bylo 10, jak říkáš, tak bych tu musel mít účet od svých 4 let a to nějak nesedí. Takže si myslím, že lžeš.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ban pre debila.

Reagovat
Ed_Hazard

Trollujú, však to bol nezmysel písknuť. Hanba celkom no, snaď sa Eibar dá dokopy, na začiatku nehrali zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Semedo je boží .. opäť

Reagovat
Baronne

Rychlej jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

parádně Semeno, tvrdě na bránu

Reagovat
patas92

To bylo hodně laxní ale ...Asi jako celý dosavadní výkon

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

žádný ofsajd vy kurvy

Reagovat
ciernyribiz

Pessi :D..ked nic ine aspon penalta

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty to znáš,čoveče a umíš předem odhadnout? Jak to děláš?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Denis wtf

Reagovat
Ed_Hazard

Tak rozhodca je slušný mentál. Paulinho tam prejebe pred 16tkou cez členky protihráča a on nič. Pritom to celé videl, jebelko..

Reagovat
ADM

Brazílskym hviezdám z Číny sa také nepískajú

Reagovat
Ed_Hazard

Jedine tak, však to je na päsť takto ignorovať a písakť si čo chce. To sa potom nečudujem, že internetmi kolujú konšpiračky ako si Barca platí rozhodcov. Tu iné vysvetlenie nie je (teda až na to že je sudca proste dement )

Reagovat
valloire

zase penaltiška?

Reagovat
ADM

Dnes ide na Ronaldov hattrick - penaltička, dorážka a odraz od obrancu

Reagovat
valloire

Hlavně aby Ronaldo nejel na Messiho hattrick zítra. Penalta pánubohudovoken, 5 km naběháno za mač a ztráta 10 balonů při tzv.driblinku.

Reagovat
ADM

To už si prehnal

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

tzv driblink a ronaldu? myslis tzv efektivni strihani nohama na miste?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ale už by sme mohli začať aj hrať

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak tohle a penalta.... to je neskutečné, jak se každý pád v 16ce dá uhrát na pencli

Vypadá to, že o letošním titulu se rozhodlo dřív než liga začala, od kulatého stolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, ty drž pííí-u. Hraješ si tady na chytráčka a nic objektivního si nikdy nenapsal. Když dostal Ronaldo druhou žlutou v Clasicu za údajnou simulaci, poté co hrál míč a přiletěl k němu Umtiti a jasně ho nakopl/fauloval, tak jste tady prohlašovali jaká to nebyla simulace a že fotbal je kontaktní sport.

Teď tam Semeno jde do souboje rameno na rameno, teatrálně upadne a najednou to je jasná a neoddiskutovatelná penalta....tyhle penalty se pískají pouze a jen barceloně

Reagovat
technecium

A za co se má pískat penalta? Že tohle o pádech říká fanoušek Delfína

Reagovat
smazaný uživatel

suarezovi nefandím

Reagovat
technecium

https://media.giphy.com/media/E32e8ktFbH91C/giphy.gif

Jen jediný hráč nosí přezdívku Delfín

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Ten hraje v PSG

Reagovat
smazaný uživatel

DNA barcelona nebo už ne?

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To nie, skôr len tento šašo má doma na stene obrázky Messiho Liga je dlhá, obhájime. S takouto hrou nie je šanca vyhrať titul. To že Barca stratila niečo zo svojho kúzla je proste cítiť a Neymar to len podčiarkol.

Reagovat
Baronne

"S takouto hrou nie je šanca vyhrať titul" ?

Reagovat
SIRBRANIKE

lol

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapeni madridistu, ze se fauly ve vapne piskaj aneb hledani noveho dna

Reagovat
technecium

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Paulinhooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krááávo

Reagovat
Dr. Admess

Paulinho

Reagovat
ADM

Paulinho AGAIN

Reagovat
alcantara

Zlata kopacka sa blizi

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Co se deje? Cules vyvovalavaji Paulinhooooo

Reagovat
SIRBRANIKE

No tak jemu neveril nik, ale zavrel nam pekne hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho válec

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

NEW GOD

Reagovat
Jordi Alba

Paulinho je nezastavitelnej.

Reagovat
X-bano-X

No madridistas aký je to pocit robiť zo seba celé leto kktov kvôli Paulinhovi a on po 2 zápasoch 2 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť kokotov jste ze sebe dělali vy, když jste tady hanili vedení, jaké vemeno vám přivedli a teď jako chcete dělat chytráčky a jeho velké obdivovatele?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Takže od vás se tu nikdo nesmál za Paulinha?

Reagovat
smazaný uživatel

úplně všichni ono především tady ale jde o vás ne? je to váš sranda klub. Vy jste mu nadávali, jemu, vedení, půlce týmu a mohli jste se posrat ze zálohy Realu. O pár týdnů později jste mistři světa s geniálním Paulinhem prostě děti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikdo tady mistry nedělá, kdybys měl kapku inteligence a nebyl jen tupý zaujatý hulvát, postřehl bys tu lehkou ironii s Paulinhem vůči vám, kteří jste celé léto nedělali nic než se naparovali svými úspěchy a naváželi se do Barcy kvůli Neymarovi a Paulinhovi.

Reagovat
valloire

ty si hulvát

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Tak vy ani nemusíte, že...

Reagovat
X-bano-X

že si sa našiel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
madridcan

No ked uz, tak ho tu hanila ta hrstka co tu vobec bola, takze by som Bana neociernoval...

Reagovat
technecium

Paulinho má v lize o 2 góly víc než Cristiano Ronaldo a Benzema dohromady

Reagovat
Afrokrecek

Paulinhoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

Reagovat
patas92

A stačilo mu na to jen 79 minut

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Obávám se Garetha. Realisti na něj sice nadávaj, ale má s Paulinhem stejně gólů a to už něco znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Majk91

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

neymar who

Reagovat
ADM

Btw, pred rohom mali komentátori na Sky dobrú poznámku, že útoky Barcelony vyzerajú založené len na individualitnej kvalite hráčov, bez nejakých náznakov taktiky. Hlavne teda lavá strana dnes bez Albu akoby ani nebola..

Reagovat
Teoretik

Nakonec nákupy Paulinha, Semeda a Deulofeua > než Dembele?

Reagovat
smazaný uživatel

Gól hlavou. To by byla paráda, kdybychom dávali taky takové jednoduché góly jako Real. Centr , nákop, hlava , sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

máte jednodušší cestu...16ka, upadnou, penalta, sláva

Reagovat
ADM

Ach to je plaču, a to zatiaľ strácate len 4 body na nás

Reagovat
smazaný uživatel

počkat počkat, jak zatím?

Reagovat
ADM

jaj už vlastne 7, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Je teprve poločas, Eibar zabere

Reagovat
Baronne

Navíc 2:0, past zaklapla

Reagovat
ADM

Máš to špatne. Eibar namiesto Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Gola dali, ale pak jim bylo blbý připravit Paulinha tým o vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neuvěřitelně prosíravý, jak jsi mohl vědět, že Eibar tu druhou půlku takhle zabere?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca119.09.2017 23:03#

On vůbec nechápe ironii,trolling.

A vůbec, neotravuj lháři.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou ironií se to má tak, že je skvělá, ale musí se umět. Jestliže do toho vneseš takový tip, který ti nevyjde, tak jsi pak takhle za blba. Je lepší tu ironii dělat na věcech, které už se staly či odehrály, ať se tak snadno nesplete se zaujatým tipem a nádechem nikoliv ironie , ale namistrovanosti, tolik příznačné pro konkrétní tábor.

Reagovat
smazaný uživatel

blb jsi sám, jestli jsi to bral vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že nic smysluplného nevymyslíš, tak poslední příspěvek.

Napsal jsi kravinu, které jsi věřil a doufal v ni a když to nevyšlo, tak napíšeš, že to byla ironie. To jsi klesl pod vašeho guru, který si aspoň za svou "pravdou" stojí a je schopen napsat, že včera vyhrál Eibar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

házíte ramena po pár kolech, aby jste neutřeli jako loni

po superpoháru kdy jsme vás herně zesměšnili jste vyhazovali půl týmu, nadávali na vedení za paulinha apod. a teď o pár týdnů později jste "zase nejlepší"?

Reagovat
smazaný uživatel

false flag operation blbce

Reagovat
smazaný uživatel

umíš anglicky jú ár bos !

Reagovat
ADM

Tak nedá sa porovnávať tím pokope vs tím, ktorému odíde jeden z TOP3 hráčov a navyše sa zohráva, všakže. To že nás porazíte nám bolo všetkým asi tak trošku jasné, sklamal hlavne výkon v druhom zápase, v tom prvom ste nás až tak nezosmiešnili, pamatám si, že prvý polčas ste vyhadzovali polku tímu skôr vy...

A samozrejme hore osm trošku sarkastický, ja sa nepotrebujem doťahovať rečami, oba tímy patria medzi úplnú špičku už niekoľko rokov a nikto sa im ani nepriblížil až na Bayern jeden rok.. chvílu má lepšie výkony jeden tím, chvílu druhý, uvidíme na konci sezony. Silácke reči tu budu vždy, to patrí k tomu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

"To že nás porazíte nám bolo všetkým asi tak trošku jasné" alibistické žvásty... se podívej na přípravu jednotlivých týmů. Do toho dvojzápasu nešel Real jako favorit. Navíc co se týče oslabení týmu, tak jsme na tom hůře. Vám odešel pouze neymar

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně potom co odešel Neymar jste se smáli že jsme v pr*eli. A jakej vy máte skvělej přestupák atd. Jak jste neporazitelný ablablabla. Celí léto tyhle keci. A teď? Odešel vám jenom Neymar....

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nebavím o kvalitě kádru jako takovém. Já jsem podotkl, že Real oslabil více, než oslabila Barcelona, a že do superpoháru nešel Real jako favorit, jelikož v přípravě dá se říct selhal....

Reagovat
SIRBRANIKE

Pouze Neymar...

Reagovat
smazaný uživatel

Já uplně vidím jak máš pěnu u úst když píšeš tyhle sračky. Syn Valloreiho? to už je snad z toho rodinný byznys?

Reagovat
smazaný uživatel

proč pěnu u úst? vedete proti Eibaru a potřebujete na to pomoc rozhodčích...ono to je spíše k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Od příští sezóny bude Barcelona ignorovat všechny týmy co jsou pod 5 příčkou, a zápasy se zbylými 5 týmy budou probíhat absolutně bez rozhodčích. Aby se fanoušci Realu Madrid v noci hezky vyspali

Reagovat
valloire

proti Eibaru by se bez sudího nechytali...viz loni

Reagovat
valloire

kdo by tu hlavu pravidelně dával?

Reagovat
patas92

Paulinho

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

to je lempl

Reagovat
Baronne

Je no.. Takovej lepší Casemiro

Reagovat
technecium

Brazilec, zatím má gól na 39 minut, kam se hrabe Zico

Reagovat
valloire

Za jeho éry by Paulinho hrál v 2,brazilský lize.

Reagovat
patas92

To je i Ramos a jak mu to hlavičkuje

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Hrajem sice totálně na hovno, ale hrozně mi to připomíná Real loni

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, i ta penalta a hlavně hlava.

Ale umíte si představit , že bychom hráli takové houno jako Real na podzim , jak bych tu nadával?

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

*pořád

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinhovy dresy půjdou na dračku.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Aktuálne

Dybala 8 gólov

Messi 6 gólov

Icardi 6 gólov

Aguero 5 gólov

Argentína? ........

Reagovat
valloire

no MS

Reagovat
nani92

ma Higuaina

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi ucastnici zajezdu do Ruska

MS vyhraje Brazilie

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho dá 2 góly dedinám a culés hromadne menia názory Užívajte, kým sa dá, pretože od 8. kola prichádzajú súperi na inej úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

A vtedy ty odides

Reagovat
technecium

Mám pocit, že Paulinho si celej život budoval auru lempla, aby v ten klíčový okamžik, při přestupu k nám, na něj nebyly žádný očekávání a mohl jen překvapit. A spoustu lidí to tu mezi nadávkama psalo. To nemůže skončit jinak než nejlepším záložníkem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koupit borce za 40 mega, nemít žádné očekávání s tím, že může jen překvapit....ty vole, ty jsi hlupák

Reagovat
ADM

Ty vole, 9 z 10 príspevkov trolí ale vy sa toho vždy chytíte. Kto budú tí hlupáci teda...

Reagovat
smazaný uživatel

On vůbec nechápe ironii,trolling.

Reagovat
smazaný uživatel

ironii jo? ukaž mi v téhle diskuzi nějakou ironii

Reagovat
technecium

Všechno to myslím smrtelně vážně, to si piš

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,že slovo ironie tam nikde není, tak to asi ironie nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně, kde byla v té předešlé diskuzi ironie?

Reagovat
Afrokrecek

já myslím, že snad uplně v každém příspěvku, jestli to nevidíš, tak je mi tě líto

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

no za to ty jo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Ronaldo si na gólech dědinám postavil kariéru

https://m.popkey.co/2d701c/Q5Xe5.gif

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že si umíš poslat sám gif koukni, kolik golu dal za poslední roky Ronaldo ve vyřazovacích soubojích v LM a kolik pessi, a pak mluv

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední roky to mluvíš o dvou posledních sezónách? Protože to říkáš jako kdyby to bylo 10 leté období

Reagovat
smazaný uživatel

gol ve ctvrt, semi a finale: (nevylučuju nějakou chybičku)

16-17

CR 9

LM 0

15-16

CR 3

LM 0

14-15

CR 2

LM 2

13-14

CR 4

LM 0

12-13

CR 4

LM 1

za poslední 5 let to je 19:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo uznávám porážku. Škoda že 70% těch jeho gólu nic neřešilo nebo byly z penalt, a ještě k tomu proti Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

tím Schalke myslíš Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je v těch 30 procentech .

Reagovat
technecium

tak když tam má Doklepávač 2x tolik zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je více než 6ti násobný a ono kdyby dal messi o nějaký ten gol v důležitém zápase víc, tak by hrála barcelona více zápasů, to má jasnou návaznost...ale za 5 let 3 goly v zápasech, kdy opravdu o něco jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Slusne to nezvladas.

Tohle snad vidis kazdy+cislo/statistiku mluvi jasne.

Messi musi davat goly a rozhodovat zapasy v playoff, aby mel/hral vic zapase jak CR7.

Posledni 5 let zere spise Lays doma pred telkou, nez dava goly v playoff LM

Reagovat
valloire

a my se ptáme proč asi?

Reagovat
valloire

je to 23:3 !!! skoro 8 násobnej rozdíl

Reagovat
patas92
Reagovat
Afrokrecek

je škoda že existujou lidi kteří nechápu legraci, ironii a sarkasmus

Reagovat
puji

dědinám?a není náhodou Getafe předměstí Madridu?

Reagovat
Jackmaker1989

Nič proti a nemyslím to v zlom lebo to tak býva obojstranne, ale neodpustím si to. Zaujímavé ako vyliezli fanúšikovia z kanálu, keď ešte pár týždňov dozadu tu plakali ako sú v prdeli lebo Neymar a nemajú nikoho a je po titule a končí generácia a hotovo. A zrazu je ich tu požehnane. Uvidíme aká bude sezóna, ale verím, že to bude vyrovnané, lebo podľa mňa sa teda Real oslabil dosť výrazne.

Reagovat
valloire

Na jaře se to proseje. Z Messiho bude Kdessi a Ronalda zabiják a Král.

Reagovat
X-bano-X

Jj bude hrat ob zapas kvoli rozviazanej tkanicke

Reagovat
Majk91

Z Paulinha sa stava normalne ze obavany strelec Inak Semedo opat super vykon

Reagovat
Switchback

Kurva tady ta diskuze zase jede ...

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho nahání strach.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.forcabarca.cz/obrazek/0/3771/big/paulinho-o-prestupu-do-barcy.jpg

To jo no, je to hroznej rypák. Potkat ho ve tmě.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz ty rypak.

Reagovat
smazaný uživatel

na prasečí ksicht Casemira nemá

Reagovat
technecium

A já myslel, že Prasemiro se mu říká, protože hraje jako prase. Tak ono to je kvůli ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

řeč o ksichu paulinha, a ty hned zminuješ hráče Realu mindráček?

Reagovat
Jordi Alba

Taky sem čekal, že budou kecy na hráče Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne, pouze nenávist k tomu debilovi, který má imunitu na karty

Reagovat
Baronne

A o minutu pozdějc uděláš úplně to samý, ty si ale vylízanec

Reagovat
smazaný uživatel

prý se tomu tady říká ironie

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Teoretik

hladký Asensio by se z toho pohledu zranil

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. Nebo třeba hladký messi, což?

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback
Reagovat
LAM

Výkon nic moc,necháváme Eibar dost hrát.Chtělo by to vylepšit předfinální fázi.

Semedo jinak hodně slušně a Denis taky ukazuje že v něm můžem mít skvělýho hráče.

Reagovat
Visca el barca

Denis potřebuje celej podzim hrát, hrát a jen hrát. a dobrej bude.

Reagovat
ADM

Denis nehrá skoro nič na tej strane ale to je sposobene Dignem

Reagovat
patas92

Nepřeleze půlku

Reagovat
Teoretik

Reagovat
ADM

Myslel Digneho

Reagovat
patas92

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Visca el barca

Paulinho Já mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

A jim taky

Reagovat
Switchback
Reagovat
-Carles-

Deulofeu čoho sa dotkne, to posiere

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dostane do blízkosti šestnáctky, tak to strašně sere.

Ale on strašně dře. Je mi ho až líto.

Reagovat
-Carles-

Ako je dobré že sa toho nebojí a skúša to znova a znova, ale je to hrôza v tej finálnej fáze.

Reagovat
X-bano-X

Potrebuje sa chytiť, dá gólik po takomto prieniku a ono to začne padať.

Reagovat
ADM

Až sa Deulofeu naučí prejsť cez hráča, to bude terno

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No reálne by som mu to dal trénovať celý mesiac, lebo by bol úplne skvelý. Behá, núka sa, stále sa snaží o prieniky len mu to nejde..

Reagovat
technecium

to prolomí

Reagovat
patas92

A až se naučí tohle, tak by se hned mohl vrhnout na netrefování hned prvního obránce, který stojí před ním.

Reagovat
ADM

Však ked sa to naučí, predribluje až do brány

Reagovat
technecium

golááááááááááááááááaaaaaaaaaasssssssssooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

krááása

Reagovat
ADM

Ale tá Paulinhova prepúštačka Rakitiča maže na chleba

Reagovat
Teoretik

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Gomesa, už teď předvedl víc než on za celou minulou sezonu v základu

Reagovat
smazaný uživatel

jn vubec zadnej prvoplanovej posouvac

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

Mimochodem, góly v letošní PD,

BBC - 2

Paulinho - 2

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

BBC uz neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho zase skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Deu

Reagovat
technecium

Leeooooooooooo

Reagovat
technecium

týpek v pádu naprosto přesně k tyči

Reagovat
smazaný uživatel

fantazieee

Reagovat
Baronne

Tykrááávo

Reagovat
smazaný uživatel

milimetrové zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

az je mi lito toho golmana pac chyta vyborne

Reagovat
valloire

Koukám, že Leoš to zase rozbalil proti Vejprnicím.

Reagovat
ADM

Až teraz sleduješ zostrih s Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

To se to Messimu hraje, když se obrana musí soustředit na Paulinha.

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

Dobry hura futbal jak v PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

hattrick

Reagovat
Switchback

Deulofeu je ale fakt špatnej zatím

Reagovat
Baronne

Strašný, bych tam snad nějak vměstnal Roberta místo něj..

Reagovat
patas92

Nepotřebujem MSN, stačí MP

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

spravnej brazilec konci na INHO ne na EYMAR nebo ARCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera tyvole, nahoru dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Andujar Oliver: "There is slight contact between Galvez and the Barcelona defender, it isn't enough for the referee to award a penalty and hand Barcelona the maximum advantage," ... gratulácia Nélson, skúškami si prešiel za A

Reagovat
smazaný uživatel

další hattrick.. to je prostě blázen

Reagovat
Hristo Stoichkov

Paulinho s Messim si teda dost rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč historie

Reagovat
alcantara

Paulinho sa nezda

Reagovat
smazaný uživatel

v Číně ho byla škoda

Reagovat
nani92

Majster zbytočných hetrikov

Reagovat
Switchback
Reagovat
Switchback

(mazej zpátky do pl sekce)

Reagovat
nani92

čo by som tam robil, ked sa už nič nehrá?

Reagovat
Switchback

nevím, prudit tady nemusíš ale

Reagovat
nani92

nemôžeš byť taký precitlivený, nie je to dobré na srdiečko

Reagovat
technecium

Z hlavy mi jich napadá hodně, které byly hodně důležité

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

jj..bez těch 3 golu by dneska stejně vyhráli - je tam k ničemu

Reagovat
pingla

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
-Carles-

Paulinho 1+1 Inak teda on normálne supluje na hrote miestami.

Reagovat
ADM

On je miestami všade. Ale pozor, je to Eibar

Reagovat
Dr. Admess

U Paulinha je strašně vidět, že je to Brazilec. Ti Jihoameričani mají prostě něco v sobě, co nemají Evropani, co se týče fotbalu. Takovou tu myšlenku, tu jednoduchost řešení s míčem prostě.

Paulinho . Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrá blbost

Reagovat
nani92

Lucas Leiva

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dr. Admess

Vidím, že se toho chytli ti správní.

Samozřejmě existují výjimky na obou stranách, jak že v Evropě se semtam někdo objeví s takovou genialitou, respektive i nějakej Brazilec, co ji nemá.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes si snad už nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konecne si to ma leo s kym tuknout, doufam ze to suarez vidi a chyti se za nos

Reagovat
smazaný uživatel

Deu dneska neudělal ve finální fázi nic dobře. To je strašidelný.

Reagovat
Switchback

dneska fakt špatný

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz nic nehraje alibisticky a snazi se (i dozadu)

Reagovat
Teoretik

dnes ze všech maká na hřišti nejvíc, holt Paulinho všechny umlčel, tak nejsnadnější cíl je teď Deu.

Reagovat
alcantara

*cely svoj zivot

Reagovat
technecium

8 střel, 8 na bránu, to je u nás nevídané

Reagovat
-Carles-

Faktor Paulinho.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Btw, myslíte že Rakitic platil za odfarbenie vlasov štandartnú sumu alebo majú blondáci zlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

az na ty jesle, tak dimitrovic

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho.. šajtle alá tomáš rosický (jak by řekl čápo)

Reagovat
technecium

* Tomáš Rosický šajtlí ála Paulinho

Reagovat
valloire

Barcelona se zase jako vždycky vopičí po Realu. Zdá se, že našli svýho Casemira.

Reagovat
Afrokrecek

Kdy se Barcelona opičila po Realu?

Reagovat
valloire

No vždycky, dyť to píšu. Barcelona je posedlá Realem Madrid. To je daný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zcela nemožné, to je jako kdyby byl Mike Tyson posedlý nějakým amaterským boxerem z předměstí Kosova.

Reagovat
smazaný uživatel

předměstí Kosova

Reagovat
valloire

haha vtípek

Reagovat
Afrokrecek

Však je to blbost. Dej nějaký příklad.

Reagovat
valloire

akademie, kupování superhvězd, stadion

Reagovat
Afrokrecek

To jsi trochu na omylu ne? Akademie Barcy je odjakživa lepší a uspěšnější než ta Realu.. samozřejmě když nevezmu v potaz poslední roky. Kupování superhvězd? Suarez a kdo? Stadion? Myslíš to tak, že jsme měli hrát někde na poli ?

Reagovat
valloire

Vážně? Nevím o tom, že by se béčko Barcelony dostalo do finále CdR. Cruyff a spol. Les Corts.

Reagovat
X-bano-X

Možno myslel to, že ich štadión sa postavil za krvavé fašistické prachy a my máme tiež štadión

Reagovat
valloire

bano bano

Reagovat
X-bano-X

Chceš snáď vyvrátiť že si peniaze požičal Bernabeu z banky, ktorá bola v tom čase bankou ovládanou falangou? Na to že si pamätáš počítanie 30 strieborných s Judášom, máš tu pamäť celkom selektívnu.

Reagovat
valloire

Pučil. A co? Splatil?

Reagovat
X-bano-X

Jj presne o tom to je, ci to splatil......

Reagovat
valloire

splatil

Reagovat
Xavi

Reagovat
valloire

Jinak pole nebo stodola? Je to rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

pche casemiro mu nesaha ani po kotniky

Reagovat
valloire

no

Reagovat
ADM

Messi a Paulinho to je strašné kombo.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak ten Semedo je fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi pravy bek soucasnosti

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

zase klid,ještě musí ukázat výkonnost ve velkých zápasech

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Billy McClane

To bol ked ste ho kupovali. Dnes uz je to nejlapsi bek dekady

Reagovat
pingla

sveta, vesmiru, mozna i galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych , že je na větší hodnocení ještě hodně brzy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obyčejný semeno a vy tu z něj stříkáte...

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, kde je Kryšťa? . Myslíte, že ty blbce klonují?

Reagovat
valloire

To se neprokázalo. Ale třeba zrovna ty seš naklonovanej roberos.

Reagovat
Jordi Alba

Já chci taky vědět, do jaké kolonky sem u tebe zařazen.

Reagovat
valloire

Normální rozumnej hecovačku pobírající fanda svýho klubu. To je ta nejvyšší kategorie. Moc vás tu není ale.

Reagovat
Afrokrecek

a já?

Reagovat
valloire

Něco pod, taky to není špatný. Kategorii tupý hovado neznající ironii míjíš úplně s přehledem. Takovej např. Barca2 se tam ale zasek a nevypadá to, že z tý slati kdy vyleze.

Reagovat
Afrokrecek

Dědku já jsem chodící ironie o mě se bát nemusíš

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Baronne

Reagovat
Baronne

Soudce Děda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

To zní dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jste si kluci nechali pohonit, to musí být radosti.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Toto už trocha teplejšie..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Roberos měl přece stejnou IP adresu jak ty

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

badam tss

Reagovat
valloire

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkalo se to tu, ale nevěřím tomu, roberosovy příspěvky měly na rozdíl od těchpissoirových hlavu a patu. Jediný sdílený moment byl, že oba sledovali jen zápasy Barcy.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kily

neměly, stejná hovna, jen jeden je mnohem produktivnější

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem, že ve srovnání.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšeš : Klonování blbců a dárce se přihlásí sám , viděls?

Reagovat
valloire

já to viděl

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

ale chybí mi tady "solidně rozehraná sezóna"

nicméně, těch nových tupých klonů se tady zase vyrojilo

na tupé děcko misiňa jsem si jaksi zvykl, ale co tady předvádí kryštof, martin67985 atd., to je moc i na galibiérovu akademii

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

RM - Betis Sevilla rozhoduje Alberto Undiano Mallenco

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na finále Copy 2011 nikdy nezapomenu, takže i zítra můžete být klidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zasa nezabudnem na Clásico z jari 2014

Reagovat
valloire

Já zas na Clasico a dvě penaltičky na Bernabeu pro Barcelonu....Takže klidnej nejsem.

Reagovat
X-bano-X

Nemáte hrať ako prasata

Reagovat
valloire

No spíš se někdo nemá válet jako pytel brambor bez důvodu. Ale chce to ještě někoho, kdo to s klidem pískne. Obojí bylo splněno.

Reagovat
roman1978

myslíš penaltu na delfína, co si pro ni skočil před vápnem?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
madridcan

Ked Busquets nedostal cervenu kartu za faul na Alonsa?

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě huba nebolí. Ta zvěrstva ,co jste v tomto zápase páchali chceš ještě házet na nás? Jsi ubožák.

Reagovat
Dayman
Reagovat
valloire

Undiano. Muž s DNA.

Reagovat
roman1978

to jsem nikdy nepochopil - ale mají zdatné následovníky - karvahal a kasemiro - to umění nedostávat karty je fantastické

Reagovat
smazaný uživatel

ale Messiho přímáky se nějak zhoršily poslední v poslední době

Reagovat
smazaný uživatel

Leo zasa 90 min. ? Dávam mu čas do konca októbra

Reagovat
ADM

Dať Semeda na krídlo miesto Deulofea a diali by sa veci si myslím..

Reagovat
smazaný uživatel

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH

Reagovat
patas92

Deulofeu by to posral

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

presne to ma napadlo ako prve

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecnej hejt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tak já proti němu nic nemám, ale ta jeho finálka je prostě něco příšerného

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu čas, snad se vyhraje. Ber to tak, že maká, jezdí po zadku, na góly je Leo ;).

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
-Carles-

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to psal minule ten madridista? Messi zase úplně zbytečný?

Reagovat
roman1978

madrista

Reagovat
Mercury

Reagovat
ADM

A to všetko pri nabehaných cca 7 km

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho efekt

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

klasický náklad Eibaru, hc 0:2 zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli to máš zase na nějakým tvým klasickým toaleťáku, tak je jen otázka času, než ti to posere jinej mač.

Reagovat
smazaný uživatel

no už mě to posralo Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra ? taky taky....a tottenham v handicapu.

Reagovat
smazaný uživatel

tady chtělo barca vyhra a oba daji gol....ale ja udelal dneska toaletak a uz mi to nevyslo...11 zapasu, dve chyby - stane se, jedeme dal ale kdybych mel prachy, hodim na hlavni tiket schalke bayern +2,5 a dnešek +3,5 ...jenže budu brát až zejtra

Reagovat
valloire

Doklepávač úřaduje.

Reagovat
technecium

Možná teď akorát tak svýmu Maročanovi v Anusu nebo s kým to měl Ronaldo tu gayaféru

Reagovat
smazaný uživatel

Měl?? Naši mladí se rozešli? Ale je pravda, že v poslední době působí takovým odpočatějším dojmem, prostě ne takovým, jako když na tebe vlítne boxer.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho skvěle postavil Ter Stegenovi tyče.

Reagovat
SIRBRANIKE

neeee

Reagovat
smazaný uživatel

supr zápas

Reagovat
patas92

Zkušený a vyzrálý mančaft přesně ví, že když má v týmu Paulinha, tak ho nic nezastaví

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má v půlce září pomalu tolik gólů, co nejlepší čeští střelci za celou sezonu .

Reagovat
ADM

Messi

Paulinho

Deulofeu nemám ho nejak extra rád, ale ak sa stane zázrak a on začne riešiť finálnu fazu aspon v polovici prípadoch dobre, tak to bude poklad a náš nový Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že už tu není mongol Chong

Reagovat
smazaný uživatel

kam vlastně zmizel ?

Reagovat
Visca el barca

Asi se upíchal po bordelech k smrti

Reagovat
smazaný uživatel

má ban jsem slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě má nějaký delší ban s Dušanem z Orlové a periquitosem. Jinak tu denně slídí a až se vrátí, tak nám to i s bratrem spočítá.

Reagovat
Visca el barca

Tam dostal ban i ten šašek z kolína ne?

Reagovat
Jordi Alba

Dušan byl dobrej kluk. Ten Espanyolista nejspíš čistý troll a CHONG bude JM,

Reagovat
smazaný uživatel

Duška byl fajn,i když intelektem moc pisoára nepředběhl, ale aspoň držel svoji linii a neotáčel vlastní výroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka výkon, přesně tohle jsem u našeho fotbálku chvíli nezažil. Dnes jsem se totiž skvěle bavil. Messi MOTM, jinak dnes výborní všichni, akorát Digne celkem neviditelnej ale OK. Semendo top, vypadá to, že letos bude mít Carva dost silnou konkurenci

Reagovat
technecium

První poločas teda rozhodně zábavnej nebyl

Reagovat
valloire

Messi rozstřílel Vejprnice. Hustý.

Reagovat
Visca el barca

Však zejtra si bude proti kratonohám honit ego kikča neboj

Reagovat
technecium

Reagovat
Afrokrecek

kratonohy

Reagovat
valloire

Král si ego honit nepotřebuje. Když chce, prostě si zastřílí. Když nechce, tak ne. Nezávisí to na soupeři, ale na pouhém jeho rozmaru. Ale v LM se mu v playoff chce dycky.

Reagovat
Visca el barca

jako jo okecat ti to jde pěkně,ale sám víš , že to tak není

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

"Král" umí v play off hezky nastavovat nožičku nebo hlavičku metr od branky

Reagovat
technecium

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi v playoff umi nastavovat hubu 20 cm od chipsy Lays

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je nejlepší v historii, ten si může nastavovat co chce.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Pelé

Reagovat
Afrokrecek

Myslíš to jak "král" rozstřílel Granadu 14/15 ale v LM playoff dal jeden gól? nelži dědku aspoň

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

A kolikpak dal Messi v playoff LM od čtvrtfinále golů za posledních 5 let?

Reagovat
Afrokrecek

Já myslel, že řeč je o Ronaldovi

Reagovat
valloire

Ne. Původně byla řeč o Messim, kterak rozstřílel Vejprnice.

Reagovat
Afrokrecek

Ale ty jsi to stocil na Lea.

Reagovat
valloire

Jak to hele můžu já stočit na Lea, když jsem psal první koment o Leovi?

Reagovat
Afrokrecek

Ale já pak reagoval na příspěvek o "královi"

Reagovat
SIRBRANIKE

Kral to stoci kam chce.

Reagovat
valloire

většinou do sítě

Reagovat
X-bano-X

Tak odtial pochadza to slavne "hodte na toho blazna siet"

Reagovat
valloire

to je slabší bano, stejně jako stavba vaší stodoly

Reagovat
X-bano-X

Nj najvacsi stadion v Europe je stodola. Co je potom ta pripomienka fasistickej minulosti v Madridu? To bude nejaka narodna pamiatka.

Reagovat
valloire

To je nejkrásnější stadion světa, kterej hostil i finále MS.

Reagovat
X-bano-X

Aj keby tam opadavala plesniva omietka tak by spanieli nikdy nedali finale do Barcelony. Takze takyto argument stoji na hlinenych nohach

Reagovat
valloire

Logicky dáš finále na stadion, kde sídlí ten nejlepší klup. Klup, kterej neni schopnej nic vyhrát, může mít stadion jakej chce a finále tak nebude.

Reagovat
Diego2

Reagovat
X-bano-X

Nj klup co ma lup ked je up sidli v P.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda si srovnávej s Lewou, Suarezem, Higuainem, to je stejná úroveň.

Messi je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je pred telkou s chipsy v ruce ?

Reagovat
Jordi Alba

Tak on se tu historik najednou začne zabývat posledníma 5 rokama.

Reagovat
valloire

Samozřejmě. Koho zajímá pravěk?

Reagovat
technecium

Jn Messi > Pelé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Baronne

Tak teďs mu utřel

Reagovat
valloire

Pelé je nejlepší, to je daný, o to se nikdy zajímat nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že je Pelé lepší rozhodla valoárova matka .

Reagovat
valloire

tak ta o tom ví víc než ty

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

Když se nad tím zamyslím. Těch 5 let je takové zvláštní číslo. Není to proto, že před 6 rukama vás Messi sestřelil v semifinále a Ronaldo byl ty zápasy totálně neviditelnej?

https://www.youtube.com/watch?v=NwsFYkp_r5w

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na 5ti letech zvláštního? Přijde ti méně zvláštní udávat statistiku za 7 let, než za 5?

Reagovat
valloire

za celou dobu Krále v Realu je to 29-13, aby ses už nemusel zamejšlet

Reagovat
Majk91

az mi slza ukapla

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Denis, Paulinho že by jsme měli konečně kromě Rakety nějaké gólovější záložníky?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nedokážu najít správný výraz pro to, co předvádí Semedo - on je zatím neskutečný!

Reagovat
Visca el barca

Semedo top nákup

Reagovat
Kenneth

Katalanci uz zase neumi ani vyhravat.

Reagovat
smazaný uživatel

... a ještě k tomu nad Eibarem

Reagovat
Mercury

Tohle tady číst je fakt za trest. Jinak výkon super. Semedo, Messi, Paulinho na jedničku. Deulofeu se sice snaží a maká, ale je to otřes. Pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Real za 5 let

Brankář - Carvajal, Varane, Vallejo, Theo - Kovacic, Casemiro, Kroos - Isco, Asensio - Sergio Díaz

Náhradníci:

Brankář, Lienhart, Hakimi, Llorente, Valverde, Ødegaard, Mayoral

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněls na Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přece chce hrát do 41let za Real a jako mladý, krásný a bohatý si pak chce užívat jako král(ovna). To nevíš?

Reagovat
Diego2

Ten bude za 5 let uz zabalzamovany

Reagovat
smazaný uživatel

To už je možná teď, ale s takovými spoluhráči a s jeho náběhem a výběrem místa může být nadále nejlepším fotbalistou i s nejhorším driblingem.

Reagovat
Diego2

Ja ho ale za toto zase uznavam. Ztratil vetsinu silnych veci jako rychlost a driblink tak vse podmanil paradnimu zakonceni. Zase kloboucek za to....Jen ja se vzdy rozesmeju kdyz mi nekdo rekne ze je komplexnejsi jak Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o jeho zakončovacích schopnostech se nemusíme bavit, náběh výběr razance výskok hlava, to vše má na skvělé úrovni. Ale nemůže být za nejlepšího fotbalistu ten, kdo je v kombinaci spíš na obtíž a s míčem ve hře není ani v průměru. O charakterových vlastnostech nemluvě.

Reagovat
JM

O charakterových vlastnostech nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy ma vie rozosmiať, keď nejaká klobáska za PC rozpráva o charaktere človeka, s ktorým sa ani raz osobne nestretol a ani nestretne

Reagovat
Jordi Alba

To s tím charakterem bude pravda, ale vždy mě dokáže rozesmát, když někdo mluví o někom, jako o klobásce za pc, kterou nikdy neviděl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Diego2

Reagovat
janinho

dokaz to a REVEAL YOURSELF krasavce

Reagovat
vladino10

Tu nejde o ronalda..To si iba pripravujú pôdu na to, aby mohli "charakterové vlastnosti" zaradiť do atribútov na zisk zlatej lopty keď o ňu bude bojovať neymar

Reagovat
smazaný uživatel

ta zaloha je strasna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic a Casemiro na to nemaji.. a Kroosova forma za 5 let muze vypadat vselijak

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic a Casemiro posadí v kterémkoli týmu kohokoli

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro je momentálně nejlepší štít na světě, Kova je pořád poměrně dost mladý jednou z něj bude světová extratrida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

?

Reagovat
X-bano-X

nie je ani v top 5

Reagovat
Kokesh

Troll.

Reagovat
Greny

Kante nesouhlasí

Reagovat
10FKK

Reagovat
X-bano-X

To sme mali moznost vidiet vcera hned pri prvej akcii

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

Od doby, kdy je v Realu Král, tak od čtvrtfinále LM, kdy už se utkávají ti nejlepší, dal CR 29 golů., ten druhej 13. Velmi chytrý krok od firmy Lays, když si vybrala na reklamu Messiho. Ronaldo nemá čas jíst brambůrky v závěrečných bojích Ligy mistrů, musí střílet branky.

Reagovat
smazaný uživatel

osmifinále snad není play-off?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
technecium

"Nevěřím statistice, kterou jsem si sám nezfalšoval" W. Churchill

Reagovat
Dayman

To Churchill neřekl.

Další fanoušek Barcelony, který šíří lži. No, to nepřekvapí.

Reagovat
technecium

Pravda, rozšířil to o něm Goebbels. Nicméně podstata sdělení zůstává stejná

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne, ze musis vytahovat osmifinale.

Cekal bych statistiku ve SF/finale atpod.

Nechces taky Lays ?

Reagovat
Alan_Shearer

Ty vole dedku, vytahovani reklamy Lays ... to uz je s tebou fakt spatny

Reagovat
valloire

nevím jak se mnou, ale Lays si mne ruce.

Reagovat
ADM

Na to prepustenie lopty od Paulinha sa neviem vynadívať

https://youtu.be/O4w4RDrdcyw?t=6m19s

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný... a ten následný náběh taky dobrý

Reagovat
patas92

Tři protihráče tím úplně vyřadil ze hry

Reagovat
Jerichoo

Prepustil to krásne, ale prečo ho dostupoval ten stoper Eibaru ked mal za sebou Messiho mi hlava nebere.

Reagovat
ADM

Veď len nedávno bola na štadione oslava na počesť jeho prekonania Césarovho rekordného zápisu - 232 gólov Ten čas letí ako blázon...

Top goalscorers

Lionel Messi 2004– 519

César 1942–1955 232

Reagovat
valloire

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
technecium

Týpek zvládne 700

Reagovat
LAM

Na to že to ani není jeho největší přednost prostě neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

a co je jeho největší přednost?

Reagovat
LAM

1vs1(teda někdy vs 2či 3)v tvoření šancí bývá každej rok buď nejlepší v Evropě nebo mezi nejlepšíma.

Prostě to není jeho jediná přednost a i tak má tyhle obří čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

presne!!!1! naopak Ronaldo jenom dorazi a obcas promenuje penalty !1!!! Leo > Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
valloire

Zajímavý. Jak je možný, že loni měl nejvíc vytvořených šancí Neymar?

Reagovat
LAM

,, tvoření šancí bývá každej rok buď nejlepší v Evropě nebo mezi nejlepšíma."

Přečti si to ještě jednou dědo

Reagovat
ADM

Neviem co je jeho vacsia prednost ako zakoncenie akcie / kvalita zakoncenia / dostanie sa do sance. Tam si to to No.1 prehadzuju len s Ronaldom. A v celej historii sa na nich v tomto chyta len hrstka hracov..

Reagovat
ADM

Btw, minulu sezonu mali to zakoncenie obaja na urovni, aku som este nevidel a tuto sezonu to zatial s oboma vyzera este lepsie

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

PokuĎ by šlo o to kolik střel potřebuje Leo a CR na gol,tak tam je velkej rozdíl.

Reagovat
ADM

Najlepsi strelci proste neprestanu strielat na branu. Vid Suarez. U mna je Leo co do presnosti zakoncenia tiez niekde inde, ale CR zas maka viac na tom, aby sa do tych sanci dostaval co najcastejsie a v co najlepsom priestore, kde uz to zvacsa premeni

Reagovat
valloire

už dost sakra, kdo má furt palcovat protivníka

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobře ti to asi nedělá co?

Reagovat
valloire

Umím uznat kvalitní věci.

Reagovat
smazaný uživatel

No občas mám ohledně toho pochybnosti ale oukej

Reagovat
LAM

Jinak ten rozdíl je až děsivej.Myslim že je jasný že Leo zůstane nejlepším střelcem Barcelony v příštích 50 letech.

Reagovat
Mishko

Len aby to nebolo inak už o pár rokov, veď v Katalánskej lige by ani Delofeu-ovi nerobilo problém dať za sezónu 100 gólov

Reagovat
Majk91

Deulofeovi by robilo problem dat gol aj v slovenskej lige

Reagovat
Dayman

Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos, Isco; Bale, Cristiano

Reagovat
misinho7

kebyze Marco miesto Garetha tak asi najlepsia aka moze byt

Reagovat
LAM

Je vidět že nechce další domácí ztrátu,takže plná palba.Dneska to jen otázka skore.

Reagovat
Ed_Hazard

Carvajal mal sediet (napr Hakimi in, nech sa mladoch otuka), Nacho hrat na stoperovi, Modric za Ceballosa a bolo by to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna akcia. Ta penalta pre Bilbao v 1. polcase bola vymyslena.

Reagovat
Ed_Hazard

Cris dnes 2 goly a viac - 2.0 kurz

Reagovat
fajdax

Mackej listek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná na Marcela

Reagovat
madridcan

Ani nahodou, cista lopta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To byl hodně velký risk. Dalo se čekat, že to nebudou gólové hody.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjYzNTM1NTcwMDrI%2FPmk7ENgTdoqaFk%3D&kind=MAIN

mě dnes po delší době konečně něco vyšlo ale u Sampy jsem se zapotil

Reagovat
smazaný uživatel

uvítal už bych nějaký ten gól....Betis do toho !!!

Reagovat
Kenneth

Z Carvajala se stal proste Danilo...

Reagovat
MadMrJacky

Carvajal je poslední zápasy fakt strašidelnej.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zachránil gól, ale jinak souhlas. Nejvíc špatnej mi teda dnes přijde Isco....i Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

tak děje se něco v tom zápase do háje ??? Real

Reagovat
madridcan

Dejes sa tu akurat ty so svojimi kokotinami

Reagovat
smazaný uživatel

seš v depce, pač doma hrajete 0:0 s Betisem, chápu tě...Holt to by pan Kristýna nesměl tolik myslet na svoje statistiky a taky trochu hrát týmově

Reagovat
smazaný uživatel

11 střel, z toho 3 na branku...no kdo asi pálí od nevidim do nevidim, no ? Neodpovídej, je mi jasný kdo to tam jebe....

Reagovat
madridcan

Cize nepozeras, vies o tomto zapase asi tolko ako podavani a este tu kopes. Velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

spekuluju...mám už zkušenosti. Hele možná trochu trolim, ale sem fakt naštvanej...už bych byl v pohodě, měl jsem to krásně pojištěný, jenže Arsenal doma skoro v top sestavě vyhraje nad nějakym Doncasterem či co jen 1:0 ? To ať jdou do prdele...( https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjYzNjU0ODYwMDp0keQ5uiTOH%2Fz4upA%3D&kind=MAIN) já prostě už mam neuvěřitelnou smůlu od začátku lig....už mi to leze na mozek, utíká mi docela dost peněz.

Reagovat
madridcan

A goly si na Real Madrid-Betis daval z dovodu, ze goly da Betis hej?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš jasně že ne...proč myslíš že tu tak prskám ? Zase poslední zápas (seville věřim, výhru urve..tipuju 2:0)

Reagovat
valloire

klid, vyhrajeme 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjYzNDg1NDUwMDrKTRGNTocsprXxHlM%3D&kind=MAIN dejme tomu...

ale ideálně prohra 1:3 (vlastně 0:4...to je ideál, ale budu realista....2:2 a Ronaldo redka po simulaci )

Reagovat
valloire

Tak 2-0 no. Ronaldo se musí teprve rozstřílet.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro !

Reagovat
misinho7

Dani po minulej uzasnej sezone tento rok zatial tragedia nevie spracovat ani nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pekne ted. Modric, Isco i Adan.

Reagovat
Kenneth

To je zase krec a utrpeni....

Reagovat
vilp

První půlhodina určitě, pak už to šlo.

Reagovat
misinho7

boha sak my doma hrajeme hrozne mam pocit ze poslednej dobe domaci stadion je skor nevyhoda

Reagovat
smazaný uživatel

lacný real, poďme všetci do postielok, dobruuu... :*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Sanca za sancou ale to zakoncenie Gareth zabil 3 sance, Cristiano ma svoj den, Iscovi to Adan vychytal a Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio na plac

Reagovat
smazaný uživatel

místo Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, místo Isca nebo Luky.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, Ronaldo out by byl pro Real plus ...ale dneska docela ty góly potřebuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Betis sice nebrání moc dobře, až na hrotovou pozici, tu zatím zahušťují slušně, takže by se Ronaldo prosadit nemusel. Ale nepředbíhejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Poločasový výsledek super, ale Betis se postupně dostává pod tlak a nebrání dobře. Bude to zázrak, pokud bude bodovat. Ale musíme věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda první šance Betisu. Mohlo to byt veselejší. Zatím ani naše hra není ideální. Rozdíl dela zatím Messi, uvidíme jak se ukáže Ronaldo ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale co už Real jich měl víc, 0:0 je zatím snových.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymen kopacky kkt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak delfin sup do bazenu

Reagovat
Ed_Hazard

Čo chceš ešte Cris?

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu, tap-in, skvely uces a vecnou slavu

Reagovat
Ed_Hazard

Tak očividne sme dali pred zápasom Undianovi málo. Zatiaľ nás nenakopol penaltičkou ako vás včera

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ta penalta rozhodla celý zápas, bez ní by Eibar vyhrál 1:0 .

Reagovat
X-bano-X

Ehm zápas pískal Lahoz ale tak pchajte kešky Undianovi

Reagovat
smazaný uživatel

To oni asi poznali, ale zřejmě chtěli , aby to byl ten Mallenco a pomohl jim jako v CdR 2011.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jerichoo

wooooooow cris

Reagovat
smazaný uživatel

Stream prosim?

Reagovat
Dayman
Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsem na Real :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já jdu raději spát....moje 4 fíky už tam nebudou...sotva ty 3...srát na to, srát na to

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vsazis tolik zapasu, co chces....demence

Reagovat
smazaný uživatel

mam hlavní za 700 - sevilla 1, real ty góly, lazio neapol goly a juve jednicka...sevilla vyhraje 2:0. Ale jasne, Real goly uz davat nebudu, s APOElem me to -3,5 (týmem, kterej si mazala na chleba i Slavia !!!!!!) golu stalo asi 5000...Nedelam to rad hodne zapasu, ale to jsou tikety za stovku, dve...ale real betis goly bych dal na hlavni tiket dneska proste at uz by byl jen dvojzapasovej...Chcát na real, teď už doufám, že nevyhrajou a zase ztratí, já příjdu o litr a něco, ale za to to možná stojí...

Reagovat
smazaný uživatel

o 1200 co sem do toho dal teda...jinak na výhrách o 6ku.

Reagovat
vilp

A jsme zpátky, Zizou, co? Bale v druhém poločase nejhorší, Isco naopak aktivní a stejně zas vymyslí takové střídání.

Reagovat
valloire

Jo undiano, ty hajzle barcelonskej Budeš se smažit v pekle.

Reagovat
X-bano-X

Tak Undiano jo?

Reagovat
valloire

Jo. Bude se smažit v pekle. To jen tak mimochodem.

Reagovat
Kenneth

Vystrida nejlepsiho hrace na hristi a opicak zustava....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro místní znalce : Rozhodčím zápasu je Mateu Lahoz.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se ukáže, jestli Zinedine "Šmíca" Zidane pořád funguje...uvidíme v 92.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

smica

Reagovat
smazaný uživatel

Bale škoda

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser..

Reagovat
smazaný uživatel

Boudebouz

Reagovat
valloire

Bale ale skvěle

Reagovat
Ed_Hazard

Hm, posledných 10 min asi náš najlepší hráč, mal tam vela pekných vecí za ten čas. To už je na zamyslenie celkom

Reagovat
valloire

asi má formici

Reagovat
Ed_Hazard

Tu ked nenastaví aspoň 5 min tak už neviem. Nonstop ležanice, zdržovanie,,

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi spokojen, nastavil 5.

Reagovat
valloire

My teda toho Pelého Santos nedáme? No, není se co divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquín si to jde povodit

Reagovat
Coutinho10

twl co se to deje s Realem...to tak Cristiano schazi ?

Reagovat
Coutinho10

* nebo spis schazel

Reagovat
smazaný uživatel

schází

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Switchback

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vladis271

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Zidane ven.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Asi chytil nějakou nemoc toho druhýho, ani tkaničky si nezaváže.

Reagovat
Jackmaker1989

Krátke zhodnotenie Realu v tejto sezone:

- obrovské oslabenie kádru = javilo sa, že barcelona sa oslabila, ale v konečnom dôsledku odchody pepeho, coentrao, james, morata, danilo môžu vyjsť pekne draho.

- dúfam, že sa budem mýliť, ale toto je možno posledná chrisova dobrá sezóna, ak vôbec bude

- tím hrá už nie na 1 hráča (chrisa), ale na troch (chris, bale, benzema) a to sa už ťažko utiahne

- úzka kvalita kádru = odchody vyššie, príchody reálne posily Theo?

- slabý hrot útoku (Benzema, Ronaldo)

Reagovat
patas92

Reagovat
iamek

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

slaby utok ronaldu

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, ten Boudebouz to tam kazí

Reagovat
Kenneth

A budeme centrovat jeste dva dny... Bezte do pi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos posledních 10 minut tam nechával Varaneho samotnýho a pak toto

Reagovat
roman1978

Reagovat
Afrokrecek

GóóóóóóóóóóL!!!!!

Reagovat
Dayman

to jinak dopadnout ani nemohlo

Reagovat
Miguel19

Lol, to "bránění" Realu v posledních 10 minutách

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Dr. Admess

Betis s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
X-bano-X

Ehm taktik dotaktizoval

Reagovat
Majk91

Modric -> Mayoral najhorsie striedanie ake som kedy videl

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Panika??

Reagovat
Majk91

Betiiiiiiiis!!!

Reagovat
valloire

Všechny bych je poslal do Mišelinky tahat pneumatiky.

Reagovat
Dr. Admess

Co ten tvůj "král" dnes? Nevšiml si, že je dnes potřeba vstřelit gól, nebo jak to je, pane vallorie?

Reagovat
valloire

asi si nevšim....asi jako ten druhej v jakýmkolv PO

Reagovat
smazaný uživatel

V jakýmkoliv jo?

Reagovat
valloire

no kromě toho s indiáni

Reagovat
Afrokrecek

Proč? Mě udělali radost

Reagovat
Mateo16

skvele striedania naozaj

Reagovat
vilp

Taky jsem si říkal. Sundat dva nejběhavější záložníky a celkově dva tvůrce, kolem kterých se točila celá hra... tomu rozumí asi jen Zizou.

Reagovat
patas92

Ale Kokesh říkal

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Mateo16

Nastavit taktiku centruj na Garetha a Cristiana o zivot po tom co tam vsetko spalili

Reagovat
eliskafan

Tak jsme to nejlepší mužstvo porazili. VIVAT BETIS

Reagovat
Majk91

Betis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jste nejlepší vy!

Reagovat
eliskafan

To vůbec, ale potěšilo, že jsme s taktikou vyšli na výsost úspěšně s velkou dávkou štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tým má i štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

za ten blici smajlik

Reagovat
Jerichoo

Adan ty zmrd

Reagovat
eliskafan

Všem fanoukům Realu by mohla práknout žilka

Reagovat
Coutinho10

hm tak to se povedlo

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to čo predcádzali na konci? si mysleli že nemožu inkasovat? to bolo bránenie lepší tim by im dal v závere 3 z tých brejkov

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená sprcha pro všechny místní bílé rozumbrady

Tohle byla jen otázka času, kdy dojde k tomuhle poklesu.

Reagovat
valloire

a já mám nohy na stole. Jak je to možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ve tvém věku čekáš až ti je někdo příjde sundat dolů, protože toho sám už nejsi schopnej

Reagovat
valloire

Zajímavý. Jak pojedu na tu Fatru? To mě nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, kam zmizela ta "touha po vítězství"?

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte doprdele s Balem! Opět hraje a opět se nevyhrálo!!! Potřebujem podržet vepředu balon a on stahne Isca.. Měl tam jít Asensio misto Balea. On je dobrej jen k nám neskutečně nepasuje a je úplně jedno že dá patičku a dva centry, to udělá i Marco a přidá daleko víc v mezihře! Kurva, jak dlouho tohle ještě budem trpět!

Reagovat
X-bano-X

No neviem podľa mňa tam Bale odohral asi najlepšie z celej útočnej formácie

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu. Sleduju v podstatě každej zápas a zápasů kdy Bale byl nejlepší na hřišti bys za poslední 3 sezony napočítal na prstech jedné ruky. Podívej se na statistiku zápasů s ním i bez něj - kolikrát jsme s ním nevyhráli. CR dneska spaloval, ale Bale nic nemá. Měl dva tři centry, dvě patičky - jedna střela a jednou posouval. Ale to nevynahradí ty jeho ztráty. Já ho mám celkem rád, u Kohoutů byl skvělej, jen u nás už 3 roky přesluhuje a vedení to nevidí a obhajuje.

Reagovat
X-bano-X

Tak poslal Ronalda do 2 góloviek, mal tak jednu parádnu pätičku, to je viac ako vyprodukoval ktokoľvek dnes. Ako pozeral som to jedným okom ale prišlo mi to tak že dnes ho bolo celkom vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Patička parádní, jednu golovku CR si teďkom nevybavuju, tu druhou mu mohl dát blíž k bráně. Jde o to, že Bale má v mezihře nulovej přínos - buď ztrácí, nebo to posouvá dolů, když ho zdvojí u praporku tak je úplně ztracenej. Asensio když přišel tak po pár minutách to hned posouval dneska Ronaldovi na střelu, šli 2 na 4 nebo kolik. Je daleko víc platnější a přesnější technicky, kor kdybychom hráli do uzavřené obrany. James minulou sezonu nastoupil a hned měl áčko za hlavu Ronaldovi třeba. Gareth má kolem sebe vytvořenou takovou auru mučedníka, že je furt zraněný a potřebuje čas a pořád dokola se obhajuje - za ty prachy co ukrajuje každej rok bych si představoval naprosto něco jinýho. Zidane evidentně nemá rád hru Isca, jinak absolutně nerozumím těm jeho krokům... Co si vybavíš u Balea za poslední dobu, nějakej skvělej záblesk? Příprava hrůza, víkendovej únik super, pár golových hlav a pak únik Bartrovi ve finále CdR 4 roky zpátky. Hrozný, on bude megastar když se vrátí na ostrovy, nás ale brzdí, být místo něho dneska takovej Dybala třeba...

Reagovat
X-bano-X

Ja ho ale neobhajujem. Len dnes mi prišiel na jeho pomery celkom ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím že ne, na jeho poměry to dneska nejhorší nebylo díky těm pár akcím, ale pro Real ten jeho standard je málo nebo musí to být málo bez ohledu na to, jestli jeden či dva zápasy rozhodne hlavou z rohu. Naše hra v zápasech neskutečně trpí jeho přítomností a v horších případech se to přenáší i do výsledků.

Reagovat
X-bano-X

S tym sa da suhlasit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co delal Ramos pri cely akci vedouci ke golu Betisu mi fakt hlava nebere. Nejdriv tam cumi jak kolik jak kolem nej probehne hrac Betisu ritici se k brance a pak je pri centru uplne v lese. Ale ztrata bodu nejde na nej, sanci jsme meli, ze by nam vystacily na 3 zapasy dopredu ale gol zadny. V tom byl hlavni problem dneska a vlastne i celou sezonu zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf a nam vlastne skoncila i ta serie vstrelenych golu.. to sou keketi fakt ze jo.

Reagovat
valloire

Pelého nelze překonat....

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka zní, proč stáhl Modriče, proč Isca, s Kroosem dva největší kreativce a Bale stále na hřišti. Dneska nám zápas prohrálo špatný střídání! Stupňovaly jsme tlak, odešel Marcelo a pak stáhne ty dva a nemá kdo tvořit a podle toho to vypadalo. Všechno špatně, prvním krokem musí být posazení Balea, vždyť je to pořád dokola!

Reagovat
smazaný uživatel

Na stridani jsem zapomnel no, ty to taky dojebaly, protoze jsme si v zaveru nedokazali vytvorit poradnej tlak, ale v kontextu celyho zapasu jsme uz predtim meli dost golovek, ktery obycejne davame. Proste zapas blbec, jednou za cas, kdyz se neco takovyho stane, tak beru, ale letos to je uz po nekolikaty..

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání byli dneska snad absolutně nejhorší co jsem u Zidana viděl, absolutně odrovnal ofenzivní zálohu. Borja neměl do hry vůbec chodit, jeden z dvojice Isco-Modrič měl zůstat a Bale dole jako první. Kosí nás zranění, Marcelo bude min 2 týdny teď taky mimo jak se držel za spodní stehno. Jo zápas blbec, pálilo se o sto šest, ale 3 body mohli být a nemáme ani 1

Reagovat
valloire

Překonat Pelého rekord....To je jasný, že to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham a BVB se už nemůžou dočkat až pošlou real do EL

Reagovat
smazaný uživatel

snad začínají venku

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Klokanomet

20.09.2017 23:31

#

dnes se ukáže, jestli Zinedine "Šmíca" Zidane pořád funguje...uvidíme v 92.minutě

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paráda, že by to štěstíčko mělo takové roční periody?

Po pěti kolech sedm bodů plus je moc pěkné, mohlo by nám to pomoct psychicky, tým to potřebuje.

Visca el Barca!!

Všiml jsem si, že v létě tu bylo veseleji.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je realita,když si myslíš že si nejlepší tak spadneš na hubu jako real,doufám že real sestoupí do druhý ligy a bude navždy zapsán v kronice fotbalu jako ostrašující příklad pro ostatní tým,kdyby se chtěli pokusit o něco podobnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jejich namistrovanost už dosahovala obřích rozměrů, tak snad to takhle půjde dál. Ta druhá liga by vůbec nebyla špatná. Je to samozřejmě utopie, boj o titul ještě nezačal.

Reagovat
valloire

votevři si ryzlink 99

Reagovat
Teoretik

Betis jako zkušený tým nestřílel zbytečné góly a rozhodnutí si zkušeně nechal až na poslední okamžik. V suchém triku

Reagovat
Visca el barca

Krásně Betis položil náš odchovanec +7.

Reagovat
Visca el barca

*Real

Reagovat
eliskafan

Joaquín před zápasem říkal, že si jedeme pro výhru. A já hlupaňa si myslela, že lže

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem videl ten gol, "nejlepsi stoper na svete" zase dobre zaretardoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ale se zmatky , které dokáže vytvořit náš "prezident" se to pořád nedá srovnávat.

Reagovat
teenz

No to je přesně ten zápas, kdy má v piči a pak dá rozhodující gol v LM. V pohodě. Nemám mu to za zlý, protože někteří si dávají v duležitejch zápasech vlastňáky.

Reagovat
LAM

V důležitých zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo už. Len ma štve že všetko strácame na domácom štadióne a vonku hráme oveľa ale oveľa lepšie.

Ja som si hovoril že nás čaká horšia sezóna už keď sme predali Moratu, nechal by som si aj Jamesa. Oni proste zahraňovali body a boli prínosom.

Tiež nechápem to nekúpenie niekoho veľkého do útoku. Benzema tam už nemá čo robiť v minulej sezóne nič nepredviedol okrem vydarenej akcie na štadióne v Atleticu Madrid v odvete semifinálového zápasu Champions League.

Stále porovnávanie Ronalda a Messiho Ja som ich nikdy neporovnával, podľa mňa sú na rovnakej úrovni, možno barcelonský hráč bol v čase najlepšej formy o niečo šikovnejší.

Každopádne na horšie obdobia som zvyknutý keďže ja som začal fandiť na úplnom začiatku osemfinálovej kliadby Champions League a vtedy veľa vody pretieklo pokiaľ sme konečne získali nejakú trofej. Za väčšinu úspechov vďačíme Mourinhovi, on nás nakopol a naštartoval z útlmu. On začal našu éru.

Útok Benzema, Bale, Ronaldo už je dlho, chce to zmenu, lebo už takto nefungujeme.

K Benzemovi som sa vyjadril.

Bale bol niekedy môj obľúbenec, keď rozhodol finále španielskeho pohára moc som sa tešil, to bol podľa mňa jeho najlepší moment u nás. No ale už zahrá výnimočne, skôr nikdy dobre. Ale rýchlosť nestratil. Ale akoby sme neboli preňho ideálny klub.

Ronaldo je najlepší hráč a som su hrozne vďačný, ale niekedy nám to ide lepšie bez neho, ale jeho by som si nechal ešte aspoň tri roky.

Reagovat
valloire

.....jen - nemůžeš si nechat hráče, kterej chce mermomocí pryč, byť je to odchovanec. Ale měl se nějak víc namotivovat, aby zůstal. To je chyba. Celkem velká, protože dobře zapadal do týmu. Mayoral má čas a bude chvíli trvat až dosáhne jeho úrovni. Jestli vůbec. James je oběť Balea. Ale ten prodanej není. Vyřešilo se to docela dobře, vzhledem k situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem že James nie je predaný, ale nechápem situáciu ohľadom jeho predania alebo nepredania.

Keď ho po jeho hosťovaní budeme chcieť naspäť a aj Bayern ho bude naďalej chcieť tak kto vyhrá?

Určite sa rozbehneme, len aby nebolo no najhorší ako vicemajster neskončíme, každopádne medzi druhou a štvrtou priečkou nie je rozdieľ keďže všetci idú priamo do skupinovej fázy Champions League.

Štve ma že v poslednom období nevieme ligu obhájiť, len horko ťažko raz za poriadny kusisko času vyhrať.

Vždy som bol ale viac zameraný na Champions League. Čítam tu že budeme mať problém postúpiť a či vôbec, hm máličko ma to znepokojilo. No vždy sme postúpili aj včase keď sme sa na jar hneď lúčili tak snáď sa mašina rozbehne.

Reagovat
valloire

Taky preferuju LM. To je jasný. Jsou tam větší emoce, hraješ přímo proti svýmu soupeři, rozdíl mezi ligou je jasnej, je to jako základní část v hokeji a pak playoff. Navíc hraješ proti nejlepším týmům Evropy a vlastně světa. Nikdo si nepamatuje kdo vyhrál ligu 1960, ale o dost víc ldí ví, že PMEZ vyhrál Real. To je taky rozdíl. V pohodě postoupíme. Namotivovanost a soustředění na výkon bude o 100% větší než v lize. Takže klid.

Reagovat
drussbarb

LM je nejcennější klubová trofej, ať se to nám, culés, líbí nebo ne.

Snad se nám ty klubové preference do roka otočí, čímž nechci ani vzdáleně přivolávat obhajobu ligového vítězství Realu

Reagovat
valloire

Reagovat
vladino10

Nemyslím si, že ste ho mali ako motivovať..keď chce raz hráč hrať a nie sedieť, tak mu veľmi nemáš čo ponuknut..To, že ste ho pustili vas oslabilo, ale nemyslím si, že to bola chyba, tam veľa iných možností nebolo..

Chybou si myslím skôr bolo to, ze dvojku robí teraz mayoral..tam by sa vám možno zišiel nejaký starší ľahko nadpriemerný útočník ktorému nevadí sedieť a ktorý keď nabehne do unavenej obrany na posledných 20 minút, tak tam nejaký gól supne..s podporou tej neskutočnej zálohy by v tom reale (keď to trošku zvelicim) dával góly hocikto

Reagovat
valloire

No zase bych nepřeháněl. Každej goly dávat neumí. Za mě je lepší zkusit odchovance, kterej může bejt dobrej, než tam dát záplatu.

Reagovat
vladino10

Tak to každý bolo samozrejme prehnané..myslel som tým nadpriemerneho útočníka ktorý nie je úplný top, ale svoje si odohrá..s dobrým výberom miesta a dobrým zakončením..napadá mi chicharito, prípadne nejaký silový útočník typu sandro wagner, ktorý keby tam nabehol v 70. minute, tak by proste niečo do tej brány dotlačil..

Jasné, ze je super dať šancu mladému odchovancovi, len na to toho odchovanca treba v klube mať..a aspoň teda pre mňa je otázne či tým odchovancom moze byť mayoral, ktorý sa nedostal na ihrisko ani len vo wolfsburgu..

Takže za mňa sú tam dve moznosti- buď tam mať fakt megatalentovaneho mladíka (kedysi na stoperovi varane, teraz vpredu asensio) alebo kúpiť nejakého takého lepiča akého som spomenul hore, ktorý by aspoň podľa mňa bol stávkou na istotu- hráč prevereny casom o ktorom sa vie, že dokáže dávať góly, akurát ma možno nejaké technické nedostatky kvôli ktorým nemá ten status "top"..

To, že je takým megatalentovanym mladíkom mayoral je uz otázka názoru, ale podľa mňa je dosť veľký risk ist do sezóny iba s ním..

Reagovat
valloire

Já si taky nejsem jistej, ale já ho nevidím každej trénink. Takže věřím trenérovi, kterej vyhrál s Realem 2 LM za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť napovie zápas Borussia-Real Madrid.

Tam keď získame aspoň bod, alebo zahráme dobrú hru, tak budem kľudnejší.

V poslednom čase akoby sme lepšie hrali proti lepším súperom, čo je paradox lebo v minulosti sme to mali naopak.

Tento fakt by mohol byť prostešný v honbe za ušatou trofejou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ponorka a socky do toho !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele