LaLiga - preview 4. kola

15.09.2017, 09:12, aktualizováno 18.09.2017, 08:58
Previews
Pondělní dohrávka španělské ligy nabízí střetnutí barcelonského Espanyolu s Celtou Vigo. Obě strany potřebují ve vzájemném duelu bodovat...
Espanyol Barcelona - Celta Vigo  (pondělí 21:00)
Espanyol se Celtou Vigo obstarají dohrávku 4. kola španělské LaLigy a ve hře jsou důležité body. Body, kterým se oběma celkům zatím mnoho nedostává. O něco lépe je na tom hostující Celta, která je čtrnáctá, na rozdíl od osmnáctých Katalánců.

Zatím to pro Espanyol není dobrý začátek. Tři odehraná kola a jen jedno vítězství znamenají nelichotivé osmnácté místo. K tomu všemu ještě musíme přičíst výprask v derby od Barcelony 0:5 a kouč Quique Sánchez Flores má plné ruce práce dávat své svěřence dohromady zejména po psychické stránce.

Espanyol má ale pořád zkušené mužstvo, které by si s tímto mělo poradit. "V minulé sezoně jsme měli také složitý start. Pokud v pondělí vyhrajeme, budeme mít ve srovnání s loňskem dvojnásobek bodů. Nemyslím si, že by naše situace byla nějak dramatická. Naší mentalitou je pokusit se získat co nejvíce bodů," nechal se slyšet obránce Hermoso.

Periquitos doma přivítají Celtu Vigo, která také v úvodu sezony zrovna nezáří. Po porážkách od Realu Sociedad a Betisu se Celestes přeci jenom zmátořili a doma jedinou brankou Maxiho Gómeze udolali Deportivo Alavés.

Espanyol se s Celtou Vigo utkává pravidelně a už je to více jak dva roky, co svého soka dokázal porazit. Celta z posledních pěti vzájemných zápasů žádný neprohrála a rovnou třikrát se radovala z vítězství. V minulé sezoně si ze stadionu Cornellá-El Prat přivezla výhru 2:0.

Domácí kouč Quique Sánchez Flores nemůže počítat s Óscarem Duartem a Javim Lópezem.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Martín, López, Hermoso, Sánchez - Piatti, Fuego, Darder, Jurado - Baptistao, Moreno
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Sánchez, Lobotka, Wass - Aspas, Gómez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.42 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Tři zápasy, tři porážky a žádný vstřelený gól. Deportivo Alavés ještě nezískalo ani bod a tuto negativní bilanci bude chtít v domácím prostředí ukončit. Jakkoliv je soupeř zvučný, nemá na začátku LaLigy optimální formu. Villarreal je totiž se třemi body až patnáctý.

Bilance Deportiva je frustrující, je totiž jediným týmem, který ještě neskóroval a ani nebodoval. Přitom ve všech zápasech bylo svému soupeři vyrovnaným protivníkem, včetně toho jediného domácího s favorizovanou Barcelonou. Alavés má před sebou jasný úkol, vstřelit gól a pokud možno zvítězit. Čím dříve to bude, tím lépe se bude nováčkovi loňské LaLigy dýchat.

Na Estadio Mendizorrotza zavítá zkušený Villarreal, který také neodstartoval sezonu ideálně. Minulý víkend ale zabral a bral všechny body proti Betisu. Zvítězil i v týdnu, v rámci Evropské ligy porazil kazašskou Astanu 3:1. "Jsem spokojen s týmovým úsilím i výsledkem. Nikdy není snadné vyhrát, takže jsem spokojen," prohlásil po zápase s Astanou trenér Fran Escriba.

Villarreal je pro domácí tým poněkud překvapivě přijatelným protivníkem. V minulé sezoně totiž dokázal ovládnout obě utkání.

Alavés se bude muset obejít bez dua Laguardia, Héctor Hernández. Žlutá ponorka je na tom o poznání hůře. Zranění jsou Marín, Asenjo, Bruno Soriano i Fernández.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Pedraza, Ruano, Ely, Vigaray - Burgui, Pina, Medrán, Romero - Haddadi, Bojan
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Gaspar, González, Ruiz, Costa - Fornals, Trigueros, Rodri, Castillejo - Bacca, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.31 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Nováček z Girony si zatím vede poměrně dobře a za první tři zápasy se jí povedlo prohrát jen jednou. Po minulé porážce by si sice svěřenci trenéra Pabla Machína přáli vrátit se na vítěznou vlnu, ale jejich soupeř bude těžkým oříškem. Na Estadio Municipal de Montilivi totiž zavítá Sevilla.

A to je velmi protřelý a zkušený celek, kterému se daří dostávat pod tlak i ty největší týmy. Ať už v LaLize, kde při příznivé situaci dokáže prohnat Barcelonu či oba madridské velkokluby, nebo na evropské scéně, na níž se stala odborníkem na Evropskou ligu. Renomé ambiciózního týmu, který má vlastní styl i kvalitní hráče v kádru si chytře nakupující Sevilla vysloužila za ta léta již mnohokrát a také v této sezoně by jej ráda potvrdila.

Naposledy se jí do cesty postavil anglický Liverpool, který pod vedením zkušeného trenéra Jürgena Kloppa zažívá obrodu. Ačkoli Sevilla nezačala špatně a od 5. minuty vedla, nakonec musela ještě dotahovat výsledek. To se jí však po velkém náporu povedlo, když se dvacet minut před koncem prosadil Joaquín Correa a srovnal krok. Bod ze stadionu anglického velikána je pro Sevillu určitě dobrým startem, který teď bude chtít zopakovat také v LaLize.

Zatím se drží na třetím místě, za což vděčí dvěma výhrám a jedné remíze. Naposledy tým trenéra Berizza roznesl na kopytech Eibar rozdílem třídy a pod jeho branky se podepsali Ganso, Wissam Ben Yedder a Nolito, který v 90. minutě uzavíral skóre. Pro Sevillu bylo taktéž důležité, že se jí podařilo už podruhé v řadě udržet čisté konto a její obrana nadále pracuje bezchybně.

Z toho má samozřejmě radost i brankář Sergio Rico, který mimo jiné prohlásil: "Přirozeně mě vždy těší, když udržíme nulu na kontě. Nikdy to není jen moje práce, ale naopak za to vděčím celému týmu. Já nesu hlavní odpovědnost, ale vždy je to o spolupráci všech. Teď se nám daří v lize i v pohárech a jsem moc rád, že k tomu mohu přispět. Je ale důležité myslet neustále na další zápasy a my se teď musíme koncentrovat na Gironu," dodal mladý brankář.

Girona hned na úvod překvapila svou remízou s Atléticem Madrid a navíc velmi dobrou hrou. Tu předvedla také v dalším kole, které jí vyneslo dokonce tři body. Proti Málaze udržela čisté konto, což se jí už ale nepovedlo v kole minulém. Athletic Bilbao bylo nad síly nováčka a po brankách Ikera Muniaína s Aritzem Adurizem v hodně nervózním zápase Girona padla. Teď by ráda na domácí půdě opět potěšila své fanoušky a využila k tomu možné únavy Sevilly.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Maffeo, Alcalà, Bernardo, Muniesa, Aday - Borja Garcia, Pere Pons, Granell - Kayode, Stuani
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soria - Corchia, Kjaer, Carriço, Escudero - Geis, N’Zonzi, Banega - Vazquez, Muriel, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.46 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Pakliže započítáme do výsledků Las Palmas i loňskou sezónu, kromě posledního kola na půdě Málagy se zaradovalo z vítězství naposledy na začátku dubna. I díky této skutečnosti se nachází jen těsně nad sestupovým pásmem. Aktuálně se utká s Athleticem, které od roku 2000 skolilo pouze v jednom jediném případě.

Vstup do sezóny se celku z Kanárských ostrovů příliš nevydařil a proti Valencii a Atléticu Madrid neuhrál ani bod, dohromady přitom inkasoval celkem šest gólů. Až v minulém kole si trošku napravil reputaci. A právě dobrý výsledek získaný z Andalusie by chtěl potvrdit proti svému nynějšímu soupeři, který ve čtvrtek vstupoval do Evropské ligy.

Athletic Club musel tento ročník zahajovat už na konči července, protože se ho týkaly boje o evropské poháry. Od té doby uhrál celkem osm zápasů a ani jednou neodešel ze hřiště poražený. Vstup do LaLigy přitom v žádném případě nemůže hodnotit nijak negativně. Na úvod sice remizoval s Getafe, pak ale porazil venku Eibar a naposledy Gironu.

Hosté doposud neinkasovali, a takovou bilancí se mohla do tohoto kola pochlubit pouze Barcelona. V jejich sestavě by se neměl objevit Yeray Álvarez a do hry možná nenastoupí ani Óscar de Marcos. Domácí budou zcela určitě postrádat Sergiho Sampera a Tanu, těžko říci, jestli se pak v základu nakonec objeví rovněž Pedro Bigas.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.37 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Real Sociedad - Real Madrid  (neděle 20:45)
Obhájce titulu Real Madrid čeká těžké utkání na Anoetě, která je svatostánkem Realu Sociedad. Domácí se vezou na vítězné vlně, mají výtečnou formu a proti madridskému favoritovi to budou chtít potvrdit. Bílý balet ale nemá prostor pro další zaváhání, dvakrát v řadě ztratil a v tabulce je až jedenáctý.

Real Sociedad naposledy prohrál 15. dubna v Barceloně, tedy ještě v průběhu minulé sezony a od té chvíle neprohrál úctyhodných devět kol. Skvělou formu si navíc přenesl do Evropské ligy, v jejíž zahajovacím utkání zvítězil drtivě 4:0 nad Rosenborgem.

V LaLize je v této sezoně nejen neporažen, ale dokonce neztratil ani bod. Postupně porazil Celtu Vigo, Villarreal a La Coruňu.

Totéž se překvapivě nedá říci o Realu Madrid. Bílý balet je sice také neporažen, ale už dvakrát ztratil a to navíc na vlastním stadionu Santiaga Bernabéua. Nejprve s Valencií (2:2) a naposledy s překvapivě s Levante (1:1). Dvě nečekané remízy se rázem promítly do celkové tabulky a v ní je Real až na jedenáctém místě. Před zápasem na Anoetě tak ztrácí na vedoucí Barcelonu už sedm bodů. "Věřím svým hráčům, že předvedou na Anoetě dobrý výkon. Real Sociedad odstartoval dobře a tohle utkání je z hlediska LaLigy důležité. Jsem si vědom, že budeme čelit velice silnému soupeři, který zažívá skvělý začátek, ale my nebudeme nic měnit: Pojedeme tam, zkusíme předvést dobrý výkon a vyhrát tam," nechal se slyšet kouč Zinedine Zidane.

Domácí nastoupí bez Raúla Navase a Carlose Martíneze. Z tohoto hlediska je na tom Real Madrid o poznání hůře. Zinedine Zidane nemůže počítat jak s Karimem Benzemou, tak i Chorvatem Kovačičem, Kroosem a Vallejem. V trestu je nadále Cristiano Ronaldo a klíčový bek Marcelo.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Rodrigues, Martínez, Elustondo, Odriozola - Zurutuza, Illarramendi, Prieto - Juanmi, José, Januzaj
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Hernández - Kroos, Casemiro, Modrić - Isco, Asensio, Bale
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.85 - 4.63 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Valencia CF  (sobota 13:00)
Sobotní program 4. kola nejvyšší španělské soutěže zahájí městské derby. Domácí Levante v něm uvítá Netopýry, kteří si přirozeně také nárokují město Valencia. Patřit může ale jenom jednomu, a velmi často domácímu týmu.

Poslední dobou je to skoro pravidlo. Kdo je domácím týmem a má v zádech podporu svých natěšených fanoušků, ten zpravidla vyhrává městské derby ve Valencii. Středověké tradiční město možná nemá ve světě podobný zvuk jako derby v Manchesteru, Madridu nebo Římě, ale přesto jsou tyto dva týmy odhodlané nedarovat tomu druhému ani kousek.

Kulisou sobotního klání bude stánek Estadi Ciutat de València, na kterém hrává své domácí utkání Levante. Tomu se v první lize zatím docela daří, ale pořád mluvíme o celku, který pravidelně v LaLize nehraje. Také v tomto ročníku je nováčkem, který strávil minulou sezonu ve druhé lize. Při posledním střetu s Netopýry se mu ale povedlo překvapit je parádně.

Psal se březen roku 2016 a Valencia se tehdy trochu zmítala v těžkostech na hřišti i mimo něj. Herně sice domácí Levante chvíli převyšovala, ale nedávala si dostatečný pozor. Kvůli častým chybám v obraně nakonec podlehla svému rivalovi, když se autorem jediné přesné trefy stal zkušený italský pacient Giuseppe Rossi. Los Che i přes mnoho kvalitních hráčů padli.

Kádr Valencie přes léto opustilo mnoho tváří, například útočník Nani, obránci Abdennour či Cancelo, brankář Alves nebo střelec Álvaro Negredo. Přišli naopak Kondogbia, Gabriel Paulista nebo Jeison Murillo, takže kvalitu kádr nepostrádá. Vidět to bylo také z posledního ligového klání, v němž Valencia doma udržela na uzdě hráče Atlética Madrid a remizovala s nimi bez branek. Tím jen navázala na remízu proti Realu Madrid a opět ukázala, že po defenzivní stránce se zlepšuje.

Obránce Gabriel Paulista, jedna z nových posil, je aktuálně zraněn a netrénuje se spoluhráči. Má proto víc času přemýšlet o Levante jako o soupeři. "Máme za sebou dva duely, které nás stály mnioho sil a energie, hodně jsme se na ně nadřeli. Ty dva body jsou pro nás velmi cenné, ale když bychom to teď zahodili, byly by k ničemu. Když zvládnete souboje s takovými týmy, mohlo by dojít k podcenění. Právě toho se musíme vyvarovat. Levante rozhodně nebude snadným soupeřem."

Levante totiž v letošní sezoně také ukázalo, že je schopné vyprodukovat kvalitní fotbal a nepadne jen tak před někým. To zjistil hned v prvním kole Villarreal, který s Levante prohrál. A poslední remíza s Realem Madrid sice přinesla jen bod, ale bylo to snad ještě větší překvapení.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Ivan Lopez, Postigo, Chema Rodriguez, Toño Garcia - Lerma, Campaña - Bardhi, Jason, Ivi Lopez - Alegria
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Gabriel, Garay, Gaya - Guedes, Parejo, Kondogbia, Soler - Zaza, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.38 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - FC Barcelona  (sobota 16:15)
Barcelona stále kraluje LaLize, i když její pronásledovatele nemají slitování a jsou pořád blízko. Tým trenéra Ernesta Valverdeho ukázal svou sílu v náročném utkání skupiny Ligy mistrů a domácí Getafe doufá v soupeřovu únavu materiálu.

Barcelona se v týdnu ukázala jako velmi schopný žák, protože z posledního střetu s Juventusem Turín si vzala několik poučení. Bolestivé vyřazení z minulého ročníku mu Barca vrátila vysokou výhrou, při níž exceloval Argentinec Lionel Messi. Jeho dvě branky spolu se zásahem Ivana Rakitiće rozhodly o jasné výhře Barcelony nad italským mistrem a odplata byla dokonána. Navíc Barcelona dokázala udržet čisté konto i proti hvězdami nabitému Juventusu.

Obranná činnost teď obecně ukazuje, že práce trenéra Ernesta Valverdeho začíná být vidět. Barcelona zatím odehrála tři duely, ve všech se stala vítězem a ani jednou neinkasovala. Její obranná řada sice nenakoupila žádné velké jméno přes léto, ale ustálení pozic, velká koncentrace a pečlivost trenéra Valverdeho mají své plody. Zatím je Barcelona na první příčce LaLigy s devíti body na kontě a pyšní se skóre 9:0.

Spolupráci s novým trenérem si pochvaluje i obránce Samuel Umtiti, který v rozhovoru pro deník Marca zmínil: "Ofenzivní hra je v DNA Barcelony jasně napsaná, takže my ani nemůžeme hrát defenzivně. Diváci mají se jménem Barcelony spojitý určitý fotbalový projev, kterého se držíme. Teď ale bráníme mnohem lépe pozičně, více se sehráváme a hodně nám vypomáhají také naši ofenzivní hráči. Mám velkou radost z našeho vstupu do sezony a doufám, že ještě dlouho budeme zvládat nápory našich soupeřů."

Hráči Blaugranas naposledy zastavovali Paula Dybalu s Gonzalem Higuaínem v Lize mistrů, ale stejně tak si poradili také s ligovými soupeři. Po výhře nad Deportivem Alavés se fanoušci Barcelony na Camp Nou těšili zase o něco víc a jejich miláčci jim zprostředkovali báječnou show. Soupeř sídlil nedaleko, neboť se jednalo o městské derby s Espanyolem. Barcelona se nechala inspirovat svým největším esem a Lionel Messi zaznamenal hattrick. K němu po jednom gólu přidali také Gerard Piqué a Luis Suárez.

Barcelona má navíc k dispozici kompletní kádr, který může trenér Ernesto Valverde libovolně využívat. Zraněn možná až do konce října je záložník Rafinha, menší zdravotní problémy měl Sergi Roberto. Hostující Getafe má také své problémy týkající se nasazení několika hráčů, neboť k dispozici nebude mít Karima Yodu a Daniela Pacheca, třebaže jeho zdravotní stav se lepší.

Na Coliseum Alfonso Pérez v Getafe se domácímu týmu zatím moc nedaří. Odehrálo zde jediný duel se Sevillou a v něm žádnou radost z výhry nenašlo. Barceloně se naopak v Getafe daří a už třikrát po sobě zde favorit vyhrál rozdílem alespoň dvou branek. Poslední návštěva Blaugranas zde se odehrála v říjnu 2015 a branky mělo na svědomí duo Luis Suárez a Neymar.

V minulé sezoně se zde Barca neukázala ani jednou, protože Getafe tou dobou válčilo o život ve druhé nejvyšší španělské lize. O level výš se dostal především díky play-off, které vyhrálo nad Tenerife celkově 3:2 právě díky výhře na vlastní půdě. A to přesto, že první duel prohrálo a muselo dotahovat. Getafe se o domácí atmosféru hodně opírá, ale bude to stačit na Barcelonu?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suarez, Dakonam, Cala, Antunes - Bergara, Arambarri - Fajr, Shibasaki, Ndiaye - Molina
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Mascherano, Digne - Busquets, Gomes, Paulinho - Messi, Suárez, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.30 - 6.79 - 1.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Deportivo La Coruña  (sobota 18:30)
Na Estadio Manuel Ruiz de Lopera se odehraje duel domácího Realu Betis s Deportivem La Coruňa. Ani jednomu z týmů se začátek sezony moc nepovedl a především hosté potřebují body jako sůl.

Deporu patří až 17. příčka a nejvíc jej trápí obrana. Defenzivní práce celého týmu není právě silnou stránkou, na čemž musí Depor zapracovat. Před čtvrtým kolem dostal už devět gólů a v zadní řadě působí velmi nejistým dojmem. První porážku si pro něj nachystal hned na úvod Real Madrid a tento výsledek se ještě dal vstřebat, ale minulé kolo jeho fanoušky vyloženě zklamalo. Depor dostal na domácí půdě stadionu Riazor čtyři branky od Realu Sociedad!

Není divu, že trenér Pepe Mel není spokojen a chce od hráčů víc. V rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Hodně mě mrzí naše forma a to, jak si počínáme. V domácích zápasech vždycky cítím od hráčů víc chuti, ale poslední dobou nemáme ani moc štěstí. Pracujeme především na obraně, protože devět branek za tři zápasy je opravdu hodně špatná vizitka. Doufám, že duel proti Betisu zvládneme lépe."

Real Betis se sice opírá o domácí prostředí a v něm se mu daří, ale pokud někdo umí odčarovat kouzlo tohoto stadionu, je to právě Depor. Domácí Béticos zde nad ním totiž vyhráli za posledních 16 let jen dvakrát! To by se teď mohlo změnit, protože v Seville se Realu Betis daří. Při minulém domácím klání se mu povedlo vyzrát nad favoritem z Viga a Celtou porazil 2:1. Minulé kolo se mu už tak moc nepovedlo a na Villarreal nestačil, za což se svým fanouškům bude chtít revanšovat.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adan - Barragan, Mandi, Feddal, Durmisi - Javi Garcia, Guardado, Camarasa - Joaquin, Leon, Tello
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Juanfran Moreno, Schär, Sidnei, Luisinho - Guilherme, Mosquera, Lucas Pérez - Adrian López, Andone, Cartabia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.81 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Málaga CF  (sobota 20:45)
Málaga zatím začátek nové sezony hrubě nezvládá a na první body stále čeká. Teď se jí dostalo té cti, že se stane prvním protivníkem Atlética na jeho novém stadionu. Pokřtí jej domácí ekipa trenéra Simeoneho slavnou výhrou?

Atlético Madrid slaví a Málaga bude jeho prvním vážným hostem. Po mnoha letech se madridský celek rozloučil se slavným stadionem Vicenteho Calderona a přestěhoval se do nového domova. Tím je nová aréna jménem Wanda Mentropolitano, která je dalším přírůstkem mezi moderní stadiony největších klubů. Barvy ještě možná nezaschly, ale jinak je vše připraveno pro majestátní uvítání. A pokud chtějí hráči důstojným způsobem oslavit nový stánek, nemohli si k tomu vybrat lepšího soupeře.

Atlético nebude mít úplně jednoduchou úlohu, protože na rozdíl od Málagy nemohlo v létě posilovat a hraje víc soutěží. Do té nejprestižnější z nich zasáhl výběr trenéra Diega Simeoneho v úterý večer, když cestoval do Věčného města. Tamní AS houževnatě bojovalo a nakonec díky výkonu brankáře Alissona přimělo Atlético odjet z Říma s bodem a bez vstřelené branky. Pro Atlético to byla trochu ztráta, ale přeci jen skupina teprve začala.

Hráči Colchoneros jsou dobře známí zdatným fyzickým fondem, takže jim náročné zápasy nedělají potíže. Za ty roky, které tráví mezi evropskou smetánkou, jsou navíc zvyklí na náročný program a zvládají regeneraci poměrně dobře. Atlético v lize ještě neprohrálo, ale přesto nemohou být fanoušci úplně spokojeni s tím, jak Atleti začali sezonu.

Na kontě mají po třech ligových kolech pět bodů za jednu výhru a dvě remízy. Hned na úvod se zrodilo trochu překvapení, neboť Atlético nedokázalo dát nováčkovi z Girony víc než dvě branky a remizovalo. Stejně tak v minulém kole, kdy narazilo na Netopýry z Valencie. V tomto duelu přesně nezamířil ani jeden střelec Atlética, což budou chtít hráči napravit.

Alespoň to tvrdí mladý útočník Luciano Vietto, kterému se v Madridu zatím daří. "Jsme teprve na začátku a je vidět, že se sehráváme. Podle úvodu sezony se nedá soudit, jak které mužstvo skončí, protože sezona je velmi dlouhá a náročná. Musíme lépe proměňovat naše šance, protože si jich vytváříme hodně, ale nepadá z nich tolik branek. Jsem si jistý, že to zvládneme a třeba právě proti Málaze se to zlomí," přál by si Vietto.

Málaga do Madridu nejezdí příliš ráda a s předešlým stadionem Atlética nemá dobré zkušenosti. Za dlouhých patnáct let se jí povedlo získat zde tři body jen dvakrát, což není mnoho. Ani v současné době nemá zrovna formu a aktuálně jí patří až předposlední místo v tabulce. Na jejím kontě ještě není ani jeden bod, což je při skóre 1:5 docela logické. Málaze tradičně dělá problém střelba branek a letos to nejspíš nebude jiné.

Naposledy se Málaga střelecky prosadila, když proti Las Palmas hned po změně stran srovnával na 1:1 Diego González. Hosté ale zvládli přidat další dvě branky, na což už domácí na stadionu La Rosaleda reagovat nedokázali.

A to by teď rádi napravili, jak v rozhovoru s deníkem Marca uvedl Zdravko Kuzmanović. "Je pravda, že se nám vůbec nedaří střílet branky, je to pro Málagu typické. Často se ale najde nakonec hráč, který se střelecky probudí. To je úkolem každého z nás, aby si to vzal k srdci a snažil se co nejvíc pomoci mužstvu tam, kde je to právě potřeba. Máme dobrý tým a víme, v čem jsme dobří, takže věřím, že časem body přijdou," přeje si zkušený záložník.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godin, Filipe Luis - Partey, Koke, Saúl, Carrasco - Griezmann, Correa
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto Jimenez - Luis Hernandez, Baysse, Diego Gonzalez, Ricca, Rosales - Kuzmanović, Rolon - Recio, Mula, Borja Baston
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.41 - 16.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - CD Leganés  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku 4. kola dostali ve Španělsku na starosti týmy Eibaru a Leganésu, z nichž Eibar je hostitelem svého soka. Leganés se může opřít o velmi dobrou formu, která naopak domácímu týmu evidentně schází.

Eibar začal sezonu velmi dobře, protože si hned na úvod dokázal poradit s Málagou a ještě udržel čisté konto. Tady ale veškeré dobré zprávy končí, protože od prvního kola už Eibar nevyhrál. Nad jeho síly bylo Bilbao a v minulém kole to bylo ještě horší. V Seville se mu vůbec nic nedařilo a domácí naopak pohodlně skórovali hned třikrát!

Přesto se Eibar nevzdává, jak je vidět ze slov trenéra Josého Luise Mendilibara. Zkušený stratég v rozhovoru pro klubový web prohlásil: "Je před námi velká výzva, protože Leganés už dávno není jen obyčejný nováček. Nyní má vlastní tvář a styl, odhodlané fanoušky a velmi dobré hráče.- Nebude snadné přijít na recept, jak uzdravit naše neduhy, ale musíme ho najít. Poslední dvě kola nám vůbec nevyšla, s čímž se nesmíme spokojit. Bez rázné změny se nikam nedostaneme," míní Mendilibar.

Možná by mu mohly trochu spravit náladu statistiky z minulých utkání. Ty hovoří jasně - 4 odehrané duely, z nichž dvakrát se radoval Eibar a ani jednou Leganés. Při poslední návštěvě Eibaru hosté prohráli o dvě branky, jejichž autory se stali Kike a Sergio Enrich. Leganésu se navíc trochu víc daří spíše na vlastní půdě a na Estadio Municipal de Ipurua jezdí opravdu nerad.

Na rozdíl od domácího Eibaru se ale Leganés s novým startem do ligy vyrovnal mnohem lépe a sbírá body. Minule sice o gól prohrál s Getafe, ale v prvním i druhém kole se mu povedlo ukořistit všechny tři body pokaždé. Základem v těchto zápasech byla vždycky nula na kontě inkasovaných branek.

A v tom by hráči rádi pokračovali. Nabil El Zhar na tiskové konferenci uvedl: "Máme před sebou hodně náročné utkání, protože proti Eibaru nám to nikdy moc nešlo. To teď ale musíme nechat za hlavou a soustředit se jen na to, co nám jde. Máme dobrou formou a klíčem bude první branka. Pokud ji vstřelíme, věřím, že utkání už neztratíme."
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dimitrović - Capa, Oliveira, Ramis, José Angel - Alejo, Jordan, Dani Garcia, Inui - Kike Garcia, Charles
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Muňoz, Mantovani, Rico - Eraso, Perez - Ramos, Pires, Szymanowski - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.39 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33009:09
2.Real Sociedad330010:49
3.Sevilla FC32105:17
4.Athletic Bilbao32103:07
5.CD Leganés32013:26
6.Atlético Madrid31207:35
7.Real Madrid31206:35
8.Levante UD31204:35
9.Valencia CF31203:25
10.Getafe CF31112:24
11.Girona FC31113:44
12.Celta Vigo31024:53
13.Villarreal CF31023:53
14.UD Las Palmas31024:73
15.Real Betis31023:63
16.SD Eibar31021:43
17.Deportivo La Coruña30124:91
18.Espanyol Barcelona30121:71
19.Málaga CF30031:50
20.Deportivo Alavés30030:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (548)

Přidat komentář
Footballer

Na úvod něco z Messiho umění. Neskutečné, jak si dokáže poradit v situacích, kde je obklopen několika protihráči

https://twitter.com/FutbolOfMessi/status/907636635461971968

Reagovat
technecium

Jaktože jsou tam záběry z MS v Brazílii, kde byl údajně nejhorší Argentinský hráč?

Reagovat
ADM

Tento víkend to bude zas ťažká diskusia..

Reagovat
technecium

Si piš

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Až v neděli večer a v pondělí, až Real dostane na piču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Kedy nebola?

Reagovat
ADM

Ked bol valloire v Tatrach

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

v playoff byl průměrný...nejmenovat se Messi, ani by sis ho nevšiml

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, nedal několik golových šancí.

Reagovat
valloire

takže byl za dřeváka

Reagovat
smazaný uživatel

stale, i po tech letech, pokazde, kdy z si vzpomenu na ten clanek, atk premyslim, jestli to mel byt trolling nebo co to tehdy bylo...

Reagovat
technecium

Přesně to jsem měl na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

az na to ze podobne video jde udelat skoro o kazdem lepsim hraci, i drenthe vypadal na youtube jako adept na zlaty mic ta neustala potreba fanousku barcelony presvedcovat ostatni i samy sebe ze messi je nejlepsi je dost smesna

Reagovat
ADM

Celé si to nejak nepochopil. Messi nás o tom neustále presviedča sám

Reagovat
Jordi Alba

Tak proto logicky hodil odkaz z Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem viděl úplně stejné video o Douglasovi, dříve zase kolovalo na chlup stejné video hráčů jako Drenthe, Mertesacker, Lokvenc atd.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo treba ruben zadkovich

Reagovat
Ed_Hazard

To neustále postovanie videí je už dosť trápne no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Nikto nikoho nemusi presvedcovat. Kazdy sudny clovek to vie ale suhlasim ze video je zbytocne, take veci robi Messi takmer kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je v tom, ze o ostatých hracoch mozes spravit 15 minutove video o goloch. asistenciach, dribblingu, klamanim tela ..a to vsetko spolu v jednom videu, ale o Leovi mozes spravt 2-3 hodinove videa a to zvlast o goloch, zvlast o playmakingu, zvlast o asistenciach, zvlast o drblingu, zvlast o klamani tela a za cele tie 2-3 hodiny budu v kazdom videu neustale genialne momenty, je az neuveritelne aby hrac co je najlepsi strelec spolu s Ronaldom, bol aj najlepsim driblerom a tvorcom hry..to ako keby sme spojili Maradonu s Pelem...nikto nikdy to este nemal ..bud bol strelec alebo playmaker, ale tento genius je oboje, a v oboch je najlepsi na svete

Reagovat
valloire

No to bude nude. Furt stejný. Vemu balon, dam hráče a pošlu to doleva. S falší.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Majk91

Reagovat
drussbarb

Tak pod tohle se podepisuju, vidím to naprosto stejně.

Messi dokáže nefanouška fotbalu dotlačit k tomu, aby si pořídil placenou TV. Jak to vím? Před Messim mě fotbal moc nebral a až Messi skončí, budu platit míň na TV

Reagovat
smazaný uživatel

Sezonni fanousky, parada. PR funguje zjevne P

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo = Dream Team

Messi = Harlem Globetrotters

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Marcelo dostal po odvolání za tu redku pouze jeden zápas. Hezky pěkně Flo..

Reagovat
Visca el barca

Tak to na ztrátu na Anoetě bohatě stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No hádam nechcete obrať o body nášho momentálne najväčšieho konkurenta v boji o titul??

Reagovat
Jordi Alba

Sociedad hrál teď Evropu, tak je možný, že na 7. tým tabulky dá nějaký náhradníky.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tak to je potom smutny ze si ten 7. tym mesic zpatky s Vama 2x vytrel prdel ne?

Reagovat
Jordi Alba

To nedávno i Bilbao, taky celkově 5:1, ale ligu jim to nevyhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Majk91

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O to viac bude "chutiť" ten ligový titul za 8 mesiacov, keď človek vidí tie namyslené reči niektorých fans takmer neporazenej Barcy

Reagovat
Visca el barca

Tak my si teď děláme prdel. Jedinej kdo tu machroval, byl bílý tábor a to celé léto. Zatím jsou z a náma, tak z nich máme prdel.

Reagovat
valloire

Pleteš si machrování s posměchem. A vaše přestupová politika k smíchu je.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejvíce se jí smějeme my.

Reagovat
valloire

s čímž se dá taky souhlasit

Reagovat
Visca el barca

Tak to je bohužel pravda, ale dost z vás tu má nosánky na hoře, neříkej že ne

Reagovat
valloire

Když obhájíš Ligu mistrů, vyhraješ konečně po letech ligu a šéfuje tomu Zizou, tak ano....máš nos nahoře. I já jej mám.

Reagovat
Jordi Alba

Ty se nepočítáš, ty tam máš i nohy.

Reagovat
valloire

Tak ty jsou na stole už od nástupu Zizoua. A v dohledné době nevidím důvod je sundavat.

Reagovat
Jordi Alba

Tak snad v dohledné době nějakej příde.

Reagovat
valloire

nemyslím si

Reagovat
Jordi Alba

Tak to vůbec není důležité, když si nejspíše myslíš, že Ronaldo je víc, než Messi.

Reagovat
valloire

myslím ....tedy jsem....

Reagovat
Jordi Alba

Chtěl sem se zeptat, v čem je lepší, ale nechci tu vést 30 minutovou diskuzi, kterou bych ukončil tím, že Messi je podle tebe horší, protože se nezranil ve finále a to by mohlo někoho pohoršit, tak si to odpustíme.

Reagovat
valloire

nezranil se....ale kdyby ano, vyšlo by to nastejno

Reagovat
Jordi Alba

Takže vlastně opak finále Eura.

Reagovat
valloire

ani zdravej nebyl k ničemu

Reagovat
Jordi Alba

Tady se někdo nedíval na rozdrcení Faerských ostrovů ?

Reagovat
valloire

překop bránu

Reagovat
Jordi Alba

Stává se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted maj docela solidni absence, tak radsi sundej nohy a bez jim vypomoct na plac, at se k tem jejich uspechum porad jen neprisiras, ale prilozis taky ruku k dilu.

Reagovat
valloire

děláš jakoby tu polovina diškutérů hrála za Real nebo Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

polovina diskutérů se tady tak tváří, ale abych neházel všechny do jednoho pytle, někteří jsou spíš ostřílení trenéři, než hráči

Jde ale jen o nevinné rýpnutí, protože mít nos nahoru kvůli tomu, že na jiný části planety někdo umí kopnout do míče, k tomu přímo vybízí...(nic osobního)

Reagovat
Ed_Hazard

Jak nosánky na hore? Tu snad každý pičoval na to ako sme nedokázali posilniť útok.

Reagovat
valloire

já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Tak teraz vidíš, aký to má efekt.

Reagovat
valloire

Spíš bych to přičítal pomistrovský sezoně. Je začátek ligy, nic se neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak to se nevylucuje naopak to jeste podporuje ty nosanky...

Reagovat
smazaný uživatel

"Horenosov" máš všade, preto som aj ja napísal slovo "niektorých"

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
SIRBRANIKE

Ved mame trapny los. Tam za 7zap ani nejde stratit bod, ale nema to ziadnu vypovednu hodnotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andycek1

https://m.facebook.com/wandametropolitano/photos/pcb.2004792416424616/2004792326424625/?type=3&source=49

Deň D pred Atletov. Môžem povedať že je nádherný tento nový štadión Wanda Metropolitano ale chcem sa vrátiť ku Calderonu že si ho nateraz pamätám ako najkrajší štadión ktorý som videl síce okrem Bernabeu and Allianz areny som nevidel žiadny zo štadiónov v západnej Európe ale je mal niečo do seba tá diaľnica pod hlavnou tribúnou, to múzeum bolo fakt nádherné nie tak digitálne spracované ako na Reale, kabíny aj Press centrum, celkovo zachoval pekný dojem, už len z toho dôvodu sa chcem vrátiť znova do Madridu a pozrieť si ten nový štadión aj zo zápasom

Reagovat
andycek1

Teda zajtra bude deň D lebo mám v hlave sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som veľmi zvedavý na toto kolo. Barcelona na 99 % nezaváha (pri všetkej úcte, kvalitný ligový súper ju čaká až v 8. kole) a Real má "nôž na krku". Ďalšie zaváhanie by bolo už veľkým problémom, ale na rozbehnutom Sociedade vyhrať bude aj s absenciami náročné (samozrejme nie nemožné). Hala Madrid !

Reagovat
madridcan

Ja ti neviem. Velmi sa mi pacia baskicke timy a drzim im palce, ale Real tam problemy nezvykne mat. Sem-tam motyka vystreli, ale po vacsine si to postrazime a berieme tri body. Teraz sice moze byt jeden z pripadov, kedy to tak nebude, ale Bale to tam uchopi ako naposledy a nakoniec v poklidku vyhrame o dva a viac golov.

Reagovat
Kenneth

No bude to zazrak pokud o vikendu vyhrajeme, ale nevadi, utocnika prece nepotrebujeme.

Reagovat
valloire

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Real_Madrid

„Madridistas zase vylézají ze svých žump.“

- Uživatel:jiri - fcb

Gareth Bale – Dnes slavný vycvičený opičí samec – šimpanz bonobo – se narodil roku 1989 ve středoafrickém Kongu odkud jej skupina britských turistů tajně přepravila do Walesu. Od útlého věku vyzařoval vysokou inteligencí a vynikl rovněž mezi lidmi. Vědecká obec Oxfordské univerzity považuje Garetha za klíčový element evoluce a vyzdvihla jeho atletickou zdatnost a slušné chování. Real Madrid získal Garetha z londýnské zoologické zahrady Hotspurs ve čtvrti Tottenham.

Viktor Valdes – nejlepš hráč od založení Realu Madrid. Pomohl klubu k mnoha úspěchům a to ani nemusel být členem.

Jirka je slavnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dayman

by napsal Madristi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
celeb

Real Madrid bývá často kritizován za hloupost svých fanoušků, a to jak laickou, tak odbornou veřejností. Španělský deník Barca-Marca publikoval 16. května 2008 výsledky mnohaleté studie průměrné inteligence fotbalových příznivců jednotlivých světových a španělských klubů. Žebříček "FanIQ" sestavený právě podle průměrné inteligence ustanovil Real na předposlední příčce. Na poslední 73. příčce nakonec poněkud překvapivě skončil moravský Baník Ostrava. Nejchytřejší lidé přejí londýnské Chelsea (1. místo), pražské Spartě (2. místo) a ÍF Fuglafjørður (3. místo).

Terčem kritiky se stalo také kontroverzní literární dílo bývalého madridského kanonýra a pozdějšího psychologa Santiaga Bernabéua – Bílý Balet: Homosexualita jako epidemická choroba mládežnického fotbalu.

Reagovat
alcantara

Co ta orlia prt, dal si to? Ako to tam vyzera, vies to popisat? Dva dni tade ides?

Reagovat
valloire

Dal jsem před 2 rokama úsek Kozia Przelecz - Kozi Wierch. To by mělo bejt to nejtěžší. Z řetězů se nedostaneš. Nejhorší je úsek před Kozim Wierchem. Skoro kolmej komín dolů, tak 30 m a i já jsem tam pozvedl obočí. Šel jsem to od 11 do 16 A to je čtvrtka. Letos jsem šel na Zawrat na začátek, jenže pozdě. Tak jsem dal Swinici, což je vlastně už hřeben Orli. Swinica jsou taky samý řetězy. Jsou tam těžší místa - komíny, tak 20 m. Tam se zasekneš, stačí někdo, kdo má strach a leze pomalu. Většinou ženský. Na samotnou Orlu potřebuješ tohle. Jít co nejkratší cestou na chatu 5 Stawow Polskich, což je z Lysý Polany. Mít jídlo na 3 dny. Vstávat tak v 5. Mít samonafukovací matraci, aby ses vyspal plus vatu do uší. My jsme se bohužel odvařili na pochodu z Podbanskýho přes Hladký sedlo. Pak spíš na zemi na tvrdým a když to máš už druhou noc, nedáš nic, jsi nevyspalej. Vstali jsme v 7 a to už je pozdě. Než se dostaneš na záchod, umeješ, kuchyň otevírá v 8, nasnídáš, sbalíš... vyrazíš v 10. Batoh si dáš pod strop a jdeš na lehko. To dáš tak tu půlku Orli na Kozi Wierch. No a večer tě čeká boj o místo na spaní. No bavil jsem se s nějakým slovenským horolezcem v Lysý Polaně a i ten doporučoval dávat Orlu na dva dny. Ona obtížnost je tam C, někde C-D, tak si představ takový permanentní Priečny sedlo s tím, že některý úseky jsou tam těžší a brzdí tě lidi. Nevím, co máš za sebou, ale je to daleko těžší a delší Baníkov. Takže měl asi pravdu, je to na dva dny. A to je frajer, kterej je v Tatrách od 1980 a dává Grossvenediger, Glockner, Wildspitze atd. Ovšem dát 3 noci na chatě, to chce teda nervy.

Reagovat
alcantara

Diky moc, popravde som len zacinajuci turista, takze za sebou nemam skoro nic, zopar tatranskych tur,Rysy, Koprovsky stit, ale chcem to zmenit. Tato trasa ma zaujala, v horizonte 2-3 rokov by som to chcel dat po tom, ako sa otestujem na nasej strane Tatier. Ta cesta aj vyzera, ze za jeden den sa to ani nemoze dat stihnut, ked to teda ratam po to Krzyzne. Cesta na chatu trva kolko?

Reagovat
valloire

Z Lysý Polany tak 3 hodiny. To je nejkratší cesta. To doporučuju. Já letos chtěl udělat přechod, i když jsem věděl, že to bude vzhledem k Orle asi chyba. I tak bych aspoň tu půlku dal, ale jelikož jsem část šel a celou Orlu bych nestihl, tak jsem dal Swinici. Na tý chatě jsem spal poprvé. Předtím jsem došel s čelovkou v 10 k tý starý chatě a spal v takový kůlně za ní. No spal....takže důležitý ja tam, jak se vyspíš. Samotná Orla se dá za ten den udělat a příští rok se na to soustředím. Chce to tu samonafukovací madraci, aby ses furt nebudil otlačenej. Rysy, Kopr...jo, takhle jsem taky začínal, je to dobrý, ale v Tatrách je Orla top. Zkus příští rok Roháče a tam Baníkov. V Tatrách Priečne sedlo, Prielom nebo můžeš zkusit tu Swinicu jako jednodenní vejlet. Když ti to nebude dělat problém a bude tě to bavit, což je důležitý, abys tam neměl pocity jako už aby to bylo za mnou, tak jsi připravenej na Orlu. Chce to i trochu posilovny, protože ty řetězy jsou tam furt. Doporučuju pořádný pohory, který drží na skále. Žádný tenisky. Když jsem tam byl před 2 rokama, vrtulník startoval 4x k podobnejm "turistům". Neni tam vůbec voda že jo, takže tak 1,5 l potřebuješ. Vem si taky co nejvíc jídla, na chatě můžeš konzumovat i svý a nemusíš se zdržovat čekáním na snídani v 8. Nejlepší termín je asi září se stabilním počasím a míň Polákama.

Reagovat
Kang & Kodos

Zkoušel sis toho jirku rozkliknout?

Reagovat
LAM

Tohle kolo bude zajímavý.

Real jeden na Anoetu kde se domácím na začátku sezony hodně daří,navíc bude Realu chybět několik hráčů základu,ale zas tam nemaj tak často problémy jako my.

Barca zas pojede na Getafe kde už si taky pamatuju několik zaváhání a navíc budem asi rotovat.Celkově to může po tomhle kole vypadat hodně rozdílně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítřejší trénink Reaulu Madrid povede Ronaldo. Hráči si mají donést své žiletky.

Reagovat
smazaný uživatel

Javier Mascherano si v nové sezóně prozatím připsal jen jeden ligový start, což se prý příliš nelíbí Messimu. Argentinský kouzelník si podle deníku Don Balonpřeje, aby Mascherano dostával více herního času a dokonce prý požádal Valverdeho, aby jej v posledním zápase na Camp Nou nasadil do základní jedenáctky.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde musí pochopit, kdo je v Barceloně šéf.

Reagovat
ADM

Reagovat
roman1978

Zdroj?

Reagovat
valloire

deníček Lionele Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

"podle deníku Don Balon" ... čítanie s porozumením

Reagovat
roman1978

to byla pouze reakce na ten zdroj. don balon je blesk.

Reagovat
roman1978

Messi needs to complete 6 more dribbles this season to match Ronaldo's total of 25 dribbles completed last season.

Reagovat
valloire

Ronaldo win Champions League with 12 goals in playoff. Ronaldo win Golden Ball. Ronaldo no need dribbles. Massa Bob know...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Máš tam chyby

Reagovat
valloire

Massa Bob know

Reagovat
roman1978

pochopím, že fandíš bílému zlu - i když vím, že jednou zmoudříš.

ale nikdy nepochopím ty kecy okolo ronalda. to je úplně stejné, jako by jsi řekl, že gerd byl lepší než zico, protože dával spousty gólů a přitom mu fotbalově nesahal ani po kotníky.

a stejně vím, že kdyby byl leo brazilec, tak by to byl bůh i pro tebe

Reagovat
Jordi Alba

To s tím Ronaldem ví o on sám, jen tu prostě zkouší nasírat lidi.

Reagovat
valloire

Hezký jak už vynalezli tenhleten přístroj, co čte myšlenky.

Reagovat
Jordi Alba

To zas ne, ale chtěl si ti zachovat nějakou úctu, sám sis to podělal.

Reagovat
Jordi Alba

*sem.

Reagovat
valloire

Vy vůbec nechápete, jak může mít někdo jinej názor. To je dobou. Já tu fakt nechci furt rozebírat Messiho, ale nedáváte mi jinou šanci. Pravda je, že jsem tak efektivního hráče asi neviděl, jenže to je i Ronaldo jiným způsobem. A pravda je i to, že oni mají ale k tomu úplně jiný podmínky než minulý hráči. Takže Messi je skvělej hráč, má svý místo v historii, ale ne takový, jak si myslíte. A o to jde.

Reagovat
Jordi Alba

Šlo mi jen o to, aby jsi napsal, jestli je pro tebe víc Messi nebo Ronaldo, ale tak i tak zajímavé počtení.

Reagovat
valloire

Ronaldo. Bylo by asi divný, kdyby to byl Messi.

Reagovat
drussbarb

Tady obecně není moc objektivity. Kdyby byl Ronaldo Argentinec ve službách Barcy a Messi Brazilec hrající za Real, tak by mě zajímalo, kolik "našich" by tvrdilo, že je Messi lepší.

V tomto případě vím jen sebe - fandil bych Realu

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Pochopitelně ty bys byl největší fanda Messiho, o tom taky není pochyb

Reagovat
Majk91

a mozno sa na to treba pozriet aj z inej strany ci Messi nema vacsie postavenie v historii nez si myslis ty.

Reagovat
drussbarb

Obecně pojem "nej hráč historie" hlava nebere. Takhle jsme Bicana, Pelého, Maradonu a třeba Zica prostě hrát neviděli

Reagovat
valloire

Zica při MS ano. Maradonu taky.

Reagovat
drussbarb

Dobré pro tebe

Kolik hrál Zico zápasů na MS? A Diega jsi viděl jak často?

Já jako dítě se sestrou žral Gullita a van Bastena a přitom jsem je viděl jen párkrát v TV a v novinách..

Reagovat
valloire

Tak už se to tu psalo že. Nevidiěl jsi ty hráče každej tejden celej zápas. Podle mě to taky není důležitý. Nemusíš vidět každej ligovej zápas. Uděláš si potom mylnou představu, protože včera třeba v Getafe jste asi nasazaením zrovna neoplýpvali a podle toho nemůžeš hráče posoudit. Hráč se pozná podle toho jak hraje naplno v důležitejch zápasech. Kromě toho já měl výhodu v německý TV, kde jsem viděl aspoň sestřihy nebo přáteláky. A před MS nebo ME vysílali starší zápasy, takže ty dřívejší legendy jsem taky viděl už dávno. Pak máš zprávy, noviny....a tak nějak víš, kdo v tý době jak hrál. Vy si to dneska nedovedete představit, protože čumíte i na přípravný zápasy, ale já třeba toho Messiho, Ronalda opravdu neposuzuju podle toho jak zahraje na podzim proti Malaze. Na ostatní ligy taky nekoukám a dalo by se říct, že ty hráče tam vidím přesně jako dřív a taky dokážu říct, kdo je dobrej a kdo ne. Na to stačí se o to trochu zajímat a vidět je v LM, MS , ME nebo v nějakým souhrnu.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

ta starej a tak mimo

Reagovat
10FKK

za sebereflexi!

Reagovat
valloire

Máš zatemněnej mozek s indikací meesifílie. Těžká nemoc.Přijeď a já tě vyléčím.

Reagovat
10FKK

já? Proč ho sem taháš? Ty už vidíš Messiho i v zrcadle

Směju se tvým výplodům z gauče, podpořených sledováním sportu v zahraničí, šotů na ZDF, čtením oslavných knih a pár zápasů na MS podle kterých dokážeš ohodnotit nejen kvalitu hráče, ale i jeho přínos pro světovej mír...

Reagovat
valloire

Jistě. Já do tebe vidím. Ty zas dokážeš ohodnotit hráče podle každotýdenního sledování a podle toho určíš jeho přínos pro mír. A pak takhle na jaře kroutíš hlavou, jak je možný, že neni vidět, když ho jeho tým nejvíc potřebuje. A dá se to obrátit. Jak teda můžeš říct, že nebyl Zico lepší, když jsi ho vlastně neviděl každej zápas a Leoše jo?

Reagovat
10FKK

To nemá cenu řešit s někým tak zahleděným do sebe, historie a ovlivněným bílým a kanárkovým dresem... Navíc pořád hloupě nebo úmyslně zapomínáš, že fotbal není tenis. Proto se ti směju

Reagovat
valloire

No já jsem zahleděný někam a ty též. Jistěže to není tenis, ale genius i ve fotbale dokáže převážit úspěch na stranu svýho týmu. Říká se tomu rozdílovej hráč. Pořád na to hloupě nebo úmyslně zapomínáš. Ale nesměju se ti.

Reagovat
10FKK

O kom mluvíš? Který časový úsek? Všechny soutěže? Ty si tu vyplodil tolik blbostí, že bys měl ke každýmu novýmu blábolu přidat vysvětlivky...

Reagovat
valloire

co? jakej úsek?

Reagovat
10FKK

Reagovat
Jordi Alba

Pak máš zprávy, noviny....a tak nějak víš, kdo v tý době jak hrál.

Reagovat
valloire

Asi jako dneska, opravdu nemusíš koukat na každej ligovej zápas....nic ti to neřekne a tupí to úsudek. Takovýho Benzemu fakt neposuzuju podle toho, jak hraje supertěžkej zápas proti Getafe.

Reagovat
Jordi Alba

Asi. Já třeba moc nekomentuju hráče mimo La Ligu, protože sleduju převážně Španělskej fotbal a pak už jen Tottenham. Já třeba nemám potřebu psát o hráčích, který sem viděl 3x za sezónu, jak hrajou nebo podle toho, jaký mají hodnocení v nějaké hře.

Reagovat
valloire

No to možná platí dneska. Z hlediska historie ovšem ne. Ví se co vyhráli, jaký sezony hráli a i ty statistiky jsou. Maradonu posuzují hlavně podle toho MS 86 a ne jak zahrál proti Sampdorii 10.4. 1988....A chtěl bych vidět kolik lidí v Itálii vidělo každej jeho zápas.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je si myslím jasný, že většina lidi a pak i třeba ty, co rozhodujou o individuálním ocenění, ty hráče prostě nesledujou každou chvilku. Kouknou támhle na nějaký statistiky, na to, kolik kdo dal gólů z ofsajdu Bayernu. ( ) Ale zas jak to dělat jinak, nikdo ti nebude sledovat předních 5-6 lig každé kolo, kdo jak hraje, ale existuje tolik statistik, kde se ty hráči můžou porovnávat, tak proč toho nevyužít ? Takto se to dá prostě tomu, kdo s týmem vyhrál více trofejí a nebude to po 1. Třeba Já si myslim, že Ronaldo pro Real je důležitej, co se týče gólů, ale nejdůležitější hráč to nebude ani v Realu.

Reagovat
valloire

Zase bych se zeptal, kdo by ty goly ale dal? Kdyby to bylo tak snadný, stačí nakoupit supertým a na střílení golů tam dát třeba Krmenčíka ne? Dal by vůbec někdo těch 12 golů? Ofsajd jsem neviděl. Ušetříš. To posuzování závisí hodně na citu pro důležitý věci. proto se dají porovnávat hráči různých dob. Já ten cit mám. Je to jako z horama, někdo pro to má cit, někdo ne. Vidím to furt okolo sebe.

Reagovat
10FKK

ty máš cit asi jako buldozer...

Reagovat
Jordi Alba

Takže podle tebe je v kádru Realu Ronaldo nejvíce důležitej ?

Jinak letní sporty víc, než zimní.

Reagovat
valloire

S Ronaldem je Real jinej. Je to tým, kterej obhájí LM a rozstřílí všechny na sračky. Bez něj si tím nejsem jistej. Jo, letní sporty V zimě na hory nejezdim.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Nejde srovnávat Ronalda s Mullerem....možná ve výběru místa ve vápně. Na Messim je ale vidět, že je Argentinec (Diego je výjimka). Je to jen stroj. Nic podobnýho jako třeba Neymar nedělá.

Reagovat
patas92

*Bůh ve stroji

Reagovat
Visca el barca

tak aby to neymarovi k něčemu někdy bylo. Messi je virtuoz, mě jeho fotbal baví. To jak dokáže zrychlyt hru, přejít přes tři. Neymar zasekne míč začne tancovat a pak ho někdo sundá. Loni mě pobavil kolikrát? Jednou?

Reagovat
valloire

Mě baví víc fotbal Neymara. On ještě neřekl poslední slovo. Škoda, že se zranil na posledním MS, bez něj se rozsypali. I když ten tým stál stejně na hliněnejch nohou.

Reagovat
Visca el barca

Však v pohodě, sto lidí sto chutí. Jen já jsem na Neymara za poslední dva roky dost alergickej. Ted to samý v Celtic parku. Simuluje, někdo se mu vysměje a on se hned urazí a nevymění dres? Je to rozmazlený děcko, až se bude na jaře lámat chleba, budu se hodně těšit na to jak to nebude zvládat

Reagovat
valloire

anebo to zvládne jako proti PSG.....no taky jsem zvědavej

Reagovat
Visca el barca

Může bejt, ale já PSG jako klubu nevěřím.

Reagovat
Majk91

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kixi Syhimour

Gerd byl lepší jak Zico

Reagovat
valloire

neexistuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ak má táto sezóna dopadnúť ako tá posledná, nech si Leo hoci aj láme rekordy v počte driblingov Úspešnosť klubovej sezóny veľkoklubov sa vyhodnocuje podľa počtu získaných trofejí. A tie driblingy nezabezpečia.

Reagovat
roman1978

messi už má 30 trofejí. jedna horší sezona na tom nic nemění

Reagovat
roman1978

Lionel Messi for Barça:

Reagovat
roman1978

Lionel Messi for Barça:

Reagovat
roman1978

Lionel Messi for Barça:

Reagovat
roman1978

8× vítěz Primera división (2004/05, 2005/06, 2008/09, 2009/10, 2010/11, 2012/13, 2014/15, 2015,/16)

4× vítěz Copa del Rey (2008/09, 2011/12, 2014/15, 2015/16)

7× vítěz španělského superpoháru (2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2013, 2016)

4× vítěz Ligy mistrů UEFA (2005/06, 2008/09, 2010/11, 2014/15)

3× vítěz evropského Superpoháru (2009, 2011, 2015)

3× vítěz MS klubů (2009, 2011, 2015)

no jo no, nic to nepřináší

Reagovat
Kixi Syhimour

wow strašně těžké vyhrát tu sranda ligu

Reagovat
El Campeon

No není lehký jí vyhrát proti těm nejlepším evropským týmům

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti tomu

Reagovat
valloire

Za posledních 5 let Messi - Ronaldo 11-11 s tím, že CR má kvalitnější trofeje jako LM a ME a něco ani nehrál, kdežto genius CdR a supercopy. O individuálních trofejích se zmiňovat nebudu. Takže se dá s klidem říct, že Messi těží jenom z éry Pepka a v nejlepších svých letech je jalovej.

Reagovat
10FKK

už zase

Reagovat
valloire

pouhá fakta.....bolí že?

Reagovat
10FKK

Bolí mě, že už zase poměřuješ...

Reagovat
valloire

pouhá reakce na románkovo statističky

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Hele, 5 let je dlouhá doba že jo? Vysvětli mi jak je možný, že když máš spoluhráče jako Neymar a Suarez.....

Reagovat
10FKK

Mě do svých porovnávaček a dětinskejch her netahej!

Reagovat
valloire

proč ne? nemáš kvalitní argumenty co?

Reagovat
10FKK

Příklad:

2015 treble, kolik má eal treblů? Odpověď: 0

Tvrzení debilního spratka: eal stojí za hovno, měl by se zrušit, smrdí a jeho fandové maj malý péra!

Tohle chceš? Tak si najdi podobně smýšlející trotlíky.

Reagovat
valloire

My nepotřebujem treble. Copa stojí za hovno. Tahle sezona byla výjimka, jak je vidět. Od tebe to nečekam. A čím se ale lišíš od debilních spratků, když píšeš eal? Viděl jsi snad něco podobnýho u mě? Já píšu převážně Barcelona, Barca....

Reagovat
10FKK

eal píšu tobě, už ani nevím proč

Reagovat
valloire

nemáš úctu

Reagovat
10FKK

Tu si musíš zasloužit

Reagovat
valloire

Cože? Já mluvil o Baletu. O Bílém baletu co hrál vždycky ten nejlepší futebol na světě.

Reagovat
10FKK

balet je na piču

Reagovat
valloire

sám si

Reagovat
netopier

Tak dnes 6 bodový zápas

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=XKYWFV89G_0

Keď už nás dnes čaká to Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Kroos zraněný začátek sezony jak ze špatnýho snu

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema, Ronaldo, Marcelo, Mateo, Vallejo a najnovšie Toni Kroos. Výhra na Anoete bude mať cenu zlata

Reagovat
Ed_Hazard

*bod

Reagovat
Kenneth

Asensio, Ronaldo, Marcelo, Kovacic, Benzema, Kroos

Reagovat
Kenneth

Vallejo vlastne jeste, toho sem snad jeste nevidel ani na treninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio včera aj dnes normálne trénoval, ten by mal byť pripravený. Toni a Vallejo včera normálne trénovali, dnes už nie ale bližšie informácie zatiaľ známe nie sú. Najlepšie bude počkať si na tlačovku a nomináciu.

Reagovat
netopier

Rodrigooo

Reagovat
REPLIKATOR

Zase špatně omávaný offside

Reagovat
Majk91

Snad to dnes Valverde nebude prehanat s rotaciou zostavy, lebo inak by sme na to mohli doplatit. Ideal by bol, ak by maximalne vymenil Macheho na miesto Piqueho a postavil Roberta/Gomesa do zalohy. Dufam ze do toho daju maximum a po nedeli sa naskok opat o nieco zvysi.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

A Paulinha, ať Bus spočne.

Reagovat
blaugrana

Barça XI: 1.Ter Stegen 3.Piqué 4.Rakitic 5.Sergio 8.Iniesta 9.Suárez 10.Messi 11.Dembélé 18.J.Alba 20.S.Roberto 23.Umtiti

Reagovat
blaugrana

Takže Vidal to ma asi spočítané, keďže Roberto hrá opäť RB miesto neho.

Reagovat
Visca el barca

No potom co předvedl v supercopě, se není moc čemu divit.

Reagovat
Billy McClane

Rotacia

Reagovat
technecium

Je začátek sezóny, tak rotovat asi netřeba, ale doufám, že v příštím kole to už trochu protočí, abychom ty hráče nevyždímali už teď

Reagovat
Visca el barca

Doma s eibarem bude vhodnější chvíle. Věřim, že lucho by dnes postavil komplet jinou zálohu, 2/3 útoku jinak a celou obranu. Ale to jsme viděli loni, že jaksi nefunguje Počítal jsem za celou sezonu spolu hráli Raketa, Busi, Andrés loni asi 9-11.Což je prostě šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Semedo?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho na tribune?

Reagovat
smazaný uživatel

bez Semeda ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čekal jsem Sergiho místo Andrése a Semeda v základu, aby se sehrával s Dembélém. Ale pokud má v plánu s Eibarem rotovat Albu, tak v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde dobře ví, že Getafe není radno podceňovat. Kdo fandí Barce víc než dva roky, tak si od nich pamatuje pěkných pár ubetonovaných remíz...

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele zatím otřes

Reagovat
Rattlesnake

snaží se, to setřese, nech ho dejchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nás to málem stálo gól Musí přestat hrát jako naivní dorostenec

Reagovat
Rattlesnake

na ty kudrlinky na půlce by semohl vyfláknout, máš pravdu, ale ať hraje svoji hru a zkouší to brát na sebe. alibistických posouvačů je v barce až až.

Reagovat
smazaný uživatel

No a máme jasno. Zranil se,což je pro něj katastrofa

Reagovat
Majk91

az taky zly urcite nie je, to taky Suarez je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

ten taky

Reagovat
blaugrana

Preboha živého Gerard.

Reagovat
smazaný uživatel

On má zápasy, kdy hledíš, co je to zač

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Alba o level lepší, než loni.

Reagovat
blaugrana

Gerard je totálne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dostal přes hubu, snad jej to probere. Jinak hrůza celkově, nelze nikoho pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrající, jak kdyby včera chlastali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou *

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
blaugrana

No som zvedavý, ako dlho bude Dembele out.

Reagovat
smazaný uživatel

14 dní

Reagovat
Majk91

ten Suarez? strasne isiel dole, totalne nepouzitelny v poslednej dobe

Reagovat
Footballer

Reagovat
Rattlesnake

Villa potažmo Henry taky na levo v Barce nehrály na 100% svýho potenciálu, ale svý si tam odehráli. je pravda, že Luisito je zatím za nula bodov - jeho 1v1 je katostrofický.

Reagovat
Footballer

Kdyby jenom 1v1 (to on neuměl nikdy), ale on má letos problémy se základními fotbalovými dovednostmi jako je zpracování a přihrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

závorka je pičovina

Reagovat
Footballer

Jo, jednou z 10 pokusů mu vyjde prostrkávačka mezi nohama, jinak nic jiného neumí ani nepoužívá

Reagovat
ADM

Suarez ale hraval takto zo strany aj v Poole

Reagovat
Rattlesnake

na lajně jako v barce v liverpoolu nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

neprodala nám Borussia Reuse?

Reagovat
blaugrana

27 minút a ani len náznak šance.

Reagovat
alcantara

To je futbal. Fortuna liga.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Luisita to už nebaví.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klidně nám jo pošlete hodíme ho do obrany

Reagovat
Kixi Syhimour

*ho

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že by měl hrát Gomes, Vidal, Paulinho a další já sem nic jiného proti Getafe nečekal, i když ten gól už je navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej.

Reagovat
smazaný uživatel

1.polcas zodpoveda "kvalite", ubohost na pokracovanie.

Reagovat
blaugrana

Messi pokrytý, Luis úplne v piči a Neymar v PSG = toto.

Reagovat
LAM

Problém je dneska snaha na 30%

Reagovat
blaugrana

Ako keby nevladali, co je dost smutne po par zapasoch.

Reagovat
LAM

Přístup.Tyhle zápasy znám od Barcelony často.Doufám že na tomhle Valverde zapracuje.Každej rok nás to stojí hodně bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím Rakiho, jak se plouží, přesně vidím vloni ten Betis po PSG.

Bojím se, že to dopadne podobně.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
ADM

Deulofeu musí byť vo svojej hlave minimálne CR

Reagovat
celeb

SR na bekovi je tak 30%. oproti Semedovi. Iniesta par situacii fajn, ale oproti zapasu s Juve bieda. Suarez najhorsi na ihrisku. Semedo IN = Iniesta OUT, Paco IN = Suarez OUT.

Suarezovi dat nutenu dovolenku v Karibiku, nech sa da psychicky dokopy.

Reagovat
berger321

Paco je doma. Semedo IN, Roberto do zálohy a někdo z ní OUT, Suarez střed, Messi vpravo, Deulofeu vlevo

Reagovat
pingla

Messi zase úplně k ničemu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

na konci dal skoro gól z 30 metrů

Reagovat
pingla

a kolikrát ztratil míč, když vlětel mezi 3 hráče a naivně si myslel, že přes ně přejde?

Reagovat
LAM

Dneska asi jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je úplně k ničemu, nikdy nic nehrál, v životě nepřešel přes dva hráče a góly dává málo a jen doklepávky nebo z vlastní nasimulované penalty.

Reagovat
pingla

nn, od toho tam byl nezmar a stale je ten hryzavec

Reagovat
blaugrana

Ty si daj tiez tabletku.

Reagovat
Majk91

zevraj "zase uplne"

Reagovat
Jordi Alba

Dobrej hnus.

Reagovat
LAM

Opět zas jednou po dobrym zápase hrajem na 30% a čekáme že to bude stačit+zranění Dembeleho.

Tohle je hlavně o přístupu a ten se musí ve druhym poločase obrátit o 200% jestli s tim chceme něco udělat.Bylo by fakt velká škoa přijít o náskok před Realem jenom kvůli chodícímu výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se bude otáčet strašně těžko. Výkon oproti Juve třetinový nejvýš. Nechápu z Luisita, protože on hraje úplně bez zájmu. Balony mu odskakují, hraje nepřesně. Nepoznávám ho. Sergi na bekovi není špatný, ale Semedo je jinde. Deulofeu je hodně kritizovaný, ale dle mě byl i za ten zkrácený čas lepší, než většina týmu. Sice z něj nikdy nebude taková hvězda, na jakou si hraje, ale určitě patří k tomu lepšímu, co máme.

Do druhé půlky musíme nastoupit jinak soustředění.

Reagovat
smazaný uživatel

goool

Reagovat
smazaný uživatel

replay

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus jede jak pila. Toho jsme strašně prováhali.

Reagovat
blaugrana

Chcel hrat pod Pepom, takze sa tazko dalo nieco robil.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Hristo Stoichkov

Strašný poločas, žádný tempo, neexistující pressing, bez šancí. Chybí tempo, Semedo do hry, Sergi do zálohy a půjde to. Deulofeu dostal asi třicátou šanci, tak třeba už ji taky jednou promění. Paulinho to dneska bude muset rozhodnout.

Reagovat
el Principito

dobře

Reagovat
madridcan

Picung na Suareza, takze v druhom polcase da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Deulo to rozhodne hattrickem

Reagovat
smazaný uživatel

jdu si koupit buchty....až se vrátim - za deset minut, chci aby pool vedl 3:1 a Barca 2:1....TAK JEST !

Reagovat
smazaný uživatel

aha, mment...vidim co je za hovna na hřišti...dobrý...Takže nic..Už jdu trhat tikety, tohle nedaj...Leda by zas rozhodl Leo, jinak to nevidim....Doprdele proč nehraje Semedo ?

Reagovat
dextroza_m

Slepuješ?

Reagovat
Switchback

slušná simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se ho nedotkl

Reagovat
celeb

Ach jaj, momentalne sa na to takmer neda pozerat. SR na RB je strasne slaby momentalne, bez problemov odstrceny 1 rukou, nie je schopny zabranit centru/prihravke. Chapem, ze bolo treba ho tam vyskusat, ale momentalne nam uz ide o body.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale venkovní dresy má Barca docela pěkný letos

Reagovat
ADM

Ved ty pomaly prides na to, co je dobre

Reagovat
Switchback

what a goal!

Reagovat
Rattlesnake

denis.

Reagovat
alcantara

Roberto a Denis krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff

Reagovat
smazaný uživatel

Robertoooo a Denis taky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jeden Suaréz hrá futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto si maže hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti

Reagovat
Rattlesnake

Luis je ale fakt uplně v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tohle byla pentle

Reagovat
Rattlesnake

já narážel na tu akci před tím. bohužel je Luis v tomhle padání známa firma, takže mu to nefoukl.

Reagovat
alcantara

Sunda mu lavu nohu a hovori o rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Borbalán nám nedá ani deko ...

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito je na hřišti už jen proto, aby se nechal vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jaký tlak dkážeme vytvořit.

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
ADM

Lol. Luisovi rozviazat zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Suarez to snad myslel ako vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
blaugrana

Luis, chod dopice fakt.

Reagovat
ADM

Gooooooooooool hviezda

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Murena

Paulinho

Reagovat
vilp

Zrovna Paulinho.

Reagovat
drussbarb

To si dělá Luis srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal ? plís

Reagovat
smazaný uživatel

Běželi 3 na 2 a místo toho aby běžel na bránu nebo přihrál na volného hráče, tak se zastavil a nechal obranu se vrátit. A pak zadupal přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale díky. On se snad probere.

Reagovat
ADM

3 na 2 a nezvladol najprv prebrat loptu a potom ani nahrat

Reagovat
alcantara

To je hraaaaac

Reagovat
blaugrana

Jebeeeem tiiii.

Reagovat
Majk91

Paulinhooooooooooo!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra

Reagovat
ADM

Kurva ale krasne. Gomes by odpadol v suboji

Reagovat
Dr. Admess

Kromě Messiho by v tom souboji spadli snad všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

PAULINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rattlesnake

40 míčů bejby

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal tady v létě někdo něco o Paulinhovi?

Reagovat
-Carles-

Paulinho

Reagovat
Messiáš

Paulinho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

fantastický gól

Reagovat
drussbarb

Krásná střela i nahrávka

Reagovat
celeb

Tak prve miliony do Ciny sa splacaju

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho je skvělý... jediný, který mezi těmi papíry v Barceloně, dokáže fakt bourat, dát tělo a tlačí se dopředu. Mě se líbí

Reagovat
Dr. Admess

Souhlas.

Jinak co ten Luis nedal? Zrovna se mi stream předtím sekl a poskočil až na další akci.

Reagovat
smazaný uživatel

byl protiútok a přečíslění.. na kraji mu nabíhal Messi, který tam měl otevřený prostor a Luisovi trvalo několik vteřin si zpracovat míč, který se mu zamotal mezi nohy a pak když už konečně chtěl nahrát Messimu, tak se sekl jenom asi do 3 metry a nahrál to přesně obránci Getafe

Reagovat
Dr. Admess

Luis je fakt příšernej. A my za něj nemáme backupa.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne to nie je tragéd, ako sa z neho robil.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi líbí. Bart si mě maže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomínám si, že by někdo z našich záložníků někdy předvedl takové vniknutí o šestnáctky a zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ví co dělá

Reagovat
blaugrana

Presne taketo goly fava aj v repre. Vleti do 16tky ako Zetor s pokosi zito v obrane.

Reagovat
Rattlesnake

jordi má dvoje plíce

Reagovat
smazaný uživatel

Taková škoda jinak Paulinho byl jasnej, hned jak šel na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

že, tiež som si hneď vravel, že dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na to byl 8, schválně jsem se díval, když střídal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo o prsa. Zlatý 3 body. Díky Paulinho.

Reagovat
Dr. Admess

Tyhle zápasy rozhodují o titulu.

Ernesto za střídání .

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Luis asi nahoršie predstavenie v histórií futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho už se směje na fotce souhrnu dneska MOTM.

Reagovat
technecium

Ne výhry 6:0, ale tyhle haluze když se nedaří rozhodují o titulu, Real loni budiž příkladem

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ano, ale Real i když utekl hrobníkovi z lopaty jen na podzim snad patnáctkrát, vždy měl ty závěry strhující, my jsme i dnes byli jen šťastnější a vůle po vítězství nebyla znát na nikom.

Body zlaté, ale na to, abychom hráli o titul to potřebuje výrazné zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Luisem je ale vážně nutné něco udělat. To, že má člověk slabší formu je normální, sice takový pokles je téměř nevídaný, ale může se stát. On však tuto situaci řeší maximálně špatně. Místo větší snahy a sklopení hlavy zvýšil simulace a nesportovní chování a myslím, že je můrou i pro "mladší" spoluhráče.

Pokud toto nezmění anebo se s tím trenéři patřičně nevypořádají, tak nás potáhne dolů.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Podstatne je ze za neho nemame nahradu a momentalne ani na trhu nejaka mladsia nadej ani nie je volna. Teda spon tak sa mi zda co myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi není v dohledu, ale myslím, že pokud by se na to vedení zaměřilo, tak někoho určitě objeví. Každopádně bych teď dal šanci Pacovi a to hned v uterý proti Eibaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Luisto musí mít nějaký zdravotní problémy, protože pokud by takovýhle výkon měl podat za normálních okolností, tak by to bylo na pokutu a posazení na tribunu.

Reagovat
Majk91

pochybujem ze za to moze nejaky zdravotny problem, neverim tomu ze by Valverde takto riskoval a prisiel o Luisa na dlhsi cas. Toto je len obrovsky vykonnostny pokles Musi len poriadne zamakat, snad sa mu vrati stara forma

Reagovat
Ed_Hazard

Všade čítam hate naňho. To až tak zbenzematovel?

Reagovat
smazaný uživatel

Příště Louis na lavičku, ať tam o sobě přemÝšlí .

Reagovat
Majk91

Infarktove stavy som mal ale inak strasne dolezite 3 body, tieto zapasy robia najdolezitejsie rozdiely v konecnom zuctovani, diki Paulinho

Este zajtra fandit socka, nech ukopu aspon remizu

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

pche, remízu...ty Real vydrtěj :) maj formu...Ale co zejtra rozhodně půjde vsadit, tak to +3,5gólu....osobně tipuju 2:2...moje přání ale 3:1

Reagovat
Majk91

maju formu ako hrom a Realu chyba niekolko hracov, snad ich povodia

Reagovat
smazaný uživatel

No co zítra? Přejeme si pro socky 3body nebo jen bod? Asi ty tři, že?

Reagovat
Majk91

jasne ze tri

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch socek jde dost strach, ale tady je jim ještě přáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději bojovat o titul se sockama než s baletkama.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to rozhodně, ale Real i přes případnou zítřejší prohru je stále kandidát č. 1-2. Socky určitě budou ztrácet víc.

Reagovat
valloire

fakt jo?

Reagovat
celeb

Zlate 3 body. Luis musi dostat nejaky cas na to, aby sa dal (fyzicky i psychicky) dokopy. Inak mu zachvilu drbne v bedni a niekoho roztrha v zuboch. Inak biedny vykon skoro od vsetkych, Busq si podrzal standard, SR dobry dopredu, ale biedny dozadu (co mala byt jeho primarna cinnost). Rakitic ok. Jeden vacsi kiks, inak bojoval a tlacil loptu dozadu. V podstate vsetky 3 striedania zafungovali lepsie, nez hraci ktori boli striedani. Este by som v pozitivnom hodnoteni nemal zabudnut na Albu. Zodpovednost a rychlost.

Inak stoperi nejaki zaspati, Iniesta pekny center na Umtitiho, par fudbalovych krasotin, ale inak slabota, Messi sa snazil (ako vzdy) ked mal loptu, na konci pekny nabeh v sprinte proti brankarovi, ktory pod tlakom nakopol do autu, .... ale ked videl, co stvaral Suarez, tak casto aj on uz vypustal a prevracal ocami.

Koncim ako som zacal: Zlate 3 body.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
remeslnik

Pravdu díš !

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že to léto, které bylo ze strany pus jen o vysmívání na adresu Paulinha, bylo ve skutečnosti jen skrýváním obav?

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

ty říkáš fandům realu pusy ? nebo pussy ? Nemáte prosim někdo gifík-videjko toho suarez failu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám jim různě, bílou barvu nosí např. nevěsty nebo kuchaři, ale pusy by je nemělo urazit, to znamená merengues.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Messi nemá svoj deň, Barcelonu stojí veľa síl poraziť aj klub typu Getafe Stále hovorím, že on je 90 % Barcy. Keď on skončí, úprimnú sústrasť pre culés ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos je zraněný nebo jen šetřený?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Zidana drobné zranenie. Včera trénoval, dnes nie a tak nechce riskovať zhoršenie.

Reagovat
smazaný uživatel

dik.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Guardado - Joaquin, to bola nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A uz ide Boudebouz. Atmosfera kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardado aká asistencia

Takýto hráči, ktorý hrajú v každom veku takmer rovnako sú rarita.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardado - Joaquin, akcia starcov. Mladí si môžu brať príklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu kameru na Wanda Metropolitano by mohli troska priblizit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť nezvyk oproti Calderonu, tiež by som ich stiahol nižšie

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sim nemyslel zrovna nizsie, ale skor, ze z tej istej dialky priblizit pohlad, skor vec kameramana lebo ja mam praveze radsej tento pohlad z vysky. Ale inac uz som si na to pocas zapasu normalne zvykol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja práve nie, aj na fife a tak si to vždy dávam zblízka, takto to vyzerá ako hokej na veľkom klzisku

Reagovat
smazaný uživatel

po všech těch smůlách mi tenhle tiket ze zoufalství vyjde, cejtim to v kostech....sledujte a učte se, zejtra večer tam bude "vyplaceno"

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjU5NzIzNTUwMDoCRAVqRXjA7GHa67s%3D&kind=MAIN

Reagovat
Miguel19

První zápas hned křížek

Reagovat
smazaný uživatel

kdyžtak druhej ...bude jedna chyba...sleduj ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Atletico s handicapom

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem, že do toho tentokrát šlápnou....Kdy jindy, než doma s mizernou Malagou. No, chybička se vloudila, ale podle mě to bude opravdu jen jediná chyba na tiketu, což bude stejně 0 pro mě, nicméně dobře natipovanej tiket.

Reagovat
Kokesh

Jak se ke konci jeste sam pochvali, no to je konec.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
valloire

Už ti někdo řekl, že na tomhle opravdu nezbohatneš? V nejlepším případě budeš cca na svejch.

Reagovat
smazaný uživatel

divný, že si tim už pár let docela slušně přivydělávám. Uznávám, že od začátku lig je to bída, tiketů s jednou chybou mám 90%. Ale to se zlomí a zatím jsem sázel jen v řádu sta korun, dneska ale socky s realem napálim za hodně - góly. To samý PSG Lyon a myslim si že dortmund s kolínem jakbysmet, ale ještě konkrétněji tu sázku promyslim. Chce to mít přehled/znalosti a dobrou intuici, neni to klasickej hazard, dá se to těmahle aspektama ovlivnit (resp. těma znalostma).

Reagovat
valloire

Jasně že to neni ruleta nebo automaty... Ale ve finále provaříš. Ber to jako hru a sázej za málo. Radím ti dobře. Jsi mladej a naivní. Já si taky sazím a jsem v plusu, ale málo. Netrham si vlasy, když provařím pade. V mym okolí přesně kdo takhle sázel jako ty za víc, je v mínusu vždycky a to hodně. Taky toho nechali. Brali to jako vydělávání peněz a to je špatně. Takhle se dokáže živit hodně málo lidí a i sám veliký Bola toho nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

když k tomu přistupuješ opravdu systematicky a z části i analyticky, tak bys musel mít extra smůlu, abys z toho nerejžoval...Nebo mít kopec smůly..Navíc mám svoje limity a nejde-li mi delší dobu sázení v řádu tisícovek, pak přejdu o řád níž a sázim stovky, který mi jsou asbolutně jedno (kilo denně mínus je pro mě kapka v moři)..Nikdy jsem do toho nespadnul tak, abych si musel půjčovat, nebo sázel desetitisícový sázky (na to zatím nemám, ale mít ten kapitál, jdu do toho klidně). Už sázim nějakej pátek a mám to dlouhodobě jako slušnej přivýdělek k práci - nemám ambice, že se tím a jen tím budu jednou živit.

Reagovat
Majk91

nechapem ako niekto moze dat na tiket viac ako 2 zapasy. Aj to je niekedy vela

Reagovat
smazaný uživatel

zpravidla sázim 2-3 zápasy, v kurzu 2,5:1 (podle mě ten pravej ideál), ale to až od tisícovejch částek...na to teď po létě (od května jsem se jen flákal ) nemám, tak sázím v řádu stovek...tohle byl tiket ze zoufalství, protože vše předtím mi padlo o jednu chybu. No, hele, jsem nakone rád, protože mít ty prachy, tak je na ten Tottenham narvu takže ještě že tak, stálo mě to za víkend pár stovek...v LM ty dva dny sem vyhrál mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

a i tak sem měl dost smůlu v LM, mrkej: https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjU1ODU2ODIwMDqL%2BWPKtlst7ii%2FBx4%3D&kind=MAIN

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjU1ODYwMjMwMDprdBAPyJpFVqeMAg0%3D&kind=MAIN

a poměrně často mi vycházej moje srandatikety s kurzem 100+, tenhle taky nebyl vůbec špatnej, no uznej: https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjU3NzM0NjcwMToPbVn3FyvdjXWOtw0%3D&kind=MAIN ...

jasně mam tam asi další 4 tikety (vše ale sázka kolem stovky), co nevyšly, nicméně by mi stačil jeden, dva, jako tenhle: https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjU2NTk4OTQwMDoPGXBMvNSPO2jNASw%3D&kind=MAIN ze středy, a je to v plusu...Tam byla prostě smůla, že ten Real nerozmetal APOEL, což se dalo hodně čekat, když měl problémy i se Slávií....

Pak dělám často nesmyslný chyby a to, že si chci vylepšit kurz a dám něco, čemu absolutně nerozumim, viz čtvrtek a krásnej tiket na EL, kde sem dal podělanej basket (ani sem netušil, že je to semifinále, který prakticky nemá favorita a vlastně vůbec basket nesleduju, přesto to tam nacpu zfavorita na vylepšení kurzu.... ) : https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjU3NTk5MDkwMjpzvMN45anKurXVYIg%3D&kind=MAIN

takže tak v únoru, březnu a dubnu mi to chodilo tak, že sem si na léto udělal 50 táců, tak sem se pak vysral na práci (nejen kvůli tomu samozřejmě) a šel si vesele užívat tohle léto.

Reagovat
ADM

Takze, zhrnute, nemas pracu a si zavisly

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Takže Real dneska výhra, díky za zkažený večer

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Nejsi ty nějaký bratranec blaugrany?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska SS neprohraje!

Reagovat
valloire

Heinrich Himmler, 9.7.1943, někde u Kursku

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Villarrel sa velmi rychlo dostane hore. Uplne klucove je pre nich ziskanie Baccu namiesto impotentneho zavadzajuceho Soldada. Fornals Castlejo bacambu Bacca to je velmi uderna formacia.

Reagovat
smazaný uživatel

Free stream na real??

Reagovat
Kokesh

Podle whoscored ma Odegaard druhy nejlepsi hodnoceni z tymu. Krome zapasu s PSV od zacatku sezony velmi dobre výkony, coz je ostatne videt dle nulovyxh prispevku od jednoho jeho nejmenovaneho fanouska z FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Sportu Valverde neplánuje robiť veľké rotácie cez sezónu ... len aby na to nedoplatil ako Carlo v poslednej sezóne. Btw náhoda čo osud ? https://scontent.fbts2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21751640_1445069005548223_8304953563248212411_n.jpg?oh=33d6cdca2b16b7039ba0679851dfc72f&oe=5A5E9E68

Reagovat
ADM

Lol tak ten to musel nasimulovat

Reagovat
LAM

Takže Dembele až v roce 2018 a my máme na pravo jen Deulofea.To je pro Real velmi dobrá zpráva.Jsem zvědavej jak tohle zvládnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás by byla dobrá zpráva, kdyby se nám uzdravili vlastní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo když by měli nakou disciplínu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Ramos červená?

Reagovat
Visca el barca

zvládnem

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!

PORADITE MI NEKDO FREE STREAM NA REAL DIK

!!!!!!!!!

Reagovat
Dayman

Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Theo; Modrić, Casemiro, Isco; Bale, Mayoral, Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Mayoral a Bale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dayman

Reagovat
Ed_Hazard

Čosiii nechaj to tam

Reagovat
smazaný uživatel

vy tam asi nevidíte kolik mi chtěj dát, 915 jen ubohejch, to nechám ,) bojim se jen že se Real semkne, kor po těch dvou remízách a má tm Modrice, Isca a Asensia....

Reagovat
Ed_Hazard

Nezomkne a nevyberaj to predčasne

Reagovat
smazaný uživatel

protože víš, že mam smůlu na jednochybový tikety viď ? já to nevyberu, 915 je málo, chci všechno nebo nic ! mám ještě jeden tiket, kde mi stačí PSG s Lyonem 2,5golu a to samý socky s realem a to vyjde podle me stopro.

Reagovat
smazaný uživatel

posral sem se a vyplatil si to...ale vsadil sem si pak za 400 tohle: https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjYwNzQ2NjAwMjqBoem9uDReJT1c9ig%3D&kind=MAIN teď mam 500 jistech a 500 skoro jistejch viz ten další tiket. a když vyjde i tohle, tak paráda ,)

Reagovat
-Carles-

Ceballos určite spokojný s výberom klubu

Reagovat
Mateo16

Mal niake zranenie v tydni si snad zahra v zaklade

Reagovat
valloire

určitě je

Reagovat
-Carles-

kto by nechcel sedieť na striedačke/tribúne.

Reagovat
valloire

v Realu Madrid? no všichni

Reagovat
Ed_Hazard

Ceba in a Mayoral out a bolo by to ideálne S Danim ale niečo je, po fyzickej stránke vraj stále nie je dostatočne pripravený..

Reagovat
valloire

no tě prdel Isco time

Reagovat
Mateo16

Keby tam dal Ceballosa a Isca posunul vyssie tak je to x krat lepsie.

Reagovat
Jackmaker1989

Ako fanúšik Realu budem dnes veľmi prekvapený ak dnes vyhráme aj keď fandím Tá lavička vyzerá strašne a vzhľadom na to, že je v základe Bale, tak mám obavy.

Reagovat
Ed_Hazard

Ideálny čas pre Balea vstať z popola. Keď nie dnes, tak už nikdy..

Reagovat
Jackmaker1989

Nechcem hrať múdreho, ale ak by sa oplatilo vsadiť na to, že Bale nedá gól, tak to urobím.

Reagovat
Ed_Hazard

Však ja mu tiež neverím, bude úspech ak sa tam nepotkne niekde a nevybije si zuby. Len konštatujem že by to bol ideálny čas

Reagovat
Dayman

Jemu se proti RS celkem daří, třeba se zas ukopne nebo vyhraje hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

on by mohol konecne vyhrat techniku ...

Reagovat
Mateo16

Tak to radsej stratit nez by to mal rozhodnut Bale

Reagovat
madridcan

Nikdy ma neprestane udivovat aka kokotina sa da pustit z klavesnice

Reagovat
smazaný uživatel

já ho chápu...Bale rozhodne a bude nastupovat dál, přičemž posere dalších 5 zápasů...Problém je, že on bude nastupovat dál ikdyby hrál bídně, protože kdyby šel na lavičku, je pak prakticky neprodejnej...nebo max tak za 40

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

a jedem ! socky go go go...ideálně 3:1

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Mayoral

Reagovat
Ed_Hazard

Theo je super....a bude super. Mayoral sice miestami neviditelný, ale o nič horší ako Benzema. Medzitým Borja golasooo

Reagovat
smazaný uživatel

Borja "better than Benzema" Mayoral

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz Isco Mohol pounúť na kraj Balea a ten by šiel sám na kasu

Reagovat
smazaný uživatel

žádnáááá....Socky jedééém...3:1 !

Reagovat
chytrejkluk

Mayoral dá gól a mě se sekne stream, dpč!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
placa

goooooool

Reagovat
Ed_Hazard

Choď už dopiče Keylor...

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor pls ještě se tam kvůli tobě ušlapou fanoušci

Reagovat
chytrejkluk

co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Borja má štěstí, už jsem chtěl nadávat

Reagovat
placa

takovej luck a jeste pred tim faul

Reagovat
placa

aha, tak faul ne

Reagovat
Ed_Hazard

Jo, faul na Mayorala. Rozhodca to ale posúdil citlivo

Reagovat
placa

tak to zas taky ne, proste souboj, faul ani na jednu stranu, ale uznavam, ze kdyz uz faul, tak spis na Mayorala

Reagovat
smazaný uživatel

snad se jim nevrací luck

Reagovat
Ed_Hazard

Mayoral Star!!!!! Luckerská, ale star!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

golazoooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mayoral

Reagovat
Kenneth

Vyrovnali jsme svetovy rekord v poctu zapasu kdy jsme vstrelili gol.

Reagovat
Kokesh

Ta bojovnost, tah a rychlost na branku, nadhera sledovat.

Socky brutalne ubreceny....

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
David143

Hrozny jak se furt valí a machaji rukama při každém souboji

Reagovat
celeb

tak to mas v 90% zapasov kde je na 1 strane velkoklub/favorit a na 2. bezne muzstvo PD. V zapase s Getafe to 1 hrac domacich skusil za asi 10 min. 3 krat (a vsetko mu preslo).

Na toto by bola vyborna kamera a dodatocne tresty za simulacie.

Reagovat
David143

to je samozrejme, hlavně v PL

Reagovat
garruklol

Bale zase v lese celej polocas

Reagovat
Kokesh

100 milionovy posouvac micu.

Smutny je, ze nas uz nekolik zapasu po sobe tahal hrac narozeni 1996, ted dokonce 1997. Smutny samozrejme vzhledem ke Garethovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

kedy boli tie casy pred desat rokmi ked nas tahali dobre vyzrete 87čky

Reagovat
netopier

Neskutočné ako rozhodcovia pomáhajú Realu a Barcelone

Reagovat
Mateo16

Jedine Casemirovi odpustili zltu

Reagovat
Bastaron

Reagovat
patas92

O Casemirově schopnosti nedostávat karty se jednou začnou psát básně.

Reagovat
patas92

Teda ono by nejspíš bohatě stačilo, aby mu většinu těch faulů aspoň pískali.

Reagovat
smazaný uživatel

pajinos pls

Reagovat
celeb

asi sa ucil od majstra Costu. Niekedy to az brutalne bije do oci ... a nic. Ale na Costu este stale nedorastol.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale umí běhat

Reagovat
pingla

Bale

Reagovat
Kokesh

tyyyyyyyyy vole....

Reagovat
Mishko

Znovuzrodenie??

Reagovat
Ed_Hazard

Jebne ma z toho človeka Ruli chvilku nechápl čo to je za hráča, ho videl prvý krát z blízka dneska

Reagovat
smazaný uživatel

njn noticky v primym prenosu

Reagovat
garruklol

Aspon ze tak

Reagovat
Jerichoo

Wow konečne zabaleoval

Reagovat
Ed_Hazard

No ale už podme Ceba, Llorente in - Isco, Case dolu

Reagovat
smazaný uživatel

takže...3:3 socky - Vela dva góly...Lazio jeden na 2:1 a PSG 4 fíky....tak jest !

Reagovat
ADM

Ved ale vy ste mali prehrať

Reagovat
Robbie

Ten Theo mi je strašně nesympatický, na bombu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně naopak připadá sympatický.. Věc názoru...

Reagovat
Phillipinho

Je to hlavne uplnej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal fanoušek Barcelony o hráči Realu.. Páni a důvod?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Zase nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ty zase nevíš.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Jordi Alba

Moc toho o Theovi nevíš, co ?

Reagovat
Phillipinho

Odtahnul dvacitku z klubu a tam se ji pokusil znasilnit. Ale Lucas neni o moc svatejsi, ten zas napadl svoji pritelkyni. Povedena rodinka

Reagovat
smazaný uživatel

A Benzema vydiral.. Každy ma něco..

Reagovat
Kokesh

normalni hovado ten pomezni...to je neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

Bale byl v ofsajdu a srazil jednoho obránce

Reagovat
Ed_Hazard

No, skôr si to ten obranca namieril do Balea. Tak či tak, ten obranca by Marca nestíhal, takže odpískal blbosť..

Reagovat
smazaný uživatel

jasny ofsajd

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

CELTA

Sergio; Hugo Mallo, Cabral Fontas, Jonny; Lobotka, Wass, Jozabed; Aspas, Maxi Gómez, P.Sisto

Reagovat
Ed_Hazard

Stando Dnes tam supne gola

Reagovat
Mateo16

Obligatne OT : Preco na to posledny mesiac X-bano sere ? musim to pisat za neho........ Oh wait

https://www.youtube.com/watch?v=OrYJsSzgFpE

Messiho vykon

Reagovat
technecium

Je hrozně pomalej

Reagovat
vilp

Není, na desítku dobrý.

Reagovat
Mateo16

Na prave falosne kridlo este lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Az teraz som si uvedomil, ze aj Espanyol ma krasny novy stadion. La Liga

Reagovat
netopier

Mne sa naopak páčia viacej staré štadióny kde sa kopala história klubu Tieto nové plechovky nemajú to svoje čaro. Som rád že Valencia hrá stále na starej Mestalle a ani netúžim po tom novom štadióne.

Reagovat
Ed_Hazard

Nerozumiem Stanovi, prečo sa sťahuje tak často medzi stoperov. Však je tam uplne zbytočný a utopený Aspas dnes strašný palič, dostal tam 2 nádherné lopty a v várou tvár GK oba razy prestrelil

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny vykon celeho Viga v prvom polcase. A stano hra tiez hrozne, on snad nedal jedinu prihravku inemu, ako najblizsiemu hracovi. A to tam na zaciatku este dve lopry uplne lahko stratil a boli z toho sance pre esp. To stahovanie medzi a za stoperov je zjavne zamer. Vela ludi ho uz videlo minimalne v barcelone, ale pri takychto vykonoch bude rychlo na striedacke.

Reagovat
Ed_Hazard

Ak je to zámer, tak zo strany trénera. V živote som nevidel Stana operovať v tomto priestore. Neni mi ale vôbec jasné čo tým sleduje, však sú tma často 3 "stoperi" vs Moreno, uplne zbytočná hra dnes od Stana, akoby mali o hráča menej..

A tie straty šťastím neskončili gólom. Odvtedy je ale istý, naopak jeho spoluhráči dali takýcho slepých nahrávok ale 5-6

Reagovat
smazaný uživatel

No nehral dobre vcera. Tie jednoduche pokazene prihravky na zaciatku ho trosku poznacili a potom to hral az na prilisnu istotu. Na jeho stastie tam vcera boli este horsie vykony a vacsie chyby.

Reagovat
netopier

Celta si myslí, že keď si 1000 krát nahrajú loptu medzi stopérmi, tak automaticky vyhrajú zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele