LaLiga - preview 38. kola

19.05.2017, 08:23, aktualizováno 21.05.2017, 09:11
Previews
Tradiční nedělní program je k vidění ve Španělsku. Madridské Atlético si to odpoledne rozdá s Bilbaem, zatímco Valencia následně hostí Villarreal. Celtu Vigo čeká utkání s Realem Sociedad. Barcelona následně přivítá Eibar a Real Madrid ve stejném čase hraje na půdě Málagy...
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 16:45)
Atlético Madrid se loučí se svým stánkem, protože od příští sezony bude hrát své domácí zápasy v novém prostředí značící éru nového většinového vlastníka. S fanoušky i stadionem se chce rozloučit proti silnému soupeři, kterým bude baskické Bilbao.

Estadio Vicente Calderón zažije svůj poslední zápas. Slavný architektonický skvost patřící madridskému klubu byl slavnostně otevřen v roce 1966 a prošel dvěma rekonstrukcemi. Stavba ležící hned u řeky Manzanares má kapacitu téměř 55 tisíc a zažila už mnoho krásných okamžiků. Teď zažije dost možná úplně poslední, o kterou se budou chtít postarat domácí hráči spolu se soupeřem z Baskicka.

Od příštího ročníku se fanoušci dočkají nového centra, které by mělo deklarovat snahu majoritního vlastníka o ambicióznější projekt Atlétika. Wanda Metropolitano bude moderní arénou pro 68 tisíc diváků a její výstavba si za šest let vyžádala 240 milionů eur. Teď chtějí hráči Colchoneros vzdát svému tradičnímu stánku poctu výhrou nad Bilbaem, i když pro domácí mnoho neřeší. I po posledním kole zůstanou na současném třetím místě.

Před Bilbaem stojí jedna velká zkouška. Ačkoli je Atlético třetí, jedno prvenství mu už v LaLize v tomto ročníku nikdo nevezme. Atleti se pyšní tou vůbec nejlepší obranou, protože dosud inkasovali jen 26 branek! Bilbao, jen pro srovnání, dostalo o 14 gólů víc. V minulém kole první ligy Atlético nepředvedlo zrovna ideální výkon a z půdy Realu Betis odjíždělo jen s remízou 1:1, navíc muselo dotahovat po brance Ceballose.

I třetí příčka je podle záložníka Kokeho velmi důležitá a dá se nazvat úspěchem. "Náš klub se dostal znovu do nejlepší evropské soutěže a to přímo, bez nutnosti předkola. To považuji za úspěch. Víme, jak je pro celý klub důležité dostávat se do LM pravidelně, protože tím stoupá naše kvalita, finanční stránka klubu je stabilní a my se neustále zlepšujeme soupeřením s nejlepšími. Teď jsme se do LM dostali v pátém roce za sebou," uvádí Koke.

Bilbau se v minulém kole dařilo úplně stejně a také Baskové si připsali bod za remízu 1:1. Trochu je to ale muselo mrzet, protože díky brance Aritze Adurize vedli už od 14. minuty a hostem bylo Leganés. Tomu se však nakonec povedlo najít skulinku v jinak pevné obraně Bilbaa a po hodině hry udeřil útočník Szymanowski.

Bilbao se i díky tomuto výsledku musí strachovat o současné postavení. Je šesté a sedmý Real Sociedad San Sebastian na něj ztrácí jen lepší skóre. Bilbao navíc ještě nevzdává boj o pátou příčku, neboť Villarreal má na Basky náskok jen jednoho bodu. Bilbao není příliš nadšené z Atlétika jako svého posledního soka, protože naposledy nad ním dokázalo vyhrát v roce 2013!

Hráčem, který prostředí Atlétika vemi dobře zná, je Raúl García. Zkušený záložník je srdcem i duší Bask, narodil se v Osasuně a nyní hraje za Bilbao, ale dlouhá léta byl oporou Atlétika. Před utkáním zmínil: "Mám v Atlétiku mnoho přátel a krásné vzpomínky na mnoho zápasů, které jsem tam odehrál. Vím, že je to skvělý klub a rád na mé angažmá vzpomínám. Pokud nejsem zrovna jeho soupeřem, tak mu vždycky přeju. Teď nás ale čeká další střet, pro nás hodně důležitý. Musíme zabrat a získat tři body, i když to bude náročné."
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Thomas, Savić, Giménez, Luís - Koke, Tiago, Gabi, Carrasco - Griezmann, Gameiro
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - De Marcos, Laporta, Yeray, Balenziaga - San Josè, Berňat - Muniaín, Raúl García, Williams - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.50 - 3.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Villarreal CF  (neděle 16:45)
Valencia vyhlíží poslední ligové kolo s nadějemi a očekáváním, protože chce mít současnou sezonu co nejdříve za sebou. Zřejmě bezprostředně poté začne s novým trenérem plánovat další sezony. Villarreal si chce dobrým výsledkem pojistit současnou pátou pozici.

Valencia má za sebou hodně špatnou a nepovedenou sezonu, která jí může po právu trápit. Netopýři vždy patřili k etablovaným celkům schopným rvát se o nejvyšší příčky a v evropském kontextu vždy něco znamenali. V posledních letech se ale pod novým vedením a majitelem trápí. A tato sezona není výjimkou, protože několikeré výměny trenérů rozhodně nepomohly k ustálení kádru.

Ten nyní živoří na 12. místě a to ještě díky trpělivé práci obětavého trenéra Vora, protože před jeho příchodem se Los Che potáceli hodně blízko pásmu sestupu. Od něj mají již nějaký pátek pokoj, ale 12. místo je přesto pro hrdé fanoušky tradičního klubu zcela nevyhovující. Vedení klubu už udělalo první krok a kormidla Valencie se od příštích týdnů ujme zkušený trenér Marcelino Garcia Toral.

A na jeho příchod se hráči těší, jak udává třeba obránce Ezequiel Garay. "Rozhodně si trenér Voro zaslouží veškerou chvál a fanoušci by mu měli v posledním domácím utkání ukázat, jak si jeho práce váží. Myslím, že Marcelino přinese do klubu jistý pořádek v práci, své zkušenosti a výborné tréninkové metody, kterými je znám. My se ale nejdřív chceme rozloučit se sezonou výhrou nad Villarrealem."

Právě Valencia byla v minulém vzájemném utkání se Žlutou ponorkou šťastnějším týmem, protože svého soka porazila 2:0 po brankách Solera s Minou. A rovněž minulé kolo LaLigy vyšlo lépe Valencii. Zatímco Netopýři vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem nad Espanyolem, Villarreal si ze zápasu s Deportivem La Coruňa odvezl jen bezbrankovou remízu a zápas se mu především v ofenzívě moc nepovedl.

V návaznosti na předchozí debakl od Barcelony se Žlutá ponorka trochu trápí a doufá, že prývě ve Valencii se jí povede konečně zabrat. Chce totiž uhájit páté místo, což nebude jednoduché. Jedno kolo před koncem ztrácí šesté Bilbao na Villarreal jen jeden bod. Povzbudivé ale je minimálně to, že mají hráči hostujícího Villarrealu svou situaci ve vlastních rukou.

Na to upozorňuje i jeho trenér Fran Escribá, který před utkáním v rozhovoru pro oficiální klubový web sdělil: "Mrzí mne, že jsme s Deportivem jen remizovali a navíc nepotěšili fanoušky, protože nepadl ani jeden gól. Ale chceme jim to vynahradit ve Valencii. Naše konečně umístění máme ve svých rukou a uděláme všechno proto, abychom vyhráli. Valencia se bude chtít důstojně rozloučit s fanoušky, takže musíme hrát na maximum," dodal Escribá.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Montoya, Mangala, Garay, Gayá - Pérez, Parejo - Moreno, Soler, Nani - Zaza
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Mario, Ruiz, Musacchio, Costa - Santos, Trigueros, B. Soriano, R. Soriano - Soldado, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.60 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Real Sociedad  (neděle 16:45)
Real Sociedad se může ještě posunout na pátou příčku, nemá ovšem nic ve svých rukou, a ani případná výhra na půdě Celty Vigo mu nemusí zajistit tenhle kýžený a chtěný cíl. Co se formy týče, je na tom baskický celek podstatně lépe než jeho soupeř, který bude brát svůj zápas hlavně jako rozlučkový pro odcházejícího trenéra Eduarda Berizza.

Domácí tenhle ročník nemusejí hodnotit vůbec špatně, byť v LaLize jim s jistotou bude patřit pouze umístění v dolní polovině tabulky. Protože v Evropské lize se hodně nečekaně prokousali až do semifinále a stejnou fázi si zahráli také v Copa del Rey. V lize se ještě mohou posunout na pozici jedenáctou, bezpodmínečně však musejí získat tři body.

Od roku 2014 působil na lavičce klubu z Galicie sedmačtyřicetiletý Argentinec, který pravděpodobně v nové sezóně bude působit v Seville. "Po sportovní i sociální stránce skončí skvělé tříleté období," stálo v oficiálním prohlášení Celty. "Trenér se určitě zapsal do historie tohoto klubu a vryl se také do paměti fanoušků."

Domácím bude pro poslední duel v tomto ročníku chybět suspendovaný obránce Hugo Mallo, i přes udělenou červenou kartu v minulém kole si naopak může zahrát nejlepší střelec týmu Iago Aspas. Jinak by v sestavě nemělo dojít k nějakým přílišným změnám, možná že na pravém beku si zahraje Álvaro Lemos místo Facunda Roncagliy.

San Sebastián bude horlivě bojovat o účast v Evropské lize, kterou v tuhle chvíli zajišťuje pouze umístění do šesté příčky v tabulce. Má stejný počet bodů jako šesté Bilbao a pátý Villareal, kteří budou hrát souběžně s ním. Txuriurdin neprohráli už pětkrát v řadě a nemají jediný důvod, proč by si na půdě svého aktuálního protivníka neměli věřit.

Celta totiž naopak prohrála už šestkrát v řadě. Hosté na svůj klíčový zápas sezóny budou mít k dispozici Davida Zurutuzu, kterému vypršel karetní trest, nově je však suspendovaný Raúl Navas. Zraněný je obránce Mikel González, jehož by na stoperu měl nahradit Aritz Elustondo, mimo hru jsou dále také Carlos Martínez a Imanol Agirretxe.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.55 - 3.83 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - SD Eibar  (neděle 20:00)
V duelu s Eibarem bude Barcelona živit poslední naději, že se jí ještě podaří urvat domácí titul. Bezpodmínečně potřebuje před vlastními fanoušky svého soka skolit a zároveň věřit, že Real Madrid nezvládne svůj souboj na půdě Málagy a nebude tam vůbec bodovat. Pořád jí totiž hrají do karet lepší vzájemné zápasy s madridským celkem.

Nebyl to úplně plodný ročník, na jaký jsou v Barceloně obvykle zvyklí. Tedy za předpokladu, že by se jí opravdu nepodařilo v závěru urvat cennou trofej z ligy překvapivě na svou stranu. Přece jenom se však jeví jako reálnější varianta konečné druhé místo. V Lize mistrů FCB nepřesvědčil, může ale pořád ještě vyhrát alespoň Copa del Rey.

Tak jako tak byl s tímhle ročníkem vcelku spokojený útočník Neymar. "Byla to pro mě skvělá sezóna," uvedl v rozhovoru pro France Football. "Nevím, jestli jsem dosáhl na novou úroveň, ale všechno, co chci, je hrát s nejlepšími hráči na světě. A tím nejlepším je Lionel Messi. Sním o tom stát se vůbec tím nejlepším. Myslím, že to dokážu, ovšem klidně a tiše."

V posledních kolech se Barca snažila, co to šlo, aby dohnala manko na vedoucí Real, šestkrát v řadě zvítězila, a to rovněž v klíčovém souboji v El Clásicu na Santiago Bernabéu. Letos ovšem prakticky vždy tak trošku tahala za kratší konec a na samotném čele tabulky se objevila jen jednou jedinkrát, a to hned po úvodním kole.

Do domácí sestavy by se měl vrátit Sergi Roberto, jemuž vyprchal karetní trest a jenž se zřejmě objeví na pravém kraji defenzívy, poslední duel LaLigy by si neměl nechat ujít ani Gerard Piqué, jenž vynechal minulé kolo kvůli nemoci. Vepředu by nemělo dojít k nějakým změnám, tam by mělo operovat trio Lionel Messi, Luis Suárez a Neymar.

Jednu dobu se Eibar hlásil o slovo v boji o Evropskou ligu, jenže od půlky dubna se mu výsledkově tolik nedařilo, získal z možných osmnácti bodů pouhé čtyři a nakonec musel vzít zavděk jen pozice v klidném středu tabulky. Tak jako tak bude tenhle ročník hodnotit pozitivně, neboť získá své nejlepší umístění v historii.

Barcelona je pro tým z Baskicka jeden z nejneoblíbenějších soupeřů. Všudy všeho se s ní střetnul pětkrát a ani v jednom případě neurval jakýkoli bod. Ba co hůř, vstřelil pouze jeden gól a hned šestnáctkrát inkasoval. I nadále se do hry nepodívá Antonio Luna, otazník visí nad startem Takašiho Inuie, jehož trápí menší zdravotní trable.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 17.50 - 37.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Real Madrid  (neděle 20:00)
Zbývá už jen poslední krok. Real Madrid se na rozdíl od předešlých let dokázal v letošní sezoně La Ligy vyvarovat zbytečným bodovým ztrátám, díky čemuž má nyní vysněný titul na dosah ruky. K prvnímu ligovému triumfu od roku 2012 již Bílý balet potřebuje v posledním kole pouhý bod na hřišti Malagy, aby se již nemusel ohlížet na výsledek souběžně hraného utkání druhé Barcelony.

Real před svým úhlavním rivalem drží tříbodový náskok, ovšem při bodové rovnosti by dostal přednost právě katalánský velkoklub. Jestliže však barcelonští opravdu vybojují i třetí ligový titul za sebou, půjde o mimořádný šok. "Máme vše ve svých rukou, což je to hlavní," uvědomuje si manažer Realu Zinedine Zidane. "Zbývá nám poslední zápas a hrajeme přesně podle mých představ. Jsme v prvotřídní fyzické kondici a dáme do toho v neděli všechno, abychom zvítězili, ostatně jako vždy."

"Nebudeme nic měnit, plán zní vlétnout na soupeře, odevzdat stoprocentní výkon a jít si pro vítězství. Taková je klubová DNA," pokračoval francouzský kouč, jenž na zápasovou soupisku nominoval i uzdravivšího Garetha Balea. "Víme, jak je náročné vyhrát La Ligu, jedná se o osmatřicet zápasů. Každý týden nebo co tři dny musíte prokázat, jak moc chcete zvítězit, a právě to se nám doposud daří. Jsme na čele a zbývá už jen dovést naši práci do konce ve finálovém a obzvláště těžkém zápase," uzavřel Zidane.

Domácí trenér Míchel, jenž během hráčské kariéry působil shodou okolností právě v Realu, nyní se svým týmem stojí jako poslední zábrana od očekávaného titulu. Formu andaluský celek rozhodně má, o čemž svědčí bilance šesti výher z posledních osmi kol, a to včetně skalpu Barcelony, která nyní musí doufat, že Malaga oplatí stejnou mincí i Realu. "Mí hráči chtějí vyhrát každý zápas, bez ohledu na soupeře. Nic se na tom nemění ani tentokrát, během týdne jsme pracovali stejně jako vždycky, se stejným nasazením - jinak by to ani nešlo," odmítá jakékoli spekulace o možném polovičatém výkonu domácích kouč Míchel.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Torres, Demichelis, Hernández, Ricca - Recio, Camacho - Keko, Fornals, Jony - Sandro Ramírez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Nacho, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.20 - 7.20 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sporting Gijón - Real Betis  (sobota 17:00)
Zachráněný Real Betis si poslední kolo užije v Gijónu, kde se mu poměrně daří. Domácí Sporting se rozloučil s LaLigou už před nějakou dobou, ale v posledním záchvěvu bude chtít jistě potěšit své fanoušky dobrým výsledkem.

Sporting Gijón zabral až moc pozdě, takže má jistotu sestupu do druhé ligy potvrzenou již jedno kolo před koncem LaLigy. Mohlo za to minulé kolo. Ne snad proto, že by se Sporting nesnažil, on dokonce nad domácím Eibarem těsně vyhrál a díky trefě Burguiho mohl mít alespoň chvíli dobré pocity. Ty mu však zkazily výsledky Leganésu a Deportiva La Coruňa.

Jen s velkým smutkem se pak trenér Rubi mohl soustředit, když říkal: "Tohle je pro mě hodně náročné a emotivní. Jsem člověk, který se na věci dívá optimisticky a opravdu jsem věřil až do poslední chvíle, že se zvládneme zachránit. Jeli jsme do Eibaru s dobrými pocity, ale ani výhra nám nestačila. Ačkoli to teď není jednoduché, chci chlapcům a všem v klubu poděkovat a slíbit, že dáme maximum do našeho posledního utkání."

To se odehraje právě v Gijónu na stadionu El Molinón. Na něm Sporting nemá proti svému soupeři moc dobré vyhlídky, neb se mu zde dlouhodobě nedaří Betis porazit. Dokázal to od roku 2008 dokonce jen jednou! Teď má další šanci, kterou nebude chtít pustit. Real Betis ale v minulém kole jasně ukázal, že umí překvapit leckoho.

Poté, co byl dvě kola před koncem odvolán trenér Víctor Sánchez, se jeho již někdejší hráči dokázali postarat o skvělý výsledek proti samotnému Atlétiku Madrid. Velmi dobře doma začali díky trefě Daniho Ceballose, která sice na výhru nakonec nestačila, ale i bod se proti Atlétiku počítá. Zvláště vzhledem k nedávným debaklům klubu ze Sevilly je remíza velmi cenná.

A nový viceprezident Betisu Lorenzo Serra Ferrer doufá v lepší zítřky, když slíbil: "Mým dlouhodobým cílem je vybudování silného a finančně zdravého klubu. Chci, aby se fanoušci na zápasy těšili, abychom byli známkou kvalitního fotbalu. Rád bych za několik let viděl Betis v Evropě - takový Betis, který budou soupeři respektovat."
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Douglas, Babin, Meré, Canella - Gómez, Vesga, Álvarez - Carmona, Cop, Burgui
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Giménez - Navarro, Pezzella, Bruno, Durmisi - Martin, Petros, Brašanac - Joaquín, Castro, Ceballos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.65 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Deportivo Alavés  (sobota 19:00)
Leganés se konečně zachránilo díky několika zlepšeným výsledkům, ale teď mu los nabízí možnost rozloučit se s fanoušky na vlastním stadionu. Přijede Deportivo Alavés, které prožilo nečekaně pozitivní sezonu, ale právě v Leganésu se mu moc nedaří.

Vlastně je to dost nepříjemná cesta. Ne kvůli čtyřem hodinám v autobuse nebo hodině v letadle, ale spíš proto, že z Leganésu se hráči Deportiva ještě nikdy nevraceli se třemi body! Od droku 2004, kdy se oba celky potkaly v Segundě, k tomu měl Alavés blízko hned napoprvé, od té doby se na stadionu Municipal de Butarque daří mnohem více domácím.

Až se bude posuzovat úspěšnost sezony, bude ale mnohem výš hodnocení Deportiva Alavés. Coby skromný nováček bez hvězd sídlí nyní na skvělé deváté příčce a to stále není vše! Pokud by v posledním kole Eibar ztratil, mohl by Alavés vyměnit místo právě s ním a skončit sezonu na parádním a hodně nečekaném osmém místě!

Především v posledních třech duelech se Alavés opět ukázal a předvedl, že jeho letošní forma není nic náhodného nebo nahodilého. Dokázal porazit Real Betis, Athletic Bilbao a naposledy také pohárového účasníka z Viga. Celtě nastřílel tři branky a opět předvedl velmi atraktivní přístup ke hře. Všechny tři branky pak Alavés doma nastřílel během první půle.

Právě na začátek si bude muset dát pozor Leganés. A ví to i jeho trenér Asier Garitano, který na tiskové konferenci před zápasem sdělil: "Alavés překvapil mnohé svou hrou, přístupem a bojovností. Jedná se o houževnatého soupeře, který když má den, je těžko k zastavení. My si musíme sát pozor na každou chybu, které by mohl využít. Minule ukázal, jak silné má nástupy do zápasů."

Leganés v minulém kole sice nevyhrál, ale remíza z utkání proti Bilbau se jistě počítá. Předcházelo jí povedené utkání proti Realu Betis, kterému Leganés nadělilo čtyři branky! V Bilbau už tak snadno nehrálo a navíc brzy prohrávalo po trefě Adurize. Nakonec se ale body dělily, o což se zasloužil Szymanowski.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Tito, Siovas, Mantovani, Rico - Timor, Pérez - El Zhar, Pires, Szymanowski - Guerrero
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Feddal, Ey, Hernández - Garcia, Llorente - Méndez, Camarasa, Gómez - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.46 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - UD Las Palmas  (sobota 19:00)
Deportivo La Coruňa se díky vyválčenému bodu z minulého kola na půdě Villarrealu vyhnulo zbytečnému nervovému vypětí a k poslednímu ligovému utkání letošní sezony již galicijský celek může nastoupit zcela uvolněný. Soupeřem mu bude tápající Las Palmas, které se tímto kláním pro změnu rozloučí s trenérem Quiquém Setiénem, a to nejlépe vítězně.

Zatímco boj o titul La Ligy vrcholí, souboj sedmnáctého se čtrnáctým zůstává silně v pozadí. Deportivo si již může zbylé minuty na stadionu Riazor uvolněně vychutnávat a pokusit se před letní pauzou ještě potěšit domácí příznivce. Kouč Pepe Mel, jenž do La Coruni zavítal až na jaře po sérii neuspokojivých výsledků, sice splnil svůj cíl zajistit záchranu v první lize, ovšem jeho případné pokračování na lavičce Deporu je stále na vážkách.

Španělský kouč, jenž v minulém kole absolvoval svůj stopadesátý zápas v La Lize z pozice trenéra, se proti Las Palmas bude muset obejít vedle zraněných Luisinha, Joselua a Sidneie také bez vykartovaného brankáře Germána Luxe a Celsa Borgese. Debutu mezi třemi tyčemi by se tak měl dočkat mladý Davy Roef, jenž v zimním přestupovém období dorazil na sever Španělska na hostování do konce sezony z bruselského Anderlechtu.

Melův protějšek Quique Setién se alespoň na závěr působení na lavičce ostrovního celku vynasnaží zvrátit stávající negativní sérii šesti zápasů bez vítězství, přičemž hned pět z nich skončilo prohrou. Ke cti Las Palmas slouží to, že ani v době herní krize neupustilo od aktivního pojetí hry s míčem na kopačkách - průměrných sedmapadesát procent držení míče za dobu Setiénova působení dokáže ze všech klubů ve Španělsku překonat pouze Barcelona. Vinou karetního trestu se rozlučky se sezonou nezúčastní útočník Marko Livaja, jenž tak doplní zraněné absentéry Tanu s Vicentem Gómezem.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Roef - Laure, Arribas, Albentosa, Navarro - Dos Santos, Mosquera - Gil, Colak, John - Andone
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Lizoain - Simón, García, Aythami, Lopes - Trujillo, Castellano, Halilovic - García, Boateng, Viera
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.90 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - CA Osasuna  (sobota 21:00)
Sevilla se rozlouží s ligovým ročníkem na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána duelem s Osasunou. A bude to střet dvou týmů, jejichž pozice se už v žádném případě nezmění. Sevilla se chce rozloučt s fanoušky výhrou, Osasuna se loučí s první ligou.

Sevilla vypadalo dlouho jako tým, který bude nejen prohánět Atlético Madrid na jeho "klasické" třetí příčce, ale nějaký čas si troufala také narušovat symbiózu mezi Realem Madrid a Barcelonou. Nakonec se však přeci jen vrátila na místo čtvrté, na kterém jsme zvyklí vídat ji poměrně častěji. Kromě absencí za to mohla především nevyrovnanost ve výkonech a ztráty s menšími kluby.

Sevilla končí na čtvrté příčce i díky tomu, že se její forma nepotkávala s vyrovnaností. Krásným dokladem je vzorek deseti posledních klání, z nichž Sevilla zvítězila jen třikrát a hned čtyřikrát prohrála. Stejně jako v minulém kole, kdy žalostně nestačila na první Real Madrid. Ke dvěma brankám Cristiana Ronalda se přidali rovněž Nacho a Toni Kroos.

Sevillu může těšit fakt, že se jí s Osasunou daří. Na pořádnou rozlučku se sezonou se těší například záložník Iborra, který zmínil: "Přál bych si, abychom poslední utkání sezony na domácí půdě zvládli dobře a udělali fanouškům radost. Možná jsme mohli skončit i třetí, ale to je v tuto chvíli bezpředmětné. Radujeme se z toho, čeho jsme dosáhli, jak jsme se vypracovali a co nás čeká. Byla to dlouhá a těžká sezona."

Osasuna má pouhých 22 bodů a ani ona se ze svého místa nehne ani jedním směrem. Sevilla by si mohla slušně zastřílet, neboť Osasuna má zcela nejhorší obranu v lize a zřejmě ji už nikdo netrumfne. Její defenzivní linie totiž obdržela už 89 branek!

Jedním z hráčů, kteří se snaží upoutat pozornost větších klubů a jejich výkony jsou po celou sezonu stálé, je Didier Digard. V té letošní sezoně měl smůlu na zranění, ale před posledním kolem svým kolegům věří. "Prožili jsme hodně smutnou sezonu, protože naším cílem byla jednoznačně záchrana v nejvyšší soutěži. Myslím ale, že jsme každý udělali maximum, někdy to prostě nestačí. Doufám, že se s první ligou rozloučíme důstojně a za rok budeme zase zpět."

Osasuna vyhrála za posledních deset utkání stejný počet zápasů jako Sevilla. V minulém kole se jí dařilo mnohem víc než jejímu poslednímu soupeři v této sezoně, protože si dokázala poradit s Granadou. Na porážku od Valencie zareagovali úspěšní střelci Jhon Mondragon a Kenan Kodro, kteří přispěli velkým dílem ke třem bodům. S Granadou se teď bude Osasuna minimálně rok potkávat.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Lenglet, Álex Muñoz, Escudero - N’Zonzi, Kranevitter - Sarabia, Correa, Vitolo - Jovetić
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Oier, Buñuel, Vujadinović - Jhon Steven, Berenguer, Raoul Loé, Causić, Roberto Torres - Riera, Kodro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 10.00 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Espanyol Barcelona  (pátek 20:45)
Poslední Granada se smutně loučí s první španělskou ligou a pomalu si balí kufry směrem k Segundě. Páteční předehrávku úplně posledního kola Laligy pro tento ročník obstará společně s Espanyolem, který se ještě chce posunout vzhůru.

A je to tady. Konec španělské ligy pro tento ročník se přiblížil a nás čeká již tento pátek začátek posledního kola. Espanyol Barcelona aktuálně sídlí na 10. místě a to mu nestačí ke spokojenosti. Má nyní ideálního soupeře k tomu, aby se ještě o nějaké to místo posunul. Granada je beznadějně poslední již nějaký ten pátek, ale zase by se s LaLigou ráda rozloučila co nejlépe.

Espanyol v minulém kole nestačil na Valencii, které podlehl nejtěsnějším možným rozdílem. Jedinou brankou se o to postaral José Luis Gayá a na stadionu Cornellà-El Prat zavládlo ticho. Výjezdy jdou Espanyolu o trochu lépe, což se pokusí ukázat právě v Granadě. Jedním z hráčů, kteří se o to pokusí, je určitě mladý útočník Leo Baptistao.

Ten na tiskové konferenci před utkáním zmínil: "V každé chvíli chceme být co možná nejvíc ambiciózní a nikdy nemít dost. Když se spokojíte s nějakou úrovní, nemůžete se zlepšovat. Naším jediným přáním je porazit Granadu a skončit na co možná nejlepší pozici. Nemáme za sebou úplně špatnou sezonu, ale chceme ji zakončit výhrou. Přišel jsem do Espanyolu proto, abych měl klid na práci a mohl se zlepšovat. Cítím, že tady je to správné prostředí."

Granada už se se svým osudem zřejmě dávno smířila. Z deseti posledních soutěžních kol byla jediným vybočením ze stereotypu porážek remíza s Deportivem La Coruňa, ale jinak se Granada potupně proplazila až do druhé ligy. I trenér Tony Adams si velmi často stěžoval na kvalitu a "šířku" kádru. Po debaklu od Realu Madrid v minulém kole Granada také propadla a připsala si porážku od domácí Osasuny. Rozloučí se s první ligou lépe?
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Vezo, Hongla, Ingason, Silva - Krhin, Angban - Cuenca, Pereira, Boga - Ramos
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Navarro, Reyes, López, Martín - Jurado, Fuego, Sánchez, Piatti - Moreno, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.85 - 4.25 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid372863104:4190
2.FC Barcelona372764112:3587
3.Atlético Madrid37229667:2675
4.Sevilla FC37209864:4969
5.Villarreal CF371810953:3264
6.Athletic Bilbao371961252:4063
7.Real Sociedad371961257:5163
8.SD Eibar371591354:4754
9.Deportivo Alavés3714121140:4254
10.Espanyol Barcelona3714111247:4953
11.Málaga CF3712101549:5346
12.Valencia CF371371755:6246
13.Celta Vigo371351951:6744
14.UD Las Palmas371091853:7139
15.Real Betis371081939:6238
16.CD Leganés378101935:5434
17.Deportivo La Coruña377121840:6133
18.Sporting Gijón37792140:7030
19.CA Osasuna374102340:8922
20.Granada CF37482529:8020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (873)

Přidat komentář
Lifted

My chceme tituuuul aléééé...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

Korunu všemu nasadil šéf Málagy šejk Al-Thani. „Odpad z Katalánska si k titulu nečuchne," napsal na twitter. Jak se jeho klub v neděli večer zachová? Kouč Barcelony Luis Enrique má jasno. „Věřit Málaze? To spíš tomu, že kdyby moje babička měla kola, stala by se bicyklem," prohlásil.

Reagovat
Kokesh

Real Madrid's record at Malaga's La Rosaleda in the past 34 years: 17 wins - 10 draws - 1 defeat (2012 when Mourinho benched Iker) [marca]

Dela se z toho zbytecne halo. My nepotrebujeme jejich pomoc.

Reagovat
Pospovič

historie ti nic nezaručí

Reagovat
Kokesh

Jo, v letosni sezone potrebujeme hodne historie. Pred par dny jsme vypraskali skoro stejne postavenou v tabulce Celtu, taky v zapase o hodne a najednou potrebujeme pomoc od Malagy.

Byvala hvezda Barcelony Sandro nas ma sestrelit (asi jako Jese), nahrava nam ze muzeme uhrat i remizu, rozehral se nam cely tym vcetne nahradniku do vybornych vykonu, ale plac z katalanskeho tabora neuticha. Hrstka rozumnych, jako je alcantara ci Hristo se radsi vyjadruji minimalne. Asi si uvedomuji, v jak nepriznive situaci jsou a cekaji jen na zazrak. Zbytek z toho dela telenovelu, jak kdyby Barca byla nejvetsi adept na titul, ale vsichni byli proti ni...

Reagovat
Lifted

Reagovat
Pospovič

Asi zapomínáš na skutečnost, že každý zápas je jiný a to, že porazíte podobně postavenou Celtu nebo jste prohráli s Malagou 1x za 34 let ti vůbec nic nezaručí.

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme. Malagu ktora pod Michelom tusim este neprehrala a Celtu, ktora uz dlho nevyhrala budeme porovnavat

Reagovat
DreamTeam

To bych taky zbytečně neprecenoval. Kromě výhry nad Barcelonou neměli vůbec těžký los.

Reagovat
Kokesh

No porovnali ji urciti hraci Barcelony, kteri rekli, ze kdyz na Celte a Malaze dokazali ztratit oni, tak proc ne Real. Ale me o porovnani vubec nejde. To jen ty se chytis vseho, ceho muzes. Ze, Banko.

Reagovat
X-bano-X

Heh, vyťahuješ tu históriu, robíš zo seba šaška a potom to otáčaš? Úsmevné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem zvědavej, jak ke svýmu zápasu přistoupí Eibar, podle mě to bude totálně rezignovanej výkon. Schválně..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Eibar nevyhraje, tak je jasný, že to pustili

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to trochu ironie. Když si vezmu všechny naše zápasy s týmy, co momentálně okupují pohárový pozice, tzn. 1-6 místo, tak s žádným týmem jsme snad ani jeden zápas neprohráli (ruku do ohně bych za to nedal, tak mě kdyžtak opravte). A stejně přes tenhle fakt ten titul nakonec nejspíš nedáme, hrozná škoda. Kdyby se tohle stalo za Pepka, tak bych se o titul nebal ani proti tomuhle Reálu. No nic, ještě nás čeká pohár, tak bych letos chtěl vidět superpohárový Clásico Visca

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no, jak k tomu přistoupí Eibar. Snad to nebude komedie s lehkým vítězstvím pro barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Madriditas nebojte, titul je jistý. Tady jsou 3 důvody, které zaručí, že vyhrajeme:

1. Pokud získáme titul, Malága dostane od nás 1M euro (dodatek u nákupu Isca, že za každý náš titul, pošleme Maláze 1M euro)

2. Malágu trénuje legenda Realu Michél, který zdůraznil, že je pořád velkým madridistou.

3. Šéf Malágy napsal na twitter toto: „Odpad z Katalánska si k titulu nečuchne,"

Reagovat
smazaný uživatel

Zloděj křičí : Chyťte zloděje!

Reagovat
CHONG

Tak nekřič.

Reagovat
teenz

Tak v tom ústavu stejně daleko neuteče, ne ?

Reagovat
CHONG

A když jo, tak stejně na útěku spadne do kanálu, na to on má smůlu

Reagovat
teenz

Chudák jeho žena.

Reagovat
CHONG

Sama si zvolila

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký spory u vás v kabině?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znam Zidana, tak se trochu bojim, aby se v nedeli nehralo vylozene na jeden bod. To by bylo velky spatny. Nicmene uz po minulym zapase jsem psal, ze se mi libi jak si pro to ten tym jde, tak snad uvidime podobny pristup i v nedeli. Malaze nasazet nejlip nekolik golu a nenechat zadny prostor pro drama. Posledni krok byva ten nejtezsi, ale ja verim, ze to dame. Vsechno nam hraje do karet.

Reagovat
ADM

Myslis ze by ustal poziciu, ak by prehral oba zvysne zapasy? To by bolo asi bez sance aj ked odvadza skvelu robotu s celym kadrom

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, Florentino je schopnej vsechno, ale spis bych rekl, ze ne.

Reagovat
vacin

No pokud mohl v Barceloně vyhrát Alaves, kterej má stejně bodů jako Eibar, tak je logický, že Eibar tam prostě vyhrát musí a pokud nevyhraje, tak je jasný, že to Barceloně pustili...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Jordi Alba

Je to tu, poslední kolo, poslední šance. Je třeba si to užít a dát do toho všechno. Doufejme, že Barcelona vyhraje a Málaga vybojuje 3 body a titul připadne Barcelóně, pokud se tak nestane, tak se musí vyhrát aspoň CdR. Gratulace Realu, pokud vyhrají, či zremizují poslední zápas, zaslouží si to. Případnejch reakcí, jestli si to zaslouží, či nikoliv mě zdržte, nemělo se ztratit tolik bodů během sezóny.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ty to palcuješ a přitom v diskuzích máš trochu jiný názor na zasloužený titul pro real komediante

Reagovat
X-bano-X

Ty mas zas miesto mozku piliny a vypisujes tu kazdy den Suhlasim s 90% toho co Jordi napisal.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak místo mozku piliny...nandal jsi mi to chlapečku

Reagovat
X-bano-X

No nechcel som rovno napísať že si hlúpy kokot, predsa len sú nejaké hranice ktoré by som rád dodržal.

Reagovat
CHONG

Ta loď už dávno vyplula

Reagovat
X-bano-X

Hranice sa posúvajú presne podľa intenzity debility môjho oponenta v diskusii.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty červený jsou dobrý

Reagovat
Pospovič

Reagovat
El Campeon

Ty klasický dresy jsou úplně debilní takový proužky malý na krajích

Reagovat
CHONG

Těch faktorů, proč by to měla být brnkačka je celkem dost; skutečnost, že stačí zisk jednoho bodu, dlouhodobá bilance z La Roselady, Míchel, finanční bonus pro Málagu... O to víc je potřeba dát si pozor a vyhnout se jakémukoliv podcenění, musíme vletět do toho zápasu jak vandrák do putyky a jezdit po prdeli od začátku do konce, tohle prostě nesmíme posrat. Hala Madrid!

Reagovat
Ed_Hazard

Som v dobrom vlakne? Chyba mi tu prispevok:

1. Pre titul barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Videl nekdo ten tym co Spanele posilaji na ME U21? Trosku kvalitka.

https://pbs.twimg.com/media/DALqMfpUAAAIDQ1.jpg

Reagovat
Ángel di María 22

Tak ofenziva je celkem brutalni

Reagovat
smazaný uživatel

Nie len ofenziva. Kto ich trenuje ?

Reagovat
Ángel di María 22

Obrana taky, ale jen do základu, kvalita i náhradníků v záloze a útoku je jinde.

Reagovat
madridcan

Celades. Hral za Real nejake styri roky, ale ak sa nemylim, tak je odchovanec Barcelony a tiez tam co-to odohral.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial je Celades k niecomu, tak ma Spanielsko titul.

Reagovat
RMCF

jj do Realu se dostal přes Celtu a po Realu byl myslím v Bordeaux...

Reagovat
X-bano-X

ufff, no celkom brutal, tam by sa dali poskladať aj 2 parádne jedenástky.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CHONG

Parádička

Reagovat
Pospovič

wow

Reagovat
vilp

Pěkný, ale měli už i lepší, ten tým kolem Isca a Thiaga byl minimálně o třídu výš.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
hornito

Reagovat
pejsek5

Jak to podle vás bude vypadat? Za mě: Kepa - Bellerin, Meré, Vallejo, Gayá - Saul, Cabellos - Asensio, Denis, Williams/Deu - Sandro

Reagovat
Mateo16

Urcite bude hrat Marcos pretoze Saul posledneho hraca nehrava v Atleticu a Mayoral bude hrat

Sediet budu Denis, Inaki , Sandro

Reagovat
Raul=Real

Tak Mayoral tam v prvom rade nema co robit...za celu sezonu odohral par minut

Reagovat
Phillipinho

Mne by se libilo: Kepa- Bellerin Yeray Mere Gaya- Saul Soler- Deulofeu Ceballos Asensio- Sandro

Reagovat
X-bano-X

S tým sa dá súhlasiť.

Reagovat
Raul=Real

Co sa ti akoze nepaci na Vallejovi?

Reagovat
Jordi Alba

Yeray i Meré mají tuším za sezónu odehráno více a hrajou La ligu. Já třeba neviděl Valleja hrát ani jednou, takže chápu jeho sestavu.

Reagovat
vilp

Tak to nevím, jestli je být součástí třetího nejhoršího týmu a čtvrté nejhorší obrany La ligy nějaká výhoda.

Reagovat
Jordi Alba

Tak neviděl sem je hrát nějak často, ale na začátku sezóny mi takovej Yeray připadal solidně.

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/DABmrwqWAAAGt9G.jpg

Obrana slabsia, brankari tiez. Ale zaloha dost vyvazena, len skoda utoku. Ten Philipp nie je zly hrac ale Selke je lepsi. RB ho ale odstavilo a on vobec nehral. Urcite je to slabsia zostava ako spanielska, ale postup zo skupiny by to mal byt a potom je to o tom, ci zvladnu ten dalsi zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam je to hodně ovlivněno tím, že Německo hraje i confed cup. Jinak by ta sestava vypadala ještě mnohem lépe

Reagovat
Billy McClane

Dnes ME U17 titul v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Xabi Alonso opúšťa Bayern Mníchov

Reagovat
madridcan

Aj futbalovy svet

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak konci karieru ne?

Reagovat
vanGomm

U nás by se některé zápasy mohly také v závěru ligy předehrávat.Není přece potřeba,aby se všechny zápasy hrály v posledních dvou kolech ve stejný čas.

Reagovat
smazaný uživatel

ted se real pokaka a 2 zapasy zesloni (to je jako zkoni ale asi milionkrat vic)

Reagovat
Mateo16

http://futbol.as.com/futbol/2017/05/18/primera/1495127800_415116.html?autoplay=1

Tak a fanusikovia Chelsea sa moze klepat pretoze uz zostava iba Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe odejde ted v lete, jsem si tim jisty. Kdyz to vezmu z pohledu Monaka, tak letosni leto je nejlepsi mozna doba, kdy ho zpenezit (o tom, ze by ho dokazali nejak dlouhodobe udrzet se ani bavit nebudeme, protoze to je utopie..). Tedka je kolem nej nejvetsi hype a litaj tu castky pres 100-130 mega. A da se predpokladat, ze ty castky uz vys nepujdou. I kdyby pristi sezonu navazal na svy letosni vykony jak v lize, tak LM, tak si nedovedu predstavit, ze by se cena toho prestupu nejak rapidne zvedla. Takze jeho cena muze jenom klesnout, pokud prijde napr. nejaky zraneni nebo pokles ve vykonech. A to proste imho nebudou riskovat. Muzou za nej zkasnout hned, Florentina (a dalsi tymy) bude svrbet prst, tak proc toho nevyuzit.

Reagovat
vilp

Tak třeba pro ně nebude priorita ho prodat, ale postavit na něm tým. Alespoň na pár let. Kolik asi letos vydělali na SF Champions league a domácím titulu? Málo to nebude. Rybolovlev v Monacu, tuším, poprvé získal nějakou trofej.

Reagovat
Mateo16

Tak zrovna pekny priklad je Pogba ktoreho cena neklesla za ten jeden rok. Dokonca isla aj o nieco hore.

Reagovat
smazaný uživatel

A Real by to za nej fakt dal? 100 nebo nejakou podobnou silenost?

Reagovat
Billy McClane

Prvy zapas Vinciusa za muzov na mna moc dobry dojem neurobil

https://www.youtube.com/watch?v=zbS9JYSMax8

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musel být nervozní jak kráva. Ale jako nedivím se mu no.

Reagovat
Billy McClane

Ako on hral len poslednych par minut, ale co dotyk to pohroma. Nemal tam jediny svetly zablesk Kazdopadne budem ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho hodlam sledovat no.

Reagovat
smazaný uživatel

víc než on bych tam odehrál i já ...jediné co nezesral byl ten centr na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy zapas lepsi. Sice opet jen 10 minut, ale mel tam jednu nebezpecnou sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte to s muslimem domluvené a děláte jako by ještě šlo o nějakou zápletku, to je ubohost.

Reagovat
teenz

To jeste nemate v ustavu vecerku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to tam znáš.

Reagovat
CHONG

Jestli takhle porad fnukas i doma, tak z tebe musi mit zena radost, poprosi te, at zajdes s kosem a ty se rozbrecis...

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo myslíš že má ženu? Ja tipujem že mu je tak 14

Reagovat
CHONG

Tvrdil to

Reagovat
DreamTeam

To myslel mamku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalec

Reagovat
Diego2

Pred Malagou ani nedoufam, nemaji duvod Real porazit , viz taky ten bonus za Isca (samozrejme v tom nevidim nic zle, ty bonusy jsou normalka a je jen haluz ze to vyslo takto , nemohl nikdo vedet u prodeje isca kdy a jak k sanci na ten bonus dojde )

Takze za me asi predcasna gratulace k titulu do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

pro real nedat malagu bude ostuda jak blazen, neverim tomu ze prohrajou, ale kdyby jo, tak sranda bude velka

Reagovat
smazaný uživatel

jeste vetsi sranda by byla kdybysme neporazili eibar s tim ze real prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

davam do pozornosti posledne kolo moldavskej ligy (http://int.soccerway.com/national/moldova/divizia-naional/20162017/regular-season/r36817/). tam to zajtra bude este velmi vyzivne)))) odporucam dam overy na sheriff a daciu vonku))

Reagovat
Billy McClane

To Moldavsko

Styri timy hraju o titul, pricom ich deli bod. Dva timy o zachranu.

A posledne kolo vyslo tak, ze prvy a druhy tim maju vonkajsie zapasy s muzstvami o zachranu. A treti a stvrty tim si to rozdaju medi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

v minulej sezone to bolo este zivocisnejsie - prvi styria si to rozdali medzi sebou)))

1) zajtra hra v chorvatskej lige rijeka doma s cibaliou a ked nebodaj zavah, tak v poslednom kole hraju na diname a to by bol priay zapas o titul. maksimir by asi spadol...

2) naramne zaujimavo vyzera aj situacie v bosne a hercegovine dve kole pred koncom, tiez nie je no nicom rozhodnute

3) v srbskej lige kolo pred koncom to tiez nevyzera vsetko jasne aj ked partizan si to ustrazi. keby crvena zvezda trapne neprehrala s vozdovacom, tak na oba domace zajjtrajsie zapasy partizanu a cz by snad musela byt povolana komplet srbska armada....

Reagovat
valloire

La Liga titles for Real Madrid : 12 ( Gento)

La Liga titles for Barcelona : 11 ( Cruyff + Maradona + Neeskens + Krankl + Simonsen + Lineker + Stoičkov + Romário + Rivaldo + Ronaldo)

Reagovat
technecium

Tak Messi jich má víc než Zidane, Ronaldo, Cronaldo, Beckham, Figo

Reagovat
valloire

Kdo je Messi? Paco Gento

Reagovat
LAM

Ten který je daleko lepší a slavnější než Paco Gento

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
technecium

Messi is the best for the legends of football. CRonaldo is the best for the legends of Facebook. Paco Gento is the best for Valloire.

To asi mluví za všechno

Reagovat
valloire

12x liga a 6x PMEZ taky mluví za všechno

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
valloire

ano

Reagovat
Pospovič

1x LM > 6x PMEZ

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Protože liga mistrů je liga, takže je o dlouhodobé výkonnosti, kdežto PMEZ je pohár, který je o náhodě. A jak dnes od Valloireho víme, dlouhodobá výkonnosti je důležitější

LM> 6 x PMEZ

Reagovat
Stannis Baratheon

Nejlepší hráč na světě je brankář Dinama Záhřeb. Má víc titulů z chorvatský ligy než Modrič, Rakitic, Mandžukič, Olič a Pranjič dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč jsi tohle napsal, jakou to má hodnotu tohle?

Reagovat
valloire

Dnes slavíme ! Otevřel jsem lahvinku Rýnského ryzlinku ročník 99,mimochodem velmi dobrý rok!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jenom aby ti to víno v neděli nezkyslo na jazyku

Reagovat
DreamTeam

Jak by mohlo? Však už je přeci jasné, že Malaga prohraje a Ronaldo dá 15golu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Baronne

Seš na mladý štětky jo?

Reagovat
valloire

jo

Reagovat
blaugrana

Som zvedavý, či zajtra nastúpi Sandro.

Reagovat
CHONG

Bale v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nebude, ještě není fit. Zidane chtěl akorát nominovat úplně celý tým, protože je to poslední zápas. Zrovna tak tam jsou třeba Pepe a James.

Reagovat
CHONG

Snad jo, jen aby to zase nedopadlo jako v EC Hlavně ale bude potřeba nějak zajistit, aby zmeškal letadlo do Cardiffu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedopadne, co se týče tréninku, tak venku už byl, ale s týmem ještě netrénoval pokud se nepletu.

Na finále bude a bude i hrát, to je úplně jasný (kor když finále je u něj doma). Tam bude klíčový, aby nehrál v základu no. S ním jako žolíkem někdy v 60-70. minutě ani moc problém nemám.

Reagovat
CHONG

S žolíkem bych problém taky neměl, ale podle mě je ložené, že bude hrát základ, jedině,že by mu snad uletělo to letadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

14:42 Bale znovu v nominaci Realu Madrid

V nominaci Realu Madrid na utkání v Málaze je i Gareth Bale, ofenzivní fotbalista doléčil zraněné lýtko.

Návrat krále.

Reagovat
CHONG

Už aby přestoupil k účkařům, tím myslím tyhle tvoje průpovídky o králi vezmou rychlý konec

Reagovat
smazaný uživatel

Tam přestoupí James, který Garethovi zbytečně zabírá místo.

Reagovat
CHONG

Jak mu může zabírat místo, když hraje daleko méně než opíčák a přesto má daleko lepší statistiky?

Reagovat
smazaný uživatel

Koko koko dák

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Ale radši bych Jamese viděl u Citizens

Reagovat
teenz

Jo no, jediná šance, jak nás porazit je s tímhle kriplem na hřišti.

Reagovat
LAM

Co je to za šílenej sytém postupu z třetí ligy do druhý?Já myslel že když Barca B vyhrála svojí část tak postupuje automaticky,ale oni budou hrát zase další zápasy?Zná někdo ten systém?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Spanielsko ma styri 3. ligy, rozdelene podla regionov. Po zakladnej casti sa hra play off na tri kola. Vitaz ligy prve kolo nehra, co je jeho vyhoda. Do druhej ligy postupia vitazi styroch takychto pavukov.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave proto je sestup z druhy ligy takovy pruser. Jakmile nejaky tym sestoupi, tak se muze nahoru hrabat treba nekolik let, protoze mas 80 tymu a 4 postupujici. Je proste naprosta silenost no, jak rikas.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by hrát B s A?

Reagovat
X-bano-X

Nie. Nemôžu byť v jednej lige spolu. Keď barcelonske bečko bolo v druhej lige a mohlo hrať vyraďovačku, automaticky ich tam nahradil ďalší tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm, nášmu béčku sa to rozsypalo

Reagovat
valloire

áčku taky

Reagovat
X-bano-X

že sa z takto kúpeného titulu môžeš vôbec tešiť Ale vieš čo, na Juventus tiež neprišli hneď

Reagovat
valloire

jestli je tenhle titul koupenej vy jste si koupili ten minulej stopro, jako kopat 19 penalt, to není jen tak, že bano....

Reagovat
Dayman

uff, už bych na to i skoro zapomněl, ale fakt 19!!! penalt neskutečný

Reagovat
valloire

no oni to považujou za normální, koupenej titul je tenhle

Reagovat
DreamTeam

Tak při té kadenci s jakou tam hráči Barcelony padají, se dá těch 19 považovat ještě za hodně malé číslo.

Reagovat
X-bano-X

Ako sa v normálnej lige môže stať aby v poslednom kole, ktoré zhodou náhod rozhoduje o titule, stretli dva tímy, z ktorých jeden môže byť majstrom ak neprehrá a druhý ak nevyhrá dostane od svojho súpera zmluvne 1 milión eur........takže ako nazveš niečo, za čo musíš zaplatiť? Ja by som to nazval kúpa.

A k tým penaltám: je logické že tím s najlepším útokom, najvyšším držaním lopty a s filozofiou krátkych prihrávok smerujúcich až do kuchyne súpera bude kopať viac penalt ako tím, čo sa do vápna súpera dostane 2 krát za zápas. A pokiaľ ma pamäť neklame, za posledných 10 sezón ste kopali v šiestich z nich najviac penalt z ligy, tak ako celkovo ste s histórii ligy kopali najviac penalt, ale to sa ti nehodí do toho obrazu utláčaného tímu A žeby vám to nejako titulovo pomohlo sa mi nezdá.

Takže milý valloire ako nazveš situáciu, kedy jeden tím v prípade že neprehrá dá svojmu súperovi 1 milión eur?

Reagovat
valloire

To vypadá na konspiraci jako hrom. Takže Real kupoval Isca s tím, že v posledním kole za 3 roky bude hrát s jeho bývalým týmem a bude potřeba neprohrát, tak tam daly klauzuli o milionu euro pro Malagu. Ten Florentino je ale hlava.

Reagovat
X-bano-X

Napísal som to snáď niekde? Je to nešťastná zhoda náhod, ku ktorej by však v žiadnom prípade nemal dôjsť. A tak zopakujem otázku: ako nazveš situáciu, kedy jeden tím v prípade že neprehrá dá svojmu súperovi 1 milión eur? A tentokrát by si sa mohol zmôcť aj na odpoveď a nie len odvádzanie pozornosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

No vysvetli nám to impe. Už si nám vysvetlil ako rozhodca nemohol v žiadnom prípade vidieť ruku Varana ale mohol zo 45 stupňového uhlu vidieť 5 cm offside. Vysvetlil si nám ako bola ruka mimo vápno a tak sa nikto nemá na čo sťažovať (asi až na Iaga ale to zas nepasuje, takže nikto). A teraz sa tu usmievaš keď presne popíšem situáciu ku ktorej dôjde dnes večer. Zjavne je na tom niečo zábavné, čo dokáže oceniť len tvoje pozorné oko, síce v poslednom čase zaslepené ale tu zjavne mimoriadne bystré. Tak sem s tým nech sa všetci pobavíme. Čo je zábavné na situácii kedy jeden tím v prípade že neprehrá dá svojmu súperovi 1 milión eur?

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi smesny, ze tady vnucujes nejakou predstavu, ze by se snad madridisti meli za ten titul stydet, protoze si ho Real podle "koupil", coz je picovina, protoze to samozrejme neni platba za titul, ale opravdu jen nestastna shoda nahod (tvoje slova). Nic vic, nic min. Real pracoval na ten titul celou sezonu a vy si ted jen hledate berlicku jak to shodit. Cely se to nafouklo do uplne nesmyslnych rozmeru a at uz Malaga zahraje jakkoliv dobre a presto nevyhraje, tak proste tahle picovina nezmizi a tahle konspiracka tady z vasi strany zustane, coz me uprimne receno dost sere.

Reagovat
X-bano-X

Takže sa spýtam už tretí krát, aj keď sa zdá že tu nikto nie je dostatočný chlap aby situáciu pomenoval. Ako nazveš situáciu kedy jeden tím v prípade že neprehrá dá svojmu súperovi 1 milión eur?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to fakt myslíš vážně?

Reagovat
X-bano-X

A ešte jedna vec na ktorú som pozabudol a ktorá zas štve mňa a to celkom dosť. Toto je diskusné fórum, kde sa logicky stretávajú rôzne názory a aby niekto tu bezostišne písal bludy o tom ako rozhodca NEMOHOL vidieť to a to a to nie raz a obhajoval tým tie pičoviny čo sa okolo vás dejú a potom tu napísal toto "Prijde mi smesny, ze tady vnucujes nejakou predstavu" je proste pre mňa cez čiaru. Teba som si tu ako jedného z málo ak už nie vôbec posledného realistu vážil, pretože si nesklzával k tomu primitivizmu ktorý sa tu po odchode niektorých ľudí začal šíriť ako mor. Bohužiaľ vidinou titulu si klesol presne do toho istého morálneho bahna ako ten zvyšok a narovinu, to ma asi mrzí viac ako celá Malaga. To je z mojej strany všetko k tomuto kolu a nakoniec keď pozerám na kalendár aj k EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ed_Hazard

Nečuduj sa že sa to nafúklo do takých rozmerov. To je už taký evergreen, pri výhre v LM sme zase dostávali samých treťotriednych súperov, som zvedavý s čím prídu rozumbrady, ak náhodou obhájime tú LM

Reagovat
teenz

Chápeš, že ten bonus za Isca se domlouval několik let zpět a nikdo nemohl tehdy tušit, že to takhle dopadne, že Malaga bude hrát poslední zápas s Realem o titul ? Že za 36 kol nikdo neutšil, že taková situace nastane ?

Reagovat
X-bano-X

Minimálne posledných 10 kôl to bolo dosť pravdepodobné a to tvoje "36 kol nikdo neutšil, že taková situace nastane" je teda riadny šplech. Minimálne od clásica to bolo veľmi reálne. Real mohol urobiť dosť vecí aby k tomuto nedošlo, ale prečo by to robil keď v podstate v tomto prípade mu stačí nastúpiť a tie 3 body získa aj keby si tie góly dali hráči Malagy sami. Tu imp sa rozčuluje a ja teda nechápem prečo. Ja za cca 25 rokov čo sledujem futbal som sa s niečim takým ešte nestretol. Nie v španielskej lige, nikde. Tréner praktiky bez okolkov vyhlási že je väčší madridista ako Valdano, čo v preklade znamená že Real nepotopí, majiteľ klubu vyhlási že barcelonske špiny sa z titulu tešiť nebudú a výjde najavo že ak Real neprehrá Malaga vďaka prestupu Isca na tejto "nevýhre" zarobí 1 milión eur. Aký veľký bezchrbťák musí byť človek aby vyhlásil že sa toto nafúklo do úplne nezmyselných rozmerov. Ak by dnes v Malage nastúpila proti Realu jeho cantera a malo by to rozhodnúť o titule tak by to bola významovo presne rovnaká situácia. Je to proste absurdita nad všetky absurdity a niekto sa tu snaží podsúvať veci že je to vlastne všetko ok, bolo to už dávno dohodnuté. Neviem príde mi ako keby to bola úplne normálna vec s ktorou sa stretávate bežne a ja som nejaký kokot že som to ešte nikdy nevidel. Berlička

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi

Reagovat
technecium

Kdybychom my měli vyhrát titul s tím, že za něj soupeři zaplatíme 1M €, tak asi přestanu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, co jste si to zase vymysleli za nesmysl

Reagovat
teenz

Ok, ty i Bano jste naprosty nechapavy curaci a nema smysl vam neco vysvetlovat. Bohate mi staci vas brekot dnes vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, tak přestaň fandit, protože přesně tohle jste udělali jak Tenerife s Valdanem vzalo v 91-92 v posledním kole Realu titul.

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ed_Hazard

What a hit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obsah té smlouvy není, že v případě neprohry Realu v posledním kole dostane Malaga 1 mega, že?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, ale kdyby napsal "pokud Real vyhraje titul, tak ma zaplatit Malaze 1 mega za Isca", tak Real nebude vypadat tak spatne zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako ta jejich "argumentace" je asi to nejabsurdnější, co jsem tu kdy viděl

Reagovat
penepi

Ty si seriózny magor.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Juan Román Riquelme

Toto je uz fakt vela...you made my day

Reagovat
Mateo16

Nevie niekto prečo tréner Sevilly odpísal Vietta už v zime ?? Na 100% asi osobné spory pretože po zápase kde mal 2+1 už si nekopol

Reagovat
technecium

"Sám Pelé ale za svůj nejkrásnější gól označil branku, kterou bohužel nezaznamenaly žádné kamery a kterou vidělo i velmi málo svědků. "

Reagovat
valloire

no to jsi objevil Ameriku.....bylo jich málo, jenom pár desítek tisíc

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
Visca el barca

Dnes by se mohl stát zázrak. Visca el Barca

Reagovat
Ed_Hazard

Nemohol. Hala Madrid

Reagovat
Visca el barca

Uvidíme. Každopádně si za to můžem sami. Hrát standart ze slabšíma, tak dnes slavíme

Reagovat
Ed_Hazard

Však ale, vždy si za to môže "ten druhý". My sme to takto prejebávali roky dozadu pravidelne, to nebolo o tom že Barcelona bola bezchybná Keď si spomeniem aké zápasy nás pripravovali o titul, tak sa mi zdvíha tlak.

Reagovat
Billy McClane

To je sucastou ich vecneho vyplakavania. Vzdy ked vyhra Barcelona, tak si to zasluzili po nadpozemskom vykone a sli tomu naproti. Ked vyhra Real, tak super hral slabo alebo pomohol rozhodca.

Druhym najväcsim dovodom ze mozno Real vyhra ligu je hned po rozhodcoch ten, ze Barca postracala body so slabsimi supermi. Pri tom aj Real zbytocne stratil doma s Eibarom, dvakrat s Las Palmas, ci tuto sezonu tragickou Valenciou.

Jedine co do dnes udrzalo Barcu v hre o titul bol Messiho gol v poslednych sekundach, ku ktoremu prisli ako slepi k husliam

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsi zapomněl na ten, že když to Barce v lize nevyjde, je to důsledkem slabší motivace hráčů po těch létech úspěchů

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

ale je to tak

Reagovat
Billy McClane

Jasne, ze je. Ked tu tomu verite, tak to tak bude

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

tohle je top

Reagovat
valloire

a jejich 2 tituly během 30 let ovlivnil Franco, co na tom, že už pak byl 10 let mrtvej

Reagovat
Visca el barca

Tak je to fakt. Se špičkou máme v lize nejlepší bilanci. A pokud byl Messiho gól náhoda, tak remíza na podzim byla náhoda pro vás. takže ano můžem si za to sami

Reagovat
Billy McClane

Prvy zapas vas Real ku koncu tlacil a zasluzene vyrovnal. Druhy zapas Real v oslabeni vyrovnal a ku koncu sa snazil vyhrat zapas, ked z protiutoku dal Messi vitazny gol.

Naozaj rovnake situacie

Reagovat
Visca el barca

V prvním zápase jsme měli dvě tutovky ukončit zápas. Pak měl Real jednu standartku a vyrovnal. V ani jednom clasicu jste neměli na 3 body. Ty 4 body jsou spravedlivý

Reagovat
Billy McClane

A kolko tutoviek mal Real doma?

Reagovat
Visca el barca

No směj se jak chceš, na 3 body jste neměli ani jeden zápas Ono vlastně Barca žádný šance neměla

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

jo a vožerete se jako Barca2 před rokem po ryzlinku

Reagovat
Phillipinho

Lacazette je domluvenej s Atleticem, ted uz jenom, aby nam dovolili podepisovat hrace a je nas.

Reagovat
teenz

Už jenom dovolili podepisovat hráče... docela zásadní problémek.

Reagovat
Visca el barca

Tak každýmu to nestáhnou hned jak si poručí

Reagovat
teenz

Silnější pes jebe.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Takže niekto musí z kola von. Bude to Griezmann?

Reagovat
blaugrana

Dnes, ci uz to bude titul, tak to bude plne emocii, kedze Lucho sa luci s Camp Nou. Visca!

Reagovat
technecium

Mám značné obavy o příští rok, kvůli trenérovi

Reagovat
ADM

To sme mali aj keď sme zistili, že príde Lucho. A Valverde neodvádza o nič horšiu prácu ako on v Celte.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Když já mám pocit, že to mužstvo potřebuje velikej impulz a to nevím, jestli mu Valverde zajistí

Reagovat
Visca el barca

Nedělej tu zas jako kdyby jsme skončili 4. v lize. To mužstvo potřebuje vhodně doplnit a neztrácet s Alavesém a podobně

Reagovat
Billy McClane

Aj nadpozemsky Pep prehral doma s Hercules a titul vyhral. To ze raz za sezonu puknete doma so slabsim tymom nevplyvni ziadny trener na svete

Reagovat
Visca el barca

To byl příklad, těch klopýtnutí bylo víc.

Reagovat
valloire

21.století La Liga.

Real Madrid 1415 bodů, FC Barcelona 1396 bodů. Nazdar

Reagovat
ADM

Real 5 titulov, Barca 8

Skuseny tim ziska presne tolko bodov, kolko potrebuje

Reagovat
valloire

O kvalitě týmu a dlouhodobé práci hovoří body. Nazdar. Kromě toho jsou ty vaše tituly vesměs koupený.

Reagovat
ADM

Take hystericke bodove zisky bez titulov su znakom timu, ktory si neveri

Reagovat
valloire

Zkušený mužstvo má přesně tolik titulů, kolik potřebuje a chce. To nepotřebuje hysterických 8 titulů ve století a tak podobně. Tolik titulů je naopak znakem nezralýho mužstva, které si historicky nevěří.

Reagovat
ADM

Táto debata je znakom, že by som mal ísť robiť zas niečo užitočné. Nazdar večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema zmysel na toho hlupaka reagovat.

Reagovat
ADM

čo si hned ako plameň

Reagovat
valloire

Je to partyzán Uhání vpřed s puškou v ruce, s ohněm v srdci, skal a stepí...divočinou.

Reagovat
Diego2

Jeho musis brat s rezervou

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o kupovaní by baletky mohli iných aj vyučovať, skúsenosti ako oni nemá nikto

Reagovat
valloire

O kvalitě tvého přemýšlení pěkně pohovoří tvůj nick. Takže ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tou generací, co se Vám najednou sešla a vytvořila historicky nejlepší Barcu (Xavi, Iniesta, Messi, Bus, dříve Puyol, Dinho, Deco, Eto´o a samozřejmě Rijk a Pep) je ten rozdíltří titulů nějak přijatelný. Užili jste si to, teď je snad svět zase v pořádku

Reagovat
patas92

Aspoň něčeho máte v 21. století víc

Reagovat
valloire

Real má body. Co máš ty, Páťo? Máš les Páťo? Myslíš že máš les? Hovno, Páťo, hovno máš.

Reagovat
technecium

Jo ono nejde o trofeje, ale o body

Reagovat
valloire

Vždycky jde o dlouhodobou práci, která je znakem úspěšnýho týmu. Proto je taky úspěch v lize daleko víc než třeba vítězství v LM, kde se hraje pár zápasů. A co může lépe vyjádřit dlouhodobou práci mužstva, než počet získaných bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ješte nedávno jsi psal že Liga je od dob kdy se do LM kvalifikují 4 týmy úplně na hovno, nemá výpovídajicí hodnotu a jediný titul který se počítá je LM. Teď jsi někde našel tuhle přihlouplou stastistiku a najednou je liga víc než LM

Škoda že Barca má tech titulů v 21.stol. víc, viď

Reagovat
valloire

Jak našel. Jsem si to spočítal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

To sou zas pecky dneska tu.

Reagovat
patas92

Mám reálný život a v něm reálné lidi. Zkus to někdy taky

Reagovat
valloire

Mám taky Realný život a v něm body. Les mam taky. Na Šumavě, když chci.

Reagovat
valloire

200. pro neúspěšnější tým 21.století a jeho další titul. Real Madrid potvrdí dominanci a bude se dneska slavit. Pít ryzlink.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejuspesnejsi tym 21. stoleti je zcela objektivne Barcelona...

Reagovat
valloire

Neni, máme víc bodů. A to je to hlavní.

Reagovat
Atlético de Madrid

Real má 1325 bodů, Barcelona má 1309, ale za to má o 3 ligový tituly víc, tak ja teda nevim no

Reagovat
valloire

Máme víc bodů od sezony 2000-01 no. Ostatní věci jsou jen detail. Jako to, kdy třeba začíná to století a tak. Dlouhodobou práci nejlíp zobrazí jednotlivé zápasy a získané body v nich. To je to hlavní. Ta dlouhodobá práce.

Reagovat
Atlético de Madrid

S touto sezonou je to rozdil 19 bodu za 17 let a to snad muze za signifikantni povazovat fakt jen retard

Reagovat
valloire

Tak tys nepočítal letošek? Proč jako ?Proč to děláááááš?

Reagovat
patas92

bingo

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Atlético de Madrid

Navic kdybych od toho treba odecetl prvni dve sezony tohoto tisicileti, tak uz najednou ma vice bodu Barcelona

Reagovat
valloire

a proč bys to jako dělal?

Reagovat
Atlético de Madrid

Abych poukázal na dementnost takové argumentace, neboť si s takovým přístupem můžu zvolit libovolný počet sezon a prohlásit, že za tu či onu dobu má ten či onen tým více bodů. A bude to pravda, jen z toho bohužel nic neplyne

Reagovat
valloire

Plyne z toho to, že cules pořád vytahujou jenom tohle století. Proto jsem to tak počítal. A stejně jsou i v tomhle století v riti. Neber to tak vážně Atlete....to je argumentace pro jiný kousky z řad protivného tábora, který bude večer plakat v koutku a vzdychat co by bylo, kdyby se porazil nadupanej Alaves.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico de Barca?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že ty jsi už jednu flašku otevřel

Reagovat
valloire

Až večer si otevřeme s kamarády ryzlink a budeme slavit. Teď je ještě brzo. Večer bude panovat skvělá nálada. S tim ryzlinkem, ročník 99.

Reagovat
patas92

On do jedné spadl, když by ještě malý kluk

Reagovat
valloire

nejsem Obelix hele

Reagovat
patas92

Obelix je sympaťák

Reagovat
valloire

No to je, ale já jsem spíš Asterix. Taky chytrej jako liška.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Nemyslim si, ze by ste nam to pustili.

Ale pekne od teba, ze si pripomenul, ze v 21. storoci mame viac ligovych titulov, viac vyhier v LM aj viac vyhier v CdR.

Od teba necakane, lepsis sa.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
Reggie

Ty jsi vazne neskutecna pica, to svet nevidel! Fakt by me zajimalo, co jsi v "normalnim" zivote zac, ty musis bejt za hroznyho dementa

Reagovat
valloire

Ty máš snad něco proti ryzlinku, ročník 99? No to bys mě opravdu, ale opravdu nasral.

Reagovat
madridcan

To sme mali aj v Regiojete...si to pil na ceste do Popradu? Aj ked tam bol rocnik 2009 na zaciatku a potom 2013...

Reagovat
valloire

V Regiojetě jsem papal suši a pil nějaký červený od Billy z Popradu. Tam padly 2 flašky do Prahy, do Plzně už se přechází stylově na pivo a v Plzni pak nevíš, kde jsi...

Reagovat
madridcan

Rulandske modre bolo to cervene

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze

Reagovat
valloire

Jestli jsem to nepsal, jako že nepsal, tak Zahajuji předzápasovou přípravu. Jako myslel jsem, že je to jasný. Na titul !!!! rid

Reagovat
valloire

X-bano-x Zahájil předzápasový brekot. Každej, co jest mu vlastní.

Reagovat
teenz

Tak to by ses měl rozehřát ať to pak stíháš.. nebude to dlouho a přiběhne ten moula s jedničkou.

Reagovat
X-bano-X

A ty zas typicky mlčíš, hanbíš sa nazvať veci pravými menami? Nebolo by to po prvýkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga - Real Madrid 2:1 (21. Fornais, 90+4 Ramos vl.)

Reagovat
technecium

Malaga - Real Madrid 1:0 (90 Ramos+1 vl.)

To by bylo lepší, neboť nevěřím, že Malaga dá gól. Ale ve skutečnosti si nechaj dát sedmičku, Ronaldovi nechaj 5 gólů a nazdar. Kdo by se pro mega nepřetrhnul.

Reagovat
technecium

90+1 Ramos vl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Cítím v kostech, že Ramos v 90. minutě vyrovná na 2:2...

Reagovat
Ángel di María 22

To bych bral víc než klidnou výhru

Reagovat
DreamTeam

To by byla velká nádhera.. Nejlépe tak v 96minute.

Nebo gól Ronalda z vymyšlené penalty v 93 na 1:1

Reagovat
teenz

Jj to by byla pecka, Ronaldo z ofajsu bezi na obrance, nasimuluje penaltu a tu pak promeni po dvojtem dotyku s balonem.

Reagovat
Footballer

... zákrok se stal navíc před pokutovým územím, rozhodčí přesto nařídil pokutový kop a i když obránce nebyl poslední hráč, rozhodčí ho nemilosrdně poslal do sprch

Reagovat
penepi

a predchádzalo tomu neodpískanie pokutového kopu pre Malagu po surovom zákroku Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

A Franco nahřál minci, takže jsme díky tomu měli výkop..

Reagovat
penepi

Reagovat
Mateo16

Som zvedavy na najlepsiu 11stku sezony ´

Za mna

Oblak - Carvajal , Ramos , Godin , Marcelo - Kroos , Kovacic , Isco - Cristiano , Suarez , Messi

Reagovat
Dr. Admess

Však nějaká už byla vyhlášena, ne? Cristiano v ní chyběl, co pamatuju a útok byl Messi, Suárez, Aspas.

Reagovat
Mateo16

Nic som nenasiel iba Whoscored a tam slusne drogy beru kedze Gareth Bale je tam 3 najlepsi hrac RM a Danilo 4

To tu bola skvela diskusia ako je Whoscored najlepsia stranka v hodnoteni hracov

Reagovat
patas92

Ta byla tuším od Goal.com

Reagovat
patas92

Reagovat
Mateo16

Aspas pred Ronaldom a Pique pred Ramosom

Reagovat
technecium

Ronaldo těžkej podprůměr na svoje poměry a proto tam není.

Ramos by tam být měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nah, Ronaldo tam není, protože při sestavování tý 11 potřebovali nějaký kontroverzní rozhodnutí, aby se o tom mluvilo.

Reagovat
Phillipinho

Kovacic? Udelej rovnou jenom tym sezony z Realu.

Reagovat
Mateo16

Koho by so tam ineho dal ? Ako posledneho hraca ? Zrovna Kovacic ma zivotnu sezonu.

Reagovat
technecium

Co třeba někdo ze Sevilly, která dvě třetiny sezony velmi šlapala na paty špičce?

Reagovat
Phillipinho

N'zonzi, Trigueros, Illara

Reagovat
Mateo16

Trigueros na neho som zabudol , ten mal skvelu sezonu , niekolko krat dostal odcenenie aj od Marci

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdy naposledy se dvě nejlepší fotbalové ligy v Evropě rozhodovaly až v posledním kole? paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tou druhou myslíš doufám Českou.

Reagovat
smazaný uživatel

Digi nedava Atletico, ktore sa luci so stadionom ani Valenciu? Hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia gol pls

Reagovat
ADM

Lucho dnes pravdepodobne nedostane az taku rozlucku ako Pep, napriek tomu odchadza da sa povedat dalsia nasa trenerska legenda. Skompletovat treble v prvej sezone, s tym sa nemoze porovnavat ani zatial skvely Zidane

Tim po svojom nastupe skvele vyvazil. Zlepsil standartky, ci uz obranne alebo utocne, Rakitic dodal timu kopu ciernej prace a hlavne dal dokopy MSN, za co som mu nesmierne vdacny. Bohvie ako by to vyzeralo s Aguerom, ktorym bol prvou volbou, ale osobne si myslim ze Luis je napriek svojmu charakteru, ktory ma rovnako vela negativ ako pozitiv, pre nas obrovska vyhra. O nieco neskor doviedol Umtitiho, ktory sa javi skvele a ked uz nikoho ineho z La Masie - rozohral nam Roberta, ktoreho som vobec nemusel ale stale viac a viac ho respektujem a myslim ze pri prichode kvalitneho RB musi byt Sergi na pomedzi zakladu v zalohe.

Minulu sezonu pridal double..aj ked sa to herne stale menej podobalo tomu dokonalemu polroku z treble sezony, stale to boli skvele okamihy, hlavne v lige .. napr dalsia historicka vyhra nad Realom ( az na par zapasov ku koncu sezony :)) ).

Poslednu sezonu sme strasne nekozistentny, neboli sme dostatocne a podla mna ani vhodne takticky pripraveny na vonkajsie zapasy a hlavne zapasy v LM, kde sme nedokazali zachytit tempo a nemohli sme si tam rozhodne dovolit prepych ako napr. nikym neobsadene utocne kridlo a tym padom uplne jednoduchy prechod na nasu polovicu po tej strane alebo absolutne nerozohraty (nekvalitny?) siroky kader co znamenalo nulovu moznost zmeny pocas zapsu... ale za tych niekolko titulov a restart timu po Martinovi mu tuto sezonu v klude odpustim. Napriek tomu sme tu ligu takmer dali a stale ju teoreticky mozme dat. Dalsiu sezonu by som uz ale nebol ochotny tolerovat niektore jeho nepochopitelne kroky alebo tak trosku beztvarnu hru z nasej strany, takze dufam ze novy impulz nam opat pomoze a nezacneme sa este topit vo vymenach trenerov ako jednym casom Real. Valverde moze prekvapit, Bilbao vie potrapit aj najlepsich, ale takisto moze strasne sklamat.

Takze naozaj diky moc Lucho, vacsina sa smiala ked si prichadzal, ale zanechal si za sebou kus prace. Ak dnes nahodou vyhrame ligu, nebude to ceresnicka na torte za vykony v sezone, ale bude to ceresnicka na torte pre teba za tvoj odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luchovi určitě díky moc, byl dobrý trenér, naopak z Valverdeho zatím nejsem nadšen, na lavičce působí takovým unylým dojmem a nezdá se mi ani, že by nějak pozvedl Basky. No, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Valverde Athletic moc nepozvedl. Jenom pod ním konzistentně končili na 4-7. místě, kde to čtvrtý místo bylo nejlepší výsledek od sezony 97-98, poprvý po nějakých 15 letech se s nima dostal do LM, dostal se do finále Copy a vyhrál s nima Superpohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto si myslím, že měli navíc, dnes např. končí jejich šance na Evropu. Superpohár porazili Barcu, to jsi ani nemusel vzpomínat, tu přece dle vás porazí každý.Kromě vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich šance na Evropu končí až momentem kdy Alavés pozvedne Copu (což rozhodně nebude dnes) a Erreala neprohraje na Celtě, což se aktuálně taky moc nedaří... takźe stále jen dokazuješ, že netušíš o čem píšeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se spletl, ve chvíli kdy jsem to psal, tak to tam bylo 0:0. A doufám, že to ta Celta vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, alergie.

Reagovat
smazaný uživatel

S Espanyolom sa v sezone 2006-07 dostal az do finale pohara UEFA:

Reagovat
technecium

Valverdeho nechci. Příliš noname na naše hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale už se do mě pustili fanoušci Realu, tak jeje asi musíme chtít.

Reagovat
ADM

Kto s velkym menom pre Barcelonu je k dispozicii? Blanc?

Reagovat
technecium

ano

Reagovat
ADM

Tiez som ho chcel, ale nie je to o nic vacsia legenda u nas ako Valverde. To uz skor Koeman

Reagovat
blaugrana

Lucho a Pep boli nejaké Big nameovia. čo sa trénerského postu týka, keď začínali?

Reagovat
ADM

On to skor myslel akoze to neni vzor pre nasich hracov a nemali by k nemu taky respekt, co je mozno v takychto kluboch najdolezitejsie (Zidane v Reale)

Reagovat
technecium

Buď někoho fakt spjatého s klubem, koho respektují hráči z dětství nebo bych chtěl nějakého fakt super trenéra (upřímně jsem si přál, jak se psalo o Contem)

Reagovat
blaugrana

JA by som s hodnotením počkal. Kydalo sa na Pepa, kydalo sa na Lucha a aké úspechy zožali a bez žiadnych výrazných skúseností. Teraz má prísť tréner s T a zas je niečo nezdá.

Reagovat
Teoretik

Valverde nejlepší možná varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mně to nepřijde, snad to ale bude fungovat.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LAM

Navíc i poslední sezona pod nim není nějak špatná.Jsme ve finále copy a v lize to sice moc nevypadá,ale i po posledních dvouch sezonách co jsme jí vyhráli máme nejvíc golů a míŇ obdržených než Real a v zápasech s Realem a Atleticem jsme nejúspěšnější.Letos jsme byly horší v papírově jednodušších zápasech což se stává v sezoně když se obhajuje,což se nakonec stalo i pod Pepkem.

Lucho zaslouží uznání i když to třeba letos nevyjde.Já se dost těšim na novýho trenéra,trochu jinej styl a nový hráče kteří asi přijdou

Reagovat
smazaný uživatel

Marca - madridsky dennik! priznal ze rozhodcovia pomohli realu k 8 bodom rozdielu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tu chceš přilákat to stádo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš? Stačilo jim málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

doplnil bych, že Lucho provedl to, po čem volali všichni fanoušci - rychlý přechod do útoku. Když bylo potřeba, tak jsme prostě upustili od dominance, nechali soupeře trochu převzít iniciativu a pak z brejku udeřili. A první 2 sezóny to fungovalo. Navíc dokázal pozvednout nejvíc kritizované a už odepisované hráče, jako Pique a Alves. Bohužel tato sezóna mě neskutečně od nás nebavila a už se od přelomu roku těším na novou. Přesto Lucho zaslouží obrovský dík

Reagovat
Phillipinho

Niňo 2 goly v poslednim zapase na Calderonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska zahodíme je neskutečný...

Reagovat
alcantara

Sanca je tak 5 %, ale stale lepsie ako nula. Trebars sa Sandro ukopne a vojde do dejin. Titul by bol asi az prilis dobrym ukoncenim sezony, ktora z hernej stranky vobec nevyzerala idealne, prave naopak. Boli tam velke rezervy a asi to tak podla toho aj dopadne. Aspon je co zlepsovat buduci rok. Treba sa hlavne rozlucit dvomi vyhrami a podakovat Luchovi za skvelu pracu.

Visca el Barça!!!

Reagovat
DreamTeam

Tak Sandro se měl hlavně ukopnout v zápase s Barcou. Poděla jim titul a pak to chce napravovat

Reagovat
Kokesh

On ale nehraje za Barcelonu.

Chapej, ze ti novinari se ho (i Jeseho) na takove otazky ptaji zamerne, s jednoznacnym cilem dostat podobnou odpoved.

Reagovat
alcantara

Nerozumiem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oyarzabaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Juanmiiiiiiiiiiiii nesmyslnej závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by mestallu zabetonovali a zrusili ten paklub. Uplne zbytecny klub vymrdavacsky. A pojdte do me

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona: ter Stegen - Alba, Umtiti, Marlon, Sergi Roberto - Iniesta, Busquets, Rakitić - Neymar, Suárez, Messi.

Reagovat
Ed_Hazard

Marlon Harewood?

Reagovat
blaugrana

N. Máme Luisita.

Reagovat
Dayman

Navas; Danilo, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos, Isco; Benzema, Cristiano

Reagovat
Mishko

Nachoooo

Reagovat
ADM

Kde je Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

to by se ti líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.google.cz/maps/place/Bale,+Fakenham,+Velk%C3%A1+Brit%C3%A1nie/@52.892354,0.9915623,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47d770197debe8bf:0x6d0d0353bc93ef09!8m2!3d52.892354!4d0.993751

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Dneska jdeme vyhrát. Ne prohrát.

Reagovat
Mateo16

Na tribune tam kde patri

Reagovat
technecium

Porážková. Cristiano nedá penaltu a Ramos si dá vlastňák

Reagovat
Ed_Hazard

Mal tam byť Nacho a taktiež mohol aj James no

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho stojí kvůli kartám se mi zdá

Reagovat
Ed_Hazard

Ak by stál za karty, tak by nemohol byť ani na lavičke. Čo on je.

Reagovat
teenz

No nic, jdeme si pro titul.

Reagovat
misinho7

Rad by som taku videl aj na finale LM(este dani in ak sa uzdravy)...ale kazdy vieme ze ked sa gareth uzdravi aj 5 min pred fi ale bude hrat lebo je to v cardife

Reagovat
Billy McClane

Malaga hra v plnej zostave Ale ved Barca1 hovoril ...

Reagovat
DreamTeam

Tak to snad ani nikdo kromě těch pár kasparu nečekal, že by hráli s beckem

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký odkaz na to béčko? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

To že bude hrát Malaga s Bčkem psali hlavně lidi od vás

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda hodně z vás tvrdilo, že když je to poslední zápas tak tam Malaga pošle dorostence.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, tohle bude jeste peknej boj. Ale musíme to dát za každou cenu.

Reagovat
Pospovič

Tak poslední zápas je tady, doufám, že si chlapi pořádně zastřílí a dopřejí pěknou rozlučku. Real bude hrát klasický zápas poslední doby, ve všem horší ale vyhraje 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Můj komentář smazán? Důvod?

Reagovat
teenz

Asi i někdo z vedení si myslí, že si dement ?

Reagovat
smazaný uživatel

A o tobě to ví nejenom vedení.

Reagovat
teenz

Myslí si to i nějakej tvůj kámoš z ústavu nebo tvoje žena ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi chudáček.

Reagovat
teenz

Neumis ani nadavat poradne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych ti nadával, jsi chudáček a nemůžeš za to.

Reagovat
valloire

dneska nebude čůčo s kámošema?

Reagovat
teenz

V ustavu se chlastat nesmi.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Dr. Admess

Ať už to dnes dopadne jakkoliv, doufám, že aspoň do poločasu obou zápasů bude ještě drama a já si ho pořádně užiju.

Celkově za letošní sezónu si ten titul asi nezasloužíme, herně slabá sezóna, bohužel, ale kvůli Luchovi ty dvě výhry snad uděláme, musíme.

Příjemné sledování fans Realu i Barçy, takhle vyrovnaný závěr mezi sebou jsme snad dlouho neměli, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Podla mna pred rokom bol ten zaver sezony dneticky, ibaze v opacnom garde

Reagovat
smazaný uživatel

dnetický

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý přenos Barcy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A pojdme. Saskarna na zaver. Doufam, ze o polocase to bude asppn 0:5, at spekulace pominou #MalagaBudeHratNaHraniciSvychMoznosti

Reagovat
Dayman

GOOOOOOOOOOOOL CRISTIANOOOOOOOOO

Reagovat
FCSL

Reagovat
Ángel di María 22

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
penepi

V klídku.

Reagovat
Dayman

ISCOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoo

Reagovat
Mateo16

Golasso Cris a Isco

Reagovat
teenz

Kraaaal.

Reagovat
DreamTeam

Král králů

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
penepi

Reagovat
Ed_Hazard

Je to cáklé, ten gól Crisovi určite pustili.

Reagovat
teenz

Tu chybu obrance udelal naschval a brankar domluvene vybehl.

Reagovat
Ed_Hazard

Bylo to úplne do očí. Asi tak jak ten ypsilon v slove bylo

Reagovat
TopinB

Člověk se jde vychcat a RM vede Gif nebo takové něco?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, takže jsme čůrali ve stejný čas!

gif bude za chvíli tady http://www.onlajny.com/match/index/date/2017-05-21/id/180413

Reagovat
TopinB

Mezidimenzionální spojení měchýřů

Reagovat
smazaný uživatel

v mé dimenzi to byla nejspíš ta láhev Coly

Reagovat
TopinB

V mé plechovka monsteru

Reagovat
valloire

v mý Plzeňský Prazdroj

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
Coutinho10

super start

Reagovat
Mishko

Reagovat
valloire

Zápas začal.

Reagovat
CR7RONALDO

Vdaka gólu Ronalda som vyhral stávku, zatiaľ všetko paráda

Reagovat
smazaný uživatel

to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
valloire

Golasooooooooooooo Král.

Reagovat
Pospovič

to bude super jak Real prohraje a Barca to dojebe

Reagovat
Ed_Hazard

To by bolo na prášky (pre oba tábory )

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni uz sport, ale cisty byznys. Pokud nejaky tym schvalne pusti druhemu titul zapas kvuli prachum (a pritom ma Malaga formu a urcite by je potrapili), tak je to jen byznys. Gratuluju kam se fotbal dostal. Je cas skoncit se sledovanim. Cista pracka na prachy

Reagovat
teenz

presne, vyser se na to. Nestoji to za ty nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam z toho nervy. Spis se divim kam se sport dostal. Masopust, Pele atd., cest jim a ne temto srackamm

Reagovat
teenz

Taky se divim, jenom 1 mega za titul.

Reagovat
r3

Hovoris mi z duse.

Reagovat
Ed_Hazard

Perézove skorumpované drápy nepoznajú hranice, on zaplatil ešte aj Barcelonu aby prehrala

Reagovat
smazaný uživatel

přesně Suaréz to teď zahodil až moc okatě

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
penepi

Eibaaaaaar

Reagovat
teenz

Wow, Perez osefoval i Eibar ? Kolik jim nabidl, taky 1m eur ?

Reagovat
penepi

Zaplatil Barcu.

Reagovat
teenz

Jinej pan.

Reagovat
TopinB

Slíbil jim, že na tom nebudou muset platit daně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bylo to rovnou v té smlouvě s Malagou...Bano ti to pak vysvětlí

Reagovat
Josifek

tož hezky se to zatím vyvíjí

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona to pouští proč ?

Reagovat
teenz

Nema motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtějí se zbavit trenéra

Reagovat
penepi

dostanú milion od realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nám taky něco zbylo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to cinkly, na co se snazit

Reagovat
ciernyribiz

Kanalnici predali

Reagovat
teenz

Danilo jak si v klidu jde a pritom mu tam hori strana.

Reagovat
Ed_Hazard

Sandro je ale šikulka. Nehovorím, že má na to byť top hráčom, ale k top útočníkom ligy by sa raz mohol pridať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vubec zustane ve Spanelsku. Tu vykupku ma smesne nizkou, dovedu si predstavit, ze nejaky kluby z PL by mohl zajimat.

Reagovat
smazaný uživatel

výkupka sa dá zmeniť zajtra...

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem no, ja by som si ho vedel predstaviť skôr vo Villareale, Bilbau, Vale alebo podobne. Ťažko povedať či by mu Anglicko neuškodilo..

Reagovat
Jordi Alba

Bilbau ?

Reagovat
valloire

Jak to, že hraje ten klaun Sandro. To nebylo v plánu. Plán byl, že nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to chtěli další milion

Reagovat
valloire

Piju s kamarády rzylink, ročník 99 a obrovsky se bavíme. Bílý balet směřuje k titulu. Díky šampioní.

Reagovat
smazaný uživatel

to ste ai mohli vybrať aj iný ročník a nie 99 keď to kráľovský klub kráľovsky dojebal

Reagovat
valloire

ryzlink 99 se pije na oslavu titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Danilo je tak smesnej hrac..

Reagovat
teenz

Hrozne.

Reagovat
valloire

Ten Sandro to tam kazí.

Reagovat
Coutinho10

Navas super save, ale auu

Reagovat
Jerichoo

Navas

Reagovat
valloire

Zápas probíhá v poklidu. Kazí to pouze nasazený barcelonský agent Sandro. Bude eliminován.

Reagovat
valloire

Toni Kroos kosmos.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale hrozně směšné, že borci tady dva týdny řeší, že malaga to určitě pustí, a pak doma tečou s Eibarem

Reagovat
valloire

a takovýhle klauni by chtěli titul nebo co...

Reagovat
blaugrana

Barto asi po gole madridu strelil 20 mio na Eibar. Coutinho, Verratti a Belle uz idu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Jo hlavne ten Verrati, prej uz jen staci premluvit PSG.

Reagovat
Ed_Hazard

Brnkačka (som sa tu dočítal)

Reagovat
teenz

Prej odmitne penize a bude hrat ze cti za Barcu.

Reagovat
Coutinho10

zapomen

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni klasik.

Reagovat
valloire

Co je Kameni? Tohle se pouští neeee?

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni ty teda podíl nedostaneš

Reagovat
teenz

Kamenimu zapomeli rict, ze to je zaplaceny ne ?

Reagovat
Coutinho10

ouu Cristiano to je skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je strašný kopyto, co on nepromení...

Reagovat
valloire

Ale jo. Zatím dobrý. Hlavně ne moc okatě.

Reagovat
Jerichoo

Co tam ten Suarez vyvadza jasny agent

Reagovat
teenz

Taky zaplacenej.

Reagovat
valloire

Ten Sandro mi ale sere. Neni von vod moře?

Reagovat
Billy McClane

Sandro a Kameni hraju ako o zivot.

Reagovat
valloire

Musíme Bejla odsunout na farmu. Modrič, Kroos, Isco je jedna z nejlepších záloh co jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlite ho k nám zdarma + uhradíte polovicu jeho platu. Dík.

Reagovat
valloire

Stahneme si De Geu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí.

Reagovat
valloire

Asi jsi to blbě pochopil. Naše farma je Manchester United a tam ho pošlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, aj tak si ho nemôžme dovoliť.

Reagovat
teenz

Vi vubec Benz, co to je ofsajd ?

Reagovat
Pospovič

to je tak hnus výkon, že druhou půli asi vyměním za medvídka

Reagovat
valloire

sleduj nový mistry, ser na medvídka

Reagovat
pantondavo

Reagovat
patas92

To si radši fakt pusť Real, než takovou pičovinu

Reagovat
valloire

no vidíš, že to jde. Ještě jedna sezona a jsi náš.

Reagovat
patas92

To víš že jo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Celkom od Malagy prekvapenie ake tempo nahodili. Ten jeden milion im velmi pomoze to maju hned 1 novu posilu a oni po fyzickej stranke makaju. Snad Sandro pojde co najskor dole

Reagovat
LAM

Podobnejch zápasů jsme letos v lize předvedli už hodně.Celkově nekoncentrovanej výkon a v útoku to pálíme.Suarez by dneska netrefil ani vrata od stodoly.

Né že bych čekal prohru Realu,ale poslední ligovej zápas by to chtělo hrát líp a vyhrát.Navíc se aspoň dobře naladit na Copu.

Reagovat
madridcan

Inak nieje to tu spomenute, ale Cristiano opat dosiahol metu 25 golov v lige ako kazdu sezonu u nas. Nezastavili ho ani zranenia, ani nizsia zapasova zataz. Je to strasny frajer

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zajímá jestli bude letos Real vůbec v plusu, když si k tomu přičteme podplácení rozhodčích, teď Malagy.

Reagovat
teenz

+ Barcy.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
valloire

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ale vazne.. Malaga mela snad vic golovek jak my. Tady proste nemuze byt o nejakym vypousteni ani rec. Celkove mi prijde, ze jsme se poradne nedostali do hry, dali jsme rychle gol a zbytek odehrali tak nejak lajdacky. Kazdopadne vysledek na Eibaru nam zatim hraje do karet, i kdyby Malaga zacala nejak vic zlobit. Zbyva 45 minut a musi padnout 4 goly (2 Malaga a 2 Barca), aby nam to uteklo. To dame.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ale otočí si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že to v pohodě otočí, ale my musíme řešit sami sebe a dát gol a uklidnit to :)

Reagovat
Teoretik

To jsou furt kecy, že potřebujem čtvrtého útočníka na lavičku. Ne, my potřebujem útočníka, kterej vytvoří v útoku konkurenci a dokáže ty primadony i posadit. Suárezova forma z posledních měsíců

Reagovat
Mishko

Modrič bol ale v prvom polčase úplne famózny!

Reagovat
smazaný uživatel

Tam někdy v 30. minutě ukazovali, že měl snad už 7 odebraných míčů. Dneska fakt naprosto geniální.

Reagovat
Mateo16

Jak si dobre pametam tak cez Danila kazda golova sanca

Reagovat
vilp

Ten jeho start v základu je stejně slušný plivanec do tváře Nachovi a jeho skvělým výkonům. Dnes zase nejhorší hráč.

Reagovat
valloire

Kde je Muž z kanálu? My pijeme ten ryzlink a on vůbec nedorazí.

Reagovat
Ed_Hazard

Criiis, načo ideš do takého súboja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ak mi odide 34 kurz, tak zajebem plyn.

Reagovat
Kokesh

Golasoooo

Reagovat
r3

Je to domaaa

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaal Kaaaariiiim

Reagovat
Ángel di María 22

BENZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se v tom klubku radujících se hráčů objevil Kameni, tak jsem si myslel, že se přišel taky radovat.

Reagovat
smazaný uživatel

profláklej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Reagovat
valloire

Mistři mistři Oléé oléééé oléééé.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to tam reklamovali? Ruku, ofsajd, či proste len reklamovali z dlhej chvíle?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ofsajd. Bylo to dost na hraně no, možná milimetrový byl.

Reagovat
pantondavo

No byl jasnej, co si budem.

Reagovat
Mateo16

Casemirovka

Reagovat
Ángel di María 22

Casemiro posranej ty vole.. To je fakt kokot.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mishko

Pls niekto funkčný stream na majstrov?

Reagovat
Coutinho10

lol Messi tahle ukazka behem prenosu Realu stala za to

Reagovat
smazaný uživatel

Když se neproměňují 10000% šance tak se těžko dá získat titul. Nevadí jedna nepovedená sezona nic neznamená gratulace Realu, někdy se vám musí dat čichnout k té trofeji.

Reagovat
Jerichoo

Aj Messi je agent

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar válec

Reagovat
Fairplay

Benzema byl v offsidu v době přihrávky od Varana, sice o kousek, ale byl. Je trochu škoda, že tolika hezkých přečíslenídáme ten gól zrovna takhle. Jinak Isco dneska docela hodně kazí, hlavně ty přečíslení vždycky končí u něj, asi bych tam dal klidně už teď Asensia. A Navas se slušně rve o místo, po těch chybách Casemira s Danilem drží a drží

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar zkušeně

Reagovat
Ed_Hazard

Čo ti jebe Eibar 0:2 Barcelona musí byť cáklejšia ako Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

ani nechci domýšlet co by Eibar udělal s PSG

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CR7RONALDO

Eibar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mishko

Keylor sa vrátil do famóznej formy zo začiatku minulej sezóny

Reagovat
ciernyribiz

Barca korupcnici

Reagovat
Mateo16

Barcelona

Reagovat
Coutinho10

barcelona

Reagovat
valloire

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

hodně špatnej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

nechci De Geu.. gólmany máme oba super snad Peréz nepůjde přes Zidanův názor a Keylor bude jednička i nadále + spolehlivý Kiko na lehčí zápasy

Reagovat
Ed_Hazard

Keylor je fajn, ale prácu nohami má strašnú

Reagovat
vacin

Barca vydělává na posily?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si představte ten scénář, kdyby Malága vyhrávala, když nás Eibar drtí.

Reagovat
CR7RONALDO

Vlastný. Už to začína

Reagovat
smazaný uživatel

Barce dá dva góly Takeshiho hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar si da este 2 vlastne goly a bude to v pohode.

Reagovat
Mateo16

Eibar sa na tu tragediu uz nemohol divat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

vlastnák, barcelona to podmázla prostě

Reagovat
pantondavo

Tak ještě LM a bude nejúspěšnější klubová sezona v novodobý historii fotbalu.

A vlastně v suchým triku start-cíl

Reagovat
Ángel di María 22

Wow, Isco atmoška

Reagovat
Krausio_Real_M

Eibaru je barcy hrozně líto tak si dali vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

dají jim čuchnout a pak je doklepnou

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Malagy pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba

Reagovat
sylarko

taze alba moze zato ze rozhodca mu to odpiskal? :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

mohol sa priznať

Reagovat
sylarko

keby tvoj team prehrava a "hralo by sa o titul" tak by si sa priznal? :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak si pak neztěžuj že je nenáviděnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Barce k druhému místu, příští sezónu to budou mít těžší

Reagovat
Pospovič

to dělají schválně ne?

Reagovat
ciernyribiz

Penalticka musi byt aj v poslednom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo stream na Real? Mě to kleklo. Díky.

Reagovat
pantondavo

streamcomando.com

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
F.Torres

Messi 2 tutuvky a nic, opět důležitý zápas a opět selhává

Reagovat
Ed_Hazard

Lol Barca nedala pecku

Reagovat
valloire

Leoš?

Reagovat
Ed_Hazard

Da

Reagovat
smazaný uživatel

nedal

Reagovat
Ed_Hazard

Eto pa rusky

Reagovat
valloire

Tak je to důležitej, ba rozhodující zápas ligy. Takže ten tlak nedává narozdíl od Crise, kterej to tam pověsil už ve 2.minutě.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Svět se vrací do normálu. Real je mistr, Copu si asi veme Barca. Přesně tak, jak to má historicky být.

Reagovat
smazaný uživatel

poetičtější závěr sezóny si snad nelze představit

Reagovat
pantondavo

Jak může bejt takovej tým druhej v nejlepší soutěži na světě proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Svet je plný paradoxu. Fotbal je plný paradoxu. Vsechno je to o tom trpet. Postavit se, a pak zas trpet.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema byl málo v tom ofsajdu, měl ještě ještě o dva metry dál.

Reagovat
Kokesh

Zatim lepsi ten zaver sezony nemuze byt.

Reagovat
Ed_Hazard

Vysvetlite niekto Karimovi, čo to je offside, boha

Reagovat
Ángel di María 22

Messi Takhle se bojuje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo Messi další velký zápas a zas hoří jak papír. Normálka...

Reagovat
smazaný uživatel

1 neproměněná penalta v sezoně

Reagovat
pantondavo

A zrovna když o něco jde

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil mu jí brankář. Neřeknu kdyby jí kopl někam do 20 řady, ale takhle nevidím důvod k tomu výsměchu.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Mateo16

Malaga uz uplne odisla uz je rozhodnute

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema tri metry za obrancem a jeste si tbrde nabiha na prihravku, ten se vyzna...

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar prodal

Reagovat
pantondavo

Barca 0:4 Eibar

Reagovat
F.Torres

barcelona slušně platí

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga hattrick a jdu na šáňo....

Reagovat
valloire

doma budeš

Reagovat
pantondavo

Neymar

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Najlepsi hrac historie.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Krausio_Real_M

Bodéjť Špíny z barcelony už posílaj maňoury

Reagovat
Coutinho10

nojo barcelona...bez penalt by to holt neslo

Reagovat
sylarko

to povie dakto kto ma medzi oblubenymi teamami real madrid :D

Reagovat
Coutinho10

kdybych tam mel treba Plzen, tak ok, ale vy jste spicka

Reagovat
sylarko

no jasne pritom real ma najviac odpiskanich penalt v historii viac ako barca...tak si najprv prever fakty...

Reagovat
Coutinho10

vase penalty jsem dnes nevidel, ale nejde o to kdo jich ma vic nebo min z historie, ale o to jestli jsou a i podle diskuze asi uplne dneska nebyly a namatkou treba LM s PSG asi taky ne vid no nebudem to resit..kazdej at si udela svuj obrazek

Reagovat
sylarko

tak prva fakt nemala byt, to uznam, mna skor sere to, ze to kazdy hadze na barcu pritom to je cisto chyba rozhodcov a ne barci.

Reagovat
Coutinho10

j to souhlas s tema rozhodcima , ale kdyz to vemu globalne, tak to je skoro všude, že těm větším týmům se ty penalty (pokud je vhodná příležitost) připískávaj víc než těm např. z dolní tabulky...snad do budoucna díky videu tohle zmizí

Reagovat
valloire

co máš proti Viktorce?

Reagovat
Coutinho10

sranda v poho

Reagovat
valloire

Reagovat
Pospovič

Průběh zápasu Barcelony byla určená taktika na Real, škoda, že to nepochopil

Reagovat
Ed_Hazard

A tak nakoniec tradičný katalánsky hattrick - redka, penalta, penalta Už som sa začínal báť, že sudí nedostal pokyny

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
penepi

Reagovat
Mateo16

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

humus..

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
David143

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle se tu směje tolik lidí? Docela smutný

Reagovat
valloire

smutnej je Alba a penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Smutná je demence rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

ne, smutnej je Alba..

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je to, že jste vyhráli titul po 4 letech a řešíte Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

ne, smutnej je pořád nejvíc Alba..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celý link na real někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni penalta Barcelony? Faul ktery neexistuje? To jsem jeste v zivote nevidel..

Reagovat
Steven666

neskutočná komédia tá Barce, 2 prifilmované penalty a červená pre hráča Eibaru, no konec

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta první.. 3 metry kolem něj nikdo a on spade..

Reagovat
Steven666

penalta na akú by bol Suaréz hrdý

Reagovat
sylarko

on zakopol a to je rozdiel, kktina od rozhodcu ze to odpiskal...za kazdym hladat chybu barci aby si ju mohol urazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě nafilmovaný desítky během deseti minut super. To je fakt komedie to Španělsko..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Barca

Zase tú bandu simulantov tlačia rozhodcovia, proste strata času toto, radšej idem spať.

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, to máš vytvořenej nick ke každýmu týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy jsem fakt nejistý. Rikam si, k cemu tohle je vsechno? Ma to cenu? Život je o tom trpet

Reagovat
pantondavo

Tak trp a neotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon no

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam katalasky plac muze zacit

Reagovat
Mateo16

Florentina uz to nebavi. Chekuje na YT novu posily

Reagovat
vacin

No dnes se argumenty barka kids o nespravedlivosti titulu pro Real hroutí stejně, jak jejich šance na titul....

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelon huste, dve pencle, redka... a celý týden tu brečí kvůli sudim

Reagovat
r3

Nechcem aby to vyznelo ako tradicny plytky hejt, ale tie dve penalty pre Barcu boli fakt uplny humus.

Reagovat
Fairplay

https://www.youtube.com/watch?v=eEuDq29Tf-Q

Nejsměšnější penalta v historii fotbalu?

Reagovat
Krausio_Real_M

To je ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad nebude obhajovat ani technicium

i když...

Reagovat
smazaný uživatel

mazeeeecccc

Reagovat
N.Gin

Reagovat
smazaný uživatel

Gilardino prekonan.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz jemu to vlastne rozhodci nepisknul...

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je neuvěřitelný

Reagovat
Ed_Hazard

To si deláš kozy

Reagovat
valloire

no ty krávo, to je nový dno kde je bano? Co na to Bano?

Reagovat
Ángel di María 22

To jsou takový mrdky, to neni možný.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
r3
Reagovat
smazaný uživatel

Tahlee byla

Reagovat
Fairplay
Reagovat
valloire

to jsou takový zasraný ubožácí, oni potřebujou simulovat i proti týmu se 6k stadionem

Reagovat
F.Torres

to je tak odpornej tým

Reagovat
teenz

To jebu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

snad si to kluci na forcabarca přidají do svého článečku o failech rozhodčích v lalize, který tady minulý týden koloval

Reagovat
smazaný uživatel

To ses vyznamenal, myslel jsem, že o tom aspoň pomlčíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ač jsem se zařekl, že na tebe reagovat nebudu, tady udělám výjimku - nedělá mi problém uznat chybu, taky jsem to tam hned poté do reakce napsal a nasypal si popel na hlavu, kdyby ses podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neviděl jsem to, hoď mi to sem a já taky uznám chybu.

Reagovat
Pospovič

jasná

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný dno.. 15 zapasu stop

Reagovat
F.Torres

ubožák

Reagovat
David143

Počkej, jako ona se fakt za todle pískla pencle? Nebo joke

Reagovat
CR7RONALDO

Pískla sa penalta.

Reagovat
David143

Reagovat
Coutinho10

to jako fakt

Reagovat
Pyroman

Tyvole, to je neuvěřitelný. Jak se ještě s ukřivděným výrazem otočil na rozhodčího. Oni fakt nemají dno.

Reagovat
smazaný uživatel

speciálně Neymar, Suaréz a Alba

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Takové Ronaldovské

Reagovat
David143

Reagovat
placa

ty pico na druhou stranu zrovna Real...Eibar...Pepe... to bylo na podobny urovni

Reagovat
vilp

Reagovat
naheCZ

Tohle a ten Neymarův pád v 27. minutě to je hrůza. Žádný kontakt, pád a okamžité otáčení se na rozhodčí...Tohle se prostě musí začít tvrdě trestat...

Reagovat
valloire

to pak budou ale hrát o záchranu

Reagovat
taws

Reagovat
Dayman

Tyvole, ještě jak se podíval na rozhodčího a začal máchat rukama .

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

S Neymarem jeli dobré bomby, to je nádhera, jak ti scumové vyhráli díky takovýmhle mrdkovinám a stejně jim to bylo prd platné.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

link na real prosíííím...chci vidět závěr

Reagovat
valloire
Reagovat
Fairplay
Reagovat
Ángel di María 22

Barcelona taková utrápená výhra. Vlastnak Eibaru, cervena, penalty.. A bude jim to k ničemu.

Náádhera

Reagovat
valloire

Věčná škoda, že průběh zápasu v Malaze nebyl podobnej jako v Barceloně. To by byla skvělá diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

To nelze napodobit..

Reagovat
vacin

Tak PSG může být v klidu,protože Barcelona peníze za Verrattiho investovala do rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Bozsky Lionel Messi.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Titul !!!!!!!!!

Reagovat
F.Torres

MOTM Navas, Ronaldo vítězný gol, dobro vyhrálo, tak to má být, titul je náš a ještě ta LM

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAM!

Reagovat
smazaný uživatel

Campeones Campeones !!!!!!!!!!! simulantum nastačili ani dvě nafilmované penalty je to tam HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Pepe novy Youtuber s GoPro 5

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že měl GoPro Session.

Reagovat
Ed_Hazard

Pepe jak tam behá s tou selfie stick

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu a snad příště no

Reagovat
valloire

Mistříííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
ADM

... Messi Zlatá Kopačka

Reagovat
smazaný uživatel

Cena útěchy no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Oni sú blázni obaja proste

Ale po dnešku by sa liga mala zamyslieť aj nad udeľovaním zlatého Flippera

Reagovat
Coutinho10

super

Reagovat
smazaný uživatel

Campeoooneeees!

Reagovat
Mateo16

Fanusikovia Malagy

Reagovat
smazaný uživatel

Morata nevypadal nijak šťastně...

Ale co, HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužený titul :)

Barcelona komedie i poslední zapas proti eibaru, anitak ti sudi jim nepomohl

Reagovat
Ed_Hazard

My sme s nimi mali pár rokov dozadu tiež peknú ostudu v podobe jednej penalty. Ja by som strategicky presunul chybu na Eibar, to už nemôže byť náhoda

Reagovat
ciernyribiz

Fabio Capello

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej titul, celkove mi prijde, ze Real funguje pod Zidanem jinak nez v minulosti. Zadny takticky zazraky a finesy, ale poctivy vykony, kdy mancaft maka az do konce a dokaze zabrat v tech rozhodujicich chvilich. Snad se takhle bude darit i dal, on je konecne trener, kterej ma jako klubova legenda respekt vedeni, hracu i vedeni, ktery s nim snad nezamete. A taky bych ocenil Ronalda, ze i pres svoji zdanlive zzenstilou a uplakanou povahu dokazal na piskot fanousku odpovedet vybornyma vykonama, jak v lize tak v LM

Reagovat
valloire

Nakonec ty průběhy byly asi jinak než to tady cules avizovali. My měli vyhrát jako oni s Eibarem. No ale Real MAdrid tohle nepotřebuje. Real Madrid má opravdováho Krále, který to tam pověsí, když to situace žádá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chutná ryzlink?

Reagovat
valloire

piju pivo...ryzlink pil loni Muž z kanálu Barca2

Reagovat
sylarko

tak realisti uzijte si ten titul, po sto rokoch kym mozte, neviem kedy najblizsie budete mat tu moznost :D

Reagovat
CHONG

Nádhera, už začíná katalánská nezvládačka.

Reagovat
sylarko

ja som v poho a uz sa teraz tesim na novu sezonu

Reagovat
valloire

no nevim, pro mě je to všední záležitost, i když teď s pauzou

Reagovat
vacin

No právě skončila nejdelší série Realu bez titulu od 50.let. Inu i slepá veverka může najít oříšek a Barcelona zažila i úspěšný období....

Reagovat
vacin

Tak v 80. letech byla šestiletá pauza

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

to je naprosto neuvěřitelný

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Campeones oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cez leto sa snaď nezbláznime a len mierne upravíme káder. Stále verím, že James zostane.

Na záver poprosím valla aby ukončil túto sezónu, v ktorej sa historicky najviac používal základ slova "korupčník". Dobrú noc Campeones!!!

Reagovat
valloire

To je jednoduchý.....

Třicet tři.

33

Treinta tres

Reagovat
valloire

Číslo dne?

33

33

33

33

33

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladat vyhry, to je oc tu bezi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

benz v offsidu, ale rychle hejtit albu, pokrytci

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

chudáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už se bere tak nějak automaticky.

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

ňuňu

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, ale albu byste měli hejtit v první řadě vy...protože tohle nemělo obdoby

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

tak hnus to je, ale od vas je to vcelku vtipny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho příští rok vezmeme zpátky. :D Real dal titul tak ho zase 3-4 roky nevyhraje.

Reagovat
CHONG

Super, tohle mi před zítřkem nalilo do žil hodně čerstvé krve, díky šampióni

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň zítra to vyjde

Reagovat
CHONG

Ani nevíš co

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že jsem jen neviděl dobré záběry, protože ty penalty, to by byla skutečná hrůza.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

To je pravá tvář tvýho odpornýho týmu.

Takhle bojoval o titul začínající Messi...https://www.youtube.com/watch?v=1b2m7tUIXj0

Historie, to je svině co?

Reagovat
ADM

Neuveriteľné, ako vtedy prakticky krátko po sebe dal skoro presne rovnaké sólo ako Maradona a potom tam šupol ešte aj takýto (skoro presne rovnako vyzerajúci) gol rukou

Reagovat
valloire

jj, akorát Diego to dal na MS....

Reagovat
ADM

Ani snáď nemusím písať, že som presne vedel čo mi na to odpíšeš...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

O takový gól se pokusil i Ronaldo ale tomu to myslím chytil brankář.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja nechápem, čo tých rozhodcov privádza k tomu pískať takéto 3,14čoviny To že Alba nevie chodiť, a Neymarovu dušu nachvilku ovládol Michael Phelps je už vec druhá. Ten Alba bol ale šialený.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tam nebylo před tím nějaké strčení či něco jiného,tak je takový verdikt neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

v televizi nebylo vidět to natažený lano

Reagovat
Ángel di María 22

To je geniální dneska

Hala Madriiiiiid

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Ten poslední Messiho gól bylo takový symbolický završení sezony. Letos nás táhl převážně on. Gratulace do Madridu. Příští rok zabojujem a vezmem si ten titul zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Messi neskutečná sezona, držel vás ve hře do poslední chvíle

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Messi mel opravdu vybornou sezonu, to velky mnozstvi bodu je predevsom jeho zasluha.

Reagovat
smazaný uživatel

je tu hodne vysmatych pokrytcu, tak pro pripomenuti

https://www.youtube.com/watch?v=eBPHTbRgi2s

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Jo, na ty vaše to fakt nemá. V LM, v lize....hnus.

Reagovat
ciernyribiz

ale na albu sa to nechyta uz to pochop ze ste na smiech ochotnici

Reagovat
smazaný uživatel

aha nechyta

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že nechytá, ta penalta na Pepeho byla sice blábol, ale aspoň tam proběhl nějaký "souboj", Alba kopnul do trávníku a flákl sebou na zem, jak Barca1 do kanálu.

Reagovat
ciernyribiz

a co na to hovori Pigueho twitter?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si asi myslíš, že ti řeknou? Že to byla jasná penalta, ještě jsem tu neviděl nikoho, kdo by něco takového uznal.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se na Albu fakt nechytá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ciernyribiz
Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Za takový dnešní zápas by jsme si ten titul ani nezasloužili. Někdo by měl Albovi s Neymarem dát nakládačku a říct že mají být vzorem pro děti.

Gratulace Realu, škoda že většina jejich fans jsou tady arogantní dementi, kteří si nevidí na špičku nosu, ale nevadí.

Teď už jen vyhrát pohár a fandit Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Za první odstavec

Reagovat
Ed_Hazard

Však pohoda klud, nás to do zajtra prejde. Toto sme vám boli dlžný

Reagovat
teenz

U některých nás to nepřejde ani do zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme koho to přejde

Reagovat
valloire

dost bída, vyhrát pohár a fandit Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně tak

Reagovat
DreamTeam

Tak že půjde Barca hrát velké divadlo i v zápase ve kterém jim o nic nešlo. Klobouk dolů

Tohle by byl asi nejtrapnejsi titul historie, kdyby nějakou náhodou Real nevyhrál.

Reagovat
valloire

Nejtrapnější tituly měl tzv, Dream Team hele.

Reagovat
popltak

Tohle je fakt dno, co se děje v téhle lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanousek Realu smekam pred drobkem z Argentiny, 37 golu je narez!

Reagovat
dextroza_m

Gratulace Realu, jejich výkony byly vyrovnanější a proto jsou mistry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak všichni kritizovali Zidana, tak právě Zidanova rotace (na první pohled až moc) ten titul zajistila.

Reagovat
teenz

ZZ spíš kritizujem za jeho občasnou připosranou hru a nebo za stavění/nestavění lepších hráčů.

Reagovat
dextroza_m

Jedinou chybu bych ZZ ale neodpustil a to je někdy předvedená hra... Přeci jen na SB nestačí jen vyhrávat, ale vyhrávat stylově a soupeře drtit, což mi teda poslední měsíce moc nepřijde (až na pár vyjímek).

Reagovat
valloire

V podstatě máš pravdu, ale já to vidím tak, že sezona je dlouhá a je třeba šetřit síly. Proti těm slabším je to někdy až moc ležerní, ale nasazení ze silnými je ok.

Reagovat
vladis271

Za mňa pri pohľade z vonku nie je v pripískavaní medzi Realou a Barcelonou žiadny rozdiel. Ale Ramos aspoň má pána Boha pri sebe a neupozorňuje na seba ako kokotko Pique, ktorý má tú neskutočnú drzosť tvrdiť, že Real je oproti Barce nejakým spôsobom protežovaný. Nie je. Je to v Lalige ako všade inde, pripískava sa veľkým.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele