LaLiga - preview 37. kola

12.05.2018, 08:35, aktualizováno 13.05.2018, 08:26
Previews
Barcelona změří síly s Levante a bude hájit svou letošní ligovou neporazitelnost. V neděli jde do akce také druhý barcelonský účastník španělské nejvyšší soutěže, Espanyol doma hostí poslední Málagu...
Espanyol Barcelona - Málaga CF  (neděle 16:15)
V LaLize už záchranářský boj skončil, takže v zápase Espanyolu s Málagou už o nic podstatného nepůjde. Málaga se ještě může vyhnout poslednímu místu, ne však sestupu.

Sestupová hádanka se ve Španělsku vyřešila s předstihem, ale ještě pár týdnů či měsíců zpátky se soudilo, že duel Espanyolu s Málagou bude jedním z nejdůležitějších. Nestalo se tak. Málaga se zatím nevyhrabala z posledního místa a jako jistý sestupující už bude usilovat jen o to, aby nebyla dvacátá.

Espanyol pojal záchranářské boje zodpovědně a v minulých třech kolech vždy bodoval, z toho dvakrát naplno venku. Velkou senzaci způsobil před týdnem na Wanda Metropolitano, když si počíhal na silné Atlético Madrid. Katalánci ve zbytku sezony bojují o co nejlepší umístění, stále se totiž mohou posunout na desáté místo, i když to není zas tolik pravděpodobné.

Už je to dlouho, co Málaga naposledy slavila vítězství nad barcelonským soupeřem. V roce 2012 vyhrála na Cornellá - El Prat 2:1, ale od té doby už nikdy nevyhrála. Espanyol má tedy výrazně lepší vzájemnou bilanci a nejen to ho staví do role favorita.

Espanyolu zřejmě nepomůže Pablo Piatti, který měl zdravotní potíže a jeho start je minimálně nejistý. Kádr domácích je jinak pohromadě, což se nedá říci o hostech. Málaga má s marodkou dlouhodobé problémy a právě to je jedním z faktorů neúspěšné sezony. Na Espanyolu budou mimo hru Peňaranda, Ricca, Castro, Torres, Pérez, Recio a Kuzmanovič.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau López - Vilá, David López, Hermoso, Javi López - Sánchez, Granero - Baptistao, Darder, Melendo - Moreno
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Prieto - Miguel, Hernández, González - Rosales, A.González, Lacen, Lestienne - Rolan - Ideye, En Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.85 - 5.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Už jen dva zápasy dělí mistrovskou Barcelonu od historického počinu vyhrát sezonu bez jediné porážky. V novodobé historii se to žádnému španělskému celku nepovedlo. Katalánce čeká ve Valencii nepříjemný soupeř, Levante je ve vynikající formě a navíc v nominaci Barcy chybí Lionel Messi.

Vyhrát ligu bez jediné porážky, to je ve španělské LaLize něco nepoznaného. Barcelona je od tohoto senzačního počinu velmi blízko, stačí neprohrát poslední dva zápasy v sezoně. Pokud bychom hledali podobný počin, museli bychom někam do třicátých let minulého století, kdy se to sice Realu a Athleticu povedlo, avšak ligový formát byl tehdy úplně jiný.

Levante může Barcelonu zastavit a má pro to veškeré předpoklady - domácí prostředí, vynikající formu i soupeře, pochopitelně silného, ale bez Lionela Messiho. Trenér Ernesto Valverde se rozhodl svojí největší oporu šetřit, takže prostor na trávníku dostanou jiní. A jakou že to formou valencijský celek oplývá? Za deset kol prohrál jen s Atléticem, jinak poráží jednoho soupeře za druhým. V řadě za sebou porazil Málagu, Athletic, Sevillu i naposledy Leganés. Levante se díky tomu katapultovalo mimo sestupové pozice a vlastně se zachránilo.

Barcelona v lize nepolevuje a tak se dá předpokládat, že i k zápasu s Levante přistoupí se vší zodpovědností, byť bez zmiňovaného Lionela Messiho. Katalánci v týdnu dohrávali zápas s Villarrealem a zvítězili naprosto přesvědčivě 5:1.

Hosté jsou velkým favoritem a porážka by byla senzací. Už vzájemná bilance hovoří v jasný prospěch Barcelony, ta s Levante nikdy v novodobé historii neprohrála. Naopak každý druhý zápas končí většinou debaklem.

Levante nemůže počítat se zraněnou dvojicí Doukouré, Toňo a ani Valverdeho družina nebude kompletní. Podobně jako v minulém zápase bude i tentokrát chybět Samper, Sergi Roberto a nejspíše i stoper Umtiti.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Luna, Rodríguez, Postigo, Coke - Morales, Campaňa, Lerma, Bardhi - Boateng, Jason
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Semedo, Piqué, Vermaelen, Alba - Dembélé, Busquets, Rakitič, Coutinho - Messi, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.17 - 5.27 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - CD Leganés  (sobota 16:15)
Real Sociedad načne sobotní program předposledního kola nejvyšší španělské ligy, když se na domácí půdě stadionu Anoeta představí proti Leganésu. Oba týmy už jsou zachráněny, ale oba ví, že jejich sezona mohla dopadnout mnohem lépe.

Platí to samozřejmě především pro Real Sociedad. Tým ze San Sebastiánu skončil v minulé sezoně na skvělém šestém místě, díky kterému se dostal do evropských pohárů. Ty ho ale natolik vyčerpaly, že letošní sezona se ještě před pár týdny dala oproti té minulé považovat za hrůzostrašnou. Ještě na konci března totiž La Real strádal a potloukal se s mnoha absencemi a nevýraznými výkony až kolem 15. místa.

V tuto chvíli ale své výkony zlepšil a po sérii výher se mu povedlo stoupat ke středu tabulky. Aktuálně se nachází na solidním 11. místě. Stále sice jen marně vzpomíná na loňskou sezonu a pohárové tažení, ale aspoň nebojuje o záchranu. Poté, co si podmanil Bilbao, se v minulém kole postavil proti Seville. A domů se vracet nadšený rozhodně nemohl, protože utkání rozhodl jedinou trefou Éver Banega a Sevilla brala tři body.

Hráči byli pochopitelně zklamaní, o čemž svědčí například zkušený záložník David Zurutuza. "Máme za sebou hodně nepovedené utkání. Mám pocit, že jsme hráli lépe a kontrolovali hru, dělali jsme přesně to, co jsme měli. Ale nestačilo to. Hodně nás mrzí, že jsme prohráli. O to větší motivaci ale máme nyní, před duelem s Leganésem. Věřím, že se nám podaří opět vyhrát," přeje si hráč s číslem 17.

Real Sociedad se s Leganésem utkal jen třikrát a jejich výsledky jsou naprosto vyrovnané. Po jedné výhře, jedna remíza. A v zápase těchto dvou týmů nikdy nepadly víc než dvě branky. Platí to ještě víc pro Leganés, který vstřelil více než jednu branku v utkání naposledy v polovině března. To se logicky odráží také na jeho umístění v tabulce, neboť Leganés tráví začátek května až na 17. místě, tedy těsně nad propastí. Matematicky už je ale zachráněn, i když v minulém kole dostal tři góly od Levante.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moya - Odriozola, Raul Navas, Llorente, De la Bella - Illaramendi, Zurutuza - Januzaj, Oyarzabal, Canales - Willian José
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Champagne - Tito, Bustinza, Siovas, Diego Rico - R. Pérez, Gumbau - El Zhar, Eraso, Omar - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.97 - 8.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Valencia CF  (sobota 18:30)
Valencia sice prožila hodně špatné poslední týdny a její pohoda, která z ní vyzařovala prakticky celou sezonu, se zdá být pryč. Přesto mohou být Netopýři spokojení, neboť jim Ligu mistrů už nikdo nevezme. Girona také dokázala potěšit své fanoušky a je příjemným překvapením ligy.

Valencia se vrací do Ligy mistrů a nikdo další s tím už nic neudělá. Definitivní jistotu postupu do milionářské soutěže dostali Netopýři v minulém kole. Sami sice proti Villarrealu odehráli hodně špatné utkání a nakonec nezískali ani jeden bod, ale vadit jim to zase tak moc nemuselo. Pátý Real Betis, který se na Netopýry hodně tlačil, totiž také nedokázal naplno bodovat. Takže Valencia má nyní na něj náskok v podobě osmi bodů.

Do konce zbývají jen dva duely a Valencia tak může být z hlediska kvalifikace do Ligy mistrů v klidu. Za jistých okolností by se navíc mohla posunout na skvělé třetí místo, ale to již není jen v její moci. Bude se proto soustředit na co nejlepší rozlučku s letošním ročníkem, v němž si fanoušci Valencie po dlouhé době opět přišli na své.

A to i přes poslední nepovedené výsledky. Valencia čeká už pět zápasů na výhru, třikrát z toho navíc prohrála. Podobně jako minule s Villarrealem si s ní poradili také soupeři Barcelona a Getafe. Poslední dobou se zdá, že Valencii notně dochází dech. Což se například obránci Gabrielu Paulistovi vůbec nelíbí.

V rozhovoru pro Fox Sports Brazil obránce Valencie zmínil: "Máme za sebou hodně povedený ročník, ve kterém jsme splnili cíl a vrátili se do Ligy mistrů. Tohle jsme chtěli a usilovali o to, protože klub jako Valencia by neměl v Lize mistrů chybět. Poslední dobou ale cítíme únavu a trochu nám dochází síly. Musíme se semknout a v posledních duelech opět vyhrávat. Věříme si a víme, že s tak skvělým trenérem nám to půjde."

Hostující Valencia nemá mnoho absencí a trenér Marcelino nemůže počítat pouze s Francisem Coquelinem, který je zraněn, a také s diskvalifikovaným Danim Parejou. Domácí Gironě se do hry vrací karetní hříšník Pablo Maffeo, ale dvojice Portu - Jose Raymundo Luis Suarez nenastoupí.

Girona v letošní sezoně dokázala parádní kousek a z podceňovaného týmu se vyšvihla až do míst, která sousedí s poháry. Nakonec nechybělo mnoho, aby se Girona pohárů opravdu dočkala. Teď už je jasné, že ji tento velký sen mine, neboť na šestý Villarreal ztrácí už devět bodů. A to i proto, že za poslední tři duely získala Girona jen jeden bod. V minulém kole byl nad její síly Eibar, který Gironě uštědřil debakl 4:1.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Maffeo, Juanpe, Bernardo, Alcalà, Mojica - Pere Pons, Granell, Borja Garcia - Lozano, Stuani
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Montoya, Garay, Gabriel, Gayà - Guedes, Maksimović, Kondogbia, Soler - Zaza, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.68 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - UD Las Palmas  (sobota 18:30)
Na Las Palmas se v poslední době valí jedna pohroma za druhou a již nyní je jisté, že si celek z Kanárských ostrovů zahraje jen druhou nejvyšší ligu. Las Palmas by moc rádo dohrálo ligový ročník se vztyčenou hlavou, ale proti domácímu Eibaru to bude hodně těžké.

Eibar má jasný cíl - dostat se trochu výš, skončit v první desítce. Zatím tento cíl plní zčásti, neboť mu patří právě desátá příčka. To se ale může velmi rychle změnit, neboť dvanáctá Celta Vigo ztrácí na Eibar jen jediný bod. Eibar to moc dobře ví, že nesmí polevit, takže hodlá v dalším zápase získat tři body a zase trochu oživit své naděje na lepší pozice. A los mu hraje do karet.

Na Estadio Municipal de Ipurua totiž zavítá Las Palmas, které má po této sezoně hodně smutné vyhlídky. Eibar chce navázat na poslední poměrně povedené zápasy, z nichž nejprve obral o dva body Valencii a pak si poradil velmi jasně s Gironou. Málokdo asi čekal, že Girona (v tabulce právě nad Eibarem) od svého soupeře dostane čtyři branky! Eibaru se to ale povedlo a trenér José Luis Mendilibar mohl být velmi spokojený.

"Jsem na svoje hráče samozřejmě hodně pyšný, protože tohle utkání jsme naprosto ovládli a hráli jsme přesně tak, jak jsme si řekli. Každý udělal maximum a odměnou nám je dobrý výsledek. Girona sice byla favoritem, ale dokázali jsme skvělou věc. Věřím, že nám tohle vítězství do dalších kol hodně pomůže a my dohrajeme sezonu v klidu. Naším cílem zůstává umístění mezi první desítkou," zmiňuje trenér Mendilibar.

Las Palmas bude mít zřejmě problémy především s motivací. Těžko ji hledáte, když je váš osud už dávno zpečetěn. A to je případ Las Palmas, neboť ambiciózní celek z Kanárských ostrovů v příštím ročníku LaLigy startovat nebude. Na 17. Leganés ztrácí dvě kola před koncem ligy už propastných 18 bodů a to jen dokumentuje jeho smolnou a nevydařenou sezonu. Las Palmas nasbíralo za posledních deset kol jen dva body a pořád se trápí.

Po remíze s Espanyolem opět padlo když naposledy doma nestačilo na Getafe. To se prosadilo až dvě minuty před koncem a Las Palmas opět ukázalo, jak velké potíže s koncentrací má. Přesto měl trenér Paco Jémez pocit, že si jeho tým zasloužil víc.

"Máme za sebou hodně náročné utkání, které mě velmi mrzí. Měli jsme dostatek šancí na to, abychom získali body, ale nedokázali jsme naši aktivitu proměnit. Rozhodně si myslím, že jsme měli na víc, celý tým to cítí. Věřím, že v dalším kole se rozloučíme s diváky lepším způsobem," přeje si trenér Paco Jémez.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Yoel - Pena, Oliveira, Lomban, José Angel - Dani Garcia, Diop - Orellana, Jordan, Inui - Charles
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Galvez, Ximo, Aguirregaray - Aquilani, Etebo - Nacho Gil, Halilović, Ezekiel - Calleri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.09 - 8.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Poslední domácí zápas na stadionu Coliseum odehraje v této sezoně Getafe a s vlastními fanoušky se rozloučí v madridském derby proti Atléticu. Getafe ještě živí šanci na Evropskou ligu, ale potřebuje nutně zvítězit, což se mu proti Los Colchoneros nepovedlo dlouhých sedm let.

Malé madridské derby mezi Getafe a Atléticem sice nepatří k nejsledovanějším, ale svojí prestiž rozhodně má. Především domácím půjde o hodně, protože stále existuje šance probojovat se do Evropské ligy, byť je tedy malá. Azulones ztrácejí na šesté místo pět bodů, na sedmou pozici pak body dva. Getafe v minulém kole potvrdilo dobrou formu a Las Palmas udolalo 1:0. Z posledních pěti kol získalo už třináct bodů.

Atlético už se pomalu chystá na vrchol letošní sezony - finále Evropské ligy proti Marseille. Los Colchoneros titul v lize nezískali, v Lize mistrů se překvapivě pakovali už po základních skupinách, sezonu ale mohou zakončit ziskem cenné trofeje. Finále Evropské ligy vypukne už ve středu a v generálce se Atlético představí na půdě městského rivala Getafe.

Svěřenci Diega Simeoneho mají stále o co hrát, protože před třetím Realem Madrid musejí bránit druhé místo. K dispozici mají tři body, přičemž do konce sezony zbývá odehrát dvě kola. Atlético není v LaLize v úplně ideálním rozpoložení, v minulém kole doma nestačilo na Espanyol a ani předtím si nevedlo přesvědčivě. Z dubna jmenujme jasnou porážku od Realu Sociedad či domácí bezbrankovou remízu s Betisem.

Atlético se hodlá na blížící se finále Evropské ligy naladit vítězně a pokud možno zajistit si v lize konečné druhé místo. Favorit zápasu je jasný, byť na Coliseum nečeká Simeoneho tým nic lehkého. Vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch Atletů, ti s Getafe neprohráli už sedm let. První zápas na Wanda Metropolitáno ovládlo Atlético 2:0.

Getafe bude postrádat kvarteto Arambarri, Bergara, Cabrera a Suárez, zatímco hosté budou bez zraněného Vitola a nejistý je start útočníka Gameira.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Antuňes, González, Dakonam, Molinero - N'Diaye, Fajr, Mora, Portillo - Rodríguez, Molina
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vršaljko, Godín, Giménez, Hernández - Corre, Gabi, Ňíguez, Koke - Griezmann, Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.17 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Athletic Bilbao  (sobota 18:30)
Deportivo Alavés už stejně jako Bilbao dosáhlo pověstných čtyřiceti bodů a je zachráněno. V podstatě se tak dá říct, že oba týmy hrají již jen o prestiž. Motivací jim může být také fakt, že jsou nejbližšími sousedy v tabulce LaLigy.

Jen jeden jediný bod odděluje oba soupeře, kteří se spolu utkají v rámci nahuštěného sobotního programu na Estadio Mendizorrotza. Právě domácí prostředí by pro Alavés mohlo být velkou podporou, díky níž by si Deportivo pojistilo další tři body. Je ale pravda, že domácí prostředí Deportivo právě proti Bilbau zase tak nefavorizuje. Od roku 2000 zde domácí vyhráli nad Lvy jen dvakrát!

V minulém kole se dařilo oběma týmům. Alavés jel do Málagy, kde chtěl odčinit porážku od Atlética Madrid. To se mu nakonec povedlo a poměrně razantním způsobem. Domácí Málaga totiž od svého hosta dostala tři branky a jen potvrdila, že tahle sezona jí prostě fatálně nevyšla. Alavés neměl přílišné problémy s jejím útokem a o nějaké obraně se v případě domácích nedalo mluvit. I díky tomu je Alavés už na 13. místě.

Jen o bod za ním se nachází jeho další soupeř - Athletic Bilbao. Ambiciózní a tradiční španělský celek neprožívá dobrou sezonu a jen marně vzpomíná na to, jak se dokázal kvalifikovat do evropských pohárů. Na domácí scéně LaLigy se letos hodně trápí a jednu dobu se pohyboval hodně blízko k propasti. Aktuálně je ale na 14. místě a sestupu se bát nemusí.

Bilbao se tak trochu specializuje na remízy, přičemž nikdo z týmů první ligy jich nemá na kontě víc (13). I o tom hovoří zkušený záložník Markel Susaeta. V rozhovoru pro klubovou televizi Susaeta zmínil: "Často se nám stává, že máme slušně rozehraný zápas, ale nedokážeme jej dotáhnout do konce. Vypadneme, přestaneme se soustředit a přestaneme být aktivní. To si nesmíme dovolit. Máme dostatečně kvalitní kádr na to, abychom o Evropu bojovali každý rok, ale děláme hloupé chyby," míní zkušený hráč.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Laguardia, Ely, Diéguez - Ibai, Manu Garcia, Pina, Pedraza - Munir, Guidetti
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - De Marcos, Nunez, Inigo Martinez, Saborit - Beňat, Mikel Rico - Williams, Muniain, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.32 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (sobota 18:30)
Sevilla stále živí naději na poháry, ale krátí se jí čas. Pokud chce přemýšlet o Evropské lize, musí si v následujícím klání bezpodmínečně poradit. Což pro ni nebude úplně snadné, neboť jejím soupeřem bude městský rival Betis. A ten je ve formě.

Real Betis má za sebou hodně povedenou sezonu. Liga mistrů mu sice těsně unikla, ale pro celek ze Sevilly je i Evropská liga příjemným překvapením, se kterým na začátku sezony počítal jen málokdo. Real Betis ale vhodně doplnil kádr a postupem času se sehrál ve velmi dobrý a organizovaný tým, který si je vědom svých předností. Ještě před minulým kolem navíc nebyla nemožná ani Liga mistrů.

Jenže minule si to Real Betis pokazil sám. V rámci minulého kola totiž Béticos nestačili na domácí Athletic Bilbao a Lvi doma díky trefám Muniaina s Aduritzem vyhráli 2:0. Tím ukončili naděje hostí na Ligu mistrů, neboť i přesto, že Valencia nebodovala, činí ztráta Betisu na ni už 8 bodů, což dvě kola před koncem Betis nemá šanci dohnat. Ani teď ale nesmí polevit.

Villarreal na šesté příčce se totiž tlačí na jeho místo a chybí mu k tomu jen dva body. Hned za Žlutou ponorkou je navíc právě Sevilla, která na Béticos ztrácí bodů pět a o poháry hodně stojí i přes nepovedenou sezonu. O tom, že Real Betis nečeká nic jednoduchého a že Sevilla bude hodně dravým soupeřem, svědčí také slova veterána Joaquína.

"Seville se možná nedaří v sezoně, ale je to pohárový tým. Je zvyklý na tlak a konfrontaci s těmi nejlepšími. Tam ještě nejsme. A protože zoufale touží po třech bodech, nebude to pro nás snadné. Naším cílem samozřejmě ale zůstávají tři body. Chceme vyhrát derby nejen pro naše fanoušky, ale také pro vlastní dobrý pocit. Je to ten nejlepší způsob, jak zakončit sezonu," dodal Joaquín.

Domácí Real Betis se bude muset obejít bez několika hráčů, mezi kterými jsou Zouhair Feddal, Dani Giménez, Júnior Firpo nebo Álex Alegría. Andrés Guardado navíc také není zcela fit. Lehké to nebude ani pro Sevillu. Mimo je Carole a zdravotní potíže trápí také Jesúse Navase. Dobrou zprávou pro hosty je alespoň fakt, že se zpátky do hry vrací po odpykání karetního trestu Pablo Sarabia.

Sevilla opravdu touží po třech bodech a postupu do Evropské ligy, což ukázala už několikrát. Odvolání trenéra Vincenza Montelly se ukázalo zatím jako správný impuls, neboť nová Sevilla již porazila Real Sociedad a v minulém utkání také samotný Real Madrid! Nad tím dokonce vedla pár minut před koncem 3:0. Zkušený taktik Joaguín Caparrós zatím zachraňuje reputaci Sevilly a derby je pro něj další skvělou šancí.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Pedro Lopez - Mandi, Bartra, Amat - Barragán, Joaquín, Fabian, Javi Garcia, Durmisi - Sanabria - Loren
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soria - Layún, Mercado, Lenglet, Escudero - Roque Mesa, N’Zonzi - Correa, Banega, Nolito - Sandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.68 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Villarreal CF  (sobota 18:30)
Nejdříve příští rok v létě se bude moci Riazor opět těšit na nejvyšší soutěž. La Coruňa odehraje doma poslední zápas a hostit bude Villarreal. Zatímco domácí se budou loučit s LaLigou, Villarreal potřebuje body, aby si ohlídal šesté místo a tím pádem i Evropskou ligu.

Galície smutní, La Coruňa opouští nejvyšší soutěž a své poslední utkání na Riazoru odehraje proti Villarrealu. V dalším ročníku si budou muset fanoušci zvyknout pouze na druhou ligu, což není pro kdysi slavný celek žádná novinka.

Sezona bude pro La Coruňu hodnocena jako neúspěšná, přitom existovaly světlé momenty a chvíli se zdálo, že se galicijský celek může zachránit. Důležité body však začal sbírat pozdě a příchod Clarence Seedorfa na tom nic nezměnil. Deportivo před týdnem opět remizovalo, ve Vigu si připsalo remízu 1:1 a za posledních šest kol našlo přemožitele jen jednou. Bylo to v domácím zápase s Barcelonou, po kterém byl sestup Deportiva definitivně zpečetěn.

Domácím půjde už jen o důstojné loučení, kdežto Villarreal ještě potřebuje bodovat a nejlépe naplno. Na šestém místě má před Sevillou jen tříbodový náskok a ve hře zůstává i Getafe, které ale ztrácí už pět bodů. Žlutá ponorka potřebuje získat tři body také proto, že v posledním kole se představí na půdě Realu Madrid.

Deportivo má s Villarrealem velmi vyrovnanou vzájemnou bilanci. Třikrát v řadě se mezi nimi dělily body. Zápas na El Madrigalu skončil remízou 1:1, když jí šest minut před koncem zařídil vyrovnávací trefou Florin Andone.

Clarence Seedorf nemůže počítat s Bóvedou, Schärem, Colakem a chybět bude i Sidnei. Všichni mají nejrůznější zranění. Kompletní nebude ani Villarreal v jehož řadách nebudou Bruno Soriano ani Guerra.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Martínez - Luisinho, Albentosa, Navarro, Juanfran - Valverde, Krohn-Deli, Guilherme - Valle - López, Pérez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, González, Ruiz, Rukavina - Rodri, Trigueros - Castillejo, Raba, Čeryšev - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.76 - 4.19 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Celta Vigo  (sobota 20:45)
Real Madrid už tři soutěžní duely nevyhrál a jeho forma se zhoršuje. Hvězdný tým myslí na finále Ligy mistrů, ale chce vzdávat ani souboje v LaLize. V sobotu večer se v rámci 37. kola na domácí scéně postaví proti Celtě Vigo, která také neprožívá ideální sezonu.

Pro Real Madrid bylo dostatečně palčivé už jen to, že první místo a titul v LaLize získala Barcelona. Odstup mezi ní a madridským týmem byl dostatečně velký a ponižující, což tradiční rival nebere úplně pozitivně. A zatímco se na rozdíl od katalánského giganta pyšní vyhlídkou na slavné finále Ligy mistrů proti Liverpoolu, ještě mu zbývají dva zápasy první ligy. A v nich chce Bílý balet podat rozhodně lepší výkon.

Naposledy se mu moc nevedlo. Soupeřem Realu Madrid se v dohrávce 34. kola stala Sevilla a o favoritu nemohlo být pochyb. Jenže Real Madrid totálně podcenil soupeře a zapsal jeho úvod, takže ještě pár minut před koncem svítilo na tabuli skóre 3:0 pro Sevillu! Real sice dokázal v závěru snížit na 3:2, ale fanoušci s výkonem hráčů, zejména pak smolaře Sergia Ramose, nemohli být vůbec spokojeni.

Real tak nevyužil nabídnuté šance a dál zůstává na třetím místě. Na jeho kontě je v tuto chvíli 72 bodů, což je o tři méně než v případě konkurenta Atlética. Tým trenéra Zidana se opírá také o domácí formu, protože s Celtou za posledních deset domácích utkání prohrála jen dvakrát. Velkou absenci, kterou musí francouzský stratég řešit, je Cristiano Ronaldo. Portugalská ikona stále není připravena a zřejmě se jí dočkáme až v posledním ligovém kole. Kromě něj není fit ani Dani Carvajal.

Trenér Zidane si z poslední porážky mnoho nedělá. V rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Myslím, že tato porážka nic nezmění. Máme před sebou ještě několik dní na to, abychom se připravili. Nebyl to rozhodující zápas, i když jeho výsledek mě samozřejmě mrzí. Především v první půli jsme totálně zaspali. Druhý poločas už byl v naší režii a je škoda, že jsme nedokázali otočit výsledek. Šancí jsme na to měli několik," míní Francouz.

Když jela Celta na stadion Santiago Bernabéu naposledy, sehrála tu velmi dobrý zápas s Bílým baletem v rámci Copa del Rey. Díky brankám Iaga Aspase a Jonnyho Castra nakonec dokázala zvítězit a teď by něco podobného moc ráda zopakovala. V domácí soutěži jí toho moc nového a zajímavé už nečeká. Celta je v tuto chvíli až na 12. místě a její sezona nevyznívá tak pozitivně, jak by si fanoušci přáli.

Především v obraně má tým z Viga značné problémy, což dokazuje například 52 inkasovaných branek. Čtyři z nich dostala Celta při posledním výletu mimo svůj stadion, konkrétně na půdě Villarrealu. Za deset posledních soutěžních utkání dokázala vyhrát jen dvakrát. V utkání zřejmě neuvidíme zraněné duo Nemanja Radoja a Emre Mor.

Jeden z tahounů týmu, Daniel Wass, si nedávno připsal ligovou stovku zápasů v dresu Celty. A plánuje další: "Jsem moc rád, že jsem se toho dočkal a že jsem mohl svým dílem přispět k úspěchům týmu. Cítím se tu velmi dobře, zlepšuji se a spoléhají na mě spoluhráči i trenér. Věřím, že do konce ligového ročníku ještě uhrajeme dobré výsledky a třeba právě proti Realu Madrid by to bylo velmi příjemné, i když to bude hodně těžké," ví zkušený záložník.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Nacho, Sergio Ramos, Varane, Theo - Lucas Vazquez, Casemiro, Kovačić, Asensio - Bale, Benzema
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - H. Mallo, Cabral, Sergi Gomez, Jonny - Wass, Lobotka, Brais Méndez, Sisto - Aspas, Maxi Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.34 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona36279094:2490
2.Atlético Madrid36229555:2075
3.Real Madrid36219686:4272
4.Valencia CF36207962:3767
5.Real Betis361851356:5659
6.Villarreal CF361761351:4657
7.Sevilla FC361661446:5654
8.Getafe CF3614101241:3252
9.Girona FC361391448:5748
10.SD Eibar361381541:4847
11.Real Sociedad361371663:5646
12.Celta Vigo3612101455:5246
13.Deportivo Alavés361422037:4844
14.Athletic Bilbao3610131340:4543
15.Espanyol Barcelona3610131331:4143
16.Levante UD3610131337:5043
17.CD Leganés361171829:4640
18.Deportivo La Coruña366111935:7029
19.UD Las Palmas36572423:7122
20.Málaga CF36552623:5620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (387)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Novým koučem Sevilly Pellegrini?"

To by ma ako fanusika spanielskej ligy velmi potesilo. Pellegrini by mohol byt pre Sevillu idealny trener, ktory dokaze za malo penazi vela muziky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý trenér, ale už bych se docela bál, jestli to nemá za sebou. LaLiga má několik nadějných koučů, kteří by mohli dostat šanci.

Reagovat
Gazdo

Ako to ze je take ticho okolo toho Thauvina? Ved ten chalan je tuto sezonu uplne bozi. Skoda len za k nam momentalne nema kam

Reagovat
Switchback

https://i.redd.it/mcc7wq2sanw01.jpg není tam započítaný poslední zápas ale jinak slušný

Reagovat
Jordi Alba

Škoda, že se El Gran Derbi hraje ve stejnej čas jako Girona x Valencia. Taková remíza by nebyla špatná, sice nebude hrát Portu, ale třeba Lozano by ho mohl zastoupit. EL nevyšla, ale mít na konci sezóny 50 bodů a být v 1. desítce by taky bylo super.

Reagovat
Billy McClane

Girona hype opadol a buducu sezonu smer druha liga

Reagovat
Jordi Alba

Tak hype. To, že Girona má na konci sezóny horší výsledky se ví už pár let a pokud myslíš těch pár lidí tu, co jim přeje, tak u nich si ani nemyslím, že ten tým nějak sledujou.

Reagovat
Jordi Alba

Jinak samozřejmě priorita bude nadále udržení, ten chvilkovej boj o EL byl krásnej, ale priorita bude i v další sezóně být nejhůře 16. Hlavně neprodávat. Portu a Mojica budou vzbuzovat zájem, Maffeo ideálně další hostovačka. Stuani snad nepůjde taky nikam do Číny nebo podobně.

Reagovat
Jordi Alba

A Machína taky nepustit do žádné Sevilly.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přiznám že Gironě spíše přeju dobré výsledky a občas se podívám na nějaký zápas, ale že bych ji podrobně sledoval jako Real nebo City, to se říct nedá

Reagovat
Jordi Alba

Jo, jasný. Nemyslím to nějak zle, každej sleduje tak, jak je to pro něj vhodný. Já viděl tuhle sezónu něco málo přes 20 zápasů v lize a to jedno kolo poháru s Levante sem neviděl. Ale čím víc nějakých fanoušků, tím líp.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Visca el barca

Tak Arthur až v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

Gremio se škube, ale Iniesta tlačí na vedení, aby ho přivedli v létě.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Nerozumiem po spanielsky, ale to ze si odchadzajuci Iniesta nieco diktuje a tlavi na vedenie, mi pride smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně jsem to napsal. Spíše než tlačí, tak doporučuje. Vidí v něm talent podobný Datumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavimu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
X-bano-X

Škoda že Betis nemá za sebou nejakého silného sponzora, aby takáto atmosféra bola aspoň u jedného zástupcu Španielska v LM.

Reagovat
valloire
Reagovat
Phillipinho

Atletico?

Reagovat
X-bano-X

Vieš čo, mne príde že na Wande je atmosféra keď sa darí, keď sa nedarí je to také obyčajné napr v skupine LM som tam videl asi 2 zápasy a bolo to taká normálka.. U Beticos je super atmosféra prakticky vždy keď si to zapnem.

Reagovat
Jordi Alba

Tak už je to jasné, oba Andaluské týmy jdou do EL.

Reagovat
X-bano-X

Zdá sa že Sevilla to predkolo už ukope a pre nás to znamená Superpohár začiatkom augusta. To som zvedavý kto tam bude hrať. Predpokladám že Marc, Piqué, Umtiti, Alba, Sergi, Bus, Messi, Suaréz, Dembele, Coutinho a Rakitič budú ešte na dovolenke.

Reagovat
Jordi Alba

Sevillu už nikdo předběhnout nemůže.

Reagovat
X-bano-X

Jj ja som to písal skôr len som neodoslal.......

Reagovat
misinho7

Pekne Gareth

Reagovat
Ed_Hazard

Ja by som ho nepredaval..

Reagovat
misinho7

tak ale ked pride uz ci ten Neymar ci Hazard tak pochybujem ze by chcel sediet na lavke ...aj ked dalo by sa to ze by bol na pravom kridle a na lavo niekto novy ..ale zas podla mna floro bude chciet ziskat nejake peniaze

Reagovat
Kenneth

A co s nim? Jednou za cas se ukopne proti tymum co nebrani a po zbytek casu je na pest.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat, dokud za něj můžeme dostat slušný peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Nehra Garethova brzda a hned sa mu dari.

Reagovat
misinho7

Lobotka posobi strasne isto a sebavedomo ..zatial ani jedna zla nahravka a to je stale pod tlakom

Reagovat
misinho7

tak uz aj spanielski komentatori ho nazvali Mini Modric

Reagovat
Ed_Hazard

Achraf je dnes v utoku hodne dobry

Reagovat
X-bano-X

No Castro dnes hrá ako keby chcel aby Mazáň nastúpil

Reagovat
Ed_Hazard

Prenho by to bola tiadna skola. Mohol by ho tam dat aspon na 20 min. Ta lava strana hori neskutocne.

Reagovat
misinho7

Gareth ked ma tolko priestoru ako mu da Celta tak je monstrum skoda ze na takyto tim co hra takymto stylom natrafime raz za cas

Reagovat
misinho7

ale teda mohol by sa s Bernabeum rozlucim hattrickom

Reagovat
misinho7

boha co sa to deje preco s takymto nasadenim hrajeme v lige len par zapasov?

Reagovat
Ed_Hazard

Hah, to su goliky Jeden krajsi ako druhh

Reagovat
vilp

Gareth. Mourinho už chystá 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco takto nehrame pravidelnejsie v lige? Napr proti nim v Cope? Zbytocne ligu vypustame. Takto musime byt efektivni na novu sezonu. Bale ako za starych cias

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kadr je mlady+hodne starochu, tak vykyvy jsou jasne v letosnim roce. GB se dari jenom kdyz se hraje nahoru dolu, jakmile se busi do plny, tak je dost casto mimo. Benzema letos marny a to same by se dalo rict o kazdy hrace v tymu. CR7, Kroos, Modric,Isco,Marcelo,Carvajal,Ramos jsou v urcite fazi mimo formu tj. na 1-1,5mesic mimo formu.

To se nestalo lonskem sezonu a kdyz ano, tak to pokryli hraci typu Morata,James,Pepe. Mimochodem zrovna Morata i James meli velmi dobry podzim a pokud by byli porad v Realu, tak ten podzim by nebyl tak tragicky. A nejspise by se porad hralo o double ne-li o treble.

Seslo se tech spatnych veci hodne najednou a pristi rok ta lavka bude snad kvalitneji a Zidan muze zase rotovat bez problemu.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

ja dufam ze sa neuspokoja ak vyhrame LM ..dufam ze budu nakupy a dobre to posilnime ... nie ze povie Zizu ze je spokojny s tym co ma pretoze sme vyhrali LM a nezmenime nic hlavne co sa tyka utoku

Reagovat
CHONG

Rozlučka se svobodou v nejlepším městě na světě začala moc pěkně

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Gratulace a hodne stesti!

Reagovat
CHONG

Díky, kámo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale to nejlepší město světa je teda hodně subjektivní pohled.

Reagovat
CHONG

To je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Dobra trefa zapasu.

Reagovat
Mateo16

http://www.abc.es/deportes/real-madrid/abci-neymar-y-tres-fichajes-mas-201805130817_noticia.html

Nase ciele

Brankar , Odriozola, Neymar , + utocnik

Odchody

Kiko, Achraf, Llorenthe, Bale, Karim? , Borja

Reagovat
smazaný uživatel

To jako, že odejde Kiko a místo něj se přivede jiný brankář jako dvojka? Jinak z těch odchodů by byla podle mě škoda zbavovat se Achrafa, ten by si spíš zasloužil hostování, jestli má přijít Odriozola... Karima si podle mě Zizou udrží

Reagovat
Ed_Hazard

Karim si začal zase robiť tú svoju "čiernu" prácu poctivo. Ak bude znova prospešný pre zvyšok týmu a bude krídlam (aj ostatným) prirpavovať gólovky, nemám s ním žiaden problém aj keby nedával góly.

Achrafa by som si nechal, Odriozolu netreba. Dal by som viac šancí Achrafovi. Skôr by som riešil opačnú stranu a backup za Marcela. Theo je jedná veľká katastrofa.

Reagovat
Mateo16

Sklonuje sa ten brazilec s AS , to podla mna bude macka vo vreci. Achraf taktiez musi na hostovacku a kedze tento rok Carvajal hral dost pod svoje moznosti konkurencia na jeho post musi prist

Od Karima bude zalezat ci zobere lavicku alebo nie. Ja o tom pochybujem tento rok myslim ze uz aj on sam vie ze je koniec

Reagovat
Ed_Hazard

Ak príde Danimu rovnocenná konkurencia, tak je dosť veľká šanca, že sa zosype. On to aj priznal v jednom rozhovore, že v momente keď prišiel Danilo, tak bol psychicky na dnes. On je opačný prípad, konkurencia mu nepomáha..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jen zarazilo, že jestli jsem to dobře pochopil z toho článku, tak má odejít Kiko a přijít Navasovi konkurence a tam mezi kandidáty De Gea a Oblak

S Karimem souhlasím, uvidíme koho (jestli vůbec někoho) jako hrot přivedeme a jak se k tomu on sám postaví

Reagovat
Jordi Alba

Oblak

Každopádně De Geu nebo Oblaka by Real asi nekupoval jako dvojku.

Reagovat
Jordi Alba

A kdyby měl Navas zůstat jako jednička a Casilla se prodat, tak se divím, že Real jako dvojku nechce takovýho Guaitu z Getafe. Končí mu smlouva a zájem o něj maj tuším ještě Atlético a Crystal Pace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden z důvodů té výměny má být prý i věk, takže tím je Guaita ze hry... Mě mrzí, že se nepovedlo dovést Kepu

Reagovat
Jordi Alba

Jestli jde o věk, tak bych volil asi mezi Kepou, Ricem (Ten teď ale leští lavičku) a možná Pachecem (odchovanec Realu).

Reagovat
Jordi Alba

Samozřejmě za předpokladu, že by byl Keylor furt jednička.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sorry, ale to nejsou (kromě Kepy s přivřením obou očí) ani náhodou gólmani pro Real. Oni budou shánět jedničku, nebo aspoň brankáře, který se tou jedničkou bude moct během příští sezóny stát. Brankář je pozice, kde oproti konkurenci viditelně ztrácí.

Reagovat
Jordi Alba

Sem pak dodal, že za předpokladu, že by byl jednička Navas a ten 2. gólman by chytal asi to, co Casilla. Navas není úplně v té top špičce, takže tam buď příde jasná dvojka, nebo jasná jednička a ta Navase posadí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To, čeho je momentálně schopný Casilla, odchytá prakticky kdekdo. Oni budou muset buď přivést jasnou jedničku (hodně náročný a drahý úkol), nebo gólmana zhruba na úrovni Navase, který ale bude mladší a typologicky vhodnější (sbírání centrů, kvalitnější a rychlejší rozehrávka, schopnost hrát za vysoko postavenou obranou) a nechat ho dozrát. Podle mě ta hromada obdržených gólů jde i za tím, že Keylor není typ gólmana pro takový klub. Má skvělý reflex, je výborný na čáře, ale v těch ostatních aspektech hodně zaostává.

Reagovat
Jordi Alba

Moc mi nepříde, že by Real chtěl mladšího na úrovni Navase, tam by to vyřešil spíš fakt top gólman. Napadají tě nějaký ména kromě DDG?

Oblaka nepočítám jako moc reálnou možnost.

Reagovat
vilp

Kepa zaujal víc než Alisson.

Reagovat
Ed_Hazard

Kepa neni nic extra. Mne pride riadne vyhypovany nakolko momentalne nie je nikde ziaden kvalitny mlady spanielsky brankar..

Reagovat
Mateo16

Proti nam vzdy zahral extra. Takto teraz budeme kupovat blbosti typu Alisson

Reagovat
vilp

Jinak myslíš, že je momentálně Bale reálný jako posila United, když Martial nejspíš odejde? Osobně by mě to vůbec nepřekvapilo a Rashford by mohl být další v řadě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rád bych se ti vysmál, ale Mourinhovo chápání fotbalu jde mimo moje obzory. Jestli někdo dokáže zazdít dva takhle talentovaný hráče, je to určitě on. A za ně přivést dva hotové (doslova), kteří už nemají tělo na svůj způsob fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, proto mi to přišlo divný... to bych spíš chápal toho Alissona, přece jen při veškerý úctě ke Keylorovi kdyby došel De Gea/Oblak, tak by asi dělal spíš dvojku on

Reagovat
Hristo Stoichkov

Alisson je zajímavá volba, ale co si budeme povídat, to play-off LM ho nezastihlo v dobrý formě a udělalo z něj jeden velký otazník.

Reagovat
Visca el barca

Mě by fakt zajímalo, jak chcete toho Neymara udělat. Potom co včera řekl Khelaifi, že na 2000% Neymar zůstane. Tohle není otázka peněz a už vidim jak ho šejk po roce pustí

Reagovat
Mateo16

Kludne Neymar si ten prestup vyplace a verim ze zajde dalej ako Verratti

Reagovat
smazaný uživatel

No, jeho přestup z Barcelony byl taky nepředstavitelný a dopadl... sám tomu sice taky moc nevěřím, ale kdoví. třeba to Florentino uhraje se šejkem tak, aby se necítil uraženej

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho muzou poslat na hostovani do RM a s vykupku v dalsim roce. Tak by sejk urazeny nebyl a bylo by u toho mene humbuk nez je treba ? Kazdopadne to bude zajimavy prestupni leto...

Reagovat
Ed_Hazard

Nijak Nech si ho nechajú.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nasser: "Neymar will stay here 2000%.”

Odriozola má za sebou velmi špatnou sezónu, Karim podle mě stoprocentně zůstane.

Reagovat
vilp

A to je nové s těmi procenty? Protože o stejném čísle mluvil už pár měsíců zpět po té první vlně spekulací.

Reagovat
Visca el barca

To řekl včera po zápase.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Príchody:

Brankár (netuším kto popravde), backup za Marcela, Icardi, de Tomás a v prípade odchodu Balea, priviezť Hazarda.

Odchody:

Kiko, Llorente, Borja Ceballos aspoň na 2 roky hosťovačka, Theo. Narovinu, nepáči sa mi ani obranné zloženie (pred sezónou to vyzeralo na papieri perfektne) - Nacho Ramos zostať ale koho uprednsotniť z dvojky Varane, Vallejo? Isté ale je, že to v obrane nefunguje, Pepe strašne chýba.

Reagovat
-Carles-

Vallejo zatiaľ celkom bieda nie? Vzhľadom k očakávaniam.

Reagovat
Ed_Hazard

Až tak veľa šancí nedostal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám obecně problém s tím, pokud roli čtvrtýho stopera má plnit takhle mladý kluk, který se potřebuje především rozvíjet. Jak známo, na stoperech není třeba tolik rotovat a toho času pro něj zbývá fakt minimum, což má pak za následek například takovou hrůzu, co předvedl na Pizjuánu. U mladých hráčů je to o herním času a z toho vyplývajícím sebevědomí, je to logický.

Reagovat
-Carles-

To rozhodne. Ale zrovna Vallejo prichádzal s potenciálom, že bude treťou voľbou na stopéra a mám taký pocit že sa od neho čakalo viac ako od Nacha. Každopádne má za sebou len prvú sezónu so zraneniami, takže ešte ťažko hodnotiť.

Reagovat
vilp

Co se týče výkonů, tak určitě ne. Sevilla byla spíš výjimka. Problémem jsou zranění, od těch se odvíjela celá jeho letošní sezona. Akorát mě mimoto ještě trochu děsí ta jeho postava, nohy má sice hodně silné, ale výška je velký nedostatek. To, co předcházelo prvnímu gólu na Pizjuánu, určitě nebyla náhoda, takhle prohraných soubojů ve vzduchu bude víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak kromě venkovní Sevilly hrál prakticky ty nejjednodušší zápasy, kde neměl moc práce. Já bych se spíš ptal, jestli je nějaká šance, že se v tý pozici dokáže rozvíjet. Viděl bych to tak, že půjde ve šlépějích Bartry.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo teda nie. Akoze prva sezona a co by si chcel svetovy vykon?? Ten chalan ma potencial len musi na iste veci herne dozriet a adaptovat sa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je vůbec RdT lepší než Borja? Na tu epizodní roli je asi zbytečný přivádět nějakýho nováčka, který se bude muset sehrávat s týmem.

Stopeři jsou na papíře TOP, do toho bych moc nesahal, problém bych viděl spíš někde mezi herním stylem a Keylorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mayoral nechce zustat, protoze chce hrat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bude to hodně zajímavý a moc vám to nezávidím, dělat takový přestupy v roce Mundialu je hodně náročný, zejména teda finančně. Já jsem rád, že kromě Griezze (za nějž prý nakonec vysypeme 115 ve splátkách) budeme letos mimo tyhle závody.

Reagovat
Ed_Hazard

V tom máš započítaný aj poplatok za vyplatenie klauzule?

Reagovat
Visca el barca

Chceme to udělat bez klauzule a dát Atléticu víc

Reagovat
smazaný uživatel

Odriozola je uplne zbytocny, sice mlady ale bude nieco stat a na tu poziciu mame Achrafa, ktory sa velmi slusne ukazuje.

Benzema aj ked si prajem transfer bude u nas smrdiet s jeho par sezónnymi fajn zapasmi dalej.

Ked nepride Neymar tak tie peniaze vrazit do dvoch Top hracov do utoku.

Salah je zaujimavy ale aj risk, ma podobne vydarenu jednu sezonu v PL ako Bale.

Kane je nejaky ten rok Top zakoncovatel ale je to Brit s ktorými mame skusenosti, kazdopadne jeho skills su skvele.

Icardi cenovo najdostupnejsi, kanonier ale nie je to hrac do suhry. My potrebujeme ku CR hraca, ktory vie do kombinacie.

Hazard, hodil by sa, 1 vs 1 nutne potrebujeme, skvely do kombinacie a suhru avsak golovo malo efektivny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked tak zbavil by som sa Kroosa. Za mna hrac, ktory to casto flaka a ked vidim Modrica tak to je odlisny level. Isca by som kludne presunul na Kroosovo miesto. Mali by sme dvoch skvelých, variabilných zaloznikov, ktori vedia zabojovat aj smeru dozadu. Tym po odchode Balea vytvorime miesto pre dvoch utocnikov.

Reagovat
technecium

Nesleduješ jinej sport?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujem to ako Kroos v mnohych pripadoch laxne vyklusava ked super utoci a dopredu je to posuvac. Chcem hraca ktory zabojuje, vie 1 vs 1, precislit, je variabilnejsi, podobne ako Modric.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten sport menom Najlepsi klub storocia?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo hňupe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste se tam pise o stoperovi.

Co se tyce prichodu, tak golman nevim, stoper nevim, Odriozola ok. Neymar ok (byt se tam pise jen o nem a zadny altenative kdyz to nevyjde?).

Odchody, Kiko ok, Achraf taky ok.. urcite neodejde na trvalo, Bale ok, Mayoral ok. Benzemu nechat. Ceballose/Llorenteho taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Odriozola? Tam nas topanka netlaci. Zahra tam Nacho ci Achraf. Zbytocne vyhodene prachy ktore sa zidu do utoku.

Reagovat
Mateo16

Jeden z dvojky Ceballos/Marcos ostane ja to vidim na Ceballosa. Karim bude zalezat od neho ci zobere lavku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, prislo by mi uplne stupidni ho po jedny sezone prodavat (Ceballose). Llorenteho se da zbavit "jednodusejc". Jinak Benzema je hrac, ktery si myslim, ze tu lavku pripadne akceptovat bude.

Reagovat
Mateo16

Tak ono aj skutocnost ze na Marcosovom poste hra Case a Kovacic hovori o tom ze isto pojde

Reagovat
Switchback

Dnes bez Leoše, no snad to zvládnem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejhorší na tom je, že ho beztak šetří na nějaký přiblblý přátelák v Africe, na kterým si vedení namastí svoje kapsy.

Reagovat
Switchback

Jj to jsem taky četl, že je to skrz to no ... co už

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

2018 - Nasser Al-Khelaifi: "I'm 2000 percent sure that Neymar will stay at PSG.”

2017 - Jordi Mestre: "I'm 200 percent sure that Neymar will stay at Barcelona."

Jedna nula naviac, ale princíp ostáva rovnaký. Najlepšie bude počkať si na leto.

Reagovat
ADM

No, ale nema vykupku ... si myslim, ze Nasser je taky blazon, ze ho radsej necha zhnit na tribune s platom, nez ukazat slabost a po roku ho pustit.

Reagovat
technecium

Celkem Neymaru to zhnití přeju

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je bohužel nereálný. Navíc by to největší následky mělo pro něj samotnýho, resp. jeho klub. Ale zajímalo by mě, jak by se na to tvářila UEFA, kdyby jedna z hlavních tváří jejich vlajkový lodě a jistota sledovanosti seděla někde u televize.

Reagovat
Visca el barca

Oni se kluci spolu nějak domluví, přeci jen Naser má peněz dost

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valverde na tiskovce zajímavě mluvil o šanci pro mladý. Prý rád pracuje s užším a stálým kádrem (21-22 hráčů), letos byl bohužel širší, jelikož se nám některých nechtěných hráčů nepovedlo zbavit. Aleňá nedostal šanci kvůli tomu, že jako kouč nepreferuje pendlování mezi áčkem a béčkem, nemá s tím dobrý zkušenosti. Jinak se mu jeho přístup v tréninku i výkony v béčku líbily a na příští rok má zaručený místo v áčku. Druhým adeptem je Oriol, který měl být taky součástí áčka od léta, ale momentálně se uvidí až na základě výkonnosti po dlouhodobým zranění, ze kterýho se teprve zotavuje.

Jinak je rád, pokud jsou v béčku hráči, kteří můžou áčku pomoci, tak doufejme, že v létě se dokážeme zbavit všech, co nebudeme potřebovat a mladí budou po letech ignorování konečně cítit reálnou šanci na první tým. Snad nezůstane opět pouze u teoretických řečí.

Reagovat
smazaný uživatel

V to taky hodně doufám, tohle byla Enriqueho největší chyba. Zapomenout na naše "mladé" a přitahovat různý odpad, který se nehodil ani na střídačku. V tomhle byl Pep bezkonkurenční, kdy kdykoliv byl zápas rozhodnut, poslal tam samé mladíky.

Reagovat
-Carles-

Aleňa musí jasne do áčka, tam už nejaké prehadzovanie medzi béčkom musí skončiť. Snáď Ernesto nekecá a budúcu sezónu budeme miesto priemerákov konečne stavať mladých.

Reagovat
technecium

Reagovat
remeslnik

Hristo, ono se ti to hezky řekne "zbavit se všech, co nebudeme potřebovat ". Jenže on je nikdo nechce !!! A když tak za pár Éček, jako Masch za 5,5M. Většinou jen na hostovačku - Deulofeu, Rafinha, Arda, Munir, Marlon, Douglas, ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rafinha, Munir či Marlon jsou zajímaví hráči s nikterak vysokým platem, o který na trhu bude zájem. Arda je snad definitivně pryč a s Douglasem ještě rok budeme muset vydržet.

Reagovat
LAM

Rafinhu Inter chtít asi bude.On se tam na konci sezony hodně dobře rozehrál a začal dávat i goly.Jeho cenovka bude vyšší.

Celkově by jsme mohli na Griezmanna našetřit z přestupů.Rafinha 35,Gomes 25-30,Paco 25,Vidal 10.

Příchody Griez,Alena+Záložník a budem úplně komplet

Reagovat
ADM

Paco 12, Vidal 8, Gomes 20

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou klidně i zadarmo.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Semedo, Yerry Mina, Vermaelen, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Dembélé, Luis Suárez y Coutinho

Reagovat
LAM

Pěkná sestava

Reagovat
Rattlesnake

skvělé zase se pomaloučku vracíme ke 433 systému. to beru.

Reagovat
Footballer

Proč Suarez nenechá kopat Coutse ty přímáky? v tomhle tu hierarchii nechápu...

Reagovat
Rattlesnake

yerry

Reagovat
Rattlesnake

citrón jsem chtěl

Reagovat
ADM

Dembeleho pohlad po tom, čo na neho Suarez nahukal hovoril za všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Verma.

Reagovat
X-bano-X

A no do prdele

Reagovat
ADM

Tak Levante nam to nakoniec naozaj preruší

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo, tak zrovna tady jsem prvni prohru v sezóně nečekal..

Reagovat
ADM

Prehra hneď v prvom zápase vonku po zaistení titulu sa dala určite čakať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

zase bez Lea a zase průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorite Inigo Martinez do Barcelony ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Messiho sme v pici...

Reagovat
Majk91

ten Mina je rovnaky vysmech ako bol Douglas. Podpriemerak z Brazilie, ktory nema na Barcu ani vo sne. Jeho pozicna hra na urovni okresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa Coutinho.

Reagovat
ADM

Coutinhooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez messiho raketa nema komu posouvat, couts tragik a verma a jeho 63636.zraneni.. Arsenal DNA..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobrý debil...kdyby byli všichhni stejně tragický jako Couts tak nám můžou dát treble na začátku sezony.

Reagovat
Majk91

Coutinho jeden z najlepsich na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mas nicku

Reagovat
Majk91

Reagovat
Jordi Alba

Marnej mi příde spíš Dembélé. Iniesta taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

dembelemu nas linejsi (tedy postupne dobyvani) styl moc nesedi, nabehne do vapna a nema komu ten mic dat, tak zkousi sam, nebo dozadu

Reagovat
Rattlesnake

couts

Reagovat
smazaný uživatel

že by to messi si nemohol vydýchnuť a musel hrať do odpadnutia...a obrana sa nam taktiež rozpadla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to není ničím vyjimečná sezóna..

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsem se možná ukvapil

Reagovat
ADM

Pique nabehol tam a okamžite sa snaží otočiť stav. V budúcej sezone si zaslúžiť byť minimalne druhým kapitánom

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona = Lionel Messi. Keď ten mimozemšťan skončí, klub bude mať sakraproblém.

Reagovat
smazaný uživatel

Je najlepsi, v celej historii.

Reagovat
smazaný uživatel

V com?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, že ty sis založil účet hned po vyhlášení největšího dementa eurofotbalu s jasným cílem se stát vítězem příštího ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

Tos měl napsat spíš o thothovi, kterej tam mele něco o nejlepší v celej historii.

Reagovat
Baronne

Ty seš o dost vejš než on

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem. Ve vyhlášení o největšího borce.

Reagovat
pingla

Reagovat
Rattlesnake

věřím, že to dneska ještě stáhnem, ale regulerně - bez Lea to je špaténka i v zápasech, který by měly být klidový záležitosti (teď zrovna nemyslím dnešní v laufu hrající Levante)

Reagovat
smazaný uživatel

To sa hovorilo aj o Ronaldinhovi a po ňom prišiel ďalší kráľ

Reagovat
LAM

V ofenzívě podle předpokladů chybí Messi,ale těšim se příští sezonu na Coutinha a Dembeleho od začátku.To bude dobrej upgrade.

Jinak obrana poslední dva měsíce úplně mimo a budou muset příští sezonu zas makat,protože takhle by to nešlo.

Coutinho ukazuje,jak moc produktivní záložník to je

Reagovat
ADM

Ako záložník toho u nás moc neodohral..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten Suárez mi fakt leze na nervy, nejenom že opět za celý poločas neudělal nic dobře, ale ještě tam má ty svoje záchvaty na spoluhráče, kteří mu nepřihrají. Ono ani není kam, když má pohyb padesátiletýho Ronalda Mina je špatný vtip, ten si ten zápas spletl s nějakou taneční zábavou, pozičně úplně mimo. Jinak to není tak špatný, Raketa opět pouze posunuje míče a nic nevytvoří, což se při absenci Messiho dalo čekat.

Reagovat
ADM

Reagovat
Switchback

Reagovat
Rattlesnake

rakitič hraje podstatně vejš než když se hraje 442, což mu zkrátka nesvědčí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rattlesnake

ale s tím luisem máš pravdu, ten je seriózně zralej na výprask.

Reagovat
smazaný uživatel

az teda na to ze suarez je genialni koncovy hrac ale to jeho rozcilovani je des no

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Rattlesnake

yerry zase v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele líp pozičně než Mina by hrál i nevidomej.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak rekord nic

Reagovat
Kluivert9

Rekord dávno máme.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim dat sezonu bez prohry

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Tak aspoň že máme titul.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Tomu sa hovori emocne harakiry

Reagovat
valloire

kluci maj po sezoně, stane se

Reagovat
Kluivert9

Ok

Reagovat
ADM

Yerry už proti Levante tvrdo narazil na svoj strop Minimálne jeden prestup v sezone musíme mať vždy takýto..

Reagovat
Kluivert9

A teď se ho další 4 roky nezbavíme...

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Valverde čau

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

ok no obrana je joke, zaloha je joke a utok bez messiho je co??

Reagovat
smazaný uživatel

v lese

Reagovat
Rattlesnake

to se ještě stáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

a tu máte, že prečo mina nehral...veď už v treningu musel valverde vidiet, že je v lese...

Reagovat
misinho7

tak ako ste ho potom mohli kupit? to ho nesleduju skauti abo co?

Reagovat
smazaný uživatel

skaut zaskodnik z realu... :D

Reagovat
misinho7

skor to bude v tom ze niekto tam perie riadne prachy aelbo skauti v juznej amerike su na urovni okresu lebo niektore vase prestupy strasne komedie

Reagovat
Kluivert9

Horší přestupy má už jen Inter, no.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslim, že niekto sa na tom nabaluje...tých nepodarenych prestupov je priveľa...

Reagovat
technecium

A to jen počkej, co si ještě slibujeme od Arthura

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze jo, ale u nas je to skutecnej skautskej oddil

Reagovat
Kluivert9

Stejně jako Keirissona, Douglase, Chygrynskyho...

Reagovat
Majk91

myslim ze u nas sa uz davno nerobia prestupy na zaklade scoutingu

Reagovat
Kluivert9

Toto si líbí uživateli Dmytro Chygrynskyi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že tam pošle Gomese, aby otočil zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jn at ho tam posle, at je komedie dokonana

Reagovat
ADM

tak to je moc

Reagovat
Murena

Reagovat
Switchback

fuckoff, aspoň že dávaj tu nba

Reagovat
misinho7

nepozeram zapas ale poviete mi niekto co tam barca stvara? tak nakoniec pride o neporazitelnost takouto zahanbujucou porazkou?

Reagovat
X-bano-X

Absolutne nič. Naši chodia a pomedzi nich behajú hráči Levante ako okolo kuželov.

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi no party + Mina totální netuš

Reagovat
ADM

Mina celkom hviezdi .. ale tak ani ako celok nie sme bez viny

Reagovat
Kluivert9

Právě že nic

Reagovat
X-bano-X

ulala

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Messi veděl.

Jak jinak ukončit 43 zápasů bez prohry

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych jim napařil takový pokuty, až by se z toho posrali, absolutní hanba a ostuda

Reagovat
blaugrana

Tak za toto by nemali dostat mesiac vyplatu. Ubohost.

Reagovat
Kluivert9

By museli začít chodit na brigády. Duben bez výplaty za Řím, květen za Levante...

Reagovat
X-bano-X

Coutinho ďalšie 4 a bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
Murena

Už jenom 3

Reagovat
ADM

Snád už dostaneme len 3 od nich ...

Reagovat
roman1978

Výborně, aspoň můžeme odůvodnit vyhazov toho netrenera. Nejhorší za posledních 40 let.

Reagovat
valloire

Van Gaal. A ještě by se nějaký našli.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ačkoliv ho fakt nemám rád, tak udělal několik skvělých věcí. Mluvit o něm jako o nejhorším trenérovi posledních 40 let je úplně mimo.

Reagovat
valloire

Zrovna tak o Valverdem.....Van Gaal přivedl spoustu Holanďanů a neklapalo to. V LM jste hráli hovno.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak já tak o Valverdem nemluvím. A van Gaal dal šanci spoustě odchovanců, což nám později zajistilo nejúspěšnější generaci v historii klubu.

Reagovat
valloire

To ano. Sice vyhrál ligu, ale ty výsledky a porážky v LM kdyby byly dneska....byl bych moc zvědavej, co by tu dnešní fans na to říkali. A zrovna Roman by si to pamatovat mohl.

Reagovat
Xavi

Tenkrát ale nebyla LM jak dnes, tam to nikdo neválcoval, každej mohl porazit každého. On nás dostal do semifinále LM, kde nás vyřadila Valencie, které naše hra přesně vyhovovala.

Rivaldo a Figo pod ním získali zlatej míč.

A vytáhl Xaviho a teď si nejsem jistej, jestli i Puyola.

Reagovat
valloire

Jedno semifinále a dva výbuchy. 0-4 doma s Kyjevem a poslední flek ve skupině. Úplně to tady vidím....

Reagovat
Xavi

Jak říkám, jiná doba.

Reagovat
valloire

doba rozežranosti....to platí i o nás

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda. Stisklo mě u srdce a necítím levou stranu těla. Nenechám se zabít. Dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Switchback

Reagovat
2miguel1

Prosiť Pepeho na kolenach, aby nas prišiel zas trenovať. Valverde nemal nema a ani nikdy nebude mat na Barcelonu. Bez Messiho bojujeme o učast o LM, s tym Valverde nic nema

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Reagovat
Rattlesnake

a jedem, stahujem

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
REPLIKATOR

Už se vezou

Reagovat
misinho7

podla mna to barca este vyrovna ..

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ne

Reagovat
misinho7

uz len dva

Reagovat
Rattlesnake

pojdme

Reagovat
Gazdo

3 goly za 30 min... to dame neni to nerealne. Nemam valverdeho rad ale kvoli andresovi to uz musime udrzat teraz sa len vsetci zmacknut a zahnat ich tam a verim tomu ze tri goly sa daju dat

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez za trest do rezervního týmu do konce roku.

Reagovat
Footballer

Když mu spoluhráči něco nevytvoří, tak je nahraný

Reagovat
Kokesh

Jednou za cas jedu do Barcy a hned dostavaji pet burtu

Reagovat
misinho7

mal by si sa tam prestahovat

Reagovat
Footballer

Paco místo Dembeleho... to jsme si teda pomohli

Reagovat
Murena

Už jen 2

Reagovat
ADM

Coutinho hattrick

Reagovat
patas92

Co se to tam děje kurva

Reagovat
ADM

To si len Šampioni testuju otáčanie nepriaznivých výsledkov do budúcej sezony

Reagovat
patas92

Ok, tak já si to teda zapnu

Reagovat
X-bano-X

Couts hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidim ty přestupy z jižní Ameriky, tak se začínám bát, že budeme při hře Arthura ještě vzpomínat na Gomese

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
Kluivert9

Tak o něm víš už teď, že je dobrej... O Douglasovi a Minovi jsi poprvé slyšel, když pózovali s dresem Barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fakt

Reagovat
ADM

Reagovat
ciernyribiz

tak urcite ho mas nasledovaneho

Reagovat
Kluivert9

Na MS se z brazilský ligy ve 20 dostane každej

Reagovat
smazaný uživatel

a keirison a podobne sracky...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

5:3

Reagovat
Kluivert9

Coutinho je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho hat trick

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fildaaa

Reagovat
Rattlesnake

tak nakonec se to odrazilo od luise teda.....selepej k houslím...

Reagovat
Stannis Baratheon

dát za drobný co najdu po kapsách že dá Levante 5 golů, objednávám lístky na Bahamy.

Reagovat
Kokesh

Jeste neni konec

Reagovat
Stannis Baratheon

jakože nějakej z těch golů odvolaj?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

what

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Vzadu hoříme jak papír, spíš mě ale zaráží jak i vepredu můžeme bejt tak zoufalí s hráčema jako Iniesta, Coutinho, Dembele a Bus...ta závislost na Messim je šílená...Yerri pozičně strašnej, na tom se da ale zpracovat, ještě bych nad nim nelamal hůl, ve vzduchu silnej, tělo na tělo vzhledem k tomu ze má tři a půl metru, taky dobrý, nohy taky nemá úplně dřevěný, rozehrat se nebojí, uvidíme do budoucna, každopádně takovej zapas sem fakt nečekal

Reagovat
Majk91

ale to nie je len o pozicnej hre. On je tak pomaly, ze by ho ostatní hraci obehli aj po styroch.

Reagovat
ADM

Suarez nespraví nič dobre. Bez Messiho to bije do oči ešte viac, ten ho apson dokaze využiť..

Reagovat
Murena

Už jen 1

Reagovat
smazaný uživatel

5:4

Reagovat
ADM

Ideme na výhru dnes od začiatku.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm. Tak tohle jsem nečekal. Parádní bojovnost v útoku. Nebýt obrany, uz tu třeba 1:4 vedem

Reagovat
LAM

Reagovat
Kluivert9

Tenhle set vyhrajem v Tie-breaku

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Remontada vol. II?

Reagovat
ADM

No teraz by sme mali 2 dostať a 4 dať. Lets go.

Reagovat
smazaný uživatel

Mina to tam při nějaký standarce trkne a bude vykoupen

Reagovat
Kluivert9

To by tam musel dát aspoň 4...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tenhle výkon by měl jít do uranovejch dolů to je pravda

Reagovat
Kluivert9

Prodávat noviny před Santiago Bernabeu.

Reagovat
ADM

To už radšej ten urán

Reagovat
Kluivert9

Jseš na něj moc mírnej.

Reagovat
Rattlesnake

denis když vždycky přijde z lávky tak mu není co vytknout. nevím.

Reagovat
Kluivert9

Nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

5:4 mě sere snad ještě víc než 5:1

Reagovat
ADM

Reagovat
Murena

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

Preco nastavil 5 min?

Reagovat
ADM

7 golov a striedania? A boli to 4 minuty...

Reagovat
ADM

6 golov, sorry.

Reagovat
Murena

Prohrát s takovou lůzou

Reagovat
Phillipinho

Levante je vysledkama pod novym koucem ctvrtym nejlepsim tymem ligy.

Reagovat
ADM

Posledných 10 zápasov tuším 25 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Levante.

Reagovat
X-bano-X

Tak labutia pieseň........prehrali sme si to sami ale ten gól z offside zamrzí. Škoda aj keď za dnešný výkon sme si bodovať nezaslúžili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze 4 minut se hraje čistýho času 30 vteřin.

Posrat neporazitelnost s Levante idioti.

Reagovat
LAM

Vždyť je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

No neni.

Reagovat
valloire

cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, pěkne jste to dojebali čuráci. Dneska pochvala akorát pro Semeda a Coutinha. Jestli se v tom Liverpoolu dneska dívali na Minu, tak ho vemou leda tak do jejich basketbalovýho týmu. Tancuje sice hezky, ale nemá ani na béčko. Jdu blejt

Reagovat
ADM

Prehra zamrzi, ale nič sa nedeje. Aspoň sa ukázalo, že Mina na to nemá ani náhodou a môže sa pakovať. Rakitič naplno ukázal, že nemá na to hrať trojčlennej zostave, naopak Denis že by mal určite zostať lebo ako žolík je to asi náš najlepší hráč, čo bolo ešte viac v kontraste s Pacom, ktorý po striedaní proste v 90% neukáže nič, tak ako dnes - za mňa bolo jeho striedanie chybou, mal tam zostať Dembele a hore mal ísť Rakitič.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít Paco za Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Že sundal Dembeleho a ještě za Alcacéra jsem nechopil absolutně. Dembouz dneska nehrál nejlíp ale i tak byl vepředu nebezpečnej, Paca jsem snad ani neviděl u balonu. Jestli mě něco na Valverdem sere, tak jsou to jeho (ne)střídání.

Reagovat
ADM

Hore mal ísť Paulinho...

Reagovat
Footballer

Paco po příchodu naprosto neviditelný, Dembič by aspoň vytvořil nějaké šance našemu kopytu v útoku, který byl na hřišti opět k smíchu.

Reagovat
ADM

Suarezovi sú proti Levante malo aj dve tvorivé krídla, absolutne otrasný pohyb a 1 na 1, opäť jeden zo zápasov kedy posral takmer všetko na čo siahol Hlavne, že nezabudne dojebať spoluhráčov ked mu nenahrajú .. Jak tam hučal na Dembeleho, pričom ešte len vybiehal spoza 2 alebo 3 obrancov a Ous ho asi ani nemal šancu vidieť...

Reagovat
Visca el barca

Od té chvíle taky šel Dembelé v tom zápase dolů.

Reagovat
Footballer

přesně, tu situaci s Dembelem si taky pamatuji. Sám si není schopen vytvořit naprosto nic, ale když mu ostatní nepřihrají do šance, tak je seřve. A nad jeho dovedností přejít 1 na 1 se už ani nepozastavuji - on umí jen zasekávačky a prostrkávačky mezi nohama, což se učí v přípravkách. A jelikož už ho všichni soupeři dobře znají, tak si to pohlídají a je v prdeli.

Reagovat
messi80

No mňa samozrejme suarez tiež série s niektorými svojimi vecami ale na druhú stranu on je stále gólový...ale áno musí sa zlepšiť v medzihre,1 na 1 ale predávať by som ho urcite nechcel ,on je do toho zasadnutia zazraty že potom robi také blbosti ako ziapanie na dembeleho. Jednoznacne treba predat alcacera a kúpiť lepšiu alternativu do utoku prípadné griezman či leo a luis by sa.mal zmieriť s tým že.nebude hrať každý zapas

Reagovat
pantondavo

Reagovat
ADM

A Coutinho Síce to nebude ten záložník ktorého sme hladali, ale bude extrémne produktívny a nebezpečný či indiviuálne alebo v kombinácii. Nejakého "generála" do zálohy snáď v lete vyriešime, ak teda chceme hrať 4-3-3 nič iné nám nezostáva.

Reagovat
Generalní Gladiator

jedno je jisté, žádného generála rozhodně neseženem...žádnej není k mání

Reagovat
Majk91

Asi len Barcelona ma spomedzi vsetkych timov schopnost posrat celu sezonu 1-2 zapasmi. Mame sice doubleto, ale prehry s Rimom a Levante to uplne zatienili. V poslednych sezonach je to fakt tazke.

Reagovat
ADM

Levante to zatienilo??

Reagovat
Majk91

Vyhrat ligu bez jedinej prehry je velka vec a oni to zahodia predposlednym zapasom s Levante, ktore celu sezonu hraĺo o zachranu. Mame titul, ale takato prehra strasne mrzi, mohla to byt vynimocna ligova sezona.

Reagovat
ADM

Levante má pod novým trénerom 25 bodov v 10 zápasoch, v obrane nám hral Tom a Jerry, vpredu bez Messiho. Mňa ďaleko viac než nejaká prehra štve že sa nevyskúšal Aleňa a Dembele nedostal plnu minutaž..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Footballer

Ten Aleňa mně taky mrzí... a Rakitič si skoro nesedne

Reagovat
Majk91

aj keby sme mali v obrane Lolka a Bolka tak dostat 5 golov od Levante je hanba.

Reagovat
ADM

Tvl Bayern dostal 4 goly doma v poslednom zápase Tí hráči su už na MS, liga je vyhratá, uloha splnená.. Aj tak tam nakoniec bojovali a chceli to vyrovnať, a skoro sa im to aj podarilo.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Generalní Gladiator

neřekl bych , i první půlka byla herně dost špatná,těch zápasů,co nám vyhrál jen messi..letošní trofeje jsou neskutečný na to,jakej propastnej rozdíl byl v kvalitě mezi námi a realem..ono moc nechybělo a byli jsme venku už s chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

chyběly jenom 4 góly, skoro nic

Reagovat
Generalní Gladiator

tyčky v anglii zvoní ještě teď a u nás jsme jim dovolili víc než dost..

Reagovat
technecium

ach jo

Reagovat
X-bano-X

Zase by som to s tým pesimizmom nepreháňal. Taký Real čaká na doubleto od 89 a neskáču pre to z mosta.

Reagovat
Majk91

Ale ja vobec neznizujem uspech. Iným timom sa o double moze iba snivat, ale oni maju talent prehrat v ten najmenej vhodny moment a tym najhorsim moznym sposobom. Kebyze prehraju uprostred sezony tak neceknem ani slovo. Teraz to ale strasne mrzi.

Reagovat
X-bano-X

Mrzí to asi každého fanúšika ale tak stalo sa, ak by sme si týmto prehrali titul mrzelo by to viac. Oveľa viac ako toto ma mrzel zápas s atlétmi na NC kedy sme si v priamom súboji ten titul vážne prehrali.

Reagovat
ciernyribiz

taka barcelona caka na obhajobu LM kolko? aha vlastne este neobhajili

Reagovat
X-bano-X

A vy na treble koľko? Ty budeš trošku jednoduchší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Visca el barca

To jako vážně taková hysterie kuli rekordu, kterej nic neřeší? Já jsem si zápas užil. Spíš mě zaráží co s tím Minou, protože ten byl hodně mimo a mít jmenovku Gomés, tak je zavražděn i přes internet. Couts špička

Reagovat
Footballer

Mina = další Douglas, Henrique, Keirrison. Co nejdřív prodat, pokud má ještě nějakou cenu, ale spíš ho budem 4 roky posílat na nesmyslné hostovačky. V kombinaci s věčně zraněným Vermou je to problém - toho bych asi taky střelil. Je sice spolehlivý, ale co z toho když je furt na marodce.

De Ligt na scénu jako 3.stoper ideálka, anebo Lenglet ze Sevilly

Reagovat
Majk91

vyhrat ligu bez jedinej prehry je tuctova vec.

Reagovat
celeb

Semedo snad pri vsetkych goloch. Mina velke pozicne problemy. Ako hadzat to vsetko na 2 hracov nema zmysel, ale ako nahle to vyzeralo, ze sa Semedo snad chyti a tie problemy so sebavedomim boli len zlym davnym snom, tak zas nie som si isty, ci je to ten spravny bek, ktory by mal nahradit Alvesa, pripadne sekundovat Alebovi na 2. strane.

Meh. Skoda. Suarez okrem penalty do stredu branky nic. Tato sezona bola z jeho strany rozhodne najslabsia Uvidime ako po MS.

Reagovat
ADM

Prvý gól šiel cez neho.

Druhý Mina na výlete uplne mimo svojej pozicie, Semedo sa to ešte snažil zachraniť len sa mu to nepodarilo

Tretí po chybe Albu, následne akcia cez jeho a Minovu stranu, Semedo tam mal dvoch hráčov, klasicky vybral toho bližšie k bráne a bohužiaľ zakončoval ten druhý...

Ten štvrtý je taký pol na pol no, bol v ofenzívnej pozíicí ked sa stratila lopta a nevybojoval súboj 70metrov od našej brány, tam bol ale na smiech aj Suarez s Rakitičom, ktorí sa na hráčov len dívali, jediný Semedo aj podstúpil súboj..

A pri piatom gole bol opäť vpredu, napriek tomu sa po strate vrátil so svojim hráčom a volneho hráča neustražila dvojka Mina - Bus

Takže troška nechápem, ako mohol byť pri všetkých goloch, jedine ak myslíš že sa vracal, pretože sa poctivo vrátil pri každom

Reagovat
celeb

super. Potrebujeme potom aj na lavej strane takeho poctivca. Budeme dostavat sice 2x5, ale budeme mat vsetci dobry pocit z neefektivnej poctivosti.

Reagovat
ADM

Radsej keby si mi napisal co mal teda robit s druhym, tretim a piatym golom

Reagovat
celeb

vv

Reagovat
celeb

tak pri 2. mu nevyslo to vypichnutie. Nevravim, ze je jeho vina, ze sa Boateng dostal do tej situacie, ale to stuchnutie lopty nevyriesilo nic. Navyse uz pred 2. golom mal svoj podiel viny v sanci Levante, ktora koncila strelou do spojnice. 3. gol - tam si bral 2. hraca, bol pri tom, ale tam mu niet co vytknut (tam ma nasral skor Surarez, ktory ani pol kroka nespravil aby si prebral tu Albovu nahravku - otrasna sezona). 4. gol po jeho strate v prdeli. Potom obrovska chyba v 54. minute, kedy sa vracal najskor so superovou 9tkou, ktoru nasledne nepochopitelne opustil a pridal sa k 2 dalsim nasim hracom straziacim Boatenga, pricom Marti sa dostal sam nebraneny do vybornej pozicie ...

5. gol bolo totalne zlyhanie celej obrany, ked na zaciatku boli v 5vs2, potom 5vs3 a aj tak si nechali strelit gol. Uplne zle si pokryli hracov.

Najvacsiu chybu spravil Valverde s Yerrym. Ked uz ho chcel davat (co chapem), tak mal ist na praveho beka, kde hral uz predtym. Na tom lavom sa stracal. Pique vie zahrat aj v lavo, alebo mal hrat s nim Umtiti ci Verma.

Obetovat Semeda len koli tomutu by samozrejme blbost bola, ale bol to dalsi zapas, v ktorom spravil velky pocet vyznamnych chyb, to ze niektore z nich neskoncili golom nic neriesi.

Pre mna je to 2. (resp. X-ty) Denis Suares, Gomes, Vidal, ci Paco, ktori dokazu raz za cas zahrat dobre, ale na zaklad ani nahodou nemaju (a on prave by mal byt zaklad na RB, kedze Roberto tam len supluje) a je z nich viac skody nez osohu. Videl som ho viac krat zahrat dobre tuto sezonu (a aj ho pochvalil), ale viac krat aj zle az katastrofalne a nevidim to s nim ruzovo. IMHO ostane a bude sa trapit dalsi rok v podobnom duchu - par dobrych zapasov, par priemernych a par strasnych.

Reagovat
valloire

Barca dostane búra a já to neviděl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele