LaLiga - preview 36. kola

04.05.2018, 08:30, aktualizováno 07.05.2018, 08:13
Previews
Šestatřicáté kolo španělské ligy uzavře pondělní dohrávka mezi Leganésem a Levante. Oba kluby už mají jistotu záchrany v kapse, takže mohou hrát uvolněně. Zápas tak slibuje zajímavou podívanou...
CD Leganés - Levante UD  (pondělí 21:00)
Předpokládalo se, že souboj Leganésu s Levante bude v této fázi sezony zásadní v boji o konečnou záchranu, ovšem tři kola před koncem ligy mají oba celky jistotu, že i v příštím roce budou hrát v nejvyšší soutěži. Dohrávka 36. kola sice není velkým lákadlem, přesto může na Municipal de Butarque dojít k zajímavé podívané.

Leganés sice tři zápasy v řadě nevyhrál, nedá se však říci, že by herně propadl. Má za sebou těžké zápasy s Villarrealem, La Coruňou a Realem Madrid a pokud prohrál, vždy to bylo jen o jeden gól. Stejně jako před týdnem v Madridu na Santiago Bernabéu. Domácí podobně jako hosté oslavili porážku La Coruni s Barcelonou, která definitivně zaručila, že setrvají v nejvyšší španělské soutěži i pro příští rok.

Levante bylo v průběhu sezony pasováno na žhavého adepta na sestup, jenže jarní část sezony byla v jeho podání přímo fantastická. Za posledních deset kol vyhrálo šestkrát, dvakrát remizovalo a jen dvakrát odešlo poraženo. V tuto chvíli drží valencijský celek třízápasovou šňůru bez ztráty kytičky, před týdnem mimo jiné porazilo FC Sevillu 2:1.

Ve vzájemném souboji už o nic zásadního nepůjde a mnozí fanoušci doufají, že právě tento fakt by mohl pomoci napravit negativní obraz předchozích soubojů. Leganés se s Levante utkal jen třikrát a tato utkání viděla dohromady jen jednu jedinou branku. V roce 2004 ještě na druholigové scéně zvítězilo Levante 1:0.

Leganésu bude chybět zraněný Szymanowski a karetní trest do hry nepustí Gabriela Pirese. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana, Iván López, Raúl Fernández, Doukouré a Toňo mají zdravotní problémy a jejich start je vyloučen.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Rico, Siovas, Bustinza, Zaldua - Eraso, Pérez, Brašanač - Amrabat, Beauvue, Zhar
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Coke, Postigo, Pier, Luna - Bardhi, Lerna, Campaňa, Morales - Martí, Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.43 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Deportivo Alavés  (neděle 12:00)
Málaga sice má jistotu v tom, že bude od příští sezony hrát jen druhou ligu, ale nehodlá se vzdávat před koncem ročníku nynějšího. Hrdý celek hostí na svém stadionu La Rosaleda Deportivo Alavés, které sice nemá takové starosti, ale ani Alavés nijak neoslňuje.

Letošní sezona se Málaze vůbec nepovedla a velký podíl na tom má chátrající útok. Ten až dosud nasázel jen pouhých 23 branek, což je spolu s Las Palmas nejhorší výkon sezony. Málaga nasbírala až dosud jen 5 výher, což samozřejmě nemůže na záchranu stačit. Ani poslední dobou se Málaze nedaří a občas to vypadá, že hráči už v hlavách jakýkoli boj vzdali.

V minulém kole se jim nepovedlo ani utkání s Realem Betis, ačkoli se jako první prosadil Youssef En Nesiry. Jenže domácí dvěma góly dokázali otočit vývoj zápasu a vyhráli. Vzhledem k pádu do druhé ligy je logické očekávat, že klub začne opět dávat více prostoru svým odchovancům. Jedním z nich je obránce Iván Rodríguez, který už má za sebou debut v seniorském týmu. Nastoupil na dvacet minut proti Realu Madrid.

"Byl to nepopsatelný zážitek, něco jedinečného. Špatně se to popisuje, ale bylo to tak silné, že se z toho budu vzpamatovávat ještě pár dní. Navíc jsem nastoupil právě proti Realu, což je obrovská čest. Věřím, že pokud opět dostanu důvěru trenéra, nezklamu ji. Mým cílem je bojovat o základ, i když nás čeká druhá liga. Tam ale můžeme načerpat hodně důležitých zkušeností. Doufám, že se za rok zase vrátíme do první ligy."

Deportivo Alavés bylo před začátkem sezony pasováno do role jasného sestupujícího, ale dokázalo se zachránit. Mnohé jeho výkony navíc braly dech a Alavés dokázal především doma obrat o body mnohem zkušenější týmy. Poslední dobou měl navíc štěstí v kalendáři, neboť hrál s týmy jako Levante, Las Palmas, Espanyol Barcelona nebo Getafe. Pokud nějaký výsledek nědělního klání příliš v úvahu nepřipadá, je to remíza. Body si se soupeřem Alavés rozdělil dosud jen dvakrát!
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.38 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 16:15)
Atlétiko Madrid se po postupu do finále Evropské ligy může zase koncentrovat na domácí soutěž, kde je blízko k získání titulu vicemistra Španělska. Atleti přivítají na Wanda Metropolitano Espaňyol, který už má záchranu v kapse a v Madridu už mu o nic zásadního nepůjde.

Hlavní město španělského království může slavit další postup do finále evropského poháru. Vedle Realu Madrid, který si zahraje třetí finále Ligy mistrů v řadě, se i Atlétiko probojovalo do posledního zápasu, tentokráte Evropské ligy.

Los Colchoneros doma udolali Arsenal 1:0 a po remíze 1:1 z Londýna si právě oni zahrají finálový zápas proti francouzské Marseille. Svěřenci Diega Simeoneho tak stále mohou získat nějakou trofej, protože tu domácí už díky triumfu Barcelony nezískají. Ve hře je pro Atlétiko titul vicemistra a i ten by Simeoneho parta ráda získala. Atlétiko mělo v posledních třech zápasech značné problémy v ofenzívě. Proti Realu Sociedad a Betisu Sevilla vyšlo střelecky naprázdno a vítězný duel na půdě Alavésu rozhodl sž jedinou brankou z pokutového kopu Kévin Gameiro. Atlétiko má na druhém místě čtyřbodový náskok před Realem Madrid, ovšem městský rival má jedno utkání k dobru.

Atlétiko má tedy stále o co hrát, což už se tolik nedá říci o Espaňyolu. Katalánci mají čtyřicet bodů a již nemohou sestoupit. V tabulce si však polepšit můžou a především to bude závěrečným cílem nepříliš vyvedené sezony.

Espaňyol si v minulém kole připsal jen bod proti předposlednímu Las Palmas, ale vzhledem k výše zmíněným skutečnostem ho to nemusí mrzet. Atlétiko má svému soupeři co oplácet, první vzájemný duel skončil v Katalánsku výhrou domácího celku 1:0.

Atletům bude chybět zraněný Ángel Correa i Diego Costa, který proti Arsenalu odehrál velmi dobré utkání. Dva hráče bude postrádat i katalánský celek, jmenovitě se jedná o brankáře Diega Lópeze a Pabla Piattiho.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Hernández, Savić, Godín, Vršaljko - Koke, Ňiguez, Partey, Vitolo - Gameiro, Griezmann
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Paul López - Javi López, Hermoso, David López, Vilá - Carlos Sánchez, Vítor Sánchez - García, Darder, Baptistao - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 3.80 - 7.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Getafe CF  (neděle 18:30)
Nedělní podvečer bude ve Španělsku patřit duelu domácího Las Palmas s Getafe. Zatímco domácí celek už je mimo hru a zachránit se nemůže za žádných okolností, hosté mají o co hrát. Rádi by se totiž kvalifikovali do Evropy.

Getafe má velmi dobrou formu a chce s ní do pohárů. Není od nich příliš daleko, tenhle sen se může splnit. Od šestého Villarrealu dělí celek z předměstí Madridu jen pět bodů a do konce zbývají ještě tři zápasy. Naděje samozřejmě není největší, ale pořád existuje. Určitě by se Getafe hrálo lépe, kdyby se mu více povedlo minulé kolo LaLigy.

V něm Getafe potkalo další překvapení ročníku, maličkou Gironu. Se svým sousedem z tabulky si ale jen rozdělilo body, třebaže od 18. minuty vedlo. Ke všemu ještě utkání nedohrál vyloučený univerzál Damián Suárez, který byl vyloučen už před koncem první půle. Kvůli červené kartě se tak Suárez nepodívá ani do duelu na Kanárských ostrovech. Zde Getafe hrálo za posledních patnáct let jen dvakrát, ale ani jednou se mu nepovedlo vyhrát.

Před dvěma lety jej dokonce domácí celek vypráskal výsledkem 4:0! Jenomže letošní Las Palmas je naprosto odlišným, mnohem horším týmem. Především jeho obrana je velkou slabinou Las Palmas, neboť inkasovala už 70 branek! To ji řadí na první místo coby nejhorší obranu ligy.

Getafe přesto nečeká jednoduchý zápas a trenér Bordalás to moc dobře ví. "Podle mě nehraje moc velkou roli to, jestli už soupeř má nebo nemá jistotu sestupu. Až do konce sezony hraje první ligu a bude si ji chtít maximálně užít. Domácí fanoušci vytvoří určitě hodně dobrou kulisu a nebude snadné se soustředit. Ale potřebujeme tři body, hodláme o ně bojovat až do konce a v tomto utkání to platí stejně tak."

Las Palmas podle výsledků ztratilo poslední zbytky chutě něco se svou budoucností udělat, protože za uplynulých deset duelů nevyhrálo ani jednou a hned v šesti duelech už prohrálo. Naposledy si rozdělilo body s barcelonským Espanyolem, proti němuž vedlo až do 76. minuty.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.38 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (neděle 20:45)
Přestože je již o postu španělského mistra s předstihem rozhodnuto, na prestiži nedělního střetnutí Barcelony s Realem Madrid se mění pramálo. Právě držitel loňského titulu má možnost náležitě demonstrovat svou připravenost na blížící se finále Ligy mistrů a nového šampiona zbavit dosavadní ligové neporazitelnosti, což se doposud v La Lize nikomu nepovedlo.

Barcelona si očekávaný zisk ligového titulu definitivně potvrdila v minulém kole výhrou nad Deportivem La Coruňa, a tak by se za normálních okolností na Camp Nou v neděli konala oslavná ceremonie za účasti a potlesku hráčů soupeře. V případě rivality s Realem Madrid však jdou zavedené konvence stranou a žádné ocenění ze strany hráčů Bílého baletu se konat nebude.

Kromě vždy ceněné výhry nad ústředním konkurentem a oplacení letošní kruté prohry 0:3 z domácí půdy jde Realu také o ukořistění druhého místa, jež stále drží jeho městský sok Atlético. Tým Zinedina Zidana zaostává o čtyři body, ovšem má také jeden zápas k dobru. Ještě větší důležitost pak má finále Ligy mistrů, kde bude Real proti Liverpoolu usilovat o bezprecedentní obhajobu titulu v milionářské soutěži potřetí za sebou.

Zatímco Real v posledních letech kraluje především na evropských kolbištích, Barcelona zase sklízí úspěchy takřka výhradně na Pyrenejském poloostrově. Oba španělští giganti si tak v posledních letech rozdělili shodně dvanáct trofejí, a to v kuriózním poměru - Barcelona slavila úspěch devětkrát v domácích soutěžích a třikrát v Evropě, Real má tutéž bilanci devíti ku třem přesně naopak ve prospěch úspěchů mimo Španělsko. Co se týče ryze vzájemných střetnutí, navrch má historicky stále madridský celek, který letos dvakrát triumfoval v Superpoháru, avšak na ligové úrovni třikrát v řadě vzešli z tohoto duelu neporaženi barcelonští.

Hosté se budou muset obejít bez zraněného Daniho Carvajala, zatímco starty Isca s Varanem jsou značně nejisté. Na straně Barcelony zase panovaly pochyby o stavu Andrése Iniesty, jenž po sezoně v Barceloně po dlouhých letech věrné služby končí, ovšem legenda barcelonského a španělského fotbalu vůbec by na své poslední El Clásico měla být nakonec připravena.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Coutinho, Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Nacho, Vallejo, Ramos, Marcelo - Vázquez, Casemiro, Kroos, Asensio - Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 4.54 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - SD Eibar  (sobota 13:00)
Katalánská Girona stále ještě sní sen o nečekané pohárové účasti, třebaže její forma v posledních týdnech vykazuje známky úpadku. Ten se pokusí na Estadio Municipal de Montilivi v sobotu v poledne ještě přiživit hostující Eibar.

Dokud to bude ještě matematicky možné, Girona bude nadále pevně věřit, že se jí povede její sen zhmotnit. Spočívá v probojování do evropských pohárů, což by na skromného nováčka byl nečekaný a úžasný úspěch. K němu Girona stále má co říct, protože v tuto chvíli se usídlila na 8. místě a na jejím kontě je 48 bodů. Ačkoli konkurence je hodně nabitá, na šestý Villarreal ztrácí Girona jen šest bodů.

Polovinu z nich by moc ráda získala proti Eibaru. Musí se totiž co nejdříve vrátit na vlnu vyhrávání, které se jí poslední dobou moc nedařilo. Po porážce od Espanyolu Barcelona se Girona vydala na půdu Getafe a tamní duel jí dal hodně zabrat. Prohrávala totiž už v 18. minutě a nedařilo se jí ani přesto, že domácí museli hrát druhou půli v početním oslabení. Ve 45. minutě srovnal úspěšný penaltový střelec Cristhian Stuani, ale bod z utkání byl pro Gironu málo.

A to ví právě i zkušený útočník Cristhian Stuani, který před sobotním utkáním prohlásil: "Getafe se po oslabení logicky hodně zatáhlo, takže nebylo vůbec jednoduché dostat se blíže k jejich bráně. Ten prostor byl zahuštěný a těžko se přes něj hledala cesta. Měli jsme ji ale najít, protože šance jsme si vytvářeli. Poslední remíza nás hodně mrzí, protože tohle byla obrovská nabídka. Nevyužili jsme ji a musíme se soustředit na další kolo. Před našimi fanoušky musíme znovu vyhrát," dodal zkušený útočník.

Právě z jeho schopností a nečekané aktivity Girona hodně čerpá. Stuani v Gironě pookřál, znovu se dostal do tempa a aktuálně už má na svědomí ohromujících 19 branek! Obrana Eibaru si na něj bude muset dávat velký pozor, protože dokáže být maximálně efektivní. Eibar toho s Gironou zase tak moc neodehrál a v Gironě nevyhrál ještě ani jednou. Poslední duel ale skončil lépe pro Eibar, který jako hostitel poslal Gironu domů po výsledku 4:1.

Ani Eibar nemá teď zrovna ideální formu. Vyhrál za posledních deset zápasů jen dvakrát a většinou prohrává. V minulém kole reagoval na porážku od Getafe alespoň remízou a určitě ji bral všemi deseti. Jednalo se totiž o jeho duel s Valencií, který se pro Eibar vyvíjel hodně těžko. Eibar nakonec uhrál s domácími Los Che cennou remízu bez branek a zůstává na dvanáctém místě. Zlepšit by měl zejména svou střeleckou produktivitu, neboť 37 vstřelených gólů je přinejlepším průměrný počin.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Aday, Alcala, Bernardo, Juanpe, Mojica - Portu, Pere Pons, Granell, Borja Garcia - Stuani
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Yoel - Pena, Oliveira, Lomban, José Angel - Dani Garcia, Diop - Pedro Leon, Orellana, Inui - Charles
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.42 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Real Betis  (sobota 16:15)
Krátce po čtvrté hodině odpolední se v sobotu rozehraje zajímavý duel mezi domácím Bilbaem a hosty ze Sevilly. Bilbau se vůbec nedaří podle představ. Naopak Real Betis zažívá perfektní ročník, protože baví fotbalem a hraje o evropské poháry!

Liga mistrů z letošního boje asi nebude, protože Valencia na ni ztrácí jen jeden bod. Ale Evropská liga je rovněž lákadlo, které slibuje opulentní zábavu, renomé a další peníze do kasy. A to především pro klub, jako je Betis Sevilla, hodně znamená. Tým ze Sevilly, který tráví dlouhá léta ve stínu slavnějšího rivala, má nyní konečně šanci proniknout na scénu evropských pohárů a nehodlá ji pustit.

Sympaticky se prezentující Real Betis je aktuálně na pátém místě a na jeho kontě je 59 bodů. Valencia má o osm bodů víc a není moc pravděpodobné, že by si nechala utéct jedinečnou šanci na Ligu mistrů. Real Betis ale ví, že v jeho momentálních schopnostech je Evropská liga maximum. Nemusí se moc ohlížet za sebe, neboť šestý Villarreal je vzdálen dokonce až 5 bodů, což je tři kola před koncem poměrně luxusní náskok.

Minulé kolo Real Betis rovněž parádně zvládl, když si poradil s trápící se Málagou. Neměl to až tak jednoduché, jak by se asi mohlo zdát. Už od dvacáté minuty sice prohrával, jenže díky trefám Rizy Durmisiho s Fabiánem Ruizem dokázal vývoj utkání otočit ve svůj prospěch. A právě mladý záložník Fabián Ruiz věří, že jeho tým už do konce sezony vydrží bojovat.

"Čekají nás další náročné zápasy a samozřejmě nesmíme polevit. Naopak, tohle je ta cílová rovinka, kterou jsme vyhlíželi celou sezonu. Musíme v ní zapnout a ještě přidat, abychom to zvládli. Těší nás ale to, že máme vše ve svých rukou. Je důležité vědomí, že na nás není vytvářen přílišný tlak, že můžeme dělat cokoli. Naším cílem vždycky bylo a vždycky bude jen vítězství," dodává mladý záložník.

Béticos prohráli za posledních deset soutěžních duelů jen jednou, když nestačili na Valencii. Jinak se jim ale daří vyhrávat, což je až trochu zarážející. Jejich obrana totiž rozhodně není známkou opory nebo důvěry. Dostala už 54 branek, což je třeba o jednu víc než poslední Málaga! Na San Mamés Barria, kde své domácí zápasy hraje Athletic Bilbao, se navíc Realu Betis moc nedaří.

Naposledy zde domácí Lvi padli v utkání s Betisem před necelými šesti roky a jinak jsou častěji vítězným týmem. Současnému Bilbau ale v poslední době není přáno a jeho forma jde zase rapidně dolů. V posledních deseti duelech vyhrálo Bilbao jen dvakrát a zvláště poslední duel určitě chtělo zvládnout lépe. V baskickém derby hrálo s Realem Sociedad a dalo si dokonce dvě vlastní branky! I kvůli tomu prohrálo a je až na 14. místě.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Lekue, Nunez, Inigo Martinez, Saborit - Iturraspe, San José - Susaeta, Beňat, Muniain - Williams
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Pedro Lopez - Barragan, Mandi, Bartra, Amat, Junior - Boudebouz, Guardado, Fabian, Joaquin - Loren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.58 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Deportivo La Coruña  (sobota 18:30)
Celta se poslední dobou hodně trápí a vzhledem ke svým výsledkům může být za aktuální 11. příčku ještě hodně ráda. Osud Deportiva La Coruña je naopak již zpečetěn a od příští sezony bude Depor hrát jen druhou nejvyšší soutěž. Najde v sobě dostatek stimulace, aby se postaral Celtě o smutnou sobotu?

Deportivo už je jistým sestupujícím a nic už ho nezachrání. Mise, kterou si předsevzal trenér Clarence Seedorf, se nevyplatila, neboť Depor nepředváděl příliš dobrý fotbal a jeho zlepšení přišlo až příliš pozdě. Začátek dubna a jeho polovina sice patřil k lepším výkonům v této jinak neutěšené sezoně, ale to bylo vše. Záchvěv přišel až příliš pozdě a Deportivo se s LaLigou opět loučí.

V minulém kole se navíc rozloučilo také se třemi body. Po dvou remízách v řadě se totiž Depor musel sklonit před suverénní Barcelonou. Ta díky hattricku Lionela Messiho domácí Depor zničila a zaslouženě si z Galicie odvezla tři body. Po suverénním výkonu Messiho party zbyly Deporu opět jen slzy pro pláč. První branku v tomto utkání v dresu domácího Deporu vstřelil zkušený útočník Lucas Pérez, který chce i přes jistotu sestupu ještě bojovat.

V rozhovoru pro místní média Pérez zmínil: "Je jasné, že v těchto chvílích nemáme moc dobrou náladu a cítíme, že jsme mohli udělat víc. Hodně nás mrzí, že sestupujeme, tohle si naši fanoušci nezaslouží. I oni pro nás budou motivací v posledních kolech, které chceme sehrát co nejlépe a důstojně se rozloučit s první ligou. Naším cílem samozřejmě bude rychlý návrat mezi elitu," říká zkušený hráč mimo jiné.

Jeho soupeřem bude Celta Vigo, která také nezažívá úplně dobrou a pozitivní sezonu. Celek z Viga je až na jedenáctém místě a ačkoli se ho starosti o záchranu už nějakou dobu netýkaly, těžko bychom letošní ročník v jeho podání označili za pozitivní. Celta se chce doma revanšovat svým fanouškům minimálně za minulé kolo. Ve kterém od Villarrealu dostala hned čtyři branky a předvedla v obraně hrůzostrašný výkon.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Sergi Gomez, Jonny - Pablo Hernandez, Lobotka - Wass, Jozabed, Sisto - Maxi Gomez
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Juanfran, Schär, Albentosa, Luisinho - Krohn-Delhi, Guilherme, Borges - Emre Colak - Adrian, Lucas Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.91 - 4.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Valencia CF  (sobota 20:45)
Fotbalisté Valencie si mohou s definitivní platností zajistit Ligu mistrů pro příští rok, čeká je ale těžké utkání s ambiciózním Villarrealem. Na El Madrigalu půjde domácím rovněž o hodně, ve hře je Evropská liga

Žlutá ponorka má tři zápasy na to, aby si pohlídala šestou příčku, která znamená postup do Evropské ligy. Jakékoliv zaváhání dá příležitost Seville, která ze sedmé pozice zatím marně dotírá. Villarreal se poměrně rychle vzpamatoval z porážek od Málagy respektive Bilbaa a po cenné remíze v Seville zvítězil nad Leganésem a Celtou Vigou.

Valencia si v závěru sezony lehce koleduje, nicméně na čtvrtém místě má luxusní osmibodový náskok. Matematická jistota Ligy mistrů ještě neexistuje a tak si na potvrzení musí počkat a třeba se dočká zrovna na El Madrigalu. Pravdou je, že Netopýři už čtyři zápasy v řadě nevyhráli, což se jim v této sezoně ještě nestalo. Naposledy Valencia remizovala s Eibarem, když nenašla na jeho obranu účinný recept.

Villarreal i Valencia patří dlouhodobě ke špičce španělské soutěže a historie jejich vzájemných zápasů je bohatá. V posledních třech letech měl navrch Villarreal, který vyhrál čtyři z šesti utkání. Valencia rovněž prohrála první vzájemný souboj v této sezoně. Zápas na Mestalle rozhodl jedinou brankou Carlos Bacca.

Kolumbijský snajpr je ve skvělé formě. Proti Seville, Leganésu i Celtě Vigo skóroval a proti posledně zmiňovanému celku dokonce nasázel hattrick. Kouč Javier Calleja Revilla bude na jeho služby spoléhat i proti Valencii.

Villarreal bude postrádat Bruna Soriana, Guerru, Semeda i Fuega. Na druhé straně kouč Marcelino nemůže počítat pouze s Coquelinem.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Ruíz, González, Gaspar - Trigueros, Rodri - Čeryšev, Raba, Castillejo - Bacca
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Vezo, Garay, Paulista, Gayá - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Santi Mina, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.51 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (pátek 21:00)
Seville se nadále nedaří a ani vyhazov trenéra Vincenza Montelly na tom nic nezměnil. Staronový taktik Joaquín Caparrós se bude chtít ve své premiéře uvést mnohem úspěšněji, což by mu moc rád překazil Real Sociedad San Sebastian.

Joaquín Caparrós má být mužem, který by měl dovést Sevillu do mnohem lepších vod. Má na to sice omezený čas, ale vrací se do známého prostředí. Svou soutěžní premiéru na lavičce celku z Andalusie si užije již v pátek večer, kdy se jeho mužstvo představí před vlastními fanoušky. V rámci předehrávky 36. kola se do sebe pustí Sevilla spolu s Realem Sociedad.

Forma týmu ze San Sebastiánu má zcela opačnou křivku. Po mizerném úvodu a hodně špatném zimním období se Real Sociedad škrábe nahoru a poměrně se mu daří znovu si získávat vyšší pozice. V deseti posledních duelech se Seville vůbec nedaří a její forma je stále horší. Aktuálně je už hodně daleko od pohár - dlí totiž až na devátém místě.

Po pohárovém debaklu proti Barceloně se osudnou Montellovou chybou stala porážka proti Levante v minulém kole, po které se italský trenér balil. O tři body přišla Sevilla v duelu s outsiderem až 15 minut před koncem. Boj o poháry ale stále nevzdává, neboť na šestý Villarreal ztrácí stále ještě hratelných šest bodů. Musí ale nejprve porazit dalšího soka, kterým je navíc soused v tabulce LaLigy.

A trenér Caparrós věří, že se to jeho novému týmu povede. V rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Hlavní problém, který tady vidím, je v hlavě. Ten tým nemá žádného ducha, žádný motor, který jej žene dopředu. Pak stačí samozřejmě jedna chyba v zápase a když vás nic nepohání, špatně to dopadne. Naším úkolem je najít v sobě sílu a optimismus, na čemž musíme neustále pracovat. Chceme se zlepšit a tímhle začneme."

Proti Seville se postaví Real Sociedad San Sebastian, který ke konci sezony naopak našel svou formu a začal se zlepšovat. Celek, který měl ještě nedávno potíže s propastí sestupu, se teď vyšplhal na solidní desátou příčku, odkud mu nic nehrozí. Ačkoli je Sevilla vždy považována za velmi ofenzivně laděný a technicky dobře vybavený tým, La Real nasázel v sezoně už o 19 branek více.

V posledních deseti duelech La Real prohrál jen třikrát a po šoku v Málaze reagoval mnohem lépe. V minulém kole si totiž dokázal poradit s Athleticem Bilbao, i když to pro něj nebylo vůbec jednoduché utkání. Díky dvěma vlastním brankám San Josého a jednomu gólu Oyarzabala si ale dokázal pohlídat tři body a opět ukázal, že konec sezony se mu daří. Další utkání vynechá Rubén Pardo, který minule dostal červenou kartu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soria - Jesus Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Roque Mesa, Banega - Sarabia, Vazquez, Sandro - Carlos Fernandez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moya - Aritz, Raul Navas, Moreno, De la Bella - Illaramendi, Zurutuza - Januzaj, Oyarzabal, Canales - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.64 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona34268087:2186
2.Atlético Madrid35229455:1875
3.Real Madrid34218582:3771
4.Valencia CF35207862:3667
5.Real Betis351851256:5459
6.Villarreal CF341661249:4154
7.Getafe CF3513101240:3249
8.Girona FC351391347:5348
9.Sevilla FC341461442:5448
10.Real Sociedad351371563:5546
11.Celta Vigo351291454:5145
12.SD Eibar351281537:4744
13.Deportivo Alavés351322034:4841
14.Athletic Bilbao359131338:4540
15.Espanyol Barcelona359131329:4140
16.CD Leganés351171729:4340
17.Levante UD359131334:5040
18.Deportivo La Coruña356101934:6928
19.UD Las Palmas35572323:7022
20.Málaga CF35552523:5320

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1166)

Přidat komentář
roman1978

pasillloooooooo

Reagovat
valloire

nebude

Reagovat
roman1978

Když ne, potvrdí se akorát to, ze je to paklub plný bezcharakternich hovad a proste bílé zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Z merengues.cz

dod1al 6.5.2018 8:33

"...v tomto konkrétnom prípade nejde o prejav športového ducha, ale o to,že futbalový klub FC Barcelona - niektorí jej "militantní" hráči a komplet celé vedenie nemajú vo svojich vyjadreniach a činoch ani štipku úcty voči Real-u, neustále vedú primitívnu studenú vojnu proti Real-u a využívajú na to v hojnej miere aj politickú averziu kataláncov tú "uličku" si nezaslúžia a ZZ to s Pérezom vyhodnotili absolútne správne!"

Lépe bych to nenapsal.. Vztekej se jak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
icka

Reagovat
Gazdo

Vies o tom ze keby ste nam ho spravili tak by ste nas tym vlastne ponizili a nie naopak?

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
Gazdo

Pre mna rozhodne by ste ukazali ze vy sa takymito zabomysimi hrami nemienite zaoberat ze ste nad vecou a tak to proste spravite a nech si na to barca honi ego ako chce vam je to jedno. To by bola taka ta moralna sila pre mna o ktorej tak rozpravas. Ci?

Reagovat
valloire

Vůbec ne. Už jsem to psal. Ustupovat někomu, neznamená morální převahu. Vy jste to začali, my reagujeme. Bez vaší akce by nebyla reakce.

Reagovat
Gazdo

Tak je to subjektivne ja by som to nebralako ustup naviac keby to este zidane odovodnil slovami nieco ako "to ze to barcelona nespravila nam, neznamena ze sa znizime na ich uroven a budeme sa chovat ako male deti" tak by to mohlo vyzerat inak

Reagovat
valloire

ty svoje, já svoje.....

Reagovat
Gazdo

Reagovat
torcida

ty si trošku mimo chlapče tiež. čím sa akože barcelona previnila? že im neurobila pasillo po turnaji dvoch zápasov? prečo potom nikto nikomu v živote neurobil pasillo po superpohári? alebo po gamperi... zo strany realu je to proste len ranené ego... my sme im pasillo keď vyhrali ligu urobili

Reagovat
Gazdo

Ano pamatam to bolo tusim nejak 10 rokov dozadu ved ja nehovorim ze by real nemal a ze je to spravne ale keby boli sikovnejsi mohli by este spravit debilov z barcy

Reagovat
drussbarb

Když Barca vyhrála MS klubů, udělal jí Real uličku?

Reagovat
technecium

Real rozsekáme a ukážeme Liverpoolu, jak na to

4:1 Messi 3x, Ramos vl. - Marcelo

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Este vas tie ubohe sebavedome kecy bavia? Nie je to ani vtipne, je to bezduche. A rozsekajte podobne ako 0:6 v Supercope ci proti AS Rim

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by Barcelona s Realom Madrid odložiť všetky spory a kontroverzie bokom a urobiť Iniestovi spoločné pasillo len preňho

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Hristo Stoichkov

V rámci toho, jak se Real v případě situace s pasillem chová, bych se tomu vůbec nedivil. A popravdě by mi to přišlo jako zoufale falešný gesto.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl jsem spekulace, ze Zidane hodla dost hracu zakladu posetrit. Varane, Kroos, Modric, Marcelo, Ronaldo.

Reagovat
CHONG

Klidně, hlavně ať nastoupí v plné palbě proti Celtě.

Reagovat
Kenneth

Jedes tam? Jestli jo tak za kolik a kde si sehnal listky?

Reagovat
CHONG

Jedu, no. Lístky budeme kupovat v pondělí přes offiko stránky Realu, kdy se to otevře pro veřejnost, cenu zatím nevím, ale na tyhle zápasy je to tak od 40 éček za branku a od 80 na hlavní tribunu (aspoň teda vloni a předloni nás to tak vyšlo

Reagovat
CHONG

Tak se na to dívám a za branku je to od 45 do 100 a na hlavní tribunu od 60 do 150.

Reagovat
ADM

Pekne by vytrolil tu Ernestovu plnu zostavu proti Leganes

Reagovat
technecium

Klidně, manita se nám hodí

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to dělal? Šetřit na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Prevence pred moznym zranenim. Finale LM je vyssi priorita a byla by skoda, kdyby se nekdo v tech zbyvajicich zapasech v lize, kde o nic nejde, zbytecne oddelal.

Ale nevim, ted zase jinde ctu, ze se rotovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

takže nejen v tomhle zápase ale asi ve všech dalších PD zápasech hodlá šetřit?

Jedině to by mi dávalo smysl. Bylo by divné, kdyby "šetřil" v tomhle zápase a pak další týden v lize dal plnou palbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ja si ted hledal ten clanek, kde se o tech rotacich psali a presne tohle tam pisou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase treba i Zidane bude chtit posetrit hraci kvuli MS(nejenom LM). Nejhorsi je, ze kvuli klubu se jim zrani hrac pred nebo na MS. Loni jeli sezonu brutalne az do Supercopu a pak hraci byli totalne mimo formu. Letos bude navic MS a to neni vzdy dobre pro kluby

To same by melo platit i pro Barcelona. Za me by uz zbytek ligy Messi nemel ani hrat zadny zapas vic jak 30 minut. Vsechno je rozhodnuto a musi treneri myslet i dopredu.

Tohle elClasico neni nicim dulezite. Vsechno smeruje k MS a predvsim sezona po MS je hodne nachylne ke zranenim hvezdam.

Reagovat
ADM

Presne tohto som sa obával po MS 2014, nakoniec sme z toho v Barce mali jednu z najlepších sezon a všetci klúčoví hráči hrali celú sezonu. Vtedy si to krásne všetko sadlo...

Reagovat
technecium

To byla zajímavá sezóna. 2013/2014 byl Messi totálně bez motivace, hrál nejhůř ve svojí kariéře, pak sice dotáhl Argentinu do finále, ale tam vybouchli, tak jsem se fakt upřímně bál, co s ním bude a on se vrátil lepší než kdy předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam se dostalo efekt "napravit si chut" a to jak u Neymara, ktery mel problemy se zdravim na MS a Messi zklamani ve finale. Ja spise obavam, ze letos Valverde vydrel Messi jak pracovni kun+MS18+Messi uz neni nejmladsi. Nemusi to uplne byt ono v pristim roce(urcite ten podzimni cast bude takove hodne unavene podle me) To same plati i o ostatni hracu z obou tymu(RM i FCB - Bus,Pique,Ramos,Modric,Ronaldo,...)

Uvidime, kazdopadne uz aby byl MS. LM bez video je nechutne, tak snad to video na MS konecne ukaze, ze je tou spravnou cestou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak 14/15 byl naprosto brutální Neymar, což v kombinaci s Messim bylo nebránitelný. Škoda, že od tý doby na to nedokázal úplně navázat, resp. měl potřebu tolik změnit svou hru.

Reagovat
ADM

Je fakt zábavné, keď sa človek pozrie spätne na hru tímu, tak to vlastne bolo o tom nejak získať loptu a len to rýchlo dať tím trom vpredu. A tí zničili úplne každého škoda, že ďalšie dve sezony sme ich na jarnú časť úplne odvarili / upadla im forma.

Následne sme z ich kooperácie vyťažili dosť málo, hlavne v tretej Luchovej sezone to už bola úplna biedna, kde sme k nim ako tím ani nedokázali poslať loptu a zároveň to bolo aj tím, že sme trpeli ich bohorovnosťou. Zaujímalo by ma, ako by fungovali pod Pepom, parametre na to Luis aj Neymar mali, len sa potom treble vydali zlou cestou..

Vzhľadom na vek a budúcnosť je hrozná škoda, že to Neymar v hlave neustál a neobetoval sa radšej Luis. Takto nám v predu hrozí onedlho to, čo Bayernu na krídlach. Som veľmi zvedavý, ako sa prípadne využije Griez, je kľúčové aby to nebol tretí hráč k Messimu a Luisovi ale rotácia..

Reagovat
valloire

Treble byla náhoda. Kdyby se neloučil Xavi, tak byste se po bídným podzimu nezvedli. V dalších sezonách se to potvrdilo. Na podzim jste dostali na Bernabeu 3-1 a mohlo to bejt klasicky víc, jenže my se vždycky uspokojíme a ten debakl není. Takže MSN trhali půl rok. Tak to je.

Reagovat
X-bano-X

že náhoda

Reagovat
valloire

Jistěže. Ligu jsme vám darovali díky špatnýmu jaru, kdy Ancelotti přetěžoval klíčový hráče a forma odešla. I ta LM byla taková.

Reagovat
X-bano-X

jj Copu darujete lebo nemáte káder na 3 súťaže súbeźne, ligu darujete lebo nie ste schopný udržať si formu a uhrať s top 6 v lige aspoň polovicu z možných bodov, LM lebo ste boli slabší ako váš súper. Hovoriť o náhodne vyhranej lige keď sme vyhrali 7 z posledných 10 sezón môže len diletant.

Reagovat
valloire

treble byla náhoda

Reagovat
X-bano-X

Treble máme už viac krát. A ktorý z treblových titulov bol náhodný? Čo je náhodné na tom že si neudržíte formu a odpadnete už po polke sezóny?

Reagovat
valloire

tak o tom něco víte že

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme že vieme, vidíme to rok čo rok na vašom príklade.

Reagovat
valloire

rok co rok ale máme LM....takže i formu a vy nepřelezete čtvrfinále

Reagovat
drussbarb

Spíš vaše dva poslední ligové tituly byly....náhoda

Reagovat
valloire

chápu, že nevíš, co je to finále Ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomínky z 2013 jsou ještě živé

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě určitá rotace ze strany Zidana bude a není to kvůli nějaký únavě či z důvodu možnýho zranění. Jak Zidana nemusím jako trenéra, tak z psycholohickýho hlediska je to skvělý manažer. Co teď Real opravdu nepotřebuje je dostat v nejsilnější možný sestavě nařezáno v Clásicu (netvrdím, že by se to mělo stát), což by do jejich týmu před finále mohlo zasít určitý pochybnosti. Oni k tomu zápasu přistoupí tak, že prakticky mohou jenom získat a bude tomu podle mě odpovídat i sestava. Pokud neuspějí v kombinovaný sestavě, tak se nic moc nestane, protože všichni budou vědět, že priorita je úplně jinde a obětovali tomu i to Clásico. A pokud dokážou uspět i v ne úplně nejsilnější sestavě, ještě víc je to před Liverpoolem nakopne. Takovou možnost si ZZ těžko nechá ujít, nějaká honba s Atléticem je oproti tomu naprosto bezvýznamná.

Reagovat
Billy McClane

S tym rotovanim pocitam.

A inak je to pekne svinstvo od vedenia La ligy, ze nam daju El Clasico hned po semifinale ligy majstrov. Hlavne ked Real je v semifinale kazdy rok a taka Barcelona tam uz nebola ani nepamätam

Reagovat
ADM

Ale no, sa nerob, Treble cez Bayern si pamätať musíš, ten musel zdvihnúť tlak. Nikto iný v histórií ho nezískal dvakrát, niektoré menšie kluby dokonca ani raz.

Reagovat
technecium

28.04.2009 Liga mistrů SF 1.z FC Barcelona - Chelsea FC 0:0

02.05.2009 Primera División 34. kolo Real Madrid - FC Barcelona 2:6

06.05.2009 Liga mistrů SF 2.z Chelsea FC - FC Barcelona 1:1

06.05.2015 Liga mistrů SF 1.z FC Barcelona - Bayern Mnichov 3:0

09.05.2015 Primera División 36. kolo FC Barcelona - Real Sociedad 2:0

12.05.2015 Liga mistrů SF 2.z Bayern Mnichov - FC Barcelona 3:2

17.05.2015 Primera División 37. kolo Atlético Madrid - FC Barcelona 0:1

Nejlepší týmy zvládají všechny soutěže, aniž by cokoliv museli vypouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, i vy se do té pozice můžete někdy dopracovat

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ale můj příspěvek je o Barceloně, blbečku, pokud teda rozumíš psanému slovu

Reagovat
smazaný uživatel

Klokanomet pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jses tady novej dement? Toz vitaj, tady si najdes kamose hned

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že s tebú chcu kamošit.

Reagovat
technecium

S takovým Valloirem si nepochybně hodně rozumíš

Reagovat
valloire

to si piš

Reagovat
Jordi Alba

james10 byl předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

to by to vse vysvetlovalo

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

oh prokoukl jsi mě, jen jsem si upravil nick, narozdíl to od KUbajse přiznám

Reagovat
Jordi Alba

Člověk, co na začátku sezóny dal Gironu na sestupové místo se nezapomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít paměť jak slon před sezónou jsem jí moc nevěřil, ale tuhle sezónu se mi začala líbit a pomalu jsem jí začal fandit, i kyž jsem teda nečekal, že bude bojovat o poháry.

Reagovat
Jordi Alba

U Girony i Getafe to vidím tak, že kdyby byla EL, tak je to pro klub sice skvělé, ale další sezónu jasnej boj o sestup. Což se vlastně u obou může stát i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si říkal, že se tady vyrojilo hodně nových tupců, a oni to jsou pořád ti samí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle by se dalo napsat něco vtipnýho, ale nic mě nenapadá, co se to se mnou děje

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
castelL

Prosím pekne, sleduje niekto Sevillu? Šanca, že dnes padnú 3 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Najnudnejsie El Clasico ake pamatam. Samozrejme tu ide o to ustedrit im prvu porazku v sezone. Nie je normalne aby s takym futbalom vyhrali ligu bez prehry.

Reagovat
Visca el barca

Tak vy s nejodpornějším fotbalem útočíte na třetí lm, si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

Je to snadne, muzes si i vybrat. Hrat nebo jist LAYs doma 3 roky za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Řekl fanoušek ničeho

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilie

Reagovat
Visca el barca

Dobře no

Reagovat
smazaný uživatel

Hele zacina na "B" jako tvuj klub, to je docela blizko k sobe ne? Navic spoustu TOP brazilsky borcu tam hrava

Reagovat
Gazdo

Napr? a prosim vazne nie paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

Soucasnosti ne, ale hravali*

Couts take bude TOP a s Paulinhem nesmis prehanet, zacatek byl superovy.

Ale koukni kolik mu je ...

Reagovat
Gazdo

Coutsa som zabudol ok beriem. Ale za paulinha som nikdy nebol a nikdy ma neohuril ani ked daval na zaciatku sezony goly lebo to je to jedine co si doviezol inak je to pre mna absolutny drevak a takpovediac brzda

Reagovat
Majk91

najnudnejsie kvoli tomu, ze ste v tejto sezone mali derby zapasy s Levante a podobnými supermi

Reagovat
netopier

Amunt Valencia!

Reagovat
berger321

Ještě to není v české podobě, ale ve španělském Sportu se píše, že Suarez naznačil v rozhovoru pro Radio Rincon Griezmanna jako hotový deal. Kvůli kvalitě soutěže bych si přál, aby zůstal, ale pokud je to takhle, tak vítej

Řekl: ,,Klub je pyšný, že může přivést takové hráče jako Griezmann, Dembele, Coutinho. Je to hráč, který přinese obrovskou kvalitu, hraje několik roků na nejvyšším levelu a vždy bojuje. On je Atletico. Nepřichází nikoho nahradit, ale s ambicí vyhrát velké věci. Je vítán. ''

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

bez rozhodčích byste nevyhráli ani jednu LM

Reagovat
berger321

Třeba sezóna 2014/15 kde nám tam pomohli rozhodčí?

Reagovat
valloire

vždycky se něco najde

Reagovat
berger321

Jo, ale tady určitě ne. To bylo vyhrané takovým stylem, o kterým se Real Madrid může nechat zdát. A nikdo ani nic namítnout. Kromě sezóny 91/92, to jsem nežil, tak ve všech ostatních sezónách se určitě něco najde. 05/06 je to ofsajd Ševčenka a gól na 0:1 v semifinále, 08/09 Chelsea, 10/11 sporný zákrok a červená Pepeho, ale 14/15 je naprosto čistá a hrdá

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

dobrá

Reagovat
technecium

Reagovat
castelL

len tláchaš do vzduchu, málokedy máš reálny argument, ale čo sa čudovať, všakže..

Reagovat
smazaný uživatel

A ten zarez byl jakoze v tom, ze sudi nastavil 5 minut? Pls.

Reagovat
valloire

to byl neskutečnej zářez

Reagovat
Switchback

Aspoň to přiznáš

Reagovat
Visca el barca

https://www.youtube.com/watch?v=Pbce5CP9VlA Celej Neymar nemůžu si pomoct.Totožnej pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.

Jedna z problematických otázek při přestupu Neymara měla být vyřešena bezbolestně. Deník Marca informuje, že by brazilský reprezentant moc rád spolupracoval s Cristiano Ronaldem a taková informace se dostala i k vedení Realu Madrid, které v tichosti hledá možnosti k přestupu šestadvacetiletého útočníka.

Já bych nakonec nebyl proti, pouze v případě že by se Cris přesunul na hrot, nebo Neymar napravo, nebo že bysme hráli na dva útočníky, za jiných okolností ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje furt na hrotu, je to klasická 9tka. Na křídle je uplně marnej.

Klidně si to krysu vemte

Reagovat
Gazdo

Uz 26??

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se ta naklonnost projevi tak, ze Cris po sezone do PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.

Nejde tady o Neymara, ale o Davida De Geu. ParisUnited informuje, že se zkomplikoval eventuální přestup Jana Oblaka do PSG. Katařané by chtěli zaplatit za slovinského reprezentanta jeho výkupní klauzuli ve výši 100 milionů eur, i když někteří v Paříži pochybují o hráčově marketingové síle, kterou Les Parisiens taktéž potřebují pro narovnání rozpočtu. Ukazuje se ale, že Jan Oblak může zamířit úplně jinak kvůli dohody jeho agenta Mihy Mlakara a Jorge Mendese.

Miha Mlakar se měl s Jorge Mendesem dohodnout, že Jan Oblak zamíří do Manchesteru United, který tak přenechá Davida De Geu Realu Madrid. Právě taková operace by měla uspokojit všechny - od samotných hráčů, přes Josého Mourinha až po agenty, kteří by si také přišli na vysoké prémie.

Nechci aby přišel, nelíbí se mi jeho styl chytání a navíc si myslím, že Keylor je víc než dostačující.

Reagovat
ADM

“Nelibi se mi jeho styl chytani”

Akoze vacsinou vychyta uplne vsetko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, prostě nemám rád vysoké brankáře i když vím, že to může být v některých věcech výhoda.

Reagovat
Hachim Mastour

Luis Suarez appears to have confirmed that Antoine Griezmann will be joining Barcelona from Atletico Madrid.

The Barca forward, quoted by AS, said: "He is not coming to take the place of anyone, but with the ambition of winning important things. He will be welcome."

Reagovat
Switchback

Zidane: it is harder to win LaLiga than the Champions League.

Falešník ví

Reagovat
berger321

To sice ano, ale příští sezónu by měla být jasná priorita LM, obzvlášť po tom, jak trpíme tyhle 3 roky

Reagovat
Switchback

Antoán nám jí vystřílí

Reagovat
Gazdo

Ja neviem ale ja som asi jediny ktory nechce aby prisiel

Reagovat
ADM

Mne by to vobec nevadilo ak by sucasne dorazil niekto z trojice Thiago / Eriksen / KdB

Kazdopadne mi tie megaprestupy uz znacne prekazaju, navyse niekolko priemerakov par rokov za sebou za 30-40mega. ( Arda, Gomes, Vidal, Paco), vdaka ktorym nasa lavicka vyzera jak z druhej ligy. A okrem Grieza(utocnika), ktory by aj tak prisiel za dardu toto alebo dalsie leto proste potrebujeme top zaloznika, Coutinho na to po Iniestovi stacit nebude, ked sme doteraz nezalepili ani miesto po Xavim takze par Megaprestupov sa este dockame so sucasnym stavom La Masie a doterajsej prejavenej dovere k nej od Ernesta a vacsiny trenerov od Pepovej éry

Reagovat
Gazdo

Bohuzial no

Reagovat
dextroza_m

KdB? To není hráč na to naše bago... Jedině Thiago

Reagovat
ADM

Že nám to bago ide, hlavne v LM

Reagovat
berger321

Věřím tomu, že příští rok by to mohlo být naše. S Antoánem by to chtělo ještě jednoho kvalitního hráče do zálohy + zbavit se přebytečných hráčů a ten tým budeme mít s Realem nejkvalitnější. A v LM budeme hladovější než Real. Hlavně si přeju, abychom začali hrát ofenzivní dominanci místo defenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane, though, believes that the challenge of maintaining performance across 38 games is more difficult than lifting the Champions League.

"It's more difficult. I've always said that: it's more difficult," he said when asked about the difference between La Liga and European competition.

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad, ze aj Zidane uznal, ze najlepsi je Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Keďže sa jedná o Donove posledné Clásico, tak dúfam, že hráči doňho vložia srdce a pôjdu za výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Smutne, ale pravdive.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

přesný

Reagovat
smazaný uživatel

to co tam "akože" Leo spadol v tom trápnom videu v čase 0:15, tak potom hneď ukazoval rozhodcovi, že to faul nebol, a že sa potkol ... https://www.youtube.com/watch?v=U49pSfU-4j8 takže charakter trošku, to čo Leo inak ustoji pri subojoch, a že nepada o tom sa ani netreba baviť...Suarez Alba to hej, to je ina kapitola

Reagovat
smazaný uživatel

Jim nemá cenu nic vysvětlovat. Stydí se za svoje delfiny, tak se snaží odvést pozornost špatně sestrihanym videem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

To jsi musel kopat hodně v historii

Reagovat
smazaný uživatel

jo a to druhý není simulace

Reagovat
valloire
Reagovat
drussbarb

Ještě prosím o videa s někým jiným. Zkusme pro začátek Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tvůj král umí bezchybně no

Reagovat
valloire

https://youtu.be/EHxcqL2EHhE?t=75

tak nevim, ale tohle je Messi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned vstal a nezačal brečet a máchat rukama

Reagovat
valloire

on máchá jenom jednou a chce kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě ten váš císař tohle předvádí v úplně každém zápase

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Real by sa mal setrit na dolezitejsi zapas a Barca ma ligovy titul. Bude pekne im prerusit seriu ale v podstate je to nudne El Clasico.

Reagovat
X-bano-X

Keď mala Barcelona pred 2 rokmi 14 bodový náskok a prehrala clasico, vo vašom tábore to vyzeralo ako keby začali chleba predávať za 3 centy, teraz sa treba sústrediť na dôležitejší zápas.

Reagovat
CHONG

Tehdy ale ještě nebylo rozhodnuto o titulu, a jak se později ukázalo, tak jsme o něj díky té výhře bojovali až do posledního kola, kdežto dneska vůbec o nic nejde.

Reagovat
X-bano-X

To je ale argument ako víno. Nikto nikdy takú stratu nedohnal ale matematicky rozhodnuté nebolo

Reagovat
CHONG

Tehdy o titulu rozhodnuté nebylo, letos je, jestli nepochopíš ani tohle, tak je mi to líto, i když mě to u tebe vlastně ani nepřekvapuje.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

"nikdy nikdo" je mnohem lepší a silnější argument no

Reagovat
X-bano-X

To nie je argument ale fakt, že sa nikdy nestalo aby niekto stiahol 14 bodov a dal titul Ale čo sa vôbec namáham.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ta šance, byť samozřejmě minimální, tam pořád byla... do loňska taky bylo nemyslitelný, aby někdo obhájil LM

Reagovat
valloire

co to meleš vořechu?

Reagovat
X-bano-X

vořecha máš v trenkách dedku

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Dayman

wow

Reagovat
X-bano-X

BTW: V ktorom vesmíre ste vy v tej sezóne bojovali o titul?

Reagovat
dextroza_m

Poslední dvě kola :-)

Reagovat
Generalní Gladiator

chlape,ty musíš bejt bedna...štepení atomu musí bejt s takovým mozgem v podstatě hračka

Reagovat
dextroza_m

Ty se taky šetři, dalšího odborníka jen tak neseženeme...

Reagovat
culé

Diskusia hodná el clasica

Reagovat
blaugrana

Diskusia hodna krajskeho preboru.

Reagovat
valloire

a začal ji od vás

Reagovat
smazaný uživatel

kde budete sledovat barca-real?

Reagovat
smazaný uživatel

V obýváku.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za pomoc.

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Máš napsat rovnou, že chceš stream.

Reagovat
X-bano-X

Digi 3

Reagovat
janinho

maui vista condo, hawaii

Reagovat
X-bano-X

Čo oškrabávaš lávu z topánok?

Reagovat
Anacron

Na takhle o ničem El Clasico si snad ani nevzpomenu. Ale může si za to jen a jen Real. Bohužel. Na druhou stranu by to nemuselo bejt nijak svázaný taktikou a mohl by to být aspoň dobrej fotbal a plno gólů.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Majk91

Ziadne Clasico nie je o nicom, aj keby sa jednalo iba o priatelsky zapas

Reagovat
Anacron

Jasně napsal jsem to trochu přehnaně možná, ale už z těch vyjádření okolo je jasný že to je skoro o ničem. Vždycky se to řeší tejden dopředu jako zápas roku a teď se to sotva zmíní. Jediné co se řešilo byla ulička Ale je to pochopitelný.

Reagovat
Dayman

Navas; Nacho, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik k rotacim..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mam takovej pocit, ze tohle je naposled co vidime BBC.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Jka hrál vůbec Benzema proti tomu Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na hřišti, nepřeháním. Těmi 2 góly si hodně zvedl sebevědomí.

Reagovat
vilp

Varane po těch problémech úplně zbytečně.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Coutinho, Rakitic, Sergio, Iniesta; Messi, Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je klasika, ze nedava do velkych zapasu Dembeleho, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by dnes padnout manita.

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Nam to sezonu uz nevylepsi a Madrid kvoli tomu z finale LM nevyhodia.

Reagovat
LAM

Mohl by to bejt uvolněnější fotbal s menším počtem faulů.

Reagovat
misinho7

sice uz sa o nic nehraje ale tak el clasico je predsa len nieco viac a urcite by vyhra nad Barcou potesila, aspon by sme im zrusili tu neporazitelnost a to by bolo fajn

Reagovat
X-bano-X

Kisel so Slovákom v štúdiu ach jo

Reagovat
berger321

Ono je celkem zajimave, ze Kisel mluvi v jednom studiu cesky a v druhem slovensky

Reagovat
Coutinho10

škoda, že ho nemůžu slyset...na O2 je super

Reagovat
Hristo Stoichkov

Měl jsem určitý pochybnosti, ale čím víc se ten zápas blíží, tím víc ho beru jako plnohodnotný Clásico. Pokud dneska vyhrajeme, sezónu budu považovat za úžasnou, Řím neŘím.

Reagovat
LAM

Po tom co se dělo po přestupě Neymara to velmi dobrá sezona je.AS bylo úplně zbytečný(i když si myslim že forma týmu na treble opravdu nebyla).Od Pepovy éry jsme si zvykli myslet každou sezonu na treble,ale je nutno dodat že taková sezona je opravdu velká rarita.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bartlu

Někdo HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti jsou asi ožralí, úplně zapomněli na pasillo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
Dayman
Reagovat
misinho7

to je k tomu ofsajdu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

čo padol gol po (ne)offside?

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání Lusiiitooo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Krásný gól

Reagovat
patas92

que golasoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Marcelo

Reagovat
dextroza_m

Bijte je!

Reagovat
ADM

Krásna akcia

Reagovat
Coutinho10

Golaaaaso krasne preneseny

Reagovat
vilp

Takže Rakitic bez karty a Nacho ji hned dostane.

Reagovat
janinho

ten marcelov vyklus dozadu... to by si mal chalan patentovat jak obchodnu znacku. nieco ako "no stress"...

uz sa nad tym ani moc nepozastavujem. skoda casu

Reagovat
misinho7

wtf za co zlta?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool

Reagovat
Murena

Reagovat
HalaMadrid_Flx

yes

Reagovat
CR7RONALDO

Najlepší na svete

Reagovat
pingla

ronaldooooo

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nažer see

Reagovat
Dayman

CRISTIANOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Smiesne, ze sa tesite ako keby o nieco islo A ti dedovci na stadione nehovoriac

Reagovat
smazaný uživatel

Je to El Clasico ty vole. Jdi spát dítě.

Reagovat
ADM

Ty už si extrémny prípad aj na miestne pomery

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, lidi se fotbalem bavej. To sou ale kokoti co..

Reagovat
janinho

ty co splietas prosim ta?

chod sa opytat hocijakeho futbaloveho fandu do spanielska nech ti povie 1 clasico v ktorom o nic neslo... asi ta slusne vysmeje.

Reagovat
misinho7

Krasny goooool lol a Ronalda to ani neberie

Reagovat
CR7RONALDO

Len, aby sa nezranil.

Reagovat
ADM

Boha to su akcie zatiaľ

Reagovat
dextroza_m

Mikina má bebi

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky.

Reagovat
Coutinho10

tak musim uznat, ze i Real to udelal hezky...no jedeme dal

Reagovat
kaja900

Idiot pique zranil ronalda ne..

Reagovat
dextroza_m

Vyškubl mu víc obočí než obyčejně?

Reagovat
janinho

od vtipneho mas teda dobre daleko...

Reagovat
Switchback

offside

Reagovat
REPLIKATOR

Pique

Reagovat
kaja900

Krasna akce jak od barci, tak od realu

Reagovat
Stannis Baratheon

Zatím ti vypadá na pěknej fotbal.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pique ho nechutně prošlápl. Ale zdá se, že dnes nebude o góly nouze.

Reagovat
Kokesh

Spina Suarez opet bez karty...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kokesh

Bud to je faul nebo tyhle kotrmelce maji mit kartu.

Reagovat
technecium

Proč tomu Casemirovi nikdo nedává za jasný zmaření šance žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

messi wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal? Nekoukal jsem..

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej silenej pas na Albu pres pulku hriste.

Reagovat
ADM

Messi

Reagovat
Murena

MAts

Reagovat
kaja900

Ronaldo, skodaa

Reagovat
gonzalesl_is_back

Barca vydržela presink 25 min a krutě hoří

Reagovat
Coutinho10

Stegen

Reagovat
valloire

Barcelona šlape vodu

Reagovat
bartlu

Dobry no, zatim to maji snad vseci na parku, nulovy pohyb. Dopredu ve trech, do zadu ve trech a zbytek vyklusava...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana spí, zase ta samá písnička, dají gol a okamžitě se uklidní jako by vyhrávali 5:0.

Reagovat
ADM

Obrana v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi <3

Reagovat
smazaný uživatel

To včera obrana chlastala? Nebo co to tam předvádějí?

Reagovat
valloire

Král ten cirkus zničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá si vlastní gól?

Reagovat
valloire

už jeden dal ne?

Reagovat
bartlu

Mit Messi vepredu nekoho jako Ronaldo tak by mel snad 50 asistenci za sezonu.

Reagovat
ADM

Jasna vec skoda ze sme sa nedockali ani nejakeho vyberu hviezd, kde by hrali spolu na vrchole. Vsak aj z marketingoveho hladiska to muselo byt velmi lakave

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva by si herně podle mého uměli vyhovět i teď vzhledem k tomu jak hraje ronaldo a jak messi... asi by se dobře doplnovali

Reagovat
smazaný uživatel

Alba klasicky špína

Reagovat
Dayman

Alba

Reagovat
gonzalesl_is_back

Alba, největší špína

Reagovat
bartlu

Jsem zvědavý co vymyslí nas taktik Valdezmrde, očekávám ze tam vysle ritoliza

Reagovat
Jackmaker1989

Alba klasicky špina, ako inak bez karty.

Reagovat
Kokesh

Tohle je cervena no...

Reagovat
kaja900

Alba jako nedostane zlutou chcipak ?

Reagovat
valloire

bíte je !

Reagovat
smazaný uživatel

Bitka 50 kilových

Reagovat
Switchback

Modrič strašná krysa

Reagovat
Jackmaker1989

za čo povedz?

Reagovat
janinho

inak si zdravy, hej?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

ty jsi fakt jebnuty

Reagovat
smazaný uživatel

alba zmrdeček, sudí opět průser

Reagovat
ADM

Marcelo nas technicky strasne nici. Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v defenzívě je nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez, Alba... tohle je fakt odpad Barcelony. Snad oba v létě odejdou, protože nám několik sezón dělají jen ostudu.

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlasím, ale asi sa zhodneme na tom istom o Ramosa a predtým Pepe a to hovorím ako fanúšik Realu.

Reagovat
patas92

On to hovorí taky ako fanúšik Realu

Reagovat
technecium

Reagovat
Jackmaker1989

Nemá tam napísané "nám" ostudu?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
technecium

Ramos, Marcelo, Ronaldo, Modrič, Kroos... tohle je fakt odpad Realu. Snad všichni v létě odejdou, protože nám několik sezón dělají jen ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalé kloučku

Reagovat
technecium

Asi stejně jako on, blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

jsi přísný

Reagovat
icka

jak nezvlada

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Je to moc na sílu od tebe, fakt zklamání

Reagovat
Kluivert9

Ramos, Marcelo... tohle je fakt odpad Realu.

Reagovat
Jackmaker1989

Prečo Marcelo? Ramos súhlas

Reagovat
Kluivert9

Třeba za tuhle simulaci?

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas, že občas simuluje, ale snáď ho nejdeš dávať tam kde patrí Ramos a Alba a Suarez a predtým Pepe

Reagovat
bartlu

Coutinho zatim snad u balonu ani nebyl. Naprosto neviditelny.

Reagovat
Coutinho10

Messiho vyslal do sance, ale zatim Real ty kraje ma celkem pokryty a 2. polocas v 10ti bude jeste slozitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Cris je proste v te chuti zakoncovat uplne nekde jinde nez zbytek sveta

Reagovat
eder

Je prostě úžasný!

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona od vyrovnávacího gólu zoufalá...

Reagovat
Dayman

messi wtf

Reagovat
bartlu

To je hruza, real nas mlati, z nas vsichni na prochazce. Dopredu se nikdo nerozebehne, to je hrozny, real zapne a vali dopredu, my zase hazenou...nikdo.zadny rychlejsi pohyb, nabeh....

Reagovat
eder

Chybí vám holt individuality typu Marcelo, Ronaldo, Modrič atd.

Reagovat
valloire

hroznej idiot ten Hudson

Reagovat
drussbarb

Pročpak?

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz

Reagovat
technecium

Ramos je strašná špína a bezmozek

Reagovat
pingla

absolutně mu nic neudělal

Reagovat
technecium

I kdyby, tak to je špína a bezmozek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pantondavo

Co je potom Suarez?

Reagovat
dextroza_m

Dohraje Ramos?:-)

Reagovat
bartlu

Kez by přišel Griezmann a Luis sel do hajzlu...moc prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste budou jatka

Reagovat
gonzalesl_is_back

Suaréz, to je vylízanej komedient. Neuvěřitelný.

Reagovat
pingla

suarez spina zmrdska

Reagovat
valloire

zabíte toho simulantskýho kanibala

Reagovat
masly008

tvl zapnu to v 42 minutě a co vidím.simulující suarez,debilní ramos a 2 minuty bez fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Typicke El Clásico... Emoce tečou proudem

Reagovat
REPLIKATOR

Ramos, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, Real dneska v jedenácti nedohraje

Reagovat
Kokesh

No Barca uz mela byt v deseti...

Reagovat
pantondavo

Suarez jak vyskocil Nejvetsi odpad fotbalu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
PP

zrovna s Ramosem si můžou podat ruce.. Dvě největší špiny fotbalu.. následovaní Albou..

Reagovat
pantondavo

Zrovna tady byl Ramos nevinne, nebo ne?

Reagovat
PP

určitě ne.. Ten loket mu tam nechal schválně. Suarez je herečka a zmrd, ale Ramos zrovna tak.. A u obránce "tvrďáka" je to snad ještě smutnější než u hrota..

Reagovat
JM

Alba s přehledem před oběma

Reagovat
dextroza_m

Jen mu dejte zmrdovi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na to hovado se musi takhle

Reagovat
Dayman

suárez je strašně odporný hráč, to je fakt něco nevídanýho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
valloire

co to zkouší ten prcek jasná red

Reagovat
masly008

Reagovat
patas92

Messi

Reagovat
bartlu

Pekne Leos, nekdo tomu zmrdovi musi namlet

Reagovat
smazaný uživatel

Prasici Messi, co bude priste?

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by někdo suareze poslat do špitálu

Reagovat
Kluivert9

Bale taky zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Bale wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Rudá pěkně Ještě Suarézovi a bude to spravedlivý

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo.. Bale bez karty?

Reagovat
technecium

Bale už taky zčůrákovatěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

okoukal od vas

Reagovat
technecium

Zalez

Reagovat
Murena

Reagovat
REPLIKATOR

Bale červená

Reagovat
smazaný uživatel

Bale bez karty wtf?

Reagovat
bartlu

Pico Bale taky mrdka...tohle bude jeste zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

Clasico kde o nic nejde a vyhrocený jak za Mourinha

Reagovat
ADM

No mam z toho zmiesane pocity. Madrid dopredu v poslednej casti ihriska nebezpecnejsi, vzadu istejsi. V LM by to boli od nich este vacsie fofry.

Messi slusny blackout ak by ho plne trafil, celkovo sa tie emocie troska varia

Reagovat
PP

proč? Vždyt Messi ho sice dohrál, ale trefil ho až tou zadovkou a Ramos tomu slušně přidal.. Faul jasné, ale nějaké prasení?

Reagovat
blaugrana

Copik skurveny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tady se normalne palcuje Pique za dojeti Crise a Messi za dojeti Ramose. A pote nadava Bale do zmrdu

Reagovat
smazaný uživatel

šašci

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

fanusikovia barci akoze wtf nieco strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

cules

Reagovat
icka

Reagovat
Nihilister

Reagovat
dextroza_m

Co to bylo??

Reagovat
Dayman

Reagovat
Coutinho10

twl Roberto

Reagovat
pantondavo

Messi nedohraje

Reagovat
valloire

vypadni

Reagovat
Kokesh

Jasna...konecne to rozhodci vidi.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale tie priame kopy Ronaldovi túto sezónu fakt nejdu

Reagovat
technecium

Už asi tak 10 let

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
EL Gringo

Uz 5 sezon mu nejdu

Reagovat
CR7RONALDO

Zase minulú sezónu ich dal 4, čo nie je až také zlé. To bolo vlastne zlepšenie, lebo 15-16 ich dal 3, 14-15 len 2, ale 13-14 dal 6(keby počítam aj priateľské zápasy, tak 8), ale po tej sezóne 13-14 sa v nich o dosť zhoršil.

Reagovat
smazaný uživatel

4 zo 100 zle je

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že v tomhle Clasicu o nic nejde

Reagovat
ADM

Wtf Roberto. Vsetkym vam tam jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze si sudi vsiml i toho Piqueho potlesku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo

Reagovat
ciernyribiz

Messi ide diskutovať a o čom že mal byť vylúčený?

Reagovat
smazaný uživatel

messi zmrdeček, vyhoď hoooo

Bale

Reagovat
dextroza_m

Papa Pérez úřaduje, nechce další nářez...

Reagovat
misinho7

aha Roberto ciste hej?

Reagovat
dextroza_m

Červená? Marcelo udělal co? To bylo v pohodě.

Reagovat
misinho7

omg tak ty si zaslepenec az to boli..sak ho udrel ..za to iste Cris dsotaval stopku aj na viac zapasov ... vacsina tu uzna ze bola jasne ale ok ides si stale svoje

Reagovat
LAM

Ty jseš tak slepej blb že to není možný.Obličeje Marcela se ani nedotkl a před tim měl jít ven Bale za daleko větší faul.

Reagovat
misinho7

nezvladas omg ohnal sa po nom, teraz mu nemusi zajebat rovno do hlavy a iba za to redku ...za taketo sa cervene davaju tak sa skludni a dychaj

Reagovat
LAM

Já dýchám.Vidím 15 bodů rozdíl

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto - to je debil

Reagovat
REPLIKATOR

Půlka obou týmů jsou vymaštěnci

Reagovat
Setwo

Barce ani Realu sa nedá fandiť

Reagovat
masly008

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
netopier

Reagovat
Greny

cervena jasna, jen nevim proc ji nedostal i Bale... v druhe pulce by to mohl jeste trosku pustit a piskat az vrazdu

Reagovat
RKBoy

nech cirkus započne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze prisel polocas. V tech poslednich 5 minutach se to fakt nehorazne zvrhlo.

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

nechapem poseldne clasica vacsinou klud a vzdy o nieco slo a dnes skoro priatelak a idu sa tam pozabijat

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně jim přeplo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Nojo.Bale a Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, za to Messi a Roberto uplne v klidu. Bez se nekam probehnout at se uklidnis. Zvrhlo se to na obou stranach.

Reagovat
LAM

Jenže Bale za tu prasárnu nedostal nic.Za to Roberto za tu simulaci Marcela červenou.

Reagovat
pantondavo

Takze odted se nebudou trestat pestni souboje? Bude to jak na hokeji?

Reagovat
icka

zaslepenec

Reagovat
smazaný uživatel

jako cikany nemam rad, ale sem rad, ze ho mame v tymu, protoze jsou dobri herci a rozhodci jim to sezere

Reagovat
masly008

marcelo dostane do ramene a procvičuje si čelist.tenhle zápas je dno fotbalu

Reagovat
netopier

keby len tento zápas...

Reagovat
Anacron

No to je zas šaškárna to snad není možný

Reagovat
bartlu

No, Bale mel jit taky do pice kkt, to bylo taky hnusný, ale Roberto takova zbytecna karta, kdyby mu aspon zuby vybil, takhle to je naprsto zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ten tupec píská třetí Clásico po sobě. Dement.

Reagovat
smazaný uživatel

:D Jako je to zápas plný emocí :D tolik svinstva v jednom zápase jsem dlouho neviděl...

Reagovat
pantondavo

Snad ta spina katalanska pozna prohru.

Jinak vsadil bych na dve cerveny ve druhym polocase

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vsaď.

Reagovat
smazaný uživatel

borci, prectete si nekdy po sobe zpetne, co tady pisete.. internetovi hrdinove s jedniym cilem, napsat na EF, ze ten z druheho tymz je nejvetsi zmrd a spina.. vam uz fakt snad ani nejde o sledovani fotbalu, jen cekani na prilezitost se vyblit na EF, howgh

Reagovat
drussbarb

Zrovna jsem chtěl napsat,že sudí vzal na milost Balea a vida

Dnes beru remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez úplný trulo na facku.Skoda že CR nepridal ešte do polčasu gólik ,ale tie priame kopy dlhodobo prejednávanej no

Reagovat
smazaný uživatel

Prejebava

Reagovat
valloire

Jak se jim to nelíbí cirkusákům....taky máte jednou red, tak se neposerte. Pique bude mít o čem psát zase kokot. Hovno přátelák, to VÁLKA. Bíte je !!!!

Reagovat
LAM

Chcípni prosimtě ty tvoje sračky.Bale měl mít red,ale Marcelo se asi učul simulace od CR

Reagovat
technecium

Reagovat
pantondavo

Bale red

Reagovat
LAM

Co by jsi mu dal za úmyslnej faul ze zadu?

Reagovat
smazaný uživatel

pochvalu přece

Reagovat
valloire

prej Bale... Marcelo se učil od vás leda, vy jste na to experti, vlastní polívčička nechutná co?

Reagovat
LAM

Ne od CR.Největšího filmaře historie.

Reagovat
Gazza.8

ty se mi snad zdáš

Reagovat
Dayman

wow, ty jsi dobrý labil

Reagovat
LAM

Marcelo klasická simulantská píča z madridu.Jak se chtil za ten svůj blbej ksich Hlavně že před tim Bale za daleko větší faul ani karta

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Jackmaker1989

To fakt ideš hovoriť o simulantoch keď je tam Suarez čo si vyplakal už dve karty? A tým nehovorím, že Marcelo nesimuluje.

Reagovat
Dayman

nezvládáš

Reagovat
icka

strasna zakomplexovana placka

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to bude ešte sranda zápas, Bale mal mať redku, Roberto asi tiež (nevidel som presný záber). Ale tá hádka, že kto má väčšie špiny je fakt vtipná. Alba, Ramos, Suaréz si môžu podať ruky

Reagovat
pantondavo

Bale redku? Wut

Reagovat
bartlu

Pico vsak jak vzal zazadu umtitiho...to byla naprosto jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to bylo omylem... on daval nohu pryc... aby ho nezasahl prave - dival ses dobre?

zluta mozna byt mohla... ale cervena

Reagovat
pantondavo

Ok, videl sem ted vickrat ten zakrok a beru zpet, byt ho teda neslanul nijak drasticky, to by mu ji fakt zlomil.

Reagovat
X-bano-X

Šlahol ho slušne ale nebola to stojná noha, inak by to bol pre Sama koniec zápasu.

Reagovat
Jackmaker1989

Jednoznačne redka a to fandím Realu.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná, bez snahy hrát míč

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jasna.

Reagovat
Kluivert9

Jasnější už dlouho nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

to ako vazne niekto ide pisat, ze to nebolo na redku? trosku potrollit ze haha ciste by som pochopil, ale ty to zrejme myslis vazne

Reagovat
Majk91

to su dementi Cakal som vsetko, ale ze sa budu spravat ako psychopati, tak to nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ho netrefil do obličeje, ale jen do ramene Marcelo, Ramos největší žumpy.

Reagovat
technecium

hlavně že Suaréz je špína

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
DreamTeam

Jo je

Reagovat
valloire

je

Reagovat
LAM

špína jseš hlavně ty

Reagovat
valloire

uklidni se hele

Reagovat
smazaný uživatel

nejak mi tam chyby kral vsi spiny a zumpy Suarez... proc jmenovat jen poddany?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je o proti vaší opičce a psychopatovi s kapitánskou páskou sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

delas si prd*l??? Suarez nechutne simuluje kazdej vetsi zapas... kdyz ho nekdo slozi... tak udela nekolik kotrmelcu

nene toto je kral kralu - ti ostatni jsou az pod nim

ono taky se nedivim Marcelovi... ze kdyz vidi Suarez ty roky... jak mu ta spina prochazi bez potrestani... ze to jako slabsi jedince.. taky zkusi

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dneska ještě nesimuloval.

Marcelo tohle dělá často, je to typický vychcaný hnojivo.

Reagovat
N.Gin

Ne jenom za jeho simulace dostal real 2 zluty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses na to asi divas pres nejakej filtr a vidis simulace jen Realu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, jak to víš?

Reagovat
Majk91

dnes by si hlavne Messi a Roberto zasluzili po hube.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten výkon by zasloužili po hubě všichni.

Reagovat
Majk91

za vykon urcite

Reagovat
technecium

Fotbal na hovno, rozhodčí na hovno, Clássico na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Z vaší strany možná.

Reagovat
masly008

takže klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo, dobrý úbožiak Roberto blikanec

Reagovat
smazaný uživatel

na Suareze porad nema ten je mistr na podobny situace

Reagovat
smazaný uživatel

podobný morálny odpad. Ešte Ramos a Alba

Reagovat
smazaný uživatel

a legenda Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno Busquets je úplne v pohode. Sledujem skoro každý zápas a nevybavujem si jednu simuláciu. On sa v tomto zlepšil a už to dlhodobo nerobí.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=BXISkmGoizw

jeste rekni.. ze toto neni legendardni?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Má to šťávu. Doufám, že jim pořádně naložíme. Od 20. min konečně hrajeme svoji hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je zmrd, jak si tam ustlal.

Reagovat
LAM

Marcelo dlouhodobě jeden velkej simulant

Reagovat
pantondavo

I kdyby nespad, tak jasna redka, u takovyho zakroku prece nema smysl hodnotit simulaci, ale zakrok, kterej ji predchazel a kterej byl naprosto mimo a zaslouzene za cervenou.

Reagovat
ttopi

Reagovat
pantondavo

A ne snad? To se ve fotbale normalne mlati pesti? Je jedno kam, ne? Marcela neobjajuju, ale facepalm nechapu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

na Suareze porad nema

Reagovat
Allianz_Arena

Je vtipné, jak se vždycky vzájemně vysmíváte, kdo na koho nemá Každopádně si nemáte moc co vyčítat. Zejména dvojice Ramos - Suarez je něco příšerného. Ramos musí být psychicky narušený, jinak to není možné, co dlouhodobě předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kolik udelal rozhodujicich penalt? kolik ziskal Ramos rozhodujicich nefer vyhod? moc ne - Suarez mnoho a v tom je daleko horsi

Reagovat
X-bano-X

No celkom nervné to je. Sergiho asi ani netreba hodnotiť, tam je jasná redka. Bale pekná špina no ale takým sa to zráta, ten sa do konca zápasu ešte rozsype. Uvidíme ako to Ernesto poláta cez polčas Sergiho strana horela už v prvom........

Reagovat
Greny

ono je to docela logicky ze si ucty vyridi dnes kdyz o nic nejde

Reagovat
ADM

Ale jak može Robertovi takto zajebať, ked myslím ani nebol osobne vo vyhrotenej situácii

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo tam do něj schválně narazil a něco řekl, co řekl se nedozvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon bys měl vědět kdy tenhle Madridský smajl máš používat

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo nahodil udicku a Roberto se chytil. Robertova blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

No o tom žádná, ale to že nahazuje tu udičku už o něčem vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovyhle mindgames jsou uplne normalni prece.

Reagovat
smazaný uživatel

No to, že k někomu zezádu přiběhneš a z 1 cm mu něco hezkýho řekneš je normální u Diega Costy třeba no a Marcelo k takovým patří no.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Roberto, Bale ven a nikdo by se nedivil. Jinak nevíte jaký El Clásico bylo vůbec nejštědřejší na červený karty?

Reagovat
Snatus

30 minut naprostý klid, a pak to začalo. Nechápu, že tak velcí hráči, mají úplně vprdeli psychiku.

Reagovat
Dr. Admess

LOL, redku za tohle? Zrovna Marcela jsem vždy měl za sympaťáka. Ale zřejmě další idiot z Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi odkoukal od Suareze za ty roky

Reagovat
Switchback

tak zrovna Marcelo nemá k simulacím moc daleko

Reagovat
CHONG

Roberto je nezvladajko,ale může za to Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej idiot je Roberto..

Reagovat
smazaný uživatel

katalánci, vy jste fakt vymrdanci.....s.roberto dostal jasnou a neoddiskutovatelnou červenou, a vy k tomu nenapíšete nic a jen si stěžujete na ostatní..... snad vám tam někdo messiho zraní pořádně

Reagovat
Dr. Admess

Za to že Marcela bouchl do ruky a ten idiot se chytl za hlavu? To pak byla teda i jasná redka od Motty na Busquetse v roce 2010.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorat teda... tady temer vubec o nic nejde a tam slo o postup :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Vážně si myslíš, že brečím kvůli tomu, jak jste k smíchu na celém světě s tím nadržováním od rozhodčích a my máme double v kapse?

To jsi šlápl vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

vedle šlápl Bale

Reagovat
Switchback

Bale čistě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

cervena jasna... jen teda nechapu jak mohl odejit bez karty Bale to bylo na zlomeni nohy klidne taky cervena

Reagovat
pantondavo

Zlomeni nohy Tyvole tohle je lepsi jak drogy ta diskuze tady

Reagovat
Greny

ty vole kolikama na lytko..klidne ho mohl proslapnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná redka. Ale i Gareth mohl vidět kartónek..

Reagovat
kaja900

Do 30. minuty paráda.. potom do sebe jen šli, to je škoda přitom oba goly pěkný škoda že robertovi zbytečně mrdlo

Reagovat
janinho

ja mam pocit ze do toho momentu jak Albovi zase raz jeblo v hlave to bola uplna pohoda a velmi pekny futbal s 2 krasnymi golmi...

dneska na tom co je z toho ma vynimocne vacsi podiel barca jak real.

Reagovat
Switchback

Bale bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo omylem... jeste daval nohu pryc... kdyby predtim nerozjel marias... tak mu mozna i tak da.. ale nechtel to hrotit v te dobe... ale to jest nevedel co prijde

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/baho5 tohle bylo strašně omylem no, určitě chtěl hrát míč, akorát metr vedle

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na ten posledni zaber... on ho mo sejmout... pak chtel hrat balon a omylem ho zasahl... ono to nebylo nijak velkou silou... kdyz se podivas... ale jako na zlutou to bylo - akorat predtim rozdal marias... tak to asi nechtel hrotit

Reagovat
LAM

Omylem

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na na tom odkazu vys na posledni zabery... mohl ho sejmout... rozmyslel si to a chtel hrat balon - ale Bale je nemotornej tak na nej slapl - na druhou stranu to nebylo moc silou a narozdil od knockoutu nechteny

Reagovat
Kokesh

To je fakt smesny. Uz pred Umtitim mel zakrok, kde mu rozhodci domlouval bez karty...

Reagovat
Switchback

To jsem si ani nevšiml, to fakt nevím proč mu nedal aspoň tu žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto jasná rudá není o čem, ten hoch to asi nemá v hlavě v pořádku. Ale co tam pak předváděl Marcelo.. to je už smutné, jak se nejdříve svíjel v bolestech a když viděl, že Roberto dostal červenou, tak se tam na plnou hubu smál.

Messiho žlutá v pořádku, Bale měl dostat minimálně taky žlutou, rozdíl oproti tomu Messiho dojetí byl v tom, že on šel přímo kolíkama zezadu do lýtka - to už bylo možná na červenou

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

odkoukal od Suareze za ty roky... slabsi jedinci podlehnou a zkusi to taky... kdyz to jednomu neustale bez potrestani vychazi

Reagovat
Dr. Admess

Za bouchnutí předloktem do ruky se dávají jasné červené? Ty vole... To Baleův šlapák na lýtko zezadu byl daleko horší.

Reagovat
DreamTeam

Ano jasná redka. Tohle si nemůže nikdo dovolit.

Reagovat
Snatus

Až na to, že ho do hlavy bouchnul. Jeho chyba, rudá prostě jasná.

Reagovat
X-bano-X

No do hlavy ho neudrel, udrel ho niekde ruka- rameno ale za mňa tiež redka jasná, toto si proste nemôže hráč dovoliť.

Reagovat
bartlu

Marcelo mel jit taky do pice, Roberto vyletel jak nejaky jouda z okresu, ale Marcelo je fakt picus. On dostane do ramene/zad, vsichni na svete to vidi a on se chytne za tlamu a simuluje. Stejný picus jak Suarez

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/baho5

Z toho mě mrazí. Jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

mrazí jo?

v tom případě messi taky jasná red ale

Reagovat
Dr. Admess

Škoda, že nejsi jen blbej, ale k tomu zřejmě i slepej.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ok no... jasná rudá.

Jak jako za tohle nemohl dostat kartu?

Reagovat
Snatus

Jasná, nechápu, co dělal pomezní, však se to stalo přímo před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to nebylo vubec silou a bylo to omylem... musis videt ten posledni zaber na videu - ze kteryho to jde videt

ale zluta mela byt

Reagovat
Trand

Jak může někdo říct, že to nemá bejt červená? To je hnus.

Reagovat
LAM

Messi ale Ramose skoro netrefil

Reagovat
misinho7

skoro ale trafil ho a bol jasny umysel ..

Reagovat
smazaný uživatel

To samy Nacho

Reagovat
valloire

ven

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ho trefil?

Reagovat
ADM

Mne sa teda zo prvého záberu zdalo, že ho trafil len druhou nohou, nie tou čo šla kolikami dopredu, ale videl som to len raz ... ak má niekto link, ešte by som si to kukol...

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil ho tou druhou no. Ale stejne tam sel jak prase s jasnym umyslem sejmout Ramose (to delaj to vousy a tetovani).

Reagovat
smazaný uživatel

to vysvětluje i toho Kroose

Reagovat
X-bano-X

jj trafil ho tou druhou nohou, žltá úplne v poriadku.

Reagovat
ADM

Ale keby ho trafil, tak má po MS... moc sa opustil

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá naprosto v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a Messi oba zluta. U Balea mel postranni rozhodci napovidat. Hlavni byl strasne daleko.

S.Roberto jasna redka, tam ani hraci co bylo blizko nehadali. Jak Ronaldo naznacil Bus ten pravy hak. A Marcelo se sklebi porad a docela prekvapeny uskleb(udiveny usmev) podle me, ze Roberto dostal redka.

Reagovat
technecium

Reminescence na Mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

To tady máte všichni vymeteno v palici? Tady padá jedna perla za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Real si jde pro vítězství!!!

Reagovat
EXoRcIsT

Je jedno ze Marcela trafil do ramena a nie do hlavy toto si proste nemoze dovolit udriet protihraca a jasna redka nechal sa hlupo vyprovokovat

Reagovat
bartlu

Souhlasím, ale Marcelo je snad vetsi picus nez ostatni. Se Suarezem siže muzou lizat prdele. Nechapu, ze mu to neni trapny, cely svet vidi, ze mu do te drzky nedal, ale stejne se za ni chytne a simuluje, ja to nechapu. To se opravdu nestydi?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Redka jasná, podobnou kravinu udělal Ramos v minulým Clasicu, ale tam to rozhodčí neviděl. Bale měl jít možná taky. Messi si zahrává. Ale vidím to ještě na redku na straně Realu. Páni jak je to vyhrocený.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnavajte sa na mna ake co ta Barcelona hraje za system? Na real sa mechyta ani nahodou. 4 si prihravaju aby to dali dozadu na messiho a ten to potom nakopne za obranu kde uteka jeden hrac . Vsetci hraci realu dopredu vedia co sa bude diat.

Reagovat
bartlu

Klasika, az skonci messi barca pujde do druhe ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Čiastočne súhlasím. Taktiež mám pocit, že Real má jasný herný plán, kdežto Barcelona hrá hrozne divný systém bez nejakého rukopisu, taktiky.

Reagovat
Gazdo

ale ved predsa valverde je taktik...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo tak pohodový Clásico. Nečekal bych takový dětský zkrat zrovna od Sergiho, tyhle psychologický války jsme s nima vždycky vyhrávali. Červená úplně v pohodě, ale ty Marcelovy komedie poslední roky Rozhodčí dost mimo na obě strany.

Reagovat
misinho7

podme im zrusit tu neporazitelnost ! ale moj skromny tip je ze do 60 min mame aj my redku ( Ramos to isti )

Reagovat
LAM

Myslíš že někdo řeší nějakou neporazitelnost?Vždyť ten rekord už máme.

Reagovat
misinho7

riesi sa to dost a hlavne je to jedina motivacia mozno z nasej strany ... inac je tento zapas k hovnu ..teda poseldne minuty tomu ale nenasvedcuju

Reagovat
pantondavo

Ktera sezona? Nechce se mi to hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Vám nevim, co je větší prdel pozorovat. Jestli to jak se simuluje, fauluje a brečí na obou stranách, nebo si číst tady ty komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak většina se z toho snad do začátku ranní šichty vyspí.. i když je pravda i to, že minule po Římu měli se spánkem po prohraném zápase někteří problém smutné životy

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš, aby je netrefil šlak z toho

Reagovat
smazaný uživatel

este 4 cenrvene pre Barcu..aj 10 golov dajte...titul nam uz aj tak ale nezoberete...CHAMPEAONES CHAMPEONES OLE OLE OLE !!

Reagovat
smazaný uživatel

Bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz cervena, aspon ho mohol viac trafit. Kisel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Snatus

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

ten nikdy nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jestli šel prve Pepe za úmysl, vyhodil bych i Messiho, prasí.

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Pepe šel ven za to, že nikoho ani netrefil. Messi úmyslně dojel. Bohužel je tenhle zmrdeček chráněný sudíma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty máš v tý hlavě vymetýno

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak ten cigos Marcelo dostal jen do ramene, dobre to sehral ale z Kaufu bych ho hned vyhodil

Reagovat
Nikikrew

Tlieskajuci Pique, to mi na dnes fakt staci

Reagovat
JM

Hlavně co nejdříve Asensia (popřípadě Lucase) za Balea.

Reagovat
Kokesh

On je tam fakt jen kvuli jmenu. To postrada uplne smysl, ho mit na brannei ve 442. Lucas a Marco vhodnejsi, ale po te cervene se treba bude hodit...

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

míč

Reagovat
CHONG

Konečně udělal něco dobře.

Reagovat
Snatus

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bartlu

Mrdka no, to byla ruda jako krava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolil bych si poznamenat, že ve hře zatím Real dobře barcelonu drtí

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

To nikoho nezajima.

Reagovat
Switchback

Protože to není pravda? lepší jste ale neřekl bych, že nás zrovna drtíte

Reagovat
valloire

Real Madrid vždycky drtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Ja spis narazel na to, ze tech 40 minut, co se odehralo do ty nezvladacky, nikoho nezajima.

Reagovat
Switchback

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas Real lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak půl na půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hra pokračovat jako předtím než všem přeplo a Barca už si k míči nečuchne

Reagovat
Frantszek

Dobrej retard ten Bejl. Celé El Clasico podle sestřihu poločasu zase jedna velká komedie. Fotbal nikde, jen se všichni faulují a simulují

Reagovat
misinho7

a Gareth otras... Asensio na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to rozhodčí absolutně nezvládá hned od začátku.Hned v první minutě jasný faul na žlutou pro Barcelonu a nic. Pak několik dalších zákroků na žlutou na obou stranách a pořád to nechával... Pak už bylo jasný, že z toho budou jatka, když to takhle pustil. Že pak dal nějakou žlutou už bylo pozdě. Takže se dá říct, že za ty červený zákroky, co předvedli Bale (nechápu, že nedostal ani žlutou) a Roberto může hlavně rozhodčí. Možná bych na místě Zidana stáhl Ronalda, když prakticky o nic nejde. Protože pokud to rozhodčí bude takhle pískat dál, tak vypadá, že ho tam Pique nebo někdo jiný zmastí a přijde ještě o finále.

Reagovat
Dr. Admess

Piqué už tam něco nakecal Nachovi.

Těším se zase na nějaké jeho perly na adresu Madridu.

Reagovat
janinho

akoze keby siel za ramosom tak to este pochopim... ale jebe tam do nacha????? keby ramos siel jebat do iniestu tak by si sa asi nesmial.

pique je vsetkych kokotov pan a v hlave ma jedno velke vzduchoprazdno. on ak bude raz vo vedeni barcelony tak sa potom nestazujte na to ze su tie zapasy take vyhrotene, lebo tato guma to inak ani nevie.

Reagovat
ciernyribiz

Co urevanci cirkus barca sa rozbehol

Reagovat
LAM

Druhej poločas bude úplně o ničem

Reagovat
mayday

Luxusní diskuze. Přišel jsem trochu opilý po zápase a bavím se skvěle, i když jsem že zápasu neviděl ani sekundu.

Reagovat
bartlu

Souhrn, Barca hrala prvních 10 min, pak nas Real zacal mlet.

Ramos pica, Suarez pica, Bale zmrd, Roberto maly kluk, Marcelo ubozak trapaCky, Coutinho 160 neviditelnych micu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Messiho si zapomněl

Reagovat
mayday

Díky za shrnutí, asi tak nějak si to představuju

Reagovat
technecium

Tak jo, plán je jasnej, vyprovokovat Ramose a vykartovat Nacha a jeden

Reagovat
Hristo Stoichkov

Luisito musí jít dolů, jinak budeme nehorázně biti. Jinak dneska ten zápas dopadne hodně špatně (tím víc, že ve zbytku ligy se o nic nehraje), čekám tak tři další redky a nedivil bych se ani Messimu. Dneska se rovnají účty a je to snad jediná šance za dlouhý roky, kdy to nikoho nemusí příliš mrzet. Superpoháry nepočítám, na nich je znát pozvolný rozjezd sezóny a hlavně už i tam se v poslední době přenášejí tresty do ligy.

Reagovat
ADM

mal ísť za neho Paulinho a za Coutinho Semedo, ale tomu s Luisom si snád ani sám neveril

Reagovat
Kokesh

Doufam, ze jen prevence, jak je zvykem...

Reagovat
misinho7

Dufam ze Cris iba prevencia

Reagovat
REPLIKATOR

Zraněný, měsíc out.

Reagovat
smazaný uživatel

skor posilnenie zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, dneska neni o co hrat a je to vyhroceny. Proc riskovat zraneni.

Reagovat
vilp

Bale.

Reagovat
Anacron

Bale ten už se taky vidí pryč asi. A ta atmosféra co to je? To je na každým zápase takhle? Hrozný. Na Realu to sice taky není zrovna jako v Dortmundu, ale poslední sezonu dvě je to už o dost lepší. Tady je nejvíc slyšet vrtulník

Reagovat
smazaný uživatel

Samponik striedal ?

Reagovat
bartlu

Jestli tam da Valvezmrde Gomeze tak si toho picuse najdu a pochciju ho, protoze dobrovolne hrat o dva hrace min by bylo na pres drzku.

Reagovat
Trand

Ten pocit, když vyhraješ ligu, vyhraješ pohár, máš rozjetou sezonu na unbeaten a říkáš o trenérovi, že je to zmrd.

Reagovat
bartlu

Vsak je to picud bez taktiky, bez vize, hrajeme hovno a on ma na tomto nejvetsi podil. Stacil mi řím a jeho naordinovana taktika nakopavat na messiho

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Král je staženej?

Reagovat
patas92

Však hrál hovno

Reagovat
smazaný uživatel

hovno jo? :D byl nejlepší na hřišti ...

Reagovat
tunkic

Reagovat
valloire

dal gol

Reagovat
ADM

Už na to nemá. Šlape vodu

Reagovat
smazaný uživatel

I nejlepší hráč na světě musí odpočívat

Reagovat
smazaný uživatel

kral dal pred chvili gola

Reagovat
smazaný uživatel

Modric je s tím máváním už otravný

Reagovat
PP

Ten Iniesta je ale hrozně špatný..

Reagovat
CR7RONALDO

Nespravodlivé

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi futbalista historie prehovoril. Leo.

Reagovat
CR7RONALDO

Najlepší futbalista histórie prehovoril v prvom polčase.

Reagovat
Switchback

gól z metru, nedal gólovku a další 3 slušný šance

Reagovat
dextroza_m

Práva mluvil o manikure, pedikure, nějaké nové kabelky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Asensio.

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooooooooo

Reagovat
Murena

Reagovat
Greny

Kral stridal kvuli zraneni kotniku?

Reagovat
Kluivert9

Třeba se tady poserte

Reagovat
dextroza_m

Haha bůh!

Reagovat
Jackmaker1989

Suarez je neskutočná špina ako mu všetko prejde

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz jasný faul na Varaneho a rozhodčí nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale jasna redka a rozhodci nic

Reagovat
smazaný uživatel

Spojitost?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to mam pozadu

Reagovat
ADM

Tak je to 1:1 s Baleom, no

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? To že takhle budou "argumentovat" bezmozci bych chápal, ale i ty?

Reagovat
ADM

však to je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Špina suarez

Reagovat
ADM

Prvý gol doma od 2012 proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

toto nebol faul suareza??????????? na akej planete????????

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon vidis ake to maju tazke ine tymi ked hraju v LM proti Realu

Reagovat
janinho

bud napis nieco k veci alebo si usetri cas. ak mi ides pisat o Juventuse tak stracas cas.

Reagovat
Kluivert9

O Bayernu můžem?

Reagovat
janinho

nech sa paci. 1 ruka co sa mala piskat... co este?

Reagovat
Kluivert9

Faul na Lewu.

Reagovat
pantondavo

Zaluj travnik.

Reagovat
janinho

sporna situacia... porovnavas s tymto tu???? inak vsetko v poriadku????

myslim, ze bayern sa teda na nepriazen rozhodcov stazovat absolutne nemusi. ci v lige alebo LM!

Reagovat
Dayman

to nemyslí vážně sudí

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Lui + Leo krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro neschopnej lampas, hraje uplny hovno

Reagovat
vilp

Jasný faul Suáreze.

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuuh

Reagovat
Jacks11

MrdkY cuuuuus

Reagovat
smazaný uživatel

Faul

Reagovat
misinho7

jasny faul na Varaneho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som, ale zato tam vidim stale behat Balea

Reagovat
Kokesh

To jako nebyl faul jo?

Reagovat
Trand

Rozhodčí

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neuvěřitelný. 200% faul od Suaréze.

Reagovat
X-bano-X

500%

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá tlačenka od sudího

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kluivert9

Vzpomněl sis na Juve, nebo Bayern?

Reagovat
PP

Jasný faul no..

Reagovat
kaja900

Suarez jasne fauloval !! UEFALONA

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí

Reagovat
patas92

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně rozhodčí neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bude dělat ten krpatej žebráček frajera když se král šetří na důležitějšího soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez jasný faul opět není o čem (doufám, že to zase nikdo nebude obhajovat)

Jakmile pak míč dostal Leo už samozřejmě nebylo o čem, naprosto klinický a nezastavitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej faul? Vždyt to byl legální čistý podkop.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sranda dneska.

Reagovat
valloire

Takže Suarez fauluje, on to pustí a gol dá ten, co tam už nemá bejt. Bravo

Reagovat
ttopi

To se vsákne.

Reagovat
masly008

bale gol nedal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul na Ramose nebyl na červenou prosim tě

Reagovat
X-bano-X

Bale gól ale nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je tě normálně líto, co ty musíš mít za život. Kvůli stařecký demenci tě vnoučata dala do důchoďáku, kde jedinej světlej moment je, kromě toho když ti přidou vyměnit bažanta, když hraje Barcelona a ty můžeš psát na net ty svoje srance

Reagovat
smazaný uživatel

Bale vlastny? no to potesi

Reagovat
Nikikrew

jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

taky nadhernej gol

Reagovat
Greny

jsem zvedavej co kral... u toho golu co dal to vypadalo ze spatne doslapl

Reagovat
RKBoy

komentátor na digi vobec nefandí Barcelone. ten pri ich každom gole znova stráca panictvo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudi je kokot uz podle jmena.. jako kdo se muze jmenovat Hernandez Hernandez.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Anacron

Kde ty rozhodčí berou

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Anacron

To snad není pravda to mluví za vše

Reagovat
dextroza_m

Kdo si dělá z prasemira trhací kalendář

Reagovat
pantondavo

Gol nemel platit, jasna vec, za faul Balea je srovnano, ale kura, dyt messi uz hraje jak Robben, tyhle klicky jsou tak jasny a stejne jim to furt vychazi

Reagovat
kaja900

Jak srovnano ? Bale mel dostat zlutou, tenhle gol nemel vubrc platit, rozhodci dobre tlaci barcu fakt spina ten suarez, vsechno mu projde...

Reagovat
smazaný uživatel

suarez docela brutální faul ale :D no nevadí

Reagovat
Jackmaker1989

Ramos nedohrá alebo niekto z Realu, to je tutovka...

Reagovat
dextroza_m

Tlačenka od rozhodčího po tom v lize mistrů?? Jako fakt??

Reagovat
Switchback

2:1 na velký chyby pro Real

Reagovat
kaja900

Vy jste dobry dementi.. realu prominul max zlutou pro balea.. tady pustil gol kterej vubec nemel platit

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Pustit ten zákrok na Varaneho

Reagovat
smazaný uživatel

konečně ten plešoun dole

Reagovat
dextroza_m

Buziku

Reagovat
Frantszek

tahle diskuse se musí někde zarámovat. Zaarchivovat. juj

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pecka

Reagovat
Anacron

Jo člověk si vždycky říká že už tu bylo všechno a pak se ukáže novej level

Reagovat
PP

ani nevím jak hrajou Slováci..

Reagovat
masly008

tečou

Reagovat
Switchback

offisde?

Reagovat
masly008

jako v PL jsou rozhodčí špatní, v LM taky,ale toto je jako co?to píská nějaký zbloudilý bezdomovec?

Reagovat
drussbarb

Offside???

Reagovat
Mateo16

Bez Ronalda nam odisiel cely utok

Asensio - Karim - Gareth to je sand vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Barceloncania riesia rozhodcov pritom skaredy kokot podkopol Varanemu nohu a ten gol zbytocny. Tam si zase brankar nepostrazil pravu zrd. Messi ked bude za zenitom tak idete hrat o pohar UEFA

Reagovat
patas92

Jako Andres si teda zasloužil důstojnější Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně před zápasem zavzpomínal na Clasico, když byl ještě v realu Mourinho. Tak si kluci řekli, že mu to připomenou

Reagovat
valloire

Ale jo, potlesk Iniestovi.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Já si myslím, že dneska jsme tady všichni jeden velký celek a měli bychom být společně proti rozhodčím, protože to je hrůza.

Reagovat
pantondavo

Proti rozhodcim a Suarezovi

Reagovat
bartlu

A Ramosovi a Marcelovi a Albovi

Reagovat
pantondavo

Ti aspon nekousou!

Reagovat
bartlu

ale vseci sou to curaci

Reagovat
Stannis Baratheon

A když to náhodou otočíte, tak bude největší soupeř Barca

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Můžeš si myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Že se takhle neozyvate v LM.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nepřispívám tady moc.. z LM nejsem nadšený, ale já s tím nic neudělám a Realu fandit nepřestanu že..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Jackmaker1989

Ramos je fakt idiot. Dobre vedia, že po ňom pôjdu na kartu a on do všetkého ide na hrane

Reagovat
Anacron

Ramos nemůže dohrát to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je jasný. Dávám mu 10 maximálně 20 minut

Reagovat
Kokesh

Jako rad bych videl aspon naznak tlaku v pocetni vyhode...

Reagovat
masly008

však vás barca tlačí

Reagovat
bartlu

a proto by rad videl aspon naznak tlaku, kdyz maji o hrace vic..

Reagovat
smazaný uživatel

a proč že šel ronaldo dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil dech.

Reagovat
smazaný uživatel

aby konecne priamaky mohol kopat niekto kto ich vie

Reagovat
janinho

pri gole ho Pique dohral a miestami krival. dufam, ze to je len preventivne, lebo ak by mal chybat na finale LM tak toho bradateho krasavca asi nevstivim.

Reagovat
pantondavo

Co to tam predvadi Real

Reagovat
Mateo16

Bale to je hanba

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Barca nás bije v 10ti.

Reagovat
valloire

penalta nic

Reagovat
dextroza_m

Jo penalticku...

Reagovat
dextroza_m

Vzhledem k tomu, že Leo hraje za tři jsme stále ve výhodě..

Reagovat
smazaný uživatel

slabota real na to ze hra o 2 viac

Reagovat
Jacks11

Co tam zase ted Marcelo zkouselm

Reagovat
drussbarb

Messi slušně...

Jinak je to napínavé jako gatě, beru remízu

Reagovat
bartlu

Do hajzlu co to do pice je...muzeme jit do brejku, nebo pripadne 3v3 a proste nikdo se ani pica nerozbehne..jen raketa se suarezem...

Reagovat
dextroza_m

Víš jak je to se zkušeným týmem..

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

jakože ten ronaldo tam ted dost chybí no...

Reagovat
Kokesh

To je tak, kdyz siBale hraje na playmakera...ty nabehy nebo vyber mista s Karimem, vylozene ubohost. Zadny chtic neco udelat s vysledkem...

Reagovat
smazaný uživatel

no jako by si neuvědomovali, že teď je to na nich, aby tam ty goly stříleli... nikdo jiný to za ně neudělá

Reagovat
Kokesh

A jak uz to tak byva, po kritice gol.

Reagovat
smazaný uživatel

:D a nebo ne... wtf :D :D tak ten bale po takovém výkonu předvede něco takového? :O

Reagovat
smazaný uživatel

a proto si hraje na playmakera a snazi se s tim neco udelat... zadny chtic jasne nikdo se tam nesnazi vic nez on, mozna to obcas zkazi, ale lepsi nez traba alibista kroos, ktery dostane mic do brejku 3 na 3 a nahraje dozadu..

Reagovat
Jackmaker1989

To je ostuda do piče. Bale vypadni a už nikdy sa nevráť, to je ostuda...

Reagovat
bartlu

Reagovat
Jackmaker1989

to je uplne jedno, je totálne tragický

Reagovat
Jackmaker1989

nič na tom nemení žiadny gol

Reagovat
pantondavo

Ted uz muze

Reagovat
Jackmaker1989

Inak to neber provokatívne, ale fakt vidím dobre, že kluby obľúbené Real a vedľajšie Barca? Je na to nejaký dôvod?

Reagovat
pantondavo

Ano, aby barca byla v kolonce VEDLEJSI

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kolonka se nejmenuje vedlejší.

Reagovat
valloire

Když je tam Barcelona, tak jo.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

jako to vypadá, jak kdyby nikdo z realu nechtěl střílet na branku... si tam nahrávají jak koštata

Reagovat
smazaný uživatel

Žebráček

Reagovat
ADM

No tá závislosť na tých dvoch bláznoch je očividne úplne rovnaká v oboch tímoch.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Baleeeee

Reagovat
dextroza_m

Ještě by Barto mohl seřezat Péreze

Reagovat
Dayman

GAREEEEEEEEEEEETH

Reagovat
Mateo16

Asensio to sa snad este dnes nic nepodarilo

Reagovat
dextroza_m

Tak to bylo ale krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Goly ale padaj dneska krasny.

Reagovat
Switchback

zzzzzzzz

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOL nice one GAZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som hovoril, ze Ronaldo je Baleovou brzdou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi tvrdil špatně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
valloire

golasooooooooo výborně Gerethe

Reagovat
PP

Gareth jak zamlada v Totáči.. hezky..

Reagovat
ADM

Rakitič má dnes Xaviho kopačky

Reagovat
asenagio

nejlepší záložník na hřišti

Reagovat
bartlu

ty vole tak ted nam odpustil jasnou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne aj nam v niecom pomohol.

Reagovat
Jackmaker1989

Akože ten druhý gol čo nemal platiť sa nepočíta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
dextroza_m

Po uterku to nějak poznáš

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyla?

Reagovat
dextroza_m

Piskl ji?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

pískl ji v úterý?

Reagovat
dextroza_m

Pak sis odpověděl

Reagovat
Stannis Baratheon

chápu, v Realu máte to měřítko trošku posunutý

Reagovat
smazaný uživatel

jasná!

Reagovat
bartlu

Bale uz mel byt taky venku no

Reagovat
smazaný uživatel

Samponik sa rozculuje.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to je v piči fakt :D Sudí solídne nezvládá :D ale aj na obe strany :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si o tu zlutou dneska koledoval.

Reagovat
bartlu

Na co se ten teplous vzteka? To by jako sel ze stridacky kopnout penaltu? Myslim, ze jemu to muze byt jedno..

Reagovat
aither

Ten rozhodčí vůbec neví tvl

Reagovat
ADM

Rozhodca

Reagovat
Kokesh

Ten rozhodci je uplne v prdeli....nejhorsi vykon co jsem za posledni dobu videl.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bale už měl být venku, ano. Penalta ale jasná. A neregulérní gól po faulu. Video už kua!

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
patas92

Mně tyhlety Clasica už normálně nebaví

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta

Reagovat
Dayman

ty vole ale to už je HODNĚ okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Žadná penalta, kde jste viděli aby někdo dal penaltu za čistě nakopnutou holeň?

Reagovat
Trand

Tyvole, ten rozhodčí je dobrej střelec. Však udělal chyby na 5 zápasů dopředu.

Reagovat
Hokaido

To je úplně šílenej zápas.

Reagovat
valloire

penalta proti Barceloně? No fuj

Reagovat
smazaný uživatel

jasnější penaltu jsem dlouho neviděl

Reagovat
X-bano-X

A ja hlupák som si myslel že tá proti Juve bola najjasnejšia a ono je tu ešte Barca.......

Reagovat
smazaný uživatel

chichi, taka sranda

Reagovat
smazaný uživatel

jako přestože hraje barcelona v oslabení, tak jim gol darovali a nepískli proti nim jasnou penaltu :D... hrozný výkon rozhodčího

Reagovat
REPLIKATOR

Marcelo karma za tu simulaci při červené.

Reagovat
ADM

To by ma zaujímalo čo sa tomu rozhodcovi prehnalo hlavou .. akože Ronaldo už aj tak sedí tak to nemá kto kopať?

Reagovat
PP

toto už je dost no..

Reagovat
pingla

v té rychlosti to neměl šanci vidět, buďte trošku upřímní

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda měli ty vole :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
valloire

Blbost, prostě se v lize proti Barce penalty nekopaj. Maj to vošefovaný.

Reagovat
Snatus

Reagovat
valloire

2 roky je málo?

Reagovat
Snatus

Reaguji na celkově tvoje dnešní představení, ne na jednotlivý post.

Reagovat
pantondavo

Mel jsem Marcela moc rad, ale tohle prehnal, jasna zluta za simulaci, vsak ho uplne obskocil, fuj, ty clasica jsou proste plny cerny magie, ti hraci se tam vzdycky naplno negativne projevi

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys koukal na BeInsport, tam je krasne videt, ze Alba ho sundal. Ale zaber zezadu to vypadalo jako, ze Marcelo simuloval

Reagovat
X-bano-X

Alba ho sundal a Marcelo tomu tak 80% pridal, tá následná šipka bola ako do bazéna.

Reagovat
Raul=Real

Tolko chyb na obe strany som od rozhodcu uz dlho nevidel

Reagovat
kaja900

Barca doufam spokojena.. gol po faulu na varaneho a ted mel mit real jasnou penaltu ! Hroznej rozhodci, vubec to nezvlada

Reagovat
Stannis Baratheon

wtf? nějak nechápu za co tu všichni chcete penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Za faul ve vápně

Reagovat
X-bano-X

Videl si ako tam skočil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale faul tam byl

Reagovat
X-bano-X

Veď bol, to videl každý ale Marcelo tam potom tak neprirodzene skočil že to bolo až smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, to souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
dextroza_m

Realisti no...

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tam mala byt zlta za simulaciu pre marcela

Reagovat
Stannis Baratheon

Tohle není penalta

Reagovat
Dayman

Tohle je faul. Tohle je ve vápně. Tohle je penalta. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Stannis Baratheon

stopni si to, když se hráč Barcelony napřahuje a uvidíš, že Marcelo už dávno letí.

Reagovat
Dayman

fakt ne, čas 9:08, úplně jednoznačný faul/penalta

https://youtu.be/z2jjkSm0IB8?t=9m8s

Reagovat
ADM

wtf

Reagovat
ADM

Na čo ešte čakáš Ernesto, stiahni toho Luisa aspoň raz

Reagovat
Anacron

Jediný štěstí že o nic nejde. Představte si že by se rozhodovalo o titulu. To by byl teprve průser tahle tragédie co tam předvádí.

Reagovat
bartlu

To je pravda, jenze je hrozne tezke, komu vic uskodil. V prvni rade mel hrat real o deseti jeste driv, nez barca, potom mel byt luis venku, marcelo venku, gol po faultu suareze atd...

Reagovat
pantondavo

Luis a Marcelo venku?

Reagovat
bartlu

oba sou to curaci simualansti...vzdyt se tam valeji celou dobu

Reagovat
janinho

ale ide. majstrov mas v anglicku po kkt, ale invincibles len jednych... real urcite nechcedovolit barce sezonu bez prehry.

v ziadnom clasicu nejde o nic.

Reagovat
ADM

Messi's red hot blood

Reagovat
PP

Messi si to ale proti nim vždycky užívá..

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelovi už se nevěří, je to simulant.

Reagovat
bartlu

Myslim, ze Raketa dostal vetsi pecku do xichtu nez Marcelo..

Reagovat
pantondavo

A vy jste chteli tohle ve finale LM. Buh zehnej AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

jako el clasico ve finále LM... to bych se asi pozvracel...

Reagovat
dextroza_m

Já budu blít stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Akože tomu zápasu chýba už len pečiatka Finále LM, lepší rozhodca, viac červených kariet a naše víťazstvo

Reagovat
pantondavo

Mne tam teda spis neco prebyva

Reagovat
valloire

to poslední je nesmysl

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jsme nedali gol, kdyz se zubař válel

Reagovat
dextroza_m

Jak typické... Takové realistické

Reagovat
smazaný uživatel

mně je tou prdele, jen by tu byly zase fajn slzy

Reagovat
Mateo16

Spina lezi na zemi hra sa dalej

Reagovat
Switchback

Misinho fair play,

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ujebany suarez to je rakovina futbalu

Reagovat
Jacks11

Tvoje mama ty mrdko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

simulant

Reagovat
gonzalesl_is_back

Karma

Reagovat
Dayman

suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

No jo... asi to umí jenom madridista James

Reagovat
pantondavo

Potlesk ted, ze nezakopli, at si tu travu uzije

Reagovat
kaja900

Jeste se divi ze real nezakopne mic ?! Po tom co tam suarez predvadi celej zapas.. sasek

Reagovat
smazaný uživatel

suaréz je ale hrozná špína :D jako útočník asi dobrej, ae ty vole fuj

Reagovat
Jackmaker1989

Suarez to je kokot :D

Reagovat
gonzalesl_is_back

Větší simulantskou buznu než Suaréze svět nikdy nepoznal.

Reagovat
asskicker

Veď u vás je jedna buzna dokonca legendou.

A to ma krásny manuál dive na internete

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je fakt neuvěřitelná špína

Reagovat
Kokesh

Odpad. Toho bych v Madridu neprezil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si tu dvouhodinovou kompilaci Ronaldovejch divu a zamysli se znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si klidně pustím ale větší špína než suarez neexistuje :D toho snad ani v barceloně nemůžou mít rádi fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Ronaldo

Reagovat
Gazdo

Hm bohuzial no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
asskicker

Jj, prežívaš tam väčšie odpady. Kapitán tímu padá na trávnik ako nejaká defka keď ho trafí lopta do ruky v 16tke, CR majster oplácania a simulovania ale ty by si odpad neprežil

Reagovat
valloire

jak jim to nežere ty kotouly

Reagovat
bartlu

ty vole luisi ty si kokot, jdete 3v3 a ty to posles do pice..

Reagovat
pantondavo

Pique aky shaolin football

Reagovat
valloire

to je takovej zmrd ten Suarez nesnášim ho zmetka

Reagovat
dextroza_m

Milý deníčku, a dál tvé slova...

Reagovat
smazaný uživatel

Potlesk vestoje pro Suaréze

Reagovat
bartlu

Co to je za fanousky, ze davaji takovy potlesk suarezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

no dokud je jejich, tak je to OK a kdyby to byl hráč jiného týmu, tak ho hejtí... tak to chodí všude

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte mu tlieskajú postojačky tak to hovorí Všetko o fanúšikoch fc barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon rozhodčí.. vyloučil Roberta, ale zaskočil za něj.

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibal

Reagovat
pantondavo

Pro me to skoncilo 1:2, takze Barca byla v mych ocich porazena

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic se rozhodl, po vzoru RPG her, davat vsechny svoje zkusenostni body do cistyho skluzovani zezadu. Fakt neznam hrace, kterej by je tak casto delal a tak casto mu to vychazelo.

Reagovat
vilp

Ale proti Bayernu to neudělal ani jednou, tam hořel jak papír. Všude pozdě.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Pollák

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho

Reagovat
bartlu

ty vole paulinhoooo, takhle debilne by to nezahral snad nikdo....

Reagovat
smazaný uživatel

Pod teraz Ramos v nadstavenom

Reagovat
smazaný uživatel

ale bez toho ronalda ten real nějak neví co dopředu a to mě docela sere... dělají vše stejně s tím rozdílem, že neví, na koho posílat tu finální přihrávku

Reagovat
ADM

Posledných 15min mohol Valverde zvládnuť oveľa lepšie, mrtveho Suareza valajuceho sa na zemi vymeniť za Dembeleho a dať ho uplne najvyššie, s tou pace by proti vysunutému bloku mohol narobiť hroznú šarapatu...

Inak o Messim sa baviť nebudeme, ale od Rakitiča najlepší výkon v Barcelone. Úžasné. Kiež by tak hral každý zápas. Paulinho mu ten záver strašne dojebal, mohol dať vítazný..

Reagovat
valloire

Jakou šarapatu? Nic takovýho Real Madrid nepřipustí.

Reagovat
smazaný uživatel

rakitic neskutecny vykon, jak vsechno obehal

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí mužem zápasu

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Mateo16

Co sa tyka vykonu kazdemu tragedia.

Ja dufam ze hlavne fanusikovia FCB dnes videli ze bez Ronalda je nas utok k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

chybel isco, takto tam nebyl nikdo, kdo by to opravdu vzal na sebe (nebo teda snazil se gareth, ale ten nema formu)

Reagovat
JM

Zákeřná a nefér hra a taky pomoc rozhodčích. Typická Barcelona!

Reagovat
LAM

Zákeřnost a neférovost je ale definice Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Věřím, že v tvojí hlavě určitě. Ale skutečnost je jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi se zeptat do Mnichova a už si přepni na svůj hlavní účet, troubo.

Reagovat
valloire

hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Chong pls

Reagovat
misinho7

strasne el clasico ..rozhodca suverejne najhorsi ..a nas vykon katastrofa, to bolo odchodene vobec nemakali, totalne to mali v prdeli

Reagovat
ADM

Ja som teda emočne prežil celé spektrum

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

bude ještě důležitější zápas

Reagovat
janinho

tento vykon rozhodne nebol katastrofa. nez sa tam zacalo v 1.polcase prasit tak to bol krasny futbal. po tej CK (paradoxne) a odchode CR to bola tragicka polhodina. ukazalo sa ze aj CR, nielen Karim tam robi kopec ciernej roboty a navyse na seba viaze velku pozornost obrany supera.

rozhodca bol slabucky, tam nie je o com. Bale mal dostat po zakroku na Umtitiho tmavozltu kartu, druhy gol barcy nemoze platit ani na Messiho planete, nie este na tejto, Marcelo tomu padu sice dost pridal ale penalta to bola uplne jasna (Albovi tam po tom kontakte odletela noha tak ze to muselo byt vidiet aj od brany Realu), okrem toho nepotrestane veci od Albu a potlesk od Piqueho atd...

Reagovat
X-bano-X

To je tak krásne ako za šlapák zozadu na nechránené lýtko bez lopty by sa mala udeľovať tmavožltá karta, no a keď faulu pridá Suaréz či Neymar sú to neskutočné špiny simulantské, keď to spraví Marcelo je to penalta úplne jasná.......... good job

Reagovat
janinho

zbytocne mi tu ides vypisovat kokotiny, ten zapas som pozeral takze skus o dum dal.

keby mu na to lytko dal ozaj slapak naplno tak umtiti si minimalne pol roka nezahra. brnkol mu na neho a keby to bola CK tak ma tu plakat na rozhodcu neuvidis, lebo to bol zbytocny zakrok.

to ci tomu marcelo pridal alebo nepridal je absolutne bezpredmetne. pokial je to faul tak je uplne jedno ci spravi 30 kotrmelcov navyse alebo sa hned postavi na nohy. mne sa to co obcas robi marcelo nepaci a neviem kde si ma videl zastavat sa takeho spravania. ale porovnavat ho so suarezom??? porovnavat kohokolvek so suarezom??? si musel asi padnut na hlavu... suarez hra v tomto svoju vlastnu ligu a nikto sa na neho nechyta, dokonca ani neymar.

takze si trosku urovnaj co tu splietas ty good job...

Reagovat
X-bano-X

Toto fakt nema cenu

Reagovat
asskicker

Kľudne porovnám Suareza s CR a vyjde mi, že jediný kto ma dive manuál za tie roky je CR. Koľkokrát sa pre neho červená šetrila aby nesiel von po oplácaní. Si snáď slepý? To by musel Suarez hrať celu kariéru v Barvelona aby ho dobehol.

Ale je pekne ako vnímaš simulovanie, ďalšieho do príkladu das niekoho z Barci hoci tých adeptov od Vás je viac než dosť. Ramos ktorý nevie prehrávať a keď ho lopta trafí do ruky tak ide simulovať akože ho trafila do hlavy. Podobne včera a mnohokrát predtým aj Marcelo, dostane to do ramena ale chytá sa za hlavu

Marcelo hodí šípku aj keď sa Roberto jeho tvare nedotkne a je to hneď červená.

Takze to ovplyvňuje rozhodcu či spravíš 30 kotrmlecov alebo nie aby zapískal.

Reagovat
valloire

ukaž mi to rameno

Reagovat
drussbarb

To byly nervy,ale

Reagovat
Kokesh

Druhy gol po jasnem faulu od Suareze, neodpiskana penalta na Marcela, cervena pro Albu za chyceni pod krkem. Od nas asi oranzova pro Bale. Sice o nic neslo, ale melo se vyhrat.

To do list zatim dost nevychazi .]

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Switchback

Suárezovi dal gól a rozhodčí zapískal offside, který nebyl ... teda aspoň myslím

Reagovat
Switchback

Suárez*

Reagovat
loki5

Offside to byl. těsný, ale byl.

Reagovat
X-bano-X

To by ma zaujímalo kde si to videl, keďže to v telke ukazovali viackrát a ešte aj tí dvaja madridisti v štúdiu hovorili že sa o offside nejednalo a gól mal platiť.

Reagovat
Switchback

Já si nejsem jistej právě, já to viděl jen z jedné opakovačky ale taky mi nepřišlo, že to byl offside

Reagovat
janinho

tesnejsi bol ten Ronaldov na zaciatku zapasu aj ked boli asi obidva.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

to byla sranda. Fotbalová tragedie, ale sranda.

Rozhodčího už nepustit k velkýmu zápasu.

Reagovat
Dr. Admess

Valverde mě opět usvědčil, že absolutně neumí nijak reagovat na vývoj zápasu. Idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom jste je prehravali v 10 hracich no

Reagovat
Dr. Admess

Jo? To betonování okolo vápna? Od gólu Balea jsme měli snad jen tři brejky, jinak absolutně nic. Balon pod kontrolou tuplem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys jako chtel delat v 10, kdyz uz ti hraci nemohli? spis je zazrak, ze jste do te doby dali gol a meli dalsi sance. navic zareagoval stazenim iniesty(ktery tam mel chvili predtim hned 2 zbytecne ztraty), coz rozhodne davalo smysl

Reagovat
ADM

Iniesta šiel dole kvoli fyzičke a zraneniu cez týždeň, to s tym nič nemalo pravdepodobne. Inak mal jasne sťahovať Suareza minimálne 10 minut pred koncom.

Reagovat
smazaný uživatel

takze jeho stazeni bylo naprosto logicke, coz pisu.. a snad uplne kazdy normalni trener by si nechal zaverecne stridani na nastaveni, aby rozbil stridanim zaverecny tlak soupere.

Reagovat
ADM

Tak dá sa oponovať, že každý normálny tréner by mohol uvažovať o nasadení jedného z najrýchlejších hráčov na svete proti obrane Realu na našej polke.. strelený gól vs minútove narušenie tlaku, Pep by mal jasno

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Svitla naděje, že fans Barcelony zavřou pusu ohledně rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dnes to dojebal na obě strany... A oni stejně budou říkat, že první měla být červená pro Balea, takže to ostatní nemá cenu řešit, protože by se to v jejich přesilovce nestalo

Reagovat
X-bano-X

Tak Bale by gól už nedal žejo.......

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se potvrdilo, že nejslabší ve Španělsku jsou rozhodčí. Několik karet na začátku, kde to mohl uklidnit nedal. Pak červená pro Balea, na každé straně penalta, jasný faul před gólem... Už aby bylo vide všude.

Reagovat
loki5

Pěkně shrnuto. Bohužel to není první zápas který rozhodčí nezvládají.

Reagovat
misinho7

ten rozhodca 3 krat vyhral uz anketu rozhodca roka? tak to asi svedci o urovni spanielskych sudi

Reagovat
loki5

Sergio je bambula. Kdyby udržel nervy na uzdě mohla to být procházka.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Coutinho hrál?

Reagovat
ADM

Ten bol v lese no. Oproti finále Copy bol nulový.

Reagovat
Kily

mně přišlo, že ho Barcelona koupila, aby měla svého Kaká. Nacpou ho na křídlo a nedávají mu míče s tím, že se skoro všechno hraje přes Rakitiće, Messiho a Iniestu

Reagovat
valloire

nechápu....takovej hráč, měl bejt v Liverpoolu a mohl hrát finále

Reagovat
smazaný uživatel

No jo je to idiot, ja tu vykrikoval celou zimu, ze mel pockat na leto.. Ach jo me stvou v posledni dobe brazilci (Ney,Couts,Marcelo) Jedine Firmino jede nad ocekavanim

Reagovat
Majk91

ono to bude trochu inak vyzerat buducu sezonu, ked tu nebude Andres

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně hráče jako je coutinho musí barcelona kupovat, aby snad jednou začali hrát pohlednější fotbal, protože se na to nedá moc koukat :D...

Reagovat
ADM

Takéto hodnotenia by som si nechal až bude stabilne na svojej pozíciu budúcu sezonu. V Cope bol skvelý. Inak sa stále dosť hľadá, vo väčších zápasoch ako tento sa mu až tak neverí a hrá sa práve cez tých vyššie spomínaných, ale inak sa v bežných zápasoch pomaličky začína ukazovať.. V kľúčových chvílach má zatiaľ celkom problém ustáť suboje, čo ho dosť degraduje

Reagovat
Kily

jasné, já to píšu v závislosti na tom dnešku s tím, že první, kdo mě při pohledu na něj napadl, byl Kaká v Realu

Reagovat
Jackmaker1989

Inak nechápem jednej veci. Ako môže niekto z fanúšikov Barcelony nadávať na Valverdeho? Titul s predstihom a jednoznačne, pohár jednoznačne a prehrali jeden rozhodujúci a zlý zápas a preto nie sú aj v LM. Čo by iné tímy za to dali.

Reagovat
Dr. Admess

Protože to není JEN o trofejích?

Nejsme Leicester, aby titul = úspěšná sezóna. A to všechna čest a respekt Lestru.

Dokud tenhle tým má Messiho, tak nemá hrát tu sračku, co předváděl ve většině zápase. Já si tento styl umím představit, až nebudeme mít Leoše a budeme chtít spoléhat na obranu a na brejky, když prostě ti hráči nebudou. Ale s nejlepším hráčem historie má trenér prostě o skoro celou ofenzívu postaráno, ale neuměl k ní nijak přizpůsobit mezihru za celou sezónu. A o jeho reagování zápasy vůbec nemluvím, to je naprostý děs.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja to chápem, ale nemyslíš, že ten úpadok bude brutálny a aj je? Éra Xaviho a Iniestu je preč a toto je ešte nadplán? Tak isto, keď odíde Ronaldo, to isté čaká Real, samozrejme Modrič tiež.

Reagovat
Dr. Admess

Ano, éra Xaviho a Iniesty je pryč a taky už nečekám, že někdy uvidím fotbal, co jsem viděl pod Pepem. Ale to přece není pro Ernesta omluva. Furt tam má nejlepšího hráče historie, Busquetse, Piquého, Umtitiho, Albu, Coutinha. Že ty hráče neumí správně využít, to je jeho chyba. Coutinho například na pravé straně absolutně nemá co dělat. A to je jen jeden mála z příkladů.

Je tam prostě toho víc. Ano, děkuju mu za double, ten nám nikdo nevezme, ale úpřimně, letos bylo dost zápasů, kdy jsem to přepnul i na nějakej film, co zrovna běžel jinde, bohužel.

Reagovat
Jackmaker1989

Chápem ťa, ale povedzme si úprimne, Umtiti, Coutinho sa tam určite neradia. Je to špica (Coutinho) ale to nie sú takí rozdieloví hráči.

Ja som len zvedavý na budúcu sezónu kde nebude Iniesta, Raketa pôjde dole a aj celá Barca (asi) a nemyslím si, že to bude omyl ako pred touto sezónou. Iba, že by tam bola prestupová bomba (Griez).

Reagovat
Gazdo

Reagovat
loki5

Některým asi nesedí herní styl kde se dává míň gólů ale vyhrává.

Reagovat
technecium

Někteří chtějí od nejslabšího Barca týmu za posledních 10 let zázraky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusnej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

červena pre Bale v prvom jednoznacna, cervena pre Roberta diskutbilna skor nie, faul Suareza bol...ale co zas Leo vyviedol ten gol...jednoznacne najlepsi v historii ...sorry fans cigana, faul Albu na Marcela...no neviem...Marcelo tomu pridal...ale tak STALE BEZ PREHRY...A RAZ DVA TRI ...CHAMEPOOONES CHAMPEONEEES OLE OLE OLE

CHAMEPOOONES CHAMPEONES OLE OLE OLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

No Marcelo tomu přidal a padal snožno. Spadnout normálně tak počítám že penalta byla.

Reagovat
CHONG

To zas bude slz, až Messi nedostane GB

Reagovat
technecium

No nedostane, protože to není marketingový panák

Reagovat
YNWA__MSN

Dostane ho Salah, druhej Messi ....až někde za ním CR

Reagovat
ADM

Liga, Copa, Zlatá kopačka ... na druhej stane barikády stále nič . LM pre Liverpool

Reagovat
janinho

tak tych ciganov mate vy v kadri tolko, ze akurat opaleneho metrosexuala CR by som ciganom teda pri zdravom rozume asi nenazyval... ale ty vies lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bude prdel, až Barcelona rupne v Levante

Reagovat
Frantszek

Dnes bylo krásně počasí. Jediné místo, kde padaly srážky, je v diskusi pod zápasy La Ligy.¨

1600ml slz na mm2

Reagovat
misinho7

ked som videl akym tempon hrali dnes co sme hrali proti Barce a tam by mala byt motivacia tak sa strasne bojim o dalsie zapasy ...este raz mozno dva raz rupneme lebo oni snad uz myslia iba na finale LM ...a maju to totalne v prdeli

Reagovat
valloire

Jako kdyby se nevyhrálo proti deseti, dštím oheň a síru, ale takhle je dobrý, že se nikdo nezranil. Stejně jsme ty simulanty měli dát.

Reagovat
Gazza.8

Vůbec jsme tu přesilovku nedali.Kotel nepřesností a naopak dozadu slabota.Casemiro to vůbec nečistil, marnej jako vždy. Rozhodčí tragéd top class jako. Faul u golu na 2:1 jednoznačnej.Vzdy, když se nám naskytne šance Bače naložit, tak to posereme.

Reagovat
valloire

Reagovat
Acquanni

Dneska to bylo zajímavé z mnoha pohledů Nechci nic moc rozebírat, jen jednu věc. Jak Messi vletěl do Ramose oplácet, tak tady dost lidí píše dobře Messi, dej mu Leo. Kdyby takhle vletěl Ramos do Messiho tak jasná červená, zmrd jeden, vypatlanec A ještě oplácel za takovou blbost, po které zase Suárezovi "upadla malém hlava"...

Reagovat
Dr. Admess

Kdyby mu oplácel, tak ho aspoň pořádně nabere, ty vole.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam je to kvůli tomu že Ramos ve většině zápasů proti nám prasí. Tak když dá někdo jemu přes hnáty tak tě to i zahřeje u srdce . Musím se přiznat, když tam na začátku někdo sundal Casemira tak jsem z toho měl takovou škodolibou radost. Ale jinak je to samozřejmě blbost tohle psát.

Reagovat
valloire

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Dayman

je to tak no

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych zavedl nálety na Ramose hned od prvního hvizdu. Co naděláš.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Kanibal jak se válel na konci poločasu a bryskně vyskočil, když mu kapitán pomohl. Hovado.

Reagovat
X-bano-X

Real lepší prvý polčas, po vylúčení prekvapivo Barca. Rozhodca celkovo strašný, hrozne ale hrozne veľa chýb aj keď neviem koľko hráčov by dohralo tento zápas ak by sa pískalo presne podľa pravidiel. Messi dnes potešil, pressoval ako blázon, tak isto Rakitič a prekvapivo sa mi páčil aj Paulinho.

Neuznaný gól pre Barcu, neudelená redka pre Balea, nepísknutá penalta na Marcela a gól hráča, ktorý už na ihrisku nemal byť, kopec faulov, ktoré neboli vyžltené len preto že by to znamenalo sprchy, simulácie, strkanice a ukáźka "fair play". Dnes sme tu mali všetko.

Inak golaza boli neskutočné, chýbal len Messiho z priamaku.

Reagovat
X-bano-X

+ faul Suaréza na Varana pred gólom......

Reagovat
valloire

ten gol hráče, co tam neměl bejt...to myslíš Messiho?

Reagovat
Dayman

"Neuznaný gól pre Barcu"

https://streamable.com/umhrc

Těsný offside, ale byl. Asi jako ten Cristiana v prvním poločase.

Reagovat
X-bano-X

Rukou sa gól dať nedá a ako píšem v súhrne v zápase tam tiež dávali opakovačku s čiarou a tam im vyšlo že sa o offside nejednalo.

Reagovat
netopier

To že je rok čo rok každé el clasico totálna žumpa už myslím písať netreba. Skôr je na zaplakanie dnešný výkon rozhodcu. Veď ten urobil cez zápas cca 6 totálnych kiksov ktoré dosť ovplyvnili zápas. To akože do kedy budú pískať PD takýto amatéri?

Reagovat
smazaný uživatel

No na to že se tu psalo jaká to bude nuda, tak jsem se skvěle bavil

Reagovat
valloire

už brzdi, máš druhej palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
pejsek5

Reagovat
CHONG

No, góly pěkné, ale jinak teda zase hrozná komedie od všech zúčastněných, od našich, od katalánců i od rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zábava dobrá

Reagovat
Kily

Reagovat
Frantszek

hlavně od diskuté rů.

Reagovat
Jordi Alba

A stejně to budou ta košťata, co při první příležitosti budou psát někomu nezvládáš.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Výbornej zápas. Jako tyhle duely maj všechno. Úplně všechno. Nějaká premier líg může jít na procházku. Zaplať Ronaldo, že existuje Barcelona.....fakt bychom si jí museli vymyslet. A proto : sláva Barceloně !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No mně se moc nelíbí, když se tam polovina hráčů chová jako totální děvky :D... ale jinak jo, byla to po fotbalové stránce solidní podívaná

Reagovat
valloire

to k tomu patří, je to Clasico

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem brutálně zklamanej, Liverpool to dnes doj*bal prvni a teď ten unbeaten Barci trvá a ještě možná zraněný král !?!

Reagovat
Stannis Baratheon

Král se chtěl někdy dívat na živo na Leoše jako fanoušek, aby věděl jak být nejlepší.

Reagovat
valloire
Reagovat
Stannis Baratheon

to bylo naživo? Rozumíš psanému textu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dohral??

Reagovat
ADM

Tak za prvé slovo môžeš dosadiť hneď niekoľko mien

Reagovat
valloire

i Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Komentare z BeINsportu: "Real Madrid was robbed". Kratce strucne k teto elClasico

Reagovat
ADM

Nabuduce radšej všetko po anglicky ..

Reagovat
valloire

taky na to koukam, 100% penalta na Marcela....

Reagovat
Switchback

Jj, jinak rozhodčí písknul vše dobře

Reagovat
valloire

Právě že ne, měl jít ven Messi, Suarez před 2.golem faul, prostě vás zachránil...dvojitej Hernandez je váš sudí. Už to jednou pískal pro vás. Je to Undiano 2.

Reagovat
Switchback

Messi ven jo? hm, ty kulišáku

Reagovat
drussbarb

Vale, už ser na to už

Reagovat
valloire

Co? Kolíkama napřed a trefit ho naplno, tak má po noze. Pepé taky Alvese netrefil ne? Kde je rozdíl? Kromě herecký vložky Alvese co?

Reagovat
X-bano-X

Hmmm rozdiel bude asi že tu neboli žiadne kolíky napred žejo

Reagovat
valloire

ten rozdíl není

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci piskal na h*vno na obe stranu. A ta veta znela jenom kvuli gol na 2-1 pro Barcu po faulu na Varane a neodpiskane penaltu.

Reagovat
popltak

Klasické divadlo a slušné herecké výkony namísto fotbalu.

Reagovat
loki5

A pokračuje to tady v diskusi.

Reagovat
Jacks11

jenom tak pro zajímavost v posledních 10 letech vyhrála FC Barcelona Ligu mistrů 3x

real taky 3x a teď možná po 4x

v posledních 10 letech vyhrála FC Barcelona La ligu 7x a real madrid 2x

Z toho mi vychází, že je FC Barcelona jasně úspěšnější a dominantnější tým

Messi>Penaldo

Fc Barcelona>Uefadrid

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zaujimaju posledných 10 rokov?? Rata sa cela era od zalozenia klubu takze si nevymyslaj vlastne statistiky

Este spomeniem, ze 90 rokov ste mali akurát tak na trofeje 4 cenovej ako Copa del Rey ci UEFA

Reagovat
pantondavo

Ale Real vyhral LM 2x po sobe, to se pocita jako dvojnasobek.

Reagovat
Matesuj

Rozhodčí ten zápas silně nezvládl, ale ruku na srdce, kdo z vás by těchhle 90min odpískal bez chyby ? V dnešní době, kdy se simulování stalo naprosto běžnou součástí hry je odpískat zápas bez chyby skoro až nadlidský výkon. Hrozně mě mrzí, jak tímhle kvalita fotbalu upadá a člověk se dívá hodinu a půl na neustále se svíjející princezny po sebemenším, někdy i nulovém kontaktu... Snad se jednou dočkáme pořádných trestů za tohle divadlo a tenhle hnus z fotbalu vymizí..ale je to spíše utopie

Reagovat
kaja900

Vazne nepochopim ze se tu fandove barci hadaji o tom ze rozhodci pomohl oboum stejne.. barca dala gol po jasnym faulu na varaneho a potom jim sudi odpustil penaltu na marcela ktera byla taky jasna.. to snad kazdej musi uznat a ohanet se tu tim ze bale mel dostat kartu nebo ze sudi neuznal gol suareze... za 1. bale mel dostat zlutou, o tom zadna ale na cervenou to nebylo ani nahodou a za 2. gol suereze byl z ofsajdu.. sice to bylo tesny ale ofsajd to byl :) takze muzou bejt radi ze neprijdou o sezonu bez prohry, dneska mel vyhrat proste real... ale to je uz jedno, nastesti uz o nic neslo, takze to neni zas az takovej pruser.. posledni dobou jsou ty rozhodci fakt spatny a doufam ze uz zavedou to video, takhle to fakt nejde.. po kazdym zapase jen hadky komu pomohl vic rozhodci jinak nebejt tech chyb rozhodciho, tak goly pekny

Reagovat
marke7

Jasně, vypíchnout ze zápasu jen to ve prospěch jednoho týmu je jednoduché. Zkus to i z druhé stránky

Reagovat
smazaný uživatel

On se snazil ted to zkus ty

Reagovat
icka

Strasni uplakanci LAm, techplacka nasledovani tim jejich pejskem replikatorem a spol Jejich tym muze cokoli, ale jak to udela nekdo proti nim tak tu hned 3 svetova

Reagovat
Nihilister

Koukám tady to bude pořád stejný, píče proti kokotům all day all night

Reagovat
valloire

hleď si PL, tam je to diskuze inženýrů ne?

Reagovat
Abstinence

Nechápu, jak někdo může obhajovat to chování hráčů třeba důvodem "to k ElClasicu patří".. tady jde vidět, jak je většina fotbalových fanoušků už naprosto zdegenerovaná tím, že se tak chová skoro každej fotbalista a už to i jim příjde normální a obhajují to Pamatuju Karocha, jak kdysi chválil Ronalda za nasimulovaný přímák stylem "Ronaldo to udělal skvěle, velice chytře ošálil rozhodčího" místo toho aby řekl krutou realitu "To je trapák, měl by se stydět"

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Dedo 90 príspevkov, to je už cyklická demencia. On si musí nad Cristianom skutočne mastiť péro.

Reagovat
valloire

Co to meleš debile, Clasico obvykle nekomentuju, když jsem v hospodě. Teď jsem byl doma a hrál můj tým proti klaunům. Co ti na tom přesně připadá divný? Kromě toho, že seš debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dedo, pozor na rozčulovanie sa, zdravie si tým rýchlo podlomíš. Divné nie je nič, len patríš medzi TOP 3 úchylodebilov na tomto webe. Priemerný 15 ročný fanúšik produkuje rozumnejšie príspevky než ty.

Reagovat
valloire

tvůj nick hovoří za vše vosle

Reagovat
smazaný uživatel

A v kazdem druhem zminuje Boha Fotbalu uz na nej skoro nikdo nereaguje

Reagovat
valloire

to sis spletl s techneciem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele