LaLiga - preview 28. kola

17.03.2017, 08:31, aktualizováno 19.03.2017, 08:52
Previews
Leganés si to s hranicí oběda rozdá s Málagou. Atlético Madrid přivítá Sevillu, Gijón hostí Granadu a Deportivo poměří síly s Celtou Vigo. Valencia se představí na hřišti Barcelony...
CD Leganés - Málaga CF  (neděle 12:00)
Nedělní poledne nabídne střetnutí nováčka z Leganés s Malagou, který splňuje parametry tzv. "šestibodového" utkání. První jmenovaní jsou totiž se ziskem pětadvaceti bodů sedmnáctí, zatímco jejich soupeř z Andalusie je na tom v tabulce La Ligy o jediný bod a jednu příčku lépe. Oba celky tak nutně potřebují vyhrát, aby si udržely odstup od klubů na sestupových příčkách, které jim dýchají na záda.

Právě záchranářské duely na vlastním stadionu Butarque poslední dobou vycházejí CD Leganés na výbornou. V posledních dvou případech, kdy do Madridu zavítalo Deportivo La Coruňa s Granadou, totiž domácí pokaždé zvítězili, a kdyby se jim tento kousek povedl i do třetice, mohli by svěřenci Asiera Garitana poskočit až na patnáctou příčku. Jejich momentální odstup od první sestupové pozice činí šest bodů a ve snaze o jeho navýšení se Garitano bude muset obejít bez zraněného tria Serantes, Ramos, Ibáňez.

Malaga nezachytila vstup do sezony, což záhy odnesl zkušený kouč Juande Ramos, ovšem ani jeho nástupce Marcelo Romero si vůbec nevedl dobře a na začátku března se musel rovněž s klubem předčasně rozloučit. Novopečený trenér Míchel si tak s andaluským klubem v neděli odbudy premiéru, co se zápasu na půdě soupeře týče, přičemž hlavním cílem je přerušit stávající černou sérii čtyř ligových porážek za sebou či jediného triumfu z posledních čtrnácti pokusů. Venku dokonce Malaga nevyhrála za celou dosavadní sezonu ani jednou.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Bustinza, Martín, siovas, Tito - Pérez, Morán - El Zhar, Pires, Alexander - Guerrero
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Hernández, Torres, Carlos - Keko, Camacho, Rodríguez, Castro - Charles, Sandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.04 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Atlético Madrid přivítá na stadionu Vicenteho Calderona hostující Sevillu a na rozdíl od svých hostů bude v mnohem lepší náladě. Zatímco Sevilla se musela rozloučit s Ligou mistrů, Atlético podalo dobrý výkon a pokračuje v ní.

Jeden ze šlágrů kola se odehraje v neděli odpoledne a místem, kam budou směřovat zraky mnohých fandů, se stane hlavní španělské město. V něm se domácí Atlético pokusí navázat na poslední dobré výkony a trochu zdramatizovat souboj s přímým konkurentem. Sevilla totiž dlí v tabulce LaLigy o pět bodů na svým hostitelem! Ambiciózní celek sice ještě nedávno prožíval období dobrých výsledků, jenže teď mu dochází energie.

Od té doby, co tým trenéra Jorgeho Sampaoliho zvítězil nad Bilbaem, se mu přestalo dařit. Po remíze s Alavésem si domácí Sevilla neporadila ani s dalším nováčkem v podobě Leganésu. Ten šel dokonce díky Gabrielovi už ve třetí minutě do vedení a sevillský celek musel spasit Stevan Jovetić. Z následného tlaku už do konce utkání Sevilla nic nevytěžila a ztratila další "snadné” body. Ty by jí mohly v konečném účtování hodně chybět.

Největší zklamání však Sevillu teprve čekalo. Osmifinále s anglickým Leicesterem měla rozehráno dobře, i když trenér Sampaoli chtěl v domácím utkání vidět větší produktivitu. Angluická odveta se ale Seville vůbec nepovedla a domácí vstřelili Sampaoliho hochům hned dvě branky! Sevilla se tak musela rozloučit s Ligou mistrů a polknout hořkou pilulku. Důvody pro zhoršenou formu hráči hledají především v únavě.

Kapitán Vicente Iborra v rozhovoru pro Cadena Cope sdělil: "Cítíme, že už nejsme tak čerství a věci nám nejdou tak snadno. Dochází nám energie a s tím, jak se zona postupuje, je pro nás těžší ji znovu obnovovat. Pokud nehrajete v té nejlepší formě, Liga mistrů vás donutí za to zaplatit. Musíme napravit věci, které jsou špatně. A to co nejdřív, pokud nechceme ztratit naše postavení a jestli chceme zase začít vyhrávat.”

Sevilla bude doufat, že se jí povede něco podobného jako při minulém klání s Atlétikem. Začala u obrany a udržela čisté konto. Pak jí trochu pomohlo rovněž vyloučení Kokeho, ale především vlastní aktivita projevená brankou N'Zonziho. Atlético chce Seville oplatit poslední porážku a navíc je nyní v lepším rozpoložení. Minulá dvě ligová kola vyhrálo dokonce s čistým štítem, třebaže minule se proti Granadě hodně trápilo a vysvobodila jej až branka v závěru.

V Lize mistrů Atlético rovněž pokračuje. Proti Bayeru Leverkusen nemuseli domácí nikam chvátat, protože si z Německa přivezli solidní výhru 4:2. Čisté konto a s ním spojená divácky nepříliš atraktivní remíza 0:0 tedy colchoneros automaticky posunula dál. Nyní má Atlético ideální šanci, jak zdramatizovat boj o přímý postup do Ligy mistrů. Zaváhání by mohlo být fatální, protože Real Sociedad a Villarreal ztrácejí jen 4 body.

I trenér Diego Simeone hráče nabádá k maximální koncentraci. "Jediná cesta k úspěchu a trofejím vede skrze vítězství. Pokud chceme něčeho dosáhnout, musíme vyhrávat neustále. Nikdy nám nesmí stačit, že jsme uspěli v jednom utkání. Máme samozřejmě obrovskou radost z postupu přes Bayer, ale čekají nás další náročné duely. Proti Seville to v lize nebude snadné, protože je to velmi rychlý a technicky založený soupeř,” varuje Simeone.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Saul, Koke, Gabi, Carrasco - Gameiro, Griezmann
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mercado, Rami, Lenglet - Mariano, N'Zonzi, Iborra, Escudero - Nasri, Jovetić, Vitolo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.95 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Granada CF  (neděle 18:30)
V souboji devatenáctého a osmnáctého celku tabulky půjde o hodně. A dá se říci, že získaný bod by byl pro Gijón i Granadu šíleně neuspokojivým výsledkem. V tuhle chvíli jsou oba odsouzeny k sestupu a potřebují co nejrychleji získat nějakou delší šňůru vítězství, jinak se jim alespoň na sedmnáctou bezpečnou pozici dostat prostě nepodaří.

Situace u obou není bezvýchodná, ale těžko řešitelná. Oběma se nedaří v útoku ani v obraně, v tomhle ohledu patří k tomu skoro nejhoršímu, co může LaLiga nabídnout. Co se formy týče, je na tom možná o něco lépe El Graná. Ta nedávno zvítězila třikrát, zatímco Sporting na jaře získal jen jedno jediné vítězství, to když se mu podařilo skolit venku Leganés.

Je pravda, že hlavně s Granadou by to nemuselo vypadat tak zle, jak se na první pohled může zdát. V minulém kole podlehla favorizovanému Atléticu jen o branku, předtím před vlastními fanoušky porazila postupně Las Palmas, Betis i Alavés. Jenže venku je vůbec nejhorší ze všech, ze čtrnácti utkání uhrála pouhé tři body.

Gijón před týdnem nebyl daleko od velmi cenného výsledku, málem se mu podařilo vyhrát ve Valencii. Konečná remíza sice nebyla vůbec špatným rezultátem, nicméně jeho postavení v tabulce výrazněji nevylepšila. Právě nyní má možnost proti papírově přijatelnému soupeři konečně přerušit sérii bez domácího vítězství, která trvá už od začátku prosince.

Nově se však domácí budou muset obejít hned bez třech vykartovaných hráčů. Suspendace Ivána Cuéllara, Nacha Casese a Dujeho Čopa přišla na řadu v opravdu pořádně nevhodnou dobu. Zdravotní problémy má navíc stoper Fernando Amorebieta, jehož by měl nahradit Jean-Sylvain Babin, otazník visí nad Moiem Gómezem a Lacinou Traorém.

Hosté nebudou moci počítat s Wakasem Mubarakem, jenž se o minulém víkendu nechal vyloučit, nějaké zdravotní problémy má Andreas Pereira, takže ve středu pole se zřejmě objeví Sergi Semper po boku Ucheho Agby. Není pak úplně jasné, jestli se do hry podívají Litri s Adriánem Ramosem, kteří trpí nějakými lehkými šrámy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Celta jako jediná drží hrdě prapor španělského fotbalu v Evropské lize, jenže na domácí scéně se jeho situace začíná zhoršovat a vypadá to jen na konečný boj v šedém a nudném středu tabulky. Postup do čtvrtfinále evropských pohárů musí hodit co nejrychleji za hlavu, neboť ho čeká hodně nepříjemný zápas na půdě La Coruni.

Deportivo v posledních kolech získalo hned osm bodů a udělalo opravdu výrazný krok k záchraně. Určitě nemá jediný důvod, proč by si na svého nynějšího protivníka nemělo věřit. Vždyť v minulém kole senzačně oloupilo o všechny body Barcelonu! Ta byla přitom po postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů v pořádném laufu.

Svěřenci kouče Pepeho Mela budou chtít využít delšího času na odpočinek, aby se mohli pomstít za podzimní vysokou porážku 1:4. Určitě by se rádi ještě více přiblížili klidnému středu tabulky a bylo by jednoduše potřeba slušnou formu využít co nejlépe. Celtu ovšem Branquiazuis porazili jen jednou v posledních pěti případech.

Ačkoli na evropské scéně se Célticos daří až nad očekávání dobře, náročný program si možná začal vybírat svou daň v LaLize. Už čtyři kola v řadě se jim nepodařilo uzmout všechny tři body, dvakrát v řadě prohráli a navíc ani jednou neskórovali. Právě tohle nepovedené období prostě způsobilo citelnou ztrátu v usilování o pohárové příčky.

Domácím se zpátky do sestavy vrací Florin Andone i Pedro Mosquera, kteří byli naposledy suspendovaní, nové absence jinak nehlásí. Výtečně si proti Barceloně vedl v ofenzívě Joselu, který by se měl v základu objevit i nyní, protože je nepravděpodobné, že by se přešlo k riskantnímu klasickému rozestavení 4-4-2.

Ani hosté nemají výraznější potíže s nějakými zraněními. Akorát se nově budou muset vypořádat s absencí Marcela Díaze, který bude dávat do kupy svoje koleno možná i celý měsíc. Možná že dojde ze strany kouče Eduarda Berizza k nějaké rotaci v sestavě, nicméně nejlepší střelec týmu Iago Aspas by volno dostávat neměl.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.27 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (neděle 20:45)
Minulý týden byl pro obhájce titulu z Barcelony jako nekonečná jízda na horské dráze. Nejprve katalánský velkoklub zpřetrhal všechny historické statistiky Ligy mistrů a slavně proti francouzskému PSG zvrátil čtyřbrankové manko z prvního osmifinálového duelu, jenže pak na tento špičkový výsledek barcelonští nedokázali navázat v ligové soutěži. Prohra s Deportivem La Coruňa posadila tým Luise Enriqueho z oblak zpět na zem a naděje na ukořistění prvního místa v La Lize potřetí za sebou je znovu ve vážném ohrožení.

Úhlavní rival a dosavadní ligový lídr Real Madrid totiž v sobotu dokázal zvítězit v těžkém duelu s Athleticem a drží si na čele pětibodový náskok. Ten sice Barcelona může domácím prvenstvím nad Valencií stáhnout zpět na rozdíl bodů dvou, jenže Bílý balet má stále jedno odložené utkání k dobru.

Jakkoli byl zmíněný triumf nad PSG pro Barcelonu úspěchem a nezapomenutelným zážitkem, udržení v milionářské soutěži bude mít za následek i nadále napěchovaný zápasový harmonogram. "Myslím, že se o titulu rozhodne až v posledních kolech, protože ta bývají obvykle rozhodující. Náš kalendář nyní kvůli pokračování v Evropě vypadá brutálně," poznamenal trenér Luis Enrique, jehož tým dostal v pátečním losu čtvrtfinále Ligy mistrů za soupeře italský Juventus.

"Týmy z nižších pater tabulky navíc v závěru sezony sbírají více bodů," všímá si kouč Barcelony. Do této kategorie spadá právě i Valencie. Los Che už sice nefigurují v bezprostředním ohrožení sestupu, ovšem jak se nedávno přesvědčil sám Real Madrid, dokážou se i z oblasti okolo třináctého místa vyhecovat ke kvalitnímu výkonu a vyšlápnout si na favorita. "Valencie pro nás byla vždy nepříjemným soupeřem, její hráči patři k vysokému nadstandardu," varuje Luis Enrique.

Valencijský manažer Voro je jedním z faktorů, proč se v poslední době daří Netopýrům lépe než po valnou většinu letošní či loňské sezony. "Víme, co nás čeká, ale strach nepomůže ničemu. Musíme využít vlastních silných zbraní, abychom podali stoprocentní výkon. Jedině tak můžeme Barceloně konkurovat."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti - Rafinha, Busquets, Iniesta, Alba - Messi, Suárez, Neymar
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Garay, Mangala, Gayá - Pérez, Parejo - Cancelo, Soler, Orellana - Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.50 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Espanyol Barcelona  (sobota 13:00)
Espanyol Barcelona se stále nevzdává svého snu, kterým je jisté místo v evropských pohárech. Pokud na něj opravdu chce dosáhnout, musí porážet i týmy nad sebou. Ideální šanci k tomu má hned v sobotu odpoledne, protože jede na stadion Eibaru.

Právě domácí Eibar je nejbližším sousedem Espanyolu, takže o motivaci se obávat nemusíme. Obyvatelé stadionu Municipal de Ipurea jsou se současnou osmou příčkou velmi spokojeni a chtějí ji minimálně udržet. K tomu ale potřebují získat alespoň jeden bod od dalšího soka, kterým je jejich nejbližší tabulkový soused z Katalánska. Espanyol má totiž jen o jeden bod méně než domácí Eibar a v minulém kole se opět vrátil na vítěznou vlnu.

Espanyol Barcelona nepříjemně zaváhal proti Villarrealu, ale v minulém kole si vše vynahradil. Každý divák, který se v Barceloně vydal na jeho klání, musel být nadšen, protože padlo hned sedm branek! A protože čtyři z nich vstřelili Las Palmas domácí hráči, Espanyol se radoval ze tří bodů. I díky nim je na současné deváté příčce, což od evropských pohárů není zas tak daleko. Cíl dostat se k nim ještě blíž má i trenér Quique Sanchez Flores.

Krátce před sobotním utkáním totiž médiím prozradil: "Každý zápas bereme postupně a soustředíme se na něj, ale je jasné, že chceme snít. A chceme, aby měli sny i naši fanoušci. Nikdy se nevzdáme našich cílů, třebaže by se někdy mohlo zdát, že už to nemá cenu. Dlouho a usilovně jsme pracovali na tom, abychom neopakovali určité chyby a myslím, že se nám povedlo se jich zbavit. Věřím, že se nám povede vyhrávat také zápasy proti našim přímým konkurentům,” naráží Flores na Eibar.

S ním má katalánský celek vzácně vyrovnanou bilanci. Za pět dosud odehraných duelů jednou remizoval, dvakrát prohrál a dvakrát na Eibarem zvítězil. Teď by si chtěl připsat klíčové vítězství a sází při tom na fakt, že Eibaru se moc nedaří. Za posledních pět soutěžních duelů totiž vyhrál tým trenéra Josého Luise Mendilibara jen jedno jediné, takže vidina pohárů se malému týmu trochu rozpadá.

Po těžké porážce od Realu Madrid se mu povedlo alespoň remizovat s domácí Osasunou Pamplona. Dlouho to vypadalo, že se diváci na stadionu El Sadar gólu nedočkají, ale dvacet minut před finálním hvizdem otevřel skóre hostující Kike. Radost Eibaru však nevydržela moc dlouho, neboť o pouhých pět minut později srovnal na konečných 1:1 Kenan Kodro.

Domácímu týmu chybí zraněný Nano, hosté se budou muset obejít bez trojice Baptistao, Navarro a Piatti. Dokáže Espanyol využít horší formy svého soupeře a přeskočit jej v tabulce?
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodriguez - Capa, Ramis, Lejeune, Arbilla - Garcia, Escalante - Leon, Gonzalez, Inui - Enrich
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. López - J. López, Reyes, Duarte, Martin - Pérez, Roca, López, Jurado - Caicedo, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.50 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Madrid  (sobota 16:15)
Real Madrid se znovu vyhoupl do čela LaLigy a bude na něm chtít co nejdéle zůstat. V sobotu odpoledne jej ale čeká hodně náročný soupeř, protože jede na San Mamés. A z pevnosti baskického Bilbaa se body často nevozí.

Sobotní program nabídne další souboj dvou tradičních soupeřů, jejichž střety bývají hodně sledované a divácky atraktivní. Real Madrid se vrátil na první místo ligy, má jedno utkání k dobru a před druhou Barcelonou má náskok dvou bodů, který bude chtít ideálně ještě navýšit. I královský celek však několikrát nepříjemně klopýtl, takže pro domácí Lvy je rozhodně dost naděje na dobrý výsledek, třebaže favorit je jasný.

Tým trenéra Zinedina Zidaneho už zaváhal proti Valencii, se kterou prohrál, a ideální výkon neukázal ani proti Las Palmas s Realem Betis. Proti béticos se Real postavil v minulém kole a bylo na něm trochu znát, že je unaven po náročném výjezdu do Neapole v rámci Ligy mistrů. Důležité utkání pod Vesuvem zvládl na jedničku, třebaže ho stálo hodně sil. S Realem Betis se možná i proto hodně trápil.

Před vlastními diváky navíc musel dotahovat nepříjemné skóre, neboť si brankář Keylor Navas vstřelil vlastní branku. Ještě do poločasu však srovnal Cristiano Ronaldo a v samém závěru, když už hosté hráli v početním oslabení, rozhodl opět zachránce posledních dní, obránce Sergio Ramos. V tomto utkání měl hodně důvodů také záložník Luka Modrić, který nastoupil k dvoustému utkání v dresu Realu.

A v bělostné uniformě chce dokázat ještě velké věci, jak řekl médiím: "Jsem moc šťastný za to, že můžu hrát za Real Madrid. A je pro mne opravdovou ctí, že se mi tak daří a že nastupuji. Mám skvělé spoluhráče, kteří mi mé působení opravdu usnadňují. Cítíme, že tento rok můžeme vyhrát trofeje a jako hráč Realu cítím povinnost vyhrávat. Chci podávat co nejlepší výkony a doufám, že se nám bude dařit rovněž v příštím kole.”

Real Madrid na hřišti Bilbaa nestrádá tak jako ostatní, ale i on už zažil několik nepříjemných návratů do hlavního města. Na své by si měli přijít i nezaujatí diváci, protože od roku 2000 se ještě ani jednou nestalo, že by se snad oba týmy rozešly bez branek. Poslední návštěva Bilbaa Realu vyšla především díky dvěma zásahům francouzského střelce Karima Benzemy, jenž se prosadil dvakrát.

Bilbao není žádným otloukánkem a směle pomýšlí na pohárovou Evropu. Má k ní docela blízko, protože aktuálně sídlí na solidní sedmé příčce. Od pátého Villarrealu jej navíc dělí jen čtyři body, což rozhodně není nic nepřekonatelného. Zvlášť, když se Bilbau daří. V posledních dvou kolech bylo klíčem čisté konto, které stálo za dvěma výhrami. Na ty by záložník Beñat rád navázal právě proti Bílému baletu.

V rozhovoru pro oficiální stránky klubu zkušený záložník uvedl: "Kdybychom dokázali získat body, byl by to pro nás obrovský úspěch. Je pravda, že se nám teď daří a vše funguje, ale možná o to víc musíme zabrat. K Realu Madrid chováme velký respekt, ale nebojíme se. Chceme se před našimi fanoušky poprat o vlastní čest I dobrý výsledek. I Real má své slabiny, kterých jsme si vědomi,” dodal zkušený Beñat.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Alvarez, Lekue - Beñat, Iturraspe - Muniaín, Garcia, Williams - Aduriz
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Ronaldo, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.25 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Real Sociedad  (sobota 18:30)
Real Sociedad se může přiblížit čtvrtému Atléticu, ale potřebuje zdolat překážku jménem Deportivo Alavés. Hosty nečeká na Estadio Mendizorrotza lehký úkol, domácí jsou v dobré formě.

Domácí debakl od Barcelony a nečekaná porážka na půdě sestupem ohrožené Granady jsou dvě černé kaňky na jinak velmi povedeném období. Alavés nasbíral od začátku nového roku patnáct bodů a na desátém místě půlí tabulku. Deportivo v minulém kole vyhrálo na půdě Málagy 2:1 a potvrdilo cenný bod v utkání se Sevillou. V tomto kole pak přivítá dalšího pohárového aspiranta - Real Sociedad.

Hosté v této sezoně bojují o Ligu mistrů a v minulém kole se jim tento cíl vzdálil. Real Sociedad totiž doma prohrál baskické derby s Athleticem 0:2, zatímco Atlético zvítězilo a upevnilo si čtvrtou pozici. Jinak je ale forma podobná té Deportiva Alavés.

Real Sociedad neměl v prvním zápase s Alavésem žádné problémy. Zvítězil jasně 3:0, ovšem na Estadio Mendizorrotza se očekává úplně jiný zápas.

Kvůli karetním trestům nenastoupí Feddal a Alexis, stejný problém má i hostující Illarramendi, jehož ještě doplňují zranění Martínez, Agirretxe a Willian José.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Ely, Laguardia, Hernández - Llorente, García - Toquero, Camarasa, Gómez - Deyverson
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, Martínez, Navas, Odriozola - Prieto, Bergara, Zurutuza - Vela, Juanmi, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.14 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - CA Osasuna  (sobota 20:45)
Poslední Osasuna bojuje ze všech sil a ještě se nevzdává šance na záchranu. Proto se stává hodně nebezpečným soupeřem. Sobotní program 28. kola nejvyšší španělské ligy uzavře její duel s Realem Betis.

Osasuna naposledy končila utkání s béticos jako poražený tým a tento nelichotivý pocit, který si tým z Pamplony musel za poslední týdny osvojit častěji než je zdrávo, chce Realu vrátit. Betis se v sobotu večer stane hostitelem Osasuny v naději, že na tyto návštěvy jeho sok nebude rád vzpomínat. Oběma týmům jde totiž o stejnou věc - o záchranu mezi elitou.

Mnohem blíž k ní má právě domácí Betis, který sídlí na 14. místě a na zónu sestupu se dívá z odstupu celkem pohodlných devíti bodů. Ani béticos ale nemají vůbec vyhráno a jejich aktuální forma nemůže fanoušky moc těšit. Z posledních deseti soutěžních klání totiž zažili radost z výhry jen jedinkrát a množí se spíše neplánované ztráty.

V minulém kole Real Betis soutěžil o body se samotným Realem Madrid a nevedl si vůbec špatně. Velmi brzy mu navíc brankář Keylor Navas daroval vlastním gólem vedení, o které přišel tým trenéra Victora Sáncheze až v závěru a početní nevýhodě. Vyloučený obránce Piccini tak přijde o duel s Osasunou a zřejmě se jej nezúčastní ani nemocný Riza Durmisi.

Osasuna má vážné sestupové starosti a pomalu začíná spřádat plány na návrat do druhé ligy. Týmu z Pamplony se vůbec nedaří a zlobí jej především obrana. Nejprostupnější linie v LaLize inkasovala už 65 branek, poslední z nich v minulém kole proti Eibaru. Domácí Osasuna přesto tehdy ještě zabrala a deset minut před koncem srovnal alespoň na konečných 1:1 mladík Kenan Kodro.

Jeho branka znamenala bod, díky kterému je Osasuna od 17. Leganésu vzdálena "jen” 14 bodů. Ze Sevilly navíc Osasuna příliš často body nevozí. V posledních 17ti letech se jí to podařilo pouze třikrát, přičemž dvakrát z toho udržela čisté konto. Což se její defenzívě daří jen výjimečně.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Mandi, Pezzella, Tosca - Navarro, Ceballos, Pardo, Brašanac, Durmisi - Castro, Sanabria
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Buňuel, Oier, Vujadinović, Fuentes - Romero, Causić, Loé, Torres - León, Kodro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.75 - 7.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Villarreal CF  (pátek 20:45)
V pátek večer se odehraje první duel 28. kola španělské LaLigy a jeho dějištěm se stane Estadio Gran Canaria v Las Palmas. Ambiciózní tým domácích bude čelit výzvě v podobě zlepšujícího se Villarrealu.

Las Palmas se v poslední době specializuje na gólově bohatá klání, která baví fanoušky. Bohužel pro ty vlastní, ne každý gól padá do sítě soupeřů. Na ustálení formy a menším počtu inkasovaných branek bude celek z Kanárských ostrovů pracovat v pátek večer, až se u jeho břehů vynoří Žlutá ponorka. Ani ta nemůže být se sezonou úplně spokojena, ale v poslední době se vrací na vítězné vlny.

Villarreal už zapomněl na neúspěch v evropských pohárech a místo toho se plně koncentruje jen na LaLigu. V ní se týmu trenéra Frana Escriby daří velmi a mohou za to především poslední týdny. Na těsnou a nešťastnou porážku od Realu Madrid zareagovala Žlutá ponorka mnohem lépe proti Osasuně, které nasázela čtyři branky. Pak udržela čisté konto s Espanyolem a lépe zvládla také ostře sledovaný boj o poháry v minulém kole. Jedinou branku s Celtou Vigo vstřelil Roberto Soldado.

Villarreal je aktuálně na průběžné 5. příčce a zatím se mu daří úspěšně odolávat atakům šestého Realu Sociedad San Sebastian, který má jen horší skóre. Proti Las Palmas by si Villarreal rád připsal další důležité body v boji o Ligu mistrů, která je snem týmu z El Madrigal. A to by nemusel být vůbec nereálné, neboť za posledních 17 let Las Palmas svého soka na vlastní půdě porazilo jen jednou!

To se tým z Kanárských ostrovů bude snažit napravit i proto, že minulé kolo mu moc radosti nepřineslo. Poté, co si překvapivě rozdělil body s Realem Madrid a vysoko vyhrál nad Osasunou Pamplona, nestačil na Espanyol Barcelona. V Katalánsku sice srdnatě bojoval a sahal po bodu, jenže po celé utkání tahal za kratší konec. Po devadesáti minutách svítilo na tabuli skóre 4:3 ve prospěch domácích. Přesto se v současnosti 12. celek ligy snaží dívat dopředu s optimismem.

Jedním z hráčů, kteří na sebe v dobrém upozorňují, je mladý záložník Alen Halilović. Někdejší hráč Barcelony, který v Las Palmas hostuje z Hamburku, si svůj celek chválí: "Jsem moc šťastný za to, že můžu hrát ve Španělsku a dostávat cenné minuty. Na německou ligu jsem si dlouho zvykal a mám pocit, že mi zdejší prostředí sedí mnohem víc. Přál bych celému týmu, aby dokázal něco významného, protože fanoušci jsou tu nadšení a přenášejí svůj optimismus na hráče. Líbí se mi, jak se náš tým prezentuje,” dodal Chorvat.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - D. Castellano, Bigas, Lemos, Simon - Hernan, Viera, Vicente - Jesé, Tana, Boateng
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Andres - Costa, V. Ruiz, Musacchio, Mario - R. Soriano, Trigueros, Bruno, J. dos Santos - Bakambu, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.44 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid26195269:2762
2.FC Barcelona27186377:2360
3.Sevilla FC27176451:3157
4.Atlético Madrid27157549:2252
5.Villarreal CF27139539:1948
6.Real Sociedad27153942:3848
7.Athletic Bilbao27135934:3044
8.SD Eibar27117943:3840
9.Espanyol Barcelona27109839:3839
10.Deportivo Alavés27910828:3337
11.Celta Vigo261051139:4535
12.UD Las Palmas27881143:4532
13.Valencia CF27861336:4730
14.Real Betis27771329:4428
15.Deportivo La Coruña27691231:4227
16.Málaga CF27681333:4526
17.CD Leganés27671422:4125
18.Granada CF27471624:5519
19.Sporting Gijón27461728:5618
20.CA Osasuna27181828:6511

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (701)

Přidat komentář
dextroza_m

1. místo pro FCB po tomto kole - ole!

Reagovat
Ed_Hazard

Vacsinou ked zacnete pod preview tymito srackami, tak zavahte. Vsimol si si to?

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že netopiere budú na Camp Nou ietať ako v minulej sezóne

Reagovat
netopier

My bohatým berieme a chudobným rozdávame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Proti veľkým týmom vám to ide. Veľa šťastia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

sleduje tu někdo Espanyol? Před sezonou vyhlašovali, že do tří let chtějí bojovat o LM, zajímalo by mě jestli je u nich vidět nějaký progres

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, napríklad.

Espanyol mi bol sympatický už dlhú, predlhú dobu, ale príliš som ich nesledoval (až na jazdu v cope počas treblovej sezóny Barcy ). To sa ale zmenilo začiatkom tejto sezóny a príchodom Quiqeho Super tréner, i keď defenzívny, už od jeho čias v Atlétiku. Dokonca som sledoval minulú sezónu aj extrémne nudný Watford - easy záchrana, zbavenie sa Kněza a semi FA cupu(asi najpamätnejšie zápasy 3:0 Loserpool a 1:2 Losernal v Fa cupe, ale aj zápasy s Chelsea, City a MU, tam si ich takticky mazal na chlieb, ale výsledky to nezmenilo-prehry, remízy).

Späť k Espanyolu, na ten cieľ majú očividne prachy, trénera (s tým, že je expert na vyraďovačky a čo sa týka ligy sú jeho výsledky počas doterajšej kariéry skôr jemne nadpriemerné), zázemie (Espanyol, čo sa týka histórie staviam vyššie ako Villareal, na úroveň Bilbaa). Teda potenciál tam je, stačí dobre posilniť a využiť horšie sezóny týmov nad nimi a kto vie

A čo sa týka progresu - pozri sa do tabuľky, v min. sezóne takmer zostup a teraz sú už zachránení a môžu smerovať vyššie. Je pravda, že to zo začiatku nevyzeralo dobre a po polčase s Eibarom doma 0:3 (!!!) som to videl na vyhadzov pre Floresa hneď na druhý deň, ale dokázali zrovnať a od vtedy už idú len hore, i keď zaváhania sú furt a ani zranenia to neuľahčujú (Caicedo sa do systému nehodí a Baptistao síce áno, ale je IP). Klasická Floresova hra - pevná defenzíva a smrtiace protiútoky (podľa mňa práve na jeho prácu na zač. svojho angažmá naviazal Cholo, i keď ho obohatil o pressing. ale je to vidieť), ale doma vedia aj poriadne zatlačiť. Piatti a Gerard Najlepšie výsledky sezóny doteraz: spomínaný Eibar, "dvojzápas" so Sevillou (7:7 on aggregate - Espanyol is going through ), remíza na Calderóne (mohla byť aj výhra), možno výhra s Alavésom a síce nepodstatný, ale o to sladší Katalánsky superpohár, Bancelona utrela 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Som si asi moc šňupol na noc.

P.S.:škoda, že sme v zime preváhali Haliloviča, má to v nohe chalan + uplakané reakcie ukňučaných culés, na nezaplatenie

P.P.S: Barcelona-Valencia, Eibar - Espanyol, vyhrajú hostia

Reagovat
smazaný uživatel

na úrovni Athleticu? na ich úroveň sa nedostanete ani keby vám šli oproti

Reagovat
smazaný uživatel

Cituješ Rytmusa? Úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš sračky na net? Úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, čo sa týka histórie a povedzme aj zázemia, máme rovnaký potenciál ako Bilbao, to že sú "väčší" klub nepopieram.

Reagovat
smazaný uživatel

histórie? vážne?

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol X Athletic Bilbao

Založenie: 1900 X 1898

Teda dlhotrvajúca tradícia na oboch stranách, čo sa týka titulov alebo pohárov, tak sú nami nedosiahnuteľní, ale v tomto storočí sme na tom dokonca lepšie, čo síce veľa neznamená, ale potenciál je na našej strane, lebo to môžeme stavať aj na nešpanielskych hráčoch, oni už svoj vrchol dosiahli, my ešte len môžeme, teda ak sa na to Číňania po chvíle nevykašlú

Reagovat
smazaný uživatel

Palmy

Stačilo posadiť Jeseho a hneď to ide (bola chyba ho hneď dať do základu, mal si miesto vybojovať ako každý iný z lavičky)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem sel s kolegy z prace do kina, rikali ze davaji nejaky super film a boze to byla blbost Jmenovalo se to Logan a chlap mel misto prstu sekacky jako Fredy Kruger a s malou holkou vymlatili celou armadu. A mladi v kine to zrali jako chleba Kde jsou filmy s pribehem jako Kolja, Tanec s Vlky nebo Osobni strazce

Reagovat
Jordi Alba

Dnešní děti si pěstují závislost na chlebu ?

Reagovat
valloire

Chleba je ta největší droga. Na vojně jsme ho žrali po bochnících a závislost dosáhla takového stupně, že i při nástupu jsi žvýkal chleba. Pak ještě frčel bromovej čaj a denaturovaný líh. Krásný časy.

Reagovat
Jordi Alba

Nic proti chlebu, ale ten emo styl prostě není nic pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejoblíbenější herec Costner? Jinak díky za spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

spis mi podekuj za usetreni 180kc a radeji si zajdi na T2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

jít do kina na film a přitom vůbec nevědět, na co jdu a ještě si pak stěžovat, že to byla hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

precti si to jeste jednou, sel sem na popud kolegu, kteri videli hodnoceni na csfd - ty stranky bych zakazal, pisi tam same decka a pak takova blbost ma hodnoceni skoro jako klenot Forrest Gump

Reagovat
patas92

Přesně. Některé filmy tam jsou zase úplně nepochopitelně podhodnocené. Třeba tenhle http://www.csfd.cz/film/239205-policajt-ze-samosky/komentare/

Reagovat
smazaný uživatel

druhy dil je lepsi http://www.csfd.cz/film/367900-policajt-ze-samosky-2/komentare/

samozrejme je to komedie, tak to tak clovek musi brat. V realu by pouzil teaser a pouta a nenechal by sebou tak vlacet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kily

to je snad úplně jedno, ne? Prostě sis nezjistil, na co jdeš, já třeba taky nepůjdu do kostela nebo na operu jenom kvůli tomu, že mi někdo řekne, že se tam těší a bude to podle něj super, abych pak po příchodu domů nadával, jak mě to vůbec nebavilo a stálo to za hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byla blba opera hodnocena jako skvela, tak je to pruser. Problem toho blabol filmu je to, ze je hodnocen jako by to byl nejlepsi film vsech dob, pritom to byla ptakovina neco jako ti upiri twillight. Dneska mladym staci par vybuchu a typek co zabije vsechno a vsechy a maji mokro v gatich

Reagovat
smazaný uživatel

jo? já bych podle názvu čekal, že tam bude jezdit týpek v Dacii Logan a rozsévat spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ja som navstivil Unos, Logana aj Konga. Vsetko ma odomna 4* na csfd, ale musim povedat, ze Logan mi az tak neurval koule ako som si myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Unos, film o fajceni cigariet a tvrdych nadavkach, si teda 4 hviezdicky nezasluzi.

Reagovat
Al Capone

Kong je parádní

Reagovat
Al Capone

Logan je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som veľmi zvedavý na dnešný výkon a výsledok Realu v Bilbau, keďže ide o najťažší zostávajúci vonkajší zápas a celkovo San Mamés je jeden z najťažších štadiónov na zisk bodov. Hala Madrid !

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

ty si asi veselá kopa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

jj dávam do toho všetko

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bilbau to bude hodně těžké ale věřím v zisk tří bodů a ztrátu barcelony. HALA MADRID!!!

Reagovat
One-Real

Já jsem dneska celkem v klidu, Baskové určitě nebudou jen stát vzadu a čekat (což by pro dva z nejdražších fotbalistů na světě byl neřešitelný úkol), takže by to téhle sestavě mohlo vyhovovat. Šance asi budou na obou stranách, ale dneska to snad zvládnem.

Reagovat
Ángel di María 22

No, nevim. Mě teda ten pressing Athelticu, s kterym na nás vlítnou, uplně optimismus do žil nevlévá Je sice hezký, že bude mít Bale s Ronaldem víc prostoru, ale aby se ten míč k nim vůbec dostal..

Reagovat
smazaný uživatel

S Athleticem se nám dlouhodobě daří a speciálně Ronaldovi, který proti nim má 16 gólů v 15 zápasech. Dneska nám věřím.

Reagovat
Visca el barca

a proto jste tam v posledních třech sezonách vyhráli jen jednou a to 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě. Z posledních 14 zápasů jsme proti vyhráli 12.

Reagovat
smazaný uživatel

*proti nim

Reagovat
Visca el barca

Ale poslední tři roky u nich, žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to beru. Ale mně se víc líbí ta moje statistika.

Reagovat
Visca el barca

to chápu vyhrate ligu a my lm a budem všichni spoko

Reagovat
misinho7

ee ...aj LM chceme obhajit ako prvy taka dominancia v europe to by bola supa..3x za 4 roky vitazstvo

Reagovat
Visca el barca

tak jasně, každej chce vyhrát všechno, ale ruku na srdce, letos to na obhajobu moc nevypadá

Reagovat
misinho7

podla mna tazko sudit...vyhrat to moze hocikto kto je tam..dokonca aj Leicester cize netvrdil by som ze to nevypada na obhajobu uvidime co bude dalej

Reagovat
valloire

Ale vypadá, furt mám nohy na stole, i když po tom skandálním losu jsem připraven je sundat.

Reagovat
valloire

já ne

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Konecne tyzdnova prestavka, pred repre pauzou kedy sa nieje naco setrit a proti superovi, ktory nam vyhovuje. Dneska vyhra o dva goly a najlepsie by bolo ich vybavit uz v prvom polcase.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

ty si asi veselá kopa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

přišlo mi to vtipný

Reagovat
valloire

smát se můžeš po zápase, ale důvod k tomu snad nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Bude k tomu důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Máš důvod se smát?

Reagovat
madridcan

Nema no...ale nejake vyhovorky pravdepodobne budu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám důvod se smát ale to nevadí zítra vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Cital som teraz taky novy clanok, ze o Daniho Ceballosa sa zaujima Atletico Madrid a Napoli. Moze Atletico v lete kupovat hracov?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ nie, buď o tom ich odvolaní (ako real) ešte papaláši nerozhodli alebo sa ATM ani neodvolalo

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by chodil do horšieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza bude dobrá.

Reagovat
Mateo16

Zostava znova ten jeho "najlepsi" zaklad. Skoda ze si aspon nezobral priklad z Didiera

Reagovat
Kenneth

Navas. On tam stoji zas.

Reagovat
smazaný uživatel

To Ronaldo posral no.

Reagovat
Ed_Hazard

Dani pjeknee Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Barca have made Arsenal RB Hector Bellerin (21) & PSG midfielder Marco Verratti (24) priority targets for summer transfer window. [The Sun]

Reagovat
Magic player

S tou nasi trojkou vepredu to bude zase utrpeni...

Reagovat
One-Real

Ten Casemiro je fakt tupej jak tágo, co to bylo za přihrávku.

Reagovat
David143

Celkově nechápu ten jeho pohyb po hřišti, jednou stojí za stoperama, pak je na hrotu a nebo vymýšlí nějaké nesmyslné průnikovky, které skončí většinou v autu nebo na kopačkách protihráčů

Reagovat
smazaný uživatel

ty jeho výlety dopředu mě nepředstavitelně serou

Reagovat
David143

Reagovat
Kenneth

Takovy horsi Khedira...

Reagovat
David143

Khedira aspoň běhal ..

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně při gólu šel ten dlouhý míč na Ronalda od něj. Tohle vymyslel dobře.

Reagovat
David143

"Náhoda"

Reagovat
One-Real

A zase, on prostě nepřemýšlí. Úplně nesmyslně tam dostane Ramose pod tlak, když je u něj hráč.

Reagovat
David143

A ten skluz u ty lajny...

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf, brutálne sa natiahol. Krásny zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Sergio

Reagovat
Magic player

Na Sergia je jeste brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Nad tou "obranou" Ramosa už zostáva rozum stáť

Reagovat
Magic player

Ja nechapu, jak to ten Bale dela, ale on se dokaze dvacet minut vyhybat mici. Vzdyt to i kdyby si nechtel, tak aspon obcas se k necemu dostanes, ale on proste ne.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
Ángel di María 22

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý od Ronalda. Benz.

Reagovat
Magic player

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne Benz využil Crisovu prihrávku

Reagovat
misinho7

krasne Cris a Kariiiiiiiiiim

Reagovat
Kokesh

Cris to v poslední době dost rozdava

Reagovat
Magic player

Garcia je zkurvysyn. A rozhodci cumi a nic nedela.

Reagovat
Ángel di María 22

Garcia je fakt mrdka.

Reagovat
Visca el barca

Skoro jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia

Reagovat
David143

Garcia je neskutecnej odpad, už v Atléticu jsem ho nenáviděl, a Casemiro dement

Reagovat
X-bano-X

Heh madridská hnedka Casemiro už mohol a veru aj mal byť v šatni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

no keby tam bol Lahoz tak ho po tých posmeškoch za žltú rovno vyhodí

Reagovat
X-bano-X

Smiať sa môžeš ale ten faul na Inakiho bez lopty bol žltý a tá roztŕžka kde kartu namiesto neho dostal Carvajal a následne žltá za tu ruku........

Reagovat
Magic player

A Garcia ne, rikas?

Reagovat
X-bano-X

Písal som niečo o Garciovi?

Reagovat
Magic player

Tak potom uz klasicky jen zminis jednu vec a ostatni opomijis no. Je tam na druhe strane uplne stejne vylizane hovado, ktere rozhodci nevylil.

Reagovat
X-bano-X

Ale Casemiro bol pri všetko vylizanom čo sa z vašej strany odohralo. Garcia tam ležal a vaši hrali ako keby nič, ani o minutu nato tam tuším práve Garcia zobral Nacha a všetci ruky hore aby sa zakoplo. Strašné niečo. A práve Casemiro tam ide riešiť faul pričom snáď nemal jediný čistý súboj. To že Garcia je prvotriedny zmrd je známa vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, Realisti nezakopli do autu ale jeci jak male deti kdyz Atleti pokracuji v podobne situaci... Garcia a Casemiro

Reagovat
Magic player

Garcia ten souboj se Sergiem cely prihral, kdyz videl, ze mu to rozhodci nesezral, takrka okamzite bezel v plnem sprintu dohrat Nacha. Tomu ja rikam curak. Jinak ja Casemira neobhajuju, kdybych piskal ja, uz tam neni. O tom zadna.

Reagovat
Kenneth

Aha

Reagovat
X-bano-X

Aha

Reagovat
Kenneth

To ale u nej neni nic noveho. V poslednich tydnech resi Real vic nez Barcelonu.

Reagovat
X-bano-X

To vieš že áno. Pozri si aké kluby mám v obľúbených nicko a potom mudruj.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

hezky to García a Aduriz dělají ještě trošku porýpat a bude se červenat

Reagovat
r3

Vazne?

Reagovat
Ed_Hazard

Ako som napísal nižšie, ako klubíček z katalánska

Reagovat
Ángel di María 22

Casemiro dneska nedohraje. Neni mozny, aby neco neudelal jeste.

Reagovat
Kokesh

Pamatuji si to už tak 30x napsaný, pokaždé dohrál.

Reagovat
Ed_Hazard

Troška trapné od Aduriza a niektorých ďalších. Flákajú sebou o zem akoby boli nejaký klub z katalánska..

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podívej na delfíní skok Marcela u lajny před pár minutama

Reagovat
dextroza_m

zloděj křičí:" CHYŤTE ZLODĚJE!!"

Reagovat
Kenneth

Katalanci opet nezvladaji.

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam strká tu hnátu

Reagovat
One-Real

Benzema dneska parádní, netušim co mu Zidane po zápase slíbil, ale skvělej pohyb. Vepředtu tam kde má být, vzadu už přerušil dvě akce soupeře hluboko u nás v poli.

Reagovat
vilp

Reagovat
ADM

Škoda že hráči Athletica nevedia centrovať ..

Reagovat
Kokesh

Netvurci Casemiro, sobec Cristiano a vyhravame 0:1.

Otazka momentalne je, proc mame hrace za 100 mega na vyplnovani prostoru.

Reagovat
Ángel di María 22

Pockej on Bale nehraje dobře?

Reagovat
Magic player

Suverenne nejzbytecnejsi hrac na place.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

ono je skor otazka aku ulohu mu dal zizu..asi tto nebola uloha v zmysle ze ma pytat loptu a tvorit, on si tam skor furt nabieha ale nikto mu to tam nedava ale Jamesa by som tam v druhom polcase videl radsej

Reagovat
ADM

Tak posledné zápasy ho majú aj United, nechcete byť horší..

Reagovat
Kenneth

Zatim dobry. Chtelo by ale pojistku, nejlepe nejaka penalticka aby mel Pique o cem psat vecer.

Reagovat
Mateo16

Pocitate niekto kontakty s loptou Garethovi ? Nastupil vobec ?

Reagovat
Kenneth

Na to se zeptej misinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jednu dobrou střelu a jeden dobrý náběh, to mu asi stačí

Reagovat
misinho7

mal strelu a dve otocky ...

Reagovat
misinho7

ale aj tak si myslim ze tam supne jeden gol hlavou ..taky jeho klasicky zapas ked ho nie je vidno da gol abo asist

Reagovat
Magic player

Mel tam jednu strelu z dalky, ktera nadelala problemy, jinak byl k nicemu.

Reagovat
DreamTeam

On by tam byl k ničemu imho kdokoliv dnes, když mu nenahraji a tahaji to po druhé straně

Reagovat
Mateo16

Najlepsi argument ever. Nenahravaju mu

Reagovat
DreamTeam

To je realita. Nevím jestli se na ten zápas díváš, nebo zase jen z principu píšeš nějaký fráze jak to máš ve zvyku.

Reagovat
Mateo16

Kludne si pre tie lopty moze zbiehat hlbsie , konec

Reagovat
DreamTeam

Může ale nic mu to s jeho technikou nepomůže.

Reagovat
Kenneth

Chudakovi Garethovi se zase nenahrava?

Reagovat
Magic player

To je kec, vzdyt i Dani, ktery nahodou hraje s Baleem na lajne mel vetsi dopad na utocnou hru nez on, takze to fakt neni o tom co pises.

Reagovat
DreamTeam

Praveze Carvajal je dnes taky dost mimo hru. Prostě se to přes tu stranu zatím nehraje.

Reagovat
Mateo16

Ved tam ma aj Modrica aj cez neho sa nehra ?

Reagovat
Magic player

Na sve pomery neni tolik videt, ale porad toho male daleko vice nez Bale, o to mi jde.

A to je to pravy bek, odchovanec, na tom hristi necha dusi a nestal sto mega. Kdyby tam ten Bale aspon jezdil po prdeli, tak nereknu ani slovo, ale takhle...

Reagovat
Magic player

On je proste uplne mimo a nema zajem hrat, vyhyba se kombinaci, vyhyba se soubojum. Kdyz se dostane na lajne k mici, neudela nic prekvapiveho, neodpouta se od hrace, jen to pod tlakem jebne na druhou stranu hriste nebo to vrati dozadu. To je cela jeho soucasna hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím okej výkon, Athletic na začátku hodně tlačil, ale nic z toho naštěstí nevytěžili. U nás mi přijde, že skoro úplně každá šance je 90% tutovka, což je dobře. Benz s Crisem jsou dobrý, Bale zbytečný. V druhý půli se hlavně nenechat vyprovokovat a bude to v pohodě. Gól ještě dáme, jsem si tím jistý.

Reagovat
One-Real

Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

ten Williams je hráč k nasrání

Reagovat
Messiáš

Williams super rychlost, Marcelo nafoukaný v uších, jak proti Boatengovi..

Reagovat
Messiáš

Cvičí s nimi, ale tohle musí být gol

Reagovat
ADM

Z toho bude čo, 4-2-4?

Reagovat
Ángel di María 22

Co to je za stridani?

Reagovat
One-Real

Teď i ten Modrič na to střídání koukal, jako kdyby nevěřil že jde dolů opravdu on a místo něj jde křídlo Vazquéz.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Neeeeee

Reagovat
Ed_Hazard

Lucas hore, Modrič dole To čo krista

Reagovat
Ángel di María 22

Má Zidane v hlavě namrdáno uplně?

Teď jsme bez zálohy a hned tlak Athleticu jako prase.

Reagovat
misinho7

nechapem to striedanie

Reagovat
ADM

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Je to jasne, je vozralej. Takove stridani dela clovek ve fife, kdyz prijde v noci z kalby a nechce se mu jeste spat.

Reagovat
X-bano-X

joooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Messiáš

Hurá, najs Aritz. Ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, zaslouženě, Real nepřelezl půlku druhý poločas

Reagovat
Magic player

Posral si to Zizou, posral si to. Cele tohle jde za tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams konečně trefil na dvacátý pokus přesný centr

Reagovat
misinho7

toto pojebal zidane

Reagovat
Ángel di María 22

Zidane

Tak to je moc tohle, k tomu už nemam co víc říct.

Reagovat
X-bano-X

Ramos ešte klasika ruka na čiare

Reagovat
madridcan

Kedy predtym?

Reagovat
X-bano-X

Kedy predtým sa snažil zahrať rukou v snahe zabrániť gólu a potom sa to snažil uhrať na ranu do tváre? Hmmmmm porozmýšľaj.

Reagovat
madridcan

Pisal si ruka na ciare

Reagovat
X-bano-X

Ja dávam dôraz na slovo ruka, ty zjavne na slovo čiara. Kto vie, čo z toho je pre danú situáciu/situácie dôležitejšie......

Reagovat
madridcan

Nie, hovoril si o klasickej ruke na ciare. Keby si napisal ,,klasicka ruka pri pokuse o zabraneni golu", tak nereagujem. Rovnako tak dneska to na ziadny zasah do tvare nehral. Takze opat, kedy predtym ruka na brankovej ciare?

Reagovat
X-bano-X

Ahá ospravedlňujem sa teda malo tam byť

"Ramos ešte klasika ruka, tentokrát na čiare"

a debata by sa namiesto slovičkárenia mohla zvrtnúť na to, prečo hráč ktorý úmyselne hrá rukou (opakovane) nie je za tieto veci trestaný.

Reagovat
madridcan

Ziadne slovickarenie, reagoval som na tvoj povodny prispevok. Tak teda spravme za tym ciaru a podme na tvoj treti odstavec.

Neviem. Logicky dnesna situacia bude prehliadnuta z dovodu golu. Nieje prvy ani posledny. Ramos Neramos. A hon by nanho bol preco? Lebo je ostro sledovany. Vies potvrdit, ze trebars v Leganes nieje recidivista? Pripadne inak...bol uz niekto takto potrestany?

Reagovat
X-bano-X

Leganes nesledujem. Nemyslel som samozrejme spätné trestanie, no v Španielsku funguje len v prípade Piqého. Myslel som priamo v zápasoch. Tie ruky sú dosť evidentné, dnešnú nemohol prehliadnuť ani keby chcel. Tak prečo mu za tak očividnú nešportovú vec nedal kartu? V podstate by gól platil a Ramos za nešportové chovanie karta. Podľa mňa normálna vec. Rovnako som dnes nepochopil Casemira. Ten prvý faul na Williamsa bol cez achilovku bez možnosti hrať loptu. Úmysel zastaviť hráča snáď jasnejší byť nemohol. Rovnako si neviem predstaviť ako si niekto môže pomýliť "hnedého" Casemira s bradatým Carvajalom. To je ako pomýliť si Piqého s Umtitim. V zápase Barci s PSG sa každý faul, každá simulácia mala trestať kartou, veď sa to predsa takto robí vždy.........a tí istí krikľúni dnes mlčia, smajlíkujú.....všetko je ok Garciu upáliť

Reagovat
madridcan

Nie, takto to nefunguje. Respektive ak mas po ruke opak, tak rad sa necham poucit, ale...ruka s naslednym golom- nic. Ruka s naslednym zabranenim golu- karta plus penalta. Cervena napriklad Suarez vs. Ghana, zlta Albiol vs. Real(superpohar 2008).

Ostatok sa s tebou hadat nebudem. Tvoju hyperaktivitu v tomto velmi dobre poznam a uz nejak ma presli hadky na styl, ze co preslo barcelone a nepreslo realu alebo naopak. Co mozes vidiet v tom, ze Barca vs. PSG(co spominas) ma absolutne nezaujima co sa tyka priebehu, lebo ako si nikto nespomenie na Ramosov ofsajd vs. Atletico, tak si nikto nespomenie na blbosti kolo Suareza. Uz mi su tieto debaty volne.

Rovnako tak ako spominas Piqueho a mohol by som povedat, ze ako mu preslo otvaranie huby na rozhodcov...ale budes kontrovat Ronaldom pred par rokmi Pri najlepsom...

Reagovat
X-bano-X

Nemám po ruke opak Pekné, veľmi pekné.

Reagovat
Magic player

Lzes, zas a opet, ne jeden z nas se tady pozastavuje nad chovanim Casemira a souhlasili jsme s tim, ze je dement, ktery nemel dohrat. S tim Ramosem jsem si toho napriklad ani nevsimnul. Ani nevim, jak je to osetrene v pravidlech, paklize je z toho gol.

Reagovat
X-bano-X

Klameš, zas a opäť. Nikto!!!!!! Opakujem nikto od vás sa ani len nepozastavil nad tou kosou na Williamsa. Až po tej potyčke tam padlo pár slov, aj keď najprv sa samozrejme nadávalo na Garciu....

Reagovat
ADM

Fans Realu panika jak keby nemali Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Člověk si tady pár dní dělá prdel, že Zidane od 4-3-3 s BBC vepředu upustí jen v případě posunutí Balea do zálohy a on to fakt udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Case

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
X-bano-X

Kua ako je to možné nechať si na päťke voľného hráča?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi počítali s tím, že už je v šatně

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Ale zas konečne niekto bránil Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to samý jsem si u Aduritzova golu taky říkal

Reagovat
X-bano-X

Tam to bol aspoň brejk.......

Reagovat
Ed_Hazard

Kazimíroo

Reagovat
David143

Reagovat
Magic player

Nechapu, ze ty nase standartky nikdo neumi branit.

Reagovat
David143

Tak to je těžký když tam mas z TOP 5 nejlepších hlavickaru hned 3, Bale, Ronaldo, Ramos

Reagovat
misinho7

Casemirooooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Jo do piče! Stanadardka zatim zachraňuje Zidanovo diletanství, je to smutný.

Reagovat
misinho7

Cristiano dalsia asist

Reagovat
Ed_Hazard

Cris 2 Ačka

Reagovat
Kokesh

Case je uzasny. Neni to Busquets, ale udelal neuveritelny progress.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Kokesh

Chlape tobe snad nevysla jedina predikce, vsechny haty sestavy si te Zidane maze na chleba, v jakymkpliv hodnoceni hrace jsi uplne mimo misu, ale porad si jedes to svoje. Tady jsi vylozene pro smich, uz by ti to melo dojit.

Reagovat
Mateo16

Ty saso keby padol gol po Casemirovej chybe pises uplne nieco ine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Reagovat
vilp

Mazání na chleba si tedy představuji trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne na mici udelal no. Uz mi s micem u nohy neprijde takova kotva jako loni.

Reagovat
r3

Vychutnals.

Reagovat
X-bano-X

AAAA Kroos pekne po madridsku

Reagovat
misinho7

fuu Cristiana som dole necakal..ale dobry zapas od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, Zizou vystřídat Modrice a Crise, to chcou koule

Reagovat
Ángel di María 22

Bale by na tomhle hřišti mohl zustat stat treba aspon do konce sezony, kdyz stridani stejne nehrozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidana občas fakt nechápu. Přijde mi, že má dvojí osobnost. Někdy (dneska) dělá ohromně připosraný tahy, nevím jaký má smysl přepínat do defenzivního módu půlhodiny před koncem, ještě k tomu s jednogólovým náskokem. Kdyby to střídání přišlo v 85. minutě, tak nic neřeknu, ale takhle prostě.. wtf. A jindy tam zase pošle yolo 352 nebo ve venkovním zápase pošle do základu půlku (nerozehraný) lavičky.

Ale asi je to všechno ta relativní nezkušenost furt. Snad to časem vychytá.

Reagovat
ADM

Na to ale nepotrebuje byť jadrový inžinier aby nerobil chyby ako dnes (Ved to vidí každý priemerný diskutér). To mi nepríde ako neskúsenosť

Reagovat
X-bano-X

On sa veľmi spolieha na team spririt a zatiaľ mu to vychádza, tak prečo by to menil? Donekonečna to ale nevydrží, keď to bude stáť body príde aj kritika.

Reagovat
Billy McClane

Ta druha veta To tu citame uz rok.

Reagovat
X-bano-X

Tik - tak, tik - tak, tik - tak.......

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo to nazývaš neskúsenosť? Veď je pri futbale snaď 30 rokov (pri vrcholovom cca 25). Nejde o to že trénuje veľkoklub druhú sezónu, však takéto veci musí vidieť aj samotný hráč na ihrisku, aj totálny blbec pri telke On to musí robiť naschval a vidí v tých ťahoch pozitíva, ktoré my nevidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitiva tam v případech střídání byly a byly viditelný.

Lucasovo střídání - přechod na 442, větší defenzivní stabilita i za cenu, že iniciativu necháme na Athleticu. Ten tah sám o sobě není špatný, špatný byl ten timing, kdy to střídání přišlo. A to bych prostě připsal zkušenosti no. A to že stáhnul Ronalda a ne Balea bylo nejspíš kvůli tomu, že Bale je prostě rychlejší a je u něj pravděpodobnější, že by v závěrečných minutách, při tlaku Athletica, mohl utýct. A taky je lepší dozadu.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale hej, ona tam nejaká logika je. Zatial to ale celkom vychádza, i keď máme niekedy aj z prdele kliku.

Reagovat
ADM

No Athletic si zaslúžil minimálne remízu. Real hral v druhom polčase 5 min..

Každopádne takéto víťazstvá vyhrávajú ligu a aj my ich mame par

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mi ta sezona přijde taková "vtipná". Když porovnám Real letos a vloni, tak Keylor není taková jistota, Cristiano nastřílel snad nejmíň branek co je v Madridu, Benz šel s formou taky dolů, kupa zranění, tolik urvanejch zápasů až v posledních minutách.... V každý sezoně mohl Real hrát sebelíp, Cris mohl dát branek kolik chtěl a stejně získali "jen" jeden titul. Trošku paradox si myslím Ale letos si ho zaslouží víc imo

Reagovat
ADM

nj, túto sezonu si ho zaslúži ten tím, ktorý mu ide najviac naproti. Nikto nehrá nejak skvelo. Aj my sme paradoxne otočili množstvo zápasov na naše pomery, ale Real si za tým ide zatiaľ ešte troška viac, žiadny gól ich nezlomí a majú aj potrebnú dávku šťastia (čítaj Ramos )

Každopádne ten los do konca sezóny je mega ťažký pre oba tímy a kludne to ešte moze dopadnúť uplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně, Clásico, Real má ještě Atlety + Bayern teď v LM. Juve je o něco málo hratelnější, i když při naší formě/neformě to bude i tak hard. Já bych se spokojil s Ligou Mistrů + Copu. I tak by to byl dobrej ročník vzhledem k tomu jak probíhal No uvidí se teď v dubnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ohromne dulezity 3 body.

Reagovat
Fairplay

Casemiro na závěr

Reagovat
Ed_Hazard

Nasadzovanie Lucasa ale celkom chápem. Takým spôsobom nejazdí po prdeli snad nikto v týme. Mať takého válečníka v ťažkom zápase je vždy výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Jako Calleti za časů Mourinha, ať měl pozici v týmu jakoukoli, vždycky šel na hřiště a nechal tam maximum

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Dolezite body. Druhy polcas ale velmi slabucky. To Modricove striedanie asi nikto nechape, na druhej strane dnes druhy polcas to bolo slabe rad radom od vsetkych. Mame ukopane tri body, tie sa rataju.

Reagovat
X-bano-X

Škoda, toto sa dalo uhrať. Dalo sa priblížiť ponorke, keď nám dala taký darček. Real celkovo nebezpečnejší. Hra dosť vyrovnaná, niečo sa dalo riešiť lepšie. Garcia tomu tímu dodal skúsenosti, bojuje sa až do konca ale priviedol to svoje zmrdovstvo.....Prehrať gólom od takej mrdky čo sa už hodinu mala sprchovať zabolí ale nie je to prvý ani poslednýkrát. Verím že si Európu zahráme na úkor ponorky.

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Real má letos těch zápasů co dokáže vyhrát těsně nebo až v samym závěru hodně moc,ale vychází jim to i když hrajou kulový.Celá útočná trojka hraje letos špatně,ale i tak většinou za tři body,takže to na ten titul vypadá opravdu reálně.

Zase ale s timhle hernim projevem se nedá čekat že budou mít tolik štěstí i v další sezoně,takže když to zas bude jeden titul na 8 let tak se to bude dát brát

Reagovat
ciernyribiz

odbornik

Reagovat
madridcan

Joooj, ale uz zacinate byt vysraty, hladat vyhovorky a vyzerat nad vecou. Zachovaj si tvar, lebo keby si to niekto zasluzil viac, tak je pred nami a tam teda nieje nikto a pravdepodobne uz nebude. Sustred sa na Juventus radsej.

Reagovat
LAM

Jaká výhovorka?6titulů za 8 let je prostě znát.Real s tou tragedií co poslední sezony v LL předvádí má prostě větší zápal a dá se to chápat.To ale že je to hrozně na sílu a že těžko něco podobnýho se povede i za rok je přece jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tragédií.... proto jste měli loni závratný jeden bod náskok i když nás stahoval Benitéz

Reagovat
smazaný uživatel

My měli vloni špatnej jeden měsíc, vy půlku sezony. My byli jasně lepší, i když podle tabulky to tak nevypadá

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
madridcan

Vyhovorka je, ze ako hrame hovno. Je to vsak hovno, ktore na vas staci a bodujeme tam, kde to vas boh Lucho po vacsinou pojebal.

A nie, nieje to jasne. Caka vas prestavba, zmena stylu a nas pri Jamesovi, Iscovi a moznych inych odchodoch to iste.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale druhý odstavec s tou prestavbou - neblázni, u nás žiadna rpestavba nebude.

Reagovat
ADM

Čo ak myslel štadióny?

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt že toalety opravují v posledních letech až podezřele často

Reagovat
Visca el barca

Já bych si letos přál, aby jsme měli stejně bodů jako Real a o titulu rozhodla naše výhra na Bernabeu. To by bylo moc pěkný Třeba zase 0:4.

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/clanky/laliga-preview-28-kola-358097/#post9277339

Top reakcia tejto diskusie hodiaca sa na toto neuveritelne sci-fi

Reagovat
Visca el barca

tak scifi to není je to jen remka navíc. Na Bernabeu vyhrajem pamatuj na mě

Reagovat
Ed_Hazard

Stavíš sa?

Reagovat
madridcan

Ok, stavim sa s tebou kludne

Reagovat
Visca el barca

Fajn o co se vsadíme?

Reagovat
madridcan

Nadhod hocico...co ale dokazes splnit. Ja som tu uz prehral stavky o nick, ale napriklad aj o peniaze, ktore som cestne poslal. Takze povedz. Som za blaznivu stavku typu spievanie, o serioznu typu peniaze, alebo o hmotnu typu prepravky piva.

Reagovat
Visca el barca

Můžem dát peníze, ty nicky atd to nic není, to sem nemusim měsíc chodit. Tak kolik?

Reagovat
madridcan

Neviem...zas nehovorme o zruinovani, ale zas ani o centoch. Tak dame o cca 100 eur/ cca 2700 ceskych. Netusim aky je kurz, odvijam sa od eura

Reagovat
Visca el barca

Fajn beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzeno.

Reagovat
madridcan

To znamena Real Madrid- Barcelona 1x vyhral som ja, dvojka vyhral si ty ano?

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak

Reagovat
madridcan

Deal with it. Dost pravdepodobne budem vtedy v Prahe sledovat, takze ak prehram, tak vybavim prenos rovno tam. Ak vyhram, tak ocakavam, ze skrz mna hostis Chonga, One Reala, Teenza, Yardu, Valloira

Reagovat
ADM

musime vyhrať

Reagovat
madridcan

Mozes nieco prihodit kludne

Reagovat
ADM

nie vďaka rád by som začal nejaký vzťah, musím šetriť

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Visca el barca

hlavně né toho blba di máriu, se zbytkem nemám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Obral si ma o penaze a fame

Reagovat
valloire

ty si věříš

Reagovat
ADM

to je ešte euforia z Nou Campu

Reagovat
valloire

No, pravděpodobně 2 penalty u nás nehrozí. Teda jestli nepíská Undiano.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

no když vyhraju, tak si koupím pěkně dres s jménem antimadridista

Reagovat
valloire

bude ti jistě slušet ale teď a za tyhle eura to nebude

Reagovat
Visca el barca

Tak možné je vše, takže se necháme překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Que golazoooooooooo ..... Golazoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Stred poľa v prdeli, útočenie je fajn, ale samé nevynútené straty a potom prepad a rýchly protiútok ... toto dobre nevyzerá, must-win zápas a zatiaľ holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Brvno asi MOTM zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Konečne trošku sevillského luckerstva aj v tej lepšej časti Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

I keď Csaplár Nemáme šancu vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Adán dneska

Reagovat
valloire

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/78238/prulom-ve-sportu-svedsky-fotbalovy-klub-zakazal-svym-hracum-na-hristi-simulovat.html

Jeden z největších fotbalových simulantů Luis Suárez .

Barcelona – PSG, domácí hráči předvedli divadelní představení, které se vidí jen málokdy. Simulovali, jako kdyby za to měli získat Oscary.

Reflex

Reagovat
X-bano-X

Nuda. Keby to spravili v Madridu, možno by bol aj takto to len vyzerá že sa snažíš odvádzať pozornosť od tých blamáží v La Lige. A že sa ich zbiera

Reagovat
valloire

Já ne, to Reflex. Jaký blamáže? Dneska jsme drtivě rozdrtilii Bilbao.

Reagovat
technecium

Se divím, že čteš Reflex. Čekal bych Květy nebo Rudý Právo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalitativně mezi Reflexem a tebou zmiňovanými není takový rozdíl

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

RP jsem občas četl, abych odhalil myšlenkové pochody nepřítele a zasmál se lidské tuposti, stejně jako teď IDnes. Reflex je v pohodě, občas na něj narazím. Ale úplně pravidelně nečtu. A všichni za totáče měli číst dle tebe RP jo? Máš divný představy, který se promítají i do dřívějšího fotbalu a následně jsi pak zmaten i v současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Kdopak to hraje pořád líp a líp s mizející zimou? Golden Ball winner

Reagovat
blaugrana

Dnes mam len jedno prianie. Nech nehra ten prasivy portugalsky drevak,

Reagovat
madridcan

Nani ma svalove zranenie, takze mozes byt v klude

Reagovat
blaugrana

Dobre vieš, koho som myslel.

Reagovat
valloire

Ten plní svou misi dobře. Kapitán ho na EURU zaúkoloval.

Reagovat
Jordi Alba

Třeba je rozdrtit, ale oni se umí pořádně hecnout na určité zápasy, tak sem zvědavej + mi příde, že celkem často Valencii proti Barceloně nebo Realu docela poškozujou.

Reagovat
blaugrana

Neprekvapí ma, keď prehráme. Som zvedavý, či zas dnes Lucho zvolí tú sračkovú 3-4-3 formáciu. Ak hej, tak bdue šanca na neúspech vysoká, lebo krídla Vale to tam budú vetrať. Neúčasť Naniho v tomto prípade bude pre nich veľká strata. A ak nastúpi Gomes, tak to snáď ani nezapnem.

Reagovat
Visca el barca

jen nám ta sračkojidní formace vyhrála zápas na Atleticu a s PSG

Reagovat
blaugrana

No tam to bol skôr obrovský luck, ako zásluha rozostavenia.

Reagovat
Billy McClane

V tomto pripade sa da stastie definovat jednym slovom. Rozhodca

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

tak o tomto stále mumláte keď spomínate že ste mali luck

Reagovat
Billy McClane

V tomto pripade ...

Reagovat
Visca el barca

tak bejt to normální zápas, tak by se PSG nedostalo ani do šance. Mně to nepříjde zas tak špatný.

Reagovat
blaugrana

Nemuselo by to byť zlé, keby tam hrali hráči vo forme. Lenže keď je tam podpriemerný Suarez, tragický Gomes, primerný Rafinha a bez formy hrajúci Don, tak to je ťažko.

Reagovat
Visca el barca

tak gomése řešit nehodlám, nad ním jsem taky už zlomyl hůl, ale Rafinha ty těžký zápase zvládnul takticky dobře. Denis je zklamání, ale nutno podotknout, že v ponorce hrál křídlo.

Reagovat
Visca el barca

zlomil, jsem ještě vožralej

Reagovat
blaugrana

Mal jeden dobry zapas a to este v priprave proti Celticu. Kvalitativne na Barcu nema.

Reagovat
Visca el barca

¨však on ze zálohy někdo půjde pryč to víme všichni.

Reagovat
blaugrana

Ja by som tam do budúcej sezóny nechal len Busa, Dona a Rafinhu a zvyšok out, lenže to je až moc veľký prievan a ten sa sotva uskutoční. Ale pokiaľ sa nedotiahne toto leto niekto z dvojice Thiago, Veratti + niekto, kto keď príde z lavičky, tak hru oživí, tak to bude problém. Vysnívané posily by boli Thiago, Lacazette, Belle a dajme tomu Herrera, ale to je utópia.

Reagovat
blaugrana

Prípadne ešte David Silva by sa možno chcel vrátiť.

Reagovat
Visca el barca

k čemu silva, když máš iniestu? sorry, ale to co si napsal se nestane a je to scifi.

Reagovat
blaugrana

No Andrés už toho moc nenahrá + Boh vie, ako mu budre držať zdravie + kolísavá forma. To len špekulujem o rôznych alternatívach a nejaká z n nich snáď klapne.

Reagovat
Visca el barca

silva se mi v city vůbec nelíbí, zlatej don.

Reagovat
blaugrana

Možno len potrebuje novú výzvu, ktorou by Barca určite bola.

Reagovat
Visca el barca

31 let. k čemu? je to blbost

Reagovat
blaugrana

4 sezóny ešte v kľude dá.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Footballer

To máš dohromady posily za 200 mega já budu šťastný, když dojde top kreativní hráč do zálohy, protože peněz moc mít nebudem

Reagovat
Jordi Alba

Snad to borci ukopou, liga sice nevypadá ideálně, ale musí se snažit na 100%. To 3-4-3 mě z dlouhodobého hlediska taky nevyhovuje, ale co dělat, jestli se trenér rozhodne pro to ..

Reagovat
blaugrana

Lucho to už podľa mňa berie tak, že nemá čo stratiť a po tej prehre v La Coruňi bude experimentovať ešte viac, čo ma moc neteší. Ale tak liga je po minulom týždni asi fakt v prdeli, tak je to asi aj tak jedno. Viac motivácie do budúcej sezóny.

Reagovat
Jordi Alba

Furt věřím, že se to dá uhrát, sice už bez ztrát bodů, ale i tak. Minimálně 1 Real ztratí podle mě, teď de o to, aby Barcelona ne + ten vzájemnej zápas bude hodně důležitej.

Reagovat
blaugrana

Neveerím, že Barca je schopná vo forme, v akej sa momentálne nachádza nestratiť už ani bod, ale motyka môže vystreliť.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
misinho7

hmm Barcelona si vraj Verattiho urcila ako prioritu a pojde asi po nom... bola by skoda keby sme takeho hraca nechali uniknut k nim ..u nas v zalohe napr miesto Caseho ta trojka Modric-Veratti-Kroos to by bola bomba aj ked je pravda ze Case hraje teraz vyborne ale tie jeho niektore zakroky ci chyby su nieekdy dost blbe...Marco by tomu este pridal viac techniky vedel by tu loptu podrzat lepsie a branit tak isto

Reagovat
blaugrana

Veratti-Busquets-Thiago.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke - Busquets - Thiago

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

thiaga a verattiho naraz nedostanete, max jedneho z nich

Reagovat
Visca el barca

tak to je jasný.

Reagovat
ADM

To si si trošku uletel, ale kto by bol proti no ..

Reagovat
Visca el barca

On má ale radší Barcelonu, Andrés je jeho vzor na druhou stranu tyhle článkyv mundu, ty tomu věříš?

Reagovat
blaugrana

Xavi je jeho vzor.

Reagovat
Visca el barca

Plus teda i xavi.

Reagovat
vilp

Iniesta a Maradona.

Reagovat
Ed_Hazard

Sa dohodnite konečne

Reagovat
vilp

Tak já to slyšel přímo od něj v rozhovorech na YouTube.

Reagovat
ADM

Postupuješ do divadla!

Reagovat
vilp

Tomu říkám "vtípek".

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

nikde som nepostrehol zeby hovoril ze preferuje Barcelonu vzor moze mat ale to nutne neznamena ze tam chce hrat..Mbappe ma za vzor Cristiana a odmietol nas pred par rokmy a isiel do Monaca co samozrejme spravil aj spravne vtedy pre vyvoj jeho kariery

Reagovat
Visca el barca

však já se tu hádat o tom moc nehodlám, jen si myslím, že v tuhle chvíli jsme pro něj lepší varianta. Před odchodem xaviho atd, jste byli zas vy.

Reagovat
misinho7

tak asi ste lepsia varianta predsa len pre vas je dost potrebny a bol by tam zakladny kamen pre nas az tak potrebny nie je..ale zisiel by sa no

Reagovat
Visca el barca

heleď stejně se šejk nasere a nic z toho nebude

Reagovat
ADM

Hlavne po zápase PSG - Barcelona 4:0 sa Verratti vyjadril že určite nikam nechce odísť. Kokesh to sem dával

Reagovat
Mateo16

To su take reci ako nas James. Po prestupaku chce v RM byt do konca kariery ale pred prestupakom chce odist

Verim vyhlaseniam hracov je kratkozrake

Reagovat
misinho7

povedal ze chce vyhrat LM s PSG a vtedy pojde..mozno si viacmenej myslel ze to daju tento rok mozno uz zmenil nazor

Reagovat
Mateo16

ZZ by bez Casemira nemohol hrat. Ak by u nas bol nahodou Verratti vymyslela by si niaka rotacia s Modricom

Reagovat
blaugrana

*nejaká, prosím pekne, nejaká...čo je toto kurva za pičovina so slovami ako niaká, nieaká, niaká a pod.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
misinho7

ale sak Veratti by v pohode zvladal Caseho robotu, sak on neni jak Modric ale skor je defenzivnejsi branil by tak isto a dal by tomu este o dost viac smerem dopredu ci drzani lopty

Reagovat
Visca el barca

vy půjdete po dybalovi, až odejde james a isco

Reagovat
misinho7

Dybalu by som bral asi jedina taka dalsia super star pre nas do buducna okrem Hazarda ..ale tak James aj Isco nepojdu maximalne jeden z nich

Reagovat
Visca el barca

tak pokud chtěj sedět v nejlepším věku tak ať nechoděj ale isco by byl blbej, jestli chce přijít o další šampionát,tak prosim

Reagovat
misinho7

ale preco blby? ja nechapem co sa tu stale riesi ked pritom Isco hraje dost a ma vela minut ..ale v takom muzstve sa neda zeby hrali vsetci zaklad...a zas potrebujeme taku lavicku aku mame, co sa tyka sirky kadra ten mame asi najlepsi stale tam mozem niekoho vytiahnut z lavicky kto ma super kvalitu ..to co je uz dobre pre Isco ja jedna vec mna zaujima to co je dobre pre Real a preto by som Isca a Jamesa uz vobec nepredaval urcite ak o to vysostne nepoziadaju

Reagovat
Visca el barca

a hraje ty nejduležitější zápasy isco?

Reagovat
misinho7

nehraje lebo zidane ma svoju 11nastku ... ale hraje dolezitu ulohu v sezone celkovej ako tak

Reagovat
Visca el barca

heleď jeho škoda, u Pepka by se vybrousil a já tajně doufám, že tam půjde.

Reagovat
Visca el barca

james mě nezajímá, kolumbii mám těžce v p.

Reagovat
vilp

Reagovat
misinho7

co je mam slabost na velke nakupy ...a uz dlho mi Floro nespravil radost ...a Dybala by nebol ani taky odveci nakup kedze podla mna Moratic pojde prec jeho to u nas urcite nebavi ..a Dybala by mohol hrat na lavo pravo ci aj na hrote cize pohodka

Reagovat
Visca el barca

ale víš, že zrovna Dybala je velkej fanda Barcy?

Reagovat
misinho7

pocul som nie co o tom..ale myslim si ze to nehraje velku rolu on je argentincan a velky fanusik Messiho co je pochopitelne tym padom aj Barci..ale myslim ze keby ho chcel real tak to neriesi velmi

Reagovat
Visca el barca

Tak ja jen, že byl nedávno na Barce na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda

Reagovat
Visca el barca

jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Alena dalsi solidny vykon v drese barcelonskeho B timu, ktore smeruje k postupu do druhej ligy. Jedna finalna a dve predfinalne prihravky na gol.

Snad mu nova posila do zalohy nebude stat v ceste.

Reagovat
blaugrana

V zálohe je momentálne priestoru až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico v plnej sile.

Kedy sa vrati Augusto Fernandez? Strasne dlho chyba. Jeden z mojich najoblubenejsich hracov Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

Za to psychicke zlyhanie co predviedla Sevilla naposledy v Anglicku, dneska drzim palce Atleticu.

Reagovat
Ed_Hazard

Remíza a obaja dajú gol za luxusných 5,05

Reagovat
smazaný uživatel

ale max 1:1

já to ale vidím 1:0 pro Atletico

Reagovat
Ed_Hazard

Stojím Jakotyč vyrovná z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

tak leda hovno

Reagovat
Ed_Hazard

Chvalabohu že som nemal pravdu, U Neapola a Tottenhamu som mal tipy obaja goal plus výhry oboch týmov plus čo som písal vyššie a večer Barca remíza + obaja gol. No ale nepodal som to takže super, nemám byť na čo nasraný po včerajšku, keď mi pokazila tiket prehra RB Lipska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Godin je v hlavičkovaní rovnaká beštia ako Ramos. Neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

ale obrana ho tam taky pěkně nechala

Reagovat
X-bano-X

Tak to máš ako u Ramosa, každý vie že mu to ide a aj tak sa zrazu objaví sám na päťke. Proste ten timing a výber miesta je tam luxusný

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně, to mu neberu, je výbornej. Akorát tady byli 3 útočící hráči a jen 2 bránili, to je prostě taky špatně udělaný.

Reagovat
blaugrana

Je to blázon. Perfektný stopér.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

nj krásne nám to nasolil

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sevilla na venkovních hřištích je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani nie, 3. naj v lige

Reagovat
ADM

Tak dnes snád opäť 3-4-3 ale so Sergim Robertom / Ardom namiesto Rafinhy

Reagovat
smazaný uživatel

tvl sporting , jestli nedate gol ani ochoovi, tak to se bezte zahrabat..

Reagovat
smazaný uživatel

dejte gola kurva!!

Reagovat
ADM

Ter Stegen - Mascherano, Pique, Umtiti - Rakitic, Sergio, Iniesta(C) - Messi - Rafinha, Suárez, Neymar

Reagovat
blaugrana

Moje prianie sa chvalabohu splnilo.

Reagovat
-Carles-

Bez Gomesa

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka výhry, když on nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi prave kridlo, podhrot Rakitic a misto neho Rafinha.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to sem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Banda simulantov no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Momentální topka

Reagovat
ADM

Roberto miesto Rafinhu by bolo o chlp lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

sporting pyco!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dnes vyhrá, i keď aj remíza bude stačiť

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsem byl na stadionu když jsme rupli s Vale 1-2 ale to se nebude opakovat: 5-1

Reagovat
patas92

Ten Umtitiho pas

Reagovat
blaugrana

To je zas atmosféra ty pyčo. Ako na pohrebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia nezvláda

Reagovat
ADM

Boze Suarez co uz tam chces vymysliet. Davaj goly

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc se zastavi v 16 a ceka nez se vrati obrana Valencie, tak zkusi 1-to-1 nebo to vykveruji...

Reagovat
smazaný uživatel

někdo prosím stream nějaký ? klidně i HD, předem díky !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Troška mrtvá atmosféra Počuť tam vo väčšine len nejakého ukričaného chlapíka jak na dedinskom futbale

Reagovat
ADM

To je skor zle umiestneny ruchovy mikrofon

Reagovat
Ed_Hazard

Pikér pekná narážačka Škoda, to bude Vale mrzieť.

Reagovat
madridcan

Velka skoda, ze sa Valencia po inkasovanom gole zosype. Hraju zatial luxusne organizovane.

Reagovat
ADM

Jj a preto im Suarez bol 3-4x na vylete v 16ke uplne sam

Reagovat
madridcan

Ved s tym sa rata, ze dnes netrafi ani rit Nicki Minaj, tak co si jak?

Reagovat
ADM

Jaj ja som s tym neratal prepac

Reagovat
madridcan

Vedel som Tymto som si poistil tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmrd ten Neymar....proč nedostal kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To by som nekartoval, sice si to skoči ako delfín, ale moc iných vecí ako spadnúť nemohol. Bol rozbehnutý na toho obrancu.

Reagovat
alcantara

A hlavne zakopol o nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

noo.. spis se o ni pokusil zakopnout spis byl pristrcen telem a byl v rychlosti+to nechtel ustat, ale nejaky velky dive ne

Reagovat
Teoretik

bohužel ho nemůžu už ani cítit a je mi jedno jak kvalitní fotbalista to je a může být

Reagovat
smazaný uživatel

protože Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

kurva proč padáš, co takhle třeba pokračovat v akci

Reagovat
patas92

Pique pls

Reagovat
patas92

maj gad

Reagovat
patas92

*Pique pls

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
blaugrana

Trapas...

Reagovat
smazaný uživatel

najs

Reagovat
ADM

Nehrame zle. Nohy mam zatiaľ na stole

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Reagovat
maxton

Ter Stegen kontroloval ....

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo Gooooaaaaal traged ze City Mangaaala

Reagovat
smazaný uživatel

raketa useless as always

Reagovat
smazaný uživatel

Proč brání Mangalu zrovna Rakitič?

Pěkný gol ale, zaslouženě

Reagovat
Miguel19

Proč Mangalu brání Rakitič?

Reagovat
patas92

Protože je to po Piquem a Busqetsovi snad nejvyšší hráč a Umtiti s Maschem měli jiné hráče. To byla chyba Piqueho, protože to šlo do jeho prostoru, kde by všechny míče měl sbírat on

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Mangaliis

Reagovat
ciernyribiz

golik

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala musi po sezone ostat. Je to nas lider.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Nikto nevyskoci. Nikto. To vazne? Totalna tragedia.

Reagovat
ADM

GOOOOOL

Reagovat
X-bano-X

Joooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gol!

Reagovat
Ed_Hazard

Montoya

Reagovat
smazaný uživatel

šílené

Reagovat
ADM

Messi beží po loptu do brány v 35min? TREBLE

Reagovat
smazaný uživatel

iniestovy centry jsou uz jako xaviho primaky svy doby

Reagovat
smazaný uživatel

iniestovy centry jsou uz jako xaviho primaky svy doby

Reagovat
patas92

Kks, to líp zakončit nejde

Reagovat
Messiáš

Super, Luisito !

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

presnej uz to trefit neslo

Reagovat
smazaný uživatel

ney strasne chytry hrac

Reagovat
Ed_Hazard

To sú blbci, takú vec nevidí človek ani na dedine A proti nám sa idú roztrhať dementi

Reagovat
Coutinho10

tenhle Luis nam chybi

Reagovat
smazaný uživatel

kopat to ney, tak je to gol no.. ale zdalo se mi to nebo hrac valencie si stoupl k messimu a poslouchal co si rika s neymarem, a pak to rikal golmanovi?

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se ten zubatý zmrd diví?

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil

Reagovat
X-bano-X

Joooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala dal - Mangala vzal

Reagovat
ADM

Tvl stale cakam kedy uz Messi neda penaltu a zatial to zvlada

Reagovat
alcantara

Proti Alvesovi

Reagovat
ADM

Zas si neodpustil reči.. jak malý chlapec

Reagovat
Teoretik

Luis dnes jezdí jak namydlenej

Reagovat
smazaný uživatel

penalta ok.. ale červená?

Reagovat
aither

žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

právě že mu jí dal přímo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona i ta červená je v pohodě obhájitelná. 100% šance, Mangala ji zabránil = čau, ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak prislo

Reagovat
X-bano-X

Druhá žltá tuším

Reagovat
Teoretik

Druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

druhá žlutá, úplně jasná

Reagovat
patas92

druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. ok, to jsem nějak nezarerigstroval

Reagovat
Coutinho10

taky sem videl jenom primou cervenou, ale ikdyby dostal zlutou, tak by byla 2. takze redka tak ci tak

Reagovat
ADM

druhá žltá

Reagovat
aither

No doprdele

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Munir na pána

Reagovat
Messiáš

Oukej

Reagovat
alcantara

Reagovat
Ed_Hazard

Banda kokotov, čo dodať. Snaď spadnú...

Reagovat
smazaný uživatel

Munýr

Reagovat
blaugrana

Obrana v 3-4-3 je tak skvela.

Reagovat
X-bano-X

Ono skvelá je. Problém je že dnes hráme skôr 3-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz jsem to chtel vypinat

Reagovat
smazaný uživatel

docela zlatý důl

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Barcy je k smíchu. zápas proti BVB by mohl být fakt dělo

škoda, že to zase nevyšlo..

Reagovat
X-bano-X

Nekrič hop, ešte sa to môže stať.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by.. naše obrana je letos stejně tragická jak vaše dneska, takže vzájemný souboj by mohla být skvělá podívaná

Reagovat
ADM

kiežby. to by bola rezba

Reagovat
X-bano-X

Bola. Juve aj Dortmund sú výborné mužstva a naviac s nimi hrávame len zriedka. Rád by som to videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

zatiaľ skvelý zápas

Reagovat
Teoretik

Munir skvělý tah za něj koupit Paca na lavičku

Reagovat
madridcan

Uz len jeden a dal Camp Nou rovnako golov ako Paco

Reagovat
alcantara

Hmm, ne.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ed_Hazard

Ako to, že tam nemáte klauzulu o tom, aby nemohol nastupovať v zápasoch proti vám?

Reagovat
alcantara

Lebo sme to nikdy nerobili.

Reagovat
Ed_Hazard

Našťastie

Reagovat
patas92

Protože to je úplně normální

Reagovat
X-bano-X

Pretože nie sme banda debilov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ako sorry, kto okrem Realu toto robí? To máte bobky že vás potopí hráč, ktorý podľa vás na Real aktuálne nemá? A kedy sa má predviesť ako na štadióne kde vždy túžil hrať? Veď je to humus........

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jen prostě nebaví tohle tvoje debilní provokování, nic víc.

Reagovat
X-bano-X

tak to sme dvaja. Škoda že sa s tým nič nedá spraviť

Reagovat
CHONG

Da, muzes si nechat predepsat leky

Reagovat
X-bano-X

To pomáha? Nechceš sa o tom porozprávať?

Reagovat
CHONG

Napis Bolovi, kdyz se ti podari odtahnout ho od rulety, tak ti treba poradi.

Reagovat
X-bano-X

Tak čo sa serieš do diskusie keď ani príklad zo života nedáš

Reagovat
Teoretik

To je to poslední co mě trápí. Sere mě, že se u nás už Munir neprosadí jako všichni odchovanci, co odešli na hostovačku. A to na úkor toho šaška, co dal za sezónu 2 góly a jeho přední schopností je neviditelnost.

Reagovat
X-bano-X

Kamarát vieš čo by za takú neviditeľnosť dal taký Danilo alebo Gomes?

Reagovat
Teoretik

O Gomesovi ani nemluv, ale stejně jako při těch přestupech, tak i teď viním hlavně vedení a ne samotné hráče, kdo by to nevzal kopat za Barcu?

Reagovat
X-bano-X

Thiago Silva

Reagovat
madridcan

Bracho, toto si dojebal. Normalnu odpoved si cakat hadam asi ani nemohol

Reagovat
patas92

Však dostal tři

Reagovat
madridcan

Nie, boli tam zatrpknute picovinky no

Reagovat
patas92

Jaké vysvětlení bys jako chtěl slyšet? Barca to nedělá, protože posílat hráče rozehrát na hostování, a pak jim to hraní zakazovat, moc smysl nedává. Banova odpověď může být diskutabilní

Reagovat
CHONG

Dva vynechane zapasy v sezone jim to rozehrani totalne zhati.

Reagovat
patas92

princip

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Určitú logiku tam vidím

Reagovat
Ed_Hazard

Nj, neviem čo som čakal, asi krémeše pri týchto pacientoch.

Reagovat
alcantara

Zo 4 odpovedi su 3 normalne a este tu urazas. Vizitka

Reagovat
Ed_Hazard

Však ja ťa neurážam. Aj keď rozumiem že v ústave ťa asi častejšie oslovujú priezviskom, tak prepáč.

Reagovat
alcantara

Pises v mnoznom cisle, vtipalku. Proste si taky isty ako Barca1 a spol, tak sa hlavne nicomu nediv.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to porovnanie odvoláš

Reagovat
X-bano-X

6 rokov pičuješ zápas čo zápas na Barcelonu, strpčuješ život každému kto si to chce v rámci možností vychutnať. A potom príde ten deň kedy sa po 6 rokoch spýtaš na toto????? Ústav??? Toto by musela byť nejaká posratá Farma aby to nebolo absurdné, aj tam by si musel mať melír, silný dialekt a potetované články prstov ideálne textom s gramatickými chybami aby to človek prijal bez poznámky.

Reagovat
ciernyribiz

munirko krasa

Reagovat
Coutinho10

wow dobre Valencia v 10 ...ale 2. polocas jsou bez sance Mangala

Reagovat
Jordi Alba

Leo

Munir snad další sezónu góly jen za nás.

Reagovat
X-bano-X

Vo Valenciil si musia mädliť ruky. Ten obchod bol pre nich win - win. Ale Munirovi to prajem, aspoň hráva a môže sa predviesť.

Reagovat
blaugrana

No, dal 5 golov...to ma byt nejaky zazrak?

Reagovat
X-bano-X

Góly nie sú všetko a na rovinu, kto gólovejší by ti prišiel do Barcelony sedieť 90% zápasov na lavičku?

Reagovat
Phillipinho

Coze? Vzdyt Munir hraje ve Vale strasnou sracku . Prej ho urcite nevykoupi

Reagovat
X-bano-X

Ved pisem ze win win. Predali Paca za slusne prachy. Dost mozne ho dostanu spat za polku a maju hraca ktory sa moze ale nemusi presadit a ked sa nepresadi neostane im na krku. Inak to o nevykupeni som nikdenevidel, to len tu to niekto pisal ze si nemysli ze ho nevykupia.

Reagovat
misinho7

skoda tej cervenej mohlo to byt este zaujimave..takto im barca supne 3 kusky v druhom polcase a..

Reagovat
smazaný uživatel

strašná pi*ovina ten faul ale

Reagovat
Ed_Hazard

Tak ale stiahol ho, tu moc nie je o čom

Reagovat
LAM

JJ ani neprotestoval.

Reagovat
bartlu

Mangala to posral. Luis uz gola dal, takze by stejně potreboval dalsich 7 tutovek na dalsiho. Velka skoda, mohlo byt hezky dramco no

Reagovat
LAM

Jasný.Teď to je asi jasný viď

Reagovat
bartlu

Jo, podle me je jasny. Sice bude beton, ale jeden jeste dame.

Reagovat
ADM

Takže to máme teraz jasné kedže hrajú v 10? kludne to mozu ubetonovať .. neraz sme dokazali prejebať zápas proti 10tim

Reagovat
smazaný uživatel

Vale a ubetonovat?

Reagovat
LAM

Od nás zas komedie v obraně.Nechápu jak dokážem několik zápasů v řadě hrát v obraně skvěle a pak takovýhle výkony.Valencie bude ve druhém poločase stát na šestnátce.

Jinak ale útok dneska velmi dobrej.Suarez skvělej pohyb a Messi skvělej v mezihře.Doufám že si uvědoměj že dnešní ztráta by znamela konec šancí a ve druhym poločase předvedou daleko lepší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Valencia umí dlouhodobě, navnadí, ve výsledku je z toho však obvykle kulový. V druhé půli dostaneme minimálně další dva, v 10 nevidím naději.

Reagovat
LAM

Jinak by se teď hodila změna stylu na 4-3-3 do druhýho poločasu.

Reagovat
madridcan

Toto teraz bude zelezobeton, ale necakam zazraky. Mangala bude chybat

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Barcelona zvýhodnená mal sa pískať faul na Mangalu a k penalte by nedošlo

Reagovat
bartlu

?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ukazovali viac záberov z toho a bolo jasne vidieť, že Suarez si ho pridržal aby ho predbehol a potom padol

Reagovat
X-bano-X

za postreh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Rafinha dole, Roberto IN...a kludne aj Bus dole a Alba na plac, nech to vetraju po lajnach.

Reagovat
Jordi Alba

Jordi moc nehraje poslední zápasy.

Reagovat
blaugrana

Co je strasna kktina, kedze sa tym odrezala varianta jeho zabehov za obranu. Celkovo ma 4-3-3 viac utocnych variant.

Reagovat
celeb

najskor pojde dole Busq a bude sa testovat hra na 4 zaloznikov bez Busqa (bude stat v 1. hre proti Juventusu).

Reagovat
smazaný uživatel

barca muze zehrat na spaleny sance ze zacatku, na druhe strane hrajou bez obrany, ale neverim ze to netopyr udrzi, celej polocas v 10ti proti takove ofensivni sile je temer mission imposible...kazdopadne zatim peknej zapas

Reagovat
ADM

Rafinha bohuzial zas vacsinu casu neexistuje. Poslal by som na kraj Roberta..

Reagovat
blaugrana

Nahrat 10 krat dozadu. Absolutne marny dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala to posral, Suareza mal nechat tak, aj tak mu ta lopta uz utiekla Alvesovi do ruky. Nic by z toho nebolo. Takto sice 2:2, ale cely druhy polcas o hraca menej. Vorovi nic ine neostava iba to uplne zabetonovat, co ale neviem ci bude mat motivaciu, lebo pre Valenciu lepsie 3 body ako 1 bod, ktory relativne nic neznamena.

Reagovat
ADM

Iniesta si robi picu s tym vyklusom dozadu ked mal pri sebe hraca s loptou

Reagovat
ADM

No a Neymar tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Znate nejakou stranku, kde bych ten zapas jeste dnes mohl zhlednout?

Reagovat
ADM
Reagovat
X-bano-X

Na rojadirecta sa to dá potom stiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky hosi

Reagovat
X-bano-X

Král Lionel I.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tej redky, toto skončí ešte debaklom

Reagovat
Messiáš

Najs Leo !

Reagovat
blaugrana

Masch dalsie acko.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu krásnou přihrávku si ten gol zasloužil

Reagovat
patas92

Doufám, že ty neustálé záběry na Unzueho nám nemají něco naznačit

Reagovat
Teoretik

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl horror

Reagovat
blaugrana

Myslim, ze to je tutovka, ze to prevezme on.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli je Sampaoli fakt out, tak fakt nevim koho bysme měli angažovat

Reagovat
X-bano-X

Bielsu

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby

Reagovat
ADM

čo všetko Mourinho dosiahol, ked prestal u nás len asistovať? neodsudzoval by som to vopred ..isto by ma to rozhodnutie extra nepotešilo, ale snád vedia čo robia

Reagovat
Footballer

Já tipuji Valverdeho

Reagovat
Teoretik

Horší už by byl jen Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Leooooooooo

Reagovat
PP

Ten střed zálohy Barcy je hrozný průchodák a Iniesta neudělá ani hovno..

Jinak Messi klasicky geniální a Neymar je nejzábavnější hráč současnosti..

Reagovat
ADM

Škoda že Neymar hrá často u ten lajny aj tak pomaly hlbšie ako Leo. S Neymarom zas vo forme by som tých troch úplne obetoval a dal opäť hlbšie Iniestu aj ked mu to nesedí

Reagovat
drussbarb

Zdá se vám komentátor na Digi 3 dobrý? Docela uspávající

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, asi ho uspava ta hra Barcelony :-D

Reagovat
QooBo

Koľko toho chce Munir ešte zadrbať ???

Reagovat
smazaný uživatel

rakitic wtf

Reagovat
celeb

Mascherano s Rakiticom zas uplne mimo formy. Nechapem tu snahu za kazdu cenu najst Mascheranovi poziciu. To uz tam radsej dat Albu, bude hrat cez nohu, ale stale je 100x rychlejsi a hlavne je to cistokrvny bek.

Reagovat
ADM

No ja ti neviem, ale za mna Masch super. Ty ho viacmenej nonstop kritizuješ, ja ho mam zas naopak rad .. neviem kto je objektivnejší

Reagovat
Teoretik

Tak já vás rozseknu, letos je to asi jeho nejslabší sezóna u nás, přesto je pořád platný. Ale do příštích sezón bych už s ním určitě moc nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja na neho prese vsechno nedam dopustit

Reagovat
celeb

lebo si vsimas, ako vybojuje loptu na superovej polke sklzom a posle ju dalej. To, ako hra v defenzive vidiet nechces. Dnes tam znovu mal obrovske chyby, vacsina unikov Valencie bola po jeho strane + to nezmyselne vybehnutie, kde nezachytil Munira, ktory sa potom rutil sam na brankara a keby to nezmrsil tak nam da dalsi.

Smerom dopredu to nebolo zle, dokonca bol v akcii, z ktorej dal Messi gol na 3:2, lenze smerom dozadu to bolo zle aj proti Valencii v 10 hracoch.

Reagovat
X-bano-X

Masch tam v prvom polčase pár krát hasil celkom slušne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Messiho přehled neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa nesklamal

Reagovat
blaugrana

Ta pica proste musi na ihrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes na plac, ešte nie je všetkým dňom koniec Valencia Pobite sa o remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič, DZADZA to vyruší a prehra je nevyhnutná

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole rychle dát ještě jeden než tam pustí tu Portugalskou piču

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je Messiho úplně líto, jak musí sledovat tu soutěž, kdo promarní více jeho geniálních přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

toto je ten zápas, kdy dá Suarez nůžky bodlem do šibenice..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Alvesovi bych přál nějakou trofej, brankář je to excelentní.

Reagovat
Ed_Hazard

Zaza by mohol po voleji z otočky vyrovnať

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Gomes uraduje

Reagovat
bartlu

Gomes poprvé u míče a žlutá :d

Reagovat
blaugrana

Gomes uz zas vala...to je kurva vyjebany saboter.

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo

Reagovat
Ed_Hazard

Barca začala trocha skoro s tým vlažným tempom, Vale by to mohla nejakým zázrakom využiť

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes to snad dělá schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya

Reagovat
Ed_Hazard

On to snaď sabotuje. Neskutočný tragéd spolu s Parejom, ten má ešte do toho výraz ako keby mal nejakú mentálnu poruchu

Reagovat
ADM

Tak Montoyu trollili aj slabší hráči než Neymar

Reagovat
Teoretik

za toho Pareja

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Pareja bychom byli v sestupovém pásmu.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sa týka jeho, tak ho proste nemám rád. Asi jediný hráč ktorého fakt že nenávidím Zákerný sviniar a provokatér, hlavne v zápasoch proti Realu, kde si očividne vždy potrebuje kompenzovať svoje madridské vyhorenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopíči už se mi zas vaří krev, Gomes nejhorší hráč co kdy běhal v dresu Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

"běhal"

Reagovat
ADM

Takto na zaver zapasu by sme mohli od toho 3-4-3 aj upustiť zas...

Reagovat
smazaný uživatel

ja se ani gomesovi nedivim, ze hraje tak blbe, protoze kdyz vidi jak dobre hraji ostatni a on jim tam jenom zavazi a snazi se tedy jen jim to nekazit, tak to musi zamavat se sebevedomim

Reagovat
smazaný uživatel

To že je dřevák nemá nic společného se sebevědomím. Prostě na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to jsem v podstate napsal.. ale imo hraje jeeste hur nez na co ma

Reagovat
ADM

Neymar pískaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ale tabulku červených karet musí vést s obrovským náskokem, ne?

Reagovat
Teoretik

za toto se dává i červená

Reagovat
loki5

To je pravda žlutá by stačila. Ale výsledek by byl stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zkušeně

Reagovat
alcantara

Gomes

Reagovat
Murena

Gomes

Reagovat
ADM

O Neymarovi sa im dnes bude aj snívať ... Gomes král

Reagovat
blaugrana

Ok, zajtra je koniec sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

GOMES JE BŮH, POPRAVIL SVŮJ KLUB VE JMÉNU BARCY

Reagovat
blaugrana

Pouzivat slova ako Boh a kral v Gomesovom pripade je trestnym cinom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

já bych zase nepřeháněl, podívej kolik mu je let... Ale můj nápad je jednoznačný, vyměnit za Jankta

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar ale nádherně

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva teď tam toho sráče bude rvát do základu až do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Gomesovi sa blýska na žiarivú a dlhoročnú kariéru v Barce Nový Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzle

Reagovat
blaugrana

Ha ha ha.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, důležitý je, že jsme nedostali dardu. V létě přeskupit řady, promptně sehnat zkušeného trenéra, co umí nastolit systém a doufat, že Lim se poučil a nebude kecat do věcí, kterým nerozumí.

Reagovat
Visca el barca

Neymar patery plíce?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele