LaLiga - preview 27. kola

03.03.2018, 08:56, aktualizováno 05.03.2018, 08:57
Previews
Celta Vigo podává hodně nevyrovnané výkony, i tak má stále reálnou naději na evropské poháry a svou pozici může posílit v pondělní dohrávce 27. kola. Galicijský celek hraje doma s Las Palmas a pokud zvítězí, bude jeho manko na šestý Villarreal už pouze tříbodové...
Celta Vigo - UD Las Palmas  (pondělí 21:00)
Las Palmas bude cestovat na Estadio Balaídos s vysokým sebevědomím, protože ve čtvrtek dokázalo vybojovat proti Barceloně remízu 1:1 na svém hřišti. Tým z Kanárských ostrovů předvedl více než solidní výkon proti vedoucímu mančaftu LaLigy a není pochyb o tom, že takový výsledek mu vlije novou krev do žil v boji o záchranu v elitní španělské soutěži.

Nyní ho však čeká tvrdá výzva v podobě Celty Vigo. Domácí vstoupí do tohoto utkání v opačné náladě, když v posledním utkání podlehli v Gironě 1:0 a klesli do dolní poloviny tabulky. Vigo může jen lehce pokukovat nad příčkami zaručující účast v příští sezóně v evropských pohárech, ale to by se jeho hra musela ještě výrazně zlepšit.

Větší význam má tento zápas pro Kanárky, kteří jsou stále na první sestupové pozici a ztrácí pouze jediný bod na Levante, které je hned nad nimi. Pokud se zaměříme na vzájemné střetnutí těchto dvou týmů, tak na Balaídosu jsou domácí mnohem úspěšnější než Las Palmas. Z jedenácti zápasů dokázali sedmkrát vyhrát a jen třikrát prohráli.

Juan Carlos Unzué se bude muset obejít jen bez stopera Andreua Fontáse, který je zraněný. Na předzápasové tiskové konferenci kouč Celty Vigo prozradil následující. "Nemáme důvod být negativní. Před začátkem sezóny jsme si stanovili cíl dostat se do Evropy, a ten zůstává. S výjimkou ledna jen nejsme schopni navázat na vítězné série."

Za to Paco Jémez má marodku poměrně rozsáhlejší: Gabriel Peñalba, Emmanuel Emenike, Pedro Bigas a Jairo Samperio. Vykartovaný je navíc Jonathan Calleri. Hostující kouč měl k tomuto utkání rovněž co říci. "Chceme udělat mnohem víc než proti Barceloně, potřebujeme více gólových příležitostí. Jdeme do zápasu s jedinou myšlenkou, a tou je výhra. Celta Vigo je skvělý tým, který má vysoké cíle. Pokud budeme schopni udržet čisté konto, tak máme šanci na úspěch."
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Wass, Radoja, Lobotka, Mor - Gómez, Aspas
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Navarro, Gálvez, Aguirregaray - Gómez, Etebo - Halilović, Tana, Toledo - Ezekiel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.69 - 7.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Levante momentálně čelí vážné krizi, protože už nyní víme, že bude bojovat o záchranu v LaLize až do posledního kola. Žáby, jak je přezdíváno týmu z Valencie, nevyhrály ani jeden z posledních čtyř zápasů. V těchto duelech navíc vstřelily pouhý jediný gól. Ve čtvrtek je zdolalo Deportivo Alavés 1:0 brankou v poslední minutě.

Nyní mají stejně bodů jako Las Palmas, které se nachází na 17. pozici, tedy první sestupové. Svěřenci Juana Munize budou mít úvodním zápasem nedělního dne 26. kola šanci na Estadio Ciudad de Valencia vybojovat tolik cenné body proti Espanyolu, se kterým mají vyrovnanou bilanci. Jedinou pozitivní věc, kterou budou moci domácí hráči mít ve svých rukách je to, že prohráli jen jednou v posledních pěti domácích zápasech s Espanyolem ve všech soutěží.

Aby toho nebylo málo, tak se budou muset vypořádat s velkou marodkou. Zcela jistě na hřiště nenaskočí trojice zraněných hráčů: Iván López, Álex Alegría, Raúl Fernández. Vykartovaní jsou navíc Jefferson Lerma a Chema Rodríguez. Pokud budeme mluvit o katalánském klubu z Barcelony, tak ten se bude moci spolehnout na kompletní tým bez jediné absence.

Espanyol po nelichotivé sérii sedmi duelů po sobě bez výhry dokázal impozantním způsobem porazit Real Madrid uprostřed tohoto týdne. Aktuálně se pohybuje na 13. pozici s 31 body, tudíž s relativně dostatečným náskokem na pozice, kde se trápí jejich nynější sok. Pravdou je, že očekávat nemůžeme nijak otevřenou podívanou bohatou na góly. Hosté totiž v předcházejících deseti ligových utkáních dali jen deset branek.

"Zápas s Levante bude důležitý, nebude vůbec snadný. Soupeř nutně potřebuje body a taková střetnutí jsou nejobtížnější. Vítězství nad Realem nám dodalo potřebnou sebedůvěru a sílu do zbytku sezóny. Je pravdou, že jsme stále v boji o pohárovou Evropu, ale s námi po ní touží dalších 7 nebo 8 týmů," řekl David López, záložník Espanyolu.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Coke, Cabaco, Postigo, Luna - Doukouré, Campaña, Lukic - Morales, Martí, Ivi
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Navarro, Duarte, López, Martín - Darder, Sánchez, Sánchez, Piatti - Baptistao, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.08 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (neděle 16:15)
FC Barcelona proti Atléticu Madrid, zřejmě jeden z nejsledovanějších zápasů ligového jara. Oba dva týmy se tváří v tvář střetnou na Camp Nou. Překoná Diego Simeone svou taktickou připraveností Ernesta Valverdeho? S absolutní jistotou mohou katalánskému velkoklubu vzít v lize titul už jen Los Rojiblancos.

Na začátku roku měli domácí obrovský náskok na druhý tým v tabulce. V průběhu jednoho měsíce se vedení snížilo z jedenácti bodů na pět. Madridští se dostali v posledních týdnech do neuvěřitelné formy v čele s Antoinem Griezmannem, který v posledních dvou zápasech nasázel sedm branek a přidal jednu asistenci. Kromě Lionela Messiho bude pozornost věnována především jemu.

Nebojme se říci, že mají v současnosti snad nejlepší formu ze všech evropských klubů. Tomuto mančaftu rovněž dal nový rozměr návrat Diega Costy. Svěřenci Simeoneho drží sérii osmi výher v řadě ve všech odehraných soutěžích.

Barcelona je v této sezóně v LaLize stále neporažená, ale její bilance z posledních sedmi zápasů není zrovna ideální: remíza, výhra, remíza, výhra, remíza, výhra, remíza. Tato sekvence se rozjela už od začátku února a vyvrcholila nedávnou jednobrankovou remízou na hřišti Las Palmas. Ztráta v tomto zápase s Atléticem by znamenala navíc další katastrofu, jelikož by domácí přišli o primát neporaženého klubu v Evropě.

Jediným hráčem, se kterým nebude moci Ernesto Valverde počítat, je zraněný Nélson Semedo, který utrpěl zranění stehenního svalu. Na druhou stranu hostujícímu týmu budou chybět Stefan Savić a Lucas Hernández. Pokud se budeme chtít bavit o nějakých výraznějších statistikách, tak musíme zmínit to, že Barcelona zůstává neporažená v posledních 17 vzájemných zápasech napříč všemi soutěži.

"Chceme vyhrát, protože jsme v dobré formě a máme k tomu správné hráče. Není pochyb o tom, že Barcelona má vynikající tým a skvělé hráče, my budeme muset použít naše protiútoky. Camp Nou je zřejmě nejtěžší stadion, na kterém můžete hrát. Já zde nikdy nevyhrál, ale v nedávných zápasech jsme byli blízko," prozradil před zápasem Filipe Luis.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Coutinho, Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Godín, Giménez, Luis - Saúl, Partey, Gabi, Koke - Griezmann, Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.09 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Real Sociedad - Deportivo Alavés  (neděle 18:30)
Real Sociedad konečně udržel čisté konto a je zajímavé, že se to povedlo na Estadio Benito Villamarin proti útočně nalezenému Realu Betis. Svěřenci Eusebia Sacristana tak ukončili sérii pěti po sobě jdoucích proher na hřištích soupeřů. Nyní se tento slibný výsledek pokusí využít v neděli večer, kdy budou hostit Deportivo Alavés.

Real Sociedad po celou tuto sezónu obecně nedoprovází dobrá forma. Dobré výsledky většinou doprovázejí ty horší. Většinu bodů však domácí získali na Anoetě. Momentálně drží 15. příčku s 30 body a jsou jen jednu pozici a jediný bod za baskickým soupeřem. Ten minulý týden utrpěl ošklivou porážku 0:4 na Santiago Bernabéu od Realu Madrid.

Odčinil jí výhrou v domácím prostředí proti Levante. Jedinou branku v zápase vstřelil v 90. minute Víctor Laguardia. Uvidíme však, jak se domácí vypořádají s rozsáhlou marodkou, jelikož k dnešnímu dni na ní jsou Carlos Martínez, Willian José, Xabi Prieto, Gerónimo Rulli, Raúl Navas a Imanol Agirretxe. To hostům bude chybět jen zraněný Carlos Vigaray a vykartovaný Munir El Haddadi.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Odriozola, Moreno, Llorente, Bella - Illarramendi, Zubeldia, Zurutuza - Canales, Juanmi, Oyarzabal
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ruano, Ely, Laguardia, Duarte - Gómez, Torres, Pina, Pedraza - Guidetti, Sorbino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.07 - 6.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Betis  (neděle 20:45)
Valencia se znovu zvedá a nabírá formu po hodně nepovedeném úvodu nového roku. V neděli večer se ujme role hostitele a přivítá na Mestalle Real Betis. Sétienova parta také nemá k pohárům daleko a hodlá se o svou šanci prát až do konce.

Netopýři mají za sebou příšerný začátek nového roku a hodlají na něj co nejdříve zapomenout. V nadcházejících týdnech by rádi pokračovali ve zlepšených výkonech, které nabídli od poloviny února. Už čtyři duely Valencia nepoznala hořkost porážky, třikrát vyhrála. V minulém kole jí ani neustálá snaha na tři body nestačila, neboť Óscar de Marcos dorovnal na konečných 1:1 a z Bilbaa Valencia odjížděla jen s bodem.

Inkasovaná branka mrzela především brankáře Neta, který ve Valencii plní roli brankářské jedničky. V rozhovoru pro klubové stránky Neto zmínil: "Teď se nacházíme v mnohem lepším rozpoložení než před pár týdny. Cítíme sami na sobě, že naše sebevědomí roste a umíme se lépe vypořádat s tlakem. Mrzí mne, že se nám nepovedlo v Bilbau vyhrát, ale pravda je, že domácí pro nás byli hodně těžkým oříškem. Věřím ale, že doma si s Realem Betis poradíme a dopřejeme našim fanouškům důvod k radosti."

Nejeden nezaujatý divák by si určitě přál, aby obě jedenáctky dokázaly zopakovat atraktivní fotbal z posledního vzájemného utkání. Divokou přestřelku vyhrála díky skóre 6:3 hostující Valencia a bylo se opravdu na co dívat. Ofenzivní herní styl vyznávají oba týmy. Valencia se pyšní třetím nejlepším útokem v LaLize (50 gólů), zatímco hosté mají na svědomí již 50 inkasovaných branek. Dohromady by to mohla být hodně dynamická podívaná.

Trenér Marcelino může být spokojen s tím, že se mu téměř vyprázdnila marodka. Na ní zbyl už jen Javi Jiménez a ideální není ještě zdraví Andrease Pereiry. V případě hostí se už jedná o vážnější absence, mezi které patří například Andres Guardado, Antonio Sanabria, Dani Giménez nebo Zouhair Feddal.

Real Betis se nedávno musel vyrovnat s vysokou porážkou od Realu Madrid, ale zdá se, že trenér Sétien našel způsob, jak dodat svým hráčům sebevědomí. Levante padlo o dvě branky a v minulém kole Real Betis rovněž neprohrál. V hodně špatných povětrnostních podmínkách uhrál bod s Realem Sociedad a trenér Quique Sétien ví, že jeho celek měl na výhru.

"Pokud se ptáte, jak moc jsem spokojený, pak vám řeknu, že vůbec. Miluji výhry a vítězství je pro mě jako droga. Když prohrajeme, mám hodně špatnou náladu. Proti Realu Sociedad jsme ale hráli výborně a já jsem spokojený minimálně s výkonem mého týmu. Pokud něco podobného předvedeme proti Valencii a proměníme své šance, mohli bychom vyhrát," přeje si zkušený trenér Sétien.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Murillo, Gabriel, Lato - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Santi Mina, Rodrigo
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Barragan, Mandi, Bartra, Junior - Joaquín, Javi Garcia, Fabian, Boudebouz - S. Léon, Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.75 - 6.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Girona FC  (sobota 13:00)
Villarreal prožívá v posledních dnech poměrně smutné okamžiky a trápí se herně i výsledkově. Žlutá ponorka ale stále drží šestou příčku, která na konci sezony znamená pohárovou účast. Velmi blízko k ní je ale také Girona, která je v lepší formě.

Girona je zatím hodně příjemným překvapením. Maličký katalánský celek byl před sezonou nejen odborníky pasován do role jasného sestupujícího, jenže uplynulo pár měsíců a vše je jinak. Girona se otrkala, každým dalším kolem získává zkušenosti a dobře poskládaný kádr těží z faktu, že od něj málokdo čeká něco výjimečného. A doplatil na to nejeden slavnější a zkušenější soupeř.

Girona už za 26 odehraných kol posbírala 37 bodů a to jí prozatím stačí na skvělou osmou příčku! Katalánci navíc nehodlají jen nečinně přihlížet zápolení ostatních o Evropu, ale sní svůj vlastní sen. A nemají k němu vůbec daleko, protože Girona ztrácí na příčky Evropské ligy jen pouhé čtyři body! Poslední místenku v Evropské lize drží právě Villarreal, což činí celý souboj ještě zajímavějším.

Po debaklu od Barcelony v rámci minulého víkendu se Girona dokázala ihned vzchopit a opět se vrátila k vyhrávání. Tentokrát jí za oběť padla Celta Vigo, která odjížděla rozhořčená nad vlastním výkonem a po jediné brance mladého záložníka Cristiana Portua jako poražená. Právě Portu patří k oporám Girony a hodlá se i nadále rozvíjet právě tady.

"Je úžasné, kde se v tabulce nacházíme. Každý z nás tvrdě pracuje a konečně vidíme výsledky naší práce. To je skvělý pocit, když víte, že po práci budete odměněni. Největší odměnou jsou pro nás naši fanoušci, kteří si zaslouží obrovskou pochvalu za svou podporu. Věřím, že jim dokážeme zprostředkovat co nejvíc podobných zážitků. Osobně snad nemohu být spokojenější, protože tady máme všechno, co potřebuji."

To Villarreal rozhodně spokojený být nemůže. Zatím se mu daří udržet si šestou příčku i navzdory konkurenci, která působí dost hladově. Krize, o níž se tak razantně mluvilo, ale rozhodně není u konce. V Evropské lize už Villarreal nepůsobí a Žlutá ponorka pomalu opouští také pohárové vody na domácí scéně. Poslední únorový den pro ni byl hodně smutný, protože Žlutá ponorka nedokázala získat ani bod v duelu s Eibarem.

Také Eibar bojuje o Evropu a toto vítězství by v konečném účtování mohlo být pro Villarreal hodně skličující. Na řadu nyní přichází další duel s týmem, který sní o Evropě. V domácích barvách se do hry opět vrací Jaume Costa, ale mimo jsou Andrés Fernández, Nicola Sansone a Bruno Soriano. Hosté přijedou bez Joseho Raymunda Luise a Gorky Iraizoze, zatímco otazník visí nad startem Adaye Beniteze.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Alvaro, Victor Ruiz, Costa - Fuego, Fornals, Castillejo - Trigueros - Bacca, Ünal
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Maffeo, Ramalho, Espinosa, Juanpe, Mojica - Portu, Granell, Pere Bons, B. Garcia - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.90 - 5.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (sobota 16:15)
Baskickému Bilbau se v Seville moc nedaří, což bude chtít tradiční španělský celek změnit už v dalším kole. Rád by vyloupil Sevillu a dokázal, že patří minimálně do první poloviny tabulky. Domácí jsou ale velmi těžko čitelní a jejich forma jim hraje do karet.

Bilbao i Sevilla patří k týmům, které jsme zvyklí vídat ve vzájemných bojích o pohárovou Evropu. Aktuálně se to ale daří jen Seville a to se reakce na její sezonu ještě hodně různí. Pod vedením trenéra Montelly totiž nepodává optimální výkony a především je její forma hodně kolísavá. Na to se budou spoléhat hosté, kteří zažívají sezonu ještě mnohem horší a místo pohárů bojují o střed tabulky.

Sevilla se zatím dokázala udržet na průběžném pátém místě, ale zatímco od čtvrté Valencie ji dělí hned osm bodů, její konkurence za zády vzrůstá. Šestý Villarreal na ni ztrácí jen jediný bod a je hodně hladový po úspěchu. Sevilla naposledy doma dostala pět branek od Atlética Madrid a musela se z tohoto debaklu vzpamatovat hodně rychle, neboť se ve Španělsku hrálo vložené kolo. To ale Sevilla zvládla a v souboji dvou týmů z Andalusie si poradila s Málagou.

Dobré utkání v dresu Sevilly odehrál například mladý obránce Miguel Layún, který popisuje atmosféru v klubu. "Cítíme obrovskou satisfakci po posledním utkání, které jsme nezvládli. Nutně jsme potřebovali vyhrát a každý z nás pro to udělal maximum. Nebylo to zase tak složité, protože náš přístup byl hodně pozitivní. Tak silnou touhu vyhrát jsem už dlouho necítil a myslím, že nám to utkání s Málagou hodně usnadnilo. Doufám, že budeme v dobrých výkonech pokračovat," přidal Layún.

Domácí zápas vynechá zraněný veterán Jesús Navas a zcela fit není ani Gabriel Mercado. Na stadion Ramón Sánchez Pizjuán se v dresu Lvů z Baskicka nepodívá několik důležitých hráčů. Trenér hostí José Ángel Ziganda se musí obejít bez zraněného tria Mikel Balenziaga, Mikel Rico a Iker Muniain.

Bilbao se zatím neocitá na místech, na které bývalo zvyklé. Jeho sezonu poškodil především špatný podzim a rovněž účast na více frontách vzhledem k Evropské lize. V ní Athletic dokázal přejít přes Spartak Moskva, což ho sice stálo hodně sil, ale evidentně mu to pomohlo v otázce sebevědomí. Následně totiž Bilbao porazilo Málagu a v minulém kole uhrálo cennou remízu s Valencií.

A trenér Ziganda by v tomto trendu rád pokračoval. "Ukázali jsme jisté zlepšení a pokrok, ačkoli jsme hráli teď opravdu hodně zápasů a udržet hráče v kondici nebylo jednoduché. Daří se nám ale hrát to, co chceme a získáváme výsledky. Doufám, že nám remíza s Valencií pomůže také proti dalšímu náročnému soupeři, Seville."
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Layún, Mercado, Lenglet, Arana - Banega, N'Zonzi, Vázquez - Correa, Muriel, Sarabia
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Lekue, Nunez, Inigo, Saborit - Beňat, Iturraspe - De Marcos, R. Garcia, Susaeta - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.07 - 6.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - SD Eibar  (sobota 18:30)
Eibar nevzdává svou snahu o to dostat se na místa zaručující evropské poháry, což by pro maličký celek byl obrovský úspěch. Další šanci k postupu cítí v neděli navečer, když se vypraví na stadion Riazor. Jeho obyvatelům se letošní sezona totiž vůbec nedaří.

Depor je slavným celkem, který toho má hodně za sebou. Zdá se ale, že od příští sezony bude vzpomínat nejen na poháry, ale také na první ligu. Zatím se mu totiž "daří" dělat vše pro to, aby sestoupil. A to přesto, že nedávno obměnil trenéra a na lavičku zlákal věhlasné jméno. Alespoň tedy v kariéře hráče, neboť Clarence Seedorf nemá dostatek trenérských zkušeností, aby dokázal vytáhnout slábnoucí Depor k záchraně.

Přesto mu vedení dalo šanci. Zatím se ale jeho tah moc nevyplácí, protože herně se tým nikam výrazně neposouvá a pokud jde o výsledky, ty zůstávají také beze změny. V posledních deseti soutěžních kláních získal celek z Galicie jen tři body za tři remízy, ale jinak si s ním poradil každý ze zbylých sedmi soupeřů. Naposledy si Seedorfův tým vylámal zuby na domácím Getafe, kterému pomohly dvě branky za čtyři minuty.

Trenér Seedorf ale svým hráčům nadále věří. Na tiskové konferenci zmínil: "Musíme dál pokračovat v tvrdé práci, kterou zde odvádíme. Na tréninku vidím změny k lepšímu, ale v zápasové praxi se vytrácí. Na hřišti stačí pak málo a my se totálně rozsypeme. Přesto svému týmu věřím a jsem si jistý, že každý dělá maximum. Když budeme pokračovat v naší práci bez paniky a v klidu, můžeme vidět naše chyby ještě lépe a pracovat na nich."

Eibar je opakem Deporu, protože jeho sezona je naprosto parádní. Asi málokdo čekal, že se na začátku března bude Eibar prát s mnohem kvalitnějšími a zkušenějšími týmy o příčky v Evropské lize. Přesto je nyní sedmý a na šestý Villarreal ztrácí pouhé tři body. A to i proto, že právě nad Villarrealem dokázal naposledy zvítězit. Stačila mu k tomu jediná branka Kikeho.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Ruben - Juanfran, Schär, Boveda, Luisinho - Guilherme, Muntari - Bakkali, Lucas Perez, Adrian - Andone
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Peña, Arbilla, Oliveira, Juncà - Escalante, Dani Garcia - Alejo, Orellana, Inui - Kike Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.35 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Málaga CF  (sobota 18:30)
Málaga ve vloženém kole protáhla svou negativní sérii porážek a zůstává posledním týmem LaLigy. Využít její situace hodlá domácí Leganés, který ji v neděli v podvečer hostí na Estadio Municipal de Butarque.

Už pět zápasů v řadě čeká Málaga na nějaký, alespoň minimální bodový přísun. Pět duelů v řadě už prohrála a její forma se nehýbe nijak pozitivně kupředu. Největší slabinou posledního týmu tabulky, který má v tuto chvíli jen 13 bodů na kontě, je útok. Ten dokázal obranu soupeře překonat zatím jen šestnáctkrát, což je nejhorší ofenziva v LaLize. V minulém kole sice Málaga dostala jen jedinou branku, ale i ta stačila, aby si všechny tři body odvezla Sevilla.

Znovu nabrat síly, sehrát před vlastními diváky dobrý zápas a hlavně znovu vyhrát. To je jasný cíl domácího Leganésu. A proti komu jinému by měl mít tolik šancí, že uspěje, než proti poslednímu týmu tabulky? Po remíze s Las Palmas v minulém kole Leganés sehrál duel s Atléticem Madrid, i když to spíše připomínalo vraždění neviňátek. Hlavní postavou domácího favorita se stal francouzský střelec Antoine Griezmann, který se postaral o čtyři branky svého týmu a domácí Leganés jasně deklasovali.

Další taková ztráta zanesla Leganés až na 14. příčku, což není zrovna lichotivé umístění. Náskok na 17. Levante sice stále činí 10 bodů, jenže situace se může velmi rychle změnit. Při posledním vzájemném duelu Leganés dokázal Málagu porazit a teď by to rád zopakoval. Alespoň v to doufá zkušený záložník Javier Eraso, který patří k oporám týmu.

V rozhovoru pro deník Marca zmínil: "Myslím, že jsme v minulém utkání mohli udělat víc, především pak v obraně. Ale teď už nemá cenu se za to pranýřovat. Takové výsledky se stávají, Atlético je vynikajícím soupeřem. Pevně ale věřím, že s Málagou to bude jiné. Nesmíme nic z přípravy podcenit. Velkou oporou v utkání nám určitě budou také naši fanoušci," domnívá se záložník Eraso.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Bustinza, Muňoz, Mantovani, Garcia, Rico - Gabriel, Gumbau, Eraso, Ramos - Guerrero
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jimenez - Rosales, Hernandez, Miquel, Gonzalez - Lestienne, Lacen, Iturra, Castro - Ideye, Rolan
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.08 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Getafe CF  (sobota 20:45)
Real Madrid se po výbuchu v Katalánsku potřebuje zase rychle dostat do tempa. I vzhledem k nadcházejícímu svátku a bitvě v Lize mistrů se Real opět chce vrátit na vítěznou vlnu a k tomu by mu mohlo posloužit utkání s Getafe. Ten se v souboji s nedalekým gigantem opírá o výbornou obranu.

Vztahy mezi Madridem a Barcelonou nikdy nebyly úplně ideálně, a je jedno, jestli se bavíme o politické nebo fotbalové úrovni. V minulém kole jel slavný Real Madrid na půdu Espanyolu Barcelona a ačkoli se nejednalo o tradičního rivala v podobě Blaugranas, dost možná každý fanoušek Realu vnímal utkání s jistou mírou rivality. O to větší překvapení se v katalánské metropoli zrodilo.

Domácí Espanyol si totiž s Realem poradil a stačila mu k tomu dokonce jedna jediná branka. Tu měl na svědomí Gerard Moreno, který potrestal zaváhání obrany hostí v nastaveném čase druhé půle a rozhodl o třech bodech! Bílý balet se domů vracel hodně smutný, i proto, že se musí obávat o třetí příčku. Zuby si na ni totiž neúnavně brousí čtvrtá Valencia, které chybí na Real Madrid jen jeden jediný bod. Tahle porážka ukončila sérii pěti vyhraných zápasů v řadě.

Real může spoléhat alespoň na to, že proti Getafe se mu vždycky hodně dařilo a kromě výsledků se jeho fanoušci téměř vždy dočkali množství branek. Jen za posledních pět duelů s Getafe dokázali hráči trenéra Zidana nasázet svému soupeři úctyhodných 21 branek! To se pokusí ještě vylepšit Cristiano Ronaldo, který v minulém utkání chyběl. Kromě toho nastoupil Real také bez klasické devítky, tedy hrotového útočníka.

Portugalská ikona by mohla být lékem na obranu Getafe, protože Ronaldo se proti týmu z madridského předměstí prosadil v sedmi posledních duelech v řadě. A sám k tomu říká: "Nevedu si úplně statistiky o tom, proti komu dám kolik gólů. Samozřejmě je ale příjemné nastupovat na trávník s vědomím, že zrovna proti tomuhle soupeři se mi daří. Doufám, že se co nejlépe připravíme na Ligu mistrů a po minulém kole získáme tři body."

Bílý balet se bude muset poprat s několika absencemi. Mimo hru zůstávají opory jako Toni Kroos, Marcelo nebo Luka Modrić a ideální není ani zdravotní stav Valleja. Hosté se na stadion Santiago Bernabéu dostaví bez Markela Bergary a další absenci představuje také Amath Ndiaye, který nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. Není ale příliš pravděpodobné, že by trenér José Bordalas dělal nějaké další nevynucené změny v sestavě.

Ostatně, vítězná sestava se příliš často nemění, což je právě případ Getafe. V minulém kole se totiž Getafe dočkalo tří bodů, když na porážku od Villarrealu reagovalo jasnou a pohodlnou výhrou nad Deportivem La Coruña. Hodně mu pomohlo rozmezí mezi 40. a 44. minutou, v němž Getafe vstřelilo dvě ze tří celkových branek. I díky tomu je nováček soutěže aktuálně na velmi solidním desátém místě a rozhodně má své nesporné kvality.

Hodně mu v tom pomáhá obrana, která zatím inkasovala jen 22 branek! Což je například o šest méně, něž kolik jich dostal právě Real Madrid. Getafe má oproti předpokladům mnohem blíže k pohárům než k sestupu. Na šestý Villarreal, který drží poslední možnou vstupenku do EL, schází Getafe jen pět bodů. Dokáže tuto vzdálenost ještě zmenšit právě v duelu s favorizovaným Realem Madrid?
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Theo Hernandez - Vázquez, Kovačić, Casemiro, Asensio - Ronaldo, Benzema
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Martinez - Suarez, Cabrera, Dakonam, Antunes - Portillo, Mora, Arambarri, Shibasaki - Molina, Angel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.35 - 14.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26206069:1366
2.Atlético Madrid26187145:1161
3.Real Madrid26156562:2851
4.Valencia CF26155650:3050
5.Sevilla FC261331034:4042
6.Villarreal CF26125936:3041
7.SD Eibar261151033:3838
8.Girona FC26107936:3637
9.Real Betis261141143:5037
10.Getafe CF2699832:2236
11.Celta Vigo261051143:3835
12.Athletic Bilbao26711827:2932
13.Espanyol Barcelona26710923:3231
14.Deportivo Alavés261011523:3731
15.Real Sociedad26861247:4730
16.CD Leganés26861221:3230
17.Levante UD263111221:4120
18.UD Las Palmas26551619:5320
19.Deportivo La Coruña26461624:5618
20.Málaga CF26341916:4113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (750)

Přidat komentář
ADM

8. pre výhru Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A další mongol.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Ronaldinho - Etoo - Messi pod Guardiolom Veľmi prekvapivá info, ak je pravdivá

Reagovat
blaugrana

Ono ak by aj ostal, tak by sa pravdepodobne v zime pakoval, tak či tak, keďže vieme, že on už sa venoval posledné 2 roky všetkému inému, len nie futbalu a to by mu Pep neakceptoval ani omylom.

Reagovat
ADM

Tak ja pracujem s myšlienkou, žeby ho Pep opäť pozdvihol, inak ani nápad aby zostal a hral..

Reagovat
Kokesh

Nemyslim si, hracicky z Copagabany jsou po 30 jen dolu. Tak jakou maji svobodu na hristi, maji i v zivote. Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo, Robinho, Kaka, Adriano...ale krasny bylo, ze vsichni jmenovani byli jednu chvili nejlepsi na svete. Proto je ta Brazilie tak krasna...

Reagovat
ADM

Tak jeho úpadok začal niekedy na MS2006, to mal len 26 rokov Keď prišiel Pep, stále len 28. Máš pravdu, že vydržať na vrchole dlhodobo je výsadou len pár Brazílčanov (Dani Alves, Cafu..) ale namiesto Henryho to mohol byť skvelý kolotoč, on bol na tom krídle polovičný..

Reagovat
valloire

Zico

Reagovat
technecium

Ten, co v klíčových okamžicích vždy selhal?

Reagovat
valloire

No jestli hovoříš o MS, tak musím říct, že sice ne jednoznačně, ale ano. Něco jako Messi, ale ten jednoznačně selhal.

Reagovat
technecium

Co sem taháš Messiho? Bavíme se o Zicovi

Reagovat
valloire

Zico jako jeden z nejlepších hráčů svý doby nevyhrál MS. To je fakt. Ty sis začal s klíčovými okamžiky a o tom se původně nikdo nebavil, jen o tom, že jdou Brazilci po 30-ce dolů. To Zico nešel a tak tvoje poznámka o klíčových okamžicích cílená na MS byla mimo. Tak jsem to srovnal s něčím, na co slyšíš a rozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zico, co po třicítce odehrál nejvíce 33 zápasů za sezonu? Ten Zico, co má od třiceti průměr 18 zápasů za sezonu a to hrál pár let v Japonsku?

To je fakt, on po třicítce jen stoupal.

Reagovat
technecium

Nech ho v jeho světě, do něhož fakta nepatří.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neházel bych je na jednu hromadu, Ronalda zničila zranění, Rivaldo byl velký profík, Kaká dlouho taky, Adriano byl odjakživa problémový blázen, který nikdy nejlepším na světě nebyl ani omylem, což teda ani Robinho. Ale obecně jsou mi taky mnohem sympatičtější než třeba Argentinci.

Reagovat
valloire

a pohádka o nemilosrdném Pepkovi, který okamžitě vyhodil Ronaldinha končí

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Takze poviem to na rovinu, vela ludi tu, ked bol naskok 11 bodov hovorili o istom titule, ale dosla mierna kriza..3 remizy a z 11 bodoveho naskoku je chabý 5 bodovy a nedajbože ked ešte Atletico zajtra vyhrá, zase bude vsetko otvorene (verim, že sa tak nestane)..plus k Valverdemu urcite výborný taktik ale prosim 4 4 2 uz nie, Paulinho mal sice top zaciatok sezony, ale pre neho to bola zivotna forma, on tolko co ponuknut nema a hlavne ked mame v time Dembeleho Coutinha teda dvoch individualne vyspelých hracov, tak Paulinho patri na lavicku ..plus ak nastupujeme bez Dembeleho ci Coutinha, tak sa superi mozu viac sustredit na Lea, pretoze je tam spolu ciastocne s Iniestom, ktorí sa dokazu individualne presadit, a tu sa dostavam k Andresovi, jeho pokles je viditelný už druhu sezonu, ano ma svoj vek, niektorí hraci zreju jak vino (napr Ibra)..ale u Andresa to neplati, a ked chceme aby bol pre nas platný, potrebuje oddychovat a preto na jeho mieste jednoznacne musi hrat Cou, taktiez experimenty so zaradenim Vidala namiesto Ousmana nechapem ale budiš,....takze pre mna by vo vacsine zapasov mala nastupit zostava:

Ter Stegen - Sergi Roberto Pique Umtiti Alba - Busquets Rakitič - Dembele Messi Coutinho - Suarez

- s tým ze by v strede Sergio Rakitič Cou a Messi tvorili tkz kosostvorec...posledným by bol Sergio na pravo od neho na druhej najdefenzivnejsej Rakitic, ktorý by bol tiez cistic ...k nim by sa zprava stahoval Cou a Messi, ktorí by zacali finalnu akciu ..ci uz dlhou nahravkou na sprintujuceho Albu ci rýchlonoheho Dembeleho, alebo strelou spoza 16

- taktiez alternativne si viem predstavit striedania Semeda s Robertom, Vermealena s Piquem, alebo Rakitiča so Sergiom Robertom..v pripade ze by Semedo nastupil na pozicii PO

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/gewjKRp.png

Nominace. Modric, Kroos furt out, ale Ceballos se ani nedostane na lavku.

Reagovat
ADM

Tak Zidane po Espanyole rovno povedal jeho agentovi, aby hladal nový klub

Reagovat
patas92

Ten je hotový

Reagovat
Mateo16

Neni ZZ je hotovy

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos opäť mimo nominácie, a to som mal nádej, že práve dnes dostane šancu v základnej zostave, nerozumiem na základe čoho sa berie ta nedôvera ZZ voči nemu, keďže prakticky ešte nehral. V lige hral od začiatku tuším raz a rozhodol zápas. To že odíde, je už asi tutovka. Ďalej hráči ako Kovacic či Asensio v dôležitých zápasoch nehrávajú a je veľmi pravdepodobne, že im dôjde trpezlivosť. Kvôli tomu, že ZZ nevie pracovať s týmto kádrom a je úplne taktický plochý, nevyťažíme z potenciálu tohoto kádra nič.

Reagovat
valloire

jj, nevyťažili sme nič

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím do budúcnosti. Pretože ak sa tu nastavila nejaká koncepcia čo sa týka prestupovej politiky, tak to všetko bude preč a vrátime sa späť k predraženým nákupom.

Reagovat
valloire

Do budoucnosti nemůžeš nic vědět. Já myslím, že kádr kterej vyhrál tolik trofejí, vytěžil dost. Uvidíme, Ceballose nikdo nevidí na treninku, tak těžko můžeš hodnotit, proč ho Zizu nestaví. Je to určitě škoda, talent má. Tenhle rok tu ale být neměl, takže si za to může trochu sám. Kovačič ani Asensio nikam nepůjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka trofejí tak áno, vyťažil, ale čo sa týka hernej dominancie, ktorú sme si mohli s týmto kádrom užiť, tak nie. Zaručiť Ceballosovi spokojnosť by určite nebolo také zložité ako napr. Jamesovi, nepotreboval by zatiaľ až toľko minút ako on a vieš ho využiť aj hlbšie v záložnej rade, to vychádza z toho, že ZZ sa s týmto kádrom a najmä stredom poľa vyhrať. Asensio minimálne ešte ďalšiu sezónu odchádzať nebude, ale bude musieť začať hrávať. U Matea si tak istý niesom, keďže už dlhodobejšie podáva nadštandardné výkony ak hráva, a + nehráva najmä na úkor Casemira, ktorý dokáže byť platný, ale jeho potenciál v porovnaní s Mateom je diametrálne nižší a nikdy našu hru nikde neposunie.

Reagovat
valloire

Fotbal se hraje pro trofeje, ne pro herní dominanci. To bychom mohli dopadnout jako barcelona, která má dominantní držení míče díky přihrávkám na pár metrů furt dokola a pak se diví, že je někdo vyřadí nebo má víc šancí. Souhlasím, že Real má hrát historicky ofenzivní fotbal, ale podle mě ne za každou cenu. Hlavně v LM. Zidane co se týče Caseho jinej nebude, jeho zkušnost z období Galacticos je taková, že v okamžiku, kdy odešel štít a nasadil se Beckham, nikdo v podstatě moc nebránil a tudíž se nedosáhlo tolik, co mohlo. Proto Casemiro. Já bych Kovačiče třeba taky preferoval na jeho úkor, on je úžasnej, ale každej trenér má vlastní představu a když přináší ZZ úspěch systém s Casem, tak ať tam je.

Reagovat
X-bano-X

Zaujímavé. Myslím že by ste veľmi radi "dopadli" ako tá dominantná Barcelona Vieš čo je to treble? Teda asi si o tom počul, keď už si to nemal možnosť zažiť u svojho tímu. To je výsledok dominantnej hry. Inak je to veľmi ale veľmi pokrytecké ako sa tu obhajujú defenzívne humusy na úkor hernej dominancie. Ale tak čo čakať od fanúšika tímu, ktorý sa zapredal a celú hernú filozofiu spláchol do záchodu angažovaním Mourinha.

Reagovat
valloire

V okamžiku, kdy si to Mourinho udělal podle sebe v druhý sezoně, jsme hráli takovej fotbal, že vaše takzvaná dominance, která se projevuje milionem nesmyslnejch přihrávek okolo půle, šla do kytek. Treble je pro nenažraný týmy, které si nevěří a tak musí vyhrát kdejakou nepodstatnou trofej. Opravdu velký tým nechá nějakou, obvykle tu podřadnější trofej ostatním týmům, aby byly spokojený a chtěli si dál hrát. A herní dominance založená na držení míče bez pokusu ohrožovat branku v okamžiku, kdy tzv. nedominantní tým má víc gólových šancí, je k smíchu.

Reagovat
X-bano-X

kadejakú nepodstatnú trofej hlavná vec že si nedávno vypisoval koľko ste už vyhrali trofejí v tejto sezóne Toto je už kŕč

Reagovat
valloire

To sem vypisoval v reakce na jistýho pána, kterej tu vykřikoval, že sezona je v hajzlu, ač ještě dle mě není u konce. Od toho to byla křeč, když Real je mistr světa a vyhrál oba superpoháry, kde zesměšnil ten směšnej tým, kterýmu fandíš.

Reagovat
X-bano-X

Čiže aby som ťa citoval, Real pozbieral tie smiešne trofeje, ktoré mu nechali tímy, ktoré bojujú o tie skutočné tituly?

Reagovat
valloire

Ne, Real posbíral trofeje, o které získal právo bojovat tím, že vyhrál ty podstatný. Posbíral ty trofeje, o který vy jste ani hrát nemohli.

Reagovat
X-bano-X

demagog.cz

Reagovat
valloire

Ne, to je bulvár. Tohle jsou pouhý fakta. Zkus je vyvrátit bano.

Reagovat
X-bano-X

Neviem či mi tie tvoje demagogické žvásty vôbec stoja za odpoveď, keď pod návalom tých svojich "faktov" nie si schopný sledovať, kto to vlastne proti vám na tom ihrisku stojí

Reagovat
valloire

Španělskej, Evropskej superpohár, kam se dostaneš na základě vítězství v LM nebo lize (ve vašem případě CdR) je demagogie. Bravo bano.

Reagovat
X-bano-X

"Posbíral ty trofeje, o který vy jste ani hrát nemohli." Bravó demagógu, španielsky superpohár sme naozaj hrať nemohli a ani nehrali

Reagovat
valloire

přečti si to znovu laskavě, jsi zaslepený

Reagovat
X-bano-X

"Ne, Real posbíral trofeje, o které získal právo bojovat tím, že vyhrál ty podstatný. Posbíral ty trofeje, o který vy jste ani hrát nemohli." No prosím vysvetľuj, naozaj som zvedavý, kde v tomto príspevku je uvedené že sme o jednu z tých trofeji hrali. Ako pozerám je tam priamo uvedené, že ste vyhrali trofeje o ktoré sme mi ani hrať nemohli, čo je samozrejme demagógia level vysočina.

Reagovat
valloire

na základě vítězství v LM nebo lize (ve vašem případě CdR).....vole

Reagovat
X-bano-X

To je ale až druhý post po mojej reakcii demagógu. To že ti to dojde až v druhej reakcii je tiež všehovoriace.

Reagovat
Kokesh

Jakou herni filozofii Banko? Mourinho byl od del Bosqueho desaty trener za deset let. Jen bych si od tebe rad nechal vysvetlit, v cem jsme se zaprodali presne v te dobe...

Reagovat
X-bano-X

Kľudne ti to vysvetlím. Real bol historicky vždy ofenzívnym tímom, vždy. A to sa nebavím o počte gólov ale o hre. Mourinho prišiel pretože ste si pravidelne nechávali stiahnúť trencle v lige od Barcelony a v LM od Lyonu. Už v tom čase bol Mou považovaný za trénera ktorý praktikuje nepozerateľný defenzívny futbal, ktorý bol v ostrom kontraste s tím, ako hrali v Španielsku top kluby ako Real, Barca, Valencia. Kluby kde sa hralo nie len na výsledok ale veľmi dôležitým aspektom bola aj predvádzaná hra a kde sa tréner bez problémov vyrazil za predvádzanú hru aj keď tou hrou dokázal získať titul viď Capello. Po príchode Mourinha v magazíne LM robili anketu pred SB a pýtali sa fanúšikov či im nevadí príchod Mourinha do Realu, keďže jeho tímy hrajú "odlišný" futbal. Len jeden jediný opýtaný prejavil obavu z možnej predvádzanej hry. Všetci ostatní sa zhodli že momentálne musí ísť hra bokom, lebo vám doma aj v Európe utiekol vlak. A že ak dosiahnete úspechy, tak sa určite k pohľadnej hre vrátite.

Takže milý Koki zapredali ste svoj dominantný štýl futbalu, ktorý ste vymenili za brejkovú hru ako nejakí priposranci, kvôli úspechu. Ty si pravdepodobne nespomínaš ako sa pravidelne mávalo na štadiónoch bielymi vreckovkami, no ja si na to spomínam a určite nie som sám.

Reagovat
valloire

neuvěřitelný, ty vyčítáš Realu, kterýmu ujel vlak, že se chce vrátit na špici.

Reagovat
X-bano-X

Čítal si to vôbec alebo máš len potrebu si zamekotať? Zjavne nečítal

Reagovat
valloire

ale čítal a musim napsat viz hore

Reagovat
Kokesh

Wow, my se zaprodali dablu, kdyz pred nim byli takovy ofenzivni esa jako Capello, Schuster a Ramos. Ona to byla sazka na jistotu, bez zbytecneho preslapovani na miste. Ciste fotbalove Mourinho dostal RM tak, kde patri. Goly ti symbolizuji silnou ofenzivu, nezij jen z betonarske taktiky proti vam, ale chce to videt sezonu jako v celku.

A Bano, dominantni styl fotbalu neni mit 80% drzeni mice. Dominantni na strely, na optickou prevahu, na rohy, na drzeni mice, na co? Porad je to jen jeden prvek hry. Na hristi muzes dominovat, i kdyz mic nedrzis. To je prave vas skvely obranny mechanizmus, vybrane pozice a zaskakovani, vysoka obranna linie. Souper pri ni utoci, ale za tri sekundy je bez mice...kdo dominuje, on nebo vy?

Reagovat
X-bano-X

Vôbec netuším čo mi to tu chceš povedať Capello vyhral titul a aj tak sa musel porúčať lebo hra nebola oku lahodiaca. Príde Mourinho, ktorý hrá ešte väčšiu sračku ale je to ok lebo môže vyhrať to čo Capello. Počúvaš sa vôbec? Chce to vidieť sezónu ako celok? Robíš si srandu? Ste boli zalezený pred vlastným vápnom proti celkom ako Getafe. Getafe!!!! Keď nakúpiš tím za pol miliardy eur, áno pol miliardy eur. Máš ročný rozpočet tiež pol miliardy eur a potom hráš na brejky proti tímu s rozpočtom 17-20 miliónov, tak si nič ako výsmech nezaslúžiš. Tobôž keď máš na každom poste minimálne o triedu lepšieho hráča ako 90% súperov v lige.

Kde ja sa bavím o držaní lopty? Písal som o úplnej dominancii, čo Pepek v svojej treblovej sezóne spĺňal so všetkým čo k tomu patrí. Držanie lopty, šance, pressing po strate lopty...... naši brankári mali široko ďaleko najmenej obdržaných gólov a najmenej zákrokov. Čím to asi bude? Vy ste sa vzdali nátlakovej hry, diktovania tempa hry, pressingu. Nedávno tu niekto op§tovne postol gif, kde Ronaldo behal medzi 3 hráčmi Barcelony, oni s ním hrali bago a nikto mu neprišiel pomôcť presovať! Samému mi ho bolo ľúto.

Pokiaľ nemáš loptu, gól nedáš. Pepek takto uspel v Barcelone, v Mníchove a teraz aj v City.

Ako hrali tie najdominantnejšie tímy posledných rokov? Ako hral Ajax, Real v dobe galacticos, Barca či Bayern pod Heynckesom? A potom tu máš tímy ako Inter pod Mourinhom, Chelsea pod Di Matteom a Real pod Zidanom či Mourinhom. Čo si myslíš na ktorú skupinu sa viac spomína? Ja si myslím že na tú prvú.

Reagovat
Kokesh

Ty vole....nemit Mourinha a Madrid, tvuj zivot nedava smysl.

Reagovat
X-bano-X

Takže vlastne si chcel aby som ti niečo vysvetlil a keď to spravím tak sa zmôžeš na toto tak to potom klobúčik

Reagovat
Kokesh

Bano, tohle nema cenu....Mou hral vetsi sracku nez Capello, hrali jsme beton proti Getafe...co chces slyset? Na tohle nemam energii..

Reagovat
X-bano-X

Ja? Ja nepotrebujem počuť vôbec nič. Ty si reagoval na mňa aby som vysvetlil to čo som napísal, keď to vysvetlím a ty reaguješ tak ako reaguješ, tak by ma zaujímalo čo píšem zle resp. v čom sa náš pohľad líši. Ja to nemyslím nijak útočne, proste ma to zaujíma. Vy ste v dobe Mourinha nehrali ani na 60% potenciáu toho tímu, ktorý mal zostavený. Nakúpené superhviezdy ktoré boli zviazané taktikou kde nemohli opustiť svoje pridelené pozície a jedine Ronaldo bol ten, ktorý vzhľadom na svoju pozíciu megahviezdy robil čo chcel(aj keď si spomínam že pár krát tam bránil Messiho, čo je tiež že riadny WTF moment). Pepkovi stačilo v jednom clasicu vysunúť Alvesa a tým prakticky zablokoval aj Ronalda, ktorý nemohol ostávať v útoku, lebo vám v obrane chýbal jeden hráč.

BTW: Ja nepotrebujem vedieť ako to bolo, v tom čase som mal hrozne veľa voľného času a sledoval som pravidelne aj 7 zápasov Primery za kolo. Mal som celkom dobrú predstavu o tom kto ako hrá a celkom ma prekvapujú tieto rozporuplné reakcie. Myslím že aj tu v diskusiách by sa dali nájsť siahodlhé komentáre ako sa vy sami fanúšikovia Realu sťažujete na tú hru. Príde mi to rovnaké ako keď sa tu valloire snaží nejak devalvovať kvality Pepovej Barcelony. Pár rokov pilnej práce a určite sa nájde pár ľudí čo mu to odkývu. Mimo to porovnávať tím, ktorý mal Capello a tím ktorý mal Mourinho je tiež odvážny čin.

Reagovat
valloire

ty se snažíš devalvovat Zidaneho tým, já Pepkův....kde je rozdíl?

Reagovat
X-bano-X

Možno v tom že Pepkovu Barcu obdivoval celý svet, zo Zidana majú srandu aj Realisti.

Reagovat
CHONG

Jo no, hlavně z těch dvou triumfů v LM během dvou let.

Reagovat
X-bano-X

Chvályhodné.

Reagovat
CHONG

Vidím, že ses rozhodl vyplnit mezeru po Barca1

Reagovat
X-bano-X

Neviem čo na tom je, ste prvý kto to obhájil, nikto vám to neberie.

Reagovat
valloire

ty jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by som povedal že hodnotíš Mourinhov Real na základe zápasov s Barcou po prvom El Clasicu Mourinha, kedy sme dostali 5:0 a pre trénera ako Mourinho je pochopiteľné, že zvolil v nasledujúcich zápasoch s Barcou viac deštruktívnu taktiku s Pepem v zálohe, keďže si uvedomil, že so vtedajšou Barcou nemá inak šancu uhrať uspokojivý výsledok. Mne príde skôr odvážne tvrdiť, že hra za Mourinha bola menej atraktívna ako za Capella. Často sa tu spája dominancia s držaním lopty, ale nie je nutnosť mať držanie lopty 70% v každom zápase aby bol tím dominantný a atraktívny. Pod Valverdem máte výborné výsledky, a napriek tomu, že naďalej tento tím ovláda v každom zápase štatistiku držania lopty, nepovažujem hru Barcelony vo všetkých zápasoch za dominantnú ako v minulosti. Hráte momentálne viac pragmatický futbal na úkor atraktivity a to by sme tiež mohli chápať ako nejaký odklon DNA Barcy. V skutočnosti sa len Valverde ako Mourinho prispôsobil realite a uvedomil si, že so súčasným kádrom nie je možné hrať tak atraktívne ako v minulosti.

Reagovat
X-bano-X

Práve že by som to vôbec neposudzoval podľa clasica. Real hral takto častokrát aj proti vyslovene slabým súperom aj keď samozrejme s iným výsledkom. Samozrejme Valverdeho Barcelona nie je práve reklama na DNA Barcy. Príčin je hneď niekoľko - zranenia, odchody na konci prestupáku kedy už je ťažké meniť natrénované veci, samozrejme nezohranosť posíl, starnutie doterajších ťahúňov či prílišná vyťaženosť kostry tímu. Ale stále to nie je nejaké stiahnutie sa na svoje vápno a čakanie na súpera. Toho sa dúfam v Barcelone nikdy nedožijem.

Reagovat
valloire

u barcelony to vidíš, u Moua v první sezoně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja osobne si nepamätám, že by za éry Mourinha sa v zápasoch okrem Barcy nejako vyslovene čakalo na vápne. To, že v tej dobe Real vo veľkom množstve využíval rýchle brejkové situácie, nevylučuje to, že hrali atraktívny futbal, skôr naopak. Tento prvok vo veľkom využívajú aj tréneri ako Klopp či Tuchel, a máš pocit že nehrajú atraktívny futbal ? Ono aj prihrávky v strede ihriska, ktoré nie sú vôbec riskantné sa dajú považovať za istú formu obrannej a hlavne neatraktívnej hry.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Klop a Tuchel nemali tímy za pol miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže ak by mali tímy za pol miliardy určite by brejky nevyužívali a snažili sa mať 70% držanie lopty lebo to je jediný atraktívny spôsob hry.

Reagovat
X-bano-X

Takže mi chceš povedať, že predtým keď ste vyhrávali trebárz počas galacticos ste hrali na brejky? Čo sa mi tu snažíš nahovoriť? Ak by mal Klopp k dispozícii tím za pol miliardy tak by hral fičák že by tráva horela.

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje iba jeden spôsob ako hrať atraktívny futbal. To že sme za éry Galacticos hrali iným spôsobom a atraktívne nevylučuje to, že sme hrali atraktívne neskôr azávisí iným spôsobom. Hráči a fanúšikovia Barcy majú pocit, že dominujú v každom zápase lebo viac držia loptu, to ste držali aj proti Chelsea a pritom ste neboli schopní si vypracovať viac ako jednu ucelenú akcia, a Rakitic tuším po zápase vyhlásil, že ste dominovali.

Reagovat
X-bano-X

Myslím že tu ideš po dosť tenkom ľade a ja by som sa nerád púšťal do zovšeobecňovania resp. do toho čo Rakitič povedal či nepovedal. Ale netuším koľko fantázie treba mať na pomenovanie Mourinhovho futbalu ako atraktívny alebo dominantný. A to naprieč fanúšikovským spektrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak hodnotíš Mourinha v kontexte jeho celej kariéry, tak áno, nehrá veľmi atraktívny futbal. Jeho pôsobenie v Reale je však výnimka.

Reagovat
X-bano-X

Jasne je to výnimka. Týmto by som to ukončil

Reagovat
smazaný uživatel

A na koniec ja netvrdím, že sme v tej dobe hrali najkrajší futbal v Európe, to hrala v tej dobe Barca, uznávam. Ale rozhodne to nebolo obdobie za ktoré by sa Real mal z hľadiska predvádzanej hry hanbiť. A tvrdiť, že hra bola ešte menej atraktívna ako za Capella je mierne scestné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som zástancom aj hernej dominancie. Ale pôsobenie Mourinha negatívne nehodnotím, keďže je to on kto vrátil Real Madrid medzi úplnú špicu. Jeho angažmán v Reale bolo v jeho kariére rozhodne najatraktívnejšie. K svojej klasickej defenzíve sa uchýlil hlavne proti Guardiolovej Barce, ktorá jednoznačne dominovala. Ale vedel použiť aj vysoký pressing proti Barce. Celkovo sa mi s jeho s pôsobením nespája nejaká defenzívna hra, ale hra, ktorá síce nebola založená na držaní lopty ale to nevylučuje, že to bolo ofenzívne a rýchle, o čom svedčí aj o to, že vo všetkých sezónach jeho pôsobenia sme dali vyše 100 ligových gólov.

Reagovat
X-bano-X

Tak jediný tím ktorý s ktorým sa mohol v lige kvalitatívne rovnať bola práve Barcelona. Čiže hrať proti seberovnému spôsobom aký používajú tie najslabšie tímy v lige keď prídu na CN či SB je proste zahanbujúce. Podľa môjho názoru sa gólová potencia v prípade Realu či Barcelony v tých časoch preceňuje hlavne z dôvodu slabej konkurencie. Ak máš v tíme Ronalda, Kaka, Benzemu či Higuaina a hráš na brejky proti tímom, ktoré reálne nedokážu kvalitatívne konkurovať špičke, je jasné že tie góly dáš. Inak váš návrat k špičke odštartovalo hanebné finále Copy a nie Mourinho. Nemyslím si že by ste sa získali sebavedomie ak by ste ten zápas prehrali. A teraz si zakonšpirujem - to že ste ten zápas proste potrebovali vyhrať si uvedomovalo veľa ľudí a nakoniec tak aj skončil. Z môjho pohľadu veľmi veľká krivda. Ak si rozhodca nevšimne po vkĺzačke kopačku hráča v rozkroku stojaceho súpera asi je niečo chybne. A to bol len jeden z mnohých nepotrestaných zákrokov.

Reagovat
valloire

Ty vole, v tom zápase jste předvedli naprostej strop, nejvyšší level v simulování, co jsem viděl. A ty máš tu drzost si i po létech stěžovat? To je neskutečný. Co se týče gólů, no jasně, byla menší konkurence a tak se to přeceňuje že jo. Tak to mam pro tebe taky jeden. Barcelona byla tak úspěšná, protože byla menší konkurence, my jsme v první sezoně za Moua přivedli hodně hráčů a potřebovalo si to sednout. Když se tak stalo, Mourinho vás porazil i s béčkem.

Reagovat
X-bano-X

Neviem či máš problém s očami ale je to niečo vo vnútri hlavy ale ja tam píšem že sa tie góly preceňujú jak u Barcelony tak Realu.

Môj zlatý, ten zápas som videl snáď 100 krát a ak ten zápas bol čistý, tak Mallenco je ten najväčší patlal v histórii rozhodovania futbalových zápasov, nejaký Ovrebo či Lahoz sú extraclasa rozhodovania. Tu to máš zvečnené pre ďalšie generácie https://www.youtube.com/watch?v=d-k8NNeb3Kk

Reagovat
valloire
Reagovat
X-bano-X

A čo tu mám ako vidieť? Vieš o tom že tam je len jeden polčas a sú tam teda skoro všetky tie prasačiny ktoré ste robili? A k tomu 1 simulácia Mascherana a pár normálnych zákrokov? Celkom faux pas.

Reagovat
valloire

nemam čas to hledat, ale bylo to hustý, váleli jste se tam jak prasata

Reagovat
X-bano-X

Inak zabudol som ešte jednu vec - keď Real vyhrá ligu a o sezónu proste prd, tak strata motivácie a bla bla bla. Barca obháji ligu a o rok ju nedá a už je to o tom že nás porážate s béčkom. Normálne sa musím smiať.

Reagovat
valloire

já se tenkrát taky smál

Reagovat
X-bano-X

Zas bezargumentačný blud. Koniec diskusie demagóg. cz za ten čas nestojí. sa potom čuduj že ti tu ľudia píšu to čo ti píšu.

Reagovat
valloire

a ty sa nečuduj, čo tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Takto zakonšpirovať vzhľadom na výkon rozhdocu by sme si mohli aj v prípade semifinále CL z toho roku, + súhlasím, že to čo predvádzali hráči Barcy z hľadiska simulovania a vyplakavania bol absolútny vrchol vo futbale.

Reagovat
Ed_Hazard

No Asensiom by som si nebol taký istý. Minimálne čakám, že chytí na ZZ rapla, kvôli tomu ako sa správa k Danimu (povedzme si otvorene, takéto správanie sa prejavuje v drvivej väčšine pri tréneroch, ktorý totálne stratili záujem o svojho hráča).

Asensio a ďalší španielsky mladíci sú s Danim obrovskí kamaráti. Nepodceňoval by som to, ako sa môže toto Zizouove otrasné správanie odraziť na nálade v týme.

Reagovat
Kokesh

Jak odejde? Tipuji, ze po sezone pujde na hostovani, kazdopadne ma smlouvu na sest let a neni duvod, proc se ho zbavovat. Mel asi jit uz ored sezonou, ale tech preslapu vedeni a i Zidana bylo v lete az az, coz je bohuzel videt i na lize....

Ja v nem osobne nic extra o co by jsme meli prijit zatim nevidim. Ale radsi pustit Llorenteho, dozadu Case plus Kova tak jako loni, CM Luka, Toni, Isco a Ceba.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu odchodu pred sezonu.. Real ho pro tuhle sezonu v kadru nechtel, mel hrat jeste rok v Betisu, ale Ceballos to tak nechtel.

Reagovat
Kokesh

Vim, podobne se rozhodl i Mariano, ktery nemel slibeno nic. Ale takhle to dopada, kdyz se o hrace pretahujeme s Barcou...podepsat za jakoukoliv cenu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ceballos je mimořádný talent, ale těžko říct, jak moc se jeho vývoj v Realu přibrzdil. Llorente je k ničemu, ale tak nějak nerozumím Zidanovi, loni si stěžoval, že jeho odchod na hostování byl chybou, letos byl nadšený, že zůstává a šanci prakticky nedostal. Ale mít dva čistě destruktivní záložníky je vzhledem ke složení vaší zálohy zbytečnost.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Gironaaaa, na na na na la la la

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooooooooo Stuaniiiiiii

Reagovat
X-bano-X

Lozanoooooooooooooooooo

Reagovat
X-bano-X

Ofsajdový, aj tak potešil

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jordi Alba

EL z toho pravděpodobně nebude, ale jinak válec. Před sezónou tu dost lidí psalo, že sestup. Sem zvědavej hlavně na zápasy proti Betisu a pak Eibaru, kterej první zápas vyhrál dost jednoznačně. Jinak Ponorka se toho taky nebojí, trošku Sevilla styl, jen nedostávaj 5 gólů na zápas.

Reagovat
Jordi Alba

Jinak Portu zabiják, nechápu, kde se to v něm vzalo.

Reagovat
X-bano-X

jj hrá parádne

Reagovat
X-bano-X

Tak EL by bola naviac, ten tím asi nemá na takú zápasovú záťaž. Každopádne udržať sa v prvej 8 by bolo parádne. Ale dosť sa bojím ako to bude vyzerať v budúcej sezóne, keď je tam toľko hosťovačiek.

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby byla EL, tak sem přesvědčen, že by se hrálo o záchranu. Před startem ligy sem doufal na 12.-15. místo a hlavně vyhnout se debaklům a kromě zápasů proti Barceloně a Eibaru se to podařilo.

Reagovat
Jordi Alba

Na to 7. místo za předpokladu, že by Sevilla a Villarreal byly 5. a 6. bych věřil asi nejvíc Betisu, kdyby tam začal někdo bránit, ale přání, kdyby to neměla bejt Girona, tak Eibar, ten tým je neskutečnej. Celta těžkej los, ostatním nevěřím.

Reagovat
Jordi Alba

Ale Villarreal, jak o něco jde, tak stejně selže a Sevilla těžko říct, snad se jim podaří postup v LM a podělat ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Často sa tu spomína nenasadzovanie Daniho Ceballosa do zápasov a s tím spojená kritika Zidana. Áno, aj mňa mrzí jeho situácia a je vo veku, kedy by mal pravidelne hrávať. Ale bol to práve on, kto chcel ihneď prestúpiť do RM, pričom Zidane spoločne s vedením klubu preferovali ešte rok hosťovania v Betise. Ceballos odmietol a muselo mu byť už pred sezónou jasné, že v určitej hierarchii tímu sú pred ním Modrič, Kroos, Casemiro či Isco s Mateom. Ja teda verím skôr ľuďom, ktorí s ním denno-denne pracujú na tréningoch ako niekomu, kto ho vidí maximálne na streame

Reagovat
valloire

amen

Reagovat
dextroza_m

Girona! Nejhezčí překvapení La ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Baleťáci nechápou, že tiki taka není o přihrávání si na půli hřiště, tiki ťaka je rychlá svižná kombinace na malém zahuštěném prostoru. Ty přihrávky na půlce nebo před vápnem jsou z toho důvodu že drtivá většina týmů proti Barce okamžitě parkují autobus a hrají na brejky, ano i Real Mordorid parkuje autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že človek pri tej "tiki ťake" zo zápasu nemá nič, lebo buď prepne zápas alebo zaspí

Reagovat
smazaný uživatel

při tej tiki take se ti čelist válela po zemi.

Reagovat
X-bano-X

presne, preto sa na Pepkovu Barce peli ódy, lebo všetci zaspávali. Možno si si len bežal do izbičky osušiť slzičky po tej manite a radšej sa už nevrátil.

Reagovat
valloire

ne, byla to sračka

Reagovat
Visca el barca

::biggrin Silná slova.

Reagovat
Visca el barca

*

Reagovat
X-bano-X

Možno naozaj mal zažívacie problémy, to zas nie je otázka na mňa. Každopádne pointa sa tým nemení

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Vallo, nech toho.

Reagovat
roman1978

5:0

Reagovat
valloire

vždyť to říkám, sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zacatku to bylo na pohled skvely, do te doby jsem nic takovyho nevidel. Diky tomu jejich hezkymu fotbalu jsem si poustel Barcu kazdej tydena tudiz jsem si uzival rannyho Messiho, kdy byl v tom sysremu neskutecnej...Ale po case se to proste okoukalo, oni to hrali vsude--v lize proti silnym i slabym, v LM to stejny..furt ta oblihacka a zapas kde si dali 1000 prihravek..nic jinyho, bez planu B . Tam bylo videt i to, ze v te dobe byl Guardiola zelenac v trenovani, pokud se souper takticky dobre pripravil, hral brejky a dobre se pohyboval, tak mela Barca problem...a slavnej Pep saskoval kolem lajny, maval rukama nesmysly a Barca jela furt nekonecny prihravky s vysokym presingem

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/ZO9n3wi2OQ8

Tiki ťaka kluci a holky, tohle se musí líbit snad všem.

Reagovat
dextroza_m

Nezlob se na mě, ale to rádoby vtipné przneni názvů je vtipné pouze pro chlapce z obecní školy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš ze jsem z obecné školy

Reagovat
dextroza_m

Základní byla dříve obecná?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byla nebo ne?

Reagovat
dextroza_m

Já hlavně nevím co se tady chceš handrkovat, když z mého příspěvku je jasná pointa...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť vklidu, neber to vážně.

Reagovat
ADM

Sevilla skvelý futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hrajú dobre. Ale to striedanie 5-gólových prehier s dobrými zápasmi

Reagovat
CHONG

Ten Ceballos to je jako co, jestli chce ZZ pokračovat tímhle stylem, tak ať se radši v létě fakt sbalí a jde o dům dál.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kepa je dneska skvely, Sevilla mi v zakonceni ale pripomina letosni Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes je to dokonca combo Casemiro - Llorente

Reagovat
misinho7

dnes to podla mna bude tragedia co sa tyka tvorby hry

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasa ma trošku prekvapuje, že dnes nehrajú Lucas, Asensio a Mateo. Neviem aké ma s nimi ZZ plány vzhľadom na utorok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mateo nastúpi v základe na 99 %, keďže s Kroos s Modričom s loptou stále netrénujú.

Reagovat
el Principito

pánové, nevíte někdo o nějaké stránce mimo www.fullmatchesandshows.com, kde bych se mohl podívat na celý záznam zápasu Barcelony, Realu, Atlética aniž bych viděl výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

akoze ZZ absolutne nerozumiem, ten ten kader absolutne nevidi, aky ma ... naco dnes hra Case a BBC napriklad? Borja, Marco na lavicke a Dani na tribune ...

Reagovat
misinho7

Ceballos sa mu nedea odpustit ale predpokladam ze Kova bude zaklad v LM kedze toni a luka su zatial out..taktiez predpokladam ze asi Bale bude tiez na lavicke a bude hrat Marco alebo Lucas..teda aspon tak Zizu naznacuje :D lebo ak dnes postavil plne BBC a v LM ich postavi znova tak nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

BBC dlho spolu nehralo, tak teraz bude hrat skoro vsetko, takze aj odvetu cez tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas a tusim, ze ZZ bude chtit utocit v Parizi, nez branit. Real s obranou ma strasny problemy a neni tak casto, aby hrali na cistou konto venku letos. Bude mnohem vyhodneji aspon jeden gol dat a zvysit tlak a nervozitu na PSG a to i za cenu, ze by Real dostal 1-2 goly.

BBC/BC a Asencio/Lucas + Kovacic, Case, Isco by mohlo byt v pohode a to jak dozadu, tak i vpredu.

PSG budou mit hodne utocnou sestavu, nebudou pripravene branit a nebo nebudou zamerovat taktiku na braneni. Emery zas velky taktik neni ...

Reagovat
valloire

budeme hrát na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Královský klub

Reagovat
valloire

No a? To máme jako nastoupit se 3 obráncema bez štítu, narvat tam 8 ofenzivních hráčů, protože třeba golman taky netřeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
valloire

to by ti líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

To si zrovna nemyslim, ze ZZ bude chtit hrat na breaky. Minule sli dost utocne od zacatku zapase a nebyt prvni gol ze strane PSG, tak ten zapas by mohlo skoncit mozna i s vetsi golovym rozdilem.(ciste muj nazor). Jestli se bude hrat na breaky, tak ten prvni gol bude spise v site Realu No, uvidime pristi tyden

Reagovat
Kincl

Proč ta minuta ticha?

Reagovat
el Principito

Quini?

Reagovat
Ed_Hazard

Messi who? Král vie motať hlavy rovnako dobre

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

pekný gól, ale ako prirovnavat ronaldov dribbling k messiho je ako prirovnávat snežku ku gerlachu :D :D

Reagovat
valloire

žes byl na Gerlachu

Reagovat
smazaný uživatel

aj na evereste stretol som tam zica

Reagovat
valloire

kamaráde, ty by ses nedošel v Tatrách ani ubytovat, natož v Himálajích

Reagovat
smazaný uživatel

dobre dedko :D :D

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Getafe hrozně slaboučké.

Reagovat
valloire

Král. Naprostej Král.

Reagovat
Al Capone

Cris formička

Reagovat
vilp

Dík, Rémy. Alespoň můžeme pošetřit síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Remy

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo se trefil proti Getafe a zaznamenal jubilejní 300. gól ve španělské lize. Kanonýrovi Realu Madrid k tomu stačilo 286 zápasů, rychleji se na tuto metu nikdo nedostal, Lionel Messi na 300 branek spotřeboval o 48 duelů více.

Reagovat
smazaný uživatel

troska scestné porovnavanie, ci ? :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro koho..

Reagovat
smazaný uživatel

leo hral v spanielsku od 17 rokov ...ronaldo od 25...leo neni len strelec, ale aj dribbler a playmaker...a ked tak v 17tich ani nehraval cele zapasy a nebolo to len o nom...ak chces objektivnu statistiku tak si porovnaj celu karieru

Messi 599 golov + 246 asistencii = podiel na 847 goloch svojho timu v 746 zapasoch

Ronaldo 637 golov + 204 asistencii = podiel na 841 goloch svojho timu v 896 zapasoch

priemer golu Messiho za celu karieru 0,80 g/z

priemer golu Ronalda za celu karieru 0,71 g/z

a to Messi je hrac co ho nerobia najlepsim len statistiky

porovnavat klucove nahravky, dribbling sa mi uz nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Zároveň si uvědom, že Ronaldo hrál ve dvou různých ligách ve Španělsku a v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po prichode Ronalda do Realu ma Leo lepsie statistiky , a to treba povedat ze Ronaldo je posledne roky cistokrvný strelec, na ktoreho Real hra a Messi je už skoro 3 roky playmaker a castokrat sa stahuje pocas zapasu az na poziciu zaloznika..ale je to jedno ty mas svojho ja svojho, ja okrem golov vidim aj tvorenie hry klucove nahravky schopnost obist hraca atd...ukoncil by som to fandime si kazdym tým svojim

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jedno ne? :D Prostě kravina porovnávat s někým kdo hraje od 17 let s někým kdo tam přišel jako hotovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak jsem zmínil jeho fantastickou bilanci. Žádný srovnání s Messim jsem nezačal...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu scestné porovnání. Tvoje odpověď jak pro koho..

Na tohle tady reagujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano. Má to dva různé úhle pohledu. Každyý si to přebere po svém. Mě fascinuje především ta skvělá bilance, ty srovnání s Messim už mě ubíjí. Ale uznávám, že to "jak pro koho" vyznělo blbě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jenže Ronaldo hrál v Anglii, kde je těžší střílet góly, přestupoval, musel si zvykat na jinou ligu....hrát v Realu celou kariéru jak Messi, tento by se vůbec nechytal

Reagovat
smazaný uživatel

jojo a teď tu o karkulce

Reagovat
smazaný uživatel

proste ide o to ze vy ich mozete porovnavat len v goloch, pretože iných aspektoch hry je to neporovnatelne

Reagovat
valloire

tu tu píše addyn

Reagovat
dextroza_m

Proč se vůbec snažíš na to jelito reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej culesák.

Reagovat
dextroza_m

No vidíš a ty jsi klasický blb, každý má něco

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsi ve stresu ze zítřka jako tvůj kolega ?

Reagovat
dextroza_m

Já jsem v pohodě, fotbal se odehraje a já, ať to dopadne jakkoliv, tak budu muset do práce a psát diplomku

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to čeká...

Reagovat
dextroza_m

Ale rád za to nejsem Eurojackpot pořád nic.

Reagovat
valloire

Král, totální dominance

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by husty kdyby skoncil karieru s prumerem vic jak gol na zapas.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to když vezmu že teda Messi hraje za Barcelonu od 17 a dal 300 gólů za 334 zápasů. Masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano. Fantastická bilance.

Reagovat
valloire

Pelé se směje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Messi hraje ve španělsku, kde je těžší střílet góly než v někde v Brazílii.

Reagovat
smazaný uživatel

V Brazílii proti číšníkům, policistům atd. co si zašli zakopat po práci.

Reagovat
valloire

trojnásobný mistři světa, totální dominance

Reagovat
vilp

Co to zase píská za blba?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí idiot..

Reagovat
misinho7

co to zas piska za retarda?

Reagovat
Ed_Hazard

Pekný jebalo, keby aspoň prestrelili kasu.

Reagovat
vilp

A zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris ho přistrčil...

Reagovat
vilp

Reagovat
misinho7

aha cize odpisaka nerealnu penaltu a zoberie nam regurelny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze piskal faul.

Reagovat
smazaný uživatel

a spravne

Reagovat
smazaný uživatel

trošku debilové ti rozhodčí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

wow dobrý zářezy

Reagovat
valloire

Královi vzali gól

Reagovat
dextroza_m

ouch, to asi mrzí...

Reagovat
valloire

ani ne, Král dá jinjej

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Karim klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm ronaldo :O

Reagovat
smazaný uživatel

král úřaduje...

Reagovat
misinho7

dnes mu mohol ten hattrick dopriat

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu už někdo zlatej míč! neuvěřitelné co předvádí, 2 goly proti Getafe

Reagovat
valloire

Stejný si říkám když Messi někoho sestřelí. Třeba Alaves.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si říkáme stejný věci

Reagovat
valloire

už to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ve stresu ze zítřejšího šlágru viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je dost možné, že barca promrdá ligu, takže to chápu ...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

No to není možné.

Reagovat
dextroza_m

Hlavně nebuď ve stresu ty, když se Tě zápas o titul netýká...

Reagovat
smazaný uživatel

Ona bude prdel, až to Barca promrdá v lize i v LM. To bude pláče. Radši se nestarejte o Ronalda a Real, ale starejte se o své vlastní výkony.

Reagovat
dextroza_m

Já se taky o ně nestarám, reaguji na to tele.. Nebo snad špatně vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle si nemá ani jedna strana co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane, jsme suverénně první a dosud neporaženi, nač tohle strašení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste suverénně první, to jste byli. Barca má pokles formy. Furt jste favoriti na titul, ale lehce se může stát, že vám uteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsme a po zítřku to už bude nejsuverénnější vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně nejvíc nejsuverénnější vedení ze všech! :D Tak hodně štěstí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, za celou FC Barcelona ti děkujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych byl ve stresu? Já si dám pivečko a budu se těšit jak tu budete zítra nadávat na rozhodčí a tvrdý zákroky Atletů..

Reagovat
valloire

tak se staň

Reagovat
smazaný uživatel

Amen.

Reagovat
dextroza_m

Ok, užij si to, někomu stačí málo k radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jak jsem minule předpověděl Barca bude Atlety drtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Tak jistý bych si být tebou nebyl. Poslední dobou hrajete takovou srágoru, že bych se nedivil, kdyby jste to zítra nezvládli.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme. Podle mě bude po zápase v prodejnách Barcelony mletý atletický maso.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico vás přejede. Možná ne výsledkově, ale bude vás to po zápase hodně bolet. Jsou to řezníci.

Reagovat
valloire

Všichni ví, že bude střílet. Všichni ví, kde se bude pohybovat a stejně toho gola dá. Je to Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Roben?

Reagovat
dextroza_m

To samé lze říct i o tobě a místním vystupování, ale králem bych Tě nenazval...

Reagovat
valloire

Já jsem Král. Král Šumavy.

Reagovat
dextroza_m

Šumař jsi, to je pravda

Reagovat
vladino10
Reagovat
dextroza_m

OT: Neapol doma dostává slušný nářez od příšerně hrajících vlků... Zase jim ten titul nevyjde

Reagovat
vilp

O to větší škoda toho gólu Dybaly. Ale snad to stejně dají.

Reagovat
dextroza_m

Mám pocit, že to má Juve pošéfované

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou by tiež mohol na tlačovke spomenúť neviditeľnú penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ale vy tu vidite len goly goly goly a goly, ano ronaldo je top strelec jeden z najlepsich v historii spolu s Ronaldom brazilský, Pelem ci Gerdom Mullerom...ale Messi sak to je top playmaker, za posledne tri roky vyhral najlepsieho playmakera sveta...k tomu je asi najlepsi dribbler historie, este o kusok nad Maradonom..a k tomu este dal 600 golov za karieru , teda patri aj k najlepsim strelcom historie..toto je to, preco ho ja povazujem za najlepsieho v historii...taketo nieco nemal namiesane v sebe ziadny hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te, napis to jeste tak 3x. Myslim si, ze tech 150 milionu stejnejch komentaru, ktery si k tomu napsal, je furt malo.

Reagovat
Ed_Hazard

Možno ten ďalší bude už rozhodujúci

Reagovat
vilp

Ty trolly nečti a máš pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to ani nectu, jen vidim klicovy slova jako "Messi" "playmaker" "najlepsie" "dribbler" a je mi jasny, o cem je rec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako jo, vim jak to myslis a snazim se to tak delat. Jen proste nekdy mi to neda.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja napríklad Addyna obdivujem. Po takom čase by sa aj zaseknutná platňa sama vyložila z gramofóna, lebo by sama sebe liezla na nervy.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

já ho miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Příště bych končil u klíčového slova Addyn.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proste len nechapem ako niekto moze povaazovat Ronalda za lepsieho jak Messi :D to je vsetko :D

Reagovat
vilp

V pohodě, jen do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady s tím bohužel nepochodíš. I kdyby dal Messi 100 gólů za sezónu k tomu 50 asistencí a vyhrál Mistrovství světa atd. Tak bys je nepřesvědčil o opaku

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu jak tyto dva hráče můžeš porovnávat..

Reagovat
SIRBRANIKE

Však hej, ale napíš to ešte 500x...

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Takovejch bylo, není vůbec výjimečnej. Navíc jeho prej nejlepší dribbling spočívá v tom, že je prďola, má nízko těžiště a jenom bezmyšlenkovitě běží. To není žádnej dribbling. Pelé, Maradona, Rivelino, Romario, Zico, Littbarski, Best, Puskás, Vízek, Kučera, Masopust, Careca, Ronaldo a spousta spousta dalších se smějí. Navíc skoro nedá gol hlavou a z dálky sotva dokopne do brány. V Barceloně má naučenou jednu přihrávku a jakmile tam nenabíhá Alba, ale zmatenej Digne, neví co dělat. Pffff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prečo dal najviac golov v la lige spoza 16tky v historii ??

a prečo ma najviac asistencii v la lige v historii ??

ked ma len jednu nahravku a nevie vystrelit zdialky :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejne nejlepsi jak ty tu svoji retardovanost jeste podporujes tim, ze neumis spravne reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by nevymyslela ani nemocná šumavská hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Az dotahne Argentinu k titulu MS jako D.Maradona, tak Messi bude vys nez D.Maradona.

Bude nejvyse v historie a muzeme zapomenout na portugalskeho radoby "krale" ...

Ted to zatim vypada, ze bez Barcelonu ani neuprdne(kdyz nahodou uprdne tak to ani nesmrdi - ehmm MS v Brazilie) a do PL radeji uz nejde, ikdyz tam ma Pepka( no challenges, no heroes)

Reagovat
dextroza_m

Takže dotáhnout tým do finále MS je prd, který ani nesmrdí?

Reagovat
valloire

ten tým tam dotáhla obrana a messi ze skupiny

Reagovat
dextroza_m

Na tebe nemá smysl reagovat, jedeš si svoje jak zaseklá deska.

Reagovat
valloire

Jo, protože když někdo dá ve 4 závěrečných zápasech celých 0 gólů a jednu blbou asistenci, tak je to slovy Ed Hazarda Dotyk boha. To, že celej tým dostane gol až v prodloužení finále, je irelevantní co ty desko?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmrdi, vitezstvi je vitezstvi a to ostani zustava porazene.

Rict, ze jsem ve "finale" "skoro" zasunul do Megan Fox je "zoufalost".

Skoro vyhrat Copa America, MS je take zoufalost...tohle "skoro" nemuze rict zrovna GOAT.

The GOAT to musi vyhrat proste.

Pro me zatim D. Mardona je stale kousek vys, nez Messi. Styl, ktery Messi hraje uz hraval D.Marodona davno pred nej. A Diego proste doslova dotahl Argentinu k titulu MS

Reagovat
valloire

to si oni nepamatujou, jinak by mluvili jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli by měl Argentinou dotahnout k titulu způsobem jakým to udělal Maradona, tak to ať radši vyhraje Španělsko třeba.

Reagovat
valloire

na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jestli budeme nekdy vubec moct porovnat jakym zpusobem dotahl Diego nebo Messi k titulu MS.

Za me: Staci aby Messi dotahnul Argetinu k titulu MS a nikdy uz nebudu pochybovat, ze je to The GOAT. A muzu v klidu zapomenout na Diego/Pele/R9... Zatim fakt neni co resit ...

Reagovat
valloire

Já to porovnam, jestli se to stane. Já jsem objektivní a nezaujatej.

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

dobra mimoza chlapce. To podla teba jeden nahodny gol v predlzeni finale MS rozhodne, ci je niekto najlepsi alebo nie? Nenechaj sa vysmiat. Maradona sa ani z velkej dialky nepriblizuje k tomu co Messi dokazal pocas svojej kariery.

Reagovat
valloire

a co dokázal Maradona víš?

Reagovat
Majk91

Hej, vedel sa sfetovat

Reagovat
smazaný uživatel

No nejlepší dribbler to asi určitě není, pod pojmem dribbling si představím něco jiného, než jen normálně běžet s míčem, žádný pěkný kličky prostě nic. Znám teda mnohem lepší dribblery. Chtělo by to trošku objektivity, ale to platí u obou táborů, připadá mi, že je tady většina lidí hodně zaslepená. Stačí se na to podívat objektivně a najdete i lepší a potřebnější hráče enž jsou tihle 2.

Reagovat
dextroza_m

Gareth celkem smůla, golů mohl dát vícero

Reagovat
Ed_Hazard

Asensio Dotyk boha

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal? Někoho pokřtil na hřišti?

Reagovat
Ed_Hazard

Snažím sa zistiť, aké je to glorifikovať každú kokotinu. Niečo na štýl Culés.

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal? Myslel jsem to jen jako vtip ne nijak urážet.

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Sis ho spletl s Maradonou.

Reagovat
smazaný uživatel

? jsem to před chvílí vypl

Reagovat
Ed_Hazard

Úplne na konci posúval krásne do uličky na Garetha do protipohybu všetkých hráčovl. Škoda že to Garethovi nespadlo.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je srandovní, jak se ještě nějaký pátek zpátky všichni Ronaldovi vysmívali, že v la lize nemá žádné goly a jak je Paulinho lepší a podobnej trolling a ted je Ronaldo třetí nejlepší střelec La ligy. :D

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v tu dobu to sranda byla co si budem povídat. Ale čekal jsem to že pak v pár zápasech dá 2-3 góly a půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bylo no... :D

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

A Paulinho tam, kam patří. Na lavičku.

Reagovat
technecium

A do základu za brazilskou repre

Reagovat
valloire

což je smutný a dokládá to úpadek Brazílie

Reagovat
Visca el barca

Tak on je zdárným příkladem i Casemiro

Reagovat
valloire

to je

Reagovat
Visca el barca

Celkově nechápu, že se tak favorizují. Mně ta jejich záloha příjde naprosto příšerná

Reagovat
Jordi Alba

Protože Neymar.

Reagovat
valloire

v Evropě to nedaj, i když se bortí tyhlety mýty, když mohlo Německo vyhrát v JA

Reagovat
valloire

takoví hráči by se dřív nedostali ani na lavičku

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

A Paulinha momentálne na ihrisku vidieť ani nechcú

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho si svoje odpracoval.

Reagovat
CHONG

A do tří kol bude před kousavcem

Reagovat
LAM

Tak ono se to dá pochopit.Real se zlepšil a s tim i CR.Navíc Zidane na jaře Ronalda dost šetří.

CDR nehrál,naproti třeba Messimu a Suarezovi,ale Real vyletěl s Leganes.V lize zas poslední zápasy nehraje venkovní těžší a zlepšuje si statistiku v domácích kde to Realu střílí víc.

Takže špatná forma na podzim a tohle šetření stálo Real už dvě soutěže a teď se budou soustředit jenom na LM,což je ale dost rikantní,protože v LM stačí jeden blbej zápas a je po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

On ten Ronaldo taky nastřelil nějakých 8 - 10 tyček. Neměl úplně štěstí no a to stálo taky nějaký ty bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Smula neexistuje, existuje jenom neschopnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám pocit, že Ronaldo je na tom jače fakt schopnej něco vystřílet a vzhledem k tomu, že realu zbyva jen LM tak mne to moc neuklidnuje, mně fakt příjde že jsou schopni to nejakym zpusobem uhrat..jen doufám že se pletu, v parizi dostanou tri fiky a ja budu moct v klidu spat

Reagovat
smazaný uživatel

jaře

Reagovat
valloire

Ten pocit je velmi správný. Jako každý jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že je možný, že to zase vystřílí.

Reagovat
Gazdo

Minule sme tu tak nacrtli taku temu Top 10 hracov v historii. Kedze som nevedel presne z hlavy zostavit tu svoju tak si to tu teraz po troske rozmyslania vlepim. Je to dost subjektivne ale pre mna boli a su tito hraci v takomto poradi pretoze ma niektorych hra oslovila viac ako u druhych. Rad by som bol keby sa aj niekto dalsi podelil o tu svoju top 10 lebo som zvedavy ako sa to moc bude odlisovat. Tak za mna :

1. Messi

2. Maradona

3. Cryuff

4. Pele

5. Ronaldinho

6. Zidane

7. Ronaldo (fenomeno)

8. Iniesta/ Xavi

9. Pirlo

10. Cristiano

Reagovat
roman1978

Leo

Diego

Edison

Pepi

Ukradeny (pro nezasvecene di stefano)

Suarez ( ne ten teď)

Zico

Xavi

Iniesta

Scoles

Cruyff

Franz

Ronaldo (ten pravý)

Best

Kubala

Já nevím, je to už deset?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
janinho

ked tam už máš edisona tak si mohol aj einsteina fuknut do top 10

Reagovat
dextroza_m

Kubala, kolikrát si ho viděl hrát?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

1 Messi

2 Pele

3 Maradona

4 Cruyff

5 Ronaldo (el fenomeno)

6 Zidane

7 Ronaldinho

8 Beckenbauer

9 Best

10 Cristiano Ronaldo

Reagovat
Billy McClane

Pytam sa, je tento rebricok aj o niecom inom ako len o tom ze Messi sa da na prve miesto a Cristiano na desiate, pripadne sa do rebricka ani vobec nezaradi?

Reagovat
LAM

srovnávat ho herně s Messim,Maradonou nebo Cruyffem snad nechceš ne?

Reagovat
Gazdo

Ano. Pre mna je cristiano mimoriadne uspesny futbalista ale jednoducho ma hrou neoslovil tak ako ti nad nim. Nechcem ho tym nijako urazat to ja nemam za potrebu. Este som rozmyslal ze dam namiesto neho zica alebo di stefana ale nakoniec som sa rozhodol pre cristiana kvoli vsetkomu co dokazal a ako pristupuje k priprave. Ak to vyznie tak ze je to umysel aby bol leo hore a cris dole tak ma to mrzi tak to myslene isto nebolo. Jednoducho ma ini hraci bavili viac

Reagovat
Ed_Hazard

"Pre mňa je Cristiano...."

Reagovat
ADM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

1. Messi

2. Ronaldo

Pele, Maradona. Cryuff, Di Stefano, Beckenbauer jsou hraci, ktery bych do diskuze o nejlepsich hracich historie taky zaradil, ale nevidel jsem je hrat, takze jim nechci davat nejaky konkretni cislo. Messiho s Ronaldem vidim celou karieru a jsou pro me uplne bez pochyby dva nejlepsi hraci historie.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldinho na 5. miste je pro me hroznej vtip. Typek co byl uz ve 27 letech vysumelej a mel problemy se zivotospravou, pro me absolutne nemuze bejt o diskuzi o nejlepsich hracich historie. Ono to co odlisuje dobry hrace od tech nej, je konzistence. Schopnost podavat spickovy vykony zapas co zapas, sezonu co sezonu. Messi s Ronaldem jsou v tomhle ohledu naprosty mimozemstani, vsak uz pomalu dekadu vladnou fotbalu jen oni dva. Ronaldinho tohle nemel.

Reagovat
Visca el barca

Ronie ač byl zábavný, tak nemůže patřit mezi tyto velikány a může si za to jen a jen sám.

Reagovat
ADM

Reagovat
teenz

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
ADM

Reagovat
teenz

Pro Crise to musí být obrovská satisfakce, že dokáže bojovat a konkurovat si s takovym bláznem jako je Messi. Nebo alespoň by mě zajímalo, jak tohle vnímá.

Reagovat
Visca el barca

On si podle mě myslí, že je lepší

Reagovat
technecium

Maradona

Pelé

Messi

Cristiano

Cruyff

Xavi

Zidane

Di Stefano

Beckenbauer

Ronaldinho

Reagovat
dextroza_m

Srovnáváte neporovnatelné, můžete porovnat nejlepší "svojí" doby, ale to je tak všechno. O Pelém tady všichni akorát tak četli, Maradonu viděl zlomek etc.

Reagovat
valloire

Cristiano

Pelé

Ronaldo

Di Stefano

Maradona

Zico

Romário

Platini

Puskás

Ukradený

Reagovat
Mercury

co Vasconcelos?

Reagovat
valloire

Co Vasco...zapomněl jsem na Zidana a Cruyffa. Ale to je fuk, já už tu ten žebříček psal. Ty jsi toho Vasconcellose neznal co? A teď budeš zhrzený.

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda

Lafata

Bendtner

Heskey

Crouch

Higuita

Kerzhakov

Djemba-Djemba

Bebe

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pelé

2. Di stefano

3. Cristiano Ronaldo

3.Messi

4.Maradona

5. Ronaldo (Brazil)

6.G. Muller

7. Cruyff

8.Van Basten

9. Eusebio

10. George Best

Reagovat
smazaný uživatel

1.Pele

2. Maradona

Kdyz to beru jako fotbalovou finale tak jedine tohle.

Zatim na treti miste u me je Messi. Pokud by vyhral MS, tak bude se delit misto s Pele. Kdyby sel nekdy sel do PL a dokazal by vyhrat PL i LM, tak bude navzdy "the GOAT" pro me

Na ctvrtem miste je Ronaldo. Pokud by vyhral MS, tak by preskocil Messi a Maradona. Hlavne musi i obhajit LM letos. Jinak by zustal na ctvrtem miste.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale prostě naprostá píčovina. Co kdyby byl Pele z Peru nebo z Bolivie? Kdyby se Maradona narodil v Chile? Jakej blázen vymyslel srovnavani hráčů podle úspěchu na MS? Jediné měřítko je to klubové, ne to národní, kde může mít prostě tu smůlu, že se nenarodil v jedné z TOP zemí.

Reagovat
valloire

To je ale tak krásný, jak vás sere, že je někdo víc než Messi jenom dle vás na základě nějakýho MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě není nikdo víc jak Messi. Já jsem napsal logický důvod proč MS není v tomhle měřítko.

Reagovat
Gazdo

Ale naozaj len hypoteticky. To ze leos nema nejaky turnaj s repre je trochu blbe mozno trochu smola atd ved je to argentina v podstate futbalova velmoc tak ta chapem. Ale co keby sa narodil este niekto ovela lepsi ako bol pele a messi dokopy drtil by totalne svetovy fotbal ale bohuzial pochadzal zo san marina? To by teoreticky znamenalo ze ten hrac nemoze byt nikdy lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ti na tohle nic normálního neodpoví, protože moc nepřemýšlí.

Reagovat
valloire

To je ale pouze hypoteticky. Tady se srovnávají hráči sice z různých epoch, ale z fotbalově vyvinutých zemí. Ono je to sice možný, ale zároveň statisticky nepravděpodobný. V San Marinu je těch hráčů málo, v Brazílii miliony. Maradona taky neměl na klubový úrovni takový podmínky jako Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

V klubu mas vse postavene podle sebe/nejlepsi hrace a jeho herni stylu. Proto take chteji po "GOAT", aby vynikal i jinde a v ruznem lize a s ruznem tymem. Jeden z kriterium je i narodak. Protoze v narodaku nemuzes sestavit tym z hrace jiny narodnosti a mit perfektne vyladene tym po vsech postech. Aproto jako "GOAT" muze svoji velikosti ukazat, ze dokaze vytahnout i slabsi narodni tym k rozumnejsi vysledku i treba dotahnout San Marino na turnaje jako ME/MS atd.

Takto vidim ja. Proste ten nejlepsi z nejlepsi musi proste zdolat vsechno do maximalni mozne meze.( Skutecne kdyz to vidim dneska, tak zatim idealni "GOAT" ve fotbale zatim neexistuje.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my mluvime o "GOAT" a musis mit navrch nade vsem. Zadna vymluva.

Treba takovy Pele je dost vycitano, ze nesel do Evropy. A kvuli tomu jeho prvni pozici je dost casto zpochybnovano. Proste chces byt "the GOAT", tak prevalcujes vse co existuje, at nejsou zadne pochynosti !!! To je moje kriterium pro ten nejlepsi z nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš mít navrch před Brazilií když hraješ třeba za Honduras? Před Španělskem, když hraješ za Litvu. Vysvětli mi tvé logické myšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ja pisu ze musi mit navrch pred Brazilie nebo Spanelsko/Nemecko ? Pokud by se narodil v San Marino, tak by stacilo, ze dokaze svuj narodak protlacit na ME nebo i na MS. Nemusi to vyhrat, ale bylo by to historicky postup a i to by mi stacilo ke kriterium. Psal jsem to uz nahore pokud by borec spatne narodil v San Marino.

Porad, ale mluvime o ten nejlepsi z nejlepsi ne? Zadna vymluva, ale i tyto nerealne kriterium jako vyhrat MS se San Marinem lze slevit treba v postup na konecne turnaj MS treba.(snovy by bylo i treba pro postup ze skupiny).

Kde ty v tom nevidis nelogiku, to fakt nevim?

Ja treba nechapu co ti vadi na muj pohled na vec? Kvuli Messi, ze nevyhral MS,Copa America ?

Vzdyt ho radim pred CR7

Achjo, ale chci aby nemeli lidi kecy na nej, ze nevyhral ani MS ani Copa, kdyz hraje v Argentinsky narodaku a uz ho radit k nejlepsi z nejlepsi.

Proste budouci "the GOAT" typu Messi musi zvalcovat vsechno co jse. At uz MS/Copa atd.

Reagovat
smazaný uživatel

San Marino by se nekvalifikovalo i kdyby za ně teď hrál Messi s Ronaldem a Pelém v nejlepších letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma smulu, bude vzdy pochynosti o jeho velikost Ale takovy Island se dostali, ze

Jak pisu, ze lze kriterium narodak slevit hodne podle realne situace hrace, ale jenom ty to nechces videt. Nebo chces, abych slevil naroky z narodny tymu pro Messi a radit Argentina k San Marino ?

Reagovat
smazaný uživatel

O Messim se přece nebavíme. Messi musí MS vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt sorry, nebudu s tebou vybavovat o vymyslene hrace, ktere jsi vymyslel, ze prejde a zvalcuje vsechno na klubovem scene, ale narodil se ve spatnem narodaku. Az takovy hrace bude, tak se budeme o tom bavit. Jinak jdi o dum dal

Reagovat
valloire

Proč by tenkrát chodil do Evropy, když Santos i díky němu ty evropský týmy porážel? Navíc si dneska málokdo umí představit, že Evropa není pupek světa. Dneska jsou v Evropě všichni, ale tenkrát ani náhodou. Tenkrát byli doma.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas jak Messi vs PL. Proc by sel do PL, kdyz stejne porazi PL tymu v LM s Barcelou.

U Pele jsem uvedl priklad, ze ikdyz je u me zatim na prvni miste, tak nekdo porad tu u neho lze najit pochybnosti kvuli neprestup do Evropy atpod. U nejlepsi z nejlepsi musi mit vse, jinak prijde dalsi a ten ho sesadi z trunu

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem uvedl jsem to jako priklad u Pele. Jinak asi souhlasim, ze driv Evropa zas neni tak lakave pro brazilce. Navic nebyl takovy trend odchazet ve velkem do Evropy. Castecne i to cestovani a moznost brat rodinu sebou atd.

Jenomze tohle nevysvetlis tem co chteji jenom shazovat vykony Peleho Budou mit vzdy kecy typu: " Pele hral s idianami v dzungle"

Reagovat
valloire

Já vím. ještě mi nikdo nevysvětlili, jak to že ty indiání vyhráli 3 MS ze 4 v Pelého éře a taková Itálie jakožto představitel tehdejší top ligy dostala čtyřku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska nás čeká naprosto klíčový zápas pro letošní ligu, jednoznačně musíme vyhrát. Doufám v Dembélého v základu, jeho kreativita může být klíčovým faktorem.

Reagovat
LAM

Vyhrát nemusíme,ale nesmíme prohrát.

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Roberto-Iniesta,Sergio,Raketa,Dembele-Suarez,Messi.

Coutinho ve druhym poločase za Iniestu.Sice bych ho chtěl v základu,ale Valverde by ho zas nacpal na pravej kraj kde je prostě poloviční,tak radši až ve druhym poločase.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sestava ideální, ale vzhledem ke čtvrteční ztrátě musíme vyhrát a ligu neoficiálně ukončit.

Reagovat
blaugrana

Ako by sme ju vyhrou mohli ukoncit? Ved je do konca este xy bodov v hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych nerekl, ze neprohrat je dobre. Zbytecne se jenom vytvori tlak na dalsi zapasy jako proti Bilbao, Sevilla, Valencia a jeste bude elClasico. Coz by neni az takovy problem, ale bude se to michat zbytecne s dalsimi fazemi v LM, pokud by Barcelona pujde dal pres Chelsea.

Aby to zase nedopadlo, ze bojuje se na moc frontach a nakonec nic z toho. Takze zapas o titulu se musi vyhrat podle me.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sevilla venku před prvním čtvrtfinále, madridský derby před čtvrtfinálovými odvetami. Dneska i remízu beru jako ztrátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne LM se hraje az o dalsi tyden, takze dneska se muze jet na plno a tyden odpocinout. Sice je tam dalsi zapas pred LM, ale Malaga se da udolat i s nahradniky, kdyz jsou na posledni miste v tabulce.

Reagovat
ADM

Dočkáš sa Vidala

Reagovat
el Principito

není v nominaci myslím

Reagovat
ADM

O to väčšie prekvapenie to nakoniec bude.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
LAM

Není v nominaci.Po posledním zápase snad už ani nebude.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Este stale si myslis, ze to bude dalsi Bale? Aj popri smykani na ihrisku kazdych 5min a par zapasom je na nom vidiet, ze to nebude len bezec do otvorenej obrany

Reagovat
Ed_Hazard

Ja sa naňho pozerám asi nejakou čudnou optikou, ale ano. Neprirovnával by som to ale k Baleovi, to som písal obrazne. Je vidieť že vie urobiť nejakú fintu, je výbušný, rýchly.....ale neuveriteľne zbrklý a pojašený. A nei som práve presvedčený, že to bude tou mladosťou.

Na druhej strane, ak príde Grizzi - ako to preboha chcete poskladať? Ja vidím ako sa pekne odsunie na lavičku a po pár sezónach mu dáte papa.

Reagovat
ADM

Ked nastupi, je to nas druhy najkreativnejsi hrac po Messim a tim mu ocividne veri, lebo na neho okamzite smeruje vacsina lopt, takisto hned pozdvihne aj RBcko kombinaciami a uvolnovanim. Predpokladam, ze problem je zatial psychika/aklimatizacia a buducu sezonu to rozbali naplno. Prichod Griezza bude zalezitost pre Messiho a Suareza, ak sa neprejde na 4-3-3

Reagovat
Ed_Hazard

Ako to myslíš, že bude záležitosť Suareza a Messiho? Ako že jeden z nich pôjde na lávku?

Však o tom to je, ty predpokladáš že to je o aklimatizácii, podľa mňa nie. V oboch prípadoch ide o subjektívne pocity. Netvrdím, že nemôžeš mať pravdu, ja tomu ale proste neverím

Reagovat
ADM

Že sa budú traja striedať na tých 2 pozíciach, kde momentálne Luis ani Messi nemajú náhradu..

Reagovat
Ed_Hazard

Vau, tak to si neviem predstaviť rozhodiť minúty tých dvoch aj na Grizziho. S tým budú myslíš okej? Nereálne, budete ich tam peckovať všetkých troch.

Ale uvidíme no.

Reagovat
ADM

No bol by to dar od boha, keby to tak fungovalo. Takáto sezóna ich len zabíja, presne ako hovoril Pep ešte v Bayerne, že tieto zápasy každé 3-4dni skracujú hráčom po 30ke karíeru..

Reagovat
blaugrana

Prehra 0:1.

Reagovat
Visca el barca

Supr postoj

Reagovat
blaugrana

To je len predoved proste. Nenasadzujem si ruzove okuliare.

Reagovat
Phillipinho

Sestava Barcy je docela otevrena. Dembele v zakladu asi nebude, zato ocekavam Coutinha. Cholo s nejvetsi pravdepodobnosti vyrukuje se ctyrma stredama Koke-Gabi-Thomas-Saul.

Reagovat
blaugrana

Ja si. Myslim, ze tam nebude ani jeden z dvojky Cou, Dembas, ale Paulinho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Otevřená? Vždyť se hraje pouze o jediný místo, všechny ostatní posty jsou víceméně jasnou záležitostí.

Reagovat
Phillipinho

Couts vs Paulinho. Toho Dembeleho jsem asi ani nemusel zminovat no. To by bylo velky prekvapeni.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Paulinho podle mě bez šance. Já věřím tomu, že Valverde bude chtít vyhrát a nasadí Dembélého.

Reagovat
dextroza_m

Couts by měl být, je jediný schopný dokopnout z vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musime proti Betisu bezpodmienečne vyhrať, lebo inak máme problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas je pro tebe speciální trochu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano. Ale v sucasnosti je dolezite vitazstvo Valencie. Betis bude obetovany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Dembele, Rakitič, Busquets, Coutinho - Messi, Suaréz

Škoda, že je venku Semedo, ale nejradši bych viděl tuto sestavu, ale nedá se svítit.

Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Roberto, Rakitič, Busquets, Coutinho - Messi, Suaréz

Vyhrajem 2:1

Reagovat
blaugrana

Nulová šanca, aby nastúpil Cou aj Dembas. Zázrak bude, ak nastúpi jeden.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bez Iniesty?

Reagovat
technecium

Ano, Iniesta nastoupí v druhé půlce, aby to zklidnil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Iniesta bude v základu, abychom hru dokázali kontrolovat. Couts naskočí v druhým poločase.

Reagovat
Visca el barca

Já bych se nebránil myšlence, aby Iniesta hrál stylem Ronalda v lize. ve venkovních zápasech bych ho prostě šetřil. A hrál by jen doma a v LM

Reagovat
Majk91

cakam, ze Valverde opat vytiahne nejake svoje eso v podobe Gomesa, Vidala a zase budeme hrat o jedneho hraca menej.

Reagovat
technecium

Já tam vidím ještě taky něco jako zálohu Paulinho, Bus, Rakitič, Gomes... Že to půjdem přes sílu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v pěkný zápas. Žádnou taktickou, nudnou bitvu bez šancí. Ideálně výhra Atletů.

Reagovat
blaugrana

Zápas, ktorý ovplyvní súboj o titul nemôže byť netaktický ani pekný.

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale nejspíš nebude. Tip: 1:1.

Reagovat
blaugrana

JA to vidíme ešte čiernejšie, 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by jste nedali ani gól?

Reagovat
blaugrana

Vid Getafe a dnes to bude ďaleko lepšia defenzíva, než majú oni. Budú hrať ako besní psi, takže by ma to neprekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to vidis moc cerne. Podle me Athleti budou radi za remizu a budou cekat na mozne selhani Barcelonu v dalsi zapase. Navic Barca neceka nic v tydnu(LM neni), takze muzou vsichni makat na plno.

Reagovat
blaugrana

Vidím a hlavne sa bojím Gomesa na RM.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Valverde vytahne to nejlepsi co ma. Ikdyz toho Gomese posledni dobou casto taha do zakladu. Ale zase az tak cerne pro Barcelonu bych nevidel(65-70%pro vyhru Barcu). A to jsem nestrany a preju vetsi dramu o titulu az dokonce sezonu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P. Davide Astori.

Reagovat
blaugrana

Co ti jebe, 31 rokov. To je sila, kolko umrti je v dnesnom futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tragédie. Před dvěma týdny se mu narodil syn...

Reagovat
smazaný uživatel

Dcera*

Reagovat
teenz

* Ve sportu.

Reagovat
blaugrana

Alebo. Myslím, že dnes sa vytáčajú do maximálnych limitov a v kombinácii s dopingom to proste orgány nemôžu zvládnuť. Nehovorím, že je to tak vždy, ale v niektorých prípadoch to určite rolu hrá.

Reagovat
teenz

Samozřejmě to je o tom, co si napsal. Lidi chtějí vidět, jak se překonávají limity, chtějí víc a pak to slabší tělo/mozek sem tam nezvládne. Tomu se nevyhnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Dnešní sestava: Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umititi, Alba - Coutinho, Rakitič, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez

Coutinho napravo mě sere asi nejvíc

Reagovat
alcantara

Opat bez kridel To bude zase bezmocne dobijanie brany a cakanie na Messiho genialitu

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší Couts napravo, než jakákoliv jiná varianta s Gomesem, Vidalem atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu tam neni Paulinho a Gomes. Nalevo by se hrozně mlátil s Iniestou a Albou. A v 60. Dembele za Iniestu a 4-2-3-1. Tohle beru.

Reagovat
Ed_Hazard

Paulinho už nie je dobrý ako rozbíjač stredu poľa na takéto zápasy? Asi vidím fakt slabo do situácie vo vašom kádri

Reagovat
alcantara

On ma dobre zakoncenie a pohyb. Ako rozbijac od zaciatku nebol dobry asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho hral od začiatku prd, len vtedy sa to prehliadalo, keďže Barcelona vyhrávala. Teraz je na lavičke, kam patrí.

Reagovat
blaugrana

Paulinho nerozbíja. On sa skôr rozbíja o svoj netechnickosť.

Reagovat
ADM

Uz asi dva mesiace je rozbity hlavne Paulinho

Reagovat
technecium

On uměl dobře změnit průběh zápasu, od začátku nebyl moc platný nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho byl na začátku sezony dobrý žolík. Nastoupil na posledních 20 minut - jeho náběhy jsou dobrý, fyzická síla taky, ale pokud se postaví do zálohy od začátku, tak je tam vidět, že na Barcelonu nestačí. Kombinace u něj končily, zpracování mu trvalo o kousek déle...Děkuju mu za několik vyhraných zápasů na podzim, ale varianta do základu už není. A snad to viděl v posledních zápase i Ernesto.

Reagovat
Ed_Hazard

Okej díky všetkým za vysvetlenie

Reagovat
blaugrana

Coutinha napravo ani nemusí stavať...

Reagovat
ADM

Opat hra na istotu. Ernesto daj tam trocha vzruchu

Reagovat
LAM

Coutinho na pravo je taková idiocie že to není možný.Může tam hrát jen tak na 50% svých možností.

Valverde je s tímhle úplně mimo.

Reagovat
blaugrana

Možno to bude Coutinho-Iniesta-Bus-Ivan.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aspiazu (asistent Valverdeho) potvrdil, že Couts bude napravo.

Reagovat
technecium

Tak to je snad ještě horší. Letošní sezóna ukazuje, že když Rakitič hraje hlouběji, ve středu, tak mu ta zataženější pozice sedí mnohem víc.

Jediný, co by tady v tomto rozložení dávalo smysl, tak je taková nějaká zvláštní varianta 3-5-2

http://lineupbuilder.com/?sk=g29p

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak smysl by dával i diamant s Coutsem na AM/podhrotu. Z tý dnešní sestavy je naprosto zřejmý, že Valverde chce držet míč a minimalizovat rizika.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

To je jasné z 95% jeho zostáv

Reagovat
Visca el barca

Celkově nechápu proč prostě nejde na místo Neymara a hotovo.

Reagovat
dextroza_m

Hlavně z té strany nemůže střílet dpč, to je proč ho tady máme.

Reagovat
Coutinho10

snad bude co nejvic chodit do stredu i tak

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když koukám, že Cholo tak nějak dle očekávání postavil plnou zálohu střeďáků, absence Dembélého bije do očí, naší sestavě zoufale chybí šířka a tím zhuštěným středovým blokem se prakticky nedá projít.

Reagovat
Visca el barca

Ernesto hodně málo riskuje

Reagovat
technecium

Tak co, nám stačí remíza, Atletico je ten, kdo by se měl snažit

Reagovat
dextroza_m

Si děláš prdel? My jsme Barca, my hrajeme na výhru vždy a všude!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Remíza nám nestačí. Ale Atlético na nás často vlítne a první poločasy s nima máme bídný, než jim tak nějak začnou docházet síly a dochází k uvolnění prostorů či kumulaci karet vzhledem k jejich stylu hry. Valverde bude chtít držet míč a postupem času bude i Atlético muset něco předvést a trochu zariskovat, jestli opravdu chtějí titul.

Reagovat
Euphael

Budete mit nekdo HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

A Ruské streamy, neviem či je to náhoda, ale s ruskými nemám prakticky nikdy problém - žiadne sekanie, dlhé načítavanie, nič.

Reagovat
dextroza_m

Já čučím přes ACE player s komentáře od Roye :-)

Reagovat
Ed_Hazard

Sympatické, aká dobrá atmosféra panuje medzi všetkými hráčmi v tuneli

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč Coutinho nemůže hrát na levo a Messi z prava jako při MSN.

Reagovat
technecium

Protože aby hrál zprava, tak by se musel vracet

Reagovat
Teoretik

Naložte jim!

Reagovat
Coutinho10

Chance a Tipac uz nemaj streamy z PD ?

Reagovat
Switchback

Škoda že Leoš nenahrál

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
technecium

už to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho za Iniestu...to snad ne

Reagovat
alcantara

Paulinho za Iniestu, koniec futbalu

Reagovat
rave

Tak hlavně že si pořádně zahrál, když šlo o úplně hovno.

Reagovat
roman1978

nechapu. nechej toho dona úplně odjebat

Reagovat
blaugrana

Vyborne Ernesto. Trebalo tlacit Dona pomaly do kazdeho zapasu. Ak bude v pici, tak som zvedavy na tu kras uv LM.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

600

Reagovat
roman1978

Leooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Leooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
patas92

Zapnu a Bůh zrovna zabohuje

Reagovat
Switchback

Reagovat
Rattlesnake

eeek

Reagovat
dextroza_m

Bůh z Rosaria

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

To Atletico je připosrané :D S takovou by si titul ani nezasloužili...

Reagovat
el Principito

Reagovat
technecium

bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuuuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

On zahrává přímáky líp než penalty

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
el Principito

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Atleti teda zatím dost odevzdaní a Messi trestá

Reagovat
Coutinho10

to je neuveritelny, jak mu to tam porad pada

Reagovat
ADM

1. Ked sa začali rozcvičovať Dembele, PAULINHO a GOMES, nebolo mi všetko jedno..

2. Na to, aký hejt dostáva Dembs, tak Coutinho prišiel do Barcelony zatial strácať lotpy

Reagovat
smazaný uživatel

Buh. Fotbalovy Buh !

Reagovat
smazaný uživatel

to co robi ta simulantska pica

Reagovat
smazaný uživatel

První karta v zápase s Atletama Messimu ... Neuvěřitelný

Reagovat
technecium

Oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti tam měli několik adeptů, takže tohle neberu.

A Filipe šel do toho souboje kolíkama napřed, takže to mohlo skončit strašně.

Reagovat
rave

Zas trošku objektivně. On nešel do souboje, ale zpracovával si balón, protože u něj byl mnohem dřív. Leo tam tu nohu nechal zbytečně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chvilku předtím jsem si říkal, že stoprocentně dostaneme první kartu a to Atleti prasí jak o závod

Reagovat
Placebo

Čemu se divíš? Díváš se na livesportu?

Reagovat
ADM

nenaráža na jeho faul, ale hru Atletov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

coto teď zkoušel Leo? jasná žlutá pro něj

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Takže ho to nemohlo bolieť?

Reagovat
smazaný uživatel

divil se, že dostává kartu a spíše ji važadoval po Filipem

Reagovat
ADM

Tak on sa za kartu diví vždy, nie je na to zvyknutý

Reagovat
blaugrana

To si robi picu ten rozhodca?

Reagovat
culé

Messiho blbost.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu jak můžou být atleti s takovou hrou druzí ty vole :D to je hrozný

Reagovat
blaugrana

Tie spny tam okopavaju, tahaj upri pomaly kazdom suboji a Barce piska aj ked do nich fuknu? Sasek.

Reagovat
Teoretik

Ty vole hrajte a přestaňte diskutovat s rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by měl říct Gomesovi ať se přestane rozcvičovat a sedne si zpátky na lavičku.

Reagovat
technecium

Stejnak mu to Valverde řekl

Reagovat
blaugrana

Goems a dufam rozcvicuje preto, ze bude cez polcas behazt po parky do stanku.

Reagovat
Kenneth

Klasicka odpornost od Atletu. Ty si nedaji 3 poradny prihravky za sebou.

Reagovat
ADM

Gomes. Zabite ma

Reagovat
Teoretik

To je ono Coutinho, rychlá narážečka, tak to má vypadat

Reagovat
Coutinho10

skoda ty strely, ale dobra narazecka od Luise

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes do hry. Obrat se blíží..

Reagovat
Ed_Hazard

Atleti sú jaloví. Takýto "výkon" som od nich teda nečakal. Snad sa zlepšia druhý polčas lebo je to zatiaľ riadna nuda z ich strany.

Reagovat
ADM

Dajte niekto Semeda s Dembelem na Bazos, Valverdemu asi nebudu treba

Reagovat
roman1978

fakt toho valverdeho nemám rád.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Atleti v tom bloku mají nezvykle dost trhlin.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je proste na hristi tak nesympaticky typek, ubreceny, falesny. neustale rozhazuje a stezuje si. Kdyby na hroty barcy byl nekdo jako Griezmann urcite by to po lidske strance bylo hned vic sympatictejsi.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Teoretik

Tak to je tragikomedie

Reagovat
blaugrana

CHod dopcie Ernesto. Ty to chces ocividne prejebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes, tak gratuluji atletum k výhře.

Reagovat
technecium

Snad ho tam poslal, aby ho po deseti minutách demonstrativně vystřídal

Reagovat
ADM

v skutočnosti ale skôr vylúčil Dembeleho nástup

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě postrádá Logiku ty vole on má k dispozici Paulinha, Dembeleho a pošle tam hráče co hraje hovno i proti Viktorce Žižkov.

Reagovat
Murena

Gomes

Reagovat
Coutinho10

skoda....ono to prijde

Reagovat
dextroza_m

Doufám, že Andrés je ok, jestli půjdeme na modráky s Gomesem, tak potěž...

Reagovat
ADM

4 na 4, loptu dostáva Gomes, strácame loptu

Reagovat
smazaný uživatel

a už to začíná

Reagovat
blaugrana

Akú kurva logiku dava nasadenie hraca, ktorý bol xy zapasov opomínany pre jeho tragicku hru do takehoto zapasu?

Reagovat
dextroza_m

Jinak pořád tajně doufám, že se André jednou ukopne a pak se nastartuje.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravděpodobnější že vyhraješ v loterii.

Reagovat
dextroza_m

ty vole zrovna nemám vsazeno...

Reagovat
roman1978

Kopyto

Reagovat
Kenneth

Tak tohle byla slusna Danilovina

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes

Reagovat
Switchback

wtf gome

Reagovat
Switchback

sssssssssssss

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico ten Gomes je spatny :D

Reagovat
dextroza_m

Ty vole on musí být psychicky úplně na dně, to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos, andré

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa na mna fanusikovia Atletica nehnevaju ale dvojka Koke - Gabi je uplne zalostna a v porovnani s kreativnymi hracmi Barcelony velmi stracaju.

Reagovat
dextroza_m

Ale pozitivum to má, teď to má Filda na silnější nohu.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Barca tak o třídu lepší no

Reagovat
dextroza_m

Zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím no... není tam skoro žádná chemie

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, jak já teď chci strašne Valverdemu rozbít držku

Reagovat
misinho7

jak moze gomes hrat za Barcu nepochopim ..sak ten by to teraz ledva daval v Getafe

Reagovat
dextroza_m

Když jsem se díval včera na Getafe, tak nvm nvm..

Reagovat
patas92

To všichni ví, spíš nechápu, co si od něj Valverde slibuje. Za dva měsíce skoro nic neodehrál a teď ho tam strčí proti takovému soupeři

Reagovat
CHONG

Na Getafe nemá.

Reagovat
culé

Pri prestrihu na Iniestu je vidno, ze aj jemu je z Gomeza na picu.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
technecium

Doufám, že když už je to kopyto, tak tam aspoň vypotí krev a naběhá 15 km.

Reagovat
dextroza_m

Za 60 minut?

Reagovat
technecium

jo, za trest

Reagovat
dextroza_m

A pět koleček po zápase

Reagovat
ADM

Priam sa pretrhne aby toto tvoje želanie splnil

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca si myslim, ze Gabi uz vobec nema fyzicky na taketo zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrsajko pěknej skok

Reagovat
smazaný uživatel

Griez hraje?

Reagovat
ADM

Coutinhova silná stránka v Poole bol dribling nie? Lebo v Barce má tak 4 súboje z 5 prehrané zatiaľ ...

Reagovat
technecium

Dribling fajn, ale neumí si ten míč pokrýt, když k němu někdo rychle přistoupí

Reagovat
ADM

No ja som narážal skor 1na1, kde je až prekvapivo slabý.

Reagovat
Coutinho10

PL a PD je velkej rozdil, takze je potreba se prizpusobit jinymu tempu

Reagovat
technecium

Jakože v PD je otolik větší tempo, že nestíhá dribbling?

Reagovat
Coutinho10

spis naopak ...tady je to takovy statictejsi, takze se hur hraje 1 na 1....navic Atletico zalezly, takze i tohle tomu nepomaha

Reagovat
technecium

To dává smysl. V tom případě Messi v PL by byl ještě větší nářez než v PD

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze do PL asi nikdy nepujde...hodne by me to zajimalo a nejenom me, ale klidne to je mozny ...treba Aguero je tam taky super a uz v PD to byl velkej hrac, takze Messi by tam byl asi taky lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s tim Gomesem stalo ? Ve Vale to bylo delo. Ale od ME je to horsi a horsi, a takovy oblibenec

Reagovat
smazaný uživatel

Kokemu odskocila lopta ako malemu chlapcovi. Uplne mimo zapasu. Nevie si ju ani potiahnut. A pokazil skoro vsetky prihravky na Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

atleti si nepřihrají na dva metry, nezpracují si balon, nemají myšlenku nic :D ach jo já jim hrozně moc chci fandit, ale tohle nejde... to člověk pak sympatizuje více s barcou :/

Reagovat
Ed_Hazard

Za ten zmätok čo doteraz predviedli, si tú prehru zaslúžia. Som zvedavý na druhú polku.

Reagovat
smazaný uživatel

A to bylo včera jak jsou výborní, jak nás porazí...

Reagovat
Ed_Hazard

Tak kto tušil že im drbne v hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

No já

Reagovat
technecium

Pořád můžou

Reagovat
Phillipinho

Jakmile prijde Barca, tak se Cholo pokazdy zakonit totalne posere.

Reagovat
smazaný uživatel

Stavil na posratych zaloznikov. Okrem Parteya.

Reagovat
Coutinho10

Atletico zatim zoufaly, takze jestli tohle ma bejt hlavni konkurent o titul, tak to je v suchym triku

Reagovat
blaugrana

Od AM alibisticke vyckavanie na chybu a totalny nezaujem hrat. Cakal som od nich zivelny vykon a nie tuto sracku.

Reagovat
LAM

Messi nádhernej přímák.

Jinak hrajem docela slušně.Atleti neměli nic.Snad tam eště něco přidáme.

Iniesta má 10 dní do Chelsea.Nevypadalo to tak hrozně tak budu věřit že to stihne.Bez něj ta záloha vypadá hrozně když nemůže hrát Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli něco vytknout, tak Gomes, kterej se stejně pohybuje ve stejnym prostoru, jako Dembele. Tím pádem nevím, místo koho tam půjde. Ta dvojka vepředu je nevystřídatelná, Couts snad konečně odehraje celej zápas. A Gomese znovu nevystřídá... Jinak dobrý, jestli to skončí výhrou, tak velká spokojenost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím naprosto s přehledem, Atleti snad ani nebyli v našem vápně, Costa s Griezem absolutně odříznutí. Gomes je neuvěřitelně marný, ale pořád ho tam uvidím radši než Paulinha. Doufám, že ho Valverde kolem 70. minuty stáhne a pošle tam Dembouze. Coutinho už vypadá líp, ale bude muset líp pracovat s tělem, jinak jeho drinlink nebude účinný.

Reagovat
ADM

Tak to by tej Gomesove zdevastovanej psychike ešte patrične pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Celá záloha Atletů na vystřídání, to je síla. Costa se zatím vůbec nedostal do hry, Griezmann se snaží stahovat hlouběji, ale nemá si to s kým dát. Jen tak dál z jejich strany.

André když už nic, tak to aspoň trošku rozhýbal (snažím se hledat pozitiva ). Kdykoliv jsme zrychlili hru, tak vypadala obrana Atlética dost nejistě. Tím se dostáváme k otázce, proč tam kurva nedal Dembelého.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu ten styl atletika... proč to prostě ze stran necentrují před vápno... bylo by to nebezpečnější než to jejich velké hovno, ze kterého se mi zvedá žaludek

Reagovat
blaugrana

Zobrat loptu Gomesovi je jednoduchsie ako zobrat malemu decku lízatko.

Reagovat
rave

Bus už dvě takové chyby dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gomes je fakt fotbalista nebo nějaký nemocný fanoušek, co dostval voucher si zahrát s áčkem Barcelony?

Reagovat
ADM

V zmluve ma dolozku o prípadnom GB, takže žarty bokom

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
culé

Šetrí sa. Na istotu

Reagovat
blaugrana

To je najvtipnejsia dolozka aka kedy bola umiestnena v akejkolvek sportovej zmluve.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dneska příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Messi čekal, že se André alespoň pohne. Zbytečně.

Reagovat
rave

Takové přímáky by měl kopat Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přímáky pro praváka snad nemusí kopat jen Leo, taky máme Coutinha, nebo Suáreze, kteří umí vystřelit

Reagovat
blaugrana

Leo by to mohol obcas nechat Luisovi a Coutsovi.

Reagovat
blaugrana

Sa bojim, aby Gerardovi to koleno neruplo.

Reagovat
alcantara

Bez Andresa je nas prejav totalne sialeny. Absolutne ziadna kontrola ihriska. Kolkatykrat uz

Reagovat
blaugrana

Som zvedavy, ci s tym Arthur nieco spravi.

Reagovat
smazaný uživatel

griez hraje hrozně ale... čekal bych od něj trošku něco jiného

Reagovat
blaugrana

Co to tam ako "zaloha" predvadza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme jediný tým v historii co dobrovolně hraje v 10.

Reagovat
blaugrana

Aby vynikla sila muzstva.

Reagovat
blaugrana

Ale s Griezzom by mal prist v letd nejaky zaloznik, co dokaze udavat tempo.

Reagovat
blaugrana

Gomeees. To je dribleeer

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho trefí šlak z Gomese.

Reagovat
blaugrana

Sam ho tam dal.

Reagovat
ADM

Naco ho tam vobec daval. Uz ma slak trafi z jeho kontrolohrymánie

Reagovat
smazaný uživatel

To není možny jak je Suarez ubrečenej, míč u nohy a on se radši zastaví a začne rozhazovat rukami.

Reagovat
Murena

Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Griezzman tragédní.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten griezman... a celkově řešení té situace ze strany atletika... fuuuu

Reagovat
technecium

Jaký jsou Gomesovy myšlenkový pochody, když to na malým vápně sklepává do běhu?

Reagovat
blaugrana

Preco mi nahral, zas to dojebem.

Reagovat
Teoretik

Rakitič je skvělý

Reagovat
technecium

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez strašně nesympatickej člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný vypatlanec.

Reagovat
dextroza_m

Kvůli sympatiím ho tam máme, přesně kvůli nim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako krypl se chovat nemusí.

Reagovat
dextroza_m

Někdo nemá rád Suaréze, jiný Ronalda, chovají se jak chovají, nic s tím neuděláš...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Luisita nemá nikdo. Za to, co celou kariéru předvádí by měl dostat přes držku..

Reagovat
ttopi

Sorry, ale o kryplech bych zrovna mlčel...

Reagovat
dextroza_m

Záblesky Andrého přichází...

Reagovat
blaugrana

Gimenez je genialny.

Reagovat
blaugrana

Griezmann hra dnes s nami.

Reagovat
smazaný uživatel

griez dobrý obranný zákrok

Reagovat
Frony

Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

twl ten Bus je uplne jinde jak zbytek hracu na jeho poste..

Reagovat
blaugrana

Vraj Kante je lepsi.

Reagovat
houdic

Rodri z Villarrealu je výbornej, doufal jsem že u nás ještě 2-3 sezony vydrží a pak půjde do Barcy místo něj, ale měl by jít v létě do Atletika...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten suarez je normální pi... :D takového hráče mít v týmu musí být fakt radost.

Reagovat
Gazdo

No uz ma 31 uz to dlho nepotrva

Reagovat
MadMrJacky

Tak 4 offsidy dneska atletům pisknout

Reagovat
MadMrJacky

*Neměl

Reagovat
dextroza_m

Ale tady Costa v offsidu byl

Reagovat
culé

Nastupuje Coutinho, Iniesta a odchádzame s Paulinhom a Gomesom

Reagovat
dextroza_m

a nejsme jak spráskaní psi, pozitivní

Reagovat
dextroza_m

Teď marně přemýšlím, jestli tam nemá být z..?

Reagovat
rave

Pique a Umtiti dneska parádní komunikace a spolupráce.

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeji Barceloně k titulu. Byla by ostuda, kdyby ho vyhrálo takové Atletiko.

Reagovat
Murena

Jo

Reagovat
ADM

Vysledok skvely, no ten futbal uz nedavam. Ucel svati prostriedky, vysledky su, ale nudi ma to k smrti a tento futbal Barcelone nesvedci. Sledujem len kvoli Messiho momentom, a ked uz konecne mozu prist vzruchy vdaka dalsiemu rychlemu, sikovnemu hracovi, tak presedi mesiac na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepe bych to nenapsal

Reagovat
technecium

Musíš do toho připočíst skutečnost, že Iniesta šel ven v třetině zápasu a místo něho tam lítalo to kopyto. Do té doby jsme hráli s obrovským přehledem

Reagovat
ADM

Ked nehra on, hra tam Vidal a Paulinho. To iste sledujeme so Semedom. Pritom aktivita tej strany len pomaha celej hre a hlavne Messimu a Luisovi ktori nie su odrezani potom. Naozaj nerozumiem Valverdemu v tomto, ked tam 3 mesiace hral Deulofeu a bolo jasne vidiet, ze tie lopty maju ist cez tu stranu. Dalsia kapitola je Arnaiz a Alena, o ktorych uz ani neviem ci ziju

Reagovat
Gazdo

Ty si telepat??

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozná škoda, hůř než to kopyto by určitě nezahral.

Reagovat
Gazdo

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se o titul nebojuje Atleti.

Reagovat
technecium

Vítěztví o ceně zlata. Zkušený disciplinovaný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá eliminace Atletica ve všech směrech.

Reagovat
roman1978

Valverde není s tímto stylem trenérem pro barcu. Můžeme vyhrát úplně vše, ale i tak to bude jedna z těch špatných sezon. Valná většina zápasu je nekoukatelna. Tak at si hrají jiní, ne Barca. I Franz by s tímto týmem hrál atraktivnější fotbal. Ostuda. Jesteze existuje Leo.

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

I za Taty jsme hráli pekneji. Tobě se to líbí? Tak hrajou běluhy. Účel světí prostředky? Ale picu.

Reagovat
technecium

A co má hrát? Máme 3 kreativní hráče v celým kádru - Messi, Iniesta, Coutinho. Nemají náhradu. Musí to vést tak, aby z minima udělal maximum, nemám mu to za zlé.

Reagovat
roman1978

Ty ne. Já jo. Já nechci u fotbalu usinat a nebo to raději přepínat na šipky.

Reagovat
Gazdo

Rataj so mnou

Reagovat
valloire

chceš fandit jenom když hrajete dobře Romčo?

Reagovat
roman1978

Já fandím už moc dlouho na to, abych najednou přestal. Jen vyjadruji svou nespokojenost s předváděnou hrou

Reagovat
LAM

Reagovat
remeslnik

Reagovat
technecium

Fajn. Ten tým nemá kvalitu aby drtil každýho 5:0. I když to porovnáváš s Martinem, tak ten jeho tým tam měl Xaviho, Iniestu, Fabregase, Alvese,Messiho a Sancheze, kteří vepředu dělali rozdíl. Teď máme Iniestu, Coutinha, Messiho a Suaréze. Vidíš ten rozdíl?

Reagovat
valloire

je třeba koupit Hazarda a Kejna

Reagovat
LAM

Messi,Suarez,Coutinho,Iniesta,Sergio,Alba.

V čem je problém.Já tam vidim parádní materiál,ale Valverde s tim zatím směrem do předu neumí pracovat.

Reagovat
LAM

Dembele

Reagovat
technecium

Busquestse i Albu tam měl i Martino, Dembele je zatím takový horší Pedro, nic víc. Máme v lize nejlepší sezonu od 12/13, ale nikdo tu není ani kapku rád. Nikdo není rád za tu výbornou obranu, která nás stála mnoho úspěchů dříve, nikdo není rád, že hráči, co loni byli na odpis, letos hrají výborně (Rakitič, Iniesta, Alba).. Jste fanoušci na baterky

Reagovat
ADM

Prečo musí každý súdiť názor toho druhého? Ja Barcelone fandím momentálne 15 rokov, nie som žiadny fanúšik na Baterky, zažil som 4 golovu prehru od Madridu, čo už je pomaly archivovaná história ( ), a keď sa mi raz tá hra nepáči tak sa mi nepáči a bodka. Nemení na tom nič skvelá obrana, skvelý MAtS, Umtiti, Alba, Bus, Rakitič či Messi, keď ma to ako celok nudí a nebaví ma na to pozerať. Chápem, že Valverde našiel svoj systém, ktorým vie vyhrávať a už to nebude meniť, no dúfam že od leta sa to zmení a vráti sa k niečomu ofenzívnejšiemu, ako z prípravy / začiatku sezony.

Reagovat
remeslnik

Zbytečně to jistým lidem vysvětluješ. Škoda slov.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Tak gratulace do Barcelony k titulu.

Reagovat
roman1978

Este ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není nic hotovýho.

Reagovat
technecium

Messi letos zatím nějak rozhoduje ty důležitý zápasy se mi zdá

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti nezdá. Tak to je. Bez něj byste měli méně bodů jak my.

Reagovat
technecium

A bylo to tak i loni

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to byla jiná story...

Reagovat
Ed_Hazard

Strašne by som ich chcel vidieť bez neho. Také 3 týždne aspoň, ako by to s nimi vyzeralo..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že by měli o dost bodů méně. Ostatně i včera to rozhodl on.

Reagovat
Gazdo

Este nie

Reagovat
sensei25

Ja o takyto nahodny futbal nestojim.Niekomu to staci,ze sme prvy v lige a vo finale pohara.No pre mna je najdolezitejsia sutaz LM,nakolko su tam naj muzstva Europy.A s tymto futbalom a Valverdeho taktikou nemame sancu.Asi je fakt nieco nahovno ked si radsej pozriem zapasy Liverpoolu.Tomu sa povie bojovnost a futbal.A nie tukanie zo strany na stranu.Ked je prehustena obrana,preco nestrielame z dialky.To im nebie ten trener povedat,ze vo futbale sa moze strielat aj z dialky?Uz postup cez Chelsea bude pre mna zazrak,nakolko v Londyne boli jasne lepsi.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

No právě že šanci máte. Taktika je taktika a dobrá obrana je základ ke každýmu úspěchu jak na MS, tak v LM. I ta superofenzivní Brazílie měla skvělou obranu v 1970. Na druhou stranu geniální bohorovnej tým Brazílie na MS 1982 a 1986 na to doplatil.

Reagovat
Visca el barca

přesně tak. Naši fans jsou šíleně rozmazlený. Začíná mi to vadit.

Reagovat
valloire

Co by asi tak dělali v minulosti, když se nevyhrávalo nic, hrálo se strašně a plácalo se to kolem 4-5 místa.

Reagovat
LAM

Proš sem taháš pravěk?Po příchodu Dembeleho a Coutinha+Messi,Suarez,Sergio ten tým má na to hrát parádně.Jen se o to musí pokusit.

Reagovat
valloire

to že se to musí sehrát a sednout si to, jaksi nebereš v potaz co?

Reagovat
Visca el barca

Asi tak nějak. Nehledě na to,že se hrálo dneska s top týmem, který pomalu ani nevystřelil na bránu a opět od jistých dokola to samé, brek

Reagovat
sensei25

Clovek napise svoj nazor a hned je to brek.Ked sa ti taky futbal paci,tak nemam nic proti.Mne sa nepaci ani trosku.Cele to je o jednom hracovi a ten ked sa zrani,tak sa to Valverdemu zosype ako domcek z karat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia zatim naprosto vynikajici...na nej ty prachy musime sehnat i kdybysme meli zacit vybirat kasicky v kostelich

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Betis regulerni branka...skoda, zaver mohl byt zajimavejsi

Reagovat
blaugrana
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele