LaLiga - preview 26. kola

27.02.2018, 08:37, aktualizováno 01.03.2018, 08:31
Previews
Posledními třemi zápasy bude dnes večer dohráno vložené 26. kolo španělské ligy. Atlético včera znovu vyhrálo a opět vytvořilo tlak na vedoucí Barcelonu, která letí do Las Palmas. Deportivo Alavés může proti Levante udělat důležitý krok směrem k záchraně, Betis se střetne s Realem Sociedad...
Real Betis - Real Sociedad  (čtvrtek 19:30)
Smůla a špatná forma se lepí Realu Sociedad na kopačky a jeho ligové postavení je stále horší. Toho bude chtít využít Real Betis, který v Seville přivítá Basky v rámci vloženého 26. kola LaLigy. Domácí se pokusí přidat další body ke svému honu za poháry.

Real Betis zatím prožívá velmi povedenou sezonu a jeho fanoušci mohou být na svůj klub hrdí. Druhý celek ze Sevilly se drží na skvělém sedmém místě a ztrácí pouze tři body na slavnější a movitější FC. Souboje s velkými týmy Španělska, konkrétně Barcelonou a Realem Madrid, byly pro Real Betis hodně palčivé a bolestivé, ale přímé konkurenty se už Betisu podařilo nejednou překonat.

Na první pohled je hlavním problémem Betisu obrana, která dostala už poměrně hrozivých 50 branek. Jenže hned deset z tohoto počtu Betis inkasoval ve dvou duelech s Barcelonou a Realem Madrid. Jinak trenér Sétien odvádí vynikající práci a v souladu s programem vedení i bez mohutných částek za posily prohání nejednoho slavnějšího soupeře. Naposledy si poradil také s Levante, od nějž nedostal ani jednu branku.

Na což byl Quique Sétien patřičně hrdý. "Máme za sebou parádní utkání, ve kterém jsme ukázali jasnou převahu a korunovali ji dvěma góly. Jsem moc rád, že jsme udrželi čisté konto, protože naše obrana byla několikrát terčem kritiky. Ani zápas s Levante nebyl snadný, ale byli jsme mnohem lepší a tři body jsme si zasloužili. Věřím, že tenhle tým má na vyšší postavení a doufám, že nás čeká ještě několik skvělých momentů," dodal Sétien.

Real Sociedad se s Béticos utkal už mnohokrát a pro nestranného diváka to často byl velmi pohledný fotbal plný šancí a gólů. Naposledy při střetu těchto dvou soupeřů padlo hned osm branek, po čtyřech na každé straně! Minulá návštěva Estadio Manuel Ruiz de Lopera dopadla lépe pro hosty, kteří si s domácím Betisem těsně poradili. Od té doby ale uplynulo hodně času a situace obou se mění.

Současný Real Sociedad San Sebastian se trápí rozdělen mezi LaLigu a Evropskou ligu. Právě nedostatečná kvalita a šíře kádru způsobují úpadek na domácí půdě, stejně jako u mnoha méně zkušených týmů. Pro Real Sociedad je nedávné vypadnutí z pohárů nadějí, že se jeho situace může změnit. Aktuálně totiž sídlí až na 14. místě! Naposledy se musel podrobit domácí Valencii.

A těsnou porážku od Netopýrů hráči těžce nesou. Sergio Canales dokládá: "Hodně nás mrzí, že jsme ztratili všechny body. Nehráli jsme špatně a nezasloužili jsme si porážku. Musíme to ale rychle vstřebat, není čas se trápit tím, co se stalo. Musíme se z toho poučit, abychom příště podobné chyby neopakovali," má jasno tvořivý záložník Realu Sociedad.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.76 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - FC Barcelona  (čtvrtek 21:00)
FC Barcelona o víkendu rozebrala v katalánském derby Gironu, ale nyní se již musí soustředit na další ligový duel. Ve čtvrtek odehrají svěřenci Ernesta Valverdeho zápas na Kanárských ostrovech proti soupeři, který se trápí v sestupových vodách. Blaugranas se na hřišti Las Palmas obecně daří, protože loni zde zvítězili 4:1 a předminule 2:1.

Věnujme se však nejprve domácím, kterým se povedl vstup do tohoto ročníku LaLigy. Nejprve dvakrát vyhráli, ale následně se trápili s devítizápasovou sérii bez zisku kompletních tří bodů, hned osmkrát dokonce prohráli. Je tedy jasné, že až do konce sezóny budou bojovat o záchranu. Momentálně drží zuby nehty 18. pozici, ale hned pozici za nimi je La Coruňa s jednobodovou ztrátou.

Na druhou stranu na první nesestupovou příčku Levante ztrácí rovněž jeden bod, tudíž jsou šance stále otevřené. Las Palmas má po Deportivu La Coruňa nejhorší obranu v lize. V 25 zápasech padlo do jeho sítě 52 gólů. "Kdybych měl patent na porážku Barcelony, prodal bych jej dalším trenérům a stal bych se milionářem. Budeme hrát však se stejnou představou o hře, se kterou se prezentujeme v ostatních zápasech."

"Barcelona má málo slabých míst a očekávám, že naskočí v nejsilnější sestavě. Naši fanoušci nás chtějí vidět bojovat, v jejich rejstříku neexistuje slovo strach. Podpora našich příznivců bude velmi důležitá. Před dvěma měsíci jsme byli ještě v horší situaci. Stále to není příliš růžové, ale můžeme si dovolit více optimismu,"
řekl trenér Paco Jémez na předzápasové tiskové konferenci.

Na marodce Kanárků se nachází Gabriel Peñalba, Emmanuel Emenike a Pedro Bigas. To katalánskému velkoklubu bude chybět zraněný Nélson Semedo, vykartovaný Jordi Alba a dvojice hráčů, která se nedostala do nominace (Yerry Mina a Denis Suárez). "Las Palmas se nachází v obtížné situaci, protože jsou v pásmu sestupu. Paco Jémez je postupně dostává ze samotného dna."

"Předpokládám jejich odvážnou hru, se kterou nebudou mít co ztratit. Nyní se soustředíme pouze na čtvrtečního soupeře. Na Atlético přijde čas potom. Jestli dostanou nějaké opory odpočinek? Pro nás jsou důležité tři body, nic víc,"
prozradil Ernesto Valverde den před konáním samotného zápasu.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Navarro, Gálvez, Aguirregaray - Etebo, Gómez, Aquilani - Halilović, Calleri, Tana
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Vermaelen, Umtiti, Digne - Démbélé, Busquets, Paulinho, Iniesta - Alcácer, Messi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.90 - 7.62 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Levante UD  (čtvrtek 21:30)
Levante nezadržitelně padá dolů tabulkou LaLigy a není až tak daleko samotnému dnu. S alarmující sérii přijíždí na hřiště Deportiva Alavés. Ani jeden z týmů se nemůže chlubit nějakou ohromující formou, spíše naopak. Domácí střídají porážky s vítězstvími, ale od začátku sezóny udělali relativně velký krok. Z poslední příčky vůbec se vypracovali až na 16. pozici s 28 body.

Je pravdou, že o víkendu dostali čtyři branky od Realu Madrid, ale před tím dokázali vyhrát tři zápasy v řadě (Celta Vigo 2:1, Villarreal 2:1 a La Coruňa 1:0). První dva soupeři rozhodně patří do kategorie papírově silnější. Pokud se zaměříme na Levante, tak zde toho o výhrách moc nenamluvíme. V této sezóně vyhrálo jen třikrát, za to má na kontě jedenáct remíz a stejný počet proher. S dvaceti body je na první nesestupové pozici, konkrétně na 17. místě s 20 body.

Na marodce Basků by se měl nacházet pouze Carlos Vigaray. U hostů se nebude moci počítat s Ivánem Lópezem, Álexem Alegríou a Raúlem Fernándezem. Ze šesti vzájemných střetnutí se třikrát radovali z vítězství hráči Alavésu a třikrát si oba týmy rozdělily po jednom bodu.

"Víme, že máme problémy. Více než tři měsíce jsme nevyhráli, sestupové příčky se bohužel blíží. Jsme připraveni tuto situaci překonat. Rozhodně nám nebude do konce sezóny stačit dvacet bodů, musíme získat minimálně třicet osm nebo čtyřicet, abychom se zachránili."

"Nepřekvapuje mě úspěšná série Alavésu, protože udělali obrovský krok vpřed. Jejich vzestup dává naději rovněž nám, že můžeme dokázat něco podobného. Moji hráči jsou velicí bojovníci a doufáme, že se nám to podaří,"
řekl před veledůležitým zápasem trenér hostů Lopez Muñiz.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Ely, Laguardia, Duarte - Gómez, García, Pina, Pedraza - Guidetti, Haddadi
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Coke, Rodríguez, Postigo, Luna - Ivi, Doukouré, Lerma, Morales - Pazzini, Martí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.54 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Deportivo La Coruña  (středa 19:30)
Předposlední Deportivo La Coruña má před sebou výlet na předměstí Madridu, kde hrává Getafe. Oba soupeři odcházeli z minulého kola hodně zklamaní, i když pro Depor je to spíše setrvalý stav. Getafe hodlá využít slabšího soupeře a znovu se dostat v tabulce o pár míst výš.

Kdysi slavný celek z Galicie teď může snad jen vzpomínat na doby, kdy se mu dařilo a kdy proháněl jednoho soupeře za druhým. A to jak na poli domácí Primera Division, tak v Evropě. Současný Depor ale zažívá konstantní úpadek a vypadá to, že pokud se něco rapidně nezlepší, budou fanoušci tradičního celku chodit příští rok na utkání Segundy.

I když se kormidla topícího se celku ujal někdejší slavný hráč Clarence Seedorf, ani pod jeho vedením se Deporu příliš nedaří. Ve třech dosud odehraných duelech se naprosto ukázala hlavní slabina Deporu - útok. Deportivo totiž pod Seedorfem nevstřelilo ani jednu branku a jeho chabá ofenziva je neustálým problémem. Alespoň první bod má Seedorf za sebou, neboť v minulém kole uhrál jeho tým bezbrankovou remízu s Espanyolem Barcelona.

Dlouhodobě se ale Deporu nedaří, což naopak kontrastuje s dobrou formou madridského Getafe. Celek z předměstí hlavního španělského města má za sebou několik velmi solidních výsledků, a to včetně remíz se Sevillou, Bilbaem nebo Barcelonou. Sérii šesti utkání první ligy bez porážky narušilo až minulé kolo, ve kterém Getafe žalostně nestačilo na Villarreal. Ve třetí minutě si hosté nedali pozor a inkasovali gól po akci Enese Ünala, na což už nedokázali po zbytek utkání reagovat.

I kvůli tomu se Getafe propadlo až na jedenáctou příčku, kterou by velmi rádo opustilo a posunulo se směrem vzhůru. V to doufá i zkušený obránce Damián Suárez. "Víme, že jsme si minulé kolo sami pokazili. Musíme si ale věřit a začít znovu vyhrávat. Naše sebevědomí po tom zápase bylo hodně dole, ale teď už jsme motivovaní a odhodlaní zvítězit. Deportivo nebude snadným soupeřem, ale je v našich silách doma vyhrát," řekl před utkáním s galicijským týmem.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Damián, Bruno, Djené, Antunes - Portillo, Fajr, Arambarri, Amath - Angel, Jorge Molina
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Juanfran, Schär, Boveda, Luisinho - Guilherme, Mosquera - Cartabia, Lucas, Adrian - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.49 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Sevilla FC  (středa 19:30)
Sevilla se v posledním kole naprosto sesypala a stala se obětí dobré formy Atlética Madrid. Akutní nutnost tří bodů by tým trenéra Vincenza Montelly mohl uhasit výletem do Málagy, které stále patří až poslední místo v LaLize.

Málaga stále dlí na posledním místě v tabulce a na nejbližšího rivala ztrácí pět bodů. Vypadá to s ní velmi špatně nejen po výsledkové, ale především po herní stránce. Tým trenéra Josého Gonzáleze se trápí a za posledních deset duelů už osmkrát prohrál, přičemž si připsal jen dva body! Na záchranu to stále nestačí a postup z tolik nechtěného pásma posledních tří příček se zdá stále méně reálný.

V minulém kole si Málaga připsala další smutné utkání se spoustou dřiny, ale žádným výsledkem. Youssef En Nesiry ji sice poslal v Bilbau do vedení, jenže utkání ani nedohrál a navíc sledoval, jak Málaga prohrává 2:1. Malou útěchou by pro Málagu mohl být snad jen fakt, že Sevilla už téměř tři roky nedokázala na stadionu La Rosaleda zvítězit.

Obránce Miguel Torres ale ví, že ven z krize může Málaze pomoci jen tvrdá práce. V rozhovoru pro klubové stránky zmínil: "Nedaří se nám, ale nemá smysl se na to takhle dívat. Chceme myslet pozitivně a pracovat. Nic jiného než tvrdá práce nám nepomůže. Nemá smysl dívat se na ostatní nebo se pranýřovat za to, co jsme udělali špatně. Každý zápas je pro nás jako finále, na které se musíme naprosto koncentrovat," míní zkušený obránce, který se vrací po dlouhém zranění.

A když už jsme u absencí a zranění, bude jich opět požehnaně. Domácí tým se musí obejít bez hráčů jako Juan Carlos Pérez, Federico Ricca, Adalberto Peñaranda nebo právě naposledy vyloučený Youssef En Nesiry. Ani hosté ze Sevilly nepřijedou kompletní, protože se stále nemohou spoléhat na Jesúse Navase a Sébastiena Corchiu, přičemž kvůli karetnímu trestu se do utkání nepodívá ani obránce Sergio Escudero.

Sevilla je dlouhodobě pod tlakem a týká se to především trenéra Vincenza Montelly. V tomto ohledu mu moc nepomohlo ani poslední kolo, které bylo pro Sevillu velmi bolestivé. Po nadějné remíze s Manchesterem United se Sevilla utkala s Atléticem Madrid a nedopadlo to pro ni dobře. Ještě devět minut před koncem prohrávala o hrozivých pět branek!

Záložník Franco Vázquez ale nehází flintu do žita. "Po minulém kole jsme si museli sednout a probrat pár věcí, které jsme vyloženě pokazili a které nefungovaly. Teď máme ze sebe lepší pocit a věříme, že bychom mohli naši situaci zvrátit k lepšímu. Nemá smysl se ohlížet, ale naopak musíme špatné výsledky hodit za hlavu a soustředit se jen na příští zápas," dodala někdejší opora Palerma.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Rosales, Luis Hernandez, Miquel, D. Gonzalez - Lestienne, Iturra, Lacen, Chory - Rolan, Ideye
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Layún, Mercado, Lenglet, Arana - Banega, N’Zonzi, Vázquez - Sarabia, Ben Yedder, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.38 - 3.42 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Valencia CF  (středa 19:30)
Zdá se, že Marcelino našel cestu ven z krize. Valencia dokázala zvítězit v posledních třech zápasech (Levante 3:1, Málaga 1:2 a Real Sociedad 2:1) a vrátila se do boje o třetí příčku v LaLize s Realem Madrid. Ještě důležitější je, že Netopýři mají náskok osmi bodů na pátou pozici Villarrealu. Z toho je jasné, že jejich cíl pro letošní sezónu, je umístění v top 4.

Nyní však přijíždí na horkou půdu San Mamés s cílem vybojovat výhru. Jedním dechem je třeba dodat, že na tomto stadionu se málokdy podaří hostujícím týmům odvézt si tři body. Bilbau se v letošní sezóně příliš nedaří, což potvrzuje jejich poslední zápas s Málagou, kdy muselo otáčet nepříznivý výsledek, nakonec doma vyhrálo 2:1.

Svými vlastními příznivci dokonce bylo vypískáno, protože neodehrálo dobré utkání. Před tímto vloženým 26. kolem drží 12. pozici, která je pro něho rozhodně velkým zklamáním, protože jednoznačně mířilo výše. "Každý den začíná ráno a našim cílem je porazit Valencii. Musím přiznat, že nám chybí občas síla v útoku. Nás nynější soupeř se vrátil na vítěznou sérii."

"Mají povedenou sezónu, ale my se musíme soustředit na naši situaci. Čím horší nás doprovází, tím se stáváme silnějším týmem," řekl José Ángel Ziganda, pod kterým se houpe trenérská židle. Domácímu týmu nebudou k dispozici Mikel Rico, Mikel Balenziaga a Iker Muniain, který je vyřazen ze hry na zbytek sezóny.

Hostům bude absentovat Javi Jiménez, Ezequiel Garay a pochybný je start Andrease Pereiry. "Soupeři nás od začátku sezóny lépe poznali. S Athleticem to nebude snadné, hrají na dlouhé míče a dávat si pozor budeme muset především na Adurize a Williamse. Rádi bychom začali mít větší kontrolu nad zápasy a zlepšili efektivitu," prozradil před šlágrem tohoto kola Marcelino.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Marcos, Álvarez, Martínez, Saborit - Iturraspe, Etxebarria - Williams, García, Susaeta - Aduriz
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Gayá, Murillo, Paulista, Vezo - Guedes, Parejo, Kondogbia, Soler - Mina, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.26 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Villarreal CF  (středa 21:30)
Eibar se stále nevzdává svého snu a bojuje ze všech sil o účast v Evropské lize. Své kvality i odhodlání může dokázat v dalším kole, protože přivítá mužstvo protřelé evropskými bitvami. Do Eibaru zavítá Žlutá ponorka toužící pro změnu po Lize mistrů.

Oba dva týmy touží po pohárech, ale ani jeden z nich není spokojený se svou aktuální pozicí. Villarreal prožil poměrně turbulentní podzimní část sezony a na několik výsledků nechce vzpomínat. Především končící únor se mu vůbec nepovedl a Villarreal se v něm musel rozloučit s Evropskou ligou, neboť ve dvou duelech nestačil na francouzský Lyon. Co se týče LaLigy, v ní ale ještě o naději bojuje.

Po sérii pěti duelů bez výhry se Villarreal vzchopil a na porážku v Evropské lize reagoval tím nejlepším způsobem, tedy výhrou. Za oběť mu padlo Getafe, které porazila branka Turka Ünala jakožto jediného úspěšného střelce utkání. Zápas s madridským mužstvem byl ale pro Villarreal hodně těžký a brankář Sergio Asenjo se musel hodně činit. Dokonce chytil dvě penalty a stal se hlavní oporou svého týmu.

Po skvělém výkonu zkušený brankář sdělil: "Na tohle utkání budu samozřejmě dlouho vzpomínat, protože tohle se vám nepovede každý den. Musím ale za čisté konto poděkovat také zbytku týmu, především obráncům. Všichni jsme dnes odvedli perfektní práci a můžeme tři body oslavit. Důležité ale je, abychom na tento výkon dokázali navázat a dál vyhrávali. Bez ustálených výkonů se nikam neposuneme," ví brankář Villarrealu.

Hostům nebude k dispozici obránce Rúben Semedo, kterého klub suspendoval kvůli problémům se zákonem. Mimo bude také zraněný Andrés Fernández, Bruno Soriano a Jaume Costa, který si odpykává karetní trest. Ani domácí ale nebudou kompletní a také jejich absence jsou poměrně vážné. Zranění stále ještě jsou Sergi Enrich, Fran Rico nebo Iván Ramis. Do hry se jim ale vrací Fabian Orellana.

Villarreal se při posledním výletu do Eibaru potýkal se statečnými domácími hráči, ale na výhru to nestačilo. Tři body si po brankách Ramise s Leónem připsali domácí, kteří museli otáčet nepříznivě se vyvíjející utkání. V posledních dvou duelech Eibar zaváhal a po Barceloně si s ním poradila také Celta Vigo. V obou utkáních se Eibar střelecky nedokázal prosadit.

Celkově ale může být trenér José Luis Mendilibar spokojený. "Myslím, že si v této sezoně vedeme nad očekávání dobře a věřím, že se nám povede se ještě víc přiblížit pohárům. To jsou reálné možnosti, které jsme si ještě před pár měsíci neuměli představit, ale nyní cítíme šanci. Vede k nim ale dlouhá a náročná cesta, během které musíme umět porážet i silnější týmy," naráží Mendilibar na Villarreal.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Rubén Pena, Oliveira, Arbilla, J. Angel - Orellana, Diop, D. Garcia, Inui - Charles, Kike Garcia
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Alvaro, Bonera, Rukavina - Castillejo, Rodri, Čeryšev - Fornals - Ünal, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.28 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - CD Leganés  (středa 21:30)
Atlético Madrid ve středu večer přivítá na svém hřišti Leganés. Oběma týmům jde pořád o hodně. Domácí totiž stále bojují o ligový titul. V současné době drží druhou příčku se sedmibodovou ztrátou na vedoucí Barcelonu. Za to Leganés se pohybuje ve středu tabulky, ale stále nemá jistotu záchrany, tudíž se mu hodí každý bodík.

Navíc to pro tento tým nebude snadný výlet, protože Los Rojiblancos ve 12 ligových zápasech na Wanda Metropolitano ještě neprohráli. V neděli večer navíc Antoine Griezmann převedl na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan skutečnou show, ve kterém vstřelil hattrick a dovedl svůj tým ve šlágru kola se Sevillou k vítězství 5:2. Atlético má navíc v poslední době skvělou formu.

V rámci LaLigy a Evropské ligy má na kontě sedm výher v řadě. To Leganés vyhrál naposledy 28. ledna 2018. Od té doby třikrát remizoval a čtyřikrát prohrál. Ještě na začátku roku bojoval o účast v evropských pohárech, ale nyní se to zdá být hodně nereálné. O víkendu navíc doma remizoval bez branek s Las Palmas, které drží třetí příčku od spodu.

"Potřebujeme odehrát na Wanda Metropolitano dobrý zápas. Přicházíme však do tohoto utkání s řadou absencí. Atlético stále bojuje o titul, ale my bychom rádi, kdyby se po zápase mluvilo také o nás," prozradil na předzápasové tiskové konferenci trenér Asier Garitano. Na marodce madridského celku je Stefan Savić a Lucas Hernández. Za to hosté se budou muset vypořádat s řadou zraněných, jak zmiňoval jejich kouč.

Mimo je stále Alexander Szymanowski, kterého navíc doplňují Darko Brasanac a Claudio Beavue. Karetní trest si rovněž odpykává dvojička: Rubén Pérez a Dimitrios Siovas. V pondělí odpoledne byl taktéž oficiálně oznámen odchod dvou hráčů Atlética (Yannick Carrasco a Nicolás Gaitán), kteří jdou zkusit štěstí do čínského celku Dalian Yifang. Ani s jedním tedy už Diego Simeone nemůže do budoucna počítat.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Godín, Giménez, Luis - Correa, Saúl, Gabi, Koke - Griezmann, Costa
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Bustinza, Mantovani, Rico - Pires, Gumbau, Eraso - Zhar, Guerrero, Amrabat
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 5.90 - 17.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (úterý 20:00)
Jedno kolo španělské nejvyšší soutěže je čerstvě za námi, ale aby nám hvězdní hráči nechyběli moc dlouho, následuje kolo vložené. V úterý večer se do sebe jako první pustí domácí Espanyol Barcelona, který uvítá soupeře z Madridu.

V mnoha fotbalových ligách se kolotoč zápasů alespoň na chvíli zastavuje, ale o Španělsku to neplatí. LaLiga vměstnává do svého tradičního programu další ligové duely, z nichž hned ten první nabídne obvyklé utkání mezi barcelonským a madridským celkem. Diváky čeká hodně atraktivní duel bez ohledu na to, že místo domácí Barcelony se jedná o Espanyol. Ten nutně potřebuje jakýkoli bodový přísun.

Espanyol Barcelona se totiž nachází až na patnáctém místě tabulky, na jeho účtu je pouze 28 bodů a Espanyol se dál trápí především střelbou branek. Zatím jich má na kontě jen 22, což je dost mizerná bilance a patří k podprůměru ligy. Domácí Espanyol navíc zapomněl, jaké to je vyhrávat. Za posledních deset soutěžních duelů se mu to povedlo jen dvakrát, a to ještě v obou případech pouze v rámci Copa del Rey.

Aktuálně Espanyol táhne šňůru remíz. Už ve čtyřech duelech po sobě si připsal jen bod, což ho pochopitelně nebaví. Naposledy si rozdělil body s Deportivem La Coruña a také v tomto duelu se jeho střelci netrefili ani jednou do správné sítě. Proti Realu Madrid se mu navíc nedaří a kromě toho, že s Bílým baletem prohrává, mu ani nestřílí góly. Naposledy Espanyol pokazil Realu čisté konto před téměř třemi lety.

Obránce Naldo vidí ve formě Espanyolu spíše jen smůlu. "V posledních zápasech rozhodně nehrajeme špatně, obětujeme se a máme ze sebe dobrý pocit. Nemáme ale vůbec štěstí a cokoli se nám chvíli daří, nikdy to nedopadne tak, jak bychom si přáli. Je v tom kopec smůly, kterou prožíváme a zatím neumíme odvrátit. Věříme ale, že se brzo dočkáme další výhry, ta by nám moc pomohla," hlásí zkušený obránce.

Ačkoli mohou domácí hráči počítat s téměř kompletním kádrem a zranění se mu pro tuto chvíli vyhýbají, proti Realu Madrid to budou mít enormně náročné. A to i proto, že forma soupeře se neustále zlepšuje. V deseti posledních soutěžních duelech Real prohrál jen jednou a velmi zajímavě se postavil také k utkání Ligy mistrů proti francouzskému PSG. Kromě toho se mu daří také v LaLize a Real by moc rád útočil na druhou příčku.

Šíře jeho kádru bude vystavena zkoušce, protože kromě účasti ve více soutěžích se trenér Zinedine Zidane musí vypořádat s několika absencemi. Dá se očekávat, že nyní dostanou šanci hráči, kteří si tak často nezahráli, protože mimo hru jsou Marcelo, Luka Modrić a také Němec Toni Kroos, což je především pro zálohu Bílého baletu velká ztráta.

Už v minulém kole ale Real jasně ukázal, že se nehodlá vymlouvat na absence. Deportivu Alavés nasázel čtyři branky a tak vysokou výhru oceňuje i křídelník Lucas Vázquez. V rozhovoru pro Marcu sdělil: "Je skvělé, když dokážete vyhrávat o více branek. Jednak se diváci hodně baví, než když jsou svědky jedné či dvou, ale především je to dobré pro sebevědomí mužstva. Víme, co dokážeme. Chceme hrát tak, abychom si zápas užívali a věřím, že se z Barcelony vrátíme jako vítězové," přál by si zkušený Španěl.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Martín, Lopez, Duarte, Sanchez - Granero, Sanchez - Piatti, Darder, Baptistao - Moreno
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Hernandez, Varane, Ramos, Carvajal - Asensio, Casemiro, Kovačić, Isco - Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.08 - 4.21 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - Celta Vigo  (úterý 21:30)
Celta Vigo dokázala v minulém kole získat tři body a vrací se v rámci tabulky do prostředí, které je jí známé a které ji těší. Aktuálně sedmý celek tabulky ztrácí na Evropskou ligu jen čtyři body a při formě Sevilly doufá, že se jí povede porazit také dalšího soupeře - katalánskou Gironu.

Celta jede do Katalánska, aby zde sehrála duel s překvapením sezony a ačkoli by se mohlo zdát, že jsou karty jasně rozdány, Girona má ve zvyku překvapovat. V poslední době se ale forma Girony hodně střídá a její výkony jsou velmi proměnlivé. A to mnohem víc, než by si její zpočátku sezony trochu namlsaní fanoušci přáli. Z posledních pěti duelů se Gironě povedlo dvakrát vyhrát, jednou si body rozdělila a dvakrát prohrála.

V minulém kole měla před sebou velmi náročný úkol, protože čelila skvěle sehrané Barceloně. A v katalánském derby se jasně ukázal kvalitativní rozdíl, neboť domácí Blaugranas na Camp Nou dokázali rozstřílet soupeře a v jeho síti skončilo hned šest branek! Girona sice už od třetí minuty vedla, ale gólostroj favorita prostě zastavit nedokázala. Na těžký debakl bude chtít reagovat proti soupeři, který má rovněž velké výpadky formy.

Celta Vigo v posledních deseti duelech dokázala vyhrát jen čtyřikrát a čisté konto udržela jen ve dvou zápasech z těchto deseti. Po kruté porážce od domácího Getafe se ale v minulém kole předvedla přeci jen o mnoho lépe. Po první půli se prosadil jako první zkušený zakončovatel Iago Aspas, kterého o něco později napodobil také mladší kolega Maxi Gómez, jenž pokračuje ve skvělé sezoně a má na svědomí už 15 branek za 24 zápasů!

Celta je i díky tomuto výsledku a špatné formě konkurenční Sevilly stále na pohodlném sedmém místě a na příčky, jež zaručují evropské poháry, jí schází jen čtyři body. Ani Girona ale rozhodně není ze hry o Evropu, což by bylo pořádně velké překvapení. Od Celty Vigo ji totiž dělí jen jediný bod. Problém je, že Girona na stadionu Municipal de Montilivi zase tak dobrou formu nemá a za posledních deset let zde Celtu neporazila ani jednou!

To by Celta Vigo ráda prodloužila, jak ostatně ukazuje obránce Facundo Roncaglia. "Je pravda, že mnohokrát se přestaneme v závěru zápasu soustředit a zbytečně si utkání zkomplikujeme. Ale neustále na tom pracujeme a myslím, že v minulém kole jsme jasně ukázali svou kvalitu. Eibar hrál opravdu chytře a zároveň to bylo fyzicky vyčerpávající, ale my jsme si poradili. Věřím, že proti Gironě se znovu prosadíme a získáme cenné body," přeje si Roncaglia.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Maffeo, Ramalho, Espinosa, Juanpe, Aday - Portu, Pons, Granell, Garcia - Stuani
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Roncaglia, Jonny - Wass, Hernandez, Lobotka - Iago Aspas, Gomez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.49 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona25205068:1265
2.Atlético Madrid25177141:1158
3.Real Madrid25156462:2751
4.Valencia CF25154649:2949
5.Villarreal CF25125836:2941
6.Sevilla FC251231033:4039
7.Real Betis251131143:5036
8.Celta Vigo251051043:3735
9.SD Eibar251051032:3835
10.Girona FC2597935:3634
11.Getafe CF2589829:2233
12.Athletic Bilbao25710826:2831
13.CD Leganés25861121:2830
14.Real Sociedad25851247:4729
15.Espanyol Barcelona25610922:3228
16.Deportivo Alavés25911522:3728
17.Levante UD253111121:4020
18.UD Las Palmas25541618:5219
19.Deportivo La Coruña25461524:5318
20.Málaga CF25341816:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (724)

Přidat komentář
ADM

08:25 Neymar má v noze zlomeninu

Tak predsa

Reagovat
Visca el barca

Taky na to koukám. Zizu už čaruje.

Reagovat
Kenneth

Ty si hrozny papousek , zkus na neco prijit sam a nekopiruj porad Hrista a spol.

Reagovat
Visca el barca

tak jo. O zidanovi si tady myslím roky své, ale hlavně, že papouškuju. Na rozdíl od tebe nepanikařím a nebrečím tady jako holka

Reagovat
CHONG

Co si o ZZ už roky myslíš, že umí čarovat?

Reagovat
Visca el barca

Že to je průměrný trenér co má víc štěstí než rozumu. Hraje odporný fotbal celou dobu co u vás je. Od štěstí na los po vykartované až zraněné hráče atd.

Reagovat
CHONG

A s tou schopností čarovat je to teda jak?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
pantondavo

Odporny fotbal?

Reagovat
technecium

Nevím, jak on, ale já si myslím, že má odjazkživa zprdele kliku

Reagovat
CHONG

On to vlastně ani nebyl moc dobrý fotbalista, jenom měl celý život kliku

Reagovat
technecium

Dobrý fotbalista a z prdele klika se nevylučuje Naopak takový Messi má podle mého názoru spíš smůlu

Reagovat
CHONG

Je zdravý, má krásnou ženu, děti, vydělává miliardy a živí se tím co ho baví, chudák

Reagovat
technecium

Smůlu ve fotbale

Reagovat
drussbarb

Těch 20 tyčí?

Reagovat
CHONG

Pět zlatých míčů, nejlepší střelec a nahrávač v historii La ligy, desítky dalších rekordů a individuálních i týmových trofejí, chudák

Reagovat
technecium

Mohl mít víc, mnohem, kdyby se od něj neodvrátilo štěstí. Obhájit LM, MS, Copa America, několikrát..

Reagovat
ADM

S jednou LM sa k nemu šťastie priklonilo (Chelsea), s ďalšou odvrátilo (Chelsea)

Reagovat
CHONG

Tohle už je fakt over the top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Daj si to patentovať

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to ale bylo schválně, co taky napsat na takovou volovinu

Reagovat
valloire

To ale není smůla, ale realita. Asi není tak dobrej, jak si myslíš. Asi je tak dobrej ten, kdo tu velkou akci s repre dokázal vyhrát s týmem, který nebyl ani boha favorit narozdíl od Argentiny a který dokázal obhájit jako první Ligu mistrů.

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
valloire

Ale ano, výsledky hovoří a čím dřív si to přiznáš, tím líp. Když hraješ v dvojzápase 0-3 a 0-0, nejsi schopnej dát gól, tak to není smůla. Juventus si vás prostě povodil. My zas jeho, to je život.

Reagovat
technecium

Ale o loňsku nikdo nemluví. Měl jsem na mysli Chelsea 2011-2012

Messi má tu smůlu, že vedle sebe v repre nemá hráče, kteří by mu zachraňovali prdel jako Ronaldovi Eder nebo Quaresma. Ale ty z toho děláš něco vypovídajícího

Reagovat
CHONG

Takže jste vypadli v semifinále, ale kdyby neměl Messi smůlu, tak byste obhájili

Reagovat
valloire

To je jasná věc a kdyby praporkář neodpískal vždycky ofsajd, Barcelona by dávala úplně každej zápas 5-6 gólů.

Reagovat
CHONG

Mě "baví" ten přístup, že neobhájili jenom kvůli Messiho smůle, jednak Messi nedal penaltu, což není smůla a jednak by ve finále hráli proti Bayernu, ne proti Houslicím, ale jo, nebýt smůly, tak to v pohodě obhájili

Reagovat
valloire

jsou naprosto neskutečný

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

co to zase meleš? Eder a Quaresma jsou najednou excelentní hráči a Aguero, Pastore, Higuain, Tevez kopyta? Omlouvat Messiho selhání, protože to nic jinýho než selhání není, vám jde fakt dobře. Hráč jako on to má vzít na sebe, jenže jakmile nemá serviss Barcelony, je vedle. Vypovídající to je, protože za repre je na něho vyvíjenej větší tlak. A ten nedává.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

kdyby ho dával, něco by vyhrál, opakovaný porážky nejsou smůla, to je jenom chabá berlička

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že jsi napsal hloupost...

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina má daleko lepší hráče. To že společně nedokážou vytěžit ze svých kvalit je pouze jejich problém.

Reagovat
pantondavo

Ano, ma tam o tridu lepsi hrace, nez Eder nebo Quaresma v duchodu. Ty dobre blouznis, asi pokrocila messiho chripka

Reagovat
valloire

Hráč a trenér jako Zidane nikdy nemá jenom kliku ty technická hlavo. Taková legenda ví přesně, co dělá.

Reagovat
Ed_Hazard

?

Reagovat
smazaný uživatel

Di María nás potrápí víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
valloire

to zas budou kydy

Reagovat
misinho7

Cristiano zas volno jak ho dokazal Zizu ukecat ..tolko krat co mu uz dal volno..niekedy to bolo nepredstavitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že bude nasraný..

Reagovat
CHONG

Nebude, zablbne doma s Georginou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč by měl být naštvaný? Doma na Bernabeu ty góly nasype mnohem snáz a prioritou je být ready na LM, nikoliv se unavovat bojem o druhý místo v lize.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ukecat.. vsichni vime, ze CR je maximalni profik, co se tyce pece o vlastni telo. Ja si myslim, ze na to, ze musi cas od casu odpocivat, uz prisel i sam.

Reagovat
smazaný uživatel

+ souhlas s tim, co pise Hristo. LM je priorita, unavovat se v lize je zbytecny. Navic ani k Pichichi nema moc blizko, to je dalsi motivace fuc. A samozrejme jeste bude MS.

Reagovat
Ed_Hazard

Jop, ved to aj pred casom sam povedal v nejakom rozhovore ze uz citi ze telo neznesie tolko co pred rokmi. Neveril som ze to niekedy pripusti

Reagovat
ADM

Ono to očividne nie je žiadna náhoda. Presne ten istý vzorec ako minulý rok - prvý polrok úplne jalový - až na tú LM proste, ako tu už niekto písal, tam je na očiach a nedovolí si vypustiť zápasy - profituje z toho celkovo jeho značka, udeluju sa kvoli tomu GB atd.

Druhý polrok okamžite ako obliaty živou vodou - po tých info z minulého roka už teraz nepochybujem, že tú prípravu zámerne časuje opäť len na druhý polrok, opäť hlavne preto, že ten rozhoduje. S tou výnimkou, že túto sezonu vás jeho prístup stál Ligu.

Každopádne, aj keď to na jednej strane neakceptujem, pretože tú prvú polku sezony by si zaslúžil v každom druhom zápase lavičku, je to dosť inteligentný krok k tomu, aby vystrielal LM, o čo mu nepochybne ide, pretože za to dostane GB a prestíž, ktorú on tak rád. Ako teraz bez urážky. Messi naopak ťahá Barcelonu celú sezónu, na rozhodujúce chvíle sa tak (nie len jemu ale aj Suarezovi či Iniestovi) odvaria nohy, vyparí sa dynamika, pohyb a tak už 2 sezony za sebou končíme v LM zaslúžene skoro. A tak celý Messiho rok, resp minimálne tých 7-8 mesiacov, ktoré je futbalovo úplne inde ako zvyšok sveta, neznamenajú posledné dva roky nič, lebo ho Ronaldo zmetie načasovanou vrcholnou formou..

Reagovat
Kenneth

Tohle vzdycky pobavi, kdyz se prohrana liga a CdR shazuje na Ronalda, ono totiz v tymu neni dalsich 20 hracu.

Reagovat
ADM

Ty tiež musíš v poslednej dobe plakať pod každým príspevkom, kde je spomenutý Ronaldo. Tých šancí mal v prvej polke sezony tony, a nepremenil ich. Neviem čo viac k tomu mám povedať. Byť vo forme, tak tam tie dva góly za zápas dal, podporu od spoluhráčov mal stále velmi dobrú aj ked ste hrali hovno.. Samozrejme taký Benzema nemal sedieť ani na lavičke, ale to Ronaldove zahadzovanie šancí a zlé finálne riešenia neospravedlnuje a je jedným z vinníkov, takisto ako Zidane a spol.

Reagovat
Visca el barca

Do zápasu s PSG plakal stále. Teď je zas drsný a sebevědomý

Reagovat
Kenneth

Pockej si radsi co napise Hristo, aby ty tvoje hovna davali smysl.

Reagovat
Visca el barca

nerozbreč se.

Reagovat
CHONG

Kdybych se nevrátil, tak byste tu měli klid, nehádali se a ty by takhle nerýpal, co?

Reagovat
Kenneth

Kde plakam pod kazdym prispevkom kde je zmineny Ronaldo? Ronaldo byl v prvni pulce sezony podprumerny a nedaval sance ktera by jinak daval to ano, tak jako byl podprumerny zbytek tymu krome Nacha oproti minulemu roku.

Reagovat
ADM

Prepáč, pomýlil som si ta s Kokeshom ten tu za neho vždy bojuje zubami nechtami

Reagovat
CHONG

Cristiano byl jeden z řady viníků, kdežto ten tvůj příspěvek vyzněl, jako kdyby byl jediným viníkem

Reagovat
ADM

Messi by bol v podobnej situácii rovnako prvý na odstrel. Bohuzial hráči, od ktorých sme si zvykli na 50 golov za sezonu a dostávaju sa k 5-6 strelam za zápas to majú ťažšie ako smrtelníci Videl som pár zápasov v tej prvej polke a Ronaldo tam mal vždy dosť šancí, viac ako jeho kolegovia v útoku, pretože bol samozrejme aj viac vyhladávaní svojimi spoluhráčimi, napriek tomu mal 4 goly.. Takže myslím, že to nič nemení na tom, že hlavne jeho neforma sa podpísala na slabých výsledkoch ofenzívy, od Balea a Benzemu sa tie goly nečakajú už minimálne dva roky Defenzíva je už časť druhá..

Reagovat
CHONG

Ta "obhajoba" Balea a Benzína je teda dost alibistická A defenzíva má na tom stejný podíl jako Ronaldo, protože to, co předváděl Marcelo nebo Dani bylo šílené, o stoperech snad ani nemluvně.

Reagovat
ADM

Samozrejme, ale zápasy ste neprehrávali pravidelne o 3-4 goly, navyše tých prehier ani toľko nemáte. Niekedy stačil ten gol navyše z tlaku, ktorý ste mali a bola by to výhra a nie remíza. Keď to Ronaldovi pálilo v LM a nároďáku, prečo bol v La Lige všade o krok neskôr? Ako ja nepotrebujem znižovať jeho kvality, koniec koncov som mu vyššie uznal aj tie GB.

Ale rovnako ako u nás bol prvé mesiace sezony katastrofálny Suarez a netriafal prázdnu bránu - celý tím a Messi mohli zahrať akokolvek dobre, bolo Suarezovou ulohou dať gol a on tu ulohu neplnil a často sme tým trpeli - a že ten náš tím teda dopredu spočiatku nefungoval, narozdiel od vás, kde ste mali väčší problem dozadu než s tvorením šancí. Ja vidím podobnú situáciu u Ronalda - ten tím bol naučený hrať to na neho, on to tam už zavesí, on je ten koncový hráč ..ale v lige narozdiel od LM nebol. Čo si pamatám, vy ste to videli v tom čase podobne, rovnako ako sme my videli vinu u Suareza, len na to sa s narastajucou formou u oboch zabudne..

Reagovat
CHONG

Jak kdo, já jsem teda hlavní vinu viděl v nezvládnutém letním přestupáku, Ronaldo je taky jenom člověk a když mu to tam náhodou nepadá, tak je potřeba, aby tam byl někdo, kdo ho může aspoň trochu zastoupit, ne vyhořelý Karim, zraněný Bale a Mayoral, který na Real nikdy neměl a nikdy mít nebude. Jasně, Cris toho letos v La lize spálil dost, ale dávat mu vinu za to, že je liga letos v prdeli je podle mě vůči němu přeci jen dost přísné.

Reagovat
ADM

Jop, nie som uplne objektívny určite, len mám pocit že na to celú tu polku sezony mal, vedel kde stáť, lopty mal, len do toho nedal obvyklych 100% .... Byť to ale opačne, vina je na Messim, je asi pochopitelne ze od nich dvoch čakáme stále štandart

Reagovat
Mercury

Amen.

Reagovat
vladino10

Akoze to, že nedokázal v prvej polsezone trafiť prázdnu bránu keď to poviem zjednodušene znamena, že to vypustil?

Reagovat
ADM

Suarez budiž príkladom. Problém s kolenom = problém s fyzičkou = všade bol o krok neskor, nestihal, stale v offside, katastrofalna psychika z čoho pramenilo, že netrafil ani prazdnu branu. To len ja vidím to prepojenie s Ronaldom? Ak nebol na 100% pripravený, nabalovalo sa to na neho rovnako..

Reagovat
valloire

nejsi sám

Reagovat
valloire

ono to tu jde, je tak osvěžující, když to někdo vidí tak, jak to je. Přesně tohle píšu léta. Záleží na rozhodující fázi sezony...CR je chytrej a ví, že v jeho letech nemůže mít formu celej rok. Naproti tomu Messi si to evidentně myslí, že to jde. Poslední roky dávají za pravdu CR. Zidane to ví taky, má svý zkušenosti. V sezoně, kde je na konci MS, to platí dvojnásob. VŽDYCKY přece rozhoduje, jak si načasuješ formu. Superkoment ADM, vidíš to velmi správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dá načasovat forma? To si má jako Messi říct a jó teď vlastně sezóna jen začala, budu hrát hovno a na konci sezóny začnu rozdávat přesný přihrávky, driblovat přes tři hráče a zakončovat v každým zápase.

Já nechápu tohle uvažování

Reagovat
ADM

To znamená fyzicky... Na Messim napr posledne dve sezony vidno oproti úvodu sezony že je pomalší, slabšia akcelerácia atď

Reagovat
valloire

jasně, stačí pak bejt v souboji i o půl krok pomalejší a už to je špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem asi slepej, ale já to u něho nevidím. Poslední 2 roky v LM bylo hodně smůly, obzvláště proti Juventusu a určitě to nebylo tím, že Messi měl špatnou akceleraci.

Reagovat
CHONG

Hodně smůly

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že neproměněné tutovky proti Juventusu nebyla smůla? Byla a takový věci se stávají.

Reagovat
CHONG

Neproměněné tutovky nejsou smůla, ale selhání hráče v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
CHONG

Jaké achjo, šlápnout do hovna, to je smůla, ale netrefit bránu z deseti metrů, to je prostě selhání konkrétního hráče, to je asi jako kdybych zkurvil smlouvu a řekl, no nic, mám smůlu, takové věci se stávají.

Reagovat
smazaný uživatel

teď se tu budem hádat i o definici smůly? Panebože.

Reagovat
CHONG

Ve dvou venkovních zápasech vyřazovací části jste dostali 4:0 a 3:0, v tom bude asi něco víc, než jenom smůla. Vy žijete v nějaké zvláštní bublině, kde každá výhra Realu je štěstí a každá prohra Barcelony je smůla, nikdy to není dobrým výkonem Realu nebo naopak špatným výkonem Barcelony. Prostě vaši hráči nedokázali proměnit tutovky, a proto jste vypadli. My jsme letos doma prohráli s Betisem 0:1, když jsme nedali asi deset tutovek a Karim netrefil prázdnou bránu z pár metrů a světe div se, nebyla to smůla, byla to prostě neschopnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se semnou o tom hádáš? Klidně ať to je neschopnost.

Reagovat
CHONG

Já se nehádám, jenom mě pobavily ty výmluvy typu "hodně smůly v LM"

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to byla smůla.

Reagovat
CHONG

OK, tak snad máš v osobním a profesním životě víc sebereflexe než v tom fanouškovském.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj mám

Reagovat
CHONG

Dobře pro tebe

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

To nie je smola iba nedavanie si pozor kam slapes

Reagovat
valloire

Juve si vás v klidu povodil. Jakýto rozdíl oproti tomu, jak jsme si ho povodili my a konkrétně Král.

Reagovat
ADM

Tak si pozri napr highlighty proti Betisu z uvodu minulej sezony a potom nejake highlighty ku koncu. Do očí bijúce to je. Nesúhlasím, že by tam bola nejaká smola, proste sme na to nemali ani proti Atleticu ani proti Juventusu. Určite ani ja nesuhlasim s tým, akože Messi bol najhorší hráč proti Juve - myslím si opak, vonku spravil dve jasne golovky, doma mal 4-5 striel, snažil sa ale nešlo to. Určite to bolo aj o taktike, no nie náhodou práve v tom období zvlhol prach celému MSN...

Reagovat
Visca el barca

Loni jsme určitě na LM neměli. Ale ten rok předtím byla částečně i smůla. Atleti jsme mačkali jako citron a těch 2:1 bylo vážně málo. Každej vidí jen tu odvetu kde jsme byli přejeti. Ale tam rozhodl ten první zápas, kde to mělo být 3,4-1 a bylo vymalováno. Proto jse mspoko s letošním výsledkem venku. Doma by jsme to neměli ztratit. Jedeš vlastně? Můžem dát klidně po zápase pivko. Sice letíme druhej den dom, ale to by problém být neměl. Každopádně v tý sezoně 15/16 jsme prohráli jen zápas s Atleti na Calderonu.... Loni se povedl jen ten obrat. Prostě to nešlo.

Reagovat
ADM

Nejdem. Rozprával som sa s kamarátom, že by možno šiel, ale povedali sme si že určite nechceme ísť na betonárov, radšej Bayern, City, Lpool alebo ktokolvek, kto bude hrať otvorenejšie. Takže riskujeme 1/4 alebo 1/2

Reagovat
Visca el barca

Chápu. Já byl loni Paříž, tak teď okusím betonek no Ale postoupíme, věřím nám.

Reagovat
ADM

Lenže kým Atleti hrali v 11, tak to bolo viac než vyrovnané..

Reagovat
Visca el barca

To sice ano, ale to nemění nic na tom, že jsme smolně neukončili dvojzápas už na Camp nou

Reagovat
valloire

kurva to mi nedělej, musim furt palcovat

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla smůla. Zkrátka vás soupeř takticky přehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, byla to smůla smůlovatá.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 a 0:0.

Reagovat
valloire

Jak se dá načasovat forma? Nechápu, jak se můžeš takhle zeptat na fotbalovým webu. Sleduješ ten sport vůbec? Sorry, ale to je hodně stupidní dotaz.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty sleduješ třeba toho Ronalda nebo i toho Messiho? Ronaldo svojí hru nemění od záčatku sezóny až do konce, jediný rozdíl je v tom, že mu to v posledních letech na konci líp střílí. Hra Lea má naprosto jiný charakter, on i kdyby chodil pěšky 100% času, tak bude pro tým přínosný, protože je to skvělý dirigent a dělá to furt jak na začatku tak i na konci.

Reagovat
valloire

Položil sis někdy otázku, proč tomu tak je, že ke konci sezony hraje Ronaldo nejlíp? Dnešní škola je k ničemu, když vám to někdo nenapíše, jste vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si položil otázku, proč na konci Marcelo hraje tak zatraceně dobře. U Ronalda jsem si to nepoložil, protože jsem viděl jakým způsobem ty goly dává.

Reagovat
valloire

U Marcela je to úplně stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

není.

Reagovat
ADM

Ten kto načasuje lepšie formu, nie je automaticky lepší hráč. U mňa sa samozrejme Ronaldo nemôže prínosom pre tím rovnať Messimu. Dalo by sa povedať, že jeho opätovné časovanie formy na jar je egoistické. No keď vyhrajú tretíkrát LM, nebude mu to nikto vyčítať - ani spoluhráči, ani tréner a ani fanúšikovia. Bohužiaľ, v tomto vie čo robí a vie čo mu to dá. Messi je opäť celú sezónu skvelý, ale ak to nepotvrdí aspoň nejakým SF v LM, kde sa vypadne dajme tomu so smolou, tak to bohužiaľ bude sklamanie, pretože 3 zo 4 posledných sezon v LM sme proste posrali.

Nijak tým neznižujem kvality Lea, však bez neho by sme minulý rok hádam neboli ani v top4, to že nás udržal vdaka El Clasicu dokonca v boji o titul nebudem ani spomínať, no do budúcna je určite aj na tréneroch aby naučili náš tím hrať niektoré zápasy aj bez neho, inak to bude stále dookola, kým on bude ten na ktorom všetko závisí. To je ten rozdiel o ktorom aj ty hovoríš - Ronaldo ťaží z práce tímu, kdežto Messi pre ten tím musí často robiť prvé posledné lebo akonáhle nie je na ihrisku tak nedávame góly, a potom to vyzerá tak ako častokrát v tejto sezone - záber na Lea alebo Luisa ako v polodrepe s rukami na kolenách lapajú po dychu, pretože musia odohrať celý zápas proti Girone, keď máme dalsí týžden dva zápasy ...

Reagovat
Visca el barca

Od toho bude příští rok trojka Grizi, Dembouz, Couts. Aby tato dvojka mohla více odpočívat. Jiný smysl v tom přestupu Griziho nevidím. Plus samozřejmě to, že je relativně laciný a náhradou za Suaréze.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kenneth

Vzdyt Vas nikdo nenuti nasazovat Messiho do zapasu s Gironou a spol. a uz vubec ne kdyz ta liga letoa vypada jak vypada.

Reagovat
ADM

A ja ho tam nasadzujem? Ved práve, že to je chyba trénerov, Luis a Messi mali ist dole cez polčas a mali tam ist Aleňa s Arnaizom, hráme štvrtok a nedelu..

Reagovat
valloire

...a ještě bych dodal, že je to ze Zidaneho hlavy, žádná náhoda

Reagovat
teenz

Tohle je tak egocentricky az je to naprosto genialni.

Reagovat
janinho

minuly rok mu to viditelne pomohlo a ku koncu sezony mal riadne navrch tak urcite to berie v pohode. konecne mam pocit, ze timove vysledky su pre neho dolezitejsie nez nahananie cisel a individualnych statistik.

Reagovat
valloire

to přichází s věkem

Reagovat
Mercury

To urcite to ho vylozene charakterizuje.

Reagovat
valloire

je jako Jágr

Reagovat
LAM

Tak hlavně loni měl Real takovou lavičku,že v lize hráli snad i líp bez CR.Letos je zas Real mimo z CDR a v lize velká ztráta,tak může klidně odpočívat,což je ale oproti nám velkej rozdíl.

Zápasy kde nehraje Messi jsou hodně slabý a na hřišti je tak daleko víc potřebnej,takže se nedivim že se nechce trenérům Messiho šetřit.Nějaký zápasy by ale na lávce mohl začít.

Reagovat
Frantszek

Suárez může čelit trestu

Šéf španělské ligy Javier Tebas chce potrestat Luise Suáreze. Uruguayský útočník Barcelony se podle něj v zápase s Gironou pokusil úmyslně dostat žlutou kartu. Byla by pro něj pátá, vynechal by tak zápas s Las Palmas a byl připraven pro důležitější mač s Atlétikem Madrid. Přestože Suárez pátou žlutou kartu nakonec nedostal, chce si na něj šéf La Ligy posvítit. "Tohle nejsou věci, které chceme v lize vidět. Udělám všechno, co budu moct, abych tyhle podvody udržel pryč z fotbalu a La Ligy," uvedl Tebas.

Stejně mi to přijde na hlavu postavené. Ikdyby si šel tisíckrát pro žlutou úmyslně, proč by se to mělo trestat? Jeho "blbost". A jak chtějí takovou úmyslnost posuzovat?

Reagovat
valloire

no asi jako u Ramose, Carvajala a dalších ne?

Reagovat
LAM

On jí ale nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snažil se ji dostat. I to by se mělo trestat.

Reagovat
X-bano-X

Jak Ramos, ak Carvajal to dostali v LM, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiná liga, jiní lidi, kteří to posuzují ...

Ale tenhle blb to stejně dá do souvislostí.

Reagovat
drussbarb

No ono to spolu totiž souvisí a to tak, že docela dost. Důležitý je ten úmysl - pamatuju si, jak za Joseho si šli pro žlutou dva hráči baletek a jak jsme tu nadávali. Právem.

Takže Alba i Suaréz u mě za to pardón nedostanou, je to zkrátka nesportovní chování jako blázen. A je jedno, jestli jde o LM nebo LL.

Na druhou stranu by bylo typické, kdyby prvním potrestaným byl hráč Barcelony, to je celý Tebas

Reagovat
smazaný uživatel

Však já jsem to taky kritizoval. Ale o tomhle to není. Jde o potrestání. Ti dva jejich za to byli potrestáni v jiné lize a jinou organizací. Proto se to nedá srovnávat.

Reagovat
drussbarb

Oni nakonec byli potrestáni?

Reagovat
valloire

tak tak, o to jde, že je to nesportovní a bylo nesportovní jak u našich, tak u Suareze. To, že to ten nad tebou, ten blb, nechápe, je zcela irelevantní.

Reagovat
X-bano-X

V podstate ide o to, že ak by za unfair hru nastavili rovnaké pravidlá pre všetkých, tak s tým nemám absolútne žiaden problém. Mne trebárz príde 100x hrošie ak niekto zastaví tzv "taktickým" faulom na polke rodiace sa prečíslenie 2 vs 1 či 3 vs 1 a rozhodca za to dá "len" žltú. Jedná sa predsa o úmyselné zastavenie možnej nebezpečnej akcie a tá žltá je v podstate oproti možnému výsledku tej akcie ničím. Tak isto simulovanie vo vápne niekto rieši žltou kartou a niekto vôbec. Alebo hranie rukou posudzujú každý ináč. A teraz zas koľko hráčov si už v lige takto vybavilo vymazanie kariet pred dôležitými zápasmi ale začne sa to riešiť keď sa jedná o Suaréza. Taký exemplárny prípad. Proste celý ten zhnitý systém je potrebné prekopať a to sa nikdy nestane pokiaľ tam budú stále tí istí šéfikovia a pískať budú stále tí istí slepci.

Reagovat
valloire

ahoj Jirko, taky tě mám rád

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

A není to jedno? Jde o tu "snahu" a posuzovat by se to mělo stejně všude. Teď se vám to nelíbí, protože jde o Suareze. No na to jsme tu už zvyklý, že si to přizpůsobujete, jak se hodí.

Reagovat
drussbarb

Jaké my? Já nic, já jsem, stále, ten spravedlivý

Reagovat
valloire

tak ty nahoře, co se jim to zrovna teď nelíbí

Reagovat
Frantszek

Prostě je to sračka u kohokoli. Ať postihujou simulace, zpětně třeba likvidační zákroky, které nepotrestají adekvátně v zápase, ale úmyslná žlutá karta je každého věc. A prokazovat to je ještě větší ptákovina.

Reagovat
valloire

posoudit se to dá, jestlis viděl ten sestřih

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce bojovat proti podvodům, tak by měl odnaučit Madridisty simulace a házení delfinu. Zas Tebas jede jen proti Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Je to blbosť. Ale ešte väčší blb je Suarez, ktorý mal len celý zápas na to aby dostal žltú a naháňa sa za nou posledné tri minúty vecami ako chytanie lopty rukami, chytanie spoluhráča za nohy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Na beINsport z toho meli komentatori prdel jak z Albu, tak i z Suareze

Z toho Suareze bych nesel jako pripadne umysl, ale u J.Alba tam padla zluta. Tam ten umysl by byl mnohem snadneji obhajitelny. Stalo se to Carjavalovi zlutou, takze neni az tak neobvykle tyhle umysly dokazat. Dokonce se to resilo v LM, kdy Mourinho take nechal hrace vykartovat ne? Snad ale z toho nic nebude, aby pripadne prohru jeden(Barca) ci druhe strane (Athletico) nemohli fanousci brecet tak silne

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito to udělal tak okatě, že se nemůže vůbec divit.

Reagovat
Frantszek

Okatě to dělal, ale principielně mi jde o to, co je komu do toho. Je to jejich "blbost," že si nechá dát žlutou kartu a je to součást taktiky. Postihování této situace prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

principielně je to špatně právě v té vychcanosti.

Ale je pravda, že ve fotbale je spousta nefotbalové vychcanosti a ta se neřeší. Já třeba jako jednu z nejhorších věcí vidím zdržování rozehrání standartek tím, že se nějaký nýmand postaví před balon. Za mě - pokud se pískne, tak hráči potrestaného týmu by měli co možná nejdříve vypadnout od balonu na předepsaných 9,15 metrů. A pokud by jeden z nich šel naopak blíže míči, okamžitě by to u mě znamenalo kartu. Tohle opravdu nesnáším.

Další vychcanosti jsou zdržování pomocí pomalých rozehrávek, simulování, pomalé střídání atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka absencie Neymara v LM, jeho miesto zrejme zaujme AdM alebo Draxler. Hovorí sa o väčšej "tímovosti", ale ruku na srdce, pre PSG to je veľké oslabenie, keďže ani jeden sa kvalitou Neymarovi nevyrovná. Niečo podobné, akoby sa Realu Madrid zranil CR7 a nahradil ho Asensio. Náhrady sú kvalitné, ale CR7 je CR7, rovnako ako Neymar je Neymar.

Reagovat
ADM

Hlavným strelcom je stále Cavani nie? A obaja mu možu poskytnúť dôstojný servis, menej "sobeckosti" vpredu by tomu mohlo nakoniec pomôcť. Ale len zápas ukáže.. skôr im to rozbije psychiku a poserú to.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Neymara by klidně mohli být silnější, tak jako to pomohlo Barce.

Reagovat
LAM

Neřekl bych že jsme silnější.Spíš víc organizovaní,ale to je i práce Valverdeho a navíc máme Messiho.Bez něj prostě budou o dost slabší(zvláště doma kde hrajou o dost líp)a dle mě nemají na to aby Real porazili o 2 goly když může hrát Real z obrany.

Podělali to prostě na Realu kde měli vyhrát prostože těch brejků za stavu 1:1 tam měli hodně,ale hrozně to drbali

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime příští týden, jsem na to hodně zvědavý. Být sazkar, tak dám risk na postup PSG. A jsme silnější, Ney toho zbytečně hodně zadrbal a kolikrát zastavil hru, kdYž jsne mohli jít do brejku, jen aby si udělal kličku proti hráči. Nelíbilo se mi jeho predrzovani balonu, ale Valverde by ho mohl třeba lépe zapracovat do současného týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je to samé - více organizovaní = silnější. O co je kdokoliv na křídle slabší, než byl Neymar, o to je Alba lepší oproti tomu, kdy musel Neymarovi krýt záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je trochu škoda, že Neymar nevypadl spíš na to venkovní utkání. Tam by ta týmovost byla potřeba víc. Doma by naopak jeho živelnost potřebovali.

Ale tak jako tak - mají za něj luxusní náhrady. Oba tihle hráči jsou TOP, takže by ho nahradit měli. Mají víc jak týden na to, aby se sehráli, takže na čas se vymlouvat nemůžou.

Reagovat
drussbarb

No zrovna Neymar v Madridu sice udělal první branku, ale pak si hrál ty svoje klasické sračičky a možná byl spíš na obtíž.

Mně by se líbilo, kdyby si Neymar pořádně odpočinul na MS a PSG postoupila i bez něj

Reagovat
valloire

S MS souhlas , zbytek ne.

Reagovat
drussbarb

Bylo by krásné, kdyby bylo finále Argentina vs. Brazílie, kde by Messi i Neymar opravdu zářili. Kéž by. A kdyby Argentina vyhrála třeba 5:4 v prodloužení po sólu Messiho před 6+ protihráčů

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Achraf - Ramos - Varane - Nacho

Lucas - Llorente - Kovačić - Isco

Bale - Asensio

Si robi srandu Zizu? Ceballos zas lavka no toto uz nie je sranda..on to snad robi naschval

Reagovat
LAM

Po sezoně půjde.Není jiná možnost.ZZ v něj prostě nemá důvěru(nebo spíš mezi sebou něco mají)a on nehraje i když v základu není ani Modrič,Kross,Casemiro.Takže v reálu nemá žádnou šanci hrát v základu.

V jeho věku kdy musí nejvíce hrát se tam prostě hrozně zakopává.Jsem zvědavej kam nakonec půjde.

Reagovat
Fairplay

Mlě jít v zimě na hostovačku, takhle se reálně obávám, že ho pustíme jak Mariana

Reagovat
smazaný uživatel

Po jedny sezone ho urcite nepustime.

Reagovat
misinho7

tak toto bude strasna chyba od Zidane ...odjebat takeho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

a částečně i Ceballose - nikdo ho nenutil do Realu chodit. On šel dokonce přes výkupku, ne? Nebo za částku velmi podobnou výkupce, aby Real nemusel hradit daně.

Kdyby šel Ceballos k nám, tak mohl být už teď hvězda. Někoho takového jsme potřebovali (a asi stále potřebujeme).

Někdy prostě nejsou ty hráčské kroky pochopitelné. Jestli čekal, že vystrnadí ze základu Modriće nebo Kroose, tak je snílek.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Espanyol proti Realu..........aj by som tu to golazko rozmázol ale v tom zápase niet víťaza

Reagovat
valloire

víťaz bude, my

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ si po tom idete na všetkých frontoch, to je fakt.

Reagovat
valloire

My už letos máme 3 trofeje, co máš ty Majere? Máš trofej Majere? Myslíš, že máš trofej? Hovno , Majere, hovno máš !

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má taky trofej z předsezóniho turnaje - úplně stejná rovina třeba jako MS klubů.

Reagovat
valloire

Ale....jsou tu tací, kteří třeba mají za to, že Veletržní pohár je trofej srovnatelná s PMEZ. Třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, když většina zdejších jsou generací narozených v 21.stol a nepamatují dal než k Xavimu.

Reagovat
valloire

no oni to jsou už starší....a ani ten mladší nemůže bejt tak blbej

Reagovat
-Carles-

Reagovat
X-bano-X

Tak závisí, kto je to "my"

Reagovat
smazaný uživatel

My

Reagovat
misinho7

Asensio

Reagovat
misinho7

by ma zaujimalo naco tam je dnes Llorente mohol v klude hrat Ceballos ...sak tam len stoji v zadu a nema co robit..

Reagovat
valloire

pecka sakra

Reagovat
vilp

Isco zase hrozně brzdí akce.

Reagovat
Israha

Celkově je ten přechod nahoru strašně pomalý, jediný neustále v náběhu a v pohybu je Asensio. Přitom ty prostory tam jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol má štěstí, že je Real ještě marnější.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zatím otřesnej výkon, a to můžem být rádi, že rozhodčí dělají chyby, regulérní gól - ano, pak sic penalta. Ale takhle to fakt nepůjde. Ceballos a Benzema do hry, možná i Carvajal.

Reagovat
drussbarb

Žeprý to byl offside

Reagovat
X-bano-X

Nebol. Na digi ukazovali čiaru a Llorente sa tam zabudol.

Reagovat
misinho7

Mateo dnes suverejne najlepsi posledne zapasy mu to ide paradne

Reagovat
vilp

Akorát se mu tam dnes při rozehrávce plete Llorente.

Reagovat
misinho7

totalne nepochopim jeho dnesne nasadenie ... mal tam byt Ceballos

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
gonzalesl_is_back

Naprosto, ale naprosto zasloužená výhra Espanyolu za tu naši parodii na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem se o tom bavit

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

zas o nicom futbal z nasej strany...tato sezona je strasna..raz vyborne inokedy katastrofa

Reagovat
Xaviercreus

Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vysledok pre Valenciu. Uz len pre hracov povzbudenie, ze aj Real moze zavahat.

Reagovat
Kenneth

Jj protoze se to tuhle sezonu jeste nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no posledne kola Real boduje viac a vyzera to, ze sa nadychuje v velkemu finishu. Preto to spominam. Pre hracov to je impulz v tom zmysle, ze ked aj stratia, super moze tiez.

Reagovat
X-bano-X

Neviem prečo ale u baskov Vám vôbec neverím

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja. Nechajme sa prekvapiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól na konec.

Reagovat
smazaný uživatel

aky to bol gol. Nevidel som.

Reagovat
Phillipinho

Gerard si to klasicky sam zalozil a potom i zakoncil.

Reagovat
dextroza_m

Hala v Madridu!

Reagovat
pantondavo

Liga je sice ztracená, ale vypustit to až takhle

Reagovat
X-bano-X

nj 10 rokov neprehrať s Espanyolom a zrazu toto

Reagovat
pantondavo

Překvapila sestava obrany,která je tragická i v plný síle

Reagovat
Hokaido

Nechápu, co Quqiue letos předvádí. Doma porazí Real, Atlety a remizuje s Barcelonou, ale v lize mu pak dělají problémy všechny ostatní týmy. Úžasnej trenér, snad se ho brzo dočkám zpět v PL.

Reagovat
Israha

Jako z pohledu Realu už je to stejně jedno, titul to nebude, EL taky ne...pak už jestli druhé, třetí nebo čtvrté místo, na tom nesejde.

Ale ten Espanyol nechápu. Oni se dokážou naprosto perfektně takticky připravit, doma porazí Real, Atlético i Barcelonu (ty málem dokonce dvakrát), mají pevnou obranu a hoooodně účelné brejky...tak jak je možné, že s tím sbírají tak málo bodů. Síla kádru a trenérská kvalita přitom v pohodě na boj o EL.

Reagovat
Kenneth

No predkolo o LM bych urcite hrat nechtel.

Reagovat
vilp

Předkolo už není, ne?

Reagovat
Israha

Od nové sezony PL, PD, BL, SA po čtyřech týmech rovnou do skupin. Takže je to fakt úplně jedno. Jako skončit i za Atléticem z hlediska hrdosti bolí, ale je bychom stejně nepředehnali ani v případě, kdyby se dnes neztratilo...

Reagovat
vilp

Mě to třeba nebolí vůbec, není důvod.

Reagovat
Israha

Mě jo, já je nesnáším víc, než Barcu, a kdybych si měl vybrat, komu z nich přát titul, tak fakt radši těm Kataláncům. Barcu i přes tu obrovskou rivalitu dokážu vnímat jako velký a hrdý klub, který toho hodně dokázal a zaslouží si respekt. Atlético pro mě bude vždy "ten druhý klub z Madridu", co byl vždy ve stínu, a pouze teď se z něj dočasně, za pomocí trenéra, hráčské skvadry a herního projevu, které nemohu vystát, snaží neúspěšně vystoupit. Respektovat je nedokážu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
CHONG

To ani omylem, Atleti jsou sice sráči, ale pořád lepší, kdyby zůstal titul v Madridu (byť u nich), než u těch katalanskych scumů.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!

Reagovat
valloire

No ona byla historicky ve stínu vždy Barcelona a to je její motor. Ale je fakt, že hráči tenkrát brali spíš jako rivala Atletico, protože byli ve městě, kdežto Barcelonu až tak nesledovali. Ale ta politická a sportovní rivalita je tam pořád větší z hlediska klubu a myslím, že dneska radši to Atletico než nafoukaná Barcelona.

Reagovat
Israha

Tak zrovna tohle si netroufám nějak zpochybňovat, protože nenávist/respekt k rivalovi je i přes nějaké objektivní základy vždycky hlavně o pocitu. Mě sere víc Atlético, někoho zas víc Barca...a každý si tam už ty důvody, které to podpoří, najde. Já to nějak blíže vnímám od začátku nového milénia a nejvíc na mě působí logicky ty věci, co se dějou v této době. A Simeone, jeho fotbal a jeho hráči (Godín, Savič, Gabi, Costa, Griezmann, dřív třeba Turan, Tiago, Miranda, Cata Díaz, Perea, atd.) mi vadí víc než cokoliv, co za tu danou dobu měla a má Barca.

Reagovat
Visca el barca

Předkolo už není

Reagovat
X-bano-X

Takto mu zdvojnásobiť vedomosti o futbale ....

Reagovat
Visca el barca

Žádné nemá.

Reagovat
X-bano-X

Teraz už má

Reagovat
smazaný uživatel

0*2=0

Reagovat
X-bano-X

Tak predtým mu to tam napísal vilp, takže už tam 1 vec bola

Reagovat
el Principito

Reagovat
eliskafan

Nu což, prohrálo mužstvo bez charakteru a morálních hodnot

Reagovat
X-bano-X

Pretože majú problém keď oni musia hrať.

Reagovat
Israha

Tak jasně, ale pak se nabízí otázka, proč tuto účelnou strategii nezkoušejí hrát vždy a "nenechají hrát" ve vzájemných zápasech i slabší týmy. Úplně v pohodě mají na to být takové "Atlético pro chudé", kdyby se toho herního plánu drželi. Protože jako neprohrát doma s giganty je sice krásné, ale co z toho, když se bojuje o záchranu, v podstatě...

Reagovat
X-bano-X

Pretože tí slabší zas tiež nepijú vodu z pračky Pri takomto tíme je to veľmi ťažké. Ten futbal nie je pohľadný aj napriek tomu že kvalitou by mali mať na kľudný stred tabuľky. Tam potom nemôžeš len čakať, s čím vyrukuje súper. Ak hrajú proti favoritom, nikto od nich nič extra neočakáva ale keď by tak isto hrali proti slabším súperom, hneď by sa mávalo vreckovkami. Tak to proste chodí. Atletico pro chudé, je skôr Getafe. Tam od nich nečaká nikto nič pozitívne.

Reagovat
Israha

Tohle je pro mě až moc "romantický" pohled na věc. Jako souhlasím s tím, co píšeš, jen to prostě z pohledu toho týmu nechápu. Pouštět se účelné a body přinášející taktiky a zkoušet hrát něco, co jim zjevně není vlastní a k úspěchům nevede, kvůli nějakým diváckým očekáváním, je pro tým ražení Espanyolu podle mě luxus, co si nemohou dovolit. Takhle mohou přemýšlet velkokluby. Někdo by mi teď mohl předhodit třeba Setienův Betis, nebo Celtu posledních pár let...ale to je právě to - tam mají trenéry a kádry, kterým je ofenzivní a pohledná hra vlastní, tak hrajou to, co jim jde nejlépe. Espanyol se neposune, pokud s tím nezačne taky, a docela se divím, že to někdo jako Flores nevidí.

Reagovat
X-bano-X

Mne skôr šlo o to, že pre Espanyol hrajúci takýmto štýlom je bod proti veľkoklubom úspech ale bod proti slabšiemu súperovi je proste strata. A v lige nie je veľa tímov, ktoré by mohli prevziať opraty zápasu a nejak bezhlavo sa vrhali na tú ich obranu. Áno je tu ultra ofenzívna Girona, je tu Betis, Celta, možno Eibar a aktuálne možno aj Abelardov Alaves. Ale predstav si takúto taktiku proti Leganes, Levante, Deportivu, Malage, či Getafe. A to sú práve kluby ktoré by mal Espanyol minimálne doma porážať.

Reagovat
Israha

S první větou souhlas. Ale já si právě myslím, že dotáhnout praktikování té hry do konce, vyhrávat by s tím mohli i proti slabším. Jen by místo vyloženě betonování a pár smrtících brejků hráli trochu "na Zidana"...naladit se na tempo soupeře, srovnat se s ním, a pak v pravé chvíli, stejně jako proti silným, udeřit. Prostě hrát to svoje, jen poladěné podle úrovně soupeře. To si myslím, že je pro ně klíč k úspěchu.

Reagovat
X-bano-X

Neviem no, asi to možné ja ale keďže to nikto nepraktikuje asi to nebude nič jednoduché čo by si mohli tímy dovoliť.

Reagovat
Israha

Tak nevidíme do toho. U Espanyolu to dost možná může být i o motivaci...ti hráči mohou mít chuť vytáhnout se proti rivalovi nebo věhlasnému soupeři, ale makat za klub týden co týden ve stejném nasazení už tak úplně ne. "Hrát za Espanyol" asi pro průměrného fotbalistu nebude kdovíjaká čest...pak je těžší po nich chtít nějaké souvislé ježdění po prdeli.

Reagovat
valloire

Do prdele, mi nevihrajeme any u kamarýdů z Espanyolu.

Reagovat
ADM

Ronaldo si len tak v kľúčovej časti sezóny oddychuje a radšej nechá spoluhráčov trápiť sa samých. A vraj král..

Reagovat
Visca el barca

Však jasně, že mu jde jen o sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

vek nezastavis, nestiha uz

Reagovat
valloire

Král bude v Paříži.

Reagovat
pantondavo

Král se šetří na hattrick v Paříži

Reagovat
dextroza_m

Pokud sundame Atlety, pak je rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdil bych, pořád mají dost velké sance, akorát mají smůlu, že tuto sezónu je Barca válec, bez prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne kazdy ma smolu lebo niekto ide v lige valec nestaci, ze to citam v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti to mají taky hodně dobře rozehrané.

Reagovat
smazaný uživatel

ale u nich by som veril, ze ten naskok premrhaju remizami so slabsimi timami a prehrou s realom

Reagovat
dextroza_m

Já to myslel tak, že ligu už by jsme měli dohrát i s Očkem, Andrém, Denisem apod. To nejlepší se bude moct šetřit na ligu mistrů, pokud tedy dáme Chelsea.

Reagovat
dextroza_m

B čkem

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude možno, do plných, ať na konci nelitujeme, třeba jen jednoho vypusteneho zápasu.

Reagovat
dextroza_m

Jenže hráči se musí šetřit i na MS, takže si myslím, že např Messi bude v lize nastupovat velmi sporadicky.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
pantondavo

Ještě neprohráli, respekt, ale válec chápu jako průměr 3-5 gólů na zápas, ne takový šťastný výhry z místama nemastný-neslaný jako předvádí Barca nebo loni Real.

Reagovat
X-bano-X

Tak chýba nám do trojgólového priemeru v lige 8 gólov, to zas nie je tak veľa.

Reagovat
pantondavo

Spis 7, ne?

Reagovat
X-bano-X

nj

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Be careful

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč Ronaldo zase nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je zkušenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Plno mimofotbalovych aktivit, tak nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpocival. Liga neni priorita.

Reagovat
LAM

Nechápu proč odpočíval teď v těžšim zápase na Espanyolu a né spíš v sobotu před LM.Tohle nedává moc smysl.

Navíc si nemyslim že bude mít Real proti PSG s tim domácím výsledkem nějakou těžkou práci,navíc když nebude hrát Neymar.

Reagovat
CHONG

Vždyť je to jedno, v lize už nám o nic nejde.

Reagovat
LAM

Sám víš,že takhle to takovej mančaft brát nemůže.Nedává smysl hlavně že na Alves se šlo doma v plný palbě a teď to zápasu kterej není před LM se jde s touhle.

Reagovat
CHONG

Tak doma už bylo v lize těch výbuchů letos dost a další nejsou úplně žádoucí, proto asi ta plná palba a dneska to holt měl asi ZZ u prdele no, nevím, je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak roli muze hrat i cestovani treba, ja nevim. Jak Espanyol ted, tak Leganes minule byly vyjezdy ven a to chybel.

Reagovat
Visca el barca

No je to vychcánek.Sám ví, že potřebuje k balonku LM. A né to, že se bude honit za svůj klub v nepodstatném zápase v těžkých zápasech venku v lize To snad každej vidí ne?

Reagovat
valloire

Tak nejlepšího kanonýra v 32 letech v sezoně MS snad budeš šetřit ne? To není vychcanost, ale rozum. To, že ho Messi nemá, je jeho chyba. Úplně to vidím, až budete brečet, že je Leo unavenej a proto se....si doplň dle potřeby.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má společnýho MS? Myslím že ZZ bude mít Ronalda na MS u zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám o titul nejde, tak je logicky, že ho ZZ šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, mně jde teď o to MS

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejspíš poslední MS, které CR7 absolvuje, ale nemyslím si, že by to nějak ZZ zajímalo.

Reagovat
valloire

Abys měl dobrej vztah s takovým hráčem, musíš to brát v potaz. Ale jasně že je to v zájmu i Realu, aby byl Král svěží a při chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol hraje nepříjemný fotbal. Vás tam okopávali každý vzájemný zápas a všichni jste tu řvali, jaký to jsou prasata, tak proč riskovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepsi, aby nevypadl z rytmu o vikendu. Tak ho nechaji tedka v utery odpocinout a o vikendu zase se dostane do herni rytmu a bude pripraveny na LM. Navic ho muzou vystridat o vikendu po 50-60minutach.

Reagovat
oli9

je jak děcko, jak je výhra nebo první místo daleko tak se umíní a hotovo

Reagovat
Gazza.8

Proč proti Alavesu o vikendu BBC a na Espanyolu zase vymejsli experimenty. Bale na hrotu,wtf???

Reagovat
X-bano-X

Tak proti Alavesu hrali doma, chceli sa predviesť. S Espanyolom zas neprehrali 10 rokov a bol v takej kríze že tam to nemalo vadiť. No jaksi sa niečo pokazilo

Reagovat
CHONG

A hlavně je to úplně fuk

Reagovat
X-bano-X

Neviem či sa na to takto niekto díva. Nebavíme sa predsa o nejakom treťotriednom klube.

Reagovat
CHONG

Titul je v piči a hůř než čtvrtí nebudeme, tak proč se stresovat...

Reagovat
Gazza.8

Já se stresuju proto, že hrajeme tužku a že nám zbývá už jen LM, kde jsme nepřelezli ještě ani osmifinále...tahle sezona je celkově hodně stresující podle mě

Reagovat
CHONG

Liga už mě letos nestresuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Alavesu ma vacsiu sancu na 2 goly

Reagovat
CHONG

My jsme v té lize letos fakt tragičtí, ale čert to vem, ono je celkem jedno, jestli skončíme druzí nebo čtvrtí, teď hlavně neposrat tu odvetu s PSG.

Reagovat
2miguel1

To ide vsetko ruka v ruke

Reagovat
CHONG

Neřekl bych, v LM je to úplně jiný Real.

Reagovat
2miguel1

Ak by ste v 80 minute prehravali 1:2 v psg, nikto by nemohol namietat...takcitak v parizi to bude uplne iny zapas. Real hra vonku dost zle

Reagovat
CHONG

Real hraje letos dost zle i doma

Reagovat
CHONG

Ale dáme to, LM je naše soutěž

Reagovat
Kily

právě že zase až tak moc ne, nic závratného proti Tottenhamu, Dortmund sice měl super začátek sezony, ale ten podzim nakonec byl z jeho strany zoufalý a proti PSG to v prvním zápase taky nebylo nic dominantního

Reagovat
pantondavo

Porad lepsi 3:1, nez 0:6

Reagovat
valloire

no musím říct, že mám podobný pocity, ale já byl vždycky pesimista

Reagovat
Visca el barca

Letos vás tam přehrál každej silnej soupeř. Ten výsledek s PSG je vcelku nepochopitelnej na to jak zápas probíhal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výsledek mohl (a měl) být úplně jiný.

Ale ono se uvidí v Paříži. Do tý doby můžou psát, že se na ten zápas šetří a že je ten zápas prioritou. Pravda je ale jiná - Real je prostě letos o hodně slabší - jak fyzicky, tak psychicky (tady o parník), tak i herně.

Reagovat
CHONG

A on ten zápas v Paříži snad pro nás v naší situaci není prioritou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak spíš narážím na to, že tu LM používáte už pár měsíců jako nějakou mantru. Takovýto - nic se neděje, protože my jdeme po LM ...

Reagovat
CHONG

A co nám jako zbývá? Z CdR jsme ostudně vypadli. Titul je nenávratně pryč a třeba mě je upřímně řečeno jedno, jestli skončíme druzí nebo čtvrtí. To LM je prostě jediné, v co ještě můžeme letos věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš řešit problémy, proč to tak je, než se upínat k nějakým dalším cílům. Takhle to vypadá strašně křečovitě. Ale možná je to jen póza.

Reagovat
CHONG

Tak problémy se stejně budou řešit až v létě a ne teď za pochodu a jsou celkem jasné, nezvládli jsme poslední letní přestupák a začínají na povrch vyplouvat trenérské nedostatky ZZ, takže to řešení je celkem nasnadě, někteří hráči prostě musí pryč, musí přijít nějaká kvalita na posty, kde nás tlačí bota a ZZ musí být ochotný a schopný se v některých věcech změnit nebo bude muset jít o dům dál (což se ale doufám nestane).

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu mi tady přišlo, že si letní přestupák všichni pochvalujete

Reagovat
CHONG

Nevím, jak ostatní, ale já si pochvaloval příchod Daniho a Thea, jenomže pak přišly ty bomby v podobě odchodů Pepeho, Jamese a hlavně Moraty a Mariana bez toho, aniž by se za ně našla nějaká adekvátní náhrada a zvesela jsme vyrazili vstříc nové sezóně s duem Benzema - Mayoral

Reagovat
Visca el barca

Jo tohle byl průser. Já bych v tom viděl dost podobnou situaci s námi na přes rok. Kde jsme nakoupili šíleně hráčů spíš na lavici, chrochtali si blahem, že jí konečně máme a už po půli sezony bylo jasno, že je zle

Reagovat
Visca el barca

*V létě samozřejmě.

Reagovat
Jerichoo

(a měl)

Reagovat
Jordi Alba

Real musí postoupit, už dlouho si přeju finále Barca x Real, tenhle rok už se to musí splnit. Jinak to zatím vypadá po dlouhé době na fakt kvalitní obsazení ve čtvrtfinále.

Reagovat
dextroza_m

Aby tam vůbec někdo ze Španělska byl..

Reagovat
Jordi Alba

Tak jasný, no. Konečně to ale bude vypadat nadupaně i v 1/4. Jenom nevim, jak odhadnout tu Sevillu, ta je schopná porazit 1:0 i prohrát 5:0 fakt s každým.

Reagovat
Visca el barca

Já si tohle teda akt nepřeju, případná prohra by mě asi zabila. Ikdyž my na ně umíme jako nikdo na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechci. Real je na to, abychom ho poráželi v lize. V LM bych do finále bral Paříž nebo City. Oboje by mohl být parádní fotbal.

Reagovat
Jordi Alba

Real si to podle mě pohlídá. City to budou mít dobrý, v lize můžou dát béčko a to nikdo z těch ostatních 4 nemůže. Každopádně hlavně ať nejdřív postoupí Barca a pak Spurs do 1/4.

Reagovat
Visca el barca

City by bylo ideální. Případná prohra by tolik nebolela. Každopádně, musíme postoupit přes Chelsea a pak ať nám nalosují kohokoliv krom Bavorů, z těch já mám stále povědomě strach, kor s Juppem na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

To jako bys radsi City nez Bayern s Juppem na lavici ?

Reagovat
valloire

"Real je na to, abychom ho poráželi v lize." ta nafoukanost z toho úplně stříká.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si Barca udělala z Bernabeu tréninkové centrum.

Reagovat
smazaný uživatel

A na Camp nou?

Reagovat
dextroza_m

To se uvidí v květnu.. Každopádně minulou sezonu jste srovnávali v posledních minutách...

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy 1:3, ale vy superpohar neuznáváte.

Reagovat
Jordi Alba

Já jo, pokud bych to přežil teda.

Ono taky kdo jinej na Real umí že.

Barca x Real finále a pak na MS Argentina x Portugalsko. Půlka lidí by to tu asi nepřežilo, ale kéž by.

Reagovat
Visca el barca

Já mám jen jedny nervy a tohle by bylo šílené. Portugalsko s Argentinou klidně, ale to je dost nereálné

Reagovat
pantondavo

Ok, ale rovnou na penalty, at je to spravedlivy

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
pantondavo

No v poslednim poharu to moc nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednich letech se nám na Camp nou taky celkem daří.

Reagovat
pantondavo

Jinak co ta expreska na Godina? Prej “Pote, co jsme vyhrali Ligu mistru…” Kdy vyhrali atleti LM?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba si ten mač pamatují jen do 93. minuty a zbytek z paměti vytěsnili.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Visca el barca

Já bych si to s Realem kupříkladu rozdal ve čtvrtfinále. To by byl ten náš fotbálek. Ať se klidně ukáže. Rozhodně pokud by jsme šli dál, nechci různé Liverpoolky s tempo fotbálky a jim podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Na dva zápasy bychom měli daleko větší šanci, než jen v jednozápasovém finále.

Reagovat
Visca el barca

Já věřím tomu, že uefa ráda píše příběhy. Takže Barca s Liverpoolem se přímo nabízí. Pepek by si to mohl rozdat s Bavory. Účka s Realem popřípadě pokud postoupí Juve, tak s nimi. Vůbec bych se těmto dvojicím nedivil. To, že dostaneme jednoho z dvojice Shachtar Roma,tomu nevěřím.Tento zlatý jackpot nás jako vždy mine

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych takhle dopředu předpověděl:

Barca se City je lákavé, ale nevím, jestli by nebylo lepší je postavit proti sobě až o kolo dál. Proto si myslím, že Barca další kolo s Liverpoolem je docela pravděpodobné.

MU vyfasuje zase nejlehčího v pořadí a pojede do Říma.

Bavoři si to dají s Tottenhamem.

A poslední dvojku vidím jako další díl ze seriálu "Ropná derby" - PSG - City.

Reagovat
Visca el barca

Ty si myslíš , že PSG postoupí?

Reagovat
dextroza_m

Pánové, my ještě nepostoupili... Víte jak je to s tou pýchou?

Reagovat
Visca el barca

Vždyť jen spekulujeme

Reagovat
dextroza_m

Dovedeš si představit ten výsměch, když rupneme? Spekulace - nespekulace

Reagovat
Visca el barca

Vždyť píšu píšu pod to, pokud postoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsměch bude ať tak nebo tak. Jestli vypadneš zaslouženě, nezaslouženě, smolně ... jestli ti sudí pomůže nebo ublíží ... Ten výsměch prostě bude.

Reagovat
dextroza_m

Výsměch nemusí být pokaždé, tomu přece nevěříš..?

Reagovat
smazaný uživatel

projdi si diskuse po každém vypadnutí. Je úplně jedno, jak vypadneš. Ten výsměch tady bude. Dokonce i po tom, co nás Chelsea vyřadila po ohromné haluzi, kdy jsme trefili 4x tyč, nedali pentli a ještě měli plno dalších šancí. I po tom tady byl výsměch.

Tady se dočteš výsměch i po některých postupech - loni přes PSG to byl historický moment. Ne však pro místní (hlavně) bílé dementy. Ti si na tom to svoje našli. Po vyřazení Arsenalu - zase výsměch a blití - to nás zase tlačil sudí (už si ale málokdo vzpomene, že nás v prvním zápase sudí obrali o gól na 0:2).

Fakt - ber to jako konstantu a nezatěžuj se tím. Zbytečně si zkazíš dojem z třeba jinak povedenýho fotbalovýho večera.

Reagovat
CHONG

A že se na tom postupu proti PSG "to svoje" najít nedalo

Reagovat
X-bano-X

Naozaj bude chyba v rozhodcoch keď 2 minúty pred ukončením riadnej hracej doby potrebuješ na postup streliť ešte 3 góly. Už len oháňať sa tým je smiešne

Reagovat
CHONG

Ten zápas byl souhrnem vynikající Barcelony, PSG posraného až za ušima a i chybujícího rozhodčího (neodpískaný zákrok Mascherana na ADM a penalta po zákroku na Suáreze byly prostě mimo).

Reagovat
X-bano-X

Takto sa to dá brať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu penaltu by v realnem čase písknul každej, teď jsem se podíval na záznam a musím říct, že Luis spadl strašně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Kenneth

Tahle tvoje vestecka koule, ktera nikdy nevyjde proste.bavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jak Messi - taky rád rozdávám radost.

Reagovat
Visca el barca

*pokud samozřejmě postoupíme. Ale já nám doma s Chelsea věřím

Reagovat
CHONG

S vámi hrajeme každou chvíli, jestli zvládneme to PSG, tak já bych chtěl ve čtvrtfinále City.

Reagovat
pantondavo

Jen to ne, City ať jdou co nejdál, já bych bral Liverpool, nebo ManU.

Reagovat
CHONG

Účkaře ne, to bude nuda k posrání a Live přeji, ať dojdou co nejdál, chci City.

Reagovat
pantondavo

Live maj před sebou stejně jen jedno kolo a to musí chytit Shachtar/AS/ManU, jinak končí, takže proč ne stylově s nejlepším klubem na světě.

Já právě přeju City jít co nejdál + z nich letos jde prostě trochu strach a nemyslim si, že by to bylo tak pohodový, jak to ve finále bylo loni, když pominu, že to byla dost nuda.

Reagovat
CHONG

Live se může podle mě letos dostat daleko, navíc na silné týmy oni umí. Jinak proti City by to pohodové určitě nebylo, ale mohl by to být kvalitní dvojzápas a navíc bych si přál, kdyby se zrovna nám podařilo vyřadit oba ropáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool mi pořád přijde nevyvážený ve hře a nevyzrálý v hlavě. Ti můžou dojít daleko jen shodou více okolností.

Reagovat
smazaný uživatel

MU by mohla být dobrá volba. José by měl o motivaci postaráno.

Reagovat
pantondavo

A o ostudu. A CR motivace taky + návrat na OT, to by se mi líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Barce bych přál City.

Reagovat
dextroza_m

A pro Vás opět to nejslabší, že? Myslím, že i Lpool by si z Rámose a Varana udělal trhací kalendář.

Reagovat
smazaný uživatel

"opět" ? Neapol, Bayern, Atlético, PSG sú zrejme teda najslabší

Reagovat
dextroza_m

Ano. Udělat výběr za 4 roky, to je síla.. Neapol? To není top tým, AS Řím, Wolfsburg.. na ty si nějak zapomněl.

Reagovat
CHONG

Nevím no, jestli ti nestačí ani Neapol, Bayern, Atlético, Juve, tak je asi zbytečné s tebou dál rozpravovat

Reagovat
dextroza_m

Nějak pořád vynecháváte ty ostatní, tu valnou většinu.. A co pořád Neapol? Vypadla i z EL, když nepostoupila ze skupiny LM, to je top tým? Bayern, Juve a Atleti top sice jsou, ale snad by jste tu LM nechtěli hrát jen s Římem, Wolfsburgem a podobným?

Reagovat
CHONG

1. Jaké ostatní? Mluvím o vyřazovací části minulé sezóny.

2. To, že někdo jednou vypadne ze skupiny LM jej automaticky vyřazuje z top týmů? Takže Atlético, Chelsea, Juve nebo United nejsou top týmy?

3. Jaká valná většina byla vynechána - AS Řím, Wolfsburg a dál?

Reagovat
dextroza_m

Neapol slabá, Bayern - offside postup, Atletico jste sfoukli, i když v odvetě jste se třepali nebýt Karimove chvilky slávy, Juve - sfoukli.

Sezona před: AS - tragédi, Wolf - tragedi, City(4. v PL) - v tu sezonu tragičtí, Atletico - penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tyhle logiky teda momentalne hrajete proti slabymu tymu zejo? Protoze Chelsea je v PL az 5.

Reagovat
smazaný uživatel

A Neapol slaba.. lol. Tym, kterej momentalne vede italskou ligu pred Juventusem slabej. Loni zase do zapasu s nama neprohrali ve vsech soutezich 3,5 mesice v kuse. Vylozene slabej tym proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ti řekne, že všechny naše postupy byly vlastně štěstí, když jsi mu vyvrátil "lehký los"

Reagovat
dextroza_m

Neapol prostě do té top kvality nepatří, je to takový horší Arsenal. Já Vaši výhru v LM beru, ale povětšinou jste měli lehčí los a kvalitnější soupeře dostávali až v závěrečných kolech. Samozřejmě letos je to naopak.

Reagovat
CHONG

povětšinou jste měli lehčí los

Reagovat
Kenneth

Kdyz vyradime PSG a dostaneme treba Liverpool, tak budete stejne zaae fnukat ze mame nejlehci los

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je objev stoleti. Kvalitejsi souperi na sebe castejc narazej az v zaverecnych kolech. Cim to asi bude?

Reagovat
CHONG

Neapol je slabá možná tak v tvojí hlavě; Bayern jsem řešil už xkrát, pořád operujete ofsajdy, ale nějak záměrně vynecháváte neuznaný regulérní gól v Mnichově na 1:3, po kterém mohlo být hotovo.

City se dostalo do semifinále LM, ale jsou to tragédi A co se Atlética týče, tak výhra na penalty se snad nepočítá?

Jinak pořád hudruješ o nejlehčím losu, ale jediný opravdu slaboučký soupeř za poslední dva ročníky je Wolfsburg (AS Řím ve fázi osmifinále zase není nic tak neobvyklého, tam byli i lehčí soupeři).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Navic nas ten nejslabsi Wolfsburg potrapil asi nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by to taky sralo kdyby se Barce tolik dařilo v LM.

Reagovat
dextroza_m

Mně stačí, že Vás porážíme pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se říct pravidelně.

Reagovat
valloire

Neapol ale v EL vyřadila i Viktorka. EL neberou.

Reagovat
smazaný uživatel

My asi ovlivníme losování.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, vyber za posledni 4 roky (od sezony 13/14)

PSG, Neapol, Bayern (2x), Atletico (4x), Juventus (2x), AS, Wolfsburg, City, Schalke (2x), Dortmund. Ukaz mi prosim ty ostatni, TU VALNOU VETSINU slabych tymu. Pokud dobre pocitam, tak tam mame 4, mozna 5 dvojzapasu se slabsima tymama, proti 11 se silnýma tymama se jmenem.

Reagovat
Kenneth

Ze se na to nevykasles. Porad a to samy od ty Jirkovo druziny.

Reagovat
X-bano-X

Vieš o tom že to čo tu píšeš je proste demagógia? Čo z toho že to tu takto napíšeš, keď sa viackrát stalo že síce ste dostali síce silného súpera ale z toho čo ste mohli dostať to bol najslabší tím? Máš na výber Neapol, Arsenal, Juventus, Monaco a Leicester a chytíš Neapol. Možeš chytiť Bayern, Benficu, Barcelonu, Atletico, PSG, City a AS Rím a chytíš ten AS. Môžeš chytiť Bayern, Atletico a City a chytíš práve to City. Môžeš chytiť Juve, Leverkusen, Arsenal, City, PSG, Schalke a Sachtar a chytíš jedného z dvojice Leverkusen/Schalke. Máś na výber AC, Zenit, Arsenal, Schalke, City, Pireus, Leverkusen a chytíš Schalke. Máš na výber Barcu, Atletico, Účka, Bayern, PSG, Chelsea a Dortmund a chytíš Dortmund. Takto to vyzerá trochu ináč. No a to že si tu zaradil aj finálové zápasy, to neviem čo si tým chcel demonštrovať Teda vlastne viem

Reagovat
smazaný uživatel

My si to losujeme, jak se nám to hodí. To jste to ještě nezjistili?

Reagovat
X-bano-X

A prečo to píšeš mne? Ja reagujem len na tie bludy nad sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si tu psal, že vždy chytneme ty nejlehčí soupeře...

Reagovat
X-bano-X

To som ale nepísal. Reagoval som len na ten nič nehovoriaci zoznam klubov s ktorými ste hrali do ktorého boli zakomponované aj kluby s ktorými ste sa stretli vo finále(čo síce pekne zvýšilo ten počet silných klubov, ale neviem či niekto čakal vo finále Pireus alebo Schalke...). Pretože ak sa dostaneš do semifinále, kde sú v podstate už len silné kluby, tak ak tam je Real, Atletico, Bayern a minuloročné City. tak to City je proste najžiadanejší súper. Samozrejme tento rok je to trochu ináč a takáto 4(za predpokladu že by mali všetci v tom čase aktuálnu formu) by bola vyrovnaná. Preto píšem že argumentačne je to úplná márnosť a snaha vykresliť niečo v lepšom svetle ako v skutočnosti je. Vieš bojovať v Lige majstrov a majstrovský tím stretnúť až vo finále alebo nestretnúť vôbec je tiež umenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu to psal kolega nad tebou. Ale zkrátka museli jsme porazit každého, abychom tu trofej vyhráli. A to jsme dokázali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Loňská sezona byla opravdu eazyyy job for us.

Reagovat
valloire

jak opět?

Reagovat
vilp
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný.

Zaujal mě Dembelé z Tottenhamu vzhledem k postu, který hraje. Dobrá práce.

Reagovat
vilp

Moussa je beast, hráč s lepším krytím míčem asi není. Ale Kovačić je schopný z podobného postu dělat ještě víc, teď v únoru má za 4 zápasy 15 soubojů s úspěšností 100 %.

Reagovat
vilp

Ne 15, ale 18.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Teď má pár zápasů na to, aby se vyřádil, po uzdravení Kroose se zase vrátí na lavičku.

Reagovat
vilp

Jestli se to neposere s PSG, tak bude hrát dost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V lize, kde prakticky o nic nehrajete nebo případně v Lize mistrů?

Reagovat
vilp

V Lize mistrů těžko.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A to mi právě připadá jako velká chyba.

Reagovat
vilp

Určitě. Ale teď jsem si pročítal diskuzi pod jeho profilem na španělském fóru Realu a nestačím se divit, co tam někteří píšou.

https://fororealmadrid.com/viewtopic.php?f=25&t=20441&p=2088846#p2088846

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam píšou? Né každý ovládá španělštinu

Reagovat
vilp

Bláboly (viz níž s Lassem), ve zkratce spíš kritizují, než chválí, někteří dokonce prodávají, a to i po posledních výkonech. A některé věci prostě absolutně nepobírám. I merengues psal na stránkách, že to hraje jak Afričan, což byla snad po x letech první věc, ve které jsem s ním nesouhlasil ani trochu. Asi sleduji jiného hráče. Ale potom se podívám na hodnoceni na managingmadrid a statistiky (poslední čtyři zápasy průměrně 94% úspěšnost přihrávek, 5,25 driblinku na utkání s úspěšností 100 %, prsty v mnoha gólech, minimum chyb vzadu), což mi říká, že to není tak horké...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kovačić jako Afričan? Tak to by mě celkem zajímala ta definice africkýho hráče, pro mě to vždycky byli fyzicky našlapaní soubojoví hráči, kteří měli problémy s míčem na kopačce a taktickou vyzrálostí, to mi na Kovu nesedí vůbec. Pro mě brutálně nedoceněný hráč. Ale se všeobecným hodnocením hráčů Realu jsem se často rozcházel, madridisti hráče hodnotí podle jiných atributů, v čemž musím dát za pravdu Xavimu. Naposledy třeba u Isca, ze kterýho se dělá největší škodná a původ všech problémů a přitom už ani nikoho nezajímá, kdo byl do ledna nejlepším hráčem. Nebo Nacha, kterýho už delší dobu vidím jako vašeho nejlepšího stopera.

Reagovat
vilp

"Udělá mimořádnou věc, vyhraje souboj a nádherně vyveze míč, aby mu hned další minutu přeskočilo v hlavě a vyrobí obrovský průser. A ano, Casemiro je taky muž extrémů a vždycky byl."

Tohle vyznívá tak, jako by s míčem na noze chyboval v podobných frekvencích jako Kanté nebo právě Casemiro, což prostě absolutně nevidím, takže souhlas. I ve všem ostatním. Ale u Isca je to těžké. Kvůli němu se přešlo na diamant, nejdřív selhávali střelci a pak se začalo kazit i vše ostatní. Ono je to trochu jako u vás s Neymarem, který patřil mezi nejlepší, ale i díky němu to z velké části nefungovalo. V LM diamant pořád docela funguje a asi i fungovat bude, ale v lize je to na nic. Jinak jsem osobně od Isca očekával mnohem lepší statistiky. Každopádně by to celé šlo vyřešil docela snadno - přesunout ho na zpět CM, loni stejně předváděl svoje nejlepší výkony přesně tam.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nový Lass, to snad psal samotný ZZ.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak Arana dneska v základu Sevilly.

Reagovat
vilp

Dík pustil jsem si to, Jsem na něj hrozně zvědavý,

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky, do budoucna by to měl být materiál pro velkoklub.

Reagovat
Visca el barca

Tak jsme domluveni s Grizim.

Reagovat
Phillipinho

Tak dneska snad dalsi navyseni naskoku na Real

Reagovat
CHONG

Reagovat
Switchback

Reagovat
CHONG

Vždyť na nás už v lize letos vůbec nezáleží

Reagovat
Switchback

No to asi ne ale pořád těch 7 bodů náskok na Real není až tak moc

Reagovat
CHONG

Myslíš 7 bodů na Atlety, ne? Tam to dává smysl, na ty se ohlížet musíte, ale napsat v současné situaci o navýšení náskoku na Real, to mě prostě (bohužel) rozesmálo.

Reagovat
Switchback

Dnes hraje jen Atletico tak on měl podle mě na mysli udržet si náskok na Real, jelikož fandí Atleticu ... ale jinak máš pravdu, ty odstupy už jsou takový, že Barca už se může bát asi jen Atletica

Reagovat
CHONG

To mi vůbec nedošlo, že myslí Atlético Nějak ho mám zafixovaného jako fandu Barcelony.

Reagovat
X-bano-X

7 bodov medzi Atleticom a Realom.

Reagovat
Switchback

FC Barcelona have reached an agreement with Griezmann. Club will pay 100M release clause in the summer [Cat Radio]

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pořád nechápu k čemu by nam byl

Reagovat
sylarko

suarez bude mat 31, tak bude moct aspon odpocivat a za take 2 roky ho griez uplne nahradi

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup z Madridu do Barcelony? Samozřejmě chápu, že tam není taková rivalita jako s Realem, ale stejně dost zajímavý výběr od Griezmanna

Reagovat
ADM

Mne by sa tiež nechcelo ísť z teplého Španielska sa zakopať niekde do ManU k Mourinhovi. Veľa možností nemal, keď pominiem Real

Reagovat
Switchback

Tak on bude mít zachvíli 27 a na klubové úrovni vyhrál jen 1x ligu ne? Navíc přestup do Barci je tak trochu zárukou trofejí, takže se mu není moc co divit ... za rok nebo za dva to čeká zase Kane do Realu, protože silně pochybuji, že s Tottenhamem něco vyhraje

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ač bych si ten přestup přál, tak mi to celé nějako nejde dokupy. Teď jsme pár let nebyli schopní dotáhnout pořádný hráče a najednou za rok 3 přímo do základu? Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná pozice kde by mohl hrát je levý křídlo, ale potom by si musel sednou někdo z trojice Luis - Leo - Dembele, což prostě není reálný. A nebo by to šlo takhle:

Griez - Suarez - Dembele

Coutinho(Iniesta/Rakitic) Messi

Busquets

Alba - Umtiti - Pique - Roberto

Reagovat
Mercury

Chudak Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, proto nechápu k čemu by byl, jinak ho zakomponovat snad ani nejde.

Reagovat
MiChaEl

Ono to zmysel dava z hladiska fyzickych limitov Suareza a Messiho, ktori sa preklopili cez 30ku, zapasov je pravidelne cca 60 za sezonu, co znamena, ze aj keby vsetci 3 ostali celu sezonu zdravi a bez trestov a hrali by sme 4-4-2, tak kazdy z nich zahra 40 zapasov. Viem si predstavit, ze je to lakave mat top 10 plejera za polovicu 70% toho, co stal stale len prospekt Dembele, ale stale nie som presvedceny o tom, ze sa uplne hodi do stylu hry a ze si hlavne s Leom nebudu liezt do kapusty. Radsej by som siel po inom type a hlavne by som najprv riesil stred.

Reagovat
-Carles-

Stegen - Umtiti, Pique, Verma - Rakitic, Bus - Dembele, Messi, Coutinho - Suarez, Griez

Realita bude skôr, že sa bude točiť hlavne so Suarezom a Dembelem.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Každopádně největší pozitivum přestupu Grieze vidím v tom, že se snad vrátíme k primárnímu 433.

Reagovat
-Carles-

Ja to vidím práve opačne, skladba toho tímu s Griezmannom a Messim ktorý sa podľa mňa nebude vracať viac doprava, sa od 433 ešte viac odkloní.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asymetrický 433, kde napravo bude držet šířku křídlo (Dembélé), nalevo Alba společně s Iniestou/Coutinhem. Messi bude samozřejmě pokračovat v centrální roli.

Reagovat
ADM

Alba .. po tom všetkom?

Reagovat
Jordi Alba

Člověk má chuť to na tom EF normálně zabalit po tomto, hnus..

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Bart začal makat ::biggrin: Já ten přestup chápu z toho důvodu, že Leovi a Luisítovi bude v tu dobu 31 let a potřebují už daleko víc odpočívat v budoucnu. A pokud je za tuhle částku k mání, tak do toho prostě jdeme

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvidíme no, jak s tím Valverde dokáže naložit. Třeba u podobně kvalitního složení Messi, Eto’o, Ronaldinho, Henry to moc nefungovalo. Pozitivum každopádně je, že mezi nima není žádný vyložený egoista či pouhý zakončovatel, vesměs dost komplexní hráči.

Griez je podle mě ideální reakce na Messidependenciu, kromě Hazarda snad nikdo lepší na trhu (otázka, jestli je Hazard vůbec na trhu) není. Každopádně zkoušet dostat do “ideální” sestavy všechny 4 je nesmysl, nemůže to fungovat. Ale s tím se musí počítat, zvlášť na sezónu po MS, kde hráči letos nebudou mít adekvátní odpočinek.

Reagovat
Visca el barca

já se fakt těším na to až bude Leo taky trochu odpočívat. Snad se to udělá před MS. Pak očekávám prodej Paca, Denise,Gomése

Reagovat
vilp

Vidím, že jsi Edenovi konečně přišel na chuť. Chválím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos to bude z naší strany hodně klidný léto, Griez podepsaný dlouho dopředu a žádný další podstatný příchod už podle mě nebude následovat.

Reagovat
patas92

Kde najdu zvracejícího smajlíka?

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Jsem si asi spletl diskuze

Reagovat
ADM

wtf?

Reagovat
Rssa

Prijde mi, ze k nam moc pasovat nebude. Hlavne si nedokazu predstavit tu sestavu, nebot tady by musel byt nekdo jasny nahradnik a to mi do tech utocnych rad nesedi. Tezko videt najedou na hristi Coutse, Messiho, Luise, Dembeleho a Griezmanna...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus

Podle by to reálně vypadalo tak, ze se tam vepředu bude hodně rotovat (coze je pro seriózní útok na triple už téměř jasným předpokladem)

Pokud by však měla být nějaká"základní" sestava, tak bych to viděl tak, ze to nejvíce odskace Ous.

Obrana - Busquets,Rakitic, Coutinho - Messi - Griez,Suarez

Reagovat
sylarko

no ous ma len 20rokov ten na zaklad ma este cas

Reagovat
smazaný uživatel

Příchod Grieze znamená odchod Luise.

Reagovat
sylarko

luis este 2 roky p otiahne...

Reagovat
Visca el barca

to si nemyslím.

Reagovat
sylarko

ja bych to videl asi na 4-2-3-1

suarez(griezmann)

coutinho(griezmann) - messi -griezmann(dembele)

rakitic(paulinho) busquets(paulinho)

alba umtiti pique roberto

stegen

Reagovat
sylarko

hlavne si treba uvedomit, ze luis uz starne taze treba hladat nahradu cim skor, ako potom za 2-3 roky lutovat, ze sme toho griezmanna nevzali a nasledne ho potom kupovat za 200+m, ked ho teraz mozme vziat za 100

Reagovat
smazaný uživatel

Taký hráč ako Griezmann "len" za 100 mega je pri súčasných cenách ako zadarmo, preto sa Barcelone nečudujem za snahu získať ho. Na druhej strane, priveľa "kohútov" na jednom "smetisku" neznamená automaticky úspech a môže to mať opačný efekt.

Reagovat
sylarko

vidim to tak, ze dembele bude buducu sezonu este striedat. predsa je mu len 20, ten ma na zaklad este cas

inak na 433 by bo mohlo vyzerat aj takto:

coutinho-suarez-griezmann

messi

rakitic-busqets

obrana

Reagovat
LAM

Dembele je posila za víc jak 100mega a určitě nebude příští sezonu nalávce.Bude hrát což taky v tomhle věku dost potřebuje.

Ta sestava co jsi napsal vypadá pěkně na papíře,ale v reálu by to byl strašnej průchoďák a lepší týmy by toho hodně využívali.

Mimo lepší dvojky na LB potřebujem Top hráče jen na jeden post a to je CM,takže pokuď utratit prachy,tak určitě tam

..................Stegen

Semedo,Pique,Umtiti,Alba

..(Posila)Raketa,Sergio

..Dembele,Messi,Coutinho

...............Suarez

Tohle eje dle mě Top sestava na příští rok a hlavně je i dost použitelná v těžkejch zápasech,protože Dembele i Coutinho dokážou vypomoct defenzívě.

Reagovat
sylarko

tu zostavu co si napisal, som ja napisal aj ja v komente vyssie, akurat som dal namiesto dembeleho griezmanna. a pritom je to skoro to iste ako 433 akurat dembele a coutinho su viac ztazeny...koho kupis za dva roky namiesto suareza? myslis ze bude lepsi hrac v ponuke ako je teraz griezmann? alebo ho kupi teraz po MS niekto iny a my ho potom budeme vykupovat za 200 mega ....a 100 mega za dembeleho je pri momentalnych cenach nic..dalej pri celorocnom vytazeni nemam pochyb, ze si zahraju vsetci dostatok zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava vypadá super. Možná bych dal šanci Sergi Robertovi, který letos předvádí více než dobré výkony. Naopak se mi u vás nelíbí Rakitic. Toho bych prodal.

Reagovat
technecium

Rakitič letos hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia je skvely. Nechapem ako mohol Inter Milano pustit takeho skveleho hraca. Asi ich vykonnostne prerastal. Inac ten taliansky futbal... skoda reci. Pochodovacia liga.

Reagovat
Phillipinho

25 mega. Tohle musite vyuzit. Absolutni bargain

Reagovat
CHONG

Getafe Snad ještě zabojují o poháry.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Na úkor Realu klidně

Reagovat
CHONG

Laciněji už to snad ani nejde.

Reagovat
Visca el barca

Grizi má slušnou formu.

Reagovat
blaugrana

Co ze tak Antonio ozil?

Reagovat
Phillipinho

Costa. Ten co na tom hrotu odpracuje. Diky tomu ma Griez zase volnost. Perfektni duo

Reagovat
Phillipinho

Marca uz pro ne vytvorila pekny prizvisko. AG/DC

Reagovat
blaugrana

Skoda, ze nie je Criezmann.

Reagovat
dextroza_m

Ty vole Griez jede..

Reagovat
LAM

No Atleti teď vypadaj na nejlepší formě v sezoně.Dost nepříjemný vzhledem k našemu vzájemnýmu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by nějakým uvědoměním Griezmann zůstal. Protože útok Costa - Griezmann to je snad úplně to nejlepší co se dá vidět.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
blaugrana

Utok Messi, Luis, Griezmann bude inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, Griezmann není Neymar, ten potřebuje úplně něco jiného než Barca nabízí. Ale je dostatečně inteligentní, aby se přizpůsobil, takže určitá šance na to, aby ta potenciální souhra byla v případě jeho přestupu velkolepá tam je.

Reagovat
blaugrana

Nebol by takym lidrom, ale zas by ziskal vela top hracov okolo seba, ktorych by este pizdvihol a oni jeho tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, momentálně je to hráč, který chce míč při každé příležitosti. Je otázkou co by s tímhle jeho současným profilem udělalo, kdyby byl ve hře s míčem o třetinu času méně. Přeci jenom Barceloně narozdíl od Atlética, které se snaží jít co nejrychleji nahoru, všechno trvá, všechno je pro něho nezdravě zdlouhavé až rozvážné. Dynamika pohybu hraje v jeho výkonu velký vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím tam nutnost nedostat toho nejlepšího Griezmanna. Ale jen přizpůsobeného Griezmanna.

Reagovat
Phillipinho

Jsem si jistej, ze pro herne nebude tak stastnej jako v Atleticu. Tam je ma naprostou svobodu pohybu, navic ma ted vepredu k sobe top strikera, se kterym se vyborne vyhovi. Jak spravne pises v Barcelone tu svobodu pohybu mit nebude a stane se Messiho pricmrndavacem. On neni dribler, takze se nemuze cekat, ze bude hrat na kridle jako hraval Neymar. Myslim si, ze to dopadne jako s Alexisem v Barcelone, kdy se totalne zabijela kvalita, kterou pak naplno rozvinul v Arsenalu.

Reagovat
Phillipinho

Omlouvam se za preklepy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta paralela se nabízí. Akorát si myslím, že Griezmann je nejen lepší, ale i inteligentnější a vyspělejší než byl při svém působení v Barceloně a než je obecně Alexis. Jinak souhlasím. Maxima svého potenciálu může předvést při Costově a v téhle absolutní volnosti.

Reagovat
technecium

Dnes jsem měl sen, že příchod Griezmanna bude znamenat konec Messiho kariéry poté, co vyhraje MS.

Reagovat
Mercury

Nestraš. Na to má ještě času dost. Stejně si nedovedu představit až odejdou tady ti poslední držáci slavné éry. Busquets, Piqué...a hlavně Iniesta s Messim. To se bojím, že budu nést stejně těžce jako (snad ještě vzdálené) ukončení kariéry Federera.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně vzdálené.. Roger bude hrát do 40 a vklidu bude pořád na vrcholu

Reagovat
Mercury

Nic bych si nepral vic

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo nějaké madridské fórum, ne?

Proč by Messi končil na vrcholu? To nedává smysl.

Reagovat
technecium

Proč by Messi končil na vrcholu? Možná právě proto

Reagovat
smazaný uživatel

Který fotbalista končil takhle na vrcholu? Takhle to nefunguje. Messi bude hrát ještě minimálně 4 roky.

Reagovat
valloire

Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol by byl, kdyby si nenechal dát červenou ve finále a vybojoval zlato.

Reagovat
valloire

to už je detail, na vrcholu byl a mohl hrát klidně dál

Reagovat
ADM

Len som čumel, ako vtedy hral na MS, bohužial pomyselný vrchol to nebol, nevyhral ani LM, ani ligu a ani MS..

Reagovat
valloire

Jde o to, jak hrál. Nikdy nezapomenu na to, jak si vodil Brazilce ve čtvrtfinále. Jeden z nejlepších výkonů hráče na MS:

Reagovat
Generalní Gladiator

messi má rád prachy,ten neskončí

Reagovat
blaugrana

Po vyhre WC by bola z Lea este väcsia bestia, kedze by z neho opadol vsetok strrs a tiaha a bol by v siedmom nebi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže proti Realu Madrid spolu s Neymarom mimo aj Marquinhos a najnovšie Mbappé ?

Reagovat
Raul=Real

Vyzera to tak...ak by nahodou uz cez toto ZZ nepostupil , tak jeho odchod po sezone by bol definitivny

Reagovat
smazaný uživatel

Velká pravděpodobnost postupu, ikdyž v letošní sezóně už věřím čemukoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevykartoval se Griezman?

Reagovat
technecium

Messi by mohl dneska sedět

Reagovat
ttopi

Jestli myslíš za ty daně, tak tam dostal Messi jen podmínku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
teenz

Reagovat
vladino10

Reagovat
ADM

Sedieť bude Luis

Reagovat
technecium

Taky pravda

Reagovat
ADM

Dnes by to mohlo byť aj stare dobre 4-3-3 s trojlístkom Couts - Messi - Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o

Iniesta - Ronaldinho - Messi

Xavi - Busquets

Alba - Puyol(C) - Marquez - Alves

Valdes

Dneska takhle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Alba ma stopku

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj. Tak Abidal naskočí..

Reagovat
ADM
Reagovat
technecium

Reagovat
Majk91

Ter Stegen - Sergi Roberto, Vermaelen, Umtiti, Digne - Aleix Vidal, Sergio, Rakitic, Iniesta(C) - Messi, Suárez

ehm

Reagovat
Mercury

Misto Rakitice hraje Paulinho. Nicméně i tak je to sestava dost nahovno. Busquets a Suarez meli odpocivat urcite.

Reagovat
Majk91

Mas pravdu, hraje Paulinho. Ja naprikald nechapem, preco je Coutinho zase iba na lavicke.

Reagovat
Mercury

Já taky ne. Ale je fakt, že Iniesta nehrál poslední zápas a Coutinho asi naskočí proti Atletům. Každopádně on i Dembelé by zápasy jako je ten dnešní hrát mohli a měli, aby si co nejdříve osvojili herní mechanismy.

Reagovat
LAM

Oba asi budou střídat v druhym poločase,ale to mohl i Suarez.

Reagovat
ADM

Silne pochybujem, že zrovna proti Atlétom naskočí Coutinho a nie Iniesta.

Reagovat
ADM

WTF the fuck

Reagovat
LAM

Všechno dobrý až na toho Suareze.Tohle Valverde dost nezvládl,protože rozhodčí mu může dát kartu úplně za cokoliv.

Reagovat
ADM

Podpora z krajov bude zas uplne biedna, cez Digneho nepríde smerom dopredu nič a Iniesta to tam tiež neobehá. Uplne sa ponukalo hodiť pred Iniesta na LW Coutinho, na stred Messiho a na kraj Dembeleho, aby zbytočne Suarez nedostal žltú, a ten repertoár za čo ju on môže dostať je fakt obrovský. A ten bežec, ktorý zase bude všade okrem pravej strany zálohy tam teda vôbec nemusel byť Stačilo ho tam poslať okolo 60min za Dembsa. Ach, celý deň sa teším na zápas a nič dobre z toho nevzišlo na papieri zatial.

Reagovat
Generalní Gladiator

útočník,pokud není piča,by měl utkání v klidu odehrát bez žlutej,jasně,může se stát,ale měl se chovat líp během sezony

Reagovat
Majk91

vacsina utocnikov by si to vedela postrazit, problem je ale v tom, ze tu ide o Suareza a uňho si clovek proste nemoze byt nikdy isty

Reagovat
smazaný uživatel

Šílená sestava dneska. Čekal jsem alespoň Dembase.

Reagovat
Majk91

Taky Dembele sa tam dnes doslova ponukal namiesto Suareza. Ale tazko povedat ci je dostatocne fyzicky pripraveny odohrat cez tyzden dva zapasy.

Reagovat
blaugrana

A zasa riskovat, ze vypadne na mesiac alebo viac?

Reagovat
ADM

Trenuje už tak mesiac.

Reagovat
blaugrana

to na veci nic nemeni

Reagovat
ADM

Takže teraz ho nebudeme nasadzovať aby sa nezranil či ako to mám chápať?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda, tak alespoň na zaver zápasu.

Reagovat
blaugrana

Nic na nahodu.

Reagovat
Switchback

Ernesto Ernesto ... a proč není Mina ani na lavce?

Reagovat
technecium

+ Piqué sedí

+ Rakitič odpočívá

+ nehraje Dembele, radši ať nastoupí až ke konci

- Suaréz hraje

- Nehraje Coutinho, Alcacer když mohl

Reagovat
Visca el barca

Ernesta moc nekritizuju. Ale dnešní sestava je omyl. Couts s Dembouzem se rozehrají asi v bagu na tréninku. A po té šaškárně co dělal Luisíto je ten jeho základ ještě větším vtipem.

Reagovat
culé

Nejaky fajn HD stream?

Reagovat
Footballer

Reagovat
Footballer

Taky se vám přenos na sport 365.live sekne asi po 2 min??

Reagovat
Rattlesnake

to dělá Chrome (sami nato na té stránce upozorňují). zkus použít jiný prohlížeč. taky mně to blblo a teď to jedu přes mozilu a jde to ok

Reagovat
Footballer

aha ok, díky vyzkouším jiný prohlížeč

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Paco Jémez má pořádně tlustý uzel na kravatě

Reagovat
Murena

Reagovat
blaugrana

Velka frajerina Leo...

Reagovat
patas92

To byla teda dost na hovno přihrávka od Messiho

Reagovat
Murena

Reagovat
sensei25

Tu zostavu fakt nechapem.Pretazime hracov co hraju aj LM a odtial poletime ako z kina.Naco nam je Coutinho a Dembele na lavicke.A najhorsie Mina na tribune.Valverde mi pripomina Ancelotiho-stale tie iste kone a v mafci uz nebudu vladat nohy prepletat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti máme v patách.

Reagovat
sensei25

Jaj tak priemeraci ako Coutinho,Dembele musia sediet na lavicke...xDxDxD

Reagovat
smazaný uživatel

To ví Valverde, proč ti dva sedí.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

zas toho Lea pořád tahají za dres jak kokoti...že jim to není trapné

Reagovat
Ed_Hazard

Iniesta pekná vyrážačka. V NHL by sa nestratil

Reagovat
blaugrana

Iniesta dnes ako pan a Leovi strasne chyba Alba. Digne je uplne marny a nevie kde sa hybat.

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
X-bano-X

golazooooooo

Reagovat
technecium

Reagovat
rave

Tenhle zápas bude hodně bolet. Dávejte to rychle od nohy a hlavně ať se nikdo nezraní.

Reagovat
Switchback

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

taková šibenica tvl

Reagovat
Majk91

Leooo Najlepsi exekutor priamych kopov.

Reagovat
Rattlesnake

to je zase mariáš

Reagovat
Rattlesnake

luisito jednu taky koupí, vsadím boty..

Reagovat
blaugrana

Ten kktim na RB paliem nemoze dohrat.

Reagovat
blaugrana

Obrana bez Pikaca a Albu dost chaoticka.

Reagovat
Murena

Paulinho

Reagovat
technecium

Ten brankář Las Palmas má super rozehrávku

Reagovat
houdic

A hru rukama

Reagovat
ADM

WTF LAHOZ

Reagovat
vilp

Kdyby mu to na ruku nešlo od nohy, tak ho vyhodí.

Reagovat
technecium

Naprosto jasně minul a zachraňoval to tou rukou

Reagovat
vilp

Naprosto jasně neminul.

Reagovat
technecium

Ale trefil ho tak, že to šlo za něj přímo suarézovi k nohám, takhle jsem to myslel

Reagovat
ADM

Redku som ani neziadal, mal smolu aj brankar, ale minimalne zlta a standartka nie? A on sa robi, ze to nevidel

Reagovat
vilp

Nevím, ale když si to hráč nakopne do ruky nebo se mu to odrazí od jiné části těla, tak se to nepíská, ne? Asi to bude podobné. A taky bude záležet na úmyslu. Já sám nevím, co bych dělal, nechci kecat blbosti.

Reagovat
Xavi

Přesně tak. Proto se neměla pískat ani ruka Piqueho proti Chelsea.

Reagovat
Murena

Ten rozhodčí je neuvěřitelnej kokot

Reagovat
ADM

Mimo kazdy jeden zapas na vsetky strany. Raz da kartu za skaredy pohlad, druhykrat pusti likvidacny zakrok. Za mna najvacsi dement v La Lige

Reagovat
Murena

A ta jeho arogance a samolibost

Reagovat
Afrokrecek
Reagovat
blaugrana

Teraz si musi jebat hlavu o stenu.

Reagovat
ADM

“You only lose when you sell”

Reagovat
el Principito

Reagovat
X-bano-X

Lahoz je proste pán, to nevymyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá srandu ten buzerant

Reagovat
LAM

Proč už nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená.

Reagovat
Rattlesnake

neumislná, za tohle by červená byla přísná

Reagovat
Rattlesnake

*neumyslná

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl, tady se nehodnotí úmysl, brankář prostě nemůže hrát rukama 10 metrů před vápnem...když tam leze a nemá to pod kontrolou, jeho chyba

Reagovat
blaugrana

Lol, dobre vedel, co robi

Reagovat
Rattlesnake

vždyť si ji sám nastřelil.

Reagovat
LAM

Suarez by šel sám na prázdnou.Tady není o čem.

Reagovat
technecium

ne... minul míč nohou a hasil to rukou... jasná červená

Reagovat
Mercury

to má teda fakt rychlou reakci...

Reagovat
Footballer

tady bych úmysl neviděl

Reagovat
LAM

Lahoz opět za prač.ráka.Ať už tenhle primitiv jde někam do hajzlu.

Reagovat
blaugrana

Kazdopadne Digne je strasne slaby. Proste on v bicom nevynika. Sedy priemer.

Reagovat
Visca el barca

Cucurella by to zahrál lépe

Reagovat
blaugrana

Verim tomu, zre hej.

Reagovat
Visca el barca

On hlavně nemá sprint, běží furt stejně rychle

Reagovat
blaugrana

Prave. Totalne bez sance, te by niekoho prespritoval. A ked hral s Min stopera, tak si ho tan rychlostne neskutocne davali.

Reagovat
smazaný uživatel

náběhy má dneska dobré. Ale pak jak kdyby nevěděl, co s tím dál.

Reagovat
blaugrana

Preto ho aj Leo hlada len sporadicky.

Reagovat
Murena

Lahoz

Reagovat
X-bano-X

To je špina

Reagovat
blaugrana

Skurvenec madridsky. To je sen.

Reagovat
ADM

Lahoz ide bomby. Kto iny by nam mal zrusit seriu no

Reagovat
X-bano-X

Čo vôbec pískol. Už to 3 krát opakovali a ja furt neviem čo tam pískol

Reagovat
Coutinho10

taky jsem to moc nepochopil

Reagovat
technecium

Za co penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zářez. Lahoz do ledničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoza skopat do hlavy

Reagovat
alcantara

Coze?

Reagovat
technecium

Kdy už penalta proti nám, tak vymyšlená

Reagovat
ADM

Nakoniec ruka Digneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

V tom případě měl pískat i toho brankáře

Reagovat
rave

To nemohl vidět, vždyť ten balon skoro nezměnil směr.

Reagovat
ADM

V opakovacke vidno ako sa ten hajzel zrovna na to pozera

Reagovat
Doubas

Jako sorry, ale ta Digneho ruka byla z blizkosti odrazena od tyce navic navic ven z brany, kdezto ta golmanova byla sice taky neumyslna, ale narozdil od Dingeho nesikovna, s tim,ze mohl jit na prazdnou kasu..Normalne me maloco vytoci, abych sem napsal, ale tohle me dneska fakt nadzvedlo.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Doubas

No co, ja naopak zas dokazu priznat, ze v nekterych chvilich se piska pro nas. Mozna jsme si za druhy polocas ani nezaslouzili vyhrat. Ale tys tyhle situace jako fakt videl jinak nebo mi posles smajlika se slzickou?

Reagovat
valloire

pošlu ti ho já

Reagovat
Doubas

Jj, letos v tom mate praxi a to vam jeste pomahaj

Reagovat
CHONG

Jak jinak

Reagovat
Murena

Ať už jde ten Vidal do prdele

Reagovat
ADM

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

stridani

Reagovat
ADM

Umtiti uz par zapasov totalne laxny

Reagovat
blaugrana

Tiez mi pride. Chodi do subojov uplne s mam pici pristupom.

Reagovat
Teoretik

nedávno jsem to tu za mírnou kritiku Umtitiho schytal

Reagovat
cubinho

5. žlutá na Messiho, neskutečné, Dobytci.

Reagovat
houdic

Tahle poslední byla fakt hnus, nevim proč ho za to nevyhodí, zzezadu absolutně bez šance hrát balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Inak Ernesto mastermind drzat proti otvorenej obrane Dembeleho stale na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, aby tam poslal Dembose musí posadit Iniestu a to se mu asi moc nechce.

Reagovat
ADM

Iniestovi sa moc nebude chciet hrat v nedelu tym padom..

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, po Messim idú jak Indiáni po belochovi

Reagovat
smazaný uživatel

taháme to strašně moc do kuchyně

Reagovat
Murena

Digne

Reagovat
ADM

A este raz tu o tom, ako je Digne schopna nahrada Albu

Reagovat
Rattlesnake

a dembouz to tam teď jde roztrhat

Reagovat
technecium

Digne takzvaně na Goméze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Uz mu prestali aj prihravat. Idu rovnakou cestou

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavení bude určitě 3min

Reagovat
smazaný uživatel

nastavení čekám 2-3 minuty

Reagovat
ADM

A prelezi sa

Reagovat
rave

Kéžby proti Atletům hráli Couts-Bus-Rak-Dembs.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé dobrý centr, škoda

Reagovat
sensei25

Sa neda na ten grc pozerat.Za zostavu si zasluzi Valverde facku.Sa cudujem,ze tam nedal aj Piqueho odzaciatku.

Reagovat
Teoretik

Teď jsem to zapl, ale nabíhající Rakitič na levé křídlo mi asi stačí jako obrázek dnešního zápasu

Reagovat
PP

To jsou kundy..

Reagovat
smazaný uživatel

už toho hodně proleželi kkti, fakt se chci zasmát u toho nastavení

Reagovat
rave

Jordi neskutečně chybí v této fázi.

Reagovat
technecium

To je všechno na náhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi mám štěstí, že jsem zápas nestihl jak koukám

Valverde asi chtěl překonat ZZ v tom kdo postaví debilnější jedenáctku.

Reagovat
Ed_Hazard

Fakt ukazoval Lahoz 6 min nastavenia? Inak Halilovič za to ako burcoval fans paliem

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas ale hrajeme fakt tragicky...pokud to neurvem, tak si výhru nezasloužíme

Reagovat
sensei25

Nieco otrasne ten nas spomaleny futbal.

Reagovat
rave

Druhý poločas bez střely na bránu, to je žalostné.

Reagovat
Teoretik

Lahoz +6, že by se konečně začalo blýskat na lepší časy?

Reagovat
sensei25

To im nikto nevie povedat a vysvetlit co to je strela z dialky?

Reagovat
Murena

To je strašná ostuda

Reagovat
technecium

Bez nápadu

Reagovat
X-bano-X

No des, po všetkých stránkach

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazitelná série stále pokračuje

Reagovat
sensei25

Hanba a Valverdeho dalsi fail s takou pojebanou zostavou.Iniesta tam sucha nohami v druhom polcase a necha ho tam do 73 minuty.Uz postup cez Chelsea budem s tymto futbalom povazovat za zazrak.

Reagovat
Switchback

Reagovat
sensei25

Daj si dole ruzove okuliare bo budes plakat po zapase s chelsea.

Reagovat
CHONG

Hezky pěkně Palmičky, tak snad to Atleti ještě zvládnou

Reagovat
ADM

Zapas proti Girone bol sice krasny, ale inak je to brutalny prepad formy uz nejaky ten piatok. Otrasny futbal bez napadu. Odvareni hraci. Tak trosku nam prestavam verit, klucova bude nedela

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bohužel jeden z nejhorších výkonů sezony a hlavně druhý poločas uplně napiču, bez systému. No nevadí, i takové zápasy jsou a tady se ještě chleba nelámal.

Reagovat
technecium

Tak v tom druhým poločase nešlo nic... Suaréz, Coutinho zbytečný ztráty, bez nápadu vepředu, asi už byli hlavami proti Atleticu

Reagovat
Coutinho10

skoro celej 2. polocas na to odpovedet a nic

Reagovat
Visca el barca

Šílená sestava, šílený výkon. To nemá smysl ani hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguirregaray naprosto nadpozemský výkon.

Lahoz opět uškodil.

Od nás to bylo v první půlce dobré, ve druhé jsme se nechali zastrašit tím domácím entuziasmem.

Velká škoda dvou bodů, ale dneska asi na víc nebylo.

Pozitivem je, že Luisito nedostal kartu.

Digne nedá jediný dobrý balon do vápna. A to měl dneska těch příležitostí opravdu dost. Špatné.

Couts dneska jalový - ztratil plno balonů, nevymyslel nic.

Ous velmi nadějný. Dneska se mi opravdu líbil. Je na něm vidět, že je opravdu hodně talentovaný a atleticky vybavený. Uvidíme, kam to dovede.

Messi dneska chtěl hrozně moc věcí brát na sebe, z čehož vyplynuly 4 žluté na něj. Nic proti domácím, ale tohle jde prostě za Lahozem. On vidí, co se děje, a neudělá s tím nic. Strašný hazard se zdravím hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se vrátím k prvnímu řádku - on byl úplně všude. Nevím, co měl hrát původně za post, ale zdálo se mi, že hrál prvně pravého beka, pak stopera, pak levého běka ... On prostě byl všude. Měl jsem pocit, že jich na tom placu musí být víc. Ten po zápase zamíří na kapačky. Neskutečně kvalitní výkon.

Reagovat
Visca el barca

se vším. Jen bych doplnil, že V

Reagovat
Visca el barca

*Že místo Vidala může s áčem jezdit Aleňa. Začínám bejt na něj krajně alergický.

Reagovat
Phillipinho

Mne teda Dembele silne pripomina Deulofea.

Reagovat
Visca el barca

Tak to ani náhodou

Reagovat
ADM

Ved Deulofeu nemal finálnu fázu. Žiadnu

Reagovat
Phillipinho

A Dembele ti finalni fazi v Barce uz ukazal? Ale jasne v Dortmundu mel dobry cisla, tak snad to ukaze i v Barce. Jenom, ze na me pusobi jako hroznej plasan. A tech balonu co poztraci....

Reagovat
ADM

No práve podla mna za tých 500min tam mal nejednu dobrú prihrávku / center do 16ky. Určite vyzerá nádejne a nie tak tragicky ako Deu, ktorý nedostal loptu cez prvého hráča.

Reagovat
Ed_Hazard

V momente ako sa dotkne lopty tak na mna z obrazovky srsi panika, stres a pod. Strasne oplasenym dojmom na mna posobi..

Reagovat
CHONG

* horšího Deulofea

Reagovat
Visca el barca

Ty si nepamatuješ jak vás loni motal jako slepé koně?Dembouz je ohromný talent a je to vidět při každém doteku s míčem já o něj nemám vůbec strach. Chyba Ernesta je, že tyhle zápasy má hrát v základu. Za 15 minut toho udělal daleko víc než Vídal za 75. Má tři áčka za tu chvilku. Opravdu se s Delem fakt nedají srovnávat.

Reagovat
CHONG

Pamatuj na má slova, bude to provar na úrovni Balea, uvidíš

Reagovat
Visca el barca

To jsou dost silná slova na to, že má za sebou 300 minut cca a je mu 20 let ::smile:

Reagovat
CHONG

Na konci příští sezóny si řekneme

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Tragédie fotbal. Valverde mi tak pije krev.

Reagovat
sensei25

Uz ked si len predstavim aku zostavu posle na atletiko Valverde tak mi je zle.Mala by hrat zostava co cez vikend proti Girone.Vyborny futbal,dynamicka zostava..Bez Iniestu jednoznacne.

Reagovat
Phillipinho

S tim rozdilem, ze se hralo na Camp Nou a Girona tam prijela hrat otevrenou partii. To se potom hraje uplne jinak. Mel bys taky vzit v potaz vykon Girony o vikendu a vykon LP dneska.

Reagovat
valloire

Proti Barceloně se kopala penalta? Čo to?

Reagovat
ttopi

Historic rankings

Historická data:

Week 21 2017/18

Team For Against Total difference

Real Madrid 511 278 +233

FC Barcelona 486 334 +152

Ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Najednou vás zajímá historie. 2 roky musí bejt nějakej rekord. Když si představím tu dobu, je to jako když se kopala penalta proti Barceloně, já šel na vojnu a úplně celou vojnu se žádná penalta proti klaunům nekopala. Přicházím z vojny a kope se. No tě prdel. Ale to tady pochopí tak 5 lidí....

Reagovat
ttopi

Postnul jsem to spíše ze srandy.

Serie byla dlouhá, ale zase na druhou stranu, trochu to plyne z obrazu hry. Přecijen proti Barceloně se týmy moc do vápna nedostávají. Žádnej "slabší" tým takovou serii asi neudělá.

JE to jako ten vtípek s Liverpoolem a Federerem

Reagovat
valloire

Ne, v pohodě. Cokoliv z historie je poučný. Ale na druhou stranu, nechce se mi věřit, že za 2 roky neudělala Barcelona ve vápně faul. To je prostě nesmysl. A klidně řeknu, že i takhle se liga vyhrává. A pak Lahoz pískne tohle.... No sranda.

Reagovat
ttopi

Samozřejmě, že tam určitě nějaký faul byl. Nebo ruka. Ale zkrátka to rozhodčí zrovna nepískl. Většina rekordů spočívá i ve štěstí a shodu okolností.

Navíc každej rekord zní v tu chvíli nesmyslně.

Třeba jako tento (neříkej mi, že za tolik zápasů se hráč nedostane do několika šancí, aby jednu z nich proměnil:

https://www.theguardian.com/football/2012/apr/18/the-knowledge-goal-droughts

Reagovat
valloire

zajímavý

Reagovat
valloire

jakej vtípek?

Reagovat
ttopi
Reagovat
valloire

jo, to mě mělo napadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona chce tu ligu udělat ještě zajímavou. Za to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele