LaLiga - preview 23. kola

17.02.2017, 08:59, aktualizováno 20.02.2017, 08:34
Previews
V Andalusii bude dohráno 23. kolo španělské nejvyšší soutěže. Málaga od konce listopadu nevyhrála žádný zápas a dlouhé čekání hodlá ukončit v pondělí večer, kdy přivítá Las Palmas...
Málaga CF - UD Las Palmas  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku třiadvacátého kola La Ligy obstarají Malaga s Las Palmas, přičemž oba celky shodně sužují potíže, jež chtějí napravit právě ve vzájemném duelu. Zatímco andaluský celek nedokázal na svém stadionu La Rosaleda zvítězit od listopadu loňského roku, hráči Las Palmas pro změnu zvítězili na půdě soupeře naposledy před stěží uvěřitelným půlrokem v samém úvodu sezony.

Malaga sice do letošního ročníku vstupovala s vysokými ambicemi, jichž měl dosáhnout nový kouč Juande Ramos, avšak po nepovedeném vstupu do sezony již známý kouč v klubu nefiguruje a ani jeho nástupce Marcelo Romero si zatím nevede kdovíjak zdatně. Los Boquerones totiž nedokázali zvítězit již v posledních devíti zápasech za sebou. Od sestupového pásma je sice ze čtrnácté příčky stále dělí poměrně pohodlných devět bodů, ovšem příliš dlouho už by raději Romerova družina se džbánem pro vodu chodit neměla...

Domácí mohou čerpat sebevědomí snad jen ze vzájemných zápasů proti svému pondělnímu soupeři, neboť s Las Palmas na prvoligové úrovni ještě doma nikdy neprohráli a drží bilanci dvou výher a jedné remízy. Do zápasu nezasáhne zraněné trio Recio, Sandro a Kuzmanović.

Las Palmas je na tom v tabulce o pět bodů lépe, ovšem po výtečných úvodních kolech tomu bylo mnohem lépe a momentální dvanácté místo je tak spíše zklamáním. O úctyhodnou domácí neporazitelnost přišli ostrované až v minulém kole se Sevillou, zato na cestách tkví pravý kámen úrazu. Jakožto hosté totiž svěřenci Quiqueho Setiéna dokázali letos v lize zvítězit jen jedinkrát, a to hned v prvním kole proti Valencii. Od té chvíle již Las Palmas zvládlo ukořistit jen dvě remízy a zbylých sedm zápasů skončilo prohrou.

Jestli ještě chce tým z Kanárských ostrovů zabojovat o účast v příštím ročníku pohárové Evropy, potřebuje v Andalusii nutně bodovat. Trenéru Setiénovi v tomto ohledu nepomohou zranění Momo, Macedo, Montoro či útočník Marko Livaja a otazník panuje také nad startem Bigase. Zraky příznivců ostrovního celku se tak budou upírat především na prestižní zimní posilu Jesého, který zatím na svůj první gól v novém působišti stále čeká.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Hernández, Demichelis, Torres - Camacho, Rodríguez - Keko, Fornals, Castro - Charles
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Simón, Lemos, Aythami, Castellano - Halilović, Mesa, Montoro, Viera, Jesé - Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Villarreal má za sebou těžký debakl v Evropské lize, ale nesmí ztrácet čas. V pravé nedělní poledne jej totiž čeká utkání na stadionu Anoeta a bude to boj o evropské poháry. Žlutá ponorka má před sebou jeden z nejdůležitějších duelů sezony.

Real Sociedad má velké plány a k jejich uskutečnění by mu mohl pomoci právě duel s Villarrealem. Ani v případě porážky jej Villarreal pro tuto chvíli nepřeskočí, což by mohlo domácí trochu uklidnit. Ještě větší radost ale Real Sociedad může mít z formy Villarrealu, protože ambicióznímu týmu se naprosto zásadním způsobem nedaří. Je až s podivem, že se Villarreal stále drží na pohárové příčce, protože jeho forma v posledních týdnech nemá nic společného s adeptem na poháry.

Tým trenéra Frana Escriby vyhrál za posledních deset soutěžních duelů jen jedinkrát a jeho výkony jsou hodně matné. Od neproduktivního útoku po nedůraznou obranu - vše se zdá být špatně. Výhra nad Granadou ve 20. kole může jen těžko zastínit remízy s Toledem, Deportivem nebo dokonce porážku od Valencie. V minulém kole se Žlutá ponorka opět zastavila, když musela v domácím prostředí dotahovat zápas s Málagou. A zatím nejhorší vzpomínky vyvolává poslední šok v Evropské lize.

Na stadionu El Madrigal přijelo římské AS a před duelem se oběma týmům věštily podobné šance na postup. Po skončení utkání už to tak ale nevypadá, protože hosté se trefili čtyřikrát a noční můrou byl pro obránce domácích zejména kanonýr Edin Džeko. Villarreal neudělal svým fandům radost ani v ofenzívě, protože obranu soupeře nepřekonal ani jednou. A trenér Fran Escriba dobře ví, že jeho celek podal hodně špatný výkon.

Po zápase sdělil: "Tohle bylo jedno z nejhorších utkání, jaké jsem na lavičce Villarrealu zažil. Nešlo ani tak o to, že bychom soupeře podcenili nebo nenastoupili s odhodláním, ale udělali jsme velké chyby, které soupeř nemilosrdně potrestal. S takovou ztrátou koncentrace na výhru pomýšlet nemůžeme. Sympatické ale na mých hráčích bylo, že se do posledních chvil nevzdávali a snažili se skórovat. Teď musíme co nejdřív zapomenout na tento nezdar a soustředit se na Real Sociedad.”

Což pro Villarreal nebude vůbec nic snadného. Je sice pravda, že se mu na stadionu Anoeta historicky poměrně daří a od roku 2000 domácí nad Žlutou ponorkou vyhráli jen třikrát, ale forma Realu Sociedad v letošní sezoně je mnohem lepší. Baskický celek může směle pomýšlet na Ligu mistrů, od které ho nyní dělí jen jediný bod. Po Osasuně se Realu Sociedad dařilo také v minulém kole, jelikož si poradil s dalším nebezpečným soupeřem v podobě Espanyolu Barcelona. Využije bídné formy Villarrealu, nebo se Žlutá ponorka vzchopí?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.30 - 3.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (neděle 16:15)
Byť je tomu teprve nedávno, co se letos trápící Valencia dočkala dvou vítězství v řadě, v uplynulých třech kolech si zase nevedla podle představ. A stále nemůže udělat nějaký rozhodující krok k tomu, aby se posunula tabulkou výše dále od sestupového pásma. Na Bilbao přitom nemá úplně nejlepší vzpomínky.

Z posledních pěti vzájemných duelů se Netopýři radovali jen v jednom jediném případě ze zisku bodů nad tímto protivníkem, v ostatních případech vždy padli. A nejinak tomu bylo také na podzim. Každopádně Athletic Club venku není tak nebezpečný jako před vlastními fanoušky. Takže skládat zbraně předčasně by svěřenci kouče Vory rozhodně neměli.

Delší čas na regeneraci od minulého zápasu, právě tohle bude asi největší výhoda Valencie, která se po bezbrankové remíze s Betisem připravovala na nynější duel celkem osm dní. To Bilbao mělo kvůli Evropské lize podstatně kratší dobu na preparace. Zápas s kyperským APOELem byl navíc zcela jistě hodně vysilující.

Celek z Baskicka nakonec situaci zvládl, v prvním zápase play-off zvítězil 3:2 a do Nikósie bude cestovat v dobrém rozpoložení. Vlastně jen znovu potvrdil, jak důležité je pro něj hrát na San Mamés Barria. Vždyť v LaLize dokázalo Bilbao doma zvítězit z dvanácti zápasů hned osmkrát, venku naopak z deseti kol naplno bodovalo jen dvakrát.

Oba týmy v podstatě netrápí nějaká rozsáhlejší marodka. Akorát domácí zjistili během tohoto týdne hodně nepříjemnou zprávu, na měsíc totiž bude mimo hru útočník Santi Mina. Šanci tak zřejmě bude dostávat v následujících týdnech častěji Simone Zaza, aby ukázal, že z Juventusu není v klubu na hostování žádnou náhodou.

Hostující lodivod Ernesto Valverde asi sáhne k některým změnám v sestavě, především zřejmě nechá odpočívat obránce Mikela Balenziagu, jehož nedávno trápily svalové problémy. Úplně od věci není také varianta bez Ikera Muniaina, kterého by mohl nahradit Markel Susaeta. Příležitost zahrát si od začátku může dostat i Ander Iturraspe.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.37 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Celta Vigo - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Marně se snaží Osasuna odpoutat od poslední příčky v tabulce. Za celou sezónu posbírala jen deset bodů, horší už jen na tom v rámci pěti elitních evropských lig pouze Pescara v italské nejvyšší soutěži. Jestli jednoduše neudělá nějakou sérii slušných výsledků, sestup se bude stávat reálnou záležitostí. Začít by mohla na půdě Celty Vigo.

O tom, že domácí jsou v tomhle utkání favoritem, není pochyb. Přece jenom však nejsou v nijak optimální pohodě, a hosté by se tak svého protivníka měli pokusit zaskočit. Celta měla poměrně nepříjemný los, nezvládla semifinále Copa del Rey s Alavésem, před týdnem prohrála v Atléticu a nevedlo se jí ani v Evropské lize.

Právě nejtěsnější možná porážka s letos hodně silným Šachtarem byla tím nejčerstvějším výsledkem mužstva kouče Eduarda Berizza, který bude mít v odvetě co dohánět. Co se LaLigy týče, drží se nyní jen v nudném středu tabulky. Od pohárových příček nicméně nemá daleko, takže by byla škoda v tomto utkání jakkoli zaváhat.

Ačkoli Célticos neměli v uplynulých několika týdnech vůbec snadnou úlohu zkonsolidovat náročný program, v podstatě se jim vyhýbala nějaká vážnější zranění. Chybět nyní bude pouze John Guidetti, který se před týdnem nechal vyloučit a je v tuhle chvíli suspendovaný. V útoku ho tak pravděpodobně nahradí Giuseppe Rossi.

Už čtyři měsíce čeká Pamplona na ligové vítězství. Její trápení jednoduše nebere konce, na druhou stranu v novém roce až zas tolik výsledkově nestrádala. Porážky se Sevillou, Realem Sociedad nebo Realem Madrid se vlastně daly očekávat, a to přitom svěřenci Petara Vasiljeviče neměli v těchto případech daleko od senzačního úspěchu.

S celky, se kterými by se reálně mohli měřit, alespoň nějakým způsobem opravdu bodují. Každopádně hosty pořád trápí nějaká zranění. Marodku má poměrně početnou, a to jí navíc nově doplnil obránce Tano Bonnín, jenž si naposledy proti Realu po jednom ze soubojů ošklivě zlomil kotník a bude mimo hru do konce sezóny.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.65 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - CD Leganés  (neděle 20:45)
Snad jen s výjimkou ligového poháru prožívá Barcelona dosti nepovedenou sezonu. V domácí soutěži totiž obhájce titulu ztrácí na úhlavního rivala z Madridu a v Lize mistrů zase svěřenci Luise Enriqueho tvrdě narazili hned v osmifinále, když na půdě Paris Saint-Germain prohráli drtivě 0:4 a jejich šance na postup jsou před odvetou mizivé. Alespoň k navrácení na vítěznou vlnu a otupení valící se kritiky má posloužit nedělní střetnutí Katalánců s nováčkem z Leganés...

Navzdory tíživé situaci se ovšem Luis Enrique nenechá mediálními bouřemi rozhodit: "Kritika mě nechává klidným, protože v opačném případě bych zde nedokázal působit tři roky. Naštěstí mezi tiskem a klubem panuje dostatečná mezera - neposlouchám to a nezačnu ani v tomto týdnu. K televizi nebo rádiu se nepřiblížím ani na deset metrů."

Hrubě nevydařený zápas v Paříži však barcelonského kouče nepřestává tížit. "Mám to stále dennodenně v hlavě a stejně tak tomu bude i každou noc ještě aspoň měsíc, ale nemůžeme se tím nechat rozptýlit. Na řadě jsou další zápasy. Ať už se stane cokoli, nadcházejících několik měsíců nemá spojitost s mám rozhodnutím o dalším pokračování. Sám jsem se ještě nerozhodl," dodává Enrique.

Nedělnímu soupeři Barcelony náleží nelichotivý titul nejhůře skórujícího týmu v celé La Lize, neboť Leganés doposud za 22 kol vstřelil pouhých 15 branek. Přesto ligový nováček doposud zvládá unikát spárům sestupu, od nějž se drží na vzdálenost dvou bodů. "Bude to oproti úternímu zápasu značně odlišné, půjde o dobrou ukázku, kdo na naše nelehké rozpoložení dokáže zareagovat," věří Enrique v pozitivní reakci svých hráčů. Do zápasu nezasáhne vážně zraněný Aleix Vidal, stejně jako suspendovaný Sergio Busquets. Návrat naopak hlásí uzdravený Javier Mascherano.

Kouč Leganés Asier Garitano poukázal na to, že i jeho tým by potřeboval vzpruhu po nedávné prohře proti sestupem ohroženému Sportingu Gijón. "Jsem si jistý, že takovou porážku nečekali a je možné, že nálada v klubu teď není dobrá, ale ta naše po prohře se Sportingem také. Pro Barcelonu je výhodné, že Leganés si zrovna nevede nejlépe."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Rafinha, Rakitić, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Bustinza, Martín, Insúa, Rico - Pérez, Pires - García, Bueno, Szymanowski - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Atlético Madrid  (sobota 13:00)
Sporting Gijón by rád zopakoval situaci, která se udála téměř přesně před rokem, když si s Atléticem Madrid poradil. Atlético musí rozložit své síly, protože ho v příštím týdnu čeká náročný duel Ligy mistrů.

Atlético Madrid má před sebou hodně náročný program a dost možná rozhodující měsíc. V Lize mistrů jej čeká Bayer Leverkusen, který možná nepatří k největším favoritům na zisk "ušatého” poháru, ale minimálně bude nepříjemným a hladovým soupeřem. I kdyby si s ním španělský celek poradil a zvítězil v obou duelech, bude jej to minimálně stát mnoho sil. Ještě předtím se ale musí parta trenéra Simeoneho soustředit na duel domácí ligy.

Atlético totiž v lize nemá snadnou pozici. Na jedné straně mu uniká nejen první Real Madrid s druhou Barcelonou, ale rovněž třetí Sevilla, která zažívá hodně povedený ročník. Na druhé straně se však na Atlético tlačí pátý Real Sociedad, který je vzdálen jen jeden bod a má v plánu pozlobit tradičního účastníka Ligy mistrů. A boj o LM namísto Evropské ligy rozhodně nevzdává ani Villarreal, což činí celou situaci pro Atlético hodně nebezpečnou.

Po remízovém zápase s Barcelonou v rámci Copa del Rey se Atlético vzchopilo a uhrálo cenné tři body proti Celtě Vigo. V tomto utkání ale Simeoneho tým tahal za kratší konec prakticky celé utkání, protože hosté vedli dvakrát. Až povedený závěr, ve kterém se trefili Carrasco s Griezmannem, zaručil madridskému klubu tři body. Opět to ale bylo hodně nevýrazné klání v podání colchoneros.

Nutnost zlepšení si trenér Diego Simeone uvědomuje. "Je skvělé, že jsme se nevzdali a že celý tým ukázal bojovného ducha. To nám hodně pomůže. S výkonem jako takovým ale spokojen nejsem, protože jsme nepředvedli to, co jsme chtěli. Celta nám byla více než vyrovnaným soupeřem a přiznávám, že je pro ni výsledek krutý. My ale chceme mnohem víc. Víme, v čem máme slabiny, že na sobě musíme ještě hodně pracovat a jsme odhodláni to udělat, i když to bude náročné,” dodal argentinský trenér.

Soupeřem mu bude Sporting Gijón, který rovněž nemůže být se svými výkony spokojen. Gijón vyhrál jen dva duely z posledních deseti a patří mu až 18. místo, což mu zaručuje jen sestupové potíže. Aktuálně má na kontě 16 bodů, za které vděčí například i minulému kolu, ve kterém se Sportingu konečně podařilo získat tři body v souboji s Leganés. A malou naději mají domácí také v tom, že Atlético vyhrálo na El Molinón naposledy v roce 2008! Od té doby se mu příliš nedaří a těsně zde prohrál rovněž svou poslední návštěvu.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lillo, Amorebieta, Meré, Canella - Vesga, Álvarez, Cases - Burgui, Traoré, López
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Vršaljko, Savić, Giménez, Hernández - Correa, Koke, Gabi, Carrasco - Griezmann, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.70 - 4.20 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Espanyol Barcelona  (sobota 16:15)
Real Madrid má za sebou náročné utkání Ligy mistrů, které pro něj sice nezačalo příliš dobře, ale výborně skončilo. Nemá však času nazbyt, protože již v sobotu odpoledne přijede na stadion Santiago Bernabéu další odvážlivec.

Bílý balet pokračuje v krasojízdě nejen v rámci LaLigy, ale rovněž v Lize mistrů. Poslední držitel slavné trofeje v týdnu vyzval Neapol, která přijela naplněná optimismem a dobrou formou. Doufala v dobrý výsledek a dokonce mu šla naproti, když se jako první krásně trefil Lorenzo Insigne. Jenže Real jen tak něco nerozhází a intenzivně se pokoušel zdolat bránu gólmana Pepeho Reiny. Povedlo se mu to dokonce třikrát a ve všech případech góly stály za to. Real tak výborně nakročil k postupu do další fáze.

Ihned se ale musí přesunout na další frontu, ve které ještě bojuje. A to frontu domácí LaLigy, v níž hájí první místo. Náskok Realu se sice zmenšil a nyní se Bílý balet odlišuje od druhé Barcelony jen jedním bodem, jenže jeho velkým plusem jsou hned dva duely, které má oproti svému rivalovi k dobru. Navíc se katalánský celek léčí z nepovedeného pohárového duelu s PSG. Kromě poloviny ledna a dvou porážek za sebou se navíc Realu drží i dobrá forma a herní pohoda, kterou Bílý balet demonstroval rovněž v minulém kole.

Uhrál stejný výsledek jako proti Neapoli a ani v tomto případě se nejednalo o úplně hladký průběh. Do kabin odcházeli hráči Realu a Osasuny Pamplona za shodného stavu 1:1 a až konec utkání definitivně rozhodl o třech bodech pro hosty, když se trefili Isco a Lucas Vazquez. Ukazuje to ale jednu cennou vlastnost: hráči Realu se nevzdávají a nespoléhají na výpočty. Něco podobného žádá po svých hráčích rovněž domácí trenér Zinedine Zidane.

Před duelem s Espanyolem prohlásil: "Pro klub jako Real je vítězství povinností. Proti Neapoli jsme naposledy dokázali otočit utkání a dát tři góly, ale nesmíme si myslet, že snad už máme vyhráno. Pro postup je třeba udělat kus práce také v odvetě, která bude hodně náročná. Vždy chci po svých hráčích maximum a doufám, že se nám podaří splnit všechny naše cíle. Vede k tomu ale jen tvrdá práce,” uvědomuje si někdejší legenda trávníků.

Těžká práce bude pro Real spočívat také v utkání s Espanyolem. Katalánský celek má velké plány, poměrně se mu daří a už dokázal překvapit nejednoho favorita. Body si rozdělil například s Atléticem Madrid, vyhrál například na Sevillou. Jen to minulé kolo mu nevyšlo podle předpokladů. Po třech výhrách v řadě se Espanyol musel sklonit před uměním Realu Sociedad San Sebastian, který vyhrál díky brankám Vely s Illarramendim.

Aktuálně je Espanyol na 9. místě a na evropské poháry ztrácí jen 4 body. Rovněž trenér Quique Sanchez Flores hodlá snít. "Mým dlouhodobým cílem je to, aby mohli naši fanoušci snít o Evropě. Espanyol si zaslouží poháry jako tradiční klub a já chci po svých hráčích, aby se neustále zlepšovali. Máme velký potenciál, celá kabina funguje skvěle a já udělám maximum pro to, aby naši fanoušci byli spokojeni. Teď nás čeká obrovská zkouška, na kterou se cítíme být připraveni,” věří zkušený lodivod před duelem se slavným Realem Madrid.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Vázquez, Benzema, Ronaldo
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Reyes, D. López, Duarte, Caricol - Fuego, Diop - Pérez, Reyes, Jurado - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.00 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés  (sobota 18:30)
Deportivo Alavés si líže rány z minulého kola, ve kterém utrpělo otřesný debakl od Barcelony. Šanci na reparát má v sobotu odpoledne, kdy se utká s domácím Deportivem La Coruña. Ani jeho sezona se totiž nevyvíjí právě nejlépe.

V kulisách tradičního stánku zvaného Riazor se do sebe v sobotu pustí týmy domácího Deportiva a Alavésu doufajíc, že dají zapomenout na své poslední nezdary. Nováček z Alavésu si vede mnohem lépe než domácí, ale minulé kolo se mu nepovedlo. Inkasoval totiž hned šest branek od rozjeté Barcelony, přičemž se prosadili všichni tři hlavní střelci katalánského celku. Po dvou výhrách tak najednou Alavés okusil porážku.

Stále se ale jeho sezona vyvíjí nad očekávání dobře, protože na desátou Celtu Vigu ztrácí nováček jen tři body, což není nic katastrofálního. Alavés bude chtít překonat nepříliš dobrou statistiku, která ho pojí se sobotním rivalem. Z Galicie si totiž po duelu s Deportivem tři body odvážel jen dvakrát za posledních 17 let! V roce 2003 dokonce odjížděl s výpraskem šesti branek, přičemž sám se netrefil ani jednou.

Při poslední návštěvě si ale neměl nač stěžovat, protože si v rámci Copa del Rey ze stadionu Riazor odvezl nakonec postupovou remízu 2:2. Domácí Deportivo La Coruña se sice nemusí vzpamatovávat z náročného debaklu, ale jeho sezona také fanouškům moc radosti nepřináší. Od začátku nového roku Depor ještě ani jednou nedosáhl na výhru a připsal si po pěti remízách také dvě porážky. Ta poslední se zrodila v minulém kole, ve kterém Depor nestačil na domácí Bilbao, ačkoli po první půli vedl.

Další góly by pak ke svým sedmi rád poskládal rumunský šutér Florin Andone. "Jsem moc hrdý na to, že můžu rozvíjet svůj talent právě tady. Nyní se nám ale moc nedaří, což musíme co nejrychleji změnit. Hlavním cílem zůstává záchrana, ale k ní nám ještě kus chybí. Budu pracovat na tom, abych svému týmu nadále pomáhal coby útočník, protože na mne spoluhráči i fanoušci spoléhají,” dodal střelec Andone.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Juanfran, Arribas, Sidnei, Navarro - Borges, Santos - Gil, Colak, Kakuta - Andone
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Feddal, Laguardia, Hernández - García, Llorente - Toquero, Camarasa, Gómez - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.20 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - SD Eibar  (sobota 20:45)
Sobotní večer v LaLize patří souboji dvou velmi zajímavých soupeřů, kterým se zatím daří předčít očekávání veřejnosti. Domácí Sevilla na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána přivítá Eibar, který se z podceňovaného soka škrábe tabulkou za poháry.

Sevilla patří k tomu nejlepšímu, co zatím v LaLize vidíme. I díky originálnímu a atraktivnímu hernímu pojetí chilského stratéga Jorgeho Sampaoliho se diváci fotbalem v Seville baví. Dokonce se jí podařilo dostat se před Atlético Madrid a prohánět druhou Barcelonu. Teď však narazí na soupeře, který je v obdivuhodné střelecké formě a svou potencí ničí jednoho soupeře za druhým.

Domácí FC čeká v týdnu náročné utkání Ligy mistrů proti anglickému Leicesteru, takže trenér Jorge Sampaoli musí vymyslet způsob, jak šetřit síly. Jeho celek se pomalu vzpamatoval z porážky, kterou utrpěl od Espanyolu Barcelona a vrátil se na vítěznou vlnu. Vyšlo mu především minulé kolo, v němž Sevilla zvládla alespoň po psychické stránce přesvědčit. Ještě deset minut před koncem duelu s Las Palmas platil bezbrankový stav, který nakonec narušil Joaquín Correa vítěznou brankou.

Sevilla se zkrátka nevzdala a pokud chce dlouhodobě pronásledovat nejlepší, tato vlastnost se jí bude hodit. Jedním z hráčů, kteří táhnou sevillské FC, je křídelník Vitolo. A ten má v plánu zůstat déle, třebaže v létě mohl odejít. "Měl jsem konkrétní nabídku od Atlética, ale rozhodl jsem se zůstat. Miluji Sevillu jako město i jako klub, jsem na náš tým hrdý. Těší mne, že se o mě kluby zajímají, protože to ukazuje, že dělám věci dobře. Ale chci tu zůstat a vyhrávat co možná nejvíc zápasů,” plánuje španělský reprezentant.

Eibar nemá zas tak lichotivý zvuk, ale to neznamená, že by snad šlo o nezáživného soupeře. Naopak, poslední dobou se lidé jeho fotbalem mohou jen a pouze dobře bavit. Sevilla nesmí nic podcenit a platí to především pro obranu, která bude zřejmě pod velkým tlakem. Eibar nastřílel jen za tři poslední kola LaLigy neuvěřitelných 11 branek a ještě k tomu zvládl ve dvou utkání z nich udržet čisté konto. Asi jen málokdo si myslel, že by to dokázal zaopakovat úplně stejně poté, co vypráskal čtyřmi góly Valencii.

Ale Eibar je malým mužstvem velkých snů. Čtyři branky nasázel rovněž Granadě, ze které si doma udělal tréninkového panáka. Což hodně potěšilo především kouče Josého Luise Mendilibara: "Sehráli jsme fantastický zápas a ukázali, co v nás je. Když se soustředíme a děláme to, co zkoušíme na trénincích, opravdu si dokážeme zápas užít. Na našich fanoušcích je vidět, jak se těší na každé naše vystoupení a každodenně to vidím i na hráčích. Možná nemáme tak velký rozpočet, tradici nebo množství hvězd, ale o to víc můžeme překvapit. Naší prioritou zůstává zakončení ligy v první polovině tabulky,” říká skromně trenér.

Jeho Eibar zatím na Sevillu nevyzrál ještě ani jednou, což se bude pokoušet změnit právě nyní. Trenér José Mendilibar nemá moc starostí s tvořením základní sestavy, ale jtři absence jsou jisté: Juncá, Riesgo a Gálvez. K tomu má záložník Dani Garcia zlomenou záprstní kůstku a toto zranění musel řešit operací, takže do hry se ještě notnou chvíli nepodívá. Domácím chybí zraněné duo Trémoulinas - Krohn-Dehli a vykartovaný záložník Iborra, k tomu není jistý start Parejy.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Mercado, Rami, Escudero - Vázquez, Kranevitter, N'Zonzi, Sarabia - Ben Yedder, Jovetić
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodríguez - Capa, Santos, Lejeune, Arbilla - Rico, Escalante - León, González, Inui - Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Real Betis  (pátek 20:45)
Domácí Granada se nadále nachází v hodně nepříznivé pozici, ale navzdory svému postavení není ochotná se vzdát předčasně. Další šance na body pro ni nadchází už v pátek, kdy se na jejím stadionu objeví konkurenční Real Betis.

Současné 19. místo je pro Granadu hodně frustrující, ale s jejím herním projevem a nedostatkem kvality se ani není čemu divit. Granada prohrála šest zápasů z posledních deseti a jen dva z nich vyhrála. Velmi často ji trápí nepozornost v obranné fázi spolu s častým inkasováním, a mnoho radosti nedělají ani absence. V minulém kole se obrana opět moc nepředvedla, když inkasovala hned čtyři góly od domácího Eibaru.

Na Estadio Nuevo Los Cármenes se jí ale daří o poznání lépe a je schopna tam bodovat. A to i proti Realu Betis, který si body z Granady při její návštěvě z posledních tří setkání odvezl jen jednou. Granada má další výhodu v tom, že kromě Sauniera nemá větších absencí a může se soustředit jen na přípravu utkání. To nebude ničím snadným, protože i forma jejího pátečního soka se zlepěšuje.

Real Betis prohrál jen tři duely z posledních deseti soutěžních klání a především díky nástupu nového kouče se jeho hra zlepšila. Béticos jsou silní především na domácí půdě a díky cenným remízám se jim povedlo usídlit se na 13. místě. Na kontě mají už 24 bodů a podle brazilského záložníka Petrose za ně vděčí především novému trenérovi.

Tím se v listopadu minulého roku stal Victor Sanchez del Amo, jehož vliv si Petros pochvaluje nejvíc: "Nový trenér jsem přinesl větší koncentraci, touhu vyhrávat a skvělou atmosféru. Fotbal nás baví, máme více sebevědomí a jeho práce s mužstvem je efektivnější. Od té doby, co přišel, se naše obrana zlepšila, vyhráváme domácí zápasy a nebojíme se papírově silnějších soupeřů. Ještě musíme zapracovat na venkovních duelech. Teď jsou ale na nás fanoušci hrdí,” dodal zkušený Brazilec.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Ingason, Saunier, Silva - Foulquier, Pereira, Uche, Cuenca - Carcela-Gonzalez, Ramos, Mallé
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Bruno, Mandi, Tosca - Piccini, Petros, Pardo, Martin, Durmisi - Castro, Alegría
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid20154154:1849
2.FC Barcelona22146261:1848
3.Sevilla FC22144444:2846
4.Atlético Madrid22126439:1842
5.Real Sociedad22132736:3141
6.Villarreal CF2299429:1536
7.SD Eibar22105736:2935
8.Athletic Bilbao22105728:2635
9.Espanyol Barcelona2288630:2932
10.Celta Vigo2193933:3630
11.UD Las Palmas2277831:3328
12.Deportivo Alavés2269721:2827
13.Real Betis2166921:3124
14.Málaga CF2258929:3623
15.Valencia CF21551129:4020
16.Deportivo La Coruña21471026:3419
17.CD Leganés22461215:3718
18.Sporting Gijón22441424:4316
19.Granada CF22271317:4813
20.CA Osasuna22171424:4910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (481)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2014/15

Treble

2015/16

Double

2016/17

single

2017/18

Segunda División

Reagovat
ADM

Tak udajne bola delegacia Barcelony v Seville za Sampaolim..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dnes na fb četl u jedné barcelonské stránky ze by snad Xavi mel být asistentem. Ale nevi. Jestli je to hotovka, poradně jsem nemel čas to zjistit

Reagovat
CHONG

A trávníkáři nebudou mít co žrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Asi najlepšia náhrada za Lucha. A Xavi k nemu ako asistent.

Reagovat
CHONG

Ona je taky otázka, jestli vás Sampaoli nepošle do prdele, moc bych se mu nedivil.

Reagovat
ADM

Na jednej strane ani ja - rozbehol si to v Seville pekne

Na druhu stranu, podla jeho vyjadreni by som tipoval ze je jeho sen trenovat takyto tim a konkretne niektorych hracov

Reagovat
CHONG

Je to otázka no, já být v jeho pozici (teď nechávám averzi k Barceloně stranou), tak by mi bylo líto odejít od tak pěkně rozdělané práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jestli jsi měl nějaký sen, tak si za ní půjde + navíc může hrát i velké rozhodnutí rodina, která ho taky k tomu může tlačit..

Reagovat
ADM

Ja by som na Xaviho nevsádzal. Prešli sme od tiky taky k niečomu agresívnejšieho lebo ten štýl bol mŕtvy ... a bojím sa že teraz by to Xavi chcel presadiť späť. Nebránil by som sa výraznému zapracovaniu na kontrole lopty, rýchlosti prihrávok, presnosti prihrávok atď, ale zostal by som pri štýle z 14/15 sezóny.

Reagovat
teenz

Ten styl podle mě neni mrtvý, Pep ho aplikuje stále (v různých variací) jen Barca pro tenhle styl vážně už nemá hráče.

Reagovat
vladino10

A kto potom na ten štýl má hráčov?

Aj napriek tomu výbuchu má stale barcelona jeden z najkvalitnejších kádrov..

Reagovat
teenz

Real, Bayern například.. Nebavim se o žádným výbuchu, bavim se o tom, že ne každej rok se rodí Iniesta se Xavim a jejich největší problém je aktuálně chabá záloha a s tím trpí celá hra.

Reagovat
ADM

Ešte možno PSG. Inak už asi žiadny káder na svete by to nebol schopný hrať .. a PSG má navyše úžasné krídla, asi najlepšie z tých troch kádrov momentálne

Reagovat
teenz

Jo PSG má na to taky ideální hráče. Výbornej tým (občas na Cavaniho ).

Reagovat
teenz

S tím, že se nerodí každej rok Xavi s Iniestou i souvisí špatnej scouting a špatné doplnění kádru.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Sergi Samper

Problém je ale v přechodu z obrany do zálohy/útoku. A tam se to musí změnit systémově (pohyb), s čímž by teda Xavi mohl výrazně pomoct.

Reagovat
ADM

jj, ved ja netvrdím že Xavi by bol fatálna voľba, ale asistenta by si mal v tom prípade zvoliť Sampaoli. Nech sa potom prípadne stretne so Xavim a ujasnia si určité veci, aby nemali úplne odlišné predstavy a to by nerobilo dobrotu ..

Reagovat
Sergi Samper

Jasně, to já neříkám že by ho měl jít dělat, dokonce nevím jestli jít po Sampaolim, zdá se mi to hodně nefér vůči Seville.

Když si vzpomenu, že Henry v tom jednom videu říkal, že Pepův úkol byl dostat hru před soupeřovo vápno a pak to bylo na hráčích, tak s tím teď máme největší problém. MSN je nám potom k ničemu když nejsou zásobováni balónama a Messi s Neymarem si pro ně chodí na vlastní půlku (Suarez se nedostane do hry skoro vůbec). A nenapadá mě nikdo jiný kdo byl to měl vyřešit než Pepek nebo ten, kolem kterého se tehdy celá ta hra točila.

Reagovat
smazaný uživatel

V hre je aj Ernesto Valverde, ktory ma za sebou aj barcelonsku minulost.

Reagovat
ADM

Tak ten sa spomína už niekoľko mesiacov.. Takisto aj Koeman je dosť blízko. Ja by som ale skúsil jedného z dvojice Sampaoli a (prekvapivo) Cholo

Reagovat
madridcan

Sampaoli skor, Cholo do Interu. On je nieco ako Klopp podla mna. Niekde nieco vybudoval a potom pojde pozdvihnut dalsi rozbity tim.

Reagovat
maxton

podla mna vies tak 5% co ten trener naozaj robi

Reagovat
patas92

Nevím no. Co jsem viděl pár zápasů Sevilly, tak hrajou sice ofenzivní fotbal ve vysokém tempu, ale celkově to je strašný hurá fotbal s hromadou turnoverů a celkově hodně nekompaktní. Potřebujem někoho, kdo dá do kupy zálohu a to si nejsem jistý, jestli je Sampaoli ten pravý...Ale asi furt lepší, než Unzué.

Reagovat
ADM

Sampaoli sa vyjadril dost nejasne

"Barcelona? Ktovie co bude zajtra"

Tak to uz je asi upecene

Reagovat
madridcan

Ale aj dodal, ze sa sustredi na pracu v Seville

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže říct, že se soustředí už jen na Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

a Sevillka naspäť tam kam patrí - európska liga a pekné 5.-7. miesto

Reagovat
technecium

Ten by byl fajn. Ale nejvíc bych chtěl zpět Pepa. Zajímalo by mě, co by dělal s kádrem. Jestli by takový Gomes s Rakitičem ještě byli potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to takovou čistku, jakou udělal Pep když přišel.

Reagovat
Visca el barca

Tam je největší chyba v zahledění se do sebe sama. Triple, vše šlapalo jak má, msn si dělalo co chtělo. Trojka Bus, Don, Raketa nyla v pohodě. Ale k nim se měl přivézt hráč silnej na míči, toho hráče jsme měli a byl jím Alcantara. Je mi smutno z úterka, ale ta facka byla potřeba už na podzim..Nevím co teď s hráči jako Gomés. Naprosto hroznej nákup.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Prečo by sa vracal niekam, kde stále nemá isté miesto v zostave?

Plus pochybujem že by sme za neho boli ochotný vyvaliť 50-60mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Napada ma len prostredie Barcelony, ktore mu je asi k srdcu blizsie. Inak ale vazne nema dovod sa vracat.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bayernu za něj není v současné době náhrada.

Reagovat
ADM

Ja si ani nemyslím, že by mal záujem prestúpiť, aj keby Iniesta končil .. nemám z neho ten pocit, že by chcel u nás hrať stoj čo stoj

Reagovat
Visca el barca

Tak co má z mnichova, zimu jak v prdeli. Jasnej titul už v září a na LM stejnou šanci jak v Barce. U nás má bráchu to nechce hrát s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Riesenim barcelonskych problemov je Seydou Keita.

Reagovat
Frantszek

To je jinej pan. Velmi dobry hrac, v Rime byl skvostnej a to tam sel jen lepit. Neskutecny prehled a klid, ikdyz je obklopen 3 hracema. Uz je trosku starsi. Bus ma jeho kvality, ale nejak ted zaostava a neni to podle me jim.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vilp

Jedna z vašich největších chyb. Koukal jsem na něj teďkom proti Arsenalu a byl to asi nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

On má velké výkyvy formy. Většinu sezony byl docela špatný.

Reagovat
Visca el barca

Však vy si poradíte někde v Dortmundu a vrátíte nám náš klenot

Reagovat
teenz

Náš klenot.

Reagovat
Visca el barca

tak je to nadsázka, jen mi přijde úsměvný, že vyhazujem zbytečně za Gomése a měli jsme tu hráče jako svině z akademie.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund takového hráče taky nemá. Byl by problém ho nahradit. Takových hráčů v podobné kvalitě moc není. Naopak je potřeba koupit či vychovat hráče, který by se s ním střídal. Měl to být Gaudino, ten zahrabal ve Švýcarsku, Benko vypadal v přípravě dobře, ale je otázka jestli mu dá někdy Carlo šanci.

Reagovat
vilp

O tom vím. Ale pokud ho Carlo špatně využíval, tak se není co divit.

Reagovat
Kokesh

Morata v zakladu a Gareth konecne v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo zrejme "nezakopne" ani jeden zo štvorice Real, Barcelona, Atléti a Sevilla. Budúce kolo bude ale už o niečom inom - Barcelona vs. Atléti, Real vo Villarreale a Sevillské derby

Reagovat
Kokesh

My mezitim hrajeme jeste dohravku ve Vale. Doufam v pohodlnejsi naskok.

Reagovat
Visca el barca

Co pochettino?

Reagovat
patas92

Řekl, že by do Barcelony nikdy nešel

Reagovat
vilp

Ten jednou půjde do Realu.

Reagovat
madridcan

Jeho praca v Tottenhame je super a vyzera na dlhsi cas. S troskou nadsazky moze byt druhy Ferguson/Wenger

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, jaj..... debakel od Granady A práve pred derby, snáď ich to nakopne, lebo ak bude opäť prehra, tak to bude mať Sanchez dosť naklonené, z posledných troch zápasov malo byť 6 bodov, Gijon sa mal poraziť a asi aj Valencia, nakoniec sú to body tri a pri ,,forme" vonku to sú straty, od zápasu s Atléticom sú tie zápasy vonku extrémne trápne ..... Dementné vedenie, nezvládlo 4 posledné prestupáky ( 1. leto wtf, 2. asi lepši, ale typologicky nikto za mňa neprišiel), a preto to tak vypadá, šte aby sme sa nestrachovali o udržanie do konca sezóny

Btw. Granada hrá dosť dobre, doma sú silní a zimný prestupák im pomerne vyšiel, radšej by som ich videl v La lige ako Leganés, tak snáď zabojujú, už keď sme im pomohli no ....

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/Kaiser_T8/status/832684300688519169?s=09

Proti noze na hranici vapna nejlepsi na svete.

Reagovat
CHONG

Stejně nikdy nepochopím, jak nám mohl Bayern prodat takového borce za takovou almužnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

budme radi keby siel za sumy co letia teraz pod 100ku by sme ho nemali

Reagovat
_Blind_

Nepřaháněj

Reagovat
misinho7

ked siel pogba za tak vela toni by isiel minimalne za rovnako ak ne viac ak porovname kvalitu hracov problem je ale asi skor v marketingu kde je Pogba jasne vyssie a to asi aj hypuje jeho cenu..a este Raiola

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dřevák

Reagovat
Ed_Hazard

Kde sa hrabe na takého Gomesa, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

jeden jak druhý

Reagovat
teenz

Reagovat
Frantszek

Nehorazny. Vzdycky kdyz mu to jde takhle na placiru, tak uz se muze jit ke stredovemu kruhu. Kroos+placka na levou tyc=gol. Jakou rotaci tomu to hovado dava. Nejhezci jsou ty po zemi

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Po třech dnech mám chuť nějak okomentovat náš zápas proti PSG a napsat můj názor na situaci u nás. Co si budem, z LM jsme tak na devadesát procent venku.Ale nečekaně mi to ani tak nevadí. Nevadí mi ani ta vysoká prohra. Tohle je fotbal, stát se to může komukoliv a kdykoliv. Co mi vadí, je cesta, kterou se Lucho a Bartomeu vydávají. Myslím tím naší přestupovou politiku, zacházení s La Másií a co mě mrzí nejvíc, pošlapávání hesla "Mes qué un club". Tenhle rok mám pocit, že tohle není Barcelona. Je to jen značka. Nepotřebný nákupy průměrných hráčů (Paco+André), zatímco odchovanci mizí. Teď ohledně La másie.To ona znamená Barcelona, je to naše pýcha a náš klenot.Díky ní jsme nejlepší na světě. Někdo říká, že už neprodukuje top fotbalisty, že nemají na to hrát za Barcelonu. (Teď cituju jednu FB stránku) "Jeden můj kamarád, fanoušek Benefiky mi řekl: Ten Grimaldo je neskutečný hráč, je to náš nejlepší nákup za posledních x let (Nevím přesně kolik to bylo, to je fuk). Nebo ten korejský Messi: "Jednoho dne bych rád hrál za Barcelonu ale jsem donucován odejít na hostování". Tohle má svý plusy (odehraný minuty,zápasová praxe) ale imo to spíš škodí (hráč se stejně dřív nebo později musí začlenit do týmu, musí si vštěpit systém, a podle mě se z něj nestane "Barcelona" někde na hostovačce. Tohle všechno mě mrzí kvůli Cruiffovi. To on tohle všechno vybudoval. Jen díky němu jsme sledovali jak vyhráváme trebl, hru Messiho,Xaviho a Iniesty.... Vím, že tohle co se děje je jen dočasný, LE po sezoně odejde, znovu se nastartujeme (doufám, ale zároveň si tím jsem jistý) Vím že to je dočasný ale i tak mě bolí vidět milovanou Barcičku trpět Visca!

Reagovat
Frantszek

Jestli vam taky nedela problemy preplaceny trojzubec MSN a jejich aura. Neco rozhodne uvnitr spatne je. Nejen prace s mladymi. Rakitic hral vyborne, najednou je snad bez sebevedomi. Nakoupili se hraci, kteri nejsou spatni, ale neumi se IMHO vyuzit jejich potencial. Valencia si ublizila, ze vam prodala Andreho a Paca. Ve Valencii se jim hralo moc dobre. Umeli je oba vyuzit. Arda ma kvality a neni poradne vyuzit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako u nás je práce s mladýma výborná... V tomhle viním spíš Lucha že jim nedává šanci a místo nich kupuje provary... A takovej Arda to má těžký Hraje skvěle na LW jenže jen střídá za Neymara a v záloze je poloviční

Reagovat
TrueCommunist

Já si myslím, že největší problém je v tom, že ta útočná trojice hraje prostě pořád, pak se mladým hráčům ani nebude chtít hrát za tento tým, kde nemají šanci nastoupit alespoň na blbejch 10 minut, v tom je ten hlavní problém. Navíc ta záloha teď vypadá hrozně pomale a taky si myslím, že se sem moc hráčů nepotáhne, když vidí jakou mají konkurenci, sice záloha hraje špatně, ale stejně tam bude Busquetse a Iniestu furt prosazovat. Ještě když na třetí post je tam Arda, Rakitič, Rafinha a Gomes. Takhle to prostě nejde, ale je to problém vaší přestupový politiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bus s Iniestou budou hrát pořád protože jsou nejlepší na světě na svých postech.

Reagovat
TrueCommunist

To ti musím oponovat, možná na LaLigu to stačit bude, ale na zápasy, kde se hraje dolu nahoru a ve větším tempu, tak na to už prostě nemaj. Potřebujou hrozně času a prostoru, pak jsou dobří, ale jak na ně někdo hraje tvrdě a rychle, tak je to hned problém. To pak vypadá jako by tam vůbec nebyli...

Reagovat
Visca el barca

sorry, ale nejde jinak. Maj na to pořád a nejde o jeden zápas. S Raketou si vytírali prakticky dva roky s kýmkoliv prdel. To, že letos se furt něco zkouší a ve výsledný fázi je z toho tenhle guláš je věc druhá.

Reagovat
TrueCommunist

Nevím mě prostě přijde, že Busquetss a Iniesta jsou prostě hrozně pomalí a bude to jen horší + pak ještě když obrana je v takovým složení v jakým je, tak prostě potřebujou prostě tvrdší a hbitější střed do těžkých zápasů. Neříkám, že proti týmům jako je Sevilla či Villareal to nestačí, proti takovým týmům vypadají jako nejlepší hráči světa, ale proti týmům, kteří do toho uměj pořádně šlápnout a přiostřit, pak to vypadá prostě k smíchu či k pláči, jak kdo chce.

Reagovat
Visca el barca

To se říkalo před treblem taky. Busquets i Andrés jsou zvyklý hrát v dominantním fotbale. A proto se k ním skvěle hodil Rakitic, protože umí bránit podržet míč a rozdat. Prostě to co nám chybělo, když stárnul Xavi. Ještě loni hráli parádně. Problém je v tom, když ti v Paříži hraje na pravo Gomés nechci to svádět jen na něj, ale on zrovna ještě na tyhle velký zápasy nemá. Tak se to tam valilo každou chvíli a samozřejmě do tohodle fotbalu se oba nehodí, protože ho nikdy nehráli. Hrát Raketa a celej tým na aspoň 80 % svejch možností, tak tam nemůžem dostat čtyřku.

Reagovat
Visca el barca

Další věc ta trojice záloze byla u toho, když jsme v průběhu roku vyklepli snad celou evropskou špičku. Problém je jinde než u Busiho s Andrésem

Reagovat
TrueCommunist

Uvidíme hele, ale když si vemeš střed Realu, tak je úplně někde jinde, to samé s obranou.

Reagovat
Visca el barca

Bus je lepší než Case, Andrés je s ylukou na stejno a Kroos je lepší než Raketa. Máš to plichtu. Plus u nich vidím na lavici. Tam se bohužel u nás upřednostňuje tápající André. Obrana krom pravýho beka srovnatelná. Horší je, že nám to nejde a místo Gomése měl přijít hráč šikovnej na míči. Denis a Rafinha potenciál maj. Arda topku už v lize ukázal. Ten tým má problém. Ale ten samej tým hrál loni kurevsky dobrej fotbal a měl daleko horší náhradníky.

Reagovat
TrueCommunist

No uzavřel bych to tak, že Reál s jeho sestavou bude lepší proti lepším týmům, kde nebude tak dominantní a Barcelona proti týmům, kde bude naprosto dominantní..

Reagovat
Visca el barca

Na tom něco je to je fakt.

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom dobře

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo by to malo byť dočasné? Dočasné sú len úspechy a nadvláda. Tieto lepšie a horšie časy sa striedajú u všetkých klubov/veľkoklubov. Ty si len zastihol tú éru s perfektnými futbalistami a veľa vyhratými trofejami. Pravdepodobnejší mi príde menší úpadok ako naštartovanie novej éry.

Ja som začal fandiť Realu a pravidelnejšie ho sledovať v sezóne 2002, ktorá sa zakončila výhru v LM takže som zažil viac menej tú neúspešnú éru Realu Teraz dúvam že prichádza naša nadvláda. Hráčov na to máme, trénera myslím tiež. Aj keď neverím tomu, že bude taká markantná ako tá vaša pod Rijkardom alebo Pepom.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně si myslím, že máte o fous lepší tým jak my. Takže bych se tomu ani nedivil Ale my pořád máme nejlepší DM (Bus) AM (Iniesta), stopera (Piqué), nejlepší devítku (Luis) a samozřejmě Messiho To bude spíš taková přetahovaná mezi náma bych řekl. Jinak já sleduju Barcu od začátku sezony 2014/15. Tím pádem je to pro mě nová situace no

Reagovat
Ed_Hazard

To už si teda zachytil ten mierny úpadok. Sice hej, treble bolo, ale herne čo ti ja viem. Asi 3 sezóny už to nie je ten valec ako kedysi. A piqueho myslíš vážne?

Reagovat
Jordi Alba

Pique je ve většině zápasů skvělý.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Prvy polrok 2015 bol najlepsi futbal aky sme kedy hrali a vela odbornikov vtedy hovorilo, ze to je jeden z najlepsich futbalov vobec

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Veď hej ale pol rok predtým aj po tom to nebolo nič extra. Predtým Pod Pepom ste hrali prakticky stále dominantne niekolko sezón a každý mal z vás strach. Tak som to myslel.

Reagovat
Visca el barca

Tak ono jsme hráli top i na podzim 2015 vlastně až do dubna 2016.

Reagovat
Gazdo

Hej bohuzial to nechytil to najlepsie no... Ja si pamatam este rijkarda a casy ked ronaldinho u nas zacinal to bolo krasne... Ale po pepom to bol vazne kolektiv neskutocny nie ako tie parodie na fotbalistov ako gomes a mathieu teraz

Reagovat
misinho7

Iniesta a Pique nehenvaj sa le nie..Iniesta je nespochybitelne legenda a jeden z najlepsich zaloznikov aky boli ale teraz uz urcite nie je najlepsi..taky Lukito ho teraz predci a Pique taktiez, najlepsi stoper urcite nie je ani oproti nasim

Reagovat
Visca el barca

Ale niotak oba mají lepší a horší zápasy. Andrés hrál letos fakt poprvé špatně v to úterý, ale to hrál zle každej. Luka je samozřejmě taky top, ale andrés krom bránění je ve všem lepší

Reagovat
ADM

a v com je ten Iniesta lepsi posledne dajme tomu dva roky oproti nemu? Konkretne

Reagovat
misinho7

ale no to ze iniesta bol svojho casu uple najlepsi nepopieram ale minimalne posledne roky ci obdobie ho Luka predcil niekedy

Reagovat
Visca el barca

jasně, to jsem asi přehnal. Jsou tak nastejno. Jen sem chtěl už vejš říct, že zrovna on není problém špatné hry,ale druhá strana zálohy, kde hrál dva roky super Rakitic a teď se tam cpe vyhypovanej Gomés

Reagovat
misinho7

tak teoreticky teraz od od Mourinha mame uz dobre obdobie ..skoda ze vzdy sa najde nejaka sezona ked nevyhrajeme nic ale inac topka ak by sa nam podrilo obhajit LM tak ju mame 3 krat za posledne 4 roky co by bolo nieco so sa nikomu nepodarilo, cista nadvlada nad Europou

Reagovat
technecium

Lucho měl svou vizi Barcelony a ta vizi se ukázala, že byla úspěšná. Ta vize byla založená na individualitách spíš než na týmovém strategickém plánu. Problém ovšem je, když se někdo zraní nebo vypadne z formy. Nepamatuju, že pod Pepkem jsme trnuli hrůzou když se zranil Busquets nebo Piqué, protože prostě byl systém a do něj se dosazovali hráči. Teď jsou hráči a podle nich se staví systém. A to je podle mě špatně a Lucho by měl kvůli tomu odejít, protože to je dlouhodobě neudržitelný, ač to mělo úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

OT: Videl nekdo Bilbao- Apoel? Myslite si, ze Apoel ma kvality na to se dostat dal. Koukal jsem na Villareal -AS, takze jsem to nevidel. Byly ty dva goly odpovidajici hre? Report jsem cetl, ale rad bych jeste dalsi pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez by ma to zaujimalo bolot oho na nas cez tyzden dost. Clovek by aj chcel ale nestiha.

Reagovat
smazaný uživatel

Granada, Leganes a Osasuna musí dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Koke je skvely motor zalohy. Toho by som v Barcelone videl rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave preto ze je skvely ho tam asi neuvidis. Inak poznam aj lepsich zaloznikov ako Koke.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Daniho Ceballosa napriklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za lopatu?

Reagovat
smazaný uživatel

Caute Borci chcel by som sa spytat že aktuálne je najlepši strelec Ligy majstrov Messi s 10 golmi a teraz Barca vypadne a Cavani sa dotiahnie napr na 10 golov tiež kto bude najlepši strelec ?? mám to podané za väčšiu čiastku tak pls ako to je ? Kto odohra menej zapasov ?

Reagovat
smazaný uživatel

To co hra Atletico? Vedxz toho bolia oci. Savic hrubice ako skolak. Simeone po sezone asi out.

Reagovat
Phillipinho

Tvle Savic hraje posledni dobou strasne ale Cholo ho tam proste bude porad cpat. Jesteze je Lacina traged.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Gijónu

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro hattrick za lavičky a za pět minut

Reagovat
Phillipinho

Gameiro nazdar

Reagovat
Ed_Hazard

Ten musí mať iný rate minuty/góly

Reagovat
smazaný uživatel

Gamiero proti kritikum

Reagovat
smazaný uživatel

Casilla, Carvajal, Varane, Pepe, Nacho, Kovacic, Kroos, Isco, Vazquez, Ronaldo, Morata

Není co vytknout.

Reagovat
Kokesh

Marca prisla v pulce tydne s tim, ze volno dostane Karim, Keylor i Modric. Case po 14 zapasech v rade taky a Marcelo po zraneni je dalsi vitany krok. Neapol asi Zidanovi opet dodala sebevedomi, skvely krok a jak pises, neni co vytknout.

Reagovat
misinho7

tesim sa na tu zalohu krasa

Reagovat
vilp

Snad na ně vlítnou jak na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen počkej, až přijde Mateo, ten určitě něco najde

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

ZZ dnes za rotaciu ale snad prvy krat

Som zvedavy ci posledneho hraca bude hrat Kroos ci Kovacic ale asi Kroos

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Místo Lucase bych tam radši viděl Miláčka, ale jinak moc fajn.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Malokto to registruje, ale ja to dam do pozornosti- Largo robi uzasne preview/review a zasluzi si potlesk. Premna najlepsi redaktor na EF!

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Pedro10

Rozhodca

Reagovat
Ed_Hazard

Je pekný čurák, už tam mal x nepochopitelných rozhodnutí. Faul na Vazqueza medzi polovicou a vápnom bol rovno na žltú, kedže ho hráč stiahol oboma rukami a on to ani nevyhodnotí ako faul Mallenco je čurák proste..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo krutá klička!

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
CR7RONALDO

Už po niekolkýkrát v živote dal Cris touto kľučkou protihráčovi jasle, mal by to robiť častejšie

Reagovat
Jerichoo

ouuu Cris nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

To ofsajd byl.

Reagovat
Mateo16

Morata Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je ulízaný, jak kdyby strčil hlavu do koňského zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi, že CR se dostává zpět do formy, poslední zápasy hraje hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

No do formy, on ako keby prepol do úplne iného režimu Presne nahráva, vytvára gólovky pre spoluhráčov, prestal byť lakomý pri strelbe a dokonca aj nezištne prihráva do tých góloviek. Nestačím sa čudovať

Reagovat
misinho7

Reagovat
Magic player

Reagovat
CHONG

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mateo16

Isco

Reagovat
vilp

Reagovat
valloire

gol gol Alvaro gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej centr. Morata měl mít už 2.

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Wau dnes uplne ale uplne kazda akcia ide cez lavu stranu

Reagovat
teenz

S Iscem je ta hra úplně jinde.

Reagovat
Al Capone

Jo zatím se bavím, jen tak dál kluci.

Reagovat
misinho7

Cristiano posledne zapasy ale uplne iny tak snad takto bude pokracovat, uplne hraje ako dakedy znova na tej lave strane robi prievan

Reagovat
Ángel di María 22

Mam radost z Cristiana, kterej se herně zase zlepšil

Jinak mi přijde, že nejhezčí fotbaly letos jsme předváděli s Jamesem prostě. On i když zrovna nehraje uplně top, tak prostě má neuvěřitelnou techniku a cit pro přihrávku. Dneska ta sestava je sympatická, ale chtělo to víc než 1 gól. Posledních 20 minut rozhodně lepších, než začátek. Moratič golaso

Reagovat
Ed_Hazard

V nejakej 55 min by som tam hodil Jamesa za Lucasa a tak to nechal už do konca. Takú zostavu by som si rád pozrel.

Reagovat
misinho7

za Lucasa skor pojde Gareth tipujem

Reagovat
Ed_Hazard

Ale hej, to je dosť pravdepodobné

Reagovat
Magic player
Reagovat
Ed_Hazard

To elástico bolo dokonalé

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hra Ronaldo tak dobre, ze sa mu mozno podari skorovat. Za stavu 3:0, to je jeho doba. Z dorazky do prazdnej brany alebo z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vacin

Copak se ti nezdá na správné odpískaným offsideu

Reagovat
Ed_Hazard

Veď to dokazuje že bol tak 30 cm v ofsajde, ty mysliteľ

Reagovat
smazaný uživatel

+ ono to je dokonce v tom článku napsaný.. že to byl ofsajd. Retard no.

Reagovat
Frantszek

O pero africkeho muze v postaveni mimo hru

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě s tou jasnou fotkou

Reagovat
vacin

Kily dáš sem seznam banů ze 7.2. ať víme, kdo je ten Thoth za zoufalce?

Reagovat
smazaný uživatel

rominho, Happylight + nevim kolik další nicků ještě měl

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

THE KING IS BACK

Reagovat
valloire

gol gol geret gol

Reagovat
smazaný uživatel

jo Ronaldo mel velkou radost, ze mu neprihral, ale hlavne byl Ronaldo pred prazdnou, s takovym sobectvim pujde Bale v lete do Anglie nebo PSG, v Realu ho kabina nevezme po tom zraneni

Reagovat
CHONG

Dobrý výblitek

Reagovat
smazaný uživatel

bych te chtel videt, kdyby to nedal a Espanol z protiutoku vyrovnal, to bys ho urcite chvalil, ze to zkusil a neprihral, ze jo

Reagovat
CHONG

Dobrý výblitek

Reagovat
smazaný uživatel

plastic fans jako ty, kteri fandi jen proto, ze tym vyhrava trofeje nebo tam hraje jeden oblibeny hrac, by s nemeli na forech vyjadrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Dobrý výblitek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
valloire

nedala ti?

Reagovat
Manik...

jemu? Ruka?

Reagovat
valloire

pravda, ta nezklame

Reagovat
Frantszek

Cha, to by ses divil

Reagovat
valloire

nějaká vlastní zkušenost?

Reagovat
Frantszek

kamarad kamarada rikal, ze strejda jeho brachy mel tetu, jejiz prasynovci obcas selze ruka

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
patas92

tak tak

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

14 let plastiku

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vilp

Isco šéfko, finální fázi neskutečně zlepšil.

Reagovat
Frantszek

Barca musi momentalne zavidet formu vaseho sirsiho kadru. Isco, Baleuv navrat, James kdyz hraje, Kovacic.

Reagovat
Ed_Hazard

To je kokooooot, že offside

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo neskutečně špatný rozhodnutí, wtf prostě.

Reagovat
CHONG

V suchým triku, Cris pěkný výkon a opičák stylový návrat

Reagovat
Messiáš

Bale hnedka gól, to bude veliká posila do zbytku sezóny

Reagovat
Raul=Real

Isco mohol mat dnes kludne 3-4 áčka a rozhodca kokot pripravil ma o 90€

Reagovat
valloire

Undiano, ty hajzle, nechápu, že nás píská.

Reagovat
Ángel di María 22

Mallenco a spol

Reagovat
smazaný uživatel

No žádná hitparáda, ale na výhru to v pohodě stačilo. Espanyol nula nula nic, nepamatuju si jedinou nebezpečnější střelu nebo akci.

Reagovat
smazaný uživatel

A forma Ronaldo těší. Poslední dobou hraje fakt dobře.

Reagovat
misinho7

Gareth navrat jak pan tesim sa nanho snad proti Valencii uz v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nic ?

Reagovat
Gazdo

Skopirujem sem jeden clanok :) podla mna je dost pravidvy a davam to za vinu luchovi viac ako to ze dotiahol gomesa

My two cents about Luis Enrique and the club.

Every manager and board we've had, however bad the results have been, Masia was never ever touched. We went trophyless for years, but there was hope. When I started out as a culer, it was horrible. It was around 5 years of no trophies then, the first trophy I saw my club winning was almost 3 years into supporting it. But there was still hope, you know why? Masia.

When Xavi started out, he was a short scrawny 18 year old, when Victor started out, he was shaky, I still remember some of his matches under van Gaal. You could see glimpses of potential, but nothing solid from any of them. Xavi was termed the Windshield wiper by the Catalan press as they made fun of him saying the only thing he could do was pass sideways.

Yet, they were kept. Clubs came for them, moves were blocked, loans were blocked. They were kept.

Why?

Because you don't support the first team of FC Barcelona.

You support the club.

The whole club works on the same footballing style, top to bottom.

Masia kids learn the ways of Michels and Cruijff, of total football, of mig toc (half touch) and they proceed to the first team where they are given time to change their levels and adapt to a style they have learnt their whole lives.

Now, there is an error. The first team. Masia still works the same, same philosophy. Same style. But the first team, does not anymore. The style now revolves around the midfielders being workhorses and recovering the ball for MSN and them linking up with the fullbacks and creating things. Midfielders' then cover for the fullbacks, staying wide, and that is why the Rakitic that was Sevilla's engine in creation is never seen doing a through ball.

And because of that, the Masia kids are no longer wanted. People keep saying "Masia does not produce Xavi's anymore". Thing is, dear, Xavi was not THE Xavi for years. La Masia has never in its history produced as much as talent in such high concentration as it has done in the past 3-4 years. Sergi Roberto was starting CL games under Pep in midfield, at the age of 18.

But, they are not required, because they don't fit in. Samper does not fit in, neither does Grimaldo, or Palencia or Munir. They are ballers, they have supreme technical skills, but that is not required by LE. He requires workhorses to feed MSN. That is why Gumbau and Nilli get called up so much.

A Benfica fan once told me that Grimaldo is the most talented player their team has bought in years. Benfica, of all teams.

What was his issue with LE? He had an 'attitude', he wanted to play, and he was not a workhorse. He was the captain of the B team and he was sold for 1m.

Samper did not want to go on loan, was forced to. Lee, the Korean "MessI" recently told the club he wants to stay, but they are pushing for a loan, asking clubs to make a deal, despite him wanting to stay.

No one ever touched Masia, even Nunez, the horrible president who fired Cruijff, blocked Zidane to Barcelona (a deal Cruijff had finished), bought Luis Enrique in place of Zidane, sold Ronaldo de Lima, and all of that. Not even him dared to touch Masia. Hell, not even Tata Martino.

Luis Enrique goes down in Barcelona history as the only manager to have fucked with La Masia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, ze nejsem jediný, kdo tu zná na facebooku stránku Blaugrana central Jinak článek Naprostý souhlas se vším.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

depor zase sabotuje 3 body?

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady , a jeste k tomu takova penalta

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně asi potřebují víc doktorů a inženýrů

Reagovat
valloire

jj, tam jich bude nedostatek, všichni se válej u móře

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, to som nejak blbo pochopil článok nie? Oni chcú viac imigrantov?

Reagovat
valloire

no

Reagovat
Frantszek

Budou mezi nima fotbalisti bez angazma na praveho beka

Reagovat
Al Capone

Barcelona je krásné město....ale to je tak všechno

Reagovat
valloire

Zase bych to neházel do jednoho pytle, i když tupost tý levicověextrémistický starostky a těch demonstrantů bude asi bezbřehá.

Reagovat
Al Capone

To je jasný, ale rád si rýpnu

Reagovat
valloire

Reagovat
pawelFCB

vzdyt uz je tak ve Spanelsku silena nezamestanost a je to extremne zadluzena zeme...ale zrejmr maji problemu malo, tak chteji vice kosmonautu,doktoru a pravniku..

Reagovat
Frantszek

Jovetic. Myslel jsem, ze bude v Seville trapnej, ale vytrel si se mnou prdku

Reagovat
Frantszek

Btw: Eibar slusny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad je kombinacne niekde inde nez Villarreal. Eusebio by mal dostat cenu za trenera roka.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér roku v kategorii nejlepší kombinace?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Israha

Escribá ven, to je trenér tak na boj o záchranu, a ne o evropské poháry...a podle toho posledních pár měsíců ten Villarreal taky vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Socky klasicky dominantni vykon, ale hodne jim chybi Wiliam Jose. Nemyslim jenom goly, ale on vytvari i spousta prostoru pro Velu a Oyarzabala a podrzi mice. V tomhle se na nej Juanmi nechyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandil Realu v dobe kdy tam hrali osobnosti jako Hugo Sanchez, Emilio Butragueño, Hagi nebo Prosinecki a tady me budou kinder fans, kteri fandi jen kvuli Ronaldovi nebo Jamesovi poucovat Byli jste kinder na Sparte a videli zive Zidaneho?? Ja ano

Reagovat
vacin

Bože to je zase inteligentní názor... Takže tys byl úplně stejnej kinderfan...

Reagovat
Al Capone

Byl jsi na Bernabeu a viděl jsi Galácticos? Já ano

Reagovat
vacin

A byls na finále LM v Glasgowě a viděl vítězství nad Leverkusenem?

Já ne...

Reagovat
Al Capone

Já taky ne

Jinak aby bylo jasno, s Kotuzovem fakt nesouhlasím

Reagovat
CHONG

Vždyť je to pičus, machruje, že byl, že byl na zápase Realu v Praze, to je teda pecka, že si udělal kvůli Realu tak monstrózní výlet, mě by zajímalo, kolikrát byl ten bijec kinder fans na SB

Reagovat
Al Capone

Samozřejmě. A navíc fanouškovství se fakt neurčuje podle toho kolikrát jsi na stadionu.

Reagovat
CHONG

Zvláště pak na stadioně v ČR, když fandíš španělskému klubu

Reagovat
CHONG

Dobrý výblitek

Reagovat
Ed_Hazard

No chlapi čo myslíte ako to dopadne s Iscom? Už dlhšiu dobu to dáva jasne najavo, žiadne kecy okolo - ak bude pravidelne hrať, predĺži zmluvu, ak nie, na konci sezóny pôjde A keďže sa nám vyprázdnila marodka, mám pocit, že si moc neškrtne v najbližších zápasoch (aj napriek dobrej forme) To moje presvedčenie o jeho zotrvaní dostáva trhliny

Reagovat
teenz

Jestli Isco odejde, jedu Perezovi zlámat ruce.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze Zizu ho udrzi...konecne mame trenerea ktory to vie s kazdym hracom a snazi sa davat kazdemu minuty napr teraz nehral Asensio dlhsie cize teraz v najblizsej dobe ho ocakvam v zaklade pripadnez lavky ale ako vravis teraz Isco asi hrat nebude ocakvam v stredu v zaklade Jamesa co je tiez dobre kedze treba kazdemu davat potrebne minuty ale ja verim ze si ten luxus na lavicke udrzime a v lete posilnime maximalne utok, lavu obranu a stopera(vallejo) a snadn nikto neodide az na Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

Marodka se sice vyprázdnila, ale ten kalendář je teď brutálně narvaný, takže šance dostane. Do repre pauzy pojedeme skoro jistojistě dva zápasy týdně a podobně to vypadá i po repre pauze. A samozřejmě bych byl rád kdyby zůstal. Jeden z dvojice Isco/James v létě určitě půjde a radši ať zůstane on.

Reagovat
smazaný uživatel

To že se nám to teď vyprázdnilo je strašně velký luxus. Který ale musí znamenat pro všechny možnost ztráty místa. Jasně, u Cristiana se nedá počítat s tím, že by byl stažen. Nicméně, taky by si někdy mohl odpočinout, třeba za jasného stavu. Buďme za tu lavičku rádi, každý kdo teď jde do hry jde s tím, že se chce ukázat a předvést to nejlepší. Co by za to teďka dala Barcelona, kde je ta lavička vážně bídná až tomu sám nevěřím.

Reagovat
Kokesh

Letos byl zaklad prezit leden bez vyprodeje, coz se povedlo. Diky banu, mozna i diky primlouvani Zidana, kdo vi, kazdopadne po sezone se rozhodne. I Barca musela resit stejne problemy, hraci co se citili nedoceneni jako Bravo, Fabre nebo Pedro zvolili moznost odchodu. U nas by bylo zklamani trochu vetsi, protoze Isco i James is troufnu rict by hrali okamzite zaklad v prakticky kazdem velkoklubu.

Bud budou trpelivy a nebo pozadaji o odchod, hlavne at do konce sezony tahneme za jeden provaz. On titul muze dost zmenit, ale momentalne je zakladni 11 pro Zidana bez otazniku, neni co menit. I Varane mel pred sebou da se rict neresitelnou situaci, kapitana Ramose a skvele hrajiciho Pepeho, kazdou sezonu byl az treti volba, vyuzival ale kazde situace co se naskytla a podivejme se, letos je pro Zidaneho k Ramosovi jasna volba a nase portugalska ikona je na odchodu. Ne vzdy je odchod nejidealnejsi reseni, ale chapal bych je, oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny gol. Nani toto potreboval na zvysenie sebavedomia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejásám předčasně, Bilbao má sice viditelně méně sil, ale před náma je celý druhý poločas a bojím se, aby nás klasicky nepopravil Aduriz. Góly pěkný .

Reagovat
smazaný uživatel

Na zamyslenie, aké je Bilbao v zápasoch vonku slabé. Najmenší počet strelených gólov na súperovom ihrisku hovorí za všetko

Reagovat
Visca el barca

Dneska bych si strašně přál, aby si zahrál Alena

Reagovat
smazaný uživatel

A najlepsie od zaciatku zapasu.

Reagovat
Visca el barca

Vsadím se, že by toho udělal víc než Gomés

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem na ten výkon zvědavý...po takovém výprasku snad budou pořádně makat

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes je po těch úžasných výkonech opět v základu...to prostě hlava nebere

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho si chce asi pojistit svůj odchod.

Reagovat
Billy McClane

Barcelona jediny Spaniel a traja odchovanci v zaklade. Tak to sa uz dlho nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Luis Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Chong - vis proc jsi nebyl na Sparte, kdyz tam hral Real? Protoze si v te dobe jeste ani nevedel, ze nejaky Real existuje a nehral tam Ronaldo. Real v te dobe moc trofeje nevyhraval, takze pro tebe to nebyl na fandeni dobry klub. Mladym jako ty co se tady chovaji jako by osvobodili Prahu hrozne chybi vojna, mazaci by te naucili jak se chovat a trochu gumolecby k tomu a nemusel by si dnes byt jako kinder

Reagovat
roman1978

Reagovat
Visca el barca

Já teda nechci nic říkat, ale zrovna Real na tý spartě, měl tým jako svině

Reagovat
Billy McClane

Naozaj Real v tej dobe moc nevyhraval? A nesiel si nahodou v tej sezone pre svoju tretiu LM za poslednych 5 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

jo chongu, měl byl by jsi jít na vojnu

Reagovat
smazaný uživatel

argument vojnou je asi nejtrapnější argument, jaký lze vůbec použít

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je pravdivy a proto ho povaleci od internetu tak nesnasi

Reagovat
vacin

1) nauč se používat tlačítko reagovat. Vím, že důchodci mají s technikou problém, ale zkus to.

2) nn v té době Real nic nevyhrával jenom v tom roce vyhrál LM, kterou v letech 98-02 vyhrál 3x do toho ještě jeden titul v lize

3) v tvým zájmu napiš místnímu adminovi ať ti dá ban, aspoň ze sebe přestaneš dělat debila

Reagovat
CHONG

K tomu jenom jedno, Realu teď fandím čtrnáctou sezónu, ostatní tvoje výblitky mě nechávají chladným

Reagovat
valloire

a copak povíš mně?

Reagovat
Gazdo

Ty ked si bol mlady este real nebol takze netusim komu si ty ,,gloryhunter" ,ako napisal tu moj cteny mudry kolega, fandil len dufam ze ten kto vypotil tento prispevok nie je fanusik barcy lebo uz by som sa za cules ani nepriznaval

Reagovat
valloire

nejsem si jistej, ale asi fandí Barce....mě spíš zajímalo, co mi poví na tu vojnu

Reagovat
Gazdo

No nechce sa do teba srat lebo nevie kolko si ich zazil

Reagovat
valloire

Můžeš bejt v klidu, fandí Realu, ale je divnej. Já jsem zažil skoro všechno.

Reagovat
Gazdo

Ze fandi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ciernyribiz

to co je za cudnu zostavu? Mathieu

Reagovat
ADM

Zostava

Reagovat
dextroza_m

předpokládám, že dnes se kuci vyřádí.

Reagovat
ADM

A na nás o týždeň zas 70 minút zápasu Atletico, kedže premeníme celú zálohu a súhra nula nula nič. Toto trošku nepochopím, dnes tam bola dobrá príležitosť zas začleniť Busa a Iniestu lepšie..

Reagovat
smazaný uživatel

Leosko faraon.

Reagovat
ADM

golaso

Reagovat
smazaný uživatel

prosím lidi má někdo stream ? jinak dnes 7:0 ...satisfakce fanouškům

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky, ale děsně se mi kouše :/

Reagovat
smazaný uživatel

mě ne...bude internetem, zkus http://www.ronaldo7.net/video/barcelona-live/barcelona-live-streaming.html něco tam najdeš

Reagovat
cink

Jo:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Gomes to už je fakt moc, ať postaví Aleňu

Reagovat
smazaný uživatel

Je jak dřevěný panák, který běhá nahoru a dolu. Hledá si své místo až moc profesorsky, nezariskuje a každá jeho přihrávka je poslána dozadu na obránce.

Reagovat
Visca el barca

Počítám mu přihrávky dopředu na soupeřově polovině. Udělal dvě a ta jedna šla do autu. Nezískal ani jeden míč. Je to hráč k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme doufat, že v létě to bude první adept na vyhazov.

Reagovat
Visca el barca

A rafinha s ním, dostal třetí rok a nikam se to neposouvá. Oba dva prodat. A přivézt toplku. Nedá se na to dívat fakt ne

Reagovat
Footballer

Rafinha jako back-up dobrý, do základu to nebude, ale někoho na lavičce mít musíš

Reagovat
Visca el barca

Tak na lavici může bejt Denis s Alenou.

Reagovat
Footballer

Denis určitě, ale Alena jako 2.náhradník...nevím no

Reagovat
Visca el barca

Beru to tak, že posila by byla do základu, takže by se točil s andrésem a raketou. Ikdyž Raketa hraje teda letos taky strašně

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, potřebujeme top kvalitu, ne 10 dřeváků, jinak se s trofejemi můžeme rozloučit

Reagovat
smazaný uživatel

+ Rakitic, Mathieu, Mascherano, Turan, Paco a nebál bych se propustit i Roberta s L. Suarezem. Nechal jen základní pilíře týmu a kolem nich postavil nový, mladý, silný tým složený převážně z odchovanců.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to je hodně naivní varianta.

Reagovat
Footballer

a jaké odchovance bys tam chtěl postavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Je plno mladých borců, 16-18 letí, kteří by mohli naskakovat do rozhodnutých zápasů a postupně získavali zkušenosti. A do té doby než by to byli plnohodnotní hráči, tak by se koupil např. Verratti, nový hroťák a RB a zbytek mladí. Vy se smějete, ale ty co jsem vyjmenoval nejsou žádní zázrační hráči, které bychom postrádali, až na toho Suareze, ale byla by to finanční pomoc a omlazení.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Paco Digne a Gomes stáli dohromady 80 mil. euro, myslim že z to se dalo něco kloudného přivést.

Reagovat
Gazdo

Btw kedy chce nas patrener posadit MSN ak nie proti timu ako je leganes(nic v zlom)? Lebo ako fakt mi pride obdivuhodne aku ti traja maju vydrz a som zvedavy ci takto este mesiac vydrzia

Reagovat
dextroza_m

Nevím no, jako Gomes zahrál v Paříži bídně, ale tady už je to jenom nahánění čarodějnic

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zvlášť když hned vedle "úřaduje" Rakitič.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
patas92

Gomes, který na víc dost možná ani nemá, je viník všeho, ale Rakitič, který je zralý tak na přeřazení do béčka, tu nikoho moc nezajímá.

Reagovat
Footballer

Na obranu Rakety musím říct, že nevypustí jediný souboj, jezdí po prdeli, zatímco u Gomese jsem si toho nevšiml...

Reagovat
patas92

Nezdá se mi, že by na to Gomes nějak sral. Spíš naopak.

Reagovat
blaugrana

Takyto hnoj Barca nehrala ani v sezone 07/08.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Gazdo

Isco pripustil ze by mohol opustit madrid.... Joooj keby odisiel enrique a dotiahli by sme isca (nemozne ja viem) tak asi uz len... Fap,fap,fap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ter Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chong - a jeste ti odpovim na tvou otazku kolikrat sem byl na SB. Ani jednou a vis proc, protoze nechci brat listky mistnim fanouskum z Realu. Ja nechci, at tady jezdi svoloc z vychodu a bere nam praci, tak to same nebude delat ja, ikdyz jde jen o listky, ty at jsou pro mistni fanousky

Reagovat
smazaný uživatel

Místní fanoušci mají permice, o ty bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravda, spousta fanousku na permici nema penize a pokud si pak chteji koupit listek, tak na nej kolikrat nemaji, protoze je agentury prodavaji za 2x tolik turistum.

Reagovat
CHONG

Ty fakt vubec netusis, ktera bije.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

To jsi mohl napsat hned, že jsi mentál, ušetřili bychom čas.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky kinder, kdyz nema inteligenci na odpoved, tak urazi a pritom kdyby zazil vojnu, tak place v koute

Reagovat
valloire

já ji zažil a v koutku nepláču

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla vojna jako vojna a nebyli mazaci jako mazaci videt behat bazanty v trenkach a boso kdyz je venku snih a musi u toho kokrhat nebylo pro kazdeho

Reagovat
valloire

V trenkach jsme taky běhali. A co? My dělali kros přes bidla na pokojích, šůrovali kartáčkem, namířil na mě samopal a já nevěděl, jestli tam má ostrý nebo ne....

Reagovat
smazaný uživatel

taky je na tobe videt, ze te vojna srovnala a umis tady v klidu komunikovat aniz bys nekoho urazel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

co je píčus?

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
valloire

Většinou jo. Nějaký píčoviny na fotra, matku atd. to je pro mladý. Myslí si, jak někoho setřou, ale prozradí to nevyzrálost. Ale taky umím dost dobře nadávat. Jen to tady myslím není potřeba. Dobře mířený sarkasmus udělá víc práce.

Reagovat
valloire

Jinak ses nechal vyprovokovat kvůli kravině a hádáš se s vlastním táborem. Což je blbost.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ked si clovek uvedomi, ze jediny letny transfer, ktory stoji za to je len Umtiti, tak ta tragedia, ktoru Barcu predvadza este horsia.

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti je dobry, ale este viac sa mi paci Eric Bailly. Nechapem ako sme ho mohli nechat utiect do MU, ked sme ho mali rovno pod nosom vo Villatteale.

Reagovat
Visca el barca

Denis bude v poho

Reagovat
ADM

Už striedaj toho Raketu

Reagovat
smazaný uživatel

Modlitba za Aleňu

Reagovat
ADM

Dávať ho tam pred Atléticom je blbosť. Mal by tam íst Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta za Rafinhu.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že sem nedal toho bůra na +3,5 ...barca se rozhodla hrát na držení míče....omg...leganes góla, nebo dva...ať se proberou !

Reagovat
Visca el barca

lucho nestřídá?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že je to dobře, čím dříve odejde Enrique, Gomes a podobní šašci tím líp pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
ADM

no ja by som bol rád aspon za postup do LM

Reagovat
smazaný uživatel

je to španělská liga takže toho bych se zase nebál, ale Barca v EL je zajímavá představa

Reagovat
valloire

golasooooo

Reagovat
blaugrana

Tak tomuto hovorim satisfakcia fanusikom.

Reagovat
REPLIKATOR

Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

do mrtvol se nekope...

Reagovat
valloire

kope

Reagovat
Gazdo

Zlo sa tazko zabija

Reagovat
patas92

Dej toho Rakitiče už někam do piče

Reagovat
Kokesh

Za rym.

Reagovat
ADM

Rakitic zober sa a chod do béčka

Reagovat
Steven666

no páni! aby Leganes ktorý bojuje o udržanie mal na Nou Campe viac striel na bránu takto som nečakal

Reagovat
blaugrana

To je totalny mampicizmus. Vsetci stoja a pozeraju. To je sabotaz.

Reagovat
ADM

Na lavičke máme rýchlika Albu, hlavičkára Piquého a Iniestu ... Lucho má uplne v piči očividne

Reagovat
smazaný uživatel

to je za to že jste lezli do té Seville - asi ho to kluka nasralo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andre Gomes

Reagovat
dextroza_m

letos je to fakt bída

Reagovat
smazaný uživatel

jak vás znám, tak vás Messi ještě dnes spasí.... v tomto máte zase štěstíčko

Reagovat
ADM

tak v nom mame hlavne tak potrebnú kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem říkal ale Neymarovi to pěkně sežral....

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalci

Reagovat
Cizinkx

Jak ho vypískali

Reagovat
valloire

Nějak to Leošovi nežerou, ty přihrávky doleva....

Reagovat
dextroza_m

vůbec nic nefunguje, jako takto to dál nejde, musí přijít změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal výše a vysmáli jste se mi, razantní změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Jasná

Reagovat
pingla

Tap in, penalta....

Reagovat
roman1978

Leoooooo

Reagovat
Bastaron

Neymar

Reagovat
X-bano-X

Valloire, tak co, je to dnes dôležitý zápas? Či?

Reagovat
valloire

no, neměl by být, sami jste si to zdramatizovali

Reagovat
X-bano-X

Nemel by být ale je? Či? Strácam sa v tom

Reagovat
valloire

nějaká liga proti Leganesu o co ti jde bamo?

Reagovat
X-bano-X

Takze ked tu ligu vyhrate, tak vlastne vyhrate len nejaku ligu? Zas som sa stratil

Reagovat
valloire

musíš přemýšlet v kontextu dějin, tam nějaká liga 2017 nic neznamená, máme jich už 32.....ale samozřejmě potěší, obzvlášť díky poslední dekádě

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool

Reagovat
valloire

za to může Tebas

Reagovat
ciernyribiz

ze penalta ako inak hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se ty haluze z letošní sezony barceloně vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo nejlepsi byla ta haluz proti betisu

Reagovat
smazaný uživatel

za toto penalta??? ANI se ho nedotknul a jak tam sebou plácnul komediant

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

vy to nevidite

Reagovat
smazaný uživatel

ukazovali to 5x a jediný co tam bylo jak se ho špičkou nohy dotknul na jeho a to bylo vše, pak šel mimo souboj a radši padl na zem a Ney přes něj....

Reagovat
X-bano-X

Za toto 3 body????? Veď ani nebehali

Reagovat
roberos

Máš pravdu - penalty by se měli pískat za bazény ( Ronaldo )

Reagovat
smazaný uživatel

jenže přišla doba kdy jemu to už nežerou, zato Neymarovi to žerou pořád

Reagovat
REPLIKATOR

To by chytil

Reagovat
valloire

len sa mihla

Reagovat
ADM

V suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

Messi neslavil ani jeden gól, v týmu je velká frustrace.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

To nebol zapas na ktory mysli... (8.3.)

Reagovat
X-bano-X

Ďalší dych berúci výkon. Len tak ďalej

Reagovat
REPLIKATOR

V suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leganes

Reagovat
REPLIKATOR

Zdržování na konci zápasu se jim vymstilo.

Reagovat
Visca el barca

Dle výrazu Lea asi víme co si o týhle situaci myslí. Ta trojka v záloze byla hrozná celá. A co jsem slyšel tak byl Gomés vypískán ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Gomes > Konaté

Reagovat
roberos

To naše nasazení je hrozné ! Hra nestojí za nic - nejhorší Barca za posledních 15 let , Lucho asi opravdu nemá na to něco změnit .

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze pencle nebyla nafilmovana

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasná

Reagovat
Gazdo

Zacinam byt cim dalej tym spokojnejsi

Reagovat
valloire

To je škoda....Leganes . PSG může bejt v klidu, tahle Barcelona na to nemá.

Reagovat
ADM
Reagovat
valloire

to spíš zastřelí Trumpa

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

psg - jednookej kral

Reagovat
smazaný uživatel

Enriqueho vyhodit a nechat dojet sezonu Unzuého. Pokud by se chytil nechat, pokud ne, v létě nějakého kouče přivsét (ideálně Sampaoli).

Vedeme 1:0 a nikdo se v 70min ani nerozvičuje. Pak dostanem gól a on je tak schopný poslat někoho do hry až v 80min. Co to je za amatérismus? Sbalit věci, vyklidit skříňku nejlépe i s Gomésem a sbohem.

Reagovat
Visca el barca

to s tím střídáním taky nechápu. On to chtěl jako dohrát bez střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Přitom byla na ručník celá záloha včetně krajů obrany a Suaréze. A on neudělal nic. Pak ten výraz kdy kroutil očima, jak Leganes srovnal, jak kdyby nevěděl co udělat, byl všeříkající.

Reagovat
Visca el barca

jako to byl fakt masakr. Jak je poslal rozcvičovat až po gólu. A paco se kupoval na co? Aby hrál pska na lávce? Chce to fakt změnu, tohle je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, Enrique by měl sám rezignovat. Tohle není Barcelona.

Ještě, že jsem byl na Las Palmas, to byl aspoň pěkný fotbal. Tohle je utrpení, nedá se na to dívat.

Reagovat
valloire

Tohle je Barcelona. Takhle si jí pamatuju.

Reagovat
loki5

No výhra byla jak Real. Penalta v 90 minutě.

Reagovat
CHONG

Kdy naposled kopal Real penaltu v 90 minutě?

Reagovat
valloire

my dáváme ze hry.....

Reagovat
X-bano-X

Penaltu ze hry nekecej

Reagovat
Teoretik

Lucho vyhrál za 3 sezóny 8 trofejí a letos to může ještě navýšit o španělský pohár. Ačkoliv malá, stále existuje i šance na titul. Herní projev sice nedosáhl úrovně Pepka, přesto to především v první sezóně pěkně vylepšil. Letos mu končí smlouva. Tak mi vysvětli proč by měl nyní rezignovat. Naopak by mu mělo být umožněno sezónu dohrát, na konci mu poděkovat, pogratulovat, že se stal jedním z nejlepších trenérů v historii klubu a jít dál.

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

K tomu bych dodal akorát to, že pokud by ještě dokázal tým nakopnout (čemuž teda moc nevěřím), tím líp pro nás. Každopádně si zaslouží šanci nás vyhrabat z krize a loučit se pohárem.

Reagovat
torcida

lol to chceš na túto atmosféru v mužstve pozerať do konca sezóny? to nemyslíš vážne však sa navzájom vyvraždia

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
dextroza_m

Ještě by závěrem tohoto zmaru mohl místo LE dojít třeba Madridistama oblíbený Rafa Aby jsme to měli tak nějak komplet...

Reagovat
teenz

To by bylo krasny.

Reagovat
Frantszek

Zrovna Bilbau da ten usoplesk Zaza gola

Reagovat
valloire

"Ak ale v tíme máte najlepšieho hráča futbalovej histórie a ten si poriadne ani nekopne do lopty, tak potom ide o chybu trénera." Forcabarca.sk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

lemoos

Reagovat
Frantszek

Malaga -Palmy krasnej match. Zatim

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

jj, konecne, jinak je tohle kolo hrozna bida (lva s netopyrem jsem nevidel)

Reagovat
Israha

To byl zrovna docela zábavný zápas, až do konce otevřený, furt se na obě strany útočilo. Ale kvalita pokulhávala, no...dozadu naprosto, a špatně vyřešených/neproměněných šancí taky plno. Nicméně nuda to nebyla.

Reagovat
Frantszek
Reagovat
smazaný uživatel

to je curak, za tohle druhou zlutou..snad uz to malaga udrzi, jinak palmy taky hrajou hrozne po tom, co predvadeli prvnich cca 10 zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele