LaLiga - preview 22. kola

02.02.2018, 08:42, aktualizováno 05.02.2018, 09:09
Previews
Pondělní dohrávka ve Španělsku nabídne souboj na úplném chvostu tabulky. Poslední Málaga ztrácí na záchranu už sedm bodů a na půdě Las Palmas, které je na tom o bod lépe, tak musí nutně uspět...
UD Las Palmas - Málaga CF  (pondělí 21:00)
22. kolo LaLigy zakončí v pondělí večer zápas mezi Las Palmas a Málagou. Oba dva týmy potřebují nutně body jako sůl, jelikož jsou na předposledním, respektive na posledním místě tabulky. Pokud tedy chtějí udržet alespoň nějakou naději na případnou záchranu, tak se musí snažit o zisk tří bodů. Ani Kanárci, ani Andalusané si tedy rozhodně nebudou nic darovat.

Tým Paca Jemeze je poněkud v lepší pozici, ale i tak se musí oklepat z poslední porážky na hřišti Vicente Calderona, kde prohrál 0:3 s Atléticem Madrid. Nicméně budou chtít navázat na poslední domácí výhru, kdy zdolali 2:1 Valencii. Právě přidané tři body z tohoto zápasu jim dovolily začít minimálně snít o záchraně.

"Pokud vyhrajeme, budeme na tom lépe. Budeme blíže Deportivu a Levante, které získalo důležitý bod. Navíc Alavés vyhrál, ale my se musíme soustředit na naše výsledky. Je třeba se dostat do lepší pozice v tabulce. V tomto kole můžeme udělat důležitý krok vpřed. Málaga je v podobné situaci jako my, takže mají stejnou motivaci. Hodně se zlepšili v obraně. My však půjdeme do zápasu s cílem vyhrát hned od samého začátku," řekl trenér Paco Jemez.

Domácí tým má jednoznačně nejhorší obranu z celé LaLigy, jelikož v 21 odehraných kolech inkasoval už 50 branek. Navíc se dokázali prosadit pouze 16krát, což je řadí hned za nejhorší Málagu, která dala pouze 14 gólů. Las Palmas se bude muset obejít bez jediného zraněného hráče, kterým je Momo. Na druhou stranu svěřenci Josého Gonzáleze se stále hledají a nemohou dostat z pásma sestupu.

Je pravdou, že v posledních dvou zápasech remizovali s Eibarem a Gironou 1:1 a 0:0, ale posledně vyhráli 10. prosince na hřišti Realu Sociedad. To hosté mají marodku výrazně větší než jejich soupeř. Do tohoto utkání rozhodně nenastoupí: Juan Carlos Pérez, Diego Rolan, Adalberto Peñaranda a Miguel Torres. Karetní trest si navíc odpykává Gonzalo Castro.

"Chceme mluvit do vývoje LaLigy až do konce. Jsme v období, kdy náš tým může jen růst. V předchozích dvou zápasech jsme byli blízko výhře a nyní jí budeme chtít vybojovat. Jsme v obraně lepší a děláme pokroky každý den. Náš soupeř je specifický svým herním stylem, mají dobrého trenéra a nečeká nás na venkovním hřišti rozhodně nic snadného," dodal José González, lodivod hostů.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Navarro, Gálvez, Aguirregaray - Tana, Peñalba, Viera - Toledo, Calleri, Samperio
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Rosales, Hernández, Miquel, Ricca - Keko, Recio, Iturra, García - González, Bastón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.54 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - CD Leganés  (neděle 12:00)
Leganés má za sebou první bitvu se Sevillou a v rámci poháru nedopadlo vůbec špatně. Zle se mu ale nevede ani v LaLize, protože malému týmu patří více než solidní 11. příčka. V neděli v poledne si ji bude chtít pojistit na předměstí Madridu, kde se utká s Getafe.

Dalo by se říct, že se jedná o souboj dvou příjemných překvapení sezony. Leganés se v minulé sezoně jen těsně zachránil a do stejné role byl pasován také letos. Zatím si ale vede velmi dobře. Na sestupové pásmo má náskok jedenácti bodů a na starosti spojené s bojem o záchranu myslet nemusí. V nové sezoně notně vylepšil především svoji obranu, která zatím dostala jen 21 branek a v tomto ohledu patří Leganés k těm nejlepším týmům v lize.

Leganés se navíc soustředí také na pohár Copa del Rey, v němž už nejednou dokázal svého soupeře šokovat. Poradil si například s Villarrealem nebo naposledy se samotným Realem Madrid, jehož obral o postup díky výhře na Santiago Bernabéu. V minulém soutěžním klání se utkal s dalším favoritem, Montellovou Sevillou. A i když od dvacáté minuty prohrával, zbraně nesložil. Nakonec se mu ve druhé půli po brance Siovase povedlo vyrovnat.

A za to je trenér Asier Garitano velice rád. "Mám radost z toho, že i když se nám nepovedl úvod posledního utkání, že jsme nehodili ručník do ringu a nespoléhali na to, že Sevilla chybuje. Naopak jsme zvýšili tlak a a naši aktivitu. To se chceme pořád učit, protože když se sami nepokusíte o maximum, nemůžete doufat v dobrý výsledek. Věřím, že na body dosáhneme také v dalším kole, i když Getafe nebude jednoduchým soupeřem."

Protivník, který na Leganés čeká, na něj shlíží v tabulce z devátého místa. Mezi oběma týmy ale prakticky není rozdíl, protože oba mají na kontě shodných 28 bodů. Getafe sice dostalo stejný počet branek jako Leganés, ale jeho střelci jsou o šest zásahů lepší.

Getafe se může spokojeně ohlížet také do historie vzájemných duelů s Leganésem, protože i když toho spolu tyto kluby moc neodehrály, Leganés se ještě nikdy v rámci první či druhé ligy neradoval z výhry. A to by trenér José Bordalás rád zachoval.

Na tiskové konferenci před utkáním zmínil: "Máme před sebou hodně důležitý duel, protože Leganés už několik týmů hodně zaskočil. Nejen výsledkem, to není žádná náhoda, ale především svou hrou. My musíme být připraveni na cokoli, pokud nechceme doma prohrát. Studovali jsme jeho taktiku a víme, co můžeme očekávat. Pokud budeme mít správnou motivaci a každý z hráčů obětuje maximum, můžeme odehrát solidní zápas," míní progresivní trenér.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Martinez - Molinero, Cala, Djené, Antunes - Markel, Arambarri - Portillo, Shibasaki, Amath - Angel
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Champagne - Tito, Siovas, Muñoz, Diego Rico - Gabriel, Gumbau - Amrabat, El Zhar, Eraso - Beauvue
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.32 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (neděle 16:15)
Nedělní program La Ligy nabídne již třetí barcelonské derby v rozmezí pouhých několika týdnů, neboť Barcelona s městským rivalem Espanyolem se čerstvě poměřily v nedávném čtvrtfinále ligového poháru a nyní přichází na řadu jejich ligové střetnutí. Lídrovi tabulky jde kromě udržení výrazného náskoku navíc také o stanovení nového klubového rekordu v počtu utkání bez porážky...

Jestliže tým Ernesta Valverdeho neselže ani tentokráte, neporazitelnost klubu od počátku sezony dosáhne již čísla 22, což se Barceloně doposud nikdy v historii nepodařilo. Národní rekord by pak byl vzdálen dalších deset kol, čehož na konci osmdesátých let dosáhl Real Sociedad.

"Je to dobrá statistika, pro nás pozitivní," pochvaloval si na sobotní tiskové konferenci trenér Valverde. "Znamená to, že držíme úspěšnou sérii, i když na mé momentální dojmy to nemá žádný vliv. Uvidíme, jak si budeme stát po zítřejším zápase."

Propast mezi oběma barcelonskými celky je momentálně třiatřicetibodová, ovšem právě zmíněné pohárové čtvrtfinále ukázalo, že v derby se může stát ledacos. Espanyol totiž v prvním zápase na domácí půdě zvítězil 1:0 a favorit tak musel v odvetě podat obzvláště zodpovědný výkon, aby po výsledku 2:0 proklouzl do dalšího kola.

Valverde nicméně z atmosféry lokálního střetnutí obavy nemá: "Dělá se okolo toho humbuk a pak jsou fanoušci normální. Totéž platilo pro Atlético nebo Real a také náš pohárový zápas, čekala se nehostinná atmosféra, ale kromě napětí spojitého s rivalitou to bylo normální měření sil a očekávám, že zítra tomu nebude jinak."

Dobrou zprávou je pro katalánského giganta návrat Ousmana Dembélého do tréninkového procesu, byť v neděli se francouzský reprezentant na trávníku ještě neobjeví. Chybět budou nadále také André Gomes či Thomas Vermaelen. To Valverdeho protějšek Quique Sánchez Flores má pro změnu příjemné starosti s nasazením útočníků, neboť si o první start v novém klubu říká lednová posila Carlos Sánchez, jenž přichází hostovat z italské Fiorentiny. Od zmíněné pohárové výhry nad Barcelonou Espanyol sbírá samé porážky, dovede jej další derby znovu nabudit?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Navarro, Naldo, Duarte, Aarón - David López - Granero, V. Sánchez, C. Sánchez, Darder - Moreno
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Roberto, Paulinho, Busquets, Coutinho - Messi, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.08 - 4.71 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Vůbec poprvé v historii zamíří Athletic v ligovém střetnutí na půdu nováčka z Girony a s největší pravděpodobností si na stadionu Montivili odbude debut v novém dresu čerstvá posila baskického klubu, Íňigo Martínez. Náhrada za Aymerica Laporteho, jenž rovněž v lednu odešel za rekordní částku do Manchesteru City, mění dres po dlouhých letech ve službách nedalekého Realu Sociedad. V novém obranném složení bude Athletic usilovat o návrat na správnou cestu, kterou v dosavadní sezoně křižovala jedna ztráta bodů za druhou.

Přestože se Athletic momentálně těší úctyhodné desetizápasové šňůře bez porážky, hned sedm z těchto duelů skončilo remízou, a tak tým trenéra Zigandy půjde do nedělního střetnutí až z třinácté příčky, s jednobodovou ztrátou právě za Gironou.

Dobrou zprávou ohledně posílení defenzivy je vedle Martínezova příchodu také uzdravení brankářské jedničky Kepy Arrizabalagy, jenž se již po dvouměsíční absenci zapojil zpět do tréninkového procesu. Kepův návrat přichází pro klub z Bilbaa jako na zavolanou, neboť v únoru již jde do tuhého a Athletic se bude muset vypořádat se sedmi zápasy v příštích pětadvaceti dnech - pěti na ligové úrovni a dvou v prvním kole vyřazovací části Evropské ligy proti moskevskému Spartaku.

Girona si doposud ve své premiérové účasti na prvoligové úrovni vede nad očekávání dobře a v případě vítězství může odskočit od sestupového pásma již na pohodlných čtrnáct bodů. Trenér Pablo Machín má navíc na výběr z kompletního kádru bez jediného zraněného či vykartovaného hráče a debutu by se mohla dočkat i nová posila z barcelonského B týmu, Anthony Lozano.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Juanpe, Bernardo, Muniesa - Adai, Pons, Granell, Mojica - Borja García, Stuani, Portu
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Lekue, Núňez, Etxeita, Iňigo, Saborit - Beňat, Rico - Susaeta, Williams, Raúl García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.28 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Valencia CF  (neděle 20:45)
Velenáročný program Valencie pokračuje výjezdem do Madridu, kde se Los Che v boji o druhé místo utkají s místním Atléticem. Hosté do utkání vstupují s nepříjemnou sérií porážek jak v La Lize, tak semifinále ligového poháru s Barcelonou, jehož odveta je na pořadu již za čtyři dny. To Atlético se v týdnu mohlo soustředit jen na domácí soutěž, neboť ve čtvrtfinále Copa del Rey překvapivě hladce vypadlo se Sevillou. Pokud se týmu Diega Simeoneho podaří zvítězit, osamostatní se na druhé příčce za vedoucí Barcelonou s devítibodovým náskokem právě před Valencií.

Na nedělní střetnutí lze pohlížet také jako na souboj dvou nejbližších pronásledovatelů zavedených španělských gigantů, byť letos v případě madridského Realu se žákům zatím daří předčit mistra. Zatímco Atlético již na čele La Ligy čeří vody díky výtečné práci Simeoneho řadu let, Valencie si v předešlých sezonách prošla takřka klinickou smrtí, kdy mnoho nescházelo dokonce k sestupu do druhé ligy.

To se však rázně změnilo s příchodem trenéra Marcelina, jenž již dříve přiznal, že své metody do jisté míry odkoukal od svého protějška na lavičce Atlética. Oba celky se vyznačují agresivním pojetím hry v rozestavení 4-4-2 a sám Simeone na dotaz, s kterým prvoligovým koučem by si nejraději zašel na pivo, zvolil právě Marcelina.

Argentinský manažer na adresu současné Valencie nešetřil komplimenty. "Co se týče týmového pojetí hry, hrají dost podobně jako my. A daří se jim to letos neskutečně dobře. Už na začátku sezony jsem říkal, že půjde o jeden z klubů, s nimiž budeme bojovat o pohárovou Evropu. Překonávají očekávání a mají trenéra, který má jasnou představu o svém systému a daří se mu ji uskutečnit."

Pozitivem pro Simeoneho je uzdravení staronového kanonýra Atlética Diega Costy a také to, že na zápasovou přípravu měli domácí celý týden. To Valencii po náročném ligovém duelu s Realem Madrid čekala v týdnu návštěva Camp Nou, kde si do čtvrteční semifinálové odvety odvezla těsnou prohru 0:1. Sladit úspěch v obou soutěžích dohromady je pro Marcelinovu družinu náročný oříšek, obzvláště při vyšším počtu zraněných - proti Barceloně scházela hned čtveřice Guedes, Kondogbia, Murillo a Garay. Třetí ligová porážka za sebou by pro Los Che představovala vůbec nejhorší sérii od Marcelinova nástupu...
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Savić, Godín, Lucas - Correa, Koke, Saúl, Carrasco - Griezmann, Costa
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Vidal, Gabriel, Vezo, Lato - Maksimović, Parejo, Coquelin, Soler - Zaza, Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.20 - 7.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Sevilla má co dělat, aby udržela pohárové příčky. Jednak už ve dvou duelech nenašla recept na výhru a jednak se na ni tlačí několik dalších týmů, které touží ochutnat evropské poháry. Jedním z nich je také Eibar, který Sevillu přivítá v dalším kole.

Sevilla zatím drží naživu svůj předsezónní cíl, kterým je obhájení míst zaručujících evropské poháry. Aktuálně je tým, který se v rozehrané sezoně rozloučil s trenérem Berizzem a přijal nového kouče, na šestém místě. To ale Seville nestačí, protože touží po Lize mistrů. Boj na čele LaLigy je ale hodně vyrovnaný a na čtvrtý Real Madrid ztrácí Sevilla pět bodů.

V minulém kole se jí povedlo jen remizovat s Getafe a tohle utkání ji hodně mrzelo. O výhru 1:0 totiž Sevilla doma přišla až v nastaveném čase, když se v 93. minutě prosadil hostující Ángel Rodríguez a obral smutnou Sevillu o dva body. I díky tomu se Sevilla musí tak trochu ohlížet za sebe, kde na další zaváhání čeká sedmá Celta Vigo a právě osmý Eibar, který cítí obrovskou možnost nyní.

Před 22. kolem LaLigy si Sevilla ještě střihla semifinálový duel Copa del Rey, v němž cestovala k utkání s Leganésem. Nad outsiderem utkání vedla díky brance Luise Muriela, jenže po změně stran srovnal Dimitrios Siovas a vše bude muset rozhodnout odveta v Seville. Trenéra Montellu výsledek mrzel, ale o to víc byl odhodlán napravit si chuť v duelu proti Eibaru.

V rozhovoru pro deník Marca italský trenér zmínil: "Je škoda, že jsme to nedokázali dotáhnout do konce a vyhrát už v prvním utkání. Leganés se na nás dobře připravil a my jsme nebyli koncentrovaní hned od začátku. Měli jsme posléze několik šancí, ale nedokázali jsme je zakončit. Doufám, že na tom budeme úspěšně pracovat a získáme větší jistotu i klid v zakončení. Proti Eibaru to bude zapotřebí, protože naším cílem jsou tři body."

A ty by mohl snadno získat právě proti Eibaru, protože právě s ním Sevilla hrát umí. Od roku 2014, odkdy se oba týmy setkávají pravidelně, s ním Sevilla ještě ani jednou neprohrála. Poslední dva vzájemné duely Sevilla vyhrála celkovým skóre 5:0 a jasně v těchto soubojích dominuje. Eibar samozřejmě nebude snadným soupeřem, protože na domácí půdě stadionu Municipal de Ipurua se mu daří.

I na to spoléhá trenér Mendilibar. "Máme před sebou hodně náročné utkání se Sevillou, která dostala nový impuls a musím říct, že mě herně přesvědčila. Trenér Montella má jasné představy a vnesl do klubu něco odlišného. Vím, že to nebude snadné, ale spoléháme na své síly a také na naše výtečné fanoušky, kteří nás neuvěřitelně podporují," pochvaluje si zkušený trenér.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Capa, Ramis, Arbilla, José Angel - Dani Garcia, Diop - Alejo, Orellana, Inui - Kike Garcia
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Navas, Kjaer, Lenglet, Escudero - N’Zonzi, Banega - Sarabia, Vazquez, Correa - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.31 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Villarreal CF  (sobota 16:15)
V sobotu odpoledne se ve formě hrající Villarreal pokusí ještě vylepšit svou pozici a pokračovat ve skvělých výkonech také mimo své domovské území. Cestuje totiž do Sevilly, kde na něj čeká nepříliš sehraný Real Betis.

Mužstvo trenéra Javiho Callejy odvádí v posledních týdnech parádní práci a už čtyři duely po sobě dokázalo vyhrát. První dva zápasy v novém roce mu možná nevyšly podle představ, ale teď se tým již naplno aklimatizoval a jeho výsledky dávají fanouškům dostatek důvodů k radosti. Jak po herní, tak především po výsledkové stránce Žlutá ponorka válí, našla svůj rytmus a daří se jí nad očekávání dobře.

Kromě výhry nad Realem Madrid si Villarreal poradil také s Leganésem v rámci poháru nebo s Levante v lize. Minulé kolo mu rovněž přineslo body a fanoušci se museli bavit. Žlutá ponorka totiž nasázela čtyři branky Realu Sociedad a všechny stihla vstřelit ještě v první půli. Je pravda, že Villarreal v lednu oficiálně prodal Cédrica Bakambua, ale kromě výrazného finančního profitu přivedl náhradu v podobě Rogera Martineze.

I o tom mluvil generální ředitel Villarrealu Fernando Roig. "Je pravda, že jsme přišli o jednoho ofenzivního hráče, který byl nedílnou součástí týmu. Udělali jsme ale maximum, abychom jej adekvátně nahradili a věříme, že jsme vybrali správně. Odchod Cédrica Bakambua ničím nesnižuje naše ambice, jak můžete z posledních výsledků vidět. Naopak máme dobrý pocit z probíhající sezony a věříme, že díky tvrdé práci našeho trenéra a hráčů se umístíme co možná nejvýš."

Je pravda, že Real Betis umí střílet dost branek a už jich má na svém kontě 35, což je hned o tři branky více než Villarreal. Ten se ale pyšní velmi dobrou defenzivou, která inkasovala jen 24 gólů. Villarreal navíc vyhrál poslední tři vzájemné duely v řadě a je jasným favoritem také nyní, když se oba týmy znovu potkají.

Betisu se totiž nedaří tak, jak by si vedení představovalo. Za posledních deset soutěžních duelů dokázali Béticos vyhrát jen třikrát a už v šesti případech prohráli. Od Barcelony dostali doma pět gólů a v minulém kole se jim také moc nedařilo. Zvítězil nad nimi tým Celty Vigo, který doma spasil dvougólový střelec Iago Aspas.

O cílech Betisu a jeho formě hovoří trenér Sétien následovně: "Samozřejmě je naším cílem skončit co nejvýš, ale zároveň chceme hledět více do budoucnosti. Chceme stavět na našich odchovancích, zajistit si finanční stabilitu a dlouhodobě se zlepšovat. Rádi bychom se prezentovali atraktivním herním stylem, který si naši fanoušci oblíbí. Věříme, že jako klub můžeme dojít hodně daleko a časem patřit k tomu nejlepšímu ve Španělsku," dodává Sétien.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Boudebouz, Feddal, Mandi, Durmisi - Fabian, Javi Garcia, Guardado - Boudebouz, Sergio Léon, Tello
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario Gaspar, Bonera, Ruiz, J. Costa - Rodri - Castillejo, Trigueros - Fornals - Ünal, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.61 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Deportivo Alavés se neprezentuje úplně špatným fotbalem, ale poslední dobou se mu dařilo spíše v poháru než v LaLize. V ní mu patří až 17. příčka, což neznamená žádné příjemné starosti. Zhoršit jeho situaci může Celta Vigo, která naopak chytá dobrou formu.

Celek z Viga dlouho váhal, na kterou stranu se má vlastně připojit. Ještě počátkem minulého měsíce byly jeho výkony dosti chabé a nevýrazné, což se ale rapidně zlepšilo. Celta našla optimální formaci i muže do ní, chytila rytmus a začala vyhrávat. Pravidelně, což byl často velký problém. Právě nestálé výkony a střídavá forma jí hodně ubližovaly.

Po debaklu s Barcelonou se jí ale začalo dařit, kádr se semkl a získal dokonce tři výhry za sebou! Po Levante si Celta Vigo poradila také s Realem Sociedad a v minulém kole dovršila pomyslný hattrick výher. Za oběť jí doma padl Real Betis, který sice ke konci zdramatizoval utkání, jenže postrádal klíčovou osobnost. Celtě pomohl hned dvěma góly Iago Aspas a opět ukázal, jak důležitým článkem týmu je.

Jeho důležitost vidí také spoluhráčů a například Daniel Wass prohlásil: "Je pro nás nesmírně důležitý. Má hodně elánu a energie, což je na hřišti vidět. Je to skvělý motivátor a umí strhnout mužstvo, i když se nám třeba aktuálně nedaří. Má hodně zkušeností a umí je prodat tím nejlepším způsobem, protože je na něj spolehnutí. Samozřejmě si chválu za výkony zasloužíme všichni, ale Iago byl minule hodně výrazný," dodává Wass.

Pouhé dva body chybí Celtě na šestou Sevillu a pohárová Evropa je samozřejmě velkou motivací. Deportivo Alavés navíc hodně trápí nevyrovnaná forma, což s sebou nese určité následky. Deportivo sídlí až na sedmnácté příčce s pouhými devatenácti body na kontě a má tudíž náskok pouhých dvou bodů na sestupové pozice. Na ně se samozřejmě nechce dostat, ale minulé kolo jí moc nepodpořilo. Deport po pohárové remíze s Valencií nestačil na Barcelonu a prohrál na Camp Nou těsně 2:1.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Laguardia, Rodrigo Ely, Alexis - Ibai, M. Garcia, Pina, Pedraza - Sobrino, Munir
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Hugo Mallo, Cabral, S. Gomez, Jonny - Wass, Lobotka, Pablo Hernandez - Aspas, M. Gomez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.26 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Real Madrid  (sobota 20:45)
Real Madrid se v rozmezí jednoho týdne opět vrací do Valencie a doufá ve stejný výsledek. Po Netopýrech, se kterými hrál v minulém kole, by si rád odnesl tři body také z duelu s Levante. Pomáhá mu v tom i vědomí, že Levante trápí výsledková krize.

Real Madrid si zopakuje cestu do Valencie, kterou absolvoval před pouhým týdnem. V rámci minulého kola narazil na silné Netopýry, před kterými se musel mít na pozoru. Nestranný divák mohl vzhledem k nepříjemné situaci Realu Madrid očekávat napínavou bitvu s výhercem možným na jakékoli straně barikády, ale nakonec se nic vyrovnaného nekonalo.

Bílý balet zničil domácí celek čtyřmi góly, na čemž měl velký podíl hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo. Někdejší hráč Manchesteru United vsítil dva góly z penalty a po jedné brance se k němu přidali také Marcelo a Toni Kroos. Valencia doma podlehla, protože dokázala skórovat jen jednou a své šance neproměnila. Real Madrid tím trochu ulehčil své pošramocené pověsti a připsal si velmi důležité tři body.

I díky nim stáhl své manko na třetí Valencii na pouhé dva body, z čehož má radost i nepříliš využívaný záložník Mateo Kovačić. "Máme za sebou hodně turbulentní období, ale v lednu se nám dařilo mnohem víc. Mám dobrý pocit z toho, jak jsme zareagovali proti Valencii, přeci jen to byl hodně těžký soupeř. Vládne tu teď mnohem lepší nálada, což ale musíme podpořit především na hřišti. Věřím, že v příštím duelu si s Levante taktéž poradíme," přeje si mladý Chorvat.

V dresu Realu Madrid se stále ještě neobjeví duo Vallejo a Ceballos, které se zotavuje ze zranění. Minimálně tréninkové tempo už ale mají za sebou Raphaël Varane a Sergio Ramos, což je pro trenéra Zidana vítaná zpráva. Real už musel překonat vyřazení z Copa del Rey, o což se překvapivě postaral celek Leganésu. Teď se chce naplno soustředit na LaLigu, než přijde na řadu utkání s Paris Saint-Germain v rámci Ligy mistrů.

Minulá návštěva stadionu Ciutat de València se obešla bez překvapení, protože hosté si poradili s Levante jednoznačně 3:1. Teď by rádi výsledek minimálně napodobili. To by vůbec nemuselo být problematické, i když forma svěřenců trenéra Zidana není úplně ideální. Levante se nachází v mnohem složitější a náročnější situaci, alespoň z hlediska tabulky. Levante se totiž usídlilo až na 16. místě a na jeho kontě je jen 19 bodů.

V posledních deseti duelech v rámci všech soutěží dohromady nasbíralo Levante pouhou jednu výhru a jinak svým fanouškům moc radosti nedodává. Minulé kolo LaLigy alespoň přerušilo čtyři porážky v řadě, protože Levante si připsalo bod v utkání s Deportivem La Coruña. To se pro něj vůbec nevyvíjelo dobře, ale v posledních deseti minutách dalo Levante dvě branky a srovnalo stav na konečných 2:2.

O obě branky se postaral mladý záložník Ivi López, který nyní říká: "Jsem moc rád za svůj výkon, dvě branky v utkání nedává člověk každý den. Především jsem ale rád, že jsme konečně dokázali neprohrát. Jen je škoda, že jsme nezískali více bodů, když jsme hráli tak dlouho v početní výhodě. Teď nás čeká Real Madrid a to je vždycky zážitek. Nesmíme ale do utkání jít s poraženeckou náladou, to by byl konec," uvědomuje si mladík.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Coke, Cabaco, Postigo, Luna - Lerma, Doukouré - Jason, Bardhi, Morales - Ivi
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Ronaldo, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 14.40 - 7.58 - 1.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Deportivo La Coruña  (pátek 21:00)
Páteční předehrávku 22. kola nejvyšší španělské soutěže zprostředkují v kulisách stadionu Anoeta týmy, které se přetahují o záchranu. V horší pozici jsou jednoznačně hosté, protože Deportivu patří až 18. místo. Domácí La Real však má jen o šest bodů víc.

Real Sociedad má výtečnou šanci v pátek večer poodskočit svým sestupovým starostem, protože se může opřít o domácí prostředí stadionu Anoeta. Především mu ale los nadělil hodně příjemného soupeře - Deportivo La Coruña. Celek z Galicie se pohybuje v sestupovém pásmu prakticky neustále a ani nyní nejeví známky, že by se snad jeho forma měla dramaticky zlepšovat.

Po debaklu od Realu Madrid, od nějž dostal Depor hned sedm branek, se mu povedlo alespoň částečně zmírnit vztek vlastních příznivců v minulém kole. Sympatické bylo především to, že i když proti Levante hrál dlouho v početním oslabení, nakonec urval alespoň bod za remízu 2:2. I díky tomu ale zůstává na současném předposledním místě. Do dalšího kola navíc nebude moci nastoupit Celso Borges, který nehraje kvůli kartám.

Ani sezona Realu Sociedad San Sebastian se nevyvíjí tak, jak by si jeho příznivci přáli. Populární baskický celek sídlí až na 15. místě a prakticky s každým dalším kolem se blíží stále více k sestupové propasti. Baskové stále ještě odolávají, nicméně jejich forma nenapovídá tomu, že by se do poslední trojky nepodívali. Už čtyři ligové duely v řadě totiž prohráli a naposledy dostali dokonce čtyři branky od Villarrealu.

Hráči nicméně zůstávají pozitivní, což potvrzuje například Mikel Oyarzabal: "Máme před sebou plno práce a za sebou hodně špatných vzpomínek. Moc nás mrzí, že se nám poslední dobou nedaří a herně nehrajeme podle představ. Mám někdy pocit, že všechno, na co sáhneme, se promění v neúspěch. Vím ale, že máme silnou skupinu lidí, kteří táhnou za jeden provaz. Nezbývá nám, než se z minulých kol poučit a obrátit tuhle fázi v něco pozitivního. A to bude chtít hodně dřiny," říká mladý křídelník.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Llorente, Raul Navas, Kevin - Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Oyarzabal, Willian José, Canales
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Boveda, Schär, Albentosa, Luisinho - Guilherme, Valverde - Cartabia, Gil, Adrian - Lucas Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.96 - 6.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona21183059:1057
2.Atlético Madrid21137132:946
3.Valencia CF21124542:2540
4.Real Madrid20115443:1938
5.Villarreal CF21114632:2437
6.Sevilla FC21103827:2933
7.Celta Vigo2194838:3031
8.SD Eibar2185826:3329
9.Getafe CF2177726:2128
10.Girona FC2177729:2928
11.CD Leganés2084820:2128
12.Athletic Bilbao2169624:2327
13.Real Betis21831035:4427
14.Espanyol Barcelona2166918:2824
15.Real Sociedad21651036:4023
16.Levante UD21310818:3019
17.Deportivo Alavés21611417:3119
18.Deportivo La Coruña21451224:4617
19.UD Las Palmas21421516:5014
20.Málaga CF21341414:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (700)

Přidat komentář
Kluivert9

1. Pro výhru Barcy.

Reagovat
dextroza_m

Hraje Barca vs. Barca?

Reagovat
Kluivert9

Tak snad nebude remíza...

Reagovat
santini

dnes suboj dvoch sympatickych timov, ktore by som rad videl vyssie. Depor je uz dlhodobo pod urovnou toho, co by s tym kadrom mali uhrat. Socky zas po dobrom zaciatku nejak zamrzli a napriek negativizmu v clanku si neviem predstavit, ze by sa ich pad zastavil az "o patro niz"... asi by som si skor prial vyhru San Sebastianu ale osobne sa priklanam k nazoru redakcie.. takze ocakavam X

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo 3 body z Levante a bodový zisk pre Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

A prohra Reálu a bude to ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

çu se nebojím 0:2 leo, Luis Real myslím vyhraje ale když by Levante zabetonovalo tak to může skončit i 0:1 klidně. Hi hlavně si musi Levante dat bacha na fauly v sestnactce, nebo samozvaný "nejlepší" na světě ma velkou šanci dat gól

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Paulista (Valencia CF): “My teammates say that Sergi Roberto’s tackle on Pereira was red, we are in the Camp Nou and we have to fight against Barça and against referees.”

Reagovat
popltak
Reagovat
alcantara

Ze sa neozval, ked nam neuznali na Mestalle gol, zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde to nedávno povedal veľmi dobre: "Každý hráč a fanúšik sa na situáciu pozerá z pohľadu záujmov svojho tímu."

Reagovat
roman1978

ty velice, ale velice toužíš, aby jsi v příštím žebříčku EF kokotů měl lepší umístění, co?

Reagovat
roman1978

na druhou stranu je ale pravda, že pan z fotbalového prostředí, to je velká konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je zlé na postnutí vyjadrenia futbalistu ? Že sa ťa to dotýka,a cítiš ako ako urazená ***, nie je môj problém.

Reagovat
roman1978

mne se to nijak nedotýká. necítím se jako urazená ***. ale je hezké, že jsi dokázal vydedukovat právě toto. to jen potvrzuje to, co jsem napsal a pravděpodobně se to projeví i v zmiňovaném žebříčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato tvoje dedukcie si zaslúžia ( )

Reagovat
Baronne

Reagovat
X-bano-X

Je jasné že to mala byť redka, veď to tu ani nikto nerozporoval ale že sa tu budú ešte druhý deň vyťahovať prehlásenia hráčov a zas o rozhodcoch.......

Reagovat
MiChaEl

Vcera s Vale tazky zapas proti disciplinovanemu superovi, ktory vedel, co chce a aj ked sa nam to nemusi lubit, zaparkovat, prehustit proti Messimu stred, kazit spojku Alba-Messi bolo vcera efektivne. Na takyto system je vhodne roztahovat hru, hojne vyuzivat kridla, ale tie vcera absentovali (snad sa cim prv vrati Dembele, ked som videl, ze ide do hry Paulinho.. ).

Vidala odstrelit na tribunu a konecne hrat Semeda a pred nim SRoberta. Sergi vcera na beku slabota, moze byt rad, ze neletel s redkou von, viackrat jeho nepresne prihravky znamenali brejk ci polobrejk, hoci aj Semedo nema taku chemiu pri utoceni a chyba mu sebavedomie, aby brusil celu lajnu, je ovela istejsi vzadu.

Umtiti je kral, neskutocne nieco. Pique solidny. Iniesta sa mi zdal nevyrazny, ale prvu polku som pozeral preryvano, tak nechcem kritizovat.

Coutinho potrebuje hrat od zaciatku - nie preto, ze by bol taky dobry (je :) ), ale rovnako ako Semedo, potrebuje nabrat herne mechanizmy, zzit sa s timom okolo seba, naucit sa vycitit, kedy Alba vystreli (vcera mu opat zo 2x mohol/mal poslat kolmicu a len podrzal loptu na stred), nabrat sebavedomie a viac vetrat kridlo. Zatial je trochu zakriknuty (detto Semedo).

Na Espanol poprosim:

Mats - Semedo, Mina, Umtiti, Alba - Sergi, Rakitic, Bus, Coutinho - Messi, Suarez.

Mame relativne komfortny naskok v lige, semtam by som prerotoval, nech si Pique oddychne, Mina by fyzickostou mohol platit, o Semedovi a Cou som vravel vyssie. Iniesta na Chelsea musi byt, nech ho neutavime. Sergi so Semedom by sa navzajom mohli kryt pri utocnych vypadoch.

Reagovat
dextroza_m

Umtiti včera naprosté zvíře, ten jim nedal vůbec čuchnout, nejlepší hráč na place. Couts sice není takový driblér a kouzelník jako Andrés, ale má jednu neskutečnou výhodu a tou je střela, včera jak vyslal tu pumelici, tak jsem si málem cvrkl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono je to těžký, Vidal je jediný zdravý křídlo v kádru. Zahrál velmi špatně, ale když se podíváš na ten valencijský blok, tak je docela logický, proč ho tam Valverde chtěl mít. Sergi byl defenzivně velmi dobrý, ofenzivně několik chyb (i kvůli Vidalovi, se kterým se několikrát nepochopili) a navrch ta situace, po který klidně mohl, resp. nejspíš i měl jít pod sprchu. Semedo hrál o víkendu a myslím, že bude hrát i derby na Espanyolu.

Umtiti je letos nejlepší světový stoper, Piqué má výpadky proti slabším soupeřům (nedostatek koncentrace), Iniesta hrál dobře. Ještě bych pochválil Paca, to je úplně jiný hráč, než který kdysi přišel. Parádní práce pro tým, Valverde s ním vymetá všechny možný i nemožný posty, nestěžuje si a musím uznat, že hraje fakt dobře, postupem času u mě hodně stoupnul na ceně.

Reagovat
MiChaEl

Rozumiem, ze Valverde potreboval kridlo, ale nerozumiem, preco stale jalovy Vidal, ked kridlo vie aj Sergi. Za nim Semedo a je to. Naco sme davali kopu prachov za Nelsona, ked nema konzistentne minuty? Nadejal som sa, ze Vidal hra, aby sa ukazal na januarovom trhu, ale asi bude ten problem v Semedovej hlave kus vacsi. Inak neviem. Veci, ako mu minule Messi ukazal, ze si ma nabehnut na prihravku, sa potrebuje ucit v zapase, v tlaku, no ktovie, treningy nesledujem, mozno skratka nema spravnu intuiciu na nastupcu Alvesa. Ale ked mu raz da sancu a potom ho neda ani na lavicu, chalan sebavedomie nepozbiera.

Statistiky potvrdzuju videne, Vidal je jasne horsi v obrannej aj utocnej faze, okrem toho, ze sa mu podarilo strelit gol a asistovat. Inak skratka nie je dovod nato, aby beka nehral Semedo, pred nim Sergi a Vidal hral len v pripade absencie. Jedine zeby Paulinho, ehm.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chápu a souhlasím, že to Valverdeho zacházení se Semedem je celkem dost podivný. Ale nelámal bych nad tím hůl, pořád věřím že to bude probíhat podobně jako s Umtitim, který po aklimatizační sezóně letos řádí v plný parádě. Stále si myslím, že to byla v létě nejlepší možná volba, třeba jeho bránění 1vs1 je skvělý. Ale ofenzivně je pořád nějaký zabrzděný, evidentně mu chybí sebevědomí (a Dembélé).

Reagovat
Gazdo

Ja stale nerozumiem preco valverde ignoruje arnaiza ktory by mohol na tom kridle spravit ovela vacsi bordel ako vidal

Reagovat
Hristo Stoichkov

A myslím, že minimálně jeden z dvojice Messi-Suárez bude proti Espanyolu odpočívat.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/events/294136001084510/

Barça vs Athletic Bilbao.

Last Minute cena.

Poslední 2 volná místa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim, že espanyol proti nám druhýkrát za kratke časove obodbie niečo neuhrá, takže očakávam výhru s dalsim majstrovstvom Messiho Coutinhom v zaklade..par minut pre Minu a s golom Suareza..chcelo by to daku stratu Atletica..nech sa dýcha zase o niečo pokojnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím v stratu Atlétov. Valencia je z formy + absencia kľúčových hráčov a z vyjadrení Marcelinha to vyzerá, že sa bude s mužstvom sústrediť na odvetu CdR.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký Marcelinho preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelino samozrejme, srry, "h" sa tam priplietlo

Reagovat
blaugrana

Tak vale pozaduje potrestanie Roberta a Luisa, aby nemohli hrat v odvete. To uz budu vsetci plakat po zapase s Barcou?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Premyslený plán Darth Sidiousa v podobe F.P.

Reagovat
X-bano-X

Síce to nemá šancu na úspech ale to, ako majú zas všetci z Barcelony bobky o všeličom vypovedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobky

Reagovat
X-bano-X

No ty si prvý z nich

Reagovat
torcida

villarato

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

zjevně je pomatená

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byla, tak by seděla na Bernabeu.

Reagovat
valloire

ne, sedí dobře

Reagovat
ADM

od takýchto ruky preč. Prídem domov a začne mi predkladať grafy a štatistiky prečo som sa jej v danom čase neozval...

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Koupene vystoupeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Děsivé trapné

Reagovat
blaugrana

Mne sa páči ta baba, nie ta šaráda okolo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Hysterka... a vypadá, že za chvíli bude mít nejlepší za sebou

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

O 2 mesiace idem aj ja prvykrat, tak spravim nieco podobne, budem na eurofotbale

Reagovat
valloire

taky miluješ Buse?

Reagovat
ADM

A preco nie. Je nedoceneny. Zahram to ako ona

Reagovat
smazaný uživatel

já chci takyyyy....a aby mi takhle přišel dát dres Messik, bulel bych jak želva !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andreas Pereira na mesiac mimo hru. Fakt neviem, kde mal rozhodca oči, keď dal Sergimu R. za taký faul len žltú kartu. Ďalší hráč Valencie mimo a ako som tvrdil na začiatku sezóny, na pomerne úzky káder môže Valencia rýchlo doplatiť.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Nevdek. Delame to pro vas.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac bez Guedesa a bez Pereiru sme polovicni. Som zvedavy co planuje vrdenie v lete robit, ked nemame ani na jedneho opciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto mal videl z fleku cervenu kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF: Útok vám vyhrává zápasy. Obrana vám vyhrává tituly.

My jsme názorným příkladem.

Reagovat
valloire

Nějak jsem si nevšiml těch vyhraných titulů.

Reagovat
X-bano-X

To bude tým že sa ti cez slzy blbo pozerá

Reagovat
valloire

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Máme k tomu dobře nakročeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hraje jak Fenin, tak se mu zvedne plat o několik milionů

Reagovat
Footballer

Za ty výkony si to naprosto zaslouží

Ještě bych mu přidal pár miliónů

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mu to samo nabídnuto nebo si řekl sám, aby se mohl rovnat Neymarovi?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale vzhledem k tomu, jak se tu kvůli navyšování platu jede do Messiho, který hraje stále lépe a lépe, nám snad bílí hoši rozjedou mohutný výsměch Realu a Ronaldovi.

Reagovat
misinho7

snad to prezijes

Reagovat
Ed_Hazard

No ja dúfam, že to nie je pravda. S benzím hrajú jak priemeráci tak im poďme zvyšovať platy..

Reagovat
smazaný uživatel

V tom clanku na Marce pisou "nastesti" jen o zvyseni platu a ne prodlouzeni smlouvy. Jako.. plat muze nam fandum bejt uplne jedno, kdyz to neplatime. Na druhou stranu, prodlouzeni smlouvy by bylo horsi, soucasnou ma do 2021, to mu bude 36, a ja nevidim duvod tam neco navysovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě a s úsměvem na rtech

Reagovat
LAM

Reagovat
JM

Stejne ma porad min, nez kolik ty odvedes na danich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tu někdo naposledy ptal na Dembeleho, tak dneska trénoval s týmem.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Roque Mesa a Ramirez hned v zaklade v prvom zapase? To si pozrem

Reagovat
smazaný uživatel

A uz prehravaju. Montella pozera ako puk.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci ta sevilla pohori v osrmfinale LM ako papier.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by pohorela lebo tento rok anglicky futbal nema konkurenciu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som hlavne zvedavý, či bude penalta proti Barce. Toť som niekde čítal, že už sa nekopalo proti nej v lige bez pár dní dva roky a pritom Barca kopala už 32 x

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Barcelona hraje většinu času s míčem na kopačce, hraje čistě a do svého pokutového území soupeře nepouští. Naproti tomu je ve vápně svého soupeře velmi velmi často. Proto tato statistika je pro klup FC Barcelona moc moc příznivá. Naznačovat, že by s tím mohlo mít něco jinýho něco společný, je nekorektní a nepřijatelné. Jinak by přece jménem klupu protestoval na sociálních sítích a při odchodu do kabin sám Gerard Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že Barcelona nemá v obraně psychopatický hovádka jako jistý nejmenovaný průměrný klub v bílém.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam si v zivote podpriemerny ty kaspare

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalový agent z FIFA18 se ozval, čuráku ty už radši nic nekomentuj, tobě se smějí i z vlastního klanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z akeho klanu? Sem chodim par tyzdnov ty chudak

Reagovat
10FKK

Z klanu Bílých šulínů...

Reagovat
smazaný uživatel

Do ziadneho takeho klanu nechodim tak smola

Reagovat
10FKK

Hlavně nikam nechoď!

Reagovat
smazaný uživatel

Par tyždnov a už jsi tu za nejvetšího čuráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ja som na svojho curaka patricne hrdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zasa zvedavý, kedy dostane nejaký hráč Barcelony redku. V poslednom zápase ju mal vidieť Roberto, v predposlednom Suárez aj s Wakasom, ale kde nič, tu nič ...

Reagovat
el Principito

já jsem zase zvědavej kdy jí konečně dostane Casemiro a Ronaldo za ty svoje prasárny, minule tam zase někoho nakopl bez míče ...

Reagovat
X-bano-X

Psssst o tom sa nehovorí

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec by som sa necudoval keby CR zvysili plat. To tupe vedenie nedavno dalo zmluvy Benzemovi a Baleovi do 2021 a uz vtedy hrali slabo. Chcem aby CR isiel prec, grandiozne dakujem co pre nas urobil ale vek a zenit nezastavis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stannis Baratheon

Sevilla

Reagovat
LAM

Tak Dembele už trénuje se spoluhráči.Tak nic neuspěchat

https://www.youtube.com/watch?v=sb0INcUPGW4

Zejtra:Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Coutinho,Sergio,Rakitič,Paulinho-Suarez,Paco

Messiho bych nechal trochu odpočinout kdyžtak až ve druhym poločase.Teď hraje pořád a trochu vydechnout by určitě potřeboval.

Reagovat
blaugrana

Messi aby odpočíval proti Espanyolu? Nehrozí.

Reagovat
Majk91

Reagovat
LAM

Mohl proti Juve,může i teď a já v to doufám.

Odvetu CDR hrát bude a po dalším kole je tejden volna,takže ideální to je teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis dneska musi za 3 body. Ak nie, tak aj bod bude dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co, uz ta presiel smiech.. ?

Reagovat
Phillipinho

Bonera je vazne idiot neohrabanej

Reagovat
smazaný uživatel

Funfact: Mascherano za 8 rokov svojho pôsobenia v Barcelone nikdy nezavinil penaltu https://www.facebook.com/b2b.a.madridista/videos/582147438797743/

Reagovat
10FKK

Ty seš plačka jak cr16

Reagovat
smazaný uživatel

To ne plačko, to realita

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
10FKK

Tvůj pláč je velmi reálnej

Reagovat
10FKK

a ještě k tomu prolhanej

Reagovat
valloire

nikdy mu jí nepískli? úsměvný....zas může přijít bano jako loni a něco říkat o nějaký tlačence od sudích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

preeeesne taaaak Mascheranov nepísknutý faul zmaže všetky prasačiny ktoré vám boli odpustené. Zmaže pamätný zápas v Elche, zmaže finále Copy, zmaže zápas s Bayernom

Reagovat
JM

Zapas s Bayernem

Reagovat
X-bano-X

nj hrať v dvojzápase stále proti 10, dať 2 góly z offside a neprísť ani v jednom zápase o Casemira to je naozaj na

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako odpískať penaltu za hruď Carvajala, ofsajdový gól Bayernu na SB a ne-vylúčenie prasaťa Vidala za faul zozadu na Isca hneď na začiatku odvety

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ale ale ale kde sa podelo "za 8 rokov nespôsobil penaltu?" Strašná plačka

Reagovat
smazaný uživatel

Inak si "pán". Napíšeš chyby proti Bayernu, ale keď ti niekto napíše chyby proti Realu, už je to podľa teba plač

Reagovat
X-bano-X

Streliť 2 góly z offside, nemať vylúčeného toho retarda z Brazílie a aj napriek tomu tu písať niečo o tlačenke u iných tímov je trochu silné kafe. Najprv si pozametajte pred vlastným prahom.

Reagovat
10FKK

Jenže ten váš vybájenej ofsajdový gól Bayernu na SB byl regulérní...

Reagovat
10FKK

fotečka od kámoše? Müller sklepává na Levu, který je sním v lajně a loket si to nakoulí do vlastní branky. Kde je ten ofsajd? Omlouvá tě pouze slepota tvýho kámoše https://www.101greatgoals.com/author/benjamin/

Reagovat
X-bano-X

Zase tá legendárna čiara kde nie je vidieť ani moment nahrávky ani loptu

Reagovat
10FKK

Loptu má na prsou...

Reagovat
X-bano-X

nj ale on si myslí že už prihrávka na Lewu bola do offside.....

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ten ho budí ze sna

Reagovat
JM

Omilani tohohle zapasu porad dokola nechapu, Real dal v Madridu dva goly z offsidu, ano, to je pravda, ale taky by to chtelo zminit, ze gol Bayernu na 1:2 padl z offsidu a hlavne to, ze Realu nebyl v Mnichove uznan regulerni gol na 1:3...

Reagovat
X-bano-X

Ako príde s tým Valloire a píšeš to mne? On predsa prišiel priamo s mojim nickom a tlačekou a keď na to zareagujem že 2 chybne uznané góly a 1 chybne nevylúčený hráč sa dajú nazvať tlačenka tak som zas ja ten zlý?

Reagovat
JM

Zase znovu napíšeš jen chybné rozhodnutí ve prospěch Realu a mluvíš o tlačence, ale zase znovu ty chybné rozhodnutí ve prospěch Bayernu ani nezmíníš

Reagovat
valloire

Snad fauly ne? A není jich zrovna málo, jsou to 100% penalty. V Elche nám pískli to, co vám pískaj každej rok mnohokrát. Zbytek je hovadina.

Reagovat
X-bano-X

toto nemá obdobu

Reagovat
valloire

máš pravdu, to co předvádějí sudí dlouhodobě ve vašich zápasech nemá celosvětově obdoby

Reagovat
X-bano-X

Keďže máš tie zaslzené oči, nedá sa ťa brať vážne veď aj teraz tu vyplakávaš ako decko pred regálom s čokoládou

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Len v tom videu ich bolo 9 A nechci, aby som tu začal vymenovávať vaše prasačiny. Stačilo mi vidieť naposledy Sergiho vo štvrtok a kanibala v nedeľu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte napíš, že to nemali byť redky, a postnem ti sem adresu do Pezinka (a áno, aj Wakaso mal byť v nedeľu vylúčený)

Reagovat
Switchback

drž už rypák demente

Reagovat
smazaný uživatel

Citlivá struna aneb pravda bolí ?

Reagovat
X-bano-X

Si strašný hlupák Píšeš tu tie svoje kktiny ako kolovrátok aj napriek tomu že tu všetci fanúšikovia Barcelony o týchto veciach písali ako o jasných redkách. Nie sme pokrytci ako tá vaša sebranka, ktorá sa dokáže vyhovárať na všetko dookola a zakončujete slovami že to rozhodca nemohol vidieť. Ale čo iné vám ostáva. Sezóna už v polovici skončená a jediná útecha hľadať rozhodcovské chyby v prospech súpera. Len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty. Chyby proti Bayernu podľa teba a chyby proti Realu podľa teba

Reagovat
X-bano-X

Škoda slov. Niečo také si ešte obhajovať inými chybami rozhodcu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

No začínáš těžce dotahovat Valloireho jako nejvetsiho dementa eurofotbalu. Jestli to dokážeš, možná začnu mít strach, že ten titul Barca fakt nedá, když se dá dohnat intalováhle ztráta.

Reagovat
valloire

pac a pusu

Reagovat
Switchback

jak by řekl paťas, disciplína

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v priloženom videu je tú "disciplínu" naplno vidieť

Reagovat
fefo

Az nato, ze to nie je pravda. Som si isty, ze penalta po jeho zakroku bola piskana, aj ked byt nemala v tom pripade , lebo sa postavil presne na lavu 16kovu ciaru a super cez neho preletel do vnutra sestnastky. Nepamatam si uz, co to bolo za zapas, ale hento je len dalsi nezmysel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fefo

Tak som si to dobre pamatal. Diky

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus dobrej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímavá statistika. Jako určitě se za ty roky dá říct, že měl od rozhodčích zvláštní přístup a svým způsobem ochranu, bylo několik situací, kdy by každý jiný hráč dostal žlutou bez zbytečného otálení. Myslím, že za ty roky to bylo celkem evidentní, všimnout si toho musel každý. Pár takových hráčů stále ještě je - namátkou třeba Chiellini, Gabi, Godín, Raul García či Casemiro...

Reagovat
Majk91

Mazan zaklad Strasne som zvedavy na jeho vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze opět ve starých kolejích

Reagovat
X-bano-X

nj vyťahovať videa hráča, ktorý už v Barcelone nehrá a v tejto sezóne má cca 7 zápasov je pekne zúfalý pokus ale tak topiaci sa aj slamky chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším, ako vám tie ramená spadnú

Reagovat
X-bano-X

Ako tak prechádzam diskusie, ty sa tešíš od prvého kola

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím všechno padá jen vám

Reagovat
smazaný uživatel

Bano, umíš ještě reagovat jinak, než jako ublíženec?

Reagovat
X-bano-X

sťažuješ sa na diskusiu a pritom tu tu zasral "fanúšik" Realu svojím vyplakávaním o hráčovi ktorý s 22 kolom nemá pranič spoločné

Reagovat
smazaný uživatel

a potom si to tu ty zasral dvojzápasom s Bayernom (samozrejme, len chyby v neprospech Bayernu). Keby si napísal "áno, boli to zákroky Mascheho na penalty", vyzeralo by to tu inak. Ale radšej vytiahnem dvojzápas LM spred roka, ako priznám chyby, však ?

Reagovat
X-bano-X

Ja som to video nepozeral!!!! Nemám dôvod priživovať tvoju uplakanú pôsobnosť na tomto fóre. To tu teraz ako máme postovať videá Pepeho resp. Ramosa kde neboli ich fauly posúdené ako penalty?

Reagovat
valloire

O to přece nejde, jde o to, že je to podivuhdný, že Mascherano za celou dobu jako obránce nezavinil penaltu. To si troufám tvrdit, že se to žádnýmu obránci nestalo. A ty začneš vytahovat Bayern.

Reagovat
X-bano-X

Aký súvis má Mascherano s 22 kolom? Pozrel som si to video a nie je tam žiaden súvis ani s touto sezónou nastrelené ruky, držania ktoré trvali od 3 metrov pred vápnom až po penaltový bod.......a samozrejme pár penaltových zákrokov. A o čom to vypovedá? Vieš aký meter nastavil rozhodca v danom zápase? Vieš či to nepískal retard ako Mallenco ktorý píska len keď praskajú kosti? Typické ublíženecké video nejakého madridského decka, ktoré nevie zniesť pohľad na tabuľku a tak prechádza 8 rokov staré videá aby našlo nejaké "previnenia". Ale neprekvapuje ma že sa to tu objavilo. Ono dokonale to vystihuje situáciu toho kto ho tu postol

Reagovat
remeslnik

Jestli je to pravda (?), že po žádném zákroku Masche nebyla nikdy proti Barce nařízena penalta, tak po shlédnutí tohoto výběru se nedivím fandům soupeřů, že to nechápou. Určitě něco z toho se dalo písknout a mělo. Na druhou stranu je potřeba říct, že skoro na každého obránce by se dalo za dobu jeho působení ( Masch 7let) vytvořit podobné video, ne-li mnohem delší.

Reagovat
X-bano-X

Nie je to pravda.

Reagovat
remeslnik

Taky si myslím, že tam nějaká byla písknutá. Protože je fakt, že Masch párkrát nedokázal odhadnout svůj krok a místo míče už trefil jen nohu protihráče, tak bych se divil, že za ty roky nějakou 11ku nezavinil.

Reagovat
X-bano-X

Je tu niekde gif z tej penalty.

Reagovat
remeslnik

Kousek výš (22 příspěvků) to tam pověsil Unoboss v 19:28

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš sem 3 nesouvisející příspěvky, kterýma chceš očividně provokovat a chceš, aby to tu vypadalo jinak?

Reagovat
10FKK

Ty jitrnice ubrečená fňukáš cca měsíc pod každým článkem, tak nechápu co to tu zkoušíš

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm Celta zatiaľ nenastúpila, čím to je

Reagovat
smazaný uživatel

Auba

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
X-bano-X

Mazáň ale dnes veľmi zle, takto si asi debut nepredstavoval

Reagovat
Majk91

Pokazil asi jednu nahravku, inak celkom isty, za goly nemohol. Co si si predstavoval, ze da hetrik?

Reagovat
smazaný uživatel

pokazil viac prihravok ako jednu, 2 krat fauloval, raz uplne naivne prepadol cez lahku klucku, inak vsetko alibisticky odvzdava dozadu, chyba mu zatial sebavedomie potiahnut loptu a ist do kombinacie na malom priestore. Ma vsak kopec casu, neni to ziadny drevak a je to jeho prvy zapas. Cize sanci dostane este vela. Netreba hadzat flintu do zita, prave naopak, je to iba zaciatok.

Reagovat
X-bano-X

Pokazil teda toho omnoho viac a hlavne dosť jednoduchých vecí. Hrá vyplašene, snaží sa čo najskôr zbaviť zodpovednosti. Oproti Lobotkovmu prvému štartu je to čistá amatérčina. Nebudem si zakrývať oči len preto že je slovák.

Reagovat
Walter_Sobchak

Však Lobotka na začiatku tiež hral len alibisticky dozadu, nie ako teraz že vyvezie loptu cez celý stred pola (Tak ako hra napr. v repre.) Chce to čas a určite si bude viac veriť aj Robo.

Reagovat
X-bano-X

Lobotka mal od začiatku veľmi vysokú úspešnosť prihrávok.

Reagovat
aurelio

Za prvý polčas mal Mazáň 90% úspešnosť, Lobotka 92%, priemer Celty bol 88% (kazili ho ako tradične Maxi a Ruben)

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm zaujímavé, tak to asi blbo pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm, to veru pozeráš

Reagovat
X-bano-X

Asi hej, hneď na začiatku tam mal blbú nahrávku, potom ďalšiu pred koncom polčasu kedy z jednej bez napádania poslal na 2 metre od seba do autu. Potom tam mal prienik kedy nepochopil prihrávku od spoluhráča, to asi 2 krát, ďalej mal strelu z voleja kde mal vo vápne 3-4 hráčov čo čakali na lob resp. na niečo po zemi a on to oddrbal na tribúnu......neviem, mne sa to nepáčilo. Samozrejme to neznamená že nabudúce nemôže zahrať ako pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vlastne pokazil 2 lopty, mal jeden zly nabeh a jedna nepresna strela?

Reagovat
Majk91

asi tak

Reagovat
X-bano-X

Presnejšie je to takto: pokazené 2 ľahké lopty , 2 zlé nábehy a jediná jeho útočná snaha bola vlastne zle vyriešená situácia.

Reagovat
Majk91

dost blbo, sorry

Reagovat
aurelio

Slová "veľmi zle" sú trochu prisilné. Áno, je vystrašený, trochu alibistický, no dnes je problém hlavne v strede obrany. Góly úplne zbytočné, stopéri akoby mali alergiu na loptu a Ruben sa po pár prekvapivo dobrých zápasoch vrátil do starých koľají.

Reagovat
Walter_Sobchak

Mohli by v lete kupiť Hancka zo Žiliny ked už idu po Slovakoch

Reagovat
aurelio

Tak Hancko má ešte kopu času, aj v Žiline sa vlastne len rozkukáva. Ale ak bude Vavro pokračovať tak ako začal, za polroka si môže polepšiť napríklad aj on.

Reagovat
Majk91

to velmi zle vyznelo, ako keby oba goly isli cez neho a nedal ani jednu presnu nahravku Pritom tam nic nazkazil co by stalo za zmienku

Reagovat
X-bano-X

Veď góly som vôbec nezmienil, proste mi to neprišlo ako dobrý úvod na novom pôsobisku toť všetko.

Reagovat
Majk91

dobre, ale to velmi zle vyznelo ako keby vsetko pokazil načo siahol. Hral trochu alibisticky, ale ani si tam nemal s kym nahrat na tom lavom kridle, kedze Mendes bol uplne v lese.

Reagovat
X-bano-X

Nie nie, tak som to nemyslel. Asi som mal veľmi vysoké očakávania.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavne bol to jeho prvy zapas po asi 2 mesiacoch a hned v lige, ktora ma vyssie tempo nez hocico, kde predtym hral. Mna tesi, ze tam neposobil ako past na oko a nebolo vidiet, ze prisiel z Fortuna ligy. Bol vyplaseny, trosku alibisticky, ale neskazil ziadnu dolezitu prihravku, neprehral ziaden dolezity suboj. Absolutne priemerny vykon, za ktory som velmi rad

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze hraje celkom dobre. Mali by ste niektori menej Fifu hrat.

Reagovat
aurelio

Podľa Who Scored mal Mazáň známku 6,3, podobne ako v čase jeho striedania Johnny a Goméz. Roncaglia mal 6,5. Priemerný výkon to bol teda nielen pocitovo, ale aj štatisticky. Mendéza som si všimol prvý raz až keď striedal...

Reagovat
X-bano-X

Mne sa teda vôbec ale vôbec nepáčil, ale ako vidím fakty sú fakty, nič sa nedá robiť.

Reagovat
aurelio

Štatistika neukáže všetko. Mne sa tiež úplne nepáčil, bol vyplašený, ale zbytočne neriskoval a chybu neurobil. Ale podobne hral (a bol za to rovnako ohodnotený) aj na druhej strane rutinér Johnny, takže nejako tragicky by som to určite nevidel. Mazáňov prínos bude hlavne v ofenzíve, ale na to, aby mohol byť platný sa potrebuje trochu osmeliť a asi aj naučiť jazyk.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre zdravého Dembelého

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ asi nikdy neprekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ Top chlape, máš dobrý vkus

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aspoň, že nejlepšího obránce odsunul na lavičku.

Reagovat
Kokesh

Jeste aby ne, kdyz za cca. 20 dni odehral bez 25 minut 8 kompletnich zapasu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravda, to jsem si neuvědomil. Jsem zvědavý, co vymyslí na PSG. Ale tam má ještě Carvajal stopku, ne? Takže šoupne Nacha na beka a bude vyřešeno.

Reagovat
Kokesh

S tim co letos odehral ma nejvic karet z tymu, nestiha a je jedno kdo pred nim hraje. Nacho na RB by byl odpovidajici krok, hlavne jestli chce hrat 433.

Momentalne si nemyslim, ze PSG dokazeme prehrat. Takze by mel byt hlavni ukol nedostat doma gol...coz s trojzubcem, ale vlastne letos i bez nej je nadlidsky ukon...takze, dej se vule bozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím ako na úkor Casemira a Benzemu prídeme o Kovacica, Isca a Asensia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Snad si Isco s Kovacicom v lete vyberu dobre kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

neznervoznuj ma

Reagovat
smazaný uživatel

Isco udělal chybu, že prodloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavne Isco, kterej v lize nastoupil v zakladu ve 14 z 19 zapasu, v LM pak v 5 ze 6. Chudinka, takovy vytizeni si nezaslouzi, mel by nastupovat jeste vic.

Reagovat
Mateo16

Ale co Kovacic? ten 3 sezona a nic

Reagovat
smazaný uživatel

No o tom nepisu, protoze u toho to je fakt mozny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si zaslouží tým, kde bude mít základ a ne že když je Real v plné palbě, tak Isco sedí. Mohl to být nový Iniesta, v Realu ale ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne preferuje byt 12. hrac v Realu nez hrat zaklad v mensim klubu. Jeho vec. Nehlede na to, ze zas tak dokonalej hrac to neni, jeho hra ma dost nedostatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože do Realu nepasuje, proto tak vynikají nedostatky.

Reagovat
JM

Reagovat
Raul=Real

Sam dobre vies, ze pokial bude tato 11tka zdrava, tak na vacsinu zapasov nastupi BEZ OHLADU NA VYKONNOST...o dolezitych zapasoch v lige, ci LM ani nevravim, tam si Isco ani necuchne

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jsem přítelkyni pustil Faunův labyrint, ona si pobrečela a já se můžu jít v klidu dívat na Real

new tactics discovered

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych radsi koukal na Faunuv labyrint teda.

Reagovat
Stannis Baratheon

však já na to taky koukal, ale ustál jsem to, narozdíl od ní

mé chlapsé já říká - běž jí utěšit, můj rozum říká - otevři si pivo, objednej pizzu a zapni fočus, stejně bys za to mohl ty, že jsi ji to pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ideální jí utěšit sexem a po něm si pak otevřít to pivo a dát pizzu k fotbalu, ne ? za mě ideální scénář.

Reagovat
technecium

Utěšit sexem To je formulace jak od panice

Reagovat
JM

To by odpovidalo.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak takhle to nefunguje, alspoň u nás ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná sracka. To je lepší už ten Real..

Reagovat
smazaný uživatel

To je vylozene kacirstvi o Faunove labyrintu tohle rict.

Reagovat
Stannis Baratheon

Upřímně, mě to strašně zaujalo. Parádně skloubený příběhy a hlavně atmosféry - chvíli jsem se cítil jako v občanský válce, chvíli jako ve fantasy světě, kamera , zasazeno do zajímavého prostředí, hudba

málem jsem si taky pobrečel, dle mě neskutečná práce režiséra, a určitě si od něj ještě něco pustím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to fakt uplne bozi film. Jinak od toho rezisera (Del Toro) v soucasny dobe jednoznacne doporucuju Shape of Water, coz je dost velkej favorit na nadchazejici Oscary.

Reagovat
Stannis Baratheon

dobře, díky za doporučení.

Já se považuji za velkého znalce kinematografie, tudíž nechápu, jak mi mohl tento snímek utéct.. Del Tora samozřejmě znám, ale nikdy jsem se k němu (jeho filmům) nedostal. Jestli je to takto fantastický scénárista, tak dnes nejdu spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, viděl jsem hodně filmu. Ale více prechvaleny film ještě nikdy. Nemyslím si, že bych byl filmový barbar, ale tohle mě naprosto nudilo a na konci filmu jsem si říkal jen že to byla ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Fanoušek Rychle a Zběsile, tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo napsat fanousek baniku.

Reagovat
Stannis Baratheon

Když fandíte Realu, něco není ok. Když fandíte Baníku, jste prostě z Ostravy, alee vše taky není uplně v richtigu. Ale když si dáte do oblíbených týmů oba, tak to jste jiný zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu jeste arsenal..

Reagovat
Stannis Baratheon

To už je opravdu letální porcička

Reagovat
smazaný uživatel

Ze je Manny curak vím už dlouho, ale že i ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám s ním problém ale mě favority mám jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

OT: Videli ste niekto Expanze? Resp čítal to niekto? Čo na to hovoríte?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja videl serial (pouze prvni radu), takze muzu hodnotit akorat to - nechytlo me to. Ale to muze bejt zpracovanim, knizky muzou byt lepsi.

Reagovat
X-bano-X

nj mne to prišlo od Battlestar Galactica a Firefly asi najlepšie seriálové scifičko.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to atmosféru, ale moc to nechytá.

Reagovat
X-bano-X

Mne sa to práve dosť páčilo ale zas možno som ovplyvnený knihami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som so zostavou spokojný. Ak nedôjde k žiadnemu zraneniu, na PSG nastúpi zrejme rovnaká zostava a preto nie je čas na žiadne experimenty. Naopak, je treba nechať po dlhom čase zohrať túto základnú 11-ku kvôli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa to vezme z tohto hľadiska tak áno, keďže ťažko predpokladať že by Zidane na PSG vymyslel niečo iné.

Reagovat
Mateo16

15465465123 x 4-3-3 nefungovalo. Ale ten nas traged ide 16548486152 x uz to bude fungovat

Reagovat
vilp

Jak nefungovalo? Poslední zápasy v nejsilnějším možném 4-3-3 výsledky 4:1 a 7:1. Ale ty budeš nespokojený asi pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Zo všetkých rôznych variácií ako vyskladať zostavu zo súčasného kádra dnešná zostava rozhodne nie je to najsilnejšie.

Reagovat
vilp

Já se tu ale bavím o tom nejsilnějším, jak to vidí Zizou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom prípade toto je najsilnejšia jedenástka na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosko

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi prosim niekto, na co tam sakra mame toho Casemira, ked aj tak dostaneme gol cez stred ihriska? Nechapem, nechapem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro je jednoznačne najviac overrated hráč súčasného kádra.

Reagovat
JM

BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mu nedaří...

Reagovat
vilp

Marcelo po rohu zase geniálně takticky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Levante až na ten začátek ale hraje na své poměry parádně. Zajímalo by mě, jak moc to je zapříčiněný statickou hrou Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante je mizerné. Být jejich fanouškem, tak mě trefí šlak z jejich hry. Nejsou schopni si dobře přihrát, ani cokoliv vytvořit.

Reagovat
oli9

mlčeti zlato

Reagovat
10FKK

Velmi Všimni si Kroose, potažmo celý zálohy...

Reagovat
maxton

Real hraje ultra staticky futbal, take striktne drzanie pozicii som este nevidel ( az na Ramosa ktory je zaloznik)

Reagovat
PP

Ted to sleduju 10 minut a fakt je mi vás líto..

Reagovat
PP

a už není!

Reagovat
pepinho2

a už je?

Reagovat
smazaný uživatel

No proto..

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
el Principito

No proto..

Reagovat
Murena

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
PP

on se lekl Navase..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
PP

Reagovat
pepinho2

Dostat gól od Pazziniho

Reagovat
X-bano-X

Ako teraz smrteľne vážne ja si neviem predstaviť ako chce táto obranu ubrániť Neymara, Cavaniho a Mbapeho

Reagovat
smazaný uživatel

no Mbappe je out na oba duely...což mě mrzí hooooodně.

Reagovat
el Principito

bude hrát

Reagovat
maxton

Ramos je zaloznik alebo kde bol pri tom gole ? dalsi zapas jeho

Reagovat
PP

Za těch 20 minut jsem Kroose a Casemira skoro neviděl..

Reagovat
maxton

ich nema byt vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

V lese

Reagovat
smazaný uživatel

Zítřejší titulky: "krize RM pokračuje"

Na to jak bylo Levante hrozné, je to ostuda. Měli by dostat alespoň na tÝden volno, ať se vzpamatuji do LM.

Reagovat
JM

Vzpamatují? Vždyť neporazíme ani Levante a jsme schopní vypadnout s Leganésem, budeme rádi, když nedostaneme dva výprasky

Reagovat
Mekgajvr

Koledovali jsme si no

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak dnes hrál Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy.

Reagovat
Stannis Baratheon

To mi moc neříká dlouho jsem ho hrát neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to takhle, o nic jsi nepřišel

Reagovat
Stannis Baratheon

dík, já se chtěl dívat, ale nemohl jsem to naladit

dokonce i pizzu jsem si kvuli tomu objednal, tak jsem dal alspon hokej

Reagovat
smazaný uživatel

zle, nekopal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hráč, který je vděčný za zvýšení platu.

Reagovat
JM

Tak mu prachy nezáviď, no.

Reagovat
torcida

ja myslím, že nezávidí :D dokonca mu prajeme ešte väčšie zvýšenie a predĺženie ešte aspoň o štyri roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Levante tedka ty minuty po obdrzenem golu paradni. vytvorit si proti realu na konci tlak a dokonce i dve golovky je skvele, i kdyz jsou na tom jakkoliv.

ot: pri te oslave to tam byli dfanousci nebo co za lidi?

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaný výsledek dvou kvalitativně si podobných mužstev.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg kde se tam zase vzal Vazquez..

Reagovat
smazaný uživatel

siel nas spasit, ako vzdy ... a zase to nevyslo, ako vzdy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto to môže zobrať ako paniku ale tu reálne hrozí boj CL do posledného kola, ZZ sa rozhodne nehodlá poučiť a ja by som nečakal na jeho odvolanie do konca sezóny.

Reagovat
X-bano-X

Never tomu. Sevilla je v rovnakej riti ak nie vo väčšej a ponorky na to nemajú.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Na to aby ste bojovali o LM by musel príst ešte väčší výkonostný prepad a myslím, že horší už byt Real nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

20 sekund do konca a Real si tam drzi loptu u svojej brany

Reagovat
Kluivert9

Tomu Realu už se nedá ani smát...

Reagovat
10FKK

Zdejším macherosům za superpohár jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Postup do LM aj tak uhrajú, titul je mimo, taže remizka ich trapit nemusi nejak, real sa už pripravuje na PSG..aj ked myslim, že Isco jednoznacne do zakladu..ale namiestoho koho

Reagovat
maxton

namiesto ZasluzilSiNovuZmluvuNaldo

Reagovat
puji

Jedi knight

03.02.2018 20:24

#

Ja som so zostavou spokojný. Ak nedôjde k žiadnemu zraneniu, na PSG nastúpi zrejme rovnaká zostava a preto nie je čas na žiadne experimenty. Naopak, je treba nechať po dlhom čase zohrať túto základnú 11-ku kvôli LM.

Reagovat
maxton

no ved ano taktika splnena, skusali si uhrat vonku remizu, a ak mozu remizovat s Levante, tak mozu aj s PSG

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som rád vedel, čo je na tom také smiešne. Toto je papierovo najsilnejšia zostava RM a ak sa nik z nich nezraní, takto zrejme nastúpia aj proti PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Na krála sa nekopali dve regurelne penalty, tj Real nemohol zvítazit. Vall83ročný so mnou iste bude súhlasiť.

Reagovat
maxton

neviem co vam vsetkym vadi, zvysili sme naskok pred Villarealom o dalsi bod, vo Villareale mrzne uz -2

Reagovat
valloire

mi sme nevihrály

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Kral bude robit poriadky.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
el Principito

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Proste kral.

Reagovat
JM

Aspon mas duvod nezabít se.

Reagovat
blaugrana

Prudko vtipný ako tvoj brat, milovník ružového vína.

Reagovat
JM

Zkus ho taky, treba prijde k duhu

Reagovat
blaugrana

V skutku nie. Mne úplne stačí pivo. Nežijem život na vysokej úrovni právnika, ako CHONG.

Reagovat
JM

Na lahev slusneho vina opravdu nepotrebujes zit zivot na vysoke urovni Tak se neboj a zkus to, zrejme potrebujes neco krapet silnejsiho nez pivo.

Reagovat
10FKK

Ty si zkus najít nějakou blbku jako brácha, ať máš alespoň nějakej život troubo.

Reagovat
JM

Uz se stalo, pred vice nez tremi lety a porad to klape, ale diky za tvuj zajem, kouci

Reagovat
10FKK

...a to furt dřepíš na EF! Vy ste vážně divná generace

Reagovat
JM

Hlavne, ze ty tady nejsi vubec

Reagovat
10FKK

V tvým věku bych tu nebyl vůbec, protože na to prostě nebylo dost času ...

Reagovat
JM

Když jsi ty byl v mem věku, tak jste byli radi za psaci stroj, v tom bude ten problém stariku

Reagovat
10FKK

Hrál sem fotbal, honil ženský, bavil se. Domů se chodilo jen spát ty stroji...

Reagovat
JM

Byl jsi borec

Reagovat
smazaný uživatel

a ty samponek, latentni homoklada s luzovym vinem

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
indy

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes žiadne špekulácie.

Dnes uz snad konecne Coutinho v zaklade. Mark, Nelson, Gerard, Samuel, Jordi, Sergi, Paulinho, Sergio, Philippe, Lionel, Luis.

V priebehu do hry Aleiš, Mina a Arthur.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím, který je Atthur.

Reagovat
blaugrana

To bol vtipek.

Reagovat
smazaný uživatel

Víme, že tam bude Ivan a ted jestli místo Nelsona nebo Paulinha a jestli dnes vyhrajem, tak příští kolo bych nechal všechny odpočívat a poslal tam béčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Přespříští před Lm

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš ať to vypadá zajímavě, že je píšeš buď po svými přezdívkami anebo křestním jménem, ale první si to aspoň nastuduj, když to evidentně neznáš.

Hlavně toho Arthura

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

První si to nastuduj - to taky není česky správně a píšeš to.

A proč komentujes něco, když neznáš souvislosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že šláger je až o 20:45, možno to nebudem moct cele pozerat.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=pzNPSzLEPxA

Barto, vypaľuj to na dvd a pošli to Stoke, CP a WBA. Do týždňa je na stole ponuka na 40 miliónov libier.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
2miguel1

ja by som to dnes bez akychkolvek okolkov postavil

Stegen-Semedo,Mina,Pique,Digne-Gomes,Denis,Paulinho,Coutinho-Paco,Aleix

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceme prohrát, tak klidně

Reagovat
el Principito

to je moc ... pošetřil bych Lea, Gerarda a Albu ...

Reagovat
Gazdo

myslim ze s tymto vy sme to kludne dali a strata bodov vobec neublizi tym padom by som este menil vidala za arnaiza a gomesa za alenu a keby to tak bol tak by som vsadil barak na nasu neprehru

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Umtiti, Mina, Digne - Denis, Rakitič, Paulinho, Coutinho - Alcacer, Suarez

Reagovat
2miguel1

ja by som teda setril aj Suareza

Reagovat
technecium

Není, kdo by místo něj hrál

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, po volbách a zase tu prudí to Varlleoire

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chudak ma v zivote 2 potesenia: pixovat do opatrovatelky pri prebalovani a refreshovat EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw, dlouho tu nebylo.....ano...počkejte si....Zemikovo sázkařské okénko !!!!!!

tak tedy, dnes už Barca bude třígólová (troufnu si tvrdit, že tam bude +3,5g) a liv s tottenhamem snad bezpochyb, tudíž tady hlavní tiket:

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=OTk5MDE4NDM1NDAxNTMwMTrwNcZl7wCwU8jv4ns%3D&kind=MAIN (to půjde za litr, teprve to budu sázet)

a:

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=OTk5MDE4NDM1NDAxNDkwMDqq0ciLRY9mUyOnVoI%3D&kind=MAIN

easy money

Reagovat
smazaný uživatel

No jen aby Liv - Tot nebyla remizová holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

může, no, ale věřim v útočný pojetí od obou mužstev. Rychlej gól by to rozhejbal..Po pravdě přemejšlim, že bych dal dvojitou šanci 0-0, jenže pak bych byl nepříčetnej, kdyby to po poločasu bylo dejme tomu 3:0 pri Liv...Já rád a často hraju na góly, baví mě to, pak zápas sleduju jako nezávislej divák a fandim jen dobrýmu fotbalu a gólům.

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele, nehraje Messi...a já to před chvílí vsadil a až pak se podíval na sestavy to bude při nejlepším 1:0 pro Barcu....no, snad Messiáš příjde na druhej poločas, bez něj to bude nuda

Reagovat
blaugrana

Easy money pre stavkovu ale.

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě věřim, že to tam dneska po delší době bude padat. vždyť barca nehrála třígólový utkání už 3x po sobě...statistika. Já vim derby a hra espanyolu, ale prostě tomu nějak věřim...No, už vidim jak Barca bude 4:1 ale Liv a Tott 1:1 ...sere mě, že sem nestihl vsadit ten Juve, už vedou 3:0 po půlhoďce....

Reagovat
blaugrana

Ja som tiež stávkový veriaci a vieš kam ma do dohnalo? K sebaľútosti, paranoji, nenávisti, prázdnote a beznádeji.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tys ale prohodil oknem snad milion ne ? nebo kdo to tu psal...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemá někdo 1 volné zařízení na Digi? Vyměním za 1 zařízení na o2

Reagovat
Xaviercreus

Z Ronalda je už jen parodie sebe sama, karikatura, která za zápas zaujme jen rozhazováním rukou a trademarkovým postavením při přímáku. Smutné

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak dneska Messi na lávce, už bylo na čase a Espanyol je na to ideální soupeř

Reagovat
Majk91

Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Digne - Paulinho, Sergio, Iniesta(C) - Paco Alcacer, Suárez, Coutinho

Hm zaujimava zostava Messi aspon oddychne

Reagovat
alcantara

Preco zase Iniesta

Reagovat
patas92

Tak s Chelsea hrajem až 20. Ve čtvrtek bude odpočívat a pak kolo před LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimálo by mě, kdy uvidíme Minu, protože se mi zdá, že nikdy

Reagovat
Majk91

Od kedy je v Barcelone, tak hrame dost tazke zapasy a Valverde ho asi nechce postavit hned proti takym superom. A mozno len potrebuje viac casu na aklimatizaciu.

Reagovat
patas92

Pokud to půjde dobře, tak by ale mohl na pár minut naskočit už dneska

Reagovat
Coutinho10

bez Messiho by mohlo bejt vic prostoru pro Coutse

Reagovat
Majk91

Mohol dat Denisa, ale s nim sa uz asi velmi nepocita

Reagovat
blaugrana

Ved je totalne marny.

Reagovat
Majk91

bodaj by nebol ked ani poriadnu sancu nedostane. Za sancu nepovazujem to, ked ho postavi na jeden zapas a potom dalsich x zapasov len presedi na lavicke. V Seville a Villarreale bol vyborny ked hral vkuse.

Reagovat
blaugrana

Toto je stále dookola to isté. Akože nedostal šancu, zo začiatku sezóny mal šancí až až a čím viac hral, tým viac napiču. Mne fakt príde, že by ste podaktorí chceli, aby za Barcu nastupoval aj Montoya, El Hadaddi, Bojan a pod. a potom by kľudne mohla hrať o udržanie.

Reagovat
Teoretik

pod Valverdem fakt šance téměř nedostává (aspoň v tom smyslu, o kterém psal Majk). Ale celkově vzato už šancí měl dost, Lucho mu celkem věřil a taky mu to šlo pod ním víc.

Reagovat
blaugrana

Sevilla a Villarreal nie sú Barcelona. Tam sú nároky niekde inde. Gomes bol tiež vraj vo Vale dobrý a ako hrá v Barce?

Reagovat
Teoretik

To asi nebyla reakce na mě, když jsem o Seville a Villarealu neřekl ani slovo Každopádně Gomése jsem tu nechtěl a Denis byl za hubičku Jinými slovy to byl vhodnější výběr hráče na backup, což stále platí. Nikdo neříká, že musí hrát v kuse celý rok, ale nasadit tam hráče 1x nebo 2x za měsíc není úplně fér k hodnocení jeho výkonů.

Reagovat
blaugrana

Ernesto zrejme vie, prečo tak robí. Určite je to na základe niečoho. Možno mu aj bolo povedané, nech si hľadá nový klub a on sám nechcel a takto to dopadlo. Každopádne keď hral, tak to vždy bolo veľmi chabé.

Reagovat
Majk91

zo zaciatku sezony mal sanci az az? myslis to, ked nastupil len 3x v zaklade prvych 15 zapasov sezony?

Reagovat
blaugrana

Odohral doteraz 932 minút, čo nie je málo a čo dokopy predviedol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

10 nepravidelných zápasů, když jich máme odehráno téměř 40?

Reagovat
blaugrana

OK, je to mega ppči hráč, ktorý sa nepresadil len preto, že je ignorovaný.

Reagovat
Teoretik

Proč je to podle tebe tak černobílý? Buď je to břídil a šancí už měl dost, nebo je to top hráč, který je jen chudák ignorován. Proč nemůžeš přijmout to, že to není tak hrozný hráč, šancí měl dost, pod Valverdem ale méně a spíše se ukazuje, že na Barcu nyní nemá? Ale koukni na některé hráče jako Roberto, kterého už všichni taky odepsali. Já jsem teď taky za Denisův letní odchod, ale to přece neznamená, že změna pozice, systému, herního času mu nemůže pomoc, aby se ukázal v lepším světle.

Reagovat
blaugrana

Denis nie je Messi, Neymar alebo ina star, kvoli ktorej by sa menil styl. V inom time mu to moze ist, ale na 99% to nie je Barca level.

Reagovat
blaugrana

A Sergi bol ojedinely zazrak.

Reagovat
Teoretik

Sergi je důkaz, co s hráčem udělá zvýšené sebevědomí. A nikdo neříká, že se systém bude měnit kvůli Denisovi. Jsou tu jiní, kvůli kterým se bude muset přizpůsobit, a proč by z toho Denis nemohl těžit? A mimochodem, je to i o stylu hry trenéra, k Pepkovi by sedl, pro něj je přesně tento typ hráče, a pod ním by určitě vyrostl.

Reagovat
blaugrana

Nuz. Nazor ti neberiem.

Reagovat
Majk91

ved to je skoro nic pre mladeho hraca, ktory potrebuje hrat co najviac. Pritom vacsinu minutaze nazbieral len ako striedajuci hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, bez Messiho jak si tu všichni přejete, ale stejně tam po poločase příjde, protože hra bude bezzubá...ale kéž bych se mýlil. Noa že si odpočine na 60min zápasu...nevim, podle mě je lepší když se pomalu rozehřívá na hřišti a pak se do toho zakousne, než když tam příjde dejme tomu za stavu 1:0 pro Espanyol a bude nerozcvičenej hned muset zapnout plyn - tim hrozí zranění mnohem víc...Proč prostě nehraje a posléze neni staženej, když bude výsledek příznivej ? Navíc Messi se šetří na hřišti při hře sám, protože on ví, kdy zapnout a kdy zvolnit... Ale uznám že jsem se mýlil, pakliže poločas bude 2:0 pro Barcu, žel to vidim tak trochu jinak (na velký trápení v koncovce, byť držení balonu bude 70%)

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Paulinha bych dal Roberta a byla by to spokojenost, takhle se bojim, že bude úplně zbytečnej....

Couts

Reagovat
blaugrana

Ja dnes práve cítim, že bude zbytočný, ale trafí sa a zariadi remízu, ba možno aj výhru.

Reagovat
LAM

Cítim že bude za na pravo a opět mu to samozřejmě nebude sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že blaugrana poukazoval na zbytočnosť Paulinha.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
LAM

Úplně zybtečně Iniesta(asi čeká až se zraní a nebude moc hrát LM)

Jinak podle tohodle to zas vypadá na Coutinha na pravo To je prostě hrozný zabíjení potenciálu.Jak se má zlepšovat když pořád hraje přes nohu?

Reagovat
blaugrana

Ak bude hrat Coutinho zasa RM, tak zajebem plyn.

Reagovat
Teoretik

Však je to stále derby. I kdyby byl Espanyol úplně jalový, tak mi nepřijde správné v takovém zápase šetřit klíčové hráče, jak si tu někteří přejí. Trochu se takovým přístupem ničí hodnoty klubu, ale vlastně i celkově fotbalu. Ale Valverde je prostě pragmatik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mame naskok, hrajem proti prasatum, messi dlouho neodpocival, ceka nas snura tezsich zapasu...fakt nechapu jaka hodnota se timhle znicila

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

"mame naskok, hrajem proti prasatum, messi dlouho neodpocival, ceka nas snura tezsich zapasu!" to vůbec nesouvisí s tím, co jsem psal.

Reagovat
LAM

Ideálně je opět zatavit i když máme v lize náskok Asi aby jsme vypadli hned s Chelsea a mohli se soustředit na tu ligu

Reagovat
Teoretik

Však to taky bereš pragmaticky, to je v pořádku. Nemusíš být hned sarkastický, když já v podstatě souhlasím, jenom vidím ale trochu širší obrázek. Valverde by neměl zapomínat i na ty nejvěrnější místní fanoušky, kteří berou derby "smrtelně" vážně. Poslední dobou jsou tito fanoušci tak nějak upozaďováni a nejen v Barce.

Reagovat
technecium

Nedovedu si představit fanouška, který by řešil ligový derby poté, co jsme je vyřadil v poháru a vedeme ligu o 11 bodů

Reagovat
Teoretik

Fajn, pak se ale nedivte, proč na stadión chodí čím dál tím méně (místních) lidí.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
patas92

"Trochu se takovým přístupem ničí hodnoty klubu"

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, nemá někdo odkaz na stream na mobilní telefon?

Reagovat
el Principito
Reagovat
smazaný uživatel

does it exist ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem..očakávam rozpačitý zápas s tým, že Leo nastupi v 60 minute a bude zachranovat, Cou napravo..to je zabíjanie toho hráča ..aj ked si myslim, že Leo hrat mohol on si dokáže odýchnut aj počas zápasu, ktorý povacsinou prechodi a udre ked treba..nenabeha ani zo 70% tolko jak Alba ci Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Leoša bude Couts naľavo, verím tomu. Ernesto je ten posledný, kto by sa nepoučil z vlastných chýb.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto bude potom na pravo ked Roberto nehra plus hra Iniesta ? ..uvidime o 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Alcácer? Podľa mňa to bude 4-3-3.

Reagovat
blaugrana

Hocičo, len nech nehrá Coutinho sprava.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle očekávám taky...Jenže to je právě pěkne na hovno pro Messiho...a tim víc se tým nadře, než kdyby po poločase měli 2:0 a druhej už se dohrál a postupně vystřídali klíčoví hráči...Ale jak jsem psal vejš, třeba se budu mýlit a mile rád se budu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si vrat tu Barcelonu do oblibenych.

Reagovat
technecium

Super sestava. Proti Valencii plná palba, proti Getafe pošetřit co půjde. Eibar zvládnem a na Chelsea si pojďme pro výrhu

Reagovat
LAM

Getafe se moc nemusí šetřit když je pak tejden volno.

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi, no goals.

Reagovat
technecium

Vyhrajem 3:0

Reagovat
blaugrana

No na Espanyole dal len dva, takže dnes tam šuchne Paulinho a Lusinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Stresovali jste a Couts hraje nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to vedel.

Reagovat
Coutinho10

super

Reagovat
Jordi Alba

Dneska tam Paco něco šoupne.

Reagovat
dextroza_m

Coutse zatím nějak zlobí první dotek, nebo se mi to zdá?

Reagovat
Coutinho10

zdá...se Suarezem dobra vymena

Reagovat
blaugrana

Ernesto.

Reagovat
blaugrana

za nenasadenie Coutinha sprava

Reagovat
smazaný uživatel

dnes opět rozhodne Sua a dá gól v devátém ligovém zápase za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže klasika v nulový tvořivosti gólovejch šancí...to mě nebaví, nechám si tu otevřený okýnko Livesportu, ale na přenos koukat nemusim....Na tomhle by Barca měla sakra zapracovat, poslední dobou je to fakt bída a tim pádem i nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

zapni si druhy poločas, dame zase bůra

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si přeju, aby espanyol dal gol...jestli to bude 0:0 Messi pujde az okolo 60´ jako 25´ a nula střel na bránu...mě tohle nebaví.

Reagovat
Jordi Alba

Pro tebe je spíš přednější sázení, než fandění, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je přednější vidět pěknej fotbal, ne to že za půl hodiny je nula střel na bránu z naší strany, takovej fotbal mě nikdy nebral a s takovou mě ani případná výhra netěší. Já koukám především proto, protože se chci bavit fotbalem.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

běž někam s bídou a hodnocením po dvaceti minutách, lepší méně šancí a proměněných než desítky spálených

Reagovat
blaugrana

Podal tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude šedivý z těch svojich sázek

Reagovat
smazaný uživatel

už je to 32 minut a je to to samý...hlavně že je 75% držení balonu...

Reagovat
smazaný uživatel

oooop...76 !!!! ....

Reagovat
blaugrana

Nikto nemoze od Ernesta cakat 08/09, ci 14/15.

Reagovat
Gazdo

S takym pristupom veru nie

Reagovat
smazaný uživatel

vsadíš blbost a pak tady nadáváš, že ti ta blbost nevychází ...

Reagovat
smazaný uživatel

o to nejde...dobře nejen o to, ale prostě já se dřív na zápasy Barcy těšil, jak se zase pokochám útočnejma akcičkama...ale kde nic tu nic, už koukám víceméně jen na Messiho co předvede, a ten teď nehraje, jinak je to samá bída a bída...Raketa občas vystřelí trapně, Suarez se ted zvednul a má hezký a efektivní zakončení, ale jak mu to tam někdo dobře nedá, je taky poloviční a tim to stojí a padá zase na Messim...Je tam prostě strašně moc přizdisráčů se zpětnejma přihrávkama a to mě sere.... Nebo hráčů jako Digne apod, který by nehráli základ ani někde v Alavezu.

Reagovat
Imago

Ty tady občas opravdu působíš jak zhrzená patnáctka...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vám nevadí že je 75% míče a nula střel na bránu za poločas, pak prosim

Reagovat
smazaný uživatel

tak zkritizuj něco konstruktivně - to a to se mi nelíbí a zlepšil bych to takhle ...

Reagovat
smazaný uživatel

*furt

Reagovat
Teoretik

Paco má štěstí

Reagovat
Coutinho10

ouuuu twl to je škooody ....luxusní střela

Reagovat
blaugrana

Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá jeba

Reagovat
Jordi Alba

Moreno taky pěkně.

Reagovat
Teoretik

Trochu přísné na žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

na žlutou to bylo. Akorát mě zajímá, jak bude dávat žluté domácím.

Reagovat
Teoretik

jedině kvůli brejku, ale zas tak horký mi to nepřišlo

Reagovat
smazaný uživatel

A máme to tady - jasná žlutá pro Nalda a ... nic.

Reagovat
smazaný uživatel

teď ji zas odpustil Piquemu. Dává to divně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že máme na hřišti dvě devítky, máme těch náběhů na centry strašně málo. Tam je třeba zamakat.

Reagovat
Teoretik

Pique dolů, Mina na plac, tomu by ten terén mohl vyhovovat

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol do poločasu gola a Messi hned po pauze na plac !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hra Coutinho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, ale není to jak proti anglickým dřevakum.

Reagovat
Coutinho10

zatim chybí nějakej lepší náběh nebo výměna, ale jinak dobrý a škoda týhle střely

https://twitter.com/AllAboutFutbol2/status/960176651479875584

Reagovat
pepinho2

Hudson střela

Reagovat
smazaný uživatel

slušně, pár dobrých kombinací, pár ztrát, dobrá střela do břevna

Reagovat
Coutinho10

až na tu střelu nic moc, ale je to derby a ty bejvaj složitější..navíc venku, tak uvidíme, co 2. poločas

https://twitter.com/AllAboutFutbol2/status/960176651479875584

Reagovat
blaugrana

S hentymi hovadami sa pekny futbal neda hrat.

Reagovat
Coutinho10

snad 2. půle bude živější a i Espanyol bude mít zájem se trochu tlačit dopředu, aby tam byl nějakej prostor pro nějaký akce v tý jejich obraně

Reagovat
smazaný uživatel

takový zabržděný zápas zatím, i atmosféra docela o hovně, na to že je to na Espanyolu, ale ve druhém poločase budeme klasicky ničit

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně první opravdový náběh do vápna na centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že oběma ta plichta vyhovuje. Hraje se tak nějak vlažně - hlavně se nezranit. Terén bude asi složitější a složitější. Já bych tam dneska Messiho ani neposílal. Nemáme moc co získat. Snad to obrana udrží a minimálně ten bod si dneska odvezeme. I s ním bych byl spokojený.

Reagovat
LAM

Z bodem asi zas tak spokojený nebudem.Atleti nejsou tak daleko aby se to tak dalo brát.

Ten déšť hodně ztěžuje hru.

Reagovat
LAM

První půlka poločasu lepší.Je to spíš takovej boj a ten déšť tomu vůbec nepomáhá.Hra po zemi se tou vodou hrozně zpomaluje.Škoda tý krásný střely Coutinha V tomhle to bude po Iniestovi hroznej upgrade a snad to bude často zkoušet.

Ve druhym poločase Messiho za Paca a Sergiho nebo Rakitiče za Iniestu.

Reagovat
ADM

Hra ako bez Messiho - bez nápadu. Coutinho sa ešte len rozkukáva a Iniesta je túto sezónu zas skvelý, no už nemá sily meniť tempo zápasu na lusknutie.. Každopádne remízu 0:0 beriem, Messiho ani Albu by som tam neposielal. Paulinho zbytočný, skúsil by som konečne Roberta na tej pozícií (ani neviem či je na lavičke)

Reagovat
sensei25

Neskutocna nuda uz asi 4 zapas po sebe.Takto hrat proti Chelsea,tak neviem neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea by to v pohode stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to teda baví, vždyť jedeme jak válec...fakt už nevím, co by si fanoušci představovali

Reagovat
smazaný uživatel

abych tvoji hovadinu uvedl na pravou míru: poslední čtyři zápasy 4 výhry (0:5, 2:0, 2:1, 1:0) a z toho minimálně výkony proti Betisu, odveta Espanyolu a i ta Valencie byly výkony opravdu dobré

Reagovat
sensei25

Mam ine naroky na skvely futbal ako ty.Ak nam tato hra bude stacit na LM,tak sa ti tu verejne ospravedlnim a dam ti za pravdu.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v prvom rade treba povedať, že takýto zápas som čakal..a ešte keď sa k tomu pridajú nepriaznive poveternostne podmienky nie je sa čomu čudovať, že je stav 0:0, k výkonom hráčov len toľko, že Umtiti je za posledný rok nás bezkonkurencne najlepsi stoper, Pique zase strieda dobre chvilky zo zlymi, Semedo sa snazi ale proste ked tam nie je Leo nema mu kto narazit Digne no ustrachaný výkon ako zvycajne, hlavne dozadu a ked hra dopredu tak pokazi, Sergio a Andres klasika ..Cou sa snazi, pekna strela..nemam co vytknut..mohol ho Luis nechat kopat priamak, Luisovi evidentne chýba Messi na ihrisku..a Paca som za 45 minut videl mozno 2x..dufam ze v 60 minute Digne a Paco dole a Leo a Alba hore, uvidime co prinesie dalsich 45 minut...budeme radi aj za vyhru o gol

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě ten zápas dobře kontrolujeme (aspoň teda na tu sestavu, ve který jsme nastoupili), šance postupně přijdou. Paulinho nemá co nabídnout, Digne to samý, Semedo dneska pěkný výkon. Byl bych rád, kdyby si přímáky z takový pozice bral Couts, ale to je ta naše hierarchie... Druhý poločas snad dorazí Sergi, na 25 minut Messi a bude dobře.

Reagovat
Kincl

Potřebuji tři góly tak hrajte sakra nuda 0:0

Reagovat
Teoretik

Iniesta a Coutinho si to umí občas pěkně ťuknout

Reagovat
Generalní Gladiator

druhej poločas spokojenost,hlavně tam dnes necpat messiho, skulinky se začínaj vytvářet, neinkasovat a jeden fík tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Houby jeden, 3 alespoň ! Messi dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco absolutní tragédie, moc tu šanci teda nevyužil

Reagovat
dextroza_m

Brouzdaliště hadra

Reagovat
patas92

Jsem docela zvědavý, jak to hřiště bude vypadat za 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Messi kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Voda po kotníky

Reagovat
Teoretik

Tohle musí přerušit

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo dobrý...75%míče stále stejný, než jsem si šel zdřímnout, ale střely na bránu stále 0...skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovým hřišti toho moc uhrát nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vody je na hřišti už opravdu hodně. Tady kombinace asi končí.

Reagovat
dextroza_m

do plavek!

Reagovat
smazaný uživatel

a Liv už to tam sází !!! jdu na to koukat...nasrat tenhle zápas

Reagovat
dextroza_m

Hned po písknutí na to taky vletím. Lpool

Reagovat
smazaný uživatel

no..1:0 asi to odložim

Reagovat
Switchback

co tam ten Tottenham dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprerusi se to utkani? Jake jsou pravidla? To hriste je fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pamatuju kdy Barca hrála tehdy někde (je to asi 5 let zpátky ? ) a tam se míč nedal dát ani na dva metry, prostě defacto všude byla louže a stejně to nechal rozhodčí dohrát...Já myslim, že už v průběhu se to nedělá, jen před zápasem...Ale jen spekuluju, nevim jaký jsou pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslím. Sudí to může přerušit, ale asi jen v případě nějaký náhlý krátký bouřky, kdy je možnost, že přestane pršet a voda se vsákne. Takhle je jasné, že pršet nepřestane a bude to jen a jen horší.

Reagovat
smazaný uživatel

ako a kde hra Couts?

Reagovat
dextroza_m

Na vodní polo celkem dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

docela nevýrazný až na to břevno...Dembelé dělal v prvních zápasech větší bordel a přesto byl víc kritizovaný

Reagovat
Murena

Reagovat
Coutinho10

twl....takze jak v CdR

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

tak zabereme kluci, prohra je na hovno

Reagovat
Kincl

Dva góly hoši kdokoliv

Reagovat
Teoretik

V těchto podmínkách jsme bez šance. Jedině, že vysunem Pikáče na hrot a začnem nakopávat.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělá dedukce

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Mám obavu, že tohle ani nebudeme mít jak vyrovnat. Prostě se to na tom hřišti nebude dát hrát. Domácí zalezou a budou to v pohodě kontrolovat.

Jinak Dýně u toho gólu zahrál tak, jak se to v derby nehraje.

Reagovat
LAM

Tohle vodní polo nemá nic společnýho s fotbalem.Celej druhej poločas nehratelný

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu, proč do tohohle dával Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podmínky jsou pro oba stejný...

Reagovat
Generalní Gladiator

ty asi nerozumět psanému textu,fanoušek realu,aha, to by odpovídalo

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesto omggg

Reagovat
Teoretik

Fakt mu budeš na tomhle terénu vyčítat špatnou razanci přihrávky???

Reagovat
smazaný uživatel

jo, protože tohle bylo hloupé, obrana byla otevřená, přihrávka měla jít kolmo dopředu

Reagovat
dextroza_m

Dýňa je slabý jak čaj...

Reagovat
smazaný uživatel

aquapark de cornella nas porazi,

Reagovat
dextroza_m

Jednou to přijít musí..

Reagovat
Teoretik

Jinak tohle by měl být přesně zápas pro Suáreze, ale on je dnes úplně neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

no to by mu muselo neco prijit ze zalohy, nebo od kridel, ale ono nic

Reagovat
Teoretik

Na tomhle terénu? Prostě vem balón a prorvi to silou.

Reagovat
patas92

Červená

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhý roh nám sebrali

Reagovat
smazaný uživatel

buzna García jasná červená

Reagovat
Switchback

se nedostaneme ani do šance

Reagovat
smazaný uživatel

co taky čekat od Esbetonyolu

Reagovat
Teoretik

Červená

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná rudá. A ještě se hádá.

Reagovat
patas92

golasooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

García obrovský zmrd

Reagovat
Switchback

jasný no a před gólem mi spadne stream

Reagovat
nani92

Coutinho vyzerá byť na pekný flop

Reagovat
Switchback

přestaň

Reagovat
Coutinho10

a je tam....když to nejde ze hry, tak ze standartky

Reagovat
smazaný uživatel

PIQUÉÉÉÉÉÉ VY KUNDYYYY!!!!!!!!!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Krásně Pikáč, ať se poserou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Teoretik

V závěru jsme pochopili, že jinak než vzduchem to dnes nepůjde Pique

Reagovat
Jordi Alba

Piquééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
dextroza_m

At je Samuel pobije kundy jedny. Espanol do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Pique hijo de puta

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

špinavci!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Granero nezapře svoji minulost. Krypl

Reagovat
alcantara

Pique krasne, ten odpad treba znicit. Este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Pique - Gerard je nová lovestory. Tam čekám po zápase twiterovou dohru.

Reagovat
smazaný uživatel

takže nastavení +3min, koukejte na to sázim na to 3 miliony.

Reagovat
Teoretik

Dneska by to snad mohl hecnout na celé 4 min

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si vsadil, musí to být 3

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

kolik to teda je ? na livesportu už mi běží dávno 93 minuta a nevidim to tam, stream se mi zaseknul

Reagovat
Teoretik

+3

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže fakt 3min...tohle je demence ve španělsku nechápu to doprdele...jen tři minuty se tam haštěřili po tom faulu/nefaulu na Piqueho !!! asi by ta minuta nebo dvě nic nezměnily, ale prostě to nepochopim...Dementní čároví, dementní rozhodčí v tomhle nastavování a ještě dementnější španělský komentátoři, co se nedaj poslouchat...divná země

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Teoretik

tak ne

Reagovat
Teoretik

Tak kolik nastaví?

Reagovat
dextroza_m

Espanyol zrušit a do chlívu, tam prasata patří.

Reagovat
smazaný uživatel

čurák Sánchez

Reagovat
roman1978

3

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu Paulinho dal po hubě

Reagovat
Switchback

3 minuty? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

dej mu červenou už kua

Reagovat
patas92

Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k okolnostem (bez Messiho, na hnusném hřišti a celkově se slabším výkonem) je remíza akceptovatelná

Reagovat
smazaný uživatel

můj fortuna účet ale pláče... no, stejně mi to sedmýho zakážou, pokuď nepropojim s bankovnim účtem, což na to jim z vysoka kašlu, protože to je přesně to, co sázkovky vždycky chtěly a hrajou tady jen divadlo, jak se jim nová legislativa nelíbí, přitom jim to jde na ruku a prolobbovaly si to oni

Reagovat
smazaný uživatel

To si jako teď běhal na pobočku? když to nemás propojeny?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ve dvě sem se dal razit na pobočku na střížkově, s tím, že jsem myslel, že mají od 14h ( v pátek to tak maji, ale so a ne opačně, jen do 14ti...což je logický, ale mě to nedošlo ) ...tak pak ještě ládví (o jednu stanici metrem dál) do 14:30ti, jenže v neděli jezdí na hovno metro, takže jsem to nestihl o pár minut...Naštěstí tam je nedaleko jeden bar, kterej z dřívějška znám a tam mají na kase fortunu....Takže takový peripetie a k ničemu, 1300 v hajzlu. Včera to samý, v tejdnu zas litr v hajzlu...takže na to zase seru a vsadim si vždy jen za pár stovek

Reagovat
remeslnik

Radši jsi to měl nestihnout. Vyšlo by tě to levněji.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak už vim jak jsi to myslel, na pobočku jsem si jen běžel dát prachy na učet...strašili, že to nepůjde už od 1.1. ale nějakou záhadou mi to furt šlo i bez propojení s b.ú., ale teď mi psali, že to bude jen do 7.2.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio García bavič. Za ten pád a následnou reakci by mohl mít další kartu

Reagovat
alcantara

Ten za tu chvilku stihol cervenu a dalsiu zltu, to sa len tak nevidi.

Reagovat
alcantara

Achjo. Hodte na ten stadion bombu, ked tam budu hrat o dva tyzdne, kto je na ten dobytok zvedavy. Bod dobry, za danych podmienok tazko cakat nieco viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď prosím výhru Valencia a Barca stále neporazitelná.

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší na tom dnešku je rozhodně gol Pikáče

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že to byl zápas v plavecký disciplíně, tak remízka dobrá.

Reagovat
dextroza_m

Na Anfieldu, to je pažit kua

Reagovat
smazaný uživatel

Messi centroval na ten gól? Potom že proč ho tam dnes dávat

Reagovat
smazaný uživatel

podle livu jo...takže už má tuhle sezonu 20g a 10a

Reagovat
smazaný uživatel

jen nepochopim, proč to nedělali celou dobu od inkasování...prostě jen centry do vápna na Piq,Sua...furt se to snažili tahat spodem, což prostě nebylo možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné derby. Podařilo se vyrovnat skoro zázrakem. Hřiště katastrofální. Nakonec jsme viděli i klasické Espanyolovské neunášení a prasečiny. Přežili jsme ve zdraví a můžeme psychicky posílení na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt ta je až 20, mezitím ještě 2 kola a odveta s Vale, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

na ten teren dobrý výsledok, Espanyol vymazat z futbalovej mapy to su prepnute hlavy, druhý polcas sme to mali viac tahat po pravej strane a skusat hrat nakopavane lopty a centre, prihravky a technika sla dnes bokom, tak sa nedalo hrat, druhý polcas nehodnotim výkony hracov, to bolo skor vodne polo ako futbal..nadstavenie ? v spanielsku klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
Teoretik

Reagovat
valloire

Reagovat
Frantszek

Dnešní Girona k neporažení

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Mame problemy si dat na polke supera 3 prihravky za sebou.

Reagovat
Phillipinho

Kondogbia naprosto fenomenalni vykon

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý hráč

Reagovat
blaugrana

Vymeníme ho za Gomesa.

Reagovat
X-bano-X

No Godina tam pekne poslali k zubárovi

Reagovat
blaugrana

Vale vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, dojeli jsme na blbej los a úzkej a zatavenej kádr. Chudák Parejo to všechno nemůže uběhat. Teď ve čtvrtek vypadneme v Copě a veškerá rotace zbývajících hráčů stejně přijde vniveč :/. I kdyby šel Gabi ven, jakože měl jít, tak bychom stejně dneska nejspíš nesrovnali. Potěšil Kondogbia, dával si to velkém.

Reagovat
blaugrana

Piqué is injured for possibly up to a month.

Umtiti is suspended and Verma is injured.

Mina and Costas looking likely to be the pairing for the Getafe game.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chelsea hrajeme za 15 dnů. Bude do tý doby fit Verma?

Reagovat
blaugrana

Mal by byť. Ak nebude, tak to bude v skutku funny. Busa na CB fakt nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máme Minu, může se ukázat, jestli bude z něj druhý Umtiti.

Reagovat
Majk91

na Chelsea bude fit aj Pique, za 2 tyzdne by mal byt uplne zotaveny

Reagovat
X-bano-X

Neskutocne nieco

Reagovat
X-bano-X

Co Getafe ale proti Vale v Cope.......

Reagovat
smazaný uživatel

Mina-Umtiti to dají.

Reagovat
smazaný uživatel

já fakt nevím kde berete s tím Minou takovou jistotu, když je to dvoumetrový týpek z brazilské ligy, který přišel před pár týdny a neodehrál ani minutu...třeba je úplně tragický a i tomu napovídají ty diplomatická vyjádření ve smyslu, že se "zapojuje do týmu pomaleji" atp.

Reagovat
vladino10

Ja som dokonca čítal niečo také, že valverde s ním nie je na tréningoch spokojný a chce ho poslať na hosťovanie.. Ale moc pozornosti som tomu nevenoval, takže neviem nakoľko dôveryhodný zdroj to bol..

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by vylezla na povrch taková zpráva po dvou týdnech.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapojuje pomaleji, protože se musí učit novému stylu hry.

Nenazyval bych to jistotou, ale spíše že mu věřím,když je ted naším hráčem.

Reagovat
blaugrana

Není to v LL tak, že stopku môže vyčerpať aj v Cope? Čiže v lige by mohol Umtiti hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dvě různé soutěže.

Reagovat
Ed_Hazard

Viac času na twitter

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Dziennikarz madryckiej Marki podaje, że obrońca naciągnął więzadło i chce wystąpić w czwartkowym meczu z Valencią. Priorytetem ma być jednak mecz Ligi Mistrzów z Chelsea.

Reagovat
X-bano-X

OT: Adrien Rabiot a Neymar nepomohou Paris Saint-Germain v zítřejším pohárovém utkání se Sochaux. Prvně jmenovaného trápí zranění boku, jeho hvězdný spoluhráč pak zřejmě není v nejlepší kondici po nedělní bujaré oslavě narozenin.

Reagovat
Footballer

To měla zase narozeniny jeho sestra ne?

Reagovat
vilp

On.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele