LaLiga - preview 22. kola

10.02.2017, 08:54, aktualizováno 13.02.2017, 09:00
Previews
Předposlední Granada tentokráte zajíždí do Eibaru, kde potřebuje nutně uspět, aby nadále držela kontakt s pozicemi, které zaručují záchranu...
SD Eibar - Granada CF  (pondělí 20:45)
Překvapení letošní sezony, fotbalisté Eibaru, se představí doma proti o záchranu bojující Granadě. Domácí se zdají být ve skvělé formě a v zápase budou favoritem. Hosté však necestují do Baskicka na výlet, ale hodlají navázat na výhru s Las Palmas a zase něco ukrojit ze své ztráty.

Granada se před týdnem vzpeřela a po delší době konečně vyhrála, když jedinou brankou Andrease Pereiry zvítězila 1:0 nad Las Palmas. Získané tři body mají pro Andalusany cenu zlata. Jejich pozice je sice i nadále kritická, nicméně ztráta na nesestupovou pozici činí už jen pět bodů, k tomu má navíc Granada dohrávku k dobru.

Čeká ji ale soupeř, který zatím v této sezoně hodně překvapuje. Nejen, že je v tabulce osmý, ale způsobem, s jakým naložil s posledními soupeři Valencií a La Coruňou, budí respekt. Svěřenci Josého Luise Mendilibara nejprve zatočili s La Coruňou výsledkem 3:1 a poté si připsali vysoké vítězství na půdě Valencie (4:0). Pětapadesátiletý kouč může být navýsost spokojen. Eibar se doma pokusí dostat se na dostřel evropským pohárům. Pokud zvítězí, bude ztrácet na šestý Villarreal už jenom bod.

Oba celky už se pochopitelně letos potkaly. Granada nebyla schopná doma bodovat a svému soupeři podlehla 1:2 až brankou ve čtvrté minutě nastavení. Rozhodl útočník Enrich a ten je v dobré formě, když dvě branky zaznamenal i v posledním kole proti Valencii.

Domácí budou postrádat trio Juncá, Riesgo, Gálvez. Alespoň v tomto má Granada navrch, neboť postrádá pouze zraněného Sauniera.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodríguez - Luna, Lejeune, Ramis, Capa - Escalante, García - Peňa, González, León - Enrich
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Ignason, Lombán, Silva - Foulquier, Pereira, Uche, Cuenca - Carcela, Ramos, Mallé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.15 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Málaga CF  (neděle 12:00)
Villarreal se již od 12 hodin představí na domácím El Madrigalu proti Málaze. Ani jeden z týmů se nemůže pochlubit dobrou formu, ovšem o mnohem lépe je na tom přeci jen Žlutá ponorka, která bojuje o evropské poháry.

Villarreal za posledních pět kol porazil pouze slaboučkou Granadu, v tabulce se propadl na šesté místo a navíc vzrostla jeho ztráta na čtvrté místo zaručující Ligu mistrů. Na druhou stranu musíme brát v potaz, že svěřenci kouče Frana Escríby dokázali remizovat s Barcelonou nebo naposledy se Sevillou a to na stadionu Sáncheze Pizjuána. Mrzet mohou zejména ztráty v domácím derby s Valencií nebo i bezbranková plichta na Riazoru v La Coruni.

Málaga má zcela jiné starosti, boj o evropské poháry se jí letos netýká. Mnohem blíže má k sestupovým pozicím, i když aktuální náskok devíti bodů se zdá dostatečným. Hosté ovšem už osm kol nedokázali vyhrát a bijí na poplach. Naposledy se jim to podařilo v závěru listopadu loňského roku, kdy doma přehráli v divoké přestřelce La Coruňu 4:3. O bídné formě Málagy svědčí i fakt, že nedokázala porazit ani jednoho z dvojice Osasuna - Granada, tedy dva nejhorší týmy celé soutěže.

Málaze se v posledních sezonách proti Villarrealu nedařilo. Loni vyhrála Žlutá ponorka oba zápasy nejtěsnějším rozdílem a neinkasovala ani ve třetím kole, kdy na Málaze zvítězila 2:0 góly Jaumeho Costy a Nicoly Sansoneho.

Domácí budou i nadále postrádat útočníka Roberta Soldada, jinak je tým kompletní. Mnohem více starostí má druhá strana. Pro zranění bude chybět hned pětice fotbalistů - jmenovitě Kuzmanovič, Ramírez, Recio, Muňoz a Ricca.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Ruiz, González, Costa - Santos, Trigueros, R.Soriano, B.Soriano - Sansone, López
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Hernández, Demichelis, Juankar - Camacho, Rodríguez - Juanpi, Fomals, Castro - Santos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Sporting Gijón  (neděle 16:15)
Tohle bude rozhodně jeden z pořádně vypjatých zápasů o záchranu. Gijón je na osmnácté pozici a ztrácí na tu sedmnáctou pět bodů. A na ní se právě nachází jeho nynější protivník Leganés. Celek z madridského předměstí si určitě bude klást jeden jediný cíl, a to neprohrát, aby udržel poměrně pohodlný odstup od svého soupeře i nadále.

Každopádně velkým lákadlem jsou pro Pepineros právě tři body, obzvláště pak před domácími fanoušky. Vlastně by se totiž jejich náskok na sestupové pásmo navýšil na opravdu hodně příjemné číslo. A určitě by na několik kol dopředu mohli být v relativním klidu. Nicméně nad Gijónem v historii ještě ani jednou nevyhráli.

Pro Sporting je tohle jeden z důležitých mačů, v němž si prostě nemůže dovolit znovu neuspět. Bude to velká loterie. Buď se Rojiblancos dostanou z problémů, zažehnají krizi a naberou sebevědomí do dalších zápasů, nebo jednoduše zabřednou do ještě větší bryndy. Právě tady by se vlastně pro něj mohla lámat sezóna.

Čekání na ligové vítězství je pro oba celky už opravdu zdlouhavé. Domácí naposledy naplno uspěli ve dvanáctém kole, tedy v listopadu loňského roku, hosté urvali svou poslední výhru zkraje prosince. I z tohohle pohledu je pro oba výsledek ze vzájemného zápasu nesmírně důležitý. Prolomit tuhle černou sérii je jednoznačnou prioritou.

Naposledy Gijón padl doma s Deportivem, přitom inkasoval čtyři branky, z toho dvakrát z penalty. "Musíme se vyhnout určitým akcím, protože pak nás může postihnout trest," poukazoval kouč Rubi na dva pokutové kopy. "Dostávali jsme jednu ránu za druhou, často to byly naše chyby. A je jedno, jestli to byly chyby kolektivní, nebo individuální."

Útočník Lacina Traoré, nová posila z Monaka, dostane tentokráte šanci asi už od začátku, znovu by se měl objevit ve středu pole také Mikkel Vesga. Nejistý je pouze start obránce Douglase a chybět bude nově i Jean-Sylvain Babin. "Můžu fanoušky ujistit, že si do Leganésu jedeme pro tři body. Další porážka by byla obrovskou překážkou," dodával Rubi.

Ani mužstvo trenéra Asiera Garitana se minule příliš nedařilo a v malém madridském derby s Atléticem zaslouženě padlo o dvě branky. Po karetním trestu bude již k dispozici Gabriel, připraveny jsou též všechny tři zimní posily Erik Morán, Alberto Bueno i Samuel. Možná že na lavičce skončí nakonec Unai Bustinza, jehož trápí nemoc.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.55 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Las Palmas - Sevilla FC  (neděle 18:30)
Sevilla musí znovu zabrat, protože náhle začala ztrácet body a lepí se jí na paty konkurence. V neděli vytáhne na Kanárské ostrovy, kam se vrátil ztracený syn Jesé Rodriguez, aby tamnímu celku pomohl se záchranou.

Sevillské FC si pod trenérem Jorgem Sampaolim udělalo slušnou reputaci svým atraktivním herním stylem, který navíc přináší výsledky. Vzhledem ke slabší formě Atlética i tradičního giganta v podobě Barcelony se Seville daří udržovat vedoucí duo v napětí. I Seville ale dochází dech a v posledních týdnech se to zvlášť projevuje. Tři branky dostala Sevilla od Espanyolu Barcelona, což čekal málokdo.

Ztráta bodů ale byla na programu také minulé kolo, ve kterém se Sevilla po vzoru gentlemana rozdělila s Villarrealem. Zčásti byl na vině Samir Nasri, který odmítl vedoucí branku v podobě penalty. Tu zahodil a po skončení utkání mohl litovat. Na druhou Barcelonu ztrácí Sevilla dva body, na první Real Madrid jí pak schází ještě o jeden víc s tím, že celek z hlavního města má dva zápasy k dobru. A Samir Nasri nebyl jediný, kdo litoval ztracených bodů proti Žluté ponorce.

Hodně smutný byl také trenér Jorge Sampaoli, který prohlásil: "Je sice pravda, že Villarreal hrál s hodně silnou obranou a útočení nechal prakticky jen na nás, ale ani to není výmluva. Měli jsme dostatek šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Hodně mne to mrzí, protože jsme byli jasně lepší a Villarreal k ničemu nepustili. Zítra je ale také nový den a my se musíme poučit. S Las Palmas chceme jednoznačně tři body," burcuje své hráče trenér Sampaoli.

Proti Las Palmas má jeho tým celkem vyrovnanou bilanci, z pěti vzájemných duelů ve všech soutěžích vyhrál dvakrát a ve stejném počtu utkání prohrál. Z Las Palmas ještě ani jednou neodjížděl jako vítěz, což bude chtít napravit. Las Palmas se aktuálně moc nedaří a nevyšlo mu ani minulé kolo. V něm už i s novou posilou Jesém prohrálo proti Granadě, když se jako jediný střelec prosadil Andreas Pereira už v 17. minutě. Domácí už utkání dotáhli do zdárného konce a Las Palmas mohlo naopak jen vzpomínat na to, jak se mu dařilo proti Valencii kolo předtím.

Velkou šanci měl v 67. minutě právě střídající Jesé, který ale minul prázdnou bránu! Všeho pak litoval: "Mám hodně smíšené pocity, protože jsem nastoupil za mé milované Las Palmas, navíc jsem dva a půl měsíce nehrál, ale přesto jsem zklamán. Nedokázali jsme získat body a já sám jsem ve velké šanci selhal. Slibuji, že budeme pracovat, abychom naše fanoušky příště potěšili, i když Sevilla je rovněž skvělým soupeřem," ví mladík Jesé.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.65 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Celta Vigo  (neděle 20:45)
Oba celky se musejí co nejrychleji vzpamatovat ze zklamání v Copa del Rey, v němž v průběhu týdne vypadly těsně před branami finále. Už se zkrátka potřebují soustředit na ligové dění, kde oba bojují o evropské poháry. Atlético Madrid a Celtu Vigo dělí v tabulce devět bodů, i proto bude favoritem duelu prvně jmenovaný.

Určitě těžší los měl ve Španělském královském poháru výběr kouče Diega Simeoneho, který se musel popasovat s neoblíbenou Barcelonou. A protože pokazil už první zápas před vlastními fanoušky, v odvetě se mu jednobrankové manko stáhnout nepodařilo. Konečná remíza znamenala pro Atlético stopku.

Domácí trenér porážku po utkání sportovně uznal. "Musíme Barceloně pogratulovat. Pro postup udělala všechno lépe," hodnotil Diego Simeone. "Ale jsem hrdý. Není lehké po pěti letech, co tu působím, takto konkurovat. Tým byl hladový, dal do toho svoje srdce. Mohli jsme odcházet ze hřiště se vztyčenou hlavou."

Určitě hodně nepříjemnou zprávou je pro madridský klub zranění klíčového obránce Diega Godína, který právě úterní zápas nedohrál a bude mimo hru zhruba ještě následující týden. A protože zraněný je rovněž jeho reprezentační kolega José Giménez, nemá Simeone, co se skládaní obranné čtyřky týče, už moc na výběr.

V LaLize se Los Colchoneros snaží urputně udržet v popředí. A v uplynulých zhruba dvou měsících se jim to poměrně dobře dařilo, z posledních šesti kol vytěžili hned čtrnáct bodů. V rámci španělské nejvyšší soutěže svého soupeře porazili už třikrát v řadě. Celta navíc měla o jeden den odpočinku méně, neboť v Copa del Redy hrála až ve středu.

I ona se v součtu obou utkání, v nichž za sto osmdesát minut rozhodla o jeho neúspěchu proti Alavési jedna jediná branka, musela v semifinále poroučet ze scény. V tuhle chvíli se galicijský klub nachází pouze ve středu tabulky, určitě však nemá daleko k tomu, aby si zahrál Evropskou ligu v příští sezóně, podobně jako je tomu letos.

V podstatě by hostující kouč Eduardo Berizzo neměl výrazněji hýbat se sestavou. Nová zranění či jiné absence jeho mančaft nepostihly. Příští týden jeho tým sehraje těžké střetnutí se Šachtarem Doněck, aby i nadále působil v pohárové Evropě. "Před námi je toho ještě mnoho. Můžeme stále dokázat velké věci," věřil obránce Hugo Mallo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 4.90 - 9.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Valencia CF  (sobota 13:00)
Betis si v minulém kole odpočinul, protože jeho ligové utkání bylo odloženo. Teď jej konečně nějaká akce čeká a nebude to nic snadného. Ačkoli Valencia nezažívá právě zlaté období, stále je to velmi nebezpečný soupeř, který se snaží o návrat na špičku.

V poslední době se to ale Valencii moc nedaří a ani kouzlo nového trenéra zatím není východiskem z krize. Z posledních dvou zápasů Valencia nevyválčila ani bod a vždy dostala minimálně 3 góly. Naposledy jel Eibar domů s hodně veselou náladou, protože domácí Netopýry zostudil čtyřmi góly, zatímco od nich nedostal ani jeden gól. A Valencia se kvůli tomu propadá.

Nyní je už na 16. místě s pouhými 19 body na kontě, což jí zatím stačí na záchranu. Ale pásmo sestupu se po dvou po sobě jdoucích porážkách rychle blíží. Teď má naštěstí Valencia příznivý los, protože ani Betisu ze Sevilly se moc nedaří. Drží se v těsné blízko Valencie, konkrétně na 13. místě a od Valencie jej dělí pouhé čtyři body. Tuto sumu by samozřejmě Netopýři moc rádi umazali právě ve společném střetu. V Seville se jim ale nehraje dobře a poslední výhru zde slavili v roce 2009!

Minulá porážka od Eibaru byla zdrcující, ale hráči jsou ochotní opět dát všechno v sázku. Brankář Diego Alves v rozhovoru pro oficiální stránky klubu řekl: "Sice jsme minule prohráli a dostali hodně branek, ale třebaže jsme zklamaní, nikdy nás to úplně nepoloží. Vždycky se znovu sebereme, to Valencia ukázala už častokrát. Víme, že máme dostatek kvality i odhodlání na to, abychom zase začali stoupat tabulkou," burcuje opora mezi třemi tyčemi.

Obdobné plány mají ale i domácí, kteří na stadionu Manuel Luiz de Lopera nepodávají špatné výkony. Ofenzivní univerzál Felipe Gutiérrez na tiskové konferenci předeslal: "Víme, že nehrajeme podle představ fanoušků a že by nás rádi viděli mnohem výš. Měli jsme teď hodně absencí, ale ani to pro nás nesmí být výmluva. Tvrdě pracujeme a jsem si jistý, že se nám brzo podaří dostat se do formy, abychom stoupali tabulkou," dodává mladý Chilan.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Mandi, Pezzella, Tosca - Piccini, Petros, Pardo, Ceballos, Durmisi - Castro, Alegría
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Cancelo, Mangala, Santos, Gayá - Parejo, Suárez, Pérez - Orellana, Mina, Nani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - FC Barcelona  (sobota 16:15)
Katalánský obr z Barcelony si poprvé otestuje tým, který se proti němu postaví ve finále Copa del Rey. A už teď mu bude chtít vrátit minulé setkání, ve kterém si zdravě sebevědomý Alavés vyšlápl na svého zkušenějšího soupeře.

Byl z toho hodně velký povyk, když se v rámci 3. kola španělské LaLigy zrodila senzace. Na posvátném Camp Nou, kam se týmy jezdí procvičit snad jen v pokoře a obranných dovednostech, řidlo maličké Deportivo Alavés. Klub, který nedávno teprve postoupil do první ligy, se v prvním poločase tehdy dostal do překvapivého vedení, ze kterého se i přes domácí námitky stalo senzační vítězství 2:1!

Teď má Barcelona šanci ukázat, že šlo jen o výpadek, o chvilkovou slabost. A zároveň si chce tohoto nepříjemného soupeře otestovat znovu, protože se s ním ještě brzy setká. A to v rámci finále Copa del Rey, kam oba týmy čerstvě postoupily. Větší kus práce musel v semifinále trochu překvapivě udělat právě katalánský gigant, který přemohl Atlético Madrid. To Deportivo mělo svou úlohu relativně snazší, protože čelilo Celtě Vigo. Klíčem pak byla především pečlivá obrana a jediná branka dvouutkání, kterou měl na starosti střídající Edgar Méndez.

A je jasné, že byl trenér Mauricio Pellegrino velmi nadšený z postupu. Po utkání prohlásil: "Dostal jsem od tohoto týmu nádherný dárek. Je to úžasný pocit, když jsme v LaLize poprvé po tak dlouhé odmlce strávené v nižších soutěžích. I proto si téhle výhry tak moc cením. Je tu skvělá parta, celý náš projev je založen především na schopnosti týmové hry. Nemáme tu skvěle placené hvězdy, ale hráče s duší a velkým srdcem. Teď nás čeká Barcelona, na níž se velmi těším v lize i v poháru," dodal trenér Pellegrino.

V novodobé historii hrál Alavés proti Barceloně na svém stadionu pětkrát, ale prohrál jen dvakrát. Ve dvou případech s ní dokázal udržet bezbrankový stav, což by v nadcházejícím duelu bylo velkým úspěchem. Pořád totiž musí mít na paměti, jak velkým favoritem Barcelona je. A to přesto, že letos zase tak suverénní není. Minimálně v Primera Division zatím úspěšně přenechává své místo lídra konkurentovi z Realu Madrid, na nějž v tuto chvíli ztrácí jeden bod. Je ale pravda, že Bílý balet má k dispozici hned dvě utkání k dobru.

Barcelona se utkala o místo ve finále s Atléticem Madrid a ani ona neměla svou úlohu nijak snadnou. V hodně emotivním utkání jsme mohli vidět tři červené karty a dvě branky, takže v součtu s prvním utkáním se těsně radovali bluagranas. Tím navázali na minulé kolo LaLigy, které pro ně skončilo dalším úspěchem v podobě tří branek do sítě Bilbaa. To by Barcelona ráda zopakovala i na stadionu desátého Deportiva, protože se na ni tlačí kupříkladu Sevilla.

Jedním z hráčů, kteří by zoufale potřebovali gól, je Brazilec Neymar. Ten se trefil zatím jen devětkrát . "Ano, je to trochu frustrující, když se vám stále nedaří dát gól. Zvláště když hrajete v útoku, kde jsou od vás góly očekávány mnohem víc. Ale není to moje hlavní starost. V první řadě chceme vyhrávat a je jedno, jestli se trefím já, nebo nějaký jiný spoluhráč," vysvětluje brazilská hvězda, proč že se nehodlá přespříliš stresovat.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Feddal, Laguardía, Hernández - Garcia, Llorente - Toquero, Camarasa, Gómez - Deyverson
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Vidal, Mathieu, Pique, Digne - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.80 - 5.75 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña  (sobota 18:30)
Bilbao se léčí po těžkém utkání s Barcelonou, které ho stálo mnoho sil. Po sérii několika nepříliš příznivých výsledků se navíc baskičtí Lvi propadají tabulkou níž a níž. Naštěstí pro ně jim los nadělil velmi vhodného soupeře, Deportivo.

Baskické Bilbao je velmi zdatným uchazečem o evropské poháry a hraje se s ním velmi těžce. Lvi se každým rokem perou o své místo na slunci, ale často jim dochází dech. Nejčastěji se v jejich postavení odráží aktuální forma hlavní hvězdy týmu, střelce a veterán Aritze Adurize. Stárnoucí klasik nastřílel i díky třem penaltám už sedm branek, ale nikdo jej na hrotu útoku nedoplňuje.

Bilbao sice mělo radost, když dokázalo porazit Sporting Gijón, jenže v minulém kole už věci tak dobře nešly. Proti Bilbau se postavila Barcelona odhodlaná stáhnout náskok prvního Realu, takže dala do hry všechno. A bylo to znát, protože se postupně trefili Paco Alcacer, Lionel Messi a Aleix Vidal. Přestože Bilbao čekalo podobný průběh, trenér Enresto Valverde byl přirozeně trochu zklamaný.

Médiím sdělil: "Hodně nás mrzí, že jsme nedotáhli utkání k lepšímu výsledku, protože tak markantní rozdíl zase mezi námi nebyl. Navíc jsme mohli využít únavy Barcelony nebo jejích absencí. Ale teď už to musíme hodit za hlavu, vzít si z toho to nejlepší, s ničím dalším nic neuděláme a chceme se soustředit jen na další zápasy. Ty budou podobně složité, takže se na ně chceme dobře připravit. Očekávám, že i Deportivo bude hodně nebezpečné," myslí si Valverde.

S tím už se Bilbao několikrát utkalo a jejich skóre je vyrovnané. Za posledních deset duelů v Bilbau Deportivo vyhrálo čtyřikrát. La Coruña se zotavuje po náročné prohře s Eibarem volnějším remžimem, který mu umožnilo odložení jeho duelu s Realem Betis v minulém kole. Deportivu se ale příliš nedaří, aktuálně je až na 15. místě a od 18. Sportingu jej dělí jen šest bodů. Při poslední návštěvě Bilbaa navíc dostalo hned čtyři branky!
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Laporte, Álvarez, Balenziaga - Etxebarría, José - Williams, García, Muniaín - Aduriz
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Juanfran, Arribas, Sidnei, Navarro - Borges, Santos - Gil, Colak, Kakuta - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.70 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Madrid  (sobota 20:45)
Jen málokdo by ještě před několika týdny očekával, jak moc se budou hráči i fanoušci Realu Madrid těšit zrovna na sobotní ligové utkání s Osasunou. Bílý balet totiž vinou silných bouřek v Galicii přišel o střetnutí s Celtou Vigo a nenastoupil tak na své poměry raritně ani k jedinému zápasu po téměř dva týdny.

Tým Zinedina Zidana má navíc kvůli účasti na mistrovství světa klubů odložený i další zápas s Valencií, což i vzhledem k účasti Realu v Lize mistrů naopak ze zbytku sezony učiní časově neúprosnou záležitost. I s dvěma zápasy k dobru ovšem Zidanova družina vládne La Lize s jednobodovým náskokem před úhlavním rivalem z Barcelony. Francouzský kouč nyní věří, že více času stráveného na tréninku se v zápase s Osasunou vyplatí a dodá všem ještě větší chuť do hry.

"Vždycky chceme hrát," hlásí Zidane. "Patnáct (sic) dní bez jediného zápasu je pro nás až příliš, protože hráči chtějí nastupovat. Respektujeme rozhodnutí (k odkladu zápasu ve Vigu) a nyní už myslíme jen na to, co nás čeká dále."

"Trénink je přijatelný, když jste zrovna v předsezónní přípravě, ale hráči zbožňují soutěžní zápasy," pokračoval kouč Realu. "Raději bych zápas s Celtou odehrál, stejně jako hráči, ale aspoň jsme na sobě mohli pořádně zapracovat. A těchto pozitiv musíme využít, se zápasy každé tři dny bychom toho tolik nestihli. Soustředíme se ale jen na sobotní zápas, v němž se budeme snažit ze všech sil, abychom bodovali, stejně jako se nám to dařilo v dosavadním průběhu sezony."

Osasuna alespoň papírově představuje pro nabitou ofenzivu Realu snadné sousto, neboť celek z Pamplony má momentálně dokonce nejvyšší počet obdržených branek (46) ze všech týmů letošního ročníku La Ligy. Dosavadní trápení baskického mužstva ilustruje jen jediná výhra od začátku sezony, od níž již uplynulo celých třináct ligových zápasů. Přesto trenér Petar Vasiljević neztrácí naději, že jeho tým na domácím stadionu dokáže proti favoritovi vyvolat poprask.

"Jde o důležitý zápas, v němž bych nás rád viděl držet pospolu," pověděl srbský kouč webovým stránkám pamplonského klubu. "Víme, že hrajeme doma a půjdeme si tak pro vítězství, přestože jde o význačného soupeře, který si vede více než dobře. Statisticky i v tabulkovém postavení mezi námi sice panuje propastný rozdíl, ale nepřestáváme na sobě pracovat a jít si s maximálním nasazením pro vítězství. Takovou výhru vážně potřebujeme."
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Berenguer, Tano, Oier, Vujadinović, Clerc - Fausto, De las Cuevas, Causić - Riera, León
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kovaćić - Vázquez, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.00 - 6.80 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Real Sociedad  (pátek 20:45)
Páteční večer opět ve Španělsku patří první ochutnávce z toho, co čeká fanoušky o víkendu. Jako první se do sebe pustí týmy Espanyolu Barcelona a hostujícího Realu Sociedad San Sebastian.

Espanyol už několikrát za sebou dokázal vyhrát a jeho sebevědomí roste. Barcelonský celek je nyní na osmé příčce a rád by se ještě pokusil bojovat o evropské poháry. První z dalších mnoha překážek bude Real Sociedad. Ten je sice v tabulce výš než jeho další soupeř, leč jeho aktuální forma není zrovna oslnivá. Sociedad se totiž léčí ze dvou porážek od velkých týmů LaLigy.

Forma Espanyolu se v mnohém lepší a díky třem výhrám v řadě se barcelonský celek dostal už na osmé místo. Po vyhraných duelech s Granadou a Sevillou, což překvapilo nejednoho diváka, se Espanyol Barcelona utkal v minulém kole s domácí Málagou. Proti ní už sice nedokázal nastřílet tři branky, jak se mu to dařilo v minulých dvou kláních, ale přesto získal tři body. Zajistila mu je jediná branka Pabla Piattiho.

Sám hráč má samozřejmě velkou radost ze své branky, která se ukázala být rozhodující, ale mnohem výš staví celé mužstvo. "V našem týmu je celek vždycky víc než jedinec. Bojujeme za sebe, spolu. Nikdo tu nevyčnívá a pokud se nám daří získávat dobré výsledky, pak je to vždycky jen díky práci kolektivu. Jsem moc rád, že jsem minule skóroval, ale největší dík patří mým spoluhráčům," míní Piatti.

Piatti a spol. teď budou prověřeni týmem, který mněl ještě nedávno ambice jít do Ligy mistrů. Ani nyní není moc daleko od čtvrtého místa, protože mu na něj chybí jen jedna příčka a jediný bod. Pátý tým LaLigy prožil nešťastný los, protože v rámci pohárového klání se utkal s Barcelonou a hned poté ho vyzval Real Madrid. Není divu, že po tak náročných střetech nemá La Real moc sil.

V minulém kole už ale zase připomínal ten starší a hodně hladový tým, protože mu výhoda domácího prostředí pomohla porazit Osasunu poměrem 3:2. Ani tento zisk se nerodil nijak snadno, protože domácí nejprve prohrávali a museli utkání hodně pracně otáčet. V rozmetí 15 minut pak ale vstřelili tři branky, díky kterým rozhodli o třech bodech. Stále se tak můžou držet těsně za Atléticem Madrid.

Jedním z klíčových mužů úspěšného tažení La Realu je trenér Eusebio Sacristan, kterého chce klub odměnit novou smlouvou. Sám stratég by se nebránil: "O tohle se teď nestarám, abych neztratil koncentraci. Celá věc je v rukách mých zástupců. Samozřejmě bych tady moc rád zůstal, zamiloval jsem si to tady a doufám, že spolu budeme dál vyhrávat," přeje si někdejší trenér barcelonského "béčka".
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Navarro, D. López, Reyes, Caricol - Fuego, Roca - Pérez, Jurado, Reyes - Moreno
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.14 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid19144151:1746
2.FC Barcelona21136255:1845
3.Sevilla FC21134443:2843
4.Atlético Madrid21116436:1639
5.Real Sociedad21122734:3038
6.Villarreal CF2198428:1435
7.SD Eibar2195732:2932
8.Espanyol Barcelona2188529:2732
9.Athletic Bilbao2195726:2532
10.Celta Vigo2093831:3330
11.UD Las Palmas2177731:3228
12.Deportivo Alavés2169621:2227
13.Real Betis2065921:3123
14.Málaga CF2157928:3522
15.Deportivo La Coruña2047925:3219
16.Valencia CF20541129:4019
17.CD Leganés21461115:3518
18.Sporting Gijón21341422:4313
19.Granada CF21271217:4413
20.CA Osasuna21171323:4610

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (438)

Přidat komentář
CHONG

1. pro druhou ze tří letošních výher Alavésu nad Barcelonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

skoro to klaplo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

Zatím je to vyrovnané... 0:6

Reagovat
Ed_Hazard

Po boji je každý Generál..

Reagovat
Ed_Hazard

Teda až na Danka, ten je zatiaľ kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne každý před bojem machruje.

Reagovat
smazaný uživatel

pro znalce!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na Sevillu Kdo do toho půjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby Enrique Messiho neodpálil ako pred rokom, keď bol na konci sezóny poriadne vyšťavený. Inak Alavés do toho !

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o svůj paklub.

Reagovat
smazaný uživatel

"Inteligentná" reakcia priamoúmerná tvojmu nicku a zrejme aj klubu, ktorému fandíš

Reagovat
valloire

FC Barcelona a jejich fandové, co nově vykládají historii po svém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Španělský tenista Rafael Nadal v rozhovru řekl, že po ukončení tenisové kariéry, se chce stát prezidentem fotbalového klubu Real Madrid C.F.

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/853172-nez-bude-prezidentem-realu-madrid-chce-nadal-svou-sbirku-rozsirit-o-dalsi-grandslam.html#hp-artcl

Reagovat
Ángel di María 22

Benz dostane novou smlouvu, no to nene

To je přístup vážně. My můžem mít jak dobrý hráče chcem, ale s momentální útočnou vazbou se můžem jít tak akorát vysrat.

Reagovat
Kokesh

Takze by bylo normalni ho odpalit po prvni nepovedene sezone? Navic jeste neni konec.

Alvaro se musi jen vice prokousat a vice slapat Karimovi na paty, klidne ho i predskocit. Karim nam ale vsem jeste ukaze.

Reagovat
CHONG

Normální by bylo ho odpálit proto, že je to líné prase.

Reagovat
Kokesh

Uz mohl davno odejit, nabidek mel podle me dost, v te dobe za daleko vetsi plat. Je s nami uz osmou sezonu, celou dobu dela Crisovi ochotnika...za zadami ma dravce Alvara, jen to musi Zizu zacit tocit jako ze zacatku, ne podle sympatii.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja ho mam skoro nejradsi z celyho Realu, ale prodluzovat mu v tomhle stavu smlouvu je debilita.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

A ne jen jeho stavu, ale stavu celého útoku. Snad každý vidí, že to chce nový impulz.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

zas ako netreba ho odpisovat preto ze teraz je mimo ale treba ho hlavne posadit..nechapem preco Zizu nema proste guraz posadit ho...uplne tam vidno ako je jeho oblubenec a presadzuje ho

Reagovat
One-Real

Cekam, ze ted zacne strilet.

Reagovat
valloire

a až rozhodne finále LM....jsem pak zvědavej co se dočtem

Reagovat
Israha

Tak . Posadit ho na lávku za aktuálně příšernou formu je naprosto na místě, ale neprodlužovat mu smlouvu a kvůli několika týdnům neformy přehlížet fakt, že je pro Real naprosto ideálním hrotem (a opakovaně to dokazuje), je řekněme...krátkozraké.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Takze 13 dni bez jedineho zapasu a pote v 16ti dnech 5 zapasu, nadhera. Jedina dobra zprava, ze se vsichni vratili po zranenich, i Bale ma v nejblizsi dobe zacit trenovat s tymem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ještě v Pamploně nenasněžilo a nečekali jste až do LM.

Reagovat
Kokesh

Byla takova predpoved. Ale uz je vyprodano, snezit nema, spis byt jen teplota kolem nuly a prset.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

MARCA: Since Bale arrived, from a possible 205 official games for Real Madrid, the BBC trident have only played in 87 of those!

42%, tvl to je trochu provar...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nezvyčajne zaujímavý zápas na piatok. Asi budem držať Espanyolu, ale nech vyhraje lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Alena v nominacii na Alaves

Reagovat
LAM

Stejně nemá šanci hrát.Sergio a Iniesta se musej rozehrát na PSG a na Alavesu musíme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by začal dostávat v rozhodnutých zápasech alespoň pár minut, má už na to věk a talent. Jak jinak se mají nové mladé hvězdy ukázat, když nedostávají tolik šance. V tomhle mě Lucho hodně štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději borce z Masie než předražené pokemony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Perezov gol bol nadherny, ale uprimne Sociedad ma velku prevahu. Eusebio musi byt kvalitny trener ked vidim to vysoke napadanie a precizne kombinacie na kratko.

Reagovat
X-bano-X

hmmmmm

Reagovat
technecium

Jak již od nás víte, Luis Suárez dostal trest na 2 zápasy v CdR. Jeden zápas za červenou kartu, kterou dostal v zápase a druhý zápas za to, že neodešel do šaten a dokoukal zápas v tunelu vedoucím do útrob stadionu.

Přesně stejná situace se odehrála v zápase Real Madrid - Las Palmas na podzim. Sergio Rámos dostal červenou ve hře a také neodešel do šaten, ale dostal stopku pouze na 1 utkání. To druhé mělo být El Clásico, které nakonec sám rozhodl.

Ha, a teď mluvte!

Reagovat
madridcan

Druha minuta v EL Clasicu jasna penalta pre Real....HA, a teď mluv!

Reagovat
Visca el barca

Tak ona byla penalta i na druhý straně

Reagovat
madridcan

No pockaj, ale ta penalta by zmenila cely zapas predsa rovnako ako to, ze by nehral Ramos. K vasej penalte by nedoslo. Aspon tak som cital v zivotopise Franca v kapitole ,,Ako som rozhodol El Clasico aj v 21.storoci"

Reagovat
ADM

Samozrejme, keby sme dostali gól na 0-1 v úvode tak vás rozdrvíme minimálne tak 4,ak nie 5-1. Sme predsa Barcelona

Reagovat
madridcan

To v tej kapitole nebolo. Asi neholdoval LSD.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Tak ak ideš podľa časovej postupnosti, ak by nehral Ramos, tak by k tej "údajnej" penalte nemuselo dôjsť. Ha

Reagovat
valloire

Došlo. Jsme přece Real.

Reagovat
madridcan

No musim sa pozriet, ze ci mal loptu dovtedy.

Reagovat
X-bano-X

Stretnutie s loptou je irelevantné, mohol pri nástupe na trávnik odkopnúť kamienok, na ktorý by blbo stúpil hráč na ktorého mala byť penalta a tak by k penalte nedošlo lebo by bol striedaný ešte predtým s podvrtnutým členkom........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Počkat, ale Real nehrál dva zápasy po palmách s námi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to loni na jaře.

Reagovat
Visca el barca

Díky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Ty jseš taky vcelku uplakánek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dvě celkem jednoduchý vysvětlení. Vím, že některý z vás to nepřesvědčí a stejně si budete mlít o nějakých konspiracích proti Barceloně, ale aspoň se pokusím:

1) Ramos po tý redce nijak neprotestoval, prostě odešel, takže sudí mu přestali věnovat pozornost a toho, že neodešel úplně si prostě a jednoduše nevšimli. Suárez se choval přesně obráceně.

2) Real se proti tý redce pravděpodobně neodvolal (nenašel jsem, že by jo), takže Ramosovi se prostě automaticky vysolil jednozápasový ban a nikdo to neřešil. Barcelona se na druhou stranu odvolala, takže se do toho FA koukala podrobnějc a našla tam i tohle.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

3) Papa Peréz

Reagovat
smazaný uživatel

A Tebas s Francem, na ty nezapomínej

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takže znovu: Nazi Franco, stavitel Papa Peréz, Tebas aka nestranný šéf ligy, Mendés, CR's PR tým... doufám, že nyní je to komplet. No a kdyby ne, tak historik valloire mě zcela jistě doplní/opraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tebas je stejně vtipný. Real je už delší dobu proti němu, nechtěli ho za prezidenta LFP a celkově ty vztahy mezi klubem a ním nejsou úplně dobrý, což bylo teď ještě víc prohloubený tím odkladem zápasu s Celtou. Nevím jestli to někdo zaznamenal, ale na Marce se minulý týden rozjelo téma, že Real chce rozjet nějakou evropskou superligu, protože chtějí být od Tebase co nejdál. Podle mýho celkem přesvědčivý důvody pro to, že Tebas Realu nijak nepomáhá.

Na druhou stranu důvody proč by Tebas měl Realu pomáhat: Tebas je fanoušek Realu. Wow, to je nevídaný. Vrcholný FOTBALOVÝ představitel fandí nějakému FOTBALOVÉMU klubu. Kdo to kde viděl..

Reagovat
alcantara

Je to rovnake ako s Villarom. Podobne srance sa budu riesit vzdy, placucich je na oboch barikadach viac ako dost. Pritom hlavny problem je takmer vzdy inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě si našli "veřejnýho nepřítele", to nemá cenu řešit

Reagovat
LAM

Bylo by tak těžký přiznat že vám svaz nadržuje?Vždyť to přece musíš vidět.

Reagovat
Visca el barca

tak to je jasný už dlouho

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Gaspart

Reagovat
misinho7

Reagovat
-Carles-

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle snad nemůžeš myslet vážně :D Alespoň kdyby to nepsal fanoušek Barcelony, ale takhle To je moc, víc už dneska číst nemusím

Reagovat
Visca el barca

Upřímně je mi vcelku jedno, že má dva zápasy v poháru stop. Finále u takovýho klubu musí dát i s Pacem a první kolo na podzim bude hrát bengo.

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
patas92

Mně je to víceméně fuk, ale to první vysvětlení snad nemůže přesvědčit nikoho

Reagovat
valloire

mě jo

Reagovat
smazaný uživatel

No mně zas přijde nejpravděpodobnější, protože to je nejjednodušší možný vysvětlení. Prostě Ramose si nevšimli, Suáreze jo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Mathieu,Umtiti,Vidal-Sergio,Rakitič,Iniesta-Neymar,Suarez,Messi.

Pique není v nominaci,takže bude hrát asi Mathieu,tak snad zas neudělá nějakou hrubku.Potřebujem vyhrát což bude na Alavesu hodně těžký,protože maj dobrou formu(vyřadili Celtu,minule vyhrátli na Gijonu a předtím remizovali s Atletama)a Sergio a Andres se musej dostat po zranění do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Tady nejsi na facebooku, abys na všechno posílal tyhle dementní amorfní názor nevyjadřující smajlíky

Reagovat
smazaný uživatel

vysmívat se mentálně slabším nechci, chápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Dva najsympatickejsie kluby ligy proti sebe, ale predsa len viac prajem Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya nema na Valenciu. To je hrac pre 2. ligu

Reagovat
netopier

Tak to potom nemá na Valenciu 2/3 kádra

Reagovat
smazaný uživatel

Asi, tie 2/3 su realne

Reagovat
Pipo123

Ruben Castro hraje výborne, ale nechápem to jeho neustále vylepšovanie streleckej pozície, keby aspoň raz vystrelil hneď a nespracovával tú loptu hodinu

Reagovat
Phillipinho

Peknej zapas. Vale mela kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Durmisi, Castro, Ceballos to svetova trieda. Inac sa necudujem , ze sme tak nizko. Zase je Valencia horsim tymom. Betis by mal viac konsolidovat kader dost velke a caste zmeny robia. Tosca a Pardo zasa novi hraci

Reagovat
Pipo123

Všetci traja hrajú výborne, len všetko riešia sebecky, taký Castro a Ceballos mohli a mali spraviť viac, strašne ma u nich štve to neustále zasekávanie lopty a vylepšovanie streleckej pozície, obrana Vale sa na to vždy pripravila a zablokovala tie strely.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez sa mi zda, ze Ceballos vela sebci a prilis simuluje. Je to mozno tym, ze sa chce predat. Betis je ale jasne lepsi, my okrem dobreho branenia sme jalovi

Reagovat
netopier

Ceballos to je ten teplý simulant?

Reagovat
netopier

To chaotické bránenie sa vôbec nezlepšuje plynutím sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, zvládne to dnes Valencia bez červené karty?

Reagovat
Pipo123

Mina si rozjebe koleno a znova ho pošlú na trávnik

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine co chcem, nech to neskonci remizou. Kludne aj nech Betis vyhraje, hlavne nech niekto vyhraje.

Reagovat
ADM

Ok uzatvárajme stávky o dnešnej zostave. Napriek všetkým logickým dôvodom očákávam, že jeden z dvojice Bus - Iniesta dnes nebude v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

vsázím se, že bude v základu Gomes

Reagovat
ADM

To nie je ani v ponuke, lebo to bolo jasné ako facka. Vid dole

Reagovat
alcantara

Ter Stegen; Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu, Digne; Busquets, Rakitic, André Gomes; Messi, Suárez y Neymar,

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

Nepostavení Iniesty opravdu nepochopitelný.Záloha potřebuje kreativního hráče jako sůl a my potřebujem aby se rozehrál na PSG ale on ho asi šetří na léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam kreativitu v Messim a Neymarovi + Iniesta může nastoupit v druhé půlce (taky to očekávám). LE ho chce mít 100% ready na PSG, což se dá chápat. Jako se vším respektem k soupeři, 12. Alavés musíme porazit i bez nejlepší sestavy, navíc MSN (asi 3 nejdůležitější hráči FCB) hrají.

To vaše brečení před každým zápasem už fakt přeháníte..

Reagovat
Visca el barca

Andrés se nepotřebuje rozehrávat.

Reagovat
ADM

Kamoško, len aby ťa neprekvapilo keď nás záloha PSG úplne zničí. Určite by Andrésovi nezaškodilo sa zas troška zohrať s tímom. Časy kedy plietol z hovna bič každý zápas zrovna nezažíva..

Reagovat
Visca el barca

Ale nezničí.

Reagovat
ADM

hneď som kludnejší

Reagovat
Visca el barca

A když jo, tak dohodnem aspoň na léto Verratiho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej normalni stream?

Reagovat
Ed_Hazard

Uuuu Marcos nie špatná strela. BOlo by epické ak by Barcu obral o body práve jeho gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak a už to začíná... hra rukama na jedné straně - nic, hra rukama na straně druhé - žlutá

Reagovat
Ed_Hazard

Hra rukama na jedné strane - nic.....to myslíš tú ruku mashcerana/busa pri útoku Alaves?

Reagovat
Jordi Alba

Vypadaj jako dvojčata.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

O to nejde, nevidel som kto to bol. Len viem, že bol biely Sekal mi stream

Reagovat
Jordi Alba

Tak aspoň Umtiti teda z toho vyjde v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano nehraje... opět jsi potvrdil, že jsi prostě hloupej

btw Umtiti bílý vážně není

Reagovat
Ed_Hazard

Btw, kto je ten Rumusnký chlapec napravo od Iniestu?

Reagovat
ADM

Carles Aleñá

Reagovat
Ed_Hazard

Aha tak to je ono. Díks

Reagovat
Ed_Hazard

on*

Reagovat
Jordi Alba

Aleña.

Reagovat
ADM

Neymar tebe to už jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Stegen

Reagovat
ADM

Stegen

Gomes

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Jaaaaaj čo ešte chcú??

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel ten dřevák přihrát, na dva volné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Marc

Reagovat
ADM

Po nástupe Enriqueho začali byť naši štandartky tak priemerne nebezpečné, ale zas to upadlo do nulového rizika z našej strany čo sa týka rohov atd.. škoda

Reagovat
ADM

gooooool

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooooo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

druhý

Reagovat
Ed_Hazard

Ješkovi oči to sú motáci

Reagovat
smazaný uživatel

paklub ti hraje večer

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Vidal

Reagovat
REPLIKATOR

Vidal > Roberto

Reagovat
ADM

občas posere úplne banálne veci ale ten prínos do útoku je neporovnateľný

Reagovat
Visca el barca

Taky pak hrajem daleko líp.

Reagovat
Visca el barca

To že je Vidal lepší než Sergi vidí i slepej.

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

suarez asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Golman

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 0:3 striedat Messiho za Alenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Gomes dnes jeden z naj výkonov, síce je to len Alaves...každopádne tú šancu čo mal proste posral, tam ked sa rozhodol strielať z 2 metrov tak to mal byť gól

Digne oproti začiatku sezóny úplne nulový na svojej strane, ked uz má vytvoriť nejakú prihrávku do 16ky vždy to nejakým spôosobom nezvládne.

Neymar opäť zbytočne ťahá lopty, už mohol mať aj dva góly, ale inak spokojnosť.

Stegen aj Cillessen sa nám pekne rozchytali

Messi, Suarez Out .. Paco, Iniesta, Alena in

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas až na toho Gomese, nemá na to.

Reagovat
Jordi Alba

V čem hrál špatně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se snažíte na něm hledat jen dobré mometky, ale celkově nepasuje do systému, je to dřevák. S ním je hra nejistá, o nic zázračného se nepokusí (nevytvoří) a měl zbytečné ztráty.

Reagovat
Visca el barca

Dneska hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli tam přijde Aleňa a strčí celého Gomese do kapsy.

Reagovat
Majk91

ma na to

Reagovat
alcantara

Digneho a Vidala zradza najma rozohravka. Dnes zase par zbytocnych strat.

Reagovat
Visca el barca

A co upřednostňuje Sergiho v tuhle chvíli?

Reagovat
alcantara

Ja sa o Sergim vobec nebavim.

Reagovat
Visca el barca

Já vim, že ne. Jen by měl hrát Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by si dneska Carles mohl zahrát, jestli to tak půjde dál, s Iniestou na plac.

Reagovat
X-bano-X

Pekné štatistiky teraz dávali na digi. Som si to nikdy nevšímal, väčšinou tam boli reklamy. A teraz top speed, average speed, nabehané km, pas accuracy...... slušné. A prekvapivo vysoko bol Gomes. Najvyššía priemerná rýchlosť, tuším druhý v top speed u nás, a tiež vysoko v presnosti prihravok...

Reagovat
alcantara

Len skoda, ze je taky dreveny...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hrá Gomes dobre. Škoda, že tú svoju strelu netlačil nižšie. Gól by mu určite ešte pomohol. Dneska celkovo dobrý výkon tímu. Slabší akurát Digne. Naopak na druhej strane Vidal presvedčuje, e by mal byť momentálne základ. 1. obranca za posledných x rokov, ktorý vie centrovať účelne a nie na náhodu alebo do prvého obrancu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aleix je na posledních 20-30 metrech úžasný, problém ale je jeho bránění, on prostě není obránce a každý lepší tým toho dokáže využít. Přesto bych si ho nechal, je mnoho zápasů, kdy jeho přednosti potřebujeme.

Gomés už nějaký čas hraje dobře, akorát je ve škatulce "dřevák". Já myslím, že se ještě bude zlepšovat (hlavně v ofenzivních vlastnostech) a bude pro nás důležitým hráčem.

Reagovat
patas92

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kokesh

Byl aspon Messi nad Stegenem?

Reagovat
Jordi Alba

Zeptej se Kroose.

Reagovat
X-bano-X

Tabuľky boli top 5 hráčov. A Stegen nikdy ale Llorente tam mal 62% úspešnosť prihrávok

Reagovat
X-bano-X

Teda Ter Stegen tam kraľoval v presnosti prihrávok, za prvý polčas mal rovných 100%

Reagovat
Majk91

Zatial v pohode vykon az na ten najazd Alavesu kde Marc skvele zachranil, kontrolu nad hrou mame, vyhravame o 2 goly, snad neusnu na vavrinoch v druhom polcase. Teraz by sa patrilo poslat na plac Paco Alcacera a na niekolko minut aj Carlosa Alenu, nech ziskava skusenosti.

Reagovat
ADM

Inak to logo na zadku Alavesu to bol nápad. Pri behu mám pocit, jak keby im padli trenky a je im vidno riť

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Je pekne mat svojho sponzora u prdele

Reagovat
ADM

Messi golasoo

Reagovat
X-bano-X

golasooooooooooooo Leooooooooooo

Reagovat
ADM

strašné ťa ničím v aktuálnosti skóre poslednú dobu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jordi Alba

Tak teď tam může pustit toho mlaďocha.

Reagovat
ADM

Messi .... a Gomes kráááásne

Reagovat
ADM

no tak nakoniec si to zohral Alaves sam do brany

Reagovat
patas92

vlastenec

Reagovat
X-bano-X

gol

Reagovat
Visca el barca

André dnes supr

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Golasssoooooooooooooooooo manitaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
ADM

nechal som ťa

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
patas92

Suarez to dneska sází zkušeně ty asistence U obou vůbec neví jak

Reagovat
REPLIKATOR

Rakitič vymetl

Reagovat
ADM

Luiiiis

Reagovat
X-bano-X

golassssssoooooooooooo

Reagovat
patas92

ručník

Reagovat
REPLIKATOR

LOL

Reagovat
Jordi Alba

Tvl.. nestíhám

Reagovat
smazaný uživatel

to je masakr voleee, to jsme potřebovali

Reagovat
REPLIKATOR

Alavés nezvládá

Reagovat
ADM

Ako sa Iniesta len postavil k ihrisku, že ide striedať ... 4 góly Iniestaaaa

Reagovat
ADM

Vážne Roberta? Aleňa tam mohol isť, skoda..

Reagovat
Visca el barca

Ty střídání?

Reagovat
Jordi Alba

Tak si Aleňa užil nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
valloire

Dát zbytečně víc gólů než musím je znakem nezralosti a slabosti mužstva, který si nevěří.

Reagovat
aither

Reagovat
Jordi Alba

Snad si proti PSG tedy nebudeme moc věřit.

Reagovat
blaugrana

Znakom vyzretosti by bolo, keby si sa na to už vyjebal.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tunkic

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mel jit paco a alena, misto roberta a alby...

Reagovat
ADM

Alba tam šiel hlavne preto, že Umtiti očividne dohrával s nejakým drobným zranením a už to nebolo potrebné vzhľadom na skóre

Reagovat
ADM

Vidal načo si tam šiel ....

Reagovat
Teoretik

Reagovat
dextroza_m

Kdo umí klonovat? Potřebujeme Lea aspoň ještě 2x... Útok M M M by byl top

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
X-bano-X

Kua no tu nohu tam drži len kopačka fuj

Reagovat
dextroza_m

Ty voe co se stalo Aleixovi?

Reagovat
Visca el barca

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna chytal formu a tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to zlome alebo len vysunutu kopacku ?

Reagovat
culé

Zlomene

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je v pcku

Reagovat
ADM

normálne si ma rozosmial

Reagovat
SIRBRANIKE

WTF?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
roman1978

Auuuuuuuuu. Má po sezóně.

Reagovat
REPLIKATOR

Hnus

Reagovat
dextroza_m

No ty vole to si děláte už prdel? Prase jedno, dobytek, hovado!!! Aleix začné hrát a oni mu přelomí haxnu.

Reagovat
Kokesh

Pochybuji, ze tam sel s cilem mu zlomit nohu v kotniku...nemelo by se trestat jen za nasledek.

Reagovat
LAM

Mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smůla no, toto byl běžný zákrok

Reagovat
Teoretik

šel tam trochu divoce, ale přišlo mi, jako kdyby si tam Vidal nějak setrvačností naběhl, bohužel to se stává

Reagovat
celeb

bol to uplne zbytocny zakrok. Nakolko nebezpecny nedokazem posudit zo zaznamov, ale z hladiska nasledkov zjavne dost. V tomto sa mi paci PL, kde davaju z fleku cervene cisto za nebezpecne zakroky aj ked sa nikomu nic nestane. Ides do sklzu oboma nohami napred? Cervena, dovi-dopo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

Teraz na to pozeram a letel do toho suboja pekne sialene. Cervena sa kludne mohla udelit, kedze do suboja skocil.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto je ale troška iné. V tomto prípade tým "skokom" ako to nazývaš dočahoval loptu (a bol pri nej aj prvý) a Aleix bol vtedy od lopty relatívne ďaleko. Je to rozdiel oproti situácii, keď má jeden hráč loptu na nohe, resp. pod kontrolou a nejaké jalito to doňho narve oboma nohami napred..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kokesh

humpl

Reagovat
REPLIKATOR

Za rozhodnutýho stavu tam šel ten dement z Alavésu jak kokot

Reagovat
dextroza_m

A opět je to jako vždy, krásný zápas, super výhra a pak tohle

Reagovat
celeb

akoze snad najlepsi vykon Vidala v Barce a konci takto - uplne zbytocny tam siel ten idiot. Ten kreten mal dostat cervenu a 5 zapasov stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nebude tak rychle zpátky jako Bus.

Reagovat
dextroza_m

Třeba je to Wolverin a zítra už bude klusat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Theo Hernandez je z Atletica...

Reagovat
REPLIKATOR

Bylo to na objednávku...

Reagovat
Ed_Hazard

Ale veď objednávky vystavuje iný madridský klub, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja neviem ale on najprv zasiahol loptu. bol to navyse v plnej rychlost. nevidel by som tom ziaden umysel... v kazdom pripade hnusne zranemie

Reagovat
X-bano-X

Tak jasne že tam úmysel nebol. Ale ísť takto po lopte za takého stavu naviac prakticky pri bráne Barcelony, on ju len chcel odkopnúť.......

Reagovat
Kokesh

Bano takhle se o tom prece neda premyslet. V prve rade hral mic a nezlomit mu nestastne kotnik, je to bezny zakrok z fotbalu jakych vidis tisice.

Reagovat
ADM

hlavne som čakal, že ho Aleix preskočí .. on tam stúpil tak hlúpo, že to hned smrdelo prúserom. Nešťastné rozhodnutie z oboch strán

Reagovat
Kokesh

Bohuzel, neni ale prvni ani posledni. Nikomu se neda prat zraneni, kdyz to ale neni zakrok jak od Cantony s jasnym umyslem nekoho zranit, tezko nekomu vycitat vinu...

Reagovat
X-bano-X

Veď som písal to isté že to bol len nešťastný zákrok. Ale bol proste zbytočný, keďže jediné čo z toho mohol vybojovať je odkop od Ter Stegena.

Reagovat
patas92

Podle mě se ten zákrok dá úplně v pohodě označit za surovou hru. Skočil do toho jak kokot v plné rychlosti a jestli trefil míč nebo ne už pak nehraje roli...Už sem teda viděl červenou kartu za mnohem míň.

Reagovat
ADM

Mohlo to byť na úplnú pohodu, ale nakoniec ten Aleix

Každopádne ten Luchov ťah..

"Sergi, mám v tíme 15 záložníkov, viem že ty si už RB ale dnes pojdeš do zálohy .. kde hráš najradšej? ...Hmm, trénero, CM .. "Ok, pôjdeš na DM"

..som trocha nepochopil

Reagovat
X-bano-X

Lucho to už dlhodobo hrá na to, aby súper nezistil kto kde hrá. Bohužiaľ tieto alternácie nie sú ani z polovice tak dobré ako prvá voľba.

Reagovat
celeb

To je uplne v prdeli, ked kratko po skonceni prestupoveho okna nam odide hrac, ktory uz pomaly zacinal ukazovat, ze by na to mal ... ostava nam na RB absolutne bez formy hrajuci zaloznik Sergi Roberto a zrejme tam zacne hravat aj Mascherano, ktory vsak uz zial nema na to rychlost. Uuuuplne v prdeli.

Reagovat
Visca el barca

v béčku nikdo není?

Reagovat
smazaný uživatel

To by jím musel Lucho alespoň občas dát šanci. Pro něho jakoby mladíci ani nebyli.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatné no, myslím si, že si Vidal už v letošní sezóně nezahraje. Na RB je aktuálně pouze Roberto + tam může zahrát i Mascherano, ten je ovšem zraněný. Očekávám, že LE zkusí 3-4-3 a to už příští ligový zápas. 3-4-3 by nemuselo být špatné, hlavně doma proti slabším týmům.

Reagovat
celeb

otazne je, co s tym ma. Ak je to zlomene, tak skoncil ( a mozno aj celkovo v Barce, ak je to len dislokovane, tak by sa snad do 2 mesiacov vratit mohol, ak vsak nema pretrhnute nejake vazy ... tazko takto varit z vody.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze vidal a nie messi

Reagovat
10FKK

Chcípni kriple

Reagovat
smazaný uživatel

alebo iniesta

Reagovat
10FKK

Alebo tvoj otec, bratr tvojí matky?

Reagovat
Ed_Hazard

Že naňho reaguješ

Reagovat
10FKK

Ty to hovno znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tvoja matka

Reagovat
roman1978

To říkám už spoustu let, jakákoli kombinace těchto tri oblíbených klubu: real madrid, čelzí a sparta = super idiot. a opět se to potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím když někdo fandí jednomu paklubu, tak ještě budiž, ale hned třem naráz, takový idiot není, to fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Co vy jste fakt za bandu grázlů je něco neuvěřitelného.

Reagovat
celeb

hlavne by tu mala pribudnut moznost nahlasit prispevok. Ako viem, zeby to bola zataz na adminov a asi tsa to dost aj zneuzivalo, ale keby mal kazdy povedzme 3 moznosti do mesiaca, tak by to snad aj islo.

Reagovat
smazaný uživatel

Adminové si nelámou hlavu s mnohem horšími příspěvky, museli by tak zakázat celý jeden tým.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned by som ta nahlasil

Reagovat
smazaný uživatel

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Jen typická fanda tohoto klubu.Nic nového.

Reagovat
smazaný uživatel

typicka fanda ? :D ty gramatyko

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za pravopisnou chybu.

typicka fanda ? :D ty gramatyko .... Začátek věty velké písmeno, na konci věty tečka. Jinak bez chyby. Tak se prober!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

to je sračka, nikdo nepřeje Messimu zranění, proboha...

Reagovat
tunkic

dno

Reagovat
smazaný uživatel

nula

Reagovat
tunkic

seš

Reagovat
blaugrana

Tak real si nechal odložiť tri zápasy, kým sa dolieči modrič. To je jasné čítovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět s 5 obráncema.

Navas, Danilo, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema

Reagovat
Kokesh

Tvl, Kova a Morata....

Reagovat
Mateo16

Tak to bolo celkom jasne ze Kovacic bude sediet ked sa vratil Modric , na poziciach co hra Isco a James nenastupuje

Reagovat
Kokesh

No ani nebylo, melo to byt Case, Kova, Luka, Vazquez, Cris a Morata....to by si asi nikdo nestezoval. Takhle podle me budeme cekat na polocas a oziveni...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo, komu by chyběl Isco by se tutově objevil..

Reagovat
Mateo16

Tak ani raz nehrala zaloha za celu sezonu za co ma hrat Lucas je celkom vtipne

Reagovat
Mateo16

Asi ma zaloznikov malo

Reagovat
Magic player

Reagovat
ADM

3-5-2 ?

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Takže pravdepodobne aj systém proti Neapoli. Prečo by to inak teraz zas skúšal, navyše po pauze. Museli ste to trénovať

Reagovat
misinho7

proti seville sme s tym hrali velmi dobre je pravda ze sme vtedy prehrali prvykrat ale inac hra bola vyborna mozno mas pravdu a pojde sa s tym na Neapol ale dlhodobo to hrat urcite nebudeme kedze ked sa vrati Bale nemal by kde hrat(aj ked osobne by som utok Ronaldo Bale bral hned ale Karima neposadi ZZ ani za pana )

Reagovat
ADM

no práve tam by mal kde hrať, len či by tam ešte chcel hrať

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze tam by hrat chcel bezpochyby a podla mna by to bol pecka utok len problem je Karim... toho ZZ neposadi nikdy je to prsote jeho oblubenec to je dost viditelne cize on radsej zmeni vsetko len aby hral Karim..ale luto mi je Moratu moze sa snazit ale ked vidi ze tam nie je sanca tak to nema vyznam

Reagovat
ADM

Ja som ale myslel na kraji tej 5 člennej zálohy..troška vyššie

Reagovat
misinho7

ja mam pocit ze ZZ to robi naopak, ked mas formu a hrajes super tak za odmenu ta posadi

Reagovat
Magic player

A kdyz uz na tri stopery, tak proc ne s Lucasem na wingbackovi, vzdyt to je primo post pro nej.

Reagovat
Kokesh

Pod Mourinhem by si Danilo uz v zivote nezahral. Dostal prilezitosti dost.

Reagovat
X-bano-X

hh Aduriz ten šibal

Reagovat
smazaný uživatel

danilo volim si tebe

Reagovat
Frantszek

Aduritz je liska prvotridni. Munain se zacina vracet do formy. Super vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Williams hraje tak blbě pořád? dnes udělal snad 90% věcí špatně, ani jednou přes nikoho nepřešel, všechny centry končili na prvním hráči...

Reagovat
Frantszek

Inaki W je budoucnost. Rozhodne takhle blbe normalne nehraje. Ma docela konzistentni vykony a prinos je v jeho pracovitosti po cele lajne, agilnosti a odvaznosti neco vymyslet smerem do vapna. Ale nemel zadny vylozene negativni vykyv dolu zatim. Tak doufam, ze to byla vyjimka. Pravda je, ale ze vidim polovinu zapasu, takze nemohu plne posoudit. Ale ze se strihu te druhe poloviny a z toho co vidim=muj nazor: Byla to vyjimka

Reagovat
celeb

vacsinou jeden z najlepsich na ihrisku. Nevidel som teraz, asi den blbec.

Reagovat
Israha

Loni byl super, ale letos u něho asi mám fakt "štěstí" na špatné zápasy, protože pokaždé, co jsem Athletic viděl, tak byl strašidelně špatný v řešení herních situací, jak píšeš. Sice pomalu nejaktivnější na hřišti, ale hrající zcela neúčelně...ale asi mám spíš pech při volbě zápasů, podle toho, co píšou ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole..... au... to musí bolet

Reagovat
olis

Reagovat
Kokesh

Ty vole dalsi zlomenina

Reagovat
patas92

guck

Reagovat
patas92

*fuck

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to dnes děje, doufám že tohle zranění Osasunu nerozhodí, zatím je Real bitý jak žito.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes už nějaká byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal

Reagovat
Frantszek

Neco se stalo i v Monacu

Reagovat
patas92

Btw...Real nestíhá a prasí

Reagovat
valloire

Real Madrid vždycky stíhá a nikdy, rozumíš, nikdy neprasí

Reagovat
Magic player

Bez pressingu jsme pekne v prdeli, tohle vubec nefunguje a je to jen cekani na to, nez se podari souperi vyresit jednu akci az do konce.

Reagovat
Magic player

A nebo ne.

Gooooolaaaaazoooooooooooo Cristiano.

Reagovat
Kokesh

Cristianoooooo

Reagovat
Magic player

A je to tu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jéje

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušené mužstvo ví přesně, kdy má dostat gól.

Reagovat
patas92

krásně

Reagovat
misinho7

Dokedy tam budeme tolerovat toho leniveho prasniaka Karima

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že je Osasuna poslední s takovou pěknou útočnou hrou. Real je bitý jak žito.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna hraje nad očekávání I ten bodík by si zasloužili

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Magic player

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzský kriminálník

Reagovat
smazaný uživatel

a kde hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že jsi patřičně hrdý.

Reagovat
X-bano-X

Benzema teraz ako topkanonier

Reagovat
Bastaron

Benzema je top

Reagovat
smazaný uživatel

Hra s 5 obránci už ne prosím.

Reagovat
Kokesh

Na Seville klidne. Ten kdo se ale boji riskovat, nemuze myslet na titul. Zizu jde ale az priserne na jistotu. Jde videt ze neco podobneho jeste nikdy nezazil.

Reagovat
misinho7

To vyzera akonkeby dnes hrali spolu prvykrat uplny rozdiel oproti tomu co sme hrali proti seville s tymto systemom

Reagovat
smazaný uživatel

Na každý tým platí něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbili nám Danila

Reagovat
Bastaron

Jop teď už je to bez šance.

Reagovat
valloire

Huš sa tam třepotá

Reagovat
smazaný uživatel

hurááá

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to tam letelo z hladiska? Modriča alebo Isca to zasiahlo do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

asi minca

Reagovat
smazaný uživatel

James teda nic moc

Reagovat
ADM

ked hrá raz za 2 mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

No uz jen tim, ze prisel, tak se rapidne zlepsila hra na mici. Mne to ke stesti staci.

Reagovat
Kokesh

To bylo tim, ze Danilo odesel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mně osobně přijde, že hrozně pomalu reaguje a tu ofenzívu vždy zastaví, chvíli má míč, nic nevymyslí a pak vždy nahraje pod sebe... ale možná jsem moc kritický k němu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, mas pravdu. Ja ani ten komentar nemyslel jako nejakou chvalu primo na nej, vicemene souhlasim s tim co napsal Kokesh.. odesel obrance, prisel zaloznik a cela hra na mici se tim zvedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ochotnik

Reagovat
smazaný uživatel

jestě jeden sakra ! ať aspon jeden tiket vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme hosi osasunští ! 2:2 ! prosííííím....3...2...1......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak hlavne nebrec, kundo.

Reagovat
valloire

huš je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol čeká .. a my s ní ...Ale mam dilema, protože bych rád viděl demolici i arsenalu nevim jakou si vybrat...to je pech...

Reagovat
valloire

Vyber si demolici Neapole. Italský tým bude nemilosrdně rozdrcen.

Reagovat
Frantszek

No...momentalne Mertens>Benz, Vaz, Ronaldo. Bude jeste sranda. V Neapoli rupnete urcite

Reagovat
valloire

Mertens? Kdo to je? Sergio si ho povodí jak bude chtít.

Reagovat
Frantszek

Promin,musel bych asi nejdrive vedet, kdo je ten vodici pes, o kterym tu pises.... No ale tak vazne. Neapol ma formu jak hovado. Pokud tam nenaserou do rozjete sestavy Milika a nerozjebou to tim plus soucasna forma vasi utocne vozby, budete mit co delat s velmi tezkym souperem.

Reagovat
Kokesh

Oleeee

Reagovat
smazaný uživatel

kurva aspon neco když ne everton a dormund

Reagovat
valloire

Zasloužené drtivé vítězství mistra světa a Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadni.

Reagovat
valloire

ty si asi ňákej drsňák

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, Palmy jsou kromě Realu jediný dosud neporažený tým doma...to je šílené, Sevilla je zítra musí dát

Reagovat
Frantszek

Faktor Kevin. Palmy neprohra

Reagovat
andycek1

Štadion Villarealu sa už nevolá Madrigal alebo Estadio de la Cerámica

Reagovat
TrueCommunist
Reagovat
smazaný uživatel

Takže Vidal s Umtitim out

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic v zaklade Palmiciek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé, Boateng, Halilovic - to kdyby mi někdo řekl před pár lety, tak bych se mu vysmál. Snad si sednou

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

palmy jedeme!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Já bejt fanda Atlética, tak jsem z Carrasca nepříčetnej. Jak se mi na začátku sezony líbil, tak teď skazí co může.

Reagovat
Visca el barca

Tak držim hubu no

Reagovat
valloire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele