LaLiga - preview 20. kola

19.01.2018, 09:34, aktualizováno 22.01.2018, 08:12
Previews
Eibar naposledy sice prohrál s Atléticem Madrid, jinak ale sbíral výhry a na další tři body si brousí zuby v dohrávce dvacátého kola. Baskický celek má přijatelného soupeře, na vlastním trávníku přivítá poslední Málagu...
SD Eibar - Málaga CF  (pondělí 21:00)
Eibar má opravdu velkou možnost probojovat se na sedmou příčku tabulky a znovu si říci o účast v evropských pohárech pro příští sezónu. Nutně k tomu ale potřebuje skolit trápící se Málagu, která zatím marně bojuje o holé přežití. Zatímco domácí utrpěli v posledních osmi kolech jen jednu porážku, hosté nebodovali už čtyřikrát v řadě.

Onen jeden jediný neúspěch baskického celku v rámci LaLigy se od konce listopadu udál právě před týdnem, to když nestačil nejtěsnějším možným způsobem před vlastními fanoušky Atléticu Madrid. Jinak si však domácí aktuálně nemají na co stěžovat. Dávno se jich přímo netýká otázka záchrany a drží se vesměs v horní polovině tabulky.

Přitom udržení se v nejvyšší soutěži je pro klub pořád hlavní priorita, ačkoli Evropská liga se může rovněž stát jeho reálnou skutečností. "Doufám, že můžeme nyní zahrát stejně jako proti Atléticu. Musíme začít od první minuty a nedovolit soupeři dýchat," burcoval kouč José Luis Mendilibar. "Soustředíme se hlavně na náš týmový duch."

V posledních dvou případech Eibar svého protivníka dvakrát porazil, neinkasoval přitom ani jednou. V současné chvíli neexistuje jediný důvod, proč by k něčemu podobnému nemělo dojít i nyní. "My se ale nesmíme dívat na tabulku. Přijede k nám jednoduše tým, který u nás bude chtít za každou cenu vyhrát," uvědomoval si domácí stratég.

Hosté jsou na tom opravdu hodně bídně. A především v ofenzívě mužstvo nového trenéra Josého Gonzáleze neuvěřitelně strádá. Poté, co Málaga ani napočtvrté nedokázala vstřelit branku a prohrála také v Getafe, nevydržel na lavičce kouč Míchel. "Nedaří se nám. Považujeme za nezbytné sáhnout ke změně," stálo v klubovém prohlášení.

Andaluskému celku opravdu pořádně teče do bot. S pouhými třinácti přesnými zásahy disponuje nejhorším útokem ligy a na sedmnáctou příčku, která znamená záchranu, ztrácí již sedm bodů. Venku přitom Málaga dosud z deseti případů hned devětkrát prohrála. Ono jedno a zároveň poslední vítězství vůbec se datuje na prosinec na půdě San Sebastiánu.

Domácím se po karetním trestu vrací Anaitz Arbilla, pořád se jinak na marodce nacházejí dlouhodobě zranění Yoel Rodríguez, Fran Rico a také Pedro León. Těžko říci, jakou sestavu a jaké nové pořádky hostující lodivod José González zavede, každopádně je jisté, že do hry nebude moci určitě nasadit duo Juan Carlos Pérez a Diego Rolán.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrovič - Ander Capa, Paulo Oliveira, Arbilla, José Ángel - Ivi, Joan Jordán, Dani García, Inui - Charles, Sergi Enrich
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto Jiménez - Rosales, Luis Hernández, Miquel, Ricca - Recio, Iturra, Adrián - Keko, Peňaranda, Javi Ontiveros
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.81 - 5.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - CD Leganés  (neděle 12:00)
Nedělní poledne je ideálním časem pro otevření bran stadionu Mendizorrotza, kde své domácí zápasy hraje Deportivo Alavés. Vyzkoušet jeho touhu se zachránit přijede obdobně ztrápené mužstvo Leganésu, které má za sebou několik špatných zápasů.

Deportivo Alavés se pohybuje kolem pásma sestupu a samozřejmě mu to vůbec není příjemné. Ideální šanci něco s tím udělat a polepšit si cítí nyní, protože na domácí půdě se mu poměrně daří. Za posledních deset soutěžních duelů hrálo doma pětkrát a všech pět zápasů vyhrálo, takže si na hosty věří.

V minulém kole mnohé fanoušky překvapilo, když si doma poradilo také se silnou Sevillou. Nejenže proti ní udrželo čisté konto, ale především se mu povedlo vstřelit branku, o kterou se postaral Manu García. Domácí nepodlehli náporu favorita ani poté, co museli závěrečné minuty dohrávat v početním oslabení. I díky tomu jsou nyní na 17. příčce a na 18. La Coruňu mají náskok dvou bodů.

Naposledy nestačil Alavés v rámci Copa del Rey na Valencii, ale přesto byl trenér Asier Garitano na své hráče pyšný. "Máme za sebou hodně těžké utkání, ale ukázali jsme v něm sílu i charakter. Nebýt vyloučení, možná bychom uhráli lepší výsledek. Jisté je, že se nemůžeme spokojit s dobrou formou a musíme naopak dál tvrdě pracovat. Naším cílem zůstává záchrana a chceme jí docílit co možná nejdřív. I proto jsme zvědaví, jak zvládneme duel s Leganésem," řekl Garitano

Leganés postrádá zlepšenou formu, která jej potkala s přelomem roku, a opět padá do průměru. Už tři zápasy po sobě prohrál, naposledy v rámci poháru nestačil na Real Madrid. V lize se zase stal obětí Realu Betis, který doma nastřílel o jednu branku více. Při poslední návštěvě Alavésu si Leganés odvezl alespoň bod za remízu 2:2, ještě nikdy se mu ale nepovedlo půdu Alavésu vyloupit úplně.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Laguardia, Maripan, Pedraza - H. Pérez, Pina, Manu Garcia, Ibai - Guidetti, Munir
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Ezequiel, Mantovani, R. Garcia - Rubén Pérez, Eraso - El Zhar, Gabriel, Amrabat - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.12 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Deportivo La Coruña  (neděle 16:15)
Ligová sezona se letos madridskému Realu ošklivě vymyká z rukou a místo očekávaného boje o první místo půjde obhájce titulu do domácího zápasu s Deportivem La Coruňa s cílem alespoň se udržet na čtvrtém místě. Utnout stávající sérii nepovedených představení je pak o to důležitější, že očekávané osmifinále Ligy mistrů se již nezadržitelně blíží...

Od prosincového triumfu na mistrovství světa klubů to jde s Realem strmě z kopce. Po ostudném políčku od Barcelony v podobě prohry 3:0 na domácí půdě následovala remíza s Celtou Vigo a stávající bídné výkony podtrhla další prohra v Madridu proti Villarrealu. Vedle toho se tým Zinedina Zidana potýká také s postupem v ligovém poháru, kde ve čtvrtek vydřel těsnou výhru 1:0 ze stadionu Leganésu. Odvetný zápas v příštím týdnu bude jedním z pěti, jež Real dělí od prestižního duelu s Paris Saint-Germain v úvodním vyřazovacím kole Ligy mistrů, kde se již prostor na dosavadní zaváhání notně ztenčuje.

Neuspokojivé výsledky Realu stojí za nárůstem spekulaci ohledně budoucnosti manažera Zidana, který však zůstává neoblomný v rozhodnutí postavit se stávajícím potížím čelem. "Nemyslím negativně, jen pozitivně. A pozitiva lze najít i nyní. Nikdy nehodím ručník do ringu, budu i nadále bojovat jako doposud a nikdy nehodlám rezignovat." Jedním z oněch pozitiv může být pro francouzského kouče šance nasadit slavné trio Benzema-Bale-Ronaldo, jež se doposud během sezony vinou zranění a trestů spíše míjelo.

Deportivo přijíždí do hlavního města Španělska v roli jasného outsidera, který v La Lize bojuje o holý život. Po třech prohrách z posledních čtyř kol se Depor nachází na první sestupové příčce s dvoubodovou ztrátou na záchranu a trenér Cristóbal Párralo si je dobře vědom, že na stadionu Santiaga Bérnabeua se forma hledá velmi obtížně. "Hrát proti Realu není lehké pro nikoho, je to jeden z nejlepších týmů vůbec. Jsou pod tlakem a budou chtít před svými fanoušky odčinit předešlé výsledky. Jsem přesvědčen, že to kvůli tomu bude pro nás ještě těžší."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Bale, Ronaldo
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Lusinho - Borges, Guilherme, Mosquera - Pérez, Andone, Adrián
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.40 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Celta Vigo prožívá hodně špatnou sezonu a její sny o návratu k místům, která zaručují evropské poháry, jsou zatím dost nereálné. Poháry sice hraje Real Sociedad a bude v nich pokračovat také na jaře, ale u něj si rovněž vybírají svou daň.

Real Sociedad byl příjemným překvapením základních skupin Evropské ligy a nakonec se hned za vedoucím Zenitem Petrohrad dokázal probojovat do jarní části. Ruku v ruce s tím ale šly také bídné výkony unaveného a nesoustředěného kádru v rámci domácí scény. Doposud se týmu nedaří plně se koncentrovat na ligovou scénu a odráží se to také v jeho postavení. Týmu ze San Sebastiánu patří až 15. příčka.

Real sice dokázal porazit Sevillu, ale na dobrý výkon už nenavázal. Místo toho prohrál poslední dva duely s celkovým skóre 2:5. Barceloně v minulém kole vstřelil dvě branky, což by se dalo považovat za úspěch, ale dostal od ní dvojnásobek, takže se opět loučil s body. Podle zkušeného záložníka Xabiho Prieta ale tým ukázal dostatek odhodlání a může na sebe být hrdý.

"Prostě jsme Barcelonu nedokázali zastavit, její tempo bylo nad naše síly. Především v přechodové fázi jsme vůbec nestíhali. Celkový dojem mám ale velmi dobrý, protože vím, jak moc jsme se snažili. Myslím, že na tomto základu můžeme stavět a když předvedeme podobné nasazení také v dalších zápasech, určitě začneme sbírat body. Utkání s Celtou proto bude klíčové," uvědomuje si Prieto.

Celta Vigo také nemá na růžích ustláno, i když se pohybuje v klidném středu tabulky. Po devatenácti odehraných zápasech má na kontě 25 bodů, což je jen o dva více než domácí Real Sociedad. I díky tomu bude nedělní utkání na stadionu Anoeta ještě dramatičtější.

Celta Vigo se dokázala trochu vzchopit a v minulém kole se jí povedlo vyhrát nad bojujícím Levante díky jediné brance Pioneho Sista. Celkově se ale o její formě nedá říct, že by oplývala stabilitou a Celta pravidelně po dobrých výkonech body naopak ztrácí. Bude to i tento případ?
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, D. Llorente, Navas, Kevin - Xabi Prieto, Illaramendi, Canales - Oyarzabal, Willian José, Januzaj
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - H. Mallo, Cabral, Roncaglia, Jonny - Wass, Lobotka, Hernandez - Aspas, Maxi Gomez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.81 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - FC Barcelona  (neděle 20:45)
V případě triumfu na půdě Realu Betis může Barcelona navýšit už tak suverénní náskok na čele La Ligy a plně využít zaváhání nejbližších konkurentů. Po remíze druhého Atlética s Gironou a prohře Valencie proti Las Palmas má katalánský gigant možnost utéci na odstup propastných jedenácti bodů, a i případná nedělní ztráta v Seville by neznamenala žádné větší pozdvižení. O to větší pozornost si momentálně žádá ligový pohár, kde barcelonští v prvním zápase městského derby s Espanyolem nečekaně kapitulovali...

Středeční prohra 0:1 byla pro tým Ernesta Valverdeho vůbec první od srpna, kdy před začátkem ligové sezony podlehl v Superpoháru Realu Madrid. Právě v důležitém čtvrtečním zápase by se mohla očekávaného debutu dočkat nově příchozí rekordní posila, Philippe Coutinho.

Valverde však start brazilského záložníka, jenž se potýká se zraněným stehnem, nechce uspěchat: "Nehodlám uvádět konkrétní datum, ale jeho zotavení je na dobré cestě. Měl drobný svalový problém v kvadricepsu, který je obzvláště důležitý při tvrdých střelách, ale věřím, že již bude brzy s námi. Čtvrtek přichází v úvahu. Doufám, že už začne trénovat se zbytkem kádru," hlásí kouč Barcelony.

Do Sevilly barcelonští přijížději s pěti ligovými výhrami v zádech a cílem tuto sérii prodloužit. "Hráči se čtvrteční odvetou s Espanyolem nenechají rozhodit, neboť La Liga je ta soutěž, na kterou se soustředíme nejvíce," pokračoval Valverde. "Chceme se udržet na vítězné vlně tak jako v první polovině sezony, ovšem Betis nebude vůbec jednoduchý protivník. Rádi hrají s míčem na kopačkách na soupeřově polovině, takže jedním z klíčových aspektů našeho zápasu bude vyrovnat se s nátlakem, jemuž nás podrobí. Bude to zajímavé a náročné střetnutí."

Družina Quiqueho Setiéna letos své fandy vskutku fotbalem baví, o čemž svědčí divoké skóre 33:36 a solidní umístění ve středu tabulky na dostřel pohárovým příčkám. "Nechybí nám sebevědomí ani optimismus a půjdeme do zápasu v dobrém rozpoložení, díky čemuž si můžeme dovolit být odvážní. Jinak to ostatně ani nejde," nechal se slyšet trenér Betisu.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Francis, Feddal, Amat, Durmisi - Fabián, Guardado, García - Joaquín, León, Tello
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Vermaelen, Alba - Rakitić, Paulinho, Busquets, Gomes - Messi, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.57 - 6.46 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Espanyol se potácí hodně nízko a dost blízko sestupovým potížím, ale poslední zápas s Barcelonou by mu mohl vlít do žil novou krev. Tu zoufale potřebuje také jeho soupeř, protože hostům ze Sevilly se v prvních týdnech pod vedením Vincenza Montelly nedaří.

Sevilla prožívá hodně špatné období. Vedení se rozloučilo s Eduardem Berizzem a dalo šanci trenérovi Vincenzovi Montellovi v naději, že tým pozvedne. Sevilla ale místo toho podává hodně matné výkony a výsledkově se dá hovořit o krizi. Zatímco ve třech pohárových duelech se jí povedlo vyhrát a postoupit, na první body z LaLigy stále čeká.

Zatím Sevilla odehrála pod novým koučem dva ligové zápasy, ale oba prohrála. Po přestřelce s Realem Betis byla proti Alavésu už mnohem úspornější a celý zápas rozhodla jediná trefa. Na svědomí ji měl domácí Manu Garcia a Deportivo zvládlo zvítězit i přesto, že dohrávalo v početním oslabení. Sevilla tak má jen 29 bodů a zuby nehty drží poslední příčku pro kvalifikaci do Evropské ligy. Náznak radosti panoval v kádru Sevilly po minulém klání s Atléticem Madrid v poháru.

A trenér Montella dobře ví, že má před sebou ještě hodně práce. "Přirozeně chvíli trvá, než si člověk zvykne na nový tým, ale ještě déle trvá, než dokáže dostat své myšlenky a postupy do hlav hráčů. V téhle fázi se nyní nacházíme a usilovně pracujeme na tom, abychom našli společnou řeč. V minulém kole jsme udělali jednu chybu a byli za ni potrestáni. Problém ale byl v tom, že my jsme nedokázali proměnit ani jednu z našich šancí."

Oba týmy se spolu utkaly už několikrát a Sevilla si celkem pravidelně odváží z Barcelony body. Při poslední návštěvě se jí ale hrubě nedařilo, už od druhé minuty musela hrát v početním oslabení ještě k tomu dostala tři branky. Střelba branek nedělá Espanyolu zase takové potíže a v posledních sedmi duelech se mu podařilo skórovat pokaždé. V rámci ligy se naposledy rozešla smírně 1:1 s baskickým Bilbaem.

Velkou slávu ale mohli hráči i fanoušci cítit ve středu večer, když se jejich celek utkal s rivalem FC Barcelonou v rámci čtvrtfinále Copa del Rey. Nejenže od lídra soutěže nedostali domácí ani jednu regulérní branku, ale dokonce ještě dvě minuty před koncem rozhodli o nadějné výhře, když se prosadil Melendo! Hráče samozřejmě ještě čeká odveta, ale už nyní je to velmi dobrý výsledek, který těšil i trenéra.

Quique Sánchez Flores po utkání sdělil: "To, čeho jsme dosáhli, bylo úžasné. Samozřejmě je před námi ještě odveta, která bude ještě těžší, ale jsem hrdý na to, že jsme Barcelonu porazili. Letos má výtečnou formu, takže si toho opravdu vážím. Neměli jsme mnoho šancí, ale učíme se být efektivní. Věřím, že s podobným elánem vtrhneme na hřiště také příště," dodal trenér.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Javi Lopez, Hermoso, O. Duarte, Didać - Victor Sanchez, D. Lopez, Darder - Piatti, Baptistão, Moreno
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Corchia, Lenglet, Mercado, Escudero - N’Zonzi, Pizarro, Banega - Jesus Navas, Nolito, Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.33 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Girona FC  (sobota 16:15)
Atlético Madrid se v rámci ligy veze na vítězné vlně a v novém roce pokračuje ve skvělých výkonech. Čtyři z posledních pěti zápasů v řadě vyhrálo a navíc v nich nedostalo ani jeden gól, což nyní bude chtít zastavit Girona. Nováček z Katalánska ale jasně ukázal, že se s ním musí počítat.

A to vlastně už v prvním kole letošní Primera Division, kdy se s Atléticem utkal poprvé. Jejich vzájemný souboj v klidu naplňoval parametry biblického utkání Davida s Goliášem a třebaže v tomto příběhu Goliáš nepadl, konečná remíza 2:2 byla mnohými vnímána dost obdobně. Podobných překvapení se Girona dopouštěla od té doby poměrně pravidelně, takže se nakonec usídlila v klidném středu tabulky.

V něm se nalézá i nyní, před 20. kolem je totiž na desátém místě. Získala už solidních 26 bodů a má také velmi vyrovnané skóre 28:28. Ještě nedávno platila Girona za tým, kterému se příliš často nedaří skórovat, ale tuto bilanci si razantně napravila v minulém kole. V něm rozdávala radost a především góly. Nešťastné Las Palmas jich dostalo hned šest, ačkoli do kabin po první půli šli hráči Girony jen s vedením o jednu branku. S tím asi málokdo počítal.

První tři branky si v dresu Girony minule připsal mladý Keňan Michael Olunga, který posléze říká: "Je to nádherný pocit, jeden z těch nejlepších, jaké můžu prožít. Jsem moc rád, že se mi tu daří a nejvíc, že jsme vyhráli jako tým. To je pro mě vždycky to nejdůležitější. Doufám, že Girony pomohu ještě mnoha brankami k dalším výhrám. Teď se osobně těším na duel s Atléticem, protože to je slavný klub plný výborných fotbalistů," dodal.

Girona naposledy s Atléticem remizovala a Atlético si to moc dobře pamatuje. Bude za to chtít odplatu a počítá s dobrou formou. S příchodem nových posil, které mohly být zaregistrovány až v lednu, se z Atlética opět stává nebezpečný celek, který šlape jako dobře promazané hodinky. Především pak obrana je obrovskou pýchou Atletů, protože zatím inkasovali jen osm branek! Muži kolem brankáře Oblaka jsou tím nejlepším obranným valem, jaký v současné době LaLiga nabízí.

Přidat by Atlético mohlo minimálně v útoku, protože jeho 28 branek není ve srovnání s Barcelonou, Realem nebo Valencií žádným úspěchem. V minulém kole LaLigy se tým trenéra Diega Simeoneho mohl opět radovat z výhry, i když se diváci dočkali jen jedné trefy. O tu se postaral Kévin Gameiro a získal tím cenné tři body.

Mnohem horší to ale bylo v poháru, kde Atlético trochu nečekaně nestačilo na utrápenou Sevillu a prohrálo první duel na domácí půdě 2:1. V jeho barvách se opět trefil Diego Costa, který si návrat do milovaných barev užívá se vším všudy. Na jeho trefu ale v poslední desetiminutovce odpověděli Navas s Correou.

Právě zkušený Diego Costa očekává, že po tomto vystoupení Atlético Madrid v dalším kole zabere. "Je jasné, že jsme zklamaní, protože jsme vedli a hráli dobře. V závěru jsme ale udělali dvě velké chyby, které soupeř potrestal. Věřím, že nás to nakopne a my se opět naplno ponoříme do práce. Ani Girona nebude jednoduchým soupeřem, což jsme viděli už v prvním vzájemném utkání. Musíme být více agresivní před bránou," míní zkušený střelec.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Godín, Gimenez, Hernandéz - Correa, Ňíguéz, Thomas, Carrasco - Griezmann, Gameiro
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Espinosa, Juanpe - Aday, Granell, Pons, Mojica - Garcia, Portu - Olunga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.05 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Levante UD  (sobota 18:30)
Villarreal se chce zapojit do boje o příčky, které znamenají Ligu mistrů, a zatím se mu daří držet krok s Realem Madrid. Pokud nechce, aby mu Bílý balet odskočil, měl by zvládnout další utkání, ve kterém na domácí půdě uvítá tápající Levante.

Levante neprožívá moc dobrou sezonu a jeho výkony jsou pro jeho fanoušky velmi smutné. V deseti posledních soutěžních kláních se Levante radovalo z výhry jednou, a to v rámci Copa del Rey proti Espanyolu. Jinak ale tápe herně i výsledkově, o čemž svědčí jeho aktuální 16. příčka. Levante cítí blízkost sestupových vod a ví, že na 18. Deportivo má hubený náskok jen dvou bodů, takže nesmí polevit.

Už tři soutěžní duely po sobě Levante prohrálo a navíc se v nich netrefilo ani jednou. Po porážce od Espanyolu se mu nedařilo ani minule, když jej navštívila Celta Vigo. V tomto klání přidal jedinou branku na svůj střelecký účet Pione Sisto a Levante si doma vytvořilo jen velmi málo šancí na srovnání. I o tom mluvil s médii kapitán José Luis Morales.

Ten před utkáním se Žlutou ponorkou zdůraznil: "Máme před sebou ještě dlouhou cestu, pokud chceme být výš. V současné době nemáme optimální formu a především v zakončení cítíme velký neklid. Pracujeme na tom na tréninku, ale zatím se výsledky nedostavují. Právě v těchto chvílích se ukazuje, že nejsme psychicky příliš silní a když se utkání nevyvíjí podle našich představ, často se složíme," dodává zkušený záložník.

Villarreal naposledy nadělil hostům 3 branky a většinou bývá pravidlem, že domácí tým si alespoň bod z utkání nakonec odnáší. Villarreal měl jednu menší krizi koncem minulého roku, ale nyní se zdá, že opět nabírá sílu. O tom se v rámci poháru mohl přesvědčit celek Leganés, který se Žlutou ponorkou prohrál. Mnohem více radosti ale její fanoušci zažili v minulém kole, když Villarreal dokázal zvítězit na Santiago Bernabéu a místní Real Madrid porazil 1:0!

I díky této výhře, kterou zajistil Pablo Fornals pouhé tři minuty před koncem utkání, bojuje Villarreal o Ligu mistrů. Na páté příčce ztrácí právě na Bílý balet jen jeden jediný bod, což je před duelem s Levante další motivací. Své působení v týmu si pochvaluje také nový útočník Roger Martínez.

Ten nahrazuje odcházejícího Cédrica Bakambua a prohlásil: "Samozřejmě mi chvíli potrvá, než se plně aklimatizuji, ale lidé z klubu i spoluhráči mi hodně pomáhají. Jsem tu chvíli, ale začínám zapadat. Je to perfektní klub pro můj rozvoj a já doufám, že mu brzy budu plně k dispozici. V minulém kole jsme ukázali, že když máme formu, můžeme se měřit s kýmkoli."
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, González, Ruiz, Costa - Trigueros, Rodri, Castillejo - Fornals - Ünal, Raba
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Coke, Postigo, Rodríguez, Luna - Lerma, Campaña - Jason, Morales, Ivi - Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.92 - 5.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Valencia CF  (sobota 20:45)
Oba týmy se nacházejí na opačných pólech tabulky a mají úplně jiné starosti. Zatímco Las Palmas bude hledat v tomhle souboji jakoukoli výsledkovou vzpruhu po sérii čtyř porážek z uplynulých pěti kol, Valencia se bude snažit udržet v boji o druhou příčku a navázat na svou šňůru čtyř výher v řadě. V tomhle duelu bude určitě favoritem.

Celek z Kanárských ostrovů se nachází na samotném dně tabulky, a to především proto, že disponuje nejhorší obranou v rámci LaLigy. Čisté konto letos udržel v posledních devatenácti kolech jen dvakrát. Všudy všeho nasbíral pouhých jedenáct bodů a na bezpečnou sedmnáctou pozici ztrácí už bodů sedm. Pořádně nezáviděníhodná situace.

Jestli domácí opravdu v nejbližší době nezaberou, může jim s velkým předstihem definitivně ujet vlak. Pod vedením nového kouče Paco Jémeze, jenž byl zvolen do funkce o vánočních svátcích, nějaké výrazné zlepšení na řadu nepřišlo. A třeba před týdnem předvedli jeho svěřenci doslova ostudný výkon, když na půdě Girony inkasovali šestku.

Na Valencii mají opravdu hodně čerstvé vzpomínky, los totiž oba týmy svedl nedávno do osmifinále Copa del Rey, a ačkoli v prvním zápase v novém roce uhráli s Netopýry remízu, v odvetě zase selhali v defenzívě a obdrželi dohromady čtyři branky. Suma sumárum za uplynulých 180 minut nasbírali celkem deset obdržených gólů.

Los Che letos prožívají jednu z nejlepších sezón za poslední léta a pomalu a jistě zase získávají slávu, jakou oplývali třeba před uplynulým desetiletím. Statečně konkurují vedoucí Barceloně nebo druhému Atléticu Madrid a opravdu reálně živí naději na přímou účast v Lize mistrů. Poslední dvě lednová kola jim vyšla, porazili Gironu i La Coruňu.

Hosté se každopádně budou muset nově obejít bez dvou hráčů. Dani Parejo naposledy obdržel již svou desátou žlutou kartu a byl suspendován, disciplinární trest se přitom nevyhnul ani Josému Luisovi Gayáovi. Domácí pak žádné nové absence nehlásí, i nadále jim jednoduše nebude k dispozici trio Michel, Sergi Samper a Pedro Bigas.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Navarro, Gálvez, Lemos, Castellano - Tana, Peňalba, Viera - Toledo, Calleri, Jairo
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Gabriel, Vezo, Lato - Maksimovič, Coquelin, Kondogbia, Gil - Mina, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.23 - 4.03 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Athletic Bilbao  (pátek 21:00)
Athletic se pokusí již v pátek večer prodloužit poměrně dobrou sérii zápasů bez porážky, když pojede pro body do Madridu. Na jeho předměstí se nachází Getafe, které ale vůbec nebude snadným soupeřem.

Baskické mužstvo dostalo tu čest sehrát svůj part s Getafe již v pátek v rámci předkola k 20. kolu LaLigy. Čeká ho cesta na Coliseum Alfonso Pérez, kde své domácí zápasy hraje Getafe. V historii se Athleticu na této půdě nikdy moc nedařilo, ale v poslední době se zdá, že se karta obrací. Getafe totiž doma nad Athleticem vyhrálo naposledy před dlouhými pěti lety a od té doby se jeho forma nezlepšuje.

V současnosti je forma Getafe rovněž nepříliš pozitivním jevem a stabilita hráčům Getafe nic moc neříká. Za posledních deset zápasů vyhrálo Getafe jen čtyřikrát a tři body si připsalo také minule. Domácím k nim stačila jediná branka Caly, který se prosadil ke konci utkání s Málagou. Getafe tak nadále zůstává v kontaktu s první desítkou tabulky a na jeho kontě je 26 bodů. Vše se ale v pátek může změnit.

Athletic na něj totiž v tuto chvíli ztrácí jen jeden jediný bod! Hlavním úkolem, který před Lvy leží, je překonání dobré obrany domácího celku. Getafe totiž zatím dostalo jen 18 branek, což z jeho zadních řad dělá čtvrtou nejlepší defenzivu v lize. Že to nebude nic jednoduchého, to si dobře uvědomuje i zkušený záložník Markel Susaeta, kterého zpovídala klubová televize.

V rozhovoru před zápasem Susaeta uvedl: "Máme teď slabší období, jakým prochází snad každý tým. Víme, že bychom měli hrát v mnohem vyšších patrech tabulky a snažíme se udělat maximum pro to, abychom se zase brzy dostali do kontaktu s poháry. Je to ale dlouhá cesta a potřebujeme čas. Máme hodně silný tým, který toho spolu už hodně zažil, takže věřím, že se dostaneme nahoru. Klíčový by k tomu teď mohl být duel s Getafe," míní zkušený záložník.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Martinez - D. Suarez, Cala, Djené, Antunes - Arambarri, Fajr - Shibasaki, Amath N’Diaye, Portillo - Molina
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Lekue, Unai Nunez, Laporte, Saborit - Iturraspe, Mikel Rico - R. Garcia, Susaeta, Williams - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.11 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona19163052:951
2.Atlético Madrid19126128:842
3.Valencia CF19124340:1940
4.Real Madrid1895432:1732
5.Villarreal CF1994626:2131
6.Sevilla FC1992823:2829
7.Real Betis1983833:3627
8.SD Eibar1983824:3127
9.Getafe CF1975723:1826
10.Girona FC1975728:2826
11.Celta Vigo1974833:2725
12.Athletic Bilbao1967621:2025
13.CD Leganés1873815:1724
14.Espanyol Barcelona1966716:2224
15.Real Sociedad1965833:3423
16.Levante UD1939715:2618
17.Deportivo Alavés19601314:2718
18.Deportivo La Coruña19441121:3716
19.Málaga CF19321413:3311
20.UD Las Palmas19321414:4611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (766)

Přidat komentář
Switchback

Roberto podepsal do 2022

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona sa nejako finančne "rozkokošila" Veľké nákupy, predlžované zmlúv. Ak ale na to má, prečo nie

Reagovat
LAM

Tak poslední rok se podařilo hodně zvednout smlouvy s Nike,Rakuten atd.Další rok má bejt příjem 900mega eur a za Neymara se dostalo na ruku 222mega.

Dle mě se i počítá že něco dostanem z odchodů Deulofea,Rafinhy,Mascherana a Vidala.Snad se prodají už teď v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba ale zabúdať, že je rozdiel medzi príjmami a ziskom.

Reagovat
LAM

Tušim že někde okolo roku 2010 měla Barcelona dluhy 450mega s tim že příjem byl něco přes 500mega.

Teď máme dluhy asi 250 a příjmy 900.Ten poměr je teď hodně dobrej.

Reagovat
Teoretik

Snad to bylo jen přechodné období. Teď se vytvořil odrazový můstek u platů a budem to držet ve stabilizovaný rovině. V létě pak budou zapotřebí snad max 2 posily.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli v létě přijde ještě Tonda Griezmann, tak to bude super

Reagovat
smazaný uživatel

Otazkou je, ako to vyskladame. Griezmann myslim sam povedal, ze radsej hraje podhrotoveho utocnika nez na kridle.

Reagovat
LAM

To by šlo maximálně poskládat

Stegen

Semedo,Pique,Umtiti,Alba

Rakitič,Sergio,Coutinho

Messi

Griezmann,Suarez

Ale to by byl mimo základ Dembele.Dle mě by bylo ideální zaměřit se maximálně na nějaký Top CM,protože to je jediný místo kde teď máme rezervy.

Reagovat
Ed_Hazard

Smutne spominam na casy, kedy sme mali rovnaky problem s vyskladanim zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Zas to není tak dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Minulá sezona.

Reagovat
Ed_Hazard

Však ano Netvrdím že to boli dávne časy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Majk91

Je pravda, ze ak by Griez prisiel, tak by sa vsetky tie ofenzivne hviezdy do zakladu nevosli, proste sa to vyskladat neda. Ale je vela "pre" preco ho kupit. Sezona je velmi dlha, mozu prist zranenia a ak by sa niekto zranil ako napriklad teraz Dembele, tak by sme nemuseli ako nahradu stavat nejakych Vidalov a Deulofeov... Dalej treba pocitat s tym ze Suarezovi je 31 a vykonnostne to uz lepsie nebude a taky vypadok ako mal na jesen nemusel byt posledny. V prospech jeho kupy hraje aj cena. Pred par rokmi by bolo 100M nemyslitelnych, ale teraz je takato ciastka za hviezdu akou je Griezmman naozaj luxusna, nehovoriac o tom, ze v lete sa zacnu ine bomby na prestupovom trhu. Videl by som to takto:

Griezman - Suarez - Messi

Couts - Bus - Rakitic

Popripade varianta s dvoma utocnikmi a pod nimi Messi. Dembeleho vyhoda je, ze dokaze zahrat v podstate na kazdej pozicii, takze zahral by si aj on dostatocne. A ma stale len 20 rokov! Buducu sezonu by mal hlavne zberat skusenosti, kedze tato mu po hernej stranke velmi neda.

Reagovat
Visca el barca

Takhle to vypadá rozumně. Dle mě se kupuje už jen čistě kuli budoucnosti. A pokud by to ve spoustě zápasů ulevilo i Messimu, tak je to obrovská výhoda. Je to ještě daleko, ale tak jak jsem věřil, že příjde Couts, tak tomuhle věřím ještě víc. Nehledě na to, že pokud půjde do United Alexis, tak je vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

dembele se dle meho nechyti a tak za 90 micu pujde do anglie

Reagovat
Majk91

ale chyti

Reagovat
Mato178178

Griezmann musi ist do united

pogba matic

sanchez griezmann martial

lukaku

Reagovat
Teoretik

K čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo prý na odchodu.

Reagovat
LAM

Skoro každý rok

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Lobotka vyhral cenu hrac mesiaca v Celte. Dostal 75% hlasov. Len tak pre zajimavost

Reagovat
smazaný uživatel

Do Seville na europske pohare.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja sem myslel ze lesti lavicku.

Reagovat
Majk91

V lige nastupil na kazdy jeden zapas, 15x v zaklade z 19 moznych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Hraje suprově, krásná kontrola míče a nic nevypustí

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid - Deportivo La Coruňa Borbalán "Nečakané"

Reagovat
Raul=Real

Naco riesis rozhodcu v situacii, ked sme po kolena v srackach kvôli vlastnej neschopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože už len samotná nominácia Borbalána je "sračka"

Reagovat
Raul=Real

To nepopieram no aj napriek tomu mam pocit, ze v momentalnej situacii je uplne zbytocne riesit rozhodcu

Reagovat
Visca el barca

On ten Griezmann je opravdu hodně reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepríde

Reagovat
blaugrana

Je to tutovka.

Reagovat
Switchback

tutovka ... ?

Reagovat
blaugrana

Čo čakáš, že to potvrdia a AM ich zas dá na súd? Nikto nikdy nič takéto nepotvrdí.

Reagovat
Switchback

Já vím, jen mi přišla vtipný ten timing

Reagovat
Majk91

uz sa vsade pise, ze Griez a Barcelona sa na vsetkom dohodli a ostava uz iba vyplatit vykupku 100M, to chcu urobit v juny.

Reagovat
Phillipinho

S tim jak hraje, tak to nakonec asi bude dobrej obchod pro Atletico nez pro Barcu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu fakt věříš? Jasně, podzim měl hodně špatný, byla na něm vidět frustrace. Ale poslední dobou šel podle mě dost nahoru (s návratem DC19?). Podle mě ho budete nahrazovat strašně těžko, on je typ hráče, který zlepšuje hráče okolo sebe (Correa budiž nejlepším příkladem). Mě by spíš zajímalo, jestli by byl Cholo ochoten přejít na 433, protože střed ve složení Rodri, Koke, Saúl by byl masakr. Útok ?/Correa, DC19, Vitolo taky hodně slušný, takový tým by byl schopný hrát parádní fotbal.

Reagovat
blaugrana

Ťažko čakať od Simeoneho nejaké veľké zmeny. On si zakladá na defenzíve už od začiatku.

Reagovat
vilp

Rodri je Chola moc měkký? Nebo ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Může být, ale on si ho přizpůsobí podle svýho naturelu. Každopádně mě trochu mrzí, že má jít právě za Cholem, který podle mě nedokáže jeho silný stránky naplno využít, ale uvidíme. Jak Rodriho hodnotíš ty?

Jak vůbec vidíš situaci v Realu? Zimní a letní posily, budoucnost Zidana či případně koho místo něj?

Reagovat
vilp

Já ho viděl jen proti Realu, kde předvedl hodně slušný výkon. A zbytek přece víš. Hazard, Icardi, trenér asi Sarri (ten by potřeboval obměnit útok), možná Pochettino, ale nejsem z něj tak na větvi. Jestli dá Zidane TOP 4, tak bych si tipl, že bez ohledu na PSG zůstane. Problém všech předchozím koučů bylo, že si to buď rozházeli s Florentinem (Ancelotti a jeho tréninky, takový Pellegrini ani nebyl jeho), nebo proti nim byla kabina (i proto Zizou moc dobře ví, že začít střídat Cristiana by byl dobrý začátek konce). Momentálně nečekám žádnou zimní posilu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě je hlavní problém Zidane, jelikož prostě není možný, aby byli všichni hráči tak mimo. Co jsem viděl sestřihy, tak i ty výkony v CdR (kde dostává prostor širší kádr) jsou naprosto šílený a co je hlavní, tak tam nejsou vidět žádný známky zlepšení. Jak už jsem tvrdil dřív, pro mě je to skvělý manažer, ale naprosto průměrný trenér. Vaše letošní krize je pro mě úplně neuvěřitelná, nikdy bych nevěřil, že tak silný tým dokáže dlouhodobě hrát tak špatně. S trenéry to je u vás strašně složitý, nikdo na světě nedokáže skloubit ty 3 věci, který trenér Realu prostě musí mít - skvělou hru, výsledky a zároveň silnou pozici v kabině i u Florentina. Kabina je dlouhodobě toxická, ta klika kolem Ramose, Ikera či Cristiana už přes novináře dokázala pár trenérů vyštípat...

Pelle byl výborný, hrál skvělý fotbal, získal skoro 100 bodů i přesto, že přestavoval tým (některý posily přišly proti jeho vůli) a měl dlouhodobě zraněnýho Cristiana, který v té době byl herně mimořádný a zápasy dokázal rozhodovat prakticky sám. Doplatil na ostudu v Copě a výpadek v LM, kde jste to nezvládali psychicky, to byla podle mě velká chyba, Peréz se nechal zaslepit tím, že mohl získat Mourinha.

Já bych si tam třeba dokázal představit Tuchela, ale ten by byl venku možná rychleji než Rafa. Jinak bych se úplně nebál Gutiho a do budoucna Xabiho Alonsa, ten podle mě bude úplná špička, pokud ho to bude bavit. Sarriho zbožňuju, ale nevěřil bych mu vůbec, Poche je sázka na jistotu, ačkoliv se v poslední době taky dost přeceňuje.

Reagovat
vilp

Proč bys Sarrimu nevěřil, kdyby mu v útoku, dejme tomu, vyměnili třeba dva hráče? Jazyk není problém, záloha a obrana taky ne a pokud se podívám, jak všichni ti lepší hráči žerou každý zápas pod Pepem nebo Kloppem, tak si neumím představit, že by vyhořel. S BBC by to ale samozřejmě nemělo smysl, jenže s nimi by měl problém každý trenér na světě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mimofotbalový důvody. Dalo by se to přirovnat třeba i k Pellemu, neměl by za sebou fanoušky, novináře, Florentina a dost možná ani hráče, pokud by na ně byl moc náročný. Jeho pozice by byla strašně složitá. Trénování Realu je i velká politika, v tom by Sarri asi hodně plaval, ani si nedokážu představit, že Florentino vyhodí ZZ a pak přivede “neznámýho” Sarriho, což se teda asi týká i například Tuchela.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
vilp

Neznámý Sarri dá letos titul, uvidíš. A takový Pochettino je taky neznámý, ostatně z těch známých už moc nezbývá. Jinak Pelle tehdy ani nebyl Floretinova první volba a potom navíc vyhořel v těch dvou soutěžích. A jeho tehdejší fotbal se dle mě taky přeceňuje. Jinak s tou náročností si myslím přesný opak. Pracovat pod trenéry jako Klopp nebo Pep je i přes tvrdou práci pro všechny hráče velká zábava, názor z těch nejlepších v Bayernu byl jasný, pro fanoušky potom zase sledovat ten fotbal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě o Sarrim přesvědčovat nemusíš, jeho práci a styl fotbalu hluboce uznávám, pouze ti říkám že v Realu to ani zdaleka není jenom o fotbale. Pelle je prověřenější, navíc se předvedl i v Evropě, což třeba Sarrimu chybí, několikrát byl solidně vyškolen, což sice nemusí moc znamenat (vzpomeňme třeba na Conteho v Juve), ale je to kaňka. Pelle se rozhodně nepřeceňuje, pouze byl ve špatný čas na správným místě. Byl to skvělý trenér, který zvadnul až postupem času v City.

Bayern je dost specifický, jejich kádr je složen převážně z disciplinovaných Němců... V Realu jsou hráči, kteří vyžadují individuální zacházení a navíc už nejsou v optimálním věku, tam by i Pep měl velký problém. Klopp je skvělý trenér pro hráče, kteří míří na vrchol, ale jemu bych třeba nevěřil vůbec s tím jeho “heavy metalem”. A když už jsme na něj narazili, tak jsem přesvědčený, že pokud by si dovedl záložníka, který dokáže hru zpomalit a kontrolovat tempo, šel by z nich strach.

Reagovat
vilp

Z disciplinovaných Němců, Robbena, Ribéryho a spol., kteří nakonec vyhnali z klubu Ancelottiho. Jinak Pochettino taky v LM vyhořel. Letos sice jednou porazil Real, ale když vypadne s Juventusem (a že na to sazím), tak mu to stejně nebude nic platné. Já tu politiku chápu, proto jsem od začátku věděl, že je takový Benítez tah úplně mimo, jen si prostě nemyslím, že by měl mít Sarri problém s hráči a fanoušky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tottenhamu taky nevěřím, to je pořádně nafouknutá bublina, myslím že Juve jim nadělí vysokou školu světovýho fotbalu. Celkově jsem hodně zvědavý na anglické týmy v play-off, po základních skupinách se všude navodil dojem, že válcují Evropu, s čímž teda hodně nesouhlasím. Ani City mě úplně nepřesvědčují, obrana s Fernandinhem před sebou prostě není špičková, nejlepší týmy to dokážou potrestat.

Reagovat
vilp

Teď v expresce naskočil Paredes. To by pro Kloppa mohl být přesně ten hráč, o kterém mluvíš. Mně se vždy moc líbil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
vilp

Jinak mi, prosím, vysvětli, proč jsou šance Pochettina na případný úspěch o tolik větší. Nerozumím tomu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Více zná ligu, má charisma, v Tottenhamu přesvědčuje že má velký respekt a dobrý obranný systém, který “zlepšuje” spoustu hráčů, rozumí si s hvězdami. V Realu je potřeba mít především výsledky, což je i rozdíl oproti Barce (teda než začal vládnout Bartomeu).

Reagovat
vilp

Myslím si, že Merengues momentálně po delší pauze ocení spíš skvělý ofenzivní systém. Znát ligu? Imho je nejdůležitější mít aktuální přehled o soupeřích a tam ti docela těžko pomůžou šest let staré informace. Ve výsledcích a zlepšování hráčů nevidím problém, aktivní pohyb a pressink je u Realu pod ZZ jeden z největších témat ke zlepšování, jen to by dostalo ten tým na jiný level. A i to je důvod, proč Sarri dokáže z průměráka udělat fotbalistu. Co se týče charisma, tak souhlas, ale v tomhle směru jsem Sarriho nesledoval, takže nevím, jak je na tom on. Hvězdy úrovně Spurs má i Neapol, jen Kane je jinde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Každopádně pro LaLigu by Sarri byl velkou posilou, momentálně se těch pragmatiků na špičce sešlo několik, což pro atraktivitu ligy není pozitivní. Je i pravdou, že dneska už ten přechod z Itálie do Španělska (a naopak) není nijak drastický, Guardiola “nakazil” celou Evropu a co mám možnost vidět, tak minimálně Di Francesco, Sarri či Montella hrají typický španělský fotbal.

Četl si tento Xaviho rozhovor?

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/7p00f4/xavi_interview_with_el_pa%C3%ADs_january_8th_2018/

Reagovat
vilp

Četl, dobrý rozhovor.

Reagovat
Kenneth

A kdo si umel tehdy predstavit ze vyhodi Ancelottiho a privede Beniteze?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to byl totální Florentinův blackout, který se těžko bude opakovat. Sice je pochopitelný, že chtěl někoho náročnějšího než je Ancelotti, ale jesli si opravdu myslel, že Rafa bude správný řešení...

Reagovat
vilp

A tedy hlavně nechci Neymara.

Reagovat
Phillipinho

No proste celou sezonu nehraje jako hrac, ktery by mel stat 100 mega. Hlavne nechapu, co se stalo s jeho prvnim dotykem, ktery mel vzdycky fantastickej...Jinak co se tyce nahrady, tak vubec netusim, kdo by mohl prijit.

Reagovat
Kenneth

Podivej se na ceny v Anglii, Griezmann je za tu cenu spickovy nakup.

Reagovat
Kenneth

Ono je spis smutny ze Southampton dokaze Van Dijka prodat za 80 mega a vy poslete Griezmanana rivalovi za 100 mega.

Reagovat
Phillipinho

Vzdyz to nikdo nerekl, ze tam pujde za sto mega. Gil Marin rekl, ze v lete vynalozi Atletico velky usili, aby Grieze udrzelo, protoze jim trvalo dlouho nez se jim podarilo vytvorit dvojici Costa-Griezmann

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oni ale Grieze nikam neposílají, pouze mu snížili na léto výkupku výměnou za to, že jim nezdrhnul už loni. To bylo od něj mimochodem skvělý gesto, proto mě docela zaráží, jak ho pořád kritizují. Ale to už je ten jejich dvojí metr - za penězi a novou výzvou odešli například DC19, Luís Filipe, Arda či v létě Griezmann, ale zrádci jsou jenom poslední dva jmenovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt to vaše DC19 apod. člověk aby pak stále lustil co to je za hráče.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl bych hodně překvapený, pokud by v létě nedorazil.

Reagovat
roman1978

Tak Vidal zpátky do Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prípadný prestup Griezmanna do Barcelony: Niektoré média to považujú už za "hotovú" vec, ale podľa mňa nepríde z 2 dôvodov ... 1. ŠPORTOVÝ - LM10, Suárez, Couts, Dembéle, Don Andrés, Busquets, Rakitič a možno Griezmann = 8 TOP hráčov, ktorý by viac menej mali v každom veľkoklube miesto v základnej zostave. Síce na papieri by to znelo pekne, ale skôr či neskôr by prišla nepokojnosť s nedostatkom herných minút u niektorého z nich (nehovoriac o Paulinhovi, Denisovi atď), viď. Real Madrid minulú sezónu ... 2. FINANČNÝ - Barcelona mala mať na nákupy pripravených cca 350 miliónov (vrátane predaja Neymara) a keby sme spočítali všetky doterajšie posily, viac menej by to malo byť vyrovnané. Na Griezmanna by trebalo ale ďalších 100 miliónov. Dokopy teda cca 450 miliónov, čo je viac ako toľko kritizované PSG za Neymara a Mbappého Tým ale prejdeme k platový výdavkom, ktoré mala už za "MSN" Barcelona aj podľa odporúčaní UEFA až extrémne vysoké (cca 80 % všetkých výdavkov). Áno, odchod Neymara toto číslo dosť znížil, ale príchod 5-6 hráčov vrátane "nákladného" Coutsa a Dembéleho túto sumu navýšilo ešte viac, ako bolo za "MSN". Netreba zabúdať ani na predĺžené zmluvy hráčov (Messi ! ) a s tým spojené vyššie platy. Vedenie klubu by to malo mať dobre prerátané, ale pri Bartovi a jeho vedení ma už nič neprekvapí. Zhrnuté a podčiarknuté, podľa mňa Griezmann do Barcelony neprestúpi, ale možno takto o polrok budem vyzerať ako blb, keď sa bude fotiť na Camp Nou Tým, ktorý to prečítali až sem vďaka a privítam akékoľvek reakcie

Reagovat
Raul=Real

Niekto uz skor spominal, ze Griez ma pre PD timy vykupku 200mil

Reagovat
blaugrana

V lete padne na 100.

Reagovat
Footballer

I pro španělský kluby?

Reagovat
Messiáš

Jop

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. 100 miliónov cez leto.

Reagovat
Visca el barca

Nezáviď.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmanna ? Nikdy. Keby si spomenul Coutinha, potom áno.

Reagovat
Majk91

pri tych financiach ti chybaju dva dolezite veci. Peniaze z predaja hracov a fakt, ze prestup by sa realizoval az buducu sezonu, cize peniaze by sli v podstate z noveho rozpoctu, teda aspon myslim

Reagovat
Messiáš

Raději bych aby zůstal v Atleticu, ale bojím se, že tahle možnost je mizivá. Chápu, že je to v dnešních cenách a při jeho kvalitách de facto tržní příležitost, ale na papíře je to střašně přehuštěný, kor když Valverde s ideou silného středu pole bude nehledě na ofenzivní kvalitu prosazovat Paulinha/Sergi Roberta, což naprosto schvaluji.

Z finančního hlediska si nemyslím, že to bude až takovej problém, teď je to zhruba šul nul, nicméně pokud Inter udělá LM, tak nám jde 35+3 za Rafinhu, přišlo 10 za Masche, podobná částka přijde Aleixe a něco za Gerarda + jejich platy. Z platového hlediska jsme ted přes 80% jak říkáš, ale pro příští sezonu se očekává rozpočet atakující 900 mega a ta platová proporce snad klesne.., ale to člověk opravdu předbíhá..

Reagovat
ADM

Čo sa týka toho útoku, myslím že zostaneme pri 4-4-2 a vpredu sa budú pravidelne točiť na dvoch pozíciach Messi, Suarez a Griezmann. Predsa len nebudu najmladší už a ako im to Valverde dobre vysvetlí, môže im vďaka tomu aj o nejaký rok predĺžiť kariéru..

Reagovat
smazaný uživatel

A Dembele?

Reagovat
ADM

Vsak kraje zalohy spolu s Coutsom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Musím říct, že čím víc se nad tím zamýšlím, tím víc jsem přesvědčenější o tom, že by byl Griez skvělou posilou. Pokud by dorazil on a Arthur a kádr se opět trochu pročistil a zúžil, považoval bych to za skvělý léto.

Reagovat
patas92

Já tam furt pro něj místo nevidím. Na co hráče za 100M na Messiho pozici, který už ani není nějak mladý? V létě akorát přivést Arthura (nebo jiné mladé CM), prodat Gomese s Denisem a tým je perfektní.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Věc názoru. Za mě je Griez velmi inteligentní hráč, který správně řeší jednotlivý herní situace (v tom se podobá Messimu), dokáže kombinovat na malým prostoru, pracovitý, dokáže bránit i pressovat (má Cholovu školu), velmi variabilní - může hrát falešný RW, LW i “9”, podobně variabilní je i Dembélé, pro Valverdeho by to byly prakticky neomezený možnosti, jak si pohrát s rozestavením/řešit absence některých hráčů.

Za 100 mega je to pro mě v dnešní době skvělý obchod, Messi s Luisitem budou moct víc odpočívat a dostaneme čas, abysme mohli zjistit, jestli talent Abel Ruiz nebude tou naší vysněnou mladou “9”, než vyrazíme na trh a koupíme za 150 mega nějaký dělo (Werner, Martial?). A co se mi na něm nejvíc líbí je to, jak dokáže zlepšovat hráče kolem sebe, toho si v dnešní době individualismu hodně cením.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo je s Griezmannom? Herne to sice nie je zle, ale goly nestriela, tak neviem, ci by sa ho Atletico nemalo radsej zbavit a kupit nejakeho ineho, produktivnejsieho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy co dneska Montella vymysli. Espanyol ma celkom fazonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Banega je dneska ozraty?

Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana

Kebab oficiálny, Radibga na 99 per tiež, Vidal snáď do Sevilly. Keby ešte posiel Deflofleu a Gomes, tak by bola šupa. Denis za 25 by tiež nebol zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

20 hráčov vrátane 3 brankárov. Nebol by to potom úzky káder pre tím ako Barcelona ?

Reagovat
blaugrana

Plne dostačujúci.

Reagovat
patas92

Pokud v létě dojde záložník a Aleňa s, dejme tomu, Arnaizem budou povolávání častěji, tak je každý post zdvojený. Ideální stav.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ako myslíš

Reagovat
Teoretik

Gomes přežije každý režim. Ten v Barceloně dohraje kariéru a možná v 90 letech ho pošlem do důchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na fb som videl zaujímavý komentár: "Dembélé 140 M + Coutinho 160 M + Paulinho 40 M, Semedo 30 M + Deulofeu 12 M + Mina 12 M + Griezmann 100 M = 494 M vs. Neymar 222 M + Mbappé 180 M = 402 M ... hlavne, že Bartomeu cez leto kritizoval PSG za nákupy"

Reagovat
Switchback

naozaj velmi zaujímavý

Reagovat
ADM

Jo, mali sme sa na to vyjebat a nepriviest si backup na RB ani CB, a odchod potencialne najlepsieho futbalistu blizkej buducnosti a nasu buducnost sme tiez mali nechat bez povsimnutie. Bartomeu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

Aneb, jak se dá hrát s čísly. Griez není koupelny, ceny za hráče jdou i s bonusy, které nemusí byt vyplaceny, odečet za Neye tam také není. Mbape je na hostování. Takže ne tom není zajímavého vůbec nic.

Reagovat
roman1978

koupeny

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

Takže vezmeme barcelónske nákupy z leta, pripočítame nákupy zo zimy, zafantazírujeme si s nákupom z ďalšieho leta, úplne vypustíme predaje za cca 250 melcov a porovnáme to s istými nákupmi PSG. Zamiešame, doplníme posmeškami cez slzy a podávame chladené na bilibalet.cz

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na mňa tu prskať páni nemusíte, z mojej hlavy to nie je, ale na tú Bartovu kritiku si pamätám a hľa, stámilióny sú fuč. Na obranu Barcelony ale treba povedať, že ona tie peniaze z predaja mala, PSG nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to sem dáváš, když sám vidíš že je to úplná kravina?

A jen si počkej na léto, až si váš mafiánskej dědek bude chtít koupit někoho jinýho místo toho impotentního útoku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To mi připomíná přestup Neymara ze Santosu v podání Marcy a AS. Vezmeme přestupní ćástku, přihodíme provizi agentům, přičteme eventuální hodnotu slíbenýho přáteláku, do toho namícháme předkupní práva na další hráče a jako třešničku započítáme i celkový plat během působení v Barce. Ve finále vydáváme jako nejdražší přestup fotbalových dějin.

Reagovat
alcantara

Ajkeby ta sracka bola pravdiva, my si to platime zo svojho, Parizu to plati diktatorsky ropacky stat

Reagovat
Visca el barca

Asi tak nějak

Reagovat
Kokesh

Skoda, ze podobne jako ty to nevidela urcita sorta lidi, co v minulych letech utocila na RM...

Reagovat
alcantara

Tak to zase neznamena, ze sa s tym uplne stotoznujem. Vela s tym ale neurobim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, niektorými kritizovaní Perézovi "pokémoni" sa rozšírujú už aj do Katalánska. Skôr či neskôr to prísť muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a Griezmann je uz v Barcelone ano? To pisal nejaky chuj

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lobotku sa bol proti Levante pozrieť technický riaditeľ Barcelony výkupka 35m, to je bargain

Reagovat
roman1978

Nebyl

Reagovat
Ed_Hazard

No to dúfam, že nebol

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně tam Robert byl, sle stejně nikdo neví, z jakýho důvodu. Takhle je vidět na spoustě zápasů po celý Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na veľkoklub má ešte čas. Bol by to preňho krok späť, teraz musí pravidelne hrávať.

Reagovat
ADM

Ako bol by som len rád, keby u nás skončil, ale nechápal by som potom, prečo sme pustili Sampera, ktorý je pre nás na tu pozíciu varený pečený

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

? prečo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Preco mi pripada ze som tu jediny kto nema radost z toho ze by mal rafinha odist? Ved ten chalan je super. Ovela skor by mal odist gomes a kludne namiesto rafu by som obetoval aj denisa. To ze bol dlho zraneny neznamena ze zrazu nevie hrat fotbal. Keby sme ho aspon vyskusali do konca sezony a zistili ze na to nema ok nemam nic proti tomu. Ale boli ma ked vidim ako nas kvalitnejsi odchovanec odchadza a gomes ostava

Reagovat
aurelio

Sakra, čo je to za zálohu, že Maksimovič - Coquelin - Kondogbia - Gil? Toto je zápas, ktorý sa dal hrať aj bez defenzívneho záložníka a on tam postaví troch

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez pozeram co to je, ale zatial to vychadza.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to napicu. Sme zatiahnuti a nevieme sa dostat dopredu. Chce to dole jedneho z dvojice Maksimovic Coquelin.

Reagovat
aurelio

Namiesto Maksimoviča malo hrať ozajstné krídlo, Montoya je smerom dopredu slabučký, nevidím v tom logiku.

Reagovat
aurelio

Mina je skvelý, už mohol mať hetrik. Ale obrana zúfalo statická, škrípe to

Reagovat
smazaný uživatel

No skripe to hlavne v tej zalohe. Chce to tam Pareja. Nema kto podrzat loptu. A onrana samozrejme pretazena. Lato plava

Reagovat
smazaný uživatel

Maksimovic je drevo. Ten chalan predsa nemoze hrat za Valenciu

Reagovat
aurelio

Viem si ho predstaviť ako stopéra, myslím, že by nebol horší ako Vezo.

Reagovat
ADM

Chlapi (aj pekné ženy, ak sa tu schovávate), kto by tu mal reálny záujem o nejaký výjazd na zápas 1/4 LM doma? Ak postúpime..

Prípadne s tým, že by sa mohlo zostať aj na víkendovú ligu, keď už tam budeme

Reagovat
Jordi Alba

Ale viděl bych to s mojí účastí spíš až další sezónu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Las palmas parádní obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypinam televizor . Toto nebudem pozerat.

Reagovat
aurelio

To je ale tupec!

Reagovat
aurelio

60 minút, 4 obrancovia, 5 žltých... proti poslednému tímu ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonske decka uz onanuju nad Griezmannom a to sa este neskoncil ani januar. Pride PSG, Chelsea, M City, silne financne kluby, lepsia zmluva a uz ste doonanovali.

Reagovat
ADM

Chelsea ved tí nejdú ani po Alexisovi "zadarmo"

Reagovat
Snatus

Reagovat
ADM

? Aký je dôvod na takúto reakciu. Však to sami fanúšikovia kritizujú v PL sekcii..

Reagovat
Snatus

Já s tím souhlasím, co o nás píšeš. Je to smutné, jak jsme vyklidili pole v zisku těch nejlepších hráčů.

Reagovat
ADM

Je to škoda. Celkovo som mal radšej obdobia, keď malo viac tímov svoje 2-3 veľké hviezdy. Ak vám odíde Hazard, vyšlete tým navyše signál, že nemáte už tú moc udržať naj hráčov.

Reagovat
LAM

Klidně Většinu postů máme teď vyřešeno.Pokuď by jsme někde chtěla rozbít prasátko na post CM.

Reagovat
LAM

tak na post CM.

Reagovat
Phillipinho

Betis- Barca by mohl byt super zapas

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je podle mě skoro tutovka a jsem hodně zvědavý, jak si s hrou Betisu dokážeme poradit, přece jenom to na nás nezkouší prakticky nikdo. Četl jsem Setienovu tiskovku a musím před ním smeknout, skvělý trenér který se chce prosadit svou hrou proti každýmu soupeři, klobouček.

Reagovat
Phillipinho

Setien bude chtit drzet mic, tim jsem si jistej, ale pokud nebudou zaroven hrat dobre zezadu, jakoze to se jim celou sezonu nedari, tak je Messi rozcupuje. Jinak vsimej si Fabiana, podle me budouci hvezda spanelskyho fotbalu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fabián je letos výborný, bohužel má nízkou výkupku, tak jenom doufám, že neudělá podobnou hloupost jako Ceballos. Odzadu hrají opravdu špatně celou sezónu, ale já jsem hlavně rád, že se jim začalo dařit i výsledkově, jelikož už jsem se začínal obávat toho, že ztratí trpělivost a Setiena vyhodí, což by byla velká škoda. Škoda, že nezkusili přivést Lemose, který by pod Setienem mohl ožít. Místo toho, aby šel na hostovačku do Sassuola...

Reagovat
blaugrana

*Ľavonohý

Reagovat
blaugrana

Ľaovonohý Busquets,

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fabián?

Reagovat
Phillipinho

To fakt ne. Ja bych rekl Rabiot s lepsi levackou.

Reagovat
Teoretik

Mám z nich větší strach, než ze Sociedadu venku

Reagovat
smazaný uživatel

Betis 3 body.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Bura si kluci ze Sevilly nezasloužili.

Reagovat
Mateo16

Zostava On to bude furt skusat

Reagovat
vilp

Náhodou Borja je pokrok. Hned bych na něj naložil, že dá gól.

Reagovat
Mateo16

Ja som cakal ze bude aspon zmena v zalohe.

Reagovat
misinho7

pokrok? ze tam da najhorsieho hraca z kadra? akoze pokrok ocakavam napr stiahnutei caseho a dat Asensia ci Kovacica alebo nejaka ina zmena a nie toto..stiahne jedneho z nasich najlepsich hracov a da tam najhorsieho ... parada....

Reagovat
misinho7

pri vsetkej ucte k Mayoralovi ... mozno sa chlapec snazi ale ani zdaleka nema na real, nepresadil sa inde a my sme si ho tu zobrali ako utocnika c.2 ....

Reagovat
vilp

V lize dostal jednu šanci a rozhodl Sociedad, jinak má celkově 100 minut na bod. O nejhorším hráči nemůže být vůbec řeč a v základu ho uvidím mnohem radši než třeba Asensia.

Reagovat
misinho7

kto je horsi? ci vazne si myslis ze Mayoral ma na Real? radsej ako Asensia? ok teda...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mayoral není a asi ani nikdy nebude špičkový hráč, ale zas není důvod ho nějak kritizovat, když prakticky nikdy nezklamal... I takoví hráči jsou v týmu potřeba, jeho problém je “pouze” to, že by měl být hrot č. 3, nikoliv první náhradník Karima. A typologicky do tý Zidanovy centrovaný sedí, taky bych věřil tomu, že dneska rozhodne.

Reagovat
misinho7

mal plnit ulohu Mariana z minulej sezony ..lenze my sme sa nejak pozabudli ze nam treba utocnika c.2 a stal sa nim Mayoral ktory podla mna nato proste nema..mozno dnes da dajaky gol ale inac to nie je podla mna v ziadnom pripade hrac pre real

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vilp

Dvakrát dostal šanci s áčkem a odehrál dva výborné zápasy, ve kterých vstřelil branku. I to je lepší, než co momentálně předvádí Cristiano a Karim. Borja není žádná špička, ale není ani žádný mínusový sráč. A Asensio je celou zimu tragický...

Reagovat
Ed_Hazard

Horší ako Benz neni, neblbni

Ja by som to dnes postavil:

Casilla - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Isco, Modrič, Kroos, Asesnio - Bale, Ronaldo.

Reagovat
misinho7

takuto zostavu by som bral aj ja..mozno este ako dole som pisal posadit Garetha a do zalohy Kova s tym ze Isco a Asensio by bol vyssie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám, že na Zidana už máte ty nároky čím dál nižší. Mayoral beztak hraje jenom proto, že se Karim necítí na celý zápas. Jinak je to klasická sestava, která už nezafungovala několik měsíců...

Reagovat
misinho7

ale Zizu jej veri..a bud naozaj vie co robi a znova sa to cele rozbehne alebo mu to zlomi krk a v lete je prec...

Reagovat
vilp

Je potřeba se radovat z maličkostí. A pořád to asi bude lepší než diamant.

Reagovat
Mateo16

Diamant bol skvely akurat ked odisiel CR a Karim tak sa to cele rozbilo. To iste bude 4-3-3

Reagovat
vilp

Loni určitě, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť nechápem nasadenie Casemira Marco snáď v lige šancu už nedostane

Reagovat
misinho7

ja nechapem co Zizu kurva vymysla..Ceballos znova na tribune... mame takych hracov zalohe a on proti Deportivu znova nasadi Caseho..a to nehra ani Isco ktory to tam vie rozhybat..dnes ocakvam tragediu a styl podme centrovat daco tam padne...pritom by sa to dalo tak krasne srpavi ...Kroos-Kova-Luka a v predu Isco Asensio a hrot Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro je jeden z hráčov, ktorý nám podľa mňa škodí najviac. Jasné, sú zápasy kedy je platný, ale vo väčšine zápasov je úplne zbytočný. U neho je to skôr ten prípad, že má šťastie, že sa ocitol v Reale Madrid, keďže je to klasický rozbíjač, u ktorého ja nevidím žiadne špeciálne schopnosti. Na hráča základnej zostavy Realu a zvlášť na jeho pozíciu mam podstatne vyššie nároky. V podstate si myslím, že Casemiro spravil veľmi dobrú kariéru vzhľadom na jeho schopnosti, keďže si myslím, že by nemal isté miesto v zostave ani v tímoch zo stredu tabuľky. Preto nechápem prečo Zidane na ňom tak lipne vo všetkých dôležitých zápasoch, a vlastne už aj v nie dôležitých.

Reagovat
misinho7

ja si naopak myslim ze Case je vyborny hrac a na svojej pozicie asi jeden z najlepsich, problem je skor v tom ze my sme Real a mali by sme hrat inac...to co predvadzal v LM minuly rok bolo famozne, som zato aby hral v tazkych zpasoch ked treba aj pobranit kus ale na takyto zapas ako je dnes kde by sme mali rozputat utocny galakoncert je to podla mna nepripustne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden z najlepších na svojej pozícii, myslím si, že dnes sú na jeho pozíciu kladené oveľa vyššie nároky ako len klasické rozbíjanie

Reagovat
Israha

Si paradoxně myslím, že kdyby se držel jen tohohle, byl by týmu daleko prospěšnější, a loni to tak taky povětšinou bylo. Ale co dal pár gólů, začíná ho to táhnout až moc dopředu, i když tam je pramálo platný. Ve výsledku to znamená buď za a) (a to méně často), že se tam za něj musejí vracet Modrič nebo Kroos, kteří pak chybí v předfinální fázi, nebo za b) (častěji), že tam není nikdo a záloha v ten moment zcela průchozí. Viz Clásico...se tam nechá ostudně vymíchat Busquetsem někde před vápnem Barcelony (nečekaně, však Busquets je technicky asi o šedesát osm levelů jinde), pak se na to vysere a najednou tam DMko, které má brejku, co následoval, zabránit, prostě není. Takže nevidím až takový problém, že je v Realu staromódní záložník - bořič, jako spíš fakt, že si tento hráč čím dál víc začíná troufat na herní činnosti, které nezvládá, a zanedbává pak své hlavní úkoly na hřišti.

Reagovat
X-bano-X

To nemôžeš myslieť vážne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neškodný Depor byl ideální šanci zkusit zálohu bez DM. Docela by mě zajímalo, jak svou situaci bere Kovačić, který by měl vzít nohy na ramena a jít. Ten by hrál základ prakticky všude.

Reagovat
Ed_Hazard

Presne, mal to tam nasolit v zložení Isco, Modrič, Kroos, Asesnio nech to chalani pekne miešajú v zálohe a troška sa aj zabavia hrou.

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze v elte pocka ako sa to vyvynie so Zizum..a ak Zizu ostane tak uteka prec

Reagovat
Ed_Hazard

Ale Kova bol donedávna zranený ešte, nie?

Reagovat
misinho7

no myslim ze to uz bude nejaka doba odkedy je zdravy dnes podla mna idealna moznost ho tam dat od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Plus pri dnešnej zostave sa obávam, že na dvoch z trojice Kovacic, Isco, Asensio vobec nevýjde. Predpokladám, že Zidane tam pošle Benzemu a klasicky Lucasa. Podľa mna sa strašne Zidane zahráva s trpezlivosťou týchto hráčov, odchod hociktorého hociktorého z nich bude obrovská chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že až Zizu odejde, tak po něm zůstane dobrý bordel v Realu. Tak jako u nás po Luchovi.

Reagovat
misinho7

Lucas 70 min to je uz ista jak to ze bude zajtrajsi den da sa na to stavit? na nejake rozmedzie minut kedy pojde Lucas na ihrisko?

Reagovat
misinho7

Bale

Reagovat
misinho7

konecne hrajeme futbal ..neverim co vidim

Reagovat
smazaný uživatel

siiiiu

Reagovat
Kenneth

Marcela bych za to jeho vyklusavani dozadu tezce pokutoval, co to najednou predvadi?

Reagovat
Ed_Hazard

On nikdyn evedel brániť. Len to teraz viac bije do očí, kedže sa zaňho nikto nesťahuje a serú na to

Reagovat
Ed_Hazard

Bolí ma pozerať na Crisa, strašne nemotorne pôsobí Asi začnem zatvárať oči pred každou prihrávkou čo pôjde naňho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Mě do smíchu moc není..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Já ani nevím co to je za emoce, co cítím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Necekane.

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Ed_Hazard

Kokoti

Reagovat
misinho7

znova zaciatok dobry a tak prestaneme hrat a je to tu ...

Reagovat
Kenneth

Celou tuhle smesnou obranu si namaze Neymar a Mbappe na chleba. Jebat na to.

Reagovat
misinho7

ked budu takto branit tak nam daju 8 jak Dijonu...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jacks11

Kdyby jen Neymar a Mbappe

Reagovat
Jacks11

Je tam jeste Cavani, Draxler, Di Maria (ktery ocividne k realu cítí zášť) a Verratti

Reagovat
X-bano-X

Čím ďalej, tým viac sa na SB ozýva piskot .......

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

Co nevidět budou mávat bílými kapesník a křičet: Zidane demision, Florentino demision.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde zase ten p*cus vlasaty bol? toto uz nie je mozne ...

Reagovat
alcantara

Carvajal a Varane pekny vtip

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
roman1978

jak ten buzíček protestuje

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu. Otočíme

Reagovat
HalaMadrid_Flx

O tom nepochybuju

Reagovat
misinho7

hrame dobre len skoda ze smerom dopredu to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ohromnou smůlu.

Reagovat
Mateo16

Taktika na dnes nakopavane lopty ake necakane a tragicke

Reagovat
Ed_Hazard

naši obranci sú systémovo uplne v lese. Dani alibisticky spadne, Varane hlavou asi mimo, keď mu utečie jeden jediný hráč na ktorého mal dávať pozor a marcelo znova nebol tam kde mal byť..

Reagovat
Kenneth

Tohle uz je ale taky neuveritelne smula... A z brejku tam zase spadne dalsi haluzak..

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

A do nich!

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
Kenneth

Nachooooo. Jediny hrac s Hakimem ktery by mel letos pozitivni hodnoceni.

Reagovat
smazaný uživatel

NACHOOOO ♥

Reagovat
misinho7

dnes to musi padnut hrajeme dobre

Reagovat
Kenneth

Ani ne, je to opet ta centrovana sracka.

Reagovat
alcantara

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

celkovo ta intenzita je uplne ina

Reagovat
Kokesh

Opet az po golu.

Reagovat
Kenneth

Ty proste zijes v jinem svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Arda uz to tam sype

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Gareth...

Reagovat
Kokesh

Crisi, mne je za tebe fakt trapne...Gareth nadhera.

Reagovat
Ed_Hazard

a

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

Gareth pekny zajeb

Reagovat
Mateo16

Cristiano

Reagovat
Ed_Hazard

Krásne Gareth, toto chceme vidieť

Reagovat
misinho7

a teraz dufam ze nepovolime..lebo ked zacnu tu klasiku tak ma trafi

Reagovat
Raul=Real

Ja uz to vidim ze po sezone z BBC neodide ani jeden

Reagovat
misinho7

tak to je podla mna jasna vec...praveze najkor kebyze dakto odide tak to tipujem na Crisa

Reagovat
smazaný uživatel

Zas se musí hodit tak trapně o zem

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte Suareze, my Crise. Jejich věc, že skáčou a ztrapňujou se.

Reagovat
smazaný uživatel

Konsky face pekne zavesil.

Reagovat
Robbie

4-3-3 a chce to Icardiho

Reagovat
Ed_Hazard

Prča by bola, keby sa Cris pri tej strele postavil, rozčuloval sa strela by ho trafila napr do ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Ta centrovaná je fakt hrozná, ale konečně taky trochu tlak a chuť s tím zápasem něco udělat, takže ve výsledku docela slušný poločas. Nacho je Bůh, naopak si neumím představit horšího hráče než Cristiano.

Reagovat
Kokesh

Dani sel dolu tak o 50%. Ted jde nejvic videt machanim rukama a stezovanim si...

Reagovat
Kenneth

Zramosovatel.

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasný túto sezónu, každý zápas neuveriteľné horí....každý jeden, tie percenta pridaj

Reagovat
Switchback

Ronaldo co tam zase předváděl?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

že mu to nie je trápne už

Reagovat
Ed_Hazard

Neni, asi ako jedinému na svete neni

Reagovat
Matesuj

Reagovat
ADM

to už je moc

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Ale Gareth pěkně.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Firkraag

Druhej gól byl z ofsajdu To by bylo, kdyby to kvůli simulujícímu kreténovi neuznali krásný Baleův gól

Reagovat
misinho7

prosim len nezacat s udrzbou teraz ale vyletiet na nich pridat 1-2 goly a bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za Garetha, jeden z mála hráčů Realu, kterého jsem si oblíbil, škoda těch zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Po veľmi dlhej dobe som mal možnosť vidieť zápas Realu resp. aspoň polčas a nestačím sa čudovať. Snaha zo zápasom niečo urobiť a vyhrať je u Realu zrejmá, to sá nedá uprieť ale to je tak všetko čo Real v 1. polčase ponúkol. Dovolím si tvrdiť, že vyhráva hlavne kvôli absolútnej nemohúcnosti a nekvalite Deportiva. S takýmto prezentovaním proste musia spadnúť do 2. ligy. Fakt slabý tím. Ale späť k Realu. Nesutála centrovaná bez akéhokoľvek náznaku kombinácie cez stred, bez momentu prekvapenia, bez prienikovej prihrávky. Proste všetko sa to sype z prava od Balea a z ľalva od Marcela do 16ky na hlásajúceho sa Ronalda. Proste kríza. Naozaj nerozumiem ani Zidanovym ťahom. Prečo hrá tá istá zostava. Prečo nehrá Isco ? Prečo nehrá Asensio ? Prečo hrá Borja ? Prečo nehrá Ronaldo hrot ? INak k výkonom. Najlepší Nacho, Bale a Marcelo. záloha priemer aj keď Modrič mierne vyčnieva aktivitou. Obrana nemala moc čo riešiť. Nacho veľmi spolahlivý + prínos dopredu. Carvajal nič moc ale Deportivo je proste bezzubé. Útok to je kapitola sama o sebe. Borja Mayoral nemá čo robiť v základe Realu Madrid. Proste nie. Ronaldo je viac na smiech než je zdravé. Jedno pekné zodpovedné vrátenie a jedna hlavička. To je všetko pozitívne čo za polčas predviedol. + rozhadzovanie rukami. Teatrálne gestá, simulácia. Zbytočné spomalenia hry a strely do hráčov. Fakt potrebuje nejaký gól lebo na to sa nedá pozerať. Dúfam v druhý polčas v lepší futbal. A prajem Realu nech sa zobudí. Proti PSG im držím palce

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze fotbalu rozumis jak koza nakladaku.

Reagovat
Mateo16

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo fungující stream?

Reagovat
ADM

Výkon Deporu nie je hodný ani druhej ligy ..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasů Segundy jsi viděl, že tvrdíš tohle?

Reagovat
ADM

Busted

Každopádne to bola narážka na to, že v 20 minútovom úseku čo ich sledujem si neprihrali 3x za sebou.

Reagovat
Ed_Hazard

To si neprihráme ani my niekedy za celý polčas.

Reagovat
misinho7

krista pana...tie sance co mame a kolko z nich dame iba golov

Reagovat
Ed_Hazard

Bale to drtí. Zabijak zabijakov

Reagovat
misinho7

Bale dnes suverejen najlepsi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bale se začíná zvedat no..

Reagovat
Matesuj

Fans Realu -> fakt nemáte v sestavě někoho, kdo by místo Crise zahrál ? Očividně je v poslední době mimo hlavně psychicky a posadit ho na jeden dva zápasy by mu mohlo jen prospět...

Reagovat
Ed_Hazard

Asensio a Bale na krídla, to nie je žiadna veda. To by ale Cris nerozdýchal takže sa to nestane.

Reagovat
Matesuj

jj to chápu, ale teď je fakt úplně mimo a spíš je týmu na obtíž a mohl by si trochu uvědomit, že není nedotknutelný. Otázkou, jestli by potom začal trucovat a nebo ho to zdravě nabudilo se zlepšít

Reagovat
Ed_Hazard

Na obtiaž je týmu už dlhšiu dobu (česť tým pár výnimkám kedy mu to tam padalo ale 3-4 týždne) a aj tak ho ZZ nikdy neposadil.. To je utopia proste

Reagovat
Krausio_Real_M

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Já už asi tuším, co se stalo Crisovi a Baleovi..

https://www.youtube.com/watch?v=bJ6rctOXSLM

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je dost možné Cris je otřesný

Reagovat
ADM

https://youtu.be/bJ6rctOXSLM?t=7s

Ale Ronaldo by tu strielal na bránu

Reagovat
Raul=Real

Ronaldo uplne mimo...sanca na pekny protiutok a on posle prihravku Garethovi uplne k autu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla krása

Reagovat
misinho7

krasa chlapci

Reagovat
misinho7

Inac musim sa opravit ale dnes najlepsi Case..to co on vzadu odpracoval a kolko odbral lopt

Reagovat
ADM

Bim hned stratil loptu a skoro gol

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Woods

Kristina ma z golov Realu veliku radost

Reagovat
X-bano-X

Modrič slušný gólik

Reagovat
SIRBRANIKE

Celá akcia bola super.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
Raul=Real

ten je proste top

Reagovat
ADM

WTF Ronaldo

Reagovat
misinho7

sakra co to kurna ... toto neni Cris kto ho vymenil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho = Nesta

A Cris nech ide do prdele uz

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, zakončenie jak v okrese

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nevěřím

Reagovat
misinho7

Cristiano neoslavuje?

Reagovat
roman1978

Jaká změna, delfín dal gól do prázdné. Začíná útok na GB.

Reagovat
Generalní Gladiator

ale no tak,takhle shodit klíčovej gol zápasu

Reagovat
X-bano-X

Kľúčové góly

Reagovat
Majk91

Reagovat
misinho7

no stacil jeden gol a uz to ide

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kéžby

Reagovat
ADM

Aký je kurz na GB nech idem naložiť?

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

neboj sa ide LM a MS tak zahviezdi a je to doma

Reagovat
teenz

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Možná se brzo dotáhne aspoň na Paulinha

Reagovat
Kokesh

To i treba vas vysneny Griezmann.

Reagovat
Kluivert9

Jak koho...

Reagovat
roman1978

Ale Griez není nejlepší hráč všech dob a vesmírů.

Reagovat
Matesuj

Sport.cz : " Ronaldův real ovládl zápas s Deportivem. Vítěz 5 zlatých míčů už opět pálí jako z děla. "

Reagovat
HalaMadrid_Flx

haha?

Reagovat
technecium

tak takhle získal svůj poslední, tak proč ne

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Depor to je tragédia. Proste nič ... Bodaj by zostúpili. Real by sa od toho to výsledku mohol odraziť.

Reagovat
T:o:M

Ale jo na Paulinha už se skoro dotahují..

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho GB

Reagovat
ADM

To obzretie rany cez selfie kameru nemalo chybu

Reagovat
Matesuj

V základní výbavě jejich doktora nesmí chybět hřeben,tampon a zrcadlo..

Reagovat
Ed_Hazard

Moc by som to nesilil, tam šlo asi fakt skôr o to si to pozrieť ako urobiť fotku (pre velkých hejterov)

Reagovat
ADM

Tak ja nehovorím, že si šiel urobiť fotku. Ale v tom momente by mi ani nenapadlo si to obzerať cez mobil

Reagovat
smazaný uživatel

NACHOOOOO ♥

od dalsieho zapasu poprosim v utoku BNC

Reagovat
ADM

Dnes bol Nacho "here und there"

Reagovat
smazaný uživatel

ked za toto dostane ZL tak to bude najvacsi výsmech, este vacsi ako posledne dve, sak on nema co robit uz ani v TOP30...ale tak on moze hrat jak Vittek alebo Sebo celý rok, ale proste tých 40 golov z penalt a do prazdnej mu spoluhraci pripravia :D :D

Reagovat
misinho7

to sa uz teraz odovzdava zlata lopta ci aky vyznam ma tvoj prispevok?

Reagovat
smazaný uživatel

taký, že z tých 5 mal mozno ziskat tak 2, ze dva roky uz je herne nula bodov ..ale proste ma take marketngove meno ze ho porovnavaju s Messim aj ked je za nim o tri levely..ze si z toho 80% ludi robi srandu :D

Reagovat
misinho7

snad to zvladnes cele bez ujmy na zdravi

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný mindrák

Reagovat
smazaný uživatel

mam mindrák z toho sledovania Ronalda..aký je nemohucy a smiesny :D ale tak asi ma podobných fanusikov aj ..na sebazameraných teplých metrosexualov :D

Reagovat
ADM

že to vôbec riešiš, šak týpek nezvláda už od registrácie

Reagovat
misinho7

nestacila mu forcabarca.sk kde mu vsetci prikivovali ale tak tu narazil trosku ... asi zabudol ze tu nie je fan stranka barci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je vtipný, že ho rozhodí 2 góly Deportivu

Reagovat
SIRBRANIKE

Anie nie, ten gb je cisty trolling.

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Lool, Cris tuším spôsobuje u niektorých Culés trvalé poškodenie mozgu

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

nesposobuje , len kazdy normalny clovek vidi tu nespravodlivost uz dva roky, inak by to nikto neriesil..sak taky Bale De Bruyne Hazard Neymar....o Messim ani nehovoriac su na mile herne pred Ronaldom..Cavani Lewa Aguero by mali na jeho mieste o 10-20 golov viac..ale tu sa z Ronalda robi najlepsi hrac mediami , aj ked nepatri ani do TOP30...okrem golov neponukne nic, nijak nezaujme, ale marketing mu prinese este 3 ZL..a potom ho ludia budu stale porovnavat s Messim..aj ked sa na neho absolutne nechyta..o toto tu proste ide....ludia co maju oci , to vidia..80% ludi si z toho robi srandu..smeju sa na Ronaldovi na tých oceneniach..potom je este 10% slepých a 10% sprostých kam patrite vy, ktorý stale veria ako on ze je najlepsi :D .D last monday :D :D

Reagovat
misinho7

je mi ta luto tebe musi strasne trhat ked Cris ziskava ZL snad v tom obdobi nie su poblizku ludia...asi by to neprezili

Reagovat
smazaný uživatel

ako netrha ma to len ako 80% ludi mozno viac to povazujem za nespravodlivost, ze to vyhra hrac co nema byt ani v TOP30 ...co robi proste marketing a peniaze s futbalom...o tomto to je, a to ti potvrdi každý kto ma na to realny usudok

Reagovat
Ed_Hazard

Vela textu kámo. Nechcem ťa raniť ale počítam že 99,9% užívateľov to vzdá už pri prvej čiarke.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nech vzda mne je jedno , to vidia aj rozumny fanusikovia Madridu, ze si tu par ludi mysli stale nieco ine ..to uz na tom nik nic nezmeni

Reagovat
ADM

Ja už pri nickname..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked aj ten čítas pol hodinu sa ti ani nečudujem :D

Reagovat
ADM

bááác po tomto aby som precvakol internetové káble

Reagovat
smazaný uživatel

radšej ich rozkúš :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hrozne na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cista pravda len zaslepení metrosexuali z Madridu to nevedia uznat, tam si radšej strážte 16 bodovu stratu a 4. miesto

Reagovat
valloire

blablabla

Reagovat
misinho7

jj fans ronalda su metrosexuali, fanusici messiho potom asi autisti, fans suareza asi radi kusu ludi fans gigsa radi ojedu manzelku brata a podobne ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ronalda okrem metrosexualov a gayov nik iný nemoze obdivovat :D

Reagovat
JM

Být tebou, tak se na to vyseru, nebo dopadneš tak, že budeš sedět ve vypolstrované cele, ve svěrací kazajce, kývat hlavou, slintat a pořád dokola opakovat jenom Ronaldo, zlatý míč, výsměch... najdi si radši nějaký jiný smysl života

Reagovat
smazaný uživatel

ako mne je to jedno, len si napisem svoj nazor, na to predsa tie diskusie su, je mi jasne ze istých metrosexualov z bielych radov ako valloire...co je otec bielych metrosexualov alebo tých druhých o pravde nik nepresvedci ..a stale si budu mysliet svoje, ale proste je do az do oci bijuce..a komenty si tu budem pisat kolko chcem :D

Reagovat
valloire

Golden Ball 2013, 2014, 2016, 2017 Král fotbalu posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

lol s týmto na mna nechod s týmto Futbalovým Slavikom co mu daju aj v roku 2057 ked da gol na dvore svojmu teplemu vnukovi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Behni na plastiku, zacni fitness, sprav si uces, zacni lepsie zarabat, skus nam fandit a ver, ze komplex CR a Real trochu pominie

Reagovat
smazaný uživatel

to prve si uz spravil a uz machrujes ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

lenze v pripade teba by mali urobit aj plastiku mozgu

Reagovat
smazaný uživatel

a v prípade vás aj plastiku mozgu aj očí aj orientácie :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JM

Ty ale píšeš jeden a ten samý názor na jednu a tu samou věc pořád dokola, nehledně na to, že řešit zlatý míč v lednu je dost zoufalé samo o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

len hovorim ze ronaldo si zasluzil tak 1 za celý život a ze porovnavat ho s Messim je najvacsia spina vo futbale..ale kazdy ma svoj nazor ...mam pi.i ...pre mna je lepsich 30 hracov ako on ..a v reale hned 5 ..Bale Modric Isco Marcelo Kross

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna su proste najlepsi technický hráči, čo niečo vedia s loptou , vedia nahrat spravit hráča...maju tu futbalovu genialitu

Reagovat
JM

Já se smál spíš tomu, že ve fotbale plném korupce je pro někoho největší špínou to, že se porovnává Ronaldo s Messim

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara
Reagovat
Kokesh

??

Reagovat
alcantara

Ale nic, akurat toto by ma na ihrisku v zivote nenapadlo

Reagovat
Footballer

Počkat, to není fake?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

O čo ide? Tak mu doktor nedal zrkadlo ale mobil. X krát som videl ako si hráč prezeral v zrkadle na lavičke zranenie hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Král pálil vostrými. Soupeř byl rozstřílen.

Reagovat
Visca el barca

až z toho málem vykrvácel.

Reagovat
ADM

nám taká demolácia vyhovuje. Teraz je to 50 na 50 že sa naozaj chytíte alebo opäť narazíte vonka, lebo kríza vyzerá byť zažehnaná...

Reagovat
valloire

PSG se blíží...

Reagovat
ADM

Snáď doma vyhráte 4:0 a vonku prehráte 6:1, nech si to užijem aj z druhej strany

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaar tchoříku Ty už jsi vylez z kanálu zmrde?

Reagovat
vladino10

Takto sa skúsený tím nespráva..

Reagovat
smazaný uživatel

Addyn (Adam), inak v pohode ? Spávaš kvôli ZL ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie nespavam, prevazne to tak býva ze o siestej poobede su ludia hore :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

No, keď nepoznáš rozdiel medzi otázkami "spávaš ?" a "spíš ?", tak potom ťa už chápem

Reagovat
X-bano-X

Ako za toto pecka.....

Reagovat
X-bano-X

Teraz to tam Stano pekne pohnojil

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská gratulace do Realu, opravdu nečekaný výsledek, a Ronaldo...no proste dokonalost, best ever

Reagovat
puji

Super Real vyhrál,Zidane zůstavá

Reagovat
messi80

Ter Stegen - Semedo, Piqué, Vermaelen, Alba - Roberto, Sergio, Rakitić, Gomes - Messi, Suárez

Reagovat
ADM

Gomes mi uz zacina kazit radost z vikendov

Reagovat
messi80

vysledky zatial su tak to nechajme na valverdem :) a roberto v zalohe

Reagovat
Jordi Alba

Trochu se obávám, aby tam Semedo nehořel. Betis se bude pokoušet hrát dost útočně.

Reagovat
ADM

Paradoxne zo začiatku sezony to bol dozadu náš najlepší hráč. Snáď sa čim skor preberie, kludne aj dnes..

Reagovat
ADM

Bol som za to, aby dostal šancu po tych 2 lepších výkonoch začiatok mesiaca, ale posledný zápas v základe bol opäť o jedného hráča menej .. radšej mohol isť dozadu Digne a na kraj Alba.

Reagovat
Ed_Hazard

Stabilný člen základu ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad není možný s tím Gomesem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase koho místo něj dneska? Paulinho, Iniesta, Dembele, Coutinho, Paco, Arnaiz zranění. Rafinha v Miláně. Denis, Vidal, Deulofeu mimo formu.

Reagovat
Jordi Alba

Škoda toho Rafinhy. Navíc určitě aspoň jeden z dvojice Gomes, Denis zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zapomněl že je Paulinho zraněný

Reagovat
el Principito

není zraněný, je na lavičce

Reagovat
X-bano-X

Veď má niečo so zánartnou kôstkou či také dačo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já teda doufám, že to bude při držení míče 433 se Sergim na Iniestově pozici a Gomésem na pravým křídle jako se Celtou.

Reagovat
X-bano-X

Tak veľmi na výber v zálohe nebolo. Paulinho zranený, Coutinho zranený, Iniesta zranený, Rafinha v Miláne. Takže na výber Denis alebo Gomes to je prašť ako uhoď. Aj keď ja by som tam radšej videl Alenu no.

Reagovat
Majk91

Andre Gomes

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Villamarín je naprosto úžasný stadion s nejlepší atmosférou ve Španělsku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak povinná opce u Rafinhy prý není, to je zas obchod

Reagovat
Gazdo

Akoze pre nich ci pre nas si to myslel?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Je to des, amateris neskutoční.

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

Ten zhasnutý staďák Betisu krása

Reagovat
X-bano-X

Náš pressing

Reagovat
Generalní Gladiator

chce to 3b-další malý krůček za největčím titulem!

Reagovat
technecium

Ty vole, takový tempo

Reagovat
Teoretik

Nejlepší je, jak komentátoři milují Gomese, ten kluk má vliv snad po celém světě. Není to nějaký Trumpův nebo Putinův vzdálený příbuzný?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Drahosuv.

Reagovat
ADM

Gomes sám na bránu = ohrozil našu

Reagovat
patas92

Gomš

Reagovat
Generalní Gladiator

gomez ti portugalci jsou strašny kopyta,když maj mič na noze,jsou v koncích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Gomes Ten sa s loptou "na nohe" raz zabije

Reagovat
Switchback

Nemá někdo dobrý stream?

Reagovat
Switchback

krása, díky

Reagovat
eliskafan

Betis pojďme, nebo pískej konec

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
eliskafan

Joaquin

Reagovat
Teoretik

Rakitič nahodil čerstvou barvu? Nebo proč mu ta hlava tak svítí?

Reagovat
smazaný uživatel

Si to obarvil na albina

Reagovat
Teoretik

Pánové by měli přepnout na vyšší stupeň jestli tohle chtějí vyhrát. Zatím hodně laxní, tohle není La Coruna, ale jeden z nejtěžších zápasů v sezóně

Reagovat
eliskafan

Ano, vůbec nejtěžší

Reagovat
smazaný uživatel

Betis nehraje nějak nebezpečně, není třeba se unavit, za 3 dny je další náročný zápas a navíc půlka základu zraněná.

Reagovat
X-bano-X

Žiadny offside kua

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

tvl Gomes, raz to spracuješ do behu aj to hned dostaneš žltu. Pomoc

Reagovat
Switchback

Valverade, až strach z něj jde

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes mu vyjebal tlak

Reagovat
patas92

Konečně nějaké emoce od něj. Normálně tam jen sedí jak leklá ryba

Reagovat
Teoretik

uklidňuje tým

Reagovat
REPLIKATOR

Gomes

Reagovat
roman1978

Lyon krásný gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Andrého zastavý jen rozhodčí.

Reagovat
Jordi Alba

í

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

Takhle nervózního Valverdeho jsem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito

Reagovat
X-bano-X

Čo tam s Gomesom toľko preberá........ "počúvaj André, keď bežíš snaž sa neprepliskavať súpera a nestúp na loptu a teraz bež"

Reagovat
bartlu

Nejvetsi mrdka zase na hristi, valvezrmde, tobe nejde neprat ta rakovina, snad chcipnes, jsi totalni picus...proc je do pici zase ten mrdka gomes na hristi, pico chcipni....zas a znova, takovy picus neumetel kokot curak vadnak picus zmrd....

Reagovat
roman1978

Čus

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je tu hlavní? Dej mu už konečně ban

Reagovat
Stannis Baratheon

nechápu že tu ještě oxiduje.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě to furt baví psát podobný příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tu máte nějaký sraz?

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
celeb

BAN

Reagovat
Teoretik

Ten Valverde je úplně v prdeli dnes

Reagovat
bartlu

No, ne ze bych byl gay, ale pica od toho Gomese bych se nechal vyhulit, to musi byt neskutecna fajka. Proste top class, jinak neni mozny ze ho ta vypciena mrdka valdezmrd furt stavi.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak chceme ho predat a ukazat ze je dobry, ale nejak sa to nedomyslelo...

Reagovat
ADM

ty vole Gomes tak tebe to uz uplne jebe

Reagovat
bartlu

Vole co ten Gomes se tam smatla, mame mic na vapne a on tam nekoho zbagruje...to je fakt pica

Reagovat
Switchback

comeon gomš

Reagovat
patas92

Tvl on snad udělal všechny fauly zatím, ne?

Reagovat
drussbarb

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

to je komediant, fakt uplne useless

Reagovat
Kluivert9

Ten Gomes v sestavě je jak rakovina.

Reagovat
bartlu

Vole Alba dostane nalozeno, protoze Gomes je pica a neumi nahrat

Reagovat
ADM

A skala Verma už je zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho líto ale je vidět že se snaží.

Reagovat
ADM

Ani nie. Hrá ako poloretard.. vôbec na to nemá a ani sa nechytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to, že hraje jako retard nevylučuje že se snaží

Reagovat
eliskafan

RED!

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen

Reagovat
technecium

Mně ho je líto, hrál výborně, má to v sobě

Reagovat
ADM

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

nehrál špatně, ale nemá to v sobě

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, dlouho nevydržel.

Reagovat
drussbarb

A Verma zase out

Reagovat
Switchback

verminátor né

Reagovat
Switchback

žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

zase prasej a rozhodci z madridu

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Jordi Alba

Tomu chybí už jen v 90 +4 Tello na 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá někdy ten debil žlutou Betisu?

Reagovat
eliskafan

NE!

Reagovat
smazaný uživatel

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten starej mafiánskej dědek z Madridu má rozhodčí všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Ty vole Verma se "zranil", jen aby nemusel hrat vedle toho picuse Gomese, Valdezmrde, copak to nevidis? nikdo s nim nechce hrat ty kokotko...radsi si bezte hulit pera nekam na mallorcu debile...

Reagovat
Teoretik

Tohle je prostě průser, že nepřišel stoper už v létě. Však teď hrál Verma skoro nonstop, to byla jen otázka času, kdy se zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Sám tvrdil, že se cítí dobře a že chce dokázat, že není ze skla.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Gazdo

A teraz mi kurva povedzte preco sme predali rafinhu a nechali si gomesa

Reagovat
ADM

nerob si iluzie, ani Rafinhu sme nepredali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

sázka na to,že není skleněnej (ikdyž je dřevěnej) a bude jím moct lepit sestavu a zbožné přání, že po sezoně a MS se třeba prodá za lepčí cenu, jinak fakt nevim

Reagovat
Gazdo

Mne to pride ako casta iluzia. Myslim ze rafinha ani nie je skleneny, ale bol tusim len raz normalne zraneny a potom ho hold zrakvil radja. Po takom zakroku je normalne ze sa clovek zrani ale to su dokopy len dve zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

On někdo chtěl Gomese?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ho nikdo nechce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Majk91

Z toho Gomesa mi je strasne zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Dneska to tu přeháníte, však konečně Gomes předvedl, že něco málo umí. Měl tam nekolik skvělých průniků. Bohužel je to na Barcu stále málo, když z toho nedokáže nic vytěžit, ale aspoň konečně něco předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto dnes predviedol viac ?!

Reagovat
Generalní Gladiator

myslíš ty průniky,gdy dvakrát zakop o balon?

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes najlepší od nás. Nech mi hovorí kto chce čo chce Jeho dnešný výkon sa mi páči. Keby hral takto stále nemám s ním najmenší problém. Keby si ešte o trochu viac veril mohlo by to býť ešte lepšie. Niečo v ňom predsa je.

Reagovat
Teoretik

ale nejlepší je jednoznačně Roberto, ten jezdí jak motorová myš.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa hrajú porovnateľne. Gomes udržal kopec ťažkých lôpt prikovaní k čiare s hráčom na chrbte. Pekne otáča hru, snaží so o nábehy, dokonca pár krát si trúfol po krídle potiahnúť loptu. Prihráva v pohode a nebojí sa pritvrdiť. Ustál ťažké súboje. Za mňa dnes fakt v pohode. Mal tam aj nejaké straty a ten lakeť bol hlúpy ale inak naozaj sa ponúka a je prínos. Horšie je to dnes s útočníkmi a ich riešením predfinálnej fázy. Zatiaľ taký priemerný výkon od mužstva ako celku. Chce to spesniť kombinácie vo finálnej tretine.

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska hraje aspoň slušně pozičně, ale on je fakt neuvěřitelný kopyto (na poměry Barcy), kolik zkazí přihrávek, nechápe spoluhráče... Chválit se bude jenom proto, že loni byl ještě mnohem horší?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nesúhlasím. Nemá futbalový pohyb ale dnes ho vnahrádzal predvídavosťou a hrou telom. Videl som od neho pár veľmi futbalových vecí. Nemá ani zlý prvý dotyk. Obecne sa s tebou zhodnem, že to neni materiál pre Barcelonu ale dnešný zápas splňa parametre nadpriemerného výkonu v rámci mužstva. Nemám dôvod ho za dnešok haniť a ani nebudem.

Reagovat
loki5

Soukám že Roberto je s novou smlouva asi hodně spokojen podle toho jak dneska hraje.

Reagovat
technecium

Reagovat
Rattlesnake

SR zatím nejlepší na place...

Reagovat
Ed_Hazard

Však tak som to aj pochopil. Dostal mastné prachy tak teraz behá ako o život Či?

Reagovat
Rattlesnake

sis popletl smajlíky a už dostáváš céres

Reagovat
Footballer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

hraje výborně

Reagovat
loki5

Dneska hraje skvěle.

Reagovat
Visca el barca

Jako taky nejsem fanda Gomése, ale ten hejt tady to je už trochu moc ne?

Reagovat
Generalní Gladiator

já ho dosud skoro nikdy nehejtoval, ale on je fakt hroznej, jako by si tam postavil otíka z vesničkový střediskový..

Reagovat
Footballer

Dneska nehraje špatně, ale nic extra nevytvořil, takový SR na druhé straně hraje mnohem lépe

Reagovat
sensei25

To co hra Gomes zahram aj ja s malborkou v papuli.Boha takeho drevaka si v barcelobe nepamatam.Uz len ked bezi,tak mam pocit ze ma nohy drevene.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nulová objektivita. Niektorí fans Barcelony by sa mali zamyslieť nad hodnoteným vlastných hráčov. Veď to je totálne vytrhnuté z kontextu. Áno jeho pôsobenie v Barcelone je fiasko, nehrá dobre a bude len ťažšie a ťažšie sa pre neho v Barcelone presadiť. Ale spamätajte sa, dnes nehrá zle, dokonca hrá nadpriemer v rámci nášho mužstva. Takže vytiahnúť hlavu z prdele a aj sa na ten futbal pozerajte.

Reagovat
smazaný uživatel

stockholmsky syndrom

Reagovat
sensei25

Nulova objektivita?Povedz co urobil dnes dobre?Okrem 4 faulov a zltej karty?A to cakam ze dostane este jednu zltu a pojde von,pretoze je tak neohrabany,ze tam urcite o niekoho zakopne.Bez srandy,je to pre mna najhorsi nakup za poslednych 10 rokov.Proste katastrofa.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Setienův Betis hraje fakt skvělý poziční fotbal s výborným pressinkem, máme problémy už od MAtSe s rozehrávkou. Připomíná mi to Pepův Bayern a taky na to mohou doplatit, jelikož Stegen má evidentně pokyn zkoušet dlouhý míče, kde pak vzniká situace 2vs2, což je hodně riskantní. Líbí se mi, jak hrajeme trpělivě a kontrolujeme tempo, věřím že druhý poločas ovládneme a vyhrajeme.

Reagovat
technecium

Reagovat
eliskafan

André pojď, nějaká nechtěná ruka, chytání za dres...Věříme

Reagovat
REPLIKATOR

Nevybíhal z vlastní poloviny?

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Nemal jednu nohu za polovičkou? Mne to prišlo ako jasný off

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to viděl jinak...

Reagovat
technecium

Reagovat
Dr. Admess

Hlavně i ten bek byl na Suárezovi úrovni pořád. Nevím, co tam mával.

Reagovat
Jordi Alba

lol

Reagovat
Ed_Hazard

Suarezovi by mal už niekto pustiť na sánku. Strašný šašo, na dedinskej diskotéke by vyfasoval do 10 sekúnd.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že tenhle zápas je naprosto ideální pro Paulinha, jeho střídání zápas rozhodne.

Reagovat
eliskafan

Snad Ruben na konci zápasu, věříme

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni víme, že Gomes nehraje tak, jak by za ty prachy měl, a že musí odejít, tady to ale vypadá, že půlce lidí zabil mámu.

A toho týpka, co mu přeje rakovinu, už sem prosím nepouštět, dík.

Gomes dolu, místo něj Paulinha a probořit to silou, jinak budeme mít problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Komemtátor na Beinsports si ted popletl Messiho s Gomesem

Reagovat
Teoretik

Semedo může s Robertem na své straně jenom růst, tam by ta spolupráce mohla takto fungovat

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Vydrbaný Guardado

Reagovat
Teoretik

Takový pád a ten kokot rozhodčí to nepřeruší? Fakt nebezpečný

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Goooool

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
eliskafan

Dobrou noc

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Raketomet

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda... jinak - Rakitič si barví vlasy na šedo?

Reagovat
ADM

Reagovat
PP

to je jistě platinová..

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

Rakeťák

Reagovat
technecium

Být na levý straně místo Gomese Iniesta nebo Couthinho, tak by to bylo super

Reagovat
ADM

O tom to celé je

Reagovat
smazaný uživatel

Až přijde Coutinho za Gomese, tak nám to prijde, že máme druhého boha

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Adán, kam si vybiehal..

Reagovat
Dr. Admess

A co měl dělat?

Reagovat
Ed_Hazard

Obranca by ho vytlačil jemne z uhla, mal byť o pár krokov bližšie k čiare.

Reagovat
Dr. Admess

Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

raketa jak to kopnul , krasnej pas

Reagovat
ADM

Goool

Reagovat
Murena

Mesiii

Reagovat
smazaný uživatel

Bus

Reagovat
Jordi Alba

Bus.

Reagovat
patas92

Fabian dneska dostává solidní školu

Reagovat
Teoretik

V druhé půli je to od Gomese ale hrůza, však tam zas chodí a vypouští souboje

Reagovat
REPLIKATOR

Bůh

Reagovat
Dr. Admess

Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Boh

Reagovat
Switchback

Leoš jak je odtrhl

Reagovat
ADM

Goool Luisito

Reagovat
Murena

dhera

Reagovat
roman1978

Messi gól a to kopyto jde dolu. Dobra minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

SUA SUA SUA SUAREEEZ

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibal

Reagovat
Dr. Admess

Kočka s myší.

Reagovat
smazaný uživatel

divna hra ... taky ManCity alebo &Bayern si ich namaže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka kádru chybí, už sibto uvědomte.

Reagovat
Generalní Gladiator

defakto jenom iniesta, dembele bude spíš střídávat v LM.

Reagovat
dextroza_m

Bayern je letos slabý jak čaj

Reagovat
Teoretik

Prohráli pod Heynckesem vůbec nějaký zápas? Každopádně tenhle Betis by Bayern potrápil.

Reagovat
dextroza_m

Je pravda, že na konci práská bič, ale zatím mi tak dominantní nepřijdou.. Ale moc je nesleduji, jen výsledky

Reagovat
vladino10

Myslím, že 1, proti gladbachu..

Inak teda od odchodu amcelottiho slabí ako čaj rozhodne nie sme..vykonnostne to zatiaľ nie je úplný ideál, ale výkony majú stúpajúcu tendenciu a myslím si, že by sme mohli minimálne narobiť problémy komukoľvek..

Reagovat
Teoretik

neviděl jsem žádný váš zápas, ale výsledky jsou pod Juppem skvělý. Podle toho popisu je to jako my na podzim po Valverdem, výkony nic moc, ale výsledky měl a tohle hlavně díky skvělé taktice. Teď to vypadá, že i herně začínáme být hodně nahoře.

Reagovat
vladino10

my sme hlavne zo začiatku pod juppom robili kopec hlúpostí- chyby v rozohrávke, lacné straty lôpt atď- proste bolo vidieť, že sa snažíme hrať niečo iné a chvíľu trvalo kým si hráči zvykli..zo začiatku by som povedal, že nás dosť tlačila dopredu hráčska kvalita a juppova osobnosť..

Čím ďalej tým to je lepšie, v rozohrávke sa už nechybuje, tá hra má konečne hlavu a pätu..avšak stále máme na čom pracovat- protiútoky u nás neexistujú (ale teraz sa konečne aspoň dostávame do nejakých náznakov protiutokov, predtým nebolo ani to, verím, že sa to časom dopiluje) a takisto útočné štandardky teda bieda hlavne vzhľadom na to, že máme v základe hummelsa, martineza, mullera alebo lewu..ale dnes sme dali napr gól z rohu, tak verím aj tam, že dosiahneme herný vrchol práve vtedy keď to bude najviac treba a vďaka losu sme v lm získali trochu času..zlepšujeme sa každým zápasom odkedy je jupp na lavičke, skvelo sa rozohral James, heynckesov príchod oživil aj mullera..na víťazstvo v lm to momentálne nie je, ale ak pôjdeme hore podobným tempom ako doteraz, tak môžme zájsť celkom ďaleko, obetnych barankov by som z nás určite nerobil..

Reagovat
technecium

Messi dneska spíš nevýrazný, naopak skvěle Rakitič

Reagovat
smazaný uživatel

valverde mastermind

Reagovat
smazaný uživatel

golaaaaaaazo

Reagovat
Hristo Stoichkov

To, jakým způsobem Valverde kontroluje těžký venkovní zápasy je fascinující. Naprosto klidný fotbal, zpomalení tempa, pohoda. Fantazie. Čistý cruijffista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

celkom sa to otočilo čo

Reagovat
Gazdo

WTF ty si ale rychli zmenil nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez vynechá příští kolo kvůli žlutým kartám

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná dominance v lize.

Reagovat
T:o:M

Luis má pátou žlutou, vztahuje se stopka jen na ligu nebo i na pohár?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ligu, viz Cheryshev.

Reagovat
T:o:M

Teď jsem se právě díval na ofiko stránky a tam má i s tou dnešní, letím příští týden na zápas, tak bych ho rád viděl v akci..

Reagovat
T:o:M

s tou dnešní 4

Reagovat
dextroza_m

TY vole Raketě ten přeliv nějak.. ehmm

Reagovat
PP

zase narovnal šňůrku mezi ušima a on zase umí hrát fotbal..

Reagovat
dextroza_m

I když ten sprint při jeho golu... V kauflandu jsem viděl rychleji projíždějícího vozíčkáře..

Reagovat
Teoretik

Na posledních 15 minut bych stáhl Messiho, ať aspoň trochu odpočine.

Reagovat
dextroza_m

Leoš už měl sedět ve vlaku...

Reagovat
smazaný uživatel

To jde večer vykládat kamiony?

Reagovat
dextroza_m

Tak třetí dítě na cestě, člověk si musí nějak přivydělat...

Reagovat
Gazdo

Zacinam si ale tak trochu mysliet ze gomesove posobenie u nas sa chyli ku koncu. Nepamatam hraca ktory by dostaval taky klistir od fans to sa proste ustava tazko a naviac vypada ze uz ani spoluhraci mu moc nedoveruju cize to z neho robi v zapase pritaz. A nech ho valverde ma rad ako chce ked hraca jednoducho domieta kabina tak sa neda nic robit. Teraz uz len aby som sa nemylil

Reagovat
PP

Bus je neskutečný.. Lepší DMko si člověk ani nedovede představit..

Reagovat
ADM

čakám čakám kedy už konečne Semedo exploduje ... snáď sa dočkám. Lebo zatiaľ vzadu prepadá a vpredu sa utápa v klučkách

Reagovat
dextroza_m

OT: Alves rudá

Reagovat
celeb

ked je kkt. Dal by som mu za to kludne aj 3+ zapasovy ban. Trochu respektu by nezaskodilo.

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
dextroza_m

TAk jsme to opět viděl tak o minutu později, alespon jsem se připravil

Reagovat
Murena

Reagovat
Teoretik

Alves a Verrati to vyrážení kartiček rozhodčímu z ruky mají ve Francii nějak rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Messsssiiiiiiii

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Messi solista

Reagovat
technecium

Ronaldo 2, on musí 3

Reagovat
dextroza_m

Když to umí...

Reagovat
ADM

Predať, kým má hodnotu

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Tohle umí jako nikdo jinej

Reagovat
Switchback

ez pz

Reagovat
smazaný uživatel

Bože...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Ježišikriste..

Reagovat
Dr. Admess

Bůh.

Reagovat
Teoretik

Sua v druhé půli předvedl perfektní výkon

Reagovat
Switchback
Reagovat
Ed_Hazard

ťažký frajer

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Boh

Reagovat
smazaný uživatel

V takových to situacích je prostě nezastavitelný. To nejde ubránit.

Reagovat
Majk91

Kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Btw co Deulofeu? Neměl taky někam už přestoupit?

Reagovat
dextroza_m

prosím

Reagovat
technecium

Jak si jen tak projde do malýho vápna

Reagovat
Footballer

Už jsem doufal, že ho v našem dresu neuvidím. Škoda, že tam neposlal Aleňu

Reagovat
smazaný uživatel

Este si ho uzite onanisti aj jeho solicka na cca 2 roky dokym nepride o rychlost

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo už hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nemusím dívat komu fandíš...

Reagovat
dextroza_m

Je to odborník z fotbalového prostředí... prodává lístky v Holíču

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne tvoja matka tam robi chyznu vravela ti?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
drussbarb

Díky za přínosný komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Včem tkví tvá myšlenka? Že člověk stárnutím ztrácí rychlost? Nebo jsi zaregistroval, že Ronalda předběhne Juanfran?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Nezabudol by som na to, že ho za mlada štopali steroidmi

Reagovat
REPLIKATOR

Messi

Reagovat
alcantara

Messi strasny trolling.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo si to užívá

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si jede svoji ligu.

Reagovat
Murena

Manita

Reagovat
dextroza_m

Už se těším

Reagovat
Switchback

Reagovat
dextroza_m

Malé radosti dělají dlouhý život...

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Lusiiiiitooo

Reagovat
REPLIKATOR

5:0!

Reagovat
ADM

My prehrávame?

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Na to, jakou jsem měl obavu v tomto zápase...

Reagovat
Jordi Alba

Nejlepší útočné duo.

Reagovat
dextroza_m

Už dlouho nedal Leoš hattrick, něco je špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro se vkrádá myšlenka, jestli tahle Barcelona vůbec potřebuje Dembeleho, Coutinha, Hřiště atd.

Reagovat
dextroza_m

Proti Betisu ligu mistrů nevyhraješ.. :/

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen takové zamyšlení. Messi si s Luisem v téhle formě vystaci.

Reagovat
ADM

Ja by som bol len rád, keby v pohári a pred doležitými zápasmi v LM nemuseli nastupovať vôbec...

Reagovat
smazaný uživatel

grieze ...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by hráli? Na tribunách?

Reagovat
smazaný uživatel

Griezman ne, ale představ si, že dneska místo Gomese je tam Coutinho... :)

Reagovat
Generalní Gladiator

To myslíš vážně?koukni na city,každej post dává hře maximum, když srovnám s.roberta s de bruynem, silvu s rakitičem, semeda s walkerem....chybí mi tam borec ,co pod tlakem otočí s míčem kolem dvou protihráčů a sype jeden pas za druhym jako např.kdb..

Reagovat
alcantara

Namiesto Gomesa okamzite, to je strasne utrpenie. A Hristo uz u nas hral

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba místo něj jo, ale koukni se, jak si bere Messi (spíš mu to dávají hráči sami) skoro všechny akce pro sebe. Trochu se bojím, kolik s kolika balonama budeme muset hrát, když bude na hřišti Messi, Luis, Couts a Ous (nebo Iniesta).

Reagovat
celeb

ak nieco potrebujeme najviac, tak je to RB. Semedo - dufam, ze sa nejak rozohra a zacne byt platnym, zatial nepresvedcil. Stale je to nasa achilova pata a v LM sa VSETCI budu na nase najslabsie ohnivko najviac zameriavat. Ocakavam, ze tam bude hrat na tomto poste Roberto, ale stale to bude len nahrada. Nieco ako Mascherano na stoperovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsou všechny ostatní místa zaplněny tak dobře, tak prostě někde to nejslabší místo být musí. Semedo není žádná katastrofa, ale taky to není stoprocentní výhra. Taky si všímám jeho slabin, který jeho výkony sráží dolů, ale pořád si říkám, že to jsou odstranitelné věci. To, že začne stresovat, když se dostane pod tlak soupeřova pressingu, je i o hlavě. Zaprvé musí hrát jednodušeji a dávat balony o trochu dřív od nohy, ale hlavně musí nabrat herní praxi a s tím spojené sebevědomí. U něj jsem si skoro jistý, že to v něm je. Akorát Ernesto prostě nechce akceptovat jeho lehké ztráty, takže mu té praxe není ochoten dát. Ne v těch nejtěžších zápasech.

Sergi si na beku svoje odehraje. Mě se tam teda zatím líbí i trochu víc než Semedo.

Reagovat
celeb

tak urcite je Sergi spolahlivejsi na tom poste - co je aj dovod, ze ho tam Ernesto postavil na kazdy tazsi zapas.

Nevravim, ze je to az taka katastrofa, ale ked vidim to sialene rozhadzovanie za Gomesa(no hate), Dembeleho, Countinha ... a potom vidim, ze na trvalo snad 5 rokov, kym sme si poriesili laveho stopera, + ked vidim, ako dlho a stale nie uplne uspokojivo riesime prave tento post, po poslednych lajdackych Daniho sezonach, WTF menom Douglas, Montoya, Vidal, Semedo, Sergi Roberto (zatial najlepsi z nich, ale aj on uz mal na tomto poste dlhsie serie matnych vykonov) tak jednoducho nechapem. Inde sme ochotny vyhadzovat sialene sumy a ani tam mozno nikoho nepotrebujeme, a tu mame slabinu, ktoru riesime velmi nedosledne.

Kazdopadne ak niekomu verim, ze to poriesi, tak je to Valverde. Za mna sokujuco vynikajuci trener, ktory prisiel v najvacsej krize a dokazal nas vyniest z priepasti na vrchol. A to mu odisiel Neymar a dosiel Deulfeu a Semedo. Megaposily sa zatial nezapojili (tych par Dembeleho dotykov s loptou neratam, aj tak za moc nestali).

Reagovat
REPLIKATOR

Válec

Reagovat
PP

Tak to jsem rád, že jsem si vybral tento špíl z dnešní nabídky..

Reagovat
Footballer

Opravdu domácí fanoušci vyvolávali Messiho?

Reagovat
Majk91

Tiez sa mi to zdalo, ze po tom Suarezovom poslednom gole ktory dal po Messiho sole vyvolavali jeho meno

Reagovat
culé

Jo

Reagovat
alcantara

Tlieskali mu pomerne mohutne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Majk91

Dnes to pani zakoncovali ako z velkej knihy

Reagovat
smazaný uživatel

To čo ten Messi Sak to nemoze byt clovek, absolutne najlepsi hrac historie, taký este nebol...lepsi jak na play statione...radost..oda na futbal...Suarez tiez TOP...EL PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechcel by som teraz tie steny u teba čistiť

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být vtipné??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrac vsetkych cias uz je oficialne vyhlaseny na galavecere FIFA a ty si tam nehlasoval Najlepsi hrac historie ktory pohnojil MS. Daj si dole tie plagaty, vystrc dildo z riti a prestan brat prasky

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci dufam , ze si uzivate tu Messiho genialitu..lebo to je Boh Futbalu ...absolutnne neporovnatelný hrač

Reagovat
smazaný uživatel

na tieto primitivne narazky greatest nemusim reagovat, kto ma rozum vie ze mam pravdu ..absolutna genialita ...zapas co zapas :)

Reagovat
Dr. Admess

Pohnojil MS?

Ty musíš být dobrý vy... No, radši nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak hral Messi na Ms to Ronaldo nepredvadzal pocas celej kariery..taku genialitu :D..vlastne sak on to ani nema odkial nabrat :D

Reagovat
smazaný uživatel

el pistolero konecne v razi messi nakonec MOTM ale v prvni puli to vypadalo na sergiho tomu ten stred evidentne svedci

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v minulym kole řikal komentátor, že na podzim o repre pauze Luisito 2 týdny zůstal v Bcn a makal a od tý doby hraje zas dobře. Co je na tom pravdy, nevim, ale jsem rád, že se zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

ale nekteri budou tvrdit ze gomes byl hrac zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je blbosť na teba reagovať ale nedá mi to. Netvrdím po druhom polčase, že je MOTM Gomes. Prvý polčas by som sa kľudne rozhodoval medzi ním a Robertom. To je dosť zásadný problém. Kľudne si tu na neho šírte ten hate ďalej a často sa k vám pripojím, len dnes to proste nebol ten prípad.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, ja uznavam ze jsem na nej alergicky jen co prijde na hriste, ale i bez toho fakt nevim, co dneska tak skvelyho zahral

Reagovat
vilp

Messi pěkně, takové akce chceme vidět i u nás. Tak snad od léta.

Reagovat
Generalní Gladiator

11b.skvělejch, ted máme fantastickej los a pokud dáme chelsea,tak si pak budeme moct dovolit před LM klidně nějakej mač odepsat..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele