LaLiga - preview 2. kola

25.08.2017, 09:00, aktualizováno 27.08.2017, 09:24
Previews
Po čtyřech sobotních utkáních LaLigy přichází na řadu stejná porce v neděli. Většina fanoušků bude až do noci čekat na vystoupení Realu Madrid proti Valencii, ještě předtím ale do boje vyrazí šestice týmů. Athletic zavítá na půdu Eibaru, Getafe vyzve Sevillu a Espanyol změří síly s Leganésem...
Espanyol Barcelona - CD Leganés  (neděle 18:15)
Loni Espanyol na Leganés vyzrál v obou případech, dokonce od soupeře neinkasoval, a tak by určitě rád navázal na tuto pozitivní bilanci a získal své první ligové vítězství v sezóně. Týden stará remíza na půdě Sevilly se v Barceloně určitě nebrala jako nějaký neúspěch, každopádně protivník z madridského předměstí si vedl ještě lépe, když se mu podařilo skolit Alavés.

V minulém ročníku se Periquitos prali o Evropskou ligu, jenže jaro jim nevyšlo podle přestav, a tak zůstali na osmém místě. V novém ročníku by zajisté chtěli své postavení vylepšit. Nudný a šedý střed tabulky se v podstatě opakuje již několik sezón, vždyť od slavného tažení Pohárem UEFA, kam se probojovali až do finále, uplynulo již před deset let.

Ne že by o tom klub mluvil nahlas, ale když bude možnost a prostředky k tomu zabojovat o pohárovou Evropu, určitě se o to porve. "Před našimi fanoušky chceme začít dobře," říkal záložník Javi López. "Chceme pokračovat v harmonii mezi týmem a fanoušky, ke které došlo už loni. Chceme, aby lidé přišli a byli na nás hrdí," dodával.

Zkušený jednatřicetiletý Španěl je blízko svému 200. startu v dresu Espanyolu, kde působí nepřetržitě už od roku 2009. K pokoření hranice mu stačí jediné, a to aby mu kouč Quique Sánchez Flores dal proti Leganési příležitost. "Pokud toho dosáhnu, budu velmi pyšný. Chci se vždy překonávat, obzvláště v klubu, který mi dal všechno," vzkazoval Javi López.

Domácí nebudou mít k dispozici Óscara Duarteho ani Álvara Vázqueze, otazník pak visí nad startem Víctora Sáncheze a Diega Lópeze. Hostům budou chybět Serantes s Davidem Timorem a možná také Dimitrios Siovas. "Soupeř má velmi dobré útočníky, kteří umějí skórovat. Musíme proto být více na míči," taktizoval Javi López.

Pro Leganés, který v LaLize působí teprve podruhé ve své historii, bude znovu prioritou ligová záchrana, k níž v prvním kole proti Deportivu nevykročil určitě vůbec špatně. Mužstvo bylo v průběhu tohoto léta značně posíleno, a jestli si vše sedne tak, jak má, nemuseli by se Pepineros o udržení se v nejvyšší soutěži tolik strachovat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.26 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Athletic Bilbao  (neděle 18:15)
Zajímavé měření sil slibuje zápas Eibaru s Athleticem. Domácí vstoupili do sezony dobře, ale na Estadio Municipal de Ipurua hostí neoblíbeného soupeře z Baskicka. Hosté zatím v úvodu sezony neprohrávají, navíc se úspěšně kvalifikovali do základní skupiny Evropské ligy.

Eibar loni patřil k příjemným překvapením LaLigy a podobnou úlohu by rád sehrál i v této sezoně. Los Armeros začali nejlépe jak mohli, na půdě Málagy zvítězili brankou Charlese 1:0. Potvrdit tříbodový zisk z La Rosaledy bude i před vlastním publikem těžké, neboť přijede v pohodě hrající Athletic. Eibar nemá s tímto klubem zrovna dobrou bilanci, oba zápasy v loňské sezoně prohrál a vůbec všudy všeho dokázal Athletic porazit jen jednou. Proč si ale tento ojedinělý úspěch nezopakovat?

Athletic sice před týdnem v domácím prostředí pouze remizoval 0:0 s Getafe, ale vše si vynahradil ve čtvrtek proti Panathinaikosu Atény a postupu do základní skupiny Evropské ligy. Dobrou devízou Basků je i fakt, že ve všech pěti soutěžních utkání nenašli přemožitele.

Domácí se budou muset obejít bez Yoela Rodrígueze, Rica, Arbilly i Leóna. To už je celkem početná marodka a nepříjemný zásah do týmu. Hosté nic takového řešit nemusí, mimo hru je pouze De Marcos.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrovič - Ángel, Ramis, Oliveira, Capa - Inui, García, Jordán, Peňa - García, Enrich
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Lekue, Núňez, Laporte, Balenziaga - Vesga, Etxebarria - Williams, García, Muniaín - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Sevilla FC  (neděle 20:15)
Seville se vstup do nového ročníku nezdařil úplně podle představ, v domácím souboji s Espanyolem totiž pouze remizovala, na druhou stranu zvládla odvetu play-off Ligy mistrů, a milionářská soutěž se jí tak nevyhne. Teď by určitě potřebovala zabrat i v LaLize, v níž aktuálně zajíždí na půdu nováčka z Getafe.

Sevillistas mají za sebou aktuálně tři zápasy, pokud-li započítáme do jejich statistik i dvojutkání s tureckým Basaksehirem, a zatím ještě neprohráli. Každopádně jako by herní projev mužstva nebyl úplně ideální. "Tým není postavený na čtyřech individualitách. Chci, aby se cítil více sebejistý a všichni se na sebe mohli spolehnout," říkal kouč Eduardo Berizzo.

Argentinec nastoupil do funkce před touto sezónou a s hráči se v podstatě ještě seznamuje. Hlavní cíl, tedy postup do Ligy mistrů, splnil, byť se v úterý o tuto metu přece jenom strachoval. Istanbulský celek nakonec urval konečnou remízu. "Zotavili jsme se a jsme na Getafe připravení. Už se soustředíme na ligu," hlásal Berizzo.

Náročný program si žádá občasné výrazné zásahy do sestavy, se kterými se počítá i do budoucna. "Docela mě překvapilo, že se kolem té rotace tolik hovořilo," připomínal po úterním střetnutí. "Chci, aby se tu zvýšila konkurenceschopnost, proto je třeba rozložit síly vzhledem k tomu, co nás čeká. Ve finále jsem za to byl kritizován," nechápal.

Hosté nebudou moci počítat s náhradním brankářem Davidem Soriou, vykartovaný je pak Éver Banega. Uvidí se asi až těsně před utkání, zda-li bude moci nastoupit někdo ze čtveřice ve složení Steven N'Zonzi, Nico Pareja, Daniel Carrico nebo Michael Krohn-Dehli, neboť jejich start je kvůli různým zdravotním problémům nejistý.

Getafe na úvod rozhodně nezklamalo a doslova urvalo bod na horké půdě Bilbaa, ačkoli dohrávalo o deseti mužích. V podstatě ani proti Seville nebude mít co ztratit, v budoucnu ho čekají daleko důležitější souboje v boji o záchranu, o kterou hodlá prvořadě usilovat. Chybět mu bude Karim Yoda, Daniel Pacheco a vykartovaný Álvaro Jiménez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.54 - 3.50 - 2.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Valencia CF  (neděle 22:15)
Real Madrid hostí ve šlágru kola Valencii a jakkoliv je na papíře velkým favoritem, očekává se těžké utkání. Netopýři totiž umějí Real potrápit a především mají v této sezoně velké ambice vrátit se do Ligy mistrů. Bíly balet bude nadále postrádat Cristiana Ronalda.

Největší hvězda Realu si totiž stále odpykává trest za vyloučení ve španělském Superpoháru proti Barceloně. Kouč Zinedine Zidane se ale přesvědčil, že i bez něj jeho tým parádně šlape a hned na startu LaLigy si připsal pohodlné vítězství na půdě Deportiva La Coruňa. Nyní se obhájce trofeje představí na Santiago Bernabeu a musí se mít na pozoru. "Chceme pokračovat v této dobré dynamice. Valencia hraje dobře, brilantně brání. Víme, že to bude těžké, ale jsme připraveni brát každému soupeři," nechal se slyšet kouč Zinedine Zidane.

Valencia už nehodlá opakovat loňskou sezonu a do té nynější vstupuje s velkými ambicemi. Kouč Marcelino úvodní kolo zvládl, byť Valencia žádný přesvědčivý výsledek neudělala. Las Palmas porazila jedinou brankou Simoneho Zazy 1:0.

Netopýři tak cestují na Santiago Bernabeu se třemi body v zádech a s odhodláním tam uspět. "Je to nová sezona, nové zážitky a nové cíle. Jsme natěšení, cítíme se být silní," prohlásil záložník Parejo. Valencia se na Real umí vytáhnout. Například v loňské sezoně doma zvítězila 2:1 a i když na půdě Realu stejným výsledek prohrála, ještě čtyři minuty před koncem tam držela nadějnou remízu.

Také kouč Marcelino bude stejně jako Zidane postrádat svojí portugalskou hvězdu. Naniho do hry nepustí zranění, jinak je zbytek týmu připraven. Domácím vedle Ronalda nepomůže ani stoper Sergio Ramos, který je také v karetním trestu a Jesús Vallejo. Otazník visí nad startem Kovačiče.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Varane, Nacho, Carvajal - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Bale
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Murillo, Garay, Gayá - Gil, Parejo, Kondogbia, Soler - Zaza, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 9.40 - 16.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - FC Barcelona  (sobota 18:15)
Alavés je dalším ze soupeřů Barcelony, který v drtivé většině zápasů dostává na frak, ale jednou za delší čas se dokáže vzepnout k výtečnému výkonu. Katalánský velkoklub v prvním kole splnil povinnost a bez Neymara si pohrál s Betisem, na což bude chtít navázat.

Alavés si pamatuje nedávné debakly právě z rukou (nebo spíše kopaček) katalánského velkoklubu. Právě na stadionu Mendizorrotza si naposledy připsal domácí celek drtivou prohru 6:0, která se vepsala červeným písmem do historie Deportiva. Zmar a smůla, to vše demonstrovalo utkání, v němž všech šest gólů padlo během šesti minut. O dvě branky se postaral Luis Suárez, jednu měl na svědomí také dnes již nepřítomný Brazilec Neymar.

Mnohem lepší vzpomínky má Depor na utkání v Katalánsku ze září roku 2016, v němž se postaralo o nečekané překvapení. Deyverson a Ibai Gómez se stali alespoň na chvíli nesmrtelnými, protože právě jejich trefy pokořily slovutného soupeře. A byl to právě Alavés, který se postavil Barceloně v posledním vydání finále Copa del Rey. Šťastnější byl opět katalánský gigant a výsledkem 3:1 si zajistil trofej.

Nyní má Alavés další šanci a obránce Rodrigo Ely věří, že se zázrak může stát. V rozhovoru pro oficiální stránky klubu sdělil: "Jsem vděčný klubu za šanci, kterou jsem dostal. Za důvěru, kterou ve mne vedení vložilo. Udělám vše pro to, abychom se dostali v sezoně co nejvýš a abychom pomohl spoluhráčům k dosažení našich ambicí. Už se nemůžu dočkat, až se postavíme Barceloně," sdělil někdejší hráč AC Milán.

Barcelona aktuálně sídlí na druhém místě v tabulce hned za Realem Madrid, což jí značně nevyhovuje. Druhé místo se Barceloně vůbec nezamlouvá, i když bez brazilského rebela hájícího nyní již barvy francouzského PSG bude mít práci zase o něco těžší. Celá sága se nejspíš ještě dlouho potáhne a obě strany si ještě vymění několik nepříjemných poznámek, ale Barcelona se nyní již urputně soustředí na hledání nástupce Brazilce a další ligové střety.

O to větší pozornost zřejmě bude opět upřena na Lionela Messiho. O tom hovoří také jeho španělský spoluhráč, obránce Gerard Piqué. V rozhovoru pro stránky klubu zmínil: "Nikdo nedýchá pro Barcelonu tak moc jako Messi. On Barcelonu miluje, je naším vůdcem a největší hvězdou. Myslím, že mu nevadí být v záři reflektorů, ale samozřejmě mu tak kvalitní hráč jako Neymar bude chybět. Doufám, že tento rok vyhrajeme ligu a také další trofeje, protože klub jako Barcelona vždy musí cílit na nejvyšší příčky," dodává Piqué.

Jeho schopnosti budou třeba, protože Barcelona v posledních týdnech příliš nezáří. V jejích řadách stále zeje díra po Neymarovi, kterou zatím nikdo nezacelil. Nepříliš dobrá nálada panovala v klubu zejména po prohraném finále španělského Superpoháru, v němž Blaugranas neporazili Real Madrid ani jednou ze dvou pokusů a cennou trofej bral nenáviděný rival z hlavního města. První kolo LaLigy pak vyšlo Barceloně trochu lépe.

Tým trenéra Ernesta Valverdeho se pomalu sžívá s novými postupy a metodami někdejšího trenéra baskického Bilbaa, ale stále to není ono. První kolo nového ročníku odstartovala Barcelona utkáním s Realem Betis a nakonec nad ním zvítězila o dvě branky. Uchovala si navíc čisté konto, takže fanoušci mohli být relativně spokojení. Teď je ale třeba zopakovat výhru také venku proti odhodlanému Alavésu.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Ely, Alexis, Héctor - Manu García, Pina - Romero, Burgui, Christian Santos - Ibai
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Busquets, Rakitic, Sergi Roberto - Messi, Alcacer, Deulofeu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.80 - 5.85 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Deportivo La Coruña  (sobota 20:15)
Levante se vrátilo z druhé ligy do té první a hned začalo překvapovat. Po výhře v prvním kole chce další body a šanci rozhodně má. Hosté z Deportiva La Coruña totiž nejsou zcela ve formě a první kolo se jim vůbec nepovedlo.

Depor prohrál v prvním kole s Realem Madrid a jeho hra rozhodně nebyla pro fanoušky ničím příjemným. Domácí na tradičním stadionu Riazor hostili slavného soka z hlavního města a nebyli schopní jej potrápit. Naopak se do jeho rozhárané obrany trefily hvězdy Gareth Bale, Casemiro a Toni Kroos, čímž kompletně zkazili brankáři Rubénovi nedělní večer a nedovolili žádné překvapení.

Jednou z opor Deporu by měl být rumunský střelec Florin Andone, který by se rád trefil právě v příštím kole. V rozhovoru pro klubové stránky zmínil: "Cílem celého týmu je nasbírat co nejdřív body a zachránit se. Potom můžeme myslet na další cíle. Já osobně jsme tady velice spokojen a už jsem s vedením mluvil. Vím, že se o mne zajímalo více klubů, ale jak jsem říkal po celé léto, nikam odcházet nemusím. Mám tu všechno, co pro svůj rozvoj potřebuji," dodal mladý střelec.

Depor má na své straně také statistiky, protože s Levante umí hrát a dokazuje to pravidelně. Za posledních 13 let prohrál jen dva domácí duely a nad Levante většinou vyhrává. Letošní Levante ale umí překvapit a dokázalo to hned v prvním kole. Hned na úvod po návratu z druhé ligy dostalo losem nepříjemný Villarreal, se kterým si ale poradilo.

Velmi dlouho odolávalo jeho atakům a soupeř postupně stále více otevíral zadní vrátka. Levante ovládalo obrannou část výtečně a nakonec mu stačila jediná povedená akce, protože v 88. minutě vstřelil jedinou branku domácí záložník José Luis Morales, který proměnil bez větších potíží nařízený pokutový kop. Šokovaný Villarreal už nedokázal s výsledkem nic udělat a naopak domácí mohli slavit překvapivou výhru. Zvládnou překvapit také dalšího soka?
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Lopez, Postigo, Chema, Tono - Doukoure, Lerma - Jason, Bardhi, Morales - Alegria
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Martinez - Juanfran, Sidnei, Schar, Luisinho - Mosquera, Guilherme, Borges - Cartabia, Andone, Valle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - Málaga CF  (sobota 20:15)
Girona se postarala o velké překvapení hned na úvod, protože si rozdělila body s Atléticem Madrid. Navíc předvedla suverénní výkon opřený o důslednou defenzívu. Teď by ráda navázala na podobné představení proti Málaze, které se naopak první kolo vůbec nepovedlo.

Girona je v posledních dnech a týdnech známá především svým napojením na majitele Manchesteru City či na jeho hlavního trenéra, Pepa Guardiolu. Holohlavý stratég, který si udělal renomé v Barceloně, má vzhledem ke svému místu narození (katalánskému Santpedoru) ke Gironě velmi blízko. A do jejího kádru posílá nejedno zajímavé jméno ze svého aktuálního působiště. Kromě mnoha talentů se sem uchýlil také Johan Mojica.

Talentovaný hráč z Raya Vallecana v prvním rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Tohle je pro mě velká výzva, protože se zde pohybuje mnoho talentovaných hráčů a celkově se Girona snaží dostat se co nejvýš. Tohle je velmi ambiciózní celek a pro mě je ctí zde působit. Doufám, že se zde budu vyvíjet jako hráč i člověk. Mým cílem je odehrát co nejvíc zápasů a pomoci týmu k dosažení jeho snů," říká mladá posila.

Girona s Málagou ještě oficiální utkání nesehrála a v sobotu to tedy bude premiéra. Hned první duel se Gironě povedl nad očekávání, protože po první půli vedla nad věhlasným Atléticem Madrid 2:0! Ani konečná remíza 2:2 nemůže být zklamáním. Málaze první kolo zase tak nevyšlo, přestože na domácím hřišti měla velkou podporu diváků. Eibar nakonec skóroval jednou a zásah Charlese mu bohatě stačil.

Před dalším velkým utkáním trenér Michel sdělil: "Mým cílem je to, aby každý hráč byl připraven na maximum. Aby se dostal do kondice. Moje práce je to, abych vybral správnou taktiku a správné hráče a věnuji celou svou energii do tohoto úkolu. Rád pracuji s užší skupinou hráčů, kterým se můžu pořádně věnovat. Doufám, že se nám podaří sehrát další utkání bez inkasované branky, to je náš hlavní cíl."
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Moreno - Maffeo, Alcala, Bernardo, Muniesa - Planas, Granell - Garcia, Riera, Kayode - Stuani
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Hernandez, Baysse, Gonzalez, Rosales - Kuzmanovic, Recio, Juankar, Ontiveros - Baston, Gonzalez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.40 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Atlético Madrid  (sobota 22:15)
Atlético Madrid se v prvním kole neukázalo zrovna v pozitivním světle a připsalo si s nováčkem soutěže jen remízu. Teď jej čeká výlet na Kanárské ostrovy, kde hraje tamní Las Palmas. To se snaží do konce léta ještě posílit a ani jemu se první kolo zrovna nepovedlo.

Las Palmas je často pasováno na jednoho z týmů, které by v LaLize neměly vydržet příliš dlouho a pro něž je plánován sestup. Zároveň je ale mužstvem, které tomuto rčení často odolává a ještě zvládá bez větších hvězd hrát kvalitní fotbal, kterým baví své příznivce. Naposledy skončilo Las Palmas na 14. místě a mohlo si dovolit několik dramatických utkání před koncem, aniž by za to zaplatilo.

První kolo nového ročníku týmu z Kanárských ostrovů moc nevyšlo, protože se domů vracelo bez bodů. Po dvaceti minutách vstřelil nakonec i jedinou a rozhodující branku Simone Zaza a Valencia měla navíc ten luxus, že po 30 minutách mohla hrát v početní převaze. Byl totiž vyloučen mladý záložník Alen Halilović, který si tak další kolo nezahraje.

Když jsme u absencí, tak hrát nebude ani Vitolo, který oficiálně patří právě Atléticu Madrid a kluby mezi sebou mají tzv. gentlemanskou dohodu o tom, že hráč nemůže nastoupit. To bude další velká ztráta pro ofenzivní linii Las Palmas. Větší odpovědnost se tak nyní přesune na rodáka z Las Palmas, Jonathana Vieru.

Zkušený útočník v létě vyjádřil přání odejít a ideálně do Premier League, kde jej sledovala například Swansea. Po nějaké době se ale rozmyslel a nyní by rád podepsal novou smlouvu. Pro deník Marca sám řekl: "Jsem otevřen nové dohodě a již jsme mluvili s vedením. Jsem tu spokojený a nic mi nebrání podpisu nové smlouvy. Rád svou budoucnost spojím s tímto klubem, protože se neustále zlepšujeme a cítím obrovskou motivaci," dodal Viera.

Teď se na stadion Gran Canaria dostaví známý soupeř, který si přijede pouze pro tři body. Atlético Madrid to tady docela umí a ještě zde nikdy v historii soutěžních duelů neprohrálo. Na poslední návštěvu Las Palmas vzpomíná v dobré náladě, protože květnové utkání zde končilo jednoznačným výsledkem 5:0 pro něj. A tým argentinského trenéra Diega Simeoneho chce na podobný výsledek navázat.

Ani Atlético ale do této sezony nevstoupilo zrovna lichotivě. Ambiciózní celek se potýká s problémem ohledně zákazu přestupů a ještě si situaci sám komplikuje. Jako když dostal v minulém kole červenou kartu populární útočník Antoine Griezmann a musel odcházet do šaten mnohem dřív. Především si ale vysloužil stopku na dva duely, což by útočné chutě Atletů mohlo hodně oslabit.

Atlético prožilo hodně špatný první poločas utkání s Gironou a do kabin šlo za stavu 2:0 pro domácího outsidera. Nakonec se pět minut před koncem prosadil po Correovi také José Giménez a srovnal na konečných 2:2. Bod byl ale pro fanoušky málo. A ani trenér Simeone nemohl být nadšený.

V rozhovoru pro AS zmínil: "Nesehráli jsme vůbec dobré utkání, neviděl jsem téměř nic z toho, co jsme trénovali na trénincích. Musím hráče pochválit alespoň za to, že se ani po změně stran nevzdali a odehráli solidní druhou půli. Tohle nám ale nesmí stačit a v dalším utkání chceme tři body, abychom si zvedli sebevědomí."
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Simon, Navarro, Bigas, Castellano - Lemos, Viera - Tana, Santana, Momo - Calleri
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Gimenez, Hernandez - Saul, Gabi, Koke - Ferreira-Carrasco, Vietto, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.40 - 3.85 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Villarreal CF  (pátek 20:15)
Druhé kolo španělské nejvyšší soutěže odstartuje už v pátek zajímavým duelem Realu Sociedad s Villarrealem. Zatímco domácí před týdnem uspěli na půdě Celty Vigo, Žlutá ponorka těsně nestačila na Levante.

Real Sociedad navázal na závěr loňské sezony a prodloužil svojí neporazitelnost na sedm zápasů, přestože na půdě Celty Vigo prohrával ve druhém poločase už o dvě branky. Baskové předvedli svojí typickou hru a divákům opět nabídli spoustu branek.

Nedobře vstoupil do ligového ročníku ambiciózní Villarreal. Žlutá ponorka chce letos atakovat pozice zaručující Ligu mistrů, ovšem hned na úvod ztratila všechny body na Estadi Ciutat ve Valencii, kde hraje svá utkání nováček Levante.

"Byli jsme ovlivněni počtem hráčů, kteří nám chyběli. Neměli jsme řešení na hřišti i mimo něj. Nevedli jsme si dobře, ale ztratit body takto na konci jsme si nezasloužili, ale bylo to v našich rukou. Musíme teď přemýšlet o dalším utkání, do kterého se nám vrátí po trestu dva hráči," nechal se slyšet po zápase s Levante kouč Fran Escríba.

Minulá sezona nabídla hned čtyři vzájemná utkání. Zatímco v lize byl po dvou výhrách úspěšnější Villarreal, v Copa del Rey slavil postup Real Sociedad.

Domácím bude scházet zraněný Martínez a k dispozici by neměl být ani Rubén Pardo. Marodka Žluté ponorky je ještě rozsáhlejší. Marín, Asenjo, Roberto Soriano, Čeryšev a Bruno Soriano jsou zranění. Nejistý je start i stopera Bonery.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Rodrigues, Martínez, Navas, Odriozola - Zurutuza, Illarramendi, Prieto - Oyarzabal, José, Vela
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Gaspar, González, Ruiz, Costa - Fornals, Trigueros, Rodri, Castillejo - Bacca, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.50 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Celta Vigo  (pátek 22:00)
Hostující Celta Vigo jede v pátek večer na půdu Betisu, kde se jí příliš nedaří. V Seville vyhrál celek z Viga za dlouhých 16 let jen dvakrát a bude si chtít napravit reputaci. Domácí rovněž dychtí po bodech, protože první kolo se jim rovněž nepovedlo.

Celek z Viga se od roku 2001 dosud v Seville proti domácímu Betisu radoval z výhry jen dvakrát. Nejprve v roce 2006 v rámci Primera Division a naposledy před na den přesně čtyřmi roky. Tehdy se hosté radovali z výhry i přesto, že museli dramatických deset minut dohrávat bez vyloučeného Borjy Oubiňy. Když v 90. minutě snižoval Rubén Castro, hostům to zase tak moc nevadilo, protože tou dobou už dávno vedli 2:0.

V pátečním duelu bude hostující Celtě scházet opět důrazný útočník John Guidetti, který si odnesl těžké poranění ramene z duelu proti AS Řím. Ani domácí nebudou zcela kompletní, i když jejich starosti nejsou příliš rozsáhlé. Chybět jim bude zcela určitě Ryad Boudebouz, který je vážně zraněn, zatímco zcela fit není ani záložník Victor Camarasa. Ten už ale také trénuje se zbytkem týmu a mohl by být připraven.

Hostující trenér Juan Carlos Unzue je přesvědčen, že jeho svěřencům se povede venkovní utkání lépe než v prvním kole. "První kolo se nám vůbec nepovedlo a mrzí nás, že jsme proti Realu Sociedad nezískali žádné body. Měli jsme k nim hodně blízko, ale musíme se naučit, že fotbal není vždycky spravedlivý. Teď máme před sebou další velkou výzvu a víme, že v Seville se nám nikdy moc nedařilo. Je ale čas s tím něco udělat."

Domácí Betis měl hodně těžkého soupeře. Hned na úvod jej čekala Barcelona, která sice už postrádala hvězdného rebela Neymara, ale přesto je její kádr nesrovnatelně kvalitnější a zkušenější. Na domácí půdě neměla s Betisem slitování a celek ze Sevilly poslala domů s porážkou o dvě branky. První si pár minut před koncem vstřelil Alin Tosca do vlastní brány a druhý měl na svědomí mladý univerzál Sergi Roberto.

Obránce Zouhair Feddal je ale rozhodnut získat tři body. V rozhovoru pro klubové stránky vyjádřil: "Hrát s Barcelonou není nikdy snadné a my jsme rádi, že jsme na ni narazili hned v prvním kole. Teď nás čeká domácí utkání a v pátek musíme zabrat. Těší nás, že máme za sebou tak náročné utkání a doufáme, že se nám povede sehrát tohle utkání lépe. Jsme přesvědčeni, že když se vyvarujeme zbytečných chyb, můžeme získat cenné tři body," dodává zkušený obránce Béticos.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Barragán, Feddal, Mandi, Durmisi - Camarasa, Garcia, Guardado - Joaquín, Leon, Leiva
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Sánchez, Radoja, Wass - Aspas, Gómez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.37 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid11003:03
2.FC Barcelona11002:03
3.Real Sociedad11003:23
4.Levante UD11001:03
 Valencia CF11001:03
 CD Leganés11001:03
 SD Eibar11001:03
8.Atlético Madrid10102:21
 Girona FC10102:21
10.Espanyol Barcelona10101:11
 Sevilla FC10101:11
12.Athletic Bilbao10100:01
 Getafe CF10100:01
14.Celta Vigo10012:30
15.Málaga CF10010:10
 Villarreal CF10010:10
 UD Las Palmas10010:10
 Deportivo Alavés10010:10
19.Real Betis10010:20
20.Deportivo La Coruña10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (431)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. za čo najviac minút pre Lobotku

Reagovat
santini

minule mal myslim nejakych 15... na ihrisko sa dostal za stavu 2-1 a napokon sme prehrali... takze ja dufam nielen v co najviac minut pre neho ale v o kusok viac stastia pre Celtu... a co je najdolezitejsie - hlavne nech rozhodca nepiska penalty za fauly mimo vapna

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to mimo vápna, ale ten obranca (teraz neviem kto to bol) bol na facku.

Reagovat
santini

jj hrubu chybu opravil este hrubsou

Reagovat
santini

S tym Alvarezom v branke by som moc neratal.. Sergio mal minule kolo levi podiel na prehre... skusil by som Rubena.... dnes dame urcite gol - neviem si predstavit, ze by ten utocny trojlistok ani raz neskoroval... bohuzial, kym budeme mat obranu aku mame, stale to bude pretahovana o to, ci nastrielame viac golov ako super...

Reagovat
Recik

Takže oba gól za @1.80 reálné?

Reagovat
santini

povedal by som ze tutovka

Reagovat
Recik

tak snad.

Reagovat
Recik

Ještě mě teda namlsal Sociedad po prvním kole, tak jsem tam dal pg+1.5, tak doufám, že mají ještě nějaký gól v zásobě

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal musí zabrat a vyhraje 3:0, Celtě se na půdě Betisu nedaří - 1:1

Reagovat
santini

Villareal v tej zostave tazko vyhra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať teď klidně vyhraje, ale hlavně ať neporazí Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím přesně obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

barca must win, v tyhle fazi sezony nemuzeme ztracet body

Reagovat
santini

tak v Alavese nejaku spanilu jazdu necakam... ak tam aj vyhrate tak mozno o gol a v sucasnej forme by som mal strach aj proti Leganesu

Reagovat
X-bano-X

? súčasná forma stačí na 95% ligy. Zas sú ku kecy jak niekde v krčme po 5 pive

Reagovat
Kokesh

95% Dobre Banko.

Reagovat
madridcan

Ked to islo zhruba v rovnakom case pred rokom doma s Alavesom, tak nevidim dovod, ze preco by ste nemohli aj tento rok v Alavese

Reagovat
valloire

proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to muzem az na konci s jistotou titulu a naskokem 10 bodu a vic, viz nedavna historie

Reagovat
madridcan

Prve kolo my doma Apoel, Barca Juventus, Sevilla v Liverpoole a Atleti v Rime

Reagovat
valloire

5-0, 0-1, 1-1, 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

8:0, 0:4, 2:2, 1:0

Reagovat
Kyrill

Socky naprostá dominance a zasloužený vedení o 3 góly. Villarreal se skoro nedostal za půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ten typ nevychází

Reagovat
Jordi Alba

Těžká bída.

Reagovat
technecium

Tak dneska:

Ter Stegen - Semedo, Umtiti, Piqué, Alba - Deulofeu, Busquets, Rakitič, Alcacer - Roberto - Messi

0:2 snad pohodová výhra

Reagovat
ADM

Len nie Paco na kraji preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Varane netrenoval a nebude hrat no zostava nam iba Nacho .. no cize zajtra ocakvam prvu stratu bodov .. neviem ci to Casemiro na CB da v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Vallejo je ještě zraněnej?

Reagovat
ADM

Aj ked to Vale na vás vie, ste rozohratejší a psychiku máte uplne niekde po všetkých tých sériách a rekordoch. Skôr dnes neverím nám

Reagovat
smazaný uživatel

To se to sype brzo.

Reagovat
LAM

Chyběj vám jen stopeři.Jinak máte celej mančaft v pohodě kterej hrál v Superpoháru velmi dobře.Navíc Vale není ani zdaleka tak silná jako dřív.Dle mě vyhrajete úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono kdyz mas v tymu 4 stopery a chybi ti stoperi cislo 1,2 a 4, takze tam pravdepodobne bude hrat nekdo kdo stoper vubec neni, tak to problem celkem je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale kromě stoperů a Ronalda je tým úplně komplet ne? Hrajete doma navíc Vale docela obmenila kádr... Podle me s prstem v nose

Reagovat
ADM

Najlepšia obrana je útok

Reagovat
misinho7

Ale ked nie je obrana tak to je sakra problem ..mozme davat goky ked budeme lahko dostavat...no snad Navas pocaruje

Reagovat
Black Jagir

Loni jsme byli ve větších sračkách a stejně jsme jeden zápas vyhráli. Dopadnout to může jakkoliv, ale rozhodně bych nás nepodceňoval, protože na velký soupeře se dokážeme namotivovat a s Marcelinem to taky bude o něčem jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro když tam hrál loni, tak to byla tragédie, šli přes něj všechny nebezpečné akce. Ať tam zkusí Llorentheho nebo někoho z Castilly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jste prodali Pepeho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Robbie

To je na pohodu v stoperu Nacho-Casemiro a v záloze Kova

Reagovat
LAM

Bez Suareze a Dembeleho bych to viděl takhle.

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Sergio,Roberto,Iniesta-Denis,Messi,Deulofeu.

Jiank kdyby se nějakym zázrakem povedl i Coutinho,tak by 4-2-3-1 vypadalo náramně.

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Sergio,Roberto(Rakitič)-Coutinho,Messi,Dembele-Suarez.

Reagovat
Xavi

EuroFotbal dnes odvážné tipy - samé dvojky. Hlavně Depor a Malaga, i když Depor má s Levante dobrou statistiku. A Girona s Malagou se ještě nestřetli?

Barca dnes musí. Messi potom, co minule smolně ostřeloval tyčky, tak věřím, že dnes to protrhne.

Forca Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

1. pre vyhru Alávesu nad Barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Vidal, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitič, Sergio, Sergi Roberto, Iniesta, Messi, Deulofeu

Reagovat
LAM

Nechápu proč dává zatím Semeda tak málo když má bejt jasná jednička.Jako by ho chtěl rozehrát jen v domácích zápasech,aby nebyl pod takovym tlakem.

Jinak to má bejt 4-2-3-1 s Messim na hrotu.No je vidět že to takhle bude chtít Valverde hrát ale chyběj zatím Suarez a Dembele,pak to bude mít větší šťávu.Kdyby vyšel i ten Coutinho tak teprve.

Snad to zvládnem.Ztráta takhle z kraje by byla dost blbá.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aleix je slabina, zvlášť v těch těžších a všech venkovních zápasech bych se ho bál hrát. Dneska hlavně za tři body, přes reprezentační přestávku se dát dohromady a pak už snad bude líp.

Reagovat
SIRBRANIKE

Alexis slabina?

Reagovat
Jordi Alba

Proti Alavésu to snad nebude tolik vadit, ale radši bych tam viděl Semeda.

Reagovat
smazaný uživatel

Velký plus za posazení Alcácera, ten by snad nevynikal ani kdyby byl černej a stál před bílou záclonou. Jsem zvědavej na Vidala jako RB, radši bych tam viděl Semeda ale co už. Jinak klasika, tip 1:4, Leoš dva fíky a jdem do čela. Visca

Reagovat
ADM

Paulinho na našej lavičke v TV .. deje sa to!

Reagovat
ADM

Ale nečakal som teda, že po tom Semedovom úvode uvidím na bekovi Roberta

Reagovat
Gazdo

Chape inak niekto "system" ktory hrame?

Reagovat
Jordi Alba

J, Roberto na pravé straně.

Reagovat
Gazdo

Ja som zatial nevidel ani jeden zapas tuto sezonu vzdy mi do toho praca skocila, tentokrat prvy raz pozeram a nevidim ziadnu zmenu oproti minulej sezone. Ako keby si to tam vsetci dosli odkracat

Reagovat
blaugrana

eee?

Reagovat
ADM

Skor by som povedal že systém je zvolený podla aktuálnej zostavy. S MSN to bolo v príprave viac menej 4-3-3 a bude to tak opäť s Dembelem

Reagovat
Gazdo

Hej ja nemam nic proti zmene rozostavenia uz sa to pytalo a deulofeu sa mi relativne pacil prve minuty ale vidal totalna tragedia a chudak leos je tak trosku vazne osamoteny. Ja si nerobim nejake iluzie ze by sme mohli mat niekedy v najblizsej dobe niekoho ako xavi a iniesta to vobec ale stve ma ked vidim ako sa nikto neponuka a nikto to tam nedojde takpovediac odjazdit

Reagovat
ADM

Praveze bojovnikov je tam dosť (Rakitic, Roberto) ale na lopte maju velmi biednu kvalitu (oproti tomu na čo sme boli zvyknutí) a tým pádom si to odovzdávajú medzi sebou a nikto nič poriadne nevymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to profesorsky, pac je tam iniesta, moment prekvapeni od tehle zalohy nejde cekat

Reagovat
ADM

Tiež som bohužial názoru, že Iniesta nám už nič nedá

Reagovat
remeslnik

Momentálně je Iniesta stále jediný, samozřejmě kromě LM a vyjmečně Buse, kdo v současné sestavě Barcy umí nevypočitatelný směr pohybu a kličky, ostatní jsou dost čitelní a předvídatelní a stále má citlivou finálku, ikdyž procento úspěšnosti v obou činnostech se stále snižuje.

Reagovat
Gazdo

S tvrdeniami ohladom rakety by som bol opatrnejsi.. uz moc tomu totiz neverim ze raketa je niekto koho by sme nemohli obetovat. Naopak roberto ano to je super chalan a od toho ani necakamnejaku kvalitu na lopte ten to proste odjazdit musi ale celkovo mi to pride take nemastne neslane

Reagovat
ADM

Ja ani netvrdím že by sme si ho mali nechať

Reagovat
Gazdo

neviem mne to stale pride ku vsetkemu repsektu k superovi ze dnes mohol namiesto raketu nastupit alena napr

Reagovat
Jordi Alba

Nebo kdokoliv.

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Chcel som to napisat ale to uz by som riskoval ze blaugrana na mna zareaguje a tomu som sa chcel vyhnut

Reagovat
Jordi Alba

Zatím to vypadá na systém, když něco Messi vymyslí, dáme gól.

Reagovat
Gazdo

Tiez mi to tak pride no

Reagovat
remeslnik

To je právě ten problém. Stačí důrazně pokrýt Messiho a Barca je min. poloviční. Nikdo nemá schopnost na to, vzít zodpovědnost na sebe riskantní přihrávkou kolmo dopředu na stejně odvážně vniknuvšího hráče. Lepší je to pomaličku si to koulet (jinak se tomu říct nedá - než se míč dokutálí, obrana je přeskupená) zleva doprava a zpět, mezitím párkrát dozadu až k TS.

Reagovat
Jordi Alba

Je to těžký, záloha nefunguje, jenom Busquets a chtít po CDM aby vymejšlel furt útočný akce je taky sranda. Útok je taky takovej nic moc, Deulofeu si musí vzpomenout, že umí sólovat a ne nahrávat furt za sebe. Paco na křídle. Munir asi odepsanej. Věřím Dembélému, že se chytne a bude tam v útoku zas trochu kombinace, ale záloha furt děs, to nemluvím o tom, že bych Raketu už posadil a dal tam Paulinha, horší bejt nemůže. Jedno z mála pozitivum vidím Roberta, na něm jde fakt vidět, že se snaží a odmaká to do poslední vteřinky.

Reagovat
remeslnik

Máš pravdu, je to těžké, ale tam není jalová jenom záloha, tam je to celé takové na 50%. Ještě že se teď trochu rozchytal MateS, ale jinak tam nikdo nevyčnívá nad průměr PD, samozřejmě kromě LM, ale proto se nedivím tomu, když ho to chvílema nebaví. Říkáš Bus, ale on je strašně pomalý, jak fakticky, tak i v provádění všeho, co dělá. Kličku i techniku má, ale nic překvapivého, co zrychlí akci, raději počká a často předržuje míč. Roberto je fakt dříč a běžec, ale chybí mu trochu fotbalového fištrónu. A je to Smolíček. Raketa, tak jak Bus, ale bez té kličky. Neviděl jsem ho nikdy sprintovat. A taky bez fotbalové geniality. Až nastoupí Dem, Cout a Sem, bude to lepší, snad je doplní lepšící se Deu (začíná se mi líbit, ikdyž je to hráč na 1 poločas). Pořád mi chybí nějaký držák dozadu, rychlík, nějaká fakt jistota. Umťa to taky není. Nemáme hlavičkáře, nemáme střelce ze stř. vzdálenosti.

Reagovat
blaugrana

Nepáči as mi, že nehrá Semedo a veľa nepresností. Páči sa mi pohyb.

Reagovat
ADM

Naša kreativita s Messim na strede útoku je.... jaj vlastnie ani nie je.

Reagovat
2miguel1

Chyba tam kvalita ..Coutinho je viac nez nutny ...co najskor zapracovanie Dembeleho..k Sergiovi este jeden DM do zakladu ak chceme hrat 4-2-3-1 ...Aleix,Roberto,Iniesta,Deulofeu,Rakitic nepatria do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

roberto tam patri uplne v pohode

Reagovat
Gazdo

A deulofeu ako nahradnik tiez si myslim ze na to ma, prvych 15 min hral pekne

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Gerard by mal ísť po polčase dole a Masche IN.

Reagovat
Switchback

UNLUCKY

Reagovat
blaugrana

Leo, čo tam ako kurva predvádzaš dnes, to je ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je v prdeli.

Reagovat
ADM

Leo sa nám pekne rozbieha

Reagovat
Kyrill

Pacheco madridista

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som zapol... to sa hrá celý zápas s Vidalom na RW a SR na RB?

Reagovat
ADM

jj

Reagovat
Gazdo

Radsej to vypni

Reagovat
dextroza_m

je dobře, že to nedal, nepřišla mi penalta 100% a proto měl rovnou zakopnout. jedeme dál Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná, škoda s ní takto naložit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, "úplne jasná"

Reagovat
remeslnik

Toto vymyšlené penalty nejsou, jen se začalo pískat to, co se mělo pískat vždy - stažení rukama při střelbě na bránu ( a to nemyslím jen Barce). Je však potřeba říct, že v tomto konkrétním případě to bylo přísné, protože Piq byl při kopu přes sebe v pohybu dozadu tak jako tak (stejně by to netrefil) a protože obránce měl ruce na jeho ramenech, rozhodčí, který to měl celkem na očích, to vyhodnotil jako důvod jeho pádu. Dalo se to nepísknout.

Reagovat
ciernyribiz

Vymyslene penalty pokracuju chudaci

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

prostě náš typický venkovní zápas, nezměnilo se nic

Reagovat
smazaný uživatel

ten aleix vidal je k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

já si dodnes pamatuju jeho výkon v "památném" zápase v Betisu...on je do zápasů venku neskutečně slabý

Reagovat
dextroza_m

tolik rohů a nikdo to neumí kopat :(

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
blaugrana

Traja hráči z obrany žltí do polčasu. This is my sen.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
dextroza_m

DElofeu aspon umí zakončit... sice na piču, ale umí

Reagovat
smazaný uživatel

co zas dela ten pique

Reagovat
remeslnik

Nevím, jak může někdo stále psát v souvislosti s Piqem o jistotě v obraně Barcy?! Jedině snad o jistotě nejistoty. V hlavičkách taky nevyniká, ikdyž díky své výšce by měl. Měl by mít všechny balony (centrované) vzadu a polovinu u soupeře. Nemá na to být pilířem a to už dlouho. A nemá ani rychlost a obratnost. I proto se musí do obrany stahovat víc hráčů, kteří to jistí a ti pak chybí ve středu a vpředu.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel už není jistotou.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulof za tých pár minú čo pozerám super, tento typ zápsu proti slabším tímom môže byť veľmi platný.

Reagovat
ADM

Pique je normálne retard, 2x v priebehu mesiaca hrať loptu rukou.

Bohužiaľ, je to naozaj strašné. Výkon zálohy absolutne ziadny, Rakitica uz nemozem ani vidieť na tom ihrisku a Iniesta nespraví vobec nič. Chýba tomu strašne moc.. Zle sa na to pozerá...

Reagovat
Gazdo

Hlavne na andresa sa zle pozera ked si clovek spomenie aky to bol hrac. Teraz uz je to len trapenie poslednu sezonu. Xavi to na sebe aspon spoznal a mal tolko slusnosti aby odisiel ked bol vyborny hoci uz nie najlepsi aby nezaberal miesto inym. Andres pokial bude pokracovat takto tak uz by si sam mal uvedomit ze by to mala byt jeho posledna sezona hoci je kvalitou este stale nad tym co tam momentalne mame ale uz len s klesajucou krivkou bohuzial. A pokial tam bude tak si ho ziadny trener nedovoli posadit na lavicku na vacsinu sezony ako skuseneho nahradnika a mentora mladsim tod moj nazor

Reagovat
blaugrana

Tréner alavesu sa hrá na Simeoneho.

Reagovat
LAM

Chápu že chce Valvere hrát jinym systémem,ale zatím na to nejsme připravení a bez těch hráčů který by v tom systému měli hrát Suarez a Dembele to nefunguje.

Když se Messi stáhne ke středu tak v útoku tim pádem nikdo není.

Ztráta na Alavesu by nebyla vůbec dobrej začátek ligy.

Jinak Leo nedal loni jen jednu penaltu,tak si to snad vybral teď.Golman pěkně vystihl

Reagovat
X-bano-X

Hmmm zatiaľ sa mi páči len Sergi Roberto, inak dosť bieda.

Reagovat
Jordi Alba

Pokud by někdo náhodou zápas neviděl a měl nutkání sledovat záznam, tak to nedělejte, děkovat nemusíte.

Reagovat
One-Real

Tohle musí rozhodnout Paulinho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vůbec netuším, co tou sestavou a formací Valverde zamýšlí, zatím neskutečná slabota. Aleix hrůzostrašný, Rakitič "nečekaně" nevytvoří nic. Klasický zápas, který si bude muset Messi rozhodnout sám. Poslal bych tam Semeda a Paulinha, aspoň to rozběhají, když už nic jinýho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A samozřejmě i Denise, který by měl mít v současnosti jasný základ.

Reagovat
Gazdo

Mne to prislo celu minulu sezonu ze nas trener vobec nesledoval nase zapasy

Reagovat
blaugrana

Ivan mi začína pripomínať Ardu. Ako pohybom, tak herným prínosom.

Reagovat
patas92

To sem doufal, že po odchodu Neymara tyhle kokotsky zahravane penalty u nás už neuvidím

Reagovat
blaugrana

Zobrať loptu Deulofeuovi je ešte ľahšie ako Gomesovi.

Reagovat
blaugrana

Kráľ.

Reagovat
Jordi Alba

Leoooo

Reagovat
smazaný uživatel

messiiiiiiiiii

Reagovat
blaugrana

350, ligový gól. Neskutočný počin.

Reagovat
ADM

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

supak out supak in

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate post za post

Reagovat
blaugrana

Inač kombináciu Andres-Alba-Messi po ktorej padol gól som už dlho nevidel. Dobre, že to oprášili.

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo..vidět Iniestu hrát takto normálně bolí

Reagovat
ADM

Tak to bolí už 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

po xaviho odchodu

Reagovat
ADM

Od treble sezony no..

Reagovat
Visca el barca

Naopak tu sezonu po ty treblový byl daleko lepší. Nehraje dobře, ale je tu na něj obecně přehnanej hejt. Jako tenkrát na xaviho poslední 2-3 roky v barce. Trochu pokory. Bídu má dostávwt spíš Rakitic.

Reagovat
smazaný uživatel

raketa kdyz uz nic tak lita a sem tam nakej golaso mu spadne

Reagovat
Visca el barca

No tak snad už Couts nasedá do letadla a je klid

Reagovat
ADM

ved dostáva

Reagovat
smazaný uživatel

Alaves kazí každou přihrávku... To fakt Barca vede jen 0-1??

Reagovat
blaugrana

Tak sme sa pobavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vedou 0-2 no... Jako... Být to jiny team než Barca.. Tak je to 0-5...

Reagovat
blaugrana

To je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasné, všechny týmy v LL dávají vždy víc gólů než Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Já narážel na Real/Atlety... Whatever...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláště atleti jsou známí svými střeleckými koncerty.

Reagovat
blaugrana

Paco. Leo.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

pacuv novy skill - luck

uz druhej gol co pripravil nahodou

Reagovat
Jordi Alba

Jinak Paco neskutečně čte hru, nehrát útok, novej Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že sú takí dreváci v obrane toho Alavésu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesnost přihravek 45% nebo kolik to měl ten jeden, když to ukazovali..

Reagovat
Switchback

Jak hrál dneska Deulofeu?

Reagovat
blaugrana

Snaživý, ponúkal sa, ale žiadna hitparáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Díky

Reagovat
blaugrana

Tak tyčka nechýba aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohu si pomoct... Ale ten zápas je o tom kdo udělá více chyb...

Reagovat
blaugrana

O tom je snáď každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době jsem se moc na Barcu nedival...

Reagovat
blaugrana

Ja to myslím všeobecne vo futbale.

Reagovat
blaugrana

Pauliiiiiiiiiinho.

Reagovat
smazaný uživatel

co je zac ten starej pan co se tam rozcvicuje?

Reagovat
smazaný uživatel

wow mlady Zidane, po tatovi

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Enzo

Reagovat
smazaný uživatel

ten alaves hraje doma, ale presink 0 a snaha zvratit zapas vubec...moc nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mel ji dat jemu

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Španielsky komentátori to pri nástupe Paulinha vystihli

Erection!!!

Reagovat
blaugrana

Pique. Mal nabiť paulinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se pique vzpamatuje, hraje tuzku, a to jsme nemeli soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho keby dal cez debut gól, tak vybuchne internet

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle budou hrat v LM... Pomáhej jim pánbůh... Uvidíme jak jim pomůže Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ale Paulinho môže byť v tých nábehoch do 16 fakt užitočný, za tých pár minút tam spravil niekoľko dobrých nábehov.

Reagovat
Jordi Alba

Další zápas bych ho dal základ místo Rakitiče, na kterého se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Vtip ci vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa na veci divat pozitivne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím, že pokud dorazí Coutinho, bude Valverdeho hlavní plán 4231 s Paulinhem na double pivotu.

Reagovat
ADM

Osobne sa nebránim Iniestovi viac menej už len z lavičky, ale neviem či na to má gule. Ak ale nakoniec nepríde žiadny kreatívny záložník tak to vyzerá na podobné utrpenie ako minulý rok.

Reagovat
Visca el barca

Líbí se mi Denis. ten kluk semusí vyhrát. Je rychlej, umí s míčem a narozdíl od Rakitice zkouší průlomovky. Sice to není ono, ale to vychytá.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos vypadá fakt hodně dobře už od začátku přípravy. Zatím to i vypadá, že ho Valverde hraje tam, kde mu to sedí, jaký rozdíl oproti Luchovi, který z něj snad chtěl mít novýho Xaviho nebo co... Akorát teda nerozumím tomu, proč v základu dostávají přednost na křídlech Deulofeu s Pacem. Ale tak je začátek sezony. Denis má velkou výhodu v tom, že jako jeden z mála si dokáže skvěle vyhovět s Messim, třeba Deulofeu má tak nízkou fotbalovou inteligenci, že to všechno musí řešit pouze rychlostí.

Reagovat
mickey mouse

Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vám jede po Asensiovy. Je ochotný zaplatit výstupní klauzuli 75 milionu.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Magic player

Vyznas se

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska to bude bez stoperů hodně těžký, navíc s Valencií jsou to vždycky těsný zápasy, moc na ně neumíme.

Snad to Casemiro nebo Marcos na stoperovi zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme Absencie budú ale na oboch stranách - z Valencie to bude Garay, Gabriel, Nani, Ibáñez, Abdennour, Orellana a po dlhom čase Diego Alves.

Reagovat
Phillipinho

Asi takhle co? Neto-Montoya Vezo Murillo Gaya- Gil Parejo Kondogbia Soler-Rodrigo Zaza.

Skoda, ze neni zdravej Garay, precejenom Murillo debutuje a Garay vedle nej by byla vetsi jistota. Dalsi otazka je, jak zahraje Nacho...

Reagovat
Black Jagir

Místo Gila nejspíš nastoupí Medrán nebo někdo z dvojice Vidal/Montoya. Obrana bude velkou otázkou, protože nikdo neví, jak Murillo zahraje... a dál je potřeba, aby měl dobrej den Vezo.

Reagovat
misinho7

No nezostava nam nic ine iba drzat loptu a nepustit ich k nasej obrane a pifnut nejaky ten golik dva

Reagovat
Ed_Hazard

Case to zmákne na stoperovi. Tipujem to na:

Keylor - Marcelo, Case, Nacho, Dani - Kroos, Kova, Modrič - Asensio, Benz, Bale( )

Reagovat
Magic player

Bez Isca? To si spis sedne Marco.

Reagovat
Mateo16

Alebo budu hrat obaja pretoze Kova nebude pripraveny a Llorenthemu este neveri

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl pruchodak

Reagovat
netopier

Ten kurz tam jednoducho treba poslať na tiket

Reagovat
madridcan

Dal som obaja gol, Real win

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež, 2,02 na tipsporte

Reagovat
smazaný uživatel

160 melónov Krásna destabilizácia trhu. Reči typu "my La Masia, vy pokémoni" si barcafans budú už môcť strčiť do *** Vlastne to neplatí už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Každý kdo sleduje Barcu ví, že za to může hlavně Lucho se současným vedením, kteří La Masii absolutně ignorovali. Takže teď se musí bohužel draho nakupovat, protože nemáme nachystane odchovance. Valverde říkal, ze tohle změní a bude mladým hráčům dávat více sance.

Takže ty si svoje řeči strc do prdele.

Reagovat
teenz

Reagovat
Majk91

ty si zase strc tie svoje kecy do ***. Kazdy tym ktory chce byt konkurencieschopny musi aj nakupovat, Neda sa kazdy rok produkovat v La Masii geniov ako Messi, Iniesta, Xavi, Bus, Puyol atd. Ale aj tak hrava v zaklade povacsinou 5-6 odchovancov, to taky tym ako Real moze o tom iba snivat. Co je na tom, ked chcu kupit 2 poriadnych hracov do zakladu na post ktory sa neda pokryt odchovancom? Navyse vzdy mala Barca v tyme aj cudzincov, nikdy to nebolo tak, ze tam hrali iba domaci hraci ako napr. v Bilbau. A za tie ceny mozu dakovat Psg.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ? Nebola to náhodou Barcelona, ktorá vyhlásila, že ak chcú Neymara, nech zaplatia výkupku do posledného centu ? Keby Barcelona rokovala, nebola by tam, kde je teraz a nerokoval každý klub o čo najvyššie prestupové ceny.

Reagovat
Majk91

to snad ani nemozes mysliet vazne co si teraz vypotil

Reagovat
X-bano-X

že kaviárový tousty čítal som tu už veci, ktoré podrývali aj zákony fyziky ale toto je absolútny unikát. Perla medzi perlami

Reagovat
el Principito

Reagovat
Murena

Reagovat
Kokesh

Jak psal valoire...vy si fakt pamatujete jen tuhle nejuspesnejsi eru, zbytek jde uplne mimo vas. V hlave zafixovany, jak je Barcelona cely tym odchovancu co se spoleha jen na La Masii a RM jako galacticos, co utraci bez ohledu na odchovance.

Zeptam se te, kolik budete mit odchovancu v zakladu treba za pet let....zatim to totiz vypada na zadneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 let to může být klidně celá jedenáctka z odchovancu, když se to povede správným směrem.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Jestli je v te 11 Sergi Roberto, nechci ani vedet vic.

Reagovat
Majk91

5 rokov je strasne dlha doba, ale pani madridisti maju zrejme vestiacu gulu.

Reagovat
Mateo16

Ved poslednych 5 rokov ste koho vypordukovali ? Akeho Top hraca ? Jedine Thiaga aj ten vam zdrhol.

Momentalne si Castilla dava prstom v nose celu La Masiu a aj tak nevyprodukuje take velke mnozstvo top talentov

Reagovat
Majk91

aha, cize ked poslednych 5 rokov nikto nevyskocil, tak takto to bude aj dalsich 5 rokov Hej, ta vasa castilla je zaruka skvelych odchovancov... tak akurat pre Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

No Soldado, F. Llorente, Juan Mata, Parejo z Valencie či pár hráčov od Atlétov je celkom kvalita

Reagovat
Majk91

len skoda ze ani jeden z nich za vas nehraje, ale kvalita tam nejaka je, to treba uznat

Reagovat
LAM

Tak třeba příští rok se počítá s příchodem Aleny a Cucurelly do áčka.

Reagovat
Mateo16

A aku maju sancu ze sa presadia a neodpisu sa ako Rafinha, Tello, Bojan, Munir atd ?

Len ked si zoberem Alenu. Mate Iniestu, Rakitica, Busq, Paulinha, Gomesa, S.Roberta, Turana, Rafinhu to ani nemusi chodit

Reagovat
Jordi Alba

Tak taky kolik jich tam bude ještě za rok, že.

Reagovat
X-bano-X

Ty si strašne jednoduchý Pretože Alena je rovnaká pozícia ako Bus či Paulinho Iniesta má 34. Turan pravdepodobne odíde a u Rafinhu je otáznik. Inak dobrý pokus, síce priehľadný bez elementárnej logiky ale predsa pokus. Bojan dostal dosť šancí aby sa ukázal. Munir detto.

Reagovat
Jordi Alba

Docela mi je líto toho, že se s Munirem už nepočítá.

Reagovat
X-bano-X

Ja som do Munira vkladal veľa nadeje. V juniorskej LM hral parádne, bohužiaľ mu ten obrovský hype zlomil väz. Očakávania boli oveľa väčšie ako mohol tak mladý hráč naplniť. Mali ho nechať hrať ešte minimálne rok v Bečku aby sa vyhral medzi mužmi a nie hneď tak veľký krok. On by sa možno ešte mohol uchytiť v tíme kde by hrával pravidelne, bohužiaľ momentálne nevidím v Primere tím, kde by sa to mohlo podariť. Mohlo sa rokovať pred letným posilovaním Girony, prípadne ešte terz u Paliem po odchode Princa by sa to dalo nejak vyskladať. Ale to by vedeniu muselo trochu na tom hráčovi záležať.

Reagovat
Jordi Alba

Palmy, Málaga, nepřijít do Getafe Diedhiou, tak si ho dokážu představit možná i tam.

Reagovat
LAM

Alena je AM a Iniesta bude brzo končit.Ten kluk to v sobě má.Cucurella je LB a opravdu vypadá hodně dobře.Pokuď Digne letos nemákne,tak po sezoně půjde a na post dvojky na LB přijde právě Cucurella.

Reagovat
Kokesh

Vidim, ze na tebe budu muset trochu jednoduseji. Tak jinak. Kolik odchovancu jste zapracovali do zakladu za poslednich treba pet let?

Smer, kterym se nyni vydavate nemuze byt vice jasnejsi. Nechapu, proc snite o tak ruzove a nesmyslne budoucnosti, jako je 11 odchovancu v zakladu...

Reagovat
LAM

O tom asi nikdo nesní,ale třeba včera hálo v základu hned 7.

Reagovat
Majk91

jeden typek tu zvelici, ze za 5 rokov moze hrat 11 odchovancov za Barcelonu a uz sa to tyka kazdeho Cules A napisem to este raz, specialne pre teba. To co sa stalo poslednych 5 rokov, nemusi platit pre dalsich 5

Reagovat
Kokesh

Slovo "snite" a automaticky adresovany pro vsechny cule? Co takhle jen pro tebe a kokosa?

Nadelit ti buh mozek, svet by byl pro tebe jednodussi, ver mi.

Reagovat
Majk91

Tak to stacilo napisat len v jednotnom cisle, lebo ja som tu o 11 odchovancoch nic nepisal.

Sa divim ze vobec vies, co to mozog je

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si můj komentář o kousek výše. To že nebyli zapracování odchovanci do týmu jsem už okomentoval a souhlasím s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Alena, Riqui Puig, Rodrigo Tarin

Reagovat
Majk91

Ved som napisal, ze Barcelona si nikdy nezakladala na tom, ze v tyme maju hrat iba odchovanci. Vcelku dobre si pamatam na obdobie kedy v tyme prevazovali cudzinci, ale uz je to celkom pekne dlha doba kedy gro tymu tvoria iba odchovanci nemyslis? Ale zrejme mas problem pochopit pisany text, alebo proste potrebujes len napisat to co ti pasuje... neviem.

Reagovat
Kokesh

" to taky tym ako Real moze o tom iba snivat"....

Reagovat
Majk91

"Ale zrejme mas problem pochopit pisany text" ... skus na tom zapracovat.

Reagovat
X-bano-X

Koľkože tých odchovancov vám hrá v základe? Jeden? A na koľko to vyzerá do budúcna? Jeden? Jednooký medzi slepými

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Carvajal, Vallejo(Casemiro), Nacho, Marcelo - Modrić, Casemiro(Kovacić, Llorente), Kroos - Isco(Bale), Benzema, Princ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dayman

Navas - Carvajal, Nacho, Casemiro, Marcelo - Modrić, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Asensio

Reagovat
Ángel di María 22

Tak tohle může bejt dobrej průser směrem dozadu, to jsem na to zvědavej.. Snad se Zizou už poučil, kovačič asi ještě nebude uplně 100% fit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Zizu se s tim nesere, takhle to zadny media necekala.

Zadny priposrany Mourinho, ale nulu asi neuhrajeme heh.

Reagovat
Ángel di María 22

Posledni vec, co mu lze vycist, je jen neschopnost posadit Balea. Pri tom, jaky uspechy uz udelal, mi porad nejde do hlavy, proc by to nemohl udelat. V pripade, ze se vrati Ronaldo a Bale bude hrat porad zaklad, uz mi ani zadny tlaky Pereze nebudou padnym argumentem. Tak schválně kdo půjde z kola ven..

Reagovat
Kokesh

No jestli to pak odsere Isco a samozrejme i Marco, budeme nastvani vsichni. Uz jen par zapasu a uvidime...herne je fakt nase kotva, bohuzel s tim co dostal lonsky Karim letos za duveru uz se nedivim nicemu.

Reagovat
ADM

Kedy Coutinho fichado ??? Nech nemám stále pred očami ten včerajší výkon Ivana

Reagovat
Kokesh

Blaugrano nic nevi? Za posledni mesic jsem myslim jeden prispevek Coutinho fichado od nej videl...

Reagovat
Majk91

do styroch dni

Reagovat
ADM

JJ toto som dnes zachytil, ale Eurosport je snad jediný kto to vyhlasuje ako vybavené

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má prý poslední šanci se rozhodnout do zítra, aby byl nejpozději v úterý podepsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nechapu. Proc Barcelona klade Liverpoolu nejaky ultimata, kdyz Liverpool uz odmitl 3 nabidky a celkem jasne se vyjadril, ze Coutinha neproda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je pěkný, že jim dali aspoň "šanci se rozhodnout"

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nemohla? Dali novou nabídku, už poslední a nejvyšší možnou.

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
placa

Getafe melo uplne miliardu sanci, ale kdo vede? Samozrejme Sevilla

Reagovat
netopier

Sevilla

Reagovat
placa

Reagovat
Dayman

No, tak snad dnešní poslední zápas neskončí stejně jako ty předešlé.

Reagovat
placa

Ja bych se teda nezlobil, Valencii s Marcelinhem preju

Reagovat
Magic player

Wow, jako spravne to podle pravidel nepisknul, ale stejne to vypada strasne komicky.

Reagovat
ciernyribiz

Take sa piskaju len cirkusantom

Reagovat
smazaný uživatel

Asensioooooo

Reagovat
Dayman

Marcooooooooooooooooooo Asensioooooooooooooooooooo ❤

Reagovat
Kokesh

Marco je buh

Reagovat
smazaný uživatel

Marco a Borbalán si idú svoju vlastnú show.

Reagovat
Miguel19

Ten to má dobře v píči

Reagovat
Jerichoo

On to kope akozblízka vo fife, neskutocne

Reagovat
Ángel di María 22

Marco je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec...

Reagovat
F.Torres

Jak to ten kluk dělá? Jemu tam spadne vše tak nádherně, to snad není ani možný.

Reagovat
Jordi Alba

Strašná topka ten Asensio.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Marco má mnohdy kurevské štěstí, že mu to tam spadne...protože na první pohled to jsou situace, kdy se dá najít lépe postavený spoluhráč a on vystřelí...teď tam měl třeba Isca

Pokud mu to tam ale padá, tak proč né, že

Reagovat
Magic player

Kdyz mu to tam pada pravidelne a s takovym prehledem, tak to fakt neni stesti, to je um.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio už nepustí CR7 do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro neni stoper no.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio je ako Messi v najlepších rokoch.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Majk91

Reagovat
-Kopy-

odchovanci

Reagovat
netopier

Reagovat
Kokesh

Kondogbia je zatim opravdu vyborny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Strašná bestie. Moc nechápu, co s ním v Interu dělali. Ale tam pohořelo tolik výborných hráčů, že je to asi vedlejší.

Reagovat
Magic player

Dani je spatny posledni dobou...

Reagovat
Robbie

Ten Carvajal hrozně zlenivěl, jebe nato poslední dobou

Reagovat
ADM

70 - Real Madrid are the first team in the Top 5 European Leagues to score in 70 consecutive games in all competitions

Reagovat
Ángel di María 22

Valencia je dobře organizovaná, už tam je ten Marcelino znát. My zatim moc nevíme, kde hledat skuliny a jedno křídlo neni na hřišti zase..

Reagovat
ciernyribiz

Miesto baleho nech ide kovacic to je hnus co hra

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhy dobe mam pocit, ze pri standartkach a obecne ve vzduchu jsme slabsi nez druhy tym. Ramos, Varane, Ronaldo proste chybi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Karime co to zkoušíš

Reagovat
smazaný uživatel

Isco to posral. Asensio mu tam nabihal asi pul hodiny tyvole.

Reagovat
Ángel di María 22

Do píči vystřel to.

Reagovat
smazaný uživatel

bale

Reagovat
smazaný uživatel

a to už sem přestával být proti benzemovi zaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

Ted tech posledni 10 minut to je az neuveritelny. On mel snad 6 sanci na gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jít s ním a Mayoralem do sezony... nevim nevim teda

Reagovat
Mateo16

Rata sa stym ze na hrot pojde CR

Reagovat
Kokesh

Tvl dej tam Adebayora. Hrajeme o body a mame jednoho impotentniho utocnika...

Reagovat
netopier

Reagovat
netopier

Ak sa nepresadí ani cez Veza, tak to je na vyhadzov

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Hruza. Začali jsme pálit šance a budeme hrát s Valencií až do konce tenhle mrdka zápas, co už jsme s nima hráli tolikrát. Proooooč ty vole.

Bale okamžitě dolu. Za 45 minut vyřešil dobře 2 momenty!!! Lucas na plac, nebo Kovačič a přeorganizovat to.

Reagovat
Mateo16

Ako nedari sa snad celej 11stke ale ten pohyb hracov vidiet ze je zaciatok sezony

Reagovat
vilp

Všichni chtějí míč do nohy, náběhů minimum, i Isco s Marcelem působí nějak utahaně.

Reagovat
Mateo16

Najviac ma vytaca Modric ako to taha vsetko cez pravu stranu na lavu stranu snad neposlal ani center.

Marcelo, Isco snad dostavaju minimul prihravok

Reagovat
vilp

Isco hlavně kvůli tomu, že si tam zdechle chodí. Proti Deportivu se mu sice s míčem tolik nedařilo, ale tak jeho aktivita bez míče byla fantastická. To se s dneškem nedá vůbec srovnat.

Reagovat
Mateo16

Asi zranenie

Reagovat
vilp

Nakonec nevolnost. Škoda, v druhé půli by se hodil.

Reagovat
Kokesh

Dnes je lepsi nahrat Garethovi, nez Iscovi. Ani nevim proc jsem dnes od Isca cekal nejvic, zatim nejvetsi zklamani.

Musim opet pochvalit Marca. Tech chyb soupere co umi vyuzit...cteni hry, herni inteligence, pohyb v prostoru a mysleni u vetsiny akci, to by se hraci v jeho veku mohli od nej ucit den co den.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč se vztekáte, jste jednoznačně lepší,spousta šancí, Vale tragické v bránění. Druhá půle bude jen otázkou času a možná i výše skóre.

Reagovat
One-Real

Proti Valencii je to doma téměř vždycky obrovskej boj, ať už mají oba týmy jakoukoliv formu. Nečekal jsem nic jinýho. Jakákoliv výhra je super.

Reagovat
Kyrill

Jako jo, Benz už měl dát góla, ale ocenil bych aspoň, že dneska očividně dře, všechno jde přes něj. Nepochybuju ale o tom, že mu to tam v druhé půli spadne, pokud bude v podobném nasazení pokračovat.

Reagovat
Ángel di María 22

A můžeme mi nějaký místní historik objasnit, před kolika lety si třeba Bale sám vypracoval gólovku aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

26.13.2001

Reagovat
Magic player

Jo, tak na to si asi nevzpomene ani Valloire.

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Finále CdR proti Barceloně, 2014, je můj tip

Reagovat
vilp

Jinak Asensio má sice střelu na úrovni Messiho nebo Robbena, ale krom toho se mi zase nelíbí. Chtěl bych ho každopádně vidět spíš napravo, tam ty svoje přednosti využije asi nejlépe.

Reagovat
Ángel di María 22

Vmezihře má pořád co zlepšovat. Ale to by chtělo, aby nastupoval pravidelně a pokud možno (jak píšeš vprovo) na jednom místě.

Reagovat
Ángel di María 22

No, radši bych viděl dole Balea, ale Kovačič naplac je dobrej. Isco hrál i v týdnu a dneska to hrajeme za tim pořád jen do nohy, Kova to snad zjednoduší.

Reagovat
Magic player

Jakmile stahne Balea a pujde tam Lucas, budeme mit hned o tahoveho hrace co umi jeden na jednoho vic, nemam strach. Karimovi tam taky neco musi spadnout.

Spis se bojim Caseho v nasem vapne, on je fabrika na fauly.

Reagovat
Mateo16

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tyhle Valencie zakázal, jsou s tím akorát problémy

Reagovat
Magic player

Jezismarja, dej to hovado dolu, on na co sahne, to posere. Jak v mezihre, tak ve finalce k hovnu. To uz lepsi, kdyz nebyl videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro klasika

Reagovat
Kokesh

Jediny, co umi zatahnout za rucni brzdu.

Reagovat
Kokesh

Mel jsem sen, videl jsem v nem Garetha udelat individualni akci.

Lucas musi jit na plac, stredem to fakt nepujde.

Reagovat
Ed_Hazard

Bale mi príde proste nezúčastnený. Asi 5 sekúnd pred touto hlavou do zeme si tam niekoľko sekúnd naprával účes v pokluse....wtf

Reagovat
smazaný uživatel

On tam působí, jakoby měl Real málo hráčů a tak si musel vypůjčit někoho z Valencie

Reagovat
vilp

Já jsem zase zkoumal, jestli o poločase vystřídal Isca nebo Karima.

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo ten kokotko v čiernom nedáva dodatočné žlté karty? Však Vale hrá jak banda svíň

Reagovat
Ed_Hazard

Parejo a priamy kop z tejto vzdialenosti.....deja vu?

Reagovat
vilp

Zizou. Konečně.

Reagovat
-Kopy-

olééééé

Reagovat
vilp

A je to tu. Ať si pak Zidane na tiskovkách tvrdí, jak je spokojený s kádrem a útokem... dnes mu to "prohrálo" zápas.

Reagovat
Mateo16

Nie takto to nepojde nutne potrebujeme Moratu. To je fakt zufalost ked potrebujes vyhrat a posles tam Lucasa

Reagovat
Kokesh

Lucasa z minule sezony proc ne. Nejvetsi zoufalost je, kdyz Karim musi odehrat 90 minut. To se mi chce plakat.

Reagovat
Whitemedia

Morata už sbírá body jinde

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Dr. Admess

Vale

Reagovat
netopier

Kondogbiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Raul=Real

to ma ZZ za tie dve protekcne nemehla vpredu

Reagovat
r3

Sick. Klasicky zapas ked tlacis, tlacis a super da z dvoch striel dva goly.

Reagovat
misinho7

No ak prehrame snad to otvori oci Zizu ze treba utocnika..prisli sme o goly Jamesa a Moratu a nenahradili sme nikym..

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec, pískej konec !!!!

Reagovat
Mateo16

ten druhy polcas je este horsi nez ten prvy

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Asensiooooooooooooo

Reagovat
Kokesh

Marco je buh

Reagovat
Dayman

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

neto

Reagovat
misinho7

Este dakedy postavi Garetha na ukor Asensia ta potom im jebe nacisto

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby začal Zizou místo opičáka stavět Asensia

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za CR7 vyřešena luxusně. Asensio naprostý borec.

Reagovat
Ed_Hazard

Asesnio Ale čo robil Neto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Aby to nebyly zbytečně ztracené body

Reagovat
Raul=Real

Benzema kurva bal si kufre ale uz

Reagovat
vilp

Reagovat
captain18

Reagovat
ADM

Ty vole Benz

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal ? aby tam náhodou pak v 95tý neudělal 4 hráče a nepřehodil si golmana...je to lucker.

Reagovat
Raul=Real

to co teraz urobil???

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo ty hovado

Reagovat
Jerichoo

Karimmmmmm

Reagovat
Mateo16

Karim on musi mat vsadene

Reagovat
smazaný uživatel

Pošleme pryč Alvara kvůli tomuhle dřevákovi, mě jebne

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je traged kolik mohl dat golu, 8?

Reagovat
smazaný uživatel

at jde do prdele

Reagovat
Mishko

Karim toto je na väzenie...

Reagovat
misinho7

Ti jebe byt tam ronaldo uz ma 5 golov ciboha..ten karim to neni mozne

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole benzin co ještě víc?

Reagovat
Inter Eterno Amore

bavím sa

Reagovat
Ed_Hazard

Preč, okamžite preč. Bez slova ho vydrbať s kuframi na ulicu a nech si robí čo chce. Lutujem Asesnia, Kovu a ďalších makačov, že musia hrať po boku takých mamvpičistických a lenivých hajzlov

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dayman

Reagovat
alcantara

To je zaver

Reagovat
Rip

Co udělal Benz?? podle vašich reakcí tam někoho pobodal

Reagovat
smazaný uživatel

četl sem jen na livesportu, že nedal nějakou lehkou dorážku ? že netrefil vůbec bránu....a ted mu to golman vyrazil do tyče prej :D

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne tak to bolo

Reagovat
alcantara

Strela z cca penaltoveho bodu asi 3 metre vedla, neobsadeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekde z penalty netrefil branu. Ted zas hlavickoval a Neto mu to vyrazil. Ale zas abych mu nekrivdil, tak ta hlava byla dobra, to spis Neto vytahl dobrej zakrok.

Reagovat
Raul=Real

to bolo este taky dobry meter blizsie ako z penalty...nemam slov

Reagovat
Dayman
Reagovat
Inter Eterno Amore

LOS CHE paráda prajem im návrat minimálne do top 6 .. aj keď Inter mal s nimi bitkársky incident čo si väčšina z nás pamätá, ale ja som ich mal vždy najradšej z La ligy

Reagovat
-Kopy-

co ten Kondogbia ? jak u vás hrál ? u nás první zápas a ještě proti Realu venku a naprosté zvíře, hrál super, takový hráč nám chyběl.

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Mateo16

1 gol Asensia ide na jeho tricko uplne debilna chyba . Taky Parejo pt 2

Reagovat
-Kopy-

? to byla chyba Rodriga, na to nemohl dosáhnout Kong

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak u nás prvú sezonu hral hrozne .. hovorilo sa, že sa potrebuje adaptovať postupne na ligu .. jemu sa začalo dariť pod Piolim keď ho začal stavať do základu pri Gagliardinim ten mu veľmi pomáhal a jemu stúpalo sebavedomie .. on vie odoberať lopty veľmi dobre keď má formu, lenže najväčšie problémy mu robili krátke prihrávky .. a aj techniku nevedel využiť obišiel 2 hráčov a potom zle prihral .. zdalo sami,že pod Spallettim by mohol zas ožiť, ale ten vlastný gol ho zrejme psychicky položil a rozhodol sa odísť .. ja mu prajem nech sa mu darí .. jemu by tá la liga mala viac sedieť veď už hral za Sevillu

Reagovat
ADM

Marco dnes pekne podciarkol statistku, ze Real s nim v zaklade este neprehral..

Zazza Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza hrozny hrac, ani nie pre tuto poslednu akciu ale tu predtym. Nemam rad taketo typy.

Reagovat
alcantara

Ze Casemirovi este stihne nieco urobit, bolo po tom suboji pri ciare uplne jasne

Reagovat
misinho7

Dnesna remiza jasme ide na vrub benzemu...malo byt 5:2 minimalne keby ten keket premienal sance

Reagovat
Jerichoo

Slusny zaver. Chudak Karim

Reagovat
r3

Chudak nechudak, hentu dorazku by som dal aj rozbity, nafetovany a v sandaloch naopak.

Reagovat
Mateo16

korunacia tregedov Zaza vs Benzema

Reagovat
Dr. Admess

To Vale nemá jiného útočníka než Zazu? Vždyť pokazil všechno na co sáhl..

Reagovat
Black Jagir

Stáli při nás všichni svatí. Kluci si bod zaslouženě vybojovali, škoda těch Zazových zazděných příležitostí

Reagovat
netopier

Zakončovanie akcií ako v pralese

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tu tolik vysmívání Barceloně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to užij, ten čas přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Ale možná ten čas přijde za to vysmívání na vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková zbytečná ztráta jinak Balea ať pošlou na ostrovy klidně zadarmo, stejně je jeho přínos pro tým nulovej... a situace s Karimem je taky pěkně v řiti, když není nikdo, kdo by ho střídal v takových zápasech ( a že má tak 1 dobrý zápas na 5 tragických)

Reagovat
technecium

Hezky pe

Reagovat
technecium

Hezky pěkně. Hned je ten titul blíž, když je vidět, že i Real ztrácí a opustilo jej loňské štístko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodně daleko,i když ta ztráta včera potěšila. Hlavně psychicky, po těch superpohárech to vypadalo, že se s nimi nebude dát hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten Benzin a vy si ho nechate misto Moraty

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je lepší než Morata. A k Ronaldovi určitě. Včera pálil, ale není to typický palič.

Reagovat
smazaný uživatel

perspektiva?

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě hovoří pro Moratu, ale co jsem jej viděl,tak herní inteligenci Benze prostě nemá. Jinak je mi to dost jedno.

A perspektiva je nejvíc Ronaldo, ten chce navíc hrát ještě devět sezon, takže na to je i Morata starý.

Reagovat
Inter Eterno Amore

určite bude 9 sezon v Reale .. to je sci-fi .. vidím to na max 3-4 ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Já tak 2-3 , ale mladý krásný a bohatý to řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

perspektiva v Realu Madrid? jak dlouho sledujes fotbal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele