LaLiga - preview 17. kola

06.01.2017, 08:46, aktualizováno 09.01.2017, 09:02
Previews
Dnes se bude víkendové kolo dohrávat akorát ve Španělsku, kde se poprvé po rezignaci kouče Cesareho Prandelliho představí v akci Valencia. A činit tak bude proti jednomu z hrstky klubů, který se dá považovat za ještě intenzivněji tápající - Osasuně...
CA Osasuna - Valencia CF  (pondělí 20:45)
Pako Ayesterán, Cesare Prandelli a nyní "Voro" González. Třetí změna trenéra a krize Valencie zdá se nebere konce. Netopýři vstupují do nového roku 2017 s cílem zachránit se a tuto misi začnou na půdě poslední Osasuny. Celek z Pamplony dosud nasbíral pouhopouhých sedm bodů a také on by rád vybředl z krize.

Osasuně se v podzimní části vůbec nedařilo a byla suverénně nejhorším týmem celé LaLigy. V lize naposledy zvítězila 17. října, kdy dobyla Eibar výsledkem 3:2 a ve stejném měsíci ještě remizovala v Bilbau 1:1. Od té doby se však po bodech "slehla zem". Jediným pozitivem tak zůstává postup do osmifinále poháru, ovšem po domácí porážce 0:3 od Eibaru je Osasuna na pokraji vyřazení. Domácí mají před sebou nelehký úkol, a to za každou cenu zachránit ligu. V 17. kole je čeká klíčový soupeř - sedmnáctá Valencia.

Krize Valencie se přes vánoční svátky pořádně vyostřila, načež rezignoval kouč Cesare Prandelli. Důvodem byly neshody s vedením, které nebylo sto splnit tužby italského lodivoda a mimo jiné přivést do týmu i jeho krajana Simoneho Zazu. Konec potkal i sportovního ředitele Jesúse Garcíu Pitarcha, kterého nahradil José Ramón Alesanco. Co se týče trenérského postu, týmu se ujal Salvador González Maro, známější pod přezdívkou "Voro". Jedná se o bývalého hráče Valencie, který v klubu již několik let působí.

Každopádně fanoušci valencijského klubu prožívají krušné chvíle. Netopýři jsou mimo sestupové pozice jen vinou lepšího skóre a na to jejich příznivci rozhodně nejsou zvyklí. Valencia proto v novém roce musí přidat plyn a hned na úvod roku 2017 jí čeká důležitá bitva na půdě poslední Osasuny.

I přes všechny problémy zůstává Valencia v tomto souboji favoritem. S Osasunou má výrazně lepší vzájemnou bilanci, i když poslední návštěva stadionu El Sadar skončila remízou 1:1.

Oba tábory hlásí několik absencí, Osasuně nepomohou Javier i Manuel Flaňovi, dále Digard a Romero. Nejisté jsou starty Fausta, Fuentese, Méridy a Cuevase. Valencia je na tom sice lépe, ale chybět bude klíčový stoper Garay i potrestaný Cancelo, Abdennoura zase čeká africký šampionát.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Nauzet - Clerc, García, García, Oier - Torres, Fausto, Causič, Berenguer - Riera, León
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alvés - Montoya, Mangala, Santos, Gayá - Parejo, Suaréz, Pérez - Rodrigo, Munir, Nani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.46 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo Alavés  (neděle 12:00)
Hodně nažhavené je po vánočních svátcích Bilbao, které před pár dny udolalo v Copa del Rey slavnou Barcelonu, a rozhodně si bude věřit i v baskickém derby proti Alavési. Jen krůček mu chybí k definitivnímu se posunutí na pohárové pozice, především pak chce potvrdit bilanci na San Mamés Barria, kde vyhrálo v lize z osmi případů hned šestkrát.

O zábavu by mezi fanoušky mělo být postaráno, vždyť k tomuhle duelu naposledy došlo v roce 2006, tedy před více jak deseti lety. Nováček soutěže nebude mít v Bilbau co ztratit. Nejenže je v tabulce níže postavený, už v poměrně dávné minulosti se mu na tohoto soupeře nedařilo. V posledních sedmi vzájemných zápasech padlo Deportivo pětkrát.

Domácí evidentně neztratili pohodu ani po novém roce. A na vlastní půdě vyhráli napříč všemi soutěžemi už sedmkrát v řadě, nepřetržitě od začátku listopadu. Jejich nynější sok by jim neměl stát příliš v cestě. Každopádně derby je derby. Chybět navíc budou obránce Yeray Álvarez a asi i jeho kolega z defenzívy Iñigo Lekue, takže ostražitost bude potřeba.

Každopádně družina Ernesta Valverdeho určitě hodlá jaksi navázat na euforii z pohárového klání. Vždyť katalánský gigant se neporáží každý den. A to navíc už od začátku hrál i s Lionelem Messim a Bilbao navíc dohrávalo o devíti. "Byl to těžký zápas se spoustou napětí. Každý se chce proti Barce vytáhnout," hodnotil domácí trenér.

Uvidíme, jakou roli bude hrát únava. I Alavés však absolvoval utkání Copa del Rey, v La Coruně remizoval 2:2, takže síly by měly být v tomhle ohledu přece jenom vyrovnané. "Nebylo to poprvé, co jsme proti Barce hráli takovýmhle způsobem," mnul si ruce Valverde. "Myslíme si, že je to nejlepší cesta, jak proti ní hrát."
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Iňigo Lekue, Laporte, Eneko Bóveda, Mikel Balenziaga - Beňat Etxebarria, Mikel San José - Iňaki Williams, Raúl García, Iker Muniain - Aritz Aduriz
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Fernando Pacheco - Kiko Femenía, Víctor Laguardia, Feddal, Raúl Garcia - Marcos Llorente, Manu García - Edgar Méndez, Víctor Camarasa, Ibai Gómez - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 3.64 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - CD Leganés  (neděle 16:15)
Fotbalisté Betisu přivítají v domácím prostředí téměř souseda v tabulce Leganés. Oba týmy se nacházejí až v dolní polovině tabulky a rozhodně nejsou mimo sestupové nebezpečí, oba také budou postrádat své velké opory.

Betis je v tabulce čtrnáctý, Leganés šestnáctý, avšak pro oba jsou sestupové pozice pořád hodně blízko.

Domácí zatím nemohou být s vývojem sezony plně spokojeni, což podtrhl závěr roku. Nejprve ligová porážka v Alavésu a poté vypadnutí z poháru v La Coruni. Betis si na Riazor přivezl slušný výsledek z prvního zápasu (výhru 1:0), ten však v odvetě promarnil a nakonec se z poháru poroučel. Kouč Víctor Sánchez del Amo našel v zápasech i pozitiva, nicméně trápí jej fakt, že jeho tým není schopen venku uhrávat lepší výsledky. "Je to pro nás těžké. Venku jsme ještě neuhráli žádný velký výsledek. Doma jsme se učinili silnými, to je zajímavé, ale musíme se více snažit, abychom byli venku více konkurenceschopnější, protože až příliš platíme za naše chyby," zoufal si kormidelník. Béticos vyhráli venku jen dvě utkání - ve Valencii a na půdě beznadějně poslední Osasuny.

Vyskakovat si příliš nemůže ani Leganés, který po slušném začátku poněkud ztratil dech. Vyhrát dokázal naposledy v listopadu, když také porazil marnou Osasunu. Na druhou stranu od této doby podlehl jen Espanyolu, neboť další zápasy zremizoval (Villarreal, Las Palmas, Eibar).

Leganés není radno podceňovat a na půdě Betisu určitě není bez šance. Koneckonců s tímto sevillským celkem má i lepší vzájemnou bilanci. Betis a Leganés se potkaly při svém působení v Segunda División v sezoně 2014/2015 a Pepineros dvakrát slavili vítězství.

Víctor Sánchez del Amo bude postrádat ikonu klubu, zraněného Joaquína a na marodce zůstává také Felipe Gutiérrez. Z hostování se vrátil zpět do Chelsea i Belgičan Charly Musonda. Jeho protějšek Asier Garitano není v o moc komfortnější pozici, spíše naopak. Počítat nemůže s útočníkem Szymanowskim, Ricem, Ibáňezem, Serantesem, Koném i potrestaným Herrerínem.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Bruno, Pezzella, Carlos - Dumisi, Ceballos, Donk, Petros, Piccini - Sanabria, Castro
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Champagne - Bustinza, Insúa, Mantovani, Díaz - Alberto, Timor - Ramos, Gabriel, Machís - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Málaga CF  (neděle 18:30)
Napínavý souboj celků ze středu tabulky nabídne večer utkání Celty Vigo s Malagou, v němž může vítěz pomýšlet na boj o vysněnou pohárovou Evropu, zatímco poražený protivník se musí spíše nervózně poohlížet za sebe do dolních pater tabulky. Mírným favoritem bude domácí Celta, avšak Malagu po čerstvé změně trenéra není radno podceňovat.

Oba týmy se před sedmnáctým kolem srovnaly na zisku podprůměrných jednadvaceti bodů, ovšem galicijský klub se může v novém roce těšit alespoň z ligového poháru, neboť před pár dny deklasoval tápající Valencii na jejím vlastním stadionu v poměru 4:1, když hned v úvodní dvacetiminutovce zásluhou Aspase, Jiméneze a Wasse nabyli tříbrankové vedení, které už díky trefě střídajícího Guidettiho uhájili až do konce. Odveta tak již bude nejspíše jen formalitou a svěřenci Enriqueho Berrizza se mohou těšit na čtvrtfinále.

To Malaga se již s Copa del Rey rozloučila dvěma prohrami s druholigovou Córdobou, přičemž obzvláště ta druhá byla pro příznivce andaluského celku obzvláště bolestivá, neboť Malaga na vlastním stadionu inkasovala hned čtyřikrát. Z posledních pěti zápasů Andalusané ani jednou nezvítězili a není tak divu, že se trenér Juande Ramos na konci roku dohodl klubem na předčasném ukončení spolupráce. Nového kouče Marcela Romera nyní nečeká nic jednoduchého...

Zatímco domácí se opírají především o střeleckou fazonu Iaga Aspase s deseti ligovými góly na kontě, hosté zase spoléhají na Sandra Ramíreze, který si branek v La Lize připsal pro změnu sedm. Celta na stadionu Balaidos ovládla vítězně pět z posledních šesti ligových kol a pouze jedinkrát remizovala, přestože ani v jedném případě se jí nepovedlo uhájit čisté konto. Domácí se budou muset obejít bez zraněného Orellany a suspendovaného Roncaglii, zatímco Malaga na půdě soupeře nezvítězila v posledních jedenácti případech a v neděli se bude pokoušet o zlomení této černé série bez účasti dua Koné - En-Nesyri, které již dříve odcestovalo na Africký pohár národů.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Radoja, Díaz - Wass, Hernández, Bongonda - Aspas
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Llorente, Villanueva, Carlos - Fornals, Camacho - Ontiveros, Juanpi, Castro - Sandro Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.34 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Barcelona po dvou letech domácích úspěchů za sebou poprvé výrazněji strádá a v neděli večer musí na hřišti Villarrealu nutně naplno bodovat, jestli dokonce nechce přijít alespoň o druhou příčku v ligové tabulce za suverénním Realem Madrid. Katalánského giganta totiž předskočila dokonce i ambiciózní Sevilla, která se pod vedením kouče Sampaoliho podle všeho zbavila nálepky klubu, který nedokáže bodovat na hřištích soupeřů, a drtivě zvítězila na půdě Realu Sociedad 4:0.

Ztráta Barcelony na první místo činí momentálně šest bodů, přičemž kvůli účasti Realu na mistrovství světa klubů budou mít svěřenci Luise Enriqueho po dohrání sedmnáctého kola odehráno o zápas více. Situace Katalánců momentálně nevypadá růžově ani při obhajobě ligového poháru, neboť v prvním zápase s Athleticem Barcelona na stadionu San Mamés prohrála na úvod nového roku 2:1. Přesto Enrique nehází flintu do žita.

"Vsadil bych se, že se nenajde tým, který by vyhrál každý ligový zápas až do konce sezony," naráží Enrique na doposud fantastickou jízdu Realu Madrid bez porážky, která již napříč všemi soutěžemi čítá rekordních 39 zápasů. "Ale je pravda, že se nenacházíme v pozici, jaká by se nám líbila. Jediný způsob, jak můžeme lídra dostat pod tlak, je vyhrávat vlastní zápasy. Do konce sezoně je ještě pořád daleko."

"Čeká nás zápas s Villarrealem a víme, jak moc je to letos dobrý tým," pokračoval španělský kouč Barcelony. "Nikdo letos neinkasoval méně, trenér (Fran Escribá) zde odvádí fantastickou práci. Stále se drží herní filozofie z předešlých let a hrají velmi ofenzivní fotbal, vytváří si spoustu šancí, ovšem zároveň se i poctivě vrací a výborně brání. Musíme si jít pro tři body, k čemuž budeme potřebovat vydat ze sebe maximum. Bude to velmi náročný zápas, ale kdo ví? Můj plán rozhodně zůstane stejný bez ohledu na to, co se stalo před pár dny."

Také Villarreal se musí vypořádat s pohárovou prohrou, kterou mu na stadionu Anoeta uštědřil v poměru 3:1 Real Sociedad. Žlutá ponorka navíc bude bez útočníka Cédrica Bakambúa, který již odcestoval na Africký pohár národů, kde reprezentuje Demokratickou republiku Kongo.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Dos Santos, Trigueros, Bruno, Soriano - Pato, Sansone
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Mascherano, Alba - D. Suárez, Busquets, Iniesta - Messi, L. Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.95 - 4.35 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Granada CF  (sobota 13:00)
Sobotní poledne patří ve španělské fotbalové scéně duelu mezi domácím Realem Madrid a hosty z Granady. Domácí ekipa má za sebou úspěšný rok a bude chtít ještě zvýraznit své postavení lídra na čele tabulky. Hostům se v Madridu navíc moc nedaří.

Hlavní město Španělska je pro Granadu začarované. Množství lidí proudí do Madridu v touze vytěžit a zažít co nejvíc z kultury, památek či sportu, pro Granadu je ale výlet do této metropole hodně smutnou událostí. Ještě nikdy v historii soutěžních duelů na stadionu Santiaga Bernabéua nevyhrála a od roku 2012 zde nastřílela pouhopouhé dvě branky. Obě bilance by si ráda vylepšila právě v sobotu.

Po zvládnutém finále nad Kashimou mohl Real Madrid v klidu bilancovat rok 2016 a spolu s čerstvým držitelem Zlatého míče Cristianem Ronaldem jej označit jako velmi úspěšný. Navíc se po první polovině sezóny vyhřívá na první příčce LaLigy a aby toho nebylo málo, má k dispozici jedno odložené utkání. Ligovou tabulku i bez tohoto duelu vede o tři body a dosud je jediným týmem, který ještě neprohrál ani jednou.

Menší problémy by mohl mít snad jen s únavou. Real má totiž za sebou duel se Sevillou, takže mnozí hráči budou nastupovat po krátké době. Granada tento "problém" řešit nemusí, protože Copa del Rey se jí už netýká. Kromě toho musí trenér Zinedine Zidane řešit přestupové spekulace a mimo jiné také mnohá zranění. Přítomen například nebude Lucas Vázquez nebo záložník Mateo Kovačić, o které Real přišel během finále mistrovství světa klubů. Připraven pak nebude ani zraněný stoper Pepe a dlouhodobou absencí je Gareth Bale.

Poslední duel LaLigy sehrál Real v polovině prosince, když si v rámci 15. kola poradil s Deportivem. A na tento výsledek by trenér Zidane rád navázal. "Po delší době se vracíme zpátky do dění LaLigy a chceme načít rok 2017 dalším úspěchem. Nic jiného si v Realu ani nelze připouštět. Máme za sebou mnoho náročných duelů a trpíme některými absencemi, ale je naší povinností dívat se neustále kupředu a bojovat o každý bod. Doufám, že se nám proti Granadě povede sehrát skvělé utkání," přeje si Zidane.

Granada minule na Santiago Bernabéu prohrála jen 1:0, ale návštěva předtím se jí nevydařila mnohem víc. Od domácích dokonce dostala devět branek a dosud na tento den vzpomíná s hrůzou v očích. Minulé kolo Granadě vůbec nevyšlo, protože všechny tři body si odvezl Real Sociedad San Sebastian, kterému stačily dvě trefy ve druhé půli. I proto je Granada až předposlední. Přesto jsou hráči odhodláni se proti favorizovanému Realu na jeho půdě ukázat.

Brankář Guillermo Ochoa mimo jiné prozradil: "Real Madrid je pojmem, je to největší klub na světě s obrovskou tradicí a hvězdným kádrem. To ale neznamená, že by byl automaticky vždy vítězem. Každý zápas začíná za nerozhodného stavu a my se pokusíme, abychom si nějaký bod odvezli. Známe Real i jeho největší zbraně, ten tým prakticky nemá slabiny. My jen musíme využít každou šanci, protože těch šancí nejspíš nebude moc. Každý z nás musí podat maximální výkon a všichni budeme táhnout za jeden provaz," dodal zkušený brankář.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Nacho, Varane, Marcelo - Isco, Casemiro, Modrić - Rodriguez, Benzema, Ronaldo
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Foulquier, Saunier, Lombán, Silva - Pereira, Samper, Uche - Boga, Kravec, Cuenca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 15.00 - 36.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Atlético Madrid se neustále vzdaluje od prvních příček, na které vyhlásilo boj před začátkem sezony. Nový rok chce parta trenéra Simeoneho začít mnohem lépe a první větší příležitost k tomu má na půdě Eibaru, kam se v sobotu odpoledne dostaví.

Estadio Municipal de Ipurua se stane dějištěm zajímavého střetu mezi domácím Eibarem a hosty z Madridu. Atlético Madrid musí zabrat, protože současné umístění mu nemůže stačit. Colchoneros jsou až na 6. místě a na jejich kontě zatím přistálo 28 bodů. Pokud by se jejich příčka nezlepšila, přišli bychom o Atlético v Lize mistrů a místo ní by patřilo do Evropské ligy. Netřeba předbíhat, ale faktem zůstává, že Atlético poslední dobou není ve formě.

A moc mu nepomohla ani situace kolem trenéra Diega Simeoneho, který měl podle mnoha médií předčasně ukončit své angažmá v Atléticu. Další problémy, které Atlético sužovaly, se týkaly střelecké potence. A to zvláště u Antoina Griezmanna. Francouzský střelec je poslední dobou kritizován za gólový půst, který jej potkal. Jeho čekání na gól se totiž protáhlo až na devět zápasů, což u něj nebývá zvykem.

Sám hráč se ale nenechává sklíčit a věří, že jeho přínos pro mužstvo není třeba škatulkovat jen na počet vstřelených branek. "Vím, že se mi teď moc nedařilo, ale přesto věřím, že svému týmu pomáhám i jinak. Když je třeba, bráním. Vždycky dělám maximum pro podporu celého týmu. V rozhodujících momentech jsem už dřív dokázal, že je na mne spolehnutí. A mnoho klíčových utkání jsem rozhodl. Chápu, že se fanoušci zlobí, ale každý hráč má taková období. Vím, že jsme dost kvalitní na to, abychom se zase zvedli."

Eibar není v první španělské lize moc dlouho, takže zatím s Atléticem odehrál jen čtyři duely. A nemůže na sebe být moc hrdý, neboť zatím nevyhrál ani jeden duel. Při obou návštěvách Eibaru vyhráli hosté vždycky o dvě branky. Jinak se ale Eibaru daří a je ve formě, takže možná nadešel čas i na skalp Atlética. Eibar prohrál za posledních deset duelů jen dvakrát a spokojeně se vyhřívá na současné osmé příčce.

Na kontě má 23 bodů a na evropské poháry ztrácí jen pět bodů. Shodou okolností drží poslední pohárovou příčku ve své moci právě Atlético Madrid. V LaLize tým trenéra Josého Mendilibara naposledy jen remizoval s nováčkem z Leganés, ale radost svým fandům dělá především počínáním v Copa del Rey. Po Sportingu Gijón si poradil také s Osasunou a první osmifinálové klání zvládl poměrem 3:0. Hostům stále chybí brankář Oblak, vedle něj nenastoupí ani Yannick Carrasco.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Gálvez, Lejeune, Luna - León, Rico, García, Inui - Peňa, Enrich
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Vršaljko, Savić, Godín, Luis - Juanfran, Níguez, Gabi, Koke - Gameiro, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 3.40 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Sporting Gijón  (sobota 18:30)
Sporting Gijón prochází velmi náročným obdobím, ve kterém, se týmu vůbec nedaří. Herně ani výsledkově to není ono, což budou chtít hosté změnit. Ideální šanci k tomu budou mít v sobotu odpoledne, kdy se představí na půdě Las Palmas.

Sporting bije na poplach. Celek z Gijónu prožívá hodně špatné období, které se promítá do osmnáctého místa v tabulce. Za posledních deset soutěžních duelů vyhrál Sporting jen jedinkrát a jeho forma je pryč. Minulý rok zakončil klasicky ve svém stylu, tedy prohrou. V rámci poháru Copa del Rey byl nad jeho síly Eibar, který vyhrál oba duely.

A tak zatímco vedení horečně shání vhodné posily do bojů o záchranu, první tým se soustředí na přípravu k utkání s Las Palmas. Připravuje se bez několika hráčů, mezi kterými chybí například Lillo, Carlos Castro nebo Dani Ndi. Ani Las Palmas nebude úplně kompletní, protože problémy svalového rázu stále trápí duo Montoro, Sergio Araujo, které tak zřejmě nenastoupí.

Sporting by rád konečně prolomil smůlu, která ho neustále trápí. Potvrzuje to například mladík Burgui, který v rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Las Palmas nabízí hodně svižný fotbal a hraje velmi dobře. Čeká nás náročné utkání, ve kterém může rozhodnout i třeba jediná chybička. Té se nesmíme dopustit. Především ve středu má náš soupeř silné hráče, kteří nám určitě budou dělat potíže. My se ale nevzdáváme a chceme ukázat, že umíme bojovat až do posledních chvil."

Las Palmas nemá takové starosti jako jeho další soupeř a za posledních deset soutěžních duelů okusilo hořkost porážky jen třikrát. Přitom ta poslední porážka byla k vidění v Copa del Rey proti favorizovanému Atléticu. Na něj Las Palmas narazilo také v minulém kole LaLigy a rovněž to nedopadlo dobře. Domácím totiž stačila jediná trefa, o kterou se postaral Saul Níguez. Podaří se Las Palmas setřást ze sebe stín Atlética, nebo se Sporting konečně probere?
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Bigas, Garcia, Lopes - Viera, Mesa, Gómez - Tana, Livaja, Boateng
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Douglas, Babin, Rodriguez, Mére, López - Carmona, Álvarez, Rachid, Gómez - Cop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 3.90 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Sevilla FC  (sobota 20:45)
Real Sociedad nabírá formu a směle útočí na vyšší příčky, než na jaké byli jeho fanoušci dlouho zvyklí. Teď na stadion Anoeta zamíří Sevilla, která sice na svého soka shlíží shora, ale proti La Realu jí to moc nejde.

Real Sociedad už dokázal vyhrát ve třech minulých duelech se Sevillou, která se mu v sobotu večer bude chtít patřičně pomstít. A má nejvyšší čas, protože poslední dobou se hra Sevilly trochu komplikuje. Real Sociedad naopak dává jasně najevo, že myslí na poháry. Že už ho nebaví přežívání ve středu tabulky, ale že se chce ucházet o poháry.

Zatím se mu to daří velmi dobře. Aktuálně je La Real a skvělém pátém místě a to by mu po sezoně zaručilo Evropskou ligu. Proč se ale spokojit s EL, kdy můžete mít Ligu mistrů? Ačkoli z tábora Realu Sociedad jasně zní, že budoucnost se neplánuje a cíle plánovány nejsou, po očku všichni pomrkávají po slavné soutěži. Na Ligu mistrů a čtvrtou příčku obsazenou Villarrealem totiž La Real ztrácí jen lepší skóre!

Za vším můžeme hledat především uvolněnou atmosféru v kabině i celém klubu, který neženou a nesvazují velká očekávání fanoušků spojená s velkým jménem. La Real prostě "jen" rozproudil stojaté vody na čele LaLigy. Velký podíl na tom má samozřejmě především trenér Eusebio Sacristán, kterému zpočátku nikdo nevěnoval pozornost, ale který si o ni začíná postupem času hlasitě říkat.

Za posledních deset duelů jeho tým prohrál jen jednou a Sacristán má důvod k úsměvu. "Máme výborný tým, který především táhne za jeden provaz. Mým úkolem a snem bylo vytvoření jedné rodiny, která se opírá o jednotný projev. Každý ví, co má hrát a jak. Přirozeně k tomu patří také kousek štěstí, bez něhož se žádný sportovec neobejde. Teď nás čeká velká zkouška v podobě Sevilly, která produkuje výborný fotbal. Už se na to hodně těším," dodal trenér pro deník Marca.

Velkým problémem, který bude muset vyřešit, je absence obránce Carlose Martineze, který utrpěl vážné zranění kolene a bude mimo hru až do konce sezony. Sevilla se na druhé straně musí obejít bez obránce Kolodziejczaka, který přestoupil do Mönchengladbachu. Kromě toho ji trápí také fakt, že přišla o svou sérii neporazitelnosti, protože naposledy nestačila v rámci Copa del Rey na Real Madrid.

S hvězdným souborem francouzského trenéra Zidaneho prohrála v rámci prvního osmifinále 3:0. Předtím si ale špatně rozhodně nevedla, ať už do toho počítáme exhibiční výsledek 9:1 v poháru nad Formenterou nebo dvě vysoké výhry z ligy nad Celtou Vigo a naposledy v minulém kole nad Málagou. S ní si Sevilla poradila i přesto, že 30 minut hrála v poli oslabena. Hodně jí pomohly dva zásahy střelce Luciana Vietta.

Třebaže forma Sevilly není konstantní, trenér Jorge Sampaoli vyzdvihuje jasné cíle: "Mám určitý styl a chci, aby se mé týmy tím stylem prezentovaly, aby bylo jasně poznat, jak hrajeme. Tento styl by měl vyhovovat nejvíce prostředí španělského fotbalu, proto jsem přišel do Sevilly. Chci tady zanechat určitý otisk, památku na mé působení. Zatím si to hodně užívám a doufám, že se Sevillou něco vyhraji. Jsem tu moc spokojený a největší radost mám z toho, že naši fanoušci mohou být na mužstvo hrdí," dodává Sampaoli.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Pareja, Mercado, Escudero - Iborra, N'Zonzi, Nasri - Vitolo, Vietto, Sarabia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña  (pátek 20:45)
Zimní přestávka je u konce a jako první dva týmy se ze spánku proberou Espanyol Barcelona a Deportivo La Coruña. Pro hosty to bude hodně důležité utkání, protože v rámci páteční předehrávky budou na Estadi Cornellà-El Prat bojovat o zachování odstupu od pásma sestupu.

Ten jim hrozí poměrně reálně, protože Deportivo je aktuálně na 15. místě a od osmnáctého Sportingu jej dělí jen čtyři body. Postavení v tabulce tedy není příliš pozitivní, což se dalo ostatně ještě nedávno říct i o předváděné hře. Ta se naštěstí pro výběr trenéra Garitana ke konci roku zlepšila. Po těsné prohře v Madridu s tamním Realem se Deportivu podařilo vyhrát nad Osasunou a navíc si dobrou formu přeneslo i do Copa del Rey.

Královský pohár doma zachránila výhra nad Realem Betis, takže se Deportivo v osmifinále utkalo s Alavésem. První utkání mezi nimi skončilo remízou 2:2 a vše je otevřené. Deportivu bude ale od nynějšího data chybět jedna velká persóna. Tou je útočník Ryan Babel, který se dostal do formy, jenže měl podepsanou smlouvu jen do konce prosince a nyní již působí v tureckém Besiktasi.

Bez něj čeká Deportivo náročný boj o záchranu a ví to i trenér Gaizka Garitano. "Když se dívám na naše poslední výsledky, je z nich vidět, že se umíme prát a ještě jsme neřekli své poslední slovo. Musíme ale zapracovat na mnoha slabinách. Především dostáváme mnoho branek v závěru utkání, což je pro naši psychiku hodně špatné. Teď je navíc leden, kdy se může kádr změnit. My ale potřebujeme posílit. Zvlášť poté, co nás opustil Ryan Babel."

Deportivo sehrálo s Espanyolem už množství duelů Při minulém klání v Barceloně se radovali domácí, kterým pomohl ke třem bodům jedinou brankou utkání mladíček Marco Asensio. Domácí by teď hodně potřebovali další body, protože poslední dva soutěžní duely prohráli. Tým trenéra Quiqeho Sáncheze Florese nejprve dostal čtyři góly od Barcelony na Camp Nou a naposledy nestačil na Alcorcón, který jej senzačně vyřadil z Copa del Rey.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Roberto - Sánchez, López, Reyes, Caricol - Pérez, Jurado, Fuego, Piatti - Moreno, Caicedo
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Navarro - Borges, Guilherme - Gama, Colak, Moreno - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.00 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid15114040:1437
2.FC Barcelona16104241:1634
3.Sevilla FC16103332:2133
4.Villarreal CF1685325:1129
5.Real Sociedad1692528:2129
6.Atlético Madrid1684429:1428
7.Athletic Bilbao1682622:1926
8.SD Eibar1665522:2023
9.Espanyol Barcelona1657420:2222
10.UD Las Palmas1656526:2421
11.Málaga CF1656525:2621
12.Deportivo Alavés1656515:1721
13.Celta Vigo1663725:3121
14.Real Betis1653818:2918
15.Deportivo La Coruña1644822:2716
16.CD Leganés1644813:2716
17.Valencia CF1533921:2912
18.Sporting Gijón16331017:3312
19.Granada CF1616914:339
20.CA Osasuna16141113:347

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (671)

Přidat komentář
Lifted

S Granadou doma. Předpokládám kanonádu.

Reagovat
dextroza_m

Taky očekávám tak 6 - 8 golů...

Reagovat
Ed_Hazard

To ťažko. Pod ZZ takéto kanonády nebývajú. Výhra max o 4 góly, možno som aj to prestrelil.

Ale aj tak by som ten zápas nepodceňoval..

Reagovat
technecium

Nevím proč to smazali. Ale pro jednoho nejmenovaného hráče, který se na to šetřil, je to match jako dělaný. Ale nechci na nikoho ukazovat. Každý ať si to přebere sám. Třeba pro Keylora Navase to je zápas jako prdel na hrnec.

Reagovat
Billy McClane

To najlepsi futbalista vesmiru Messi by z ucty k superovi zapas radsej odchodil.

Reagovat
technecium

Proč sem taháš Messiho? Já o koze a ty o voze.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

pretože si trápny provokatér preto... tak odpovedá rovnakou kartou ...

Reagovat
misinho7

ty si idot nemam k tomu co viac dodat ..samozrejme urcite sa setril na grandau vy ste uz posadnuty..ked hraje stale tak hovorite ze chce iba davat goly a nesetri sa ..ked sa setri tak zrazu preto aby granade dal 5ku ...je skoda ze vy rotaciu nepoznate a jebete vsade messiho zeby si nahanal goly

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby som to dnes riskol a pozrel zápas druhej najlepšej ligy na svete hneď po PL hmm, uvidíme ...

Reagovat
netopier

Fortuna Liga sa dnes nehrá

Reagovat
Rock

Snad se ta Barcička dostane alespoň do Evropský ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bys abychom hráli s Liverpoolem, chápu.

Reagovat
Rock

Líbí se mi jak každej používá v souvislosti s klubem to "MY" přitom ma doma dres z tržnice a plakat nad posteli

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím se být k týmu příslušný, to bys pochopil, kdybys fandil jen jednomu klubu a dýl než rock.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
Lifted

ten jede dneska pecky pecky

Pep Guardiola odmítl myšlenku Fabia Capella, že se na Camp Nou hodlá vrátit rovnou do pozice prezidenta. "Měl jsem to štěstí, že mě Fabio Capello trénoval, ovšem říkám mu, že prezidentem Barcelony nikdy nebudu... to čeká Gerarda PIquého," řekla legenda Barçy na včerejší tiskovce. "Sice nebudu trénovat do 60, ale lidi, je mi 45. V budoucnu chci se svým životem dělat víc."

"Zákrok na Neymara byl naprosto jasně penaltový – stejně jako ten, který Gorka předvedl proti mně. Ale my víme, jak tohle funguje. Viděli jsme, co se stalo včera v zápase Madridu se Sevillou. Chceme hrát fotbal a ne ruletu, kterou způsobuje tenhle styl od rozhodčích," uvedl Gerard Piqué po prohře v Bilbau.

Bezmozek Pikvé prezidentem

Reagovat
dextroza_m

Je fakt, že tohle si může odmyslet...

Reagovat
dextroza_m

ach ta opravovačka... Odpustit

Reagovat
Visca el barca

Řekl jen pravdu. Penalta jasná. Nejt na tom hřišti sere tě to stejně

Reagovat
Lifted

Ale prostě pořád si bere do huby ten Real. Jako kdyby zrovna pro Barku nikdy rozhodčí nepřípískavali. V životě jsem po zápase neviděl nikoho z Realu napadat výhru Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si zajdi k očnímu.

Reagovat
Lifted

Tak dělej vyštrachej něco. Jedinej rozhovor, kdy Real prohrál a první co tázanej hráč řekl bylo, že den předtím Barca vyhrála, protože jí tlačil rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsme ani nevyhráli , rozhodčí nám upřel jasnou penaltu a kolik z vás tu vypisuje, že nám rozhodčí pomáhal, když vyhodil ty dva vrahouny.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že má Pique cílovku i tady

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi první merengue , který se k těm křivdám přihlásil, gratuluji!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš být budoucí prezident Barcelony? Jsi takový piqueoidní typ

Reagovat
smazaný uživatel

Solidně jsi to odklonil. Takže konec dikuse, škoda, čekal jsem i argumenty.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Je svůj lepší než ty diplomatický sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Je svůj, má vlastní svět

Reagovat
Lifted

tak to určitě... ale zase každej druhej blábol je na adresu Madridu. Však už ho ani nemůže nikdo brát vážně. Je to škoda, zrovna celkem dobrej stopár, ale timhle se furt potápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě takto to celé roky je, vůbec se nedivím , že je naštvaný. Dobře se podívej za co pískl Lahoz penaltu vám, za co ji nepískl (a dal ještě kartu) a jakou penaltu nepískl nám. Vám stačí, že se CR4 rozpleští a je pozdvižení a vše se píská a u nás nesouhlasíte s jediným výrokem pro nás.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty vaše argumenty, jejich tíhu již nelze dále snášet.

Reagovat
Ed_Hazard

Jako sorry, čo chceš za argument? Brutálne tu nunášate, chlapci, bravo. Dobre sa bavím.

Reagovat
valloire

to je prča

Reagovat
patas92

Tak to neber vážně. Jednoduché

Reagovat
Lifted

však právě já ho vážně neberu

Reagovat
patas92

Kdybys ho nebral vážně, tak tu ani nedáš tu citaci

Reagovat
Lifted

já to sem dal jako citaci na Stepana a prohlášení Pepa, že by měl bejt prezidentem Piké

Reagovat
X-bano-X

Jasne po každom clasicu bolo plaču......alebo keď sme vyhrali 7:0 a Ronaldo sa vyjadril že keď toľko dáme Realu potom budeme dobrý atď Arbeloa, Guti, Pepe, Ramos, Mourinho.....hlavne že si v živote nikoho nevidel. Piqué povedal na plnú hubu to, čo si mlčiaca väčšina myslí.

Alebo chceš povedať že tá penalta vo vašom zápase bola odpískaná správne a faul na Neymara nebol penaltový? On NEOBVINIL MADRID, obvinil rozhodcov, ktorí sú najslabším článkom ligy a niekto to už musi povedať na plnú hubu. Ako sprostý musí byť človek aby stál pár metrov od zákroku na Neymara a posúdil ho ako čistý?

Reagovat
valloire

On obvinil Real, že mu straní sudí a jsou proti vám. Že ho huba nebolí. Každej ví, že ve vedení svazu sedí vaši lidi a řídí si to.

Reagovat
X-bano-X

Chápem že španielsky nehovoríš ale že ti to tu niekto preloží a ty stále žiješ v tom svojom blude.... Tiež si nedovidíš na koniec nosa

Reagovat
valloire

"Všichni jsme viděli, co se dělo v zápase Realu se Sevillou. Od úvodního výkopu do poslední minuty." Ty nose

Reagovat
X-bano-X

"Zákrok na Neymara byl naprosto jasně penaltový – stejně jako ten, který Gorka předvedl proti mně. Ale my víme, jak tohle funguje. Viděli jsme, co se stalo včera v zápase Madridu se Sevillou." ty nose

Reagovat
valloire

No a? O co ti jde? ?ně jde o to, že řídíte svaz, zákulisí pracuje pro vás a pak přijde Gerard a tohle.

Reagovat
X-bano-X

Halucinuješ?

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
10FKK

Jj malej fašounek fandící ealu je předseda svazu a nechutně protěžuje Barcu! https://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Tebas zase lžeš... To už není náhoda. Dej si facku a vyser se na to

Reagovat
valloire

No tak blbej nejseš, abys nevěděl, že jde o pány Villara a Gasparta

Reagovat
10FKK

já ne..

Reagovat
valloire

Sedí vám tam bejvalej prezident, sedí tam dlouho a podle toho to taky vypadá. Kromě toho jste podpořili Villara. Sedí i v UEFA a podle toho to taky vypadá. Máte 2x víc penaltiček, furt hrajete proti oslabenýmu soupeři když teče do bot....Zázrak, že vás někdo dokáže vyřadit.

Reagovat
10FKK

Vám to hlídaj léta a bílá špína je protěžovaná od krádeže Alfréda, penaltičky máme, protože máme hráče, kteří umí na rozdíl od plačky 1 na 1 Soupeři nestíhaj a prasí... Hlavně eal, bilbao, atleti a podobný mrdky

Reagovat
valloire

Jaký krádeže hele? Co to máš v hlavě za guláš? Jediná 100% krádež byl samozřejmě Kubala. Nikdo neprasí. Fotbal je mužný sport (teda měl by být), kontaktní a nikdo nemůže za to, že si ho léta u vás pletou s basketem. Ti vaši křehký trpaslící popadaj i ze závanu od plastový flašky. A za to nikdo nemůže.

Reagovat
10FKK

Jj a vaši drsňáci plačka s dementem ustojí i pád meteoritu

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Busquets hit out at Manuel Pellegrini for his rant about the refereeing in City's loss to Barcelona midweek. "Excuses when you lose are for losers", said the Barça midfielder.

El Mundo newspaper’s website released Barca TV footage on Friday of Xavi caught off camera speaking about the game. “In the changing room, they were (complaining). They’re unbelievable—they don’t know how to lose,” the Spain midfielder said.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
Masi

Reagovat
valloire

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Sergi Samper

To zas bylo včera představení, soubor prasáren a simulací podtržený skvostným výkonem Borbalána.

Naše celá pravá strana je úplně mrtvá a mělo by se to řešit. Všechny akce co k něčemu vedou jsou po ose alba-iniesta-neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi je absolutně nedostatečný pro svoji pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, že hrajeme špatně a to moc. Nevím , co to vůbec předvádíme za styl? Hru nějak překonat a spoléhat na zakončení Messiho nebo Luise. Když už nejsme schopni dominovat jako za dob Xaviho, protože ta záloha nemá potřebnou kvalitu, jsme přečtení a soupeři se narozdíl od nás lepší, musíme něco zásadně změnit. Hra by měla nabrat na dynamice a síle a naučit se hrát i defenzívu.Asi by měl dostávat víc příležitostí Rafa i Arda, Raki s Busim jsou jen stíny z minulých sezon a Andrés se už není schopen vyrovnat s presingem. Navíc si nejsme schopni poradit ani ve výrazné početní přesile, pravda nebyla to dlouhá přesilovka ( 11 na 9 ), ale měli jsme být mnohem dominantnější a aspoň si ty šance vypracovat. Jediná byla po odražených míčích.

Také by asi kluci mohli trénovat střelbu,všude jinde ji praktikují, jen u nás ne. A taky by měl každý vzít víc rozhodnutí na sebe a nespoléhat jen Messiho.

Reagovat
Sergi Samper

"Andrés se už není schopen vyrovnat s presingem"...jakože se soupeřovým? nevím kdo jiný by tam teda měl přinést větší klid když né Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses včera nedíval? první ch 25 minut Andrés hořel jak papír a i gól padl po jeho chbě vyplývající z presu.

Reagovat
Sergi Samper

No jestli myslíš ten první tak ten po žádném presu nepadl, tam Iniesta těžce zariskoval když chtěl hrát přes 3 hráče na Messiho, ale mohl v klidu do stran...druhý padl po presu když byli zašití s Ablou u praporku a Alba špatně odkopl..... navíc neznám moc týmů kteří by presovali líp jak Bilbao doma (atleti, sevilla?)

Spíš by mě zajímal ten hráč co by si poradil líp jak Iniesta, tady už se asi zapomělo jak moc chyběl když byl zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl směrem dopředu. Tak pokud je vše v pořádku a naše předváděná hra se ti líbila, tak nevím, proč jsi ji kritizoval, nebo máš pocit, že Andrés byl včera lepší než ostatní?

Reagovat
Sergi Samper

Nevím co mi to tu podsouváš já se jen ptám který hráč se líp dokáže vyrovnat s pressingem než Iniesta, píšu to potřetí

Reagovat
roman1978

leo, ale andres je také jedinečný. že mu nevyšel tak úplně včerejší zápas? no a co? záloha s ním a bez něj je jako 100 a 1. to spíš bus je celou sezonu tragický

Reagovat
Sergi Samper

Tak Messi je unikát, ale beru to že se bavíme o záložníkovi který bude i bránit...a nevidím na ten post nikoho lepšího než Iniestu se svým klidem na balónu, vyvážením atd...vůbec by mě nenapadlo, že se budu muset zastávat zrovna jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta už prostě nemá dost síly aby ty souboje uhrál, myslím, že Arda,Gomés i Rafa si v tomhle vedou líp, ale každý má svoje slabší stránky, jen prostě ta hra byla nedostatečná a nejhůř z toho vyšla záloha.

Reagovat
Sergi Samper

No tak to se neshodnem

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, nemám s tím problém.

Reagovat
Kokesh

Kroos.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že víc Modrič.

Reagovat
Kokesh

To urcite ne. Toni ma neuveritelny prehled o situaci na celem hristi, vrozeny instinkt kdy hru zrychlit nebo zpomalit. Iniesta i Modric jsou maleho vzrustu, strasne mrstni a spise spolehaji na klamani telem ci rychle zmeny pohybu, Kroos o to vice premysli, jako naprogramovany stroj...napadany jednim, dvema, trema, on si hraje stale svou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič má to vidění podobné a tu mrštnost má navíc. Ale Kroose uznávám.

Reagovat
Sergi Samper

Ten by nám ho asi nenahradil

Reagovat
smazaný uživatel

Nám by asi až tak neseděl, ale je výborný, madridisti jej asi nemají rádi, níže vyvěsili video, kde si neplácl s Ronaldem.

Reagovat
misinho7

kto by nemal rad Toniho?

Reagovat
Kokesh

Momentalne tak skoro cela Brazilie.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Když to víš ,tak proč se ptáš? Dej tam taky nějakou fotku,jak se usmívá a budeme všichni vědět, že všichni jej mají rádi. Bohužel jste nepoznali ironii. Dám tam vždycky dvojtečku.

Reagovat
Sergi Samper

misinho706.01.2017 13:26#

vidim ze chalani z barci ta nepochopili co uz ...oni vidia len messi messi alebo podme hejt na Ronalda..ine veci im nedochadzaju

Reagovat
patas92

komik

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

,vy jste fakt komici.

Reagovat
Kokesh

To ne. Cetl jsem jen mezi radky a videl tu tvou otazku, tak mi to nedalo .]

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

S Odegaardem si neplácl.

Reagovat
teenz

To vybalancoval s Jamesem zase.

Reagovat
patas92

attention whore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

to néé už tohle

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

proč to sem dáváš?

totální trapárna

Reagovat
misinho7

aby ste zase plakali a mohli si znova na neho nieco najst

Reagovat
roman1978

vyhul

Reagovat
Visca el barca

Neobhajuj furt všude všechno. Máš pipák na mobilu ne? Že dokážeš obhajovat všude a všechno. Trapný to video je tím, jak je od vás podáno. Nic královskýho na tom rozhodně není. Ono se pomalu a jistě dostáváme k situaci, kdy sedáte na hrušku, ale ono z ní spadnete.

Reagovat
Cizinkx

Proč mi jen připomína Fildu :D ten taky všechno bezhlavě objahoval, obhajoval i to co neobhájil, a bylo jedno jakou sračku napsal :D

Reagovat
roman1978

přesně

Reagovat
teenz

Protože ukázal naprostý respekt k celému týmu, nebýt jeho morální podpory, tak jsme prohráli.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

,to je síla!

Reagovat
misinho7

vidim ze chalani z barci ta nepochopili co uz ...oni vidia len messi messi alebo podme hejt na Ronalda..ine veci im nedochadzaju

Reagovat
patas92

Zatímco ty pochopíš vždycky všecko

Reagovat
patas92

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnání s tím, za co dostal loni zlatý míč má myslím letos už zaděláno daleko líp.

Reagovat
misinho7

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/01/06/586ec4f722601d73308b46ac.html

Dybala prefers Real Madrid over Barcelona

..hmm nechcel niekedy davnejsie kvoli barce preplavat more? zrazu uz preferuje nas? .not bad jeho by som bral vsetkymi 10 nepoznam lepsie megahviezdu do buducna okrem Neymara

Reagovat
Kokesh

Muzeme vymenit za Jamese a nic by se nezmenilo...oba jsou hraci na Laviho post, na ktery nehrajeme. Ani Barca pro nej nema misto, Juve bych celkem pral, aby po Pogbovi se jim konecne podarilo udrzet TOP hrace.

Reagovat
teenz

Což se asi nestane. Dybalu to táhne evidentně výš.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

neviem co je pravdy na tom ze sa Morata chce vratit do Juve... a on nie je uplne Jamesov post..skor si myslim ze ono by to bolo idealne keby napr Benzin sedel , Cris hrot (vlasten tam hraje uz teraz) Bale nalavo a Dybala napravo..ono tam ide o to ze Zizu ho chce hlavne v lete mu nekupil Perez Pogbu lebo take sialene peniaze nebol ochotny dat ale za Dybalu bude urcite podobna suma..ale zanho by som to dal

Reagovat
valloire

Nikdy. Ať si jde do Barcelony. Žoldák.

Reagovat
Visca el barca

Ty vole. Marca, mundo..... Stejný plátky. A teď v lednu? to bude určitě hodně pravdivý no. Zrovna on nemá kde hrát jak v Barce tak v Realu. Když příjde místo Jamése, tak hrát stejně nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď v lednu ani nakupovat nemůžeme.

Reagovat
Visca el barca

Tak já to myslel spíš tak, že tihle hráči v Lednu nepřestupujou. Takže je to v lednu fakt blbost řešit. Ale tak misinho se toho hned chytá no

Reagovat
misinho7

ale kto tu hovori ze ho ideme kupovat teraz? ono sa tu riesi uz leto..tak isto to bolo napr s Baleom .. spravy boli uz v zime a na jar a potom v lete nakup..ono to nepride z cista jasne 25 augusta ze real kupil niekoho ale okolo takych mega prestupov bude vela sprav atd

Reagovat
Visca el barca

Takl třeba Suaréz se řešil, že půjde do Barcy až po MS14. A do 3 tejdnů byl v Barce. Respektive je mi jasný, že se řešil dávno dopředu, ale ne v novinách.

Reagovat
vilp

Misinho a jeho instinkt.

Reagovat
Switchback

Slušný tempo zatím, přes 100 komentů tak brzo

Reagovat
teenz

Umtiti se učí vážně rychle https://youtu.be/fG43EikH8o0?t=1m40s

Reagovat
misinho7

aduriz ho trafil ale ... potom som videl aj ako umtiti tam chrcal ci co..nemohol sa nadychnut cize tu to podla mna nesimuoval

Reagovat
smazaný uživatel

Podle něj je to tak, že je z Barcy, tak simuloval, i to chrčení prej simuloval, protože tam byly mikrofony.

Reagovat
teenz

Nosíte si běžně na trávník mikrofony ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vždyť jsi to slyšel, to bylo předem připravené pro simulování zvukem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on fakt dostal ránu přes ohryzek, i když to bylo špatně vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Některé vaše prostě nepřesvědčíš. Teenagera,Mek lejna apod. prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si za to může sám, vůbec na něj nemá sahat nebo ho tam nějak stahovat k zemi či tak. Ať se pak nediví, že něco taky schytá...

Reagovat
teenz

Tak upadnu normálně ne ?

Reagovat
roman1978
Reagovat
Ed_Hazard

Toto je najhoršia defence Culé. Si uvedomujete, že väčšina fans tie Ronaldove pokusy tak isto nenávidí a hejtuje? Mi pripadáte ako autisti niekedy

Reagovat
teenz

Mě se neptej, já se to na treninku neučim.

https://www.youtube.com/watch?v=RwapyK7Rlp4

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ta penalta proti Šachťaru , i když skvělých věcí tam je hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se tak nechat praštit a pak nám řekneš , jak jsi normálně upadl.

Reagovat
teenz

Mám si sebou vzít mikrofon, aby bylo slyšet chrčení ?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo nejlepší, ale zajisti , aby se to po tvé smrti skutečně objevilo na EF.

Reagovat
Ed_Hazard

Inak pravdepodobne ani Iturraspe nemal ísť von, podla mňa sa Nezmara nedotkol

Od 8:38 v HL Estended

http://www.fullmatchesandshows.com/2017/01/05/athletic-bilbao-vs-barcelona-highlights/

Reagovat
roman1978

a podle mne, ty jsi taky neměl jít ven. bylo by líp na tom světě bez dalšího madristy

Reagovat
Switchback

v klíčovej moment to tam nejde vidět

Reagovat
Ed_Hazard

Nj v určitej chvíli mu kopačku zakrýva holeň.

Reagovat
vocasisko

Tady se zas brečí a blije a to se ještě tento víkend nechlastalo

Reagovat
alcantara

Vy ste fakt vacsi retardi ako pod PL, dlho som tomu neveril, ale tych sraciek je az prilis v poslednej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

čas na ragequit bye

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako dva týdny byl víceméně klid.. někde se ta nahromaděná demence musí uvolnit.

Reagovat
Kokesh

A to si pod PL mysli, ze maji nejhodnotnejsi diskuze. V tomhle jsou Cesi asi vyjimecni.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že mluvíš jen ke culés a ne k těm, co tu píšou o simulujících Umtitim a Piqué a nezasloužených červených kartách.

Reagovat
valloire

"...Ale my víme, jak tohle funguje. Viděli jsme, co se stalo včera v zápase Madridu se Sevillou." Gerard

Tak ještě aby to nevěděl, každej druhej zápas maj penaltičku. To bude skvělej prezident, už se těším. Novej level.

Reagovat
Kokesh

Zajimavy je, ze jak se nam stridaji treneri jak na bezicim pase, za historii RM jsme meli celkove 20 prezidentu, Barcelona 48.

Ale verejna podpora od Xaviho, Enriqueho, Guardioly, to uz neco znamena...jen kdyz se podivam do historie obou klubu, vidim spise obchodniky, nez fotbalisty.

Reagovat
alcantara

On sam to spominal uz pred rokmi v rozhovoroch.

Reagovat
misinho7

Hlasovania o tim roku UEFA

Team of the year votes:

Sergio Ramos: 489k. Cristiano Ronaldo: 450k. Leo Messi: 418k.

Sergio

Reagovat
MadMrJacky

Lucha se pořád drží ty stejné problémy. Zápas se sockama venku, se celtou venku a jakýkoliv první zápas v roce. Ale stejně jsme pod ním doma vyhráli každý rok všechno, takže v neděli to snad znovu nastartujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona set to put in shock bid for Isco as they look to him to replace Iniesta for about 65M

Reagovat
smazaný uživatel

kecy

Reagovat
Kaspar

OT: myslite ze je to vazne on nebo fake ucet ? https://www.sport.cz/vasenazory/226605

Reagovat
smazaný uživatel

JJ urco je to on!!! Dneska se prece předtím než jdes diskutovat na novinky musís prokázat otiskem prstu

Reagovat
smazaný uživatel

ميسي ورونالدو ليس لها العمود الفقري.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si Ronaldo zastřílí co myslíte? Proti Granadě aspon 5 golu a 3 z penalt ne?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Může být. Když to bude správně odpískaný, budu mu to přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Taak chlapečci si hezky přes svátky odpočinuli a muzou v klidu hrát. Bacha ale chlapi, ať nenastydnete

Reagovat
misinho7

Dneska verim vo vysoku vyhru a prekonanie rekordu

Reagovat
misinho7

*vyrovnanie rekordu

Reagovat
LAM

Dneska Real jasná výhra tak 5:0.Asi nejjednodušší zápas kterej budou hrát v lednu.

Reagovat
madridcan

Rovnaka ako proti Seville, len vpredu trojzubec Isco, Karim, Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav. Na pravým beku jsem dneska vpravdě čekal Danila.

Reagovat
misinho7

skoda skoda chcel som Jamesa znova tak snad bude hrat znova v odvete proti seville

Reagovat
Ángel di María 22

Tak snad to bude zase intenzivni zacatek a rozhodenem do polocasu.

Reagovat
maxton

dneska prilis ani nieje koho sledovať, zrejme skusim toho Benzemu ci na to este ma, hlavne pohyb bez lopty

Reagovat
Phillipinho

Seville na Anoete na vyhru teda moc neverim...

Jinak dneska Torres v zakladu a Gimenez poprvy v zakladu na stredu, na to jsem dost zvedavej.

Reagovat
Kokesh

Toni se 4 zlutyma. Doufam, ze Zizu vi, co dela...

Reagovat
misinho7

zaujimava predstavovacka

Reagovat
smazaný uživatel

S Casemirem na Granadu?

Reagovat
technecium

Ten fenomén má fenomenální dvě brady

Reagovat
smazaný uživatel

má dlouholeté problémy se štítnou žlázou. Celou kariéru s tím bojoval, proto je ještě větší fenomén

Reagovat
technecium

To jsem nevěděl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ok, to tě omlouvá

Reagovat
valloire

nevíš, ale pak plácáš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ty jsi dementní, fakt

Reagovat
Ángel di María 22

Psiiisco

Reagovat
misinho7

Iscooo Disco Isco a James si idu za svojim miestom v zostave pekne

Reagovat
popltak

Nuda..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Karimmmmmmm

Reagovat
technecium

Offside Pique má pravdu

Reagovat
misinho7

lebo jeden offside zmeni daco na tom ze granada dostane dnes asi 6 kuskov este sak este ani na polke neboli...

Reagovat
technecium

Tak oni to k vám klasicky jezdí vypouštět jak granaďani, tak rozhodčí

Reagovat
misinho7

nj vsetci vypustaju ..aj sevilla vlastne vsetci

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Seville jste hráli vyjímečně krásně.

Reagovat
misinho7

Benziiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy gol faul, druhy ofsajd. Real klasika.

Reagovat
misinho7

ze prvy faul si kup okuliare

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoril to komentator Digi.

Reagovat
vacin

Tak at si je koupí on...

Reagovat
misinho7

a co povie on je svate?? na skysport hovorili ze to neni faul..ale tak pozriem sa nato sam a vidim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Mas link?

Reagovat
vacin

A třetí podvod Marcela, protože levej bek nemůže mit takovou techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Může, koukni se na Jordiho Albu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba teda rozhodně nemá takovou techniku jako Marcelo.

Reagovat
vacin

Alba, má, stejnou, techniku, jako, Marcelo? Sorry musel jsem to psát s čárkama, protože jako jednu větu mi to klávesnice nechtěla vzit...

Reagovat
Ángel di María 22

Wut?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
misinho7

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
misinho7

offside no ..co uz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

jop, už na to taky koukám no

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vacin

Kdyby to dal Cris, tak se brečí, že dava góly jenom z doražek, Benzín ho dal z offsidu, to prostě nemohlo dopadnout dobře

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldov cas, za davno rozhodnuteho stavu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

dalsai moznost ako znehodnotit ronaldov gol ste zabavny velmi..ale je to krasne ked vas to tak stve

Reagovat
Kenneth

Napsal si tu nekdy neco ke svymu tymu?

Reagovat
misinho7

ale sak on nema tim ktoremu fandi on je iba antimadridista antironaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ne.. nikoho z tý jejich svatý trojice retardů (Addyn, roberos a tenhle) Barcelona nezajímá.

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

prosim ta ticho uz... nahravas ako svina

Reagovat
Ángel di María 22

Marcelo je magic :-)

Reagovat
misinho7

Marcelo je boh on snad zapas proti seville a dnes ani nehral v obrane ale furt na lavom kridle

Reagovat
Kokesh

On je jako Ronaldinho na LB. Na jeho techniku proste nema nikdo, nadhera sledovat tu brazilskou sambu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Coutinho10

wow Marcelo nadherne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

najvacsi pan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je obrana

Reagovat
misinho7

ti jebe Isco jak ide james dal dva musim i ja

Reagovat
Ángel di María 22

No, jako, po novym roce hrajem fakt dobře. Rozjíždíme se

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tak 10:0. Bože

Reagovat
MadMrJacky

Valloire, tohle má být ten zkušený a sebevědomý tým, který nepotřebuje bláznivé výhry?

Reagovat
valloire

Ne. Tohle jsou bombarďácí co se s tím nemažou. Soupeř je rozstřílen a jde se na pivo.

Reagovat
misinho7

to cez zimu ich zizu naucil presing? akoze seville gol po presingu ked sme ziskali loptu , dnes uz znova dva take snad budeme takto pokracovat

Reagovat
Ed_Hazard

Podla mňa sme hrali na jeseň schválne na po plynu, až teraz sme pridali tak na 80%

Reagovat
vacin

Vraždění neviňátek...

Reagovat
Kokesh

Ten megatalent Sergio Samper nam zaklada jeden gol za druhym.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak snáď val sleduje aby mohol zas prísť s tou rozprávkou o zväze Takýmto spôsobom môžu tu neporazitelnosť ťahať aj 100 zápasov

Reagovat
vacin

Jj ten gól z ofsajdu otupil nepředstavitelnej tlak Granady, to byla jenom otázka času, kdy vyrovná

Reagovat
X-bano-X

Pri prvom góle Isco fauloval, druhy padol z offside. Real by Granadu rozbil na prach aj tak, ale takto jej zlomiť väz je niečo úžasné. V Cope rozhodca spravil penaltu, ktorú nikto okrem neho nevidel a spôsobil že sa odveta už ani nemusí hrať, teraz daruje prvé 2 góly. Možno je lepšie sa na to pozerať ako na normálnu vec, pretože zjavne sa to tu zdá vám fanúšikom Realu normálne, pretože prečo nie veď ich aj tak rozbijeme....

Reagovat
misinho7

prvy faul ? dalsi co potrebuje okuliare

Reagovat
misinho7

a este ako dlho planujes vyplakavat? to ze vam obcas pustia ofsajd mate penaltu ktora nemala byt atd je ok..ale tu je to zrazu zle a samozrejme vsetci idu proti vam

Reagovat
X-bano-X

Si retardovaný? Kto ide proti nám? Čo má dnešok spoločné s Barcelonou?

Reagovat
misinho7

real zvaz rozhodcovia vsetci ..3 dni uz o tom vyplakavate

Reagovat
X-bano-X

Takže retard. Jediný kto tu niečo písal o zväze je Valloire

Reagovat
Mateo16

Pozri si to video este raz prva bola lopta nebol to ziadny faul

Reagovat
X-bano-X

Prvá bola lopta ale potom trafil hráča, ktorý za tou loptou šiel. Čo že bola prvá lopta ak prakticky skopol hráča, ktorý by tu loptu mal? Si naštudujte pravidla, toto je niečo nenormálne, chodíte tu deň čo deň a neovládate základné pravidlá.

Reagovat
Kokesh

Proto Samper ihned vstal a ani na vterinu neprotestoval. Bano zapni mozek, vidim ze ti dlouhodobe nespolupracuje.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme, takže som debil ja, ľudia čo robili pravidlá a nakoniec aj komentátor na digi, ktorý o tomto hovoril pri spomalenej opakovačke. Asi to tak bude

Ono vlastne faul sa bude posudzovať podľa toho či faulovaný protestuje alebo nie

Reagovat
vacin

Faul

Reagovat
Ángel di María 22

?? Hral mic.

Reagovat
JM

Piqué style

Reagovat
valloire

Gaspart

Reagovat
Xavi

Gaspart je madridský špeh, stačí se podívat, jak vypadala Barca za jeho působení.

Reagovat
Jerichoo

ty si komediant a placko roku. Sak by ste stracali min o 4 body viac keby vam rozhodca nepomohol. Ale to si drzal hubu a krok

Reagovat
X-bano-X

Možno tak v tvojej prázdnej hlave

Reagovat
alcantara

Vycitas plac a v tom istom komente urobis to iste...Epicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně žádný disrespekt

Reagovat
Ed_Hazard

Joj, to je krása sledovať frustráciu Culés A to si ešte počkajme, ak náhodou zajtra nezabodujú naplno s ponorkou

Reagovat
misinho7

tak tak, ti ich nezvladacky realu ci ronalda je krasa

Reagovat
Gazdo

mna nefrustruje ze vyhravate ale to ze nas trenuje lucho

Reagovat
smazaný uživatel

až uvidim za stavu 7:0 ke konci ubrečenýho Ronalda, protože dal jen gól, zatim co Isco hattrick, Benzín dva a zbytek někdo jinej, pak si řeknu...made my day a budu happy, což dovrší zejtra hattrick Messiho...Tohle mi bude stačit ke štěstí, jsem nenáročný

Reagovat
Magic player

A nebo ti zitra opet nevyjde tiket a budes tu zase brecet jako mala holka.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání co dává smysl.

Reagovat
Kokesh

Myslim, ze nas vsechny zaskocil. Perfektni reakce.

Reagovat
misinho7

tak parada James ide snad nadviaze na vykon so Sevillou

Reagovat
smazaný uživatel

Isco asi není úplně okej? Nedovedu si vysvětlit proč by ho jinak střídal.

Reagovat
Mateo16

Po tom Samperovom zarkoku asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodnutej stav = stáhne a pošetří to nejlepší co má na hřišti ?

Reagovat
misinho7

isco bol zraneni ..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda...Tak teď je to na Benzínovi, doufám

Reagovat
smazaný uživatel

To by ho stáhnul o poločase a ne 3 minuty po startu..

Reagovat
patas92

Zdržuje

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, vlastně Ronaldo si Zizovi o přestávce postěžoval, že Isco mu krade góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebezpečnej vtip..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že si umim tohle představit jako holou realitu

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi líto

Reagovat
smazaný uživatel

to mě je taky líto někoho, kdo dokáže fandit tak arogantnímu a sobeckýmu fotbalistovi jako je Kristiánů...ještě hůř v kombinaci s fanděním týmu, v jehož čele je ultrahajzl Perez.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mě se to nenačetlo..tys tam zmotal název stránky....to je gayzo.com ...Btw všichni dobře víme, jak MOC zaslouženej byl ten poslední opravdu The best player on planet !!!! bůh z madeiry !!!!! ou máj... jak jen jste hloupí...

Reagovat
Kaspar

takze zkuseny tym nemusi soupere valcovat debaklem ?

Reagovat
Ed_Hazard

Veď ich šetríme, ak by sme hrali naplno tak im tam svieti 15 gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
Ángel di María 22

Tak a jeste Modrič dolu.

James je skvělej. Já ho fakt miluju. Musí zůstat

Reagovat
misinho7

tie jeho centre ci strely jedna radost

Reagovat
misinho7

Casemiro ani nevie jak sa ku golu dostal ale pekne kritizoval som ho ale po novom roku vyzera ze je na tom ovela lepsei aj fyzicky dnes aj proti seville vyborny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dneska a Sevillou to je od něj snesitelný. Dozadu je okej a jak dneska, tak ve středu měl velký podíl na prvním gólu (a dneska ještě golaso dal).

Reagovat
Ángel di María 22

Jako upřímně? Bez toho Balea je to prostě vyřešený a pak mě ani Casemiro tolik nesere, když je to kolem něj samej technik.

Jenže s Balem nic neuděláme, no..

Reagovat
misinho7

ale no povedzme si uprimne, Bale bol v poseldnej dobe jeden z najlepsich hracov je jasne ze nie je az taky technik ale dava tomu nieco ine, problem skor vidim v tom ze ked je ok tak hraje stale keby sme to nejako rotovali ako teraz bolo by to super

Reagovat
Ed_Hazard

Neboj nič, pôjde to aj s Garethom Veď nehral zle na jeseň.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane's Real Madrid has 20 different goal scorers in 2016/17. Coentrao is the only outfield player to have not scored.

Šílený.

Reagovat
Ed_Hazard

Akurát sa začal pripravovať na lavičke. Teraz si ho nasral.

Reagovat
patas92

Concentrao, Nacho?

Reagovat
patas92

Ajo, sry. Myslel jsem, že píšeš o Casemirovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho dával ty nůžky v Copě.

Reagovat
patas92

Ten byl započítaný jako vlastní, ne? Tady na EF u Nacha svítí nula

Reagovat
Mateo16

EF z niakeho dovodu nezapocital nikomu ani minuty ani goly z prveho kola Copy.

Reagovat
madridcan

Sestnastfinale Copy nieje nikdy na EF...az od osemfinale

Reagovat
Kily

statistiky z pohárů se dělají u zápasů, u kterých jsou soupisky z ligových soutěží, v případě Španělska z první a druhé ligy. Ze zápasů s třetiligovými soupeři jsou statistiky jedině v případě, že ten třetiligový klub dojde až do pokročilejších fází poháru, jako třeba nedávno v Německu Arminia Bielefeld nebo loni v Itálii Alessandria, nebo se v dané zemi hrají dva poháry a klub z třetí nebo čtvrté ligy porazí několik prvoligistů a druholigistů, to se týká hlavně Anglie

Reagovat
valloire

ta statistika by se ale měla evidovat u týmů první a druhý ligy, pak to není přesný

Reagovat
Kily

není, což se dá celkem pochopit, nikdo se nebude patlat a věnovat hromadu volného času tomu, aby ve spoustě soutěží dodělat soupisky amatérských klubů a bylo tak možné doplnit statistiky úplně celého ročníku poháru

Reagovat
valloire

Tos špatně pochopil, mně nejde o statistiky úplně celýho ročníku, ale o týmy první a možná i druhý ligy. Hlavně PD. Tam se to týká jednoho kola a góly, který tam daj např. Nacho nebo Alcacer, tam pak v kariéře tady nemaj. V Anglii to evidovaný je.

Reagovat
Kily

fantomas asi neměl nic na práci

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré odpoledne Cules to je symfonie dneska co

Reagovat
smazaný uživatel

a Bueno na place...tak pojď hochu, zopákni to svý snad pětigólový představení rok zpátky věřim ti...

Reagovat
Kokesh

Co rikas na to Crisovo prepusteni primaku Jamesovi? To jsi taky videl ve sve vestecke spolecnosti zemik s.r.o?

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se ti, že zápas vůbec nesleduji...studuju tu recept na květákový mozeček jen si ředstavuju, jak to tam probíhá...to mi stačí. No, zřejmě už doznal, že jeho přímáky jsou dost nekvalitní a vidí, že James má mnohem lepší techniku kopu ...to to ale trvalo. Btw, jistě to nebyl přímák někde okolo vápna, pozičně ideální pro praváka, tomu moc nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to říkám..

Reagovat
smazaný uživatel

Však on na to nejspíš ani nekouká.. má otevřený livesport a mele tady sračky o zápase, který ani nevidí. Něco takovýho nedělá poprvý.

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotil jsem snad nějaký situace v zápase ? Napsal jsem tu jen spekulativní situaci o tom, že kdyby šli sami s Iscem na brankáře, tak mu nenahraje...Nebo kde hodnotim nějakou situaci ze hry, ty Myšpulíne ?

Reagovat
Ángel di María 22

Čuuuurak ty vole. Kurva proč se rozhodčí bojí dát rudou? Ta byla uplně jasná.

Reagovat
Ed_Hazard

A teraz si predstavte čo by po takom sklze robil Neymar alebo Alba Dani tvrďák

Reagovat
misinho7

a pocuvali by sme tu o tom ako to mala byt cervena a pique by vyplakval ze rozhodcna je zly

Reagovat
smazaný uživatel

a co by robil Ronaldo vid

Reagovat
madridcan

No dufam, ze po zapase zapicuju na cervenu. Jebat, ze druhy gol bol z ofsajdu. Ideme takzvane na Piqueho, kde zabudneme nato, ze priamak Messiho bol po vymyslenom priamaku. Treba rychlo upozornit na chyby, ktore boli v nas neprospech

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Marquez z Granady je prej velkej fanoušek Luky a pojmenoval svoje dítě "Modrič Marquez"

Reagovat
smazaný uživatel

to mě dostalo

Reagovat
Mateo16

Benzema ten posledny brejk vyriesil Ja dufam ze Asensio bude poslany na hostovacku niekto z kola musi von a on uz pomaly odchazda . Dnes snad vyriesil vsetky situacie zle.

Reagovat
dextroza_m

Nechápu fandy Realu (Ed Hazard, misinho, Kenneth aspol.), že místo oslavy svého vítězství musí do nás jebat... Bože, tohle už je hodně smutný.

Reagovat
misinho7

my do vas? sak od vas tu chodai provokateri ktori v kuse tu podpichovali ...

Reagovat
dextroza_m

Kde můžeš, zmiňuješ pořád Piqueho apod... Přemýšlej, já osobně teda Piqueho výrokem nadšený rozhodně nejsem a za takové prachy, které jsou normálnímu smrtelníkovi nedosažitelné bude akorát blbě tlápat... M2li by se tam všichni zamyslet a začít zase jezdit po prdeli. Kéž by každý byl profesionál jako je třeba Iniesta.

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

Ja to oslavujem rypaním. Ale máš pravdu stačilo, potreboval som sa vyventilovať na tej komédii čo tu predvádzajú tvoji spolubojovníci.

Reagovat
valloire

Bombarďácí level

Reagovat
smazaný uživatel

Tupé barcelonské prasata, běžte už někam s tím nadáváním na Real apod. Tupí fanoušci, tupí hráči, ještě, že alespon to město je krásné! První gol faul Bože, jak vy jste hloupí Druhý gol offside byl, ale to je jediná chyba a ta neměla absolutní vliv na zápas!

Reagovat
10FKK

a guma rio6

Reagovat
valloire

https://youtu.be/FVRvmDkX4mA?t=153

poklekněte s úctou, nehodní.....legenda předává Králi Zlatý míč

Reagovat
10FKK

Hovno.

Reagovat
valloire

Tos posral....víš kdo mu to předával? Trochu úcty k starému pánovi by neškodilo.

Reagovat
10FKK

Ne asi, sem blbej jak běluha Před nikým neklekám a už s tím nemíním začínat

Reagovat
valloire

Před legendou, i když Realu, bys měl. Já bych před takovým Kubalou klidně poklekl. Ale tak já jsem vyrostl na hodnotách Realu Madrid - na gentlemanství - takže mně to problém nedělá.

Reagovat
X-bano-X

že gentlemantství fakt halucinuješ

Reagovat
valloire

To je základní hodnota Realu Madrid. Seňorio. Ta vaše se dá vyjádřit za celý ty roky takhle -

Reagovat
X-bano-X

Sa prejavuje snahou simuláciami vynútiť si penalty? Máte tam gentlemana vedľa gentlemana. Patrili ste medzi prvé tímy, ktoré nezakopávali loptu aj keď ste sa nepodpísali pod memorandum. Za podvody s pozemkami ste dostali trest, za podvody s mladými hráčmi ďalší........proste hodnoty ako sa patrí

Reagovat
valloire

- tak to bylo, je a bude.

Reagovat
X-bano-X

Presne si to napisal, tak to bolo a bude obyčajný peseteros

Reagovat
valloire

Tak o těch peseterech bych pomlčel. Maradona a spol.

Reagovat
X-bano-X

Do nového roku si si dal záväzok byť najväčší idiot na fóre?

Reagovat
valloire

Takový ambice nemám. Některé tvé hádavé komnetáře ale prozrazují, že bys o tuhle trofej měl možná zájem. Na druhou stranu ale my dva tu trofej nikdy vyhrát nemůžem, na to tu jsou úplně jiní borci....

Reagovat
X-bano-X

Necháme to radšej tak.

Reagovat
valloire

Jinak viděls tam ty hráče? Ty legendy světovýho fotbalu? Kopa, Ronaldo, Figo, Gento....samý sympaťácí co v našem bílém dresu drtili soupeře. Krása.

Reagovat
10FKK

Samej dřevák... a zmrd figo

Reagovat
Robbie

řeší vůbec fanoušci Barcelony svůj tým nebo Real ? to je tak ubohý

Reagovat
10FKK

nebreč, řešíte stejně

Reagovat
vacin
Reagovat
10FKK

Pěkný rodina?

Reagovat
valloire

ta první, co není bílá je KáKáčko

Reagovat
10FKK

To je vacinova máma...

Reagovat
vacin

No pokud ti je vic jak 12, tak by ses nad sebou měl asi zamyslet...

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Skoč do zdi vemeno. Dáš sem sračku a ještě brečíš

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ta vlevo má držení těla jako t-rex

Reagovat
Robbie

najdi mi jeden příklad, kde sem označil Barcelonu ?

Reagovat
10FKK

Ty sem chodíš sám? Běluhy řešej stejně, ale to ti zřejmě nevadí...

Reagovat
Visca el barca

Jo ono vlastně ve čtvrtek při zápase s Bilbaem, tu nebylo víc bílejch

Reagovat
valloire

The Greatest Offensive Midfielders of All-Time (xtratime.org)

1 Maradona 2 Platini 3 Zico 4 Zidane 5 Charlton 6 Zizinho 7 Gullit 8 Rivelino 9 Rivera 10 Pedernera 11 Kopa 12 V.Mazzola 13 Suarez 14 Schiaffino 15 Cubillas 16 Liedholm 17 Laudrup 18 S.Mazzola 19 Socrates 20 Francescoli 21 Overath 22 Netzer 23 Hagi 24 Sastre 25 Deyna 26 Nedvěd......

Total skill : A+ Maradona, Zico, A Platini, Zidane, Rivelino

dá se

Reagovat
10FKK

Platini před srábkem a klikařem

Reagovat
valloire

Trapné, vím.

Reagovat
10FKK

pravda už tě zase bolí?

Reagovat
valloire

Ve schopnostech je tam lepší Zico a o to jde.

Reagovat
10FKK

Piču.

Reagovat
Switchback

Reagovat
technecium

srágora

Reagovat
valloire

pro někoho, kdo se diví, že je R9 s dvěma bradama jistě

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tahle sevilla...vsichni proti ni kiksujou, dostavaj laciny goly, nedavaj sance, ztraci 2golovy vedeni, neuveritelny

Reagovat
valloire

Kontrolní otázka z historie. Kolik držitelů Zlatého míče hrálo za Real Madrid? Kdo to uhádne bude Bombarďák.

Reagovat
10FKK

Míň než v Barce...

Reagovat
valloire

kolik kolik kolik.....samozřejmě že v Realu víc, to je přirozené

Reagovat
10FKK

Další blud Ty už lžeš i ze spaní

Reagovat
valloire

spočítej si to

Reagovat
10FKK

Už to mám a pořád lžeš...

Reagovat
valloire

napiš score

Reagovat
roberos

Tak ty lháři počet hráčů ,kteří vyhrály GB je 6 u Realu a 6 u Barcy . Počet trofejí GB 11:9 pro Barcu !!! Tak ,už přestaň konečně lhát anebo sem nepiš ty svý lživý bludy,Když víš hofno !

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ještě rozčiluješ, ten člověk tu pravdu ještě nepromluvil, možná si to v některých případech myslel, ale tam pak šlo zase o neobjektivitu.

Reagovat
valloire

Copak kdyby ses zamyslel co jsem napsal, spočítal si to a pak se můžeš čílit. Že psanej text nepochopí ten trouba, je jasný, ale ty bys mohl mít navíc. Takhle klesáš na jeho level. A ten moc vysokej není.

Reagovat
Generalní Gladiator

to je čurák, takové starosti v sobotu večer

Reagovat
Switchback

však je starej, nemá nic asi na práci ... vocas jeden

Reagovat
Teoretik

On se sotva drží na nohou po zranění hlavy a pošlou ho hned zpátky na hřiště

Reagovat
misinho7

Rakitic a Enriuque maju nejake problemy?

Reagovat
Billy McClane

technicke...

Reagovat
Ed_Hazard

Alebo administratívne.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo taktické

Reagovat
smazaný uživatel

raketu se nepodarilo nastartovat

Reagovat
madridcan

400 pre to, aby boli Villareal a Barcelona po tomto kole susedia v tabulke

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Som zvedavý. Na tikete je 10, i ked tomu moc neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsme taky 10 jak jsem videl sestavy.

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo? Veď to je najsilnejšia možná zostava.

Reagovat
Ed_Hazard

No vlastne Raketa, Umtiti, Alba. Ale zase ani oni nehrali nejak extrémne dobre, či mýlim sa? Nepríde mi, že nastúpite v slabej zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, ze to neni uplne spatna sestava ale cekal jsem tam Denise misto Gomese a Albu s Umtitim, ikdyz ten v poharu nehral nic moc.

Reagovat
Phillipinho

Aspas fakt neskutecnej, on dokaze drzet krok s Messim, Suarezem a Ronaldem

Reagovat
madridcan
Reagovat
madridcan

Ter- Sergi, Pique, Mascherano, Digne- Gomes, Busquets, Iniesta- klasika

Reagovat
smazaný uživatel

hmm toto bude zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo, Gaspar, Musacchio, Ruiz, Costa, Dos Santos, Trigueros, R Soriano, B Soriano, Pato, Sansone.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, to už čo je aký bojkot zo strany Culés, ked sem ich zostavy musia dávať iní fandovia

Reagovat
smazaný uživatel

A Jirka umřel nebo co?

Reagovat
Ed_Hazard

To by som tiež rád vedel, v tejto sibírskej zime mu musí betón tvrdnúť ešte v miešačke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

A Chong je taky kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsou někde spolu.

Reagovat
JM

Dostal banána...

Reagovat
smazaný uživatel

Taková nespravedlnost vůči vaší rodině! Ten kluk nikdy nic špatného neřekl a choval se slušně. Navíc proč to dostal jen on, když se většina nevěst tady chová taky jako hovada?

Reagovat
madridcan

On sa objavi v pravu chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ty se objevujes v ty nepravy, basnicko...

Reagovat
valloire

Jirka nevydejchal loňskej rok. Zlatej míč pro Krále byl poslední hřebík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

A teď upřímně, to tady bylo takhle vždycky? Fandové Atletica úplně zmizeli....U ostatních klubů jsem zaregistroval pár fandů Vale a tím to tak nějak hasne.

Reagovat
Switchback

Valloire to tady zničil ...

Reagovat
valloire

a čímpak pane vocas?

Reagovat
MadMrJacky

A diví se tomu někdo?

Reagovat
Visca el barca

upřímně ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíte si, že by to chtělo příští sezónu vyměnit Lucha? Za někoho, kdo by přišel s něčím novým, co by soupeře opět drtilo, tak jako přišel Pepek anebo měl Lucho svou první sezonu, či by stačilo posilnit kádr. Protože dříve jsem se těšil na zápasy s těžkým soupeřem a teď se jich spíše bojím, aby to skončilo bodově.

Reagovat
madridcan

Ma zmluvu len do konca sezony a prve hlasy zacinaju sepkat o Valverdem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info

Reagovat
Billy McClane

Koeman

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Na bein sport uz nekomentuje Ray?

Reagovat
hntlyl

komentuje, ale teď je na stadionu kvůli nějaké La Liga Santander Experience, každopádně ta náhrada za něj je stejně otravná jako on

Reagovat
smazaný uživatel

Včera když hrál Real, tak byl ok. Dokonce se mi líbil víc, protože se mi zdálo, že Realu dokonce fandí (a ne jak Hudson, který uchcává naopak z Barcelony)..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ ray v tomhle ohledu pusobil trosku neprofesionalne, proto se nedim fandum Realu, ze privitaji nahradu

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt pri clasicu uchcava uplne stejne na obe strany... (a jestli obcas vic z barcy, tak jen proto, ze veci co dela messi, jsou vic magisterial )

Reagovat
hntlyl

no, řekl, že Zidane je teď nejlepší trenér, protože podívejte se na zápas proti Seville ale jo, je o něco snesitelnější než Hudson

Reagovat
smazaný uživatel

cool dik za info. btw. je pravda, ze oba maji trosku delsi vstupy nez je zdravo, ale Ray me aspon obcas bavil

Reagovat
madridcan

Dos Santos ty kokooooooooos

Reagovat
Ed_Hazard

Aj Barca tam mala šance, toto môže skončiť hocijak.

Reagovat
Ángel di María 22

Co to ten rozhodčí předvádí

Reagovat
misinho7

proti barce ci?

Reagovat
patas92

Au

Reagovat
smazaný uživatel

pique

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes se mě začíná docela líbit, ale Neymar vypadá, že je zase uplně mimo...

Reagovat
Switchback

Turban > Neymar

Reagovat
Ángel di María 22

Sansone hodně dobry vedeni mice

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto stream pls pls plssssssssss

Reagovat
Ángel di María 22

Proč ten pičus už dávno nedal Barceloně žlutou?

Reagovat
madridcan

Na Piqueho piskot

Reagovat
smazaný uživatel

učebnicová žlutá a sudí nic...

Reagovat
valloire

Karta pro Busketu nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže se vrací na scénu spanelskyfotbalTEČKAcz. Tyhle diskuze jsou odpad.

Vivat Karel Štěkl

Reagovat
madridcan

hej, ale myslim, ze az v lete a to sa tu na dalsi sezonu zase vrati par stratenych synov

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
pejsek5

Reagovat
alcantara

Parada, snad ho neobjavia retardi

Reagovat
alcantara

Tyvole

Reagovat
alcantara

Roberto dnes az na jeden moment velmi dobre.

Reagovat
roberos

S.Roberto je klouček a na pravém okraji naprosto k ničemu jako vždy - přihrát ani centrovat neumí a vzadu je pro smích

Reagovat
drussbarb

Neymar je letos otřesný

Reagovat
madridcan

dnes chce az prilis

Reagovat
smazaný uživatel

paco na plac misto messiho

Reagovat
smazaný uživatel

na hru v 10 je jeste cas

Reagovat
nani92

Suarez musí ešte veľa kapusty pojesť aby dobehol CR7, ten by už mal 2 goly isté

Reagovat
Majk91

Suarez posledne 2 sezony pred tym CR7 uz je

Reagovat
nani92

vidíme

Reagovat
roberos

Ten dřevák CR potřebuje 7-8 střel na gól ( sezóna zatím 194 střel - 23 gólů ) to Suaréz je na hrotu o třídu lepší !!

Reagovat
Visca el barca

Zatím to má tempo. Ve druhý půlce to doufám zlomíme, jsme lepší

Reagovat
alcantara

Bakero nemilosrdne zabanovany, Kily?

Reagovat
alcantara

Neymar v La lige 787 minut bez golu. Nie je herne spatny, ale akoze...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsem přesně na tohle koukal no.. poslední gól někdy v polovině října snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje hrozně, nedán se na to koukat. Zasloužil by posadit.

Reagovat
Billy McClane

Ty kks to som si ani nevsimol

Reagovat
madridcan

SANSONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reports in the Croatian media that Ivan Rakitic will join Manchester City. On tonight's evidence, that would be a big blow for Barcelona. Barça were unhappy a while back when Rakitic said he would like to work with Guardiola, but a January exit would still be very surprising.

Reagovat
Baronne

Bullshit

Reagovat
Afrokrecek

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOOOOOOS

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaal Pato skvele prihral

Reagovat
OranžováKarkulka

hm

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je fakt špatný toto.

Reagovat
X-bano-X

Des, bes, nuda, šeď, hromy - blesky

Reagovat
patas92

Kde byl Digne?

Reagovat
CR7RONALDO

Pokazil tú prihrávku a nestihol sa vrátiť.

Reagovat
valloire

golaso

Reagovat
CR7RONALDO

Ale dvojica Pato-Sansone vyzerá dnes veľmi dobre

Reagovat
alcantara

Z coho chces dat gol

Reagovat
Ed_Hazard

Messi ale dnes góla dá. On to tradične ťahá zo sračiek, momentálne za kurz 3,0

Reagovat
madridcan

ja mam, ze oba timy daju gol

Reagovat
Ed_Hazard

Ale nikto nás nepochváli. Čo to tu je za ludí.

Reagovat
valloire

Za co chceš chválit? Že dá prcek gól? No fuj.

Reagovat
Ed_Hazard

Za 3 kurz na polčase, ano! A bodík nám stačí

Reagovat
valloire

Správně Neymar Góly si šetři na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

golman prumernej..

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho OUT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

TROJZUBEC

Reagovat
ADM

Mne ani tak nevadí, že strácame kopu bodov .. serie ma skôr to, že sa na to túto sezónu až na LM vôbec nedá pozerať a absolútne ma to nebaví. A očividne ani tých hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra zacina vypadat jak pod tatem martinem chybi moment prekvapeni, hra na risk..nevim jestli je to luchem, nebo hracema(vyjma messiho)

Reagovat
ADM

Alba, Arda in (ak sú na lavičke, neviem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Lucho má ale v p...

Reagovat
drussbarb

Neymar je na ručník

Reagovat
Jordi Alba

To je nepřesností.

Reagovat
patas92

Střídej kurva ty vemeno

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tak už se to hraje na penaltičku

Reagovat
ADM

Namiesto hráča so streleckou formou tam pošlime Denisa

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze paca nebo ardu? oboji by byl vtip

Reagovat
Jordi Alba

Tak asi myslel Ardu, že.

Reagovat
ADM

No ja by som tam dával Albu, Vidala .. a k nim Arda namiesto Neymara .. to by určite dnes nebola chyba aspon skúsiť

Reagovat
smazaný uživatel

arda uz jde, to bude jeste horsi. uvidis

Reagovat
ADM

Samozrejme, pretože nejde na svoju pozíciu

Reagovat
Billy McClane

Neymar je nestriedatelny. Nieco ako CR.

Reagovat
patas92

Enrique si tam vesele tweetuje

Reagovat
ADM

googluje čo spraviť

Reagovat
roberos

Už toho Lucha mám dost - hrajem pořád bez nějakého nápadu ( jen se spoléhat na to co vymyslí Messi) začínáme hrát až když prohráváme - první poločasy bez pohybu , pressingu apod. To je Luchovo dílo !

Reagovat
Billy McClane

Cita EF.

Reagovat
X-bano-X

...

Reagovat
alcantara

Jasna penalta

Reagovat
Doubas

Proc nehraje Alba,ten jedinej si to s Leosem momentalne umi dat a to je vlastne dost smutny..

Reagovat
valloire

Chce to ještě jedno torpédo do tý Bárky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

rozkazy z madridu znely jane

Reagovat
alcantara

My sme zakliati.

Reagovat
ADM

Volejbalové bloky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Pokud by to byl Superman, tak by se dalo uvažovat o přirozené pozici....Takhle červená a nazdar

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
drussbarb

Co to ...

Reagovat
alcantara

O takomto zapase mozu v PL len snivat

Reagovat
popltak

Co máš konkrétně na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

kompenzoval i tak je to bridil

Reagovat
Coutinho10

taky odpustil jasnou penaltu..

Reagovat
Ángel di María 22

Tak na ruce ve vápně 1:1 asi v jedný minutě

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bruno Soriano je fakt mrdka, ted u mě klesl

Reagovat
madridcan

Jasna aj na druhej strane...plus Neymarove noznicky z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué kdyby při hře běhal tak rychle jako za rozhodčím, tak by strčil do kapsy i Robbena s Bellerinem

Reagovat
smazaný uživatel

Piko oni hrajou hodinu hovno, Villareal jasně lepší a budou brečet, že pokyny z madridu zněly jasně

nemluvě o tom, že teď měl kopat 100% penaltu villareal

Reagovat
Doubas

To vis ze jo,ty tupoune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je tak marný, že to ani není možné

Reagovat
valloire

Red a nazdar nic?

Reagovat
patas92

Penalta, červená asi ne, dědo

Reagovat
valloire

ok mladíku

Reagovat
smazaný uživatel

tak na penaltovy zakroky je srovnano, ale messi mel dat gol

Reagovat
alcantara

co to je za komediu

Reagovat
valloire

Pěknej zápas

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta vyhorelej

Reagovat
ADM

takých by si tam teraz našiel..

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Potřebujeme prohrát ještě 3x aby konečně došlo ke změnám -hra a nebo radši nekouč Lucho ven ! Lucho nám už prokoučoval dost bodů a to i loni při titulu !

Reagovat
valloire

Že se takhle neseběhli i u Masche...

Reagovat
smazaný uživatel

tam už chyběl jen valdes

Reagovat
valloire

ten chybí mně

Reagovat
Baronne

Kurva ale ten Neymar stejně nemá komu....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam dnes místo lorda Neymara hrál Kovařík, tak má už tak 5 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

uz vim jaky je to fandit valencii

Reagovat
Gazdo

Reagovat
alcantara

Reagovat
popltak

Cirkus.

Reagovat
OranžováKarkulka

co

Reagovat
smazaný uživatel

suarez a neymar chytli vir od paca

Reagovat
smazaný uživatel

pique už měl být venku

Reagovat
houdic

Takhle tragickýho rozhodčího už jsem dlouho neviděl každopádně jestli to dokopem tak mě to trochu mrzí že pomůžem k titulu těm krysám z Madridu...

Reagovat
smazaný uživatel

já ho tedy vidim každý víkend ve španělské lize

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt na hovno...když už neumíme ani vyrovnat, tak je to špatné. Dřív jsme takové zápasy v pohodě otáčeli.

Reagovat
patas92

Tvl ten Musacchio by měl ukončit karieru, pokud se chce dožít vnoučat. Ten je schopný si polámat i kosti které nemá

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
alcantara

Finalna faza cista zufalost.

Reagovat
Jerichoo

no fuj tá ruka vyzerala hnusne

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Ja som zatiaľ spokojny lebo cim viac tohoto tym viac sa blizi to co si prajem odkedy k nam prisiel ak lucho nevypadne tuto sezonu von tak uz neviem len nech kludne prehravame a hrame hovno tuto sezonu prezijem bez nicoho, lebo mat tam trenera ktory tri roky tazi len z toho ze tam ma vynimocnych hracov a nici nam akademiu je horsie ako rok bez trofeje... Stale si pamatam jeho stacu v AS rim ked cez neho presiel slovan

Reagovat
smazaný uživatel

presne, tezi jen jedinecnyho utocnyho tria, uplnej traged to neni, ale urcite dost precenovanej trener

Reagovat
alcantara

Kraaaaaaaal

Reagovat
X-bano-X

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Pipo123

Nádhera Messi

Reagovat
smazaný uživatel

nazdaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

MAGESTERIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

d10s

Reagovat
Messiáš

LEOOOOOO

Reagovat
Baronne

Tykrávo

Reagovat
Doubas

No tak ty vole

Reagovat
valloire

jak si vymodlili trestňáček

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě,že tě, Leo máme ...

Reagovat
smazaný uživatel

opět jediný Messi něco dělá, žádný Neymar ho nikdy nenahradí

Reagovat
roberos

Reagovat
Jordi Alba

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, CO BY SME BEZ TEBE DĚLALI

Reagovat
Jerichoo

krásne to trafil

Reagovat
smazaný uživatel

na milimetr

Reagovat
smazaný uživatel

proto se člověk dívá na fotbal

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jo to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

nadruhou stranu 180 min bez golu nebejt primaku lea

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechna cest

Reagovat
alcantara

Taky vinkel, tyvole...

Reagovat
ADM

ale bod nič nerieši..

Reagovat
smazaný uživatel

je to aspon naplast

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, Costa mi nebyl sympatický už od začátku

Reagovat
vilp

Reagovat
Ángel di María 22

Nasrat, krásná remízka

Reagovat
Ed_Hazard

2 fauly, 2 karty Proti Barcelone sa proste nedá dohrať v plnom počte

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý bod

Reagovat
smazaný uživatel

pro Real samozřejmě

Reagovat
Messiáš

No začátek roku teda mizérie, ještěže máme Lea...

Reagovat
valloire

zase red bez toho to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remízový zápas. Sudí nezvládačka na obě strany. Škoda ale toho přímáku no. Mohlo být veseleji.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu škoda, že to Villareal neudržel, ale vem to čert.. naprosto perfektní zápas. Bavil jsem se jakože fakt hodně.

Reagovat
Coutinho10

skoda toho golu z primaku minutu pred koncem...ze hry by ho asi nedali, ale hlavne, ze ztratili

Reagovat
valloire

Paráda. Jinak teda taktika Lucha "lehni ve vápně nebo před ním, dostanou red, Messi dá gól" vychází tak napůl.

Reagovat
MadMrJacky

Jako je fakt, že v tomhle je Zizu dál, ten nechá vlastního hráče faulovat vlastního hráče pro pencli

Reagovat
valloire

Tak ZZ byl vždycky dál než LE.

Reagovat
teenz

Nema Messi nejakou poruchu osobnosti nebo neco podobnyho ? Me prijde, ze si to tam pinka, potuluje se po hristi, hraje na 10% a pak z niceho nic mu preskoci a obejde vsechno, co mu stoji v ceste.

Reagovat
smazaný uživatel

Často to na mňa pôsobí podobne. Akoby si tie sily a celé svoje angažovanie šetril na vhodné momenty, kedy to všetko v sebe zapne naplno. Naopak taký Suárez mi príde, že behá ako magor a keď má niečo urobiť tak je bez energie alebo o pol kroka pomalší, strnulší.

Reagovat
teenz

Otázka, jestli to dělá cíleně a vážně rozkládá síly nebo prostě to je jeho styl hry, kdy nemá a nebo má chuť obejít pár kuželek.

Reagovat
SIRBRANIKE

Jasne ze to dela schvalne. Nejde o strenie sily, je to zamer aby si ho nevsimali, ved sa tam len chciple potuluje no v spravny cas vystartuje a ...

Reagovat
valloire

přesně takhle to dělá Ronaldo

Reagovat
Mateo16

Tak Villarreal je hodne silný súper. Real nevyhral ani doma nie tak vonku. 1 bod zlatý pre Fcb

Reagovat
KillSwitch

Messiho gól nádhera ale neviem dokedy budú ešte tlačiť rozhodcovia barcelonu..tú ruku musel rozhodca vidieť aj so zaviazanými očami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kurva Barca už nepochopí, že na držení míče se nehraje...Pro mě je stejně vždycky záhadou, jak může tým se 70% drženim míče nevyhrát, ještě líp prohrát... Lucho VEN !!!!!!!!!!!! To chce nějakýho Němce a jejich supertaktikspiel...nebo Kloppíka a jeho hurá fotbal...prostě to tam mrdat, dostat dva fíky, ale vždycky jich dát alespoň 5 !

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, titul nám už uteká a nebude to vôbec ľahké Real dohnať. Čo je však horšie, že začínam mať pocit, že hlavný podiel na tomto problémovom období ma Lucho. Takticky dosť nezvláda. Prakticky nestrieda. Posily, ktoré si vybral buď nechytili formu alebo na to kvalitatívne nemajú. Hráči, ktorých vyšle na ihrisko v priebehu hry (väčšinou neskoro) ako keby nevedeli prečo na ihrisko prišli. Totálne odišiel výkonostne Rakitič. Hráči, ktorí sú tu druhú sezónu ešte neanšli svoj post. Arda je v podstate iba lepič a to ako LE zaobchádza z Vidalom je nepochopiteľné. Pritom presne taký hráč ako on dnes chýbal. Pokiaľ nehrá Alba a neni tam ani Alves ako dakedy, tak naša krídelna sila je skoro nulová. Digne je dopredu otrasný a Roberto nemá center. Luis je úplne z formy a na ihrisku je neviditeľný. Neymar sa snaží ale tiež sa hľadá a není v optimálnom rozpoložení. Busquets je príliš ľahkovážny a pomalý a celá hra tým trpí. Bez Messiho by sme hrali o LM. Ja rozumiem, že môže byť horšie obdobie ale s tým sa musí niečo robiť a LE neprišiel zo žiadnym viditeľným riešením. Mám pocit, že očakáva, že sa všetko vyrieši samo a to by mohol byť kameň úrazu. Dúfam, že nejaké zmeny budú nasledovať a Barca sa dostane na víťaznú vlnu. Dnes to nebol zlý výkon. Pri ideálnom rozpoložení by som nepochyboval, že by sme brali 3 body. Villarreal využil v podstate pološancu a zachránila ho skôr naša nemohúcnosť streliť gól a tragický rozhodca. Tá penaltová ruka by zmenila zápas. Ale tak to býva. Gratulácia Villarrealu, bojovali až do poslednej minúty a díky Leo. Aj bod sa nakoniec počíta. Visca el Barca

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Nějak už to ze mě vyprchalo. Asi takhle. V první řadě to byl super fotbal a reklama na La ligu. Bylo to rychlý, mělo to techniku, prostě všechno. No a teď k nám. Jsem z remízy zklamanej, protože bylo na výhru. Na druhou stranu ani nejsem nasranej, protože kluci do toho dali všechno. No nic jsme v pozici, která není moc růžová, ale kvalita ligy šla strašně nahoru, takže musíme bojovat dál. Před pár lety by bylo už vymalováno. Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, jak si rozhodčí plácl s Chámesem po 5. gólu.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

tak má stejnej zájem ne?

Reagovat
Al Capone

To je zase radosti, výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Realu letos vyhraje titul kvalita širšího kádru. V porovnání s FCB je úplně jinde. Na jedné straně Morata, Asensio, James ( Isco), Kovačič , na druhé Arda, Denis, Rafinha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel souhlas

Reagovat
Ed_Hazard

No vidis, este par mesiacov dozadu tu niektori povazovali lavicku Cules za minimalne rovnocennu

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
QooBo

Mario Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

ze by prece vybuch netopyra?

Reagovat
smazaný uživatel

golgolgolgol gooool

Reagovat
smazaný uživatel

justice pico !!

Reagovat
X-bano-X

Heh Munir gól, Montoya gol a aj tak to nie sú tri body

Reagovat
smazaný uživatel

TVL ten stadion osasuny me vzdycky rozesmeje to pole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele