LaLiga - preview 13. kola

24.11.2017, 08:57, aktualizováno 27.11.2017, 08:37
Previews
Espanyol se potácí nebezpečně blízko sestupovým pozicím a díky pondělní dohrávce třináctého kola se jim může vzdálit. Proti bude Getafe, které neprohrálo v posledních čtyřech zápasech v řadě...
Espanyol Barcelona - Getafe CF  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka 13. kola španělské LaLigy se odehraje v Barceloně, kde si místní Espanyol bude chtít připsat tři body proti návštěvě z Getafe. Tomu se však poslední dobou daří mnohem víc než jeho hostiteli.

Getafe už tři duely za sebou neprohrálo a jeho forma začíná vyzařovat výrazné zlepšení. Podařilo se mu porazit pohárového účastníka Real Sociedad, následně remizovat s Realem Betis a naplno se mohlo radovat především v minulém kole. Definitivní zlepšení ukázal zápas s Deportivem Alavés, které domácí Getafe rozstřílelo čtyřmi góly! I díky těmto zápasům se posunulo na současnou desátou příčku.

Proti Espanyolu na jeho půdě se Getafe docela daří a v pokračování tohoto trendu doufá záložník Faycal Fajr. V rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Máme teď dobrou formu a především skvělou náladu v kabině. Jsem moc rád za to, jak přistupujeme k tréninkům i zápasům. Baví nás to, vidíme, že se naše práce vyplácí a to nás motivuje. Teď nás ale nečeká nic snadného a doufám, že se proti Espanyolu ukážeme. V Barceloně se vždycky hraje hodně těžko," přiznává Fajr.

Slova mladého záložníka potvrzují také vzájemné zápasy mezi oběma celky. Getafe se v Katalánsku nikdy moc prosazovat neumělo a za posledních deset let vyhrálo na Estadi Cornellà-El Prat jen čtyřikrát. Aby se tohle číslo nezvýšilo, o to se budou usilovně snažit domácí hráči v pondělí večer. Při poslední návštěvě Espanyolu jim k výhře stačila jediná branka, o kterou se postaral už ve třetí minutě Salva Sevilla.

Od té doby se kádr Espanyolu také v mnohém proměnil a nyní spoléhá například na křídelníka Jurada. Ten v rozhovoru pro deník Marca zmínil: "Prohráli jsme minulé dva duely a nedokázali jsme v nich dát ani jednu branku, což je pro nás teď hlavní bolestivé místo. Pracujeme na tréninku na tom, abychom se dostávali častěji do palebných pozic a abychom lépe zakončovali. Nemám pocit, že bychom hráli špatně, ale nejsme efektivní. Věřím, že nám domácí prostředí v pondělí pomůže," dodal zkušený Jurado.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Javi Lopez, David Lopez, Naldo, Martin - Jurado, Darder, Fuego, Piatti - Leo Baptistao, Moreno
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Damian, Djené, Cala, Antunes - Portillo, Bergara, Arambarri, Amath - Angel, Jorge Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.39 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Athletic Bilbao  (neděle 12:00)
Deportivo La Coruña už sehrálo s Bilbaem mnoho vzájemných duelů, ale poslední dobou při nich nemá moc štěstí. Teď by se mu mohlo poštěstit, neboť Athletic Bilba vypadá naprosto bez energie. Vyčerpává jej působení v pohárech, kde se Baskům sice daří, ale pyká za to jejich ligové postavení.

Bilbao teď prožívá přesně to, co každý průměrný tým, který se dostane s nevýrazným a nepříliš širokým kádrem do pohárů. V nich se mu díky nadšení hráčů i fanoušků začne dařit a soustředí na to celou svou sílu i schopnosti, ale domácí liga strádá. Přesně to se děje Bilbau. V Evropské lize se naposledy Bilbao utkalo s Herthou Berlín a porazilo ji těsně 3:2, především pak díky schopnostem a dvěma brankám Aritze Adurize.

V pohárech se Bilbao bije o postup a ve skupině mu patří druhé místo s náskokem dvou bodů na dalšího soka, takže má situaci ve své moci. LaLiga ale strádá. Bilbao v ní zažívá katastrofální momenty a aktuálně mu patří až 15. místo! Bilbao zatím dokázalo získat jen dvanáct bodů, což je přesně o jeden víc než sedmnáctý Eibar. V minulém kole měli Baskové o trochu větší radost, protože remíza s Villarrealem pro ně v tuto chvíli byla hodně dobrým výsledkem.

Bilbau se proti Depor v poslední době hodně dařilo a trenér José Ángel Ziganda doufá, že tomu tak bude i nadále. "Máme před sebou hodně náročné utkání, ale v minulém zápase jsem viděl radost z hráčů i zlepšení hry celého týmu. Věřím, že nám ta výhra proti Herthě hodně pomůže především psychicky a do zápasu s Deportivem půjdeme v lepší formě."

Ani Deportivo se nenalézá v optimální pohodě. Jeho statistiky sice nejsou nejhorší, ale výsledkově se mu zkrátka nedaří. Za sebou vláčí balvan v podobě sedmi porážek, takže není divu, že okupuje příčku ještě nižší než Bilbao. Při posledním ligovém vystoupení se Depor pral statečně s Málagou, ale nakonec těsně prohrál 3:2. Ještě po hodině hry ale vedl, takže výsledek je pro něj velkým zklamáním.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Ruben - Valentin, Schär, Sidnei - Valverde, Guilherme, Bakkali, Cartabia, Borges, Luisinho - Lucas Perez
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Nunez, Laporte, San Jose, Balenziaga - Lekue, Raul Garcia, Iturraspe - Cordoba, Aduriz, Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.33 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - UD Las Palmas  (neděle 16:15)
Pako Ayestarán v Las Palmas píše dějiny, ale ty, které se zapíšou černým písmem do kroniky. V lize totiž se svým týmem nedokázal získat jediný bod z posledních osmi zápasů. Trošku nešťastně tak navázal na své nepodařené působení na lavičce Valencie. To na druhé straně stojí domácí Real Sociedad, který si ve čtvrtek zajistil vítězstvím 0:1 na půdě Rosenborgu postup ze skupinové fáze Evropské ligy.

O jedinou branku zápasu se postaral Mikel Oyarzabal, který zaznamenal již osmý gól v této sezóně. Bylo to šesté vítězství Realu Sociedad z posledních deseti zápasů ze všech odehraných soutěží. Hned čtyři odehráli v měsíci listopadu a odnesli si z nich tři výhry a jednu remízu. Po prvních dvanácti kolech španělské LaLigy je tým ze San Sebastiánu na sedmém místě s 18 body a skóre 25:22.

Již zmiňovaný 20letý talentovaný Mikel Oyarzabal má v ligové soutěži na kontě šest branek z devíti vystoupení, zatímco brazilský útočník Willian José přinesl svému klubu pět gólů ze všech odehraných kol. Trenér Eusebio Sacristán se bude muset ještě obejít bez několika důležitých hráčů, mezi které patří David Zurutuza, Jon Guridi a Imanol Agirretxe.

Za to Kanárci poslední kolo předvedli další hrozný výkon proti Levante, kdy před domácími fanoušky prohráli 0:2. Měli několik dobrých příležitostí se dostat do vedení, ale po první inkasované brance se jejich hra zcela rozpadla. Opravdu to byla osmá porážka Las Palmas v LaLize pro tuto sezónu. Od 17. září, kdy doma porazili Athletic Bilbao nezískali ani bod.

Trenér Pako Ayestaran je stále u kormidla, ale zůstává zřejmě otázkou času, jak dlouho zde ještě vydrží. Po prvních dvanácti kolech je klub z ostrova Gran Canaria s šesti body a hrozivým skóre 8:30 na poslední místě tabulky. Problémy začínají již od obrany, jelikož ta patří mezi vůbec nejhorší v lize. Čisté konto neudržel hned v devíti zápasech v řadě. Nejlepším střelcem je 30letý Loïc Rémy, který dokázal vsítit čtyři góly v sedmi duelech. Na marodce se navíc nachází Alen Halilović, Oussama Tannane a Aythami Artiles.

"V neděli budeme bojovat všichni i za trenéra se sebejistotou po vítězství v utkání proti Realu Sociedad. Potřebujeme pozitivní výsledek. Víme, že jsme na tom špatně, ale doufáme, že si odvezeme dobrý výsledek. Proti soupeři musíme hrát více kolektivně a lépe se bránit. Situace není ještě katastrofální, spíše kritická," řekl na předzápasové tiskové konferenci David García, který je kapitánem Las Palmas.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Llorente, Inigo Martinez, Kevin - Xabi Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Januzaj, Willian José, Oyarzabal
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Lizoain - Simón, Lemos, Bigas, Castellano - Castellano - Rémy, Viera, Gómez, Vitolo - Calleri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.30 - 7.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Sevilla FC  (neděle 18:30)
Na Estadio de la Cerámica se střetne Villarreal proti Seville. Oba týmy se momentálně po 12 odehraných kolech drží na příčkách zaručujících evropské pohárové soutěže, dělí je přitom pouhý bod. Bez diskuze musíme začít u Sevilly, která měla více než rušný týden.

Eduardovi Berizzovi, který vede andaluský celek od této sezóny, byla diagnostikovaná rakovina prostaty a v utkání Ligy mistrů dokázali jeho svěřenci odvrátit negativní poločasový výsledek 0:3 s Liverpoolem. Dokážou se v následujícím utkání vypořádat s emocionálním napětím?

Pro oba celky by byly tři body velmi důležité, jelikož by si udržely kontakt s Atléticem a Realem Madrid, které si v posledním kole rozdělily po bodu. Velice specifický střet to bude pro Carlose Baccu, který se poprvé ve své kariéře postaví proti svému bývalému zaměstnavateli, se kterým získal dvakrát titul v Evropské lize a nasázel za něj 49 gólů, připsal si 22 asistencí a to vše ve 108 utkáních.

Jednou z velkých otázek pro Villarreal bude, jak se dokáže vyrovnat s devítihodinovým letem do Astany a zpět. Formu však domácí mají jistě dobrou. V hlavním městě Kazachstánu zvítězili 3:2 a zajistili si první místo v Evropské lize, konkrétně ve skupině A. Navíc v předchozím ligovém duelu remizovali na San Mamés 1:1.

Z posledních tří domácích zápasů se mohou pyšnit třemi výhrami. Neporaženi zůstávají v lize už zápasů šest. Žlutá ponorka hájí své šesté místo s 21 body. Musíme rovněž dodat, že první volba mezi tři tyče - Sergio Asenjo - je stále zraněný poté, co si přetrhal vazy v levém koleni.

Obránce Rúben Semedo a křídlo Samu Castillejo se oba dostávají ze svých svalových zranění, ale kapitán Bruno Soriano by již měl být připraven do prvního utkání v této sezóně. Berizzo a jeho parta by měli být obzvláště pozorní na útočné duo Bakambu a Bacca. Dohromady v ligové soutěži nastříleli 11 z celkových 19 branek, které Villarreal dokázal dát.

"Uvidíme, jak se dostaneme do zápasu proti Seville. Spoustu hráčů trápí problémy nebo jsou zranění. Máme po velmi dlouhé cestě a jsme v nevýhodě, protože soupeř měl více volna," řekl k tomuto zápas trenér domácího celku Javier Calleja. 36letý zkušený bek Daniele Bonera však ještě dodal, že "Sevilla má spoustu individuálních talentů. Uvědomujeme si, že máme za sebou obtížné období se špatnými výsledky, ale my je překonali vítězstvími."

Sevilla je doslova v posledních dvou sezónách na emocionální horské dráze. Příchod Jorge Sampaoliho způsobil vzrušující období útočného fotbalu. Až v březnu jeho tým přišel po sedmi vítězných zápasech o ambice dostat se mezi nejlepší tři týmy v LaLize. Aktuální ročník začala Sevilla dobře. Na kontě sice má čtyři porážky, ale musíme uznat, že ty byly proti týmům jako je Atlético Madrid, Athletic, Valencia a Barcelona.

Hosté jsou aktuálně na páté příčce v lize se 22 body. K tomu ještě po letním přestupním období skončili v čistém zisku 20 milionů eur, a přesto bojují více než obstojně v Lize mistrů stejně jako domácí soutěži. Sevilla má zkušenosti především ve středu pole (N'Zonzi, Krohn-Delhi, Banega) a obrovský talent v útočné linii (Muriel, Ben Yedder, Nolito).

Sevilla se bude muset v neděli obejít bez Daniela Carriça, Nicoláse Parejy a k dispozici není ani Montoya. Portugalský obránce Carriço je stále mimo kvůli svalovým problémům, stoper Pareja, který od konce září bojuje se zraněním v oblasti pánve a argentinské křídlo Montoya má natažená třísla.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Gaspar, Gonzáles, Víctor Ruíz, Costa - Trigueros, Hernández, Soriano - Fornals - Bacca, Bakambu
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Sergio Rico - Mercado, Lenglet, Geis, Escudero - N'Zonzi, Pizarro - Sarabia, Banega, Nolito - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.58 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Valencia se před velkým šlágrem s Barcelonou ponořila do smutku. V pátek totiž zemřel ve věku sedmdesáti let její někdejší prezident Jaime Ortí, za jehož úřadování dosáhli Netopýři největších úspěchů včetně dvou ligových titulů a triumfu v Poháru UEFA v roce 2004. Valencia dává v této sezoně vzpomenout slavným časům, je ve skvělé formě, kterou hodlá potvrdit i proti lídrovi z Katalánska. Pokud Valencia zvítězí, bude ztrácet na první místo už jen jeden bod.

Jaime Ortí je nerozlučně spjat se slavnou érou Valencie. Během svého tříletého mandátu získali domácí dvakrát LaLigu (2002, 2004), jednou Pohár UEFA i evropský Superpohár (2004).

V této smuteční atmosféře se v neděli večer na Mestalle odehraje velký a důležitý šlágr mezi domácí Valencií a vedoucí Barcelonou. Oba celky dosud nepoznaly hořkost porážky a pyšní se fantastickou formou. Netopýři v minulém kole porazili Espanyol 2:0 a připsali si už osm výher v řadě, což zároveň znamená nejlepší start do sezony vůbec. Navzdory této sérii a výtečné formě však Valencii průběžné prvenství nepatří. Ještě o něco lépe si vede Barcelona a souboj s Katalánci už je netrpělivě vyhlížen.

Barcelona na rozdíl od Valencie účinkuje i v Lize mistrů. Ve středu si zajistila postup z prvního místa, když remizovala na půdě Juventusu 0:0. Kouč Ernesto Valverde se rozhodl šetřit Lionela Messiho a hvězdného Argentince poslal do hry až ve druhém poločase. Právě Lionel Messi by měl být ústřední postavou nastávajícího šlágru. Dobrou zprávou pro všechny příznivce Barcy je fakt, že Messi čerstvě prodloužil kontrakt do roku 2021. Katalánský gigant si v minulém kole připsal bezproblémové vítězství nad Leganésem 3:0 a pojistil si čtyřbodový náskok na druhou Valencii.

Valencia sehrála s Barcelonou řadu památných bitev, historicky se nabízí červnové utkání v roce 2001, které střelou nůžkami rozhodl ve prospěch Barcelony Rivaldo. Ale i minulá sezona diváky velmi pobavila. Ve dvou vzájemných utkáních padlo dohromady 11 branek a znovu se radovala Barca.

Domácím bude scházet dvojice Jiménez, Murillo, ale větším problémem se jeví trest kouče Marcelina, který za nesportovní chování v zápase s Espanyolem vyfasoval dvouzápasový trest. Valencii tak povede jeho asistent Juan Rubén Corral. To Ernesto Valverde svůj celek povede, ale starosti mu dělá zaplněná marodka. Rafinha, Dembélé, Gomes, Sergi Roberto, Javier Mascherano a i další stoper, potrestaný Piqué.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Gayá, Garay, Paulista, Montoya - Guedés, Kondogbia, Parejo, Soler - Moreno, Zaza
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Semedo, Vermaelen, Umtiti, Alba - Rakitič, Busquets, Iniesta - Suárez, Messi, Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 4.58 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - SD Eibar  (sobota 13:00)
Eibar naposledy rázně ukončil svou sérii neúspěchů a porážek a v minulém kole slavil hodně vysokou výhru. Teď na ni chce navázat v rámci výletu na Estadio Mendizorrotza, kde své domácí zápasy hraje Deportivo Alavés.

Oba soupeři mají dlouhou a bohatou historii vzájemných duelů, i když v první lize toho spolu odehráli jen velmi málo. A soudě dle jejich současného postavení, reálně jim hrozí, že si v první lize na nějakou dobu mnoho dalších duelů nepřipíší. Oba se totiž potýkají se starostmi sestupujících týmů a jejich forma se nelepší na dobu delší než pár dní. Aktuálně je na tom o trochu lépe Eibar, což bude chtít ve vzájemné konfrontaci také dokázat.

Eibar se v minulém kole statečně popral s Realem Betis, i když spíše než praní to vypadalo jako šikana prvňáčků žáky deváté třídy. Rozdíl mezi oběma týmy byl naprosto enormní a především na skóre se projevil jasně - Eibar porazil svého soka pěti góly a ani jednou neinkasoval. Hodně rázně tak ukončil sérii osmi (!) zápasů bez výhry. I díky tomuto výsledku se posunul na sedmnácté místo, tedy těsně nad hranici sestupu.

Trenér José Luis Mendilibar nemohl být na hráče pyšnější. "Opět jsme v nich viděl tu vášeň a zaujetí pro hru, dravost a ochotu bojovat. Už delší čas nám tyhle propriety chyběly a já jsem nadšený, že jsme utkání takhle zvládli. Teď ale nadchází ta těžší část - zopakovat podobné výsledky, třebaže ne tak gólově bohaté - a najít nějakou vyrovnanost. Alavés nebude snadným soupeřem," uvědomuje si Mendilibar.

Pravdu má zejména v tom, že Alavés prakticky bojuje o život. V tabulce první španělské ligy mu patří až 19. příčka, na kontě má jen 6 bodů a jeho hra postrádá řád i náznaky zlepšení. Největším problémem Deportiva je pak jednoznačně útok, který je nejhorším v celé lize. Dosud jeho ofenzivní hráči nastřádali dohromady jen šest branek! Naposledy navíc dostalo čtyři branky od Getafe a bude si chtít spravit náladu.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Alexis, Rodrigo Ely, Diéguez, Pedraza - Manu Garcia, Wakaso, Medran - Santos, Munir
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Capa, Oliveira, Arbilla, Junca - Alejo, Escalante, Dani Garcia, Inui - S. Enrich, Charles
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.03 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Málaga CF  (sobota 16:15)
Real Madrid hostí v sobotu odpoledne Málagu v rámci 13. kola LaLigy. Domácí vědí, že se musí dostat na vítěznou vlnu, pokud chtějí zachovat alespoň nějakou šanci na zisk ligového titulu. Svěřenci Zinédine Zidanea ztrácí již deset bodů na lídra tabulky, kterou opanuje Barcelona. Na druhou stranu Málaga chtěla do sezóny vstoupit s evropskými ambicemi, ale probudila se uprostřed noční můry.

Nicméně, na Santiago Bernabéu přijíždí s aktuální bilancí dvou výher z posledních tří zápasů v LaLize a v naději, že opět uhraje překvapivý výsledek. Domácí tým neprožívá úplně povedenou sezónu. Po dvanácti odehraných kolech se drží až na třetím místě ligové tabulky. Celkem získal dvacet čtyři bodů se skóre 22:9.

Los Blancos udělali překvapivé rozhodnutí, když uprostřed týdne v utkání Ligy mistrů proti APOELu naskočila na hřiště prakticky nejsilnější základní sestava a z Kypru si po zásluze odvezli výhru 0:6. Právě to by mohlo pomoci týmu dodat tolik potřebnou sebedůvěru. Důležité rovněž je, že se střelecky probudil Karim Benzema společně s Cristianem Ronaldem, kteří oba vstřelili po dvou brankách.

Sergio Ramos sice v tomto klání ještě nenastoupil kvůli zlomenině nosu z posledního utkání proti Atléticu Madrid, ale tentokráte by již měl být připraven naskočit s ochrannou maskou. Navíc se do tréninku pomalu vrací Gareth Bale, Mateo Kovačić a Keylor Navas. Jejich start do tohoto duelu je však zatím nepravděpodobný.

Málaga zaznamenala své první vítězství v ligové soutěži až 29. října, kdy překonala hrozný start do sezóny. Osm proher a jedna remíza mluví za vše. Ale nyní se zřejmě dostává do formy, protože dokázala zvítězit ve dvou kláních z posledních tří, ani "Bílý balet" není v této statistice lepší, jelikož získal pouze body čtyři.

Hosté se v tabulce krčí na sestupové osmnácté pozici se ziskem pouhých sedmi bodů. Navíc svým skóre 9:25 se nemohou chlubit a s inkasovanými brankami jsou vůbec druzí nejhorší v nejvyšší španělské soutěži. Málaga dostává v průměru dvě branky na každé utkání. Trenér Míchel však nepřijíždí do Madridu s poraženeckým postojem.

"Necítím se být outsiderem na Bernabéu. Věci se postupně mění, zlepšujeme se. Do utkání vstoupíme se stejnou mentalitou, jako na jakémkoli jiném hřišti." Ve stejném duchu hovořil Keko, který naskočil v úvodní jedenáctce čtyřikrát v řadě. "Víme, co udělat, abychom zastavili Cristiana. Nemyslím si, že by Real byl klidný. Liga mistrů je něco jiného, než liga a zde nejsou na takové úrovni, kterou by chtěli."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casilla - Carvajal, Vallejo, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Rosales, Luis Hernández, Baysse, Juankar - Adrian, Recio - Keko, Penaranda, Castro - Rolan
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.80 - 29.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Girona FC  (sobota 18:30)
Real Betis hostí v sobotu odpoledne Gironu a potřebuje si udobřit fanoušky. Musí se totiž vzpamatovat z debaklu v minulém kole a doufá, že se mu podaří porazit ambiciózního nováčka z Katalánska. Girona ale nebude snadným soupeřem.

Utkání v Seville bude mít hodně velký náboj také z toho důvodu, že oba týmy od sebe dělí jen jediný bod! Devátý Betis je sice v lepším postavení, ale v minulém kole mu tvrdou ránu uštědřil Eibar. Když byl na začátku druhé půle vyloučen obránce Mandi, vše se Betisu rozpadlo pod rukama a nakonec prohrál vysoko 5:0! Potupný výsledek potřebuje co nejdříve napravit a domácí prostředí je k tomu ideální.

Druhá porážka za poslední tři ligové zápasy celek ze Sevilly pořádně bolela. Betis sází alespoň na historické statistiky, protože proti Gironě si nikdy nevedl špatně. Za posledních osm let s ní prohrál jen jednou a v ostatních případech vždy odcházel z tohoto duelu jako vítěz. Otázkou je, co s týmem udělá tak vysoká prohra. I o tom mluví v rozhovoru s médii zkušený kapitán Betisu Joaquín.

"Za poslední tři duely jsme získali jen jeden bod a víme, že procházíme výsledkově špatným obdobím. Nedaří se nám téměř nic, ale přesto nikdo z nás nečekal tak krutý výsledek. Podle mého mínění vůbec neodpovídal našim snahám a tomu, jak jsme bojovali. Musíme ale spravit ještě hodně věcí, pokud chceme podobným výsledkům předcházet. Doufám, že se naše práce co nejdříve vyplatí a my začneme opět vyhrávat. Klíčová teď bude naše reakce a věřím, že nám naši fanoušci proti Gironě pomohou."

Girona sídlí na jedenáctém místě a její sezona se zatím dá označit za mnohem lepší, než si možná fanoušci před začátkem ligového kalendáře představovali. V poslední době se jí naopak daří, což potvrdila sedmi získanými body ve třech minulých kolech. Po výhře nad Realem Madrid si shodným výsledkem 2:1 poradila i s Levante, kterému tak oplatila nedávnou porážku v Copa del Rey. Minulé kolo už body ztratila, ale opět byla vidět její enormní snaha nevzdávat se.

V sedmé minutě poslal hostující Real Sociedad do vedení střelec José Willian a od té doby byla na tahu domácí ekipa. Girona se hnala za vyrovnáním a to se jí nakonec díky Stuaniho brance povedlo. A právě zkušený Uruguayec touží po dalších brankách. "Mým cílem je jediná věc - pomáhat svými výkony celému týmu. To pro mě bylo vždy hlavní a když cítím podporu a důvěru klubu, zlepšuji se. Vím, že pro Gironu můžu ještě hodně udělat a doufám, že společně přineseme našim fanouškům ještě hodně radosti."
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adan - Barragan, Amat, Tosca, Durmisi - Fabia, Javi Garcia, Guardado - Joaquin, Sanabria, Tello
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Maffeo, Juanpe, Ramalho, Muniesa, Aday - Portu, Timor, Granell, Borja Garcia - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.79 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Atlético Madrid  (sobota 20:45)
Atlético Madrid je jedním ze tří týmů, které v LaLize dosud nenašly přemožitele ani jednou. Navíc se tým trenéra Diega Simeoneho v týdnu radoval z domácí výhry v Lize mistrů a zlepšující se formu bude chtít potvrdit také proti Levante.

Atlético Madrid v této sezoně rozhodně nepatří mezi ta mužstva v LaLize, která by sklízela pochvalu ze všech stran. Mnohem častěji musel trenér Diego Simeone čelit kritice a tlaku ze strany novinářů i fanoušků, protože sezona jeho týmu se zatím nevyvíjí podle očekávání. V LaLize patří celku z Madridu až čtvrté místo s náskokem pouhých tří bodů na šestý Villarreal a první Barcelona se Atléticu s každým dalším kolem vzdaluje.

Ztráta Colchoneros na první příčku nyní čítá přesně 10 bodů, což je na konci listopadu propastný rozdíl. V minulém kole tři body opět na konto Simeoneho mužstva nepřibyly, o což se postaral konkurenční Real Madrid. V populárním městském derby si Colchoneros připsali jen bod za domácí remízu s rivalem a fanoušci spokojeností opět nehýřili.

Chuť si spravili až v Lize mistrů. Proti hostům z Věčného města se Atlético doma vytáhlo a porazilo svého soka dvěma góly s čistým kontem brankáře Oblaka k tomu. Především první gól Antoinea Griezmanna pak sklízel obdiv a stal se jednou z nejkrásnějších branek v dosavadním průběhu základních skupin Ligy mistrů. Atlético sice nemá postup vůbec jistý, ale tento výsledek by pro něj mohl být kýženým impulsem.

Na své hráče byl trenér Simeone náležitě hrdý. "Viděl jsem opět můj tým. Tým, který bojuje, nechává na hřišti všechno a dává do hry srdce. To jsme přesně potřebovali a chtěli ukázat. Slibuji, že se o postup v posledním kole ještě popereme. Do každého utkání jdeme s cílem vyhrát jej, patří to k naší filozofii. Teď je důležité, abychom na tento zápas navázali také v dalších duelech," uvědomuje si populární trenér.

To by proti Levante neměl být problém, i když také Levante dokáže překvapit. Právě v posledním vzájemném utkání k takovému překvapení došlo, neboť jasně poslední Levante si s Atléticem moc nelámalo hlavu a porazilo jej 2:1 i přesto, že Atlético šlo už ve druhé minutě do vedení! V 90. minutě vstřelil vedoucí branku Giuseppe Rossi. Teď je Levante zpátky a docela se mu daří. Minimálně vychází k boji s Atléticem z mnohem lepšího postavení než naposled.

Dvanáctý tým tabulky sice nijak zvlášť nepřesvědčuje ofenzivním koncertem nebo snad jistou obranou, ale pozlobit dokáže téměř každého protivníka. Levante kupříkladu nastřílelo jen o dvě branky méně než jeho následující soupeř z Madridu. V této sezoně si připsalo už 15 bodů a nachází se nyní na skvělé osmé příčce.

Mohou za to mimo jiné zápasy s Valencií, Realem Sociedad, Gironou či Eibarem, ve kterých Levante neprohrálo. V minulém kole se dokonce dočkalo tří bodů, o které se na hřišti Las Palmas postarali Cheick Doukouré a Jason Remeseiro.

Oba celky se trochu trápí s marodkou, větší potíže mají domácí. Těm totiž kvůli zranění nepomůže Jefferson Lerma, Ivan López, Roger Martí ani Álex Alegría. Hosté přijedou bez zraněné dvojice obránců v podání Juanfran a Šime Vršaljko. Dokáže Levante opět Atlético Madrid překvapit?
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Shaq, Postigo, Chema, Toňo - Doukouré, Campaňa - Jason, Bardhi, Morales - Enes Ünal
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Thomas, Godin, Savić, Filipe Luis - Koke, Gabi, Saul, Ferreira-Carrasco - Correa, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.16 - 3.87 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - CD Leganés  (pátek 21:00)
Leganés se snaží najít ztracenou formu a zapomenout na hodně špatné období posledních několika týdnů. Šanci k tomu má ve Vigu, kam přijede v rámci páteční předehrávky 13. kola. Ani domácím se příliš nedaří a budou to chtít napravit.

Málokdo by čekal, že v polovině listopadu bude Leganés o tolik výš než tradiční uchazeč o střed tabulky Celta Vigo. Jí se ale absolutně nepovedl začátek ligy a strádala. Za posledních deset soutěžních duelů se Celta mohla radovat z výhry jen čtyřikrát, z toho jen třikrát v LaLize. Ačkoli se jí daří v ofenzivní fázi a nastřádala už 23 branek (pro srovnání o jednu víc než třeba Real Madrid), výsledky nejsou nijak uspokojivé.

Celtě totiž patří až 13. místo v tabulce a to na tým, který byl zvyklý bojovat i o evropské poháry, prostě není dobrá bilance. V minulém kole se Celtě nepovedlo zopakovat úspěch z utkání proti Bilbau a prohrála se Sevillou. A to přesto, že ji dostal už po třinácti minutách do vedení oblíbenec fanoušků Maxi Gómez. Ani jeho osmá branka v sezoně nestačila, neboť Sevilla dokázala otočit průběh zápasu.

Že se Celta musí zlepšit, to si uvědomuje i záložník Pablo Hernández. "Rozhodně se nám nedaří tak, jak bychom si přáli. Nehrajeme možná špatný fotbal, ale výsledkově se trápíme. Často se špatně koncentrujeme a ačkoli třeba vedeme, nedokážeme zápasy rozhodovat a dotahovat je do úspěšného konce. Věřím ale, že se projeví naše tvrdá práce a příští utkání proti Leganésu zládneme lépe," přeje si zkušený záložník.

Leganés je na skvělém osmém místě, což je pro jeho fanoušky nečekaně dobré umístění. V poslední době ale i Leganés postihuje únava materiálu a podzimní výpadek. Už tři poslední duely v řadě Leganés prohrál a dohromady v nich dostal už osm branek. Naposledy si s ním poradila favorizovaná Barcelona, za kterou se dvakrát prosadil Luis Suárez a jednou záložník Paulinho. Dokáže loňský nováček porazit domácí Celtu a odvézt si z Estadio Balaídos tři body?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Ruben - Hugo Mallo, Cabral, Gomez, Jonny - Hernandez, Lobotka, Wass - Iago Aspas, Maxi Gomez, Sisto
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Ezequiel, Siovas, Diego Rico - Pérez, Eraso - El Zhar, Gabriel, Szymanowski - Amrabat
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.50 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona12111033:434
2.Valencia CF1293032:1130
3.Real Madrid1273222:924
4.Atlético Madrid1266016:624
5.Sevilla FC1271414:1222
6.Villarreal CF1263319:1221
7.Real Sociedad1253425:2218
8.CD Leganés125259:1117
9.Real Betis1252521:2517
10.Getafe CF1244419:1416
11.Girona FC1244414:1716
12.Levante UD1236314:1515
13.Celta Vigo1242623:1914
14.Espanyol Barcelona123459:1513
15.Athletic Bilbao1233612:1612
16.Deportivo La Coruña1232715:2311
17.SD Eibar1232711:2511
18.Málaga CF122199:257
19.Deportivo Alavés1220106:206
20.UD Las Palmas1220108:306

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (625)

Přidat komentář
Visca el barca

Barca si jede pro tři body na Mestallu

Reagovat
10FKK

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Switchback

After the game against Juventus yesterday, Vermaelen decided to train alone to prepare for the game against Valencia on Sunday.

Jinak Marcelino má ban na 2 zápasy, tak snad neprohrajem

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Tento víkend bude Déja vu bottle https://www.youtube.com/watch?v=4bdjjLKdFSQ Snáď nepríde penalta v nadstavenom čase ako naposledy.

Reagovat
Switchback

aspoň ta penalta byla jasná

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdenie dobrého výkonu z LM a výhra proti Málage

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych zapas proti Apoelu moc jako měřítko nebral, to i Malaga je o třídu lepší klub

Reagovat
technecium

Tento víkend bude Dejá vu dive https://www.youtube.com/watch?v=Shwr7k5KL3M Snad Ronaldo nedá tři góly jako tehdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som čítal po zápase Barca - PSG z vašich radov: "kontakt tam bol"

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
technecium

Potvrzení dobré formy a výhra proti Valencii

Reagovat
Ed_Hazard

Tento víkend sa musíme priblížiť o tri body k tým separatistom. Amunt Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

a nemělo to být náhodou už nějak jinak?

Ed_Hazard

24.10.2017 17:22

#

Samozrejme že môžeš ide ale o to, že by si tu mal byť ticho a sústreďovať sa na to čo zahrá tvoja Barcička, kedže je dosť reálne, že budete po nasledujúcich 4 kolách už na druhom mieste. A stavím sa s tebou, že to tak bude. Potom zase prídeme my s tou tradičnou karmou

[reagovat]

Reagovat
Ed_Hazard

Máte viac šťastia ako som predpokladal, dnes už musíte stratiť

Reagovat
Jordi Alba

Dneska možná i jo.

Reagovat
ADM

Dnes sa Ronaldo utrhne z retaze, da gol a bude z toho GB

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Furt bude ale horší, než Messi. A to je nejpodstatnější.

Reagovat
technecium

Odjakživa je horší jak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitativne samozrejme, ale na druhou stranu mel spoustu momentu, kdy svymi goly rozhodl dulezity zapasy a ziskal tim cenne trofeje

Reagovat
roman1978

to je jedno. prostě je leo lepší fotbalista. to nemá nic společnéhou spoustou momentů.

Reagovat
technecium

A Messi jako Barce nikdy nevyhrál cenné trofeje? Nebo v čem má tohle vyjádření logiku?

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Největší posila do příštího roku

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tohle bude základ v 2018/19, mám to z velmi ověřenýho zdroje. https://imgur.com/YTIj6BV

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nestraš tady s nějakým Allim, takových už máme dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak varianta č.2 no https://imgur.com/a/SR5Bb

Reagovat
smazaný uživatel

--------------------------Ter Stegen-------------------------

Semedo---------Pique----------Umtiti--------------Alba

-------------------Busuqets------Matic--------------------

-----------------------------Rakitic---------------------------

-----Messi-------------------------------------Neymar-----

-----------------------------Suarez--------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

Moje predstavy boli v lete taketo, ale bohuzial sa to nenaplnilo.

Reagovat
ADM

Rakitic ako AM Dať tam Messiho a na krídlo Ousa / Mbappeho tak sa môžme rovno fotiť s Treblom

Reagovat
ADM

btw, prvýkrát v živote by som tam preferoval Cavaniho nad Suarezom

Reagovat
Visca el barca

Leo ukázal, že není šlapka jako Ney. Král

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Details: "Messi will also earn an £80m ($140m) signing bonus AND £500,000-a-week ($875,000) for the next four and a half years, totalling $205m."

Reagovat
Visca el barca

Neymar dostal tolik bonusů a bylo mu to málo

Reagovat
Ed_Hazard

Nonstop sa odvolávaš na Neymara. Ale rozumiem, musí to bolieť keď ti jeden z 3 najlepších hráčov na svete ukáže prostredníček

Reagovat
Visca el barca

Ty dva příspěvky? Messi, Neymar a kdo je ten třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první je Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

palec nahore, dobre jsi ho ted sundal

Reagovat
teenz

Reagovat
Dayman

Casilla; Carvajal, Vallejo, Varane, Marcelo; Lucas, Casemiro, Kroos, Isco; Benzema, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada hodne dobre, jen misto kroose nebo caseho by mohl hrat ceballos

Reagovat
Mercury

ten uz nebude hrat nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidim na debakl a hattrick od krale

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

To je intenzita ako ma byt skoda ze to teraz ale nepadlo Crisovi

Reagovat
smazaný uživatel

Case

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil kdybysme dneska dali 6, 7 golu

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že bude desítka

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to tam Crisovi uz musi spadnout

Reagovat
Ed_Hazard

Lol Karim To chcel zakončovať či prihrávať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl ze spis prihravat

Reagovat
Ed_Hazard

Ale ako odkedy je Dani späť, tá hra sa sakra zmenila. A nielen na jeho strane.

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

???

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

faul co na tom nechapes?

Reagovat
Ed_Hazard

No nie som si dva krát istý Ale dajme tomu

Reagovat
ADM

Reagovat
Kokesh

On to ale je faul. To, ze se to bezne prehlizi je vec druha...

Reagovat
ADM

Tak hádať sa nebudem z toho jedného opakovaného záberu, ale nezdalo sa mi to...

Reagovat
patas92

V čem je to faul, že jeden hráč chce hrát míč a jde do souboje, zatímco ten druhý ne?

Reagovat
Kokesh

Zkus vyskočit, kdyz o tebe bude ve vzduchu oprenych 80 kg...

Reagovat
patas92

Nevím, no. Jde o to, že Carvajal v podsatě nevyskočil a jen na ten míč čekal (možná o útočníkovi nevěděl). Obránce Malagy šel imho do toho čistě.

Reagovat
Kokesh

Imho jak ciste? Tim ze vyslocis a opiras se rukou o souperovo rameno? Bez toho opirani by se tak vysoko nevysrouboval...nrvim z jakeho pohledu tohle je cista hlavicka, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus vyskočit, kdyz o tebe bude ve vzduchu oprenych 80 kg...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to jako faul nepiskal

Reagovat
Ed_Hazard

Proste sa zavesil do vzduchu. Toto ak by sa pískslo tak nie je šanca aby po rohu padol gól hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ze mi poradne zatrnulo

Reagovat
smazaný uživatel

opřel se o něho výskoku, ale nic hrozného to teda nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný gól neuznali Baleovi v Clásicu v 2015/16, keď sa oprel do Albu.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto je inak zvláštny moment. Ramos dá týmto štýlom 90% gólov z rohu, ak sa ale takto oprie pri bránení a po dlhej lopte na našu polovicu, tak sú z toho fauly a sem tam aj redky

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=s7OiqTxRQQA podobná situácia s rovnakým výsledkom

Reagovat
popltak

Malaga je asi solidně školí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Haha, hrajem doma necháme si je tam čutat jako bysme hráli proti Barce.

Reagovat
Fairplay

Casilla

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Už ten prvý gol vyzeralo z opakovačky že nezvládol..

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

dostat doma dva (tři) góly od Malagy jen tak dál až do El Clásica kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Nedat gol juventusu jen tak dál az do El Clasica kluci

Reagovat
Baronne

To snad nechceš fakt srovnávat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci, bohuzel me k tomu klokan prinutil

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kily

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

My sme napr nedali gól vonku v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

my máme obranu skvělou, tak mám právo machrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak bude skvělá proti PSG nebo City třeba

Reagovat
Baronne

Na ty narazíte první vy

Reagovat
smazaný uživatel

To na situaci nic nemění právě

Reagovat
Baronne

Třeba je dáte

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus už najednou není měřítko jo? dva zápasy, NULA inkasovaných

Reagovat
Switchback

v podstatě už 5 zápasů po sobě

Reagovat
ADM

no dá sa to zhrnuť aj na celý tento rok, ak to chceš ešte dramatickejšie

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kokesh

Kroos je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cebsllos na plac

Reagovat
ADM

Tvl Ronaldo trolí sám seba už

Reagovat
Murena

Reagovat
Fairplay

Ronaldo ať jde taky radši hrát třeba piškvorky.. ten v lize gól už nedá asi nikdy

Reagovat
alcantara

Benzema gol... Paulinho ma co dohanat na BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

To je naprosté zoufalství , co se na tom hřišti děje

Reagovat
Switchback

Malaga do dnes měla skóre 0:13 ve venkovních zápasech

Reagovat
10FKK

Míchelovi teče do bot, tak sere na real...

Reagovat
smazaný uživatel

to je krásné, z toho by měl někdo udělat meme

Reagovat
Kily

nemá někdo odkaz na tu situaci z konce první půlky?

Reagovat
10FKK
Reagovat
Kily

celkem regulérní gól, škoda, že ten, kdo zahrával trestňák, nepočkal ještě pár vteřin, by Carvajal vycouval až na parkoviště

Reagovat
Fairplay

Reagovat
10FKK

Reagovat
10

vždyť na tu hlavu vyšplhal díky "stoličce" přes jeho rameno

Reagovat
ADM

Ako tu bolo napísané, takto vyzerá kazdy Ramosov gol..

Reagovat
Kokesh

To snad neeeee.....

Reagovat
10

a to z toho dělá regulérní gól?

Reagovat
teenz

Když musí napadat Ronaldo, je něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Tak a Ronaldo ide na GB, ako som predpovedal

Reagovat
10FKK

Reagovat
ADM

Neskutečný príbeh

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Murena

Ronaldo gól ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaaaaaaaaalllll

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
teenz

Ronalda zachvilku předeběhne i Mertesacker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

V úspešnosti premenených striel ho momentálne predbieham aj ja

Reagovat
teenz

Já myslim, že jako úplná potupa stačí ten Paulinho.

Reagovat
alcantara

Ved o dva goly zaostava

Reagovat
teenz

Jo, timhle tempem ho snad do konce sezony dá.

Reagovat
alcantara

Som myslel Paulinha na BBC.

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Visca el barca

Real je naprosto šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proooc theo

Reagovat
ADM

Tvl Malaga nakoniec prehrá kontumačne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Zranenia..

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro už masakruje ve vlastních řadách.

Reagovat
10FKK

Faul na fotbal...

Reagovat
vladino10

CR rozumme, nepotrebuje lacné góly z penált

Golden Ball

Reagovat
smazaný uživatel

Cris uz to filmuje moc okate

Reagovat
CR7RONALDO

Toto neni možné, čistý gól zas neuznaný.

Reagovat
smazaný uživatel

křišťálově čistej ?

Reagovat
teenz

Tys tu chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez radsi sazet...

Reagovat
smazaný uživatel

jako, já to dneska realu přál...do tý doby než mi to to zhatil tottenham...pak sem se stal zase neskutečnym fandou Malagy https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NzI5NTY3MzcwMDpCEOVpG0c%2BxQZ2RQU%3D&kind=MAIN já už fakt nevim co dělám špatně...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Nesázej

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to votočim - vale barca goly, monaco psg goly, a juve vyhra v handicapu...tyhle tři věci klidně za dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak dej vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě asi city tam hodim...podle mě Hadry daj. Já sem hodim odkaz na ten tiket (ale říkám si, jestli zrovna to mi nepřináší smůlu...mi je nějakej Valloire a jemu podobní proklínaj na dálku snad )

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

dávat handicap za 1.19 není moc dobrý nápad...

Reagovat
smazaný uživatel

potřeboval sem pátej zápas pro favorita a díky snad hodinovýmu dobývání hradu v Strongholdu sem nestihl co sem chtěl - dort góly a výhru Lipska...ale tak jako tak bych tam ten real v handu zřejmě fouknul...Ale je to fuk, Tott by tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávej radši třeba jenom dva zápasy s vyšším kurzem...dnes třeba Watford a Augsburg se dali krásně zariskovat na čisté výhry. Jak je těch zápasů 4 a víc, tak se vždycky nějaká "jistota" posere

Reagovat
smazaný uživatel

jako asi je na čase změnit systém...Třeba dneska věřim hodně Betis Girona ze padne 3 a více branek...tam je kurz myslim 2,5, tak to samotný třeba i za dvě kila, pak je z toho hned pětibabka.

Reagovat
smazaný uživatel

teda 4 a více (u fortuny psáno 3.5+ )

Reagovat
Kokesh

Plus penalta na Lucase...doma se fakt dari, heh.

Reagovat
ADM

Reakcia presne akoby to pisal Ronaldo z ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos

Reagovat
smazaný uživatel

Celý Madridské BBC do důchodu, už je čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire už sem nechodí nebo co ?

Reagovat
patas92

Má plno práce pod Messiho článkem.

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
technecium

Reagovat
el Principito

Reagovat
RKBoy

Moreno a Milner.

Reagovat
fefo

Vale - Barca, budeme tam.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Fandite domácím doufám

Reagovat
fefo

Jak kto

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Vermaelen, Umtiti, Alba - Paulinho, Busquets, Iniesta - Messi - Alcacer, Suaréz

Myslím, že i remíza by byla fajn.

Takže obligatní 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

To hraje Paco až tak dobře?

Reagovat
technecium

Dává góly, ale v současným kádrů není moc z čeho vybírat

Reagovat
ADM

Nie, Suarez až tak zle

Reagovat
Phillipinho

V Primere neni moc horsich utocniku.

Reagovat
X-bano-X

napr. Torres

Reagovat
Phillipinho

Akorat Paco ty urovne co hral Nando nema sanci se ani priblizit

Reagovat
X-bano-X

Hodnotím hráča podľa toho ako hrá aktuálne a nie ako hral pred 10 rokmi. V aktuálnej situácii kedy sú v Primere hráči, ktorí hrajú zápas čo zápas, dostávajú sa do 100% šancí a tie nedokážu využiť viď Suaréz, Ronaldo či Benzema hodnotiť hráča, ktorý odohral 277 minút a strelil 2 góly ako jedného z najhorších útočníkov Primery je skôr tendečná vec ako hodnotenie reálnych výkonov.

Reagovat
10FKK

cr7

Reagovat
valloire

plácání Král

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Stavím sa o gate, že namiesto Paulinha nastúpi Rakitič

Reagovat
valloire

200. pro dnešní debakl Barcelony.

Reagovat
popltak

To si zase sereš do huby. Na Barcelonu Real nemá ani náhodou, takže spíš ztráta Valencie by pomohla, aby Real mohl myslet alespoň na to své klasické 2. místo.

Reagovat
valloire

Jistě a proto Superpohár je ve vitríně trofejí....

Reagovat
smazaný uživatel

To určite vypustili

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou je superpohár důležitá trofej.

Reagovat
valloire

ta nej

Reagovat
smazaný uživatel

nemá ani náhodou? To si povíme cca za měsíc...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
drussbarb

Jako dnešek může být velmi důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co sem tak koukal, tak na LaLigu má práva Digi sport, dneska konkrétně tam večer dávaj Barčičku. Je ještě jiná možnost koukat na LaLigu tady z Česka? Nějaký ofiko stránky nebo tak? Prostě nejpohodlnější řešení tady z týhle kotliny. V úplně krajním případě by stačily zápasy Barcelony, pouze. : díky ěéfové

Reagovat
smazaný uživatel

ale respekt rozhodčímu, že v 94.minutě se nebál v San Sebastianu vyhodit toho simulanta

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Semedo, Umtiti, Vermaelen, Alba; Rakitic, Paulinho, Busquets, Iniesta; Messi y Luis Suárez

Presne taku som ocakaval.

Reagovat
ADM

Na lavičke nikto

Reagovat
Ed_Hazard

Načo sem dávate vaše zostavy? Ako keby záležalo na tom kto nastúpi

Reagovat
Teoretik

0:0

Reagovat
Teoretik

I když Verma by mohl udělat nějakou botu

Reagovat
smazaný uživatel

Citim v kostiach, ze sa dnes Leo dvakrat utrhne.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná

Reagovat
Ángel di María 22

Je sice pořád brzo, ale dneska se to definitivně láme. Pokud Vale vyhraje, bude mít sama šanci na titul a ostatní týmy malinkatou naději. Remíza moc neřeší. Výhra Barcelony je titul v listopadu

Na Barcelonu v lize vůbec nekoukám, ale dneska si to pustim. Snad to bude dobrej fotbal aspoň.

Reagovat
Ed_Hazard

Ak nepozeráš, tak ti to zhrniem - je jedno kto hrá, je jedno že hrajú sračku, oni tie 3 body urvú aj keby malo hrať všetkých 11 hráčov s kýblom na hlave Insane, my sme to trhali minulý rok často na konci zápasov, po obrovskej prevahe v závere, takže sme si to kvázi vydreli. Toto čo sa u nich deje je skôr božie požehnanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to taky není pravda

Reagovat
Visca el barca

to je ještě větší křeč než vaše výkony v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec

Reagovat
alcantara

Ten vas srackovy pragmatizmus bol uplne rovnaky, nie je si co vycitat. Tazko sa posudzuje "pozeratelnost" zaujatym fandom, mozno to u vas vyzeralo o trosku lepsie, lenze mate aj kvalitnejsi kader.

Reagovat
Ed_Hazard

Nejakí ste podráždení. Ja osobne váš futbal nehodnotím nejak extra tragicky, to vy tu pičujete každý týždeň ako ste zase uhrali 3 body po strašnom výkone. Tento krát som len použil vaše slová

Reagovat
smazaný uživatel

loni měl u vás nejčastěji kýbl na hlavě Ramos v 94.minutě

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo to tak dávno, čo Barcelona mala náskok 12 bodov a ligu vyhrala o bod. Liga sa vyhráva v druhej polovičke sezóny.

Reagovat
patas92

Vůbec netuším, co od toho zápasu čekat. Z naší strany stejně opatrnou sračku jako proti Juventusu, na druhou stranu současná Valencia je imho nebezpečnější tým, než Juve, a ti na nějakou neprohru spíš hrát nebudou.

Reagovat
Visca el barca

Vyhrajem

Reagovat
Jordi Alba

Poslední zápasy taky nehrajou nic extra ..

Reagovat
valloire

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

z Vermaelena mám strach jak prase ale jinak čekám dobrý výkon a relativně pohodovou výhru o dva góly Nelíbí se mi ty poraženecké kecy o tom, jak by stačila remíza, pořád je to "jenom" Valencia a my chceme titul!

Reagovat
Teoretik

Směrem dozadu si snad svoje odehraje

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
-Kopy-

och

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Xavi

Tak to je super.

Reagovat
REPLIKATOR

Nevím komu fandit Asi rozhodčím

Reagovat
Switchback

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle bude Messiho zápas

Reagovat
ADM

Mi príde po tom premiestnení z hrotu dosť zabitý v tomto systéme.

Reagovat
Switchback

Mohl by už dát gól konečně

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream s rayem hudsonem?

Reagovat
Teoretik

Messiho šajtle to ho učil Rosa?

Reagovat
ADM

Ta Messiho prihrávka bola trošku over the top

Reagovat
Switchback

žlutá vole ...

Reagovat
ADM

Tvl ale Semedo nedal šprint a prihrávku do 16ky už tak mesiac.

Reagovat
Switchback

Ernesto mu to asi zakázal

Reagovat
celeb

Semedo od zapasu k zapasu horsi. Zaciatok fantasticky a potom postupne jeho vykon smeruje nadol. Nulova kreativita, nulova ochota nieco vymysliet - smerom dopredu uplne sterilny, nastastie smerom dozadu vacsinou ok, aj ked aj tam by to mohlo byt lepsie.

Luis katastrofa, ale to sme vedeli.

Reagovat
celeb

akoby ma pocul a chcel dokazat, ze sa vie vratit k vykonom zo zaciatku sezony - ok, rad sa budem mylit.

Reagovat
dextroza_m

Zatím hrajeme dobře, ale co se stalo Semedovi? Nenahraje na 2m? Jinak doufám, že se chytne Verm.

Reagovat
Ed_Hazard

Vale vôbec nejdu brejky. To je tak tretinové oproti tomu čo zahrali proti nám, vtedy mi pripadali ako tým z inej galaxie..Snaď sa nakopnú, stačí byť troška presnejší a kludne by tam gólik mohli dať. Barca nevyzerá vzadu bohvieako..

Reagovat
celeb

Busq fantasticky, hned za nim Paulinho a Messi.

Reagovat
ADM

Ale celkovo je to opäť strašná bezpohlavné nič, jediné o čom nám ide je kontrola hry

Reagovat
dextroza_m

Opakuje se zase minulý rok dpč?

Reagovat
Switchback

ČURÁK WTFFFFFFFFFFF

Reagovat
roman1978

Komedie zacina

Reagovat
Teoretik

Jasný gól ty mrdko

Reagovat
X-bano-X

Dpc mam dejavu

Reagovat
alcantara

komedia, ukoncite to.

Reagovat
dextroza_m

Ty vole a ještě jsme málem dostali, to si dělají kozy, ten kkt nza branou?

Reagovat
smazaný uživatel

lol tady v te lize jeste neni ani goal line technology??

Reagovat
Switchback

příští rok tuším

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tebasi, děkujem

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

NOTIČKY Z MADRIDU JSOU TADY!!!!!!!!!!!KURVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej gol čuráci, to viděl i slepej.

Reagovat
Ed_Hazard

A nebol!!!!

Reagovat
Teoretik

Pomezní utratit!

Reagovat
smazaný uživatel

wow... tak větší zářez jsem už dlouho neviděl

Reagovat
ADM

Reagovat
Murena

Reagovat
dextroza_m

Ty vole nestíhají a prasí, rozhodčí kokot"!!!

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jasný gól, wtf

Reagovat
Ed_Hazard

Boha ale vale im to dáva na podnose

Reagovat
nani92

najlepšia liga sveta

Reagovat
roman1978

Zkurveni rozhodčí. Tak to zase dejte Madridu jako loni a bude klid. Taková klasika.

Reagovat
EXoRcIsT

jasny gol rozhodca obrovska chyba ale mohla dat Valencia gol hned z protiutoku aspon by bola sranda do konca zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

no pěknej zákrok od Neta

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí Já vám fandil!

Reagovat
Ed_Hazard

Lol ale tá panika miestnych Culés s odkazom na Madrid

Reagovat
dextroza_m

ty tady plačeš, že nám to Vale dává zdarma, tak raději mlč

Reagovat
Ed_Hazard

Však si nevedia dať 3 prihrávky za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je zapnutý presising na max.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

*pressing

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

A jak jinak, když se to opakuje pořad dokola. I loni bychom titul měli my, nebýt rozhodčích. I poslední ztráceny titul s Atleticem nám ukradl v posledním zápase rozhodčí atd atd atd. A vždycky z toho tezi Madrid.

Reagovat
dextroza_m

Ale, loni byl Real prostě lepší...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

loni řezali nás, vám pískali penalty

Reagovat
dextroza_m

ale ten gol už je celkem každoroční klasika. Něco jako advent.

Reagovat
roman1978

Ne. Loni vám uznali několik gólů z ofsajdu ( nemyslím lm) nám neuznali několik gólů z neofsajdu a dokonce jeden, co byl v bráně ještě více, než dnes. Nějaký španělsky deník, co se ti zabývá každý rok spočítal, ze Barca měla vyhrát o pět bodu. Zase jen rozhodčí ve prospěch Madridu. Zase se vrací ty nervy, kdy si to Madrid proste osefuje. Viz včera

Reagovat
valloire

já zas četl něco jinýho

Reagovat
roman1978

Ne

Reagovat
roman1978

A hlavně já si pamatuju tu spoustu let a spoustu “sporných” rozhodnutí v neprospěch Barcelony. To žádné zápasy typu čelzí nevyrovnaji, protože jsou i prohry typu inter a muriňo. Fuck Madrid

Reagovat
valloire

Ale Romane, já si zas pamatuju skoro všechno pískaný ve prospěch Barcelony.

Reagovat
roman1978

Které k ničemu nevedly.

Reagovat
valloire

Vedlo to k titulům.

Reagovat
roman1978

Tak to určitě. Ale já to říkám pořad, mas to popletené a tajně fandís modrocervenym.

Reagovat
valloire

a myslím, že ten poměr penalt pro a proti, kterej je 4 násobnej ve prospěch vás, hovoří jasně. A to nemluvím o kartách.

Reagovat
roman1978

Zase picoviny. Barcelona by měla kopat nejvíc penalt a to suverénně. Tráví totiž nejvíc času v pokutovych územích soupeřů. Proti Barce by mělo být nejmíň penalt. Soupeři totiž tráví nejméně času v pokutovém území Barcelony. Je to jednoduché. A přitom má i tak nejvíc penalt bílé zlo.

Reagovat
valloire

no to nemá

Reagovat
roman1978

Jistě, ze má. A to o dost.

Reagovat
valloire

pravěk, byli jsem dominantní tým a tak jsme měli penalty, jinak se naši hráči nedali zastavit

Reagovat
smazaný uživatel

nelzi

Reagovat
MadMrJacky

Vůbec no

Reagovat
smazaný uživatel

toto přece není možné nevidět

Reagovat
Teoretik

Tohle viděl i slepej, tohle je na celoroční suspendaci.

Reagovat
REPLIKATOR

Jestli o tenhle gól nevyhraje Messi Zlatý míč

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

ten nevyhraje o těch 10 golů

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že o zlatym míči rozhoduje jeden gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte už titul Madridu, proti rozhodčím nemáme šanci.

Reagovat
valloire

ty jsou s vámi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel kraviny. Vám připískávají z celý la ligy nejvíc tak si tu neber do huby madrid.

Reagovat
roman1978

Jdi do hajzlu děcko blbé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Jinak Alba, který běžil slavit k pomeznímu na druhé straně a úplně opustil tu levou lajnu, byl taky dobrý

Reagovat
ADM

CR7RONALDO25.11.2017 18:03#

Toto neni možné, čistý gól zas neuznaný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to můžeš říkat taky.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, proč Suarez furt stojí v offsidu, furt dokola.

Reagovat
alcantara

Do becka hodny, fakt

Reagovat
celeb

jeho tam musi drzat Messi - inak nechapem. Valverde zatial dokaze dostat z minima maximum, neverim, ze on tam chce mat Suareza.

Reagovat
smazaný uživatel

co to ted bylo za kombinaci mezi messim a iniestou

Reagovat
ADM

Iniesta dnes na lopte magicky. A Umtiti je momentálne asi najlepší stopér na svete.

Reagovat
dextroza_m

Umtiti se na to nemohl dívat, tak vyrazil dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

mně se libí u vás, že pokud se někomu daří, tak je to automaticky nejlepší storper na světě, ne jeden z nejlepších, ne jeden z nejlepších z La Ligy, ale naprosto nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

neasi

Reagovat
ADM

Prepáč. Už si nikdy nedovolím vysloviť subjektívne tvrdenie.

Reagovat
X-bano-X

Vyslovuj vždy len objektívne tvrdenia, ako sa to deje u našich madridských kamarátov

Reagovat
Jordi Alba

Jiné bomby se tady zase jedou.

Reagovat
pingla

přesně tak

Reagovat
Teoretik

napsal "asi", neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi nevidel hrat mustafiho

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej kolotoč. Náš výkon roste s úrovní soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým ví kdy ma zapnout obrátky.

Reagovat
valloire

Jo. K vidění na jaře v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jsi viděl jaro LM 2018?

Reagovat
valloire

asi víš jaký jaro, jestli ne, není ti pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

To jaro je minulost, minula sezona, nevím proč bych na to měl furt vzpomínat.

Reagovat
valloire

No proč ne? První tým, kterej obhájil LM, na to se nezapomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o čem mluvíš.

Reagovat
alcantara

Zatial velmi solidny vykon. Konecne.

Reagovat
patas92

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Teoretik

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
dextroza_m

Zápas zatím skvělý!

Reagovat
Dr. Admess

Teď když je Suárez jasně faulovanej, tak to ustojí. Ach...

Reagovat
Ed_Hazard

Vale naprosto katastrofálna, 50% úspešnosť prihrávok hovorí za všetko

Reagovat
Dr. Admess

Jj, to nebude tou kvalitní Barcou, ale Vale katastrofální prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Většího ubrečence než jsi ty jsem snad v životě neviděl. No vlastně ta vaše ekipa Slováků co fanděj Madridu stojí za to sama o sobě

Reagovat
X-bano-X

veď ich pressujeme tak, že majú minimum času na spracovanie a rozohrávku

Reagovat
Ed_Hazard

No to sme aj my, lenže vtedy si to prihrávali presne na kopačku štýlom, ktorý ani na fife nedokážem Futbal je divný šport niekedy

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
LAM

S timhle rozhodčim to bude stačit.

Reagovat
Ed_Hazard

V druhom polčase im dáte 3 kusy, nie je šanca aby s týmto vydržali. To so nevidel snaď ani od Betisu, od 25 min som nenarátal viac ako 5 prihrávok po sebe

Reagovat
LAM

Letos venku moc golů nedáváme.Tahle hrubka rozhodčího může hodně mrzet.

Reagovat
Ed_Hazard

Zlomíte ich, ja im pri tejto nemohúcnosti neverím. Jedine teda že by sa v druhom polčase spamätali.

Reagovat
roman1978

To jenom proti vám hraje i poslední tým nadpozemskou a každý gólman je proste dokonalý. To nemůže být kvalitou Barcelony a hrůzou madristu.

Reagovat
Ed_Hazard

To je váš syndróm. Pusti si zápas Vale proti nám, budeš čumieť, to ti garantujem.

Reagovat
roman1978

Já se dívám na každý zapas bílého zla už přes dvacet let.

Reagovat
valloire

já věděl, že nám přeješ

Reagovat
Ed_Hazard

To si potom väčší fanúšik ako ja!

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia nervózní jak prase. Hráči vepředu neudrží míč a zbytečně kazí lehké situace.

Reagovat
Teoretik

Teď se na to podívej ty žlutý prase

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jsme z Barce pekne posrani a hrajem tuzku...

Reagovat
ADM

Messi sa baví s človekom, ktorý je nižší ako on. What a time to be alive

Reagovat
Jordi Alba

Messi docela obr oproti rozhodčímu.

Reagovat
Teoretik

Zatím dobrý výkon, ale ta finální fáze

Reagovat
Dr. Admess

Nastal těžší soupeř, zapli jsme na větší obrátky a soupeř opět (Juve doma, Bilbao venku, Vale nyní) horší než my. Aneb s kvalitou soupeře rostě náš výkon. I like this!

Ten pomezní by měl přijít o licenci, to viděl i Bus na půlce snad.

Ale snad ten gól tam padne, minimálně za první půlku si ho zasloužíme.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je ta skvělá Vale?

Však jsou uplně strašidelný. Ani nemusí být pod tlakem a ztrácí neuvěřitelný balóny. A neustále, to jsou ztráty na úrovni druhý ligy, celej poločas. Takhle nemaj šanci

Reagovat
Ed_Hazard

Nechápem čo robia, na 3 metre nikto okolo, a Zaza to v otočke drbne na Busa, ale tuším Garay po nepresnej prihrávke od niekoho z Barci bum 20m späť na kopačku Barci Strašné wtf momenty tam boli

Reagovat
LAM

Rozhodčí dement.

Má cenu vůbec řešit to že něco takovýho píská tenhle zápas.Ten míč se za tou brankovou čárou dokonce zastavil a vidět ho měli oba.Nebo možná ani nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím velmi pěkný výkon. Po pauze hrát dál takhle a nemělo by to dopadnout špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

takze dalsi zarez, nojo mordor ma dlouhe prsty

Reagovat
smazaný uživatel

mraz prichazi z madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme dobře, pěkně presujeme a v pohodě získáváme míče. Škoda pár nepřesností a zpomalení akcí, měli bychom to občas hrát rychleji z první. Valencia si ani neusrala, gól jasný, měli prohrávat. Loňský Betis dejávu. Náhoda? NEMYSLÍM SI.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted kompenzuj, min vymyslenou pencli pro barcu v kazdym zapase co budes piskat

Reagovat
Woyta

KONEČNĚ mohoubrečet i fanoušci Barcy. Většinou byly ve vzájemných zápasech časté zářezy Valencie. SATISFACE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ale hloupej netopyr

Reagovat
Woyta

A co minule golik z ofsajdu hmmm?

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to s vami je sakra? Kde ste nechali tým čo nastúpil proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická házená a výborný represink od barcy. Musí se Vale zvednout a zkoušet to na protiútoky a doufat, že tam něco padne.

Reagovat
Black Jagir

Souhlas. Když si vzpomenu na ten loňský ofsajd a pozitivem je, že už s nima nepřijel ten brazilskej fracek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo video jako v serii A tak je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila by ta čárová technologie jako v PL. Zablikaly by mu hodinky a věděl by že je gól. Jinak tenhle musel být vidět z druhý strany stadionu. Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba jasná, ale inteligentí fans barcy by tu nemuseli psát hlouposti o madridu.

Reagovat
valloire

inteligentní?

Reagovat
smazaný uživatel

"intligentní"

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nic pánové, mám na ten zápas 3 a více gólů, tak cmon

Reagovat
madridcan

,,Dajte titul rovno Realu!"

Takze to my vedieme o sedem bodov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hrajeme výborně, bez míče pak naprosto fantasticky, tohle jsem od nás hodně dlouho neviděl, v mnoha směrech to připomíná Pepovu Barcu. Klasicky strašidelný Suárez a zkusil bych do hry dostat kreativního Denise, přece jenom do šancí se dostáváme dost obtížně.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Valencia má dobře ošefovaný sudí. Ne jak my. Nám vyloučí Krále za nic a ještě mu napaří trest a tak nás rozhodí na startu sezony. Dlouhé prsty Bartomeua.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Karma za loňskou nafilmovanou penaltu v poslední vteřině. Karma je svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar tchoříku :3

Reagovat
alcantara

Sergio je neuveritelne genialny.

Reagovat
ADM

Tuto sezonu je skvelý aj na svoje pomery.

Reagovat
Teoretik

Takovou brutální kosu na Vermu nepíská?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza, zákeřná svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza pěknej zmrdík

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty Messiho přihrávky dneska No offense, potřebuju góly

Reagovat
Teoretik

Valencijští hrajou jak prasata. Atlético hadr.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní akce

Reagovat
rave

Leoš by za ty prachy mohl přidat trochu

Reagovat
alcantara

Presne toto som cakal...

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooool

Reagovat
roman1978

Vyborne

Reagovat
dextroza_m

Nevadí, jedeme.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
celeb

2 obrovske chyby od Semeda v kratkej dobe. Navyse obe rovnake.

Reagovat
smazaný uživatel

a co mel delat, kdyz tam na nej byi dva? rakitic se na to vykaslal

Reagovat
celeb

za chvulu dalsia. Bolo 2 na 2. Jednoznacne mal ist na kraj branit hraca co si nabieha z boku a nie zdvojovat hraca. Navyse pri gole nespravil poriadne ani 1. Hra otrasne. Mal v 1. polcase 2 pokusy nieco spravit. Dovtedy sterilny, v 2. polcase doslova otrasny na oboch polkach ihriska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na góle má podiel aj Rakitič

Reagovat
celeb

to sa nehadam, ale obrana bola v dobrej pozicii - 2 na 2 a potom urobil Semedo obrovsku chybu. Pred tym dalsiu a po gole znova. To bol asi aj dovod, preco ho Valverde stiahol a poslal tam Vidala, mne prislo, ze sa Semedo uplne zrutil psychicky a nevedel co ma robit. Bod zlaty, ale stav niektorych hracov, ci celych postov je doslova katastrofalny.

Inak zaujima ma, ci by sme pri pripadnej zimnej kupe Icardiho ho vedeli vyuzit aj v LM. Ale zas si uvedomujem, ze tazko uzivime Suareza (ak by sa dal zazracne dokopy) aj Icardiho. Ale Messi by sa asi potesil, mali by pol roka na zohranie sa pred MS.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
roman1978

Raketa

Reagovat
madridcan

Rakitic sa nato pekne vyjebal

Reagovat
ADM

Budúco zápas v základe

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
Ed_Hazard

Noooo toto už sa podobá na Vale Naprosto zaslúžene

Reagovat
Ángel di María 22

Guedes tam teď 2x v krátký době udělal ze Semeda levnou štětku. Podruhy golaso, krása

Reagovat
Ed_Hazard

Ten hráč má v riti raketový motor. Neuveritelný rýchlik.

Reagovat
LAM

Rozhodší dosáhl svého

Reagovat
Inter Eterno Amore

Barca ponížená šášom Krustym

Reagovat
valloire

gol gol Valencia dala gol

Reagovat
Teoretik

Tohle je furt, Semedo na tý pravý straně vždy v zápase začne hrozně hořet a nikdo mu tam nepomůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo tam pěkně chrápal

Reagovat
patas92

Suarez se v podstatě s nějakým vracením se ani nemusí obtěžovat, v ofsajdu skončí tak jako tak.

Reagovat
Black Jagir

Jak by řekl valloire: zkušený tým ví, kdy dát gól

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

raketa stejna lama jako verma, akorat ma stesti ze vepredu ty chyby, ta jeho zbytecnost tak videt nejsou..nechapu zdejsi jeho uctivace

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta? ano-ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

hral mic takze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Adam Nemec>Suarez

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Jasná penalta je to tady

Reagovat
dextroza_m

Jasná, jasná.. hlavně, že v tom máš jasno

Reagovat
patas92

Gabriel

Reagovat
Teoretik

Paulinho ve 30. min odešel ze hřiště? nebo kam zmizel?

Reagovat
Switchback

pořád v offsidu

Reagovat
alcantara

Ty vole, nabehne raz za zapas dobre? Dajte tam Paca, to je oproti nemu Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo hoří. Rakitič no comment. Suarez král offsidu a prvního dotyku.

Reagovat
smazaný uživatel

První a druhý poločas neuvěřitelný rozdíl.

Reagovat
Jordi Alba

Vysvětlí někdo Semedovi, že je krajní obránce ?

Reagovat
Teoretik

Naprosto propadáme v záloze, střídej!!!

Reagovat
roman1978

Nevěřím raketa dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

o co se tam delofeu snazil, jak lezel na zemi?

Reagovat
dextroza_m

Pěkně nás to zlomilo...

Reagovat
smazaný uživatel

guedes what a shot!

Reagovat
Ed_Hazard

Byť fanúšik Vale, tak by mi Parejo s tým jeho nekonečným vlečením lôpt strašne liezol na nervy

Reagovat
Black Jagir

Taky nám pěkně pije krev, ale pořád ho potřebujeme.

Reagovat
Ed_Hazard

Tie jeho priame kopy (zvlásť proti Realu )

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hrajeme jak Real ty vole , co si to vzali o tý pauze.

Reagovat
valloire

Kdybyste hráli jako Real, tak byste vyhráli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě to baví odpovídat na každý hloupý komentář

Reagovat
valloire

baví

Reagovat
loki5

On je tvoří :-D

Reagovat
smazaný uživatel

to si se zeptal toho pravýho

Reagovat
Ed_Hazard

Vale to kamuflovala prvý polčas. Pradávna taktika na zmätenie súpera.

Reagovat
ADM

Mna jebne. Deulofeu neda ani prihravku na meter

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dát dolu Suareze místo Iniesty

Reagovat
alcantara

Namiesto nikoho, horsie by to nebolo

Reagovat
PP

Rozhodčí to ale hezky pouští.. na Laligu až neuvěřitelně..

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza

Reagovat
smazaný uživatel

Deulo, to je nástup na hřiště - zamrdal co mohl

Reagovat
Ángel di María 22

Zaza je mega dříč

Reagovat
smazaný uživatel

75. min. Suarez prvni střela mezi tyče

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jak mu messi prihral, a pak to vyrazil brankar a messi neprostrelil hrace valencie

Reagovat
alcantara

Deulofeu je dalsi zaporny hrac, to je strasne nieco

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja doteraz nechápem prečo ho Barca vzala naspäť ... jak som ho videl v AC tak som mal dosť

Reagovat
patas92

Tu zas Deulofeua příště nezapomeňte chválit. Nula.

Reagovat
celeb

Vidal?????????

Reagovat
valloire

Deulofeu bez karty

Reagovat
Jordi Alba

Vidala ? Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu je neskutečný zoufalec tyvole....Petržela je oproti tomu magorovi bez techniky božské křídlo

Reagovat
Murena

Reagovat
alcantara

Joooooooooooooooo

Reagovat
Switchback

BAM BAM BAM

Reagovat
dextroza_m

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya to prodal

Reagovat
Dr. Admess

WTF? Jak chceš takovéhle náběhy bránit?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si nepochopil, že to je vtip.

Reagovat
Teoretik

Nazdáááááár

Reagovat
roman1978

Pome este dva

Mam vsazeno 3:1 pro barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

messi kral, poprve mu opravdu dali prostor a cas v tom stredu... gol.

Reagovat
Ed_Hazard

Guedes to mohol ukončiť, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončeno by to bylo, kdyby rozhodčí neočumoval blondýnu na tribuně při Messiho golu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš asistence

Reagovat
mithro

klobucik, ta nahravka, wau

Reagovat
valloire

blbej Alba

Reagovat
Jordi Alba

valloire26.11.2017 16:11#

Nevim, možná, ale Alba je v pohodě.

[reagovat]

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Slušná asistence i střela

Reagovat
PP

Messi je prostě jinde než kdokoliv na světě..

Reagovat
20fredy20

Prečo sa realisti fandia Valenci? Však je to ich hlavný konkurent o 2 miesto

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Teoretik

Střídej Deulofeua sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje vic nesympatickej clovek, nez Jordi Alba?

Reagovat
Teoretik

ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

on je spíš chudák

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Kokesh

Suarez.

Reagovat
Switchback

Limberský

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jiste, ze Limbersky by proti nam takhle gola neslavil.

Reagovat
smazaný uživatel

cela chelsea

Reagovat
dextroza_m

Messi to hřiětě musí vidět jak v matrixu.

Reagovat
Switchback

Suárez je naprosto KOMICKEJ

Reagovat
rave

on je prostě pokažený... a já už přestávám věřit, že se ještě někdy dá dohromady

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Deulofeu je otřesný a se Suarézem je co

Reagovat
smazaný uživatel

ten delofeu je pomaly to neni mozne

Reagovat
dextroza_m

Nějakou posilu by to fakt chtělo přes zimu...

Reagovat
Switchback

Ať už je fit Dembele hlavně ale přes zimu se těžko bude shánět někdo kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

ten Coutinho příjde, věřim tomu...a sedne tam jak prdel na hrnec...konečně si to Messi bude mít s kym dát, těšim se

Reagovat
dextroza_m

Ty vole nebrzdí Guedesa při běhu ty uši?

Reagovat
Ed_Hazard

Práveže ich má aerodynamicky tvarované

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme ještě vale!

Reagovat
dextroza_m

Inzagi má nástupce, hned dva... a oba hrají u nás

Reagovat
Teoretik

Jak měl Lucho ve zvyku hráče po jednom zápase odstřelit, tak Deu už by hrál někde s přípravkou. Naprosto šílený co hlavně poslední zápasy předvádí.

Reagovat
dextroza_m

tak technicky jsme vyhráli, škoda neuznaného golu.

Reagovat
-Kopy-

pěknej zápas škoda Zaza si to nakonci zasloužil trefit

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelně dřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

naprostý odpad, to i snad Costa je sympatičtější na tom hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jednou přestoupí do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

gól si zasloužil Messi

Reagovat
Ángel di María 22

Hraje fakt dobre. Necekal jsem to od nej puvodne.

Reagovat
Ed_Hazard

Mal si to spracovať a až potom páliť Hráči Barci široko daleko nikde

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se koukal benzema jak se bojuje na hrotu.

Reagovat
mithro

Zaza

Reagovat
smazaný uživatel

zaza motm

Reagovat
smazaný uživatel

wwowwww, reklama na fotbal.

Reagovat
loki5

Valencie po té první půli úplně jiný tým. A tohle je ten důvod proč s Juventusem skoro nehráli.

Jinak dneska bych fakt střídal Luisita. Bylo vidět že na něj už byl Messi naštvanej když mu to tam asi potřetí skvěle poslal a on si ani jednou nepohlídal offside.

Reagovat
Visca el barca

Až se uzdraví Dembelé, tak Delofeua nechci na hřišti už vidět!!! Jak se tu bál každý Vermalena, tak ten naprosto v pohodě. Vidal to samé co delofeu.

Reagovat
Jordi Alba

Vidal pryč poprosím a Deulofeu dobrý na 20 posledních minut za rozhodnutého stavu bude.

Reagovat
Visca el barca

No nebo tak. Ale vidal prosím pryč.

Reagovat
ADM

Ale hej, Remízu beriem. Paulinho dnes posúvač lopty.. Semedo čím ďalej horší. U Suareza som si myslel, že to už horšie byť nemôže, ale opäť sa prekonal. Škoda neuznaného gólu, no len nedávno centroval Digne na gól spoza čiary, takže plač je zbytočný. Tabuľka vyzerá stále super.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

semedo trati na tom, ze nehrajem na centry,,on ma nabeh, rychlost ale holt mu nikdo nejde. raketa alibisitcky schovanej, suarez to bojkotuje, to je pak tezky..

Reagovat
ADM

Ako tiež som názoru, že je zviazaný taktikou a neschopnosťou Rakitiča...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli jsme mít tři, mohli jsme mít hovno. Máme zasloužený bod. Vale se druhou půlku zvedla a přehrála nás. U konce mě sral Deu, ale nutno říct, že v tý poslední akci mu sudí mávl ten ofsajd blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co předvedl Deulofeu, je na okamžité roztrhání smlouvy...co za nekompetentní hovada tam pracuje, že takový nekop může hrát za první tým vedle Messiho? Asi má příbuzného ve vedení, jinak nevím. Ani jeden jediný dotek s míčem neměl dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo dobře kouří pinďase.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně to taky nechápu...Podle mě by byl lepší kdokoliv na trhu na ten post okolo blbejch 10mega, to samý Vidal apod. Ani Rakitice nemusim... Jako říkám to furt, představa že v Barce neni Messi, tak to je průměrnej tým, vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden si rekne ze hur jak raketa to bejt nemuze, ale pak prijde deu, vidal..to je fakt smutny...suarez je seriozni pruser, hra bez nabehu...bus a umtiti dnes super, alba a messi good..ale rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě - Verma dneska s prstem v nose. Pokud by takový standard udržel, tak by tím náhradníkem v pohodě být mohl ...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

gol neubranil, par zavaru zpusobil, ale jo prihrat na 5 metru na albu zvladl

Reagovat
smazaný uživatel

Gól chyba Rakitiča a Semeda. Bohužiaľ Rodrigo urobil dobrý nábeh ale to sa nedá vyčítať Vermaelenovi.

Reagovat
Teoretik

ale on náhradníkem být nechce

Reagovat
Phillipinho

Peknej zapas s obrovskym nasazenim. Plichta zaslouzena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Suréz je hlavně fyzicky úplně v prdeli.....Dnes se ani Messimu moc nedařilo teda. Na jeho standart. Ale i tak udělal to áčko on, je to génius.

Reagovat
smazaný uživatel

no a dal gol nezapomen

Reagovat
smazaný uživatel

a zase vaše logika, hrál hovno ale je génius... Génius by sám rozhodl golém...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to udělal.

Reagovat
Visca el barca

Ano i přes to hovno udělal gól. Si dement nebo to nechápeš?

Reagovat
LAM

Taky že ho dal a ještě krásný áčko,ale rozhodčí....

Reagovat
smazaný uživatel

vidím 1:1, můžete brečet, můžete kopat, mlátit pěstičkama, ale dnes byl většinu časo mimo hru. To pak géniem můžeme označit každého hráče, co dnes hrál hovno, ale udělal jedno áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

tá nahrávka bola fantastická, preto ho nazývame Géniom.

Reagovat
smazaný uživatel

a co tak geniální zrychlení a náběh alby? Nic? Pfff. Takových lopt za obrnu je x, jen to chce, aby to odhadl i druhý hráč...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
10FKK

Kde se pořád berou?

Reagovat
valloire

na Bohemce

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

vždyť ten náběh je nadrcenej

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnocení (jako ve škole):

ter Stegen - 1

Semedo - 5 (Vidal - 5)

Umtiti - 3

Vermaelen - 2

Alba - 1

Busquets - 2

Rakitič - 5 (Delefueu - 5)

Paulinho - 3

Iniesta - 2 (Suarez - ani jsem si ho nevsiml)

Suarez - 5-

Messi - 2.

Expertní hodnocení: Rakitiče prodat, Suareze prodat, Delefueu prodat, Vidala prodat, Semeda nakopat.

Reagovat
Dr. Admess

Umtiti 3? Dominoval celej zápas, byl famózní.

Denise sis nevšiml? Vidíš, to on na sebe natáhnul tři borce, podržel míč, pak předal Leovi, který tak poprvé v zápase měl i prostor před vápnem a hned z toho byla gólová přihrávka na Albu. Přesně od toho Denis tam šel a úkol splnil, jenže to jsou takové ty detaily, které moc lidí bohužel nevidí.

Bus zaslouží rozhodně 1*.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu tvrdé hodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl dobrý týmový výkon, ve druhém se projevila slabá forma jednotlivců - vůbec se mi nelíbil Iniesta, Messimu taky docela slabota, Suárez 50x v ofsajdu (ale aspoň vystřelil), Semedo se mi líbí čím dá lmíň - to jeho hromadné obdivování od prvního zápasu je nesmysl. Paulinho dnes špatný a bez pohybu, Deulofeu má individuálně tak na současné Bohemians - Hašek by z něho tu hvězdu možná udělal. No ale i přesto jsme měli vyhrát, nebýt zářezu rozhodčích, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa je výsledok sklamanie. Barca k zápasu pristúpila veľmi dobre. Od začiatku dominantný výkon. Prišli aj nejaké šance aj keď ich nebolo moc. Valencia bola zatiahnutá až príliš hlboko. Gól však prišiel a zápas sa mohol odvíjať úplne iným spôsobom. Bohužiaľ nekompetentosť a fakt zúfalá úroveň rozhodovania v La Lige zápas značne ovplivnila. Nemôžem sa ubrániť pocitu, že takýto "zárez" hráčov psychicky ovplyvní. Aj skúsených profesionálov. Po zmene strán bolo vidieť iné mentálne nastavenie oboch tímov. Valencii začali vychádzať jednoduché akcie hlavne po ľavom krídle, kde totálne nespolupracovali Semedo s Rakitičom. Obaja podpriemerné výony. So zbytkom základu som spokojný. Messi, Busquets Alba najlepší. Neviem koľko krát bude ešte Messi zachráňovať nejakou genialitou, pretože bez neho neni nikto schopný nič vymysleť a to na tím ašpirujúci o všetky trofeje, je žalostne málo. PS: teším sa kedy bude Barca hrať v 11tich milý Luisito

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele