LaLiga - preview 1. kola

18.08.2017, 08:42, aktualizováno 21.08.2017, 08:50
Previews
Poslední čtyři kluby před sebou mají start do nového ročníku španělské nejvyšší soutěže. Do té se vrací Levante a hned na úvod před sebou má regionální derby proti Villarrealu, ve druhém pondělním duelu změří síly Málaga a Eibar...
Levante UD - Villarreal CF  (pondělí 20:15)
Trvalo to jen rok a Levante se navrátilo po působení v druhé nejvyšší soutěži do LaLigy. A nemuselo by hrát druhé housle stejně jako předloni, vždyť nižší ligu ovládlo o čtrnáct bodů před druhou Gironou. Na úvod nového ročníku ho ovšem nečeká vůbec jednoduchá zkouška, byť se Villareal bude muset vypořádat hned s několika absencemi.

Pakliže máme pochválit některou z fotbalových činností u domácího celku, bude to zajisté obrana. Právě díky ní totiž dokázal loni během dvaačtyřiceti kol získat hned pětadvacet výher a celkově inkasovat jen dvaatřicetkrát. Pakliže si defenzíva zvykne na nejvyšší úroveň, nemuseli by mít Les Granotes takové potíže se záchranou, která je jejich prioritou.

Kouč Juan Muňiz může být rád, že všichni klíčoví obránci zůstali v klubu. Žádný z nich nezamířil v létě jinam, a to navíc z Eibaru přišel Antonio Luna pomoci zvýšit konkurenceschopnost. Každopádně zapomenout nesmíme také na útočníka Rogera, jenž loni v LaLize2 nastřádal hned třiadvacet branek a stal se suverénně nejlepším střelcem týmu.

Potíž je v tom, že Levante se bude muset obejít bez tohoto důležitého forvarda hned na šest měsíců, a to v tom lepším případě. Je to pro Španěla určitě k vzteku. Loni totiž prožil svou životní sezónu a zajisté se těšil na nové pořádky. Jenže si poranil levé koleno, přetrhl přední zkřížený vaz a jeho léčba se zřejmě protáhne i přes vánoční svátky.

Žlutá ponorka bude chtít, stejně jako loni, hrát alespoň o evropské poháry. Ačkoli pryč zamířil útočník Roberto Soldado, přišla náhrada v podobě Carlose Baccy a Enese Ünala. Co se defenzivní stránky týče, odešel sice Mateo Musacchio, ale povedlo se přivést Rúbena Semeda. Suma sumárum by Villareal neměl být v žádném případě slabší oproti loňsku.

Nicméně marodka je velká. Kvůli zranění budou chybět Rúben Semedo, Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Bruno Soriano i Denis Čeryšev, karetní tresty z loňska si pak odpykávají také Cédric Bakambu spolu se Samuem Castillejem. Domácí kromě Rogera budou postrádat suspendovaného Robera Piera, možná si nezahrají ani Enis Bardhi a Pedro López.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.27 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - SD Eibar  (pondělí 22:00)
Málaga si loni určitě nevedla podle svých optimálních představ, přesto se jí díky dobrému závěru podařilo urvat slušnou jedenáctou příčku, kterou by letos chtěla minimálně vylepšit. Hned v prvním kole narazí na urputný Eibar, jenž se v LaLize pomalu a jistě zabydluje a každým rokem vylepšuje své postavení v tabulce. Jak tomu bude napočtvrté?

Baskický celek se loni poprvé ve své historii umístil v horní polovině tabulky, jednu dobu dokonce pokukoval po evropských pohárech. Zopakovat něco podobného bude pro Eibar pochopitelně značně složitý úkol. V nabité konkurenci španělské ligy bude hlavním cílem opět spíše jen udržení se v nejvyšší soutěži.

Všichni fanoušci hostujícího celku budou pochopitelně hodně zvědaví na to, jak si tým povede bez Floriana Lejeuneho, jenž za deset miliónů euro zamířil do Anglie. "Jsem velmi šťastný, že jsem podepsal smlouvu. Newcastle je velkým klubem a z příchodu mám velkou radost," hovořil po podepsání smlouvy, že bylo načase udělat krok dopředu.

Domácí přes léto nakupovali ve velkém, celkem přivedlo devět nových hráčů. Ovšem přehnané finanční prostředky za čerstvé posily nevynaložili, snad jen příchod Emanuela Cecchiniho za pět miliónů euro se trošku vymyká obvyklým pořádkům. Sehrát se, to bude pro andaluský celek na úvod nového ročníku asi to nejdůležitější.

Oba celky se budou muset vypořádat s několika nepříjemnými absencemi. Málaga nebude mít k dispozici hned pětici zraněných, a to ve složení Federico Ricca, Adalberto Peňaranda, Keko, Miguel Torres a Luis Muňoz. Hostům s jistotu budou chybět Yoel Rodríguez, Fran Rico, Anaitz Arbilla, Pedro León a také vykartovaný Gonzalo Escalante.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.37 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Getafe CF  (neděle 18:15)
Getafe se před rokem muselo loučit s první ligou a po posledním kole sestoupilo. Ve druhé lize se mu ale podařil okamžitý comeback a nyní si naplno užívá působení v LaLize. Jeho novou sezonu otevře duel se silným Bilbaem.

Athletic se musel před sezonou rozloučit s mužem, který mu vtiskl unikátní podobu a ráz. Trenérský elegán Ernesto Valverde zapůsobil na mnoho klubů a svými výkony na lavičce Bilbaa si zajistil lepší plat i prostředí. Sáhla po něm Barcelona, která hledala správného muže po uprázdněném místě Luise Enriqueho. Valverde se tak nyní bude potkávat se Lvy jen jako soupeř. Místo něj byl na lavičku dosazen dosavadní trenér "béčka", José Angel Ziganda.

Ten prostředí klubu i jeho styl dobře zná, s herní filozofií taktéž nebude mít potíže. Najde ale kádr, který je dostatečně kvalitní? Z Bilbaa totiž odešel nejeden hráč. Pryč jsou veteráni Gorka Iraizoz se jmenovcem Elustondem, nové angažmá si hledají také Eneko Bóveda nebo Javier Eraso. S posilami to není právě růžové, protože žádné větší jméno ještě nedorazilo.

Klubu se ale povedlo udržet opory jako Mikel San José, Aymeric Laporte, Iker Muniain, Aritz Aduriz nebo Iñaki Williams, což není vůbec špatné. Hlavním cílem Bilbaa bude vylepšení loňské sedmé příčky a snaha opět útočit na poháry. Zároveň se jedná o klub, který hodně sází na odchovance a mladíky s baskickou krví a v tomto trendu bude zřejmě nový trenér pokračovat.

Alespoň to sám tvrdí v rozhovoru pro klubové stránky. "Mojí velkou výhodou je to, že Bilbao velmi dobře znám, mám skvělé vztahy s vedením i fanoušky. Je to pro mě domov a za ten se bojuje vždycky nejlépe. Samozřejmě vím, že jsme nebyli moc aktivní na přestupovém trhu, ale pevně věříme v náš systém a naše mladé hráče," dodává trenér Ziganda před začátkem ligy.

Tu začne na stadionu San Mamés proti silnému Getafe. Madridský celek se vrací jako nováček, ale velmi čile dělá vše pro to, aby nesestoupil. Jeho kádr se rozšířil a zkvalitnil, což můžeme vidět z přestupové politiky. Getafe získalo zajímavé hráče jako Mathíase Oliveru, Emiliana Velázqueze, Filipa Manojloviće nebo Bruna Gonzáleze, ale zároveň přivedlo zkušenost v podobě Markela Bergary, Faycala Fajra nebo Vitorina Antunese.

Domácí Bilbao je velkým favoritem nejen z pohledu zkušeností nebo domácího prostředí, ale především mu to prostě proti Getafe jde. Za posledních a velmi dlouhých 13 let si madridský celek odvezl všechny tři body z Bilbaa jen třikrát. Ve třech posledních vzájemných duelech mají Baskové skóre 8:1, což demonstruje jejich vztah k Getafe.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenciaga - Vesga, Etxebarria - Williams, García, Muniaín - Aduriz
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Djene, Cala, Molinero - Mora, Fajr - Portillo, Shibasaki, Jimenez - Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.45 - 6.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Betis  (neděle 20:15)
Barcelona se v důsledku teroristických útoků ponořila do smutku, ovšem život běží dál a její velkou chloubu - fotbalový klub, čeká zahajovací klání nového ročníku LaLigy. Na Camp Nou se představí Betis. Především od Barcelony se čeká, že sesadí z trůnu nenáviděný Real Madrid.

V Barceloně bylo v létě pořádně parno, klub totiž opoustila jedna výrazná tvář a součást dnes už legendární trojice Messi-Neymar-Suárez. Brazilec Neymar dal Katalánsku sbohem a zamířil do Paříže, kde se potká s krajany i někdejšími spoluhráči. Barcelona usilovala o jeho náhradu především v jiném Brazilci Coutinhovi, avšak přestup z Liverpoolu se doteď nekonal. Ale zalíbení se v brazilských hráčích přeci jenom přineslo své, protože dorazil střední záložník Paulinho, ovšem Neymara by měl na křídle zastoupit navrátilec Gerard Deulofeu, který zažil velmi povedené hostování v AC Milán.

U kormidla týmu už není Luis Enrique, který s Barcou vyhrál "treble". Jeho nástupce Ernesto Valverde bude mít těžkou úlohu. Vrátit Barcelonu zpět na vrchol jak ve Španělsku, tak i v Evropě. Každopádně první neúspěch už si na své konto připsal, když ve dvojzápase s Realem Madrid o Superpohár dvakrát prohrál.

Barca začne ligovou pouť proti Betisu. Loni tento tým na Camp Nou rozstřílela 6:2, ovšem v Andalusii překvapivě remízou 1:1 ztratila a i to jí v konečném účtování stálo titul. Betis by se v této sezoně rád vyhnul záchranářským pracem a přeci jenom bojoval o vyšší příčky. Už je to přeci jenom delší dobu, kdy se klub podíval do evropských pohárů, přitom v novém tisíciletí si stihl zahrát i Ligu mistrů.

V prvním ligovém zápase bude Barceloně chybět nejen odchozí Neymar, ale také Luis Suárez, jehož trápí zraněné koleno. Mimo hru jsou i Rafinha nebo Piqué. Otazník visí nad startem Iniesty a Vermaelena. Rovněž Betis bude oslaben o Boudebouze a Tella.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Umtiti, Mascherano, Vidal - Rakitič, Busquets, Sergi Roberto - Deulofeu, Alcácer, Messi
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Durmisi, Mandi, Feddal, Barragán - Brašanač, Guardado, Camarasa - Joaquín, León, Leiva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.40 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Real Madrid  (neděle 22:15)
Obhájce španělského titulu Real Madrid se na úvod nového ročníku představí na Riazoru proti kdysi slavnému Deportivu La Coruňa. Svěřenci trenéra Pepeho Mela chtějí velkého favorita zaskočit, soutěž odstartovat dobře a co nejdříve si zajistit záchranu. Ambice Realu snad nemá cenu ani připomínat...

Deportivo už dávno není tím týmem, který v roce 2000 celou soutěž opanoval, nicméně to neznamená, že by nemělo žádné ambice. Kouč Pepe Mel hodlá vybudovat seriózní tým, který bude bojovat a vytvářet si šance a to i proti Realu Madrid. Všem je ale jasné, že v souboji se Zidaneho partou bude Depor velkým outsiderem.

Real Madrid je totiž ve vynikající formě a pod Zidaneho taktovou nadále jen a jen vítězí. Ještě před startem LaLigy opanoval evropský i španělský Superpohár, když zdolal Manchester United respektive dvakrát Barcelonu. A další úspěchy královský klub vyhlíží. "Klíčem pro nás bude jako vždy tvrdá práce. To nás vede k tomu, abychom vyhrávali. Pracujeme dobře a jsme ve skvělé formě, musíme toho co nejvíce využít. Sezona je dlouhá 38 kol a v minulém roce jsme vyhráli LaLigu až v závěru," přemítal kouč Zinedine Zidane, na jehož tým se snášejí jen slova chvály.

"Nevím, jestli je tým nejlepší na světě, každopádně je to skvělý tým. Jsem si jistý, že se můžeme zlepšit, protože máme spoustu mladých hráčů, kteří se mohou stále učit. Cílem je zkusit se zlepšit, protože tenhle rok bude těžší," naznačil Zidane, že obhajoba titulu je vždycky náročnější. Real začne obhajobu na půdě La Coruni, proti které se mu daří. Naposledy na Riazoru zvítězil drtivým poměrem 6:2. "Deportivo je dobrý tým s kvalitními hráči a umí hrát dobrý fotbal. Každý zápas bude obtížný, hrají na vlastním hřišti a udělají vše, co je v jejich silách," dodal Zidane.

Real se bude muset obejít bez potrestaného Cristiana Ronalda, avšak Zidane se dávno přesvědčil, že i bez něj dokáže tým dobře šlapat. Dalším absentérem v řadách Bílého baletu je Jésus Vallejo, nejistý je start Kovačiće. Ani Deportivo nebude zcela kompletní, scházet bude Gil a také vykartovaný Emre Colak.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Martínez - Luizinho, Sidney, Schär, Juanfran - Mosquera, Guilherme, Borges - Bakkali, Andone, Cartabia
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrič - Bale, Benzema, Isco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.40 - 7.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Real Sociedad  (sobota 18:15)
Realu Sociedad San Sebastian se ve Vigu moc nedaří a jen těžko si odsud bere body. Další šanci má proti domácí Celtě hned na úvod nového ročníku a rozhodně by ji chtěl využít. Celta Vigo ale ukazuje, že se s ní musí počítat.

Ve Vigu minulá sezona Realu Sociedad skončila a ta nová tam zase začne. Právě stadion Balaídos se stal dějištěm posledního utkání Basků, ale jeho fanoušci, kteří cestovali na půdu Celty, moc velkou radost tehdy neměli. Utkání skončilo remízou 2:2 a hosté museli srovnávat až v poslední desetiminutovce. Ve výsledku se samozřejmě radoval Real Sociedad, protože mu to stačilo na šestou příčku.

V nové sezoně mají Baskové za cíl ještě vylepšit své postavení a po očku pokukují po Evropě. Kádr sice opustilo pár hráčů, ale vedení dělá maximum pro to, aby kompetenci mužstva ještě zvýšilo. Odešli Bergara, Zaldua nebo Granero a za částku 13 milionů eur se do PSG stěhoval bek Yuri Berchiche, ale La Real peníze dobře investoval. Kreativní složkou má být talentovaný Adnan Januzaj a sedm milionů spotřeboval mladý obránce Diego Llorente z Realu Madrid.

A trenér Eusebio Sacristan pevně věří, že jeho celek posílil. "Udělali jsme všechno, co jsme mohli, abychom udrželi naše opory. V současné chvíli se nám podařilo naplnit naše představy a získali jsme zajímavé hráče. Každý z nich perfektně zapadá do našeho systému a představ, každého z nich jsme dlouho studovali. Věřím, že máme dostatek schopností i klidu, abychom odstartovali sezonu co nejlépe."

Celta Vigo bude minimálně pro slovenské publikum zase o něco zajímavějším týmem. Podařilo se jí totiž získat kreativního záložníka Stanislava Lobotku, za něhož neváhala dát až pět milionů eur. Bongondu s Orellanou nahradí mladík Maxi Gómez z uruguayského Defensoru Sporting a zálohu vyztuží také zkušený Jozabed Sánchez z anglického Fulhamu.

Celtě se poměrně povedla příprava a zvláště pak poslední přátelské utkání s italským AS Řím. Favorizovanému celku nadělila Celta 4 branky za prvních 40 minut a o ty se rozdělili rovným dílem dvojice Iago Aspas s Pionem Sistem. Na jejich bedrech bude ležet tíha ofenzivní odpovědnosti také v tomto nadcházejícím ročníku.

A především pak v jejím startu, neboť v tomto utkání se zranil útočník John Guidetti. Hlavní ofenzivní zbraň Celty si při pokusu o průnik a následném faulu ve vápně zlomil klíční kost a podle posledních zpráv bude scházet minimálně ještě měsíc, než bude připraven ke startu. Celta může vzhlížet také ke statistikám, protože proti Realu Sociedad nedokázala doma skórovat naposledy před dlouhými sedmi lety.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Sergio Alvarez - Mallo, Cabral, Jonny, Fontas - Wass, Radoja, Jozabed - Pione Sisto, Iago Aspas, Gomez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Elustondo, I. Martinez, Navas, De La Bella - Odriozola, Illaramendi, Xabi Prieto - Juanmi, Willian José, Canales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.55 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Atlético Madrid  (sobota 20:15)
Girona má před sebou úplně první sezonu v první lize v celé své (poměrně dlouhé) historii. A její začátek rozhodně nebude nic snadného, protože na maličký stadion zavítá slovutné Atlético Madrid. Tomu se podařilo udržet většinu hvězd v čele s trenérem a nyní zahajuje útok na přední příčky.

Diego Simeone už několikrát v minulosti říkal, že jednou Atlético opustí a půjde hledat novou výzvu. Fanoušci madridského celku však doufají, že k tomu nikdy nedojde a že budou úspěchy na kontě jejich milovaného celku přibývat. Atlético se pokouší každým rokem snižovat rozdíl s Realem Madrid či Barcelonou a občas se mu to daří velmi houževnatě.

Tento ročník ale bude trochu jiný, neboť Atlético postihla Sportovní soudní arbitráž. Za porušení pravidel při podepisování hráčů mladších 18 let pyká Atlético zákazem registrace nových hráčů po celý letní přestupový termín. Dohodnout nové hráče sice může, ale nesmí je až do konce roku využívat.

Spíše než prodej svých hvězd tak mělo vedení zájem na tom, aby jich co nejvíce prodloužilo. Povedlo se mu to u Kokeho, Saúla Ñígueze, Fernanda Torrese i Antoinea Griezmanna. Klubovou kasu výrazně podpořil jen mladík Theo Hernández, který se rozhodl pro pobyt v druhé části Madridu. Odešli i hráči jako Rafael Borré, Matías Kranevitter a Javi Manquillo. Atlético nebylo moc aktivní co se týče posil a zatím přišel jen Vitolo, který však bude trávit podzim v Las Palmas.

Hodně diskutované téma představuje možný návrat Diega Costy, "veřejného nepřítele" číslo jedna v Chelsea. V jeho příchod věří i český internacionál Tomáš Ujfaluši, který v rozhovoru pro deník AS zmínil: "Osobně doufám, že přijde, protože když jsem v Atléticu působil, byl skvělý útočník. Je to bojovník, který na hřišti nechává všechno. Spolu s Griezmannem by mohli vytvořit jednu z nejlepších dvojic v Evropě."

Vzhledem k tomu, že Girona ještě nikdy nehrála první ligu, je jasné, že s Atléticem žádný oficiální zápas nesehrála. Celek z Katalánska zažil obrovský úspěch, který by rád ještě překonal případným setrváním mezi elitou. Klub předsedy Delfího Geliho hraje své domácí zápasy na stadionu Montilivi, který má kapacitu 13 500 míst, takže se asi dá předpokládat, v jakém šoku hráči budou na těch největších stadionech v LaLize.

Dobrou prověrku představuje právě Atlético, čemuž věří i mladý záložník Pere Pons. "Dosáhli jsme něčeho úžasného a to díky tvrdé práci, troše štěstí a velkému odhodlání. Máme výborné fanoušky, kteří nás pořád podporují. Teď ale chceme další zázrak - záchranu. Potřebujeme rychle sbírat zkušenosti a hned první kolo nám přihrálo skvělého soka," těší se Pons.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Maffeo, Bernardo, Muniesa, Alcala, Aday - Granell, Pere Pons, Borja Garcia - Portu, Stuani
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savic, Gimenéz, Lucas - Koke, Gabi, Saul, Ferreira Carrasco - Griezmann, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.60 - 3.85 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Espanyol Barcelona  (sobota 22:15)
Sevilla má před sebou domácí utkání a doufá, že se jí povede brzy se sehrát. Nových tváří je v týmu hodně a trenéra Berizza čeká ještě hodně práce. Jako první poměří Sevilla své síly s barcelonským Espanyolem.

Sevillu před sezonou opustil jeden z hlavních strůjců jejího věhlasu a úspěchu. Sportovní ředitel Monchi, který si získal respekt kolegů a proslul velmi dobrým sestavováním týmu, Sevillu opustil pro italský AS Řím. Jeho výtvor postupně přetváří nové vedení, které chce ukázat, že celek je vždy víc než jednotlivec.

Nový rukopis možná ještě není zcela znát. Sevilla musela prodat některé hvězdné hráče a nahradit je jinými. To se stalo v případě Vitola, který za 36 milionů eur zamířil do konkurenčního Atlética Madrid. U týmu skončili rovněž Adil Rami, Mariano, Trémoulinas nebo Iborra. Zpět do svých klubů se pak vrátili také Nasri, Sirigu, Vietto a Jovetić.

S úkolem nahradit odchody a zapadnout do zaběhnutého systému přišli hráči jako Luis Muriel, Simon Kjaer, Nolito nebo Sébastien Corchia. Velkou radost udělalo vedení fanouškům také návratem starých známých - Jesúsem Navasem a Éverem Banegou, kteří jsou v Seville stále oblíbenými hráči.

Jednu z klíčových rolí může čekat defenzivní univerzál Gabriel Mercado, který v rozhovoru pro deník Marca poznamenal: "Pod vedením trenéra Berizza se vždy snažíme hrát na maximum a jako tým. Útočíme jako tým a bráníme jako jeden celek, všichni dohromady. Každý má své místo a přesně ví, co se od něj čeká. Zároveň je mezi námi dobrá chemie. Pevně věřím, že v této sezoně dosáhneme něčeho velkého."

Ukázat to Sevilla může proti Espanyolu. Katalánskému soupeři má co vracet, protože naposledy si s ním neporadila. V lednu tohoto roku s ním na jeho půdě prohrála 3:1, i když je pravda, že utkání hodně ovlivnilo brzké vyloučení hostujícího obránce Parejy. Espanyol je dost odpočinutý a to by mu mohlo hrát do karet. Sevilla má totiž za sebou první utkání o Ligu mistrů, v němž těsně porazila domácí Istanbul Başakşehir.

Také Espanyol si potrpí na fanoušky oblíbené návraty a jeden takový je zvláště výrazný. Z Kataru se do jeho kádru totiž vrací věhlasný útočník Sergio García. Espanyol v létě příliš neutrácel a vykoupil jen duo Pablo Piatti s Diegem Lópezem. Esteban Granero přišel zdarma a doprovodil jej jen zkušený obránce Naldo.

Univerzál Javi Fuego i přes nízký počet posil očekává dobrou sezonu: "Máme dobrý kádr a myslím, že by nám menší počet změn mohl pomoci. Bylo to vidět už v přípravě, protože jsme sehraní. Na tolika místech máme dobré hráče, že posílit nutně nepotřebujeme. Mám z našeho týmu skvělý pocit," myslí si zkušený hráč.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Escudero, Lenglet, Pareja, Mercado - Krohn-Dehli, N'Zonzi, Banega - Correa, Ben Yedder, Nolito
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - López, Hermoso, López, Martin - Jurado, Roca, Fuego, Piatti - Moreno, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.05 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Deportivo Alavés  (pátek 20:15)
Deportivo Alavés začíná svou pouť dalším ročníkem LaLigy návštěvou stadionu Municipal de Butarque, kde své domácí zápasy hraje Leganés. A rádo by se vytáhlo, protože proti Leganés se mu dlouhodobě vůbec nedaří.

Od roku 2004 a prvního vzájemného duelu těchto dvou týmů se - tehdy ještě v rámci druhé nejvyšší ligy - Alavés radoval jen jednou! Konkrétně v roce 2015, kdy na své půdě porazil Leganés poměrem 2:0. Jinak se mu ale nedaří a Leganés je častějším vítězem. V minulé sezoně se oba celky utkaly dvakrát a vzešel z jejich soubojů stejný počet remíz.

Mnohem šťastnější mohlo minulé být Deportivo, protože skončilo na skvělé deváté příčce a na jeho kontě zůstalo 55 bodů. Leganés naopak bojovalo až do samého závěru o záchranu a pádu do druhé ligy se nakonec vyhnulo jen těsně. I díky remíze právě s Alavésem z posledního kola se dokázalo o čtyři body zachránit.

I proto bylo jasné, že letos musí mít trochu kvalitnější kádr, pokud se nechce strachovat o své živobytí až do posledního kola. Během dvou měsíců přišel například zkušený brankář Ivan Cuéllar, veterán Tito z Granady, bek Zaldua z Realu Sociedad nebo mladík Gumbau z Barcelony. Nejdražší posilou se stal obránce Ezequiel Muňoz, jenž přišel po několika letech v Itálii z Palerma, a stál celkem 2 miliony eur.

Alavés zase tak mohutně posilovat nemusel, ale pár zajímavých jmen ulovil. Třeba Zidaneho syna Enza, který přišel z Castilly zadarmo. Odtamtud získal Depor také mladíka Burguie, AC Milán mu prodalo obránce Rodriga Elyho a Bruggy pustily na hostování zkušeného záložníka Tomáse Pinu.

Právě nová posila hovořila o cílech klubu a svých pocitech. V rozhovoru pro klubové oficiální stránky Pina poznamenal: "Těším se, až se dostanu do formy, protože tohle je skvělý klub. Každý se tu chová výborně a já se tu dobře cítím. Zároveň je zde vysoce profesionální kultura a snaha dosáhnout něčeho velkého. Už se nemůžu dočkat našeho prvního zápasu," dodal Pina při své prezentaci.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Zaldua, Santos, Mantovani, Rico - Erano, Perez - Ramos, Pires, Szymanowski - Guerrero
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Ely, Maripan, Hernandez - Wakaso, Garcia - Ibay Gomez, Romero, Burgui - Sobrino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.26 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - UD Las Palmas  (pátek 22:15)
Ambiciózní Valencia chce udělat vše pro to, aby se dostala do pohárů a zvýšila svou reputaci. Ideální šanci k tomu má hned v prvním kole, neboť začíná doma. Navíc jejím soupeřem bude poněkud oslabené Las Palmas.

Oslabený tým na začátku léta nebývá problém a často je to naopak příležitost vybudovat včas něco silnějšího. Las Palmas ale bylo oslabeno jen pár dní před začátkem ligy. Konkrétně ve středu, když se jen rozhodl po vzájemné dohodě odejít Kevin-Prince Boateng. A to jen pouhé tři měsíce poté, co tento důležitý hráč podepsal s klubem novou smlouvu.

V klubu už nefiguruje Jesé, kterému skončilo hostování, ani ani Livaja s Varasem. Do Premier League pak odešel za 12 a půl milionů eur Roque Mesa, po němž rovněž zůstala velká mezera. Zaplnit se ji pokusí Hernán Toledo či Vitolo, který přišel na půlroční hostování z Atlética Madrid. Velké naděje jsou vkládány také do mladého útočníka Calleriho, který platí za velký talent.

A nejen o tom mluvil trenér Manolo Márquez. Pro něj je situace trochu nová, protože ještě v minulé sezoně působil jen u "béčka", zatímco teď bude trénovat doslova první ligu. "Máme v kádru hodně změn a někteří klíčoví hráči nás opustili. Musím ale poděkovat vedení, protože opravdu dělá vše, co je v jeho silách, abychom byli silnější. Jsem spokojen s novými hráči a věřím, že se nám povede dobrý vstup do sezony."

Hodně obměněný je také jeho soupeř, kterým je domácí Valencia. Do nové sezony s novým trenérem a novými ambicemi. Valencia je tradičním velkoklubem, který je zvyklý bojovat v popředí tabulky i pohárech, ale v poslední době se mu tato vize naplňovat nedaří. I proto přišel ke kormidlu úspěšný a progresivní trenér Marcelino Garcia Toral.

Vedení mu zatím dělá radost, i když by si přál více nových tváří. Doposud se Valencia musela rozloučit se střelcem Álvarem Negredem, Antoniem Siverou, obráncem Aderlanem či Zakariou Bakkali. Výměna se udála také mezi třemi tyčemi, protože duo Yol - Ryan nahradil brazilský gólman Neto z Juventusu Turín. A trenér Marcelino jasně uvedl, že si před koncem přestupního období přeje další nákupy.

V rozhovoru s médii trenér Los Che poznamenal: "Jsem si jistý, že přijdou minimálně čtyři noví hráči. Zatím jsme mnoho posil nezískali, ale mohu vás ujistit o tom, že vedení každý den tvrdě pracuje na tom, aby se to změnilo a došlo k posílení kádru. Musíme se nyní koncentrovat i na důležité páteční datum. Bude to proti Las Palmas těžké, ale věříme ve výhru," dodal Marcelino.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Jimenez, Garay, Gaya - Cancelo, Parejo, Medran, Soler - Zaza, Moreno
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Navarro, Bigas, Castellano - Viera, Lemos, Tana - Halilović, Calleri, Vitolo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 4.10 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad00000:00
 Deportivo La Coruña00000:00
 Girona FC00000:00
 Levante UD00000:00
 Getafe CF00000:00
 Real Betis00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Athletic Bilbao00000:00
 Valencia CF00000:00
 Sevilla FC00000:00
 UD Las Palmas00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Real Madrid00000:00
 Málaga CF00000:00
 SD Eibar00000:00
 Celta Vigo00000:00
 Deportivo Alavés00000:00
 CD Leganés00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (735)

Přidat komentář
netopier

Valencia na titul

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Si vtipný

Reagovat
Ángel di María 22

Hodně se zase těšim

Určitě to podle mě letos nebude naše jasná záležitost. Z Barcelony se dělá přehnaně nekonkurence schopnej tým, přitom jediný oslabení zatim je Neymar a jestli přivedou oba ty protestanty z poolu a BVB, tak na tom vůbec nebudou špatně.

Atlético bude asi klasika, čtvrtý místo vidim zase Sevillu, snad se zvedne i ta Vale.

U nás bych chtěl ještě vidět jeden příchod někoho do útoku. Možná klidně poslat Mayorala na hostovačku a přivést místo něj lepšího útočníka, ale to se zřejmě nestane. Mbappé jde do PSG, čimž je vlastně zároveň znemožněn přestup Balea kamkoliv, škoda..

Tip:

1. Real

2. Bacelona

3. Atlético

4. Sevilla

5. Villareal

6. Valencia

Nejlepší střelec: Messi

Překvapení: Marcelinova Vale

Zklamání: Vitolo v Atléticu

Tak ať vyhraje ten lepší a rozhodčí neprzní krásný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Takového si tě pamatuju

Reagovat
Diego2

Reagovat
Magic player

Reagovat
Manik...

OT: 10:16 Real Madrid prý obnovil zájem o De Geu

David De Gea se údajně znovu stal objektem zájmu Realu Madrid. Španělský brankář patří Manchesteru United, v Bílém baletu by případně nahradil Keylora Navase. (espnfc.com)

Tak v půlce srpna nám ho ManU určitě nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebejt faxu, tak nám ho před 3 rokama pustili na konci srpna..

Celá tahle spekulace je nějaká divná ale. Původ má v tom, že Asensio a jeho zástupci prý jednali s Florentinem a měli obavy, že Florentino podepíše ještě nějaký galactico, který by Asensiovi bralo minuty. A Florentino je ujistili, že žádný hráč do pole už nepřijde, že ho zajímá jen DDG. Nevim no, přijde mi to přitažený za vlasy.

Reagovat
Manik...

Hele, myslím, že to jsou kecy. Faxem to nebude...

Já se obávám, že z toho nic nebude. Hráč do pole by přijít měl. A to PO, který bude krýt záda Danimu. Navíc musí být na slušný úrovni, aby měl Dani taky trošku konkurenci a makal. . Dopředu bych očekával hrota, ale to asi nedopadne. Každopádně Asensio musí dostávat co nejvíc minut to půjde. On a Isco jsou budoucnost.

Reagovat
teenz

Fax.

Reagovat
misinho7

hmm ja si myslim ze keby prisiel Mbappe tak by Asensio neprisiel o minuty ..skor by hral miesto Karima a Asensio sa aj tak bude bit o miesto viacmenej s Garethom ...keby sme Garetha poslali prec tak naozaj uz nie je co riesit a je to idealka

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo Mbappeho moc nechapu co se deje. Monako ho nestavi, takze to vypada, ze se mozna o necem jedna, ale z nasi strany je ticho. Mozna teda PSG?

Reagovat
teenz

PSG pry.

Reagovat
smazaný uživatel

A mozu si to kvoli ffp dovolit ? Ci ked ju porusia dostanu len pokutu a to im je asi jedno ?

Reagovat
teenz

Prej už jsou -600 mega a příští rok to mají obejít sponzorskou smlouvou, takže PSG má nějaký FFP u prdele.

Reagovat
teenz

Tohle by bylo naprosto super. A ještě lepší, vyměnit to s Garethem.

Reagovat
Manik...

Tak tomu sám nevěřím. To je prostě tak velké Sci-fi, že věřím, že dřív budou krávy lítat

Reagovat
TheTopFootbaler

Toto se nelíbí uživatelům (661).

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente prej možná nakonec na hostování. Myslel jsem si, že to tak dopadne.

Reagovat
Ángel di María 22

To je ale dost bída, protože jsme mínus James, Morata, Danilo a nikdo za ně defacto nepřišel..

Reagovat
vilp

Tak minuty Jamese a Moraty by měli nejspíš dostat Isco a Asensio, kteří tým můžou táhnout i gólově. Útočník by se hodil, ale stejně spíš místo tragického Garetha. Takhle mi chybí akorát ten obránce.

Reagovat
teenz

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ángel di María 22

Nj, ideálka by byla, kdyby Bale nehrál základ a byl to žolík jako loni Morata, pak bych ho bral

Reagovat
Manik...

za Jamese přišel Ceballos ... Rozhodně víc minut dostane Isco a Asensio. PO a hrot chybějí

Reagovat
Kixi Syhimour

Na PO v nouzi tam bude hrát Ramos

Reagovat
Kixi Syhimour

*Na PO může hrát v nouzi Ramos

Reagovat
Manik...

To je značné oslabení středu. On by tam v nouzi mohl hrát spíš Nacho, ale je otázka, jestli bere Dani Nacha jako dostatečnou konkurenci

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde byla tipovačka?

Reagovat
technecium

Pokud vyhraje spravedlnost, nic se snižovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Pokud vyhraje spravednost trest se zruší.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Diego2

Je mi jasne ze obhajujes u Ronalda vsechno, ale tobe prijde nespravedlive ze dostal trest za dost dementni strceni do rozhodciho?

Reagovat
patas92

Pokud vyhraje spravedlnost trest se zruší. Společně s celým Realem Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se měl rušit nejlepší tým světa Real Madrid?

Reagovat
teenz

Wow.

Reagovat
vladis271

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Jordi Alba

Ten valloire tu má takovej materiál lidí na ovlivnění, že to prostě asi muselo přijít.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikým ovlivněn nejsem. To akorát tobě fandění barceloně vlezlo na mozek.

Reagovat
Jordi Alba

Povídej mi o tom.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost uz jest vykonan.

Suarez bude chybet kvuli zraneni 3-5 zapasu.

Takze ti 2 at zerou LAYS spolu pred telkou

Reagovat
smazaný uživatel

1.Real

2.Barca

3.Atleti

4.Sevilla

5.Villarreal

6.Bilbao

7.Valencia

8.Sociedad

9.Vigo

10.Palmy

11.Betis

12.Espanyol

13.Depor

14.Eibar

15.Málaga

16.Leganés

17.Alavés

18.Getafe

19.Girona

20.Levante

Reagovat
blaugrana

Coutinho getting closer and closer. Vraj má byť spoločná prezentácia s Dembelem v utorok.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

kedy, v utorok 12 septembra?

Reagovat
blaugrana

Však budúci týždeň ofc.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mi nezda, to by bolo prilis skoro...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Teď vážně ... on asi nedojde ani jeden, co? posledních 10 dnů se snad nic neděje...

Reagovat
blaugrana

Segura klame, len sa tak práši, keď hovorí, že ich podpis je blízko. Každopádne ak nikto nepríde, tak varianta, že Lionel nepodpíše nový kontrakt začne naberať dosť reálne kontúry, čo by bol totálny koniec.

Reagovat
Manik...

Víš kolik peněz byste ušetřili?

(fór)

Aspoň by se ukázalo jaký je srdcař.

Reagovat
blaugrana

No ono srdciar určite je, ale myslím, že aj jeho trpezlivosť má hranice. A hrať v základe s Deulofeuom, Denisom, či Gomesom, to človeka proste rozhádže, keď vidí, ako moc napiču sú. BArca mi začína pripomínať našu repre, Messi v úlohe Hamšíká, ktorý je o 3, či 4 úrovne vyššie než zvyšok. V Barce je ale ešte aspoň Bus, Pique, Umtiti a Alba, ktorí to trochu trhajú z biedy.

Reagovat
Manik...

Pořád zapomínáš na Suáreze. Není na to sám. Teď chvíli bude, ale aspoň se ukáže, jestli na to ti kluci mají. Každopádně někdo by přijít měl, to bez debat.

Reagovat
blaugrana

Nemajú na to. Deulofeu sa nikam neposúva. Niekto tvrdí, že pri Messim a Luisovi pôjde hore, ale to je kravina. A Denis je tiež hráč pre Villarreal, či Sevillu a ani tam nehral základ.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Preložene na budúci štvrtok s možným predlžením na piatok.

Reagovat
smazaný uživatel

veď len teraz odmietli ďalšiu ponuku 125 mega

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ty peníze za Neymara vám byl čert dlužen. Teď každý ví že je máte a bude po vás chtít nehorázný částky za kohokoliv..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je pravda že Emeri nepočítá s Draxlerem, tak by to byla podle stejně dobrá náhrada jako Coutinho + Dembelé, a to už by nevypadalo vůbec špatně Draxler - Messi - Dembelé.

Jinak stále věřím že Barca dá odpor Realu a o titul se bude bojovat do konce.

Reagovat
blaugrana

Môže klásť odpor, ak príde Coutinho a jeden z dvojice Dembele, Drax.

Reagovat
el Principito

Atlético už dostavělo ten novej stadion, nebo kde bude hrát?

Reagovat
Baronne

Jo, ale první tři kola hraje venku, pak proti Malaze poprvý na novym

Reagovat
el Principito

díks

Reagovat
smazaný uživatel

1. Real

2. Atletico

3. Barca

4. Sevilla

5. Villareal

6. Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

http://spanelskyfotbal.cz/fantasy-liga/2/pravidla

kdyby se jeste nekdo chtel pridat do fantasy la ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Perez sa ide zakopať do La Corune? Čakal som, že bude mať vyššie ambície ako hrať o záchranu v lige.

Reagovat
Jordi Alba

Tak už tam hrál a snad i narodil, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

konečne aj Laliga so slovenskou účasťou

Reagovat
vladis271

ozaj nevie sa ako vypadala príprava Celty? Akú má šancu pravidelne hrávať?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som videl akurát 1 polhodinku kde hral, a tam vyzeral dobre.

Reagovat
Majk91

videl som pripravny zapas s Udinese a tam urcite patril medzi najlepsich na ihrisku a stred pola si dost osefoval. Podla mna nebude mat problem pravidelne nastupovat v zakladnej zostave

Reagovat
QooBo

Práve odišiel Marcelo Diaz čím sa jeho šance na nastupovanie v základe opäť zväčšili

Reagovat
vladis271

Reagovat
stas87

Cakate Celtu vyrazne dole v tabulke? A budu mat Socky na to, aby zasa atakovali EL? Titul podla mna obhaji Real, konecne ma trener relativne klud na pracu a neriesi to, ze mu prezident podpisal hraca, ktoreho nechcel. Ak sa im navyse chyti Vallejo, tak si nahrafi Ramosa z clastnych zdrojov a nebudu skusat tahat velke meno za vela peniazi.(viem, nie je to u nich problem ) Verim taktiez tomu, ze Atletico bude väcaim konkurentom Realu ako Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl Vallejo vážně tak dobrý jak se říká? Jsem celkem z něho nervózní.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako Vallejo mi teda přijde jako pořádný hype.

Reagovat
Ed_Hazard

Súdiš podľa čoho? Vo Frankfurte bol naprostý beast vo väčšine zápasov. Poľahky vygumoval aj Aubu a Lewu vo vzájomných zápasoch..

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě z toho, co jsem ho měl možnost vidět. Podle mě jeho angažováním strašně riskujete, radši bych ještě podržel Pepeho. Bundesligu skoro nesleduju, to je soutěž výrazně založená pouze na rychlosti, což není můj šálek kávy.

Reagovat
Ed_Hazard

Pepe sa rozhodol sám pre odchod. Nemal záujem o 1 ročnú zmluvu, tak sa pobral skúsiť šťastie inde.

Reagovat
Jerichoo

s Pepem suhlas

Reagovat
misinho7

v nemeckej si to daval jak pan ..cize neviem ako si prisiel na hype

Reagovat
Kokesh

Taky me trochu zklamal, ale ocekavam ze vice vyspeje v kadru s temi nejlepsimi, na trenincich.

Ukazal ze potencial ma a Pepe jednou stejne musel odejit, dalsi plus mohou byt minuty Nacha, ktery si je jednoznacne zaslouzi. Aspon ted naplno vykvetl opet Varane...

Reagovat
stas87

Eintracht som vobec nesledoval, ten tim nemam vobec rad a keby spadli, tak by mi to vobec nevadilo. Frankfurtu vysla jesen, tam im fungovala obrana a oni hrali realne vyssie ako je sila toho timu. Na jar ale uz prislo vytriezvenie a oni snad boli najhorsi tim jari...chybal im ale klucovy utocnik Meier, takze mali problem v ofenzive a defenziva uz nebola na takej urovni, ako na jesen.

Ja by som bol v jeho pripade opatrny, predsa len ist z Franfkurtu do Realu je velky skok. To taky Carvajal zvolil lepsi klub v Nemecku a Bayer ho pripravil ovela lepsie. Potencial naznacil, to ano ale len to zdaleka nestaci. Ja by som ho asi osobne poslal hostovat v ramci PD do timu, co moze hrat o pohare. Co taky Sociedad ak preda Iniga?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprodá. Těch 32 milionů je pro vedení Barcelony dost. My raději třicátníky z Číny za 40

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne, uz som sa nemohol najlepsej ligy sveta dockat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://spanelskyfotbal.cz/fantasy-liga/2/pravidla

Nechcete se ještě někdo zapojit do fantasy la ligy? :)

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsme se zapojily

Reagovat
technecium

kdy se dávají body?

Reagovat
netopier

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Switchback

Halilovic reda

Reagovat
Ángel di María 22

Perez jde Asensiovi zvětšit výkupku z 350 mega na 500

Reagovat
misinho7

pochopitelny krok pri dnesnom trhu ak bude takto pokracovat tak o rok uz vidim ako PSG aktivuje jeho vykupku...

Reagovat
Ángel di María 22

Tak on snad nastesti neni takovej kokot jako Neymar. To, ze nekdo aktivuje vykupku jeste neznamena, ze ten hrac musi prestoupit

Reagovat
misinho7

no to nie je sice tazko to hodnotit len takto ale co som pozral aj dokument ( neviem ci si videl real teraz na youtube videl par dokumentov o hracoch) tak tam posobi ako strasny sympatak vidno ze to ma vsetko zrovnane a real bol naozaj jeho sen cize nepochybujem

prikladam aj ten dokument, naozaj stoji za pozretie ..(taktiez o Marcelovi co je je vyborne spraveny a znova ma utvrdil o tom ze je to neskuocny typek a srdciar)

https://www.youtube.com/watch?v=UnRNW0xKP34

Reagovat
misinho7

co som pozeral*

Reagovat
Kokesh

Jjo ja se dival par dnu nazpatek. Ty prihody jak ho pred 13 roky potkali Marcovi rodice a rekli mu, ze jednou bude hrat za Real...jak mu to pote pripomnel u jeho predstavovani v RM. Ze mel vytapetovany pokoj Zidanem, ktery mu nyni dela trenera. Tohle vymysli opravdu jen zivot .]

Jak v mladi nemohl po zapasech ani chodit, mel obrovsky zdravotni problemy a do toho mu zemrela matka. To jsou proste momenty, ktere ho ve fotbalovem svete neuveritelne posunuly. Strasne brzo dospel...psychicky silny a odhodlany. V prvnim zapase La Ligy jak lobl na Anoete toho golmana...bez nervu, jako stary mazak, no nechapal jsem.

Do toho jejich vztah s Iscem. Tam pak vidis, jak musi v kabine vypadat Gareth...

Reagovat
teenz

Gareth je úplně mimo a překvapuje mě, že to nevidí on ani jeho blízcí.

Reagovat
misinho7

Marco je nieco specialne, ja verim ze sme v nom nasli nasu buducu legendu a nastupcu Crisa nemyslim teraz uplne golovo ale skor ten kult tej osobnosti a absolutnej bestie

no ja tiez nechapem, aj ked pozeeram videa s treningu alebo proste z kabiny tak tam Gareth posobi jak nejaky cudzi clovek totalne mimo tej partie ..jeho jediny kamos je snad iba Luka a proste ja neverim ze on nevidi ze je proste slaby oproti ostatnym a ze lepsie by mu bolo spat v anglicku ..sak ani spanielsky stale nevie a to je tam ako uz dlho

Reagovat
Kokesh

*12 let a nezminil jsem, ze Marcovi rodice potkali Pereze

Mne na nem prave nejvic zaujala ta vyrovnanost osoby. Uplne me dostala jeho veta: "I think pressure is something that doesnt exist." To bych nechal vytesat ten nasim talentum z ceska, kteri se poserou pri kazde vetsi prilezitosti...

Podobne dokumenty kvituji, konecne to nekdo preklada do anglictiny. Varane, Carvajal, Vazquez, Morata ale i Gento a Butrageno, musim si na vsechny udelat cas. Doufam, ze bude za chvili cely tym...

Reagovat
misinho7

ja som videl aj o Moratovi,Carvajalovi a Marcelovi ... vsetky su zaujiamve hlavne ked su to chalani z akademie a proste hovoria o tom momente ako sa dostali do acka atd.. ale najviac sa mi pacil asi o Marcelovi je to proste typek a ta jeho cesta bola tiez zaujimava

Jo Asensio vyzera ako keby vobec nebol pod tlakom ako keby nanho nic neposobilo uplne vyrovnany chalan a preto mam pocit ze to bude velky hrac a zapise sa do historie

Reagovat
Hristo Stoichkov

A proč by tam chodil? Španělové opravdu nemají jediný důvod tam chodit, stejně jako ti nejlepší nikdy nešli do Anglie na úkor Barcy/Realu.

Reagovat
misinho7

ja nehovorim ze tam pojde ale ze nemaju problem aktivovat samozrejme neverim tomu zeby tam siel ked v reale ma naslapnute na uzasnu karieru a je spaniel samozrejme

Reagovat
Visca el barca

Marco není žoldák, hraje v realu bude tam top star. Nereálné.Každej není šlapka jako Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

ako mozes na nho nadavat ? Vsak mu islo o sportovu vyzvu !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej ideologickej článek. Jen tak mimochodem turista po týdnu co tam chodí po památkách a koupe se u moře fakt nepozná jestli tam jsou nějáký problémy.

Reagovat
valloire

Rudý Právo hadr.

Reagovat
Ed_Hazard

Dá to dnes Celta? Ja som čakal kurz cca 1,7 Socky výrazne oslabili, Celta naopak káder udržala a aj slušne posilnila, podla mňa dnes tutovka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celta vypadá dost slušně.

Reagovat
Phillipinho

Jak oslabili Socky? Naopak prisel solidni stoper do rotace ( Llorente) s Januzaj. A jeste se jim po dlouhym zraneni vratil Agiretxe. Vela zatim v tymu zustava.

Reagovat
Ed_Hazard

Januzaj dnes hrať nebude. A na to že Vela ešte odohrá jeseň som zabudol, to máš pravdu. A odchod Yuriho beriem tiež ako oslabenie. Kurz na Celtu (2,1) sa mi zdá ale aj tak prestrelený, škoda neskúsiť čistú 1.

Reagovat
Phillipinho

Jo na Yuriho jsem zapomnel.

Reagovat
RS

Oslabili

Odesel Bergara, Granero, Zaldua-nikdo nehral zaklad

Oslabeni snad jen Yuri, Ale Kevin ho nahradi

Reagovat
Visca el barca

Co ten Seri, že by konečně rozumnej krok? Prosím, prosím

Reagovat
alcantara

Chvali ho Xavi, oproti sialenym cifram ktore lietaju pri Coutinhovi, je prakticky zadarmo... Preco to neskusit. Akurat budeme mat tri prdele zaloznikov, som zvedavy kto pojde z kola von.

Reagovat
Visca el barca

No víme všichni, že by měl jít pryč Gomés.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho. Dát na rok na hostování do Ruska a pak prodat někomu za 2,5 míčů.

Když si to tak čtu. Song je pořád náš?

Reagovat
Majk91

Bol by sice za slusnu ciastku, ale nemyslim si ze by vytrhol nasu zalohu z biedy. Navyse ked som ho videl hrat par dni dozadu proti Neapolu, tak bol dost zly a aj jednoducha nahravka mu robila niekedy problem. Len aby to nebol dalsi priemerak do partie.

Reagovat
Visca el barca

On?Má to co nemá celá naše záloha.

Reagovat
Majk91

momentalne nasa zaloha nema absolutne nic. V Nice sa mu sice dari, len ci to bude stacit aj na Barcu.

Reagovat
Visca el barca

já bych to zkusil.

Reagovat
Kokesh

AS: Real Madrid recently rejected a €75 million offer for Mateo Kovacic from Juventus.

Wow, slusna nabidka. Pro me na dnesnim trhu neprodejny, tak jako treba Isco i Marco.

Reagovat
misinho7

urcite nepredavat , Marco je nasa buducnost

Reagovat
misinho7

Mateo*

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kovačič má výkupku 50, Juve nabízí 75, AS evidentně ve formě.

Reagovat
el Principito

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Reagovat
Mateo16

To skôr ty si ideš svoju formu. Kova rozhodne nemá vykupku 50 mega to máš z forcabarca ???

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne, z několika seriózních zdrojů.

Reagovat
Mateo16

Treba ABC co je jeden z najlepsich pisalo ze tie vykupky su v Reale nastavene tak vysoko ze sa nemoze stat to co s Neymarom.

Kroos, Modric maju 500 mega. Casemiro 200 mega Isco 700 mega po novej zmluve , Carvajal 350 Ceballos 150 mega

Kupit Kovacica za 35 mega a dat mu vykupku 50 mega

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vyhledávat informace není v dnešní době tak těžký, tak to můžeš zkusit místo toho, aby si mně vypisoval výkupky několika dalších hráčů.

Reagovat
MiChaEl

Preco sa o Kovacica Barca nepokusi? (odpoved o neschopnosti vedenia tusim)

Mal by z fleku zaklad a bol by dokonaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nezkouseji, Kovacic by nesel do horsiho klubu

Prece se odchazi do lepsiho klubu ... ehmm Neymar...

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

vyhledávat informace není tak těžký, vyhledávat spolehlivé informace docela jo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
Robbie

Marek je tak skvělý hráč, že mi strašně chybí v základu, třeba i místo Kroose

Reagovat
RS

Tu sestavu Sociedadu delal random squad generator?

Inigo zranenej, Odriozola nehraje CM, utok takhle taky vypadat nebude

Asi tak: Rulli-Odriozola, Navas, Elzstondo, Bella- Zuru, Illara, Prieto- Vela Willian, Oyarzabal

Reagovat
Phillipinho

Na stoperu misto Elustonda bude spis Llorente ne?

Reagovat
RS

V priprave toho moc neodehral, uvidime

Reagovat
Ed_Hazard

Loooooool Bartra aký golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Prehypovany slovensky "supertalent" na lavicke.

http://www.livesport.cz/zapas/SxsfLvjU/#sestavy;1

Reagovat
Mishko

Mesiac po prestupe, ešte pred začiatkom 1. kola, si už niekto dovolí hejtovať jeden z najväčších talentov nášho futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je hate, ja mu naopak fandim. Ale niektori ho tu uz videli v Barcelone.

Reagovat
netopier

Na základe ktorých výkonov v LaLige si posúdil že nemá na Barcu? Keď môže byť Odegaard v Reale prečo by nemohol byť Lobotka v Barce? Takého Gomésa by možno v momente strčil do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi těžko může mít na barcu, když nehraje ani v Celtě. To je neskutečná neobjektivita.

Reagovat
netopier

Však je tam nový Ako môžeš takto neobjektívne hodnotiť hráča, keď si ho ešte nevidel hrať v lalige... Hviezdy ako Ronaldo alebo Messi tiež nehrali v základe hneď od prvého zápasu a pozri kam to dotiahli.

Reagovat
blaugrana

Lobotka v Barce? Jezis, zas neprehanaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ty ho budeš přirovnávat k Ronaldovi a Messimu. Tos to moc nevylepšil.

Reagovat
netopier

Nikto sa nestane slávnym zo dňa na deň Keď Ronaldo začínal v MU týpci ako ty tiež mohli písať že sa Ronaldo nedá porovnávať napr. s Beckhamom Nehodnoť hráča keď o ňom nič nevieš Koľko zápasov odohral v Lalige aby si mohol robiť závery?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 22 letech má 20 min. Hráči o kterých mluvíš byli v tomhle věku někde jinde. A hráči o které se zajímají tyto týmy jsou v tomto věku někde jinde. Nejdřív se musí prosadit v Celtě. Stát se jejím tahounem a pak může pomýšlet na přestup do lepšího týmu. A já neříkám, že se mu to nepovede. Hráč to je asi kvalitní. Na druhou stranu. Takových hráčů je v top ligách plno.

Reagovat
netopier

Môže byť 1000 dôvodov prečo nehral za Celtu v 1. zápase. Ty si si hneď automaticky vybral dôvod: nemá na to.... bez toho, aby si ho videl čo i len 1 zápas hrať v lalige. To je to čo ja riešim možno máš pravdu, možno nie... to sa ešte len uvidí po nejakých 5-6 zápasoch Nemôžeš to hodnotiť teraz pretože nevieš o nič viac ako ja, je len 1. kolo

Reagovat
blaugrana

Reagovat
netopier

Ty sa nesmej lebo s tou zostavou čo máte teraz vás vytrepeme 5:0

Reagovat
Majk91

Reagovat
misinho7

ty si keket ..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si najhlupejsi madridsky fanusik na eurofotbale.

Reagovat
misinho7

ze mi to hovoris prave ty

Reagovat
janinho

ale ty si fakt kkt ak hentake nieco napises par tyzdnov po jeho prestupe... a barcelone ho mozno videlo len snilkovia ako si ty. a na naše pomery to supertalent 100%tne je.

Reagovat
smazaný uživatel

"a barcelone ho mozno videlo len snilkovia ako si ty"

Co to meles ?

Reagovat
Visca el barca

Tak Seri půjde přes výkupku a Dormtund je ochoten jednat?

Reagovat
Dominator

No toto bol teda gol

Reagovat
misinho7

Lobotka nastupil za stavu 2:1 a potom sa to otocilo na 2:3 ..no asi na debut nebude spominat najlepsie

Videl niekto aj tych par minut co hral? Neviete povedat ako hral?

Reagovat
QooBo

Hral v pohode celkom .. a penalta pre Sociedad nemala byť - treba video aj v Španielsku zaviesť

Reagovat
Kixi Syhimour

Video ale zavést všude

Reagovat
smazaný uživatel

u mě v ložnici to taky ještě neprošlo

Reagovat
Mishko

Stano hral fajn, pri lopte bol asi 5krát, nič nepokazil, raz zachránil pred nebezpečným brejkom.

Oba góly padli po neuveriteľných individuálnych chybách. Penalta síce nemala byť, faul bol tesne pred hranicou, ale za ten kiks si to ten obranca zaslúžil.-

Mal som ale trochu pocit ako keby mu spoluhráči veľmi neverili a keď bol jediný voľný, radšej to nakopli dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

To, že mu nevěří a tedy tolik nepřihrávají je úplně normální. To postupně odejde. Ona aklimatizace bude chvíli trvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético se snad posralo

Reagovat
ADM

Tak Seri vraj do pár hodín fichado. Už si z nás robia média srandu

Reagovat
Pipo123

Atletico ako vždy vonku hrozné, na to sa nedá pozerať.

Reagovat
Pospovič

tady snad 2 nikdo nečekal ale až tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som v ňu dúfal, čo už no...

Reagovat
Teoretik

Po dnešku už to můžu napsat:

1. Barca

2. Girona

3. Real

4. Atlético

Reagovat
Teoretik

Škoda, že jsem ve fantě Atletům celkem věřil

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=ZPH6NKGLptQ

Že by po Semedovi druhej dobrej přestup léta?Jeho bych bral hned.Ideální hráč na CM u nás za rozumnou cenu.Tak snad se už konečně něco podaří

Reagovat
Teoretik

lepší varianta by byl asi už jen Eriksen, to je ale utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je hvězda. Seri má vše pro to, aby se u nás prosadil, hlavně chytrost a přitom to žádná superstar není. Je diamant, který si můžeme obrousit k obrazu svému, Hvězdu už moc nepředěláš. Navíc tady bychom mohli ušetřit hromadu peněz. Pokud vážně přijde a my nezajistíme Alenovi hostování v první lize, tak si do budoucna dost hrajeme s vidinou našich talentů probojovat se do áčka a neodcházet v šestnácti sedmnácti.

Reagovat
Teoretik

Ale v hlavě mi přijde, že to má srovnaný, je inteligentní a vůbec se nechová jako většina současných hvězdiček

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě, ale pořád to jsou dva hráči, kde oba můžou být do roka a do dne na stejné úrovni a přitom tam je rozdíl nějakých 60 milionů. Já zkrátka věřím tomu, že je ten kluk diamant a jakýkoliv top klub si jej může vybrousit tak jak jim bude vyhovovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já věřím, že i ten Dembélé na poslední chvíli přijde, BVB nakonec nezbude nic jinýho, než ho prodat za raketu.

Reagovat
ADM

Tak už ho chceš aj za tie peniaze?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Záleží, kam až se to dostane, až tam Barca přestane cpát ty nesmyslný bonusy. Třeba u Coutinha je to vyloženě trapný.

Reagovat
ADM

Ja som ho nikdy nejak špecificky nesledoval, len všeobecne vnímam ten hype okolo neho a keď som občas videl BVB tak bol na jednej strane nezastavitelny, na druhej mal otrasny decision making. Tak snáď nesklame ak príde, je mladý, vyhrá sa a kvalita spoluhráčov hlavne v útoke je ešte o level dva inde. Verím, že keby neodišiel Ney a nezhánali sme ho na rýchlo možno by sme dohodli aj 50-60, ale to už je nepodstatne...

Coutinho je podla všetkého pasé, toho Pool nepustí.

Reagovat
Teoretik

Mně přijde i těch 90 mega bez bonusů za Coutinha hodně, jen jsou teď všichni vychcaní.

Reagovat
el Principito

Dembélé prijde, to uz je skoro jasny ... spíš si myslim, že Coutinha nakonec nepustí

Reagovat
ADM

Sportovní ředitel BVB Michal Zorc pro Skysports:

"Jsme v jasné pozici, jestli bude splněn náš požadavek, Dembélé toto léto odejde, jestliže ne, Dembélé zůstane. Na rozhodnutí nebudeme čekat až do konce měsíce."

Reagovat
Majk91

zrejme je to mission impossible a pride zrejme iba jeden z dvojice Coutinho, Seri, ale taka zaloha (Coutinho - Busquets - Seri) by nemusela byt vobec zla

Reagovat
smazaný uživatel

Greizmann

Aspoň že nezranil spoluhráča

Reagovat
Mateo16

https://www.youtube.com/watch?v=zknuHtkmFm0&t

Pre katalanske spiny o rok v Acku

Reagovat
el Principito

Reagovat
Hakha

Nemám jej nakoukaného, ale dle tohoto záznamu je to od něj dost slabý výkon v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Však on myslel základ v Heerenveenu.

Reagovat
Ed_Hazard

On bude dobry hracik, len musi podla mna popracovat trocha na prechode do utoku. Vzdy mi pripadalo ze namiesto brejkh a precislenia obrany radsej spomali hru a voli prihravku do sirky ako k superovej brane. Ale to robieval aj Isco

Reagovat
Ed_Hazard

A pridam olej do ohna - dnes Flamengo vyhra 2:0, nas Buba v zaklade a dal oba goly.

Reagovat
teenz

Minule taky dával gol.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz som pozeral taký dlhší highlight z toho zápasu a mohol mať kludne hattrick. Sám pred brankárom hlavičkoval vedľa. Ale popravde nie som z neho zatial nejak odvarený, uvidíme ako bude vyzerať o 3-4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player
Reagovat
blaugrana

špina je tvoje druhé meno ty niaky jebo

Reagovat
smazaný uživatel

to je kompilace ztracených balonů?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
F.Torres

příští rok by měl jít na hostovačku do PD, tam se uvidí, ale na 18 let slušný výkon

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mateo16

Miguel ide na zapas Snad kazdi musi dat na Sevillu

Reagovat
popltak

Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Hele co se stalo v té seville, že mají v sestavě asi osm nových hráčů??

Reagovat
Visca el barca

Seri musí přijít, jen se bojim toho, že to odskáče Sergi. A né ta kunda Gomés Co se týče těch dvou, tak to vidím na Dembelého, přeci nejsou tak v silný pozici jako anglickej klub. Tak snad to dopadne.

Reagovat
teenz

To bude geniální až koupíte za 120 Dembeleho a vaše vedení bude v klidu dál fungovat.

Reagovat
Visca el barca

Já stejně nevěřím tmu, že by je svrhli v tom září. Takže to budu hrát radší s Dembelém a Serim, než bez nich a s Bartem za prdelí tak jako tak

Reagovat
Hristo Stoichkov

Radši s Paulinhem než Bartomeuem. Vedení je daleko větší problém. Pokud kvůli pár slušným nákupům zapomeneme na všechnu tu špínu, nic jinýho si nezasloužíme.

Reagovat
Visca el barca

Jasně, že je. Ale já prostě nevěřím tomu, že se to v září stane.

Reagovat
teenz

Koupí se Dembele a někdo, vedení to ustojí a budete se ve stejných sračkách koupat dál. Radši bych šel od podlahy.

Reagovat
Gazdo

ASi kazdy mimo vedenia no

Reagovat
blaugrana

Náš nový Yaya Touré.

Reagovat
Visca el barca

no není skvělej?

Reagovat
patas92

Ani nevím, jestli jsem v Barce někdy viděl tak hbitého záložníka. Snad to klapne.

Reagovat
blaugrana

Keď boli Xavi a Don mladí, tak boli tiež obratní.

Reagovat
el Principito

on mi strašně připomíná mix Xaviho, Busquetse, Verrattiho a Modriče stejně jako Xavi vůbec neztrácí míče

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
el Principito

co je ty troubo? radši mi napiš jestli je u tebe Modrič krysa, včera jsem se ti ptal v jedný diskusi, ale překvapivě si radši neodepsal ...

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, ty napises, ze ti pripomina mix tehle 4 hracu a divis se, ze se tomu smeju

A ne, vazne to neni to samy jak Dembele.

Reagovat
el Principito

já se ti neptám jestli je to to samý, já to neporovnávam ... já se ptam, jestli je u tebe krysa, co na tom nechápeš? a že mi Seri někoho připomíná, neznamená že je tak dobrej nebo že bude tak jako oni hrát ... takže se uklidni

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď se do klidu.

Reagovat
el Principito

já jsem úplně v klidu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Modrič slušně ojebal i Dinamo při přestupu do Tottenhamu, to bude mít Dembélé ještě co dohánět. Ale ve dvaceti na to má pořád dost času.

Reagovat
el Principito

to já vim taky, jen jestli to ví i kolega Ángel aby tady pak nepsal zase nějaký nesmysly. Je zajímavý, že jsem se ho na to ptal už 2x a pokaždý odsud radši utekl

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
el Principito

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
F.Torres

no jak někdo může napsat takovou hovadinu?

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
blaugrana

Ideálna náhrada za Xaviho.

Reagovat
patas92

Oh, ten Thiago

Reagovat
technecium

Kolik mu je?

Reagovat
el Principito

26

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Ideálny vek- Čo ideálny, všetko má ešte pred sebou. Snad nepríde, to by bola dobrá posila Len mi nie je jasné, čo tým sledujete? Idete posadiť Busa?

Reagovat
technecium

Když přišel ten brazilskej debil, tak by příchod Seriho vůbec nedával smysl.

Reagovat
Ed_Hazard

Paulinha beriem ako maskota, na toho som ani nepomyslel, že by mal niekoho nahrádzať (už vidím jak nám všetkým vytrie zrak )

Reagovat
blaugrana

Seri je CM, nie DM.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho velká výhoda je, že zahraje v záloze v podstatě všechno. Pro nás určitě CM a hlavně dispečer, který nám strašně chybí. S Rakitičem se prostě nikam neposuneme.

Reagovat
blaugrana

Za Ivana by sa dala dostat este slusna ciastka tento prestupak.

Reagovat
smazaný uživatel

v Nice vyzeral aj Ben Arfa ako Ronaldinho

Reagovat
Ángel di María 22

Griezmann to the referee: You are a pussy.

Haha, tak kolik zapasu dostane?

Reagovat
Manik...

Reagovat
blaugrana

Ten Griezmannov účes, to je des.

Reagovat
Manik...

1,19 na Barcelonu je směšný vzhledem k oslabené sestavě... Zkusit 02?

Reagovat
blaugrana

No hra doma a stale je tam Leo.

Reagovat
Manik...

Právě, věřím, že on ty 2 góly nějak dá. Ale stejně mi ten kurz přijde směšný. V podstatě by byl téměř stejný jako kdyby hrál Ney i Luis...

Reagovat
blaugrana

Tak aj keby bol 1,3 tak by bola hlúposť ho dávať na tiket.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona nebude zas tak slabá.

Reagovat
Manik...

To netvrdím.

Reagovat
Ed_Hazard

polčas 02 by sa ale dal skúsiť, tam bude tiež fajn kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tim Seriho zdravotnim problemem? Cetl o tom nekdo? On prej nemuze hrat v chladnym pocasi nebo co. Jako v Barcelone a Spanelsku obecne to asi nebude problem (i kdyz v LM mozna jo), ale prijde mi to zajimavy..

Reagovat
blaugrana

Dá si otepľovačky. To je toho.

Reagovat
patas92

Má nějaké problémy s palcema u nohou, to mu oteplovačky asi nepomůžou

Reagovat
Visca el barca

Tak v rusku bude hrát Paulinho no

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Ed_Hazard

Tak to som ešte nepočul

Prinajhoršom mu babka uštrikuje vlnené ponožky do kopačiek a je po probléme.

Reagovat
el Principito

tak to jsem ještě neslyšel

Reagovat
ADM

Vraj mu zarastaju nejak nechty na nohach do kože a ked je zima, dosť ho to boli. Nie že by nemohol hrať, ale neciti sa komfortne. Preto vraj vobec nezvažuje ponuky z Anglicka napr

Reagovat
ADM

Každopádne...

Jean Michaël Seri is about to sign for Barcelona. The player's agent was in Spain on Saturday night. [l'equipe]

A asi o 5 min neskôr

Seri: "I'm not in touch with anybody, I'm concentrating on what I'm doing. I'm still at Nice."

Reagovat
Ed_Hazard

Ďalší mindgamer

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Ináč toho, že by sa Seri nepresadil sa fakt nebojím. Posilám z Lugue 1 sa v Barce vždy darilo Rafa, Guily, Dinho, Yaya, Umtiti, Abidal...všetko skvelí hráči.

Reagovat
Baronne

No, ale posune nás někam?..

Reagovat
blaugrana

Vzhľadom na to, že z našej zálohy za niečo stojí len Bus, tak určite.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si ho zvlášť všímal v stredu proti Neapolu, keďže do hry o neho sme tiež zapojení a nepáčil sa mi teda vôbec, ale možno len deň blbec, Neapol ich zvalcoval

Reagovat
ADM

Od dna sa mozeme uz len odrazit

Reagovat
teenz

Může to bejt horší, jestli se s Paulinhem nepočítá jako s maskotem.

Reagovat
blaugrana

Tak City ide zaplatiť výkupku Messiho.

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Jestli se to stane, tak půjdu Bartomeuovi vypálit barák

Reagovat
blaugrana

By ho ukameňovali, keby to dopustil.

Reagovat
technecium

To by byla sezona Deulofeu - Suaréz - Alcacer

Reagovat
blaugrana

Spáchal by som samovraždu, ale predtým by bolo mojim posledným poslaním zniesť zo sveta toho skurvyzmrda Bartomeua.

Reagovat
Ed_Hazard

Jak dopustil? On už môže hovno rozhodovať ak sa aktivuje klauzula

Reagovat
blaugrana

Dopustil tým, že by nepriviedol adekvátnych hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

C + France dnes oznámila, že Manchester City jsou ochotni dát všechno maso na grilu podepsat Leo Messi a chce se věnovat 300 milionů eur klauzule ukončení Argentinské trhliny Barca .

Minulý pátek byl Khaldoon Al Mubarak , předseda anglického klubu, který oznámil, že město by bylo nejdražší podpis v historii subjektu, než je trh uzavřen dne 1. září.

podle mě to bude nějaká kachna

Reagovat
teenz

Snad ne. I když by to byla sranda.

Reagovat
blaugrana

Treba mu napariť v novej zmluve vykupku 2 biliony, lebo títo zmrdi katarskí sú chorí na hlavu.

Reagovat
teenz

Však to bylo jasný, že po akci QatarNeymar se City budou chtít taky předvést.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč snad ne?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
teenz

Slabá konkurence (nic ve zlém, ale už takhle je Barca ve srabu) a z 3 největších hvězd by zbyl pouze Cris v La Lize. To nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim tomu, ze by Messi Barcelonu opustil.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Byla by to prdel, ale je to nerealny. Messi nebude chtit odejit nikdy.

Reagovat
teenz

Nevim no, tohle jsem si řikal, když měl Messi kolem sebe pořádnej tým. Teď už tomu tolik nevěřim a přestup mi příjde docela reálnej.

Reagovat
blaugrana

Prave preto musi prist Seri, Cou a Dembele.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
vladis271

to ultimátum ste mysleli vážne?

Reagovat
Visca el barca

Tak může to bejt i tlak z novin, aby se začli podepisovat pořádný hráči. Na druhou stranu, kdo jinej by těm zmrdům měl pohrozit?

Reagovat
teenz

Myslim, že ani Messi nebude chtít dlouhodobě hrát mezi průměrem a nějaká láska ke klubu to nezmění.

Reagovat
technecium

Panebože, proč by měl hrát mezi průměrem? Pořád tam má skvělý hráče okolo sebe a prohra v superpoháru na tom nic nezmění. To je neuvěřitelná panika toto

Reagovat
teenz

Hele, mě to je u řitě. Jen řikám, že Messi je zvyklej hrát s jinou kvalitou, než s tím, co aktuálně nabízíte.

Reagovat
technecium

Tak z Argentinský repre je zvyklej na velkou nekvalitu

Reagovat
teenz

Bavíme se snad na klubový úrovni.

Reagovat
Billy McClane

Lebo tam nema na vyber

Reagovat
Visca el barca

Tak jasně, ale Dembelé a Seri se daj udělat hned. A pak máš tu sestavu ok.

Reagovat
Visca el barca

Nehledě na to, že chtěl někde ve smlouvě, že Barca nesmí prodat Suaréze. Tomuhle fakt nevěřím.

Reagovat
ADM

Ja to vidím nereálne hlavne kvôli Messiho rodine a dajme tomu aj Suarezovi, ale po Neymarovi človek nikdy nevie.

Reagovat
teenz

PSG ukázalo cestu.

Reagovat
Kluivert9

Trochu mi to připomíná naši výhru 6:1 nad PSG... taky najednou nebylo nic nemožné.

Reagovat
Billy McClane

Korupcia nema hranice

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
alcantara

Dost dobre napovie predlzenie zmluvy a nasledna vykupka, bud sa to uplne zabije alebo sa da priestor spekulaciam. Ak teda to vobec dokazu dotiahnut do konca. A potom kludne mozu Bartomeua a spol obesit na Katalanskom namesti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax dnes nastoupil s útokem Černý - Huntelaar - Kluivert

Reagovat
technecium

Toho Černýho tam maj aby snížili věkový průměr?

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
technecium

Ter Stegen - Semedo, Umtiti, Mascherano, Alba - Roberto, Busquets, Denis - Deulofeu, Alcácer Messi

4:1 - Messi 2x, Roberto, Alcacer

A jdem si pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Neviete nahodou niekto ci sa da niekde sledovat stream aj cez mobil?

Reagovat
teenz

Sport365 sleduju normálně z iPhonu v HD kvalitě.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

To je zdarma?

Reagovat
teenz

Ano. Divim se, ze to jeste nekdo nezna, je tam uplne vse a dobra kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez registrace nebo s?

Reagovat
teenz

Vubec nic, vyberes stream a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

to je apka nebo stránka? Né, že bych to zrovna potřeboval, ale pokud nebudu doma tak se to bude hodit

Reagovat
Jordi Alba

Stránka.

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
smazaný uživatel

Streamcomando

Reagovat
Pospovič

chance / tipsport

Reagovat
blaugrana

Tak city uz poprelo, ze by chcelo skrabnut Lea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že tak, lebo potom by šla Barcelona dole ako Titanic

Reagovat
Switchback
Reagovat
blaugrana

Reagovat
CzechLukas

Ahoj, chtěl bych v září do Madridu na Real, kde byste doporučili zakoupit vstupenky? Předem děkuju za odpovědi

Reagovat
misinho7

podla mna na ofiko stranke tyzden-dva predtym ked to spustia ..ja som siel tiez v septembri pred rokom a v pohode som tak kupil a podla toho na aky zapas sa este chystas, ale vtedy tusim neni nijaky taky cize vypredane hned nebude

Reagovat
CzechLukas

Super, díky Chystám se na Betis, protože to je v týdnu tak snad v pohodě seženu na ofiko stránce

Reagovat
Jerichoo

ja som bol minulý rok na Betise a zoženieš aj v ten deň v pohode. Len pozor na to aké si kúpiš

Reagovat
vladis271

Coutinho fichado?

Reagovat
Kluivert9

Pořád ho strašně bolí záda, nebo jak?

Reagovat
blaugrana

Uz si sa dlho nevyjadril vladko.

Reagovat
vladis271

Cakam kym dopije kavu pred camp nou.

Reagovat
blaugrana

Kavicku uz dopil. Teraz mu Leo s Luisom ukazuju virivku na CN.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba - Rakitić, Busquets, Sergi Roberto - Deulofeu, Alcácer, Messi.

Reagovat
blaugrana

Momentalne to naj. Ked bude Seri, Cou, Dembele, tak to bude na treble.

Reagovat
Switchback

Budeme kurevsky rádi, když vyjde Seri + Dembele ...

Reagovat
Visca el barca

asi tak no

Reagovat
blaugrana

Coutinho je vo vírivke s Messim, to by bolo nekresťanské to nedokončiť.

Reagovat
ADM

Ja budem hlavne rád ked Messi podpíše

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já doufám, že to trochu natáhne. S nepodepsaným Messim razantně stoupá šance na konec současnýho vedení. S Laportou měli vždy hodně blízký vztah...no, uvidíme.

Reagovat
blaugrana

Ja len dúfam, že pokiaľ Joan opäť zasadne do kresla prezidenta, tak nebdue Barcu používať ako nejaký politický nástroj.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak. ideální situace, současné vedení podepíše seriho a dembeleho. messi bude vyčkávat do vyvolání nedůvery, součsné vedení je následně odkopnuto a nastupuje maestro Laporta. a to když se stane tak jdeme všichni culés tady kalit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

On by to mohl klidně natáhnou až do léta.Kde by se rozmyslel až podle toho kdo přijde příští rok,ale snad to neudělá.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konečně Semedo

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Switchback

Reagovat
ADM

DAMnnnn, to je útok

Reagovat
Switchback

MSN -> MAD

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme na to! máme vyjebanému Betisu co oplácet

Reagovat
Ed_Hazard

To oni dali ten (ne)gól, či?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
el Principito

ne, ten gól dala Barca, jenže ten zmrd slepej ho neviděl

Reagovat
ciernyribiz

za to ale videl penaltu na suareza

Reagovat
el Principito

Reagovat
LAM

Ne neviděl.Žádná se v tom zápase nekonala.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

*im dali, som myslel samozrejme Máte teda čo vracať

Reagovat
blaugrana

No hlavne má Barca čo vracať spičenímu Deportivu. Nechali ích vyrovnať z 2:0 na 2:2 v sezóne 14/15, aby nevypadli a Barca s nimi uhrala minulú sezónu bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na tom zapase jsem zrovna byl, to me hodne nasralo

Reagovat
smazaný uživatel

snad konečně zahraje Umtiti, v superpoháru byl víceméně tragický

Reagovat
Switchback

Reagovat
LAM

První zápas hrál dobře.

Reagovat
Robbie

S Páskem v útoku

Reagovat
Robbie

Pakem

Reagovat
Majk91

Alcacer, Deulofeu a Semedo maju velku sancu ukazat co je v nich. Vamos Barca, dnes ostanu 3 body doma

Reagovat
blaugrana

6:1 a po zápase Seri FICHADO!

Reagovat
LAM

Už jdi s tim do p.dele.

Reagovat
blaugrana

Seri, Coutinho, Dembele fichado a zajtra swingers prezentacia pri ktorej pohonim!

Reagovat
teenz

A nakonec místo Seriho, Coutinha a Dembeleho bude Paulinho, Gomes, Deulofeu.

Reagovat
blaugrana

Cierny mor na teba ty posluhovac temnej strany.

Reagovat
Mateo16

Celkom ale nechapem na co vam Seri bude Ved tam vas bota tlaci najmenej

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Mateo16

Absolutna priorita pre FCB by mala byt nahrada za Iniestu co Seri neni. Dalsie CM / DM tam mate plnu prdel

Reagovat
blaugrana

Tu njde o to, koľko ich tam je, ale o to, že jediný poriadny záložník je Bus.

Reagovat
smazaný uživatel

a prečo by nahrada za Iniestu nemohol byť typologicky iný záložník? Za Xaviho tiež neprišiel mladší Xavi

Reagovat
patas92

Jako kde?

Reagovat
Mateo16

+ nahrada za Neymara kedze Deulo na zaklad nema.

Reagovat
patas92

No tak bota nás tlačí na více místech

Reagovat
Billy McClane

To lebo ho chce Hristo a pekne o nom hovoril Xavi.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

máme luxusný link páni?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ciernyribiz

1:1

Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana

Ináč podľa RAC to má byť 4-2-3-1, tak som zvedavý.

Reagovat
blaugrana

https://pbs.twimg.com/media/DHsQJABU0AARa9G.jpg

Ten kokot namiesto vyjednávanie sedí na CN? Že mu hanba není.

Reagovat
Miguel19

Už má vyjednáno.

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Takže predsa len triple fichado!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc lidi tam neni ne?

Reagovat
Jordi Alba

Je brzo odpoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca zatím nic moc

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Messi s tak slabim utokom nehral uz pekne dlho

Reagovat
smazaný uživatel

MAD zatial nechava zabudnut na MSN

Reagovat
blaugrana

MSD + SBC bude niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád lepší jak LSD + TBC

Reagovat
ADM

alebo BDSM

Reagovat
smazaný uživatel

to bych se hádal

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo tam behá 11 hráčov s menom Barcelona

Reagovat
ADM

Kvoli tomu útoku cez týždeň..

Reagovat
Ed_Hazard

Však hej, ale pointa toho kroku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Tak na uctění památky obětem prostě..

Reagovat
Ed_Hazard

A to tým že si dajú na dres nápis Barcelona? Keby tam bli napríklad začiatočné písmená mien alebo niečo, tak by to samozrejme dávalo hneď zmysel. Ale ok to je jedno.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Baronne

vole ...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

130 začiatočných písmen zranených ľudí si dajú na dres

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som pôvodne čítal o menšom počte. Humus toto..

Reagovat
maxton

tomu utoku Realu ?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
N.Gin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Inak pozerám, že si Barce podla tvojho nicku poskladala útok

Reagovat
ADM

tak už to nie je len Di maria. A začalo to len ako prosté vykopnutie samohlásky, lebo Adam tu už bolo zaregistrovane

Reagovat
Ed_Hazard

Niekedy si ma plietol s tým, zo začiatku som myslel že si madridista Nie si náhodou z okolia Trnavy?

Reagovat
ADM

To si vyčítal z toho nicku?

Som zo Žiaru nad Hronom

Reagovat
blaugrana

Tak to je pekne hnusné mesto.

Reagovat
Ed_Hazard

Svojím prejavom mi niekoho pripomínaš, thats all Tak nič teda

Reagovat
joshua

Všichni jsou Barcelona, i proto se na začátku ti hráči promíchali, aby dali najevo jednotu.

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám, že už asi odzvonilo 433? Ako sa hralo v Madride? Ten zápas som nevidel

Reagovat
ADM

V Madride hral hlavne Real

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu bránu

Reagovat
Rattlesnake

v madride se hrálo 352. a podle toho to taky vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Magický přestupák a Messi už začíná šedivět

Reagovat
blaugrana

Tak keď máš okolo seba namiesto Iniestu, Neymara a Luisa, Roberta, Paca a Deulofeua, tak sa nečuduj.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu náhodou zatím velmi zkušeně. Přesně tak si představuji patnáctiletého kluka, který dostal šanci snů. Počkej... kolik mu vlastně je?

Reagovat
blaugrana

Dosť na to, aby už čosi ukázal, ale je tak napiču, jak moaj existencia.

Reagovat
Baronne

Sergi hraje teda hodně vysoko..

Reagovat
ADM

Deulofeu má strašný talent trafiť najbližšíe stojaceho protihráča vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by hrát v naší hokejové repre obránce.

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

To zas jeho prihrávky netrafia ani najbližšiu stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Betis ako si ho pamatam naposledy jak futbalovych antitalentov ... uz len chyba zdrzovanie a hadzanie sa o zem

Reagovat
blaugrana

Leo keby tam dnes nemal Busa, tak už je asi teraz u psychiatra.

Reagovat
Switchback

škoda Barcelona, málem tam byl

Reagovat
Jordi Alba

Střela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Chudák Leo musí hrát v útoku s těmi prumeraky

Snad půjde brzo za Neymarem do PSG

Reagovat
Switchback

by se Neymar zabil

Reagovat
blaugrana

Hahaha.

Reagovat
el Principito

neboj, s Coutinhem si to bude dobře dávat

Reagovat
smazaný uživatel

když se tak dívám na dřeváka Deulofeua, tak kdybych tam hrál já, tak to moc velký rozdíl nebude

Reagovat
blaugrana

Hlavne som unesený, jak niektorí stále tvrdia, že len potrebuej čas. To isté bolo s Montoyom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Doteraz som poriadne neidentifikoval rozostavenie, v ktorom Barca hrá.

Reagovat
Jordi Alba

0-2-0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

4312

Reagovat
smazaný uživatel

a bez lopty 451

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi jediny chce hrat futbal

Reagovat
ADM

z tych mladsich jediny vie hrať futbal

Reagovat
blaugrana

Betis s loptou na kopačkách a oni tieňujú? Jebať.

Reagovat
blaugrana

Strašní tempo. To vidím na 0:1, ak to bude takto pokračovať.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl jim někdo, že už nehrajeme proti Realu, ale proti Betisu?

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím to je nijaký, Semedo se zdá být jako dobrý kup, bude ještě herně růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vs brána 0:2

Reagovat
ADM

1:2

Reagovat
ADM

tak vlastný asi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl vlastňák

Reagovat
formic81

Kde najdu sestrihy zapasu?

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
Ed_Hazard

Keby niektorí hráči Betisu sem tam premýšľali, tak si dokážu vytvoriť aj nejaké šance a držať loptu. Pred chviľkou pekne zakombinovali v strede. Len čo z toho keď polovica z nich vie loptu len zakopávať do autu..

Reagovat
Switchback

FFS

Reagovat
smazaný uživatel

ten kkt sudí taky píská každý kontakt, hnus

Reagovat
Rattlesnake

škodovka leo

Reagovat
blaugrana

Jebať Dembeleho, máme Deulofeua!

Reagovat
smazaný uživatel

Bozsky Lionel Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Betis už se na to nemohl dívat tak to chtěl trochu rozhýbat

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ KUAAAA!

Reagovat
Rattlesnake

king

Reagovat
Jerichoo

kto ten obranca?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Switchback

vlastňák?

Reagovat
Ed_Hazard

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Wtf, Stegen 98% zápasov na polke a ked má vybehnúť z 99% to dojebe a zostane stáť...

Ale nedáš, dostaneš .. čau

Reagovat
smazaný uživatel

Seeeergi

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano

Reagovat
blaugrana

Jebeme ti bohovicu.

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se ti Deulo tyvole goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Taková krysa, jak si ten gol přivlastnil

Reagovat
blaugrana

Ach piča už je tu.

Reagovat
smazaný uživatel

brzo jsi to zapl teda

Reagovat
roman1978

myslel tím tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Sa divíš čo, že klec spadla tak brzy

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že jste tak chytří

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš ?

Reagovat
Switchback

však reaguješ na autíka kryštůfka

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tuhle postavičku ještě neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak co to melu? To byl 100% vlasťnáák a kdessi dělal jak kdyby to dal on

Reagovat
smazaný uživatel

Tím že šel pozdravovat Deulofeua?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Honíš si na tom kokot, šírením týchto kktín?

Reagovat
dextroza_m

Nikdy se spoluhráči při gole neradují?

Reagovat
smazaný uživatel

Auťák kryštof je zvyklej, že Ronaldo mává ofsajdy, tak mu to neber...

Reagovat
blaugrana

ronadlo sa raduje len sám s osebou, tak nevie, čo to je

Reagovat
Jordi Alba

Válec

Reagovat
REPLIKATOR

Nedáš - dostaneš

Reagovat
Baronne

Umtiti Ještě že tak

Reagovat
Switchback

Deulofeu MVP

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Gerard, len ukáž tým uplakancom

Reagovat
Jordi Alba

A Junior už sbírá asistence.

Reagovat
Rattlesnake

defoleu - zero to hero

Reagovat
ADM

Semedo sa toho nebojí

Reagovat
blaugrana

Semedo musí hrať, hrať a hrať. Vidal nech pekne sedí na lavici!

Reagovat
ADM

Prečo, ja by som dnes Vidala kludne skusil na utočne krídlo..

Reagovat
dextroza_m

Semedo velmi zajímavý hráč, nebo jí se!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle byl první gol Roberta v La Lize

Reagovat
blaugrana

Ináč s Neymarom hral Valverde na troch útočníkom, s Luisom na dvoch, a keď sa dojebe Leo, tak už budeme hrať na 0 útočníkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu ze leoš hraje dost z hloubky na ne hrajeme už teď

Reagovat
blaugrana

Tiež pravda. Najvyššie mi príde Alba.

Reagovat
blaugrana

Ale Leo vyzerá pekne znechutene. Treba niekoho nutne priviesť, aby mal radosť z hry.

Reagovat
ADM

Už jeb na to prosím ťa

Reagovat
blaugrana

Proste mi to tak príde. Dnes čutá len s Busom a Semedom.

Reagovat
LAM

Nemá s kym a navíc v posledních zápasech buď tyčka nebo těsně vedle.Chce si to dát gola,v klidu dneska vyhrát a bude to dobrý

Reagovat
blaugrana

Snáď je to len nervozita a keď sa rozstrieľa, tak už to bude lepšie.

Reagovat
Footballer

co to je za bullshit?

Reagovat
smazaný uživatel

FIJADO

Reagovat
blaugrana

CH*

Reagovat
blaugrana

Každopádne Semedo dá zabudnúť na Alvesa.

Reagovat
Rattlesnake

ještě jsme ho neviděli bránit.

Reagovat
blaugrana

Masche to pokryje.

Reagovat
smazaný uživatel

za 2-3 roky bude jeden z nejlepších beku světa, zapamatujte si tyhle slova

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět i změna herního stylu, Valverde se více vrací k držení balónu a postupnému dobývání, tak jako za Pepka. To se mi líbí, akorát škoda toho slabého útoku.

Reagovat
blaugrana

Príde Coutinho a Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

ideální věc. Hrát na držení míče a postupné dobývání, a zároveň přivést Coutinha a Dembeleho, tedy hráče, kteří jsou silní hlavně v rychlém protiútoku.

Pepova barcelona byla dominantní ne kvůli rychlým ofenz. hráčům, ale díky nadprůměrném středu hřiště Xavi, Iniesta, Buskéc.

Reagovat
One-Real

Navas, Dani, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modrič, Kroos Isco Bale Benzema

Reagovat
misinho7

kurva ale uz .. Zizu robi vsetko dobre ale nepochopim toho Garetha .. Asensio o 3 svetelne levely uplne inde nez cely utok a nie musi zacat na lavke ..dufam ze dalsie kolo zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Ronaldo vám nehraje všechno, rotace se vám si myslím osvedcila

Reagovat
misinho7

jasne rotacia bude to je jasne ale dnes si to Marco proste zasluzil, ist do prveho zapasu v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Nestál 100 mega.

Reagovat
ADM

Ale na dnešnom trhu už áno. Ten musí mať momentálne väčšiu hodnotu než Bale

Reagovat
misinho7

no nestal ale ak by mal prestupit tak pod 100 dnes uz urcite nejde ale nie snad ma Gareth dnes prekvapi a buduce kolo zas Marco si trosku posefuje

Reagovat
Jerichoo

ja som zevdavý či bude hrať ked sa uzdraví Cris

Reagovat
Mercury

Semedo se zatím jeví velice dobře. Dopředu aktivní, ale vzadu nijak nepropadá. Jeho výška a atletické schopnosti můžou přijít velice vhod.

Reagovat
One-Real

Výška a atletické schopnosti. Tohle je pro mě jako deja vu z před dvou let.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

ted se divam, ze ma jen 1.79, opticky na me pusobi vyssi...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme měli Slavii vyfouknout Sobola, dle této logiky

Reagovat
ADM

Roberto ma dnes neprestáva prekvapovať .. síce to nie je žiadna mágia, ale je všade a bojuje. Deulofeu bohužial pokračuje v kazení jednoduchých akcií, skúsil by som tam poslať Vidala

Reagovat
blaugrana

Je to bojovník, ale na základ je to málo.

Reagovat
blaugrana

Paco je na tom kraji zálohy úplne zbytočný.

Reagovat
REPLIKATOR

Zase tyčka

Reagovat
ADM

tvl Paco a Deulo nie su schopny dať jedinú jednu prihrávku do nohy Messimu ked si nabieha katastrofa

Reagovat
blaugrana

Umtiti to dnes slušne kurví.

Reagovat
Rattlesnake

co blbneš? umitit je ok dneska.

Reagovat
ADM

Je dosť laxný, inak ok, Betis nemal nič také..

Reagovat
blaugrana

Čože? skoro sme po jeho hrubke dostali gól, často dneskurví rozhodnutia a kazí prihrávky...

Reagovat
Rattlesnake

od 35. minuty se už nehraje. co čekáš?

Reagovat
blaugrana

Takže sa to nepočíta?

Reagovat
Rattlesnake

ok. vytáčím Bartomeua ať ho prodá, protože stojí za hovno + plus ať ho ještě příbijou na kříž a nalijou mu sirup do přezůvek.

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mě, jak není Semedo líný na krok, to je základ všeho ono taky kdyby nechtěl chytit za pačesy takovou šanci na základ, tak je blázen

Reagovat
dextroza_m

Semedo v přenosu od bein.. 32,5km/h? To je dost, ne?

Reagovat
blaugrana
Reagovat
ADM

Kolká tyčka? tretia či štvrtá?

Reagovat
blaugrana

4.

Reagovat
blaugrana

to uz je moc omg.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

Potřetí tvl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes nedá gól ani do rána

Reagovat
smazaný uživatel

crossbar challenge?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na zachranu to asi bude, ale ci aj na LM no neviem.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si asi zapomněl nakapat do očí

Reagovat
ADM

bez šance dnes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Po Denisovom nástupe aspon ma s kym Messi hrať, narozdiel od Paca ktorý tam bol stratený.

Reagovat
blaugrana

Paco je čistý hrot, ťažko od neho čakať nejakú nadstavbu.

Reagovat
smazaný uživatel

*kokot

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu deu a paco marni v kombinaci a v utoku, zato se narozdil od neye a suareze vraci, a docela presuji kdyz uz nic

Reagovat
Magic player

Snad se nepotvrdi to, ze je Karim ve dvojci s Baleem polovicni. Budeme ho dneska potrebovat pri chuti a ne odriznuteho ze hry.

Keylor tedka odpovida na kritiku, dve chycene golovky behem osmi minut. Takoveho ho potrebujeme. A Dani by se mohl vzpamatovat, prijde mi to od nej smerem dozadu posledni dobou dost slabe.

Reagovat
Mateo16

Neuveritelnu formu ma Gareth Takto zle si napemtam zeby niekedy v RM hral

Reagovat
smazaný uživatel

z těch centrů by už CR7 měl dvě gólovky, ale tihle prostě tak nevyskočí

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

NEUVĚŘITELNÝ. Nejlepší hráč na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

world class finish

Reagovat
smazaný uživatel

boha jeho...já nekoukám, ale díky vašim komentům se jdu na gól podívat a ono tohle... Měl jsem to ale pochopit, vždyť je to Bale

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět že nejsi Madridista no

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, ten gól hovorí za všetko Pat a mat

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Čudný zápas zatiaľ. Čo tam Dani skúšal? Takto si zakrývať loptu vo vápne keď to mohol posunúť alebo odkopnúť preč?

Reagovat
Ed_Hazard

Isco+Marcelo+Case pjekneeee

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, Marcelo..

Reagovat
Ed_Hazard

On ten gól doslova ujebal Garethovi Inak už dlho sa čudujem tomu, ako často sa Case tlačí na hrot. Ostré ofenzívne DMko - to sme tu ešte nemali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Tyvole, co muze bejt horsi nez to, ze da gol Bale..

Reagovat
Jerichoo

Ze da dva

Reagovat
teenz

Nocni mura.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Každopádně je smutný, že dva naši nejméně nebezpeční hráči v poli hrají zrovna oba v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonská škola

Reagovat
smazaný uživatel

"překvapivě"

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
F.Torres

Nečekaně, konečně není ve stínu jiného hráče a může se naplno ukázat. 3+3 za 2 zápasy značí vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gól roku zatím

Reagovat
Magic player

Jak muze Bale tak brzo prijit o veskerou rychlost? I Cristiano ve 32 letech pusobi rychlejsi a hbitejsi.

Reagovat
teenz

Cristiano je totiz kral a on jen spatna kopie.

Reagovat
Ángel di María 22

Až na úvodních pár minut to kontrolujeme na pohodu, Depor je doma docela nepříjemnej, ale tohle musíme dát.

Neodpustim si poznámku k Baleovi. Kromě nejlehčího gólu v kariéře nepředvedl vůbec nic. Ani si nepodrží soupeře na zádech, nepřejde 1vs1, nepřesprintuje,nenabízí se, má línej pohyb. To je tragédie ve stomilionovym balení. Zidane evidentně na tohohle jedinýho hráče nemůže, jinak by snad nebyl ani na lavičce. Rychle Marco za něj.

Reagovat
teenz

Za něj může hrát klidně Keylor v poli a byl by víc k užitku.

Reagovat
misinho7

ja nechapem co to Gareth skusa..niekedy aspon cez tu rychloat siel ale teraz..max nahra dozadu.. k dokonaloati nam chyba uz iba Ronaldo za Karima a Asensio za Garetha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

A i když šel Case nahoru, tak ten poločas s Kovačičem pro mě byl jako z jinýho světa.

Reagovat
misinho7

tak tak este Kova za Caseho a to je proste neporazitelne nieco..Kova tomu dodava rychlost, hlavne na prvych metroch ked zrychli a hned urobi proste priestor na utok..snad sa dockame v tejto sezone raz takejto zostavy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč 1.poločasu:

1.Nacho

2.Modrić

3.Marcelo

Odpadlik 1.poločasu:

1.Benzema

2.Bale

3.Carvajal

Reagovat
Jackmaker1989

Dani je už mimo nejaký ten zápas, dúfam, že sa dostane do formy, lebo konkurenciu moc nemá. Bale, Benz klasika.

Reagovat
F.Torres

Sorry ale zapomenout na Navase Case taky skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Navas 5., Casemiro 6.

Reagovat
Jackmaker1989

Ten Neymar špinavý skurvenec. Pokračuje, diving. Dúfam, že toto začnú konečne trestať vo všetkých ligách.

Reagovat
alcantara
Reagovat
teenz

Klasika.

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt ho nemam rad, ale kvalitu ma silenou. Tesil bych se na souboj zalohy PSG a nazhavenyho Neymara s vama v LM

Reagovat
alcantara

Ja na suboj Semedo-Neymar, tam by snad boli aj slzicky.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak proti Neymarovi ve formě může hrát Cafu, Maldini a Nesta ve svejch nejlepsich letech a stejne jim to muze bejt hovno platny

Reagovat
F.Torres

už se těším, jak se střetnete v LM

Reagovat
smazaný uživatel

On tam bude hrozně dominovat. Za ten zápas má 2+2, 116 dotyků s míčem, 14 úspěšných driblingů z 18 a 7 key passes. Jako kdyby hrál znova v Brazílii...

Reagovat
alcantara

Reagovat
Ángel di María 22

Kdyby s PSG vyhral LM a i tam je tahnul, tak ten zlatej mic dostane, tomu verim. Jinak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, LM bude rozhodovat. Ale je dobře, že k tý klasický dvojce konečně přibude někdo kdo jim bude regulérně šlapat na paty.

Reagovat
teenz

Pokud nevyhraje LM s PSG tak se muze klidne na hlavu stavet a bude mu to hovno platny.

Reagovat
teenz

* A ty LM aktualni PSG proste neverim. Furt tam maji prazdna mista.

Reagovat
Ángel di María 22

Taky jim neverim, kdyz si my jdeme pro treti v rade

Reagovat
vilp

Hlavně ty doteky s míčem budou dělat velký rozdíl. Minulý zápas prý dokonce 128, naopak v Barceloně s Messim na hřišti průměrně kolem 70. A jak byl Messi na podzim 2015 zraněný, tak míval kolem 110 a hrál tehdy asi svůj nejlepší fotbal za Barcelonu. Zajímalo by mě, kolik má Hazard průměrně v Chelsea. Dá se to někde dohledat?

Reagovat
ADM

to snád nie

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

My hrát Keylor - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric, Isco - Asensio, Ronaldo, tak nám rovnou můžou odevzdat vsechny trofeje a pustit ty hráče na dovču.

Ale to nemůžeme ostatním klubům udělat. Tak vzhůru s Balem do druhý půle

Reagovat
misinho7

snad sa raz takej zostavy dockame

Reagovat
Mateo16

Ramos to bude trest

Reagovat
Ed_Hazard

Ani redka nebola. Čudné - sice jo, ten hráč po nom vyhukoval, vtieral sa a bol otravný ale na ksicht sa šahat nemá.

Reagovat
Miguel19

Ramos rudá

Reagovat
Miguel19

Z něho se stal strašnej pičusek.

Reagovat
misinho7

Cervenu mali dostat obaja..Schar mu dal hlavicku..lenze ramos nespadol hned na zem ..

Reagovat
Miguel19

Ok, to jsem neviděl.

Reagovat
Jerichoo

Ked tak obaja, ten picus mu dal hlavicku

Reagovat
Magic player

Jasna redka.

Reagovat
Ángel di María 22

At ten Benz uz jde taky do prdele. Proti Barcelone super vykon a dneska zas uplne k hovnu.

Reagovat
Jackmaker1989

Ramos je čistý pičus. Ostuda nášho klubu.

Reagovat
teenz

Nebyt Ramose tak tolik trofeji vazne nemame.

Reagovat
Jackmaker1989

Vieš ale koľko zápasov sme hrali na Seville, ponorke a podobne kde predviedol takýto skrat, dostal ČK a potom dobre rozbehnutý zápas nebol za 3 body a v konečnom dôsledku sme tie 3 body stratili na titul? Minimálne 3 sezóny. Je to skvelý hráč a tituly vyhral aj on, ale tieto blikance nás stali 2 tituly v posledných 5 sezonach

Reagovat
Kokesh

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Ne, no.

Reagovat
Xaviercreus

Ramos je ostuda lidstva

Reagovat
valloire

co to meleš?

Reagovat
Miguel19

Bale kraluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

hraje najhorsie ale 1+1 ...ach

Reagovat
chytrejkluk

Krooooos!!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně fotbalový gól, už jsme chtěl přejít k PSG

Reagovat
Ángel di María 22

Toniii ♥

Reagovat
Jerichoo

Bale 1+1

Reagovat
Ángel di María 22

To má tak na 10 zápasů zas základní sestavu zajistenou.

Reagovat
Jerichoo

Este da nejaku wondergol dnes a je hotovo

Reagovat
Magic player

Na Toniho ne moc precizni zakonceni.

Ted bych prosil stridani, Asensio a Ceballos na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Kroos to měl přesně spočítaný i tou tečí.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle nema vyznam. Ok, ja uz seru na to se z tohohle rozcilovat. Proste tu LM i ligu vyhrajeme v 10 hracich.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja mám pocit, že to je aj Bale aj Benzema, i keď Benz aspoň občas niečo. Chris a Marco miesto nich a je to sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Snáď nechceš povedať, že Karim je lepší v tejto forme ako Morata alebo Lewa.

Reagovat
Magic player

Karimuv vykon jde nahoru, kdyz ma kolem sebe behave kombinacne schopne hrace. Potom i pressing ma smysl a da se na to divat. Kdyz ti ale jeden chlap neudela krok navic, dopredu i dozadu, ses v prdeli.

Reagovat
Masi

Reagovat
Ed_Hazard

To je proste utrpenie, čudujem sa že to aj jemu samému už nelezie na nervy. Však sa musí cítiť zle, keď ho herne dokážu predbehnúť aj hráči z Castilly..

Reagovat
smazaný uživatel

At tam posle Llorenteho. Ja ho chci videt v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
Magic player

Mas ho tam

Reagovat
Ed_Hazard

Hmm Llorente Zizou prekvapil

Reagovat
Mateo16

No nevadi predsa nemoze mat stastie kazdi zapas aby mal situaciu dorazka do praznej brany

Po hernej stranke rovnaka katastrofa teda bonus ze stratil rychlost

Reagovat
Kokesh

Andone

Odpadlik dne, priserny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Ramos nebol debil a odkopol by loptu ked tam hrac Deportiva lezal a netraposil nemusel teraz dostat redku.

Reagovat
Magic player

Sergio si taky prisel na sve.

Reagovat
Mateo16

Ramos Ten si preto isiel uz o polcase

Reagovat
MadMrJacky

Ramos u toho fotbalu asi moc nepřemýšlí co?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi teda neprislo hodny zluty, ale Ramos mel bejt mozna venku uz za ty ruce v obliceji, takze nejspis okej.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

To sú tak alibistické kecy toto

Reagovat
ciernyribiz

ved ma pravdu von mali ist obaja po tom udere do tvare a naslednom oplacani, ta druha zlta nebola

Reagovat
X-bano-X

Možná, nejspíš..... alibista. Ak na ten Ramosov exces niekto napíše "možno mal byť vonku" tak si vlastne ani žiadnu reakciu nezaslúži.

Reagovat
ciernyribiz

super vykon dnes najlepsi Modric, Marcelo Nacho..skoda Ramosa aj ked druha zlta asi velmi prisna ale som rad ze proti Valencii hrat nebude a bude Nacho Varane cervenu mal dost uz skor a pre mna bol jeho vykon dnes sklamanie. Podla mna po Garethovi druhy najhorsi..nechapem tu kritiku na Carvajala podla mna dnes opat dobry vykon. V stredu by som dal komplet vsetkych nahradnikov hlavne zalohu nech si odpocine.

Reagovat
Ed_Hazard

Super výkon Však to bol výkon na štvrť plynu s kopou nepresností (Luka aj Toni strácali nezvykle veľa). Oba superpoháre sme zahrali teda na uplne inej úrovni.

Reagovat
ciernyribiz

ale nemozes porovnavat superpohar s barcelonou kde bolo uplne ine nasadenie bolo to el clasico..a 1. kolo neviem co si cakal ze vyhrame 0:10..prvy polcas odvety s barcelonou sa bude len velmi tazko prekonavat a druhy polcas uz bola iba udrzba..mne sa napriklad vykon proti manchestreru az tak nepacil..dnes 1. polcas 0:2 a to bol super vykon a potom uz sme nehrali v takom tempe a co cakas ze vsetci budu mat 100% uspesnost prihravok sa spamataj..vykon na stvrt plynu a aj tak sme vyhrali 0:3 co si nespokojny?..a dnes podla mna deportivo hralo lepsie ako barcelona v odvete..

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak nic som necakal. Lepsie povedane cakal som to co sme vcera videli. Ale nazvat to super vykonom..

Reagovat
ciernyribiz

neviem ci si zacal futbal pozerat vcera alebo co ale super vykon neznamena vyhrat 10:0 mozes vyhrat aj 1:0 ale podla mna sme podali super vykon okrem prvym 10-15 minut sme mali hru pod kontrolov..ale tebe to je asi skoda hovorit zaloha aj obrana okrem ramosa super vykon ale ty tu ides kritizovat kroosa ze pokazil 3 prihravky..ja sa skor hanbim za teba ako fanusika vies len kritizovat nic ine

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevíte prosim kde sehnat vstupenky na S. Irsko -Česko . Díky

Reagovat
valloire

mi sme vihrály

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí v Malaze byl teda dobrý zmrd

Reagovat
ciernyribiz

aspon podobny ako prvy zapas superpohara?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele