LA LIGA - PREVIEW 5. KOLA

30.09.2006, 11:50
Previews
Další kolo La Ligy přinese několik velice zajímavých zápasů. V sobotu sehrají svůj duel Athletic Bilbao s Barcelonou, v neděli se hraje zbytek, kterému vévodí madridské derby mezi Realem a Atlétikem. Sevilla hostí celek Getafe, Valencia nováčka Tarragonu.

Barcu zasáhla v týdnu pohroma, meniskus v pravém koleni si během utkání proti Brémám vážně zranil Eto´o a mimo hru bude pět měsíců! O jeho pozici v týmu se tak budou prát Saviola či Gudjohnsen. Velké věci se děly i v Bilbau, které má novou prezidentku Anu Urquijo, která převzala post po rezignujícím Lamikizovi. Athletic se ale bude muset obejít bez dvou hráčů vyloučených v minulém kole, Murilla a Adurize.

Největší pozornost přitáhne velké derby z hlavního města. Real bude též bez dlouhodobě zraněného Cicinha, problémy s kolenem má i Salgado. Na pravém beku tak zřejmě nastoupí Ramos. Raúl sice dal v zápase s Kyjevem dvě branky, po mnoha letech ale bude chybět v reprezentaci! Atlético je kompletní a po výhře nad Sevillou jistě dobře naladěné.

Valencia hostí Tarragonu a vedle dlouhodobě zraněných Baraji, Marcheny a Del Horna, není jistý start Albeldy, který ještě v pátek nemohl trénovat. Sevilla hraje s Getafe a bude řešit střed obrany neboť v trestu jsou Escudé a Javi Navarro, v hostujícím týmu zase Contra.

Depor (bez Estoyanoffa) hraje se San Sebastianem, Espanyol (Riera) s Osasunou Pamplona, Santander s Vigem (Angel), Huelva s Betisem (Nano) a Zaragoza (Gabi Milito) s Levante (Berson).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*me

Real vyhraje 3:1 a Ronaldo dá první gól v letošní sezoně další přidá Ruud a Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to 1:1 Robinho-Torres

Reagovat
HOST*spartan

Bilbao-Barcelona 0

Real-Atlético 1

Sevilla-Getafe 1

Valencia-Tarragona 1

Deportivo-San Sebastian 0

Espanyol-Osasuna 2

Santander-Vigo 2

Huelva-Betis 2

Zaragoza-Levante 1

Reagovat
Radin
Reagovat
Radin

vím že je to staré,ale stojí to za připomenutí :-D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele