LA LIGA - PREVIEW 32. KOLA

08.04.2006, 00:07
Aktuality
Historického úspěchu dosáhl v úterý Villarreal, když postoupil do semifinále LM, v La lize jej v neděli čeká doma La Coruňa. Real Madrid hostí San Sebastian, Barcelona jede na Santander, třetí Valencia bude hájit své šance na LM ve Vigu, Osasuna Pamplona na půdě zachraňujícího se Alavésu.

I vedoucí Barcelona postoupila v LM a vzhledem k náskoku v domácí soutěži může jet do Santanderu v klidu. Stále ale ještě bez Márqueze, Edmilsona a Motty (ten by měl chybět dva týdny). Real si dovolit ztrácet nemůže a proti venku málokdybodujícímu San Sebastianu je velkým favoritem. I když právě poslední utkání na půdě soupeře baskové vyhráli. V domácím dresu se už do konce sezony neobjeví kvůli zranění Woodgate, pro trest i Roberto Carlos. Naopak Zidane je fit, otazník visí nad Beckhamem.

Zajímavý duel slibuje i souboj Celty Vigo s Valencií, když Celta potřebuje stáhnout pětibodový náskok svého soka. Obejde se ale bez odchovance Che Davida Silvy, kterého na plac nepustí dodatek v hostovací smlouvě. Sevilla po postupu do semifinále Poháru UEFA přivítá Zaragozu (bez Caniho a Ponzia), v nejistotě startu je Maresca. I sevillští se tlačí na příčky LM. O poháry se utká i Villarreal s La Coruňou. Málaga (Chengue Morales) změří síly s Getafe (Contra, Gavilán), Cádiz (Fleurquin) s Betisem, Alavés (Gaspar) s Osasunou Pamplona. Bilbao nepodpoří proti Mallorce zraněný forward Aduriz, Espanyol přivítá na svém hřišti Atlético Madrid (Pablo).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Real 3:1 San Sebastian , goly Ronaldo, Robinho a Zidane z penalty..............

Reagovat
ronaldinho_10

Nevím, odkud má autor informace, ale Edmilson je na soupisce pro zápas. Chybí Xavi, Motta, Messi, Oleguer a Ronaldinho....

Reagovat
HOST*

Hmm,tak asi ne Real!Hej Real .To je panečku aspoň týýýýýýýýýýýýýým!SMRT REALU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele