LA LIGA - 20. KOLO

23.01.2005, 12:25, aktualizováno 24.01.2005, 23:00
Aktuality
Barcelona potvrdila vedení v tabulce a přehrála Santander. Real Madrid zlomil odpor Mallorky až v poslední desetiminutovce. Další ztrátu nabrala Valencia, když si přijela pro porážku do Villarrealu. V úchvatném baskickém derby otočilo Bilbao Osasuně zápas z 0:3 na 4:3. Depor zabral, když dal čtyři góly Espanyolu.



Getafe CF - Sevilla FC   0:0

Barca si poradila se Santanderem a dokráčela k pohodlnému vítězství. Nastoupila v nejsilnější sestavě, to jest i s Giulym na pravém křídle, v průběhu zápasu se na hřiště dostal uzdravený Gerard. Hosté naopak představili svou novou posilu bojovného Mexičana Gerarda Torrada. Mohl to ale být Santander, kdo mohl jít do vedení. Po pěkné kombinaci na pravé straně poslal před branku ideální přízemní centr za obranu právě Torrado, míč se dostal k nabíhajícímu Javi Guerrerovi, ale ten jej měl na dlouhou nohu a ve skluzu jej poslal mimo Valdésovi tyče. Udeřilo na druhé straně a svůj podíl na inkasované brance měl gólman Aouate. Xavi perfektně vysunul Eto´o, ten běžel sám z úhlu na Aouateho a potupil ho jesličkami. Obrovskou šanci spálil Ronaldinho, Deco střílel zdálky, Aouate vyrazil, ale jen k Ronaldinhovi, který měl spoustu času na malém vápně, ale trefil brankářovi nohy.

Barca byla jasně lepší, soupeře na svoji polovinu příliš nepouštěla a bavila své diváky chytrými technickými kousky. Častokrát však její kombinace skončily v ofsajdové pasti, stejně jako Giulyho neuznaný gól. Branka mu nebyla přána, v dalších šancích už jeho zakončení nebylo přesné a zůstala mu nálepka velkého spalovače. Po kombinaci Bellettiho s Xavim se ke střele dostal opět Giuly, Aouate ji vyrazil, ale Márquez se netrefil do odkryté branky. Hosté nebyli nebezpeční, až v závěru poločasu napřáhl ke střele Regueiro, ale pro Valdése byla lahůdkou.

Druhou půli začala Barca opět ve velkém stylu, Belletti si pohrál s Regueirem, Eto´o nádhernou zadovkou uvolnil Xaviho, na jeho střelu si Aouate sáhl, ale definitivně zachránil až jeden z obránců, jež vykopl míč z brankové čáry. Ronaldinho střílel z trestného kopu k tyči, ale Aouate byl připraven. Belletti střílel zdálky těsně nad. Zraněného Puyola nahradil na hřišti Sylvinho, a hosté se po dlouhé době mohli dostat do šance. Kapitán Moratón vybojoval míč, předal ho Regueirovi, ale sudí odmával chybně ofsajd. Po vysunutí od Javi Guerrera se sám na Vadése řítil Regueiro, ale zaváhal a o míč do připravil Belletti.

Barca si pojistila svůj náskok. Ronaldinho se na hranici vápna lehce uvolnil kolem Regraguiho s Oriolem a přesnou střelou k tyči nedal Aouatemu šanci. Na rozdíl třídy zvýšil Deco. Obešel Torrada a s připěním teče Moratóna nasměroval míč za Aouateho záda potřetí. Symbolický úspěch odmítl Javi Guerrero, když v brejku přehodil vybíhajícího Valdése, ale zároveň i jeho branku. Další gól už nepadl, Xaviho střela byla příliš slabá, Deco zamířil nad.


Atlético Madrid - Real Madrid   0:0

Bilbao porazilo divokým skóre Pamplonu a na toto baskické derby se bude asi ještě dlouho vzpomínat. Osasuna vedla po 55 minutách už o tři branky a možná mnozí příznivci Athletiku zklamaně odcházeli. Ti co zůstali však byli svědky neuvěřitelného zvratu. Ke zteči zavelel dvěma góly Yeste a obrat dokonal minutu před koncem Julen Guerrero. Lépe začali hosté, první zákrok si připsal Aranzubía po střele Kamerunčana Webó. Další akce Osasunu už skončila gólem, když Pablo García prostřelil vše co mu stálo v cestě a trefil se přesně do pravého horního růžku branky. Iniciativu převzali domácí a gólman Elía se měl co ohánět. Po přihrávkách Murilla a Yesteho neuspěl dvakrát Llorente, proti hlavičce Prieta a pokusu Ezquerra zasáhl právě Elía.

Krátce po změně stran potvrdili hosté vysokou efektivitu. První Webóvu střelu Aranzubía vyrazil, míč však vrátil před branku Expósito a Webó hlavou zvýšil. Bilbao bojovalo, Gurpegi nabyl do šance Yestemu, ale s jeho levačkou si Elía poradil. Naopak trestala Pamplona, když z trstného kopu zvýšil Punal. Athletic se však nadechl k nevídanému obratu. Llorente vytvořil šanci pro Yesteho a ten se nemýlil, další gól přidal opět Yeste a to z trestného kopu. O vyrovnání se postaral Tiko, když dopravil do sítě odražený míč z hranice vápna. Dílo zmaru pro hosty dokonal minutu před koncem po Iraolově pasu přesným zakončením Guerrero. Vypjatost posledních okamžiků neunesla hlavní postava Bilbaa Francisco Yeste, když dostal druhou žlutou kartu za zbytečný faul na půlce hřiště.


Real Valladolid - Espanyol Barcelona   0:0

Až dvě branky v posledních deseti minutách rozhodly o výhře favorizovaného Realu nad Mallorcou. Domácí představili v základní sestavě Gravesena, Beckham se posunul napravo a Figo se Zidanem si své pozice průběžně měnili. Hosté představili nové posily obránce Marka Iuliana a útočníka Bernarda Romea. Vítězsvím se dostal Bílý balet opět na sedm bodů k Barce. Real zápasu jasně dominoval, od prvních minut byla vidět chuť do hry zejména na neustále centrujícím Beckhamovi. Snažil se i současným koučem Mallorcy Cúperem z Interu vyhozený Ronaldo a po 35 minutách šel Real do vedení. Beckhamův roh se dostal k Roberto Carlosovi a toho ve vápně fauloval Pereyra.

K penaltě se postavil Figo a nedal Moyovi šanci zasáhnout. Ještě do poločasu však srovnal z trestného kopu Campano, když využil špatně stojící zdi a střelou na bližší tyč překonal Casillase. Ronaldo své tři šance nevyužil, a tak se šlo do kabin s nerozhodným skóre. V druhé půli zasahoval nejprve Moya proti trestnému kopu Beckhama, poté proti dalšímu pokusu Ronalda. V jedné z ojedinělých akcí hostí střílel z dalšího trestného kopu Campano nad. Po hodině hry byl po druhé žluté vyloučen Iuliano a Real získal více prostoru. Duel strhl na stranu Realu po pěkné kombinaci Samuel, v nastaveném čase dal krásný třetí gól Merengues Solari, když napřáhl z hranice vápna a vymetl šibenici. Stínem byl pro domácí nakonec jen zlomený nos střelce vítězného gólu Samuela.


Levante UD - Real Mallorca   0:0

V castellónském derby se radoval domácí Villarreal, hattrickem se blýskl playmaker Román Riquelme. Byl to on a jeho kolega z útoku Diego Forlán, kdo byli rozhodujícím jazýčkem na vahách a rozhodli o dělbě bodů. Villarreal nastoupil v nejsilnější sestavě, Valencii chyběl Baraja. Do první šance se dostal právě Riquelme, zkoušel přelobovat Canizarese, ale ten se včas vrátil a vyrazil míč nad břevno. Do vedení mohla jít Valencia, Fioreho trestný kop byl odvrácen, Caneira trefil míč z voleje, ale napálil jej jen do břevna. Odražený balon ještě hlavičkoval Ayala, ale mimo Reinovu branku. Do vedení poslal domácí z penalty Román. Podle mínění sudího fauloval ve vápně Caneira Forlána, i když se valencijský Portugalec hodně zlobil. O čtyři minuty později mohl zvýšit právě Forlán, ale Canizares si připsal výborný zákrok, když vyrazil jeho střelu na roh. V nastaveném čase první půle přidal Román další branku, když obešel dva obránce a poslal míč do valencijské branky podruhé.

Do druhé půle nahradil mladičkého Juanlu, který šel na hřiště v osmé minutě místo zraněného Rufeteho, DiVaio, ale Villarreal měl i nadále převahu a Valencii musel držet Canizares. Poradil si i s Guayreho pokusem. Pak však musel pro zranění střídat a nahradil ho Palop. Valencii měla smůle, trefila podruhé břevno. Tentokrát z trestného kopu Aimar. Naději na zvrat vzala hostům neproměněná penalta. Pena fauloval Albeldu, míč si postavil DiVaio, ale Reina mu ji chytil. Po dalším faulu Peny, kopal trestný kop Fiore, ale Reinova branka byla zakletá, trefil jen další tyč. Snížení přišlo až dvě minuty před koncem. Aimarova střela trefila ruku Gonzala, ten byl vyloučen a Aimar z penalty korigoval skóre. Penalta se však kopala ještě na druhé straně. Marchena fauloval Santi Cazorlu a Riquelme dokonal svůj hattrick.


Villarreal CF - Valencia CF   0:0

Depor zas po čase potěšil své fanoušky. Zvítězil, navíc doma a ještě dal čtyři branky. Dvě z nich kanonýr Tristán, který opět dostal přednost před kouče Iruretu kritizujícím Pandianim. La Coruna tak přerušila hrůzostrašnou sérii devíti zápasů bez vítězství. Domácím pomohl rychlý gól. Pablo Amo střílel, Tristán nechtěně tečoval, k míči se dostal Andrade a otevřel skóre. O šest minut později bylo vyrovnáno. Obránci Deporu neodvrátili centrovaný míč a Fredson neměl problém dopravit jej za Molinova záda. Gólová přestřelka pokračovala, Valerón se uvolnil od svého strážce, zprava nacentroval a Tristán přízemní střelou prostřelil Kameniho. Espanyol opět málem vyrovnal, ale pokusy Maxiho s Tamudem zvládli odvrátit Molina s Andradem. Do půle mohl ještě zvýšit Luque, ale Kameni předvedl tygří skok. Klíčový okamžik přišel po hodině hry. Rychlý brejk soupeře zastavil ve vápně faulem Pocchettino, byl vyloučen a sám postižený Tristán penaltu proměnil. Depor pak už kontroloval hru, další gól přidal Valerón, když hlavičkoval do sítě Munitisův trestňák, pátému gólu zabránil Kameni, když skvěle vytěsnil nad břevno Sergiův trestný kop.


UD Almería - Deportivo La Coruňa   0:0

Betis stoupá tabulkou, dobrou formu potvrdil i vysokým vítězstvím nad Numancií. Její situace v tabulce je špatná, možnost záchrany se u nezkušeného týmu blíží utopii. Dalšími dvěma góly se blýskl Ricardo Oliveira. Verdiblancos od začátku dominovali a první gól padl po necelé čtvrthodině hry, když si na Joaquínův roh naskočil nejvýše Juanito a rozvlnil hlavičkou sít za Nunézem. Druhý zářez přidal Assuncao z trestného kopu. I když si gólman na míč sáhl, v cestě do sítě mu nezabránil. Po půlhodině hry dostal druhou žlutou kartu Numancijský Otxoa a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Zvláště když Perézův centr nedokázal hlavou proměnit Pineda a Tevenetova střela se odrazila od tyče a následnou dorážku likvidoval Toni Doblas. Na sklonku poločasu obešel napravo dva hráče Joaquín, předložil Oliveirovi, a ten zvýšil na rozdíl třídy. Stejný hráč přidal další gól zkraje druhé půle, když obešel i Nuneze a pohodlně skóroval do odkryté branky. Mohl si dopřát i hattrick, ale mezi tyče se už netrefil, v druhém případě mohl navíc přihrát zcela volnému Israelovi.


Osasuna Pamplona - Athletic Bilbao   0:0

Getafe si sdnadno poradili se slabou Zaragozou a už pět zápasů v řadě neprohráli. Hosté si podruhé během týdne přijeli do hlavního města pro tři góly a dále se propadají tabulkou. Všechny branky padly v první půli a všechny po rohových kopech. Po necelé čtvrthodině proměnil v branku zblízka Yordi Gicův přizvednutý centr a udal ráz zápasu. O tři minuty později vyrazil Luis další roh jen k Vivaru Doradovi, jeho střela se dostala k Nanovi, a ten pohotově zvýšil. Třetí gól byl jako přes kopírák k druhému. Luis jen vyrazil a Mario Cotelo už jen dorazil do poloodkryté branky. V druhé půli se Zaragoza snažila korigovat, ale neuspěli ani Militova hlavička, ani zblízka David Villa.


Real Betis - Recreativo Huelva   0:0

Atlétiku se letos venku nedaří, tentokrát přenechalo body v Malaze. Domácí naopak zvedají hlavu a utíkají ze sestupové zóny. jediný gól zápasu vstřelil devět minut před koncem Juan Rodríguez. V první půli byla Malaga lepší, skóre držel na nule hostující gólman Leo Franco. Poradil si s Rodríguezovou hlavičkou, Amorosovým pokusem po rychle rozehrané standardní situaci i s Lekovým trestným kopem. V druhé půli dal gól bývalý střelec Malagy nyní ve službách Atlética Salva, ale pro ofsajd nebyl uznán. Arnaua zase prověřovali Nano s Antóniem Lópezem. Do vedení šla šťastně Malaga po střele Juana Rodrígueze zdálky a chybě gólmana Lea Franca. Stejný hráč mohl zvýšit z penalty, ale tentokrát byl Leo Franco namístě, stejně jako při střele Miguela Angela.


FC Barcelona - Racing Santander   0:0

Sevilla vyhrála na Albacete a jde za svým cílem, kterým je předkolo Ligy Mistrů. Domácí nasadili novou posilu - Oliveru, ale zápas se mu příliš nepovedl a byl o poločase střídán. První ohrozil branku soupeře hostující Puerta, ale Gasperčič byl pozorný. Na druhé straně střílel nepřesně Alvaro, pokus pravačkou Rubena Castra zneškodnil Esteban. Svou první šanci poslal ještě Renato vedle, při druhé si počínal lépe a dělovkou prostřelil gólmana Albacete. Hosté byli při chuti, v šancích byli Navarro i Daniel Alves, zvýšit se podařilo až minutu před půlí zblízka Antonitovi. V druhé půli udržel Sevillanům výhru skvělými zákroky jejich gólman. V rchním spalovačem byl Mikel Aguirregomezcorta, k němu se přidali také Redondo a David Sánchez, ale hosté už zvrat nepřipustili.


Real Zaragoza - Real Murcia   0:0

V duelu mezi Levante a San Sebastianem šlo o záchranu. Domácí zvítězili a po sérii neúspěšných výsledků je to pro ně jistě vítaná vzpruha. Hostující Baskové začali lépe. Mikel Alonso prostrčil míč do uličky Gabilondovi, ale Mora jeho střelu levačkou kryl. Ani napodruhé Gabilondo neuspěl, když tentokrát vyzkoušel svou pravou nohu. Do vedení šlo Levante. Ettien utekl po pravé straně, poslal chytrý pas Congovi a ten překonal Riesga. V další šanci pálil Congo dělovkou nad, na druhé straně si špatně zpracoval míč Nihat a šance mu utekla. Zkraje druhé půle přidal druhý gól nechytatelnou střelou Congo, když mu do šance přihrál Nacho. Pak přišli Nihatovi chvíle. S jeho prvním trestným kopem si Mora poradil, proti druhému už neměl šanci a překrásná střela skončila v síti. Levante si však už výhru pohlídali, naopak mohli ještě zvýšit. S Nachovou přízemní střelou i Reggiho hlavičkou si ale Riesgo poradil.


Tabulka střelců
15 - Eto´o
11 - Ronaldo, Oliveira
10 - Forlán
9 - Maxi, Nihat
8 - Luque, Urzaíz



Tabulka:
1. FC Barcelona20153239:1448
2. Real Madrid20132535:1541
3. Valencia CF20106430:1636
4. Sevilla FC20105523:1935
5. Espanyol Barcelona20104624:1834
6. Real Betis2096528:2133
7. Villarreal CF2087531:1731
8. Athletic Bilbao2085730:2529
9. Osasuna Pamplona2084830:3328
10. Deportivo La Coruňa2069529:2927
11. Atlético Madrid2075819:1926
12. Real Zaragoza2074926:3225
13. Levante UD20731023:3124
14. Getafe CF2065920:2223
15. Real San Sebastian20641023:2622
16. Málaga CF20631115:2921
17. Albacete Balompié2048817:2520
18. Racing Santander20551017:2920
19. Real Mallorca20351218:3514
20. CD Numancia20351212:3414


Autor: Radek Nosil

Komentáře (87)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nojo, už zas válíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

zas taková špička to nebyla, soupeř byl po prvním gólu odevzdaný

Reagovat
antimadrista

Tak ať Valencia taky vyhraje 3:0 nad Santanderem,když je to podle tebe tak jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

No on nebyl odevzdaný, ale byl podtakovým tlakem, že nemohl dělat nic jiného, než se jen bránit. Asji jako všechny týmy na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že je jednoduchý vyhrát nad Santanderem 3:0, ani že nebyl pod obrovským tlakem, ze kterýho se těžko dostává, ale že byste "váleli" to zas ne a na to jsem reagoval. Jiné týmy by se zase nenechali tak zatlačit po celý zápas, soupeř byl slabý. A ještě jedna věc aby nebyla mílka a nerozčilovali jste se - BARCA TED HRAJE LEPŠÍ FOTBAL NEŽ VALENCIA a má i lepší výsledky a spíše dá Cantabrijcům trojku než my, ale to už ode mě dávno víte. To je vše

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Škoda, že jsem to neviděl

Reagovat
exmafie

Tos přišel o hodně,nádhernej zápas,nejlepší,jakej jsem v téhle sozóně la ligy viděl....

Reagovat
smazaný uživatel

já na to šel, ale nedávali to, to je v p...

Reagovat
exmafie

Kam jsi na to šel???Dávali to na galaxii...

Reagovat
Kily

můžu jenom potvrdit, opravdu fantastickej fotbal, bilbao bylo až do první vstčelený brany úplně neškodný, pak ale hrálo vynikající fotbal a osasuna se už k ničemu nedostala, vzpomněl jsem si na utkání ligy mistrů před nějakými třeminebo čtyřmi lety, kdx la coruňa taky doma prohrávala s psg 0:3 a ve druhém poločase otočila na 4:3

Reagovat
exmafie

Navíc všech sedm gólů bylo ke koukání,hlavně ty dva přímáky,je vidět,že ve španělsku je fotbal úplně někde jinde než u nás,nedovedu si představit,že by podobnej zápas u nás sehrál Zlín s Příbramí....

Reagovat
HOST*secho

Tak vcera velka smula. Jediny dva zapasy co me nevysli byli Norwich - Middlesbrough. Deset minut pred koncem jasne 1:4, nakonec 4:4. A potom neprohra Osasuny v Bilbau. Tomu rikam pech

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, Valencie dostává zatím od Villarrealu 2:0 a podle mě do bojů o titul už nezásáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

A tím vlastně Valencii zebral šanci na titul NÁŠ HRÁČ.

Reagovat
HOST*

Vim že se to sem vubec nehodí,ale kdyby jste měli brankáře Hildebranda,Nikopolidise,Bartheze, Vitora Baiu,Givena, Howarda,Cudiciniho,Vitora Valdese,Carolla,Freye, Molinu ,Dudka a Romu jak by ste je dali do žebříčku Nejlepší-nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

A Caniazres jako co? Tak to zkusím, určitě na poovinu branářů zapomenu, ale zkusím zo...

1.VICTOR VALDES a CANIZARES

2(3). Buffon

3. Edvin van deer Saar

4. Casillas

5.Frey

6. Hildebrand

7. Cech

8. Cudiccini

9. Dida

10. Kirkland

takhle z fleku jsem zapomněl určitě tak na polovinu brankářlů, zvláště těch, co zazářili ted nedávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kysliku to si ma trochu sklamal .Velmi sa ti to nepodarilo Neviem sa na to vinadivat Takze uznam,ze si dal Valdesa na 1.miesto len kvoli tomu,ze fandis Barce.To sa este da pochopit Nepaci sa mi,ze si dal Canizaresa pred Casillasa.Ale to nieje az take hrozne.Ale preco si dal Van deer Saara na 3.misto to fakt nechapem To je asi najväcsia hlupost Mohol si tam dat aj Kahna,ale to mi az tak nevadi.Paci sa mi,ze si nedal Čecha niekde na prve miesta,pretoze aj ty si Čech Ale nic proti nemu,je to super brankar Ja by som ho tiez dal na to iste miesto ako ty.Keby som bol čech,tak ho mozno dam vyssie To je asi vsetko.Nabuduce si to trosku viac premysli To bol moj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný názor. KDyby sis to přečetl, tak sis určitě všiml, že píšu, že nad tím moc nepřemýšlím. ALe stejěn si za tím stojím. JE tzo můj žebříček, tvůj názor je hezký, ale názor má každý. NEbudu si nic víc promýšlet. Van Der Saar byl letos několikrát v nej jedenácce premier league ( vím že není čtvrtý nejlepší). Caňizares kapitola samo o sobě, i pro Football ho vyhlásil tuším třetí nejlepší. ( i já samozřjmě vím, ze Buffon je nejlepší, takže jsem se takřka trefil ) .Kahn je dřevo, ten tam nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobre.Mas pravdu je to tvoj nazor,ale velmi sa mi nepozdava .Ale kazdy je iny

Reagovat
smazaný uživatel

Inac si dost rychly Myslel som si,ze uz tu neodpises.Ty sa casto vracias aj ku starsim prispevkom?Nemyslim tym,ze je to stary prispevok,ale ze sa tu uz nepise.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem sleduju ( a pamatuju si ) počty příspěvků u jednotlivých příspěvků, takže když vidím, že je v nějakém článku víc příspěvků než minule, tak to hned zkontroluju.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz robim aj ja.Uz sa pomali ucim Ale aj tak ty tu mas tolko prispevkov,ze ked ich chces precitat,tak musis prezriet celu diskusiu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, já jsem nadšenec, na všechno odpovídám..ale už v tom "umím chodit" takže vím, kde tak zhruba asi přijde odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Zdá se mi to nebo ti tam chybí nejlepší z nejlepších Buffon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Canizares tam chybí.Ale že by byl třeba Valdes lepší než Buffon?

Podle mě teda:

1.Buffon

2. Čech

3..Canizares,Kahn

4. Casillas

5. Hildebrand

6.Dida,Toldo,Nikopolidis

7.Baia,Given,Barthez

8.Cudicini,Howard,Lehmann

9.Valdes,Caroll

10.Coupet,Molina

11.Dudek,Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to musím reagovat

Viděls nějaký VAldesův záaps???? viděls, jak nám te%D vychytal tolik vítězství? JAk vychytal tolik nájezdů??? Jinak bys ho nemohl dát za Cudicciniho,HOWARDA ( ! ) , Baiu, Bartheze,NIKOPOLIDISE (!) , TOlda ani Didu! TO e nesmysl. Chytá v obrovské formš a je opravdu skvělý. Je jasné, ež jsem ho dal an první místzo kvůli mé barcelonské příslušnosti, ale na stupně vítězů se vejde.

Reagovat
HOST*yarda

V tom případě ze stejných, tebou uvedených důvodů, patří Casillas na bednu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se strašně znechutil Čech, hlavně když ho někde cpou před Ikera

Reagovat
HOST*

Kahna na 3 flek jo si asi spadnul z hrušky a Valdez tak na 5

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, KAhna jsem si ani nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře:

Buffon

Čech

Canizares

Casillas

Hildebrand,Valdes

Toldo,Nikopolidis,Dida,Barthez

Baia,Kahn,Van der Saar,Given

Cudicini,Howard

Carrol a Frey

Coupet...

to už je snad lepší

Reagovat
HOST*

to bych souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kyslík nebude souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se to moc nepovedlo. Nikopolidis před Didou? A to nejsem žádný fanda AC milán

Reagovat
HOST*Brl

Ako už zaznelo, príliš býva zaradený Čech, podľa mňa tak 5 flek. Tak isto nemôže byť príliš vysoko ani Valdes, takže keď je Čech 5, tak Valdes 4. Casillas robí občas lepšie zmetky ako Kahn, no zákroky má občas zázračné - 6. Cuddicini nemá v 10 čo robiť - lopty sa od neho odrážajú ako od steny a stačí ich dorážať do brány. 1. je jednoznačne Buffon a 2.Canizares.

3. by mohol byť Toldo a s ním Dida. Miesta vyššie je ťažko obsadzovať, tam sú na každé 2-4 kandidáti - nie je tam taký výkonnostný rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk pokud Casillas a Cudiccini dělají kiksy, tak co potom Toldo????

Reagovat
HOST*Brl

Máš pravdu, asi na 3 miesto nemá. Opravujem sa a nechávam tam len Didu.

Reagovat
HOST*el azulgrano

jojo, Barca prostě jede kluci, doufam že ji nikdo nezastaví-ani Chelsea. Letos tu Ligu Mistrů musí vyhrát, hrajou prostě nejhezčí fotbal. Ať real pukne zlostí

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*PUYOL

Chlapci vy asi neviete čo píšete!!!Ako možte dat na 3.miesto Casillasa?? na 4.Kahna???a na 7.Lehmanna??Casillas-Videli ste ho niekedy stiahnut center??možno tak v 5-ke ten nepatrí ani medzi 30 naj.jedine reflexi má dobré,ale čo s toho ked real dostane 20 gólov za sezónu takých,ktoré by mal stiahnut pán Casillas??čo si myslíte prečo mu ani kontrakt nechcú predĺžit??Kahn-je slepý ale aspon do tej 10 patrí.a Lehmann??toho možme zaradit možno do prvej 30.prečo ani v Arsenale nechytá??ale chytá ten slabý španiel??

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas je dobrý, to se nedá nic dělat.

Reagovat
HOST*yarda

Puyole, Puyole, kdys začal koukat na fotbal? Casillas nepatří do první pětky, patří do první trojky To jenom kvůli němu má Real tak málo gólů. Takže příště si sundej svojí pásku před oči a možná se ti rozsvítí

Reagovat
HOST*sansiro

do trojky nepatri urcite, to nemuzes myslet vazne

Reagovat
HOST*yarda

To teda vážně myslím, ať už na úkor Čecha nebo Didy

Reagovat
HOST*sansiro

je to Tvuj nazor, ja Ti ho neberu, Casillas je vynikajic golman, ale na tu trojku to ja nevidim a to nerikam, ze tam musi byt ten Dida

Reagovat
HOST*Cracker

Ale je pravda že Iker je dobrej jen jeden na jednoho. Je to hodně dobrej golman, ale třeba Čech je mnohem komplexnější a utrčitě patří mezi první tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ah jaj Ty si tochu pomäteny vsak? Pise tu malo slovakov,ale ty si uplne porusil ich česť.Ako tu mozes nieco take napisat?Len si zahanbil slovakov.Casillas nepatri do 30 naj.brankarov?To ako mozes napisat.Kazdy ma iny nazor,ale aspon do top 10 urcite patri.Podla mna je to druhy alebo treti naj.brankar na svete.Kvoli nemu dostava Real vela golov? prave ze kvoli nemu ich dostava malo!Spamätaj sa konecne a az potom tu nieco pis.

Reagovat
HOST*sansiro

Podle statistiku a historiku to bylo takhle za rok 2004:

1. Buffon

2. Cech

3. Dida (AC Milan )

Reagovat
smazaný uživatel

Cha,cha Dida je dobrej golman, ale kolik práce má za zápas, když před ním stojí taková obrana. Za to Casillas má za zápas mnohem víc práce a těch golu které dostane není zas až tak moc

Reagovat
HOST*sansiro

Ja si to nevymyslel, bylo to uvedene vsude. Dida je spicka, nevim, jestli ma na treti misto, ale jako fanda AC musim uznat, ze Buffon je asi fakt nejlepsi.

Reagovat
Mr.Jindros

A za jaký tým že to Buffon chytá ?

Reagovat
HOST*sansiro

nevim

Reagovat
HOST*yarda

Tak, Méďa má být mimo asi jen tři týdny. Byly obavy, že si do konce sezóny nezahraje Takže to proti Realu stihne

Reagovat
HOST*sansiro

hm... taky jsem puvodne myslel, ze to bude na dyl!

Reagovat
HOST*sansiro

a taky se vlastne vratil Trezeguet. vidim to 50:50 ohledne postupu

Reagovat
smazaný uživatel

Máme o soupeře víc. Horší je, že ten soupeř je jeden z nejlepších fotbalistů na světě

Reagovat
Mr.Jindros

Je to dobré, moc dobré, vidim to taky vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ale Nedvěd nestihne uzdravi a Trezeguet taky, tak to vidím na 60:40 pro Real

Reagovat
Mr.Jindros

Nedvěd je z formy a na naší hře je to vidět. Ale na Real máme a i bez Nedvěda (či s Nedvědem z formy) 50:50, s Nedvědem ve formě 60:40 pro nás. Zalayeta taky není žádný béčko a i Alex furt sem tam něco trefí (+ skvělý Zlatan, což je jeden z nejlepších útočníků světa). Co máme rozhodně lepší je obrana, jsme kompaktnější a víc bojujeme a to i když se nám momentálně nedaří. Navíc Capello už je s týmem dlouho a ví co a jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak dlouho s ním není, no i když oproti nám

Ale i když je nedvěd z formy, tak je jeden z nejlepších hráčů na hřišti

Reagovat
exmafie

No nevím jestli je zlatan až tak skvělý,moc mi nesedí,ale asi to budeš vědět líp,já Juve až tak moc nesleduju...

Reagovat
HOST*el azulgrano

Nemáte to jedno jestli Juve nebo Real? Stejně vyhraje Barca

Reagovat
HOST*deco

je to tak

Reagovat
HOST*sansiro

neni

Reagovat
Mr.Jindros

Za prvý nejďřív musí projít přes Chelsea a za druhý co to sleduju tak se nestalo aby největší favorit(é) (v tomto roce Barca a Chelsea) Ligu mistrů vyhrál. Vždy se najde někdo silný s kým se moc nepočítá, najednou se probudí a vyhraje, pro mě je to skoro pravidlo.

Reagovat
exmafie

Tak tady s tebou souhlasím,vždycky se najde někdo,kdo se na favority dobře připraví utne jim tipec...

Reagovat
Mr.Jindros

Mno možná jsem trochu slepý, ale mě se líbí jak hraje, konečně máme útočníka, kterej dokáže pořádně zamotat obranu i svými kličkami. Treze dává góly takovým "záhadným" způsobem, má dobrý výběr místa a vždycky mu to tam nějak spadne (ala Ruud), ale nějaké extra technické kousky u něj moc nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan, to je bomba!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi líbí. je t přesně ten typ hráče, jakého mám rád. Ale co jsem o něm slyšel, tak je moc zahleděný do sebe a hrozně si o sobě myslí. Přesným opakem toho je Raúl, kterého si vážím. Škoda, že hraje tam kde hraje

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já rozhodně tak optimistický stran pravděpodobnosti postupu nejsem Juventus na nás umí. Trezeguet se Zlatanem jsou dobrá úderná dvojka + podpora zálohy + vynikající obrana a brankář 25-75, ať si nám příznivci AC věří, jak chtějí

Reagovat
HOST*

ale nepovidej (myslim,že to vidíš tak 50:50)

Reagovat
HOST*yarda

Ale povídám

Reagovat
HOST*sansiro

Myslim, ze prehanis. Real je proste Real a urcite to budou chtit Juve oplatit. Nevyhodou muze byt, ze takovy tym nemusi Realu sedet. Ja to vidim ale ferove na 50:50. Muzou rozhodovat malickosti. Hlavne at se hraje fair-play fotbal a at temi malickostmi nejsou prepadavani Ronalda aspol pres nohy obrancu Juve. To by tomu hodne uskodilo. At postoupi lepsi!!! FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že máme stejnou šanci postoupit jako Barca proti Chelsea

Reagovat
HOST*sansiro

souhlasim, proc ne

Reagovat
exmafie

Yardo,yardo,ty tvoje pesimistické předpovědi... Teď už jsou v LM jen ty nejlepší kluby a vyhrát může kdokoliv,je to taky hodně o štěstí...

Reagovat
HOST*yarda

Štěstí přeje připraveným a to my zatím nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš pravdu

Reagovat
HOST*Mára

yarda nás jako vždy tahá za nos

Reagovat
HOST*yarda

A jak asi? Spíš mám chuť vás kopnout do...

Reagovat
HOST*

jakpak hraje MAXI,kterej přišel RP??,je hodně dobrej??

Reagovat
antimadrista

Si piš, talent

Reagovat
HOST*

jako hrom....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele