LA LIGA - 18. KOLO

09.01.2005, 14:45, aktualizováno 10.01.2005, 23:14
Aktuality
V 18.kole La Ligy podlehla vedoucí Barcelona na Villarrealu, a tak její konkurenti snížili její náskok na sedm bodů. Valencia v castellónském derby po 40 letech porazila Levante, Real šťastně zvítězil v derby s Atlétikem. Cennou výhru v San Sebastianu si připsali fotbalisté Albacete.



Real Mallorca - FC Barcelona   0:0

La Liga se po dlouhých 40 letech opět dočkala derby mezi Valencií a Levante. Všechny body zůstaly na Mestalle a Valencia tak prodloužila svou sérii bez prohry na osm zápasů v řadě. Domácím stále chyběli Ayala, Albelda a znovu též Vicente, který se o vánoční přestávce podrobil operaci kotníku. Zato však kouč Ranieri nasadil Aimar a byl to on, kdo roztáčel valencijskou ofenzivu. Jasnou šanci tak Aimar připravil kolegovi z útoku Mistovi, ale ten střílel zblízka jen do Morových rukavic. Zdálky zkoušeli Morovu pozornost Baraja s Fiorem, ale defenziva Levante zatím odolávala. Hosté hrozili jen z ojedinělých brejků, které měl na svědomí rychlý pravý záložník z Pobřeží Slonoviny Felix Ettien.

Góly padaly až po změně stran. Rufete dobře potáhl míč, Rivera zachyboval a na středu volný Baraja si věděl rady, jak dopravit míč do sítě. Druhý gól Valencie dal po trestném kopu zprava hlavičkou z těžkého úhlu na vzdálenější tyči Mista. Na hřišti se strhla debata, zda míč při centru nepřešel brankovou čáru, ale sudí branku uznal. Další gól mohl přidat střelou zdálky Aimar, ale Mora se blýskl skvělým zákrokem. Levante už jen snížili, když se po straně uvolnil Ettien, nacentroval přes vybíhajícího Canizarese a střídající Congo dokopl míč do sítě.


Racing Santander - Athletic Bilbao   0:0

Getafe překonali svou slabou formu na hřištích soupeřů a získali cenný bod v Seville. Hosté začali nebojácně, jako první mohl pohnout skórem Gica Craioveanu, ale otřel svou střelu jen o Estebanovu tyč. Po kombinaci Rikiho s Pulidem odkopli Sevillané včas na roh, po akci Jesuliho s Davidem jen těsně nedosáhl na centr domácí forward Carlitos. Skvělý zákrok předvedl Esteban proti střele Gicy, jemuž do šance nabyl Vivar Dorado. Neuspěl ani hlavičkující Javi Navarro, po autovém vhazování Renata. I v druhé půli hráli hosté na vítězství, ale Pulido trefil jen tyč. Hráči Getafe málem na množství neproměněných šancí doplatili. Nejprve Sánchez Broto skvěle vyrazil pravou nohou střelu Daniela Alvese, rozhodnout mohl v posledních minutách i Baptista, ale zamířil levačkou těsně vedle.


Valencia CF - Levante UD   0:0

Pro domácí byl tento zápas možná jednou z posledních možností jak ještě zabránit hrozícímu sestupu, ale nakonec byla Numancia ráda za bod. První zahrozili hosté, když nepříjemnou přízemní střelu vyslal Ezquerro, ale Juanma si s ní, stejně jako s Orbaizovou dorážkou poradil. Po necelé čtvrthodině se nepodařilo houštinu nohou propálit domácímu Tevenetovi, stejný hráč mířil dalším střeleckým pokusem vedle. Bilbao konttrovalo trestným kopem Tika nad, rána Numancijského Pinedy se otřela o tyč. V nastaveném čase přišli chvíle Del Horna. Nejprve byla jeho střela po trestňáku Tika zblokována, po následném Tikově rohu však už zamířil přesně za Juanmova záda. To běžela čtvrtá minuta nastavení, ačkoliv sudí signalizoval že nastaví pouze dvě. I v druhé půli měl Athletic víc šancí. Gurpegi hlavičkoval mimo tyče, dalekonosnou střelu Prieta skvěle zneškodnil Juanma. Po hodině hry vyrovnal Tevenet, když se trefil z 25 metrů. Další šanci Tevenetovi Aranzubía lapil, smůlu měl opět Pineda, když trefil podruhé jen tyč. V posledních minutách mohli strhnout výhru na svou stranu domácí Pablo Sanz i hostující Jonan, ale skóre se již neměnilo.


Sevilla FC - Real Betis   0:0

Barca si přijela do Villarrealu pro druhou prohru v sezoně. Dvěma góly se zaskvěl Diego Forlán. Barca zůstává první, ale už jen s náskokem sedmi bodů. Domácí měli od začátku navrch, první pálil na Valdése zprava Forlán, ale barcelonský gólman si poradil. Na konci další akce Villarrealu byl opět Forlán, ale nepodařilo se mu zakončit centrovaný míč od Riquelmeho. Pak se už ale Uruguayec mohl radovat. Riquelme mu předložil přesný míč a Forlán propálil Valdése levačkou. Zvýšit mohl Héctor Font, ale jeho krásný volej jen lízl břevno. Guayre se uvolnil od obránce předložil míč na zlatém podnose Forlánovi, ale ten zahrál nešťastně rukou a Barca rozehrávala.

Krátce v druhé půli udeřil Villarreal podruhé. Riquelme centroval a Gonzalo nasadil Valdésovi potupné jesličky. Barca kontrovala Eto´ovou střelou zdálky, ta však šla nad. Po Ronaldinhově prostrčení a Eto´ově pádu v souboji s gólmanem Reinou se marně Kamerunec dožadoval penalty. Barca kopala jen roh, ale Decovo zakončení bylo nepřesné. Ronaldinho byl dobře bráněn, bez jeho kouzel se Barca těžko prosazovala. Snížit se nepodařilo ani Xavimu, na druhé straně dobře zakročil proti Forlánovi i Riquelmemu Víctor Valdés. Pět minut před koncem dal Forlán svůj druhý gól a osmý v této sezoně. Jeho první střelu ještě Márquez zblokoval, dorážka však už skončila v síti.


Recreativo Huelva - UD Almería   0:0

Jako ve zlém snu si museli připadat fanoušci Atlética. Colchoneros neporazili Merengues od roku 2001 a nepovedlo se jim to ani tentokrát. S výkonem svůch miláčků určitě byli spokojeni, ale výsledek byl vzhledem k průběhu hry pro ně jistě velkým zklamáním. V obraně kraloval černý stoper Perea, v záloze důrazný Marcelo Sosa. Nová posila na pravém křídle pořádně zaměstnával Figa s Arbeloou, Fernando Torres si chvílemi dělal v útoku co chtěl. Colchoneros byli po celé utkání jasně lepším týmem, měli držení míče přes 60%, zvítězili snad 15-3 na střely, přesto prohráli rozdílem třídy 0-3. Atlético však shořelo na neproměňování šancí, zvláště Torres neměl svůj den. Real předvedl stoprocentní střeleckou produktivitu, která byla podpořena skvělými zákroky gólmana Ikera Casillase.

Atlético se do svého soupeře zakouslo od úvodní minuty a obrana Realu nevěděla kam dřív skočit. Helguera zahrával malou domů, ta však nebyla nejpřesnější a málem zaskočila i Casillase a skočila v síti. Aktivitou nešetřil na hrotu útoku Fernando Torres. obral o míč jednoho z obránců, ale v dobré pozici pálil jen do středu branky, kde byl připraven Casillas. Udeřil Real. Roberto Carlos poslal tradičně zleva jeden ze svých přízemních centrů, Zidane míč školácky minul, ale naštěstí byl za ním ještě Ronaldo, který uklidil míč do poloprázdné branky. Faulu na svou osobu se dožadoval na kraji šestnáctky Torres, ale zatím Zidane rozehrál brejk, vyslal dopředu Ronalda, ale u míče byl dřív domácí gólman Leo Franco.

Přesnou přihrávkou našel ve vápně Ibagaza Torrese, ale ten si mezi dvěma obránci míč špatně zpracoval a nestihl už vystřelit. Na hranici pokutového území šikovně dribloval Ibagaza, ale následný technický oblouček poslal těsně vedle branky. Sám na branku postupoval F.Torres,ale obránce stihl na poslední chvíli jeho střelu zblokovat. Colchoneros měli drtivý tlak, obrana Realu odolávala jen s přispěním všech svatých. Trestný kop Ibagazy prošel málem až do branky, před Salvou Ballestou včas lapil míč vyběhnuvší Casillas. Z ojedinělého protiútoku vytěžil Real trestný kop, ale Beckham jej poslal vysoko nad. Torres sklepl centrovaný míč k Salvovi, ten však pálil jen do Casillase, následnou dorážku poslal Torres zblízka nepochopitelně mimo tyče. Salvova střela zprava doputovala k Torresovi, ten pálil jen do obránců stejně jako dvě sekundy po něm Aguilera.

Druhá půle začala tam kde první skončila. Před brankou Realu. Torres zakončoval akrobaticky nad, Gronkjaerovu střelu vyrazil výtečný Casillas na roh. Do sóla našlápl Fernando Torres, ale tři obránci hostí na něj byli moc. Do dobré pozice se dostával Zidane, ale skvěle ho odzbrojil obránce Perea, o samostatnou akci se pokusil i Ronaldo, obešel dva soupeře, ale třetí ho už o míč připravil. V centru dění byl stále Torres. Centrovaný míč byl pro něj příliš vysoký, v další akci skvěle vypíchl soupeři míč, ale předkopl si jej příliš dopředu. Ani další šance madridského supertalentu gólem neskončily. Proti střele pravačkou zasáhl Casillas, po vyhraném hlavičkovém souboji s Helguerou šel míč z jeho hlavy nad. Atlétiko se dostalo pod tíhou neproměněných šancí do křeče a Real toho dokázal využít. Obě gólové akce šli středem obrany domácích, na první gól nahrával Raúl, na další Zidane. Na rozdíl dvou branek dal po kličce Leo Francovi Solari na rozdíl třídy svým druhým gólem v zápase Ronaldo.


Real Murcia - Osasuna Pamplona   0:0

Albacete urvali veledůležitou výhru v San Sebastianu, hrdinou byl střelec dvou branek Pacheco. Domácím možná uškodil pětiminutový výlet v týdnu na Santiago Bernabeu, když působili unaveným dojmem. Nedůrazné domácí obrany využil po šesti minutách Pacheco, našel si volný prostor a přesnou střelou překonal Riesga. V dalších šancích hostí netrefili branku Mark González a Buades. Gólman Albacete se zapotil až s blížící se přestávkou při střelách Aranbura a Gabilonda. Krátce po změně stran udělal strašlivou chybu domácí gólman Riesgo, když vyrazil míč jen k Pachecovi, a ten nemohl nedat. Dal. San Sebastian chtěl snížit, po Garridově centru hlavičkoval nebezpečně Nihat, ale Gasperčič vyrazil na roh. Zvýšit na rozdíl třídy mohl Francisco, ale trefil jen tyč. Gólem neskončili ani šance Kovačeviče, Xabi Prieta ani Aranbura, a tak si Albacete odvezli výhru a brankář Gaspečič čisté konto.


Getafe CF - Real Valladolid   0:0

V záchranářském duelu mezi Santanderem a Malagou padly tři branky, tři červené karty a z vítězství se nakonec mohl radovat Santander. Domácí byli od začátku lepší, Moránovu střelu ještě Calatayud zneškodnil, na střelu Javi Guerrera byl však už krátký. Za hosty kontroval z trestného kopu Amoroso, ale Aouate byl připraven. Ještě do poločasu zvýšil proměněným trestným kopem Mario Regueiro. Po změně stran mohl po centru Juana Rodrigueze snížit debutant Torrado, ale střílel levačkou mimo Aouateho tyče. Domácí Anderson Silva mohl po akci Benayouna definitivně rozhodnout, ale jelikož se trefil na druhé straně hlavou Navas po centru Dudy, bylo utkání napínavé až do konce. Vyloučeni byli Nafti, Alexis a Miguel Angel, ale na skóre se již nic nezměnilo.


Espanyol Barcelona - Villarreal CF   0:0

Domácí Savio byl jediným střelcem zápasu a zajistil tak Zaragoze důležité vítězství nad rozjetým Betisem. Hosté měli kus smůly, dvakrát trefili jen brankovou konstrukci. Zaragoza začala aktivně, dvakrát se do zakončení prodral Cani, ale chyběla mu přesnost, po skákavém centru Zapatera hlavičkoval Oscar jen do připraveného Doblase. Akce hostí táhl Edu, na jeho chytrý pas si naběhl Fernando, ale brankář Luis García byl proti. Stejně tak si domácí gólman včasným vyběhnutím poradil i s Eduovým sólem. Zaragoza odpověděla nepřesnou levačkou Movilly, Trestný kop Savia neutralizoval Doblas. Jediný gól vsítil krátce před přestávkou chytrou střelou zleva Savio, když zaskočil povysunutého Doblase a trefil se přesně pod břevno. O vyrovnání se pokoušel po změně stran Oliveira, ale aktivnější byli domácí. Saviovu gólovou hlavičku lapil Doblas, Oscarova levačka trefila jen klubko obránců před ním, Movilla střílel vedle. Vyrovnat mohl střídající Israel, ale Alfonsův centr hlavičkoval jen do břevna. Festival zahozených šancí ještě nabídli domácí Cani, Alvaro, Villa či Galletti, nutna však říci, že Doblas byl oporou svého týmu. Poslední šanci na vyrovnáni měl Edú, ale po Assuncaově rohu trefil pravačkou jen břevno.


Deportivo La Coruňa - Atlético Madrid   0:0

Ani dvě branky Alberta Luqueho proti svému bývalému týmu nezajistily La Coruni výhru na Mallorce. Všechny čtyři branky padly v začátku druhé půle, konečnou podobu výsledku dala nová posila týmu Hectora Cúpera Yoshito Okubo. V první půli jakoby byly oba celky ještě hluboko ve vánoční přestávce u rozsvíceného stromečku. Luis García, Okubo, De los Santos na straně Malolorky ani Luque s Munitisem za Depor svými střeleckými pokusy příliš oba gólmany nepotrápili. Zápas dostal náboj krátce po změně stran. Luque zakombinoval s Tristánem, ten mu poslal skákavý centr a Luque hlavou poslal hosty do vedení. Téměř z rozehrávky srovnal Luis García, když si naběhl na Okubův centr a hlavičkou nedal Molinovi šanci. Po chybě Westervelda poslal levačkou Depor do vedení opět Luque, ale Okubova přesná hlavička dala výsledku konečnou remízovou podobu. Strhnout vítězství na stranu Mallorky mohl po rohu Luise Garcíi hlavou De los Santos, ale zamířil nad, na druhé straně napálil z voleje Munitisův pas mimo Westerveldovi tyče Pandiani.


Real Madrid - Real Zaragoza   0:0

Espanyol si poradil čtyřmi góly s Osasunou a vyhřívá se spokojeně na čtvrté příčce tabulky. Přestože brzy prohrával, otočil do přestávky skóre a jasně zvítězil. Dvě branky zaznamenal Fredson. Za domácí mohli nastoupit červení hříšníci z duelu s Valencií a bylo to znát. Tamudo dělat na hrotu útoku problémy Josetxovi s Cruchagou, ve středu pole tahal za nitky De La Pena. I útok hostů Webó s Moralesem byl nebezpečný. Po čtvrthodině se na hranici vápna uvolnil Webó a přízemní střelou prostřelil Kameniho. Domácí vyrovnali po chybě Corralese s Elíou. Corrales hlavičkoval malou domů, Elía byl však příliš vysunutý, míč do přeskočil a ve sprinterském souboji Maxiho s Corralesem byl Argentinec rychlejší a doťukl míč do branky. Dezorientovaní hosté inkasovali záhy i podruhé, když De La Penův roh hlavičkoval angličanem do branky Fredson. O chvilku později to bylo už o dvě branky. Cruchaga fauloval na hranici vápna Tamuda a De La Pena z trestného kopu vymetl pavučinky Elíovi svatyně. V druhé půli dvakrát neuspěl proti Elíovi Maxi, Lopo hlavičkoval zblízka nad. Čtvrtý gól přidal opět hlavou Fredson. Asistoval mu přesným pasem Tamudo.


Tabulka:
1. FC Barcelona18133235:1442
2. Valencia CF18105329:1335
Real Madrid18112529:1335
4. Espanyol Barcelona18103522:1333
5. Sevilla FC1895421:1832
6. Real Betis1876522:2127
7. Osasuna Pamplona1883727:2927
8. Villarreal CF1867524:1425
9. Athletic Bilbao1874725:2125
10. Atlético Madrid1874718:1725
11. Real Zaragoza1874725:2625
12. Deportivo La Coruňa1858524:2723
13. Real San Sebastian1864822:2322
14. Levante UD1863919:2621
15. Getafe CF1854916:2119
16. Albacete Balompié1847717:2319
17. Racing Santander1854917:2619
18. Málaga CF18431113:2915
19. Real Mallorca18351017:3014
20. CD Numancia18341111:2913


Nejlepší střelci:
13 branek: Samuel Eto´o (FC Barcelona)
10 branek: Ronaldo (Real Madrid)
9 branek: Ricardo Olivera (Betis Sevilla)
8 branek: Nihat Kahveci (San Sebastian), Diego Forlan (Villarreal), Alberto Luque (Deportivo La Coruňa), Ismael Urzaiz (Athletic Bilbao), Maxi Rodriguez (Espanyol Barcelona).

Autor: Radek Nosil

Komentáře (79)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nojo, to jsem zvědav, Vincente, co ty na to? Gol neměl býát uznán, taky teď bude Mista podle tebe věčne se tlemící s inteligencí dvanáctiletého dítěte, Taky jseš naštvaný, že velkým klubům se prostě pomůže? Taky ti to hrozně vadí, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ty mrsku, situaci jsem neviděl, pokud to byl JASNÝ aut, tak nám rozhodčí holt pomohl, to je fakt. Pokud ale těsný, tak bych ti narval ten praporek do prdele, si to zkus mávat auty a posuzovat situace, které jsou na centimetry. A třeba to vůbec aut nebyl. Ale prostě nelze písknout bezkontaktní penaltu (sudí kontakt vidět nemohl protože prostě nebyl). Mezi takovými situace je rozdíl. Hráls někdy fotbal? A taky padal na zem únavou jako zubatka???

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, j á jsem si to myslel, že to bude rozdíl Když byla ruka, tak to jde špatně vidět, teď to lšo taky špatně vvidět, je nta pencle šla vidět dobře, zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale jsi fakt tele, než takovouhle zoufalou obranu, tak to radši nepiš nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale jseš strašěn zaslepený. Jak můžeš argumentovat tím, že ruka a aut jdou špatně vidět, ale že peanlta byla jasně čaitelná? Není to snad jedno? Není výsledek úplně stejný a sice takový, že nám pomohl a vám taky pomohl??? Nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

kurna tak snad penalta se píská , když jí rozhodčí vidí ne? ksakru to je snad jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že to rozhodčí viděl špatně, v tom záapse by to nebylo prové ani napsoeldy, co špatně rozhodl, ale je njendou pro nás,

Reagovat
smazaný uživatel

jaký viděl špatně? sudí ji nemohl vidět a tak ani písknout

Reagovat
HOST*deco

vincente, jakej je v tom proboha rozdíl? rozhodčí vidí že see hráč kácí-pískne pen...z jeho pohledu to byl faul!

míč je z jeho pohledu ve hře

to je to samý, dokonce nepísknout něco je větší chyba než se upísknout

Reagovat
Kily

hmm, já jsem ten gól zatim neviděl, ale jestli opravdu byl míč za čarou, tak je to k vzteku, když rozhodčí taky pomůže jinýmu týmu, než vám, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, kde si vzal, že mi to vadí. Já jsem rád, že Valencie vyhrála, jen jsem zvědav, jestli Vincent taky bude nadávat Msitovi do dvaáiletého dítěte atp.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč bych měl? myslíš že by si všiml že je míč za čarou???

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to smazalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska konečně stane Torry proti obraně Realu (zajíčci Arbeloa, Pavon, Meíja, zmatkař Helguera, z formy R.Carlos). To přece nemůže být pro něj tak těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ta obrana opravdu nasoupí v tomto složení , tak to bude tanec. Já to vidím na hattrick. to nemůžou ubránit

Reagovat
exmafie

Skoro to byl hattrick,bohužel pro tebe Ronaldův...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Reagovat
HOST*

tak reda doufam, ze to dneska Real zvladne. Luxemburgo zavedl novy poradky, takze by to mohlo vyjit. PS pro fanousky Davida Beckhama: nasel jsem pekny novy stranky o tomhle fotbalistovi: DaBeckham.wz.cz (je to bez www). Real Madrid forever!!!

Reagovat
HOST*

ja mam tiez nove stranky o beckhamovi: teplej.cz, moda.cz,

buzna.cz, kozmetika.cz, pletovemasky.cz .... a tak by som mohol pokracovat ale o futbalu som nenasiel nic

torry to dnes zariadi real moze ist do prdele

a k tomu golu valencii - nemal platot a Mista to dobre vedel radoval sa nie ako 12 rocny ale 11 a k tomu zapasu barca - valencia nam pomohol rozhodca raz aj to mozno nevedomky ronnie je proste mazak ale vam rozhodca pomohol asi 4 krat 3 ciste penalty, 1 nepravom odpiskany ofsajd.....keby sme v tom zapase vyhravali tak odidete s hanbou ako real a nie vy date jeden gol z prvej strele na branu

Reagovat
HOST*hrubinho

zabudol som sa podpisat k tomu prispevku

Reagovat
HOST*yarda

Ani jsi se podepisovat nemusel, styl a jazyk tě dokonale prozradily

Reagovat
Kily

sis při tom koukání na zápas s náma asi zapomněl sundat růžový brejle s černýma sklíčkama, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte jiný hráče, bude to pořád stejný

Reagovat
HOST*sansiro

jak muze nekdo o takovem deb.... delat stranky to mne fakt zarazi

Reagovat
smazaný uživatel

rok a půl čekám na tenhle zápas, tak snad to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopejte jim prdele. Vás si doufám nekoupí, jak San Sebastian (jaj, to sem přehnal, to si zase vyslechnu )

Reagovat
exmafie

Nemuseli jsme si nikoho koupit,svou neschopností proměnit cokoliv nám ten zápas darovali...

Reagovat
smazaný uživatel

To je děs.. Byli lepší, ael co neproměnili Škoda.

Reagovat
HOST*

Real Madrid je proste nejlepsi....Atletico jsou másla..

Reagovat
smazaný uživatel

Až zas PJ bude fandit Realu kvůli barcelonským fandům, tak ho prosím odkažte na tenhle výblitek.

Reagovat
exmafie

To nepsal fanda Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to asi víš?

Reagovat
exmafie

A když už seš u těch výblitků,tak se podívej co napsal o kousek výš tvůj spolubojovník za katalánsko hrubinho...

Reagovat
smazaný uživatel

No to je sice hezké, ale tady jde o to, jak PJ psal, že 100% debilních příspěvlků píšo barcelonáci, což je úplně mimo. Stačí se podívat, těch nesmyslů od vás je všude plno.

Reagovat
exmafie

Já bych řekl,že PJ se zastává lidí,kteří pravidelně na tuto diskuzi přispívají....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, měl by se udělat nějaký blbometr na změření debility toho či onoho příspěvku... Věděl bych o jednom STÁLÉM přispivateli, jehož výplody by vykazovaly stabilně vysoké hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mi taky někdo z Realu potvrdil g-unitovu debilitu.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, měl jsem sice na mysli někoho jiného, ale co se dá dělat...

Reagovat
PJ

Co je na tomhle příspěvku debilního? Trváš na tom? Pak si projdi diskuse z minulýho roku. Barcelona byla mezi pátym a desáty místem a vy ste přesto pořád psali, že jste stejně nejlepší. Takže to bylo stejně debilní? Já za debilní považuju příspěvky typu "smrt Barce", "smrt Realu", "... jsou vylízaný paka"...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, spíš ty másla.

Reagovat
smazaný uživatel

pro yardu: TA másla

Reagovat
PJ

Když o někom napíše že jsou to másla, tak je to podle tebe debilní? No nevim, podle mě je to teda totéž, jako kdyby napsal, že jsou špatný. Nebo ti to fakt přijde na stejný úrovni jako příspěvek "smrt Realu"?

Reagovat
smazaný uživatel

A zdalipak naplnil tvé očekávání?

Reagovat
smazaný uživatel

naplnil vrchovatě, výsledek je sice na poblití, ale herně to byla fantazie. Torry si dělal co chtěl (bohužel gól nedal), černý stoper Perea byl famózní, Marcelo Sosa skvělým štítem, Gronkjaer skvěle větral Figa s Arbeloou (pane Ranieri proč není ve Valencii ??? ) . Na šance snad 14 - 3 pro Colchoneros, se divím že vůbec něco píšeš, já bych někam zalez a byl za tu haluz pěkně nasranej. Kouč César Ferrando je opravdu muž na svém místě!!! P.S. mohli bysme koupit aspoň Ettiena...

Reagovat
HOST*yarda

A kde jsem psal, že se mi naše hra líbila? Jediné co se mi líbilo byla gólová efektivita, Casillasovy zákroky a konečný výsledek. Solari a Beckham jako střed zálohy? Pavón jako stoper? Hrůza! Prostě bez defenzivního štítu nemáme v průběhu sezóny šanci, pokud to nebude nějaká, jak ty říkáš, haluz. Taky by se mělo pamatovat včas na nějaké dobré krajňase, protože při absenci tradičních opor se kraje (Aberloa, Mejía) vytrácí. Co Ramos a Del Horno? Jo mimochodem, jak to, že je Valencie v tabulce před námi, když s ní máme lepší vzájemný zápas???

Teď jsem si vzpomněl, že mi taky udělalo radost, že po výsledku musel zavřít svoji nevymáchanou hubu záložník Sosa

Reagovat
smazaný uživatel

možná nevymáchaná huba, ale jak byste byli za ně rádi

Reagovat
smazaný uživatel

něj

Reagovat
smazaný uživatel

u vás by byl Marcelo Sosa "PAN ŠTÍTOVEJ ZÁLOŽNÍK" tak bacha na slova

Reagovat
HOST*yarda

Hm, jojo z jistých informací mám pocit, že Madrid se rozhodl opět žádný defenzivní štít v zimě neangažovat, takže si opět poserou pěkně život a řadu fanoušků mě nevyjímaje královsky naserou! Omlouvám se za příval fekálií, ale je to tak

Pokud jde o Sosu, pak není divu že vyniknou jeho kvality, které já nepopírám, proti duu "zaběhnutých" def.záložníků jako jsou Beckham a Solari To tam rovnou nemusel Real dávat nikoho Nevím, co se Luxemburgovi honilo hlavou, příště by se to mohlo šeredně nevyplatit, neb takovou kliku mít nemusíme Jediná věc, co jsem Sosovi vyčítal, byl jeho proslov před utkáním, kdyby držel hubu, tak si mohl ušetřit notnou dávku zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že Villarreal je opravdu více než černým koněm, jak jsem předpovídal, sypete se herně a teď už i výsledkově

Reagovat
HOST*Brl

Na Villareal asi fakt nemáme. Ešte že s nimi už túto sezónu hráme len dvakrát. Proti nim akosi nevieme zahrať. Ale neboj sa, ešte máme v zálohe takých čo im dáme 3:0

Aj keď Valencia to asi nebude, lebo tej furt pomôže rozhodca aspoň k remíze, keď už nie rovno k trom bodom za gól, čo nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tenkrát bylo? Všichni fandové Barcy říkali, že budeme rádi když remizujeme a to se taky stalo. A co vy 3:0. Až je porazíte tak můžete vyskakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, Bože

Reagovat
HOST*yarda

Hm, k němu se neodvolávej, alespoň v tomhle ohledu jsme před vámi, protože vy jste hráli na Calderónu 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

takovouhle výhrou se ohánět , to musíš mít fakt tlustou kůži

Reagovat
HOST*yarda

Jako hroch! Depor proti nám hrál na Bernabéu prd a taky vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

A vedeme o sedm bodů TAkže pokud bycho mse takhle sypali každý rok, že bychom vedli o sedm bodů, tak bycvh se nezlobil,. VY se nesypete a sedm bodů ztrácíte, co je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

4 po příštím kole už jen o 4 bdy

Reagovat
exmafie

My jsme se sesypali už v polovině minulé sezóny,proto si myslím,že druhé místo pro klub hrající v krizi není špatný,nemyslíš???

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé místo je pěkné, jen kdyby před náma nebyla Barca

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo v polovině, ale až na konci!!! Loni touhle dobou sme taky vedli (nevim přesně o kolik) před Valencií, po jednom kole to bylo dokonce o deset (myslim, každopádně o hodně). Eště před čtvrtfinále LM s Monakem sme vedli o sedm a po tomhle vypadnutí se to začalo srát. Od tý doby sme prohráli všechno!

Reagovat
smazaný uživatel

sypali sme se a už nesypem ale vy ted začínáte

Reagovat
HOST*Dr. Kyslík

No a vidíš, stejně jsme před váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám se nějak moc nedaří a taky jsme před váma.

Reagovat
smazaný uživatel

jen prozatím

Reagovat
exmafie

aneb Morientes odchází do Liverpoolu...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, té hlášce bych se jindy zasmál, ale dnes nějak nemám chuť Místo něj přetahují zpátky Portilla, válgame Dios!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme se ničemu divit, kdo by chtěl furt vysedávat na lavičce. V Liverpoolu si (pokud se nezraní) aspoň zahraje. Bude to zajímavé Cissé(až se uzdraví)Baroš a Morientes.

Nakone si možná nezahraje ani tam.

Reagovat
exmafie

A co že to znamená válgame dios????

Reagovat
HOST*yarda

Něco jako "proboha!" nebo "pozdravpánbůh"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis je super.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem zlej ani škodolibej ale mohl by se ted zranit Ronaldo . A budete ještě více , víte kde

Reagovat
HOST*yarda

Ani já nejsem většinou zlý a škodolibý, ale ty jsi celkem zásadním způsobem koleduješ o zařazení do soutěže, která byla až doposud doménou Barceloňáků Mimochodem, Ronaldo trochu naťuklý je, proti Valladolidu bude hrát Owen a Soldado

Reagovat
HOST*PJ

Sol..kdo?

Reagovat
HOST*yarda

I ty Brute?

Reagovat
HOST*yarda

Jo a navíc bych chtěl podotknout, že jsme v tabulce naprosto nastejno, takže, kde jsme my, tam jste prozatím i vy

Reagovat
HOST*

Ty si HOVADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hhhrrrrrrrmmmmmm co?????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Víc otazníků a vykřičníků neumíš, ty tele?

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele