La Coruňa nevyužila domácí prostředí

03.04.2002, 19:07
Aktuality
Španělský fotbalový tým Deportivo la Coruňa nevyužil domácí prostředí ve čtvrtfinálovém zápase Ligy Mistrů proti anglickému Manchesteru United a s postupem se téměř loučí. Zápas načal již v 15. minutě David Beckham z Manchesteru, který krásnou ránou z pětatřiceti metrů otevřel skóre. Druhý gól přidal anglický šampión ve 41. minutě, kdy si po milimetrovém pasu Silvestra zaběhl za domácí obranu nizozemský ostrostřelec van Nistelrooy. La Coruňa se tak téměř loučí, aby postoupila do semifinále, musí na Old Trafford vyhrát o tři góly. V dalším zápase zažil obrovské zklamání královský Real Madrid, jenž už od 13. minuty vedl na Olympijském stadiónu v Mnichově 1:0 po ráně kamerunského záložníka Geremiho. Kapitán domácího Bayernu Effenberg sice zahodil penaltu, ale vše si vynahradil v 82. minutě, když vyrovnal na 1:1, konečnou ránu zasadil Bayern Realu dvě minuty před koncem regulerní hrací doby, kdy po závaru před brankou Realu dopravil míč do sítě Pizzaro. Větší šanci na postup má ovšem Real, kterému doma stačí výhra 1:0. Další španělský tým, FC Barcelona hraje dnes na stadionu v Athénách s tamním Panathinaikosem. Rýsuje se nám tak pomalu bitva Španělsko - Anglie, protože pokud Real přejde přes Bayern a Barca přes Athény, první semifinále bude Real - Barcelona. A pokud Manchester přejde přes la Coruňu a Liverpool přes Leverkusen, bude druhé semifinále právě mezi těmito dvěma anglickými kluby. A poté by už mohlo nastat finále klubů z dvou nejlepších klubových zemí Evropy!

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele